judging someone doesn't define who they are. it defines who you are

 • 30.09.2011
 • KL. 16:38

Endeeeelig helg, iiih! Er jeg den eneste som er dritt lei av lekser, prøver og innleveringer? Ah, kjeeedelig. Heldigvis er det bare en uke igjen, og så er det høstferie!!! Bra greier. I dag har jeg ikke noen planer egentlig, tar meg kanskje en tur til byen eller noe, får se. Og så blir det opp tidlig i morgen for å dra til Eid for å spille to håndballkamper, og såå bursdag senere på kvelden! Fine dager ass. Var forresten veldig kos på kino i går, filmen var kjempebra! :) Anbefaleeer den.
canon eos 500d + 50mm f/1.8

Kameraet gikk tom for strøm, så fikk ikke tatt flere. Typisk! Men må gå nå, så vi bloggeees. Hva skal dere i helga?
sponsorpakke

 • 29.09.2011
 • KL. 17:39

I dag kom jeg hjem til en fin pakke fra brun og blid! 51 solkort, 50 neglefiler og 50 tattoos. Takker ikke nei til det, nei :) Så, da blir det konkurranse folkens! Må bare bestemme hvor mange solkort jeg skal dele ut, hvor mange vinnere jeg skal kåre osv. Ja, elleeers.... I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, bare vært på skolen (såklart), gjort lekser, øvd til prøve and so on. Senere i dag skal jeg på kino med Karina og Maria, skal se Friends with Benefits. Blir bra! :-)

Hva skal dere i dag?
noe dere kanskje ikke visste om meg

 • 28.09.2011
 • KL. 21:38

- Jeg er 1.70 m eller noe :) Høy!

- Jeg har skikkeeeelig ryddemani! Hater å ha rot rundt meg, være skitten, sove i samme sengetøy lenge osv. Hater at jeg er sånn, men kan ikke noe for det, haha

- Jeg har extensions, men er for lat til å bruke det. Lol

- Jeg er helt syyyykt b-menneske. Elsker å sitte lenge oppe, og elsker enda mer å sove lenge. Sove ♥♥

- Jeg snakker nynorsk

- Jeg er sykt glemsk. Glemmer ALLTID prøver, innleveringer osv

- Jeg er drittredd for mordere (jadda, kom og ta meg liksom!!)

- Noe av det tåpligste jeg vet om er når andre har så sykt dårlig selvtillit at de må rykke ned på andre for å føle seg bedre. Haha, heeelt seriøst

- Jeg hadde termin i 1996, så jeg skulle egentlig ha gått i 10. klasse nå

- Jeg har nesten overtatt pappa sin iphone. Bruker så vidt min egen lengre, haha - Jeg har alltid dårlig tid om morningen før skolen. Slår aldri feil!

- Itskinglseybitch er favorittbildet mitt!! Han er råååå ass

- Håret mitt vokser snegleseint

- Har allerede begynt å glede meg til neste sommer! Skal kanskje på to sydenturer, blir viiiiiilt bra ♥


Håret mitt for litt over et år siden, nesten like langt jo!

Noe dere visste fra før?
nytt til rommet

 • 27.09.2011
 • KL. 18:48

Hei dere! Takk for kommentarene på forrige innlegg♥ Det betyr mye!

I går var mamma i Bergen, og da stoppet hun på Ikea for å handle litt ting til rommet mitt og huset ellers, iih! Husker dere at jeg skiftet rom i vår? Har ikke gjort noe som helst for å få rommet mitt til å se koselig ut siden da, så nå var det vel kanskje på tide. Har fått nytt skrivebord, speil, hylle-ting og litt pynt, så dette blir bra! Og så tenkte jeg å printe ut eller fremkalle litt bilder som kan henge på veggen :) Kan vise dere når jeg er ferdig, hvis dere vil?


 Nå skal jeg øve til prøve, så dusje og sååå bestille noen sko. Vil dere se rommet når det er ferdig?
hvil i fred

 • 25.09.2011
 • KL. 14:14

Hvil i fred, bestemor ♥


barnevakt i kveld

 • 23.09.2011
 • KL. 15:44

HEELG! Åh, herlig ass. Skal være barnevakt i kveld, faktisk! Meg og Ingvill, for naboene :) Har aldri sittet barnevakt for noen utenom lillesøstra mi, så det blir.... ja, vet ikke. Blir sikkert bra! Ellers har jeg ikke noen planer for helga, så tenkte å sove leeenge i morgen, for en gangs skyld. Har ikke sovet lenge på sikkert sånn tre-fire uker eller noe. Hehe, sove♥Dårlige bilder... måtte bare ta noen i full fart! Hva skal dere i dag? :)
ny sponsor!

 • 21.09.2011
 • KL. 20:42

Jeg er fortsatt sunn!! No shit. Okei, det er ikke sånn at jeg har levd på salat eller noe sånt liksom, men jeg har ikke spist noe som helst usunt. STOLT HEHEEE. Nei da, lol. I dag har jeg..... ikke gjort så mye egentlig, eller jo! Har vært i byen med Ingvill, kjøpte ikke noe spesielt egentlig, utenom at jeg var innom sporten og satt på sånn klistergreie på treningsbuksa mi. Og så har jeg ryddet litt på pc'en og svart på noen mailer. Og hvis dere ser i sidemenyen min, så kan dere se at jeg har fått en ny sponsor! Så da blir det konkurranse folkens, gled dere!:-)


Haha, jeg faila. Men love you! ♥

Hva har dere gjort i dag? 


hits