tidlig i seng

 • 30.09.2013
 • KL. 20:37

Nå er jeg hjemme fra trening! Dro en tur til byen sammen med Ingvill etter middag, og tok vi turen på treningssenteret for å trene kondisjon. Er som sagt kjempeherlig vær her, så det er såå deilig å vandre rundt i byen i sola på ettermiddagene. Ååh! Har skjedd så mye hele tiden de siste ukene, så har heller ikke hatt så mye tid til overs, derfor var det kjempekoselig å treffes. Wiii.

Nå skal jeg dusje, lage meg en goood kveldsmat og så skal jeg slappe av med en serier før jeg legger meg tidlig. Haha, skal ikke forsove meg i morgen!


fine septemberdager

 • 30.09.2013
 • KL. 17:06

Heia! I går hadde jeg av besøk av Malin hele ettermiddagen, og vi jobbet med matte. Hallo, vi har jobbet med matte på fredag, lørdag OG søndag?! Hører jeg en applaus her?? Er så mye gøyere når man er to og begge er motiverte! Det gjør ALT tusen ganger enklere. Etter det spiste vi vaffler, namiii, og så ble jeg sittende oppe litt for lenge noe som resulerte i at jeg forsov meg som bare det i dag tidlig. Haha, HELLO MONDAY.

I morgen har vi cooper-testen, så jeg tenker å stikke ned på Spenst senere i dag for å se hvor langt jeg klarer å løpe på 12 minutt. UEH! Jeg er bare flink til intervalltrening og motbakke-løping, når jeg jogger flatt får jeg bare inni satans mye sting/hold. (Som dere sikkert husker...) Ja ja, skal i alle fall laste inn på haugevis med bra musikk i kveld! Nå skal jeg en tur til byen før jeg drar på trening. Er så nydelig vær for tiden, sola skinner og jeg bare mååå ut :)

Hahhaa, følte bare for noen litt andre bilder i dag. Pen <3

Har dere hatt cooper-testen enda? (Om dere har tips til å unngå sting: SKRIK UT!!!)
organize your makeup

 • 29.09.2013
 • KL. 22:17

Reklame

Som jenter flest har jeg haugevis av sminke liggende her hjemme, og dette liker jeg å organisere på en bra måte - spesielt hvis jeg skal ut og reise, enten det er på ferie, til en venninne på overnattingsbesøk eller bare en liten bytur. Sminkemappene jeg bruker er fra LuLu's, og de er, som jeg har fortalt tidligere, mine absolutte favoritter. Her hjemme blir de brukt flittig skal jeg si dere, både av meg og mamma! Hihi :-) Jeg har testet noen nye modeller fra merket, nemlig disse toalettmappene i verdens fineste farger:

Beauty Toilet Bag, HER  Jeg begynner med den største! Dette er det jeg liker å kalle en alt-mulig-toalettmappe. Denne er genial om jeg trenger en plass å oppbevare ting som rettetang, børste, store paletter, parfyme, diverse kremer og så videre. Mappen er i semsket skinn, og den er såå fin! Både meg og mamsen elsker den allerede. Den ser jo bare superekslusiv ut!Beauty Cosmetics Bag HER  I LuLu's Toilet Bag har jeg sminken min i, det vil si mascara, eyeliner, foundation, solpudder, lipgloss og slikt. Den har en perfekt størrelse - ikke for liten, men samtidig ikke for stor. Når jeg dro til syden i 2 uker i sommer fikk jeg plass til all sminken jeg bruker oppi denne, + mye mer. Bruker vel og merke ikke så mye sminke da, men dere skjønner, haha :-)Brush Cover, HER  Ingenting er mer irriterende enn å ikke ha en plass å ha kostene!! Haha! Denne lille saken her er supersnedig, for her får man nemmelig plass til alle kostene man trenger, og man slipper i tillegg at de ligger løst i sminkemappa slik at de blir skitne. Jeg er veldig systematisk av meg, så denne passer meg perfekt, tihi. Den er superenkel å ha med seg, og både denne og Toilet Bag passer perfekt oppi  som dere ser øverst i innlegget. 
autumn outfit

 • 29.09.2013
 • KL. 13:12

God søndag, dere! I går ble en utrolig koselig kveld. Dro som sagt til Malin for å jobbe med matte, og det var jo dødskoselig å sitte der med å skravle (og jobbe, selvfølgelig, hihi) med matteboka, sjokolade og brus. Haha, slike kvelder bør man ha oftere! Senere på kvelden fikk vi besøk av to gutter, og sååå dro jeg hjem. I dag våknet jeg i 9-tiden, dusjet og fikk unnagjort mange forskjellige gjøremål. Nå lukter det fårikål i hele huset - wiii! Skikkelig søndagsfeeling, med andre ord. Nå skal jeg sette meg ned og svare på mail med en kopp kakao, og så får jeg besøk av Malin senere på dagen.

Jeg satt forresten sammen et høst-ish antrekk og knipset noen bilder av det, føler det er lenge siden jeg har hatt antrekksbilder på bloggen nå. (????) Må begynne med det igjen! Høsten er jo den ultimate årstiden for fine og inspirerende antrekk, så jeg gleder meg mye allerede. Skoene var kanskje ikke de rette til årstiden da, men pyyytt. Det minner meg på at jeg må finne meg et par høyhælte boots!
deres hemmeligheter

 • 28.09.2013
 • KL. 18:15

Jeg er tom for ord. 359 kommentarer ble lagt igjen i "deres hemmeligheter"-innlegget, og jeg har lest hver og en av dem. Hva skal jeg si? Jeg satt med tårer i øynene når jeg leste gjennom dem. Helt forferdelig å høre at så mange sliter, jeg føler meg totalt hjelpesløs. Hyggelig at dere satt pris på innlegget i alle fall, og det virket som om det hjalp for mange å "lette" på tankene.

Ord blir tomme, men jeg vil bare si at alt ordner seg til slutt. Det kan være vanskelig å tro på det når man har en mørk periode, men ting blir bedre. Venninneproblemer varer ikke for alltid, gutten du har kjærlighetssorg over vil du komme over etterhvert og depresjonen går over. Alt ordner seg. Sender alle sammen en stoooooor klem, og jeg tenker mye på dere som har det vanskelig ♥ 
de siste dagene

 • 28.09.2013
 • KL. 15:36

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Jeg har ikke rukket å hverdagsblogge så mye de siste dagene, men det har i alle fall gått i trening, Bystien sammen med Stian, byturer, Peppes Pizza, enda flere byturer og . . ja. Fine dager! Nå kom jeg nettopp inn døra, og for øyeblikket står mamma på kjøkkenet og lager hjemmelaget pizza. Finnes ikke bedre ♥ 

I kveld venter det . . MATTEDATE! Mattedate med Maliiiiin. På en lørdag, folkens!! (Hadde vært kult om læreren våres leser dette nå) Vi har nemlig prøve på mandag, så da må det øving til. Synes det er utrolig koselig med slike kvelder jeg da, så jeg gleder meg jeg. Jeg fikk forresten 6 på tyskprøven vi hadde her om dagen, JIPPI! Har hørt at man går ned i karakter i ca. alle fag på videregående, så gruer meg litt til alle prøvene vi skal ha fremover, wææ . . . Men men, det er bare å gjøre sitt beste!Litt bloggjobb ute i den fine septembersola. Høsten er så nydelig! I går var det helt fantastisk vær ute, så jeg satt meg ut på terrassen med Macen, varm kakao og koste meg.1. Hei selfie. Jeg har forresten bestemt meg for, enn så lenge, å beholde hårfargen min. Tusen takk for så mange tips! Jeg velger å tro at jeg passer min naturlige farge best, men ooom jeg i det hele tatt skal gjøre noe med det så blir det ombre :-) 2. School with Ems Bytur med Juliesnuppa! Vi vandret litt rundt, før jeg møtte Stian for å gå Bystien senere på kvelden. Klokka var 8, så det var blitt både mørkt og suuuuperkaldt, men det gikk fint. Utrolig forfriskende! Ler alltid mye når vi er sammen, så jeg fikk trent magen en god del også, haha. Kommer til å savne å gå på fjellet i vinter, så nå må jeg gå mest mulig før snøen legger seg på bakken.Pizzaaaaa yesterday!
smile, it's friday

 • 27.09.2013
 • KL. 19:02

Ha en suuuper fredag, alle sammen! Jeg er på vei ut av døra nå, iført dette antrekket + en svart strømpebukse. Det er veldig varmt i sola, men i skyggen... brrrr! Og ja, her ser dere da min nye skatt på. Meget fornøyd pike, ikke vanskelig å se, hahaha!

Jakken min finner dere heeeer :)


hits