hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

VEET hårfjerningskrem

Reklame

Husker dere at jeg hadde en konkurranse før sommeren, hvor noen av leserne mine stakk avgårde med den nye hårfjerningskremen fra Veet? Nå har både jeg og leserne mine testet dette produktet, wihooo!

Sommeren er kanskje over, men hallo - vi skal ikke la hårene vokse ut på beina av den grunn! Jeg synes det er utrolig viktig å føle seg vel året rundt, er dere ikke enige? Det er lett å snike seg unna hårfjerningen fordi vi bruker bukser og ikke shorts, men så kommer gymtimen ikke sant, og man bare "shiiit.. skulle kanskje ikke latt hårene vokse ut likevel". Haha, det der har skjedd for mange ganger! Men altså, det er så undervurdert å ha glatte legger. Bare tenk på de gangene du har lagt deg i nyoppredd sengetrekk og helt glatte legger. Aaah? Vi fortjener å føle oss som prinsesser, folkens!Mange synes kanskje barbering er litt tiltak, så her har jeg et genialt alternativ til dere som er blitt lei av høvelen. Jeg synes barberhøvel er helt greit jeg, men å teste ut nye måter å fjerne hår på er jo bare gøy! Det er her Veet Hair Removal Cream kommer inn i bildet.

Fremgangsmåten er veldig enkel. Påfør kremen på leggene, og sørg for at området du vil fjerne hår fra er fullstendig dekket. Nå lar du bare kremen virke i 3 minutter, og bruk "spaden" som følger med til å fjerne kremen forsiktig på et lite område. Hvis håret følger lett med, tar du spaden og fjerner all kremen. Om det ikke funker etter 3 minutter så venter du 6 minutter, som er da er total virkningstid.Snøtt, som jeg kaller det! Synes dette var en kjempegenial måte å fjerne hår på. Her slipper man i tillegg å kutte seg, som jeg gjorde forleden i går. (Dere ser kanskje det lille kuttet jeg har på høyre kne? Utrolig at man kan blø mye fra et så lite kutt, haha)Her er noen av leserne mine som vant konkurransen, og de har samlet venninnegjengen for å teste Veet sammen. For et herlig bilde, tihi! Ser ut som dere koste dere, jenter. Leggene deres ser i alle fall smashiiiing ut nå :) 

Har dere prøvd en slik type hårfjerning før?

bitt av basillen

Wooop! Etter skolen i dag tok jeg turen innom postkontoret og dro med meg en pakke på veien hjem, fra Junkyard. Som vanlig åpnet jeg pakken i full ekstase - jeg er alltid fornøyd med produktene jeg bestiller derfra. Denne gangen bestilte jeg noe som jeg for èt år siden aldri trodd jeg skulle gått med, nemlig en lang cardigan. Jeg har nemlig aldri hatt skikkelig sansen for det, vel? helt til nå. Jeg har sett så sykt mange lange kåper, jakker og cardiganer i det siste, og nå er jeg jammen bitt av basillen selv. Bare.MÅTTE.ha.det! Har sinnsykt lyst å skaffe meg en trench coat i samme lengde, gjerne med knyting rundt livet, så jeg får holde utkikk i butikker fremover. Synes det er så sykt kult - og det passer jo kjempebra nå som det er høst og vi er i en slags mellom-fase hvor vi ikke vet om vi skal bruke jakke eller ikke. Okei lol, jeg vurderte jo å ta frem parkasen her den ene morgenen, men dere skjønner, haha.. Noen dager er det ganske varmt, og da passer en lang cardigan p e r f e k t.

Buksa er også ny, og jeg elsker den! Det var på tide med noe annet enn svarte og hullete jeans. Så da ble det en stilig, grå bukse fra Cheap Monday. Desverre er den for kort for meg i beina, HVOOOORFOR KAN DE IKKE LAGE LANGE BUKSER OGSÅ!!Lang cardigan her, bukse her

Hva synes dere? Liker dere lange jakker/cardigans?

møte i oslo

I går hoppet jeg på flybussen rett etter at skolen var slutt, og så fløy jeg til Oslo. Jeg dro dit for å ha et møte sammen med Jofama, som jeg nevnte kort for dere i helga. Siden jeg har en del å gjøre med tanke på skolen denne uka så ble det bare til at vi tok et ettermiddagsmøte - og det var veldig genialt og ikke minst lettvindt.

Så ja, når jeg landet på Gardermoen møtte jeg designerene i Jofama, Emilie og Ingela. For noen herlige mennesker! Jeg møtte dem for første gang i vinter når jeg besøkte hovedkontoret i Malung, så det var kjempekoselig å treffe dem igjen. Det er jo disse to som har gjort tankene og idèene mine angående jakken til virkelighet, wohooo! Ingen tvil om at dette er to kjempedyktige mennesker som virkelig vet hva de driver med. Utrolig gøy å samarbeide med noen som er såå flinke, jeg kunne ikke bedt om noe bedre :)Emilie og Ingela. Som dere ser så har jeg sensurert masterpiecen på bordet, hehehe! Gled dere!Jeg må forresten fortelle det koseligste som skjedde i går. Jeg måtte vente på gaten min i èn time før flyet mitt gikk, og der og da føltes det sååå lenge. Jeg tenkte å skrive en tweet og spørre om det tilfeldigvis var noen lesere som befant seg på Gardermoen slik at jeg kunne ha noen å henge med, og rett før jeg skulle til å poste tweeten kommer det en jente bort og setter seg med meg. Vi ble sittende å prate helt til flyet våres gikk, vi! Ååh, så koselig det var. Dere må bare vite at jeg setter utrolig stor pris på å prate med folk som kommer bort. Merker ofte at folk spør om bilde og så føler de at de må "kjappe" seg å si hade til meg, men da tenker jeg ofte inni meg: "eeey, ikke gå enda da please", haha. Jeg er jo kjempepratsom, så jeg er mer enn villig til å prate med dere. Spesielt hvis jeg går alene, og når jeg er ute og reiser for eksempel så er jeg jo som oftest alene. Vel, det var kjempehyggelig å prate med deg - du som kom bort ♥Èn stykk fornøyd Kristine etter et vellykket møte!Jeg kom hjem klokka 12, la meg rett i senga og jeg tror jammen ikke det tok mer enn 10 sekunder fra i det jeg la hodet på puta til jeg sovnet. Vellykket dag, absolutt. Gled dere til januar mine kjære lesere, da får dere se det endelige produktet! Jeg klarer så vidt å vente fordi jeg er så gira!!

spørsmålsrunde om språkreisenHOLA! Som dere vet har jeg allerede svart på en del spørsmål angående språkreisen min til Florida i sommer, her og her. Likevel får jeg fortsatt diverse spørsmål i kommentarfeltet, så jeg tror det er på tide med enda et innlegg hvor jeg svarer på spørsmål. Jeg tipper det er mange av dere som er i tenkeboksen om dere skal bestille tur til neste år? Vel, jeg er her for å hjelpe dere hvis det er noe dere lurer på! Jeg forstår at det er mye forskjellig man lurer på i forkant av en slik reise, så jeg vil med glede svare på spørsmålene dere har. Samme hva det gjelder - miljø, shopping, utgifter, utflukter, destinasjon, campus - ask me anything! Jeg svarer i et eget innlegg om ikke lenge :)

Så, hva lurer dere på?

den diggeste tightsen i verden

Denne tightsen har dere vel sett på bloggen et par ganger?Det er verdens beste tights for real, jeg tuller ikke. Jeg er jo avhengig av å bruke kosebukse hver dag, men selv om jeg ikke tar meg selv høytidelig så frister det svært lite å gå rundt i knæsj rosa og baggy joggebukse i offentlighet. Derfor er denne perfekt, for den er kjempedigg å gå med samtidig som den ser kjempefresh ut. Jeg elsker mønsteret, fargen, det svarte "beltet med midjen hvor det står "Just Do It" bakpå. 

Finnes på Junkyard, her. (Sponset) Lignende mønster i alle fall. De har mange forskjellige farger og mønster, så er bare å velge og vrake :-)

veien til en sunn hud

ReklameJeg tror jeg snakker for veldig mange når jeg sier at noe av det aller værste med tenårene er uren hud. Det er ikke tull engang. Vi vet jo alle at det er en helt naturlig ting, men likevel kan kviser og urenheter kan tære så sinnsykt mye på selvtilliten. Jeg mener, som om ikke man har nok problemer i ungdomtiden liksom?! Kan ikke disse forbannede kvisene bare holde seg unna?Det er mange forskjellige grunner til at vi har får kviser, men den direkte årsaken er hormonelle endringer. Likevel spiller det andre avgjørende faktorer inn, som for eksempel livsstil (kosthold og trening) og kanskje viktigst av alt: hygiene. Å ha en god hudhygiene kan spille mye fra eller til når det gjelder urenheter! Så i dag skal jeg fortelle dere om en hudpleieserie som er laget for oss ungdommer. Formula 10.0.6 it is! Det er altså en serie med kvalitetsprodukter til en veldig rimelig pris.1: rens huden med best face forward. Dette er en mild gele som man skal bruke morgen og kveld for å rense ansiktet. Nettopp det å rense huden er utrolig viktig! Faktisk er det det aller viktigste når det kommer til hud. Her vasker man bort talg, urenheter og eventuelt sminke, og det som er positivt med nettopp denne rensen er at den er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Den reduserer i tillegg blank hud, noe jeg er veldig avhengig av.2. tilfør fuktighet til huden med seriously shine free. Ikke glem å smøre huden! Det er også utrolig essensielt, selv om det for mange ikke frister å smøre krem i ansiktet når huden allerede føles "fet". Men om man lar huden tørke er sjansen for kviser enda større - så et veldig bra tips er altså å huske fuktighetskrem. Denne saken her gir kjempegod fukt og holder samtidig huden matt hele dagen.3. ta en deilig ansiktsmaske med deep down detox. Sett av søndagen til denne her! Deep down detox en er ansiktsmaske som gir huden energi, bringer den i balanse og gjør huden sunn og klar for anything. Ta en lang dus søndags kveldj, sett håret oppi en dott og påfør denne i ansiktet mens du leser i et blad med en kopp te til. Det er balsam for sjela, det! Og for huden, ikke minst!4. skrubb huden med one smooth operator - Jeg er avhengig av å skrubbe huden i hvert fall to-tre ganger i uka. Ikke bare for å fjerne selvbruningsrester (haha), men viktigst av alt for å bli kvitt døde hudceller i ansiktet. Det er veldig viktig å bruke skrubb i tillegg til rens, fordi skrubben er nemlig mye grovere og tar med seg absolutt alt - noe en vanlig rens ikke gjør.5. bli kvitt kvisene med rescue me. Produktene jeg har skrevet om over her er ikke laget direkte for å fjerne kviser, de er heller en del av den viktigte hygiene-delen som gjør at kvisene over lang sikt kan forsvinne. Rescue me er derimot ment kun ment for kvisene, og denne kremen påføres direkte på det aktuelle området. Den inneholder ingredisener som minimerer kvisene fra innsiden, og dermed minsker den utbrudd av urenheter.

Det er ingen rabattkode i dag, men det er fordi disse produktene er såpass billige fra før av - her snakker vi fra hundrelappen og nedover!

se min kjole

Jeg har aldri hatt mange kjoler. Vet ikke hvorfor, men jeg tar meg liksom bare aldri "orket" med å kjøpe det. Det ender derfor som oftest med at jeg må endevende hele skapet hver gang det er bursdag og spesielle anledninger, noe som blir litt slitsomt i lengden. Så ja, jeg føler jeg eier ganske få kjoler i forhold til hva som er normalt for oss jenter, haha. Derfor ar jeg det siste året har prøvd å utvide kjole-garderoben min litt, og nå begynner jeg å få en ganske grei samling faktisk! Det går mest i paljettkjoler da, siden jeg er så sykt svak for perler, paljetter og glitter. Tihi.

Poenget med dette innlegget var egentlig å vise dere den nyeste kjolen i samlingen min! Take a look!Fra American Dreams, direkte link finner dere HER

Jeg har sett på denne kjolen lenge. Både på instagram, weheartit, tumblr og you name it. JEG ELSKER DEN!! Det er et eller annet med den søte looken jeg forelsket meg helt i. Diamanter på brystet, lyselyserosa farge, fluffy "frynser" og perfekt lengde. Skikkelig søt kjole, samtidig en smuuuule sexy.

Èn stk. glad Kristine da, i alle fall. Jeg hadde store planer om å vise den på, men jeg foretrekker å ta bildene mine ute og i går regnet det non-stop fra i det jeg våknet om morgenen til jeg la meg igjen. Jaja! Dere får nok se noen bilder av den på om ikke lenge.

Nå blir pizza til middag! Pizza fungerer sykt ra som motivasjon når jeg må gjøre matte. Oooops! Skal faktisk ikke mase mer om matte, innser at jeg skriver altfor mye om det. Husker jeg hadde tentamen nå før sommeren og en av dere lesere hadde trykt CTRL + F på bloggen min og fått opp 50 resultat når de søkte opp "matte". Haha, sorry folkenz. Jeg må faktisk skjerpe meg litt der.

17 års bryllupsdag

I går hadde mamma og pappa 17 års bryllupsdag! Tenk det. De har altså vært gift like lenge som jeg har levd. Riktig nok var jeg 9 måneder den dagen de giftet seg, da. Skulle gjerne ønske de ventet litt lengre, slik at jeg kunne vært brudepike for dem, tihii.. Det har alltid vært drømmen min. Men gratulerer så mye med overstått bryllupsdag mams og paps ♥

I går skrev jeg en to do-liste på Mac'en med alle tingene jeg skulle gjøre, og etter mange timer med arbeid kom jeg endelig i mål. For en deilig følelse! Enda deiligere var det å ta på seg finstasen og komme inn på kjøkkenet til nydelig biffmiddag. Klart vi må feire bryllupsdagen. Mamma hadde stelt i stand med sjokolademousse, sjokolademuffins og massevis av sjokolade (jepp, familien min elsker sjokolade), så da ble det en avslappende kveld med Skal vi danse på tv-skjermen. Men wææ, så synd at Fotballfrue røk ut!! Hun var jo favoritten min.

Sykt stas med disse søte hjerteformene fyllt med sjokolademousse helt til det kryper en forbanna edderkopp ut av det ene bringebæret. Var ikke like populært med disse lengre da, skal jeg si dere? :-)

dette visste dere ikke om meg

- Jeg er DRITREDD for å bli avvist. Det er skikkelig plagsomt, for det gjør at jeg aldri tar sjanser. Hadde jeg for eksempel sett en kjekk gutt kunne det aldri falt meg inn å starte en samtale med han. Det gjelder både på ekte og på sosiale medier, egentlig. Å ta initiativ til første samtale, første kyss osv. er bare sååå skummelt. Er så jævlig feig av meg, og det irriterer meg grenseløst. MÅ virkelig bli mer tøff.

- Jeg dusjer alltid, jeg gjentar, alltid etter en fest. Haha, slik jeg har forstått det er det jo mest normalt å komme hjem og hive seg i senga med en gang med sminke og klær på, men jeg føler meg rett og slett bare så elendig når jeg våkner da, så jeg dusjer med en gang jeg er komt inn døra. En gang begynte jeg til og med å skifte sengetrekk og rydde rommet før jeg la meg, hahaha! Leeeer av meg selv. Litt ryddegal, kanskje?

- 2 dager før avreise til Florida i sommer hadde jeg egentlig bestemt meg for å bli hjemme og droppe hele turen, på grunn av kyssesyken. Jeg var LIVREDD for ME og leste skrekkhistorie etter skrekkhistorie på nett.. Det at mamma og pappa sa at "det var opp til meg" gjorde det bare enda værre, fordi da dro jeg på eget ansvar og jeg måtte tatt konsekvensene av det selv dersom det skulle skje noe. ME er en fæl diagnose som jeg virkelig ikke unner noen. Heldigvis gikk det fint meg, og jeg priser meg selv lykkelig for at mamma overtalte meg til å dra til Florida og at det gikk så fint som det gjorde. Jeg var helt nedpsyket i forkant av reisen - trodde jeg var mer syk enn hva jeg egentlig var. Det jeg trengte var noen som fikk tankene mine på rett kjør, og heldigvis hadde jeg mennesker rundt meg som hjalp meg med det.- Jeg har kun vært tre ganger på sykehus i hele mitt liv, og besøkene mine hos lege kan jeg telle på èn hånd. Jeg har aldri skadet meg og er nesten aldri syk, noe jeg er sinnsykt glad for! Den ene gangen var når jeg var 5-6 år og hadde spysyken så jeg måtte innom sykehuset og få intravenøst, og så var det jo i sommer når jeg ble innlagt på grunn av kyssesyken. Har vært innom sykehuset en annen gang også, men om jeg skal fortelle den historien så må jeg isåfall vente til 10. januar 2015 når jeg er blitt 18 år!!! Ha-ha. Rekk opp hånden om dere vil høre

- Livet mitt er jævlig kult og lættis og jeg skulle så sykt ønske jeg var med på Bloggerne eller noe, for det hadde vært dritmorro for dere å se!! Det skjer så mye latterlig i livet mitt hele tiden, og jeg kan gå fra å ligge i senga til å gråte til å hyle av lykke på fem minutter. Haha! I tillegg gjør jeg mye rart, driter meg ut og ja.. dere skulle bare sett. Håper Bloggerne ser dette og vil ha meg med i serien, serr. Hvorfor har de ikke spurt meg egentlig??- Den beste perioden i livet mitt hadde jeg i vår. Da var jeg kjempelykkelig. Jeg husker jeg gledet meg til å stå opp, hver dag. Det var en fantastisk følelse, og det gir meg en slags trøst de gangene jeg har "dårlige perioder", for jeg vet at det i alle fall er mulig å føle lykke. Haha, jævlig klisjè, men det er sant :-) Riktig nok har jeg det kjempebra nå også!! Tror det bare er det at jeg alltid har en sykt bra periode rett før sommeren, for da ligger det så mange forventninger i luften. Man har liksom sommer, sol, ferie og reising fremfor seg.

- Mamma og pappa har alltid vært strenge og overbeskyttende, men på samme tid har jeg også alltid vært englebarn, så jeg har fått igjen for det i form av tillit. Nå gir de meg en del frihet, nettopp fordi de stoler på meg. Fin deal!

- Jeg har over 30 shortser fra Runwaydreamz.

- Kall meg psykopat, men jeg har et dokument i word hvor jeg har skrevet ned et par IP-adresser som har gjentatt seg flere ganger i kommentarfeltet mitt. (Negative, selvfølgelig) En vakker dag skal jeg ta med disse IP-adressene til politiet, få skrevet ut personopplysningene, og så skal jeg ringe foreldrene til vedkommende og lese opp kommentaren som deres datter eller eventuelt sønn har skrevet anonymt på nett. Tenker de blir sinnsykt stolt over sønnen eller datteren sin da!! :-)

- Jeg lar meg lett påvirke, og det hater jeg.

- Det beste jeg vet er å sove på hotell alene. Å synke ned i dobbelsenga alene, med musikk på ørene - det er fantastisk det. Det at jeg trives godt i eget selskap er en egenskap med meg selv som jeg setter kjempestor pris på. Alle burde være bestevenn med seg selv, det gir deg sååå mye!!Så, var det noe dere ikke visste?

pangstart på helga

Denne helga må jeg jobbe som en helt med både skole og blogg for å kunne gi alt siste skoleuka før ferien. Derfor tok jeg en day off i går, og bare koste meg maks!

- keep calm, it' friday -Etter skolen dro jeg og jentene på butikken, og vi fyllte opp handlekurven med ost, kjeks, frukt, nøtter og MASSE godteri. Dere skulle sett handlelappen, den var i alle fall en halv meter, haha! Etter å ha kjøpt inn mat for flere hundre kroner dro vi til Guro og koste oss med jentesnakk og mat - åååh så koselig vi hadde det. Fredag på sitt beste! Er det noe vi kan, så er det å kose oss. Det er det absolutt ingen tvil om.

Sunniva, Emma, Guro, Mathilde og meg, pluss Synnøve snuppa som tok bildet ♥Jeg kom hjem litt senere ut på kvelden, og så dro jeg ut sammen med Julie. Wææ, så gøy det var! I går var virkelig en vellykket kveld. Bra folk, god stemning og ja, alt var bra! Skikkelig deilig å få en så bra start på helga, nå er jeg motivert og klar for å jobbe masse med matte og bloggarbeid :)

RWDZ discount codeHei babes! Jeg synes alle jenter fortjener å ha en shorts fra Runwaydreamz i skapet. Vel, jeg har gode nyheter til dere! Snille, snille Christian i Runwaydreamz har laget en kode kun for mine herlige lesere! WOHOO! Koden "KRISSSY" gir dere altså hele 40% rabatt på Runwaydreamz.com. Hvor digg er ikke det?! Løp og kjøp, kjære venner.

Som dere sikkert har fått med dere i løpet av mine år som blogger at jeg elsker Runwaydreamz. Altså, elsker som i ELSKER. Om huset mitt hadde stått i flammer hadde de 30 shortsene mine vært det første jeg hadde prøvd å redde, og det er søren meg ikke tull engang. Mine kjære bebier er gull verdt. Jeg vet det kan være vanskelig å stole på bloggere når det gjelder klær ettersom de fleste bloggere er sponset fra topp til tå, men dere VET at jeg elsker dette merket helt fra hjerterota. Hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg nok ikke gått med shortsene vinter, vår, sommer og høst, haha. Nei, dette er absolutt ikke reklame, det er ekte kjærlighet ♥Dette er favoritten min, forresten! Det er den jeg elsker mest av alle jeg eier, fordi den er så enkel og passer typ. alle klærne jeg har i skapet. Link her. Hvis dere skal kjøpe èn shorts så ville jeg definivt gått for denne. ELLER denne, med studs frempå. Det er en sikker vinner.

And pssst! In addition to the KRISSSY-code: DREAM30 gets everyone 30% off their entire purchase. 

snapback på jenter

Snapback på jenter, hot eller not?! Jeg synes i grunn det er drittøft med jenter som går med det, men av en eller annen grunn får jeg meg ikke selv til å bruke det. Har gjort det et par ganger liksom, men føler meg ikke heeeelt komfortabel, haha. Vet egentlig ikke hvorfor?? Kanskje fordi mange mener det ikke er "innafor" for jenter å bruke det. Det er jo helt feil - snaback er ikke kun for gutter!!

Digger fargen på denne! Kanskje best å kombinere den med et litt laidback antrekk, da. Ser for meg denne sammen med tight jeans, tank top og en skjorte rundt livet og Vans. Løve iiiit

Snapback her

Hva mener dere? Er snapback for bare for gutter, eller kan jenter også bruke det? 

det er noe med torsdager

Torsdager ♥ Jeg vet ikke hvorfor, men jeg er alltid i godt humør på torsdager. Tanken på at det nærmer seg helg med stormskritt er bare så herlig. Tenk dere, det er bare èn skoleuke igjen til høstferie! Sorry, men HVA FAEN? Jeg følte sommerferien sluttet nå nettopp, jeg. JEG TULLER IKKE. Men ferie er gode greier, så jeg klager absolutt ikke.Meg i dag! Lenge siden jeg har hatt mobilbilder nå, så why not.

Jeg merker det er litt trøkk på skolen rett før ferie, da. Jeg har to innleveringer til neste uke, i tillegg til en matteprøve. Midt opp i alt dette har jeg et møte i Oslo på mandag, men jeg har heldigvis fått fikset det slik at vi har møtet på Gardermoen - så jeg tar rett og slett bare flyet dit etter skolen, er der i et par timer, og så flyr jeg hjem igjen. Slik må det gjøres når man går på skole! Jeg gleder meg da, det blir bra. Forteller mer om det senere :-)

Jeg gleder meg forresten sinnsykt til helg og ferie nå, for da kan jeg gi 110% på bloggen. Dere aner ikke, hodet mitt er proppfullt av inspirasjon for tiden. Det er så masse jeg vil skrive om, så mange antrekk og idèer jeg har oppi hodet... I tillegg har jeg superduperlyst på ny header. Kanskje nytt design også. Problemet er bare at tiden ikke strekker til. Haha, ååh. Jeg bruker mye tid på bloggen om dagen, men jeg er jo perfeksjonist som dere vet. Er ikke fornøyd før bildene er dritbra og inspirerende. Men dere, det fikser vi! Det aller viktigste er jo at jeg har masse inspirasjon. Elsker den følelsen.Men nå skal jeg sette på musikk, åpne en ny flaske Pepsi og gjøre ferdig innleveringen i matte. Heldigvis for meg så elsker jeg å regne! Det er så gøøøy, jeg koser meg jeg. Jeg kan jo ikke klage når jeg har rosa kalkulator?! Haha, er så glad for at jeg slipper den svarte, deprimerende kalkulatoren :)Vi skrives om ikke lenge, babes!

pusi

For en hjerteknuser ♥

Åååh, Ingvill har fått seg ny pus, og HERREJESUS så frelst jeg er av denne skjønne skapningen. Jeg er egentlig ikke noen spesiell dyreelsker ettersom vi aldri har hatt noe form for kjæledyr her i hus, men denne søte pusen her.. jeg har ikke ord. Hun heter Mia og vi er allerede bestiser. Oh yeah.HAHA, dette var det beste bildet vi fikk av oss. Vet at hun ser jævlig ukomfortabel ut, men jeg lover dere at hun egentlig liker meg, tihi.*Hjerter i øynene*. Nå har jeg hatt en skikkelig effektiv økt med matte, og før jeg lager meg kveldsmat og setter meg ned for å se serie tenker jeg å komme til bunns i mailen. Pjuuh, jeg vet at alle bloggere sier det og at det høres skikkelig overfladisk ut, men å tømme mailboksen er faktisk litt av et ork. Og ikke minst tidskrevende! Men jeg klager absolutt ikke, jobben min er herlig. Og det er dere også. Takk for så mange fine tilbakemeldinger i det siste, ai løv ju.

Apropos kommentarer! Jeg har startet å svare på en del kommentarer i kommentarfeltet, ettersom jeg føler jeg er litt "nærmere" dere da, hvis dere skjønner. Haha :-) Vet hvor kjipt det er å ikke få svar når man tar seg tiden til å spørre om noe, så derfor prøver jeg etter beste evne å svare på alt dere spør om. Jeg kommer til å fortsette med ukens spørsmål likevel, OF COURSE, og jeg jobber med et innlegg nå faktisk.

Har dere katt? Jeg føler at nesten ALLE har katt! Er det noe jeg bare tenker, eller er det tilfelle?

tall as f*ck

Jeg elsker høye hæler. Og med det mener jeg HØYE hæler. Jeg er jo ganske høy fra før av - 175 cm, eller, litt høy da. Når er man egentlig "høy"?? Jeg følte meg som en skyskraper på barneskolen, men jeg tror faktisk jeg sluttet å vokse i niende klasse. Greia er at jeg skulle gjerne vært sånn tre centimeter høyere, for da hadde jeg vært 100% fornøyd. (Ikke at jeg ikke er fornøyd nå, da) Men hey, vi har jo høye hæler folkens! Og når vi først er i gang, hvorfor ikke bare ta på seg noen som er 14 cm? Jeg har lenge vært på utkikk etter noen høye boots ettersom de jeg har nå er ganske lave, og jammen fant jeg det.

- Take a look at these beauties - Fra Public Desire. De er kjempegode å gå i til tross for høyden, og jeg elsker fargen, fasongen og glidelåsen som er fremme. De er perfekte.

Nå skal jeg spise, jeg er SÅ SULTEN. Gjett hva jeg gjorde i dag, folkens?! Jeg løp min første mil. Wææ, jeg vet ikke hvorfor, men jeg har bare aldri... gjort det?? Vi skulle nemlig løpe en løype i gymmen i dag, og den var på 1 mil. Jeg jogget hele veien, og det var så sinnsykt herlig å komme i mål. Check! Dette må gjøres flere ganger. Nå sitter jeg her med stygg sminke og kjempekrøllete hår fordi det regnet når vi løp. Vel, DA har man trent :-)

Likte dere skoene? Kunne dere gått med de selv, eller var de litt "over the top"? 

vinnere av konkurransene

The two lucky winners of the Runwaydreamz contest: Julia Cellner and Malene Vadseth. (You will be contacted by Runwaydreamz)

Vinneren av gavekort på 2000 kr på junkyard.no: Rikke Husby Westerfjell. (Junkyard har kontaktet deg men får ikke svar, så om du ikke svarer innen uka trekker jeg ny vinner!)

Vinneren av hudprodukter fra Basiderm: Frida Hegre Jacobsen (Du vil bli kontaktet av Basiderm)

Congratulations! ♥Haha, ble visst ikke noe matte på meg før nå! Endte med at jeg fikk noen sykt fine sko i posten og måtte ta bilde med dem før det fine dagslyset forsvinner. Viser dere dem snart, de er rååå! Hadde egentlig tenkt å trene i dag, men ettermiddagene går jo så saaaaatans fort. Haha, klokka er liksom sju allerede og jeg har ikke gjort noe av det jeg skulle. Vel, får hive meg rundt ♥ 

late working girl

Hej hej! I går var en bra start på uka. Tok med meg Pepsi og sjokkis til Julie og ble værende hos henne. Vi har det jo artig som vanlig, og guess what? Vi driver og planlegger ny Oslo-tur. Det var så vellykket forrige gang at vi rett og slett bare tilbake igjen! Jeg føler hovedstaden skriker etter oss. But don't worry Oslo, Kriss og Sylta er på vei. Vi tenker nemlig å dra på Joh Legend-konserten 19. oktober. Herregud, tenk dere All Of Me LIVE?! *Hjerter i øynene* Er det noen av dere som skal på konserten?

Vel, i går kveld var en skikkelig typisk meg-kveld. Satt oppe til midnatt og gjorde innlevering, mattelekser, pratet i telefon og blogget litt. Haha, digger'e! Jeg elsker faktisk å sitte lenge oppe, husker spesielt i vår da jeg hadde den sykeste døgnrytmen. Kunne komme hjem fra Julie klokka 2 om natta, øve til prøve til klokka 4 og så legge meg for å dra på skole dagen etter. Crazy. Haha, det var gøy da, men søvn skal likevel ikke undervurderes.
Her ser dere en stykk kjempekonsentert Kristine. Ser dere måten jeg sitter på? Jeg sitter sånn på skolen, med middagsbordet, når jeg blogger? ja, hele tiden. Synes det er så behagelig, aaah. HATER å sitte rett opp og ned på stolen
Vel, nå skal jeg gjøre litt matte! Snakkes om et par oppgaver, tehe :-)

hvitt og fint smil med iWhite

Reklame
Noe av det fineste jeg vet om er et skikkelig ekte smil! Hva er vel mer nydelig enn det?

Vel, enda finere er det når tennene faktisk er hvite! Så i dag skal jeg vise dere et produkt som funker ypperlig til nettopp dette. Say hello to iWhite! iWhite Instant inneholder hvite kalsiumkrystaller som kan gi deg hele 8 nyanser hvitere tenner, og i tillegg fjerner det misfarging på tennene som kan være forårsaket av for eksempel mat og drikke. iWhite er en profesjonell behandling som er utrolig enkel i bruk, og viktigst av alr: produktet er veldig skånsomt mot både tenner og tannkjøtt i og med at det ikke inneholder blekemiddelet hydrogenperoksid. Det liker vi!Esken inneholder fem pakker som inneholder to skinner; en for øvre tannrad, og en for nedre. Det er plastikk-skinner med et lag gele inni, så du plasserer disse skinnene enkelt og greit i munnen, lukker igjen og lar det virke i 20 minutter. Dette gjør du fem dager på rad.De er veldig behagelige å ha på, og jeg synes behandlingen var utrolig enkel. Snøtt, som jeg kaller det! Nå skal jeg smile masse fremover, å ha hvite tenner gjør at man føler seg sååå mye bedre  :) Sjekk ut iWhite her.

[Alt-Text]
[Alt-Text]

make way and leather

Dette er altså gårsdagens antrekk. Det var søndag og jeg pleier aldri å kle meg fint på søndager, men i går fristet det bare av en eller annen rar grunn. Jeg gikk sminkefri da selvfølgelig - ikke søren om jeg orker å sminke meg på søndager, haha. Jeg har på meg en skinntights fra Junkyard som dere finner her. Har jeg noen gang nevnt hvor mye jeg eeeelsker skinn? Både i form av jakke, bukse og tights. Det er så sinnsykt stilig!

I tillegg har jeg på meg den skjønneste genseren fra Make Way. Eieren bak merket heter Sanna og hun er en del av Bubbleroom-teamet som arrangerte photshooten i Stockholm. Møtte henne i forkant av dette faktisk, nemlig på Fashion Week i København tidlig i august. Damn, for et herliiiiig menneske! Utrolig hyggelig å møte henne, spesielt siden vi har samarbeidet i et års tid nå. Hun har designet så sykt mange fine plagg, og dere finner alle her. Hun er kjempedyktig og vet akkurat hva hun vil - det digger jeg. Anbefaler virkelig å ta en titt innom, Make Way er et av mine favorittmerker. Digger den enkle, men samtidig classy stilen!

Ja, så det var litt (veldig mye) tekst om gårsdagens antrekk. Ble jo nesten en liten novelle dette ;-) (Sponset produkt)

Da var det mandag once again. Nå skal jeg skrive ferdig en innlevering, og så tar jeg turen til Julie som har vært syk de siste dagene stakkars. Blir koselig å se henne igjen, wiiiee!

i heart nugatti

I dag er en sånn her dag:Orket ikke å trene, så jeg tok meg en tur ut på sparkesykkel med søss. Er jo nesten det samme.

Det har vært en bra søndag. Jeg har spist pannekaker (fy faen, det slår taco!!!!!), jeg har drikket uhemmelige mengder Pepsi Max og jeg har pratet mye i telefon. Visste dere at jeg er skikkelig telefon-menneske? Synes det er så utrolig koselig å bare ringe noen for å prate, og det trenger ikke være for noen spesiell grunn. TIHI.Nå skal jeg ta en laaaaaaaaang dusj, ta på nytt sengetrekk, rydde rommet og så skal jeg sette meg ned og se et par episoder Gossip Girl før jeg tar kvelden. Med min kjære Nugatti, selvfølgelig. Det finnes ikke bedre! Pappa: "Hva vil du ha til lørdagsgodt, Kristine?". Meg: "Ehm, bare kjøp en nugattiboks du". (Og ja, seff har vi fortsatt lørdagsgodt-tradisjon her hjemme) Sykt synd at de ikke selger Nugatti Crunchy lengre da, hva er greia med det? Finner den bare på noen butikker, en gang i blant :-(

Noen flere som elsker å spise nugatti rett fra boksen, høhø?

bevar brunfargen

Reklame

Okei, jeg tror ikke det finnes noe mer deprimerende enn å miste brunfargen etter sommeren. Dere er vel enige, or what? I likhet med mange andre føler jeg meg 10 ganger freshere med en solbrun hud - det er rett og slett bare en skikkelig selvtillitsboost! Jeg var jo en måned i Florida i sommer og fikk en veldig fin brunfarge der, men nå er høsten her og det er vanskelig å vedlikeholde det. Eller, det er vel rettere sagt umulig for oss som bor her i Norge. Meeeen, selv om brunfarge er viktig for meg orker jeg ikke bruke så sinnsykt mye penger på solarium. Det er både helseskadelig, tidkrevende og dyrt - men heldigvis lever vi i 2014 og det finnes noe som heter brunfarge på boks. Say hello to SunSpa - the art of sunless tanning!Her er tre produkter jeg virkelig anbefaler når det kommer til brunfarge!1. skrubb - 2. spraytan - 3. påføringshanskeBody Scrub Vanilla Bean - Mitt aller beste tips for å få mest utbytte av selvbruningen er å starte med å skrubbe hele kroppen. Med en skrubb får du fjernet døde hudceller og du unngår at selvbruningen flasser av. Denne skrubben fra Sara Happ dufter deilig vanilje, mmm! Ta med denne i dusjen og skrubb i vei, så er du klar for en real runde med selvbruning! ;-)SunSpa Chocolate - Noen tror på Gud, noen tror på Allah.. Jeg tror på SunSpa. Av alle produkter jeg har anbefalt for dere på bloggen, tror jeg denne havner øverst på lista. Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker dette produktet. Vel, det jeg liker aller best er at SunSpa Chocolate har spray-applikasjon som gjør at resultatet blir jevnt og du slipper å grise til hendene. I tillegg lever fargen opp til navnet "Chocolate", for resultatet blir nemlig ikke oransje, men man får heller en nydelig og troverdig brunfarge. Jeg tror jeg har over 15 tomme bokser av denne her hjemme, det forteller vel litt? Er heeelt avhengig. SunSpa Chocolate kan brukes både i ansiktet og på kroppen, men jeg bruker den for det meste bare i ansiktet.Tanning Hanske - Et annet bra tips jeg har er å bruke tanning hanske dersom du skal påføre selvbruning. Hvis du bruker SunSpa med spray-applikasjon (produktet over) så slipper du det, men denne passer perfekt dersom du har selvbruningskrem og ikke vil bli skjoldete på hendene. Jeg bruker SunSpa Chocolate i ansiktet, og så bruker jeg selvbruning i form av krem på kroppen sammen med denne hansken.

Rabattkode: "KU21" gir 20% rabatt på all selvbruning til kropp og ansikt og alt fra Sara Happ. (Utvalget av selvbruning finner dere her, og utvalget av Sara Happ finner dere her) Gjelder ut 26.09! 

dare to wearSko fra Jeffrey Campbell, bukse fra Bik Bok, bustier og jakke fra Runwaydreamz

God morgen babes! Hvordan har dere det? Helgene går så fort, plutselig er det søndag liksom. I dag er det faktisk bare 3 måneder til Håkon kommer hjem! Holy shit, ææh. Vel, i går kveld ble jeg hjemme, så det ble kosekveld med film, koseklær og nugatti rett fra boksen med skje. DET er innafor, skal jeg si dere ♥ Jeg ble også sittende oppe en stund og skrive blogginnlegg om alt og ingenting. Var i skikkelig skrivehumør, og i slike tilfeller er det så digg å ha blogg, for da har man en plass å dele det. Vel, om jeg kommer til å poste det er en annen sak, men vi får se. Jeg skulle jo begynne å poste innleggene i stedet for  bare lagre de som utkast, men det er alltid noe som holder meg igjen. Jeg er liksom fornøyd med det jeg skriver, men samtidig føler jeg det er så forbanna teit. Haha. We'll see.

Runwaydreamz x Kristine Ullebo Contest

Hi sweeties! Guess what?! Here is your chance to win your Dream Outfit from my favorite brand: Runwaydreamz.com! Win any Shorts and any Top you want to create your Dream Outfit.Rules:
1. Subscribe to the Runwaydreamz newsletter here
2. Follow Runwaydreamz on Instagram at @runwaydreamz
3. Follow me on Instagram at @kristineullebo
4. Most important: Comment with your full name, email address, and the link to what you want to Win from Runwaydreamz.com

Two lucky winners will be chosen by me and announced on my blog on September 22.
Good luck, babes! 

lørdagsmorgen

Nå sitter jeg med nydusjet hår fremfor tv'en med en kopp te og en god frokost. Elsker lørdagsmorgener! Gårsdagen var utrolig bra! Haha, koste oss myyyye. Traff mange kjentfolk og holdt på til langt på natt - akkurat slik det skal være. I dag deriomot, har jeg en del å gjøre. Mye bloggjobb som må krysses av lista, og da kan ikke jeg sitte her med et med joggis og et sminkeløst ansikt, hehe. Så nå skal jeg få rumpa i gir! Senere i dag kommer det by the way tidenes konkurranse, som dere virkelig bør glede dere til!!

I dag skulle jeg GJERNE vært i Oslo for å delta på reunion-party med EF. Ååh, det svir i sjela mi. Som dere vet er det reunion-party for alle som var på språkreise denne sommeren, så dere som skal dit: kos dere maks! Jeg er sikker på at det blir en magisk kveld. Fineste Ingvill og meg. Love you! Tenkte å bare titte innom med en liten god morgen-update, før jeg starter dagen. Vi skrives snart ♥

let's parteyyy

Hei og happy friday! Endelig er det helg. Er alltid i så godt humør når jeg våkner på fredager, for da vet jeg at det bare er èn skoledag igjen til friiiii. Vel, nå har jeg nettopp komt hjem fra skolen og hivd i meg noe å spise. Skal ta turen til Ingvill for å fikse meg, og så blir det vors med noen fine jenter. Det er nemlig bli-kjent-fest her i Førde i dag - et stort arrangement for alle videregående-elever. Så nesten alle skal ut i dag. Har troa på en bra kveld, wiiieee! Her er kjolen jeg hadde i fjor:Jeg må nesten kjappe meg litt nå jeg, er alltid den som er sent ute, haha. Men jeg håper alle får en super fredagskveld! Kanskje jeg får tatt noen shabby mobilbilder i kveld, hvis dere er interessert i det. Haha! Skulle gjerne tatt med meg speilrefleksen på fest ass, hadde bare ikke sjansen for å miste det eller ødelegge det vært sånn 99%..

Over til noe litt annet! Jeg bare MÅ vise dere disse bildene fra joggeturen min i går. Jeg fikk en kommentar som lød slik: "Kristine, det er ingenting som heter deilig joggetur?" Vel, ta en titt på denne utsikten, dere:

*HJERTER I ØYNENE* Herregud, se så fin norsk natur er! Jeg kjenner faktisk en slags lykkefølelse når jeg står og ser utover denne utsikten. Er alltid kjempesliten etter å ha jogget i motbakke i 20 minutter, men det er så sykt verdt det. I slike øyeblikk er jeg kjempetakkenemlig for at jeg bor i Norge - en så frodig og fin natur finner man ikke hvor som helst. Deeeeym!

Nydelig, ikke sant?
 

dagens outfit

Jeg kom nettopp inn døra, etter en spontan treningstur med mamma. Vi tok en deilig joggetur på fjellet som vanlig, og det er såååå sinnsykt herlig når man kommer på toppen og har den utsikten. Gull verdt. Nå tenkte jeg å lage vafler ettersom det er det eneste som frister, jeg sliter nemlig litt med appetitt for tiden. Skikkelig rart, siden jeg aldri pleier å miste matlyst.. Altså, selv når jeg hadde kyssesyken hadde jeg lyst på mat, og en av grunnene til at jeg ble såpass fort frisk var nettopp fordi jeg spiste som normalt. Nesten i alle fall. Men ja, jeg spiser selvsagt, det er bare det at ting ikke frister på samme måten som før. Noen som har hatt det slik før og vet hva jeg kan gjøre? ♥

Uansett, over til andre saker! Her er dagens outfit. Det er ganske fint vær om dagene, så jeg utnytter de til å bruke skjørt og slikt mens jeg enda har sjansen. Gøy å pøøønte seg litt da. Jeg er by the way enig med dere om at håret mitt trenger en liten klipp! Det er blitt for langt og slitt nå, synes rett og slett det bare ser fælt ut. Vel, så får vi se hvor lang tid det tar før jeg får plassert rumpa mi i frisørstolen, da. Har egentlig litt lyst å ta ombre før jeg klipper det, kun for å sjekke om jeg kler det. For om det blir stygt så skal jeg jo klippe det av uansett, ikke sant. Hmm, vi får se. Noe må i alle fall gjøres snart, haha!

Genser fra Caroline Roxy for Bubbleroom, skjørt fra Ivy Revel, solbriller fra Choies

Hva synes dere? 

tacosalat med laks

I dag tenkte jeg å komme med "oppskrift" på en middag som har blitt storfavoritt her hjemme i det siste. Typisk meg at jeg sender melding til mamma sånn her: "Laksesalat til middag i dag, plis? ♥♥♥♥" I dag fikk jeg som jeg ville! I tillegg stråler sola her på Vestlandet, så da ble det enda en middag ute på verandaen. Håper det fine været varer lenge!Dette er en tacosalat, hvor jeg har byttet ut kjøttdeigen med laks. Det smaker helt fantastisk! Når man lager salat smaker det faktisk mye bedre med laks.

Salaten
Dette trenger du: isbergsalat ♥ 1 paprika ♥ 1/2 agurk ♥ 1/2 løk ♥ 1 boks mais
Slik gjør du: kutt alt sammen opp i biter, og legg det i separate skåler slik som du ville gjort dersom du lagde taco

Laksefilèten
Dette trenger du:
taco spice mix ♥ 1 taco hot saus ♥ 4 laksefilèter 
Slik gjør du: Skjær opp èn løk og brun dette i en stekepanne sammen med litt rapsolje. Tilsett en pakke Taco Spice Mix og vann, bland dette sammen, og deretter tilsetter du en boks med Taco Hot Saus. La dette koke/putre sammen til en røre. Så skjærer du opp laksefilètene i store terninger, og steker disse i stekepannen sammen med røren du nettopp lagde. Sett lokk over og la det stå i en liten stund.

Guacumolen
Dette trenger du:
1 avocado ♥ chili ♥ hvitløk ♥ salt ♥ pepper ♥ lime
Slik gjør du: Mos avocadoen i en skål. Skjær opp chili og hvitløk i bittesmå biter som du blander sammen med avocadoen. Tilsett ønsket mengde salt, pepper og lime - her må du rett og slett bare smake deg til selv. 

Eventuell topping
Mager kesam ♥ cæsar-krutonger 

Fornøyd pike, meget klar for maaaat!! Pappa er ikke helt fornøyd med å være med på bloggbildene, men jeg tror han begynner å bli ganske vant til at jeg tar bilder av alt til enhver tid nå, etter alle disse årene. Jeg stiller meg liksom opp på kjøkkenet med kamerastativ mens familien lager middag jeg, uten at de sier noe. Haha, dere skulle faktisk sett hvordan en vanlig dag er hos oss, dere hadde nok leeeedd! :)

Voilà!!! Ser det ikke himmelsk ut? Det er sååå godt med sausen, det gjør at at hele salaten blir skikkelig saftig og full på gode smaker. Det smaker ekstra godt hvis du topper det med mager kesam og krutonger - eventuelt tacochips hvis du ønsker det.

Helt utrolig at noe SÅ godt kan være så sunt og enkelt. Dette er et mye bedre alternativ til vanlig taco med lefser og kjøttdeig, i hvert fall i hverdagen. Her kan man spise taco uten dårlig samvittighet at all! ;-) Eneste som er usunt her er saltet i Spice Mix'en og tacosausen, så om dere vil være 100% clean ville jeg anbefalt å krydre selv, og lage sausen fra grunnen av. Desverre inneholder ferdigkrydder og sauser veldig mye salt.

kunsten å ta outfitbilder

I dag skulle mams og jeg ta outfitbilder :) <3

"Still deg i sola da Kristine, det blir fint!!" ? Jada mammaFor mye lysFor uklartFor mye sol

?...

Derfor endte vi opp i skyggen. Som alltid! Å ta outfitbilder er jammen ikke enkelt. Spesielt ikke for meg så er litt vel i meste laget kresen. Dere aner ikke hvor mange outfits jeg har på dataen som jeg ikke har postet, rett og slett fordi jeg ikke har lyst å poste "dårlige" bilder på bloggen.Skjorte og sko fra H&M, solbriller fra Choies, kjolen er ny men jeg kommer ikke på hvor den er fra

Nå stikker jeg til Ingvill for å pugge til prøve sammen, og så skal vi lage vafler. Det skal bli kos!! Ha en superfabelaktig onsdag da dere. Senere denne uka kommer det en DRITKUL konkurranse forresten! Dere kommer til å elske den!! Eller, jeg elsker det jeg skal gi bort i alle fall, og da kan dere vel tippe hva det er. Haha! Men bye, nå er det tid for VAFLER 

launching now

Caroline Roxy sin kolleksjon for Bubbleroom er nå lansert. Wiiieee! Stikkord: black & white, røft og fryktløst. Jeg elsker det. Har jo en hel haug av klærne her hjemme, så jeg gleder meg til å begynne å bruke dem fremover. Har allerede mange antrekk ferdigplanlagt i hodet mitt. Gratulerer til Caroline, hun har gjort en super jobb! Sjekk ut klærne på Bubbleroom HER ♥Fotograf: John Tellbom/Bubbleroom

Sitter i bikinien på verandaen og blogger jeg, nok en gang. Helt sykt at det er finere vær i slutten av september enn hva det er i sommerferien? lol haha. Må få øvd til prøven vi har i morgen, så jeg tenker å starte nå slik at jeg får det unnagjort. Jeg bare vil at det skal bli helg jeg, gleder meg sååånn! Dagene går fort da, så før jeg vet ordet av det er det vel fredag. Men nå skal jeg få lest litt media, så prates vi etter det. Håper dere får en fin onsdag!

mitt hjärta blöder

Vel, i dag folkens, i dag har jeg gjort litt av hvert. Jeg har vært hos hudlegen og fant ut at jeg har fått solskade i ansiktet!! (Heldigvis er det enkelt å "kurere" det) Jeg har øvd til tyskprøve. Jeg har spist enda mer muffins fordi lilesøsteren min har bursdag i dag. Jeg har pratet i telefon og skypet med Håkon som lever det gode liv i San Fransisco.

Så ja, en fin dag med andre ord. Bortsett fra at jeg nettopp fant ut at språkreise-reunion som er i helga blir uaktuelt for min del. Jeg GRINER!!!!! Mitt hjärta blödar?. ♥ Jeg hadde gledet meg til denne festen helt siden dag 1 i Florida. Sinnsykt kjipt å ikke få møtt gjengen.. Men ja, som dere vet har jeg vært på reis i flere måneder nå. Det blir rett og slett altfor mye, spesielt nå som skolen har startet for fullt igjen. Jeg har en del planer denne helga, og jeg har mye arbeid med bloggen som jeg ikke bare kan sluntre unna. Jeg har nemlig fått meg regneskapsfører nå, og da har jeg en svær jobb fremfor meg hvor jeg må sortere alt av inntekt, kvitteringer og mye styr. Flybillettene er crazy dyre i tillegg, så ingenting klaffer egentlig. *Gråååååter* Det.er.så.upraktisk.å.bo.i.Førde. Men jeg har en fin helg å se frem til likevel! Får lage en egen liten reunion med Florida-folka i Oslo i nær fremtid.Se så lykkelig!! Åh, jeg er så takknemlig for denne reisen.

Dere som skal på reunion: kos dere så siiiiinnsykt mye!! I miss u guys. Kommer til å gråte av savm når jeg får snapchats fra festen på lørdag, haha!

muffins fra himmelen

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har frelset disse muffinsene på bloggen? Det har i alle fall blitt en del etterhvert, men med god grunn. Det.finnes.ikke.bedre.muffins! Vi lager disse her hjemme hver gang det er bursdag, jul, nyttårsaften og andre feiringer. Jeg foretrekker et sunt kosthold til vanlig, men når jeg spiser godteri og kaker, så spiser jeg skikkelig godteri og skikkelige kaker. Det er ikke snakk om noe protein-muffins her i gården! Siden så mange av dere har spurt: her har dere oppskriften på de beste muffinsene ever made, med en smørkrem som smelter på tunga. Jeg garanterer dere en fantastisk smaksfest i munnen fra start til slutt.

- H A L L E L U J A -
Muffins:

150 g smeltet smør
7,5 dl kefir
4,5 dl sukker
1 ss natron
8 ss Oboy
2 ss kakao
10 dl hvetemel

Bland alle ingrediensene sammen og rør til det blir jevnt. Fordel røren i muffinsformene og sett de i stekeovnen på 200 grader i cirka 8 minutter.

Smørkrem:
200 g mykt smør/melange
1 pakke melis
2 ss vaniljesukker
2 ss kakao
5 ss Oboy
1 egg
0,5 dl kaffe

Pisk kremen med grind, deretter med visp til den er luftig. Topp muffinsene med den ferdige smørkremen, og voilà!

Pynt gjerne med litt rosa pynt på toppen!Disse har jeg delt oppskrift på for en stund siden, men da linket jeg bare videre til en annen plass hvor oppskriften var. (Credz til Fitforfitness!) Og siden det var så mange spurte, tenkte jeg å bare lage et eget innlegg hvor dere enkelt finner oppskriften.

Husk å nyt disse med god samvittighet. Digg mat er digg for sjela! Så lenge man bare spiser sunt og næringsrikt til vanlig så gjør det ikke noe om man skeier ut i blant. Jeg kommer med nye, sunne og gode oppskrifter om ikke lenge - stay tuned! :-)

Juicy Gold Couture

ReklameSom mange andre jenter er jeg frelst av Viva La Juicy-parfymen fra Juicy Couture. Jeg har alltid siklet etter denne populære parfymen i årevis, åååh! Vel, guess what? Juicy Couture har nå kommet med en ny duft, nemlig Juicy Gold Couture. Wiiiii! Det beste av alt: den lukter helt FANTASTISK herlig. Tror vi snakker ny favorittparfyme her, jeg! Jeg er faktisk utrolig kresen når det kommer til lukt, men dette her er noe av det deiligste luktesansen min har vært bort i på lenge.

Juicy Gold Couture er den perfekte IT-girl-parfymen som passer til de som er mellom 15-24 år og liker skjønnhet. Den lukter som sagt helt himmelsk, og hva er vel egentlig bedre enn å lukte himmelsk? Tehe! Jeg synes i hvert fall at parfyme har sinnsykt mye å si på en person. Folk med god parfyme scorer liksom automatisk 10 ekstra poeng. Tipper jeg ikke er den eneste som er slik!

Jeg har Juicy Gold Couture selv og den bruker jeg hver dag nå. (Har faktisk fått kjempemange kompliment på at jeg lukter godt, wiiie!) Jeg er så heldig at jeg får lov å dele ut et Juicy Couture-kit til to av leserne mine! Det eneste du trenger å gjøre for å bli med i trekningen er følgende:

♥ Like Juicy Couture på facebook her
♥ Kommentere dette innlegget med navn og e-post

Vinneren trekkes på torsdag, 18. september! 

Her har dere en liten youtube-snutt, forresten!

en positiv innstilling

Hei alle sammen! Ny uke, nye muligheter. Det var ikke helt slik jeg tenkte i dag tidlig klokka 06.30, men alt ble bedre etter en kopp te pluss nystekte rundstykker til frokost. Og etter en liten runde på badet? :-) Jeg er blitt sååå lei av å rette håret mitt nå, så jeg bestemte meg for å gå med fall i dag. Synes faktisk det var fint med litt "forandring"; dessuten får jeg hele tiden fortalt at jeg ikke burde rette bort fallet mitt. Kanskje jeg skal ta til meg det.

Uansett, det er så viktig å ha en positiv innstilling. I Florida hadde jeg og Veronika en sånn greie at vi alltid så lyst på ting. Det finnes noe bra i alt, jeg lover dere. Dessuten er dette veldig psykisk også, så om man faktisk tenker positivt på ting, så blir man automatisk mer glad. Try it out! 

Det er dødsfint vær denne uka! Jeg sitter faktisk i shorts på terrassen og blogger for øyeblikket, med sola rett i fleisen. I dag er en sånn dag jeg gjerne skulle tatt meg en tur til byen med en venninne for å vandre rundt i parken med en softis i handa, men jeg har en tyskprøve som må øves på. Vel, det går helt fint. Jeg klager ikke! Jeg tar med meg bøkene ut i sola, sammen med en skål vaniljekesam proppet full av bær. Mmm!Har dere startet med prøver igjen?

slik sitter sminken

Reklame

Hei! Nå er det lenge siden forrige sminkeinnlegg, eller hva? Jeg har hatt en pause ettersom jeg har hatt kyssesyken og vært bortreist mye i sommer - men nå er det på tide med litt sminkesnakk på bloggen igjen. Håper dere er like klar som meg! ♥Noe mange sliter med, er at sminken ikke sitter skikkelig. Hvor irriterende er det ikke å se smashing ut i det man forlater huset, for å så komme hjem og se ut som en dass? På en skala fra 1 til 10: 10!!! Men frykt ikke, for i ukens sminkeinnlegg skal jeg vise dere hvilke produkter dere kan bruke for å unngå at sminken forfaller i løpet av dagen.bareMinerals BB primer - Det aller første og kanskje aller viktigste er å bruke en primer for huden, før du legger foundation. Denne primeren fra bareMinerals har litt farge i seg som gir en lett dekkevne. Den jevner altså ut huden (det er primeren sin viktigste jobb) og tilfører huden fuktighet. Passer perfekt om du vil ikke vil dekke til hele ansiktet i tykk foundation. Du kan likevel velge å legge en foundation over primeren, da sitter den mye bedre og lengre. Altså: du kan bruke dette produktet alene, eller som en base før foundation. Det er opp til deg.

theBalm put a lid on it - Dette er en primer som jeg bruker på øyelokkene. Med denne som en base vil øyeskyggen sitte mye finere på, og du slipper i tillegg at fargen "forsvinner" i løpet av dagen. Gull verdt! Bruker faktisk aldri øyeskygge uten denne.

bareMinerals locked & coated - Jeg tipper det er mange som foretrekker å bruke vannfast mascara? Desverre er det ikke alltid like enkelt å finne en mascara som er både vannfast og bra, men her har dere en genial løsning: vannfast topcoat! Denne påføres over mascaraen din, og vippene dine er da vannfaste.

bareMinerals matte - For å unngå glinsete og fet hud i løpet av dagen er det viktig å bruke en foundation som forhindrer nettopp dette. Mitt beste tips er da dette fantastiske pudderet fra bareMinerals, som jeg har brukt siden jeg begynte å bruke hudsminke for real i 9. klasse. Her snakker vi god dekkevne, redusert blankhet i løpet av dagen og viktigest av alt: en naturlig, matt finish. Denne her vil jeg absolutt anbefale!

everyday minerals pearl finishing dust - For å avslutte det hele kan du bruke finish powder, som da setter sminken og fjerner de siste restene av skinnende hud. Her er det veldig smart å bruke en stor kost, da blir resultatet utrolig fint :-)Flasset veldig i ansiktet når disse bildene ble tatt, så det er derfor sminken er så ujamn, haha. Forgive me!

Rabattkoden "KU20" gir dere 20% på all sminke på Coverbrands.. Oversikten finner dere her. Koden varer ut 21. september!

black dress

Hei!

Denne søndagen har gått til leksearbeid, rydding av rom og joggetur på fjellet i sola. Veldig standard, med andre ord. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg føler jeg trene dagen etter jeg har vært ute. Haha, rart med det.. Føler meg bare slapp hvis ikke. Nå deriomot, er jeg full av energi og føler meg tipp topp! Tenkte å hoppe i dusjen, ta ansiktsmaske og hårkur, og så sette meg ned med mattelekser. Neste uke blir nok litt hektisk, for vi kjører like greit på med to prøver allerede nå:)<3 Jippi.

Heldigvis blir den kommende helga bra, så det gjør uka mye lettere å komme seg gjennom. Det er så viktig å ha ting å se frem til!

Her er den nye kjolen min, som jeg brukte i går i bursdagen! Hva synes dere om den? Jeg elsker åpningen på siden, er såå svak for det ♥

morroheter med jentene

I går koste vi oss sååå mye!

Etter familiebursdagen her hjemme i går dro jeg bort til Ingvill, hvor det var duket for taco med jentene. Det var altså meg, Julie, Victoria og Ingvill, og fy for en bra gjeng! Vi storkoste oss virkelig. Etter tacoen var fortært fyrte vi i gang et aldri så lite vors, og etter litt for mye dansing og sprell dro vi videre hvor det var sinnsykt bra stemning. Synes det er så koselig å starte med bare de nærmeste vennene ♥ Hele kvelden var vellykket rett og slett. Nå ligger jeg og Julie i senga og chiller, men vi skal komme oss ut nå og så tenkte vi å ta turen bort til Ingvill og Victoria for å sjekke om de er i live.

Ha en fin søndag da, fine leserne!Sylte, Ingvill, Vic og meiii. Fine jenter eller hva? Skjønner ikke hvorfor jeg ser så forbanna alvorlig ut her da,birthday nr. 2Jeg har verdens fineste mamma!

Her er noen bilder fra før gjestene kom. Jeg har på meg en superfin kjole i dag, dere ser en liten sneakpeak på to av bildene. Outfitbilder kommer, as usual. Dagen har bestått i vasking av hus, bloggarbeid (for min del), oppblåsing av bursdagsballonger og gaveåpning. Fine dager! Synes det er så koselig med bursdag, spesielt når det er Ingeborg siden hun er såpass liten enda. Det var så sååå stas med bursdag før, husker dere det? Jeg lå alltid våken kvelden før fordi jeg var så spent. Noen ganger skulle jeg ønske jeg var barn for alltid, ass.

Det var forresten ikke bare lillesøster som åpnet gaver i dag: 
Er det èn ting jeg ikke klarer meg uten, så er det øreplugger. Tenk dere hvor kjedelig trening, leksearbeid og bussturer hadde vært om vi ikke hadde musikk? Vel, ørepluggene mine sluttet å fungere her om dagen, så da var jeg rask med å bestille meg et par nye. Jeg har brukt HappyPlugs i mange år, og personlig synes jeg at det er disse som sitter best i øret. (De som følger med iPhonen faller bare ut av øret mitt med en gang) I tillegg kommer de i mange kule farger og varianter! Denne gangen valgte jeg leopardprint og gullfargede, hahaha - hoooow cool?!

Nå blir det taco, godteri og gode drinker med jentene mine! Vi sees! 

gold and black, bby

Good morning, sunshines!

I dag er jeg i skikkelig good-mood. Stod opp ganske tidlig i dag, og har allerede spist frokost og sminket meg? før klokka 12! Ikke værst på en lørdag. I går var det jo bursdagsselskap hos Ullebø family, så da det ble litt for masse herjing her hjemme med småunger tok jeg turen bort til Ingvill. Her er outfiten min! :-) Jeg gikk faktisk med tre forskjellige antrekk i går, haha. Det ER så typisk meg! Et på skolen, et i bursdagen, og et når jeg skulle til Ingvill. For mye inspirasjon, kanskje? Eller bare for mange klær.Sequined bukse fra Never Naked, topp fra Sheinside, sko fra Nelly, kroppssmykke fra random butikk i Florida, solbriller fra Choies

Nå får vi straks besøk av tants, onkel og søskenbarnene våre. Vi har veldig få slektninger som bor nærme oss, så det blir lite familieselskap på oss. Det er koselig det, da. Men slekta mi bor sinnsykt spredt, her snakker vi typ. Førde, Oslo, Trondheim, Telemark og Sverige. Ser med andre ord ikke slektningene mine så altfor ofte, noe som er litt kjipt.Håper dere likte antrekket, tihi. Nå skal jeg gjøre unna en del bloggarbeid som må krysses av to do-lista mi, og så bærer det avgårde til Ingvill senere på dagen sammen med Julie og Victoria. Det skal bli så gøy! HER snakker vi godt-folk ♥ 

RWDZ girls

Johan Ståhlberg / johanstahlberg.com

happy birthday

Hei hei, gode leserne mine! Beklager litt sen blogging, wææ. Får så dårlig samvittighet. Vel, etter gårsdagens innlegg ble postet fikk jeg besøk av Pål-Victor, og vi lagde taco og så film. Det var kjempekoseliiiig! Alltid hyggelig når vi to er sammen, vi prater jo i èt sett, haha. Vi går jo som sagt på samme skole nå, så det er herlig at vi treffer hverandre typ. hver dag. Skulle virkelig ønske at alle vennene mine gikk på samme skole som meg, og at vi alle var naboer, haha. Det hadde vært noe!! Alle vennene mine samlet i èn gate - da hadde jeg vært lykkelig.

Vel, smil!! DET ER HELG! Vi hadde ensfarget dag på skolen i dag, og jeg begikk tidenes største tabbe med å kle meg i svarte klær fra topp til tå, fordi det har nemlig vært sinnsykt varmt i Førde i dag. Derfor var det kjempedeilig å komme hjem og bytte ut skinnbuksa med shortsen.Topp fra Sheinside

Enda gøyere var det å komme hjem til barneselskap i huset. Haha, det er så søtt med alle småjentene som springer rundt her! Ingeborg, lillesøsteren min, feirer 10 år på tirsdag, så hun feirer med jentene i dag. Det betyr jo naturligvis masse kaker og godsaker som jeg kan snike meg til? tihi. Mamma har selvfølgelig laget de tradisjonelle sjokolademuffinsene. Alle jeg kjenner som har smakt de har eeeelsker dem - så om du er keen på noe søtt i helga, så test dem ut da vel. Har lagt ut oppskrift tidligere her ♥

Tror det er denne oppskriften og Ullebø-pizzaen som har fått flest gode tilbakemeldinger her på bloggen, faktisk! Det minner meg på at jeg har tenkt å komme med spennende matoppskrifter fremover, så følg med.Verdens søteste og beste lillesøster! Love you gullet mitt.

Gjett om jeg skal spise meg død på disse da!

Nå er jeg hos Ingvill, og hun står og lager pizza mens jeg blogger. Snakk om fin arbeidsfordeling, hehe.

aldri for mange skinnjakker

Skinnjakke fra Jofama by Roxy
Kjole fra Saboskirt
Boots fra H&M
Solbriller fra Ray-BanJeg tror det er fysisk umulig å ha for mange skinnjakker. Haha, er dere ikke enige? En skinnjakke er det mest klassiske og tidløse plagget du finner, og jeg er sikker på at denne skinnjakken vil være minst like kul om 20 år, som det den er nå. Vel, KUL er den i alle fall, ble utrolig glad når jeg fikk med meg både denne og samme jakke i rød hjem fra Stockholm. Elsker gulldetaljene, og det at den er ganske tykk så den kan brukes om høsten uten at man fryser ihjel.

Kom hjem for ikke så lenge siden! Skoleukene går SÅ fort for tiden? Love it, da. Mamma står på kjøkkenet og baker kake til lillesøss som skal fiere bursdagen sin i morgen, så det lukter dødsgodt i hele huset nå. Litt senere i dag kommer Pål-Victor på besøk, og vi skal lage taco og bare kose oss! Gleder meg, det blir en kjempekoselig torsdag :)

det fine med høsten

Hej snupper! Det ble litt sen update på meg i kveld, jeg kom nemlig inn døra for ikke så altfor lenge siden. Dette har vært en herlig dag. Vi hadde gym for første gang (elsker gym), og de dagene vi har gym på skolen har vi alltid pannekaker til middag når jeg kommer hjem. Haha, det er så sykt sært?? Men ja, kommer traskende hjem med musikk på ørene og i det jeg passerer kjøkkenenvinduet ser jeg at det står en stor bunke med pannekaker på benken. Akkurat det der - det er et magisk øyeblikk! Jeg har fått en enorm kjærlighet for pannekaker det siste halvåret. Altså, det er bare så jævlig godt. Jeg ser liksom for meg om 10 år når jeg står på kjøkkenet med mann og barn i drømmehuset og vi lager pannekaker sammen, med Nutella på ♥ Enn så lenge har jeg pannekake-dates med vennene mine, og det er minst like koselig.

Jeg og Ingvill dro en tur til byen i finværet i dag, mest bare for å nyte det fine været, men vi kikket også litt i butikker da. Vi satte oss ned på en benk ved vannet og bare nøt den fine septembersola, herlighet så deilig.

En perfekt anledning til å bruke den nye jakken min fra Jofama for første gang. Den.er.så.fin! Må si at jeg begynner å bli rimelig fornøyd med skinnjakke-garderoben min nå. Enda bedre blir den i januar, når jakken MIN kommer i butikk. Jeg gleder meg som en gaaaaaaal!!!

girlpower

MANGE av dere har spurt om hvor klærne på disse bildene er fra, og alt sammen er fra Caroline Roxy for Bubbleroom. Fete klær, eller hva?! Caroline har altså designet en superkul kolleksjon for Bubbleroom, og jeg er blitt heldig eier av alle klærne på bildene + noen andre plagg. WIIIEEE! Jeg digger jo stilen hennes, så det at denne kolleksjonen falt i smak var ikke noe sjokk. Røft, fryktløst og samtidig litt girly - akkurat slik jeg liker det,

Klærne får dere tak i fra og med 17. september, BARE på bubbleroom.com! Bare èn uke igjen ♥

- this is what I call GIRLPOWER -Fotograf: John Tellbom/Bubbleroom

Hva synes dere om bildene og klærne? Er det noe dere kunne ha gått med? 

turister ass

Nå skal jeg lære dere en mattestrategi:1. Fuck, får det ikke til. 2. ÅJOOOODA. Drikk en en slurk med Pepsi. Seff får jeg det til.

Dette funker alltid. Tenkte å bare tipse dere om det, i tilfelle dere sliter med matteleksene, tihi. Vel, planen var egentlig å vise dere noen flere bilder fra helga! På lørdag nøt vi en lang frokost i leiligheten, sminket oss og så dro vi til Bogstadveien hvor vi møtte Veronika og en venninne av henne. Litt fotografering ved slottet måtte selvfølgelig til det også. Vi er jo turister, så det er lov.

Etter bytur dro vi en tur hjem, slappet av, og så dro vi til byen på kvelden for å møte en kompis av oss, Fabian. Vi spiste på Vapiano, og wææ, det må være en av mine favorittsteder å spise fra nå av! Pastaen var kjempegod, og jeg likte skikkelig godt atmosfæren der. Skikkelig koselig og rolig, i motsetning til typ. Friday's hvor det er så sykt bråkete. Haha, feel me? Skal definitivt spise på Vapiano neste gang jeg er i Oslo!

finnes ikke bedre

Mamma kom hjem fra Montenegro og det betyr GODTERIDet beste jeg vet i hele verden er sjokolade, og en av mine favoritter er Kinder Bueno. Jeg må bare spør: HVORFOR selger de ikke flere sjokolader med melkefyll inni? Altså, jeg venter spent på at Freia skal komme med en sjokoladeplate alà Boble Karamell, bare er karamellen er byttet ut med melkefyll. Aaah, tenk dere det. Vel, lykke på jord - mamma kom hjem med mange godsaker fra Tax Free! Jeg er alltid for lat til å kjøpe noe der selv når jeg er ute og reiser, så jeg overlater jobben til henne like greit, hehe.

Det er alltid noen som er bortreist her i familien. I helga var det jeg, forrige uke var det mamma, og nå er det pappa. Og Håkon seff, som er i San Fransisco. Lucky bastard. Altså, jeg har fått meg en kjempeuvane og det er at det må skje noe hele tiden... Det er det som er ulempen med å reise mye. Nå har jeg vært hjemme i Førde type 48 timer liksom, og jeg er kjemperastløs allerede. Haha, hvordan skal dette gå. Men hey, jeg klager ikke! Jeg har mye spennende stuff å gjøre faktisk. Blant annet å gjøre matte. Haha, tulla. Men matte er gøy! Bortsett fra i går, jeg skulle gjøre lekser og klikket i vinkel (tehe) fordi jeg ikke fikk til oppgavene. Det ødela hele dagen min, virkelig. Endte opp med at jeg kjeftet litt for mye på paps, begynte å gråte og ødela dermed all sminka - og så gikk jeg bare og tok meg en jævlig lang dusj. Noen ganger er det å dusje det beste svaret.Nå skal jeg ut og ta litt bilder, og så skal jeg på butikken og hente en pakke. Gleder meg allerede til å synke ned i sofaen i kveld med Kinder Bueno og en serie. WOHO!

Finnes det noen andre Kinder Bueno-lovers her? 

iphone-moments

Hei sweeties! Jeg synes det er på tide med litt hverdagsinnlegg nå fremover. Hva sier dere? Jeg skal bli flink å ta med meg kameraet dit jeg er! Men nååå tenkte jeg faktisk å vise dere litt mobilbilder fra den siste tiden. Jeg synes det er veldig gøy å se på andre blogger, så why not :-)

Når vi først er inne på det med hverdag, så må jeg forresten fortelle noe. Gjett hva jeg våknet med de dagen jeg hadde photoshoot i Stockholm?! TANNVERK. Tannverk fra helvette, skal jeg si dere. Ikke nok med det, hva tror dere jeg ser når jeg møter meg selv i speilet på badet? Èn stykk kjempehoven kjeve. Haha, er ikke det typisk så vet ikke jeg hva. Kan hende dere ser på noen av bildene fra shooten med Roxy og Janni at jeg er litt hoven på ene siden i ansiktet. Vel, det ble enda værre når jeg var på vei hjem, og dagen etter våknet jeg med en ENDA mer hoven kjeve. Dagen før så jeg OK ut, men da? da så jeg rett og slett ut som en teddybjørn i ansiktet. Julie klarte ikke å ta meg seriøst engang, haha. Da jeg ikke klarte å tygge maten min forstod jeg at jeg måtte dra til tannlegen, og det var altså en betennelse i tannkjøttet jeg hadde. Visdomstanna mi er på vei ut nemlig, og den må trekkes i januar/februar neste år. Nå går jeg heldigvis på antibioktika da, og hevelsen forsvant rett før jeg dro til Oslo i helga. Puuh! No more teddybjørn i ansiktet. Jeg så faktisk skikkelig chubby ut, haha! Morsomt syn, jeg kan vise dere noen bilder av det når jeg har mannet meg opp.1. Farvel-bilde med Veronika! Heldigvis ser vi hverandre ofte. 2. Jofama-power i København. 3. TUSENFRYD! I går var jeg og Julie altså på Tusenfryd, og jeg klarte jo å kurere karusellskrekken min i Florida som jeg nevnte. Vel, vi tok alle de "skumle" attraksjonene, til og med Spin Spider, og de var jo kjempegøy. Problemet var bare at når vi kom ned fra SpinSpider så ble begge skikkelig kvalme og surrete i hodet. Haha, den var liksom kjempegøy, men jeg ble bare så forjævlig dårlig?? Så vi måtte hjem til leiligheten og sove vi, haha. Alle planene for dagen ble ødelagt på grunn av SpinSpider, haha. Men den var kjempegøy, skulle gjerne tatt den 10 ganger liksom, hadde det bare ikke vært for formen etterpå! 4. Klar for shoot i Stockholm! Fikk bildene på mail nå, så I'll show you soon.5. Sarah, meg og Saseline. Herlige damer! 6. Selfie fremfor slottet, of course. 7. Meg og?. meg? 8. Behind the scenes av Caroline. Fun fun fun!9. Shoppiiiiiing i Oslo. Eller vi bare tittet, som vanlig. Jeg er lei av shopping, jeg. (Klyp meg i armen eller noe) 10. Jeg klager ikke når det er bikinivær på denne tiden, altså. JA TAKK, mer sol! 11. Verdens fineste utsikt på toppen av joggeturen min. Dette synet gør meg bare så glad. 12. Ferdigsminket sammen med Janni i Stockholm. Klare for å ta bilder, oh yeeeeees!

herlig weekend i oslo

Hei hei kjære lesere! Da var jeg hjemme i Førde igjen etter en hel uke på reisefot omtrent. Fytti, så deilig det har vært! Selv om det er digg å komme hjem igjen så har jeg hatt det helt amazing. Jeg hadde et møte med noen samarbeidspartnere, og da ble det en weekend på meg og Julie i samme sleng! Vi dro på fredag, og kom hjem i dag. Landet med fly i Førde klokka ni etter å ha stått opp klokka fem, og da var det reeeeett på skolen. Råflott - men skolen er viktig! ;-)

Uansett, jeg har hatt det FANTASTISK med bestisen min i Oslo ♥

Vi var superheldige å få låne leiligheten til han ene jeg samarbeider med - og herregud, så overrasket vi ble. Det er altså to gutter, Richard og Martin. De har laget en app som heter PicklePick, og den lanseres om ikke lenge wiiii. (Dette forteller jeg mer om senere, gled dere!) Jeg er altså ambassadør for denne appen - så da skjønner dere tegninga. Vel, disse hadde virkelig gjort alt for at vi skulle kose oss. Her snakker vi rydde og vaske hele leiligheten, sette inn ny seng, lagt på senga for oss og til og med skaffet oss blomster og bamse til leiligheten. Haha, jeg og Julie ble helt tomme for ord vi! Det var sinnsykt hyggelig.Den lå liksom rett ved Bogstadveien - kjempesentralt og ikke minst utrolig fint. Så da la vi fra oss tingene våre, fikset oss og dro på møte med de i PicklePick. Etter møtet dro vi på Tjuvholmen alle fire, for å spise nammenam pizza på Olivia. Haha, herreguuud så gøy vi hadde det! Vi satt og hadde latterkrampe under hele middagen. Digger stemningen vi hadde! Richard og Martin var veldig profesjonelle og dyktige, men likevel klarte de å ha det gøy også. Haha, jeg følte liksom vi var skikkelig kompiser jeg! Vi satt og pratet om alt mulig, i mange timer, og ledde så mye at jeg fikk vondt i kjeven. Hahaha, jeg må bare smile når jeg tenker på det. Etter det gikk vi langs Aker Brygge - det er jo såååå utrolig fint der på kvelden.

Dette samarbeidet får dere høre mer om, forresten. Jeg gleder meg veldig mye! Skal på launchparty når appen lanseres, jippija!!

Fine fine Julie!

Lørdags morgen dro vi ut i Oslo's gater, sminkefri og iført joggeklær, på jakt etter frokost. Tro meg: Jeg og Julie vet hva vi vil ha. Og vi gir oss ikke før vi finner det. Vi måtte selvfølgelig ha vår tradisjonelle pestofrokost, så etter å ha lett etter rundstykker i en time ble det endelig mat. Hvorfor ikke fortsette tradisjon #2 og brenne dem?Det eeeeer så typisk oss, haha.

Leiligheten var dødsfin, men siden han snart skulle flytte så hadde han ikke spisebord. Vi fant derfor frem et strykebrett og brukte Rema-posene som duk, haha. GJETT om denne frokosten var idyllisk, da! Med pesto-rundstykker og stemningsmusikk kunne det ikke bli bedre, mmm ♥

Ingen tur til Oslo uten å besøke min kjære VERONIKA! Det ble Florida-favoritten: Powershake fra Joe and the Juice. Møtte også venninna hennes som hadde vært i California på språkreise - utrolig hyggelig! Det var markedsdag i Bogstadveien, så da gikk vi rundt og tittet litt også. Temperaturen var i alle fall ingenting å klage på, her gikk vi rundt i små topper og likevel var vi kjempevarme. Gotta love høsten når den er slik!

Har noen flere bilder også, så de kommer i et annet innlegg. Jeg har i hvert fall hatt en herlig helg! Nå er det tilbake på skolen, og jeg må gjøre mattelekser nå. Nu kör vi! Snakkes snart. Gøy å høre hvilke innlegg dere vil ha fremover forresten, det ga meg en god pekepinn! :-)

hva ønsker dere mer av?

Hey girls! Og boys :)

Jeg tenkte bare å komme med et lite spørsmål til dere, jeg. Det er jo dere som leser denne bloggen, og jeg ønsker selvfølgelig å blogge om ting dere synes er interessant. Selvfølgelig kjører jeg min stil fordi det er jo nettopp det som gjør denne bloggen til min egen, men en liten pekepinn på hva som faller best i smak hos dere synes jeg er fint. Så, hvilke type innlegg liker dere best? Hverdag, outfit, mobilbilder, videoblogger, personlige innlegg med tekst, konkurranser, fotoinnlegg, ukens spørsmål, tips?.? Hva som helst! Jeg vil gjerne høre deres mening.

- Hva ønsker dere mer av? -vinn 2000 kr å shoppe for på junkyard (AVSLUTTET)

Konkurransen er avsluttet!!

PÅ TIDE MED KONKURRANSE IGJEN!


Denne gangen i samarbeid med Junkyard, som er en av mine favorittbutikker på nett. Her selger de typ. ALT! Nike, Ray-Ban, Dr. Denim, Converse, Sweet, Adidas, Carhartt, Calvin Klein, Levi's, Cheap Monday og mye mer - listen er lang. Veldig lang. Dere lesere må jo få noe igjen for at dere leser bloggen min og gir meg så sinnsykt stor motivasjon, så derfor kjører jeg i gang en konkurranse!

Konkurransereglene er enkle:

  • Lik Junkyard på facebook HER
  • Kommenter dette innlegget med hvilket merke fra Junkyard som er din favoritt (husk å legg igjen fullt navn og e-postadresse!)
Her er noe av det jeg eier fra Junkyard. Elsker alt sammen!
Vinneren trekkes neste søndag! Good luck, kjære lesere!

clearwater beach baby

Visste dere at man kan bli arrestert for å gå bare i BH offentlig i Florida?

Uuuups.. Dette var jeg og Veronika selvfølgelig ikke klar over da vi var i Tampa. Men her var det faktisk krise, for vi var på utflukt til Tampa hele dagen, og vi hadde selvfølgelig klart å glemme bikini. Herregud, jeg tror aldri jeg har vært så varm i mitt liv! Akkurat der og da skulle jeg ønske jeg bare kunne ligge i en stor dynge med snø, men nå når jeg er hjemme i kalde Norge igjen så angrer jeg veldig på at jeg tenkte slik, haha. Solen gikk bort litt ut på ettermiddagen da, så vi fikk knipset noen idylliske bilder på den fineste stranden ever. Clearwater Beach ♥

Aaaw, så mye jeg savner denne jenta! Og ikke minst vårt spesielle språk, haha. OG humoren!outfit: heading to townKjole fra Make Way, skjorte fra Chiquelle, sko fra H&M, veske fra Modekungen, Frends-høretelefoner fra Marcel, solbriller fra Choies

Jeg var en tur i byen i forrige uke for en aldri så liten cafèdate, og da ble dette outfiten. Perfekt nå til høsten! Jeg elsker slike hverdagskjoler, og denne er jo bare helt fantastisk å gå med. Har hatt den en ganske god stund faktisk, men jeg rotet som vanlig langt bak i skapet og da fant jeg denne skatten liggende med prislappen på. It's a shame!

ukens spørsmål #73

Hvor lenge hadde du kyssesyken?
Jeg var vel syk en måned sammenlagt. Jeg lå 1-2 uker sengeliggende (da var det ille), men jeg husker jeg var småsyk i et par uker før det også. Husker jeg ble syk en uke før skolen sluttet, og det var den dagen bildet under ble tatt at jeg forstod at jeg var syk. Hvis dere er slappe, har vondt i hodet og i halsen over lengre tid: dra til legen og sjekk dere, bare sånn i tilfelle. Det er veldig uheldig å gå med kyssesyken uten å vite det, så jeg er glad vi dro til legen med en gang.NEVER AGAIN

Kunne du tenke deg å gå opp i vekt? Liksom, du er jo naturlig tynn, men hadde du blitt ukomfortabel med deg selv om du hadde gått opp fem kg for eksempel?
Ja. Broren min gikk jo ned i vekt for en stund siden, og da var jeg slik: "Gi meg litt av fettet ditt a bitch". Hehe, vi er slik at vi kødder med det. Skulle gjerne hatt mer fett på kroppen ja, men jeg orker ikke stresse med det, for jeg vet at det vil komme med årene. Mamma var akkurat slik som meg da hun var liten: høy og tynn som en stilk selv om hun spiste som en hest. Men hvorfor kan vi ikke bare akseptere oss selv? Vi er født slik vi er, og alle er fine uansett hva. Spis god mat og nyt livet. Amen!

Hva var det egentlig som hadde skjedd med deg i mai/juni, når du skrev innlegg om at du var så "lei deg"? Du skrev jo et slikt innlegg..
Jeg var litt sliten på livet, rett og slett. Jeg hadde hatt en jævlig fet periode hvor livet gikk på skinner, jeg hadde sommerfugler i magen, skolen gikk bra og jeg gledet meg til å stå opp hver eneste dag. Plutselig gikk ikke ting helt slik jeg hadde planlagt, uten noen spesiell grunn egentlig, og ja, det var vel det. Jeg overtenkte hver minste ting i livet mitt og følte jeg hadde ødelagt veldig mye for meg selv. Men hvorfor skal man tenke så jævlig mye på ting egentlig? Hvorfor analysere alt ut og inn?

OG jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er sinnsykt betryggende å høre at andre også har dårlige perioder. Dere tenker kanskje at vi bloggere går rundt og har et dritbra liv hele tiden? Neppe. Det at jeg får gratis klær i posten hjelper meg fint lite på en dag hvor jeg er lei meg. Vi er mennesker, alle sammen. Alle har dårlige dager, dårlige perioder eller whatever. Men altså, jeg merker jo selv at jeg går rundt og tenker at alle rundt meg lever problemfritt. Det er jo ikke sant i det hele tatt. Livet kan ikke være perfekt, og hadde det ikke vært for de kjipe periodene så hadde man ikke kunne følt ekte lykke.Gitt opp legedrømmen siden du velger bort fysikk?
Faen heller. Vet ikke. Blir bare mer og mer usikker. Har egentlig funnet ut at jeg har lyst å jobbe innen mote, for da har jeg jo utroooolig mange forskjellige muligheter, men samtidig har jeg dritlyst å kjøre på med alle realfagene og prøve alt jeg kan å komme inn på legestudie. DET.ER.SÅ.VANSKELIG! Jeg er 17, hvordan skal jeg vite hva jeg vil jobbe med resten av livet?

Hvor får man kjøpt rosa "deksel" til passet?
Jeg kjøpte mitt på Victoria's Secret på flyplassen. Der selger de det garantert :-)Kjente du og Veronika hverandre fra før av?
Nope! Vi hadde bare pratet på facebook og snapchat. Vi kjente hverandre ikke på ekte altså, men det viste seg visst at vi kom over gjennomsnittet godt overens. Det er jeg såå glad for!Har du mye overskudd til trening, med tanke på at du gjør så mye i hverdagen din?
Trening gir meg overskudd! Men for å kunne kommse seg på trening er det to veldig viktig å få nok søvn og at man spiser jevnt og næringsrikt gjennom dagen. Det er mine to beste tips.

Hva er ditt beste minne?
FLORIDA! Absolutt. Det var virkelig måneden i mitt liv. Jeg hadde det faen meg perfekt, aaah!

Er det bindet ditt som synes?
HAHA jeg fikk så mange kommentarer på dette at jeg bare må ta det med. Nei, seff er det ikke bindet mitt. For det første bruker jeg ikke bind (føler det er det samme som å gå med bleie jeg ass), og for det andre så hadde jeg ikke postet bildet om bindet mitt viste. Ser dere lys-refleksjonene i bildet? Det er altså det det er! Bare litt uheldig plassert, det ser jeg nå i etterkant.Hvorfor skriver du på bokmål og ikke nynorsk?
Rett og slett fordi jeg synes det er mye enklere å skrive bokmål enn nynorsk. Når jeg skriver nynorsk så skriver jeg dialekt, så da hadde det sett fælt og rotete ut. Så det er ikke fordi jeg ikke liker nynorsk, for det gjør jeg!

Hva ser du etter i en kjæreste?
At han har bra klesstil og humor. Og selvfølgelig, viktigst av alt: han må være intelligent!!! Jeg synes det er SÅ skjønt med gutter som er smarte, ååh. Om jeg kan gjøre matte med kjæresten min er jeg mer enn fornøyd.

Skal du svare på flere spørsmål fra Florida?
Jess, det var planen! Jeg skal få ut et innlegg med svar snart.

Har dere spørsmål til neste uke? ♥

sylta og kriss på tur

Oooh oh! Sylta og Kriss skal ut på tur, går dette bra?!Om det gjør! Dette var så sykt spontant. Vi bestemte oss helt tilfeldig på søndag for å dra til Oslo denne helgen. Jeg skal nemlig møte en samarbeidspartner i Oslo, og da jeg ble tilbudt gratis flytur og opphold i hovedstaden med bestisen min kunne jeg ikke si annet enn nei. Dette blir så gøy! *Hyyyyl* Vi får altså låne en leilighet på Majorstua, så nå er vi meget klar for en gøyal helg. Vi har allerede planlagt å møte mange venner, og en tur til Tusenfryd tenkte vi også. Begge to er livredd for karuseller og berg- og dalbaner, men jeg har bestemt meg for at vi skal ta alle de skumle attraksjonene, haha. Gruer meg allerede.Noen som har tips for å ikke få karausellskrekk? Jeg har tatt det meste på Tusenfryd, men den Spin Spider ass? Jeg holdt på å tisse på meg når jeg stod i køa, så jeg feiga ut.

behind the scenes

Jeg fikk nettopp tilsendt de originale bildene fra fotografen, så de kommer snart. Her er litt (veldig mange, haha) behind the scenes bilder tatt med kameraet mitt. Tusen hjertelig takk for så mange fine tilbakemeldinger forresten, det gjør meg superhappy! Får skikkelig mye motivasjon av dere.Vi hadde tre ulike antrekk vi tok bilder med, og vi fikk med alt hjem. Wiii! Jeg hadde jo allerede full koffert, så der kom jeg på flyplassen da, med svære poser fullstappet av klær. Haha! Jeg klager så absolutt ikke.

Herregud, har dere sett en så fotogen person før eller? Dette er Victoria, makeup-artisten, men hun kunne jo vært modell i tillegg! OG fotograf, for alle bildene av meg i dette innlegget er tatt av henne. Snakk om å være flink i alt, wow!

Designeren Sanna og fotografen John! Herlige folk.

Jeg elsker locationen her! Det var en skikkelig stilig plass å ta bilder. 

Litt venting mellom slagene ble det også, men det var bare deilig. Gøy å se når de andre ble tatt bilder av, jeg følger godt med som dere ser på bildet, haha.

shooting in Stockholm

Mandags formiddag kom jeg frem til Stockholm, møtt av et nydelig vær og et kjempefint hotell. Aah, finnes det noe bedre enn å sove på hotell egentlig? En hel dobbelseng for meg selv med en haug av puter, hotellfrokost og utsikt til Stockholm sentrum i vinduet. Så skjønt!

Jeg slengte fra meg kofferten, tok på meg lettere klær og vandret litt rundt i gatene. Var sinnsykt sulten når jeg kom frem, så da passet det perfekt at det lå et stort marked ute på gata rett utenfor. Der solgte de det jeg elsker mest av alt: jordbær, tørket frukt og yoghurtnøtter med jordbærfyll. Dere husker vel at jeg har en crazy greie for sistenevnte? Jeg ble sååå glad når jeg fant det.Etter å ha gått i byen litt og slappet av på hotellrommet var det på tide å få på seg sminkemaska og komme seg avgårde til studio for å møte fotografen Johan Ståhlberg, som var med på Fashion Week i København. Shooten gikk supert! Vi samarbeidet veldig bra og vi fikk tatt noen skikkelig stilige bilder i studio.

Etter det møtte jeg CarolineJanni og teamet fra Bubbleroom. Vi dro på en fantastisk restaurant som heter Un Poco, hvor vi spiste den saftigste biffen jeg noensinne har smakt. Biff og godt selskap, hva mer trenger man vel på en mandagskveld? Om noen av dere skal til Stockholm i nær fremtid så har jeg èn ting å si til dere: DRA på den restauranten! Smaksfest for munnen, hallelujah!

RWDZ-power!Tirsdags morgen: shooting time! Men først, frokost selvfølgelig. Etter hotellfrokost og en kopp kaffi (kremt... te) ble vi sminket av makeup-artisten til Bubbleroom. Wow, så dyktig Victoria er! Jeg har aldri følt meg så fin, det var faktisk jævlig trist å fjerne sminken på slutten av dagen. Det var nesten så jeg vurderte å sove med sminken på slik at jeg kunne komme på skolen med den øyesminken med falske vipper og full pakke, ya know. Droppet det, da.

(Bilder lånt fra Janni)

Har noen av dere blitt sminket profesjonelt før? :) Isåfall, gjerne fortell om hvordan det var! Jeg snakket forresten med hun som sminket meg om det at alle jenter har sin egen "greie" når det gjelder sminke. Det er så sant. Enten det er øyenbrynene, mascaraen eller eyelineren som skal gjøres på en spesiell måte - man har sin egen greie. Slik er det i hvert fall med meg! Resultatet når hun var ferdig med sminken min var helt sykt, men jeg følte likevel ikke meg helt "komplett" uten den vanlige eyeliner-streken min. Det eeeer så rart, for jeg kan GJERNE gå uten noe sminke, men om jeg først skal sminke meg med mascara så MÅ jeg ha eyeliner. Det er enten null øyesminke, eller både mascara og eyeliner. Så da tok jeg frem eyelineren min og lagde eyeliner-streken selv, haha! Var litt vanskelig ettersom jeg hadde både løsvipper og masse øyenskygge på, men det gikk og jeg synes resultatet ble kjempefint.

A W E S O M E

HEI!

Wow, jeg føler det er hundre år siden jeg har blogget. Innleggene de to siste dagene har nemlig vært forhåndsskrevet, og jeg har vært på farten helt siden mandags morgen. NÅ kan jeg sette rumpa ned på kontorstolen med Mac'en fremfor meg. Herregud, for noen fantastiske dager jeg har hatt. Jeg har gjort to fotoshooter som har gått strååålende. Følelsen etter å ha prestert bra på shoot er så deilig. Har kjempemye å fortelle dere og masse masse bilder å vise, men jeg tenkte å bare titte innom med en kjapp update først slik at dere vet at jeg er i live. I dag har jeg vært på skolen (første skoledag etter streiken, puh), etterfulgt av bursdagsfeiring av fineste Synnøve på Peppes med en herlig gjeng. Pizza og gode jenter, that's whats life is all about, or whaaaaat? ♥

Nå får jeg besøk av Julie, og så skal jeg starte å redigere alle bildene! Gjør dere klar til et langt og utfyllende innlegg, woho. Haha, jeg har såå masse å fortelle nå føler jeg!

studded sweaterGenser fra sheinside.com, shorts fra Runwaydreamz.com, sko fra windsorstore.com

Hva synes dere om antrekket? 

et år tilbake

Noe av det gøyeste med å ha blogg er å se tilbake på hva man gjorde for nøyaktig et år siden, hvor annerledes livet var og hvordan klesstilen var ikke minst. Jeg gjorde litt research i arkivet og fant masse antrekksbilder fra i fjor høst, og jeg tror jeg konkluderer med at stilen min ikke har forandret seg sååå mye. Eller hva tenker dere? Litt forandringer her og der selvfølgelig! Men i motsetning til klesstilen så har livet mitt forandret seg ganske mye. Har fått mye nærmere forhold til mange av vennene mine, gjør andre ting i hverdagen og opplever mye mer ting i sammenheng med bloggen nå. Når jeg ser hvor mye ting har forandret seg bare i løpet av 1. klasse lurer jeg virkelig på hvordan livet mitt er om 1 år fra nå. Haha, rart med det altså!Basiderm

ReklameHey girls! Helt ærlig, HVA er vel mer irriterende enn kviser? Jeg har langt ifra perfekt hud, og jeg blir like irritert hver gang det dukker opp en ny kvise i ansiktet. Det ødelegger faktisk dagen min, og slik burde det ikke være. Desverre er det helt normalt for oss tenåringer å slite med uren hud, but pssst, nå har det kommet et nytt produkt på markedet, Basiderm! Basierm er skapt av Galderma i samarbeid med spesialister innen hud og fåes kjøpt reseptfritt på apoteket. Jeg har selv fått produktene og jeg elsker dem allerede! Jeg fikk Oil Control Foam Wash som jeg bruker for å rense ansiktet morgen og kveld, og Oil Control Daily Moisurizer som jeg smører i ansiktet etterpå for å opprettholde fuktigheten i huden. To veldig viktige ting å huske på! Rense og fukte huden. Never forget that!

Siden jeg vet at det er mange andre som også sliter med kviser i ungdomsperioden, så er jeg så heldig at jeg får lov å dele ut disse to produktene til 5 heldige av dere lesere. Wohoo! Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare på dette spørsmålet i kommentarfeltet (husk å legg igjen mail og navn så jeg kan kontakte deg om vinner):

  • På en skala fra 1-10. Hvor irriterende er kviser?

Om du vil lese mer så kan du besøke hjemmesiden her

Vinneren trekkes førstkommende søndag! Lykke til jenter (og gutter, selvfølgelig!!) ♥ 

stockholm!

Hej hej og god morgen! Ny uke, nye muligheter! Jeg får en veldig fin start på denne uken, for hvert øyeblikk drar jeg nemlig på flyplassen. Jeg tar turen til Stockholm igjen, for å fotografere sammen med Caroline Roxy og Bubbleroom. Dette blir sååå gøy!! Gleder meg en hel haug. Passer bra at skolen min fortsatt streiker, slik at jeg ikke går glipp av så mange skoletimer. Det blir forresten mer reising på meg denne uka også (VELDIG spontant, akkurat slik jeg liker det), men det forteller jeg mer om når jeg kommer hjem. Blir innenfor norske grenser, men herlighet så gøy det blir ♥

Ha en kjempefin start på uken da, fine leserne mine! Skal ta masse bilder de to kommende dagene, gleder meg allerede til å vise dere.