hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

antrekket mitt i går!

Sko HER, bukse Mardou & Dean, dressjakke Zara, veske Zara, solbriller HER, belte Verge Girl (adlinks)

Ah, som jeg har savnet å knipse antrekksbilder. Here you go! Dagens antrekk, som jeg ble utrolig fornøyd med. Jeg tok egentlig bare på meg den nye buksen og det som lå rett fremfor øynene mine, og det viste seg å bli ganske så kult. Som dere ser er skoene HAKKET for små, hahahaha. Det ser helt latterlig ut, jeg vet. Ikke mobb meg :----) Skal kjøpe meg nye. Jeg skal fortelle dere mer om dagen min i går i neste innlegg! Det var SÅ koselig, virkelig definisjonen på en perfekt sommerkveld. Trengte det så innmari merket jeg, haha. Jeg har skikkelig ro i kroppen i dag.

jeg har aldri følt meg så bad ass

HVOOOOOR fett antrekk?!

Jeg og Martine var nettopp ute og cruiset i bil, og så stoppet vi innom en butikk jeg lenge har hatt lyst å besøke: Mardou & Dean. Altså, jeg tror at om jeg skulle valgt EN butikk som er representativ for meg, så er det den. Både skinnbuksa og jakken er derfra, jeg endte opp med å kjøpe med meg buksa. Får aldri nok leather pants, virkelig... Jeg har alltid hatt den rocka Kristine i meg, men i Førde turte jeg ikke å leve den helt ut. Jeg ELSKET studs, skinn og rocka detaljer, men jeg var enda ikke sikker nok på meg selv for å kunne kjøre stilen helt og holdent. Jeg ga jo egentlig ekstremt faen i Førde også, når jeg tenker over de gangene jeg og bestevenninna mi gikk i byen på lørdager iført Jeffrey Campbell-hæler på 14 cm DEKKET i studs, shorts (også dekket i studs) og pelsjakke. Haha, heeeelt komisk når jeg tenker tilbake på det, jeg elsker at jeg alltid har vært så carefree på den biten. Nå har jeg funnet frem den enda mer rocka Kristine i meg, mulig det har noe med å gjøre at jeg har en ekstremt rocka kjæreste, haha. Ser allerede for meg når han er rockstar og jeg står på første rad med DEN outfiten, haha. Yeeeeeah!

Nå skal jeg ta på meg den nye skinnbuksa og noen klassiske heels - så tar jeg turen til byen for å se på den nye Pop Up Shop'en til Kygo! Jeg er sååå klar for pizza i kveld, så vi tenkte å lande hos Fabian i kveld med hver vår takeaway Villa-pizza. Vi har begynt å se på en ny (egyptisk) serie, sykt spennende :-) Lenge siden jeg har sett på tv nå, jeg har nemlig ikke TV i leiligheten haha. Det må jeg fikse til uken!

kantine-mat og sommeridyll

Meg og Vilde! Hun minner meg om den intelligente og kreative jenta i klassen som var den som alltid fikk ting til å gå fremover. Mennesker er så innmari inspirerende. Jeg er litt ferdig med den der "jeg er så lei av mennesker/folk gjør meg slitne"-greia, for JA, det er lett å tenke sånn, noen mennesker er bare så pyton at man vil gi opp livet, men så må man ikke glemme de ordentlige menneskene her i livet. Gud, så varmt det var å gå i svarte klær denne dagen. Sommer i Oslo er nydelig. Hele byen blomstrer. Jeg må klype meg litt i armen, for det er jo denne tiden på året som er så magisk. Kanskje jeg er blitt så bortskjemt på de magiske øyeblikkene at jeg glemmer litt hvor fint det er? Jeg vet i alle fall at jeg går i samme fella hvert år, innser ikke hvor SJUKT bra livet faktisk er, og så kommer høsten og jeg tenker på alle de fine solskinnsdagene og dør litt inni meg fordi jeg så gjerne skulle gjenopplevd enkelte av dem.

KANTINEMAT!! Jaaa!! Herregud, jeg elsker kantinen på Egmont. Det ser skikkelig high school ut med de brettene og det er litt av sjarmen, synes jeg. Haha. Det er ingenting jeg elsker mer enn buffét hvor man kan velge og vrake i hva man vil. Og så har de glutenfrie rundstykker!!♥ ♥

slik er en tirsdag om sommeren

Jeg har sånn sommerferie-følelse om dagen! Kanskje fordi jeg har vært på Egmont-huset de siste dagene - hvor alle forbereder seg til å ta ferie, og da ligger det liksom bare så mange deilige følelser i luften. Sola skinner, himmelen er blå og alle jeg går forbi smiler. Livet er fiiiiiint! Åhhh! I går var jeg hjemme rundt 17, og siden sola STRÅLTE var det bare å pakke strandbagen og komme seg ut til Bygdøy sammen med Fabian. Vi hadde ikke hengt på en liten stund, så det var utrolig hyggelig å skravle i solnedgangen... Gud, at det går an å være så komfortabel med et menneske. Jeg trodde ikke at det var mulig. Når vi er sammen føler jeg meg så sykt forsterket som menneske; enda vakrere, enda smartere og enda mer morsom. Haha ♥ Mennesker, ass. Det er en fin greie. Sorry hvis jeg er klissete nå!! Jeg hater å være klissete, men samtidig elsker jeg det!! 

Vannet var heller ikke noe kaldt. Forrige gang vi badet her var jo før mai (utrolig nok), så det har blitt MYE varmere nå. Naturligvis. Sykt digg!MY ADVICE:
FOLLOW YOUR HEART
AS YOUR LIFE
DEPENDS ON IT


Nå klapper jeg sammen Mac'en og drar hjem! Spørs om jeg ikke skal dra på Bygdøy i dag også?

JEG SAVNER ANSIKTER UTEN SMINKE

Alarmen uler. Klokka 06:15. Øynene mine svir, kroppen vrenger seg og den eneste tanken jeg har i hodet er at jeg kunne gjort alt for å sove litt lenger enn det her. Men nei, jeg drar meg selv opp og inn på badet. Helt frivillig. Fordi jeg skal sminke meg. Ah, skal jeg bare droppe det i dag kanskje? Jeg skal jo ikke noe spesielt, jeg skal bare på skolen, tenker jeg. Jeg droppet aldri sminken, uansett hvor mye det fristet. Hver eneste dag tilbragte jeg minst 1 time på badet for å ta på den samme winged eyelineren, de lange vippene og den tunge hudsminken. Ofte røde lepper også. For hva var jeg vel uten? Jeg trivdes ikke, jeg følte meg ikke som Kristine. Og hvor synd er ikke det, da? At jeg ikke følte meg som meg da jeg faktisk var helt naturlig? Slik mamma og pappa skapte meg. Jeg tror jeg kan telle på to hender hvor mange ganger jeg gikk uten sminke de 3 årene på videregående.

Det er ikke sikkert at alle har hatt et så slitsomt forhold sminke som det jeg har hatt. Noen er effektive på badet og trenger ikke noe mer enn litt pudder og et lag mascara, men jeg vet også at det finnes mange der ute som har nærmest et manisk forhold til det, slik som jeg hadde. Jeg vet at det er flere enn bare meg som synes det er pyton å måtte bruke tid på å sminke seg. Utsette planer fordi man ikke har fått klistret masken på enda? Der var jeg. Og det sleit meg ut fullstendig.

Det er så mye sminke overalt. Og ja, sminke er i utgangspunktet en sykt fin greie. Jeg ELSKER selv å ta på meg røde lepper og føle meg bomb! Jeg elsker også å gå all inn med lange vipper og eyeliner, kanskje til og med løsvipper? Men når løsvipper, leppestift og en haug av sminke blir standarden, en maske som ikke kan tas av, så sliter det deg ut. Veien min dit har vært lang, tro meg. Det var ikke enkelt. Helt ærlig vet jeg ikke hvordan det skjedde engang. Jeg vet ikke, jeg skriver vel bare dette for å forhåpentligvis kunne hjelpe noen. Vise at det kan være fint å droppe sminken inni mellom også. Du er NYDELIG slik du er. Prøv å gå uten sminke et par dager, og jeg lover deg at du sakte men sikkert vil begynne å like den naturlige deg mer og mer. Jeg bare savner ekte ansikter, de som ikke er tildekket og konturert til det ugjenkjennelige. Hvor ble det av? Jeg kan gjerne fikse brynene mine litt og ta på et tynt lag foundation - men det tar meg maks et par minutter. Og GUD så befriende. Jeg hater ikke lenger hvordan ansiktet mitt ser ut uten solpudder og highlighter. Jeg elsker trekkene mine, faktisk.

KAN JEG VÆR SÅ SNILL FÅ LOV TIL Å SE FLERE ANSIKTER MED MINDRE SMINKE? DET ER SÅ INNMARI VAKKERT ♥

rart hva musikk gjør med deg

I WILL ALWAYS LOVE YOU THE MOST

I SAID
"OKAY, GO."
BUT I DIDN'T MEAN IT

I DIDN'T MEAN IT
I DIDN'T MEAN ITI LOVE YOU AND THERE IS NO WAY BACK . . .
 

Jeg våknet 06:00 i dag!! HVA skjer!! Jeg elsker det, endelig er døgnrytmen på plass. Treningen er på plass, magen er på plass (hhahaa... til dere som har hatt mageproblem så vet dere hvor LYKKE det er å føle seg bra igjen), ting begynner å falle på plass nå. I går fikk jeg spontant besøk av en venninne, og etter å ha hengt litt hos meg tok vi bilen og kjørte ut av Oslo med musikk og solnedgang som dekket hele frontruten. Meeeeeer av slike kvelder, please. Jeg følte jeg var tilbake på Vestlandet igjen med vanlige hus, hager, koselige nabolag og barn som løper barføtt i gatene. Og frisk luft, ikke minst. Nå sitter jeg i Nydalen med et film-team, vi spiller fortsatt inn de videoen vi begynte på forrige uke. I dag gjør vi intervju med ulike profiler - sykt gøy! Jeg har aldri gjort dette før, det er kult å bli utfordret på en del områder også. Etterpå skal vi spise lunsj sammen i kantinen, og bare DET gjør meg skikkelig glad. Haha, fellesskap ♥ ♥ ♥

Sangen på Snapchat som alle spør om er forresten Unforgettable av French Montana. FOR.EN.SANG. Jeg har vært inne i en periode nå hvor jeg har kjent at "nå trenger jeg et par nye favoritt-sanger for å bli inspirert", og jeg fant nettopp 2-3 helt RÅ sanger som har fått meg på trening hver eneste morgen. Hvor deilig er ikke det? Jeg kom på treningssenteret i går morges og visste ikke helt hva jeg ville trene. Da jeg skimter bokse-sekken og ser rundt meg at det nesten er tomt på senteret tar jeg på meg boksehanskene og bare gunner på. Jeg hadde aldri trodd det var så ekstremt godt å bokse?! Er det lov å si at jeg følte meg sykt badass/kul/rå/power woman der jeg stod og hamret løs på sekken??? Teknikken er kanskje ikke helt inne og jeg er drit-støl i armene i dag, men ja ja. En gang må være den første. Rart hva musikk gjør med deg. Makan så inspirert og motivert jeg skulle være for ALT plutselig! Love it!!

Si ifra om dere er keen på at jeg legger ut musikken jeg hører på for tiden :)

enda et oslo-tips til deg!

Jeg hadde en SÅ fin søndag i går. Altsåååå! Etter å ha vært en tur innom Domkirken som jeg fortalte dere om, viste Mari meg rundt på Grønland - et sted jeg har utforsket i svært liten grad til tross for hvor nærme jeg faktisk bor. Faktisk tror jeg bare at jeg har vært der en gang, da jeg gikk forbi på vei til en shoot tidligere i år. Det er litt som å trå inn i et nytt samfunn, spør du meg. Utrolig sjarmerende! Jeg har snakket SÅ lenge om å dra på en av grønnsaks-sjappene som er på Grønland for å kjøpe frukt og grønt for en mye billigere pris (og bedre smak), og i går gjorde vi det. Vi kjøpte masse digg frukt og satt oss ned Oslo Mekaniske Verksted - et sted jeg viiiirkelig anbefaler å ta turen her i Oslo. Her kan dere ta med dere sushi fra sjappa over eller hva som helst annet mat så lenge dere bare kjøper noe å drikke, hvor kult er ikke det? Jeg liker det konseptet. Og så har de et bredt utvalg av ulike brettspill, det første jeg så da jeg kom inn var mennesker som spilte sjakk overalt, haha. (Jeg elsker sjakk)

Gosssssser seg!

De selger forresten store og deilige oliven på Oslo Mekaniske Verksted :-) Enda et lite tips!

Mari <3Nå er kjøleskapet mitt fylt av masse deilig frukt og grønt. Me like!

jeg var i kirken i gårSom dere vet så er ikke jeg kristen. Ikke i det hele tatt. Men i går var jeg med en venninne i byen, og da vi gikk forbi Domkirken slo det meg at jeg faktisk aldri har vært på innsiden! Det er jo et utrooolig vakkert bygg. Så jeg spurte om vi ikke kunne ta en tur innom, og det var så fint og vakkert at jeg er nødt til å dedikere et eget blogginnlegg til det. Vi satt oss ned, holdt hender, lukket øynene og bare var. Åh, jeg kan ikke beskrive den roen jeg føler inni meg. Som dere kanskje vet sliter jeg med å konsentrere meg. Jeg stresser hele tiden, finner sjelden den roen i meg som jeg lengter sånn etter. Nesten litt ADHD-tendenser? Jeg har aldri tenkt tanken at det kanskje er noe i den duren, men samme det - det som betyr noe er at jeg er bevisst på hvordan jeg er og at det er noe jeg må jobbe med. Så de 20 minuttene vi satt og bare... var? Helt, helt fantastiske. Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg følte en ro jeg så og si aldri har kjent på før. Det er noe med de tykke veggene, den lune stemningen, de rolige bevegelsene til menneskene som går ut og inn og de vakre utsmykningene som pryder hele innsiden. Da jeg lukket øynene tenkte jeg ikke på en eneste ting, som om alt var helt klokkeklart for meg. Jeg har prøvd å meditere og gjøre litt yoga i det siste, og det har absolutt funket, men kanskje jeg skal begynne å gå i kirken inni mellom også?

Det er jo et sted for alle. Og akkurat det - det synes jeg er så vakkert ♥

søndagTrøtt pike. For en fin dag. Jeg føler klokka er leggetid, men det fordi jeg våknet så sabla tidlig i dag morges. 07:00 på en søndag! Haha, errrrre mulig. Etter trening i dag satt jeg meg på en benk i Bogstadveien og bare observerte byen før den våknet. Tomme bord på Olivia fordi klokka var så lite. En turist-buss som seilte forbi øynene mine med en haug fascinerende turister på. Et vakkert kjærestepar som holdt hender, jenta hadde en fin sommerkjole på seg og de pratet ikke med hverandre, jeg synes sånt er fint å se på. Fredfullt. Jeg har faktisk begynt å skrive ned dikt på notatene mine. Eller, kanskje ikke akkurat dikt, men setninger som faller meg inn underveis. Noen ganger har jeg behov for å skrive ned ting for kun meg selv. Etterpå dro jeg hjem, ryddet leiligheten og føyk ut døren. Kom hjem nå for ikke så lenge siden, faktisk. Viser dere bilder fra dagen min i neste innlegg! Det har vært en helt nydelig (og uvanlig!) søndag :)

Nå er det de kjedelige pliktene som står for tur. Vaske klær, støvsuge og skifte sengetrekk. Jeg skal komme meg tiiiidlig i seng i dag! Synk med Bloggerne står for tur i morgen tidlig, nemlig. 

4 bilder og litt tekst

JEG LOVER DEG OM AT DU LÆRER DEG Å AKSPETERE DIN EGEN KROPP SÅ VIL SOMMERDAGENE BLI 1000 GANGER BEDRE

I GÅR VAR EN SKIKKELIG FIN DAG - MARIEKJEKS, BLAFRENDE VIND I SOLEN PÅ HUK MED TVILLINGENE MARI OG NORA - GUD, JEG LURER SÅ INDERLIG PÅ HVORDAN MIN TVILLING HADDE VÆRT, HAHA

JEG KJØPTE MITT 3. PAR RAY-BAN WAYFARER I GÅR. ROTER DE ALLTID BORT, UFF. MEN DE ER SÅ SYKT KULE AT DET ER VERDT DET

(DENNE GANGEN SKAL JEG TA VARE PÅ DEM)

HAR DU NOENSINNE DRØMT EN SKIKKELIG FIN DRØM? TENK AT DU KAN VÅKNE OG BESTEMME DAGEN DIN HELT SELV. GJØR DEN TIL AKKURAT DET DU VIL. DRØMMEN DIN

NÅ SKAL JEG UT I SOLA OG SPISE SUSHIIIII!

et av de fineste stedene i Oslo!Oscarshall. Hvis du har lyst å dra til et vakkert sted, dra hit. Wow. Du står der og føler ikke at du er i Oslo engang. Hvor er man? Roma? Paris? Hellas? Nope. Oslo! Jeg har ikke hørt om dette slottet før nå nylig, men det ligger altså på Bygdøy ved Frognerkilen. Tenk at de var så flinke med arkitetur i 1847. Hvor ble det av denne stilen, da? Ah, nei, det var bare utrolig vakkert, hit skal jeg dra flere ganger. Jeg og Nora gikk fra Frogner til hit i går. En utrolig fin gåtur, spesielt i solsteken. Da vi kom frem var jeg både sulten og sliten, men humøret mitt switchet HELT om da det store slottet plutselig stod fremfor oss. Ved siden av er det en fredfull kafé i en nydelig hage, og det holdes også forestillinger i Oscarshall som jeg har veldig lyst å få med meg.

Weee! Hvordan går det med dere i dag? Jeg våknet grytidlig og jeg fant en SJUKT deilig sang da jeg våknet, så da var det intet annet valg enn å komme seg avgårde til treningssenteret. Kanskje den beste starten på dagen jeg kan få :-) Sola skinner ute og jeg skal snart komme meg avgårde for å møte en venninne. Vi snakkes etterpå! Seeeee ya xx

jeg vil bygge ordentlige vennskap

Gud, så mye man lærer på veien a. Haha. Det er så mange ganger jeg tror at jeg er "ferdig utlært", at NÅ, ja nå vet jeg hva som er greia her i livet. Man lærer jo hele tiden, og det er jo nettopp det som er så fint med livet. Progresjon! Jeg elsker det. Da jeg flyttet til Oslo gikk jeg i en typisk felle for en jente som har bodd i en liten by hele livet og ikke hatt et spesielt stort nettverk av venner (jeg hadde noen få og VELDIG gode venner i Førde noe jeg satt ekstremt stor pris på, men jeg var venn med veldig få utenom akkurat dem); nemlig å være overalt. Hele tiden. Med alle. Jeg hang med nye mennesker hver dag, og for de utenifra kunne det se ut som jeg var sykt sosial hele tiden og hadde det dødsbra, men jeg merket selv at jeg ikke hadde mange nære relasjoner. Og gode, ordentlige venner er så UTROLIG viktig! Viktigere enn alt! Jeg trodde jeg hadde "alt", men når jeg kom til meg selv på rommet og ville ringe en venninne kunne jeg ikke ringe noen av dem 50 venninnene jeg kun hang med på fest for å prate om problemene mine.

Som dere kanskje forstår så har jeg innsett veldig mye i det siste. Det er vel 20-årene, eller hva? Herregud, det er HELT normalt. Haha, don't freak out må jeg fortelle meg selv. Jeg lærer bare, og det er fantastisk. I noen perioder blir ting litt tøffere, men det må til for å komme dit man vil. Jeg kommer til å tone ned festing og events fremover. Ikke at jeg melder meg ut, for jeg er jo en del av bransjen og jeg elsker den for det den er verdt. MEN, jeg vil at det skal være på "toppen av kaka". Festing og events skal ikke være meg. Jeg er meg, interessene mine, verdiene mine, familien min og de ordentlige vennene mine. Og så får jeg dra på disse festene inni mellom - og kose meg. Jeg skal bare ikke være avhengig av den delen av bransjen, for nettopp det er så utrolig, utrolig skummelt. Man mister seg sjæl.

Fremover skal jeg fokusere på å bygge ordentlige relasjoner, henge med mennesker mer enn bare en kaffekopp.

I dag har jeg hengt med Nora og Mari (søteste tvillingparet ever), vi dro til Bygdøy og gjorde masse moro. Weeeho! Har flere bilder å vise dere :-) For et væææær! Nå er jeg hjemme for å slappe av litt med Fabian, vi drar straks til tvillingene for å tilbringe kvelden der <3 

Flere bilder kommer i neste innlegg! Jeg har SÅ mye fint å vise dere. Og et helt genialt Oslo-tips!

jeg har vært dum-snillJeg startet morgenen min med en treningsøkt!! SÅ digg!

Hey og god lørdag til alle der! Hvordan står det til? Jeg hadde en skikkelig koselig fredagskveld i går. Cornelia kom og hentet meg i bil (det er SÅ lenge siden jeg har sittet i en bil med musikk og en venninne, been missing it so much), og så dro vi sammen til en midtsommer-fest på Tjuvholmen. Jeg er så glad for at jeg har blitt kjent den jenta - det er lenge siden jeg har møtt noen som har inspirert meg SÅ mye på kort tid. Det skinner ufattelig godt gjennom med mennesker som vet hva de vil. For hva vil jeg, da? Jeg trodde hele tiden at jeg var en beinhard jente som stod for det hun ville, men for bare noen uker siden innså jeg at jeg har vært livredd for hva folk synes om meg hele veien - og jeg har tatt valg for å please andre i stedet for meg selv. Dum-snill, rett og slett. Så, integritet? Det er kanskje det ordet som beskriver de siste ukene mine best. For første gang i mitt liv føler jeg at jeg begynner å få en viss integritet. Kanskje enkelte mennesker liker meg mindre, og det er helt OK. Jeg har jo egentlig aldri hatt et ønske om å bli likt av alle. For hva er vel det verdt da, om du ikke står opp for noe? Viser hva du mener og hva som ikke er OK? Jeg har så ekstremt mye mer respekt for meg selv nå som jeg har klart å ta visse valg og faktisk stå for det. For det er da... det er da man får respekt. Slutt å drifte med. Være en del av saueflokken. Dit vil jeg aldri.

Uansett, vi dro på The Thief og bestilte oss en SYKT digg Pina Colada uten alkohol. Og så traff vi masse kjentfolk, danset litt, pratet og lo. Jeg ble sjokkert over hvor gøy man kan ha det uten alkohol om man bare er åpen. Etter en liten stund dro jeg og møtte Julie - vi cruiset rundt i bil med John Mayer-musikk på full guffe og det må være det koseligste jeg har gjort på en fredagskveld på LENGE! Som jeg sa til Julie: "Please ikke forlat meg. Jeg trenger en venn som deg". Hahahaha. Så vi skal på hytta hennes på Sørlandet i juli med vennegjengen hennes og weeeee, så mye gøy vi skal gjøre <3

nelly midsummer party!FOR en fest! Det regnet litt på båten som tok oss til denne nydelige hagen og slottet, men da vi kom frem lysnet det, solen steg frem og vi danset oss i takt med solnedgangen. Planen min var egentlig å gå med en vakker, lang sommerkjole med blomsterkrans i håret, men så satt ikke kjolen på slik den skulle - så da endte jeg opp i en typisk Krisssy-outfit likevel. Haha, er det mulig... Jeg følte meg veldig bra da, det er det viktigste. Så får vi prøve å sy inn den vakre sommerkjolen i livet og bruke den ved en annen anledning, den er nemlig helt nyyydelig <3 Gleder meg til å vise den til dere!

I dag har jeg spist en nydelig frokost, jobbet, trent og til og med fått møtt Håkon på en liten tur på kafé. Akkurat slik en fredag skal se ut. Hihi!

piknik og stripete skjorte

sponset måltid

Hei og hopp! HerreGUD, i går var en helt perfekt sommerdag. Sola skinte ikke, men det stoppet ikke meg fra å ha en fin torsdag. Etter en gøy arbeidsdag fikk jeg venner over, og vi mikset noen sommerdrinker uten alkohol mens vi bestilte en haug av sushi gjennom foodora. Jeg fikk nemlig et gavekort av dem som takk for samarbeidet vi har hadde for en stund tilbake siden (wiiii snille mennesker!!) - og det var en perfekt mulighet til å invitere venner over og bare kose oss med digg mat. Jeg tror ikke jeg har hatt det så koselig på lenge ♥

- FABIAN SIN SKJORTE SOM HAN FIKK AV NELLY PÅ MIDSOMMER-FESTEN, MEN JEG LÅNTE DEN I GÅR, HI-HI.. GÅR VANLIGVIS ALRI I STRIPER, MEN ELSKER RETRO VIBEN DET GIR -

Sommer, sol og skolefri... Hva er vel bedre enn å ta med dine beste venner på piknik og bestille noe fresht gjennom foodora? Nå har foodora laget et piknik-kart som hjelper deg å finne byens beste piknik-steder og restaurantene rundt. Slik at du vet hvor du kan kose deg i sommer <3 Du kan enten velge pick-up funksjonen slik at du slipper å stå i kø i restauranten og heller bare hente maten enkelt på veien, eller så kan du få maten levert der du er med vennene dine.

pssst.. hvis du befinner deg i en park, husk å legge inn i beskrivelsen hvor i parken du befinner deg!

LOADS MED SUSHI, CHILI MAYO, FINE SAMTALER OG LATTER - DET VAR DISSE KVELDENE JEG HAR GLEDET MEG SÅNN TIL

NORA, JULIE OG FABIAN

Pssst.. her finner dere kartet!

første dag med mine nye kollegaer!

Da var det rett tilbake til hverdagen igjen, og jeg kunne ikke vært gladere for det. Weeee! Jeg kommer som sagt til å gjøre mange videoer sammen med temaet mitt, og i dag spilte vi inn 3 ulike i studio. SÅ moro! Dette er noe helt annet enn hva jeg har gjort før, og alle trenger utfordringer på nye plan, så dette føles skikkelig, skikkelig bra. Så spiste vi lunsj sammen - akkurat da følte jeg meg for første gang som en del av et fellesskap. Sist jeg følte på den følelsen var på videregående, men jeg har aldri følt på dette i arbeidslivet. Jeg kommer fortsatt til å jobbe en del hjemmefra, men noen ganger blir jeg helt gal av det, så jeg tror jeg også blir sittende en del på De Nye-hjørnet på Egmont og jobbe også. Spesielt når det gjelder regnskap en del mailarbeid som føles litt rart å gjøre hjemme fra stua mi.

Jeg har vært ganske trøtt i dag fordi det har skjedd så mye de siste dagene haha, det ser dere sikkert på bildene. Heldigvis hjelper kaffe på, så jeg har slukt i meg 5-6 kopper i dag tror jeg. He-heee!

Si hei til Vilde og Nora. FOR noen kreative, morsomme jenter!! Jeg har ledd så mye i dag ♥ Digger folk som har den ekstra driven i seg, jeg merket jeg automatisk ble inspirert selv til å være enda litt mer hardt-arbeidende. Siste året på videregående var jeg så lei og utbrent at jeg mistet litt den ekstra gnisten i meg når det kom til å være den som tar ordet og får ting til å gå fremover. På gruppearbeid ville jeg bare sovne og det fantes ikke noe motivasjon i meg. Men når jeg møter mennesker som dette blir jeg liksom automatisk dratt opp på samme nivå. HEIA! Jeg vil bare bli et enda kulere og ambisiøst menneske nå!Nå er jeg hjemme og får straks besøk av Julie. Har savnet henne sånn! Etterpå kommer Fabian og Nora, og vi skal lagre en deilig middag sammen. Weee!

myggstikk lightWeeeho, god morgen dere! Nå sitter jeg og spiser avocado toast med hjemmelaget juice og kaffe, HEY hverdag! Jeg elsker hverdag! Om ikke lenge tar jeg bussen til min nye arbeidsplass i Nydalen for å spille inn en rekke videoer som dere får se etterhvert. Dette blir moro! Det er kult for meg å jobbe så tett med kollegaene mine, jeg kjenner jeg trenger det. Noen å sette mål med sammen, noen å mestre med, noen å juble med.

Ja, så et lite innlegg dedikert til det krateret som plutselig vokste ut av pannen min her om dagen. Hahahhaha?! Jeg har begynt å ta HELT humor på slike ting, man må jo bare det. Myggstikk light versjon da dere :---) Jeg aner ikke om jeg er allergisk eller hva, men jeg reagerer i alle fall litt mer enn normalt på slike stikk. Nå er det nesten borte - og det passer veldig bra i og med at vi skal filme video i daaaag! Nå må jeg løpe! Xx

den sunne kriss

Sunsets <3

Har du noen gang vært i et øyeblikk som er nesten... ja, nesten litt for godt til å være sant? Det var en helt sinnsykt fin fest Nelly arrangerte i går. I'll show you all the photos tomorrow babes. Nå er jeg hjemme, i leiligheten, alene. Det var tomt, merkelig og litt skummelt å plutselig være så alene. Jeg hører mitt eget ekko. Jeg som er så vant til å være alene, så vant til å gjøre alt på egenhånd. Det virker som jeg tilpasser meg lett, sånn sett. Jeg vet ikke, noen ganger skulle jeg kanskje ønske jeg var litt mer sosial av meg. Samtidig som jeg føler at det er min gave at jeg er såpass introvert. Jeg hadde en fin samtale med Cornelia i går, hun er sånn som meg; elsker å være kreativ alene og i egne omgivelser. Sånn som nå? Jeg kom nettopp ut av dusjen, nå hører jeg på musikk og redigerer bilder fra de siste dagene. Ah, det er jo så deilig. Jeg blomstrer liksom litt når jeg får den tiden der alene. Likevel merker jeg at det er lett å bli fanget i det, jeg har så sykt godt av å pushe grensene mine sosialt. Så ja. Akkurat nå har jeg ikke så mye mer på hjertet, jeg skal komme meg i seng tidlig og så skal jeg på film-innspilling med De Nye i morgen tidlig. Vårt første prosjekt sammen! Uuuuh, jeg er spent. Gurimalla, det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen. Da jeg kom inn døra var det første jeg gjorde å lage meg en smoothie av frukt og grønt som var å finne i kjøleskapet. Hah. NOEN er gira på å komme tilbake i gamle trakter kan dere skjønne. Jeg tror har en følelse av at dere også liker den sunne Kriss best? Vel, jeg gleder meg til å inspirere dere fremover.

dette er ubehagelig å dele

Rus av lykke. Hjerter i luften, sommerfugler i magen. Følelsen av at jeg får det til, at jeg har lært, at jeg endelig vet hvor jeg vil og skal. At alle de erfaringene jeg har hatt, har gjort meg til et nytt og opplyst menneske, en jente som vet hvordan hun skal håndtere motgangene på veien. Sommerfest med bra mennesker står på planen, men noe i meg rører i meg, noe i meg forteller meg at jeg burde bli hjemme, skrive til dere og bare være med meg selv. Kjenne litt på følelsene mine, ikke dra ut med et shaky hjerte og et hode med altfor mange tanker i. Jeg faller. Plutselig, fort og grusomt. Midt i mellom alle menneskene, glassene med champagne, den høye musikken og latter. Jeg er i godt humør, jeg har det fint, men likevel... så faller jeg. Ned i et dypt hull, og jeg kommer meg ikke opp. Øynene mine svartner, Kristine forsvinner. Hadde du sett meg i øynene hadde du ikke kjent meg igjen. Tankespinn, hodet mitt jobber på fullgir. Hvor vil du, Kristine? Knuste vinglass på plenen. Lættis fordi vi er fulle, men ikke så lættis akkurat nå, der jeg står på baksiden av det store slottet mens resten av gjengen danser med drinker i hånden på den andre siden. Det er tusen ting jeg vil si, men ingenting kommer ut. Det kjennes ut som jeg skal eksplodere i tusen biter, men jeg gjør ikke det. Akkurat ikke. Bare sinne, bare sorte øyne. Solnedgang på en skjærgård i Sverige. Pust inn, pust ut. Jeg puster jo faen meg ikke. Tusen stemmer oppi hodet mitt. Jeg aner ikke hvordan det er mulig engang. Hvorfor mister jeg så mye kontroll over meg selv? Hvorfor er det så ufattelig mange følelser å sjonglere i denne lille kroppen? "Ta noen steg tilbake og tenk klart nå, Kristine" sier jeg til meg selv, men det går ikke. Jeg lovte meg selv at jeg ikke skulle la dette skje igjen. Jeg lovte meg selv at jeg skulle spørre meg selv "Hva er det egentlig du føler på nå?" før jeg gjorde eller sa noe. 

Jeg kan ikke huske sist jeg straffet meg selv så mye.

Stormen er på vei, og det er ingen i hele verden som kan stoppe den. Jeg har hatt litt for mange stormer i det siste. Flere enn jeg er stolt over, flere enn jeg vil tørre å kalle normalt. Jeg vil ikke være den jenta som gråter på fest, den følelsladede jenta som planter altfor mange følelser i enhver person, samtale eller ord. Hvorfor kan ikke jeg også gi litt faen, sånn som de rundt meg? Jeg går inn på badet og kniper igjen øynene mine. Kniper så hardt at det renner en tåre ut mellom de slitne øyelokkene mine.

Det hjelper ikke.Den stygge samvittigheten jeg sitter igjen med når stormen er over er så grusom at den sikkert kunne drept. Like mye som jeg nesten dreper de rundt meg. For det er det det føles som. Nå er jeg sliten. De er de rundt meg også. Kjæresten min... Åh, jeg vil ikke tynge hele denne Kristine over på han. Når vi er så mye sammen er nesten umulig føles det ut som. Jeg hater denne delen av Kristine. Hun uten kontroll, med et sinne som ikke går an å temme før stormen har gitt seg.  Jeg vet ikke... Jeg vet helt ærlig ikke. Jeg må vel bare fortsette i den leia jeg gjorde. Ikke drikke alkohol på den måten. Trene. Ha lange telefonsamtaler med vennene mine fra Førde. Skrive. Jobbe... Mye.

Jeg sitter på Gardermoen nå. Festen i går var fantastisk, jeg skal fortelle dere alt i neste innlegg. Ting er bra, jeg har det fint, men det må bli slutt på de stormene.  

Og dere får hele pakka. Jeg hadde aldri i livet tenkt å dele dette, men da jeg våknet i dag var dette det eneste jeg ville skrive. Jeg trodde jeg hadde klart å reise meg, men det er flere fjell jeg skal over tydeligvis. Dette klarer jeg.

fra zagreb til stockholm!

Hey dere! DA var vi landet i Stockholm. Jeg beklager dårlig oppdatering, jeg har SÅ mye å fortelle å vise dere. Nå skal vi på midsommar-fest med Nelly og en stor gjeng bloggere - jeg rekker ikke å henge mer på Mac'en i dag, MEN i morgen er jeg back on track med flere oppdateringer daglig. Herregud, så mye jeg har på hjertet mitt etter denne reisen. Jeg tror jeg har funnet meg sjæl litt mer... Tro det eller ei. Fremtiden er litt mer klar nå. Det føles skikkelig, skikkelig bra. Jeg vet ikke om dere engang vet hvor mye forandringer jeg har gjort i livet mitt siden juni startet, når jeg kommer hjem til Oslo skal jeg sette meg ned med videokameraet og bare fortelle dere. Hva jeg har lært, hvilke humper jeg har vært over. Ouffff, det frister nesten å ditche festen i kveld og bare bli hjemme i hotellsenga med burger og bloggen. Haha... Men nei, skal jeg feire svensk midsommar for 2. gang i livet mitt - dette blir moro! Forrige gang jeg feiret denne dagen i Sverige var jeg i Örebro med familien min, det var vel i 9. klasse. Gosh, det var en annen Kristine, det. 2 venninner, dårlig selvtillit og null tro på seg selv. Jeg vet ikke hvorfor jeg begynte å prate om dette egentlig, men som dere kanskje merker KLØR det i fingrene etter å skrive. Dere hører fra meg i morgen! XxMin kjærlighet <3

through my iPhone

De har helt sinnsykt fine, små bakgater i Split. Wow, bare. Dette var etter en privat guide vi fikk innen historie, som jeg skal dedikere et helt innlegg til senere. Jeg tok på meg den nye kjolen min og følte meg ekstra fin, hihi.

Mor og far på tur! Her var det godt å sette seg ned altså. Etter en evig lang dag, haha. Fy søren, jeg tror døgnrytmen min er på plass nå i alle fall. Jeg har nemlig vært så sliten de siste ukene at jeg ikke har fått meg opp av sengen til den tiden jeg vanligvis ønsker å stå opp, men etter å ha stått opp 04:00 midt på natten for å rekke morgenflyene er ikke det lenger noe problem. I dag våknet jeg klokka 7 av meg selv - til tross for at vi hadde planer om å sove ut. Haha. DIGG å få mye ut av dagen, da!

Ferskpresset appelsinjuice får jeg seriøst IKKE nok av. Her hadde vi ikke spist på timesvis på grunn det det tidlige flyet, og vi ankom Zagreb såpass tidlig at ingen butikker eller restauranter var åpne. Dere kan tenke dere hvor digg det var da denne iskalde juicen ble servert, ahhhh.

Kjærlighet <3

Liiiitt slitne etter enda en lang dag, hahaSnuppa klar for middag!

en ny start

adlink

BIKINIOVERDELEN MIN FINNER DERE HER!Mandag. Det er noe med denne dagen. En ny start, selv om jeg egentlig ikke ser på det som en ny start. Men det ligger noe i luften på mandager, hodet mitt omstiller seg litt. Selv om jeg er i Zagreb og det er ferie. Vel, i går løsnet ting litt opp her. Etter en liten powernap i hotellsengen og en joggetur rundt i byen tok vi på oss finstasen og fant gaten hvor alle restaurantene befinner seg. Som sagt har jeg holdt meg helt unna alkohol de siste ukene. Det har vært godt for meg. Jeg har gjort et løfte med meg selv, og det er at jeg kun skal drikke for å kose meg. Ikke misforstå meg, for det høres ut som jeg har vært avhengig av alkohol når jeg sier det på den måten, men det er bare den drikkekulturen i Norge som er så sprø, så utrolig merkelig og absurd. Har dere noen gang tenkt over måten vi forholder oss til alkohol? Vi sier "skal vi drikke i kveld?" i stedet for å spørre "skal vi henge i kveld?". Haha, det er jo litt sprøtt. Å drikke er en egen greie blitt. Så ja, jeg ble fanget av det, men nå har jeg fått et sunnere syn på det hele. Å ta et par glass vin med et menneske du er glad i etter en lang dag i solen er jo bare deilig, og det koster psyken min ingenting. Faktisk tror jeg bare at jeg har godt av det... Haha, inni mellom i alle fall. Vel, nok om akkurat det temaet. Jeg måtte bare fortelle dere det. Så i går? Vi hoppet litt rundt fra restaurant til restaurant. Spiste en sykt digg salat og noen sides som vi delte, og så tok vi noen glass vin her og der. Samtaler om alt og ingenting. Det er merkelig hvordan man kan ha så mye å prate om med 1 menneske. Jeg som ofte synes det kan være slitsomt å bare holde i gang en samtale på 10 minutter med et menneske. Det handler vel om å slappe av, eller? Slappe av med den personen du har fremfor deg.

Nå sitter vi på en kafe midt i byen og jobber mens vi drikker en altfor god kaffe. Det ble en litt sen morgen i dag, fordi vi satt en hel time ved frokostbordet, haha. Jeg elsker lange frokoster. Spesielt når de har Nutella som du kan snackse til dessert. Herregud, så godt, kan ikke huske sist jeg spiste Nutella. Etterpå skal vi ut i solen og kose oss med iskrem. Og så har vi jo en haug av tips fra dere om hva vi kan gjøre. Tusen takk for alle tilbakemeldingene i går, dere er best :)

jeg har mye å lære

Denne kroppen hadde godt av litt sol igjen, ass! Wow! Maten her er påklagelig må jeg si (hehe...), jeg bestilte en klassisk gresk salat til lunsj og all osten her smaker falsk?! Selv fetaosten... :-( Jeg vil absolutt ikke virke utakknemlig eller bortskjemt, vi fikk jo tross alt turen her gratis, men man har likevel en viss standard. Ja ja! En erfaring rikere tenker jeg. Jeg må bli flinkere å gjøre research på forhånd før jeg er ute og reiser, dere vet vel hvordan det er å gå rundt i varmen, skrubbsulten og ikke ane hvor man skal sette seg. De siste årene har jeg jo reist mye, men kanskje jeg begynner å innse at jeg har lent meg litt for mye på de rundt meg når jeg har vært på reisefot. Jeg har mye å lære når det kommer til å reise rundt i verden, ser jeg. Vi har vært sinnsykt heldige med været, i det minste. Dagen før vi kom regnet det, og helt siden vi kom har det vært sol på himmelen. Det var jo det vi kom for! Ansiktet er så klart smurt inn med SPF 50, men jeg ser likevel fargen komme, sakte men sikkert. Digggggg!

kroatia var ikke slik vi så for oss

Etter 5 timer kom vi oss til denne lille perlen. Haha, for en dag. Jeg har funnet ut, eller jeg har vel visst ganske lenge, at jeg ikke liker å omgås turister. Ikke misforstå meg - jeg elsker mennesker! Jeg liker bare ikke å gjøre det alle andre mennesker gjør. Som å henge på Nox en fredagskveld med halve Oslo, eller ligge på en strand fylt med så og si kun turister. Det er bare ikke min arena, om jeg får lov å si det. Men! Vi er to positive sjeler, så vi finner så klart en løsning. Scootere kan man leie på hvert eneste hjørne i Split, så vi hopper på hver vår og fyller dem med frukt og snacks fra supermarkedet. Skal jeg være ærlig har jeg aldri kjørt en eneste meter med en scooter før, og jeg har heller ikke kjørt på motorvei. I alle fall ikke i Kroatia. Men det gikk fint. Utrolig nok! Jeg elsker jo utfordringer... Haha. Etter 30 minutter på veien blir strendene finere og finere, så vi camper på denne rullestein-stranden med en fredelig brygge på. Ingen mennesker, bare oss to, hver vår bok og druer, kjeks og noen Corona. Jeg kjenner det er lenge siden jeg har kjent sand mellom tærne.

Nå er vi i Zagreb hvor vi blir i 2 dager. Så langt? Vel, vi er ikke spesielt imponert. Haha. Vi er på hotellrommet og slapper av etter 3 timer søvn i natt på grunn av tidlig fly, så vi lurer litt på hvor vi skal ta turen ut i dag. Har noen av dere tips til hva man kan spise og gjøre i Zagreb, kanskje? Det er sikkert mye spennende som skjuler seg i hovedstaden, men enn så lenge er jeg ganske skuffa dessverre. Haha, sånn for å være helt ærlig bare. Tjekkoslovakia-feeling. Stille, triste gater, lite imøtekommende mennesker og dårlig mat. HVOR er det vi bør gå for å få det beste ut av denne byen?

woke up like thisbikini-topp HER

Good morning babes! Nåååå er vi på vei ut døra. I dag skal vi leie scooter og kjøre på andre siden av øya! Weeeeho! Jeg skal ta masse bilder til dere - og forresten, takk for at dere er tålmodig med oppdateringene. Nå MÅ vi nyte siste dag av Split før vi drar til Zagreb i morgen <3

vi er i split!

Heiiiiii bloggen! Som jeg har savnet dere! Det føles som om jeg har vært borte i dagevis, men det er bare det at jeg stod opp 03:30 hos Fabian i natt og har nettopp hatt den lengste dagen på lenge. Vi har det DØDSkoselig! Herregud, what a day! Jeg skal så klart fortelle alt sammen til den minste detalj (som vanlig...), nå tenkte jeg bare å titte innom for å fortelle dere at jeg lever og har det fint. Veldig fint. Det var rart å være i tropisk klima igjen, det føles nemlig så innmari lenge siden sist. Miami i september? Egentlig er jo ikke det evigheter siden, men fordi det har skjedd så vanvittig mange endringer i livet mitt siden da så føles det faktisk som 2 eller 3 liv siden. Vel, vi er på vår første ordentlige kjæreste-tur sammen vi da, kliss klass ja I know. Vanligvis ville jeg himlet med øynene for noe sånt, men det er jo faktisk helt fantastisk. Baaaare digg mat, kyssing, fine samtaler og holding av hender. I morgen skal vi trene før frokost, leie scooter og finne en klippe for oss selv på andre siden av øyen. Forresten så er hotellet helt nydelig. OG! Vi ble hentet av sjåfør som holdt skilt med navnet vårt på i dag på flyplassen! Nå mener jeg ikke å skryte, men husker dere at jeg nevnte på bloggen for en tid tilbake siden at det har vært en liten drøm?! Haha! Jeg DØR. For en smooth reise, og for en smooth mann jeg har ♥

mine mål fremover♥ Drikke mindre alkohol. Jeg har ikke drukket i juni selv om det har skjedd noe så og si hver eneste dag, og det føles bra. Før følte jeg hele tiden at jeg gikk glipp av ting om jeg ikke deltok, det føler jeg ikke nå lenger. Om jeg skal ha det bra med meg selv og om jeg vil nå de målene jeg har så kan jeg ikke være med på alt, i alle fall ikke drikke hver gang det skjer noe. Har du noen gang stått på en fest og tenkt: "Det her er IKKE den personen jeg vil være?". Ikke at jeg aldri kommer til å feste igjen, men jeg trengte bare å finne tilbake til den hardt-arbeidende Kristine. Den Kristine som stod opp grytidlig for å trene, lage deilig mat og jobbe ræva av seg. Jeg levde for behagelig i en periode nå, merket jeg. Det ble for behagelig å helle i seg vin og ta Uber hit og dit. Skal jeg ta Uber så skal det være fordi jeg har dårlig tid mellom møtene mine, ikke fordi jeg skal på fylla. Jeg er i en bransje hvor alkohol så og si er en selvfølge, men jeg trenger ikke å henge på events og alle mulige fester for å gjøre det bra med bloggen. Ikke i det hele tatt. Så jeg skal fokusere på bloggen, det er og forblir min viktigste prioritet uansett hva. Noe det for så vidt alltid har vært - men festingen har stått litt i veien for meg uten at jeg har vært klar over det. Jeg fikk det HELT opp til halsen og det er jeg så glad for, sånn egentlig. En viktig wake-up call, for livet er så mye mer enn bare en fest.

♥ Bli flinkere å svare på kommentarer. Jeg er så glad for at dere er tilbake i kommentarfeltet, det føltes utrolig tomt uten skal jeg være ærlig. Kommunikasjonen med dere har alltid vært viktig for meg! Nå drar jeg på ferie så det er ikke sikkert jeg er like flink til å svare på alt, men jeg skal virkelig prøve å gjøre det til en vane å svare på alt som kommer inn. Det skulle egentlig bare mangle.

♥ Stole på meg selv. Ta et valg, og stå for det. Jeg har en tendens til å feige ut, men den tid er over. I det siste har jeg tatt en del valg som har vært ganske store og viktige, og jeg kjenner at det er viktig for meg å stå ved dem.

♥ Puste mer med magen, stresse mindre. Jeg stresser seriøst hele tiden, og jeg tror jeg har arvet det etter mamma. Haha. Hun er blitt mer avslappet nå da, men det hadde vært kult om jeg klarte å være like avslappet til livet som det pappa er, for eksempel. Livet skjer, det hjelper ikke å stresse. Den setningen må jeg bare repetere til den sitter, ass. Jeg tar meg selv i å SMÅjogge til butikken liksom, fordi jeg innbiller meg at jeg lever i et konstant stramt tidsskjema. Jeg vet med meg selv at jeg vil få det mye bedre meg meg selv. Og så ikke minst de rundt meg! Stakkars mennesker som må se meg stresse sånn med alt. Nei, den tid er over. Just calm down Kriss.

♥ Ta fine bilder fremover Jeg elsker å fotografere, spesielt om sommeren. Hver eneste sommer siden jeg startet å blogge har jeg alltid fått et par sykt fine bildeserier som jeg kan se tilbake på når høsten og de mørke kveldene melder sin ankomst, og det vil jeg få til i år også. Fange de vakre øyeblikkene, de som gir meg den sinnsykt deilige følelsen inni meg. Av meg, av mennesker i livet mitt, av fremmede, av solnedganger, av mat, av alt som er fint.

♥ Bli 90 cm rundt hoftene, mtp. på modell-jobbing. Nå er jeg 89 tror jeg, so I'm almost there!

detox

Haha, det er seriøst detox/sjelerens å henge med Håkon. Han har svaret på ALT. Alt! Man vet nesten alltid svaret selv, har dere merket det? Innerst inne vet man hva man føler og hva man burde gjøre, det handler egentlig bare om å stole nok på seg selv. Jeg sliter litt med nettopp det, å stole på meg og mine valg, men jeg begynner sakte men sikkert å bli bedre. Det er digg å ha Håkon som støtte uansett, haha. Er det en person jeg alltid hører på så er det han, for jeg VET at han er flink til å resonnere og komme frem til ting. I går spurte han om vi skulle gå en liten tur i nabolaget siden det var så fin kveldssol, men jeg var på vei inn i dusjen da jeg fikk meldingen - så jeg slo rekord på å dusje på 5(!) minutter! På med bandana og noen behagelige klær, jeg elsker at jeg gir så faen, haha. Før synes jeg det var ubehagelig å gå uten sminke utenfor husets fire vegger. Ting forandrer seg. Når jeg ser på disse bildene gleder jeg meg vel og merke en del til å komme meg til varme strøk - jeg og Fabian drar gryyytidlig i morgen. Gruer meg litt, men jeg orker ikke å kjenne på smerten før jeg må. Jeg har ikke startet å pakke enda, kanskje på tide? Jeg har nemlig lyst å kose meg med pizza og en film i kveld... Skulle ønske jeg var en av de som klarte å få unnagjort pakking i god tid slik at man kan senke skuldrene før man reiser. Tror aldri jeg kommer til å bli den personen, egentlig. Selv om det så klart er lov å håpe. Så langt i dag har jeg fått trent, jobbet og møtt Joakim for en kopp kaffe i sola da, så jeg har absolutt ikke sløst bort dagen da. Men NÅ skal jeg finne frem kofferten! Gleder meg til å ta dere med, folkens!

to spørsmål som gnager i meg

Processed with VSCO with f2 preset

Hva vil du i livet? Hvem er du egentlig, når alt kommer til stykket?

Jeg prøver å ta livet litt mindre seriøst og skru av tankene i hodet mitt, men disse spørsmålene har satt seg i meg og de ser ikke helt ut til å forsvinne. Plis, si at det er flere? Jeg trenger å høre at det er flere enn bare meg som setter seg ned på sengekanten etter en lang dag med mennesker, bråk og impulser, puster ut, kjenner stillheten og spør seg selv: "Er det her jeg vil være?"

det som gjør meg gladJEG STOD OPP I UNDERTØYET OG LAGET MEG KRUTTSTERK KAFFE - LESTE BOK MENS JEG SPISTE FROKOSTEN (LEGG BORT MOBILEN PÅ MORGENKVISTEN, ET GENIALT TIPS OM DU VIL STARTE DAGEN MED EN CLEAN MIND) - JEG OG FABIAN DRO TIL FLYKTNINGHJELPEN SITT KONTOR OG DESIGNET VÅRE EGNE SKO FRA TOM'S SOM BLIR SOLGT OG DONERT TIL BARN PÅ FLUKT, DET VAR GØY OG UTROLIG GIVENDE - JEG HAR LAGET FERSKPRESSET APPELSINJUICE.. DET ER SÅ GODT I SOMMERVARMEN - NÅ SKAL JEG UT OG JOGGE I SOLEN

I dag hadde jeg en stemme inni hodet mitt som fortalte meg: i dag gjør du det som gjør deg glad, Kristine. Plikter kaller for de fleste, men det er 24 timer i døgnet og en haug av muligheter til å gjøre det du har lyst til. Jeg skal forresten begynne å spille tennis, haha. Det falt inn i hodet mitt. Jeg vil bli god på noe. I idrett. Jeg har alltid vært atletisk av meg, men jeg har liksom prøvd alt uten å fordype meg i det. Tennis er dritgøy og er helt sinnsykt god trening. Vanskelig? Ja! Det er ikke den enkleste sporten, men det er tennis som står i hodet mitt. Så, jeg skal kjøpe meg racket og... bare starte. Har jogget fordi tennis-banen ved Frognerparken nok ganger nå og tenkt den tanken, haha. Jeg fikk et tips om å hive meg på et kurs med en gang, bare for å få den mestringsfølelsen ganske fort. Noen som har peiling? Kanskje, kanskje ikke. Jeg spør likevel. Skrik ut om du spiller tennis :)

til kristine, fra kristine

Enda et bilde fra i dag. Åh, i dag var en fin dag. Bare sånn.. fin. Jeg våknet ikke opp med tusen bekymringer i hodet. Heller ikke i ansiktet. Kjæresten min har sett det på meg. Jeg har ikke vært tilstede, jeg har vært borte fra alt. Et hode dynket i stress, bekymringer, fæle tanker. Øyner som ikke ser på deg. Hevede skuldre. Jeg så aldri på film, jeg så et speilbilde av meg selv i tv-skjermen. Stress, stress, stress. Men i dag sa han at det var ro i øynene mine. Ro i stemmen min. Og det er sant, helt sant. Endelig har jeg landet litt. Stormer blir det flere av, men nå vet jeg i alle fall at det som redder meg er å holde hodet kaldt. Ta noen steg tilbake. Hva føler du nå? Hva vil du nå? Livet er utrolig enkelt. Dødsenkelt, faktisk. Så ikke kompliser det sånn. Til Kristine, fra Kristine.

Det er godt å ha dere tilbake i kommentarfeltet, folkens. Jeg sitter hjemme og knasker druer og skal straks total-shine resten av leiligheten før jeg tar natta. I morgen skal jeg trene tidlig, i et møte og så på Lovisenberg for en time hos mage-spesialist. Ææææ! Endelig for fæææn! Ting skjer :D Jeg gleder meg til å dra utenlands til helga, halleluja. Sand mellom tærne, solstråler på huden og middager ute på restauranter jeg aldri har vært på. Ny seng, nye omgivelser, nytt nytt nytt. Jeg trenger impulser. Og best av alt? Jeg har ikke behov for å rømme. Før ville jeg forlatt alle problemene mine i byen, i leiligheten, i hodet, men denne gangen har jeg funnet roen. Tror jeg. Det virker i alle fall veldig sånn. Jeg vil bare ut i verden og få nye impulser.

Det blir bra.

God natt :)

jeg åpner kommentarfeltet!

(Jeg har åpnet kommentarfeltet igjen!)

Forrige gang jeg var på promo-dag med Bloggerne bodde jeg på Veitvet. Jeg hadde langt hår, ikke fullt så beinhard og jeg var fortsatt den uskyldige, litt uvitende jenta fra Vestlandet som nettopp hadde flyttet fra landet til Oslo. Nå bor jeg midt i byen som jeg har blitt så godt kjent med, med en haug av nye erfaringer  og minner innabords. Guri... Hah... Så utrolig mye som har skjedd siden den gang, når jeg tenker over det? I dag møtte jeg opp på TV med en helt ny look, en helt ny styrke i meg. Dere kommer til å se forskjell på ikke bare bildene, men også hele Kristine, i den nye sesongen som kommer til høsten. Jeg er blitt beinhard, og enda mer ambisiøs. Denne jenta vet hva hun vil, kanskje ikke 110%, men hun har MYE mer peiling enn det hun hadde da hun trådde inn på TV2 sitt studio i fjor.

Dere burde glede dere.... Jeg burde grue meg. Haha. Nei da, jo da. Jeg som trodde jeg delte mye av meg selv i den første sesongen... Vel, jeg gjorde nok det, men nå er det så mye mer i meg. Flere følelser, flere drømmer, flere meninger. Som coachen min sa til meg i sted: "Når noe er viktig for deg, vil det bringe frem mange følelser i deg". Så det er egentlig bare positivt at jeg føler så mye som jeg gjør, for det betyr at for en gangs skyld det mange ting i livet mitt som er viktig for meg. Jeg drifter ikke lenger bare med, jeg er ikke lenger en flink-pike-robot som gjør ting uten å føle noe glede eller lykke på veien. Jeg har hatt noen nedturer dette året, men jeg har definitivt hatt MYE mer oppturer enn jeg noen gang. Tror jeg må ha slått rekorder i oppturer dette året :-)

Uansett! Sminkemaska på igjen. Jeg var på nære nippet å droppe sminke i dag og kun fikse brynene pluss litt concealer her og der kanskje, fordi det ER jo nesten blitt min nye look, men så trakk jeg meg i siste liten. Rett og slett fordi jeg visste at jeg ville føle meg fin etter en runde i makeup-studioet til TV2. De får meg alltid til å føle meg smashing. Hvordan får de det til? Jeg føler jeg er den eneste jenta på denne planeten som ikke har knekt disse "sminkekodene". Det er jeg sikkert ikke altså - men det føles slik når jeg ser så masse pene, velsminkede ansikter. Læææær meg!

en genial måte å behandle huden på

annonse

I dag skal jeg fortelle dere om et genialt hud-produkt som jeg faktisk fikk prøve for første gang hos en hudklinikk. Jeg har, som dere kanskje vet, et lite arr i ansiktet etter å ha fjernet en føflekk i fjor. En måte å behandle dette på, er å stikke mange nåler i huden for at huden skal fornye seg innenifra. Mulig dere har hørt om det før? Jeg har visst om denne metoden i en stund, men jeg prøvde det ikke ut selv før nå nylig. Man "ødelegger" huden på en måte, for at den skal helbrede seg fortere. Det høres kanskje farlig ut, men det er det absolutt ikke - tvert imot er det BRA for huden din. I stedet for å bruke mye penger på å dra til klinikken, har Swiss Clinic utviklet dette produktet til hjemmebruk - og jeg har fått lov å teste. Weee!

HJELPER DEG Å FJERNE ARR - BESKYTTER DEG MOT ALDRING - GIR JEVNERE HUD

Skin Renewal er en hudbehandling som består av en Skin Roller og Rejuvunating serum. Behandlingen stimulerer produksjon av kollagen, strammer opp huden og gir en jevnere hudtone.

Det høres kanskje vondt ut å stikke nåler i huden? Tro det eller ei, det er faktisk ikke vondt i det hele tatt. Nålene er såpass små at du så vidt kjenner at det er nåler - men du vil kjenne en slags prikking i huden. Dette betyr at huden din starter å jobbe! Behandlingen utføres 5-7 dager etter hverandre. Rett etterpå blir man litt rød - dagen etter føler jeg meg som en BABY i huden. Etter de 5-7 dagene med behandling lar du huden hvile slik at du den kan repareres igjen, før du starter på ny behandling igjen.


 

RABATTKODE TIL DERE

Rabattkoden "KRISSY200" gir dere 200 rabatt på Skin Renewal! Kjøpes HER

promodag med bloggerne! Hei og hopp! Tralala! Det er tirsdag, dagene flyr avgårde. Jeg har ikke helt følelsen av sommerferie enda, men det tror jeg at jeg får når jeg lander i litt varmere strøk på fredag. Føles ut som lenge siden sist jeg var i tropiske omgivelser. Vel, før den tid har jeg helt enormt mye på agendaen... Jeg stod opp tidlig i dag og sminket meg for første gang på lenge - for i dag var det nemlig promodag på TV2 som stod for tur. Tjooohei! Jeg skulle egentlig slenge ut dette innlegget før jeg dro, men så løp tiden fra meg og jeg ante ikke hva jeg skulle ha på meg før i siste liten. "Ta på deg noe som representerer deg" fikk jeg beskjed om, og det burde jo egentlig være en enkel sak, men jeg må liksom være 100% fornøyd i det jeg går i. Vi tok gruppebilder og filmet ulike snutter - det ble utrolig bra alt sammen. Og det var jo så koselig å se teamet igjen!! Jeg føler meg utrolig godt ivaretatt av Bloggerne, hele gjengen er så sykt støttende og bryr seg virkelig om meg. Det setter en liten bygdejente i storbyen pris på... ♥

Nå er jeg hjemom for å spise, før jeg stikker en tur til coach for å følge opp etter uken som gikk. Hodet mitt er på et mye bedre sted enn det var, og slik skal det fortsette. Stole på seg sjæl tror jeg er nøkkelen for meg akkurat nå.

Vi snakkes etter timen min - så skal jeg dele noen bilder fra dagen med dere :-) Det er SÅ lenge siden jeg har gått med sminke nå at jeg føler meg helt annerledes, haha. Xx!

bror og søster date

For en mandag! I dag har det skjedd mye. En slik mandag jeg liker. Det var på tide å møte brodern igjen, så mamma vippset 400 kr slik at jeg og Håkon kunne gå ut og ta en middag sammen. Slikt setter man så enormt stor pris på. Jeg merker jeg savner å bo med Håkon, haha. Virkelig. Sånn hjemme hos mamsen og papsen, uten så mange forpliktelser og bare litt sånn betingelsesløst. Haha, skulle satt mer pris på det. Vel, jeg gjorde jo det. I hvert fall lørdagskveldene da mamma og pappa var på fest, og vi passet Ingeborg-snuppa mens vi laget Ullebø-pizza og så på Criminal Minds til langt på natt med altfor store mengder godteri. Jeg BER til Gud om at jeg og Håkon får dratt hjem til Førde på samme tid i sommer, slik at vi an gjenleve noen slike kvelder. Alle kveldene vi satt oppe til langt på natt i stua og pratet om alt og ingenting. Jeg tuller ikke engang, vi satt i timesvis. Haha. Akkurat nå innså jeg faktisk at jeg ALDRI hadde vært så flink til å reflektere og resonnere som jeg er i dag hadde det ikke vært for de kveldene. Takk, Håkon!!! Du er best!!

Seriøst, det var gode tider.

Men dette er også tider! Jeg har for første gang på lenge (noen gang?) begynt å stole ordentlig på meg selv. Nå vet jeg hva jeg vil ha, og det har jeg egentlig ikke vært så veldig bevisst på tidligere. Jeg vet hva jeg vil ha og hvordan jeg skal få det. Det er slitsomt å ikke kunne stole på sin egen magefølelse, kanskje enda mer slitsomt for broren min som jeg ringer konstant. Han er den jeg ringer for å høre om det jeg føler er... "riktig". Eller om jeg er blitt helt gal. Haha. Som oftest er han enig med meg, og jeg tror egentlig jeg har svaret selv nesten hver gang. Jeg trenger bare å finne den styrken i meg selv. Dit er jeg på vei nå!

Mangler bare litt brunfarge i ansiktet og så er jeg happy! Og forresten, så stikker jeg til Kroatia på fredag. Haha, har ikke glemt å fortelle det, turen ble nemlig nettopp bestilt. Jeg gleder meg til å ta dere med. Og ikke minst F <3

Okey... Jeg klarer ikke å skrive bare "F"!!! Hahaha, jeg ser mange andre bloggere bare bruker forbokstaven når de omtaler kjæresten sin, men jeg føler det blir feil. Haha. Fabian!

Nå er jeg hjemme i leiligheten, godt mett etter nok en digg pizza. I morgen er det mye gøyalt på planen, så i dag skal jeg komme meg i seng tidlig.

en stor forandring i livet mitt skjedde i dag

Det har skjedd mye bak bloggen de siste ukene. Som jeg har sagt fikk jeg plutselig et behov for å gjøre litt store forandringer i livet mitt, og noe av det som er mest sentralt i hverdagen min er jo bloggen. Jeg er klar for å ta bloggen til et helt nytt og annerledes nivå nå, kjenner jeg. Aldri før har jeg vært så motivert. Jeg er inspirert på helt andre plan enn tidligere - og jeg VET med meg selv at dette kommer til å bli mitt beste år noensinne. Det er ufattelig mange baller i luften akkurat nå. Såååå... Hold dere fast - jeg er blitt en av jentene i De Nye! Etter 2 fine år med AdLINK Media velger jeg å gå en annen vei, og det føles som et veldig riktig valg. Jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for alt jeg har fått til med AdLINK, og ikke minst alle de fine menneskene jeg har fått jobbet med, men en fugl hvisket meg i øret at jeg trengte forandringer. Selv om det så klart er litt vemodig også, oppi det hele.

Men jeg trenger noe nytt. Åh, gud, hjertet mitt banker fortere nå. Weeeee!

Jeg stod opp tidlig i dag og tok bussen Nydalen, klar for noe helt nytt. Og jeg signerte! Herregud, det føltes SÅ bra. Det store Egmont-huset ble plutselig min nye arbeidsplass, her har jeg min egen pult i et åpent og lyst kontor jeg kan bruke når enn jeg vil - sammen med en gjeng andre søte jenter og kollegaer som jeg gleder meg skikkelig til å jobbe med fremover. Jeg lover dere at det kommer til å skje mye kreativt og moro her fremover! Psssst... Mye mer video blant annet ;-)

Jeg er klar for ALT 2017 har å by på!!! Æææ! Nå skal jeg ut i det fine juni-været, og så skal jeg møte broren min for en pizza-date på Villa Paradiso senere. Gleder meiiii <3

så langt kommer du med å være et godt menneske

Okey, dette har jeg gledet meg til å skrive om. Det hender av og til at jeg møter mennesker som gir meg skikkelig, skikkelig troa på menneskeheten. For ja, det finnes mennesker som er tvers gjennom gode. Jeg sier bare det til deg først som sist: aldri mist håpet på menneskeheten, uansett hva du møter på. På vei hjem fra butikken går jeg alltid forbi en butikk på Løkka rett ved Olaf Ryes-parken. Gjennom vinduet spotter jeg stadig fine belter med unike detaljer, råflotte boots, elegante kåper av skinn og en haug av smykker. På vei hjem fra butikken denne dagen, valgte jeg endelig å ta turen innom. Nesten gjennomvåt etter å ha trasket gjennom regnet. Som jeg i et innlegg i går har jeg lært meg gleden i å være mer åpen mot fremmede, så jeg går rundt i butikken med store, fascinerende øyner mens jeg begynnr å småprate med den eldre mannen som står i kassen og jobber med et lær-stykke. Han har jobbet i butikken i 10 år! Altså, han ER så flink, han kan lage hvilket som helst belte til deg, liksom. Jeg begynner han å fortelle om hvor glad jeg er i skinn og belter med detaljer på - noe så og si halve butikken hans består av.

Etter litt tilbyr han meg en kopp kaffe, og han forteller meg om arbeidet sitt. Herregud, det var SÅ koselig. Før fant jeg ingen interesse i å prate med mennesker jeg ikke kjente og som var totalt fremmed, nå finner jeg så utrolig mye lærdom og inspirasjon i det. At jeg kunne tenke slik før... Vel, jeg lærte mye av denne mannen, og han litt om meg. Jeg fortalte at jeg var blogger og elsker mote, men han hadde ikke peiling på sosiale medier siden han var en del eldre - likevel velger han å gi meg det FINESTE beltet i butikken som gave. Fordi han synes jeg var så søt og kledde beltet så godt <3

MENNESKER, ass!Haha, han ville ta noen bilder av meg!! Denne kåpen satt som et SKUDD på meg.

Skiiiiikkelig western vibe over dette beltet, jeg elsker det. Han sa det med en gang jeg tok det på meg: "Det er perfekt for deg". Beltet har brunt skinn med noe semsket her og der, og sølv-mansjetter rundt hele midjen. Jeg har brukt det hele helgen allerede, haha!

Dette kommer jeg ha som minne resten av mitt liv. Virkelig. Jeg ELSKER ting i garderoben som har en historie bak seg. Det gjør det mye gøyere å bære ♥

Jeg vet faktisk ikke hva butikken heter, det står "Skredder" på vinduet og ligger i Markveien rett ved Olaf Ryes-parken. Skal sjekke navnet etterpå når jeg skal ut på løpetur :-)

TUSEN takk til denne dyktige sjelen som ga meg verdens vakreste belte! Jeg er så ydmyk!

5 ting jeg har lært i livet

Hey og god morgen! Jeg sovnet til TIDENES beste ASMR-video i går som ga meg så gåsehud at jeg aldri har kjent makan før. Sprøtt konsept, søk det opp på Google om dere ikke vet hva ASMR er. HER er videoen, jeg sov seriøst som en engel i natt, haha. Så dere kan tro hvem som våknet 07:00 på slaget i dag. Av seg selv! Yup, det er meg! Jeg har allerede jobbet i et par timer, og om ikke så lenge tar jeg turen til treningssenteret for å få blodet til å strømme. Tommel opp for fornuftige søndager! Nå tenkte jeg å fortelle dere 5 ting jeg har lært i livet, eller egentlig den siste tiden. Jeg har lært ufattelig mye om meg selv på kort tid - og jeg elsker å formidle ting videre. Here we go!

♥ Livet er for kort til å ikke fortelle hva du føler overfor en person. Jeg er så sjukt lei av hvordan vi mennesker hele tiden må spille det forbanna spillet som til syvende og sist ikke tar oss noen steder. HVOR mange ganger har ikke venninna di fortalt deg "at du må spille kostbar for at han skal like deg"? Ikke være den som sender melding først, ikke åpne snappen med en gang? Om du må spille kostbar og virke uinteressert for at han skal like deg, er det feil person du dealer med. Sorry å si det, men det er sannheten. Livet er så skjørt, for alt vi vet er vi alle døde i morgen. Ikke kast bort tiden din. 

♥ Noen ganger må du bare la følelsene komme og så må du kjenne på dem. Jeg pratet med en venninne i telefonen her om dagen, det hadde nettopp blitt slutt med kjæresten hennes og jeg så for meg at hun var et vrak - noe man vanligvis er om det blir slutt med noen man har tilbragt flere år sammen med. I stedet var hun helt rolig. Nå vet jeg at det er forskjellige måter å håndtere sorg på, men jeg tror alle har noe å lære her uavhengig av det. Det er noe med det å være avslappet, la alle følelsene strømme gjennom deg og faktisk kjenne på dem. Hva er det jeg føler nå? Hvorfor føler jeg det sånn? Hva kan jeg bruke disse følelsene til? ALT blir lettere å håndtere om man er avslappet til sinns. Jeg vet i alle fall godt med meg selv at det er de gangene jeg har latt følelsene ta over at jeg har angret på ting jeg har sagt eller gjort. Det er SÅ mye enklere å tenke klart om man tar noen steg tilbake. Lettere sagt enn gjort, men om du klarer det tror jeg du vil kunne håndtere kriser i livet ditt 1000 ganger bedre. Jeg ble i alle fall helt sinnsykt inspirert av den telefon-samtalen.

♥ Du må finne ut hva du står for. Hva står du egentlig for, Kristine? fikk jeg et spørsmål om for en tid tilbake. Godt spørsmål. For i lang tid har jeg latt folk definere meg. Latt folk bestemme mine verdier og leveregler. Du må finne ut hva du finner deg i og hva du ikke finner deg i. Kanskje det er ubehagelig, men du vokser på det.

♥ Forandringer er nødvendig. Klipp håret ditt, bytt sminkelook, utvid venne-horisonten din, flytt, gjør noe nytt. Jeg fikk en slags åpenbaring denne uken. Altså, jeg våknet en morgen og innså at jeg må ha forandringer. Livet mitt må omstilles. Jeg har ALDRI kjent på en sånn følelse før, alt jeg vet at det føltes riktig og 100% nødvendig.

♥ Less is more. Jeg vet at alle har ulik smak og noen liker å dolle seg mer opp enn andre, men det LIGGER noe i det ordtaket. Før brukte jeg myyyye sminke, jeg var avhengig av å fremheve kinnbeinene, konturere nesen mindre, lage eyeliner og "bygge" ansiktet mitt, men jeg har med tiden innsett at det er mye finere å jobbe med det man har. Dette er bare min mening: men altså, jeg synes bare ikke det ser noe bra ut med altfor mye sminke i ansiktet. Jeg ser så mange pene jenter hver eneste dag som gjemmer DET fine ansiktet i altfor mye highlighter og løsvipper. Det er bare min personlige mening - jeg har selv vært der så jeg sier ikke at jeg har vært noe bedre. Man trenger ikke å kaste all sminken man eier, men en mer naturlig look ser SÅ mye mer attraktivt og fresht ut. Gi det et forsøk, i alle fall. Det tok lang tid for meg å komme dit jeg er nå, men fy fader så digg det er.

filleriste hjertet mitt

Jeg merker jeg er litt redd for å åpne hjertet mitt på bloggen min igjen. For lite visste jeg om hvor vondt det skulle gjøre. Lite visste jeg om at jeg lot mennesker ta hånden inn i hjertet mitt og filleriste det. Filleriste det som en filledukke. Men ikke til jeg ikke følte noe mer. For det klarte de ikke. Jeg føler mer enn noen gang, og kanskje det er en del vonde følelser der også, men heller det enn ingenting. Jeg vil heller elske livet med hvert eneste fiber i kroppen min for å så ha lyst til å ta mitt eget liv dagen etter, enn å ikke ha noen følelser i meg. Å være følelsesløs er ikke noe man skal kødde med. Det er kanskje verre enn all smerte. For den smerten du som leser dette kanskje sitter med - den er gitt at du har følt på lykke. Lykke og smerte henger sammen, som to bestevenner som holder hånden. Det er lørdag og jeg sitter hjemme i sengen. Med Mac'en på fanget og en pose kjeks ved siden av meg. Jeg har ikke behov for å være så sosial i dag, merker jeg. Tidligere i dag var jeg en tur innom Velouria Vintage for å se om de hadde fått inn noe fett siden sist, og som vanlig ender jeg opp med å drømme meg fullstendig bort i den butikken, i havet av de gamle klærne. Hun som jobber der er så utrolig søt. Åsa heter hun, kul, rocka og en avslappet innstilling til livet. Gjør meg inspirert. Jeg har begynt å bli mer åpen av meg, for fremmede - hva er nå det, da? Fabian var fremmed for meg for et år siden også, men se hvor vi er nå. Så.. jeg endte opp med å prøve den feteste skinnbuksa.Selv om det var vondt å bli dratt så mye ned, så fort og så brutalt, vet jeg med meg selv at jeg ikke skal slutte å gi av meg selv. Like mye som det nesten ødela meg, gir det meg inspirasjon. For vi trenger noen til å fortelle at det er helt jævla normalt å føle at man mister seg selv. At grunnmuren forsvinner av og til. At livet ikke alltid er bra. At det faktisk kan være helt grusomt til tider. Da jeg gikk gatelangs som et vrak på vei til butikken, hadde jeg seriøst lyst å slå ned alle jeg gikk forbi. Fordi livet virket så forbanna enkelt for dem. Sannheten er at alle har sine egne kamper, vi ser dem bare ikke. Gud, jeg er glad jeg har Ingvild. Jeg nevner henne mye her på bloggen, og dere ser henne sjelden. Vel, det er hun jeg jobber med i Bloggerne, hun som kom til Førde i russetiden min og som holdt rundt meg på 20-årsdagen da jeg gråt til mascaraen var fordelt utover hele ansiktet mitt. For et menneske. Hun er den jeg kunne rømt sammen med til andre siden av jordkloden med og bare levd i sus og dus med et par uker uten noen bekymringer, haha.

Jeg håper ikke dere synes det er slitsomt å høre på det jeg skriver. For jeg hater, hater, hater å klage. Nå vil jeg bare være ærlig. Livet er fuckings dritbra, men det er noen fjell jeg må over. Komfortsonen min er utvidet, og det er et bra tegn. Det er ikke sunt å leve bare behagelig over lengre tid. Vel, nå skal jeg gripe tak i resten av denne lørdagen! Først: tømme mailboksen. Og så: trene. Weeeeho :)

Jeg håper dere får en nydelig lørdagskveld, hva enn dere gjør!

en kultur jeg vil dykke dypere i

Herregud, FOR en opplevelse jeg fikk i går. Jeg er en veldig åpen person. Tilpasser meg lett og er alltid nysgjerrig på utvide horisonten. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det før, men jeg har danset i 5 år. Først ballett, så jazz moderne. Jeg sluttet da jeg ble 13 år, noe jeg egentlig angret litt på i ettertid. Men altså, det er jo aldri for sent for noe, så det er ikke noe å grave seg ned for :)

I går ble jeg invitert til Don Quixote av Den Norske Opera og Ballett. Jeg ELSKER det nye prosjektet deres Ung i Operaen, som har som mål å interessere flere ungdommer. Operaen er liksom en greie vi unge glemmer litt av. Og så er det noe å omgi seg med folk på samme alder - det var nemlig UTROLIG hyggelig i går, fordi det var så utrolig mange på min alder der.

Så ja, la meg fortelle om en av de fineste kveldene jeg har hatt på LENGE! På vei til forestillingen i går fant jeg ut at broren min også hadde bestilt billetter med vennene sine, så vi tok følge dit sammen :-)

TEAM ULLEBØDet var dessverre ikke lov å ta bilder i salen, og det gjorde litt vondt inni meg, fordi da jeg satt der hadde jeg SÅ lyst å vise dere hvor bra det var. (Haha, HVOR bloggete av meg) Dere har sikkert hørt om stykket? Don Quixote? Altså, woooooow.... Jeg var og er helt målløs. Det varte i 3 timer, og før det begynte var jeg litt redd for at det skulle bli for lenge for meg, men 3 timer har aldri gått så fort før. FOR ET SHOW! De vakre kostymene, den storslagne musikken og de elegante danserne. Fy flate, jeg bøyer meg i støvet. Ballett må være noe av det vakreste man kan sette øynene sine på. Og etter den tøffe uken jeg har hatt var det helt fantastisk mediterende å sitte der, senket i skuldrene og med behagelige bevegelser og musikk på scenen fremfor meg. Jeg tør faktisk å påstå at å se på ballett er en form for meditasjon. Hvordan i alle dager klarer mennesker å danse så fint? Jeg hadde lyst å gråte og le på samme tid. Livet føltes så fint der jeg satt, det var ikke noe vondt i tankene mine, bare deilige bevegelser, nydelige kjoler, tåspissko og live musikk som sang i ørene mine.

Dette er definitivt noe jeg vil dykke dypere i. Operaen, jeg kommer tilbake! Det er noe med det å være omgitt av vakre og ordentlige mennesker. Formell, men deilig atmosfære var det.

endelig tilbake til meg selv

Freeeeedag! Da jeg våknet i dag følte jeg meg som Kristine igjen. HERREGUD JAAAA. Endelig!! Jeg sov litt lenger enn normalt, men det unner jeg meg selv etter denne uka. Det er viktig å lytte til kroppen. Jeg stod opp og laget kaffe og ferskpresset juice til meg og Fabian, og så nøt vi frokost mens vi leste i hver vår bok. Åh, det var skikkelig, skikkelig koselig. En sånn type morgen jeg kommer til å huske lenge. Jeg har innsett at jeg kan kun være der jeg er akkurat nå, og det er i øyeblikket. Også det man kaller livet. Tidligere har jeg hatt en tendens til å stresse med hva jeg skal gjøre og hvor jeg skal senere, men jeg har blitt bedre til å være tilstede i øyeblikket. Ellers går man jo glipp av hele livet.

Etter en tur til Majorstua for å se på arret i ansiktet mitt, dro jeg hjem igjen i regnværet, og siden det har jeg hatt hjemmekontor. Pjuuuh, så deilig å være tilbake, dere. Tenk at sommeren er i gang. For et år siden satt jeg med IT muntlig eksamen og trodde jeg skulle stryke med. Jeg har alltid telt ned dager til sommerferie. I år kom det hele så plutselig. Brått var det blomster, grønne parker, kjole og champagne i solen. Jeg orker fortsatt ikke tanken på alkohol, uff. Det er deilig å kjenne at jeg er med mine fulle fem igjen. I dag skal jeg på Operaen for å se en ballett-forestilling som jeg gleder meg skikkelig til, og så skal jeg hjem og lage en sen middag med Fabian. Før vi står opp i morgen tidlig og trener. Ah, den setningen var deilig å skrive. De ordene der synger i ørene mine, haha.SMIIIIIIL DA FRØKEN. Livet er fint <3Nå kom jeg nettopp hjem fra den fineste turen på butikken NOENsinne. Jeg skulle bare hente en pakke på posten og kjøpe meg noe nytt undertøy (har aldri følt at jeg har fortjent sexy undertøy så mye som jeg gjorde i dag, hahahahah!!), og på veien hjem igjen måtte jeg bare ta turen innom den lille butikken som jeg alltid går forbi, men som jeg aldri har tatt foten innom fordi jeg alltid har att hendene fulle av bæreposer. Der er det nemlig en eldre mann fra Thailand som lager de fineste beltene, bootsene og skinnjakkene jeg har sett. Noensinne. FOR et arbeid som ligger bak. Jeg endte opp med å ta en kaffe med han og få med to gaver hjem! Herregud, det mennesket der gjorde dagen min. Seriøst. Menneskeheten... Jeg fikk plutselig troa igjen. Han hadde ikke peiling på hva blogg eller sosiale medier var, men han synes jeg var så søt og kledde det jeg prøvde så godt, at jeg fikk ta med meg to ting hjem. Jeg lager et eget innlegg om dette, for det var faktisk så et så UTROLIG vakkert og spontant butikk-besøk. Mennesker er fantastiske.

glutenfri og kjøttfri hamburger

Har dere smakt halloumi? Mmmm! Da jeg var i Hellas med mamma i fjor bestilte vi så og si alltid halloumi som en siderett til middagen. Altså, det.er.så.godt. Jeg er jo ekstremt glad i ost generelt, både Jarlsberg (♥), mozzarella, fetaost, parmesan og så videre - jeg klarer ikke å skjønne at folk IKKE liker ost??? Haha, det er helt merkelig i min verden. Men! Vi er alle forskjellige.

Sommeren er i gang og grillsesongen har startet for fullt. Om man er på stranden med venner og fyrer opp en engangs-grill kan det kanskje være vanskelig å vite hva man skal slenge på dersom man ikke spiser kjøtt (eller prøver å kutte ned på inntaket), jeg har i alle fall vært der selv mange ganger... Alle spiser burger og pølse, what to do? Vel, jeg tenkte å komme med et helt genialt hamburger-tips til dere, som er UTEN kjøtt. (Og uten gluten til dere det er aktuelt for) Og det smaker SÅ innmari godt. Jeg prøvde det for første gang selv i går, og jeg ble sååå positivt overrasket over hvor enkelt og godt det var.

Halloumi-burger!

Du kjøper bare en pakke halloumi på butikken, jeg kjøpte en ganske rimelig en på Rema 1000, men du får kjøpt det i alle vanlige matbutikker. Slice osten opp i skiver, hiv på stekepannen (eller grillen) med olje, salt og pepper, og dander burgeren din slik du vanligvis ville gjort. Dette MÅ dere faktisk smake! Halloumi har en slags seig konsistens, og når du steker den blir den crispy rundt - og det er bare så syyyyykt godt. Pass på å ikke ta for mye salt på forresten, den er nemlig ganske salt fra før av :-)Om du ikke spiser gluten anbefaler jeg Schär sine hamburger-brød! Det er ingen tvil om at mye glutenfritt kan smake litt kjipt, men disse er en kjempegod erstatning.

akutt-time hos coachen min

Jeg har løyet litt til dere. Mest fordi jeg hater at folk skal synes synd på meg. Og så vil jeg heller ikke dele alt. I respekt av både meg selv, og ikke minst de rundt meg. Aller helst vil jeg bare at dere skal kunne trykke dere inn her for å føle dere bra, ikke sant? For det er jo det bloggen min er - et sted for good feeling. Livsglede, selvtillit og en god dose I-don't-fucking-care-as-long-as-I'm-happy vibe. Men så merker dere kanskje at bloggingen ikke er like genuin og ærlig og sprudlende som den bruker å være, rett og slett fordi dette har vært en beinhard uke for meg. Fy faen, så jeg har slitt med meg selv. Det er ikke én ting, det er ALLE problemene mine, som plutselig bestemte seg for å renne ut som en foss 1. juni. Jeg beiner meg likevel gjennom det, for hva annet skal jeg gjøre? Jeg lå hjemme og spydde i hele går, kroppen sa bare stopp. I dag stod jeg opp tidlig med tidenes mageknipe og beinet meg avgårde i møtet jeg hadde 09:00. Som for øvrig gikk kjempebra! Jeg ringte mine nærmeste på bussen vei hjem, kjempehappy og gira. Og så kommer jeg hjem til meg selv og mitt eget hode; plutselig er jeg kvalm, trøtt og trist. Jeg ville bare legge meg ned å sove, men så vet jeg at det heller ikke er løsningen.

"Har du ledig time?" tekster jeg coachen min Eirik.

"Om 30 min!" svarer han.

Så jeg hiver meg på bussen. 1 time senere var alt på plass igjen. Jeg kom inn døra som et vrak, og gikk ut derfra som en styrket Kristine. Den ekte, livsglade Kristine. Ting er kanskje ikke perfekt igjen, men jeg har hodet på et MYE bedre sted nå, enn for bare noen timer siden.

Det er få mennesker jeg kan prate med som klarer å faktisk roe meg ned på ordentlig. Få tankene på rett sted. Ordne opp i kaoset i hodet mitt. Løse opp alle knutene. Eirik er en av dem!

Vet dere hva vi gjorde i dag? Vi brukte et speil. Yup, you heard me. Eirik ga meg et speil som jeg plasserte rett fremfor meg, og i stedet for å se på alle tingene jeg ikke liker å trynet, som for eksempel at jeg ser kjempesliten ut og har ringer under øynene, fikk jeg beskjed om å se meg selv dypt inn i øynene. Kun øynene."Hvilke følelser våkner i deg du når du ser deg selv inn i øynene? Hva ser du inni der?"Jeg ble fascinert, faktisk. Fascinert er det riktige ordet. Og jeg så at det lå mye der inne. Både på godt og vondt. Og så så jeg en snill jente som vil mennesker godt.

Etterpå pratet vi videre, og til slutt fikk jeg beskjed om å se meg selv i øynene igjen. "Prøv å ikke tenke på noe", fikk jeg beskjed om. Eirik gikk ut av rommet, og jeg satt der i 5 minutter mens jeg så meg selv dypt inn i øynene. Vet dere hva? De minuttene tenkte jeg ikke på noe som helst. Hodet mitt var HELT rent. Jeg tenkte ikke en ENESTE tanke. Fy faen, så deilig. Det var akkurat det jeg skrev på bloggen tidligere i dag: "Jeg har aldri før ønsket meg så mye å kunne rømme fra mine egne tanker".

I slutten av samtalen var alt klart for meg. Alle knutene jeg kom inn i rommet med var løst.

TUSEN hjertelig takk til Eirik fra FREM Prestasjoner som hjelper meg å få orden på livet mitt. (Sponset time)

uken som gikk

Ukens opptur: TRENING! Jeg har trent mye, og det har vært utrolig bra for meg merker jeg. Jeg vet ikke om dere ser den forskjellen jeg ser, men jeg føler jeg får belønning for alt strevet. nå Jeg har laget gode, sunne middager og jeg har sørget for å tilføre mer protein i kostholdet. Jeg trives virkelig i kroppen min nå, og det føles så innmari BRA.(Bikinien er gammel forresten, jeg vet ikke hvor den er fra dessverre)

Ukens lærdom: Jeg har lært noe som kanskje høres veldig cheesy ut, men som er utrolig, utrolig viktig. Nemlig at man må ha det vondt for å kunne være lykkelig. Kontraster former oss. Lykke er ingenting uten sorg, og om man klarer å huske på det de gangene man er på bunnen er det enklere å klatre opp igjen. Helt ærlig er jeg sinnsykt dårlig til å være lei meg. Jeg takler egentlig ikke at ting ikke går min vei, jeg blir helt ifra meg og mister meg selv. Den eneste som kan hjelpe meg er broren min, men nå er jeg 20 år og det er faktisk på tide å stå på egne bein. Og det har jeg gjort. Jeg har lært så sinnsykt mye av meg selv bare denne uken.

Ukens craving: Nigiri!! Jeg får ikke nok! Jeg craver nigiri HELE tiden. Julie viste meg et sted på St. Hanshaugen hvor de selger billig OG god sushi, så dit kommer jeg til å ta turen oftere. Hihi.

Ukens irritasjonsmoment: Jeg har på ekte innsett at jeg er elendig til å svare på meldinger. Det burde være verdens enkleste sak, men jeg synes det er så stress?! Hvorfor synes jeg det er stress å svare mennesker jeg er glad i på melding?! Ofte når jeg henger med folk og jeg ser de får en melding på mobilen, blir jeg ofte forundret over at de åpner den med en gang som om det skulle vært verdens enkleste sak. Det hender at jeg er i skikkelig tekste-humør, jeg tok meg selv i å ha en skikkelig lang samtale med en venninne på Messenger her om dagen og da ble jeg sånn: "wow, Kristine???". Enkelte dager orker jeg bare ikke kommunikasjon på sosiale medier, så plutselig har jeg 20 uåpnede snaps og 15 meldinger jeg ikke har svart på. Om du er venn med meg og leser dette: SORRY. Jeg er bare sær, haha.

Ukens bilde: Livet mitt fanget på et bilde av fotografen på Vixen-sommerfesten. Jeg.ORKER.IKKE.MEG.SELV. Dette er seriøst et representativt bilde av meg selv og livet mitt.Dip dip

Ukens person: ER det noen tvil!!! Håkon! Jeg er så glad for at vi ble venner igjen. Haha, ikke at det var noe sykt dramatisk som skjedde, men dere vet... Søsken krangler. Selv jeg og Håkon - selv om vi er veldig gode venner også. Jeg har lovet å spandere pizza på han som en liten takk for at han har brukt mye av tiden den siste uken på å hjelpe meg. Som vanlig, haha. Jeg kan være et MESS, og noen ganger skjønner jeg ikke at han engang orker å hjelpe meg, men jeg lover å gjøre opp for meg på en eller annen måte. Søsken ♥

Ukens nedtur: Mitt ekstreme sammenbrudd som nesten tok knekken på meg. Aldri i mitt liv har jeg hatt så lyst å rømme fra meg selv som i forrige uke. Det var ingen steder jeg ville være, alt jeg ville var å slippe meg selv og mitt eget hode. Jeg er fortsatt ganske sliten, men det kommer seg. Det eneste jeg skulle ønske var at jeg slapp å måtte håndtere noen andre enn meg selv akkurat nå. Jeg klarer ikke å være en god venn/kjæreste/søster/datter/kollega oppi alt dette, men så er det en del av livet også - å ikke fraskrive seg alt ansvar. Man må stå i dritten. For jeg vet at alt ordner seg. Ting blir bra. Denne sommeren blir bra :)

Ukens innkjøp: Denne jakken fra Levis! Jeg kjøpte den på Velouria Vintage. Perfekt blåfarge, litt bred i skuldrene, kort lengde (noe jeg elsker) og SÅ fin vask. Rett og slett et røverkjøp uten like - den bare STRÅLTE til meg der den hang sammen med de andre jakkene. Gir meg sikkelig 80s chic vibe! Kombinert med røde lepper og noen boots er jeg klar for å ta sommeren med STORM.

4 bilder

Foto: Ole Martin Halvorsen / Styling: Amar Faiz / Makeup og hår: Pia Ruud

Heyyyyy ho! Her har dere bildene. For en gøy shoot dette var! Naturlig sminke, fete klær. Jeg ELSKER klærne på det første bildet, det tror jeg skinner godt gjennom også. Eller hva? Etterpå skal jeg ta en lang dusj, shave hele kroppen, nappe brynene, kanskje farge dem også, smøre meg inn i fuktighetskrem og legge meg ned i senga med nytt sengetrekk og i en ren leilighet. Fytti rakkern det skal bli deilig. Det regner ute og jeg elsker det. Jeg hører lydene av dråpene som faller ned på trærne og bakken utenfor og det gir meg en deilig ro i kroppen. Så fredfullt.. Mm. Neste uke skal jeg ut og reise, forresten. Det skjer plutselig veldig mye igjen føler jeg, men denne gangen uten alkohol. Hah, det trenger jeg. Her går det i vann, ferskpresset appelsinjuice og smoothies. Takk til meg selv.

prioriteringer

TUSEN takk for all respons jeg fikk i går om intervjuet i Det Nye. Jeg elsker dere! Og takk... for at dere er med på reisen min ♥

Jeg har ikke sluttet med sminke for alltid, men nå om dagen har jeg viktigere ting å gjøre enn å tegne eyeliner og påføre ti lag mascara. Prioriteringer, endelig har jeg lært meg å faktisk bruke det ordet, i stedet for å bare si det. Dessuten har jeg blitt vant til meg selv uten sminke nå, så jeg føler ikke jeg "mangler" noe, om dere skjønner? Det burde man jo heller ikke for så vidt, det er jo slik jeg faktisk ser ut. Jeg sier det til deg: lær deg å like ditt eget utseende først som sist. Før laget jeg mange regler for meg selv: jeg kunne ikke gå ute i offentligheten med mitt naturlige hår, jeg kunne ikke komme på skolen uten de påtegnede øyenbrynene, jeg kunne for ALL del ikke gå uten foundation. Visk bort de teite reglene. Det vil spare deg for SÅ mye tid. Nå våkner jeg om morgenen med det krøllete håret mitt (som jeg hatet før) ved siden av kjæresten min og kunne ikke brydd meg mindre. Wiiiihoooo.

Ja ja. Nok om det. Utseende... hvem bryr seg sånn egentlig. Alle bryr seg, i alle fall til en viss grad, men så kommer man til det punktet i livet hvor man innser hva som faktisk er viktig. Jeg går med ullgenseren mamma hadde på seg da hun var like gammel som meg og gikk på folkehøyskole. Tok på meg hatten for å beskytte meg mot regnet. Hehe. Dette er noen timer siden, nå er jeg på plass hjemme på rommet mitt igjen, jeg får nemlig besøk av megler og takstmann i dag. Etter det skal jeg stikke og trene. Også: lage meg en digggggggg, sen lunsj. Har allerede bilde av en cottage cheese-salat på telefonen som jeg har planer om å lage. Haha, jeg er den som screenshotter og lagrer alt på kamerarullen min. 

nå finner du meg bladhylla på butikken!LIVET ER FOR KORT TIL Å DEALE MED TING DU IKKE HAR LYST Å DEALE MED

Jeg sitter på en tom kafé og hører på piano. Så og si det eneste som får meg til å slappe av, sånn ordentlig. Verden rundt meg maser og maser, forpliktelsene venter, men akkurat nå måtte jeg seriøst bare komme meg ut og plugge i øretelefonene. Åh, som jeg er klar for å komme tilbake til hverdagen, dere. Jeg vil ikke gråte, jeg vil ikke klage, jeg vil ikke rømme fra meg selv lenger. Jeg vil ta grep over mitt eget liv. Så, det begynte i dag. Jeg laget meg en protein-shake til frokost bestående av banan, kakaopulver, havregryn, chiafrø og kokosmelk. Slukte glasset som fylte kroppen min med energi og kom meg avgårde til trening. Om jeg har lyst å komme meg dit jeg vil må jeg fokusere fremover. På ordentlig. Jeg bladde gjennom bildene fra New York i går kveld og innså at det er drømmen min hele tiden. Å kunne jobbe som modell. Få noen seriøse oppdrag, gå på catwalken i høst på Oslo Runway, ende opp i noen magasiner og kanskje til og med plakater. I det siste har jeg lurt på hva jeg egentlig jobber mot. Vennene mine har fullført eksamen etter eksamen, og jeg har kjent et snev av sjalusi, fordi jeg vet hvor deilig den følelsen er - når du får til noe du har jobbet så jævlig hardt for. Og det har vært litt vondt... litt vondt å ikke føle at jeg jobber mot noe når jeg står opp om morgenen. Jeg elsker å blogge av hele mitt hjerte og jeg kommer til å fortsette å blogge i mange år fremover, men jeg trenger å ha mål utenom det også. Jeg er høyt oppe på topplisten og jeg er en av Norges mest leste bloggere, men det er ikke nok for meg. Jeg er sulten på mer. I det siste har jeg sett meg selv i speilet uten all den sminken jeg brukte før, og tenkt at faen, så bra jeg ser ut. Jeg har potensiale til å jobbe som modell. Kroppen min er sunnere enn noen gang, sunnere og bedre enn det den var da jeg var i New York for 2 år siden og fikk fortalt av sjefen for Next Models at jeg var for tynn. Den bransjen der elsker tynne, slanke, ja, nesten syke jenter, men det holdt ikke - for jeg var for tynn.

I dag fant jeg meg selv i butikkhyllene på Narvesen. Herregud, jeg trengte det. Ikke å se meg selv, men å høre mine egne ord, bli minnet på hva jeg faktisk vil her i livet. "Livet er for kort til å deale med ting du ikke vil deale med" sa jeg til hun som intervjuet meg da vi gikk langs Akerselva, og det var nesten som jeg hadde glemt det selv. Oppi all festingen, oppi alle vinflaskene, oppi alle de overfladiske samtalene. Ikke misforstå meg, jeg setter utrolig stor pris på alt jeg har fått være med på den siste tiden, og jeg har vært omringet av helt fantastiske mennesker, men jeg trenger å fokusere fremover. Jeg trenger å gå min egen vei, jeg trenger det så innmari. Jeg har alle oddsene på min side, jo. Da jeg gikk ut av videregående for akkurat 1 år siden var det ikke champagne og events jeg drømte om, jeg drømte om friheten for å kunne jobbe mot drømmene mine uten obligatoriske skoletimer og forpliktelser som kvelte meg. Jeg har absolutt ikke kastet bort tiden min, for dette har vært et sykt lærerikt år på så mange måter, men jeg er glad for at jeg kom til dette punktet hvor jeg innså hvor jeg har lyst å ta veien videre. Og jeg kjenner det kribler i fingrene mine etter å ta dere med.

Herreguuuuud, dette ble mye tekst. Wow wow wow. Ikke meningen. Haha, dere begynner jo kanskje å bli vant til dette etter hvert. Vel, det var godt å dele med dere. La oss skåle (med vann, og ikke Pepsi eller vin) for en sinnsykt bra sommer med HARD jobbing og ikke bare short pleasure. Nå er det på tide å tenke langsiktig!

Jeg håper dere vil kjøpe den nye utgaven av DET NYE. Fordi... jeg er veldig stolt over det intervjuet. Her er bildene jeg tok sammen med Idol Looks, fytti katta jeg har gledet meg til å vise dere disse bildene. En helt ny Kristine, rett og slett. Om et år bor jeg kanskje i Los Angeles eller New York og satser fullt. Eller hva tror dere?

03:00 noen ærlige ordbilder fra vixen summer party

First up; styling! Det begynte ganske tidlig, så her var det bare å holde seg i sjakk. Nå er jeg så lei av å feste at jeg ikke orker tanken på alkohol engang. Til dere som har ytret bekymring rundt alkohol-inntaket mitt i det siste, så forstår jeg det, for på utsiden kan det sikkert se sånn ut. Og jeg er glad for at dere bryr dere ♥ Det har bare vært altfor mye gøy denne måneden, og Vixen MÅTTE jeg få med meg, for festene de steller i stand er alltid bra. Vel, nå skal jeg ta det rolig fremover. Og nei, jeg drikker ikke for å "glemme sorgene", det har jeg aldri i hele mitt liv gjort, og det kommer jeg heller aldri til å gjøre. Da ligger jeg heller i senga, klin edru, og ringer en god venn. Spiser litt pottis og hører på musikk. Det er ikke til å legge skjul på at juni er den ultimate fest-måneden, men så må man ikke glemme seg selv oppi det hele, heller. Jeg vil våkne tidlig, trene, spise sunn og god mat, få noe ut av dagen og sitte oppe med Mac'en på fanget mitt til 02:00 slik jeg gjorde før i tiden. Haha. Og så kan man så klart ta seg en fest i blant, men det skal ikke være standarden.

Men NÅ må jeg fortelle om Vixen!Denim på denim! Min nye favoritt-kombinasjon, tror jeg :) En annen favoritt er denne dama! Jeg er blitt så glad i Marte og hennes fantastiske energi.

Enda litt mer styling! Før gjorde jeg aldri noe med håret, jeg lot det bare henge slik det alltid gjorde, men nå er jeg blitt veldig glad i å teste ut ulike looker.

Jeg følte meg egentlig ikke så fresh denne dagen, uten at jeg helt vet hvorfor, men så ser jeg tilbake på bilder og bare: "aaah, Krisssss.. du så jo smashing ut". Har dere noensinne følt det sånn? Det er litt det samme som å ikke tro på venninna di når hun forteller deg at du ser bra ut. Vi må slutte å være så kritiske til oss sjæl. Feel good, babe. Fordi det er du!<3Nå har jeg landet i senga, og her skal jeg bli resten av dagen. Skrive, lese bok og drikke vann. Haha. Jeg har forresten nettopp fått blenderen jeg bestilte for ikke lenge siden! Woho! Det ligger noen litt for modne bananer i kjøleskapet, så det spørs om jeg ikke skal prøve meg på en sunn banan-milkshake? Halleluja. GJETT om jeg skal.

ny uke og nye muligheterUff, enda mer bakgårdssnakk. Haha. Det er ikke med vilje, jeg lover. Leiligheten er helt kaos for øyeblikket, de nye møblene har ikke kommet enda så Daniel sover på sofaen og det er flytteesker over alt. Men sånn er det av og til, jeg må lære meg å være tålmodig når det gjelder brikkene i livet mitt. Jeg må lære meg å kunne leve normalt selv om ikke alt alltid er som det skal. Jeg har det fint. Mye bedre. Jeg trengte bare å stenge alt ute, slik at jeg kunne tenke litt klarere. Kommentarfeltet tok helt knekken på meg. Jeg hater å innrømme det, men det var akkurat det jeg gjorde. Jeg lå i armkroken til broren min og gråt til det ikke var flere tårer igjen, og jeg ligger egentlig aldri i armkroken hans. Han tar alltid telefonen når jeg ringer, han gir meg alltid de beste rådene og han kommer alltid på besøk til meg i leiligheten om jeg trenger det, men det har aldri vært så ille at jeg har måtte be han holde rundt meg. Takk til det mennesket der. Hva hadde jeg vel gjort uten en sånn storebror? Jeg har i alle fall ikke svaret. Hah, shit... Jeg er heldig.

Sola skinner. Endelig. Jeg tok på meg altfor mye klær i dag, tror jeg glemte at det var juni og at himmelen var skyfri i dag morges da våknet. Nå sitter jeg i alle fall på en av mine favoritt-kaféer på Løkka og jobber. Vespa, heter stedet. Sykt god mat og hyggelig stemning. Det var her jeg og Kristina spiste sandwich i den ene episoden av Bloggerne, hihi. Oooooh, dere må glede dere til høsten da den nye sesongen kommer! Nei, dette skal bli en bra sommer. Jeg trengte dette dyttet i rumpa, jeg trengte å føle på mørkheten. Herregud, så mørkt det plutselig ble, alt sammen. Det føles helt meningsløst å skrive dette til dere med ord, for ingen, absolutt ingen ord kan forklare hvor langt nedi hullet jeg var. Aldri har jeg mistet meg selv så mye som det der. Og vet dere? Jeg kommer garantert til å føle på den smerten igjen i løpet av livet mitt, men nå vet jeg i alle fall at det er mulig å reise seg etterpå.

Mandag. Ny uke, nye muligheter!

i går kveld

Daniel, kjære Daniel. I går fant han frem denne kjolen fra Ganni som han egentlig skulle gi i bursdagsgave til søsteren sin. "På med denne, jeg bestiller en Uber og så drar vi på fest" fikk jeg beskjed om. Vi dro på H&M Loves Music-festivalen, hvor vi først fikk servert middag - etterfulgt av konsert og moro. Det var så hyggelig. Jeg orket ikke tanken på sminke engang, men hvem bryr seg? Røde lepper, en fin kjole og noen klassiske heels er alt som skal til for at jeg føler meg bra, egentlig. I 10-tiden var jeg hjemme igjen, og det passet meg helt perfekt. Grændis-rester og boken jeg leser for tiden ventet på meg. Ah. Det var digg, det. Jeg har spist Grandiosa 3 dager på rad kom jeg på akkurat nå faktisk, haha. Kunne vært verre. Jeg skal komme meg avgårde på treningssenteret i dag :)

Nå sitter jeg på Frogner og skriver til dere fra Kaffebrenneriet. Sykt deilig at det regner i dag, det gjør at jeg får en viss ro over meg. Håper dere alle får en fiiiin søndag xx

jeg har stengt av kommentarfeltetKjære vakre, trofaste blogglesere,

6 år og 150 000 bloggkommentarer senere har jeg valgt å stenge av kommentarfeltet på bloggen min. En beslutning jeg aldri hadde trodd jeg skulle ta, men som jeg i natt innså var helt nødvendig. For meg selv, kun for meg selv. Jeg sliter aldri med å sove, men i går lå jeg våken i senga mi til helt fuglekvitringen og lyset forstyrret meg. Kommentarene ble en sykelig obsession for meg, og jeg innså det ikke før nå. Verden min måtte rase halvveis sammen før jeg klarte å forstå det. Det er ikke normalt for en 20 år gammel jente å lese så mye om seg selv hver eneste dag. Jeg ble kommentarene mine. Som om jeg levde gjennom dem, i stedet for mitt virkelige liv. Det eneste som stod i hodet mitt var hva nestemann skulle skrive om meg. Hva har jeg gjort galt nå? Hvordan ser jeg ut i dag? Går livet mitt bra eller dårlig? Gløder jeg og er lykkelig, eller er jeg ute og kjører? Alt dette mistet jeg kontrollen på selv, så jeg søkte heller svarene i et så og si anonymt kommentarfelt. Det er ikke normalt å være på fest med 600 mennesker rundt deg som har det moro, å sitte oppslukt i mobilen med kommentarer. Jeg burde sitte på trikken og stirre ut av vinduet mens jeg ser alt det vakre og spesielle som passerer meg i stedet for å lese hva Lene på 23 år synes om meg.

Og det er trist at det ble slik, fordi det er så mange mennesker der ute som også har gitt meg inspirasjon, motivasjon og livslyst gjennom kommentarfeltet. Dere aner kanskje heller ikke engang hvor stor grad dere har hjulpet meg. Herregud, så mange vakre tilbakemeldinger jeg har fått. Mennesker som har tatt seg tid til å skrive nærmest en novelle til meg på nett, bare for at jeg skal føle meg bra. Fra bunnen av hjertet mitt, tusen takk.

Jeg tror virkelig ikke at all negativ tilbakemelding er sjalusi. Jeg vet at det ikke er det. Ja, så finnes det en haug av sjalue mennesker der ute som faktisk bare vil meg vondt fordi de har det grusomt i sitt eget liv, men enkelte tilbakemeldinger bunner nok bare i at vedkommende vil meg godt. Jeg tror på dere, vær så snill og tro meg når jeg sier at jeg ikke er naiv og nektende. Men jeg må finne ut av ting selv. Det hjalp meg ikke da folk skrev jeg ikke kunne brette opp paljett-kjolene mine i 2012 for å bruke dem som kjole. Jeg fant ut av det selv etter hvert. Det hjalp meg ikke da folk skrev at jeg hadde stygge øyenbryn i 2014. Jeg fant ut av det selv etter hvert. Ingen kan leve mitt liv, jeg må leve, erfare og falle på egenhånd. Hundre, kanskje tusen ganger. Å feile er det som gjør at vi lærer. Og jeg er takknemlig for at folk faktisk bryr seg, det må dere aldri tro at jeg tar for gitt. Herregud så heldig jeg er. Jeg vil fortsatt at folk skal bry seg, men akkurat nå trenger jeg bare et lite stopp. Jeg trenger å være Kristine som ikke lar seg forme av andre rundt seg, men som kan leve hverdagen sin litt mindre uaffektert av alt rundt meg.

Et lite stopp, pust i bakken. Jeg tror ikke jeg stenger kommentarfeltet for godt, men nå skal jeg prøve å fortsette å gjøre det jeg elsker - nemlig å blogge, uten deres tlibakemeldnger. Kanskje for en uke i første omgang? Vi får se. Det kommer til å bli rart, for jeg er jo så glad i feedebacken dere gir meg, men akkurat nå har kommentarfeltet mitt blitt en arena for mobbing, uthenging og ekstrem drittslenging, og det kan ikke jeg utsette meg selv for lenger. Det var like før det spiste meg helt fullstendig opp.

Jeg er ekstremt takknemlig for at jeg har dere.

Stor klem Kristine

Xx

denim denim denim

Jeg elsker å kombinere denim med denim! Marte og jeg dukket opp på sommerfest i omtrent samme antrekk, så jeg er tydeligvis ikke den eneste. Haha! Twinning ♥ ELSKER den nye denim-jakken min, passformen er helt perfekt. SÅ glad jeg fant den. Vintage, for dere som skulle lure!

vær så snill å ikke spre rykter

HONEY - 070 SNAKEHeiiii. God morgen! Herregud, så godt å våkne i dag i forhold til i går. Jeg vet ikke, kanskje jeg bare burde holde meg unna alkohol. Det er sjelden jeg mister kontroll over meg selv med alkohol i blodet, men på Vixen falt liksom bare hele verden min sammen uten at jeg skjønte hva som faktisk skjedde. Kroppen min sa stopp. Sammenbruddet gikk på autopilot, jeg hadde ikke sjanse å stoppe det. Jeg er flau, jeg skammer meg og jeg har dårlig samvittighet. Om jeg bare kunne gått tilbake i tid og heller blitt hjemme den dagen. Men sånn er ikke livet. Ting skjer, og så må man bare stå i det.

Vær så snill å ikke spre rykter som ikke er sanne. Fabian har ikke vært utro mot meg. Det er tull, og jeg skjønner ikke hvorfor folk synes det er gøy å dikte opp historier på den måten.

Det er lørdag og en ny dag. Nye muligheter! I dag skal jeg og Daniel på IKEA, leiligheten ser ut som et levende kaos for øyeblikket, haha. Vanligvis ville det gjort meg stressa, men jeg har lært meg å senke skuldrene. Brikkene faller på plass, en etter en. Om noen er keen på å kjøpe den hvite sofaen min er det bare å skrike ut, jeg selger den for en billig penge. Akkurat nå sitter jeg på min 3. kaffekopp. En melding fra Ingvild tikket inn på mobilen: "Fin dag til deg". Herregud, det mennesket der... at jeg var så heldig å møte henne gjennom Bloggerne. Hun har vært med på hele reisen, helt fra russetiden min i fjor til nå, så det er enkelt å prate med henne.

Jeg vil ikke at bloggen min skal være tung, mørk og alvorlig. Men noen ganger er livet mitt sånn. Jeg vil vise dere hele spekteret, ikke bare dansen på rosene. Noen ganger faller jeg av. Da er det bare en ting å gjøre... reise seg.

Nå kom Daniel hjem og jeg skal dele en 4. kaffekopp med han før vi busser til IKEA. Snakkes, babes!

forsvinne litt fra altÆsj, for en dag. Jeg har hatt en skikkelig ræva dag. Bakfull og fucked up. Beklager at jeg bare forsvinner sånn, ut av det blå... Jeg har altfor mange meldinger på mobilen jeg burde svart på, men noen ganger faller jeg også sammen. Heldigvis har jeg hatt besøk av Julie for å le litt og spise Grandiosa, og så kom to av jentene bak Bloggerne på besøk for å rense tankene til denne frøkna.

Alt ordner seg :) Jeg er sterkere tilbake i morgen. Akkurat nå trenger jeg bare å forsvinne litt fra alt.

jeg skal si deg noe du vil få bruk for i livet

Processed with VSCO with b5 preset

So many feelings

Sommerfugler i magen. En kopp kaffe. Enda flere sommerfugler. Jeg har en tendens til å lage problemer når alt endelig går bra. Spesielt når det går kjempebra. Redd for at det er for godt til å være sant, redd for fallhøyden. Men skal ma være redd for livet, da? Herregud, jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg om dagen. Jeg sitter fortsatt i undertøy og drikker kaffe. Heyyyyy, det var digg det. Lenge siden jeg har drukket kaffe. Mm.. Skal jeg si deg noe du kan få bruk for i livet ditt? Aldri bruk det å true noen som våpen. Ikke med venninna di. Ikke med foreldrene dine. I alle fall ikke kjæresten din. "Om du gjør ditt og datt slår jeg opp", aldri gå den veien. Si hva du føler, bli ferdig. Hey, jeg elsker deg og bryr meg om deg, that's all. Så kan man legge det fra seg.

Det var egentlig bare det jeg ville si. Haha. Vi mennesker er så kompliserte. Går alltid omveien. I stedet for å konfrontere mennesker når noe irriterer oss, går vi rundt og er passiv-aggressive. Ignorerer vedkommende kanskje? Eller så er man bare frekk. Vær direkte. Du har så mye å tjene på det. Jeg har slitt mye med det opp gjennom årene, men nå i det siste har det begynt å løsne. Vet du hva, akkurat det der irriterer meg kan du si. Ferdig. Move on. Så man kan nyte sola, drikke kaffe og elske livet. Og hverandre.

Æh, jeg er glad i dag. I går fikk jeg en veldig kul beskjed som jeg gleder meg til å dele med dere. Dere kommer til å elske det, hihi. Hater når bloggere sier A uten å si B, men jeg må bare liksom, på samme måte som jeg må ringe mamma når noe gøy skjer.

shit, så tynn jeg var

WOW. Jeg fikk helt sjokk da jeg fant dette bildet av meg selv fra august i fjor. Se så tynn jeg var! For meg har det gått veldig gradvis oppover med vekten, så man glemmer liksom litt hvor man har vært. Da jeg var så tynn visste jeg jo at det ikke var sunt og at jeg måtte legge på meg, men man blir så vant til sin egen kropp at man ikke ser HVOR ille det faktisk er. Det er deilig... Å se hvor langt jeg har kommet. Hvor mye jeg har forandret meg det siste året, og hvor mye friskere og sprekere jeg føler meg.

Woho!!

du kler bedre å smile kristine

Haha, jeg husker den ene læreren min på barneskolen sa noe til meg i 7. klasse som jeg husker selv den dag i dag. "Du kler mye bedre å smile enn å gråte". Det var en av de feteste lærerne. Jeg gråt nemlig mye i 7. klasse. Herregud, så vilt det var når jeg tenker på det?! Vi jentene løp nærmest om kapp inn på toalettet for å sitte oppå do-lokket og gråte med låst dør. Tror det må ha vært den perioden jeg begynte å bli emotional. For første gang var ikke livet bare hoppetau, spark på boks, dukker og moro, haha. Jeg husker i alle fall at han læreren satt og trøstet meg (jeg var så klart lei meg og visste ikke hvorfor, typisk hormonell jente på 13 år), og da jeg skiftet sutre-ansiktet til et smil påpekte han hvor mye jeg kledde å smile. Alle gjør jo det, da. Men kanskje jeg bare kler å gråte/sutre/være sinna SÅ lite at kontrasten blir større. I don't know. De ordene sitter i alle fall i meg selv den dag i dag, 7 år senere. I grunn er det veldig mange ting lærere har sagt til meg, som jeg fortsatt husker utrolig godt. Mange av dem har vært rollemodeller for meg på mange måter :)

Anyway, her er en glad Kristine i går kveld. Fooooor en dag. Den endte bra. Og i dag er det Vixen Summer Party, så dette MÅ jo bare bli en bra dag. Iiiih! Jeg skal på styling 16:00, og så starter moroa etterpå. Kameraet er med meg, så klart :)