hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

mobilbilder fra forrige uke

Jeg og Pål-Victor dro ned på stranden sent på kvelden, og seee på det fine måneskinnet i vannet.Nydelig solnedgang i det vi gikk til middagen på kvelden. Dette var ca. i 7-8-tiden! Får nesten tårer i øynene av å se på det nå, såå mye savner jeg det. Herreguuud, haha.Klar for stranda!Den fine lobbyen. Jeg og en annen (i bakgrunnen) var de eneste som satt der klokka 1 på natten, så var litt kleint når jeg tok selfies i speilet og han som jobbet i resepsjonen så det, haha. WELL I'M A BLOGGER OKAYYYYVictoria's Secret på flyplassen i Rhodos! Alle jenters drøm.

Walktrip på hotellområdet etter midnatt. Det var HELT tomt på hele hotellet, absolutt alle hadde lagt seg, haha. Så da gikk vi bort på det britiske hotellet som lå rett ved siden av, men der var det også ca. helt tomt. Ja ja, gøy å bare gå rundt uansett!1. Meg og Stine, en bloggleser jeg traff på hotellet! Kjempekoselig jente. 2. Starbucks midt på natta på Gardemoen, gjett om jeg var trøtt. 3. Klar for å sole oss! 4. ANDREAS WIJK!!! Skjønner dere hva jeg mener

starbucks loveJeg måtte jo selvfølgelig kjøpe Starbucks når jeg ankom Gardemoen, og såå godt det er. Angrer på at jeg ikke kjøpte med meg plastikk-kopp (kan ha noe med å gjøre at klokka var 5 på natta og det ikke var det første jeg tenkte på), så jeg tok vare på koppen jeg fikk drikken i. Skal teste meg på milkshake, og da blir denne fin å ha, hihi! Sykt mainstream, jippi. Jeg visste forresten ikke at de hadde Starbucks i Rhodos by?! Åh, jeg fikk en kommentar fra dere om at de hadde det - når jeg var komt hjem fra byen. Så om dere skal til Rhodos, så måå dere ta turen innom!

Nå har jeg nettopp spist frokost og sitter for øyeblikket og tar igjen litt arbeid. Har en mail jeg må komme i mål med, og litt diverse annet. Passer bra i og med at det er regnværsdag i dag. Ellers vet jeg ikke hva jeg finner på resten av dagen, we'll see! Ellers vurderer jeg å begynne å se Glee fra starten av, har faktisk aldri sett den serien før. Helt sinnsykt trist at Cory er død, selv om jeg aldri har fulgt med på serien :-( Er det noen av dere som har sett den og vet om den er bra? Isåfall skal jeg begynne å se ASAP

westhill university

450 Acid Studded Babe Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com) T-shirt fra Bik Bok Ring/armbånd fra choies.com 

Tusen takk til Pål-Victor som tok bildene! Wii. Jeg la meg ganske tidlig i går, så i dag våknet jeg faktisk av meg selv klokka 9. Så da dro jeg en tur til byen hvor jeg handlet tidenes fineste bukse til kun 50 kr (kommer nok på outfit om ikke så lenge), og ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Stikker straks avgårde på en liten treningstur, blir deilig å trene i norsk temperatur igjen, taha! Trente ca. annenhver dag i Hellas, og siden man blir så slapp i varmen så var det utrolig herlig å starte dagen med intervalltrening, styrke eller tennis. Morsomt hvordan alt ble som jeg hadde sett for meg! Jeg og mamma drev og diskuterte før vi dro hvor idyllisk det ville være å trene ute i morgensola langs stranda, etterfulgt av god og skikkelig gresk frokost. Åå, skulle gjort alt for å spole tilbake. MÅ tilbake dit neste år, uten tvil. Må må må. Haha! Men nå skal vi ut og trene i regnet. Det er faktisk utrolig undervurdert, så jeg gleder meg faktisk!

pictures from the last day

Jeg har fortsatt mange bilder fra forrige uke i Hellas, ettersom jeg knipset bilder stort sett hele tiden. Så derfor kommer jeg til poste litt bilder nå fremover :-)

Disse er fra den siste dagen! Ååh, jeg kjenner jeg savner alt allerede. Håper ikke jeg er den eneste som er slik? Det var virkelig én uke i paradis, hvor jeg bare slappet maks av og koste meg skikkelig. Aah. Så ja, her er vi på vei til frokosten:

Avsluttet alltid frokosten med dette til dessert, og det er da gresk yoghurt med tørket fersken og hermetisert fersken i sukkerlake + honning og havregryn. Sååå godt, herregud. Spiste i tillegg mye gresk salat (fetaost, agurk, rødløk, tomat med tzatziki), omelett, belgiske vaffler med nutella (NAM!!) og så videre.

Haha, bliiiid. Jeg var egentlig veldig glad altså, lover!SÅ nærme bodde vi stranda. Herlig? JEPP. Har tatt bilder av hotellet som jeg viser i et annet innlegg!

Og såå var det tid for den siste middagen og hjemreise. Reiseoutfiten ser dere på bildene under!

Og så kan dere jo gjette èn gang hva jeg lagde når jeg våknet i dag tidlig, da . . Gresk yoghurt, fersken og honning + frukt. Haha! Jeg tror jeg lever i en liten Hellas-boble, jeg. Gresk yoghurt får man faktisk kjøpt på vanlige matbutikker fant jeg og mamma ut i går, woho! Anbefaler dere å teste, den er mye tykkere enn vanlig yoghurt og smaker masse bedre.

Med honning fra Rhodos, selvfølgelig!Har kjøpt en del den siste tiden også, så jeg tenkte å lage et innkjøpsinnlegg, eventuelt en video hviiis jeg får tid :-)

Hva synes dere om bildene? 

hjemme i Norge

Da er jeg tilbake på norsk jord! Vi reiste fra hotellet klokka 10 på kvelden i går, og vi har kjørt fly hele natten, + bil fra Gardemoen helt hjem til Førde. Kom inn døra for ikke så mange timer siden, og er helt død for øyeblikket. Sååå trøtt, haha. Har ikke orket å pakke ut av kofferten eller noe, slengte meg bare rett i senga og har slappet av helt til nå. Skal hoppe i dusjen nå tenker jeg, og så skal jeg lage meg noe godt og spise og deretter slappe maks av resten av dagen. Deilig å være hjemme igjen, selv om jeg gjerne skulle vært mer enn én uke på fine Mythos hotell. Savner det allerede, jeg :-( Nå har jeg én uke hjemme her, før jeg pakker kofferten på nytt og tar turen til Mallorca. Satser på at flyet til Håkon ikke blir forsinket, for da må jeg ta flyet alene, wææ. Om noen fra Bergen forresten har lyst å hjelpe meg å forklare hvor jeg finner flybussen etter å ha ankommet busstasjonen i Bergen - please send meg mail, kommentar eller noe og forklar. Haha, jeg vet ikke hvor jeg finner den, og det er et problem!!

Her er noen bilder fra stranda i går. Ser dere det fine vannet?

Har mange flere bilder å vise dere, men først må jeg få meg litt søvn. Så vi blogges! 

Borte bra, men hjemme best - er dere enige eller ikke? 

iphone-bakgrunnene mine

Bøøh! Siden så mange av dere har spurt om jeg ikke kan dele iPhone-bakgrunnene mine, så tenkte jeg å gjøre det nå. Jeg bruker å finne fine og inspirerende bilder på weheartit, og deretter setter jeg de sammen i kollasj i Picasa. Synes det er så fint med slike kollasjer som bakgrunn :-) Uansett, here you go! Har litt forskjellige, håper de faller i smak. De passer best til iPhone 5, ettersom jeg har tilpasset de etter skjermen min.

good bye, Rhodes

Siste dagen jeg våkner til solstek og 30 grader, siste dagen jeg kan spise gresk yoghurt og tonnevis av annen gresk mat til frokost. Ååh, jeg er den typen som blir skikkelig sånn at jeg savner alle stedene jeg drar til, så det blir trist å dra. Vi drar sent i kveld - så heldigvis har vi heeeele dagen foran oss! Har hatt en helt fantastisk uke her på fineste Mythos Beach Resort, og jeg har virkelig forelsket meg helt i dette nydelige hotellet. Her skal vi i alle fall tilbake, det er ingen tvil om! Er heldigvis ikke like trist å dra hjem igjen nå da, ettersom jeg drar videre til varmere strøk noen en uke etter hjemreise.

I går gikk jeg og Pål-Victor langs stranden og fant et random hotell med badesklie som vi prøvde å snike oss inn på, men det funket jævlig dårlig, haha. Etter det dro vi og solte oss på stranden helt til klokka var 4, og da spilte vi beach-volleyball, MED ANDREAS WIJK. Nesten, da. Be jelly guuurls. (SERR!!!! Gjett om Pål-Victor har fått høre maset mitt om det...) Hadde skikkelig lyst å ta med kameraet på stranden, men det blåste sånn i dag at jeg ikke turte :-(

Noen flere som har vært i Rhodos før?

runwaydreamz all over

Bustier og shorts fra Runwaydreamz, runwaydreamz.com

Hva synes dere om antrekket? 

nest siste dag

Ååh, ser ikke dette herlig ut? Dette er bare LITT av frokosten de serverer her. Spiser meg nesten helt ihjel til hvert måltid, men vi skal jo bare være her en uke og da mååå det utnyttes. Mat for alltid, jippi

I dag er det nest siste dag på Rhodos! Vi har to fulle dager igjen her før vi drar, og de skal nytes maks. I går var vi på stranden som vanlig, og jeg har hengt med min kjære Førde-venn Pål-Victor! Vi har gått på ungdomsskole sammen i 2 år, så gøy å treffe hverandre her, hihi. Så vi har badet, solt oss, spilt beach-ping-pong (haha, husker ikke hva det heter) og så har vi tatt bilder. Familien min begynner å bli litt lei av å ta outfitbilder av meg, så da passet det ypperlig at jeg fikk overtalt han. JIPPIIII. Outfitinnlegg kommer senere, men her er noen bilder vi tok rett før vi skulle spise middag :-) Fiiiine Mythos Beach Resort, åh jeg virkelig elsker dette stedetHan heter paalese på instagram, forresten! FØLG HAN BABES, da blir han glad 

ukens spørsmål #56

Hvillen størrelse har du i toppen?
34A 

Påfører du selvbruning på ryggen din? Isåfall, hvordan gjør du det?

Pleier ikke å gjøre det hver gang, men når jeg gjør det får jeg bare en venninne til å smøre ryggen/spraye ryggen min! Nå har jeg hanske da, og da når jeg ganske langt bak.

Har du noen kobling med modellverden? Har du fått noen modelloppdrag?
Har fått diverse tilbud, men har ikke sendt inn bilder enda. Mye av grunnen til det er fordi jeg synes det er vanskelig å vurdere hvorvidt jeg skal ta det seriøst. Har f.eks fått mange tilbud om shoots i f.eks LA, California, men hvor seriøst høres det ut liksom??? Teit, vet ikke hva jeg skal gjøre lol :-(

Kan du vise bilde av bakken du løper i når du trener intervall?Min kjære bakke Er helt umulig å ta bilde av den egentlig, ettersom den er litt lengre enn dere ser på bildet. Det er en liten sving helt nederst, så bakken begynner litt til høyre for lyktestolpen dere ser i bunnen av bakken.

Litt rart spørsmål, men siden du bruker shorts så masse, har du shorts-skille?
Haha! Nei, det har jeg ikke. Er jo aldri sol i Norge så

Hvor lenge greier du å stå planken?
Pleier å ta 3 min, men da er jeg dæv altså. Ingenting å skryte over for å si det slik, haha.

Hva syns du om jenter på 14-18 år som velger å bli gravid , eller beholder barnet? Hva hadde du gjort i samme situasjon?
Jeg har ikke noen mening om det egentlig, fordi det kommer helt an på. Noen klarer det jo supert, mens på den andre siden er det jo noen som ikke mestrer det i det hele tatt. Jeg vet ikke hvordan det hadde vært om jeg hadde vært i situasjonen selv, men fra mitt ståsted nå hadde jeg tatt abort, uten tvil. Kunne ALDRI blitt gravid i den alderen jeg er i nå, holy jesus. Husker jeg drømte at jeg ble gravid en gang, og det var virkelig tidenes mareritt, haha.

Hvor mange bilder har du på dataen din?
Hahaha, vet ikke om jeg tør å sjekke engang. For mange!Kan du dele spillelisten din?
HER :) 

Jeg lurer på noe angående SunSpa. Går fargen gradvis bort, eller "flekker" den? Hvor lang tid går det?
Fargen begynner å gå bort etter ca. 3 dager, og den går veldig gradvis. Den har ikke flekket noe som helst på meg, og det samme gjelder XEN-TAN. Har bare gode erfaringer med begge to når det gjelder det!

Hvilken størrelse har du i den blå bikinien fra Victoria's Secret? Er de normale i størrelsen?
Jeg har 34A, om jeg husker riktig. Jeg har i alle fall opplevd at de er normale i størrelsen! Bruker den samme størrelsen som jeg har BH, bare at dette er amerikanske størrelser da. Du finner størrelseskart hvis du søker på google :-)Hvilken linje kom du inn på?
Studiespesialiering, som var 1. valget mitt. Jeg er den personen som utsetter ALT til siste sekund, og jeg var faktisk ikke inne på vigo før dagen etter fristen for å svare var. Hadde heldigvis krysset av ja som forhåndssvar (noe jeg for øvrig ikke var helt sikker på om jeg hadde gjort), men hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg ikke hatt skoleplass til høsten. Haha, surrehue? JA!

Hvor mange Ray-Ban-solbriller har du, og i hvilken størrelse?
Har bare to! Eller "bare", da. Har aviators og wayfarer, begge er i størrelse 50. Passer perfekt!

Hvor ofte trener du?
Det varierer hele tiden, men rundt 3-5 ganger i uka vil jeg si. Har mye mer treningsmotivasjon nå om sommeren, jeg elsker jo for eksempel å gå på fjellet - så for meg blir ikke det direkte "trening" ettersom jeg synes det er så gøy. Eller jo, det blir jo trening, men det føles ikke sånn . . Haha!

Hvilken bukse er det du bruker på dette bildet?Tror den heter Low Waist Skinny Legs, og den er fra Bik Bok. Er den jeg viste dere i innlegget "anbefaling av bukse". Favorittbuksa mi uten tvil, love love love iiiit

Hva er det beste du vet av godteri og mat?
Godteri: Duo Fudge (en smågodt-bit som jeg har HELT SINNSYKT DILLA PÅ OG HAR CRAVING PÅ 24 TIMER I DØGNET), Ferrero Rocher, nugatti krønsjy og egentlig alt av sjokolade. ELSKER sjokolade over alt på jord!!
Mat: Min og Håkon sin hjemmelagde pizza ("Pizza ala Ullebø", haha) som slår ALT, pannekaker med kesam og bær

Hvor er shortsen til Ingvill fra? Den var kjempefin, og det er hun selv også!
Den er fra Levi's. Jeg vet, hun er verdens fiinesteOm dere har spørsmål til neste uke, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet :-)

syden-hverdagen

Hei hei! Nå sitter jeg i lobbyen og blogger, og det sitter en gjeng med gutter et lite stykke borte som glor ubehagelig mye på meg, heeh . . Såå dette innlegget skal jeg prøve å ikke bruke så altfor lang tid på! I hvert fall, gårsdagen var utrolig bra, som alle andre dager. Vi tok en pause fra sola i forrigårs på grunn av at hele gjengen begynte å bli solbrente, og siden jeg IKKE orker flass og faenskap :-) I hvert fall, vi lå på stranden hele dagen, og så spilte vi volleyball med svenskene og danskene som vanlig. (Han ene ligner sykt på Andreas Wijk forresten, heeeelt sykt) Vi møtte noen her nede som også er fra Førde, så de har vi også vært en del med de siste dagene. Veldig hyggelig! Jeg, mamma og Pål-Victor (paalese på instagram, følg han!) bestemte oss for å ta en sånn crazy sofa-ish greie på vannet, og det var litt skuffende ettersom vi var forbredt på at det skulle gå såååå fort . . Gøy likevel, da! Gikk sikkert ikke så fort på grunn av at det ikke var bølger, I guess.

Var ikke så flink til å ta bilder i går, uupsi. Men her er gårsdagens antrekk! Hælene ble ikke med på middagen vel og merke. Prøvde å gå med de 15 meter, men innså fort at det ikke gikk på grunn av kuttet på foten :-( Og ja, endelig har jeg på meg SKJØRT folkens. Merk dere det, woho!! Noen av dere klager på at jeg alltid går med shorts, men det er jo det man gjør om sommeren?? Jeg mener, man går ikke med skjørt hver dag liksom, haha :-)Skjørt fra H&M, sko fra nelly.com, magetopp fra Bik Bok

bright colours

Her er antrekket fra gårsdagen, selv om dere sikkert så det gjennom bildene fra forrige innlegg, da. Denne shortsen fra runwaydreamz er utrolig behagelig å ha på seg, ettersom den er low-waisted. Digger den! Haha, tør dere forresten å gjette hvor mange shortser jeg har med meg hit? Vi er her 7 dager, og jeg kan si så mye som at jeg har så mange at jeg kan bruke 2 forskjellige hver dag. Jeg var 300 g fra overvekt, hehe uupsi. Det er ILLE, men jeg mestrer ikke å pakke, og sånn er det bare.

I middagsbufféen på hotellet er det forskjellige temaer hver dag, og i dag er det gresk aften - noe jeg gleder meg veldig til! Noe av det beste jeg vet er mousakka, gresk salat med deilig fetaost, tomat og agurk, aaah. Gresk mat er fantastisk :-) Nå skal vi fikse oss og komme oss avgårde, i mellomtiden får dere se gårsdagens antrekk. Skal få knipset noen bilder av uteområdet her nå snart!

Shorts fra runwaydreamz.com, ballerinas fra H&M, tank top fra H&M, clutch fra LuLu's, armbånd fra choies.com og H&M

Rhodes Town

Her kommer et stort bildedryss med bilder fra gårsdagen! Vi bestemte oss for å dra inn til Rhodos by, og det tok 45-60 min med buss. Bussen var typisk syden-buss, stappfull og kjempevarm, meeen vi overlevde og kom oss omsider frem. Byen er jo kjempefin, wow! Utrolig stor, også. Kjenner jeg har litt avsmak på jallasjapper med fake Lacoste, D&G, Converse og så videre etter alle sydenturene opp gjennom årene, så det var utrolig deilig med skikkelige butikker med ekte varer. (Selv om det var boder også, da) De hadde blant annet Nike Store, og selv om den var to etasjer så solgte de veldig lite - så det var litt nedtur :-( Men vi dro innom Zara, og der hadde de SÅ mye fint! Kjøpte meg bare 3 ting da, men er likevel kjempefornøyd. Kjøpte blant annet verdens fiiiiineste jakke noensinne derfra, og den var utrolig nok på tilbud til 200-300 kr. Den MÅ jeg vise til dere! Superkoselig med dere som kom bort og tok bilde med meg, forresten! Det er så hyggelig å møte dere, hihi

Nå sitter jeg og spiser Maltesers (første gangen jeg har smakt det, holy shit SÅ GODT) og brus, og om noen få strakser går vi bort til frokostbuffèen. Starter alltid frokosten med gresk yoghurt, hvor jeg har fersken og masse frukt oppi, toppet med honning. Hellas-idyll, ah!

Helt sinnsykt random, men herregud, grekerne er fine! Dere tror sikkert at jeg snakker om guttene nå, men faktisk ikke, haha. Det høres sikkert jævlig sært ut, men hun ene som jobbet på Zara hadde virkelig et så fint utseende at jeg ikke har ord. Perfekt ansikt, perfekte bryn, øyner, hår - alt. Ja, jeg er heterofil!!

Ble litt mange bilder, men tenker det er bedre enn få, hihi? Nå funker forresten bildeopplasteren mye bedre! Hva synes dere om bildene? 

through my phone

Heisann! Aah, dagene her i Hellas er herlige, altså. Klager absolutt ikke! Gårsdagen var helt lik den første: stranden ca. hele dagen. Vet ikke med dere, men jeg foretrekker stranden fremfor basseng? Bassengområdene her er sinnsykt fine, men det er stranden også - og det å ligge på solsengene med lyden av bølgene i bakgrunnen er virkelig noe i seg selv. Så familien min pleier alltid å være på stranden! I tillegg blir man jo mye brunere når man ligger langs saltvannet, ettersom sollyset blir reflektert i vannet. Uansett, i dag stod jeg og mamma opp tidlig for å trene på treningsstudioet her! Det var sinnsykt herlig. Det er masse forskjellige aktiviteter her hele dagen, blant annet sandvolleyball hver eneste dag. Så har vi spilt begge dagene, med mange svensker og dansker! Kjempegøy, haha. I går kom forresten en supersøt svensk leser bort til meg på stranden, sååå koselig.

Litt av gårsdagens antrekk. Har tatt outfitbilder, så de kommer i et annet innlegg! Klarte å kutte meg på foten i sjøen i dag, så kan ikke gå med høye hæler . . :-( Girlproblems, ass.

På vei til lobbyen for å blogge! Synes det er sikkelig koselig, sitter her om kveldene med musikk på ørene og med en brus i hånda.Meg, mamma og lillesøss på vei til middagen. Klare for mat! Det går jo en stund mellom hvert måltid når man er på reise, så når vi først spiser er jeg sååå sulten, haha. Tror likevel ikke at det er noe problem å få dekt det daglige behovet for matinntak her da, for å si det slik! Man MÅ jo bare spise masse når det er så mye å velge mellom :-)Så, hva liker dere best? Stranden eller basseng?

let's go to the beach beach, let's go get away

Hei og god morgen! Tredje dag i et av mine favorittland er i gang, og vi setter straks kursen mot stranden. Har smurt meg ganske godt med solkrem så langt, men sovnet i sola i går og kjenner jeg er litt rød i ansiktet i dag. Ellers går det fint! Hele hotellområdet her er sinnsykt stort, men vi er heldige og har rommene våre nesten helt nede med stranden. Skikkelig smart og behagelig, slik at hvis man må en tur opp på rommet så kan man bare springe kjapt opp :-)

Senere i uka skal vi inn til Rhodos by - gleder meg veldig! Kanskje vi møter på Håkon og kompisene også, haha. Vi bor vel ca. 30 minutter fra byen, om jeg husker riktig. Har hørt at det er masse bra butikker der, som f.eks Nike Store, Zara osv, så deeet blir gøy da! (Dere kjenner jo meg... Kanskje jeg egentlig bare skulle ha lagt igjen bankkortet mitt hjemme, hm) Har lyst inn i dag jeg, men vi får se når det blir.outfit from paradise

Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com), undershorts fra sportsbutikk, smykke fra Gina Tricot, magetopp fra Bik Bok, sko fra nelly.com

Så, vad tyckar ni? Haha, må slå til med litt svensk da, bli jo nesten påvirket av alle svenskene rundt meg winkwink

I love Rhodes

Hei og god morgen! I går var da vår første dag på Rhodos, og den var såå herlig. Vi startet dagen med frokost på hotellet, og det var som jeg forventet - supergodt. Vi pleier å veksle mellom å ha all inclusive og å bare kjøpe inn mat på supermarked selv, men jeg må ærlig si at det var godt å bare sette seg ned og spise, og slippe å måtte rydde noe som helst etter seg. Etter det dro vi på stranden og vi ble vel liggende der nesten hele dagen, og jeg har allerede fått en del farge, jippiii! Pleier alltid å stresse med at jeg må bli brun før jeg drar, men nå skal jeg jo en tur til når jeg kommer hjem igjen, sååå no worries her i gården. Uansett, deilig å ha fått farge da!

Ellers håper jeg at det står bra til med dere! Nå skal vi innta strandsengene og kose oss med lesing, bading og brusdrikking. Vi kjøpte en 6-pakning med brus her, haha, gjett om jeg er fornøyd daaa.

 
Utpå kvelden hadde de ABBA-show, og det var utrolig bra! Artistene var kjempeflinke til å synge, og jeg, mamma og lillesøss er jo kjempefan av Mamma Mia-sangene etter Skiathos-ferien i fjor. Pappa og da, men han viser det kanskje ikke like mye, hehe! Ingeborg sang til og med "I have a dream" oppå senga, hun var såå flink, hahah!!

Verdens beste mamiiii

Gårsdagens antrekk kommer om litt!

ankommet paradis

HEI DERE! Ååh, vi kom frem i går kveld, og FOR et fint hotell om område. Herregud, jeg føler jeg er i paradis! Vi bor på Mythos Beach Resort, og hotellet er veldig nytt - tror vi snakker 2011-ish. I alle fall, reisen gikk superfint og vi kom frem i 12-tiden i går kveld. Vi gikk bare rett til sengs da, og i dag stod vi opp og dro på stranden, som ligger bare noen meter unna hotellrommet våres. LOVE IT! Vi har da solt oss, spist god mat, spilt volleyball og rett og slett bare slappet maks av. Livet er bare herliiiiig her! Føler jeg er i paradis.

Gleder meg masse til å blogge herfra, og har allerede tatt masse bilder. Her er noen av de! Sitter i lobbyen for øyeblikket (som forresten er dødsfin), og det tar devserre litt lengre tid å laste opp bilder her enn hjemme :-( Venter bare på at alle som sitter her skal dra, slik at det ikke sitter så mange, haha. Jeg har sååå mange bilder å dele, men heldigvis er det internett her, da! Jeg er superfornøyd.SE SÅ FIIIIINT

I dette området bor vi. Jeg og lillesøss deler rom, woho!Nå har vi nettopp dusjet alle sammen, og vi skal straks spise middag på hotellet. Maten her er sinnsyk god, og utvalget er jo helt enormt. WOHOOO. Men vi skrives da, dere! Har masse bilder å dele, så stay tuned! Jeg tenkte å sette meg bort her i lobbyen i kveld igjen og laste opp flere bilder.

Ser det ikke fint ut? Skal knipse flere bilder av hotellet til dere!

basic outfit

Hei hei! Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når dere leser dette ligger jeg mest sannsynlig på stranden på Rhodos og slapper maks av med en brus + bok i hånden. Hehe! Skal ta masse bilder til dere, men i mellomtiden poster jeg et antrekk fra kalde Norge :-) Basic og enkelt, men slik liker jeg det i grunn!Shorts H&M, basic genser Cubus, øredobber Bik Bok, sko Converse

Hva synes dere, da?

supergode og supersunne pannekaker

Jeg har fått helt sykt craving på pannekaker den siste tiden og lager det ca. hele tiden. Dersom man har den rette oppskriften og det rette å fylle inni den så er det sååå godt!Oppskrift på pannekakene:
♥ 4 dl lettmelk
♥ 2 egg
♥ 1 dl havregryn
♥ 1 dl hvetemel
♥ 1 dl sammalt hvetemel
♥ 1/2 ts salt
♥ 1/2 banan
♥ Masse kardemomme

Rør alle ingediensene sammen. (Når jeg har smelt alt sammen oppi bollen og blandet det så pleier jeg å bruke en stavmikser for å "mose" bananen og havregrynene - gjerne gjør det også!) Stek pannekakene med smør i pannen.

MEN så til det aller viktigste: fyllet! Vanlige pannekaker er bare kjedelig etter min mening, så dette MÅ dere teste!

Fyll/topping:
♥ Mager kesam/vaniljekesam
♥ Halve ferskener (disse er veldig viktige, for de er supergode!!)
♥ Splenda (sukrin eller vanlig sukker kan også brukes, men jeg synes Splenda er mye bedre)
♥ Banan
♥ Fryste blåbær og jordbær som du tiner i romtemperatur til de blir en mellomting av tinte og frosne

Smør pannekaken med kesam, og fyll den med blåbær, fersken og banan:+ jordbær, selvfølgelig! Jeg pleier å variere mellom det å bare putte jordbærene på, og det å mose dem til syltetøy med stavmikser. Sistenevnte har jeg gjort på disse bildene, og det ble supergodt! Det eneste du gjør er å tine jordbærene, mose dem med stavmikser og tilsette sukrin/sukker.

TEST DET! Jeg lover dere, det er supergodt. Lager dette hele tiden - til frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Elsker det!

mine sommerfavoritter

Reklame

♥ Schwing Black Liquid Eyeliner (link)  Det er ikke uten grunn at denne er med i mine sommerfavoritter, for denne eyelineren er den beste jeg noensinne har prøvd! Jeg er avhengig av eyeliner i hverdagssminken min, og denne slår ALLE eyelinere i sminkemappen min. Som dere ser på det første bildet så er kosten veldig tynn og presis, noe som gjør det utrolig enkelt å påføre produktet. Jeg pleier å lage en "vinge" ytterst på øyelokket, og med denne er det virkelig lett som en lek. Gikk tom for denne for en stund siden, og var SÅ avhengig av den at jeg brukte kosten og dyppet den ned i en annen eyeliner i stedet, haha. Nå har jeg endelig en ny en, da :-)♥ Body Bronzer (link)  En herlig body lotion man påfører på kroppen for å få en sunkissed-glød. Resultatet gir en lett brunfarge med shimmer i, og det er utrooolig fint! Passer fint å bruke denne over selvbruning, ettersom den ikke gir veldig mye brunfarge - mest glød og shimmer.

♥ Sun Bunny (link)  Dette er min favoritt-bronzer nå i sommer, uten tvil! Jeg bruker jo vanligvis sjokoladepudderet fra Too Faced som er nesten helt likt, men denne har shimmer i seg og gir en veldig fin "sunkissed" glød som passer perfekt til sene sommerkvelder. Elsker, elsker den! Too Faced skuffer meg aldri, virkelig. På bildet over ser dere hvor fint den legger seg under kinnbeinene. Bruker i tillegg å påføre den på sidene av pannen, men mer om hvor du skal påføre det kan du lese i et tidligere innlegg jeg har skrevet her.♥ Flat Top Brush (link)  Børstene fra Everyday Minerals er SÅ gode, og i tillegg veldig rimelige! Denne er som alle de andre jeg har testet, supermyk og veldig god til å påføre. Denne bruker jeg til å påføre foundation i løs form.♥ What's Your Type Mascara - Tall, Dark and Handsome (link)  "What's your type mascara"-mascarene er såå kule! Denne er da tall, dark og handsome, og mascaraen gjør vippene mine lange og klumpefri. Digger den, og ikke minst det dødskule designet!!♥ Lip Injection (link)  Gjennomsiktig lipgloss som er volumgivende og som dermed gir deg større lepper. Har testet en annen fra Too Faced tidligere, og denne funker veldig likt, egentlig. Lipglossen prikker litt på leppene i starten, og deretter hovner de på en måte litt opp. Ikke mye, men litt - og selvom forskjellen ikke er ekstremt stor så ser du det likevel.♥ Deborah Lippmann "Moon Rendezvous" (link) ♥ Deborah Lippmann er et av mine favorittmerker innen neglelakk, og denne gråblå-ish farhen med shimmer i er jo bare helt nydelig. Elsker den!

neste stopp: Rhodos!

Hei dere! For en lang dag dette har vært. Har vært i byen 2 ganger, trent, pakket, solt meg og pakket enda mer. Jeg begynte jo å "pakke" tidligere i uka, men det gikk ganske dårlig, haha, så jeg begynte vel egentlig ikke å pakke skikkelig før i dag. Typisk meg! Det gikk fint da, er jo i grunn bare å tettpakke så mye av klesskapet som mulig i kofferten, hehe. Vi drar hjemmefra klokka 8 i morgen tidlig, det vil si at jeg må stå opp rundt klokka seks-ish. Vi skal da kjøre til Gardemoen, og flyet går halv 6 på ettermiddagen. Blir DEILIG å komme frem på kvelden og bare kunne sjekke inn på hotellet og sove, i stedet for å komme frem på dagen når man er trøtt og sliten.

Macen og kameraet er med og blogging blir det, selvfølgelig! Det er internett der, men jeg håper at det er bra også, i motsetning til i Skiathos i fjor. Har uansett forhåndsskrevet maange innlegg, så det blir hyppige oppdateringer likevel :-)

Har forresten kjøpt SuperTan-tabletter! Tar de med i kofferten, blir gøy å teste om de fungerer. SuperTan er forresten noen tabletter ala betakaroten, bare litt sterkere tror jeg :-)

Noen flere som skal ut og reise, eller? :)

i det kreative hjørnetHeisann! I går kveld var koseliiiig! Dro til Ingvill i går sammen med Karoline og så film. Vi så Død Snø, som var bra i starten men som til slutt bare ble ekkel, haha. I dag stod jeg opp ganske tidlig og dro til byen med mamma en tur, og det er suuuuperfint vær ute nå så jeg skal straks lage meg en god lunsj og sette meg på terrassen i bikinien. Senere i dag skal vi grille, og det gleder jeg meg SÅ mye til! Har jo ikke grillet hele sommeren, nesten.

Forresten, i går når jeg pakket bestemte jeg meg for å klippe og gjøre om noen av plaggene mine, blant annet denne peplumtoppen:Den sitter skikkelig ubehagelig på, så da klipte jeg av "peplum"-delen, og toppen ble mye finere. Blir skikkelig fin å bruke til highwaisted shorts og skjørt :-)

Og så bestemte jeg meg for å bruke det fine stoffet til å pimpe opp en stygg og gammel shorts. Haha, jeg hater å sy så det ble sinnsykt slurvete, men det ble jo ikke sååå ille? Shortsen er ganske stygg frempå da, på tror kanskje jeg skal gjøre det på begge sidene.

Et lite tips hvis dere har lyst på en "ny" shorts, hihi :-) 

sydentur nr. 2 bestilt1. Bytur med bestis! 2. Sminkefri og klar for å tæne1. Kjører egen stil til tross for at sokker i ballerina-sko er ikke-sosialt-akseptert. 2. Jeg og Ingvill på vei til butikken, sokker i ballerina-skoene #2. Haha, synes det ser så vittig ut♥ SELFIE  Ser dere forresten merket jeg har på låret? Det er etter det enorme myggstikket jeg viste dere bilde av rett før sommerferien . . Det går jo aldri bort!!

Heisann! DA har jeg og Håkon bestilt sydentur. Herregud, kan ikke tro at vi faktisk gjorde det?! Som dere sikkert vet så drar jo jeg til Rhodos i Hellas med mamma, pappa og lillesøster på søndag og blir der en uke, men jeg og Håkon har snakket leeeenge om å dra en tur bare vi to. I dag fant vi et bra og rimelig hotell i Mallorca - så da slo vi til like greit! Kan fortelle mer om det senere, vi drar jo ikke før 5. august. Vi skal bli MYE flinkere til å reise, så dette er vel en god start! 14 000 betalte vi - for 2 personer i 11 dager. Utrolig billig!

Nå skal jeg hente meg en brus, sette meg godt til rette i senga og så skal jeg starte å skrive på spalten min. Den skal ikke leveres inn før om en stund, men greit å ligge litt i forveien synes jeg. Senere i kveld skal jeg møte Ingvill og Karoline, blir superkoselig som alltid!

Verdens fineste sko HER (adlink). Skoene jeg bestilte for noen dager siden kom i går, og jeg er overlykkelig for at de kom frem i tide! De er SÅ fine, og til min store lettelse er de mye mer behagelige enn de med gullreim. (De er pain å gå med, virkelig...) Skikkelig klassiske er de også, så de passer jo ca. alt :-)

today is a good day

God morgen! I dag våknet jeg til noe annet enn pøsregn og grå himmel, og det kjennes utrolig deilig. I dag blir en fin dag kjenner jeg, men samtidig er det mye jeg må gjøre! Dere vet når man har så mye man må gjøre at det rett og slett ender opp med at man setter seg ned og bare "oh well, fuck alt sammen". Haha, det er så meg. Vel, jeg må pakke, vaske klærne mine, trene, ta sol, møte venninner, skrive spalte, svare på mail, farge brynene mine, og eventuelt bestille sydentur med broren min. Vi skal se om vi finner noe i dag, og hvis vi finner noe bra så drar vi rundt 5. august, men hvis ikke så blir det ikke noe av. Får bare krysse fingrene for at vi finner noe! Får én uke i Hellas da, heldigvis :-)

Nå må jeg starte dagen min, jeg! Ha en super fredag - vi skrives!ray-ban wayfarer

Heia, fininger! Jeg kom nettopp inn døra, og straks venter det god middag. Var en kjapp tur i byen, men ble likevel helt gjennomvåt - for her regner det som aldri før. Haha, nesten litt koselig synes jeg! winkVel, jeg tenkte å vise dere de nye solbrillene mine! Ray-Ban Original Wayfarer i farge svart har stått høyt på ønskelista mi for ages, og endeliiiig er de mine. Har jo allerede aviators fra samme merket som jeg er superduperfornøyd med (bruker de hele tiden, hihi). Ray-Ban er virkelig verdens beste solbrillemerke - brillene er tidløse, passer til alt og har en sinnsykt god kvalitet. Spesielt glassene til Ray-Ban er kjent for å være veldig solide, og det merket jeg godt - for jeg har mistet pilotbrillene mine tusen ganger i bakken uten en eneste ripe.

Mine wayfarers er fra zalando.no og direktelink til solbrillene finner du HER. (Mine er sponset) Jeg har størrelse 50, som er damestørrelse.Har dere prøvd solbriller fra Ray-Ban før? 

soooo happyBØØØØ. God morgen! I går kom mamma, pappa og lillesøster hjem fra Sverige, og det var utrooolig koselig. Som dere vet så har jo jeg og Håkon (broren min) vært alene hjemme i nesten to uker, og selv om det har vært såååå deilig, så var det på tide at resten av familyen kom hjem! Jeg ELSKER å være alene hjemme egentlig, dere vet - våkne til tomt hus, slappe av, ikke ha noe mas eller noe som helst. I tillegg har vi bestemt middag selv hver dag, og vi har laget såå mye godt :-)

Meeen det var utrolig gøy når de kom hjem, spesielt siden DE HADDE MED GODTERI!!! Haha, jeg ble helt i hundre jeg. Mamma foreslo at vi skulle spare litt av godteriet da, men dude, vi vet alle at det ikke funker her i hus. Drar på søndag, men tipper alt er borte innen det, haha. Herregud, godteri makes me SO DAMN HAPPY. Sitter faktisk og gliser når jeg skriver dette her, hahahah. Sommerkroppen 2013 <3Dette er bare litt av det, da... Hihi. Glemte forresten å ta bilde av det viktigste: Ferrero Rocher. Tror at hvis jeg kunne ha levd på èn ting resten av livet, så hadde det vært det!! Vel, nå må jeg avslutte, for jeg og mamma skal en tur til byen for å hente en pakke og handle inn diverse til vi drar :-) Vi skrives!

Noen flere som pleier å hamstre godteri i Sverige, hihi? 

how do I put this gently

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Alt fra: http://howdoiputthisgently.tumblr.com

HAHAHAHAHA. Fant disse først på livingdoll.no sin blogg, og dere kan vel gjette hvilken tumblr jeg har stalket i hele dag. Jeg vet ikke med dere, men noen av disse beskriver virkelig livet mitt!! Hahahaha.

pakking

Fant dette bildet av meg i går, taha! Så gøy. Ble sittende på tumblr hele natten og bla gjennom side etter side, haha . . Elsker slike, synes de er såå koselige :-) Tumblr er virkelig avhengighetsskapende, kan sitte i timesvis og bare drømme meg bort i fine bilder.


Fikk besøk av Ingvill i går kveld, og hun hjalp meg litt med pakkingen. Vi drar på samme tid, så begge sliter med det samme, hehe. Spørsmålet er ikke hvor mye jeg skal ta med, spørsmålet er hvor mye av klesskapet jeg greier å mose ned i kofferten. Jeg mener, jeg har ikke hjerte nok til å legge igjen noen av shortsene mine hjemme . . :-(

Vi fant forresten mange ubrukte bukser gjemt bakerst i skapet mitt, så da tok vi like gjerne og klippet dem om til shorts. Genialt! Klippet blant annet denne på bildet under, men den er mye finere på ekte da.Her brettet jeg bare en vanlig kant, men til dere som spør hvordan jeg lager rufsete kant: Det eneste du gjør er å klippe den som normalt først, med saks, og deretter bruker du saksa en nål til å "dra" ut trådene. Deretter kjører du den i vaskemaskina for å få kanten enda mer rufsete, gjerne flere ganger! Da blir det sånn som shortsen på bildet under her. Klippet denne desverre altfor kort da, så jeg kan ikke bruke den :-(Vel, nå må jeg nesten fortsette det jeg begynte på. Noen flere som sliter med pakking eller, haha?

new in my wardrobe 

Shorts, her. Husker ikke hva disse type shortsene heter nå i farten, men ååh - har sett på de så lenge! Vet riktig nok ikke hvordan jeg skal style det enda, men det finner jeg vel ut. Synes de ser så elegante ut!Shorts og t-shirt i ett, her. Dere vet vel hvor gal jeg er etter koseklær, haha . . Så dette er mine to nye favorittplagg i garderoben, uten tvil. I hvert fall når det kommer til komfort! Herreguud, så deiliiiig. Denne shortsen jo bare bli med meg til syden!

Likte dere det?

Sponset produkter 

FASHIONDangers Frayed Shorts fra RUNWAYDREAMZ (runwaydreamz.com), genser fra Marcel, aviators fra Ray-Ban

Kul genser, eller hva? Fikk låne den av Ingvill! Jeg sitter for øyeblikket på kjøkkenet og blogger samtidig som jeg lager meg pannekaker til lunsj. Jeg sov veldig lite i natt fordi jeg var så syyykt varm av en eller annen rar grunn. Jeg mener, jeg våknet midt på natta og trodde jeg skulle KOKE, for real . . Sverger på at jeg kunne stekt egg og bacon på magen min. Så jeg gikk inn i dusjen og skyldte kroppen i kaldt vann klokka 4, haha. Heldigvis sovnet jeg igjen, og jeg var helt normal når jeg våknet. Takk kjære Gud (som jeg for øvrig ikke tror på)!! I dag må jeg poste en pakke på postkontoret, så jeg vurderer å hoppe på sykkelen og sykle ned om ikke så altfor lenge. Postmannen var forresten og leverte en pakke her på døren i dag tidlig, og herrejesus, hvorfor er de alltid så kleine?! Måtte signere elektronisk, og det tror jeg er det værste jeg vet, for det fungerer virkelig ikke. Endte bare opp med masse krusseduller, så måtte skrive om igjen minst 4 ganger. Hahah :)

Hva synes dere om antrekket?

made in the USAMade in the USA - Demi Lovato. Det nye albumet til Demi = FANTASTISK. Herregud, hun er sååå bra.Lillie Shoes HER  adlink

Åååh, se på disse nydelige skoene! Perfección!! Besilte de i går, og jeg HÅPER de kommer frem innen lørdag. Typisk meg å være sent ute med alt . . Bestilte også noen andre sko + nye solbriller + klær, så jeg håper lykken er på min side og at jeg får det denne uka.

Denne dagen har bare flydd avgårde, egentlig. Fikk besøk av Julie, og så dro vi og tok sol, deretter dro vi til byen hvor vi etterhvert møtte Ingvill, og så ble Ingvill med hjem til meg. Hun kommer bort en tur nå om ikke lenge, og så tar vi turen til byen igjen, men først må jeg rydde litt i huset (mamma og pappa kommer hjem snart, hehe...) og svare på noen mailer. Elsker å ha bestevenninna mi som nabo, det er sååå praktisk! Her er forresten to nye innkjøp. Ikke noe spesielt, men mange av dere har spurt om genseren, så hvorfor ikke :-)Genser fra H&M. Synes denne er så fin! Kjøpte den da jeg var i Bergen. Synes den var utrolig fin til å være H&M, de pleier vanligvis ikke å selge slike typer klær. Digger den!Høytlivsskjørt fra H&M. Haha, dette er egentlig så sjuende klasse-ish, men slike skjørt er jo faktisk ganske fine! Må ha noe å kombinere alle magetoppene mine med, og da passer denne perfekt. Skal ha med meg denne til Hellas, den blir nok fin å bruke der!

Hva synes dere? 

mandag igjenHola! Bildene over er ikke fra i dag, haha . . Tok de for et par dager siden. I dag regner det nemlig, IGJEN?!!! Glad for at jeg reiser bort om 6 dager, altså. Vel, i dag stod jeg opp klokka halv 10 faktisk, og så dro jeg og broren min til byen for å handle inn diverse ting som jeg må ha før jeg reiser og for å spise frokost. (Frokost = sjokoladebolle og yoghurtnøtter) Og nei, jeg har fortsatt ikke funnet bikinitruse . . Fett. Kan jo bare gå naken på stranden da <3333 Vel, nå får jeg straks besøk av Julie som nettopp har fått scooterlappen, wiiih! Tror vi skal dra og ta sol senere - noe må man jo trøste seg med når det pøser ned ute.

Forresten, ryddet litt i sminken min her om dagen. For et KAOS. Jeg mener, dette på bildet under her er sikkert bare 1/5 av alt jeg har . . Ser i alle fall ut til at jeg slipper å kjøpe ny sminke de neste årene fremover!livredder i sommer: SunSpaHeisann! Sommeren er i gang, og mange, inkludert meg selv, er opptatt av å ha en presentabel farge på kroppen. Kanskje ikke alle skal til varmere strøk i år? Jeg vet ikke med dere, men jeg har i alle fall gitt opp å bli brun i Norge . . I alle fall her på Vestlandet. Så da skal jeg vise dere en livredder, nemlig: SunSpa! Dette er første gangen jeg tester selvbruning fra dette merket, og wow, jeg må si at jeg er utrolig fornøyd!!♥ Tan-In-A-Can Chocolate (LINK): Dette er den første jeg testet, og det er da en spray. Har lest veldig mye om denne på diverse nettsider og blogger, og jeg er SÅ glad for at den levde opp til forventningene. Jeg har jo tidligere testet XEN-TAN (som jeg har vært fast bruker av), men denne er faktisk enda bedre, selv om det skal godt gjøres! For det første: Den er utrolig, utrolig enkel å påføre - du sprayer den enkelt og greit på kroppen og ansiktet, og du slipper å bruke hendene i det hele tatt. Supersnedig! For det andre: Fargen blir kjempefin og naturlig. Man blir brun og ikke oransje, så det ser liksom ut som om du har solt deg naturlig. Stort pluss for at denne kan brukes både på kroppen og i ansiktet også. Fikk faktisk utrolig mange komplimenter for at jeg hadde så fin og dyp farge i ansiktet etter å ha brukt denne :-)

Nyttig å vite om Tan-In-A-Can Chocolate:
♥ Selv om bruningsprosessen starter med en gang man påfører blir resultatet best etter 4-6 timer. Derfor kan det være smart å påføre denne på kvelden, slik at man våkner opp til en fin farge!
♥ Inneholder ikke parabener
♥ Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk
♥ Ikke testet på dyr
♥ Lite lukt. Det står at det ikke gir noe som helst, men jeg kjente at den luktet litt. Likevel: veldig lite!
♥ 3 Day Lotion (LINK): Jeg har også testet denne fra SunSpa, og dette er da en lotion, som vil si at den er flytende og har ikke spray-mekanisme. 3 Day Lotion påføres hver dag helt til du har oppnådd ønsket resultat. Jeg fikk en utrolig fikk farge etter bare èn påføring, så den gir utrolig fin farge fort. Selv om denne kan brukes til både ansikt og kropp så er den mest tilegnet for kroppen, det anbefales heller å bruke SunSpa Chocolate eller SunSpa Original for ansiktet. Konsistensen er forresten veldig lett og selve "kremen" er ganske flytende, så den er utrolig enkel å påføre!

Meeeen for at den skal bli enda enklere å påføre så kan du bruke en selvbruningshanske, og jeg bruker SunSpa Tanning hanske. WOW, så utrolig mye bedre det var! Påføringen går mye raskere, det blir mer jamnt og sist men ikke minst: du slipper å grise til hendene. Denne bruker jeg kun til sistenevnte da, altså 3 Day Lotion.

Som dere ser så gir den en utrolig naturlig og ikke minst fin farge!

Rabattkoden "SUNSPA1" gir 15% rabatt på alle produkter fra SunSpa og varer ut 19. juli :)

torsdag i bilder

Hei hei! Søndag allerede?! Jeg våknet klokka 9 i dag tidlig, men da jeg så at det høljet ned ute så la jeg med ned i senga igjen med en gang og våknet klokka 12. Like greit! I dag har jeg ingen planer, utenom en treningstur med en kompis + bloggjobbing. Fin søndag :-)

Bladde gjennom bildene og fant disse som jeg tok på torsdag, da det var så fint vær. Så her kommer de!

Jeg og Ingvill skulle ta buss, men fikk taxi i stedet, haha. Gøy, bortsett fra at det stinket så mye sprit og røyk at vi så vidt fikk puste jippiKaroline, Ingvill og Tiril ♥ Ja ja og så litt idylliske bilder fra parken

Lunsj! Vi skulle egentlig grille, men det ble ikke noe av - så vi dro på butikken og kjøpte yoghurtnøtter (som jeg for øvrig kunne levd på resten av livet, LETT) og druer, og så satt oss på en kafé og kjøpte milkshake. Koselig! Herregud, den milkshaken på bildet under her . . syyyyyyyk. Har ikke ord. Etter det dro vi til Karoline og så film (som jeg har fortalt...?), og dere - jeg har sikkert sett flere filmer i sommerferien enn hva jeg har gjort i løpet av hele livet mitt!! Stolt. Dere husker jo at jeg sa at jeg skulle bli flinkere til å se film?

Forresten, noen av dere som har Mac og kan hjelpe meg? Jeg er litt nybegynner, nemlig . . Får ikke til å oppdatere java'en min fordi jeg må ha Mac OS x 10.6??? Jeg er ikke datageni så JEG HAR IKKE PEILING :-( Er det noe man kan laste ned, eller må man kjøpe det? Liksom, gjør jeg?? Freaker ut snart, fordi jeg må oppdatere Java for å kunne laste opp flere bilder på bloggen samtidig - så nå laster jeg opp étt og étt bilde. Sykt tungvindt! HJELP MEG PLEASE

birthday girlHeisann! Noen mobilbilder fra i går/dag. Hadde det superkoselig med bursdagsjenta! Vi dro på Peppes i går kveld, og pizzaen var som vanlig kjempegod. Vi bestilte en sinnsykt sterk en, meeeen det var utrolig godt selvom. Så da ble det skravling og pizza, wii :-) Etter det dro vi på butikken og kjøpte godteri og brus, og så dro vi hjem til Julie og så skrekkfilm. The Ring ble det til, og hahahha, vi lå under dyna ca. halve filmen. PYSER. Men den var skummel, da..

Så i dag dro vi til byen, og jeg kom hjem for ikke så altfor lenge siden. Har nettopp dusjet og ryddet rommet, og jeg er SUPERsulten nå, så da passer det perfekt at jeg og Håkon skal lage hjemmelaget pizza. Etter det skal vi dra på butikken og handle godteri. Wohooo!! Mat = glede. Enige???En sneakpeak (lol) på en outfit for noen dager siden. Har ikke rukket å redigere annet enn disse bildene enda, såå poster de senere :-) Nå må jeg kjappe meg, for broren min venter. "Må bare blogge, det går kjapt!!". Halvtime senere: "Straaaaks ferdig, lover!!"

ukens spørsmål #55

Først og fremst må jeg si GRATULERER SÅ MYE MED DAGEN TIL MIN KJÆRE JULIE  ♥ Wiii, håper du får en super dag (sammen med meiiii). Hun heter juliesylte på instagram - hvis dere følger henne eller gratulerer henne blir hun nok suuuuperglad! LOVE YOU BABE

Hvilket hotell i Rhodos skal dere på?

Har fått veldig mange spørsmål om det, taha! Vi skal på Mythos Beach Resort, fra 21-28. juli. Blir der bare én uke da, noe som blir veldig uvanlig . . Likevel er jeg fornøyd så lenge jeg får komme meg til varmen for en liten stund! Har fått med meg at mange skal til Rhodos/samme hotell på samme tid, så da MÅ dere komme bort til meg dersom dere ser meg ♥ Det er bare superkoselig.

Hvor er genseren din fra?
Det er bare en helt basic genser fra . . Cubus, tror jeg? Liker at armene er korte, tihi.Har du lagd mobilbakgrunnen din selv?
Jepp! Har mange ulike jeg har laget. Har forhåndsskrevet innlegg til uka jeg drar til syden, og da tenkte jeg å poste de slik at dere også kan bruke de.

Leser du mange blogger?
Ja, leser en del vil jeg si! Er vel slik når man er into bloggverdenen.

Hjelpes, shortsen din er like kort som trusa mi :P
Vel, da tror jeg trusa di er for lang :P

Når skal broren din svare på resten av spørsmålene?
WÆÆ, han begynte å svare på noen, men så glemte vi det helt av. Skal få han til å svare på resten asap!Er det push-up i den korallfargede bikinien din fra VS?
Nei

Hvor er kleshengerene dine fra?
De er fra IKEA. Kjøpte de egentlig kun for å kunne hengene shortsene mine, hehe. 

Når skal du til Bergen igjen? Har lyst å ta bilde med deg!
Sikkert en eller annen gang i løpet av ferien! :-) Bare å komme bort, tihi.

Kan du filme en treningsøkt?
Haha, jeg og Ingvill prøvde en gang . . Det ble ikke særlig vellykket!!Hvor er armbåndet fra?
Choies.com! Ring og armbånd i ett, superkuuuult.Er det flaut å være "rosablogger"? Merker du mye til det?
Tja, egentlig ikke, jeg står jo for bloggen min og innholdet. Men ja, det kan være litt flaut av og til likevel, typ. hvis jeg henger med folk og de leser bloggen min i mens jeg er der . . deeeet synes jeg er forferdelig, haha. Merker jo naturligvis en del til at jeg er blogger, men går ikke rundt og bare SHIT ASS JEG ER ROSABLOGGER ALLE SAMMEN.

Hvordan får du så uklar bakgrunn på bildene du tar?
Jeg bruker et objektiv med lavt blendertall, Canon 50mm f/1.4. Anbefaler alle det!Har du vært i USA? Har du tenkt på utveksling 2. året?
Nei, men har SÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ SÅÅÅÅ lyst. Maser hull i hodet på mamma og pappa heeeele tiden, haha. Pappa har vært i USA en del ganger da, så tror jeg skal få overtalt de til en USA-ferie en eller annen gang :-) Synes det virker så fantastisk, helt annerledes enn her i Norge. Når det gjelder utveksling så har jeg ikke tenkt til det, nei. Litt rart egentlig, for jeg føler jeg egentlig er typen som kunne ha gjort noe sånt, men har likevel aldri vurdert det. Har lyst å fullføre alle tre årene på vgs her i Norge, og så har jeg lyst å eventuelt ta videre utdanning i utlandet. Bare for 1 år eller noe, liksom. Om ikke det, så skal jeg definitivt bare ta meg et år hvor jeg bosetter meg i f.eks New York. Det SKAL jeg. Jeg mener, hvorfor ikke?

Synes det blir helt feil at du, med den kroppen du har, skal skrive om dette. Du har selv sagt at drømmekroppen for de fleste og kroppen mange strever etter er en slank og veltrent kropp, noe du har. Da er det sefølgelig lett for deg å skrive i vei om at de med noen ekstra kilo på kroppen bare må drite i det og overse blikkene. 
Virkelig? Jeg må ærlig si at jeg ble sjokkert over kommentarene i dette innlegget. Når jeg skriver at jeg synes det er dumt at folk med noen ekstra kg på kroppen ikke tør å vise seg i shorts så har det jo ingenting å gjøre med det faktum at jeg er slank? Jeg tok dere jo i forsvar, og sa at det er dumt at folk skaper seg en illusjon i hodet om at de er "for feite til å gå med shorts". Ingen er vel verken for feite eller for tynne til det, og det var poenget mitt. Og det med at jeg ikke er rette personen til å fronte et slikt tema fordi jeg har "drømmekroppen" som du sier er jo bare helt feil. Kroppsstørrrelse har ingenting å si - 
hvem som helst har rett til å fronte hva de vil.

Hvor er shortsen fra på dette bildet?Bik Bok, men jeg har klipt den opp selv fordi kantene var så stygge, hehehh.

Kan du legge ut oppskriften på focaccia-brødet?
Ja, det kan jeg vel gjøre! Kan lage et eget innlegg for det.

Du vurderer ikke å bli journalist?
Nei!! Er glad i å skrive, men har ikke lsyt å bli journalist. Klarer ikke å skrive på "kommando", det er det værste jeg vet. 

Synes du at du har forandret deg mye som blogger?
Siden starten? JA! Haha, forskjellen fra når jeg startet til nå er enormt stor. Har forandret stilen min veldig, i tillegg har jeg vokst ganske mye (jippiii) og fått mye lengre hår. Føler egentlig at jeg forandrer meg hele tiden jeg, da.Hva lurer dere på til neste uke?

bilder fra i går

Hei! Her er noen bilder fra i går som jeg tok da vi var en tur i byen. I det vi stod og tok disse bildene her satt det to pedoer på kaféen rett til venstre og glodde på oss, og det var SÅ sinnsykt kjfslksalklasmdkfn irriterende. Jeg klikket til slutt og bare "Hva faen glor dere på, forbanna eklinger?!!", og så gikk vi. Haha.

I dag tok jeg og Ingvill bussen til byen, og så møtte vi Karoline og Tiril. Vi skulle egentlig bade men det ble ikke noe av, så da dro vi på kafe og koste oss med verdens beste milkshake og mat. Koselig som alltid! Etter det dro vi til Karoline og så resten av Fritt Vilt 2-filmen, og nå kom jeg nettopp hjem. Hastepakket bagen på 5 minutter og drar straks for å møte Julie på Peppes. Etter det skal jeg overnatte hos henne :-) Har forhåndsskrevet ukens spørsmål som kommer i morgen tidlig, så følg med! Tok noen bilder i dag også, hvis de ble bra så poster jeg de.

Skal dere noe spesielt i dag, da? 

pink morningHei og god morgeeeen! FIN DAG I DAG, wohoo. Sola skinner og humøret blir deretter. Stod opp for en liten stund siden og har til nå bare spist frokost, sett på tv og slappet av. Om ikke så altfor lenge skal jeg møte noen venninner og vi skal dra og bade! Vi skal kjøpe inn god mat og så skal vi nyyyyte sola. Gleder meii. Senere på kvelden skal jeg møte Julie, og vi skal overnatte ♥ 

Hentet forresten posten i dag tidligere, og fant disse liggende i postkassen. Happyplugs! Jippi. Det var faktisk perfekt timing, fordi jeg trengte nye øreplugger til jeg drar (i slutten av neste uke). Øreplugger er SÅ viktig synes jeg, og de som følger med iPhone suger jo kjempemye :-( Disse er derimot kjempegode! Musikken blir sinnsykt mye bedre, og det blir rett og slett en helt annen opplevelse. I tillegg sliter jeg med at de fra Apple ikke henger skikkelig i øret mitt (har brukt sportstape når jeg er på trening, haha), men disse sitter perfekt. Jeg er 100% avhengig av musikk hver eneste dag, så tror dette er det mest nyttige jeg har fått tilsendt på lenge. Du finner dem her. Mine er sponset

Er jo heller ikke feil av de matcher mobilen min da, tihi! ROSAAAA

Har dere prøvd disse før? 

USA

Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com), tank top fra Bik Bok

En outfit fra noen par dager siden! Toppen er Ingvill sin forresten, fikk låne den :-) Vi kom nettopp hjem igjen fra en kjapp bytur, begge er nemlig på utkikk etter bikinitruser, og av en eller annen rar grunn er det klin umulig å finne?! Enten er de for stygge, eller så er de for store eller for små.. Evig problem!! Kan ikke ha èn bikinitruse i èn uke??? Kjøpte én som jeg trodde så grei ut, men når jeg kom hjem og prøvde den så så jeg at den var altfor liten. Ser jo ut som en stringtruse nesten, haha.

Her er forresten videoen jeg snakket om i går. SUPERGENIAL! Det er da 8 enkle øvelser, med 30 sekunder pause mellom hver 2. øvelse. Du gjør øvelsene sammen med videoen, og det er rett og slett bare skikkelig genialt! Veldig enkelt, selv om det er ganske slitsomt de første gangene da. 8 minutter og voilá - du er ferdig med treningen. Kan ikke bli bedre! Husk at muskler trenger minst 24 timer på å bygge seg opp, så man skal ikke trene samme muskelgruppe hver dag. Annenhver dag er mye bedre, da vil du få bedre resultat av treningen!

which one?

Heii dere! Flinke Emma (her ♥) har laget disse to headerene til meg, og jeg er usikker på hvilken av dem jeg liker best. Liker veldig godt den jeg har nå fordi den er så sommerlig, men synes også den øverste her er såå fin. Så jeg trenger deres hjelp! HVEM ER FINEST??? Det er jo tross alt dere som leser bloggen, så da må dere få bestemme :-)

1. 2.1 eller 2?

tapas

I dag har jeg tilbragt hele dagen ute i finværet, og jeg tenkte å bare titte innom en tur før jeg drar ut igjen. Endelig finvær på Vestlandet også! Kick-startet dagen med en treningsøkt, og det slo som vanlig ikke feil. Full av energi hele dagen, superdeilig! Løp (eller jogging blir det vel) opp en skikkelig bratt bakke 10 ganger, og etterpå trente jeg litt styrke. Fant en supergenial mageøvelse på youtube som varer i kun 8 minutter!! Kan vise dere videoen, hvis dere vil?? Uansett, etter det lagde jeg og Håkon middag, siden vi er alene hjemme you know. Her i huset er det ikke grandiosa for å si det slik, vi lagde nemlig TAPAAAS. Herregud, så godt. Vi stod på kjøkkenet i 1,5 time faktisk, så det tok litt tid. Absolutt verdt det, da. Vi lagde da hjemmelagde greske kjøttboller, tzatziki, blomkål-salat, fylte paprikaer, ovnsbakte tomater og focaccia-brød. Tror ikke jeg har spist SÅ mye forskjellig godt på lenge, holy jesus. Så mamma og pappa, om dere leser dette: VI HAR DET HEEEELT OK

Nå tar jeg turen ut for å møte Ingvill! Og forresten, helt random, men jeg har så SYYYYKT lyst å begynne å stå på longboard. Holy shit, vet ikke hva som går av meg liksom, har bare fått en syk greie for det i det siste. Kanskje fordi det er sommer og da virker det dødsfett å cruise rundt på et longboard med converse, shorts og solbrun hud . . lol?? Jeg og Ingvill vurderer nesten å kjøpe, haha. Er det noen av dere som har stått på det før, og vet om det er vanskelig å lære seg? :)

klar for en ny dag

Hva er vel ikke bedre enn å nyte en god frokost ute på terrassen? Wohoo, så deilig! I dag er det endelig litt finere vær ute, og det merkes virkelig på humøret. Jeg sitter i nuet med shorts og topp på, men det skal byttes ut med treningsshorts og t-skjorte om noen få strakser. Er full av energi i dag, så da blir det deilig å få utløp for litt av det i en treningstur! Men først: LASTE NED NY MUSIKK! Det er treningsmotivasjon nummer 1, uten tvil. Denne sangen under her, The Other Side av Jason Derulo må jo være skapt for å ha på ørene under treningen.

Tror det blir bakkeintervall i den bakken jeg viste dere på bilde for en stund siden. Er lenge siden sist nå! Dessuten er den så effektiv, så jeg slipper å måtte trene i flere timer, haha. Etter det skal jeg dusje og ordne meg, og når bruttern kommer hjem fra jobb skal vi lage tapas til middag. Og etter deeet blir det kanskje en bytur med en venninne eller noe slikt! :-)Hør sangen og jeg lover dere at dere får lyst ut å dra ut å trene med en gang!

summer wanties

Adlinks


Det er lenge siden jeg har hatt en "wants"-innlegg, så nå kjører jeg på med et siden jeg fikk noen spørsmål om jeg kunne gjøre det. Sommeren er godt i gang, og det er SÅ mange fine kjoler og sko jeg har lyst på! Fant dødsmange fine på nelly, og jeg har lyst å bare kjøre på å kjøpe alle sammen, haha. (Kanskje ikke så veldig lurt, men ja . . .) Har spesielt lyst på de 3 første, og Jeffrey Campbell med blonder på. Solgte jo nettopp de vanlige Jeffrey Campbell'sene mine ettersom jeg begynte å gå lei av de, men de med blonder er så fine at jeg nesten smelter. MÅ ha! 
Verdens søteste kjole HER (Vurderer å kjøpe! Tenk så fin denne blir å ha i syden) // Hvit kjole med detaljer på ryggen HER (Har SÅ lyst på denne!!) // Svart blondekjole HERPeach-farget kjole med gulldetaljer HER // Supersøt rosa kjole HER (favoritt!! Perfekt i sommer) // Hvit og rød peplum-kjole HERJeffrey Campbell Lita Cap HER // Jeffrey Campbell Foxy Spike HER // Jeffrey Campbell med blonder HER (Verdens fiiineste! Har kjempelyst å kjøpe, wææ)Enkle svarte heels med ankelreim HER // Svarte heels med rosa ankelreim HER // Gule heels med svart ankelreim HER

Har de to siste i en annen farge, og det er mine absolutte favorittsko. Har skikkelig lyst på flere farger, ankelreim-sko er det fineste jeg vet! Anbefaler forresten å gå opp en størrelse, jeg bruker vanligvis 38, men har 39 i disse :)

Skoene går jo til alt, tihi!

Noe dere likte?

ikke lenge igjen12 dager til jeg drar til Hellas! WUHHHUUUUUI går var en utrolig koselig dag. Møtte jentene i byen på ettermiddagen (husker ikke om jeg skrev det eller ikke???), og vi gikk bare rundt, pratet, ledde, spiste softis (fy søren, så godt) og shoppet bittelitt. Herlige sommerdager! Når vi kom hjem overnattet Ingvill hos meg, og det var koshliiig as usual. Vi så film og skravlet til langt på natt, og så våknet vi av alarmen klokka HALV ÅTTE. That shit crazy. Hun måtte nemlig på jobb. (Takk Gud for at jeg har blogg <333) Så i dag har jeg satt av dagen til å ikke gjøre noe som helst, og det føles utrolig deilig. Jeg har fått unna en del jobb, blant annet mailskriving og rydding, og så har jeg begynt så smått å forhåndsskrive innlegg til jeg drar til Rhodos! I tillegg til det må jeg rydde i sminken min, for HOLY SHIT jeg eier ikke system lengre. Har så mye nå at jeg er rimelig sikker på at det holder ut . . resten av livet mitt, haha.

Vi "shoppet" vel egentlig ikke i går, men vi dro en tur innom Bik Bok og fant disse magetoppene på tilbud, sååå da slo vi til og kjøpte to helt like topper hver. NICE. Er jo viktig å matche med vennene sine, ikke sant :P

Slik ser toppene ut:Nå må jeg starte med ryddingen, jeg! Høy musikk på anlegget = check. (Gjør ryddingen 100 ganger mer effektiv, you should try!!) Vi blogges senere i kveld da, dere!

Skal dere på ferie i år, forresten? Eventuelt, hvor? Håper jeg møter noen av dere i RHODOOOOOOS

anbefaling av bukse

Hei! Noe av det som går mest opp igjen i kommentarfeltet mitt er spørsmål om bukser, så da tenkte jeg å komme med en aldri så liten anbefaling. Selv sliter jeg med å finne bukser som sitter bra på - og jeg tviler ikke et eneste sekund på at jeg er den eneste. Bukser er virkelig et EVIG problem, haha. Enten er de for korte, for lange, for svære, for små . . eller bare sykt ubehagelige for den del. Har bunkevis med bukser liggende i skapet hjemme, men tror jeg bare bruker 3-4 av dem fast fordi det er så få som passer.

Uansett, jeg fant en bukse fra Bik Bok som passer PERFEKT. Er ikke helt sikker på hva modellen heter fordi det står så mye forskjellig på merkelappen, men tror den heter "Low Waist Skinny Leg" og koster 500 kr. Kjøpte den lyse i Bergen for noen uker siden (bilde til venstre over her), men kjøpte akkurat samme her om dagen, bare i mørkeblå farge. De sitter SÅ bra, herreguuud, i tillegg er de superbehagelige. Digger også at de er low-waist, noe som er utrolig kult synes jeg. Sååå ja, et tips til dere dersom dere trenger ny bukse!Shit, dette så veldig reklame-ish ut, haha . . Men jeg er ikke sponset av Bik Bok eller noe, så det er bare en anbefaling! Kjøpte buksene selv for egne penger.

Noen flere som sliter med å finne bukser som passer, eller?

swimsuit

Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com), undershorts fra sportsbutikk, sko fra converse, badedrakt/body fra H&M

Hei! Tenkte å svippe innom før jeg drar en tur til byen for å møte Ingvill, Tiril og Karoline. Vel, her er et antrekk dere sikkert har sett tidligere - men i litt andre bilder. Digger den nye badedrakten min fra H&M, fungerer genialt som body! Føler de ikke selger body NOEN plass (isåfall veldig dårlig utvalg), så da blir badedrakt min løsning. Håper jeg finner flere slike! Ulempen er at det er veeeeldig tungvindt å gå på do, men det får vel bare være. Haha!

Badedrakt som body - HOT OR NOT? Haha, husker da jeg hadde hot or not som egen kategori. Tiiiider 

dagen så langt

Heisann! I dag stod jeg opp klokka NI, faktisk. Tenkte det var på tide å få litt mer ut av dagen heretter, dvs. ikke sove til type klokka 1, haha. Jeg og Håkon er alene hjemme nå ettersom resten av familyen er på tur i Sverige, så i går satt vi oss ned og planla middag, skrev handlelapp - og i dag dro vi på butikken og handlet mat for nesten hele uka. Smooth!

1. Trøtt pike på H&M manneavdeling . . Gutteklær er sååå kjedelig, haha. Jeg har funnet ut at jeg egentlig hater å shoppe, med mindre det er til meg da HEHE. // 2. Handlevognen vår. Vi skal lage MASSE gode og sunne middager, gleder meg allerede! Kanskje det blir noen oppskrifter på bloggen?Must nr. 1 når du skal lage god frokost/middag/kveldsmat/mellommåltid: KESAM!! Elsker å lage mat selv faktisk, synes det er så gøy når jeg kan lage akkurat hva jeg liker. Er faktisk ganske god til å lage diverse middager og slikt, men å koke pasta, poteter og sånt er jeg SÅ dårlig til. Haha!

Og så noen bilder av meiii i dag dacolorsplash makeup

ReklameParty Pin (LINK)  Blue Steel (LINK)  Til dere som synes dip dye er stilig: dette er perfekt for dere! Også meg. Jeg er veldig lite dristig når det kommer til forandring av hår, men dette går ut i vask - så det er null problem. Hair Chalk er en slags seig-pudder-ish greie, og det eneste du gjør er å "dra" håret over fargene. (Enkel video med fremgangsmåte HER) Synes det ble SÅ stilig, og jeg fikk supermasse komplimenter for håret! Seeee så fint. Det beste av alt er jo at det er superenkelt! Fikk tilsendt både blå og rosa, men har bare testet den rosa så langt.

CIATE Very Colourfoil Carnival Couture (LINK)  Har jo skrevet om Ciate tidligere, og jeg elsker merket. Dette er et sett hvor det følger med tre ulike ting: en neglelakk, en "lim" og tynne glanspapir i mange ulike farger. Det du gjør: du legger på neglelakken som vanlig, lar den tørke, og så dotter på på "lim" på neglene - og deretter legger du papiret over neglene. Det følger med bruksanvisning som er veldig enkel. Som dere ser på bildene under blir det døøødskult!! Jeg og Ingvill gjorde det sammen, og begge synes det var skikkelig gøy, haha. Perfekt jenteting!

Eyeshadow Quad (LINK)  Øyeskyggepalett med nude farger som passer bra til hverdags. Trio Eyeshadow (LINK)  Fargerik eyeshadow fra Barry M. Passer perfekt dersom du er glad i å eksprimentere med farger! Begge disse palettene er forresten godt pigmenterte. Instain Cheek Stain (LINK)  Verdens fiiiiineste blush fra mitt kjære merke theBalm. Herregud, så søt farge! Den er også kjempegodt pigmentert. Definitivt min nye favoritt-blush!Lip Paint - Touch of Magic (LINK)  Siden det er et fargerikt innlegg så må vi jo ha en grønn leppestift. Eller...? Nei da, denne leppestiften blir til en supersøt rosafarge når du påfører den. Magisk!

Neon Nail Paint og Deborah Lippmann Between Sheets (LINK)  To herlige neglelakker fra Barry M og Deborah Lippmann. Begge to er supergode - har allerede mange neglelakker fra begge merkene. Lov'em! Fargerike neglelakker er jo the it nå som sommeren er her, wohoo!Rabattkoden "COLOUR" gir 15% rabatt på alle produktene i innlegget fra coverbrands.no, utenom neglelakken fra Deborah Lippmann. Koden er gyldig ut 12. juli! 
:)

dagen i går

Heia! Jeg tenkte å vise dere litt bilder fra dagen i går. Tok desverre bare to bilder med kameraet mitt og resten med mobil, håper det går fiiiint? Si ifra hvis mobilbilder i blant er kjedelig! Tenker bare at det er bedre enn ingenting . . :-) Uansett, jeg og Karoline våknet nå nettopp. Hun overnattet som sagt her, noe som var kjempekoselig! I går var vi i byen, og så dro vi hjem til meg og slappet av, så film, BADET FOR FØRSTE GANG I ÅR (DRITGØY, MEN ISKALDT!!!!), spiste taco og så enda mer film før vi lå.Tok disse bildene rett før vi møttes! SPEEEENT KRISTINE. Og ja, jeg kan gjøre meg støgg som dere ser, hehe. 90% av bildene på mobilen min består av slike bilder av meg selv og vennene mine, jippi

Spiste denne gode reke-baguetten på kafé, ute i sola. MmmmmMeiii og Karro som chiller på fortauet. Så ja, det ble shorts som dere ser. God idè, ettersom det ble kokvarmt ute. Var dødsvarm i dette, liksom . . :-)

Senere i dag kommer det sminke-innlegg, så stay tuned! Ha en fin dag enn så lenge ♥  Forresten, hva synes dere om mobilbilder i blant? Det blir jo litt mer "hverdagslige" oppdateringer.

pink

Bukse og topp fra BIK BOK, sko fra nelly.com

Heiaaa! Gårsdagens. Nå er Karoline her, og vi kom hjem for en stund siden etter en koselig bytur med kafé og skravling + bittelitt shopping. Kjøpte meg denne buksa jeg har på meg her, bare i mørkeblå, og den sitter SÅ bra. Finnes ikke mer perfekt bukse. Skal vise dere senere! Hun skal overnatte hos meg nå i natt, så det blir koselig! Tok noen få bilder i dag, så poster vel de senere. Har forresten vært sol i dag, og jeg har for første gang på lenge SOMMERfølelse. Haha. Digg! (Så lenge det varer . . .) VI SNAKKES BABES

Hva synes dere om antrekket? 

besøkHei og god morgen! Jeg stod opp for ikke så altfor lenge siden, og i skrivende øyeblikk står jeg og sminker meg samtidig som jeg prøver å skrive et blogginnlegg. Multitasking! Må fikse meg ferdig nå, finne frem antrekk og så skal jeg møte Karoline i byen. Dere husker kanskje hun jeg var i Oslo med i høst? Vel, gleder meg i alle fall MYE! Hun bor (bodde) maaange timer unna, så vi ser hverandre veldig sjeldent. Men det er utrolig gøy når vi først treffes, da! :-)

HVA SKAL JEG HA PÅ MEG!! Ååå, det er alltid like vanskelig. Det er litt sol ute så jeg kan gå med shorts, men jeg vet ikke helt jeg... Vel, her har dere meg. Jeg mener, hvordan skal jeg kunne klare å velge utdanning når jeg så vidt klarer å bestemme meg for dagens antrekk????Ha en fin dag da, dere! Vi blogges 

we all love friday

Too much selfies, oh no. På det nederste bildet til venstre så ser dere kanskje at toppen min er blitt helt rosa, hahaha :-(

HEIA! Ok, nå hasteblogger jeg veeeeldig, for jeg skal straks møte en venninne og jeg er som vanlig SUPERSENT ute. Herregud, hvorfor klarer jeg aldri å beregne tid?! Vel. FREDAG! Vet at det er ferie og at vi har fri uansett, men det er et eller annet preg over fredagene som gjør meg i så utrolig godt humør. I går var i alle fall superkoselig! Jeg, Tiril, Karoline og Ingvill så Fritt Vilt 1 + 2. Jeg har aldri sett de før (jeg henger veldig etter når det gjelder film, har ikke sett Titanic engang. Men jeg holder på, er blitt mye flinkere til å se filmer, haha!!), og hva skal man si . . Ble en del skriking. Nei da, gikk fint. Skrekkfilmer er sykt gøy egentlig, helt til man skal legge seg etterpå . .

Noen få mobilbilder fra dagen. Må løpe nå, så vi blogges! Her er en liten sneak-peak på dagens antrekk. Har ikke sett gjennom resten av bildene enda så vet ikke om de ble bra, men de kommer vel i et innlegg om ikke lenge dersom de er greie 

kompleksene er størst i ditt eget hode

Min spalte nr. 3 i Fylkesmagasinet. Dere finner artikkelen HER. Igjen, på nynorsk! Tipper det er litt vanskelig for noen av dere å lese, men da er det i alle fall god trening, tihi :-)Her om dagen fekk eg ein kommentar frå ein lesar på bloggen min som overraska meg litt: «Eg er for feit til å gå i shorts». Vidare følgde nokre kommentarar om at eg burde vere glad som kler shorts. Men klede kjem vel i alle størrelsar?

Eg skjøna raskt at det ikkje var mangel på klede i rette størrelsar som var problemet. Med sommarferien på trappene, ventar varmare vær og mindre klede. For mange er også tur til varmare strøk bestilt og betalt, inkludert meg sjølv. Eg både trur og veit at dei fleste ofrar meir enn ein tanke på kropp og utsjånad i forkant av sommaren og lettkledde dagar. Og sjølvsagt, flott det. Det er sunt å reflektere rundt seg sjølv og kropp, og kva ein er komfortabel med. Men dette gir stort utslag i korleis du vel å kle deg, og i kva.Sjølv om det vert gjentatt til det kjedelege, er det viktig at du kler deg i det du likar, det du kler, og ikkje minst det du er komfortabel å gå i! Kvifor er det likevel slik at mange vegrar seg for å ta fram shortsen, eller bikinien? Eg har full forståing for at mange, spesielt unge, har sider ved seg sjølv og sin kropp dei er usikre på, og kanskje ikkje er komfortable med å vise fram. Men eg tykkjer det er dumt at unge jenter vel å la shortsen ligge i skapet, eller let vere å kjøpe den fordi dei ikkje er komfortable med kroppen sin. Ja da, eg er fullt klar over at vi vert teppebomba med artiklar om «Sommarkroppen 2013» og «Desse øvingane gir flat mage på 1-2-3». Det gir oss lett inntrykk av at «alle» har bikinikropp, eller må ha det. Eg for min del må ærleg innrømme at eg ikkje føler meir på kroppspresset enn når eg faktisk les dette. Det har gått så langt at vi har fått motreaksjonar i form av blogginnlegg og artiklar som tar eit kraftig oppgjer med denne hypen. Dette seier kanskje noko om kor langt det har gått, og personleg trur eg det hadde vore mykje betre om det vart skrive mindre om det, og var mindre fokus på det i det offentlege.

Gå i deg sjølv no. Sommaren er her, men det er kroppen din og. Så kvifor ikkje fokusere på det du har, og det du er nøgd med? Ikkje misforstå meg, men eg trur dessverre at kompleksa dine er størst i ditt eige hovud. Ikkje gjer dei verre enn dei er. Eg tvilar på at nokon kjem bort til deg ein varm sommardag og ber deg ta på ei bukse, for herregud, du er for feit til å gå i shorts. Ingen vil rope etter deg at puppane dine er for små for bikinien din. På andre sida kan du risikere å møte på menneske som glanar på deg, og gir deg blikk som ikkje er av positiv art. Dette vil du møte resten av livet ditt, og du kan berre innfinne deg med det, og trøyste deg med at vedkommande sikkert har eit anstrengt forhold til eigen kropp og rakkar ned på deg som ein forsvarsmekanisme.

Eg har gleda meg til sommaren i eit halvt år, og ikkje søren om småkompleks for eigen kropp eller unødvendige slengkommentarar skal øydelegge for meg. Det bør det heller ikkje for deg! God sommar!

verdens fineste bikini
Endelig kom den siste bikinien, etter veldig mange uker forsinket . . Vel, who cares, jeg fikk den før jeg drar til syden og HOLY SHIT IT'S PERFECT. Hadde faktisk ikke forventet at den skulle være i nærheten av så fin. "Diamantene" og perlene gjør den bare så sykt jeg-vet-ikke-hva-jeg-skal-kalle det . . Bare, perfekt. Husker ikke helt prisen på den, men den lå vel på rundt 350-400 kr om jeg husker riktig? Det var bare for overdelen da, men jeg synes likevel at det er ganske rimelig til å være en SÅ fin bikini, fra Victoria Secret liksom. Frakten kostet rundt 50 kr tror jeg, mens jeg måtte betale toll/moms på 300 kr når jeg hentet den på postkontoret :-( Det suger, men jeg er så lei av å traske rundt i kjedelige bikinier som jeg har kjøpt på haste-impuls før jeg drar til syden, kun for å unngå å måtte gå naken, haha. Gøy å føle seg litt fin på stranden, tipper jeg ikke er den eneste!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en super styrkeøkt med Ingvill på Spenst. Var ikke så mange der i dag, så det var deilig! Skal hoppe i dusjen og så må jeg kjappe meg en tur ned på butikken og kjøpe godis til i kveld 

Fin bikini, eller hva? 

primadonna

Primadonna 2014. Herregud, det er så mange rå russesanger! Denne har gått på repeat på mobilen min de siste dagene, I absolutely love iiiiit. Fanny Andersen er rå, gi meg stemmen hennes a!BØ! God morgen fine lesere. I dag kom Håkon inn på rommet klokka 11 og bråvekte meg med Vamos a la Playa på full guffe . . Fin måte å våkne på, haha! Stod opp, og dro boktavelig talt rett ut av døren uten å i det hele tatt se meg i speilet for å handle inn god frokost. Jepp, vi gjør det ca. hver morgen i feriene, digger det. Det ble da pannekaker med kesam, sjokoladepålegg, jordbær og blåbær, og HERREGUD SÅ GODT DET VAR. Har faktisk ikke ord.

Litt oppdatering fra gårsdagen: Hoppet på sykkelen og dro på Bystien med Ingvill. Hadde egentlig tenkt å finne på noe etter det, men begge var så utslitte at vi ble liggende paddeflate resten av dagen. I dag har jeg tenkt meg en tur på Spenst for å trene styrke, ettersom det begynner å bli en stund siden sist. Senere i kveld skal jeg møte Tiril, Karoline og Ingvill, og vi skal kose oss med massevis av godteri og film. WIIII.1. Møtte noen kjempeherlige jenter i Bergen i forrigårs  2. Et til leserbilde med en søt jente jeg traff i byen i forrige uke  3. En tegning som en leser har laget til meg! WOW!

the outfitShorts fra runwaydreamz.com, veske og smykke fra Gina Tricot, body fra H&M

Hva synes dere? :-) 

mitt favorittstedHeisann! Kom nettopp hjem fra butikken, hentet den siste bikinien fra Victoria Secret (elsker den, skal vise!) og så kjøpte jeg selvfølgelig brus, tihi. Vel, i går var jeg som sagt i Bergen med pappa og Håkon. Stod opp klokka fuckings SEKS på morgenen, og dere kan jo tenke dere at jeg var rimelig trøtt etter 3-4 timer søvn. Sov i bilen da, og når vi kom frem flyttet vi alle tingene og møblene hans over til den nye leiligheten . . Som for øvrig ligger midt i byen, noe som er utrolig praktisk. Med praktisk mener jeg at det kun ligger noen få minutter unna McDonalds, he-he-heeee. Uansett, etter mange timer med masse bæring og vasking dro vi og spiste burger, og så fikk jeg shoppet i type 10 minutter før vi måtte dra på Ikea. Superkoselig at dere kommer bort og hilser, forresten! Gjerne send bilde på mail dersom dere tok bilde med meg :-)

Uansett, det jeg skulle fortelle: Nå som han har flyttet inn i ny leilighet (med folk han kjenner), så kan jeg endelig besøke han myyyye oftere i Bergen. Det blir SÅ gøy, og mye mer avslappet. Gleder meg masse! Bergen er så koseliiiig, elsker å være der.

På Ikea fikk jeg kjøpt litt diverse, blant annet et nytt klesstativ. Hater å ha shortsene liggende inne i skapet ettersom det er så uoversiktlig, så nå er det mye mer praktisk, woho!Nå sitter jeg her og spiser frokost, og skal svare på mail som har hopet seg opp de siste dagene før jeg skal dusje, fikse meg og ta fatt på dagen. Vi skrives! Ha en fin fin dag :-)ukens spørsmål #54

Wow, er vi på 54 allerede?? Holy jesus, tiden går fort. Merker at det går litt lang tid mellom hver gang, så NÅ skal jeg begynne å ha ukens spørsmål mer regelmessig! :-)

Hva fikk du i snitt?
5,6

Hvor kjøper du undershortsene dine?

Vet ikke helt hvor mine er fra ettersom jeg har hatt de ganske lenge, men jeg er ganske sikker på at du får kjøpt det på sportsbutikker og butikker som selger mye undertøy, som f.eks Lindex, H&M osv :-) Har både svart og hvit, men synes de hvite er finest. Så nei, det er ikke truse til dere som lurer på det. Bruker truse UNDER undershortsen.

Jeg lurer på hva du tenker om alle kommentarene du får på instagram? Det er jo litt av hvert av positive og negative ting som blir sagt og diskutert rundt.
Leser alt og tar til meg all kontruktiv kritikk (i likhet med all tilbakemelding jeg får), men tar kun til meg det jeg synes er relevant og fornuftig. Synes egentlig det er helt ekstremt latterlig hva folk får seg til å si, meeeen vi vet jo alle at drittslengere ikke har det bra med seg selv. Jeg mener, hallo, hadde jeg sittet og kommentert teite kommentarer på andres instagram så hadde jeg følt av livet mitt hadde sugd så jævlig :-(

Hvordan farger du brynene dine?
Bruker en vanlig en fra Depend, den som heter "Snabbfärging för fransar och bryn, 3 min". Den fungerer mye bedre enn den for bare brynene, og hvis du har nappet for langt inn slik at du "mangler" hår så passer den perfekt i og med at den farger av på huden også. Litt skummelt, så vær forsiktig! Helst pass på at du ikke skal noe spesielt dagen etter, i tilfelle det skulle gå galt. (Sånn som jeg gjorde, dagen før julaften, haha!!) Men den fungerer suuuupert, altså. Er helt avhengig av den.

Er du mye med Karoline Erdal fra klassen din?
Yeah, hun er best <3 Følg henne på instagram: karolineerdalSitter du noen ganger og leser gjennom dine egne innlegg fra f.eks. ett år tilbake?
Ja, noen ganger faktisk. Det ender som oftest opp med 10 000 facepalms, men ja. Er veldig gøy å se tilbake på bilder, da!

Hvilken størrelse tok du på runwaydreamz shortsen din?
XS. De nye modellene er mer low-waisted og sitter veldig fint! Skulle gjerne hatt S i lengden, men da blir den for stor rundt livet.

Når reiser du til Hellas?
21. juli fra Gardemoen til Rhodos!

Hvilke apper har du? Kan du vise hjem-skjermen din?
Kan bare vise skjermen, egentlig. Har ikke sånn sykt mange apper, men de jeg har er veldig geniale og greie å ha! Kan lage et innlegg med anbefaling av ulike apper, hvis dere vil?Har du solgt alt i "jeg selger"-innlegget?
Nei, har fortsatt mye liggende her hjemme. Har sendt ut alt til de som har betalt, men var mange som trakk seg/ikke svarte. Tenkte derfor å ta en ny runde om ikke så lenge, evt. bare sende mail til de andre som var interesserte. Har blant annet ikke solgt runwaydreamz-shortsen, såå om noen er interesserte må dere bare ta kontakt! Kommer nok til å ha flere slike "jeg selger", men da må jeg selge MANGE færre plagg, for det ble veldig kaos, hehe. Nå har jeg i hvert fall erfart :-)

Er du en kjæreste-person?
Tja, har aldri vært i et skikkelig forhold da. Er vel ikke noen som ikke vil ha kjæreste i det hele tatt vel, men det forutsier jo at man faktisk må bli forelsket først, og det er ikke jeg per dags dato.

Hva gjorde du for å gå fra 4.3-5.6 i karakter?
Gjorde ingenting spesielt annet enn å begynne å jobbe mer. I åttende klasse brydde jeg meg ikke sånn ekstremt mye om å få bra snitt, så jeg dro nytte av at jeg lærte fort og fikk da helt greie karakterer. I niende og tiende begynte jeg og jobbe en del mer, og det jeg gjør er vel enkelt og greit bare å følge med og øve til prøvene. Øv MYE, så får du det nok til tilslutt!

Hvordan trener du magen din?
To ting: situps + planke! Bilde nr. 1 under her er manipulert da, det er det andre bildet som viser den sanne meg :P (Kødda, hvis noen ikke forstod det)Spiser du godteri?
JA, og jeg skjønner ikke hvorfor det er så lite troverdig, haha :-) I skrivende øyeblikk sitter jeg faktisk og spiser smågodt. "Kristine, dere kjøpte ikke 1200 g smågodt, det VET JEG :P". Jo, vi kjøpte det, og det ble spist opp samme kveld, + en pakke boller og nugatti. Skriver det ikke for å være tøff (hahahaha), men jeg skriver jo . . en blogg, rett og slett. Så ja, jeg er godterimums til TUSEN og jeg elsker, elsker sjokolade, boller, surt godteri and so on. Elsker vel egentlig mat generelt.

Hvor er den grå vesten din fra?
Den hørte med en jakke jeg fikk fra chicnova.com. Elsker den, den går virkelig med aaalt.Du redigerer huden din oransje?? Du er jo egentlig bleik.
Neiiii, I don't. Hvis dere tror jeg faker brunfargen min (som for øvrig er UMULIG) så kan dere jo bare sjekke videobloggene mine eller vine-videoene. Null tull ass.

Kan du legge ut bakgrunnsbildet på Mac'en din?
Det er Aurora Mohn som har laget, så all credit til henne, men du finner den her: http://imageshack.us/photo/my-images/560/pictures8u.jpg/Synes du det er irriterende når lesere kommer bort og vil snakke/ta bilde?
Nei, det er superkoselig! Elsker det, virkelig. Har møtt en del lesere den siste tiden og det er så utrolig koselig å se hvem dere faktisk er, fremfor statistikk og tall. Så ja, ikke nøl med å komme bort! Synes ikke det er irriterende i det heeeele tatt.

Hvem liker du best av Cara Delevingne og Barbara Palvin?

Hmm, VANSKELIG! Digger begge to, så klarer ikke å velge.

Image and video hosting by TinyPic

bergen

Hei alle sammen! I dag drar jeg, pappa og Håkon til Bergen, fordi vi skal flytte noen av tingene til Håkon (altså broren min) over til den nye leiligheten hans. Den er såå fin! Gleder meg. Blir med for å hjelpe til, men det tar sikkert ikke så lang tid så det blir bare en kort tur. Når vi er ferdig med å flytte tingene tar vi vel en tur inn til byen, og så blir det IKEA og kanskje Åsane før vi drar hjem igjen senere på dagen. Skal blant annet kjøpe meg litt nye ting til rommet, tenker jeg :-)

Over er noen bilder fra gårsdagen. Dro en tur til byen, og tror dere ikke det begynte å regne i det jeg gikk ut av døren? Haha, tyyyypiiisk. Hadde jo tatt på meg shorts og greier, men jeg gadd ikke skifte, så jeg trosset været og gikk i shorts jeg da. Var veldig varmt ute da, så det gikk fint! Har tatt outfitbilder, så poster de i et eget innlegg. (Stay tuned eller noe XD) Kjøpte meg bare én ting ettersom jeg klarte å glemme kortet mitt hjemme (typisk meg), og det er denne fiiine magetoppen. Har allerede en lignende, og de er så fine og ikke minst behagelige! Holy, tror det er det mest behagelige plagget jeg har, utrolig nok. Ser for meg at disse blir fine å kombinere med høytlivsskjørt og high heels. Ja takk!Hva synes du om toppene?

gjesteinnlegg fra broren min: sommerkroppen 2013?Kjenner blodet koke i årene kvar gong eg les ei sak om kropp og kroppshysteri. Heile våren, eigentleg sidan januar syns eg at eg har blitt teppebomba med artiklar om korleis få denne så alt for mykje omtalte «sommarkroppen2013». Joda, dei første vekene var det litt greitt å lese korleis eg skulle kvitte meg med dei 5 heile kilo som la seg pent og pynteleg på min kropp i jula, og skulle vek att. Kiloane forsvann før februar var omme, men det gjorde ikkje artiklane. «Få flat mage på 4 uker», «Dette er supermaten for deg på slanker?n», «Dette er fy-fymaten», «Slik får du bikinikroppen» osv, gjerne akkompagnert av en rekke bilete av modelltynne kvinner (og menn). For det er dette som er greia: ingen vil eller skal sjå gjennomsnittleg ut. Du skal vere penast, tynnast, mest muskuløs. «Slik bygger du muskler i en fei», «Slik får du six-pack».

Men det stoppar ikkje her. Vi nordmenn har ein pervers trong til å hate på alt populært (feks Gangnamstyle). Flott syns eg, då denne kroppshysteritrenden var både usunn og tok heilt av. Innlegg på innlegg vart skrive om folk som tok eit «oppgjør» med kroppshysteriet. Flott, tid for handling tenkte eg. No var det slutt på alle artiklane, blogginnlegga og alt gnålet om større musklar. Men, det som skjedde var at folk berre fortsatte å skrive om korleis få sommarkroppen OG klage på dei som gjer dette. Og sjokkerande nok oppdaga eg at det ofte var same folka som gjorde dette. Det vert som å bite seg i eigen hale, for å så klage på at det gjer vondt. Men i staden vart det endå meir fokus på det, og det tok verkeleg heilt av. 


Sjølvsagt må eg sei noko om Kristine og. For ein skal ikkje kaste stein når ein sjølv sit i glashus. Men eg vil tørre å påsta at ho ikkje bidrar til meir kroppspress enn høgst nødvendig. Ho må få leve og vere seg sjølv. Ho må få gå i shorts på varme sommardagar, eller når ho har fått sponsa eit plagg (dette er ho faktisk pålagt!). Hadde ho derimot skrive eit innlegg om «kroppspresset» og alt mulig piss som ho følte siste vekene, hadde eg satt foten ned. For jaggu legger ho ut nok bildete av seg sjølv i magetoppar og korte shortsar. Men ho klagar ikkje på det, for ho veit at ved å eksponere seg som ho gjer på bloggen er ho ikkje uskuldig. Og skal ho klandrast for det, får ikkje nokon gå på stranda i år, eller bruke shorts, for då bidreg jo dei til «kroppspress». 


Eg føler sjeldan meir på kroppspress enn når eg les om det i nettopp meida eller på nett. Det er først når eg leser om folk som klager på det enorme presset i år, at eg faktisk FØLER det på meg. Så slutt å mas om det, så minsker det kanskje litt?! 
Og samme faen kva du gjer, så ser du ut som du ser ut, så enten du liker det eller ei, kan du berre venne deg til det. Eg var ganske overvektig før, og har litt strekkmerker på magen etter det. Lar eg det hindre meg i å reise til syden? Lar eg det hindre meg i å bade? NEI. Tviler på at nokon kjem bort og ber meg kle på meg for eg har strekkmerker på magen, eller fordi eg er for feit, eller fordi eg ikkje kan gå i singlet eller kva enn det mått vere. Kanskje nokon glor litt, men det driter eg i. For det betyr nok at dei er meir usikker på seg sjølv enn det eg er, og er sjalu på at eg «tør» å vise meg fram trass i at eg ikkje er perfekt. For det er det ingen som er.

Føler heile sommarkoppen har blitt som ein hønseflokk i panikk. Hadde bare alle tatt eit steg bak og roa ned, hadde vi kanskje innsett at dette er eit sjølvskapt problem. "Sommarkroppen" ligger i hovudet ditt. Det er
 ein abstrakt ting du ikkje trenger å oppnå, men det kan vere ein fin motivasjon for å kome i betre form fram til sommaren.

yesterday's outfit: biker jacket

Hellueeen! Først og fremst angående før/etter redigering-innlegget: Dere som påstår at det er bildemanipulering, you guys really need a reality-check. Beklager å si det, men det blir litt for råflott å påstå at jeg redigerer meg til det "ugjenkjennelige", haha. Jeg redigerer kontraster og metning på bildene mine, og det gjør vel for så vidt alle bloggere. Er forresten så og si umulig å redigere og "fake" brunfarge på bilder, så det gjør jeg heller ikke. Kameraet fanger jo ikke opp i nærheten av den brunfargen jeg har på ekte (det trodde jeg var åpenbart), så når jeg har redigert bildene, DA ligner det min ekte brunfarge ;-)

Vel, nok om det. Takk for så mange fine kommentarer ellers! Love you guys. Nå er det ny uke og nye nye muligheter! Jeg har nettopp fått i meg frokosten og skal straks hoppe ut av koseklærne og få på meg litt sminke, deretter tar jeg turen til byen for å møte en venninne. Wiii. Knipset noen bilder av gårsdagens antrekk i går, så poster de nå. Fant igjen denne skinnjakken bakerst i klesskapet - har jo nesten ikke fått brukt den. Spørs om ikke den får bli med på dagens antrekk i dag også! :-)Shorts og genser fra Bik Bok, sko fra Converse

Håper dere får en fin start på uken, skjønninger! Hva synes dere om antrekket?