hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

videoblogging klokka 2 om nattaGod kveld, folkens! Jeg siter som sagt med jetlag og jeg sovnet ikke før langt på natt i går, så her ser dere hva det resulterte i. Fikk skikkelig lyst å bare lage en video der jeg pratet om akkurat det jeg følte for :-)

lunchin'

13:38: God morgen... Jetlag ødelegger døgnrytmen min fullstendig! I dag hadde jeg store planer om å komme meg opp av senga før 10, men nå sitter jeg her da, halv to, og spiser frokost. Får helt panikk når jeg våkner så seint, føler liksom at hele dagen går i vasken. Men men! I går dro familien på hytta, men jeg, Håkon og Erlend (kjæresten) ble igjen her hjemme. Så da dro vi på butikken og handlet 10 brus og chillet på kjøkkenet til langt på natt med hver sin data. Ferie, ass! I dag har jeg planer om å rydde ut av kofferten og kanskje lage innkjøpsvideo om jeg får tid.... MANGE av dere ønsker det tydeligvis, men jeg har jo ikke akkurat shoppet så mye, så...? En video kan jeg nok klare å få til uansett, jeg oppdaterer dere i alle fall på det. Skal gjøre det så fort jeg får tid! :-)

// 13:38: Good morning... Jet lag is killing my sleeping routine! I planned to get up from bed before 10 today, but here I am, eating breakfast at 2. I always panic when I sleep until too late, it feels like the whole day is destroyed. Well, nothing to do about it now. Yesterday my family went to our cabin, but me, Håkon and Erlend (his boyfriend) stayed at home, so we went to the grocery store to buy 10 bottles of soda and then we were staying at the kitchen the whole evening with our laptops. Gotta love vacation! My plan today is to clean my suitcase and maybe make a NYC haul video if I find time for it... A LOT of you wanted me to make it, but I haven't bought that much really... so? Well, sure I can make a video anyway. I'll update you :-)

Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra NYC! Det var helt crazy varmt hver eneste dag, så det å sette seg ned i skyggen med en god lunsj og en iskald brus på boks var bare helt herlig. Vi fant et sted hvor det var mange koselige matboder, hvor de solgte alt fra amerikansk til mexicansk mat, så vi kjøpte en burrito og en salat som vi delte. Har jeg sagt at jeg har fått dilla på mozzarella-ost i det siste? Mmm! Det er så godt!

// Now I'm going to show you some pictures from NYC! It was crazy hot all day long, so when we found a market in the shadow where we had mexican burritos, salad and an ice-cold Coke. I've been eating a lot of mozzarella lately, it's SO good!

Dress from Shein, direct link HERE

new hair style

Noe av det første byrået sa til meg når jeg kom: "Ja, vi fikser en frisørtime til deg i morgen."

Well, haha.. Det var på tide! Jeg ble sendt til en skikkelig koselig frisør hvor jeg i grunn bare ble stusset. Jeg trodde jo de hadde tenkt å klippe halve håret mitt, men jeg slapp det for denne gang. Ser ikke bort ifra at jeg må klippe mer i fremtiden, men enn så lenge får jeg ha det slik.Slik ble resultatet. Det er ikke store forskjellen, men her har jeg midtskill og helt naturlig hår i tillegg. Hva synes dere? Jeg liker det! Har så vidt rørt rettetanga i løpet av oppholdet mitt, og nå skjønner jeg hvorfor mamma alltid har sagt at jeg burde la håret mitt være slik det er. Det ser jo så mye mer livlig ut :-) Midtskill er også noe jeg har fått sansen for i det siste - synes dere jeg kler det?

// One of the first things the agency said to me when I met them: "I'll set up an hair appointment for you tomorrow." My ends were totally broken so that was on time! They didn't cut that much, they just trimmed it, but I love the result. It's so much more healthier now. I guess I have to cut more in the future if I want to work as a model, but that's alright.

My hair is parted in the middle in these pictures, and I haven't straightened it either, so it's completely natural. What do you think? I like it!

definitivt ikke min siste gang

Hei fra meg! Nå er det virkelig lenge siden sist oppdatering, og det skyldes den lange reisen hjem fra USA + jetlag. For jeg våknet NÅ... Det kan nok skyldes at jeg nesten ikke hadde sovet på to døgn. Men herregud, det er deilig å være hjemme i Norge! Og jeg ser det er mange som lurer på hvorfor jeg dro etter 10 dager: Planen var i utgangspunktet at jeg kun skulle være der i en uke sammen med mamma, men jeg bestilte fleksibel billett slik at jeg kunne endre den om det skulle skje mye uka etter. Det ble MYE kluss med billetten og jeg fikk plutselig ikke lov å endre den, så når jeg var igjen alene i NYC stod jeg plutselig uten billett hjem igjen. Mamma brukte mange timer på å prate med flyselskapet, for vi var lite keen på å betale 9000 på ny returbillett, og etter mange telefonsamtaler fant flyselskapet en flybillett til meg tirsdags kveld, og det var det eneste de kunne tilby meg. Fusion hadde heller ingen bestemte planer for meg denne uka, ettersom jeg fikk unnagjort både digitals + 3 test shoots + flere møter de første syv dagene, så da så jeg ikke noen grunn til å bli alene i New York i fem dager til alene og uten noe håndfast på agandaen. Så det var grunnen, ikke noe mer dramatisk enn som så :-)

Jeg føler jeg reiste hjem i går, men det er jo faktisk to dager siden... For en lang reise! Jeg som alltid sovner på flyet greide selvfølgelig ikke å sove et eneste sekund, så da ble jeg sittende og se Modern Family i timesvis, haha. For en hysterisk morsom serie. Det var så ufattelig deilig å komme hjem! Her var det fullt hus, og det var sykt mye å catche up med. Kom inn på kjøkkenet hvor hele familien hang og mamma som stod og kuttet opp grønsaker til taco. Så da ble det norsk middag og masse prating og latter. Team Ullebø ♥ ♥

// Hello from me! It's been a long time since my last update, and that's because I had a long flight from US to Norway. And jetlag.. I woke up NOW. That's probably because I hadn't slept for 48 hours. But oh my good, it feels good to be back in Norway! And if you're wondering why I left after 10 days: I bought and flexible flight ticket back home, but we had so much problems when we tried to change the ticket, so the airline offered me a ticket Tuesday and nothing else, so if I didn't say yes to that I would've had to buy a NEW ticket again, and the prices are crazy high this week, the minimum is 8000 NOK. So I did a lot last week, I had 3 test shoots, digitals and meetings/castings, so I finished everything kind of. That's why I left now and not on Saturday :-)

Feels like I left yesterday, but it's actually two days ago... What a long trip! I always manage to sleep on the flight but not this time, so I was watching Modern Family for 7 hours haha. And when I got home mom had prepared taco for the whole family. So much laughter and fun. Team Ullebø ♥ ♥ ♥

Nå kjenner jeg at det skjærer i hjertet mitt å se tilbake på bilder. Det føles plutselig uvirkelig alt jeg har gjort... FOR EN REISE! Dette tror jeg er en av de mest minnerike reisene jeg har vært på. Husker dere dette innlegget jeg skrev for to år siden? Jeg visste at jeg skulle til NYC en dag, men at jeg skulle dra hit i forbindelse med modellyrket... det hadde jeg ALDRI trodd.

// It breaks my heart to look back at these pictures. Suddenly it feels unreal... WHAT A TRIP! This must have been one of the most memorable trips I've done. Do you remember this post that I wrote two years ago? I knew that I was going to NYC some day, but not because of modelling.

Å være på Times Square på kveldstid er faktisk helt magisk. Det føltes som om jeg var i en film!

// Times Square by night was magical. It was like being in a movie!Jeg kjenner det skal bli godt med et par dager hjemme. Neste tirsdag drar jeg jo til København og etter det går det i ett før skolestart, så disse dagene her hjemme trenger jeg virkelig. Nå skal jeg finne hvilepulsen, jobbe, møte venner, se bebbien til Ems (!!!) og si farvel til Pål som drar til LA for et helt år om et par dager.

Håper dere likte bloggingen i New York - det virket i alle fall som det. Det er rett og slett en fryd å blogge for dere! For en herlig gjeng dere er, og herlighet så mye motivasjon dere gir meg. Det blir definitivt ikke min siste gang denne magiske byen! Jeg har nemlig fått øynene opp for å flytte hit, hihi. Nå tenker jeg både i sammenheng med bloggen, utdanning og modellkarriere. Aaah! Jeg forteller dere mer om den tanken senere!

// I'm going to Copenhagen next Tuesday, and after that I got plans until school starts again, so it will be nice to catch up at home for a couple of days. I'm going to meet friends, see Emma's baby (!!!) and say goodbye to Pål.

I hope you liked my blogging in New York. You guys are amazing! Do you have any idea how much inspiration you give me? Couldn't be more thankful. Well, this is not my last time in NYC for sure. I actually want to move to this city... But more about that later!

thanks for having me NYC

Jeg har hatt de 10 beste dagene i mitt liv!!! TAKK for meg New York, jeg har lært så utrolig mye i løpet av denne reisen. Jeg har superdårlig tid nå, så jeg må bare komme meg avgårde til flyplassen! Snakkes fra Norge sweeties.

forskjellen på en amerikaner og nordmann

Dette er min 2. gang i USA og jeg blir stadig sjokkert over hvor vennlige folk er med fremmede her. I Norge stiller man seg på andre siden av busstoppet dersom det står en fremmed der og man sitter for all del ikke med noen på bussen med mindre man må, men her prater man med folk i køen på butikken og man gir kompliment til hverandre på gata. I dag gikk jeg alene i Brooklyn og jeg var på et supermarked for å kjøpe mat til leiligheten da jeg plutselig la merke til en jente som stirret litt på meg mens hun gikk mot meg. Jeg kjente den der "aaargh hva vil du", helt til hun plutselig bare "your dress is so beautiful!". Det har kanskje skjedd tre ganger i hele mitt liv i Norge, haha. Altså, jeg elsker Norge, men det er bare sykt fascinerende  hvordan man ser så stor forskjell på en nordmann og en amerikaner. Jeg tør faktisk å påstå at jeg er blitt en smule inspirert til å være litt mer vennlig mot fremmede... Det er jo så lite som skal til. Amerikanerene er så flinke til å bygge hverandre opp, og det digger jeg!

Flared jeans Topshop, shirt H&M, bag Alexander Wang, shoes NLY

Nå sitter jeg i leiligheten og er klar for å legge meg etter en slitsom dag. Jeg har kjøpt meg en del mat slik at jeg har til frokost denne uka - og for spesielt interesserte så endte dette opp i handlekurven min: brød, ost, skinke, philadephia-ost, avokado, tomat og minigulrøtter. Brukte skikkelig lang tid på å finne grovbrød og vanlig, HVIT ost, haha....!  Men nå gleder jeg meg til mashed avokado toast til frokost i morgen. Det føles veldig rart å sitte her på rommet i Harlem uten mamma ved siden av meg da, æææ. Det var forresten godt å høre at mange av dere sa at Harlem ikke er et så skummelt område som mange skal ha det til.

noen sjangser må man bare ta

Så heldig! Men, har et lite spørsmål. Du deltok for litt siden i dette prosjektet om å finne modeller, uten å tenke på størrelse, høyde etc. Men Abercrombie and Fitch/Hollister er jo kjente for å favortisere tynne , vakre mennesker og sa: It's almost everything. That's why we hire good-looking people in our stores. Because good-looking people attract other good-looking people, and we want to market to cool, good-looking people. We don't market to anyone other than that," - Mike Jeffries, CEO. Det virker bare som om det går litt imot dine moraler å være med på noe slikt. Igjen, dømmer ikke, det er en tøff industri, virker bare som om du går litt imot deg selv.

Hei du! Takk for en kontruktiv tilbakemelding. Jeg er jo signert med BLOGFACES, som er et nyoppstartet modellbyrå i Sverige, hvor intensjonen er å forandre det kroppsfikserte fokuset i modellverdenen. Dette prosjektet synes jeg er et sinnsykt bra tiltak og jeg er helt enig med eieren av byrået; det er teit at vi lever i 2015 og at klientene fortsatt ser på høyden og størrelsen rundt hoftene, lårene og brystet. Selv skulle jeg ønske hvem som helst kunne bli modell - for jeg vet selv at jeg heller ikke er den "ideelle modellen" når det kommer til den ekte modell-verdenen. Selv om jeg kanskje har noenlunde riktig mål på kroppen så har jeg ikke optimal høyde, og huden min kunne også vært bedre. Det er MYE som kunne vært bedre meg meg, og jeg kunne pirket på småting i evigheter. Finere lepper, mer markerte kinnbein, mindre panne, slankere nese... Ja, det er utrolig hvor perfekt alt må være for at man skal lykkes. Husker dere jeg var i Oslo med det svenske byrået mitt i vår og mange av dere møtte opp for å delta på casting? Her traff jeg lesere i i forskjellig aldrer, størrelse, hudfarge og høyde og det var SÅ gøy! Målebåndet var ikke å finne et eneste sted og her kunne hvem som helst melde seg på. Slik burde det jo være, og det er noe jeg står for. 

Men ja, nå er jeg i NYC. Jeg har hatt en drøm om å bli modell i årevis, dere vet jo hvor mye jeg har mast dere hull i hodet om det, haha. Om det er annerledes her? JA. Alle har sagt at denne bransjen er tøff, og det er jeg virkelig enig i. Omtrent alle kroppsdelene mine er blitt målt, jeg har blitt fortalt å gå verken opp eller ned i vekt, håret mitt ble klipt og må la øyenbrynene mine vokse. Jeg har møtt store klienter fra blant annet Paris og Milano og dere aner ikke hvor usikker jeg har vært når de har stirret kroppen og ansiktet mitt i senk når jeg vet at et bra utseende er det eneste de er ute etter - og da det være bra. Haha, det er en syk verden, men jeg VIL prøve dette, jeg kan rett og slett ikke la sjansen gå meg forbi. Da ville jeg angret resten av livet mitt.

Kanskje jeg trosser moralene mine, men da har jeg i alle fall ofret det for min største drøm noensinne. Hvor kjipt hadde det ikke vært om jeg sa nei til NYC og ble sittende hjemme i Førde? "Ja ja, men da trosset jeg i alle fall ikke det jeg sa om at jeg synes det er dumt at modell-industrien er altfor utseendet-fiksert." For ja, jeg forstår absolutt hva du mener. Jeg står fortsatt for det jeg sa, men denne unike sjangsen kunne jeg rett og slett ikke gå glipp av. Om modellverdenen fortsatt er crazy? Uten tvil. Jeg har stor respekt for de som har dette yrket som fulltidsjobb, for det er faktisk ikke så glamorous som alle skal ha det til - leve i en koffert, springe rundt på ulike castings, korte tidsfrister, gnagsår og ikke minst det å bli objektivisert. Haha, nå høres det ut som jeg klager fælt her, men jeg vil bare være helt ærlig. Nå har jeg blogget mye om hvor fantastisk jeg har det her i New York, og da tenkte jeg det var på tide å komme med den litt mindre gøyale delen også.

Haha, herrefred... Så mye tekst dette ble. Jeg hadde ingen planer overhode om at denne innlegget skulle bli så langt. Men nå sitter jeg her alene på rommet mitt i Harlem og det er så lenge siden sist jeg hadde god tid til å blogge, så her har dere resultatet, haha. I dag skal jeg bare slappe av. Ta fatt på mailen, blogge, snakke med venner og lese blogger. Vurderer å ta meg en joggetur i Central Park, men da må det bli iført i Converse, så jeg er litt usikker... Hmm. Har i alle fall lyst på sushi i dag også, så jeg tar nok Subway'en til byen for å kjøpe med meg hjem!

sushi anbefaling i New York

- Aburi Sushi Bar, 769A Grand St, Brooklyn 11211 -

Vi har spist sushi omtrent hver dag her i New York, haha. Det er så sykt godt, og i tillegg metter det ganske bra. Vi har jo gått helt sykt mye de siste syv dagene, sikkert mer enn jeg hadde gjort på 1 måned hjemme (Tuller ikke!! Hjemme kjører jeg jo overalt), så da er det klart man trenger påfyll. Uansett, poenget mitt var egentlig å tipse dere om denne restauranten som hadde helt fantastisk god sushi. Adressen ser dere øverst i innlegget, og du må dra til Brooklyn, men om du tar Subway'en tar det ikke mer enn 20-30 minutter fra Times Square til Grand Station dersom du tar Subway'en. 

// We have been eating sushi almost every day here in NYC, haha. It's so delicious, and it always makes me so full haha. We have been walking a lot the last seven days, probably more than I would've done in a month back home in Norway (I'm not even kidding!! I drive everywhere), and then it's really important that we eat enough food. Anyway, my point was to give you a recommendation, and that is this restaurants that serves the best sushi I've ever tasted. I wrote the address in the beginning of the post and as you can see it's located in Brooklyn, but if you take the Subway it's maximum 30 minutes from Times Square to Grand Station.Dragon Roll tror jeg denne heter, og herrefred... MMMM! Fritert crabsticks, avokado, rogn og en eller annen god saus.

// This one is named Dragon Roll and oh my god... MMMM! Tempura scampi, avocado, roe and a good sauce.Som dere ser er mamma veldig fornøyd, haha!

// As you can see mom is satisfied, haha!

sminke på budsjett

 

Annonse

Jeg trenger alenetid for å kunne blogge 110% skikkelig, og dette tror jeg er en av få dager i ferien jeg faktisk har vært alene, så hey - er dere klar for updates? Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne skrive skikkelig utfyllende om hva jeg gjør i NYC, og det skal jeg gjøre. Det kommer så fort som mulig! I dag har jeg vært på shoot i tre timer og jeg har nettopp sjekket inn i modell-leiligheten, så nå sitter jeg og blogger på et skikkelig hjemmekoselig rom. I det siste har jeg hatt så sykt mange "hvordan endte jeg opp her?"-moments. Livet mitt har vært skikkelig uvanlig og merkelig de siste ukene, månedene for den del, men jeg elsker det. Livet mitt er så.... uforutsigbart, spontant og spennende. Jeg vlle aldri byttet ut livet mitt med noen som helst. Er det ikke slik det skal være?

I dag skal jeg prate om sminke! Alle jenter kan si seg enig i at sminke er kjipt å måtte bruke penger på. Spesielt om det er dyrt!! Så i dag skal jeg vise dere noen produkter til en rimelig penge - men som likevel gir et kjempefint resultat.

Let's start with the skin! Først ut er Matte Base (farge Golden Medium), en foundation med god dekkevne samtidig som den på en måte "smelter" inn i huden. Jeg hater foundation som legger seg som sement over huden! Denne er også matte, noe jeg er fullstendig avhengig av, ettersom huden min blir veldig fort blank utover dagen. // Etter foundation vil jeg gjerne gå over de stedene hvor jeg trenger ekstra dekke, som for eksempel rund øynene og eventuelle urenheter. Da er Mini Concealer (farge Medium) helt toppers å bruke! Da gjenstår bare siste finish, og for meg er denne delen ganske viktig. Jepp, jeg snakker om bronzeren! Jeg føler ansiktet mitt er nakent uten å ha konturert kinnene og nesen, haha. Beach Bronzer gir en utrolig fin glød.

Maskaraen må ikke være dyr for å være bra! Jeg har aldri brukt mascara som koster over 250 kroner, men jeg synes likevel resultatet på mine egne vipper blir ganske så bra. Jeg ga Showgirl Extra Volumising Mascara et forsøk og den ga utrolig fint volum. Jeg måtte bruke den vanlige Tall, Dark, Handsome-maskaraen min som base da, men denne var helt ypperlig å spe på med.

Hva skal man med dyre leppestifter når man får denne kule leppestiften her for hundrelappen? Touch of Magic blir rød når den påføres på leppene, sykt kult spør du meg!Fine øyebryn trenger heller ikke koste mye. Dette settet likte jeg skikkelig godt. Disse er litt kremaktige-ish, noe som gjorde at det gikk mye fortere å fikse brynene. Psst! Den hvite highlighteren er genial å legge rett under brynet for å fremheve det ekstra mye. Her snakker vi siste finish som virkelig setter prikken over i'en! // Om du er på utkikk etter øyeskygge på budsjett anbefaler jeg In the City Eye Color Palette som har 6 nydelige brunfarger som kan mikses og trikses med på mange ulike måter. Jeg bruker sjelden andre farger enn disse, synes de tar seg best ut på øyelokket :-)

all by myself in new york

God morgen fra Manhattan. Nå sitter jeg i hotellsengen med utsikt til Empire State Buildng ut vinduet, tenk det da! Det er virkelig noe helt annet enn å sitte på soverommet mitt i lille, stille Førde. Jeg tenkte å svippe en tur innom bloggen før denne dagen starter, jeg. I dag drar mamma hjem, så om et par timer sitter hun på flyplassen mens jeg er på vei til Brooklyn for enda en test shoot. Vi var innom leiligheten jeg skal bo i de neste seks dagene i går, og joa, det skal nok gå fint... Selv om denne leiligheten er plassert i Harlem, et tja, litt rusjent og skummelt strøk her i New York. Noen som har noen erfaring fra det stedet? Jeg må passe på å ikke være ute i gatene for sent om kveldene i alle fall, men heldigvis bor jeg rett ved Subway'en, så det er bare et par meter fra t-banen til inngangen. Det å bli igjen en til uke i New York er en sjanse jeg neppe vil få igjen, så jeg vet at jeg hadde angret så utrolig mye om jeg dro hjem. Dette klarer jeg!

// Good morning from Manhattan. I'm sitting in my hotel bed and looking at the view outside the window; Empire State Building. Pretty different from the view in Førde, haha. I just wanted to say good morning before this day starts. My mom is going home today, so in a couple of hours she will be at the airport while I'm on my way to Brooklyn for a test shoot. We visited the apartment I'm going to stay at yesterday and this will be alright. The only thing that concerns me is that the apartment is placed in Harlem.. You probably know that Harlem is a bit shady and if you're alone you should not be in the streets in the evenings. I guess I'll be alright, as long as I remember that.


I går spiste vi middag for siste gang sammen, og det ble Friday's for... 3 gang! Det er kanskje dumt av oss å gå her når vi har det i Norge, men for det første så liker jeg maten på Friday's utrolig godt, for det andre så er den bedre enn i Norge og for det tredje så får jeg gratis påfyll av brus.

// Yesterday we had our last dinner together, on Friday's for the... third time! I know we have Friday's in Norway but I really like the food, and it's better here in US, aaaand I get free refill on my coke.


 

Well, wish me luck guys! Outfit fra kvelden kommer severe.

 

med hendene fulle av VS-poserDress from IvyRevel

Er det mulig å komme ut av Victoria's Secret uten minst en bag, egentlig? Den butikken der, ass! Jeg tar meg selv i å stå å nesten småle av de galne jentene som springer rundt med fem bh'er, x-antall truser og morgenkåper i butikken og stresser som bare det, men så innser jeg at jeg er en av dem. Ha-ha! Enda morsommere er det å se alle guttene som sitter i inngangen av butikken og venter på at damene skal bli ferdig. Noen ganger tenker jeg at VS er litt oppskrytt, men herregud... undertøyet er jo faktisk helt SYKT behagelig! Det får man jo til å føle seg som en prinsesse. Så jeg har ENDELIG funnet den perfekte bh'en, som kostet meg 700 kr, haha. Det er den beige dere ser jeg har på meg i speil-bildet et par innlegg ned :-) Kjøpte meg samme i svart med blonder på i går, jeg bare måtte ha to av den.

Mamma drar i morgen, så i dag skal vi dra til modell-leiligheten og få nøklene til den, og eventuelt se hva jeg må supplere med av såpe, undertøy og slikt. Tenk at jeg skal være alene i New York!! Det er skummelt, men jeg gleder meg på samme tid. Om jeg har noen lesere som er her nå så må dere gjerne kontakte meg altså! Hadde ikke sagt nei til noen å spise middag med, haha.

// Is it possible to go out of a Victoria's Secret store empty-handed? I caught myself almost laughing at the all the crazy girls running around in the store with a bunch of bra's, panties and bathrobes, but then I realised I was one of them. Ha-ha! It's even funnier watching the men sitting at the end of the store, super tired while waiting for their lady. Sometimes I think VS is a bit overrated, but then I try their underwear and DAMN it makes me feel like a princess. I finally found the perfect bra, by the way! You know the beige bra you saw me wearing in a mirror selfie some posts ago? That's the one. I had to go back yesterday and buy the same one in black with lace on, even though it was a bit expensive.

Mom is leaving tomorrow so we're heading to the model apartment today to get the keys, and then we have to buy some soap, underwear and stuff. I'm going to be alone in New York!! That's a bit scary, but I actually look forward to it at the same time. If I have any readers in NYC, let me know, maybe we can meet?

sushi i folkemengden

Jeg har fått dilla på sushi. Og da mener jeg dilla! Det er så mange sushi-sjapper langs 7th Avenue, så de tre siste dagene har det vært lunsjen vår. Frokosten her er såå kjip (skikkelig ironisk når jeg hele tiden hyller hotellfrokoster opp i himmelen), så da kompenserer vi med god mat resten av dagen, haha. NYC er ganske dyrt... Dyrere enn jeg hadde trodd. Delvis er jo det fordi dollarkursen er så høy akkurat nå, men likevel. Ja ja! Nå er forresten billetten min hjem booket om, så jeg skal være her i en uke til. LYKKE!

I think I might have a thing about sushi nowadays! There's a lot of sushi restaurants in 7th Avenue, so the last couple of days we've been eating sushi for lunch. The breakfast at our hotel sucks (and that's a bit ironic since I always talk about how much I love hotel breakfasts), but we compensate with good food the rest of the day. NYC is pretty expensive... More than I had expected. That's partially because of the high dollar rate, but still. By the way, I've changed my flight ticket back home, so I'm staying for one more weak. I'M SO HAPPY!

Vi hadde egentlig tenkt å gå til Central Park (ja jeg skrev feil og grunnen til det er fordi jeg nettopp var i London i Hyde Park og i tillegg ble innlegget skrevet klokka 1 om natta soooo there you got it), men det var så sinnsykt varmt at vi ikke orket å gå helt dit. Så da fant vi en fin sitteplass midt i Times Square, med folk på alle kanter. Jeg elsker å bare sitte og observere. New York er virkelig noe for seg selv!

// We planned to eat the sushi in Central Park, but it was too hot and too far away so we found a spot at Times Square. (Yes I wrote Hyde Park in the last post but I was in London like two weeks ago and in addition to that I wrote the post after midnight so I was super tired, I STRUGGLED to keep my eyes open so I could update you haha)

Mmmmm!!! FOODPORN

Liker dere sushi, da? Hvis ikke, så må dere bare prøve å spise det flere ganger, jeg har nemlig hørt at sushi blir bedre desto flere ganger du smaker på det. Det kan nok stemme! Jeg ELSKER det mer enn noen gang.

// Do you like sushi? If not, you have to just try to eat it several times, I've heard that sushi just gets better and better for each time you eat it. I think that's true, actually! I LOVE it more than ever.

Fusion Models Office

Sjekk dette kule lokalet, da! Velkommen til Fusion. Det er dette byrået jeg er signert med, og jeg var innom her for første gang på tirsdag. Var også en tur innom i dag for å ta digital-bilder til nettsiden. Digger de ansatte og ikke minst lokalet. Dere ser det store vinduet over her? Der har dere panorama-utsikt over Manhattan. SYKT. Jeg vil også ha kontor med en sånn utsikt.

// Check out this office! Welcome to Fuson. That's the agency I'm signed with, and I visited them for the first time this Thursday. I visited them today as well, to take some digitals for their website. I love the staff and the location. You see the big window? It gives you panorama view over Manhattan. CRAZY. I want an office with a view like that too.Det har gått i midtskill, null sminke og dette antrekket her de siste dagene. Jeg er bare glad jeg slipper å sminke meg, synes det er så sykt tiltak... Hvorfor LIKER folk å sminke seg???

// I've been having my hair parted in the middle and I haven't used any makeup or other outfits than this the last days. I'm just happy I don't have to do my makeup, that's so freaking boring... Why do people LIKE doing their makeup?

Kjenner allerede at jeg gruer meg til å dra hjem fra dette vakre stedet.

// The fact that I have to actually leave this beautiful place makes me sad.Er så godt å ha mamma her! Og det at hun er med og løper fram og tilbake i gatene i New York med meg i stedet for å ligge i sykehussenga nyoperert og med cellegift... Jeg er så uendelig glad for at kulen i brystet ikke var kreft. Jeg ER så takknemlig. Hadde aldri klart meg uten mamma.

// I'm so happy I have my mom by my side! And the fact that she's in NYC with me instead of laying at the hospital with chemotherapy... I'm so damn happy that the lump in her breast wasn't cancer. I'm SO grateful. I would never survive without my mom by my side.

jeg drar ikke til rhodos

Mange av dere lurer på ting rundt Rhodos-turen min 24. juli til 3. august, og dette tror jeg vil være mye bedre å skrive i et eget innlegg. Nei, jeg skal ikke dra. Grunnen til dette har vel mange av dere skjønt lenge, og det forstår jeg veldig godt. Kommentarene har flommet inn og jeg har rett og slett lurt litt på hvordan jeg skal håndtere dem, for selv om jeg veldig gjerne vil dele alt med dere, er det ikke bare-bare når man skriver en blogg som er lest av 12-15 000 mennesker hver eneste dag. Ting som skjer i livet mitt handler ikke bare om meg selv, men også om mennesker rundt meg. Nå har det seg likevel at denne turen er noe jeg har pratet mye om på bloggen, spesielt etter den ble ble bestilt og betalt, så jeg føler at jeg må forklare meg.

I kort tid etter denne turen ble bestilt snudde to av de jeg skal reise med brått ryggen til meg, som lyn fra klar himmel. Enkelt og greit kan jeg si at jeg aldri har følt meg så sviktet før i hele mitt liv, og at jeg har lært utrolig mye om både meg selv og mennesker rundt meg de to siste månedene. Jeg har prøvd å ordne opp og kontakte personen jeg hadde uoverensstemmelse med, uten svar. Det virker som om rullegardinen er dratt ned. Samtidig snudde hun andre ryggen til meg, og jeg har ikke fått noe skikkelig svar på hvorfor de har forrådt meg sånn på denne måten. Jeg fikk derimot vite at de hadde vendt seg mot meg for flere måneder siden, og jeg føler meg skikkelig lurt, ja - nesten svindlet. Så for min del blir turen til Rhodos lagt på hylla. De 6300 kronene er sure penger, men jeg drar ikke når jeg ikke føler meg trygg. 

Det å skivse noen ut på denne måten er så utrolig stygt, og derfor skriver jeg nå dette innlegget - for å oppklarere situasjonen som har oppstått. I etterkant er jeg mildt sagt sjokkert over oppførselen deres. Hadde jeg vært foreldrene deres, hadde jeg skammet meg så mye. 

Venner som ikke er ekte venner, er noe mange opplever i livet. Derfor råder jeg dere alle: omgi dere med venner som ikke er sjalu og drar dere ned, men venner som vil dere vel. Venner som er der for dere, og som støtter hverandre. Har dere eller kjenner dere noen som har opplevd noe lignende før?

test shooting

I går hadde jeg min første test shoot. Det er altså ikke et oppdrag, men jeg må jo ha bilder til portfolien min. Først dro jeg til frisøren klokka 8 på morgenen, og jeg hadde jo sett for meg at jeg kom til å gå korthåret ut derfra... Vel, han klipte bare det slitte! Altså bare 7-8 centimeter. Haha, happykriiiiss. Tro meg, jeg VIL teste å ha kort hår, men dere som har langt hår vet hvordan det føles. Håret er liksom en så sykt stor del av meg, jeg hadde følt meg helt naken uten. Men ja, jeg er forberedt på at jeg mest sannsynlig må klippe enda mer hvis jeg skal jobbe mer innen modellbransjen.

Etter frisøren fant jeg frem til studioet jeg skulle være i, som lå i Brooklyn. Der var det skikkelig øde...? Kun 15 minutter med Subway unna midten av NYC, og jeg følte plutselig jeg var på contrysiden. Haha, kan godt hende jeg ikke så selve Brooklyn sentrum, men ja, der vi var var det i alle fall ganske øde. Utrolig koselig synes jeg, da! Og lokalet var like bra som fotografen. Vi hørte på Beyonce-musikk og brukte 5 ulike looker.

Jeg har brukt sminke EN dag siden jeg kom hit. Kjempedeilig å bare stå opp uten å måtte gjøre noe annet enn å pusse tennene, ta på deo og børste håret. Skal faktisk begynne å gå med helt naturlig hår inni mellom, har fått sansen for det i det siste.

Flared pants! Weeee.

I dag tidlig, halv 8, på vei til frisøren.

// These pictures are from yesterday, I had my first test shoot so I have some pictures for my portfolio. The studio was located in Brooklyn and the office AND the photographer were just amazing. And I also got my hair cut... I was sooooo nervous, but he actually just cut some few centimetres. I had to get rid of the dry hair. Aaah, I really want to try short hair, but if you have long hair yourself you KNOW how much your hair means to you. It's such a big part of me, I don't know how I would feel without it. Naked, I guess, Well, I'm aware of the fact that I will have to cut my hair a lot shorter if I want to continue modelling, but I'll sacrifice it of course. It's been my dream since like.. forever.

central park

Det føles nesten som om vi er i syden. Så når jeg og mamma hadde "fri" resten av dagen (aka jeg var ferdig med møtene) gikk vi først til Times Square hvor vi spiste sushi midt i smørøyet av New York mens vi kikket på folkemengden, og etter det tok vi turen til Central Park. Der lå vi bare på gresset og solte oss, fy søren som vi nyter livet. Hele denne sommeren har jeg bare levd i en lykkelig boble... Plis si at den ikke sprekker haha, for jeg vil bare ha det slik for alltid.

TUSEN TAKK for all støtten jeg får fra dere, forresten. Jeg har ikke annet å si enn at dere er helt fantastiske! Tenk hvor lenge dere har vært med meg, jeg er så ufattelig takknemlig.

// It's so freaking hot here in NYC. Så when I finished the meetings we went to Time Square where we ate sushi in the middle of NYC while we were watching people passing by. After that we went to Central Park, where we just took it easy and worked a bit on our tan. We're enjoying life to the fullest. It feels like I've been living in a pink, happy bubble all summer... Please don't tell me it will burst, because I want to live like this forever.

THANK YOU for giving me all this support by the way. You guys are amazing and I have nothing else to say! We've been together for so many years now, and I'm so thankful for that.

iført bikini i 7th Avenue... hvis noen lurte på hva jeg styrer med i New York, haha. Her har dere meg og modellmammaen min, Tricia, som tar digitals som vi sender til klienter. Tricia hadde gode nyheter for meg i dag: "Hollister wants you!". Altså....?!?!?! De hadde sett instagrammen min og var interessert i å shoote med meg, så vi tok disse bildene + video som vi sendte til dem. Skal ikke ha for høye forhåpninger da, men om det faktisk skjer så er jo bare det helt sykt gøy.

Det er forresten kjempedeilig å bare gå rundt helt sminkefri her. Har null sminke på meg og helt naturlig hår, digg!

Empire State Building

I dag var vi på Empire State Building og alt jeg har å si er WOW! For en sjuk utsikt. Føltes nesten litt uvirkelig. Vel, hei til dere! Vet dere hva, jeg har så sinnsykt mange bilder å vise dere, og ikke minst ting å fortelle dere, men jeg har virkelig ikke tid. Dagene går i ett her i New York og jeg løper rundt døgnet rundt og møter forskjellige klienter, prøver å være litt turist inni mellom og så prøver vi også å få til å spise mellon slagene. Jeg ELSKER at jeg har fått gjort så mye bare på disse få dagene, selv om jeg er utrolig sliten, haha. New York gir meg så mye inspirasjon, men det er også en by som tar en del energi. Tror det er noe mange kan si seg enig i. Men herregud, dette er drømmen. Husker dere hvor mye jeg pratet om ønsket mitt om å bli modell for et par år siden her på bloggen? Jeg tenkte helt ærlig at det aldri ville skje, men nå er jeg her i New York, signert med et modellbyrå og skal på min føste shoot i morgen. Men først... skal jeg klippe håret. Gruer meg sinnsykt mye, selv om jeg vet det er noe jeg må. Det er bare det at håret er en så sinnsykt stor del av meg at det føles vemodig å gi slipp på det... Men dere, ikke tro at jeg har glemt dere! Jeg har med meg kamera overalt og jeg lover å poste alt så fort jeg får tid.

// We went to Empire State Building today and all I can say is WOW! What an incredible view. Felt a bit unreal. Well, hello! You know what, I have so many pictures to show you, and things to tell you, but I have no time left these days. The days are gong by so fast here in New York and I'm just running around all day, doing meetings, trying to be a tourist between those meetings and then I have to eat as well. I LOVE the fact that I've been doing so much in just a few days, even though I'm a bit tired, haha. New York gives me so much inspiration, at the same time as it takes energy. I think that is something most people can relate to. But oh my God, this is my dream. Do you remember I was talking about modelling some couple of years ago? It was my biggest dream. Now I'm in NYC, signed with an agency, and I'm doing my first photoshoot with them tomorrow. But first... I'm going to the hairdresser. Wish me luck! And don't ever think that I have forgotten you guys, I've been taking tons of pictures but I just need some time to actually edit them and post them. Just give me some time! I can't wait to show you everything.

when in NYCSooooo, this is happening. I går besøkte jeg Fusion Models, og på det første bildet kan dere se Manhattan i bakgrunnen fra kontoret deres. Sinnsykt kult! Jeg skypet jo med de for et par måneder siden, så det var gøy å se kontoret og ikke minst de ansatte in real life. Hele greia var SÅ nytt for meg! Jeg er jo signert med Fusion, men jeg hadde ingen anelse om hva jeg gikk til. Om det var formelt, uformelt, et møte, ikke et møte... Jeg hadde helt ærlig null peiling. Bare fikk adressen og møtte opp jeg, men heldigvis var modellmammaen min der så hun var virkelig til god støtte. Vi kom inn i en svær bygning hvor det var securities og full pakke, og dere kan tenke dere hvor stressa jeg ble når jeg spotta sånn minst ti modeller på samme alder som meg, påkledd i casting-klær fra topp til tå. (De var SÅ pene!!!) Føltes nesten som en skjønnhetskonkurranse egentlig, haha. Disse jentene var på casting da, det var ikke jeg. Jeg pratet litt med Fusion, og så tok vi digitals-bilder som de skal ha til portifolien min. Hadde virkelig null forventinger til dette, for hallo, denne bransjen er beinhard, men de var veldig positive og dette tror jeg blir kjempegøy!

// So this is happening! Today I went to Fusion Models' office, and in the first picture you can see Manhattan in the background. So cool! I had a Skype meeting with them some couple of months ago, and it was really fun to finally see them and their office in real life. The whole thing was very new to me! I'm signed with Fusion, but I had no idea what I was supposed to expect. I just received an address, so I went there today with mom and we took some digitals photos in different outfits. I think it went really well - modelling seems so much fun and I would love to try it out for real. Let's keep our fingers crossed!

the city that never sleeps

Hei til dere og hei til NYC! Jepp, en del av dere gjettet riktig. Jeg og mamma bestilte spontantur kun et par dager før avreise faktisk! Haha, jeg digger det. Dette var bursdagsgaven min for to år siden - en valgfri reise sammen med mamiiii. TUSEN takk, verdens beste mamma! NYC er akkurat slik jeg forestilte meg, og enda litt bedre. Jeg er helt frelst av denne byen, og det var jeg allerede da vi satt i taxien på vei til hotellet. At denne byen aldri sover forstår jeg virkelig meningen med nå. Det er et eller annet med sammensetningen av gatene, stemningen, den laidback stilen, rushet, alle lysene... som bare gir meg skikkelig frysninger. Åååh, jeg har det så sinnsykt bra akkurat nå, så bra at jeg nesten må klype meg selv i armen inni mellom. Det eneste som ikke er bra er hotellfrokosten, men det overlever vi. (Her snakker vi kaker, croissanter, muffins og loff til frokost)

Jeg dør av dårlig samvittighet for at jeg ikke har fått blogget for dere før nå! Tingen er at jeg har hatt problem med å komme meg inn på blogg.no, så nå håper jeg at det funker og at dere ser bildene...? Anways, så har jeg og mamma vært ute i byen i hele dag! I dag har vi gjort noe SYKT spennende, kan dere gjette hva? Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere og vise bilder, herregud. Livet er for godt til å være sant akkurat nå!

 
Vi bor rett ved Madison Square Garden!

// Hello to you guys an hello to NYC! Yep, some of you were right. Me and mom ordered flight tickets just some days before we left! Haha, I love it. This was my birthday present two years ago - a trip to a city I wanted to visit. Thank you so much, mom! NYC is exactly what I imagined, and a bit better as well. I'm totally in love with this place. I really understand how this city never sleep. It's something about the streets, the crowd, the rush, the laidback style... I just love it. I'm in such a good place right now, couldn't ask for anything better. The only thing I don't really like is the hotel breakfast, but I survive. I don't like muffins, cakes and croissants for breakfast, haha.

I've had some problems with the internet, so I couldn't connect before now. I HOPE it works now, and that you can see the pictures....? Anyways, I've been in town with my mom all day. We've done something SUPER exciting, can you guess? I seriosuly can't wait to tell you and to show you pictures. Life is too good to be true right now!

sminken jeg bruker hver dag

Annonse

Hey! Jeg tenkte det kunne være en god idè å lage et innlegg om sminken jeg bruker hver dag. I dag er det altså ingen spesiell look jeg skal vise - bare min vanlige, "kjedelige" hverdagssminke! Men kanskje det er interessant for dere? Jeg synes det er gøy å se hvilken sminke andre bruker til hverdags, for vi har alle forskjellige produkter og metoder vi bruker. Håper dere får hentet litt inspirasjon i alle fall! :-) Om dere faller for fristelsen og vil kjøpe noen av produktene så får dere 20% rabatt på all sminke (utenom salgsvarer) på Coverbrands frem til 22. juli dersom dere bruker denne koden: KU19ØYNE

1. Schwing Eyeliner - Som dere vet er jeg fast bruker av eyeliner! Denne påfører jeg først, og som jeg har nevnt 123456 ganger tidligere på bloggen er denne eyelineren den beste noensinne. Du finner ikke bedre!

2. Tall, Dark, Handsome Mascara - Du finner heller ikke bedre mascara enn denne, etter min mening. Jeg vet at mascara er en veldig person-til-person-greie, det kommer jo også veldig an på hvilke vipper man har, men denne passer meg virkelig midt i blinken. Jeg liker laaaange vipper og denne gir meg nettopp det - selv om jeg er ganske heldig med lange vipper i utgangspunktet. Kosten er lang, tynn og hard, og hvis du vil ha lengde er det denne type kost du burde gå for.

 

BRYN

1. Universal Brow Pencil - Jeg starter alltid med denne pennen når jeg skal fikse brynene mine. Det jeg da gjør er å tegne en strek rundt brynene mine. Ganske markant under, og litt dusere øverst.

2. Brow Brush og Brow Powder (farge "Taupe") - Etter å ha markert hvor jeg vil ha brynene mine, fyller jeg inn med denne, ganske forsiktig. Pleier ofte å bare "trykke" kosten forsiktig ned mot brynet, for å unngå at jeg farger hele brynet mørkt.

 

HUD

1. bareMinerals Matte (farge Beige) - Den perfekte foundation! Med denne får jeg dekket det meste av urenheter og ujamne områder, men for meg dekker den ikke røde, betente kviser, så om jeg er uheldig og har det må jeg ty til concealer i tillegg. Heldigvis er røde kviser noe jeg sliter lite med, heldigvis, så denne funker veldig bra for meg. Grunnen til at jeg har matte er fordi huden min har lett for å bli fettete utover dagen, men denne foundationen holder huden i sjakk og reduserer blankhet.

2. Chisel Cheeks Contour Kit - Jeg pleier å variere litt når det kommer til highlighter og bronzer, så i det siste har jeg prøvd ut dette kontureringskitet. Her får du 3 ulike nyanser: 1 highlighter, 1 mellommørk farge og 1 mørk. Jeg bruker bare den lyse og mørke. Den lyse legger jeg på nesebeinet, rett over leppa og  kinnbeinene. (Det er jo kinnbeinene vi vil vise!) Den mørke legger jeg under kinnbeinet for å skape skygge, og jeg bruker den også i pannen og på begge sidene av nesen. Denne fargen er veldig mørk, så etter å ha brukt en liten, hard kost for å legge fargen, bruker jeg en stor kost for å duse det ut. Jeg synes denne fargen er enda mindre oransje enn Bahama Mama, og det trodde jeg faktisk ikke at jeg ville finne. Den har en anelse gråtone i seg og forrige gang jeg var på fotoshoot og ble stylet ble jeg fortalt at man burde bruke gråtonede bronzere til å konturere i stedet for vanlige, brune/oransje. Så det er mitt tips til dere! Da slipper dere å se oransje ut. Gråtonen gir BARE skygge og ingenting annet - det ser sykt bra ut! :-)

Nå vimser vel jeg rundt på flyplassen! Sier hvor jeg er når jeg har kommet frem og Mac'en er på fanget. HERREGUD, dette blir gøy!

let's travel somewhere

Annonse

Jeg har alltid ønsket meg et verdenskart i stort format på rommet mitt, slik at jeg kan feste en nål for hvert land jeg besøker. Og en dag dere... en dag skal den være full av nåler! Say hello to my new poster:Jeg hengte den over senga mi, og jeg har lenge følt at et eller annet manglet der, så dette ble perfekt. Jippi!! Nå har jeg ikke festet noen nåler enda, men det er fordi jeg må kjøpe en korketavle først, slik at jeg ikke stikker hull i veggen, hehe. Men det fikser jeg! Er det noe jeg ELSKER så er det å sette meg på flyet og trekke inn luften i et nytt land. Har dere hørt Gypsy av Lady Gaga? Den sangen beskriver meg litt føler jeg, haha. Jeg føler meg noen ganger som en Gypsy som ikke tilhører noe sted, jeg MÅ ut og oppleve og jeg klarer ikke å "bosette" meg fullstendig. Selv om jeg hadde flyttet til NYC for eksempel tror jeg ikke at jeg hadde klart å bli der resten av livet. Jeg må ut i verden og se nye ting og mennesker.

Er ikke disse plakatene kule? Jeg fikk dem tilsendt av Desenio og jeg fikk ikke bare verdenskartet, men også en haug med andre inspirerende plakater. Jeg digger dem! Og ananasen da... Den var jo bare råkul.// I've always wanted a world chart on my wall so that I can put needles in every country I visit. Finally I have one! I promise you guys, that some day, SOME DAY this chart will be full of needles. I also received some other cool posters, love them! Especially the pineapple poster, haha. They're all from Desenio and you find a lot of others posters on their website. My room will look so much brighter and cooler now!

london eye

On the top of London Eye with my bestie <3

Jeg har fortsatt en del bilder igjen fra London! Når jeg er ute og reiser kan jeg rett og slett ikke dy meg, så jeg knipser tusenvis av bilder av alt jeg gjør til enhver tid. Det er så mye gøyere å blogge når man befinner seg i nye omgivelser! Siste dagen vår tok vi t-banen til Waterloo og kjøpte billett til den anerkjente London Eye. Man kan liksom ikke ha vært i London uten å ha vært i London Eye...?! Utsikten var helt sinnsyk, men den stappfulle kabinen og svettelukten man måtte pine seg gjennom trakk liiiitt ned på den idylliske stemningen spør du meg. Man måtte nærmest dytte folk bort fra vinduet for å se noe, liksom. Haha.

// I still got a lot of pictures left from London! I love to take pictures when I'm travelling, so I always capture every moment and then I end up with thousands of pictures. Blogging when I'm abroad and in different environment is so much funnier than blogging at home! Can't help it. We went to Waterloo the last day and bought tickets to London Eye. It's obligated when you're in London for your first time. The view was amazing, but the crowded cabin and the smell of sweat made the experience a bit less idyllic. You had to push people away to be able to see out the window, haha.

mycalvins og ny sminke

Annonse

Good morning from me and #mycalvins! Jeg har fått ganske mange kommentarer i det siste om at det er ulovlig å bruke BH under Calvin Klein-toppen, og nettopp dette pratet jeg og Veronika om da vi var i London, haha. Har dere sett vinen av hun mørke jenta som bare "I HAVE NO BOOBS, OKEY?". For ja, jeg føler egentlig at det er svaret mitt til dere som stadig kommenterer at jeg ikke kan ha BH under. Jeg synes det bare er morsomt at folk henger seg opp i det, da. Haha, men for real folkens!!! Kan vi bare chille litt. Livet er flott og det er også dette undertøyet - men jeg trives mye bedre med en BH under, og da ser jeg ikke noen grunn til å ikke gå med det. Om du selv ønsker å bare bruke Calvin-toppen så er det helt alright for meg - da er du i alle fall sykt heldig som har pupper eller guts til det. La oss spre litt mer kjærlighet, haha! Vel, over til noe annet. For øyeblikket sitter jeg fortsatt i chilleklær, men sminken er komt på. Jeg har nettopp fornyet sminkepungen litt for sommeren faktisk - vil dere se?

Bronzing KitBronzer er noe jeg aldri får nok av. For noen år siden brukte jeg kun foundation i ansiktet, men jeg ser nå hvor stor forskjellen faktisk er. Det er heller ikke mye som skal til. Litt bronzer under kinnbeinene og ytterst i pannen, og så pudrer jeg litt highlighter på selve kinnbeinet og på nesetuppen. Ser dere den rosa og rød nyansen, forresten? Den har jeg fått dilla på nå i sommer! Ingenting er finere enn litt røde kinn på sommerkvelden.

Hot Shadow Collection: Sjekk ut disse fargene, da! Selv om jeg er elendig på øyeskygge har jeg prøvd meg litt frem ved spesielle anledninger i sommer, bare for å se litt mer pyntet ut enn hva jeg gjør til vanlig.

Eyebrow Box: Jeg fikk også et kjempebra øyebrynssett, hvor det fulgte med både pinsett og en øyebrynssform som har hjulpet meg til å få den formen jeg har på brynene mine i dag.

Beauty Blender: ELSK på denne lille svampen! Synes det er mye enklere å komme til med foundation når jeg bruker denne, spesielt rund øyeparti.

Og sist men ikke minst..... Core Collection!!! Real Techiques har de beste børstene! Det er faktisk KUN de jeg bruker nå, for de er så myke og kvaliteten er helt upåklagelig. Trodde merket var ganske dyrt i starten, men her snakker vi faktisk sinnsykt gode sminkekoster til en billig penge. Kosten til venstre er amazing å bruke til konturering i ansiktet, forresten.

lepper og sånt

Jeg har luftet tanker om restylane i leppene tidligere på bloggen - det husker dere sikkert? Det endte med at jeg trakk meg på det hele. Mest fordi jeg egentlig var redd for å komme inn på sporet, for det er jo ofte slik at når man først fikser på en ting, så vil man fortsette... Eller hva? Jeg har egentlig alltid synes at "all natural" er best. Men ja, som mange av dere sikkert merket har leppene mine blitt større enn de var, og det stemmer altså at jeg har fyllt dem. Jeg har ikke holdt det skjult, jeg ville bare vente litt med å fortelle det - for de to første dagene var jeg veldig hoven og jeg ville ikke vise dere resultatet når hevelsen ikke hadde gått ned engang. Jeg tok den minste sprøyten, altså 0.5 ml, og jeg har ikke tenkt å fylle noe mer enn det, det eneste jeg har planer om er å etterfylle 0.5 ml når all restylanen er gått bort etter seks måneder. TRO meg, jeg kommer ikke til å bli en av de som fikser på utseendet sitt i hytt og pine. Restylane er er naturlig stoff som sagt går ut av kroppen på naturlig vis etter en stund, og dette er nok det drøyeste jeg kommer til å gjøre i hele mitt liv når det kommer til min egen kropp, haha. Leppene mine er noe som har plaget meg i lang, lang tid, og selv om mange av dere har sagt at jeg har fine lepper, så er det fordi jeg har presset dem ut på bilder, og dere ser meg jo kun på bilder. Jeg var SÅ lei av å måtte bruke hver eneste muskel i ansiktet for å presse dem ut - det ser jo dessuten bare dumt ut. Nå har overleppa mi fått bittelitt mer volum (på de bildene dere så av meg i går var jeg hove, veldig hoven! Haha) og jeg føler meg så utrolig mye bedre. Føler det er mye mer harmoni i ansiktet mitt nå, for før så forsvant liksom leppene helt. Og ja, dette er noe jeg har tenkt over lenge. Jeg ville ikke ta det rett etter jeg fylte 18, for da var jeg redd for å angre, men nå har jeg hatt muligheten i et halvt år og jeg er "voksen" nok til å se at dette er et valg jeg ikke angrer på :)

// As you know I've been talking a bit about filling my lips. I ended up not doing it, because I didn't want to be "one of those" who fix their body, and I didn't want to get addicted. But now I have been 18 for six months and I've been wanting to this for a long time, so I decided to do it. The reason is I've always had a complex with my lips, and restylane consists of hyaluronic acid, a substance found naturally in the body, so this is nothing permanent like for example botox - it will be gone in six months. A lot of you guys said that I already have nice lips, but the truth is that I've always had to PUSH them out on pictures so that they looked a little bigger. My upper lip was small and I didn't feel comfortable at all, so I'm really happy right now and I can see that my there is more harmony in my face now, haha. I don't regret at all. And I'm not gonna fill in more (and I'm NOT gonna do anything more with my body, this was enough for me!!!), but I guess I want to do the same refill when the restylane is gone in six months :)

I dag ble det litt sen blogging, men jeg har styrt på stort sett siden jeg våknet i dag. Fikk løpt en tur på Solheim (fjellet jeg alltid jogger på) før Håkon kom i dag, og det var forresten kjempegøy å ha pulsklokken med seg, så kunne jeg se hvor lang løypa var og ikke minst følge med på pulsen og tiden. Når brodern kom ble det grillparty på verandaen med hele familien, wiiieee!

// Today I went for a quick run with my new pulse watch before I picked up my brother at the bust terminal. Finally he's home! Then I had BBQ outside with my family, wiiiiee!

Her ser dere forresten veien jeg løper på i bakgrunnen. Er det ikke bare sykt idyllisk? Å løpe her om sommeren er ikke annet enn magisk. Ingenting får meg til å føle meg mer fri! På veien ned igjen SKIPPET jeg seriøst, og det må ha sett sinnsykt dumt ut, men haaalllooo, jeg var i godt humør!!

// Look at this place by the way! This is where I run and it must be the most beautiful place when it's summer. So idyllic. I feel so FREE!

mini pancakes

Hei og GOD morgen! Ååh, i dag sprudler jeg som bare det. Den siste tiden har jeg våknet og bare følt meg så jævlig (sorry!!!) bra, og akkurat den følelsen der unner jeg virkelig alle. Sola skinner i dag, Håkon kommer hjem om et par timer og jeg fant nettopp en ubrukt pulsklokke i skuffen, så nå skal jeg ut på joggetur i finværet. I tillegg må jeg pakke kofferten, jeg skal nemlig på en veldig spontan tur, kun for et par dager. Vil dere GJETTE hvor eller? Jeg hadde egentlig ikke tenkt å si noe om det før jeg var kommet frme, men jeg sprekker av glede så jeg klarer liksom ikke å holde tett. Så jeg har jobbet som en gal de siste dagene for å komme à jour med alt av arbeid, haha!

// Hi and GOOD morning! Aah, I'm in such a good mood today. Lately I've just woke up with a smile every single day, I love it. Sun is shining today, Håkon is coming home in a few hours and I just found an unused pulse watch in my closet, so no I'm going out in the beautiful weather for a workout. In addition to that, I have to pack my bag today. I'm going on a very spontaneous trip, just for a couple of days. Guess where!!

I går følte jeg for å lage pannekaker etter gammelt, så da smelte jeg sammen en oppskrift på 1-2-3 og resultatet ble kjempebra. Dere må gjerne prøve de ut selv! Jeg hadde egentlig ikke tenkt å poste oppskrift så derfor tok jeg bare alt på øyemål, men her er sånn ca. det jeg brukte. Prøv dere frem med melet og melken! Røren skal være ganske tykk, slik at pannekakene blir tykke :-)

2 egg
3 spiseskjeer mager kesam
3 ts kardemomme
1 ts bakepulver
1 dl sammalt hvete
1 dl hvetemel
1-2 dl havregryn
Litt skummet melk
Litt kulturmelk

// Yesterday I craved pancakes, so I made my own little recipe: 2 eggs, 3 tablespoons with quark, 3 teaspoons cardamom, 1 teaspoon baking powder 1 decilitre whole wheat, 1 decilitre flour, 1-2 decilitre oatmeal, a little bit of buttermilk and regular milk. (Not sure if this is the right translation for the different ingredients, but I hope you understand, haha.)

Mmm, ser det ikke godt ut? Jeg toppet med vaniljekesam, cottage cheese og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Det smakte også sinnsykt godt med bare smør og hvitost :-)

// Mmm, you want some? I topped the pancakes with vanilla quark, cottage cheese and homemade strawberry jam. Butter and cheese were good as topping as well :-)

en klapp på skuldra

Denne ferien har vært ganske mye mer sporty enn fjorårets, altså. Da lå jeg halvdød med kyssesyken i 1 mnd, deretter dro jeg til Florida (hvor jeg naturligvis ikke trente), og etter det måtte jeg jo være ganske forsiktig med å ikke være for mye i aktivitet. Men denne sommeren har jeg løpt utallige turer på fjellet, og det er så deilig! Jeg har også trent litt mage hjemme, pleier ofte å kjøre 30 x 3 situps før jeg legger meg. I dag løp jeg en kjapp tur på fjellet (det er ikke så høyt altså, tar bare rundt 20 minutter opp), og for et par timer siden fikk jeg plutselig lyst å jogge på tredemølla på Spenst av en eller annen CRAZY rar grunn. Det er søren meg ikke ofte det frister, så jeg LØP seriøst ut til bilen og kjørte straka veien til treningssenteret. Hadde i tankene at jeg ville klare 7 km, men jaggu ble det mila på meg i dag. De 5 første kilometrene er sååå seige, men når jeg er kommet halvveis klarer jeg bare ikke å stoppe. Akkurat nå føler jeg meg SÅÅÅ BRA!!!

// Summer 2015 has been a lot more sporty than last summer. Last year I was laying in bed with mononucleosis for one month, and then I went to Florida for one month. Obviously I didn't workout there. But THIS summer! I've been working out a lot (a lot for me, haha), and it feels so damn great! I've been doing some stomach exercises at home as well, if I want to in the evening I do 30x3 situps. Today I just wanted to run on the treadmill for some strange reasons, so I jumped into the car and drove to the gym. I was thinking about running 7 km, but I ended up with 10 km. Feels SOOOOO GOOD!!

Haha, dette er virkelig ikke et hyppig syn. Forrige gang jeg løp 10 km var i januar, så dette var min andre gang i mitt hele liv.

// Haha, this is not a common sight. Last time I jogged 10 km was in January, so this was the second time in my entire life.

Og dere, ikke glem for viktig det er å gi seg selv et klapp på skuldra. Nettopp det har jeg blitt veldig flink til å det siste! I stedet for å slite seg ut med tanker om alt det man kunne gjort bedre, så fokuserer heller på det du gjør som er bra. I dag har jeg vært SYKT flink til å trene, og jeg synes i tillegg at sminken min ble veldig fin i dag. Huden min har ikke sett så bra ut på lenge!! (Ikke på disse bildene vel og merke, her er jeg DØD etter 10 lange kilometer. Haha)

// Don't forget to tell yourself that you're good enough. I've been focusing on the positive things lately, and it really works. Instead of telling myself what I could've done better, I focus on the things I'm good at. Like today! I'm super proud of my two workouts, and I also liked my makeup today. My skin has never looked better! (Don't look at these pictures though, this is me after 10 km haha.)

update på isotretinoin

For litt over en måned siden startet jeg på Isotretinoin, en sterk A-vitamin-kur som skulle hjelpe meg å bli kvitt overproduksjon av talg, som jeg har hatt i flere år nå. (Dere kan se før bilder her) Jeg har gått på halv dose, så da har jeg vekslet om å ta 2 tabletter og 1 tablett annenhver dag. Sammen med disse tablettene har jeg også tatt 1 allergipille sammen med disse hver dag, for å redusere bivirkningene.

// One month ago I started to eat some tablets called Isotetinoin, which contains A-vitamins and they are supposed to get rid of my overproduction of sebum. (Here is a picture of my skin before) I only have half dose, so I alternate between taking 1 and 2 tablets each day. I also use allergic tablets, this is to reduce the side effects.

Slik ser jeg ut nå, og som dere ser har jeg hatt stor framgang! Noe jeg er utrolig, utrolig glad for. Jeg har hørt at det kan gå flere måneder før man blir bedre, men det ser ut til at jeg var heldig - kanskje det har noe med å gjøre at utgangspunktet mitt ikke var så altfor ille.

// This is how my skin looks like now, and as you can see I've had a great progress! I've heard some who had to wait for months before the skin got better, but it seems like I was happy - and maybe that's also because I didn't have the worst skin ever when I started to eat these tablets.

De store nuppene har forsvunnet, men de bittebittesmå sitter fortsatt igjen, og se ser man kun i sterkt lys fra siden av. Det kan dere se på bildet til venstre:

// The big "bumps" have disappeared, but I have a lot of small ones left, but you only see them in a special lightening. You can se them on the picture to left here:

Har dere noen spørsmål? Isåfall svarer jeg dere i kommentarfeltet :-)

If you have any questions, just leave a comment and then I'll answer you in the comment field :-)

lunchin'

Dere er søren meg en rå gjeng! Hadde ikke forventet så mange positive kommentarer på outfit-posten i går kveld, altså. Dere gjør det gang på gang. Hvordan kan jeg noensinne få takket dere for all den herlige tilbakemeldingen jeg får? Ikke vet jeg... Men dere må i alle fall ikke glemme at jeg digger enhver av dere. Herregud, ofte sitter jeg og tenker på hvor sykt kult det var om jeg kjente dere alle sammen i virkeligheten. Spesielt når jeg møter dere på gata eller noe og dere stopper for å prate... Da tenker jeg litt sånn her "hallo, ikke gå da!! la oss henge!!". Haha.

I dag har jeg vært strålende humør. Pangstartet dagen med å prestere å sovne mens jeg spiste frokost da... Var vel litt vel for optimistisk når jeg stilte vekkerklokka på 9. Jeg kom meg omsider ut av døra og fikk møtt Pål, som nå kun har TRE UKER IGJEN I NORGE!!! Det er helt sykt!! Tenk om dette er vår siste café-date på et år, liksom. Heldigvis kommer han hjem til jul da, og hvem vet - kanskje jeg drar til LA det kommende året? ;-)LOOK AT HIM

Rundstykke med kremost, spekeskinke, eggerøre og salat. Denne var kjempegod, tror jeg blir å bestille den neste gang :-)

// Sandwich with Philadelphia, meat, scrambled eggs and salad. So good, think I'm gonna buy this next time :-)// You guys rock! I never expected all those positive comments on my outfit last night. How can I ever thank you enough? I don't know to be honest... But never forget that I love you guys, and I SERIOUSLY don't know what I would've done without you. Sometimes I'm just sitting at home thinking about how freaking cool it would be to know all of you in real life. Especially when you meet me and town to talk or take picture with me. Then I'm just like "heeeey don't leave! I wanna hang out with you!!". Haha.

I've been in such a great mood today. Well, I managed to fall asleep when I had breakfast this morning though. Maybe I was a bit optimistic when I set my alarm to 9pm. I picked up Pål and we went for a lunch, and guess what, he's leaving Norway in three weeks!!! It's crazy! Luckily he will be back and the end of the year to celebrate Christmas in Norway, and who knows - maybe I'll go to LA this year? ;-)

oxford street

Sponset oppholdWearing dress from BIK BOK, bag from Alexander Wang and shoes from DUNE

Jeg og Veronika tok ting litt på sparket og hadde egentlig ingen spisesteder vi måtte innom, så vi bare gikk ut i en liten sidegate i Oxford Street og fant et nydelig strøk med koselige restauranter, god stemning og gitarspilling. Her spiste vi to dager, faktisk. Første gangen ble det pizza med ruccola og masse digg, og andre gangen ble det potetmos toppet med laks og mange deilige smaker.

// Me and Veronika were very spontaneous and we hadn't planned any restaurants in advance, so we just found a side street in Oxford Street with beautiful restaurants, good atmosphere and music. We had dinner here two of the days, actually. Pizza with ruccuola the first day, and then masked potatoes with salmon.Denne onsdagsmorgenen har jeg brukt til å redigere bilder fra kjære London. Den byen, altså! Jeg elsker at livet mitt baserer seg på å ha lave forventninger til omtrent alt jeg gjør og foretar meg, for da blir jeg alltid så sykt positivt overrasket. London har tatt hjertet mitt og jeg kjenner meg selv godt nok til å vite at denne byen her - den må jeg tilbake til så fort som mulig. Å reise gir meg så sinnsykt mye... Og det at jeg har muligheten til å dra til så mange forskjellige land er jeg evig takknemlig for. Per dags dato driver jeg og mailer med forskjellige samarbeidspartnere og det er more to come for å si det slik. Er dere klar for å bli med meg på nye eventyr? Nå skal jeg få på meg litt sminke og et annet antrekk enn joggebukse og baggy genser - jeg skal nemlig møte Pål i byen om ikke så lenge. Ha en alle tiders onsdag!

// I've spent my morning by the computer editing pictures from London while listening to songs that reminds me of this beautiful town. What a place! I love that my life is based on low expectations, so I always get surprised in a positive way. London has my heart and I know myself good enough to know that I have to go back there very quick. Travelling gives me so much... And the fact that I'm able to visit all these different countries - I'm too grateful. I'm doing some email work with my collaborators right now and there's more to come. Are you ready to go on new adventures with me? Now I'm going to do my makeup and find today's outfit - going to meet Pål in town today. Have a nice day!

flared jeans

Sweater from Lookbookstore HERE / Flared jeans from Topshop

NÅ er jeg spent på hva dere synes! Jeg tipper de fleste synes disse buksene ser helt forferdelige ut, haha! Jeg ELSKER dem!! Må si at jeg måtte manne meg litt opp før jeg gikk ut av døra i dag da, men slik er det som oftest når man prøver noe helt nytt. Hot or not, folkens?

// I'm so excited to hear about your opinions! I guess most of you think these pants are awful haha! I LOVE them!!! I must confess that I had to give myself a small peptalk before I left the house today, where I told myself that if I want to wear these pants, then I have to DO it. Hot or not?

new favourite songs

I dag har jeg på meg verdens kuleste bukse! Jeg kjøpte den i London og jeg skal vise dere hele antrekket om et par timer. Husker dere at jeg sa jeg MÅTTE ha meg en bukse meg sleng? Well, finally! Det er ingen som går med det her i Førde da, så det kan bli morro å gå med disse i offentlighet, haha. Har en del nytt å vise dere på klesfronten, så det blir sikkert en del outfits fremover! Husker før når jeg hadde outfit omtrent hver dag... Nå føler jeg at jeg har blitt litt flinkere å variere innleggene - det håper jeg dere også synes. Men outfits er gøy, da!

Det dette innlegget egentlig skal handle om er de nye sangene jeg har fått dilla på i det siste. Har hørt på spillelista til Veronika helt siden flyet til London, og de har gått nonstop siden det. Jeg bare mååå vise de til dere! Jeg vet allerede nå at disse kommer til å bli de sangene jeg forbinder med sommeren 2015 når jeg hører på dem i ettertid. En del av dere skal vel ut og reise i sommer? Her har dere masse digg å høre på mens dere er på flyet, bussen, i bilen, på stranda eller hvor enn dere befinner dere.

 

Our Story (Radio Edit) - Mako / Don't Look Down - Martin Garrex / Do Or Die - Afrojack / Tchu Tchu Tcha - Pitbull ft. Enrique Iglesias / Seve (Radio Edit) - Tez Cadey / Don't Worry (Matoma Remix) - Madcon

// Today I'm wearing the coolest pants ever! I bought them in London and I'm going to show the whole outfit in a few hours. Do you remember I was totally obsessed with flared jeans? Well, finally! Nobody in my town are wearing it yet, so it will be funny to walk around in it haha. I have a lot of new clothes to show you by the way, so I guess there will be a lot of oufits from now on! I remember some years ago when I posted outfits almost every day... I'm trying to do more varied posts, even though I love to do outfits too!

The plan was to show you my new favourite songs. I've listened to Veronika's playlists since we sat on the flight on our way to London, and the songs have been on repeat since that. You have to give them a chance and listen to them! These are officially the "summer 2015"-songs.

ukens spørsmål #80

Vet du hvor høy Veronika er? Ser hun ikke er så lav, i og med at hun står ved siden av deg, hehe.
Hun er rundt 170-174 tipper jeg! Jeg er 175 og hun er nesten like høy.

Kan du fortelle mer om hvordan det går med Isotretinoin?
Ja, jeg skal lage et utfyllende innlegg om det. Enn så lenge har det gått utrolig bra, og jeg føler at bare etter noen få uker at huden min er fin igjen. Er så ufattelig glad for at disse tablettene fungerte, og at jeg slapp billig unna med bivirkningene. Husker jeg fikk et skikkelig stort kviseutbrudd i pannen et par dager etter å ha spist de første tablettene, men etter det har alt bare gått fremover og det eneste som er irriterende er tørre lepper. Men heller det enn kviser, for ALL del!! Haha!

Hvorfor poser du med en ananas?
Fordi ananas ser bra ut vel :)

Hvor gammel er Veronika?
Hun er 17, født i 1998. Så det er et års aldersforskjell mellom oss, men det merker man ikke i det hele tatt. Jeg tror jeg har like mange venner som er 98 som 97. Aldersforskjellen blir liksom bare mindre og mindre desto eldre man er :-)

Så hun svenske bloggeren Nicole Falciani var på mystoryen din, kjenner du henne?
Hun reiste som blogger med EF til London hun også. Veldig søt jente, og hun er minst like pen i virkeligheten!

Hvilket hotell bodde dere på i London?
Vi bodde på tre forskjellige hotell i løpet av de 4 nettene våres faktisk, og alle lå i samme område. Grunnen til det var fordi EF dekket to av dagene, men vi ville være der lenger, så vi besilte en natt i forkant, og et natt i etterkant. Først bodde vi på Berjaya Eden Park Hotel i Bayswater, som var et helt greit hotell med super beliggenhet. Deretter sov vi på Hilton Hotel i Bayswater med EF, og det var sykt fint. Førsteplass uten tvil. Her koste vi oss maks! Frokosten var heaven og stemningen var rett og slett bare veldig deilig der. Siste natten sov vi på Grand Royale Hotel i Bayswater, og det hotellet kommer på 2. plass av de vi sov på.

Hvilke hudprodukter bruker du sammen med Isotretinoin? Fikk du beskjed om å bruke ulike kremer og laserbehandling før du fikk resept på tablettene?

1. Først bruker jeg Garnier Pure Active 3 in 1 for å rense ansiktet om kvelden, som du får kjøpt til en billig penge på matbutikken. Den er utrolig bra og jeg har brukt den i årevis, så jeg ser ikke noen grunn til å kjøpe en dyr ansiktsrens når den funker såpass bra. Den fjerner dessuten sminken veldig bra, føler den tar bort det jeg har inni porene også.

2. Deretter bruker jeg Cebatrol Oil Control Pads, som jeg har kjøpt på hudklinikken. Denne er sykt bra! Den holder talgproduksjonen i sjakk og sørger for at huden ikke produserer mer talg. Jeg føler huden min blir sykt fin etter å ha gått over ansiktet med den, så jeg er blitt helt avhengig av den. Sykt dyr (rundt 700 kr tror jeg), men pakken inneholder mange pads og varer i grunn ganske lenge. Når jeg startet på laserbehandlingen i høst kjøpte jeg både rens, kvisekrem, pads og fuktighetskrem fra dette merket, men dette er den eneste jeg har gått videre med.

3. Fuktighetskremen jeg bruker morgen og kveld er Visible Difference Crème Complexe Hydratante fra Elizabeth Arden (Pjuuuh, hvorfor lager de så lange produktnavn?), og denne gir helt sykt god fuktighet. Isotretinoin gjør jo huden tørr som Sahara, så jeg er helt avhengig av denne.

4. Sist men ikke minst bruker jeg solfaktor 50 fra Elizabeth Arden hver eneste dag. Det jeg har gjort siden januar, og huden min er SÅ GLAD nå.

Jeg brukte både kremer og laserbehandling før jeg fikk resept på tablettene, ja. De er veldig sterke, så man må ha testet det meste før man får utlevert resept tror jeg. Får kommentarer om at Isotretinoin kun skal brukes av de med store, røde akneutbrudd, men det er ikke sant. Jeg hadde ikke akne, men små talgprikker i HELE ansiktet, som ikke viste på bilder, men kom jeg i dagslys viste alt sammen. De gikk ikke bort uansett hva jeg prøvde, og etter 4 år med kvisekremer, godtestopp, mye vann, laserbehandling og dyre produkter fra hudklinikken gikk jeg til hudlegen og fikk lov å starte på tablettene. Det er fair, synes jeg. Men det er sterke piller, det er viktig å huske. Jeg må ta ny blodprøve hver gang jeg skal få ny dose med tabletter for å sjekke om leververdiene er bra, og er de ikke optimale får jeg ikke nytt brett.

Dette var meg i høst. Etter bare 3 uker på pillene er huden min nesten helt fin igjen - jeg skal vise dere bilder nå snart. Selvitlliten er SÅÅÅÅ mye bedre!!! På dette stadiet orket jeg nesten ikke at folk så meg i ansiktet engang.

Kan du vise innkjøpene fra London?
Vet dere, jeg kjøpte faktisk bare tre ting i London, og det var 2 slengbukser og 1 jeans. Jeg hadde ingen intensjon om å shoppe og jeg føler egentlig ikke at jeg trenger så veldig mye mer i garderoben min for øyeblikket, så jeg så ikke vitsen med å bruke penger når det ikke var noe spesielt jeg hadde i kikkerten. Dessuten veide kofferten min 24 kg, så det var så vidt jeg fikk lov å sjekke inn på flyplassen på vei hjem... :-) Men dere, jeg skal vise dere de tre buksene jeg kjøpte! For de er seriøst dødskule!!! U gonna lov'em.

Did you learn German?
Yes, I just finished German as a subject at school. I had it for two years and I actually like the language, so I understand a little bit when I hear germans speak to each other. I did well at the tests at school but that's because I practised a LOT before our tests, so I'm not sure if I'm that good at speaking it now, when I don't have a manuscript haha ;P

Er det fint vær der du bor hele tiden? Det virker som det ALDRI regner, men bor ikke du på Vestlandet?
Haha, dette er noe alle sier til meg! Og det får meg til å tenke litt... Så jeg gikk kjapt gjennom bloggen og instagrammen min etter å ha lest spørsmålet - nå skjønner jeg hvorfor dere lurer liksom! Greia er at jeg bare tar så sykt mange bilder når det først er fint vær. Så de dagene vi har regnværsdager bruker jeg gjerne de bildene - for hvor trasig hadde det ikke vært å se på outfitbilder i regn? Nææh, det gidder jeg ikke.

Legg igjen spørsmålene deres i dette innlegget dersom det er noe mer dere lurer på, så tar jeg det med i neste ukens spørsmål. Nå skal jeg ut og ta bilder av noen nye klær jeg har fått, før jeg skal lage taco til middag senere i dag. Lenge siden sist nå! Noe av det beste med å komme hjem fra ferie er å spise norsk mat igjen.

hvordan endte vi opp her?

Sponset opphold

Meg da vi satt i andre etasje av en sightseing buss i London med afternoon tea sammen med bloggere, youtubere og en handsome tysker ved siden av meg: Hvordan i huleste endte vi opp her, Veronika?

Jeg er så sabla glad i livet for tiden. For første gang siden sommerferien startet 4. juni sitter jeg alene på rommet mitt - og det går opp for meg hvor mye jeg har smilt de siste ukene. Tror ikke det har gått mer enn 2-3 dager hvor jeg ikke har gjort noe, og det føles så deilig å ha så mange minner som jeg kommer til å se tilbake på å smile, eventuelt le, haha. Jeg har hatt mer latterkramper enn jeg har hatt på lenge. Aaah! London toppet virkelig det hele, og det beste er at sommeren så vidt har startet. Hadde virkelig ikke trodd at en eneste sommer skulle toppe fjorårets med tanke på den fantastiske språkreisen til Florida, men dette ser lyst ut altså :-)

Å forlate London var kjempetrist, men hver gang jeg kommer hjem fra en bra ferie kjennes det ut som om jeg er fyllt med lykke, for i dag har jeg bare gått rundt og smilt og sett tilbake på alle de morsomme tingene vi gjorde i London. Jeg trenger å reise, få nye impulser og treffe nye mennesker, for det gjør at jeg utvikler meg som person. Jeg har forresten fått sansen for vin! Prosecco rettere sagt. Det hadde dere vel ikke trodd? I alle fall ikke jeg. Nå var jeg nettopp en snartur på butikken for å kjøpe meg øyebrynsfarge og brus, haha. Så nå skal brynene fikses, for real. Skal farge, nappe og klippe, begynner å bli en stund siden sist.


// Me when we were sitting in 2nd floor in a bus in London while having afternoon tea together with bloggers, youtuber and a handsome German by my side: How did we end up here, Veronika?

Life is too good. I'm sitting on my room, alone, for the first time since start of June. I just realised how much I've been smiling the last couple of weeks. I have done something almost every day, and I've enjoyed life to the fullest. I'm going to look back at these memories and smile, or... laugh, haha. London kicked ass and topped the cake! And the best thing is that summer has just started. I never thought any summer could be as good as the last one, when I went to beautiful Florida with EF, but summer 2015 has been AWESOME so far.

It was pretty sad leaving London, but every time I go home from a vacation, it feels like I'm filled with happiness. I've been smiling all day long and just thinking back at the hilarious things moments in London. I love to travel, get new impulses and meet new people. It makes me develop as a person. And by the way, I've started to like wine! Prosecco actually. Haha, love it.

I just went to the grocery store to buy some eyebrow colouring and Pepsi, haha. Now it's time to fix my brows! I'm going to colour, cut and pluck them, it's been a while since last time I did that.

EF football camp

Sponset opphold

På torsdag dro vi til Chelsea FCs moderne treningsanlegg i Surrey, rett utenfor London. Her var det EF football camp, som så utroooolig gøy ut! (Det er i slike øyeblikk jeg skulle ønske jeg var god i fotball, for det er så fascinerende å se hvor mye glede, samhold og mestringsfølelse en slik sport gir.) Husker dere at jeg nevnte at når jeg var i Florida var det noen som valgte å melde seg på en surfekurs i stedet for å gå på skole? Denne EF football camp'en er samme greia hvis du er på språkreise i England. Da får man spille fotball en uke på Chelsea FC's treningsanlegg sammen med dyktige trenere, hvor man får utviklet fedigheter og teknikk - samtidig som man har det gøy med de andre EF-studentene. Tanken bak denne campen er at man lærer språket bedre når man kombinerer det med noe man har en stor lidenskap for, og det tror jeg virkelig på.

Så jeg og Veronika busset altså til Surrey sammen med EF-lederne og de russiske bloggerne for å se hvordan denne denne fotball camp'en var. Kjempegøy å se! Anlegget til Chelsea FC er jo sperret av med securities og full pakke - så det var sykt fett at vi fikk komme inn. Vi kjørte til og med forbi noen Chelsea-spillere, haha!

Savner lederne allerede!

// Miss the leaders already!

// On Thursday we went to Chelsea FC football camp in Surrey, not far away from London. This was where the EF football camp was. Do you remember I mentioned that some students in Florida decided to go to a surf course instead of going to school? This is kind of the same thing. If you go to a language course in England, you can go to this football camp and play football with professional trainers and EF students. EF collaborate with Chelsea FC Foundation and the founder of EF language travel says that "We believe that language learning is even more effective when combine with something you are passionate about".

We went to this camp together with the EF leaders and the Russian bloggers. It was so fun! The area was super nice and really modern, and it was blocked around with securities and all that stuff so it was super cool to be there haha. We spotted some Chelsea players as well.

afternoon tea in a bus

Sponset oppholdPå fredag spiste vi lunsj i en buss. I andre etasje! Jeg hadde null forventninger og så egentlig bare for meg at vi fikk utdelt noen svette sandwitcher i bussen, men da vi kom inn fikk vi alle et lite sjokk. Her var det afternoon tea for alle penga! Det er jo veldig typisk britisk, så det var morro å oppleve. Fatene satt fast i bordet om noen skulle lure forresten, jeg lurte på det samme selv i starten. Bussen kjørte rundt i vakre London by mens vi nøt små sandwicher, pai, cupcakes, scones og kaker. Spiser britene dette hver dag?! Det var kjempegodt, men jeg vet ikke om jeg hadde orket det hver dag. Haha. Utrolig gøy å oppleve litt av den engelske kulturen, da! Det er egentlig utrolig rart å tenke på hvor forskjellig vi lever i de ulike landene.

// On Friday we had lunch in a bus. In second floor! I had no expectations and I thought we we're going to eat some boring sandwiches or something, so when we came into the bus we all got a bit shocked. The waiters had prepared a real afternoon tea for us! (YES, there were like two waiters in the bus haha) Afternoon tea is typical british, so it was really fun to try it. While the bus drove around in London we ate small sandwitches, cupcakes, pie and scones. It was super good, but do the British eat this every day? I was so full after the meal, haha. It was a really nice experience though! It's fun seeing how different the cultures are.

london through phone

Okei dere, la meg vise dere London gjennom mobilkameraet mitt. Det blir kanskje litt mer personlig - synes i alle fall jeg. Jeg har som dere sikkert kan se, hatt det helt sinnsykt morro. Dissene dagene har vært helt syke, har kost meg fra morgen til kveld. Er ingen som er bedre å reise med enn Vero, det er det ingen tvil om. Vi har vært så sykt tullete og full i intern humor helt siden vi ankom London, det er nesten som jeg lurer på om resten av gjengen kanskje ble en smule lei av oss på slutten... Håper ikke det i hvert fall, haha! EF-lederne vi har reist med, som er både svenske, tyske, russiske og britiske er så sykt kule. Her snakker vi folk som er full i livsgnist og godt humør - stemningen blir liksom bare deretter. Det er en av de mange grunnen til at jeg rett og slett bare elsker å reise med EF. Man blir bestis med lederne!

Her ser dere bilde av afternoon tea som vi spiste i andre etasje på en sightseing buss. Så sykt fett! Og så har vi meg og Vero som synger I Love It sammen med Charli XCX, og sist men ikke minst... the red carpet med bae aka Ferdi aka den tyske lederen.

*Jeg og Veronika går og prater om Ferdi*
Kristine: Han er søt, da! Han passer skikkelig godt som EF-leder liksom.
*Veronika forstår at jeg snakker bullshit og at jeg egentlig synes han er kjempekjekk, bare at jeg ikke tør å innrømme det*
Veronika: "Altså Kristine, kan vi ikke bare begge innrømme at vi crusher på han?!"// London through my phone, here you go! These days have been PERFECT. Life is so good!!! I don't want to leave this place at all. Shopping, Summeranza with the best EF team ever, good food and just a lot of laughing. The EF leaders are so amazing, that's why I love to travel with EF. They are super energised and positive and it's so cool hanging out with them. And Veronika of course... We've been laughing since we arrived, seriously. We must be so damn annoying haha.

breakfast in bayswaterHva er vel bedre enn hotellfrokost? Helt ærlig, det må være noe av det beste jeg vet. Vi bor på et skikkelig fint hotell her i Bayswater, og frokosten... mmm. Her snakker vi utvalg! Til og med baguettene smakte himmelsk. Det er så deilig å starte dagen med noe godt :-) Jeg har forresten mange bilder å vise dere herfra, så følg med.

// Hotel breakfast must be the best thing ever. Mmmm! We're staying at a beautiful hotel in Bayswater, and the breakfast is just delicious. I love to start the day with a solid meal :-) I got loads of pictures to show you by the way, so stay tuned.

summeranza!

Sponset opphold

Altså, WOW! Gårsdagen...? Jeg har ikke ord. For en dag, og for en natt. Tror jeg har hatt en av de beste dagene i mitt liv, jeg! Denne dagen går rett ned i minneboka. Hvor skal jeg egentlig starte? Vi møtte opp hele "staff"-gjengen tidlig på morgenen, og så hoppet vi inn i en buss og besøkte to EF-skoler her i London. Det var skikkelig mange studenter der og veldig morro å se hvordan de hadde det. Og lærerne var så sinnsykt energiske! Jeg kjente i et sekund at jeg fikk lyst å begynne på skole igjen når de hadde foredrag liksom, haha.

Etter skolebesøket satt vi oss i en turistbuss med kafé i. Yes, you heard me. Det var kafé i bussen! Her fikk vi servert "afternoon tea", som jeg skal vise dere bilder av i et eget innlegg. Etter små sandwitcher og kaker tok vi turen mot Summeranza!

Det var så sykt koselig der! Massevis av EF-studenter, fikk til og med hilst på noen av dere. Elsker når dere kommer bort, hihi!

Vi fikk Meet & Greet med Charli XCX i forkant av konserten. Tok bilde med henne, men det var med mobilen så jeg gidder ikke å poste det i dette innlegget. Vel, det var gøy da! Hun var sykt kul, men jeg har bare hørt på et par av sangene hennes så jeg er ikke blodfan akkurat. Hva er greia med at hun hadde solbriller inne forresten...? Haha, what a diiiiva. But she is still cool.

Henda opp i væreeeet!!

Det var sinnsykt varmt i hele går, så dette ble antrekket. Ser dere at jeg har fått litt brunfarge til og med? Yaaas!Summeranza ble avsluttet med Charli XCX-konsert. Hun var utrolig flink live!Etter Summeranza var det tilbake til London by med crewet for å spise middag. DIgger gjengen her! Alle er i så sykt godt humør og livet er bare bra. Nyter seriøst hvert eneste sekund her.

// Yesterday! Wow! This must have been one of the best days in my life. Where should I start? We met up early with the crew yesterday, and then we visited two EF schools here in London. There were so many students! Really fun to see. And the teachers were amazing, for a second I wanted to go to school again haha. After visiting the schools we jumped into a guide bus with a café inside. Yes, you heard me. We had afternoon tea with mini sandwitches, cupcakes and cakes. 

After that we went to Summeranza - my first festival ever! We had so much fun! I got meet and greet with Charli XCX and she was super cool. Then we went for carousels and ended the festival with an amazing concert with Charli.

EF dinner

I går var vi på middag med hele gjengen fra EF. Her var det altså ledere og "media-gjengen", vet ikke helt hva jeg skal kalle det. EF sender i alle fall både bloggere og youtubere med på turene, og det var disse vi var sammen med i går. De andre var fra Tyskland og Italia, og det var kjempekoselig å spise sammen med dem. Vi hadde booket bord på en nydelig restaurant som serverte oss tre-retters.

Dress from IvyRevel. Som dere ser er jeg veldig fornøyd. Skål for livet, dere!

Jeg valgte smoked salmon med torsk, avokado og en eller annen god pudding (?) til forrett, og så valgte jeg fisk med sitronsaus til hovedrett. Sistenevnte tok jeg ikke bilde av med kamera, men dere ser den på mystorien min på snapchat; kristineul.

// Hello! Yesterday we had dinner with the whole EF crew. I met the other bloggers and youtubers from Germany and Italy, really fun! The food was amazing. I ate smoked salmon with cod as appetizer, avocado and some kind of pudding (?), and then I chose fish with lemon sauce as entree. You can see my entree at my mystory on snapchat; kristineul.

hodestups forelsket

Sponset opphold

Jeg er hodestups forelsket. Jeg har alltid hørt mye om London, men jeg hadde aldri trodd denne byen skulle være SÅ fin. (Er også en smule forelsket i de fine britene...) Det er helt nydelig her, jeg trives så sinnsykt godt allerede. Kjenner dette er et sted jeg blir å savne, så jeg nyter hvert eneste sekund her sammen med Vero, Gjett om jeg koser meg med bestevennen min på tur, da! Vi har allerede vært her i to dager, faktisk. I går sjekket vi inn på det første hotellet vi skal bo på, og etter å ha kastet koffertene inn på rommet løp vi ut i Oxford Street. Herlighet, så fint det er her. Det kan muligens ha mye med det fine været å gjøre...? Som jeg sier til Veronika: "Det føles nestens om om vi er i syden."Her er gårsdagens outfit. Denne kåpen var virkelig et godt kjøp! Den gjør liksom hele antrekket så.. chill.Her sov vi første natten! Utrolig koselig.Plutselig ble klokka mye og vi måtte finne oss et sted å spise. Vi satt oss bare på en tilfeldig restaurant i en gate rett ved Oxford Street, og herregud, for en god pizza de hadde! Nå husker jeg ikke hva navnet på restauranten i farten, men jeg har kvittering som om jeg skal lage en aldri så liten London Guide i etterkant kan jeg få det med. I går var vi på middag med EF-staffen! Det var både ledere, youtubere og bloggere der. Utrolig koselig. I dag er Summeranza, den store festivalen, så vi må komme oss avgårde. Har masse bilder å vise dere, så vi snakkes dere!

// We're here! London is beautiful. More beautiful than I expected. The atmosphere here is just amazing! The sun is shining as well, so I'm really not complaining. We arrived yesterday and then we went straight to Oxford Street. In the evening we ate pizza at a super cosy restaurant, mmmm :-) Now it's time for Summeranza (the EF festival), so we have to meet up in the lobby. I have loads of pictures to show you, stay tuned! See you soon.

leather all overClothes from Jofama

Skinn, skinn, skinn! Jeg får ikke nok. Hva synes dere om antrekket?

// Leather, leather, leather! I can't get enough. Do you like my outfit?

ukens spørsmål #79

Er du alltid så glad som du er på bloggen?? Altså how?
Haha! Jeg tar det som et kompliment...? Altså, selvfølgelig går ikke jeg rundt og gliser 24 timer i døgnet, men nå er det jo sommer, så det er jo en grunn i seg selv til å være glad. I tillegg gjør jeg ting og omringer meg av folk som gjør meg glad - noe som er utrolig avgjørende for humøret. Well, hmm.. De gangene jeg er i dårlig humør føler jeg ikke for å la det gå utover bloggen. Ikke at jeg fremstiller livet mitt bedre enn det er, men hvorfor skal jeg skrive på bloggen at jeg og Håkon kranglet om det siste rundstykket liksom...? Det er jo ikke nødvendig. Og ja, vi kranglet faktisk om det siste rundstykket. Haha.

Bruker du selvbruning nå?
Ja, det gjør jeg! Ikke i ansiktet da, men på kroppen gjør jeg. Føler meg mye finere i shorts og kjole når jeg er brun!

Går du realfag eller økonomi? Er du glad for valget du tok?
Jeg går realfag. Har gått videre på IT og S-matte til neste år, og jeg er veldig glad for at jeg tok akkurat de realfagene, og ikke fysikk, kjemi eller R-matte. Er meget sikker på at jeg ikke hadde hatt noe liv om jeg skulle hatt bra karakter i de fagene.

Skal du bo i Førde etter VGS?
Jeg har tenkt å flytte til Oslo. Juhuuu! Har ikke noe mer å gjøre her i Førde når jeg er ferdig på VGS. Jeg har jo lenge hatt lyst å bare starte rett på studie, men det siste året har jeg forandret mening på akkurat den biten. Jeg har så ufattelig mye jeg kan gjøre når jeg er ferdig på videregående at jeg rett og slett bare må gripe mulighetene mens jernet er varmt. Først og fremst skal jeg fortsette på bloggingen og ta den til nye høyder. Gud, det skal bli gøy! Jeg jobber jo mye med bloggen nå, men når jeg er ferdig på skolen og har bloggingen som fulltidsjobb kommer jeg til å putte enda mer effort inn i hvert eneste innlegg. I tillegg vil jeg reise mye, slik at jeg kan ta inspobilder under palmetrær til dere. Ellers har jeg en del andre ting jeg har lyst å gjøre ved siden av, men det er ikke bestemt enda. Om jeg fortsatt er signert med modellbyråene mine kan det jo hende jeg jobber som modell i større grad. Ooog så holder jeg og broren min på med planlegging av noe sykt kult. Hadde vært rått om det gikk i boks! Jeg kan ikke fortelle dere helt enda, men tro meg, dere vil like det. Ja forresten, jeg og Håkon skal mest sannsynlig bo sammen! Det hadde vært det absolutt beste, for vi kjenner hverandre godt ettersom vi har bodd i samme hus i 16 år. LA FRIÅRET STARTE!!! Jeg er faen meg klar som et egg!!! Håper dere også er det :)

Har du fortsatt den piercingen i brusken fra 2011? Har ikke sett den på bilder.
Jeg måtte ta ut alle hullene i ørene mine når jeg var på fotoshoot i vår, og hullet grodde med en gang. Blææh... Nå har jeg bare 3 hull i ørene til sammen.

Har du noen gang opplevd sjalusi på grunn av bloggen din?
Haha. Ja. Og det er supermorro, lol.

Hva er ditt favorittmåltid?
Lett. Frokost. Det er uten tvil det beste måltidet i løpet av dagen! Jeg er helt avhengig av å starte dagen med en god og næringsrik frokost, ellers blir ikke dagen optimal for min del. Jeg liker også å sette av ekstra tid om morgenen slik at jeg kan nyte frokosten mens jeg leser blogger. Haha, you heard me! Jeg leser mange blogger selv, men finner sjelden tid til det i en travel hverdag, så morgenen er den perfekte stunden for meg å catche up med de siste innleggene på favorittbloggene mine.

Vurderte du noen gang å dra på utveksling 2. året?
Nei. Det virker sinnsykt gøy, men jeg følte ikke for å forlate Norge et helt år. Dessuten er jeg usikker på hvordan det ville vært med bloggingen da, for den krever jo mye tid og det er ikke sikkert at jeg hadde hatt så mye av til overs hvis jeg dro på utveksling. Å bo utenlands for en lengre periode er noe jeg heller vil gjøre etter videregående.

Hvor lenge hadde du kyssesyken? Hvordan var det å være syk?
Jeg får mange meldinger på facebook og mail fra folk som har blitt diagnosert med kyssesyken og som spør meg hvor lenge jeg var syk. Aah, jeg vil liksom ikke svare nesten - for jeg vet hvor jævlig kjipt det er å få beskjed om at kyssesyken som oftest varer flere uker. Det varierer veldig da. Enkelte slipper unna med å ikke engang merke at de har vært syke, mens noen er sengeliggende i flere måneder. Mest normalt tror jeg det er å være sengeliggende et par uker - det var det jeg var. Det er vanskelig å si esakt hvor lenge jeg var syk, men jeg husker i alle fall at jeg var småsyk og slapp i en uke før jeg dro til legen. Det var egentlig helt forferdelig, for jeg kunne ikke fatte hva det var. Jeg var bare sliten og orket ingenting. Dumme meg dro så klart på skolen likevel og prøvde å skyve det unna, men det funket dårlig. Ene dagen jeg kom på skolen hadde øynene mine hovnet opp og jeg så skikkelig rar ut. Husker jeg dro hjem fra skolen og jeg bare lå på sofaen mens jeg kjente smerter fra hele kroppen. 13. juni fikk viste blodprøvene positivt for kyssesyken, og 3. juli dro jeg til Florida på språkreise i fire uker. Mellom disse to datoene var jeg innlagt på sykehus i tre dager og jeg trodde seriøst jeg var døden nær. Men etter intravenøst væske ble jeg mye bedre og 3. juli var jeg så og si "frisk". Følte aldri noe ubehag i løpet av de fire ukene mine i Florida, noe jeg er utrolig glad for. Men ja, det varierer som sagt veldig mye når det kommer til kyssesyken. De fleste er syke i et par uker. Mitt ALLER beste tips er å slappe helt av og ikke stresse. Jeg er en person som må gjøre noe hver dag og hater å gå glipp av ting, men når jeg fikk kyssesyken hadde jeg ikke noe annet valg enn å ta det 110% rolig. Jeg lå stort sett i senga de ukene jeg var syk. Og trening og alkohol? Det må man hvertfall legge på hylla. Helsen skal man ikke gamble med.

Til dere som har kyssesyken; god bedring! Slapp av og hold postiviteten oppe (det er utrolig viktig), så blir dere nok friske snart skal dere se.

Spørsmål til neste gang? Skrik ut! Forresten, tenk at vi er kommet til hele 79 ukens spørsmål-innlegg.. Haha! Det er villt!

this dressDress Kouture

Elsker denne kjolen! Når jeg så disse bildene gikk det opp for meg at det faktisk ER sommer, haha.....? Jeg er den typen som går og lengter etter sommer hele året, og når den først er her går det faktisk ikke opp for meg. Dette svære treet bak huset våres definerer liksom når det er sommer, for jeg tar ofte bilder her - og når det blir bokeh i bakgrunnen betyr det at sommeren har ankommet. Jeg føler ikke det er lenge siden treet var helt fri for blader, liksom. Snart er vel høsten her, så denne tiden sørger jeg for å nyte mest mulig.

// I love this dress! When I saw these pictures I realized it IS summer...? I always long for summer, but when summer is here I don't really think about it, haha. We have this big tree behind our house and take a lot of pictures there - and when tree makes bokeh it means summer is here. I guess the leaves will be gone any time, so we have to enjoy summer while it is here!

london here we come

I fjor sommer var jeg og Veronika på vårt første eventyr sammen, til Florida, og jeg husker vi satt på rommet vårt og pratet om at vi måtte reise sammen hver sommer. Vel,  nå er jeg og Veronika klare for å ta fatt på sommerens første eventyr. London, be ready! Vi kjører til flyplassen nå om noen få strakser. Jeg er SÅ klar!! Som dere vet skal vi på en festival i London for EF-studenter som heter Summeranza, og jeg reiser som blogger sammen med EF. Samme greie som i fjor, da jeg var i Florida. Med andre ord; dere blir selvfølgelig med meg i kofferten! Mac'en er med, kameraet er med, og jeg er superklar for å oppdatere dere under min første tur til London noensinne. Er det ikke helt utrolig at jeg IKKE har vært i London før? Dette blir så bra!!

// London here we come! Me and Veronika are on our way to the airport now. We're heading to Oslo, then... LONDON! Can't believe I haven't been there before? Well, this is going to be awesome! As you know we're going to Summeranza festival with EF. I'm travelling as a blogger with EF, so I'm going to update my blog every day. Yaaaas! See ya in London!

bytur og reker

Heia! I dag dro jeg og Veronika til byen etter frokosten og resten av gårsdagens film var ferdig. Der møtte vi både Guro, Synnøve og Pål. Det var så utrolig koselig! SE på dette bildet. Herregud, det burde ikke gå an jo. Kjenner jeg begynner å grue meg til han reiser nå :-(

Ellers har jeg pyntet meg med ny kjole i dag! Med Jofama by Kristine Ullebø i brun. 

Etter en tur i byen dro vi hjem til meg og fikk servert reker av mamsen. Det er kjempelenge siden jeg har spist nå!! Så nå sitter jeg, Veronika og Guro på kjøkkenet og er stappmette, haha.


Mmm! Nå burde jeg egentlig starte å pakke, jeg har ikke funnet frem kofferten enda. Vi drar i morgen tidlig liksom, haha!

// What a beautiful day! I went to town with Veronika, and we met Guro, Synnøve and Pål. After a while we went home to me and ate shrimps. Reminds me of summer! But I have to hurry now because I haven't started to pack my bag and we're leaving to London TOMORROW haha. See you soon!

du suger i engelsk

Heisann! I dag har jeg vært med Veronika og Guro hele dagen. Vi har gått litt i byen, jeg fikk blant annet kjøpt meg en kjempesøt kjole som jeg skal ha med meg til London, og så har vi vært hjemme hos meg og spist taco og farget hår. Ikke mitt da - Guro sitt. Vi stripet det lysere, og det fristet skikkelig å stripe det selv for å få litt spill i håret mitt, men jeg orker liksom ikke å komme inn i den onde sirkelen hvor man må dra til frisøren hver 3. uke og farge håret.

Og forresten, til dere som stadig kommenterer engelsken min. Helt ærlig, jeg driter i om engelsken min ikke er så spesielt bra i innleggene. Haha. Vet dere hvorfor jeg oversetter innleggene mine? Fordi jeg har rundt FIRE TUSEN utenlandske lesere som ikke forstår en eneste ting av det jeg skriver på norsk, og jeg har fått SÅ mange positive tilbakemeldinger fra de etter at jeg startet å skrive på engelsk. Om setningsstrukturen eller gramatikken er dårlig her og der spiller vel ingen rolle når det eneste poenget er at de skal forstå hva innleggene handler om? Jeg synes forresten det er veldig morsomt at det er kun dere norske som henger seg opp i feil i den engelske teksten min. Jeg mener, hvorfor leser dere den engelske teksten? Nå høres jeg sikkert fæl og kjip ut for dere, men haha, enkelte av dere må virkelig bare roe dere ned. Leser dere bloggen min for å finne feil eller leser dere den fordi dere faktisk liker den liksom....?! Om det å skrive "made taco" er feil så tror jeg likevel at leserne mine forstår at jeg laget taco. Og ja, jeg fikk 6 på både tentamen og eksamen på ungdomsskolen, og 5 på videregående - men når jeg har tentamen eller eksamen har jeg en hel skoledag på å skrive og finpusse teksten min. Å komme her og fortelle meg at jeg ikke fortjente karakterene mine bare fordi jeg ikke har lagt så sinnsykt mye energi i de engelske sammendragene i SLUTTEN av blogginnleggene mine blir bare feil, og det har dere absolutt ingen rett til. Dere vet ingenting om hva jeg leverte på tentamen og eksamen. Jeg gidder ikke bruke 6-7 timer på å finpusse det engelske sammendraget i blogginnleggene mine, ferdig med den saken. De engelske leserne mine er fornøyd og det var derfor jeg begynte med oversettingen :-)// Hello! I went to town with Guro and Veronika today, nothing else to do when it's raining outside haha. I bought a beautiful dress that i'm going to wear in London this week, can't wait to show you! After being in town for a while we made taco at my house and then we bleached Guro's hair. I want to do something with my hair too but I like to keep it natural. I don't want to go to the hairdresser every third week ;P

barbecue night

Hey og god morgen fra meg og Veronika! Nå har vi nettopp spist frokost og fikset oss, klar for en ny dag i Førde. Har allerede vist henne litt rundt her og hun synes faktisk det var fint her!! Haha, ikke værst med tanke på at Førde ble kåret til verdens styggeste by på slutten av 1900-tallet. Det har kommet seg veldig da, det kan jeg ærlig si! Faktiiiiisk, når jeg tenker over det, så kommer jeg til å savne denne byen når jeg flytter herfra om et år. Trives jo utrolig godt her!

I går ble familiene til meg og Vero kjent (wohooo), og mens de satt på verandaen og pratet tok jeg og Vero turen til Lina sammen med en del av jentene. Vi gikk til en støl som tok rundt 30 minutter, og så dro vi hjem til Lina og grillet. Plassen hun bor på er så sykt idyllisk, jeg mener, sjekk utsikten under her. Dødskoselig! Så da ble det grilling og jentesnakk hele kvelden. Dødsmorro å catche up siden sist, praten gikk i ett som vanlig. Disse jentene ♥ ♥

Lina griller mens jeg står ved siden av og poserer... Teit Kriss

Representing Masterchef Lina

// Good morning from me and Veronika! We just ate breakfast and did our makeup - ready for a new week in my hometown! So much fun showing Veronica around here. Did you know my town was named the ugliest town in Norway some years ago? Haha, crazy. But I think it's a lot prettier here now! Yesterday we had a barbecue night with some of the girls. We went hiking and then we made food at Lina's place. So cosy!! I really love these girls. 

en av fordelene med sommeren

Annonse

Halla ladies! Alt er bra med sommeren har jeg funnet ut. Livet generelt er bedre når sola skinner og vi har skolefri. Altså, kan det ikke bare være sommer for alltid?! En av fordelene er at det blant annet er mye salg ute og går. Blant annet på Coverbrands! De kjører nemlig en sommerkampanje nå hvor de har plukket ut hele 1500 produkter som de har satt opp til 80% rabatt på. Dette liker vi jenter, eller hva? Sminke er så kjipt å bruke penger på (det kan i hvert fall jeg skrive under på, som har et helt enorm forbruk av eyeliner og mascara), så for meg gjelder det å utnytte muligheten mens det er salg. Tipper at en del av dere har fått feriepenger denne sommeren? Vel, da skader det ikke å unne seg selv litt luksus!Ciaté Caviar Manicure Set - en neglelakk litt utenom det vanlige. Her fester man perlene på neglelakken, og det ser sååå søtt ut. Dere ser resultatet på meg på bildene over! Barry M Eyeshadow and Blush Set - Øyeskygge-paletter er ofte litt dyre, så å benytte seg av salgene er ingen dum idé. Jeg har ikke prøvd denne, men synes den fargene ser utrolig fine ut. Litt øyeskygge hever sminkelooken betraktelig, skulle virkelig ønske jeg var flinkere til å legge det. Blender Face Brush - En utrolig deilig kost som jeg har brukt i månedsvis til å legge finish powder. Tangle Teezer - Hårbørsten jeg har brukt siden 2012-ish. Finner rett og slett ikke en bedre en! Denne river ut svært lite hår i forhold til andre børster, og den lugger heller ikke. Glitter Glaze - Dette er "rennende" øyeskygger! Husker jeg brukte disse utrolig mye før, fargene er helt nydelige. BLAX hårstrikk - fav hårstrikk of all time. Disse lugger ikke, river ikke med seg hår og synes nesten ikke i håret. E.l.s.k.e.r dem. Jeg har klart å rote bort alle mine, så jeg må få rumpa i gir og bestille meg noen nye.

enda mer bading

Her er bilder fra da søskenflokken bestemte seg for å bade i går! Sola var på vei ned og det var skikkelig idyllisk. Den dagen jeg får meg kjæreste skal jeg ta han med meg hit og bade til langt på natt, haha tnåå. SE på Ingeborg, da! Herlighet så skjønn. Hun er kanskje den største badeelskeren jeg vet om, og det tror jeg dere skjønner utifra bildet?

Her skulle jeg da ta et inspobilde med de nye tatoveringene mine, men så innså jeg hvor stor forskjell det ble mellom føttene og beina mine med tanke på brunfargen...?! Men frykt ikke folkens, det er bare på bildet - selv om det ser ut som om jeg har bomma kraftig på selvbruningen. Hvis dere ser på bildet av Ingeborg så skjedde det samme med henne. Aner ikke hvorfor haha, jaja!

Her ser dere Håkon og Erlend som er kommet godt i siget med badinga, haha. Se så idyllisk!

// Here you got some pictures from our night swim yesterday! It was me, Ingeborg, Håkon and his boyfriend. So much fun. The water is seriously amazing!

i dag får jeg besøk

Da var søndagen her og det betyr at Veronika kommer! Wohooo! Hun er på vei i bil nå faktisk, tipper hun er her om et par timer. Da får foreldrene våres møttes og - mamma går rundt og stresser med hva hun skal lage til gjestene, haha. Standard :-)I dag startet jeg dagen med en joggetur på fjellet, men først måtte jeg ha litt mat i magen. Jeg har funnet ut at jeg må ha frokost før morgentreningen hvis jeg skal klare å yte mest mulig, men for å unngå hold spiste jeg heller noe enkelt. Det ble vaniljekesam med hermetisert fersken og jordbærsyltetøy. Utrolig godt, og ikke minst forfriskende i varmen! Så nå har jeg fått dusjet og stelt meg etter en svett joggetur. Tror aldri jeg har svettet så mye før, haha. Sunblocken jeg hadde smurt meg med i ansiktet bare rant bort, jeg kunne se solkremen på bakken. Enten var treningturen sinnsykt bra eller så var det bare varmen som hadde skylden. Deilig var det uansett.Noen bilder fra byen her om dagen. Nå skal jeg rydde rommet før besøket kommer. Tenk at vi drar til London om tre dager!! Jeg gleder meg så sinnsykt til å sette foten i et annet land nå, føler det er en stund siden sist.

// Sunday is here and Vero is coming! She's actually on her way right now, so I guess she will be her in some hours. Our parents will meet for the first time and my mom is stressing around as usual haha - she wants to make something good for the guests.

I started this day with a bowl with yoghurt, strawberry jam and peaches, and then I went for a workout. It was so hot, all of the sunscreen in my face disappeared haha. But it was amazing to start the day with a killer workout!! Now I have to clean my room before Veronika is coming. We're leaving to London on wednesday, wieee!! I can't wait to visit a new country!

white bustier

Nå er jeg supersliten etter en lang dag! Sola har skint som bare det og jeg har vært ute av døra helt siden klokka 12. Først møtte jeg Guro og vandret litt rundt i byen før vi holdt på å falle om av heteslag (serr....). Senere fant jeg ut at HEY, hva med å ta seg en dukkert? Jeg dro hjem og hentet badeklær, plukket opp Pål og dro rett til kulpen. Det kjentes ut som om vi var i syden omtrent, og jeg tuller ikke! Etter litt plasking fant vi oss en fin plass i parken hvor vi spiste vannmelon og pratet om livet. Om akkurat en måned drar han til LA på utveksling, herregud, tenk det a!

For å avslutte dagen tok jeg, Håkon, kjæresten og Ingeborg oss en tur i kulpen for et aldri så lite kveldsbad. Jeg føler meg så friiii når jeg bader! Haha, mulig jeg høres teit ut, men jeg mener det.Shorts Batoko, jacket BIK BOK, shoes HERE (adlink)buster Runwaydreamz (Kouture)

// This has been a long day! The sun has been shining all day and I've hanged out with friends since I woke up. First I met Guro and we went to town together. Is was so hot, we weren't able to do anything haha! Then I found out that HEY, I want to go for a swim! So I changed my clothes into a bikini and then I picked up Pål. We took a swim and then we found a beautiful place by the river where we ate watermelon and talked about life for hours. There's only 1 month left before he's going to LA for exchange. Crazy!

The day ended perfect, me, Håkon, his boyfriend and Ingeborg went for a night swim. I feel so free when I swim haha, it might sound crazy but I really mean it. Summer vibes as fuck!

the sun makes me happy

Sneak peak, I'll show you the whole outfit later today!

Sommeren er her! I dag skinner sola som bare det, så jeg ser meg rett og slett nødt til å ta på meg skoene, pakke med meg kameraet i veska og komme meg til byen. Det er folkefestival i Førde denne uka, så det skjer mye spennende nå om dagene. Mye folk i byen og, skikkelig koselig :-) Vi sees senere i dag!

// Finally summer has arrived for real in Norway!!! The sun is shining so I'm on my way to town now. There's a festival going on in my town this week, so there's a lot of exciting things happening and there's also a ton of people everywhere. Haha, I love it :-) See you later today!

fruitilicous

Halla! Når bloggingen blir så sen er jeg usikker på om jeg bare burde avvente til neste morgen, eller om folk liker å lese blogger så sent...? Let me know! I dag har jeg vært med familien hele dagen, noe som har vært kjempekoselig. Har det såå bra med mi familia! Jeg fikk laget vannmelon-frukt-tinge jeg har maset mamma hull i hodet på, og så har vi grillet. Det ble plutselig skikkelig mørke skyer og veldig kjølig når vi skulle sette oss, men med en fleece-jakke og pledd gikk det helt fint. Etter middagen satte vi opp badminton-nett i hagen og spilte det en liten stund, før vi dro bort til volleyball-banen i nabolaget og fortsatte spillingen der. Skikkelig sommerfølelse, jo!Haha, pappa.... "Er det dette datteren min tjener penger på???" tenker han sikkert :')

// Hey! I don't know if you like to read post late in the evenings or if I should just wait to tomorrow with these late posts? Let me know! I've spent this day with my family, so cosy. I made this watermelon-fruit-thing, and then we had barbecue. After that we played badminton and volleyball. It's SUMMER! Officially!

night swim

God fredagsmorgen! Klokka er halv tolv og jeg har allerede unnagjort dagens treningsøkt. Jeg tok meg en deilig joggetur på fjellet, og ja, man skulle kanskje ikke tro at en joggetur er deilig, men den veien jeg løper på er bare helt heeeerlig. Altså, når jeg kommer på toppen har jeg den utsikten med den fineste naturen du kan tenke deg. Så nå er endorfinene satt i gang og jeg kjenner jeg er klar og opplagt for denne fredagen! Først tenkte jeg å vise dere noen bilder fra kvelden i går. Jeg satt hjemme og tenkte bare "faen, skal vi virkelig bade?" for vi hadde nemlig avtalt det tidligere på dagen. Det føltes ikke så fristende når jeg var hjemme, men jeg hater å trekke meg på ting så jeg hoppet i bilen, plukket opp Guro og Synnøve og så tok vi turen til en kulp her i Førde. I forrige uke var det skikkelig kaldt det, men herregud, det var nesten VARMT der nå! For første gang kunne jeg ligge ute i vannet og plaske liksom. Jeg har alltid vært en badenymfe og i går kom det virkelig frem, haha. Til dere som bor i Førde så anbefaler jeg dere absolutt å bade i kulpen på Halbrend, fy søren så deilig!! :)

Nå skal jeg ut i veien og ta noen bilder, ser ut til at det er bra fotovær i dag, haha! Senere i dag får vi familie på besøk, så da skal vi grille. Ettersom jeg elsker å planlegge og dille litt ekstra har jeg sagt ja til å hjelpe mamma litt, så nå er hun på butikken og kjøper inn mat og massevis av frukt. Har tenkt å lage vannmelon fyllt med frukt, det er sååå delikat.

// Good morning! I've already finished today's workout. I went to a mountain and the view on the top is seriously amazing. I'm so blessed to live in such a beautiful nature. Now I'm super happy and ready to kick ass this day! I want to show you some pictures from last night. I had planned to go for a night swim with Guro av Synnøve, and even though it didn't tempt me in the beginning, I'm so glad we did it. The water wasn't cold AT ALL!!! We stayed in the water for a long time, I didn't freeze at all.

Now I'm on my way out to take some pictures, looks like the weather is great for photographing today. Later we'll have barbeque-party on our terrace with some relatives. I love to decorate so I asked my mom to buy loads with fruit - I'm going to make a watermelon filled with fruit. I'll show you pictures of course!

all white

Hei! Da var jeg hjemme. Jeg har vært ute i omtrent hele dagen. Lå på verandaen i timesvis og grillet, før jeg fikset meg og dro til byen Guro og Synnøve. Vi kjøpte mat og satte oss i parken som vanlig, hvor vi hørte på musikk og solet oss. Dere er sikkert lei av sommermaset mitt nå...? Haha! Men det eeeer så deilig, og dagene er rett og slett bare idylliske. Jeg blir aldri mett på sommer.

Jeg kjøpte meg en ny bluse i går. Det er denne vakre saken her! Jeg drar jo til London på festival i neste uke, og jeg begynner å stresse litt med outfits allerede. Føler jeg må gå til innkjøp av litt festival-ish klær, så her er en liten begynnelse.Shoes HERE (adlink), top H&M

// Hi! Today has been a great day with a lot of sun. I've been laying on our terrace for hours and tanning. I also met Guro and Synnøve in town - we bought some snacks and hanged out in the park while we were listening to music. I guess you're tired of reading about summer and all that stuff now...? Haha! But I love summer, and the last weeks has been so freaking nice.

I bought this blouse yesterday, by the way. Loving it! I'm going to London next week for a festival, so I'm a bit stressed when it comes to outfits. I need more festival clothes!

sleeping on the beach

Det gjelder å utnytte finværet mens vi enda har det her på Vestlandet. Så etter gårsdagens siste innlegg var postet i går laget vi nistepakker og stappet bilen full av masse dyner og teltet våres. Jeg har hatt lyst å sove i telt i så altfor lang tid nå, haha! So this was the day. Vi satte på sommermusikk og kjørte i solnedgangen helt til vi fant en fin strand som vi bestemte oss for å sove på. Så da ble det kortspill i et par timer før vi sovnet til denne fine utsikten!

*Hjerter i øynene*

Og i dag nøt vi en deilig frokost i morgensola. Jeg var sikker på at vi kom til å våkne grytidlig, for det er så standard når man er på telttur, men vi sov faktisk helt til halv ti. Deilig!

Nå er jeg nydusjet, og mest sannsynlig 15 myggstikk rikere. Myggen elsker meg, eller så har jeg en eller annen form for myggallergi. Er sååå plaget med disse idiotene! Jaja.

// We slept on the beach yesterday! So much fun. I've always wanted to sleep in a tent, and the weather was so nice yesterday so we decided to just do it. How beautiful isn't this view? We played cards until we fell asleep and then we had a delicious breakfast this morning. Lovely.

those summer days

Norge er så ufattelig fint når det er fint vær! Synd solskinnsdagene er så sjeldne. I går dro jeg og Guro hjem til meg og vi laget hjemmelaget vårruller - det anbefales virkelig om dere har lyst å teste noe nytt. Vi betalte bare 60 kroner hver for alle ingredisene til sammen - mye billigere enn å dra ut å spise for 200-lappen! Ikke var det vanskelig heller. Etter å ha spist vellykkede vårruller så vi en skrekkfilm, og i dag har vi bare vært ute hele dagen. Jeg blir så sabla glad av denne sola!!! Altså, gi meg mer!

Vi kjøpte gummibåt i byen i sted og har allerede tatt oss en liten prøvetur i elva. Nå er vi hjemme hos meg for å fylle magen og batteriene på mobilene - vi skal straks ut igjen og ta en aldri så liten raftetur. Haha, det er såå gøy! Spesielt når det er litt strøm og man får litt sånn "velter jeg uti nå???"-følelse.

 

//  Norway is so incredible beautiful when the summer finally arrives. Yesterday me and Guro had a sleepover at my house, and then we made homemade spring rolls. So good!! And so easy! We only payed 60 NOK each, that's a lot cheaper than buying food at a restaurant. Today we've been in town all day, just chilling and enjoying life. Give me more of this!

We actually bought a rubber boat today! Haha, we are planning to do some rafting afterwards. It's so freaking fun! Especially when there's a little bit of waves ;P

dette visste dere ikke om meg

- Jeg MÅ sminke meg med hestehale. Aner ikke hvorfor i grunn, men å sminke seg med løst hår går bare ikke.

- Når jeg kjører til skolen har jeg alltid musikk i bilen (aaaah som jeg elsker å starte morgenen med allsang i Opelen!!), men når jeg har komt frem til parkeringen, som da er 15 meter unna inngangen til skolen, så tar jeg headsettet på og fortsetter musikken der. Altså, det er snakk om 30 sekunder fra bilen til klasserommet mitt, men jeg bare må ha muskk på meg hele tiden. Dessuten gjør det morgenen min mye bedre når jeg kommer inn på skolen med partymusikk på full guffe på ørene mine.

- Når jeg blir sur begynner jeg å gråte.

- Jeg prater i telefon hver eneste dag, gjerne opp til flere timer. Det er seriøst noe av det koseligste jeg vet om! Ringer gjerne bare for å spør hva en venn styrer med. Det er så chiiiiill.

- I løpet av mitt 18 år gamle liv har jeg sovet alene hjemme en gang, og det var nå i påska. Jeg trives ekstremt godt i eget selskap, men om natten takler jeg bare ikke å være den eneste i huset. Så de gangene familien er bortreist får jeg alltid en venninne til å sove hos meg.

- Jeg blir utrolig fort kjent med folk. Altså, jeg kan gå fra å være bekjent til å være nær venn med en person på noen få dager eller uker. Det er et av mine personlighetstrekk jeg liker aller best.

- Jeg husker alt når jeg drikker, får aldri hukommelsestap liksom. Det er som regel jeg som er den personen som må fortelle vennene mine dagen etterpå hva som skjedde på festen, haha.

- Jeg snakker sinnsykt høyt!!! Alle klager på meg, lol. Har nok arvet det av mamma, hun både prater og ler SINNSYKT høyt.

- Det er en gang i hele mitt liv at jeg har vært flau over å spise mye, og det var den gangen jeg skulle på en fotoshoot utenlands med en gjeng bloggere og vi skulle spise hotellfrokost sammen før shooten. Jeg elsker hotellfrokost over alt på jord og utnytter muligheten hver eneste gang, så jeg brukte selvfølgelig lang tid rundt frokostbufféet og kom tilbake på bordet med mat stablet i høyden på fatet mitt, mens de andre modellene satt med et fuckings egg og litt grønnsaker hver. Både stylistene, fotografene og en bunch av modeller var der, og jeg vet ikke hvorfor, men hele situasjone var bare så sinnsykt klein??? Alle glodde på fatet mitt og det ble helt stille, haha. Jeg følte meg uprofesjonell av en eller annen TEIT grunn, men det burde jeg jo absolutt ikke føle. Nei as, de får kose seg med egget sitt.

- Jeg synes Jarlsberg er sååå mye bedre enn Norvegia! Nesten alle jeg kjenner er uenig...?

- Hvis jeg skal sminke øynene mine, så bruker jeg alltid eyeliner. Jeg bruker aldri bare mascara, liksom. Så om jeg har dårlig tid dropper jeg bare øyesminken, for jeg må ha mascara og eyeliner. Sist gang jeg bare hadde mascara var i 9. klasse, altså 3 år siden.

- Jeg og en venninne har køddet (kremt) med at vi er aseksuelle, fordi blir så sinnsykt sjelden tiltrukket av folk. Det skal så mye til for min del. Men når jeg først blir betatt? Da!! Haha.

- Jeg har skrevet om hverdagen min på nett helt siden jeg gikk i 6. klasse.

Så, nå er jeg spent! Er det noe dere visste fra før av, eller er dette nytt for dere?