VEET hårfjerningskrem

 • 30.09.2014
 • KL. 23:32

Reklame

Husker dere at jeg hadde en konkurranse før sommeren, hvor noen av leserne mine stakk avgårde med den nye hårfjerningskremen fra Veet? Nå har både jeg og leserne mine testet dette produktet, wihooo!

Sommeren er kanskje over, men hallo - vi skal ikke la hårene vokse ut på beina av den grunn! Jeg synes det er utrolig viktig å føle seg vel året rundt, er dere ikke enige? Det er lett å snike seg unna hårfjerningen fordi vi bruker bukser og ikke shorts, men så kommer gymtimen ikke sant, og man bare "shiiit.. skulle kanskje ikke latt hårene vokse ut likevel". Haha, det der har skjedd for mange ganger! Men altså, det er så undervurdert å ha glatte legger. Bare tenk på de gangene du har lagt deg i nyoppredd sengetrekk og helt glatte legger. Aaah? Vi fortjener å føle oss som prinsesser, folkens!Mange synes kanskje barbering er litt tiltak, så her har jeg et genialt alternativ til dere som er blitt lei av høvelen. Jeg synes barberhøvel er helt greit jeg, men å teste ut nye måter å fjerne hår på er jo bare gøy! Det er her Veet Hair Removal Cream kommer inn i bildet.

Fremgangsmåten er veldig enkel. Påfør kremen på leggene, og sørg for at området du vil fjerne hår fra er fullstendig dekket. Nå lar du bare kremen virke i 3 minutter, og bruk "spaden" som følger med til å fjerne kremen forsiktig på et lite område. Hvis håret følger lett med, tar du spaden og fjerner all kremen. Om det ikke funker etter 3 minutter så venter du 6 minutter, som er da er total virkningstid.Snøtt, som jeg kaller det! Synes dette var en kjempegenial måte å fjerne hår på. Her slipper man i tillegg å kutte seg, som jeg gjorde forleden i går. (Dere ser kanskje det lille kuttet jeg har på høyre kne? Utrolig at man kan blø mye fra et så lite kutt, haha)Her er noen av leserne mine som vant konkurransen, og de har samlet venninnegjengen for å teste Veet sammen. For et herlig bilde, tihi! Ser ut som dere koste dere, jenter. Leggene deres ser i alle fall smashiiiing ut nå :) 

Har dere prøvd en slik type hårfjerning før?
bitt av basillen

 • 30.09.2014
 • KL. 20:23

Wooop! Etter skolen i dag tok jeg turen innom postkontoret og dro med meg en pakke på veien hjem, fra Junkyard. Som vanlig åpnet jeg pakken i full ekstase - jeg er alltid fornøyd med produktene jeg bestiller derfra. Denne gangen bestilte jeg noe som jeg for èt år siden aldri trodd jeg skulle gått med, nemlig en lang cardigan. Jeg har nemlig aldri hatt skikkelig sansen for det, vel? helt til nå. Jeg har sett så sykt mange lange kåper, jakker og cardiganer i det siste, og nå er jeg jammen bitt av basillen selv. Bare.MÅTTE.ha.det! Har sinnsykt lyst å skaffe meg en trench coat i samme lengde, gjerne med knyting rundt livet, så jeg får holde utkikk i butikker fremover. Synes det er så sykt kult - og det passer jo kjempebra nå som det er høst og vi er i en slags mellom-fase hvor vi ikke vet om vi skal bruke jakke eller ikke. Okei lol, jeg vurderte jo å ta frem parkasen her den ene morgenen, men dere skjønner, haha.. Noen dager er det ganske varmt, og da passer en lang cardigan p e r f e k t.

Buksa er også ny, og jeg elsker den! Det var på tide med noe annet enn svarte og hullete jeans. Så da ble det en stilig, grå bukse fra Cheap Monday. Desverre er den for kort for meg i beina, HVOOOORFOR KAN DE IKKE LAGE LANGE BUKSER OGSÅ!!Lang cardigan her, bukse her

Hva synes dere? Liker dere lange jakker/cardigans?
møte i oslo

 • 30.09.2014
 • KL. 18:07

I går hoppet jeg på flybussen rett etter at skolen var slutt, og så fløy jeg til Oslo. Jeg dro dit for å ha et møte sammen med Jofama, som jeg nevnte kort for dere i helga. Siden jeg har en del å gjøre med tanke på skolen denne uka så ble det bare til at vi tok et ettermiddagsmøte - og det var veldig genialt og ikke minst lettvindt.

Så ja, når jeg landet på Gardermoen møtte jeg designerene i Jofama, Emilie og Ingela. For noen herlige mennesker! Jeg møtte dem for første gang i vinter når jeg besøkte hovedkontoret i Malung, så det var kjempekoselig å treffe dem igjen. Det er jo disse to som har gjort tankene og idèene mine angående jakken til virkelighet, wohooo! Ingen tvil om at dette er to kjempedyktige mennesker som virkelig vet hva de driver med. Utrolig gøy å samarbeide med noen som er såå flinke, jeg kunne ikke bedt om noe bedre :)Emilie og Ingela. Som dere ser så har jeg sensurert masterpiecen på bordet, hehehe! Gled dere!Jeg må forresten fortelle det koseligste som skjedde i går. Jeg måtte vente på gaten min i èn time før flyet mitt gikk, og der og da føltes det sååå lenge. Jeg tenkte å skrive en tweet og spørre om det tilfeldigvis var noen lesere som befant seg på Gardermoen slik at jeg kunne ha noen å henge med, og rett før jeg skulle til å poste tweeten kommer det en jente bort og setter seg med meg. Vi ble sittende å prate helt til flyet våres gikk, vi! Ååh, så koselig det var. Dere må bare vite at jeg setter utrolig stor pris på å prate med folk som kommer bort. Merker ofte at folk spør om bilde og så føler de at de må "kjappe" seg å si hade til meg, men da tenker jeg ofte inni meg: "eeey, ikke gå enda da please", haha. Jeg er jo kjempepratsom, så jeg er mer enn villig til å prate med dere. Spesielt hvis jeg går alene, og når jeg er ute og reiser for eksempel så er jeg jo som oftest alene. Vel, det var kjempehyggelig å prate med deg - du som kom bort ♥Èn stykk fornøyd Kristine etter et vellykket møte!Jeg kom hjem klokka 12, la meg rett i senga og jeg tror jammen ikke det tok mer enn 10 sekunder fra i det jeg la hodet på puta til jeg sovnet. Vellykket dag, absolutt. Gled dere til januar mine kjære lesere, da får dere se det endelige produktet! Jeg klarer så vidt å vente fordi jeg er så gira!!
spørsmålsrunde om språkreisen

 • 29.09.2014
 • KL. 19:25HOLA! Som dere vet har jeg allerede svart på en del spørsmål angående språkreisen min til Florida i sommer, her og her. Likevel får jeg fortsatt diverse spørsmål i kommentarfeltet, så jeg tror det er på tide med enda et innlegg hvor jeg svarer på spørsmål. Jeg tipper det er mange av dere som er i tenkeboksen om dere skal bestille tur til neste år? Vel, jeg er her for å hjelpe dere hvis det er noe dere lurer på! Jeg forstår at det er mye forskjellig man lurer på i forkant av en slik reise, så jeg vil med glede svare på spørsmålene dere har. Samme hva det gjelder - miljø, shopping, utgifter, utflukter, destinasjon, campus - ask me anything! Jeg svarer i et eget innlegg om ikke lenge :)

Så, hva lurer dere på?
den diggeste tightsen i verden

 • 29.09.2014
 • KL. 15:16

Denne tightsen har dere vel sett på bloggen et par ganger?Det er verdens beste tights for real, jeg tuller ikke. Jeg er jo avhengig av å bruke kosebukse hver dag, men selv om jeg ikke tar meg selv høytidelig så frister det svært lite å gå rundt i knæsj rosa og baggy joggebukse i offentlighet. Derfor er denne perfekt, for den er kjempedigg å gå med samtidig som den ser kjempefresh ut. Jeg elsker mønsteret, fargen, det svarte "beltet med midjen hvor det står "Just Do It" bakpå. 

Finnes på Junkyard, her. (Sponset) Lignende mønster i alle fall. De har mange forskjellige farger og mønster, så er bare å velge og vrake :-)
veien til en sunn hud

 • 28.09.2014
 • KL. 22:35

ReklameJeg tror jeg snakker for veldig mange når jeg sier at noe av det aller værste med tenårene er uren hud. Det er ikke tull engang. Vi vet jo alle at det er en helt naturlig ting, men likevel kan kviser og urenheter kan tære så sinnsykt mye på selvtilliten. Jeg mener, som om ikke man har nok problemer i ungdomtiden liksom?! Kan ikke disse forbannede kvisene bare holde seg unna?Det er mange forskjellige grunner til at vi har får kviser, men den direkte årsaken er hormonelle endringer. Likevel spiller det andre avgjørende faktorer inn, som for eksempel livsstil (kosthold og trening) og kanskje viktigst av alt: hygiene. Å ha en god hudhygiene kan spille mye fra eller til når det gjelder urenheter! Så i dag skal jeg fortelle dere om en hudpleieserie som er laget for oss ungdommer. Formula 10.0.6 it is! Det er altså en serie med kvalitetsprodukter til en veldig rimelig pris.1: rens huden med best face forward. Dette er en mild gele som man skal bruke morgen og kveld for å rense ansiktet. Nettopp det å rense huden er utrolig viktig! Faktisk er det det aller viktigste når det kommer til hud. Her vasker man bort talg, urenheter og eventuelt sminke, og det som er positivt med nettopp denne rensen er at den er rik på vitaminer, mineraler og antioksidanter. Den reduserer i tillegg blank hud, noe jeg er veldig avhengig av.2. tilfør fuktighet til huden med seriously shine free. Ikke glem å smøre huden! Det er også utrolig essensielt, selv om det for mange ikke frister å smøre krem i ansiktet når huden allerede føles "fet". Men om man lar huden tørke er sjansen for kviser enda større - så et veldig bra tips er altså å huske fuktighetskrem. Denne saken her gir kjempegod fukt og holder samtidig huden matt hele dagen.3. ta en deilig ansiktsmaske med deep down detox. Sett av søndagen til denne her! Deep down detox en er ansiktsmaske som gir huden energi, bringer den i balanse og gjør huden sunn og klar for anything. Ta en lang dus søndags kveldj, sett håret oppi en dott og påfør denne i ansiktet mens du leser i et blad med en kopp te til. Det er balsam for sjela, det! Og for huden, ikke minst!4. skrubb huden med one smooth operator - Jeg er avhengig av å skrubbe huden i hvert fall to-tre ganger i uka. Ikke bare for å fjerne selvbruningsrester (haha), men viktigst av alt for å bli kvitt døde hudceller i ansiktet. Det er veldig viktig å bruke skrubb i tillegg til rens, fordi skrubben er nemlig mye grovere og tar med seg absolutt alt - noe en vanlig rens ikke gjør.5. bli kvitt kvisene med rescue me. Produktene jeg har skrevet om over her er ikke laget direkte for å fjerne kviser, de er heller en del av den viktigte hygiene-delen som gjør at kvisene over lang sikt kan forsvinne. Rescue me er derimot ment kun ment for kvisene, og denne kremen påføres direkte på det aktuelle området. Den inneholder ingredisener som minimerer kvisene fra innsiden, og dermed minsker den utbrudd av urenheter.

Det er ingen rabattkode i dag, men det er fordi disse produktene er såpass billige fra før av - her snakker vi fra hundrelappen og nedover!
se min kjole

 • 28.09.2014
 • KL. 16:10

Jeg har aldri hatt mange kjoler. Vet ikke hvorfor, men jeg tar meg liksom bare aldri "orket" med å kjøpe det. Det ender derfor som oftest med at jeg må endevende hele skapet hver gang det er bursdag og spesielle anledninger, noe som blir litt slitsomt i lengden. Så ja, jeg føler jeg eier ganske få kjoler i forhold til hva som er normalt for oss jenter, haha. Derfor ar jeg det siste året har prøvd å utvide kjole-garderoben min litt, og nå begynner jeg å få en ganske grei samling faktisk! Det går mest i paljettkjoler da, siden jeg er så sykt svak for perler, paljetter og glitter. Tihi.

Poenget med dette innlegget var egentlig å vise dere den nyeste kjolen i samlingen min! Take a look!Fra American Dreams, direkte link finner dere HER

Jeg har sett på denne kjolen lenge. Både på instagram, weheartit, tumblr og you name it. JEG ELSKER DEN!! Det er et eller annet med den søte looken jeg forelsket meg helt i. Diamanter på brystet, lyselyserosa farge, fluffy "frynser" og perfekt lengde. Skikkelig søt kjole, samtidig en smuuuule sexy.

Èn stk. glad Kristine da, i alle fall. Jeg hadde store planer om å vise den på, men jeg foretrekker å ta bildene mine ute og i går regnet det non-stop fra i det jeg våknet om morgenen til jeg la meg igjen. Jaja! Dere får nok se noen bilder av den på om ikke lenge.

Nå blir pizza til middag! Pizza fungerer sykt ra som motivasjon når jeg må gjøre matte. Oooops! Skal faktisk ikke mase mer om matte, innser at jeg skriver altfor mye om det. Husker jeg hadde tentamen nå før sommeren og en av dere lesere hadde trykt CTRL + F på bloggen min og fått opp 50 resultat når de søkte opp "matte". Haha, sorry folkenz. Jeg må faktisk skjerpe meg litt der.


hits