hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

judging someone doesn't define who they are. it defines who you are

Endeeeelig helg, iiih! Er jeg den eneste som er dritt lei av lekser, prøver og innleveringer? Ah, kjeeedelig. Heldigvis er det bare en uke igjen, og så er det høstferie!!! Bra greier. I dag har jeg ikke noen planer egentlig, tar meg kanskje en tur til byen eller noe, får se. Og så blir det opp tidlig i morgen for å dra til Eid for å spille to håndballkamper, og såå bursdag senere på kvelden! Fine dager ass. Var forresten veldig kos på kino i går, filmen var kjempebra! :) Anbefaleeer den.
canon eos 500d + 50mm f/1.8

Kameraet gikk tom for strøm, så fikk ikke tatt flere. Typisk! Men må gå nå, så vi bloggeees. Hva skal dere i helga?

sponsorpakke

I dag kom jeg hjem til en fin pakke fra brun og blid! 51 solkort, 50 neglefiler og 50 tattoos. Takker ikke nei til det, nei :) Så, da blir det konkurranse folkens! Må bare bestemme hvor mange solkort jeg skal dele ut, hvor mange vinnere jeg skal kåre osv. Ja, elleeers.... I dag har jeg ikke gjort noe spesielt, bare vært på skolen (såklart), gjort lekser, øvd til prøve and so on. Senere i dag skal jeg på kino med Karina og Maria, skal se Friends with Benefits. Blir bra! :-)

Hva skal dere i dag?

noe dere kanskje ikke visste om meg

- Jeg er 1.70 m eller noe :) Høy!

- Jeg har skikkeeeelig ryddemani! Hater å ha rot rundt meg, være skitten, sove i samme sengetøy lenge osv. Hater at jeg er sånn, men kan ikke noe for det, haha

- Jeg har extensions, men er for lat til å bruke det. Lol

- Jeg er helt syyyykt b-menneske. Elsker å sitte lenge oppe, og elsker enda mer å sove lenge. Sove ♥♥

- Jeg snakker nynorsk

- Jeg er sykt glemsk. Glemmer ALLTID prøver, innleveringer osv

- Jeg er drittredd for mordere (jadda, kom og ta meg liksom!!)

- Noe av det tåpligste jeg vet om er når andre har så sykt dårlig selvtillit at de må rykke ned på andre for å føle seg bedre. Haha, heeelt seriøst

- Jeg hadde termin i 1996, så jeg skulle egentlig ha gått i 10. klasse nå

- Jeg har nesten overtatt pappa sin iphone. Bruker så vidt min egen lengre, haha - Jeg har alltid dårlig tid om morningen før skolen. Slår aldri feil!

- Itskinglseybitch er favorittbildet mitt!! Han er råååå ass

- Håret mitt vokser snegleseint

- Har allerede begynt å glede meg til neste sommer! Skal kanskje på to sydenturer, blir viiiiiilt bra ♥


Håret mitt for litt over et år siden, nesten like langt jo!

Noe dere visste fra før?

nytt til rommet

Hei dere! Takk for kommentarene på forrige innlegg♥ Det betyr mye!

I går var mamma i Bergen, og da stoppet hun på Ikea for å handle litt ting til rommet mitt og huset ellers, iih! Husker dere at jeg skiftet rom i vår? Har ikke gjort noe som helst for å få rommet mitt til å se koselig ut siden da, så nå var det vel kanskje på tide. Har fått nytt skrivebord, speil, hylle-ting og litt pynt, så dette blir bra! Og så tenkte jeg å printe ut eller fremkalle litt bilder som kan henge på veggen :) Kan vise dere når jeg er ferdig, hvis dere vil?


 Nå skal jeg øve til prøve, så dusje og sååå bestille noen sko. Vil dere se rommet når det er ferdig?

hvil i fred

Hvil i fred, bestemor ♥barnevakt i kveld

HEELG! Åh, herlig ass. Skal være barnevakt i kveld, faktisk! Meg og Ingvill, for naboene :) Har aldri sittet barnevakt for noen utenom lillesøstra mi, så det blir.... ja, vet ikke. Blir sikkert bra! Ellers har jeg ikke noen planer for helga, så tenkte å sove leeenge i morgen, for en gangs skyld. Har ikke sovet lenge på sikkert sånn tre-fire uker eller noe. Hehe, sove♥Dårlige bilder... måtte bare ta noen i full fart! Hva skal dere i dag? :)

ny sponsor!

Jeg er fortsatt sunn!! No shit. Okei, det er ikke sånn at jeg har levd på salat eller noe sånt liksom, men jeg har ikke spist noe som helst usunt. STOLT HEHEEE. Nei da, lol. I dag har jeg..... ikke gjort så mye egentlig, eller jo! Har vært i byen med Ingvill, kjøpte ikke noe spesielt egentlig, utenom at jeg var innom sporten og satt på sånn klistergreie på treningsbuksa mi. Og så har jeg ryddet litt på pc'en og svart på noen mailer. Og hvis dere ser i sidemenyen min, så kan dere se at jeg har fått en ny sponsor! Så da blir det konkurranse folkens, gled dere!:-)


Haha, jeg faila. Men love you! ♥

Hva har dere gjort i dag? 

sunnhetsuke? challenge accepted

Husker dere i vår, da jeg var godtefri i over en måned? Haha lol, skjønner ikke at jeg greide det, men jo, altsåå- tenkte jeg skulle prøve det nå. Ikke i en hel måned da selvfølgelig, tenkte å starte med en uke eller noe. Har spist så sykt mye crap i det siste skjønner dere, så tenkte det var på tide å være litt sunn. Lol#2. Meeeen ja, tror dere jeg klarer det? Dere må motivere meg :) :)Starter i morgen! Aiai, dette blir braaa

bildene fra i går

Hei hei! Har spilt to kamper i dag, og vant èn av dem. Vet ikke heelt hva stillingen ble, men den vi tapte var 11-7, og den vi vant var 10-4, tror jeg. Noe sånt, hvertfall! Gøy som vanlig :) Neste gang har vi bortekamp, og deet blir bra! Er en stund til, men gleder meg allerede, iiih. Her er forresten tre bilder fra i går! Hadde tenkt å legge ut flere, men var bare disse som var brukbare, lol.Men må bli ferdig nå, for dataen har sånn oppdateringsgreie, så den skrur seg av om... 40 sekunder! Whooop, må lagre. Hva syns dere om bildene?

verdens beste lillesøster

Jeg er hjemmee!! Overraskelse, hahah. Var faktisk ganske gøy, bortsett fra at det var pisskaldt når vi våknet i dag tidlig. Fy søren, var så kaldt at jeg trodde jeg skulle fryse ihjel eller noe, no kidding. Heh, jau jau. Gjett hvem som har bursdag i dag, da? Verdens beste lillesøster! 7 år og greier. Utrooooolig glad i deg, gullet mitt ♥ Du er best!

Var ute og tok noen bilder med Ingvill i dag, tenkte å vise de i morgen :) Har kamp kvart over elleve (tror jeg) og tre i morgen, så kommer ikke til å blogge før litt utpå dagen da. Men ja, vi snakkes vel!

Har dere lillesøster? ♥

stikker på fjellet, jeg

Heihei :) :) Sorry for dårlig blogging, skal skjerpe meg! Men har egentlig ikke tid til å blogge nå, for jeg må pakke ferdig sekken min, skal nemmelig på overnattingtur i skogen med klassen (og en annen klasse) i morgen. Så ja, må nesten bli ferdig nå, ellers blir jeg sittende oppe i hele natt. Kommer hjem på fredag, så vi snakkes da! Har planer for hele helga, så vet ikke om det blir så bra blogging, men jeg skal prøve! Ønsk meg lykke til i skogen, iiih ♥♥<33♥<♥33

kirka neste!

Hei søte dere! Var på konfirmant-greie på Nesholmen i HELE går (dro hjemmefra halv ni på morningen, og kom hjem klokka ti på kvelden), så det er grunnen til null blogging :) Skjer ting hele tiden nesten, hvertfall nå fremover. Konfirmantundervisning, nattcup, gudteneste, kamp, trening skole osv! Ikke at det gjør noe da, egentlig. Men nå må jeg gjøre meg klar til kirka, så vi snakkes senere!Hva gjør dere i dag?

et år tilbake

Drev og ryddet litt på pc'en min her om dagen, da jeg fant disse gamle bildene! Haha, føles som en evighet siden, men det er jo bare et år siden. Og ja, det høres kanskje litt rart ut, men har faktisk veldig mange følelser knyttet til disse bildene :) Stor jente som nettopp hadde begynt på ungdomsskolen! Haha, minner ♥ Noen som synst jeg har forandret meg?
Haha, herregud, her hadde Ingvill nettopp klipt den milelange luggen min. Var sååå lei meg!

obsessed

Hei søtinger! Kom nettopp hjem fra håndballtrening, eller ikke nettopp da, men for en stund siden! Hehe lol. Hadde tenkt å blogge tidligere i dag, men fikk ikke til å ta èt eneste bra bilde, så da droppet jeg det. Nå skal jeg dusje, og så skal jeg ned på butikken og kjøpe yoghurtnøtter! Haha, er blitt heeeelt obsessed med det, elsker det. Hadde det ikke vært for kaloriene og prisen så hadde jeg levd på det, no shit ass.

Hva har dere gjort i dag, da? :)

let's be nothing. i heard it lasts foreverCanon EOS 500D + 55mm f/1.8

innkjøp

Fra Bik bok! Hva syns dere? :)

sliten

Hei hei! Åh, er helt utslitt nå. Stod opp kvart på syv i dag (!!!), og var så sykt trøtt at jeg trodde jeg skulle dø. Men kom meg opp til slutt, heeeldigvis. Sååå, jeg stelte meg, spiste og dro ned i hallen for å spille den første kampen fem på halv ni, som vi.......... tapte. Så vant vi den neste, og tapte de to siste. Litt surt å tape da, men var utrolig gøy fordiom! Elsker å spille håndball, hihi :) Og forresten, gjett når vår første kamp i morgen er? KLOKKA ÅTTE. No shit.

førde cup i morgen!

En dag igjen til Førde cup! Åh, grugleder meg nå. Første kampen vår er i morgen klokka 08:25 og ettersom vi må møte opp minst en halvtime før så må jeg være der i god tid før åtte. Det er jo tidligere enn skolen begynner, jo! Weeey, tipper jeg forsover meg eller noe :) Jaja, ønsk oss lykke til da!


r.i.p lange negler

Heeej! Har vært på håndballtrening i dag, utrolig gøy! Vi har fått en ny trener (vet ikke om vi skal ha henne fast) fra Romania, og hun er skikkelig god! Utrolig dyktig altså, så har lært mye i dag. Og nå er det jo bare to dager til Førde cup, gleder meg kjempemye! Iiiih, det blir bra. Og bare sånn for å plutselig skifte tema, gjett hva? Har spart negler i heeeele sommer, og nå er de skikkelig lange ikke sant, så jeg må klippe dem, ALLE SAMMEN. For det egner seg jo ikke akkurat å ha lange negler når man spiller håndball sant. Fml liksom, totally :( 

Men stikker en tur på butikken nå, hade bra :) Har dere lange negler? Haha, tidenes spørsmål