hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

no more Pepsi

I dag stod jeg opp 08:30, og jeg tror det er det tidligste jeg har vært oppe av sengen så langt denne ferien. Haha, erre ferie så erre ferie! I dag vekte mamma meg når hun kom hjem fra nattevakt, og så stod jeg opp og nøt en tidlig frokost mens jeg leste blogger. Etter det fant jeg frem en Fanta, satt meg ned med Mac'en og jobbet effektivt helt til flaska var tom. Hvem skulle tro at jeg drakk Fanta? Pepsi-elsker som jeg er, liksom. Men Fanta er sinnsykt godt om sommeren, neeeesten bedre enn Pepsi om jeg tør å påstå det. Pepsi vil nok alltid være favoritten, men litt variasjon skader ikke. Jeg fikk i hvert fall gjort veldig mye bloggarbeid, pjuuh. *Klapp på skuldra* Nå kom jeg nettopp hjem fra en liten bytur med lillesøster. Jeg var blant annet innom apoteket for å hente mer Isotretinoin, har visst klart å slukt alle tablettene jeg. Startet jeg ikke nettopp med dem?!

Nå skal jeg en tur til byen igjen, denne gangen med Guro. Vi kjøpte telt på Biltema til 150 kr forrige uke - et tips til dere om dere vil finne på rimelige ting med venner. 75 kroner hver, liksom! Så vi har utrolig lyst å få det til i dag, men så er det meldt regn om et par timer. Hmm, vi får se det an. Telt på stranda med en engangsgrill og musikk hadde absolutt ikke slått feil.

// I woke up at 8:30 pm today, I think that's the earliest so far this summer brea. Haha! My mom woke me up when she was finish at work (she works at night sometimes), so I had plenty of time to enjoy a nice breakfast while reading blogs. After breakfast I found myself a bottle with Fanta and then I did a lot of blog work. YES you heard me, Fanta!! I still love Pepsi but Fanta is perfect for summer. After working for some hours I went to town with my little sister and then I went to the pharmacy to retrieve Isotretinoin, I've eaten all of the pills... already. Didn't I just start?!

Now I'm heading to town once again, this time to meet Guro. We want to set up a tent and have a sleepover at the beach, but there's going to rain today, baaah. We'll see!

jeg skal til portugal og surfe!

Sponset tur

Yeap, you heard me! Denne frøkna skal lære seg å surfe!

Jeg synes det er så sinnsykt fett ut å kunne surfe og har alltid hatt lyst til å lære meg det. Men jeg har kastet tanken ifra meg, for når søren skulle jeg lære meg å surfe liksom...? Vel, for noen uker siden fikk jeg mail fra Lapoint som ville ha meg med på surfecamp i Portugal i sommer, og for å si det enkelt og greit så nølte jeg ikke et eneste sekund. Det tok meg maks 2 minutter i fra det jeg så mailen jeg svarte dem. Jeg skulle egentlig dra med de andre bloggerne 2-9 august, men da er jeg desverre bortreist, så heldigvis fikk jeg lov å reise uken etterpå. Derfor spurte jeg min kjære reisepartner Veronika om hun ikke ville være med, og hun svarte seriøst ja på sekundet. Haha, digger folk som er keen på nye eventyr! Så folkens, vi drar til Portugal for å surfe! 9. august er avreisedato, og vi blir der til 16. august. Passer perfekt at jeg kommer hjem dagen før skolen starter igjen. Olalaaa!

Jeg reiser som sagt med Lapoint, som tilbyr reiser til både Portugal, Australia, Bali og Stadt i Norge. Vi skal bo på Camp Lizandro og jeg og Veronika har meldt oss på nybegynner-pakken level 1, ettersom vi er nybegynnere med null erfaring. Herregud, dette skal bli så sinnsykt gøy! Gleder meg til å dra ut på nye eventyr med Veronika, i tillegg blir det supergøy å bli kjent med de andre som drar dit. Har jeg noen lesere som skal mon tro? Det er flere plasser igjen forresten, så om dere vil surfe med meg i Portugal må dere bare hive dere med!! Man må være 18 for å være med, men dersom dere er mellom 13-17 kan dere melde dere på surfecamp Stadt.

JUHUUUU! Denne sommeren, as!

floral topNLY shoes HERE (adlink), shorts Batoko, top IvyRevel (pssst! det er 15% rabatt på HELE nelly i dag, så om dere vil ha tak i skoene til en rimeligere pris anbefaler jeg dere å kjøpe dem i dag!)

Denne toppen er supersøt. Og den passer så bra nå til sommeren! Jeg er utrolig svak for topper uten stropper slik som denne. God kveld til dere, forresten! I dag har jeg bare vært hjemme hele dagen, men jeg kjente at det var godt med en slik dag. Vel, ikke at jeg har slappet så mye av, men jeg har fått gjort mye jobbing og rett og slett komt litt ovenpå. Når jeg har vært mye ute og fartet de siste dagene har jeg ikke rukket å trene, holde rommet pent, stelle meg selv skikkelig (som å lakke neglene, ta ansiktsmaske og nappe brynene, haha) eller gå gjennom mailboksen på skikkelig vis - men i dag har jeg fått tid til alt dette. Gud, så deilig! Nå har jeg nettopp skiftet på senga og støvsuget hele rommet, så jeg føler livet mitt er på stell nå. Jeg er kanskje rar som tenker slik, men er en ordenfreak uten like og jeg bare MÅ ha det fint rundt meg for å kunne slappe fullstendig av. Så i kveld tenkte jeg å snurre en film og kjenne på hvilepulsen.

// This top is so cute, and it's perfect for summer. Good evening, by the way! I've been home all day long, but I really needed a day like this. I've been working all the time though! I've been doing so much the last days so I haven't been able to work out, keep my room clean, fix my self (like fixing my nails and eyebrows, haha) or go through my mail properly - but today I got plenty of time so I did all of it. Holy shit, I feel so good right now! I'm a control freak so I NEED to do these things haha. So tonight I'm going to watch a movie and just relax.

white shoes for summerNLY Shoes HERE (adlink)

Disse skoene har jeg ønsket meg i en liten evighet nå, og ettersom de ser SÅ BRA ut til brun hud nå i sommer måtte jeg bare klikke de hjem! Se så fine de er!! Jeg er utrolig opptatt av at skoene jeg går med er behagelige, og disse er en fryd å trippe rundt med. Man får den fordelen at man blir en del høyere uten at man slipper å måtte balansere rundt.. Haha. Gjett om disse skal bi godt brukt, a! God morgen forresten. I natt sov jeg rundt 11 timer tror jeg, det var utrolig deilig å sove skikkelig ut for en gangs skyld. Jeg heiv meg i bilen 2 minutter etter at jeg sperret opp øynene og kjørte strake veien til butikken for å handle inn ferske rundstykker til frokost. Mmm! Nå skal jeg redigere bilder som kommer på bloggen snart, så vi skrives etterpå da dere. Håper dere har en fin start på uken! Do what makes you happy :-)

// I've been looking at these shoes for a while now, and they look SO GOOD with tanned legs so I had to buy them! Look at them, they're so beautiful!! And comfortable as well. Good morning, by the way. I just slept for 11 hours, really needed it. 2 minutes after waking up I jumped into my car and drove to the grocery store to buy something good for breakfast. Mmm! Now I'm going to edit some photos, see you later. I hope you're having a nice start on the week! Do what makes you happy :-)

fem koster du bør ha i sminkepungen

 Annonse

Hei! I dag har jeg hatt en skikkelig clean up i sminkebagen min. Jeg har fornyet et par produkter (følelsen av ny mascara... aaah!!), kastet ting jeg ikke bruker og sist men ikke minst; jeg har vasket kostene mine. Det er så fantastisk deilig, jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å sminke meg etterpå, ha-ha! I dag skal jeg vise dere mine must-have sminkekoster, for nettopp det med koster er utrolig viktig. Du kan ha så gode produkter du vil, men har du ikke riktig redskap til å påføre det med blir ikke resultatet på langt nær så bra som det kunne blitt.

Først ut er Real Techniques Duo-Fiber Collection. Dette er et sett med 3 sminkekoster, og jeg er helt frelst av disse! Tror dette må bli mine absolutte favoritter. Settet inneholder:

duo-fiber face brush, denne er ganske stor og jeg bruker den til å påføre setting powder etter jeg har lagt flytende foundation i ansiktet. 

duo-fiber contour brush, aaah - min store favoritt. Om jeg skal verge en kost av alle jeg har, så blir det denne uten tvil. Jeg elsker markerte kinnbein som dere garantert vet, og uten solpudder føler jeg meg rett og slett litt... naken! Mange av dere har spurt hvordan jeg får lagt solpudderet slik at det blir såpass markert, og det er altså denne kosten som gjør magien. Den er liten og litt "hard", så streken blir veldig markant. Nesten litt for markant, så derfor pleier jeg å duse det ut med en større kost etterpå. Da funker kosten overfor bra!

duo-fiber eye brush, denne bruker jeg når jeg legger øyenskygge. Det skjer svært sjeldent ettersom jeg er kjempedårlig til det haha, men denne funker veldig bra! :-)

 

eyebrow brush - brynene må så klart stelles! Det er kanskje det aller viktigste i ansiktet for mange? Jeg kan i alle fall skrive under på det. Denne kosten er veldig liten, så resultatet blir helt presist! :-)beauty blender 
- anbefaler virkelig denne til å legge foundation! Her slipper du til på alle plasser på grunn av formen på svampen, og du slipper skjolder. Et genialt tips er faktisk å bruke den her til å konturere kinnbeinene, du kan bruke tuppen på svampen :-)

 

brush cleaner - det viktigste av alt er så klart å vaske kostene. Aaah, aner dere hvor mange bakterier som samler seg i kostene dine? Det er faktisk utrolig ekkelt å tenke på egentlig. Og disse gnir vi liksom rundt i ansiktet våres daglig... Nei fysj, sett av 5 minutter av søndagskvelden din til å vaske kostene dine, så slipper du unna bakteriene. Og kanskje du også slipper unna kviser, grunnen til at du har uren hud kan nemlig være slike ting.

Rabattkoden KU28 gir dere 20% rabatt alle sminkekoster på Coverbrands frem til 2. juli, juhu! Den gjelder ikke salgsvarer.

homemade sushi

Jeg husker jeg sa til mamma når vi gikk og ventet på legetime: "Når vi får vite at klumpen i brystet ikke er kreft skal vi feire med champagne og en god middag". So did we! Jeg eeeeer så glad om dagen, det er ingenting som bekymrer meg for. Jeg setter rett og slett pris på livet. Mulig det høres veldig klisjé ut, men det er fakta! I tillegg skjer det så mye gøy for tiden, og jeg har såå mye jeg skal gjøre i sommer. Hvordan kan jeg ikke smile?!

På fredag laget vi hjemmelaget sushi, som faktisk er utrolig enkelt å lage. Vi brukte salmalaks, avokado, agurk og majones inni, supergodt. Neste gang vil jeg prøve med mango, det ser så sykt godt ut. Mmm! 

// When we found out that the lump in my mother's breast wasn't cancer, we celebrated - of course! I'm so happy nowadays, I have no worries and it feels so goddamn great. We made sushi, which is super easy to make at home! We filled them with salmon, cucumber. Mmm!

summer vibes

Hei hei snupper! Gud, dagen i går var definisjonen på en perfekt sommerdag. Jeg hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget før jeg forlot huset i går kveld, men ting skjedde så fort og jeg hadde nesten ikke samvittighet til å sitte inne i finværet og blogge. Ueeeh, kjenner jeg får så dårlig samvittighet, dere vet jo at jeg elsker å oppdatere dere! Men ja, what a day. Jeg vandret rundt i byen med Guro i et par timer, og så satt vi oss ned og bare nøt solsteken. Senere dro vi hjem til meg og laget oss mat før etterfulgt av skåling på terrassen. Med skinnende sol, utsikt over det fine nabolaget mitt og Idyll på høyttalerne kan jeg love dere at jeg koste meg! Føltes ut som om jeg var i en film eller noe... Jeg sier til de rundt meg: "TENK når det er vinter og vi sitter og ser tilbake på dette." Det kommer til å føles helt uvirkelig, på samme måte som Florida i fjor føltes helt uvirkelig. Vel, og så dro vi i bursdag. To bursdager, faktisk! Haha, for en kveld. Etter mange timer med dansing dro jeg og Guro hjem for å legge oss, men så fikk vi plutselig besøk, så da ble det brått nach til langt på natt. Jeg kommer til å ha så sinnsykt mange minner fra denne sommeren.Vi var i bursdag til vakre Sunniva!! Hun gikk i klassen min i fjor ♥ ♥

// Hey guys! Yesterday was a perfect summer day. I was supposed to make one more post, but the weather was so nice and the time went by so fast. I met Guro and we went to town, and we were just chilling in the sun with some snacks. It was SO hot!! Later we made food at my place and then we enjoyed a drink at the terrace. The sun was shining and we listened to summer songs - it felt like I was in a movie or something. I love life, seriously! Later we celebrated two birthdays. What a night, haha. After dancing for several hours me and Guro went home to sleep, but suddenly people came to our house so we didn't go to sleep until late.

yesterday's outfit

I går spiste vi en bedre middag hele familien + kjæresten til Håkon, så da følte jeg for å pynte meg litt ekstra. Favoritt-jumpsuiten min ble kveldens antrekk! :-)) Jeg elsker den, har allerede brukt den mange ganger. Blondearmene pluss at den er behagelig gjør at den lett blir en av favorittplaggene mine i garderoben. Liker dere antrekket?

Sko NLY, jakke Sheinside, jumpsuit Lookbookstore

// Yesterday I had a nice dinner with my family + my brother's boyfriend, so I wanted to look a bit prettier. I wore this beautiful jumpsuit! I love it, have already used it a lot. The lace on the arms and the fact that the jumpsuit is so comfortable makes it one of my favorite pieces in my wardrobe. Do you like the outfit?

min iPhone

Jeg har fått utrolig mange spørsmål opp gjennom årene om jeg ikke kan vise appene mine... Vel, grunnen til at jeg ikke har gjort det enda er fordi iPhonen min egentlig er ganske kjedelig innholdsmessig. Jeg bruker veldig få apper - de jeg bruker blir heller mye brukt. Jeg har nesten ingen spill på mobilen liksom, jeg har bare aaaaaldri vært spilltypen...? Eneste jeg synes er gøy er Subway Surfers, lol haha. Men dere kan jo få ta en titt likevel! :-) OG SÅ KLART er bakgrunnen min marmor. Jeg elsker marmor

Her er bakgrunnsbildet mitt, og til høyre ser dere ALLE appene mine. Jeg har bare èn side og har alltid hatt det, fatter ikke hvordan folk klarer å ha 5-6 sider med apper...?! Jeg har samlet alle de unødvendige appene (som jeg ikke får til å slette, haha) i "Random stuff" og "Verktøy", og de jeg har på hjem-skjermen her er de jeg bruker hele tiden. Jeg er helt avhengig av Snapchat, Messenger, Instagram, Meldinger, Telefon, Spotify og Mail, så disse ligger enkelt plassert på fremsiden uten noe mappe.

Her ser dere foto- og spill-mappen min. Som dere ser har jeg bare 4 spill, anbefaler faktisk Plants VS Zombies haha, jeg blir så sykt stressa når jeg spiller det, de zombiene går så saaaabla fort!! Og jeg tipper vel at redigerings-appene mine kan være kjekt for dere å se? Disse er jeg spesielt fornøyd med:

PS Express: Min favoritt! Det er her jeg redigerer alle mobilbildene mine. Her tar jeg for meg den grunnleggende redigeringen; kontrast, skarphet og lysstyrke. // VSCOcam: Denne appen bruker jeg gjerne etter å ha redigert bildet mitt i PS Express, for denne appen har kjempefine filtrer. F2 er min favoritt, som dere ser på bildet.Photo Editor: Jeg bruker egentlig ikke denne appen så mye, men den er veldig grei å ha når jeg ønsker å endre form på bildet, som dere ser jeg har gjort her. Her kan man velge mellom masse ulike former på bildene, stilliiiig! // Squaready: Det er her man får blurry ramme rundt bildet. Såå mange av dere har spurt meg om det, så her har dere svaret. Elsker denne appen, synes det er så fint når rammen er blurry :-)

// A lot of you wanted me to show my iPhone and which apps I use, so here you go! I have very few apps, but I use the ones I have a lot. I recommend PS Express, Squaready and VSCOcam when it comes to photo editing! I use them all the time.

watermelon sticks: how to

Hei og god morgen! I dag tidlig var jeg så ufattelig trøtt, haha. Jeg satt oppe litt for sent med Håkon og Erlend i går, men altså, det er jo sommerferie! Jeg har egentlig ikke noen grunn til å stresse - eneste som burde stresse meg er at jeg må komme meg ut i finværet. I dag skinner sola igjen, så vi får se hva jeg finner på i dag. Jeg vet nettopp på butikken for å kjøpe vannmelon, som dere vet har jeg fått helt dilla på det i det siste. Mange av dere lurte på hvordan jeg kuttet opp vannmelonen i slike "sticks", og det tenkte jeg å vise dere i dag! Det er superenkelt, og jeg innbiller meg av en eller annen grunn at det smaker bedre slik... Hehe.

Du kutter vannmelonen først i to.

Deretter legger du den halve vannmelonen med toppen opp, og så kutter du bare i ruter slik som på bildet under.

Vips! Der har du vannmelon-sticks ;-)

Test det ut, da vel. Wiiie! Nå skal jeg freshe meg litt opp før jeg kommer meg ut i finværet. Håpe sola skinner hos dere også!

appreciate every second

Forrige innlegg... Aah, det er for mye kjærlighet!! ♥ Jeg har lest gjennom hver eneste kommentar. Så utrolig hjerteskjærende det er å høre at noen av dere har mistet noen som står dere nær. Jeg vet at hat er et sterkt ord, og det er nettopp derfor jeg sier at jeg hater kreft. Det er så vanvittig urettferdig. 

Siden det har vært litt snakk om mammaen min i dag vil jeg gjerne benytte anledningen til å dele disse herlige bildene av henne med dere. Altså, se så fin! Mamma er den aller beste venninnen min. Jeg deler både sorg og glede med henne, og uten henne er jeg helt ærlig ikke sikker på om jeg hadde klart meg. Hun er så engasjert i alt jeg gjør, spesielt når det gjelder bloggen. Hun holder seg alltid oppdatert, kommenterer bildene mine på instagram og spør meg hvordan det går når jeg er ute og reiser i forbindelse med bloggen. Ååå, gode mamsen min!

Jeg lovte jo å vise dere de nye sangene jeg hadde funnet. Haha, dette er en av grunnene til at jeg føler jeg har et venninne-forhold til alle leserne mine.. Jeg oppdaterer dere liksom på alt som skjer i livet mitt. Jeg er den personen som MÅ vise vennene mine nye sanger om jeg har funnet noe bra, og det samme gjelder dere.

Flashlight - Jessie J (from Pitch Perfect) <3 Father - Tooji <3 Virus (How About Now) - Martin Garrex <3 Tchu Tchu Tcha - Pitbull ft. Enrique Iglesias <3 You Make Me - Avicii <3 This Is Nightlife - ItaloBrothers <3

Mange av sangene har dere sikkert hørt før, og den av Italobrothers er jo supergammel, haha. Jeg elsker å høre gamle sanger, jeg! Nå skal jeg lese over to kontrakter før jeg skal ta litt bilder (jeap, mange baller i lufta for tiden!), og så lurer jeg på om jeg skulle fått meg en joggetur i dag. Hmm, merk dere ordet "lurer".

// Thank you for all the support on my previous post. You guys are the best. And it kills my heart reading about your stories when it comes to cancer. I hate cancer, it's so damn unfair.

Just wanted to show these pictures of my mom, she is truly beautiful. She's my best friend and I don't know what I would've done without her.

en kul i brystet

Husker dere innlegget jeg skrev om at jeg var nedfor i forrige uke? Det var nemlig dagen mamma fortalte meg at hun hadde funnet en kul i brystet, og hun var på vei til legen når hun sa det så jeg satt hjemme alene og gråt i timesvis. Tårene bare rant, rant og rant, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Den desperate og hjelpesløse følelsen jeg har gått med siden den dagen er noe jeg aldri har vært borti før - for ja, jeg innser nå hvor heldig jeg har vært disse atten årene mine. Vi har hatt svært få dødsfall og sykdommer i familien min. Jeg har sluppet billig unna. Nå er det våres tur å kjenne på smerte tenkte jeg, og selv om en kul i brystet i 80% av tilfellene er godartet så jeg allerede for meg et helt år med cellegift og en sengeliggende mamma. Mamma er den personen som betyr aller mest for meg i hele verden, og jeg ble helt ødelagt av å tenke på at hun kanskje måtte gjennom dette. I dag tidlig hadde hun time hos kreftlegen for å sjekke det ut, og når jeg så hun kom kjørende inn med bilen på tunet våres nå nettopp visste jeg ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Nå var det enten eller.

Jeg er så ubeskrivelig lettet akkurat nå. Så UTROLIG takknemlig over livet. Det var en vanncyste, som da er av den godartede typen. Jeg tenker bare at fy søren, livet er skjørt. Man har søren meg ingen garantier, og om man er frisk og rask burde man være så sinnsykt takknemlig. Selv om mamma ikke har kreft skal jeg aldri ta verken helse eller livet for gitt igjen, for hva som helst kan skje med hvem som helst, når som helst. Lev livet mens du kan, ikke utsett ting du har lyst å gjøre. Ikke glem å sett pris på de rundt deg. Jeg kan ikke engang forestille meg hvordan det må være for de familiene som blir utsatt for kreft, eller andre sykdommer for den saks skyld. Jeg vet at med det store lesertallet jeg har så er det garantert en del av dere som kjenner noen som har kreft (eventuelt vært utsatt for det selv...?), og jeg vil bare si at jeg sender så ufattelig mye kjærlighet til dere. Jeg tenker mye på dere. ♥

// My mom found a lump in her breast last week, and that's why I was upset... She went to the hospital today, and it was not breast cancer, just a water cyst. I'm so damn happy right now, you have no idea how much I've cried because of this. I've been so lucky my entire life, we've had very few deaths and illnesses in my family. So I thought this is our time to feel pain... We were lucky. So lucky. I'll never take life for granted after this, this is probably the biggest wake-up call I've ever had. For those of you who struggles with cancer or know someone who does, stay strong. I can't even imagine. Big hug from me. ♥

I love you mom.

homofil?

Da var jeg hjemme på rommet mitt, med Mac'en fremfor meg. De siste dagene har jeg så vidt vært innom døra her hjemme, wops hehe. Jeg kan bruke stikkordene bikini, bading, barfot, vannmelon, venner, musikk, sleepovers og party. Denne ferien har vært helt latterlig bra så langt. Jeg har funnet ut at man kan ikke sitte hjemme og si at "det er ingenting å gjøre på", for med den holdningen kommer man ingen vei. Så i går hadde jeg og Guro en aldri så liten fest, hun bor jo på hybel så det er ganske greit, hehe. Herregud, så latterlig gøy vi har hatt det!!

Nå er Håkon og kjæresten hjemme! God stemning i heimen nå, jah! Vi hadde så sykt mye å catche opp med, han er blant annet nettopp ferdig med bacheloren, og jeg måtte så klart oppdatere han på de nye samarbeidene mine og ting som skjer i livet mitt.

Vi laget jellyshots for første gang! Gelen er faktisk laget fra bunnen av (med saft, vann og gelatinplater), og det er de lyserosa som dere ser. De blå er bare vanlig drikke med blå kjærlighet-på-pinne på, og den grønne pluss den mørkerosa er drikke med Skittles oppi. Fæææncy! Jeg blir glad bare av å se på de, jeg!

I dag dro vi på butikken og handlet 15 Pepsi Max. 5 hver, haha! Det var tilbud da, og i tillegg er det jo ferie. Og ja, Håkon er homofil/bifil. Tenkte jeg bare kunne bekrefte det, mange av dere har jo spurt :-) Jeg fikk faktisk ikke vite det før forrige sommer, og "merkelig" nok hadde jeg ingen anelse. Jeg har bodd i samme hus som han i 18 år, og tanken streifet meg aldri... Er det ikke rart? Tror kanskje det har en del med å gjøre at vi har vært så nærme at jeg ikke har merket det. Men herregud, det er jo ikke noe big deal, jeg synes bare det er kjempegøy jeg. Homofile er de aller beste, seriøst. Tror ikke jeg og Håkon hadde vært så gode venner om han var heterofil, nå er vi liksom bff's OG søsken. Homofili er en av de teamene jeg virkelig "støtter", for det er jo ikke til å legge skjul på at det ikke er like respektert som det å være hetero. Altså, det irriterer meg grenseløst. Hvorfor skal ikke de som liker samme kjønn ha samme retter som de som liker motsatt kjønn? Vi er mennesker på lik linje alle sammen, og hvem du blir tiltrekt av skal ikke ha noe å si.

Jeg gjorde litt karate på fjellet med mamma her om dagen. Se på utsikten forresten! Jeg får helt gåsehud.

// I'm home! Haven't been home (for more than 3 hours ;P) for a while now. I love life right now! Bikini, tanning, barefoot, water melon, friends, music, sleepovers and partying. Summer break has been amazing so far. Instead of being bored and say "it's nothing to do", I've met up with friends and just done so much crazy stuff. Yesterday me and Guro threw a party! She has her own little apartment, so it's perfect, hehe. We've had so much fun!!

Håkon and his boyfriend is finally home! Good vibes oh yes. We had so much to catch up with! And for those who have been wondering, yes, he is gay. He told me last summer, and I had no idea, haha. Weird, maybe? We've been good friends our entire life, so I didn't really think about it. But I think it's super fun!! I LOVE it! I have so much respect for those who are gay.

fav fruitJeg fant en matbutikk med crazy tilbud på vannmelon, så jeg har kjøpt det omtrent hver dag de siste ukene. Tipper jeg har spist 9-10 meloner i løpet av en kort periode bare, haha! Det er kjempegodt da, og det passer perfekt nå i varmen hvor trenger å få i seg vann. I dag kommer Håkon og kjæreste hjem, woho! De kommer ikke før i kveld klokka 12 da. Men skal bli godt å få han hjem for sommeren, jeg kjenner jeg er litt lei av å bare kommunisere gjennom telefon, meldinger og snapchat, haha. Liker dere den nye bikinien min forresten? Jeg synes den var fin sammen med favorittsmykket mitt :-)

Nå er jeg egentlig på vei ut døra, men jeg går ikke uten å ha tittet innom her vet dere. Jeg hadde et superspennende møte på Skype i dag tidlig forresten! Ååh, nå begynner ting å bli bra her altså. Jeg er så glad i livssituasjonen min for tiden, lol. Ting faller på plass nå merker jeg, og det er en sinnsykt deilig følelse!

// I've been eating watermelons like a crazy lately. I think I've eaten 9-10 melons the last two weeks, haha! It's too good, and it contains a lot of water so it's perfect in the summer heat. My brother is coming home today, woho! They won't be here before 12AM, though. It will be nice having him here this summer, I'm a bit tired of talking in the telephone and sending snaps now, haha. Do you like my new bikini by the way? I think it looks good with the chain :-)

I'm on my way out now, but I won't leave you un-updated! I did a Skype meeting this morning and there's a lot of exciting things happening right now. Things are getting real good now. 

update på isotretinoin

Update på Isotretinoin: Jeg er mindre tørr i ansiktet, og huden er generelt sett blitt bedre. 3-4 dager etter at jeg startet på tablettene fikk jeg et sinnsykt kviseutbrudd i pannen - en plass hvor jeg sjelden får kviser. Hudlegen anbefalte å prøve ut allergitabletter som brukes sammen med Isotretinoin - for det er bevist at det skal redusere bivirkningene, og det funket sykt bra. Kvisene i pannen forsvant med en gang! Nå er jeg back to normal, og det eneste jeg merker veldig godt er at leppene mine er utrolig tørre. Mange av dere som har gått på det fikk jo bare forværret hud de første ukene (det er det som er normalt), lurer på om jeg kanskje slipper unna det? Kan være fordi jeg ikke hadde så ille hud i utgangspunktet og det at jeg går på halv dose.

God morgen :-) Etter gårsdagens siste innlegg ble postet slappet jeg av med mamma på verandaen før vi tok oss en joggetur på fjellet. For en frihetsfølelse å jogge ute i dette været, jeg har virkelig ikke ord!! Når jeg kom hjem igjen ble det som sagt nattbading med Guro, og det var helt herlig. Jeg filmet også - noe jeg for øvrig har gjort hver dag de siste ukene, så gled dere til sommer-videoen. Tidligere har vi jo bare duppet oss i vannet, men denne gangen hoppet vi uti med håret og full pakke. Sommer dere!

Shoes Footway // Coat BIK BOK // Sunglasses Ray-Ban

// Let me give you an update about Isotretinoin: I'm less dry in my skin now, and my skin is getting a bit better. 3-4 days after I started with the tablets my face was filled with acne in my forehead, and I usually never have pimples in my forehead. The doctor recommended allergic tablets (they reduce the side effects of Isotretinoin), and they really helped. Now I'm back to normal, the only thing that annoys me is my lips. They're so dry, haha.

Good morning :-) After my last post yesterday I sat in the sun with my mom for several hours, and then we did a workout. Jogging in this weather is seriously amazing, can't describe the freedom feeling! When I got home I went for a night swim with Guro, and I also recorded it, haha. I've been filming a lot lately, so stay tuned for my summer 2015 video!

badenymfene

Heisann! Jeg har hatt lyst å blogge i flere timer nå, men jeg har ikke hatt samvittighet til å forlate sola. Det er jo ikke så altfor ofte den viser seg her på vestlandet. Nå føler jeg at jeg har pratet veldig mye om været de siste dagene - det beviser vel at jeg er en ekte nordmann...? Haha, vi prater jo om været hele tiden. I dag var jeg ute av døra halv tolv, og jeg og Guro har badet for andre gang på 24 timer. Haha, og vi skal nattbade i kveld også!! Håper jeg får tatt noen kule bilder. Jeg har hatt med meg den vanntette høyttaleren min overalt de siste ukene, og jeg tror seriøst den må være min beste investering noensinne. Har funnet så mye bra musikk de siste dagene, så jeg gleder meg allerede til å høre tilbake på sangene når høsten kommer og kjenne minnene fra sommeren strømme inn. Slik som i fjor! Om jeg hører sangene fra i fjor sommer føles det som om jeg ER i Florida. Helt utrolig hvor følelsesladet musikk er egentlig.

Nå har jeg nettopp chillet ute i kveldssola mens jeg har pratet med Pål på telefon. Kommer til å savne han så sinnsykt mye når han drar til LA på utveksling!! Når han kommer hjem igjen er jeg ferdig på videregående - altså what the heeeeell. Tiden går for fort :-(

Her badet vi i dag! Tror dette er det varmeste (eller minst kalde, haha) vannet man finner i Førde. Vi har i alle fall testet ut litt forskjellige steder, men her går det liksom an å svømme uten å få krampe.BABE much!

Ser det ikke deilig ut?! :)

// Hey you! Finally a little break from the sun. Haha, I've been talking too much about the weather lately - I think that's a proof that I'm a real Norwegian? If you didn't know, Norwegians talk about the weather all the time haha. I went outside early this morning and did some tanning and swimming with Guro. We're going for a night swim later today! Hoping for some good pictures. I've used my waterproof music speaker everyday the last weeks, think that must be my best investment ever. And I've found SO many cool songs this summer. I look forward to hear them when summer is over - they will make all the memories flow. Crazy how much feelings music can bring!

I've been chilling in the sun while talking with Pål on the phone. Going to miss him so much when he's going to LA of a whole year!! He'll be home when I'm finished with high school, I mean what the heeeeell. Time goes by way too fast :-(

ADIDAS

GOD MORGEN! Hei til ny uke! Åååh, jeg har en skikkelig god følelse i kroppen akkurat nå. Jeg sitter på kjøkkenet og ser ut av vinduet hvor sola skinner og himmelen er knallblå. Det merkes egentlig ikke så godt at det er ny uke nå som det er sommerferie, men det er et eller annet med den deilige følelsen på mandagsmorgenen. Hva skal man finne på denne uken da, mon tro? Jeg er ganske spontan, så jeg legger egentlig veldig få planer. Det funker sykt bra haha, jeg har liksom gjort noe nesten hver eneste dag de to siste ukene. Og forresten, angående "summer bucket list 2015"-innlegget... Jeg fikk en del kommentarer om at jeg ikke tenkte på at folk faktisk jobber i ferien. Så klart vet jeg det, men om du lar det stoppe deg i å gjøre noe i løpet av 2 måneder så er det jo egentlig bare synd. Og om man jobber hver eneste dag i 2 måneder så er jo det et valg man har gjort. Nesten alle venninnene mine jobber i ferien (inkludert meg selv, som jobber hver eneste dag), men vi finner på noe gøy med en gang vi får anledning. Synes det er dumt at folk skulle gjøre innlegget mitt om til noe negativt - når ble det dumt å oppfordre folk til å nyte sommeren og lage minner som man kan se tilbake på når man er gammel? Og nei, alt trenger heller ikke å koste penger. Jeg vet at mange av dere satt pris på forslagene mine da, og det synes jeg er kjempegøy!

I går dro jeg og Guro for å kveldsbade, og det var faktisk... årets første bad?! Wow. Vi dro til en kulp her i Førde (sjekk ut mystoryen min), men det var så mye strøm der at jeg ikke turte å gjøre noe annet enn å bare duppe meg. Haha! Vi skal dra dit nå, jeg må bare skrive ferdig innlegget, svare noen mail og så finne frem bikinien.

Adidas t-shirt and snapback Junkyard, shorts Bik Bok (I don't remember where my shoes are from...)

// GOOD MORNING! Hello new week! I don't really keep track of the days anymore, but there is something about waking up on mondays. Aaah, I feel good today. The sun is shining and the sky is all blue. Hmm, what should I do this week? I'm super spontaneous, so I usually don't make plans. It works really well haha, I've been doing something almost everyday the last two weeks. And by the way, a lot of you misinterpreted the post about summer bucket list 2015. A lot of you work this summer, and I know that. All of my friends are working too (including my self, I work every day), but that doesn't mean we don't hang out and do funny stuff. If you let your work stop you from doing things this summer, that's your choice. Too bad that people made my post into something negative. I only want to spread positivity and motivation lol :-)

Now I'm going to meet Guro and we'll go to the beach! See you later today!

"du fortjener ikke lønna di!"

Jeg fikk en kommentar fra en jente som skrev at hun synes det var urettferdig at bloggere tjener penger, med tanke på at man ikke hjelper samfunnet på noe måte - i motsetning til for eksempel vaskedamer som jobber flere timer og sørger for at vi ikke lever i møkk og bakterier. Hun mente også at bloggere ikke burde fått betalt. Jeg forstår hva hun mener, absolutt. Og ja, for mange kan det se ut som om blogging er utrolig overfladisk (noe det til en viss grad er!) og at vi som kun skriver om dagens outfit og gjøremål ikke bidrar til noe nevneverdig i samfunnet. Det er helt lov å ytre meninger om hvilke yrker man ser på som viktig og ikke - denne kommentaren var faktisk veldig konstruktiv og hun mente heller ingenting vondt mot verken meg eller andre bloggere. Slike kommentarer synes jeg det er gøy å lese faktisk, for det ER jo lov å mene. Derfor vil jeg gjerne ytre mine synspunkter også!

Vi lever i en tid hvor internettbruk og media spiller en større rolle enn noen gang. Blogging er blitt et ledd i markedsføring, hvor annonsører benytter seg av bloggere med store lesertall for å nå ut til de ulike målgruppene, på lik linje som de ville kontaktet en avis for å få spalteplass der i bytte mot betaling. DETTE er grunnen til at bloggere tjener penger. Og det er nettopp derfor jeg synes det blir feil av enkelte å komme å "skylde" på bloggerne, for om man synes det er så innmari urettferdig burde man heller gå ut mot de som vil selge produktene sine, for det er jo de som betaler oss. Selv om jeg heller ikke ser på dette som noe kriminelt, for det er jo rett og slett bare slik verden fungerer den dag i dag. Skal du få solgt klærne din må du annonsere for at folk skal oppdage det, og så klart benytter Nelly seg av bloggere hvis det når ut til flere enn hva det ville gjort på en plakat i byen. Jeg har blogget i årevis og jobbet hardt for å opparbeide meg det lesertallet jeg har, og det er jo klart jeg er attraktiv for annonsørene da. Det ligger stor verdi i det å ha muligheten til å nå ut til mange.

Poenget mitt er egentlig at det vil alltid være enkelte jobber som er bedre betalt enn andre, og jeg benekter ikke at vaskedamene er underbetalt, men det er en annen kamp. Jeg synes bare det blir feil å skylde på bloggerne. Hvis sjefen kom til deg en dag og sa at lønnen din ble doblet, hadde du takket nei fordi du visste at det finnes flere jobber her i verden som fortjener det mer enn deg?

I går dro jeg ut og grillet med noen venninner. Kvelden ble utrolig bra! Men dere, fy søren så fint vær det er i dag!!!! Jeg KOKER ihjel, men jeg skal virkelig ikke klage.

summer bucket list

Halla! Har dere laget bucket list for sommeren, eller? Jeg har vel egentlig ikke det, men jeg har søkt opp mye forskjellig kult man kan gjøre om sommeren og skrevet det ned. Jeg tenkte å dele disse med dere! Jeg føler sommerferien er den eneste tiden på året man faktisk kan være fullstendig Y-O-L-O, for da er det (som regel) ingenting som stopper deg. Man er rett og slett bare fri som fuglen i to hele måneder, og herreGUD så deilig den følelsen er!! Man kan dra avgårde på roadtrip når som helst, man kan feste til klokka åtte om morgenen uten å måtte bekymre seg for å måtte gjøre skolearbeid dagen etter, man kan dra på hytta uten sivilisasjon i dagesvis og ikke bekymre seg for livet hjemme at all... Det er så mangt man kan gjøre!! Hytta våres er forresten helt uten dekning, så man får verken internett eller signal til mobilen der oppe. Jeg har sinnsykt lyst å få til en tur der i sommer, tenk så herlig å bare koble fullstendig ut.

Vel, here you go! Håper dere finner inspirasjon til gøyale eventyr i sommer :-)Har dere noe på bucket-listen deres denne sommeren, som ikke står her? Tell me!

// Summer is here and I've made myself a bucket-kindof-list. I'm not going to do all of it (haha that would be crazy), but I'll use it as an inspiration for the next two months. Summer break is the only time of the year where I actually feel FREE. I don't need to think about school and all the homework, the only thing I have to think about is having fun and of course, the blog! ;P Haha, always. Well, I hope you find this inspiring, remember to enjoy summer to the fullest. Make memories you can laugh at when you're old!

frokost i parken

Heisann! Nå kom jeg nettopp inn døren, etter å ha vært i byen stort sett hele dagen. Jeg har spist frokost, handlet grillmat og hentet pakker. Jeg er blitt så lat når det gjelder å hente pakker, så jeg fant ut at det var på tide å komme seg på postkontoret når jeg skimtet en hel bunke med hentelapper. Jeg har bestilt noen sykt fine sko forresten, gleder meg til å vise dere! Ææh, jeg er helt frelst, kommer til å bruke de i hele sommer.

I dag er Guro på jobb, så vi fant ut at vi skulle møtes før den tid og ta en frokost i parken for å utnytte det deilige været. Jeg har brukt så sykt mye penger i det siste (hvorfor koster det penger å ha det gøy????), så jeg tenkte å være litt økonomisk og smurte derfor med meg nistepakke. Det er jo en sjarm i seg selv! Husker vi alltid hadde med nistepakke da jeg var mindre. Enten vi var på ferie eller bare på en liten tur. Føler meg så norsk da, haha! :-) Rundstykke, melon og ananas på et teppe i parken en vakker sommerdag - nå klager jeg fader meg ikke!

Jeg har fullstendig dilla på vannmelon om dagen! Spiser det hver eneste dag - det er så sinnsykt godt.

// Hey! I just got home. Been in town all day! I met Guro and we ate breakfast in the park - holy crap how I love these summer days. But I've spent too much money lately, so I made breakfast at home and brought it with me, haha. After breakfast we did some shopping and then I had to go to the post office. I bought the most beautiful shoes ever, can't wait to show you!

hva vil dere ha mer av på bloggen?

Current favourite songs:

Silhouettes - Avicii <3 Springfield - Martin Tungevaag <3 Fantasy (Felix Jaehn Remix) - Alina <3 The Only Way Is Up - Martin Garrix & Tiësto

Heisann! Jeg har enda ikke komt meg ut av døra i dag, men jeg har riktig nok fått jobbet et par timer. Har vært ute og tatt noen bilder i det deilige været, og når jeg stod der ute med shorts tok jeg meg selv i å tenke på hvor GLAD jeg er for at det er sommer og ikke vinter. Haha, seriøst. Vinteren er pain for min del, med tanke på at jeg tar sånn cirka alle bildene mine ute. Gudene vet hvor mange timer jeg har tilbringet ute i minusgrader for å knipse bilder til bloggen... Worth it, så klart. :-)Nå skal jeg møte Guro, og vi får se hva vi finner på. Før jeg løper ut av døra vil jeg gjerne høre med dere - hva ønsker dere mer av på bloggen? Nå som jeg har ferie er det enklere for meg å være litt mer kreativ på bloggfronten, ettersom jeg har mer tid til overs. Men jeg er litt usikker på hva dere liker best... Både når det gjelder innlegg og video. Jeg skal så klart lage videoer i sommer, men hva vil dere ha video av? Hverdagen min, eller "tema"-vidoer? Om dere har noen spesifike ønsker til innlegg setter jeg også stor pris på om dere deler det med meg! Outfits, tanker/meninger, hverdag, tips, mat, innkjøp? Det er så vanskelig å vite, for noen ser ut til å elske innlegg hvor jeg bare skriver mye, mens enkelte ikke er så fan av det og heller vil se bilder. Så hyl ut, folkens! :-)

// Hello! I've been working a couple of hours today. Just took some pictures outside and it feels amazing being able to wear shorts without freezing my butt off. Now I'm on my way to Guro, but before I'm leaving I want to ask you something! What do you want to read on my blog? Outfits, thoughts/personal posts, my everyday, food, hauls, tips? Some of you seem to love my personal posts, while some of you like pictures of outfits and stuff.... Let me know! :-)

taco once again

Hei og god morgen! ENDELIG en dag uten regn. Det var på tide! Det er så kjipt å se at sørlandet og østlandet har sååå fine sommerdager, mens vi her i vest bare regner bort... Vi.trenger.sol!! I dag er det heldigvis opplett da, og i morgen er det meldt ganske fint vær så da har jeg årets første strandtur på agendaen. Woho! I går tilbringte jeg dagen med Guro og Karoline. Karoline har dere hørt mye om på bloggen tidligere, hun er jo min kjære ungdomsskole-buddy ♥ Så vi dro hjem til meg og laget taco (så klart), og det smakte som vanlig helt himmelsk. Jeg tror faktisk det er umulig å bli skikkelig lei av taco for min del. Det kan gå perioder hvor jeg ikke synes det er det beste liksom, men jeg blir aldri lei. Anbefaler dere å teste ut grove lefser og med cottage cheese til. Det er kjempegodt. Og hvor sykt er det ikke at det er SUNT? Om man ser bort ifra saltet da. Har lyst å teste hjemmelaget tacokrydder, for det man kjøper ferdig er jo proppet fullt i salt. Ikkje bra!Mmmm. Hvordan kan man ikke like dette?

Guro og Karro ♥

Vårt forsøk på å ta et bilde, hehe!

TIl dessert kjøpte vi en diger vannmelon, herreGUD så godt det er. Denne måten å skjære den opp på er forresten helt genial! :-)

// Good morning! Finally, a day without rain. It's been raining way too much the last weeks. I really hope for some sunny days now! I've actually planned my first beach day tomorrow, so I keep my fingers crossed for nice weather. Well, yesterday! I spent the day with Guro and Karoline. You've seen Karoline on the blog earlier - she was my classmate in middle school. It was nice to catch up again! We made taco for dinner (of course), and it was delicious as always. Taco is something I never get tired of, haha. It's so good and HEALTHY?! Well, except the salt. I want to make my own taco seasoning next time, so much healthier!

must-haves på festival

Annonse

Det er sommer og tid for festival. JEG skal faktisk på festival! Min aller første. Jeg gleder meg kjempemye, spesielt siden det er i London og greier. Ser allerede for meg hvordan det blir å vase rundt i Coachella-inspirerte antrekk med min gode venninne Veronika ved min side mens vi hører Charli XCX som synger fra scenen. Dette blir så bra! Jeg vet at det er mange av dere som også skal på festival i år, så i den anledning skal jeg vise dere mine must-haves i veska når jeg skal på festival. Haha, dette har jeg allerede planlagt skjønner dere! (Jeg har en tendens til å alltid ligge i forveien.... KAN ikke noe for det!!!) Dersom dere ønsker å kjøpe noen av disse produktene får dere 15% på hele Coverbrands frem til 21. juni ved å skrive inn koden "KUFESTIVAL" når dere går til kassen. (Gjelder ikke GHD, Lulu's og salgsvarer)

For håret: Hvis man bor i telt på festival har man jo ikke tilgang til dusj, så her tyr mange til tørrshampo. Jeg skal ha med meg Batiste Original, som har en ren og frisk duft og  gjør håret rent og pent bare på et par minutter.

For huden: For all del, HUSK SOLKREM!!! Jeg skal aldri gå i den fella igjen. Som mange av dere vet har jeg pådratt meg solskade i ansiktet på grunn av dårlig bruk av faktor opp gjennom årene, og det har kostet meg både huden min og flere tusen kroner. Ikke undervurder sola folkens, den er hudens værste fiende. (SELV i Norge!) Jeg anbefaler dere Cocout Lotion som har fator 15. Denne solkremen lukter usannsynlig godt, og den er ikke klissete i det hele tatt. Føles veldig lett på huden, noe jeg er avhengig av.

For leppene: Dersom leppene skulle bli tørre er det kjipt å ikke ha med seg lipbalm, så dette er noe jeg faktisk har i veska uansett hvor jeg er. Vanilla Mint fra EOS er den jeg bruker for øyeblikket.

Jeg vil gjerne freshe opp sminken min når jeg befinner meg på festivalen! Sminken min holder desverre ikke hele dagen, selv om jeg skulle ønske den gjorde det. Jeg har fått meg nytt solpudder!!! Etter å ha vært blodfan av Bahama Mama i årevis har jeg fått sansen for Desert Bronzer fra samme merke (theBalm er best på solpudder!). Ved siden av ser dere Autobalm, som er et genialt kit som kan brukes til mye forskjellig. Her har du highlighter, rouge, eyeliner og øyenskygge - og de tre første kan jo også brukes som øyenskygge!


Munnspray som gjør at du slipper å bekymre deg for dårlig ånde. Heeeelt genialt!!

Og sist men ikke minst, parfymebeholder som enkelt fylles opp fra din favorittparfyme. Man gidder jo ikke å gå å bære på en svær parfyme, liksom. Min absolutt favoritt-parfyme er Juicy Gold Couture! Den er sååå deilig.

Så, nå lurer jeg på hvem av dere som skal på festival i sommer? Hvilken eventuelt? Det er så utrolig synd at Hove ikke er i år, for det var i år jeg hadde tenkt å dra :-(

kriss gir råd #3

Hva skal man gjøre dersom bestevenninna di velger deg bort, til fordel for en annen venninne?
Ååh, dette suger sikkert skikkelig for deg, det skjønner jeg. Noe lignende skjedde med meg for et par år siden, og jeg husker jeg var sååå lei meg. Nå angrer jeg bare på at jeg brukte så mye energi på det, for dette er jo noe jeg ikke tenker over i det hele tatt den dag i dag. Vet du hva? Jeg anbefaler deg å snakke med bestevenninna di. Fortell henne hva du føler. Det er så typisk oss jenter at vi aldri forteller hva som er problemet, og så blir man bare gående bak ryggen og fortelle andre hva som er problemet, i stedet for å faktisk konfrontere vedkommende selv. Selvfølgelig er det kjipt av bestevenninna di å bytte deg ut, og det svir så innmariiiiii, men prat i alle fall med henne, og se hva hun sier. Kanskje hun ikke var klar over det? Eller kanskje er hun bare kjip som faen og gjør det med vilje - om dette er tilfelle så må du bare bite i det sure eplet og gå videre. Da er mitt beste tips er å bruke tid på de andre vennene du har. Vis at du ikke er avhengig av henne. Og om du ikke har mange andre gode venner, så er dette er perfekt mulighet til å danne nye vennskap! Lykke til!

Om vennskapet fører til mer negativt enn positivt, så er det ikke verdt det. Jeg vet det er sinnsykt vanskelig å gi slipp på et langt vennskap, det er faktisk noe av det værste som finnes, men noen ganger funker det bare ikke og man må rett og slett bare gå videre. Sett det litt i perspektiv; Vil du se tilbake på ungdomstiden og angre på at du brukte tid på en venninne som gjorde deg lei deg i stedet for glad?

Tenk deg om! HVEM er det du smiler og ler med? Det er de du bør ta vare på <3

Hei! Jeg har akkurat hatt en stor krangel med en av mine bestevenninner gjennom hele ungdomsskolen. Saken er det at krangelen er helt tåpelig, og jeg mener at dette ikke er noe å avslutte et langt vennskap over. Hun mener tydelig det motsatte, og legger all skylden på meg. Jeg innså at denne krangelen var dråpen som fikk begeret til å renne over, for jeg har helt ærlig ikke hatt det så bra med å være venn med henne. Jeg ser jo nå at hun aldri har vært en venn for meg, men alikevel så vil jeg ikke gi slipp. Jeg skjønner ikke hva det er som holder igjen. En venn burde jo være en som får deg til å føle deg bra, burde det ikke? Har du noe råd hva som kan hjelpe meg til å gi slipp?
Hei du! Jeg skjønner at du sliter med å gi slipp. Du høres ut som en veldig fornuftig person og jeg synes helt ærlig at det høres ut som om dette vennskapet ikke var verdt å ta vare på. Lange vennskap er som oftest de som er tyngt å miste, men sannheten er at lengden på et vennskap avgjør ikke hvor bra det er. La venninnen din seile forbi. Hun høres ut som den sjefete typen som aldri skal komme og si unnskyld, og om hun skal være så barnslig ved å la en tåpelig krangel ødelegge vennskapet deres, så kan hun bare ha det så godt. Vis henne at du er sterk og at du kan ha det gøy uten henne. Da KAN det hende at hun angrer og kommer krypende tilbake til deg (og da kan du jo eventuelt stille noen krav til henne før du "tilgir" henne), men ikke vent på henne, bare lev livet ditt som om hun ikke eksisterer. Vær glad for at du har innsett hvordan hun er - for bare det er en gave i seg selv. Desto fortere man finner det ut, desto bedre er det. Jeg er den personen som prøver å se noe positivt i alt - og det funker faktisk sinnsykt bra! Tenk om du fortsatt var venninne med henne, og bestemte deg for å flytte på hybel med henne når du skal studere etter videregående, og først DA hadde du funnet ut hvordan hun var? Da hadde du sittet fint i det, ass! Livet er for kort til å bruke tid på mennesker som ikke gjør deg glad, og det gjorde jo ikke denne venninnen din som du skrev. Om du ønsker å sone henne fullstendig ut kan du enkelt og greit bare slette henne fra sosiale medier, så slipper du å se henne i feeden din. Mange ser kanskje på det som barnslig, men det synes jeg så absolutt ikke. Om du er ferdig med en venninne, så er du ferdig. Da har man ikke behov for å se hva vedkommende poster på internett :-)

Har du noen tips til noe sunt og godt å spise på lørdagene istedenfor masse godteri og sjokolade?
Jeg synes du skal få lov til å unne deg søtsaker på lørdagskvelden med god samvittighet da, men om du ønsker å prøve å være godtefri er jo det fornuftig! Folk snakker om at yoghurtnøtter er så sabla usunt, men jeg ser ikke på det som godteri. Jeg killer ikke blodsukkeret, jeg blir ikke kvalm, jeg får i seg nøtter (som er kjempesunt) og jeg våkner ikke opp med godteri-hangover dagen etter. Haha, noen flere som har opplevd det? Hvis jeg spiser sinnsykt mye godteri en kveld så våkner jeg opp med en slags hangover dagen etterpå... Så dere, yoghurtnøtter anbefaler jeg! Ellers er jeg kjempeglad i frukt, så et fat med oppkuttet mango, vannmelon, jordbær og banan er nesten godteri for meg.


Jeg har skikkelig små pupper. Det preger selvtilliten min utrolig mye, og det påvirker hverdagen min ubeskrivelig mye.. Både i forhold til at jeg føler jeg ikke kan ha type, ingen bh'er passer til meg (noe som ødlegger selvfølelsen min, føler meg sykt guttete siden jeg ikke har noe), og jeg føler ikke jeg kan gå i mange typer klær.. Gjemmer liksom alltid overkroppen min i en stor hettegenser osv.. Utrolig lei av dette problemet..
Velkommen til NTC! (No tits committee) Mitt første bud er at du slutter å tenke på guttene. Hvorfor? 1. De fleste gutter jeg har snakket med synes ikke pupper er så viktig som vi jenter skal ha det til. 2. Gutter som kun er ute etter pupper er dessuten idioter. Vel, jeg forstår det tærer mye på selvtilliten din, men jeg lover deg at du gjør det til en større greie i hodet ditt enn hva det egentlig er. Tenker du ofte over puppene til andre jenter? Jeg gjør i alle fall ikke det, haha. Om jeg ser en jente med fine pupper så tenker jeg kanskje at hun er heldig og slikt, men så er det slik at man kan ikke få alt her i verden - og det må man bare finne seg i. Tenk heller på fordelene du har!! ANER du hvor mange kvinner det er her i verden som ønsker mindre bryster? Nå skal ikke jeg snakke negativt om de som har store, for dere er heldige, men det er jammen vi med små også. Det er jo ganske praktisk med tanke på trening, og enkelte klær ser faktisk bedre ut på med små pupper. Synes det kan se litt "high-fashion" ut av og til, om jeg får lov å si det.

Hvilke valgfag valgte du 2.året?
Jeg hadde s-matte, IT, media og internasjonal engelsk. Jeg anbefaler deg virkelig s-matte og IT, for da kan du gå videre på de 3. året og du får spesial studiekompetanse ettersom du velger realfagslinjen. Det føles ikke som om man har realfag, liksom!

Hvordan kan jeg komme i gang med treningen når jeg ikke har tilgang til treningssenter?
Bruk naturen og finn deg en oppoverbakke hvor du kan trene motbakke-intervall. Det er det BESTE, for det er så sykt effektivt. Pulsen stiger med en gang og man slipper å trene ei flere timer. Hvis du vil trene styrke anbefaler jeg å gå til innkjøp av en treningsmatte, så kan du bare ta styrketreningen hjemme.

Håper det var til hjelp! Det er ikke bare bare å være ungdom, altså. Husk at nesten alle går gjennom det samme, og at livet ikke handler om å vente på solen, men å kunne danse i regnet. Tehe! Ønsker dere flere slike innlegg, forresten?

curls

Først og fremst, innlegget jeg skrev på mandag om en kjip nyhet gjelder ikke Emma og babyen til dere som trodde det. De har det helt fint :-) Jeg kommer til å fortelle dere det senere, men akkurat nå kan jeg ikke.

Jeg vet ikke om jeg kan kalle dette krøller da, men det var i alle fall krøller... Kjolen har jeg kjøpt på Kouture, og den vurderer jeg faktisk å ha på meg neste gang jeg skal ut, for den er helt nydelig!! Elsker at den er hvit, og at den har glidelås langs hele ryggen :-) For øyeblikket ser jeg ikke slik ut da, for jeg sitter nemlig i treningsklærne etter å ha utført treningsøkt nr. 2 i dag. Etter middagen spurte mamma meg nemlig om jeg ikke ville være med på joggetur, og jeg klarer bare ikke å si nei til slikt, så da ble det en forfriskende joggetur i duskregnet. Merker så sykt stor forskjell på humøret før og etter en treningsøkt! Humøret og energien jeg får er faktisk utelukkende grunnen til at jeg gidder å jogge. Angrer virkelig ikke på at jeg ble med nå, og i tillegg fikk vi jo pratet mye også. Mammaen min er verdens beste, vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne.

// First of all, the post I made on Monday about being sad has nothing to do with Emma and her baby for those of you who thought so. They are just fine :-) I'll tell you later, but right now I'm not able to.

Well, I don't know if I can call this curls, but it was curls... My dress is from Kouture and I want to wear it next time I'm going to a party. It's beautiful! White looks so good with a nice tan, and I really love the zip on the back. I don't look like this at the moment though, I'm sitting here in my workout clothes. Yes, I just finished my second workout today! Mom asked me if I wanted to jog with her, and I hate to say no, haha. I don't regret at all, even though it was raining. We were jogging all the way up to the mountain, and then we walked home again, just talking about everything. My mom is the best, don't know what I would do without her.

pink dress

Garderoben min er helt katastrofe. Klesskapet mitt består av en eneste stor haug av klær, mens det ligger strødd rundt diverse klær rundt om i huset, blant annet på loftet hvor jeg tror jeg har sånn 7 stappfulle søppelsekker. Det som er så gøy er at jeg glemmer helt av klærne når jeg legger de på loftet, så her om dagen snoket jeg litt rundt der oppe og da fant jeg denne kjolen. Den er så.. sommerlig!! Jeg blir skikkelig glad når jeg har den på meg, liksom. Jeg er altfor dårlig til å bruke kjoler egentlig - hvor ofte ser dere egentlig meg i det? Tror litt av grunnen til det er fordi jeg føler jeg ikke kler det, ettersom jeg hele tiden har tenkt at man må ha store pupper og stor rumpe for å se bra ut i det. Lol, så mye rart vi jenter tenker.

I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Kom hjem sent i går, så jeg sov litt lengre enn vanlig og satt meg ned med Mac'en for å jobbe. Etterhvert ble jeg så trøtt at jeg kjente at jeg måtte bevege meg, så jeg dro på Spenst for en etterlengtet styrkeøkt. Haha, det er så utrolig mye enklere å bare ta seg en løpetur enn å trene styrke synes jeg! Men det var sinnsykt deilig når jeg var ferdig :-)

 // My wardrobe is a mess. My clothes are spread all around in the house, and I have like 7 "garbage" bags filled with clothes. I totally forgot about them, so the other day I found this dress. It's so beautiful and I love the color!! It's not very often that I wear dresses - how often do you really see me wearing it? I think the reason for that is because I tell myself that I don't look good in it, and that you "have to" have big boobs and ass if you want to look good in it. Lol, girls have way too many worries.

I haven't done that much today. I went to bed late yesterday, so I slept in today and worked a couple of hours after breakfast. Then I went to the gym for a workout - I feel great now :-)

picnic in the sun

Hei og god tirsdag! I dag har det vært fint vær for oss her på Vestlandet, så da tok det ikke lang tid før jeg var ute av døra i morges. Dette været må rett og slett bare nytes til det fulleste! Jeg plukket opp Guro og vi fikk unnagjort et par ærender sammen, hun fikk blant annet fikset nytt pass, og jeg fikk endelig tatt en tur innom banken hvor jeg fikset mobilbank. (Supergreit å bare kunne sjekke saldoen på mobilen, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har dratt kortet uten å være sikker på om jeg faktisk har nok penger, haha) Jeg har prøvd å få til mobilbank lenge, men funksjonen var av en eller annen grunn blokkert hos meg. Mannen som hjalp meg i banken var forresten utrolig morsom og livlig - så jeg vil bare gi en shoutout til alle dere som jobber i serviceyrket og faktisk yter god service. Slike som dere gjør dagen bedre! Vi trenger mer smil og latter :-)

Når ærendene var unnagjort dro vi til byen og gikk rundt i butikkene for å kikke. Vi møtte på forskjellige folk og dro en liten tur på kafé med Vemund, hvor vi mimret tilbake fra lørdag ved å se gjennom bildene. Ha ha ha, gud så gøy. Har ledd altfor mye i dag. Etterhvert ble vi sultne, så da kjøpte vi sushi, vannmelom, ananas og kjeks og hadde piknik. Superkoselig!

// Hello! The sun is finally shining! It's not that often it happens here in Norway, especially not west in Norway where I live. So I've been outside all day! Me and Guro had some stuff to do, so I picked her up and she got herself a new passport while I went to the bank and fixed the bank on my phone. (Finally I'm able to check out my balance on the phone) The man who helped me were so funny and kind - so I want to give a shoutout to people like him, who actually put effort in giving their customers good service. You make my day better! We need to smile and laugh a bit more :-)

When we finished our errands we went to town. We met some friends and went to a café with Vemund, where we catched up from saturday. Looking through the pictures from a party and just... what.. the... heell. Haha. It was so much fun!!! Need to do it again! Later we got hungry, so we bought sushi, water melon, pineapple and cookies. Picnic is the most cosy ever!

the last picturesMiddag på Egon! Den woken skal jeg seriøst spise neste gang jeg er i Bergen.Her er enda noen bilder fra Bergen, haha! Jeg sa jo at vi hadde tatt mange bilder ;-)

I dag hjalp mamma meg med noen å ta noen bloggbilder, det er såå mye bedre når jeg får hjelp til det. Tror de i familie min begynner å bli passe lei nå, spesielt mamma, lillesøster og brodern.. "Please da, bare noen få til!! Nå er lyset dritbra, hallo!". Jeg er ekspert på å dra den litt for langt, for jeg sier hele tiden "bare noen få til helfigur!" og så mener jeg det egentlig ikke, haha. "Vi må ha bilder av detaljene også". Vel, sånn er det å ha en blogger i huset. Men mamma er blitt kjempeflink nå, tror hun begynner å bli litt dreven nå etterhvert. Etter en kald fotosession i hagen (jeg fryser og det er JUNI...??) bestemte vi oss for å ta en joggetur på fjellet, og siden den veien er ganske bratt pleier hun bare å gå fort opp, men denne gangen jogget hun hele sammen med meg. Det var dødsgøy å se henne så motivert, woho! Begge hadde på musikk, men vi løp i samme tempo hele veien. Glad for å ha en så sprek mamma, ass! Nå skal jeg ta meg en dusj og kanskje snurre en film.

// Some more pictures from Bergen! Haha, I told you we took tons of pictures ;-)

My mom helped me taking some pictures for my blog today, I love when people help me and I don't need to use the tripod. But I think my family is a bit tired of taking pictures of me now... "Please, just a few more!! The lightening is perfect here!!". That's how it is when your daughter is a blogger. After the photo session in our backyard (we were freezing like hell and it's JUNE....?) we decided to go for a run. My mom ran with me and it was her first time jogging all the way to the top - I'm so proud. She's the most sporty mom ever, and I'm so thankful for that. Shower next, we speaks!

hjerte

Hei hei mine søte små. Ååh, det er ikke alltid like enkelt å ha en blogg hvor man deler stort sett alt som skjer i hverdagen. I dag fikk jeg en veldig kjip og ubehagelig nyhet, noe som rett og slett tok helt knekken på meg. Jeg kan ikke si hva det er, men det gjør utrolig vondt og jeg sitter her med en stor, stor klump i halsen mens jeg skriver til dere. Vet ikke helt hva jeg skal si egentlig... Er vel kanskje teit å nevne det uten å si hva som foregår, men jeg håper dere har forståelse for det, og så tenkte jeg at det kan være greit for dere å bare være klar over det. Kommer nok til å være litt nedfor fremover, men jeg finner mye terapi i blogging så dere vil nok ikke bli kvitt meg altså! :-) Dette ordner seg. Det vet jeg.

<3

I dag vimset jeg rundt i byen i timesvis for å fikse både det ene og det andre. Jeg har endelig (lol, etter mindre enn 48 timer) fått meg ny mobil. Det ble iPhone 6, og tusen hjertelig takk for alle tilbakemeldingene jeg fikk i går! Jeg kjøpte 64GB og det skal bli så ufattelig mye deiligere enn de 16 jeg hadde på forrige mobil. Det eneste dumme er at jeg har mistet alle bildene mine, utenom de jeg har overført på data, men da får jeg bare sørge for å ta masse bilder fremover. Etter å ha kjøpt ny mobil lette jeg rundt i hele Førde for å finne skjermbeskyttelse, og så måtte jeg innom apoteket for å hente allergitabletter som hudlegen sa skulle dempe bivirkningene til Isotretinoin. Rett etter jeg startet på kuren ble pannen min stappfull av røde prikker!! Og de svir som pokker. Håper allergitablettene funker.

// Hi sweeties. Got some "bad news" today, can't tell you what it is but I'm very upset right now and I just want everything to be okay. I usually tell you everything that happens during my day, so it feels so weird not being able to tell you. Well, I just wanted to let you know, so that you understand if I'm not 100% Kristine nowadays. Blogging makes me happy so you won't get rid of me, hehe! Everything is going to be okay anyways, I know that for sure.

Say hello to my new phone! I survived one day without a phone, haha. A lot of you guys recommended iPhone 6 so I bought it. Feels so great! I lost all the pictures though, so I have to take a lot of pictures from now on.

endelig brun igjen

Holy shit, det er deilig å være brun igjen! Jeg smurte meg inn i selvbruning i går og det var jammen meg på tide. Det blir høy faktor på meg denne sommeren, i hvert fall i ansiktet, så da får jeg benytte meg av selvbruning. Aldri glem at solen er hudens værste fiende, folkens! Jeg skulle ønske jeg kunne spole et par år tilbake i tid og smøre meg ordentlig, slik at jeg slapp å betale tusenvis for å fikse huden igjen...

Og apropos hud, jeg drikker kjempemye vann nå om dagen for å prøve å redusere ørken-tilstanden i ansiktet mitt. Haha, dette er PAIN! Men jeg har bare meg selv å skylde på, det er det som er så irriterende. Jaja! Synes dere det er greit å høre på updates om Isotretinoin, eller blir det too much? Det er noe som preger hverdagen min veldig mye nå om dagen skjønner dere, men jeg forstår jo om det ikke er så interessant for dere å høre på.

I dag har jeg gått på en liten fjelltur med mamma, spist pizza og ryddet rommet mitt. Nå sitter jeg og leser gjennom noen kontrakter, og det er noe av det tyngste arbeidet jeg vet om, fordi for det første så er kontrakter skrevet så formelt at jeg sliter med å forstå det, og for det andre så er det på engelsk, så det blir ikke akkurat noe enklere. Burde fått en jurist til å hjelpe meg eller noe, hmm.Jeg er forresten litt usikker på hvilken mobil jeg skal kjøpe i morgen. Jeg har iPhone 5 nå, men den er to år gammel og knust, så jeg vil kjøpe en ny. Men jeg har hørt at kameraet på 6 er blurry og bare tar fine bilder hvis det er bra lys? Hmm, der ble jeg litt usikker skjønner dere. Når jeg først skal kjøpe ny mobil vil jeg jo kjøpe den nyeste, men om kameraet er bedre på 5S så vet jeg ikke helt altså. Regner med at en del av dere har iPhone 6, så hva er deres erfaringer? Er kameraet bra/dårlig? For jeg er avhengig av et bra kamera! :-)

// I spray tanned myself yesterday, feels so good being tan again! I have to use sunscreen every day this summer, so I think me and my spray tan will be good friends haha. Today I went for a power walk with my mom (she's finally home from Nice!) and then we made pizza. Now I'm reading over some contracts, and I find it a bit hard because the language is so formal and it's even harder when it's in English. I understand English, but I find contracts a bit hard to really understand. Hmm, I'll figure it out somehow.

I'm going to buy a new phone tomorrow by the way, and I'm just wondering if anyone of you use iPhone 6? People tell me that the camera isn't that good and now I'm just confused. I want to buy 6, but not if the 5S-camera is better. Hmm?

bank i bordet

Jeg har alltid vært den personen som har sagt at "jeg skjønner ikke hvordan folk klarer å knuse mobilene sine hele tiden". Vel...

Jeg grååååter!! Først nå forstår jeg hvor forferdelig det er å ødelegge mobilen sin. For greia er, jeg innså plutselig at hele livet mitt er på iPhonen min. Det er trist å si det, men det er jo faktisk litt sant. Meldinger, telefon, snapchat, instagram - alle disse tingene bruker jeg hyppig hver eneste dag. Er det ikke helt sykt hvor avhengige vi egentlig er? Jeg skammer meg nesten over å sitte her og sippe over en MOBIL liksom, men jeg kan likevel ikke noe for det, haha.. Nå får jeg testet å leve en dag uten mobil da, og så får vi se hvordan det går. Kanskje jeg bare har godt av det. Det er i alle fall ingen tvil om at jeg skal dra rett til mobilforhandleren i morgen tidlig og kjøpe meg ny, haha! Jeg har faktisk hatt denne i to år nå, så som dere forstår er jeg flink til å ta vare på sakene mine. Men jeg har vurdert å kjøpe meg en iPhone 6 lenge nå, og jeg tenker at det er på tide nå. Mobil er jo mye av jobben min, og spesielt med tanke på instagram tror jeg en 6'er vil komme godt med siden kameraet er bedre.

Vi var ute i går, da! Det var kjempegøy, og jeg koste meg så sykt mye. Å feste om sommeren er så ufattelig mye gøyere, merker det på stemningen. Selv om kvelden ikke endte så bra med tanke på at jeg klarte å miste mobilen på asfalten, var kvelden vellykket som bare det. Er en grunn til at jeg ikke var hjemme før klokka fem!

Vel, det handler om å ta alt med et smil. Det ordner seg alltid for snille piker!Denne shortsen er blitt en favoritt den siste tiden! Hadde aldri trodd jeg skulle finne en Levi's shorts som satt fint på meg.

// My little precious iPhone!!! I lost it on the ground yesterday, can't believe it... My phone is everything. Snapchat, instagram, messenger... How am I supposed to live without it, haha? I feel ashamed being so dependent, but I use my phone all the time and it's so weird not being able to use it now. But I bought this two years ago and I was thinking about buying a new iPhone 6 anyways, so tomorrow I will go straight to town and buy a new one. My phone is really important to me when it comes to my job (blog & instagram), so I think this is for the best. The camera is so much better on iPhone 6!

Well, last night was fun! Even though I managed to destroy my phone before going home at 5am. Haha. 

laughter

Her er noen bilder fra Bergen!

Life is better when you're laughing.

Jeg fant en marmor-trapp og måtte såklart ta titalsvis av bilder der. Jeg ELSKER marmor!

Babybump, wiiiie

Elsker dette smykket. Tror det er et av mine favoritter, faktisk!

Besties ♥ Er så glad for å ha disse jentene i livet mitt, og ikke minst i klassen min!! Det er et par av dere som har spurt hvem av vennene mine jeg går i klasse med, og her har dere altså svaret. Nå skulle jeg til å si at vi er 2A, men det er jo faktisk ikke tilfelle lenger... Snart er vi 3A, hvor sykt er ikke det!!! Jeg føler meg virkelig ikke som en tredjeklassing, haha.

Update på Isotretinoin: Jeg er blitt supertørr i ansiktet. Var klar over det på forhånd ettersom jeg har lest meg opp på nett og fått kommentarer fra dere, men helt ærlig tenkte jeg bare "pfff, blir sikkert ikke så tørr, og om jeg skulle bli det så er det bare å smøre seg med litt fuktighetskrem". Well.. Området rundt nesen min er ikke bevegelig, og det kjennes ut som om jeg skal smuldre opp for å være ærlig. Ellers har huden min egentlig bare blitt værre etter at jeg startet på tablettene, men dette har jeg også hørt skal være normalt. Bare håper det ikke tar så altfor lang tid før det snur, for jeg er sinnsykt utålmodig.

Herregud, jeg er stappmett nå. Vurderte å ta en powernap nå nettopp, but hell no. Nå skal jeg ut! Jeg må fikse resten av sminken før jeg drar avgårde til Guro, som ikke er ferdig på jobb enda, haha.

// Here are some pictures from our shopping in Bergen earlier this week! Wow, we had so much fun. Wonderful start on our summer break. And for those who are wondering; we're all classmates! YAAAS. Well, from the one to the other: I'm so freaking dry in my skin now, as you know I take these tablets because of the sun damage in my face. I knew my skin would be dry, but this is insane, haha. The area around my nose especially. To be honest my skin has become worse after using the tablets, but I've heard that it's normal. Hoping for a change soon, I'm so incredible impatient.

I'm so full after todays dinner, haha. I considered a power nap, but hell no. It's time to party! I have to do the rest of my makeup before I'm heading over to Guro's place. She's not finished at work yet though, haha.

blue

God dag! GOD SOMMER!! I dag skinner sola endelig her i Førde, og det er så sinnsykt deilig. Jeg kom nettopp hjem fra en bytur med Guro, vi skulle hovedsaklig bare handle inn til kvelden, men vi ble sittende ute i sola med en is hver og bare nyte folkemengden og det fine været. Herregud, så deilig! Jeg hadde nesten helt glemt hvordan det var med en skikkelig sommerdag.

Jeg fikk en kommentar om at bloggingen min hadde vært halvhjertet i det siste, og den stakk skikkelig inni meg. Jeg vet det har vært litt tynt med oppdateringer enkelte dager, men dere må bare vite at jeg jobber med bloggen hele tiden, og jeg tar mange bilder hver eneste dag, men noen ganger er det skikkelig vanskelig å leve livet og blogge om det på samme tid. Nå har jeg jo ferie og naturligvis mye mer tid, men på samme tid er hverdagen min litt mer spontan da, så jeg rekker ikke alltid å blogge før jeg går ut av døra for eksempel. Men jeg har supermange bilder å vise dere, samtidig som jeg har SUPERmye motivasjon, så ikke tro at jeg er lei eller noe. I går satt jeg oppe til klokka tre og skrev personlige blogginnlegg. Jeg har så sinnsykt mye på hjertet for tiden, og jeg elsker det!!! Jeg oser av motivasjon for tiden, jeg vet ikke hva det er som går av meg. Jeg har trent hver dag de siste dagene, funnet på mye gøy og bare... hatt det bra. Jeg skal sørge for at dere får bli med meg på alle eventyrene jeg skal ta for meg denne sommeren! Sommeren er jo tross alt den beste årstiden for blogging, spør du meg :-)
Jacket Jofama by Roxy // Shoes Public Desire // Shorts Levis // Sunglasses Ray-Ban (from junkyard.no)

// Hello! IT'S SUMMER!! The sun is finally shining in Førde, so freaking awesome. I went to town with Guro today, and we were just supposed to buy party stuff for tonight, but it was so hot outside so we bought ice cream and just enjoyed the nice weather. Omg, I love summer!!!

I know my blogging has been a bit "bad" lately. I haven't been able to make two posts every day, but I just wanted to let you know that I'm working with my blog several hours each day, and I think about it seriously all the time (haha). I make sure to take a lot of pictures, but sometimes I just don't have enough time to post them. Living your life and blogging about it at the same time isn't always easy. Now that I have summer break my weekdays are a bit different and more spontaneous, so I don't always have enough time to make a post before I leave the house, BUT I will try my very best. I have so much motivation nowadays, you have no idea!!! Yesterday I wrote a lot of personal posts before I went to bed, but the problem is I'm not brave enough to post them... Hehe. But maybe? :-) Well, I'll make sure to give you good updates this summer, I have so much cool stuff ahead of me!

watermelons

Halla! Herregud, jeg er på min andre brus i dag... Vi snakker om 1,5-liters, ja. NÅ ER FERIEN HER ASS!!! Haha, jeg pratet med Håkon om det på telefonen tidligere i dag. Om du er på din andre flaske for dagen, så er det enten mattetentamen som står for tur, eller så er det ferie. LOL. Plis ikke si at det er mye, for da begynner jeg å bli bekymra... :-) Anyways, i dag har jeg fått gjort supermasse nyttig. Jeg har fikset brynene mine, ryddet all sminken min, pratet med mange samarbeidspartnere og pratet i telefon med venner. Jeg prater så sinnsykt mye i telefon, men hallo, det er jo kjempekoselig. Telefonmenneske for alltid.

Jeg rakk aldri å dele bildene fra forrige lørdag! Hadde tenkt å poste de rett etterpå, men så hoppet jeg og jentene rett i bilen og kjørte til Bergen. Den første uka i ferien har gått unna i en vei, og jeg har så vidt rukket å puste føler jeg, haha. Det er sånn det skal være, spør du meg!

Jeg og Guro kjøpte inn vannmeloner ettersom det var billigere enn plastkopper (haha), og så lagde vi disse superkule drinkene. Test det ut dere også, da vel. Du bare tar ut innmaten med en skje, hiver det opp i en smoothieblender og så heller du det oppi vannmelonen igjen. Det smaker dødsgodt! Vi hadde litt alkohol oppi også, men det er fy fy for dere som er under 18 ;P// Hey! Shit, I've been drinking two 1,5 l-bottles with Pepsi today... SUMMER BREAK IS HERE!!!! When I drink a lot of soda, there are usually two different reasons: 1. I'm getting ready for math exam. 2. It's summer break. Well, you only live once, so who the heck cares :-) Anyways, I've done so much today! I've fixed my brows, answered all my e-mails and I've also been talking on the phone for several hours.

Here are the pictures from last weekend. This was one of the better parties!! We had so much fun. Me and Guro bought watermelons, mashed the inside of it and then we put some alcohol in it. Sooooo good. I want to do this without the alcohol too, on a hot summer day. 

hotel breakfast

Breakfast at Scandic Ørnen

Mitt life goal er å kunne våkne opp til hotellfrokost hver eneste morgen. Det hadde virkelig vært noe... Jeg tenker liksom, det er ikke urealistisk? Hehe, eller? Big dreams, big dreams! I går dro jeg på Spenst med Guro og Synnøve hvor jeg trente geriljaintervall i 15 minutter (løp i 20 sekunder i 16 km/t, hopp av bånden i 10 sekunder, gjenta dette i 15 minutter) etterfulgt av styrke på mage og litt rumpe. Merkelig nok kjenner jeg det i leggene i dag, men jeg mistenker at det er fordi jeg var på Step Up-gruppetime for to dager siden, og den timen er helt horribel, haha... Det er så deilig å ha tid til å trene, i hverdagen med skole til 3 etterfulgt av blogging, skolearbeid og venner merker jeg at jeg sliter med å få tid til å trene så mye jeg ønsker. Nå er det i alle fall no excuses ;-) Etter treningen dro vi til hybelen til Guro og slappet av. Jeg liker ferie, altså! Nå skal jeg sette meg ned og jobbe en stund. Liker dere den nye headeren min, forresten? Jeg synes det er så vanskelig å finne en header som passer bloggen min, enten blir den for kjedelig, eller så blir den for barnslig, eller så, ja... Tough life.

// Life goal: waking up to hotel breakfast every day. Just imagine... It can't be that unrealistic? Or? Big dreams, big dreams! Yesterday I went to the gym with Guro and Synnøve and I ran guerrilla intervals (run in 20 seconds at 16km/h, jump off the treadmill for 10 seconds, repeat this in 15 minutes) and then I did some stomach and butt exercises. My legs are hurting like hell today, haha. Finally I have enough time to work out!! When I go to school and all that stuff I'm having a hard time reaching over everything. School, homework, blogging, hanging out with friends and then... working out. Well, school is over now, so no excuses ;-) When we finished our work out we went to Guro, and we were just chilling. Summer break in my heart. Do you like my new header, by the way?

vakre bergenDere som bor i Bergen er heldige. Gurimalla så vakkert.

Hey! I dag stod jeg opp akkurat i tide til å spise frokost og fikse meg før jeg skulle til byen. Jeg hadde nemlig planlagt å ta en kaffe med to kompiser, Vemund og Martin. 1 av 3 drikker kaffe da, men jeg kan jo late som at jeg drikker det, hehe. Men jeg orker ikke å bli avhengig av noe mer, for jeg føler allerede at det er nok med de tingene jeg ikke klarer meg uten. Altså: Pepsi Max, tyggis, yoghurt-nøtter. Eller bananchips dekt i yoghurt er vel det jeg er avhengig av at the moment, og det suger for jeg er gått tom her hjemme og jeg fant ikke en eneste yoghurt-bananchips i hele Bergen!!! Er dere klar over hvor mange 7 Eleven jeg var innom? Haha, så nå gjelder det egentlig bare å komme seg til Oslo så fort som mulig. Men ja, vi satt på café i mange timer og det var utrolig koselig. Fikk skikkelig sommerferie-følelse faktisk, du vet når du står opp om morgenen og har planer med folk i byen. Da er det ferie, ass. Nå sitter jeg hjemme, stappmett på taco, og prøver å laste ned en video fra youtube til mobilen min. Det er kliss umulig, jo. Senere i dag skal jeg møte Guro!


Hey! Today I woke up just in time to eat breakfast and do a quick makeup before I met up with some friends in town to drink coffee. Well, I don't drink coffee though. Haha, but seriosuly, I have enough things I'm addicted to. Pepsi, gum and yoghurt nuts. And banana chips covered in yoghurt. MMM!! Unfortunately they don't sell it here in Førde, so I have to buy shit loads every time I visit Oslo or other big cities. I couldn't find it in Bergen and that really sucks because I have nothing left here at home. LOL ;P We just had taco for dinner and now I'm just chilling at home. Going to meet up with Guro later today!

silky legs for summer

Annonse

Jeg har prøvd epilator!! Silk Èpil, rettere sagt. La meg fortelle dere om min erfaring!Er jeg den eneste som må barbere leggene mine HVER dag for å opprettholde hårfri bein? Jeg vet ikke med dere, men det er noe jeg har irritert meg grenseløst over de siste årene. Selv om det ikke tar lange tiden å dra høvelen over beina, synes jeg likevel det er slitsomt å måtte gjøre det hver eneste dag - spesielt når det er sommer og jeg er ute og reiser. Mamma har alltid brukt epilator og jeg har hatt lyst å prøve den mange ganger, men jeg har rett og slett ikke turt, haha...?! Men NÅ har jeg faktisk bevegd meg utenfor komfortsonen min og prøvd meg på epilatoren jeg også!

Jeg har prøvd Braun Silk Épil 9, som rett og slett drar ut hårene fra leggene. Det høres muligens brutalt ut, men det er det ikke, så fortvil ikke! :-))) Vel, om det gjorde vondt første gangen? Jeg synes det var litt ubehagelig, ja. Men alle som bruker epilator sier at man må bruke den et par ganger før man blir vant med det, og det er helt sant. Etter 2-3 barberinger opplevde jeg det ikke som ubehagelig lenger, og best av alt: håret vokste ikke ut igjen dagen etter! Jeg ventet en liten uke før jeg gikk over med epilatoren igjen, og da var hårene en anelse mykere også...? Sykt digg. Braun Silk Èpil 9 har vibrasjoner i "barberingshodet" som gjør at barberingen blir mer skånsom, og en ekstra pluss er dessuten at man trenger ikke å ha våt hud for å kunne bruke fjerne hår med den.

Jeg gleder meg til en hårfri sommer! Og jeg som skal reise så mye i sommer trenger det VIRKELIG. Aner ikke hvor mange ganger jeg har gått ut av døra, kjent på leggene mine og bare "oooh..", haha.

Så jenter, har dere prøvd epilator før?

let's give it a try

I forrige uke var jeg i møte med en hudlege som fikk skrevet ut resept på Isotretinoin. Det var så deilig å snakke med en som faktisk forstod meg. De som sliter med kviser vet selv hvor sinnsykt mye det tærer på selvtilliten. Jeg har ikke "kviser" i den forstand, heller bittesmå prikker i huden (det er talg, jeg har overproduksjon av det på grunn av en solskade jeg har pådratt meg i ansiktet) - og disse vises nesten ikke på bilder, så det er derfor dere ikke kan se det. Vel, etter å ha prøvd mye forskjellig, alt fra antibiotika, laserbehandling og titalsvis av kremer fikk jeg lov å prøve meg på Isotretinoin. Det inneholder A-vitamin og er veldig sterkt, det blir som oftest bare skrevet ut til de som er plaget med mye akne.

Bivirkningene kan være ganske sterke, tørr hud og tørre lepper er listet opp som en av dem. Det er mange som snakker om at det er knyttet flere selvmord opp mot disse tablettene, men jeg pratet med legen og han sa at dersom man er depressiv i utgangspunktet, så ja, da KAN det bli værre, men man kan jo aldri vite om selvmordstankene til de personene som er tatt med i statistikken skyldes noe annet eller om det er tablettene sin skyld. Nå ble det mye her, men ja, bivirkningene kan være sterke, og jeg håper ikke huden min blir så tørr at jeg ikke kan gå med sminke for eksempel.. Tiden får vise! Jeg går heldigvis på svak dose, så sjansen for at bivirkningene blir mildere er stor :-)

Jeg har allerede tørre lepper som dere kan se, så jeg har ikke akkurat det beste utgangspunktet, hehee...

#MYCALVINS ♥♥ Denne har jeg ønsket meg lenge! Jeg måtte ta den på meg med en gang jeg åpnet pakken, haha. Min er fra Junkyard og du finner den HER. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at klokka skal bli seks, slik at jeg kan dra på Spenst. Jeg skal på gruppetime i dag, wohooo! Step Up Intervall står på planen, og den timen er helt syk haha, så jeg både gleder og gruer meg nå. Instruktøren er så sinnsykt motiverende!


Today I got my prescription for Isotretinoin, tablets filled with vitamin A. They are very heavy and the doctor usually never give it to you unless you're struggling with a lot of acne, but I've tried almost everything. Antibiotics, laser treatment and tons of creams and products. The thing is, I don't have acne, but small (really small) spots all over my face, because I have too much sebum production in my skin. Well, why? Because I was stupid and didn't protect my skin the way I should have last summer, so I have a "sun damage" in my face. The side effects CAN be very heavy, but usually you just get really dry skin and lips. We'll see! I'll update you, I reeeeeeeaaaallyyyy hope they are working :-((

I've been using my new Calvin Klein top today, love it. Now I'm off to a group workout, wie!

favorite place: scandic ørnen

Sponset opphold

Halla! Nå er det en stund siden jeg satt bak tastaturet. Jeg har hatt to helt herlige dager i Bergen by med mine besties! Vi sov selvfølgelig på Scandic Ørnen, som er et av mine favorittsteder uten tvil. Tusen takk for et amazing opphold, Scandic! Bilturen gikk kjempesmooth og vi har kost oss sååå mye, med shopping, god mat og avslapping på hotellrommet på kvelden. På mandagskvelden spiste vi på Egon og herregud, den kyllingwoken er noe av det beste jeg har smakt. Den hadde fritert scampi med mangosaus til!!! Gjør dere selv en tjeneste og velg det neste gang dere skal spise ute, hvis dere har Egon der dere bor da. Jeg har tatt dødsmange bilder som jeg skal vise dere, men jeg tenkte å dele de opp slik at det ikke blir så rotete, hehe :-) I første omgang kan jeg jo vise dere det vakre hotellrommet vi sov på.

Kingsize bed aaah

Det var litt risky å dra på tur ettersom det er under 4 uker til terminen til Emma, men det gikk heldigvis fint. Wææ, tenk om hun hadde fødd i Bergen!!

Vi hadde skikkelig stort rom, aaah! På kvelden rigget vi til en koselig crib for å se skrekkfilm på tv'en. Her kan man jo nesten se hybelen til broren min, haha.
Hi! Long time no see. The last two days have been amazing! Me and my besties jumped in the car and drove to Bergen. We slept at the best hotel Scandic Ørnen. Thanks for having us, Scandic! We've had so much fun. On Monday we did some shopping, and then we went to Egon for a delicious dinner before we went back to our hotel and watched a horror movie with some sweets. The chicken wok at Egon is amazing, by the way! With fried scampi and mango sauce. Omggggg, repeat please. My camera is filled with tons of pictures, yay! I'm editing them right now, and I'm going to separate them so you don't need to see all 50 pictures at the same time, in the same blogpost ;P Haha. Stay tuned! Feels good to be back.

flared jeans

Den er ingen tvil om at en av de største stilinspirasjonene for 2015 er 70-tallet. Den høyt elskede slengbuksen er tilbake i butikkene! Endelig skal buksebeinet få flagre løst igjen, og her får du en flott figur med på kjøpet. Disse buksene gir deg nemlig tidenes former! Mange tenker sikkert at de ikke kler slengbukser, men jeg synes man skal legge bort den tankegangen. Disse buksene gir en sinnsykt fin silhuett, en anelse lengre ben og de passer, tro det eller ei, de fleste kroppsfasonger. I tillegg får man en superfeminin og elegant stil.

Jeg husker jeg nesten ledde når jeg så slengbukser for gata for et par måneder siden, men nå er jeg faktisk helt frelst selv. Haha! Når jeg var i Stockholm gikk hver 3. jente på gata med sleng på bukseenden, og nå overdriver jeg ikke engang. Jeg har fått inntrykk av at Sverige ofte er litt tidligere ute når det gjelder motetrender, men jeg har sett en del slengbukser her i Norge allerede nå faktisk, og det liker jeg :-)

Her har jeg funnet frem noen bukser med sleng på fra Nelly. Jeg elsker nr. 1 og 5, vurderer sterkt å kjøpe. Nr. 1 tror jeg er i sånn kosebukse-stoff, og det ser bare så RÅTT ut spør du meg!

1 her // 2 her // 3 her // 4 her // 5 her (adlinks)

Så, hva synes dere om denne trenden? Hot or not?

Flared jeans are one of the big fashion trends this year, and even though I didn't like it that much in the beginning, I must say I've fallen in love with these super cool jeans now - better late than never. I think it looks really elegant and feminine, and it fits all body types. Don't say to yourself that "oooh I can't wear this, it doesn't fit me". That's wrong! I bet you look fab in these ;-) They give your body a nice silhouette, and they also make your legs look a bit longer. I need one of these! But I want to hear your opinion guys. Hot or not?

grey and blackShoes H&M // Pants, fake fur jacket and sunnies Bik Bok // Shorts Nike

Jeg elsker de nye solbrillene mine. Har lett etter noen slike en stund nå, og disse kostet meg ikke mer enn 150 kr. Sikler fortsatt etter Céline-solbrillene i lik fasong som disse da! Jeg hater å bruke penger skjønner dere, det er problemet. Haha. Sier fornøyd med disse enn så lenge, jeg trenger slett ikke dyre klær og tilbehør for å lage antrekk jeg liker.

I love my new sunglasses. I've been looking for some black, big sunnies for a while now, and these were really cheap. Well, I'm still dying for the Céline-sunglasses though. I hate to spend money, that's the problem. Haha. I'm happy with these so far! I don't need expensive clothes and accessories to feel good.

first trip of summer 2015

Nu kör vi!! Nå drar jeg, Emma, Guro og Synnøve til Bergen. Mange av dere har vel fortsatt to uker igjen på skolen? Det er såå rart at vi har fri nå, men jeg elsker det. Dere som ikke er ferdig får holde motet oppe de siste dagene! Jeg sitter fortsatt i kosebuksa mens jeg drikker Pepsi Max til den store gullmedalje (jeg lærer aldri.. kommer til å bli mange tissepauser i løpet av denne turen), men jeg skal plukke opp jentene om en liten halvtime så jeg burde vel komme meg avgårde om ikke så lenge. Det er første gangen jeg kjører til en "lang" tur alene, forrige gang jeg kjørte til Bergen var det jo med kjørelæreren ved min side. Det går nok helt fint tipper jeg, jeg bare gruer meg litt til jeg ankommer sentrum i Bergen, haha. Nei da, jeg får bare følge skiltene, det er jo ikke vanskeligere enn det.

Vi blir der til i morgen, så vi får to hele dager i fine Bergen by. Wiiie, dette blir så bra!! Kanon start på ferien. Vi er så heldige at det er meldt fint vær akkurat de to dagene vi er der, værgudene er tydeligvis ved vår side.

Let's go!! Me, Emma, Guro and Synnøve are heading to Bergen now. I guess a lot of you guys haven't finished school yet? We have summer break now, it's so weird haha. Love it though. I'm still in my sweatpants and I'm sitting here drinking Pepsi Max, I guess there will be a lot of toilet breaks the next few hours, haha lol I never learn. This is the first time I'm driving to Bergen by my own, last time I went to Bergen I had my driver instructor by my side. I will be fine, as long as I just read and follow the signs. Can't be that hard. We're by the way very lucky with the weather, I guess God heard us pray. (I don't believe in God though...)

Gotta love the hotel life <3 Speak to you soon!

babyshower

Etter mange uker med planlegging var vi endelig klare for å overraske verdens beste Emma med babyshower!

Hvem hadde trodd at vi skulle arrangere babyshower i en alder av 17 og 18 år? Det er noe jeg aldri hadde forestilt meg, haha. Men fy søren, så GØY!!! Å ha en bestevenninne som er gravid med en liten jente er en helt magisk følelse, tenk at det er 4 uker til det kommer et nytt menneske på jorden som ligner på Ems, haha.... Det er så rart å tenke på, og jeg tror egentlig ikke at det kommer til å gå opp for meg før hun faktisk kommer.

Vi har blitt nesten-busted SÅ mange ganger, haha. Vi jentene hadde jo en gruppesamtale for babyshoweren, og jeg har ikke tellinga på hvor mange ganger hun nesten så det. Men vi fikk det til!! I dag stod jeg opp tidlig og laget muffins og greske kjøttboller, og så kjørte jeg til Emma hvor jeg og resten av jentene stelte i stand med tapas, kaker og massevis av rosa pynt. Vi hadde avtalt med kjæresten at han skulle ta henne med ut av huset et par timer, og planen gikk helt knirkefritt. Mange av dere så vel kanskje videoen på snapchat når hun kom inn døra? SÅ GØY!

Og dere, vi ble faktisk utrolig stolt over bordet. Se på det, da! Vi er visst ikke så ubrukelige, hehe. Tvert imot spør du meg. Jeg elsker at det er en jente slik at vi kunne pynte hele bordet rooooosaaa ♥

DETTE skal jeg begynne å lage! Frukten smaker jo det samme, men jeg innbiller meg at den smaker tusen ganger bedre når den ligger oppi en skål av vannmelon, haha. Jeg har spist så mye frukt de siste dagene at jeg nesten begynner å bli litt bekymra!! Men man kan vel ikke få for mye av det....?

Ååh, glede!

Tenk at disse to snart er foreldre, a!

LOVE you!De siste dagene har jeg gjort så mye, og det er såååå gøy. Jeg elsker livet for tiden, fytti rakkern. Nå må jeg komme meg i dusjen og så skal jeg pakke kofferten, for i morgen drar firkløveren til Bergen. Wohoooo!

Har dere vært i babyshower før?

black coatClothes from Bik Bok

Jeg har lett etter den perfekte kåpen i en stund nå, men enten har den vært for lang, feil farge eller feil passform. Denne synes jeg hadde kjempefin lengde, så jeg gikk for den! Det er jo nesten et must å ha en svart kåpe i garderoben, bare tenk på alle måtene man kan style den. Jeg ser allerede for meg hvor bra denne vil se ut sammen med en hatt (kanskje en beige?), så det må jeg nesten få tak i. Wiiie! God morgen forresten! Gårsdagen var supergøy, jeg koste meg såååå mye. Bra folk og bra steming! Skal gå gjennom bildene og se om det ble noe bra - så kommer de senere i så fall :-) Adiós enn så lenge!

I've been looking for the perfect coat, and this has the perfect length and color. This is one of the items every woman's wardrobe should have! Just imagine how many different ways you can style it. I think it will look really nice with a hat (maybe a beige one?). Wiiie! Good morning by the way! Yesterday was amazing, I had so much fun. I will go through the pictures later today, maybe I'll post them here :-) Adiós!

AH/nah/nasDerfor bør du spise ananas:

  • Det er en god kilde til vitamin A og vitamin C. A-vitamin er viktig for synet og er med på å styre vekst hos unge, og C-vitamin er viktig inneholder en livsviktig antioksidant som beskytter cellene i kroppen mot nedbryting
  • Letter fordøyelsen av tung mat
  • Reduserer risikoen for blodpropp

Jeg ELSKER ananas! Og jeg elsker at den er så sunn, og at den i tillegg ser så bra ut, haha. Er dere ikke enig i at den ser skikkelig fin ut? Wiiie, dette skal jeg spise masse av i sommer!

I LOVE pinapples! It's healthy and it looks amazing as well, haha. Don't you agree? I'm going to eat a lot of it this summer!

lace bodyFrom Bik Bok

This top doe!! Jeg fant den i går og jeg forstod allerede ved første øyekast at denne måtte bli med meg hjem. Jeg har en greie for både bodyer og blonder, skjønner dere! Denne blir kjempefin til solbrun hud, og apropos det, nå sitter jeg her med baggy t-skjorte og har nettopp smurt meg inn i selvbruning. Jeg trives mye mer med en fin brunfarge, jeg føler rett og slett ikke at jeg kler å ha bleke legger. Enkelte kler det, men jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel. Vel, da var det "problemet" borte! Fy, nå føler jeg meg fresh ass.

This top doe!! I found it yesterday, and I bought it 5 minutes later. I think this will look good with a nice tan, and when we're talking about tan: I just spray tanned my whole body. I'm sitting here with a baggy t-shirt waiting for my body to dry, haha. I feel so much more comfortable with a nice tan! Feeling fresh now.

sommerferie?!

Da er denne frøkna ferdig i 2. klasse!

Junior year is finished!

Kan dere TRO det? Jeg har kun et år igjen på videregående. Et år igjen av det jeg anser som "obligatorisk" skole, selv om jeg vet at videregående ikke er obligatorisk. Om et år begynner et nytt kapittel i livet mitt, hvor jeg skal flytte ut og jeg må bestemme meg for hva jeg vil gjøre. Alt står på meg. Det blir deilig å kunne kjenne på frihet, men samtidig er det noe med nettopp det - for frihet er litt skummelt det også. Men det går nok helt fint, jeg er så sinnsykt gira at dere ikke aner. Jeg har så mye jeg vil gjøre når jeg er ferdig på skolen. Jeg har allerede en del planer! Men nå er det sommerferie jeg skal konsentere meg om. Det er så rart å tenke på at jeg ikke skal på skolen igjen før 17. august, og det er så crazy mye jeg skal gjøre denne sommeren. Juni blir relativt rolig, men så braker det løs fra og med juli og helt frem til august. Jeg er i alle fall ikke redd for at jeg blir å kjede meg denne sommeren...

Can you BELIEVE it? I have one year left at school. One year left with "obligated" school, even though high school here in Norway is optional. Next year I'm gonna start on a new chapter in my life, I will move out and I have to decide what to do. It's up to me, and no one else. I can't wait to taste the freedom, but at the same time that's kind of scary - because freedom IS a bit scary. But it will be completely fine, I'm so freaking stoked you have no idea. There's so much I want to do when I'm finished at school. I already have some plans! But more about that later, I have vacation now!! I'm not going back to school before 17th of August, that's so weird. I have so many plans this summer. June will be chilly, but I have so much to do in June and August. I don't think I ever will get bored this summer...Nei, vi hadde ikke taco til middag i dag, haha! Dette er fra i går. Jeg smakte grove lefser for første gang på lenge, og det var overraskende godt. Man får litt mer metthetsfølelse med disse.

No, we didn't have taco for dinner today too, haha! This is yesterday's dinner. So tasty.I dag hadde vi aktivitetsdag, og jeg var med og spilte en fotballkamp. Fotball er ikke helt min greie, altså. Skulle ønske jeg var god i det, for selve sporten er jo kjempegøy. Jeg og jentene satt for det meste bare og så på kampene, og så dro vi til byen mellom kampene for å shoppe. Aktvitetsdag hva da? Å shoppe er en aktivitet det også, og det er ikke tull engang. Jeg kjøpte meg en svart kåpe jeg har vurdert kjempelenge - endelig er den min!! Kjøpte også denne nydelige bodyen, som dere vil se mer av senere.

We had activity day at school today, and I played one football match. Football is really not my thing. I wish I was good at it - being a good football player must be so fun. Me and the girls watched the matches, and we also went to town to do some shopping. Activity day, you know? Shopping is definitely a sport, and I'm not even kidding. I bought a black coat I've been looking at for so long - finally it's mine!! I also bought this beautiful lace body, I will show you more of it later.

i'm going to NYC

Når jeg var i Kypros i påsken ble jeg kontaktet av en modell-scouter som jobber i Wilhelmina. For noen uker siden hadde vi vårt første møte via Skype!

When I was in Cyprus some months ago, a model scouter from Wilhelmina contacted me. Some couple of weeks ago, we had our first meeting via Skype!

Greia er at selv om man har en modell-mamma, så betyr det ikke at man har et byrå. Så jeg har liksom ikke tatt gleden på forskudd, for jeg vet hvor beintøft det er å komme seg inn i modellyrket. Her om dagen introduserte Tricia meg for Fusion Models for noen dager siden, og jeg hadde et møte med dem på Skype like etter. I går kom gladmeldingen: de likte meg!! De vil at jeg skal dra til New York i sommer, besøke dem og gjøre fotoshoots. Dette er så sinnsykt gøy, og jeg kjenner jeg er helt enormt eventyrlysten. Kan ikke VENTE! Når jeg skypet med dem viste de meg utsikten fra kontoret deres... De holder til i Manhattan, så det var skyskrapere så langt øyet kunne se.

Even though I have a model mom, I'm not signed with any agency yet. So I've been trying not to be too excited (cause then I would be so disappointed if I couldn't find an agency who wants me), and I know how tough the model profession is. Well, Tricia introduced me to Fusion Models some couple of days ago, and I had a meeting with them on Skype. Yesterday Tricia gave me the happy news: they liked me!! They want me to go to New York this summer, visit them, do photoshoots and stuff. So damn cool, I'm so adventurous and I can't freaking WAIT. When I Skyped with them, they showed me the view from their office... Their based in Manhattan, so you could see tall skyscrapers everywhere.


Ting er ikke 100% bestemt enda, så jeg holder dere oppdatert. Men hallo, livet mitt glitrer for tiden. Faen heller, jeg er så rusa på livet.

Things are not 100% settled yet, but I'll keep you posted. Hello, my life is fucking sparkling nowadays. Damn, I'm in love with my life.

we're going to bergen

Siste normale skoledag i 2. klasse er unnagjort. Eller, vi var ferdig til lunsj, så da møtte jeg Vemund og Liv og vi satt på kafe og hang sammen et par timer, kjempekoselig. Nå har jeg spist taco for femte dag på rad (herregud), tipper det blir en stund til neste gang etter dette, haha.

My last normal day at school as a senior is done. We could go after lunch, so then I met up with Vemund and Liv and we sat on café and hanged out for some hours, super cozy. We just had taco for dinner, this is taco day 5 (oh my god), I guess we don't have that for dinner for a while after this, haha.

Tittelen! Vi har sommerferie i MORGEN (det er sykt jeg vet), så jeg og jentene var ikke trege med å planlegge sommerens første tur. Vi drar ikke langt, men det er ikke det som er om å gjøre heller. Vi tar turen til Bergen på mandag, WIE! Det er altså meg, Emma, Guro og Synnøve. Vi skal bo på samme hotell som jeg var på forrige gang i Bergen, og det er seriøst DRITFINT der, så vi gleder oss helt enormt. Planene er å bare chille i Bergen by. Spise ute, shoppe litt muligens, utforske byen gå i morgenkåpe på det fine hotellet og spise digg hotellfrokost. Det blir så gøy!

The title! We have summer vacation TOMORROW (I know it's crazy), so me and the girls have planned our very first trip this summer. We won't be going far away, but that's not the point anyway. We're going to Bergen on monday, WIE! Me, Emma, Guro and Synnøve. We're staying at the same hotel I slept at last time, and that hotel is seriously SO pretty, we can't wait until Monday now. Our plans is just to hang out in Bergen. Go out to eat, maybe do some shopping, explore the city, use the bathrobes and of course: eat hotel breakfast. This is going to be so much fun!

Disse bildene er av meg og Emma for akkurat et år siden. De gjør meg skikkelig glad - synes de er så koselige! Jeg har forresten endret meg veldig mye, føler jeg i alle fall...? Jeg var helt crazy brun på denne tiden, haha! Jeg elsker å være brun og savner det skikkelig, men dette var kanskje litt too much, hvert fall i ansiktet.

These pictures of me and Emma are taken exactly one year ago. They make me so happy - look how sweet! I think I have changed a lot by the way, do you agree...? My tan were dark as hell here, haha! I love to be tan and I really miss it, but I think this was a bit too much, at least in my face.

Jeg fikk forresten en stor gladmelding av Tricia, modellmammaen min, i går kveld. Herregud!! Noen som er interessert i å høre?

Tricia, my model mother, shared some happy news with me yesterday. Oh my god!! Anyone who wants to hear?

this one

From IvyRevel

For en vakker kjole! Plutselig er jo sommeren her (selv om man ikke skulle tro det når man ser ut av vinduet), så det er greit å ha begynt så smått på "sommergarderoben". Denne kjolen trenger man ikke å ha BH under, ettersom stoffet er såpass tykt at ingenting vises gjennom - så det er digg. (Jeg benytter enhver anledning til å droppe BH'en, haha!) Man kan vel for så vidt ikke ha noe under heller, for da hadde man jo sett stroppene. Men ååh, som jeg gleder meg til å bruke denne i sommer! Håper finværet kommer snart.

Nå kom jeg nettopp inn døra, betalte nettopp hudlege-time for 1500 kr. Aarhhhgg! Jeg skal ta blodprøve i morgen og gå på Isotretonin, et veldig sterkt A-vitamin-middel som hjelper mot uren hud. Det kan føre til en del bivirkninger, men heldigvis skal jeg kun få en mild dose, så det blir nok ikke så ille. Jeg har nemlig en del (eventuelle) viktige reiser i sommer, og da KAN jeg ikke ha urenheter i ansiktet. Det går bare ikke! Hudlegen forstod meg heldigvis, så jeg var heldig som fikk skrevet ut resept. :-)

something new for my camera

Å blogge er jobben min, så i forrige uke slo det meg hvorfor i svarte jeg ikke har investert bedre i kamerautstyr. Jeg har hovedsaklig bare brukt 50mm f/1.4 de siste årene, noe som har vært ganske så tungvindt til tider ettersom det er et portrett-objektiv som ikke egner seg til "all-around"-fotografering. Så jeg forhørte meg med den flinke medialæreren min (han er sykt snill og dyktig og kul, haha!), og valget falt på Sigma 18-35mm f/1.8. Det er et vidvinkel-objektiv med stor blenderåpning, med andre ord; akkurat det jeg var ute etter. Jeg liker at bakgrunnen blir dus og at det er liten dybdeskarphet, så jeg er kjempefornøyd. En liten ulempe er at jeg ikke har fullformat, så jeg 18-35mm på mitt kamera blir 28-56mm ettersom kameraet mitt cropper bildet automatisk, men det er forsatt vidvinkel så det går helt fint. Her ble det mye kamerasnakk, haha! Jeg gleder meg i alle fall til å ta bilder fremover, nå blir det mye enklere for meg å ha med meg kameraet når jeg er med venner, er ute og reiser og slikt, for jeg får med så mye mer med dette objektivet.

♥ ♥ ♥

Så dagen i dag har gått til å teste den nye babyen min ut, i tillegg til at jeg har jobbet med mailboksen og fått den ned til 0. Deilig :-)Her ser dere hva det går i. Noe så herlig!!!

Mamma kom hjem nå for ikke mange minutter siden, og jeg kjenner allerede lukten av taco fra kjøkkenet. Mmmm! Dette er 4. dagen på rad jeg spiser taco til middag, ha ha ha. Som jeg sier til mamma: Man kan spise den samme frokosten hver dag i en uke, så hvorfor ikke samme middag i 1 uke? Haha! Senere i dag skal jeg begynne å planlegge så smått til ferien min som starter om TO dager. Jeg og jentene har allerede planlagt en tur, jippiiii!! Altså, vi har ferie nå, så why not? Denne sommeren skal bli YOLO til de grader!

late dager

I dag tidlig skjedde det rareste. Jeg våknet en time før alarmen min, men jeg trodde jeg hadde forsovet meg så jeg stod opp og begynte å sminke meg. Halv syv stod jeg ferdigsminket, og plutselig ser jeg at det er noe som ikke stemmer... Damn it, haha! Jeg tok feil, og jeg skulle egentlig ikke ha vært ferdig med sminken før halv åtte. Så der stod jeg da, klar til å gå - to timer før skolen startet. Jeg vet ikke om det skyldes for lite søvn eller entusiasme for å dra på skolen... Kanskje begge deler. Dere skjønner, det er ikke spesielt ork å dra på skolen for tiden, for vi gjør nemlig ikke annet enn å se film, dra på museum og gjøre ingenting.Etter skolen kjøpte jeg og Emma inn taco-ingredienser og så dro vi hjem til henne hvor vi har kost oss maks i hele dag. Tenk at hun har termin om 1 måned!!! Det er helt sinnsykt faktisk. Jeg synes ikke det er lenge siden vi satt hos helsesøsteren og fikk vite at hun var 5 uker på vei.. Om noen få uker er forhåpentligvis prinsessen her, jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker ♥Nå sitter jeg på kontoret mitt (også kjent som soverommet mitt) og venter på at jeg skal ha et møte på Skype. Det er noen amerikanske jeg skal prate med, så her får jeg testet engelsken min i praksis nok en gang. Kanskje ikke så dumt at jeg valgte engelsk som valgfag i år likevel?

Møtet mitt kaller straks, så jeg må runde av her. Vi snakkes i morgen! Da har jeg fri, så jeg skal sette av dagen til bloggen. Wieee!

black pants
Shoes NLY, pants Caroline Roxy for Bubbleroom, top Kouture, sunnies Bik Bok

Slike bukser!! JA TAKK! Jeg har virkelig fått sansen for de i det siste, og etter å ha småletet rundt i butikkene i byen fant jeg plutselig denne som lå på loftet. Jeg fikk den med meg hjem etter fotoshooten i Stockholm med Bubbleroom i høst, men jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle kombinere dem, så de gikk i glemmeboken. Synes de passet perfekt sammen med svart topp og svarte sko, jeg! Hva synes dere om slike bukser?

noe nytt på hårfrontenJeg husker jeg alltid gikk med slik flette når jeg var 13-14 år! Det var liksom standard-frisyren. Nå går jeg rom regel bare med håret løst, men for en gangs skyld ville jeg prøve noe annet enn det samme, gamle. Jeg har forresten ikke slettet håret mitt i hele tatt her, og som dere også ser er håret sinnsykt slitt, men fortvil ikke - jeg har jo vært hos frisøren i dag! Disse bildene ble tatt i går :-))

treat yourself

Hello monday! I dag var jeg seriøst sikker på at jeg skulle forsove meg siden det ble litt sent i går kveld, hehe... Men jeg våknet FØR alarmen?! Herregud, hva skjer med meg. Jeg tror aldri jeg har vært så positiv til en mandag før, men jeg mistenker at dette henger sammen med det faktum at dette er min siste mandag i 2. klasse? For nå har jeg 3 skoledager igjen og så er det pina meg ferie. Det er craaaa-zy! I dag har jeg hatt min siste tyskprøve noensinne, levert prosjektet mitt i IT og så har jeg klipt meg. Jeg og Vemund bestilte time til frisøren sammen, så vi satt side om side og fikk ny sveis begge to, wiiie - superkoselig. Jeg kan ikke akkurat si at sveisen min ble ny da, men jeg fikk klipt bort de slitte tuppene og det var virkelig på tide. Jeg føler meg som et nytt menneske nå!

Nå som skolearbeidet er unnagjort har jeg endelig tid til å pleie meg selv. Et spørsmål til dere: hvor ofte setter dere av en kveld til dere selv hvor dere virkelig pleier kroppen? La meg tippe! Ikke så altfor ofte? Vel, da har vi noe til felles. Jeg tror mange trenger å bli flinkere til å sette av tid til seg selv i ny og ne, og rett og slett bare dulle med seg selv. Det trenger ikke å være i helga engang, hva med å starte uka med en skikkelig spakveld? Her er produktene jeg pleier å bruke!

Reklame

Fuktighet for ansiktet: Intense Hydration Treatment Mask. Dette er en ansiktsmaske som hjelper deg dersom du er tørr. Påfør gjerne etter en lang og deilig dusj, la den sitte på mens du ser på favorittserien din og ta den av etter 10 minutter - huden føles da mye mer hydrert. Tørr hud i ansiktet er det værste jeg vet, føler det er umulig å legge over hudsminke da.

Kroppsskrubb: Tough Stuff. Å skrubbe hele kroppen er SÅ deilig. Man får fjernet døde hudceller i tillegg til at man forbereder den til selvbruning - om du skal bruke det. Denne lukter sinnsykt godt i tillegg!

Ansiktsskrubb: Refreshing Scrub Mask. Dette er en av mine all-time favorittmasker for ansiktet. Det jeg liker så godt er at den "svir" litt når den tørker, på en måte...? Så jeg kjenner at den virkelig funker!! Etter 10-15 minutter har den stivnet, og da skrubber jeg den av med varmt vann. Den går lett av, men har korn i seg så det blir som en skrubb når man skyller den av - ELSKER det. Dette er en type skrubb som gir resultat med en gang - jeg pleier ofte å bruke denne før jeg skal noe viktig. Om jeg har spesielle planer tar jeg gjerne denne et par timer i forveien, slik at huden føles fin og fresh. Anbefales på det høyeste!

For øynene: Coconut Eye Mash. Her snakker vi spa-feeling! Disse padsene legger jeg under øynene og de er både avkjølende, avslappende, lindrende og fuktighetsgivende. OG de hjelper mot rynker under øynene. Sistenevnte er ikke et problem for meg helt enda, men det hender (litt for ofte) at jeg får for lite søvn, og da får jeg mørke poser under øynene. Disse er lifesavers :-)

For leppene: Lip Scrub. Tørre lepper?! Nei takk. I dag våknet jeg med et sår på overleppa - du vet når det gjør vondt å bare smile? Kjennes ut som om leppa skal revne, haha. Uff. Denne leppeskrubben fra Sara Happ har blitt en storfavoritt hos meg! Jeg lar den gjerne stå i dusjen - føler den funker aller best da.

Så folkens, treat yourself. Det er så vitkig å ta vare på seg selv, ikke bare for utseendet sitt skyld, men også for din egen selvfølelse. Koden "KSPA" gir dere 20% på alle produkter i hud- og kroppspleie kategorien, med unntak av de som allerede er nedsatt.