hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

et år tilbake

Ryddet litt i bildene mine på pc'en her om dagen og fant noen "gamle" bilder. Noe av det morsomste med å ha blogg er å kunne se tilbake på alle bildene! Jeg mener, når jeg blir voksen kan jeg se hvordan jeg så ut HVER dag alle disse årene jeg har blogget. Hvor fett er vel ikke det? Disse bildene under her er fra i fjor på ca. denne tiden, så det er ikke syyyk forskjell, men syns jeg ser MYE eldre ut nå. Herregud, syns jeg forandrer meg hele tiden?

Her hadde jeg nettopp begynt å eksprimentere med klær. Begynte VEDIG forsiktig som dere sikkert ser, he-he. Stilen min må vel være det som har forandret seg aller mest, noe jeg er glad for, for å si det slik.Noen som også syns de forandrer seg hele tiden?

lue, for en gangs skyld
veske gina tricot, skjorte zara, bukse bik bok, lue h&m

Tror dette er første gangen på flere år at jeg har gått med lue, faktisk. Ikke noe fan av det, med andre ord! Men denne var litt søt da, så hvorfor ikke. I dag var vi i banken på utplassering, og det var helt greit. Lærerikt, men ja, er jo grense på hvor syyykt gøy det kan være i en bank, haha. Har på meg nøkkelkort rundt halsen som dere sikkert kan se. Føler meg LITT kul nå da, vet dere ;-) Forresten, pc'en jeg har nå går så sykt treigt at jeg har lyst å rive av meg håret nesten. Gleder meg SÅ til å få ny nå, herregud. 55 dager til og jeg er forent med min kjære Macbook Pro! Elsker den allerede... FØR jeg har fått den. Haha.

Vad tyckar ni om bildene?

er jeg fjortis nå da eller?Se på denne nydeligheten jeg fikk i posten i går! Først og fremst, PLEASE ikke kom å si at militærjakker er såååå zzzzzzyyykt mainstream og fjortis og så videre :P<33 DA... piller jeg seriøst ut øynene mine. Jeg mener, hallo, det er 7 milliarder mennesker på jorden, kan ikke alltid gå rundt med unike klær. Syns den er helt råkul, spesielt med naglene på skuldrene som bare gjør den 1000 ganger kulere. Skulle gjerne hatt den litt lengre siden jeg elsker oversized jakker, men den er i one size så jaaaa. LOVE IT ANYWAYS!! Bare synd vi lever på nordpolen og man ikke kan kle seg i annet enn svære parkaser for å overleve vinteren. Nei da, jeg finner nok ut av noe.


sponset produkt fra romwe.com (utsolgt)

Fact: det er blitt mainstream å stemple ting som mainstream. WHO AGREE????

brrr, så kaldt

Hei hei! Brrrr, SÅ kaldt det er blitt ute. Våknet til 6 minusgrader i dag, let the winter begin liksom. Lurer på om jeg noen gang kommer til å venne meg til kulden...? 5 måneder til YESSSSSS. Forresten, hva syns dere om pelsvottene mine? De er sååå skjønne, elsker de. Har på meg pelsvest også som dere sikkert ser, ingen av delene er ekte da selvfølgelig! Vel, i dag var siste dag på videregående før jeg begynner der selv! I morgen skal vi ut i bedrift og da skal jeg i banken, spent på hvordan det blir. Har heldigvis en avslappende uke foran meg! Nå skal jeg lage meg varm kakao og sette meg ned med litt lekser, er så koselig når vi har fyrt i peisen her hjemme ♥ Vinteeeeeridyll

Er det kaldt der dere bor?

liten smakebit

Helgen i Oslo var helt fantastisk! FØRST OG FREMST!!!! Jeg møtte Kristina Andersen på flyplassen! Det føltes HELT surrealistisk, hun kjente meg jo igjen og greier, haha! Tok av en liten prat da, null stress. (Nei da, jeg var sååå nervøs og totalt satt ut) Vel, stod opp klokka fire på fredags morgen og tok fly fra snøbalagte og kalde Førde til Oslo som hadde nydelig vær med sol og blå himmel. Dro med mamma og vi møtte da en barndomsvenninne av meg, Karoline, og moren hennes. Utrolig koselig å se de igjen, de bor jo i Narvik, laaaangt borte fra oss.  En herlig helg fylt med shopping, masse gåing, revy/musikal (hvor vi møtte Trond Espen Seim backstage!!), minimalt med søvn og masse god mat. Hotellet lå rett ved Aker Brygge, så vi lå ganske sentralt. Elsker Oslo!! Skulle så ønske jeg bodde der.

Bildene kommer så fort jeg får redigert de, rakk nemmelig ikke det i dag, siden det er sååå mye. Skal redigere sammen en video også :-)

hjemme!

HALLA, da er jeg hjemme igjen! Kom hjem litt før midnatt i går, riktig nok. Har hatt en fantastisk herlig helg, herregud! UTROLIG koselig å se Karoline igjen, vi har ikke sett hverandre på typ. 3 år... Det er altfor lenge! Har mye bilder og film og vise dere (tenkte å mekke sammen en liten videoblogg fra turen med litt småklipp), men må laste over alt først så jeg tenkte jeg kunne vise dagens antrekk først. Var på utplassering på vgs i dag faktisk! Hadde realfag og det gikk kjempefint. Litt lengre skoledager merker jeg, skal nyte den siste tiden på ungdomsskolen for å si det slik, haha :)

Vel, her er det jeg har på meg i dag:
bukse og veske gina tricot, genser h&m, sko footway.no

Hva syns dere om antrekket?

hoppetau som treningNå tenkte jeg å komme med et lite tips. Husker dere at jeg snakket om en "ny" type genial trening? Tro det eller ei, jeg snakket om hoppetau! Jeg er vel ikke den eneste som begynner å miste lysten til å jogge/trene ute når det er mørkt og snart minusgrader og snø? Så jeg har da gått til innkjøp av et hoppetau, jeg! Ti minutter med hoppetau er like effektivt som en halv time med jogging (!!!), og det har vel de aller fleste tid til regner jeg med :D Det positive er at man kan gjøre det INNE! Eller i garasjen o.l, som jeg pleier å gjøre.

Kjøpte mitt tau på en lekebutikk til 50 kr bare. Er smart å velge et som er tynt og er laget av plastikk, det er mye enklere og smidigere å hoppe med enn de som er laget av tøy.Hihi, smart eller? Noen som skal prøve?

random outfit


sko jeffrey campbell, genser og bukse bik bok

Hva syns dere? :)

hvor jeg får inspirasjonen min fra/alle bildene herfra

.....KENZAS.SE! Mange av dere spør hvor jeg får inspirasjonen min fra, vel, her har dere det. Får selvfølgelig inspirasjon fra mange andre plasser også, men GUD for en perfekt og gjennomført skapning hun er. Gi meg utseendet hennes og jeg er lykkelig for alltid!! Begynte faktisk ikke å lese bloggen hennes før for en liten stund siden faktisk, men nå leser jeg den hver dag. Perfekt, perfekt, perfekt...

jett runwaydreamzHei hei! Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilde av shortsen på meg, så da gjør jeg det. SE SÅ FIN! Motivet ligner veldig på shortsen jeg har fra Bik Bok, men som dere ser er den heeeelt annerledes på. Har den i XS og den passer fint, men kunne godt hatt XXS også, ettersom den er litt stor bakpå rumpa. Men syns egentlig bare at det er kult, elsker at den ikke er helt inntilsittende slik som alle andre shortser. Shortsen min er herfra, og ettersom nettsiden er norsk så slipper dere toll.Sponset produkt

ukens spørsmål #32

Hvilken sminkefjerner bruker du? Og hvor ofte bruker du den?
Brukte en fra Clinique før, men nå har jeg gått over til en fra Vichy som funker veldig bra! Fjerner sminken hver kveld og renser ansiktet om morgenen før jeg sminker meg. Er helt avhengig av å ha en god rens, ettersom jeg føler meg myyye freshere når jeg har renset ansiktet, selv når jeg ikke skal ha på meg sminke som på f.eks søndager. Jeg kjøpte min på apoteket!Hvor lenge spilte du håndball?
2 år

Mistet liksom all respekt for deg når du kalte 98'ere for horer.
Jeg tok jo dere i forsvar!!!!??? :-(

Har livet ditt forandret seg etter at du fikk blogg?
Ja, det har jo det i grunn. Til det positive, da!

Hvordan ser ditt naturlige hår ut?
Ganske likt det jeg har til vanlig, bortsett fra litt bølger i luggen.

Hvorfor har du ikke dyr?
Nei, si det... Spør mamma og pappa! Maste på de hver eneste dag i forrige sommer fordi jeg hadde så lyst på chihuahua, uten hell :-(

Hvor er de svarte solbrillene fra?
De er fra H&M. Elsker de, skikkelig tøffe og passer alt! Betalte bare 50 kr for de, tror jeg.Hvor er den brune skinnvesken din fra?
Den er fra H&M.

Hvordan steller du håret ditt?
Dusjer det hver kveld med shampo og balsam (lilla Sunsilk) og så retter jeg luggen om morningen. That's it!

How tall are you?
Haha, this must be the most requested question EVER. I'm 174 cm tall!

Hvordan sminker du deg?
Bruker bare øyenbrynspenn, mascara, foundation og solpudder under kinnbeina.

Hva kostet army jakka?
100 dollar

Kjenner du en gutt, som heiter Adrian? Som bor i Førde og driver med idrett?
Ja, Adrian Helgheim kjenner jeg!

Har du sett den falske brukeren av deg på facebook, Margherita Boccelli?
Jaaaaaa.. Hun har tydeligvis sendt venneforespørsel til mange av de som liker fanpagen min på facebook. Haha, har alltid lurt på hvilke mennesker det er som lager falske brukere av andre? Vel, orker ikke bry meg om henne, hun får bare styre på. Ikke godta henne, hvertfall - det er ikke meg (naturligvis).

Hvor mye kostet jakka og når kjøpte du den?
Kjøpte den nå nettopp til 399,-Vad tycker du om svenskar?
Guttene er kjekke og SPRÅKET ER DIGG. Jeg og vil være svensk!!! :-(

Can you write in english?
Haha, I don't think so. But I might insert a translator, if you guys want to? Let me know!

Har du noen gang vært forelska?
Ikke forelska, nei. Jeg er DRITkresen, kommer aldri til å få meg mann.

Hvordan får du så lyse bilder?
Bruker høy ISO (3600), stiller opp lysstyrken, tar bilde i et lyst rom og redigerer de litt lysere. Men bildet må være ganske lyst allerede for at det skal se fint ut om man redigerer det lysere.


Noe mer dere lurer på? Isåfall, spør her så svarer jeg neste gang!

blue pumps


pumps herfra, peplum topp og bukse bik bok

oslo i morgen♥ Heia! Hahaha, jeg er så LATTERLIG dårlig til å pakke... Klarer det virkelig ikke, ender alltid med at jeg stapper kofferten så full som jeg klarer og har nok antrekk til 2 uker, minst. Sånn som når vi skulle på klassetur i på et fjell i noen få dager og jeg hadde med meg halve klesskapet, haha. Er det mulig... OH YES. Skal jo bare være borte i tre dager, haha. 

Og ja, angående det; jeg har forhåndskrevet innlegg til hele helga. Har med data i tillegg og det blir kanskje oppdateringer derifra, men det er ikke helt sikkert ettersom pc'en er ganske treig.. Men det blir oppdateringer hver dag uansett, så! No need to worry. Skal ta masse bilder, om jeg ikke poster de der så poster jeg de når jeg kommer hjem :D 

Men ja, en ting! Jeg og mamma skal jo hovudsaklig møte noen venner av oss, men blir jo også litt shopping naturligvis. Så dere som bor i Oslo; jeg vet at shoppingen der ikke er sååå syk akkurat, men hvilke butikker/gater/steder osv er verdt å besøke? Er ganske kjent der, men ikke lommekjent akkurat. Setter pris på forslag!

vintertider hej hejSminkefri og nydelig, JAAAAAA

DET SNØR! Ååh, har SÅ vinterstemning. Elsker vinteren, selvom den er litt vel lang etter min mening. I dag stod jeg opp klokka halv åtte og begynte å vaske og rydde huset (OD), ble ferdig i ca. 11-12-tiden, og siden det har jeg slappet av (etterlengtet...), begynt å pakke og forhåndsskrevet innlegg. Utrolig deilig og avslappende dag, trenger det inn i mellom også! Broren min er forresten kommet hjem nå, jippiii. Så nå skal vi kose oss med god middag, vi snakkes senere!

Har dere også fått snø?

helg!... for min del, hvertfall! Har OD-dag i morgen, og på fredag drar jeg. Noen av dere som har OD? Syns det er et veldig bra prosjekt og er glad vi får delta, det er jo faktisk helt SYKT å tenke på at det er 1,3 milliarder i verden som lever i ekstrem fattigdom. Jeg får helt vondt i magen av å tenke på det, er så sykt urettferdig.. Er derfor som sagt veldig glad for at vi får delta, selvom det høres litt klisjè ut, haha :) Orket ikke å finne meg jobb i bedrift siden det er så få som tar imot OD-elever, så jeg skal være hjemme og vaske huset, sånn som 90% av de andre i klassen også skal, haha. Blir deilig det da, skal stå opp tidlig slik at eg får utnyttet tiden best mulig!

Har dere OD? 

mig i dag


bukse og jakke bik bok, topp h&m, sko footway.no

galaxyHehe, prøvde meg litt frem i Photoshop bare, syns det er så gøy. Alle som er ute etter et bra redigeringsprogram: jeg anbefaler Photoshop! (Søk på "How to download Photoshop for free" på youtube) Beste programmet noen sinne, du kan gjøre ALT der. Hadde virkelig ikke klart meg uten, håper jeg klarer å laste det over når jeg får ny data, ueeh... Vel, hva syns dere om bildene?

casual outfit


skjorte h&m, bukse bik bok, hals vero moda

Hva syns dere? :)

noen bilder

Ååh, se så fine bildene blir med bokeh! Nå er jeg utslitt etter 2 timer gym på skolen + friidrett. Deilig følelse etterpå da, men kjenner jeg er meeeeget klar for å hoppe i dusjen og få i meg litt mat nå. Mat når man er sulten = SO DAMN GOOD. Hihi. Hva syns dere om bildene? ♥

gla` mandagHei hei dere! Jeg tror jeg har begynt å LIKE mandager. Er det sosialt akseptert, eller....? He-heeee. Hvertfall, skoledagen i dag gikk fint! De to neste ukene blir ganske gøye ettersom vi skal jobbe med OD resten av uka (pluss at jeg drar på fredag, mihi), og neste uke skal vi på utplassering. Skal på studiespesialiserende realfag, om noen skulle lure. Det blir spennende! Er jo ikke mange månedene før jeg skal søke vgs selv, det er WÆÆÆKDKJGFKDFK å tenke på. Heldigvis vet jeg hva jeg skal velge, men syns fortsatt det er litt skummelt.. er jo tross alt starten på utdanningen min.

Vel, fra det ene til det andre; mange av dere ville at jeg skulle begynne å blogge mer om sminke o.l, right? Har nettopp inngått et nytt samarbeid innen sminke! Tror det blir ganske bra, blir gøy med litt mer variasjon i bloggingen også :D
bukse og genser fra bik bok

I dag er det forresten et oppslag av meg i avisa. (Til dere i Førde/Sunnfjord) Bare et vanlig intervju, da. SJELDAN SUR OM MORGONEN FOLKENS, der har dere meg (hahahahahah......)

Nå suser jeg av gårde på trening, ha en fin mandag alle sammen!

purple jeans
jeans og strikkejakke bik bok, sko h&m

Fant disse to "gamle" plaggene når jeg ryddet i skapet i går. Gøy! Nå stikker jeg ut på en liten treningstur, blir jo mørkt allerede i 7-tiden. Føler dagene er så korte om høsten/vinteren, snart blir det jo mørkt allerede når vi kommer hjem fra skolen. UEEH! Ja ja, den tid den sorg sier vi, nå må jeg løpe :-)

Hva syns dere om fargerike bukser?

morgenstund har gull i munnGod morgen! FØRST OG FREMST!!!!! Runwaydreamz følger meg på instagram. Oh. my. god. Hahah, veeeel, søndagsmorgener er herliiiiige! Har nettopp stelt meg og spist frokost. God frokost på søndag er et must, er det flere som føler det slik? Havregrøt med splenda og masse kanel i, toppet med epler og bjørnebær. Husker da jeg spiste det hver dag i sommerferien.... ♥ Føltes som om jeg kunne smake sommeren nesten, hihi. I dag skal jeg bruke dagen på litt skolearbeid og så tenkte jeg å gjøre klart noen innlegg som jeg skal poste neste helg. Gleder meg faktisk til uka som kommer, har bare tre skoledager siden vi har OD på torsdag. Yey!

Vi snakkes senere i dag, ha en fin søndag enn så lenge! Hva syns dere om bildene?

lørdag i bilderDagens outfit tatatadaaa. Hals, bukse og genser fra Bik Bok, veske fra H&M, sko fra footway.no. Har så SYKT gnagsår på hælene mine, klarer så vidt å gå. Stakkars meg osv osv :-( Byturen var veldig koselig! Og ja, èn ting jeg ikke skjønner: har folk aldri sett andre ta bilder før? Som blogger har jo jeg blitt ganske vandt til å stå midt i gata og bli tatt bilde av og det gjør meg egentlig ingenting, men likevel, haha. Jeg mener, HÆ? Tar de BILDER av hverandre? DET ER JO HELT UMENNESKELIG :P

Nei da, det går så fint så. Møtte forresten disse to, da:


Say hello to SIGVE AND SIVERT


Dagens lunsj! Disse knekkebrødene er helt... AMAZING. Spesielt den med sjokoladefyll, ah.


Kjøpte denne herlige strikkegenseren fra Bik Bok, siden den var på tilbud til 100 kr. Elsker oversized gensere :)

Hva syns dere om bildene?

hej då

Hei og hopp! I dag stod jeg opp ganske tidlig faktisk, syns det er så deilig å ha god tid. Drar en tur til byen nå og møter Ingvill, vi skal sikkert på kafè og bare kikke rundt i butikker. Koselig! Er forresten SÅ herlig å ha tilbake mitt kjære objektiv ♥ Men nå må jeg gå, ellers kommer jeg for sent. Kameaet er med i veska! Ha en super lørdag everybodyyyy!

innkjøp
jakke 399,-


genser med glidelås bak 99,-


peplum topp 99,-
kosebukse 99,-


bluse 249,-


gullting til å ha i håret 40,-

Alt utenom hårklemmen (som er fra H&M) er fra Bik Bok, men det trenger jeg vel egentlig ikke å si... hehehe sjoookk a. Uansett, dere ser den grå jakken øverst? ELSKER DEEEEEN. Den er egentlig en slags varm overtrekksjakke, men føler den er "pyntet" jeg da. Har sett på den tidligere, og fant den ikke i butikken så ble dødsglad når de hadde på lager! :) Usikker på om jeg skulle hatt den i en størrelse større da, liker når den er litt oversized. Og ja, skrev prisen denne gangen siden det er alltid noen som spør om det.
Men nå må jeg få i meg litt mat, faller snart om av sult!!

Hva syns dere? 

fredag igjen

HELG! Herrrrrrrlig. Om en uke på akkurat dette tidspunktet befinner jeg meg i Oslo, det kan vi like! Flyet mitt går halv syv på fredags morgen,  kan bli MORSOMT å se hvordan det skal gå seg til. Haha, jaja. Sykt deilig med helg hvertfall, og enda deiligere at kameraobjektivet mitt er ferdig på reperasjon! Ååh, har savnet min lille baby ♥ Så nå skal jeg på postkontoret og hente det og så skal jeg en tur til byen. Poster sikkert innkjøp i kveld hvis jeg finner noe. Ha en fin fredag, alle!

gratulerer med dagen, mammaGratulerer så mye med 41-årsdagen, verdens beste mammiiiii. Håper du har hatt en kjempefin dag og at du ble glad for gavene! LOVE YOU. I dag har vi kost oss med god middag og goood dessert. Gulrotkake og eplekake, best shit!!! Er SÅ mett nå, hahaha guuud. Creds til dere som klarer å spise lite kake altså, er jo avhengighetsskapende til hundre

Kjøpte en kjempesøt, rosa blondebluse til henne, og hun elsket den! Og jaaa, selvfølgelig kjøpte jeg den slik at jeg kunne bruke den selv også.. heheh HVA ELLERS =D Det er så typisk meg

Men nå skal vi på foreldresamtale! Wææ. Ha en fin kveld alle, kun en dag igjen til helg!!

Gratulere henne? ♥

army jacket på vei hjem

Dere!! Se hva jeg klikket hjem her om dagen:ÆÆH! Er den ikke bare helt RÅ? Kom på helt tilfeldig at jeg hadde gavekort på romwe.com, og skulle akkurat til å bestille en genser derfra da jeg så denne jakken rett før jeg trykte på "Bekreft bestilling". Flaks, puh! Haha, jeg ble helt i ekstase jeg, tror ikke jeg har sett en så fin jakke på evigheter. Har tenkt på å kjøpe en slik militærjakke lenge, men har aldri funnet en som har falt skikkelig i smak. Men denne var jo bare helt perfekt....? Håper jeg får den i neste uke før jeg drar til Oslo!! Hihi, happy gurl sitting right here. Direktelink her om noen skulle lure

Hva syns dere om den?

dagens outfit
dongrijakke vero moda, sko h&m, bukse og tank topp bik bok, skjerf vet ikke

Såååå hva syns dere? 

evig søndag

Hallooo! I dag måtte jeg en tur innom biblioteket, fikk nemmelig for meg at jeg enda ikke har lest denne boka! What a SHAMEEEE. Har tenkt på det kjempelenge, men har alltid glemt det. Så i dag slo jeg til, og jeg er sååå spent. Måtte begynne å lese allerede på bussen hjem, haha! De fleste har vel hørt om boka før? Hvis ikke, den er skrevet av eks-bloggeren Linnèa Myhre og er en roman der man følger livet hennes gjennom ett år, med lidelsene depresjon og spiseforstyrrelse. Hun er fantastisk flink til å skrive, og denne boken virker utrolig sterk og rørende.

Noen som har lest den? :)

oh sunny day

♥ Heiaaa. Har dere merket at jeg alltid har overskriftene mine på engelsk? Haha, kan ikke noe for det, alt høres bare bedre ut på engelsk!! Vel, i dag har vært en bra skoledag, faktisk! Vi hadde bokmål-skriveøkt i de tre første timene, skrev en novelle jeg trooor ble ganske bra. Syns det er så liten tid med bare tre skoletimer, er i tillegg HELT forferdelig hvis man får skrivesperre. Ueeeh. I de tre siste timene fikk vi besøk av forsvaret! Vi hadde forskjellige øvelser osv. med lag, var veldig gøy. (Laget mitt vant!!) Vi fikk forresten låne militærjakker som vi skulle ha på oss, og dere kan jo tenke dere meg da... "ÅÅÅH MILITÆRJAKKER JO!!" Gira!! De var skikkelig fine altså, skulle ønske vi kunne ta dem med hjem :-(

Har dere hatt en fin dag? 

rather be mad with the truth than sane with lies

Hihihihh. Hva syns dere om bildene?

say hello to my new baby

*SKRIIIIIIIIIIIK*!! Veldig fornøyd, bortsett fra at jeg har ventet på den siden ca. midt i sommerferien og det var feil shorts, haha...? Hadde "bestilt" Ella Silver Shorts, vet ikke hva som skjedde men fikk denne istedenfor. Men denne var jo MYE finere, så det gjorde jo absolutt ingenting. Åh, den er sååååå fin, er dere ikke enige? Runwaydreamz-shortsene må være de mest gjennomførte noensinne. Rakk ikke å ta bilde når jeg hadde den på meg, men skal vise dere senere, og da kan jeg sikkert fortelle litt om størrelse og slikt hvis noen av dere lurer på det. (Har i XS og den sitter kjempefint på, men kunne godt hatt XXS og. Skal vise bilde med den på, som sagt) GLEDER meg til å sprade rundt i denne i sommer!

        Fra sonextyear.com - min shorts er sponset.

(Vinnerene av konkurransen er kåret! Trakk helt tilfeldig og det ble vbrblogg@gmail.com og mat.holck@hotmail.com, gratulerer :-) Har kontaktet footway, så de sender dere gavekort på mail!)

back 2 school
cardigan fra h&m, bukse fra bik bok, sko fra footway.no

Hei hei dere! I dag var det tilbake på skolebenken etter en ukes ferie. Helt greit egentlig, selvom det fristet meget lite å stå opp i morges når det var bekmørkt.. Nå skal jeg snart gjøre meg klar til å dra på trening! Tiden om ettermiddagen løper jo ifra meg nærmest, føler jeg kom inn døra nå nettopp...? Våknet forresten til at det lå en pakke til meg utenfor døren i dag, eneste som fikk meg til å ville stå opp, haha. Dere kan vel gjette hva det er? Skal vise det senere i dag :-) Trekker forresten vinneren av konkurransen når jeg kommer hjem, fikk ikke tid i går!Noen som vil seeeee? :)

blogglesere på besøk

I dag fikk jeg besøk på døra!To blogglesere som hadde veldig lyst å ta bilde med meg! Litt sjokkert da jeg åpnet døren, relativt stygg i søndagsmodus med daffeklær og nesten sminkefritt ansikt, men for noen søtinger! Så utrolig koselig, hadde aldri trodd at noen skulle bli så glad for å se meg, hihi. De hadde visst lett etter huset mitt i over en time... haha, skjønne jenter altså!!Gøy å se hvem som faktisk leser bloggen min! Hvis noen av dere ser meg så må dere bare komme bort, jeg biter ikke :) Mye koseligere det enn når dere stirrer på meg og hvisker, hehe.

Søte, eller hva?

morgenstund

God morgen alle! Først og fremst: dere MÅ lese Cecilia Samartin-bøkene! Leste nettopp ferdig Drømmehjerte, som jeg egentlig begynte på for lenge siden, men kom ikke skikkelig i gang før nå for ikke lenge siden. Bøkene er helt fantastiske, Cecilia er sinnsykt flink å skrive. Bare... LES! Dere kommer ikke til å angre. Hadde en fin kveld med Ingvill i går, men ble litt sent så var utrolig deilig å sove lenge i dag. Damn it, skole i morgen.. noen som er klare, eller? Ikke jeg, hvertfall. Kunne godt hatt en uke til, LETT :D

Ha en fin søndag, da! 

I <3 to wear sunglasses
bukse og genser bik bok, solbriller ray ban, sko footway.no

Sååå fint vær, hihi. Lovely! Elsker å bruke solbriller, så benytter det nå som det er fint vær. Familien er på hytta nå, utenom meg og Håkon, så nå skal vi lage pizza! Yummy. Etter det skal jeg finne på noe med Ingvill, hun har vært bortreist nesten hele ferien. Vel, vi snakkes ♥ Ha en fin lørdagskveld!

Hva syns dere om antrekket? 

ukens spørsmål #31

Når har du bursdag?
10. januar!  Vinterbarn, tjohei.

Hvor ofte trener du friidrett?
2 ganger i uka, mandag og onsdag. Det er styrketrening på torsdager også, men de har ikke jeg vært på enda.

Det er en ting jeg har lurt ganske lenge på, hvordan får du plass til alle bildene på pc'en? Fordi det er jo sikkert mange som ikke blir så bra, pleier du å slette de da?
Ooh, godt spørsmål. Tror dataen min begynner å bli rimelig full for å si det slik, tar jo RELATIVT mange bilder hver dag, he-he. Og nei, jeg sletter ikke bilder, det hadde tatt laaaang tid.

Hvor er den blomstrete toppen fra?
Denne? Den er fra Mango. Elsker den!
Hva er det styggeste noen har sagt om deg bak ryggen din?
Aner ikke, men det er noe jeg faktisk oppriktig ikke bryr meg om i det hele tatt :-) Om det hadde vært noen jeg kjente godt/er venn med så hadde jeg såklart blitt lei meg, men når det gjelder folk jeg ikke kjenner eller prater med så har det lite påvirking på meg.

Er det ikke veldig kaldt å gå i shorts nå på høsten?
Nei, ikke hvis jeg bruker strømpebukse under. Skjønner ikke at folk syns det er så kaldt, hehe? Det er jo ikke så mye værre enn bukse, egentlig.

Hva syns du om 98'ere?
De er fjortiser alle sammen, fy faen for en HOREGJENG!!!! :P Haha heeey folkens, trodde vi hadde sluttet å rangere folk etter hvilket år de er født i. 98, 97, 96... WHO CAREEEEEES. Jeg kjenner nesten ingen 98'ere uansett, så jeg vet ikke.

Har du instagram?
Ja, kristineullebo

Har du noen gang tatt på et antrekk du er fornøyd med, men har følelsen av at andre ikke gjør det og kommer til å kommentere masse stygt?
Tja, kanskje....? Er ingen som har kommentert noe stygt, da. Men man kan ikke gå rundt å bekymre seg for hva andre syns om deg, da kommer man ikke særlig langt. Vær deg selv, og så får folk like det eller ikke :-)

Bruker du solarium eller er du naturlig brun?
Ingen av delene. Pleier ca. aldri å ta solarium om vinteren, så om jeg vil bli brun pleier jeg å ta selvbruning i ansiktet en gang i blant. (Orker ikke ta over hele kroppen, det tar så laaaaang tid...) Herregud, etter at jeg ble tom for solkort innså jeg hvor dyrt det faktisk er å ta solarium.. Liksom, NOOOO way om jeg gidder å betale for det, haha.

Kan du legge ut bilde av moren din? Har dere et godt forhold?
Ja, vi har et veldig godt forhold! Hun er liksom som en kjempegod venninne, kan finne på ting med henne osv. :-) Har det veldig gøy sammen med henne og er utrolig glad i henne ♥ Er viktig å ha et godt forhold til foreldrene sine, man vokser jo tross alt opp sammen med dem.Bruker du kamerastativ?
Ja, hadde ALDRI klart meg uten. 

Bruker du noe i håret ditt?
Shampoo, balsam og rettetang - that's it. 

Prisforskjellen på f/1.8 og f/1.4 er jo stor. (Litt) Synest du det er så stor forskjell på kvaliteten at det er verdt å betale 2000+ for f/1.4 eller under 1000 for f/1.8?
For å være ærlig, nei. Den er bedre, men ikke  mye bedre at det er verdt de 2000 kr ekstra. Meeeeen; jeg syns absolutt det er verdt det for mitt bruk! Det kommer jo an på hvor mye du bruker kameraet ditt ikke sant, jeg tar jo bilder hver dag så det å kjøpe et skikkelig bra objektiv er en kjempegod investering i mitt bruk. Så ja, poenget mitt er at du må vurdere det ut ifra hvor mye penger du ønsker å bruke på kamerautstyret ditt.

Hva fikk du på 3000 meteren/cooperen?
Vi har ikke hatt den, vi. Kanskje like greit, hehe. Jeg springer best på korte distanser!

Hvor kjøpte du collegejakka?
Den er kjøpt på herreavdelingen på h&m til 200 krHar dere flere spørsmål - spør her! :-)

today's outfit


bik bok: jakke og bukse, h&m: body og solbriller

Hva syns dere? :)

to par nye sko
tommy hilfiger boots her
sugarfree shoes pumps her

I går mottok jeg to par nye sko! Fra footway.no. Fikk de allerede etter 2 d ager - utrolig kjapp leveringstid. Jeg vet ikke med dere, men er det noe jeg ikke kan fordra så er det lang leveringstid. Uansett, jeg elsker skoene!  Var utrolig vanskelig å velge ettersom det var så masse forskjellig å velge mellom, men jeg endte opp med disse to. Utrolig fornøyd, spesielt med bootsene! Har tenkt å kjøpe meg slike lenge. Pumpsene er veldig slitsomme å gå i siden de er så høye, men fargen var SÅ fin! Vel, hva syns dere?

                                                                                                                                                               /Sponset produkt, ærlige meninger

deler ut to gavekort på 500 kr fra footway.no (avsluttet)

KONKURRANSEN ER AVSLUTTET :-)

Hei dere, på tide med ny konkurranse eller hva? I dag tenkte jeg å dele to gavekort på 500 kr på footway.no, en norsk nettside som selger masse forskjellige sko med alt for enhver smak! Vel, reglene er enkle, det eneste du trenger å gjøre er å:

  •  Like facebooksiden til footway HER (jeg sjekker om vinneren har likt)
  •  Kommentere dette innlegget med mail INNI kommentaren (viktig!!)


Det blir da altså trekt to vinnere som får et gavekort på 500 kr, og jeg trekker vinnerene på søndag. Her er noen av mine favoritter mine fra nettsiden, alle koster under 500 kr utenom de med sløyfe på som koster 600:
Lykke til alle sammen!! :-)

autumn is a second spring when every leaf is a flowerIiih, fint vær ♥ Håper dere får en fin dag, det skal hvertfall jeg! Forresten, til dere som spør om 50mm f/1.8 er bra i forhold til f/1.4; disse bildene er tatt med 1.8. Så ja, objektivet er veldig bra! Er ikke så stor forskjell, det merker dere vel :-) Bruker 1.8 nå fordi 1.4 er på reperasjon, så alle bildene jeg tar er tatt med det.

Er dere og like heldige med været?

kjøp kjole tidlig

I dag tenkte jeg å komme med et lite tips til dere! Nå begynner vi jo så smått å nærme oss en tid hvor det ofte er anledninger der man pynter seg, som f.eks jul, nyttår, julebord, ball, bursdager og fest. Hvert år har jeg nesten endt opp med å bare kjøpe en tilfeldig kjole ettersom det har vært utsolgt nesten overalt, så mitt tips er å kjøpe kjolene tidlig! Det er så kjipt når det foreksempel er ball på skolen, og du sitter der to dager før uten kjole fordi alle butikkene er utsolgt. Så om dere vil slippe unna masse stress; kjøp tidlig! Det skal hvertfall jeg :-)

Fant masse fine kjoler på nelly.com! Pleier nesten alltid å kjøpe der siden de har så mange merker å velge mellom. Forelsket meg helt i den første kjolen, den blå og den med med perlebelte ♥
Dette er forresten ikke reklame, bare et tips :-)

Noen av kjolene dere likte?

today's outfit


bukse fra bik bok, sko fra h&m, genser fra zara, veske fra smia

Hva syns dere? 

feriemodusÅh, det er så deilig det er å gå tur på høstkveldene! Skulle egentlig gå bystien, men tror dere ikke at den var stengt når jeg kom? Haha, jo da! Just my luck. Er skikkelig trøtt og sliten av en eller annen grunn, så nå skal jeg dusje, lage meg noe godt og spise og se serier. #FERIE!!!! Godt for sjela, altså.

Forresten, se hva som er på vei hjem i posten til meg! Noen råtøffe boots fra Tommy Hilfiger (ÆÆH!!) og pumps fra Sugarfree Shoes i en nydelig blåfarge. En jente kan aldri få for mange sko, er det ikke det man sier? Jeg får hvertfall aldri nok! Gleder meg til de kommer i posten, sannsynligvis kommer de i løpet av uka. Fra footway.no (reklamelink)Fine? :)

slik ser jeg ut i dag


shorts h&m (klippet selv), topp bik bok, leppestift revlon

SÅ fint vær var det i dag! Desverre veldig kaldt, på det første bildet frøys jeg nesten ihjel, haha. Stor takk til kjære Ingvill som tok bildene! Savner allerede å gå med shorts, det er liksom ikke det samme når man har strømpebukse under. Elsker den rosa leppestiften min, forresten! Må skaffe meg flere, har jo nesten ingen. Men ja, hva syns dere? :)

i avisaHei hei, og god morgen fra stugoooo! Jeg har blitt flink å oppdatere tidlig jeg. Har stått opp "tidlig" hele ferien så langt, faktisk utrolig deilig! Får mye mer ut av dagen. I dag er jeg forresten i avisen (Firda, lokalavis), til dere som lurte på når det skulle komme :-) Syns det ble bra, bortsett fra overskriften på fremsiden som ikke er heeelt korrekt.. Ja ja, det betyr vel ikke så mye. I dag er det utrolig fint vær ute (enn så lenge, hvertfall!), så jeg tenkte å ta meg en tur ut. Kjempedeilig med høstferie, synes synd på dere som er på skolen nå altsååå..

Ha en fin dag! Vi snakkes!

lunsjtid

Hei igjen! Dette innlegget skulle egentlig vært postet for en stund siden, men jeg hadde visst glemt det. Spiste hvertfall en nydelig lunsj i dag, salat med bønner, ferske reker som jeg toppet med sitronsaft og dill. NAM! God lunsj må være det beste. Uansett, i dag fikk jeg endelig kjøpt meg nye treningssko! De er sykt gode, sitter som støpt på foten. Så nå skal jeg ut å trene litt, i GARASJEN faktisk! Haha, har funnet en skikkelig genial trening, skal lage et eget innlegg om det om ikke lenge - stay tuned! :)
genseren er fra kari traa, til dere som lurte på det

good morning

Hei og god morgen! Må bare si TUSEN hjertelig takk for alle innspill i forrige innlegg, dere er supre! Blir nok Macbook Pro, som de fleste av dere anbefalte :D Vel, nå har jeg nettopp stått opp (tidlig!) og fikset meg og skal dra en tur til byen med mamma og lillesøster, skal kjøpe litt ting jeg trenger og så skal jeg sende av gårde objektivet på reperasjon. Gleder meg til å (eventuelt) få det tilbake, ettersom det er så irriterende å måtte bytte objektiv hele tiden. Men nå skal vi dra, så vi snakkes!

macbook?

Heiaaa! Skal kjøpe meg ny data nå snart, og tenkte å kjøre Macbook denne gangen ettersom jeg er lei av vanlig Acer og har lyst å teste ut noe nytt. Lurer på om noen av dere har Mac? Isåfall, hva bør jeg velge av Air og Pro? Vet at Air ikke har cd-stasjon og mindre lagringsplass, men jeg er fortsatt usikker. Tar jo ganske mange bilder og bruker en del programmer, så er redd for at det blir for lite plass....? Heller mest mot Pro i grunn, men setter pris på hjelp! Dere er jo så flinkeeee, hihi. Og et spørsmøl til; er Mac verdt pengene? (Altså om det er bedre enn vanlig pc) Blir glad for erfaringer med Mac generelt, både gode og dårlige :-)

Edit: forresten - forsikring! Burde jeg ha det?autumn outfit
sko og jakke h&m, tights smia, veske h&m, genser og hals bik bok

Slik ser jeg ut i dag! Det at det er søndag stopper ikke meg i å pynte meg, hehe. Fant denne gamle jakka her om dagen, den er faktisk fra barneavdelingen på h&m! Hva syns dere om antrekket?

ukens spørsmål #30

Hva syns du er best av f/1.8 og f/1.4?
1.4 naturligvis, den er jo bedre. Sender den forresten på reperasjon på mandag ettersom den ikke klarer å ta nærbilder, ENDELIG. Har utsatt det i flere måneder nå.

Hvor mye tjener du på bloggen? Og hvorfor ville du ikke jobbe på klesbutikk, da kunne du jo tjent masse penger?
Alle som ligger mellom 1-20 plass på topplista på blogg.no får lønn hver måned, men hvor mye man får er avhengig av på hvilken plass man ligger på. Det kan dere se her. Men hva jeg tjener mer enn det velger jeg å holde for meg selv ettersom lønn er ikke noe man deler med hele internett :) Grunnen til at jeg takket nei til jobben var fordi jeg innså at tiden ikke strakk til, i tillegg til at jeg tjener mer med bloggen. Hadde jo sikkert vært gøy å jobbe i klesbutikk da, men syns jo det er kjempegøy å blogge så da valgte jeg heller det. Uansett, hva jeg tjener er ikke så viktig, jeg blogger fordi det er gøy og det at jeg kan tjene penger av det er kun et pluss. <3TROFAST MOT BLOGGEN FOR ALLTID<3 (eller noe sånt)

Hvor er den svarte blusen du hadde på deg for lenge siden, i det innlegget med "fordommer mot de tynne"?
Den er fra b-young. Haha, den er egentlig DRITSTYGG (tidenes 80-tallsleng i armene), men fester den bare med strikk. Strikk fikser alt!!Hvordan er Jeffrey Campbell's i størrelsen?
Anbefaler å gå opp en halv størrelse. Jeg har størrelse 8 som er 38,5 og de passer akkurat perfekt.

Hva gjør dere på friidretten?
Friidrett er jo ganske vidt og kan være alt fra høydehopping, lengehopping, løping, kasting og så videre - men vi løper for det meste og gjør en del øvelser for å bli bedre til å løpe. Veldig kjekt!

Leser du noen blogger som er yngre enn deg?
Hm.. nei. Eller jo! Betinabf.blogg.no, utrooolig søt jente. Jeez, hadde bare jeg vært blessed med et så fint utseende når jeg gikk i åttende.

Hvilken facebookbruker av deg er ekte?
DENNE. (Godtar ikke lesere) De andre er fake.

Har du weheartit?
Ja, jeg heter kristineul.

Har du vært i Sogndal før?
Yes I have! Mange ganger.

Hvilken skrifttype har du i headeren din?
Edwardian Script.

Hvor mye kostet skoene?
299 på h&m. De selger de samme i brun med fòr nni, vurderer å kjøpe de også faktisk!Når opprettet du bloggen din?
4. oktober 2009 OG DET HADDE JEG HELT GLEMT :-( Faen. Ja ja, grattis til meg selv da!! HURRAAAA, 3 ÅR!!!

Har du god selvtillit og eventuelt noen tips til de som sliter med dårlig selvtillit?
Ja, jeg vil si det! Før hadde jeg elendig selvtillit faktisk, men det har heldigvis snudd. Det er veldig viktig å være sikker på seg seg og akseptere slik man er, selvom det kan være ganske vanskelig. F.eks før hatet jeg å være høy, men nå elsker jeg det! Selvom jeg ikke er såå veldig høy lenger da når alle andre rundt meg begynner å vokse :-( Jeg har ikke så veldig mange tips egentlig, men en god idè kan være å skrive ned en liste med ting du liker med deg selv, alt fra at du har foreksempel fine øyne til at du er en omsorgsfull person. Det hjelper! Husk at selvtillit ikke kun handler om utseende, men også mye om personlighet og holdning. Hvis du står for det du mener og er deg selv, vil du få bedre selvtillit og dermed akseptere slik du ser ut. LYKKE TIL ALLE SAMMEN:-))

Hva fikk du i mat og helse?
6'ER!!!! Nei da. Fikk 5. Herregud, glad jeg er ferdig!! Husker hvor nervepirrende det var når vi hadde praktisk prøve før sommeren, det var jo avsluttende fag og greier. Kjære niendeklassinger: GRU DERE. Syns det var et fint år da, lærte utrolig masse.Hvilken størrelse har du i den gule blazeren?
Størrelse 34!

Har du noen tips til de som får kommentarer på en negativ måte?
IKKE ta deg nær av det. Se på det som noe positivt, at du har oppnådd noe!

Kan du ha flere innlegg hvor du skriver om ulike temaer?
JA :D Hvis dere kommer med forslag til hva! Må jo ha noe å skrive om.

Hvilke idretter har du drevet med?
Dans (klassisk, jazz), friidrett to ganger og håndball. Er veldig glad i nesten all slags sport, egentlig! Volleyball syns jeg er kjempegøy f.eks, men har aldri gått på det.


Om det er noe mer dere lurer på; legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så svarer jeg i neste uke! :)

intervju av meg på blogit.no

Ble litt intervju-snakk nå, ja! Vel, jeg er ukens blogg på blogit.no nå, og hvis dere trykker HER eller på bildet under så kan dere lese intervjuet de har gjort med meg. Kanskje litt interessant for dere :-) Weell, what more to say... bare les!! Hahah

lørdags morgen

Hei og god lørdag! Hadde tenkt å stå opp tidlig i dag, men så skulle jeg "bare sove 15 minutter til", og dere vet jo hvordan det ender, haha. Uansett, i dag når jeg våknet ble jeg spurt om et intervju med Firda (lokalavisen i Førde), ble litt på sparket og tok det bare med en gang. Intervjuet var da angående bloggen naturligvis, og journalisten dro nå nettopp :-) Tror det gikk fint, hun var hvertfall hyggelig! Syns alltid det er litt skummelt i bli intervjuet med tanke på det at ting kan fremstilles litt feil, men håper jeg svarte bra for meg. Kommer i avisen på mandag tror jeg, med mindre det blir spart til senere. Skal vise dere da det kommer!


genser fra vero moda og smykke fra bik bok

Nå skal jeg en tur til byæææn. Det har blitt en tradisjon på lørdager, haha! Vi snakkes senere ♥ I neste innlegg skal jeg poste et intervju!

friday


(Brrrrrrrrr)

Heiaa! Koselig bytur i dag, er skikkelig fint høstvær ute. (Foruten om at det er eksremt kaldt...) Kjøpte meg ikke noe da, ettersom jeg tenkte jeg skulle prøve å ikke shoppe såå mye før jeg drar til Oslo om noen uker. Utrolig vanskelig når det er så mye fint i butikkene :-( Nå sitter jeg barnevakt for lillesøsteren min noen par timer, og vi har laget pannekaker siden hun elsker det, haha. Snill storesøster, hæ?? Jepp, JEG VET

Disse kjeksene er VERDENS BESTE!! Men nå må jeg gå, vi snakkes i morgen dere ♥

høstferie!

Èn stk. glad Kristine Ullebø nå:HALLELUJAH DET ER FERIE FOLKENS!!!!!!! Herlig! Har sagt det før og sier det igjen, jeg kan ikke TRO at tiden går så fort. Neste ferie er juleferie, og da er det bare et halvt år igjen i tiende klasse. ÆÆÆH! Skoledagen i dag var hvertfall braaaa. Bloggæn på storskjem i timen, hvor kleint på en skala fra 1-10 :PPPP Nei da. Haha, før taklet jeg ikke at folk leste bloggen min i nærheten, det var liksom... tortur. Er ikke sånn nå lenger da! Forresten dere, på 90 dager har jeg hatt en million klikk innom av dere - uvirkelig!!! Setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min ♥

Nå drar jeg til byen og møter Ingvill! Er det mange av dere som har ferie nå? Isåfall, GOD HØSTFERIE :):)

gutter med stil
alle bildene fra andreas wijk

Wow, craziest damn thing ever!! Denne gutten må ha den råeste stilen noensinne. Vi trenger flere slike gutter! Så folkens: gutter med stil, HOT OR NOT? (Jeg syns definitivt det er drithot!!)

det beste med å komme hjem

... å hoppe rett i koseklærne! ♥

HEIAAA! Er vel ikke den eneste som hopper rett i behagelige klær når jeg kommer hjem fra skolen? SÅÅÅÅÅ deilig, ah. Elsker de dagene hvor man ikke har noe man må gjøre, som f.eks å øve til prøve. Så i dag skal jeg bare slappe av, og så tenkte jeg å ta en tur til byen. Må blant annet bytte inn smykket jeg kjøpte fra Bik Bok som er ødelagt, for andre gang... Det som var så fint :-( Ja ja. Høstferie i morgen! BLIR DIIIIIIIGG, gleder meg skikkelig!Vel, ha en super torsdag everybodyyy!

glittered nail

Seee så fint! Disse bildene er litt gamle, men gjorde det samme her om dagen bare at jeg ikke fikk tatt bilde av det. Har bare brukt gjennomsiktig neglelakk og strødd glitter over :-) SYKT fint, men det holder ikke akkurat særlig lenge på. Funker nok bedre med vanlig glitterneglelakk da, selvom dette er 1000 ganger finere. 

Vad tyckar niiii?

17:25


bukse, topp, genser og hals bik bok (HAHA), sko og neglelakk h&m

Hei hei dere! Dette var den nye jakken jeg snakket om. Fin, eller hva? Har forresten fått skikkelig dilla på neglelakk, mååå ha det på hele tiden, haha! Liker spesielt at det matcher antrekket daaaa. Uansett! Klokken 6 skal jeg på friidrett, og vi skal løpe 150 x 8... LITT medfølelse, noen?? Haha, jaja. Spanskprøven i dag gikk forresten bra! Nå kan jeg ta høstferie om to dager med god samvittighet :D TO DAAAAAGEEEEEEEER, folkens.

Ha en fin dag, alle! 

dagens outfit


everything from BIK BOOOOOK

Ja, jeg liker Bik Bok okeeeei... Haha. Nå må jeg pugge spansk resten av kvelden, dere kan jo bare gjette hvem som har utsatt øvingen helt til dagen før. MEEEI. Vel, ha en fin kveld alle sammen! Hva syns dere om antrekket?

deres hemmeligheter

DETTE ER IKKE MINE HEMMELIGHETER, TIL DERE SOM TRODDE DET :-)

- Jeg begynner ofte å grine fordi bestevenninen mine synes selv at hun er stygg og feit. Hun har så dårlig selvtillit at jeg begynner å grine av det og blir skikkelig lei meg. Jeg sier at hun er nydelig og vakker, men hun tror ikke på det..

- Jeg syntes egentlig ikke at jeg er tjukk. Likevel gjør jeg alt jeg kan for å bli tynnere.

- Jeg er 14 år, og har bodd i Norge i 11 år nå. Jeg vet ikke om jeg kan forsette å bli her pga. oppholdstillatelse og sånt. Det er nesten det eneste jeg tenker på hverdag, hvert minutt, hvert sekund. Kan liksom aldri planlegge morgendagen, for jeg vet jo ikke hvordan den blir... Jeg kan ikke morsmålet mitt en gang, siden jeg har bodd i Norge så lenge, og det blir et VELDIG stort problem om jeg må reise tilbake. Ingen av vennene mine vet om det ennå, men det er kanskje på tide å fortelle dem det snart. Noen ganger har jeg bare lyst til å gi opp livet. Men jeg håper at alt ordner seg så fort som mulig, og at jeg kan få permanent oppholdstillatelse her. For Norge er det eneste stedet i verden hvor jeg føler at jeg passer inn, hvor jeg føler meg trygg, og hvor jeg har alle vennene mine.

Jeg ønsker konstant at det skal skje en ulykke; for eksempel når jeg sitter på bussen at det skal skje en ulykke slik at kun jeg dør og ingen andre blir skadet, på den måten kan jeg forlate verden uten at familie skal sitte igjen med skyldfølelse etter et selvmord. Det er uansett hva jeg gjør, så håper jeg på at jeg skal dø av en ulykke.

Bestevennen min droppet meg uten noen grunn, og ble venn med noen andre jenter i klassen som er mer "populære" i stedet. Hver dag jeg ser dem være sammen er det som hjertet mitt blir knust på nytt. Føler at jeg ikke betyr noe for henne mer, for hun bryr seg ikke om meg lenger. 

Vennene mine vet ikke at jeg og familien min egentlig er veldig fattigie. De tror at vi har en del penger, og at jeg får nesten alt jeg vil ha. Vel, strømselskapet vårt truer med å stenge av strømmen vår, fordi vi ikke har penger til å betale strømmen. Noen ganger må vi spise brødskive til middag, fordi at vi ikke har penger til annen mat.

Foreldrene mine drikker seg fulle hver gang de ikke skal på jobb dagen etterpå, og jeg har funnet ut at mamma har vært utro mot pappa i flere år nå. Lørdagskvelden og ferier er verst.

- Jeg ble voldtatt når jeg gikk i 8 klasse, jeg går nå i 2.vgs og ingen vet fortsatt noe om det.- Jeg har ikke følelser, noen ganger vil jeg gråte men får det ikke til. Hører jeg noe trist eller ser noe blir jeg ikke noe lei meg. Kan ikke huske sist jeg gråt. Jeg er heller ikke noe redd for døden, jeg vil ikke leve. Men jeg har ikke samvittighet for å dø fra familie og venner. Det fortjener de ikke det.

Jeg har slitt med spiseforstyrrelser i tre år nå. Verken vennene mine eller kjæresten min vet det.

Jeg er femten år gammel. Jeg er overvektig, og har aldri hatt kjæreste. Er jomfru, og har nesten aldri kysset/klinet med en gutt. Faktisk aldri klinet. Ingen gutter liker meg. Jeg er feit og stygg. Kommer sikkert aldri til å få meg kjæreste eller familie heller. Jentene på min alder er ekstremt pene, med de beste kroppene og alle guttene så og si sikler etter dem. Jeg sitter her som en feit jævel og har aldri hatt en type. Skulle ønske alt var annerledes. Takk.

Jeg er ensom i mengden, og jeg ønsker å bli sett. At andre spør hvordan jeg har det en gang iblant. Hvordan er det å være frisk med to syke søsken? Føler du deg oversett, mindre viktig? Føler du at du må være frisk hele tiden? Om bare noen kunne brydd seg nok til å spørre meg.

En sykehus opplevelse hvor jeg ikke fikk bedøvelse og var i ferd med å dø forandret livet mitt, og etter det har jeg slitt med panikkangst hver dag, prøver å holde en fasade, men det er veldig vanskelig for jeg har det så vondt. Vanskelig med å bli kjent med mennesker, de kan oppleve meg som overlegen, tilbaketrukken. Men sannheten er at jeg bare er livredd for alt og alle etter den dagen. Jeg mistet meg selv. Tidligere var jeg sosial, gikk på teater og sang foran hele skolen, etter dette har jeg ikke turt å hatt en eneste fremføring på skolen, og får panikk av mange mennesker rundt meg. Hver dag i 8 år har jeg hatt det sånn, og ingen andre enn meg selv kan hjelpe meg.

Jeg blir slått av foreldrene mine nesten hver dag. Er 15 år nå og har blitt mishandlet slik i flere år nå.

Jeg savner faren min, som dro fra meg for en måned siden til en elskerinne.

Jeg sparer mitt første kyss til en spesiell.

Min mor har kreft. Brystkreft. Jeg blir trist av å tenke på det. Jeg gråter nesten hver dag, og sier til alle at alt er bra. Jeg er så redd for å miste henne! Det ser ut som om at jeg er i skikkelig godt humør, men egentlig, så er jeg på gråten hver dag. Og hver gang jeg tenker på at jeg kan miste mamma, gråter jeg! :-( 

Jeg var gravid. Med kjæresten min som jeg hadde vært sammen med i 2 år, da jeg fortalte det var jeg helt klar på å ta abort. Han var bestevennen min, det var null problem å fortelle han ting. Vi hadde aldri problemer, alt var perfekt. Etter at jeg fortalte det, ble aldri ting det samme. Han så ikke på meg på samme måte og var utro. Ingen vet hva som skjedde mellom oss den dag idag. Jeg tok abort og hørte ikke mere fra min kjæreste og bestevenn, aldri. Det gjør vondt enda.

Jeg går til psykolog, og på grunn av det mister jeg mange timer på skolen. Alle i klassen min tror jeg skulker, og ofte kan de le av meg og late som det er morsomt eller tåpelig, fordi jeg liksom er den "badassen" som driter i skolen. Fakta er at jeg prøvde å ta livet mitt, to ganger. Jeg er psykisk syk, og sliter med at tankene mine tar helt over. Dette har ført til selvskading, spiseforstyrrelser, avhengighet av daglig trening, ingen selvtillit. Jeg føler meg alene, selv om mine to beste venninner alltid er her for meg. De er også de eneste som vet, utenom familien min. Jeg er utrolig redd for framtiden, hva skal det egentlig bli av meg? Jeg er redd for å åpne meg opp for andre, redd for å bli såret, redd for at ting skal gjenta seg, bare redd. Det hele begynte da gutten jeg hadde følelser for sa: du ligner på en rotte, og du har egentlig ingen bra sider.

- Jeg ble mobbet på skolen for to år siden. Til slutt ble det så ille at jeg bare ikke kunne fortsette å gå på den skolen. Nå er det nesten ingen som vet om det. Bare mamma, pappa og broren min + besteforeldre. Jeg er så redd for at det skal skje igjen. Det var helt grusomt.Herregud, jeg er tom for ord. Utrolig trist å lese alle kommentarene som kom inn. Gjør rett og slett vondt å høre at så mange av dere sliter. Husk at det alltid hjelper å snakke med noen om det, så man slipper å bære på alle de problemene alene. Håper alt ordner seg for dere, virkelig <3 Dere er fine, alle sammen.

september outfits

Tenkte å starte med oppsummering av outfits hver måned! Vet ikke med dere, men jeg liker det hvertfall veldig godt når jeg ser det på andre blogger. Vel, her ser dere nesten alle outfitsene mine fra september. Høst en en veldig fin årstid med tanke på mote og klær, er SÅ mye å velge mellom. Man må jo bare elske det! Hva syns dere, da? :-)

første oktober

Heija! Kan dere tro at det allerede er første oktober?! To måneder igjen til desember, UEEEHH CRAZY. Well, what can I say.. Skoledagen i dag gikk greit, mandager er ikke så ille egentlig. (Til å være mandag, liksom) Jaja, nå skal jeg til byen og bytte inn et smykke som ble ødelagt (wtf!!!), og så skal jeg på friidrett! DET ER FORRESTEN BARE FIRE DAGER IGJEN TIL HØSTFERIE. Kom på det nå nettopp, totally made my day. Når har dere høstferie, forresten? :)