shopping, for en gangs skyld

 • 30.06.2014
 • KL. 15:01

Heia!

I dag sov jeg til jeg følte meg helt uthvilt, spiste en god frokost og dro en tur til byen med mamma. Vi skulle ta en blodprøve (skal ta det i et par uker bare for å sjekke hvordan utviklingen er), og etter det bestemte vi oss for å shoppe litt også. Lenge siden jeg har shoppet i byen, og enda lengre siden jeg har gjort det med mamma - så det var koselig. Jeg shopper faktisk aldri lengre nesten, enten bestiller jeg på nett eller så er det ingenting, liksom. Husker før når jeg shoppet hver eneste uke, jeg brukte skikkelig mye penger på klær. Nå føler jeg egentlig ikke det store behovet for det lengre, i tillegg er det så slitsomt å shoppe i byen, haha. Vel, det ble mest nødvendigheter, som sminke and stuff, men jeg fant også en kjempefin bikini så da ble den med meg hjem også!

Føler jeg lider av bikiniproblemer hvert eneste år jeg.. Umulig å finne den perfekte! Denne bikinitppen skrek etter meg da jeg fant den på Bik Bok: Ååh, er den ikke nydelig? Elsker paljettene, jeg er jo så svak for det.

Og èn ting jeg har funnet ut av, er at det lureste er å kjøpe en bikinioverdel i simpel farge, som svart eller hvit, for da er det mye enklere å finne bikinitruse til. Hater når jeg finner den perfekte bikinitrusa, og så er den knæsj rosa, og overdelen jeg har er type blå eller noe. Haha, typisk. Bikinitrusen kjøpte jeg på H&M, og den er mye finere i fargen på ekte. Ble litt rart på bildet bare :-)Kjøpte også en enkel hettejakke fra Bik Bok, synes denne er skikkelig casual og fin og den kan jo enkelt knytes rundt livet - perfekt når man skal ut og reise for eksempel.

Nå skal jeg lage meg litt mat. Update på Pepsi Max: prøvde å "presse" i meg noen glass i går, smaker fortsatt bare rart. Haha, sææære greier.. Den nye favorittmaten min har forresten blitt yoghurt, YT-sjokoladedrikk og Biola. Haha, det er ca. det beste jeg vet for tiden.Vi skrives litt senere, dere! Ha en fin start på uken!
birthday outfit

 • 29.06.2014
 • KL. 19:46

Vi feiret bursdagen til Håkon (storebror) og pappa i dag ettersom vi ikke fikk gjort det i mai, og det var en fin anledning å få brukt denne fine toppen. Jeg liker det simpelt, jeg. Jeffrey Campbell-skoene er forresten verdens mest behagelige å gå med, jeg blir skyhøy men likevel er det enkelt som en lek å gå med dem. Takk og lov for tykke hæler!

Jeg sitter ute i kveldssola og blogger nå, faktisk. Utrolig koselig. Ingvill var nettopp her, og vi satt ute på verandaen og bare pratet om alt mellom himmel og jord i flere timer. Så utrolig godt å se henne igjen! Merker hvordan jabbingen går i ett altså, går aldri tom for noe å prate om vi to, haha. Ellers har jeg funnet frem lesehesten i meg selv igjen, som jeg gjør hver sommer. Det er alltid så mye gøyere å lese om sommeren, men det er vel kanskje fordi det er da man faktisk har tiden til det. Det er så gøy å ha noe lesestoff på stranda og når man er ute og reiser, men jeg synes det er koselig å våkne på morgenkvisten og lese et par kapitler før man står opp. Jeg våkner halv ni hver dag nå, noe som i grunn irriterer meg veldig mye fordi jeg vil jo sove lengre, så da er en bok veldig greit å ha. Den heter "Bake kake søte", og det er krim og handler om kidnapping. Syyykt spennende!Nabokatten kom med på nesten alle bildene, han ville visst bare ha kos, haha! Søte pusen ♥Topp fra sheinside.com her, bukse fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell, solbriller fra Ray-Ban
avholds fra Pepsi Max

 • 28.06.2014
 • KL. 17:06

Hei hei! Blogger litt mindre i disse dager, slik at jeg får slappet maks av og slik at jeg unngår å stresse. Jeg er altså mye bedre, nå gjenstår det bare å se om jeg er bra nok til å dra til USA på onsdag! Det finner vi ut av. Dagene mine består egentlig bare av å slappe av. Hehe, meget lite interessant egentlig. Er jo ikke sengeliggende i det hele tatt, men orker liksom ikke å finne på noe enda - u see? Kjip mellomting. Jeg ser på Gossip Girl da, selv om jeg blir lei av selv det etter et par episoder. Jeg er virkelig ikke skapt for å bare ligge i sofaen merker jeg, eeeer så rastløs!! Men det får vente, gamle-Kristine er nok ikke langt unna! Så, i dag var jeg en liten tur til byen. Tok outfitbilder før jeg dro, og nå skal jeg til å lage middag faktisk.

Men over til noe annet. Gjett hvem som ikke har drukket Pepsi Max på type 2 uker?!!! For mange er det ingenting, men heeeeellooo dere vet jo meg, jeg er liksom vandt til å drikke det hver eneste dag. Det er skikkelig rart, jeg tenkte over det i dag? Etter kyssesyken frister ikke Pepsi Max i det hele tatt, heller ikke vaniljekesam med bær og alle de gamle spisevanene mine. Haha, er det normalt? Jeg har skiftet helt om, og alt det jeg spiste og drakk før frister ikke litt engang. Det er jo ikke noe problem da heldigvis, bare litt.. morsomt? Sært? Noen som kjenner seg igjen, kanskje?

Shorts petitela.com, sko Converse (junkyard.no), overdel Bik Bok, solbriller Ray-Ban

Vel, likte dere antrekket? Her er jeg uten skinnjakka og veska da, jeg kan vise bildene med det siden!
hyggelig overraskelse

 • 27.06.2014
 • KL. 16:08

Heeej!

Bahh, så treig jeg er til å skrive. Har holdt på med dette innlegget en stund nå, men har aldri kommet skikkelig i gang fordi jeg ser på Gossip Girl og da er det umulig å holde øynene unna tv-skjermen. Vel, let's give it a try! Dagene går egentlig litt i det samme. Formen er stigende aka jeg kan endelig spise normal mat igjen uten at det gjør vondt i halsen, jeg sover godt om natten og ja, ting er bedre :-) Jeg lever på yoghurt, biola og YT-sjokolade-energidrikk (sykt god) da, fordi det er egentlig det som frister mest om dagene. Heheee, men matvanene kommer seg.

I dag bestemte jeg meg for å kle meg litt finere! Det var såå herlig å ta outfitbilder igjen, gud som jeg har savnet det.Shorts fra petitela.com, genser fra sheinside.com, veske fra modekungen.se og solbriller fra Ray-Ban (junkyard.no)

Jeg fikk forresten verdens fineste blomsterbukett noensinne her om dagen. Det var altså min kjære samarbeidspartner Jofama som hadde sendt som en god bedring. Det er jo dem jeg har mottatt favoritt-skinnjakkene mine fra Jofama By Kenza som har blitt vist mange ganger her på bloggen i forskjellige antrekk! Så utrolig hyggelig gjort av dem. Slike ting gjør meg skikkelig glad ♥Nå begynte det nettopp å styrtregne her! Wow, kan ikke huske sist jeg så så mye regn her i Førde. Er det galt av meg å være glad for at det endelig er litt dårlig vær? Jeg mener, det er så kjipt å sitte inne når sola steiker ute. Nå kan jeg være inne og se serier med god samvittighet, aah!
angående florida

 • 26.06.2014
 • KL. 13:41

Jeg har fått utrolig mange spørsmål angående Florida-turen min, og hvordan det skal gå nå som jeg har kyssesyken.

Det KJIPESTE med dette viruset har definitivt vært alle planene det har spoilet. Jeg gikk glipp av siste uka på skolen, Oslo-turen min med Håkon hvor jeg skulle møte en rekke samarbeidspartnere, og kjipest av alt måtte jeg avbestille flybillettene til Stockholm. Jeg skulle vært i Stockholm sammen med Ingvill i forrige uke, og planen var da å ha en girlstrip til den fiiine hovudstaden i Sverige, hovudsaklig for å møte Caroline Roxy og fotografere sammen med henne - men også for å bare shoppe, vandre rundt i gatene, dra på tivoli og bare nyte Stockholm. Sååå kjipt å måtte avlyse, men jeg var jo syk og det var ingenting jeg kunne gjøre. Shooten tar jeg igjen med Caroline i august - heldigvis!

I august har jeg faktisk en del på planen, forresten. Da blir det først Fashion Week i København, deretter Fashion Week i Oslo, og så helt i slutten av måneden blir det Stockholm.

Sååå, Florida?

Det er 6 dager til jeg skal sette kursen mot USA, og jeg krysser alle fingre og tær for at jeg blir frisk til den tid. Jeg HÅPER så inderlig på det, men det er jo ikke forsvarlig å reise helt til USA i dårlig form, og dermed kanskje risikere å få ME (utmattelsessyndrom) i årevis etterpå. Ingen kan spå hvor bra jeg føler meg neste onsdag, så det får tiden vise. Jeg dør jo bare av tanken på å ikke kunne få dra, for dette har jeg jo gledet meg til i et helt år. Jeg har vært i dialog med EF, og det er eventuelt snakk om å dra en uke senere, ta det ekstra med ro mens jeg er i Florida og diverse. Men ingenting er bestemt, og jeg får bare krysse alt jeg har for at jeg føler meg frisk i neste uke! USA har vært min store drøm i så altfor mange år, og jeg blir sjeeeeeeeleglad om jeg får dra. Å la en språkreise gå forbi meg svir så sinnsykt i hjertet mitt? Dette er liksom noe av det jeg har gledet meg mest til av alt i hele mitt liv!! La oss håpe at lykken er med meg denne gangen ♥Jeg er sååå klar for beachlivet, shoppingen, Universal Studios og alle de kule turist-attraksjonene ♥
so simple, yet so beautiful

 • 25.06.2014
 • KL. 19:12Jeg er skikkelig svak for slike "løse", små og korte kjoler som denne - det er bare så utrolig skjønt, og man kan pynte dem på så utrolig mange forskjellige måter. Her er jo det perfekte antrekket for en spesiell sommerkveld, men om jeg skulle bare dratt til byen kunne jeg kjørt converse og en skinnjakke til. Ja til kjole, sier jeg!

Jeg chiller nå bare, jeg. Gikk faktisk bare glipp av 3 dager av sommerferien sånn teoretisk sett, så jeg ser på meg selv som veldig heldig (til tross for smertehelvettet jeg gikk gjennom) - tenk om dette skjedde midt i sommerferien liksom. Vel vel. Nå venter jeg på at familien skal komme hjem fra bading, og så skal jeg og Håkon lage oss kveldsmat og snurre en film. Endelig kan jeg prate igjen! Ellers skal jeg bare legge meg tidlig i kveld, disse dagene er nok avgjørende for at formen skal komme seg enda mer. Jeg HÅPER jeg våkner opp i morgen med en form som sier at det fortsatt går fremover <3

Ellers, er det noe spesielt innlegg eller noe dere ønsker jeg skal komme med? Jeg skal oppdatere dere på sommerplanene mine snart tenker jeg, har fått en del spørsmål rundt det. Skrik ut om det er noe i alle fall!
mot det bedre

 • 25.06.2014
 • KL. 16:37

Enkelte produkt i innlegget er sponset

I dag var min 3. dag på sykehuset, og da fikk jeg beskjed om at formen min var grei nok til å bli utskrevet!Wow, jeg føler det er så lenge siden sist nå jeg. Jeg har altså sovet over på sykehuset i 2 netter, og det gjorde virkelig susen. Skjønner ikke hvorfor vi ikke tenkte på innleggelse i helga, for da var jeg jo desidert værst. Vel, sykehuset har gått helt smooth! Mange kvir seg kanskje på innleggelse, men jeg synes det var utrolig deilig å få helt ro og all den hjelpen jeg trengte 24 timer i døgnet. Jeg fikk ikke alenerom da, så for min del var det kun pasientene ved siden av meg som ødela for søvnen min inni mellom. Jeg har fått intravenøst væske og glukose de siste dagene, og det var sååå fantastisk deilig. Følte meg mye kvikkere, selv om halsen fortsatt skrek av smerte. Men på et underlig vis begynte dette å snu om i går kveld, og frokosten var ikke like vanskelig å få i seg i dag tidlig. Fy søren, dere aner faktisk ikke hvor deilig det er å føle seg bedre - selv om jeg fortsatt er syk. Har sovet mye bedre på sykehuset enn hjemme også, og i og med at jeg ikke sov noe i helga så har det vært ren luksus. Sykehuset har altså vært helt optimalt for meg! Følte meg selvfølgelig veldig dårlig i starten og jeg har fått i meg minimalt med mat og drikke, men dagene gikk fort, og jeg har fått så mye støtte fra alle kanter at jeg har ikke følt meg alene i èt eneste sekund. Jeg har jo stort sett vært for dårlig til besøk desverre, men Ingvill og Julie kom innom en liten tur her om dagen og det var såå utrolig godt å se bestevennene mine ♥1. Dagen jeg ble lagt inn. Hadde sinnsyke smerter i hodet og halsen her, kan ikke beskrives!! 2. Frokost i dag tidlig! Jeg lever jo kun på yoghurt og Biola, men i dag smakte det mye bedre, og jeg ble faktisk sittende i kantina i en evighet aka en time, kun fordi det var så deilig å gjøre noe annet enn å ligge i senga. Nøt livet litt da, ja! Tightsen er forresten fra Nike, og den er VERDENS beste. Det er samme som den jeg har i svart-hvit. Fra Junkyard, her. (Sponset) 3. Aner ikke hvor mange piller jeg har svelgt den siste uka ass.. Klager ikke da, det er tross alt dem som lindrer smerten. Thank Gooood!

Nå er jeg hjemme da, selv om senga mi frister SVÆRT lite med tanke på hvor sinnsykt mye tid jeg tilbringte der i forrige uke, med verdens værste smerter. Men ja, jeg har haugevis med pakker her hjemme da, mange av dem orket jeg ikke å åpne da jeg fikk dem på døra når jeg var på mitt værste.Jeg har blitt eier av en denim-snekker-bukse!! ENDELIG! Jeg har sett slike overalt, men har aldri funnet en tettsittende. Denne er perfekt! Gleder meg sånn til å bruke den flittig i sommer. Endelig noe litt mer annerledes i garderoben min, det må jeg bli flinkere til. Dere finner den her. (Sponset)

Nå skal jeg spise middag med familien min, kan ikke huske sist alle sammen spiste sammen. De griller og jeg spiler yoghurt, da.. Men det spiller ingen rolle, hehe! 


hits