hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

pizza og sleepoverPIZZATIME! Ååh, er superlenge siden jeg har laget Ullebø-pizzaen nå, så i dag var det endelig på tide. Føles riktig nok litt vemodig å lage den uten Håkon, meeen jeg overlever. Spiste ca. halve greia alene, så kan si at jeg er en smuule mett for øyeblikket. Absolutt verdt det! Anbefaler ALLE å lage den (bare søk på kristine ullebø pizza eller noe på google), den er sååå sinnsykt god. #MadeByMe <3333 Kødda, haha. Men ja, jeg og Håkon er litt stolt da, for den smaker jo rett og slett himmelsk!

Nå kom Julie nettopp inn døra, og vi skal være barnevakt i natt. Mamma og pappa drar ut, og snill som jeg er la jeg dem dra ut fremfor meg. JAJA. Vi skal kose oss her vi, da! Ingvill kommer bort nå også, woho! Vi skal kose oss med massevis av godteri, Pepsi Max og så skal vi se skrekkfilm! Elsker slike kvelder. OG VI TRENGER FILMTIPS!! PLEASE SI NOEN DRITSKUMLE PUPPER. (HAHAHA HERREGUD VI DREV NETTOPP OG SNAKKET OM PUPPER OG SÅ SKREV JEG DET BARE UTEN AT JEG VISSTE DET) Lol, dør av latteranfall akkurat nå. Men ja, har dere noen tips til skikkelig skumle filmer?
Og ja, siden dere spør hvordan jeg ser ut uten sminke, here you go. Vet at dere kommer til å kommentere at jeg ser jævlig ut, BUT I DON'T CARE fordi jeg elsker å gå sminkefri. Beste jeg vet!

endelig helg

Så deilig med helg! Merker hvor utrolig stor pris man setter på fridagene nå som man går på skole 5 dager i uka. I går kveld dro jeg på Hafstadfjellet med Stian, og det var skikkelig deilig temperatur ute til tross for at det ble mørkt på slutten - følte nesten det var sommer. Når jeg kom hjem dusjet jeg, lagde meg en god kveldsmat og koste meg foran tv'en med sjokolade og Pepsi Max. Herlig. Er alltid helt utslitt på fredagskveldene etter en hel uke!

I dag våknet jeg klokka 12 (skulle "liksom" stå opp 9, haha), og nå har jeg nettopp fikset meg og er klar for å møte Julie i byen. Vi skal vel bare gå rundt, prate, shoppe og sikkert dra på café. Det blir kjempekoselig! Elsker lørdager. Her kommer et bildedryss med med bildene vi tok forrige helg, ettersom jeg ikke postet alle da:

My gurls! Love youuuu.

Hva pleier dere å gjøre på lørdager, da? 

parfymene mine for øyeblikketCherry in the air fra Escada // Love Spell fra Victoria's Secret // Mango Temptation fra Victoria's Secret

Jeg kjøpte nettopp denne nye parfymen fra Escada, og holyyy den lukter godt altså. Har brukt Daisy fra Marc Jacobs i en stund nå, men ble så lei etterhvert at jeg fant ut at det var på tide med en ny. Parfyme er noe man i grunn tenker er "unødvendig" å kjøpe, men jeg for min del synes det er veldig viktig å lukte godt! Har i tillegg disse to herlige duftene fra Victoria's Secret. Visste ikke helt hva det var først, men fant ut at det er kroppsparfyme! (Eller noe) De har ikke like "sterk" lukt, men lukter likevel døøøødsgodt. Anbefaler alle tre!

Hvilken parfyme bruker dere? Har dere tips til noen gode? 

tennis

Tennis i går var SÅ gøy! Elsker å spille det, selv om Pål-Viktor er gaanske mye bedre enn meg, hehe. Får bare øve meg! Sola kom også etterhvert, som dere sikkert ser på bildene. Elsker været på denne tiden når sommeren går mot slutten og høsten er på vei - pleier ofte å være sol og deilig temperatur ute da. Så i går var en fiiin dag:

I dag stod jeg opp klokka 6 og dro på Spenst med Ingvill og Julie! Har ikke trent på morgenen før skolen siden ungdomsskolen, så det var på tide. Holdt i et øyeblikk på å gå i retning mot gamleskolen når jeg var ferdig, meeeen så fant jeg ut at jeg går jo på vgs. Lol, dumma XD Hele skoledagen har vi brukt ute i naturen hvor vi har lett etter fisker, dyr og planter, og det var ca. så gøy:Kødda. Det var helt greit! Er ikke superfan av naturen for å si det slik (bortsett fra fjelltur og fisking, DET er gøy!!), da. Nå sitter jeg og nyter et stort Cola-glass med Pepsi Max, og om ikke så altfor lenge tar jeg turen til Hafstadfjellet med treningskompisen min STIIIIAN. Gleder meg! Jeg har omtrent ikke sittet i ro siden skolen startet for to uker siden, og jeg elsker det. Har skikkelig mye treningsmotivasjon for tiden i tillegg!

Selv om dere har sagt det før så håper jeg at dere liker mobilbilder! Dere er jo glad i hverdagsblogging, og det er så deilig med mobilen ettersom den er med meg overalt - dermed blir det mye enklere å knipse bilder fra hverdagen.

throwback

En enkel outfit fra Mallorca! Ååh, som jeg savner den fine øya. Skal definitivt prøve å få til en uke i varmere strøk i løpet av dette skoleåret, orker ikke tanken å måtte vente helt til neste sommer. Tipper dette året kommer til å gå fort, da! Har fortsatt en del flere bilder fra Mallorca-turen, både outfits, hverdagsbilder og noen klipp. Tenker jeg skal sette sammen klippene i en videoblogg hvis de ble bra, noe jeg satser på at de ble! Den kommer ikke til å bli noe stor da, men det er vel bedre enn ingenting :-)

school

Heia! Da var det torsdag, og nok en skuleuke er straks ferdig. Dagene flyr! I dag har jeg hatt min 2. tysktime på vgs, og jeg tror jeg kan mer tall på tysk nå enn hva jeg lærte på ungdomsskolen etter 3 år med spansk. (Det forklarer ingenting om mine tysk-ferdigheter, men heller min mangel på spansk-kunnskaper) Elsker at jeg er ferdig med spansk!! Tror tysk skal gå ganske greit. Har nettopp spist verdens beste middag som mamma laget i dag, nemlig kyllingfilet med bacon, pesto og mozarella + mangosalat som tilbehør. BESTE jeg har smakt på lenge! Og ja, skoledagen i dag var veldig chill egentlig, vi hadde to fritimer etter lunsj så da dro vi til byen for å kikke i butikker og kjøpte softis. Lovelyyy. Det er forresten et utrolig stort problem at de selger Pepsi Max i kantina på skolen min, for hALLOOO jeg kommer til å bli blakk etter 3 år på denne skolen

Nå skal jeg hive på meg treningsklærne og så skal jeg møte Pål-Viktor for å spille tennis! Gleder meg! Han kommer til å slå meg så syyykt, men det blir gøy likevel, hehe!

Godjentene ♥ Synnøve, Sunniva, Emma, Malin og meg! + Tore og Magnus, men de går vel ikke under kategorien jenter (???)1. Fine Emma ♥ 2. Verdens beste softis med jordbærstrøssel, aah.

falsk bruker på facebook

Er det noe som irritererer meg latterlig mye er det når mennesker har så lite å gjøre at de faktisk må lage falsk profil av andre personer.  Pleier vanligvis ikke å bry meg, men gidder dere å gjøre meg en tjeneste og rapportere DENNE brukeren på facebook? Vedkommende har addet mange av dere blogglesere + vennene mine, og skriver masse teite statuser hver dag. Veldig viktig at dere vet at det ikke er meg! Min eneste og ekte bruker på facebook er DENNE, så alle andre brukere er falske.

Ellers vil jeg bare opplyse om at identitetstyveri er et alvorlig lovbrudd og om jeg vil kan jeg dra ned til politistasjonen og anmelde vedkommende uten problemer :-)

Vel, over til noe annet! Måtte bare fortelle dere det. Har fått meg ny header som dere ser, ble så ufattelig lei av den andre at jeg måtte bytte til noe midlertidig. Om noen av dere har lyst å lage en header til meg så må dere gjerne gjøre det, jeg setter utrolig stor pris på de dere sender inn! I tillegg skal jeg få fikset designet mitt slik at bildene mine blir mye større, tenker det er på tide nå.Nå skal jeg fjerne sminken, og så drar jeg på trening med Ingvill. Har nettopp gjort ferdig noen lekser, så da blir det trening -> hjem -> lage meg en god kveldsmat og slappe av med tv-serier resten av kvelden. Herlig!

raspberries

Etter gårsdagens innlegg sovnet jeg på flekken, og sovnet helt til jeg måtte dra ned på posten for å hente skoledataen. Kom hjem, pakket den ut av emballasjen og la meg til å sove igjen - og sååå våknet jeg ikke før i dag tidlig. La meg klokka NI, haha! Personlig rekord på typ. 10 år. Var i hvert fall (litt) utvilt når jeg skulle stå opp i dag klokka 7, så det var deilig.

Skoledagene går overraskende nok utrolig fort, til tross for at vi starter tidligere og slutter senere! Kanskje det har noe med fritimene å gjøre?? Vel, når jeg kom hjem i dag byttet jeg ut den stramme jeansen med en behagelig shorts og fant ut at vi hadde massevis av bringebær i hagen, WEYY. Elsker bringebær, så i kveld skal jeg toppe gresk yoghurt med masse ferske bær! Gleder meg allerede. Skal sette meg ned og gjøre noen lekser vi har nå (har ikke hatt noen frem til nå, superdigg), og så stikker jeg mest sannsynlig på Spenst med Ingvill senere i dag.Såå nydelig herregud

Trodde aldri jeg skulle komme meg inn i skolerutiner etter 2 måneder fri, men føler det har gått utrolig bra så langt. Woho! (Men så har vi riktig nok ikke hatt noen prøver enda, da...) Håper dere samme gjelder dere :-)

fantastisk klassetur

La meg klokka 6 i dag tidlig og måtte opp 8 . . TO timer søvn. Gjett hvor jeg skal tilbringe resten av dagen min:Herreguuud, så trøtt og sliten jeg er! Har fått minimalt med søvn de siste dagene, og i går døgnet vi nesten. Vel, det var absolutt verdt det - for klasseturen var fantastisk! Vi hadde det sååå utrolig morro! Vi kom frem på dagtid i går, og så hadde vi litt aktiviteter før vi grillet i solsteiken. Etter det hadde vi "fri" resten av dagen, og da bare fant vi på mye gøy. Vi har blant annet spist kilovis med godteri, pratet masse, ledd, lekt bom-gjemsel i skogen midt på svarte natta (anbefales, haha!!), sett Paranormal Activity 4 og ja, vi har rett og slett bare kost oss skikkelig. Elsker klassen! Vi har bare gått sammen i typ. 5 dager, men det føles som om at vi har kjent hverandre lenge allerede, haha 

Klokka ble jo 6 før vi kom oss i seng, så jeg kan mildt sagt si at jeg er meeeget trøtt nå. Har ikke sovet i dag enda, så jeg tror nesten jeg må legge meg ned og ta meg en aldri så sjelden powernap. Kommer til å bli helt mindfucked når jeg våkner, men jeg er helt borte nå, så det trengs virkelig!

Gjett om vi følte oss freshe i morres da, med sminke fra gårsdagen og u-dusjet hår. Hyttelivet, ass. Kan ikke beskrive hvor deilig det var å komme hjem og dusje leeenge 

Har dere vært på klassetur enda?  

uken spørsmål #58

Har hørt at du er overlegen på ekte, f.eks når du er i byen og så videre?
Helt ærlig vil jeg si at jeg er en veldig lite overlegen person. Kan hende at jeg ikke har smilt fra øre til øre når jeg har gått alene i byen, men slik er jo alle? Synes i alle fall at det er dumt at enkelte har en slik oppfatning av meg, for jeg er nemlig veldig opptatt av å IKKE være overlegen. Pleier alltid å smile hvis jeg ser noen blogglesere som smiler til meg, og jeg synes selvfølgelig det er døøøødskoselig. Her om dagen møtte jeg noen jenter på butikken som hilste på meg helt ut av det blå, og det gjorde virkelig dagen min! Setter enormt stor pris på det, og er aldri overlegen eller noe som helst fordi jeg er "blogger".Hvor er den gråe tøyshortsen fra som du bruker i Mallorca? Syns den var så fin!
Den er fra sheinside.com. Verdens beste shorts noensinne, har brukt den i hele sommer, haha!Hva mener du med "men jeg må jo betale skatt for dem likevel" angående Runwaydreamz shortsene?
Hvis man tjener over 39 900 kr i året så må man skatte for både pengeinntekter og sponsorgaver. Dersom du ikke tjener noe spesielt på bloggen din, men mottar sponsorgaver (som ikke overstiger 39 900 kr/år) så trenger du ikke å tenke på skatting.

Hvor er den hvite og røde "mage" toppen med 3/4 armer fra? Den du hadde til obey capsen :) 
Den er fra en butikk i byen vi var i, Cala Ratjada, som heter Shana. Tviler på at de har butikken så mange andre plasser, egentlig.

Hvordan er din normale hverdag?
Skole -> hjem -> blogge -> spise middag -> finne på noe med venner/trene -> repeat. Hihi!

Hvor er den grå genseren fra?

Den er fra merket Just Female.Tips til nettsider som selger fine klær som ikke alle andre har?
Nevernaked.no, madlady.se, chiquelle.se, choies.com osv

Er det sånn på alle Kristine Ullebø-shortsene at de liksom "står ut" rundt lårene? Jeg har min i 34, men kan ikke bruke den fordi den står sånn ut.. Har du tips til hvordan den kan "sitte finere"? :-)
Jeg kjøpte min hvite i fjor, så det var en litt annerledes og mer inntilsittende modell. De som de selger i år er litt større.

Skal du til Mythos Beach Resort neste år?
Ja, heller mot det! Alle sammen bestill i starten av ferien neste år og så kan vi ha BLOGGPARTYYYYY. Serr hvor kult hadde ikke det vært

Hvordan trener du rompa di?
For øyeblikket: ingenting. Har ikke trent rumpe siden før sommeren, om jeg ikke tar feil . . . FOR SLAPT! Jeg, Ingvill og Julie har bestemt oss for å trene skikkelig rumpe nå fremover, såå kanskje jeg oppdaterer litt på treningsfronten etterhvert.

Er Håkon kjæresten din?

Haha, har fått dette spørsmålet SÅ mye de siste ukene. Nei, han er broren min - og vi dro til syden sammen alene. Mange som lurte på om det ikke var kleint, men vi kjenner hverandre veldig godt og er kjempegode venner. Vi er sinnsykt like og har helt helt heeelt lik humor, så vi har det supermorsomt sammen! Mallorca-turen var helt fantastisk. Et minne som blir gøy å ha med seg videre!

Hvem har laget designet ditt? Det er ingen link så er det deg?
Det er jeg som har laget mitt eget design, ja!

Hvor mye koster et Acne-skjerf?
900, om jeg ikke tar feil!

Hvor mye Pepsi Max drikker du?
Hehe vil dere egentlig vite det????Er du utadvent?
Ja, ganske! Varierer litt fra situasjon til situasjon, men jeg er utrolig pratsom og jeg ELSKER å bli kjent med nye. Har blitt kjent med så utrooolig mange nye det siste året, og det er dødskoselig.

Hva synes du om 99erne som snuser, røyker, drikker osv?
Bryr meg ikke, men jeg synes det er helt på trynet.

Hvordan vil du beskive et godt forbilde innenfor blogging i dine øyne?
En person som er ærlig og står for sine egne valg. Selv om silikon er noe jeg aldri kunne tatt selv, så synes jeg ikke Sophie Elise er et dårlig forbilde fordi hun valgte det - nettopp fordi hun står for det hun gjorde. Noe jeg derimot synes er teit er når bloggere skriver innlegg som i stor grad er preget av "politisk korrekthet" -meninger (arrgghh, syre i øynene..) for å få medlidenhet og respekt, for å deretter trosse meningene og verdiene i innlegget. Jeg legger ut bilder av kroppen min noe jeg synes alle har rett til, og JA, det kan skape kroppspress, men jeg skriver i alle fall ikke innlegg hvor jeg klager over hvor sinnsykt stort presset er. (Selv om det i utgangspunktet aldri var noe press) Jeg legger ut bilder av meg selv og holder kjeft. Enkelt og greit. Sophie Elise tar silikon og sier rett ut at hun ville ha større pupper, hun pakker det ikke inn og klager over hvor forbanna stort "kroppspresset" er. Så ja, der har dere mitt svar på et godt forbilde - om det var forståelig.

Hva er det beste du vet av mat?
B&B PIZZA FRA PEPPES!! Altså hallo jeg blir ikke sponset av Peppes, dere bare MÅ smake den fordi den er så sinnsykSpørsmål til neste uke?

laidback outfit

NÅ DRAR JEG PÅ KLASSETUR! Wohoo, gleder meg. Innlegget her er tidsinnstilt, og ukens spørsmål kommer senere i kveld. Skal på en hytte ikke så langt unna Førde sammen med klassen, og vi blir der èn natt. Er altså hjemme i morgen, så det blir bare en liten tur. Tror det blir veldig bra!

På lørdag var det enormt varmt ute, og jeg preserte selvfølgelig å ta på meg bukse. Typisk! Men jeg har savnet skikkelig å gå i bukse faktisk, og ettersom jeg har funnet verdens beste superflex-bukser fra Bik Bok så har jeg lyst å bare gå i det hele tiden. (Kommer til å angre på at jeg sa det når vinteren kommer) Går nesten bare med low-waisted bukser for tiden, synes det er såå mye finere og ikke minst mer behagelig. Tror jeg må kjøpe meg alle fargene i denne modellen, altså! Jeg skrev et innlegg om buksene HER, faktisk. Take a look hvis du er interessert. Gratis reklame for Bik Bok, håper de blir fornøyde nå :P

Bukse og topp fra Bik Bok, sko fra Converse, solbriller fra Ray-Ban, caps fra OBEY

sminkefri søndagNååå må jeg løpe! Har superdårlig tid, skal nemlig ta sol og deretter møte noen jenter for å dra på fjelltur. Vi snakkes! :-) Ha en suuuper søndag!

gode som gull

Wow, denne helga har bare flydd avgårde. Etter skolen på fredag dro jeg på Peppes med mange jenter, og deretter var jeg en kjapp tur hjemme for å spise før jeg tok turen til byen hvor jeg møtte Stian for å gå Bystien. Rett etter deeeet dro jeg på kino og så Kick Ass 2 sammen med Tiril og Frida, og jeg har ikke sett Tiril siden i sommer så det var utrooooolig koselig. Vi gikk jo i samme klasse på ungdomsskolen, så det er skikkelig rart å ikke se hverandre hver dag lengre. Til gjengjeld er det jo utrolig kjekt når vi først treffes! Filmen var forresten sinnsykt bra, haha.

På lørdag var jeg i byen med mange herlige folk, og senere på kvelden fikk jeg overnattingsbesøk av Ingvill og Julie. Måtte som sagt sitte barnevakt, og da mååå jeg ha besøk. Vi rigget oss til i stua med dyner og godteri, og så endte vi opp med å se The Ring 2. WÆÆÆÆ, so damn scary. Elsker å se skrekkfilm. I dag stod vi opp, spiste frokost og heiv på oss noen klær og solbriller for å ta bilder. Holy shit dette ble sinnsykt oppramsing but whaaaaat everIngvill og Julie, finingene mine 

Jeg har hatt en veldig fin helg, med andre ord! Nå skal jeg lage middag med mamz, før jeg møter jentene igjen senere i kveld. Fjelltur it is! GLEDER MEG. Vel, håper dere har hatt en like fin helg som meg!

lørdagen min

Hei og god lørdag! I dag skinner sola, og det er så så så såååå herlig at jeg ikke har ord. Dro til byen en tur (føler det er lenge siden nå), og møtte mange herlige folk. Jeg, Malene og Frida måtte nemlig kjøpe inn godteri til mandag (klassetur), men vi var med mange andre og - superkoselig! Vi handlet blant annet inn 2 gigantiske poser med smågodt, og hver av dem veide typ. 1.3 kg, haha. Vi er godt beredt for skogen, for å si det slik!

Så nå har jeg nettopp spist pizza med mamma og lillesøss ute på verandaen i kveldssola. Pappa er bortreist og Håkon bor jo ikke hjemme lengre, såå da er det bare jentene her! Skulle egentlig på besøk til Malene med noen andre i dag, men jeg må desverre sitte barnevakt i natt :-( Kjipt, men vi tar det igjen!Fiiine! Julie, Sofie, Ingvill, Malene og meg ♥ 

Møtte i tillegg Mats igjen (han har dere sett tidligere på bloggen, hehe), han har flyttet et stykke unna og går på skole en annen plass. Kjempekoselig å treffes igjen, yeeeey! Matshostaker på instagram

min favorittfrokostDu trenger:

Tyrkisk/gresk yoghurt  2 halve halve fersken ♥ rosiner  tørkede aprikoser  honning ♥ evt. 1/2 eple
Jeg er ekstremt frokost-menneske og MÅ starte dagen med noe godt. Hva som helst annet enn tørre og trause brødskiver! Det varierer ofte mellom havregrøt, yoghurt, eggerøre, stekte rundstykker og så videre - men helt siden jeg kom hjem fra Hellas i sommer har jeg ca. bare spist gresk og tyrkisk yoghurt. Det er sååå utrolig godt, og smaker tusen ganger bedre enn vanlig yoghurt etter min mening. Det er ikke veldig stor forskjell, men gresk/tyrkisk (samme greie) er mye tykkere i konsistensen og gir en bedre metthetsfølelse. Pleier å lage meg det før jeg drar på skolen også, så det er veldig lettvindt, og alle ingrediensene får du tak i på vanlige matvarebutikker.

Det er ikke noen fremgangsmåte, dette er alt du gjør:
♥ Fyll skålen med ønsket mengde yoghurt (bør være en del hvis du skal bli mett), topp yoghurten med honning og deretter tar du bare på resten av tingene. Jeg kutter opp ferskenene og eplene, og så strør jeg på masse rosiner og tørkede aprikoser. Ooog på slutten topper jeg det hele igjen med honning! Honningen gjør liksom hele greia, så det er utrolig viktig, hihi. 

Det ser ikke sånn ekstremt spesielt ut egentlig, men jeg lover dere at det smaker helt himmelsk!!

Disse aprikosene fra Coop er forresten siiiinnsykt gode. Store, kjempemyke og full i smak! Pleier ofte å bare kjøpe med meg en sånn boks når jeg er på farta, elsker å bare mevle de, haha :-)

bildedryss fra gårsdagen

I går dro jeg til byen med Ingvill, og det var dødskoseliiiig. Været var supert, så det gjorde hele dagen perfekt! Til dere som lurer på hvorfor vi ikke går på skole sammen lengre, så er det fordi hun går en annen linje enn meg. Jeg går studiespesialisering og hun går helse og oppvekst, såå da ble det desverre ikke samme skole på oss. Men vi bor heldigvis rett ved siden av hverandre, så vi ser hverandre hver dag! I tillegg tar vi bussen sammen, så det går heeelt fint. Vi har jo en million ting å snakke om nå, så munnen går i ett! Haha <3 Så da gikk vi bare rundt, kikket litt i butikker, drakk brus og satt i solen og pratet. Idyllisk, or what

Og ja, hun setter veldig pris på kommentarene fra dere! Hun er verdens fiiineste. Irriterende at jeg har så pene venner, mister jo bare selvtilliten :-(Hva synes dere om bildene?

herlig uke

Da var første skoleuka ferdig, og den har vært utrolig bra! Jeg er veldig fornøyd med klassen jeg kom i, heeerlig gjeng alle sammen. På mandag allerede drar vi på 1-dagers klassetur, og det tror jeg blir superbra! Gleder meg mye :-) I dag sluttet vi halv tolv siden vi har studietimer de 4 siste, og da dro jeg og mange andre på Peppes. Glemte å ta bilde der, desverre, men blir sikkert bilder fra turen på mandag - da må jeg få med hele klassen!Tok bare dette, må få med alle neste gang :-(

Uansett, nå drar jeg til byen for å møte min treningspartner Stian, vi skal nemlig gå Bystien. Og JA, det er et fjell til dere som lurte på det! Grunnen til at det ikke ser ut som et fjell på bildet jeg la ut er fordi det ligger midt i byen, og stien går ca. rett opp, skiiiikkelig bratt. Beste treningen jeg kan få! Så jeg skal møte han nå straks, gleder meg. Kom hjem fra byen for ikke så altfor lenge siden, og hoppet rett i bikinien for å legge meg på terrassen og sole meg. Her slikker man alle soltrålene man kan få!

Bikini og 20 grader, beklager :P Her er noen med genser på

Noen flere som synes det er HELT OK med helg nå? Ååh, verdens beste følelse

bytur og hvitt skjørt

I dag er det 25 grader, skinnende sol og blå himmel, og jeg tok på meg joggebukse, genser og regnjakke på skolen. Score! Det var jo riktig nok ganske kaldt på morgenen da, og i og med at jeg aldri gidder å sjekke yr så det ikke det så rart. Vel, det er siiinnsykt deilig med sol igjen, herregud! Merker humøret stiger milehøyt, og det hjelper jo veldig mye på at vi i tillegg slapp klokka 2 i dag, woho. Elsker at denne uka har gått kjempefort, tenk at vi allerede har gått på skole i èn uke! I morgen har vi bare halv dag, så når klokka er halv tolv har vi HELG

Nå skal jeg grille med familien, og så drar jeg til byen med Ingvill. Måtte selvfølgelig skifte antrekk, og da kom jeg på at jeg ikke har brukt det hvite skjørtet mitt enda - så da passer det ypperlig i dag! Elsker fasongen på det. Det er egentlig en shorts, men ligner mer på et skjørt forfra. Vet ikke om de har et spesielt navn eller noe??Skjørt fra sheinside.com, genser fra H&M, wayfarer fra Ray-Ban, sko fra Converse

Hva synes dere? 

fjellturNå som vi er tilbake på sporet i hverdagen igjen har jeg også begynt å trene igjen. Jeg har ikke trent noe spesielt i sommer egentlig, utenom koselige og sosiale fjellturer med venner og familie - som er et must om sommeren for min del. Trente litt i Rhodos også, men ellers har jeg bare slappet av og nytt ferien, noe som har vært veeeeldig deilig. Men nå som skolen har begynt igjen har jeg ofte en tendens til å bli utroolig trøtt utpå ettermiddagen, og da er trening virkelig livredderen min! Er det noe jeg synes er irriterende så er det når folk setter likhetstegn mellom trening og slanking, og tror at det er kun det trening handler om. Helt feil! For mange handler det jo rett og slett kun om å holde seg i form, være frisk, og få lettet på humøret. I vinter som var nå mistet jeg treningsmotivasjonen min helt, og jeg gikk flere måneder uten å trene noe som helst. For noen er jo det helt greit, men jeg merker i alle fall at jeg blir skikkelig slapp og trøtt . . Hadde jo ikke medlemskap på treningssenter på den tiden da, så det var kanskje ikke så veldig rart at jeg ikke orket. Ut å trene intervaller i snø og is på bakken, hahah???

Jeg er ekstremt glad i å gå på fjellet, og det har vært helt siden jeg var liten jente i barnehagen. Så i går dro jeg på Hafstadfjellet med Stian, noe som var utrolig koselig! (Måtte sykle hjem etterpå, og gjett om jeg var gjennomvåt, haha) Vi har gått i klasse sammen siden 2. klasse, og vi kom desverre ikke i samme klasse på vgs, meeen vi går jo i parallell så det går fint. Og i dag tok jeg turen til Bystien sammen med Pål-Viktor, som jeg ikke har sett siden vi forlot Rhodos i sommer. Suuperkoselig! I morgen blir det Spenst med Julie  ♥Her ser dere at Bystien er gaaanske bratt! Dritgod trening!

onsdag allerede
Hei hei! Kom hjem fra skolen en halvtime tidligere i dag, altså klokken 3 (sånn som på ungdomsskolen), og deeet var deilig. Merker hvor stor forskjell det er å komme hjem klokka 3 kontra halv 4! Heldigvis har vi bare halv dag på fredager, så vi får helg allerede halv tolv, JIPPIII! Synes de første skoledagene har gått ganske fort faktisk, så det er utrolig deilig. Snart er det jo helg allerede, og på mandag til tirsdag drar klassen min på hyttetur. Gleder meg til det, tror det kommer til å bli braaa! Nå har jeg nettopp spist middag, og etter jeg har skrevet ferdig blogginnlegget her skal jeg fjerne sminken før jeg hiver på meg treningsklærne og møter Pål-Viktor for å gå Bystien, wohoo :-) Jeg har ikke gått der siden i starten av sommer, så det blir spennende å se!

Jeg må forresten starte på høstgarderoben min, og i år skal jeg ha Acne Canada-skjerf som jeg aldri har giddet å kjøpe tidligere. Jeg mener, jeg er BLOGGER og har ikke Acne-skjerf, what's up liksom XD Var innom på Retro i Bergen og testet, og jeg elsket det. Vet ikke helt hvilken farge jeg vil ha, da?? Har mest lyst på grå, men så er jo svart ganske fint . . og det samme med rosa, og burgunderrød. Hm? Hvilken farge synes dere er finest?

keep it classy

Da jeg var i Rhodos i sommer fant jeg såå mye fint på Zara, dere aner ikke. Orket ikke å prøve alt sammen (i tillegg hadde jeg ikke noe spesielt med plass i kofferten), så det var kun et par plagg som ble med meg hjem - deriblant denne herlige saken:Woah, jeg eeelsker den! Det beste av alt var at den kostet rundt 500-600 kr (om jeg ikke tar helt feil), men jeg fikk den for 250 kr fordi den var på salg. Den hang gjemt mellom et stativ med masse fæle jakker, så følte liksom at denne bare lyste til meg da jeg så den. Synes den er så simpel, men samtidig skikkelig klassisk og fin. Stoffet er skikkelig behagelig også, føles ganske "tungt", på en positiv måte??? Haha. Har ikke fått brukt den enda ettersom det regner hele tiden, da :-(Hadde jeg hatt Zara i nærheten hadde jeg nok shoppet kortet mitt tomt der rimelig ofte, hehe.

Hva synes dere?

glee-dillaMeg og fine Malene, en av mine nye klassebuddies <3

Da var dag nummer 2 på skolen gjennomført! Det ble ikke middag her i dag, så da måtte jeg lage min egen mat - og da ble det ikke overraskende gresk yoghurt med masse, masse godt på. Herreguuuud, SÅ godt?! Dere smake gresk/tyrkisk yoghurt, det er helt fantastisk. Satt meg ute på verandaen med tepper og puter, macen, mat & juice med Glee rullende på skjermen. Lovelyyy. Pleier ofte å bli litt småtrøtt utover ettermiddagen når det er skole, så om ikke så altfor lenge drar jeg på Hafstadfjellet med Stian. Lenge siden jeg har vært der nå, så det skal bli deilig :-)natta

Okei dette var min offisielt siste outfit sommerferien 2013 ÆÆÆHHH DIS IS CRAZY summer where did u goBildene er fra i går hos Julie, og det samme med outfiten! Var utrolig koselig, som vanlig. Vi så Glee, og jeg ble forelsket i serien etter bare 2 episoder. NÅ vet jeg hva jeg skal kose meg med under dyna fremover!! Er jo bare supertrist å se Lea og Cory sammen da, buhu. De er såå søte :-(

Vinneren av goodiebag: girls4fashionmail@gmail.com (Seline T V)Vinneren av Runwaydreamz-shorts: benedicte.97@hotmail.no

 
Dere er kontaktet på mail, så sjekk innboksen deres så fort som mulig! Skulle forresten viiirkelig ønske at jeg kunne trekke flere vinnere, ååh. Kan spørre Runwaydreamz om jeg kan få ha flere konkurranser? ♥ ♥ Vil så gjerne dele ut flere, så skal prøve å se hva jeg får til - selv om jeg ikke kan love noe.

Nå skal jeg dusje, lage meg en god kveldsmat og sette meg under pleddet i sofaen foran tv'en - og så blir det natta på denne frøkna. Jeg MÅ faktisk komme i bedre rutiner når det gjelder døgnrytme, kan ikke drive som jeg gjorde før sommerferien og sitte oppe til klokka er 1 på natta. Søvn er utrolig viktig, selv om jeg liker å tro at jeg ikke har behov for det. Hehe.

første dag på vgs

For tre år siden var lille meg (okei, jeg var ganske høy though, but still) nettopp ferdig med min første skoledag på ungdomsskolen. Nå, tre år senere, har jeg nettopp unnagjort min første dag på videregående. Tiden flyr avgårde i rakettfart, dere!

Ingvill overnattet hos meg i går kveld, slik at vi kunne ligge i senga og grue oss sammen, haha. Så når vekkerklokka ringte i dag tidlig: ".....Nei, fy faen". Vi måtte jo sette standarden for resten av skoleåret og presterte da å få dritdårlig tid, IKKE sjokkerende. Vi måtte bare hive i oss frokosten til slutt, og så måtte jeg bare finne frem et random antrekk. Vel, jeg har gruet meg en del til videregående egentlig, mest fordi ungdomsskolen har vært så trygt og bra, med en sammensveiset klasse hvor alle kjente alle. Nå er det ny skole, nye lærere, nye fag, ny klasse, og så videre. Jeg og mine nærmeste venner har også startet på helt forskjellige skoler, og det er såå trist.

Vel, det gikk i alle fall veldig fint i dag! Jeg traff heldigvis mange kjente, også fra gamleklassen. Klassen min virker herlig, med både kjente og nye fjes, og det samme med lærerne. Er spent på hvordan disse 3 årene blir! Jeg går forresten studiespesialiserende, om noen skulle lure. Og heeer er dagens outfit, som er obligatorisk første skoledag. Fikk skikkelig deja vú når jeg tok disse bildene i dag, følte det var skikkelig slik som før sommerferien da jeg kom hjem fra skolen og knipset bilder av dagens outfit. Haha!Min all-time favorite jeans fra Bik Bok, hettegenser fra Zara, øredobber fra Bulgaria, ballerinasko fra H&M og fotlenke fra Mallorca

Så da er sommeren fuckings over, dere. Jeg sverger på at det var i forrige uke jeg satt og skrev innlegg om min siste dag på ungdomsskolen . . . Sommeren har gått skremmende fort. Vel, jeg er litt glad for å komme tilbake i skolerutiner egentlig, men sommeren kunne GJERNE vart lengre. Sommeren kommer alltid til å være min favorittid på året, så nedtellingen til neste sommerferie starter: nå!

Hvilken klasse begynner dere i nå, da? 

mint greenShorts fra lookbookstore.co, overdel fra H&M, clutch fra LuLu's

Denne shortsen var egentlig knæsj-farget, men så klarte jeg å farge den av i vask :-( Ja ja, den er likevel fin, og ikke minst utrolig behagelig. Hva synes dere? 

siste dagen i sommerferien

Siden jeg fikk så mange spørsmål om BH på denne outfiten, så kan jeg jo ta det med: jeg har brukt sånn backless-bra, hvor man bare fester to cuper på brystene. Det må seriøst være den smarteste dingsen ever! Orker ikke at hele BH'en min skal vises når jeg går med åpen rygg, liksom. Jeg kjøpte min på Lindex, men du får kjøpt det mange andre plasser også.Og forresten, til dere som spør om det er mange som glor når jeg tar antrekksbilder: 

Hehe. Høye jenter i høye hæler er tydeligvis et veldig ukjent fenomen i Mallorca, slik jeg har fått det for meg i alle fall. WELL WELL. Her kommer litt resterende bilder fra reisen, som jeg ikke har publisert enda. Håper dere liker at jeg poster så mange bilder fra turen?? Tar alltid supermange bilder for å være på den sikre siden, men om det blir kjedelig så må dere si ifra. Har uansett ikke så mange flere bilder enn dette da, bortsett fra noen få outfits.

I dag er det søndag, det regner, Håkon drar hjem til Bergen og det er pokker meg SKOLE i morgen. Hva byr du?? Heldigvis klarer mamma å veie det opp med hjemmelaget lasagne til middag, og sååå skal jeg møte Julie senere i dag, så da blir plutselig søndagen veldig bra likevel ♥ 

Må forresten bare presentere dere for vår fabelaktige frokost på hotellet. SNAKKER VI HEAVEN ELLER?! Sjokoladepålegg, donuts, egg & bacon, og bananchips, aah.

Jeg holder forresten på å finne frem antrekk til i morgen, tipper jeg ikke er den eneste? Har pakket bort mange av shortsene og toppene mine, og fått frem høstklærne. Er egentlig ikke superfan av høsten, men jeg gleder meg faktisk til å kle meg fremover! Er drittlei av å gå med shorts nå (haha, JEPP!!!), og jeg føler i grunn at det er enklere å være kreativ i klesveien om høsten. Fine ytterjakker, store skjerf, bukser og så videre, wii. Håper denne tanken vedvarer!

tilbake til virkeligheten

Da blir solsengen byttet ut med skolebenken. Bahh, så utrolig kjipt . . Vi kom hjem til taco og Pepsi Mac, så det var kanskje ikke sååå ille da, tihi! Riktig nok utrolig deilig å komme hjem, men ååh, det føles liksom så sinnsvakt tungt hver gang man drar fra syden. Føler jeg har typ. kjærlighetssorg light hver gang jeg forlater et syden-paradis, selv om jeg aldri har hatt kjærlighetssorg, lol.

Nå skal jeg møte Ingvill!! Har ikke vært med hverandre sånn skikkelig på over 3 uker, så det blir gøy å treffes igjen, wii. Her er noen bilder fra det siste døgnet:1. STARBUCKS! Det er første gangen jeg smaker denne typen (har bare smakt vanlig varm kakao derfra), og herregud, så god. Skulle gjerne hatt det tilgjengelig hver dag! 2. Tropisk smoothie fra Yaa Yoghurt (en butikk som ligner på Yoghurt Heaven), denne er også sinnsykt god. Hvis dere skal til Cala Ratjada så dere innom Yaa Yoghurt!Bassengområdet. Kommer til å savne dette så enormt mye ♥ Har en del bilder som jeg ikke har fått redigert enda, men de kommer senere. Har en del å ta fatt i etter 2 ferier, men akkurat nå orker jeg ikke å gjøre noe - skal nyte kvelden og den aller siste dagen i sommerferien som er i morgen. Uææ, jeg er så motbydelig lite klar for skole igjen :-( Når begynner dere på skolen, da?

perfekt tilbehør: focaccia, gresk salat og tzatziki

Hjemmelaget focacciabrød

Brødet: 6 dl vann ♥ 1 ss honning ♥ 30 g gjær ♥ 4 ss olivenolje ♥ 11 dl. hvetemel ♥ 5 dl speltmel ♥ 2 ts salt ♥
Topping: ønsket mengde oliven ♥ havsalt ♥ 2-3 ss olivenolje ♥ evt. tørkede tomater og chorizopølser

Slik gjør du:
Varm vannet og honningen til det blir lunkent og løs og gjæren i det. Bland inn oljen og deretter resten av ingrediensene. Elt den med hånd eller kjøkkenmaskin (jeg bruker hendene), og når den er glatt og jevn pensler du den med olivenolje. Hev til dobbel størrelse som tar ca. 45 minutter. Når deigen er ferdighevet fordeler du den utover en langpanne, og lag deretter de karakteristiske "hullene" i focacciaen ved å trykke fingrene ned i deigen. Fordel oliven, havsalt og olje (og eventuelt tørkede tomater og chorizopølser, som er utrolig godt!) utover. Stek de nederst i ovnen på 225 grader i 20-25 minutter.

Gresk salat

2 tomater ♥ 1/2 grønn paprika ♥ 1/2 rødløk ♥ 1/2 pakke fetaost ♥ 1/2 agurk ♥ valgfritt krydder (vi brukte gresk salat-krydder som vi kjøpte i Hellas, men jeg tror oregano er godt å bruke til)


Hjemmelaget tzatziki

1 boks mager kesam eller gresk yoghurt/yoghurt naturell ♥ 1/2 agurk, enten i biter eller raspet ♥ 2 hvitløksfedd ♥ 1/2 ts salt ♥ 1/2 ts pepper

VOILA, du har nå tre supergode og greske tilbehør-retter som smaker supergodt til grillmat nå i sommervarmen. Okei, focacciaen er ikke gresk, men vi later som det. Uansett, dette MÅ dere teste, for det er virkelig kjempegodt. Storslager alle tre her i hus. Jeg spiste gresk salat i Hellas hver eneste dag, og klart må jeg jo fortsette det når jeg kommer hjem! Tror jeg spiste mer fetaost, rødløk og agurk den uka enn hva jeg har gjort hele livet mitt, hoho. NAM.

Mallorca > Norge

Da blir det hjem til Norge igjen, etter 11 herlige dager i Cala Ratjada i Mallorca sammen med Håkon. Herreguuud, hver gang jeg skal hjem fra syden blir jeg supesentimental og deppa - er jeg den eneste? Gleder meg såklart MYE til å komme hjem igjen, men fy søren så digg det er her. Glemmer liksom alle bekymringer når jeg er ute og reiser, og alt er bare såå herlig og problemfritt. Sol, 35 grader, hotellfrokost, verdens fineste strand, middag på restaurant hver kveld . . aah. Har hatt en helt fantastisk fin ferie her, og den overgikk absolutt alle forventninger!

Nå har vi nettopp spist vår siste hotellfrokost, og hvert øyeblikk skal vi bosette oss ved bassenget hvor vi blir liggende helt til bussen vår går til flyplassen i 5-tiden. Deretter går flyet vårt i kveld, og vi kommer frem til Bergen i natt. Da sover vi bare over i leiligheten til Håkon i Bergen, og så drar vi hjem til Førde igjen på lørdag.

Kommer til å savne denne herlige smoothien fra Yaa Yoghurt!! Verdens beste

Jeg har mange flere bilder å vise til dere, så de kommer etterhvert. Vel, ha det, Mallorca! Skal defintivt tilbake hit, aah. Kanskje det blir både Hellas og Mallorca igjen neste år, hehe?

OBEYEr ikke denne capsen rå? Har brukt den ca. hver eneste dag her nede - den er jo både praktisk og ser bra ut, wohoo!

"you drink a lot of cola"

Fyr i kassen på supermarkedet: "Well, you guys drink a lot of Cola!" Det værste var jo at vi kun kjøpte én brus på deling, og for oss er det lite . .

Men serr, over gata her ligger en Spar-butikk (eller forresten, det ligger FEM spar-butikker her, hver 20. meter liksom), og han fyren som jobber der er virkelig den hyggeligste personen vi har møtt. Han er litt liten og har skikkelig lys stemme, men han er såå hyggelig og glad hele tiden, skikkelig fornøyd med livet sitt. Utrolig smittsomt!

Vel, da starter vår nest siste dag her i Mallorca! Wææ, jeg kjenner jeg begynner å grue meg til hjemreisen allerede, for jeg vil iiiiikke hjem. Jeg og Håkon har planer om å drukne sorgene våre i taxfree godteri, så vi skal nok overleve. Gleder meg til å komme hjem og møte folk igjen, da <3 I går ble det blekksprut til middag for andre gang, og vårt siste middagsmåltid, som er i morgen, blir atter en gang blekksprut. Haha, DILLA! Vi har funnet vår absolutte favorittrestaurant nede med havna, og den er skikkelig hjemmekoselig, så da vi jo bare tilbringe vårt siste måltid der.

Èn ting jeg gleder meg til når jeg kommer hjem, er faktisk å sminke meg. Har sminket meg 1 gang siden vi kom hit, ellers har jeg ikke orket. Er jo ikke vits når det smelter bort etter tjue minutter!

ukens spørsmål #57

Hvor høy er du?
Okei okei, hahahahahah, DETTE SPØRSMÅLET MÅTTE VÆRE MED FORDI GJETT HVA FOLKENS JEG HAR VOKST EN HALV CM!!! Jeg er herved 175,5 cm høy!!

Hvor i Mallorca skal dere? Reiser dere helt alene, og betalte dere det selv?
Jeg og Håkon er i Cala Ratjada, på et hotell som heter Lux Hotel (x Stella Polaris). Det ligger helt på andre siden på øya i forhold til Palma, så bussturen var ganske lang. Og ja, vi reiser alene, men han er jo 20 år såå det går helt fint. (Jada, mamma)  Reisen betalte vi med egne penger, noe jeg synes er helt greit. Vi har frokost inkludert på hotellet, men mamma og pappa betaler lunsj og middag på kvelden!

Funket supertan-tablettene?
Jeg har ikke brukt dem regelmessig, så jeg vet ikke helt. Glemte ofte å ta dem, men de dagene jeg har tatt så har jeg merket litt forskjell, ja! Men synes ikke de var sånn veeeldig mye bedre enn vanlig betakaroten. Nå har jeg jo flasset av all fargen i f.eks ansiktet da så hahha fuck alt

Hvor er hettegenseren fra?
Den er fra Zara. Kjøpte den i Hellas! Ikke sant den er superdupermegafiiiin? Den er i sånt tynt stoff, og så har den knyting nede med livet. Simpel som bare det, men likevel mitt nye favorittplagg i garderoben.Bloggen er vel en jobb for deg, men har du vurdert en "skikkelig" jobb utenom?
Nei, bloggen holder for meg :-) Jeg ville aldri ha byttet ut bloggen mot en "vanlig" jobb, ettersom bloggen er så mye mer enn bare en jobb for meg.

Hvor er shorts-kleshengerne fra?
De er fra IKEA.Trener du når du er på ferie?
Neiii, det prioriterer jeg ikke i det hele tatt. Er man på feire, så er man på ferie! I Hellas lå forholdene veldig til rette med fint treningsrom, så da pleide jeg og mamma og trene noen par ganger for å få en frisk start på dagen slik at vi slapp å bli så slapp av solen, men nå trener jeg ikke fordi jeg vil bruke tiden på andre ting. Har tre dager til med sommer nå, så blir det hjem til kalde Norge, skole og så blir det vel omsider høst. Holy, tiden går fort!

Hvem er Pål-Victor?

Vi møtte kjentfolk fra Førde på hotellet, så da ble vi kjent! Vi har gått på samme skole sammen i 2 år :-)Når du begynte å blogge? Fikk du mangen lesere med en gang eller tok det lang tid?
Jeg blogget en stund før jeg fikk lesere. Begynte å blogge amatør-aktig i 2009 om jeg husker riktig, men fikk ikke over 1000 lesere før i slutten av 2011.

Den earcuffen du har brukt på en del bilder, bruker du den bare på et øre? Og hva bruker du på det andre øret da? Haha!
Ja, bruker den bare på ètt øre! Bruker ingenting på det andre, synes det er fint sånn, hihi.

Du la ut et bilde for noen uker siden der du trener lårmusklene. (Den der man sitter på en stol og sparker i fra). Hvor mange kilo tar du?
90 eller 100 kg, spørs hvor mange ganger jeg kjører.

Er du modell for Runwaydreamz? Fordi noen av shortsene er det bilde av deg med? Og betaler du de selv, blir ikke det veldig dyrt i så fall?
Tja, kan vel si det. Drar ikke akkurat til Los Angeles for å være med å shoots, men jeg samarbeider med dem og da tar jeg bilder for dem. Shortsene får jeg sponset ja, men jeg må jo betale skatt for dem likevel (i likhet med alt annet jeg får tilsendt), så 100% gratis blir det jo ikke.Er du 96 eller 95?
94, daaaahh. Tulla. Jeg er en 97'er, ass.

Beklager å skuffe deg, men Andreas Wijk har jo ikke vært i Hellas i sommer?
Haha, mente at han lignet selvfølgelig. Trodde med første øyekast at det var han, men så innså jeg at det bare var en annen dude som var sinnsykt lik. HIHI.

Hvorfor lager du aldri vines lengre? :-(
Fordi jeg har glemt det helt av i sommer, wuups. I'll be back soon!

Hvilket område bodde dere på på Mythos Beach?
Vet ikke hva området vårt het, men vi bodde ved siden av "Pallas". (Se skiltet nedenfor) Vi reiste 4 stykk og fikk 2 rom som lå rett ved siden av hverandre, altså rom nr. 3019 og 3020, og det var to egne rom med egen ytterdør, men i veggen mellom rommene var det en dør, så de hang sammen på en måte. Veldig smart! Disse rommene ligger forresten best til rette etter min mening, ettersom vi lå nærmest stranden, kun 50 meter unna, og heller ikke langt unna lobbyen og matsalen. I tillegg var det fint å ta antrekksbilder der, haha! Har lyst å bo i samme område neste gang også, jeg. Her bodde vi, forresten:Hvilket reisebyrå reiste du med?
Til Mythos Beach Resort reiste vi med Apollo. Veldig fornøyd med det!


Berlinerboller med krem eller syltetøy?
HAHA, tar kun med spørsmålet fordi det er så lattis. KREM SELVFØLGELIG. Uten tvil.

Hvilken størrelse har du i Kristine Ullebø-shortsene?
Har 36 i begge :-)Spørsmål til neste uke? Legg igjen kommentar i dette innlegget!

gårsdagen i bilder

I går var det overskyet på starten av dagen, men det var faktisk veldig deilig å slippe solsteken for en liten stund. Hadde aldri trodd jeg skulle si det! Så da spiste vi en stor og god frokost, og så tok vi turen til byen. Vi gikk bare rundt og kikket, tror vi har saumfart ca. alle sjappene her nå så kjøpte ikke noe. Like greit! Det var likevel 33 grader, så jeg kan mildt si at vi var ihjelkokte. Uansett, etter det dro vi opp igjen til bassenget igjen og slappet av resten av dagen. Dagene går veldig i rutine her, noe jeg i grunn liker! Vi drar hjem på fredag, og selv om det blir godt å komme hjem må jeg si at det blir trist å si farvel til sommeren. Skal nyte disse dagene sååå mye, for jeg vet at dette blir siste gangen på sikkert 1 år at jeg kan ligge på stranden med musikk på ørene og bare slappe heeelt av. Kan det ikke bare være 30 grader og sol hver dag i Norge plis

Standard snoping for familien Ullebø. Serr, kan noen fore meg med Nutella og snickers resten av livet og så lover jeg å være lykkelig??? BTW SELGER DE NUTELLA I NORGE?????

Og her er antrekket jeg hadde på meg på kvelden! Det ble en enkel svart kjole. Forresten, det virker som om det er en helt sinnsykt stirrekultur her i Mallorca?? Altså, greit at folk stirrer når jeg er 175 cm høy og har høye hæler på meg, men når jeg går med et helt average antrekk, som f.eks daffeshorts, lave sko og en lang singlett??? Håkon og blir glodd ned, så jeg er ikke den eneste. Folk glor liksom på ALLE her, helt cray jo, hahaha.

Èn helt random ting, forresten. Heisen her på hotellet er DØDSliten, herrejesus. Å stå en heis 1 x 2 m med fremmede folk helt opp i 6. etasje har ført til så altfor mange kleine situasjoner, hahahha. I dag stod jeg alene i heisen med headset på med 3 andre gutter, og plutselig begynte han ene å snakke til meg (på tysk), FLERE ganger . . Tror dere jeg hørte det med Ke$ha på ørene med full lyd?? Hell no. Innså når vi hadde stått der i minst 40 sekunder at de prøvde å si noe til meg, KULT <333

vinn shorts fra Runwaydreamz

Hei! Jeg tenkte jeg skulle dele ut en Runwaydreamz-shorts her på bloggen min, ettersom det har vært veldig etterspurt. Shortsene er jo ganske dyre, så her er en sjanse til å vinne en! Dette er da Jett Runwaydreamz, som er den første shortsen jeg fikk fra dette merket. Har hatt den siden i høst, så den er brukt et par ganger, men det er ikke noe slitasje på den.

Shortsen er i størrelse XS, men den er likevel ganske stor (spesielt på rumpa) - så derfor gir jeg den bort. Får aldri brukt den selv, tenker det er bedre at noen andre får den da i stedet :-)

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

  • Lik bloggen min på facebook HER
  • Kommenter innlegget med navn og mailadresse INNI kommentaren, slik at jeg kan kontakte deg


Jeg trekker vinneren med en gang jeg kommer hjem fra ferie (16. august), og da trekker jeg også vinneren av giveaway'en jeg hadde tidligere i sommer. Trekker altså 2 vinnere med en gang jeg er hjemme! :-) 

Good luck, babes!

majorca-pictures

Her kommer et lite bildedryss fra de siste dagene her i Mallorca! Har tatt utrolig mange, så her kommer kun en liten brøkdel. Bruker ganske lang tid på å laste opp bildene her (selv om internetten er overraskende god med tanke på at resepsjonen er full av andre folk som er like avhengig av nett som meg, he-he), så poster selvfølgelig flere etterhvert.

Vi dro på tapas-restaurant for noen dager siden, og FY søren så godt det var. Vi har allerede vært der 2 ganger! Maten her er faktisk så fantastisk god, det topper seg liksom for hver dag. Å spise ute i Norge er jo så dyrt at det er en skam, så å dra ned hit å betale i underkant av 100 kr for et tapas-herremåltid er ren luksus.

Området vi bor i er utrolig fint, spesielt om kvelden. Her ser dere den kjente stranden på bildet under, selv om det er et stykke unna. Den er sååå fin at det er ikke til å tro!Og i går spiste vi forresten grillet blekksprut. Et ord: FANTASTISK! Vet vet ikke om jeg har fortalt det, men jeg er er en ekstremt LITE kresen person, og jeg kommer faktisk ikke på èn eneste matrett jeg ikke liker - for real! Spiser alt jeg får servert, og har ikke noe problem med å smake på nye ting. Meeen i dag når vi fikk servert blekksprut-hode-ish og tentakler skal jeg innrømme at jeg rynket en smule på nesen, haha. (Selv om jeg har smakt frityrstekt blekksprut før) Vel, det var null problem, for det var helt vidunderlig godt! En smaksopplevelse uten like, wow. Anbefaler alle å smake det om dere får anledning.

(Matretten så mye bedre ut på ekte enn på bildene!)

Nå er klokka akkurat passert midnatt (innlegget er forhåndsskrevet), og jeg stikker straks opp på rommet for å krype til sengs. Er alltid så deilig å legge seg etter en lang og deilig dag, for å deretter våkne og bare traske i tilfeldige klær til bufféet-frokost. Om kveldene pleier vi forresten å handle inn massevis av snop, boller og nutella, og så setter vi oss på terrassen med den fine utsikten vår og virkelig bare NYTER livet med live-musikk fra nabohotellet, mens vi snakker om alt mellom himmel og jord. SLIKE øyeblikk er det jeg lever for, helt seriøst. Det er så fantastisk, og denne turen er helt perfekt! 

Ellers har jeg nettopp hatt en heavy flassing i HELE forbanna trynet mitt. Begynte i går, og kødder ikke når jeg sier at jeg dro av all huden min i hele ansiktet. Feeeeettmy lovely MacBook Pro
Etter at jeg fikk meg MacBook Pro for et halvt år siden har jeg fått mange spørsmål om erfaring og hva jeg synes om den. Jeg var selv veldig usikker før jeg kjøpte den, så jeg håper og tror at dere som er i tenkeboksen får nytte ut av dette innlegget.

Jeg har Macbook Pro 13" med 2.9 GHz, 8GB minne, 750 GB lagringskapasitet og jeg betalte 12 490,- for den. Grunnen til at jeg valgte nettopp denne er hovedsaklig fordi den har mye lagringsplass, og dermed passer den meg og mitt bruk ypperlig. Jeg kunne jo valgt Air eller Retina-skjerm, men da blir lagringsplassen mindre og det passet ikke meg.

Er den avansert? Nei, ikke i det hele tatt. Jeg var forbered på at jeg ikke kom til å skjønne noe som helst, men det var ikke noe problem i det hele tatt. Selvfølgelig litt uvant i starten, med høyreklikk, kopier + lim inn, bildeorganisering og så videre, men det går seg fort til, i alle fall i mitt tilfelle.

Verdt prisen? I bunn og grunn nei, men det spørs hva du er ute etter og hvor mye du faktisk er villig til å betale. At Apple er overpriset er ingenting å legge skjul på, og du betaler veldig mye for selve merket. 12 500 kr for en data er jo ganske mye, men fra mitt ståsted var det verdt pengene. Man finner jo data som er minst like bra til en mye billigere penge, men så har det jo seg slik at mange er opptatt av utseendet - inkludert meg. Mac'en er SÅ fin, og når jeg først bruker flere tusen kroner på en data så har ikke jeg noe imot å legge til litt ekstra for å få en sååå fin en. Jeg mener, den er jo SUPERFIN.

Hvordan organiserer du bildene? Har skrevet litt om det tidligere, men tar det igjen likevel. På MacBook fungerer bildeorganiseringen ca. på vanlig måte hvis du bruker Finder, men de fleste bruker vel iPhoto, om jeg ikke tar feil? Jeg bruker den bare til overføring av bilder fra iPhone, mens jeg synes det bare er uoversiktelig å samle alle de vanlige bildene mine fra speilrefleksen dit. Så jeg bruker bare Finder, og oppretter mapper for hver dag hvor jeg legger inn bildene. Har hørt at iPhoto kan klikke og sånt, og ettersom jeg er avhengig av system når jeg har så mange bilder så kjører jeg safe og bruker Finder heller. Dette handler bare om smak og behag da, selvfølgelig.

Fordeler?
- Bra innen video- og bilderedigering. Innen bilder kan du redigere bildene dine i iPhoto, og det følger i tillegg med iMovie som er et supert program for å redigere video. iMovie er MYE bedre enn alt annet jeg har prøvd.
- Alt er veldig organisert 
- God batteritid
- Mac OS X starter MYE raskere enn Windows. Du slipper å sitte i 100 år og vente på at dataen skal skru seg på
- Lager lite støy
- Har et mye finere utseende. Ikonene på docken er oversiktlige, og man kan også forandre disse! Ulemper?
- Mac har et eget operativsystem, noe som gjør at du må ha program som er tilpasset Apple. For eksempel: Hvis du skal ha Office-pakken må kjøpe den som er tilpasset Mac, skal du ha redigeringsprogrammet som du laster ned fra nettet så må de være tilpasset Mac og så videre
- Høyreklikk, klipp + lim, screenshot og ande typiske snarveier er annerledes på Mac. Det var vel kanskje det som var mest uvant for meg i starten, men det går seg veldig fort til, så det er i bunn og grunn ikke en ulempe.Noen flere Mac-lovers her? Kommer nok aldri til å gå tilbake til vanlig pc!

comfy jumpsuit

Jumpsuit fra Zara, smykke fra Gina Tricot, øredobber fra Bik Bok

Denne jumpsuiten kjøpte jeg i Rhodos og de hadde den kun igjen i XL, men siden jeg synes den var såå fin så måtte jeg bare ha den. Så jeg har enkelt og greit bare festet den med et belte på midjen, synes i grunn den ble superfin sånn! Skikkelig behagelig, og jeg elsker at den har åpen rygg. Over til noe annet! Nå skal vi spise frokost, og etter det blir det soling ved bassenget eller stranda - vi får se hva det blir til. Jeg og Håkon tenker forresten å prøve å bleke håret våres med sitron i dag, ettersom det er så sterk sol her må vi jo utnytte sjansen. Hahah, deeeette kan bli morsomt. Noen som har erfaring? Har sett på ulike oppskrifter, men tror jeg bare blander sitron sammen med balsam og såå får vi se hva som skjer :-)

om hver dag var slik

Dagen i går: soling, tennis, mat, repeat.

Har det heeelt greit her, ja. På kvelden dro vi som vanlig ut for å spise middag, og i dag ble det pizza. Pizzaene her er sinnsykt gode, dere skulle bare ha smakt! Etter det dro vi for å kjøpe godteri, og jeg er vel ikke den eneste som er frelst av sydengodis? Nutella, croissants og is - U GOT ME.

Jeg har vel egentlig ikke stort mer spesielt å meddele, utenom at vi har det suuupert. Sett bort fra at jeg klarte å søle Kinder Bueno på den nye all-time favoritt-hettegenseren min fra Zara. HVORDAN?! Jeg mestrer bare ikke det med hvite klær, altså. I tillegg ble doen våres tettet i går, så hele badet + gangen vår ble oversvømt med toalettvann. HAHA. Teknikeren har fikset det nå da, men i mellomtiden i går måtte en spansk fyr på hotellet her hjelpe oss, og det var litt problematisk ettersom han ikke kunne noe som helst engelsk. Haha, tidenes kleineste situasjon ever når vi gikk med han opp på rommet. Dere vet de situasjonene når man holder på å le seg i hjel, men man må liksom bare holde seg fordi det er helt stille??? Vel, jeg kunne jo ha driljert litt med spansk-ferdighetene mine, men det hjelper liksom ikke med "Hola, me llamo Kristine. Que tal???" XD XD

HEAVEN ON EARTH

Nå sitter jeg i resepsjonen og en fyr 2 meter unna meg er så full at politiet har komt. Dritkult. Så jeg tror jeg stikker jeg! Vi bloggæææs 

gloFavoritter

Reklame

I sminkemappa mi befinner det seg mange ulike sminkemerker, deriblant gloMinerals. Jeg har testet sminke fra dette merket i en stund nå, og er utrolig fornøyd med både resultat og kvalitet på sminken. Har blant annet en del koster derfra, som jeg har omtalt tidligere :-) Coverbrands har for øyeblikket 20% rabatt på hele gloMinerals-sortimentet, og jeg skal nå vise dere tre produkter fra merket som jeg er utrolig glad i.Her ser dere de tre sminkeproduktene ovenfor på meg:gloMinerals highlighter (link)  Førstemann ut er denne lille saken! Highlighter finnes i både flytende og fast form, og denne er da flytende. Highlighter kan for noen være et ukjent sminkeprodukt, så jeg forklarer det enkelt: det brukes for å fremheve. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om highlight og contour (her), og den enkle huskeregelen er at man bruker lys farge for å fremheve, og mørk farge for å skjule. De vanlige plassene man vil fremheve er jo gjerne nesebeinet og kinnbeinet, eventuelt haken og midten av pannen. Med en highlighter og f.eks et solpudder kan man skape en illusjon om mindre nese, mer markerte kinnbein, mindre panne og så videre - supersmart! Har laget et bilde for dette tidligere, så her ser dere hvor jeg påfører highlighteren:

gloMinerals Blush i farge "Bellini" (link)  En superfin blush i en veldig naturlig tone. Påføres i kinnene og etterlater en lett og rødlig farge. Jeg bruker jo solpudder til hverdags, men den legger jeg under kinnbeinet, så det går helt fint å bruke både blush og solpudder! Har på meg produktet i bildene øverst i innlegget, og som dere ser så blir det veldig naturlig og fint.Glo Moist Hydrating Mist (link) 
 En supergenial sprayboks som tilfører huden fuktighet og gir den en boost. Denne påføres etter makeup, og et stort pluss er at den hjelper sminken slik at den sitter lengre. Utover dagen har huden bruk for fuktighet, men ettersom det ikke er så gunstig å smøre fuktighetskrem over foundation, solpudder etc. er jo denne dingsen genial.

Hele gloMinerals-sortimentet finner dere HER

krisssy's hudtipsHeisann gurls! HVOR kjedelig er det ikke med uren hud? Holy shit, jeg tror det har vært et av mine største irritasjonsmoment opp gjennom tenårene, og jeg er garantert ikke alene. Desverre er dette noe de fleste er borti en eller annen gang, meg selv inkludert. Jeg hadde en del småkviser, urenheter og "nupper" i ansiktet i starten av puberteten, og disse irriterte LIVET av meg. Heldigvis gikk mesteparten av disse bort etterhvert, men jeg har fortsatt småkviser, selvfølgelig. Vel, jeg tenkte å dele noen tips med dere, ettersom jeg vet at mange kan få bruk for det. Jeg har testet mye forskjellig opp gjennom årene, og jeg vil tørre å påstå at jeg har i alle fall litt peiling. Her er mine tips!

♥ Hverdagshygiene. Absolutt det viktigste! Dersom du er uhygienisk kan det sette seg "skit" i porene dine, og dette vil tette dem og kvisene vil deretter oppstå. Her er noen enkle hygiene-tips: Vask hendene når det er behov for det (veldig viktig, men ikke overdriv), unngå å ta deg i ansiktet med hendene, pass på at du skifter sengetrekk regelmessig (du kan gjerne skifte sengetrekk til hodeputen oftere), ha reint håndkle når du vasker/renser ansiktet, hold mobilen din rein, dusj regelmessig og unngå å få fett hår/pannelugg i ansiktet.

♥ God hudrens, morgen + kveldGå til innkjøp av en god hudrens! Ikke kjøp "mirakelrensen" som du ser på tv-shop, gå heller en tur innom hudpleieklinkken eller apoteket og spør etter en god ansiktsrens tilpasset hudtypen din. Bruk denne morgen og kveld.♥ God hudsminke. For all del, IKKE bruk jallasminke fra type H&M-ish-butikker. Nei, bare . . nei. Selv om det er kjipt å bruke penger på sminke så er det mye bedre å kjøpe noe som faktisk er av kvalitet, da dette er mye bedre for huden din. Dropp H&M-pudderet og spar opp penger til en foundation fra bareMinerals for eksempel. Jeg bruker concealer fra Dior og foundation fra bareMinerals, og begge disse to er utrolig gode for huden. Et tips er å kjøpe hudsminken på parfymeri, der har de stort utvalgt av sminke fra kvalitetsmerker, i tillegg til at du kan spør om hjelp og rettleiing.

♥ "Sjokolade gir deg kviser". Jeg skal ikke si at dette er 100% feil, MEN det er ikke vitenskapelig bevist at matinntak og kosthold påvirker huden. Så mitt tips: spis hva du vil og bruk heller andre midler for å bli kvitt kvisene, fremfor å kutte ut god mat uten å vite at det i det hele tatt funjer. Mange mener at de merker selv at de får mer kviser dersom de spiser godteri for eksempel, men se sånn på det: Kviser får du når hormonnivået i kroppen er i ubalanse - og dette kan være grunnen til at du får lyst på (f.eks) sjokolade. Kvisene kommer ikke av sjokoladen, men av andre grunner.

♥ Vask sminkekostene. Visste du at sminkekostene dine bør vaskes minst én gang i uka? Selv er jeg veldig påpasselig med at sminkekostene mine skal være reine, men det er utrolig lett å glemme det av. På sminkekostene dine samler det seg bakterier, døde hudceller, smuss og gammel sminke, og dette har ikke bare negativ påvirkning på sminken din - men det kan også forårsake kviser og urenheter. Derfor: Dersom du sliter med uren hud vil du absolutt dra stor nytte av å holde sminkekostene dine reine til enhver tid!♥ Antibiotika/p-piller. En langvarig antibiotikakur kan hjelpe deg med å bli kvitt kvisene, og mange som sliter med kviser går på nettopp dette. Bestill time til legen for å få resept, veldig enkelt og greit. Et annet alternativ er å gå på p-piller, som da også motvirker kviser. Har hørt at p-pillen "Diane" er spesielt brukt til å få bort kviser, men denne er også reseptbelagt, så du må dra til legen for å få tak i det.

♥ Finn ut hudtypen din. Det finnes mange forskjellige hudtyper: tørr hud, fet hud, blandingshud, normal hud. Finn ut hvilken du har, og bruk produkter tilpasset deretter. På de fleste hudprodukter står det på hvilken hudtype den er tilpasset for.

♥ "Vann mot kviser?" Det sies at høyt inntak av vann skal hjelpe mot huden, men jeg tror desverre ikke helt på det. Vann renser kroppen, ja, men kviser kommer ikke på grunn av giftstoffer i kroppen. Ergo, det hjelper ikke mot kviser. Dersom du har hormonelle kviser eller om du har arvet det av foreldrene dine tror jeg neppe det vil fungere, men dersom du bare har småkviser inni mellom så kan det hende at vann hjelper, i likhet med redusert inntak av alkohol, bedre hygiene og så videre. Uansett, konklusjonen min er at du bør drikke mye vann uansett, for det er sunt for enhver kropp - men ikke forvent av kvisene forsvinner av det.

♥ Basiron. Basiron er en respetfritt krem som du får kjøpt på apoteket til rundt 150 kroner. I kremen er det et stoff som heter benzoylperoksid, og dette stoffet åpner porene og dreper bakteriene. Jeg brukte det for første gang for et par år siden, og det funket veldig bra på meg! Husk at Basiron kan bleke hår, håndklær, klær og tekstiler, so just keep that in mind. (Ikke noe farlig, altså, haha!)

crazy bølger

Det er ikke så veldig mye skikkelig shopping her, men her om dagen fant jeg en klesbutikk som solgte såå mange fine topper. Tror den het "Shana". Jeg fikk blant annet med meg denne magetoppen, liker den utrolig godt! Skikkelig behagelig og chill. Liker egentlig å shoppe litt når jeg er i utlandet, for da får man liksom tak i klær som ikke heeeele Norges befolkning har. Ikke at akkurat denne var så veldig spesiell da, men sikter mer til andre plagg :-)

I går var det forresten SINNSYKT mye bølger på stranda, og det var siiiinnsykt gøy, haha! Hele stranden var selvfølgelig stappfull med badevakter overalt. Kan vel si at jeg og Håkon ble tatt med bølgene et par ganger, ja. Det endte med veeeldig mye saltvann i lungene og veldig, veldig mye latter. (Spesielt når jeg gikk fra å ligge i vannet til å plutselig ligge på land, haha) Var jo helt crazy tilstander der, lol lol lol. Etterhvert ble vi litt lei, så da dro vi opp til bassenget på hotellet og lå der helt til klokka ble type 6?? Blir sjelden brent, men i dag kjenner jeg at det koker litt i ansiktet ja! Vel, er man i syden så er man i syden. Er såå deilig å ligge til langt ut på ettermiddagen.

Uansett, her er gårsdagens antrekk! Nå venter stranden på oss, så vi får blogges.

Kristine Ullebø-shorts (HEHE) fra H&M, topp fra Shana, aviators fra Ray-Ban, sko fra nelly.com

#livefastdieyoung

Selfies i speilet jippiiiii

ALLE tar bilder av seg selv i speilet, forskjellen er bare at jeg legger de ut, #livefastdieyoung

Dagene her går suuupert, og vi storkoser oss. I går tok vi som sagt en pause fra "solen", ettersom det var oveskyet med litt regn på starten av dagen. Rett etter frokosten dro vi da til byen her og gikk i gatene for å shoppe, og det var faktisk veldig deilig å slippe solsteiken for en dag, selv om finværet kom etterhvert da. Jeg fikk faktisk kjøpt meg noen få plagg + et par suvernier! De har for det meste boder her, men jeg fant en butikk som solgte skikkelige klær - så fikk med meg noen superfine topper. Ellers har jeg sett flere neonfargede Jack Daniels-singletter i butikkene her enn hva jeg har sett mennesker i hele mitt liv, HOLY JESUS. Det er liksom den nye sydentrenden, tilsynelatende. Sverger på at jeg kommer til å drømme om disse singlettene snart, and I'm not even kidding. Vel vel! Senere på dagen spilte vi tennis (som for øvrig er blitt min nye favorittsport, guud så gøy), etterfulgt av middag og godterishopping på kvelden.

Cala Ratjada town
Her er bildene fra byen i går. Vi droppet stranden og dro tidlig på dagen, så da var det ikke fuuullt så mange folk som det er på kveldene. Det ble utrolig varmt som dere ser da, så bekledningen ble enkel. Skikkelig deilig å bare gå langs gatene med behagelig outfit, en brus i hånda og med null bekymringer. Byen her er forresten veldig fin, med fine gågater og massevis av palmer! Skikkelig idyllisk. Nede med havna har de mange fine restauranter, så der pleier vi for det meste å sitte :-) Vi var ikke spesielt sultne til lunsj (mistenker at det er på grunn av frokosten), så da dro vi på Yaa Yoghurt og kjøpte banansmoothie som dere ser på bildet over, og den var SÅ god. Naaam! Ser dere forresen på bildene at håret mitt har bleket veldig? Har jo nesten en ny hårfarge, haha!

Hva synes dere om bildene? 

the beach

Bikinien er fra Victoria's Secret, og shortsen er fra Runwaydreamz!

HOLA! Tenkte å bare svippe innom med en oppdarering før vi drar ut av døra. Nå har vi nettopp komt hjem fra stranden, og er klar for å dra ut og spise! Hverdagen vår her i syden er liksom slik: stå opp halv 9, spise en stor og god frokost på hotellet, stranda eller bassenget til klokka er 4-5, dusje, ta outfitbilder og spise. Weyyy! Vi er ikke typen som pleier å dra på så mange utflukter i syden, mest fordi vi foretrekker å ta livet med ro og slappe av på stranda med en brus og bok i hånda. Elsker det slik! Vi vurderer å kanskje ta en tur til Palma for å dra på Aqualand da, men det er ikke sikkert. I hvert fall, alt står bra til og vi har det supert. Så mamma, du kan ta det heeelt med ro, haha :-) Nå blir det som sagt middag, deretter frozen yoghurt eller godteri. Ååh, sydengodteri må jo være noe av det beste jeg vet! Lays-chips, sjokoladekjeks og sjokoladecroissant. Vi kjøpte med oss 4 svære godteriposer fra taxfree når vi dro, men det ble jo borte allerede første dagen, wuupsi. Påfyll når vi skal hjem igjen, da!

Ha en fin dag da folkens, hvor enn dere befinner dere Er det fint vær i Norge, forresten?? Typisk at det er finvær når jeg er borte. Vel vel, jeg skal jo ikke akkurat klage!

dag 2 i Mallorca

Hei dere! Da var dag 2 overstått, og vi storkoser oss. Første dagen gikk for det meste til utforsking og slikt, men allerede i går ble ting litt mer rutinert, og det er deilig! Det var litt overskyet her i dag, men utover dagen ble det utrolig varmt, så det gjorde ikke noe. Jeg og Håkon (som er broren min, og ja - vi er alene her til dere som spør om det) spilte tennis midt på dagen, og jeg ble faktisk SÅ død av varmen til slutt, haha. Så da dro vi på stranden og lå i vannet i flere timer (herregud, så herlig), før vi solte oss. Var fredelig helt til noen tyske jenter begynte å ta snikbilde av meg på stranden, hahahahah. Jævlig fett, følte meg sinnsykt fresh etter en lang dag på stranden med 38 grader og steikende sol. Thanks, håper dere fikk noen bra bilder av meg <3 Vannet er forresten ganske grumsete innerst, men når man kommer ut er det helt fantastisk, det er liksom heeelt blått!! Sinnsykt. Vil være her for alltid!

På vei til frokost i dag tidlig!Dette er på den frozen yoghurt-ish-butikken!

Glaaaad turist i byen, haha. Når dette bildet ble tatt var vi helt utmattet og ihjelsultne, fordi vi kom oss ganske sent av gårde ut av hotellrommet, + at vi måtte finne en minibank hvor vi kunne ta ut euro.. . . så da ble det DØDSGODT med pizza! Herregud, maten er så sinnsykt god her - og det beste av alt er jo at det nesten er gratis å spise ute her i forhold til Norge. Vi pleier å sitte langs havna og spise middag her, og det er skikkelig koselig. Denne restauranten var veldig bra i tillegg, så her skal vi nok tilbake!Så det ikke herlig ut, eller?

antrekket mitt i går

Dangers Shorts fra runwaydreamz.com, sko fra chicnova.com

Mitt første antrekk i Mallorca! Det er sinnsykt varmt på kvelden her, så til og med i dette antrekket holdt jeg på å koke over. Haha. Jeg klager så absolutt ikke, da. Disse skoene er så utrolig mye mer behagelig enn alle andre sko jeg har!

mallorca baby

HEISANN! ♥  Da er jeg og Håkon vel fremme på Mallorca. Herreguuud, så deilig. Reisen gikk supert, og han rakk heldigvis flyet - så det ble null reising alene på meg. Utrolig heldig! Vi landet i Palma i 9-tiden i går kveld, men bussturen ble lengre enn forventet ettersom vi bor øst på øya. Han hadde jo ikke sovet på 2 døgn, så han var helt døøød, haha. Vi bor forresten i Cala Ratjada, en liten og koselig by her på øya. Hotellet er helt ok og ligger supersentralt til her vi bor, så det er deilig. Hotellet har litt Sovjet-preg over seg og vi svømmer i tyskere, meeeen det er supert likevel. Haha!

Vi startet dagen hotellfrokost, som var supergodt som forventet, og så dro vi på stranden som ligger her. FY søren, den var fin! Sanden var silkemyk uten noen som helst småsteiner, og vannet var skikkelig blått. Der blir vi definitivt å være under oppholdet! Senere dro vi ut og spiste på en restaurant utenfor hotellet, og fikk vi servert kjempegod mat. Kjenner det er utrolig deilig at vi har frokost inkludert her, slik at vi får en skikkelig start på dagen og slipper å bli sultne med en gang.Noen mobilbilder fra i går, men jeg har tatt bilder med kameraet også, så de kommer i neste innlegg :-) SÅ deilig å ha 1 og en halv uke fremfor seg her i herlige Mallorca! Gleder meg til å knipse bilder og vise dere også. 

Noen som har vært i Mallorca før? Jeg har vært her èn gang tidligere, men det var i Alcudía.

det siste bildedrysset fra Hellas

SÅNN. Her er sånn ca. de siste bildene fra fantastiske Hellas. Følte liksom at jeg må dele alle bildene jeg har tatt. Haha :-)


shine bright like a diamondHva synes dere om antrekket?

en bok alle må lese i sommer

Jeg begynte på denne boka i eksamensperioden, men la den fra meg og glemte helt av å fortsette. Fant den i skapet rett før jeg dro til Hellas, og da måtte jeg selvfølgelig fortsette å lese. Vel, DENNE folkens, denne gi en sjanse! Perfekt lesestoff på late dager på stranda, eller bare hjemme i senga på en regnværsdag.Salvadorena handler om Ana, som vokste opp i El Salvador. Historien starter med henne som liten pike, og følger henne helt til hun blir voksen. På grunn av borgerkrigen, hvor nesten alle beboerne i El Salvador dør, må Ana flykte. Både moren, tanten og søskenbarnet hennes dør i den grusomme massakren, og Ana er helt alene. Heldigvis blir hun reddet av en nonne, og hun finner etterhvert trøst i et kloster i USA - hvor hun er overbevist om at hun hører hjemme. Etterhvert foreslår priorinnen i klosteret at Ana må leve utenfor klosteret en stund for å finne ut om hun virkelig vil bli nonne, og selv om dette er noe Ana er knust for, adlyder hun priorinnen og fortsetter reisen. Hun blir dermed ansatt som barnepike hos den rike familien Trellis, hvor det viser seg at hun blir værende i flere tiår.

Hos familien Trellis bor hun sammen med ekteparet Lillian og Adam + barnet deres Teddy, og Ana må stadig håndtere "rikmannsproblemene" til disse. Veldig uvanlig for en jente som har vokst opp i fattigdom i El Salvador, naturligvis. Selv om de er overfladiske av seg knytter Ana store bånd til disse, og som det står bakpå boken: hun finner kjærligheten der hun minst venter det.Fy søren, for en bok! Jeg vet ikke hvordan, men Cecilia Samartin greier det alltid. Dette er faktisk noe av det beste jeg noensinne har lest, i likhet med de andre bøkene hennes. Jeg tror det har noe med det store tidsrommet i boken å gjøre, ettersom historien følger Ana helt fra barnelivet til voksenlivet - og det at man setter seg sånn inn i en bok gjør at den blir utrolig gripende. Det tar litt tid før man setter seg inn i den vel og merke, men når du har lest et par kapitler kan jeg love deg at du blir trollbundet. WOW. Lå på stranda når jeg leste den, og når selve høydepunktet i boka kom så ble jeg faktisk så revet med at jeg ikke hørte noe som helst rundt meg.

Noen flere som har lest denne? Tror nesten at jeg liker denne bedre enn Drømmehjerte, jeg. Og DET er godt gjort.

gjensynsglede

GOOD BYE NORWAY, HELLO MAJORCA!

Da setter jeg kursen mot Bergen, hvor jeg MEST sannsynlig møter Håkon. Plis, kan alle be for meg om at flyet hans ikke er forsinket? Tar flyet fra Flesland i rundt 6-tiden på ettermiddagen, og så er vi fremme på hotellet på kvelden. Gleder meg såå utrolig mye! Jeg har forhåndsskrevet innlegg til dere, så jeg poster de i mellomtiden. Skal ta masse bilder, og selvfølgelig blir det oppdateringer fra Mallorca! Kanskje jeg skal filme litt også, slik at jeg får satt sammen en film når jeg er hjemme.

I går kom Ingvill hjem fra Kreta, og det føles så vemodig at jeg drar akkurat nå som hun er hjemme. I hvert fall, det var fantastiiiiisk gøy å se hverandre igjen, og munnen gikk i ett hele kvelden!! Ikke sjokkerende, hihi. Har savnet henne så mye! Kommer til å savne enda mer å gå på skole sammen med henne til høsten, uff. Klarer nesten ikke å innse det enda, vi har jo gått på i klasse sammen helt siden 2. klasse. Gruer meg sååå mye.Skolen kommer senere i alle fall, nå skal jeg og Håkon slappe maks av i 11 dager og bare nyte livet. Gleder meg til hotellfrokost, late dager på stranda og middag ute på kvelden. Dette blir bra!

Krysser fingrene for at alt går etter planen med fly og alt! Jeg er kjempelite keen på å ta fly alene altså, haha.

take care of your skin

Reklame
Å ta vare på og pleie huden godt er utrolig viktig, og nå om sommeren kanskje enda viktigere. Mange reiser til varmere strøk og får masse sol på seg, og sammen med brunfarge kommer ofte flass, tørrhet etc. i tillegg, som de fleste sikkert har erfart. Dette kan vi unngå, i hvert fall forminske, ved å bruke gode produkter - så i dag skal jeg vise dere noen supre produkter fra Burt's Bees som jeg har testet.

Cream Cleanser, her: Jeg har alltid renset ansiktet med krem, og kommer alltid til å gjøre det. Mange bruker våtservietter o.l for å fjerne hudsminke, og hvis dere vil ta vare på huden vil jeg absolutt anbefale å heller gå over til krem. Denne bruker man både til å fjerne sminken og rense huden ellers når det trengs - og det jeg gjør er at jeg tar en fingertupp med kremen og blander den i håndflaten med vann, for å deretter massere det inn i huden til sminken min er borte. Etter det skyller jeg ansiktet med vann. Denne tilfører fuktighet, så huden blir utrolig myk og fresh etterpå! Huden bør renses med en slik 2 ganger daglig, altså morgen og kveld.

Treatment mask, her: Dette er en ansiktsmaske, og denne påføres etter å ha renset huden. Legg et tykt lagt med denne i hele ansiktet utenom øyeområdet, la det være på i ca. 5-10-minutter og skyll det bort med vann. Jeg sitter i skrivende øyeblikk med denne på faktisk, og den gjør utrolig myk, i tillegg tilfører denne huden fuktighet også. Brukes 1-2 ganger i uken.Day Lotionher: Dagkrem i deilig konsistens som gir fuktighet til huden uten at den blir "fett". Jeg har brukt denne hver dag siden jeg kom hjem fra Hellas, og for å unngå flassing er det utrolig viktig :-) Påføres gjerne etter rensing, før man tar på sminke.

Night Cream, her: Nattkrem fra samme serie, som man da (naturligvis, hehe) bruker om natten. Forskjell på nattkrem og dagkrem er at dagkremen er mer beskyttende, ettersom huden i løpet av en dag blir utsatt for masse forskjellig, f.eks røyk, sol, eksos o.l. Denne trekker lett inn i huden, og er ikke oljete - noe jeg synes er viktig. Liker begge disse kremene veldig godt.Eye Cream, her: Jeg har alltid tenkt at øyekrem er for kvinner som er i midtlivskrisa og er paranoid for rynker, he-he, men det er feil. Øyekrem er bra for alle, og for unge jenter beskytter den blant annet mot skader, samt gir øyekrem en slags "løftende" effekt (det er jo ikke bare eldre kvinner som får mangel på søvn og får poser under øynene...) og tilfører huden de vitaminene den trenger. Øyeområdet er jo det mest sensitive området i ansiktet, så derfor er det viktig å ta vare på den! Med denne lager jeg små "dotter" rundt øynene" og masserer kremen forsiktig utover.

Viktigest av alt nå i solen er vel kanskje å smør seg. Jeg smurte meg veldig bra når jeg var i Hellas, fordi jeg først og fremst ville unngå å skade huden, men også for å unngå flass. Man blir brun av å smør seg også, brunfargen blir faktisk dypere og sitter lengre. Er en grunn til at apotekene har sluttet å selge solfaktor mindre enn 10 :-) Denne kremen har solfaktor 15.Coverbrands har 15% rabatt på alle hudprodukter nå, klikk her for å komme til oversikten.

Er dere flinke å ta vare på huden?

 

I love to travelGod morgen! Haha, føler jeg prater veldig mye om reising i innleggene mine. Vel, jeg er bare sånn, tihi. Å reise er så fantastisk gøy, og det må faktisk være noe av det beste jeg vet. Jeg og mamma driver og kikker på weekend-turer for tiden, som vi forhåpentligvis skal på i løpet av høsten sammen med noen venner av oss. Vet ikke helt hvor enda, men kanskje London, eller Barcelona hvor man får både shopping og strandliv. Heller mest mot England, jeg! Ååh, jeg håper vi får det til. Har faktisk aldri vært i London før, selv om jeg har vært i England da. Vi var i Newcastle for noen år tilbake, og det var virkelig en minnerik tur. Blant annet var vi på Metro Centre, som en gang i tiden var Europa's største shoppingsenter (trooor jeg? Det var i alle fall gigantisk, vi hadde ikke sjanse å gå gjennom hele greia). Vi bodde på en gammel "gård", men huset var skikkelig fint og stilig innvendig, og jeg fikk sinnsykt England-feeling. Og så var vi innom gamle og kjente bygninger, slott, og så spiste vi selvfølgelig fish'n'chips. Husker jeg og venninna mi, Karoline, shoppet like sko, kjole, solbriller og sånn hippie-bånd som var så populært på den tiden. Haha! Det var en fantastisk fin ferie, kanskje et av mine beste ferieminner. Vil gjerne tilbake, men denne gangen vil jeg gå langs Oxford Street og shoppe kortet tomt. Hihi.

Ble litt plapring her, ja! Jeg har nettopp spist gresk yoghurt til frokost, og nå skal jeg pakke litt til før jeg og mamma drar på motbakke-intervall etterfulgt av grillings til middag.

Noen som har vært i England før? Evt. London?

pizzatime

Det er lørdag og tid for PIZZA! Aaah, det må være noe av det beste jeg vet. Både mamma's hjemmelagde, min og Håkon sin såkalte "Ullebø-pizza" (storslager) og Peppes Pizza. Jeg får stadig komplimenter for Ullebø-varianten her i kommentarfeltet, og det gjør meg såå glad og stolt!! Håkon og blir veldig glad for det, hihi. Dere finner oppskriften til den HER - test den ut en gang da vel!

Jeg og mamma kom hjem fra en treningstur på fjellet for ikke så lenge siden, etterfulgt av BADING. Jepp. Mitt andre norske bad i år! Har jo nesten ikke vært sommervær her at all, så for min del er det mye. Kan ærlig tilstå at det var et par grader kaldere her enn vannet i Hellas, men forfriskende var det i alle fall. Sinnsykt deilig å dyppe seg etter en treningsøkt, og enda deiligere blir det med mat nå. WOHO!

Slik ser den ut under tilbredningen, før osten selvfølgelig. Smaker best med raspet ost synes jeg :-)Noen flere pizza-elskere her, eller? Hihii

relaxing saturday

Hei! I dag er det lørdag, og vanligvis pleier jeg å ha planer på dager som dette - men ikke i dag. Jeg har inntatt koseshortsen min (om vinteren bruker jeg kosebukse, og om sommeren koseshorts, viktig) og for øyeblikket sitter jeg inne mens jeg hører regnet som pisker mot ruten. Det tordner og lyner i dag også, wey. For min del gjør det egentlig ikke noe da egentlig, er bedre med mye regn og uvær fremfor litt regn hele tiden. Akkurat nå frister det forresten veldig med kakao og noe godt til, så jeg tenker jeg skal prøve meg på noen frokostmuffins, jeg! Senere i dag blir det vel pizza og lørdagskos, wiii. En fin lørdag, med andre ord.

Og ja, jeg har startet å pakke! Jeg er faktisk sjokkert over meg selv.Disse nye skoene blir med! Direktelink finner du her. De er veldig behagelige å gå med ettersom hælen er så tykk :-)

Og disse to fra fantastiske Victoria's Secret! Eller en av dem, i alle fall. Kjøpte de på flyplassen i Rhodos, og de lukter heeelt himmelsk. Vet ikke helt riktig hva det er for noe, da? Haha, en slags duft/parfyme-ish greie I think. Skulle egentlig kjøpte den nye parfymen fra Escada, men gadd ikke fordi den var så forbanna dyr. Altså hallo, jeg kan svi av tusenvis av kroner på shopping uten at det tærer på sjela mi i det hele tatt, men å bruke 500 kr på parfyme??? HELL NO. Tror jeg skal kjøpe den likevel, da. I mellomtiden måtte jeg ha disse her, men kjøpte dem mest fordi det var VS og jeg måtte være mainstream. Yep.

3 days left until Mallorca

Nå har jeg nettopp ryddet hele rommet, spotifylista er satt på og jeg er klar tl å starte med alt arbeidet jeg må få unna til mandag. Jeg må vaske klær, pakke, gjøre ferdig blogg-innlegg, laste ned musikk og skrive ferdig spalte. Kjører den velrenommerte Kristine-stilen som betyr at jeg utsetter alt til siste rest (som er nå), og det fungerer strålende hver gang!

Jeg reiser alene til Bergen mandags morgen, hvor jeg møter Håkon på flyplassen. Jeg vet ikke om jeg nevnte det, men han er i Rhodos nå, og han kommer hjem derfra på mandag, samme dag som vi reiser. Går alt etter planen med flyet hans så har han 5 timer til disposisjon på flyplassen før flyet vårt går til Mallorca, MEN dere vet - fly kan lett bli forsinket. Sååå, selv om vi kun har noen få timer i margin så må vi bare krysse alt vi har for at det går fint, ellers må jeg sette meg på flyet alene. HAHA, herregud, det kan bare ikke skje. Hahaha, i så fall må dere følge med på nyhetene ass. "Jente (16) sporløst forsvunnet i Mallorca". Nei da, men jo da. Jeg lever i troa om at dette her går heeelt fint jegJeg MÅ forresten bare vise dere mine skills på kjøkkenet i går. Fikk ansvaret for middag og valget falt på burger. Hjemmelaget brød, hjemmelaget seiburger og hjemmelaget tzatziki. Det ble skikkelig godt, woho! Oppskriften til brødet fant jeg på flinke Fotballfrue sin blogg, link her til de spesielt interesserte. Den er lavkarbo-tilpasset da, så neste gang tror jeg at jeg gjør litt om på den.

sleepover with my girl

Heia! Nå er jeg med Julie, hun har nemlig overnattet her i natt ♥Fine Runwaydreamz-jenta miii. Vi stod opp for ikke så lenge siden, og for øyeblikket regner det og tordner om hverandre ute. Skummelt, men nesten litt koselig om jeg får si det. Vi skal ta turen til byen om ikke så altfor lenge, hvis vi rekker bussen vel og merke! Faen, jeg hater å ta buss. Altså hallo, jeg greier MYE forskjellig, men å sjekke ruteinfo er så sinnsykt avansert. Er det bare meg, eller?? Eller bør jeg begynne å tvile på IQ-en min???

Hun kom hjem fra Roma i går, så da måtte jo vi selvfølgelig møtes med en gang! Vi dro på Peppes og spiste oss mette på supergod pizza, og så dro vi på butikken og handlet inn godis og brus før vi dro hjem til meg og bare slappet av resten av kvelden. Kjempekoselig, som vanlig :-) Vi skulle egentlig se The Ring 2 (vi så 1'eren forrige gang), men det ble ikke noe av, haha. KANSKJE like greit. Forrige gang endte det opp med at vi lå under dyna hele filmen. Her er meiiii i går, veldig chill og behagelig outfit:Har dere fint vær, forresten? Blir sykt jelly om det er tilfelle altså, for her er det virkelig så langt unna sommer som man får det :-( (Heldigvis reiser jeg om TRE dager!!!)

bilder av hotellet


Fantastisk, eller hva? Tipper en del fikk lyst å dra til Hellas nå, I guess. I HVERT FALL JEG. Må forresten påpeke at turen ikke er sponset eller noe som helst, i tilfelle noen skulle tro det. Jeg er bare utrolig, utrolig frelst av det fine hotellet. Blir nok å dra tilbake neste år mest sannsynlig (sant mamma?), og da blir vi 2 uker tror jeg. Har hatt en av de beste feriene mine noensinne her (Skiathos var også fantastisk, men begge to på hver sin måte), og jeg kan viiiiirkelig anbefale dette stedet. Sinnsykt fint anlegg, UTROLIG stort (noe som er positivt i dette tilfellet), hyggelige ansatte, fine rom, fin strand, fine basseng, og det viktigste av alt: GOD MAT. Maten var helt ubeskrivelig, og jeg levde virkelig i et paradis de 7 dagene jeg var der.  Det var gratis wifi i lobbyen, men ikke på resten av anlegget - jeg og de andre jeg snakket med fikk i alle fall ikke internetttilkobling noen andre steder. Måtte dermed gå til lobbyen hver gang jeg skulle blogge, men det gikk helt fint ettersom den er så fin og har supergode sofaer, haha! Og ja, første gangen jeg prøvde internetten var på ettermiddagen før alle skulle spise middag, i type 5-6-tiden, og da gikk det utrolig tregt ettersom alle skulle på nett. Er jo ganske mange på hotellet. Men sent på kvelden fungerer internettet supert, så mitt tips er å stikke til lobbyen sent på kvelden når ingen andre er der - da fungerer den kjempebra. Endte som oftest opp med å blogge på kveldene der, i 12-tiden, og da forhåndsskrev jeg bare innlegg som ble postet dagen etter. Supersnedig!

Guidene var også kjempehyggelige, og det var mange aktiviteter hver dag man kunne delta på - noe jeg anbefaler! F.eks kunne man være med på gruppejogging klokka 7 om morgenen, ulike aktiviteter i bassenget, tennis og ikke minst: volleyball. Beachvolleyball er vel et must når man er i syden?

SUPER ferie. Kunne ikke ønsket meg noe mer. Har fortsatt maaange bilder derfra, så poster vel flere etterhvert :-)

made myself a levi's 501

Dere husker denne?Vintage Camo Frayed Studded Shorts fra runwaydreamz som jeg fikk i høst. Jeg synes den er utrolig stilig, men desverre litt ensformig og kjedelig i lengdel + at jeg er lei av camotrenden. Ettersom jeg alltid blir kreativ utover midnatt, bestemte jeg meg i går kveld (eller natt) for å fikse litt på den! Det eneste jeg gjorde var å klippe bort militærstoffet-fremme og rive av naglene på den ene lommen (synes ikke så godt på bildet over, men de er der), og VIPS - jeg hadde en helt ny shorts. WOHO! Jeg er fornøyd, for jeg har lett etter en sånn shorts skikkelig lenge. Denne sitter ganske løst og fint på, noe jeg elsker!

Så nå har jeg en splitter ny Levi's 501-shorts som passer absolutt alt! Det er jo begrenselig hvor mye man kan kombinere med en militærshorts, så jeg er utrolig fornøyd.

Jeg tenker forresten å dele ut en Runwaydreamz-shorts jeg ikke bruker i en konkurranse her på bloggen, ettersom jeg ikke orker å styre med å få solgt den. Noen som er keen på det?? Kommer nok i neste uke da, i så fall!