hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

shopping, for en gangs skyld

Heia!

I dag sov jeg til jeg følte meg helt uthvilt, spiste en god frokost og dro en tur til byen med mamma. Vi skulle ta en blodprøve (skal ta det i et par uker bare for å sjekke hvordan utviklingen er), og etter det bestemte vi oss for å shoppe litt også. Lenge siden jeg har shoppet i byen, og enda lengre siden jeg har gjort det med mamma - så det var koselig. Jeg shopper faktisk aldri lengre nesten, enten bestiller jeg på nett eller så er det ingenting, liksom. Husker før når jeg shoppet hver eneste uke, jeg brukte skikkelig mye penger på klær. Nå føler jeg egentlig ikke det store behovet for det lengre, i tillegg er det så slitsomt å shoppe i byen, haha. Vel, det ble mest nødvendigheter, som sminke and stuff, men jeg fant også en kjempefin bikini så da ble den med meg hjem også!

Føler jeg lider av bikiniproblemer hvert eneste år jeg.. Umulig å finne den perfekte! Denne bikinitppen skrek etter meg da jeg fant den på Bik Bok: Ååh, er den ikke nydelig? Elsker paljettene, jeg er jo så svak for det.

Og èn ting jeg har funnet ut av, er at det lureste er å kjøpe en bikinioverdel i simpel farge, som svart eller hvit, for da er det mye enklere å finne bikinitruse til. Hater når jeg finner den perfekte bikinitrusa, og så er den knæsj rosa, og overdelen jeg har er type blå eller noe. Haha, typisk. Bikinitrusen kjøpte jeg på H&M, og den er mye finere i fargen på ekte. Ble litt rart på bildet bare :-)Kjøpte også en enkel hettejakke fra Bik Bok, synes denne er skikkelig casual og fin og den kan jo enkelt knytes rundt livet - perfekt når man skal ut og reise for eksempel.

Nå skal jeg lage meg litt mat. Update på Pepsi Max: prøvde å "presse" i meg noen glass i går, smaker fortsatt bare rart. Haha, sææære greier.. Den nye favorittmaten min har forresten blitt yoghurt, YT-sjokoladedrikk og Biola. Haha, det er ca. det beste jeg vet for tiden.Vi skrives litt senere, dere! Ha en fin start på uken!

birthday outfit

Vi feiret bursdagen til Håkon (storebror) og pappa i dag ettersom vi ikke fikk gjort det i mai, og det var en fin anledning å få brukt denne fine toppen. Jeg liker det simpelt, jeg. Jeffrey Campbell-skoene er forresten verdens mest behagelige å gå med, jeg blir skyhøy men likevel er det enkelt som en lek å gå med dem. Takk og lov for tykke hæler!

Jeg sitter ute i kveldssola og blogger nå, faktisk. Utrolig koselig. Ingvill var nettopp her, og vi satt ute på verandaen og bare pratet om alt mellom himmel og jord i flere timer. Så utrolig godt å se henne igjen! Merker hvordan jabbingen går i ett altså, går aldri tom for noe å prate om vi to, haha. Ellers har jeg funnet frem lesehesten i meg selv igjen, som jeg gjør hver sommer. Det er alltid så mye gøyere å lese om sommeren, men det er vel kanskje fordi det er da man faktisk har tiden til det. Det er så gøy å ha noe lesestoff på stranda og når man er ute og reiser, men jeg synes det er koselig å våkne på morgenkvisten og lese et par kapitler før man står opp. Jeg våkner halv ni hver dag nå, noe som i grunn irriterer meg veldig mye fordi jeg vil jo sove lengre, så da er en bok veldig greit å ha. Den heter "Bake kake søte", og det er krim og handler om kidnapping. Syyykt spennende!Nabokatten kom med på nesten alle bildene, han ville visst bare ha kos, haha! Søte pusen ♥Topp fra sheinside.com her, bukse fra Bik Bok, sko fra Jeffrey Campbell, solbriller fra Ray-Ban

avholds fra Pepsi Max

Hei hei! Blogger litt mindre i disse dager, slik at jeg får slappet maks av og slik at jeg unngår å stresse. Jeg er altså mye bedre, nå gjenstår det bare å se om jeg er bra nok til å dra til USA på onsdag! Det finner vi ut av. Dagene mine består egentlig bare av å slappe av. Hehe, meget lite interessant egentlig. Er jo ikke sengeliggende i det hele tatt, men orker liksom ikke å finne på noe enda - u see? Kjip mellomting. Jeg ser på Gossip Girl da, selv om jeg blir lei av selv det etter et par episoder. Jeg er virkelig ikke skapt for å bare ligge i sofaen merker jeg, eeeer så rastløs!! Men det får vente, gamle-Kristine er nok ikke langt unna! Så, i dag var jeg en liten tur til byen. Tok outfitbilder før jeg dro, og nå skal jeg til å lage middag faktisk.

Men over til noe annet. Gjett hvem som ikke har drukket Pepsi Max på type 2 uker?!!! For mange er det ingenting, men heeeeellooo dere vet jo meg, jeg er liksom vandt til å drikke det hver eneste dag. Det er skikkelig rart, jeg tenkte over det i dag? Etter kyssesyken frister ikke Pepsi Max i det hele tatt, heller ikke vaniljekesam med bær og alle de gamle spisevanene mine. Haha, er det normalt? Jeg har skiftet helt om, og alt det jeg spiste og drakk før frister ikke litt engang. Det er jo ikke noe problem da heldigvis, bare litt.. morsomt? Sært? Noen som kjenner seg igjen, kanskje?

Shorts petitela.com, sko Converse (junkyard.no), overdel Bik Bok, solbriller Ray-Ban

Vel, likte dere antrekket? Her er jeg uten skinnjakka og veska da, jeg kan vise bildene med det siden!

hyggelig overraskelse

Heeej!

Bahh, så treig jeg er til å skrive. Har holdt på med dette innlegget en stund nå, men har aldri kommet skikkelig i gang fordi jeg ser på Gossip Girl og da er det umulig å holde øynene unna tv-skjermen. Vel, let's give it a try! Dagene går egentlig litt i det samme. Formen er stigende aka jeg kan endelig spise normal mat igjen uten at det gjør vondt i halsen, jeg sover godt om natten og ja, ting er bedre :-) Jeg lever på yoghurt, biola og YT-sjokolade-energidrikk (sykt god) da, fordi det er egentlig det som frister mest om dagene. Heheee, men matvanene kommer seg.

I dag bestemte jeg meg for å kle meg litt finere! Det var såå herlig å ta outfitbilder igjen, gud som jeg har savnet det.Shorts fra petitela.com, genser fra sheinside.com, veske fra modekungen.se og solbriller fra Ray-Ban (junkyard.no)

Jeg fikk forresten verdens fineste blomsterbukett noensinne her om dagen. Det var altså min kjære samarbeidspartner Jofama som hadde sendt som en god bedring. Det er jo dem jeg har mottatt favoritt-skinnjakkene mine fra Jofama By Kenza som har blitt vist mange ganger her på bloggen i forskjellige antrekk! Så utrolig hyggelig gjort av dem. Slike ting gjør meg skikkelig glad ♥Nå begynte det nettopp å styrtregne her! Wow, kan ikke huske sist jeg så så mye regn her i Førde. Er det galt av meg å være glad for at det endelig er litt dårlig vær? Jeg mener, det er så kjipt å sitte inne når sola steiker ute. Nå kan jeg være inne og se serier med god samvittighet, aah!

angående florida

Jeg har fått utrolig mange spørsmål angående Florida-turen min, og hvordan det skal gå nå som jeg har kyssesyken.

Det KJIPESTE med dette viruset har definitivt vært alle planene det har spoilet. Jeg gikk glipp av siste uka på skolen, Oslo-turen min med Håkon hvor jeg skulle møte en rekke samarbeidspartnere, og kjipest av alt måtte jeg avbestille flybillettene til Stockholm. Jeg skulle vært i Stockholm sammen med Ingvill i forrige uke, og planen var da å ha en girlstrip til den fiiine hovudstaden i Sverige, hovudsaklig for å møte Caroline Roxy og fotografere sammen med henne - men også for å bare shoppe, vandre rundt i gatene, dra på tivoli og bare nyte Stockholm. Sååå kjipt å måtte avlyse, men jeg var jo syk og det var ingenting jeg kunne gjøre. Shooten tar jeg igjen med Caroline i august - heldigvis!

I august har jeg faktisk en del på planen, forresten. Da blir det først Fashion Week i København, deretter Fashion Week i Oslo, og så helt i slutten av måneden blir det Stockholm.

Sååå, Florida?

Det er 6 dager til jeg skal sette kursen mot USA, og jeg krysser alle fingre og tær for at jeg blir frisk til den tid. Jeg HÅPER så inderlig på det, men det er jo ikke forsvarlig å reise helt til USA i dårlig form, og dermed kanskje risikere å få ME (utmattelsessyndrom) i årevis etterpå. Ingen kan spå hvor bra jeg føler meg neste onsdag, så det får tiden vise. Jeg dør jo bare av tanken på å ikke kunne få dra, for dette har jeg jo gledet meg til i et helt år. Jeg har vært i dialog med EF, og det er eventuelt snakk om å dra en uke senere, ta det ekstra med ro mens jeg er i Florida og diverse. Men ingenting er bestemt, og jeg får bare krysse alt jeg har for at jeg føler meg frisk i neste uke! USA har vært min store drøm i så altfor mange år, og jeg blir sjeeeeeeeleglad om jeg får dra. Å la en språkreise gå forbi meg svir så sinnsykt i hjertet mitt? Dette er liksom noe av det jeg har gledet meg mest til av alt i hele mitt liv!! La oss håpe at lykken er med meg denne gangen ♥Jeg er sååå klar for beachlivet, shoppingen, Universal Studios og alle de kule turist-attraksjonene ♥

so simple, yet so beautifulJeg er skikkelig svak for slike "løse", små og korte kjoler som denne - det er bare så utrolig skjønt, og man kan pynte dem på så utrolig mange forskjellige måter. Her er jo det perfekte antrekket for en spesiell sommerkveld, men om jeg skulle bare dratt til byen kunne jeg kjørt converse og en skinnjakke til. Ja til kjole, sier jeg!

Jeg chiller nå bare, jeg. Gikk faktisk bare glipp av 3 dager av sommerferien sånn teoretisk sett, så jeg ser på meg selv som veldig heldig (til tross for smertehelvettet jeg gikk gjennom) - tenk om dette skjedde midt i sommerferien liksom. Vel vel. Nå venter jeg på at familien skal komme hjem fra bading, og så skal jeg og Håkon lage oss kveldsmat og snurre en film. Endelig kan jeg prate igjen! Ellers skal jeg bare legge meg tidlig i kveld, disse dagene er nok avgjørende for at formen skal komme seg enda mer. Jeg HÅPER jeg våkner opp i morgen med en form som sier at det fortsatt går fremover <3

Ellers, er det noe spesielt innlegg eller noe dere ønsker jeg skal komme med? Jeg skal oppdatere dere på sommerplanene mine snart tenker jeg, har fått en del spørsmål rundt det. Skrik ut om det er noe i alle fall!

mot det bedre

Enkelte produkt i innlegget er sponset

I dag var min 3. dag på sykehuset, og da fikk jeg beskjed om at formen min var grei nok til å bli utskrevet!Wow, jeg føler det er så lenge siden sist nå jeg. Jeg har altså sovet over på sykehuset i 2 netter, og det gjorde virkelig susen. Skjønner ikke hvorfor vi ikke tenkte på innleggelse i helga, for da var jeg jo desidert værst. Vel, sykehuset har gått helt smooth! Mange kvir seg kanskje på innleggelse, men jeg synes det var utrolig deilig å få helt ro og all den hjelpen jeg trengte 24 timer i døgnet. Jeg fikk ikke alenerom da, så for min del var det kun pasientene ved siden av meg som ødela for søvnen min inni mellom. Jeg har fått intravenøst væske og glukose de siste dagene, og det var sååå fantastisk deilig. Følte meg mye kvikkere, selv om halsen fortsatt skrek av smerte. Men på et underlig vis begynte dette å snu om i går kveld, og frokosten var ikke like vanskelig å få i seg i dag tidlig. Fy søren, dere aner faktisk ikke hvor deilig det er å føle seg bedre - selv om jeg fortsatt er syk. Har sovet mye bedre på sykehuset enn hjemme også, og i og med at jeg ikke sov noe i helga så har det vært ren luksus. Sykehuset har altså vært helt optimalt for meg! Følte meg selvfølgelig veldig dårlig i starten og jeg har fått i meg minimalt med mat og drikke, men dagene gikk fort, og jeg har fått så mye støtte fra alle kanter at jeg har ikke følt meg alene i èt eneste sekund. Jeg har jo stort sett vært for dårlig til besøk desverre, men Ingvill og Julie kom innom en liten tur her om dagen og det var såå utrolig godt å se bestevennene mine ♥1. Dagen jeg ble lagt inn. Hadde sinnsyke smerter i hodet og halsen her, kan ikke beskrives!! 2. Frokost i dag tidlig! Jeg lever jo kun på yoghurt og Biola, men i dag smakte det mye bedre, og jeg ble faktisk sittende i kantina i en evighet aka en time, kun fordi det var så deilig å gjøre noe annet enn å ligge i senga. Nøt livet litt da, ja! Tightsen er forresten fra Nike, og den er VERDENS beste. Det er samme som den jeg har i svart-hvit. Fra Junkyard, her. (Sponset) 3. Aner ikke hvor mange piller jeg har svelgt den siste uka ass.. Klager ikke da, det er tross alt dem som lindrer smerten. Thank Gooood!

Nå er jeg hjemme da, selv om senga mi frister SVÆRT lite med tanke på hvor sinnsykt mye tid jeg tilbringte der i forrige uke, med verdens værste smerter. Men ja, jeg har haugevis med pakker her hjemme da, mange av dem orket jeg ikke å åpne da jeg fikk dem på døra når jeg var på mitt værste.Jeg har blitt eier av en denim-snekker-bukse!! ENDELIG! Jeg har sett slike overalt, men har aldri funnet en tettsittende. Denne er perfekt! Gleder meg sånn til å bruke den flittig i sommer. Endelig noe litt mer annerledes i garderoben min, det må jeg bli flinkere til. Dere finner den her. (Sponset)

Nå skal jeg spise middag med familien min, kan ikke huske sist alle sammen spiste sammen. De griller og jeg spiler yoghurt, da.. Men det spiller ingen rolle, hehe! 

innlagt på sykehus


Hei kjære blogglesere!

Formen min de siste syv dagene har vært helt forferdelig, for å si det mildt. Jeg har hatt smerter i halsen og hodet - smerter så sterke at jeg aldri har følt noe lignende. Kyssesyken har altså vært er rent helvette for meg. Mamma har hevet i meg smertestillende døgnet rundt, og i går la hun intravenøst på meg hjemme slik at jeg skulle få i meg nok væske. Etter legebesøket i dag var det ikke noen tvil om at jeg måtte innlegges, så nå blogger jeg fra sykehuset. Har fått smertestillende og får intravenøst væske, så akkurat nå føler jeg meg liiiitt bedre. Er ikke så ille her faktisk, mams jobber jo her, og jeg har fått med Macen og alt jeg trenger.

Jeg savner å blogge, å prate, å spise skikkelig, vennene mine, å trene og ha det gøy. Jeg tror virkelig at denne infeksjonenen har satt livet mitt i perspektiv, for jeg skal for faen ALDRI klage på noe igjen så lenge jeg bare er frisk. Verdsett helsen deres, den er viktigere enn alt.

Vel, nå som jeg er innlagt håper jeg at det snur, og at jeg blir bedre i løpet av uka. Satser på det! Har jo vært syk i 2 uker nå, så jeg har håp om bedringer.

Ellers må jeg bare si at jeg savner dere sinnsykt og at jeg skal blogge med en gang formen er komt seg. Håper dere bare er litt tålmodig med meg <3

Spørsmålsrunde - Håkon svarer

God søndag kjære godtfolk! 

Da var det klart for spørsmålsrunden som jeg skal svare på, siden Kristine fortsatt er sengeliggende. Tror jeg svarer i flere runder, siden det kom inn en del spørsmål, så kommer sikkert en eller to runder til i starten av neste uke! (hadde lyst å filme, men Kristine er syk, så det blir det sikkert mer av når hun blir friskere) 

 

Hvor mange pepsi-flasker drikke hun i løpet av en uke? 

Vet du hva, det tror jeg ikke du vil vite hahahahah. Med et daglig inntak av brus, blir det fort noen! Kunne sikkert sjekket hvor mange flasker det er på rommet hennes siden sist hun pantet flasker, og funnet ut hvor mange hun har drukket, men noen ting i livet forblir ubesvart. 

 

Best/funniest moment ever? 

Altså, har blitt en del å velge mellom etterhvert med årene. Om jeg kan kalle Mallorca-turen vår i fjor for en moment, så vil jeg kanskje si den? Den var diiiiiiiiigg, med nydelig vær, god mat og vi bare chilla i 12 dager. Vi har mange kvelder når vi lager god middag, kjøper inn mengder med snop og brus, og benker oss foran tv'en og sitter der hele kvelden og slapper av, og de kunne vært med her. Så har vi jo og moments som når vi fant snop mamma hadde gjømt vekk på, midt på natten, og Kristine ble så gira at hun hoppet i taket og pæra kortslutta og vi lå på gulvet og lo så tårene trilla og alle musklene i ansiktet var så stive vi hadde gangsperr i trynet i flere dager liksom. 


(dette blir hun sikkert ikke glad for men jaja)

Hvordan opplever du at Kristine oppfører seg på fest?

Hæla i taket og tenna i tapeten! Neida, joda. Altså, nå har jo jeg ikke vært ute på fest med Kristine, og vi komme nok ikke til å reise ut i lag heller med mindre det skulle være noe spesielt. Jeg får bare med meg det hun forteller, og basert på det virker det som om hun tar seg ut og koser seg haha! Har hentet henne en gang på fest og da var hun ganske slæten ass #godkok, men altså det er jo en del av gamet? Og lol til alle dere som nå klør etter å vite om jeg skal kommentere det tacky bildet på twitter, så har deres tid kommet. Ja jeg har sett det, ja hun fortalte meg om det, ja jeg har hørt historien bak det, og ja jeg lo mye og lenge av det. Vi ler enda av det lol.


(er ikke bare Kristine som kan drikke her i gården)

 

Har dere kallenavn på hverandre? :)

Tjaaa, er mer sarkastiske ting vi kan kalle hverandre. Er liksom litt internt og kan derfor høres litt voldsomt ut for andre kanskje, men bitch og hoe er de som går mest igjen haha! Men noe kallenavn har vi ikke, hun er søstra mi, ikke bikkja mi :P 

 

Er Kristine jomfru? 

Først av alt, jeg har ledd så jævla mye av dette spørsmålet! 1. Hun er 17, så roan ned to hakk. 2. Hvorfor antar du at jeg vet om hun er det eller ikke? Girl, jeg er broren hennes. 3. Om jeg visste det, hvorfor i all verden skulle jeg svare på det her??? Når det er sagt, skjønner jeg ikke hvorfor folk er så opptatt av det å være jomfru eller ikke? Er ikke noe mål i seg selv å være det eller ei liksom. Finnes viktigere ting i livet! (Som familie, venner og det å ha noen å være glad i, men nå skal jeg gi meg før dette blir en klisje)


Hvor mange års forskjell er det mellom dere?

Jeg er født i mai 93, og hun i januar 97, resten klarer du å finne ut selv :)

 

Hva synes du om at hun blir unødvendig hetset på nettet?

Syns meget lite om det. Har blitt litt herdet mot det med tiden, men syns det er utrolig trist at folk bruker tiden sin på sånt. Tror jeg aldri kommer til å forstår hvorfor de gjør det. Altså, jeg skjønner at det skjer, og hva som kan være grunnene til det. Men jeg har litt problem med å forstår hvorfor de gjennomfører det? At ikke alle liker hun og det hun gjør er greit nok, men hvorfor bryr de seg da? Jeg har mange ting og folk jeg ikke liker, ja kanskje misliker også. Hva gjør jeg da? Jeg bruker ikke en kalori på det/dem. Trøster meg med at det er de som har et problem. Ditt problem med meg, er fortsatt ditt problem #stay in your lane

 

Er hun singel eller kjærestetypen?

På dette er vi ganske like faktisk. Vi er begge veldig selvstendige, og det skal liksom litt til før man involverer seg med noen. På andre siden har hun likt folk før, og da slår hun meg som en ganske kjærestetype når hun sitter på telefonen og ranter om haaaaan kjekke fyren på insta, eller på hva det måtte være for noe. Er ganske vittig når jeg tenker på det nå hahaha! Det beste er at hun ikke gir seg heller, hun er ustanselig når hun setter i gang og prater om gutter hun liker. Jeg kan liksom fortelle noe viktig som at jeg har fått igjen eksamensresultat og hun bryter inn og bare "jaaaaa men har du sjekka han fyren på insta då? herregud han er så kjekk" før jeg bare jada skal sjekke, men vet du hva jeg fikk på eksamen da? Og hun smeller inn og skriker at "DU MÅ SJEKKE HAN UT SJÅ DÅ" og jeg bare okei kjekk han, men vil du høre hva jeg fikk på eksamen? og så blir det helt stille, for hun blar nedover på profilen hans for å finne det beste bildet av han haha er så håpløst ass. Så for å svare på spørsmålet, vil jeg si begge. Det er all inn, eller ingenting liksom. 

 

Hva var det du og Kristine skulle i Oslo?

Kristine skulle møte EF og en butikk som hun samarbeidet med, og jeg skulle skaffe meg visum, siden jeg skal på utveksling til høsten #YAAAAAAS. Så da tenkte vi å ta en tur bort i lag, og bli en dag eller to, kikke litt rundt, shoppe, spise god mat ute osv. Det ble jo ikke noe av nå som hun er syk dessverre. Jeg reiste uten henne, siden jeg måtte han visumet. Litt kjipt å reise alene, men fikk treft tanta og onkelen min, og en venninne av meg var i Oslo den dagen (takk og pris), så jeg var med henne.

 

Det var det jeg gadd i første omgang, kommer mer senere!

xoxo Håkon 

#sengeliggande bloggar

Hei, Håkon her! 

 

Kristine er fortsatt sengeliggande og dausjuk, så no er bloggen min! Neida, joda. Skal eg skamlaust promotere meg sjølv på insta, eller skal eg linke alle Lady Gaga-sangane eg likar? (dvs alle saman)

Kunne alltids blogga en outfit, men sitter fortsatt på rommet mitt i undertøyet og sluker pepsi max kl 17 på ettermiddagen, trur ingen vil sjå det heller haha. 

Uansett, Kristine er fortsatt sjuk, og det suger. Både for ho og alle andre i huset. Ho måtte avlyse turen til Stockholm, og gjer ikkje anna enn å ligge i senga og klarer så vidt å prate. Eg som hadde gleda meg til å henge masse med ho når eg kom heim ugh, og trur ho og hadde gleda seg. Ho stresser veldig med å rekke Florida-turen, men ho får berre ta ein dag av gongen og håpe på det beste :) får håpe det verste er unnagjort no altså!

Ellers skal eg svare på nokre av spørsmåla som er komt inn til spørsmålsrunda. Svar kjem sikkert i morgon, stay tuned! Mange gode spørsmål, men gorl så jævla mange nasty spørsmål det var. Det er "broren min svarar", ikke "venninne-griseprat" ein fredagskveld med hønseflokken! #bye 

 

Om det kjem eit godt forslag, kan eg alltids blogge meir i Kristine sitt fråvær, men no skal eg ete smågodt så peace out!

 
 xoxo Håkon


 

spørsmålsrunde: broren min svarer for meg

Jeg tenker det er på tide med en spørsmålsrunde igjen, jeg! Nå kom Håkon (broren min) nettopphjem og blir her for sommeren, så det første vi tenkte var faktisk å kjøre i gang en spørrerunde. Jeg har fått mange spørsmål på bloggen i det siste, og en del av dem tar jeg jo med i ukens spørsmål, men jeg tror det kan bli morsomt med en liten vri - nemlig at Håkon svarer for meg. Da får dere en litt annen vinkel på det, og jeg kan i alle fall ikke lyve meg unna noe som helst, hehe. Han kommer til å være helt ærlig, det kan jeg love dere. I tillegg forteller jeg alt til han, så det er ikke en èneste ting om meg han ikke vet.

Så ja, still spørsmål om meg, og Håkon svarer. Han skal begynne på svaren allerede i morgen, så innlegget kommer i løpet av uka.tenårene ass

Hei heiiii. Formen er bra nå og jeg er i skikkelig skrivehumør, så jeg droppet antrekksbildene for i dag jeg!

Jeg har gått gjennom en veldig tøff periode, uten at jeg har latt det skinne veldig godt gjennom på bloggen. Jeg har jo skrevet et par innlegg i blant og mange av dere har klart å "lese" meg, men jeg har prøvd å skyve mye av det unna. Ikke bare ovenfor dere, men også ovenfor meg selv. Det har vært? ille. Veldig ille, noen ganger. Tankene som har florert rundt i hodet mitt har til tider vært syke, men jeg har gode mennesker rundt meg og det har vært gull verdt.

Det høres ut som om jeg har gått gjennom èn jævlig ting, men greia er bare den at det var ikke èn ting. Jeg klarte aldri å forklare hva det var, for det var så mye. Ikke store ting, bare masse småbagateller. Greia er at livet mitt er sykt bra. Jeg har sinnsykt mange gode mennesker rundt meg, jeg gjør gøye ting hele tiden (bortsett fra denne uka da, for da har jeg jo vært syk hehe :P) og jeg har har spennende prosjekt på gang hele tiden. Tingen er at når man har så "mye", så er det utrolig enkelt at mye av det skjærer seg. Det var det som skjedde. Jeg følte jeg fikk nye problem hver eneste dag, og når det ene var løst, så var det et nytt. Jeg fikk aldri ro. Dette tærte på psyken min, noe så til de grader. Problemene var aldri store, men det var bare mengden og timingen som gjorde at det ikke fungerte. Presset på bloggen var liksom toppen av kransekaken. Jeg måtte levere på instagram med 600 000 følgere som ser opp til meg fordi jeg er slank, og jeg måtte på samme tid takle kommentarer på bloggen om hvor ekkelt tynn jeg var. Det var liksom forventet alt av meg, følte jeg.
Jeg vil ikke at dere skal tro at jeg er en liten depressiv drittunge, for det er jeg ikke. Jeg har det veldig bra nå, og sett bort ifra kyssesyken så SMILER livet mitt. Men dere må vite at selv om man er en blogger, så kan man ha en jævlig dårlig periode selv da. ALLE har jo dårlige perioder. Det er slik tenårene er. Jeg håper dere finner i trøst i dette - dere som sitter hjemme i senga nå og har det jævlig kjipt. Det ordner seg, kjære dere.

Mitt beste tips: prat med noen. Da er du allerede kommet godt på vei. Jeg er evig takknemlig for at jeg har verdens beste venner rundt meg som jeg vet støtter meg. I tillegg prater jeg alltid med mamma om ting slik at hun vet hvorfor jeg er i så dårlig humør (haha), og jeg pleier ofte å prate med broren min også, for han vet alltid hva han skal si. Det er ikke noe "det ordner seg nok, Kristine" - her er det mer "nå må du skjerpe deg! Get your shit together, gjør det som må gjøres og slutt å la livet ditt på påvirket av slike småting".

Miss somebody? Call
Wanna meet? Invite
Wanna be understood? Explain
Have questions? Ask
Don't like it? Say it
Like it? State it
Want something? Ask for it
Nobody will know what's going on in your mind. It's better to express than to expect. We just have one life. Keep it simple. Be happy and keep others happy.


Denne quoten er så fin, og så farlig sann. Livet blir ikke bedre enn du gjør det til selv. Du blir ikke lykkelig av å vente på lykken. Den kommer dersom du fjerner alt negativt i livet ditt, og fokuserer på det positive som gjør deg glad. Enkelt og greit.

Jeg husker hvor sinnsykt fucked up jeg var innvendig her, på disse bildene. Det ser ikke slik ut, sant? Det er faktisk deilig å se tilbake på, med tanke på hvordan jeg har det nå.

Jeg var ute av huset i dag forresten, for første gang på 1 uke!! WOHO. Jeg og Håkon dro på butikken for å kjøpe inn smågodt og snickers-is, så nå er vi klar for tidenes filmkveld. Gjett om vi skal kose oss! 

kill me please

I går var trolig en av de værste dagene i mitt liv. Jeg hadde ikke sjanse å gjøre en èneste ting i hele går, jeg bare lå i senga fra jeg våknet til jeg la meg. Jeg skrev jo at jeg var blitt bedre, men det er altså veldig normalt å få halsbetennelse den andre uka.. Så i går hovnet jeg noe så jævlig opp i halsen. Jeg kan faktisk ikke huske sist gang jeg hadde så vondt i kroppen. Jeg klarte så vidt å prate, og det å svelge var helt forjævlig vondt så jeg fikk nesten ikke spist eller drukket noe i løpet av hele dagen. Jeg tuller ikke, når jeg blir frisk skal jeg ALDRI klage på noe igjen. Aldri, aldri, aldri.

Jeg hater klageinnlegg, men ja; grunnen til at jeg ikke blogget i går, altså. Jeg er heldigvis litt bedre i dag. Håkon er heldigvis hjemme nå, så siden familien er på jobb skal han sørge for at jeg får i meg mat. Yeeeh. Fikk skikkelig lyst på lasagne til middag, så jeg tror det blir det i dag. Skal tvinge meg selv til å spise, for jeg vet at hvis jeg ikke spiser så kommer jeg til å bli enda dårligere. Spiste faktisk nettopp to rundstykker til frokost, so I'm pretty proud.

Ellers.. Jeg kom ikke opp i muntlig eksamen da. Haha, ikke at det var min største bekymring akkurat.Bildene er ikke fra i går altså, haha. Siste tanken min i går var kameraet mitt, for å si det sliiiik

Dere har vel ikke tilfeldigvis noen tips mot sår hals? Jeg drikker varm saft stort sett, og jeg fikk nettopp Voltaren så det har dempet hevelsen litt.

good news

Yes!

I dag ringte legen, og det var gode nyheter. Leverprøvene var da litt for høye, MEN ikke for mye. Hadde de vært veldig høye så hadde jeg hatt en "ille" versjon av kyssesyken, men hadde de vært normale så hadde jo jeg ikke hatt kyssesyken - og da hadde jeg jo ikke visst hva som feiler meg. Det hadde faktisk vært værre. Så det var egentlig et veldig bra resultat, og slik legen så det så kom den mest sannsynlig til å normalisere seg, så vi skal da ta blodprøve to ganger til med en ukes mellomrom for å sjekke at det stemmer. Med andre ord: jeg må ta det med ro denne uken, men da vil jeg mest sannsynlig være "back to the normal" igjen! Kjenner meg jo utrolig mye bedre nå også. Jeg føler meg UTROLIG heldig med kyssesyken. Jeg trodde jo at hele sommeren min var ødelagt, leste mange kommentarer om folk som har vært sengeliggende i mange måneder, og slitt opp til et år senere. Det er selvsagt utrolig viktig at jeg tar det rolig selv når jeg blir frisk da, for ellers kan det slå tilbake på meg. Men det skal gå fint, jeg tar det helt chill for tiden ;-)

Så ja, det var en happy nyhet for min del. Nå skal dere slippe å lese så mye mer om kyssesyken fremover!Disse bildene er noen uke gamle, det ser dere vel kanskje på plasteret på kneet, haha. Følte bildene var litt sånn good-feeling-ish, så da passet de bra.

I dag har jeg spist taco til middag, og det er virkelig altfor lenge siden sist. Dere husker vel den perioden jeg spiste taco type fire ganger i uka?! Vel, plutselig har vi ikke hatt det til middag på sånn to-tre måneder, så i dag fant vi ut at det var på tide. Ellers har jeg vært mesunnelig på Håkon som er i Oslo nå uten meg (svir i sjela at jeg skulle vært der), meeeen en positiv ting er at han kommer hjem I MORGEN! Jeg har faktisk ikke sett han siden påska tror jeg, så det begynner å bli en stund siden sist. Jeg er jo nesten blitt en ny person siden sist vi møttes, SÅ mye har skjedd og jeg har dødsmasse kult å fortelle han. Tipper han har det samme!

Pepsi Max tastechallenge

Reklame

Hey! SOM dere garantert vet er jo jeg the biggest fan ever av Pepsi Max. Det trenger man ikke å være trofast leser for å vite, for det er ikke få bilder på bloggen min hvor man kan skimte en Pepsi Max-flaske i bakgrunnen. Haha! Når jeg tenker over det kan det jo se ut som skikkelig skjult reklame, men det er det altså ikke haha - dere vet jo at jeg elsker denne brusen fra bunnen av hjertet mitt ♥Jeg tenkte å fortelle dere om noe kult Pepsi holder på med nå. Denne våren og sommeren har Pepsi startet den største og mest dristige smaksutfordringen i Norge - de utfordrer nemlig den mest solgte sukker-colaen PÅ SMAK! Jeg mener det er veldig modig av Pepsi, for det er jo en stor risk. Målet er å oppnå et resultat hvor folk sier at Pepsi Max smaker like godt eller bedre enn den mest solgte colaen på smak, og dette vil jo da bekrefte Pepsi Max sitt løfte: Maximum Taste, No Sugar!

For å delta på tastechallenge, så er det satt opp ulike event slik at dere kan smake og gjøre opp deres egne mening. Dette blir GØY!

Bergen: 
♥ 15. juli - 17. juli - VG-lista Bergen

Oslo:
♥ 20. juni - VG lista Oslo
♥ 26. juli - 2. august: Norway Cup - Jernbanetorget og Aker Brygge
♥ 6. august - 9. august - Øyafestivalen/Tøyenparken

Kristiansand:
♥ 28. juni - 4. juli - Hove - testchallenge gjennom hele festivalen
♥ 4. juli - 6. juli - Palmesus

 

Stemmer det med Pepsi Max sitt slagord at du får maksimum smak uten sukker, eller er den mest solge colaen bedre? Det er viktig at du tar ditt eget valg!

KONKURRANSE!
Pepsi Max har også en superfet konkurranse på instagram nå. Last opp et bilde av Pepsi Max, hashtag #maxtastechallenge og du er med i trekningen av et års forbruk av verdens beste brus - Pepsi Max. ÆÆÆH, gjett om jeg skal være med da! Et års forbruk hadde faktisk vært ren lykke for meg. Gråter om jeg vinner, haha!Så, still opp på tastechallengene i Oslo, Bergen eller Kristiansand om dere har anledning, og vær med i instagram-konkurransen!

"nye" negler

Sponset behandling

Torsdags morgen hadde vi to timer fri før skolen, så jeg utnyttet den tiden til å pleie meg selv litt. Jeg dro til Din Salong Negler her i Førde (Storehagen 5, ved siden av Best bensinstasjon!), hvor flinke Janne fikset neglene mine. Wow, så utrolig fornøyd jeg ble! Det var utrolig koselig å starte morgenen min der, h

Hun tilbyr akrylnegler, gelish lakk, manicure & pedicure, vippeextensions, voksing, farging av vipper/bryn. Jeg ville egentlig bare at hun skulle freshe opp mine egne negler, så da fikk jeg Gelish lakk. Gelish passer perfekt dersom du ønsker å ha din egen lengde og styrke dine naturlige negler. Jeg fikk da fransk look, og dette holder i 3-4 uker. Det ser faktisk ut som om jeg har falske negler på meg fordi de er så fine, men dette er altså mine egne! :-) Greia med Gelish lakk er at det går ikke bort med neglelakkfjerner, så man kan bruke vanlig neglelakk over og pleie neglene som man ville gjort ellers. Skikkelig genialt, og ikke minst utroooolig fint. Se da:Jeg har aldri vært spesielt opptatt av neglene mine for å være ærlig, men som man sier så blir man bitt av basillen. Jeg er skikkelig fascinert over hvor fine de er, og jeg vil helst bare vise de frem hele tiden, haha! Føler meg skikkelig fin når neglene er på stell.

For å få Gelish lakk med frank look slik som meg, så koster det 650 kr. Hvis man skal ha farge i stedet for fransk look så koster det 500. Dersom du er interessert i noen av behandlingene selv så kan du besøke facebook-siden her.

Jeg fikk også med 3 herlige produkter, + en neglelakk jeg skal vise dere når jeg har tatt den på!Olje: styrker neglbåndet og neglene. Håndkrem: gjør huden silkemyk. Jeg sliter jo en del med tørre hender som jeg har sagt tidligere (heldigvis ikke så mye om sommeren), og denne er som luksus for huden min. Mye bedre enn alle håndkremer jeg har prøvd, så jeg er kjempefornøyd med den. Body butter: kjempegod krem som er fin å ha når man nettopp har shavet leggene. Fornøyd pike! Bare still spørsmål om dere lurer på noe, så skal jeg svare i kommentarfeltet. 

pizza mexicana love

Hei og god morgen! Det er skikkelig sært, for jeg har ikke hatt alarm på siden type torsdag. Våkner hver dag av meg selv klokka 10. Har heller ikke rørt sminken min siden torsdagsmorgen, og det har virkelig vært befriende! Gleder meg riktig nok til å jåle meg opp igjen, men for noen dager er det deilig å bare kunne gnikke seg selv i ansiktet uten å ødelegge noe som helst, haha. Vel, nå skulle jo jeg vært i Bergen hos Håkon, og så skulle jeg tatt flyet til Oslo om noen timer, men slik ble det altså ikke. Dumt å måtte avlyse møtene jeg har i morgen i og med at jeg faktisk føler meg ganske frisk, MEN som dere sier så skal man ta kyssesyken alvorlig. Jeg risikerer ikke å bli sengeliggende og langvarig syk. Oslo-tur får jeg ta igjen :-)

I går var en veldig normal lørdag. Jeg er jo ikke sengeliggende men får heller ikke lov til å farte rundt, løpe på fjellet og slikt, så det er egentlig en perfekt mulighet for meg å gjøre "kjedelige" ting jeg ellers ikke gidder å ta meg god tid til. Blant annet har jeg fått unnagjort mange mailer og bloggjobber, og det føles helt fantastisk!!! Har gjort så mye produktivt de siste dagene at jeg må si meg litt stolt over meg selv, tjohei.I går ble det selvsagt lørdags-pizza, som jeg lagde sammen med mams. Jeg er forresten liiiiitt hoven på ene øyet fortsatt, så jeg foretrekker ikke å se inn i kamera egentlig. Derfor: solbriller! Min reddende engel. 

Og siden det er så mange som har spurt om oppskrift på pizzaen, så tenkte jeg å dele den nå. Dere må teste den, for den er helt amazing god. Smaker helt nydelig hvis du topper med kesam og ruccola.Pizzabunn: 
8 dl hvetemel, 25 g gjær, 1 ts salt, 3 dl lunka vatn, olivenolje
Slik gjør du: Bland sammen vann, salt og gjær, og tilsett deretter hvetemel. Når deigen er blandet sammen heller du over olivenolje og elter det lett inn.

Fyll: 1 løk, kjøttdeig, 2-3 fedd hvitløk, 1 boks mais , 1 pakke pizza mexicana-fyll fra Toro (hehe, her jukser vi liiitt), ost 
Slik gjør du: Stek løk og hvitløk på stekepannen til det blir gyllenbrunt, og stek deretter kjøttdeigen sammen med dette. (Hvilken kjøttdeig du bruker spiller ingen rolle, vanlig karbonadekjøttdeig smaker kjempegodt, men vi har pleid å bruke kyllingkjøttdeig i det siste da. Alt etter smak og behag. Når vi har kyllingkjøttdeig bruker vi 700 grams-pakke, og da blir pizzaen mye større). Når kjøttdeigen er ferdig tilsetter du pizzafyllet og maisen, og vi pleier å krydre det selv også for å få enda bedre smak. Da bruker vi oregano, pizzakrydder, piffikrydder, spisskummen, pepper og litt salt.

Fordel deigen utover, hiv på fyllet og topp med ost. Stekes på 225 grader i 15 minutter. VOILA, du har verdens beste lørdagspizza!

Takk for alle svarene angående VS i forrige innlegg! Hjalp meg veldig.

19 days: FLORIDA

Sponset tur av EF
Okei, hvordan nedtellings-appen min til Florida har gått fra 196 dager til 19 dager på noe som føles noen få uker? det fatter jeg ikke. Men nå sitter jeg her da, og begynner å gjøre meg klar til avreise til USA for første gang, sammen med EF. Det føles i grunn bare helt uvirkelig, men om jeg gleder meg? HELL YES. Jeg får nesten vondt inni meg fordi jeg gleder meg så sjukt mye.

Hvordan har du tenkt å pakke? Jeg skal pakke med meg minst mulig, men likevel skal jeg ha med meg litt klær. De fleste reiser jo til USA med en koffert tom for klær og som kun inneholder toalettsaker og undertøy, men jeg er ikke helt der. Planen min er selvsagt å shoppe i Florida, for de har jo det sykeste utvalget av butikker der, men jeg skal for det meste kun shoppe ting jeg ikke får tak i i Norge. Da tenker jeg først og fremst Victoria Secret (kommer nok til å blakke meg der), Nike (utvalget er nok MYE større), ny iPhone kanskje, Abercrombie & Fitch, Hollister, Forever 21 og slike butikker. Jeg kommer heller ikke til å kjøpe mye av "vanlige klesplagg" som topper, gensere og slikt. Skal selvfølgelig shoppe det jeg synes er fint, men planen er ikke å oppgradere hele garderoben min.

Hvor mye penger skal du ha med deg? Jeg tror jeg bare tar med kortet (eventuelt to kort, i tilfelle jeg skulle miste det ene), og så får jeg mamma og pappa til å overføre penger underveis.

Hvor mye betalte du for reisen? Jeg får turen sponset og jobben min er da å blogge den måneden jeg er i Florida. Reisen og oppholdet betaler jeg altså ikke for, men jeg må ha med lommepenger selv. Vi bor på campus så frokost og lunsj er inkludert, og noen ganger er middagene det også, så jeg må ha med penger til mat også.

Har du kontakt med noen som reiser til Florida på samme tid som deg? Ja, jeg har pratet med forskjellige og kommet i veldig god kontakt med noen. Jeg har egentlig ikke stresset så sykt med å bli kjent med flest mulig og få best mulig kontakt før avreisen, litt fordi jeg har vært sinnsykt hektisk dette halvåret (haha, for real), men mest fordi jeg vet at jeg kommer til å bli kjent med de jeg reiser med når vi kommer dit. Tiden før spiller ikke så stor rolle, og det er jo i tillegg grense på hvor godt man kan bli kjent med noen over nett. Gleder meg til å treffe alle sammen!

Er du åpen for å bli kjent med alle? JA, selvfølgelig! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og nettopp det er jo mye av grunnen til at man reiser på språkreise. Jeg håper ikke at noen er "redd" for å prate til meg når vi er der, for jeg er absolutt ikke en overlegen og frekk rosablogger, haha! Og jeg tar meg selv ikke høytidelig eller noe, jeg drar kun for å ha det morro og kose meg.

Har du bestemt room-mates? Har pratet med noen om å bo på rom ja, men vi har ikke skrevet oss opp. Tror vi fikser det når vi kommer dit. Hehe, tar alt som det kommer jeg.

Skal du kjøpe alt av klær der? Nei. Jeg reiser som sagt ikke med tom koffert. Skal ha med meg litt forskjellige shortser først og fremst, og det kommer vel absolutt ikke som noe sjokk, haha! Runwaydreamz-skattene mine må jo få lov å være med til Florida og oppleve USA sammen med meg. Ingen plass uten! I tillegg skal jeg ha med noen få favorittplagg og "basic"-klær, slik at det blir enklere for meg å kle meg der nede.

Er du opptatt av å bli brun når du er i Florida? Ja, det er jo ikke å legge til skjul på at jeg har planer om å bli brun. Det jeg skal passe på er å smøre meg godt med faktor fra dag 1, for jeg skal tross alt være der i èn måned og da skal jeg IKKE bli brent og så flasse av alt sammen. Jeg skal gradvis bygge opp en dyp og varig brunfarge, slik at den holder lenge. Tenker kanskje å bestille hjem noen betakaroten-tabletter eller noe i den duren da, som jeg kan bruke etterhvert.Men oh my god, bikiniiii?! Til dere som har vært i Victoria Secret-butikkene i USA, vet dere om det er bra utvalg av bikinier der? Har nemlig hørt at det ikke er det, men jeg vet jo naturligvis ikke. Om de har bra utvalg gidder jeg ikke ta med meg mer enn èn bikini, og så shopper jeg resten som en gal der, men om det er dårlig utvalg vurderer jeg nesten å bestille fra nettsiden i forkant av reisen. Setter stor pris på svar angående dette!Vel, jeg gleder meg helt SINNSYKT SINNSYKT SINNSYKT NÅ!!!! Egentlig er det veldig flaks at kyssesyken kom nå, for tenk da - om jeg fikk det først i Florida. Jeg trodde først at timingen var dårlig, men det ser jammen meg ut som at jeg var heldig her! Nå skal jeg lade maks opp de 19 neste dagene, og så er jeg klar for the time of my life.

I neste innlegg skal jeg dele pakkelisten min med dere! Den kommer om ikke lenge, så hold dere oppdatert sweeties.

Btw! EF har startet salget for språkreiser for 2015, så ta en titt innom HER til dere som ikke fikk dratt i år. Da har dere god tid til å spare!

the last days1. Happy jente som føler seg oppegående og "frisk". Takk, Ibux! 2. Jeg har ikke hatt noe matlyst de siste dagene, men jeg har fått i meg litt litt mat og litt sjokolade i det minste. Jeg veier meg jo ikke til vanlig så jeg har jo ikke peiling på normalvekta mi, og jeg har dermed ikke anelse om jeg har gått ned i vekt. MEN i dag er matlysten på topp, og det føles TOPP! Skal passe på å få spist masse, høhø. 3. Koselig kveld ute i sola med Ingvill. Lykkelig uviten om kyssesyken.4. Nike all over. Elsker denne tightsen, et eller annet gjør den bare skikkelig fresh. Spesielt med babyblå Nike-sko til. 5. Lol, hvor kul tror dere ikke jeg følte meg når jeg satt med solbriller på legevakten. Jeg så rett og slett ikke UT. Alle jeg møtte på, blant annet legen, fikk seg et lite sjokk når de så meg. Har faktisk bilde av meg selv når øynene hadde hovnet opp, men det slipper aldri ut blant menneskeheten. HAHA. 6. Tok en liten høneblund mens jeg ventet.

Nå skal jeg starte på et aldri så lite Florida-innlegg! WOHO, ikke lenge til jeg reiser nå. Dette er så sykt.

rise and shine

GOOD morning! Gjett hvem som føler seg i supergod form i dag? Jeeeeg! Jeg skal ikke skrive om kyssesyken i hvert innlegg fra nå av altså, fra nå av blir det nemlig normal blogging, men det har jo bare vært slik at de siste dagene har handlet mye om det. Men ja, jeg er så utrolig glad, for i går kveld var jeg i kjempegod form, og det samme i dag. LYKKE! Jeg har virkelig troa på at jeg er en av de heldige!

Kvelden i går bestod av å prate med Julie i telefon i èn og en halv time, haha. Vi er slik at vi ringes ofte og bare prater om helt SYKT randome ting. Samtalene våres består liksom ofte av å diskutere ting som hvorfor det blir produsert akkurat en bestemt mengde penger, hvorfor vi ikke bare kan trykke flere millioner kroner og sende de til fattige land, og vi diskutere også ting som sykdommer og andre heeeelt tilfeldige ting. Koselig det, da!
Noen koselige bilder av meg og Pål-Victor i mai, verdens beste måned. Er alltid så koselig når vi møtes, så jeg gleder meg til neste gang! Jeg blir forresten skikkelig glad av å se tilbake på bilder fra mai - jeg mener, for en magisk måned. Jeg ble kanskje utslitt, men fyyyy så gøy jeg hadde det. Juni og er fantastisk, så det er viktig at vi nyter denne tiden mens den er er. Best av alt: juli kommer til å bli the month of my life, herreGUUUUUD som jeg gleder meg.

yaaaay

Dagen i dag har selvsagt bestått av å slappe av. Det har gått fint i grunn, og jeg ser faktisk positivt på dette!! Lever i troa om at jeg er syk i en uke til kanskje, og så blir jeg "bedre" og oppegående. Må jo selvsagt ta det med ro etter det også, men så lenge jeg er "frisk" er jeg bare superhappy. Får håpe ikke håpet mitt blir knust på mandag når legen ringer og forteller om leverprøvene, som er veldig avgjørende.

Well, a Kinder Bueno a day keeps the doctor away.. or what?Hehe, skulle vært så enkelt. Men favorittsjokoladen min gjør selvfølgelig susen!

Har pratet masse i telefon med venner i løpet av dagen (my very best ♥), snappet over gjennomsnittet mye og drukket mye saft. Tok nettopp en IBUX og føler meg sååå mye bedre, herregud så herlig. Har hatt overskudd til å gjøre litt hverdagslige ting, så jeg har fått gjort litt bloggjobb.Mamma dropper sommeravslutning i morgen, kun for å være hjemme med meg. Jeg er så glad for at hun jobber i helsevesenet, for da vet hun alltid hva som trengst og jeg føler meg bare utrolig trygg hele tiden. Tenk hvor praktisk det må være å være for eksempel lege - da vet man jo dødsmye om forskjellige sykdommer. Kanskje jeg skal bli lege! Dere skjønner, jeg får nemlig tid til å tenke på veldig mye forskjellig når jeg er syk, hehe. Elsker det. Apropos det, så løftet det dagen min ti hakk å sjekke standpunktkarakterene for de avsluttende fagene på skolearenaen! LYKKE! Jeg må faktisk gi meg selv en stor klapp på skuldra! Det er lov i blant :-)

kyssesyken

Daaaaa har jeg nettopp vært hos legen. Blodprøvene viser positivt for kyssesyken, så det er nok mest sannsynlig det jeg har fått. Jeg får svar på de siste prøvene på mandag, og da får jeg vite hvor stor "grad" av kyssesyken jeg har.

Jeg var egentlig ganske glad og lettet når jeg gikk ut av legekontoret. Altså, vi har funnet ut hva det er, kyssesyken er ikke alvorlig (det kan være alvorlig og langvarende, men det er en veldig normal infeksjon som mange ungdommer får) og legen sa at det kan hende jeg er heldig og har en "mild" versjon av det utifra formen min. Jeg har bare vært sengeliggende i to dager, så enten er jeg ferdig med det værste, eller så har jeg værre dager i vente. Vi får svar på mye på mandag, og det gleder jeg meg til. Enn så lenge må jeg bare ta det HELT med ro, og jeg må virkelig la kroppen hvile i lang tid fremover hvis jeg skal bli frisk. Jeg er jo liksom oppegående nå, bare litt mer sliten enn vanlig, men likevel må jeg bare være hjemme, hvile og la kroppen få den roen jeg ikke har gitt den på lenge. Jeg kan liksom ikke huske sist gang jeg var hjemme en hel dag og bare så på serier, for eksempel. Slike dager trenger man. De siste månedene har jeg brent meg helt ut, både psykisk og fysisk. Det har vært en dødsgøy periode og jeg har hatt det dritfett, men jeg har hatt altfor mye greier på gang, på alle kanter, og fremover må jeg lære meg at det er grenser for hvor mye en 17 år gammel jente kan ta på seg.

Jeg vet at det er mange som har erfaring med kyssesyke, og jeg vet også alt angående det med trening, at man kan være sengeliggende flere måneder, kanskje flere år, og at man kan utvikle ME hvis man ikke tar det rolig nok - men vær så snill og ikke propp meg full i skrekkhistorier? :-( Jeg gråt i hele går og følte at livet mitt var helt ødelagt, men ting ser litt lysere ut i dag heldigvis. Så ja, jeg vil gjerne ha tips og delte erfaringer, men bare ikke skrem meg altfor mye. Blir veldig glad for oppmuntringer og historier hvor kyssesyken har gått bra, haha..Dette er mine must-haves i disse dager. Ibux (ikke paracet lengre), solbriller siden trynet mitt er fucked up og Nugatti Max. Viktig å få i seg nok mat, så mamma og pappa kjøper alt jeg ber om, hehe.Ellers hadde jeg hovnet opp helt sinnsykt rundt øynene mine i dag, så jeg måtte gå med solbriller hos legevakten, haha. Jeg så ut som om en blanding av norsk og asiatisk.. Hevelsen har begynt å gå ned nå, men er det noen som har hatt det slik også? Håper det ikke vedvarer, eller så blir det solbriller på meg både inne og ute :P På bildene ser dere meg for øyeblikket, dere kan vel se at jeg ikke ligner helt meg selv? Det var mye værre i dag tidlig, da.

Formen min svinger veldig opp og ned, så når jeg kom hjem fra legen var jeg i veldig godt humør og det er fordi jeg HÅPER mandagen gir positive svar. Så her er en glad Kristine:Nå skal jeg legge meg ned og hvile litt. Thank God for Netflix.

der sa det stopp

Der sa kroppen min stopp.

Jeg ligger i senga nå, og har ligget her helt siden jeg dro hjem fra skolen i dag. Har bare vridd meg i smerte, grått ut alle tårene i kroppen min og følt meg helt forjævlig. Helt siden helga har jeg jo følt meg dårlig, og jeg har ikke hatt energi til en eneste ting. Er ikke det typisk.. Den beste tiden i året er her, og hvem blir fuckings syk? Jo, meg. Kall meg bortskjemt, men eg føler livet hater meg akkurat nå. Men ja, jeg dro altså til akuttlegen tidligere i dag - fikk tatt blodprøver og slikt, men jeg skal til fastlegen min i morgen for å ta flere.

Jeg oppdaterer dere mer i morgen etter legebesøket, gode leserne mine. Jeg skal bli frisk, men for å bli det må jeg ta det med ro, og jeg må la kroppen hvile. Jeg håper dere har forståelse for at jeg ikke kommer til å gjøre det like bra som vanlig når det kommer til bloggingen sånn med det første, men jeg skal prøve mitt beste. I dag har jeg hundre ting jeg skulle gjort, men det får bare vente. Helsa mi må prioriteres.Vi skrives snart! Så glad i dere 

fyllt speltlompe

Jeg tenkte å komme med et aldri så lite onsdags-tips til dere! Jeg følte for å lage meg noe godt til kveldskosen i dag, og dette endte jeg opp med:Nam! Dette trenger du:
- Speltlompe
- Bogskinke
- Løk
- Ketchup
- Mais
- Ost

Slik gjør du:
1. Skjær opp løken i små biter og bogskinken i terninger, og stek det sammen på stekepanne med olje.
2. Smør ketchup utover halve speltlompen, og fordel bogskinke og løk over dette. Ta evt. mais og andre grønnsaker på dersom du vil.
3. Legg den andre halve delen av speltlompen over den andre, slik at den blir "halv" (som på bildet), og topp med ost.
4. Stek i stekeovnen til osten har smeltet.Herregud, så utrolig godt det ble!! Ble skikkelig overrasket over meg selv, haha. Det smakte sykt godt, og ikke var det vanskelig å lage heller. Du kan lage en liten salat som du kan ha til, men det er jo valgfritt. Det er jo forresten et genialt tips å ha med som matpakke, bare la dem avkjøle seg, ha de i kjøleskapet og ta dem med på skolen dagen etter. Yummyyyy!

Si ifra om dere tester det ut, da!

eventyrlig sommer i vente

Wæææ!! Jeg har så utrolig mye å glede meg til denne sommeren!! Kan noen minne meg på at jeg må sette pris på alt det jeg får oppleve?!

I dag var det tilbake på skolebenken, men det går fint, for nå er det mange forskjellige reiser som er bestilt: Oslo førstkommende søndag med broder'n som jeg ikke har sett på mange måneder, Stockholm 24-26. juni, Florida hele fuckings JULI, København i starten av August og Stockholm igjen i slutten av august!! Jeg har faktisk latterlig mange grunner til å være glad for tiden, så her er det ikke rom for å være noe annet enn dritlykkelig. Dere får selvfølgelig være med på alt underveis, og jeg gleder meg halvt ihjel til å blogge på de forskjellige reisene! Det er jo dere som gir meg muligheten til alt dette, så jeg skylder dere virkelig å blogge som en Gud ♥ Tenkte å komme med et eget innlegg om Florida nå, det er jo faktisk bare 22 dager til jeg drar. Om dere har spørsmål til innlegget: kommenter dem her i dette innlegget.

Nå får jeg straks besøk av Vemund og Sigrid. Vemund har eksamen og jeg skal bli intervjuet + bli tatt noen bilder av. Gøy!Bukse Bik Bok, teddybjørn-genser H&M, sko H&M, veske modekungen.se, skjef Acne

Outfit for et par dager tilbake.. Shit, holder ikke styr på dagene lengre. Føler det er mandag i dag liksom. Håper ikke at dere ser på bildene at jeg er syk, forresten? Plages med at jeg får ekstrem hodepine hver eneste kveld, så jeg har lagt meg før klokka ti mange dager på rad nå. Er heldigvis oppegående på dagtid, men kjipt at jeg er dårlig på kvelden likevel. Håper det går over snarest mulig - satser på det!

feels like sunday

Jeg kom nettopp inn døra! Eller nei, jeg kom nettopp ut av dusjen, men rett før det kom jeg inn døra, hehe. Jeg har lærekjørt med mamma en liten tur - alltid like koselig det. Haha, hun er liiiitt redd for å sitte på med meg da, selv om hun absolutt ikke har noen grunn til det. Er bare det at det er pappa som har tatt seg av lærekjørngen her i familien, ettersom han er mer av den rolige typen. Men det gikk fint, selvsagt. Jeg gleder meg SÅNN til jeg får lappen! I dag er det faktisk presis syv måneder til jeg fyller 18 år, tenk på det. Jeg er snart voksen!!!

Ellers tok jeg en spontantur med mamma og lillesøster for å bade tidligere i dag! Eller, jeg gadd ikke å bade siden solen hadde gått ned, men mamma badet da. Herlig underholdning:Nå skal jeg få i meg en god kveldmat før jeg tar kvelden! Herreguuuud så lite klar jeg er for skole i morgen, er alltid slik når man har hatt fri i mange dager. Vel, snart sommerferie!

enda en fridag

Hei! I dag har vel de fleste vært på skolen, regner jeg med? Kanskje noen har blitt trekt opp i muntlig, også? Uuugh, vi trekker heldigvis ikke før neste uke, men jeg kjenner jeg gruer meg liiiitt. Vel, i dag har jeg hatt fri - så jeg har egentlig hatt en ukes ferie nå. En fridag til trengte jeg utrolig nok, for jeg har faen (sorry) ikke blitt frisk enda!! Er det mulig. Altså, hele gårsdagen var jeg i god form, og jeg var ute hele dagen - men etter siste blogginnlegg var postet i går kom hodepinen tilbake og jeg trodde jeg skulle døøøø fordi det var så intenst. Fikk noen sterke tabletter av mamma med morfin i, og det hjalp heldigvis utrolig mye. Haha, jeg så sikkert full ut der jeg lå på sofaen...

Er bedre i dag, men jeg satser på at jeg er helt frisk til i morgen! Når jeg våknet i dag tidlig bestemte jeg meg utrolig nok for å ta meg en joggetur, så da jogget jeg på fjellet iført kun sportsbh og shorts. Sola stekte og det var virkelig helt fantastisk. Tror jammen meg at jeg har fått litt farge også, jeg! Var også en kjapp tur til byen for å poste og hente diverse pakker, så her er meiii i dag:Eller nå sitter jeg faktisk i bikini da, selv om det er skygge ute. Eeeeeer så varmt i dag!!

Vi har nettopp spist middag, og jeg tenkte å tipse dere om en sykt god sommersalat jeg smakte for første gang i dag. Jordbærsalat!! Åååh, nam. Jeg fant oppskriften på flinke Fotballfrue sin blogg her. Det skal egentlig være laks i den også, men vi hadde bare kylling ved siden av. Skikkelig sommerlig og og frisk - denne skal nok lages flere ganger i løpet av sommeren.glade barn leker best

I dag har vært en rolig og superherlig dag. Jeg og Ingvill har nettopp vært ute i timesvis, og vi har egentlig ikke gjort annet enn å gå rundt, prate om fremtidsplaner og drømmer - vi har kost oss med andre ord. Vi gikk bort på barneskolen vi gikk på, og herregud, sååå mange minner vi har derfra. Jeg har jo faktisk tilbragt hver ukedag der i syv år. Har faktisk kun gode minner fra den skolen. Er så glad for at jeg hadde en bra barndom, åå.

Så det ble en del turning og leking på oss mellom all pratingen! Haha, så morro. Fant en line der, og det var faktisk sinnsykt gøy! Veldig vanskelig vel og merke, men kanskje jeg blir god hvis jeg øver mye. Min nye hobby, ass!Jeg og lillesøster duket også til med vafler til familien i dag, er ikke viiiii snille unger eller hva. De ble supergode! Brukte oppskriften jeg delte med dere for ikke lenge siden, bare søk på kategorien "mat og oppskifter".

Så ja, det har vært en kjempefin dag! Fikk nettopp besøk av Joakim og Ruben en liten tur, koseliiiig. Nå sitter jeg og sjekker ut datoer jeg kan reise til Oslo i løpet av juni, for jeg og Håkon må nemlig en tur dit før måneden er omme. Stresser liiiitt med det, ja! Er ikke så lett å finne dato som passer for begge, og hele neste uke har jo vi trekk i muntlig eksamen så jeg kan ikke ta sjansen på å dra da. Det suger skikkelig, for mest sannsynlig kommer jeg ikke opp uansett - er jo bare noen få på trinnet som blir trekt. Hehe, noe sier meg at jeg kommer opp bare fordi jeg skrev dette nå? Satser på at det IKKE skjer!!

N y d e l i gDet ble et bildefyllt innlegg i dag! Håper dere liker det :-)

en stk. syk kristine

Hei og god 2. pinsedag, tror jeg? Jeg har faktisk ikke peiling, alt jeg vet er at vi har fri fra skolen.. Haha. Rett på meg om jeg tar feil.

Vel, gårsdagen kunne ikke bli mer søndag-ish egentlig. Som dere kanskje vet er jeg aldri syk, jeg tror kanskje ikke at jeg har vært syk mer enn to-tre dager sammenlagt siden åttende klasse. På fire år! Jeg er selvsagt sjeleglad for det, men i går virket det som om jeg skulle ta igjen alt det tapte for de siste årene. Våknet, følte meg liiiitt dårlig bare, men trodde kanskje det skulle komme seg. Nei da :-) Utover kvelden ble jeg sengeliggende og det endte med at jeg la meg 22.00. Kaldsvettet og hadde mareritt hele natta, og klokka fem stod jeg opp og var kjempesulten, så da satt jeg meg på kjøkkenbenken og spiste det eneste som fristet: nugatti. Haha, så da satt jeg der i alene i undertøyet, på kjøkkenet, midt på natta og spiste rett fra nugattiboksen. Må ha vært litt av et syn.

Sett bort ifra enorme poser under øynene og en anelse hodepine er jeg ganske så frisk og rask i dag, heldigvis! Jeg sitter for øyeblikket i skyggen på verandaen og blogger. Sminken er komt på og planene for dagen er å møte Julie og noen andre senere. Tror det blir volleyball på oss!Ellers fikk jeg plutselig for meg at jeg vil ta en spontantur til Bergen i dag siden vi har fri i morgen, men bruttern tar jo selvfølgelig ikke telefonen. Kanskje jeg bare skal ta bussen og banke på døra til leiligheten? Ville ikke deeeet har vært en koselig overraskelse? :-)

get your glow on

Reklame

Hej heeeej! I dag skal jeg vise dere hvilke produkter man kan bruke for å få en look som gløder :-)

Glamglow ansiktsmaske ♥ Ansiktsbehandling på boks - utført på 10 minutter! Dette er by far den beste ansiktsmasken jeg har prøvd. Du påfører den på rent ansikt, lar den tørke og deretter skyller du av med varmt vann. Den stivner skikkelig, og du kjenner at den virkelig funker! Resultatet er en kjempefresh hud som gløder.Lash Curler ♥ I tillegg til glød trenger vi èn ting, og det er: fine vipper!! For å få best mulig resultat bruker jeg alltid vippetang før jeg påfører mascara, og her bruker jeg en fra gloMinerals. Kastet den jeg kjøpte på H&M i syvende klasse og byttet den ut med denne - skal si det var litt av en oppgradering!Tousche Eclat For å kunne gløde må de svarte ringene under øynene bort - og det er her denne lille saken kommer inn i bildet. Dette er en concealer-penn som kan bruker til både highlighitng og til dekking av mørke områder. Denne fra YSL falt rett i hverdags-sminkemappa mi! Nå har jeg en reddende engel de dagene jeg er litt trøttere enn vanlig ;-)Balm Shelter Tinted Moisturizer SPF 18 ♥ Noen ganger orker man ikke å ha på seg tykk foundation, og da er dette den perfekte løsningen: dagkrem med farge i. Denne fra theBalm har solfaktor 18, så her får man både fuktighet, lett dekkevne og beskyttelse.Bahama Mama ♥ Dette har vært mitt favorittsolpudder de siste månedene. Jeg sverget til Too Faced-sjokoladepudderet tidligere, men ettersom jeg er ganske brun så trenger jeg et enda mørkere solpudder for at jeg skal se noe forskjell. Dette fra theBalm er uten shimmer, så det passer perfekt til hverdags, og hvis man vil ha markerte kinnbein er dette det ypperlige produktet. Jeg bruker en tynn kost og påfører det under kinnbeinet, det skaper nemlig kontur i ansiktet og man ser 10x bedre ut. Aldri en dag uten Bahama Mama!Rabattkode: "KUSMINKE" gir 20% på all sminke på coverbrands.no frem til 13.06. Tilbudet gjelder ikke nedsatte varer.

studded jacketSkjørt fra IvyRevel, denim-jakke fra Runwaydreamz, crop top fra Kouture, sko fra Converse, solbriller fra Ray-Ban

Hei og god morgen sweethearts! Hvor deilig er det vel ikke at det ikke er "søndag" i dag? Eller jo, det er søndag, men vi har jo fri i morgen, så man gruer seg ikke til skolen slik man vanligvis gjør. I går kveld dro jeg en liten tur til Ingvill sammen med Julie, så mens folk var ute og festet hadde vi en heeeelt rolig lørdagskveld i sofaen. Utrolig deilig. Ingvill-snuppa har forresten fått 10k followers på instagram nå, how C00L!! Følte bare for å si det til dere, haha.

I dag er jeg litt sliten og slapp kjenner jeg, så jeg skal bare ta det rolig. Det er deilig å bare lande litt inni mellom, slik at man får ladet batteriene. Tenkte å få unnagjort litt forskjellig også! Jeg elsker å bruke søndagene til å få krysset av gjøremål av lista, så det skal jeg starte på? nå! Tenkte forresten å tipse dere om tidenes stemningssang: I don't want this night to end ♥

litt tanker

Hej alihopa! Da tar jeg en liten avbrekk fra sola, jeg. Har ligget og solt meg i flere timer nå, og jeg håååper jeg har fått litt mer farge, hehe! Føler liksom aldri at jeg blir brun her i Norge, men jeg gir det likevel et forsøk jeg.Jeg holder på å rydde rommet nå, samtidig som jeg blogger. Hehe, produktivt. Var jo som sagt på undertøysshopping her om dagen, og det er så ufattelig deilig å oppgradere undertøysskuffa. Gamle slitte bh'er er byttet ut med nye, og hele skuffa lyser nye og freshe farger. Hva er det med oss jenter og fint undertøy, hmm? Man føler seg bare så utrolig mye bedre med et matchende sett på seg, jeg personlig føler liksom at det kan gjøre dagen min bedre. Haha.

Jeg fikk forresten en kommentar her om dagen, og til en forandring føler jeg det er på sin plass at jeg svarer for meg. Vel, take a look:Hvem er det som er et dårlig forbilde her? Er det jeg, en 17 år gammel jente som skriver en blogg om mote, hverdag, skole og mote - eller er det denne mammaen som kommer og forteller en uskyldig blogger at hun avskyr henne? Jeg fatter ikke hvordan folk har samvittighet til å skrive slikt til andre, jeg fatter det virkelig ikke. Jeg har aldri oppfordret til noe negativt på bloggen min. Er det noe jeg oppfordrer leserne mine, så er det å gjøre det bra på skolen - men hey, det overser jo denne dama fullstendig. Jeg oppfordrer alle til å være fornøyd med seg selv - uansett størrelse. Hvorfor blir ikke det lagt merke til?

Altså, hvilke signal er det denne mammaen egentlig sender ut til døtrene sine, når hun mener at jeg er "for tynn" til at de kan lese bloggen min? Hun impliserer jo at tynn ikke er godtatt. Det er så sjukt latterlig hvordan folk tar seg friheten til å hakke på de som slanke, for jeg vet godt at hadde det vært jeg som satt og skrev stygge ting til overvektige så hadde jeg blitt så godt som halshugget.

Så, for å sette det litt i sammenheng: Det her er AKKURAT det samme som om mamma skulle skrevet en kommentar på en overvektig jente sin blogg: "Jeg lar ikke Kristine lese bloggen din, fordi du er feit og bloggen din oppfordrer henne til å bli overvektig. Du er et forferdelig dårlig forbilde for unge jenter, og det virker som om det eneste du gjør er å gå rundt å ta bilder av deg selv og den feite kroppen din 24/7." Hva synes du om det, kjære "Anonym"?

Vel, jeg er i alle fall jævlig glad for at mammaen min ikke sitter og mobber 17 år gamle jenter på nett. Takk mamma. Og denne dama som skrev kommentaren til meg burde skamme seg over at hun i det hele tatt har tittelen "mamma".

i'm back

Heeeeei! I'm back, folkens. Beklager mitt lille fravær, men gårsdagen gikk i ett. Jeg fikset meg sammen med Julie og Emma, og på kvelden dro vi i surprise-party. Var heeeelt utslitt når jeg våknet i dag tidlig fordi jeg sov minimalt i natt, haha? Jaja, nå er jeg i hvert fall kvikk igjen! Kom nettopp ut av dusjen nemlig, og jeg tenkte å fikse meg nå slik at jeg kan ta fatt på dagen. Har jo faktisk fire dager med fri nå - noe så heeeeerlig!

Har en del ting å ta igjen på bloggfronten, så det skal jeg bruke dagen min på i dag tenkte jeg. Skal starte på ukens spørsmål blant annet - så husk å legg igjen spørsmål om dere har noe dere lurer på. Ellers er det jo helt konge vær i dag, så da blir det nok litt knipsing av bilder også.

Dette er fra torsdag! Jeg dro til byen alene for en gangs skyld, og det var utrolig deilig å bare vandre rundt med musikk på ørene, egentlig. Jeg måtte nemlig på undertøysshopping! Det måååå være den gøyeste shoppingen noensinne, er dere ikke enige? Kom hjem med masse fine og fargerike truser, pluss noen dødsfine bh'er. Kjøpte faktisk min første rosa bh - haha! Jeg er sytten år og jente og har faktisk aldri eid en rosa bh, HVOR rart er vel ikke det. Jaja, bedre sent enn aldri. Er det ikke det de sier?

have some aloe vera bby

Sponset drikke

Drikken finner du her

Gjett om jeg ble glad når postmannen kom på døra og leverte tre paller med Aloe Vera-drikke til meg! Haha, hverdagsgleder. Denne drikken inneholder 50% Aloe Vera, og den passer perfekt nå som det er sommer - for den slukner tørsten med èn gang. Tror faktisk jeg blir å bytte ut Pepsi Max'en med denne inni mellom, for denne inneholder diverse næringsstoffer, i tillegg til at den metter. Perfekt. Drikken er sponset forresten, men jeg er ikke pålagt til å skrive innlegg - dette er med andre ord ikke reklamebasert.

Ellers kom jeg nettopp ut av dusjen. Var på fjelltur med skolen i dag = ferdig tidlig! Man mååå jo bare elske slutten av skoleåret. Vi gjør liksom ingenting, og vi slipper nesten tidlig hver eneste dag. Dødsdeilig. Dro innom butikken med mamma og kjøpte haugevis med jordbær, blåbær og bringebær, så vi lagde nettopp tidenes lunsj. Vet at dere er sikkert lei av ordet vaniljekesam på bloggen, men dere bare MÅ smake dette: vaniljekesam, toppet med blåbær, jordbær, bringebær + bananchips. Det er himmelen! Bananchips må være noe av det beste jeg vet innen snacks. Hehe! Vel, nå skal jeg rette håret mitt og sende noen mails, og så stikker jeg til Julie sammen med Emma litt senere på dagen. Vi skrives!

glatte legger i sommer

Sommeren er her, og det betyr glatte legger! Vi kan ikke lenger la hårene grofritt og gjemme det under jeansbuksa slik de fleste gjør om vinteren (jeg i hvert fall, haha?), men barberingen er null problem så lenge man har det rette redskapet. Jeg bruker Dorco Shai, og det er denne barberhøvelen som har hengt i dusjen i et år hos oss. Både jeg og mamma er faste brukere! Aaah, jeg sitter faktisk med nybarberte legger for øyeblikket. Finnes det egentlig en bedre følelse enn glatte, hårfri legger?Jeg tenkte å kjøre i gang en konkurranse, jeg. Det begynner å bli en stund siden sist, er dere ikke enige? I samarbeid med Shai deler jeg ut en premie som består av en selvbruning fra Clarins og et korallrødt skjørt i deilig stretchstoff. Hva passer vel bedre enn nybarberte og brune legger i ført et nydelig skjørt? Wiii, skulle gjerne hatt premien selv altså! Dette er det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen:

  • Bestill gratis prøvepakke som inneholder Shai-barberhøvelen pluss refill-blader HER. (Når du bestiller prøvepakke blir du automatisk abonnoment av Shai, men dersom du ikke skulle ønske det så kan du melde deg av uten problem!)
  • Kommenter dette innlegget etter du har bestilt prøvepakken
  • Husk å legg igjen mail-adressen din, slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner
Gled dere til å teste høvelen!! Den gjør barberingen til en lek :-)

Rosa og jentete utseende - gotta looooove it.Lykke til, og ha en fin sommer med glatte, myke og hårfri legger, jenter ♥

Reklame

today's

Kjole fra Bik Bok, veske fra modekungen.se, boots fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

Ååh, jeg har fått øynene opp for disse bootsene igjen! Rotet litt rundt på loftet tidligere i dag og fant dem gjemt oppi en pose med masse gamle klær og sko. Fint med en forandring i blant, blir jo litt lei av converse til slutt. Hva synes dere? 

busy bee

Heisann dere! I går? for en drittdag, haha!! Jeg hadde crazy magesmerter hele dagen, uten at jeg vet hvorfor. Det kjentes ut som om jeg hadde kniver i magen som stakk meg - eller noe i den duren. Jeg måtte dermed avlyse alle avtalene jeg hadde i går, og i stedet gjorde jeg nada hele dagen. Jeg klarte å jogge en tur på fjellet i ti-tiden da, og det var faktisk helt fantastisk deilig. Jeg har aldri løpt fortere opp enn det jeg gjorde i går, det kjentes liksom ut som om jeg bare svevde hele veien opp på fjellet. Elsker at jeg begynner å komme tilbake i sommer-formen, jippiii! I tillegg møtte jeg på to stykk på veien som syklet opp, og jeg vet ikke med dere, men konkurranseinstiktet mitt hjelper meg utrolig mye. Jeg jogget forbi dem og bestemte meg for å ligge fremfor dem hele veien, og det funket fett. Med andre ord: dagen i går ble avsluttet på en veldig bra måte!

I dag har vi avspasering, og det har vært helt fantastisk deilig. Jeg sov til jeg våknet av meg selv, og hele dagen har jeg brukt på å få unnagjort diverse ærender. Mamma hadde også fri, så da ble det selvfølgelig frokost på verandaen.

i fartaDet ble visst kjole på meg i dag. Outfitbildene kommer straks!

I morgen er det fjelltur med skolen, og så? LANGHELG! Jeg gleder meg som en liten unge til helg nå!!

ukens spørsmål #71

Hvem er ditt forbilde?
Innenfor mote så må det bli Kenza Zouiten. Jeg får alltid mye inspirasjon i antrekkene hennes.

Jeg skal bestille shorts fra Runwaydreamz, men er usikker på hvilken. Har du en favoritt, som du synes er ekstra fin?
Hm, av alle jeg har så er Dangers Pale Frayed Studded Shorts favoritten. Den har fin passform, og fargen matcher nesten alt jeg har i garderoben. Det er altså denne

 
Har du noen tips for å sole seg lenge? Pleier du å gjøre noe mens du soler deg?
Jeg hører enten på musikk, leser en bok eller så soler jeg meg sammen med en venninne slik at vi bare prater sammen - da flyr tiden. Men jeg synes det er kjempedeilig å sole seg da, så jeg tenker ikke noe spesielt over det. I syden pleier jeg å ligge fra morgen til kveld på solsenga, hahaha husker spesielt da jeg var med Håkon i Mallorca i fjor. Her snakker vi taning fra klokka 9 om morgenen til 8 om kvelden. Ååh, good times!

Er du for abort?
Ja, jeg synes abort en et kjempebra løsning dersom man blir gravid uten at man ønsker det. Hadde jeg for eksempel blitt gravid i den alderen jeg er nå så hadde jeg nok tatt abort på flekken - for jeg vet at jeg absolutt ikke er i stand til å ta vare på et barn så tidlig.

Favorittmåned?
MAI!! Herregud, for en fantastisk måned. Alle de gøye festene, forventingene, det fine været og tanken på at vi har heeeeele sommeren fremfor oss. Nei, det er absolutt ingen tvil om at mai er min favorittmåned i året.

Random bilder, men her er jeg og Emma på tur tjoheii

Har du fregner?! Så heldig du er!
Ja, jeg får alltid fregner i ansiktet om sommeren når jeg er i sola. Hehe! Ser jo brunere ut, så jeg er glad for at jeg får det.

Går det bra med deg for tiden?
Ja, jeg har det veldig bra nå! Men hallo, noen ganger bare haaaater jeg å være ungdom, for livet går så sinnsykt mye opp og ned. Altså, jeg lever et flott liv og har det over gjennomsnittlig bra med meg selv, men noen ganger har jeg bare slike perioder hvor alt går til helvette. Haha, dere kjenner dere vel igjen? Plutselig hoper hundre ting seg opp på samme tid, og jeg klarer ikke engang å sette ord på problemene mine. Forrige uke var sinnsykt kjip, og det merket dere kanskje litt på bloggen? Det skjedde bare så mye at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Det var liksom slik at jeg følte det eneste som hjalp var å dra ut og drikke, og deeet er ikke bra. Men nå er alt fint! Det eneste som betyr noe for meg er venninnene mine, de er virkelig ALT for meg ♥ Herreguuuud så heldig jeg er som har dem.

Hvordan sminker du øynene dine? Så syyyykt fine!!
Våt eyeliner som "vinger" ut: Schwing Black Eyeliner fra theBalm, mascara: What's Your Type? Tall, Dark and Handsome fra theBalm, tørr eyeliner som jeg legger på våtlinjen: en fra Maybelline som jeg ikke vet hva heter. That's it. Tusen takk, forresten!Hei! Jeg lurer på om du trener mest utenfor treningssenteret som å jogge på fjellet, eller er du på treningssenteret og? Har du noe fast opplegg du kjører da isåfall?
Hei du! Jeg har medlemskap på treningssenteret, men nå som det er sommer trener jeg for det meste ute. Jeg elsker å jogge på fjellet, så det er for det meste det jeg gjør. Det frister liksom ikke å være inne på et treningssenter når det er sol og kjempevarmt ute. Men når jeg trener styrke foretrekker jeg å ta turen på Spenst, slik at jeg kan bruke hva jeg vil av apparater. Så, kondisjon trener jeg ute, og styrke trener jeg på treningssenteret. Om vinteren tar jeg alt innendørs på treningssenteret :-)

Hvor er skoene fra?
De er fra chicnova.com. Jeg kjøpte dem i fjor sommer da, så om de fortsatt finnes på nettsiden er jeg ikke sikker på. Spørsmål til neste uke? Still dem heeeer! :-)

dropper bloggmaska

I dag har jeg fått gjort diverse bloggarbeid - deilig å få oversått. Har i den anledning tatt litt bilder og slikt, og som vanlig har jeg problemer med å holde bloggmaska :PFølte for litt ikke-så-seriøse bilder nå, blir litt kjedelig i lengden det, eller hva? Vel, jeg skal straks ta turen på treningssenteret. Tenkte å ta en kjapp tur innom solsenteret etterpå for å slikke litt D-vitaminer også! (He-he) Etter det blir det hjem og lage seg prinsessekveldsmat, gleder meg allerede wiii.

By the way, ikke stress med valker i sommer folkens. Hallo, uansett hvor mye fett man har på kroppen så har man valker. Selv om mine er ganske små da, så får jeg det alltid når jeg sitter selv, haha I love it. Hva om ingen av oss stresser med det ♥♥ Det er jo nesten bare litt sjarmerende spør dere meg

Dere får ha en super kveld! Her i hus blir det nystekte rundstykker og Netflix før jeg hopper til sengs - jeg kan å kose meg jeg altså.

så godt som ferie

Noen produkter er sponset

For en herlig følelse å komme hjem til denne nydelige saken her:Pappa kom hjem fra Frankrike, og selvfølgelig hadde han med favorittsjokoladen min fra taxfree. ÆH! Er det noe jeg er svak for her i verden så er det sjokolade med melkefyll inni. Takk papi!

Prøvemuntlig kan endelig krysses av lista, og jeg har så godt som ferie! (Med mindre jeg kommer opp i muntlig eksamen siste uka da, men jeg lever i troa om at jeg ikke gjør det jeg) Vi fikk gå når vi var ferdige i dag, så da ble det piknik på meg, Ems og Sivert i parken. Sola tittet til og med frem, så da ble vi liggende på gresset og sole oss. Helt fantastisk deilig. Jeg kom hjem for ikke så altfor lenge siden, så nå skal jeg gjøre litt bloggarbeid tenkte jeg. Senere i dag skal jeg ta meg en tur ned på Spenst for å svette litt (masse), for nå er det ikke noe som helst av skolearbeid som hindrer meg. Så deilig! Blir som alltid skippertak før sommeren, haha. Det slår aldri feil - men jeg er vel ikke alene. Jeg føler meg alltid litt mer komfortabel på stranda om sommeren om jeg får trent litt styrke på kroppen i forkant, så her er det bare å få rumpa i gir!

Bilder fra gårsdagen. Shortsen er fra Runwaydreamz, og toppen er Ems sin ♥

Vi skrives om litt, fine leserne mine! I got some work to doooo, så her skal musikken settes på høyt volum. Livet er så mye gøyere med musikk, haha! Bare tenk så kjip verden hadde vært uten??

Jeg må forresten vise dere to nye plagg fra sheinside.com! Elsker dem. Toppen passer perfekt nå i sommer, og det samme med shortsen. Har lignende shorts i beige faktisk, og den har blitt brukt utrooolig mye den siste tiden, haha. Begge produktene er sponset

Bow Top HER ♥ I love it!!Blondeshorts HER ♥ 

open back

Bukse Bik Bok, veske modekungen.se, genser Make Way, solbriller Ray-Ban, øredobber Bik Bok

Hva synes dere? 

prøvemuntlig what

Heisann! I går overnattet jeg hos Ems, og vi hadde tidenes kosekveld. Begge var kjempesultne, så da mekket vi og en suuupergod kveldsmat. Tror nystekte rundstykker aldri har smakt så godt før, haha! Etter det la vi oss i senga med musikk, og spiste vaniljekesam med blåber og pratet om liiiiivet ♥ Slike kvelder er det beste jeg vet, uten tvil. Tihi! Vi våknet i dag tidlig og var dødstrøtte - det føles liksom så rart å dra på skolen nå ettersom jeg har sommerferie i hodet. Noen flere som føler det slik? Uansett, vi kom på skolen og ble trekt opp i prøvemuntlig. Sååå kjedelig, hadde helt glemt det jeg? Jeg kom opp i engelsk, så klokka ti dro jeg hjem, sovna i sola i en time og så øvde jeg.

Prøvde å ha en liten fotoshoot med meg selv når jeg kom hjem, men som dere ser så gikk ikke det så bra xD En stykk litt trøtt og sløv Kristine i dag jaSå jeg ga opp, og hadde heller en klein bildesession med meg selv og et jordbær:Jordbær må være noe av det beste med hele sommeren!! Det er så utrolig godt, jeg fatter det ikke. Kunne levd på det hele sommeren jeg!Meg og deg for alltid

Nå skal jeg møte Julie, og vi skal på fjelltur! Woho, det blir kjempedeilig. Frykter at jeg kommer til å smelte bort da, men jeg får ta på meg lite klær. Er faktisk ganske lenge siden forrige fjelltur nå når jeg tenker meg om, så dette skal bli kjekt. Snakkes når jeg er hjemme igjen!

Noen flere som ble trekt i prøvemuntlig/muntlig eksamen i dag? Isåfall, hvilket fag kom dere opp i? 

sunday funday

Heisann! Åååh, kvelden i går var fantastisk gøy! Vi hadde først grillvors, og så dro vi videre til et annet vors senere. Ble der hele kvelden, og det var virkelig topp stemning :-) Nå har jeg nettopp dusjet og fikset meg, og jeg skal på Peppes-date (tror jeg, haha!) med Guro. Det blir kjempekoselig å være med henne igjen, wiii! Etter det tar jeg turen til Emma hvor jeg skal overnatte til i morgen, det blir superkoselig det også! Fin søndag med andre ord. Er jo helt koooonge vær ute, så det må utnyttes til det fulleste.En outfit for noen dager siden - skal redigere ferdig resten av bildene slik at dere får litt flere.

slik pakker du til ferien

Reklame

Hei! I samarbeid med Coverbrands skal jeg vise dere hvordan dere pakker til ferie når det kommer til toalettsaker. Jeg skal vise dere hvilke proukter som kan være veldig greie å ha med!

For myke legger: EOS Shave Cream

Et problem mange sliter med er tørr hud etter barbering, og dette inkludert meg selv. Denne kremen dere, den er perfekt for oss! Shave Cream fra EOS er fuktighetsgivende og påføres på leggene før du barberer slik at resultatet blir myke og glødende legger. Forskjellen når jeg bruker denne kremen under barbering og ikke er stooor, så shave cream har blitt et absolutt must for meg!

For et plettfritt smil: SmileLab FLASH

SmileLab er verdens enkleste tannblekning, Når du kjøper dette produktet får du med mange pakker, og disse pakkene består av to strips. Èn til øvre tannrad, og en til nedre. Disse er gjennomsiktige og har et lag av "gelè" på seg som fester seg til tennene dine. Stripsene er veldig behagelige å ha på, og du kan fint gjøre andre ting samtidig som du har de på. SmileLab FLASH trenger kun å være på tennene i 15 minitter, det er med andre ord et perfekt produkt dersom du er ute og reiser. Du kan ha dem på mens du sitter på flyet, på bussen, er ute og går deg en tur eller bare hvis du er hjemme og slapper av. Det er helt uproblematisk å ha stripsene på, jeg pleier ofte å glemme at jeg har dem på, haha! :-) 

Gjerne les et mer utfyllende innlegg jeg har skrevet om SmileLab Flash HER.Beskyttelse for huden: Classic Lotion SPF 15 og Coconut Lotion SPF 8

Det viktigste av alt er selvfølgelig å beskytte huden. Det må vi ikke glemme! Altfor mange går i den fella hvor de ikke gidder å smøre seg fordi de tror de vil bli brunere av det, men fakta er at dersom du dropper solfaktoren så ender du opp med å flasse av all brunfargen. Tro meg, jeg har vært der altfor mange ganger - iiiikke gøy! Jeg skal virkelig passe på å smøre meg GODT i hele sommer, slik at jeg får en dyp og varig brunfarge når jeg er i Florida - og når jeg kommer jeg selvfølgelig. Disse solfaktorene fra Le Tan er helt fantastisk gode, spesielt Coconut Lotion. HerreGUD så godt den lukter! Kan sitte i evigheter og bare sniffe på den, haha. Anbefaler disse to virkelig.

For å sette opp håret: BLAX hårstrikk

Jeg har nettopp blitt introdusert for disse strikkene fra BLAX. Wææ, I love them! De lugger ikke og river heller ikke med seg et eneste hårstrå. I tillegg er de transparente, så de blir gjennomsiktige i håret. Perfekt å ha med seg på tur!For å oppbevare favorittparfymen: Perfect Pink Travalo 

Jeg tipper en del har erfart å ha med seg parfyme på tur og så har det endt opp med at den har knust? Det er ikke så veldig gøy, akkurat. Vel, denne lille saken gjør at du kan dosere hvor mye parfyme du vil ha med deg, og du slipper å stresse med at den skal knuse. Travalo er altså en beholder som du pumper parfymen din inn i, og når den er full har du rundt 50 dusjer. Størrelsen er perfekt, slik at du slipper at den tar unødvendig stor plass i toalettmappa!For perfekte vipper på tur: What's Your Type? Tall, Dark and Handsome

Vi må jo ikke glemme å ha med favorittmascaraen på tur! Jeg pleier aldri å ha sminke på meg når jeg skal reise, men jeg synes det kan være fint med litt mascara på for å føle seg mer våken. Denne mascaraen holder seg kjempefint hele dagen - og den gir deg altså superlange og klumpfri vipper! Jeg elsker What's Your Type-mascaraene, og denne skal jeg sørge for at jeg har nok av slik at jeg ikke går tom i løpet av språkreisen min i Florida. Haha, det hadde vært krise!

Jeg synes det er kjempevanskelig å pakke, for man er liksom sååå redd for å glemme noe skikkelig viktig. Vel, jeg håper dette innlegget hjalp dere! Jeg har fikset en rabattkode til dere, så koden KS1 gir 20% rabatt på alle produktene (+ alle andre Le Tan-produkter!) i innlegget, og der kan bruke den helt frem til 5. juni.