hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

run awayDagens outfit! Rakk ikke å ta bilder av hele antrekket, men dere ser hva jeg har på meg, hehe! Kom for første gang på lenge hjem fra skolen til et lite solglimt, åååh, så herlig. Kommer til å savne sola når vinteren kommer, men tiden går jo så fort at det nesten ikke er noe problem. Jeg mener, det er bare en måned til 1. desember liksom?! Wehuu. Dette er i alle fall hvordan jeg ser ut i dag, eller på skolen da. (Hopper jo alltid rett i joggebuksa når jeg kommer hjem, med mindre jeg skal til byen eller noe senere) Hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha på meg i dag tidlig, men så våknet jeg av at pappa hadde hentet posten og det lå en pakke på kjøkkenet når jeg skulle lage meg frokost, med denne i. Så daaa bare hev jeg den på meg, rett før jeg dro.

joggebukse er best

Heia! Nå har jeg nettopp spist middag, og jeg skal straks ut av døra igjen, men jeg må jo oppdatere dere først! :-) Jeg skal møte Julie i byen, og så tenker jeg å ta meg en tur på trening etter det. Det er SÅ deilig å ikke ha noen prøver denne uka. Faktisk så er uka her veldig chill, for i morgen har vi internasjon dag (ingen undervisning, bare ulike aktiviteter på skolen), og på fredag har vi FRI! Det er OD-dag riktig nok, men jeg skal jobbe hjemme da. Tenker å bare stå opp klokka 7, rydde hele huset i rekordfart med musikk på full guffe og sååå: helg. I tillegg har vi elevfri dag på mandag, så dette blir en skikkelig langhelg! Woho!

Elsker den nye joggebuksa mi, forresten. Grå er utsolgt, men dere finner en mørkeblå her! Jeg har min i S, men den er for stor for meg. Den er liksom inntilsittende med en gang jeg har vasket den, men så utvider den seg. Finner ingen tettsittende joggebukser, dødsirriterende :-(

I går var jeg og jentene hos Malin hele dagen for å feire bursdagen hennes! Ååå, det var så koselig. Vi kom hjem fra skolen, hoppet i kosebukse alle fem og så lagde vi taco med musikk på høyttalerne. Etter det lagde vi brownies, og så bare pratet vi og koste oss hele kvelden. Dødskoselig! Gratulerer med overstått til Malin Emma, Synnøve og Sunniva! Bursdagsbarnet er ikke med :-( Glemte helt å bruke kameraet!! Skal prøve å bli flinkere på å ta med meg kameraet ut fremover, har ikke så vært flink til det i det siste.Haha, tidenes bursdagskake. Fin ikke sant?? Den var veldig god da!

"hvordan blir du så brun?"

IKKE reklame, kun et veldig etterspurt innlegg1. XEN-TAN Dark Lotion Absolute Luxe -> Denne bruker jeg på kroppen.
2. gloMinerals Body Bronzer -> Verdens fineste body bronzer i form av selvbruning, som jeg påfører på armene og brystet - altså de synlige partiene når jeg bruker singletter og kjoler. Denne er helt amazing, og jeg får en sinnsykt fin glød med den. Er faktisk helt latterlig hvor brun man blir når man påfører denne, haha! Tok den på meg før skolen i går, og følte meg nesten litt for brun på armene når jeg kom på skolen, haha.
3. SunSpa Chocolate -> Denne sprayer bruker jeg kun i ansiktet. 
4. Too Faced Chocolate Soleil -> Verdens beste bronzer som jeg er 100% avhengig av. Mye av "brunfargen" min kommer av denne!

Produktene er ikke linket, men du finner de på sminkebutikker på nett, for eksempel Coverbrands. Jeg er HELT frelst av disse 4 produktene, og ingenting kan slå de. Man trenger nødvendigvis ikke å svi av tusenvis av kroner på solarium i vinter for å holde seg brun, folkens! Vet at dette høres ut som tidenes reklame-innlegg, men det er det absolutt ikke - jeg får ikke betalt eller noe som helst for dette. Har fått sååå mye spørsmål om brunfarge i det siste, så tenkte å svare skikkelig på det i et innlegg.

flowerprinted jeans

Heia! God tirsdag! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, for jeg og jentene ble nemlig med hjem til Malin etter skolen for å feire 16-årsdagen hennes. KOSHLIIIIIG. Har tatt med kamera, så kanskje jeg får tatt noen brukbare bilder! Vi snakkes i hvert fall, ha en suuuper tirsdag alle fineJeg vet ikke om dere ser det, men jeg kjøpte disse bukser for en stund siden med blomster-print på. Hele buksa er hvit, så det kom ikke så godt frem på bildene, meeen dere ser det viss dere kikker nøye, da. I alle fall, jeg elsker den! Har ikke fått brukt den utenom dette antrekket da (som for øvrig er ganske gammelt nå), men jeg finner vel noe etterhvert. Fra Bik Bok, forresten!Hva synes dere? Flere som liker hvite bukser, eller tommel ned?

antrekkene mine i høst

Her har jeg samlet sammen et lite utvalg av antrekkene mine fra skolestart til nå! Noe av det beste med å ha blogg er at man kan se tilbake på tidligere bilder, og se hvordan man forandrer stilen sin fra år til år. Vel, her har dere i alle fall antrekkene:Hvilket liker dere best, fra nr. 1 til 13? Morsomt å høre deres mening!

dream destination: New York

Jeg har SÅ lyst til å reise til New York!(Haha, måtte ha med Fransisco Lachowski <3333)

Haha, jeg vet ikke helt hva det er med meg for tiden, men jeg kan sitte å drømme om New York i evigheter. Jeg kan sitte å se på bilder og serier som omhandler New York i timesvis - og jeg kjenner at det bare kribler inni meg fordi jeg er så reisekeen. Er jo utrolig glad i å reise, men har aldri vært i en skikkelig storby før, så det å dra til New York hadde vært helt sykt. Se det for dere, folkens! Besøke Times Square, Empire State Building og Rockfeller Center, vandre rundt i Central Park, shoppe i 5th Avenue . .

Og ja, shoppingen!! Victoria's Secret, Chanel, Abercrombie & Fitch, Top Shop, Nike, Juicy Couture, Forever 21 og Sephora bare for å nevne noe. Den dagen jeg reiser til New York kommer jeg til å ta helt AV med shoppingen. Jeg tuller ikke. It's gonna be crazyyyy.Ser for meg å gå langs gatene i New York med et stilig antrekk + høye hæler. Shopping dagen lang, lunsj på Starbucks, musikal på kvelden - listen er lang for hva man kan gjøre. Det KLØR innvendig etter å dra! ÆÆÆÆ.Aller mest har jeg lyst å bo i New York, for eksempel å studere der. Herregud, tenk så sykt?! Jeg leser bloggen til Eirin Kristiansen og jeg mesunner henne SÅ mye. Er innom hele tiden for å sjekke om hun har oppdatert, og for hvert innlegg hun poster frister det bare mer og mer. Jeg tenker bare: Hvorfor ikke? Det er jo ikke noe som stopper meg. Hadde vært sinnsykt gøy når jeg er ferdig med 3 år på vgs (bare 2 og et halv år igjen) å rett og slett bare . . . flytte til New York. For 3 måneder (sånn som Eirin), et halvt år eller et helt år for den del. Hvorfor ikke? Man lever kun èn gang! Det skal i alle fall sterkt vurderes fra min side.

Jeg skal til New York i alle fall, det er 100% sikkert. Frister så sykt å bare bestille flybillett og hotell akkurat nå, haha. Hva med dere? Har noen av dere vært i New York før?

metallisk makeup

I dag skal jeg vise dere en sminkelook jeg nettopp testet for første gang: metallisk! Jeg er veldig dårlig til å sminke meg noe annet enn bare "det vanlige", i krisetilfelle kjører jeg en smokey eye-look (som for øvrig er den eneste jeg kan, haha), men nå nettopp har jeg fått øynene opp for denne paletten:

Joy To The Girls Eyeshadow Palette + Mascara, her <3 Dette er en slags bok-palett, som inneholder 15 herlige farger, 1 mascara og en fremgangsmåte som viser hvordan du enkelt kan lage 3 forskjellige looks. "Weekday", "Weekend" og "Party Time" - her har jeg prøvd meg på sistenevnte!

Jeg gruer meg alltid på å påføre øyenskygge, fordi jeg er SÅ uerfaren (føler jeg), men med fremgangsmåten som fulgte med var det lett som en lek. Resultatet ble utrolig bra! Fargene er jo helt nydelige, i tillegg er de godt pigmentert, så de la seg fint på øyelokket. Så tommel opp for denne paletten!Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat, her ♥ Denne bruker jeg over øyeskyggen (når jeg brukte gull-farge), for å få en sterkere og mer fremtredende gull-farge. Denne er dødsfin! Øyelokkene glitrer bokstavelig talt, haha! Etter jeg er ferdig med øyeskyggen påfører jeg eyeliner med Color Smooth Eye Liner, her CIATÈ Glametal, her   Deborah Lippmann "Fake It Til You Make It", her 

Her har jeg på meg Ciatè-neglelakken! Se så fin den er, åå. Og ja, det er mine ekte negler til dere som har spurt om det.

 Mary-Lou Manizer, her ♥ Highlighter må jo til for å få den skikkelig metallisk look! Denne er fra theBalm og jeg har brukt den i over 1 år nå. Trenger vel ikke å si noe mer enn at jeg elsker den? Påføres PÅ kinnbeinene (i motsetning til bronzer som jeg påfører under kinnbeinene), midt i pannen og evt. på nesebeinet. Bronzer og highlighter kan fremheve og skjule mye, det er faktisk helt utrolig! Bare søk på "How to contour your face" på youtube, så får du opp drøssevis med videoer.Luxury Bronzing Rocks, her ♥ Bronzer formet som "steiner" - gir et veldig fint resultat med shimmer-ish i seg. Brukest som sagt under kinnbeina, i tillegg liker jeg å bruke bronzer på "kantene" i pannen.

Rabattkoden "KU11" gir 20% rabatt og varer til 1. november. Gjelder ikke Deborah Lippmann, og heller ikke Mary-Lou Manizer fordi den er allerede på theBalm-kampanje (20-50%) som dere finner her. // Reklame

èn time tilbake

Har dere husket å stille klokka tilbake? Èn time mer gjør virkelig en stor forskjell. Woho! Jeg fant ut at det ble en del tid til overs i dag, så da tok jeg like gjerne meg en fjelltur. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har fått sånn sykt kink i ene kneskåla mi? Holdt på å freake ut i dag, ALT lå liksom til rette for en treningsøkt (det var sol til og med), men kneet gjorde jo så vondt. Prøvde å "knekke" den i sånn 1 time, så til slutt ga jeg opp - så da tok jeg på meg ørepluggene og dro på tur. Skiftet look fra dette:Til dette:Haha! Jeg er VELDIG sta, sånn forresten. Heldigvis gikk det fint, det gjorde ikke noe vondt når jeg jogget. Og ja, jeg klarte å jogge opp hele veien!! Sitter her med massevis av lykkeendorfiner og mestringsfølelse. Har alltid trodd at jeg ikke klarer det, men der to jeg visst feil. Genialt motto: Når du er sliten, har du fortsatt 60% mer å gi. Funker å tenke slik! Det er jo sant, i tillegg. Elsker når man setter seg nye mål - og faktisk klarer å utføre de! I går hadde vi som sagt jentekveld, og det var superkoselig! Brus + pizza + godteri film + jentene = veldig fin kveld!

all black

Det er så rart å ha på seg SVARTE bukser, haha. Alle mine svarte bukser har blitt grå, sykt irriterende. Har fått masse tips fra dere om å ikke vaske Dr. Denim buksene, så derfor har jeg holdt meg unna vaskingen enn så lenge. Får se hvor lenge dèt varer!

Nå er Ingvill hos meg, og vi skal straks ta turen til Tiril og Karoline! Vi skal bestille pizza hjem til henne, og så skal vi kose oss med film og godis. Det blir sååå koselig! Så vi har en fin kveld i vente. Håper dere får en super lørdagskveld  
wonderful saturday morning

Hei fininger! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Jeg stod opp klokka halv 12 jeg, var tydeligvis helt utslitt etter uka her. Utrolig deilig å få sovet ut, så nå er jeg uthvilt og full av energi. Ellers, det er jo helg, og jeg er forresten JÆVLIG happy for øyeblikket fordi jeg innså nettopp at AUSTIN PERCARIO(!!!!!!!!!!!!!!!!) kommenterte bloggen min. Dere vet innlegget "voice crush", HER?? Fy faen, jeg får ikke puste, haha. Okei, det høres sikkert kjempeteit ut, men ja, jeg dør innvendig akkurat nå!!!!! Måtte bare dele det med dere!!

Jeg har nettopp fått unnagjort en del bloggjobb. I dag skal jeg møte min kjære ungdomsskolegjeng - Karoline, Tiril og Ingvill   Gleder meg utrolig mye! Vi skal bare samlest og kose oss med godteri og film, så det blir bra!
 

velfortjent helg

(Dette innlegget skulle ha blitt publisert tidligere i dag)

Bakkekontakt!! Endeliiiig! Føler jeg har levd i en skole-boble denne uka, der jeg så vidt har fått tid til å gjøre noe annet enn å sitte hjemme å pugge. Malin var hos meg i hele går og vi pugget myyye naturfag, så det var SÅ deilig å få den unnagjort i dag. Vi slutter jo halv 12 på fredager som vanlig, men vi ble sittende igjen helt til klokka 3 for å gjøre litt skolearbeid - så slipper jeg å gjøre det nå. Kjempedeilig! Nå har jeg nettopp spist taco, og nå skal jeg gjøre meg klar og dra på trening med Julie. Har så vidt fått trent denne uka, så det skal bli deilig å kickstarte helga med en deilig treningsøkt. Vi blogges senere, dere!

Jeg må forresten vise dere de nye høst/vinter-skoene mine! Boots fra Dr. Martens, og jeg elsker dem! Dere husker de brune bootsene fra Tommy Hilfiger som jeg brukte i hele fjor? De var jo i dødsgod kvalitet og jeg brukte dem virkelig hele tiden fordi de var så gode. Haha! Nå har jeg byttet de ut med disse svarte Dr. Martens´ene. Elsker boots, det passer jo så og si til alt. Mine finner dere her!

60 dager igjen

. . . . TIL JUL! Herregud, tiden går så fort! Haha, dere ser disse bildene her:

De tok jeg for nøyaktig 12 uker siden, altså første skoleuka på videregående i høst. Jeg har en mappe på Mac`en hvor jeg samler mange bilder som jeg ikke har rukket å poste enda, men som jeg pleier å poste noen dager senere - og disse er blant dem. Fant ut at tiden har gått syyykt fort, haha. Herregud, jeg føler jeg nettopp kom hjem fra ferie i slutten av sommer?! Det er helt surrealistisk. Altså, strandbagen som jeg hadde med til Mallorca ligger fortsatt inne på rommet mitt, og oppi den ligger fortsatt boka jeg leste på stranda, alle solkremene og solbrillene mine. HAHA!

Uansett - jeg fant ut at det bare er 60 dager til jul. JEG GLEDER MEG SÅ SINNSYKT MYE! Jeg elsker jula, det kan virkelig ikke beskrives. Snø, julebrus, julemusikk, pepperkakker, julaften, mandariner, pinnekjøtt . . Aaaah. Her hjemme pleier vi å ha dager hvor vi setter på julemusikk og så lager vi massevis av julekaker hele dagen, og det er sååå koselig. GLEDER MEG. Gleder meg i tillegg utrolig mye til nyttårsaften og 2014, for det kommer til å bli tidenes år! Hvorfor kan jeg ikke si enda desverre (wææ klør i fingrene mine), men mye gøy skal skje, og jeg gleder meg helt vilt.

Noen flere som har rukket å glede seg til jul enda?

favorite sunnies

Som dere vet så er jeg veldig glad i å bruke solbriller! Har ikke vist så mange forskjellige på bloggen, men disse er i alle fall favorittene mine:De øverste fra H&M (satt på perler selv), de to i midten fra Le Specs, de to nederste fra Ray-Ban


Ray-Ban Wayfarer // Ray-Ban Aviators

Disse to er mine absolutt favoritter! Ray-Ban er det beste solbrillemerket ever made, mye på grunn av den fantastiske kvaliteten. Har ikke tellingen på hvor mange ganger jeg har mistet de ned i bakken - uten èn eneste ripe i glasset. I tillegg ser de jo veldig bra ut! Bruker pilotbrillene mest om sommeren, og wayfarene synes jeg passer veldig fint om våren og høsten.studs all over

Heisann! Endelig er denne uka snart ferdig. Vi har en gigantisk naturfagsprøve i morgen, og jeg kjenner faktisk at jeg gruer meg en del!! Wææ! Naturfag teller jo ganske mye, ettersom det er avsluttende og vil stå på vitnemålet mitt i 3. klasse. Vel, det får gå som det går. Skal i alle fall nytte dagen her godt, så om ikke lenge kommer Malin på besøk og vi skal øve sammen i hele dag. I morgen blir det 2 timer prøve, 2 timer film og så velfortjent HELG! Har ikke rukket å trene eller noe som helst denne uka, så nå gleder jeg meg til å gjøre andre ting enn å bare gjøre lekser, pugge pensum og skrive innleveringer!! WOHO.

Her er dagens outfit. Det regnet noe sykt når jeg skulle ta bildene, så nå sitter jeg med våt sminke og krøllete hår, haha. Skal hoppe opp i koseklærne nå og ta av sminken, standard meg og Malin når vi skal øve.

Hva synes dere?

sweet 16

Bilder fra helga

HEIA! Onsdagen snart fullført, og nå er det ikke lenge igjen til helg. Stay strong folkens! Nå kom jeg nettopp hjem fra Peppes med en herlig gjeng. Det var utrolig koselig, og så var det sååå godt med pizza, aah. Vi hadde nesten ikke spist hele skoledagen, kun fordi vi skulle være kjempesultne til Pizza, haha. Vi dro dit rett etter skolen, og nei - det er jo ikke Peppes-fredag i dag (tradisjon i 1STA), men Emma sin bursdag! GRATULERER SÅ MYE TIL DEEEEG, EMS. Jeg håper du har fått en super dag så langt, du er herliiiig. Vår fantastiske og interne humor er virkelig best, haha. Rullebø + Halvor Louis for alltid ♥  Shempeglad i deg!Nå skal jeg dusje og få fjernet sminken etter en lang dag, og så skal jeg hoppe i koseklærne og øve naturfag. Vi snakkes! Håper dere får en fin kveeeeeld!

Gratuler henne med dagen da, folkens  

vine

Haha, jeg så gjennom "gamle" vines her om dagen . . Hahaha, ler meg ihjel. Morsomt å se da! Er på Vine hver eneste dag, men gidder aldri å lage videoer selv da. Lat . . . Er der mest for å stalke Austin Percario og sånt (som jeg skal gifte meg meg den dagen han innser at jeg eksisterer <333), nei da . . Jo da. Elsker å se på morsomme videoer, men følger altfor få!! Så, har dere noen tips til awesome vinere som jeg kan stalke? Hvem som helst!! Gjerne dere selv, om dere er morsomme!

I mellomtiden får dere kose dere med mine vines, hahahaha 


new teeIn love with my new tee! Vet ikke helt hvorfor, men har fått en greie for t-skjorter den siste tiden. Aller finest blir det jo når man kombinerer det sammen med noe over, for eksempel en stilig jakke eller cardigan, men det går fint an å bare kombinere det med en stilig bukse også. Disse bildene er forresten tatt for en liten stund tilbake! T-skjorten finner dere her.

Jeg drar til Malin om ikke lenge, og vi skal øve til naturfag hele dagen. Er sååå mye pensum, så det er bare å komme i gang, enkelt og greit. Gleder meg så utrolig mye til denne uka er ferdig! Det skal virkelig bli dødsherlig. Ukene går jo kjempefort da, så før jeg vet ordet av det så er det vel gått en uke. Har planer og ting å se frem til mange helger fremover nå, så det er utrolig kjekt!

Før jeg avslutter vil jeg vise dere en artikkel på Dagbladet av meg og en del andre bloggere, som dere finner HER. Gøy å lese! Hadde intervju i går, og hun jeg patet med sa jeg lå på 3. plass i Norge over de med flest følgere? DET er bare sprøtt, haha.

"perfekt"

"Er livet ditt perfekt? Føler du deg perfekt? For det er hvertfall slik jeg oppfatter bloggen din nå. Alt for sukkersøt og perfekt. Dette er ikke slemt ment, men konstruktiv tilbakemelding. Det er gøy å lese litt om nedturer på blogger også, slik at man i det minste kan føle seg igjen i personen. Jeg orker virkelig ikke å lese dette mer, du får jo bare 6'ere på skolen, har masse venner, slank uten noe anstrengt forhold til mat? Det virker absurd, og jeg tror det er derfor folk spør deg om du har problemer. Det er helt unormalt å ikke slite med NOE..."

I 2009 startet jeg denne bloggen. Liten pike på 13 år, siste året på barneskolen - ikke mye selvtillit å skryte av. Jeg var, og er, en helt normal jente, akkurat som alle andre. Bloggen min var kun en plass jeg ville dele bildene mine, som jeg knipset med mitt splitter nye Canon EOS 500D. 4 år senere sitter jeg her, med det samme kameraet i hendene, men med en god del mer erfaring, utallige flere opplevelser rikere, 100 000 flere kommentarer, 15 000 flere lesere og 295 000 flere følgere på instagram. Mer selvtillit?

I likhet med de fleste andre bloggere, skriver jeg alltid bare om det positive og problemfrie i livet mitt. Jeg har fra dag 1 på denne bloggen fokusert på å være positiv, spre glede og fremstille meg så "perfekt" så langt det har latt seg gjøre. Bloggen min har på en måte vært mitt lille "tilfluktssted", hvor alt er problemfritt. Et sted hvor humøret alltid er på topp, sminken sitter perfekt og hvor problemene ikke finnes. Ikke misforstå, for bloggen min lyver ikke - det er bare det at jeg har unngått å fortelle om det mindre bra her. Bloggen min fremstiller fortsatt den jeg er. Men jeg tror kanskje at de som leser blogger i blant glemmer det faktum at vi bloggere ikke presenterer et "realistisk" liv på bloggene våre. Det er så altfor, altfor langt ifra. Tro meg. Vi forteller ikke om de dagene vi føler oss dritt. Vi forteller ikke om de dagene vi har kranglet med en venninne. Vi forteller heller ikke om de dagene vi har hatt tidenes krangel med foreldrene våres. Nei, det vi gjør i stedet er å skrive et innlegg om dagens outfit. Den nye sminken vi nettopp fikk i posten. Eller de nye klærne, for den del. Jeg skriver ikke at "Nei, i dag kranglet jeg med bestevenninna mi, og jeg har ligget i senga i hele dag og følt meg som verdens værste person." Skjønner dere?

Misforstå meg rett. Altså, jeg har det veldig bra for tiden! Jeg har det bedre enn noen gang, for å være konkret. Skolen går fint, jeg har mange herlige pesoner rundt meg, jeg ler så mye hver dag at jeg får vondt i magemusklene, jeg har et godt forhold til familien min, karakterene går bra, treningsfronten går bra . . . Ja, jeg har det rett og slett fint. MEN, husk! Bloggen min gjenspeiler ikke 110% hvordan livet mitt er på ekte. Fordi gjett hva, jeg har dager hvor jeg bare ligger paddeflat i senga og tenker på hvor forbanna mye feil jeg gjør. Skulle ikke sagt det, skulle ikke gjort det, hva om . . Dere kjenner dere vel igjen?

Jeg har hatt en fin oppvekst, men fy søren, om jeg har gjennomgått mye dritt? Visst faen. Jeg har hatt jævlige perioder som nesten har tatt knekken på meg, perioder som har vært så ille at psykolog var et alternativ for meg. Jeg har omgått personer som har nesten ødelagt meg mentalt der og da, og det var søren meg så vidt jeg kom meg gjennom. Men vet dere? Man må faen meg ta et tak. Det hjelper ikke å ligge hjemme å gråte. TRO MEG. Jeg har vært der selv, så altfor mange ganger. Get your fucking shit together og få vedkommende på hodet og ræva ut av livet ditt. DU er for bra for det, kjære deg. Om du omgås en person som ikke gjør deg annet en vondt, så er han eller hun virkelig ikke verdt det. Livet er for kort å sløse bort tid på personer som ikke gjør deg lykkelig. Ja, det suger å innse at et vennskap eller forhold ikke var det du trodde, men om du i det hele tatt har innsett det så bør du være sjeleglad - da har du faktisk muligheten til å gjøre noe med det. Gjennom livet ditt vil du møte mye vondt, du må bare lære å håndtere det. Uansett hvor mye det svir. Jeg lover deg at det vil slå tilbake på personen som behandlet deg som dritt. Og hva med deg? Jo, du vil komme mye sterkere ut av det.

Ja, jeg vet ikke om dette ble sykt uforståelig eller hva, men det var i alle fall sinnsykt deilig å få det ut. Jeg vet at jeg er dritdårlig til å skrive om personlige temaer og følelser på bloggen min, og det er absolutt noe jeg kan forbedre meg på, men det krever også en del mye av meg. Tenk deg om du skulle delt problemene dine med 15 000 mennesker. YES, NÅ KAN ALLE DØMME MEG <333 Yes. Lol, okei, føler jeg må lette litt på den alvorlige stemningen som preger dette innlegget, haha. Poenget er: Alle har problemer. Ingen lever et problemfritt liv. Det er noe vi alle til har til felles! Men noe vi også har til felles, er at ALLE probleme løser seg. Du må bare finne ut hvordan.


rwdz

Heia! Da var det ny uke, og ukas første skoledag er endelig unnagjort. For min del er mandager helt greit i grunn! Jeg var på intervju med 2 hyggelige jenter fra media på starten av dagen, og når jeg kom hjem hadde jeg telefonmøte, og nåååå sitter jeg og svarer på mails. Gøy! Men må starte på litt skolearbeid etterhvert, gørrkjedelig, men det må til desverre. Heldigvis gjorde jeg en del i går (beste tipset ever: gjør skolearbeid på søndager. DRITTKJEDELIG der og da, men satan så deilig når mandagen kommer), så jeg slipper unna en del.

Uansett! I starten i høst/slutten av sommeren fikk jeg noen nye shortser fra Runwaydreamz! JA, sommeren er over, men da har jeg i alle fall til neste år, haha. En del av disse er litt lengre enn de vanlige modellene, og det elsker jeg. De sitter mye finere på! Produktene er sponset.

Converse bag, her Studded Cheeky Frayed Shorts, her ♥ Denne fant jeg ikke direktelink til, men dere finner hele utvalget her Shorts med tiy die-mønster og studs på, her  Svart shorts, her Mørk shorts med stus i lommen, her ♥ Shorts med studs bakpå, her Shorts med studs på baklommen, her  Enkel shorts med studs på fremlomma, her Shorts med studs på halve siden, her 

Har dere forresten lyst på en konkurranse hvor dere kan vinne shorts fra Runwaydreamz, slik som jeg hadde for en stund tilbake siden? Har kjempelyst å dele ut til dere! 

rosa favoritter for rosa sløyfe

Jeg dedikerer dette innlegget til alle de sterke kvinnene der ute som kjemper mot brystkreft akkurat nå, og til de som har tapt kampen Rosa sløyfe, HER

Det er oktober - det betyr rosa sløyfe! Det er forskjellig og opp til hver enkelt hvordan man vil markere at man støtter brystkreft-kampanjen, jeg har i alle fall gått til innkjøp av en rosa sløyfe selv, men i tillegg vil jeg dedikere søndagens sminkeinnlegg til nettopp denne kampanjen - så her har jeg valgt ut 6 rosa produkter som jeg skal vise til dere. Coverbrands har kampanje hele denne måneden hvor de har samlet alle de rosa produktene sine på nettsiden :-)Tint Hair Chalk, HER  Jeg har i farge "Cosmopolitan". Disse er SÅ rå! Du tar rett og slett og drar håret over dette "pudder"-aktige produktet, og voilà, slik blir det:EOS Berry Blossom Hand Lotion, HER  Okei, noe av det mest irriterende for min del om vinteren - det må være at hendene mine blir så syyyykt tørre. Haha, dere aner faktisk ikke, jeg får virkelig tidenes Sahara-hender! Veldig lite flatterende, og ikke minst ubehagelig. Derfor må jeg være flink å smøre meg inn med fuktighetskrem, og denne fra EOS er helt fantastisk. Denne er fuktighetsgivende som bare det, og har i tillegg en utrolig deilig konsistens som gjør at du ikke blir fett på hendene i 12 timer etterpå, haha.Tangle Teezer, HER  Jeg har vært fast bruker av Tangle Teezer i et år nå (fikk min første i fjor sommer), og ingen børste slår disse. De er enkle å holde i, lugger så og si ikke (jeg er lite hårsår da, but still) og er veldig fleksible å ha med seg dersom man reiser.OPI Pricay Please, HER  Kjempefin neglelakk fra OPI. Jeg er kjempefan av lyse, søte neglelakker - denne passer jo så og si til alt. Her har jeg 2 lag på, synes det blir finest slik.African Red Tea Sugar Glow Face Scrub, HER  Jeg ble så utrolig glad når jeg mottok denne! Ole Henriksen selger ufattelig bra produkter, og denne dyprensen er intet unntak. Dette er en skrubb man skal bruke 2-3 ganger i uka, og man masserer den da inn i ansiktet i noen få minutter. Jeg pleier å gjøre det i dusjen da, for da er huden varm og porene har åpnet seg. Jeg . . . ELSKER den!! Huden blir silkemyk etterpå, og det føles rett og slett helt fantastisk. Ingenting er bedre enn å skjemme seg bort med denne etter en lang og hektisk uke.Instain Cheek Stain, HER  Kjempefin rouge i den søteste fargen noensinne! Denne har veldig bra holdbarhet, og fargen er som alle andre produkter fra theBalm - godt pigmentert.


Reklame

ny trend: skjorte rundt hofta

Ny og ny . . Dette er vel en trend som har blitt in på nytt! Jeg finner sinnsykt mye inspirasjon i antrekkene til favorittbloggeren min Kenza Zouiten, og noe du ofte ser opp igjen i antrekkene hennes er skjorte/genser rundt hofta. Jeg får automatisk minner fra barndommen jeg, haha! Husker når vi gikk på tur og jeg ble varm, så festet jeg alltid jakken rundt hofta. Nå er det blitt en trend, jo! Selv synes jeg dette er utrolig stilig - det gir liksom antrekket en helt ny vri. Kan kombineres med både bukser, shorts, crop-topper, skinnjakke og så videre . . Listen er lang!

Så, hva synes dere da?

i går & i dag

I går feiret vi i familien bursdagen til mamma, som ble 42 år! Håper hun fikk en fiiin dag. Jeg og broren min ga henne en kjole, smykke + sminke, tror hun ble ganske fornøyd med det! :-) Så da ble det taco, kakespising og godterispising ca. i hele går. MAT FOR ALLTID. Mamma er flinkest til å lage mat her i huset da, så det ble til at hun lagde sine egne bursdagskaker . . Haha! Det var i alle fall sykt godt.

I dag har jeg egentlig vært ganske trøtt, men bestemte meg for å møte Ingvill og ta solarium. Jeg sverger til selvbruning nå som vinteren er på vei, men noen minutter i solsenga en gang i blant synes jeg er helt greit. D-vitamin er jo viktig, he-he! Er vi de eneste som alltid deler solarium, forresten? Det er mye mer genialt, da blir det jo halvparten så billig ikke sant.Fine bestissen min. Ja, hun jobber på Coop Extra til dere som spør! Haha, stakkaren blir jo tatt snikbilde av mens hun jobber. Fy :-( #kjendislife #tough. Vi dro en snartur til byen for å kjøpe truser i tillegg, da. Elsker å kjøpe undertøy! Føler meg liksom ti ganger finere når jeg har fint undertøy, og det er ikke tull engang.

Her er dagens outfit:Nå har jeg og broren min nettopp laget taco, og nå skal vi ha spa-kveld. Haha, love it!! Har ikke stelt øyenbrynene mine på år og dag, så det er vel kanskje på tide. Så her har vi en superkoselig kveld i vente, woho!

i det sisteNydelige, nydelige Bergen.Bytur with my gurl 
♥ My new babyPyntet tavla litt!! Made by Ullebø og Emma Louise AKA Rullebø og Halvor Louis CHILLERWalkin' around in beautiful Bergen. Pleier jo egentlig ikke å gå så veldig mye rundt i byen med mindre vi skal shoppe, så det var faktisk utrolig koselig! Forresten, som dere ser endte jeg opp med converse på slutten av dagen. Skulle gjerne gått barbeint, fordi FY søren, de nye bootsene mine gnagde hull i anklene mine. De har sånn glidelås på siden, så jeg fikk 2 kjøttsår på begge begge anklene mine. YUK. Gikk jo med de i 2 dager i strekk, så det var kanskje ikke veldig gunstig. Har funnet ut at jeg bare kan bruke plaster på begge anklene mine da, så går det fint. Haha.Tok meg en herlig tur på fjellet etter en lang skoledag!

my new boyfriend: michael kors

I dag kom den nye vesken min i posten: fra Michael Kors! Besilte den som sagt på apple.com forrige fredag, og allerede èn uke etter var den her. *Jippi* Modellen heter Michael Kors Jet Set Travel og jeg har den i svart. Elsker alt med den - spesielt at den er så praktisk! Den har egen datalomme for for macen, i tillegg har den lomme til iPhone. Har alltid brukt sekk på skolen fordi jeg ikke har plass til data + bøker i de andre veskene mine, men denne tenker jeg blir perfekt til skolen! :-) Og så er den jo svart og passer absolutt alt. Betalte 2100 kr for den, og det er ganske billig til å være en såpass fin veske synes jeg! I butikkene koster den 2700 kr, så dere sparer en del hvis dere kjøper på nett!

I dag har mamma bursdag!! GRATULERER SÅ MASSE MED DAGEN, VERDENS BESTE MAMMAAAAA!! ♥  Vi skal lage taco og spise kaker + godteri etterpå, så jeg må hive meg avgårde. Er skrubbsulten, så det skal bli suuupergodt! Vi blogges mer senere i kveld!

skirt and hoodie

Her er gårsdagens antrekk!Skjørt fra H&M, hettegenser BIK BOK, skinnjakke fra Jofama by Kenza (kouture.no)

nærmer oss helg

Heisann! Nå kom broren min nettopp hjem for å bli her i helga. Jippi! Mamma har nemlig bursdag i morgen, og da må vi jo samle familien selvfølgelig. Om jeg ser frem til halv dag på skolen i morgen (slutter 11.35 <333) -> helg -> hjem til god middag og kaker? HELL YES.

Dagen i går gikk i ett. Kom hjem fra skolen, spiste middag, dro til byen med Ingvill, Spenst, deretter hjem for å gjøre lekser i 2 timer i strekk. Kunne endelig si meg ferdig når klokka var 11, og da var jeg helt død. Har altfor mye å gjøre hele tiden, fatter ikke at jeg i det hele tatt fortsatt fungerer, hahaha. Men det går fint, though. Helgene redder meg!I dag skal jeg i alle fall slappe av! Er jo tross alt nesten helg. Nå skal jeg og broren min dra på butikken og handle inn loads med BRUUUUUS! Pepsi Max som vanlig, men vi skal kjøpe julebrus også. Er det innafor å kjøpe julebrus før 1. desember, eller hva synes dere??

oppskrift: sunne belgiske vaffler

Nå skal jeg vise dere oppskriften på de belgiske vafflene jeg pleier å lage! Det er egentlig en vaffel-oppskrift, men jeg bruker den til både vanlige vaffler og belgiske. De blir kallet for "hverdagsvaffler" fordi oppskriften er sunn og mettende. Forresten, dere visste vel at vaffler er sunnere enn vanlig brød? Det kommer jo an på hva man har i naturligvis, men disse er i alle fall det! En god unnskyldning til å ha en bedre lunsj på skolen! :-)
3 dl havregryn
7 og 1/2 dl melk
3 dl kesam
3 egg
2 ss olivenolje
3 ss sukker (kan erstattes med Sukrin eller Splenda)
1 ts vaniljesukker
1 og 1/2 ts bakepulver
1/2 ts salt
4 og 1/2 dl speltmel eller hvetemel
2 og 1/2 dl sammalt hvete, grov

Start på toppen av oppskriften og ha oppi ingrediensene i en bolle, og la den svelle i kjøleskapet i 30-40 minutter.Jeg pleier å toppe herlighetene med:
- smør og sukker
- vaniljekesam, banan og bær
- syltetøy 

voice crush

Dress from Ivy Revel 


BØØØH! Onsdag, finally! Jeg ble med Malin etter skolen i går, og vi satt hele ettermiddagen og øvde til samfunnsfagprøve som vi hadde i dag. Det er så utrolig mye gøyere å jobbe med skolearbeid sammen med andre! Dødsdeilig å være ferdig nå, så i dag skal jeg ta meg en pause fra skolearbeid. Tar turen til byen for å catche opp med Ingvill, og der blir vi vel en liten stund før vi stikker på Spenst senere på kvelden. Koselig!

Ellers . . herregud, jeg fant en random kjendis-dude på Vine her om dagen. Han er sånn dødskjekk og har DEN FINESTE STEMMEN NOENSINNE!! Jeg har ikke oooord!! Hører på han hele døgnet omtrent, jeg er helt frelst. Herregud. HØR OG DØ. Har aldri hørt en gutt med så sinnsykt stemme.på vei hjem til meg
// Michael Kors Jet Set Travel Tote. Fant den jo ikke i Bergen som sagt, så da tok jeg like greit og bestilte den fredags kveld, haha! Kjøpte den på apple.com, og der får du den noen par hundre kroner billigere.

comfy sweaterNy og komfortabel genser fra Bik Bok! Slike oversized strikkagensere med hals på er veldig in i år, og jeg får lyst å bare kjøpe alle jeg ser i butikkene!

bildedryss fra helga


Fantastisk helg! Kan ikke beskrive hvor herlig det var med det sinnsykt fine været. Vi er i oktober, liksom! Vanligvis pleier det å være snø på denne tiden. Kommer til å dra til Bergen mye oftere nå fremover, ettersom det er enklere nå som Håkon har fått ny leilighet. I tillegg skal jeg møte en fotograf der om ikke så altfor lenge, så da blir jo det er fint påskudd for å dra dit en helg! ;-)

I dag var det tilbake på skolebenken, men det gikk helt fint. Kom nettopp hjem fra en joggetur i sola, og nå må jeg sette meg ned og øve til en prøve vi har på onsdag. Hvis jeg skal øve til prøve så MÅ jeg trene, ellers blir jeg så altfor rastløs. Et tips til dere hvis dere sliter med motivasjonen!

Hva synes dere om bildene? 

how I fix my brows

Reklame

Hei hei! I dag skal jeg vise dere hvordan jeg styler brynene mine. Har fått mange spørsmål om det gjennom tiden, så nå kommer et eget innlegg!Jeg har vært fast bruker av Billion Dollar Brows i 1 år nå, og jeg kommer aldri til å bytte merke. Dette er et av mine must-haves i sminkemappa! Reiser ikke noen plass uten. Pleier ofte å gå sminkefri, og da føler jeg meg faktisk ganske fin - så lenge jeg får sminket øyenbrynene mine. Som dere vet så har jo øyenbryn utrolig mye å si for ansiktet. Fine bryn rammer inn ansiktet og definerer det :-)1. steg:

Jeg bruker Brow Powder (link) og Angel Tip Spooly Brush (link) for å fylle inn brynene mine, og disse er mine to ABSOLUTTE must. Jeg må tegne brynene litt lengre inn ettersom hårene mine er veldig lyse innerst, så jeg "mangler" på en måte litt bryn. Før brukte jeg øyenbrynspenn for å fylle inn den delen som mangler, og det ble veldig unaturlig og ikke spesielt fint . . Med med denne kosten og pudderet derimot - ser det helt naturlig ut! Det ser kanskje litt vanskelig ut å bruke en slik kost, men det er utrolig enkelt. Sverger virkelig til disse to produktene. Jeg har pudderet mitt i farge "Taupe".

2. steg:

Jeg har allerede litt mørke bryn, men dersom jeg vil ha de et hakk mørkere bruker jeg Universal Brow Pencil (link). Denne egner seg best til å fylle inn når brynene allerede har fått form. Pennen passer forresten alle hårtyper, både hvis du er blondine og brunette - supergenialt!3. steg:

Det siste jeg gjør er å bruke Brow Gel (link) for å få brynene til å holde den formen jeg vil - hele dagen. En siste finish for brynene!

Før:Som dere ser så er brynene mine veldig lyse helt innerst.

Etter:

Brynene mine er forresten ikke så mørke som på de bildene her, haha! ;-)

Koden "KU10" gir 20% på alt fra Billion Dollar Brows! Koden varer ut 18.10, og gjelder ikke produkter som allerede er nedsatt. Dere finner hele utvalget her

dagens antrekk

Jeg har laget meg ask! Har fått mange spørsmål om jeg ikke kan gjøre det, so now I did. Enklere for meg å svare på spørsmål nå! Jeg heter kristineaullebo (er maaange falske brukere av meg der, så dette er min eneste ekte). Linken finner dere her: ask.fm/kristineaullebo

T-skjorte fra sheinside.com, skjorte fra H&M, shorts fra runwaydreamz.com, jakke fra Jofama By Kenza (kouture.no)

 

frokost på brygga

Hei! I dag er det VERDEEEENS fineste dag i Bergen! 17 grader og steikende sol - kan man be om noe bedre? Vi stod opp i 11-tiden i dag, og så heiv vi kjapt på oss noen klær før vi fant en butikk og kjøpte frokost som vi nøt på brygga. Etter det bestemte vi oss bare for å gå rundt i Bergen ettersom det er så nydelig vær, og så dro vi på McDonalds og kjøpte McFlurry + smågodt, og så satt vi oss i sola og bare nøt det fine været. Herregud så herliiiig. Har på meg skinnjakke i dag, og jeg holdt på å koke over, haha!I går var vi i byen ca. hele dagen. Fikk shoppet litt, men ikke spesielt mye. Kan vise dere innkjøpene likevel! Jeg kjøpte meg en Dr.Denim bukse til, ettersom mange av dere sier at de blir så fort ødelagte i vask. Haha, jeg er heeelt frelst.Senere på dagen dro vi på kino og så The Butler. Veldig bra film! Etter filmen var vi skrubbsultne, så da dro vi på Peppes (som vanlig... Uff, tror de som jobber der begynner å kjenne oss igjen nå, haha!) og såå dro vi på butikken og handlet inn godis.

Nå sitter vi inne og jeg må skrive ferdig en spalte før jeg tar bussen hjem i kveld. Har hatt en super helg, synd at ferien er over!

yesterday

Noen bilder fra dagen i går! Håkon var ikke så fotogen i går, så han blir heller med på bilder i dag, hehe :-) I hvert fall, som dere ser så er været helt nydelig her! Føler det er tidlig høst igjen, jeg. Men nå skal vi ut og spise om ikke så lenge, så jeg må avslutte. Ha en fin dag videre, nyt helgen mens den er her!

day 1

JEG FANT IKKE MICHAEL KORS-VESKEN :-( Jeg har lett i ca. hele sentrum . . Vincci, Tennis, Scabal osv, men de hadde den ikke noe sted. Jeg vil ha svart 15-tommer, men enten hadde de riktig størrelse, men feil farge, eller så hadde de riktig farge, men feil størrelse. Dere aner ikke hvor sur jeg ble!! ÅÅÅRGH.

Da var det lørdag, og min dag nr. 2 starter her i Bergen. Jeg bor som sagt i leiligheten til broren min her :-) Vi hadde en strålende dag i går - bokstavelig talt! Vi var virkelig superheldige med været, for sola skinte som bare det hele dagen, i tillegg var temperaturen ganske grei. Merker selvfølgelig at vi har beveget oss inn i høstmånedene, men jeg benytter meg likevel anledningen til å bruke . . skjørt! Ja, dere leste riktig. Jeg har aldri vært noe spesielt fan av skjørt, men i går fant jeg VERDENS ALLER FINESTE skjørt noensinne! Det er liksom bare . . helt perfekt! Har allerede 100 ulike antrekk satt sammen oppi hodet nå, og i går ble antrekket altså slik som på bildene under. Og ja, før enkelte av dere får lemmen-anfall fordi jeg ikke har bukse på meg i oktober. . Jeg HAR strømpebukse på meg på bildene, men det vises ikke. Så no worries, jeg frøs ikke èt eneste sekund i går :-)

Skjørt fra Bik Bok, genser fra madlady.se, solbriller fra Ray-Ban

ukens spørsmål #61

Hvor er buksa til Ingvill fra?
Den er fra Bik BokHar du tynt eller tykt hår?
Jeg har ganske tykt hår! Har alltid hatt tykt hår, og er veldig glad for det.

Jeg lurer på om du har vert så tynn hele livet eller om du har trent eller gjort noe annet med kroppen din for å få den kroppen du har i dag?
Jeg har alltid vært slank. Trening gjør jeg kun for å holde meg i form, og fordi jeg får så utrolig mye utbytte av det. Når jeg var liten spiste jeg som en hest, men la aldri på meg, haha. Slik er det fortsatt! Har høy forbrenning - det er alt.

Retter du håret hver dag?
Ja, men retter sjeldent hele håret.

Selger de genseren fortsatt?
Ja, den er relativt ny i butikken tror jeg. Elskeeeer den, kommer til å bo i disse i vinter, hihi.Hvilken modell har du Kenza-jakken i?
Jeg har nr. 3. Den er SÅ fin! Som dere sikkert har skjønt så elsker jeg den, haha. Liker nr. 6 veldig godt også, da!

Hva sier dere i starten av videoen fra Mallorca?
Me and my crew on my way to fuck shit up

Hvorfor i svarte har du så mange shortser?
For god's sake, hadde du fått sponset 15 shortser fra Runwaydreamz gratis så hadde du neppe takket nei.

Hvor gammel er søsteren din?
Hun er 9 år! Haha, jeg skrev i et av innleggene at hun fylte 10, og i neste 9 . . Skjønner at dere ble litt forvirret! Jeg trodde hun var blitt 10, helt til mamma leste bloggen min og bare: "Kristineeee, Ingeborg er ikke 10 år enda!!" Haha.

Hvilke blogger leser du?
Kenza, Fotballfrue, Auroramohn, L0ve, Betinabf, Matholck, Annais, Kristinaandersen, Annijor, Ssbk, Eirinkristiansen, Marenviks, Explode, Haawt, Carolinecf, Livingdoll . . Lista er lang. Leser ikke alle daglig da, men er innom en del. Leser mange flere enn disse også, kommer ikke på alle i farten :-)

har bare ett spørsmål: ka syns du om meg?:PppPPpppPPP
I LOVE YOU EMMA. Du er veldig søt

Hvilke bukser kjøper du, slik at de er lange nok?
Dr.Denim-buksene og de fra Bik Bok.Har du lyst å jobbe som modell?
Jaaaa

Hva bruker du under den gensere med åpen rygg? Utrolig fint når det ikke er sånn bh stropp som synes!
Jeg bruker slike "cupper", som man bare fester på brystene. Verdens mest geniale oppfinnelse ever made!

Du har fått sykt fin rumpe!! Kan du ikke vise før/ etter bilder av den, og si hvilke øvelser du bruker? Ville vært sykt inspirerende, i og med at din har blitt myye finere!
Tusen takk, men det er bare den buksa jeg får fin rumpe i :( Haha, DESVERRE. Jo da, jeg har Julie har jo begynt prosjekt få-fin-rumpe, meeen har ikke trent rumpe på en stund nå, så jeg er rimelig sikker på at det kun er buksa som gjorde den jobben.

Hvordan holder du deg så brun? Har du utenlandske gener?
Jeg har gode gener + at jeg var 2 ganger i syden i sommer. Det er mesteparten av grunnen. Ellers bruker jeg selvbruning inni mellom også, men jeg tar ikke særlig med solarium :-) Anbefaler SunSpa-selvbruning på det høyeste! Gir utrolig fint resultat, + at det ser naturlig ut.

Hvordan har du fått så mange følgere på instagram?
Vet ikke helt, for å være ærlig. Det at jeg tar bilder med speilrefleksen min og har bra kvalitet på bildene spiller en stor rolle tror jeg - og så er det slik at når man har fått en del følgere så går det enda fortere etterhvert. Bildene mine kommer på explore-siden og da kan folk fra hele verden se bildene mine.

Hva står øverst på ønskelista?
En Céline-veske <3 <3Om dere har spørsmål til neste uke: spør her! :-) 

-> bergen

Da tar denne jenta turen til Bergen!Wohooo. Har ikke vært i leiligheten til Håkon siden vi kom hjem fra Mallorca, og det begynner jo å bli en stund siden. Er så deilig at han bor I byen nå, slik at vi slipper å ta bybanen hvor enn vi skal. Nå trenger vi kun å gå i et og et halvt minutt og så er vi ved Torgallmenningen - er jo heeelt greit det :-) I hvert fall, jeg ser frem til en fin helg! Vi skal nok bare shoppe litt, spise ute og kose oss med godis inne i leiligheten på kvelden. Roliiiiigt.

Macen og kameraet er med, as usual!På bildet oppe til høyre ser dere forresten den nye buksa mi! Jeg har ENDELIG prøvd Dr. Denim, og jeg er heeeeelt frelst. Herregud, buksen sitter jo perfekt! Føler jeg har gått glipp av noe stort i livet... Har hørt at de blir ødelagt i vask da? :-( Min er fra kouture.no, og direktelink til den finner dere HER. Jeg har min i XS. 

going out

Hejsann! Tenkte å svippe innom en tur før jeg drar til byen. Drar sammen med Ingvill, og vi skal kjøpe noen boots vi har sett på (haha, jeg får sånne plutselige innfall om at jeg MÅ dra til byen og kjøpe noe jeg har sett), og så skal vi ta bittelitt sol. Etter det skal jeg kanskje møte noen! Hadde egentlig tenkt meg en tur på Spenst i dag, men tiden strakk visst ikke til. Ja ja, det får gå. Tror ikke det blir noen trening i Bergen i helga heller, for å si det slik, haha.

Apropos! Øøh, jeg har egentlig ikke peiling, så derfor spør jeg dere. Kan godt hende at jeg er helt på villspor, men er det mulig å få tak i Michael Kors Saffiano Jet Set Travel Tote i Bergen? Altså en veske. Søk den opp på google. Har tenkt å kjøpe den, men vet ikke om jeg får tak i den i Bergen eller om jeg bare må bestille fra nett? :-) Håper noen av dere bergensere vet!

wonderful day

I går var det belgisk vaffel-laging med Julie! Kjempekoselig, og masse latter som vanliiiiig. Vafflene ble utrolig gode, forresten! Kommer oppskrift i morgen, til dere som ville ha det. Elsker alt av pannekaker, vaffler osv, det er sååå godt.I dag våknet jeg til noe så fantastisk som SOL! Vi har drittvær hele uka, med pøsregn og grå himmel dagen lang - så dere kan TRO det var deilig å våkne opp til sol og blå himmel i dag. Jeg drar til Bergen tidlig i morgen, type klokka 9, så i dag har jeg litt diverse greier jeg må gjøre. Må blant annet pakke (det er jo noe i seg selv), få unna litt bloggjobb, skrive spalte osv.. Har nettopp vært ute og tatt noen bilder av dagens antrekk sammen med Ingvill, + noen andre, so here you go. Skal sikkert møte henne igjen senere på dagen, men nå må jeg sette meg ned og få unna litt arbeid først :-)kickstart på dagen

Hei mine fine!

I dag våknet jeg ikke før halv 12, men det var vel kanskje noe med å gjøre at jeg kom meg gaaanske så sent i seng i går kveld. Tehe. Spiste frokost og dro avgårde på trening sammen med Ingvill. Elsker å kickstarte dagen med en deilig treningsøkt - ingenting gjør meg mer opplagt enn det! Etter det dro vi innom butikken en snartur, og nå er jeg hjemme og har nettopp dusjet. Venter bare på at Julie skal komme nå, og så skal vi lage belgiske vaffler som vi skal kose oss med. Gleder meiii til det!

På fredag drar jeg forresten til Bergen, noe jeg gleder meg veldig til! Wiii.

ny treningsjakke fra NikeBøøø! Jeg kom ikke hjem før klokka var 12 i går, og da var jeg helt død. Hadde ikke spist siden klokka 2 på dagen, haha . . Uff! Vel, i går når jeg var i byen var det salg på en sportsbutikk, og da var det virkelig kjærlighet ved første blikk når jeg fant denne Nike-jakken! SE SÅ FIIIIN! Jeg har lyst å trene for alltid nå!! Haha! Den var satt ned fra 900 kr til 450 kr, så det var tidenes kupp! WOHO.

Bildene viser ikke hvor fargerik den er på ekte, men den lyser virkelig opp, haha. Elsker den! Har lett etter en slik en dødslenge. Trener jo en del ute, så det føles deilig å endelig ha en!Er den ikke fin?

deilig med ferie

Heisann! Kan ikke beskrive hvor deilig det er med ferie. Våkner av meg selv uten den stygge alarmen, lager meg en god frokost, slapper av og bare gjør det jeg vil. Kjenner virkelig at det var deilig med et lite avbrekk fra skolen! Vel, nå skal jeg til byen for å treffe Julie! Gleder meg, det blir koselig som alltid.Etter det skal jeg på besøk, og såå skal jeg hjem i kveld og se skrekkfilm med Ingvill I think. Superduper dag, med andre ord! Håper dere som har høstferie nyter den like mye som meg - den er vel over før vi vet ordet av det :-)Ha en fin dag, alle sammen!

fake fur & leather jacket

Vest fra H&M, jakke fra Jofama by Kenza, bukse fra Bik Bok, wayfarer fra Ray-Ban

Hva synes dere?

oppskrift: verdens beste muffins

Okei, hold dere fast folkens . . Her kommer oppskrift på de beste muffinsene NOENSINNE! Disse smaker helt himmelsk, og de smelter bokstavelig talt på tunga. Kjempesaftige og gode, med tidenes deiligste sjokoladekrem på toppen. Hehe, endelig skal jeg dele oppskriften med dere, etter litt for mange fristende bilder her på bloggen. Oppskriften fant jeg på flinke Ingeborg sin blogg, link HER, så all credit til henne! Muffinsene er blitt en stor favoritt her i huset, og vi lagde de senest på lørdag faktisk, haha.Muffins:

150 g smeltet smør
7,5 dl kefir
4,5 dl sukker
1 ss natron
8 ss oboy
2 ss kakao
10 dl hvetemel

Slik gjør du: Rør alt sammen i en kjøkkenmaskin, og fordel røren utover i muffinsformene. Stek i ovnen på 200 grader i 8 minutter.

Sjokoladekrem:
200 g mykt smør (sett smøret ut av kjøleskapet en liten stund før du skal bruke det, slik at det blir mykt)
1 pakke melis
2 ss vaniljesukker
5 ss oboy 
2 ss kakao
1 egg
0,5 dl kaffi

Piskes først med grind, deretter med visp til den er luftig. 

Dere MÅ teste!

my new t-shirt

Ha-ha! Start dagen med denne sangen på full guffe, og jeg lover at dere blir i godt humør! :-)

I dag er det mandag og ny uke, men heldigvis er det ferie. Håkon dro hjem til Bergen i går, meeeen jeg tenker å besøke han i helga. Fredag til søndag, kanskje? I hvert fall, pappa er i Oslo for øyeblikket, så her hjemme er det kun jentene igjen. Koselig det, da. Skal lage en god middag nå om ikke så lenge, og så skal jeg og Ingvill ta turen på treningssenteret for å svette fra oss litt. Gleder meg! Er glad jeg har et treningssenter å gå til nå som det regner ute, var jo helt håpløst i fjor. Jeg trente jo ute i minusgrader!! Uff, den tid er heldigvis over. Selv liker jeg MYE bedre å trene ute, som å løpe intervaller i bakker og gå på fjellet (<3 <3), men det er fint å variere litt.

Vel, poenget med dette innlegget var egentlig at jeg skulle vise dere den nye t-skjorten min fra IvyRevel. (Direktelink til den HER) Jeg digger den! Passer skikkelig godt å kombinere den med en skinnjakke, så det er det jeg har gjort her:T-skjorte fra Ivy Revel (ivyrevel.com) Jakke fra Jofama by Kenza (kouture.no), shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com)

videoblogg: Mallorca 2013

Here it is! Kvaliteten er ganske dårlig i starten, men trykk på tannhjulet og endre til 720P, da blir det mye bedre! Håper dere liker den :-)

video del Mallorca

Hello babes! Jeg sitter for øyeblikket sminkefri med kosedressen på, og spiser frokost med macen på fanget. Er det søndag, så er det søndag! I går lagde jeg og Håkon sjokolademuffins (oppskrift kommer), og de ble helt sjuuukt gode. Så da rigget vi oss til i stua med film, masse puter og pledd, muffins, smågodt og brus - perekt lørdagskveld med andre ord. Filmen vi så heter Cry Wolf, og den var etter våres mening utrooolig bra! Jeg er kresen på filmer, men den likte jeg skikkelig godt. Anbefales!

I dag tidlig kom jeg på at jeg ikke har redigert videoen fra Mallorca enda (sløvt Kristine...), så da satt jeg meg ned og gjorde det med en gang. Var egentlig ikke meningen at jeg skulle sette sammen en film, men satte likevel sammen en videoblogg, jeg. Jeg starter prosjekt bli-flinkere-til-å-videoblogge nå fremover! På tide! Videoen er ferdigredigert nå, venter bare på at den skal laste opp. Sååå, følg med :-)
Cala Ratjada i Mallorca 2013, en av mine beste ferier noensinne! Sitter med et stort smil om munnen når jeg ser tilbake på bilder og videoer. Det skal definitivt gjentas, har jeg og Håkon blitt enige om!

baconsnurret kyllingfilèt med mangosalat

Nå tenkte jeg å gi dere oppskriften på min absolutte favorittmiddag for tiden! Mamma lagde den for første gang for ikke så lenge siden, og alle her i familien har fått helt hekta. En skikkelig delikatesse-middag, som ikke krever all verden med tid. Pleier å lage denne hver gang når Håkon kommer hjem i helgene, haha!

Mango-salat
(funnet på Kristina Andersen sin blogg, HER!):
♥ Spinat
♥ Ruccolasalat
♥ 1 avokado
♥ 2 mango
♥ Fetaost
♥ 1 boks mais
♥ 1/2 rødløk

Bare kutt opp de ulike tingene, og ha det oppi en bolle. Og ja, dette ser ikke sånn "syyykt" godt ut, og det høres heller ikke ut som noe spesielt. Jeg er ikke sånn "jippi ja salat det beste jeg vet" altså, men DENNE SALATEN . . Fy søren, for en smaksbombe! Jeg kunne spist denne til jeg døde! Altså, mangoen gjør liksom hele salaten, og det er bare såååå godt. Lov meg at dere prøver denne en eller annen gang!Oppskriften på kyllingen fant jeg på cathinthecity.com, HER. Jeg og mamma gjorde litt om på den da, så vi byttet ut serranoskinka med bacon, og pinjekjærnene med (masse) kikerter. Det smaker virkelig SUPERGODT.Og ja, dette bildet skulle liksom se "delikat" og fint dandert ut, men jeg tok jo på en gigaporsjon like greit, haha. Glemte helt at jeg skulle ta bilde!! Vel, det forklarer jo kanskje hvor SINNSYKT mye jeg elsker det, da.tidenes piknik

Hei hei! I dag hadde jeg glemt å skru av alarmen min, så jeg våknet klokka 06.55 og var på vei opp av senga, helt til jeg plutselig innså at HEYYY, DET ER JO LØRDAG OG HØSTFERIE. Sinnsjukt digg! Skal ha på alarmen i hele neste uke, kun for å kunne sove videre. Moahaha.

I dag hadde jeg og bestiii Ingvill bestemt oss for å dra til byen, og som vanlig stresser jeg jo sykt når jeg har planer, så jeg rakk ikke å oppdatere dere før jeg dro. Men det var i alle fall kjempekoselig! Vi kjøpte ikke noe, gikk bare rundt og pratet.

Etterhvert ble vi sultne, så vi kjøpte tidenes lunsj og så satte vi oss i øverste etasje på et kjøpesenter hvor vi rigget til piknik, haha. Typisk oss - digger det! Vi kjøpte inn mango, vaniljekesam, druer og hver sin Pepsi Max, og så satt vi og pratet og koste oss maks. Vi måtte kjøpe engangskniver for å kunne skjære opp mangoene, og jeg kan love dere at det ble syyykt grisete. Haha, men det var verdt det, mango er tross alt det BESTE som fuckings finnes. Skal forresten poste en oppskrift av en sinnsykt god mangosalat her på bloggen, så følg med! Høres ikke så spesielt ut, men jeg looooover dere.

Her er meiii i dag:I kveld blir det pizza og MUFFINS! Vil dere forresten ha oppskriften på de sinnsykt gode muffinsene som jeg har vist dere på bloggen mange ganger?

movienight

Noen dårlige bilder av gårsdagens antrekk . . Rakk så vidt å ta bilder, så det ble bare noen få, og disse var de beste, hehe. Jakken er fra Jofama by Kenza, shortsen er fra Runwaydreamz, genseren er fra H&M og earcuffen er fra H&M den også. Elsker den! Må nesten skaffe meg flere slike, de piffer jo opp et antrekk på 1-2-3!

Nå skal jeg og bruttern se film! Fin og avslappende fredagskveld. Jeg er så dårlig på film, har rett og slett null peiling, så har dere noen tips til bra filmer i farten? Liker det meste, i grunn!

velfortjent ferie

DA VAR DET HØSTFERIE! Herlighet, så herlig! I dag dro jeg på skolen, hadde 2 timer naturfag, 2 timer skriveøkt i engelsk - og sååå ble jeg hentet av Håkon. Meget chill! Siden jeg var hjemme så tidlig fant jeg ut at jeg ville bruke tiden til noe fornuftig, så jeg startet med å rydde klesskapet mitt. Herregud, skapet og klærne mine . . de lever virkelig sitt eget liv. La oss si det slik; jeg hadde mer klær liggende på gulvet på rommet, enn i selve skapet, haha. Orker aldri å rydde det skikkelig, så nå har jeg sortert det 100%, og det føles så deilig! Har jo 2 store skap stående på rommet mitt, så jeg har tatt i bruk begge to nå. 2 store skap med klær, og jeg sliter enda med å finne hva jeg skal ha på meg om morgenen. Der har dere meg!

Nå har jeg nettopp spist moussaka med familien, namminam. Blir en rolig fredagskveld her, i alle fall! Skal bare slappe av hjemme med brus, godteri og film, ettersom Håkon er her. Nå har jeg en HEL uke med ferie, og den skal nytes til de grader. Har jobbet mye med skolen de siste ukene, og da er det ekstra godt med fri.Glemte å ta bilder av hele skapet, da . . Ja ja! Viser dere siden!

God høstferie, fine leserne mine! Hvis dere har ferie samme uke som meg, da :-)

høstferie i MORGEN

EN dag igjen til høstferie! Wow, det er helt utrolig. Jeg for min del føler at sommerferien nettopp sluttet og at jeg begynte på videregående for første gang i . . går?? De siste ukene har gått ubeskrivelig fort, og det er så deilig. Det er vel et tegn på at man har det bra!

I går etter skolen dro jeg og jentene på sykebesøk til Malin, som har operert. Vi tok med kake og ble sittende å prate, tihii. Superkoselig. Stakkaaaar <3 Er så glad jeg aldri har opertert eller noe slikt, uff. I dag kom som sagt Håkon hjem, og vi har bare kost oss med masse godis og god middag! Kommer til å bli en superbra helg!! Neste uke har vi jo fri, så jeg vurderer kanskje å ta en tur til Bergen for å være der med han, shoppe litt og eventuelt møte en. Spennende! Forteller mer om det senere hvis det blir noe av. Forresten, tusen takk for alle forslagene på forrige innlegg! Setter STOR pris på det! Wiii, jeg vet ikke helt hva vi ender opp med enda.

Når har dere ferie, da?

de deiligste genserene

Hei! I dag kom Håkon hjem, JIPPIIII, så vi har nettopp spist supergod middag, og nå drar jeg og bruttern snart på butikken for å handle inn godis og brus. Elsker de torsdagene når han kommer hjem, føler det er blitt helg allerede.

Jeg MÅ forresten vise dere disse to genserene jeg kjøpte tidligere i uka. To superdeilige gensere fra H&M, som kun koster 200 kr per stykk! Åååh, jeg ble helt forelsket jeg, så jeg kjøpte med meg i to forskjellige farger like greit. Har begge i L, fordi jeg elsker når de er oversized. Gjett hvem som kommer til å bo i disse i myke herlighetene vinter :) :)

FORRESTEN! Vi skal ta klassebilde på skolen i morgen, og vi trenger desperat et tema! Ikke nerd, militær, baby og sånne oppbrukte temaer, helst . . Hadde blitt utrooolig glad om dere hadde noen tips! Jeg og Emma tvinger dere, hihi <3333 PLEASE

forever in love with this dress

Jeg mottok denne perfeksjonen aka verdens fineste kjole her om dagen, og jeg er rett og slett helt frelst. SE så fin! Den er fra ivyrevel.com som jeg fortalte dere om tidligere, og den nye AW13-kolleksjonen er dødsfin - anbefaler alle å ta en titt. Klærne er klassiske og fine!

Kjolen jeg har på meg finner dere HER. Jeg har min i XS. Elsker blondedetaljene, den åpne ryggen . . alt! Har vært hodestups forelsket i denne helt siden jeg så Kenza hadde den på seg gårsdagens

Jakke Jofama By Kenza, wayfarer Ray-Ban, sweatshirt Just Female, shorts runwaydreamz.comtown with my girl

HEI! Litt sen oppdatering fra denne fronten, men jeg har ikke sittet på rumpa før nå. Vi løp cooper-testen i dag, og den gikk kjempebra! Synes ikke det var noe ille i det hele tatt, sett bort ifra at det var ganske slitsomt der og da, haha. Vi sprang jo ute i sola og, så jeg skal absolutt ikke klage! Følte meg suuuperopplagt når jeg kom hjem, herrejesus så deilig.

I går ble det en tur til byen sammen med Ingvill. Åå, det var så koselig. Sola skinte og det var dødsdeilig temperatur ute.Jeg hentet en pakke fra IvyRevel (ivyrevel.com) i går, og jeg er så fantastisk fornøyd! Skal vise dere klærne siden, har nettopp tatt noen bilder av èt av dem. I pakken fikk  jeg med en lapp hvor Kenza hadde signert, og dere ANER ikke hvor sinnsykt . . . gira(!!!) jeg ble. Kenza er et av mine største forbilder!! Dere skulle sett meg: "Ingvill, Kenza har TATT PÅ DETTE ARKET!! Lukt!!". Haha.Har egentlig lyst å trene, være med venner, dra til byen, gå fjelltur +++ i dag, men nå må jeg sette meg ned og gjøre ferdig noen engelsklekser. Ja ja, det må til! Snart høstferie, så det går helt fint for min del. Jeg fikk forresten FUCKINGS 5 på matteprøven vi hadde her om dagen, herregud, dere aner ikke hvor glad den 5'eren gjorde meg. 5 i matte gjør meg 10x gladere enn 6 i et annet vilkårlig fag, så det forteller litt . . T-matte, here I come!! Kan ikke beskrive den følelsen å få igjen en bra karakter når man virkelig har jobbet for det.

Outfit for gårsdagen kommer i neste innlegg! Ha en super tirsdag folkens!