hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

Too Faced

Reklame


Heisann! I dag skal jeg vise dere noen produkter fra et av mine favorittmerker innen sminke, nemmelig Too Faced. Mye av sminken min er derfra, blant annet det kjente sjokoladepudderet som jeg er fast bruker av hver eneste dag :-)Retractable Kabuki Brush (link) Denne er så GOD! Jeg har aldri testet sminkekoster fra Too Faced før, men jeg fikk tilsendt to stykk og jeg elsker begge to. Denne kabuki-børsten er silkemyk, har perfekt størrelse og best av alt: den er perfekt å reise med! Vi vet alle hvor kjipt det er når du skal på ferie og sminkekosten blir skitten fordi den ligger i toalettmappa . . Med denne er det i hvert null problem - den har nemmelig et lokk! :-)Powder Pouf Brush (link) Dette er den andre jeg har testet, og herreguuud så myke disse er. Det er virkelig helt himmelsk å påføre sminke med denne, haha! Powder Pouf Brush kan brukes til å påføre løspudder, men jeg synes den passer supert til solpudder også. Jeg liker best å bruke litt store koster til solpudder, spesielt hvis jeg skal ha i hele ansiktet, så denne passer perfekt. LOVE it!Primed & Poreless Priming Powder and Finishing Veil - POWDER (link) Dette pudderet et genialt! Det er et hvitt løspudder, som så klart blir gjennomsiktig når du påfører det på huden - og det minimerer da porer og linjer i huden. De fleste har jo ujevnheter i huden, men med denne blir disse minimert. Du påfører den etter foundation som en siste finish, men du kan også bare bruke det alene! Det passer perfekt dersom du ønsker å jevne ut huden, men f.eks ikke orker å dra på deg foundation.Better Than False Lashes (link)  Denne har jeg anbefalt til dere før, og som sagt: DIGGER den. Better Than False Lashes inneholder to produkter: èn vanlig mascara, og en fibermascara. (Du påfører først den vanlige, deretter fibermascaraen - og så fortsetter du slik til du har fått resultatet du vil) Fibermascaraen ser ut som støv egentlig, og du påfører den på lik måte som vanlig mascara ellers - men fibrene (eller støvet, hehe) gjør vippene lengre og skaper mer volum. Når jeg prøvde det for første gang var jeg heeelt sikker på at det ikke skulle funke, men fy søren, dette er luksus for vippene mine!! Vippene blir sinnsykt mye lengre og de får mye mer volum. Det eneste negative er at fibermascaraen går tom etter ikke så altfor lang tid, ettersom pakningen er ganske liten.La Creme Stiletto Red + Perfect Lips Perfect Red (link) ♥ Her får du både lipliner og leppestift med på kjøpet! Liplineren bruker jeg til å forme leppene mine slik jeg vil ha de (genialt dersom du vil ha større lepper), og deretter bruker jeg leppestiften for å fylle inn. Må forresten si at denne leppestiften fra Too Faced er min absolutte favoritt! Den inneholder fuktighetgivende ekstrakter, noe som gjør at den ikke blir knusttørr på leppene - slik mange andre leppestifter blir.

RABATTKODE: Koden "TOOFACED" gir 10% rabatt på alle Too Faced-produkter. Wohoo! Koden kan benyttes ut 7. juli.

I tilegg har jeg et ekslusivt tilbud kun til dere! Dersom dere kjøper minimum 2 produkter fra Too Faced får dere med "Sun on the run" med en silkemyk kost, som dere ser på bildet under. (Verdi 179 kr) Bronzeren er suuuperfin! Tilbudet er begrenset og gjelder kun så langt lageret gjelder.
Har dere testet sminke fra Too Faced før?

før og etter redigering


. . . og DERFOR er redigering superviktig. Jeg har fått flere spørsmål fra dere om jeg ikke kan vise før/etter-bilder på bildene mine, så here you go! Jeg synes selv at forskjellen er veldig stor. Altså, for å få bra bilder så er det er en fordel å være flink til å fotografere, men det aller viktigste er faktisk redigeringen :-) Det eneste jeg fikser på er: kontrast, levels og skarphet. Eventuelt beskjærer jeg bildene, og retoucher/airbrusher de. Jeg skal vise alt sammen i et eget innlegg senere! Har lyst å filme en videoblogg hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine, men da må jeg først finne et program som jeg kan filme skjermen med på Mac'en. Såå, ja. Om dere vet om noen slike programmer så må dere gjerne tipse meg!

Før VS etter?

73

Helluen! Hadde planer om å ta antrekksbilder i dag, men så så jeg ut, og da ombestemte jeg meg fort. Her regner det som bare det! Så da passet det bra å poste bildene av dette antrekket, som jeg hadde på meg . . en eller annen gang i mai. I hvert fall, dagen her har gått så sinnsykt fort. Trodde klokka var 4, men så er den 8??? Hva skjer??? Mistenker at det er den vridde døgnrytmen min som har skylden . . På tide å stå opp tidligere fra nå av! Kom nettopp hjem fra butikken med Håkon, og ettersom vi er alene hjemme (for 1 dag, haha...) så må vi jo kjøpe inn mat og holde orden selv. Jeg liker det slik, jeg! Apropos butikken, i går preserte jeg å dra til byen med merkelappen på en ny genser hengende bak på ryggen. ER DET MULIG. Haha, er det én ting som er typisk meg, så er det nettopp det å ikke ta av merkelappene. Såååå, jeg kan si at jeg følte meg bra klein da jeg stod i kassen og plutselig fant ut at den hang på ryggen.

Nå skal vi mekke middag og så blir det masse godis! (Hjemmelaget pizza + 1200 g smågodt + nugatti og hveteboller, for å være eksakt) SEE YOU LATERShorts fra H&M, øredobber fra Bik Bok, sko fra Converse

Avslappet og behagelig antrekk! Hva synes dere?

god morgen + ny header


HEIA! I dag våknet jeg til tomt hus, og det er så sinnsykt digg at jeg ikke har ord. Spratt opp av sengen, kjørte på full musikk på anlegget og lagde meg prinsessefrokost. Digger vi å ha fri, eller DIGGER vi det? Om ikke så altfor lenge kommer bruttern hjem fra jobb, og da skal vi lage pizza (Ullebø-pizzaen) til middag, og jeg gleder litt, veldig, mye. I nuet sitter jeg er med treningsklærne på, i full av energi, og er straks klar for å innta dagens treningsøkt. Hjemme-styrketrening it is! :-)

Og ja, som dere ser så har jeg fått ny header! ENDELIG. Headeren er laget av flinke Emma, og bloggen hennes finner dere her ♥ Tusen takk! Har ikke helt 100% sikkert bestemt meg for om det blir den, men jeg synes i hvert fall at den er utrooolig fin. Skikkelig sommerlig! Må forresten gi en stor takk til alle som sendte inn til meg i går, jeg fikk SÅ mange fine. Tusen, tusen takk! Men jeg trenger å høre deres mening: Liker dere den nye headeren? Det er jo tross alt dere som leser bloggen, så jeg synes det er viktig at dere liker den :-)


best friends? I would say sisters

My bestiiiie. Haha, er så vittig når vi tar bilder ute i gata, ALLE bilene glor jo som bare søren. (Ikke bilene da, men folkene i bilene, hehe) Har man ikke sett folk ta bilder før??? Hm, ja ja. Men ja, KLISSEINNLEGG. Mange av dere lurer på hvor lenge jeg har kjent Ingvill, og vi har faktisk kjent hverandre helt siden vi var bittesmå. Vi bodde i samme område, men så flyttet jeg når jeg begynte i 1. klasse, men så flyttet hun samme plassen året etter. Så det vil si at vi har gått på skole (samme klasse, faktisk) helt siden 2. klasse. Fy søren, så tiden flyr.

Over til noe annet: Jeg mååå forresten skaffe meg en ny header snart. Orker ikke den jeg har nå, er SÅ lei av den. Hvis noen av dere vil lage, så må dere gjerne gjøre det! Send til kristine.ullebo@hotmail.com. Har veldig lyst på helt nytt design i grunn, et mer "profesjonelt" hvis dere skjønner. Har fått diverse tilbud, så vi får se! Først og fremst ny header, i alle fall. ASAP.

Hva synes dere om bildene? 
♥ 

the perfect festival outfit

Hei dere! Jeg våknet nå for litt siden, haha. Ble altfor sent i går, tydeligvis . . I hvert fall, jeg, Ingvill og mamma dro som sagt og trente i går kveld (Bystien), og fy søøøren så deilig det var. Dere vet når man kjenner man har trent skikkelig, og man får så sinnsykt melkesyre i beina? Slik følte jeg det i går. Dritdigg. Motbakketrening is tha shit <333 Været var også perfekt, i og med at solen var på vei ned. Etter det kjøpte vi smågodt og lagde oss god kveldsmat! Nå holder jeg på å rydde klesskapet mitt, og det er virkelig et prosjekt i seg selv. Det har seg slik at alle klærne mine ligger spredt rundt alle andre plasser enn i selveskapet, ettersom jeg er flink til å lage meg klesgarderober rundt om i huset. Haha, uff. Må ta meg en tur på IKEA snart og skaffe meg litt nye ting til rommet, blant annet klesstativ hvor jeg tenkte å henge opp alle shortsene mine. Det begynner å bli en del nå . . . :)Topp fra Chiquelle, shorts fra Levi's, solbriller fra Ray-Ban, armbånd fra H&M, kors-ring fra choies.com, smykke fra Zara, boots fra H&M

Satte forresten sammen et antrekk inspirert av festival-stilen og tok noen bilder av det. Synes det ble veldig stilig, og jeg håper jeg får anledning til å bruke det i sommer! Kjøpte bootsene i fjor, men har nesten aldri fått meg til å bruke de, uten at jeg helt vet hvorfor. Vel, hva synes dere om antrekket? Ville dere ha gått med det?

elsker sola

<3 kroppspress <3

Endelig begynner mageøvelsene å gi resultater.

Hehe. Heia! I dag har vært tidenes daffeste dag. AND I LOVE IT. Sola har virkelig stekt, og jeg har for det meste befunnet meg ute på terrassen og i hagen med et (mange) glass brus i handa, sammen med Ingvill. Og med en bok, selvfølgelig. Nå har sola gått ned, og vi skal straks gå Bystien sammen med mamma, etterfulgt av en tur på butikken. Vi skal snope, men ANER ikke hva vi vil ha. Er vi de eneste som er slik? Vi kan stå på butikken i en time og lure på hva vi skal kjøpe, kun fordi vi er så ubesluttsomme. Har lyst på nugatti og hveteboller, smågodt, sjokolade, snickers-is . . alt.

Men nå må jeg nesten skifte og komme meg avgårde. Jeg er alltid den treigeste, haha!

Å herregud, så bleike vi ser ut i trynet :-( Lover, det er kun på bildene!!

gårsdagen

Heisann! I går var en så deilig dag. Sola kom endelig! Så da var det på med shorts, og så dro jeg til byen hvor jeg møtte Julie. Vi bare gikk rundt, pratet, shoppet litt og satt ute i sola og bare slappet av. Deiiilig! Vi dro også en kjapp tur bort på Spenst senere på dagen, men det ble en ganske lett treningsøkt, hahahah. 4 minutt planke, og så fant vi ut at vi ikke gadd mer. JAJA. Så da dro vi til byen igjen, like greit :-) Når jeg kom hjem senere på kvelden så møtte jeg Ingvill, og vi tok litt bilder ute før vi dro bort til henne og slappet maks av med flere episoder av Cake Boss rullende på skjermen. Haha, digger det programmet.

Og gjett hva, i dag er det MASSE sol! Jeg våknet for en liten stund siden, og skal hoppe ut i bikini på terrassen hvert øyeblikk. Her er forresten to ting jeg kjøpte meg i går! Ikke noe spesielt, men siden dere liker å se innkjøp så kan jeg jo like greit vise det. Kjøpte og litt undertøy, men det er vel ikke like interessant I guess.

Sweatshirt fra Bik Bok, 250 kr. Har egentlig altfor mange slike fra før av, men de er så deilige - så hvorfor ikke. De er også veldig deilige og reise med, sååå ja . . haha. Veldig enkel, men samtidig stilig!Badedrakt fra H&M, 100 kr. Haha, i går kjøpte jeg en BADEDRAKT folkens. How cool. Nå blir jeg babe på stranda i år :P Nei da, kjøpte den fordi den passer perfekt å bruke som body, under shortser, bukser og skjørt. Genialt?! YEAH. Body er seriøst mitt favorittplagg, det er så genialt. Er det noe jeg hater mest av alt så er det å måtte brette gensere under shortsen eller buksa slik at det blir krøllete, UEHH.

going to town

Endelig . . en dag med fint vær! Litt overskyet, men sola titter heldigvis frem i ny og ne. Det må jo utnyttes! Har nettopp fått på meg sminke og dagens antrekk, og for øyeblikket sitter jeg ute på terrassen med et glass brus ved min side og svarer på mail. Skal straks avslutte nå, og så tar jeg turen til byen for å møte Julie. Vi skal bare kikke rundt og henge litt, før vi drar på Spenst og trener. LENGE siden jeg har vært der nå, så litt etterlengtet styrketrening blir deilig :-)

Tenkte å bare titte innom for en liten oppdatering. Håper dere får en fin dag dere også, nyyyt feriedagene!

sommerfrokost: blåbærheaven

I dag skal jeg vise dere en supergod, superenkel og supersunn sommerfrokost, som jeg har fått SÅ dilla på den siste tiden. Take a look:
1/2 boks mager kesam
1 skål med masse fryste blåbær
Splenda/Sukrin (eventuelt vanlig sukker)1. Ta opp fryste blåbær (du kan bruke vanlige, men litt av poenget er at de skal være fryste) og legg ønsket mengde i en skål. Desto mer desto bedre, så gjerne kjør på! Jeg bruker å fylle en stor skål, som dere ser på bildet over.
2. La blåbærne tine romtemperatur i ca. 15 minutter, eventuelt kjør de i mikrobølgeovnen. Vent til de er tinte, men pass på at de fortsatt er litt frosne - det er poenget.
3. Bland 1/2 boks mager kesam sammen med blåbærne, og bland inn ønsket mengde Splenda/Sukrin/SukkerTadaaa . .Topp gjerne med bananbiter på toppen, det pleier jeg å gjøre. NAM! Ååh, det er så utrolig godt. Veldig "lett" sommermat, og fungerer godt som et mellommåltid også. Man blir ikke ekstremt mett av det, så for meg blir det som en lett frokost hvis jeg f.eks står opp sent og vil ha noe enkelt før lunsj. Eller bare hvis jeg er keen på noe friskt og godt :-) 

sminkefriTil dere som spør om sminkefrie bilder: here you go. Hadde nettopp farget brynene på disse bildene, så nei - jeg har "ingenting" på. Jeg er vel ikke den eneste som elskeeeeer å gå uten sminke om sommeren? Det må være det aller beste. Har skikkelig lyst på vippeextensions, for da hadde jeg jo nesten ikke trengt å ha med meg sminkemappa til Hellas :-)

Dagen i dag: stod opp, dro på brun og blid med bruttern (fikk tilbake pengene som satt seg fast i går), lå langstrakt utover senga og sendte støgge bilder av meg selv på snapchat i flere timer. Var såå trøtt, men så bestemte jeg meg for å dra på fjelltur - så nå kom jeg nettopp hjem. Tror jeg skal sette meg et mål og gå x antall ganger på fjellet i sommer, det kan bli gøy å se! Nå kom forresten nettopp mamma og spurte meg om jeg ble med ut og trene intervall, såå da blir det ut en tur til da. Klager ikke! Treningsmotivasjonen om sommeren er SÅ enormt stor i forhold til om vinteren. Elsker det. Etter det skal jeg hjem og dusje, og så skal jeg finne på noe med en venninne. Sikkert se film eller noe!Min livredder om sommeren, XEN-TAN. Smurte meg nettopp inn (ikke på bildene), og holyyy så mye bedre man føler seg med brunfarge!

Noen flere som er glad i å gå uten sminke om sommeren? 

tips for å få lengre hår
Heisann! Jeg får utrolig mange spørsmål om hvordan jeg har fått såpass "langt" hår, så da tenkte jeg å dele noen smarte tips med dere. Jeg bruker ikke alle disse tipsene selv ettersom jeg ikke har behov for noe lengre hår da, men jeg håper noen av dere får nytte av de. Kom opp med ganske mye forskjellig som dere sikkert ser, men alt trenger jo selvfølgelig ikke å følges slavisk :-)

♥ Først og fremst er det utrolig viktig at du har et sunt hår. Desto sunnere det er, desto fortere vokser det. Så: Plei håret ditt godt.

♥ Hårkur: Kur håret ditt 2-3 ganger i uka for å holde det friskt og sunt. Jeg bruker en fra REDKEN (bildet under), og den er jeg kjempefornøyd med. Fordeler kuren utover hele håret når jeg er i dusjen og lar det virke i 15-30 minutter, og da pleier jeg ofte å barbere leggene i mellomtiden for å få tiden til å gå. Husk at kuren skal i etter shampoen, og før balsamen. Altså, når du dusjer: Shampo - Hårkur - Balsam. Grunnen til dette er fordi balsamen lukker skjellaget i hårstråene dine, og dersom du tar i hårkuren på slutten så vil ikke kuren fungere like optimalt.

♥ Hjemmelaget hårkur: Har hørt at egg og oliveolje er en bra kombinasjon. (Olivenoljen gir fuktighet til håret) Har ikke testet det selv da, men det kan jo være verdt er forsøk. Bland 1 egg og olivenolje og påfør det i håret.

♥ Rettetang: Dersom du er avhengig av å bruke rettetang slik som meg, så er det likevel ulike ting du kan gjøre for å forhindre slitt hår. Blant annett bør du skaffe deg en god og kvalitetssikker rettetang, og dette gjelder spesielt hvis du bruker det hver dag. Jeg vet, det er kanskje surt å bruke 2000 kr på en rettetang, men husk at du skal ha håret ditt resten av livet!! :-) Jeg gikk til innkjøp av en GHD rettetang i 2010, og den fungerer like bra den dag i dag - selv om den er brukt nesten hver dag i 3 år. Et av mine beste kjøp, uten tvil.

♥ Varmebeskyttende spray: For å unngå mest mulig skade på håret mens du retter håret ditt kan du bruke en varmebeskyttende spray. Da unngår du som sagt at det blir like mye slitt, i tillegg til at det ikke blir tørt og frizzy.♥ Vask håret minst mulig. Her er jeg ganske dårlig, haha . . Jeg er desverre avhengig av å dusje håret mitt hver dag. MEN om du kan, dusj håret gjerne annenhver dag eller tredjehver dag. Du kan jo vaske kroppen hver dag, så lenge du bare setter opp håret. Dersom du føler at håret ditt blir fort fett så er det fordi håret ditt er vant til å dusje det hver dag - så om du venner deg til å dusje det sjeldnere så blir håret senere fett og holder seg lengre.

♥ Ikke klipp det. Haha, JA, jeg vet at alle sier at man må stusse det for at det skal vokse. Det KAN være tilfelle hvis du har utrolig slitt hår, men helt ærlig - hvis du vil ha langt hår så hjelper det ikke å klippe av halve håret tredjehver uke. Halloen, det skjønner vi alle. Jeg har ikke klipt håret mitt på ages og det er likevel langt og sunt. Dessuten synes jeg det er fint når det ser litt "splittet" ut nederst, og ikke rett avklipt. Smak og behag da, selvsagt. Masser hodebunnen din i 5 minutter hver dag. Dette får fart på blodomløpet, og håret vokser dermed fortere.

♥ Stå på hodet i 1 minutt hver dag. Dette fungerer på samme måten som punktet ovenfor -  det har god effekt på blodgjennomstrømmingen i hodebunnen noe som gjør at håret vil vokse fortere.

♥ Unngå hårstrikker med metallfester som kan rive og flise opp håret.

♥ Ikke gre håret når det er vått, for da er det mye mer utsatt for mye mer skade.

♥ Når du skal tørke håret etter å ha dusjet: ikke dra i håret, klem på det forsiktig med håndkleet.

♥ Klor og saltvann skader håret - ha dette i bakhodet.

♥ Naturbørste: Skader mindre på håret. Jeg bruker Tangle Teezer da, og den fungerer veldig bra!

♥ Unngå farging og (spesielt) bleking av hår. Naturlig er fint, og da slipper du i tillegg unødvendig slitasje.

♥ Få i deg B-vitamin: Dette er kanskje noe av det aller viktigste. Dersom du har et godt og variert kosthold bør ikke mangl på vitamin være noe problem, men hvis ikke bør du kanskje revurdere kosten din. Det skal selvfølgelig ikke mye til! Gode kilder til B-vitamin: kornprodukter, egg, melk, grønnsaker, ost, fisk og så videre. Om du ikke klarer å få i deg nok B-vitamin gjennom mat så kan du bruke Ølgjær (fås kjøpt på vanlige matbutikker tror jeg) - et pulver rikt på B-vitamin som man blander inn med for eksempel vatn eller melk. Har prøvd dette selv da, og det smaker desverre PYTON. Men ja, hvis du er desperat så er det absolutt verdt er forsøk! Håper dere får nytte av tipsene!

birthday outfit

Heisann, og god kveld! Kom nettopp hjem fra byen en liten (lang) tur. Skulle egentlig bare kjøpe én ting og så ta sol etterpå, men så dro det ut - og når jeg skulle ta sol så satt pengene seg fast inni automaten og jeg måtte sitte utenfor og vente på at broren min skulle bli ferdig. BAH! Ser virkelig ikke ut til at sola skal komme, så da får vi ty til selvbruning og unaturlig sol! Akkurat nå høøøljer det ned ute, så det planlagte treningsøkten får bli i morgen i stedet. For å være ærlig så er det faktisk litt koselig å sitte inne nå på kvelden når man hører at regnet plasker ned. Skal hoppe i dusjen nå, og så skal jeg ta på meg koseklær og lage en god kveldsmat og finne en bra film å se ♥  Wiii.

Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com), topp fra BIK BOK, undertopp fra H&M, sko fra nelly.com, armbånd hjemmelaget

Myggstikket må låret mitt er der fortsatt, men det har heldigvis roet seg. Haha, noen bare "ooohhh du burde dra til legen før det blir enda større" og jeg bare ÆÆÆ WHAT. Tror bare jeg er litt allergisk . . Toppen er Ingvill sin forresten, fikk låne den. Sååå fin! Fikk låne i svart også :-) Hva synes dere om antrekket? 

sommer jaHei hei! Noen få bilder av bloggcriben at the moment. Resten av rommet er bomba, med klær, sko og sminke overalt . . Hahh. Jeg kom nettopp hjem fra politistasjonen, og har endelig fått fikset nytt pass. Vi kom ikke inn forrige gang nemlig, er jo alltid tidenes kø. Så det er deilig å ha det overstått! Etter det dro vi en kjapp tur på butikken, og nå står mamsen på kjøkkenet og lager pannekaker. NAM! Forresten, test pannekaker med kesam, hermetserte fersken, banan, syltetøy og sukker - det er såååå mye bedre enn bare syltetøy eller sukker. Sikler nesten her jeg sitter, ååh. Forresten, hvem joiner å bestille enveisbillett til syden?? Herregud, i går var det torden og i dag pøser det ned. DETTE ER IKKE SOMMER!!! Har kommet til det punktet nå hvor jeg faktisk bare har funnet meg i det. Kan ikke la været ødelegge! Og når vi først er inne på det, så frister det faktisk å regnbade nå . . Hmm???

Men ja, noe positivt er at jeg ble kontaktet av et modellbyrå her om dagen. *GLEDESHYL* Denne gangen et norskt et, haha. Har så vidt pratet med de da, og har ikke sendt inn bilder enda, men wræææ! Kan sikkert fortelle mer senere :-) :-)Er dere også uheldige med været, eller? Om dere har sol og fint vær så kommer jeg på besøk til dere ASAP

noen bilder fra dagenEn kollasj med noen bilder fra dagen min. Tok noen outfitbilder i sted med Ingvill, og så bestemte vi oss for å filme litt i samme sleng! Har ikke sett gjennom klippene enda da, så vet ikke hvor bra de ble. Været ble plutselig helt sykt, for når vi stod og filmet ble plutselig himmelen HELT svart og i løpet av noen få minutter begynte det å tordne, lyne og striregne. Haha! Så nå sitter jeg inne og hører torden og haugevis av regn utenfor . . Norsk sommer på sitt beste, virkelig. Stemmer for at ferien starter en måned tidligere, for alt finværet kommer jo i mai/starten av juni. BAHH!! Håper virkelig at vi i det minste får litt sol og blå himmel i løpet av de neste 2 månedene.

Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så skal jeg lage meg en god kveldsmat. Vi lagde forresten sushi tidligere i dag, og det var såå godt! Vi hadde i tilegg et sushi-sett liggende her hjemme, så det ble jo litt ekstra stas med spisepinner og greier, hehe. Anbefaler alle å teste å lage sushi hjemme, det er egentlig utrolig enkelt :-)

Liker dere sushi, da? Føler ingen liker det???

the best pizzaGod morgen skjønnaser! Så gøy at dere likte konkurransen, tihi. Jeg våknet nå for ikke lenge siden - sa noen vridd døgnrytmne? Jeg har ikke sovet lenge på ages og er vant til å stå opp 9-10 i helgene, men når man har fått 9 timer søvn på to dager så har jeg vel kanskje godt av det. Uansett, i går var kjempekoselig! Valget falt på pizza, så da ble det hjemmelaget pizza laget av meg og bruttern. Herre, den er SÅ god! Føler meg nesten litt stolt over at vi har laget oppskriften på den selv. Etter middagen dro vi på butikken og handlet inn 1 kg smågodt og 3 pakker med snickers-is, og for å si det slik, så var jeg fortsatt stappmett når jeg våknet. Men det var absolutt verdt det, herregud :-) Nå skal vi faktisk lage hjemmelaget sushi til frokost, woho. Har aldri smakt kjøpe-sushi, men hjemmelaget er helt fantastisk godt!

Dere finner oppskriften på pizzaen i et tidligere innlegg HER! Gi lyd om dere tester den ut, da! Synes denne overgår alt annet. Det beste av alt er jo at den er 100% sunn, noe man aldri skulle trodd!


Haha, den smaker bedre enn den ser ut!!

vinn stor goodiebag

Hellu! Jeg setter utrolig stor pris på dere lesere og alle de fine kommentarene dere legger igjen, så jeg føler jeg må gi dere noe tilbake som et takk. Denne gangen kjører jeg i gang en konkurranse - med noen ubrukte produkter jeg har liggende her hjemme. Det blir trukket én vinner som får tilsendt alt dette! :-)

Konkurransereglene er som vanlig kjempeenkle:

  • Lik bloggen min på facebook HER
  • Lik dette innlegget på facebook via LIKER-knappen helt nederst i innlegget
  • Kommenter innlegget med at du er med
Shortsen er i XS og du finner den HER. Den er veeeeldig kort for meg, og kan vel i grunn ikke brukes som noe annet enn undershorts. Veldig fin likevel :-)


2x Body wash fra Molton Brown London ♥ Versace Bright Crystal (denne er brukt bittelitt, men er likevel nesten helt full) ♥ HOT MAMA! fra theBalm, fra coverbrands.no. Denne er dødsbra, men jeg har en allerede så jeg gir bort denne. ♥ Løspudder fra Everyday Minerals ♥ 3 neglelagger i ulike brun-nyanser fra DOSE, fra coverbrands.no 
Denne gir jeg bort fordi jeg har en allerede, og jeg har jo ikke akkurat bruk for to like gensere, hehe. Den er i onesize og fås kjøpt på choies.com!

Såå, lykke til babes!

the blue top

Heisann! For en følelse å våkne i dag og vite at jeg har 2 måneder med fri fremfor meg. Aaahh. Sovnet til jeg våknet av meg selv, så kan vel si så mye som at jeg fortsatt sitter her med sminkefritt ansikt og koseklær, haha. Er ganske grått og kjedelig vær ute i dag desverre, så tenker at dette blir en ultimat slappe-av-dag :-) Har virkelig godt av det, kjenner jeg. Og så er mamma og pappa er bortreist i helga, så da blir det kosehelg med Håkon og Ingeborg, altså storebroren min og lillesøss! Tror nok vi skal kose og greit mye ja, med loads av godteri, mat og brus. Starter med å lage hjemmelaget sushi i dag, woho! Tenker forresten å komme med konkurranse i helga. (Og når vi først snakker om det: ja, vinneren av 2XU-tightsen er kontaktet) Og nå har jeg haugevis av tid med overs til blogging, så skal få til masse forskjellige innlegg - blant annet forskjellige tips, matoppskrifter og innlegg om trening. Og videoblogger! Wii, gleder meg.

29 DAGER TIL HELLAS!

Tenkte jeg kunne dele antrekket jeg hadde på meg forrige helg, ettersom disse bildene gir litt mer sommerfølelse enn været ute akkurat nå, haha.Shorts fra Bik Bok, solbriller fra Le Specs (coverbrands.no)

bilder fra de siste dagene

Hei mine fine! Jeg tenkte å dele litt bilder som jeg har tatt de to siste dagene. Denne uka har vært sååå fin, og det er så synd at vi er ferdig nå som alt er så bra. Den siste tiden på ungdomsskolen har vært fantastisk, har rett og slett kost meg skikkelig. Synd at så mange flytter, skal på andre skoler og alt :-( Men ja, haha, dere er sikkert pisslei av å høre på wininga mi nå . . DET ER SOMMERFERIE NÅ DA, FOR FAEN. Så sinnsykt fortjent, herregud! Skal kose meg SÅ mye i ferien, det kommer til å bli så bra. Wææ, det har fortsatt ikke gått opp for meg! For meg så føles det i grunn bare ut som om det er helg og at vi skal tilbake på Førde Ungdomsskule med 10A på mandag igjen . .1. Aller aller siste skoledag på verdens beste ungdomsskole. Supertriiiiist. Jeg satt forresten oppe til klokka 2 i natt og skrev skrev brev (til meg og til vennene mine) som vi skulle legge i en konvolutt i dag og levere til læreren. Vi får det igjen om 10 år når vi skal på 10-årsjubileum, og GJETT om det blir gøy! La også oppi masse bilder og fine minner. Ååh, det kommer til å bli så gøy å lese igjen når jeg er 26 år! 2. Sander, min trofaste sidekamerat på skolen! 3. My lovely Julieee! 4. Runwaydreamz. Våknet av at postmannen ringte på døren og leverte meg disse 4 shortsene. VAKKERT syn, eller hva?1. Meg og Karoline + sauen ♥ 2. Karoline, hahahahahahah. 3. Karoline igjen! 4. På toppen av Hafstadfjellet. Disse bildene er fra i dag rett etter skolen, da jeg, Karoline, Ingvill og Stian dro på fjelltur. Min tredje tur på Hafstadfjellet denne uka, og kjenner jeg meg selv rett blir det mange slike turer i sommerferien! Haha, vi møtte tidenes SKJØNNESTE sauer noensinne! Se så tamme de er, *smelt*. Kjempekoselig tur med masse skravling og latter, haha :-)1. Liker å tro at jeg kan turne. HEHE NO KRISTINE. 2. Meg og Ingvill på avslutningsfesten. Spente! 3. Utdeling av vitnemål!! Haha, GANSKE nervøse her ja. 4. Selfie-bilde, hellooo.

Synes dere det er gøy med slike innlegg i blant? Mye enklere nå som jeg har fått ny og fungerende mobil, hihi!

sommerferie NÅ

Først og fremst: jeg fikk 6 på engelsk skriftlig eksamen! Jippiii ja. Haha, var sååå nervepirrende å stå på scenen å få det utdelt.

Okei, det her er virkelig sykt. DET ER SOMMERFERIE?!!?! Herregud, jeg kan virkelig ikke tro det. I går var jeg som sagt på avslutningsfest for hele trinnet, og det var en utroooolig fin kveld. Der og da gikk det faktisk opp for meg at det er over, og det er så trist :-( Dro frivillig på skolen i dag selv om vi egentlig er ferdige, og nå . . nå er det ferie. Føles ikke slik i det hele tatt, men ja. Dro hjem i 11-tiden, og da dro jeg på fjelltur med Ingvill, Karoline og Stian. Kjempekos!! Forteller mer senere, skal vise dere litt mobilbilder som jeg har tatt i løpet av de to dagene tenkte jeg. Kom nettopp hjem nå, og må kjappe meg i dusjen før det blir Peppes med jentene i klassen. Skal ha på meg kjole, men aner ikke hvilken. Wææ, dette kan bli interessant . . Aller siste avslutning, ååå ♥ 

Her er forresten gårsdagens antrekk, som jeg hadde på meg på skolen. Senere på dagen hadde jeg selvfølgelig bunad, hehe! Dere har jo sett antrekket egentlig, men her er i alle fall litt bedre bilder.Body fra H&M, solbriller fra Ray-Ban, sko fra Converse, shorts fra runwaydreamz.com

Vi blogges, dere! Drar på, men oppdaterer dere når jeg kommer hjem igjen :-) Ønsker alle en SUPER sommerferie forresten, selv om kanskje mange av dere allerede har fått ferie. Hva synes dere om antrekket?

da er dagen her

Shorts fra runwaydreamz.com 

Helluen! Her er noen mobilbilder jeg tok kjapt, som viser dagens antrekk. Har tatt bilder med speilrefleksen også, så de kommer senere!  VEL. Da var dagen her, dere. Avslutningsfest!!! Wææ, dette er helt utrolig. Det føles superherlig å være ferdig med 10 år på skolen, men samtidig SÅ utrolig trist. Jeg kan virkelig ikke fatte det. Ungdomsskolen har gått i racerfart!! Tenk dere, det er hele tre år siden jeg var 13 år gammel og satte mine bein på ny skole. Nå er jeg ferdig. CRAZY.

Skoledagen i dag ble brukt til å gjøre klart til festen og kjøre gjennom programmet, og det var utrolig chill egentlig. Kom hjem tidlig, slappet av og fjernet sminken, og nå må jeg straks gjøre meg klar og få på bunaden min. Jippiii! Ser frem til en kjempefin kveld.Forresten, sjekk dette jævlig deilige myggstikket jeg har på låret. Fikk det i går på fjelltur med Julie, tror jeg. Reagerer alltid på myggstikk og får en svææær kul, sinnsykt irriterende :-( Du ser det ikke så veldig godt på bildene, da. Ser ut som om jeg har fått svulst eller noe på låret, ikke kult :-(((((Vel, nå må jeg nesten komme i sving. Håper dere får en fin dag! 

dagens
Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com), genser fra H&M

Meg i dag! Hadde på meg strømpebukse først, men tok den av på slutten av skoledagen. Mange av dere spør forresten hvor jeg får tak i undershortsene mine, og de får man blant annet kjøpt på sportsbutikker - der har jeg i alle fall kjøpt mine. Har i både svart, grå og hvit, og de passer faktisk ganske godt med shortsene synes jeg! :-) Nå ligger jeg paddeflat i senga og skal straks få på meg treningsklærne og dermed hive meg på sykkelen - for jeg skal straks møte Julie. Fjelltur it is! 

ikke lenge igjen

DET ER SNART FERIE ÆÆÆÆÆHHHHeiii naboen heheBØØHH! Øøøh, hvilken dag er det i dag egentlig??? Onsdag??? Hehe, satser på det. I dag var vi ferdig på skolen klokka 11, så jeg hang litt rundt med Ingvill og Stian før vi ble hentet. Når vi kom hjem hoppet vi på trampoline, haha. SYKT FETT. Men hallo, det er jo faktisk utrolig gøy, og ikke minst slitsomt. JIPPI. Nå kommer pappa straks hjem fra jobb, og da drar jeg, han og lillesøster til byen for å ta bilde til nytt pass, ettersom de ikke er gyldige lengre. Etter det skal jeg hjem igjen, og så blir det fjelltur med min kjære treningsbuddy, Julie, eventuelt drar vi en tur på Spenst om det blir regn. Hun har desverre skadet seg så vi har ikke fått trent noe ilag i det siste :-( Men i dag blir det på'an igjen!

Sitter i nuet og hiver i meg en kjapp lunsj. KØDDA HAHA, spiste den opp for lengst. Har alltid lurt på om bloggere virkelig spiser i mens de blogger? Jeg mener, hallo, jeg spiser opp maten min på 30 sekunder . . Og deeer kom pappa inn døra, så da drar jeg. Vi blogges!Kokosyoghurt (noe av det beste jeg vet for tiden) med nektarin, fersken, eple og syltetøy. Ikke veldig mettende, men passer supert som et mellommåltid!

Noen flere som er gira på ferie nå, eller?!!

tirsdag

Image and video hosting by TinyPic

SYYYYYK OVERSKRIFT. Hahahah. Hellueeen! Denne dagen har virkelig gått rasende fort. Har jo hatt fri i dag (vet ikke hvorfor egentlig), så jeg våknet av at postmannen ringte på døra klokka 10. Har funnet skikkelig masse bra musikk i det siste, så derfor er treningsmotivasjonen sååå stor! Bestemte meg derfor for å dra på fjelltur i 11-tiden. Haha, er første gangen jeg gikk uten noen, og jeg er alltid så sykt paranoid når jeg er alene. "Wæææ hva om en bjørn spiser meg!!" MEN det gikk supert. Løp intervalltrening halvveis opp et fjell som heter Hafstadfjellet :-)

Ellers: Se på disse to fine kjolene!! Tenker å bestille, men klarer ikke å bestemme meg for farge. De har ikke flere små størrelser igjen i den svarte, men de får jo sikkert inn etterhvert. Heller likevel mest mot den hvite da, tenk så fin den blir nå i sommer.Hvit kjole HER, svart HER adlinks

Hvilken farge likte dere best? :-)

my favorite: runwaydreamz

Sponset
Mitt absolutt favorittmerke of all time er uten tvil Runwaydreamz! Husker for mange år siden når jeg skrev blogginnlegg om shortsene derfra, og jeg var SÅ frelst av dem. Jeg har fått skaffet meg et par det siste året, og i dag fikk jeg faktisk 4 nye. HERLIGHET, SÅ FINE DE ER! Jeg har ikke ord. Det beste av alt: alle sitter perfekt på! De andre jeg har er enten litt for store eller litt for små, men disse var litt mer low-waisted og normale i størrelsen, noe jeg liker veldig godt. Nå lider jeg i hvert fall ikke av mangel på shortser i sommer, haha! ELSKER alle sammen, spesielt den første med diamanter på hele fremsiden. Perfeksjon!!

Har alle sammen i størrelse XS, og de sitter som sagt veldig bra på. Disse er veldig normale i størrelsen.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

Wonderlust Acid Studded Babe Shorts HER 477 Vintage Half Front Studded Shorts HER 

Dangers Frayed Studded Shorts - Pale Blue HER  Denne er lik den jeg allerede har i en mørkere blåfarge, bare at størrelsen er mer normal.

450 Acid Studded Babe Shorts HER 

Likte dere de?
Om dere har noen spørsmål så må dere gjerne spørre!

én uke igjen

Denne sangen har jeg hørt på repeat i HELE dag. Herregud, den er så fin! MUSIKK ER LIVET DERE

Jeg bruker altfor lang tid til å skrive blogginnlegg, haha. Begynte på dette innlegget for sikkert en halvtime siden, men somler så mye. Vel, hei hei! Da er mandagen i gang, og vi går inn i den siste uka på ungdomsskolen. Vil ikke, buhuuuu!! Har faktisk bare 2 dager igjen nå, for jeg har fri i morgen og på fredag. Veldig deilig å ha fri i morgen da! Fucket døgnrytmen min helt opp i helga, kom meg liksom ikke i seng før klokka var 5, haha. Gårsdagen var forresten såå deilig! Sola skinte, og det var skikkelig fint vær ute. Fikk besøk av Ingvill, og vi chillet bare bare ute i sola, hoppet på trampoline, rappet Nicki Minaj-sanger, lagde vine-videoer og pratet. Hærlege dagar, altså. Har forresten nesten fått SEKS TUSEN følgere på Vine allerede, etter bare tre dager! Supergøy. Digger dere.

Ingvill var sminkefri, lol, men fikk henne med på bilder likevel! Og hun har forresten høye hæler på seg!! (Jeg er høyere enn henne!!!) Så her kommer mange bilder, enjoy:Bestisen min er BEZZZZZT. Love you so much. Genseren/toppen min er fra madlady.se, forresten! Elsker fargen, den er så fresh!

Hva synes dere om bildene? 

festival must-haves

Reklame

Helluen! Sommeren er endelig her, og om ikke lenge braker ulike festivaler løs. Så, derfor skal jeg i ukens sminkeinnlegg skal jeg i samarbeid med coverbrands.no vise dere noen must-haves produkter!♥ Tørrshampo. Jeg dusjer hver dag, men det hender at jeg ikke alltid får tid - og da er tørrshampo min reddende engel. Jeg fikk tilsendt denne fra theBalm og den falt rett i smak, meeen det ser desverre ut til at den er utsolgt . . Likevel, om du skal på festival i sommer så må du passe på å få med deg tørrshampo, slik at du unngår fett og ufresht hår! :-)Lavender Antibacterial Gel Handwash: En gelè som gir fuktighet og rene hender. Et absolutt must! Jeg er tidenes hygiene-freak, så denne passer meg supert. Sliter i tillegg litt med tørr hud, og da er det veldig fint at den gir fuktighet i tillegg. HATER å bruke fuktighetskrem fordi jeg føler jeg blir fett på fingrene for alltid, men denne tørket inn med det samme jeg smurte den inn - så stooor tommel opp for det! Fås kjøpt HER

Coconut Lotion SPF 15: En solkrem med solfaktor 15 som lukter kokos aka FANTASTISK. Holy, denne er syyyk, får lyst å spise den opp. Er beskyttende mot UVA/UVB, i tillegg er vannfast i opp til 2 timer. Å beskytte seg mot solen er utrolig viktig, så dette er et absolutt must! Fås kjøpt HER

Hot Mama: Rouge fra theBalm som jeg hatt i over et halvt år, og jeg elsker den. (I likhet med alle produktene fra theBalm) I tillegg til at det er en rouge så er det også en highlighter (multiprodukt!), og den har en nydelig ferskenfarge som setter seg utrolig fint på huden. Fargen er ikke ekstremt sterk, noe som gjør at det er veldig enkelt å påføre! :-) Anbefaler denne virkelig. Fås kjøpt HER

Water Resistent Mascara: MIN NYE FAVORITTMASCARA! JAAAAAAA. Jeg føler jeg lever i et evig mascara-dilemma hvor jeg aldri finner en som passer meg bra, men denne er virkelig fantastisk. Kosten er lang og er mascaraen er dermed mye enklere å påføre - og det jeg liker aller best er at du slipper å stå i 100 år for å få noe som helst på vippene. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men den inneholder liksom skikkelig mye "saft", haha. Og det beste av alt: den er vannfast! Passer ypperlig på festival, og i grunn ellers i sommer. Jeg bruker denne hver dag nå :-) Fås kjøpt HER

Og så, sist men ikke minst: solbriller! Solbriller MÅ man ha. Jeg er veldig fan av det selv, så jeg ble utrolig glad når jeg fikk tilsendt disse råstilige fra Le Specs. Solbriller er jo i grunn til for å beskytte øyene (disse har for øvrig 100% UV-beskyttelse), men jeg bruker disse her mest for pynten sin skyld, haha. Jeg mener, se på dem!! Tipper dere har hørt om merket før? Det er i hvert fall australsk, og har blitt veldig kjent. På bildene under har jeg på meg svarte Ding a Ling (HER). Elskeeeer dem!

Rabattkoden "KRISTINE" gir -20% rabatt på alle produktene i innlegget (altså Lavender Antibacterial, Coconut Lotion, Hot Mama og mascaraen), utenom Le Specs-solbrillene.

Så til dere som skal på festival: kos dere!! Håper dere får nytte av noen av disse produktene! 

de fineste deksleneJeg har jo nettopp fått ny mobil, og trengte derfor nye deksler. Derfor ble jeg utrolig glad når jeg hentet posten i går, for der lå nemlig de fineste dekslene noensinne. Wææ, jeg ELSKER dem! Jeg er sinnsykt kresen på deksler, og føler at nesten alle er superharry og tacky as fuck, men disse er sååå fine. Fikk tilsendt 4 forskjellige, og alle er fra madlady.se. Du finner oversikt over dekslene de har HER.  Anbefaler alle å ta en titt innom - for de har kjempemange fine ♥ 

Nå kan mobilen min være fin for alltid. Min favoritt er den rosa!


Sponsede produkter

Ikke sant de var fine, tihii?

gårsdagens antrekk

Sweatshirt fra madlady.se, shorts fra H&M

Her er gårsdagens antrekk! Lol, ser ganske lav ut på bildene, men det er på grunn av overvinkling. Står i nedoverbakke, hehh. Nå kom jeg nettopp hjem fra en kjempedeilig fjelltur, brukte ca. 1 og en halv time! Gikk med min faste følgesvenn Håkon (broren min). Haha, skjedde noe litt morsomt forresten. Vi var på vei ned igjen, superhypre og full av adrenalin, så derfor begynte vi å synge/gryle Born This Way av Lady Gaga for full hals (full hals!!!), og plutselig kommer det en gjeng med folk gående mot oss. KULT. Haha, har mye selvironi da så det var ikke sånn ekstremt flaut, egentlig. Men ja, nå venter det grillmiddag, en iskald brus og haugevis med godteri. Føler ferien er her allerede, jeg!

Forresten, hvis dere liker Nicki Minaj så MÅ dere høre denne. Herregud, den er så SYK. Det er lagt over en klassisk låt på Starships, og det er bare sååå bra, haha. Litt spesiell, men ÆÆH LOVE IT. Hør den og bli frelst, folkens!!

curves are beautiful


Fant dette bildet helt tilfeldig i dag tidlig. Yeeey, tommel opp for kreative lesere! Haha, synes det var kult da, selv om det kanskje ikke ser så realistisk ut. "Curves are beautiful", stod det. Så klart er det det :-) ALLE er fine!

I dag er jeg helt mindfucked, forid vi hadde fri i går og det føles som søndag. Heldigvis er det bare lørdag, wohoo. Startet dagen med å dra ned på butikken for å hente pakker på postkontoret, etterfulgt av en stor og god frokost. Frokost er dagens viktigste måltid, og det er så sant! Jeg bli skikkelig mett til frokost, ellers fungerer jeg bare ikke. Skal forresten prøve å komme med flere matoppskrifter fremover! Er jo en stund siden sist nå.

Noe av det beste jeg vet er faktisk hermetisert frukt!! DET ER SÅ GODT. Kan spise flere bokser om dagen med hermetisert fersken og pærer. Anbefaler alle å smake!

Her er den nye toppen på! Synes den er såå så fin. Den er veldig kort da, så føler kanskje den er litt mer bikini-ish, haha. Jeg tror jeg har en greie for perler og diamanter, for det er seriøst SÅ fint. Digger liksom at toppen ser dritexpensive ut, men så koster den bare 170 kr HELLO. Noen av de fineste plaggene jeg har er faktisk de som er mest billige, ironisk nok :-)the pink one

Hei og god kveld! Håper dere har hatt en fiiin fredag. Det har jeg! Har fått unnagjort masse ærender, så i kveld kan jeg endelig sette meg ned å slappe av . . nååår jeg har fått dusjet og fjernet sminken. Utrolig gøy at så mange av dere følger meg på Vine allerede, hihi! Kjolen jeg har på meg på bildene over er forresten ny, herfra. (Sponset) Synes den er utrolig fin, men desverre passet den ikke skikkelig. Litt vel kort + at reimene er for lange bak, og i tillegg er "innleggene" på brystene skikkelig løse og glir ned. Synes ikke kvaliteten var noe bra. Men den var nydelig, da :-) Tenker jeg må investere i litt nye kjoler fremover, det er jo the it nå som sommeren er her!

follow me on vine

Hei mine fine! I dag har jeg hatt fri, og det har vært så sinnsykt digg. Har jo hatt minimalt med søvn de siste dagene, så da var det på tide å få sovet ut litt! Våknet først klokka 10, men stod ikke opp før 11. Måtte ta antibiotika når jeg våknet og da må man vente 1 time før man kan spise (TEIT!!), og siden jeg holdt på å sulte ihjel så la jeg meg ned for å sove 1 time til for å få tiden til å gå fort. Haha. Etter det har jeg bare spist, slappet av, hengt med Ingvill ettersom hun reiser bort i helga, ryddet rommet ooog pakket inn de siste pakkene. Skal dra ned på posten i dag og få postet alle som har betalt for plaggene! :-)

Uansett, tenkte å fortelle at i dag har jeg laget meg vine! Det var på tide, jeg henger jo 10 år etter alle andre. Vine er jo SÅ gøy!! Heter Kristine Ullebo, følg meg da babes!
Har dere Vine? Isåfall, hva heter dere? 

helg jippi ja

Sykt å tenke på at dette er siste helgen igjen før sommerferien. HERREGUD, er jeg gale om jeg sier at det går for fort?! Blir nesten litt lei meg, jeg. Alle bare "jaaa snart sommerferie fuck skole jippi" og jeg bare "wæææ, kommer til å savne ungdomsskolen jeg". Misforstå meg rett, jeg gleder meg som faen til sommer og ferie, men jeg kunne gjerne gått et par år til på ungdomsskolen :-( Vel, nok wining. I dag var enda en chill dag på skolen! Vi fikk til og med pizza og brus, hahaha GJETT OM VI VAR GIRA DA. Vi satt bare der og hyperventilerte før pizzaen kom. Og i dag har jeg ikke gjort stort, bare slappet av, nerdet på babyen min (mobilen med andre ord) og trent litt styrke hjemme. Blastet opp musikk på anlegget og kjørte litt beinøvelser. Felz gudd.

Dagens outfit. Superchill!!Bukse fra Bik Bok, hettegenser fra H&M

hvordan ta bra bilder (av deg selv)

Heisann! Jeg tenkte å komme med noen småtips som er veldig greie å ha i bakhodet når man skal ta bilde av seg selv. Tenker vanligvis ikke over noe av dette selv når jeg fotograferer meg selv, men tror det har "innprentet" seg underbevisstheten min etter så lang tid med blogging, haha. Senere skal jeg vise dere hvordan man kan redigere bilder på en veldig bra måte :)

♥ 
Kamerastativ og fjernkontroll
Jeg bruker kamerastativet HAMA Star 61 og fjernkontrollen Canon RC-6, og som blogger er disse to absolutt et must for meg. Hadde aldri klart meg uten! Du kan gjerne få noen til å ta bilder av deg også, men personlig foretrekker jeg å ta hånd om det selv. I tillegg blir bildene mye rettere og beinere dersom du bruker kamerastativ.

♥ Se opptatt ut
De beste og mest naturlige bildene og er ofte de der du ikke ser direkte inn i kameraet, men "tilfeldigvis" ser til siden. Det kan kanskje se veldig kleint ut i starten, men det går seg fort til. Øvelse gjør mester!♥ Sminke
Sminken din vil alltid vises mindre på bilder - prøv å ha dette i bakhodet når du fotograferer. Altså, du kan ha kjempemye sminke på deg og samtidig bare bli seende "normal" ut på bilde, nettopp fordi kameraet ikke fanger opp alt. Et lite tips er å ta på litt ekstra solpudder rett før du skal ta bilde, da ser du brunere ut og får en ekstra glød i ansiktet.

♥ Posering og holdning
En god holdning er UTROLIG viktig for å få et vellykket bilde. Rett opp ryggen og trekk skuldrene bak. Ikke så mye at det blir unaturlig, men akkurat så mye at det skinner gjennom at du er selvsikker og stolt. Her er noen tips:Dersom du tar bilde fra siden: legg vekt på det bakerste beinet, og la det fremste beinet være bøyd:
♥ Vinkling
Plasser kamerastativet lavt, ca. slik at det sikter midt på deg, eventuelt enda lavere - dette gjør at du ser mye høyere og dermed automatisk slankere ut. Hvis fotografen sitter på bakken og tar bilder opp mot deg kan du skape en illusjon om at du har milelange bein. Dødssmart! Med dette tipset + et par høye hæler kan hvem som helst kan få tidenes modellhøyde på bilde!

♥ Lys
Lys er en veldig viktig og avgjørende faktor for bildene dine. Å ta bilde i sollys kan være ganske tricky, men tenk at sola alltid skal være bak deg, slik at det blir motlys og ikke medlys. Dette gjør bildene 1000 ganger finere, og i tillegg slipper du å se bleik og blendet ut. Mitt beste tips er å ta bilder litt ut på ettermiddagen/kvelden når sola er begynt å bli lavere - da blir bildene superfine.♥ SMIL!
Her kommer det selvfølgelig an på hvilke typer bilder du skal ta, men et fint smil tar seg alltid bra ut på bilder, i tillegg til at det gir deg en veldig stor utstråling. Viktig: Pass på å ikke bare smil med munnen, men også med øynene. Det kan kanskje være litt vanskelig, men det hjelper veldig dersom du for eksempel tenker på noe som gjør deg glad. Jeg pleier ofte å høre på musikk i mens jeg tar bilder av meg selv, og det utgjør faktisk en utrolig stor forskjell. Sett på en skikkelg goodfeeling-sang, og voilá, du er klar til å pose!

♥ Slapp av 
Slapp av og vær naturlig, da blir bildene best. Hvis du føler deg ukomfortabel er det lettere å ta bildene selv slik at du kan slippe deg mer løs, og da er jo igjen kamerastativ + fjernkontroll veldig smart.

♥ Redigering
Redigering har UTROLIG mye å si på bildene, og jeg er 100% avhengig av mine kjære redigeringsprogram. Ikke for å redigere seg høyere, tynnere osv, men for effekten, kontrastene og lysstyrken sin skyld. Dette skal jeg ta i et eget innlegg, så følg med! Skal vise dere hvordan redigering kan gjøre bildene 1000 ganger finere :-)Noen nyttige tips?

relaxing outfit

Heisann fininger! I dag var jeg SÅ trøtt når jeg kom hjem fra skolen. Mistenker kanskje at det kommer av et ekstremt underskudd på søvn de siste dagene, hmm . . Ja ja, who caaaares. Fristet egentlig sinnsykt å powernappe, men siden det er fy-fy i midt hode så tok jeg meg heller en treningstur på fjellet, haha :-) Det er så utrolig mye bedre! Man blir jo bare enda trøttere enn det man er hvis man legger seg ned for å sove på ettermiddagen, føler jeg da i hvert fall.

Så nå kom jeg inn døra for 10 minutter siden, og skal straks lage vaffler (toppet med vaniljekesam, sjokade, banan, blåbær og jordbær HEHE WHO IS JELLY) med bruttern og lillesøster. Altså Håkon og Ingeborg, hehe. Merker det er sååå mye gøyere her hjemme når Håkon er hjemme og ikke i Bergen. Lol, jeg mener, endelig noen jeg kan spise med 24 timer i døgnet liksom. Hellooo. MAT MAT MAT. Men ja, her er et antrekk jeg hadde på meg for . . to uker siden, tror jeg? Haha, glemmer det helt av, tiden går så fort!!

Bukse fra Nike (junkyard.no), tank top fra Bik Bok, øredobber fra Bik Bok, solbriller fra Ray-Ban, sko fra Converse

to nye bebieriPhone 5 ♥ Endeelig ny mobil, djeeeezuz. Den forrige var virkelig helt på jordet - har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har kjeftet på den (ja) og slått til den i frustrasjon. I tillegg var hjem-knappen ødelagt fordi jeg lot den ligge ute i regnet etter å ha tatt outfitbilder, haha! Så, ENDELIG! Tusen takk mamma, du er best. Har ingen deksel til den enda da, så må skaffe meg masse masse fine! Såå glad i den nye bebien min.

Paljett-topp fra Bik Bok, kr 175 ♥ Var en kjapp tur innom Bik Bok i dag og fant denne på 50% rabatt. Sinnsykt billig! Er den ikke bare RÅ?! Det beste av alt er at den er enda finere på. Elsker slike korte topper, og gleder meg en hel haug til å bruke denne i Hellas i sommer. Og her hjemme, selvfølgelig! Den er veldig kort da, så vet ikke om man kan gå med den på f.eks skolen, haha? Isåfall må jeg ha en veldig høytlivs-ish bukse eller shorts. Uansett, den er sååå fin. Paljettene gjør den bare helt magisk. Sykt at den kostet bare litt under 200-lappen også - her snakker vi kupp!

TOMMEL OPP for materalistisk onsdag. Yey!

these days

Fikk spørsmål om hvilke bikinier som er favorittene mine, så her har dere de! Den øverste bikinitoppen er fra Lindex, den under er fra Victoria Secret, den hvite trusa er fra Bik Bok og den rosa trusa er fra H&M. Har maaange bikinier, men bruker bare disse to nesten, hehe. Har ikke fått den siste fra Victoria Secret enda, da :-( Tror jeg må gå til innkjøp av veldig mange bikinitruser til jeg skal til syden, hater nemlig når de blir utvasket og utvidet, blæææh. Hahhaa, må være det VÆRSTE jeg vet. Lol ja, random. Over til noe annet! Skal straks avgårde på fjelltur nå, wohooo. Hafstadfjellet tror jeg det blir! Elsker å gå på fjell, det er noe av det beste som finnes. Har alltid likt det - helt siden jeg var bitteliten. Er egentlig ikke en typisk natur-person, men å stå på toppen av et fjell er virkelig noe i seg selv. Skal gå masse masse i sommer har jeg bestemt meg for!

Slenger med noen mobilbilder fra den siste tiden. Livet på skolen nå! Chill, som dere sikkert ser, haha:gårsdagens antrekk

Heisann! Siste dagen med fint vær i dag, så må nyyyyte det. Vi sluttet tidlig i dag, halv 1, (jeeez så deilig), så det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å ta bilder - deretter fjernet jeg sminken og tanet i solsteiken. Klarer IKKE å sole meg med sminke, uueehh!! Det er det samme som å trene med sminke . . Liksom, det fungerer bare ikke. Skal ut og sole meg litt til nå, er bare inne for en liten pause og for å oppdatere! :-)

Har hatt under 5 timer søvn per natt de to siste dagene, skjønner ikke helt hvorfor jeg ikke er trøtt enda, haha. Gir faen i søvn og alt for tiden, for snart er det FERIE WÆÆÆÆÆ!! Stod forresten opp klokken 6 i dag tidlig og syklet type 1.5 mil før skolen, og det var deilig det! I morgensola og greier. Trening om morgenen er faktisk såå herlig. Tips dersom dere skal opp om morgenen for å trene: ikke tenk. Haha! Virkelig, det er mitt aller beste tips. Når vekkerklokka ringer klokka 6 skal jeg love dere at hele kroppen min skriker nei, men det er så absolutt verdt det når du kommer deg opp! Men ja, uansett, her er gårsdagens antrekk:Shorts fra Runwaydreamz, genser fra Bik Bok, solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere om antrekket? 

details of today's

Hei og god kveld! Kom nettopp hjem fra en motbakke-intervall med Håkon, etterfulgt av en kjapp tur på butikken. Nå skal vi sette i gang og lage en god kveldsmat som skal nytes ute på terrassen! (Veranda - terrasse??? Hva heter det?? Klarer ikke å skille mellom oppe-terrasse og nede-terrasse, haha) Elsker kveldssola, så den MÅ nytes!

Men nå må vi starte med matlagingen, så her er noen detalj-bilder fra dagens antrekk. Rekker ikke å redigere alle, så poster selve antrekket i morgen! Er forresten altfor glad i shortsen min fra Runwaydreamz, haha. Det merker dere sikkert?! Håper på å få skaffet meg flere innen sommeren!! SHORTS LOVESååå glad for at det endelig er sommer! Bildene blir så mye finere enn når det er trist og grått ute. Lovely!

sunshine

Heii og hå! Må først og fremst si at jeg fikk utroooooolig utrolig utrolig mange mails i går angående salget, og så langt har jeg verken tid eller ressurser til å svare på alle. Ser nå at jeg solgte altfor mye på en gang, så det ble litt mye. Har krysset av "solgt" på mange av plaggene som dere ser, men er noen som er useriøse og ikke svarer etter at jeg har solgt produktet til dem, så om de ikke svarer blir det solgt til noen andre. Satt oppe til halv 2 i natt og pakket pakker, puuh. Legger ut produktene på nytt igjen dersom jeg ikke får kontakt, så bare avvent og se. Husk at dere KUN må sende mail dersom dere er sikre på at dere skal ha produktet :-)

Vel, i dag er det strååålende vær - perfekt start på uken! Hadde en kjempechill skoledag, og dere, JEG HADDE OFFISIELT MIN SISTE SPANSKTIME NOENSINNE. Må innrømme at spansktimene er litt koselige da, men likevel er det sinnsykt deilig å vite at jeg aldri skal lære mer spansk! Kom hjem fra skolen og spiste grillmat med familien, og nå skal jeg straks hoppe ut på terrassen og sole meg. Må pakke inn flere pakker også, og senere i dag skal jeg trene sammen med bruttern :-)

Poster dagens outfit etterpå 

Har dere også supert vær i dag, eller? Isåfall, så må dere nyte det! det skal jeg i hvert fall, tihiii!

jeg selger!

ALLE SOM HAR KJØPT MÅ SENDE ADRESSEN SIN TIL MEG!!!!!!! :-) VIKTIG!!!

Hei! Tenkte som sagt å selge litt klær og sko fra garderoben min, ettersom jeg må bli kvitt en del. Dropper å lage en egen blogg, så jeg poster bare et eget innlegg om det her.

  • Dersom du er interessert i å kjøpe et plagg, kontakt meg på KRIULL97@HOTMAIL.COM og merk mailen med hvilket plagg du vil ha
  • Førstemann til mølla
  • Betalingen foregår over nettbank. Jeg sender deg kontonummer, og med en gang du har betalt sender jeg deg produktet
  • Frakten er inkludert i prisen, så det som står der er det eneste du betaler
  • Legger ikke av plagg, du må ha penger på konto nå :-) KUN SEND MAIL DERSOM DU ER 100% SIKKER PÅ Å KJØPE
     1. Jeffrey Campbell Lita fra nastygal.com SOLGT
Størrelse: 8, som tilsvarer 38,5
Originalpris: 1500 kr (900 kr for skoene + frakt og toll)
Min pris: 650 kr

2. Boots fra nelly.com
Størrelse: 38
Orginalpris: ?
Min pris: 150 kr

3. Ballerinasko med nagler fra nelly.com SOLGT
Størrelse: 38, men er litt små i størrelsen
Originalpris:
Min pris: 110 kr

4. "Converse" fra Levis. Brukt en del ganger, så de er litt vintage-ish
Størrelse: Står ikke på, men de er litt for små til meg, så jeg vil si 37
Originalpris: ?
Min pris: 200 kr5. Bikini fra Victoria Secret (helt ny)
Størrelse: 34A
Originalpris: 266 kr + 200 kr frakt
Min pris: 350 kr

6. Spiked bra fra romwe.com
Størrelse: ?
Originalpris: ?
Min pris: 100 kr

7. Klokke fra Daniel Wellington SOLGT
Originalpris: 1000-1500 kr
Min pris: 250 kr

8. Veske med nagler under fra Smia SOLGT
Originalpris: Ca. 500 kr
Min pris: 250 kr9. Shorts fra batoko.com
Størrelse: XS
Originalpris: 458 kr
Min pris: 200 kr

10. Jett Shorts fra Runwaydreamz. Viktig: selvom du ikke ser det så godt på bildet så er den er ganske stor bakpå rumpa - derfor selger jeg den. Ta dette med i betrakning!
Størrelse: XS
Originalpris: 849 kr
Min pris: 550 kr

11. Militærjakke fra romwe.com
Størrelse: onesize
Originalpris: ?
Min pris: 150 kr

12. "Denim"-jakke fra madlady.se
Størrelse: onesize
Originalpris: ?
Min pris: 110 kr13. 2XU Compression Top fra individu.no
Størrelse: M, men veldig liten i størrelsen
Originalpris: 880 kr
Min pris: 400 kr

14. Kjole fra Elise Ryan, nelly.com
Størrelse: XS, men litt stor
Originalpris: ?
Min pris: 200 kr

15. Stripete tights fra chiquelle.se
Størrelse: XS
Originalpris: 200 kr
Min pris: 90 kr

16. Militær-skjorte fra Zara
Størrelse: M
Originalpris: Ca. 300 kr
Min pris: 150 kr17. Tank top med USA-print fra Bik Bok
Størrelse: XS
Originalpris: Ca. 200 kr
Min pris: 90 kr

18. Hettevest fra Bik Bok (opprinnelig hettejakke, men jeg klippet av armene) SOLGT
Størrelse: XS
Originalpris: Ca. 350-400 kr
Min pris: 100 kr

19. Kjole fra Bik Bok
Størrelse: XS
Originalpris: Ca. 300-400 kr
Min pris: 200 kr

20. Pilot-jakke fra choies.com
Størrelse: onesize
Originalpris: 540 kr
Min pris: 150 kr21. Pelsjakke fra Bik Bok
Størrelse: S
Originalpris: Ca. 400 kr
Min pris: 110 kr

22. Enjoi-genser fra junkyard.no SOLGT
Størrelse: 
Originalpris: ?
Min pris: 90 kr

23. Tights fra MXDC (getsporty.no) SOLGT
Størrelse: S
Originalpris: Ca. 600 kr
Min pris: 200 kr

24. T-skjorte fra Cheap Monday
Størrelse: S
Originalpris: ?
Min pris: 100 kr25. Bukse med low-waist fra Zara
Størrelse: 34
Originalpris: Ca. 300-400 kr
Min pris: 150 kr

26. Hettegenser fra Wezc
Størrelse: Medium, men krympet i vask så er vel en S
Originalpris: Ca. 500 kr
Min pris: 150 kr

27. Sweatshirt fra sheinside.com SOLGT
Størrelse: onesize
Originalpris: ?
Min pris: 100 kr

28. Bukse fra Bik Bok
Størrelse: 25
Originalpris: 500 kr
Min pris: 150 kr29. 3/4 Compression Tights Dame
Størrelse: M
Originalpris: 800 kr
Min pris: 400 kr

highlight and contourHeisann! I søndagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere hvordan dere kan definere ansiktet deres på en enkel og grei måte, med to produkter som er 2 absolutt must-haves i min sminkemappe! :-)Bahama Mama: Det jeg begynner med er dette matte solpudderet fra theBalm. Elsker det! Fargen er perfekt, og er veldig enkel å fordele utover huden uten at det blir for mørkt. I tillegg er den som sagt matt, altså uten shimmer, noe som gjør at du kan ha bruke det i hele ansiktet uten å risikere å se ut som om du har rullet deg i glitter. Gir et veldig fint og naturlig "sunkissed" resultat, og passer perfekt nå til sommeren! Fås kjøpt HER

Og så til den gøye delen! Det som er så genialt med sminke, er at man kan fremheve og forminske ulike deler i ansiktet. Vanskelig er det absolutt ikke! Enkel regel: mørkt der du vil forminske/skjule, lyst der du vil fremheve. På bildet under ser dere hvor man kan legge solpudderet for å få et veldig fint resultat. Veldig enkelt og kjapt gjort, men utgjør likevel en utrolig stor forskjell!
♥ Under kinnbeinene: for et smalere ansikt.
♥ På siden av nesen: for smalere nese.
♥ Øverst og på sidene i pannen: for et smalere ansikt/mindre panne.

MARY-LOU MANIZER aka "the Liminizer": Deretter bruker jeg denne highlighteren fra theBalm. theBalm sine produkter er som jeg har påpekt tidligere, fantastiske, og jeg elsker de! Denne highlighteren er faktisk den beste jeg har prøvd hittil. Husker jeg prøvde den av en venninne for en stund tilbake, og jeg ble helt forelsket, haha :-) Den har da shimmer i seg og er utrooolig fin. Fås kjøpt HER

Jeg har lagt ved et bilde her også, for å vise hvor jeg bruker highlighteren. Highlighteren er da lys og brukes på de stedene du vil fremheve, f.eks på:
♥ Kinnbeinet: for å fremheve kinnbeinene
♥ Nesebeinet: for en mindre nese. Fokuset vil da være på nesebeinet, og ikke resten av nesen.
♥ Haketuppen
♥ Midten av pannenFor å få finest mulig resultat, bruker jeg disse to herlige kostene fra Everyday Minerals og gloMinerals. Har skrevet om disse før i luksus VS budsjett - og jeg er som sagt utrolig fornøyd med begge to. Jeg bruker Blush Brush fra Everyday Minerals (link) til solpudder, og Brush Blush fra gloMinerals (link) til highlighter. De skal jo egentlig brukest til blush, men størrelsen passer også perfekt til solpudder/highlighter!Slik blir resultatet! Som dere ser så blir ansiktet definert og ikke så "flatt" og kjedelig:Rabattkoden «uibuq» gir 20% rabatt alle produktene i dette innlegget! Både solpudderet, highlighteren og kostene. Koden varer bare ut 11. juni, så vær kjappe hvis dere vil ha produktene til tilbudspris! :-)

Reklame 

kosekveld nextHAHAH "next" er så sykt 2009-ish, tilgi meg a. Vel, hej mine fine! Tenkte å stikke innom og ønske dere en fin lørdagskveld. For en deilig og avslappende dag dette har vært! Har i grunn bare slappet av, og tok blant annet sol for første gang på evigheter. Sitter her og er fortsatt kokvarm i ansiktet, haha.. Pleier bare å ta sol om sommeren for å bygge opp grunnlaget før syden, og for å holde på brunfargen etterpå. Tar sammen med en venninne da, slik at det blir billigere - supersmart! Fikk jo sponset solkort før, men nå er det jo 18 års-grense :-( Synes likevel det er et bra tiltak, though. Vi har naturlig sol (som for øvrig aldri er her) og selvbruning!!

Nå er pizzaen nedi magen og jeg tar veldig straks turen bort til Ingvill med Karoline og Tiril. Kosekveld med massevis av snop og film står på listen! Gleder meiijj. Håper dere koser dere i kveld dere også!LYKKEEEEE

ukens spørsmål #53

Eyy! På tide med ukens spørsmål. Evigheter siden sist!! Har glemt det helt av den siste tiden. Tenker å begynne å ha det oftere nå fremover, slik at jeg får samlet spørsmål i ett innlegg :)

Tenk litt over hva du signaliserer her Kristine, bilder av en tynn, suksessfull MODELL, bilder som i tillegg er blitt redigert og du konstanterer med at dette, ja dette er perfekt. Du er ikke akkurat med på å minske kroppsfokuset i dag. Bloggen din nærmest SKRIKER kroppsfokus.

Jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å vri ALT om til kroppspress? For det første: Barbara Palvin er ikke tynn, men normal - og hun er faktisk en av få innen modellbransjen som har en normal kropp med former. For det andre: Beklager, men GET REAL og slutt å gnål om kroppspress som ikke en gang er der. Hva er galt med å poste bilder av ansiktet til en person jeg synes er pen? Det er helt utrolig hvordan ting kan bli dratt fullstendig ut av proporsjoner. Ingen presser deg til noe som helst - utenom deg selv.

Hva er det svarte du har under shortsen?
En undershorts. Fint å bruke dersom shortsen er litt kort! Tror du får kjøpt det på type H&M-ish-butikker.
Hvilken modus bruker du til å ta bilder antrekksbilder?
Bruker alltid AV når jeg tar bilder.

Når skal broren din svare på flere spørsmål?
Han skal begynne nå straks! Siden han endelig er ferdig med eksamenene og har komt hjem.

Bruker du høyeheler på skolen?
Kan gå med wedges f.eks, men festsko med tynne hæler og Jeffrey Campbell, liksom. Det hadde jeg aldri orket, haha. Synes det er slitsomt å gå på høyhæler i lengden.

Hvilken størrelse har du i Runwaydreamz?
Har størrelse XS og S. Ingen av dem passer meg perfekt egentlig, XS er litt for liten og S er litt for stor.

Hvilket bybane-stopp bor broren din ved?
Brann-stadion. Men nå har han fått ny leilighet, wiih! Før bodde han med folk han ikke kjente noe spesielt (litt kleint å være der), men nå skal han flytte inn med venner. Gleder meg til å være i Bergen mye oftere!!

Leser foreldrene dine bloggen din?
Mamma støvsuger hvert innlegg, haha, mens pappa kun leser den inni mellom. Begge er veldig involverte da, og hjelper meg dersom det er noe jeg trenger hjelp til.Kan du komme med tips til muntlig eksamen?
Hmm . .  Smil, virk selvsikker og sats på at sensoren din ikke er kjip som faen. Hehe.

Har du tips mot kviser?
1. Rens huden godt, morgen og kveld
2. Vask sminkekostene dine
3. Drikk mye vann
4. Bruk Basiron - en krem du får kjøpt reseptfritt på apoteket som fungerer mot kviser
5. Evt. hvis du er veldig plaget kan du dra til legen og få resept på antibiotika eller p-piller. Har ikke testet det selv, men vet i hvert fall at begge deler blir brukt som middel mot kviser :-)

Hvor mange tommer er Macbook'en din?
13!

Bruker du kamerastativ for å ta bilder av seg selv?
Enten får jeg en venninne, mamma eller broren min til å ta bilde, eller så bruker jeg kamerastativ. Til dere som lurer på hvilket kamerastativ jeg bruker så kjøpte jeg faktisk meg nettopp et nytt et - Hama Star 61. Har brukt pappa sitt gamle i årevis som han hadde da han var liten. Det har faktisk fungert veldig bra, men det ble ødelagt for noen dager siden så da var det på tide med et nytt. Nedenfor ser dere det nye til venstre og det gamle til høyre. Stor forskjell! Men ja, et kamerastativ + fjernkontroll er et must som blogger. Hadde aldri overlevd uten!!Når du jogger om morgenen, spiser du noe først? Á la frokost?
Ja, ellers fungerer jeg ikke. Vet at det varierer fra person til person, men jeg får ikke utbytte av treningen dersom jeg drar på trening med tom mage. Spiser kanskje en banan, en skive eller lignende før jeg drar, og så spiser jeg en skikkelig frokost når jeg er ferdig.

Når drar du til Hellas?
Om 43 dager! GLEDER MEG.

Hvordan får du øreproppene dine til å henge når du trener?
Enkelt og greit: fester de med sportstape! Hater apple sine ørepropper, de suger. Men gidder liksom aldri å kjøpe nye heller.Hvordan får du så bra karakterer?! Kan du gi tips til hvordan man øver til prøver?
Min faste metode: Leser gjennom hele stoffet, tar notater av det og så øver jeg til jeg kan notatene utenat. Simple as that. Pleier først å øve litt alene til jeg kan notatene noenlunde, og så pleier jeg å øve med en venninne med at vi spør hverandre om notatene. Mye mer lærerikt å snakke om det fremfor å sitte og lese stoffet inni seg, så det vil jeg absolutt anbefale!

Hva er typisk deg?
Hm . . At jeg er spontan! Digger å være spontan. Gjelder kanskje ikke så store ting da, men likevel. I går kveld dro jeg og broren min på joggetur halv 1 på natta, haha! Hovudsaklig fordi vi var så kvalme etter å ha spist smågodt + 4 hveteboller hver med nugatti på, da . .

Er det gøy å være blogger og få sponset så mye gratis?
Synes det er gøy å få ting gratis ja, og jeg setter stor pris på det at jeg har mulighet til det. Er likevel veldig selektiv med hva jeg velger, og det håper jeg dere er klar over! Har veldig lite reklame på bloggen min i forhold til hvor mange tilbud jeg får, og dette da rett og slett fordi jeg ikke blogger for å skrive teite innlegg om nettsider og produkter jeg ikke bryr meg om, selv om jeg kan tjene massevis av penger på det. Så når jeg først skriver om noe så er det noe jeg faktisk interesserer meg for.

Hvordan tar du så bra bilder i sollys?
Å ta bilder i sol kan være ganske utfordrende, men mitt beste tips er å ta bildene slik at sola blir bak deg. Aller best blir det hvis du tar bildene sent på kvelden før sola går ned, da blir det myyye mye finere. Slik som på bildet under her f.eks! Dette er tatt litt utpå kvelden.Har dere spørsmål til neste uke? 

fridayyyWhaddup bitchez!! Noen få bilder fra dagen min. Dro som sagt på treningsøkt tidligere, og etter det dro jeg og Håkon på butikken for å kjøpe digg kveldsmat og BRUUUUS selvfølgelig. Føler det første bildet beskriver veldig mye, he-he. Det ble forresten intervall-trening opp en sti, og når jeg kom nesten på toppen hørte jeg noe risle i buskene så jeg ble dritredd og sprang alt jeg kunne hele veien ned igjen. Haha, paranoid sa du?! Ble i hvert fall en god treningsøkt, da. Dere aner ikke, jeg er tidenes mest lettskremte person EVER. Kan droppe å dra på fjelltur alene fordi jeg er redd for å bli spist av bjørn liksom . . OKEI OKEIII shouldn't have said that. Og forresten, har fått en helt crazyyy cravings på snickers-is den siste tiden. Det er jo helt utenomjordisk godt?! Jeg og broren min kjøpte 3 pakker i går, og vi spiste opp alle 18 isene samme dagen. N A M.

Håper dere får en fin fredagskveld, da! 

deilig med helg

HELG!Bilder fra tidligere i uka

I dag var det på igjen med skole, og har gått rundt og trodd hele dagen at det har vært mandag, haha. Heldigvis er det fredag, jippi! Og det beste av alt: JEG SKAL IKKE GJØRE EN DRITT SKOLEARBEID I HELGA!!! Etterlengtet. Det skal feires med max avslapping + venner, endeliiiig! Skal først og fremst få av meg sminken og komme meg ut på litt motbakke-intervall, og så blir det taco og fredagskos. Godkjent :-)

Mottok forresten denne bikinien fra Victoria Secret i posten her om dagen. Bestilte tre bikinier - og alle kommer tydeligvis hver for seg...? Har ikke fått den siste enda. Uansett, den er SÅ fin, men desverre passet den ikke, så jeg tenker å selge den. Den er forresten i størrelse 34A, men for stor rundt midjen. Har også en del andre ting jeg skulle fått solgt, blant annet shortser (blant annet runwaydreamz), Jeffrey Campbell og diverse klær. Tenker å selge det her på bloggen, om det er av interesse? Mååå bli kvitt en del klær, så det må jeg få gjort asap.

God helg da, dere!

this is perfection


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

En av mine favorittmodeller: Barbara Palvin!! HERREGUD, HUN ER HELT CRAZY FIN. Jeg er ekstrem på å stalke modeller, haha. Kan sitte og bla gjennom bilder av henne i flere timer uten å gå lei, selv om det mest sannsynlig høres litt (veldig) creepy ut. Og ja, jeg er 100% heterofil, haha! Hun er faktisk så syyyk at jeg ikke har ord. Perfeksjon i mine øyne! Hadde lett tatt imot utseendet hennes.

Perfekt, ikke sant?!

fridagBrettet opp peplum-toppen til magetopp! Haha, ble litt klumpete da, men synes nesten den ble finere nå. Kanskje jeg skal klippe den??

Helluuu! For en deilig dag. Hadde jo eksamen i går og siden det var eksamen for de andre i dag så fikk jeg friiii. Tusen takk for så masse fine kommentarer angående karakterene i går! Er ganske fornøyd med innsatsen min dette skoleåret. Synes forresten å si at "ungdomsskolen ikke teller" er helt feil!! Hvorfor går vi på skolen da liksom, haha? Altså, selve karakterene svart på hvitt teller ikke så veldig mye så lenge du kommer inn på den skolen du vil, men hvis man kommer på videregående og ikke har lært NOE på ungdomsskolen så ligger man ganske tynt an. Og hvis du har lært noe så skinner jo det gjennom på karakterkortet ;-) Skader jo heller ikke å komme ut med et presentabelt snitt i 10. klasse, synes jeg da. Men ja, vi er forskjellige! Er i hvert fall utrolig fornøyd med 5,6 i snitt :):) I åttende hadde jeg faktisk 4,3! Ganske stor forskjell.

Men nååå er det nok snakk om skole! Har jo som sagt fri i dag, så dagen har jeg brukt på: ingenting. VELFORTJENT!! Stod opp når jeg våknet av meg selv og dro rett på matbutikken med bruttern for å handle frokost. Herregud, så sinnsykt godt:NAM! Hadde forresten kjeks til, haha, spiser ikke ost alene. Vet ikke med dere, men jeg får i hvert fall helt syyyyk matlyst om sommeren. Har det vel egentlig hele året da, men alt smaker så mye bedre nå! Hehe, litt sær kanskje . .

new clothes

Heiiia! Her kommer innkjøp fra da jeg var i Bergen i helga. Shoppet ikke sykt, men fant meg likevel en del som jeg hadde behov for! Deilig :-)Bukse fra Bik Bok, 599 kr. Finner sjeldent bukser som passer, men denne satt som et skudd! Måtte bare slå til da - er nemlig ikke så ofte jeg finner bukser i riktig størrelse. Denne er såå fin, elsker at den er lys. I tillegg er den Super Flex.

Bukse fra Bik Bok, kr 499. Denne buksa er verdens beste, og er i Super Flex. Buksen bare glir på, og er sinnsykt behagelig. Elsker den! Digger også at den er low-waisted, synes det er så fiint. Ser for meg denne til sommerbrun hud og en hvit magetopp! Trengte virkelig lyse bukser!!Genser fra H&M, kr 150. KRYMPET DENNE I VASK FOR SVARTE. Åhrg. Takler ikke små gensere, så må kjøpe ny. Føler meg så sinnsykt tafatt og klein med små gensere, haha, vet ikke hvorfor.

Shorts fra H&M, 100 kr. BILLIG og superfin! Trengte en helt nøytral shorts (faktisk, haha), og denne sitter perfekt.Tank top fra H&M, kr 50. Fargerik og enkel! Must-have med slike enkle topper.Nike Pro, kr 300. Vet ikke hva butikken heter, men det er i hvert fall sportsbutikken i andre etasje på Galleriet. Endelig fant jeg den! Fargen er riktig nok kjedelig, men det var den eneste de hadde. Har den i S og den er bittelitt for stor, men det går fint! Sinnsykt behagelig!!

Peplumtopp fra Bik Bok, 250 kr. Kjempesøt! Elsker blondene.

Likte dere det? :-)

karakterene mine

DRITT!!!!!!!! Hadde eksamen i dag, lol. Fremføringen gikk supert og helt etter planen - men nesten alle spørsmålene jeg fikk var relatert til alt annet enn oppgaven min?!?!?!!! Vet jo at sensoren kan spør om alt i pensum, men fyyyyyy det er så urettferdig at jeg har lyst å pille ut øynene mine. Føler det ble fokusert på alt jeg ikke kunne fremfor det jeg faktisk kunne. Så ja, jeg fikk 5 og livet suger akkurat nå. 2 døgn av livet mitt er offisielt bortkastet. Vet at mange synes det er teit å klage over 5'er, og ja, 5 er en bra karakter for mange, men jeg ville ha 6 og da hjelper det ikke :-(

Masjerte hjem rett etter å ha fått karakteren, skrek og gråt ut av sinne (skulle på matbutikken med Håkon rett etterpå og hadde mascara i hele ansiktet yeeey, tror folk begynte å lure) - og nå har jeg kommet over det. Haha. På tide å smile! Jeg er FERDIG MED 10. KLASSE!!!! Nå er det ikke noe som helst av prøver, tentamner eller eksamner jeg skal tenke på - jeg er FRI. Vi fikk forresten standpunkt-karakterene våres i dag, og det gjorde heldigvis dagen liiiitt bedre, haha.Sinnsykt deilig å tenke på at jeg er ferdig nå da! Er helt mindfucked nå, for nå kan jeg liksom . . gjøre det jeg vil?! Har liksom hele tiden hatt noe å gjøre i forhold til skole den siste tiden, og det er så utrolig rart å komme hjem nå uten å ha noe jeg må gjøre. Fikk forresten 5 på mattetentamen som dere ser, og det var faktisk den beste karakteren av alle! Ble mer glad for den enn alle 6'erene, fordi jeg alltid pleier å få typ. et halvt poeng fra 5 slik at det blir den eneste 4'eren på kortet, men nå fikk jeg det endelig til. JIPPI!

Har nettopp tatt bilder av klærne jeg kjøpte i Bergen i helga, så innkjøpsinnlegg kommer om litt!let this be overPiller snart ut øynene mine. Haha, ord kan ikke beskrive hvor uhorvelig kjedelig dette er djsskdkdslkkdmcmnmddkf. 19 timer igjen! Blir aldri nervøs når jeg skal snakke fremfor andre, men i morgen . . æææhhh, kjenner jeg har nerver allerede. Om noen av dere har noen tips til muntlig eksamen, gjeeerne del de! I`m pretty much desperate right now. Er skikkelig redd for at den skal bli for lang/kjedelig og at jeg prater om feil ting osv...? Vel, nå blir det grillmiddag, woho! Det er meldt skikkelig fint vær resten av uka, så det passer meg FINT at jeg blir ferdig i morgen for å si det slik.

Her er noen random bilder fra helga som jeg ikke har postet :-)Fiiine Bergen

Hva synes dere om bildene?

antrekk fra helga

Bukse fra Bik Bok, sko fra nelly.com, topp fra H&M, clutch fra Bik Bok

Hadde jakke over, selvfølgelig. Heheee. Hva synes dere? :-) 

muntlig eksamen

Min dag:
07.00: Trening. Jogging i morgensola - perfekt start på dagen!
09.00: Trekk i muntlig eksamenTrente, dusjet, tok på meg daffeklær (sinnsykt deilig å ikke sminke seg) og satte kursen mot skolen for å bli trekt opp i muntlig og få utdelt oppgave. Og jeg kom opp i . . . . NOOOOOOORSK!!!! Yes, yes, YES for faen. Visste ikke helt hvordan jeg skulle reagere i starten, men jeg er såå uendelig glad for at jeg kom opp i det!! Ikke at jeg liker norsk spesielt, men fordi jeg ikke ville opp i for eksempel spansk. Så klokka 10 dro jeg hjem, og siden det har jeg lest om Bjørnstjerne Bjørnson og kjedelig litteratur. Har gjort en del, men har likevel SÅ mye fremfor meg. Så her er det bare å sette i gang! Valgte selvfølgelig 48-timers modell, så det vil si at jeg har eksamen på onsdag. Det er forresten kjempedeilig vær ute i dag, så jeg har sittet på verandaen i bikini samtidig som jeg har jobbet med eksamen. Deilig! Er egentlig sinnsykt, sinnsykt lei nå, men det hjelper ikke desverre . .

Et helt innlegg dedikert til eksamenen min, haha. På onsdag er jeg FRI fra alt som heter skole!!! Det skal bli fantastisk. Outfit fra helga kommer litt senere, så vi blogges :-)
Regner med at en del av dere også ble trekt i dag? Isåfall, hva kom dere opp i?

having a good time

Heisann! Har hatt en suuuper helg med bruttern. Bergen må være et av de kosligste stedene jeg vet om, elsker virkelig byen! I dag stod vi opp når vi våknet av oss selv, og så slappet vi av en god stund før vi dro på McDonalds for å spise frokost. Haha, vi har spist så siiiiinnsykt mye i helga at det nesten ikke er mulig. MAT JA TAKK. "Kristine, what is your diet??" Hehe. Nå holder vi på å pakke, for om ikke lenge skal vi hjem igjen! Denne gangen blir Håkon også med. Har forresten fått kjøpt meg masse fiiiint, er kjempefornøyd! Skal vise når jeg kommer hjem, men nå må jeg kjappe meg hvis vi skal rekke bussen. Får ikke plass til alle klærne i kofferten, haha :-(
Poster flere bilder når jeg er hjemme igjen :-)

den beste selvbruningen


Dette spørsmålet er noe som går opp igjen i kommentarfeltet, såå da tenkte jeg at det var på tide å komme med et skikkelig innlegg om det.

Jeg, som veldig mange andre, er opptatt av å være brun. Føler meg såå mye finere med farge på kroppen - det har jo faktisk utrolig mye å si på selvtilliten! Likevel så er jeg ikke fan av overdreven bruk av solarium (eller solarium i det hele tatt), så jeg har funnet den perfekte selvbruningen, nemlig XEN-TAN. Jeg testet XEN-TAN for første gang i høst, og har siden den gang vært fast bruker av det. Det er uten tvil den beste selvbruningen jeg har prøvd. Face Tanner Luxe Med/Dark  Dark Lotion Absolute Luxe  Scent Secure Gold  Dark Lotion Absolute Luxe: Dette er da selvbruningen for kroppen, og som dere ser så er den veldig stor, nøyaktig 235 ml, så den varer lenge. Må bare si at denne er helt sinnsykt BRA, herregud. Har testet diverse selvbruninger opp gjennom årene, og dette er den eneste som faktisk etterlater huden BRUN, og ikke oransje. Resultatet blir kjempebra, og man får en så dyp og fin brunfarge at det ikke ser ut som om man har brukt selvbruning i det hele tatt! Det er forresten en krem, og den er veldig lett å påføre. Elsker, elsker, elsker den. Den har forresten vaniljelukt, og det er et stort pluss! Scent Secure Gold: En oljefri og farget fuktighetsktem som man påfører etter å ha brukt selvbruning. Denne gir en utrolig nydelig sunkissed glød, og i tilegg til dette så hindrer den selvbruningslukt. Når det gjelder sistenevnte så synes jeg ikke lukten på XEN-TAN er noe problem i det hele tatt, faktisk så lukter den utrolig godt - nemlig vanilje! Så for min del spiller det ingen rolle, men jeg bruker denne likevel fordi den gir en utrolig fin glød. Den har shimmer i seg også, så den passer perfekt som en siste touch for å få et perfekt resultat :-) Face Tanner Luxe Med/Dark: Denne er da for ansiktet. Først og fremst må jeg bare si at denne varer utroooolig lenge! Ettersom jeg bruker en krem som bleker huden min så pleier jeg å påføre denne hver kveld - og denne har da holdt siden desember. Har altså brukt den hver dag i 6 måneder, og den ble ikke tom før :-) Her får du mye for pengene. Men ja, denne er som sagt for ansiktet, og den er sinnsykt bra. De fleste forbinder vel kanskje selvbruning for ansiktet med klissete og oljete hud, men denne etterlader huden matt og ikke oljete i det hele tatt. Anbefales virkelig! Et absolutt must-produkt hos meg, og jeg kommer aldri til å bytte den ut.

Her ser dere bilder hvor jeg har brukt selvbruningen. Som dere ser, så blir resultetet kjempefint og ikke minst veldig naturlig! :)Jeg har fått rabattkode til dere, wiih! Koden «miwuw» gir 20% på hele XEN-TAN-sortimentet, og det gjelder ut 7. juni.

Reklame 

antrekket fra i gårBukse, genser og clutch fra Bik Bok, sko fra nelly.com, solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere? 

vel fremme

Heiiisann! Da var jeg endelig fremme i Bergen. Kom hit i går kveld, og da dro vi ut og spiste. På Peppes, selvfølgelig . . Haha. Lenge siden jeg og broren min har sett hverandre nå, så det var koseliiiig å komme! Han er ferdig med eksamenene nå, så på søndag blir han med hjem igjen og blir der resten av sommeren. Wiii. Nå har vi nettopp stått opp, og skal en tur til byen. Han må rekke et møte klokka 12 (han skal kjøpe ny leilighet i Bergen), så i skrivende øyeblikk sitter vi på rommet og hiver i oss frokost mens jeg blogger det forteste jeg kan. ALLTID sent ute, haha! Frokosten ble forresten mager kesam med masse halv-frosne blåber + banan - dere måååå smake det!! Supergodt.

Her er bilder fra kvelden i går! Har tatt outfitbilder også, så de kommer i neste innlegg.Traff forresten noen gutter som kjente meg igjen fra instagram i går kveld, haha :-) Kjempekoselig!