Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

gårsdagens antrekk!

SHORTS LEVIS, SKO FRETEX, JAKKE UKJENT

Slik så jeg ut i går. Følte meg skikkelig rå, faktisk. Jeg har lyst å bestille flybillett hjem til Førde nå, akkurat nå. Hoppe på neste fly. Drikke rødvin på terrassen med mamma og hilse på gamle naboer. Kjøre Volvo'en til pappa til den fossen jeg alltid bruker å kjøre til med min egen musikk mens naturen passerer forbi vinduet mitt. Jeg tok en kjøretur med Martine i går, kun fordi jeg savner følelsen av å sitte i en bil med deilig musikk. Skikkelig koselig. Nå sitter jeg her på siste kopp fra kaffekannen... vent? Har jeg seriøst drukket FIRE kopper? Aiiiiiii, haha. I dag har jeg ingen møter, så jeg skal kun bruke dagen på å blogge og gjøre ærender. Kjøpe den cowboy-hatten jeg har pratet sånn om, haha. Og nye sko! Jeg trenger ordentlige pensko! I fjor brukte jeg Nelly-sko til 199,- på Kjendisgallaen sammen med en kjole til flere titals tusen. Bygdejenta si det. Jeg synes det er søtt. Altså, jeg fikk terningkast 6 på antrekket. Vil si at jeg er ganske flink til å finne rimelige skatter. Har alltid vært fan av å tenke økonomisk selv i klesstilen, kanskje fordi jeg ikke er så snobbete av meg. Jeg er jo ikke det. Men, vet dere? Agenten min sa at er det én ting du skal investere i så er det ordentlige sko. Så det skal jeg gjøre i dag.

Forresten. Liker dere at jeg har begynt å poste mer antrekksbilder? ♥

YOUR BADDEST BITCH

Haha, i dag har jeg gått rundt med ordentlig confidence utelukkende på grunn av antrekket mitt:

YOUR BADDEST BITCH

Røsket frem en gammel skinnjakke jeg aldri har fått meg til å bruke, strammet den rundt livet og kombinerte med favoritt-skoene mine som er fete OG komfortable å gå med. Jeg føler jeg rocker gatene så sykt med dem! Her om dagen gikk jeg faktisk en tur rundt i byen kun fordi jeg hadde lyst, jeg innbiller meg at det var skoene sin skyld ;) Haha. Ikke noe galt i det, i alle fall. When every street is a catwalk!

Det har vært nydelig vær i dag. Wow! Derfor passet det helt perfekt at jeg og Trine fra Universal Music hadde avtale om å lunsje på Villa Paradiso klokka 12. Vi har begge måtte utsette et par ganger nå, første gangen fordi Universal hadde så innmari mye å gjøre etter at Sophie Elise slapp musikkvideoen sin. Er det virkelig SANT at rasisme fortsatt finnes i en sånn grad? Jeg leste gjennom kommentarfeltet til videoen og fikk helt, helt sjokk... Vi er i 2017, faen heller. Jeg har vært for naiv, tydeligvis. Heldigvis, HELDIGVIS er kjærligheten størst av alt, og det overgår alltid hat. Alltid.

Det var i alle fall utrolig hyggelig å catche up! Vi spiste deilig pizza i sola mens vi pratet om alt som har skjedd siden sist. Forrige gang vi spiste pizza sammen var faktisk på vårt første møte sammen - i påskeferien. Herreguuuud som tiden flyr. Alt i livet mitt har jo forandret seg siden det. Haha!

Etterpå var jeg innom Idol Looks for å teste antrekk til ELLE-festen på fredag, før jeg møtte disse skjønne jentene i ettermiddagssola. Nå er jeg omsider hjemme, pjuh <3

det gikk jo helt fint

Å SI FARVEL TIL SOMMEREN ER BARE SÅ UTROLIG VANSKELIG FOR MEG, SELV OM JEG SITTER IGJEN MED FØLELSEN AV AT "DET GIKK JO HELT FINT" HVER ENESTE HØST

God morgen! Sola skinner, naboene er på jobb, jeg sitter her med morgenkaffen og hverdagen er tilbake. Jeg elsker det, samtidig som det føles uvant, det var jo ikke lenge siden jeg satt på flyet til Kroatia, tok jeg ikke nettopp årets første bad på Bygdøy da? Jeg er vanedyr men jeg elsker nye impulser. Å si farvel til sommeren er bare utrolig vanskelig for meg, selv om jeg sitter igjen med følelsen av at "det gikk jo helt fint" hver eneste høst. De siste månedene har liksom vært et eget liv i seg selv, jeg er bare ikke helt klar for å gi slipp enda. Hadde høsten vært før sommeren hadde jeg klart å nyte den mye mer, det er bare tanken på alt det mørke og kalde vi har i vente som skremmer meg. Jeg er ikke klar. Det føles ut som alle tar så enkelt på det, alle menneskene jeg passerer ser så bekymringsfrie ut. Gruer ikke de seg litt de også? Dere spør meg om det ikke er slitsomt å tenke så mye hele tiden, vel, jeg har vært sånn siden jeg gikk på barneskolen, så jeg vet ikke helt hvordan et liv uten alle disse tankene ville vært. Sånn er jeg bare. Det er ikke bare bekymringer og stress altså, det er mye vakkert oppi topplokket også. Jeg føler av og til at jeg føler på de vakre følelsene mer enn andre gjør. Rart å si det, men jeg føler det sånn. Man kan jo bare ta utgangspunkt i seg selv, jeg har ingen andre sitt perspektiv på livet. Selv om jeg kan prøve å forestille meg. Hvis du kunne valgt å være et annet menneske for en dag, hvem hadde du valgt? Jeg sitter og ser på notatene jeg skrev da jeg våknet klokka tre i natt. 1. KJØPE MEG EN COWBOY-HATT 2. SKAFFE MEG SKO TIL ELLE-FESTEN 3. NYTE ALT SOM SKJER. Jeg vil klippe meg mer. Har dere sett bildene fra Victoria's Secret Holiday i Colorado? Ayyyy, jeg dør. Eller... med "jeg dør" så mener jeg at jeg er supermega-inspirert. Jeg vil også hoppe rundt i cowgirl-klær i Aspen. En dag er jeg der jeg også. Yuuup! Så store drømmer har jeg! Det er det som driver meg. For hva er vi vel uten drømmene våre?

Kriss xx

red

 

ting dere lurer på!

Herregud så festlig hvor mye dialekten din har forandret seg til mer og mer bokmål!!! Hører virkelig stor forskjell, lurte på om du merker det selv?
Vet du, det har jeg faktisk ikke merket før dere har påpekt det. Jeg ELSKER nynorsk og skal alltid bevare dialekten min, men noe påvirket blir man jo så klart av å omgås omtrent kun mennesker som prater annerledes enn deg. Blir spennende å dra hjem til Førde og se om jeg legger om til slik jeg pratet før! Mamma har jo bokmål som morsmål, så jeg har jo blitt litt påvirket der også.

Har du en spotify-spilleliste som du kunne delt med oss lesere? Virker som du har veldig kul og spesiell musikksmak.
TAKK! Jeg har funnet sykt mye bra musikk i det siste! Sjekk ut Vibe With Me! og Thoughtful. Sistenevnte må dere sortere etter når sangene er lagt til.

Hahah ikke hate på noe som helst måte virkelig!! Bare litt komisk at du sier at du aldri tar plastlokk på kaffen for å forhindre plastforsøpling, og idag publiserer du en mystory med nettopp plastlokk på kaffen?
Jeg laget kaffe hjemmefra og tok en kopp med lokk jeg hadde stående <3 Tenkte ikke over at det kunne se sånn ut, men da vet dere det nå. Velger aldri lokk lenger, det håper jeg ingen andre gjør heller. Det er MANGE små tiltak (som betyr mye for miljøet) man kan gjøre, jeg skal lage et eget innlegg om det. Skulle ønske jeg var bevisst på alt dette enda tidligere, men bedre sent enn aldri. Virkelig.

Har du konflikt med familien eller venner siden du ikke har dratt hjem på lenge?
Jeg har daglig kontakt med både vennene mine fra Førde og familien min, så absolutt ikke. Pratet i telefon med mamma nå nettopp, så vi er aaaall good. Broren min FaceTimet jeg med i går og vi satser på å få dratt hjem til Førde en helg sammen snart. Wihoo! Jeg er så glad jeg har han, er det noen som alltid er der for meg så er det han.

Har du gått ned i vekt igjen?
Jeg har ikke veid meg siden september i fjor så det aner jeg ikke, men jeg drikker lite alkohol for tiden så det kan være at kroppen min og ansiktet mitt ser mindre oppblåst ut. Jeg bruker å se litt oppblåst ut i en periode med mye alkohol.

Du sier du "ikke lar deg knekke av mennesker som ikke tåler at du forandrer deg og går egne veier" samtidig som du i prøver å formidle et bilde av deg selv som også blir nervøs før første skoledag. For min del blir det bare veldig tydelig at du setter opp en iskald fasade når du skal svare på kritiske/negative kommentarer, og det er denne fasaden folk stusser på.
Man kan da være UTROLIG sikker og trygg på seg selv, og samtidig være nervøs for å gå inn et svært skolebygg helt alene uten å kjenne noen. Jeg har ingen fasade, jeg vet så utrolig godt hvem jeg er og jeg kommer aldri til å gjøre meg liten for å tilfredsstille mennesker som deg. Kall meg kald, uempatisk og ufordragelig, faktum er at ikke alle tåler selvsikre mennesker som snakker rett fra levra. Jeg er ærlig og sier at jeg kan være like nervøs første skoledag som alle andre, men det betyr ikke at jeg ikke er selvsikker, at jeg ikke har troa på meg selv. Så enkelt er det. Skal jeg si dere noe? For mange år siden da jeg var usikker på meg selv pratet jeg nedlatende om mennesker med selvtillit. Jeg var svak. Usikker. Prøvde å trykke ned andre for å løfte meg selv opp. Det funker ikke. Nå? Nå vet jeg hvem jeg er og hva jeg er god for, og jeg ELSKER å se mennesker med bein i nesa, mennesker som ikke lar seg knekke av dritt på veien. Jeg blir GLAD av å se selvsikre mennesker.

Jeg kunne skrevet side opp og side ned om dette temaet. Og kanskje det er nettopp det jeg skal gjøre.

FUCK janteloven. 

Skal du få ny header snart?
JA! Jeg skal fikse det nåååå! Bildet over er et år gammelt nå, og jeg ligner jo ikke overhodet. Gjerne si ifra hvis dere har et favoritt-bilde som hadde passet fint på toppen av bloggen! ♥

å gå inn på skolen uten venner

Det var så vakkert ute i går. Åh, hjertet mitt blør litt når jeg ser kveldssola skinne så fint på de halvdøde blomstrene i bakgården, jeg vet ikke, denne tiden på året bringer bare frem så ufattelig mange følelser i meg. Skolestart, klump i magen, flytting, forandringer. Jeg FaceTimet med Julie i natt, ingen av oss fikk sove så vi ble liggende å prate sammen til klokka ble altfor mye. Plutselig ser jeg i mailboksen min at det er infomøte for studiet mitt i DAG, og jeg kjente panikken spre seg ut til fingertuppene. Salgsmøte på Egmont 10:00, infomøte på Universitet i Oslo 10:30. Tror jeg innså hvor vanskelig det blir, å sjonglere. Men... jeg ringte UiO i dag og jeg har fortsatt plassen min. Jeg har så innmari lyst å gå på forelesninger, og blogge om alt jeg lærer, utvide horisonten min. Samtidig som jeg vet at jeg hater å gjøre ting halvveis. Jeg vil jo heller ikke oppta en studieplass som noen andre kunne utnyttet mye bedre enn meg. Nei, jeg vet ikke. Plutselig følte jeg meg så liten igjen, bare. Jeg har alltid vært en loner, og jeg ser bare så sykt for meg at jeg kommer inn i bygget der, null venner og helt lost. Ikke at det gjør noe, man er jo der for å studere, og jeg vet jo også at jeg hadde funnet noen fine mennesker etter hvert, men det er den forbaskede frykten. Ikke tro at jeg er noe mindre redd enn dere. Samme som da jeg gikk inn døren på Hafstad videregående skole for fire år siden. HVOR SKAL JEG GÅ, HVEM SKAL JEG SETTE MEG MED? SER JEG TEIT UT? SER DE HVOR NERVØS JEG ER? Ah, jeg sender varme tanker til alle dere som starter på skole i dag. Dette klarer dere. Nei, det var fint å prate med Julie. Jeg har jo all tid i verden til å studere, det skjer i alle fall ikke at jeg gir opp det jeg holder på med nå. For det elsker jeg over alt. Jeg kom nettopp hjem fra salgsmøte og ting fremover ser utrolig lyst ut. Denne høsten blir bedre enn noen andre tror jeg.

Jeg drømte at jeg kom uforberedt til en matteprøve i natt, apropos alt skole-snakket. Fytti rakkern, jeg var helt svett da jeg våknet. Satt på bussen på vei til Nydalen og var fortsatt ikke helt med mine fulle fem, haha.

video: svar på spørsmålsrunden

HUSK Å TRYKKE PÅ TANNHJULET FOR BEDRE KVALITET!

Okey, so here we go! Jeg er pratsom som dere sikkert skjønner, haha. Hvis dere har lest bloggen min en stund så er ikke det noe sjokk akkurat. Altså dere, jeg elsker å sitte fremfor kamera?! Håper dere liker videoen :) Xx

video kommer i kveld!

Meg og verdens beste Julie <3 Vi skulle egentlig ta hull i ørene her i går, men så var det stengt, buhu. Så vi tok noen bilder i stedet og drar tilbake i morgen, jeg skal hulle ørene mine bort, haha. ELSKER bling i ørene

Jeg skulle til å poste svar på spørsmålsrunden for et par timer siden, men så måtte jeg gjøre noen endringer og laste opp alt på nytt igjen. Vel, den kommer i alle fall i kveld, så ikke glem å kom innom igjen. Jeg innså forresten da jeg spilte inn videoen i går hvor mye jeg ELSKER å sitte å prate til dere. Girl talk video coming up? I think yes! Jeg har sittet i samme outfit og geeket på Mac'en i hele dag, og det har vært så sykt deilig. Dagens planer ble utsatt til en annen dag og det er faktisk helt OK, jeg liker disse søndagene. Så lenge jeg har musikk og en venninne å prate på telefon med, hihi. Nå blaster jeg Amy Winehouse på høyttalerne og slapper av mens kveldssola titter inn vinduene mine. Herregud, så deilig vær. 

du eier ikke ordet angst

Good morning, vakre mennesker! Eller god dag?! Jeg har vært oppe i timesvis, men har ikke rukket å titte innom før nå fordi jeg har vært for opptatt med å nyte en seeeeen morgen. For en utrolig deilig helg jeg har hatt. Det er søndag, sola skinner og jeg sitter her og er fornøyd med livet. Fabian kom over etter at han var ferdig å jobbe på Øya i går kveld, vi så resten av To Rome With Love sammen i senga før jeg sovnet i armkroken hans. Ingenting bedre enn det. Nå skal jeg jobbe et par timer, vaske klær, redigere video og bare komme à jour med diverse før jeg stikker ut i finværet og nyter siste del av uka med venner.

Om jeg er effektiv rekker jeg kanskje å trene i dag også, det hadde vært diiiigg... I morgen er det nemlig tidlig opp og full rulle, jeg ser virkelig frem til det. Hverdag er fantastisk.

NÅ SKAL JEG SI NOE SOM IKKE ER POPULÆRT...

Okey, jeg fikk noen kommentarer (og mailer) i går som reaksjon på det jeg skrev om angst, og akkurat det ønsker jeg faktisk å ta opp i dette innlegget. Rett og slett fordi det er noe som har plaget meg lenge, og hårsåre som folk er VET jeg at jeg får refs for dette, men det får bare være. Vel, case is: Jeg skrev at for min del er alkohol en stor trigger for angst. Enkelte mener jeg med det misbruker ordet, at jeg ikke har lov å uttale meg fordi jeg ikke har fått tildelt diagnosen angstlidelse av fastlegen min og ikke sitter innelåst på rommet mitt hver eneste dag. Jeg har aldri sagt at jeg lider av angst. Angst er en tilstand som kan forekomme på SÅ mange ulike nivåer at jeg synes det er helt feil at man skal tabulegge ordet på den måten. Jeg har da lov å føle på hva.enn.jeg.vil. Jeg er utrolig glad for at jeg ikke sliter med angst i den grad at det går utover livet mitt på en veldig negativ måte, men det er da HELT lov å ha et lite angstanfall, å ha perioder der man kjenner mer på tilstanden mer enn ellers. Jeg snakker ikke om fylleangst, jeg snakker om angst i form av frykt, følelsen av sterkt ubehag. Uavhengig av alkohol har jeg kjent på det mange ganger, og det er utrolig ekkelt. KJEMPEekkelt, faktisk. Jeg har alltid stått for at man skal være forsiktig med å kaste psykiske lidelser rundt seg i hytt og gevær, for ja, jeg forstår utrolig godt at det ikke er gøy for en person som er deprimert å høre "åh jeg er så sykt deprimert i dag" når man egentlig bare har en dårlig dag. Men det er heller ikke rett å ta eierskap på ordet angst. For ingen eier det, det er en TILSTAND som alle mennesker føler på i større eller mindre grad i løpet av livet. Jeg har ikke sosialangst, panikkangst, agorafobi eller posttraumatisk stresslidelse, og det har jeg heller aldri i hele mitt liv sagt at jeg har. Jeg synes absolutt ikke det er noe galt i å si at alkohol er en stor trigger for angst. Det ER en stor trigger for angst.

Ordene mine blir alltid snudd om på, men det er jeg ganske vant til nå, haha. Jeg har enormt stor respekt for mennesker som må leve med psykiske lidelser, jeg kan virkelig ikke forestille meg hvordan det må være å lide av kronisk angst i hverdagen. Stay strong, vakre, gode mennesker. Og til dere som shamer andre for å føle på helt vanlige tilstander; stopp pity party. Ingen liker det. (Shout out til mamma og pappa som har lært meg å ikke synes synd på meg selv)

Over and out. Jeg ønsker dere en nydelig søndag! Ellers må jeg bare si tusen takk til alle de andre mailene (og tilbakemeldingene ellers) jeg får, det er så utrolig, utrolig hyggelig å lese. Takk for at dere er med meg på laget, uten dere vet jeg virkelig ikke hvor jeg hadde vært ♥

hva en uke uten alkohol har gjort med meg

BOOOM, så var det lørdagskveld. Jeg ligger i senga og er helt, helt død uten å skjønne hvorfor. Vel... Og så tenker jeg tilbake på uka som har gått og innser at alt har gått i et kjør. Jeg elsker det, jeg elsker seriøst innholdsrike uker over alt på jord. Min #1 prioritet de siste dagene har vært jobb og slik kommer det til å fortsette fremover. Jeg får jo vært sosial likevel, i dag hadde jeg en kjempekoselig morgen med Fabian før jeg møtte Nora og Julie i sola her på Løkka. Klokka 18 måtte jeg si farvel og takk for meg, sliten som jeg var. Haha. Da var det rett hjem, få i seg mat og spille inn spørsmålsrunde. Etter at jeg var ferdig dro jeg på butikken og kjøpte masse sunn snacks som jeg skal kose meg med i kveld, blant annet smoothie :-) En helt edru uke har gjort godt, jeg vet at det ikke er lenge for mange, men om sommeren blir det fort et glass her og der... Jeg har bare stått over enkelt og greit, og det har virkelig vært fantastisk. Effektivitet er det beste jeg vet, og det er vel kanskje det beste stikkordet for denne uken. Hovedproblemet mitt med alkohol er at én: jeg ikke får gjort halvparten av det jeg vil gjøre fordi det gjør meg så innmari ueffektiv og to: det trigger angst som bare pokker.

Nå skal jeg legge bort Mac'en og fortsette på verdens nydeligste film; TO ROME WITH LOVE. Jeg ELSKER Woody Allen sine filmer, og jeg synes det er sååå kult at han faktisk er skuespiller i sine egne filmer også. Anbefaler dere å se To Rome With love, den er virkelig vakker tvers gjennom. En sånn type film jeg kunne hatt på i bakgrunnen bare fordi musikken og språket er så behagelig.

en fredagskveld alene

22:34 en fredag midt i august. Årstiden river i meg, den minner meg på alt som skjedde året før på denne tiden. Kontrasten i horisonten som alltid minner meg på at mørket og forandringer er på vei. Blader på bakken, det gjør meg lykkelig men også så utrolig trist. Skulle jeg gjort mer denne sommeren? Det kommer alltids en ny sommer neste år, men da er alt så forandret igjen. Som alltid. Vanligvis er det en trøst for meg, men nå vil jeg bare tviholde på alt jeg har. Ikke forlat meg.

Nye sanger i spillelisten. Er det ikke fint når venner viser deg sanger? Foten min rikker, jeg må gjøre noe. Jeg liker lyden og synet av mennesker. Så lenge jeg slipper å være en del av det. Enkelte ganger... så er det bare best å være alene blant alle. Musikken på, min eget lille univers, likevel en del av bølgen. Jeg går målrettet, det gjør jeg alltid. Jeg er glad jeg ikke tok det rødvinsglasset tidligere. Det var denne følelsen jeg ville kjenne på. Vindbris i ansiktet, en tekstmelding med et hjerte fra den jeg elsker og tusen idéer i hodet. Plutselig ble jeg litt lettere til sinns. Det var ikke mer enn litt alenetid som skulle til.

Komplisert som jeg er. Jeg lurer på om jeg noen gang knekker min egen kode. Jeg er kanskje ikke den enkleste å forholde seg til, fordi jeg trenger mye tid for meg selv samtidig som jeg er avhengig av mennesker jeg også. Balansen der er ikke helt enkelt. Det er midnatt. Mennesker på vei fra vorspiel til byen passerer meg. Enda et vindbris. Ah, så deilig det er å være alene.

musikk som rører sjelen

VALERIE - AMY WINEHOUSE

WE'RE STILL FRIENDS - AMY WINEHOUSE

KING CITY - MAJID JORDAN

BE MINE - OFENBACH

A FACE TO CALL HOME - JOHN MAYER

AMSTERDAM - GREGORY ALAN ISAKOV

CAN'T GET YOU OFF MY MIND - LENNY KRAVITZ

DO YOU... - MIGUEL

GLACIER - JAMES VINCENT MCMORROW

Disse trenger du i spillelisten din. Bare... ja. Hør. 

det er bare en sånn dag kristine

WHEN THE JEANS ARE TOO TIGHT HA-HA... (JEG MÅTTE RIVE OPP HULLENE)

Heeeeelg! Jeg kom nettopp ramlende inn døra og sitter nå i stua i undertøyet, helt utslått. En stykk sliten Kristine skal jeg love dere. På en god måte, tror jeg. Jeg har vært på Egmont siden 08:00 i dag, vi fikk spilt inn resten av filmene, tjoheiiiii! Det er gøy å være omringet av så fine folk. Nå er det i alle fall helg for min del, og så ser jeg frem til en spennende uke med mye gøy i vente. Sola skinner ute, noe forteller meg at jeg burde komme meg ut. Jeg var innom Øya-festivalen for å hente nøklene mine som Fabian hadde, plutselig fikk jeg følelsen at jeg gikk glipp av all moroa innenfor gjerdet. Ah. Det er lenge siden jeg har følt det sånn. Liker ikke det. Jeg vil ta med malepenselen og headsettet i bakgården og male for meg selv uten den jævla telefonen og mas fra mennesker, jeg vil gå ut i solen og møte venner, jeg vil ta meg en løpetur. Men jeg orker ingenting. Æsja, livsgnisten forsvant litt i dag virker det som. DET ER BARE EN SÅNN DAG KRISTINE forteller jeg meg selv for å slappe litt mer av. Et forsøk, i alle fall. På kjøkkenbenken står den halvtomme rødvinsflasken, det er vel to glass oppi der vil jeg tro. Vil, vil ikke. Vil ikke.

Pust. Inn. Ut.

Jeg drar ut og møter noen venner. Vi sees :) Xx

color pop!

SKO FRETEX, BUKSE RUNWAYDREAMZ, JAKKE H&M TREND

Jeg tror jeg skal bli flinkere å eksprimentere med litt... liiitt mer farger inni mellom. Jeg er veldig glad i svart, hvitt, grått og denim, men jeg innser sakte men sikkert at det ikke skader med litt farger av og til.

som å få en 6'er på skolen

What a day, people! Nå innser jeg hvor mye livsglede jobb gir meg! Jeg stod opp så tidlig som 07:00 (døgnrytmen back on track) og jeg ble sååå glad da jeg så at det var skinnende sol. Ikke forlat oss enda, sommer ♥ Så jeg tok trikken til byen og møtte Julie for en morgenkaffe (hvor jeg klarte å miste ene gull-øredobben på veien, hvor typisk meg), før jeg suste hjem og fikk besøk av Nora klokka 11:00. Shoot for Det Nye stod for tur! Jeg elsker å gjøre redaksjonelt innhold for dem, spesielt når vi får så mye ansvar selv. Jeg stod for all stylingen, mens superfotografen-Nora tok seg av bildene og sminken. Vi hadde bare 3 timer på oss og hadde jo allerede utsatt en dag på grunn av dårlig vær, men jeg har funnet ut at jeg jobber best under press. Og! Vi fant fort ut at vi var et dritbra team, jeg mener, FOR noen fete bilder det ble! Det kommer i neste utgave av Det Nye, jeg skal si ifra når det er ute i butikk. Ingenting gir meg mer glede enn å prestere. Det er akkurat den samme gleden jeg følte på da jeg gikk på skole og fikk en 6'er. Når man gjør noe som er veldig viktig for mange mennesker har man jo ekstra press på seg, og da er den følelsen når man kicker ass så SYKT deilig! Jeg svever fortsatt rundt på en liten lykkerus!

VURDERER Å GÅ ENDA KORTERE I LUGGEN... JEG VIRELIG ELSKER Å HA HÅRET FREMME I ANSIKTET

OM JEG BARE KUNNE HA BEHOLDT DISSE RÅ SKOENE... AYYY HOW I NEED THEM! DE ER FRA GESTUZ

Etter shooten dro jeg i møte med den nye manageren min i Idol Looks, før jeg møtte på Marte på gata og ble med en tur innom butikken hennes for å skravle. Nå er jeg hjemme og skal lande litt. Pjuuuh. Livet smiler om dagen :)

stretch marks are cool

Jeg oppdaget nettopp disse strekkmerkene og jeg ble ikke annet enn glad. Yeeeees! Se så fine! Ass been growing! Kroppen er en fantastisk maskin <3

endelig går jeg riktig retning

For et vær! Det pøøøøser ned utenfor vinduet mitt! Tro det eller ei, jeg ligger hjemme og har pakket meg selv inn under dyna. I dag er det lov å være inne, med god samvittighet. Jeg og Nora måtte utsette shooten til i morgen, men vi satt oss på en koselig kafé rett over meg og fikk skrevet ferdig et manus til en film vi skal spille inn. Shit, så deilig det er å ha kollegaer. Mennesker å jobbe med. Alt jeg trengte! Jeg pratet med Ingvild fra Bloggerne på telefon i dag tidlig, og forrige gang vi pratet sammen ordentlig rett før sommeren var alt veldig kaotisk i livet mitt. Aldri før har jeg følt at jeg stod på så bar bakke som jeg gjorde da, men jeg ser nå at jeg trengte det. Jeg trengte å rote meg litt bort for å finne ut hvilken vei det var jeg ville gå. I sommer klarte jeg å finne roen: jeg har trent, spist sunn og god mat, gått turer i Marka, sett vakre filmer, dyrket de ordentlige vennskapene mine og rett og slett bare vært sosial med riktige mennesker. Det har vært godt for meg. Nå er det høst og ting er så utrolig mye klarere for meg enn hva det var for to måneder siden. Det TAR tid å finne seg til rette i en ny by, viser det seg. Nå føler jeg at jeg er på riktig spor, og det er helt utrolig deilig. GJETT om jeg skal gjøre resten av dette året tipp topp! Jeg er så klar for å gunne på nå! Kan ikke huske sist jeg var så motivert for jobb... og livet generelt ♥

Denne ullgenseren er min redning på kalde dager. Buksen spør mange meg om forresten, jeg kjøpte den faktisk på Bik Bok for to år siden rett før New York fordi jeg trengte en svart bukse å bruke på castinger. Haha! Den betyr faktisk veldig mye for meg :)

shoot, denim on denim og pizza

Alriiight. Dagen i går ble like fin som jeg hadde forventet. Endelig en solskinnsdag! Jeg pakket bagen med ulike klær og tok t-bane til Ullern hvor jeg møtte fotografen. Først klarte jeg å ta feil bane, og jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg blir skikkelig flau når jeg tar feil med kollektivt? Kanskje fordi jeg egentlig kjenner denne byen ganske godt nå og sjelden setter meg på feil buss/trikk/bane, så de gangene jeg faktisk bommer så føler jeg meg helt utrolig bonde i byen igjen, haha. Det ordner seg til tross for noen minutter forsinkelse, og vi var jo kjempeheldige med været. Så vi shootet i en fei, mest portrett denne gangen. Kjempegøy!! Jeg elsker dette! Og jeg er så UTROLIG glad for at jeg er i Idol Looks ♥ ♥ ♥

Jeg ble plutselig veldig glad i denim on denim! Buksene er fra Runwaydreamz og Levis-jakken er et røverkjøp jeg gjorde på Velouria Vintage, så klart. Dette er den perfekte denimjakken i mine øyne. SÅ glad jeg fant den!

Etter shooten var det rett avgårde til byen igjen, hvor jeg og jentene hadde booket bord for en pizza-aften. Jeg bestilte glutenfri og den var helt OK bare, men de vanlige så dødsdigge ut, så de har sikkert bare ikke spesialisert seg på glutenfritt antar jeg. Om jeg begynner å spise gluten igjen kommr jeg definitivt til å dra hit og gi den vanlige et forsøk :) Det var utrolig hyggelig atmosfære på Kunsterens Hus, for et nyyyydelig sted og beliggenhet. Vi satt her i timesvis og koste oss. Anbefaler virkelig å dra hit med venner en sommerkveld, selv bare for en kaffe eller et glass rødvin.

Nå venter jeg på budbil som kommer med 4 ulike plagg som jeg skal sette sammen og shoote sammen med De Nye her på Løkka, vi skal nemlig lage en fet reportasje som kommer i neste utgave. Wehuu! Det regner her i dag så det kan bli spennende med tanke på foto, men vi kan heldigvis søke ly hos meg om det blir for ille. Jeg gleder meg til å sette sammen antrekkene!! Går her og tripper og venter på at budbilen skal komme, haha. Mote har blitt mer og mer gøy for meg den siste tiden, jeg merker at det er det her jeg vil jobbe med... :) Xx

dagens antrekk

Jeg får ALLTID betennelse i de nye hullene mine med en gang jeg bytter til ny øredobb, selv om det er ekte gull. Denne gangen har jeg latt den originale øredobben jeg piercet hullet med være i i flere måneder. Likevel fikk jeg betennelse med EN gang jeg tok i denne øredobben?? Ah, så irriterende?! Noen som vet hva jeg kan gjøre utenom å rense det hver dag? Jeg vil ikke la det gro selv om det egentlig er det jeg burde gjøre... :(

BUKSE FRA GINA TRICOT, SKO OG BELTE FRA FRETEX, SOLBRILLER FRA NA-KD, ØREDOBBER FRA MAANESTEN, RINGER FRA TOM WOOD, T-SHIRTEN ER FABIAN SIN

Heyyyy! Ah, heldigvis føler jeg meg bedre i dag. Det ser dere kanskje på bildene, haha. Someone's feeling fresh! Sorry for bildespam, men jeg klarte ikke å bestemme meg, ubesluttsom som jeg er. Jeg våknet ganske tidlig i dag og ble liggende inntullet i det deilige lin-sengetrekket mitt i flere timer mens jeg gjorde research på Amalfi-kysten på Mac'en. Herregud, jeg ble plutselig reisesyk. Italia... kjære Italia, jeg vil så gjerne oppleve deg. Det frister å bestille fly til Napoli, leie en bil og bare kjøre nedover kysten. Danse rundt i gatene i en lang blomsterkjole, spise pasta oppe i høyden med utsikt til havet og bade i asurblått vann hver eneste morgen. Kanskje heller spare det til høsten? 25 grader og lite turister. Kun oss og lokalbefolkningen. Ja, jeg og Fabian altså. Hi-hi... Vi får se. Jeg har i alle fall Italia veldig mye i tankene om dagen. Av en eller annen rar grunn har jeg aldri vært der før.

I dag skal jeg på enda en test shoot før jeg har avtalt pizza med jentene i kveld. Vi skal spise på Kunsterens Hus, og jeg gleder meg IHJEL til å endelig få smake den mye omtalte pizzaen derfra. Så, jeg har på følelsen at dette blir en bra tirsdag. Den har allerede startet ganske bra! Jeg føler meg fin og bra i dag :)

opererer folk underlivet nå også?!

MED leppestift på tennene. Haha!! What ever!!

Åh, wow... I dag har vi pratet om underliv i en video vi har spilt inn med De Nye (jeg sier ifra når den kommer ut), og jeg sitter her og er bare sjokka... Sjokka over at underlivet tydeligvis er blitt en greie nå også?! Jeg visste ikke før nå nylig at folk faktisk OPERERER underlivet. Det kunne faktisk aldri falt meg inn, jeg har alltid tenkt at vagina er vagina og sånn er det. I natt før jeg sovnet lå jeg med hodet på puta og tenkte på hvor utrolig mye bedre verden hadde vært om vi alle bare kunne ha godtatt oss selv. For tro meg, jeg har vært der selv, jeg har overanalysert hver eneste lille kroppsdel, jeg har vurdert å operere puppene, nesen og til og med HÅRFESTET MITT. Jeg vet. Helt, helt sprøtt. Vet dere hva jeg tenker den dag i dag?

Takk Kristine. Takk for at du ikke opererte deg. Takk for at du ikke gikk lengre enn å søke opp hvilke klinikker som var best og rimeligst, takk for at du stoppet der. Takk for at du ikke tok en avgjørelse du aldri kan angre på. Gjerne ta meg på at jeg har fylt leppene mine, men jeg kommer aldri i hele mitt liv til å gå lengre enn det. Æresord. Jeg har venner som har tatt silikon og venner som har botox, og jeg dømmer virkelig ingen. Jeg synes man skal kunne stå fritt til å gjøre hva enn man vil så lenge det ikke går utover andre, men jeg har en ting å si: bare vær så snill å ikke gjøre noe som kommer til å gå negativt utover deg selv. Kun for ditt eget beste. Å legge seg under kniven er så ufattelig, ufattelig risikabelt. Jeg tør nesten ikke å tenke på hvordan jeg hadde sett ut med en annen nese. Ah...  Uff. Jeg vet jeg har unge lesere, og jeg vet dere blir påvirket av ting rundt dere. Bare vit at dere er fine akkurat som dere er. AKKURAT som dere er. Finn tryggheten i deg selv og aldri la mennesker rundt deg la deg komme til tvil. For den dagen du elsker deg selv, den dagen vil ikke noe som helst rundt deg spille noen rolle.

Jeg er bare utrolig takknemlig kjenner jeg, for at jeg lot fornuften vinne. Og jeg fikk plutselig en skikkelig trang til å fortelle dere det. Så her er vi. Altså... Jeg hadde heller brukt penger på psykolog-time for å forbedre den indre meg, enn å "forbedre" det ytre.

outfit

JAKKE FRA VELOURIA VINTAGE, BOOTS FRA FRETEX, TIGHTS FRA JUNKYARD, T-SHIRT GAMMEL

Jeg gikk ut døra i dette antrekket på lørdag og følte meg som en helt annen person enn jeg var dagen før. Og det er nettopp det jeg liker med klær - du kan skape så utrolig ulike uttrykk ved måten du kler deg på. Den siste tiden har jeg gått mer over til kåper, pene sko og kjoler, jeg har i grunn funnet frem en mer feminim side med meg selv. Mer midje, mer øredobber, mer spill i håret. Men så følte jeg plutselig for å være rocka her om dagen, så jeg tok på meg den største bikerjakken - den er vintage og veier seriøst så mye at det er en treningsøkt i seg selv å gå med. Haha. Elsker knytingen på siden! Får meg til å ville designe klær igjen... Akkurat det er en greie jeg kjenner at jeg ikke er helt ferdig med. Jeg.vil.lage.klær! Det er så mange idéer i hodet mitt som må ut.

Nå sitter jeg på Egmont-huset i Nydalen og er nettopp ferdig med arbeidsdagen her. SOM jeg elsker å ha et sted å jobbe! Med folk rundt meg og mennesker å spise lunsj med. Jeg ble plutselig dårlig i går kveld, så jeg fikk en litt mindre bra start på uken. Heldigvis kom jeg meg gjennom dagen her, jeg tenker å dra hjem om ikke så lenge og lage meg en deilig middag så satser jeg på at den motstandsdyktige kroppen min greier å riste av seg dette like fort som den alltid gjør. Elsker kroppen min virkelig! (Både innvendig og utvendig, hehe) Er det en ting jeg ikke har tålmodighet til, så er det å være syk... Men jeg er blitt flinkere på å slappe av og ta ting for det det er. Nå er jeg i dårlig form, og det er OK. La oss gjøre det beste ut av det. Jeg skal unne meg selv en SYKT digg middag i dag i alle fall. Det er det viktigste for meg når jeg er syk - spise god, sunn næringsrik mat.

Nå skal jeg busse hjemover for å møte Fabian som har nøklene mine til leiligheten. Vanligvis synes jeg det er veldig ukomfortabelt at folk er i mitt "space" uten at jeg selv er der, men nå kjenner vi hverandre så godt at jeg har ikke lenger noe å skjule, haha.

Snakkes etterpå xxx

to steder du kan kjøpe fete ringer!

REGN ER SÅ VAKKERT

Om dere skal ha nye ringer har jeg to veldig bra tips til dere: TOM WOOD og MAANESTEN. Førstenevnte er min favoritt, men Maanesten (ligger på Aker Brygge) har UTROLIG mye fint også, med litt lavere prisnivå. Jeg har vært innom butikken mange ganger, men oppdaget ikke før nå nylig at de selger helt nydelige ringer og øredobber. Jeg tenker kanskje å supplere med en gullring derfra, jeg elsker å kombinere gull og sølv. I går kjøpte jeg nye øredobber derfra som jeg skal vise dere, nå er det bort med nikkel-øreringene fra H&M som jeg har brukt i alle år, haha. Accessories er noe jeg har begynt å kjøpe i ordentlig kvalitet. Føler meg helt naken uten alt tilbehøret mitt nå, hihi...

girls girls girls

BH FRA H&M, SKO FRA NELLY, BUKSE FRA MARDOU & DEAN, BLAZER FRA HOLZWEILER, LEPPESTIFT FRA URBAN DECAY, ØREDOBBER FRA MAANESTEN

Mooooah! For noen pene damer! Og som vi koste oss i går på pre-party! Jeg gikk med favoritt-chipsen min i hånden på Taket, bare sånn i tilfelle jeg skulle bli sulten. GIR så blaffen i hva andre tenker om meg, kanskje litt for mye til tider. Girl gotta eat!! ;) Blazeren min er fra Hunkydory, jeg kjøpte den på Holzweiler tidlig i sommer. Kanskje et av mine beste kjøp. Det var Fabian som pekte den ut til meg, han har et godt øye for alt pent - og spesielt mote, så jeg stoler alltid på han. Og Amar, modell-agenten min! De to er de jeg alltid hører på når det kommer til fashion :)

I morgen skal jeg være på Egmont 09:00 for å spille inn resten av filmen vi begynte på rett før sommeren, og jeg kjenner at jeg gleder meg skikkelig til å komme tilbake på jobb på "ekte". Jippi! Nå sitter jeg hjemme og hører på podcast mens jeg tømmer mailboksen, og så har jeg en kinodate litt senere i kveld. Craver Bubbliz (de sure smågodt-bitene) så SYKT i dag, så jeg skal fylle posen min med det før kinoen. Gleder meg!! Xx

ja, jeg drar tidlig hjem fra byen

KNEKKEBRØD MED: SPEKESKINKE, FETAOST, SKIVEDE CHERRY TOMATER, RUCCOLA, SALT & PEPPER, REVET MOZZARELLA OG GUL PAPRIKA

God morgen! Det er søndag og himmelen faller ned utenfor vinduet ser det ut om. Forrige gang det regnet så mye var jeg i Førde, tror jeg. Jeg liker det av en eller annen grunn. Når det regner får jeg en utrolig deilig ro i meg, en ro jeg aldri får de dagene sola skinner ute og jeg føler jeg må være over alt og gjøre alt med alle. Nei, i dag regner det og jeg føler ingen behov for å gå ut av døra. Selv om jeg tenker å ta meg en tur ut på museum etterpå... Men ikke fordi jeg må, fordi jeg vil. Jeg var på byen i går, i cirka 40 minutter. Haha. Jeg måtte gi Taket på Steen og Strøm en sjangse, og jeg er glad jeg dro, for nå har jeg erfart at det ikke er et sted jeg har behov for å være. Haha, jeg er virkelig ikke et byen-menneske. Så jeg sa ha det til vennene mine og dro hjem med Fabian. Vi satt i stuen min, i mørket, med potetgull og et glass rødvin hver, mens måneskinnet lyste inn de store vinduene. Der ble vi sittende og prate om alt og ingenting til klokka ble altfor mye. Beste valget jeg har gjort på lenge. Byen er sikkert gøy om man går inn for det, jeg shamer ingen for å henge på Taket, Nox eller hvor enn det skjer. Jeg synes jo det var gøy før selv. Men bare... ah, jeg gidder ikke å måtte DRIKKE meg opp for å kose meg. Du skjønner kanskje hva jeg mener? Vi var på et utrolig hyggelig vors på Frogner hvor jeg koste meg SÅ mye, men jeg er ikke lenger der at jeg hiver i meg 2-3 glass før jeg går ut døra for å bli like full som resten av menneskene på utestedet. Ikke at man må det heller (for det er jo ingen som tvinger deg), men så må man liksom det likevel av en eller annen grunn. Da drar jeg heller hjem etter vorset, og sier meg fornøyd med det. (Vorset er jo alltid dødsgøy!!!) Og om folk synes jeg er sær så får jeg bare være det, men det er så mange andre ting jeg vil gjøre enn å stå full på et tak i Oslo og våkne opp sylklein dagen etterpå. Nei, jeg er glad jeg dro slik at jeg fikk se hvordan det var i alle fall - jeg angrer absolutt ikke. Men det var innmari digg å komme hjem med favoritt-personen min, for en utrolig koselig kveld det ble ♥

Nå skal vi ut i regnet og ta en kaffe med tvillingene! Og så drar vi på et museum. Wohooo. Jeg elsker søndager!

min første nattkjole

annonselink

NATTKJOLE: HER

I morgen tidlig gjør du dette: åpne vinduene på rommet på vidt gap, legg bort mobilen og sett på Glacier av James Vincent McMorrow mens du drikker morgenkaffen din, eller spiser frokost. Jeg har aldri hatt en pen nattkjole, så jeg tenkte det var på tide... Aldri følt meg så elegant så tidlig på morgenen tror jeg. Nå pøser det ned ute samtidig som sola skinner, jeg elsker den kombinasjonen. I dag skal jeg ikke annet enn å gå på kafé, kanskje kjøpe meg en croissant, se på mennesker og skaffe meg noen pene øredobber. Sammen med Nora. Vi snakkes senere, grip dagen og gjør den vakker :) Xx

stopp på kunstig søtning

Bukse Bik Bok, sko og belte Fretex, veske Zara, hatt Zadig & Voltaire, smykke Nasty Gal, t-shirt er gammel

Hei håååå! Det er lørdag! Jeg sitter fortsatt i senga med under dyna. Det er lov siden det er helg :-) Jeg hadde en utrolig fin dag i går, hvor jeg var litt rundt overalt. Kjøpte meg blant annet 2 nye ringer... igjen! Jeg er blitt hekta! Til dere som spør så er alle ringene på hendene mine fra Tom Wood. De har 20% og 40% på Steen & Strøm nå, et lite tips fra meg til dere. (Måtte sikre meg mine ringer før jeg skrev det her, me-heeee) Den ene er en vennskapsring som jeg kjøpte sammen med Nora, vi skal innom gullsmeden i dag og gravere den tenkte vi. Etter en lang dag i byen landet jeg omsider hjemme og spiste opp alle kjeksene som fantes i skapet mitt, hahahaha. Typisk meg når jeg er sulten, i stedet for å spise ordentlig mat. Jeg har kuttet ut omtrent alt av kunstig sukker nå den siste tiden, forresten. Etter at jeg sluttet med P-Max i vår føltes det bare feil... Nå topper jeg havregrøten min med frukt, bær, honning og peanøttsmør i stedet, jeg kjøper ikke lenger tyggis eller sukkerfrie pastiller, Fun- og Zero-saft drikker jeg kun om det er for å mikse i en drink en sjelden gang, jeg dropper det bare rett og slett. Om jeg har lyst på noe søtt spiser jeg en stripe sjokolade heller, eller noe frukt :-) Kroppen min er mye mer fornøyd nå enn før. Jeg vet jo at sukker ikke er bra så jeg kan ikke helt begrunne det, men jeg vet i alle fall at jeg vil heller putte i meg noe ekte enn falskt. Og merkelig nok er søtsuget MYE mindre enn før.

Senere på kvelden hadde vi sashimi-kveld hos Nora på Frogner. Altfor, altfor koselig! Og enda koseligere var det å våkne i dag tidlig uten et SNEV av alkohol i blodet. Man vet man har funnet riktige venner når man kan ha det gøy uten vin og drinks. Haha, sjukt å si kanskje, men ofte er det sånn om man henger med feil folk - da må man ha noe alkohol for at det skal være gøy/ikke kleint. Hjemmelaget sashimi er forresten er supert tips dersom du skal ha venninnekveld, det er både koselig å lage OG spise :-) Og kjempesunt!

Her har dere gårsdagens antrekk. Og meg uten stive nipler... Haha.

studie til høsten

Whooop! Hey dere! Nå nærmer det seg skolestart for mange. Jeg søkte jo som dere vet, på en del forskjellige studier på Universitetet i Oslo. Mange spør om jeg kom inn på profesjon, og det gjorde jeg dessverre ikke :( Bahhh... Jeg visste jo egentlig at jeg ikke kom til å komme inn med snittet mitt (jeg har 5,5). MEN, jeg kom inn på bachelor i psykologi - selv om det så klart ikke er like stort så ble en del av meg skikkelig glad. Oooog... jeg har takket ja?! Ææææ?! Greia er at jeg har i utgangspunktet ikke lyst å jobbe som psykolog. Jeg ELSKER psykologi og har kun lyst å studere for å lære mer om det. For meg selv. Virkelig, kun for meg selv. Skole er noe som ligger veldig nært hjertet mitt, det vet dere sikkert etter å ha lest bloggen min gjennom både ungdomsskolen og videregående. Og hvem vet, kanskje jeg plutselig blir interessert i yrket og ender opp som psykolog? Det vet jeg ikke enda, alt jeg vet er at jeg er utrolig sulten på å lære. Mest av alt vil jeg jobbe som motedesigner, målet mitt er å drive et eget brand, MEN jeg kjenner meg selv så godt at jeg trenger mer input i hjernen min enn bare fashion og sosiale medier. På hvilken måte aner jeg ikke, men å studere virker i alle fall som en veldig fristende greie akkurat nå, helt uavhengig av hvilke jobbmuligheter det gir meg. Skole, læring og kunnskap gjør meg lykkelig, slik er jeg bare. Jeg vet at jeg er på vei dit jeg vil karrieremessig, men jeg vet også at jeg vil lære mer. Det er derfor jeg det siste halvåret har lest så mange bøker, artikler og forskningsrapporter, sett så mange dokumentarer, dykket dypere i ulike temaer, vært hos coach, lyttet til venninner som studerer fordi det er så interessant det de har å si - jeg har rett og slett prøvd å suge til meg all kunnskap og informasjon som finnes der ute.

Så ja, da vet dere ståa så langt. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å være ærlig. Skal jeg hoppe på bachelor-studiet for kunnskapens sin skyld, ved siden av bloggen? Skal jeg fortsette der jeg er nå, ta opp fag og satse på profesjon neste år? Skal jeg bare blogge og se om jeg kanskje finner ut hva jeg vil om et år? Jeg tror nemlig ikke jeg vil få til å sjonglere både blogg + studie sånn som ting er nå, jeg har nettopp fått ny jobb på Egmont (De Nye) og vi har SÅ mange planer for tiden fremover. Reiser, prosjekter, en haug av jobb som jeg gleder meg ihjel til å starte på. Hmmm... Jeg vet i alle fall at jeg kommer til å fortsette med bloggingen 100% for det har aldri gått så bra som nå og jeg trives SÅ godt med det jeg gjør. Spørsmålet er bare om jeg klarer å sjonglere et studie ved siden av.

Hmm..

easy veggie dinner

Matlagings-gleden min har blomstret og jeg elsker det. Selv om det kan være deilig å dra ut og spise med venner eller kjæreste, er det for min del - til syvende og sist - ingenting som slår en kveld hjemme på kjøkkenet. Ikke bare er det billigere, men som oftest mye sunnere også. Man kan kjøpe en haug av råvarer og ingredienser til en mye billigere pris enn hva retten ute vil koste, og det i seg selv er et bra nok argument til å bli flinkere til å lage mat hjemme spør du meg.

Denne middagen hadde jeg ikke tenkt å ta bilde av, men så tok jeg likevel noen kjappe rett før vi skulle spise. Ikke helt Fotballfrue-stil over danderingen (haha, LANGT ifra egentlig), men poenget var å tipse dere om denne utrolig enkle, kjøttfrie middagen. Jeg kunne liksom ikke la være! Paprika fylt med fetaost, oliven og toppet med mozzarella, med salat og ris ved siden av. Kjempegodt, jeg skal definitivt lage dette mer fremover :-)

chihuahua?!

Bakgården til Julie er NYDELIG

Nora looking Vogue

Vakre, vakre jenter. Se på dem!! 

Hola hooop! Jeg våknet opp hos Fabian i dag, og vi tok en kaffe på Kaffebrenneriet i den stekende sola før jeg dro hjem, dusjet og gjorde meg klar til lunsj med Julie, Maria og Nora. Jeg elsker når man introduserer venner for venner og de klikker bra! Weeeee. For en fin dag det har vært. Vi laget vafler, eller, jeg lagde vaffelrøren min som pannekake. Mmmm. Jeg hadde en nesten litt for crazy pannekake-periode for to år siden, jeg kunne spise det flere ganger i løpet av en uke. I dag ble jeg minnet på hvorfor - det er jo sååå digg. I alle fall med hvitost på, eller ferske bær :) Mmm. Etterpå dro jeg hjem i regnet, og hadde en lang samtale med mamma på telefon.

Wait for it...

Familien min skal kjøpe seg HUND på lørdag!! En chiahuahua!!! Det hadde jeg seriøst aldri trodd skulle skje. Jeg ELSKER at vi endelig får et dyr, men jeg har blandede følelser om chihuahua må jeg ærlig innrømme. De er utrolig skjønne, men jeg vet ikke??? Jeg har opplevd at de kan ha tendenser til å være  aggressive? Vi får sjå, vi får sjå. Det blir i alle fall spennende! Jeg gleder meg til å bli kjent med den lille, vi har aldri hatt dyr før så det blir noe helt nytt ♥

are you?

"are you living your life waiting for tragedy?" - bridgett devoue

Ofte er det ikke mer enn et spørsmål som skal til. Tygg litt på den der... Det er et utrolig, utrolig viktig spørsmål. 

Jeg skal i alle fall sørge for at jeg aldri går og venter på noe vondt. Aldri.

jeg er vant til å kjede meg om sommeren

THIS SUMMER HAS BEEN AMAZING...

Hola! I'm back. Jeg og Fabian feiret halvtårsdag i går, så jeg tok resten av dagen off. I går trente jeg hele to ganger faktisk (!), og det kjennes på kroppen i dag. Det er deilig smerte, i det minste. Jeg har vært flink å trene i sommer og det føles ordentlig bra! I dag har jeg ingen planer utenom vaffel-laging hos Julie med en liten gjeng, jeg gleder meg sååånn, wii. Slike ting jeg elsker å gjøre :-)

Er det noen flere som merker at høsten er på vei? Ææææ... Jeg får litt panikk når jeg ser trærne blir mørkere og bladene begynner å falle, plutselig innser jeg hvor utrolig fin denne sommeren har vært. En liten del av meg blir trist av det, kanskje fordi jeg prøver å tviholde på alle minnene og alle de gode følelsene? Jeg er så jævlig (unnskyld) glad for det jeg har opplevd. Midtsommerfest på en gård i utenfor Stockholm, morgenbadene på Bygdøy, alle de cazy sommerfestene i juni som varte til langt på natt, sushi på balkongen med venner, turene i marka, de utallige morgenene på Kaffebrenneriet i Hegdehaugsveien med sola midt i fleisen og en bok å hånden, Kroatia som var morsomt eventyr i seg selv; det jeg husker best er kanskje da jeg og Fabian satt på hver vår lille scooter på motorveien i Split i forbikjøringsfeltet... Jeg DØR av oss. Ikke rart bilene tutet oss ihjel. Jeg som hadde tenkt å vise fingeren til de bak meg fordi jeg ble så irritert, haha. Glad jeg ikke gjorde det likevel.

ÅÅååhhh!! Jeg er glad inni meg men jeg vil også gråte?! Hva er det med meg? Typisk meg å være så innmari emosjonell, haha. Eller bare utrolig, utrolig takknemlig. Jeg er vant til å kjede meg i sommerferien fordi jeg ikke har hatt nok venner å henge med. Husker så godt den sommeren jeg og Guro hang sammen hver dag og gjorde alt mulig; teltet på en strand, kjørte gummibåt gjennom elven og badet i kulpen hver eneste morgen. Vi hadde i det minste hverandre, og det var jeg så innmari glad for ♥

Nå er det vaffel-brunch som står på menyen! Vi snakkes etterpå xx

tving deg selv

Hei og hoooopp! Slik startet jeg dagen min. Nå sitter jeg og ser på regnet pøse ned utenfor soveromsvinduet mitt og priser meg selv for at jeg glad rakk sola, hihi. Trening er så utrolig bra for hodet mitt, jeg merker det gjør meg mye mer handlingsaktiv. Jeg er den typen som hater å gjøre... ubehagelige ting? Ta den ene telefonen jeg egentlig ikke vil ta, si ifra til hun ene venninnen. Trener jeg hver dag klarer jeg å snu på dette. Etter en treningsøkt er jeg AKKURAT den versjonen av Kristine jeg vil være. Det gjelder bare å tvinge seg selv ut der. Jeg har ikke tid til å sitte å vente på at jeg skal ha sykt lyst å trene. Jeg har sykt lyst å føle meg BRA jeg, så da må jeg gjøre det som får meg til å føle meg akkurat slik. Det er å løpe ute i frisk sommerluft før frokost.

Gjør det samme du også, da vel. Ta på deg treningsklærne og løp ute i regnet - eller sola om du er heldig. Jeg håper regnet gir seg egentlig, for jeg har bestilt tennis-time senere i dag :( Krysser fingrer! Xx

flyttehjelp i høye hæler

Enkelte dager bare løper fra meg. Wow, for en tirsdag! Jeg startet dagen med å filme en catwalk-snutt hos Idol Looks, før jeg møtte Nora som jeg ikke hadde sett på en hel uke. Så, så koselig! Håkon og kjæresten flytter i dag, så da hjalp vi dem med flyttelasset. Jeg trodde vi kun skulle bære et par esker, så jeg møtte opp: i høye hæler OG sulten. Dere kan tenke dere. Jeg beit meg gjennom det, men jeg trodde jeg skulle besvime et par ganger, haha. Alt for søsken ♥ Han hjalp meg jo mye da jeg flyttet, så det skulle bare mangle. Uansett, det blir koselig i den nye kåken deres! Jeg gleder meg til å bli invitert på middag, hehehe.

Slik ser jeg ut i dag! Ikke akkurat nå vel og merke. For øyeblikket ligger jeg i kun trusa på senga og cooler HELT. Pjuuuh, så sliten jeg er. På en deilig måte, vel og merke.

Kan ikke tro at dette beltet kun kostet meg 150 kr!! Jeg elsker gjenbruk! Samme med skoene. Jeg føler jeg rocker gata om dagen, utelukkende på grunn av min nye sko-garderobe. Omsider ble jeg sko-gal jente jeg også!

Så KLART har jeg høye hæler på meg når jeg bærer flyttelass. Er det én person som gjør det, så er det Crazy Krisssy. (Nytt kallenavn) Dæver av meg selv. Jeg er den som tar på meg et fett antrekk selv om jeg kun skal på butikken. Ikke fordi jeg ikke tør å bli sett i mindre fine antrekk, men fordi jeg føler meg så utroooolig mye bedre med heels og noen kule plagg.

Takk for alle de fine komplimentene for tiden, forresten! Jeg har virkelig mitt år nå, haha. 2017 ass! For første gang på lenge trives jeg 100% med meg selv, jeg elsker det avslappende forholdet jeg har fått til utseende. Det ser dere kanskje :) Likevel føler jeg meg 100 ganger penere enn jeg gjorde før, ironisk nok? Før brukte jeg SÅ mye mer tid på hvordan jeg så ut.

hits