hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

tidlig i seng

Nå er jeg hjemme fra trening! Dro en tur til byen sammen med Ingvill etter middag, og tok vi turen på treningssenteret for å trene kondisjon. Er som sagt kjempeherlig vær her, så det er såå deilig å vandre rundt i byen i sola på ettermiddagene. Ååh! Har skjedd så mye hele tiden de siste ukene, så har heller ikke hatt så mye tid til overs, derfor var det kjempekoselig å treffes. Wiii.

Nå skal jeg dusje, lage meg en goood kveldsmat og så skal jeg slappe av med en serier før jeg legger meg tidlig. Haha, skal ikke forsove meg i morgen!fine septemberdager

Heia! I går hadde jeg av besøk av Malin hele ettermiddagen, og vi jobbet med matte. Hallo, vi har jobbet med matte på fredag, lørdag OG søndag?! Hører jeg en applaus her?? Er så mye gøyere når man er to og begge er motiverte! Det gjør ALT tusen ganger enklere. Etter det spiste vi vaffler, namiii, og så ble jeg sittende oppe litt for lenge noe som resulerte i at jeg forsov meg som bare det i dag tidlig. Haha, HELLO MONDAY.

I morgen har vi cooper-testen, så jeg tenker å stikke ned på Spenst senere i dag for å se hvor langt jeg klarer å løpe på 12 minutt. UEH! Jeg er bare flink til intervalltrening og motbakke-løping, når jeg jogger flatt får jeg bare inni satans mye sting/hold. (Som dere sikkert husker...) Ja ja, skal i alle fall laste inn på haugevis med bra musikk i kveld! Nå skal jeg en tur til byen før jeg drar på trening. Er så nydelig vær for tiden, sola skinner og jeg bare mååå ut :)

Hahhaa, følte bare for noen litt andre bilder i dag. Pen <3

Har dere hatt cooper-testen enda? (Om dere har tips til å unngå sting: SKRIK UT!!!)

organize your makeup

Reklame

Som jenter flest har jeg haugevis av sminke liggende her hjemme, og dette liker jeg å organisere på en bra måte - spesielt hvis jeg skal ut og reise, enten det er på ferie, til en venninne på overnattingsbesøk eller bare en liten bytur. Sminkemappene jeg bruker er fra LuLu's, og de er, som jeg har fortalt tidligere, mine absolutte favoritter. Her hjemme blir de brukt flittig skal jeg si dere, både av meg og mamma! Hihi :-) Jeg har testet noen nye modeller fra merket, nemlig disse toalettmappene i verdens fineste farger:

Beauty Toilet Bag, HER  Jeg begynner med den største! Dette er det jeg liker å kalle en alt-mulig-toalettmappe. Denne er genial om jeg trenger en plass å oppbevare ting som rettetang, børste, store paletter, parfyme, diverse kremer og så videre. Mappen er i semsket skinn, og den er såå fin! Både meg og mamsen elsker den allerede. Den ser jo bare superekslusiv ut!Beauty Cosmetics Bag HER  I LuLu's Toilet Bag har jeg sminken min i, det vil si mascara, eyeliner, foundation, solpudder, lipgloss og slikt. Den har en perfekt størrelse - ikke for liten, men samtidig ikke for stor. Når jeg dro til syden i 2 uker i sommer fikk jeg plass til all sminken jeg bruker oppi denne, + mye mer. Bruker vel og merke ikke så mye sminke da, men dere skjønner, haha :-)Brush Cover, HER  Ingenting er mer irriterende enn å ikke ha en plass å ha kostene!! Haha! Denne lille saken her er supersnedig, for her får man nemmelig plass til alle kostene man trenger, og man slipper i tillegg at de ligger løst i sminkemappa slik at de blir skitne. Jeg er veldig systematisk av meg, så denne passer meg perfekt, tihi. Den er superenkel å ha med seg, og både denne og Toilet Bag passer perfekt oppi  som dere ser øverst i innlegget. 

autumn outfit

God søndag, dere! I går ble en utrolig koselig kveld. Dro som sagt til Malin for å jobbe med matte, og det var jo dødskoselig å sitte der med å skravle (og jobbe, selvfølgelig, hihi) med matteboka, sjokolade og brus. Haha, slike kvelder bør man ha oftere! Senere på kvelden fikk vi besøk av to gutter, og sååå dro jeg hjem. I dag våknet jeg i 9-tiden, dusjet og fikk unnagjort mange forskjellige gjøremål. Nå lukter det fårikål i hele huset - wiii! Skikkelig søndagsfeeling, med andre ord. Nå skal jeg sette meg ned og svare på mail med en kopp kakao, og så får jeg besøk av Malin senere på dagen.

Jeg satt forresten sammen et høst-ish antrekk og knipset noen bilder av det, føler det er lenge siden jeg har hatt antrekksbilder på bloggen nå. (????) Må begynne med det igjen! Høsten er jo den ultimate årstiden for fine og inspirerende antrekk, så jeg gleder meg mye allerede. Skoene var kanskje ikke de rette til årstiden da, men pyyytt. Det minner meg på at jeg må finne meg et par høyhælte boots!

deres hemmeligheter

Jeg er tom for ord. 359 kommentarer ble lagt igjen i "deres hemmeligheter"-innlegget, og jeg har lest hver og en av dem. Hva skal jeg si? Jeg satt med tårer i øynene når jeg leste gjennom dem. Helt forferdelig å høre at så mange sliter, jeg føler meg totalt hjelpesløs. Hyggelig at dere satt pris på innlegget i alle fall, og det virket som om det hjalp for mange å "lette" på tankene.

Ord blir tomme, men jeg vil bare si at alt ordner seg til slutt. Det kan være vanskelig å tro på det når man har en mørk periode, men ting blir bedre. Venninneproblemer varer ikke for alltid, gutten du har kjærlighetssorg over vil du komme over etterhvert og depresjonen går over. Alt ordner seg. Sender alle sammen en stoooooor klem, og jeg tenker mye på dere som har det vanskelig ♥ 

de siste dagene

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Jeg har ikke rukket å hverdagsblogge så mye de siste dagene, men det har i alle fall gått i trening, Bystien sammen med Stian, byturer, Peppes Pizza, enda flere byturer og . . ja. Fine dager! Nå kom jeg nettopp inn døra, og for øyeblikket står mamma på kjøkkenet og lager hjemmelaget pizza. Finnes ikke bedre ♥ 

I kveld venter det . . MATTEDATE! Mattedate med Maliiiiin. På en lørdag, folkens!! (Hadde vært kult om læreren våres leser dette nå) Vi har nemlig prøve på mandag, så da må det øving til. Synes det er utrolig koselig med slike kvelder jeg da, så jeg gleder meg jeg. Jeg fikk forresten 6 på tyskprøven vi hadde her om dagen, JIPPI! Har hørt at man går ned i karakter i ca. alle fag på videregående, så gruer meg litt til alle prøvene vi skal ha fremover, wææ . . . Men men, det er bare å gjøre sitt beste!Litt bloggjobb ute i den fine septembersola. Høsten er så nydelig! I går var det helt fantastisk vær ute, så jeg satt meg ut på terrassen med Macen, varm kakao og koste meg.1. Hei selfie. Jeg har forresten bestemt meg for, enn så lenge, å beholde hårfargen min. Tusen takk for så mange tips! Jeg velger å tro at jeg passer min naturlige farge best, men ooom jeg i det hele tatt skal gjøre noe med det så blir det ombre :-) 2. School with Ems Bytur med Juliesnuppa! Vi vandret litt rundt, før jeg møtte Stian for å gå Bystien senere på kvelden. Klokka var 8, så det var blitt både mørkt og suuuuperkaldt, men det gikk fint. Utrolig forfriskende! Ler alltid mye når vi er sammen, så jeg fikk trent magen en god del også, haha. Kommer til å savne å gå på fjellet i vinter, så nå må jeg gå mest mulig før snøen legger seg på bakken.Pizzaaaaa yesterday!

smile, it's friday

Ha en suuuper fredag, alle sammen! Jeg er på vei ut av døra nå, iført dette antrekket + en svart strømpebukse. Det er veldig varmt i sola, men i skyggen... brrrr! Og ja, her ser dere da min nye skatt på. Meget fornøyd pike, ikke vanskelig å se, hahaha!

Jakken min finner dere heeeer :)

Jofama by Kenza 3

ÆÆÆÆ! Herregud, som dere sikkert vet så eeeelsker jeg Kenza Zouiten. Hun har jo designet skinnjakker sammen med Jofama, altså Jofama by Kenza, og i dag ble jeg eier av en av disse. IIIH!! Min er fra kouture.no. Har siklet etter denne jakken SÅ lenge, og endelig er den min. Jeg har nr. 3-modellen, i størrelse 34! 

Så ja, det var toppen på kransekaka å komme hjem til denne etter en super fredag! Altså, det er helg, sola skinner og jeg er i supergodt humør. Wiiii. Litt av grunnen til at jeg er så stoked på grunn av jakka er fordi jeg venter på en pakke fra selveste Kenza selv, fra merket hennes IvyRevel. Forteller mer om det senere!
Direktelink til jakka HER (min er sponset)

Hva synes dere om jakka? 
♥ 

ukens spørsmål #60

Så fin du var uten sminke! Er det dine naturlige bryn? Hvordan har du fått de slik?
Tusen, tusen takk! Mine naturlige bryn ser slik ut, ja. Nappet formen slik jeg ville ha de, og nå har jeg ikke nappet de på sikkert et halvt år, haha. Pleier å farge dem inni mellom, men er for lat til det så jeg har sluttet. Såå ja, all naturalHvor er sweatshirten det står "Fashion" på fra?
Just Female.

Jeg lurte på hvilken størrelse du har i den 2xu tightsen din? Er nesten like høy som deg, men synes den i størrelse small var litt kort, og tenker medium blir for stor i bredden?
Jeg har den i XS, og den passer fint bortsett fra at den er biiiittelitt kort.

Har du noen tips for å få bedre karakterer?
Følg med i timene, gjør lekser og vær forberedt til prøver. Blir mye enklere å øve til prøver dersom du har jobbet jamt og trutt med lekser gjennom året.

Krangler du og broren din mye?
HAHAHAHA. JA!!! Vi er bestevenner men vi krangler en del også. Og når vi krangler, ja, da er det VIRKELIG intense greier. Senest på søndag når han skulle dra hjem til Bergen stod vi i døra og kranglet, og jeg stod og skrek til jeg var helt rød i ansiktet og gråt som bare det. Hahaha, dør av latter når jeg tenker på det. Vi krangler aldri lenge da, så vi er venner igjen nå hahaHar lurt på dette utrolig lenge! Hvor ofte og hvor lenge trener du og hva gjør du for å trene beina dine? Blir utrolig glad hvis du svarer! Og elsker deg og bloggen!
Jeg trener ikke bein. Beinbygning er genetisk, så man kan ikke "trene" seg til hvilke bein man vil. Man kan jo trene seg til muskler i beina da, men det gjør ikke jeg. Musklene mine (ikke at jeg har særlig mye, haha) viser lettere på beina fordi jeg har lav fettprosent, that's it. Muskelgruppene jeg trener er mage, rumpe og armer. Tusen takk, forresten! :)

Kan godt hende du har svart på dette før siden så mange spør om det, men hvor har du kjøpt Nike shortsen din? Liker den skikkelig godt :)
Den kjøpte jeg på en sportsbutikk på Galleriet i Bergen. Husker ikke helt hva den heter, men dere finner den når dere går inn der. Ellers får man kjøpt den på nett også! Jeg har den i størrelse S forresten, til dere som har spurt om det!Vurderer du å studere utenlandsk neste år?
Nei, jeg skal ikke på utveksling. Trives i Norge og jeg har lyst å fullføre videregående her først. MEN, etter vgs har jeg veldig lyst å dra til New York å studere Fashion Management and Entrepreneurship, sånn som f.eks Eirin Kristiansen gjør nå. Enten 6 måneder eller et helt år, vet ikke helt enda. Men det har jeg utrooolig lyst til, så per dags dato er det det jeg heller mot å gjøre når jeg er ferdig i 3. klasse! Tenk så herlig da, leve livet i New York med et studie som passer perfekt for interssene mine. Åååh, det virker fantastisk. Føler på en måte at livet virkelig "starter" når man er ferdig på vgs!

Hvor ofte spiser du godteri/usunne ting? Er du veldig streng med at du liksom bare kan spise slikt i helga?
Spiser godteri og junk når enn jeg vil, som ca. er hele tiden, haha. Pizza, sjokolade, smågodt, kjeks osv . . I LOVE IT. Spiser også veldig mye når jeg f.eks snoper, stopper liksom ikke før jeg er spykvalm. Lover dere, bare spør broren min. Vi har bygd opp en helt syk toleranse for godteri, skal sinnsykt mye til for at jeg blir kvalm liksom. Haha, sjukeste. Kanskje jeg skal ha en videoblogg en kveld jeg snoper???Tar du T eller P matte?
Jeg tar T! Jobber bare ekstra med matte dette året, så det skal nok gå suuupert :-)

Trives du mest på videregående eller på ungdomskolen?
Slutten av 10. klasse på ungdomsskolen var veldig bra, men jeg tror faktisk at jeg liker videregående bedre! Er veldig glad i klassen min, og har blitt kjent med mange nye! Liker også at det er mye mer frihet på vgs, på ungdomsskolen blir man jo behandlet som småbarn. Synes jeg, da!

Er du en person som er lett å snakke med?
Ja, det er jeg! Jeg eeeeelsker å prate og bli kjent med nye mennesker.Hvis jeg ser deg og smiler, smiler du tilbake da?
JA :D Haha, selvfølgelig! Hender at jeg ikke ser det når folk f.eks smiler til meg, haaaater når det skjer. Men bare smil eller hils, hihi!

Barberer du lårene dine?
Ja...?? Er det normalt???

Kan du legge ut oppskrift på muffinsene?
Oppskriften er ikke vår, så jeg må nesten se! Men jeg deler den sikkert, så følg med. De er helt sinnsykt SINNSYKT sinnsykt gode, herregud.

Hvordan ser kjolen ut fremme? Og hvordan størrelse har du?
Jeg har XS! Du finner kjolen HEEEER. Elsker den, vurderer å bestille i svart også.Spørsmål til neste uke?

bytur -> trening

Heia fine lesere! Torsdag allerede?! Nesten helg! Vi har superkort dag på fredager, så jeg føler i grunn at helgen har starte, jeg. I dag skulle jeg egentlig ha mattedate med Malin, men hun ble desverre syyyk :-( Så da blir det litt endring i planene! Har tenkt meg en tur til byen nå sammen med Julie, og etter det tar jeg turen til Bystien for å trene bakkeintervaller der. Meget fin torsdag! Må utnytte de dagene vi har fint vær her i Førde, er jo så trasig å trene ute når det pøser ned.

Sinnsykt deilig å være ferdig med tyskprøven i dag, forresten! Tror det gikk ganske bra, jeg satser i alle fall på det. Vet at gramatikken kommer til å bli forferdelig etterhvert, men jeg synes så langt at tysk er laaangt mye enklere enn spansk. Kan mer tysk etter noen uker enn hva jeg kunne spansk etter 3 år, haha. Men nå må jeg gjøre meg klar til å dra, så vi blogges! Ukens spørsmål kommer senere på dagen.Forresten, jeg henger kanskje litt etter, men jeg fant denne fine sangen til Tone her om dagen. Det må være den fineste sangen jeg har hørt på lenge! Åååh, frysninger!!

det beste jeg vetBilder fra tidligere i uka

Heiiii alle sammen! I dag presterte jeg å miste bussen, og det er faktisk et under at det ikke har skjedd før nå - fordi jeg er virkelig ut av døra i siste liten hver eneste morgen. Burde være på busstoppen type fem på 8, men vimsete meg står jo fortsatt og velger dagens antrekk klokka 8, noen få minutter før bussen går. Haha, veeeel, jeg tror jeg skal begynne å stå opp litt tidligere jeg!

I dag er det DØDSFINT vær ute, så jeg og mamma skal straks gå Bystien! Har egentlig ikke tid til det i dag, men jeg orker ikke å sitte inne hele dagen, blir så rastløs av meg da. Når jeg kommer hjem må jeg øve til tyskprøve og begynne på foredraget, i tillegg må jeg skrive ferdig en novelle. Keep calm Kristine, dette får du tid til. (Liker å innbille meg at jeg har tid til alt) Heldigvis har jeg hveteboller og nugatti krønsj da, og da overlever jeg dagen med glans!! Hvis dere er snopesjuk så MÅ MÅ MÅ dere teste det, kombinasjonen er helt amazing. Tror kanskje dette er noe av det beste jeg vet . . Det ligger i alle fall høyt på lista. ELSKER alt som har med sjokolade å gjøre

Hvem fikk lyst på nååå hihi

guess what

. . . . EN AV VS-MODELLENE FØLGER MEG PÅ INSTAGRAM!!

Har ikke fortalt det enda, men jaaa holy shit, det var et stort øyeblikk altså. Hater å føle at jeg "skryter" (teit), men dere aner ikke hvor sinnsykt GLAD jeg ble. Hoppet rundt og hylte av glede, haha! Hun heter Bregje Heinen (@bregjeheinenn på instagram) og er tysk, og hun er en av modellene til selveste VICTORIA'S SECRET. Kan leve lenge på den, for å si det slik! Tenk at hun har snakket med Cara Delevingne, Candice Swanepoel, Adriana Lima osv . . syyykeste.

Og ja, det var vel egentlig bare det jeg ville skrive. Eller, planen var også å vise dere en av de nye shortsene mine! Har selvfølgelig på meg strømpebukse på bildene! Skal vise flere senere. Får nok desverre ikke brukt de noe særlig før sommeren er her igjen, meeen tiden går fort så det gjør ikke noe. I LOVE IT. Fra runwaydreamz.comtirsdag

Hei og hopp! Denne uka er det meldt strålendes vær, og det er superherlig! Humøret mitt er mye bedre når sola skinner ute, og det er jo så deolig når man kan trene, dra til byen og være med venner i finværet. Iiih! Desverre har jeg også en del å gjøre denne uka, men det går nok fint. Skal skrive ferdig en novelle nå, og så tar jeg turen til byen for å gå Bystien med noen venner senere i dag. Bystien når det er fint vær = det beste som finnes!!Bildene er ikke fra i dag! Langt ifra, haha. Hadde på meg treningstights + treningsgenser på skolen i dag, wuhuu.

Og ja, jeg kan jo nevne det. På lørdag skal jeg på skolen min (Hafstad Vgs) og holde foredrag om blogging, dette i forbindelse med en teknologimesse som skal være her. Tror jeg skal være der fra 11.00-13.00 om jeg husker riktig?? Vet enda ikke helt hvordan jeg skal gjøre det, ettersom jeg ikke har så god tid denne uka til å forbrede et langt foredrag, meeen jeg skal i alle fall være der og svare på evt. spørsmål angående blogging :-) Pleier aldri å være nervøs når jeg prater foran folk, så det går vel greit! Håper jeg, haha.

nye skatter i garderoben

Hei dere! Nå skal jeg vise dere et par nye innkjøp som jeg fikk i posten på lørdag. Elsker alt sammen! Ble skikkelig fornøyd, så ble utrolig glad når jeg åpnet pakken.

Alle klærne er fra lookbookstore.co, og dere finner alle produktene på nettsiden - med mindre de er utsolgt.

Rosetopp i rosa/beige. Slike gensere er så utrolig fine! Fikk mange spørsmål i forrige innlegg om hvor genseren er fra, tihi. Digger spesielt pasformen, den har "strikk" nederst så den er liksom stram, noe som gjør den mye finere enn den hadde vært uten. Stoffet er også kjempedeiliiiig.

Samme topp, bare i hvit.

Fresh genser med åpen rygg!Sequined BH. Haha, denne er jo veldig spesiell, hadde trodd den var liiitt mindre "sparkly", men den blir vel sikkert fin under en gjennomsiktig bluse eller noe.

Bikini som ligner veldig på VS-bikiniene. Dødsfin! Litt liten, så jeg vurderer å bytte størrelse. Trusa gjør jo hele bikinien, se så skjønn! Et tips hvis dere vil ha finere rumpe i bikini er forresten å bruke bikinitruse som har en søm på midten bak (slik som den over), hihi.

monday again

I helga la jeg fra meg alt av arbeid og lekser og slappet maks av, og det var så utrolig deilig. Gjorde ikke lekser, satt ikke oppe og svarte mails til langt på natt og ja . . jeg bare gjorde det jeg ville, rett og slett. I går var det faktisk utrolig fint vær! Brukte mye av dagen ute, og nøyt den siste dagen i uka med å slappe skikkelig av.

Nå er det mandag igjen, og jeg skal bruke resten av dagen på lekser og trening. Skal øve litt tysk nå, og så drar jeg på treningssenteret med Julie senere i kveld. Ettermiddagene går jo så sinnsykt fort??? Kom nettopp hjem fra skolen føler jeg, men har jo nesten vært hjemme i 2 timer liksom, haha. Vel, jeg får starte! Viser dere litt nye klær i neste innlegg :-) Her er noen bilder fra gårsdagen!white smile

ReklameJeg får stadig spørsmål om hvordan jeg greier å holde tennene mine så hvite, og da er svaret mitt enkelt: jeg pusser tennene mine, og så bruker jeg SmileLab! (LINK) Jeg er ganske heldig med tennene mine fra før av da de er ganske hvite i utgangspunktet, men jeg sier jo såklart ikke nei takk til ett enda hvitere smil. YES PLEASE, bring it!

SmileLab har jeg skrevet om tidligere på bloggen, og det er et produkt jeg er utrolig, utrolig fornøyd med. Jeg har testet ganske lite forskjellig innenfor tannblekning, men jeg er likevel overbevist om at SmileLab er noe av det beste du finner på markedet - til en såpass rimelig pris. Det er sikkert og trygt, i tillegg gir det er utrolig bra resultat. Slik ser stripsene ut:Det er 2 strips i hver pakke (15 pakker følger med), en for øvre og en for nedre tannrad. Disse klistrer du enkelt og greit på tennene dine, og så lar du det virke i ca. 30 minutter. Det som er så genialt er at du kan prate og gjøre ting som normalt selv om du sitter med slike strips på!

Noen av fordelene med SmileLab:
 Ferdig dosert og klart til bruk - veldig enkelt og lettvint
♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk
♥ 
Klinisk dokumentert trygt & effektivt for hjemmebruk

Jeg merker forskjell etter 1 runde med strips, men etter 2-3 runder får jeg aller best resultat. Så om jeg skal noe spesielt hvor man skal pynte seg ekstra og ta seg litt bedre ut pleier jeg å starte f.eks 2 dager i forveien og kjøre på med 2 behandlinger :-)Mange av dere har spurt om rabattkode, så koden "KU2" gir 15% på alle produkter fra SmileLab frem til 27. september! Direktelink til produktet finner dere HER.

helga i bilder

Tok noen bilder med kameraet når jeg var hos Malin på fredag! Det var som sagt utrooolig koselig. Bare fikset oss og satt og pratet i mange timer!1. HAHAHA, se på hånden min! Ser ut som jeg har verdens største hånd noensinne, hahahah. Vittigste. 2. Satt og ventet på at Håkon skulle hente meg etter skolen på fredag. (Nesten) sminkefri, herligheeet så deilig.

I går hadde vi familieselskap! Masse god mat, woho. Disse muffinsene har mamma baket type 2 ganger denne uka, og herregud, de er så sinnsykt gode! De er litt sånn brownies-ish inni, med verdens beste smørkrem på toppen. Kunne levd på de for alltid.vellykket kveld

Hei alle sammen! Først og fremst må jeg bare kommentere det angående innlegget i går: det var UTROLIG mange sterke historier og hemmeligheter. Sitter her med tårer i øynene. Jeg skal snakke om det mer siden, men jeg vil bare at dere skal vite at jeg skal sette meg ned i dag og ta meg tid til å lese alle sammen. Tenker utrolig mye på dere som har det vanskelig, men det var godt å høre at dere synes det var deilig å få det ut. Skriver i alle fall mer om det senere <3

Gååårsdagen! Åh, den ble så vellykket. Jeg dro til Malin hvor vi spiste god hjemmelaget pizza, og så fikk vi på oss kjolen og sminken. Senere på kvelden kom Magnus til oss, og på kvelden dro vi ut. Var bli kjent-fest her i Førde, og jeg møtte utrooolig mange kjente + mange blogglesere. Kvelden ble skikkelig vellykket! Kjolevalget var kanskje ikke det beste da, ettersom jeg var gjennomvåt av svette når vi dro. Haha, villeste. Etter det overnattet jeg hos Malin, og så spiste vi pizza til nattmat før vi la oss. Maks koselig! Dro hjem etter frokosten i dag tidlig, og da var det rett hjem i familieselskap til lillesøss her hjemme, i daffeshorts, slapp genser, sminkefritt ansikt og fett hår. (Takk til deg som jeg ikke hvem er som sprutet alkohol i håret mitt <3) Og ja: blir veldig glad om dere som tok bilder med meg i går sender de til meg på mail eller facebook!

Malin snuppa og meg, gettin' ready! Bildene er tatt av Magnus, så credit til han. Tok noen flere mobilbilder i tillegg til noen på speilrefleksen, så jeg legger de ut i neste innlegg. Tenkte bare å komme med en oppdatering så fort som mulig, får så dårlig samvittighet når jeg ikke oppdaterer dere før sent ut på dagen. Nå skal jeg ta en treningstur med mamma, og så blir det taco med familien i kveld. Perfekt!

din største hemmelighet

Slike innlegg har jeg hatt et par ganger tidligere, og det har falt veldig godt i smak hos dere lesere. Derfor tenker jeg å gjøre det igjen! Det fungerer slik: dere kommenterer i dette innlegget, anonymt, deres aller største hemmelighet. For mange kan det være veldig deilig å få lettet på hjertet, og få skrevet ned og få ut ting som man kanskje ikke tør å snakke med om hvem som helst. Jeg skal lese gjennom alle kommentarene, og etter et par dager kommer jeg til å plukke ut noen av de og lime de inn i et eget innlegg her på bloggen. Hvis dere kommenterer anonymt trenger dere forresten ikke å bekymre dere for at noen skal finne ut hvem dere er, so no worries <3

Så, hva er deres aller største hemmelighet? 

putting my new dress on

For en herlig fredag! Var ferdig på skolen allerede halv 12, som vanlig, og da kom Håkon og hentet meg. Har rukket mye siden det, blant annet å ta litt sol, handle, hente en pakke og dusje - så det har vært en veldig effektiv dag. Herlighet så digg å bare ha halv dag på fredager! Kan venne meg til det, for å si det slik. Nå har jeg nettopp spist, og jeg drar straks avgårde til Malin slik at vi kan fikse oss sammen. Fikk forresten kjolen min i dag (i siste liten), og den passet nesten perfekt! Har ganske tynne armer (:-() så den er litt løs i armene, men ellers sitter den som et skudd. Er helt svak for plagg med åpen rygg, synes det er så fint. Kjolen finner dere HER

Senere i kveld skal jeg overnatte hos Malin, så det blir koselig. Gleder meg supermye! Håper alle får en fiiin kveldLink til kjolen på nelly.com HER.

Hva synes dere om kjolen?

hverdagsprat

Gårsdagen: Møtte Pål-Viktor etter skolen og dro for å spise pizzaaa. Kjempekoselig, som vanlig! Klarte forresten å forsove meg helt sinnsykt i går, så våknet type rett før jeg måtte dra på skolen. Fikk sminket meg i rekordfart da, og måtte spise frokost på SKOLEN. I løpet av mine 10 år på skolen er dette første gangen jeg ikke har spist frokost hjemme, for jeg fungerer rett og slett ikke uten. Så ja, men det gikk fint da. Var sååå godt med pizza etter skolen!

I dag: Dro på Spenst med Julie, tok litt sol og så dro jeg hjem, og da var jo Håkon kommet. JIPPI. Dere som har storesøsken hjemme må virkelig nyte det så sinnsykt, fordi når de flytter ut blir det mye kjedeligere :-( Vi gjør liksom alt sammen, som å trene sammen, dra på butikken hver dag for å kjøpe godteri og brus, spise nattmat (haha, JA, det telles som en hobby) sammen osv. Kjipt å måtte gjøre alt det alene, buhuu. Men nå er han i alle fall hjemme i helga, og det blir dødskoselig! Vi har allerede spist x-antall muffins, og nå kom vi nettopp hjem fra butikken etter å ha kjøpt masse smågodt og digg.1. New in! Fra runwaydreamz.com2. Èn stk. sliten og sminkeløs Kristine med en av de beste sjokoladene of all time. Dere ANER ikke hvor høyt jeg elsker sjokolade. Det finnes liksom ikke noe bedre.

gla' dag

WIIIII! I dag kommer Håkon hjem! Jeg skal først en tur på Spenst med Julie, og etter treningen drar jeg og henter en pakke som jeg gleder meg skikkelig mye til å hente. Når jeg kommer hjem skal vi ha god middag (mangosalat og kylling snurret i bacon, MMMM), og så skal vi kose oss resten av dagen. Føles som det er helg allerede, wohoo! Gleder meg suuupermye.

Har kjempedårlig tid nå, som vanlig, så vi blogges senere i dag, fininger! Her er antrekket jeg hadde på meg på mandag, har ikke rukket å poste det før nå, haha. Toppen er ny og er fra H&M! Elsker blonder, er helt svak for det.

the black skirt

Her er antrekket mitt den siste kvelden i Mallorca. Haha, liiitt på etterskudd sa du?! Akkurat nå er jeg glad for at det er høst, men kjenner jeg meg selv riktig begynner savnet etter 35 grader og sandstranda å komme snikende i takt med kulden her i Norge. DET som gjør meg veldig glad er at tiden går helt forferdelig fort, så tro meg: om ikke lenge er sommeen her igjen. Tuller ikke engang.Hva synes dere om antrekket?

pizza for alltid

Happy onsdag, folkens! Halvveis i uka ALLEREDE, holy jesus. Denne uka er gøy da, så det er kanskje det som er grunnen. Jeg er nettopp ferdig på skolen nå, og jeg tar turen rett til byen. Skal møte Pål-Viktor for å spise pizza, JIPPI. Gleder i hverdagen! Blir koselig.

Slenger med noen mobilbilder av meg og Julie fra byturen her om dagen! Vi fant kjole (eller skjørt og topp, daaa) til henne, men jeg har allerede bestilt en så jeg slapp. Må ha den til fredag, men har på følelsen at den iiikke kommer innen det?! Haha, well then I'm screwed, fordi jeg innså type for noen dager siden at jeg ikke har noen fine kjoler omtrent. Forresten, følte meg jævlig epic når jeg gikk med sweatshirt med teksten FASHION til en treningstights på skolen, haha :P :P

Fiiine Sylte mi

HA EN STRÅLENDE ONSDAG FOLKENS 

autumn is a second spring
Det er HØST! Og i dag har vi tidenes deiligste vær her i Førde, woho. Èn ting som irriterer meg grønn med høsten er at det er iskaldt (og da mener jeg iskaldt) om morgenen, slik at jeg må ha på meg bukse og tykk jakke, mens på ettermiddagen kommer sola frem og det blir kjempevarmt. Så da hoppet jeg ut av 2XU-tightsen, og nå drar jeg en tur til byen iført dette antrekket. Har ikke fått brukt denne jakken på lenge, men den er jo så fin! Synes den passer perfekt nå til høsten. Den er fra sheinside.com!

Vi snakkes, dere! Denne uka har jeg mye å se frem til, woho! Håkon kommer blant annet hjem på torsdag (har ikke sett hverandre siden Mallorca!!), og det skjer masse gøy å helga. Gleder meg en hel haug!


høstsminke: smokey eyes!Nå som det endelig har blitt høst er det på tide med noen små forandringer på sminkefronten. På varme sommerdager foretrekker vel de fleste en enkel og lettvindt sminke - om høsten deriomot liker jeg å kjøre noen litt andre looker. Ikke til hverdags nødvendigvis, men til spesielle anledninger som bursdager, fest, jentekvelder og slikt. Den perfekte looken for høsten: smokey eyes! (Må forresten informere om at den eneste øyenskygge-looken jeg faktisk kan er smokey eyes, hahaha. Jeg er ikke noe særlig god, men denne er veldig veldig enkel - så de fleste får den til!)Face Primer (link): Jeg begynner alltid sminken med en primer. Her bruker jeg ansiktsprimer fra Glo Minerals som jeg smører utover ansiktet før jeg begynner med foundation, dette for å jevne ut linjer og ujevnheter i huden. Primeren er gjennomsiktig og glir superlett inn i huden, og denne er jeg utrolig fornøyd med. Har brukt den lenge, helt siden forrige gang jeg skrev om denne. Om du sliter med at huden din ikke er helt jevn vil jeg absolutt anbefale å bruke en primer! Den bidrar i tillegg til at sminken holder lengre.

Put a Lid On It (link): Samme gjelder øynene! I dette tilfellet er det ikke for å jevne ut huden, men for at øyenskyggen rett og slett skal sitte lengre. Øyenskyggen min ser ikke ut etter en lang dag hvis jeg ikke bruker primer, så denne er en livredder hos meg!

Precision Eye Pencil (link)
: Denne pennen bruker jeg i våtkanten for å få et mer åpent blikk, noe som passer veldig fint når man lager smokey eye.

Volume & Lift Mascara (link): En mascara som gir volum til vippene - liker denne veldig godt. Hvis du i tillegg bruker vippetang på vippene først blir resultatet utroolig fint! Et tips, forresten: varm vippetangen med en hårføner i 20-30 sekunder før du bruker den, da blir den varm og vippene bøyer seg mye lettere, i tillegg holder de seg mye lengre.Smokey Look Kit (link): Billig Smokey Eye-palett som har kjempegode og pigmenterte farger! Ble veldig positivt overrasket over denne, ettersom jeg er vant til at slike paletter ofte koster 500 kr og oppover. Jeg brukte den hvite fargen på hele øyelokket, og så brukte jeg den grå-ish fargen (i midten) ytters på øyelokket for å skape en smokey look. Vanskeligere enn det er det faktisk ikke! Tro meg, jeg SUGER til å legge øyenskygge, men dette er virkelig superenkelt. Det følger med noen små koster i en skuffe under paletten, men jeg foretrekker faktisk å bruke fingrene mine, jeg. Det handler selvfølgelig om smak og behag, da!Schwing Black Liquid Eyeliner (link): Denne har jeg skrevet om mange ganger på bloggen allerede, og dere begynner kanskje å forstå hvor mye jeg elsker denne! Tror denne eyelineren her er mitt must nummer 1 i sminkemappa, får heeelt noia hvis jeg glemmer den eller ikke finner den. Kosten er tynn, "stiv" og gir et presist resultat. Trenger egentlig ikke si noe mer enn det. Elsker den.

Sminket meg i går da og gjorde meg klar til å ta bilder, men fikk selvfølgelig ikke et eneste bra. Herreguuuud, så frustrerende, holdt på å rive av meg håret til slutt. Dette var det mest brukbare jeg fikk til, bahh . . Men ja, la til et bilde øverst i innlegget som viser bedre hvordan en smokey eye-look ser ut, selv om det er gammelt.Rabattkoden KRIS gir 20% rabatt på alle produktene i dette innlegget, på coverbrands.no 

verdens beste jente har bursdag

Gratulerer så mye med dagen, verdens beste lillesøster! I dag fyller verdens skjønneste hele 9 år, og jeg kan ikke TRO at hun allerede er blitt så stor. Årene flyr avgårde! Her i huset blir det full feiring i dag med masse jenter fra klassen, og det betyr at det er mye god mat. Gjett hvem som heiv seg over muffinsene med en gang hun kom hjem . . Heheee. Nå skal jeg møte Julie i byen for å se på kjole til fredag, og såå skal vi på Spenst. Vi blogges senere! :-)

Gratuler snuppa miii med dagen da, dere! Håper du får en super duper dag Ingeborg, du er beeeest. Love you!

through my phone1. Gjett om jeg savner denne utsikten! 2. Trente litt mage her om dagen! Hva synes dere om resultatet??? 3. Bytur med Julie, woho. 4. Hjemmelaget sushi med Håkon! SYKESTE. Er ikke vi flinke eller hva? Har faktisk aldri smakt noe annet enn hjemmelaget sushi.Dette bildet er tatt dagen før sommerferien, og jeg føler det var i fuckings GÅR. Det har gått så fooooooort, herregud! Jeg blir nesten litt stressa, dere!!1. Godiiiis-tid i Mallorca med Håkon. STORT savn! 2. Throwback fra ungdomsskolen. Et vanlig friminutt!! 3. Til dere som sier at jeg ikke er noe høy: TAKE A LOOK. Fineste Ingvill miii. 4. Obligatorisk å ta selfies i heisen, og enda mer obligatorisk at folk kommer inn i det jeg står og poser. Haha.Fine bestevennen min. Hvorfor.Er.Alle.Vennene.Mine.Så.Forbanna.Fine. Dritirriterende, vurderer å legge opp livet snart. ÅEEEE

da var det søndag

Hei snuppiser!

Da var det søndag, og dagen hvor man skal gjøre alt man har utsatt hele uka har omsider kommet. Jeg våknet i 10-tiden og har i grunn ikke gjort noe spesielt siden det. I går kveld dro jeg til en venninne, og vi lagde oss jordbær dyppet i sjokolade og ble sittende i 4 timer og bare prate masse masse. Superkoselig, elsker slike kvelder såå mye. Nå skal jeg dra på Spenst sammen med Julie (trening på søndager er best!), og etter det skal jeg hjem og vi skal ha en liten feiring for Ingeborg (lillesøss) som fyller 10 år i morgen. Store jenta mi! Da blir det pannekaker til middag selvfølgelig, ettersom det er det beste hun vet. (Oppskrift som jeg har lagt ut tidligere HER, dere må teste det dere også!!) Uka her har vært ganske hektisk, så har ikke rukket å gjøre så mye skolearbeid, derfor skal jeg låse meg inn resten av dagen og få unna så mye som overhode mulig. Fornuftig søndag!

Vi blogges senere i dag, da! Her er dagens outfit fra tirsdag, har ikke rukket å poste bildene enda. Dagene går så fort, haha! Sykt random by the way, men jeg digger at temperaturen i klasserommet våres er NORMAL, slik at jeg for en gangs skyld (i motsetning til ungdomsskolen) kan gå med t-skjorter og singletter på skolen uten å fryse rumpa av meg.

Sko fra Converse (disse er fra 7. klasse, HAHA!), aviators fra Ray-Ban, overdel og caps fra OBEY

Tusen takk for masse innspill i forrige innlegg, forresten! Hva skulle jeg gjort uten dere?! Dere er alltid så hjelpsomme, love yoooou. Får se hva jeg gjør, oppdaterer dere i alle fall på hårfronten underveis! 

hair hair hair

Haha, dette bildet tok Emma av håret mitt her om dagen:LITT vel langt. Synes nesten det begynner å bli for langt nå, men jeg er som sagt fint lite vant til å gjøre noe som helst med håret mitt. Har ikke klipt meg på åååresvis, og har helt glemt hvordan det er å sitte i en frisørstol. Poenget er: JEG ER DRITT LEI AV HELE HÅRET MIIIIITT. Så gjør dere klar til et innlegg som handler om nettopp dette: håret mitt. 

Kan vel først begynne med å si at jeg mest sannsynlig ikke kommer til å gjøre noen endringer. (Rett og slett fordi jeg er for feig) Har skrekk for å gjøre noe etter at Ingvill klipte luggen min i 8. klasse. Det var forferdelig. (Gråt hele kvelden, hahaahahha) Gikk fra å ha en lugg som var like lang som resten av håret mitt, til å ha en skamklipt og skeiv lugg helt opp til øyet. Haha, ler for meg selv når jeg tenker tilbake på det!
Poenget mitt er: jeg har lyst på lysere hår! Som dere ser på bildene over så har jeg ganske forskjellig hårfarge som varierer fra årstid til årstid, og jeg liker å innbille meg at jeg kler det lyse sommerhåret mitt best. Vurderer derfor å bleke striper i det, MEN det er jo så forbanna skummelt. For det første så vil jeg ikke ha rette "stiper" i håret, vil bare at det skal blende inn. Og for det andre så føler jeg det er dumt å farge det, ettersom det er den naturlige fargen man kler best, til syvende og sist. Vet ikke helt, jeg? Har jo litt "spesiell" hårfarge, så er ikke bare bare å farge det tilbake hvis jeg bleker det. Men jeg har så lyst på forandringer! Har liksom alltid hatt det samme, gamle håret.

Trenger litt hjelp fra dere! Hva tenker dere? Ville jeg kledd litt lyse striper, eller burde jeg droppe det og kjøre el natural?

mornings like thisHeiii dere! Hasteblogger SYKT nå, fordi bussen min går om type 3 minutter. Hahaha, dere kjenner vel meg. Vel, i dag har vært den perfekte lørdagsmorgenen! Har bare slappet av, sett på tv, spist god frokost og kost meg med gårsdagens smågodt. Skal til byen nå for å møte Karoline, som endelig er hjemme igjen! Mange av dere spør hvorfor jeg ikke skriver så mye om henne på bloggen lengre, og det er fordi hun har flyttet 3 tmer unna for å gå på skole, dermed får vi ikke vært like mye med hverandre :-( Men nååå er hun hjemme, og jeg gleder meg dødsmye til å møte henne!! Wiii. Kommer til å bli en super lørdag!My babes! Bildene er fra den siste tiden på ungdomsskolen. Ååh, tider. Men nå må jeg løpe, vi skrives senere i dag!

gårsdagens fjelltur

Heiii dere! I går dro hele skolen vår på fjelltur, hvor vi kunne velge mellom forskjellige fjell. Jeg og gjengen fra klassen valgte da Storehesten, som er det høyeste og bratteste fjellet. Woho! Jeg, Malin og Magnus bestemte oss for å gå den bratteste veien opp fjellsiden, hvor vi klatret på ca. hele veien opp. Det var utroolig bratt, men det var bare gøy! Er sånn at hvis man bestemmer seg for å gå opp den bratte veien, så kan man ikke snu - fordi det er for farlig å gå nedover fjellveggen. Så da måtte vi gå den andre veien ned igjen. Det var sinnsykt skoddete på toppen da, så vi så jo ikke noe som helst. (Det var ikke et problem riktig nok da, heller det at tåken ble kondensert om til vann noe som førte til at jeg fikk krøller i håret :-( Ikke kult)

Når vi var nede igjen dro jeg og mange fra klassen til Magnus for å lage taco til middag. Så da ble vi sittende der i timesvis og bare prate, le og drikke Pepsi Max. Schtemniiing! Elsker at vi har blitt en så sammenspleiset gjeng. Senere på kvelden tok jeg og jentene bussen hjem igjen, og når jeg kom hjem tok jeg tidenes lengste dusj og lagde meg nammis kveldsmat. Ingenting er bedre enn følelsen når du er ferdig med en fjelltur!Tnåå Emma er så søt

Noen flere fjellgeiter her?! Fjelltur er gøøyyyy

noen nye plagg til høsten

Reklame 

Lenge siden jeg har vist dere innkjøp, så i dag skal jeg vise dere 4 nye plagg i garderoben min! Fikk denne pakken levert av en budbil på skolen i dag, hahaha jævlig fett. Endelig HELG, forresten! Herregud, så ubeskrivelig herlig. Vi hadde som vanlig bare 4 timer skole i dag, men satt igjen 2 fritimer og gjorde ferdig en presentasjon sammen med noen andre, og etter det dro vi på Peppes Pizza for å spise vår obligatoriske fredagspizza. Haha, vi har gått på skolen 4 uker, og 3/4 fredager har vi vært på Peppes. FETT. Burde bli sponset snart :@@@

Anyways, her er det jeg bestilte! 

Marineblå vest her. Vester er jo the it for tiden! Elsker denne, gleder meg masse til å bruke den nå fremover i høst.

Jakke herT-skjorte med GEEK-print her. Fordi jeg har 5.6 i snitt :P Lol :P Nei da, den var bare kul.Hvit bluse med åpning fremme her. Denne er så fin! Er skikkelig svak for overdeler som er åpen på ryggen eller fremme, synes det er så stilig.

Hva synes dere? 

ukens spørsmål #59

Hvor er skjorten din fra?
Den er fra Zara!Hvis du kunne forandre EN ting med deg selv, hva ville det vært?
Da ville jeg ha forandret på det at jeg ofte leter etter feil med meg selv. 

Brukte du antrekket på skolen?

Ja, hehe?Kan du ha mer salgsblogg?
Ja, jeg tenker det! Denne gangen skal jeg selge litt og litt klær om gangen, for forrige gang ble det altfor mye, og det var rett og slett helt umulig å holde styr.

Hvor gammel er Håkon?
20 år!

Hvordan ble du sponset av Runwaydreamz helt i starten liksom?
De sendte meg mail og spurte om jeg ville samarbeide. Det er slik det fungerer, som oftest.

Har du god kondis? Siden du tydligvis veldig ofte drar på fjellturer og lignende?
Ja, håper og tror det! Spørs jo litt hva du måler meg med, men har vel relativt bra kondis vil jeg si. ELSKER å gå på fjellet, i bratte bakker og slikt. Beste som finnes!

Heter de shortsene Kristine Ulleb-shortsene eller er det bare noe folk kaller dem?
Ja, jeg hadde en kolleksjon sammen med H&M i fjor! Høhø, nei da. Det er vel bare noe folk kaller dem! Morsomt!

Tenker du noen ganger over alle de farlige stoffene i Pepsi Max?
Det er ingen forskninger som har påvist at aspartan er helseskadelig.

Hva har du i yoghurten din når du spiser gresk yoghurt?
Tar en skål med masse gresk yoghurt i, og så putter jeg på mye forskjellig topping. Det er det som gjør hele greia! Pleier først å fremst ha i hermetiserte ferskener i sukkerlake (denne er et must!!!), deretter banan, bringebær, tørkede aprikoser, massevis av rosiner, evt. havregryn og til slutt honning. Det smaker sååå fantastisk, at dere bare må smake det. Gjør det. DOO IIIITHva pleier du ha med som matpakke på skolen? Ha du noen kreative og gode tips? :-)
Jeg pleier i grunn bare å ha med meg rundstykker eller skiver, rekker aldri noe annet om morgenene. I stedet spiser jeg heller en solid frokost, som f.eks havregrøt eller gresk yoghurt med havregryn og masse topping. Men det hender jo at jeg har med meg gode matpakker da, så jeg kan få til å lage egne innlegg for det! :-)

Hei! Husker du la ut et bilde av en tekst du lagde i anledning tentamen (elns.) på skolen. Mener å huske at teksten het "Livet slår meg så jævlig hardt", og jeg har lurt på hva fortsettelsen å den er i evigheter, ettersom innledningen virkelig vekket interessen min. Kunne du lagt den ut på bloggen eller noe slikt?
Hei! Morsomt at den har vekket interessen. Sidemålstentamen min i 10. klasse du tenker på, regner jeg med? Ååh, jeg har vurdert å legge den ut flere ganger, men har alltid feiget ut. Ser i ettertid at den ikke var så veldig bra skrevet, oooog jeg er litt redd for at folk skal mistolke den. MEN jeg skal tenke på det! Har så mange tekster jeg vil dele med dere, men jeg er liksom for pyse.

Kan du lage video om hvordan du redigerer bildene dine snart?
Ja! Jeg skal få gjort det så fort jeg får tid. Må redigere ferdig videoen fra Mallorca også, selv om den ikke blir noe big greie da. 

Hvordan kjenner du og Pål-Viktor hverandre, egentlig? Og hvor gammel er han?
Han er 98 og vi ble kjent når vi møtte hverandre i Hellas i sommer! :-)Hvilken vinterjakke skal du ha i år?
Jeg er litt usikker, men kanskje SVEA :)

Hvilket parti holder du med?
Jeg stemte på Høyre på skolevalget, og holder mest med de. Jeg synes det er så vanskelig med de politiske partiene, for mange av partiene har liksom èn sak som jeg støtter og interesserer meg for. Høyre har en del bra synspunkter, men på den andre siden har Arbeiderpartiet det også. Og så har vi FrP som jeg også er litt enig i. Det skal ikke være lett!

Gikk forbi deg og en venninne og hørte at du sa nei til å ta bilde til en gjeng? Frekke faen, ikke tro at du er noe :)
Haha. Vi hadde gym og løp orientering på tid, så det egnet seg ikke helt for å stoppe opp å ta bilde når vi kom joggende i full fart og måtte finne postene. Var ikke frekk i det hele tatt? Ellers har jeg aldri sagt nei til å ta bilde, og når lesere stopper for å spør om å ta bilde blir jeg UTROLIG glad. Er så takknemlig for leserne mine og alt de har gitt meg.Får du opp IP-adressene til alle som kommenterer?
Jepp

Går selvbruningen av når du dusjer? Hvor flaut er det vel ikke hvis det plutselig er helt brunt i bassenget?
Den går av gradvis etterhvert som man dusjer, men man ser det aldri, hehe. Så det er noe du ikke behøver å bekymre deg for i det hele tatt.

Kan du bruke genseren begge veier?
Ja, det står på lappen når du kjøper den at den kan brukes begge veier! :-)Spørsmål til neste uke? Legg igjen en kommentar i dette innlegget!

love

Hei dere! Dette innlegget er forhåndsskrevet, ettersom jeg er borte hele dagen. Vi går på fjelltur med skolen i dag (Storehesten), og etter det drar jeg og en gjeng på besøk til en i klassen og lager TACOOOO. Wohoo! Håper dere får en fin dag, tenk at det er fredag allerede i morgen! :) :)

Denne toppen fant jeg i Mallorca, og den var bare såå søt at jeg måtte ha den med meg. Litt sånn barnepreg over den, men jeg likte den, jeg!VS-bikiniene: svar på spørsmål(De to nederste er ikke fra VS! Kun de to øverste)

Nå er jo bikinisesongen i grunn over, men jeg tenkte likevel å svare på noen spørsmål angående Victoria's Secret-bikiniene som stadig dukker opp i kommentarfeltet. Kanskje noen har tenkt å være tidlig ute med bikiniene til neste år? Hehe!

Hvilken størrelse har du?
Har 34A i både den blå og den rosa. Begge passer perfekt.

Er de normale i størrelsen?
Ja, jeg synes de to jeg har er helt normale. 34A tilsvarer 75A i bh-størrelse, om jeg husker riktig. (Noe alá det, i alle fall) Du må gjøre størrelsene om fra norsk til amerikansk da, men det finner du ved å trykke på "Size & Fit" når du skal velge størrelse. Veldig enkelt, ikke noe komplisert i det hele tatt. Anbefaler å ta den samme størrelsen som du bruker til vanlig i bh/bikini.

Hvor mye betalte du i frakt/toll?
Frakt får du oppgitt under betalingen, men når du skal hente pakken på postkontoret må du betale moms/toll. Tollen er 10,7 prosent av kjøpesummen, mens momsen er 25 prosent av tollen og kjøpesummen til sammen. Da er det jo bare å regne ut, og så vet du hvor mye det blir :-) Jeg fikk bikiniene hver for seg, så for den blå overdelen (bare den) betalte jeg 300 kr når jeg skulle hente den på postkontoret. Surt, men jeg synes det er verdt det. Bikiniene er jo myyyye finere enn alle andre.

Er det god kvalitet på dem?
Ja og nei. Selve stoffet er i god kvalitet - det revner ikke, går ikke i stykker eller noe, men fargen går skikkelig av når du bader i saltvann/klor. Den peach-fargede bikinien min var slik før:. . . Og etter tur til Hellas og Mallorca ser den slik ut som på bildene under. Den er helt ødelagt i fargen, så må nok kjøpe ny neste år. Den blå bikinien med diamanter har holdt seg mye bedre da, som dere sikkert ser. Har riktig nok aldri hatt en bikini som har holdt fargen gjennom 2-sydenferier, men det var jo så klart litt surt å bruke mye penger på en bikini som nå er ca. ødelagt. (Dette problemet tror jeg man unngår hvis man kjøper en i en mer nøytral farge, f.eks hvit) Bryr meg ikke så mye da, bikiniene er verdens fineste og det var absolutt verdt det. Skal kjøpe nye neste år, uten tvil! :-)

Hva heter nettsiden?
Vet bare om en plass du får kjøpt det på nett, og det er på hovudnettsiden victoriassecret.com.

Hvor lang er leveringstiden?
Jeg valgte den som er uten kostnader, og det tok ca. 2 uker før jeg fikk den første. Vet ikke helt hva som skjedde med den andre, men den kom i alle fall mange uker senere . . Sikkert en feil eller noe, har ikke hørt at det har skjedd med noen andre.

Kjøpte du underdel?
Nei, jeg gadd ikke det. Underdelene til de jeg kjøpte var helt ordinære, så kjøpte heller noen billige på H&M slik at jeg kunne variere med farger. Men neste gang jeg bestiller tror jeg at jeg skal kjøpe med underdel også! Vel, så jeg vet jeg ikke hvordan de er i størrelsene når det kommer til trusene, men har hørt at de er litt små - så det kan være en idè å gå opp en størrelse i tilfelle.

Er det mye push-up i dem?
Den blå: Ja!
Den peach-fargede: Nei. Det står at det er push-up på den, men det ca. ikke noe fyll i den i det hele tatt.

tirsdag

Så ikke disse gode ut? De er FANTASTISKE. Belgiske vaffler med kanel-smak i, mm. Det er et eller annet med meg og vaffler, belgiske vaffler, pannekaker og slike ting, haha. Så altfor godt. Vel, det ble visst en treningstur likevel, så jeg kom nettopp hjem fra en liten tur på fjellet med mamma. Elsker å trene ute nå om høsten, temperaturen er jo perfekt. Kommer til å savne å gå på fjellet når vinteren og snøen kommer, wæ! Må bare utnytte det så mye som mulig nå som jeg enda har muligheten. Ellers har jeg gjort matte i dag, og nå skal jeg hoppe i dusjen og slappe av resten av kvelden. Herlig. Tenkte å bare oppdatere dere før jeg tar kvelden :-) Natta fine dere!

best friends are foreverHei hei! I dag hadde vi orientering i gymmen, og det var for en gangs skyld gøy. Pleier aldri å skjønne noe som helst av kartet, men denne gangen var det faktisk ganske enkelt! Vi sprang rundt i 40 minutter, så jeg ble syyykt sliten. En god treningsøkt, for å si det slik! I dag skal jeg priotere skolearbeid, så når dette innlegget er skrevet ferdig skal jeg sette meg ned og få unnagjort mest mulig lekser. Går helt fint i grunn, jeg har jo Pepsi Max og DA er jeg fornøyd . . :-) Ellers har jeg kjempelyst å gå en fjelltur eller Bystien i dag, men jeg får se om jeg rekker det senere i kveld. Skulle ønske ettermiddagene varte lengre, klokka løper jo ifra meg omtrent, haha.

Bildene over er av meg og Ingvill, tok de i dag rett etter skolen. Måtte bare bytte til verdens aller aller beste koseshorts først, aahh som jeg elsker den. Selv om vi ikke går på samme skole lengre så tar vi samme buss både til og fra skolen, og det er jeg dødsglad for. Alltid masse å prate om, tihiii.

glad

"Du virker mye gladere for tiden!"

Jeg fikk en slik kommentar her om dagen, og jeg har i grunn ikke tenkt skikkelig over det før jeg leste den. Vel, ja, jeg antar vel det! Jeg hadde trodd det skulle bli såå kjedelig å begynne på skolen igjen, og at det skulle ta all fritiden min. Heldigvis har det ikke skjedd, tvert imot! Jeg har blitt utrooolig glad i klassen min allerede. Har blitt kjent med mange nye, og holder likevel kontakten med de gode gamle, noe jeg er utrolig glad for. Finner på noe gøy hver eneste dag, trener masse, osv . . Ja, ting er generelt bra for tiden. Og treningen har forresten MYE å si, for jeg kjenner jeg får så uendelig mye mer overskudd de periodene jeg er aktiv hver dag. Elsker at man kan kombinere trening med det å være sosial, også! I tillegg får jeg supermasse fine kommentarer fra dere daglig, både på blogg og på instagram, massevis av forespørsler på mail og ja, lista er lang. Har mye å være glad for rett og slett, og det er så viktig å sette pris på det.

Så ja, jeg følte bare for å si det, haha. Nå har jeg nettopp gjort ferdig matteleksa og om noen få strakser tar jeg turen til Spenst med Julie. Rumpetrening it is!

<3

studded jacket

Bukse og topp fra Bik Bok, solbriller fra Ray-Ban, sko fra Tommy Hilfiger

Jeg går ca. aldri med skinnjakker, men nå som det er høst må jeg jo ha noe på meg, ellers blir det vel liiiiitt kaldt. Vet ikke helt hvorfor, føler liksom bare at det ikke er helt "meg", haha? Kanskje jeg tar feil! Har syyyykt lyst på Jofama By Kenza 9, en dødsfin skinnjakke, så håper de får den inn igjen på nettsiden jeg har tenkt å bestille fra. *Krysser fingrene* Ellers satt jeg sammen tidenes stiligste antrekk i går kveld, men jeg hadde rett og slett ikke guts nok til å ta det på meg i dag. Fy faen, det er så irriterende. FEIG KRISTINE. Dere aner ikke hvor sur jeg ble på meg selv, gikk ned til busstoppet og hadde tidenes dialog med meg selv inni hodet hvor jeg kjeftet på meg selv. Haha. Hvorfor er vi slik??? Jeg synes det er kjempegøy å skille seg ut i klesveien, men når man trosser den grensa hvor man skiller seg enda litt mer ut så blir jeg for feig, rett og slett. Bortsett fra når jeg er i utlandet og i store byer, da kan jeg kle meg i hva enn jeg vil og ha stor selvtillit med det jeg går i. Skikkelig rart, det der. Kanskje det skal være nyttårsforsettet mitt for 2014! (Hehe, jeg tenker langt allerede. Lover dere at nyttårsaften er her før dere rekker å tenke over denne setningen) Hva med dere? Tør dere å gå med akkurat det dere vil? 

krølltopp

I går kveld: Jeg og Malin dro på besøk til noen gutter i klassen og hadde tacokveld. Vi bare koste oss mye med mat, godteri, film og snakking, døødskoseliiiig. Elsker slike kvelder!

I dag: Stod opp, lagde prinsessefrokost (som vanlig, gjør det alltid i helgene), gjorde litt lekser før jeg syklet til byen for å gå Bystien med Malin og to gutter fra klassen. Elskeeeeeer Bystien, den er bare best. Kom hjem for et par timer siden, men har bare ligget og sett på tv siden det. Er skikkelig trøtt og sliten nå, men det er ganske deilig i grunn. Helga her har gått så sinnsykt fort, på lik linje med alle andre helger for så vidt. Følte det var fredag i går!

ANYWAYZ. Jeg fikk et spørsmål om hvordan håret mitt ser ut naturlig, så here you have a picture. Serr, jeg vet ikke hva det er, men fall er SÅ fint, bare ikke . . . på meg?!?! Ååh, dere som har naturlig rett hår bør være så sinnsykt takknemlige. Hadde liksom spart 10 minutter av livet mitt hver dag om jeg slapp å rette det forbanna hestehåret mitt. Gidder ikke å ta permanent stritt hår da (har hørt at håret blir ødelagt av det), så da får jeg bare være krølltopp resten av livet mitt I guess. Kunne gjerne hatt fall i bare enden av håret, slik som på headeren min f.eks, men LUGGEN må være rett do u feel meNoen med stritt hår som vil bytte hår med meg??

SunSpa Fitness og Chocolate

Reklame

Jeg er, som sikkert veldig mange andre, glad i å være brun året rundt. Sommeren er desverre over, meeen det betyr ikke at brunfargen er det! Man trenger verken sydentur eller mangfoldige timer i solariumet for å bli brun - min brunfarge får man kjøpt på boks! Jeg har testet litt forskjellige selvbruningsmerker det siste året, og har til slutt endt opp med SunSpa som min soleklare favoritt. Har blant annet testet XEN-TAN som jeg har vært veldig glad i, men jeg synes SunSpa er enda bedre!Jeg har nå testet en annen spray fra samme merke, nemmelig Body Fitness (link HER). Denne er perfekt om man er aktiv og liker å trene, for den er 33% sterkere enn de andre noe som gjør at den har en mye lenger holdbarhet. Jeg har opplevd tidligere at selvbruninger falmer av når du svetter mye på trening, men med denne er det null problem. Body Fitness gir en kjempefin brunfarge, samt en veldig god holdbarhet. Er utrolig fornøyd med denne! Stort pluss for at den har spray-mekanisme, som faktisk har utrolig mye å si for hvordan resultatet blir. Du slipper å bruke hendene for å smøre det utover, det eneste du gjør er bare å spraye huden med en avstand på ca. 15-20 cm. Til tross for at det er spray liker jeg å bruke hanske for å gni det lett utover, men det er opp til deg selv.Chocolate (link) har jeg jo omtalt før, og som jeg har sagt tidligere - denne er fantatisk! Dette er faktisk den beste selvbruningen jeg har prøvd, noensinne!! Ååh, elsker den så mye. Chocolate er både ment for kropp og ansikt, men jeg bruker Fitness på kroppen og denne i ansiktet. Det som er så fantastisk med denne selvbruningen er at den gir en utrolig, utrolig fin og naturlig farge. Å påføre selvbruning i ansiktet synes jeg i grunn er dritrisky med tanke på at det kan bli skjoldete og flekkete, men ettersom dette er en spray behøver du ikke å bekymre deg for det i det hele tatt. Jeg setter bare håret opp i en dott, dekker håret til med et håndkle og så sprayer jeg i vei. Kjempeenkelt og ikke noe vanskelig i det hele tatt. Synes faktisk det er skikkelig gøy, haha! Så ja, denne vil jeg absolutt anbefale. Den kan brukes på kroppen og, og der blir det også like fint, men jeg sparer denne til ansiktet slik at jeg ikke bruker den opp med en gang. DA skjønner dere kanskje hvor mye jeg elsker den, hehe.

Her er et bilde av meg etter at jeg har brukt Chocolate i ansiktet. Bildene får ikke frem den ordentlige brunfargen, så det blir enda brunere i virkeligheten. Det er denne jeg bruker i ansiktet hele tiden!

Her har jeg brukt SunSpa Body Fitness.Tips! Selv om begge disse to har spray-mekanisme er det lurt å bruke hanske. Denne er supergenial, da du slipper å få stygge selvbruningsmerker inni håndflatene, taha! :-) Bruker denne bare på kroppen, og ikke i ansiktet. Link til tanning hanske HERAlt i alt synes jeg begge to er kjempegode, men om du kun skal kjøpe èn vil jeg absolutt ha godt for Chocolate, som du kan bruke både på kroppen og i ansiktet. Den gir den fineste fargen etter min mening :-)

bytur -> tacokveld

Heiia! Kom inn døra nå nettopp, og hoppet rett i kosebuka med en gang. Selvfølgeliiiiig. Skal avgårde igjen allerede om en halvtime, men jeg bare MÅ ha kosebukse på meg når jeg er hjemme, noe annet går liksom ikke. Hehehe! I dag har jeg vært i byen sammen med Julie, Malene, Sofie og så senere Ingvill, og det var kjempekoselig! Vi satt oss på kafé, og jeg kjøpte en kjempegod baguett-ish greie. HATER å bruke penger på kafé da, men det er liksom sååå mye koseligere, så det er verdt det. Alltid når jeg og Ingvill skal dra og spise ender det opp at vi bare "fuck it, vi drar og kjøper bolle på Spar til 10 kr heller". Har heldigvis blitt flinkere til å ikke gjøre det nå i det siste, haha.

Nå skal jeg møte Malin! Ha en fiiin kveld alleMeg og godjentaSofie og Malene, sååå fine ååhGulljenta miii

sent ute som alltid

Hei og god morgen, fine lesere! Jeg har suuperdårlig tid, skal nemlig være i byen om . . . 2 minutter, haha. Som vanlig er jeg dødstreig, og gjør alt av sminke, frokost og bekledning 5 minutter før jeg drar. Vel! Må bare hive på meg strømpebuksa nå, og så drar jeg. Planene for kvelden er enda usikre, har planer om å møte en gjeng meeeeen vi får se hva som skjer! Først skal jeg i alle fall en tur hjem, måå alltid ha mammas hjemmelagde pizza på lørdager. Ingenting slår den!! (Utenom min og Håkon sin, seff)Til frokost ble det gresk yoghurt med masse masse godt, men dere ser jo ikke yoghurten, daaa

Genseren kan brukes begge veier!! Dritgenialt =)

dagens antrekk

Kjøpte denne genseren i går (fra Bik Bok), og den er så stilig! Fikk mange spørsmål på instagram om jeg ikke bruker den feil vei, men nei, hehe! Den skal være sånn, så da passer det perfekt å bruke en magetopp under. Jeg er skikkelig fan av slike enkle plagg, slik at man kan style de selv :-) Veeeel, så ja, dette brukte jeg i dag! Nå skal jeg fjerne sminken min, og så tar jeg turen på trening sammen med Ingvill. Etter det skal jeg bare slappe av resten av kvelden, er helt utslitt, haha. Ser frem til å legge meg allerede, det skal bli superdeilig!

Hadde gledet meg til å ta antrekksbilder i dag, så da pøste det selvfølgelig ned når jeg kom hjem. Holdt på å KLIKKE. Heldigvis lettet det opp i 10 minutter, så da rakk jeg å ta disse bildene!pizzafredagSneak peak på dagens antrekk! Har tatt antrekksbilder, så de kommer senere i dag :-)

I dag våknet jeg og gledet meg til skolen! Haha, det er så herlig. Vi hadde kun 2 timer i dag på grunn av avspasering de 2 første timene + fritime de 4 siste. HELT ok!! Men siden vi er så skoleflinke, møtte vi like gjerne opp til vanlig tid ti på halv ni. Planen var egentlig å gjøre matte, men vi endte opp med å sitte å skravle i stedet. Haha. Etter det hadde vi kartleggingsprøve i engelsk, og så dro vi på Peppes for å feire Synnøve og Tore. Superkoselig! Smakte heeelt himmelsk med B&B pizza, ah. Etter det gikk vi rundt i byen, kjøpte godteri og bare koste oss. En superfin avslutning på uka!

Nå er jeg hjemme og slapper av. Drar vel enten og møter noen i kveld eller så tar jeg turen på Spenst, vi får se!Tore og fiiineste Synnøve med bursdagsis, aww!Vi skrives senere i dag! Ha en fantastisk fredag, kjære lesere 

town

Hei dere! I dag dro jeg til byen for å møte Julie. Orket rett og slett ikke å sitte inne hele ettermiddagen å gjøre lekser, blir alltid så rastløs av meg på ettermiddagene! Så da gikk vi rundt og kikket litt rundt i butikker, og jeg fant en skikkelig fin genser som jeg tenker å ha på meg i morgen, hvis jeg finner et bra antrekk til den, wohoo. Så ja, har hatt en kjempefin dag! Er alltid koselig når jeg er med Juliemiii. Har vært kjempeherlig temperatur (og vær for så vidt) her i Førde i dag, og det gjør alltid humøret mitt tusen hakk bedre! Elsker det, vi må nyte disse halvsommer-ish-dagene mens vi ennå har dem. Det blir lenge til neste gang! :-)

Nååå skal jeg slappe av og så ta natta! Her er noen bilder fra dagen:snart helg

Tusen takk for alle kommentarene på forrige innlegg! Dere er alltid så hjelpsomme, tihi. Valgte T-matte i dag, og så får jeg heller jobbe ekstra mye med matten dette året! Da blir overgangen til S eller eventuelt R mye lettere neste år, så tror jeg har alt å vinne på det. Vi har jo heller ikke så mange vanskelige fag første året, så da tenker jeg å fokusere ekstra mye på matten. Jeg skal klare det! 90 prosent av resultatet i matte kommer av innsats, visste dere det? Man kan hvis man vil! :-)

Det er snart helg, jo! Ukene raser avgårde, og allerede i morgen er det fredag. For øyeblikket sitter jeg ute på terrassen med Mac'en og iste (oppi Starbucks-koppen ofc :P) og nyter at skoleuka straks er ferdig. Tenker å ta en tur til byen senere i dag også, så jeg får vel begynne å fikse meg snart. Var forresten syyykt varmt på slutten av skoledagen i dag, så kokte ihjel med skinnjakke og svart bukse!Koooooz.

Haha, Emma ♥ Slenger med et mobilbilde fra ferien, ettersom jeg ikke rekker å ta bilde av meg før jeg drar. Har lastet ned en ny app på mobilen som heter PhotoWonder, og den redigerer bildene kjempefine! Elsker den. Et lite tips!

dear math, I'm sick of finding your "x"

Skal passe på å ikke plapre for mye om skole, men altså . . JEG SKULLE ØNSKE JEG VAR ET MATTEGENI!! Åh, det hadde vært SÅ fett. Har alltid likt matte egentlig, fordi jeg er veldig rett frem av meg og liker å ha konkrete svar. Men samtidig er det så forbanna kjedelig når man ikke mestrer det. Senest i går satt jeg og reiv meg selv i håret fordi jeg ikke klarte å løse en (flere, lol) oppgaver, haha. Og for å si det slik, så går det veldig mye utover resten av familien her i hus, haha . . Blir så gretten at det er skummelt å være i nærheten av meg!! Jeg har valgt T-matte på vgs nå, hvor man da kan velge mellom P og T, som de fleste sikkert vet. Synes P virker litt for lett, men så virker T litt vanskelig. Vet ikke helt? Hadde 5 i matte på ungdomsskolen og da gjorde jeg ikke noe annet enn å rekne dagene før tentamen, men nå føler jeg at jeg må jobba ræva av meg hver dag for at jeg skal få 4, liksom. Hm. Vet ikke om jeg skal ta realfagsmatte neste år, men vil liksom ha muligheten åpen, og hvis jeg velger P har jeg ikke det :-(

Har dere valgt P eller T?? Noen som har hatt T og synes det er vanskelig?

Avslutter med disse bildene fordi jeg føler de får frem min ekstreme swagness.

Nå skal jeg lage meg noe godt og spise og så skal jeg slappe av resten av kvelden. Torsdag allerede i morgen! Snart helg, jo :-)

september already

Jeg henger fire dager etter, men dere, vi er i SEPTEMBER!! Herrejesus, månedene går fort. Nå er høsten her, og om bare tre måneder er vi i desember. Ååh, det er helt utrolig! Jeg har litt blandete følelser for høsten, egentlig. Synes i grunn den er litt trist fordi det betyr at sommeren er over (sommeren er min favoritttid på året uten tvil), men samtidig er høsten en såå fin årstid. Elsker sene og mørke kvelder hvor man kan sitte inne og kose seg med en kopp kakao og en bra serie rullende på pc-skjermen. Det er liksom et eller annet med det :-)

I dag har vi bare hatt en normal skoledag, og jeg har by the way lært meg å telle alle tall på tysk!! :P:P Det høres skikkelig pro ut, meeeen det er jo egentlig kjempeenkelt. Man trenger liksom ikke å lære mer enn de 12 første tallene, og så har man det. Men ja, det er i alle fall mer enn hva jeg kunne i spansk, haha! Har nettopp spist middag og nå skal jeg møte Ingvill for å trene! Vet ikke om det blir Bystien eller Spenst, vi får se. Rakk ikke å oppdatere dere etter trening i går, så da poster jeg disse bildene nå i stedet. Jeg og lillesøss pleier alltid å gå bak i hagen og plukke bringebær som vi kan ha til kveldsmaten, det er såå godt!

every day is a pepsi-day

Dere ser vel hvilket bilde som er feil?! Pepsi er best, selvfølgelig. Elsker Fanta, Solo, pærebrus osv, men når det kommer til mørk brus så smaker Pepsi Max såå mye bedre enn Cola. Cola smaker bare piss fysj(Bilde by: Sivert og Mats :P) Jeg har ikke tenkt å skrive et helt innlegg om brus, men som jeg sa - det er et meget stort problem at de selger kald brus til 18 kr 10 meter unna klasserommet vårt. Faen ass, jeg er ikke SÅ sterk!! Tror jeg har kjøpt brus nesten (....) hver dag siden skolen startet. Hellooo dis is cray. Men samme det, føler jeg fortjener det siden det at sommerferien er over er en stor påkjenning i seg selv <3333

For øyeblikket sitter jeg og spiser gresk yoghurt og vurderer om jeg får tid til å gjøre lekser før jeg drar. Skal gå Bystien med Pål-Viktor, og så skal vi ha sen middag når jeg kommer hjem. WOHO! Elsker sen middag, da har jeg noe å se frem til hele ettermiddagen. Tror det er baconsnurret kyllingfilet med pesto + mangosalat som står på menyen, mm! Ser allerede frem til å dusje, spise en god middag og deretter synke ned i sofaen resten av kvelden med serier. Men ja, nå skal jeg rekne litt matte før jeg hopper i treningstøyet. Ha en super tirsdag, dere! Vi blogges!

unblogged outfit

God kveld! Så gøy at så mange la igjen kommentar i forrige innlegg, wohoo. Gleder meg til å kikke gjennom! Rekker nok ikke absolutt alle, men skal sette meg ned og kikke gjennom så mange som mulig. Har sittet med matteleksa i hele dag, meeen har vel ikke akkurat vært så veldig effektiv, da. Ringer Håkon for å spørre om et regnestygge, og så blir vi sittende og snakke i 1 time. Høhøø.

Skulle egentlig trene i dag, men droppet det fordi jeg fikk dårlig tid i tillegg til at treningsbuddien min Julie ble syk :-( Ja ja! Så nå skal jeg hoppe i dusjen, og deretter SKAL jeg finne frem morgendagens antrekk før jeg legger meg. Herregud, jeg blir helt gal av meg selv - rekker aldri å finne frem hva jeg skal ha på meg 5 minutter før jeg må være ute av døra. (Overdriver ikke engang, det kan Ingvill være levende bevis på...) Ender bare opp med at jeg tar på meg et helt random antrekk som er plukket frem i tidenes stress og kav. Kler meg nesten bare fint i helgene, ettersom det er da jeg har tid til å finne frem fine antrekk. Bææhh. Så nå skal jeg prøve å få unnagjort det på kveldene! Jeg er virkelig den minst rutinerte personen NOENSINNE, og det lover jeg dere. Hahaha, eeeeer så ille

Her er i alle fall et antrekk jeg ikke har postet enda, fra en bytur i forrige uke en gang.Oversized genser fra H&M og solbriller fra Ray-Ban

200k?!

Wææ, jeg må bare vise dere noe stilig!Fant dette bildet på instagram som jeg la ut når jeg hadde fått 1000 followers, og nå nettopp rundet jeg 200k! Synes det er helt surrealistisk, klarer ikke helt å forstå hvor mange det egentlig er. Klarer heller ikke å forstå hvorfor så mange vil følge meg, men jeg er i alle fall veldig takknemlig  Husker jeg hang litt etter og lagde meg ikke instagram før i fjor vår, og når jeg først hadde opprettet meg en bruker så forstod jeg ca. ingenting. Haha!

Vel, heisann! Jeg kom hjem for ikke så lenge siden. Etter skolen møtte jeg pappa for å dra til politistasjonen - som selvfølgelig stengte 5 minutter før vi kom. Er ikke det typisk, haha? Vi skal anmelde den falske profilen av meg på facebook, vet ikke hvor langt vi kommer med det da, men det er i hvert fall verdt forsøket. Identitetstyveri er jo er ganske alvorlig lovbrudd, så jeg forventer i grunn at de tar det seriøst. Brukeren har nesten 85 000 følgere og i tillegg har pesonen lagt til mange venner og bekjente av meg, så folk tror jo at det er meg. Dritirriterende.Ja ja, jeg kan oppdatere dere mer på det senere! Nå skal jeg hoppet inn i koseklærne, rigget til leksehjørnet mitt og er klar for å gjøre matte.

Og siden vi først snakker om instagram . . Trenger desperat å følge flere, synes feeden min er så tom!! Legg igjen brukernavnet deres, så tar jeg en titt innom og får forhåpentnligvis noen flere å følge ♥ 

lekser?

God kveld, fininger! For øyeblikket sitter jeg med naturfagsboka (og macen, haha) fremfor meg og gjør lekser. Mange av dere spør hvor jeg får all motivasjonen min fra når det kommer til skole, og da kan jeg i alle fall forsikre dere om at jeg har null motivasjon til å gjøre lekser. Haha! Jeg gjorde nesten aldri lekser hjemme på ungdomsskolen fordi jeg haaatet det, så jeg gjorde unna så mye som mulig på skolen. Fulgte jo selvfølgelig med i timene da, så kunne jo ganske mye når vi skulle ha prøve. Min taktikk er å pugge som bare f dagene før prøvene, og det funker alltid!! Vel, vi har ikke fått så mye lekser på vgs enda, men det er jo litt selvfølgelig. Har gjort en del av det ettersom jeg føler jeg må gjøre det nå som vi nettopp har startet, og håper jeg klarer å fortsette med det. Vi blir jo ikke sjekket i lekser lengre (tror jeg...), og da blir det plutselig mye mer opp til oss selv. Er litt rart, for det er DA jeg faktisk gjør leksene.

Nå skal jeg gjøre noen oppgaver til, og så lager jeg meg en god kveldsmat og setter meg ned for å se serier resten av kvelden. Motivasjon for å bli ferdig, hihi! Skal prøve å komme meg i seng litt tidlig i dag, ettersom det er så deilig å være opplagt til en ny skoleuke.Antrekksbilder-ish fra torsdag. Buksa er fra Bik Bok og overdelen er fra Shana

Så, et spørsmål til dere: Gjør dere lekser? Høhøø

kozy lørdag

Bøøh!

Søndag allerede. Helgene går SÅ fort! Takk for filmtipsene i forrige innlegg! Vi endte opp med å se Boogeyman. Den var bra, men ikke sånn ekstremt skummel. Julie overnattet, og i dag stod vi opp og var klare for styrkeøkt på Spenst klokka 1. Ufattelig deilig å trene på søndager! Vi trente masse masse rumpe (SKAL trene masse av det fremover), så nå er jeg helt utslitt. Håper jeg blir støl i morgen, haha. Kom inn døra for noen minutter siden, og nå står mamma på kjøkkenet og lager pannekaker til middag. (Oppskrift har jeg postet tidligere her) Det pøser ned her i dag, så jeg blir nok værende hjemme resten av dagen. Tenker å få unna lekser og mailsvaring :-)

Noen bilder fra byturen i går. Kjøpte meg ikke noe, utenom denne stilige toppen her. Har veldig mange overdeler, men altfor få topper, så dette var på en måte nødvendig da :PSe så fin regnbuen var!

Fine Juliiiie

NÅ blir det pannekaker. Åh, det skal bli så godt!