Too Faced

 • 30.06.2013
 • KL. 20:25

Reklame


Heisann! I dag skal jeg vise dere noen produkter fra et av mine favorittmerker innen sminke, nemmelig Too Faced. Mye av sminken min er derfra, blant annet det kjente sjokoladepudderet som jeg er fast bruker av hver eneste dag :-)Retractable Kabuki Brush (link) Denne er så GOD! Jeg har aldri testet sminkekoster fra Too Faced før, men jeg fikk tilsendt to stykk og jeg elsker begge to. Denne kabuki-børsten er silkemyk, har perfekt størrelse og best av alt: den er perfekt å reise med! Vi vet alle hvor kjipt det er når du skal på ferie og sminkekosten blir skitten fordi den ligger i toalettmappa . . Med denne er det i hvert null problem - den har nemmelig et lokk! :-)Powder Pouf Brush (link) Dette er den andre jeg har testet, og herreguuud så myke disse er. Det er virkelig helt himmelsk å påføre sminke med denne, haha! Powder Pouf Brush kan brukes til å påføre løspudder, men jeg synes den passer supert til solpudder også. Jeg liker best å bruke litt store koster til solpudder, spesielt hvis jeg skal ha i hele ansiktet, så denne passer perfekt. LOVE it!Primed & Poreless Priming Powder and Finishing Veil - POWDER (link) Dette pudderet et genialt! Det er et hvitt løspudder, som så klart blir gjennomsiktig når du påfører det på huden - og det minimerer da porer og linjer i huden. De fleste har jo ujevnheter i huden, men med denne blir disse minimert. Du påfører den etter foundation som en siste finish, men du kan også bare bruke det alene! Det passer perfekt dersom du ønsker å jevne ut huden, men f.eks ikke orker å dra på deg foundation.Better Than False Lashes (link)  Denne har jeg anbefalt til dere før, og som sagt: DIGGER den. Better Than False Lashes inneholder to produkter: èn vanlig mascara, og en fibermascara. (Du påfører først den vanlige, deretter fibermascaraen - og så fortsetter du slik til du har fått resultatet du vil) Fibermascaraen ser ut som støv egentlig, og du påfører den på lik måte som vanlig mascara ellers - men fibrene (eller støvet, hehe) gjør vippene lengre og skaper mer volum. Når jeg prøvde det for første gang var jeg heeelt sikker på at det ikke skulle funke, men fy søren, dette er luksus for vippene mine!! Vippene blir sinnsykt mye lengre og de får mye mer volum. Det eneste negative er at fibermascaraen går tom etter ikke så altfor lang tid, ettersom pakningen er ganske liten.La Creme Stiletto Red + Perfect Lips Perfect Red (link) ♥ Her får du både lipliner og leppestift med på kjøpet! Liplineren bruker jeg til å forme leppene mine slik jeg vil ha de (genialt dersom du vil ha større lepper), og deretter bruker jeg leppestiften for å fylle inn. Må forresten si at denne leppestiften fra Too Faced er min absolutte favoritt! Den inneholder fuktighetgivende ekstrakter, noe som gjør at den ikke blir knusttørr på leppene - slik mange andre leppestifter blir.

RABATTKODE: Koden "TOOFACED" gir 10% rabatt på alle Too Faced-produkter. Wohoo! Koden kan benyttes ut 7. juli.

I tilegg har jeg et ekslusivt tilbud kun til dere! Dersom dere kjøper minimum 2 produkter fra Too Faced får dere med "Sun on the run" med en silkemyk kost, som dere ser på bildet under. (Verdi 179 kr) Bronzeren er suuuperfin! Tilbudet er begrenset og gjelder kun så langt lageret gjelder.
Har dere testet sminke fra Too Faced før?
før og etter redigering

 • 30.06.2013
 • KL. 14:13


. . . og DERFOR er redigering superviktig. Jeg har fått flere spørsmål fra dere om jeg ikke kan vise før/etter-bilder på bildene mine, så here you go! Jeg synes selv at forskjellen er veldig stor. Altså, for å få bra bilder så er det er en fordel å være flink til å fotografere, men det aller viktigste er faktisk redigeringen :-) Det eneste jeg fikser på er: kontrast, levels og skarphet. Eventuelt beskjærer jeg bildene, og retoucher/airbrusher de. Jeg skal vise alt sammen i et eget innlegg senere! Har lyst å filme en videoblogg hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine, men da må jeg først finne et program som jeg kan filme skjermen med på Mac'en. Såå, ja. Om dere vet om noen slike programmer så må dere gjerne tipse meg!

Før VS etter?
73

 • 29.06.2013
 • KL. 20:13

Helluen! Hadde planer om å ta antrekksbilder i dag, men så så jeg ut, og da ombestemte jeg meg fort. Her regner det som bare det! Så da passet det bra å poste bildene av dette antrekket, som jeg hadde på meg . . en eller annen gang i mai. I hvert fall, dagen her har gått så sinnsykt fort. Trodde klokka var 4, men så er den 8??? Hva skjer??? Mistenker at det er den vridde døgnrytmen min som har skylden . . På tide å stå opp tidligere fra nå av! Kom nettopp hjem fra butikken med Håkon, og ettersom vi er alene hjemme (for 1 dag, haha...) så må vi jo kjøpe inn mat og holde orden selv. Jeg liker det slik, jeg! Apropos butikken, i går preserte jeg å dra til byen med merkelappen på en ny genser hengende bak på ryggen. ER DET MULIG. Haha, er det én ting som er typisk meg, så er det nettopp det å ikke ta av merkelappene. Såååå, jeg kan si at jeg følte meg bra klein da jeg stod i kassen og plutselig fant ut at den hang på ryggen.

Nå skal vi mekke middag og så blir det masse godis! (Hjemmelaget pizza + 1200 g smågodt + nugatti og hveteboller, for å være eksakt) SEE YOU LATERShorts fra H&M, øredobber fra Bik Bok, sko fra Converse

Avslappet og behagelig antrekk! Hva synes dere?
god morgen + ny header

 • 29.06.2013
 • KL. 13:12


HEIA! I dag våknet jeg til tomt hus, og det er så sinnsykt digg at jeg ikke har ord. Spratt opp av sengen, kjørte på full musikk på anlegget og lagde meg prinsessefrokost. Digger vi å ha fri, eller DIGGER vi det? Om ikke så altfor lenge kommer bruttern hjem fra jobb, og da skal vi lage pizza (Ullebø-pizzaen) til middag, og jeg gleder litt, veldig, mye. I nuet sitter jeg er med treningsklærne på, i full av energi, og er straks klar for å innta dagens treningsøkt. Hjemme-styrketrening it is! :-)

Og ja, som dere ser så har jeg fått ny header! ENDELIG. Headeren er laget av flinke Emma, og bloggen hennes finner dere her ♥ Tusen takk! Har ikke helt 100% sikkert bestemt meg for om det blir den, men jeg synes i hvert fall at den er utrooolig fin. Skikkelig sommerlig! Må forresten gi en stor takk til alle som sendte inn til meg i går, jeg fikk SÅ mange fine. Tusen, tusen takk! Men jeg trenger å høre deres mening: Liker dere den nye headeren? Det er jo tross alt dere som leser bloggen, så jeg synes det er viktig at dere liker den :-)

best friends? I would say sisters

 • 28.06.2013
 • KL. 18:29

My bestiiiie. Haha, er så vittig når vi tar bilder ute i gata, ALLE bilene glor jo som bare søren. (Ikke bilene da, men folkene i bilene, hehe) Har man ikke sett folk ta bilder før??? Hm, ja ja. Men ja, KLISSEINNLEGG. Mange av dere lurer på hvor lenge jeg har kjent Ingvill, og vi har faktisk kjent hverandre helt siden vi var bittesmå. Vi bodde i samme område, men så flyttet jeg når jeg begynte i 1. klasse, men så flyttet hun samme plassen året etter. Så det vil si at vi har gått på skole (samme klasse, faktisk) helt siden 2. klasse. Fy søren, så tiden flyr.

Over til noe annet: Jeg mååå forresten skaffe meg en ny header snart. Orker ikke den jeg har nå, er SÅ lei av den. Hvis noen av dere vil lage, så må dere gjerne gjøre det! Send til kristine.ullebo@hotmail.com. Har veldig lyst på helt nytt design i grunn, et mer "profesjonelt" hvis dere skjønner. Har fått diverse tilbud, så vi får se! Først og fremst ny header, i alle fall. ASAP.

Hva synes dere om bildene? 
♥ 
the perfect festival outfit

 • 28.06.2013
 • KL. 13:41

Hei dere! Jeg våknet nå for litt siden, haha. Ble altfor sent i går, tydeligvis . . I hvert fall, jeg, Ingvill og mamma dro som sagt og trente i går kveld (Bystien), og fy søøøren så deilig det var. Dere vet når man kjenner man har trent skikkelig, og man får så sinnsykt melkesyre i beina? Slik følte jeg det i går. Dritdigg. Motbakketrening is tha shit <333 Været var også perfekt, i og med at solen var på vei ned. Etter det kjøpte vi smågodt og lagde oss god kveldsmat! Nå holder jeg på å rydde klesskapet mitt, og det er virkelig et prosjekt i seg selv. Det har seg slik at alle klærne mine ligger spredt rundt alle andre plasser enn i selveskapet, ettersom jeg er flink til å lage meg klesgarderober rundt om i huset. Haha, uff. Må ta meg en tur på IKEA snart og skaffe meg litt nye ting til rommet, blant annet klesstativ hvor jeg tenkte å henge opp alle shortsene mine. Det begynner å bli en del nå . . . :)Topp fra Chiquelle, shorts fra Levi's, solbriller fra Ray-Ban, armbånd fra H&M, kors-ring fra choies.com, smykke fra Zara, boots fra H&M

Satte forresten sammen et antrekk inspirert av festival-stilen og tok noen bilder av det. Synes det ble veldig stilig, og jeg håper jeg får anledning til å bruke det i sommer! Kjøpte bootsene i fjor, men har nesten aldri fått meg til å bruke de, uten at jeg helt vet hvorfor. Vel, hva synes dere om antrekket? Ville dere ha gått med det?
elsker sola

 • 27.06.2013
 • KL. 19:50

<3 kroppspress <3

Endelig begynner mageøvelsene å gi resultater.

Hehe. Heia! I dag har vært tidenes daffeste dag. AND I LOVE IT. Sola har virkelig stekt, og jeg har for det meste befunnet meg ute på terrassen og i hagen med et (mange) glass brus i handa, sammen med Ingvill. Og med en bok, selvfølgelig. Nå har sola gått ned, og vi skal straks gå Bystien sammen med mamma, etterfulgt av en tur på butikken. Vi skal snope, men ANER ikke hva vi vil ha. Er vi de eneste som er slik? Vi kan stå på butikken i en time og lure på hva vi skal kjøpe, kun fordi vi er så ubesluttsomme. Har lyst på nugatti og hveteboller, smågodt, sjokolade, snickers-is . . alt.

Men nå må jeg nesten skifte og komme meg avgårde. Jeg er alltid den treigeste, haha!

Å herregud, så bleike vi ser ut i trynet :-( Lover, det er kun på bildene!!


hits