hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

alt passer seg ikke på en blogg

... IKKE ALT KAN BLOGGES OM

"I fjor sommar levde du jo eit bekymringslaust liv, elska deg sjølv og livet og skreiv også mykje om verdiar og gode ekte vennar..... Og no... så skriv du det heilt motsatte om fjor-året...?!? Var heile 2017 berre løgn og ei maske du tok på deg? Og kva med no... No skriv du også at du har det bra..? Har du eigentleg det... eller er det berre noko du vil få oss til å tru? Det er viktig å vere ekte og ikkje lure lesarane dine, trur eg."

Jeg tror ikke man kan forstå det før man selv har vært i et destruktivt forhold. Så klart ble mye en løgn til slutt, hva skulle det ellers ha vært mens jeg enda var for svak for å gå fra det? Hva skulle jeg skrive? "I dag fikk jeg tilsendt et screenshot fra en bloggleser som fikk meg til å kaste opp i timesvis fordi det knuste hjertet mitt sånn"? "Jeg gråt til øynene mine ble hovne og måtte kaste kaldt vann i ansiktet for å skjule det"? "Jeg prøvde å slå opp i dag men jeg klarte det ikke så vi er fortsatt sammen"? Så klart var mye av livet mitt på den tiden en fasade. Hva ellers, når du er på ditt aller svakeste? 2017 var fantastisk og helt forjævlig på samme tid, mye av det jeg opplevde var ekte og nydelig og dødsvakkert, jeg ble kjent med nye mennesker og etter hvert meg selv, men noe av det var smerte, ren smerte, tvers gjennom. Hjertet mitt falt i bakken så mange ganger at jeg ikke engang kan skjønne at jeg fortsatt står oppreist på mine egne bein, men så klarte jeg å stå oppreist likevel. Enda bedre alene. Ingen andre enn meg trenger å vite hva hjertet mitt har måtte bære, for alt som betyr noe er at jeg klarte å sy det sammen igjen. Det er alt som betyr noe.

Jeg er ekte, det vet dere, men alt passer seg ikke på en blogg.

Vil bare at dere skal vite det.

elsker dere alle sammen x

min egen bestevenn

Annonse for LOUDS

OH MY GOD. AKKURAT DET JEG TRENGTE!! En helg uten noen planer!! Jeg har vært i så sjukt godt humør denne helgen. Rett og slett fordi jeg våknet lørdags morgen uten en eneste plan eller avtale. Ting har gått i ett den siste tiden og det har vært sjukt gøy, men jeg trengte skikkelig å henge med meg selv nå. Kvalitetstid with my favorite girl. Grunnen til at jeg ofte kommer for sent til ting; ikke fordi jeg ikke rakk trikken, men fordi jeg trengte 15 min ekstra med meg selv før jeg gikk ut døra. SÅNN ER JEG. Kan ikke noe for det. Så i går? Jeg møtte Håkon en liten time, vi er jo nesten naboer. Satt ved Akerselva og pratet og lo og så på endene, haha. Etterpå gikk jeg for meg selv i gatene med musikk på ørene, kjøpte jeg meg en lang sommerkjole som jeg kan bruke til neste sommerfest (går aldri med lange kjoler egentlig...), dro hjem, tok meg et glass rødvin, lagde middag i timesvis, hørte på musikk, leste rare faktaer om dyr online og sovnet til lyden av regn. Hallelujah!! Jeg tuller ikke når jeg sier at Kristine er min beste venn.

Sykt mange har spurt om denne tightsen på Snapchat. Den er faktisk useriøst digg å gå med og trene yoga i. I tillegg ser man helt sykt bra ut i den!!

OG PSSSST... DET ER SOMMERSALG PÅ LOUDS!

KODEN "sommersalg30" GIR DEG 30% RABATT

(GJELDER PUMA, ELLESSE, SANTA CRUZ, MAMB, BJØRN BORG, VANS, BIRKENSTOCKS OG CHEAP MONDAY)

And say hello to my new favorite sneakers!! De er fra MAMB og er off-white/beige, jeg ELSKER dem. (Salg på disse også!!) Ser like bra ut til tights som til jeans-slengbukser. Dere kommer til å se meg mye i disse fremover hi hi

SO HAPPY

TIGHTS HER, TOPP HER, SKO HER, SOLBRILLER HER

Bruk koden "sommersalg30" i kassen på LOUDS! Forresten, så får dere med LODS tote bag når man handler i nettbutikken. Bruker min hele tiden x

den nye sommerdrikken

Annonse for Noisy

HOLA! I går var jeg faktisk på årets første festival, tenk det. NÅ er det offisielt sommer. Jeg vet ikke om dere så at jeg fikk en liten leveranse på døren her om dagen? Herregud, jeg ble så glad at jeg holdt på å hoppe i taket. Jeg sa at jeg måtte smake på drikken før jeg inngikk dette samarbeidet, jeg er nemlig kresen (erfaren brusdrikker), og da jeg smakte Noisy Zero med mango & pasjonsfrukt... YES. Ja!!! Jeg sluttet å drikke brus i fjor, av en årsak: jeg fikk ikke i meg nok vann. Dette var fordi jeg drakk helt enorme mengder, kan kanskje si at jeg var litt avhengig. 3 liter om dagen? Ja, litt avhengig. Så jeg sluttet, og får nå i meg vann gjennom hele dagen som var hele formålet. Når folk spør meg hva jeg drikker så er det kun fire svar: kaffe, vann, ananasjuice og rødvin. Men nå er det fem!! Noisy!

Det her er sånne små moments hvor det er helt perfekt å ha Noisy:

... når jeg kommer hjem etter en lang dag på jobb. Jeg heller Noisy opp i favoritt-koppen min i keramikk fra Skagerak, sammen med masse isbiter, slenger meg ned på sofaen, puster ut... mmm!

... når jeg sitter på bussen. Jeg craver alltid noe når jeg sitter på bussen. Juicy, fresht, boblete.. Noisy er perfekt

... på stranda med venner

... on the go, i veska. Jeg var ute av huset i hele går (haha, uvant meg), så jeg tok med meg Noisy Mango & Pasjonsfrukt og Noisy Pære & Sitron, og det var så digg. Små gleder!! Dere vet jo meg. Jeg er all about små gleder

(Følte meg veldig pen i går forresten!)

Forfriskende annerledes!!

Senere i sommer kommer det konkurranse hvor dere kan vinne Noisy!! Jippi!! Jeg gleder meg til å la dere smake!

vegansk middag

HVA ER VEL BEDRE ENN Å AVSLUTTE EN LANG SOMMERDAG MED EN DIGG, VEGANSK MIDDAG?

ELSKER BØNNESPIRER!

JEG ER HELT FORELSKA I DENNE BYEN...

Åh, som jeg elsker denne byen. Virkelig. Alle vennene mine føles ut som naboer, når man har bodd her litt innser man hvor korte avstandene er. Plutselig er man i Vigelandsparken på festival, så hjem til meg for å skifte klær, så på Majorstua på middag med noen venner. Slik var altså dagen min i går! Jeg og Helene hang sammen fra morgen til kveld, og som jeg sa til henne: "det er ikke ofte jeg gjør med folk". Begge vi to er sykt glad i eget selskap og pause mellom slagene, men gårsdagen var så fin og jeg koste meg skikkelig. Sminke av Tomas Erdis (min FAVORITT-mann!!), blåskjell til lunsj, sola i fleisen, en GT her, en GT der, trikken hjem med musikk på ørene.. <3 Jeg laget meg risnudler til kveldsmat og la meg klokka 12. Helt perfekt. Risnudler med verdens verdens beste hot sauce, den jeg tipset dere om for noen uker siden. Koriander på toppen, boooom. Hvem trenger kjøtt? De nudlene har faktisk blitt min faste kveldsmat nå.

I dag er det LØRDAG OG SOL! Jeg har ingen planer resten av helga, og det er helt fantastisk deilig!! Tror jeg skal sette meg på en kafé alene og lese bok. Kanskje ta meg en tur på Vestkanttorvet. Me får sjå!

hjerteskjærende sommerminner

I L U <3 X

På vei til Grand Hotel terrasse for å ta et glass vin. Det endte med at vi ble sittende blant business-folk som hadde booket hele terrassen, så vi fikk gratis focaccia, snacks og rosévin av de som hadde jobbseminar der. Jeg liker ikke rosévin engang. Men hva pokker skal man klage på når man sitter på toppen av Oslo og ler til man får magesår? Det er det hyggeligste jeg har gjort på lenge. Nå ler jeg på ekte. Det gjorde jeg ikke før, jeg kan ikke huske sist jeg lo og var fri i hele kroppen min. Uten bekymringer, uten den "men...". Jeg husker jeg dagdrømte om en fri sommer med blafrende hår og latterkrampe med venninner og løping i gatene uten sko klokka 04. Det er jo akkurat den sommeren jeg har. For 6 år siden hadde jeg nettopp fullført niende klasse og jeg gikk en hel sommer med kun én venn, jeg var så ensom at jeg nesten ikke visste hvordan det var å være med venner engang. Jeg ble vant til å se at alle andre spilte volleyball og var på stranden og dro på hyttetur sammen, mens jeg? Jeg satt hjemme og blogget, slettet kommentarer om "jeg egentlig hadde noen venner". Nå er jeg 21, kalenderen har så vidt bikket juni og jeg har allerede samlet 50 hjerteskjærende sommerminner.

Kristine fra 2016 til 2018

2016

Her er Krisssy ny i Oslo, fortsatt med hår ned til rumpa som hun nekter å gi slipp på og helt uviten om livet og alt. Føler jeg når jeg ser tilbake. Her var jeg så bekymringsløs, kanskje med god grunn. Alt var veldig nytt for meg, nye venner, ny by, nye kollegaer. Dette var da jeg spilte inn min første sesong med Bloggerne. Det var en veldig, veldig gøy tid, jeg får faktisk litt sommerfugler i magen av å se på dette bildet. Hi hi. Jeg bodde fortsatt på Veitvet med Frida fra Førde, og jeg datet, heeeelt bekymringsløs.

2017

Året etter derimot... Denne perioden husker jeg skikkelig godt, jeg får vondt i magen bare av å tenke på det. Jeg hadde verdens største smil rundt munnen men jeg hadde det helt grusomt på innsiden. Faktisk var dette en av de vondeste periodene i livet mitt, alt gikk skeis og jeg følte ikke at jeg hadde noen riktige mennesker rundt meg. Kranglet hver dag, gråt konstant, jeg var helt tom innvendig. Husker jeg satt hjemme i senga mi og så meg selv i speilet, jeg kunne ikke fatte hvor Kristine hadde blitt av. Jeg var mye i festmiljøet og det gjorde meg bare enda mer ødelagt på innsiden, jeg drakk altfor mye hvitvin og gråt på hver eneste fest jeg var på. Når jeg tenker på juni i fjor blir alt helt grått og overskyet i hodet mitt, så dypt sitter det i meg. MEN, jeg er veldig glad for at jeg gikk gjennom akkurat denne perioden!

2018

Og så har vi NÅ! Dette er for bare noen dager siden! Av alle disse tre periodene, vil jeg si at dette er den aller beste. Jeg smiler ikke på bildet her, men dere ser at jeg står mer rakrygget enn noen gang. Jeg føler meg sterk, full av erfaringer, jeg føler alt jeg har fått ordentlige verdier, ingen kan rokke ved det jeg føler og mener. Jeg er Kristine. Ingen kan såre meg på den måten jeg lot folk gjøre det før. Jeg skal aldri gi slipp på sårbarheten min og jeg skal SÅ klart åpne hjertet mitt igjen, men nå har jeg fått verdier som skal hjelpe meg på veien fremover. For første gang, ordentlige, ekte, verdier.

skal jeg være veganer når jeg får servert mat?

Annonse / turen er sponset av LOUDS

Nå er det cirka en måned siden jeg satte meg som mål om å gå over til et plantebasert kosthold før året er omme, og det har så langt gått veldig fint. Jeg har jo SÅ mye bønner og linser her hjemme at jeg nesten ikke har trengt å måtte kjøpe noe, haha. Jeg spiser fortsatt Jarlsberg, MEN jeg har begynt med andre pålegg på skiva og jeg tror jeg skal klare meg fint uten.

Det jeg nå har begynt å tenke på derimot..

Hva om jeg er på vinkveld og får servert et fat med oster, for eksempel?

Hva om jeg er på invitert og det er fisk på menyen? Eller fløte i suppen?

Jeg vet at mange er veganske i den forstand at de ikke kjøper animalske produkter selv, men de spiser det de får servert på en middag. Her er jeg så sjukt usikker! Jeg vil så gjerne gjøre det 100% når jeg først skal gjøre det, på samme tid vil jeg ikke bli "ekstrem". Jeg sier ikke at dere som ikke spiser kjøtt og fisk og meieriprodukt er ekstreme (overhodet ikke! jeg ser opp til dere!!), men skjønner dere hva jeg mener? Jeg er redd for at sosiale settinger fort kan bli trøblete, men på samme tid så vet jeg jo at veldig mange går i plantebasert retning nå og som oftest er det ikke så vanskelig å tilpasse maten for en gjest som er veganer. 

I forrige uke var jeg i Amsterdam med LOUDS og vi bestilte mange retter til bordet. Jeg kunne så klart holdt meg til de veganske rettene, men denne gangen valgte jeg å ikke gjøre det. Jeg er fortsatt på "veien" så det går fint, jeg vet at jeg kommer til å klare det i løpet av året, men det fikk meg bare til å tenke litt. Har dere noen erfaringer? Bør jeg gå 100% in eller være åpen for mat jeg får servert?

En annen ting jeg har tenkt på er at desto lenger jeg har gått uten kjøtt / meieriprodukter, desto mindre frister det. Til slutt føles det kanskje unaturlig, til og med ekkelt, å spise noe som helst animalsk. Tenk om jeg ser tilbake på da jeg spiste Jarlsberg hver dag og bare "HVA POKKER, hvorfor spiste jeg det". Sånn føler jeg det med melk nå. Jeg har ikke drukket kumelk på sikkert to år, og bare tanken på det synes jeg er ekkel.

Oh, dette er sjefen min i LOUDS, forresten. Dama bak magien!! SE så vakker ♥

Jeg kommer sikkert til å finne ut av mye på veien fremover nå, men det er gøy å høre deres erfaringer! X

video: hvordan klarte du å være glad etter bruddet?

"jeg falt sammen på gulvet

og alt jeg ville var at alle skulle se hvor knust jeg var

men jeg var helt alene"

happy tears

love wins... always x

Jeg svarte på flere spørsmål, men så innså jeg at jeg ville lage en video på kun dette i stedet. Siden så mange spør, og så mange ikke skjønner. Hvordan jeg klarer å smile av pene blomster og tidlige morgener etter et brudd. Kjærlighet er det vakreste som finnes og det viktigste jeg lærte var å sette pris på det, selv etter noe som har gjort så vondt. Jeg er sterk nå. Kjempesterk.

meg og bloggerne-damene

BLOGGERNE KOMMER TIL HØSTEN. FOR EN FIN GJENG!

(Jeg må bare nevne det: da jeg var 14 år var jeg verdens største fan av Caroline Berg Eriksen (som da for meg var Fotballfrue), jeg kopierte antrekkene hennes fordi jeg ble så inspirert når hun kombinerte rosa tettsittende jeans med en blondetopp. Husker det som om det var i går. Da hun svarte på kommentaren min i kommentarfeltet hennes en gang hoppet jeg nesten i TAKET, så glad ble jeg. Jeg digget den dama så sykt, og jeg digger henne like mye fortsatt)

Hei og god tirsdag!

Takk for alle de fine kommentarene i det siste.. Jeg har aldri vært så glad i å blogge som det jeg er nå om dagen. Da jeg kom hjem i går VAR JEG SÅ KLAR FOR Å VÆRE ALENE etter en (veldig fin) dag med mange mennesker, at jeg seriøst hang i leiligheten i åtte timer i strekk uten å egentlig gjøre noe. Du vet du aldri kjeder deg når du ikke engang føler du har tid til å se film selv om du har all tid i verden til å se film. Haha. La meg klokka HALV 2 og det har jeg ikke gjort siden jeg var 18 år og aldri trengte søvn. (Øvde til geografi-prøve til klokken 05:00 om natten. Jeg hadde evig energi) Likevel våknet jeg i godt humør, helt uthvilt i dag!! Deilig hva solen gjør <3

Nå er jeg på Egmont og har nettopp pratet litt med sjefen min, planen er å jobbe her i et par timer før jeg drar hjemover og møter en venninne. Usikker på om vi skal bade eller ta et glass rødvin på en rooftop?!

utadvendt introvert

et sted - sondre justad <3

ezgif_com_optimize_2

ALT SKJER FOR EN GRUNN

JEG SIER DET TIL MEG SELV HELE TIDEN

FORDI JEG VET DET

ALT SKJER FOR EN GRUNN

Lange dager, korte dager. Jeg vil helst at kveldene ikke skal ta slutt, jeg. Kanskje jeg er litt sosialt tilbakestående, vet ikke helt hvordan man er sosial en hel sommerdag. Løper hjem før jeg må, går det bra med henne? Ja. Ja. Jeg er bare en utadvendt introvert. "Fuck it, jeg drikker og blir full, sover et annet sted enn hjemme", neste dag stresser jeg over ting en 21-åring ikke burde stresse over. Haha, sånn går dagene. Det er bare veien, og ja, kanskje litt kronglete, veldig humpete, men så forbanna gøy. Jeg elsker å være med mennesker som er introverte fordi det endelig er noen som har samme univers inni seg som jeg har, men jeg forelsker meg i ekstroverte mennesker. De som drar meg ut av døra når jeg helst ville være inne, de som ikke helt tenker på samme måten som meg, det gir meg en slags pause fra den måten jeg lever på. Jeg er fri, men det er deilig å være fri med andre mennesker også. Jeg er ikke redd for å være glad. Det innså jeg da jeg gikk hjem fra jobb i dag. Jeg er faen meg ikke redd for å være glad. Aldri har jeg tenkt at "dette er for bra til å være sant", det gjør meg kanskje naiv og ekstremt sårbar men jeg tør fortsatt å føle på at det er bra. Jeg forelsket meg og det var den beste første forelskelsen jeg kunne ha hatt, jeg visste det ville gå galt til slutt men jeg var aldri redd for å føle meg så forelska at det eneste som var i kroppen min var kjærlighet. Fra jeg la meg, til jeg våknet, til jeg la meg igjen. Da jeg stod på Skaugum med venninnene mine på lørdag, litt full, litt rød i kinnene etter en lang dag i sola, var jeg ikke redd et eneste sekund for å føle meg fri og lykkelig. Jeg bekymrer meg kanskje for ting 21-åringer ikke skal bekymre seg for, men jeg bekymrer meg i alle fall ikke for å være lykkelig. La det skakk-kjøre seg, men først, vær så lykkelig at du holder på å sprekke. For det blir du igjen, selv etter å ha falt og fått kroppen full av stygge skrubbsår.

en kickstart på uka

MY SECOND FAMILY...

HOLA! Da var jeg endelig hjemme igjen!! Jeg har gledet meg til å lage meg en deilig middag og slenge meg på sofaen siden jeg våknet i dag tidlig. Dagen har gått i ett, men det digger jeg jo! Spesielt når det er mandag. Jeg var så klart helt sjukt trøtt da jeg våknet i dag morges, men med en gang jeg kom ut døra med musikk på ørene føltes alt helt topp. Bildene over er fra dagens presseshoot med Bloggerne! Jeg husker alltid disse dagene her så godt, livet mitt forandrer seg alltid så sjukt for hver gang vi tar disse bildene. Og for å ikke snakke om utseendet. Jeg ser jo ut som en splitter ny person hvert halvår. Selv mener jeg at jeg blir penere og penere. Med det mener jeg: gladere, visere, mer moden og kanskje litt flinkere til å kle meg. God damn, lurer på hvordan jeg ser ut om 3 år om det fortsetter i dette tempoet. (Take a look i arkivet mitt) Kan helt ærlig ikke se for meg Kristine Ullebø noe eldre enn 24??? Føler dere det?? Det var i alle fall utrolig gøy å møte de nye damene i Bloggerne! Og ikke minst teamet bak serien. De er min 2. familie, definitivt. Den gjengen der vet alt om meg, og jeg kan ALLTID være meg selv rundt dem. Alltid.

bakgrunnsmusikk til livet

EN DRINK HJEMME HOS MEG MED MAGNUS FRA VIDEREGÅENDE SOM VAR PÅ BESØK I BYEN! SIST VI SÅ HVERANDRE VAR JUNI 2016, SISTE SKOLEDAG

(LOVER AT JEG VAR BLIDERE ENN PÅ BILDET)

SKALLDYRMIDDAG MED VAKRE DAMER

NYDELIGE HENRIETTE

BLÅSKJELL I SAFRAN

LØRDAG EN SOMMERDAG I JUNI

Heeeeey! For en dag jeg hadde i går!! Da jeg var i Amsterdam visste jeg at jeg ville komme hjem til en fantastisk helg, jeg bare... visste det. Plutselig var det juni og de deilige sommerkveldene jeg drømte om da jeg snublet og kavet på isen i vinter ble til virkelighet. Jeg kan felle en tåre bare av tanken. Denne sommeren blir eventyrlig, det vet jeg. Jeg var på Skaugum for første gang i hele mitt liv i går. Det skjedde, folkens. Jomfruturen min. Jeg har bodd i denne byen i snart to år men så og si aldri tatt steget innom et eneste utested. Egentlig er jeg jo ikke så fan av byen, men vet dere hva? Jeg koste meg skikkelig i går! Kanskje fordi jeg traff så mange kjentfolk, det er vel det som skal til for at jeg synes det er gøy ute. Å stå på et utested og danse med folk du ikke kjenner??? Jeg klarer ikke å digge det??? Tommel opp for gårsdagen, jeg koste meg SÅNN. Det eneste ekte problemet jeg har er at det ikke er bakgrunnsmusikk til livet. Nå ligger jeg i senga mi en søndagskveld og hører på musikk mens jeg ser tilbake på gårsdagens eventyr, men det hadde ikke gjort noe om musikken var der i øyeblikket også. ER JEG DEN ENESTE SOM HAR TENKT PÅ DET?

Nå skal jeg sove. I morgen er det shoot, møte på Egmont og jobb på planen. Jeg ser frem til en effektiv og deilig jobbeuke! Småplanene jeg har i hodet er: stå opp 06:45 hver dag, prøve ut to nye veganske middager, begynne å rydde i boden for å forberede meg til flyttingen, bade i sjøen og skrive. Skrive, skrive, skrive. Takk for at dere setter sånn pris på alt det jeg deler. Jeg tror det som gjør meg aller mest lykkelig om dagen er å skrive.

Kanskje jeg fant en lidenskap oppi det hele...

God natt og sov godt, dere som enda ikke har forsvunnet inn i drømmeland. Snakkes i morgen, klem fra deres Kristine x

3 nye plagg i garderoben

Annonse (inneholder sponset plagg fra LOUDS)

Årets bikini! Endelig fant jeg akkurat det jeg lette etter. Jeg er så sykt kresen på underdelene?? Denne er litt sånn brazilian eller hva man kaller det, og passer meg best. Overdelen er så klart ALT for liten, så jeg må bytte. Jeg er jo ikke vant til å ha pupper så bestiller fortsatt XS/S slik jeg gjorde før. Eller så går jeg bare og venter på at puppene mine skal forsvinne, jeg klarer ikke å tro at dette jeg har nå er noe annet enn hormoner. Og så klart en del vektoppgang. Jeg aner ikke.  Tiden vil vise! (FORTSATT IKKE SILIKON. ALDRI SILIKON ♥) Men en størrelse eller to større - yes! Nå gleder jeg meg til stranda i sommer!

Okey, dette er egentlig ikke et veldig typisk "meg"-plagg, men jeg likte den SÅ godt likevel! Fra Bik Bok, jeg skal bruke den på Piknik i Parken-festivalen til helgen som kommer. Tror den kan bli skikkelig fin! Skal lage en kul frisyre og style den, tror dere også kommer til å like det. Kanskje ikke helt festival, men på en måte er det litt det også. Jeg har gått litt lei av den Coachella-looken, så jeg vil prøve noe nytt. Jeg var faktisk på den festivalen for... to år siden?! Ja! Rett før jeg flyttet til Oslo. Med Veronika! HerreGUD, det føles ut som hundre år siden. Da var jeg 19, hadde hår til rumpa og ante ingenting om livet. Føler jeg nå... :-) Det samme kommer jeg sikkert til å tenke om to nye år.

DEN PERFEKTE LEVIS-BUKSA! Åååh!! Jeg ble så glad da jeg fikk denne av LOUDS <3 Bor i dem omtrent, de er så sjukt behagelige, og jeg elsker fargen. "Ekte denimfarge" som jeg pleier å kalle det, haha. Passer til absolutt alt. Dere finner den HER! Forresten, dette er ikke betalt. Jeg merker innlegget som annonse, men sånn som nå så vil jeg bare vise buksen av eget initiativ. Så klart, buksen er sponset, men dette er noe jeg selv velger å legge ut. Bare sånn at dere vet det... Jeg setter forresten ekstremt stor pris på de fine tilbakemeldingene deres på merkingen min. Det skulle bare mangle at jeg gjør jobben min riktig. For meg er det verdens enkleste ting å gjøre, og absolutt ikke noe å klage over. Om jeg går med et plagg fra garderoben min som er fra LOUDS på en Snapchat-story så må det merkes som annonse, og da kan det jo fort bli annonse overalt, men jeg vet at dere stoler på meg - alt kommer fra hjertet. Bedre å merke for mye enn for lite.

hello Oslo!

Annonse (innlegget inneholder sponset tur med LOUDS)

I WANT MY BOOKS LIKE THIS IN MY NEW APARTMENT

NUDE NUDE NUDE

VANN. JEG HAR FÅTT HEKTA PÅ VANN! MED MASSE ISBITER I! ER DET IKKE DEILIG Å SE PÅ?

JEG DRO TIL BUTIKKEN KUN FOR Å FYLLE HANDLEBAGEN MIN MED FRUKT. NÅ ER KJØKKENET MITT SKIKKELIG FARGERIKT

Hello Oslo! Hello Saturday! Hello SUN! Oslo er... hjem for meg nå. Da jeg flyttet for snart to år siden hadde jeg aldri trodd at jeg skulle komme dit. Førde vil jo alltid være hjem-hjem, ingenting i hele verden kan forandre det, men at jeg skulle slå meg så til ro i en ny by hadde jeg helt ærlig aldri sett for meg. Roen ligger vel inni meg. Vi tok siste fly hjem med Norwegian i går, og det var så digg å komme hjem klokka halv ett her hjemme til en ren og pen leilighet. Med helt nytt sengetrekk. Oh my god, sånne øyeblikk får meg til å elske meg selv. Gir high five til meg selv i det jeg kommer inn døra, liksom. (Ja, jeg er min egen bestevenn) HOT TIP! Å rydde og vaske før du drar, for ingenting i hele verden er diggere enn å komme hjem da. Jeg var jo så klart i altfor godt humør etter en sjukt fin tur med verdens beste kollegaer (TAKK LOUDS!! ♥), så ikke sjanse i havet at jeg skulle sove med en gang. Jeg skulle lage meg middag, tenne lys, høre på musikk, ringe en venninne, bla gjennom kamerarullen min, elske livet mitt og elske musikk og elske mat. LOL. Jeg er i irriterende godt humør om dagen... I dag skal jeg på middag med venner!!

Men først har jeg to ting på listen: jobbe. OG, fikse en genser. Jeg mangler en knapp på en genser jeg kjøpte for ikke så lenge siden, så jeg skal enten prøve å sy inn en selv, eller så drar jeg ned til skomakeren i gata.

Beklager at jeg ikke fikk blogget så mye i Amsterdam, babes! Det er samme følelsen jeg får når jeg egentlig skulle ringt mamma opp igjen men så går tiden fra meg, jeg tenker på dere uansett. Og dere vet jo at jeg alltid kommer tilbake, med enda mer på lager. Før kunne jeg bare slenge ut korte innlegg, men det klarer jeg ikke lenger. Innleggene må være skrevet med hjertet mitt. Alltid. X

Snakkes etterpå! X

dagbok: en dag i Amsterdam

Annonse for LOUDS

I går hadde jeg rett og slett en helt PERFEKT dag! Jeg er i Amsterdam med LOUDS, og denne byen er bare helt fantastisk. Defintivt et sted jeg kunne bosatt meg for en periode, i forbindelse med studie for eksempel. En liten men stor by med pene trær og blomstrer overalt. Det føles nesten som om at man går gjennom en gigantisk botanisk hage...

Vi er her for et møte med en kunde for et spennende prosjekt, så da vi kom frem dro vi til kontoret og idemyldret i et par timer - denne type jobb synes jeg er SÅ gøy, når man får brukt kreativiteten og det man har inni seg sammen med andre mennesker. Så gøy! Etterpå dro vi på hotellet, dusjet og stelte oss, før det var duket for... BÅTTUR! Seriøst, det er det hyggeligste jeg har vært gjort lenge. I en time satt vi i båten, gjennom nydelige Amsterdam, og det var som om tid og sted bare forsvant.

Verdens heldigste jente

Eneste som er i Amsterdam... syklistene!!? Har man alltid vikeplikt for syklistene? Det må jo være sånn, for jeg har seriøst holdt på å bli kjørt over flere ganger nå. Jeg er sykt distre i trafikken da, er et under at jeg ikke har blitt meiet ned enda. (Lover å være forsiktig mamma) Men de krysser jo fotgjengerfeltene også? I SÅ STOR FART! Uææ!

SE SÅ KOSELIG! Denne gjengen hang jeg med i hele går, og det var såååå hyggelig!! Og båten var sykt fresh. I tre! Elsker det!

Dere. Tenk å faktisk bo her. Å kjøpe eiendom på vannet er visst nok veldig dyrt, så det er en del eldre som bor her blant annet. Enkelte av husene var helt sjukt fine, man kunne se inn til mange av dem. Ah, nei, det er bare så rart, når jeg er i andre byer og møter andre kulturer så tenker jeg ofte over det faktum at "dette er hjemmet dems". Skjønner dere hva jeg mener? Det er her de våkner om morgenen, de drikker sikkert morgenkaffen på verandaen her mens båter suser forbi, de tar joggeturen langs elva kanskje. Mens jeg bor i helt andre omgivelser. Jeg synes sånt er fascinerende.

Her er det jeg mente med pene trær! Altså!

Det er sjukt mange fine bygninger her også :)

Etter båtturen la vi i land på Sushi Samba som ligger langs elven. Det er evigheter siden jeg har spist sushi (hadde en helt crazy sashimi-periode i vinter...), så jeg hoppet så klart i taket over restaurant-valget. Vi bare delte mange forskjellige retter på bordet, og dette var en av dem. Jeg elsker sær mat. Dette er reker, quinoa, jalapeño, løk og litt diverse. SPICY MAT ER DET BESTE! Når man først har blitt vant til spicy mat så blir mat som ikke er så sterk plutselig bare som... loff. Haha.

et langt innlegg om inspirasjon

alle bildene er lånt fra jacquemus @ Instagram

JACQUEMUS

DET HER GJØR MEG SÅ INSPIRERT AT JEG IKKE VET HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG

Følger dere denne accounten på Instagram? Jeg kom nylig over denne designeren, men ser jo at mange digger fyren allerede - HE.RE.GUD. Dette er så inspirerende og deilig å se på at jeg nesten sprekker! Så delikat, så nydelig! På alle mulige måter! Jeg tror mote for mange også handler om livsstil. Du vet, ah, hvordan skal jeg forklare det. Hvordan vil du leve livet ditt? Jeg klarer sjelden å svare på spørsmål om "hvilken type stil jeg har" eller "hvilken butikk jeg handler mest på", for meg handler det bare om visjonen man har oppi hodet. Ikke bare om klær heller, men om livet, hva du vil når du står opp om morgenen. Pene stoffer, organiske omgivelser, hjemmelaget kaffe, jeg vil spise fersk frukt og dyppe føttene mine i saltvann, jeg vil ha en sunn og lean kropp, jeg vil drikke mye vann slik at huden min er myk og gløder, jeg liker ikke å være på byen fordi jeg føler ikke jeg får noe ut av det, økologisk, silke, farger, spise frukt med skallet på, pene linjer, en drink hjemme med favorittkjolen på, JEG VET IKKE JEG BARE HAR SÅ SJUKT MYE INNI MEG SOM JEG IKKE ALLTID VET HVORDAN JEG SKAL FÅ UT. Jeg så et bilde av Kate Moss med en dødslekker som satt løst, men helt perfekt på kroppen hennes, og med en Martini-drink i hånden, det var forrige lørdag og vet dere hva jeg gjorde? Jeg satt på favoritt-albumet mitt på høyttalerne, åpnet vinduene i leiligheten så sola skinte inn, tok på meg silkekjolen min og bare levde ut all den inspirasjonen jeg hadde inni meg. Det høres kanskje teit ut for noen og det er helt OK men jeg må leve på denne måten. Jeg må få det ut, jeg må spille piano, ha samtaler jeg tenker på i dagevis, spørre hun dama på gata hvor hun kjøpte blusen sin, se på en rumpe selv om jeg ikke blir forelsket i jenter, observere, se pene objekt, linjer, setninger jeg ikke får ut av hodet. Jeg må skrive en låt, designe den perfekte kjolen som er gjennomsiktig men akkurat ikke så gjennomsiktig at du ikke kan gå med den på gata, ha huset fullt av lin, si at jeg elsker deg før det er for sent, gå med favorittkjolen til den blir utslitt. 

Jeg vet ikke. Eller jo, jeg vet, men ja. Alt dette begynte med at jeg fant denne designeren på Instagram i går kveld og jeg ble liggende å scrolle i evigheter. Når jeg våknet neste dag fikk jeg lyst å gjøre... ALT. Alt i hele verden. Alt som er fint for meg og den Kristine jeg har inni meg.

i dag gjorde jeg et intervju på en enhjørning!

EN HELT NORMAL ONSDAG...

I det siste har jeg begynt å drikke morgenkaffen i sengen, og det er så sjukt koselig! Da er det liksom enda enklere å komme seg opp tidlig for å lage kaffe, for jeg vet at jeg skal tilbake under dyna i alle fall for noen minutter. Og de minuttene der, ass. Dyrebare. Jeg heiser opp rullegardinen, åpner vinduene på vidt gap og ser ut  på fine Oslo mens jeg planlegger dagen kjapt oppi hodet mitt. Verdens beste start på dagen! 

Jeg møtte Helene for å hente noen klær til en festival vi skal på neste helg, og det var sjukt kos å se henne igjen. Hun har jo vært bortreist OG syk i flere uker nå. Som jeg sa til henne: Jeg savner nesten aldri folk. Men nå savner jeg deg. LOL. Flere videoer kommer, hun er på bedringens vei. Jeg fant en helt sykt fin kjole som jeg nesten ikke kan vente med å gå med og vise dere. 

Så ja, enhjørningen. HVOR GØY? Jeg og Anniken gjorde et intervju med TV2 mens vi fløt ute på vannet med enhjørningen. Tror til og med jeg fikk litt farge, det var jo så varmt. De siste ukene (eller månedene) har jeg takket nei til alt av intervju og presse, rett og slett fordi jeg vil reservere følelsene mine først og fremst til meg selv, men også bloggen. Følelsene mine tilhører meg først og fremst, men også dere, jeg vil heller blottlegge meg i et blogginnlegg enn på forsiden av en avis, rett og slett fordi dette er mitt sted. Og deres. Vårt sted! Så ja. Men jeg stilte opp i dag og det var sjukt gøy, jeg kunne seriøst ikke takke nei til enhjørningen. Jeg sier ifra når intervjuet er ute, tror det ble ganske kult og morsomt x

gjensynsglede

I dag møtte jeg endelig Julie igjen!! En av mine aller beste venninner! Vi har hatt helt sykt mye å gjøre på hver sin kant de siste månedene, hun med skole og jeg med jobb, men så går hun på på arkitekturhøyskolen rett over elva så jeg føler likevel en slags nærhet til henne, haha. Eller så er det bare det at jeg vet at vi alltid har hverandre. I dag besøkte jeg henne i Asker, og jeg tror faktisk.. dette er første gangen jeg er i Asker? Jeg var i på Nesøya forrige mandag på set, men utenom det tror jeg dette er first time. Så mye nydelig natur!! Store, åpne jorder, grønne enger så langt øyet kan se, småjenter som rir på hester og vann som glitrer. Det var sykt digg å komme seg litt ut av byen. Det er det jeg elsker med Oslo, man trenger ikke å ta tog eller buss eller bane langt før man plutselig står midt blant fjell uten et eneste tegn til by og mennesker. 

Julie!! Min engel. Hun skriver alltid god natt engel til meg og det er det fineste noen kan kalle meg. ENGEL

Dette er så sjukt idyllisk at jeg ikke kan forstå at jeg skal ville dra på ferie? Elsker at mange av dere var i enige med meg i forrige innlegg angående det å reise på ferie, forresten. Er det EN gang i løpet av året at Norge er fint, så er det i sommermånedene. Blir så nasjonalromantisk av meg når jeg er i sånne her omgivelser. Kuer liksom!!! Jeg er jo KU!! I alle fall på Jodel

SÅ GLAD

Nå er jeg hjemme og slapper av og spiser, i kveld skal jeg på utekino! For første gang! 

svar på spørsmål

Hei dere! Jeg har fått skikkelig feber!! Hodet dundrer og jeg har prøvd å holde meg gående i hele dag men nå må jeg bare si natta. Tenkte å svare på noen spørsmål som har blitt stilt i kommentarfeltet, jeg vet dere setter pris slike innlegg <3 Beklager at jeg har vært litt fraværende de siste døgnene, nå skal jeg hoppe til sengs og bli frisk som en fisk fort så jeg kan lage video og fete innlegg til dere. Merker jeg ikke er fan av å ikke være i tipp topp form, ass! Haha. Snakkes i morgen! Love u all x

Hva gjør broren din nå?
Han leverte masteroppgave for et par dager siden, faktisk. Og fikk jobb i UD for to måneder siden! Det er HEEEELT vanvittig! Jeg er så stolt av han! Han er den mest intelligente og hardtarbeidende jeg vet om, så at han skulle få en bra jobb var jeg aldri i tvil om, men at han skulle få stillingen allerede før han hadde skrevet masteren ferdig er jo bare helt sjukt. Det er gøy å ha en så flink familie! Jeg er kjempestolt over å komme fra familien Ullebø :)

Hva skal du i sommer?
Foreløpig... ingenting! Og jeg har heller ikke planer om å legge noen planer. Helt ærlig er jeg ikke noe ferie-menneske av meg, vi pratet om det da vi satt på Bygdøy en vennegjeng i helgen. Å dra bort to uker er jo det DIGGESTE for mange, å bare koble helt ut, sole seg på stranden dagen lang med en iskald Coca Cola i hånden, spise ute hver dag... Jeg foretrekker helst å være hjemme, jeg. Med kjøleskapet mitt med all favoritt-maten min, favoritt-rødvinen min, musikk-anlegget mitt (lol? ja???) vennene mine i byen, matbutikken som jeg vet hvor er. JEG MENER DET. Jeg eeeeer så hjemmekjær! Jeg har reist veldig mye i oppveksten min og ikke minst de siste årene mine, og da digget jeg det, men akkurat nå, som 21 år og på vei til å finne meg selv, er det ingenting som gjør meg mer glad enn å være hjemme her i Oslo med min egen hverdag. Kanskje jeg blir hekta på å reise neste år, hvem vet? Jeg har jo veldig lyst å dra til New York for noen måneder i forbindelse med modelljobb, for eksempel.

Synes du det er vanskelig å lage sin egen jobbhverdag?
Nei. Jeg elsker det og det kommer helt naturlig for meg. Å få mye ut av dagene mine gjør meg lykkelig, så helt siden jeg gikk på ungdomsskolen hvor vi kanskje fikk en random fridag sånn i mai så ELSKET jeg å sette alarmen like tidlig selv om jeg ikke hadde noe jeg måtte gjøre. Nå jobber jo jeg for meg selv, men ukene mine er såpass stappet med shoots og møter og opplegg at det er null problem for meg å føle at jeg har en vanlig jobb med kollegaer og ting som skjer rundt meg. Kjempegøy! Jeg er takknemlig hver eneste morgen jeg våkner, takk til dere. Virkelig. Takk for at dere er her med meg.

Kan du lage housetour i den nye leiligheten?
SEFF. JEG SKAL FILME ALT FRA START TIL SLUTT. Alt!! Herregud som jeg gleder meg. Jeg vet jo at dere allerede har sett leiligheten, men bare vent til jeg begynner å innrede. You gonna die! Og jeg håper det kan gi dere massevis av inspirasjon!

Hva gjør deg glad akkurat nå?
At jeg betalte min aller siste månedsleie for fire dager siden. Neste måned betaler jeg ned på MITT EGET LÅN!!! HALLELUJA!! JEG HATER Å BETALE LEIE! Jeg får seriøst helt vondt i kroppen av å tenke på hvor mye penger som har gått ut av vinduet de to siste årene på å leie. Likevel tror jeg det var riktig å vente med å kjøpe til nå. Jeg tror ting skjer for en grunn.

Har du noen sanger å anbefale? Elsker musikktipsene dine!
Åh, tusen takk! Her er tre sanger dere må høre på:

Jag Vet En Dejlig Rosa - Monica Zetterlund
Where's My Love (Acoustic) - SYML
IDK Love - Jeremy Zucker

Hva tenker du om at din tidligere nabo ble frikjent i rettssaken med øksen?
Jeg er likegyldig til det. Det var jo ikke jeg som gikk til sak mot han, og jeg er ikke redd for han per dags dato, så jeg tenker heller at det er fint for han at han ble frikjent. Jeg ringte bare politiet fordi jeg følte meg utrygg i situasjonen da det skjedde, og det ble håndtert profesjonelt av alle parter, noe jeg satt stor pris på :)

de spør meg aldri to ganger om det går bra

Det mørke kjøkkenet er lyst opp av gatelysene utenfor, jeg sover alltid med soveromsdøren åpen så jeg kan se på det før jeg sovner. Det er bare noe vakkert ved det. Kun når jeg er alene klarer jeg å sette ordentlig pris på de her øyeblikkene. Jeg begynte på dette innlegget før jeg la meg i går, fortsetter nå. Livet har forandret seg så mye som at alt likså godt kunne vært en drøm. Hvorfor lyver mennesker? Løvetennene har allerede visnet, nå kan man blåse dem slik man gjorde da var man var 12. Jeg gjør det fortsatt. Da løvetennene var gule og nettopp hadde vokst opp fra grusen i veikanten var hjertet mitt knust, nå vet jeg ikke hva hjertet mitt er lenger. "La meg gråte!" skrek jeg i telefonen til mamma, jeg hørtes ut som jeg skulle dø men jeg trengte bare å være de vonde følelsene mine, ellers hadde de jo aldri forsvunnet. Ingen vil høre at man må ta seg sammen når hjertet er knust, men å ta seg sammen er det eneste svaret jeg har på å komme seg videre. Hvorfor lyver mennesker? Jeg har fått ordentlig gode vennskap, jeg som synes det med vennskap var en vanskelig greie. For få timer i døgnet til å være alene og være sosial på samme tid, men så ble plutselig dagene litt lenger når kalenderen bikket juni. Juni, for faen. Det er juni. Jeg har begynt å planlegge innflytningsfest. Den lille parken utenfor leiligheten min har fått badebasseng, jeg la ikke merke til det før for et par dager siden så jeg la meg ned i det halvskitne vannet man egentlig bare skal vasse i, med ørene akkurat under vann, plutselig ble verdenen helt stille. Hvorfor lyver mennesker? Dyp glede, jeg har følt mye dyp glede den siste tiden. Ingen forstod det, hvordan en jente som var så fortapt i sin egen forelskelse, plutselig klarte å leve livet sitt på egenhånd. De spør meg aldri to ganger om det går bra, de ser det. Ofte bare ser jeg på dem og smiler.

sjal som topp!

EN KREATIV LITEN TWIST

Hvor genialt!! Dette sjalet er det beste kjøpet jeg har gjort på lenge. Gode vintagekjøp gjør meg så stolt, haha. I dag våknet jeg i verdens deiligste humør og spiste en lang frokost hjemme før jeg møtte en venninne for kaffe på Grønland. I sooooolsteken. Yes. Jeg hadde på meg denne toppen, en jeans og cowboy-boots med heels, følte meg så sjukt bra. OG MENS JEG STOD OG VENTET PÅ TRIKKEN FØLTES ALT SÅ RIKTIG. Livet mitt, hverdagen min, vennene mine, leiligheten jeg snart skal flytte inn i, det jeg gjør... alt!!! Og det var en skikkelig deilig følelse!

I dag er det musikkens dag i Oslo (jeg har live-konsert inn vinduet mitt nå as we speak) og jeg skal gjøre alt annet enn å være på musikkens dag. Jeg vet ikke, sånne super-sosiale opplegg med masse mennesker samlet på et sted er bare ikke min greie. Uansett hvor mange forsøk jeg gir det. Jeg har ikke sosialangst eller klaustrofobi, men jeg føler bare at i sånne situasjoner der man liksom skal "kose seg så sykt" så ender jeg opp med å ikke kose meg i det hele tatt. Vet ikke helt hvorfor, men det er helt greit. Sånn som nyttårsaften, for eksempel. Jeg vurderer å kjøre helt nytt opplegg på nyttårsaften i år, kanskje bare spise middag med en venn og lage et par digge drinks hjemme. Legge meg tidlig, stå opp og trene dagen etter. Jeg MENER det. Hvor digg?!?! Noe mer enn det trenger jeg ikke. Forventningene om at "dette skal bli verdens beste kveld" er ofte det som ødelegger. Ja, nå var det ikke meningen å tenke så langt frem i tid enda, men tiden går jo fort vet dere. I kveld skal jeg i alle fall på en hyggelig vegansk middag med to venner hvor vi skal prate litt karriere, jeg gleder meg skikkelig! Før den tid skal jeg ta meg en liten løpetur i sola og møte noen venner. X

(JEG FØLER MEG SÅ PEN MED DENNE TOPPEN. LOL)

yesterday's beach outfit

Jeg elsker å kle meg litt sært

Ullstrømper og bikini?

Yes

Jakke fra Fendi, skjørt fra Max Mara, sko fra Primeboots, øreringer fra Maanesten, klype på skjørtet fra Des Bonbons, hatt fra Stetson, bikinien er gammel. Ja, slik så jeg ut i går! Disse støvlene må jeg prøve å utvide, for de er sånn... akkurat bittelitt for små. Sånn at det går helt fint å ta dem på, men etter en dag i dem er føttene helt ødelagt. Så jeg tar dem med meg til Bygdøy nå og legger dem i solsteken for å så ta dem på meg etterpå - jeg har hørt at det skal kunne hjelpe?! Haha. Vi gir det et forsøk. Kanskje vi ses der, da! X

en liste over gleder

GLEDER...

 <3 I går var jeg på Bygdøy med tre venninner og vi fant oss en liten klippe hvor vi satt i timesvis og pratet og hørte på musikk. SÅ.digg! Jeg klarer ikke helt å digge å parken, jeg synes det er et litt rart konsept og det har nok mye med å gjøre at jeg har vokst opp i et nabolag med stor, egen hage, og med naturen bare et steinkast unna. Vi vokste opp med bare føtter i et nabolag hvor man kunne være seg selv og hoppe i naboen sin vannspreder. Så ja, poenget mitt var, Bygdøy er jo stappet av menneske på samme måte som en park, men man har havet rett ved og om man er heldig kan man finne små spots oppi skråningen hvor man gjemme seg litt unna. Sjukt hyggelig!! Jeg koste meg skikkelig i går!

(Når dette skal sies så KAN det jo være hyggelig i parker. St. Hansparken er den fineste synes jeg, og det blir nok et par turer dit i løpet av sommeren nå som jeg vi blir naboer. Inntil videre - til jeg får min egen hage!! Bare sånn at dere ikke tror at jeg er dobbeltmoralsk neste gang jeg sitter i en park. Lol)

<3 Grand Piano av Nicki Minaj. Hørte den i dag, siste gang jeg hørte den var i 2013.

<3 Ananasjuice med isbiter

<3 Å komme hjem alene, etter en lang dag. De sier alltid at det er kveldene som er verst etter et breakup, jeg synes de er de beste. Hver kveld koser jeg meg så mye at jeg ikke har lyst å legge meg. Alene i leiligheten, gatelysene har slått seg på, jeg henger opp siste vask og føler at livet er fint, at den eneste som kan gjøre det fint er meg selv. Å sovne i armene til en du elsker er helt fantastisk, men stillheten nå? Jeg trenger den. Mer alenedyr enn jeg trodde, jeg innså det ganske fort. En ensom ulv som elsker kjærlighet, det ble bare for mye. Alt opp i halsen. Pusterommene forsvant, det gikk for fort for hjertet mitt. Klokka er bare 14:44 men jeg gleder meg allerede til å legge meg i sengen alene i kveld og FaceTime en venninne, kanskje, før jeg står opp tidlig i morgen og tar en kaffe med en venninne. 

<3 Jeg har kjøpt meg en liten jakke fra Fendi til seriøst 199 kroner. 199 kroner. Vintage. Dere har allerede sett den fordi jeg går med den ca. hver dag men herregud den var et skikkelig fint tilskudd i livet mitt.

<3 Jeg skal til Amsterdam neste uke!

<3 Og nå skal jeg på Bygdøy og bade! Ciaoooooo!