hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

today's outfit

adlinks

Bomber jacket HERE, shoes HERE, sunglasses HERE, belt Verge Girl, jewelery Nasty Gal, dress Nakd

Jeg sa jeg kom til å bruke dette beltet mye... :)

I dag har jeg hentet en pakke på posten med klær jeg bestilte fra Nelly. Jeg har laget søtpotet-pizza med mamma. (NAM! Anbefales!) Hjulpet Ingeborg med den nye mobilen hennes, og siden jeg er den eneste i familien som har peiling på iPhone utnyttet jeg det ved å tvinge henne til å ta bilder av meg som gjengjeld for at jeg hjalp henne med mobilen. HEH. Pratet også med Guro som er bortreist i en time på telefon, superkoselig. (Ikke les det som kommer nå om du spiser) Last but not least, jeg leverte en avføringsprøve hos legen for å sjekke om jeg har fått parasitter i kroppen etter Dubai-turen. HAHA. Sorry, jeg måtte bare si det. Hvorfor skal slike ting være så tabu, egentlig? At man ikke ønsker å prate om det fordi det kanskje ikke er så innmari fristende er greit, men det er jo ikke flaut på noen som helst måte. Altså, Beyoncé går på do hun også.

Nå gleder jeg meg til broren min kommer hjem om noen dager!! Vi skal finne på så mye gøy.

Hva synes dere om antrekket?

sunne sjokotrøfler

I dag skal jeg dele en fantastisk digg oppskrift med dere! Åh, som jeg har gleeeedet meg til å vise dere disse sjokotrøflene. Er det trøfler man kaller det? Sjokokuler passer kanskje bedre, jeg vet ikke..? Ja ja, samme det. En kveld tidligere i uka fikk jeg skikkelig lyst på noe godt og søtt, men vi hadde ikke noe snacks i huset... Selv etter å ha lett på alle gjemmestedene til mamma og pappa. Jeg og søskene mine pleier å gå på godtejakt her i huset, og jeg vet ikke hvor mange LÆTTIS plasser vi har funnet sjokolade som mamma og pappa har gjemt bort, haha. De to beste gjemmestedene må vel bli i grillen og bak bøkene i bokhylla... :-) I hvert fall, jeg bestemte meg for å lage noe selv av det vi hadde stående i skapet, og det endte med disse søtsakene her:

En miks av det jeg liker aller best; sjokolade, kokos og dadler!!! Mm! Det beste er at de er sinnsykt enkle å lage, og du trenger ikke mange ingredienser!

6-7 DADLER (JEG BRUKER DE FERSKE SOM DU FÅR KJØPT PÅ COOP, "LUKSUSDADLER" TROR JEG DE HETER)
1 SS ORIGINAL KAKAO
40 G VALGFRITT MEL (JEG VALGTE HALVPARTEN KOKOSMEL SOM DU FÅR KJØPT PÅ HELSEKOSTEN, OG HALVPARTEN HAVREGRYN)
LITT VANN
KOKOS

Fjern steinene fra dadlene og miks alt sammen med en miksmaster. Konsistensen skal være litt seig, slik at du kan forme kuler ut av den. Det ser du! Dypp kulene i kokos og la dem stå kjølig (jeg satte dem i boden vår) i et par timer, helst over natten.Nyyyyt! Åh, de smaker helt himmelsk, jeg håper virkelig at dere tester denne oppskriften. Disse sjokokulene er et mye sunnere alternativ til godteri og kan nyte med god samvittighet. Du trenger nødvendigvis ikke bruke havregryn slik jeg gjorde, men jeg synes det smakte veldig godt med det i.

this belt tho

Shoes from Nelly HERE (adlink), jumpsuit and belt from Verge Girl

Husker dere at jeg pratet om en nettside jeg fant for en stund siden, som har klær i AKKURAT min stil? Verge Girl! Oh my GOD. Jeg tror jeg har bladd gjennom hele nettsiden, fytti rakkern for noen klær. Får meg til å ville hive alle klærne mine og starte et helt nytt walk in closet med klær fra bare den siden, haha. Jeg har fått dilla på den litt "rocka" stilen i det siste. Skinn, svart, massevis av detaljer i gull og sølv. Jeg vil heller se kul ut, enn søt ut, om dere skjønner? Akkurat nå tror jeg at jeg er en mellomting, men jeg jobber fortsatt med å finne stilen min. Jeg har en egen mappe på mobilen som heter noe så enkelt som inspirasjon, og der samler jeg massevis av screenshots på Instafram fra antrekk og ting jeg blir inspirert av i klesveien.

Tidligere i dag var jeg en tur og besøkte Vemund for å hjelpe han med å ta noen bilder. Koselig å catche up! Skulle egentlig en tur ut i dag, men jeg kjenner at det blir godt med en slappe-av-kveld, jeg. Eller jobbkveld. Denne ferien har startet veldig rolig, med lite festing og mye jobb, og det er egentlig helt greit, i og med at jeg har så mye planer senere i ferien. Forrige gang jeg var ute var jeg seriøst et vrak dagen derpå, så jeg gleder meg allerede til å våkne tidlig i morgen, i topp form og klar for å gripe en ny dag. Jeg ELSKER morninger! Utenom de gangene jeg har vært ute, da... Haha. I RT gikk det fint da, men da stod jeg jo opp 06:30 og klarte ikke å tenke klart, så det var liksom ett fett.

Og ja, angående RT... Jeg har begynt å svare på spørsmålene deres :-) Masse interessant og gøy dere spør om, haha.

2am thoughts

Jeg har begynt å tenke på hvordan jeg vil innrede rommet mitt i Oslo. Bestilte nettopp en marmorklokke på nett, som jeg ikke lenge etterpå kom på at jeg ikke burde/kan henge opp noe på veggen når jeg leier, og ikke eier. Finner nok en smart måte å løse det på uansett, den var superfin i alle fall. I tillegg bestilte jeg den obligatoriske Chanel-boka, som jeg så klart ikke skal lese, men pent bruke som pynt på skrivebordet mitt og som inspo-bilde på Instagram. Hva ellers, liksom. Føler jeg burde si at jeg tuller nå, men det gjør jeg ikke.

Apropos rommet mitt. Jeg klør i fingrene etter å få orden på "kontor"-sakene mine. (Og nå lurer jeg på hvorfor jeg setter det i hermetegn, for det er jo kontor-saker. Det var vel bare for å unnskylde meg selv, for jeg vet at enkelte synes det er teit når en blogger ser på bloggen sin som en seriøs jobb...) Men ja, permer, dokument, utstyr. Den slags. Jeg har søkt litt rundt på weheartit og funnet inspirasjon til kontor, og selv om rommet mitt sikkert ikke blir så stort, skal jeg gjøre det beste ut av det. Jeg har kikket på nett etter fine permer, for jeg er lei av de røde jeg har nå. Jeg vil ha hvite. Og jeg skal ha én perm for regninger, én for kontrakter og én for alt annet. Jeg vil få orden på alt dette, NÅ. Men jeg tror slike ting er best å fikse når jeg har kommet meg til rette i Oslo.

Tidligere i dag prøvde jeg litt bikinier, for det har seg jo sånn at jeg nå har fått litt mer pupper. Nei vent, litt mer PUPP. Jeg var seriøs da jeg sa at det ene brystet mitt har vokst betraktelig. Veronika og jeg har en evig lættis greie sammen når det gjelder boobs (Gud var sparsommelig på oss når han delte ut bryster), og når jeg kom på besøk til henne i helgen var jeg sånn; hallo, KJENN PÅ DEN. Det er en... pupp!!! Det gjør vondt når jeg løper ned trappa, og jeg får kløft når jeg har på meg BH. Kanskje det ikke er innafor å si det, men jeg har aldri tatt så mye på mitt eget bryst som jeg har gjort de siste dagene. Jeg blir fascinert. Det store spørsmålet er... når skal det andre begynne å vokse?

Her om dagen møtte jeg på en eks-venn. En uvenn? Fiende? Hva kaller man det når man er 19 år? Nei, eller, en person jeg ikke har kontakt med lenger. Det slo meg at jeg ikke bruker en kalori, ikke en tanke, på det lenger. Det plaget meg ikke å møte personen. Jeg vil ikke ha kontakt igjen, men jeg føler heller ikke behovet for å være frekk/slem/eller noe slikt. Jeg... bryr meg bare ikke. Før ville jeg tenkt over hvordan jeg skulle oppføre meg, om jeg skulle se ned i mobilen eller ja, hvordan jeg skulle se mest mulig care ut. Nå bryr jeg meg ikke. Det har jeg for så vidt ikke gjort på lenge, men i dag, akkurat nå, slo det meg. Det er deilig.Dette huet her, altså. Mye som foregår her om dagen.

takk, mamma og pappa

I dag ryddet jeg og mamma alle klærne mine på loftet. Gamle klær, sånn helt fra 7. klasse. Noen ting skal lillesøsteren min arve, noen ting kaster vi siden de ikke er brukelige lenger. Er jeg den eneste som føler enkelte klær bringer frem skikkelig mange minner? Oppi den svære haugen fant jeg en lilla, stripete genser som jeg og mamma bestilte fra sommerkatalogen til H&M da jeg gikk på barneskolen. "Jeg husker at du brukte denne så mye" sa mamma til meg, og det gjorde jeg søren meg også, haha. Tror det var en favoritt i klesskapet i 3-4 år.Ganske rart å se tilbake på det nå. Som blogger kan man så og si få sponset hva man vil, jeg blir kanskje kontaktet av 10 ulike klesbutikker hver dag som ønsker å sende klær til meg i posten. Jeg kjøper som oftest klærne mine selv da, vel og merke, men likevel, som 13-åring ville det vært helt uvirkelig for meg. Jeg hadde sjelden mye lommepenger å rutte med, det var stort sett mynter og noen sedler etter bursdag og jul det gikk i. Jeg lette alltid etter skatter på salg, og switchet ofte klær med venninner. Åh, jeg husker den sommeren på ungdomsskolen jeg gråååt meg til en shorts på Bik Bok av mamma, haha. Altså, ikke misforstå meg! Jeg har hatt den beste oppveksten jeg kunne hatt, og jeg har aldri manglet noe. Likevel har mamma og pappa lært meg hva verdien av penger er. Vi har et stort, fint hus, og mamma og pappa tjener vel akkurat det som er normalt for en gjennomsnittlig nordmann, men de har alltid vært flinke til å tenke økonomisk og bruke pengene rett - noe jeg er utrolig glad for den dag i dag.

Jeg tenker alltid over hva jeg bruker pengene mine på. Selv om jeg har mer penger tilgjengelig nå enn da, synes jeg fortsatt at en topp over 399 er dyrt. Hah. Nesten alle pengene jeg tjener går rett til en konto jeg selv ikke har tilgang til - den er det pappa som har kontroll over. Så når folk spør meg hvor mye jeg tjener, så er jeg litt sånn, jeg vet ikke helt egentlig, for å være ærlig. Jeg ser jo hvilke summer det går i, men jeg bryr meg egentlig ikke noe særlig utover det, så lenge jeg vet at pengene går til sparing.

Så takk til dere, mamma og pappa, for at dere ikke oppdro meg som en bortskjemt drittunge, haha. Det skal jeg ta med videre til mine barn.

dress like me!

adlinks

Hello and good morning! I dag har vi prosjekt rydde-alle-klærne-mine-på-loftet her hjemme. Denne dagen jeg har jeg gruet meg litt til, for å si det slik haha. Det er sååå mye klær, og i kjent stil hater jeg å måtte ta stilling til ting. Aller helst vil jeg bare la ting ligge, liksom... Men det skal bli godt å få orden - det må jeg jo før jeg flytter. Så vi skal gå gjennom alle klærne, se hva som skal kastes, hva som skal beholdes og hva som eventuelt lillesøster skal arve. Jeg tar egentlig sikte på å ikke ta med meg så insane mye klær til Oslo når vi kjører avgårde med flyttelasset, hovedsaklig fordi jeg vet at jeg kommer til å kjøpe meg mye nye klær det kommende året... Altså, jeg skal jo selvfølgelig ta med ganske mye, men om dere hadde sett alle klærne jeg eier hadde dere faktisk fått sjokk. Det er SÅ mye jeg ikke bruker. Har rett og slett altfor mye klær som ikke er helt min stil, I guess.

Nå sitter jeg og spiser frokost mens jeg finner ny musikk og blogger. Jeg har faktisk laget noe jeg aldri har gjort før her på bloggen; nemlig dress like me. Jeg har sett at Anna Edwin har gjort dette mye, og jeg finner alltid inspirasjon i det. Håper det faller i smak hos dere, om det gjør det så kan jeg jo selvfølgelig fortsette med det :-)


 
 
 
 

fancy greier

Her om dagen var jeg i byen og kom over denne duppedingsen som jeg har ønsket meg lenge:

En spiralizer! Jeg og mamma finner ofte middagsoppskrifter på nett, og noe jeg har sett mye av det siste året er oppskrifter hvor denne geniale saken er tatt i bruk. En spiralizer brukes for å lage ulike type strimler og spiraler av frukt og grønnsaker, som for eksempel squash, agurk, gulrot, eple og så videre :)

Fæææncy greier, eller hva?!Så da kjøpte jeg den like greit, og samme dag ble det squashghetti til middag. Altså, NAM! Det vi gjorde var å steke squash-strimlene sammen med kokosmelk, eggeplomme og litt permesan-ost, ved siden av karbonadekjøttdeig stekt sammen med to bokser hakkede tomater (de du får på hermetikk-boks).

Det ble akkurat slik jeg hadde forventet; sykt godt! Mmmm! Squash er jo mye sunnere enn spaghetti, men også litt mindre mettende, så det funker kanskje best som en digg sommerlunsj? :-)

bloggdateGood morning, sweeties! Ny uke, nye muligheter. Denne uka blir spennende, for det er mange ting som skjer for tiden. Jeg skal kanskje signere kontrakt til leiligheten jeg skal bo i det kommende året, og så holder jeg på med en del kule ting på jobbfronten også. Woho! I dag sov jeg til jeg våknet av meg selv, og så fant jeg de første klærne i skapet og så meg ikke i speilet engang før jeg kjørte avgårde til butikken og kjøpte inn mat til en deilig frokost. Selv om jeg nesten alltid bruker sminke til vanlig, har jeg null problem med å gå sminkefri i byen - det er jeg veldig glad for. Faktisk føler jeg meg ganske fin og clean uten sminke! Ja, jeg ser kanskje litt trøttere og blekere ut, men gjør ikke alle det, da?

Her er noen bilder fra lørdag kveld, hvor vi møtte skjønne Aurora på Delicatessen. Nam! Dit blir jeg nok ofte å spise når jeg flytter om noen uker, hehe. Digger tapas, for man kan liksom velge antall retter utifra hvor sulten man er. Så selv om man kanskje ikke er innmari sulten, kan man likevel møtes og bare ta noen få retter. Uansett! Noen av dere som savner Aurora på bloggfronten? Hun har nemlig planer om å starte på igjen, yeeeey! Det var sinnsykt koselig å bli kjent med henne. Selv leser jeg jo mange blogger, inkludert Aurora sin i alle de årene hun har holdt på, og det er alltid interessant å se flere sider av en person enn bare bilder og tekst på internett. Nei, for en skjønn jente! Vi satt på Delicatessen en stund og spiste og pratet, før vi dro hjem til Veronika hvor vi hoppet i kosebuksene, hørte på musikk og hadde girltalk resten av kvelden. Godkjent lørdag.

piknik i parken med Bik Bok!

Giiiirls!For en fiiiiin dag dette var! Jeg ble invitert på Piknik i Parken med Bik Bok, de hadde egen stand på festivalen med et par bloggere. Dro med Veronika og ble kjent med disse skjønne jentene her :-) God musikk og nydelig vær, kan det bli bedre? 2 glass vin ble det på meg, jeg kosedrikker sjeldent (det er edru eller fylla på meg) - men jeg ORKER ikke dagen derpå lenger, så det fikk holde. Men herregud, så mye man får gjort på én helg når man er edru! På lørdagen var vi ute av huset i 12 timer sammenhengende nesten, vi hadde noe å gjøre hele tiden. Tommel opp for slike helger! Jeg har kost meg så ufattelig mye de to siste dagene, med både jobb og ikke-jobb. Å bo hos Veronika er alltid så koselig. Det er jo bare sååå rart å tenke på at det er ren tilfeldighet at vi to faktisk møttes. Vi ble som dere kanskje vet, kjent på språkreise i 2014, da vi delte rom i 4 uker sammen. Egentlig var det en annen blogger som skulle bli sendt på den turen, men det endte opp med meg og det er jeg sjeleglad for. Lite visste jeg om at jeg skulle dele rom med min future bff, haha!

Mange av dere har lagt merke til myggen jeg har på meg, forresten.. Hehe! Jeg kan ikke fortelle dere hva jeg driver på med riktig enda, men det er i alle fall veldig spennende, og jeg vet at dere kommer til å digge det ;-)

nye impulserJeg gleder meg til å kunne sende Veronika melding og spør om vi skal ta en kaffe om 30 min, i stedet for å måtte planlegge å møtes 4 uker i forveien. Jeg flytter snart! Tenk det. Nå har jeg blogget i lille Førde i 7 år, og jeg er så utrolig klar for å komme meg ut av den isolerte lille boblen jeg har levd i, bloggmessig. Jeg har jo ikke følt meg så veldig isolert ellers egentlig, for alt annet i livet mitt er jo i Førde. Vennene mine, familien min, huset mitt, skolen, ja, alt. Alt utenom bloggen - jobben min. Den har fått meg til å føle meg veldig langt borte fra alt, til tross for at det har gått rundt. Det har det jo! Kanskje jeg har gått glipp av et par eventer, og noen ganger har jeg måtte ta møtene mine via Skype i fritimen på skolen, men pyttsann. Nå er jeg i alle fall rimelig klar for å spre vingene og komme meg avgårde.

Jeg gleder meg!

Her er noen bilder fra lørdagsmorgenen til meg og Veronika. Vi stod opp og dro avgårde til Majorstuen hvor vi startet dagen med en nydelig lemonade i det fine været. Norsk sommer er så deilig når den er sånn her! Etter dette dro vi på festival, som jeg skal vise dere bilder fra så fort jeg får lastet over det jeg har på minnekortet :-) Jeg var forresten på et såååå gøy møte på fredagen! Faen, nå er jeg virkelig fylt av motivasjon og energi til det kommende året. Dette blir så BRA! Nå er jeg hjemme i Førde igjen og sitter på rommet mitt. Skal sette på Modern Family og slappe av med Pepsi Max og godteri resten av kvelden :-)

tips til god sommerlunsj

Når det er sommer og varmt ute liker jeg å gå for litt kaldere måltider. Den siste tiden har det faktisk vært så varmt ute at jeg ikke har visst helt hvor jeg skal gjøre av meg! Ikke at jeg står i posisjon til å klage, for jeg kunne ikke tenkt meg noe annet, men ja - det kom litt brått på spør du meg, haha. Ekke helt vant til denne varmen her i Norge, eller hva? ;-)

Jeg er kjempeglad i brødmat. Ciabatta, focaccia, hjemmelaget rundstykker, ristet brød, ja, dere skjønner greia. Jeg spiser i grunn brød til ganske mange av måltidene mine, men om sommeren liker jeg å bytte ut noen av disse måltidene med litt kaldere mat. Yoghurt og cottage cheese er en storfavoritt! Her om dagen laget jeg meg en skål med litt av hvert som jeg fant i kjøkkenskuffen her hjemme, og det endte opp med en skikkelig god lunsj som jeg har laget flere ganger nå.

2 SS COTTAGE CHEESE (I BUNNEN AV SKÅLEN)
1 LITEN BOKS YOGHURT (SKOGSBÆR ER DET JEG HAR BRUKT HER, MEN JEG ER EGENTLIG IKKE SÅ GLAD I AKKURAT DEN HAHA - KOKOS/JORDBÆR/BLÅBÆR ER BEDRE)
MUSLI
CHIAFRØ

ØKOLOGISK PEANØTTSMØR
JORDBÆR I SKIVER (BANAN ER OGSÅ GODT)
mitt favoritt-sted

Solheim. En gård på et fjell rett ved nabolaget vårt, hvor jeg har brukt å gå i alle år. Helt siden vi flyttet hit. Da jeg var mindre pleide jeg bare å gå, og det tok som regel minst 1-2 timer, men de siste årene har jeg begynt å jogge opp hit, og det er virkelig min favoritt-form for trening. Kondisen får kjørt seg og kroppen får i seg masse deilig, frisk fjell-luft... Ååh, ingenting slår dette altså. Og utsikten på toppen, da! Det her er rett og slett grunnen til at jeg orker å jogge så mye om sommeren. Hadde aldri klart å jogge på tredemølla på treningssenteret mitt 6-7 dager i uka, men dette her? Det er jo easy. Takket være de fine omgivelsene og utsikten.Trikset for å jogge i motbakke er forresten å jogge ROLIG. Alle tror man må være i toppform for å greie det, men selv med en ubrukelig kondis klarer du det - du kan jogge saktere enn du går, liksom. Her jogger jeg de siste metrene og jeg bruker å være helt kaputt her, haha! Men jeg greier liksom bare ikke å gi meg rett før målstreken ;-)

Mamma er også glad i Solheim, som dere ser. Haha!Håper jeg finner et like fint sted i Oslo, ellers er jeg redd jogging vil forekomme sjeldent når jeg flytter, hehe.

spørsmålsrunde om russetidenHVA LURER DU PÅ OM RUSSETIDEN?

Da tenkte jeg det var på tide å sette i gang en spørrerunde om russetiden. Det var det mange som ønsket da jeg spurte dere tidligere! Jeg vet at jeg har mange kommende russ blant leserne mine - jeg hadde selv mange ting jeg lurte på før jeg var russ og vet at det er mye man lurer på og må ta hensyn til før det braker løs. Nå er det jo en stund til mai 2017, men jeg lover dere, tiden går fort. Mye av planleggingen har jo allerede begynt hos noen, så jeg tenkte det kunne være greit å være i god tid.

Så folkens, da er det bare å spør i vei om hva enn dere måtte lure på! Alt fra russeklær, russebil (jeg var på van, så om du er på buss er nok ikke jeg den rette å spørre!), landstreffet i Stavanger, hvordan overleve skolen gjennom russetiden, drikke, tips, ja - hva enn dere måtte lure på.

Og så må dere gjerne fortelle meg om dere vil ha svarene på videoblogg eller i et vanlig innlegg! Hva tenker dere?

min nye hjembyDa tar jeg turen til min soon-to-be-hjemby: Oslo! Jeg skal bo hos Veronika og vi har en god del planer fordelt utover helgen. Først og fremst har jeg en del jobb, men vi skal finne på mye moro også, tjoheiii :-) Og så skal jeg forresten se i leiligheten jeg kanskje skal leie om bare noen få uker. Herregud, så rart å tenke på. Står virkelig på vippen til en helt ny fase i livet. ENDELIG. Jeg er så ufattelig glad for at videregående endelig er historie. Tar meg ofte i å tenke at det er trist at videregående-hverdagen er over, men det er fordi man liker å huske bare det som var bra. Jeg mener, ja, følelsen av å komme hjem etter en skoledag var deilig, men så måtte man også sitte 8 timer i et klasserom for å få den følelsen. Ååh, jeg er bare så innmari klar for en helt ny hverdag.

Let's go!

Nå må jeg rekke flybussen ;-) Mac'en og kamera er så klart med, men jeg har ganske fullt program så jeg er usikker på om jeg rekker å oppdatere dere så mye akkurat nå i helgen. Derfor har jeg forhåndsskrevet et par innlegg og så tar jeg heller sikte på å vise dere bildene når jeg kommer hjem. Typisk meg-stil... Hehe. Ser dere forhåpentligvis på Piknik i Parken-festivalen, da!

da sminken ikke var on fleek

Mac'en min er så full at den så vidt er brukbar, så akkurat nå sitter jeg og sletter bilder og videoer for å få mer lagringsplass. På tide! Jeg fant en del videoer som jeg spilte inn for akkurat et år siden, og jeg fikk helt sjokk når jeg så hvor mye jeg har forandret meg. 2. klasse var virkelig mitt styggeste år, haha. Hovedgrunnen til det er sminken. Jeg er virkelig helt ubrukelig på sminkefronten??? Akkurat det er noe jeg faktisk skulle ønske jeg var bedre til, faktisk. Jeg følger en del skjønnhetsguruer på YouTube, og jeg eeeeer så sjalu på de som klarer å eksprimentere med kule looker og generelt bare får til sminke. Her sitter jeg liksom og strever med å få til brynene og eyelineren fortsatt, liksom.

Men en ting er sikkert, og det er at jeg har kommet meg siden i fjor. Altså:Er det ikke normalt at man skal bli penere og penere med årene? Jeg håper og tror at jeg har hatt den utviklingen siden ungdomsskolen, men 2. klasse på videregående var liksom et unntak - der brøyt jeg ut av mønsteret. Jeg husker jeg ikke hadde spesielt god selvtillit på denne tiden, faktisk følte jeg meg helt ræva. Tok aldri selfies, ville ikke se meg selv i speilet eller ta nærbilder. Altså, stygg var jeg jo absolutt ikke - men jeg følte meg bare ikke så bra som man burde gjøre.

Nå er jeg heldigvis mye mer komfortabel med meg selv. Det føles bra.

Noen flere som har hatt et år der de ikke følte seg helt on fleek?

nr. 1 på ønskelistenJeg unner meg selv svært sjeldent dyre ting. Når det kommer til klær, sko, jakker, tilbehør og vesker går jeg så og si alltid for det rimelige. Kanskje ikke så typisk en moteblogger (eller jeg er egentlig usikker på om jeg går under kategorien moteblogger, jeg er vel blitt mer hverdagslig med mote?), men det er slik jeg er. Jeg har jo penger, men jeg... ja, jeg liker ikke å bruke dem på en genser til 3000 kr. Da kjøper jeg meg heller 5 plagg for den prisen.

Da jeg var i Los Angeles for noen måneder siden hadde jeg likevel i baktankene å kjøpe meg en Chanel Boy bag. Altså, dere aner ikke hvor lenge jeg har siklet etter den. Vesker er noe jeg liker å ha av kvalitet. Jeg har én dyr designerveske fra Alexander Wang, og den har blitt brukt MYE. Faktisk så mye at den er skikkelig skitten nå :-( Men jeg har lenge hatt lyst på en mindre og mer elegant veske, og Chanel Boy er virkelig midt i blinken.

Så, jeg har sagt til meg selv at om jeg er flink å jobbe fremover, skal jeg unne meg selv denne. TENK på alle de fine antrekkene jeg kan style da... Er usikker på farge, det står som dere ser mellom svart (med gullreim), og rosa. Den svarte er jo klassisk, men jeg har faktisk erfart at lys rosa fungerer til utrolig mye. Dessuten synes jeg den ser litt freshere ut. Men hmm.. Svart er liksom safe.

Hvilken farge synes dere er finest? Svart eller rosa?

videoblogg: Dubai

Hey og god morgen, sweeties! Hvordan går det? I går var jeg en tur på café med Pål og Guro som en liten avskjed før Guro drar avgårde til syden i to uker. Såå heldig! Gleder meg til allerede til hun kommer tilbake jeg, da... Hehe. Anyyyways! Da jeg kom hjem igjen satte jeg meg ned og begynte å redigere videoen fra Dubai som jeg har hatt planer om å gjøre i over to måneder, men som jeg ikke har fått tid til å gjøre før nå fordi jeg har hatt så mye hengende over meg. Vel, endelig dere! Jeg får alltid skikkelig kick når jeg poster ny video på YouTube, så mitt prosjekt fremover blir å prøve å bli flinkere på den fronten. Det er jo så gøy! Jeg og Håkon skal forresten lage videoer altså (det er ikke glemt av!), men som sagt har jeg ikke fått ferie og dermed tid til overs for slikt før nååå :-) 

Men nå er jeg jo faktisk... blogger på heltid!! Så fremover vil jeg få både mulighet og tid til å gjøre mye mer ut av bloggen - det gleder jeg meg sinnsykt til. Håper dere er like gira!

REMEBER TO PUT ON 1080P FOR HIGH QUALITY

Herregud, denne turen... Det er to steder av alle plasser jeg har besøkt at jeg ønsker å dra tilbake til, og det er LA og Dubai. Disse dagene er en av de beste i mitt liv, og det hadde ikke bare med selve plassen å gjøre, men teamet. For en gjeng! Jeg elsker jobben min, og det at jeg får muligheten til å bli kjent med så mange mennesker gjør meg lykkelig. Folk i denne bransjen er så sykt utadvendte, kreative og fulle av energi. Jeg elsker det!

what a bomb bomber jacket

adlinks

Her er hva jeg har på meg! Beltet ble utsolgt på null komma niks, og shortsen er en annen modell fra Levis, men jeg prøvde å finne noe som så ganske likt ut. Den shortsen ovenfor her har jeg forresten veldig lyst på :-) Hva synes dere om jakken? Jeg digger den! Har alltid tenkt at jeg ikke kan bruke rosa siden jeg har oransje hår, men jeg synes det så litt kult ut med den kombinasjonen, jeg.

Bomber-jakken finnes også i svart HER og i militærgrønn HER.

uken som gikk

Ukens nedtur: At jeg kom opp i IT muntlig.

Men...

Ukens opptur: At jeg bestod og fikk 5 på eksamen i IT vel, haha!! Jeg ble mer glad for det enn for ferie, liksom! Det verste (eller beste) var at jeg var dritforbanna rett etter jeg hadde vært inne og hatt eksamen fordi jeg synes det gikk skikkelig dårlig og at jeg KUN fikk vanskelige spørsmål. Dro hjem og stod på kjøkkenet med broren min og rantet i en time, liksom. Når jeg skulle få karakteren og sensoren begynte med "Ja, jeg kan vel begynne med å begrunne karakteren da" tenkte jeg bare OOOOH her kommer 2'eren. Kan dere se for dere ansiktet mitt når han sier AT DETTE VAR EN FEMMER????

Ukens klapp på skuldra: Jeg har vært flink å trene styrke på mage annenhver dag! Og selv om jeg ikke har trent rumpe føler jeg likevel at den ser bedre ut enn den gjorde før?? Kanskje det har noe å gjøre med at jeg har gått opp et kilo?? Whatever it is, thank you! Yyyayy!! Jeg unner alle å føle seg komfortabel i bikini nå i sommer, selv om jeg vet hvor jævlig vanskelig det kan være.Ukens tanke: Jeg har tenkt mye på at alkohol ikke er bra for meg lengre. Etter RT har alkoholen rett og slett gjort meg helt SPRØ dagen derpå. Jeg blir som sagt veldig lite fyllesyk, men mentalt sett???? Altså, jeg føler psyken min blir helt satt ut av spill. Som jeg sa til en venninne av meg før vi skulle ut på fredag: "Jeg gruer meg til å være meg selv i morgen". Jeg våkner opp og føler meg diagnosert med angst for en dag. Sikkert ikke i nærheten av hvordan det er å faktisk ha angst (jeg hater når folk misbruker ordet angst forresten, dette kommer i et eget punkt), men jeg sitter i alle fall og føler meg helt ut av min egen kropp og tenker over ALT jeg har gjort dagen før og tidligere i livet mitt. Samtaler, oppførsel, ja, alt. Selv om jeg ikke engang var full og det ikke skjedde noe - jeg hadde det bare gøy liksom. Håper dette bare er en periode-greie, ass. Bivirkning av RT eller noe sikkert, lol.

Ukens tanke #2: Dette er noe som har irritert meg lenge, men som jeg av en eller annen tilfeldig grunn har tenkt på denne uken. Ja, altså: Folk som selvdiagnoserer seg selv uten grunnlag til det, og som bruker ordene angst og depresjon i hytt og pine som om det skulle vært hei og hade. Det er så utrolig respektløst overfor de menneskene som faktisk lider av depresjon og angst... Helt ærlig tror jeg enkelte folk glemmer hvor alvorlige de lidelsene faktisk er, og hvor dypt de sitter i et menneske... Du er ikke deprimert om du er nedfor en dag. Du er heller ikke deprimert om du er nedfor en uke. Det er helt normalt å være nedfor periodevis, uten at det er en alvorlig lidelse som står bak.

Ukens innkjøp: En råkul bomberjakke som jeg skal vise dere straks!Ukens fail: Jeg skulle lage falaffel, og etter en kafètur med min gode venn Vemund som hadde forklart meg hvilke ingredienser jeg trengte dro jeg hjem, kjempeivrig etter å lage mine første hjemmelaget falaffel. Altså, det gikk jo ikke an å steke dem???! Hele kjøkkenet var fullt i røyk og jeg måtte kaste alt sammen :-(

Ukens sang: Dette er jævlig flaut, men jeg fant en russesang her om dagen. Som jeg skulle ønske jeg fant for 2 måneder siden. Stempla for Livet 2016 - Stormruss. Hvorfor er sangene fra Trondheim så bra??? Jeg vet liksom hva de ulike skolene i Trondheim heter, er ikke det flaut hahahah?! DON'T BLAME ME PLEASE. Men altså, russesangene fra Trondheim har liksom en helt annen vibe enn drikke&pule-sangene fra de andre byene i Norge.

Om jeg skammer meg når jeg står på badet om morgenen og hører på russesanger? I juni? Ja. JA.

Ukens sang #2: No Money - Galantis. Den har jeg hatt dilla på en stund nå, men jeg har hørt mye på den denne uken. Og det minner meg bare på at det er SÅ synd at jeg var for full på LS til å faktisk huske at Galantis spilte denne sangen!! Det minner meg igjen på enda en ting; jeg må ha spørsmålsrunde om RT snart.

Galantiiiiiis <3 For et show!

 

good luck kriss

Hey og god kveld! :-)

Jeg la ut bilde på Instagram i går og fikk en del spørsmål om denne bikinien. Det er min 3. bikini fra Khongboom Swimwear, bare at denne er fra en norsk nettside. Jeg har jo kjøpt den fra den utenlandske siden før, men da må man dessverre betale toll og dyr frakt, så jeg ble glad da jeg så de har fått en norsk leverandør for dette merket. Wahine.no! (min er sponset)

Denne heter Conwy. Koden "Kristine" gir dere forresten 15% rabatt på nettsiden!

Nå driver jeg og rydder rommet mitt, kaster ting, sorterer klær og ommøblerer litt. På tide å få orden på alt jeg eier før jeg flytter! Som jeg sa til mamma: "90% av flyttelasset mitt blir klær, sko og jakker". Det er faktisk ikke kødd engang. Pynt og møbler får jeg kjøpe når jeg har ankommet hovedstaden - klærne mine er viktigst nå i første omgang i alle fall. Haha. Jakkegarderoben min er faktisk et alvorlig problem. Jeg mener, å bare ta med meg mine egne jakker fra de 3 kolleksjonene mine for Jofama blir et problem liksom. Ser for meg at mamma og pappa kommer til å bli så oppgitt over meg under denne prosessen.... Hahahah. GOOD LUCK WITH THIS KRISS.

vacay

Vacay mode; on!

I går kveld (les: natt) laget jeg til tidenes koseligste krok i senga mi med masse dyner og puter, og så Modern Family til langt på natt. Det er hva jeg kaller ferie, ass. Den serien eeeeeer forresten så bra?! Jeg sitter der for meg selv og ler meg ihjel av Phil og Cameron haha, de gjør seriøst dagen min. Cameron minner  om en blanding av broren min og Vegard Harm. Kan Vegard plis bli vennen min? Da har jeg det jeg trenger, liksom.

Når kvelden kom i går var jeg helt utslitt, uten at jeg helt vet hvorfor. Kanskje jeg fortsatt prøver å lande etter skoleslutt... Det siste halve året har egentlig bare gått i ett, jeg tuller ikke når jeg sier at jeg ikke har slappet av enn mer enn to dager sammenhengende i 2016. Det har vært festing, avsluttende prøver og skolearbeid i hytt og pine, reising, mye jobb, revy, russetid, eksamen og well, det er kanskje ikke så rart at jeg er sliten. Men dæven, jeg er så spent på det kommende året. Jeg har så masse sommerfugler i magen! Til helgen drar jeg forresten til Oslo, og agendaen min er ganske så full allerede. Jeg skal se på leiligheten, møte Vero, ha møter og sååå; skal jeg på festival!BLI MED MEG PÅ FESTIVAL - VINN BILLETT TIL DEG OG BESTEVENNEN DIN

Jeg får lov å dele ut 2 billetter til festivalen, by the way! Festivalen heter Piknik i Parken og du finner mer informasjon om den her. Legg igjen en kommentar i dette innlegget (husk mailadresse), og så trekker jeg en vinner som får ta med venninnen eller kompisen sin. Kanskje jeg ser dere der? Om du ikke har noe å gjøre på i helgen er jo dette en genial ting å ta med seg bestevennen sin på :-)

Oh ooh, vinneren trekkes i kveld! Så dere må melde dere på nååå, hihi.

Snack time med lillesøss! Om vi kan å kose oss? Yeah. Mamma kom hjem fra syden for noen dager siden, og selvfølgelig hadde hun kjøpt Kinder Bueno. Altså, det finnes faktisk ikke en bedre sjokolade enn den.

hvor var du da det var kirkevalg?

For ikke mange dager siden våknet jeg til nok en hjerteskjærende tragedie som hadde rammet verden. Skyting på en nattklubb i Orlando. 50 mennesker drept, med et homofobi-motiv som bakteppe. Ufattelig trist og vondt. Jeg fatter ikke at det eksisterer slik ondskap engang.

Nå skjedde jo dette i USA, men det kunne likså godt vært Norge som ble rammet. Det finnes homofobi her også, det vet vi godt. I høst da det var kirkevalg her i Norge, var homofilt ekteskap for første gang et issue - det ble endelig satt på dagsorden. I stemmeboksen til kirkevalget fant du et hefte hvor hver representant uttalte seg om hva de mente om at homofile skal få lov å gifte seg i kirken. Jeg oppfordret dere faktisk her på bloggen til å stemme på de som støttet nettopp dette, fordi det er noe jeg bryr meg om og som står meg nært. Jeg stemte på de representantene som støtter rettighetene til de homofile. Alene kan jeg ikke forandre noe, men jeg var i alle fall med på å gjøre en forskjell.

Og greia er; jeg synes det er viktig å delta aktivt for at forandringer skal skje, i stedet for å bare sitte og proklamere om ditt og datt i sosiale medier. Faktisk blir jeg litt oppgitt når jeg ser folk legge ut RIP og #prayfor i sosiale medier uten å ha rørt en finger for å forhindre årsaken til det som skjedde. Som for eksempel å ta seg tid til å legge igjen en stemme til kirkevalget... Jeg sier ikke at det ikke er lov å skrive RIP og vise medfølelse, men jeg føler bare at fokuset på å faktisk gjøre en forskjell forsvinner litt, og at vi heller blir sittende og bare klage. Homofobi forsvinner ikke av å legge ut et bilde på Instagram med #prayforOrlando i løkkeskrift.

Litt tanker på en ellers fin sommerdag. Ser for meg at det kanskje er en del som ikke er enig med meg, men dette er det jeg føler i alle fall, og det har irritert meg en stund.

Nå skal jeg ut i sola :) Xx!

jeg er helt hekta

God morgen, sunshines! HALLELUJAH så deilig å våkne i dag! Jeg har nettopp skiftet til favoritt-sengetøyet mitt som kjennes ut som silke, og vet dere hva? Nå skal jeg fortelle dere en liten fun fact. Jeg pleier å sørge for å IKKE bruke det sengetøyet i ukedagene når jeg har hatt skole, av den enkle grunn at jeg rett og slett ikke kommer meg opp av senga da - fordi det er så innmari deilig. Ha-ha!!! Så dette sengetøyet er special ferie-edition!

Jeg stod opp for en stund siden, men har brukt morgentimene på å planlegge den kommende uken. Om noen dager drar jeg til Oslo for litt jobb og for å møte min kjære Vero igjen. Åh, det skal bli herlig! Jeg gleder meg allerede.

Nå skal jeg ut på en joggetur med mamma. På tide å komme tilbake i treningsrutinene igjen! Det gjør så mye med humør og sinn, så jeg skal prøve å innføre treningen for real nå i sommer. Tar fortsatt mageøvelser annenhver dag da, det har jeg klart med glans! Utenom de tre dagene jeg jobbet med eksamen, men det er vel en OK unnskyldning? 

Før jeg skal på trening må jeg ha litt påfyll i magen. HAR DERE SMAKT DENNE FOLKENS?? Bare for å presisere så er dette ikke reklame, selv om jeg gjerne skulle ønske Fjordland ville samarbeide med meg og at jeg fikk betalt for dette innlegget, haha. Jeg smakte denne for første gang i eksamensperioden min, og jeg ble helt hekta. Hadde denne med jordbær-smak med meg på alle eksamenene mine, hihi. Smaker som Rislunsj, bare at det er sunt. Jippiii! (Den med Bringebær er ikke god synes jeg, forresten)

Se der, ja. Fortsatt neonmaling i trynet etter fredagen, haha.. Huden min ble fin igjen forresten, thank God! Det var visst bare et lite utbrudd. For sikkerhetsskyld har jeg smurt meg med SPF 50 helt siden det, og det har jeg planer om å gjøre det i lang tid fremover. DENNE gangen har jeg lært. Det er dritdigg å være brun i ansiktet, men det er virkelig ikke verdt det. Jeg vil heller være hakket lysere i huden og kvisefri, enn kjempebrun, men kvisete og oljete.Nå i det siste har jeg fått skikkelig sansen for å bare sminke øynene og brynene, og ikke huden. Det er så ekkelt å ha på foundation i sola, er jeg den eneste som synes det??

Pjuh, ble mye mas fra meg i dag. Jeg er skikkelig inspirert i dag. Vil trene, blogge mye, prøve ut nye matoppskrifter, planlegge og ja.. bare alt. Aaah, elsker slike dager. Nå venter mamma på meg, på tide å få på seg treningsklærne! Snakkes babes.

å flytte ut av pikerommet

Snart er det på tide å si farvel til dette rommet. Ææ, er ikke det rart a. Jeg skal FLYTTE? Det føles kjemperart og uvirkelig. Forrige gang jeg flyttet var jeg 6 år, men det var bare fordi vi bygde et hus 10 minutter unna der vi bodde før. Ikke store forandringene, nei. Med andre ord har jeg omgitt meg i de samme omgivelsene sånn cirka hele livet mitt.

Boplass-jakten, lurer dere kanskje på? Jeg har sett på litt forskjellig og pratet med folk jeg kjenner, og det er faktisk en plass som muligens er aktuell. Wæææ! Ingenting er bestemt så jeg vil ikke si så mye om det før jeg faktisk vet selv om det skjer, men det fikk meg i alle fall til å glede meg skikkelig, sånn på ekte. Jeg klarer nesten ikke å vente til å innrede et helt nytt rom, og bare starte helt på nytt. Det rommet jeg har nå er så kjedelig synes jeg, eller, jeg føler det er få muligheter til å gjøre endringer. Mamz og papz skal hjelpe meg og Håkon med flyttelasset, så når vi kjører til Oslo blir det nok en tur innom IKEA for å gå litt crazy der ja. Har allerede bestilt marmor-klokke som skal henge på veggen faktisk - klar sa du?

Det blir kjempegøy å ta dere med på denne prosessen! Håper dere er like gira som det jeg er, hihi.

new skirt

Dette skjørtet fant jeg på tilbud til 50 kr på Bik Bok! Det eneste jeg tenkte var at dette er SÅ meg! Jeg elsker det. Ser for meg 10 ulike antrekk allerede, haha :-)

Hva synes dere?

jeg tror sjelden på slike ting

... but let's give it a try!

FOR BIGGER BROWS AND BETTER SKIN

Say hello to my new babies! Jeg satt og så på skjønnhets-YouTube-videoer her om dagen, og etter å ha sett mange anbefalinger av Jojoba Oil MÅTTE jeg bare hive meg i bilen og kjøre til nærmeste helsekost-butikk. Jeg sliter nemlig med at huden min er begynt å bli oljete igjen, og denne skal tydeligvis gjøre susen. Tror sjelden på slike ting, jeg har tross alt prøvd nærmest alt når det kommer til kviser, men jeg synes argumentene høres noenlunde fornuftige ut, faktisk. Denne oljen skal nemlig balansere oljeproduksjonen i huden, og dermed også redusere talgproduksjonen. Vet ikke om det funker, men jeg gir det i alle fall et forsøk. Kostet meg ikke mer enn litt over en 200-lapp, så!

Castor Oil har jeg fått anbefalt av mange av dere faktisk, den skal visstnok påføres på bryn og vipper for økt vekst. Jeg har brukt den 3-4 ganger før jeg har lagt meg, og jeg innbiller meg at den har gitt litt resultat av bare det?! Jeg må prøve den over lengre tid før jeg kan si noe, men det lover i alle fall bra. Brynene mine er jo blitt ganske fyldige nå, men er det ikke store bryn som er i vinden nå for tiden, da? The bigger, the better!

FOR BIGGER BROWS AND LASHES

FOR LESS OILY SKIN

Er det noen av dere som har erfaring med disse produktene? Gøy å høre hvordan det har gått med dere, isåfall. Om produktene faktisk funker på meg skal jeg si ifra til dere her på bloggen, så klart :-)

"har du tatt silikon?"

adlink

Belte fra Nelly til 179 kr HER

Dette beltet kommer til å bli myyye brukt fremover, kjenner jeg meg selv rett. Det passer til seriøst a.l.t. Kjoler, jumpsuits, shorts, bukse... anything!

Believe it or not, jeg har faktisk fått et par spørsmål om det i det siste. Men nei, det har jeg ikke. (Lol, når skulle jeg fått tid til det nå i eksamensperioden...) Greia er bare at det ene brystet mitt har VOKST??? Sånn skikkelig?? Det er ikke noe jeg bare innbiller meg, for nå er det større enn bare en liten håndfull - slik det alltid har vært. Haha. Det er skikkelig rart. Jeg elsker størrelsen tho, men problemet er jo at det andre brystet er like lite som det alltid har vært... Er klar over at det er helt normalt at det er ulik størrelse på brystene, men nå er det faktisk en så stor forskjell at det ser rart ut. LOL.

Følelsen av å våkne i dag av at folk her hjemme dro på jobb mens jeg visste at jeg hadde ferie var ikke annet enn FANTASTISK!!! Tenk at det endelig er sommerferie! Jeg våknet jo selvfølgelig 07:45.... :-) Men det gjorde meg egentlig ikke noe, for da kunne jeg ligge i sengen og scrolle gjennom Instagram og snappe med folk en stund før jeg stod opp. Haha, elsker slike morgener.

Til tross for at det er ferie har jeg hatt hendene fulle i dag. Jeg har løpt rundt i hele dag, mailet, tatt bilder, møtt Vemund, kjøpt neonmaling, vært en tur innom skolen og stresset rundt. MEN, jeg har kost meg. Jeg trives sånn om dagen, og det at jeg har mye jobb på gang gjør meg bare motivert. Liker å ha ting på agendaen, jeg.

Nå skal vinen sprettes og neonmalingen på; det er tid for neonparty!

på tide å få ting på stell igjen

With Guro and Pål <3

Ååh, jeg ligger her helt utslått i senga mi. Endelig.ferie.for.svarte... Jeg er helt utmattet etter disse dagene. Det ser man både på meg og på rommet mitt. Det står 10 ulike kopper og glass spredt rundt her. En blanding an kaffekopper og svære Cola-glass. 6 tomflasker med Farris og P-Max. Et par tomme Red Bull. Masse skittentøy. Bøker overalt. Gammelt sengetøy. Haha, you know the drill. Skal bli godt å få ting litt på stell igjen, ja.

Tusen takk for så mange fine kommentarer fra dere, forresten. Dere er fantastiske!

13 års skolegang; check!

adlink

Det siste døgnet har fullt av følelser. Jeg har truffet Pål som endelig har kommet hjem fra utveksling, jeg har jobbet med eksamen, jeg har HATT eksamen.... og jeg har søren meg nettopp fullført 13 år med skole. Sånn offisielt. Jeg vet jeg har gjort min siste eksamen til en muntlig greie, og jeg var kanskje en av få som gråt da rektor leste opp siste eksamens-pulje for to dager siden, men jeg har aldri følt meg i en så håpløs situasjon som jeg gjorde da jeg fikk vite at jeg skulle ha muntlig eksamen i et fag jeg har ligget på 2 i det siste halvåret. Jeg har vært oppriktig redd for å stryke, og alt som har stått i tankene mine er; hvor kjipt er det ikke å stryke på sin SISTE eksamen?

Jeg fikk faen meg karakter 5.

Hardt arbeid lønner seg, og det har jeg virkelig fått bekreftet i dag. Du kan få til ALT, bare du går inn fort det. Selv i faget du hater, og som du føler du ikke får til i det hele tatt. Jeg burde jo heller ha jobbet gjennom hele året i stedet for å bruke skoletimene på å handle på Nelly og blogge, men ja... jeg ga opp. Orket ikke å prøve, for det føltes bare helt håpløst. Like uforståelig som gresk. Så ja, jeg gamblet på at jeg ikke ble trukket opp i eksamen i IT rett og slett. Det viste seg å være en dum idé, haha. MEN. Jeg bestemte meg for å  ha en positiv innstilling og jobbe beinhardt de 48 timene. Jammen klarte jeg å knekke et par koder her og der, og deretter kapre til meg 5'eren på eksamensdagen. Og jeg mener det, jeg var oppriktig redd for å stryke.

Så her glad ble jeg da jeg fikk vite karakteren min!! VGS, I'm out!! It's been a pleasure!

I dag da jeg skulle finne antrekk tenkte jeg at det sikkert ville hjelpe på å føle meg skikkelig fin, så jeg tok på meg rød leppestift, smykke ooog mitt nye belte som jeg ELSKER. Har lett etter et slik "western" belte i lang tid, og da jeg fant dette til kun 179 kr måtte jeg bare ha det.

Western belt fra Nelly HERGOD SOMMER A!

en heftig avslutning

En av grunnene til at jeg har hatt en så sterk motivasjon til å gjøre det bra på skolen er fordi jeg har alltid følt at jeg har noen jeg vil gjøre stolt. Mamma og pappa, for eksempel. Jeg vet hvor glad de blir når jeg drar inn en bra karakter. Storebroren min, også. Han er veldig smart og jeg ser skikkelig opp til han for det, så når jeg gjør det bra på skolen er han ofte en av de første jeg forteller det til. Men denne gangen? Denne gangen er det dere jeg vil gjøre stolt. Tusen millioner takk for alle oppmuntringene jeg har fått det siste døgnet. Dere har vært tidenes motivasjon oppi all jobbingen. Jeg føler meg altfor heldig... TUSEN takk, igjen.Jeg vet at det bare er "en eksamen", og èn dårlig karakter på kortet kan jeg fint leve med, men problemet mitt har vært at jeg har vært så innmari redd for å stryke. Heldigvis har dette snudd nå. Jeg sa til meg selv i dag tidlig: Fra og med nå av skal jeg bare være positiv, og se muligheter fremfor hindringer. Det hjalp! I tillegg har jeg pratet litt med faglærer og jobbet med andre fra klassen min i dag, så jeg føler jeg har kommet et stykke på vei. Ja ja, det blir en heftig avslutning på 13-års skolegang på meg i alle fall! Haha!

Nå er jeg i overraskende godt humør, og det stresser meg litt i grunn. Burde jeg ikke være nettopp.. stressa?! Haha. Sitter her og gleder meg til klokka bikker midnatt i dag, for jeg elsker nattetimene. Jobber sinnsykt effektivt når alle andre sover.

Tenk at det snart er ferie!!!! Det er så syyyykt!

"ullebø, kristine"

Muntlig trekk. Informasjonsteknologi er neste ut i ilden.

"Ullebø, Kristine"

Meg: "Hah"

Meg 2 sek etterpå: "Okey FUCK...."ER DET MULIG!!!!!! Jeg hater dette, men jeg har heller ingen å klage på fordi jeg har selv valg dette faget. Jeg som var så sikker på at jeg ville bli trekt opp i matematikk, siden vi var et parti på akkurat 7 der. Den gang ei. Tårene bare rant og rant, og det var med stigende fortvilelse at jeg forstod hva de 48 neste timene har å by på. Vel, her er det bare å ta seg selv i nakkeskinnet og gjøre det beste ut av situasjonen. Jeg må starte fra scratch og lære meg det helt elementære med programmering, slik at jeg er i stand til å gjøre i alle fall noe når jeg får utdelt oppgaven 45 minutter før eksamineringen. (Topp at jeg fikk den jævligste eksamensmodellen også, da!) Disse to døgnene lærer jeg forhåpentligvis mer IT enn hva jeg har gjort i løpet av hele VG3, haha. Har allerede vært i kontakt emd en bloggleser som studerer datateknologi ved NTNU, så jeg er i alle fall på vei til noe her. Jeg skal søren meg jobbe RUMPA av meg nå, kanskje jeg til og med klarer å kapre til meg en god karakter om jeg setter godviljen inn.

Men først og fremst... må jeg sørge for at jeg ikke stryker. Auch.

årets første fjelltur

Jeg ble ikke trukket opp i dag. Haha, jeg elsker at dere er bekymret for at jeg har kommet opp i IT fordi jeg ikke har gitt lyd fra meg før nå... Dere er skjønne! Vel, til min store fortvilelse ble alle de gode fagene robbet fra meg i dag. Elever ble trukket opp i religion og historie i hytt og pine følte jeg, men navnet mitt var ikke å høre dessverre :) <3 Damn. Det er to fag igjen som jeg kan komme opp i nå: matte og IT. Haha, fy fader. La oss håpe at alle de lykke til'ene dere har gitt meg gir uttelling i morgen. Jeg GRÅTER av lykke om jeg får matte og ikke IT.

Time will show! I går var jeg forresten på årets første fjelltur med Guro, og det var jammen meg på tide. Jeg elsker jo å gå på fjelltur, så denne sommeren har jeg lovet både meg selv og venner at mange fjell skal bestiges. Her ser dere forresten Førde! Ser ganske fint ut herfra, spør du meg :-)

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Prøvde iherdig å få et bra bilde der vi stod på hendene, men jeg SUGER tydeligvis??? Trodde jeg stod helt rett opp ned, men tydeligvis ikke i følge bildene. Haha. Sånn her følte jeg meg i dag tidlig da rektor leste opp navnene og mitt ikke ble lest opp...

Snart ferdig å mase hull i hodet på dere om eksamen, forresten. Om tre dager er jeg ferdig for godt, da blir det ikke snakk om skole og eksamen på i alle fall et år, haha.

når du våkner gråtende

Jeg stod i gangen på Hafstad videregående og gråt mens en lærer trøstet meg fordi jeg hadde kommet opp i IT muntlig..... jeg våknet med en TÅREVÅT pute. Heldigvis kunne jeg puste lettet ut når jeg så at klokka bare var 05:37 og jeg kom på at det enda var et par timer til vi hadde trekk i muntlig og at det bare var en drøm. Men altså, for en traumatiserende natt. Er dette er frempek på at jeg blir trukket opp i IT eller noe? Akkurat nå er jeg så nervøs at jeg ikke klarer å kjenne sultfølelsen engang, men jeg klarte akkurat å presse i meg frokosten. Klokka 09:00 i dag eller eventuelt i morgen får jeg altså dommen, men om IT ikke blir trukket i dag og jeg heller ikke kommer opp i dag så vet jeg jo sånn 90% hva jeg kommer opp i uansett... Ååååhhhh. Jeg kan ikke huske sist jeg var så nervøs for noe!!

Jeg følte jeg måtte balansere innlegget med litt fine bilder. Haha, uff. Wish me luck.

(PS! Tusen millioner takk for så mange fine kommentarer på det første innlegget mitt i går, dere er så fantastiske!!)

oppdatering på HAIRCARE

annonse

Søndag, hey hey! En dag jeg med tiden har fått litt sansen for. (Med mindre man har vært ute dagen før, vel og merke...) Jeg lå og dro meg i senga i sikkert en time før jeg stod opp - er det en dag i uka man kan gjøre det så er det jo nettopp på søndagen. Cravet skikkelig på yoghurt i dag morres, så da laget jeg meg et glass med litt av hvert oppi; jordbæryoghurt, havregryn, syltetøy og mandler. Deilig kombinasjon!

Ved siden av ble det et iskaldt glass vann (jeg har blitt mye flinkere på å drikke det nå!), kaffe og to tabletter med HairCare, som er blitt en del av min daglige rutine.

Jeg presenterte HairCare for dere her for ikke så lenge siden, og siden jeg har gått på tablettene en stund nå, tenkte jeg å komme med en oppdatering om hvordan det går. Dette er jo et produkt som gir effekt over tid - selv om jeg allerede har fått et resultat jeg er veldig fornøyd med vil jeg likevel fortsette å bruke det fast. Det er anbefalt å ta tablettene i 12 måneder, faktisk! Så, frem til nå? Jeg ser skikkelig resultat - mye fortere enn hva jeg hadde forventet! Ikke bare har det blitt lenger, men mye tykkere og mykere også. Ja, mykere faktisk. Konsistensen på håret føles helt annerledes ut, jeg sitter liksom og tukler med håret mitt hele tiden, haha. Det er så deilig!

Og; jeg mister mindre hår enn før. Før kunne hele vasken være full av hår etter at jeg hadde børstet det - det har heldigvis roet seg på den biten.

Smaker tablettene ekkelt? er det noen som spør meg. Vel, ja. De er ikke spesielt gode, haha... Grunnen til det er fordi de inneholder ølgjær, som i lang tid har blitt brukt som tilskudd for å styrke håret. Jeg prøvde meg på ølgjær i en periode da jeg gikk i 9. klasse husker jeg (haha, les innlegget her, ler av måten jeg skrev på), og ølgjær har en helt forferdelig smak, ugh. Jeg synes det er mye bedre å ta det i tablett-form, da! Det er bare å holde seg for nesen akkurat i det man svelger tablettene, så kjenner du det ikke :-)

... og det er jo absolutt verdt det. Se så fint håret mitt er blitt nå:

Wiiie! Takk til HairCare 

VIP-kode til Nelly-salget!

adlinks
 
Hey dere! Sola skinner, det er fortsatt helg og... Nelly har et giiiigantisk salg akkurat nå! Kan det bli bedre?! Salget åpner for alle i morgen, men Nelly har gitt meg en VIP-kode som gir dere tilgang før alle andre. Woho! Jeg vet ikke med dere, men søndag er for meg den ultimate dagen for nettshopping. Jeg har allerede surfet meg gjennom 20 sider haha, handlekurven min er vel kanskje litt for full nå... Men så er det jo salg, så man får det til en mye billigere penge og det letter på samvittigheten ;-)

Den svarte og sølv kjolen på nederste rad forresten... Altså, HVOR fin? Jeg dør!
 
Trykk HER for å komme til salget. Koden du skriver inn er KRISTINEVIP.

ville en større rumpe gjort meg lykkelig?

Vi har alle gjort det. Stått i speilet, pekt ut kompleksene. Tenkt på hva som kunne vært mindre, og hva som kunne vært større. Bare den ene tingen, ikke sant? Faen, da hadde jeg sett bra ut tenker du. Jeg gjør det selv. Hvordan ville jeg sett ut med litt silikon i puppene mine, tro? Med en tynnere nesetupp? Med botox i kinnbeina? Hva med en rumpeforstørring, kanskje?Det skremmer meg at jeg har sittet og faktisk vurdert det. Jeg blir flau av å si det, men jeg vil være ærlig med dere. Jeg har søkt opp klinikker i Oslo og Bergen, jeg har ligget i sengen min på kvelden når jeg egentlig burde sove og lest 20 ulike tråder i Kvinneguiden-forumet som omhandler neseoperasjon. Desto mer jeg leser, desto mer føler jeg at jeg mister meg selv. Jeg er 19 år og går fortsatt på videregående - det at jeg sitter innabords med kunnskap om hvilke klinikker og til og med hvilke KIRURGER som er best på nesekirurgi i Norge skremmer meg. Jeg vet hva flyprisene tur-retur Istanbul er, for det er jo dit man drar for å sette inn implanter i rumpa si, er det ikke? Faen, er ikke det sykt?

Jeg hadde kanskje sett bedre ut med bittelitt større pupper, ja. En større stump hadde sikkert gjort meg hakket mer babe også, men så spør jeg meg selv... HADDE jeg blitt mer lykkelig? Hadde jeg fått bedre selvfølelse? Ville livskvaliteten min økt?

Nei.

Det jeg derimot tror er at jeg hadde mistet bakkekontakt om jeg hadde hevet meg inn i denne sirkelen. Jeg vil virkelig ikke glemme de ekte verdiene her i livet. Allerede  merker jeg hvor altoppslukende utseende er blitt for meg. Det er for mange faktorer som spiller inn, og som hele tiden må være "på stell". Her om dagen fikk jeg noia når jeg så tendenser til kviseutbrudd igjen, og jeg var seriøst i dritdårlig humør hele dagen. Jeg vurderte å si nei til å bli med ut med venner, fordi jeg var påvirket av at utseendet ikke spilte 100% på lag med meg. Da måtte jeg seriøst ta meg i nakkeskinnet og tenke, BETYR det virkelig noe? Jeg er frisk, jeg har gode venner og en familie som elsker meg. Det er det som betyr noe.

Jeg tror ikke det å fylle et par gram silikon i puppene er skadelig i seg selv, jeg tror bare at hele den pakken med operasjoner er med på å føre oss inn i en overfladisk og verdiløs verden. Vi glemmer hva livet faktisk er. Når jeg står med stjerneskudd i hånden min den siste dagen i året vil jeg se tilbake på året som har gått og minnes de morsomme sommerkveldene med venninnene mine da vi lo så mye at vi fikk magesår, de fine ferieturene og de spontane påfunnene. Jeg vil ikke at en rumpeoperasjonen i Istanbul skal være det jeg husker best.

løs dilemmaer med Picklepick

annonse

Er det noen gang du har et skikkelig dilemma? Kanskje du ikke klarer å bestemme deg for hvilken av de to kjolene du skal ha på deg på kveldens fest? Eller kanskje du er usikker på om du skal lage taco eller pizza til middag med venninnene dine?For en stund tilbake var jeg i Oslo og besøkte to karer som har laget en app for nettopp slike dilemmaer... Picklepick heter den! Her legger man ut en "pickle" som består av et eller to bilder, etterfulgt av et spørsmål. Eksempelvis: du legger ut bilde av de to aktuelle kjolene dine for kvelden, og så skriver du: "Hvilken kjole skal jeg ha på meg?". Folk kan da stemme ved å trykke på et av bildene. Helt genialt! Jeg er SYKT ubesluttsom når det kommer til slike ting... Aner ikke hvor mange ganger jeg har stått i prøverommet for eksempel, og lurt meg ihjel på om jeg skal kjøpe plagget eller ikke. Litt ekstern hjelp hjelper alltid :-)

Jeg hadde troen på denne idèen fra dag 1 - det var en grunn til at jeg dro til Oslo kun for å ha møte med dem. Jeg synes rett og slett det var et skikkelig interessant konsept. Nå er appen endelig live, og den har blitt superpopulær allerede! Mange av dere har den kanskje på mobilen nå? Picklepick er en app som både er praktisk og underholdende. Den brukes ikke bare når man virkelig trenger hjelp til å ta en avgjørelse, jeg er innom flere ganger daglig bare for å bla gjennom pickles liksom.

Jeg anbefaler dere forresten å følge @dilemmakongen, haha! Her snakker vi type: "Måtte gå grunnskolen om igjen, eller jobbe i kloakken livet ut?". Jeg kan sitte og fundere på disse pickle'sene i evigheter, haha...

Her har dere to av mine pickles :-)Jeg klarer virkelig ikke å velge mellom Chris og William... Det er jo umulig?!Last ned Picklepick og prøv dere også, da vel :-) Og så må dere gjerne følge meg - jeg heter @kristineullebo. Om dere laster ned må dere forresten gjerne legge igjen brukernavnet her i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt innom profilene deres.

jeg lærer aldri

Jeg elsker denne bikinitrusen! Den er fra Victoria's Secret, kjøpte den da jeg var i Florida for et par år tilbake :-)

Tusen takk for masse tips angående hud i går, forresten. Det setter jeg veldig stor pris på! Hudlegen jeg går til har gått i pensjon, så jeg har bestilt time i Bergen om en uke. Pokker, nå angrer jeg virkelig på at jeg har tatt solarium, selv om jeg selvfølgelig har brukt faktor i ansiktet. Skulle trodd jeg hadde lært nå, liksom...?! Jeg blir helt oppgitt av meg selv. Det er helt sykt hvor stort ønsket er etter å være brun, det overskrider liksom alt annet og jeg viser gang på gang at jeg ikke klarer å tenke langsiktig. Fra nå av blir det seriøst sunblock i trynet - huden min i ansiktet tåler jo ikke sol i det hele tatt virker det som. Bahhh. Men dere, nå skal jeg slutte å klage!

I går var i alle fall en fin dag. Jeg slappet av i sola (med ansiktet i skyggen, haha...), spiste pita-taco med familien på verandaen og så dro jeg ut en tur på kvelden. Jeg har mast på mamma så lenge nå om å lage falaffel, så det skal vi gjøre i dag. Gleder meg! Håper de blir like gode som de jeg spiste i Dubai, hihi.

jeg er så redd for tilbakefall

I dag stråler sola ute! Og det er helg! Wohoo! Jeg har hatt fri i to dager da, men fredag er alltid deilig. Det er noe med stemningen. 

Dagen har gått til jobbing så langt, og nå skal jeg snart dra en tur til byen for en time hos hudklinikken. Skal bare ordne opp i et arr i ansiktet, men pokker, jeg har lyst å starte på Isotretinoin igjen. Legene er sinnsykt strenge med det, men jeg får prøve alt jeg kan å trygle meg til det. Huden min begynner nemlig å gå tilbake til normalen nå, det vil si; huden min er fet og oljete, og prikkene er sakte men sikkert på vei tilbake. Det ORKER jeg ikke, virkelig. Jeg føler meg teit når jeg sitter og klager over noe så overfladisk, men dette med hudproblem er noe som sitter veldig dypt inni meg, og jeg har strevet så enormt mye med det. Folk sier at selvtillit kommer innenifra, men jeg kan med hånden på hjertet si at etter at jeg gikk fra en hud full av kviser til fin hud ble selvtilliten min tusen ganger bedre. Jeg har aldri vært så komfortabel med meg selv som jeg har vært det siste året.

Så, vi får se. Om jeg skal jobbe som modell fremover går det i alle fall ikke an at urenhetene utvikler seg mer enn det her, forhåpentligvis er det er argument til hudlegen. Det får meg forresten til å lure på hva i ALLE dager verdenskjente modeller gjør hvis de plutselig får uren hud?? Hva om Candice Swanepoel får kviseutbrudd i ansiktet en uke før Victoria's Secret Fashion Show?? Tviler på at de får beskjed om å drikke mer vann, sove mer og rense ansiktet morgen og kveld slik som vi normale mennesker får, lol. Tror heller ikke at hudlegen sier at "du må dessverre ha ansiktet proppet fullt av svære kviser dersom du skal få gå på denne kuren". Hah. JA, det finnes sminke og det finnes Photoshop, men faktum er at byråene heller velger de modellene som har fin hud, slik at de slipper å bruke penger, tid og ressurser på å dekke og redigere bort urenheter.

hvem krangler om slikt?

Good morning, sweethearts! Gøy med så mange tilbakemeldinger på gårsdagens mystory, haha. Jeg vil bli flinkere på å "videoblogge" via Snapchat - det er jo så moro! I går hadde altså jeg og Håkon en heftig krangel. Det begynte med at vi bare stod og pratet sammen om dagen vår på kjøkkenet, god stemning med andre ord. Mens vi prater spotter han tilfeldigvis Farrisen min i kjøleskapet mens vi pratet, så han skøyt kjapt inn at han skulle handle inn mange flasker når det kommer på tilbud i butikkene. Vel... Det endte med en lang diskusjon om hvorvidt Farris kommer til å være på tilbud i butikkene i sommer. Jeg mente det ikke kom til å være det fordi de har kjørt samarbeid med en rekke bloggere, og han mente motsatt. Pappa står oppgitt ved siden av og lurer på hva i all verden vi krangler om.... Hahaha. Det endte med at vi gikk på hvert vårt rom og var sure på hverandre.

En HELT normal dag i Casa De Ullebø med andre ord.

Fy søren, så deilig det er med fri forresten! Jeg har jo nesten tatt sommerferie, og det er litt skummelt med tanke på at jeg faktisk har en muntlig eksamen igjen som må gjennomføres. Jeg tror faktisk jeg må jobbe litt med matte og IT i helga, for sjansen er ganske stor for at jeg kommer opp i nettopp de fagene nå. Pokker heller. Etter første trekk har det nemlig blitt litt innsnervet med hvilke fag som gjenstår, og jeg begynner å se et mønster her nå... Det er helt krise. Ingen i IT-klassen min har kommet opp i noe enda, og læreren i det faget har heller ikke noen andre klasser.

Så? Jeg sitter her og lurer på hva i all verden jeg skal gjøre for å bestå..... :-))))

Vi var og badet her om dagen, forresten! Dette er altså kulpen som jeg prater om hele tiden. Er det ikke vakkert? Skikkelig idyllisk sted, spør du meg! Vel, når det ikke kryr av unger, da... Det pleier nemlig å være stappfullt her, haha.Pannekake-middag med lillesøss slår heller ikke feil på en så vakker dag! Pannekaker er seriøst livretten hennes, så hun stråler alltid av glede de gangene det står på menyen. Haha, søta mi.

det blir så sykt uvant

adlinks

Sko fra Nelly; HER, topp fra Nelly; utsolgt (men du finner akkurat samme i rose HER, grå HER, hvit HER og navy HER), solbriller fra Nelly; HER


Skjørt fra Jofama, choker fra H&M

Her er noe av det jeg bestilte her om dagen. Jeg er vel ikke alene om å synes hentelapp fra Nelly er dagens høydepunkt, hihi? HVOR vakker er ikke disse skoene og denne toppen, forresten! Jeg har skoene i svart allerede, men hælene ble ødelagt da jeg brukte dem på shoot i ørkenen i Dubai, så jeg kjøpte nye i beige. Kommer til å bruke de supermye i sommer! Og som dere kanskje har fått med dere er topper uten stropper virkelig i vinden på motefronten nå, jeg digger denne trenden. Kombinert sammen med en choker er det virkelig perfekt :-)

Etter vi hadde trekk til muntlig i går heiv jeg meg rett i bilen, hentet disse klærne og så kjørte jeg til det som i mine øyner er en av de fineste plassene her jeg bor, for å ta bilder. Herregud, først nå innser jeg at det faktisk blir litt trist å flytte fra vakre Vestlandet. Førde som by synes ikke jeg er noe fin i det hele tatt (let's be honest here), men naturen rundt derimot - den er virkelig nydelig. Tenk at denne fossen bare er 4-5 minutter i bil unna huset mitt. Jeg er så heldig! Det blir ikke akkurat slike outfitbilder når jeg bor i Oslo, nei. Det blir jo gøy med noe helt nytt, men dæven, så uvant det kommer til å føles i starten. I 6 år har jeg tatt bilder med skog og fjell i bakgrunnen og sovnet til lyden av sauer utenfor vinduet mitt. Nå skal jeg sovne til lyd av trafikk og ta bilder i et mye mer urbant strøk. Men herregud, SOM jeg gleder meg til å ta dere med på denne reisen!

Forresten, tusen takk til alle som har sendt meg mail angående boplass i Oslo til høsten. Det er kjempegøy! Jeg har ikke rukket å svare noen enda, så ikke tenk at jeg ikke er interessert av den grunn. Når jeg er ferdig med muntlig skal jeg sette meg ned og se på dette - det begynner jo bli på høy tid nå.

Skrev jeg nettopp så mye?????

daniel wellington: two different styles

annonseCLASSIC GLASGOW & CLASSIC SHEFFIELD

Den siste tiden har jeg fått øynene opp for klokker. Det er noe du sjelden ser meg i, men når jeg først tar det på meg tenker jeg; hvorfor bruker jeg ikke dette hver dag?! Haha. Det ser jo så bra ut - et antrekk blir liksom helt komplett når man tar på seg klokke. Daniel Wellington er favoritt-merket mitt, og om du ser på klokkesamlingen min her hjemme tror jeg ikke det er så vanskelig å forstå. Så og si alle klokkene er fra dette merket - hihi! I dag skal jeg vise dere to av dem, og det er mine to favoritter blant de jeg har. Classic Glasgow og Classic Sheffield, begge i sølv.

Her er to ganske forskjellige antrekk, som jeg har kombinert sammen med de to klokkene.

Classic Sheffield HER

Denne er jo helt klassisk. Svart reim som passer til så og si alle klær i garderoben! Jeg sørger alltid for å matche denne med tilbehør i sølv, så her har jeg valgt ringer og earcuff i sølv, i tillegg til en kjole med massevis av sølv-perler på. Synes klokken gjorde seg skikkelig til dette antrekket :-)

Classic Glasgow HER

Jeg elsker kombinasjonen av blått og hvitt. Marine-fargen gir meg følelsen av sjø og sommer, hihi! Denne synes jeg er utroooolig fin sammen med jeans. Dette antrekket er skikkelig meg, faktisk! Og hvis dere ser på bildene her nå; tenk så stor forskjell det hadde vært om jeg ikke hadde på klokka. Synes jeg da, i alle fall. Nei, denne klokka satt virkelig prikken over i'en!

PSSSST!

kristineDW gir dere 15% rabatt på alt fra Daniel Wellington frem til 30. juni. Koden gjelder for hele verden, og jeg må forresten nevne at de har gratis frakt. Og en ting til! Akkurat nå kjører DW et tilbud hvor du får med et ekstra valgfritt wristband som passer til klokken du kjøper. Whoop! Gøy å kunne variere på båndene  ut ifra hvilket antrekk man har på seg :-)

den perfekte sommerdrikken

annonse

Hei fra dagens kontor!Jeg sier ikke nei til å sitte ute på verandaen og jobbe, nei. I alle fall ikke når gradestokken viser 25 varmegrader og jeg har en deilig flaske med Farris å nyte! Har dere smakt Farris Bris med smaken Mango & Papaya, forresten?! HerligHET! Den er himmelsk! Jeg er veldig bevisst på å få i meg nok drikke nå som det er så varmt ute - husk at kroppens funksjoner blir svekket dersom man blir dehydrert. Vet selv hvor lett det er å glemme å drikke nok selv om det er en helt elementær ting, men det eeeer altså så viktig! Med meg går det dessverre veldig tregt når jeg bare drikker rent vann, så for å få i meg tilstrekkelig liker jeg å ty til Farris. Det smaker godt og tilfører kroppen min den væsken og de mineralene jeg har behov for. Jeg er som dere sikkert vet, også veldig glad i kullsyre (rettelse: jeg LEVER for det, haha), så Farris er virkelig midt i blinken for denne frøkna.

Er jeg den eneste som får litt sånn nostalgi-følelse av å drikke Farris, forresten? Jeg husker da jeg var mindre - mamma brukte alltid å kjøpe flere flasker med Farris som stod i kjøleskapet om sommeren. Og så hadde vi det alltid med oss på stranda og når vi skulle på lange bilturer. Haha! Ååh, barndommen dere. ♥Om jeg skal plukke ut tre favoritter, blir det disse. Naturell fordi den passer til alle måltider, Mango & Papaya fordi jeg ELSKER alt med mango-smak og Sitron fordi den er så innmari frisk. Den miderste mååå dere bare teste!

Pssst.. Det ryktes om at Farris Bris skal lansere ny smak. Appelsin og grapefrukt. Altså.... mm! Den skal jeg få kloa i med en gang den er å finne i butikkene!Hvilken Farris-smak liker dere best?

3 positive ting

1. Magen min er endelig normal igjen etter... 5-6 uker?! Som dere vet har jeg slitt med den jækla forstoppelsen og oppblåst mage helt siden Dubai, men i går var jeg plutselig helt fin igjen. Ingen smerter, ingen oppblåsthet, bare en normal og fornøyd mage. Jeg skal ALDRI ta det å ha en "bra mage" for gitt igjen. Haha, hør på meg a. Jeg høres sikkert helt sprø ut, men om dere selv har slitt med at magen er ustabil vet dere hvor irriterende, vondt og altoppslukende det er.

2. Vi hadde muntlig trekk i dag og navnet mitt ble ikke lest opp. Det vil si at jeg har fri helt til mandag og har tid til å hente meg inn før jeg gir FULL GUFFE på min aller siste eksamen på videregående. Disse dagene skal jeg bruke på å jobbe, ta fine bilder, sole meg, trene, spise god mat og bare komme meg litt ovenpå. Jeg startet forresten dagen med å trene styrke på mage i dag! FØR skolen, haha. (Om jeg hadde kommet opp i IT kunne jeg i alle fall trøste meg med at absene mine har begynt å komme tilbake, ikke sant...)

3. Broren min er ferdig i jobben sin DENNE uka, som vil si at han har massevis av tid til å hjelpe meg når jeg blir trukket opp til eksamen i neste uke. HAHA. Perfekt. (Eller hva Håkon?)

Nå har jeg altså langhelg! I dag har jeg vært på en liten kjøretur for å finne fin location til noen bilder jeg skulle ta. Viser dere senere! Her er noen bilder fra avslutningen vi hadde på skolen i går :-)

This girl. ♥

3STA og kontaktlærerne våre <3 Ååh, tenk at jeg har sett disse hver dag i 3 år... Det blir rart å ikke skulle gjøre det lenger.Foto: Jostein VedvikJeg eeeelsker bunader! Fascinerer meg sånn over at det finnes så mange forskjellige. Selv synes jeg bunaden min er det vakreste jeg eier - er sååå glad i den. Gleder meg til jeg har gullbeltet på plass også! Har samlet 6 knapper nå :-)


 

dette er sprøtt

klar for skoleavslutning i 10. klasse på ungdomsskolenklar for skoleavslutning i 3. klasse på videregåendeI dag er det avslutningsfest på skolen for kullet mitt. Her er 16 år gamle Kristine, klar for avslutningsfest på ungdomsskolen. 10. klasse. Tenk det. Tiden har virkelig flydd. Her hadde jeg et 3-årig løp med videregående fremfor meg - nå kan jeg si meg ferdig og klar for å komme meg ut i verden. Jeg vet jeg har sagt det ofte, men shit, så sprøtt dette er.

Nå er jeg klar for å ta på meg bunaden og komme meg avgårde til skolen. Hele kullet skal samles i kantina for å spise, holde taler og rett og slett bare avslutte det hele. Etter tre år. Wææ. Jeg har blandede følelser. Mest av alt gleder jeg meg. Ja, det blir trist, men pokker heller, så klar jeg er for å si meg ferdig etter 13 år.  JEG KLARTE DET. (Har fortsatt muntlig eksamen igjen da, det er en viss fare for at jeg stryker dersom jeg kommer opp i IT haha)

de siste dagene

Jeg har hengt med denne snuppa!

Og vi har nytt (nytet...?) sommerværet til det fulle. I går dro vi og spiste ute, noe som passet veldig fint på en dagen derpå-søndag.Jeg har stort sett gått rundt i undertøy og bikini dagen lang. Det.er.så.varmt! Tror jammen meg at jeg har fått ganske god farge allerede, faktisk. Jeg savner å være skikkelig brun, men i sommer tror jeg at jeg kommer til få en meget grei farge. Betakaroten gjør susen, altså!

I dag tok jeg årets første bad. Haha, jeg er skikkelig seint ute føler jeg! Men ÅÅH, så deilig det var! Dere husker kanskje den kulpen jeg alltid pleide å dra til i fjor sommer? Den siiiinnsykt idylliske badeplassen? Dit dro jeg og Guro i dag, og vannet var digg! Å bade må være en av mine favoritt-aktiviteter faktisk, jeg mener, jeg er virkelig i mitt ess når er under vann haha! På vei hjem greide jeg å miste mobilen i bakken, og siden skjermen allerede hadde knust begynte den å skurre, så da kjørte jeg strake veien til butikken og kjøpte meg en splitter ny iPhone 6S. Like greit. Har tenkt på å kjøpe meg en ny en lenge, har bare utsatt det siden jeg synes det er så stress med å overføre bildene og slikt. (Jeg har 16 000 bilder på kamerarullen min....) Nå holder jeg på å overføre dem til Mac'en, men problemet er jo at den er minst like full. Haha! Jeg er hååååpløs! Enten må jeg bli flinkere til å organisere bildene mine og laste dem over på ekstern harddisk jevnt og trutt, eller så må jeg slutte å ta så innmari mange bilder.

plutselig ble rumpeimplant normalt

Favorittbuksa, ja! Er så glad jeg kjøpte denne. Mens noen tyr til rumpe-operasjon tyr jeg til jeans som gjør baken hakket større. Hehe! Folk skal få gjøre hva de vil så klart, det er noe jeg selv er veldig opptatt av. Men jeg føler at det å sette inn implanter i rumpa plutselig ble "kjent" her i Norge?? I fjor var det for meg en helt fjern greie, jeg trodde liksom at Kim Kardashian og Nicki Minaj var av de få i verden som hadde operert stumpen sin. (Haha!! Jeg er seriøs) Nå drar flere og flere nordmenn utenlands for å gjøre det samme. Hmm. Interessant å se hvilken retning vi beveger oss i.

Sikkert noen som vil finne på å kalle meg dobbeltmoralsk nå. Kjør på, om dere ønsker det. Jeg mener likevel det er stor forskjell på å gjøre midlertidige og permanente behandlinger med utseendet sitt. Jeg har nok beveget meg inn i en startfase på utseendefikseringen ja, men gapet mellom å fylle leppene med et stoff som kroppen naturlig bryter ned etter et par måneder, og det å legge seg under kniven, er ekstremt stor. Spør du meg, i alle fall.

Ja ja. Det er lov å mene hva man vil, men man skal likevel la folk ta sine egne valg. Det er et prinsipp jeg virkelig står for.

Hva mener dere om å sette inn implanter i rumpa, egentlig? Er det greit om man får bedre selvtillit - eller blir det å tråkke for langt?

sommer og (nesten) skolefri3 bilder fra gårsdagen. Ser fantastisk ut, hæ? Det var det også. Trodde jeg skulle svette ihjel fordi det var så varmt, men jeg klager ikke, altså. Å feste om sommeren er sååå moro! Det er jo så deilig å slippe å måtte tenke på ytterklær, og heller bare kunne sprade rundt i skjørt, shorts eller kjole. I Førde arrangerer de en sommerfest hvert år på denne tiden, og i går var dagen for det :-) Vi begynte å vorse 4 jenter hos Guro, før vi dro videre til et større vors hvor vi grillet. Deretter var det avgårde til sommerfesten med live musikk og masse kjentfolk. Kjempegøy! Vi begynte ganske tidlig da, så det var sinnsykt deilig da hodet traff puten. Tror jeg sovnet på sekundet, haha!

I morgen er det prøvemuntlig, og så starter vi med trekk til muntlig på onsdag. NESTEN skolefri, nå! Neeeeesten.

for et vær

God morgen! Tralalaaaa, for et vær! Jeg kan ikke annet enn å glise fra øre til øre. I går vorset vi på verandaen midt i solsteken med vin og vannmelon, noe så deilig. Det var nesten for varmt. Men jeg tillater virkelig ikke meg selv å klage, for hallo, det er jo dette vi har ventet på! Tenk så lenge vi har gått og ventet på sommeren - og plutselig er den her. Det er bare å nyte mens man kan!

Det føles egentlig helt rart å tenke på at jeg skal ha eksamen snart, for mentalt har jeg egentlig tatt ferie allerede... Heldigvis er det bare one more to go, da!

Solbrillene mine er fra Nelly og koster bare 99 kr! Du får kjøpt dem HER. (adlink)

Har dere smakt denne? Ananas & kokos! HerligHET, så god den er! Jeg er i overkant glad i kokos da, så det er kanskje ikke så rart. Anbefaler dere i alle fall å teste ut denne varianten, perfekt som et lite mellommåltid :-)

Nå skal jeg legge meg ut på verandaen med musikk på ørene og et glass brus. Time for some tanning! Vi skrives etterpå, skjønninger!

drikker vin i bh'en

Hei fra verandaen! Jeg er alene hjemme. Sitter i bh'en og drikker Prosecco, Pepsi Max og vann om hverandre. Viktig å være balansert... Hehe. Akkurat nå venter jeg på å bli hentet av Guro (som forresten har fått lappen, wuææ!!) - vi skal dra vi til henne og chille i hagen med vin og musikk. I dag er det sommerfest som står på planen! Jeg har ikke vært ute siden RT nå, og selv om det har vært sinnsykt deilig med et par uker edru kjenner jeg at det skal bli godt å få festet litt igjen. Haha, høøør på hu a. The party queen is back. Men det er jo supergøy å dra ut når det er så fint vær!! Det får meg til å tenke tilbake på vinteren når man løper ute i kulda med svære vinterjakker, bare legger og med vinmonopol-posen i hånda. Haha. Savnes IKKE for å si det sånn. SOMMER FOR ALLTID.

Forresten, bh'en jeg har på meg er blitt min nye favoritt. Passformen er helt perfekt. Hvis dere har små pupper anbefaler jeg å ta en tur på H&M og kikke etter den :-) Føler meg skikkelig fin i den! I innlegget om push up bh var det forresten noen som trodde jeg mente at man måtte velge mellom push up og silikon, og det var ikke det jeg mente - bare for å gjøre det klart. Men jeg klarer virkelig ikke å forstå at det er et problem at enkelte bruker bh med innlegg i for å føle seg litt mer feminin. (Og nå mener jeg heller ikke at man må ha pupper for å være feminin, men dette er utifra hvordan JEG føler det) Om man får bedre selvtillit av det - hvorfor ikke? Kan vi ikke bare la folk bestemme selv? Om du ønsker å gå i en bh uten noe innlegg i, så er det helt okei for meg. Derfor synes jeg det burde være okei at noen velger å handle i super push up-avdelingen. HVORFOR bryr vi oss så mye om alle andre hele tiden...

Noen ganger går jeg uten bh, fordi det er befriende. Og noen ganger? Ja, da går jeg med super push up-bh'en min. Jeg tar bare på meg det som får meg til å føle meg bra. Det burde du også gjøre.

she lives in her own little fairytale

sponset kjole

Dress from Ivyrevel, shoes from Nelly

God morgen, solstråler! I dag våknet jeg til fuglekvitter og lyden av sommer... Aaah. Jeg blir så inspirert av denne årstiden. Våkner om morgenen og gleder meg til å ta fatt på dagen. Spesielt i dag! Det er duket for ukas favorittdag. Jeg spratt opp av senga før alarmen min ringte i dag. Heiv på meg en baggy genser, skrudde på ovnen og nøt en kopp kaffe på verandaen mens jeg ventet på at rundstykket mitt skulle bli ferdigstekt. (Føler jeg begynner å bli voksen nå???) Vi søskene er alene hjemme i dag også, så det er skikkelig stille og deilig her i huset. Haha ja, jeg elsker disse morgenene for meg selv, jeg. Det er bare så sabla deilig. Nå er maten i magen og jeg har nettopp tatt en runde med styrke på magen. Gjør det annenhver dag og jeg føler det gir veldig fort resultat. Magemusker er så fiiint :)

I går var jeg ute og grillet og spilte volleyball med venner til sola gikk ned. Vi skulle egentlig rafte med fjorårets gummibåten i elva også, men om dere følger meg så Snapchat (kristineul) ser dere muligens at det var litt for lite luft i den til at det skulle være forsvarlig. Så vi får kjøpe ny i år!

Nå skal jeg jobbe litt, så vi snakkes om litt. Nyt dagen!

velkommen skal du være fredagFredag! Velkommen skal du være! Du er min favoritt-dag i uka.

I dag hadde vi fotballturnering med hele skolen, så vi sluttet tidligere. Woho, man må jo bare elske denne tiden på skoleåret. Korte dager, lite fag, lite undervisning og bare chill. Det er nesten litt synd om jeg får lov å si det, for ferien kommer så gradvis at du ikke merker det engang. Hadde vært deiligere med sommerferie om det var hardkjør frem til siste dag, slik at man kunne pustet lettet ut og bare "pjuuuh, 2 måneder fri". Er jeg den eneste som tenker slik?

Denne morgenen hadde jeg for første gang forresten merkelig god tid. Altså, jeg har aldri (les: ALDRI) god tid om morgenen, jeg stresser alltid rundt fra det sekundet jeg våkner til jeg sitter i bilen. At jeg rekker timene mine er et under. Men ja, i dag gikk ting smooth. Jeg våknet av meg selv 06:30 (...?????!), var ferdig sminket og ferdig spist 07:15. TRE kvarter hadde jeg til rådighet. Aldri i hele mitt liv har det skjedd før, haha. Så hva gjorde jeg? Jeg trente styrke på mage. Det var latterlig deilig å starte dagen med å utløse litt endorfiner!

jenter med pupper som hater på push up

Aaaah! Gjett om jeg ble glad da jeg spottet denne i en kjøp-og-selg-app... I akkurat min størrelse!! Jeg har jo samme modell bare i mørkeblå med diamanter, og jeg har lurt litt på å kjøpe enda en... Nå slapp jeg både toll og frakt siden jeg kjøpte den "brukt". For et KUPP :-) Nå tror ikke jeg at jeg kan bli mer klar for sommeren! Tror bikini er en ting jeg aldri kan få for mye av, egentlig.

Og til dere som klager på at det er push up; STOPP. Jeg er så lei av jenter med pupper som klager på andre som bruker push up-bh og bikini. Du dekker kvisene dine med concealer, jeg bruker push up for å gjøre puppene hakket større. Same thing.

Kunne jo tatt silikon da, men da hadde vel det også vært galt.

zumrSå glad er denne frøkna etter sin siste ordinære skoledag på i alle fall et år! WOHOOO! Herregud, så rart.... Men SÅ deilig. Skolen kveler meg nå kjenner jeg, jeg orker snart ikke et sekund til i det bygget der. Så klart kommer jeg til å savne det, men ikke på en slik måte at jeg ønsker meg tilbake, liksom. Nei, i dag kjente jeg bare at det var nok. Lei av å gå i den samme gangen, lei av fagene, lei av rutinene. Tenk at jeg snart er ferdig!!!!!

Når jeg kom hjem spiste jeg min nye favoritt-yoghurt - den med jordbærsmak <3 Får litt sånn nostalgi-feeling over det, for jeg brukte alltid å spise den når jeg var liten jente. Og nei, det er ikke reklame for Tine forresten, selv om det kanskje ser sånn ut. Shit, Tine burde ha meg som ambassadør ser jeg nå!! Dette hadde jo faktisk vært tidenes reklame!

Nå skal jeg en tur til byen med Guro, så vi snakkes senere. Ha en fin dag!

the first summer outfit

annonselink

Shorts Levis, top Ivyrevel, shoes from Nelly, sunglasses from Ray-Ban HERE

1. juni. Offisielt sommer! Jeg sverger, sommeren har aldri kommet så fort før. Var det ikke nettopp snørester i veiene? Plutselig er blomsterbedet til naboen på plass, plutselig er det fortsatt lyst når jeg legger meg om kvelden. Denne gangen gruer jeg meg ikke så mye til sommeren er over. Jeg gjør nemlig det hvert år.. For jeg hater skolestart, og jeg hater mørke og høst. Men i år... I år gleder jeg meg. Vel, først er det sol, ferie, is og null bekymringer som står for tur. For en sommer dette skal bli.

det høres glamorøst ut, men...

I går fortalte jeg dere jo at jeg tok digitals som jeg skal sende til modellmammaen min. Hun var nemlig nettopp i London og noen av byråene der var interesserte i meg og ville ha flere bilder av meg - man må nemlig oppdatere "digitals"-bildene sine så og si hele tiden fordi kunden vil se hvordan du ser ut akkurat . Bildet til høyre her er en del av videoen jeg sendte dem mens jeg gikk - og tror dere ikke jeg ser nå at det ligger to gamle sokker rett ved siden av meg....? Alt jeg tenker er hvor lite seriøst det vil se ut når det ligger to syltelabber på gulvet mens jeg går frem og tilbake... Hahhhh. SÅ typisk meg!! Jeg må nesten bare le.Ellers var jeg i telefon med agenten min her om dagen, og hun spurte hva jeg tenkte om å bli i for eksempel London for en lengre periode... Av en eller annen grunn er ikke det noe jeg har lyst til. Å bo i en modell-leilighet, stresse rundt fra casting til casting hver eneste dag og måtte tenke på utseende og kropp hele tiden. Det frister plutselig ikke så mye som det en gang gjorde. Jeg synes det er fantastisk gøy å gjøre modelljobber i ny og ne, og jeg setter stor pris på å være signert med et byrå, men jeg tror ikke jeg har lyst å leve dette "modell-livet" sånn egentlig. Man føler seg rett og slett så sykt objektivisert, og jeg som nå er min egen sjef merker hvor stor kontrast det er mellom det å drive noe selv, og det å være modell. Det høres jævlig glamorøst ut, men er i bunn og grunn et veldig skadende og ensomt yrke. Selvfølgelig er det sikkert fantastisk om du slår gjennom, jeg mener - å kunne se seg selv på en svær plakat i byen må jo bare være en syk følelse, men veien dit er enormt lang og krevende. Å bli kastet i en frisørstol og måtte klippet av halve håret uten at du har noe du skulle sagt, å ikke kunne spise hva enn du vil og alltid måtte tenke på å se bra ut. Nææh...