hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

på epleslangNei da. Fikk plukke litt epler i hagen til Ingvill, de har liksom sånn 3 svære trær fyllt med epler. Og dere vet, jeg ELSKER jo epler, hihi. Høstidyll, kaller jeg det! Nå sitter jeg og skriver en debattartikkel og øver til spanskprøven vi har på onsdag. ¿HAY ALGUIEN AQUÌ QUE HABLE ESPAÑOL? (Haha, ikke gidd å rett meg...) Ser for meg om jeg kommer opp i spansk i eksamen, HAHAHAHAHAHAH. Herregud, det ville ha blitt en totalkatatrofe. Gud være med meg, ikke la det skje <33333

Så forresten at blogg.no har fått en ny funksjon som gjør at du kan bestemme når innleggene kan postes! ENDELIG, sier jeg bare. Sinnsykt smart, da slipper jeg å hyre folk til å poste innlegg for meg når jeg ikke har mulighet til det. Haha!

my brother's jacket
college jakke h&m, bukse bik bok, topp bik bok, leppestift revlon

Elsker denne jakka! Varm, stor OG stilig, just gotta love it. Forresten, i går gikk jeg bystien igjen (etter en litt for lang pause) og det var seriøst SÅÅÅÅÅ sykt tungt. Faen, hvor ble kondisen av? Nei da, det gikk fint - gikk utrolig nok like fort som forrige gang! Sinnsykt deilig etterpå da, tenkte å ta meg en tur i kveld også, før Håkon drar. Heldige han som kan dra hjem til Bergen, mens jeg er stuck i Førde... Skal dra og besøke han der snart da, og i tillegg til at jeg skal til Oslo om en måned bare, jippi :D

Hva syns dere om antrekket? 

lørdags antrekk


sko og veske h&m, klær bik bok, klokke mango

Sååå fint med høst. Hva syns dere om antrekket?

to nye plagg

Som dere vet er jo jeg veldig glad i å klippe i klærne mine, så i dag tok jeg tok gamle hettegensere og gjorde de om til vest. Syns det ble myyye stiligere! Er tips til dere om dere er lei av et plagg :D Bare vri genseren på vranga og klipp langs sømmen, og voilà. Hihi, hva syns dere?

liten byturHello thereeee! Kom hjem for en liten bytur for ikke så lenge siden, evigheter siden sist. Hadde ikke så god tid, men kjøpte meg (haha ja, ironisk nok etter forrige innlegg) to ting fra Bik Bok, en blondejakke som du så vidt ser på bildet, og et fiiiiiint smykke. Jakka var på salg til 150 kr da, billig!! Det er lov å unne seg litt nytt når man har fått lønning, det er gyllen regel. Vel, er skikkelig sliten etter skoleuka her, så skal bare slappe av i kveld med familyen nå som vi er samlet, blir deilig. Har ikke noen planer for morgendagen enda, men finner vel på noe ♥

Fint smykke, ikke sant? Love iiiiit

ukens spørsmål #29

Hvor høy er du?
174!!! 174 174 174 174 174 174 174 174 EN SYTTIFIREEEEEEEEE :-) :-) :-) !!!!!! 

 
Hvor stor forskjell på dypden og skarpheten er det fra blender åpning f/1.4 til f/1.8?
Ikke veldig stor, i grunn. Jeg bruker både 1.8 og 1.4 siden 1.4 er litt ødelagt og ikke klarer å ta nærbilder, og dere ser vel ikke så stor forskjell. Men hvis man får til bra bilder med 1.4 så blir de døøødsfine!

Er bootsene fra H&M behagelige?
Ja, hvertfall til å være så billige.

Er du familie med Anna Edwin (annais.blogg.no)?
 
Haha, nei :) 

Hva heter fjernkontrollen din til kameraet ditt?
Canon RC-6 

Hvordan har du det?
Ååh, takk som spør! Har det faktisk ganske fint når jeg tenker meg om. Tiden går hvertfall UTROLIG fort, noe som må bety at jeg koser meg. Men jo da, jeg har jo selvfølgelig dårlige dager hvor bare alt går galt - som alle andre.

Kan du ha et innlegg om hva en blogg burde inneholde?
Ja, det kan jeg! Takk for tipset. 

Hvordan har du råd til å kjøpe så mye fine klær?
Tjener jo penger + at jeg hadde en del fra før av, blant annet konfirmasjonen min i vår. Men jeg shopper ikke mye i grunn, sparer mesteparten.

Bruker du solpudder, siden du har så "markante" kinnbein?
Ja, jeg markerer jeg kinnbeina med å legge et solpudder med shimmer i rett under kinnbeina. Liker vanligvis ikke hudsminke med shimmer i, men den jeg har er SÅ fin. Avhengig! Den selges desverre ikke lengre...

Har du noen gang prøvd fargelinser?
Ja. Jeg har faktisk et par, men har aldri brukt de. Vet ikke om jeg kler det, haha...Haha, se så liten jeg så ut!! Bildet er tatt i starten av sommerferien

Hva syns du om jenter som er over 1.80?
Dødsfint!! Be proud of it, guuuurls.

Hvordan og når kom du på topplista?
For det første så har jeg blogget veldig lenge, så har en del erfaring! Men hovudgrunnen er vel at jeg har blitt linket av bloggere :) Kom på topplista rett før nyttår i fjor, da jeg ble linket av Kristineam.

Har dere mye lekser?
Nei, ikke så veldig.. men vi har ikke for lite heller. Helt passe, syns jeg.  

Er du en type som liker å skille deg ut i klesveien?
Både ja og nei. Er ikke den mest drastiske når det gjelder klesstil, men er samtidig veldig glad i å kle meg litt annerledes.

Er du belieber og skal du på konserten?
Nei, men hadde dilla på han før. Syns fortsatt han er helt CRAZY SINNSYKT fin, men orker ikke å bli helt "into" han fordi jeg vet at han aldri noensinne kommer til å vite at jeg i det hele tatt eksisterer. Skjønner ikke hvordan dere beliebere holder ut, ass.

Hva veier du?
Vil ikke si det, ettersom det kan føre til kroppspress. Alle har jo forskjellig kroppsoppbygning, så det å sammenlikne seg med andre basert på vekt blir helt feil. Dere er fine som dere er, jenter!! (Og gutter??)

Hvilken størrelse er det i USA-genseren?
Den er i one size.

 

Noe mer dere lurer på? Isåfall, legg igjen en kommentar!

nothing lasts forever. not even your troubles

 


 blazer og topp fra h&m, bukse fra bik bok, solbriller fra h&m

elsker torsdager 
Hihi, hoppet rett i koseklærne når jeg kom hjem fra skolen. Vel, hei alle sammen! Av en eller annen rar grunn så elsker jeg torsdager. Har alltid skikkelig helgfølelse, det er så deilig! I dag har foreldrene mine bryllupsdag, de har faktisk vært gift i hele 15 år!! Gratulerer så masse mamma og pappa, skal prøve å være så snill som mulig i dag ♥ I tillegg kommer broren min hjem om 1 time, JIPPI. Er glad for at jeg har en bror som jeg er såpass god venn med, vi kan sitte i timesvis å bare snakke om alt mulig. Haha, gotta love it!! Vel, ha en fin dag da alle sammen! Vi snakkeees

haust 


Høsten er fiiiin.

min nye usa-genser


genser her

Hei hei! Fikk en pakke på døra i går, nemmelig denne stilige genseren fra modekungen.se. Elsker den, syns den er dødsstilig! I tillegg er den utroolig varm, passer bra med tanke på at det begynner å bli kaldt ute. Er skikkelig svak for USA-flagg-inspirerte klær, det er så fint. Love it!! Nå skal jeg rydde rommet, trene og gjøre litt lekser som jeg har vært litt for flink til å utsette. Gleder meg til i morgen, da har mamma og pappa bryllupsdag, bruttern kommer hjem og det er ikke lenge til helg. JIPPIIIIII. Torsdager er favorittdagen min!! Uansett, vi snakkes ♥                                                                                                                                                                                           Sponset produkt

Hva syns dere om genseren? 

gleder meg til juuuuul


 


 
Haha, jeg er så SYYYKT stoka på jul om dagene! Sitter og hører på julemusikk og greier. Er det ille? Haha, gleder meg helt sinnsykt mye, jeg ELSKER jula. Beste tiden på året, definitivt! Gleder meg til snøen også kommer, blir såååå koselig. Mørke kvelder, snø, pepperkake, julebrus og kakao, åååh ♥ NOEN FLERE SOM GLEDER SEEEEEG?????

flower tights

 
 


Ryddet litt i skapet og fant masse gamle klær som jeg hadde helt glemt av, blant annet denne tightsen. Husker den var skikkelig populær fordi Voe hadde en sånn, haha! Minner. Vel, i dag skal jeg bare slappe av, er så deilig å ha en dag der man ikke skal noe. Eller jeg må øve litt matte da, har nemmelig prøve på torsdag. Blæh. Gikk forresten opp for meg at det snart er høstferie!! WHAAAT LIKSOM, henger ikke helt med. Er det ikke bare to uker igjen eller noe? Føler sommerferien nettopp er ferdig, jeg. Haha :)

bilder fra klasseturen


Oliver og meg


10A!!! BEST CLASS EVER, love yaaah. Bare hodet mitt som viser :(


Hahaha, hadde tenkt å ha på meg den gule blazeren den kvelden... glad jeg ikke gjorde det!


Hans Fredrik
Rolf 


Kristin


Karoline Erdal, NORGES BESTE SKISKYTTER FOLKEEEEEEENS

Fortalte jo om maten... aaah jez. Best.shit.ever. Var så sinnsykt mye godt, følte jeg var i himmelen. Får nesten vann i munnen når jeg tenker på det, sååå godt var det. Mat > alt annet
Kristoffer og Sander (haha ikke klikk nå daaa)


Jenter på tur! Haha, skulle være borte i to dager og hadde med deeen svære kofferten stappfull med kjempemasse klær. Det ER så sykt vanskelig å pakke, føler liksom at jeg må ha med meg alt.


I Olden hadde vi forskjellige aktiviteter, blant annet ziplining og det på bildet over. Følte jeg skulle falle HELE tiden, haha.Tok ikke så veldig mange bilder i grunn, var bare disse. Men var en vellykket tur!! Utrolig å tenke på at jeg bare har ett år igjen med denne gjengen, tiden har gått utroooolig fort. Syyykeste, men samtidig verdens beste klasse. Uten tvil!!

Hva syns dere om bildene? 

monday

Hei hei! Ny uke, tjohei! Kjenner jeg er litt trøtt etter helga, ble ikke så altfor mye søvn for å si det slik. Skal på trening (friidrett) om ikke lenge, ENDELIG! Har ikke fått trent på dødslenge på grunn av trafikalt, skole og jobb, så det blir deilig å komme i gang igjen. Og forresten, fikk en del spørsmål om Vero Moda så jeg tenkte å svare på det: jeg ble tilbudt jobben (pga. bloggen antar jeg) og spurte altså ikke selv. Har takket nei til jobben ettersom jeg innså at jeg rett og slett ikke fikk tid. Var veeeldig usikker, hater når jeg må ta slike valg.. men ja. Var en del som trodde at jeg hadde spurt om å jobbe og så trekt meg i etterkant, haha. Vel, nei :-)

Uanseeeeett. Se på denne nydeligheten, Canon PowerShot G12!! Pappa kjøpte det nettopp, men kjenner jeg meg selv rett så blir nok jeg å bruke det minst like mye, haha. Gleder meg ti å teste det ut!!Men nå drar jeg! Ha en fin dag, snakkes når jeg kommer hjem ♥

hjemme igjen!HOLAAAA! Da er jeg hjemme igjen etter en superfin helg i Olden og Loen med klassen. Har hatt det utrooolig gøy! På fredag sov vi på hytte i Olden, vi jentene i klassen hadde deeeen koselige hytta, hihi. På lørdag var vi på forskjellige aktiviteter, og så sov vi over på Alexandra Hotell, hvor vi badet, spiste sykt god mat og hadde det gøy! Middagen og frokosten var koldtbord, og fy SØØØØØØREN så mye godt, følte jeg var i himmelen. Spiste liksom helt SYKT mye, og det har jeg vel for så vidt gjort resten av helga og, haha. Fin helg, men andre ord! Tok ikke veldig mange bilder, men har en del pluss at jeg kan låne av noen andre. Skal vise dere så fort som mulig :D

 

hahahah ser helt hvit ut på føttene!! er ikke sånn på ekte altsåå

din største hemmelighet

Husker dere for en stund tilbake siden når jeg hadde et slikt innlegg? Vel, jeg tenkte å ha det igjen! Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en anonym kommentar i kommentarfeltet under hvor dere forteller deres største hemmelighet, som kan være hva som helst. Senere plukker jeg ut noen og poster de i et eget innlegg! (Som naturligvis ikke blir alle) Mange av dere har kanskje en hemmelighet dere holder inne og ikke har fortalt til noen, og da kan det være godt å få bare få det ut - uten at noen vet hvem du er :-)

    
 
Så, hva er din største hemmelighet? 

unblogged outfit

 


 

øredobber cubus, bukse og genser bik bok, sko og veske h&m, skjerfet vet jeg ikke

Her er et antrekk jeg faktisk har glemt å poste! Kvaliteten på bildene ble skurrete, men det var fordi jeg tok de litt sent på dagen. Hvertfall, dere ser antrekket :D Elsker skjerfet, vi har skikkelig mange slike her hjemme av en eller annen grunn, haha. Et MUST om høsten/vinteren! Varmt + at det er fint, love it.

ukens spørsmål #28

Hvor ligger Førde?
På Vestlandet, i Sogn og Fjordane.

Går du i 10ende eller 1. år på videregående?
10. klasse!

Hvor er klærne fra?
Genseren (som egentlig er gul på armene) er fra Bik Bok og halsen er fra Vero Moda. Elsker halser og skjerf, totally addicteeeed 

 
Förstår du svenska?
Tjaaa, til en viss grad. Jag älskar svenska!!

Har du noen bra bøker å anbefale?
Øya av Victoria Hislop og bøkene til Cecilia Samartin. Fantastiske forfattere, anbefaler dere å lese bøkene!

Hva er aldersgrensen for å jobbe i butikk?
16, mener jeg.

Hva er viktig når det gjelder gutter?
Èt krav: at de ikke må være så sykt høye på seg selv. Gutter, det er TURN OFF

Hvilken hårfarge vil du ha, utenom din egen?
Naturlig blondt. Det er sååå fint.

Skulle ikke du ha linkerunde?
Jo, har valgt ut bloggene. De kommer i løpet av helga :-)

Hvilken pc har du?
En eller annen Acer, men skal kjøpe ny nå snart tror jeg. Blir vel Macbook Pro. Noen som har den og syns den er verdt pengene?

Hvor er buksa fra?Bik Bok, og den SUGER. Kjøpte den helt svart og etter 2-3 vask ble den grå og stygg.

Skal du ha scooter, siden du er på trafikalt?
Nei, bil. Har dødslyst på scooter og egentlig, men vet ikke om jeg orker å ta lappen, haha.

Har du alltid hatt bra stil?
Hhaha HEEEEELL NO. Eller, jeg likte jo å tro at klærne jeg gikk med var fine da, men om de faktisk var det.... det er en annen sak.

Er du fornøyd med håret ditt?
Nei, er lei av det. Langt hår er kjempekjedelig i lengden, men jeg bare vet at jeg hadde angret meg ihjel om jeg hadde klipt meg you knoooow. Om jeg noensinne skal gjøre noe drastisk med håret mitt så må det være å bleke det nederst slik at det blir ombre. Har jo nevnt det mange ganger før, men salsksdjfmflsdjkldfdlfkdkdflfknj det er så SINNSYKT FINT!!!!! Kan noen gi meg styrke til å gjøre det?? Vurderer det, sånn virkelig. KRISTINE HVORFOR MÅ DU VÆRE SÅ PYSEEEE

Har du utenlandske gener, siden du er så brun? Eller bruker du solarium eller noe?
Nei, det har jeg nok ikke! Ser veldig brun ut på bildene når jeg bruker blits (de fra bursdagen, f.eks), men er ikke sånn på ekte. Sminker meg jo litt brunere da, i tillegg til at jeg var i Hellas for... 3 måneder siden. Og nei, jeg tar ikke solarium, har gått tom for solkort og ikke søren om jeg gidder å bruke penger på å bli brun, haha.

Sparer du håret ditt?
Nei, og det har jeg i grunn aldri gjort. Jeg bare.... har ikke gjort noe med det, om dere skjønner.

Hvor er ringene fra?
Den hvite er fra h&m, peace-ringen er fra glitter og metallringen kjøpte jeg i Bulgaria.Noe dere lurer på til neste gang? :)

3 blogger

Hadde jo linkerunde for et par uker siden, så nåååå kommer endelig det etterlengtede innlegget. Var UTROLIG mange fine blogger! Wow. Var litt vanskelig å bestemme seg, men jeg endte opp med disse tre bloggene som favoritt, + noen par andre som jeg kanskje poster i et innlegg senere. Vel, er er hvertfall tre fine blogger jeg valgte ut:
amandaones.blogg.no - Denne bloggen falt jeg for med en gang! Utrolig søt jente med ryddig og fint design med fine bilder. Akkurat det jeg liker! Gjennomført og fint innhold, anbefaler alle å ta en titt innom.
sbergeet.blogg.no - Denne bloggen har jeg fulgt med på i en stund faktisk. Sara er en kjempesøt jente som er utrolig flink bak kameraet! Bloggen hennes er utrolig bra og inspirerende og fortjener mye mer lesere.
vilat.blogg.no - Wow, for en utrolig nydelig og gjennomført blogg! Jenta som skriver er kun 14 år, og det skulle man virkelig ikke tro med tanke på hvor fine bilder hun tar. Kjempefin blogg med lyse og søte bilder!

when the going gets tough, the tough get going  
 Overskriften folkens, true story! Hva syns dere om bildene?

dagens outfit 

jakke og shorts bik bok, sko h&m

Holaaa! Dagens outfit, som jeg egentlig skulle ha på meg i dag. Hadde planlagt alt vet du, men så stod jeg inne på rommet mitt og lette etter shortsen, kun et par minutter før bussen gikk. Haha, SÅ meg! Har alltid dårlig tid om morgenen, gjør liksom alt de fem siste minuttene. Uansett, i morgen er det KLASSETUR!! Gleder meeeeg! Har ikke begynt å pakke enda da, så kanskje jeg skal starte. I tillegg må jeg lage klart innlegg som mamma skal poste mens jeg er borte (haha, det kommer ikke til å gå bra), så vi snakkes i kveld da :-) Forteller sikkert mer om turen da!

favorittsangene mine

Mange av dere har spurt om jeg kan komme med musikktips, legge ut favorittsangene mine osv. Så da tenkte jeg å gjøre det! Liker hvertfall godt selv når jeg får musikktips fra andre, hater de periodene når jeg ikke har noe som helst å høre på. HER finner dere spillelista mi på spotify, og her er link til sangene på youtube til dere som ikke har spotify:


(fannyba.blogg.no som synger!! Hun er RÅÅÅ!)


  Hører vi på noe av det samme, kanskje? Om dere har noen bra sanger dere vet om så må dere bare føle dere fri til å legge igjen et tips i kommentarfeltet :D

headphones in. world out
bukse og hettegenser fra bik bok

Føler meg litt skinn-ish i dag! Skinnbukse og skinnhettegenser, haha. Nå skal jeg på trafikalt grunnkurs for siste gang! Blir sykt deilig å bli ferdig, selvom det har gått veldig fort :D Så får ikke tid å skrive så veldig mye mer nå, men vi snakkes når jeg kommer hjem! Ååh har AAAALLTID dårlig tid, er så typisk. Hahah. ♥ Ha en fin dag alleeee

pretty much deadHeija! Kom nettopp hjem. Ganske sliten nå kjenner jeg, blir deilig å legge seg i kveld altsååå. Var jo som sagt på min første (prøve)dag på jobb på Vero Moda. Kjempespennende og lærerikt, og de som jobbet der var utrolig hyggelige! Stod jo i kassa og greier, haha! Føltes litt uvanlig ja, er jo vant å stå på den andre siden jeg. (HE-HE) Så nå har jeg hoppet i joggebuksa og er klar for å slappe av med MAAAAT. Mat etter en lang dag = best shit ever. Holder også på å skrive litt innlegg som jeg kan poste i helga, skal jo på klassetuuur!! Wiiiiiii, gleder meg.

Well well, har vært en fin dag! Håper dere og har hatt det. Forresten, om dere har noen ønsker om hvilke innlegg jeg skal forhåndsskrive, så må dere bare skrike ut 

mustard yellow jacket blazer, topp og sko h&m, bukse bik bok, klokke mango, armbånd h&m

Hei dere! Er nettopp ferdig på skolen nå og skal videre på jobb nå. Whooop, dette blir spennende! Er ferdig allerede klokken sju da, så blir der ikke så lenge. Her har dere hvertfall litt bilder av dagens kledning. SENNEP GUUUUUL!! Love that colour. Utrolig hvordan farger kan sprite opp et ellers simpelt antrekk, er dere ikke enige? Men nå må jeg nesten komme meg av gårde. Ha en super dag, alle sammen :D

just girly things


_source; justgirlythings.tumblr.com

Åh, jeg elsker slike! Kjenner meg igjen i alle. Haha, vi jenter altsååå! Er ikke skikkelig inn i tumblr-greia (skjønner meg ikke helt på det, utenom at man reposter og liker bilder??), men justgirlythings.tumblr.com pleier jeg faktisk å være innom av og til. Noen flere som kjenner seg igjen, eller?

pearl collar

Hej! Haha, lookin' like crap today... Vel, mandag og ny uke! Kom nettopp hjem fra "jobbintervju" faktisk, i morgen skal jeg prøvejobbe på Vero Moda nemmelig! Med prøvejobbe så mener jeg at jeg ikke har skrevet kontrakt enda. Har jo allerede en jobb jeg tjener penger på (blogg), men dette blir mest for erfaringen sin skyld. Gleder meg, blir spennende!! Vel, nå er det ikke lenge til klasseturen. Vi drar på FREDAG! Vi skal til Stryn og sove i hytte og på Alexandra Hotell, blir dødsgøy!! Holder på å lage innlegg denne uka, så blogging blir det selvom jeg er borte :DForresten, lagde meg denne skjorta i går! Bare satt på øredobber på en gammel skjorte jeg fant på loftet. Cool? Elsker å finne gamle klær og lage noe av det, haha 

birthday guuuurl

Heija! I dag har jeg ikke gjort noen ting nesten, utrooolig deilig. Stod opp sent til kaker og god mat, det kan man like!! Vel, i dag har verdens beste søster bursdag, GRATULEREEEER! Love you ♥ Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen før jeg tar en tidlig kveld. (Sykt digg å våkne om morgenen å være uthvilt, try it out folkens) Har nettopp ryddet rommet mitt skikkelig, så nå er det strøkent og fint her. Meeeen, kjenner jeg meg selv riktig så er det like rotete som før allerede i morgen tidlig når jeg skal finne ut hva jeg skal ha på meg, haha

 


wearing sunglasses even though there's no sun 

bukse og topp bik bok, sko h&m, peace ring glitter, hvit ring h&m, veske smia

Hva syns dere?

my day in pictures
bukse og hettegenser bik bok, hettejakke og genser h&m

Halla! Nå sitter jeg her stappmett etter x-antall kakestykker... Kom hjem fra byen og hadde helt glemt å spise, og sulten som jeg var så tok jeg til på kakene med èn gang. Ingen lur idè, folkens!! Så ja, nå har vi besøk av slektninger, koselig det.

Love you ♥ Her er forresten det jeg kjøpte:Boots fra H&M, bukse, topp og jakke fra Bik Bok.
Skoene kostet kun 300 kr! Elsker de, og følte jeg måtte prøve noe nytt siden jeg begynner å bli litt lei av å gå med converse året rundt. Klærne tenkte jeg å vise på heller! Er dødsfornøyd, ♥ elsker shopping ♥

bilder fra i går

Heiiiii! Våknet for ikke lenge siden, og sitter her i halvsøvne og spiser frokost. I dag er det familiebursdag i heimen, lillesøster fyller jo 8 år i morgen :-) Hun syns det er sååå stas, haha. Minner meg om da jeg var like gammel. Bursdagen i går var forresten kjempegøy! Masse god mat, dansing og fine folk. Liker'e! Nå gjør jeg meg klar til å innta enda mer kake... ahh, magen min gjør vondt nesten!!


Karoline, Kristine og Karina!! K all the way

 Ingvill og Karina ♥ 
Hva syns dere om bildene?

kveldens antrekk /genser og shorts fra bik bok

Hei hei dere! Da var det heeeeelg, tjohei! Her i huset er det full kaos, lillesøster feirer nemmelig bursdag. Stresser litt selv, skal nemmelig i bursdag selv om en liten halvtime. Har nettopp fikset meg ferdig, ser dere forresten noe annerledes på meg? Okei, det viser nesten ikke på bildene, men jeg har øyenskygge og eyeliner på. Haha, første gangen jeg legger på øyenskygge selv nesten!! Heeelt rart å se meg selv i speilet.. Men nå må jeg gå! Tar med kamera, skal prøve å få tatt noen bilder ♥

outfit for the day


bukse, skjorte, topp fra bik bok, hals fra vero moda, kors-armbånd fra cubus

Haha, mange bilder! Klarte ikke å bestemme meg for hvilke jeg ville bruke... hverdagsproblemer ass. Jeg kan ikke få sagt nok hvor mye jeg elsker høstklær! Det eeeer så fint. Tror det må være den årstiden det er enklest å kle seg. Har lagt min kjærlighet på militærgrønn og beige! Love it ♥

høstnyheter fra h&m
ÆÆH! Se så mye fint! Jeg elsker å kle meg om høsten, er så mye fint å velge mellom. Er dere ikke enige? Hm har fått inn kjempemasse stilig i det siste, så jeg satt sammen en liten kollasj til dere. Ønsker meg faktisk ALT på bildet, haha! Og til dere som spør hvor veska mi er fra; dere finner en lignende som dere ser på bildet over :-) Nå skal jeg ut og ta outfitbilder, og så skal vi ha god middag i kveld når broren min kommer hjem. Elsker torsdager!! I tillegg er naturfagsprøva overstått, hallelujaaaah to that

Noe som falt i smak? 

et lite glimt av sola

 


 


Ååh, ♥ sola ♥. Hva syns dere om bildene?

so much to do, so little time

Heiaaa! Fikk ikke tid til å oppdatere dere mer i går desverre, kvelden gikk så fort. Hvertfall, kom hjem fra skolen for en time siden og skal snart på... TRAFIKALT! Haha, tipper dere har hørt det et par ganger nå jaaa. Nest-siste dagen tror jeg, jippi. Forresten, jeg har fått skikkelig dilla på klokker! Hatet det før, men nå syns jeg det er døøødsfint. Denne fikk jeg til jul for et par år siden, og jeg har ikke brukt den før nå (what a shame!!):Vel, av med finklærne og på med joggebuksa og hettegenseren! Haha, gidder ikke pynte meg når jeg bare skal sitte på en stol i 3 timer... Vi snakkes når jeg kommer hjem, da :D Lover å oppdatere denne gangen, hihi! Ha en fiiiiiin dag, alle sammenfishtail braidSeee, jeg fikk til å lage fiskeflette! Mitt første forsøk, ble jo ikke så aller værst? Brukte denne videoen her, om noen andre også har lyst å lære seg. Vel, i dag må jeg sitte inne hele dagen og øve til naturfag, skal på trafikalt i morgen så får ikke tid til å øve da. Blir helt stressa av tanken, så måå bare komme meg i gang nå. Gleder meg til denne skoleuka er over, det skal bli SÅ deilig! Elsker den følelsen når man er ferdig med en prøve som har hengt på skuldrene lenge. I tillegg blir denne helga bra, og da er det enda bedre! Men vi snakkes, ha en fin dag alle :-) (Forhåpentligvis får dere en litt bedre enn meg da, hihi!) 

i heart lauren conrad
I ♥ Lauren Conrad. P-e-r-f-e-k-s-j-o-n, mine damer og herrer! Hun må være mitt favorittstilikon uten tvil. Mååå gå til innkjøp av boka hennes Style, den er sikkert proppfull av inspirasjon!

på med vinterjakka

Hei hei alle sammen :-) Mandag igjen! Skal på trafikalt (førstehjelpskurs) i dag også, har faktisk ikke tid å dra i det hele tatt men må bare gjøre det fordi det blir vanskelig å ta på nytt senere... åårhh!! Så ja, drar nå straks og kommer hjem senere i kveld, vi snakkes igjen da. I dag tok jeg forresten på meg vinterjakka = sommeren er offesielt over. Kjøpte den på hm i fjor, om noen skulle lure! Men nå måååå jeg gå, klokka løper fra meg!! Hahah, jeg har alltid dårlig tidHa en super mandag!

3 beauty channels på youtube

Hei hei! I dag tenkte jeg å tipse dere om "beauty channels" på youtube. Er ikke den typen som er ser på så mye videoer egentlig, men disse her er sååå gøy å følge med på syns jeg! Får skikkelig mye inspirasjon.


1. MissglamorazziDette er favoritten min. Ingrid, som hun heter, videoblogger om hår, sminke, innkjøp, hud og egentlig alle jenteting. Vet det høres utrolig teit ut, men hun er SÅ skjønn! Blir skikkelig glad av å se videoene hennes, ettersom hun alltid er glad og smiler. Anbefaler dere å se videoene hennes, dere kommer til å bli HEKTAAAA

2. BeautydeptOkei, eneste grunnen til at jeg abonnerer på denne kanalen er fordi Lauren Conrad er i noen av videoen og hun er seriøst PERFEKT. Herregud, stilikon til 1000. Say no more. Denne kanalen er har for det meste hårvideoer, utrolig inspirerende.

3. MichellePhan

Tipper alle har hørt om Michelle Phan? Yes. Hun må jo være tidenes flinkeste person innen sminke! Elsker videoene hennes, noe mer gjennomført og elegant skal du lete lenge etter. Hun videoblogger om alt egentlig - alt fra sminke og hudpleie til søte små kortfilmer.

standard søndagGod morgen! Fant disse gamle solbrillene fra da jeg var i England, husker jeg syns de var sååå kule. Og det er de jo for så vidt, haha. Vel, jeg har ikke så mye spennende å fortelle i grunn, slapper bare av i dag. Søndager er ment for å ikke gjøre noe, don't you agree? Fikk plutselig sykt cravings etter vaffler, så vurderer å lage meg det.... hm. Jaja, dere får ha en fin dag alle sammen, uansett hva dere skal. Vi snakkes:) Forresten, her er en fin sang å høre på i dag -> <3


 


 

sko fra DNA, bukse fra bik bok, genser fra h&m, solbriller fra accessories

dagen i dag

 


Hei hei! Haha, ser ut som jeg har ombre hår på det øverste bildet... har SÅÅÅÅÅ lyst på det!! Åh. Uansett, kom hjem for en stund siden - var på Spenst og en liten tur i byen med Ingvill, Karina og Ida. Gøy! Burde forresten bli flinkere å ta med meg kameraet ut, glemmer det alltid. Så nå tenkte jeg å lese litt naturfag, har nemmelig prøve i gen, arv, fotosyntese osv i neste uke. Er utrolig mye å lære, så like greit å bare begynne :-)

Skulle egentlig ikke kjøpe noe, men fant den perfekte buksa så jeg bare måtte. Fra Bik bok, kr 499 størrelse 25, til dere som pleier å spør om det. Fargen er så fin! Har lett etter en slik dødslenge, men dere vet... livet som langbein :-@ Tror jeg har kun 2-3 bukser eller noe som faktisk passer skikkelig. Irriterende? JAAAAA

Hvordan har deres dag vært, da? ♥ Snakkes kanskje senere i kveld!

silver pants


bukse og genser kappahl, solbriller h&m, hals vero moda

God morgen! Har ikke tid å skrive noe nå, skal møte Ingvill, Karina og noen andre om ikke lenge, og som vanlig har jeg dårlig tid, haha. Såå, vi snakkes senere i dag! Ha en strålende lørdag ♥

ukens spørsmål #27

Hva heter du på twitter og instagram?
kristineullebo

Hva er det beste med å ha blogg, synes du?
At man kan dele tanker og bilder med andre, at man får titalsvis av fine tilbakemeldinger hver dag, at man får være kreativ og at man har muligheten til å formidle ting til andre. Syns blogging er en utrolig fin hobby, og man lærer MYE av det :D 

Tar du bildene dine selv?

JAAAAAAAAAA JA JA JA JAAAAA JA JA JA JA:-) (Sånn, nå har jeg svart på det for alltid. Haha, nejda. Joda) Som oftest. Og da bruker jeg kamerastativ og fjernkontroll. Hvis jeg ikke tar de selv, så er det thiiiiiiis gurl som tar de:Hun burde bli ansatt i bloggteamet mitt snart azz!!! Ullebø AS :P Kødda. Men visste dere at broren min er bloggmanageren min?? True story

Kan du lage flere frokosttips-innlegg?
Ja, det skal jeg!

Hvor redigerer du bildene dine?
Først bruker jeg Picasa 3 for å sortere bildene, noe jeg anbefaler alle. Hadde aldri overlevd uten det, er sååå mye enklere! Etter at jeg har "sortert" de så redigerer jeg de i Photoshop CS3, noen ganger PhotoFiltre. 

Bruker du ofte extensions?
Nei, fordi jeg får såå vondt i hodet av det!!

Retter du håret hver dag? Hvilke produkter bruker du i håret?

Ja, men om jeg retter hele håret eller bare luggen varierer. Dere ser jo sikkert forskjell når det er stritt og når jeg har fall :-) Bruker ingen produkter utenom shampo og balsam, og da bruker jeg rosa sunsilk som funker kjempebra! Bør vel egentlig bruke varmebeskyttende og kur, da. Er så sykt urettferdig at håret mitt er så støgt naturlig, gi meg STRITT HÅÅÅÅRBruker du høye hæler på skolen?
Nei, det hadde jeg aldri giddet, haha! Som om at det ikke er slitsomt nok å gå på skolen fra før av... Nei da. Men pleier ikke å pynte meg sånn syyykt til skolen, så hadde blitt litt rart å ha på hæler. Da måtte det isåfall ha vært noen lave.

Favorittfag?
Har vel egentlig ikke et skikkelig favorittfag som jeg "brenner" for, men jeg liker matte og norsk ganske godt. Matten liker jeg kun når jeg får den til... Hvis (når) det er en oppgave jeg ikke får til så blir jeg så syyyyykt forbanna at det er skummelt å være i nærheten av meg. Hahah.

Hva trener du og hvor mye?
Føler jeg svarer på dette hver gang... Uansett, jeg trener veldig variert! Friidrett, fjellturer, motbakke og noen ganger på treningssenter. Friidrett trener jeg mest fordi det er gøy og ikke så mye for kondisen sin del, om jeg skal trene skikkelig så går jeg bratte motbakketurer, for da blir jeg dødssliten. Hvor mye jeg trener varierer veldig, f.eks nå i det siste har jeg ikke hatt tid i det hele tatt fordi jeg har hatt så mye å gjøre, så da har det bare blitt friidrett 2 ganger i uka + gym på skolen, mens noen ganger ganger kan jeg trene 4-5 ganger. Så ja, det varierer som sagt.

Har dere stort hus?
Tjaa, litt. Middels stort, tror jeg.

Hvilke innstillinger bruker du på kameraet?
AV, der kan man stille inn lysstyrken, blender, ISO osv. Bruker aldri blits egentlig, utenom når jeg tar bilde med en hvit vegg f.eks - for da blir kontrastene mye finere. Og til dere som spør om kamerautstyret mitt, så tenkte jeg å ta det i en videoblogg heller.

Kan du linke veska?
Den er ikke kjøpt i nettbutikk. Men de selger en lignende på h&m, litt mer firkantet og med nagler rundt... ooom noen skulle være interesserte.Noe dere lurer på til neste gang? Isåfall, spør i kommentarfeltet under, så svarer jeg i neste uke!

klar for helg

 
♥ Hei hei alle sammen. Fredag, jippi! Helg er alltid like deilig, ah. Dro på Spenst en tur rett etter skolen (trener ikke der fast, til dere som spør) med min kjære treningsvenninne Julie! Deilig å å bli litt andpusten igjen, er en stund siden sist for å si det slik, haha. Skal en tur dit i morgen også, ettersom det er sånn åpen dag eller noe! Så nååå skal jeg rydde rommet (som forøvrig ikke ser UT), svare på mails fra dere og prøve å begynne å øve til naturfagsprøva. Etter det får jeg se hva jeg finner på! Forresten: om noen har dere har sendt meg mail og ikke har fått svar, bare send på nytt.

Gooood helg!! 

daisy by marc jacobs

 
Har vist dere denne før for en stund tilbake, men har fått noen spørsmål om hvilken parfyme jeg bruker så da tenkte jeg å vise det på nytt :-) Bruker vanligvis en sommerduft fra Escada, men ettersom det ikke er så veldig sommer lengre så har jeg gått over til denne. Åh, jeg eeeelsker den. Vet ikke helt hvordan jeg skal beskrive den, men den er veldig søt og lukter rett og slett herlig. Et tips hvis dere er på utkikk etter ny parfyme! Noen som har prøvd den før?

today's outfit: college jacket 

college jakke fra gina tricot, bukse fra bik bok, hals fra vero moda, veske fra vero moda/smia, topp fra bik bok

Dagens kledning! Haha, husker dere tiden da college jakke var syyyykt populært? Er nesten ingen som bruker det nå lengre. (Denne er Ingvill sin, forresten) Syns de er dødskule, jeg! Vel, kort om dagen i dag: vi hadde skriveøkt i engelsk som ikke gikk noe bra :-( Teksten ble helt ok, men ikke noe mer enn det. Ååhrg hater meg selv. Jajaaaa... Nå skal jeg enten gjøre lekser eller så skal jeg trene, klarer ikke å bestemme meg for hva. Haha, ettermiddagene går såå fort!! Klokka er nesten seks allerede, og jeg føler at jeg nettopp kom hjem. Vel, ha en fin dag folkens! Vi snakkes ♥

yeah, you're pretty, but I'm pretty sure I'm over you dongrijakke h&m, hettegenser bik bok, solbriller h&m

Kom nettopp hjem fra trafikkskolen eller 2 og en halv time. Leeeenge! Nå må jeg gjøre litt lekser, og så skal jeg bare slappe av resten av kvelden med serier og noe godt å spise. Elsker kveldene på høsten, er sååå koselig ♥ Liker på en måte at det har begynt å bli mørkt ute, selvom jeg haaaaater kulden. Fryser hele tiden jo!! Vel, nå må jeg nesten komme i gang før det blir for sent. Snakkes i morgen, fine leserne mine!! Love you.

trafikkskolen neste

♥ Hei hei dere! Kom hjem fra skolen for en liten stund siden og har nettopp spist middag, skal på trafikalt grunnkurs nå straks. Kjedeeeeelig :-(, men greit å bli ferdig med det så fort som mulig slik at jeg slipper å stresse med det senere. Har ikke vært der før så vet ikke hvor lenge det varer, men har et innlegg klart som jeg poster når jeg kommer hjem! Men nå må jeg løpe, ellers kommer jeg for sent. Ha en fin dag, alle sammen!   
Ueeeh, tidenes styggeste bilder!! Hahah

hvil i fred, sigrid

Jeg blir like tom for ord hver gang jeg innser hvilken syk verden vi lever i, og hva mennesker faktisk er i stand til å gjøre. Sigrid Schjetne som har vært savnet siden 5. august ble funnet i natt og er bekreftet død, og to personer er siktet. Jeg kjenner henne ikke, men jeg har fulgt med på nyhtenene om denne saken helt siden starten og syns det er utrolig trist... Vet enda ikke motivet bak drapet, men det spiller ingen rolle - jeg kan virkelig ikke fatte at det faktisk finnes personer der ute som faktisk er i stand til å ta livet av noen, og ødelegge så mye for de rundt. Utrolig at et uskyldig menneske kan miste livet på denne måten, så uventet og så brått. Urettferdig...
 


Livet har ingen garantier, folkens. Husk å sett pris på det dere har, for dere kan miste det når som helst... 

Kondolerer og sender mine varmeste tanker til familie, venner og andre pårørende. Hvil i fred, Sigrid ♥  

hello there tuesdayHeijaa! Nå sitter jeg og slapper av etter en lang skoledag. Har ingen planer i dag, deilig! Merker hvor lite tid man får når man er på skolen halve dagen, har trening når man kommer hjem og såå lekser. Går fint da, så lenge man prioriterer dagene! Og så har man jo heeeelg da :-) (Som jeg forøvrig aldri hadde fungert uten) I går lagde jeg forresten gelè! Av alle ting, haha. Dere finner oppskriften her! Den er sukkerfri, så om du ofte er godtesyk så passer den perfekt. Erstatter vaniljesausen med biola/cultura eller lignende, og så strør jeg med splenda på toppen! Naaaam
Jeg MÅ rydde klesskapet i dag... Måtte ta nærbilde for å ikke få med alt rotet, haha.Hva gjør dere i dag, da? ♥

detaljer

 
 
Wææh litt lite kreativt innlegg, men har desverre ikke tid å skrive så mye. Forresten, hvis dere har noen spesielle ønsker om hva dere vil at jeg skal blogge om, så må dere bare si ifra! Tar imot tips :-)

mandag igjen dåe 


Hei dere, og god mandag! Ny uke atter en gang, syns ikke dere at tiden bare går syyyYYYYYYYyyykt FORT? Liker (elsker) det. Forresten, i dag når jeg kom hjem etter skolen og skulle sette fra meg sekken, jeg bare "okei eh hvor er gymbagen min?" (Som inneholder all sminken min, rettetang, skoene mine og treningsklærne mine) ANTE jo ikke hvor jeg hadde lagt den fra meg, så ble litt panikk i heimen da, kan dere tenke dere. Heldigvis(!!!!) lå den på skolen, haha. Vel, nå skal jeg snart på friidrett! Tjoheiii, blogges senere da. Ha en fin dag alle sammen 

things I want

 

 Noen av dere lurte på om jeg kunne lage et innlegg om hva jeg ønsket meg, så da tenkte jeg hvorfor ikkeeee :-) Ønsker meg spesielt bøkene! Evig søndag av Linnèa Myhre klør jeg nesten i fingrene etter å lese, den virker bare helt... ja, jeg bare må lese den. Fotballfruens dagbok virker også utrolig bra, med alle de gode matoppskriftene!

Ønsker vi oss noe av det samme, kanskje? 

dagens antrekk
haha åå så blid


hals fra vero moda, bukse fra bik bok, vest fra bik bok

Hva syns dere? 

no one can make you feel inferior without your consentBeklager den litt fraværende bloggingen min i dag, men siden Håkon er hjemme og drar igjen i morgen sååå ja, dere skjønner! Vel, litt selvdiggerbilder av meg selv (som dere seff digger) + en quote alle bør ta til seg. Ingen kan få deg til å føle deg mindreverdig uten ditt samtykke! Det er så sant. Vel, ha en fin lørdagskveld dere! Tusen takk for alle de fine kommentarene dere kommer med, you make my day ♥

første september 


Hei og god morgen! I dag er det september og offesielt høst. Wæææ, er det bra eller ikke? Men det er snart vinter jo!! Og vinter = jeg blir 16 ÅR! Gleder meg til å begynne å øvelseskjøre!! Haha, get ready bitcheeees. Uansett, nå skal jeg en kjapp tur til byen, har et par ting jeg må kjøpe, typ. skolesaker og diverse, bahhh... Kjedelig, men greit å få det gjort. Så ja, vi snakkes senere i dag!

Noen som er glad for at det er høst, eller?