hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

se på mine nye bukser!

Hei og hopp! Jeg har hatt en skikkelig fin jobbdag. Får ikke satt ord på hvor deilig det er at hverdagen sakte men sikkert synker inn... Ahhhhh. Jeg er i dårlig form i dag, men jeg har likevel fått gjort mye jobb. Altså, jeg trives så utrolig mye i leiligheten nå som den er piffet opp litt!!! I LOVE it!! Må passe på at jeg ikke blir altfor hjemmekjær nå... Stor fare for det. Mehehehe. Nå er jeg på kontoret på Egmont for å jobbe, det er utrolig deilig å ha kollegaer rundt seg merker jeg. Om dere vil sjekke ut Egmont sitt nye byrå som jeg er en del av må dere gjerne sjekke ut siden HER. Jeg vet at en del ikke helt har skjønt konseptet, det er fordi jeg jobber litt annerledes nå enn før. Jeg har fortsatt et mediebyrå, men vi er en gjeng som gjør ting sammen i tillegg. Om du trykker inn på siden ser du jentene jeg jobber med ♥

Hva synes dere om den nye buksen min, forresten? Jeg kjøpte den på Velouria Vintage. Fargen er så deilig! Ordentlig denim! Glidelåsen fremme er ødelagt da, så jeg måtte ta på meg en oversized genser i dag for å skjule det, haha.

Nå skal jeg jobbe videre, vi snakkes xxx

her handler du interiør vintage i Oslo!

Eplekasser! Faktisk har jeg lyst å lage bord av disse, men jeg synes det ble så kult når jeg stablet 3 stykker oppå hverandre at jeg heller gjorde det slik. Med bøker, en snackspaprika-plante, vin og litt forskjellig i. Leiligheten min er så lys at jeg fant ut at fremover skal jeg kjøpe så og si alt av interiør å mørkere farger. Det skaper utrolig fine toner i rommet!

Yeeees! Jeg har lett etter et male-stativ i lang tid, og endelig fant jeg det. Kjøpte det brukt. Jeg liker tanken på at det har blitt brukt før... Hvem vet, kanskje det er en kjent kunstner som er tidligere eier. Hmmm :)

Jeg elsker "slitt gull", og nå har det blitt en ny farge i leiligheten min. Kjøpte de fineste lysestakene og skålene - de tar seg sååå godt ut her. Love love loooove it.

Planter skaper så utrolig mye liv i et rom! Den ene potten er litt for liten for planten, I know... Skal kjøpe ny. 

Stearinlys er et must, og jeg digger at kveldene endelig begynner å bli mørke. Ingenting er som å ta en dusj etter en lang dag, senke lyset og tenne levende lys rundt om i leiligheten. Gir meg en ufattelig deilig ro.

Mange av dere spør meg om jeg kan komme med tips til vintage-butikker når det kommer til interiør. Personlig er jeg veldig lite glad i for moderne interiør, jeg var litt sånn før. Alt skulle være hvitt, alt skulle være fra IKEA og alt skulle være moderne. Nå har jeg skiftet helt mening. Etter å ha vært i litt forskjellige leiligheter og tittet, faktisk. Jeg ELSKER å ha et hvitt utgangspunkt med hvite vegger, lyst gulv og store vinduer som kaster inn mye lys, men interiøret skal ha flere fargetoner enn bare hvitt, og det skal ha et personlig preg. Jeg elsker å dra i bruktvarehandler fordi 1. det er bra for miljøet og 2. det er kjempefint med litt stæsj i leiligheten som man kan SE har litt preg på seg. I freakin' love it. Trefarger, gull, kobber, masse grønne planter, litt farger her og der, gamle malerier osv osv.

Jeg har 2 veldig gode tips til dere dersom dere vil handle brukt interiør i Oslo:

  • MARITA'S BRUKTHANDEL (MARKVEIEN 67): Jeg pleier ofte å ta en kaffe på Kaffebrenneriet nederst på Løkka, og gudene vet hvor mange ganger jeg har tittet inn gjennom vinduene på denne butikken over gata mens jeg har sippet på kaffen min. Endelig fikk jeg tatt turen innom, og her har de SÅ mye fine småting. Anbefaler å dra hit for å kjøpe servise, gamle bøker, lysestaker, lysekroner osv :-)
     
  • ANTIKKVAREHUSET (SANNERGATA 3): Oooookey! Dette var den SVÆRE butikken jeg la ut på Snapchat. Største brukthandelen for interiør jeg noensinne har sett. At jeg ikke har vært innom her før! Her har de gamle stoler, sofaer, bord, malerier og egentlig ALLE mulige duppedingser så langt øyet kan se. Jeg fant en dødsfet "kongestol" her som jeg vil kjøpe, jeg må bare planlegge litt mer hvordan stua mi skal se ut. Det er liiiiitt dyrt her vel og merke, så her går du ikke fordi det er billig, men fordi det er vintage og dritkult.

gjør det til en vane

Yuuup, det har blitt en avhengighet å stikke i Marka. Haha. Når man gjør det så mange ganger blir det en enkel greie til slutt. Som å stå opp tidlig; har du på alarm 07:00 hver dag og står opp da klokka ringer er det ikke lenger noen vanskelig sak. Gjør det til en vane. Det gjelder alt; jeg hadde som vane å ALLTID jogge hele veien opp til Solheim (fjellet der jeg bodde før). Jeg har som vane å lage kaffe hver morgen. Jeg har som vane å lese bok før jeg legger meg. jeg har som vane å alltid ta 12x3 repetisjoner av mageøvelsen på gymmet.

PLEASE LISTEN TO THIS AMAZING SONG: 8TEEN - KHALID

17:00. Hjemmekontor ferdig. Jeg klappet sammen Macbooken, tok på meg mammas fine turbukse og pakket sekken. Oh, I miss mom. Hun og Ingebjørga kommer faktisk på besøk i høst!! (Borga og Ingebjørga er mine kallenavn på henne... Hihi. Husker da jeg gikk tur med henne i vogn da jeg var yngre og hun kalte meg ninni!! Haha, herregud så søtt) Jeg gleder meg til å vise dem rundt i Oslo - men først MÅ.JEG.KOMME.MEG hjem til Førde. Jeg gleder meg til å ta dere med. Må bare finne noen datoer der jeg ikke har jobb... Vel, over til gårsdagen. Jeg pakket Patagonia-sekken. En Smil-sjokolade og et håndkle, alt jeg egentlig trenger. Latterlig hvor mye bedre en sjokolade smaker oppe i fjellhøyden, eller hva? Ofte frister det mest å bare bli hjemme og kose seg i sofaen med en film, men det handler kun om å bare.... komme seg av gårde. Gjøre det, bare. Vi fant en ny brygge i går. Og ja, jeg badet så klart. To ganger!! Jeg følte meg som en hund der jeg lå og plasket. Haha, jeg bader mer om høsten enn på selve sommeren jeg. Herregud, nei, jeg bare... er så lykkelig sånn her!! Jeg føler meg så komplett. Best of both worlds å kunne jobbe hjemmefra i byen og så stikke ut i villmarka senere på dagen. Balanse.

Jeg får så mange Snaps fra venner og bekjente som bare "hvor eeeeer dere?!", "hvor bader dere?!", og det synes jeg er dødsgøy. Koselig at folk blir inspirert.

uken som gikk

UKENS APPLAUS: Jeg har laget mye mat hjemme! Faktisk spiste jeg ikke ute en eneste gang, tror jeg? Utenom mandag på middag med Specsavers, men utenom det var jeg flink å lage deilige lunsjer og middager hjemme - til tross for at jeg var lite hjemme i leiligheten. Faktisk så begynte jeg å savne leiligheten min skikkelig!! Jeg har alltid vært en hjemmekjær person. Samme hvor det er, om det er hjemme på rommet mitt i Førde, leiligheten jeg bodde i på Veitvet for et år siden, leiligheten min nå på Løkka. Jeg gjør det liksom bare til "mitt sted", så jeg synes alltid det er koselig å komme hjem. For meg virker det utrolig slitsomt å ikke like å være hjemme - å hele tiden måtte søke ut fra sitt eget hjem. Det kan jo så klart komme av mange grunner; at man bor kjipt fordi man er fattig student, ikke trives med roomatene eller at man bor hjemme hos mamma og pappa og er møkk lei av det. Så jeg har stor forståelse for at noen føler det sånn, men bare vit at den dagen du kommer inn din egen dør og kjenner skuldrene senke seg med en gang - den dagen kommer du til å være ekstremt takknemlig.

UKENS PERSON: I forrige uke var jeg rundt SÅ mange mennesker at jeg tror svaret her må bli... alle! Fy søren, mange herlige ansikter på  få dager! På Oslo Runway møter man modeller, agenter, hårstylister, makeup-artister... det er sååå mange. Og jeg elsket det. Ofte kan jeg bli helt utrolig sliten av å være i et rom blant så mange, jeg bruker å være den som søker ly på toalettet for å få litt space for meg selv i noen minutter (haha...), men jeg fikk ikke et snev av "nå er jeg lei av folk"-følelsen. Det å gå på Runway og egentlig bare hele opplegget fra morgen til kveld ga meg tonnevis av energi. 

VERDENS BESTE HARLEM FIKSET HÅRET MITT
 

UKENS TANKE: Jeg har tenkt mye på vår kjære jordklode. Økosystemet vårt er så vakkert, og så skjørt. Jeg ser ting rundt meg med andre øyne enn før merker jeg, og jeg har skikkelig dårlig samvittighet for at jeg ikke har vært miljøbevisst før nå. Samtidig som jeg er glad for at jeg endelig har fått øynene opp, for jeg vet at selv om jeg bare er et menneske så er jeg med på å utgjøre en forskjell. Det er små endringer i hverdagen, bare. Ta med deg en totebag på butikken i stedet for plastpose, se etter varer med lite (eller gjennvinnbar) emballasje når du handler, utforsk gjenbruk-verdenen i stedet for å alltid kjøpe noe splitter nytt, dusj kortere, kjør kollektivt i stedet for bil... Vet dere, jeg skal lage et eget innlegg om dette.

UKENS ØYEBLIKK: Det er to øyeblikk!! Og de øyeblikkene kommer jeg til å huske resten av mitt liv!

  • Da jeg og Fabian stod ved et tjern midt oppi villeste Nordmarka, rev av oss alle klærne, så på hverandre før vi løp sammen ut på bryggen og uti det kalde vannet. Herregud. HERREGUD. I die, for en sjukt perfekt nydelig fantastisk ting å gjøre. Og det er SÅ enkelt. Naturen ligger rett ved oss! Vi må ikke gjøre ting så komplisert. SÅ lite skulle til for at jeg følte meg fullkommen. Lykke er gratis.


  • Da jeg gikk ut på runwayen for første gang med Bounty Hunters av Röyksopp på full guffe på SALT nede på Langkaia. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde så mye adrenalin i kroppen!! Det var en helt unik følelse, jeg følte meg helt uslåelig akkurat i det øyeblikket. Etter det ble kroppen min fylt av en motivasjon jeg aldri har kjent på før, som jeg skal bruke for alt den er verdt fremover.


UKENS NYE OPPLEVELSE: Å delta på Oslo Runway! Jeg så bare et show, men det var en veldig fin opplevelse og jeg gleder meg allerede til neste sesong. Showet jeg så var på Pigalle Cocktailbar på Grønland, og det var så innmari vakkert der. Og masse kjentfolk, så snuppa fikk minglet litt.

UKENS NYE ERFARING: Å mingle uten alkohol. Herregud, så enkelt det egentlig er. Haha, jeg har fått skikkelig trening på det den siste tiden, tror det bare er godt for meg. For min del er det helt prima å være hjemme klokka 23 for å lage noe deilig mat, ringe en venninne mens jeg har en koselig serie i bakgrunnen. Da har jeg fått den tiden jeg trenger til å møte mennesker og ha fine samtaler. Resten av kvelden er jo som oftest bare fyll og fanteri, haha. Gøy det også, for all del, men nå er jeg i en periode hvor jobb er 100% fokus. Likevel: Man skal jo ikke måtte gjemme seg hjemme og gå glipp av all moroa bare fordi man ikke drikker - så det å ta en tur innom og prate med mennesker er bare dødshyggelig!

wednesday

PHOTOS BY: INSTAGRAM @ THEURBANSPOTTER

Sååånn! Nå skal jeg gå tilbake til hverdagsblogging, jeg ville bare dele disse bildene med dere. Hvordan går det med dere? Jeg våknet i armene til kjæresten min i dag tidlig, vi så American Made på kino ganske sent i går og den var dødsbra. DØDSbra. Gå og se den! Høsten bringer med seg seg så mye fint - blant annet de sene kveldene i kinosalen med en person du er glad i. Og noe digg smågodt, så klart. Jeg ELSKER at kinosesongen er i gang! Vi pleier egentlig som oftest å dra på Colosseum på Majorstua, jeg synes det er den hyggeligste i Oslo uten tvil. Utenom Gimle - der har jeg faktisk ikke vært enda. Dit skal vi i morgen! Hi-hiii.

Jeg kjøpte meg nettopp en fet Levis-bukse i lys denim fra Velouria Vintage, så denne dagen startet BRAAA. Herregud, jeans som sitter bra er jo livet. Tenkte bare å titte innom her og si fin onsdag til dere, nå skal jeg fortsette hjemmekontor resten av dagen! Xx

in my apartment

PHOTOS BY: INSTAGRAM @ THEURBANSPOTTER

Det var kjempekult å få kunne ta bilde med Daniel :) Litt rufsete hår etter å ha gått ute i regnet og en stykk sliten Kristine, men jeg synes nettopp det gjorde hele viben. Cool og avslappet.

backstage!

PHOTOS FROM MELKOGHONNING.NO AND INSTAGRAM @ KAARELUNDAGENTURER

Før runway. Veronica B. Vallenes sitt show var gøy!

Hei og hopp! Det er tiiiiirsdag! Jeg våknet til lyden av pøsende regn og en mørk himmel, så mørk at jeg måtte tenne stearinlys rundt om i hele leiligheten. Det kan ha noe med å gjøre at klokka var 07:00 også. He-he. Høst, kjære høst... Dagene blir mørkere og det gir meg en slags ro. I går møtte jeg Martine, hun føles litt som den storesøsteren jeg aldri fikk. Hun skulle vært med i en episode av Bloggerne, bare sånn at dere kunne fått sett det selv, hun er så lættis og gi-faen og klok på samme tid. Haha, virkelig. Hun hadde bil, så jeg fikk kjøpt en del nytt til leiligheten i går. Nå er den tomme stuen fylt med nye lys, planter og eplekasser - jeg gleder meg til å vise dere! Jeg er enda ikke ferdig, tenkte å ta meg en tur innom litt ulike bruktbutikker i dag. Så et speil i "rustent" gull i en butikk rett rundt hjørnet her for en stund siden, krysser alt jeg har for at det fortsatt står der jeg spottet det sist og at det ikke er solgt. Ofte er det ikke mer enn litt ommøblering eller noen nye møbler som skal til for en fresh start. Flytt plasseringen av sengen din liksom, av og til det er alt som trengst. Jeg finner aldri roen til å gjøre disse tingene om sommeren, for alt er så innmari hektisk hele tiden. Man skal være der, her, overalt. Men NÅ... nå! Nå er tiden for slike prosjekter. Det er deilig å ha de litt lengre kveldene for seg selv merker jeg. Jeg har malt 3 malerier de siste ukene. Haha. I går sorterte jeg alle klærne mine.

Deilig.

Nå skal jeg få på meg et pent antrekk og ta bussen til Egmont for et møte og litt diverse. Tjoheiiii! Vi snakkes etterpå. Tusen hjertelig takk for alle de fine kommentarene i det siste, forresten?! I DIE. Dere er verdens vakreste mennesker. Aldri i verden tro at jeg blir "vant til å få tilbakemeldinger", jeg våknet i dag til noen helt sjukt fine kommentarer og ble liggende i senga og stirre i taket. Helt målløs. Dere er BEST. Xx

patagonia i skogen

sponsede klær

Gjør dere klar for et fint, men veldig sentimentalt innlegg...

GRØNN T-SHIRT FRA PATAGONIA: HER

Endelig er jeg også eier av disse t-skjortene fra Patagonia! Jeg ELSKER merket, og jeg ser jeg ikke er alene - for t-skjortene og genserne er å se overalt for tiden. Det er perfekt som både streetwear og i fjellet, og den siste tiden har jo jeg blitt fjellgeit #1, så det passer jo meget bra. Jeg gikk for den grønne, SE så fresh den er!

KORALLFARGET T-SHIRT FRA PATAGONIA: HER

Fabian gikk for korallfarget. Han er like stor fan av merket som meg, så dere kan tro vi var to lykkelige mennesker da vi åpnet pakken fra Junkyard. Jippiii! I går avsluttet vi en dødsbra uke med kveldstur i Nordmarka, og jeg tror kanskje det var den beste turen vi har hatt hittil. Bare siden vi var der på fredag hadde det blitt mer høst i terrenget... Høsten kommer raskt, ass. Det er som om den kommer over natten, nesten. Det var litt sent og litt kaldt, men det stoppet ikke oss. Da vi kom til det lille tjernet med bryggen røsket vi av oss klærne og hoppet ut i vannet på samme tid. 21:15 en søndagskveld. Helt alene i marka. HerreGUUUD jeg lever for de øyeblikkene der. Vannet var blitt litt kaldere siden sist, men det var akkurat det som gjorde det så deilig. Forfriskende som bare det. Etterpå fikk jeg en helt spesiell lykkefølelse i meg, som om det var det her som var meningen med livet. Seriøst. Hvor enkelt er ikke livet, egentlig? Jeg trenger bare å føle på det som er ekte for å føle meg levende. Det organiske, det uredigerte, råskapen. Det for meg er ikke bare en vegan/raw salat fra et juicery midt i en travel by, for meg er det å bade i et tjern med det mennesket jeg elsker en søndagskveld mens vi har skogen for oss selv. Alt i balanse, så klart. Vi lever jo i et moderne samfunn, men likevel... Pokker meg så viktig det er å være i naturen, å føle seg som en del av jorda vår. 

RYGGSEKK FRA PATAGONIA: HER

Endelig har jeg fått meg tursekk også! Jeg har gått og bært på skolesekken min i marka tidligere, men denne sitter mye bedre på ryggen. Rommer mye og er utrolig praktisk, og så ser den jo FAB ut. 

Her satt vi på en benk i går i kveldsskumringen og så utover. Jeg begynte å gråte. Ja, jeg gråt. Etter verdens vakreste tur. Det var bare SÅ.MASSE.FØLELSER. Naturen gjør meg sentimental, rett og slett fordi jeg har vært omringet av fjell og skog hele livet mitt og dermed er hele livsløpet mitt knyttet til alt det naturen innebærer: lukten av grantrær, blåbærlyng, fjellstier, fuglekvitter og turglade mennesker. Helt siden jeg var bitteliten jente tok mamma og pappa meg og broren min oss med på nye fjelltopper. Vi elsket det. På barneskolen jeg gikk på hadde vi utetorsdag hver eneste uke, lærerne var de mest tur-entuastiske menneskene jeg vet om. (Jeg savner Geir & Geir, de var de feteste lærerne EVER. Begge var dødsflinke til å fiske og visste alt om naturen. Det er sånne type mennesker jeg hadde blitt oppriktig glad for å møte tilfeldig på gata) Vi bygde gapahuk, grillet pinnebrød, fisket, lekte gjemsel mellom trærne. Når vi kom til "storskolen", altså 5. klasse, fikk vi dra på telttur med klassen hvert år. Mamma kjøpte favoritt-sjokoladen min, jeg var til og med så heldig at jeg fikk ta med meg den nøtteblandingen med sjokolade i. Haha, jeg elsket den. Og så termos med Rett i Koppen, seff. Faen, som vi koste oss. I lavvo! Noen fikk hjemlengsel, andre ble syke, jeg bare koste meg.

Da jeg satt der med denne utsikten i går kveld innså jeg hvor fort livet faktisk går. Det er egentlig ikke noe som heter dager, måneder, år... Det er bare livet. Og plutselig er jeg 20 år og sitter på en fjelltopp med kjæresten min. Var jeg ikke nettopp her, da? 8 år og uvitende om hva resten av livet ville bringe?

RABATTKODE: KRISTINEU15

Yuuuup! Koden gir deg 15% rabatt på kjøp over 500 kr på JUNKYARD og er gyldig til og med 10. september! (Gjelder ikke salgsvarer og limited edition)

ny sesong av BLOGGERNE!

YEY!

Da har jeg gleden av å fortelle dere at sesong 7 av Bloggerne kommer 18. SEPTEMBER! For et år, sier jeg bare. Bloggerne har vært med på den mest elleville perioden i livet mitt, med like store oppturer som nedturer. Det ekke bare bare å være 20 år, ass. Jeg gleder meg i alle fall til å se det på skjermen igjen, og jeg håper dere gjør det samme. Det her blir litt bak kulissene, kanskje enda mer enn forrige gang! Det er så mange fine øyeblikk i denne sesongen som blir fine å se igjen... Og så noen tøffe greier også, som jeg kanskje gruer meg litt til - men det får bare være. Haha.

SESONGPREMIERE 18. SEPTEMBER

let your work speak

Hei og hopp! Foooor en søndag. I dag skal jeg og Fabian ta banen til Frognerseteren for å nattbade i Nordmarka. Fuck YES. Bare for å avslutte en sykt, sykt bra uke. Kanskje den beste i mitt liv. Ja. JA. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg er blitt fortalt (av jenter...) at jeg ikke kommer til å kunne å slå gjennom som modell. "For rare øyne", "for rosablogger", "for streber", de skal alltid klage på noe. Som agenten min Amar sier: LET YOUR WORK SPEAK. Jeg håper at du som leser dette en søndags ettermiddag vet at du kan få til akkurat det du vil her i verden. Det er ingen, jeg gjentar, ingen, som kan stoppe deg. Den eneste hindringen er deg selv. Sett deg høye mål og drøm store drømmer, og så jobber du hver eneste dag for å komme dit. Tusen tusen takk til alle dere som har trodd på meg og heiet på meg hele veien. Helt siden jeg var 15 år og satt på rommet hjemme i Førde og innrømte for første gang at jeg drømte om å kunne jobbe som modell. Det var så SYKT gøy å debutere på runwayen, jeg vet at dette er starten på noe veldig bra. Jeg hadde aldri klart dette uten støtten deres, så TUSEN... tusen millioner takk.

Viktigst av alt kanskje? Jeg hadde aldri klart dette om jeg ikke hadde trodd på meg selv.

Så husk det. Troa på deg selv må du aldri i verden miste. Det er nemlig det viktigste du har.

Heller ikke glem at jeg heier like mye på dere. Fuck de som ikke greier å heie på andre, la de bruke tiden sin på å slenge dritt mens du jobber med dine egne drømmer. You're a STAR! Og ingen skal få stjele lyset fra deg! Xxx

her bør du spise frokost i Oslo!

Hey og fin søndag til alle dere! For et fint døgn det har vært, wow. Jeg har hatt en del rolige helger på rad nå, og det har vært sinnsykt deilig, men siden jeg og Fabian var invitert i bursdag til Trine fra Universal i går var det på tide å ta på seg finstasen og komme seg ut dørstokken igjen. Makan, for en gøyal kveld det ble!! Vi begynte med hjemmelaget pizza og drinks hos meg mens vi har det super-moro. Ah, alt var bare så... bra. Plutselig sitter vi i vinduskarmen med hver vår gin tonic og hilser på kjentfolk som går forbi. Haha, fordelen med å bo i 1. etasje. Det er så fint å være sammen igjen, jeg føler vi connecter på et dypere nivå nå enn før, om det går an. Litt space fra hverandre er bra, da blir det ekstra godt å være sammen igjen ♥

Jeg var litt redd for å drikke igjen for å være ærlig, det er ofte sånn. Desto lenger man går uten alkohol desto mindre frister det. Jeg kommer til å fortsette slik jeg har gjort fremover, men i går var det faktisk syyykt gøy, og da er det verdt det. Vi do hjem ikke så altfor sent, hørte på jazz og spiste restene av pizza (beste i verden) før vi sovnet på bare et par sekunder, haha. I dag våknet jeg helt fin, uten den fylleangsten jeg pleier å ha. Deilig å vite at jeg faktisk KAN dra i bursdag eller en tur på byen uten å være totalt vrak dagen derpå hver eneste gang. Selv om jeg er i en periode hvor jeg klarer meg fint uten :)

ET FROKOST-TIPS I OSLO

Vi våknet tidlig i dag med solskinn inn vinduet, altfor deilig ♥ Jeg visste med én gang at jeg ville spise frokost ute i sola. Tranen på Alexander Kiellands plass? Dere MÅ dra dit og prøve croissantene med det hjemmelagede jordbærsyltetøyet deres. Helt, helt amazing. Det er sykt fint å sitte i solveggen der på en søndag. Tror vi skal gjøre det til en liten tradisjon, jeg. Akkurat nå craver jeg croissant helt sjukt mye faktisk, til tross for at jeg allerede har spist det i dag. Mmm..

Og den nypressede appelsin-juicen deres! Nam!

(Jeg spiser jordbærsyltetøyet alene... Fordi det ER.SÅ.GODT!)

Etterpå møtte jeg fineste Julie. Vi tittet innom et bakgårdssalg på Frogner og vandret rundt i sola ♥

Med andre ord: en SYKT fin søndag så langt. Og den er bare halvveis!

hadde jeg bare lært meg sminke

Grunn nr. 1 til at jeg ikke bruker sminke: det er sykt digg å gå uten. Grunn nr. 2: JEG KAN IKKE Å SMINKE MEG. Seriøst. Jeg må lære meg. Kan noen ta et kurs med meg? Lære meg det som er basic? Hvordan legger man en øyeskygge, liksom? Jeg får det bare ikke til, selv etter mange år med trening. Haha, helt håpløst. Jeg DIGGET sminken min på Tom Wood, faen så rå jeg følte meg. Den røde skyggen under øynene gjorde susen. Og håret!!! Det var verdens beste Harlem som fikset, om jeg BARE visste hvordan man laget en slik sveis hadde jeg gått sånn hver dag. Uff, nei, jeg må faktisk begynne å eksprimentere. Kanskje høre med noen som kan makeup for å lære det grunnleggende. Jeg fant ut at jeg faktisk kler øyenskygge og litt mascara, de siste 3 årene har jo jeg gått rundt og trodd at jeg var "avhengig av eyelineren". Ja, så har jeg kulerunde øyne, men det har sin sjarm det også. Før ønsket jeg meg bredere øyne, men nå liker jeg dem akkurat slik de er. Hihi.

Hva synes dere om looken? Visningen til Tom Wood var så sjuuuuuuukt rå, jeg skulle faktisk ønske jeg kunne sett den fra publikum bare fordi det var så fett. Den kraftfulle musikken, kveldssola som skinte inn på Runwayen, antrekkene, ja, bare alt. Runwayen var faktisk 50 meter lang. Haha, sjukt langt, men det gjorde det ekstra gøy.

Fyttikatta så gøy dette var!

spotted at Grønland

PHOTOS BY CHRISTIAN / THE STYLEOGRAPH

noen øyeblikk er så vakre at det gjør vondt

WILDERNESS...

Sett deg på banen til Frognerseteren, hopp av på Voksenkollen og gå inn mot Tryvannstua. Hiv av deg alle klærne og hopp naken uti vannet uten å kjenne på temperaturen. Fadderuuuuullan meg så deilig! Jeg merker at jeg søker mer og mer mot naturen for tiden, det setter ting mer i perspektiv for meg og hodet mitt blir litt omstilt, på en måte. I ukedagene er det ikke så mange som er i marka, så vi hadde skogen for oss selv i går. Fuglekvitter, blader som hvisker og en midnattssol som står i brann i horisonten. Jeg vil gråte fordi naturen er så nydelig, jeg mener det. Faen meg for noen nydelige omgivelser vi har. Det er noen øyeblikk i livet som er så vakre at det faktisk gjør vondt. Som det her... Sommeren står på hell og jeg synes er fint å observere hvordan en årstid forsvinner og en annen årstid vokser frem. Hvordan noen ting dør og noen ting kommer til live. Forandringer. Jeg kjenner det i kroppen. Ah, disse øyeblikkene her bare. De fyller hjertet mitt.

Nå skal jeg på shoot med Idol Looks! Før det er bursdag senere i dag :) Xx

my looks on the runway

TOM WOOD / VERONICA B. VALLENES

to rødhårede

LOVING THIS OUTFIT FROM VERONICA B. VALLENES

Hei og hopp! Da var det fredag. En av de beste ukene i mitt liv er snart over... For noen dager det har vært. Oslo Runway er virkelig noe for seg selv, det må jeg si. Jeg er sliten. På en veldig god måte, men likevel. Så utrolig sliten. Det er noe med det at det skjer SÅ mye, du er omringet av en haug av mennesker og det er helt ufattelig mange følelser og inntrykk å ta innover seg. Så kommer man hjem i leiligheten og det er helt stille. Helt, helt stille. Kun deg. Den overgangen må man lære seg å føle på, for det kan være ganske tøft. Se for dere artister på verdensturné. Står fremfor tusenvis av mennesker, roping, hyling, hiv og hoi og full musikk. Så kommer man inn på et musestille hotellrom og er plutselig helt alene. Må være ganske sjukt.

Men ja! God morgen, hvordan har dere det? Jeg dro på after party med Idol Looks-gjengen i går, edru vel og merke. Sorry hvis dere synes jeg prater mye om det, det er bare det at det.er.så.deilig. Å ikke drikke. Jeg tror det er første gang i hele mitt liv at jeg har virkelig tatt ordentlig avstand fra alkohol. Nå skremmer alkohol meg. Det føles så utrolig mye tryggere å bare ikke drikke. Og så har jeg innsett at; hey! Man KAN ha det gøy! Det var kjempekoselig i går, selv om jeg tok en litt tidligere kveld enn de andre. Nå er hverdagen tilbake og jeg skal straks komme meg avgårde til treningssenteret. Sola skinner og det er fredag. Tralalaaaa!

visning

VERDENS BESTE OG FLINKESTE AMAR. JEG ER SÅ GLAD FOR AT JEG ER I IDOL LOOKS

MAGMALOU @ PIGALLE 

Sommeren er på hell og jeg begynner å akseptere det. Faktisk liker jeg det. Kalde morgener, skarp luft og mørkegrønne trær. Etter en utrolig deilig morgen med frokost i senga mens jeg browset gjennom Finn.no for å se på leiligheter til salgs, tok jeg på meg den svære, deilige høst-genseren min og stylet den slik at jeg følte meg komfortabel. Leather boots, favoritt-hatten og litt stæsj. Jeg møtte Amar og Helene og vi tok følge sammen til Grønland for å se visningen til MagMalou. Flinke, flinke Marthe! Det var kult å se, jeg har jo aldri vært på Oslo Runway før så alt dette er veldig nytt for meg. Jeg har alltid følt meg ganske "noob" på mote for å være ærlig, jeg kler meg liksom slik jeg vil i min egen lille boble, "siste nytt" og det som er hot har jeg ikke helt klart å holde tritt med. Heller ikke de store kjedene. Det er ikke før nå nylig at jeg har begynt å investere i "merkeklær". Jeg har funnet ut at en god miks passer fint for meg - kan gjerne bruke en kjole fra Zara sammen med noen pene, litt ordentlige sko. For selv om jeg er tro til vintage og klær som ikke koster en formue, begynner jeg sakte men sikkert å se gleden og verdien i kvalitetsplagg også. Det ER jo utrolig gøy. I alle fall så er det viktigste at man føler seg bra og det gjør jeg virkelig nå om dagen :)

Nå er jeg hjemme og prøver å finne noen fete outfits. Jeg skal møte en fotograf fra England som tok bilder av meg utenfor visningen i dag tidlig, han ville knipse noen flere av meg. Gøøøy!

pre Veronica B. Vallenes

PÅ TOPPEN AV OSLO

@ GRAND HOTEL ROOF TOP

Before the show. Så nydelig vær! Det var fantastisk å se Oslo fra dette perspektivet, spesielt i strålende sol. Vakre, vakre by.

Her kommer noen bilder fra en av Oslo's fineste topper - nemlig Grand Hotel sin rooftop. Med en nydelig suite innendørs hvor vi gjorde siste touch up med hår + makeup - forrige gang jeg var i den suiten var på vors før Kjendisgallaen faktisk, haha. Den kvelden har satt sine minner, jeg kjenner egentlig at det er godt at den tid er forbi. Hva synes dere om håret? I freaking love it. Følte meg som en japansk super woman. En samurai! Jeg har aldri kjørt noe lignende look før, kanskje det gjorde det ekstra gøy. 

Her er antrekket jeg gikk med i går før Runway'en. Jeg sendte bildet til Amar rett før jeg løp ut og spurte om antrekket var dritkult eller helt krise - et par små endringer og jeg endte opp slik. Superfornøyd! Jeg blir bare MER og mer glad i fashion. 

Meg og Bianca! Skjønn jente som jeg kjente til fra tidligere, jeg begynner å forstå at Oslo ikke er så stort og at man stort sett har en forbindelse med noen uansett hvem du møter på. Haha ♥

Jeg skal få tak i bilder fra selve showet også. Tjuhuuu! Fabian dro nettopp ut av døren for en jobb, og jeg skal straks se på min første visning. Det blir gøy! Herregud, for en film i går forresten. Annabelle 2 var gruuusom. Fabian og jeg dro hjem til meg etterpå, munchet chips, ost og kjeks og så en koselig serie før jeg sovnet i armene hans. Åh, det var så hyggelig... og tryyyygt ♥ Vi har ikke sovet sammen på en stund fordi begge har hatt mye å gjøre på hver sin kant, så det var ekstra koselig. Det er viktig med litt space for å kunne verdsette hverandre. Typisk når man er forelska at man bare vil henge sammen hele tiden. Altså, man vil jo helst det. Sikkert flere som kjenner seg igjen? Men det er dødskoselig når vi ikke har sett hverandre på et par dager, jeg hadde sommerfugler i magen i går da vi møttes for å gå til kinoen. Iiiih. Tenk at det nesten er et år siden vi møttes nå. Tenk det.

å føle på en ny følelse

LAST TOUCH UP BEFORE TOM WOOD YESTERDAY

Hiiiiv o' hoi. Da er jeg hjemme i kosegenseren min, på sengekanten. Det er blitt min nye blogg-spot, haha. For en dag! Jeg har kost meg SÅ mye og bare seilt rundt på en digg vibe siden jeg stod opp. Våknet av god morgen-melding, laget meg en deilig frokost, slang på meg et comfy yet cool antrekk og dro til Bogstadveien for å kjøpe meg et fett antrekk for dagen, tok en kaffe og hentet bagen min hjemme før jeg hoppet i en taxi som tok meg dit det var duket for makeup + hår. I dag gikk jeg to antrekk for Veronica B. Vallenes og jeg skal så klart vise dere bilder. Jeg er full av alle slags mulige følelser akkurat nå, haha. Elsker det. Er det ikke dødsdigg å føle på en... ny følelse? Det er så merkelig, rart og spennende på samme tid.

I kveld skal jeg og Fabian se Annabell 2, jeg gleder meg som FAEN. (Unnskyld) Haha, vi har pratet om den filmen sååå lenge nå, endelig skal vi se den. Xx

TOM WOOD SS18 RUNWAY

AAAAAAALRIGHT... My first Runway ever, folkens! *gråter og ler og smiler* Jeg hadde en av de BESTE dagene i mitt liv i går. Dette er det gøyeste jeg har gjort i løpet av mine 20 år. Åh, som jeg gleder meg til å fortelle dere alt!! Jeg har en haug av bilder og følelser i meg som må ut. Haha. Nå pakker jeg bagen min og gjør meg klar til Oslo Runway dag 2, jeg er nemlig ikke ferdig enda. Følg med på Instagram og Snapchat enn så lenge! Xx

KRISTINE ULLEBØ

Jeg elsker mennesker som beiner frem og ikke ser seg tilbake. Mennesker som ikke gidder å prate med mennesker de egentlig ikke liker, kun fordi "de må". Du må ingenting, det er kanskje det viktigste jeg kan fortelle deg her i livet. Mennesker som viser fingeren til bullshit, mennesker som vet sin verdi. Agenten min, Amar? Jeg og han ble sittende og prate lenge i går, han er kanskje den mest rett-frem-straight-honest-fyren jeg vet om. "My mom taught me" sa han. Jeg ble så forbanna inspirert. Jeg har en lang vei å gå, men jeg er på vei. Man får så mye mer respekt om man ikke finner seg i dritt. Ikke jatt med, ikke lat som om du er noen du ikke er for å tilpasse deg samfunnet eller vennegjengen din, for den saks skyld. Slutt å tilfredsstille de rundt deg, start å tilfredsstill deg selv. You do you, honey. Liker du ikke en situasjon, gå fra den. Lær deg å si "fuck you" og snu ryggen. Jeg kommer alltid til å være hyggelig og profesjonell, men jeg er så ferdig med kjipe vennskap, dårlige fester og samtaler som kjeder meg. Si farvel til det, da vel. Om noen smatter med tyggis drar jeg fra stedet, jeg orker det ikke.

Kunsten å gi faen, heter det.

Noen er født med det, andre ikke. Jeg tror jeg har det i meg, for dere vet jo meg, jeg gir jo faen... i mye forskjellig. Om du ikke liker skoene mine, så synd for deg. Jeg digger kjerring-skoene mine med spiss tå, I feel like a fucking bad ass woman. Om en venninnegjeng hvisker om meg på gata tenker jeg bare cool, dere prater om meg. Jeg vet at det er en del bloggere på topplista som ikke liker meg, og vet dere hva? Ok. O-K. Virkelig, that's all I have to say. I couldn't care less. Your blog sucks anyway. Jeg mener det, helt oppriktig, jeg liker å skille meg ut og jeg har aldri hatt et behov for å "gli inn", "bli likt", "være en del av gjengen". Og ja, jeg vet at dette ikke gjør meg populær. Folk hater meg for å gi så faen. Kall meg slem, kall meg ufyselig, jeg vet at jeg ikke er det. Jeg har mine verdier og sånn er det. Jeg har ikke tid til å sitte og bry meg om hva folk mener om veien min her i livet, life is SO damn short. Du vet ikke når du blir påkjørt av en buss. 

 Men så er jeg fortsatt den dumsnille, den konfliktskye, den med et mykt hjerte. Jeg vil ingen vondt, blir jeg glad i deg 

Men jeg lærer likevel på veien jeg også. Og nei, jeg er ikke steinhard tvers gjennom. Det finnes svakheter i meg også. Ah, mange! Mange svakheter! Blir jeg glad i deg, så blir jeg jævlig glad i deg. Jeg klarer ikke å være careless når det kommer til personlige greier. Da er jeg kanskje den mest desperate. Åååå, dere skulle bare visst. Jeg hater å krangle. Å kutte ut mennesker fra livet mitt er kanskje noe av det verste jeg vet, selv om det av og til er høyst nødvendig. "THERE IS NOTHING MORE BEAUTIFUL THAN BEING DESPERATE. AND THERE IS NOTHING MORE RISKY THAN PRETENDING TO NOT CARE." Vel, ja. Mye tanker her, haha. Jeg bare... jeg blir så inspirert av mennesker som klarer å gi faen på alle punkt i livet.

For sannheten er at du kan ha et gigantisk hjerte og fortsatt vite din egen verdi nok til å feie bort alt som ikke er bra nok for deg. 

gårsdagens middag

LEATHER JACKET FROM MARDOU & DEAN. THANKS TO AMAR FOR DRESSING ME UP

CAN I HAVE ONE GLASS WITH ORANGE JUICE, PLEASE?

MARTE BEING FABULOUS AS ALWAYS

JEG SKAL BEGYNNE MED BRILLER. ENDELIG HAHA

BABY

BLUE

SUSHIIIIII. RETT 1/3

VAKRE HELENE HAMMER

Slik så jeg ut i går! Jeg fikk endelig besøkt den mye omtalte Nodee Sky Bar, what a fancy place. Specsavers hostet middag her med god mat og bra folk - jeg føler jeg kjenner folkene i bransje såpass godt nå at jeg ikke behøver alkohol for å kunne ha det gøy. Some good music is all I need. Jeg mener, når det er lounge-stemning ER det god stemning og vibe rundt deg uansett. Så gøy! Jeg hadde heldigvis Amar som ikke drikker heller, og vi hadde det kjempemoro. Jeg har en lang dag fremfor meg i dag, så jeg burde komme i gang. Kamera er med meg!

ny uke og ny hatt

NORA OG KRISTINE

Weeeeho! Det var digg med ny uke, dere! Selv om alarmen min ulte altfor tidlig... Men så var det liksom ikke for tidlig likevel, jeg følte tiden ble spolt tilbake til da jeg gikk på videregående og jeg stod på badet med mascarakosten i hånden. Myser litt i speilet, gnikker meg i øynene. Det føles bra. Jeg elsker jo å stå opp tidlig og få ting gjort. Tjuuuuhu! Arbeidsdag på Egmont stod for tur, og da jeg satt med den hjemmetraktede kaffen min på bussen på vei til Nydalen føltes det så utrolig bra. Noen på vei til skole, noen på vei til jobb, jeg på vei til mitt. Jeg skal ikke studere i år. Det forstod dere kanskje. Jeg har tenkt meg ihjel på akkurat dette, dere aner ikke hvor mange ganger jeg har vrengt hjernen min for å finne et svar, en løsning. Jeg elsker skole, men det er ikke tiden for det i år. Hadde det vært rett å starte nå hadde jeg kjent det på meg, men magefølelsen sa nei. Så jeg føler jeg må bevise alle hvor bra man faktisk kan gjøre det selv om man ikke studerer rett etter videregående, og det skal jeg pokker meg gjøre også. Studie har jeg alltid muligheten til å hoppe på, og jeg skal så KLART ha utdanning, men akkurat nå har 20 år gamle Kristine noen drømmer hun må følge. Vent å se. I'll show you :) Jeg har VIRKELIG troa på meg selv. Mer enn noen gang.

Så ja, ny uke føltes bra, spesielt med ny hatt. Haaaalllllooo. Den er perfekt. Helt meg. Anbefaler dere å ta en tur innom Holm Hatter her i Oslo om dere vil ha en hatt i ordentlig kvalitet.

Nå skal jeg møte Amar (agenten min i Idol Looks) her på Løkka, og så tar vi taxi sammen til middag på Nodee Sky Bar med Specsavers. Jeg skal ikke drikke alkohol, det er jo mandag. Men det blir hyggelig, jeg må få på meg antrekket mitt :)

video: jeg svarer på jodel-innlegg om meg

Denne må dere sjekke uuuuuut. Siden mange har lurt på hva jeg synes om Jodel og hva som blir skrevet der... Jeg tror denne videoen sier sitt. Filmet med VGTV forrige uke og videoen finner dere ved å trykke HER eller på bildet over :)

så dette har vi gjort i dag

Vakre, kjære Norge. Tenk at dette bare er en 30 minutters t-banetur unna Oslo sentrum. Helt.fantastisk... Da jeg våknet i dag kjente jeg på kroppen at det var på tide å komme seg ut av byen, støyet, kavet og alle menneskene. Utrolig at jeg ikke gjør det oftere. Eller, jeg har jo klart å sanke utrolig mange minner fra Nordmarka på dette året, men for å være Vestlandsjente - det kunne vært mer. Og mer skal det bli. Hverdagen i byen fanger deg litt om du blir værende for lenge, perspektivet blir mindre og problemene større. Plutselig står du ansikt til ansikt med naturen og den ene kvisa i panna betyr ikke en dritt. Det er ikke noen morgendag, det er bare nå. Akkurat nå. Jeg tenker egentlig ikke så mye jeg, når jeg puster inn den rene luften og kjenner stillheten rundt meg senke seg i kroppen min. Problemene blir plutselig så fjerne, alle menneskene "der nede" føles så langt unna. Tenk så små vi er, liksom. Tenk så BITTESMÅ problemene våre egentlig er i det store bildet. Nei, ta dere en tur på fjellet så ofte dere kan. Det er gratis terapi for kropp og sjel. Jeg fikk med meg Nora og Julie denne gangen, utrolig hyggelig ♥

Jeg har vært rundt om i byen for diverse ærender helt til nå. Klarte å ta trikken mot Grønland og da var jeg så sulten og sliten at jeg vurderte å ta taxi hjem. Haha. Kom meg omsider hjem, og nå skal jeg skifte sengetrekk og se en film før jeg legger meg. Uken jeg har fremfor meg blir utrolig gøy! Xx

det tristeste i hele verden

Jeg hadde det skikkelig, skikkelig koselig i går kveld. Drakk ananas-juice og malte på gulvet. Til langt på natt. Alle har en kunstner i seg, før tenkte jeg ikke noe over den setningen men nå forstår jeg hva de mener. Finn din form for kreativitet, det kan være så mangt.. :) Det var i alle fall utrolig deilig, jeg kjenner disse rolige helgene får kunsteren i meg til å blomstre litt. Å være hyper-sosial bare fordi man "må" er slitsomt, synes jeg. Fuck det, da. Slutt å dra på fest kun fordi det ser bra ut på MyStory og Instagram. Fuck det. Ta valg for deg selv.

Jeg pratet med telefon med Martine i går, vi går til samme coach og deler mange tanker sammen. Herregud, hun sier så mange ting som er spot on. Jeg har SJUKT lyst å lage en podcast med henne eller noe. Podcast?! Hvorfor har jeg aldri tenkt på det før? Det tror jeg er en formidlingsmåte jeg tror både jeg og dere hadde diiiigget. Kanskje jeg hadde turt å si ting jeg ikke tør å skrive svart på hvitt. Vi skravlet i alle fall en del mens jeg satt og malte på lerretet fremfor meg. Jeg skriver mye for tiden også, jeg har lyst å formidle det jeg skribler ned et sted men jeg har ikke helt funnet ut hvor enda.

Jeg merker for eksempel at jeg ikke tør å skrive så mye om kjærlighet lenger, kanskje fordi jeg er blitt mer privat av meg, eller kanskje bare fordi jeg ser hvor ufattelig sårbar man blir for omverdenen. For første gang i hele mitt liv forstår jeg hvorfor folk ikke ønsker å ha et offentlig forhold. Det er DITT for faen, kjærlighet er det råeste og reneste og vakreste og skjøreste i absolutt hele verden, det er det aller aller sterkeste og det aller aller svakeste i deg. Det finnes ikke en mer dyrebar vase enn kjærligheten du føler på for et annet menneske. For hva er vel mer fullkomment enn å ligge i armene til den du elsker mens dere prater om fine ting og glemmer alt i hele verden som noensinne kan gjøre dere vondt? Og så lurer jeg på... om det finnes noe mer trist enn to mennesker som slutter å elske hverandre. Jeg kommer ikke over det, jeg synes det er helt ubegripelig trist. Faen meg så grusomt og trist og ekkelt. To mennesker som gikk fra å skape noe sammen, elske sammen, dele noe sammen, være NOE sammen, til å være... to fremmede? Som føler avsky for hverandre og vil den andre vondt? Jeg tror det må være det tristeste i hele verden.

Bare noen rare tanker fra meg.

Uansett hva... Hold kjærligheten tett inn til brystet deres, folkens. Ingen skal få ta det fra dere. Ingen.

Det var ikke meningen å være negativ, forresten. Haha. Jeg bare må få ned tankene mine et sted. Det er søndag, sola skinner og jeg skal i Nordmarka nå!! JIPPI! Jeg gleder meg ihjel!

nora og kristine

Noen bilder av meg og Nora i dag. What a lady! Hun inspirerer meg virkelig på så mange ulike nivå

Jeg har kjøpt meg hatt i dag! Jippiiiii! Jeg gleder meg til å vise bilde av den. Hatte-butikken hadde stengt for 1 minutt siden da vi kom, men så var vi så snille mot de ansatte at vi fikk titte litt etter stengetid likevel. Noen mennesker er skikkelig kule, ass! Nå er jeg hjemme alene og tilbringer lørdagen på best mulig vis. Har tent stearinlys, hører på jazz, går rundt i en stor ullgenser og prater med fine mennesker på telefon mens jeg gjør litt av hvert. Maler litt, skriver litt, spiser litt, haha. Herregud, jeg lever for disse kveldene. Denne uken har vært litt turbulent uten at jeg helt vet hvorfor egentlig, så det er deilig at det er helg og at sinnet mitt har roet seg. Har funnet ut at jeg suger til å ha en dårlig dag. Jeg takler det bare så sjukt... ikke bra. Kanskje fordi jeg overvurderer det å være "nedfor"? Når jeg er i godt humør tenker jeg at "neste gang jeg er lei meg kjøper jeg bare meg en Ben & Jerry's og hører på deilig musikk og tenker positive tanker", men når det kommer til stykket så ER det bare dritt???? Jeg romantiserer det å være lei seg, i stor stor grad. Når du faktisk ER nedfor så SUGER alt, da ER det ikke kos å spise iskrem og tenne stearinlys.

Lol. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg skrev det. Det bare poppet opp i hodet mitt.

Livet er i alle fall veldig fint i kveld. For et år siden var jeg faktisk på Findings med Guro, herreminhatt så tiden flyr. Mange av dere er sikkert på Findings akkurat nå, vil jeg tro. Ta vare på dere selv da, lov meg det. Og nyt livet. For det er så fiiiiint. ♥ Xx

ELLE-fest!

Hei, hei! Hvordan går det med dere? I går var jeg på ELLE-fest. En av årets gøyeste festligheter, jeg var supertakknemlig for invitasjonen ♥ Så jeg dro - sammen med et par stykker fra Idol Looks! Og herregud, så skummelt det var å drikke alkohol etter 2 uker uten? Desto lenger jeg går uten å drikke desto mindre frister det, men jeg drakk to glass vin i går bare for å... ja, get in the mood. Mer trenger man ikke. Det er alltids gøy å dra på de store festene for å hilse og slå av en prat med mennesker fra de ulike bransjene. Det var superhyggelig å se så mange kjente fjes! Festen ble holdt på Grand Hotel, samme sted som Kjendisgallaen. Litt lavere promille denne gangen, kanskje. Jeg dro faktisk hjem etter rød løper og et par koselige samtaler, til fordel for en lang dusj, takeaway pizza fra Villa Paradiso. Og besøk av Fabian, som nå har dratt avgårde til fjells ♥ Hele kroppen min sier nei til festing for tiden, jeg vil så mye heller våkne tidlig, trene og få gjort ting. Så jeg har nettopp kommet hjem fra løpetur og skal straks til byen for å shoppe i vintage-sjappene som er i byen nå. Weeeho! Jeg lurer helt seriøst på om jeg bare skal gå meg en tur i Nordmarka i kveld. Helt alene. Musikk på ørene, frisk luft i lungene og en forhåpentligvis litt kald kveldsbris i ansiktet. Ahhhhhhh.

KJOLE FRA BLACK ARCHIEVES, SKO FRA KAMIKAZE

Hva synes dere om antrekket? ♥

et sted jeg alltid får en god følelse

sponset time

Ayyyy! Denne dagen har jeg gledet meg til! Coachen min er tilbake på ferie og endelig kunne jeg komme for en time og prate om livet. Jeg digger Eirik, han minner meg faktisk om broren min; sier akkurat det jeg trenger å høre. For min det samme for meg hvem det er, om det er en psykolog, en venninne, en coach eller et familiemedlem, så lenge det er noen som kan få meg til å tenke enklere og mer objektivt. Eirik er RÅ. Han fortalte meg at det er mange av dere lesere som har kommet innom for en time etter at jeg blogget om det for første gang, og det digger jeg å høre!! Han er helt fantastisk flink. Det var jo faktisk en venninne av meg som anbefalte han fra starten av :)

Det er et eller annet med de menneskene som stirrer deg rett inn i øynene og stiller deg akkurat de spørsmålene du trenger for å få svarene du leter etter. I dag pratet vi egentlig bare om hva som hadde skjedd siden sist, livet mitt er jo blitt UTROLIG mye mer stabilt bare siden jeg var der sist i juni (haha) - så det var gøy å catche up. Tanker og følelser. Alt oppi hodet mitt. Det vi gjorde denne gangen som vi ikke har prøvd før er; tapping!

Jeg la meg ned på ryggen mens han begynte å "tappe" på hodet mitt. Samtidig som han stilte meg mange spørsmål om styrken og råskapen min, alle de gode følelsene i meg. Det dannet seg sakte men sikkert bilder oppi hodet mitt, jeg følte plutselig at jeg satt på en hest i galopp, samtidig som jeg følte meg som Wonder Woman som hoppet høyt opp i luften full av flammer, jeg følte meg HELT rå. Tappingen gjør at du ikke klarer å tenke, så hodet mitt koblet helt ut og kroppen ble fylt av all denne gode energien. Du vet når du gjør noe bra og får en god følelse i kroppen? Som oftest kjenner man det i brystet, i hjertet, men jeg kjente det i HELE kroppen. Helt ut i fingertuppene, helt ut til tærne. Det høres kanskje utrolig merkelig ut, men det var helt sinnsykt. Jeg tror ikke på Gud, jeg tror på energier. Og jeg tror aldri jeg har vært i kontakt med min gode energi på denne måten før. Ble heeeelt dizzy og måtte vente lenge før jeg reiste meg igjen etterpå.

Sinnsykt gøy å oppleve.

Og tenk at man kan skape disse gode følelse, disse gode energiene, helt selv. Det skal mye trening til så klart før man bare kan skru det "av og på", men bare TENK, at det faktisk er mulig. Du er ustoppelig!

RÅ, YDMYK OG FYRVERKERI var de ordene som poppet opp i hodet mitt da vi gjorde denne øvelsen. Disse skal jeg huske på å bruke de gangene jeg trenger å løfte meg selv opp. Jeg liker veldig godt at ydmyk er et av dem, fordi selv om du DIGGER deg sjæl fra sjela og ut og vet at du kan få til HVA enn du vil her i verden, så er det innmari vakkert å være ydmyk på samme tid. Jeg tråkker aldri over folk sine tær selv om jeg føler meg jævlig bra.

EIRIK @ FREM PRESTASJONER

Jeg hadde aldri skrevet om dette eller giddet å gå til Eirik om jeg virkelig ikke digget det, det må dere vite. Det er bare det at jeg kan ikke ringe broren min hver gang det er et hinder i livet mitt, haha. (Gudene vet hvor mange timer han har brukt på å hjelpe meg) Så da er det fint å kunne gå til en profesjonell en :)

Xx

gårsdagens antrekk!

SHORTS LEVIS, SKO FRETEX, JAKKE UKJENT

Slik så jeg ut i går. Følte meg skikkelig rå, faktisk. Jeg har lyst å bestille flybillett hjem til Førde nå, akkurat nå. Hoppe på neste fly. Drikke rødvin på terrassen med mamma og hilse på gamle naboer. Kjøre Volvo'en til pappa til den fossen jeg alltid bruker å kjøre til med min egen musikk mens naturen passerer forbi vinduet mitt. Jeg tok en kjøretur med Martine i går, kun fordi jeg savner følelsen av å sitte i en bil med deilig musikk. Skikkelig koselig. Nå sitter jeg her på siste kopp fra kaffekannen... vent? Har jeg seriøst drukket FIRE kopper? Aiiiiiii, haha. I dag har jeg ingen møter, så jeg skal kun bruke dagen på å blogge og gjøre ærender. Kjøpe den cowboy-hatten jeg har pratet sånn om, haha. Og nye sko! Jeg trenger ordentlige pensko! I fjor brukte jeg Nelly-sko til 199,- på Kjendisgallaen sammen med en kjole til flere titals tusen. Bygdejenta si det. Jeg synes det er søtt. Altså, jeg fikk terningkast 6 på antrekket. Vil si at jeg er ganske flink til å finne rimelige skatter. Har alltid vært fan av å tenke økonomisk selv i klesstilen, kanskje fordi jeg ikke er så snobbete av meg. Jeg er jo ikke det. Men, vet dere? Agenten min sa at er det én ting du skal investere i så er det ordentlige sko. Så det skal jeg gjøre i dag.

Forresten. Liker dere at jeg har begynt å poste mer antrekksbilder? ♥

YOUR BADDEST BITCH

Haha, i dag har jeg gått rundt med ordentlig confidence utelukkende på grunn av antrekket mitt:

YOUR BADDEST BITCH

Røsket frem en gammel skinnjakke jeg aldri har fått meg til å bruke, strammet den rundt livet og kombinerte med favoritt-skoene mine som er fete OG komfortable å gå med. Jeg føler jeg rocker gatene så sykt med dem! Her om dagen gikk jeg faktisk en tur rundt i byen kun fordi jeg hadde lyst, jeg innbiller meg at det var skoene sin skyld ;) Haha. Ikke noe galt i det, i alle fall. When every street is a catwalk!

Det har vært nydelig vær i dag. Wow! Derfor passet det helt perfekt at jeg og Trine fra Universal Music hadde avtale om å lunsje på Villa Paradiso klokka 12. Vi har begge måtte utsette et par ganger nå, første gangen fordi Universal hadde så innmari mye å gjøre etter at Sophie Elise slapp musikkvideoen sin. Er det virkelig SANT at rasisme fortsatt finnes i en sånn grad? Jeg leste gjennom kommentarfeltet til videoen og fikk helt, helt sjokk... Vi er i 2017, faen heller. Jeg har vært for naiv, tydeligvis. Heldigvis, HELDIGVIS er kjærligheten størst av alt, og det overgår alltid hat. Alltid.

Det var i alle fall utrolig hyggelig å catche up! Vi spiste deilig pizza i sola mens vi pratet om alt som har skjedd siden sist. Forrige gang vi spiste pizza sammen var faktisk på vårt første møte sammen - i påskeferien. Herreguuuud som tiden flyr. Alt i livet mitt har jo forandret seg siden det. Haha!

Etterpå var jeg innom Idol Looks for å teste antrekk til ELLE-festen på fredag, før jeg møtte disse skjønne jentene i ettermiddagssola. Nå er jeg omsider hjemme, pjuh <3

det gikk jo helt fint

Å SI FARVEL TIL SOMMEREN ER BARE SÅ UTROLIG VANSKELIG FOR MEG, SELV OM JEG SITTER IGJEN MED FØLELSEN AV AT "DET GIKK JO HELT FINT" HVER ENESTE HØST

God morgen! Sola skinner, naboene er på jobb, jeg sitter her med morgenkaffen og hverdagen er tilbake. Jeg elsker det, samtidig som det føles uvant, det var jo ikke lenge siden jeg satt på flyet til Kroatia, tok jeg ikke nettopp årets første bad på Bygdøy da? Jeg er vanedyr men jeg elsker nye impulser. Å si farvel til sommeren er bare utrolig vanskelig for meg, selv om jeg sitter igjen med følelsen av at "det gikk jo helt fint" hver eneste høst. De siste månedene har liksom vært et eget liv i seg selv, jeg er bare ikke helt klar for å gi slipp enda. Hadde høsten vært før sommeren hadde jeg klart å nyte den mye mer, det er bare tanken på alt det mørke og kalde vi har i vente som skremmer meg. Jeg er ikke klar. Det føles ut som alle tar så enkelt på det, alle menneskene jeg passerer ser så bekymringsfrie ut. Gruer ikke de seg litt de også? Dere spør meg om det ikke er slitsomt å tenke så mye hele tiden, vel, jeg har vært sånn siden jeg gikk på barneskolen, så jeg vet ikke helt hvordan et liv uten alle disse tankene ville vært. Sånn er jeg bare. Det er ikke bare bekymringer og stress altså, det er mye vakkert oppi topplokket også. Jeg føler av og til at jeg føler på de vakre følelsene mer enn andre gjør. Rart å si det, men jeg føler det sånn. Man kan jo bare ta utgangspunkt i seg selv, jeg har ingen andre sitt perspektiv på livet. Selv om jeg kan prøve å forestille meg. Hvis du kunne valgt å være et annet menneske for en dag, hvem hadde du valgt? Jeg sitter og ser på notatene jeg skrev da jeg våknet klokka tre i natt. 1. KJØPE MEG EN COWBOY-HATT 2. SKAFFE MEG SKO TIL ELLE-FESTEN 3. NYTE ALT SOM SKJER. Jeg vil klippe meg mer. Har dere sett bildene fra Victoria's Secret Holiday i Colorado? Ayyyy, jeg dør. Eller... med "jeg dør" så mener jeg at jeg er supermega-inspirert. Jeg vil også hoppe rundt i cowgirl-klær i Aspen. En dag er jeg der jeg også. Yuuup! Så store drømmer har jeg! Det er det som driver meg. For hva er vi vel uten drømmene våre?

Kriss xx

red

 

ting dere lurer på!

Herregud så festlig hvor mye dialekten din har forandret seg til mer og mer bokmål!!! Hører virkelig stor forskjell, lurte på om du merker det selv?
Vet du, det har jeg faktisk ikke merket før dere har påpekt det. Jeg ELSKER nynorsk og skal alltid bevare dialekten min, men noe påvirket blir man jo så klart av å omgås omtrent kun mennesker som prater annerledes enn deg. Blir spennende å dra hjem til Førde og se om jeg legger om til slik jeg pratet før! Mamma har jo bokmål som morsmål, så jeg har jo blitt litt påvirket der også.

Har du en spotify-spilleliste som du kunne delt med oss lesere? Virker som du har veldig kul og spesiell musikksmak.
TAKK! Jeg har funnet sykt mye bra musikk i det siste! Sjekk ut Vibe With Me! og Thoughtful. Sistenevnte må dere sortere etter når sangene er lagt til.

Hahah ikke hate på noe som helst måte virkelig!! Bare litt komisk at du sier at du aldri tar plastlokk på kaffen for å forhindre plastforsøpling, og idag publiserer du en mystory med nettopp plastlokk på kaffen?
Jeg laget kaffe hjemmefra og tok en kopp med lokk jeg hadde stående <3 Tenkte ikke over at det kunne se sånn ut, men da vet dere det nå. Velger aldri lokk lenger, det håper jeg ingen andre gjør heller. Det er MANGE små tiltak (som betyr mye for miljøet) man kan gjøre, jeg skal lage et eget innlegg om det. Skulle ønske jeg var bevisst på alt dette enda tidligere, men bedre sent enn aldri. Virkelig.

Har du konflikt med familien eller venner siden du ikke har dratt hjem på lenge?
Jeg har daglig kontakt med både vennene mine fra Førde og familien min, så absolutt ikke. Pratet i telefon med mamma nå nettopp, så vi er aaaall good. Broren min FaceTimet jeg med i går og vi satser på å få dratt hjem til Førde en helg sammen snart. Wihoo! Jeg er så glad jeg har han, er det noen som alltid er der for meg så er det han.

Har du gått ned i vekt igjen?
Jeg har ikke veid meg siden september i fjor så det aner jeg ikke, men jeg drikker lite alkohol for tiden så det kan være at kroppen min og ansiktet mitt ser mindre oppblåst ut. Jeg bruker å se litt oppblåst ut i en periode med mye alkohol.

Du sier du "ikke lar deg knekke av mennesker som ikke tåler at du forandrer deg og går egne veier" samtidig som du i prøver å formidle et bilde av deg selv som også blir nervøs før første skoledag. For min del blir det bare veldig tydelig at du setter opp en iskald fasade når du skal svare på kritiske/negative kommentarer, og det er denne fasaden folk stusser på.
Man kan da være UTROLIG sikker og trygg på seg selv, og samtidig være nervøs for å gå inn et svært skolebygg helt alene uten å kjenne noen. Jeg har ingen fasade, jeg vet så utrolig godt hvem jeg er og jeg kommer aldri til å gjøre meg liten for å tilfredsstille mennesker som deg. Kall meg kald, uempatisk og ufordragelig, faktum er at ikke alle tåler selvsikre mennesker som snakker rett fra levra. Jeg er ærlig og sier at jeg kan være like nervøs første skoledag som alle andre, men det betyr ikke at jeg ikke er selvsikker, at jeg ikke har troa på meg selv. Så enkelt er det. Skal jeg si dere noe? For mange år siden da jeg var usikker på meg selv pratet jeg nedlatende om mennesker med selvtillit. Jeg var svak. Usikker. Prøvde å trykke ned andre for å løfte meg selv opp. Det funker ikke. Nå? Nå vet jeg hvem jeg er og hva jeg er god for, og jeg ELSKER å se mennesker med bein i nesa, mennesker som ikke lar seg knekke av dritt på veien. Jeg blir GLAD av å se selvsikre mennesker.

Jeg kunne skrevet side opp og side ned om dette temaet. Og kanskje det er nettopp det jeg skal gjøre.

FUCK janteloven. 

Skal du få ny header snart?
JA! Jeg skal fikse det nåååå! Bildet over er et år gammelt nå, og jeg ligner jo ikke overhodet. Gjerne si ifra hvis dere har et favoritt-bilde som hadde passet fint på toppen av bloggen! ♥

å gå inn på skolen uten venner

Det var så vakkert ute i går. Åh, hjertet mitt blør litt når jeg ser kveldssola skinne så fint på de halvdøde blomstrene i bakgården, jeg vet ikke, denne tiden på året bringer bare frem så ufattelig mange følelser i meg. Skolestart, klump i magen, flytting, forandringer. Jeg FaceTimet med Julie i natt, ingen av oss fikk sove så vi ble liggende å prate sammen til klokka ble altfor mye. Plutselig ser jeg i mailboksen min at det er infomøte for studiet mitt i DAG, og jeg kjente panikken spre seg ut til fingertuppene. Salgsmøte på Egmont 10:00, infomøte på Universitet i Oslo 10:30. Tror jeg innså hvor vanskelig det blir, å sjonglere. Men... jeg ringte UiO i dag og jeg har fortsatt plassen min. Jeg har så innmari lyst å gå på forelesninger, og blogge om alt jeg lærer, utvide horisonten min. Samtidig som jeg vet at jeg hater å gjøre ting halvveis. Jeg vil jo heller ikke oppta en studieplass som noen andre kunne utnyttet mye bedre enn meg. Nei, jeg vet ikke. Plutselig følte jeg meg så liten igjen, bare. Jeg har alltid vært en loner, og jeg ser bare så sykt for meg at jeg kommer inn i bygget der, null venner og helt lost. Ikke at det gjør noe, man er jo der for å studere, og jeg vet jo også at jeg hadde funnet noen fine mennesker etter hvert, men det er den forbaskede frykten. Ikke tro at jeg er noe mindre redd enn dere. Samme som da jeg gikk inn døren på Hafstad videregående skole for fire år siden. HVOR SKAL JEG GÅ, HVEM SKAL JEG SETTE MEG MED? SER JEG TEIT UT? SER DE HVOR NERVØS JEG ER? Ah, jeg sender varme tanker til alle dere som starter på skole i dag. Dette klarer dere. Nei, det var fint å prate med Julie. Jeg har jo all tid i verden til å studere, det skjer i alle fall ikke at jeg gir opp det jeg holder på med nå. For det elsker jeg over alt. Jeg kom nettopp hjem fra salgsmøte og ting fremover ser utrolig lyst ut. Denne høsten blir bedre enn noen andre tror jeg.

Jeg drømte at jeg kom uforberedt til en matteprøve i natt, apropos alt skole-snakket. Fytti rakkern, jeg var helt svett da jeg våknet. Satt på bussen på vei til Nydalen og var fortsatt ikke helt med mine fulle fem, haha.

video: svar på spørsmålsrunden

HUSK Å TRYKKE PÅ TANNHJULET FOR BEDRE KVALITET!

Okey, so here we go! Jeg er pratsom som dere sikkert skjønner, haha. Hvis dere har lest bloggen min en stund så er ikke det noe sjokk akkurat. Altså dere, jeg elsker å sitte fremfor kamera?! Håper dere liker videoen :) Xx

video kommer i kveld!

Meg og verdens beste Julie <3 Vi skulle egentlig ta hull i ørene her i går, men så var det stengt, buhu. Så vi tok noen bilder i stedet og drar tilbake i morgen, jeg skal hulle ørene mine bort, haha. ELSKER bling i ørene

Jeg skulle til å poste svar på spørsmålsrunden for et par timer siden, men så måtte jeg gjøre noen endringer og laste opp alt på nytt igjen. Vel, den kommer i alle fall i kveld, så ikke glem å kom innom igjen. Jeg innså forresten da jeg spilte inn videoen i går hvor mye jeg ELSKER å sitte å prate til dere. Girl talk video coming up? I think yes! Jeg har sittet i samme outfit og geeket på Mac'en i hele dag, og det har vært så sykt deilig. Dagens planer ble utsatt til en annen dag og det er faktisk helt OK, jeg liker disse søndagene. Så lenge jeg har musikk og en venninne å prate på telefon med, hihi. Nå blaster jeg Amy Winehouse på høyttalerne og slapper av mens kveldssola titter inn vinduene mine. Herregud, så deilig vær. 

du eier ikke ordet angst

Good morning, vakre mennesker! Eller god dag?! Jeg har vært oppe i timesvis, men har ikke rukket å titte innom før nå fordi jeg har vært for opptatt med å nyte en seeeeen morgen. For en utrolig deilig helg jeg har hatt. Det er søndag, sola skinner og jeg sitter her og er fornøyd med livet. Fabian kom over etter at han var ferdig å jobbe på Øya i går kveld, vi så resten av To Rome With Love sammen i senga før jeg sovnet i armkroken hans. Ingenting bedre enn det. Nå skal jeg jobbe et par timer, vaske klær, redigere video og bare komme à jour med diverse før jeg stikker ut i finværet og nyter siste del av uka med venner.

Om jeg er effektiv rekker jeg kanskje å trene i dag også, det hadde vært diiiigg... I morgen er det nemlig tidlig opp og full rulle, jeg ser virkelig frem til det. Hverdag er fantastisk.

NÅ SKAL JEG SI NOE SOM IKKE ER POPULÆRT...

Okey, jeg fikk noen kommentarer (og mailer) i går som reaksjon på det jeg skrev om angst, og akkurat det ønsker jeg faktisk å ta opp i dette innlegget. Rett og slett fordi det er noe som har plaget meg lenge, og hårsåre som folk er VET jeg at jeg får refs for dette, men det får bare være. Vel, case is: Jeg skrev at for min del er alkohol en stor trigger for angst. Enkelte mener jeg med det misbruker ordet, at jeg ikke har lov å uttale meg fordi jeg ikke har fått tildelt diagnosen angstlidelse av fastlegen min og ikke sitter innelåst på rommet mitt hver eneste dag. Jeg har aldri sagt at jeg lider av angst. Angst er en tilstand som kan forekomme på SÅ mange ulike nivåer at jeg synes det er helt feil at man skal tabulegge ordet på den måten. Jeg har da lov å føle på hva.enn.jeg.vil. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke sliter med angst i den grad at det går utover livet mitt på en veldig negativ måte, men det er da HELT lov å ha et lite angstanfall, å ha perioder der man kjenner mer på tilstanden mer enn ellers. Jeg snakker ikke om fylleangst, jeg snakker om angst i form av frykt, følelsen av sterkt ubehag. Uavhengig av alkohol har jeg kjent på det mange ganger, og det er utrolig ekkelt. KJEMPEekkelt, faktisk. Jeg har alltid stått for at man skal være forsiktig med å kaste psykiske lidelser rundt seg i hytt og gevær, for ja, jeg forstår utrolig godt at det ikke er gøy for en person som er deprimert å høre "åh jeg er så sykt deprimert i dag" når man egentlig bare har en dårlig dag. Men det er heller ikke rett å ta eierskap på ordet angst. For ingen eier det, det er en TILSTAND som alle mennesker føler på i større eller mindre grad i løpet av livet. Jeg har ikke sosialangst, panikkangst, agorafobi eller posttraumatisk stresslidelse, og det har jeg heller aldri i hele mitt liv sagt at jeg har. Jeg synes absolutt ikke det er noe galt i å si at alkohol er en stor trigger for angst. Det ER en stor trigger for angst.

Ordene mine blir alltid snudd om på, men det er jeg ganske vant til nå, haha. Jeg har enormt stor respekt for mennesker som må leve med psykiske lidelser, jeg kan virkelig ikke forestille meg hvordan det må være å lide av kronisk angst i hverdagen. Stay strong, vakre, gode mennesker. Og til dere som shamer andre for å føle på helt vanlige tilstander; stopp pity party. Ingen liker det. (Shout out til mamma og pappa som har lært meg å ikke synes synd på meg selv)

Over and out. Jeg ønsker dere en nydelig søndag! Ellers må jeg bare si tusen takk til alle de andre mailene (og tilbakemeldingene ellers) jeg får, det er så utrolig, utrolig hyggelig å lese. Takk for at dere er med meg på laget, uten dere vet jeg virkelig ikke hvor jeg hadde vært ♥

hva en uke uten alkohol har gjort med meg

BOOOM, så var det lørdagskveld. Jeg ligger i senga og er helt, helt død uten å skjønne hvorfor. Vel... Og så tenker jeg tilbake på uka som har gått og innser at alt har gått i et kjør. Jeg elsker det, jeg elsker seriøst innholdsrike uker over alt på jord. Min #1 prioritet de siste dagene har vært jobb og slik kommer det til å fortsette fremover. Jeg får jo vært sosial likevel, i dag hadde jeg en kjempekoselig morgen med Fabian før jeg møtte Nora og Julie i sola her på Løkka. Klokka 18 måtte jeg si farvel og takk for meg, sliten som jeg var. Haha. Da var det rett hjem, få i seg mat og spille inn spørsmålsrunde. Etter at jeg var ferdig dro jeg på butikken og kjøpte masse sunn snacks som jeg skal kose meg med i kveld, blant annet smoothie :-) En helt edru uke har gjort godt, jeg vet at det ikke er lenge for mange, men om sommeren blir det fort et glass her og der... Jeg har bare stått over enkelt og greit, og det har virkelig vært fantastisk. Effektivitet er det beste jeg vet, og det er vel kanskje det beste stikkordet for denne uken. Hovedproblemet mitt med alkohol er at én: jeg ikke får gjort halvparten av det jeg vil gjøre fordi det gjør meg så innmari ueffektiv og to: det trigger angst som bare pokker.

Nå skal jeg legge bort Mac'en og fortsette på verdens nydeligste film; TO ROME WITH LOVE. Jeg ELSKER Woody Allen sine filmer, og jeg synes det er sååå kult at han faktisk er skuespiller i sine egne filmer også. Anbefaler dere å se To Rome With love, den er virkelig vakker tvers gjennom. En sånn type film jeg kunne hatt på i bakgrunnen bare fordi musikken og språket er så behagelig.

en fredagskveld alene

22:34 en fredag midt i august. Årstiden river i meg, den minner meg på alt som skjedde året før på denne tiden. Kontrasten i horisonten som alltid minner meg på at mørket og forandringer er på vei. Blader på bakken, det gjør meg lykkelig men også så utrolig trist. Skulle jeg gjort mer denne sommeren? Det kommer alltids en ny sommer neste år, men da er alt så forandret igjen. Som alltid. Vanligvis er det en trøst for meg, men nå vil jeg bare tviholde på alt jeg har. Ikke forlat meg.

Nye sanger i spillelisten. Er det ikke fint når venner viser deg sanger? Foten min rikker, jeg må gjøre noe. Jeg liker lyden og synet av mennesker. Så lenge jeg slipper å være en del av det. Enkelte ganger... så er det bare best å være alene blant alle. Musikken på, min eget lille univers, likevel en del av bølgen. Jeg går målrettet, det gjør jeg alltid. Jeg er glad jeg ikke tok det rødvinsglasset tidligere. Det var denne følelsen jeg ville kjenne på. Vindbris i ansiktet, en tekstmelding med et hjerte fra den jeg elsker og tusen idéer i hodet. Plutselig ble jeg litt lettere til sinns. Det var ikke mer enn litt alenetid som skulle til.

Komplisert som jeg er. Jeg lurer på om jeg noen gang knekker min egen kode. Jeg er kanskje ikke den enkleste å forholde seg til, fordi jeg trenger mye tid for meg selv samtidig som jeg er avhengig av mennesker jeg også. Balansen der er ikke helt enkelt. Det er midnatt. Mennesker på vei fra vorspiel til byen passerer meg. Enda et vindbris. Ah, så deilig det er å være alene.

musikk som rører sjelen

VALERIE - AMY WINEHOUSE

WE'RE STILL FRIENDS - AMY WINEHOUSE

KING CITY - MAJID JORDAN

BE MINE - OFENBACH

A FACE TO CALL HOME - JOHN MAYER

AMSTERDAM - GREGORY ALAN ISAKOV

CAN'T GET YOU OFF MY MIND - LENNY KRAVITZ

DO YOU... - MIGUEL

GLACIER - JAMES VINCENT MCMORROW

Disse trenger du i spillelisten din. Bare... ja. Hør. 

det er bare en sånn dag kristine

WHEN THE JEANS ARE TOO TIGHT HA-HA... (JEG MÅTTE RIVE OPP HULLENE)

Heeeeelg! Jeg kom nettopp ramlende inn døra og sitter nå i stua i undertøyet, helt utslått. En stykk sliten Kristine skal jeg love dere. På en god måte, tror jeg. Jeg har vært på Egmont siden 08:00 i dag, vi fikk spilt inn resten av filmene, tjoheiiiii! Det er gøy å være omringet av så fine folk. Nå er det i alle fall helg for min del, og så ser jeg frem til en spennende uke med mye gøy i vente. Sola skinner ute, noe forteller meg at jeg burde komme meg ut. Jeg var innom Øya-festivalen for å hente nøklene mine som Fabian hadde, plutselig fikk jeg følelsen at jeg gikk glipp av all moroa innenfor gjerdet. Ah. Det er lenge siden jeg har følt det sånn. Liker ikke det. Jeg vil ta med malepenselen og headsettet i bakgården og male for meg selv uten den jævla telefonen og mas fra mennesker, jeg vil gå ut i solen og møte venner, jeg vil ta meg en løpetur. Men jeg orker ingenting. Æsja, livsgnisten forsvant litt i dag virker det som. DET ER BARE EN SÅNN DAG KRISTINE forteller jeg meg selv for å slappe litt mer av. Et forsøk, i alle fall. På kjøkkenbenken står den halvtomme rødvinsflasken, det er vel to glass oppi der vil jeg tro. Vil, vil ikke. Vil ikke.

Pust. Inn. Ut.

Jeg drar ut og møter noen venner. Vi sees :) Xx

color pop!

SKO FRETEX, BUKSE RUNWAYDREAMZ, JAKKE H&M TREND

Jeg tror jeg skal bli flinkere å eksprimentere med litt... liiitt mer farger inni mellom. Jeg er veldig glad i svart, hvitt, grått og denim, men jeg innser sakte men sikkert at det ikke skader med litt farger av og til.

som å få en 6'er på skolen

What a day, people! Nå innser jeg hvor mye livsglede jobb gir meg! Jeg stod opp så tidlig som 07:00 (døgnrytmen back on track) og jeg ble sååå glad da jeg så at det var skinnende sol. Ikke forlat oss enda, sommer ♥ Så jeg tok trikken til byen og møtte Julie for en morgenkaffe (hvor jeg klarte å miste ene gull-øredobben på veien, hvor typisk meg), før jeg suste hjem og fikk besøk av Nora klokka 11:00. Shoot for Det Nye stod for tur! Jeg elsker å gjøre redaksjonelt innhold for dem, spesielt når vi får så mye ansvar selv. Jeg stod for all stylingen, mens superfotografen-Nora tok seg av bildene og sminken. Vi hadde bare 3 timer på oss og hadde jo allerede utsatt en dag på grunn av dårlig vær, men jeg har funnet ut at jeg jobber best under press. Og! Vi fant fort ut at vi var et dritbra team, jeg mener, FOR noen fete bilder det ble! Det kommer i neste utgave av Det Nye, jeg skal si ifra når det er ute i butikk. Ingenting gir meg mer glede enn å prestere. Det er akkurat den samme gleden jeg følte på da jeg gikk på skole og fikk en 6'er. Når man gjør noe som er veldig viktig for mange mennesker har man jo ekstra press på seg, og da er den følelsen når man kicker ass så SYKT deilig! Jeg svever fortsatt rundt på en liten lykkerus!

VURDERER Å GÅ ENDA KORTERE I LUGGEN... JEG VIRELIG ELSKER Å HA HÅRET FREMME I ANSIKTET

OM JEG BARE KUNNE HA BEHOLDT DISSE RÅ SKOENE... AYYY HOW I NEED THEM! DE ER FRA GESTUZ

Etter shooten dro jeg i møte med den nye manageren min i Idol Looks, før jeg møtte på Marte på gata og ble med en tur innom butikken hennes for å skravle. Nå er jeg hjemme og skal lande litt. Pjuuuh. Livet smiler om dagen :)

stretch marks are cool

Jeg oppdaget nettopp disse strekkmerkene og jeg ble ikke annet enn glad. Yeeeees! Se så fine! Ass been growing! Kroppen er en fantastisk maskin <3

endelig går jeg riktig retning

For et vær! Det pøøøøser ned utenfor vinduet mitt! Tro det eller ei, jeg ligger hjemme og har pakket meg selv inn under dyna. I dag er det lov å være inne, med god samvittighet. Jeg og Nora måtte utsette shooten til i morgen, men vi satt oss på en koselig kafé rett over meg og fikk skrevet ferdig et manus til en film vi skal spille inn. Shit, så deilig det er å ha kollegaer. Mennesker å jobbe med. Alt jeg trengte! Jeg pratet med Ingvild fra Bloggerne på telefon i dag tidlig, og forrige gang vi pratet sammen ordentlig rett før sommeren var alt veldig kaotisk i livet mitt. Aldri før har jeg følt at jeg stod på så bar bakke som jeg gjorde da, men jeg ser nå at jeg trengte det. Jeg trengte å rote meg litt bort for å finne ut hvilken vei det var jeg ville gå. I sommer klarte jeg å finne roen: jeg har trent, spist sunn og god mat, gått turer i Marka, sett vakre filmer, dyrket de ordentlige vennskapene mine og rett og slett bare vært sosial med riktige mennesker. Det har vært godt for meg. Nå er det høst og ting er så utrolig mye klarere for meg enn hva det var for to måneder siden. Det TAR tid å finne seg til rette i en ny by, viser det seg. Nå føler jeg at jeg er på riktig spor, og det er helt utrolig deilig. GJETT om jeg skal gjøre resten av dette året tipp topp! Jeg er så klar for å gunne på nå! Kan ikke huske sist jeg var så motivert for jobb... og livet generelt ♥

Denne ullgenseren er min redning på kalde dager. Buksen spør mange meg om forresten, jeg kjøpte den faktisk på Bik Bok for to år siden rett før New York fordi jeg trengte en svart bukse å bruke på castinger. Haha! Den betyr faktisk veldig mye for meg :)

shoot, denim on denim og pizza

Alriiight. Dagen i går ble like fin som jeg hadde forventet. Endelig en solskinnsdag! Jeg pakket bagen med ulike klær og tok t-bane til Ullern hvor jeg møtte fotografen. Først klarte jeg å ta feil bane, og jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg blir skikkelig flau når jeg tar feil med kollektivt? Kanskje fordi jeg egentlig kjenner denne byen ganske godt nå og sjelden setter meg på feil buss/trikk/bane, så de gangene jeg faktisk bommer så føler jeg meg helt utrolig bonde i byen igjen, haha. Det ordner seg til tross for noen minutter forsinkelse, og vi var jo kjempeheldige med været. Så vi shootet i en fei, mest portrett denne gangen. Kjempegøy!! Jeg elsker dette! Og jeg er så UTROLIG glad for at jeg er i Idol Looks ♥ ♥ ♥

Jeg ble plutselig veldig glad i denim on denim! Buksene er fra Runwaydreamz og Levis-jakken er et røverkjøp jeg gjorde på Velouria Vintage, så klart. Dette er den perfekte denimjakken i mine øyne. SÅ glad jeg fant den!

Etter shooten var det rett avgårde til byen igjen, hvor jeg og jentene hadde booket bord for en pizza-aften. Jeg bestilte glutenfri og den var helt OK bare, men de vanlige så dødsdigge ut, så de har sikkert bare ikke spesialisert seg på glutenfritt antar jeg. Om jeg begynner å spise gluten igjen kommr jeg definitivt til å dra hit og gi den vanlige et forsøk :) Det var utrolig hyggelig atmosfære på Kunsterens Hus, for et nyyyydelig sted og beliggenhet. Vi satt her i timesvis og koste oss. Anbefaler virkelig å dra hit med venner en sommerkveld, selv bare for en kaffe eller et glass rødvin.

Nå venter jeg på budbil som kommer med 4 ulike plagg som jeg skal sette sammen og shoote sammen med De Nye her på Løkka, vi skal nemlig lage en fet reportasje som kommer i neste utgave. Wehuu! Det regner her i dag så det kan bli spennende med tanke på foto, men vi kan heldigvis søke ly hos meg om det blir for ille. Jeg gleder meg til å sette sammen antrekkene!! Går her og tripper og venter på at budbilen skal komme, haha. Mote har blitt mer og mer gøy for meg den siste tiden, jeg merker at det er det her jeg vil jobbe med... :) Xx

dagens antrekk

Jeg får ALLTID betennelse i de nye hullene mine med en gang jeg bytter til ny øredobb, selv om det er ekte gull. Denne gangen har jeg latt den originale øredobben jeg piercet hullet med være i i flere måneder. Likevel fikk jeg betennelse med EN gang jeg tok i denne øredobben?? Ah, så irriterende?! Noen som vet hva jeg kan gjøre utenom å rense det hver dag? Jeg vil ikke la det gro selv om det egentlig er det jeg burde gjøre... :(

BUKSE FRA GINA TRICOT, SKO OG BELTE FRA FRETEX, SOLBRILLER FRA NA-KD, ØREDOBBER FRA MAANESTEN, RINGER FRA TOM WOOD, T-SHIRTEN ER FABIAN SIN

Heyyyy! Ah, heldigvis føler jeg meg bedre i dag. Det ser dere kanskje på bildene, haha. Someone's feeling fresh! Sorry for bildespam, men jeg klarte ikke å bestemme meg, ubesluttsom som jeg er. Jeg våknet ganske tidlig i dag og ble liggende inntullet i det deilige lin-sengetrekket mitt i flere timer mens jeg gjorde research på Amalfi-kysten på Mac'en. Herregud, jeg ble plutselig reisesyk. Italia... kjære Italia, jeg vil så gjerne oppleve deg. Det frister å bestille fly til Napoli, leie en bil og bare kjøre nedover kysten. Danse rundt i gatene i en lang blomsterkjole, spise pasta oppe i høyden med utsikt til havet og bade i asurblått vann hver eneste morgen. Kanskje heller spare det til høsten? 25 grader og lite turister. Kun oss og lokalbefolkningen. Ja, jeg og Fabian altså. Hi-hi... Vi får se. Jeg har i alle fall Italia veldig mye i tankene om dagen. Av en eller annen rar grunn har jeg aldri vært der før.

I dag skal jeg på enda en test shoot før jeg har avtalt pizza med jentene i kveld. Vi skal spise på Kunsterens Hus, og jeg gleder meg IHJEL til å endelig få smake den mye omtalte pizzaen derfra. Så, jeg har på følelsen at dette blir en bra tirsdag. Den har allerede startet ganske bra! Jeg føler meg fin og bra i dag :)

opererer folk underlivet nå også?!

MED leppestift på tennene. Haha!! What ever!!

Åh, wow... I dag har vi pratet om underliv i en video vi har spilt inn med De Nye (jeg sier ifra når den kommer ut), og jeg sitter her og er bare sjokka... Sjokka over at underlivet tydeligvis er blitt en greie nå også?! Jeg visste ikke før nå nylig at folk faktisk OPERERER underlivet. Det kunne faktisk aldri falt meg inn, jeg har alltid tenkt at vagina er vagina og sånn er det. I natt før jeg sovnet lå jeg med hodet på puta og tenkte på hvor utrolig mye bedre verden hadde vært om vi alle bare kunne ha godtatt oss selv. For tro meg, jeg har vært der selv, jeg har overanalysert hver eneste lille kroppsdel, jeg har vurdert å operere puppene, nesen og til og med HÅRFESTET MITT. Jeg vet. Helt, helt sprøtt. Vet dere hva jeg tenker den dag i dag?

Takk Kristine. Takk for at du ikke opererte deg. Takk for at du ikke gikk lengre enn å søke opp hvilke klinikker som var best og rimeligst, takk for at du stoppet der. Takk for at du ikke tok en avgjørelse du aldri kan angre på. Gjerne ta meg på at jeg har fylt leppene mine, men jeg kommer aldri i hele mitt liv til å gå lengre enn det. Æresord. Jeg har venner som har tatt silikon og venner som har botox, og jeg dømmer virkelig ingen. Jeg synes man skal kunne stå fritt til å gjøre hva enn man vil så lenge det ikke går utover andre, men jeg har en ting å si: bare vær så snill å ikke gjøre noe som kommer til å gå negativt utover deg selv. Kun for ditt eget beste. Å legge seg under kniven er så ufattelig, ufattelig risikabelt. Jeg tør nesten ikke å tenke på hvordan jeg hadde sett ut med en annen nese. Ah...  Uff. Jeg vet jeg har unge lesere, og jeg vet dere blir påvirket av ting rundt dere. Bare vit at dere er fine akkurat som dere er. AKKURAT som dere er. Finn tryggheten i deg selv og aldri la mennesker rundt deg la deg komme til tvil. For den dagen du elsker deg selv, den dagen vil ikke noe som helst rundt deg spille noen rolle.

Jeg er bare utrolig takknemlig kjenner jeg, for at jeg lot fornuften vinne. Og jeg fikk plutselig en skikkelig trang til å fortelle dere det. Så her er vi. Altså... Jeg hadde heller brukt penger på psykolog-time for å forbedre den indre meg, enn å "forbedre" det ytre.

outfit

JAKKE FRA VELOURIA VINTAGE, BOOTS FRA FRETEX, TIGHTS FRA JUNKYARD, T-SHIRT GAMMEL

Jeg gikk ut døra i dette antrekket på lørdag og følte meg som en helt annen person enn jeg var dagen før. Og det er nettopp det jeg liker med klær - du kan skape så utrolig ulike uttrykk ved måten du kler deg på. Den siste tiden har jeg gått mer over til kåper, pene sko og kjoler, jeg har i grunn funnet frem en mer feminim side med meg selv. Mer midje, mer øredobber, mer spill i håret. Men så følte jeg plutselig for å være rocka her om dagen, så jeg tok på meg den største bikerjakken - den er vintage og veier seriøst så mye at det er en treningsøkt i seg selv å gå med. Haha. Elsker knytingen på siden! Får meg til å ville designe klær igjen... Akkurat det er en greie jeg kjenner at jeg ikke er helt ferdig med. Jeg.vil.lage.klær! Det er så mange idéer i hodet mitt som må ut.

Nå sitter jeg på Egmont-huset i Nydalen og er nettopp ferdig med arbeidsdagen her. SOM jeg elsker å ha et sted å jobbe! Med folk rundt meg og mennesker å spise lunsj med. Jeg ble plutselig dårlig i går kveld, så jeg fikk en litt mindre bra start på uken. Heldigvis kom jeg meg gjennom dagen her, jeg tenker å dra hjem om ikke så lenge og lage meg en deilig middag så satser jeg på at den motstandsdyktige kroppen min greier å riste av seg dette like fort som den alltid gjør. Elsker kroppen min virkelig! (Både innvendig og utvendig, hehe) Er det en ting jeg ikke har tålmodighet til, så er det å være syk... Men jeg er blitt flinkere på å slappe av og ta ting for det det er. Nå er jeg i dårlig form, og det er OK. La oss gjøre det beste ut av det. Jeg skal unne meg selv en SYKT digg middag i dag i alle fall. Det er det viktigste for meg når jeg er syk - spise god, sunn næringsrik mat.

Nå skal jeg busse hjemover for å møte Fabian som har nøklene mine til leiligheten. Vanligvis synes jeg det er veldig ukomfortabelt at folk er i mitt "space" uten at jeg selv er der, men nå kjenner vi hverandre så godt at jeg har ikke lenger noe å skjule, haha.

Snakkes etterpå xxx

to steder du kan kjøpe fete ringer!

REGN ER SÅ VAKKERT

Om dere skal ha nye ringer har jeg to veldig bra tips til dere: TOM WOOD og MAANESTEN. Førstenevnte er min favoritt, men Maanesten (ligger på Aker Brygge) har UTROLIG mye fint også, med litt lavere prisnivå. Jeg har vært innom butikken mange ganger, men oppdaget ikke før nå nylig at de selger helt nydelige ringer og øredobber. Jeg tenker kanskje å supplere med en gullring derfra, jeg elsker å kombinere gull og sølv. I går kjøpte jeg nye øredobber derfra som jeg skal vise dere, nå er det bort med nikkel-øreringene fra H&M som jeg har brukt i alle år, haha. Accessories er noe jeg har begynt å kjøpe i ordentlig kvalitet. Føler meg helt naken uten alt tilbehøret mitt nå, hihi...

girls girls girls

BH FRA H&M, SKO FRA NELLY, BUKSE FRA MARDOU & DEAN, BLAZER FRA HOLZWEILER, LEPPESTIFT FRA URBAN DECAY, ØREDOBBER FRA MAANESTEN

Mooooah! For noen pene damer! Og som vi koste oss i går på pre-party! Jeg gikk med favoritt-chipsen min i hånden på Taket, bare sånn i tilfelle jeg skulle bli sulten. GIR så blaffen i hva andre tenker om meg, kanskje litt for mye til tider. Girl gotta eat!! ;) Blazeren min er fra Hunkydory, jeg kjøpte den på Holzweiler tidlig i sommer. Kanskje et av mine beste kjøp. Det var Fabian som pekte den ut til meg, han har et godt øye for alt pent - og spesielt mote, så jeg stoler alltid på han. Og Amar, modell-agenten min! De to er de jeg alltid hører på når det kommer til fashion :)

I morgen skal jeg være på Egmont 09:00 for å spille inn resten av filmen vi begynte på rett før sommeren, og jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å komme tilbake på jobb på "ekte". Jippi! Nå sitter jeg hjemme og hører på podcast mens jeg tømmer mailboksen, og så har jeg en kinodate litt senere i kveld. Craver Bubbliz (de sure smågodt-bitene) så SYKT i dag, så jeg skal fylle posen min med det før kinoen. Gleder meg!! Xx

ja, jeg drar tidlig hjem fra byen

KNEKKEBRØD MED: SPEKESKINKE, FETAOST, SKIVEDE CHERRY TOMATER, RUCCOLA, SALT & PEPPER, REVET MOZZARELLA OG GUL PAPRIKA

God morgen! Det er søndag og himmelen faller ned utenfor vinduet ser det ut om. Forrige gang det regnet så mye var jeg i Førde, tror jeg. Jeg liker det av en eller annen grunn. Når det regner får jeg en utrolig deilig ro i meg, en ro jeg aldri får de dagene sola skinner ute og jeg føler jeg må være over alt og gjøre alt med alle. Nei, i dag regner det og jeg føler ingen behov for å gå ut av døra. Selv om jeg tenker å ta meg en tur ut på museum etterpå... Men ikke fordi jeg må, fordi jeg vil. Jeg var på byen i går, i cirka 40 minutter. Haha. Jeg måtte gi Taket på Steen og Strøm en sjangse, og jeg er glad jeg dro, for nå har jeg erfart at det ikke er et sted jeg har behov for å være. Haha, jeg er virkelig ikke et byen-menneske. Så jeg sa ha det til vennene mine og dro hjem med Fabian. Vi satt i stuen min, i mørket, med potetgull og et glass rødvin hver, mens måneskinnet lyste inn de store vinduene. Der ble vi sittende og prate om alt og ingenting til klokka ble altfor mye. Beste valget jeg har gjort på lenge. Byen er sikkert gøy om man går inn for det, jeg shamer ingen for å henge på Taket, Nox eller hvor enn det skjer. Jeg synes jo det var gøy før selv. Men bare... ah, jeg gidder ikke å måtte DRIKKE meg opp for å kose meg. Du skjønner kanskje hva jeg mener? Vi var på et utrolig hyggelig vors på Frogner hvor jeg koste meg SÅ mye, men jeg er ikke lenger der at jeg hiver i meg 2-3 glass før jeg går ut døra for å bli like full som resten av menneskene på utestedet. Ikke at man må det heller (for det er jo ingen som tvinger deg), men så må man liksom det likevel av en eller annen grunn. Da drar jeg heller hjem etter vorset, og sier meg fornøyd med det. (Vorset er jo alltid dødsgøy!!!) Og om folk synes jeg er sær så får jeg bare være det, men det er så mange andre ting jeg vil gjøre enn å stå full på et tak i Oslo og våkne opp sylklein dagen etterpå. Nei, jeg er glad jeg dro slik at jeg fikk se hvordan det var i alle fall - jeg angrer absolutt ikke. Men det var innmari digg å komme hjem med favoritt-personen min, for en utrolig koselig kveld det ble ♥

Nå skal vi ut i regnet og ta en kaffe med tvillingene! Og så drar vi på et museum. Wohooo. Jeg elsker søndager!

min første nattkjole

annonselink

NATTKJOLE: HER

I morgen tidlig gjør du dette: åpne vinduene på rommet på vidt gap, legg bort mobilen og sett på Glacier av James Vincent McMorrow mens du drikker morgenkaffen din, eller spiser frokost. Jeg har aldri hatt en pen nattkjole, så jeg tenkte det var på tide... Aldri følt meg så elegant så tidlig på morgenen tror jeg. Nå pøser det ned ute samtidig som sola skinner, jeg elsker den kombinasjonen. I dag skal jeg ikke annet enn å gå på kafé, kanskje kjøpe meg en croissant, se på mennesker og skaffe meg noen pene øredobber. Sammen med Nora. Vi snakkes senere, grip dagen og gjør den vakker :) Xx

stopp på kunstig søtning

Bukse Bik Bok, sko og belte Fretex, veske Zara, hatt Zadig & Voltaire, smykke Nasty Gal, t-shirt er gammel

Hei håååå! Det er lørdag! Jeg sitter fortsatt i senga med under dyna. Det er lov siden det er helg :-) Jeg hadde en utrolig fin dag i går, hvor jeg var litt rundt overalt. Kjøpte meg blant annet 2 nye ringer... igjen! Jeg er blitt hekta! Til dere som spør så er alle ringene på hendene mine fra Tom Wood. De har 20% og 40% på Steen & Strøm nå, et lite tips fra meg til dere. (Måtte sikre meg mine ringer før jeg skrev det her, me-heeee) Den ene er en vennskapsring som jeg kjøpte sammen med Nora, vi skal innom gullsmeden i dag og gravere den tenkte vi. Etter en lang dag i byen landet jeg omsider hjemme og spiste opp alle kjeksene som fantes i skapet mitt, hahahaha. Typisk meg når jeg er sulten, i stedet for å spise ordentlig mat. Jeg har kuttet ut omtrent alt av kunstig sukker nå den siste tiden, forresten. Etter at jeg sluttet med P-Max i vår føltes det bare feil... Nå topper jeg havregrøten min med frukt, bær, honning og peanøttsmør i stedet, jeg kjøper ikke lenger tyggis eller sukkerfrie pastiller, Fun- og Zero-saft drikker jeg kun om det er for å mikse i en drink en sjelden gang, jeg dropper det bare rett og slett. Om jeg har lyst på noe søtt spiser jeg en stripe sjokolade heller, eller noe frukt :-) Kroppen min er mye mer fornøyd nå enn før. Jeg vet jo at sukker ikke er bra så jeg kan ikke helt begrunne det, men jeg vet i alle fall at jeg vil heller putte i meg noe ekte enn falskt. Og merkelig nok er søtsuget MYE mindre enn før.

Senere på kvelden hadde vi sashimi-kveld hos Nora på Frogner. Altfor, altfor koselig! Og enda koseligere var det å våkne i dag tidlig uten et SNEV av alkohol i blodet. Man vet man har funnet riktige venner når man kan ha det gøy uten vin og drinks. Haha, sjukt å si kanskje, men ofte er det sånn om man henger med feil folk - da må man ha noe alkohol for at det skal være gøy/ikke kleint. Hjemmelaget sashimi er forresten er supert tips dersom du skal ha venninnekveld, det er både koselig å lage OG spise :-) Og kjempesunt!

Her har dere gårsdagens antrekk. Og meg uten stive nipler... Haha.

studie til høsten

Whooop! Hey dere! Nå nærmer det seg skolestart for mange. Jeg søkte jo som dere vet, på en del forskjellige studier på Universitetet i Oslo. Mange spør om jeg kom inn på profesjon, og det gjorde jeg dessverre ikke :( Bahhh... Jeg visste jo egentlig at jeg ikke kom til å komme inn med snittet mitt (jeg har 5,5). MEN, jeg kom inn på bachelor i psykologi - selv om det så klart ikke er like stort så ble en del av meg skikkelig glad. Oooog... jeg har takket ja?! Ææææ?! Greia er at jeg har i utgangspunktet ikke lyst å jobbe som psykolog. Jeg ELSKER psykologi og har kun lyst å studere for å lære mer om det. For meg selv. Virkelig, kun for meg selv. Skole er noe som ligger veldig nært hjertet mitt, det vet dere sikkert etter å ha lest bloggen min gjennom både ungdomsskolen og videregående. Og hvem vet, kanskje jeg plutselig blir interessert i yrket og ender opp som psykolog? Det vet jeg ikke enda, alt jeg vet er at jeg er utrolig sulten på å lære. Mest av alt vil jeg jobbe som motedesigner, målet mitt er å drive et eget brand, MEN jeg kjenner meg selv så godt at jeg trenger mer input i hjernen min enn bare fashion og sosiale medier. På hvilken måte aner jeg ikke, men å studere virker i alle fall som en veldig fristende greie akkurat nå, helt uavhengig av hvilke jobbmuligheter det gir meg. Skole, læring og kunnskap gjør meg lykkelig, slik er jeg bare. Jeg vet at jeg er på vei dit jeg vil karrieremessig, men jeg vet også at jeg vil lære mer. Det er derfor jeg det siste halvåret har lest så mange bøker, artikler og forskningsrapporter, sett så mange dokumentarer, dykket dypere i ulike temaer, vært hos coach, lyttet til venninner som studerer fordi det er så interessant det de har å si - jeg har rett og slett prøvd å suge til meg all kunnskap og informasjon som finnes der ute.

Så ja, da vet dere ståa så langt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å være ærlig. Skal jeg hoppe på bachelor-studiet for kunnskapens sin skyld, ved siden av bloggen? Skal jeg fortsette der jeg er nå, ta opp fag og satse på profesjon neste år? Skal jeg bare blogge og se om jeg kanskje finner ut hva jeg vil om et år? Jeg tror nemlig ikke jeg vil få til å sjonglere både blogg + studie sånn som ting er nå, jeg har nettopp fått ny jobb på Egmont (De Nye) og vi har SÅ mange planer for tiden fremover. Reiser, prosjekter, en haug av jobb som jeg gleder meg ihjel til å starte på. Hmmm... Jeg vet i alle fall at jeg kommer til å fortsette med bloggingen 100% for det har aldri gått så bra som nå og jeg trives SÅ godt med det jeg gjør. Spørsmålet er bare om jeg klarer å sjonglere et studie ved siden av.

Hmm..

easy veggie dinner

Matlagings-gleden min har blomstret og jeg elsker det. Selv om det kan være deilig å dra ut og spise med venner eller kjæreste, er det for min del - til syvende og sist - ingenting som slår en kveld hjemme på kjøkkenet. Ikke bare er det billigere, men som oftest mye sunnere også. Man kan kjøpe en haug av råvarer og ingredienser til en mye billigere pris enn hva retten ute vil koste, og det i seg selv er et bra nok argument til å bli flinkere til å lage mat hjemme spør du meg.

Denne middagen hadde jeg ikke tenkt å ta bilde av, men så tok jeg likevel noen kjappe rett før vi skulle spise. Ikke helt Fotballfrue-stil over danderingen (haha, LANGT ifra egentlig), men poenget var å tipse dere om denne utrolig enkle, kjøttfrie middagen. Jeg kunne liksom ikke la være! Paprika fylt med fetaost, oliven og toppet med mozzarella, med salat og ris ved siden av. Kjempegodt, jeg skal definitivt lage dette mer fremover :-)

chihuahua?!

Bakgården til Julie er NYDELIG

Nora looking Vogue

Vakre, vakre jenter. Se på dem!! 

Hola hooop! Jeg våknet opp hos Fabian i dag, og vi tok en kaffe på Kaffebrenneriet i den stekende sola før jeg dro hjem, dusjet og gjorde meg klar til lunsj med Julie, Maria og Nora. Jeg elsker når man introduserer venner for venner og de klikker bra! Weeeee. For en fin dag det har vært. Vi laget vafler, eller, jeg lagde vaffelrøren min som pannekake. Mmmm. Jeg hadde en nesten litt for crazy pannekake-periode for to år siden, jeg kunne spise det flere ganger i løpet av en uke. I dag ble jeg minnet på hvorfor - det er jo sååå digg. I alle fall med hvitost på, eller ferske bær :) Mmm. Etterpå dro jeg hjem i regnet, og hadde en lang samtale med mamma på telefon.

Wait for it...

Familien min skal kjøpe seg HUND på lørdag!! En chiahuahua!!! Det hadde jeg seriøst aldri trodd skulle skje. Jeg ELSKER at vi endelig får et dyr, men jeg har blandede følelser om chihuahua må jeg ærlig innrømme. De er utrolig skjønne, men jeg vet ikke??? Jeg har opplevd at de kan ha tendenser til å være  aggressive? Vi får sjå, vi får sjå. Det blir i alle fall spennende! Jeg gleder meg til å bli kjent med den lille, vi har aldri hatt dyr før så det blir noe helt nytt ♥

are you?

"are you living your life waiting for tragedy?" - bridgett devoue

Ofte er det ikke mer enn et spørsmål som skal til. Tygg litt på den der... Det er et utrolig, utrolig viktig spørsmål. 

Jeg skal i alle fall sørge for at jeg aldri går og venter på noe vondt. Aldri.

jeg er vant til å kjede meg om sommeren

THIS SUMMER HAS BEEN AMAZING...

Hola! I'm back. Jeg og Fabian feiret halvtårsdag i går, så jeg tok resten av dagen off. I går trente jeg hele to ganger faktisk (!), og det kjennes på kroppen i dag. Det er deilig smerte, i det minste. Jeg har vært flink å trene i sommer og det føles ordentlig bra! I dag har jeg ingen planer utenom vaffel-laging hos Julie med en liten gjeng, jeg gleder meg sååånn, wii. Slike ting jeg elsker å gjøre :-)

Er det noen flere som merker at høsten er på vei? Ææææ... Jeg får litt panikk når jeg ser trærne blir mørkere og bladene begynner å falle, plutselig innser jeg hvor utrolig fin denne sommeren har vært. En liten del av meg blir trist av det, kanskje fordi jeg prøver å tviholde på alle minnene og alle de gode følelsene? Jeg er så jævlig (unnskyld) glad for det jeg har opplevd. Midtsommerfest på en gård i utenfor Stockholm, morgenbadene på Bygdøy, alle de cazy sommerfestene i juni som varte til langt på natt, sushi på balkongen med venner, turene i marka, de utallige morgenene på Kaffebrenneriet i Hegdehaugsveien med sola midt i fleisen og en bok å hånden, Kroatia som var morsomt eventyr i seg selv; det jeg husker best er kanskje da jeg og Fabian satt på hver vår lille scooter på motorveien i Split i forbikjøringsfeltet... Jeg DØR av oss. Ikke rart bilene tutet oss ihjel. Jeg som hadde tenkt å vise fingeren til de bak meg fordi jeg ble så irritert, haha. Glad jeg ikke gjorde det likevel.

ÅÅååhhh!! Jeg er glad inni meg men jeg vil også gråte?! Hva er det med meg? Typisk meg å være så innmari emosjonell, haha. Eller bare utrolig, utrolig takknemlig. Jeg er vant til å kjede meg i sommerferien fordi jeg ikke har hatt nok venner å henge med. Husker så godt den sommeren jeg og Guro hang sammen hver dag og gjorde alt mulig; teltet på en strand, kjørte gummibåt gjennom elven og badet i kulpen hver eneste morgen. Vi hadde i det minste hverandre, og det var jeg så innmari glad for ♥

Nå er det vaffel-brunch som står på menyen! Vi snakkes etterpå xx

tving deg selv

Treningsjakke fra RUNWILD

Hei og hoooopp, håper dere har en fin dag! Slik startet jeg dagen min. Nå sitter jeg og ser på regnet pøse ned utenfor soveromsvinduet mitt og priser meg selv for at jeg glad rakk sola, hihi. Trening er så utrolig bra for hodet mitt, jeg merker det gjør meg mye mer handlingsaktiv. Jeg er den typen som hater å gjøre... ubehagelige ting? Ta den ene telefonen jeg egentlig ikke vil ta, si ifra til hun ene venninnen. Trener jeg hver dag klarer jeg å snu på dette. Etter en treningsøkt er jeg AKKURAT den versjonen av Kristine jeg vil være. Det gjelder bare å tvinge seg selv ut der. Jeg har ikke tid til å sitte å vente på at jeg skal ha sykt lyst å trene. Jeg har sykt lyst å føle meg BRA jeg, så da må jeg gjøre det som får meg til å føle meg akkurat slik. Det er å løpe ute i frisk sommerluft før frokost.

Gjør det samme du også, da vel. Ta på deg treningsklærne og løp ute i regnet - eller sola om du er heldig. Jeg håper regnet gir seg egentlig, for jeg har bestilt tennis-time senere i dag :( Krysser fingrer! Xx

flyttehjelp i høye hæler

Enkelte dager bare løper fra meg. Wow, for en tirsdag! Jeg startet dagen med å filme en catwalk-snutt hos Idol Looks, før jeg møtte Nora som jeg ikke hadde sett på en hel uke. Så, så koselig! Håkon og kjæresten flytter i dag, så da hjalp vi dem med flyttelasset. Jeg trodde vi kun skulle bære et par esker, så jeg møtte opp: i høye hæler OG sulten. Dere kan tenke dere. Jeg beit meg gjennom det, men jeg trodde jeg skulle besvime et par ganger, haha. Alt for søsken ♥ Han hjalp meg jo mye da jeg flyttet, så det skulle bare mangle. Uansett, det blir koselig i den nye kåken deres! Jeg gleder meg til å bli invitert på middag, hehehe.

Slik ser jeg ut i dag! Ikke akkurat nå vel og merke. For øyeblikket ligger jeg i kun trusa på senga og cooler HELT. Pjuuuh, så sliten jeg er. På en deilig måte, vel og merke.

Kan ikke tro at dette beltet kun kostet meg 150 kr!! Jeg elsker gjenbruk! Samme med skoene. Jeg føler jeg rocker gata om dagen, utelukkende på grunn av min nye sko-garderobe. Omsider ble jeg sko-gal jente jeg også!

Så KLART har jeg høye hæler på meg når jeg bærer flyttelass. Er det én person som gjør det, så er det Crazy Krisssy. (Nytt kallenavn) Dæver av meg selv. Jeg er den som tar på meg et fett antrekk selv om jeg kun skal på butikken. Ikke fordi jeg ikke tør å bli sett i mindre fine antrekk, men fordi jeg føler meg så utroooolig mye bedre med heels og noen kule plagg.

Takk for alle de fine komplimentene for tiden, forresten! Jeg har virkelig mitt år nå, haha. 2017 ass! For første gang på lenge trives jeg 100% med meg selv, jeg elsker det avslappende forholdet jeg har fått til utseende. Det ser dere kanskje :) Likevel føler jeg meg 100 ganger penere enn jeg gjorde før, ironisk nok? Før brukte jeg SÅ mye mer tid på hvordan jeg så ut.