hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dagens antrekk

SKO FRETEX, SKJØRT NA-KD, SKJORTE ZARA

I feel gooooooood today! Det er jo tross alt mandag. Disse bootsene er så altfor, altfor fete. Aldri i livet om jeg hadde synes de hadde vært kule for noen måneder siden, da hadde jeg antageligvis sett på dem og tenkt "kjerringsko". Haha, de er jo litt kjerring-aktig, men man kan jo rocke dem om de styles riktig. Jeg har i alle fall lagt sneakers på hylla for en stund, ass! Føler meg så sykt badass gående rundt i byen med disse, haha.

Nå kommer Fabian på besøk og vi skal ut og spise middag. Skiiiikkelig feriekos i Krisssy's verden om dagen, haha. Vi skal prøve å få til en Førde-tur før ferien er over. Det hadde vært superkoselig å vise Fabian hjembyen min!! Og nå DØR jeg forresten etter å se vennene mine igjen. Nesten sånn at jeg bare bestiller fly hjem i morgen... Haha. Det skal bli godt. Jeg savner naturen. ♥

en bok om sex?!

SÅ mange spør meg om boktips! Jeg har funnet frem lesehesten i meg igjen, og det er helt fantastisk deilig. En kompis av Fabian som vi har hengt mye med den siste tiden har helt sinnsykt mange bøker, så det siste halvåret har jeg fått låne med meg noen bøker her og der etter sene fredagsmiddager på verandaen. Før leste jeg bare skjønnlitterært, men nå har jeg etter hvert funnet gleden i informative bøker. For min del tar det litt lengre tid å lese disse bøkene, for det er så mye kunnskap å ta innover seg, men jeg sitter igjen med så utrolig mye.

Boken jeg leser nå om dagen heter The Heart of Tantric Sex. Den er på engelsk, men utrolig lettlest. En bok om sex?! Æsj?! Visste du at menn tenker på sex hvert tredje minutt, og kvinner hvert sjette? Det er et utrolig tabubelagt tema, men det angår oss alle. Sex er kanskje noe av det mest intime og private som angår oss mennesker, for meg selv inkludert. Men! Jeg har ingenting å lese en bok om det, heller ikke å informere dere.

Boken handler enkelt og greit om hvordan man kan nyte sex på et dypere nivå. Press, traumer, forventninger om orgasme, bilde av hvordan det hele skal være og så videre ødelegger for mange. Utroooolig mange. Boken forteller hvor viktig det er å slappe av, ha trygghet i seg selv og ikke minst være i kontakt med seg selv. Det står skrevet så utrolig vakkert og naturlig, det er absolutt ikke en "tacky" bok. Bare veldig fin :)

Jeg har forresten kjøpt meg en rød blyant til å streke under kule ord jeg kan få bruk for og viktige setninger eller poeng. Husker jeg alltid brukte den metoden før engelsk- og norskeksamen - da leste jeg MANGE bøker og så skrev jeg ned avanserte/nøyaktige/presise/viktige/kule ord som jeg brukte i stilene mine. Sykt nørd, men så utroooolig mye det hjalp meg. 

<3

favoritt-dagen min å våkne på

MONDAY!Halllooooo folkens! For en fin helg jeg har hatt. Jeg har virkelig innsett at dagene blir AKKURAT hva du gjør dem til. I helga har jeg kost meg skikkelig, skikkelig mye. Åh, jeg får nesten frysninger av å tenke på de to siste dagene, haha. I går våknet jeg og hoppet i dusjen før jeg føyk over på lunsj hos Fabian og familien - der ble vi servert ferske bagutter og croissanter med friske jordbær og deilig pålegg. Jeg spiste faktisk vanlig brød for første gang på lenge, og jeg har enda ikke reagert noe som helst på det?! HEAVEN! Jeg håper det vedvarer, for det hadde vært fantastisk. Etterpå føyk jeg i et spennende intervju, og da jeg kom hjem bestilte jeg billetter til Atomic Blonde. Jeg og Fabian kjøpte masse smågodt og sjokolade og dro til Colosseum - mitt favoritt-sted i Oslo å se kino. Åh, for en film! Hovedkarakteren var så SJUKT fet, jeg ble inspirert av måten hun kledde seg på, måten hun pratet på, alt hun gjorde. Haha, så da jeg gikk ut derfra følte jeg meg fylt med helt latterlig mye inspirasjon. Den ene trenchcoaten der må jeg få tak i! Det minner meg på at jeg gleder meg til høst, høye boots og deilige jakker.

Etter filmen gikk jeg og Fabian hjem til meg. Vi tente stearinlys, fylte hvert vår glass med rødvin og leste i hver vår bok. (Den skal jeg fortelle om i neste innlegg!!) Vi hadde ikke på musikk engang, alt vi hørte var lyden av regnet som høljet ned utenfor. Tror faktisk ikke jeg har slappet av så mye på... lenge. Det merket jeg da jeg våknet i dag tidlig. Jeg er fylt med en helt utrolig deilig energi :)

Jeg var nettopp på butikken for å kjøpe meg frokost, og det var skikkelig deilig å se alle menneskene på vei til jobb. Hverdag, kjære hverdag! Jeg elsker deg.

en ny favoritt-restaurant i Oslo!

Okei okei okei! Jeg må fortelle dere om gårsdagens restaurant-opplevelse. Er det én ting jeg virkelig elsker å investere i, så er det gode mat-opplevelser. Har dere hørt om Skur 33? Det hadde ikke jeg heller, før nå nylig. Det er nemlig en italiensk restaurant som ligger ved Akershus Festning. Det var mammaen til Fabian som tipset oss om å dra hit, og hun har virkelig peiling på god mat - så vi fulgte naturligvis tipset hennes og dro hit i går kveld. Til forrett delte vi en Caprese-salat med pesto som smakte helt, helt himmelsk. Med brød, olivenolje og chili-olje til, så klart. Nam!Meg i går! Jeg trives virkelig i den nye sveisen min. Føler jeg ligner veldig på mamma for tiden, synes ikke dere også? :-) 

Det er lenge siden jeg har spist pasta ute, så jeg måtte prøve meg på kongekrabbe-pasta i går! NAM! Den glutenfri var kjempegod :)

Lokalet er superfint - åpent, lyst og moderne i metall-farger. Fikk ikke tatt bilde av det fordi jeg hadde feil kamera-objektiv med meg, men ta turen og sjekk ut om dere er i byen. Det er ikke sponset, selv om jeg gjerne skulle ønske det var det. Haha... Neste gang skal jeg prøve pizzaen deres - den så utrolig god ut!! :-)

bare kristine

God søndagsmorgen fra denne snuppa! Gårsdagen endte med å bli kjempebra, jo. Etter å ha hengt på kafé med litt for mange mennesker og inntrykk dro jeg og Fabian hjem til meg, og sikkert i en time bare lå vi i sofaen og holdt inntil hverandre mens vi pratet om skikkelig fine ting. Plutselig forsvant den lille angsten jeg følte på. Den var helt borte. Så vi dro ut og spiste på en SYKT bra restaurant her i Oslo som jeg aldri har vært på før - jeg skal vise dere bilder i neste innlegg!! Tjooohei, så mange skjulte, fine skatter av spisesteder det er i denne byen. I går hadde jeg en skikkelig "Kristine-lørdag". Jeg tok en kveld helt alene, ryddet HELE leiligheten og stuet masse rot og skrot ned i boden. Dere kan tenke dere det var deilig å våkne i dag, a! Rent sengetrekk, lukten av nyvasket gulv og åpne vinduer som slapp inn lyden av fuglekvitter og lekende barn i bakgården. Før jeg la meg i går laget jeg meg smoothie for 2. gang på samme dag som jeg nøt mens jeg så en dokumentar som jeg skal fortsette på i dag. Hekta på smoothie om dagen, jeg. Min favoritt så langt er: kokosmelk, banan, bringebær og blåbær. Herlig og forfriskende kombo!

Nå skal jeg på lunsj hos familien til Fabian, og så i et intervju med Melk & Honning. Senere får vi se hva dagen bringer, men jeg har på følelsen at dette blir en veldig fiiiin søndag :-)Smask! Xx

angst for å miste de jeg er glad i

Løøøøørdah! For en fin kveld i går. Jeg glemte helt å ta bilder fordi jeg koste meg sånn, men vi hang i alle fall på en terrasse med noen av mine venner og noen av Fabian sine venner. Pina colada og middag med hele Oslo som utsikt fremfor oss. I dag derimot, føler jeg ingenting. Jeg kunne skrevet et blogginnlegg hvor jeg latet som alt var helt topp, for egentlig er det jo det, men jeg blir så utrolig følelsesløs dagen etter alkohol, selv om det ikke er snakk om store mengder engang. Ah, når skal jeg lære tenker jeg. Jeg tror kanskje jeg bare må trappe det helt ned i en periode. Sånn, om jeg vil ha det bedre med meg selv... I det siste har jeg begynt å slite litt med... angst? Angst for å miste. Miste venner, miste de jeg er glad i. Det sitter skikkelig i meg, for jeg har mistet mennesker før som har betydd mye for meg, og jeg er så utrolig redd for at det skal skje igjen. Desto mer glad jeg blir i noen, desto mer angst får jeg. I det siste har det slått meg hvor utrolig heldig og priviligert jeg er, jeg har vokst opp i en fin og trygg familie og har egentlig hatt alle odds for å lykkes. Og det har jeg. Aldri tro at jeg tar noe for gitt. Men så går jeg liksom rundt på tå og er livredd for å tråkke feil. Livredd for å ikke være bra nok, livredd for å gjøre noe galt.

Beklager hvis dette ble negativt. Jeg lover å komme tilbake som den positive, sprudlende Kristine!! Livet er vakkert om dagen, det er bare jeg som overanalyserer, dere vet jo at jeg har en tendens til det. Av og til skulle jeg ønske at jeg var litt enklere, bare. Som coachen min har sagt: følelser er bare tilstander. Og de kan jeg skru av og på akkurat slik jeg vil. Så i dag tenkte jeg å gjøre et lite ekspriment: okey, jeg er nedfor. Humøret og sinnet har jeg mulighet til å styre helt selv. Så, hvor bra kan jeg gjøre denne lørdagen?

Jeg sitter nydusjet på en kafe akkurat nå. Etterpå skal jeg spise pizza, fordi pizza er alltid digg. Det går rykter om at byens beste pizza er å finne på Kunsterens Hus?! Har noen av dere Oslo-beboere innspill på det? Jeg tror til og med den har vunnet en eller annen kåring, faktisk. Heeeeellelujah! I kveld har jeg lyst å gå på kino, fordi jeg er blitt skikkelig kino-menneske. Bare... Kjøpe med meg en smågodt-pose med alle favoritt-bitene mine og nyte livet.

Her kommer noen bilder fra Sørlandet som gjør meg skikkelig glad ♥

Gjør lørdagen fin da, folkens <3

en sommer uten sminke - fordelene det har gitt megNå har jeg gått nesten en hel sommer uten sminke! Jeg tenkte å summere opp de positive følgene det har hatt:

 • Finere hud
  Jeg har, ikke overraskende, fått MYE finere hud. Nå hadde jeg så klart fin hud i utgangspunktet, men det å ikke tette til porene med foundation hver eneste dag har gjort stor forskjell. Huden ser mye mer "levende" ut, om jeg kan si det på den måten? Når jeg fjernet sminke-masken min før så følte jeg meg grå og gusten i huden, nå derimot: jeg har fått fregner av solen, huden gløder mer enn før og hudtonen er blitt jevnere. Dette har så klart hatt en del med å gjøre at jeg har fått sol på meg, men jeg har riktig nok smurt meg med SPF50 hver eneste dag.
 • Jeg føler meg freshere
  Når jeg bruker sminke føler jeg at utseendet forfaller i løpet av dagen, med mindre jeg fresher meg opp underveis. Når jeg går ut døren uten sminke ser jeg lik ut HELE dagen! Jeg ser meg mindre i speilet fordi jeg VET at jeg ser ut akkurat slik jeg gjør, og det er en stor frihet.
 • Jeg bruker mindre tid
  Før "måtte jeg alltid sminke meg først", nå kan jeg løpe ut av døra rett etter å ha dusjet uten å måtte bruke tid på å fikse meg. Det er utrolig, utrolig befriende! Jeg har merket det spesielt med kjæresten min. Før var det alltid jeg som brukte så lang tid når vi skulle møtes fordi jeg MÅTTE sminke meg - det skjer ikke så lenger.
 • Færre begrensinger
  Jeg kan bade - jeg kan sove over hos noen - uten å tenke på "at jeg må fjerne sminken min!". Syyyykt digg!
 • Flere kompliment
  Jeg får kompliment av SÅ mange jeg møter! Aldri før har jeg blitt fortalt at jeg er vakker så mye som når jeg har gått uten sminke. Det er litt kult, synes jeg!

Jeg anbefaler dere virkelig å teste ut!!! ♥ ♥ ♥ Det er så bra for ditt indre OG ytre! Xx

snart halvt-årsdag!Foto: Kilian Munch

Jeg må komme meg på Opera-forestilling igjen! Dette var kanskje en av de fineste kveldene jeg kan huske. På lenge. God morgen, forresten. Det er freeeeedag. Klokka er over ett, sola skinner ute og jeg sitter fortsatt inne i sofaen i undertøyet mens jeg drikker te av alle ting. Vanligvis ville jeg fått panikk fordi det er så fint vær og jeg ikke er ute, men ikke i dag. Jeg skal nemlig ut i Nordmarka etterpå, det er meldt skinnende sol til langt på kveld - JIPPIIIII. Ingenting føles mer riktig enn fjelluft i dag. Gud, det føles som jeg er blitt forelsket på nytt igjen den siste tiden. Kanskje fordi jeg har det bedre med meg selv. Du kan ikke bli elsket før du elsker deg selv sies det, og jeg tror virkelig på det. Har ikke jeg det bra med meg selv har ikke jeg det bra med noen, men de siste ukene, de siste månedene, har det vokst en trygghet i meg som jeg aldri har kjent på før. Nå gleder jeg meg til å ligge på brygga i marka og lese en bok, kjenner jeg. Det mest fantastiske er følelsen når du er et sted med et menneske og AKKURAT der du er med AKKURAT det mennesket er det eneste du trenger i det øyeblikket. Ingen andre steder eller ingen andre mennesker er i hodet ditt, bare det du har fremfor deg betyr noe der og da. Jeg elsker å ha en person man kan gjøre alt med. Det er... unikt. Neste uke har vi faktisk halvt-årsdag! Haha, wow. Tiden løper, nei, den flyr. Selv om det i grunn føles som mye, mye lengre enn et halvt år. Vi har jo faktisk kjent hverandre i et helt år i september. Åh. FOR et år dette har vært!!! Nå pakker jeg sekken og setter meg på Frognerseter-banen med Fabian, kameraet er med så klart ♥

unormalt mye energi

Hey hooo! Hvordan står det til? Siden sist har jeg gjort litt av hvert. I går kjøpte jeg de FETESTE bootsene, altså - de skoene fortjener nesten et eget innlegg. Jeg har blitt skikkelig flink til å finne vintage-skatter, skjønner dere. Det er litt gøy å ha noe nesten ingen andre har. Jeg tittet innom en gjenbruksbutikk på Løkka som jeg ikke oppdaget før nå nylig, og der står de: svarte støvletter i lær med spiss tå og en liten hæl. De SKRIKER til meg. Og gjett om de var min størrelse?! JA!! Sko har aldri vært min greie, før nå. Nå er jeg helt obsessed. Jeg kom hjem og følte meg SÅ babe i de nye støvlettene mine, så babe at jeg til og med gikk med dem inne. Det passet perfekt at jeg og Fabian hadde en date i går kveld, haha. Aldri før har jeg hatt så lyst å danse rundt i gatene!! So that's what I did!

I dag stod vi tidlig opp, spiste en lang frokost uten noe som helst stress. Jeg hadde egentlig 2 møter i dag, inkludert en psykolog-time som jeg faktisk hadde gledet meg veldig til, men alt ble avlyst - så plutselig hadde jeg hele dagen til disposisjon. Deilig! Frem til nå har vi vært rundt i byen, spist saft-is i regnet og kikket i butikker.

Jeg har hatt unormalt mye energi de siste dagene? Hvaaa skjer?! Forelska, mest sannsynlig? Jeg har det i alle fall veldig bra om dagen. Her måtte jeg ta en liten timeout i sofaen i en klesbutikk fordi jeg var så sliten av å hoppe rundt i hyperaktivt humør, haha. Sliten Kriss. Nå er jeg hjemme og slapper av før jeg drar til Julie for filmkveld ♥

jeg drømmer så mye rart for tiden

Jeg drømmer så mye merkelig for tiden. Er det fordi det er sommer og det er varmt? Jeg føler i alle fall det. Det plager meg egentlig ikke, for å være ærlig. I natt drømte jeg at jeg hadde et hull i kjaken min, så man kunne liksom se inn i munnen min. Så hele natten sørget jeg for å ligge på den ene siden slik at jeg ikke lå på hullet, haha. Og så drømte jeg om den nye blyanten min (den røde til høyre på bildet under), den fikk jeg faktisk av Noah, en kompis av Fabian og nå kompis av meg også. Jeg har blitt skikkelig glad i den, og det viste seg også i drømmen min - jeg gikk nemlig rundt og viste den til ALLE. Og så tegnet jeg masse streker med den fremfor disse menneskene, og alle ble fascinerte over hvor bra den var.

Det er overskyet i dag og jeg elsker det. En ro jeg sjelden finner, fant jeg i dag. Først våkner jeg av at Fabian holder rundt meg. Verdens beste følelse. Vinduene på rommet stod på vidt gap og det eneste jeg hørte ute var hvislende blader fra trærne i bakgården. Etter en koselig morgen med kafé-besøk og vintage-titting skiller vi lag og jeg kommer hjem med en følelse av at det er INGENTING som forventes av meg. Og det føler jeg sjelden. Så jeg skrur på favoritt-spillelista mi på Spotify mens jeg begynner å tegne og male. Jeg vet ikke, det å male synes jeg er så innmari personlig, så jeg tør kun å vise disse palmene enn så lenge, haha. Kanskje jeg deler de andre greiene en dag også... Og så diktene mine. Jeg skrev det på bloggen for lenge siden - kanskje noen av dere husker? Jeg skriver dikt. Små, korte dikt som jeg noterer på mobilen. I går skrev jeg de ned i blokken min, og det så mye, mye finere ut.Jeg har fått ny addition; disse kjeksene!! Nammmmm!! Spesielt med ost på! Jeg har mensen akkurat nå og craver snacks ekstra mye, så disse går seriøst ned på høykant.

ny attitude

I går hadde jeg og Julie planer om å henge, og vi hadde ingenting på agendaen utenom å bare være sammen. Så jeg dro til henne for en morgenkaffe, før vi tuslet til byen. Jeg er så og si aldri i Karl Johan lengre. Skru et år tilbake og det var det eneste stedet jeg hang, så og si. Da jeg var her med bestevennene mine på russekro for et og et halvt år siden så: spiste vi middag på Egon på Jernbanetorget, dro ut på Club Skansen og hang på Joe & The Juice i Karl Johan dagen etter. Jeg synes bare det er kjempekoselig å se tilbake på, iiih <3 Lite visste jeg om at Oslo hadde så mye mer å by på. Men i går? I går var det faktisk digg å ta en sandwich på Joe & The Juice midt i den mest folksomme gata i Oslo. Noe av det gøyeste jeg vet er faktisk å være i byen og treffe på kjentfolk - det ER så hyggelig. Det skal faktisk ikke stort mer for å få meg i godt humør!

Jeg gjorde også et nytt innkjøp på Tom Wood-butikken, wooooho. Hvis dere følger meg på Snapchat så har dere kanskje allerede sett hva! (@kristineul) Hver gang jeg kjøper noe "stort" så sørger jeg alltid for at jeg er med noen jeg er glad i mens jeg kjøper det, jeg VET jeg er sær, men på den måten får gjenstanden en mye større verdi for meg. Det blir et minne, og ikke bare noe materialistisk.. ♥

En glad Kristine!

Eeeelsker den nye Levis-buksa mi. Den er vintage, faktisk!

Disse skoene er blitt flittig brukt som dere sikkert skjønner. Føler jeg har en helt annen vibe om dagen nå som stilen min har blitt litt mer... chic? Tripper rundt i disse og føler meg såå elegant, vettu! Til og med attituden min har forandret seg litt, jeg har i alle fall en liten aning om det. Haha. Sykt hva et par sko kan gjøre med deg.

smoothie med 4 ingredienser

THIS IS WHAT YOU NEED: COCONUT MILK, BLUEBERRIES, RASPBERRIES AND BANANAS

Åh gud, dette var akkurat det jeg trengte her om dagen da jeg var litt for klein etter en gøyal kveld dagen før. Jeg sier det før og jeg sier det igjen, jeg hater alkohol og jeg hater at jeg utsetter meg selv for det. Er det flere som synes det er vanskelig å finne en fin balanse nå som det er sommer og det skjer noe hele tiden med venner? Jeg blir hele tiden dratt mellom at det er ikke verdt det, alkohol ødelegger den hverdagen jeg vil ha, og at det er sommer og det må nytes. I det siste har jeg møtt en del mennesker som er avholds, og jeg har så utrolig stor respekt for de som velger å ta det standpunktet. Jeg drikker meg nesten aldri full lenger, men nå i sommer har det vært altfor mange kvelder med et glass eller to, og i lengden gjør det noe med deg. Jeg gleder meg i alle fall til hverdagen er tilbake, haha. I går stod jeg opp tidlig, føyk avgårde til trening og jeg merket at akkurat det er den måten jeg har lyst å våkne opp, hver dag. Så jeg er in a good flow nå, og jeg håper det kan fortsette slik. Den ENESTE som bestemmer det er jo meg selv, tross alt.

store drømmer er ikke flaut


JEG VAR PÅ CATWALK-KURS I GÅR!

 

I går var en fiiiin dag! Jeg dro innom Idol Looks på Frogner med noen heels og øvde på gangen min, og i følge agenten min var gangen min allerede utrolig bra. Så vi gjorde bare noen finjusteringer her og der, og fra nå av skal jeg øve hjemme i speilet :-) Wehooo! Planen er å gå Oslo Runway til høsten, jeg HÅPER det går i boks. Æææ, kroppen min kribler av tanken. Vi ble enige om at jeg vil heller gjøre et bra show som jeg kan bli assosiert med, enn 4 mindre bra. Så la oss krysse fingrer og tær. Det hadde vært en drøm i oppfylling, uææ. Vanligvis ville jeg ikke skrevet dette uten å vite at jeg har blitt booket av en kunde fordi jeg hadde synes det hadde vært flaut om jeg ikke fikk noen show - men jeg har sluttet å tenke sånn. Samma det, vel. Store drømmer er ikke flaut, det er bare sjukt kult :)

Nå er det trening og riktig mat som gjelder fremover. Jeg føler meg allerede MYE bedre etter å ha spist sunn mat denne sommeren! Tror aldri jeg har vært så komfortabel i egen kropp. Mer matlaging hjemme, mer proteiner og mer variasjon. Let's do this!

enda mer sommer

annonselenke

BIKINITOPP: HER

Weee, jeg digger denne bikinien! Her kommer bilder fra en av de beste dagene i forrige uke. Det var så varmt at jeg faktisk nesten ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg - en sånn norsk sommer er det lenge siden jeg har opplevd. I Oslo har jeg hørt det bruker å være sykt fine somre, men som vestlandsjente er jeg vant til overskyet vær og regn store deler av ferien. Utenom den ene sommeren jeg var i Florida i 1 måned, da var det tropisk hetebølge hjemme så klart, haha. Jeg hadde ingenting å klage på der jeg lå på Cocoa Beach i altfor mange varmegrader, da. Ta været med et smil sier jeg bare, man kan ikke gjøre noe med det uansett :-)Mari ser digg ut og spiser avokado med scampi ♥ Mmm! Er så glad jeg ble kjent med disse jentene. SÅ jordnære og fulle av masse kjærlighet. Jeg har truffet en del av vennene deres de siste ukene, og jeg har tilfeldigvis bemerket meg at alle de henger med er akkurat som dem; gode, ordentlige mennesker. Jeg sa det til Fabian, og han svarte med en setning som jeg kommer til å huske i lang tid fremover: hvilke venner du har forteller mye om deg som person. Det er så utrolig sant.Masse kjærlighet!!

Jeg tok en day off i går, det var egentlig ikke meningen, men dagen bare løp avgårde. Dere vet at jeg alltid kommer raskt tilbake! Faktisk så kjenner jeg at jeg begynner å glede meg litt til høsten er her nå. Det skjer ALDRI, jeg pleier alltid å ha helt angst for at sommeren skal gå over. Men i år bare føler jeg på meg at det blir en fin høst. Rutiner, hverdag og struktur er gull <3 Og så har jeg jo masse planer til høsten!! Det skal jeg fortelle mer om :-)

bh uten bombshellJeg måtte sladde den søte mannen på bordet ved siden av da han kom med på bildene, haha <3 Nå ser det egentlig bare ut som et spøkelse...

Jeg har blitt veldig glad i Oslo Mekaniske Verksted. Det er så fredfullt og deilig der! Selv på en lørdags ettermiddag. Vi dro dit i går etter å ha solt oss på Tjuvholmen, og så kjøpte vi med oss litt av hvert fra mat-butikken til lunsj. 

Elsker beltet til Nora - og stilen hennes generelt

SOM jeg elsker fine bralettes. Dette er faktisk en vanlig BH som bare har litt lengde på. Elsker den! (Fra H&M, til dere som har spurt) Det er faktisk ikke noe push up i den i det hele tatt - wow dere?! Alle BH'ene jeg har kjøpt de siste årene har hatt bombshell, så dette er nesten revolusjonerende.

Nam!

Det er sååå grønt og fint på Oslo Mekaniske Verksted, og så har de verdens diggeste oliven som du får kjøpt der.

Ja ja, hvorfor ikke få litt leppestift på kroppen også får vi først er i gang?
 

mens det enda er sommerGooood morgen! Jeg forteller dere om gårsdagen, først skal jeg dra til Bygdøy for et morgenbad. Våknet i 7-tiden av at sola skinte inn vinduet mitt og himmelen var blå, så jeg fikk en skikkelig impulsiv idé om at jeg.må.bade.NÅ! Plutselig er det høst og kaldt ute, så sommeren må nytes :)

oslo-sommer!JA! Vi elsker sommer! Oh my god, denne dagen var så varm at jeg trodde jeg skulle smelte. Nesten. Og det klager jeg ikke på et eneste sekund. Vanligvis foretrekker jeg å dra til Bygdøy eller Høvik for å bade, men vi bestemte oss for å dra til Tjuvholmen for en gangs skyld - et sted jeg EGENTLIG unngår på varme dager, haha. Men om man finner en koselig spot og er med gode venner er det jo bare deilig, og dessuten er det digg å være i byen også. Vi badet, solet oss og hørte på musikk, før vi hoppet i bilen til Martine og kjørte til polet for å kjøpe det vi trengte til Aperol Spritz. Hi-hiiiii! Sykt deilig. Jeg er den typen som tenker "desto flere desto bedre", så jeg har aldri noe imot at folk slenger med en venn eller to, eller tre. Plutselig er man en stor gjeng, uten at alle nødvendigvis kjenner hverandre - men er ikke det gøy da? ♥

Oslo-sommer leverer i alle fall! Tjohei!

"skal ikke livet være litt gøyere enn dette?"

SAY SOMETHING INTERESTINGJeg har "slitt" med at folk kjeder meg. Og det er ikke det at jeg tror jeg er verdens feteste, for min største frykt overfor folk jeg liker er å fremstå som kjedelig, at jeg har lite å komme med. Dere vet... Tja, jeg har bare vært i altfor mange situasjoner hvor jeg sitter og tenker at "jeg gleder meg til å komme hjem og høre på musikk". Og det suger, fordi jeg har hele tiden følt at det har vært noe galt med meg, at jeg ikke har nok livsglede, at jeg har for høye krav til underholdning eller hva pokker - jeg ANTE ikke, men jeg la i alle fall all skylden på meg selv. "Faen, skal ikke livet være litt gøyere enn dette da?" har jeg tenkt så mange ganger.

MEN! I det siste har dette snudd. Kanskje det er noe som har våknet i meg, kanskje jeg setter mer pris på sosialt samvær, eller så henger jeg bare med rett folk. Sistenevnte er nok mest sannsynlig det som har skylden. Hi-hi. Jeg møtte Aurora i går, etter altfor lenge siden, og det var så kos å catche up! Håper vi får tid til å henge mer enn bare et par timer neste gang <3 Senere dro jeg hjem, kjøpte med meg en pose chips og vasket alle klærne som lå i skittentøys-kurven. Haha, jeg vet ikke, det er noen små ting som bare får meg til å føle meg mye bedre. Ting på stell. Det liker vi. Senere møtte jeg Julie og Ane på Munchies, hvor vi ble sittende til langt utpå kvelden, og det var skikkelig, skikkelig koselig. De jentene minner meg om Emma, Guro og Synnøve (<3), du vet de vennene man ikke finner hvor som helst og som man helst ikke har lyst å si hade til etter å ha hengt. Hihi. Evig takknemlig!

Løøøøøørdag! Jeg har ikke lørdagsfølelse i det hele tatt, men jeg har SYKT sommerferie-følelse! I dag våknet jeg tidlig og laget meg kruttsterk kaffe mens jeg spiste kjeks og slappet helt, helt av. Måtte sommeren aldri ta slutt, aaaaaah. Sola skinner ute i dag, så jeg skal komme meg ut om ikke altfor lenge. Først skal jeg jobbe :)

new bikini new vibe

annonselink

OVERDEL HER, UNDERDEL HER

Denne bikinien er sååå fin! Og den koster faktisk bare 114 kroner per del akkurat nå, så klikk den hjem mens den enda er på salg. Wiiiho! Hva synes dere om håret mitt, forresten? Det er SÅ annerledes, jeg elsker det!! Føler meg som en helt, helt annen person. Haha :-) In a good way.

gårsdagens antrekk!

BOUGHT SOME NEW SHOES AND I'M FEELING ABSOLUTELY GORGEOUS

Maaaange har spurt om disse skoene! Scroll ned får du svar på alt du lurer på :)

SHORTS FRA LEVIS, BELTE OG SKO FRA FRETEX

Jeg har lenge lett etter noen pensko jeg kan bruke i hverdagen, så de siste ukene har jeg lett og lett i alle slags butikker. Uten hell. Er det noe jeg er selektiv på, så er det sko. Boots og sneakers har jeg nok av, men det drar liksom antrekkene mine litt ned de gangene jeg vil være elegant, om dere skjønner? Så jeg dro innom den beste Fretex-butikken i byen, den finner dere faktisk på Olaf Ryes på Grünerløkka. Her var det så mange fine sko at jeg seriøst ble stuck i en hel time - og det var på vei hjem med hendene fulle av poser fra matbutikken, haha. Her hadde de små, pene skinn- og lakksko med en liten hæl, med andre ord AKKURAT det jeg så etter. Så jeg kjøpte med meg hele 3 par, til en helt vanvittig billig pris. Her snakker vi under 1000-lappen for 3 par nye sko! Så om dere vil shoppe like smart som meg, anbefaler jeg virkelig å dykke mer inn i vintage-verdenen. Jeg fant også dette beltet til 150 kroner, latterlig billig.

Gårsdagen var kanskje en av sommerens beste dager. Dere så sikkert på Snapchat og Instagram at jeg kooooste meg glugg ihjel, haha?! Jeg har massevis av bilder å vise dere, vi var nemlig litt overalt i går. Altfor gøy med de spontane dagene, hvor man plutselig sitter en hel gjeng på verandaen i solsteken med Aperol Spritz og deilig musikk. Iiiih!

Er ikke Nora nydelig, forresten? Hun er så effortless!

CAESAR SALAT AT HOMECAESAR SALAD KRISSSY STYLE
 

DU TRENGER: SPINAT, HJERTESALAT ELLER ROMANOSALAT, CHERRY TOMATER, STANGEKYLLING (STEKT I OVNEN MED OLIVENOLJE, MALDONSALT, PEPPER OG HAKKET FERSK CHILI), SITRON, PARMESAN, EGGEPLOMME OG SOLSIKKEOLJE FOR Å LAGE AIOLI

HVORDAN LAGE HJEMMELAGET AIOLI: HA EN EGGEPLOMME I SKÅL, HELL EN JEVN, TYNN STRÅLE MED SOLSIKKEOLJE OPPI MENS DU VISPER (OG HA I LITT SITRON UNDERVEIS, DA ER DET ENKLERE Å VISPE). PS! ENTEN MÅ DU HA EN KJØKKENMASKIN ELLER SÅ MÅ DERE VÆRE TO FOR Å LAGE DETTE

Jeg er tilbake på kjøkkenet igjen. Ingenting slår en kveld med kokkelering på kjøkkenet, spesielt ikke når man er to. Mens Bill Evans er på høyttalerne, så klart. Jazz er så behagelig og fredfullt, jeg er skikkelig glad for at jeg har dykket dypere i akkurat den sjangeren. Hjemmelaget aioli er forresten noe dere må teste ut - det er krevende å lage men absolutt verdt det. Når konsistensen er blitt tykk og den er ferdig hiver jeg oppi rasket parmesan, salt og pepper. Mmm. Knalldigg.

Du burde ha hvitløk i denne retten også. Jeg spiser det ikke, men det er nesten... nesten et must.

en perfekt sommerdag

I går var en ordentlig bra dag! Sånn, virkelig. Den type sommerdag jeg kommer til å se tilbake på og ønske at jeg kunne føle alt sammen på nytt. Oslo er nydelig på sommeren. Norge, generelt. Vanligvis vil jeg ut og reise hele tiden, men i år er det den norske sommeren jeg vil oppleve. Jeg skjønner ikke hvorfor alle prater om at været er så dårlig? Jeg synes vi har hatt mange fine soldager - og de dagene det har vært overskyet og regnet har jeg satt pris på det også. Kanskje det handler om sinnet. Fordi i de periodene jeg har vært nedfor, lot jeg som regel været styre meg. Alt var liksom så deprimerende når det regnet, men hvem har sagt at det skal være deprimerende? Hva med å ta seg en tur på treningssenteret, dra hjem, tenne stearinlys og lage en deilig middag?

Etter at jeg hadde klippet meg i går var jeg SÅ fornøyd at jeg føyk hjem, stæsjet meg opp og følte meg gorgeous. Utrolig hva håret har å si for selvtilliten, haha! Videre dro jeg til byen for å møte kjæresten min, og vi gjorde bare akkurat det som fristet. Jeg elsker å ikke planlegge ting så fælt. Så vi kikket i den nye Saint Laurent-butikken, tok et glass gin and tonic på Akershus Festning med utsikt over hele Oslo, vandret rundt i gatene, pratet om fremtiden og så gikk vi helt hjem til Løkka i kveldssolen. Jeg glemmer helt å spise om dagen, så da kvelden kom laget vi en sen middag hos meg. Hjemmelaget cæsar-salat! Herregud, så godt. Og jeg tror vi brukte over en halvtime på å lage hjemmelaget aioli... Det ER så vanskelig, men da vi fikk det til til slutt ble vi superglade, haha. 

vlog: fabian sin bursdag

Weeeeho! Her får dere et lite innblikk i dagen vår ♥ Dere ser også en av gavene jeg ga han! Utenom det ga jeg et par briller fra Moscot (samme som Johnny Depp har, haha), og et smykke fra Tom Wood. Vil dere ha flere slike videoer?

victoria's secret sin stylist klipper håret mitt!

Her om dagen fikk jeg plutselig et innfall om at JEG? Jeg må faktisk klippe håret. Jeg er så sykt brå i beslutningene mine, når jeg får for meg noe så skal det skje relativt raskt. Haha. Så jeg sendte melding til frisøren min her i Oslo, Harlem Alexander, og heldigvis hadde han en ledig time i dag. Harlem er seriøst verdens beste! Jeg fikk time hos han gjennom Idol Looks for noen måneder siden (da jeg klippet av det lange håret for første gang), og etter det har det ikke vært noe som helst tvil om hvem som skal få lov til å røre håret mitt. Visste dere at han er hår-stylist på Victoria's Secret Fashion Show?! Han har stylet både Gigi, Bella, Kendall og så videre. Det er SÅ fett!! Jeg digger Harlem, han er helt utrolig dyktig og skjønn. Jeg har alltid synes det virker så koselig å ha en "fast frisør", og nå har jeg det jammen meg selv. Og jeg kunne ikke vært heldigere! ♥ Han jobber på Adam og Eva på Steen & Strøm, om dere ønsker å sitte i en trygg frisørstol. Hihi. (Ikke reklame!! Jeg betaler selv)Handsome!

Vi tok litt i lengden, og en del i luggen. Jeg skal vise dere bedre senere, nå er det SÅ mye enklere å style håret mitt. Spesielt når jeg setter det opp i hestehale, da henger mye av luggen ned i ansiktet - det er sååå fint synes jeg. Planen var egentlig å klippe pannelugg, men siden jeg har så mye fall begynte vi med dette, slik at jeg ikke angrer, haha. Og så stikker jeg kanskje innom og gjør luggen enda kortere. Me får sjå! Hva tenker dere? ♥

Håret mitt har ALDRI vært så tykt som det her, tror jeg. Takk for genene, mamma og pappa!

jeg var på pusteprøve i dag!

Image and video hosting by TinyPic

Fries!!! Mm!! Jeg lengter tilbake til denne lille tapas-lunsjen fra forrige uke. Mange av dere spør hvordan det går med magen - nå er det snart et år siden jeg startet å spise glutenfritt faktisk. La oss bare si at det har vært et veldig annerledes år mat-messig! Jeg har prøvd helt nye ting i kostholdet. Kuttet ut noe, lagt til en del. Det som har funket aller best har faktisk vært følgende:

 • Kutte ut Pepsi Max og all kullsyreholdig drikke
  Dette har faktisk gått veldig, veldig fint. Jeg kuttet ut min kjære følgesvenn Pepsi Max på dagen, nå har jeg ikke drukket noe som helst på nesten 3 måneder. Jeg merket ikke noe stor forskjell i starten, men etter hvert følte jeg på hele kroppen at det var godt å bli kvitt all den kullsyren. Og muligens alle e-stoffene, selv om ingen av dem er påvist skadelige tror jeg på setningen som sier "alt i balanse", og all den brusen jeg skylte ned var alt annet enn balanse, haha. For meg er det enklere å bare kutte det helt ut da, så nå drikker jeg vann :)
 • Ikke drikke alkohol
  Visste dere at alkohol gjør hele fordøyelsen tregere? Gjerne i flere dager etter du har drukket alkohol. Om du er over 18 og har drukket har du sikkert merket det selv. Altså, det er jo GIFT, så det er ikke akkurat noe big shocker. De gangene magen min er helt fin og uten smerter har jeg gått lenge uten noe som helst form for alkohol. Nei, uff, alkoholen setter rett og slett bare tarmen ut av spill, jeg merker det veldig, veldig godt.
 • Kutte ut matvarer som kan være kranglete for magen: løk, hvitløk, kål, bønner, diverse frukt (eple, pære, nektarin osv), laktose, gluten
  IKKE kutt ut noe av dette om du ikke reagerer på det. Jeg tålte alt av dette før, og da er det ingen grunn til å gjøre seg selv intolerant ved å ikke spise det, men da jeg hadde hatt mageproblemer lenge måtte jeg kutte ut verstingene. Nå har jeg fulgt lav fodmap-dietten en stund faktisk, ikke rigid, men nesten. Så ja, OM du har slitt lenge med kranglete mage, vil jeg absolutt anbefale å sjekke ut.
 • Spise regelmessig, tygge maten GODT
  Gud, sistenevnte. Jeg er den typen som vanligvis sluker maten, så det har hjulpet mye å spise saktere og tygge alt grundig.

 

Det var egentlig bare noen små, enkle tips til dere som sliter med det samme. Jeg var på pusteprøve i dag, som tok hele FIRE timer. Haha, det gikk heldigvis ganske fort likevel. Vi sjekket bakteriene i tarmen, og jeg får tilbake svar i august tror jeg. Om denne testen ikke forteller meg noe så kommer jeg bare til å starte på helt normal kost igjen. Alt i balanse er noe jeg virkelig tror på. I det siste har jeg følt meg veldig bra, og det har nok mye med å gjøre at jeg har det bra om dagen. Psyken og tarmen henger mer sammen enn vi tror!! :)

så bra er livet akkurat nå

Heisann! Åh, jeg elsker dagene nå for tiden - måtte livet fortsette å være så fint. I går var jeg med Julie, og jeg tar meg stadig i å tenke på hvor heldig jeg er med det vennskapet. Etter snart et år (!) i Oslo har jeg endelig klart å bygge de ordentlige vennskapene. *Hihi* Det er ikke bare-bare, men det er så verdt det, for gode venner er seriøst alt for meg. Aldri i livet om jeg kommer til å ta det for gitt. Vel, vi hang litt hos meg, og så dro vi rett over gata for å kikke i en av mine favoritt-butikker i Oslo... nemlig Velouria Vintage. Jeg har nemlig blitt litt kjent med Åsa som jobber der (verdens søteste og feteste dame), så det føles alltid som en liten fest når jeg er inne i den butikken, haha. Planen var egentlig å kjøpe cowboy boots, men det var utsolgt i min størrelse - så jeg får komme tilbake når det er inne igjen. Gleden ble likevel stor da Åsa fant frem de FETESTE suede-buksene jeg noensinne har sett. De satt som et skudd på rumpa og rundt livet, OG i lengden, så jeg kjøpte dem med en gang. Jeg og Julie kjøpte hvert vår par med vintage-solbriller også, så vi var begge to meget fornøyd da vi omsider kom oss ut av butikken, haha. Man blir liksom stuck der... Den butikken er så mye mer enn bare en vintage-sjappe, det er det som er greia. Så ja, HYPERbra tips til dere som er på besøk i Oslo i sommer :-)

Etterpå dro jeg hjem og rakk akkurat å ta en dusj før jeg løp med vått hår ut til Martine og Fabian som stod i bil utenfor. Vi kjøpte sushi takeaway og hadde filmkveld + sleepover hos Martine, dere husker jeg skrev for noen måneder siden at jeg ikke klarte å finne interessen i film? Det føltes som bortkastet tid for meg, og jeg kunne ofte ta meg selv i å ikke orke å se ferdig de filmene jeg så. MEN! Nå har det blomstret frem en liten film-interessert Kristine i meg, jeg finner skikkelig glede i det nå - gitt at jeg ser riktig type film vel og merke. Man kan jo lære utrolig mye av å se på film, og ofte er innholdet er også aktuelt og relevant i mange samtaler. Det har jeg allerede merket. Moro i grunn, for når du har sett en SYKT bra film så er det som om den plutselig er en liten del av deg. Hihi. Noen andre som har hatt det på den måten før?

TAKE A LOOK AT MY NEW SUEDE PANTSDe er sååååå fete! Herregud, jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få en slik stil egentlig, men her er jeg.

Jeg har plutselig SJUKT lyst å shoppe, så da jeg satt på sykehuset i 4 timer i dag drev jeg og søkte opp alle mulige butikker her i Oslo. Nå har jeg nemlig fått for meg at jeg må ha en ny veske, jeg har jo egentlig aldri vært den jenta som er opptatt av merke, men så vil jeg likevel ha en ordentlig veske. Sååå, jeg lurer litt på Balenciaga Classic City shoulder bag, er det noen av dere som har den og synes den er... praktisk? Jeg er nemlig litt opptatt av det, haha. Og så lurer jeg på om jeg skal kjøpe brukt eller ikke...? Gud, jeg har så lite peiling på sånt der. Vokst opp i bygda, jeg. Jeg skal i alle fall en tur til byen for å se på den i daaaag!! :-)

et nydelig sted å løpe trapper!

Ah, for en deilig start på uken! Jeg spiste en lett frokost før jeg tok på meg treningsklærne i dag tidlig - i det siste har jeg ikke hatt så stor matlyst tidlig på dagen (noe som egentlig er veldig uvanlig meg), og da er den nye blenderen min fra Nutribullet helt perfekt. SÅ glad for at jeg kjøpte den!! I dag laget jeg meg en smoothie bestående av avokado, banan, kokosmelk og litt kakaopulver, mm. Etterpå føyk jeg ut døra og møtte Fabian på Majorstua - vi hadde nemlig en avtale om å løpe trapper i Frognerparken. Jeg er så glad for at han finner like mye glede i å stå opp tidlig, trene og ikke minst være i naturen slik som meg ♥

Vi løp en strekning hvor det var 4 trapper på rad, og dette repeterte vi 10 ganger. DÆVEN så tungt, men så deilig!! Jeg elsker å kickstarte uka på denne måten! Enda mer elsker jeg at jeg har kommet inn i en god flow igjen med treningen. Trappeløp er utrolig bra for både kondisjonen og rumpa. Sistenevnte liker vi - hihi! Og så er det så klart dødsbra for sinnet - jeg blir den Kristine jeg vil være mentalt :-)

Frognerparken har blitt HELT nydelig nå!! Det er så deilig å løpe omringet av fargerike blomstrer. Sykt mange turister her, men jeg synes det bare er koselig jeg, haha ♥

Nå kom jeg nettopp inn døra etter å ha shoppet på Sandvika Storsenter med Fabian og Martine, vi tok først en kaffe etter treningen og plutselig løp dagen avgårde. Hvaaa skjedde med alle de somrene jeg ville at tiden skulle gå fortere... Nå løper jo dagene fra meg. Det er i alle fall et tegn på at jeg koser meg og har nok å gjøre :-) Nå får jeg besøk av Julie som skal låne noen klær av meg før hun drar til Amsterdam i morgen, wii!

røyking dreperHar du noen gang fått en skikkelig følelse av frihet inni deg? I går fikk jeg det, sånn; nå har jeg lyst å ta på meg et fett antrekk, møte en venninne ute i sola blant folk, ta et glass vin, sigge, gi faaaaaaen og bare prate om kule greier. Noen ganger bare får jeg en sånn skikkelig bølge av frihet i meg. Vel... så tar det et sekund før jeg innser at røyking er uaktuelt fordi det er livsfarlig. Og dessuten får jeg bare heavy mageproblemer av det. Det ekke verdt det. Jeg røyker ikke, og ja, jeg vet noen ville at jeg skulle svare på dette; det hender at jeg blir full (og dum) på fest og begynner å røyke fordi jeg har lyst å gi litt faen jeg også, det hender at jeg blir enda mer full og dum og poster det på Snapchat. Jeg røyker ALDRI edru, og takker fra nå av nei på fest. Grunnen til at jeg har røyk i munnen over her fordi jeg synes det ser kult ut på bilde, enkelt og greit. Det betyr ikke at jeg romantiserer eller oppfordrer til røyking, på samme måte som jeg ikke hadde oppfordret til tatovering selv om jeg hadde hatt en tatovering på foten. Sååå... Ja :-) Jeg er et menneske jeg også, og nei, det er ikke kult å si at man røyker for å så røyke på fest, men folk gjør feil. Inkludert meg. Herreguuud, så mange feil jeg har gjort i mitt 20 år gamle liv. Sikkert flere enn du som leser dette. Og vet du? Det er OK, så lenge jeg lærer av det. Jeg synes ikke røyking er verdt alle de grusomme konsekvensene det har. Ikke i det heeeeele tatt. Da tar jeg heller en utent sigg i munnen og tar noen fete bilder.

Røyking dreper!

Vel, jeg møtte en venninne i sola i går og fikk den frihetsfølelsen jeg pratet om, da. (Uten sigg, lol) Først møtte jeg Synnøve igjen for første gang på ET ÅR!! Herregud, det var så godt å se Førde-baben min igjen. Alt føltes som før og det var så fiiiiint ♥ Da hun vendte snuten tilbake til militæret i Bardufoss møtte jeg Julie, og vi hang hjemme hos meg, spiste chips og tok en tur på Blå for å se hva som skjedde der. Nå er er mandag, jeg skal ut og trene i sola og jeg er superklar for en fresh uke! Let's GO!

målrettet men ustrukturert

Lady in red. Jeg kjøpte denne kjolen i forbifarten på Zara, og da jeg kom hjem satt den plutselig utrolig fint på. Stoffet er helt utrolig deilig og jeg følte meg skikkelig fin i den :) Før husker jeg at jeg "ikke kunne bruke rødt fordi jeg var rødhåret", nå i etterkant skjønner jeg ikke hvorfor jeg laget så mange begrensinger for meg selv. Apropos hår, jeg er blitt SÅ lei av håret mitt nå! Jeg vet jeg har sagt det en stund, men nå føles det altfor langt, plutselig. Så langt at jeg ikke føler meg vel om dagen, haha. Luksusproblemer, herregud. Ja ja. Jeg skal komme meg til frisøren asap og få kuttet på lengden, jeg føler meg så utrolig mye mer voksen når jeg er kort i manken.

En som er klar for mat, weho!

Chains

Jeg MÅTTE ofre en liten bit av burrito'en for dette blinkskuddet. (Og ja, jeg rev så klart av den biten etterpå) Men se så vakker den er?!

Burrito for lunch

Frogner er så fint. Jeg ser på leiligheter her ♥

På kvelden endte vi opp på Hanami for bursdagsmiddag fordi jeg ikke hadde booket noe, jeg lever nemlig i troen om at faste tidspunkter ødelegger flyten og friheten i hverdagen - men av og til ender det bare med at alt blir utrolig ustrukturert... Haha, uff. Typisk meg. Som person er jeg SYKT målrettet, men struktur er jeg dårlig på. Så ja, etter et par drinks hos Noah ser vi at alle de potensielle restaurantene vi hadde i hodet var ferdig med mat-servering for kvelden. Hanami ble vår reddende engel, selv om jeg egentlig synes hele restauranten er litt oppskrytt. Locationen er fin, da! Vi fikk se solnedgangen mens vi spiste sushi :)

Fabian & Noah

Sushien her er helt OK. Hit drar jeg gjerne for å ta en drink, fordi det ligger fint til på Tjuvholmen og det er et koselig sted å henge med venner i noen timer. Men ikke noe mer enn det. (Nå følte jeg meg skikkelig negativ her?! Men jeg har en tendens til å skryte så hensides mye over de stedene jeg elsker, så jeg føler jeg må være ærlig andre veien også, haha)Vil dere vite hva jeg ga i gave?! Haha, jeg føler ofte det er for personlig, men jeg vet ikke...? :)

sengetrekket jeg sover som en engel i

MESSY BED BECAUSE IT IS SUNDAY

Bare de små tingene som gjør hverdagen litt bedre. Jeg kom meg ikke opp før klokka 10 i dag, til tross for at jeg våknet av en melding to timer tidligere og var lys våken. Det nye sengetrekket i lin mitt er farlig deilig! Jeg.kommer.meg.ikke.opp! Haha. Til gjengjeld sover jeg som en engel hele natten, spesielt med de nye duftlysene mine som frisker opp hele leiligheten. Åh, jeg må ta meg en runde til på Granit. Interiør-butikken jeg pratet om her forleden, som ligger på Løkka. Check it out om dere er i byen, de har så utrolig mye fint som fanger øynene med en gang. Neste steg er å fylle leiligheten med massevis av planter! Jeg trenger mer grønt!

Jeg ble invitert med ut i går og hadde egentlig veldig lyst, men så... så kjente jeg bare på kroppen at jeg trengte å være alene hjemme en lørdagskveld. Før var det helt normalt for meg, jeg satt ofte hjemme i helgene og spiste hjemmelaget pizza med familien etterfulgt av geeking på Mac'en og rydding av rommet og i livet mitt (lol) til langt på natt - jeg koste meg sååånn. De kveldene er så viktige for meg. Alt i balanse så klart, jeg blir gal av å være for mye hjemme, men samtidig kjenner jeg det er ekstremt viktig å ta vare på den delen av Kristine som styrer på hjemme alene. For akkurat det får jeg så utrolig, utrolig mye inspirasjon og energi av.

Hvordan er deres søndag så langt, da? ♥ Jeg har shinet hele leiligheten, vasket klær og skal nå hoppe i dusjen!

kjærlighetmin favoritt-ting å gjøre i Oslo!

Vi risset inn navnet våres, haha. Ser at noen av bokstavene er litt svake, men vi skal i Nordmarka nå - så da kan jeg fikse det :)

Okey, så det var på tide å komme seg til Nordmarka igjen. Mitt go-to place om jeg vil komme i kontakt meg meg selv og føle på tilstedeværelsen fullt og helt. Herregud, for et sted. Jeg har vært her gjennom alle årstidene i Oslo det siste året. Først høsten, hvor bladene begynte å falle og luften ble skarpere. Så kom vinteren, og jeg kjøpte meg et par ski på sporten. Jeg husker vi gikk forbi denne bryggen, med ski på beina og Kvikk Lunch i sekken, og så sa vi at HER, her må vi faktisk henge i sommer. Akkurat her. Plutselig lå vi på akkurat den bryggen i går. Det føltes som om vinteren nettopp var her. Å hive av seg alle klær og hoppe ut i vannet, for å så tørke i solen på bryggen etterpå.... oh my goood. Altfor, altfor deilig. Jeg blir automatisk veldig lett til sinns når jeg er ute i naturen - så min "medisin" gjennom hele livet har vært nettopp det - å komme seg ut til fjell og grønne skoger. Faktisk var det så deilig at vi skal ta en tur i dag også, så jeg er på vei ut døra... nuuuh! Nordmarka venter! Ser jeg dere der, kanskje? Om du har dagen ledig, gjør det samme du også da vel. Seriøst, det er så godt for deg. Du kommer til å takke meg etterpå. Alt jeg har med meg er den gamle skolesekken min fra Adidas med: en bok, en notatblokk + penn, vannflaske og noe deilig snacks. Ha en nydelig dag, dere!

for en fin dag!WEEEE, for en fin dag vi hadde i går. Jeg har faktisk laget en video fra hele bursdagen - så nå kommer det både spørsmålsrunde OG en hverdags-vlog på bloggen ganske snart! Weeehoo :-) Akkurat nå er jeg på vei ut døra, jeg skal nemlig gå en tur i Nordmarka i det fine været. Gleder meg aaaaltfor mye - kjenner det er dagen for natur og frisk luft. Spørs om det ikke blir litt bading på veien også! Vi snakkes når jeg er hjemme :-)

pinnearmene er borte

Etter en liten pause er jeg nå tilbake på trening! En ting jeg elsker er at det ikke skal mye til før jeg er tilbake i form igjen, så en økt noen par dager på rad er alt som skal til for at jeg er back to where I left. Jeg elsker treningssenteret jeg trener på - og det har SÅ mye å si. Det ligger en Elixia rett ved meg, men jeg tok en prøvetime der og det falt rett og slett ikke i smak. Så jeg trives veldig der jeg er nå, jeg har vel trent der helt siden jeg flyttet til byen her i Oslo :-)

I dag stod jeg og Fabian opp tidlig og startet bursdagen med en treningsøkt, bare fordi jeg visste hvor digg det ville være etterpå. Hihiii. 

Ser dere at jeg har fått litt armmuskler?! Omsider?! Haha! JIPPIIII. Pinnearmene er borte, og jeg kan endelig gå med singlet uten å føle meg flau. Det turte jeg ikke før, fordi armene mine var så tynne...

I Førde trente jeg på et treningssenter jeg aldri trivdes 100% på, og det merket jeg hver eneste gang jeg gikk inn i lokalet. Jeg fikk aldri den gode følelsen da jeg kom inn døra - i motsetning til nå hvor jeg faktisk LIKER å være på treningssenteret. Så tips nummer 1 om du vil ha motivasjon til treningen; finn senteret hvor du trives, hvor du får en god følelse.

birthday boy

Tusen takk for alle tips i går! Jeg brukte faktisk et av dem. I kjent stil er jeg alltid ute i siste liten, jeg tror jeg MÅ ha press på meg for å få ting til å gå rundt. Det slår i alle fall bra ut hver gang. Jeg ble gående rundt og suse i byen hele dagen! Til slutt var jeg så sulten at jeg skalv, men så gikk jeg en tur innom favoritt-interiør-butikken min her på Løkka, og der ble jeg værende i halvannen time fordi det var så masse fint. Så jeg endte opp med en hel haug av nye ting til leiligheten så klart - sååå digg! Da jeg kom hjem fyrte jeg opp jazz på høyttalerne mens jeg pakket ut alt, tok en dusj og hoppet rundt i nytt undertøy. Plutselig dunket Fabian på vinduet, og jeg kunne endelig ta kvelden ♥ Guuud, så deilig det er å slappe av etter en lang dag! Det er derfor jeg elsker å gjøre så mye og farte sånn rundt... Fordi følelsen etterpå er fantastisk.

Vi dro på butikken og kjøpte salmalaks og masse friske grønnsaker - i det siste har jeg blitt heeeelt hooked up på sashimi. Og salat! Verdens enkleste salat: spinat, agurk og tomat med masse olivenolje og skvist lime på toppen. Passer alt, og smaker godt alene også. Jeg spiser det ofte bare om jeg er keen på noe digg, som ikke er usunt. Haha :-) Jeg har alltid vært veldig glad i salat da, så det er snacks for meg!

Kaffe, nypresset appelsinjuice og en STOR frokost er must have på den store dagen! Her har jeg tatt hakkede tomater over salaten, det er skikkelig godt. Spiser det hver morgen til knekkebrød, mmm!Weeee, jeg gleder meg til å gi gaven i dag!! Nå skal vi nyte dagen, snakkes etterpååå ♥

dette er jeg ikke så flink til

Hei og god daaaag! Takk for alle fine kommentarer i det siste. Det gjør meg så glad ♥ I går hadde vi pizzakveld hos Martine (god damn I love pizza, blir aldri lei), før jeg og Fabian endte dagen med en sykt bra film som heter True Legend. Jeg har fått skikkelig sansen for både kinesiske og japanske filmer i det siste, kulturen er SÅ fascinerende. Dere må se den filmen! Nå er jeg hjemme for å dusje og stelle meg, og straks tar jeg turen til byen for å kjøpe bursdagsgave til kjæresten min som blir 26 i morgen!! Gud, akkurat det å kjøpe gaver til andre er ikke min sterkeste side, det må jeg faktisk innrømme. Jeg tror det er fordi jeg har så høye forventninger om at gaven skal "huskes", om dere skjønner hva jeg mener. Sånn har jeg alltid vært. Jeg hater å gi noe upersonlig, men så er jeg ikke så flink til å lage personlige gaver heller. Et liiiite problem akkurat der. Haha, jeg har et par idéer i hodet mitt da - så jeg tror det blir bra. Vi snakkes senere da - nyyyyt dagen enn så lenge! Xx

(Og om dere har noen tips til gave... fyr løs!! Haha)

museum of broken relationships

Okei, nå skal jeg fortelle dere om en av de mest minneverdige opplevelsene jeg hadde i Zagreb. Vi fikk tips fra dere om å dra på museumet som heter Museum Of Broken Relationships, og da vi plutselig satt oppe i fjellhøyden for en lunsj på en koselig, litt bortgjemt restaurant, så vi at dette museumet lå rett ved. Okey - vi måtte jo ta turen innom! Det var egentlig for mange mennesker der inne vi fikk beskjed om, men vi måtte. Så vi kjøpte billetter og gikk inn i labyrinten av historier som handlet om ødelagte forhold. Stillheten der har helt ubeskrivelig. Alt jeg hørte var pusten til de rundt meg. 

Enkelt forklart: Her har folk sendt inn en gjenstand som symboliserer et forhold som har gått i vasken - med en historie til. La oss bare si at jeg aldri har vært på et lignende museum før.

"the intensity of our emotions

carried us from one extreme to another"

Jeg visste ingenting om kjærlighet for et år siden. Ingenting. Nå snakker jeg ikke om den kjærligheten du får av foreldrene dine og vennene dine, for den har jeg jo fått siden dag 1 - men jeg visste ingenting om hvordan det var å være forelsket, hvordan det var å bry seg mer om et annet menneske enn seg selv, hvordan det var å elske noen av hele ditt hjerte. Gud, lite visste jeg. Men min tur kom den også, og det tok faktisk litt tid... jeg mener, å elske han. Slik er det vel med de fleste. Eller, jeg aner ikke, jeg har kun opplevd kjærlighet én gang, så jeg skriver kun utifra mitt eget hode, mine egne tanker og mine egne erfaringer. Du kan ikke elske noen etter 2 uker, tror jeg da. Jeg var forelska, jeg var betatt, jeg visste da jeg gikk ut døren hans for første gang at det her ville utvikle seg til noe fint noe, men jeg visste likevel at jeg ikke elsket han enda. Er det sykt å si? Haha, jeg føler ingen sier det høyt. Det var nok samme veien tilbake, altså. Jeg tror ikke vi sa at vi elsket hverandre før nå i vår... Og da hadde vi kjent hverandre siden september. Jeg vet ikke, jeg ville spare på de ordene til det var helt ekte. Til jeg visste at nå elsker jeg deg av hele mitt hjerte og det er ingen vei tilbake. Gud, det kriblet i hele kroppen min den dagen. Vi lå på rommet mitt en lørdagskveld og hørte på Midnight In Harlem. Åååh, kjærlighet dere, det er så ubeskrivelig vakkert. Jeg kunne skrevet en hel bok om det. Poenget mitt var egentlig å fortelle dere at hadde jeg vært på dette museumet for et år siden, så hadde ikke disse historiene hatt samme effekt på meg. Jeg hadde ikke forstått den intense gleden kjærlighet gir, og heller ikke den intense, nesten utenomjordiske smerten kjærlighet også gir. Jeg har aldri kjent på så sterke følelser som jeg har gjort dette året. Aldri har jeg vært så lykkelig, følt meg så levende. Av og til lurer jeg på hvordan i alle dager jeg kan ha gått så lenge uten å føle på alt dette. Som alle andre forhold har vi også hatt våre krangler, vi er to ekstremt sterke personligheter begge to... og de gangene? Jeg har på ekte følt at jeg skal dø. NÅ stopper hjertet mitt, har jeg tenkt flere ganger. Folk har sagt mye om vårt forhold, men ingen vet hvordan vi har elsket og ingen vet hvordan vi har kranglet. Ingen vet hvor mye vi har gitt hverandre og hvor godt det har vært, ingen vet hvor vondt det har vært for både meg og Fabian de gangene tårene har trillet. Samme med deg som leser dette her - om du er i et forhold og elsker noen er det ingen som egentlig har noe de skulle sagt, for den eneste som kan kjenne og føle på alt inni deg er deg sel. Alt jeg vet? Det er at jeg elsker kjærlighet, at det er min favoritt-ting i hele verden. De gangene de gjør vondt så gjør det helvetes vondt, men all den lykken, alle de sommerfuglene, all den tryggheten - det gjør det verdt det. Jeg kunne følt på smerten 10x mer og likevel synes det var verdt det. Så godt smaker kjærlighet.Noen historier var lange og detaljerte, noen var korte. Slik som denne.

"it can eat your very soul

or

it can fill you like you have never known"

Denne historien her er syyyyyk. Jeg måtte lese den om igjen fordi den var så.... utrolig. Wow. Bare les.

Om dere skal til Zagreb noensinne; DRA hit. Les alle historiene. Dykk inn og forsvinn inn i kjærligheten, sorgen og alt som er å føle på inni dette museumet. 

når venninna di designer verdens fineste kjoler!KJOLEN ER VINTAGE OG FRA KOMA BY MARTE

Tjooohei! Det har gått unna de siste ukene, så jeg har ikke fått tid til å vise dere denne flotte kjolen enda. Forrige helg var jeg i bursdag, og i den anledning fikk jeg lov å låne den fineste vintage-kjolen av Marte - som står bak merket Koma by Marte. Herregud, så fin jeg følte meg! Stoffet er heeelt spesielt og fåes ikke tak i lenger. Kjolen var lang før, men så gjorde Marte den om - HVOR fin er den ikke? ♥ Jeg følte meg så utrolig vakker og chic, og synes det passet perfekt med noen svarte, klassiske hæler og røde lepper. Altså, jeg vet ikke, trenger jeg egentlig å forklare at jeg følte meg gorgeous denne kvelden? Det ser dere på meg, haha!

Det er så gøy med kreative og dyktige mennesker. Marte er en venninne jeg føler jeg har kjent i mange år, det var så hyggelig med pre-party hos henne. Vi spiste sushi ute i hagen hennes, hørte på deilig sommer-musikk og pratet om alt mellom himmel og jord. Elsker den felles forståelsen vi har for alt... Det er gull verdt.vakreste!!! jeg dåååner ♥

my twinnies! nora og mari <3

KOMA BY MARTE FINNER DERE I

BEHRENS GATE 8, OSLO

min favoritt-dag

Det er mandag! Min favoritt-daaaag! Jeg får ikke sagt det nok :-) Ting går i et litt roligere tempo nå som det er sommerferie, men jeg i alle fått gjort et par ting i dag i alle fall: vært hos fotpleier (på tide...noen ganger er jeg så lite jentete), lest ferdig en bok og gått ute i regnet i slippers. Det var deilig.

De fleste sier at kjøtt smaker ekkelt når de ikke har spist det på en stund. Jeg spiste bacon til frokost... og jeg vet ikke. Det smakte ikke like godt som før, men det smakte ikke vondt heller. Mest av alt følte jeg at jeg ikke trengte det, bare.Frokosten ellers var on fleek, da! Mmmm. Nå er jeg hjemme og styrer rundt som vanlig, jeg skal snart ut døren. Rødvinsflasken er pakket ned i veska og jeg tar snart turen over til Anniken - det blir koselig ♥

hva liker du å gjøre en lørdagskveld?

NÅ SKAL JEG FORTELLE DERE NOE KULT
 

Min lørdag. En terrasse på Uranienborg med 3 fine folk. I altfor mange timer, haha. Vi lekte en sykt interessant "lek", eller skal jeg kalle det lek? En test. En test som heter "The Desert Test". Aleksandra stilte oss spørsmål en og en, og første spørsmål lød slik: "Hvordan ser økenen din ut?". Jeg skjønte ingenting, og det var nettopp det som var poenget. Så jeg skildret ørkenen som kom opp i hodet mitt. Etterpå stilte hun disse spørsmålene: "Det er en boks i ørkenen. Hvordan ser den ut?", "Det er en stige i ørkenen. Hvordan ser den ut?", "Du har en hest i ørkenen. Hvordan ser den ut?", "Er det blomster i ørkenen?" etterfulgt av det siste spørsmålet: "Det er storm i ørkenen din. Forklar meg hvordan det er."

Jeg hadde som sagt ikke peiling på hva vi gjorde og hvorfor vi skulle svare på alle disse spørsmålene, men jeg svarte likevel, like detaljert som bildet oppi hodet mitt var. Ørkenen min var beige, med masse sandtopper, store og små. Uendelig. Boksen min var så stor som jeg klarer å holde ut hendene mine, og den var lukket med en lås. Stigen var plassert på en palme, en grønn, stor, fin palme, og stigen var laget av gammelt tre - den manglet noen steg her og der. Hesten min var en araber, den hadde skinnende pels og var vakker. Utrolig vakker. Jeg svarte ja på spørsmål om det var blomster i ørkenen min. Da stormen kom satt jeg på hesten min, vi hadde en fin rytme og vi galopperte mot stormen. I det uendelige.

Okey, og så til det morsomme: ørkenen symboliserer livet ditt og veien du går. Boksen er deg som person, hvor enkel eller vanskelig du er å komme innpå. Stigen er karrieren din. Hesten er partneren din, eller en person som betyr veldig mye for deg. Om du har blomster i ørkenen din kommer du til å få barn. Og stormen? Det er hvordan du takler motgang. Så du kan jo lese avsnittet mitt over her om igjen og tenke deg svarene :)

Beige ørken med masse sandtopper? Beige symboliserer nøytralitet, jeg er nøytral og tilpasser meg mennesker og situasjoner veldig lett. Livet mitt har mye ups and down - de store og små sandtoppene som symboliserer alle oppturene og nedturene. Boks med lås på? Det er svært få mennesker som får komme inn på den ekte Kristine, den hele og fullstendige Kristine. Jeg er kanskje ekstremt åpen og utadvent, men det er ytterst få som slipper helt inn. Stormen? Vel, jeg lar meg aldri knekke. Aldri aldri aldri. Selv om jeg tror jeg ikke orker mer, så går jeg mot stormen. Uansett hvor stor den skulle være.

Neste gang du er på jentekveld; test dette på venninnene dine! Og sørg for at de ikke vet om den allerede, for poenget er jo at man skal teste underbevisstheten :)

dette er produktene jeg bruker på huden min!

Hud er noe jeg får UTROLIG mye spørsmål om. Og det forstår jeg, for det er en viktig greie for at man skal føle seg bra - i alle fall for mange. Jeg slet noe sykt med huden min i tenårene, noe som i bunn og grunn er helt normalt. Heldig som jeg var hadde jeg ikke akne, men fet hud, overproduksjon av talg (som førte til små prikker i huden), store porer og ujevn hud slet jeg myyyye med. Nå er jeg kvitt alt sammen, og så må jeg bare komme enkelte i forkjøpet: jeg har stått på Isotretinoin-kur som tok knekken på det verste. Det er ingen hemmelighet at det var det som reddet meg i utgangspunktet, men hadde jeg ikke tatt vare på huden min så godt som jeg har gjort i etterkant hadde den aldri vært slik den er nå. Skinrepair skal blant annet ha mye av takken, som jeg har brukt i over et år ♥Nå bruker jeg ingen tabletter eller vitaminer, men jeg har 4 produkter jeg bruker hver dag som ALDRI vil forlate toalettmappa mi. Jeg tenkte å fortelle dere om disse nå, siden det er sååå mange som har spurt :-)

Denne har jeg skrytt oppi skyene i to år nå. Jeg.ELSKER.dette.produktet. Det koster 900 kr for en slik boks og det er sykt mye, men så UFATTELIG verdt det. Jeg går ikke en dag uten. Det er våte pads som renser huden fullstendig - jeg bruker alltid en pads hver kveld etter at jeg har renset ansiktet. (Ikke på morgenen, slik det står på pakningen) Huden blir SÅ ren og fin og jeg sverger på at jeg er helt, helt avhengig, haha.

Dette er fuktighetskremen jeg har brukt fast i lang tid. Jeg er veldig opptatt av at fuktighetskremen ikke gjør meg shiny, denne er veldig matt og fin. Bruker hver morgen og hver kveld :) Fukt til huden er suuuuperviktig, husker jeg slurvet veldig med det da jeg var yngre. (Og pssst; ikke vær redd for å bruke fuktighetskrem selv om du har fett hud. Desto mindre du smører huden, desto mer fett vil den produsere. Fuktighet vil bare hjelpe!)

Okei, og så over til det jeg UANSETT bruker hver dag. Sunblock!! Om jeg sover over hos noen andre er dette den tingen jeg alltid sørger for å pakke med meg først, fordi jeg går nemlig ikke ut i sollys uten. Som dere skjønner er jeg veldig glad i Elizabeth Arden, jeg har vokst opp med det merket - mamma hadde alltid produkter derfra stående i skapet. Solkrem i ansiktet forbinder mange med kviser og fet hud, vel, THIS ONE IS FOR YOU! Jeg er så sykt gira når jeg skriver dette, fordi denne ER så bra!! Skjermer deg mot sola og gir deg verken kviser eller ekkel hud. Den er helt fantastisk å smøre på huden.Og dette er foundationen jeg bruker. Bruker bare en liten dert, fordi jeg ikke vil dekke til fregnene mine og har veldig jevn hud fra før av. Men den er utrolig bra og gir et veldig naturlig resultat :)

(Ingenting i dette innlegget er reklame!)

Så! Her har dere mine faste hud-produkter. Hyl ut om dere har noen spørsmål ♥

en ubehagelig nyhet

yesterday

Wow... Jeg våknet i dag til at det har vært skyting på Blå i går kveld?! Så utrolig, utrolig ubehagelig. Det må ha vært grusomt og ekstremt traumatisk for de som var der. Sånne ting setter seg alltid skikkelig i kroppen min, man blir minnet på hvor skjørt livet faktisk er. Ingen døde, bare skadde - men likevel? FIRE mennesker skutt. Fire fuckings menneskeliv. Fy søren. Bare tanken på at jeg stod rett utenfor fest-lokalet dagen før og tok bilder mens jeg hoppet rundt av livsglede gjør meg uvel. Jeg har flere venner som hadde tenkt seg på Blå i går. Verden skal ikke være sånn, man skal ikke være redd for å gå ut døra og leve livet med vennene sine. Nei, uff, det var bare utrolig ekkelt, jeg har hatt en vond følelse i kroppen i hele dag. Jeg håper virkelig det går fint med de som ble skadet.. ♥

Det er så viktig å sette pris på det man har. Ja, så har man sine problemer og det er helt OK, men av og til må man bare sette alt i perspektiv og forstå hvor jævlig bra man faktisk har det. På slutten av dagen har jeg ingenting jeg skulle ha klaget på. Så... jeg har begynt å fokusere på alt det jeg har. For det er jo det som betyr noe..

Tross alt.

cowboy girl

adlink

BIKINITOPP: HER

Dere må sjekke ut Chris Stapleton på Spotify. Ah, bare hør gjennom sangene og føl på dem.

overnatting!

De to siste dagene har vært PERFEKTE. Jeg har hatt det så fint. Da jeg var ferdig på shoot på fredag klokka 22:00 dro jeg hjem og pustet ut, heeeelt utslitt men full av positiv energi. Så jeg hoppet i dusjen i en fei og pakket ned livet mitt i den gamle Victoria's Secret-bagen min, før jeg tok turen over til Martine og Fabian. Vi hadde filmkveld og sleepover - og det var akkurat som i gamle dager. Haha - jeg elsker det!! Satt med verdens beste følelse inni meg, kanskje fordi jeg har savnet akkurat disse kveldene så sinnsykt mye. Å bare slappe helt av i et komfortabelt selskap. Vi så Kill Bill (SYKT fet film, burde ha sett den for evigheter siden men dere vet meg) til langt på natt, og jeg sov seriøst som en engel etter den dagen.

To fine mennesker ♥ Martine tror jeg kanskje ikke dere har hørt så mye om her på bloggen? Jeg digger den dama, hun har lært meg så utrolig mye gjennom alle telefonsamtalene og bilturene vi har hatt. Vi ble kjent gjennom Fabian, faktisk - så det er utrolig hyggelig å henge alle 3, wiii.

Sykt fint hus!! Måtte sååå klart knipse bilder, hi-hiBrekkie!

my kind of lunch

Hey dere! Da er jeg tilbake i Oslo. Utrolig hva litt Sørlands-luft, saltvann og sol gjør med deg. Jeg føler meg så mye renere og freshere :-) Borte bra, hjemme best? Jeg merker at jeg føler meg ordentlig hjemme i denne byen, og det står i skikkelig stor kontrast til da jeg kjørte hit med flyttelasset i august i fjor. Ugh, det var bare skummelt, og jeg følte meg så utrolig lite... trygg? Nå er det så mange fine folk og ting som trekker meg tilbake hit, til fine fine Oslo. Og DET, det er en deilig følelse ♥

Jeg kom hjem ganske sent på kvelden på torsdag, så jeg ryddet ut av kofferten, dusjet, gjorde hele leiligheten ren og pen - etterfulgt av en tur på butikken for å fylle opp kjøleskapet med massevis av digg mat. Da jeg våknet dagen etter, 100% uthvilt og sååå tilfreds, sendte Fabian en melding og sa jeg måtte komme over til han for å gi han litt morgenkooos. Hi-hi. Ah, skikkelig sommerferie-følelse om dagen, jeg hadde ikke trodd jeg skulle få det i år. Etter frokost og kaffe vandret vi bare rundt i byen og gjorde litt diverse ærender, før det var tid for lunsj:

THIS is my type of summer lunch. Ferske fries, serranoskinke, ost, cherry tomater og kjeks - diiiiigggzzz! Jeg elsker tapas/snacks/munchemat som dere kanskje forstår, hihi.

Pus ♥Mmmm... fries

ENDA mer mmmm, hahaha

hvordan går det på modell-fronten?

YESSSS!! Jeg elsker når jeg får bruke klær som matcher min stil på shoot. Det er jo aldri en selvfølge, men i går gjorde jeg test shoot med en fotograf fra New York - så da prøvde vi oss frem og tilbake med ulike looker. Mange av dere lurer på hvordan det går med karrieren jeg jobber meg mot. Nå bygger vi portfolio, vi har jo allerede en del både fra New York og tidligere i år, men jeg trengte mer. Neste uke skal jeg på catwalk-kurs hos Idol Looks, vi tar nemlig sikte for Oslo Runway til høsten - JIPPI! Og så trener jeg mye og spiser riktig mat for å være akkurat der jeg vil være kroppsmessig. Gud, det er gøy å ha noe å jobbe mot merker jeg. 

På slutten var jeg så sulten, sliten og trøtt etter å ha fartet rundt siden 08:00 på morgenen, men vet dere hva? Jeg var likevel FULL av energi. Nettopp fordi jeg gjør noe jeg elsker og jeg jobbet med en fotograf og stylist som var SÅ fete. Sykt bra team! Det er så viktig å opptre profesjonelt.

Vi tok mange av bildene på Blå, og her kom jo folk for å feste utpå kvelden, mens jeg stod og hang i stiger og trapper med de fete antrekkene. Haha!

Zayira Ray tok bildene, og wait for it... HUN ER 17 ÅR GAMMEL. Hvor inspirerende er ikke det!! Jeg møtte henne og trodde hun var i midten av 20-årene minst, og så får jeg vite at hun er 3 år yngre enn meg. Tenk å være 17 år gammel og allerede profesjonell fotograf. Hun fløy fra New York for å gjøre oppdrag her - før hun drar videre til London og Paris. Paris, forresten? Jeg må dra dit. Det er mulig jeg tar turen i oktober, for et veldig fint prosjekt som jeg skal fortelle dere om dersom det går i boks. Ah, jeg trenger å spise croissanter til frokoster, danse rundt i en rød kjole og skrive brev hjem til kjæresten min på en vakker bakgate-kafé. Klisjé, jeg vet, men jeg vet akkurat hvordan jeg vil ha det. Vi hadde så mange fine samtaler om byer rundt om i verden, og ikke minst om drømmene og ambisjonene våre.Så, det var litt av dagen min i går. Fy, som jeg koser meg om dagen. Nå sitter jeg i stua til Martine og skriver til dere - jeg og Fabian har vært på overnatting her. Altfor kos. Martine er en venninne av Fabian som jeg etterhvert har blitt kjent med - vi er en skikkelig fin duo. Og dere? Sleepovers med film, popcorn og Smash er undervurdert, ass. Jeg viser dere bilder i neste innlegg, det er så koselig her ♥

get in the mood with me

UNFORGETTABLE - FRENCH MONTANA / HONEY - 070 SHAKE / FULL MOON - PETIT BISCUIT / ATTENTION - CHARLIE PUTH / REDBONE - CHILDISH GAMBINO / DON'T STOP THE MUSIC - JAMIE CULLUM / DOWN THE ISLE (ORIGINAL MIX) - SUNFRIENDS / WHEEL - JOHN MAYER

FEEL THE VIBE WITH ME

BIKINITOPPEN MIN FINNER DU: HER UNDERDELEN SOM HØRER TIL FINNER DU: HER

Jeg føler det er nødvendig at å videreformidle musikken jeg hører på til dere, for det jeg hører på henger så utrolig mye sammen med tekstene mine, stemningen på bildene mine og viben i livet mitt generelt. Hi-hi. Jeg er lett å inspirere om dagen, det liker jeg. Plutselig føler man seg så lett til sinns, og livet føles enkelt og vakkert. Jeg tar lyst å stjele akkurat den følelsen og putte den i en krukke slik at jeg kan tviholde på den for alltid. Av og til liker jeg å tro at livet mitt er en film. Hehe, kall meg gjerne rablende gal, men det er fantastisk moro bare. Den dagen du slutter å bry deg om hva andre synes og gjør ting for deg selv lover jeg deg at du vil føle deg mer hel. Mer ekte. Akkurat nå suser Oslo forbi vinduet mitt på bussen, jeg er snart hjemme. Det er tusen ting jeg vil gjøre. Jeg vil hjem, lage meg en smoothie av banan, kokosmelk og Oboy-pulver og suse avgårde til treningssenteret. Og vet du? Akkurat det skal jeg gjøre. Kveldstrening er lenge siden jeg har gjort. Weeee. Jeg ser for meg at i kveld er en sånn kveld hvor jeg ender opp med å sitte oppe til langt på natt og luke. Det er få ting jeg elsker mer enn det - å tenne stearinlys i vinduene på rommet mitt, skru av alt annet lys, og bare gjøre mine greier. Rydde, svare på mail, ringe en venn, drikke te, ja, bare kose meg. Kanskje skrive litt også. :)

Nå er bussen fremme! Sørlandet, I'll be back!

til dere som sier at jeg må finne min plass

Zen!!! Et ord for å oppsummere denne deilige hytteturen. Bølgeskvulp, lange frokoster, lukten av saltvann, fine samtaler og bare... zen. Jeg tror jeg har meditert uten at jeg har vært klar over det. Jeg gjorde faktisk litt meditasjon da jeg og Fabian var i Zagreb, og etter det har jeg blitt mer bevisst på pusten min. Bare det er et stort steg for meg, haha. For hvis du tenker deg om akkurat i det du leser dette, puster du egentlig ordentlig, helt ned til magen? Jeg har tatt meg selv i å puste veldig overfladisk flere ganger, så nå har jeg blitt flinkere på det. Ah, men seriøst, for noen deilige dager. Jeg sitter på bussen i Kristiansand og venter på at den skal ta meg til Oslo. Følelsen jeg sitter igjen med er helt fantastisk, altså - det er så gøy å danne og bygge vennskap! Deilige middager, båt-turer i kveldssolen, samtaler på hemsen før leggetid og solskinn i ansiktet <3 Jippiiii! Måtte vi få til enda en slik tur!

Og til dere som kommenterer at jeg ikke har venner og at jeg må "finne min plass i stedet for å henge meg på andre": jeg vet hva dere prøver å få meg til å føle, sorry at det ikke funker på meg. Sterkere enn det er jeg. Og ja, jeg har kanskje slitt med å finne min plass, men det er fordi jeg er kresen. Det er 7,3 milliarder mennesker på jorden, jeg gidder ikke å bruke tiden min på mennesker som ikke får meg til å føle meg hel. Det burde ikke du heller gjøre. Endelig har jeg begynt å finne de gode, genuine, ekte menneskene. Og fy søren, så godt det er :)

lunsj på brygga

Hvorfor ikke bare ta lunjen nede ved brygga?! Jeg elsker at vi har et sted for oss selv, hvor det eneste vi ser av mennesker er folk som kjører forbi i båt. Folkemengder er noe jeg fort blir sliten av, så det å ha en hel hytte for oss selv, en helt TOMT midt i skogen og rett ved vannet - det er ren luksus.

Mor koser seg! Jeg ser skiiiikkelig mamma ut her, haha. Elsker det. Er det EN ting vi kan så er det å ha det hyggelig. Jeg har ikke hatt et sekund kjedelig sekund her... Jeg er heller ikke spesielt vanskelig å underholde som person. Har jeg en god bok, fine mennesker og havet rett ved meg er det jo seriøst ingenting å klage på.

Ost, spekeskinke, kjeks og bare digg munch-mat. Iiih! Jeg er skikkelig snackse-person, haha :)

Vakre Maria ♥ Jeg ELSKER dette bildet. Hun ser så elegant ut.

du er din egen lykkes smed

Jeg tror ikke jeg trenger å beskrive hvor herlig vi har det her. Det er nesten.... LITT for bra? Litt for bra til å være sant? I går kom guttene med ferske reker fra fiskebrygga, så vi jentene tok på oss jobben å stelle i stand et deilig rekemåltid som vi serverte ute i den litt kjølige kveldssolen. Vi har vært 3 jenter her frem til nå, og det slo oss hvor sykt bra vi passer sammen. Enkelte ganger kan det faktisk være ganske vanskelig å være tre stykk, fordi det er lett å føle seg utenfor,. TYPISK jenter. Men her er det kun god stemning. Det er så viktig! Luk unna folk som gjør deg sliten, mennesker som får deg til å føle deg dårlig. Det ER vanskelig å kutte ut mennesker du er glad i, ingen har sagt at det er en enkel sak - men om et vennskap koster mer enn det smaker så må man bare ta grep - for seg selv og sin egen selvrespekt. Du er din egen lykkes smed. Det ordtaket har du sikkert hørt hele livet, men det er kanskje den mest riktige og viktige tankegangen å ha i bakhodet gjennom hele livet :)

Anyway! Rekemiddag var kjempedeilig. Crispy baguetter med massevis av majones og ferske reker rett fra havet - toppet med sitronpepper og skivede cherrytomater. YUM! Vi jentene stod opp ganske tidlig i dag og spiste frokost, og nå sitter jeg og blogger mens resten av gjengen kjørte en tur til butikken. Jeg er den personen som gjerne kan trekke meg litt unna og synes det er helt OK, faktisk bare behagelig og deilig. Ofte er folk sånn "er du sikker på at det går fint for deg å være alene?", og jeg blir sånn; SÅ klart. Altså, jeg elsker det. Null problem å sitte i mine egne tanker og styre med mitt. Det er egenskap ved meg selv jeg virkelig verdsetter.

kroppskontakt er undervurdert

Glitrende vann og bikini all day long

Breakfast in the sun

Getting some tan!Foooor et vær! Hytta ligger helt perfekt til, for det er litt vind her, samtidig som sola steker - så det blir aldri altfor varmt. I dag har vi tatt det HELT rolig. Jeg våknet til at Julie holdt rundt meg - og hallo, aner dere hvor undervurdert kroppskontakt er?! Dere aner det nok mest sannsynlig, haha. Men altså, jeg har ikke vært bevisst på det tidligere, for før var jeg egentlig ikke så "kosete" av meg. Jeg likte ikke nærkontakt med mennesker. Etter at jeg fikk kjæreste ELSKER jeg det. Jeg klemmer hele tiden - fordi det å klemme er noe av det beste som finnes. Om jeg møter noen og jeg er i tvil om jeg skal bare hilse eller klemme, så går jeg alltid for sistenevnte. Hvorfor ikke, liksom?! Kooooosemose hihi ♥ Da vi stod opp laget vi frokost som vi spiste ute i sola mens vi pratet om alt mulig. Ja, alt mulig faktisk. Til slutt begynte hvitosten å smelte, så da måtte vi rydde inn. Ah, jeg er en sucker for lange frokoster. Bare det å spise sakte, sippe på kaffen og ha fine samtaler. Det er så ufattelig koselig! Etterpå sovnet vi i solen, og nå er plutselig klokka snart 6. Vi fikk nettopp flere gjester på hytta, så nå er det rekeaften som står på planen. Jeg skal hjelpe til meg å tilberede middagen som er satt i gang, så jeg må klappe sammen Mac'en nå. Wehhhhooo! Jeg koser meg SÅ mye her, det går faktisk ikke an å beskrive med ord engang. For hver ting vi gjør her så vet jeg at jeg kommer til å se tilbake og bare DAMN, så mye vi koste oss.

Nå skal det spises reker!

de beste blåskjellene jeg har smakt!

Hiv og HOI! For noen dager vi har! I går lå vi i sola og solte oss dagen lang, helt til vi plutselig ble utrolig sultne og da var det bare å hoppe rett i båten. Lunsj på Bølgen & Moi stod nemlig for tur! Du vet når du blir sånn akutt sulten? PLUTSELIG kjenner du at kroppen trenger påfyll, med.en.gang? Haha. Sånn hadde vi det i går. Så vi speedet båten i retning Ny-Hellesund, et gammelt verft hvor Bølgen & Moi ligger - og jeg sverger på at alle oss 3 SÅ blåskjell i øynene, haha. Jeg har ikke spist blåskjell som en egen rett før tror jeg - jeg har bare smakt det og vet at jeg liker det, haha.

Så det å få servert blåskjell på ekte vis, PÅ Sørlandet? Dekket i hvitvin-saus, servert med pommes frites og aioli? JA!!! Jaaaaa!! Fy fader så godt. Vi var så sultne at vi seriøst bare hev oss over det vi fikk servert, jeg tror det topper alle måltid har har hatt i sommer så langt.

Julie og meg ♥I skrivende øyeblikk har jeg nettopp spist, men det frister LIKEvel med dette måltidet. Altså, disse friesene!!

Det er så innmari deilig å kjøre båt igjen, kjenner jeg. Jeg tar meg selv i å ikke tenke på en eneste damn shit når vi er ute på havet, som om en rene luften, det salte vannet og den deilige sola bare renser tankene mine fullstendig. HELT, helt magisk!Fine Maria!! ♥

en enkel måte å tjene penger på

annonse

Helloooo there! Har jeg noen lesere som ikke har jobb og vil tjene litt cash? Eller kanskje noen som allerede jobber, men som enkelt har lyst å tjene enda litt mer? Jeg ble nettopp introdusert for Meningstorget som jeg har lest om så mange ulike steder de siste årene, og jeg har helt ærlig aldri skjønt hvordan det kan gå an... Altså, å tjene penger på å ta spørreundersøkelser?! Jeg MÅTTE sjekke det ut nærmere, og det er jo faktisk så enkelt som det. Du tjener penger på å gi din mening!

3 enkle steg

1. Registrer deg her

2. Del dine meninger i de betalte spørreundersøkelsene på nett. Her får du også muligheten til å ha en innflytelse på produkter du kanskje bruker selv?

3. Velg din betaling! Her kan du velge mellom penger via PayPal, eller gavekort fra diverse butikker. Jeg har valgt førstenevnte (hehe) på de poengene jeg har tjent, men det er kult å ha forskjellige alternativer. Et gavekort er jo for eksempel en perfekt gave til en du er glad i :-)

MENINGSTORGET.NO

Jeg har testet det ut selv, og det er suuuuperenkelt. Og så klart gratis! (Om noen skulle lure... Ofte føler jeg slike ting virker for godt til å være sant) Testene er tilpasset deg slik at de blir relevante, så det er jo faktisk en gøy aktivitet 😃 Sett deg ned med en venn lørdags kveld, finn frem Pepsi Max'en med isbiter i og noe digg snacks, så kan dere ta tester til lommeboka sprekker. (Et MYE bedre alternativ til byen og fylla... Bare et tips!) He-he! Men HALLO, det er jo heeeelt genialt!! Jeg har allerede anbefalt dette til flere av vennene mine!

Du tjener altså opp poeng som du da kan ta ut som penger/kontanter, eller i gavekort på Peppes Pizza (mmm...), Dressmann, G-Sport ++. 

Så, samle chicsa (eller boysa) og kjør en spørreundersøkelse-kosekveld på Meningstorget!! Hihi! Have FUN.

(Og ja, jeg har sølt på sofaen.. Glad jeg ikke drikker Pepsi Max mer, haha)

dette er fantastisk


 

jeg lar ikke folk hakke på meg

Jeg er freeeeemme! Herregud, Sørlandet - jeg elsker deg! Etter en deilig busstur hvor jeg fikk både sovet og jobbet (jeg sovner så utrolig lett på kollektiv-transport har jeg funnet ut av, haha), ble jeg hentet av Julie og Maria og så kjørte vi til Søgne hvor hytta er. Disse jentene her?! Jeg DIGGER dem. Vi blir flere utover uka, men akkurat nå er det kun oss 3 og vi er en så utrolig fin trekløver. Heldige, heldige meg. Da vi ankom hytta slengte vi laks sammen med masse digge grønnsaker i aliminiumsfolie på grillen og åpnet en flaske vin, og derfra var det kun gøye samtaler, dansing til høy musikk og nattbading. Vannet var iskaldt, men adrenalinet som strømmet gjennom kroppen min da vi hoppet utfor bryggen i solnedgangen var HELT ubeskrivelig. Aaaaay! Det er disse hytteturene jeg alltid har ønsket meg. Her er jeg ♥

Takk for alle tilbakemeldingene på Snapchat i går forresten, haha. I fucking LOVE it. Husker dere da jeg sa at om jeg hadde vært lærer og observerte mobbing i klasserommet så hadde jeg konfrontert vedkommende fremfor HELE klassen, med glede? Det er litt det det handler om. Stå opp for deg selv når mennesker er kjipe. Dette var jo ikke noe big deal, men jeg var i bursdag på lørdag og hadde det sykt gøy. I går fikk jeg mail fra en bloggleser som hadde sett et bilde på VSCO av meg og noen jenter på badet (som jeg for øvrig ikke aner hvem er, men you know, jenter ender ofte opp på do sammen), hvor vedkommende hadde krysset meg ut med rødt. Og da tenker jeg; stå for det du la ut. Jeg repostet det på Snapchat med 30 000 følgere og det føles så sjukt bra å bruke den makten jeg har riktig. Tenk deg om før du leker kul neste gang, eller kanskje bare jobb med usikkerheten din :-)

Og om noe sånt skjer med deg noen gang? STÅ OPP for deg sjæl, babe! Det er så jævlig kult! Vis hva som er greit og ikke greit. Dårlige mennesker fortjener å bli satt i spotlightet!

Fucking girlpowerBabezzzz

Nå ligger vi ute og soler oss etter en deilig frokost i morgensola. Senere skal vi kjøre båt til Bølgen & Moi for lunsj, weeeeho!

smalere tamponger og billetter til ØYA!

annonse

SMALERE TAMPONG - MEN LIKE GOD EFFEKT? JA, DET ER MULIG!

Hoooooi! Jeg tenkte å gi dere jenter et lite tips, nemlig nyheten til Libresse Discreet Tampong. Det er drømmen! Å kunne gå med en smalere tampong med samme oppsugingskraft? Yaaaaas! Ultra Slim Design - men like sikre som de alltid har vært.

De nye tampongene til Libresse er faktisk 13% smalere!

Oooog en ting jeg lurer på. Jeg har nemlig hatt som vane å bruke samme størrelse gjennom hele mensen-uka, gjør dere også det? Nå nylig fant jeg ut at det skal man ikke gjøre. MULIG jeg henger etter her, men jeg vil i alle fall videreformidle dette til dere som har gjort samme feilen som meg. Om man bruker stor tampong når man blør lite kan man risikere å tørke ut slimhinnen - så man burde regulere størrelse på tampongen utifra hvor stor blødning man har dag for dag. Det har altså ingenting å gjøre med hvor stor "fiffi" man har, hehehe!

Psssst - de har endret designet på selve tampongen også! Libresse Discreet Tampong har rundere topper og er smidigere å føre inn.

KONKURRANSE #LibresseFestivalNorge

Til slutt; om du er keen på å vinne festival-billetter kan du være med i trekningen på en veldig enkel måte. Kjøp en 2-pakning tamponger fra Libresse, send ordet "Festival" + kvittering på kjøpet til nummeret 2030. Er du heldig er du en av 15 vinnere som stikker avgårde med festivalpass til Øya Festivalen. (Det trekkes vinnere hver uke) Du kan delta helt til 9. juli. ÅÅH! Gjett om jeg har meldt meg på! Jeg har syyyykt lyst å oppleve Øya :)

midnight car rides

Jeg har samme skinnjakke som John Mayer!! Haha. Fra Rick Owens


 

Er det noe jeg virkelig har savnet så er det å cruise rundt i bilen ved midnatt... ♥

Mange av dere har påpekt det evige stresset mitt, den evige runddansen av bekymringer. Slitsomt å lese? Ja, sikkert. Jeg vet ikke, jeg kan kun snakke for meg selv fordi jeg har kun levd mitt liv med mine erfaringer og jeg har kun vært 20 år i et halvt år. Hvem sa 20-årene skulle være enkle? Jeg kommer aldri til å være enkel, selv om jeg har mange sider med meg selv som jeg har klart å jobbe med - takk Gud. Jeg kommer aldri til å være den jenta uten noen bekymringer, for sånn er jeg bare ikke. Da jeg flyttet til Oslo var det ingen som fortalte meg at jeg måtte være forsiktig. Ingen advarte meg mot denne bransjen, alle de folkene som kun ville ha en bit av Krisssy, og ikke Kristine. Jeg er dum-snill. Naiv, tror det beste om mennesker. For hvorfor skulle jeg ikke? Og det er min styrke. Men også min største svakhet. Plutselig ville alle ha en bit av meg, og jeg beiner rett frem, blir et ja-menneske og tenker meg ikke om når jeg tar valg - jeg lot andre ta kontroll over mine valg.

Og det mennesket skal ikke jeg være. Ikke faen. Det er derfor den siste tiden har vært litt tøff for meg, for jeg har måtte komme meg ut av den gropen jeg lå stuck i. Er det så galt å ha en litt vanskelig periode, da? Jeg elsker det Sophie Elise skrev, om at det er viktig at vi har mennesker som velger å prate høyt når de faktisk står i dritten også, og ikke bare i etterkant når alt er blitt bra igjen. Jeg har fantastiske mennesker rundt meg og har det beste året i mitt liv, men så er det noen dager hvor jeg mister meg sjæl litt jeg også. Jeg vet at jeg er på vei oppover nå.

Akkurat nå sitter jeg på bussen på vei mot Kristiansand. Om 3 timer er jeg fremme, og da blir jeg hentet og kjørt til Søgne på hytta til Julie sammen med en vennegjeng som jeg er så heldig å bli inkludert i. Gud, JAAAA. Jeg er så takknemlig. Normale mennesker som får meg til å glemme bransjen jeg er i, som jeg kun smiler, ler og har fine samtaler med. Jeg har ikke sett hytta før, men jeg hører rykter om at den er superfin og ligger rett ved vannet. Altsååå!! Jeg er altfor klar for morgenbad, deilige middager, cruising i båt og bare moro. Jeg har dessuten fått sete alene på bussen, så jeg er rimelig fornøyd her jeg sitter :-) Haha. Snakkes fra Sørlandet da, dere!! Xx

tilbake med familien!Tante og onkel ♥ (De er søsken!)Mamma GLØDER mer enn noen gang!!Mamz og papz!! Looking good as alwaysÅHH! I går fikk jeg se mamma, pappa og Ingeborg for første gang på et HALVT år!! Pluss tante, onkel og søskenbarn. Nesten et lite slektstreff, jo. Det er sjelden slekten min er samlet egentlig, delvis på grunn av skilsmisser og avstand... Da blir det ofte sånn. Noe som er synd. Derfor var det sååå fint å sitte i solnedgangen med massevis av familie rundt meg, jeg har ikke følt meg så varm og trygg på lenge. Familie er noe helt spesielt, det er så betingelsesløst og vakkert. Åh, så godt det var å være back together, jeg ville ikke dra hjem derfra. Så, vi drakk Aperol Spritz mens de siste solstrålene streifet forbi oss. Jeg skal hjem til Førde i sommer. Til dere som spør. Så klart. Jeg bare... det har vært mye. Og kanskje det er akkurat det jeg trenger, å dra hjem til mor og far og de vennene jeg har vært gjennom alt med.

spørsmålsrunde (jeg svarer på video)Okey, på tide å catche up! Jeg skal lage en video hvor jeg svarer på det dere lurer på. HerreGUD så lenge siden jeg har gjort det. Jeg har seriøst altfor mye på hjertet, haha. Føles litt som om jeg ikke har catchet up med en venninne på lang tid. Hva lurer dere på? ♥

vi fant en tom strand

Spontant er alltid det beste. Plutselig stod Fabian utenfor i bil med to kompiser av han, jeg var allerede klar i bikini så jeg slengte en strandveske rundt skulderen fylt med Prosecco, isbiter og Aperol og vinglass. Og håndklær og solfaktor, så klart. Klar for beachen! Jeg har aldri vært i Høvik før. Før i går. Det var HELT nydelig der! Vi fant en liten strand uten et eneste menneske, så vi campet der og mikset Aperol Spritz mens bølgene slo inn mot land. Saltvannslukten gjør noe med meg, ass. Helt, helt sjelero. Ofte tenker jeg på hvor tilfeldig det er at jeg er akkurat her, med akkurat disse menneskene. Tenk alle de små og tilfeldige øyeblikkene, valgene og situasjonene som har fått meg hit, hit jeg er i dag. Det var disse sommerdagene jeg alltid lengtet etter. Bare det å ha nok venner til å samle en gjeng på stranden den dagen gradestokken viser 25 grader. Jeg kommer aldri, aldri til å ta det for gitt, akkurat det der. Fordi jeg vet så altfor godt hvordan det er å våkne en varm sommerdag og ønske så inderlig at man hadde noen man kunne spørre "hva skal vi gjøre i dag?".

mikset bilder fra den siste tidenSashimi hos tvillingeneNora, Mari og FabianSashimi er noe jeg bare blir mer og mer glad i. Helledussan, så godt. Men ja... Jeg spiser fortsatt fisk, men håper jeg klarer å få i meg alle vitaminene uten både kjøtt og fisk etter hvert. Fiskeindustrien er grusom, jeg hater å støtte den. Så mye fisk som blir tatt opp på land for å så gå rett i søpla. Det er helt, helt grusomt.Et lite pust i hverdagen. Jeg har ikke vært mye hjemme i leiligheten siden jeg kom hjem fra ferie, det er vel et tegn på at det er sommer I guess. Ute og farter dagen lang. Når jeg kommer hjem står fortsatt knekkebrødet fra morgenen før på kjøkkenbenken. Rommet i leiligheten er ledig fra august forresten. Mail meg på kristine.ullebo@hotmail.com dersom du er interessert ♥

Dette var nesten litt for idyllisk til å være sant. Bygdøy er nydelig om du klarer å finne din egen lille spot uten noen mennesker tilstede. Det klarte vi, hi hi. (Ja, så var det riktig nok en tirsdags kveld ikke mange timer unna midnatt, kanskje ikke altfor rart) Det føltes som om vi var alene i verden i noen timer... Bare glitrende vann, forelskelse, nuss på munnen og dårlig musikk-kvalitet fra mobilen fordi vi begge glemte høyttaler. Og så døde mobilen, og vi forsvant enda mer inn i en annen verden. Legg bort mobilen når du er med venner i sommer, please. For din egen del mest, men også for de rundt deg. Det er så innmari godt for oss.

Susssssss!Nå skal jeg til Bygdøy for å badeeeee! Og så er det bursdag senere i kveld :-) Full rulle. Sommer ass!

en sommerkveld

Kosemooooooose

Seriøs samtale på gang

Cool kids

<3Smiiiiil

Bilder av: Joakim Kleven

Her er noen bilder fra i torsdagskvelden som var så fin. Jeg og Fabian dro hjem til han i 8-tiden, det endte med takeaway pizza fra Villa Paradiso og mojitos in bed. SÅ koselig! Han har flyttet inn i en ny leilighet, jeg elsker jo forandringer så synes det er dødskoselig. I dag har vi spist en lang frokost og drukket kaffe ute i solen. Skikkelig, skikkelig sommerferie vibe her i gården. Love it! Nå har jeg fått på meg bikinien og tenkte å dra til Bygdøy for å få litt farge og bade - det STEKER i Oslo i dag. Noen av dere som går paraden til Gay Pride i dag, kanskje? ♥