hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

guns n' roses i morgen!

annonse (sponset billetter av Universal)

I morgen skal jeg på konsert!! Jeg har aldri vært på konsert ute, i Oslo, om sommeren... Aldri. GUNS N' ROSES! Forrige gang de var her var ikke jeg født engang, vi snakker 1993. Det er så sykt lenge siden?! Nå er de her igjen, samme stadion, 25 år senere. Konserten er på Valle Hovin og jeg har aldri vært der før, jeg har skikkelig troa på at morgendagen blir en kveld jeg aldri vil glemme. Iiiiihh!! Dere kan jo tro hva jeg har hørt på den siste uken. Guns, guns, guns. PÅ REPEAT. Jeg har hørt på Guns siden jeg var 13, og sangene gir meg en skikkelig... jeg klarer ikke engang å forklare hvilken følelse de gir meg. Jeg er veldig glad i balladene dems spesielt, sitter og hører på DON'T CRY (ORIGINAL) nå, jeg kan gråte av den låta. Åååå. Så mye følelser i rock. SÅ mye følelser.

MAKE YOUR OWN PLAYLIST

Okey dere, et sjukt kult tips. Hvis dere går inn HER kan dere sette sammen deres egen spilleliste, eller, det blir laget en liste basert på forskjellige valg du krysser av på. Jeg valgte "ballad" som mood så klart, og fikk denne spillelisten med en rekke forskjellige artister. Og de fineste låtene til Guns ligger i denne lista. Syyykt mange fine låter jeg ikke har hørt før, som ble lagt rett til i favoritt-spillelisten min <3 Check it out! X

OG FORRESTEN... HAR DERE LYST Å BLI MED MEG I MORGEN?

JEG DELER UT 2 BILLETTER TIL GUNS SIN KONSERT PÅ VALLE HOVIN I MORGEN! KOMMENTER INNLEGGET OG JEG TREKKER UT EN HELDIG VINNER SOM FÅR TA MED SEG BESTEVENNINNEN SIN PÅ KONSERTEN. DERE FÅR HVER DERES T-SKJORTE OGSÅ! (Trekker vinneren i KVELD, naturligvis. Siden konserten er i morgen <3) Jippiii!! Om vinneren har lyst har jeg et lite Guns-vors hos meg i morgen, så kom gjerne innom for en drink eller to! (Jeg elsker jo å henge med dere) X

en så sjukt fin dag

I GÅR VAR EN AV DE FINESTE DAGENE PÅ LENGE!

I går fikk jeg besøk av Nora og kjæresten hennes, og gjett hvem som nettopp har fått MC-lappen!! Nora selv! I klassisk stil ble jo jeg ALT for gira, i det jeg satt meg på baksetet og vi kjørte med vinden i håret visste jeg at jeg må ta motorsykkel-lappen. Jeg visste det, med en gang. Noe så befriende? Hear me out, jeg har aldri sittet på en motorsykkel før. Jeg tok billappen når jeg var 18 og har ikke rørt en scooter engang, jeg ante ikke hvordan det føltes å sitte på to hjul. Noe så fantastisk deilig, jeg personlig kunne brukt hele sommeren min på å bare kjøre rundt. Jeg ELSKER fart og spenning. Så ja, vi kjørte litt rundt, jeg viste dem leiligheten min, og så fikk jeg besøk av.... familien min!!!

Og herregud! Så koselig det var! Gårsdagen kommer til å være i hjertet mitt for alltid. De hadde bil så vi utnyttet muligheten til å kjøpe planter og slike ting som er vanskelig å bære hjem på egenhånd, jeg føler livet mitt den siste tiden kun har bestått av det egentlig. Meg gående med en eller annen litt for tung gjenstand på vei hjem til leiligheten. Haha. Sånn er det å flytte. Mamma, pappa og Ingeborg elsket leiligheten og det gjorde meg så glad. Mitt hjem. Det er helt sprøtt å tenke på. Jeg ville ikke at vi skulle dra ut å spise, alt jeg ønsket meg i går var å henge hos meg, høre på musikk og lage mat. Jeg introduserte dem for den nye favoritt-rødvinen min, mamma hadde med seg en fransk en. Jeg satt på Santana og følte jeg var tilbake i 2004 da jeg satt i bilen med pappa, han hadde CD'en nemlig. Den skiva kan vel egentlig oppsummere hele barndommen min.

om natten min

Jeg så Scarface før jeg la meg i går. Med en kopp te, faktisk to. ELDERBERRY & ECHINACEA fra Pukka er helt fantastisk. Under to svære dyner og tre puter, vinduene på vidt gap, jeg innså at det begynner å bli mørkere ute. Eller, det er jo nesten en måned siden solen snudde, men i går så jeg det. Klokka 00:00, klar horisont men ikke like mye lys inn i leiligheten som det har brukt å være. Jeg synes de ukene som kommer nå kanskje er de peneste i løpet av hele året. Sommeren forsvinner gradvis, jeg synes alltid det gjorde så vondt, selv om jeg visste at høsten var noe av det fineste. Det gjør bare så utrolig vondt på en absurd deilig måte, om dere skjønner. Jeg har alltid hatt disse følelsene, helt siden jeg var liten jente, og jeg klarer aldri å forklare det med ord til noen. Kanskje det bare er sånn et snev av ekte frihet og lykke føles. Litt vondt, fordi det er så ubeskrivelig godt i hjertet.

Ja.

Jeg våknet i alle fall av meg selv midt på natten 04:00 av at jeg var sulten og at det tordnet ute. Så hva gjør jeg? Jeg tar opp telefonen og FaceTimer Sela (som jeg har nevnt har jeg en vanvittig stor kjærlighet for FaceTiming) mens jeg lager meg mat. Haha. En time senere legger jeg meg til for å sove, og er her jeg. Klar for en fin dag, jeg vet dette blir en fin dag. Jeg får overnattingsbesøk av hele familien min! Yes! Og vi skal lage middag i leiligheten min! OG! Jeg har kjøpt favoritt-rødvinen min som de skal få smake!

(Jeg håper også at jeg kan få lov å ta meg en kjøretur i bilen til pappa, hvis jeg er ekstra snill. Jeg DØR etter å kjøre bil igjen, seriøst. På søndag vurderte jeg å leie bil fra Nabobil-appen kun for å kjøre rundt. Ikke gal, bare veldig glad i å være på veien for det er det eneste stedet følelsene er deilig å kjenne på uansett hvor vonde de er)

Jippiii!! Dette blir en fin dag! Og jeg GRÅTER av kommentarene deres, jeg får ikke sagt takk nok. Jeg elsker å blogge og jeg elsker dere, fra bunnen av hjertet mitt. Snakkes etterpå, jeg skal prøve å ta litt mer hverdagslige bilder fremover også, innså at det er en stund siden. X

photos: instagram @ 4lvin

skal jeg fortelle deg når du er sterkest?

Alle sier du er så sterk, men sannheten er jo at de egentlig aldri ser deg når du er sterkest. Sterkest er du når du gråter inni deg, de gangene tårene aldri kommer så langt at de begynner å renne nedover. Du er tom. Du er ikke hysterisk lenger, du er bare sliten. Sliten av å fortelle hjertet ditt at kjærligheten en dag kommer på nytt, at de dagene du gikk nedover Majorstua en sen høst for å møte han du var så forelsket i også kommer igjen. Bare i en annen gate, kanskje en annen årstid, en annen mann, en annen historie og en helt annen forelskelse. De kommer igjen og du vet det. Ellers hadde ikke sola varmet ansiktet mitt på den måten den gjør.

Sterkest er du når du klarer å fortelle deg selv at du er bra nok uten at en person elsker deg lenger. Klarer du å tro på det? At du er bra nok? At hjertet ditt skal bli holdt av noen andre og at alt til slutt vil være verdt det? Jeg syklet til Bygdøy sent i går og tok meg et bad alene. Tårene rant, jeg klarte ikke å forstå hvordan noe kunne være så vakkert og samtidig så vondt. Sommeren gjør vondt fordi den er så fin, så fin at jeg ikke skjønner hvordan jeg skal ta vare på den i hjertet mitt. Om jeg bare kunne fanget lyden av havet og solnedgangen og kysset klokka 01:22 og de sene middagene og stearinlys når det enda ikke er blitt helt mørkt, i en krukke, låst den igjen, ja, da hadde det kanskje vært litt enklere. Men jeg kan ikke fange verken sommeren eller kjærligheten i noen krukke, og jeg sverger, det vondeste er å dra fra en du elsker uten garanti for at noen skal elske deg på nytt.

Men

Når sommerfuglene fortsatt flyr inn vinduet mitt og mennesker på gata smiler hånd i hånd klarer jeg ikke å slutte å tro på kjærligheten, samme hvor vondt det gjør.

today's outfit

Annonse for LOUDS

SHORTS HER, BADEDRAKT HER, SKO HER, TOTE BAG HER, SOLBRILLER HER, ARMBÅNDENE FINNER DERE HER

Hei håååå! FOR EN VARME! I dag måtte jeg bare ta på meg badedrakten, en shorts over og løpe ned til Tjuvholmen for å cool down. Det var ikke noe annet valg. Ingenting er bedre enn å bade i Norge, synes jeg. Kanskje ikke Tjuvholmen er det beste stedet (Vestlandet, ingenting slår det!!!), men det er i alle fall en kort sykkeltur fra leiligheten min til vannet. Har dere forresten merket at jeg ikke har brukt shorts i år enda? Jeg har rett og slett ikke funnet en eneste en (hverken i klesskapet eller i butikken) som jeg liker, men så!!! Fikk jeg denne Levis-shortsen fra LOUDS. DEN ER PERFEKT. (Jeg er ekstremt glad i bukser og shortser som er lave i livet) Jeg har den på meg i kveld også, bare med et grønt belte til og en bluse for å stæsje meg opp til middag. Louise kommer på besøk til meg nå om en liten time og vi skal spise tacooooo! Ja, dere vet hvilken taco! DEN VEGANSKE! Takk for at dere blir inspirert til å lage det samme, jeg har allerede fått mange bilder og snaps fra dere som har laget oppskriften jeg la ut. Det varmer hjertet mitt. iMat Fraiche er seriøst så sjukt mye diggere enn Creme Fraiche og rømme. X

Btw! Solbrillene, badedrakten og shortsen er på salg på LOUDS. Hvis dere har lyst å gjøre et kupp!

de magiske sommerfølelsene

Mari er en av de som har vist meg rundt i Oslo da jeg ikke kjente byen så godt. Jeg kommer aldri til å glemme da vi kjøpte med oss frukt og digg på Grønland og satt oss på Oslo Mekaniske i fjor sommer, med en kopp te i solsteken. Det var så hyggelig. Og da hun og tvillingsøsteren Nora (hotteste tvillingparet i byen) inviterte til sashimi-middag samme sommeren. I går gikk vi rundt i byen sammen igjen og jeg fikk alle de følelsene tilbake, de jeg hadde da jeg opplevde min første sommer i denne byen. For meg er de følelsene helt magisk, jeg klarer ikke å beskrive det... Det kan nesten gjøre vondt fordi det er så godt. 

Brune boots! Og Uranienborg! Jeg elsker Uranienborg. For meg holder det å bare vandre gatelangs der en pen sommerdag og titte på de pene bygningene og plantene som klatrer opp rundt vinduene på omtrent hver eneste vegg, men kanskje jeg bor her en eller annen gang i løpet av livet mitt. Jeg vet med meg selv at jeg kommer til å bo utenlands i løpet av 20-årene mine, jeg mener, jeg må jo det. Det er så mye å lære! Men basen vil jeg alltid ha her i Oslo tror jeg, jeg er så fryktelig glad i denne byen.

Vi fant moreller! Som var veldig sure. Og ikke våres. Tok bare en! Unnskyld.

Da jeg var yngre og bodde hjemme synes jeg blomster var det kjedeligste i hele verden, og jeg kunne ikke fatte hvordan mamma kunne bli så glad for å få BLOMSTER. I gave. Nå som jeg har mitt eget sted er blomster noe av det fineste jeg kan få. Jeg sprekker nesten av glede hver gang. Ikke at jeg har noen vaser her hjemme akkurat, men jeg bruker det jeg har. Som dere ser. Takk for nydelige blomster, Mari x

jeg vil vise dere noe

YOU'RE A COUNTRY GIRL ON URBAN FEET . . .

Ja, jeg fant en låt og den har tatt over livet mitt. Nesten plagsomt. Mest inspirerende, mest deilig, litt irriterende. For jeg får ikke FRED. Jeg må høre på den, jeg må se musikkvideoen. Hele tiden. THE BOTANIKS + BERNHOFT - FOND OF JANE. Det er på ekte noe av det beste jeg har sett, estetikken, stemmen til Bernhoft, bevegelsene til Jane, måten hun danser på uten å egentlig å danse, musikkvideoen er laget av en gammel film (hvor blant annet Alain Delon spiller, han jeg har bilde av på veggen min) som bare er satt sammen av små små klipp som går så fort at du må trykke på stopp på YouTube for å se hva som faktisk skjer. Hun er så vakker at jeg ikke klarer å forstå det. Uten at hun egentlig prøver. Hun har krøller i håret og det er alt, resten er så naturlig. Ansiktet hennes, karismaen hennes, måten hun smiler på. Jeg forelsker meg i karismaen til mennesker. Vær så pen du bare vil, men de som fanger blikket mitt er de som har en utstråling. Utstråling er ikke symmetrisk, det er ikke krystall-blå øyne, glansfullt hår eller perfekt hud. Det er måten du er på. Jeg la ut sangen på Insta Story og tagget Jarle Bernhoft (i et lite håp om at han skulle se hvor mye jeg digget det han har laget), han svarte meg og det viste seg at han ikke engang hadde sett videoen. Så det er vel ulovlig, men når noen har laget noe så bra så kan man liksom ikke bli sur. Det var litt gøy. Både låta og videoen er helt ikonisk, jeg håper dere ser den for den betyr skikkelig mye for meg og alt det jeg har inni meg. For det her er en sånn ting jeg bare MÅ blogge om, ikke fordi det er relevant, men fordi jeg har vist den til alle vennene mine og jeg føler jeg må vise den til dere også.

Hvordan har dere det? Jeg er hjemme i kveld og slapper av i det beste selskapet. Kristine altså. Tok meg et glass rødvin fra det lille Duralex-glasset mitt og følte for å ta noen webcamerabilder fordi det føltes mer ekte, haha. Noen ganger vil jeg bare vise hva jeg gjør akkurat nå i stedet for å bruke de "perfekte" bildene, til tross for mye jeg elsker å ta bilder. Jeg har hengt med Mari i dag og skal lage meg middag nå straks, så tidlig i seng. I morgen skal bli en fin lørdag! Forresten, i dag har jeg bodd i leiligheten i akkurat to uker, og beklager at jeg er så obsessed, men det er bare.. så deilig. Så fint. Og gøy, spennende, nytt, alt på en gang. Det er en helt spesiell følelse å flytte inn i sitt eget. Gleder meg til tiden fremover. Nå er det middag! X

Husker du sommeren for 10 år siden når vi løp ut av huset uten nøkler?

Håret mitt har blitt bleket av solen og sminkemappa har ikke blitt rørt på flere dager. En leppomade er alt jeg har med meg i den lille Dolce Gabbana-tøyposen min når jeg løper ut døra, det var egentlig bare en pose for beltet jeg kjøpte vintage i Milano. Det er ikke så glad i vesker, så det har blitt min lille, enkle løsning. Desto mindre du har med deg desto friere er du. Husker du sommeren for 10 år siden når vi løp ut av huset uten nøkler? Alt du skulle ta med deg hjem var deg selv når det begynte å bli mørkt.

Bruker litt av leppomaden i kinnene for gloss, og det er stort sett det jeg trenger for å føle meg bra nå om dagen. Live-sanger som går på repeat. Det er rart, for når jeg blogger er alt alltid så stille. Alle innleggene dere leser er skrevet i total stillhet, kanskje litt musikk, men ingen andre forstyrrelser. Jeg spiser ikke, jeg har ikke besøk, jeg tar meg ikke et glass vann engang. Så, hvordan har dere det? Jeg møter på så mange av dere på gata om dagen, jeg vet ikke om det er fordi det er sommer eller fordi det er St. Hanshaugen eller fordi jeg ser dere mer enn før, jeg aner ikke. Jeg elsker denne genseren jeg har på meg her, fargene, mønsteret, stoffet, jeg vet jeg har nevnt det kort for dere men jeg tror jeg har lyst å lage klær. Jeg kan ikke se for meg noe annet enn det dersom jeg skulle gjort noe nytt nå. Klær er klær, og jeg vil jo egentlig bruke hodet mitt mer enn det, men jeg blir glad av å se pene stoffer og gensere som henger perfekt på en kvinnekropp. Jeg må bare fortsette å kikke på folk på gata, se gamle filmer og bla gjennom Instagram. Alle sier Instagram at er så farlig, men jeg tar meg selv i å ligge og scrolle 02:00 i senga når jeg egentlig ikke burde sove fordi det er så mange pene bilder jeg må lagre på telefonen min. Og så kan jeg nesten ikke vente med å stå opp morgenen etter, fordi jeg fikk en idé til et antrekk. Og så tenker jeg "damn! vil jeg være forelska!", sånn at jeg kan ta på meg det antrekket, sette på favoritt-låten og invitere til middag med tente lys hjemme hos meg. Jeg kler meg ikke for andre, men å kle seg for en du er forelsket er noe av det beste i hele verden.

Nå skal jeg handle middag på butikken, og så hjem og rydde, vaske klær, slappe av på balkongen, finne ny musikk. Yaaaaa!! En sånn torsdag er akkurat det jeg vil ha nå!

flyttekaos og noisy

Annonse for NOISY

Okey, jeg har satt av denne uka til leiligheten. Det har vært mye sosiale greier og jeg VIL jo være med og ikke isolere meg fullstendig, men jeg sliter skikkelig med å få alt til å gå opp i opp om jeg løper rundt dagen lang. Så, denne uken! Ta tak i flyttelass og komme meg ordentlig til rette! Jeg fikk en haug av flasker fra NOISY på døra før jeg flyttet fra Løkka, husker dere? Nesten alt er borte nå. Har to Mango & Pasjon igjen, og EN Pæfre & Sitron. Og det var maaaange fra starten av. 

Men det er SÅ GODT! Hver gang jeg får besøk her hjemme gir jeg dem en flaske Noisy, og alle blir like glad. Hver gang. Små ting, store gleder. X

Dere som tror jeg har kommet meg til rette... tro om igjen. Beklager å skuffe dere med rotet mitt. Jeg har så mye småting som jeg ikke aner hvor jeg skal gjøre av, til tross for at jeg tok en ordentlig rensk før jeg pakket flyttelasset. Det er liksom sjel i hver eneste lille duppedings... Bare en penn kan bety mye for meg. Jeg skal kjøpe meg kommoder og skap for å få sortert alt ordentlig, ELSKER smarte (og pene....) oppbevaringer <3

HVILKEN NOISY LIKER DERE BEST?

(Jeg har falt på Pære & Sitron... Såååååååå fresh)

Bare meg og favoritt-Noisy'en og Alain Delon som ser digge ut sammen. Elsker Alain Delon. ELSKER!!!

Jeg drikker egentlig Noisy alltid fra flasken, men noen ganger er det sykt digg å ta det oppi en pen kopp med isbiter. Det er sånne små koselige greier jeg liker å gjøre på kvelden <3 Rart hva isbiter gjør?! Har dere tenkt over det noen gang? Jeg og Julie hadde ikke isbiter når hun overnattet i helgen og det var liksom KRISE. Og jeg bare: "Er det ikke rart at vi freaker ut over at vi ikke har fryst vann?". Lol.

en morgen hos meg

Sponset bilderamme

Først av alt, kaffe. Alltid. Jeg drikker kun kaffe på morgenen, ikke fordi det gjør meg våken, men fordi det føles... riktig, bare. Rart å forklare, men jeg liker ikke kaffesmaken senere på dagen. Drikker jeg for mye av det blir jeg bare skjelven og rar i kroppen - så en eller to kopper på morgenen er alt som skal til for at jeg føler meg good to go!

(Rammen er sponset) Jeg DØØØØØØØØR. Dette bildet er alt!! Jeg har fikset alt selv!! Med hjelp fra verdens flinkeste MESTER RAMMER OG ARTGATE her i Oslo, det var verdens fineste opplevelse å få denne jobben gjort så jeg skal skrive et eget innlegg om det. (Du vet når du møter mennesker som har akkurat samme visjon som deg... ahhh!!) Hvilket materiale jeg har brukt, glass, størrelse og alt dere trenger å vite. Dette var noe jeg ikke hadde peiling på fra før av, så jeg gir med glede videre noen små tips og triks til dere som vil ha et pent bilde på veggen selv! Som dere ser passer ikke bildet med den grå veggen, så jeg MÅ få malt her nå. Men iiiiik! Hvor fint er ikke dette bildet, med den brune rammen!!

Jeg fikk disse koppene med mønster av Helene. Hun har kjøpt dem vintage men brukte dem aldri, så hun ga dem til meg og det er den fineste gaven jeg har fått på lenge. De passer helt perfekt inn! Tusen takk Helene, og takk for at du hjelper meg her i leiligheten. Jeg digger disse trehyllene forresten, kunne jo fint ha malt dem hvite men jeg synes det er litt av sjarmen. Ønsker ikke at alt skal være rent og symmetrisk og perfekt, litt tilfeldigheter synes jeg bare ser bra ut i en leilighet. Eller hva synes dere?

Senere i dag skal jeg på boksing, faktisk. Men først hjemmekontor! X

spørsmål den siste tiden

Hvor får du all matinspirasjonen din fra? Elsker maten du lager!
Det handler egentlig mest om å sette av tid og gjøre det med kjærlighet. Cheesy, men sant. Jeg har blitt SÅ glad i å lage mat den siste tiden, det kom spesielt etter at jeg fikk byttet ut alt på kjøkkenet med ordentlig utstyr. Keramikkskålene mine? De gjør meg glad bare av å se på dem, liksom. Å gå på Grønland og fylle kurven med ferske grønnsaker til under hundrelappen, komme hjem, sette på spillelista mi og bare eksprimentere med alt det jeg har i kjøleskapet og i skapene. Jeg har jo vokst opp med en mamma som har laget middag hver eneste dag fra grunnen av, så det er nok henne det kommer fra. For meg er mat en utrolig stor del av livet, nå snakker jeg bare ikke om det å faktisk spise, men hele atmosfæren rundt det. Å hive i seg mat "on the go" er mitt største mareritt, jeg HATER å ikke få tid til å lage et godt måltid hjemme. Derfor står jeg opp minst to timer før jeg skal på et tidlig møte om morgenen, bare for å kvalitetssikre dagen min. Haha

Elsker å ha det litt messa på kjøkkenet når jeg lager mat

Hva setter du mest pris på?
Mennesker som viser meg fine sanger, den første kaffekoppen om morgenen, et godt måltid som jeg spiser alene uten musikk og uten mobil, sene kvelder i eget selskap (det er noe av det beste jeg vet), å gråte fremfor et menneske som forstår meg, gitarsoloene til John Mayer som jeg spoler frem og tilbake på repeat OM og om igjen fordi resten av sangen er ubetydelig, FaceTime-samtalene som varer i to timer.

Hvordan ordner du håret ditt?
Jeg KAN ikke hår. Dusjer det bare med shampoo og balsam fra Kiehl's (mitt favorittmerke), lar det lufttørke og så har jeg faktisk begynt å bruke saltvannsspray for å få litt tekstur i det.

Kan du lage vlog mens du flytter?
Yes! Jeg skal ta dere med på interiørshoppingen! Finn.no er blitt min beste venn, jeg sitter HVER kveld og nørder til langt på natt. Helene driver også og sender meg finn-annonser hele tiden, haha. Det skal bli så sjukt fint og koselig og deilig her!! Lover at jeg skal inspirere dere!!

Synes du det er vanskelig å "finne sin plass"? Jeg føler du har funnet deg sånn tilrette der du er nå, jeg er like gammel som deg og føler ikke at jeg er i nærheten engang.
Det er det vanskeligste i hele verden, synes jeg. Hvis det er betryggende å høre, så er jeg heller ikke der jeg skal være enda. Men! Min store trygghet er at jeg har meg selv og elsker å komme hjem til Kristine, for hun vet jeg alltid hvor jeg har. Jeg er bare 21 og har hele livet fremfor meg, men ja, du vet, ofte føles det som om "alle er der de skal og at de har funnet alle de riktige menneskene". Jeg har ikke en svær gjeng fra barneskolen som jeg fortsatt henger med og kan sende en melding til å gruppesamtaler for å spørre hvem som blir med å bade, det er en tøff vei å gå alene men for meg er det den eneste veien jeg kan gå. Jeg er en ensom ulv. Møter du meg vil du tro at jeg får venner sykt lett (fordi jeg er sosialt smart og veldig utadvendt), men noe av det jeg har slitt mest med helt siden jeg var tenåring er å føle at mennesker forstår meg. Dette er egentlig litt sårt for meg å prate om, for jeg skulle ofte ønske at jeg var litt enklere. Ofte takker jeg nei til sosiale sammenkomster fordi det bare høres slitsomt ut, uten at jeg egentlig ikke har noen grunn for det. Jeg vil bare være ekte og møte mennesker som forstår meg. At vi er på samme frekvens. Jeg er sjukt heldig som har funnet noen av disse menneskene allerede nå, i ung alder. Det ikke er så mange, men jeg har  3-4-5 blomstrer i livet mitt som på ekte forstår meg. Og det er verdens beste følelse. Jeg må nok jobbe en del med meg selv også, kanskje lære meg å gi slipp på det som stresser meg i sosiale settinger. Men det fikser jeg! Jeg er bare 21!!!

Hvor kjøper du Kombucha?
Gutta på Haugen! De holder til på St. Hanshaugen og det ER så farlig at jeg har blitt nabo, for det er ganske dyrt der. Nettopp fordi de selger de beste av de beste råvarene! Jeg stod i 10 minutter i går og lurte på om jeg skulle kjøpe Ginger Beer eller ikke. Det har kanskje noe med å gjøre at jeg var i et helt ekstremt ubesluttsomt humør denne søndagen, men ja. Haha. Elsker å gå i den butikken og bare titte!! Og menneskene der er så fine!!

Hva er ditt beste tips for å bli glad i være med seg selv? Jeg kjeder meg så fort i eget selskap, og kan ofte dykke for dypt inn i vonde tanker, derfor synes jeg det er enklere å bare være sosial hele tiden. 
Det beste tipset mitt i livet er å ikke være redd for stillhet. Alle mennesker er så klart ulike, men jeg tror ikke det er sunt at livet skjer i for fort tempo. At man er omringet av stimuli og stemmer og bråk og musikk og mennesker til enhver tid. Jeg blir i alle fall helt gal av det, og tar meg selv i å måtte ta minst en dag i uken hjemme en hel dag, uten kontakt med omverdenen. Om man ikke tilbringer tid alene tror jeg heller ikke at man rekker å reflektere ordentlig, så når man først er alene blir tankene så voldsomme og kanskje vondere enn de behøver, fordi alt sammen tar deg på en gang. Jeg vet ikke, det er vanskelig å snakke på vegne av andre, men alenetid er SÅ SUNT. OG SÅ GODT. Mange av mine fineste øyeblikk har vært alene!

Jeg gråter av sånn her himmel. Følelsen jeg får en sen sommerkveld er som å smake en bit av det å være forelsket. Åååh... gleder meg allerede til i kveld jeg, hi hi.

Gjerne legg igjen spørsmål i kommentarfeltet her, så tar jeg dem med neste gang. X

å tillate seg å føle seg bra

in the midst of it all

(spol frem til 3:50!!!!)

foto: Instagram @ 4lvin

Tidlige morgener og sene kvelder,

Jeg bare klarer ikke å bli sur selv når solen vekker meg før alarmen min engang har rukket å ringe

<3

Jeg fikk en dørmatte naboene med en liten lapp. Herregud, den ene tingen jeg aldri har fått kjøpt meg siden jeg flyttet hjemmefra i Førde, bare fordi jeg ikke har giddet å gå å kjøpe en dørmatte. Og jeg vet ikke hvem de er enda! Jeg er så nysgjerrig på hvem naboene mine er! For denne gangen teller det, jeg skal bo her i flere år fremover. Kanskje alle er på ferie, men jeg håper jeg treffer dem i gangen snart, så langt har jeg bare møtt på en av dem. Tenk at jeg skal bli 25 år i denne leiligheten. Jeg satt opp pianoet i går, endelig har jeg plass til stativet igjen. Akkurat nå står det bare alene på soverommet med et teppe og et bilde, det er en sjarm ved å bo på denne måten. Tomt. Plass til følelser, plass til meg. Jeg gråter av glede når jeg leser mailene dere sender meg, aldri før har jeg følt at det jeg driver med er så riktig. Og så får jeg vondt, vondt av de som mener alt dette er et spill for galleriet, at maskene mine fortsatt er på. La meg bli glad over et knekkebrød med avokado og bønnespirer. Jeg fikk hjertet mitt knust og stod igjen på et tomt stuegulv alene og lurte på hvor i alle dager det hadde blitt av alt det jeg hadde inni meg, la meg sette pris på ferske råvarer og sene kvelder alene på den balkongen jeg alltid hadde ønsket meg. Jeg er en positiv person og det er kanskje det jeg setter mest pris på ved meg selv. Kanskje ikke alle kan relatere, og det forstår jeg, men jeg bare nekter å la dette ødelegge meg. Det er tomt å bli singel igjen, kjempetomt. Noen ganger føler man ingenting, og noen ganger føler man alt i hele verden. De gode følelsene er der også fortsatt, og når de først kommer puster jeg dem så dypt inn i kroppen min at de aldri forsvinner. Dere vet hva jeg går gjennom. Og dere vet også at de største gledene er de små... de som skjer mellom sekundene, de som skjer uten at du egentlig helt forstår at de skjer.

Jeg gleder meg til en bloggete uke!! Nå skal jeg SOVE! Snakkes i morgen tidlig. X

søndag

Solnedgang i bakgrunnen og jeg lurer på hvordan i alle dager jeg havnet her. Jeg gikk gatelangs utenfor her i fjor sommer, med en fersk baguett i hånden på vei til en frokost, lite visste jeg. At det var her jeg skulle bo. Jeg synes det er rart å tenke på den måten. Nå tenker jeg på veldig mange rare greier da, noen ganger lurer jeg på hvordan hodet mitt i det hele tatt har tid til å tenke så mye. Leiligheten er allerede fylt med minner, jeg har blitt kjent med nabolaget og fikk testet ut Java sin kaffe rett rundt hjørnet her med Julie i går tidlig. Det er som at alle som går rundt her på St. Hanshaugen bor her? Det er kanskje til og med helt feil, men jeg får likevel følelsen. Alt føles så lokalt og lite, jeg elsker det. Jeg og Julie våknet forresten midt på natten av små vindkast inn i leiligheten (som er helt fantastisk deilig), men vi våknet ikke av at blomstervasen hadde knust. Så merkelig?!

07:00 søndag. Veggene irriterer meg fortsatt. Liker ikke fargen. Og jeg klarer ikke å bestemme meg for om jeg skal leie inn et malefirma eller om jeg skal male veggene selv, for jeg har liksom lyst å skape hjemmet på egenhånd. Dessuten er det så deilig å male! Det er bare så mange VALG! Jeg elsker denne prosessen, men jeg gleder meg til ting også faller litt på plass. Livet uten sofa eller spisebord er sjarmerende, men jeg gleder meg til jeg kan sitte og jobbe på et pent trebord som har plass til all kreativiteten jeg har inni meg. Med en kopp ingefær-te og lunsj ved siden av. JA, jeg ser det allerede for meg!

Oh! Om dere er på St. Hanshaugen må dere titte innom Rouleur, bestille en japansk Gin & Tonic og olivenene. Rett ved veien, egentlig ikke noe jeg ville foretrukket, men akkurat det gjør litt av sjarmen likevel. Man sitter MIDT i byen! A country girl on urban feet, he he. Den setningen er fra min nye favoritt-låt, som jeg forresten har plaget vennene mine med i dagevis nå. Beklager, men når jeg får en ny favorittlåt så ER det ingen vei tilbake. Den skal høres ihjel. HØR HER!

den beste tacoen i hele verden

Hei fra meg og Julie!!

Kler vi ikke hverandre??? Julie er så FIN! Jeg har alltid vært fornøyd med mitt eget hår, men jeg synes blondt hår mot mørke trekk (brune øyne, brun hud og mørke bryn) er så fantastisk vakkert at jeg nesten faller i bakken. Hadde gøy å vært blondine bare for noen dager. (Selv om jeg sikkert ikke hadde kledd å være blond overhodet. Dere kan sikkert ikke se det for dere engang??? Jeg klarer ikke)

Julie har overnattet hos meg og det kjennes ut som om jeg ble tatt tilbake i tid. Jeg kan seriøst kjenne på akkurat de samme følelsene som jeg hadde i meg da jeg var 10 år. Verdens koseligste ting å gjøre! Men dere? Nå skal jeg fortelle dere om den beste matopplevelsen jeg har hatt på lenge. Julie sluttet å spise kjøtt for et halvt år siden, og jeg merker det er skikkelig kult å henge med folk som går samme retning som deg i matveien, for det ender med at man påvirker hverandre mye mer enn hva man ville gjort på egenhånd. Vi laget taco! Med lefser laget på 100% mais, havrebasert Fraiche og røde linser. Det ble SÅ sinnsykt godt!! Dette trenger du:

  • Lefser (Old El Paso har noen som er 100% mais, disse er HELT fantastiske)
  • Spice Mix Preservative Free
  • iMat Fraiche (DENNE!!!! SMAKER HUNDRE GANGER BEDRE ENN RØMME OG CREME FRAICHE, MED VERDENS DEILIGSTE KONSISTENS!! SORRY FOR CAPS LOCK MEN DENNE MÅ DERE PRØVE OM DERE IKKE HAR GJORT DET. OFTE FØLER JEG AT RØMME F.EKS KAN BLI EKKELT OM DU TAR BARE LITT FOR MYE AV DET, MEN IMAT FRAICHE ER LAGET PÅ HAVRE OG ET HELT "NATURLIG", DU BARE MERKER DET NÅR DU FÅR DEN PÅ TUNGA. HELT NYDELIG ♥)
  • Mais, bønnespirer, spinat, avokado, mais, tomat, rødløk, lime
  • Økologiske røde linser (kutt opp fersk chili, stek med olje, ha oppi linsene sammen med Spice Mix)

 

Jeg hadde smeltet ost på lefsen, men innså at jeg ikke trengte det overhodet da jeg tok første tygg. Mer enn nok av smaker og deilig fyll. Så ja, uten osten er denne middagen vegansk!

Dette må dere prøve ut!! Inviter en venninne over i kveld, sett på en deilig spilleliste og lag med kjærlighet. Hi hi. Eller alene! Det er minst like koselig! X

jeg vil ikke lure hjertet mitt

Jeg har blitt brun og jeg aner ikke hvordan. Er jo bare hjemme i leiligheten, dere vet. Sliter med å komme meg ut fordi dette er blitt mitt nye favoritt-sted. Ha ha. Jeg har et gigantisk lønnetre utenfor leiligheten, så soltimene er ikke så mange på balkongen min, men det går helt fint. (Dette så jeg så klart ikke på visningen fordi jeg har så gira og alt jeg tenkte var HER MÅ JEG BO OG NÅ BOR JEG HER) Føles som en liten oase utenfor kjøkkenet. De siste dagene har vært fine, jeg gråt av en mail jeg fikk i dag. Jeg vet ikke, alt ble plutselig bare så ekte. Jeg snakker med dere på Instagram, møter dere på 21-bussen og ser gjennom alle meldingene dere sender når jeg legger hodet på puta om kvelden. Jeg tror kanskje ikke jeg hadde vært så sterk uten dere. Kanskje jeg hadde løpt tilbake om dere ikke fortalte meg hvor sterk jeg var. Og det gjør litt vondt noen ganger, for kanskje dere tror jeg vet hva jeg driver med, men det er ikke alltid jeg heller vet. Jeg sitter også og lurer på hva i alle dager jeg skal gjøre. Magefølelsen, hjertet, alle de rundt deg, de sier så mye. Det er så mange stemmer, og jeg orker det ikke. Så jeg drar hjem til leiligheten min til St. Hanshaugen og lytter til meg selv. Det er det eneste jeg kan gjøre. Til syvende og sist er det kun deg og ingen andre, så du må ta valgene for deg selv. Jeg skal bare aldri sitte på en fest igjen med mennesker jeg ikke liker. Fordi jeg følte jeg måtte være sosial, fordi jeg er "21 år og ung og bekymringsløs". Jeg er 21 og vil gjøre det som er bra for meg. Ikke løpe fra meg selv og alt det i meg. Føler ikke du også det? At mange mennesker ikke engang føler på det de har inni seg? Jeg er livredd for å lure hjertet mitt, livredd. Så da blir det sånn. Jeg drar hjem litt tidligere enn de andre, og lytter til det. Fordi jeg vil være ekte mot meg selv.

Tusen millioner takk for at dere er her med meg! Jeg mener det, virkelig. Dette er ikke bare en blogg, og noen blogglesere. Det er så mye mer enn det. Det vet jeg, og dere. X

torsdag

MITT NYE ORIENTALSKE TEPPE <3 KJLØPTE DET PÅ ANTIKKVAREHUSET PÅ LØKKA. BÆRTE DET HELE VEIEN HJEM, JEG SYNES NESTEN DET VAR HELE SJARMEN MED Å KJØPE DET. JEG SKAL VIRKELIG LEVE OG BO MEG INN I DENNE LEILGIGHETEN. GJØRE ALT MED KJÆRLIGHET, DA GIR LIKSOM ALT I ROMMET SÅ MYE MER MENING X

Jeg har spist pitabrød med linser tre dager på rad. Du trenger bare pitabrød, linser, bønnespirer, iMat Fraiche, masse rødløk (elsker rødløk!), vasket spinat, tomat, agurk og lime. Helt fantastisk godt! Linsene bløtlegger jeg og koker og så steker jeg dem på lav varme med fersk chili og hvitløk, før jeg krydrer med spisskummen. Å fylle pitabrødet med massevis av ferske grønnsaker er så deilig, jeg sitter og gliser fra øre til øre mens jeg spiser. Haha, noen verdsetter fresh mat. Jeg blir så GLAD AV DET! Tenk at vi vokser opp med å spise KJØTT (som for øvrig er veldig kjedelig i seg selv) når vi har hele planteriket fremfor oss. Det er ikke et dyr som et kvernet til strimler og lagt i en boks. Skal jeg si dere noe? Jeg begynner å bli mindre glad i Jarlsberg. Det er ikke mange uker siden jeg sa at det var noe av det vanskeligste å legge fra seg, dere ser hvilken vei det går. Ferie, jeg kjenner at det er ferie i byen. Hva med dere? Jeg prøvde en ny vin i går og koste meg på balkongen i timesvis mens jeg planla resten av leiligheten i hodet mitt. Jeg vil ha nytt sengetøy. En pen pute, kanskje jeg skal lage en selv. Kjøpte et stort lin-stykke og klippe, sy og sette sammen selv. Jeg drømmer om å lage min egen kjole i et deilig stoff, litt sånn som dette skjørtet jeg har på meg her. Alenetid har gjort meg godt, det merker kanskje dere også. Jeg sovnet med boka i hånden min i går og våknet til en mobil full av varsler. KLOKKA 05:45! Sola var allerede oppe og alle vinduene i leiligheten stod på vidt gap. Herlighet så deilig, jeg fikk lyst å stå opp og begynne på dagen fordi jeg var så inspirert til alt, men jeg sov videre i to timer til. Jeg sitter jo oppe og nerder finn.no til langt på natt nå for tiden, så jeg har ikke fått så altfor mye søvn den siste tiden. Hele livet mitt har jeg forresten vært helt sjukt glad i å våkne på nattestid, fordi følelsen av at du kan sove lenger...

... du vet, den følelsen av at det ENESTE du trenger å gjøre er å legge hodet ned igjen på puten, lukke øynene og sove litt til. Den er helt fantastisk.

Vet dere hva dere må gjøre i dag?! Kjøpe ingrediensene til pitabrødet jeg prater så fælt om og lage det. Sooooo fresh! X

pust inn og pust ut

ezgif_com_crop

God dag! I dag våknet jeg klokka sju, på slaget. Jeg hadde verdens koseligste kveld i går, haha. Du vet de kveldene hvor ALT på internett blir spennende. Jeg ser etter et klesskap i mørk Mohogni, jeg tenker det blir materialet som skal gå igjen i leiligheten. Det nye bildet mitt har nemlig ramme i det treverket, og samme med stuebordet mitt. Åh, jeg er så fornøyd med hvordan det har blitt her allerede, selv om jeg er laaaangt ifra ferdig. Når man får sin egen leilighet blir man plutselig så sjukt mye mer engasjert, for man vet at man skal bli boende her og skape et hjem for flere år fremover. Fantastisk deilig trygghetsfølelse!

Nå skal jeg en kjapp tur på treningssenteret, før jeg drar til Majorstuen for å sjekke ut en vintage-butikk jeg aldri har vært innom før. Jeg har jo gått mye på de samme sjappene, så noe nytt for en gangs skyld skader ikke. Hehe. Jeg er spent! X

jeg vil være den jenta

grapefrukt og favoritt-rødvin og de saftigste tomatene jeg har smakt på lenge og solskinn og stearinlys fra i går kveld

JEG VIL VÆRE DEN JENTA...

Ro i hjertet. Jeg vil være rolig inni meg. Utadvendt og pratsom og eksplosiv kommer jeg alltid til å være, men jeg vil at folk skal se meg inn i øynene og kjenne på fred, ikke demoner og fortrengte følelser og en jente som aldri klarte å stoppe opp i speilet hjemme for å møte seg selv. Jeg vil være den jenta som ikke stresser med å være der alle andre er, hun som klarer å sette pris på solskinn inn vinduet om morgenen selv når livet stormer på sitt verste, hun som ikke trenger å ha folk rundt seg til enhver tid for å føle seg hel. Føler du deg ensom i sommer? Omfang ensomheten. KJENN på den. Lær deg veien rundt og opp og frem i ensomheten. Bare aldri bruk et annet menneske sine følelser for å fylle tomrommet i deg, for det er ingenting som kommer til å gjøre mer vondt og føles mer tomt enn nettopp det.

Ikke date når du føler deg alene og trenger noen til å holde rundt deg,

Dra på date den lørdagen du elsker livet og føler deg dritbra

Jeg tror jeg kaller dette min sommer. Kristine-sommeren! Det er ingenting i verden jeg ønsker mer enn å våkne opp alene og være så lykkelig at jeg sprekker. For den dagen du ikke trenger et menneske for å kjenne på lykken, den dagen er du fri på ekte. Skal jeg si dere hva som gjorde vondest? Hva som brøt ned hele den  ideen jeg hadde av "hjertesorg"?

Jeg savnet ikke han engang,

Jeg savnet bare alt han fikk meg til å føle

Og det var jeg som følte på alle de følelsene,

ingen andre enn meg

Hvor trist og vakkert og nydelig og vondt og alt på samme tid

Er ikke det å innse

At alt jeg egentlig var savnet hele veien

Var

Og er

inni meg

Nå skal jeg lage meg te og sitte på balkongen. Herregud, den balkongen tok livet mitt til et nytt nivå. Jeg har begynt å FaceTime helt sjukt mye forresten, det kommer fra en jente som FaceTimer mye. (Elsker å FaceTime det er så sykt kos????) Perfekt sosial aktivitet for en introvert. Jeg gleder meg til å våkne opp i morgen, jeg gleder meg til å bade i havet, jeg gleder meg til mye for tiden merker jeg. I dag var jeg og hentet bildet mitt hos rammemakeren OG JEG HOPPET  OPP OG NED AV GLEDE FORDI DET VAR SÅ FINT!!! Og hun som jobbet der sa det var så hyggelig å se noen være så glad og engasjert. Hi hi. Jeg skal fortelle dere absolutt alt om det bildet forresten (verdens hyggeligste opplevelse å få det stelt i stand), men jeg vil ikke vise det til dere før jeg har malt veggene. Så prippen har jeg faktisk blitt.

onepiece shoot

SHOOT WITH ONEPIECE

(VINTERKOLLEKSJON I 31 VARMEGRADER!)

Haha! Heeeeello! Dette er en sovepose, faktisk. JEG MÅ DRA PÅ TELTTUR I SOMMER! Vurderte å sove ute på verandaen i natt, jeg ble så gira av tanken. Den siste uka har gått så fort at jeg ikke har rukket å fortelle dere at jeg var med å skyte den nye kampanjen til Onepiece over to dager. Det var så gøy! Vi var i en toppleilighet på Briskeby med egen rooftop, det var så varmt at jeg ble brun de få minuttene jeg satt og spiste lunsj der. Skal vise dere bildene når de kommer ut :-) Hele teamet hadde invitert til middag og party på takterrassen på kvelden da vi var ferdige, og jeg er fortsatt lei meg for at jeg ikke kunne være med. Jeg dro hjem for å flytte i stedet... Fornuftig, i alle fall.

Nå skal jeg overlevere nøklene til Løkka-leiligheten!!

mandagsgleden!

(Sorry for kjip stol I bakgrunnen, den skal på loftet. Må bare bruke det jeg har av sitteplasser til jeg har fått kjøpt nytt. Haha)

HEI OG GOD MANDAG!

I dag startet jeg mandagen med et møte! Sammen med en av de på salg på Egmont, vi dro sammen til Løkka og møtte kunden. Kjempehyggelig! Jeg blir alltid glad når jeg har en avtale tidlig på morgenen, for det ender med at jeg blir så sjukt effektiv resten av dagen. Etterpå dro jeg og kjøpte meg et orientalsk teppe til gulvet mitt, jeg visste hva jeg ville og jeg fant akkurat det jeg var ute etter. BOOOM! Elsker når det skjer! Så jeg hopper på 21-bussen hjemover mot St. Hanshaugen med det store teppet under armene, haha. Jeg elsker å fikse ting på egenhånd. Jeg har ikke bil, men jeg har meg selv. Og tro det eller ei, jeg har faktisk blitt ganske sterk i armene nå. I forhold til før. Yoga gjør så SJUKT mye med kroppen!

Nå sitter jeg på verandaen og har store planer for resten av dagen: henge med meg selv! Jeg har så innmari mye behov for egentid nå merker jeg, kanskje fordi det er så mye som skjer i livet mitt akkurat nå at jeg trenger å føle på alt sammen på egenhånd. Dessuten er bloggen og leiligheten førsteprioritet nå fremover, jeg vil bare få alt i orden her, kjøpe den kommoden jeg leter etter, male veggene til en annen farge (fargen nå ser IKKE bra ut til interiøret mitt), kjøpe et par til planter, fylle kjøkkenskapene med deilig mat, ja, dere vet. 

Og i kveld!!! I kveld skal jeg tenne lys på verandaen og ta meg et glass vin eller to. ÅÅÅÅÅ!! Jeg gleder meg sånn at dere aner ikke!!! Før den tid har jeg en del ærender, blant annet skal jeg gi fra meg den forrige leiligheten på Løkka nå om noen timer. Jeg var og vasket meg ut der i går og begynte NESTEN (!) å gråte da jeg satt meg i bakgården. Faen ass, fint og vakkert har det vært, men vondt mest av alt. Det er først nå i ettertid at jeg ser hvor sinnsykt og galt alt var, jeg håper de tidligere naboene tilgir meg for all gråtingen, haha. Nå dere, nå føler jeg meg så sterk!!!! Vær så snill å vit at det kommer lysere tider, du som leser dette. DET KOMMER! Jeg husker jeg leste det på Sophie Elise sin blogg da jeg stod i det på sitt verste, og jeg visste at hun hadde rett, men jeg klarte ikke å tro på det et sekund likevel. Ikke et eneste sekund klarte jeg å tro på at jeg skulle få det fint på ekte, alene. Og du som leser dette tror det heller sikkert ikke når jeg forteller deg det, men jeg kan også love deg av hele mitt hjerte; at alt blir fint. Det blir veldig fint. X

Snakkes etterpå, babes!

(Er det helt sjukt av meg å si at jeg føler jeg er sosial når jeg blogger??? Fordi jeg henger med dere?????? IKKE SI AT JEG HAR BLITT GAL)

dette skal jeg gjøre med leiligheten!

Koppen og serveringsbrettet er fra Skagerak, til dere som har spurt. Hei søndag! Første helgen på St. Hanshaugen! Jeg føler meg allerede hjemme. På fredag var det veldig rart å "dra fra Løkka", men nå føles det som om jeg våkner opp hjemme. Kanskje fordi jeg har alt her i leiligheten nå, det er ikke noe som ligger igjen på Løkka. 

I går fikk jeg besøk av Helene, og vi drakk rødvin på balkongen og ble sittende i timesvis og prate i sola. Dødskoselig! Nå har jeg gjort en ganske god gjennomgang av leiligheten, både alene og med Helene (som er sjukt flink og vet alle sånne ting jeg ikke vet enda siden dette er min første bolig!!), og jeg har fått en grei oversikt over ting som skal gjøres nå først og fremst.

  • MALE VEGGER! Jeg vil IKKE ha hvite vegger, men jeg vil ha en lys tone av beige eller brun, nærmere hvit. Bare ikke helt hvit, for det blir fort kjedelig. Greia er at veggene nå er grå, og det kler ikke interiøret mitt i det hele tatt. Faktisk ser det FULLSTENDIG kræsj ut. Jeg skal kjøpe meg et klesskap i gammelt tre (antikk), stuebordet mitt er i tre, mye av interiøret mitt er i gull og disse fargene og materialene ser bare ikke bra ut til den moderne gråfargen som er på veggene nå. Så ja, male til uka! Førsteprioritet!
  • BADET SKAL MALES HVITT! Jeg og Helene fant ut i går at grunnen til at badet ikke ser helt fresht ut, er fordi listene er malt i en gul beigefarge. UUUH! Og så skal jeg bytte vask, men det blir nok ikke med det første. Badet kommer til å se bra ut, i alle fall. Jeg synes allerede det er ganske koselig, sett bort i fra fargene <3
  • DYRKE EGNE GRØNNSAKER! Jeg skal dyrke cherrytomater og urter og frukt på balkongen!! Langs hele balkongen! Det blir SÅ fint!
  • SELGE EN DEL INTERIØR! Jeg begynner å finne stilen min nå, og noe av det jeg eier må dessverre gå. Litt fordi jeg har endret stil, litt fordi det ikke helt passer inn i denne leiligheten. Nå har jeg tregulv og det endrer MYE, innså jeg. Bort med alle eplekasser! Det kan fort se litt for "shabby chic" ut, eller bare et dårlig forsøk på en fransk stil. Haha. Jeg vil ikke at det skal se skittent ut, så jeg skal blande antikke møbler og skatter jeg har funnet vintage med rene, klare snitt. 
  • JEG TRENGER TO LYSEKRONER! OG DE SKAL VÆRE FINE!