hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

noe man aldri angrer på

- you never regret a workout, but you'll always regret skipping one -

Haha, finnes det en mer passende quote egentlig? Jeg har funnet ut at når man skal trene så må man pakke bort disse evigvarende diskusjonene med seg selv oppi hodet hvor man vurderer om man skal dra eller ikke, det eneste man skal gjøre er følgende: ikke tenk, bare gjør det. Man føler seg jo alltid superbra etterpå! Denne uka har jeg både gått på fjelltur med mamma, trent styrke på Spenst, powerwalket og jogget min vanlige løype på fjellet to ganger - så nå kan jeg ta kvelden fremfor tv'en med god samvittighet etter ukens femte treningsøkt! :-)

Mange har spurt hvor langt det er opp til det fjellet jeg jogger til, og jeg fant ut i dag at jeg bruker 20 minutter opp til toppen. Her er det altså grusvei, passe bratt og jeg jogger i et greit tempo. Denne løypa er min absolutt favoritt-metode å trene på! Her får jeg trent kondisjon og i tillegg får jeg frisk luft og en nydelig utsikt når jeg kommer på toppen. Det å jogge på tredemølle innestengt på et treningssenter kan ikke måle seg i forhold.Både shortsen og genseren er fra Nike. Overdelen er helt fantastisk å trene i, det er ca. den eneste jeg bruker for tiden. (Selvfølgelig vasker jeg den hele tiden, haha)

søndag igjen da

Heiiii! Ble litt sen update her i dag, men jeg har hatt litt å gjøre. Vel, i går kveld gikk jeg og Ingvill kveldstur ute i det deilige høstværet med chihuahua'en hennes! (Som by the way er verdens søteste hund. Ååh, jeg vil ha!) Jeg elsker kveldene nå på høsten. Behagelig temperatur, tørr asfalt og lysende lyktestolper. Haha, akkurat de tre tingene der gir meg skikkelig høststemning ♥

I dag har jeg bare gjort kjedelige ting, som å pakke kofferten, skrive ut flybilletter og finne antrekk for de kommende dagene. En veldig normal søndag, med andre ord. I morgen skal vi ta bilder i studio, men jeg aaaner ikke hva jeg skal ha på meg. Det er bare en vanlig shoot hvor jeg kan velge antrekk selv, så det gjør det liksom ekstra vanskelig. Er jo begrenset hvor mye jeg får stappet nedi kofferten også. Om noen av dere tilfeldigvis skulle ha idèer til et kult antrekk så skriiiik ut, haha :)

Koseshorts her

Så, hva pleier dere å gjøre på søndager?

feather skirt

Jeg har funnet en skatt. American Dreams, en nettside som selger klær som er akkurat min stil-ish. Den følelsen! Jeg fikk øynene opp for dette fjærskjørtet for noen uker siden, og i dag dumpet det oppi postkassen min gitt. HVOR nydelig er ikke det? Jeg elsker klær som er litt "spesielle" og som man gjerne ikke får kjøpt hvor som helst, og dette skjørtet går under den kategorien. Jeg er bare helt frelst.

Nå drar jeg en tur til Ingvill! Håper dere får en fin lørdagskveld ♥

we're all gonna die anyway
Body og shorts fra Saboskirt

Sinna her, ja. Litt dumt i grunn, for jeg er veldig glad for øyeblikket. Dere skjønner, i går fikk jeg tid til å filosofere litt. Jeg fikk et plutselig innfall om livet. Plutselig forstod jeg bare at alle på denne kloden her skal dø. Jeg mener, seriøst. Hvorfor tar vi alt så forbanna seriøst? Hvorfor lar vi små og meningsløse ting påvirke humøret og psyken våres? Hvorfor bruker vi tid på å imponere mennesker som ikke liker oss? Hvorfor tilbringer vi tid med mennesker som ikke gjør annet enn å skuffe og såre oss når det finnes 7 milliader mennesker der ute som vi kan velge og vrake i? Det er jo så enkelt. Jeg satt og pratet med en venninne her om dagen, og jeg sa sånn her: "Jeg savner han litt, jeg." Fortell han det da, svarte hun. Haha! Det er jo faktisk det enkleste svaret noensinne. Hvordan skal personen du savner få vite det hvis du ikke sier det til vedkommende? Vi er ikke synske. Savner du noen, fortell dem det. Har du en venninne du setter stor pris på, si det til henne. Keep it simple. Vi tenker for mye, og sier for lite.

God lørdag, folkens! Kun to dager til jeg reiser til Stockholm. Så langt i dag har jeg ikke gjort noe spesielt utenom å se Gossip Girl, sminket meg og fått jobbet litt med blogg-greier. Og jeg fant ut at jeg har gått opp en størrelse i BH!!! Haha, nå føler jeg det har blitt mye snakk om pupper her i det siste. Jeg bryr meg egentlig under gjennomsnittet lite om pupper jeg ass (helt ærlig), men jeg ble ikke akkurat lei meg når jeg fant det ut heller, da. Så ja, det var min dag så langt.

headphones in, world outEndelig er jeg eier av hodetelefoner fra Frends! Dere aaaaner ikke hvor lenge jeg har siklet etter de. Ikke så veldig mye på grunn av funksjonen de har egentlig (selv om lyden er helt rååå), men fordi de ser så jævlig kule ut. Hallo, GULL? Og hvit?! Her snakker vi classy combination. Jeg virkelig elsker dem. De er liksom det ultimate tilbehøret til et antrekk.

Disse har jeg vært stolt av eier av siden jeg var innom Marcel her i Førde og hentet dem. Alltid like koselig å ta en tur innom der! Du finner dem på facebook her, @marcelforde på instagram eller på Handelshuset i andre etasje for dere som bor i Førde. Bare å sende melding til dem på facebook hvis det er noe dere lurer på :)

I tillegg kan jeg bytte mellom gull og grønn! Wææ, råstilig!hvilket antrekk?

Da har jeg samlet en del av antrekkene fra språkreisen min i Florida. Om jeg ikke tar feil er det utrooolig lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg, så let's go! Haha åååh, kjenner jeg savner å kunne gå med shorts og topp uten å fryse. Det positive med at høsten er kommet er at jeg får muligheten til å bruke alle de fine jakkene jeg har, så jeg skal ikke klage. Å kle seg om høsten er faktisk det beste jeg vet - det er sååå mye forskjellig å velge mellom. Om sommeren sliter jeg ofte med at alt føles "likt". Selv om jeg har på meg forskjellige klær hver dag så føler jeg at jeg går med nesten like antrekk. Haha, jajaaa!

Hvilket antrekk liker dere best?got some cool stuff

Hey! Har dere en fin torsdag, eller?Det har jeg! Været er på topp, det er snart helg og jeg fikk en stilig pakke i posten i dag. Vanligvis er det klær og sminkeprodukter som dumper ned i postkassa mi, men i dag fikk jeg en pakke som var litt "gøyere". Let me show you! (Sponset produkt)Fisheye for mobil her. Fish eye-effekt er så kuuult!! Jeg har ønsket meg en slik lenge, men det er liksom en type ting man aldri gidder å ta seg bryet med å kjøpe, viss dere skjønner?? Det her er altså et objektiv som man fester på mobilen ved hjelp av magneter. Gleder meg til å ta stilige bilder med den fremover.Haha, Ingeborg sin reaksjon på kameraet. "Ka e ditta for noke Kristine?"

Trådløs og vanntett høyttaler her. WÆ, endelig en trådløs høyttaler med god lyd. Dette er en bluetooth-høyttaler, så man trenger bare en mobil med musikk på. Både jeg og naboene fikk sjokk når jeg testet den ute på verandaen, haha. Sinnsykt god lyd!! Det hadde jeg ikke forventet. Gjett om denne skal bli med meg overalt da :) (I DUSJEN og!!! Den er nemlig vanntett! Gleder meg allerede til å dusje i kveld)

elsker streik

I dag hadde jeg ikke en eneste skoletime på grunn av streiken, så da ble det fridag på meg. Sååå deilig det har vært! I dag er det nemlig SOMMER med store bokstaver i Førde. Jeg stod opp klokka åtte selv om jeg hadde fri, nøt en lang frokost sammen med mams som også hadde fri og så gikk jeg ut i det deilige været og tok litt bilder. Jeg har ikke orket å sminke meg i hele dag, for hello - jeg skal bli brun!!Så da var det på med bikinien, solbrillene og ørepluggene!Jeg har gått og gomlet på favorittsnacksen min i dag, nemlig yoghurtnøtter. Det ER så godt, herregud.Jeg har fått liiitt farge da??Fine mams har forresten fått vippeextensions! Her er hun helt uten sminke. Synes hun kledde det skikkelig ♥Tid for å kjøpe miiiiiddag! Dagens meny ble laksetaco uten lomper. Haha, rettere sagt: salat med laks. Lag til masse salat og steik laksefilèt i store terninger sammen med løk, taco saus og spice mix. Det smaker helt amazing.Jeg fikk tid til å lakkere neglene mine i dag også, og det er søren meg ikke ofte. Neongul it is!

Kom nettopp hjem fra en tur på fjellet, og nå tar jeg turen til Ingvill for å spise vafler til kveldsmat. SÅ klar for vafler nå, haha. Yummy!

Så, streiker skolen deres da? 

reunited

I går fikk jeg et koselig besøk; Pål-Victor!! Wæææ, vi hadde ikke sett hverandre siden mai, så det var sinnsykt gøy å treffes igjen, og vi hadde så ufattelig mye å prate om! Haha. Han har begynt på samme skole som meg nå da, så nå blir vi nok å se hverandre mye oftere :) (Når streiken er over da vel og merke, vi har jo så og si ikke skole for tiden)Måtte jo ta litt bloggbilder i samme sleng, tihiii.

Etter vi hadde hengt sammen et par timer møtte jeg Ingvill på Spenst. De har jo stengetid på treningssenter, men vi har endelig fått nøkkelkort, så det betyr at vi kan trene der til langt på natt selv om det ikke er personale der. Sinnsykt herlig! Så da ble det kveldstrening på oss i går, og det var kjempeherlig. Det ble mer skravling enn trening da, men det var likevel utrolig godt å komme hjem og lage meg god kveldsmat, og se Gossip Girl til langt på natt. Mest fordi jeg ikke klarte å slutte å se, men også fordi jeg hadde fri i dag.

hvordan jeg redigerer bildene mine

Siden jeg er kommet så godt inni denne videoblogg-greia nå, tenkte jeg å kjøre på med en video hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine. Det har vært veldig etterspurt alle de årene jeg har blogget, så her har dere altså svaret. Ikke noe veldig spesielt - men det skal jo utrolig lite til for å gjøre et bilde 100 hakk finere. Jeg bruker Photoshop CS6 (som koster penger desverre), men jeg redigerer bare kontrastene, skarphet, nivåer og fargebalanse, og det får dere også gjort i gratis-programmer som for eksempel Gimp, PhotoFiltre og så videre.

Jeg bruker også pixlr.com/express i blant, og det er både gratis, online og veldig bra - så det anbefaler jeg absolutt. Håper dere liker videoen i alle fall, om dere har spørsmål så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

sneak peak

Hallo fra skolebenken!

Akkurat nå sitter jeg på skolen. Har hatt to timer matte i dag, og så har jeg to timer igjen på slutten av dagen, det vil si: ganske mye fritid. (Sykt at det fortsatt er streik?!) Har blitt veldig flink til å utnytte slik tid, så jeg tok med meg macen på skolen i dag slik at jeg fikk redigert ferdig en videoblogg som kommer senere i dag. Nå skal jeg en tur hjem og skifte til lettere klær, siden det plutselig ble kjempefint vær ute. Skal nemlig møte Ems og Synnøve etterpå, og vi skal på kafè jippi ♥

Om akkurat èn uke befinner jeg meg faktisk i Stockholm igjen. Jeg har to forskjellige photoshoot'er jeg skal være med på, en alene med Johan Ståhlberg (han som tok bildet under her), og en med Caroline Roxy i samarbeid med Bubbleroom. Det blir gøy!En liten sneakpeak på bildene! Tenker å poste resten denne uka. Vi bare fant noen gamle containere og tok bilder der vi, synes det ble kjempestilig. Hva synes dere?

hælene på

Haha, digger responsen på forrige innlegg! Det er jaggu bra jeg ikke er alene om å føle det slik, så high five girls.

I dag har jeg fått gjort mye! Tok meg en tur til byen etter middag, og jeg fikk knipset outfitbilder før jeg dro. Jeg er ikke glad i å kle meg så vågalt på skolen med type heels og crazy klær, mest fordi jeg synes et er ubehagelig å gå en hel skoledag med slike klær, men også fordi det er ikke "lov"? Og hva mener jeg med det mon tro? Haha, jeg kan jo fortelle dere en fun fact, og det er at før sommeren hadde jeg en samtale med rektor hvor jeg ble fortalt å tone ned stilen liiiitt. Haha, jeg skrev det på twitter så en del av dere har sikkert fått det med dere allerede. (Og nei, jeg er ikke flau over det xD) VEL, det var ingen sure miner i det hele tatt, bare en koselig samtale og jeg har jo selvfølgelig full forståelse for at skolen har "kleskode". Poenget mitt var: selv om jeg ikke føler for å kle meg såå vågalt på skolen, så elsker jeg å gå i byen med 14 cm høye hæler, studs og bustier. Det er så gøy å skille seg ut. Altså, jeg kan gå med bustier og studs på skolen, men jeg dropper gjerne hælene da. Da er det heller converse det går i, for å roe antrekket litt ned. In town deriomot:Bukse fra BIK BOK (denne fant jeg langt bak i skapet og den er såå sinnsykt behagelig!!), jakke og bustier fra Runwaydreamz, sko fra Jeffrey Campbell, solbriller fra Ray-Ban

Og ja, jeg glemte å fortelle om resten av dagen. Etter det lå jeg og mamma på verandaen og solte oss, og så fikk vi plutselig for oss at vi skulle på fjelltur. Så nå er jeg nettopp komt hjem, og jeg ser ut som en stakkars våt katt. Rart hvordan det kan gå fra strålende sol og sommertemperatur til pøsregn, hm. Men herregud, fjelltur er så undervurdert. Det er så fantastisk deilig når man er komt på toppen! Ekstra deilig når man kan ta en varm dusj etterpå, for å så krype inn i godstolen med kveldsmat og Gossip Girl. DET skal jeg gjøre nå.

pupper, bombshell og sånt

Dette har vært den perfekte starten på uka! Jeg stod opp til vanlig tid og var sminket og klar til skolen klokka 8, men så innså jeg at jeg ikke hadde fag før klokka ett. Slikt skjer når jeg alltid er jævlig surrete. MEN det var egentlig bare bra, for da fikk jeg startet dagen tidlig og utnyttet den mest mulig. Det har nemlig vært strååålende sol her i dag, så jeg gikk ut og knipset bilder i den fine høstsola. Jeg mener, når høsten er slik så klager ikke jeg:Jeg bare elsker høsten i august (som egentlig er sommer?.?), for da er det så masse fine farger, fint lys og skarp luft. Perfekt å fotografere i. Det må utnyttes før mørketiden kommer. Jeg gruer meg allerede, haha!! I desember må jeg liksom LØPE hjem fra skolen for å rekke å ta bilder mens det er litt dagslys igjen. Og jeg bor på Vestlandet. Èn ting jeg er sikker på er at jeg ikke skal flytte nordover. Credit til bloggerne i nord som klarer å holde bloggen gående om vinteren. *Klapp klapp*

Vel, uansett. Det var sinnsykt varmt ute i dag tidlig, så gjett om jeg var over gjennomsnittet fornøyd når jeg kunne gå i shorts og solbriller. Jeg busset til byen og fant ut at jeg hadde en liten time på meg før jeg skulle ha matte, så da dro jeg på en aldri så liten undertøysshopping. Jeg ELSKER å shoppe undertøy.Genseren er Ingvill sin, takk for lånet snups! Jeg har funnet ut at å shoppe alene med musikk på ørene er kjempeherlig.Jeg har et lite (men bra) tips til dere jenter der ute med små boobs. Sånn som meg, altså. De har kjempefine bh'er med fin passform på H&M, og i tillegg er de veldig rimelige. Høres ut som reklame, men nei, H&M sponser meg ikke. Jeg kjøpte meg to bh'er derfra, en i rosa og en i hvit, og disse er så så såå fine! Hadde en i lyserosa før, men jeg klarte å få den spygrønn i vaskemaskina :-(OG JA, seff er det mye push-up. Jeg har små pupper, hva byr du? Det minner meg forresten på at det er ingenting jeg hater mer enn jenter som konstant klager på disse såkalte bombshell-bh'ene. Jeg har lyst å klaske dere i trynet hele gjengen. Hardt. KULT at dere er født med big tits, men det er faen meg ikke alle. Hvorfor skal jeg kjøpe bh uten innlegg når det finnes bh'er som gir meg den størrelsen jeg vil ha? Det er jo bare ren logikk, ikke noe mer å si om den saken. Det at det er sosialt akseptert å dekke et stygt ansikt med sminke for å bli penere og ta på høye hæler for å bli høyere, mens det er ulovlig å jukse litt med puppene synes jeg er galt, ass. Og forresten, om min fremtidige kjæreste blir skuffet når jeg tar av meg bh'en så forlater jeg han, for om han bare liker meg for puppene er han faen ikke verdt å samle på. (Må bare legge til at dette aldri har vært et bekymringsmoment) De fleste guttene jeg har pratet med har by the way gitt tommel ned for silikon, så da sparer jeg 30 000 der i alle fall.

AMEN. Jeg skal lage støttegruppe for #ossmedsmåtits.Fine bh'er, or what? Løp og kjøp! 

dagens

Vinner av personlig almanakk ble Lisa Madsen, og vinneren av triangl-bikinien ble Marie Nygaard Pedersen. Lisa vil bli kontaktet av personligalmanakk.no i løpet av et par dager, og Marie Nygaard - du har fått mail fra meg! Gratulerer ♥

Shorts fra sheinside.com, sko fra H&M, jakke fra Jofama by Kenza, topp fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

the perfect sunday

Hei og god dag! Eller god morgen for noen, kanskje? ♥ Søndag må være den roligste dagen i uka, og det er så skjønt å bare kunne sove så lenge man vil uten alarm, spise gårsdagens rester av snop og ikke røre sminkemappa. Jeg fikk faktisk utrolig lyst å ta meg en tur på Spenst i dag, men you know what? Kun fordi det er søndag så skal jeg droppe det. Hehe!

Det er faktisk sol her i dag, og jeg tenker vel at det ikke er så altfor lenge til soldagene forsvinner for godt. Derfor sitter jeg for øyeblikket ute på verandaen med mams og slikker litt D-vitaminer. Hun sitter og leser i studiene sine, mens jeg blogger. Fin fin søndag! Litt kaldt er det vel og merke.. Utrolig hvor fort det går fra sommer til høst, er dere ikke enige?

Fine mammaen min, med Ray-Ban-solbrillene som jeg kjøpte til henne i USA. Tror hun ble fornøyd, ja!

I dag fikk jeg faktisk lyst å pynte meg litt (sminkefri likevel da, vel og merke), så dagens outfit får dere se i neste innlegg. Enn så lenge får dere ha en kjempefin dag! Slapp maks av, spis god mat og kos dere - det er det søndager er for :)

trening og terapibasseng

Dette har vært en produktiv lørdag! Jeg tok meg en joggetur på fjellet, og jeg hadde egentlig bare bestemt meg for å jogge halvveis, men så innså jeg at jeg hadde mye mer å gi, så da ble det toppen gitt. Det er første gang siden juni. *Applaus* Jeg får forresten veldig mange kommentarer angående trening etter kyssesyken, så jeg tenkte å bare si noe om det her slik at dere vet at jeg ikke bare løper rundt, trener meg ihjel og fester etter kyssesyken. Jeg fikk tilbake leverprøvene mine i starten av august og da var de helt fine, noe som betyr at man kan starte å trene forsiktig. Det har jeg gjort, og jeg har lyttet til kroppen hele tiden. Man kan ikke gå rundt og være redd for å trene og leve normalt resten av livet kun fordi man har hatt et virus. Så lenge man bare lytter til kroppen og kjenner grensene sine så er det det aller viktigste. Nå er ikke jeg noen utdannet lege, men jeg pratet jo mye med legen min når jeg hadde kyssesyken og da fortalte han faktisk at det er flere som får ME av depresjon enn av virus. Det tror jeg faktisk på! Jeg tror det er veldig viktig å komme tilbake til hverdagen etter å ha vært syk, så lenge man bare tar det gradvis og alltid lytter til kroppen. Når jeg ble utskrevet fra sykehuset og begynte å bli frisk var jeg veldig langt nede psykisk, fordi jeg hadde lest altfor mange skrekkhistorier om ME. Jeg gikk rundt og tenkte at jeg ikke var frisk nok til å dra til Florida, når jeg egentlig var fysisk nok frisk til å dra. Det er viktig å ikke la psyken ta over. Men men, nok om det. Det er ikke påvist hva ME kommer av, så her kan man jo diskutere i det uendelige. Det aller viktigste er at man lytter til sin egen kropp, og det gjelder jo uansett om man har hatt virus eller ikke :)

- sportsbh fra pierre robert, shorts fra nike store, øreplugger fra happyplugs -Etter treningsøkten møtte jeg Julie, og vi dro i terapibassenget. Haha, det var helt fantastisk herlig! Gjett om vi skal dra dit oftere. Ikke rart det heter terapibasseng, for det er jo virkelig ren terapi og sitte i et boblebad og bare slappe 100% av mens man prater om alt og ingenting. (Med en superlættis badehette på hodet, selvfølgelig!) Vel, etter det dro jeg en tur til byen, og jeg fikk kjøpt nødvendige ting som skolesaker og sminke. Nå har jeg nettopp laget og spist speltlompe-lasagne, og jeg ligger bare som en slakt utover senga fordi jeg er så mett. Skal bli godt med en avslappende kveld i dag kjenner jeg. Har mange ting å krysse av på to-do-listen min uansett, så det skal jeg få gjort? nå!

perfect friday

- messy room - Vellykket fredag: check! Vi vorset hos Ingvill, og der var det musikk, dansing og hæla i taket for alle penga. Haha, så utrooolig gøy! Deretter dro vi videre og møtte mange kjentfolk, så kvelden ble utrolig bra. Våknet relativt tidlig i dag og har til nå spist en god frokost. Faktisk sitter jeg med treningsklærne på at the moment, så jeg tenkte å løpe en tur på fjellet etter denne oppdateringen her. Kribler i kroppen etter å trene, jippiii. Etter det skal jeg møte Julie og vi skal dra og BADE! Haha, ikke ute, men inne, i boblebad med badehette på og full pakke. Sykt random at vi kom på det, gleder meg supermye haha ♥ Det skal bli så deilig.

Forresten, TUSEN hjertelig takk for alle tipsene på reise-dilemmaet mitt. Hadde aldri trodd jeg skulle få så mange kommentarer! Hva skulle jeg gjort uten dere? Føler jeg vet litt mer hvor jeg vil nå, men har ikke bestemt meg helt enda da.

En til forresten: Jeg jobber med ukens spørsmål og spørsmålsrunde fra Florida for øyeblikket, så det kommer om ikke lenge! Tenkte også å lage en enkel videoblogg hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine, hvis det er av interesse? Fikk jo så mye hyggelige tilbakemeldinger på de to siste videoene mine!

black, simple, clean

- love my new shoes -Shoes here. Endelig er jeg eier av noen svarte, enkle, høye hæler. MED tykk hæl, som for øvrig er kjempeviktig. Jeg har en del tynne hæler, og de er seriøst helt umulige å gå på. Men så har jeg Jeffrey Campbell-sko på 14 cm, og de går jeg på lett som en lek. Så er det èn ting jeg har lært: tykk hæl.

DET ER FREDAG!! Min favorittdag i uka. Denne skoleuka har gått kjempefort, og utrolig nok har det vært helt okei å starte på igjen. (Selv om vi har hatt streik da, så jeg har bare hatt noen få timer?) Var ferdig tidlig i dag, så dro til byen og hentet et fett headset som jeg skal vise dere om ikke lenge, og nå er jeg hjemme. Venter bare på at mams skal komme hjem så hun kan lage middag. Blir det taco i dag og, eller??? Haha nei da, jeg skal slutte å mase om taco. Skjønner at dere blir lei, selv om jeg aldri blir lei av det selv. Nå må jeg snart ta og fikse meg, vi skal samles noen jenter om ikke så lenge :)

where to travel

Hei og god kveld! Hm, jeg tror jeg trenger litt hjelp av dere jeg. Jeg driver nemlig og kikker på en reise til høsten, rettere sagt bursdagsgaven min som jeg fikk i januar. Gaven var altså en valgfri reise sammen med mamma. Jeg eeeelsker jo å reise, så det er den beste gaven jeg kunne fått ♥

Vel, jeg har et aldri så lite "luksusproblem", og det er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvor jeg vil dra. Det er snakk om en langweekend, eller bare èn uke i syden hvis vi ikke klarer å bestemme oss, haha. Greia er at jeg hadde egentlig bestemt meg for å dra til New York, men nå har jo jeg nettopp komt hjem fra Florida, så jeg føler egentlig at jeg har fått nok av USA for en liten stund for å være ærlig, haha. Jeg vil oppleve noe nytt! (Selv om det er stor forskjell på Florida og New York da, men likevel) Tenker en by hvor det er shopping-muligheter, litt kultur å oppleve og hvor det rett og slett er fint å bare suge inn atmosfæren. Vurderte først London, men jeg føler det er mest shopping, så det frister ikke sååå mye. Synes Barcelona virker fantastisk, da får man strand + shopping. Berlin hadde jo også vært fett, da kan vi for eksempel besøke museum (har alltid hatt lyst å se konsentrasjonsleirene fra krigen) og oppleve en storby på samme tid. ÅÅH. Praha, kanskje? Der er det dødsbillig. Amsterdam? Glasgow? Dublin? Roma? PARIS?

Hehe, jeg vet ikke jeg. Skrev vel bare dette for å få ned litt tanker, og i håp om å kanskje få litt tips fra dere lesere. Om dere har vært i noen storbyer dere vil anbefale, let me know! :)jobbantrekk

Hei! I dag hadde jeg fire skoletimer, og så var det friiii. (Takk gud for rolig skolestart, haha) Jeg dro hjem og jobbet, altså: hentet pakker, tok bilder og ryddet mailboksen. Deilig å få utnyttet at vi har fri!


Dagens jobboutfit, tehe. Jeg haaater å gå med dongribukse hjemme, så jeg vrenger den alltid av meg med en gang jeg kommer hjem fra skolen. Jeg tok på meg chilleklær som vanlig, denne gangen ble det denne superduperskjønne shortsen. Finner man noe søtere egentlig? Tror det er en slags pysj-shorts eller noe, ettersom den er i silke. Sinnsykt behagelig å ha på seg i alle fall.Jeg fikk ansvaret om å lage middag i dag, så da ble det, IKKE overraskende, taco. Tredje tacomiddagen på fire dager, innafor? J E P P. Vet ikke hva det er for noe, men om høsten får jeg konstant craving på taco. Skjønner ikke greia, men jaja samma det, det er dødsgodt.

Nå tenkte jeg å jobbe videre, før jeg tar turen for å trene litt senere i dag. Snart helg, dere!

dinner is served

Pjooh! Dagens treningsøkt unnagjort, og jeg merker allerede at styrkeøvelsene begynner å bli enklere. Det er så utrolig deilig. Tenkte nettopp å sette meg ned for å gjøre mattelekser, men så kom jeg på at jeg gjorde de ferdig i går. Livet er flott, hehe. Så nå tenkte jeg egentlig bare å steike meg noen rundstykker til kveldsmat, og så skal jeg sette meg ned og bla etter inspirasjon på nett etter et nytt prosjekt jeg holder på med. Wohoo!

- angående språkreise -

Jeg tenkte forresten å minne dere på at EF har rabattslutt denne uken, så dersom dere bestiller språkreise med EF innen 22. august får dere fjorårets priser og opptil 2000 kr rabatt. Dere kan reservere plass HER. Jeg har også en kode til dere lesere, og det er "Krisssy" som gir 500 kr rabatt. Språkreise til USA er suuuperpopulært i år, noe jeg skjønner veldig godt, derfor må dere huske å være ute i god tid for å sikre dere plass. Jeg kjenner jeg dør av mesunnelse på dere som skal på språkreise neste år, herreguuud :)

Dagens middag ble laks med baconostsaus + fargerike grønnsaker. Jeg og mamma prøver oss på mange nye oppskrifter for tiden, fordi jeg synes det er så gøy å lage middag, haha! Og fordi jeg har funnet ut at livet er for kort til å spise kjedelig mat. (Serr, word) Oppskriften på denne middagen fant vi her, Linda Stuhaug er virkelig helt rååå på kjøkkenet. Skal lage alle oppskriftene hennes, no kidding.

skinnshortsSko fra H&M, fluffy genser fra Bik Bok, solbriller fra Ray-Ban

Denne er fra Jofama og jeg fikk tilsendt den av Kouture for type et halvt år siden, men jeg har ikke klart å finne bra antrekk med den før nå. Jeg eeeelsker den! Skikkelig clean og enkel, i tillegg er den jo i skinn noe som gjør den helt rååå. Her har jeg kombinert den med en av mine favorittgensere som jeg nettopp har funnet frem i garderoben igjen ettersom det nærmer seg høst og vinter. Har den i både svart og hvit, så dere blir nok å se den i en del outfits i løpet av vinterhalvåret. Alle jenter burde ha en slik en i garderoben, den er såå deilig!

Dagen i dag har vært preget av streiken, så jeg møtte opp på skolen halv to for å ta skolebilde, og så kunne jeg gå derfra en halvtime senere. Wohoo, gjett om det var deilig å sove forbi alarmen min som gikk halv syv i dag tidlig. Nå skal jeg ta meg en tur på Spenst, vi snakkes når jeg er hjemme!

vinn personlig almanakk

I samarbeid med personligalmanakk.com

Hei hei! På tide å dele ut en personlig almanakk til èn heldig vinner her på bloggen. Jeg har som dere har sett en selv, og den er flittig brukt allerede. Elsker den, er så deilig å kunne samle alle planer og viktige ting èn plass ♥Det du trenger å gjøre for å være med i trekningen:

  • Lik bloggen min på facebook HER
  • Lik personligalmanakk.com på facebook HER
  • Lik dette innlegget via facebook (du finner en liker-knapp nederst i innlegget)
  • Kommenter innlegget med navn + mail-adresse INNI kommentaren
Lykke til! Vinneren kåres snarest når på søndag, da trekker jeg også vinneren av Triangl-bikinien.

får aldri nok av ray-ban's

Da var nok en skoledag fullført. Jeg har fått byttet fagene mine, så nå ser jeg veldig frem til det kommende året med tanke på at jeg har veldig greie og interessante fag. Tror jeg vil få mye mer bruk for engelsk, medie og informasjonskunnskap og IT enn kjemi og fysikk, tehe! Altså, jeg hadde nok klart alle realfagene, men jeg forstår ikke vitsen med å måtte bruke masse arbeid og tid på de når jeg mest sannsynlig ikke vil få bruk for dem. De jeg har nå er jo mye mer relatert til det jeg har lyst å drive med. Så tipp topp, tommel opp! Dette blir et bra år. Takk for alle tips og erfaringer, forresten. Dere er alltid så hjelpsomme! :-)Meg og Ingvill på tidenes treningsøkt i går. Jeg kjenner jeg er støl i både armer og mage nå, aah! Jeg har jo null muskler i armene, så det er veldig tungt å starte. Men èn plass må man jo begynne? Jeg synes at definerte armmuskler er sååå fint, så jeg håper jeg klarer å få liiiitt muskler på pinnearmene mine i løpet av de kommende månedene. Jeg kan forresten komme med flere slike videoer hvor jeg viser treningsøvelser, siden dere likte den forrige så godt. Kommer nok til å skrive litt om trening inni mellom.Say hello to my new Ray-Bans, by the way! Det er Clubmaster av aliminium, I LOVE THEEEEM. De er egentlig belt like de jeg har, bare at disse er av aliminium, og kvaliteten er dermed mye bedre. De er skikkelig behagelige å ha på, og i tillegg kan jeg bruke dem oppå hodet, slik dere ser på bildet under. Det kunne jeg ikke med de forrige, vet ikke helt hvorfor egentlig.. Liker bare passformen på disse mye bedre!

- can't get enough of Ray-Ban's -

Nå skal jeg gjøre det lille vi har av mattelekser. Haha, er det ille å si at jeg gleder meg? Det er dødsdigg å ha s-matte, det er liksom t-matte om igjen!

tilbake til hverdagen

Det er rart hvor fort man vender seg til hverdagen igjen. I dag kom jeg hjem fra skolen, tok de obligatoriske blogg-bildene, spiste middag og så dro jeg på trening med Ingvill. Kom nettopp hjem nå, faktisk. Denne høsten SKAL jeg komme inn i skikkelige treningsrutiner igjen, for det vet jeg at jeg vil få utrolig mye igjen for på skolefronten. Tror ikke folk flest vet hvor mange fordeler regelmessig trening har, her snakker vi liksom gratis livskvalitet. Trening hjelper ikke bare for kroppen fysisk, men for psyken også! :)

Denne treningsøkten er jeg kjempefornøyd med. Varmet opp med intervaller i 10 minutter, etterfulgt av styrke på mage og armer i 45 minutter. Nå skal jeg hoppe i dusjen, lage meg en god kveldsmat og tulle meg inn i et teppe fremfor tv'en. Må få med meg Det Nye-jenta, det virker så spennende! Jeg fikk faktisk en oppfordring fra programmet om å melde meg på selv, men jeg glemte det helt av. Angrer litt nå i etterkant, men men. Det blir gøy å følge med, spesielt siden Fotballfrue er programlederen, hihi!

- glade jenter som er ferdig med første skoledag - Mathilde har forresten begynt på samme skole som oss, wiii!

Nå må jeg dusje! Jeg har nøyaktig 7 minutter på meg til Det Nye-jenta starter.

Forresten! Jeg vil vite hvilken klasse dere lesere har startet i. Jeg har nettopp begynt 2. året på videregående, men hva med dere?

first day of school

Første skoledag gikk veldig bra! Emma kom til meg i går, og vi spiste taco etterfulgt av mamma's hjemmelagde skoleboller. Hun overnattet her, så første skoledag skulle bli litt mer smooth. Det var utrolig koselig, og jeg har aldri hatt så god tid om morgenen som vi hadde i dag tidlig. Vi startet ikke før 11 - så vi stod opp to timer før, hadde god tid til å sminke oss og kose oss med frokosten.

Skolen min er tatt ut til streik, så det vil si at det er svært få lærere på skolen vår nå. Blir spennende og se om streiken vedvarer, for om den gjør det over lengre tid blir jo skolen stengt. Hehhh? Men ja, i dag var vi kun på skolen for utdeling av bøker og informasjon, så etter det dro jeg til byen med Ems og Mattis, og så møtte vi Ingvill. Sinnsykt deilig at det er så fint vær!! Jeg trodde jeg skulle smelte bort med skinnjakke og svart bukse, haha.Skinnjakke fra Jofama by Kenza, bustier fra Runwaydreamz, bukse fra Dr. Denim, hettegenser (knytt rundt livet) fra Victoria's Secret, sko fra Converse, solbriller fra Ray-Ban

Ellers! Jeg fikk byttet fra r-matte til s-matte, noe jeg er utrolig lettet over. Jeg tror jeg hadde klart r om jeg hadde jobbet mye, men jeg tror jeg vil gjøre det mye enklere i de andre fagene om matten er "enkel", slik at jeg slipper å bruke all tiden min på det. Jeg har jo hatt t-matte, så da er s veldig likt, og om jeg jobber bra kan jeg sikkert få til 6'er. Oh yes! Fysikken vil jeg også gjerne bytte, men jeg skulle gjerne hatt litt tips fra dere. Til dere som har hatt fysikk: er det vanskelig? Alle sier liksom at det er det vanskeligste faget, så jeg vil gjerne slippe unna det ettersom jeg mest sannsynlig ikke vil få bruk for det. Altså, jeg skulle gjerne blitt lege (det er fortsatt en stor drøm), men jeg tror ikke jeg vil klare å få 6'er i alle realfagene, hmm..

innkjøp fra Florida

Her er videoen med innkjøpene mine fra Florida! Som jeg har sagt tidligere så shoppet jeg veldig lite, rett og slett fordi jeg ikke føler jeg har behov for så mye.. haha. Jeg trodde aldri jeg skulle komme til det punktet, but here I am. Jeg fikk dratt kortet et par ganger da, så her er i alle fall deeeet jeg fikk med meg hjem. Glemte et par ting i videoen, jaja.

Shit I know, jeg skulle ikke valgt lysegrå og inntilsittende topp!!!! Trenger ikke femti kommentarer om at jeg svetter HEHE, I'm only human ♥♥Sett på 1080p for å få HD!

Så, hva synes dere? 

sommer'n burde få fartsbot

Når jeg var mindre følte jeg at sommerferien varte type et halvt år. Nå kan jeg med hånden på hjertet si at jeg følte det var i forrige uke jeg hadde min siste skoledag. Denne sommerferien burde få fartsbot, er det flere som er enige i det eller? Fant faktisk frem innlegget jeg skrev for nøyaktig et år siden her, og her sitter jeg igjen, med et helt nytt skoleår fremfor meg. 

Vel. Denne sommeren gikk fra å være et helvette med kyssesyken, til å bli den beste sommeren i løpet av mine 17 år - og det er ganske så bra gjort spør du meg! Jeg kunne faktisk ikke bedt om en bedre sommer. Tiden har gått litt for fort synes jeg da, men når alt kommer til alt så kjenner jeg meg faktisk ganske klar for å komme inn i rutiner igjen. Let's stay strong, folkens!

Kjære 2. klassinger: det er faktisk bare 380 skoledager igjen av videregående.

Jeg har på meg en ny, svart kjole som du finner her. (Sponset produkt) Helt casual og enkel, har heller ikke lignende plagg i garderoben min så den er jeg veldig fornøyd med. Synes det var stilig å bare knyte en hettegenser rundt den! Jeg kjører naturlig hår i dag forresten, synes det er så deilig å bare legge rettetanga på hylla inni mellom.

Siden det er søndag og dagen før skole så tenkte jeg å pleie meg selv litt ekstra i dag, så nå skal jeg hoppe i dusjen, ta ansiktsmaske og fikse øyenbrynene mine. Skulle fått fikset neglene mine også, de har blitt så stygge nå, haha :-(

Når jeg stod opp i dag fikk jeg også unnagjort en del gjøremål. Jeg besvarte mail, planla kommende reiser og redigerte ferdig innkjøpsvideoen. Den kommer ut i dag, så følg med på bloggen om ikke så altfor lenge! :)

fin avslutning på ferien

Hei hei alle sammen! Nå føler jeg det er en ørliten evigheten siden sist, jeg. Jeg overnattet som sagt hos Emma i natt, og det var utrolig deilig å bare legge bloggen og kameraet til sides for en dag, ettersom jeg har hatt begge deler overalt med meg i sommer. Jeg har kost meg kjempemye, åååh! Vi har vært på noe som heter Eikefjorddagene, både i går og i dag. Møtte igjen jentene igjen, Lina, Synne og Mathilde, og det var dødskoselig ♥ Så vi gikk rundt, spiste kaker, så Klypa (hahahah dere vet han med de youtube-videoene?? han er så morsom!!) og koste oss. Det var virkelig en fin avslutning på sommerferien!Nå skal jeg skype med Håkon som omsider har komt seg til USA, selv om jeg tvilte på det i et lite sekund da han ringte fra Amsterdam og sa at han hadde glemt visumet. Haha, kult å glemme det èneste man trenger for å komme seg til statene. Jaja! Etter det får jeg besøk av Ingvill, fin fin lørdag sa du? ♥OOOOG! Innkjøpsvideoen er straks ferdigredigert. Skal prøve å få den ferdig til i morgen!

Så, hva er planene deres for lørdagskvelden da? :)

bildedryss

Sponset tur

Et lite bildedryss med upostede bilder fra kjære Cocoa Beach <3

tre dager igjen

Først og fremst, dere måå høre denne fine remix'en av All The Way ♥

Det er denne sangen jeg har brukt i Florida-videoen forresten (bare ikke remix), og den andre sangen var The Spark av Afrojack. Tror det må være favorittsangene mine så langt i år, altså. Begynte å høre på dem når jeg satt på flyet til Florida, så jeg kommer nok til å forbinde de med språkreisen resten av livet mitt, haha.

TRE dager igjen til skolestart, wææ. I går var jeg i byen med Julie en liten tur. Jeg hadde store forhåpninger om å finne meg en ny bukse til skolestart, men etter å ha prøvd to stykk ga jeg opp. Altså, når jeg blir eldre skal jeg seriøst lage et eget buksemerke hvor jeg lager bukser i alle størrelser. Jeg mener, vi lever i 2014 og de klarer å sende mennesker til månen, men å lage bukser som er lange nok i beina til de som er høye (og motsatt for de som er lave) er tydeligvis umulig?? Jaja. Etter en tur til byen kom Ingvill bort hit, noe hun ofte gjør på kveldene siden vi er naboer (♥♥). Jeg og Ingvill er slik at vi ikke trenger å gjøre noe spesielt for å ha det gøy, så i går satt vi bare og pratet i timesvis om alt mulig. Gotta love iiiit.

Jeg stod opp for ikke så altfor lenge siden, og jeg har til nå bare spist frokost og sett Gossip Girl. Skal straks ta og fikse meg, for senere i dag tar jeg turen til Emma og Lina. Det skal bli så koselig med sleepover igjen!! TJOHEIIIII

levi's 501

Shorts fra Levi's, genser fra Bik Bok, sko fra choies.com, solbriller fra Ray-Ban

Hva synes dere? 

du vet det er august

? når hagen er full av bringebær ♥

Så i dag tidlig gikk jeg ut i bakhagen og plukket meg en skål friske bær som jeg nøt ved siden av frokosten. Det er så skjønt å spise frokost hjemme igjen. Jeg har savnet å våkne i min egen seng, lage meg nystekte rundstykker og plassere meg i godstolen mens Gossip Girl ruller på tv-skjermen. Det er liksom min faste frokost-tradisjon. I går ryddet jeg forresten hele rommet mitt. Her snakker vi skikkelig rydding altså - jeg tok nemlig for meg klesskapet også! Klesskapet mitt har egentlig bare vært en eneste stor haug det siste halvåret, og det gjør det veldig vanskelig for meg å finne klær å ha på meg når jeg skal på skolen og bare har fem minutter på meg til å finne antrekk. Så nå er hele rommet og skapet så clean som det kan bli, og jeg er klar til skolestart. (Egentlig ikke) Liker å tro det, i alle fall.Jeg har fått veldig lyst hår i sommer, merket det først nå. Synes det er mye finere slik faktisk! Føler alle jenter liker "sommerhåret" best, egentlig.

produktiv onsdag

Gjett hva denne frøkna har gjort i dag?Jeg har spilt inn innkjøpsvideoen! WOHOOO!! Det tror jeg de fleste av dere har gledet dere til? Jeg skal redigere den så fort jeg får tid, men nå er den i alle fall spillt inn. Blir nok å klippe bort en del da, fy søren så mye jeg tuller når jeg skal lage video. Haha, men har funnet ut at jeg faktisk er veldig glad i å videoblogge. Jeg er jo dødspratsom, så jeg sitter jo bare der jeg, og prater om alt mulig.

Nå har jeg nettopp spist taco, som jeg har fått sinnsykt dilla på igjen. Så går det vel to måneder, og så er jeg møkk lei av det, haha. Har slike perioder hele tiden. Men ja, apropos mat. Etter treningsøkten på Spenst i går hadde jeg og mamma lyst på en kjempegod middag. Valget ville prøve ut en ny variant av lasagne, nemlig speltlompe-lasagne. Wow, så utrolig godt det ble! Det er definitivt en middag vi kommer til å ha ofte fremover. (Oppskriften her) Anbefaler å servere den sammen med mangosalat, som jeg har lagt ut oppskrift på tidligere, her.

Fy søren ass, jeg blir nok en bra kone! Gleder meg faktisk skikkelig til den dagen jeg flytter ut (om to år!!) og jeg skal lage min egen middag. Taco everyday hehe.

videoblogg: florida 2014

Sponset tur

Da var videoen endelig klar! Ååh, jeg får gåsehud av å se tilbake på videoene, for en fantastisk tur jeg har vært med på. Jeg er så takknemlig. Dere som skal på språkreise: NYT DET SÅ SINNSYKT. Nyt hvert eneste sekund!!Videoen er nettopp lastet opp, så det kan hende kvaliteten er dårlig i starten. Det kommer seg etterhvert :-) Håper dere liker den. Ikke glem å trykke på tannhjulet og velg 720p!

trening etter to måneder

Etter å ha fått grønt lys fra legen har jeg gjennomført min første treningsøkt på to måneder. Tjohei, skal si at det var godt å få bevegd litt på kroppen! Nå startet jeg veldig rolig da. Jeg pleier jo som sagt å jogge opp på et fjell, og i stedet for å jogge så gikk jeg hele veien i raskt tempo. Om det kan kalles trening er jeg usikker på, da? "Mosjonering" er vel kanskje det riktige ordet?

Hei fra Førde, forresten! Jepp, jeg er hjemme igjen. Jeg avsluttet dagen min i Oslo i går hos Veronika, og det var utrolig koselig. Vi møttes i byen, handlet inn til taco og så dro vi til henne for å lage mat. Vel, endelig kan jeg sette bort kofferten, det har jeg nemlig sett frem til. Jeg elsker å reise, men nå har jeg fått nok av å leve i en koffert, sjekke inn på hotell etter hotell, ta taxi, buss, tog, fly og alt som er. I hvert fall for en liten stund.Haha, føler dette uttrykket beskriver så mye. Jaaa, jeg trener alltid sminkefri. Jeg kan til nød bruke mascara hvis jeg allerede har det på meg, men jeg føler jeg presterer bedre når jeg ikke har maling i ansiktet.Denne uka skal jeg bruke til å være med venner og bare nyte de siste feriedagene. FY FAEN, skolestart om seks dager?! Beklager språket, men jeg er så motbydelig lite klar at det ikke burde vært lov. Har to fag jeg har valgt feil, jippiii jaa så da må jeg stresse med å få byttet det også ♥ Fikk nemlig et plutselig innfall om at jeg absolutt ikke kommer til å få noen nytte for fysikk.

Nå stikker jeg og Ingvill en tur på Spenst. Vi har store planer om å komme inn i skikkelige treningsrutiner nå til høsten, og denne gangen har jeg virkelig troa! Noen som er med oss? Skal sette meg ned og skrive ned mål for treningen - det tror jeg vil hjelpe veldig mye. I tillegg er alt enklere når man er to om det! Nu kör vi!!

graduation

Sponset tur

Pictures from our EF graduation in Cocoa Beach, Florida

Her er bilder fra vår siste dag i Florida, hvor vi hadde graduation! Det var sykt gøy å være med på - skikkelig amerikansk. Vi fikk slike hatter, men den passet ikke meg så den falt av hele tiden, haha. Når vi hadde graduation samlet de alle sammen, og så stod lærerne fremme og ropte opp èn og èn elev, som da gikk frem og fikk vitnemålet sitt med karakter på. Det vitnemålet skal jeg ta godt vare på!

i hovudstaden

Da var jeg på plass i hotellsenga mi med Mac'en på fanget, etter en innholdsrik dag i hovudstaden. Jeg sa farvel til brodern når han kjørte meg til flyplassen i dag tidlig, så neste gang vi ses er det lille-lille-julaften. Wæ! Jeg er søren meg dritglad for at han ikke skal bort et helt år, for det hadde jeg ikke klart. Er det noen som vet å få livet mitt på skinner så er det Håkon! Som han alltid sier til meg: "Nå skal jeg fortelle deg det du høre, og ikke det du vil høre." Vel, jeg skal nok klare meg! Han skal til San Fransisco i USA forresten - det er utveksling for studiet han går på.Jeg var usikker på været i dag, så jeg var smart og kjørte på med både sommer-klær og vinter-klær. Shortsen og bomberjakka er fra Jofama, skoene er fra HM, toppen er fra H&M, skjerfet er fra Acne og veska er fra Modekungen

Dagen startet med Fashion Week, hvor jeg stod på standen til Jofama i et par timer. Møtte et par lesere og slikt, noe som alltid er like hyggelig. Går alltid smilende derfra når jeg har tatt bilde med lesere ♥ Det gjør meg bare så utrolig glad. Vel, etter det tok jeg turen til Aker Brygge, hvor jeg møtte min kjære roomie, Veronika! Aah, så herlig det var å møtes igjen. Det føltes egentlig som om vi nettopp så hverandre (okei det er jo bare type ti dager siden), for alt var liksom helt normalt. Jeg diiiigger det. Vi kommer nok til å møtes jevnlig - det liker vi!I Florida maste jeg og Veronika alltid om at Friday's skulle være et av alternativene når vi skulle spise middag, så naturligvis tok vi turen dit i dag. Det ble laksesalat på meg - den anbefales!Og så måtte vi ta noen bilder med en statue da.. Føler nesten det er obligatorisk.Ser dere at jeg fortsatt har på meg EF-båndet på foten, forresten? Det skal nok ikke av med det første. Har fått skikkelig skille akkurat der, haha :)

Nå tenker jeg å ta natta, er veldig trøtt kjenner jeg. Det var veldig deilig å blogge her fra hotellrommet, for jeg trenger alltid 100% ro når jeg skal blogge, og det får jeg virkelig her. Om det er støy rundt meg har jeg ikke sjanse å blogge skikkelig, haha. God natt, fine leserne mine! Jeg gleder meg allerede til å våkne i morgen, for da er det hotellfrokost. Trenger jeg å si noe mer?!

copenhagen day 2

Her kommer et par bilder til fra København!Sarah og meg!Til lunsj dro jeg og Sarah bort til en av de italienske butikkene hvor de hadde de beste focaccia-brødene jeg har smakt på lenge, med spekeskinke, ost og skinke i. Nammenam! Vi kunne liksom bare forsyne oss med hva vi ville, og det utnyttet nå i alle fall vi? haha.Saseline! Hun designer også for Jofama. Utrolig hyggelig var hun :-)

oslo

Hei og god morgen :-)

Da er jeg pakket og klar til å dra til Oslo for to dager. Den lille kofferten min er med, og jeg skal straks kjøre til flyplassen med broder'n - dette blir den siste bilturen våres frem til jul. Haha nei da, jeg skal ikke bli emosjonell. Kommer til å savne han veldig, da! Men nå er det Fashion Week som står for tur, ser veldig frem til det. Håper jeg får litt ekstra tid slik at jeg får møtt Florida-roomien min, Veronikaaaaa! Ååh, det blir herlig. Føler det er evigheter siden sist, men vi så jo hverandre for bare 11 dager siden.Noen som har vært på Fashion Week før?

helt frisk

God morgen! Ja, god morgen.. Jeg og Håkon startet på en nye serie i går, Weeds, så vi ble sittende oppe til langt på natt og se på det med pizza til nattmat. ♥ Livet ♥ Derfor ble det en sen morgen på meg i dag.

Akkurat nå pakker jeg kofferten min mens jeg blogger og spiser frokost. Jeg har bodd i en koffert i hele sommer, så den har egentlig bare stått på rommet mitt hele tiden. Vel, i morgen tar jeg turen til Oslo for å være på Fashion Week med Jofama! Woho, det blir morro! Jeg kommer hjem på mandag igjen, og da blir jeg i Førde resten av ferien. Har ikke tellingen på hvor mange timr fly og buss jeg har kjørt i sommer - det er i alle fall ikke få. MEN jeg nyter det! Det har vært en helt fantastisk sommer, definitivt den beste så langt.

Ellers, tidenes gladnyhet. Jeg tok en siste blodprøve når jeg kom hjem fra Florida, og jeg fikk tilbake prøvene fra legen nå nettopp: de var helt fine! Med andre ord, jeg er FRISK fra kyssesyken! Shit, jeg husker den dagen jeg var på mitt værste og jeg ble innlagt på sykehuset. Jeg klarte så vidt å snakke fordi det gjorde så vondt, men jeg fikk presset frem "tror du jeg får dratt til Florida, om åtte dager?" til legen. Haha! Kyssesyken er faktisk det værste jeg har opplevd i hele mitt liv, MEN jeg tror seriøst at jeg hadde engler med meg fordi jeg var så sinnsykt heldig med timingen. Jeg gikk ikke glipp av noe på skolen, og viktigst av alt fikk jeg jo dratt til Florida. Aah, de ukene der får meg virkelig til å innse hvor takknemlig jeg er for at jeg er frisk og rask. Så nå kan jeg endelig begynne å trene så smått igjen, og det kan jo bli meget spennende med tanke på at det er hele to måneder siden sist. Jeg tror ikke jeg vet hvor Spenst-kortet mitt er engang, jeg. Vel, jeg skal i alle fall passe på å ta det rolig med treningen, kroppen min har jo tross alt vært gjennom en kjempestor infeksjon.

ooops.. jeg har altfor mye på hjertet for tiden, jeg..Nå skal jeg og Håkon en kjapp tur til byen for å fikse diverse. Min siste dag med han på fire hele måneder, ææh!

going out

Noen flere bilder fra København kommer nååå! Høhø, håper ikke dere blir lei altså. Knipset bilder med kameraet hele tiden, måtte jo forevige den fine turen :-)På tirsdag var vi på motemessen til klokken seks, så pakket vi sakene og dro hjem til hotellet. Jeg fikset meg kjapt og endte opp med et enkelt antrekk, ettersom det var så sinnsykt varmt den dagen. By the way, å sove på hotellrom alene er så undervurdert - det er rett og slett digg ♥ Å bare være for seg selv for en liten stund, med musikk på høyttalerne som man danser til i undertøyet. Heheee!

Vi dro til sentrum i København for å spise, og jeg fikk servert første 5-retters noensinne! Det var utrolig deilig, kan i alle fall ikke huske sist jeg var så mett.

Utrolig synd at jeg ikke fikk utforsket selve København, for byen er jo sååå nydelig. Nå var jeg jo der for å jobbe så det er jo ikke noen ferie, men jeg skal definitivt ta turen til København om ikke lenge, kanskje en weekend-tur eller noe.Etter vi hadde spist dro vi en tur ut. På en tirsdag, haha! Men i København er det jo alltid liv, så vi fant et kjempekoselig sted og der var det toppers stemning. Møtte også noen fra Norge, noe som var veldig gøy!

Nå har jeg nettopp spist middag med family'en. I dag var det mamma's hjemmelagde pizza som stod på menyen, og det slår som vanlig aldri feil. Det har vært sol her i dag, så vi har sittet ute på verandaen i solsteiken og pratet og ledd i flere timer. Slike kvelder skulle det vært flere av. Men jeg må gå nå, for jeg og Håkon skal ut og cruise litt i finværet tenkte vi. Ååh, kommer til å savne å ha han som personlig sjåfør, damn? Nei da. Jo da. Om ikke lenge kan jeg jo kjøre selv!! Gleder meg helt vilt til jeg får lappen, fy søren.

fremtidsplaner og slikt

Good morning sweeties! I går kveld dro jeg en tur til Mats sammen med Ingvill, og det var som forventet: kjempekoselig! Det er så gøy når man holder kontakten med folk man har gått på ungdomsskole med. Vel, vi hadde en del å catche opp med siden sist, så vi ble sittende og prate i mange timer. Vi fikk også høre Mats spille trommer, og det er by the way er det sykeste jeg har hørt. Det ser sååå gøy ut å være sinnsykt flink i et instrument!

I dag er den første dagen i sommerferien hvor jeg har planer om å holde meg hjemme. Grunnen til det er nemlig fordi Håkon kom hjem i går, og han reiser på utveksling til San Fransico på mandag(???!!). WAIT WHAT. Det gikk plutselig opp for oss at vi kun har to dager igjen å være med hverandre, ettersom jeg drar til Oslo på søndag. Så disse to dagene skal jeg tilbringe med familien, og vi skal kose oss med gode middager, godis og film. Hvem skal jeg spise nattmat med de fire neste månedene nåm da? Det blir nok gøy for han, da. Èn ting vi snakket om i går hos Mats var tiden etter videregående, og det har gått skikkelig opp for meg i det siste at jeg skal søren meg leve livet når jeg er ferdig på vgs om to år. Om jeg fortsatt driver med blogging (noe jeg har planer om) så har jeg lyst å bare ta et friår, leve livet, reise og kanskje starte noe selv. Det er nå jeg har muligheten til det, så hvorfor skal jeg stresse med å finne studie når jeg ikke engang vet hva jeg vil? Man lever faktisk bare èn gang, og når jeg kommer på ungdomsskole-reunion om 9 år så vil jeg ha noe annet å fortelle enn at jeg har sittet på et kjedelig kontor og jobbet med noe som ikke engang interesserer meg. DET er i hvert fall sikkert og visst.Jakke fra Jofama, skjørt fra IvyRevel, sweatshirt fra Runwaydreamz

Det ble en del snikk-snakk på meg i dag. Her har dere antrekket mitt fra tirsdag, som jeg brukte under motemessen. Jakken brukte jeg egentlig ikke, men vi fikk lov å prøve alle jakkene som hang på stativene så jeg byttet jakke gjennom hele dagen, tehe. Fine dager!

copenhagen day 1

Å være på min første motemesse var kjempegøy. Det var akkurat slik jeg hadde forestilt meg: masse fine butikker i et stort lokale, stemningsmusikk, folk som går rundt i high fashion-klær og deilig tapas-mat. For å si det slik, så trivdes jeg over gjennomsnittet de to dagene vi tilbringte på Bella Center! Det var så fint der, og alt var hvitt og moderne. Liker'eeee.

På tirsdag stod jeg opp klokken syv, og jeg er sjeleglad for at jeg våknet av alarmen. Tror jeg hadde på 10 alarmer, jeg var nemlig en smuuuule redd for å forsove meg ettersom jeg har hatt jetlag helt siden jeg kom hjem fra Florida. Men ja, det gikk smooth! Stod opp, sminket meg med feelgood-musikk og danset litt i undertøyet på hotellrommet før jeg omsider kom meg ned til frokosten. Hotellfrokost, finnes det egentlig noe bedre enn det? Jeg er i tvil, altså. Nøt den himmelske frokosten sammen med Jofama-crewet, før kjørte avgårde til messen, hvor vi var helt til ettermiddagen.En liten smakebit på hvor stort det var. Det er liksom delt inn i mange ulike seksjoner (vi var på C), fordi det er så biiiig.Her var det Jofama holdt til. Fint, ikke sant?Noen av herrejakkene til Jofama

Etter et par timer gjorde jeg og Caroline oss klare for fotoshoot. Runwaydreamz-shortsene måtte jo selvfølgelig være med, men jeg hadde problemer med å bestemme meg hvor hvilke jeg skulle ha med meg til København, så i klassisk Kristine-stil tok jeg like gjerne med meg ti stykker. Etter all denne reisingen har jeg lært at det alltid er bedre å ha med seg for mye enn for lite.

Hvem tar bilder ved siden av bordet?! Ikke vi hvert fall. Her er det opp på bordet, i høye hæler og full pakke. High five gurl!

Litt senere var det tid for lunsj. Det var så digg å forsyne seg ubegrenset med croissanter, snacks og brus. Dere vet den brusende lykkefølelsen når man er sulten og maten kommer på bordet? Jeg sverger på at øynene mine hadde hjerter i seg når dette ble satt frem.Jeg har lært mye i løpet av turen til København, èn ting er blant annet at jeg har sinnsykt liten blære. LOOOOL. Jeg må seriøst på toalettet (tisse altså) hele tiden, sånn ca. alle jeg kjenner og er med påpeker det. Or what, Veronika? Jeg vet ikke hvor mange ganger i løpet av Florida-turen jeg spurte Veronika: "Kan vi bare finne et toalett først??". VEL, mine kjære smarte lesere, jeg lurer på: utvider man blæren sin om man venter lengre med å gå på do? Jeg har nemlig hørt det. Det begynner å bli litt irriterende å måtte si "Hehh.. Jeg skal bare en tur på toalettet igjen jeg" sånn 10 ganger hver dag.

Og ja, seff er det innafor å snakke om å tisse. Alle gjør det.

Mikael! Kulere fyr skal du jammen lete lenge etter :)Nydelige Sarah! Hun jobber ikke i Jofama, men ble tatt inn som modell for å vise klærne på når kundene kommer for å se på produktene. Hun har skikkelig modellutseende, så det er ikke rart hun fikk den jobben! Utrolig hyggelig jente, vi ble veldig godt kjent i løpet av de to dagene. Hun er dansk, og jeg er latterlig dårlig til å forstå dansker så vi bare pratet engelsk til hverandre hele tiden, haha!Her ble det en del bilder, hehe. Bedre med for mange enn for få, håper jeg? Har en hel haug med bilder fra gårsdagen også, men de tror jeg at jeg tar i neste innlegg! Skal ikke bombandere dere med bilder heller, hehe ;-)

Jofama by Kristine Ullebø

Jeg er offisielt blitt en designer!Drømmen min har alltid vært å jobbe i motebransjen. Vel, her sitter jeg, ferdig med min første kolleksjon i samarbeid med Jofama. Det føles FANTASTISK. Jeg har hatt lyst å fortelle dere om dette så utrolig lenge - og nå kan jeg endelig dele med dere at jeg har designet min egen skinnjakke sammen med Jofama som dere kan få kjøpt i butikk i starten av 2015. Dette blir helt RÅTT!!!!

Som fast leser på Kenza sin blogg har jeg vært frelst av jakkene fra Jofama i lang, lang tid. Jeg ble stolt eier av min første skinnjakke derfra i fjor høst, og kort tid etter det ble jeg kontaktet av Jofama selv, hvor de spurte om jeg ville designe min egen jakke for dem. Så i slutten av 2013 det hele, og for et spennende prosjekt det har vært. Dere som har lest bloggen min i en liten stund har garantert fått med dere at jeg har en uvanlig stor kjærlighet for skinnjakker, så det at jeg har fått muligheten til å lage min egen er rett og slett en drøm som har komt i oppfyllelse!

Noen av dere husker kanskje at jeg var i Malung i Sverige i vinter? Hovudkontoret til Jofama er i Malung, så da dro jeg dit for å hilse på teamet for første gang. Jeg hadde allerede komt opp med en idè om hvordan jakken skulle se ut, så da hadde de designet en prøvejakke og det var den vi jobbet med. Det endelige resultatet er ganske forskjellig fra utgangspunktet, fordi den er jobbet med og perfeksjonert så mye. Veldig gøy å se tilbake på det.

Det var helt crazy spennende å jobbe med jakken, spesielt siden jeg fikk så god hjelp fra designteamaet. Det føles veldig godt å jobbe med Jofama ettersom de er så dyktige og profesjonelle.Dette føles ut som det var flere år siden nå, haha! Det er så gøy å se hvor langt vi har kommet.Her er meg og Jan i Malung, utenfor kontoret. Det er han som kontaktet meg i starten og har kommunisert med meg gjennom hele samarbeidet. Har møtt Jofama tre ganger nå i forskjellige sammenhenger, og han har vært med hver gang.Dere husker vel også når jeg tok turen til Stockholm i mai? Da hadde jeg fotoshoot med jakken som da var ferdig. Det var så utrolig gøy! Her snakker vi superdyktig fotograf og superflink makeup-artist. I tillegg møtte jeg Roxy for første gang, hun designer jo også for Jofama så vi holder altså på med samme greie.

Nå har jeg jeg nettopp komt hjem fra to herlige dager på Fashion Week i København sammen med Jofama. Det var kjempemorro å møte selgerene i Jofama og kundene dems, og se hvordan en slik messe fungerer. Jeg hadde aldri i livet forestilt meg at jeg skulle gå på min første motemesse som designer. Det er helt crazy!

Her er litt av teamet fra Jofama. Det er litt av hvert her - både selgere, modell, designteam og designere. Kunne absolutt ikke bedt om bedre folk å jobbe med!! Mange av disse møtte jeg for første gang nå, og det var fantastisk gøy å komme så godt overens med dem. Jeg har ledd ganske over gjennomsnittet mye de siste to dagene, for å si det slik. Sånn går det når man er omringet av bra folk :-)

DETTE BLIR RÅTT, DERE!! Jeg har tatt masse bilder fra København-turen, så følg med i de kommende innleggene! Jeg gleeeeder meg til å vise dere!

outfit from floridaShorts fra americandreams.dk, bustier fra Runwaydreamz, sko fra Converse, earcuff fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

Fashion Week

Jeg har det fantastisk her i nydelige København! Livet er så braaaaaaa herregud. Jeg sjekket inn på et kjempefint hotell nesten midt i sentrum i går kveld, og da var det bare å bytte ut reiseklærne med finstasen med en gang. Jeg møtte Jofama-teamet, som også bor på hotellet, og vi dro ut på en restaurant og spiste nydelig mat og ble sittende der i mange timer. For en fantastisk gjeng, og for en stemning! I dag spiste vi hotellfrokost sammen før vi kjørte til messen - det er her jeg er nå. Vi spiser lunsj for øyeblikket, og det såå herlig å bare forsyne seg med rekesmørbrød, snacks og brus på boks. Livet er herlig! Det er altså Fashion Week her i København, og jeg er her sammen med Jofama, som jeg samarbeider med, og Caroline Roxy. Jeg digger alle folkene her, for et team!!:-)

Tidligere i dag var jeg, Caroline og fotografen utenfor bygget her og hadde en kjempestilig photoshoot. Gleder meg til å vise dere resultatet!

the very last day

Sponset turSavner synet av palmerVetle, meg, Hanne og Ingrid-Sofie *hjerte*Fotogene Mats!Vi feiret siste dagen i Florida på Friday's. Vanligvis får vi jo velge mellom ulike middags-steder, men siden det var siste kvelden så samlet vi hele den norske gjengen på samme sted. JIPPI!Jeg delte bord med disse herligheteneNorwegian Salmon!! Hvis dere er i USA og på Friday's så dere smake dette. Tror ikke de har det på menyen på Friday's i Norge, nemlig!Heyyy VetleHeyyy VeroFlorida-gjengen samlet! Dette var de som reiste fra Norge på 4-ukers. Vi var 60 fra starten av, men en del av dem valgte surfekurs i steden for vanlig skole og da var de der i 3 uker.

svar på spørsmål om Florida

Sponset tur

Går det an/er det lett å snike seg ut? Liksom å gå på fest eller utested.
Å snike seg ut etter innetidene (23.00 i hverdager, 24.00 i helgene) er imot reglene, og er dermed veldig vanskelig. Jeg ville absolutt ikke dratt på språkreise med intensjon om å snike seg ut, for da ødelegger du egentlig bare for deg selv. Blir du tatt (noe du mest sannsynlig blir) ender du opp med husarrest i flere dager og i værste tilfelle blir du sendt hjem. Det høres kanskje strengt ut, men det er fordi EF har ansvar for alle studentene, og da de ha regler. Easy as that. Jeg forstår egentlig ikke poenget med å snike seg ut etter innetidene, for det siste jeg tenkte på da jeg var på språkreise var å henge ute til langt på natt eller å feste. Vi hadde jo program stort sett hele dagen, så når vi kom hjem sent på kvelden var det dødsdeilig å bare legge seg ned i senga og sove, haha. Flere på gruppa vår endte opp med husarrest i tre dager og jeg tror ikke noen av dem synes det var spesielt gøy akkurat. Så til dere som skal på språkreise: gjør dere selv en stor tjeneste og følg reglene!

Hvor gamle er de fleste der?
De fleste var 98 tror jeg, men det var mange 97'ere også. Ellers var 99 og 96.

Når begynner skolen og når slutter den?
Man starter tidlig annenhver dag. Starter man tidlig er det 08.30-12.10, starter man sent er det 12.00-13.30. Ikke lange skoledager, med andre ord. 

Jeg bare lurer på om det er vanskelig å få til å trene hvis man ønsker det når man er på språkreise? Er det nok (lange nok) pauser/fritid til det?
Ja, absolutt. Nå trente ikke jeg da, siden jeg har hatt kyssesyken, men det var et veldig bra treningsrom på hotellet i Florida som mange benyttet seg av. Hvis man har skole tidlig for eksempel, så er man ferdig klokka 12, og hvis du da har beach day som aktivitet etter det så kan du gjøre hva du vil - for eksempel dra og trene og så legge seg på stranda. Da har du fri helt frem til klokka 6, når man spiser middag. Man kan også trene på morgenen. Hadde det ikke vært for "treningsforbudet" mitt så hadde jeg definitivt tatt meg en joggetur på stranda om morgenen, tenk så fantastisk herlig det må være! Snakket med mange som gjorde det i Florida.

Hvorfor valgte du akkurat Florida og ikke California? På hvilke måter er Florida bedre?
Jeg ble spurt om å få sponset tur til Florida, så det var liksom ikke slik at jeg kunne velge mellom alle de ulike destinasjonene EF tilbyr. MEN om jeg hadde fått velge så hadde jeg valgt Florida uansett!! Det var dit jeg ville, så jeg var superheldig. Jeg tror nok at alle destinasjonene er fantastiske på hver sin måte, men det positive med Florida i forhold til California er:
♥ Det er varmere
♥ Det er mer strandliv tror jeg, og med tanke på at vi faktisk bor på stranden så får man naturligvis mer tid der
♥ Man bor på hotell og ikke campus som i California, så man har vaskehjelp på rommet i steden for å måtte vaske selv. Hehe, det likte jg utrolig godt! Det var så deilig å komme hjem fra stranden og bare se at rommet var helt strøkent med nyoppredd seg, nye håndklær og vasket gulv
♥ Man bor på rom to og to, i stedet for fire og fire. Jeg tror man har muligheten til å velge om man vil bo på tomannsrom eller firemannsrom i California, men i Florida så var alle hotellrommene tomannsrom i alle fall. Jeg synes det var utrolig deilig å bare ha èn room-mate, for da slipper man å måtte forholde seg til så sykt mange, og det blir lettere med tanke på dusjing, legging og alt
♥ Disney World i Orlando (Florida) er den største i hele verden! DET er en grunn i seg selv til å reise, haha. Disney World var helt magisk

Var du på EF Vertsfamilie eller EF Resort? 
Jeg var på EF Resort. Da bor man på et resort (altså et hotell) sammen med alle studentene, og jeg er veldig fornøyd med akkurat det. Noen velger å bo i vertsfamilie og da får man kanskje oppleve litt mer kultur ettersom man bor med en amerikansk familie, men hvis du er veldig glad i å være sosial så tror jeg det er best å bo på resort. Jeg hadde nok valgt resort om jeg skulle dratt på enda en språkreise.

Hvor i Florida er det?
I Cocoa Beach, som ligger ca. en og en halv time unna Orlando.

Hvor mye koster det for selve språkreisen uten lommepenger?
30 000-35 000, det kommer an på hvor mange utflukter du velger å dra på.

Må man kunne "godt" engelsk for å kunne dra på språkreise?
Absolutt ikke!! Det er jo nettopp derfor man drar på språkreise - for å bli bedre i engelsk. Jeg har alltid vært helt middels i engelsk. Hadde ikke problemer med å prate riktig liksom, men jeg gruet meg alltid til å snakke høyt i klassen. Grunnen til det er fordi jeg aldri har pratet mye engelsk muntlig, så jeg har ikke fått sjansen til å øve meg på å praktisere språket. Det er nettopp dette man lærer på språkreise! Skolen til EF legger ikke så mye vekt på gramatikk og rettskriving, formålet dems er heller at vi skal bli mer sikker på oss selv når vi prater engelsk. Jeg lover dere at etter 4 uker i USA med EF så blir man mye, mye, MYE flinkere i engelsk. Og så skulle jeg ønske skolene i Norge la mer vekt på å prate muntlig, ikke bare lære gramatikk hver eneste engelsktime...

Kom du i gruppe/klasse med noen norske?
Vi reiste rundt 60 stykker fra Norge, og jeg tror vi var det landet med den største gruppa. Du kommer nesten garantert i klasse med noen norske ja, de fordeler det nemlig ganske bra. Uansett er ikke det noe man behøver å bekymre seg for, for skoletimene er utrolig behagelige og man føler seg aldri nervøs. 

Foreldrene mine lar meg ikke dra på språkreise.. Kan du vær så snill og forklare litt om hvordan foreldrene dine taklet å la deg reise så langt alene og fortelle at det virkelig ikke er noe problem å reise til USA med EF?
Kjære foreldre! Haha, nei da, jo da. Da jeg fortalte mamma og pappa om at jeg fikk tilbudt språkreise til USA ble de bare utrolig glad på mine vegne, så de nølte aldri. Jeg tror det var fordi de allerede hadde hørt mye om EF og visste at de var seriøse. Vel, å reise med EF er så trygt som du kan få det, og det er jo en av de største organisasjonene innenfor området sitt. EF tar vare på deg helt fra du har trykt bestilt på nettsiden, til du er hjemme igjen etter språkreisen. De gir utrolig grundig informasjon i forkant av reisen, og under selve språkreisen vil det nesten alltid være EF-ledere (som by the way er dritkule!) med deg, så om du lurer på noe, trenger hjelp eller noe så er det null problem. Jeg følte meg utrolig trygg hele tiden, noe som var veldig behagelig. Trenger du for eksempel noe viktig på apoteket så blir lederen med deg, så om jeg hadde fått ettervirkninger av kyssesyken under reisen så vet jeg at jeg hadde vært i trygge hender.

på reisefot igjen

August og september blir litt av noen reisemåneder for min del! Jeg skal veldig mye forskjellig, og dere får selvfølgelig bli med meg på alt sammen. Wihoo! Forteller dere om de kommende planene mine ganske så snart. Vel, etter fire herlige dager i Norge tar jeg turen til Danmark, rettere sagt til København. Jeg drar alene, så dette blir kjempespennende. Minn meg på at jeg må være utroooolig takknemlig for alt jeg får oppleve! Jeg føler meg rett og slett dødsheldig. Wææ, dette er livet dere - akkurat her og nå ♥

Jeg sitter for øyeblikket og spiser nystekte rundstykker til frokost med Gossip Girl på tv'en. En smule trøtt klokka halv åtte om morgenen, ja.. Det er så dumt at reisen hjem fra USA ødela den flotte døgnrytmen som jeg har hatt hele ferien. Jaja! Får sove på bussen og på flyet. Lander i København i seks-tiden i ettermiddag, og jeg er hjemme igjen i Førde på onsdags kveld. Mac'en er selvfølgelig med meg, da! Reiser aldri noen sted uten den, vet dere.Cocoa Beach, my løøv

københavn i morgen

God morgen! Tredje august allerede?! Skal si tiden går fort. Èn ting jeg har lært meg etter alle disse årene, er at man ikke skal gå og tenke "ååånei, nå er sommerferien snart over". Da sløser man bort verdifull tid. Jeg tenker ikke på skolen i det hele tatt i løpet av ferien jeg, og så får det heller komme som et sjokk den dagen jeg står opp og faktisk må dra på skolen, haha

Julie har vært på overnatting her to netter nå, og det har vært superkoselig å tilbringe tid sammen igjen. Vi kom hjem ved midnatt i går, og da la vi oss under dyna i senga mi med pizzarester, sjokolade, brus og Pretty Little Liars på skjermen. Jeg har enda ikke sett PLL fra starten av, føler nesten det er en skam med tanke på at 99,9% av alle jenter på min alder har sett alle sesongene og er helt obsessed med det. Får ta og se alt fra starten av? en dag.

Nå er jeg nydusjet med glatte legger og nyfiksede bryn. For en herlig følelse. Har også ryddet hele rommet og skiftet sengetrekk - det er jo faktisk et must på søndager. Går for øyeblikket rundt og drikker smoothie fra den nye koppen min, elsker den ♥

Ellers har jeg så vidt fått begynt på Florida-filmen! Har brukt dagene siden jeg kom hjem til å være med venner, så jeg håper dere har liiiitt tålmodighet med meg. Får utrolig mange spørsmål om innkjøpene mine også, og jeg skal spille inn videoen i løpet av ferien! Skal sette meg ned og få gjort det så fort som mulig.

Men nå må jeg starte å pakke, jeg. I morgen tidlig reiser jeg til København, og jeg blir der til onsdag. Det blir så spennende, wiiieee! Vet ikke hvor mye jeg kan fortelle enda, men det finner jeg ut når jeg kommer dit, så Mac'en og bloggen er med som vanlig. Skal også gjøre noe annet utenom opplegget, og det innebærer Runwaydreamz og Caroline Roxy. Noen som vil gjette, eller?Skal fylle kofferten min med disse, haha :-)

trioen er samlet

For en fin lørdag! Vi våknet, sminket oss, ble hentet av Ems og typen og GJETT jeg løøøøp ut døra i det jeg så bilen komme kjørende utenfor huset mitt. Da ble det stor bamseklem, da! Har ikke sett Emma siden før skoleslutt, aka ALTFOR lenge siden!!! Det var helt fantastisk å sees igjen, kan ikke beskrive følelsen engang. Så nå er jeg reunited med mine aller beste venner, det føles helt herlig! Mangler resten av gjengen da, fy søren som jeg gleder meg til vi får samlet alle sammen. Vel, i dag var trioen samlet, og vi gikk rundt i byen etter gammelt og pratet, ledde og bare hadde det gøy. Etterpå dro vi en tur på en kinarestaurant :-) Fine dager i Førde! Å være hjemme igjen føles helt fantastisk. Uansett hvor bra en reise er, så er det alltid borte bra, hjemme best.Love this picture haha awww. Sylte, Ems og Kriss ♥

Love you!

Nå tenkte vi å ta en tur innom en bursdagsfest, det blir nok utrolig gøy. Gleder meg til å se kjentfolk igjen! Ha en super lørdagskveld, fine leserne mine ♥

sylte og kriss-time

God morgen! Noen som er trøtte, eller? GJETT om jeg og Julie er det, da. Haha, jeg har vridd døgnrytmen min helt i det siste. Jeg som har vært så flink å stå opp klokka sju i en hel måned nå.. Vel, vi har nettopp spist vår tradisjonelle frokost, nemlig nystekte rundstykker med pesto. Det er liksom vår greie. Var sinnsykt koselig å overnatte igjen, så vi lå oppe til langt på natt og bare chillet og snakket om livet og alt annet. Fine sommerdager i Førdeby! Faktisk så er det helt herlig å være tilbake.

NÅÅÅ skal vi til byen og møte Ems!!! Æææh, gleder meg helt villt, det er nemlig to måneder siden sist!! Kjenner hvor utrolig mye jeg har savnet bestevennene mine etter så lang tid, herreguud ♥

heaven is a place on earth

Om dere er i USA vil jeg anbefale dere å dra innom Publix, en matvarebutikk med utrolig godt utvalg. Det ble nok min og Veronika sin favoritt. Der hadde de en hel haug av god mat, som for eksempel all slags frukt i begerglass, god brødmat og nøtter i alle slags varianter som dere ser på bildene over. Jeg er veldig svak for yoghurtnøtter, sjokoladekuler, tørket frukt og lignende som jeg kanskje har nevnt en del ganger tidligere - og dette var rett og slett heaven on earth. Her hadde de alt. Favoritten ble bananchips og peanøtter dekt i sjokolade - det spiste vi hver eneste dag i starten av språkreisen. Kommer aldri til å glemme alle de kveldene vi satt på hotellrommet og munchet dette. Håper jeg finner det i Norge også :-)

Nå kommer Julie på besøk hvert øyeblikk!! Vi skal overnatte, åååh så etterlengtet det er å dele seng med snuppa mi og spise rundstykker med pesto til frokost. Gleder meg! 

ENDELIG

I går var den beste dagen i sommerferien, for jeg fikk nemlig se igjen bestevennene mine etter TO MÅNEDER!!!!!!Se på disse herlighetene, da!! Vi bare hylte når vi så hverandre, haha. Guuuud så herlig. Som dere vet så var jo jeg syk med kyssesyken måneden før jeg dro, så jeg har ikke sett disse jentene på to hele måneder, bort sett fra den ene dagen de kom og besøkte meg på sykehuset. Det var vel ikke et så altfor koselig syn for dem kan jeg tenke meg, der jeg lå halvdød i sykesenga, heheee.. Husker det var helt fantastisk å se dem selv om jeg følte meg så syk som jeg var, og det beste av alt var at de hadde kjøpt med sjokolade og kort til meg. Jeg har verdens beste venner ♥

Vel, dagen i går har vi ventet lenge på! Vi har faktisk hatt nedtelling på mobilen, vi var der liksom. Aldri i livet om vi skal være borte fra hverandre så lenge igjen. Nå skal jeg nyte resten av ferien her hjemme med mine gode! Jeg drar en kjapp tur til København på tirsdag til torsdag neste uke, men ellers blir det bare Norge på meg resten av ferien. Det føles d e i l i g.Vi bare pratet og koste oss hele kvelden! Merker jeg er litt ute av døgnrytme for tiden (jetlag???), sovner nemlig veldig sent. Eller jeg legger meg veldig sent. I går satt jeg oppe til langt på natt og skypet med Vetle, det var koseliiiig. Gleder meg forresten utrolig mye til språkreise-reunion, som er den 20. september! Det er en stor trøst at vi ser hverandre igjen snart. Da skal alle samles i Oslo og så blir det reunion-party - gleder meg helt villt!