hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

summer outfit

 
t.g.i.fHola amigos! Endelig heeeeelg. SÅ herlig. Har ikke noen spesielle planer enda, men sitter og lurer på om jeg skal tørre å drite meg ut i morgen og gå Førde Opp (motbakkeløp), hahah. Har ikke fått tid til å trene så mye i det siste :-( Uansett, i helga tenkte jeg å lage nytt design og header! DET er virkelig på tide!! Dere må jo være kjempelei av det jeg har nå, haha. Men vi ser! God helg dere, snakkes senere i dag ♥

litt inspirasjon på en torsdag
/alt funnet på weheartit.com

Hva syns dere? ♥ Jeg elsker å se på slike bilder, pleier faktisk å gjøre det av og til hvis jeg ikke har noe å gjøre. Får sååå mye inspirasjon! Elsker spesielt det første bildet med shortsen, aner ikke hvorfor. Haha!

star printed scarf
bukse bik bok, genser og sko h&m, skjerfet vet jeg ikke

Fant denne outfiten i arkivet som jeg hadde glemt å poste. Elsker skjerfet, det er så fiiiint. I dag kommer forresten broren min hjem og blir her i helga! Jippi :D Føler at han kommer hjem fra en lang ferie eller noe, haha! Så det blir gøøøøy. Og i morgen er det FREDAAAAAG!! Jeg lever for helg.

Hva syns dere om antrekket? 

akkurat nå


...spiser jeg dette.


...har jeg vært på friidrett. GØY!


...skriver jeg novelle. Seeee så langt jeg er kommet.


...eh, ja.


...hører jeg på dette.

Tommel opp for gøy innlegg! Kom nettopp hjem nå og må bare hive meg rundt på leksene... Hvorfor kunne vi ikke heller hatt lengre skoledag og mer effektive timer? Altså, jeg er for lekser (for ja, det er viktig!), men heller PÅ skolen. Ja ja, orker ikke å bruke energi på å irritere meg over det, bruker heller energien på leksene. SNART HELG!!!!! Forresten, hva syns dere? Lekser hjemme/lekser på skolen?

ukens spørsmål #26

Hva vil du jobbe med når du blir eldre?
Jeg har ikke peiling.. Sykt irriterende, i grunn. Men har litt lyst å studere økonomi, broren min studerer jo det nå så da kan jo han rettleie meg litt, eller HVAAA HÅKON? :D

Hvor lenge har du blogget og hvor lenge har du tenkt å fortsette?
Jeg har faktisk holdt på i hele 3 år i oktober! DET er lenge, haha. Men begynte vel egentlig ikke å blogge sånn "seriøst" før i starten av 2012, da jeg begynte å få litt flere lesere. Hvor lenge jeg skal holde på vet jeg ikke, men så lenge jeg trives med det, og det gjør jeg hvertfall nå! Haha, jeg kan virkelig ikke se for meg å slutte, det hadde blitt utrolig rart. 

Hvor mye kostet dongrivesten?
Aner ikke, kjøpte den på barneavdelingen på h&m for mange år siden. Utrolig nok passer den fortsatt, haha! Har klippet av armene selv da, så det var en jakke først.Hva heter moren din?
Hun heter Cathrine

Hvilken størrelse bruker du i buksene fra Bik Bok? Og hvordan får du de stramme nede?
Bruker 25/26 i de vanlige og xs i de andre, tror jeg. Varierer litt, kommer an på hvilken type det er. Bruker alltid strikk nederst på buksa (uansett hvor fjortis det er), fordi jeg haaaater å ha sleng.

Når skal du legge ut gratisdesignet ditt igjen?
Okei, siden jeg får så masse spørsmål om det: ja, jeg klarte å slette innlegget med et uhell, og ja, jeg vet at jeg sa til noen at jeg skulle legge det ut igjen. Greia er at da får jeg så syyyyykt masse spørsmål hele tiden om hvordan man skifter header, hvordan man skifter profilbilde, tekst og alt mulig annet, og det har jeg desverre ikke tid til å hjelpe alle sammen med :-( Det er ikke for å være kjip eller noe, men jeg har rett og slett ikke tid. I tillegg blir det litt kjedelig for meg hvis alle har samme design som meg, det skjønner dere vel sikkert... Beklager! Kanskje jeg kan lage et annet design og legge ut en gang.

Hva trener du?
Jeg går en sti som heter bystien (den er dødsbratt, så om går den fort så tilsvarer det en lang joggetur. anbefaler alle å trene motbakke!!), men nå som det blir kaldere ute så må jeg snart finne på noe annet. Driver og tester ut litt forskjellige ting, forteller sikkert mer senere!

Hvor mange hull har du i ørene?
Akkurat nå har jeg bare 3, men har lyst å ta mange flere. Har skikkelig på et inni øret (om dere skjønner?), syns det er så sykt fint! Noen som har det og syns det gjorde vondt? How to you like your Free's? I`ve been debating buying some for a while.
The Nike Free's on the picture was from wehearit.com, so I don't have them myself :-) Well, I would recommend them for casual use, not training.

Skal du ha flere videoblogger?
Ja, det mååå jeg få til siden dere likte det så godt! Vil ikke love noe bestemt tidspunkt, men skal ha flere videoer hvertfall. Problemet er at jeg ikke aner hva de skal handle om, så om dere har noen tips - rop ut!! Setter stor pris på det ♥

Hvor mange objektiv har du?
Standardobjektivet 18-55mm, 50mm f/1.8 og 50mm f/1.4. F/1.4 bruker jeg til til outfitbilder, f/1.8 bruker jeg når jeg skal ta nærbilder (ettersom f/1.4 er litt ødelagt og ikke klarer det) og 18-55mm bruker jeg nesten aldri, utenom hvis jeg f.eks skal ta bilde av meg selv og holde kameraet samtidig. Haha, kompliseeeert. To av dem er halvveis ødelagte så må liksom bytte litt på det

Hvordan er foreldrene dine i forhold til bloggingen din?
De syns det er en fin hobby de, så lenge jeg ikke lar det gå negativt utover andre ting, som foreksempel skole. Får jo i tillegg erfaring, både når det gjelder blogging generelt og det å tjene penger. (Som forresten ikke er grunnen til at jeg blogger. Drev jo på i over 2 år før jeg tjente noe som helst, det at jeg nå tjener penger er jo kun et pluss)

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?
Storbyweekend i høst!! Vet ikke hvor enda, men Spania, London, Praha eller noe. Drar med mamma, en venninne og moren hennes, gleder meg utrolig myeeee. En hel helg med bare shopping, iihh!

black hoodie & denim west


 
 

bukse bik bok, sko og vest h&m

Det som topper lista mi med 10 irriterende ting: REGN når jeg skal ta bilder. Haha, måtte få lillesøstra mi til å holde paraply over kamerastativet, så sikkert ikke så veldig bra ut tenker jeg. Lille slaven min da sjøøø. (Som krever penger for å ta bilder av meg, søskenkjærlighet på topp jepp hehe) Så vad tyckar ni?

frokosttips #3

Dere liker jo at jeg tipser dere om sunne, gode og enkle frokosttips/mattips osv. innimellom, så da tenkte jeg å gjøre det i dag! Dette er en veldig enkel frokost, som samtidig smaker kjempegodt. Har fått heeelt dilla på det, spiser det nesten hver morgen før jeg drar på skolen :D

Dette trenger du:

Splenda, havregryn, yoghurt naturell, cottage cheese, bær/frukt (banan smaker best!) og eventuelt syltetøy eller honning

Slik gjør du:

Bland sammen 1/3 boks cottage cheese med yoghurt naturell og havregryn. Mengden bestemmer du selv ut fra hva du liker best og hvor sulten du er


Ta i 2-3 ts splenda (eller vanlig sukker)
Ha i bær (eller frukt) og topp med syltetøy eller honning. Syltetøyet/honningen smaker best om du har banan, så anbefaler det istedenfor!Voilaaa! Som sagt, veldig enkelt og suuupergodt. Anbefaler alle å smake det :)

litt sommer

Heihei! God mandaaaaag :D I dag har jeg på meg dette:

  /genser fra mango, hals fra bik bok

I dag er det skikkelig deilig vær! Ikke sommer akkurat, men likevel varmt. Skulle ønske høsten var slik hele tiden, det er jo så fiiiint. I tillegg blir jeg i mye bedre humør, ELSKER sol! I dag skal jeg på trening klokka 6, og før det må jeg gjøre lekser sååå jeg har det litt travelt. Har laget et innlegg med frokosttips til dere siden dere likte det så godt, så jeg poster det når jeg kommer hjem igjen :D Ha en fin dag da, dere!Kommer til å savne sommeren!!! Wææ ♥

mine converse

Faktisk en del som har etterspurt et slikt innlegg, så ja. Her er da mine converse! Det ene paret er Levi's da, men de ligner så jeg bare tok de med. Converse er så og si de eneste hverdagsskoene jeg bruker, de passer jo til absolutt alt, i tillegg så går de aldri av moten. Love it! Favoritten må være de høye hvite, tror jeg. Har dere converse? Isåfall, hvilken farge?

what i'm wearing today 

hettegenser og shorts bik bok, earcuff h&m, sko levis

bilder + innkjøp

Hei hei dere! Kom hjem for en liten stund siden. Er helt gjennomvåt, regnet heeelt sykt tidligere i dag, haha. Var ikke i byen så lenge, så fikk ikke kjøpt det jeg lette etter - men fikk hvertfall tid til å spise en god lunsj! Aah, salat er så godt. Så nå sitter jeg bare og slapper av, og i kveld drar jeg til Malene en tur med noen andre, blir sikkert gøøy:-)Skulle egentlig ikkje kjøpe klær, men you know, vanskelig å være meg og gå tomhendt ut av en butikk :( Kjøpte bare to ting da! Og de var på salg, så det teller ikke. Eller?


tank med åpen rygg bik bok


skinnbukse bik bok

i love this day


 
 


God morgen, fininger! I dag stod jeg opp klokka åtte, haha. Var så trøtt etter treningsturen i går, så la meg like greit klokka elleve jeg da! Utrolig deilig i grunn, jeg pleier jo vanligvis å sove bort helgene. Nå skal jeg en tur til byen med Ingvill, vi skal spise lunsj og så må jeg se om jeg får tak i en ny treningsshorts! Tar med kamera, så vi snakkes når jeg kommer hjem. Ha en fin dag :)

tips til treningsmotivasjon

♥ Kjøp nye treningsklær
Jeg vet ikke med dere, men for meg så gir nye freshe treningsklær alltid mye mer motivasjon. Det er så mye gøyere når man faktisk føler seg litt fin!

♥ Tenk på følelsen du får etter å ha trent
Det frister som oftest utrolig lite å ta på seg skoene og komme seg ut, men prøv heller å husk den utrolig deilige følelsen man får etterpå. Det er verdt det, syns jeg hvertfall!

♥ Last ned ny musikk
Motivasjon #1. Det gjør så stor forskjell med musikk på ørene, er dere ikke enig? Her finner dere spillelista mi på spotify med favorittene mine -> älskar dessa  

♥ Trening gjør deg lykkelig!
Når man trener så utløses hormonene endorfiner, også kalt "lykkehormoner", det vil si at man faktisk blir fysisk glad av å trene! Det hadde dere vel aldri trodd? Gratis lykke folkens, løp og "kjøp" :D♥ You`ll never regret workout, but you`ll always regret skipping one
Hver gang jeg tenker "ååh, jeg gidder ikke å trene i dag", så tenker jeg på dette ordtaket, og det hjelper faktisk HVER eneste gang. Selvfølgelig er det dager hvor jeg kjenner at det er best å la være, men som oftest er det bare å hoppe i det.

♥ Finn en treningspartner
Spør venninna di om dere skal begynne å trene sammen, så kan dere pushe hverandre. Bare pass på å ikke bli avhengige av hverandre, sånn at du dropper treninga fordi hun ikke kan akkurat den dagen. Bevis at du klarer det selv :D

♥ Du kommer i bedre form
Trening er ikke synonymt med slanking. Husker før da jeg alltid tenkte slik: "jeg er jo tynn, hvorfor skal jeg trene da?". Ler litt av det nå når jeg tenker på det, for det handler jo faktisk om å holde seg i form. Og vet dere? Man får så mye igjen for det! Du blir mer opplagt, får mer energi, bedre konsentrasjonsevne og ikke minst bedre humør. Jeg merker at hvis jeg f.eks sitter inne en hel dag med lekser og jeg blir veldig sliten og tung i hodet, så er en liten treningsøkt den beste måten å bli kvikkere på, kontra det å legge seg ned og sove.

 
♥ "Just do it" - Nike
Ikke sitt og diskuter med deg selv om du gidder eller ikke, bare gjør det. Motivasjonen er der sjelden hver dag, så istedenfor å vente på den - hopp i det og bevis at du klarer det uansett hva!

♥ Ikke sett deg for høye mål
Om du er ny på treningsfronten, vel, da holder det å begynne å trene 1 eller kanskje 2 ganger i uka. Mange har vel gått i den fella hvor man sier at man skal trene så og så mye, og innser man at man ikke klarer det og så gir man opp. Så ja, å sette seg realistiske mål er veldig viktig!

♥ Søvn
Legg deg tidligere, da får du mer overskudd til trening dagen etter!

♥ Finn din treningsmetode
Dette er kanskje det viktigste av alle disse punktene over. Gjør det DU liker! Jeg liker å trene motbakke (kjapp gange i bratt oppoverbakke) og det passer meg perfekt, men det er ikke sikkert at det er det som passer deg best. Jogging, zumba, spinning, fjelltur osv - det er mye å velge i!Jeg er ingen treningsekspert overhode og vil heller ikke fremstå som det, ville bare dele litt tips med dere, ettersom jeg har slitt med lite treningsmotivasjon selv. Lykke til alle sammen! Dere klarer det hvis dere vil :D

helg!

Tjoheeei, helg allerede! Denne uka har gått utrolig fort, og jeg eeelsker det. Er likevel deilig med fri, skal nyte det til det fulle! Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å ta på meg chille-klær, noe jeg forsåvidt gjør hver dag, haha. Flere som er slik? Sitter forresten og skriver et innlegg om tips til treningsmotivasjon nå, poster det etterpå :D God helg, forresten!

antrekk fra i går

 
 


 

bukse, smykke og bluse bik bok, sko h&m

Gårsdagens antrekk! Tok bildene i går, men glemte å legge de ut. Vel, som dere ser så lever jeg i en fornektelse om at det er høst, haha! Elsker lyse klær, det er så fint.

everyday school-life

Hver dag jeg kommer hjem fra skolen er jeg sånn her:.... FRIDOOOM!!! Haha, er sååå deilig å komme hjem. Denne uka har egentlig gått sykt fort, bare en dag igjen til helg! Deeeen skal nytes, altså. Så i dag står trening og lekser på planen! Prøver å være flink å planlegge dagene nå, ettermiddagene går jo så fort. Akkurat nå sitter jeg forresten på altanen og slapper av med "lekser", sol og te :D Har ikke drukket brus siden typ. søndag, så må erstatte det med te, haha.Ha en fin dag, alle sammen ♥ Kommer outfit senere i dag!

militærtrendenI høst er jo militærinspirerte klær inn! Åh, det er èn positiv ting med høsten, og det er at det er så mye fint å kle seg i. Jeg syns denne trenden er dødskul hvis man klarer å kombinere den riktig, men er usikker på om jeg ville kledd den. Hvis jeg skulle kjøpt noe sånt så tror jeg at jeg hadde gått for en nøytral grønnfarge istedenfor mønster, kanskje. Er ikke den typen som tør å skille seg heeeelt ut, mesunner de som er slik! Hva syns dere? Hot or not?
bilder fra fotografen

/Dieter Schneider

Her er noen av bildene fra fotografen! Fikk dem i dag, syns de ble kjempefine :D Er usikker på hvilke jeg skal bruke på takkekortet, hm... Uansett, hva syns dere?

ukens spørsmål #25

Hvem er du i klassen? Haha, liksom den stille, den morsomme osv
Haha, godt spørsmål. Er egentlig sykt pratesyk og har som oftest noe å si hele tiden til den jeg sitter med, men følger som oftest med (tror jeg og håper jeg)

Hvor kjøpte du den skjorta på innlegget jeg elsker sommeren? Var det lenge sida og hvor mye kosta den?
Den er fra KappAhl og jeg husker desverre ikke når jeg kjøpte den eller hvor mye den kostet 

  
Hvilken skoleveske bruker du? Hvor kjøpte du den? Og er den stooor med masse god plass?
Bruker bare en vanlig svart Bjørn Borg-sekk faktisk, fordi jeg rett og slett hater å bruke veske. (Utenom av og til, som f.eks første skoledag) Veske er mye finere egentlig, men syns det er så slitsomt

Er det mange på skolen din som leser bloggen?
Disse spørsmålene er så kleine. Liksom eeh JAAA ^^, <333 Nei da. Aner ikke hvem som leser bloggen min egentlig, hvem er deeeeere???

Hva skal du neste sommer?
Syden, vet ikke hvor da. Mamma og pappa begynte å diskutere sykkelferie til Danmark og jeg liksom bare HEEEEEEEEEELL NO

Hva heter sangen i innkjøpsvideoen?
If you see kay - The Script

Hvilken posisjon spiller du i håndball?
Jeg spiller ikke håndball lengre desverre, ettersom jeg har valgt å prioritere andre ting dette skoleåret :-( Men jeg spilte venstre- og høyrebeck!Hvor henter du inspirasjon fra?
Litt over alt egentlig, men mest blogger!

Hvilket språk har du på skolen? Er du flink?
Har spansk! Er ikke så veldig flink nei, men er så enkelt å få bra karakter så det går fint :D (Med mindre jeg kommer opp i spansk på eksamen. Hahahha ooohh jez)

Hvordan redigerer du bildene dine?
Har laget en video om det: Håper dere får svar på det dere lurer på! Om ikke, spør i kommentarfeltet under :D

the last pictures taken summer 2012

 
 
 


De aller siste bildene tatt sommerferien 2012. Så trist :-( Føler jeg er den eneste som dør litt inni meg når jeg tenker på at vi går mot høst og vinter?? Heldigvis går tiden fort, så før vi vet ordet av det så er det sommer igjen! Jeg gleder meg allerede jeg, hihi. 188 skoledager igjen bare!! :) Vel, nå skal jeg gjøre litt lekser, greit å bare bli ferdig med det. Poster ukens spørsmål senere i dag!

Hva liker dere best; sommer eller vinter? 

favorite dress

Denne kjolen er så fiiiin! Passer perfekt til sommeren, bare synd det er høst nå da. Kjøpte den på i Skiathos, til dere som har spurt om det.

første skoledag

Hei dere! Da er første skoledag unnagjort. Gikk faktisk ganske fint, føltes overraskende.. normalt? Var gøy å se folk igjen da! Rart å tenke på at vi går i siste året på ungdomsskolen nå, føltes virkelig ikke lenge siden det var vi som var åttendeklassinger selv. Haha, tiden flyr!

Dagens outfit! Nå som det er skolestart og vi går mot mørkere tider så blir alltid klesstilen dårligere, det er så typisk. Skal prøve å ikke la det skje i år, da :-) Bukse fra bik bok, veske fra vero moda/smia, genser fra h&m

Hvilken klasse går dere i nå? :)

august outfits

Sorry for dårlig blogging, men har en del å gjøre i dag ettersom det er skolestart i morgen. Her er hvertfall noen av antrekkene fra august. Er ikke helt sikker, men jeg tror jeg liker det første best! Hva med dere?

hade bra sommer 2012

Sååå gøy at dere likte videoen! Dere er så herlige, blir utrolig glad av å lese alle de fine kommentarene deres ♥ Kanskje jeg skal begynne å videoblogge litt fremover? Problemet er bare at jeg ikke aner hva videoene skal handle om... Jaja, uansett - i dag er det siste feriedag! Er jeg den eneste som syns det virker helt uvirkelig? Har liksom vært borte fra skolen så lenge nå at det å komme hjem etter en lang skoledag og måtte sette seg ned for å gjøre lekser virker helt fremmed. Ser frem til å komme tilbake til rutiner igjen da, men skolearbeidet, nei. Bare.... nei.

Ser helt forferdelig ut for øyeblikket, så dere får kose dere med bilder av lunsjen min inntil videre:

 


Hvordan er dere i forhold til skolestart? Gleder eller gruer dere dere? :)

videoblogg: innkjøp


Trykk på tannhjulet og sett på 1080p for mye bedre kvalitet

Okei, so here it goes. Dere haters kan bare DRITE i å være slemme mot meg nå, for dette er liksom typ. 10 mil utenfor min komfortsone :-(

me, myself and I

Image and video hosting by TinyPic
Haha, måtte bare prøve ut. Bildene er satt sammen i Photoscape! Kanskje ikke så veldig kreativt med motivet da, altså meg, haha. 

linkerunde

Heeei! Da tenkte jeg å sette i gang en linkerunde, igjen! Har hatt det et par ganger før og det virker som dere liker det, så hvorfor ikke :-) Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet under og så velger jeg ut de jeg liker best som får link og bilde i eget innlegg. Sjekker gjennom bloggene så fort som mulig, så innlegget kommer i slutten av uka!Hva er bloggen din?

dagens outfit


bukse og topp fra bik bok, sko og ring fra h&m

Buksa er såå mye finere i virkeligheten, bildene bare ødela helt. Hehe! Hva syns dere? 

bilder fra bergen

Hei dere! Først og fremst... WOOOOW. Kom hjem fra Bergen i går og så at selveste Kristina Andersen hadde skrevet et innlegg om meg!! Jeg tror jeg har fulgt med på bloggen hennes så lenge jeg kan huske, så det å lese et innlegg hvor hun skrev SÅ mye fint og positivt til meg, bare... wow. Det setter jeg utrolig stor pris på, tusen hjertelig takk!! Helt sykt å tenke på at hele 10 000 personer klikket seg innom her i går, haha :D

Hadde en utrolig fin dag i går, forresten! Koste oss mye og fikk kjøpt masse fint som jeg gleder meg til å vise dere. Ååh, Bergen er så fint!


 


 
i.love.summer


 
 


 


da drar vi til bergen

Hei og god morgen! De fleste ligger sikkert og sover i skrivende stund, men nå er vi altså klare til å dra! Ser fem til en fin dag med shopping og kos, jippiiiii. Kommer ikke hjem før sent i kveld, men poster forhåndsskrevet innlegg i løpet av dagen, så dere hører fra meg likevel :D Tar med kameraet, så skal ta masse bilder! Vi snakkes, ha en super dag ♥

kunne vært sommer året rundt

Heiheei! I dag er det kjempevarmt ute!! ELSKER det. Hvorfor kunne det ikke bare vært sommer året rundt? Når jeg blir eldre har jeg kjempelyst å flytte til et varmt land for et halvt eller helt år, bare teeeeenk så herlig det hadde vært da, aah. Vel, vi blir sikkert å ligge ute og sole oss resten av dagen, før vi tar litt bilder senere i kveld! Vi drar forresten til Bergen TIDLIG i morgen, så skal forhåndsskrive et par innlegg til det :DHar dere også fint vær? (Haha, standard)

gårsdagens antrekk

 levis'shorts fra topshop, topp fra new look

Klærne er Ingvill sine, hun var jo i London i ferien. Ikke veldig spesielt antrekk, men er ikke shortsen bare VERDENS fineste? Ååhh, elsker den. Vel, nå stikker vi ned på butikken, fikk plutselig sykt lyst på vannmelon. Haha, typisk meg! Prates senere :D

perfection itself is imperfectionMin kjærlighet til solnedgang, ah. Tok outfitbilder i samme slengen, poster de i morgen! Forresten, hva foretrekker dere; få bilder, eller sånn som dette? (Eller noe annet?) Får kommentarer om at jeg har altfor mange bilder i hvert innlegg, men jeg har alltid trodd at det var det dere likte best. Kanskje jeg tok feil da, så gjerne gi tilbakemelding om hva dere syns er best :-)

siste uka med fri

Heiiia ♥ I dag ser jeg slik ut:


shorts fra bik bok, genser fra h&m

Siste tirsdagen i sommerferien! Nå begynner nedtellingen. Kjenner meg virkelig IKKE klar for å komme tilbake til hverdagen igjen, herreguud.. Skal prøve å nyte de siste dagene så mye som mulig, da! Jeg og Ingvill fikk jo ikke dratt til Oslo denne ferien (hun stakk til Sverige heller, bitch....), såå da tenkte vi å dra til Bergen i løpet av uka! Vi drar på torsdag, mest sannsynlig. Trenger å fornye garderoben min litt til høsten, og ikke det at det er så mye mer å shoppe i Bergen egentlig, men jeg har så lyst å bare gjøre noe... en annen plass en Førde. Haha! Ser frem til en fiiiin dag :D

Laget forresten en kjempegod smoothie i dag:
Men nå stikker vi ut, finner vel på et eller annet! Ha en fin dag ♥

today's outfit


shorts fra bik bok (avklippet bukse), singlet fra gina tricot, solbriller fra h&m

Fotografen min er kommet hjem igjen fra ferie! Woho, så nå blir det bedre bilder fremover. Nå skal vi (jeg og Ingvill) ta oss en tur ut og trene. Har faktisk vært veldig flink å trene i ferien, om jeg får si det selv! Og uansett hvor teit det høres ut, så har jeg/vi tenkt å melde meg på et motbakkeløp som skal gå her i september, bare for morroskyld da selvfølgelig!! Jeg kommer nok til å være en av de dårligste, men noen må jo være det også. Forteller mer om det senere, hvis jeg bestemmer meg for det da :D Oi, masse tekst, haha.

Hva syns dere om antrekket? 

siste dagHei og god morgen! Ah, så herlig det er å våkne til sol og blå himmel. Laget meg god frokost som vanlig, og nå sitter jeg ute på terrassen og slapper av. I dag flytter forresten storebroren min til Bergen for å studere!!! ÆÆÆÆH. Det kommer til å bli sykt rart, nå er det bare meg og lillesøster igjen :-( Mange som kanskje ikke syns det er noe big deal at storesøsken flytter ut, men vi har jo vært kjempegode venner helt siden vi var små, så jeg syns det blir en veldig stor forandring. Hvem skal jeg spise nattmat med nå?? Vel, heldigvis bor han ikke så langt unna da, og nå blir det jo sikkert en del turer til Bergen også fremover!

 


Sorry for at bloggingen ikke er suuperbra, men man mo jo nyte det fine været! Vi snakkes ♥

Flere som har storesøsken som har/skal flytte ut?

jag älskar sommaren 

 
  
Sommer og sol, jippi! Tok disse bildene helt random og hadde egentlig ikke tenkt å poste de, men syns de ble ganske stilige likevel. Utrolig hva litt redigering kan gjøre! Men jeg må stikke nå, skal på butikken (har fått heeeeelt dilla på toppris), og så skal jeg nyte sola. Snakkes dere! Ha en super dag :D

ukens spørsmål #24

Hvor setter du sammen bilder i kollasj?
I Picasa 3 

Har du dyr?
Nei :-( Har sååå lyst på en liten kattepus

Er du forelsket?
Nope

Når starter du på skolen igjen?
Øhh hakke peiling. For å være ærlig så har jeg bare prøvd å fortrenge tanken av at skolen starter igjen... Men tipper vi starter den 20. august! Jeeez denne sommeren har jo bare flydd avgårde

Har du så stritt hår naturlig?
Nei, jeg har fall - men bruker å rette det av og til. Klarer aldri å bestemme meg for hva jeg kler best??

 

Har du instagram eller twitter?
Jepp, heter kristineullebo på begge!

Er det lenge siden du handlet den fine hvite blondegenseren fra Mango?
En måned siden cirka, tror jeg :)


Kan du legge ut gamle bilder av deg? 

 


Og så må jeg bare vise det støggeste bildet av meg ever:


HAHAHAHA, selvironien min har alltid vært på plass hvertfall

Hvor får du inspirasjon fra?
Vanskelig spørsmål syns jeg, haha. Overalt, tror jeg?

Føler du deg tynn ovenfor andre jenter?
Øøøh er ikke noe jeg går og tenker på akkurat. "Oi jeg er tynnere enn hu der:PPP"

Har du vært tynn hele livet? (ikke vondt/negativt ment..)
Ja, det ser dere jo på bildene over

Hvordan får du lommene på shortsen til å stikke ut, hvis du skjønner hva jeg mener?
Enten er shortsen slik når jeg kjøper den, eller så bare drar jeg lommene ned selv

Blir bildene alltid bra av deg?
Hahaha..... NEI! Dere skulle bare sett, altså.

Hva er det gøyeste med å blogge?
Alle tilbakemeldingene man får og det å kunne dele ting med folk. Det kommer til å bli så SINNSYKT rart å slutte å blogge (ikke at jeg har planer om det enda altså). Deler jo bilder og tekst hver eneste dag, kan ikke se for meg hvordan det blir når jeg skal komme hjem fra skolen og.... ikke blogge?

Favorittsang for øyeblikket?Spør her hvis dere lurer på noe mer, så svarer jeg i neste uke!

days like this

 
Det er slike dager jeg lever for, aah! Er meldt slik ut helga, lykke. Jeg fant forresten frem det gamle kameraobjektivet mitt (18-55mm, standardobjektiv), og det var skikkelig rart å kunne ta bilde av meg selv mens jeg holdt kameraet det i hendene, haha! Dèt er det eneste minuset med 50mm - det har ikke zoom :-( Men nå stikker jeg ut i sola igjen, snakkes!

Har dere og fint vær, eller? 

fint vær, for en gangs skyld

Hei og god morgen! I dag er det faktisk fint vær, så da starter jeg dagen med en liten treningstur. Vet ikke hvor jeg skal gå da, har nemmelig gått samme sti hele sommeren, haha! Forresten, jeg må bare få sagt tusen takk for alle tilbakemeldingene og leserne jeg har fått i det siste!! Tenker vanligvis ikke veldig mye over det, men det at nesten 5000 klikker seg innom her hver dag er jo helt utrolig. Tusen takk til alle som leser, og ikke minst de som har linket meg! Betyr mye ♥

 
ta meg tilbake :-(

Åh, som jeg savner varmen. Det er faktisk helt latterlig hvor lite sommer det har vært i Norge i år (eller, utenom i mai da.. FØR ferien). Lengter etter lange dager på stranda, bading i krystallklart vann, soling, båtturer, å spise ute på restauranter hver dag og koselige kvelder i gågatene nede på havna. Dere MÅ dra på ferie til enten Skiathos eller Skopelos en eller annen gang ♥ Fiiiineste noensinne

dagens outfit


bukse fra bik bok, sko fra bianco, smykke fra bik bok, topp fra h&m

Heiaa! I dag stod jeg opp klokka NI. Hahaha, dødstidlig. Føler jeg har vært våken en hel dag nå, eller noe. Uansett, laget nettopp brownies med lillesøstra mi, og den smakte... plastikk?!! Haha faen ass, hadde gledet meg skikkelig jo :( Outfitbildene ble skikkelig dårlig forresten, fungerer aldri bra å ta bilder inne. Hva syns dere om antrekket?

from t-shirt to tank


Hej alihopa :-) Er lei av alle t-skjortene mine, så begynte å klippe noen av dem i dag, blant annet den dere ser over. Ikke kjempestor forandring akkurat, men syns det ble mye kulere! Såå ja, dagens tips til deg hvis du kjeder deg, hehee

har du sett sigrid schjetne?

Sigrid Schjetne, 16 år fra Oslo, har vært savnet siden natt til søndag da hun skulle gå hjem fra en venninne. Mobilen, skoene og den ene sokken hennes er funnet ved en barnehage 300 meter unna der hun bor, og de er alt de har av spor. Det har blitt observert en personbil med lys på stående utenfor barnehagen rundt 00.15, og flere naboer hørte kvinneskrik rundt det samme tidspunktet.  Teorien til politiet er at hun kan ha blitt bortført i bil..

Dette er helt grusomt, og jeg kan virkelig ikke forestille meg hvordan familien og hennes nære har det nå. Uvissheten om hvor hun er og hvordan hun har det må være det værste... Fy søren så uvirkelig. Håper av hele mitt hjerte at hun kommer til rette igjen. Har du sett noe eller har tips, ring 22669600!!

what's in my purse?Da skal jeg vise dere hva jeg har i veska mi! Har sett mange slike innlegg på ulike blogger i det siste, så tenkte jeg kunne gjøre det samme. Bruker en veske fra Vero Moda/Smia som jeg kjøpte i vinter, og som dere sikkert har merket så er den favoritten min, haha! Vet faktisk ikke om de solgte den egentlig, fordi det var kun èn i butikken da jeg kjøpte den, og da hang den på utstillingsdukka. Haha, tok den bare av og kjøpte den, jeg! Vel, uansett - her er hva jeg har i:
Kamera har jeg alltid med! (Nesten, hvertfall) Er veldig forsiktig med kameraet mitt så bruker alltid å ha det i kameraveska mi
Romslig lommebok med penger, bankkort, solkort og lånekort


Fuktighetskrem, neglefil og drops. (Er avhengig av Dent Oi så store, eeeelsker det!!)


Solbriller og mobil

 

Liten toalettveske med diverse sminke. Sjelden jeg bruker det, men greit å ha med i tilfelle!


Og til sist; neglelakk og leppomade! Leppomade har jeg med meg uansett hvor jeg går nesten, og neglelakken har jeg bare med i tilfelle jeg skulle kjede meg eller noe. Haha :D

Så ja, det var det! Bør vel kanskje skaffe meg en ny veske snart ettersom jeg begynner å gå litt lei av denne, men gidder aldri å ta meg tid til å lete etter en.

today's pink outfit

 


 klær fra bik bok, hals fra vero moda, sko fra h&m

Vad tyckar ni? (Hahaha, husker jeg skrev det hele tiden før) 

bloggene jeg leser
l0ve.blogg.noexplode.blogg.noannais.blogg.noauroramohn.blogg.nomarenviks.blogg.nojohannean.blogg.no
werun.no/haawtcarolinemaria.blogg.nocarolinecf.blogg.nokristinaandersen.nofotballfrue.noadriennee.blogg.no
nettenestea.comfashiontoast.commayteresa.blogg.no

Er sikkert flere (har glemt et par), men disse leser jeg fast hvertfall! Noen som leser noen de samme, kanskje?

red red red  

 


dagens outfit

 singlet fra h&m, bukse fra bik bok

Denne buksa ser egentlig veldig stygg ut på bildene, men er mye finere i virkeligheten. Ganske chill outfit i dag og, orker bare ikke pynte meg sånn, haha. Nå skal jeg og broren min lage pizzaaaa, yummi!!

hos fotografen
Dette bildet er tatt med kameraet mitt faktisk! Driiiiitstøgt av meg, men måtte bare vise dereHei dere! I dag var jo vi som sagt hos fotografen. Fikk tatt alle bildene vi skulle, har ikke sett resultatene men tror og håper det ble bra :D Brukte jo en TIME i dag tidlig på å få på meg mascara.. er det mulig? Pleier aldri å være noe problem at den klumper seg, men den dagen hvor jeg skal noe spesielt, da skal det plutselig ikke funke. Lol, haha. Nå skal jeg ut og nyte sola (som forsvinner annenhvert minutt), vi prates senere!

Har dere vært hos fotograf før?

dagen i dag

Haha, for en sykt lite innholdsrik dag. Har ikke gjort noe som helst nesten. Deilig det og da, i grunn! Skal til fotograf i morgen hvor vi skal ta konfirmasjonsbilde, familiebilde og vanlig bilde av meg - så har brukt litt av dagen til å finne ut hva jeg skal ha på meg. Forresten, TUSEN takk for all hjelpen jeg fikk på løpesko-innlegget! Flott jeg har dere, altsååå. Blir nok ikke til at jeg kjøper Free Run likevel da, synd at de er så fine :-( Her er forresten dagens outfit, ikke veldig spennende men poster det selvom:
 


klær og hals fra bik bok, sko fra converse 

ukens spørsmål #23

Hvilken skrifttype har du i headeren din?
Edwardian Script

Hvilke butikker har dere?
Vi har det meste egentlig, utenom Gina Tricot, Mango, Indiska og sikkert noen flere

Hva drømmer/vil du om å bli?
Hm.. tror kanskje jeg vil studere noe innenfor juss eller økonomi. Eller, jeg aner egentlig ikke. Det er så vanskelig :-( Hva jeg drømmer om å bli er vel noe innenfor mote! Det hadde vært så gøøøy

Har du farget eller stripet håret ditt? Siden det er mye lysere?
Nei, får alltid mye lysere hår om sommeren. Haha, ser tilbake på bilder fra i vinter... sååå sinnsykt forskjell! Pleier vanligvis å bli enda blondere, men har jo bare vært et par dager med sol i Norge siden jeg kom hjem fra ferie.

 
Snakker folk stygt om deg, nå som du har blitt en kjent blogger?
Heheh kjent blogger nr. 1 her ass;P Om folk snakker stygt om meg vet jeg faktisk ikke, har ikke hørt noe hvertfall. Men det er sikkert noen ja, det tviler jeg ikke på for å si det sånn, haha.

Hvordan lager du havregrøt?
Bruker å ha 30-40 g havregryn og vann i mikrobølgeovnen. Etterpå tar jeg enten litt melk eller yoghurt naturell for å få bort vann-smaken

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut ølgjær, for jeg har hørt at de er bra for å få lengre/tykkere hår. Jeg leste tideligere på bloggen din at du har prøvd det? Synes du at det funket?
Gikk på det i ca. en uke før jeg ga opp, fordi det rett og slett smakte DØD OG FORDERVELSE. Fy faen, jeg sverger på at det er det værste jeg noensinne har puttet i kjeften min. Brakk meg hver eneste gang jeg drakk det, selvom jeg holdt meg for nesen. Hahaha, ååfyfaen. A.l.d.r.i igjen. Så nei, jeg vet ikke om det funker eller ikke, desverre!

Do you edit your pictures before uploading?
Yes, I always do! In Photoshop CS3.

And do you get sponsors?
Yes again, but I say no to alot of the suggestions :)

Favorittoutfit for tiden?
Har egentlig aldri noen skikkelige favoritter siden jeg ikke kler meg såå spesielt, men er jo noen jeg liker bedre enn andre!
Dette fordi jeg får skikkelig sommerfølelse av det


... dette fordi det er avslappende men samtidig fint

 ... og dette, fordi det er så enkelt. Hehhe ja jeg er fan av enkle antrekk

Hva er str. på den hvite shortsen fra h&m?
36! Den er utrolig kort, irriterer meg skikkelig. 

Hva er det som er i  frokosten din i innlegget "morgenfuglen"?
Frokostblanding, yoghurt naturell, banan og bringebær - supergodt!!

Godtar du lesere på facebook?
Gjorde det litt i starten, men siden det ble så mange etterhvert så slutta jeg. Men hvis dere f.eks lurer på noe så kan dere sende brev til meg på fansiden min på facebook, så svarer jeg :-)

Har du veldig tykt hår, eller ser det bare slik ut?
Ja, har tykt hår, men ikke sånn veeeldig.

Noe dere lurer på til neste gang? 

nye løpesko

Jeg trenger nye løpesko!! Har to-tre forskjellige som jeg bruker, men syns ikke de er så veldig bra - tenkte derfor å gå til innkjøp av noen nye gode! Problemet er at jeg ikke aner hvilke. Har sett litt på Nike Free Run, har hørt mye veldig mye bra om dem! I tillegg er de jo dødsfreshe, hehe. Så jeg lurer på om noen av dere har erfaring med Nike Free Run, eller eventuelt noen andre sko/merker? (Alle løpesko generelt, egentlig) Setter stor pris på hjelp!! :-)

(fjernet linken siden noen av dere sa den var falsk)

morgenfuglen

 
 
Litt hverdagsbilder for en gangs skyld! Gjett når jeg stod opp i dag? Okei, hold dere fast.... klokka NI!!!!! Våknet 3 timer før alarmen min liksom, helt mindfucked. Vel, fikk tid til å gå ut og plukke meg litt bær og lage god frokost da! Ah, god start på dagen.

today's outfit
bukse og genser fra bik bok, sko fra bianco, skjerf fra vero moda

Føler det er høst allerede, jeg :-( Er FÅ ganger jeg har kledd meg i shorts i Norge denne sommeren altså. Ja ja... Nå skal jeg ut og plukke bær, så plutselig at vi hadde dødsmasse bringebær i hagen, haha. Litt sommerfølelse, hvertfall!

8 fine sko til høsten/ alle skoene er herfra (ikke reklame)

Jeg er bare for svak for boots. SE så fine! Nå nærmer vi jo oss høsten (uueeh...), og da hadde noen slike passet perfekt. Jeg er vanligvis den typen som går med converse året rundt, men det hadde kanskje vært greit med litt variasjon. Liker spesielt de svarte med diamanter frempå, ååhh ♥ Usikker på om jeg skal kjøpe eller ikke, da.

Hva syns dere?

herlig morgen

Standardfrokost! Spiser havregrøt HVER dag, må jo være det beste som finnes. I dag var planen å stå opp tidlig, men våknet klokka 12 og hadde visst bare sovet forbi alle alarmene. Typisk meg.. Så nå tenkte jeg å ta meg en tur ut og trene! Så forresten Magic Mike i går på kino med Karina og Malene, tipper det er en del som har sett den? Jeg syns den var kjempebra, haha :D Men nå må jeg gå, vi blogges senere i dag! Litt kjapt innlegg, sorryyNoen som har sett Magic Mike?

metallic jeans

 

/fra kappahl

Åh, denne buksa er så fin! Jeg elsker fargen, men syns ikke den sitter noe fint på meg, ettersom den er litt for stor. (Som dere sikkert ser på bildene) Hva syns dere?

gårsdagen

Et par bilder fra fjellturen i går! Haha, hva skal man si? To jenter på Førdes største fjell uten noe peiling... Vi ante ikke hvor lang turen var, så vi tok bare med oss en BANAN hver, hahah. Så siden vi var så sultne, prøvde vi å ta bare gå rett ned uten å følge stien, og det anbefales IKKE. Haha, vi kom oss hjem til slutt da (klokka var typ 11), veldig slitne men fornøyd med at vi klarte å komme oss til toppen OG hjem igjen :D Haha, koselig tur da!

Slik ser jeg ut i daaag:

 genser fra only, shorts fra h&m

fjelltur!

Drar på besøk til Maria og Julie nå, og etter det drar vi på fjelltur. Førdsnipa it is!! Har ikke peiling på stien, hvor langt det er eller noe som helst, så vi får satse på vår gode retningssans. (= vi kommer til å gå oss vill) Hahah. Vel, vi prates senere! Ha en fin dag alle sammen ♥

dagens outfit

 
  bukse, genser og smykke fra bik bok, sko jeffrey campbell

Hva syns dere?