hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dagen i dag

Heeeia! I dag har vært en fin dag. Stod opp tidlig (for en gangs skyld), og dro til byen hvor jeg møtte herlige Julie:Fiiiina! Først dro vi på spenst og spurte om hvordan det var med medlemskap osv, vi tenkte nemlig å begynne til høsten. Det blir bra! Etter det gikk vi bare rundt i byen, slappet av og pratet. Koselig ♥ Så nååå sitter jeg bare og slapper av. Vurderte å ta meg en tur å trene, men været er så sinnsykt jo variabelt. Først overskya, så strålende sol, og så pøsregn? Well that's how we roll in Norway


genser fra bik bok, shorts fra h&m

ukens spørsmål #22

Hvor mye kostet kameraet ditt?
Hm, 5-6000 kr? Husker ikke helt, begynner å bli en stund siden nå. Fikk det i.... 2009? Shiiiiit, tiden går fort!!

Liker du canon 50mm f/1.4 eller f/1.8 best? Og er det stor forskjell på de?
Er ikke stor forskjell, men 1.4 er jo bedre så jeg liker den best.

Blir bakgrunnen på bildene mer uklar hvis du bruker objektivet med minst "f"?
Ja! Så til dere som spør hvordan jeg får så uklar bakgrunn; det er på grunn av kameraobjektivet.

Har du din naturlige farge på håret? Er du fornøyd?
Jepp, har aldri farget eller stripet det noe som helst faktisk. Er fornøyd om sommeren, da syns jeg fargen faktisk er ganske fin (sånn som på bildet under), men om vinteren..... æsj

Hvorfor sier du at skjønnhetsidealet er å være tynn?
Det ER jo det, hvorfor skal jeg lyve å si at det ikke er det? Selvfølgelig finnes det mange folk der ute som liker former best, det har jeg ikke sagt. Poenget mitt var: skjønnhetsidealet er å være tynn, derfor skal folk være "kule" og gå imot idealet, og rakke NED på de som er tynne. Ser dere poenget? Det var DET hele innlegget handlet om, men noen av dere dro jo ting helt fullstendig ut av sammenheng.

Kan du vise hvordan du lager så fin topp/dott?
Setter først håret opp i hestehale, og så snurrer jeg bare håret forsiktig rundt og fester med strikk igjenKan du plis lage et innlegg om hva du trener?
Haha, får maaasse spørsmål om dette. Vel, greia er at jeg har ca. like lite peiling som dere når det gjelder trening! Jeg bare gjør det som passer meg best, og som... jeg blir sliten av, rett og slett.

Hvorfor funker ikke linken til gratisdesignet ditt?
Jeg skulle slette noen gamle innlegg og klarte desverre å slette det i samme sleng... Blir nok å legge det ut igjen snart, tror jeg.

Er ikke bik bok buksene litt vie helt nede, hvordan fikser du det liksom?
Bruker alltid strikk, haha. Jeg skjønner virkelig ikke greia med at alle bukser har sleng nede??? Vi lever i 2012, ikke 1970??

Kommenterer du stygt på andre blogger?
Nei, men folk liker tydeligvis å gi seg ut for å være meg, så om dere får en litt frekk/rar kommentar, så er det IKKE meg. Shits about to get real bitch!!!! Jeg kommer og tar deg

Når har du bursdag?
10. januar (født i 1997, selvom veldig mange av dere liker å ikke tro på meg) 

Tjener du noe på bloggen?
Ja :) Rich bitch fy faen ass

Rart spørsmål, men pleier du å sove lenge?
Jeg er SINNSYKT glad i å sove lenge, men jeg hater også å sløse bort dagen, så det ender med at jeg står opp i 11-12-tiden. Ca. hele ferien har jeg hatt alarm klokka 10, men ender ALLTID med at jeg sover lengre, haha

Kan du vise bilde av takkekortet ditt (konfirmasjon) hvis du har laget enda?
Har ikke laget enda (jeg henger ALLTID etter....), men skal til fotograf i løpet av uka tror jeg, med mindre jeg bestemmer meg for å ta bildene selv.


Wow, her var jeg jo ikke bleik i det hele tatt hehe

Noe mer dere lurer på? Svarer i neste uke!

har du sommerens festival-look?

I år arrangerer Libresse en konkurranse som begynte 25. juni og holder på frem til 12. august, hvor du kan ta bilde av deg eller en venninnes festival-look og være med å trekningen av et gavekort på nelly.com til 1000 kr, hver uke! Det eneste du trenger å gjøre er å legge ut festivalantrekket ditt på instagram, hashtagge det med #BeTwisted og så er du med i konkurransen. For å komme til konkurransesiden på facebook og se alle bidragene, trykk HER 

Denne ukens tema er accezzories/tilbehør, og her har dere mitt bidrag :-) Har ikke noen forhåpninger om å vinne akkurat, men om dere liker antrekket mitt, gjerne STEM PÅ MEG HER

       // Innlegg i samarbeid med Libresse

breakfast pancakes

Jeg er den typen som elsker å spise god frokost! Spiser nesten aldri vanlig brødskive f.eks, ettersom jeg syns det er så kjedelig. Så i dag prøvde jeg meg på noe nytt, nemmelig sunne "pannekaker"! Fant oppskriften på Kristina sin blogg, og tenkte jeg kunne dele den videre til dere.

Alt du trenger er:
40 g havregryn
1 ts splenda/sukrin (kan bruke vanlig sukker og)
1 egg

Dette kan du jo selvfølgelig forandre litt på selv, f.eks ta mer havregryn (da tar du en til eggehvite istedenfor et helt egg) eller mer sukker. Jeg bruker bare denne oppskriften som et utgangspunkt!Slik gjør du:
Bland ingrediensene sammen i en skål, del "deigen" i to (eller flere deler hvis du har mer) og stek på stekepanne med smør til de blir gyllenbrune.(Hehe, mine ble bittelitt brent da. Men de skal se ca. slik ut). Når de er ferdige er det bare å ta på det du vil. Vanlig pålegg, kesam/cottage cheese, blåbærsyltetøy, frukt eller hva enn du liker. Utrolig enkelt å lage, samtidig som det smaker KJEMPEGODTog er sunt today's outfit

 

genser og bukse fra bik bok

Hei hei! Startet dagen i dag med en liten tur på fjellet, og guuuud så slitsomt det var. Tror aldri det har vært sååå slitsomt! Vel, var utrolig deilig å bli ferdig, trening om morgenen er undervurdert syns jeg. Man føler seg jo mye bedre resten av dagen! Elsker forresten genseren jeg har på meg, den er så behagelig. Er det noe jeg HATER så er det ukomfortable klær!

tusen takk

Wow, hadde aldri trodd jeg skulle få SÅ mange tilbakemeldinger på forrige innlegg! Dere er helt fantastiske, TUSEN TAKK. Har lest alle kommentarene, og jeg hadde virkelig ikke trodd at det skulle være så mye positivt. Noen var ikke helt enig da, men det hadde jeg jo regnet med. (Og når det er sagt; innlegget er skrevet veldig fra èn side) Vel, jeg bare få sagt at jeg setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min, selvom jeg kanskje ikke sier det så ofte. Det betyr UTROLIG mye for meg. Tusen, tusen takk ♥
 Kanskje jeg skal begynne å skrive litt lengre innlegg en gang i blant? Ser ut som dere likte det, og jeg er jo glad i å skrive selv så. Men nå må jeg gå, poster outfit etterpå ♥

fordommer mot de tynne

Nok en gang mister jeg håpet på menneskeheten. Ikke at jeg er sjokkert, fordi jeg vet jo at det finnes en hel haug av trangsynte idioter der ute, men virkelig? NÅR ble plutselig folk så sinnsykt fordomsfulle mot de som er litt tynnere enn andre?  

En ting jeg alltid har lurt på, er hvem som sitter hjemme på pc'en sin og skriver anonyme kommentarer på andres blogger. Tapere? Jenter med så dårlig selvtillit? Folk som er så lang nede at de må trykke ned andre for å komme høyere opp? Ikke vet jeg. Vel, jeg skjønner det ikke - for jeg har faktisk aldri noensinne følt et behov for å skrive en stygg kommentar til noen. ALDRI. For hva skulle det hjulpet meg?

Å si "du er altfor tynn, æsj" er akkurat det samme som å si "du er altfor FEIT, æsj". Jeg er ikke en person som blir lei meg for slike kommentarer, men jeg tror jeg kan snakke for de fleste som er tynne når jeg sier at det er SINNSYKT irriterende. Noen lider av en sykdom, noen syns kanskje det er fint å være tynn og noen klarer faktisk ikke å legge på seg. Uansett hvilken grunn det er, så syns jeg folk bør lære seg å holde ting for seg selv. Å fortelle en jente som ikke klarer å legge på seg at hun er tynn vil gjøre henne lei seg, og å fortelle en anorektisk jente at hun er tynn vil bare trigge henne. Same shit, different thing. BEGGE deler er ille. Tenk deg om, hvor viktig for deg er det at jeg må få høre at jeg er sykelig tynn, ser ut som et skjelett og at jeg ikke kan gå på hæler fordi jeg er tynn nok fra før av? Igjen, jeg tar meg ikke det minste nær av slike ting, men jeg vet det finnes tusenvis av andre jenter der ute som gjør det.

"Real men want curves, only dogs like bones" - er det VÆRSTE jeg noensinne har hørt. Kan noen fortelle meg moralen i denne setningen? (Edit: ja, for å bygge opp selvtilliten til de med litt fett på kroppen, men det hjelper fint lite når det ødelegger for de undervektige) Den er jo bare helt på trynet spør du meg. For det første så får det alle undervektige til å føle seg som DRITT, og for det andre så underbygger det faktisk det faktum at å være tynn ER skjønnhetsidealet, og at det er det som er fint.

Når en jente med litt fett på kroppen legger ut et bilde av seg selv i bikini så er hun kjempetøff og modig, men når en jente med litt mindre fett på kroppen legger ut et bilde av seg selv i bikini så er hun bare stygg og ekkel. Men jo da, som de sier - alle er perfekte slik de er. Eller? 

Vel, ikke at jeg tror dette kommer til å forandre noe, men jeg håper dette får øynene opp for noen. Et lite forsøk på å nå ut til folk, hvertfall. Gjerne lik innlegget for å dele det videre.

victoria's secret

 


Alle jenters største drøm, eller hva? Jeg MÅ ha en slik. Jeg bare MÅÅÅÅÅÅÅÅ.

Noen dere likte? 

love this watch

Denne er så fiiiiin! Fikk den til jul for et par år siden, men likte den ikke så jeg la den bort, og NÅ fant jeg den. Haha. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke likte den, den er jo utrolig fin!! Veeeel, nå tenkte jeg å ta meg en tur ut og trene, men det REGNER JO?!?!?!! Deprimerende. Så, jeg får se hva jeg gjør.

Hva syns dere om klokken?

yesterday's
bukse fra bik bok, solbriller fra h&m, sko fra jeffrey campbell, hals fra vero moda

my daily makeup

Heihei! Da tenkte jeg å vise hvilken sminke jeg bruker til hverdags. Har laget et slik innlegg før, men det begynner jo å bli en stund siden nå, + at jeg har fått mange nye lesere siden da! Så ja :-)


i.d bareVitamins skin rev-er upper (fås kjøpt på parfymeri). Denne bruker jeg før jeg legger på sminken, som en slags "primer".


bareMinerals matte i farge Golden Tan (fås kjøpt på perfymeri) og kabuki brush (fås kjøpt på eyeslipsface.no)


Clinique concealer og i.d max coverage concealer (fås kjøpt på parfymeri begge to)Solpudder (fra oriflame.no) og Kabuki XL (fra mineralhygenics.com). Dårlig bilde, men solpudderet er ganske mørkt med mye shimmer/glitter(?) i, er sinnsyyykt bra! Finner den ikke på nettsiden, desverre.


Rouge (fra oriflame.no)


Blyantspisser fra Chanel, pinsett og kost (fås kjøpt på parfymeri) og øyenbrynsblant i farge light brown (fra h&m)


Vippetang og Volume Million Lashes (fra h&m) og Wonder lash mascara (fra oriflame.no)


Lipbalms (direktelink her). Disse funker utrolig bra, hjelper ALLTID mot tørre lepper.

         / Innlegget og produktene er ikke reklamert/sponset. Har kjøpt alt selv utenom kosten fra mineralhygenics

the greatest part of being imperfect, is being perfect at it

 
the amazing spiderman

Heihei! I dag så jeg, Karina og Ingvill The Amazing Spiderman på kino. Fy søren, den var dødsbra!! Utrolig bra film, anbefaler alle å se den. Nå sitter jeg bare og slapper av og spiser the BEST SHIT ever, nemmelig havregrøt. Spiser det ca. hele tiden, hahaha. (Utenom når jeg spiser cottage cheese, som forøvrig er enda bedre!!) Har ikke bilder fra kinoen da, men her er noen!
 

Har dere sett den nye spiderman-filmen?

inspiration


if happy ever after did exist

øya av victoria hislop

Jeg bare mååå anbefale dere denne boken! Øya heter den, og er av Victoria Hislop. Boken handler om Alexis som vil finne ut mer om morens fortid, men alt hun vil fortelle er at hun vokste opp i en liten landsby på Kreta, som heter Plaka. Alexis bestemmer seg for å dra dit selv for å få svar på spørsmålene sine, og møter morens barndomsvenninne som forteller henne alt sammen. Boken går bak i tid (altså morens oppvekst) og alt handler egentlig om øya Spinalonga, som var en tidligere koloni for spedalske, en øy hvor alle med leprasykdommen måtte bo. Boken er litt kjedelig i starten, men blir dødsbra etterhvert!! Skjer liksom nye ting hele tiden, og ja, den er bare sykt bra. Anbefaler alle å lese den!Nå skal jeg begynne på disse to! Gleder meg, noen som har lest de før kanskje?

 

god morgenvinnerene av dekslene

Wow, mange som meldte seg på! Skulle gjerne gitt deksel til alle sammne, men har desverre bare to, hehe. Så, vinneren av det hvite dekselet er JULIATN og vinneren av det rosa er MALENE. Gratulerer så mye, har kontaktet dere på mail :-) Skal forresten bli flinkere til å holde konkurranser for dere, så til dere som ikke vant så kommer det flere sjanser senere!ukens spørsmål #21

Hvor kjøper du klærne dine?
Hehe, får mange spørsmål om det. Kjøper det meste på bik bok, h&m og gina tricot - det står som oftest hvor klærne er fra i outfit-innleggene!

På den veien du ofte tar bilder, har det hendt at det har kommet biler midt i shooten?
Jaaaa, haha... 

Yndlingssanger for tiden?
Suitcase - Emeli Sande, Crazy beautiful life - Kesha, Beauty and a beat - Justin Bieber

Kan du lage gratisdesign?
Har et her: 
http://krisssy.blogg.no/1338921455_gratisdesign.html 

 
Får du mye e-post? Svarer du på alle fanbrev, e-post og slikt?
Får en del ja. Svarer nesten alltid, men blir litt rotete i mailen av og til så om du ikke har fått svar er det bare å sende på nytt! Kristine.ullebo@hotmail.com

Hvor finner du sitatene som du bruker som overskrift?
Søker på "quotes about ....." på google!

Hva er ditt flaueste øyeblikk?
Haha, har flaue øyeblikk HELE tiden (spesielt blant store folkemengder), men glemmer det som oftest ganske fort.

Føler du at du alltid må sminke deg og ordne deg fordi du må ta bilder til bloggen?
Tjaaa ikke alltid, men noen ganger kanskje hvis jeg bare skal være hjemme.

Hvilket kamera har du?
CANON EOS 500D

Bruker du noen objektiver til kameraet ditt?
Canon 50mm f/1.4 og Canon 50mm f/1.8. Førstenevnte er det jeg bruker til vanlig, men det er halvveis ødelagt så det klarer ikke å ta nærbilder, derfor bruker jeg 1.8 av og til

Kan du legge ut profilbilde dine som du har på facebook og skrive hvor mange likes du har fått på de?
Hvis jeg hadde vært sosialt tilbakestående ja ;P

Hvor ofte trener du?
Ca. annenhver til tredjehver dag.

Når tok du bildene av Utøya?
På vei hjem fra ferie (Hellas). Utrolig spesielt å være der, samtidig veldig fint ♥ Sinnsykt å tenke på hva som skjedde der...


Var flere spørsmål, men har svart på så mye fra før av, såå ja. Noe annet dere lurer på?

dagens outfit

 

klær fra h&m, sko fra converse, lommebok fra england

Kjedelig antrekk og stygge bilder av meg. Haha, blir flau av å poste dette... Det begynte plutselig å PØSE ned, så jeg fikk ikke tatt flere. Ja ja! I dag kommer forresten ukens spørsmål :-)

rolig søndag 
 
I dag har jeg bare slappet av, har ikke følt for å gjøre noe som helst egentlig. Har fulgt med en del på direktesendingen på tv.. Er så vanskelig å fatte at det har skjedd, enda det har gått et helt år. Samtidig er det utrolig fint å se hvordan Norge står sammen ♥ Jeg er vanligvis stolt over å være norsk, men på dager som dette blir jeg EKSTRA stolt. Størst av alt er kjærligheten!! Her er forresten en utrolig fin sang:

et år siden i dag
/privat

Et år siden tragedien rammet Norge... Det er helt utrolig, og ikke minst uvirkelig. Husker dagen som om det var i går. Sender mine varmeste tanker til alle pårørende og de som mistet livet sitt både på Utøya og i regjeringskvartalet. Hvil i fred, dere vil aldri bli glemt. "Hvis èn man kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen". ♥ Norge ♥

new lipstickEr ikke denne fin? Jeg bruker vanligvis aldri noe på leppene (aner ikke hvorfor egentlig, haha..), men denne ble jeg helt forelsket i. Jeg elsker den! På bildene har jeg på meg den pluss litt lipgloss over :-) Den er forresten fra England i merket "Revlon" og er i farge 450.

Hva syns dere om fargen?

sunset

Hvooorfor kan det ikke være sommer og fint vær for alltid?

dagens outfit

 genser fra gina tricot, shorts fra bik bok, earcuff fra england

Kjører enkelt i dag! Herregud, jeg har forresten blitt spist av mygg... IGJEN?!!! Vet ikke om dere ser det, men på beina mine så har jeg svære hovne stikk, og det gjør så sinnsykt vondt. NÅR skal de jævlene slutte å følge etter meg??

mornin'

Et innlegg uten bilder av meg:O Hehe, siden jeg har fått klar beskjed fra noen av dere om at jeg legger ut for mange bilder av meg selv. Veeel vel.. I dag stod jeg opp klokken 10!! Elsker å stå opp tidlig egentlig, for da får jeg så mye ut av dagen. Har ingen planer så langt, men vurderer å dra til byen og kjøpe noen sko jeg har har blitt totalt FORELSKET i. Hm. Uansett, vi snakkes!

even the longest journey begins with the first step

Arkivbilder, jippiii. Men skal ut nå, så har ikke tid å ta nye! Lurer litt på noe: hvis jeg ikke har så god tid eller at jeg ikke har noe å blogge om, foretrekker dere "mindre bra" innlegg eller bare ikke innlegg i det hele tatt? Klarer aldri å bestemme meg, haha. Vel, vi snakkes!

pink skirt

 

/fra bik bok

lang dag
(Tro meg, dere vil IKKE se trynet mitt i dag) edit: test
Et par bilder fra dagen! Tok ikke så mange da, men var utrolig fint der med snø og greier :-) Kom hjem nå nettopp, guud så deilig det er å slappe av etter en lang dag! Det må faktisk være noe av det beste. Herregud, stod opp klokken NI i dag tidlig og trodde virkelig at jeg skulle dø, det svidde liksom i øynene, haha. Vel, nå blir det PIZZAAAAAA, snakkes!

don't wish it was easier, wish you were better
  


(Er ikke bleik som på bildene, er på grunn av lyset) Ble vekt klokken 9 i dag for å bli dratt med på fjelltur. Har aldri vært så trøtt før, haha.. Vel, vi snakkes senere!

deler ut 2 iphonedeksler

Da var det på tide med ny konkurranse! Forrige gang delte jeg ut et valgfritt deksel fra mirabling.no, og som dere vet så fikk jo jeg tilsendt to stykker selv - men i og med at jeg ikke har bruk for de så deler jeg de ut til to av dere heller.

Konkurransereglene er enkle:

  • Lik bloggen min på facebook HER 
  • Kommenter dette innlegget med mail INNI kommentaren, og hvilke av de to dekslene du ønsker deg
  • (Maks 1 kommentar pr. person)
     

Lykke til!! Jeg trekker vinneren på lørdag!

happy are those who dream dreams and are ready to pay the price to make them come true

ukens spørsmål #20

Hvordan lager du skriftheader?
Får spørsmål om det nesten hver dag, så da kan jeg bare svare på det her. Bruk et redigeringsprogram som f.eks PhotoFiltre, trykk File -> New (og velg hvilken størrelse bildet skal være), og så trykker du på "T" i verktøylinja, hvor du kan velge skrifttype, hva det skal stå, størrelse osv. Veldig enkelt! HER ER EN LINK TIL GRATIS NEDLASTING AV PHOTOFILTRE (hvis den ikke funker så søker du bare opp "photofiltre free download" på google)

Skal du på Justin Bieber-konsert?
Nei, men angrer på at jeg ikke bestilte nå :(

Hvorfor skriver du ikke nynorsk?
Fordi jeg syns det er lettere å skrive bokmål enn å skrive mitt eget skriftspråk, faktisk. Og skal jeg skrive riktig nynorsk blir det jo sånn: "eg tykkjer det var morosamt" istedenfor slik jeg sier det, "eg syns det va morsomt". Og det hadde bare vært slitsomt å lese, haha.

Hvordan fikser du øyenbrynene dine?
Bruker bare øyenbrynsblyant fra h&m. Har liksom ca. de styggeste bryna ever naturlig

 
Hvordan stiller man inn autofokus når man filmer med speilrefleks?
Det går ikke, man må stille det inn manuelt. Er sikkert fordi det er HD, da krever det mye kapasitet

Hvor er den turkise bandanaen din fra?
Aner ikke, den er sånn kjeeempegammel. Men dere får kjøpt på Carlings tror jeg

Har du noen dialekt?
Nynorsk, heheeee. Mange av dere som trodde jeg snakket bokmål eller?

Favorittmat?
MYE. Jeg elsker mat, seriøst. Hm.. kanskje gresk salat, pizza, taco, spagetti carbonara, eller en sinnsykt god bolle på spar med sjokolade inni.


Fikk ikke skikkelig fokus her, men denne greske salaten er det SYKESTE jeg har smakt ææ!!!! Til og med de som ikke liker salat hadde likt denne, herregud får vann i munnen av å tenke på den

Kan du lage design til meg?
Nei, beklager! Får mange spørsmål om det, får ikke tid om jeg skal ta alle. 

Er det masse insekter, edderkopper osv. der du var?
Nei, ingenting nesten, utenom en fuckings SHITLOAD med mygg. (Men det var fordi jeg satt mye ute om kveldene, tror jeg)
 

Som alltid - hvis dere lurer på noe, spør i kommentarfeltet under her så svarer jeg i neste uke!

ombre hair
/fra weheartit.com, nettenestea.com, fashiontoast.com

Wæææ, dette er så SINNSYKT fint at jeg nesten pisser på meg. Ombre hår, ååhh!!! Har skikkelig lyst å gjøre det, for jeg er så lei av det kjedelige håret mitt.. Kommer sikkert aldri til å tørre det da, men guuud så fint. Elsker det. Hva syns dere om ombre hår?

casual sunday
/klær fra bik bok, sko fra converse

Hahah, satt oppe til langt på natt i går og ventet på at broren min skulle komme hjem fordi jeg rett og slett ikke TAKLER å sove alene hjemme. Serr, er jeg den eneste? Hadde heldigvis Ingvill der med meg da! Føler meg så syyykt barnslig, men hallo, det er helt jævlig faktisk... Jaja, aldri igjen! I dag er det søndag, og siden det ikke er noe som helst å gjøre så stikker vi på fjelltur. Har ikke trent siden skolen sluttet, så det skal bli godt. Vi snakkes! Forresten, hvis du ser dette Karina: GRATULEREEER MED DAGEN!!♥

litt nytt/bukse fra bik bok. Haha, ser ut som en pysj egentlig, men jeg elsker den!! Vet ikke når jeg får brukt den akkurat, men jaja. Kostet bare 30 kr, billig ææ


/kort topp fra bik bok


/genser fra mango

Okei, ehhh.. var ikke så mye men jeg viste det likevel jeg. Kjempekoselig bytur med besti, over TRE uker siden sist!!! Wæææ, love you. Forresten, har dere noen bra filmtips? Hvis dere har, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, da blir jeg glaaad :)

lørdag

Hei og god morgen! Nå har nesten hele familien dratt på hytta, deilig å være alene hjemme. Utenom på kvelden... det HATER jeg. Minn meg på at jeg aldri i hele mitt liv skal bo alene!!!! Vel, blir et kort innlegg for jeg må dra nå - Ingvill og jeg skal til byen. Prates ♥

hair extensions og tangle teezer

Hei dere! Er en stund siden jeg har hatt produktanmeldelse nå, så da kjører vi det i dag. For et par dager siden fikk jeg en pakke fra soar.no, som inneholdt hair extensions og en tangle teezer. Har prøvd begge deler nå og skal fortelle dere min mening om produktene:Som dere vet så har jo jeg extensions fra før av (bruker ikke det til vanlig), men de var bare 50 cm, altså kortere enn håret mitt. Her har jeg fått 66 cm 180 gram, i fargen 8! Tror håret mitt bare er litt kortere enn 66 cm så det utgjør ikke sååå stor forskjell, men likevel nok til at det blir UTROLIG fint, fyldig og langt! Fåes kjøpt HER
 


Vel, hva skal jeg si? Jeg elsker det! Som dere sikkert vet så syns jo jeg at det er skikkelig fint med fyldig hår, og hvis man velger 180 g så får man maaange clips i pakken (i forskjellige bredder). Noe jeg også liker veldig godt er at spennene/clipsene er harde og sitter skikkelig godt på, så man slipper liksom å måtte feste de på nytt. Håret er av god kvalitet, og kan styles akkurat som ditt eget - tommel OPP! En liten minus: jeg skulle ønske det var mer hår på hver del istedenfor og heller færre deler, så man slapp å ha så mange spenner i håret. For min del spiller ikke det noen veldig stor rolle, da. Uansett, hvis dere skal kjøpe extensions vil jeg absolutt anbefale å handle på soar.com, jeg er kjempefornøyd! 
Tangle teezer, fåes kjøpt HER. Har lenge hatt lyst å prøve denne ettersom jeg har hørt så mye bra om den, så ble glad når jeg så denne i postkassa. Vel, denne levde absolutt opp til forventningene! Pleier vanligvis å miste masse hår jeg jeg børster det, men når jeg brukte denne mistet jeg mye mindre. Den er også formet slik at det er enkelt å holde den, noe jeg likte. Anbefales!

Alt i alt er jeg kjempefornøyd med produktene! Og selvfølgelig er jeg ærlig når jeg skriver slike innlegg, ellers hadde jeg aldri gjort det. Får ofte tilsendt ting i posten som jeg velger å ikke skrive om fordi jeg rett og slett ikke er fornøyd. Så da vet dere det 

the best things in life are unexpected, because there were no expectations

 
 

today

Hei hei! Da er jeg hjemme etter en fin dag i Bergeeeeen. Jeg elsker den byen! Broren min skal jo kanskje studere der til høsten, så da blir det sikkert en del turer inn dit tipper jeg. Gjør ikke meg noe, hehe!!

 
Faen jeg er så jævla turist at det nesten blir harry

 Litt innkjøp! Kjøpte meg ikke mye, men holder på å spare så det var kanskje like greit. 
Bik bok. Seriøøst, denne er SÅ fin! Ser stygg ut på bildene, men sitter som et skudd på. Ligner litt på en runwaydreamz egentlig


Beige topp fra Mango, grå genser fra Bik bok


Ikea. Kjøpte mer, men det var ikke så interessant så gadd ikke ta bilde av det.

bergen neste

Da drar vi til Bergen! Mamma skal handle noe greier på IKEA, så da slenger jeg meg på selvom jeg ikke har noen spesielle intensjoner om å kjøpe noe... Eneste butikken jeg må innom er Gina Tricot, for den har vi ikke i Førde. Teit, jeg vet. Æææ. Kommer hjem i kveld, vet ikke helt når men vi snakkes hvertfall :-) Tar med kamera!

 

jeg vil lese din blogg!

Haha, jeg er lei av Norge allerede... regner hele tiden jo. Merker at jeg i tillegg er skikkelig lei av Førde, så denne sommeren skal jeg reise så mye som mulig! Ingvill kommer hjem i morgen og da må vi finne ut når/om vi drar til Oslo wiii. Det hadde vært SÅ gøy - jeg elsker jo Oslo ♥ Og i morgen drar jeg mest sannsynlig til Bergen, men det blir bare dagstur da. Er mye gøyere å blogge når man er ute og reiser syns jeg, da blir det mer variert!

Til overskriften; jeg trenger flere blogger å lese! Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så tar jeg en titt innom, kanskje jeg blir fast leser?mint green dress

Her er den andre kjolen jeg snakket om! Fra Skiathos den også. Syns den er sååå fin, er blitt skikkelig svak for sånne kjoler!! Vet forresten at jeg er kjempefin på bildene med ekkelt hår og sminkefritt tryne. Ææææ jippi ja

Hva syns dere om kjolen? 

wants from sonextyear.noFant denne herlige nettbutikken sonextyear.no, gjennom l0ve.blogg.no her om dagen, og jeg ELSKER klærne! De selger blant annet runwaydreamz-shortser, og jeg er vel ikke den eneste som liker best å handle på norske nettsider? Butikken har i tillegg kort leveringstid og man slipper å betale moms!! Er heldig og mottar et produkt derifra, skal vise det til dere når jeg har fått det :D

Fine, ikke sant? 

if you're tired of starting over, stop giving up

Elsker lyset på disse bildene! Et tips hvis dere skal ta bilder i sollys: vent til solen er begynt å bli lav og svakere. Blir mye finere da :-)

6 antrekk
Hvilket likte dere best?

sommeren kom til førde og jo

 / topp/tunika fra h&m

Haha, har vært strålende sol i dag men føles fortsatt ut som det er kaldt siden jeg er så vant til varmen i Hellas. Lenge leve sommeren i Norge! Møtte forresten noen utrolig søte lesere på butikken i dag, koselig at dere kom bort, selvom jeg ble veldig... satt ut, haha ♥

ukens spørsmål #19

Først en veldig viktig ting: ser det begynner å bli en del falske profiler av meg rundt om, og det er BRUDD på opphavretten så om du får melding av meg om å slette det, og du ikke gjør det vil du risikere å bli politianmeldt. Det kommer vel neppe bra med å ha det på rullebladet ditt når du skal søke jobb. (Så folkens, si ifra når dere ser falske brukere av meg - det setter jeg stor pris på!!)

Hvor kjøper du buksene dine?

Kjøper alle på bik bok

Hvordan kamerastativ har du?
Et nesten ødelagt et fra 70-tallet sikkert. Er pappa sitt gamle! Bør vel egentlig investere i et nytt snart

Hvilket hotell bodde du på?
Villa Miltos! Veldig hjemmekoselig og ikke så stort, noe jeg likte. Litt annerledes ferie enn vanlig ettersom vi pleier å reise på svære blue village (star tour) hotell som f.eks Pascha Bay i Tyrkia med all inclusive måltid dagen lang osv. Nå dro vi på et litt mer roligere hotell og kjøpte heller inn frokost og sånn selv. Jeg var hvertfall utrolig fornøyd, er ganske sikker på at vi drar dit igjen, men kanskje vi prøver ut et annet hotell neste gang.

Er vesken din som er fra modekungen.se sponset?
Den er ikke fra modekungen og den er heller ikke sponset, da hadde jeg skrevet det :-)

Hvorfor brukte du solbriller hele tiden?
1. Fordi det var sol. 2. Fordi jeg ikke gadd å sminke meg. Rørte ikke sminken på 2 uker og det føltes SÅÅÅ godt herregud


Tviler på at dere ville se på dette trøtte sminkefrie ansiktet hver dag???

Kunne du ønsket deg å være lavere eller høyere?
Tja, nei.. i grunn ikke.

Vil du anbefale å dra til Skiathos?
JA! Er heeelt forelska i øya. Utrolig hjemmekoselig siden øya er såpass "liten", og ja - jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det egentlig. Altså, det var ikke så stor forskjell fra f.eks Tyrkia, Mallorca, Naxos i Hellas, Bulgaria og andre steder jeg har vært før, men det var bare hele helhetsinntrykket til sammen. Og så var det jo sinnsykt kult å gå langs gata, stranda osv og tenke at "her spilte de inn mamma mia filmen!!" haha :D Jeg ELSKER mamma mia nå, hører sangene og ser på filmen hele tiden.

Hvor er den rosa bikinitrusa di fra?
Den er fra h&m. Maaaaange som har spurt om det! Kjøpte den i år, så de selger den sikkert fortsatt 

Hvor mye betalte du for Jeffrey Campbell-skoene dine?
Har skrevet et innlegg om alt 
HER

Hva er det du har på beina dine?
Myggstikk. Seriøst, jeg ble SPIST opp av mygg. (Jeg blir det uansett hvor jeg drar i verden, da) Klødde så mye at jeg rev av meg masse hud, pluss at jeg har fått sår på leggene. Fuckings drittmyggen ELSKER meg jo

Hvilken sololje brukte du?
Jeg brukte ikke sololje, heller ikke betakaroten. Var veldig forsiktig denne gangen og smurte meg med høy solfaktor for å beskytte huden og unngå flass. (Selvom jeg flasser på beina lol) Derfor er jeg ikke suuuuper-neger fordi jeg vil ta det gradvis for å holde på brunfargen lengst mulig :-)

Hvordan tar du bilder av deg selv på stranda og sånn?
Noen i familien tar de

Hvis dere har flere spørsmål, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under så blir det litt enklere for meg å svare neste gang!

liten video fra hellas

Filmet ikke sååå mye (noe jeg angrer på!!), men her er en liten video hvertfall! Og jaaa, det kommer videoblogg når jeg prater, nå har jeg jo blitt litt mer kjent med movie maker og jeg vet hvilken størrelse jeg må filme med osv :-) SETT PÅ 1080p FOR MYE BEDRE KVALITET

min nye kjole

 
Hei hei folkens! Da var jeg hjemme etter to herlige uker i Skiathos. Har hatt det helt FANTASTISK, var sinnsykt kjipt å lande på Gardemoen i regn og grått vær... Kunne gjort alt for å blitt i Hellas i to uker til!! Bildene over er fra den siste kvelden, er ikke kjolen fin? Grekerne har veeeldig annerledes stil enn oss for å si det slik, men fant èn butikk med masse fine kjoler og skjørt som dette, så jeg har en annen kjole også som jeg kan vise senere :D Skal forresten fortelle mer om ferien senere og svare på spørsmål, fikk jo ikke tid til å skrive så mye mens jeg var der nede.

siste dag i paradis

Skiathos <3 (Har bloggfri i morgen, lørdag, på grunn av hjemreise, så vi snakkes ikke før jeg er hjemme. Men bloggingen blir mye bedre når jeg kommer hjem, har masse fine bilder å dele med dere og! GLEDER meg til å komme hjem til et mer stabilt nett, haha.)

 tips: enkelt og sunt måltid!

Hei! Er noen av dere som har spurt om jeg kan komme med sunne og gode mattips til dere, og det kan jeg jo selvfølgelig. Dette pleier jeg å spise til enten frokost, lunsj eller kveldsmat, og det smaker såååå godt, samtidig er det kjempeenkelt å lage! Er ikke noe spesielt, men det du trenger:

1/2 boks mager cottage cheese
Litt havregryn
Bær/frukt (eple, banan, kiwi, jordbær eller blåbær)
Evt. flytende honning
Er ikke noen fremgangsmåte, du bare tar cottage cheesen oppi en skål, strør litt havregryn og frukt/bær i terninger over og eventuelt litt honning. Igjen; smaker kjempegodt! Har blitt helt hekta på det, jeg. Cottage cheese er jo kjempesunt :-)

Så det godt ut?

kveldens antrekk

 


alt fra h&m

Internetten er helt fuckaaa, så beklager for at bloggingen blir litt sen!

bilder fra i går

Hallo! Dagene går i ett her, så det er grunnen til at jeg ikke har blogget flere ganger daglig. I dag var jeg jo som sagt på mamma mia-tur igjen! Heeeelt fantastisk, denne gangen besøkte vi trappa og kirka også. Skiathos og Skopelos er de fineste øyene jeg noensinne har vært på, anbefaler ALLE å dra hit på ferie en gang :D

 

 

Hva syns dere?

gårsdagens antrekk


shorts fra h&m, topp fra bik bok, vest fra h&m (avklippet)

Nå må jeg løpe! Skal på båttur i dag også, snakkes senere :D 

summertimedagstur

Heihei dere! Fooor en lang dag. Kom hjem for et par timer siden bare. Var jo som sagt på mamma mia-tur til naboøya Skopelos! Først besøkte vi verdens FINESTE strand - der nesten alle strandscenene til filmen ble spilt inn :-) Herregud, føltes som om jeg var i paradis, vannet var asurblått og glitret skikkelig! Heeeeelt fantastisk

 
 

Nedturen var at vi ikke fikk besøkt kirka, på grunn av store bølger på vannet. Hadde gledet meg såååå mye, og om dere ser på bildet så ligger kirka helt på toppen av det store berget (er trapp opp). Slutten av filmen er spilt inn der og kirka er skikkelig berømt! Mamma og jeg drar dit på onsdag da, så det går fint. Tenk at AMANDA SEYFRIED har gått opp den trappa!!!!!

Herlig opplevelse! Drar dit på onsdag igjen, så da blir det flere bilder, tok ikke så mange denne gangen på grunn av at noe av det ble avlyst.

Noen som har sett mamma mia the movie? 

gammel outfit

going out


klær fra bik bok, solbriller fra h&m, sko fra converse

(Innlegget skulle egentlig postet tidligere før vi dro ut) I morgen drar jeg på mamma mia-tur så da blir det litt andre bilder enn bare antrekksbilder, haha :D Gleder meg veldig, spent på hvordan øya er! Drar klokken ni og kommer hjem sju, men klarer vel sikkert å poste et innlegg før jeg drar.

bilder fra i går


Syns sååå synd i kattene her. De er kjempetynne og får ikke mat :-( Har lyst å ta med meg alle hjem og passe på de!!Og så litt nytt! Lave converse og rayban-solbriller, wiiiii. Solbrillene er fake, men er usikker på skoene :-) Dødsfornøøøyd, er jo så billig her

Nå starter dagen her for min del, så vi drar på stranda! I morgen skal vi på tur til naboøya Skopelos der mamma mia er spilt inn, gleder meg masse - skal ta masse bilder da! Snakkes senere i dag :-) Hva syns dere om bildene?