videoblogging klokka 2 om natta

 • 31.07.2015
 • KL. 21:36


God kveld, folkens! Jeg siter som sagt med jetlag og jeg sovnet ikke før langt på natt i går, så her ser dere hva det resulterte i. Fikk skikkelig lyst å bare lage en video der jeg pratet om akkurat det jeg følte for :-)lunchin'

 • 31.07.2015
 • KL. 13:58

13:38: God morgen... Jetlag ødelegger døgnrytmen min fullstendig! I dag hadde jeg store planer om å komme meg opp av senga før 10, men nå sitter jeg her da, halv to, og spiser frokost. Får helt panikk når jeg våkner så seint, føler liksom at hele dagen går i vasken. Men men! I går dro familien på hytta, men jeg, Håkon og Erlend (kjæresten) ble igjen her hjemme. Så da dro vi på butikken og handlet 10 brus og chillet på kjøkkenet til langt på natt med hver sin data. Ferie, ass! I dag har jeg planer om å rydde ut av kofferten og kanskje lage innkjøpsvideo om jeg får tid.... MANGE av dere ønsker det tydeligvis, men jeg har jo ikke akkurat shoppet så mye, så...? En video kan jeg nok klare å få til uansett, jeg oppdaterer dere i alle fall på det. Skal gjøre det så fort jeg får tid! :-)

// 13:38: Good morning... Jet lag is killing my sleeping routine! I planned to get up from bed before 10 today, but here I am, eating breakfast at 2. I always panic when I sleep until too late, it feels like the whole day is destroyed. Well, nothing to do about it now. Yesterday my family went to our cabin, but me, Håkon and Erlend (his boyfriend) stayed at home, so we went to the grocery store to buy 10 bottles of soda and then we were staying at the kitchen the whole evening with our laptops. Gotta love vacation! My plan today is to clean my suitcase and maybe make a NYC haul video if I find time for it... A LOT of you wanted me to make it, but I haven't bought that much really... so? Well, sure I can make a video anyway. I'll update you :-)

Nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra NYC! Det var helt crazy varmt hver eneste dag, så det å sette seg ned i skyggen med en god lunsj og en iskald brus på boks var bare helt herlig. Vi fant et sted hvor det var mange koselige matboder, hvor de solgte alt fra amerikansk til mexicansk mat, så vi kjøpte en burrito og en salat som vi delte. Har jeg sagt at jeg har fått dilla på mozzarella-ost i det siste? Mmm! Det er så godt!

// Now I'm going to show you some pictures from NYC! It was crazy hot all day long, so when we found a market in the shadow where we had mexican burritos, salad and an ice-cold Coke. I've been eating a lot of mozzarella lately, it's SO good!

Dress from Shein, direct link HERE
new hair style

 • 30.07.2015
 • KL. 16:39

Noe av det første byrået sa til meg når jeg kom: "Ja, vi fikser en frisørtime til deg i morgen."

Well, haha.. Det var på tide! Jeg ble sendt til en skikkelig koselig frisør hvor jeg i grunn bare ble stusset. Jeg trodde jo de hadde tenkt å klippe halve håret mitt, men jeg slapp det for denne gang. Ser ikke bort ifra at jeg må klippe mer i fremtiden, men enn så lenge får jeg ha det slik.Slik ble resultatet. Det er ikke store forskjellen, men her har jeg midtskill og helt naturlig hår i tillegg. Hva synes dere? Jeg liker det! Har så vidt rørt rettetanga i løpet av oppholdet mitt, og nå skjønner jeg hvorfor mamma alltid har sagt at jeg burde la håret mitt være slik det er. Det ser jo så mye mer livlig ut :-) Midtskill er også noe jeg har fått sansen for i det siste - synes dere jeg kler det?

// One of the first things the agency said to me when I met them: "I'll set up an hair appointment for you tomorrow." My ends were totally broken so that was on time! They didn't cut that much, they just trimmed it, but I love the result. It's so much more healthier now. I guess I have to cut more in the future if I want to work as a model, but that's alright.

My hair is parted in the middle in these pictures, and I haven't straightened it either, so it's completely natural. What do you think? I like it!
definitivt ikke min siste gang

 • 30.07.2015
 • KL. 14:12

Hei fra meg! Nå er det virkelig lenge siden sist oppdatering, og det skyldes den lange reisen hjem fra USA + jetlag. For jeg våknet NÅ... Det kan nok skyldes at jeg nesten ikke hadde sovet på to døgn. Men herregud, det er deilig å være hjemme i Norge! Og jeg ser det er mange som lurer på hvorfor jeg dro etter 10 dager: Planen var i utgangspunktet at jeg kun skulle være der i en uke sammen med mamma, men jeg bestilte fleksibel billett slik at jeg kunne endre den om det skulle skje mye uka etter. Det ble MYE kluss med billetten og jeg fikk plutselig ikke lov å endre den, så når jeg var igjen alene i NYC stod jeg plutselig uten billett hjem igjen. Mamma brukte mange timer på å prate med flyselskapet, for vi var lite keen på å betale 9000 på ny returbillett, og etter mange telefonsamtaler fant flyselskapet en flybillett til meg tirsdags kveld, og det var det eneste de kunne tilby meg. Fusion hadde heller ingen bestemte planer for meg denne uka, ettersom jeg fikk unnagjort både digitals + 3 test shoots + flere møter de første syv dagene, så da så jeg ikke noen grunn til å bli alene i New York i fem dager til alene og uten noe håndfast på agandaen. Så det var grunnen, ikke noe mer dramatisk enn som så :-)

Jeg føler jeg reiste hjem i går, men det er jo faktisk to dager siden... For en lang reise! Jeg som alltid sovner på flyet greide selvfølgelig ikke å sove et eneste sekund, så da ble jeg sittende og se Modern Family i timesvis, haha. For en hysterisk morsom serie. Det var så ufattelig deilig å komme hjem! Her var det fullt hus, og det var sykt mye å catche up med. Kom inn på kjøkkenet hvor hele familien hang og mamma som stod og kuttet opp grønsaker til taco. Så da ble det norsk middag og masse prating og latter. Team Ullebø ♥ ♥

// Hello from me! It's been a long time since my last update, and that's because I had a long flight from US to Norway. And jetlag.. I woke up NOW. That's probably because I hadn't slept for 48 hours. But oh my good, it feels good to be back in Norway! And if you're wondering why I left after 10 days: I bought and flexible flight ticket back home, but we had so much problems when we tried to change the ticket, so the airline offered me a ticket Tuesday and nothing else, so if I didn't say yes to that I would've had to buy a NEW ticket again, and the prices are crazy high this week, the minimum is 8000 NOK. So I did a lot last week, I had 3 test shoots, digitals and meetings/castings, so I finished everything kind of. That's why I left now and not on Saturday :-)

Feels like I left yesterday, but it's actually two days ago... What a long trip! I always manage to sleep on the flight but not this time, so I was watching Modern Family for 7 hours haha. And when I got home mom had prepared taco for the whole family. So much laughter and fun. Team Ullebø ♥ ♥ ♥

Nå kjenner jeg at det skjærer i hjertet mitt å se tilbake på bilder. Det føles plutselig uvirkelig alt jeg har gjort... FOR EN REISE! Dette tror jeg er en av de mest minnerike reisene jeg har vært på. Husker dere dette innlegget jeg skrev for to år siden? Jeg visste at jeg skulle til NYC en dag, men at jeg skulle dra hit i forbindelse med modellyrket... det hadde jeg ALDRI trodd.

// It breaks my heart to look back at these pictures. Suddenly it feels unreal... WHAT A TRIP! This must have been one of the most memorable trips I've done. Do you remember this post that I wrote two years ago? I knew that I was going to NYC some day, but not because of modelling.

Å være på Times Square på kveldstid er faktisk helt magisk. Det føltes som om jeg var i en film!

// Times Square by night was magical. It was like being in a movie!Jeg kjenner det skal bli godt med et par dager hjemme. Neste tirsdag drar jeg jo til København og etter det går det i ett før skolestart, så disse dagene her hjemme trenger jeg virkelig. Nå skal jeg finne hvilepulsen, jobbe, møte venner, se bebbien til Ems (!!!) og si farvel til Pål som drar til LA for et helt år om et par dager.

Håper dere likte bloggingen i New York - det virket i alle fall som det. Det er rett og slett en fryd å blogge for dere! For en herlig gjeng dere er, og herlighet så mye motivasjon dere gir meg. Det blir definitivt ikke min siste gang denne magiske byen! Jeg har nemlig fått øynene opp for å flytte hit, hihi. Nå tenker jeg både i sammenheng med bloggen, utdanning og modellkarriere. Aaah! Jeg forteller dere mer om den tanken senere!

// I'm going to Copenhagen next Tuesday, and after that I got plans until school starts again, so it will be nice to catch up at home for a couple of days. I'm going to meet friends, see Emma's baby (!!!) and say goodbye to Pål.

I hope you liked my blogging in New York. You guys are amazing! Do you have any idea how much inspiration you give me? Couldn't be more thankful. Well, this is not my last time in NYC for sure. I actually want to move to this city... But more about that later!
thanks for having me NYC

 • 28.07.2015
 • KL. 19:53

Jeg har hatt de 10 beste dagene i mitt liv!!! TAKK for meg New York, jeg har lært så utrolig mye i løpet av denne reisen. Jeg har superdårlig tid nå, så jeg må bare komme meg avgårde til flyplassen! Snakkes fra Norge sweeties.
forskjellen på en amerikaner og nordmann

 • 28.07.2015
 • KL. 16:17

Dette er min 2. gang i USA og jeg blir stadig sjokkert over hvor vennlige folk er med fremmede her. I Norge stiller man seg på andre siden av busstoppet dersom det står en fremmed der og man sitter for all del ikke med noen på bussen med mindre man må, men her prater man med folk i køen på butikken og man gir kompliment til hverandre på gata. I dag gikk jeg alene i Brooklyn og jeg var på et supermarked for å kjøpe mat til leiligheten da jeg plutselig la merke til en jente som stirret litt på meg mens hun gikk mot meg. Jeg kjente den der "aaargh hva vil du", helt til hun plutselig bare "your dress is so beautiful!". Det har kanskje skjedd tre ganger i hele mitt liv i Norge, haha. Altså, jeg elsker Norge, men det er bare sykt fascinerende  hvordan man ser så stor forskjell på en nordmann og en amerikaner. Jeg tør faktisk å påstå at jeg er blitt en smule inspirert til å være litt mer vennlig mot fremmede... Det er jo så lite som skal til. Amerikanerene er så flinke til å bygge hverandre opp, og det digger jeg!

Flared jeans Topshop, shirt H&M, bag Alexander Wang, shoes NLY

Nå sitter jeg i leiligheten og er klar for å legge meg etter en slitsom dag. Jeg har kjøpt meg en del mat slik at jeg har til frokost denne uka - og for spesielt interesserte så endte dette opp i handlekurven min: brød, ost, skinke, philadephia-ost, avokado, tomat og minigulrøtter. Brukte skikkelig lang tid på å finne grovbrød og vanlig, HVIT ost, haha....!  Men nå gleder jeg meg til mashed avokado toast til frokost i morgen. Det føles veldig rart å sitte her på rommet i Harlem uten mamma ved siden av meg da, æææ. Det var forresten godt å høre at mange av dere sa at Harlem ikke er et så skummelt område som mange skal ha det til.
noen sjangser må man bare ta

 • 27.07.2015
 • KL. 19:08

Så heldig! Men, har et lite spørsmål. Du deltok for litt siden i dette prosjektet om å finne modeller, uten å tenke på størrelse, høyde etc. Men Abercrombie and Fitch/Hollister er jo kjente for å favortisere tynne , vakre mennesker og sa: It's almost everything. That's why we hire good-looking people in our stores. Because good-looking people attract other good-looking people, and we want to market to cool, good-looking people. We don't market to anyone other than that," - Mike Jeffries, CEO. Det virker bare som om det går litt imot dine moraler å være med på noe slikt. Igjen, dømmer ikke, det er en tøff industri, virker bare som om du går litt imot deg selv.

Hei du! Takk for en kontruktiv tilbakemelding. Jeg er jo signert med BLOGFACES, som er et nyoppstartet modellbyrå i Sverige, hvor intensjonen er å forandre det kroppsfikserte fokuset i modellverdenen. Dette prosjektet synes jeg er et sinnsykt bra tiltak og jeg er helt enig med eieren av byrået; det er teit at vi lever i 2015 og at klientene fortsatt ser på høyden og størrelsen rundt hoftene, lårene og brystet. Selv skulle jeg ønske hvem som helst kunne bli modell - for jeg vet selv at jeg heller ikke er den "ideelle modellen" når det kommer til den ekte modell-verdenen. Selv om jeg kanskje har noenlunde riktig mål på kroppen så har jeg ikke optimal høyde, og huden min kunne også vært bedre. Det er MYE som kunne vært bedre meg meg, og jeg kunne pirket på småting i evigheter. Finere lepper, mer markerte kinnbein, mindre panne, slankere nese... Ja, det er utrolig hvor perfekt alt må være for at man skal lykkes. Husker dere jeg var i Oslo med det svenske byrået mitt i vår og mange av dere møtte opp for å delta på casting? Her traff jeg lesere i i forskjellig aldrer, størrelse, hudfarge og høyde og det var SÅ gøy! Målebåndet var ikke å finne et eneste sted og her kunne hvem som helst melde seg på. Slik burde det jo være, og det er noe jeg står for. 

Men ja, nå er jeg i NYC. Jeg har hatt en drøm om å bli modell i årevis, dere vet jo hvor mye jeg har mast dere hull i hodet om det, haha. Om det er annerledes her? JA. Alle har sagt at denne bransjen er tøff, og det er jeg virkelig enig i. Omtrent alle kroppsdelene mine er blitt målt, jeg har blitt fortalt å gå verken opp eller ned i vekt, håret mitt ble klipt og må la øyenbrynene mine vokse. Jeg har møtt store klienter fra blant annet Paris og Milano og dere aner ikke hvor usikker jeg har vært når de har stirret kroppen og ansiktet mitt i senk når jeg vet at et bra utseende er det eneste de er ute etter - og da det være bra. Haha, det er en syk verden, men jeg VIL prøve dette, jeg kan rett og slett ikke la sjansen gå meg forbi. Da ville jeg angret resten av livet mitt.

Kanskje jeg trosser moralene mine, men da har jeg i alle fall ofret det for min største drøm noensinne. Hvor kjipt hadde det ikke vært om jeg sa nei til NYC og ble sittende hjemme i Førde? "Ja ja, men da trosset jeg i alle fall ikke det jeg sa om at jeg synes det er dumt at modell-industrien er altfor utseendet-fiksert." For ja, jeg forstår absolutt hva du mener. Jeg står fortsatt for det jeg sa, men denne unike sjangsen kunne jeg rett og slett ikke gå glipp av. Om modellverdenen fortsatt er crazy? Uten tvil. Jeg har stor respekt for de som har dette yrket som fulltidsjobb, for det er faktisk ikke så glamorous som alle skal ha det til - leve i en koffert, springe rundt på ulike castings, korte tidsfrister, gnagsår og ikke minst det å bli objektivisert. Haha, nå høres det ut som jeg klager fælt her, men jeg vil bare være helt ærlig. Nå har jeg blogget mye om hvor fantastisk jeg har det her i New York, og da tenkte jeg det var på tide å komme med den litt mindre gøyale delen også.

Haha, herrefred... Så mye tekst dette ble. Jeg hadde ingen planer overhode om at denne innlegget skulle bli så langt. Men nå sitter jeg her alene på rommet mitt i Harlem og det er så lenge siden sist jeg hadde god tid til å blogge, så her har dere resultatet, haha. I dag skal jeg bare slappe av. Ta fatt på mailen, blogge, snakke med venner og lese blogger. Vurderer å ta meg en joggetur i Central Park, men da må det bli iført i Converse, så jeg er litt usikker... Hmm. Har i alle fall lyst på sushi i dag også, så jeg tar nok Subway'en til byen for å kjøpe med meg hjem!


hits