hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

halloween

BØØØØØ! Happy halloween, folkens! Gjett èn gang hva jeg skal kle meg ut som i dag, da...Minnie Mus, oh yes. Ikke særlig skummelt nei, men frykt ikke: jeg har tenkt å prøve meg på skummel sminke. Har funnet frem diverse sminkeprodukter, så nå kommer Ingvill straks bort og vi skal eksprimentere litt. Tenker å sminke meg hvit i ansiktet, og så er jeg svart rundt øynene med blod rundt munnen. Noe i den duren!

Wiiie, dette er så gøy! Denne dagen har jeg gledet meg til lenge. Jeg elsker halloween! Så, hva er deres planer for dagen? Skal dere gå knask eller knep, se en skummel film hjemme med godis eller skal dere ut på halloween-fest? Det blir sistenevnte på meg. Skal starte å vorse med jentene, og så drar vi videre litt ut på kvelden. Tror det blir en morsom halloween-kveld, jeg gleder meg i alle fall til å se alle de ulike kostymene haha :)

Har dere kledd dere ut i dag? Isåfall, fortell hva dere er utkledd som, jeg vil gjeeeeerne høre!

pannekake-dateGenseren min (og tightsen) er fra Junkyard og koden Krisssy gir dere 20% på alt fra nettbutikken til og med i morgen! Iiiiiha, løp og kjøp! På Junkyard har de sååå mange av mine favorittmerker, blant annet Nike, Adidas, Ray-Ban og Converse.Haha åå, se så blid og fornøyd ♥Farvel til taco? Hallo til pannekaker! Det er blitt den nye favoritten til meg og Ingvill. Kunne spist det hver eneste dag, til alle måltid. No kidding!! Ingvill dro nettopp, og vi har fått unnagjort litt lekser og mye prating. Standard. Nå skal jeg ut og øvekjøre litt med pappa! Har lagt meg ganske tidlig hele denne uka, så jeg tenker å sitte litt ekstra lenge oppe i kveld og se et par episoder av ♥ SESONG 6 GOSSIP GIRL ♥. Jeg pleier alltid å legge meg sent på torsdager, for da er det bare èn dag igjen til helg så det spiller liksom ikke så stor rolle. (Liker jeg å tro i alle fall) Har spart opp mye søvn de siste dagene nå, så da det gå fint. Hoho! Snakkes, nå skal jeg ut i trafikken!

PS! Ingvill er russ til våren og lurte på om dere hadde noen tips til kule russebil-navn? Da hadde hun blitt superduperglad!

I love this cardiganCardigan fra Vero Moda, busse fra Cheap Monday, sko fra Public Desire, topp fra Lookbookstore

Hei hei! Ååh, endelig torsdag, jeg ELSKER torsdager. Det betyr at helgen nærmer seg med stormskritt. Skoledagen i dag var gøiii, og jeg kom hjem for ikke så lenge siden? Nei vent, klokka er jo fem. Haha shit, tiden går sååå fort på ettermiddagen! Rett etter jeg kom hjem fikk jeg besøk av Ingvill, og nå skal vi lage pannekaker til middag - etterfulgt av leksedate. Et lite tips er å gjøre skolearbeid sammen med en venninne, da slipper du at det blir en "kjedelig greie". Siste innspurt før helg nå, let's do it folkens! Nå venter pannekaker med vaniljekesam og friske bær, nam ♥ 

onsdag og litt treningsprat

Nam, så ikke dette friskt og godt ut? Jeg har fått dilla på reker - det er sååå godt. *Hjerter i øynene*I dag har vært en bra dag! Vi har gym på onsdager, så det er en av dagene i uka jeg liker veldig godt. I tillegg nærmer det seg helg, og det liker vi. Nå har jeg nettopp spist middag og planen er å ta et par styrkeøvelser her hjemme. Det er ikke alltid tiden strekker til for å dra på treningssenteret, så da tenker jeg at et par situps og pushups hjemme er bedre enn ingenting. Husker for et par år siden når jeg ikke hadde medlemskap på treningssenter, så tok jeg alltid 100 situps før jeg la meg. Det ga ganske gode resultater, faktisk! Tror ikke det er så bra å trene styrke hver dag da (om jeg ikke tar helt feil? jeg er ingen ekspert), så nå foretrekker jeg heller å ta et par dager i uka hvor jeg trener litt hardere.

Når det gjelder styrke på mage så har jeg delt en tidligere video med favorittøvelsene mine. Disse er såå effektive og gode, spesielt nr. 1 og 2 som dere ser under her. De bruker jeg alltid når jeg trener magen! Tar 10 repetisjoner av begge to, i 3 serier. Da har du det. Garanterer stølhet i magen dagen etterpå, haha ;-) PS. Lagde denne videoen når jeg nettopp hadde lært meg øvelsene, så nr. 1 og 2 gjør jeg litt for fort. Husk å utfør dem i et rolig tempo, det er da du virkelig kjenner det.Jeg har en del flere øvelser på lur, så ønsker dere flere slike videoer?

hullete jeans

Jeg var så sykt lei av alle buksene mine så jeg bestemte meg for å klippe litt i noen av dem. Endte opp med en svart bukse med hull på begge knærne - og jeg synes at bare den lille forandringen gjorde seg skikkelig!Jeg bruker nemlig de svarte buksene mine svært sjeldent, så why not. Er det noe jeg elsker å gjøre så er det i klippe i klærne mine - det er så lite som skal til for å piffe dem opp. Et kjempesmart tips er å klippe gamle bukser om til shorts i stedet for å kaste dem. Det pleier jeg ofte å gjøre, og mange av dem har endt opp med å bli en av mine favorittshortser. Kanskje ikke så veldig idèelt nå som sommeren er over da, men men :)

Hva synes dere?

lenge leve vestlandet

Huff, for et vær det er i Førde i dag. Her snakker vi oversvømmelse i store deler av sentrum, og dette gjelder da også skolen min. Kan aldri huske at det har regnet så mye i hele mitt liv. Det er nesten litt fascinerende å se på, men for meg som er blogger og er avhengig av fint vær så passer det svært dårlig!!! Haha, det høres helt dumt ut, men det er faktisk sant. Satser på at uværet gir seg så fort som mulig, det kan umulig holde på slik lenge!Så ja, i dag blir det neppe outfitbilder eller fine bilder utendørs generelt. Haha, håper dere overlever med meg! Folk som bor andre plasser spør meg alltid sånn: "Er det alltid fint vær der du bor? Det ser jo sånn ut på instagram??" Hell nah, buddy. Greia er at jeg bare at jeg alltid utnytter de gangene det er fint vær her. Det er nå jeg skulle ønske jeg bodde i Oslo. Eller syden for den del. Høhø. 2 år igjen!

Jeg stjal mamma sin cardigan i dag, jeg. Kan ikke huske å ha brukt cardigan siden 8. klasse eller noe, så det var uvant. Men ååh, så utrolig fin! Den er fra Vero Moda og er skikkelig deilig å ha på seg, så jeg tipper jeg blir å bruke denne en del i høst/vinter ♥ Vel, nå skal jeg starte på ukens spørsmål. Vi skrives om ikke lenge!

Er det bare hos oss det regner mye, eller? Mesunner dere som har oppholdsvær - nyt det!

smokey eyes

Reklame

Halla babes! Partysesongen nærmer seg og her er det èn sminkelook som aldri slår feil: smokey eyes. For øvrig er det den eneste jeg vet om også (hahahah), men det er fordi den er så fiiiin at jeg ikke gidder å lære meg andre looker. Vel, det finnes et hav av produkter der ute, så for å hjelpe dere på vei tenkte jeg å vise dere hva jeg anbefaler når det kommer til smokey eyes.

Chunky Dunky Hydrating Lippie - Red lips it is! Smokey eyes og røde lepper går som hånd i hanske, i hvert fall om det er en spesiell anledning og du ønsker å se litt ekstra sminket ut. Jeg er ikke så fan av leppestift, lipliner er nemlig mer min greie. Dersom du har tynne og kjedelige lepper som meg er det perfekt å forme de med lipliner - et lite tips! Ellers vil jeg si at jeg er skikkelig sjalu på dere med fyldige lepper </3 Del litt med meg, plis.

Put a Lid On It - Jeg bruker ikke ikke øyenskygge så veldig ofte, men de gangene jeg gjør det så sørger jeg alltid for å ha primer på øyelokkene først. Da sitter skyggen lengre, og du slipper at sminken drysser av i løpet av dagen/kvelden.Schwing Eyeliner - Hands down, verdens beste eyeliner. Herregud, trenger jeg å si noe mer. Jeg gikk tom for denne PÅ VEI til Florida (og der skulle jeg være i 4 uker), så jeg gikk desperat rundt på taxfree'en i håp å finne en tilsvarende eyeliner. Jeg fant ikke en eneste som kunne måle seg med denne fra theBalm, uansett hvor gode merker det var snakk om. Chanel, Dior, Mac.. hell nah. theBalm er det eneste for meg når det kommer til eyeliner! Denne bruker jeg hver dag og det ser dere på bildene, så dere vet hvordan den ser ut på. Har den også på meg på bildet over her :-)Tall Dark and Handsome Mascara - Til dere som spør hvilken mascara jeg bruker, så er det denne. Dette er også et produkt jeg er helt avhengig av. Mange bruker gjerne forskjellige mascaraer til forskjellige anledninger, men denne synes jeg passer ypperlig både når jeg skal på skolen, når jeg skal på fest og når det er julaften. Pleier bare å variere litt med hvor mye jeg tar på :-) Her får du altså tynne og lange vipper, akkurat slik tittelen på produktet tilsier.Boudoir Eyes Shadow Collection - Dette er en nydelig palette med ni skygger i både varme og kalde farger, som gjør at du kan skape en sexy, mørk look, eller en søt, lys look. Jeg elsker den! De mørke fargene kommer alltid til å være mine favoritter:Rabattkoden KUSMOKEY gir dere 20% på alt fra theBalm, Too Faced og NYX, uten om salgsvarer. Varer til 31. oktober - halloween!

once u go black u never go back

Jeg har ikke hatt neglelakk på meg på sikkert et halvt år, og daaayuum - look at this!Jeg har ALDRI prøvd svart neglelakk, fordi jeg rett og slett har følt at det har vært "for emo" for meg om det går an å si det slik. Men jeg så tilfeldigvis at Julie og Ingvill hadde på seg svart på neglene, og det så jo bare helt rått ut!! Måtte jo teste det ut selv da, og shit, se så stilig det ble. Jeg kan ikke huske å ha vært så fornøyd med neglene mine før jeg, ass! Far vel rosa og lyse farger, once you go black you never go back

Jeg har nettopp spist tacopai til middag, mmm! Det er noe av det beste jeg har smakt på lenge, så jeg tenkte å dele oppskriften med dere på den i løpet av kort tid. Nå skal jeg hoppe i treningsklærne og øvekjøre til Spenst, så i dag slår jeg to fluer i en smekk. Jeg elsker å trene på mandager - da legger jeg liksom et skikkelig bra grunnlag for uka. Er for øvrig så sykt deilig å ha et treningssenter å kunne gå til nå som det pøser ned ute. Vel, nå må jeg løpe - styrke på mage og armer venter! Hiv dere med :-)Hva synes dere om svart neglelakk, da? Stilig, eller too much?

litt forandringer

Fredag kveld rett over midnatt skulle jeg akkurat til å legge meg, men så trykte jeg inn på bloggen min og fikk et plutselig anfall om headeren? Den måtte skiftes. Ikke "i morgen", men der og da. Så jeg la fra meg tanken om å legge meg, og åpnet heller Photoshop for å mekke en ny header. Jeg er ikke superflink, men jeg fikk bruk for en del av det jeg har lært i IT i år. Jeg elsker IT forresten, det er det gøyeste faget jeg har i år. Uten tvil!! Vi lærer om Photoshop blant annet, og for en gangs skyld får jeg faktisk bruk for det jeg lærer på skolen, haha lol. Digger'e. Anbefaler alle å ta IT som valgfag!

Tanken var vel egentlig bare å ha den som midlertidig header, for jeg orket bare ikke den gamle lengre. Men jeg likte den ganske godt jeg, så kanskje jeg blir å ha denne en stund. Haha, jeg får liksom dårlig samvittighet overfor dere jeg, som må se den samme headeren om og om igjen. Jeg prater forresten med hun som fikser designet mitt nå, og det vil bli gjort et par endringer i designet underveis. Ikke store da, bare et par små justeringer!

MEEEEEN... det viktigste er at dere liker headeren og designet mitt!! Så, hva synes dere?Liker dere denne headeren? Eller foretrekker dere slike headere som dette for eksempel:Jeg er nemlig en veldig A4-person og liker det så clean og enkelt som mulig. Men hmm, I don't know. Deilig med forandringer da, det er sikkert og visst :)

I kveld har jeg vært med Ingvill, og vi har lakkert neglene, sett på Bloggerne og sett på eventuelle kostymer til halloween. Fin fin søndag.

life goal

Sa jeg at jeg elsker Nike? Haha..Jeg har bodd i denne tightsen i helga, og samme gjelder skoene. Jeg synes vanligvis at tights er det ekleste klesplagget ever, men disse fra Nike er faktisk favorittene mine i klesskapet for tiden. Jeg har kjøpt mine på Junkyard, her.

Jeg bruker alltid søndagen til å få unna gjøremål til uka, så i dag har jeg gjort mattelekser, tømt mailboksen og skrevet reiseregning med paps. Flinke manageren min!! Nå synes jeg at jeg har vært flink pike, så jeg tar velfortjent fri og stikker bort til Ingvill. Vi skal bare slappe av og nyte siste dagen i uka, kanskje vi ser en film eller noe. Hun skal fikse brynene mine også, wiiiho!! Hun er så flink med slikt, så greit å få litt hjelp :-)

♥ får hjerter i øynene når jeg ser på disse ♥Hahahaha! Ser dere hva som ligger oppå klesskapet mitt? Jeg er glad i Pepsi Max for å si det slik, men det visste dere vel allerede! Jeg pleier alltid å spare opp kjempemange flasker og så panter jeg alle sammen på likt - føler nesten at jeg tjener penger da. Er jeg den eneste som føler det slik??Når jeg blir voksen skal jeg seriøst ha et eget kjøleskap for Pepsi Max, og så skal jeg sørge for at jeg aldri går tom. Life goal 

little kriss

Good morning beauties!

Kvelden i går ble kjempebra! Koste meg mye, og kom meg for en gangs skyld hjem i rimelig tid. Det førte til at jeg våknet så tidlig som klokka NI i dag tidlig, haha! (Dere har vel husket å stille klokken?) Jeg har derfor fått tid til å gjøre en del i dag allerede! Det bøtter ned ute, så jeg lagde me en kjempegod frokost bestående av nystekte rundstykker, kakao og jordbær mens jeg satt godt inntullet i teppe og startet jeg på sesong 6 av Gossip Girl. Jeg hater regn og dårlig vær, men på søndager gjør det faktisk ingenting - da er det bare koselig ♥

I går måtte jeg bla bak i arkivet på bloggen for å finne noe, og da kom jeg over masse gamle bilder av meg for to år siden. Haha, så utrolig morro å se tilbake på! Jeg vet ikke om jeg har forandret meg så mye egentlig, uten om at jeg sminker meg litt annerledes nå. Jeg føler også at jeg så ganske "liten" ut på disse bildene, men det er jo faktisk to hele år siden så det er ikke rart. Hva synes dere? Har jeg forandret meg mye?


Image and video hosting by TinyPic

Jeg vet i alle fall at jeg har blitt flinkere til å redigere bilder, haha!

gleden av gamle sanger

Helluen! Nå har jeg og Ingvill nettopp spist noen sykt gode pannekaker. Damn, denne gangen ble de helt perfekte! Fikk papz til å kjøpe inn vaniljekesam, jordbær og masse frukt som vi hadde i pannekakene - så nå er vi gode og mette. Mmm, så godt!! Jeg sitter her og blogger mens Ingvill står i klesskapet mitt og finner kveldens antrekk. Vi skal nemlig ut i kveld!! Vi stikker bort til Ingvill nå straks for å starte der, og så drar vi videre litt senere i kveld. Jeg gleder meg til å danse til musikk på full guffe nå!!!

Jeg fant en gammel sang i går forresten, Fade Into Darkness av Avicii. Husker dere den eller?! Den følelsen når man finner en gammel favorittsang som man hadde helt glemt av - DEN er fantastisk. Denne sangen har gått på repeat de siste 24 timene nå, og kjenner jeg meg selv så kommer nok den til å fortsette på repeat resten av helga. (På mandag er jeg nok lei igjen, vel og merke) Hahah!! Er i alle fall klar for en bra kveld :)

Ha en fin kveld, fine lesere!

stoka jenter

I dag har jeg vært med Ingvill, og vi dro på en liten bytur etter gammelt. Å dra til byen og shoppe på lørdager var jo obligatorisk før, og her snakker vi samtlige lørdager, haha! Det er i grunnen veldig koselig, så jeg og Ingvill har gått og kikket litt i butikker og slikt. Herregud, ikke lenge til vi er 18!!!! Det er sånn cirka det eneste vi prater om nå for tiden, begge er SÅ gira. Jeg har jo bursdag i januar, og Ingvill i februar. Gjett om det skal feires da, dere! Jeg inviterer dere hele gjengen, hehehee :)

Nå skal jeg skrive ferdig en reiseregning som skal leveres til regnskapsfører på mandag. Better get started! Etter det kommer Ingvill bort igjen hit, så skal vi lage pannekaker. Sendte henne nettopp hjem slik at jeg fikk blogget, haha..  (Og for at hun skulle hente nugatti da) Det er så standard meg, jeg klarer nemlig ikke å konsentrere meg når det sitter folk og ser på. Ingvill ble forresten kjempeglad for alle kommentarene hun fikk i går! Det ble jeg også, wiiie. Dere er så gode, og det gjør meg skikkelig glad når dere gir kompliment til vennene mine.Jeg elsker denne skinnjakka! Jofama by Caroline Roxy.

Vad tyckar ni?

chill fredagskveldDa var vi hjemme etter en koselig Peppes-date med jentene! Denne gangen var vi alle samlet, og for en herlig gjeng, herregud. Lov'em! Denne gangen ble pizzaen byttet ut med salat for en gangs skyld, og damn, den var god. Her snakker vi kyllingsalat med avokado, egg, tomat og masse deilige grønnsaker. En fun fact om meg er forresten at jeg elsker grønnsaker! Ikke fordi det er sunt eller noe, men rett og slett fordi det er så himla godt å knaske på. Spør alltid mamma og pappa om de kan kjøpe det når de er på butikken, og hver morgen når jeg spiser frokost så har jeg alltid en 1/3 eller 1/2 agurk som jeg spiser på. Når det gjelder cherrytomater så kan jeg spise det til jeg dør, og i hvert fall kokt brokkoli. Haha, sært. Eller kanskje ikke så veldig, egentlig?

Nå er Ingvill her og vi chiller bare med yoghurtnøtter og film. Deilig etter en hard uke på skolen. Jeg maser forresten på Ingvill om at hun må lage seg blogg!! Det tror jeg mange av dere har veldig lyst til - inkludert meg selv. Visste dere forresten at hun blogget før? Men ja, det var sånn i 2009 når jeg nettopp hadde startet selv.. Haha, håper hun en dag lar seg overtale til å starte igjen! Det hadde vært så gøy.

them shoez

Endelig er det helg! Nå er jeg nettopp ferdig på skolen, og vi jentene er på vei til Peppes om noen få strakser for å feire Ems med pizza! Wohooo, gleder meg! Tror vi blir en herlig gjeng på rundt 10 stykk, så dette blir koselig. Ellers er det dødsdeilig å være ferdig med historieprøven som har hengt over skuldrene på meg hele uken - jeg føler jeg har vært buret inne eller noe. Det suger der og da, men ååh, det er virkelig verdt det. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet. Nå må jeg gå, pizza, brus og venninnekos venter! :-) Jeg poster et antrekk jeg hadde på meg for et par dager siden da jeg var i byen.

Bukse og fluffy genser fra Bik Bok, sko fra Public Desire. Hva synes dere? copenhagen throwback

Her kommer en liten throwback fra København i august, med mitt kjære Jofama-team! Herregud, så glad jeg blir av å se på disse bildene. Jeg var lykkelig, tvers gjennom. Hadde nettopp kommet hjem fra tidenes USA-tur, var tan og fresh, og dro rett til København hvor dagene bestod av motemesse, photoshoot, massevis av klær og inspirasjon, gode middager sammen med teamet, verdens beste hotellseng og bare morro. Alt dette handler jo om mote, og denne messen fikk jeg til å innse at dette er virkelig noe jeg har lyst å drive med i fremtiden. Jeg mener, man bruker jo så mye av livet på å jobbe - så hvorfor ikke velge noe som er gøy og som man kan glede seg til hver dag man står opp?

Jeg ble også godt kjent med Caroline og Sarah i løpet av disse dagene! Her er noen bilder som jeg og Sarah tok. Hun er dansk og er arkitekt, men jobber også som modell - som dere sikkert kan se på bildene. Vi gikk rundt og tok masse bilder, spiste mat fra de ulike standsene og bare koste oss. Take.me.back! ♥What a beauty!

Fineste Caroline!Her er meg som instruerer fotografen, haha. Standard!birthday girl and pancakes

I går ble det en litt sen kveld på meg, for jeg lagde nemlig kake til Ems'en min som har bursdag i dag! Browniesen falt i god smak, heldigvis. GRATULERER MED 17-ÅRSDAGEN VENNEN ♥

At jeg har kjent denne jenta i bare èt år er faktisk helt sykt rart å tenke på, for det føles som om vi har vært venner hele livet. Det startet første skoledag på videregående i fjor, og siden den gang har vi rukket å få utallige gode minner sammen. Flere skal det bli, og jeg gleder meeeg!! Håper dagen din blir perfekt Ems, jeg er kjempeglad i deg ♥

I dag er siste dag før frihet, og siste dag hvor jeg skal sitte med hodet ned i historieboka. I morgen skal vi feire Emma, så jeg ser ekstra mye frem til helg! I dag trenger jeg god mat for å komme meg gjennom all øvingen, så derfor ble det livretten min til middag: pannekaker. Det finnes virkelig ikke noe bedre - ikke engang taco. Og da folkens, da er det seriøst. Desverre var det jeg som stod for stekingen denne gangen, og det ender aldri bra? Altså, jeg vil faktisk påstå at jeg er ganske flink på kjøkkenet - men det å steke fine pannekaker, nei, det er bare noe jeg ikke mestrer. Overlater derfor den jobben til mamma!De smakte godt da, og det er det som teller. Her finner dere oppskriften jeg alltid bruker - det er sååå gøy at den har falt i smak hos mange av dere. Ingenting gjør meg mer glad enn det!Vi skrives litt senere!

leather is always a good idea

Skinnjakke fra Jofama by Caroline Roxy, skinnbukse fra XXYY Junkyard, veske, skjorte rundt livet og sko fra H&M, solbriller fra Choies

You heard me! Skinn er aldri en dårlig idè! Eller hva synes dere?

verdens fineste melding

Jeg skulle akkurat til å legge meg for et par dager siden da jeg fikk denne meldingen:

Elsker deg Julie ♥ Har ikke jeg verdens beste venn så vet ikke jeg!!!!! En god og ekte venn er virkelig det mest dyrebare man kan få, og jeg er evig takknemlig, herregud. Jeg mener, å ha tjue venner betyr fint lite så lenge du ikke har en person du kan stole på og som alltid støtter deg. Så dere, ikke glem å fortell til de du bryr deg om at du er glad i dem og at du setter pris på dem! Det er viktig, og det betyr ufattelig mye.

Jeg har ganske lite å meddele i dag egentlig, dagen min ser nemlig slik ut: skolearbeid. Har nettopp spist middag og er klar for å sette meg ned for å øve til prøve og gjøre lekser nå, så yeyyyy.. Spennende liv! Så gira er jeg:Hehe. Nei da, jeg er faktisk i veldig godt humør! Skolearbeid blir faktisk hundre ganger enklere om du prøver å se positivt på det. Så nå skal jeg kose meg med et iskaldt glass Pepsi Max og historieboka mi. Uslåelig kombo, ass. Vi hadde forresten egentrening i gymmen i dag, så jeg har fått unnagjort dagens treningsøkt allerede. Kjenner det skikkelig godt i magen nå, og den følelsen er såååå deilig. (Note to myself: begynn å tren styrke igjen!) Nå er det bare å holde ut to små dager igjen med skole, og så er det HELG!! Jeg gleder meg sånn, wiiiie.Har forresten sluttet å bruke kosebukse hjemme den siste tiden, nå bruker jeg bare denne tightsen, haha. Den.er.så.digg.

superkrefter

Hey! Wow, jeg må bare si tusen takk for alle fine tilbakemeldinger jeg fikk i går. Dere er såååå BEST, jeg elsker dere. For noen fantastiske mennesker dere er, hvorfor kjenner jeg dere ikke hele gjengen på ekte????? ♥

I går islolerte jeg meg fra omverdenen i et par timer og skrev 14 sider notat i historie. Det føltes som om de indre superkreftene i meg kom frem, for jeg kan aldri huske å ha vært så effektiv før. Så ja, jeg tok kvelden med over gjennomsnittet god samvittighet for å si det slik. Vi har altså prøve på fredag, så denne helga blir sykt velfortjent!!! Jeg skal jobbe med skolearbeid som en Gud denne uka - det er SÅ deilig at motivasjonen er 100% på plass. Om noen av lurer på hvilken lærestrategi jeg bruker, så har jeg faktisk laget et innlegg om nettopp dette for en tid tilbake. Innlegget finner dere her:)

Jeg tuller ikke når jeg sier at jeg tror halve klesskapet mitt består av Nike for tiden. Fortalte jeg dere at jeg bestilte noen nye sko for et par dager siden? Herregud, jeg har siklet på Nike Air Force i evigheter, og endelig fant jeg de i størrelsen min på Junkyard. *SKRIIIIIIIK* Se så pefekte de er!!! Disse skoene ser liksom like freshe ut med joggeklær som de gjør med skinnbukse og jeans. Link her - men det ser desverre ut til at de nettopp ble utsolgt. Men bare følg med, for de får inn flere fortløpende! 

Hettejakke her. Track & field?. jeg gråter!!! Har så forbanna lyst å starte på friidrett igjen. Er det noen av dere som går på friidrett og har innspill? Burde jeg? Greia er at da må jeg enten trene med en gruppe som er yngre enn meg, eller så må jeg trene med 25-åringer. Så ja, det er et lite dilemma. Men fy, som jeg savner det ♥

summer lasts forever

Reklame

Jeg har en uvane, og det er å pine meg selv med å se tilbake på bilder fra sommeren. Haha, noen flere som er slik? Det hadde ikke gjort noe med litt sol og varme nå altså! Vel, det er èn ting vi kan gjøre for å forlenge sommeren i alle fall, og det er å passe på at beina alltid er freshe. Jeg fikk et spørsmål om jeg fjerner hår på leggene ofte nå som det er vinter, og jeg har faktisk blitt veldig nøyen på akkurat det der. Nå hater jeg følelsen av hår på beina - i motsetning til forrige vinter haha, da kunne jeg liksom gå med pels på både legger og lår. Lite flatterende. Jeg har fått dilla på å fjerne hår med hårfjerningskrem fra Veet, for å så legge meg nydusjet i nytt sengetrekk. Vet dere hva? DET skal jeg gjøre i kveld!

Det jeg liker best med Veet hårfjerningskrem:
♥ Løser opp hårene i stedet for å kutte dem av, slik at det tar lengre tid før det vokser ut igjen
♥ Hårene som vokser ut igjen er mykere
♥ Gjør huden mykWiiiee! Ha en fin dag fine mennesker. Jeg sitter på skolen nå - vi skrives når jeg er her hjemme!

behind the scenes: Jofama by Kristine Ullebø

Hei fra meg! Dere gjettet riktig i forrige innlegg! Det var altså min egendesignet jakke, Jofama by Kristine Ullebø, som lå i pakken. Jeg er superstolt - det må vel være lov å si nå?! Jakken er perfekt i mine øyne, og den er skikkelig meg! Dere kommer nok til å skjønne at det er jeg som har designet den, for å si det slik. Jippiiii! Dere får nok se noen sneak peaks snart, for nå nærmer det seg jo med stormskritt til lansering. I januar vil dere kunne se jakken min i butikkene! ♥

Jeg var jo på i Stockholm i mai for å ta bilder av meg selv i jakken, det husker dere kanskje? Det var en utrolig gøy opplevelse, spesielt siden fotografen og makeup-artisten var så dyktige. Linnea Frank er magien bak bildene dere snart får se - her får dere noen backstage bilder enn så lenge.

Meg og Linnea, her var vi ferdig med shooten og klar for lunsj!Det var kjempegøy å bli sminket av flinke Sarah Grundén :-)XOXO! Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger, dere er best!

VERDENS BESTE PAKKE

I'M SO FREAKING HAPPY AND EXCITED!!!

Denne mandagen går nok rett i minneboka, dere! Jeg kom hjem fra skolen, tok med meg kameret og stativet mitt utenfor huset for å knipse bilder som vanlig, og plutselig kommer postmannen gående mot meg med en stor pakke. Han snakket engelsk faktisk, så her måtte jeg improvisere med mine engelsk-kunnskaper fra Florida i sommer, haha. (Merker at de trenger å friskes opp litt lol) Vel, jeg tok i mot pakken og tenkte ikke noe mer over det - men så sjekket jeg arket for innholdet, WÆÆÆÆ! Nå skjer det!
Hehe, her får dere et lite hint!!! Klarer dere å gjette hva det er nå?Jeg er så glad, stolt og spent!! Sprekker av lykke hvert øyeblikk :) :) :)

Golden Goddess

Heisann! Nå er jeg ferdig med historieboka for dagen, og jeg kan med glede forflytte tankene fra antikken og Romerriket til noe litt mer spennende: sminke! I dag skal jeg vise dere en hudlook - Golden Goddess. Jeg synes huden er noe av det viktigste når man sminker seg, så nettopp derfor skal jeg fortelle dere om noen produkter man kan bruke for å skape en glødende hud :-)

La oss starte!Base:

Sheer Tint Illuminator - Først må vi glatte ut fine linjer og skape en jevn hudtone. Dette gjør jeg med Sheer TInt Illuminator! Den fungerer som en primer, og gjør at du får et bra grunnlag for resten av hudsminken. Ikke glem denne! PS; kan også brukes dersom du har lyst å droppe sminken, men vil se litt fresh ut i huden.Concealer Under Eye - Jeg sliter heldigvis ikke så mye med mørke ringer under øynene, men det hender jeg blir litt mørkere enn vanlig dersom jeg har fått lite søvn. Da er denne min livredder! Concealer Under Eye inneholder to fargenyanser og dekker de mørke ringene under øynene. Den har kjempegod dekkevne, og fungerer mye bedre enn f.eks flytende concealer.

Matte Foundation - Jevner ut hudtonen, dekker urenheter, røde områder og arr, holder hele dagen (derfor den heter matte!), beskytter huden mot solen med solfaktor 15 og føles vektløs på huden. What can I say? Jeg elsker denne.


Highlight:

Mary-Lou Manizer - En highlighter kan gjøre veldig stor forskjell i ansiktet, på samme måte som solpudder. Mens et solpudder skjuler et område, har highlighteren motsatt effekt - den fremhever. Jeg bruker highlighter midt i pannen, på nesebeinet, PÅ kinnbeinet (ikke under! Der skal solpudderet være) og rett over leppa. Mary-Lou Manizer har vært min favoritt innen highlight så lenge jeg kan huske :-)Blush:

Down Boy
- theBalm skuffer aldri, og apropos det så er nesten all sminken min fra dette merket. Haha, følte bare for å si det! Jeg ELSKER theBalm fra bunnen av hjertet mitt. Denne blushen har en nydelig, lett rosafarge, og kan brukes både i kinnene og på øyelokket.Hvis dere bruker koden "GOLDEN" når dere bestiller disse produktene på Coverbrands så får dere 15% rabatt. (Gjelder ikke for varer som er nedsatt fra før) Dere kan bruke koden helt til 23. oktober!

hvilket antrekk er din favoritt?

Hei ja! Ja, jeg sitter nå her, fullstendig gravd ned i historieboka. Så utrolig lei jeg er, det er helt latterlig hahahahah. Dere vet når man skriver notat av pensumet, og man kommer opp i sånn type 11 sider i word?? Og du er enda ikke ferdig med halvparten av det du skal skrive?? Det er en smule deprimerende. Men uff, jeg skal ikke klage - det hjelper i alle fall ikke!! Positive tanker, folkens!! :-) Vel, jeg har nettopp spist reker til middag med mamma, ettersom resten av familien er på håndballkamp. Vi ble sittende i èn time og skrelle reker, skravle og spise. Så utrolig koselig! Reker er jo dødsgodt og ikke minst utrolig sosialt, så det burde vi spise oftere.

Fra reker til noe litt annet: mote! Jeg har samlet sammen en del antrekk fra den siste tiden, så her kommer en aldri så liten oppsummering. Husker jeg alltid slike innlegg før - følte det var på tide med et nytt et. Det er i grunn veldig gøy å se tilbake på hva man har gått med de siste månedene.Så, det store spørsmålet: hvilket antrekk likte dere best? Mitt er uten tvil nummer 4! Jeg elsker den nye grå buksa mi, og de svarte skoene har jeg fått sååå dilla på. Føler liksom at de passer til alt, og antrekket blir med èn gang mye finere når jeg tar de på. 

morgenidyll

God morgen! Uff, litt trøtt pike her. Kom ikke hjem før sent i natt, og ble vekt av lillesøss klokka ni i dag tidlig etter fire-fem timer søvn. Haha, morgenidyll! or what. Morgenidyll var det faktisk, utrolig nok, for kjøkkenet var fullt av masse god mat etter bursdagsfeiringen her i går. HEAVEN. Dere vet når foreldrene har fyllt opp kjøleskapet med masse digg mat til jula? Det var litt den feelingen. 

Woke up like this liksom

Gårsdagen var sååå bra! Vorset med et par jenter først, og vi hadde det kjempegøy i mange timer før vi dro til bursdagen. Vorset er alltid best! Vel, i dag er egentlig en sånn dag hvor jeg bare har lyst å ikke gjøre noe, men jeg må desverre øve til historieprøve og teorien. Tusen takk for gode tips angående teorien, forresten! Dere er alltid så hjelpsomme. Jeg kjøpte med meg en spørsmålsbok, tror den kommer veldig godt med :-)

Nå får jeg ta fatt på dagen, jeg. Vi skrives om ikke så lenge!

gratulerer verdens beste mamz

Gratulerer så mye med dagen, verdens beste mamma, venninne og forbilde. I dag fyller min kjære mamma 43 år - selv om man absolutt ikke skulle tro det. En mer sporty og ungdommelig mamma skal du jammen meg lete etter. Jeg vil benytte anledningen til å fortelle deg at jeg er kjempeglad i deg, mamma. Uten deg hadde jeg aldri klart meg, for du er en av de personene som betyr mest for meg. Forholdet våres er noe jeg verdsetter utrolig høyt, det må du vite. Jeg er så heldig som ikke bare har deg som mamma, men også som en bestevenn. Tusen takk for at jeg kan komme til deg når det er noe som plager meg, og for at du alltid gir de beste råd. Du er best. Jeg kunne ikke hatt en bedre mamma enn deg ♥

Verdens nydeligste er du.

Nå sitter jeg og hører på min nye favorittsang, Ugly Heart. Ååh, jeg elsker den! Skikkelig stemningssang. Her hjemme er det full forberedelse til bursdag, og snart kommer gjestene, så jeg burde vel komme meg ut av huset. Tar turen til Julie for å fikse meg nå om noen få strakser, og så drarv i bursdag :-) Jeg må bare finne ut hva jeg skal ha på meg først, det er jo et like stort dilemma hver gang. Kjole/skjørt/shorts/bukse?? Finner vel ut av det. Har troa på en bra kveld, i alle fall!

dear weekend, i love youpepsi max, yoghurtnøtter, inspirasjon fra H&M-katalogen og musikk på ørene, for en fin start på morgenen.. ♥

God morgen, kjære lesere! Så gøy at konkurransen falt i smak i går. I dag har jeg jobbet og tatt en del bilder. Vi har jo kommet til den tiden av året hvor dagslyset ikke varer så altfor lenge, så det utnytter jeg spesielt i helgene. Selv om det skal bli dødskoselig med vinter og snø, så kjenner jeg at jeg allerede ser frem til våren. Haha, er det ille? Jeg er definitivt et sommermenneske. Heldigvis går tiden kjempefort, så jeg trenger vel egentlig ikke å lengte til sommer - for den er her allerede før vi vet ordet av det.

Nå skal jeg hente en pakke på postkontoret, jeg har nemlig bestilt meg noen nye sko fra Nike som jeg har siklet på i evigheter og jeg håper så inderlig at de passer! Snart kommer mamma hjem fra skolen (hun tar høyere studier ved siden av jobben hennes), og SHIT det minner meg på at jeg glemte å gratulere henne da hun kom innom rommet mitt i dag tidlig klokka sju. Hvordan klarer jeg det?! Håper det er en gyldig unnskyldning at det var drøyt tidlig på morgenen, da? Vel, når hun kommer hjem så blir det middag, og senere i kveld blir det en tur ut mens mamma har feiring her hjemme. Vi snakkes før den tid! Ha en super lørdag enn så lenge.vinn jakke fra Canada Goose

Hei! Nå som vinteren nærmer seg er det på tide å bytte ut de tynne jakkene med noe som gir litt mer varme. Noen av dere har kanskje allerede funnet frem fjorårets vinterjake eller gått til innkjøp av en ny? Er det noe jeg hater så er det å fryse. Vel, i år blir ikke det noe problem, for jeg har blitt eier av en jakke fra Canada Goose som skal holde meg varm og god helt til våren titter frem igjen, wiiee! Nå kan snøen og minusgradene egentlig bare komme for min del - jeg er så klar som jeg kan bli! Åååh, jeg kan nesten ikke vente til den morgenen jeg våkner og snøen daler ned utenfor vinduet mitt ♥Jeg vil gjerne gi noe tilbake til dere som leser bloggen min og hele tiden gir meg motivasjon og støtte, og for å vise min takknemlighet tenkte jeg å sette i gang en superkul konkurranse! Oh yes, i samarbeid med Follestad gir bort en valgfri jakke fra Canada Goose til èn heldig leser, som du får kjøpt på ski.follestad.no. Dette er det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen:

  • Lik bloggen min på facebook her
  • Lik Follestad på facebook her
  • Kommenter dette innlegget med fullt navn + mailadresse


Vinneren trekkes førstkommende onsdag, altså  oktober! LYKKE TIL FOLKENS!

Lykke til!

endelig helg

Åååh, for en deilig følelse! Merker at det sakte men sikkert begynner å hope seg opp med prøver og innleveringer på skolen, så å kunne senke skuldrene for et par dager skal bli godt. I går møtte jeg fineste kjæresteparet Ems og Magnus på kino ♥ ♥ Livet som singel, haha. Jeg kommer nok alltid til å være "den single" i venninnegjengen, but that's okay. De fleste på min alder har liksom allerede vært gjennom flere seriøse forhold, og her kommer jeg? Det skal sies at jeg er veldig flink til å hjelpe venninnene mine når det kommer til kjærlighet, da. Ooooh the irony

Vel, det var veldig koselig i går! Eller, filmen var lite koselig da. Vi så jo Annabelle, og wow - den var dødsbra og SYKT skummel! Jeg er egentlig ikke spesielt redd for skrekkfilmer, men jeg kvapp så sykt mange ganger i går når vi så den. I dag skal jeg jobbe litt, øve til teorien, Skype og bare være hjemme! Sparer festlighetene til i morgen. Mamma har bursdag i morgen og skal ha parteyyy her hjemme, så da blir jeg jaget ut av huset. Passer fint :-)Apropos teorien! Har dere noen gode tips til hvordan man kan øve? Bør man lese mest i boka, eller ta tester på nett? Jeg har bare tatt tester på nett så langt. (Hvis noen i Førde har teoriboka og vil være en engel å låne den bort til meg, ta kontakt på facebook! Jeg trenger den :))

hvite converse > skitne

Daaaayuuum! Du vet ikke hvor skitne conversene dine er før du får nye, eller hva?Haha! Jeg fatter forresten ikke hvordan jeg har greid å få hull i skoene mine...

Jeg har endelig fått meg nye sko, og det var virkelig på høy tid som dere mest sannsynlig ser. Et tips er å kjøpe den modellen som er av skinn, for den er i MYE bedre kvalitet. Husker jeg ble helt forelsket i Veronika sine da vi var i Florida, haha! Skinn beholder hvitfargen, de blir ikke slitt på samme måte som med tøy og de er (nesten) vanntette. Null problem å gå rundt med disse når det regner liksom, i motsetning til de gamle jeg hadde. Bruker disse hver dag nå og er såå utrolig fornøyd, fatter ikke at jeg ikke har kjøpt slike tidligere :)

Hva synes dere er finest? Skitne eller hvite converse?

red leather jacket

Hei! Endelig torsdag og snart helg. Aah, for en deilig følelse! Nå skal jeg en tur til byen for et par ærender, skal blant annet hente en ny kasse med Aloe Vera-drikke! Wiiiie! Mango-smaken er definitivt best, pleier alltid å ha den med i veska mi :-) Senere i kveld skal jeg på kino med Emma og kjæresten hennes - vi skal se Annabelle!! Wææ, er det noen av dere som har sett den? Har hørt at den er dødsskummel, så jeg blir nesten litt skuffet hvis den ikke er det. Selv om jeg er en sykt paranoid person så elsker jeg å se skrekkfilmer. Tror jeg har sett type alle skrekkfilmene som finnes på Netflix, haha. Jeg klarer å se alt så lenge det ikke er altfor realistisk, som for eksempel Criminal Minds. Herregud, alt som omhandler kidnapping og mord? jeg får ikke sove av det.

Jeg har på meg Jofama by Caroline Roxy i dag, i fargen rød denne gangen. Rødt skinn er så utrolig tøft! Denne jakken gjør jo bare hele antrekket med fargen og gulldetaljene. Elsker den ♥Har dere sett Annabelle?

under kniven?

Innlegget "under kniven" var selvsagt ikke seriøst, haha. Hallo, det er meg - Kristine Ullebø! Jeg er ikke en person som har noe behov for å forandre utseendet mitt, så dere vil nok ikke se meg med silikonpupper, ny nese eller botox-lepper med det første. Hadde nok aldri turt å gjøre noe sånt - jeg er jo tidenes pyse, haha. Men ja, det var morro å tulle littegrann da, var faktisk en del av dere som gikk på den. Det hadde jeg ikke trodd, haha! Dere er søte. Jeg sprøytet altså ikke botox inn i ansiktet. Som jeg nevnte for dere tidligere så har jeg solskade i huden og derfor går jeg til laserbehandling :-) Ikke noe mer komplisert enn det.

Naturlig er best synes jeg!Nå kom jeg nettopp hjem fra en iskald joggetur, og gjett hva: jeg slo rekorden min! 20 minutter brukte jeg opp til toppen! For en herlig følelse. Kommer nok til å jogge på fjellet selv om det er snø, jeg. Det er så mye bedre enn å løpe på en kjedelig tredemølle. Vel, nå drar jeg til Ingvill, er kjempesulten så vafler skal bli godt ass.

Så, et interessant spørsmål: kunne du lagt deg under kniven for å fikse på noe du ikke er fornøyd med?

på tide å klippe håret

Jeg har funnet ut at håret mitt må klippes.. ASAP!!Æsjjjj. Jeg klipte nemlig håret til Ingvill her om dagen, og når vi var ferdig ga jeg henne saksa og bare "klipp meg, nå!!", men vi utsatte det siden klokka var 1 på natta, haha. Håret mitt er altfor tynt i endene nå, og det ser rett og slett ekkeeeeelt ut. Greia er bare det at jeg har ikke fått fingern ut og bestilt frisørtime enda, men siden jeg fikk tilbud av Hendrix så vurderer jeg å vente til jeg er i Oslo - som ikke er om så altfor lenge håper jeg. Dette håret må i alle fall klippes, det er det ingen tvil om! Kan ikke huske sist jeg klipte det egentlig, bare det forteller sitt..

I dag har jeg gangsperre i hele kroppen - altså, bare det å puste gjør vondt. Jeg tror treningsøkten på Spenst i forigårs var effektiv? Eller så er det bare litt for lenge siden jeg har trent, haha. Det svir som bare det i rumpa og magen! Var derfor litt usikker på om jeg skulle droppe trening i dag eller ikke, men whatever, nå tar jeg meg en joggetur på fjellet i den fine høstsola. Det frister KJEMPELITE hahahaha, men jeg tror jeg gir opp å "glede meg" til trening. Følelsen etterpå er fantastisk uansett.Neon bilder fra lærekjøringen her om dagen! Blir mye av det for tiden, er nesten ute og kjører hver dag. Etter jeg er ferdig med joggeturen skal jeg dusje, kjøre til Ingvill og så skal vi lage vafler til kveldsmat :-)

feather dress

Hei hei! De siste to dagene har gått i ett. I går bestemte jeg meg spontant for å henge meg på mamma som skulle på Spenst og trene, så da fikk jeg med meg Ingvill og så ble det en etterlengtet styrkeøkt på oss. Puuh, så tungt! Det var kjempedeilig etterpå da - i tillegg fikk jeg lærekjørt i samme sleng så det passet jo bare ypperlig. Etter treningen hadde jeg seriøst tusen ting å gjøre, så jeg ble sittende fremfor dataskjermen helt frem til 11-12 tiden på kvelden. DA var det herlig å gli ned i sofaen med kveldsmat og Gossip Girl på skjermen. Kan ikke huske sist jeg hadde en så hektisk dag, haha. Det er ikke alltid like lett å presse inn både skole, bloggjobb og trening, men det går alltid på et eller annet vis. Jeg stortrives da, elsker å ha mye å gjøre, ellers kjeder jeg meg bare haha :-)

Jeg tenkte å vise dere den nye kjolen min på, jeg! Herregud, I LOVE IT. Tror dette er den fineste kjolen jeg eier. Fargen, fjærene, diamantene, fasongen? Aah, jeg er stupforelska. Gleder meg til det dukker opp en anledning hvor jeg kan bruke den. Den er fra American Dreams!

siste sjanse for å få rabatt på språkreise

Ååååh, jeg kan sitte og bla gjennom bilder fra Florida i evigheter? Jeg tuller ikke ♥

Jeg tenkte å tipse dere om at fredag 17. oktober er siste frist for å med seg rabatten på opptil 3000 kr! Bestill med EF HER. Også lurt å tilføye at det er svært få plasser til USA igjen, så her gjelder det å med å ikke vente for lenge med å bestille. Jeg har så lyst å spole tiden tilbake og oppleve måneden i USA på nytt, dere aaaaner ikke. Tror jeg snakker for alle EF-studentene når jeg sier at dette har vært en magisk sommer. I dag satt jeg på bussen på vei til skolen og hørte på All The Way av Timeflies, og fy søren så mange minner som strømmet på. Aaah, jeg er evig takknemlig. Språkreisen min med EF har vært det beste jeg har opplevd, noensinne.

Og forresten, jeg merker at en del av dere holder litt igjen på det å bestille fordi dere er er redd for at det skal bli en utfordring å være selvstendig, få nye venner og dra til USA på egenhånd. Men jeg LOVER dere, det er ingenting å være redd for. Dere kommer til å ha den beste sommeren i livet deres, og dere kommer til å få sååå mange nye venner og opplevelser. Ingenting kan måle seg med en språkreise.

- trykk her for å komme til siden - Jonas, Veronika og meiiii. Miss u guys!

yesterday's outfitGenser fra Make Way, bukse fra Cheap Monday, sko fra Public Desire, solbriller fra Choies, øredobber fra H&M

Wæææ, jeg elsker denne buksa. Det har dere vel kanskje merket. Den er altfor kort, men jeg har gitt opp håpet om å finne lange nok bukser for lengst? Haha.

eventyrlysten pike

Hei hei! Da var det på'an igjen med skole, men det er helt greit. Det første jeg tenkte når jeg våknet i dag tidlig var "det hadde gjort seg med en uke ferie nå ja", men så var det ikke så ille likevel. Vi har jo alltid helgen å se frem til - wiiie! Faktisk så har jeg veldig mye å se frem til for tiden, og det gjør at jeg blir så mye mer motivert på alle områder. I går skypet jeg med broren min, og jeg gleder meg så sykt til 22. desember når han kommer hjem fra USA! Som jeg sa til han: "jeg savner å krangle med deg". Det er faktisk sant. Vi er bestevenner, men når vi krangler så krangler vi virkelig. Det får meg til å tenke tilbake på den dagen jeg kom hjem fra Florida etter 1 måned og vi presterte å fyre opp en gigantisk krangel bare èn time etter at jeg hadde komt inn døra. Det endte opp med masse tårer og skriking, men som vanlig ble vi venner etter 30 minutter og så dro vi på butikken for å handle snop. Haha, standard.Ellers pratet vi litt om fremtidsplaner. Jeg har skikkelig lyst å ta et friår etter videregående og bare blogge som en Gud, reise jorda rundt og leve livet. Shit ass, jeg føler meg så fanget når jeg går på skole. Nå for tiden skjer det mye spennende i forbindelse med bloggen, men jeg føler liksom at skolen alltid holder meg igjen. Jeg så på billetter til Sør-Afrika i går, for det er snakk om å gjøre en fotoshoot der i forbindelse med noe jeg jobber med for tiden (ææ tenk så gøy!!!!!!), men så går jeg jo på skole ikke sant. Jeg blir dratt mellom det at jeg ikke kan ha fravær på skolen og det at jeg burde utnytte mulighetene jeg får.

Slik går det når man har litt for mange drømmer, ambisjoner og ting å gjøre. Jeg er konstant eventyrlysten. Haha, noen flere som er slik? Men skolen skal fullføres uansett, og det samme med en god utdanning! Ingenting er viktigere enn det. Men et friår etter videregående, det høres? perfekt ut :)Ja, dette ble et ganske messy innlegg. Hadde en del på hjertet i dag kjenner jeg. Vel, fra det ene til det andre: Jeg elsker den nye toppen min fra Make Way! Dere finner toppen jeg har på meg her. Dette er detaljer fra gårsdagens antrekk, jeg viser dere antrekket i helhet i neste innlegg. Wiiie, det var helt skjønt å få muligheten til å dolle seg litt opp etter å ha gått sminkefri flere dager på rad!

rosa måned

Reklame

Jeg føler det var august i forigårs, men vi er visst i oktober i følge kalenderen. Det betyr ROSA! Som dere vet er jo oktober rosa måned, og dette er et konsept som har pågått helt siden 1990-tallet. Oktober er den måneden i året hvor kampen mot brystkreft får ekstra oppmerksomhet og hvor det legges ekstra vekt på å støtte de som er rammet av brystkreft.

Det finnes mange ulike måter å vise støtte - vel, i dag skal jeg vise dere noen rosa favoritter i samarbeid med Coverbrands. De har nemlig 25% rabatt på sine bestselgende rosa produkter i hele oktober, oversikten over disse finner dere her. De selger også rosa sløyfe og reflekser, og enkelte produkter i kampanjen donerer et beløp per salg til Rosa Sløyfe ♥Munnspray - Ååh, dette er en reddende engel! Noe av det jeg er mest redd for er å ha dårlig ånde, men med denne slipper jeg å bekymre meg for det. Denne munnsprayen dufter deilig grapefrukt og mint, mmm!

Stippling Brush - Jeg vet ikke med dere, men jeg klarer ikke å påføre foundation med noe annet enn stippling brush. Før brukte jeg svamp, men så prøvde jeg denne og siden den gang har jeg alltid brukt en slik børste.

Shave Cream - Verdens beste barberings-krem! Denne gjør leggene mine silkemyke, barberingen blir enklere og jeg unngår å skjære meg. (Det skjer ca. hver gang jeg ikke bruker denne?) Leggene mine sier heller ikke nei til å lukte granateple og bringebær, tihi.

Lip Balm - Jeg har aldri vært kjempefan av lipbalmene fra EOS, men denne falt virkelig i smak. Kanskje det har noe med å gjøre at den er 95% økologisk? Det kjennes i alle fall ut som om den smelter på leppene mine. Denne har allerede fått fast plass i veska mi, slik at jeg har den med meg overalt.

Tint Hair Chalk - Har dere ikke prøvd hair chalk enda så MÅ dere gjøre det! Ååh, det er så sykt stilig. Å farge håret en knæsj farge er kanskje ikke noe de fleste tør å gjøre? Likevel kan det være gøy å ha rosa hår for en dag, og denne er genial ettersom fargen forsvinner når man dusjer. Ta fram en hårrems og dra håret langs pudderet. Slik ble resultatet på meg:SmileLab - Jeg har prøvd en del forskjellig innen tannblekning, og selv om mye av det har vært veldig bra så er det ingenting som slår SmileLab. Her snakker vi effektiv og trygg tannpleie med et superfint og hvitt resultat. Det aller beste er selvsagt at man ikke ser stripsene, så en tradisjon jeg har fått i det siste er at jeg tar SmileLab hver gang jeg er på flyplassen, haha!

Toilet Bag - Jeg er avhengig av en romslig toalettmappe når jeg er ute og reiser, og denne fra LuLu's er perfekt. Her får jeg plass til sminkemappa mi, rettetang, hudrens, børste, parfyme og alt jeg bruker daglig. Et absolutt must for meg!LET'S DO THIS

Gjett hvem som er stappfull av energi?!

Herregud.. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør trening til en del av hverdagen min. Det slår meg hver eneste gang jeg er ferdig med en treningsøkt. Jeg mener, trening gir meg SÅ MYE overskudd og energi. I dag tidlig våknet jeg, tafatt og sliten, og skjønte ikke helt om jeg kom til å orke alle gjøremålene jeg hadde i dag. Etter en joggetur på fjellet kom jeg syngende inn døra med kroppen fyllt av lykkeendorfiner, og alle disse gjøremålene gjorde jeg unna i en fei. Jeg kjenner jeg lever på en slags lykkerus, selv mange timer etter treningsøkten.Jeg må forresten gi en stor credit til min kjære lillesøster som har vært en engel og stilt opp som fotograf for meg de siste dagene. I dag satt hun og spiste frokost og jeg måtte ha et par bilder, og jammen ble hun med meg ut i gata for å knipse bilder av meg. I morgenkåpa og slippers!! Haha, det her høres jo nesten ut som barnemishandling, men hun fikk betalt da. I tillegg prøver jeg å kompensere med å være ekstra grei med henne.Søta haha♥♥Mitt beste tips for å komme seg ut døra er faktisk å ikke tenke. I dag tidlig fikk jeg idèen om å ta meg en joggetur i det jeg satt og skrev forrige blogginnlegg, og så konkluderte jeg med at jeg skulle gjøre det og ingenting annet enn det. Ikke vei for og imot, da ender man som oftest opp med å droppe det. (Slik er det i alle fall med meg) Don't think, just do it :)

driving around

God søndagsmorgen! Siste dagen i ferien allerede.. Hvordan kan èn uke gå så fort? Helt utrolig. I dag tenkte jeg å avslutte ferien med å få unna en del gjøremål, slik jeg alltid gjør på søndager. Jeg blir så rastløs av å ligge i senga og se serier en hel dag jeg, så det passer ypperlig å ha litt ting å gjøre.

Jeg har allerede øvekjørt en tur i dag! Har fått øvd en del i ferien og det føles bra! Jeg begynner å bli ganske så flink nå vil jeg tørre å påstå. Det er så rart, for jeg føler PLUTSELIG at det ikke er lenge til jeg er 18. Det har liksom alltid vært "flere år til", men nå er det jo snakk om få måneder bare. Iiik, jeg gleder meg så fælt! Det skal bli så gøy å kunne kjøre rundt uten pappa ved siden av meg, haha! Det blir mye lettere også, for da slipper jeg å ta buss og fly overalt - jeg kan jo bare kjøre.

Nå har jeg nettopp dratt på meg treningstightsen og jeg tenkte å ta meg en etterlengtet joggetur på fjellet. Ååh, det skal bli så deilig for kropp og sjel å bevege seg litt igjen. Det er sol ute i tillegg!! *Stort glis* Egentlig gruer jeg meg jævlig til å jogge nå (jeg er jo menneskelig jeg også), men jeg tenker bare på den deilige følelsen man får når man er ferdig. Det er DEN man skal tenke på.

black cardiganCardigan fra Junkyard, sko fra Public Desire, shorts fra Runwaydreamz, solbriller fra Choies

Elsk på denne cardiganen! Hva synes dere, da?

wearing a swimsuitDette er en kjempestilig badedrakt laget av dyktige Linnea Frank, direktelink finner dere her. Det var hun som fotograferte meg i jakken min (som kommer i butikk i januar 2015!), så når jeg var i Stockholm i mai fikk jeg denne av henne. Hun er en superflink fotograf som tar fantastiske bilder, og printet som er på denne bodyen har hun faktisk laget selv! How coooool? Jeg digger denne bodyen - har planlagt en del kommende antrekk oppi hodet med den allerede.

Nå er jeg hos Julie, og vi ligger fortsatt i senga. Elsker ferie!! Vi skal spise frokost nå, så vi speaks om ikke lenge :-) 

under kniven

Da kan jeg herved klassifisere meg selv som en ekte toppblogger. Jeg har lagt meg under kniven!Eller sprøyta, det blir vel mer riktig. Dere ser ikke resultatet per dags dato, da! Er dere speeeent?Om det var vondt? JA. Haha. Men det var verdt det! Akkurat nå er jeg veldig hoven i ansiktet, og det skal jeg visst nok være i 1-2 dager, så derfor planla vi å ta det på en fredag slik at jeg har hele helgen til å la det "heale". Er superfornøyd og veldig happy nå, jippiii.

Så ja, jeg blir nok å holde meg inne i dag tenker jeg. Skal ta turen til Julie om ikke så lenge, og så skal vi ha sleepover. Det er alltid like koselig. Vi får vel ta og planlegge den kommende Oslo-turen vår! Haha, vi styrer bra på ass, om jeg hadde vært med i Bloggerne så hadde dere ledd så jævlig hardt når de hadde filmet meg og Julie sammen. Vi lager nemlig ny plan for livet våres ca. hver gang vi er sammen, og det er jo sånn cirkus hver dag. I det ene øyeblikket crusher jeg på samarbeidspartneren min og hun på en ansatt på skolen, og i neste øyeblikk har vi funnet nye å crushe på. Og så bestemmer vi oss plutselig for å flytte til Oslo sammen etter videregående. Slik fortsetter det. Sistenevnte er planen, da! Om to år skal jeg jo flytte ut uansett, så Oslo er veldig aktuelt. Jeg er glad jeg har vokst opp i Førde, men jeg kjenner meg relativt klar for å komme meg videre og leve ut drømmene mine.

Nå skal jeg ut å øvekjøre med pappa! Og så bærer det avgårde på sleepover. Mac'en er med! Ha en tipp topp fredagskveld babes.

town with my bae

I går dro jeg og Ingvill en tur til byen! Har jo lyst å begynne å hverdagsblogge litt mer fremover, så da tok jeg med kameraet ikke sant? Tror dere ikke jeg klarte å glemme minnebrikka? Haha, det er så typisk meg. Noen ganger blir jeg bare så sykt sur på meg selv, meeeen jeg har lært meg å se positivt på ting. Det hjelper faktisk utrolig mye. Derfor ble mobilen løsningen, og det duger jo det og. Eller hva?

Når vi kom hjem hoppet jeg i dusjen og opp i koseklærne, og så kom Ingvill bort og vi mekket en god kveldsmat. Vi ble sittende med kjøkkenbordet og prate om alt mellom himmel og jord til altfor langt på natt. Slike kvelder > alt annet. Jeg håper så sykt at jeg bor i samme nabolag som alle vennene mine når jeg blir voksen, slik at vi bare kan springe over gata i koseklær og spise kveldsmat sammen, slik vi gjør nå. Litt sånn som i Wisteria Lane i Frusterte Fruer.. Er jeg den eneste som ønsker et sånt liv? Tenk så fett.

Jeg er i skikkelig good-mood i dag forresten. Why? Jo, fordi jeg fant mange nye sanger i går, og etter en lang "tørke"-periode innenfor musikk så er det verdens beste følelse. Sjekk ut spotifylista mi HEEEERden er seriøst himmel for ørene

Bare spør hvis dere lurer på hvor klærne er fra. Jeg svarer i kommentarfeltet :-)

utfordrende bilder = usikkerhet?

Jeg pleier alltid å scrolle gjennom twitter og instagram når jeg våkner. Så jeg lå i senga her om dagen da, og kom over en tweet som fikk meg til å stoppe opp et sekund. Jeg bare la fra meg mobilen, så opp i taket og tenkte: shit, så deilig at noen endelig fikk sagt det. Det var Sophie Elise som skrev denne tweeten, og den lød altså slik:


AMEN TO THIS

For hvorfor blir egentlig det å legge ut utfordrende bilder sett på som usikkerhet? Hadde jeg vært usikker på meg selv hadde jeg ikke hatt en blogg engang. Hadde jeg vært usikker på kroppen min hadde jeg aldri i livet lagt ut bikinibilder av meg selv på bloggen min med 15 000 lesere og på instagram med 700 000 følgere. Om man tør det, DA har man selvtillit.

Jeg kunne lagt på meg 7 kg fordi folk mener jeg er for tynn, jeg kunne tegnet brynene lengre fra hverandre fordi folk mener de er for nærme, jeg kunne droppet å gå i magetopper og Runwaydreamz-shortser fordi folk mener det et slutty. Men jeg er ikke usikker på meg selv. Jeg vet at jeg er bra akkurat slik jeg er, og så lenge jeg er fornyød med meg selv så betyr det ikke hva andre mener. Jeg har selvtillit nok til å kjøre mitt eget løp.

Følte bare for å si det, egentlig. No biggie, bare.. ja! Så vet dere i alle fall hva jeg mener om den saken :-)Piiiiz out from Florida. (Innså nå at det  ikke var et peacetegn da, men close enough!!)

Nå skal jeg til byen med Ingvill en tur! GUD, det er lenge siden sist. Jeg kan ikke huske sist jeg dro "til byen". Nå er det bare i fritimene på skolen jeg drar, haha. Jeg hater å shoppe "på ekte" egentlig, men noen ganger kan det være ganske koselig hvis man går rundt med en venninne. Kanskje jeg finner noe, vi får se. Husker dere før når jeg alltid var i byen på lørdager, og så kom jeg hjem og lagde det tradisjonelle innkjøps-innlegget? Haha, det var tider!

18 år om 94 dager

God morgen! Jeg har nettopp spist frokost og rukket å se et par episoder Gossip Girl. Gotta love ferie, or what? I går lærekjørte jeg en del med pappa, og etter det var jeg med Julie og noen kompiser resten av kvelden. Folkens?.. Jeg er 18 år om 94 DAGER!!! Hallo, det er ikke lenge til!! Derfor blir det mye lærekjøring og mye øving til teorien fremover. Jeg er supergira! Hahaha, dere skulle forresten sett (eller hørt) meg her om dagen. Skulle lærekjøre til Julie ikke sant, og så tok jeg ut clutchen liiiiitt for fort i det jeg skulle ta av fra hovedveien, noe som førte til èn stykk veldig høy lyd, en lang stripe i asfalten og den værste clutch-lukten du kan tenke deg. Kom inn døra til Julie noen minutter senere og hun bare: "Det var vel ikke deg jeg hørte nede i svingen her?" på tull, selvfølgelig. Åjoooda, det var meg. Haha. Det værste er at det var ganske langt stykke unna huset hennes, så det at hun hørte det forteller veldig mye. Jaja! Jeg er flink bak rattet ellers, altså.

Nå skal jeg sminke meg og ta fatt på dagen. Vi skrives om ikke lenge!Jeg har forresten fått spørsmål om hvilken smak jeg foretrekker når det gjelder Aloe Vera-drikken. Det er ikke noe å tvile på engang: MANGO ♥ Jeg elsker mango over alt på ord.

Jeg holder forresten på med nytt design nå! ENDELIG. Det er ikke store endringene, men ny header må jeg i alle fall få, for den jeg har nå er jeg så lei av at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Den.må.bort!! Gleder meg sååå mye, det er alltid like motiverende med forandringer!

Noen flere som lærekjører? 

ut på nye eventyr

Heisann! Hvordan står det til, kjære lesere? Jeg har det i alle fall supert, man kan jo ikke være noe annet enn lykkelig når man har ferie. Ah, gårsdagen var en bra dag! Etter vi hadde spist en god og lang frokost hos Julie, tok vi turen til en venninne av henne. Hun går nemlig på hudpleien i Bergen og skulle ha prøve i massasje neste uke, så da trengte hun noen å øve seg på. JA TAKK. Helt greit å starte dagen med en deilig massasje! Etter det tok vi bussen til Florø, som ligger ca. en time unna Førde. Det er skikkelig flaut egentlig, for jeg er skikkelig lite kjent i mitt eget fylke? Har så vidt vært i nabobyene våres, liksom. Så da var det #krissogsyltapånyeeventyr! Vi tok altså bussen til Florø, og wow, for en fin by! Det var i tillegg dødsfint vær, så det gjorde det hele perfekt. Vi møtte to kompiser som vi var med resten av dagen, og vi hadde det såå gøy. Utrolig greie folk som vi klikket med med en gang. Det er så gøy når man treffer slike folk, blir så glaaad :-)

I dag sov jeg helt til jeg våknet av meg selv, aaah, så skjønt det var. Har brukt dagen i dag til bloggjobb og diverse, i tillegg har jeg hatt besøk av denne snuppa!Hihi, Ingvill, som dere elsker så mye ♥ Helt uten sminke, men fortsatt smellvakker. Skjønner ikke at det er mulig engang. Hun blir forresten veldig glad for alle de positive kommentarene hun får fra dere!Her ser dere hvor mye orden jeg har i klesskapet mitt, hehe.. *Kremt* Merker dere forresten av jeg er litt hoven i venstre del av ansiktet? Alle sier at de ikke merker det, men jeg føler meg skikkelig annerledes. Håper hevelsen går ned snart, kan ikke gå og vente helt til jeg skal trekke visdomstanna mi i februar/mars.Mange av dere spør om solbrillene mine by the way - de som dere ser på bildet over her. Det skjønner jeg, for de er kjempestilige! Jeg elsker dem og bruker dem hele tiden nå. De er fra choies.com :-)

Nå blir det pannekaker til middag etter mitt og lillesøss sitt ønske! YES 

yesterday's outfitGenser fra Make Way, bukse fra Cheap Monday her, veske fra H&M, sko fra Public Desire her

Jeg ELSKER denne toppen, jeg ELSKER buksa og jeg ELSKER skoene. Tror dette må være mine favorittplagg for tiden! Aaah, love. Det føles skikkelig deilig å bruke noe annet enn de vanlige buksene jeg alltid går med. Denne buksa er egentlig altfor kort for meg, men med disse skoene går det fint :-)

sneak peak

Hei og god morgen!

Jeg er hos Julie nå, og vi har nettopp spist frokost og sminket oss. Har ikke bra sminkedag i dag, for å si det slik. Begge stod og skrek på badet fordi vi failet så sykt med både eyeliner, mascara og foundation, hahah? Jeg vet ikke hva det er, men jeg tror det har noe med årstiden å gjøre? Jeg får nemlig aldri til sminken min bra om høsten og vinteren. Hm. Jaja! Vel, det er ferie, og etter en god frokost ble vi i godt humør igjen. Sola skinner i dag også, så i dag har vi laget litt planer! Først skal vi på massasje, fordi en lærling Julie kjenner trengte noen å øve seg på. HELLOOOO, ja takk!! Gleder meg så sjukt. Å bli massert er jo heaven. Etter det skal vi møte en kompis!

Her er en liten sneak peak på gårsdagens outfit. Dere har vel sett hele antrekket allerede da, I guess! resten av bildene kommer i neste innlegg.Håper dere får en nydelig tirsdag, enten dere har ferie eller er på skolen!

chubby teddybjørn

Dagens nedtur: jeg har fått fuckings betennelse i tannkjøttet igjen, på grunn av visdomstanna mi!!! HVORFOR! Jeg fortalte dere vel at jeg fikk betennelse her for noen uker siden? Det endte med at jeg ble kjempehoven i kjaken, og jeg så rett og slett ut som en chubby teddybjørn. I dag tidlig kjente jeg at jeg fikk vondt og at jeg begynte å bli hoven, så jeg tok like gjerne turen til tannlegen med en gang - men jeg får ikke lov å gå på anitibiotika igjen fordi jeg nettopp gikk på det.  Å stå på antibiotika for lenge er jo ikke bra, you know. Så derfor skylte bare tannlegen munnen min og jeg får bare satse på at hevelsen og smerten forsvinner :-(

Hadde vel vært litt gøy for dere om jeg så ut som en teddybjørn en uke, da? Haha, det hadde blitt interessant blogging i alle fall.Lite fornøyd Kristine...Vel, dagen i dag har likevel vært bra. Hallo, jeg har ferie for faen. Og jeg går med favorittgenseren min i dag, tenk. Fra Make Way!

Enda en ting å være glad for: jeg er blitt ambassadør for Aloe Vera-drikken! Gjett om jeg ble glad når jeg våknet i dag tidlig og postmannen stod utenfor døren med to svære kasser. Dette er Diet-versjonen, så den er sukkerfri og inneholder minimalt med kalorier. Den vanlige Aloe Vera-drikken drikker jeg gjerne når jeg trenger energi, mens denne passer perfekt hvis du bare er tørst og ikke vil bli mett. Jeg fikk både original-smaken og? wait for it folkens? MANGO! Hallo, jeg elsker mango.FY SØREN SOM DET BLÅSER FORRESTEN! Kamerastativet holdt nesten på å dette av når jeg tok bilder i dag. Apropos det, så kommer det outfitbilder straks! Denne uka skal jeg være flink blogger.

Nå drar jeg til Julie for å sove over hos henne. Haha, hun kommer til å le av meg fordi jeg ser så fæl ut i ansiktet..

let's go swim

I går dro jeg i terapibassenget sammen med Julie, Ingeborg og Celina. Haha, vi er blitt litt av en gjeng vi! Vi har til og med planlagt sleepover og greier - dette blir bra. Jeg anbefaler alle å dra å bade forresten, haha, det er sååååå sinnsykt deilig å synke ned i boblebad på en slapp søndag. Det er jo faktisk terapi! Etter en god time i bassenget satt vi oss i badstue for å avslutte det hele. Følte meg som en ny person etterpå ass.

Siden vi har ferie overnattet Julie hos meg, noe som alltid er like koselig. Vi stod opp for ikke så altfor lenge siden - fy søren så deilig det er å tenke på at vi har en hel uke fremfor oss uten skole. Jeg og Julie lager alltid kjempegod frokost når vi overnatter, så nå sitter vi her, gode og mette. Får se hva vi finner på i dag! :-) Er i alle fall kjempefint vær ute, noe som løfter humøret hundre hakk.

Jeg har fått meg ny Triangl-bikini, forresten! I riktig størrelse denne gangen. Åh, jeg ELSKER DEN! Hvorfor hadde jeg ikke en slik en i sommer? Nå vil jeg bare at tiden skal gå kjempefort slik at det kan bli sommerferie igjen.

de perfekte bryn-produktene

Reklame

Øyenbryn? Livets store utfordring. Jeg er neppe alene om å slite med å få øyenbrynene akkurat slik man vil? Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har stått i speilet med pinsett og saks og et bilde ved siden av meg i håp om å klare å nappe brynene akkurat slik som på bildet. Og jeg vet heller ikke hvor mange ganger jeg har skiftet form på brynene mine. I 7. klasse nappet jeg bort halve brynet, på ungdomsskolen oppdaget jeg øyenbrynspennen på H&M (ugh.. say no more) og i fjor hadde jeg kjempetykke og altfor mørke bryn. Jeg er enda ikke i mål, men jeg nærmer meg noe jeg kan si meg fornøyd med. I hvert fall akkurat nå. Jeg tipper jeg ser tilbake på mine nåværende bryn om et år og ler meg skakk ihjel - som vanlig. Haha!

Nei, uff. Det skal ikke være enkelt å være jente. I dag tenkte jeg å hjelpe dere der ute som sliter med å finne gode produker til brynene. Om dere ikke har prøvd Billion Dollar Brows-produktene enda, så har dere en helt ny, magisk verden fremfor dere. Jeg lover dere - disse produktene er gull! De  har hatt sin faste plass i sminkemappa mi siden 9. klasse, no kidding.Saks - For å forme brynene trenger man jo en pinsett, men man trenger også en saks. Jeg fikk helt sjokk når en venninne av meg sa at hun klipte brynene sine, for jeg hadde nemlig aldri prøvd det før, men så klipte jeg de selv og brynene så med en gang mye mer velstelt ut. Et tips er å bruke en børste for å "dra" brynene oppover, og så klippe hårstråene kortere.Brow Powder and Brush - Okei, her har vi liksom fasitsvaret. Det her er veien til naturlige bryn, mine damer og herrer! Jeg brukte penn før, men da ser brynene så sykt påtegnet ut, så om du sliter med nettopp det så er børste svaret. Jeg vet det virker skikkelig vanskelig, det trodde nemlig jeg også, men denne børsten er noe av det enkleste å ha med å gjøre ettersom den er så presis og gir deg akkurat det resultatet du vil ha. Jeg har pudderet mitt i "Taupe", og det passer meg perfekt. Dersom du er av dem som har nappet bort bryn og må tegne på ekstra (kremt?), så er det mye bedre å bruke børste, for med penn vil resultatet bli veldig kantete og skarpt. Anbefaler denne fra hjerterota mi, ass.

Her ser dere et crappy før-etter bilde. Det første bildet er et år siden da, men whatevs

Brow Gel - Dette er en siste finish! Brow Gel holder brynene på plass slik at de holder seg bra utover hele dagen, Universal Brow Pencil - Dersom du foretrekker penn vil jeg absolutt anbefale denne. Jeg bruker den selv for å farge brynene mørkere (merk: ikke for å tegne dem!), og det som er så genialt med Universal Brow Pencil er at den passer alle hårfarger. Spiller ingen rolle om du er blond, mørk eller ginger - denne er universal!Duo Pencil - Denne her er så genial. Har dere noen gang opplevd at brynene ikke kommer så godt frem? Vel, svaret er highlighter. Påfør denne under brynene, og de vil da automatisk komme mer frem! Koden BDBKU gir 20% rabatt på alt fra Billion Dollar Brows, bortsett fra salgsvarer. Koden er gyldig ut ut førstkommende fredag! ♥

flowerprinted jacket

Okei, never mind! Det er fortsatt sesong for skjørt, kjoler og shorts fant jeg ut av. Hallo, været ute er såå mildt og deilig! Rett etter jeg tok disse bildene kom sola også frem, så nå ser det nesten ut som det er sommer ute. Tehe, liker å tro det i alle fall da.

Nå skal jeg på bading!! JIPPI! Sammen med Julie og lillesøstrene våres. Vi er blitt skikkelig flinke storesøstre, vi! Et tips er å finne på noe gøy med småsøskene deres - det betyr så utrolig mye for dem ♥

Jakke her, sko fra H&M, solbriller fra Choies og kjolen husker jeg ikke

ukens spørsmål #69

Har du oppskrift på pannekakene du lager?
Oh yes! Jeg har laget et innlegg her.Er du kristen?
Nope. Jeg er konfirmert kristelig og feirer jul og påske, men det er kun for tradisjonen sin del. Jeg er kanskje den minst religiøse personen du finner. Ingenting i Bibelen gir mening for min del, jeg er heller den typen som tror på forskning og ting man kan bevise. Dessuten er kristendommen imot homofili, og det synes jeg er PATETISK. Og nei, ikke kom og si at det ikke står noe om det i Bibelen, for det gjør det. 1. Mosebok 1:27, 28, look it up bitch. Tulla, haha. Eller nei, men ja.. Jeg synes det er urettferdig at homofili skal bli sett på som galt. For det er det ikke.

Og jeg tror verden hadde vært et bedre sted dersom det ikke fantes noen som helst former for religion. Hvorfor ikke tro på oss selv og menneskeheten fremfor å frelse en en Gud som vi ikke vet helt sikkert har eksistert engang? Jeg respekterer selvfølgelig de som velger å tro på Gud, men for min del blir det feil. Jeg tror på meg selv, jeg.

Hvem tar bildene dine?
Jeg tar de som oftest selv med kamerastativ og fjernkontroll, men hvis jeg skal ta outfitbilder synes jeg det er greit å få noen andre til å ta dem. Da spør jeg som oftest mamma, Ingvill eller Håkon - når han er hjemme.

Mamma er begynt å bli flink fotograf nå, da! Her er de såkalte testbildene:Yes beautiful

Hvilket år har vært ditt beste så langt?
2014, uten tvil. Det har skjedd så sykt mye i år, både på godt og vondt. Jeg har opplevd kjempemye og reist mer enn jeg noen gang har gjort, samtidig som jeg har lært og erfart mye, både på godt og vondt. Jeg har lært veldig mye om meg selv, kan man si.

Følte du at du fikk mange blikk og kommentarer når du møtte opp på Gardermoen?
Nei, jeg tenkte ikke over det i det hele tatt. Jeg tenker generelt lite over det at jeg har en blogg når jeg er med folk, egentlig! Liker ikke at folk bare ser meg som "bloggern", jeg foretrekker gjerne å bare være Kristine.

Sover du med hestehale eller løst hår?
Jeg har sovet med løst hår i alle år, men nå har jeg begynt å rette håret mitt på kvelden, slik at jeg slipper å bruke tid på det om morgenen. Så da dusjer jeg, retter det og så setter jeg det i en hestehale. Men foretrekker egentlig å sove med det løst, har jo så sykt mye hår hahaha.

Følte du at 3 ukers-kullet og 4 ukers-kullet var mye skilt i Florida?
Ja, egentlig! Jeg var egentlig bare med de som var på 4-ukers, fordi det bare falt seg naturlig. Men det var utrolig mange hyggelige på 3-ukers, skulle gjerne blitt bedre kjent med dem!

Hvor høy er du?
Jeg er fortsatt 175 cm. Muligens 175,5? HÅPER jeg vokser 3-4 cm til. Det hadde vært perfekt.

Hei! Kan du fortelle litt om solskade i huden? Lurer nemlig på om jeg har det selv, så hadde vært greit om du kunne sagt noe om hvordan man får det, konsekvensene av det og hva man eventuelt kan gjøre for å behandle det. 
Hei du! Jeg har mest sannsynlig fått det fordi jeg har blitt solbrent i ansiktet en eller annen gang i løpet av livet mitt. Synes det er liiitt rart med tanke på at jeg aldri har vært skikkelig solbrent i ansiktet, og jeg tåler jo sola veldig godt med tanke på at jeg har arvet gode pigmenter av mamz og papz.. Jaja, jeg har visst bare vært uheldig! Det som skjer når man har fått solskade i ansiktet er at blodkarene i huden sprenges og dermed øker talgproduksjonen. Økt talgproduksjon fører til at man får "nupper" i ansiktet, som egentlig ligner på små, hudfargede kviser uten noe inni. Det ser ut som prikker i ansiktet, rett og slett. Har slitt med nettopp dette de siste årene og har aldri skjønt hva det har vært for noe - men det viser seg nå at det var ikke kviser jeg hadde, men solskade. Det er heldigvis veldig normalt og derfor finnes det gode måter å behandle det på.

Hva ser du frem til akkurat nå?
Jeg ser frem til november, for da skal jeg på photoshoot, jippi. Og så gleder jeg meg sykt sykt sykt til Håkon kommer hjem fra USA 22. desember. (Dette blir den beste jula noensinne!!) Og så ser jeg selvfølgelig frem til LANSERING AV JAKKEN MIN FOR JOFAMA I JANUAR!!!!!!!Hva lurer dere på til neste uke? Fint om dere stiller spørsmålene i dette innlegget, slik at jeg får samlet alle spørsmålene på et sted ♥

700k, let's celebrate

Dagens lille happening: jeg rundet 700k følgere på instagram?! Synes det er så surrealistisk . .

Jeg er kjempetakknemlig og veldig, veldig ydmyk. For meg er det egentlig bare et tall - jeg tenker utrolig lite over hvor mange det er som faktisk følger meg og ser bildene jeg legger ut. Det høres nok rart ut, men ja, jeg tenker lite over det. Når folk spør meg slik "Hvordan er det å ha så mange følgere?" og "Hvordan har du fått så mange?" så blir jeg faktisk helt tom for ord, fordi jeg tenker aldri over nettopp de tingene. Jeg bare.. instagrammer, jeg.

Jeg kom forresten over noe interessant her om dagen! Nemlig en side hvor man kan sjekke diverse statistikk på instagram. Her får jeg oversikt over de mest likte bildene mine, hvilket filter jeg har brukt mest, favorittbrukerene mine, antall likes til sammen, og i tillegg kan jeg se hvor mange prosent følgere jeg har fra ulike land. Dødsfett, synes jeg. Haha! Det er by the way ikke reklame eller noe som helst, jeg bare synes det var kult og ville gjerne fortelle dere om det. Sikkert gøy for dere å teste også! Nettsiden heter iconosquare.com. Hvor sykt er det vel ikke at bare 9% av følgerne mine er norske? Det forteller litt om hvor internasjonalt instagram er! Lurer på om vi kommer til å bruke denne appen like mye 10 år frem i tid. Hva tror dere? Haha, jeg kan seriøst sitte og filosofere over slike ting.

Nå blir det pizza og tv-kos! Og godteri selvfølgelig - for å feire de 700k følgere mine, haha. Hadde vært kulere om jeg hadde laget en kake eller noe, men sjokolade duger det og da. Det duger alltid. Om ikke så lenge kommer Ingvill bort hit også, hun må bare bli ferdig på jobb! Wiii. Håper dere får en strålende lørdagskveld! Jeg kjenner at en rolig lørdag er perfekt i dag, det er nemlig ingenting som frister mer enn joggebukse, null sminke, godteri og venninne-kos.

Legg igjen instagrammen-navnet deres i kommentarfeltet da babes, så skal jeg gå innom noen av dere og like bildene. Maybe I'll follow too! Jeg eeelsker å følge mange slik at feeden min er full.

hyttetur med jentene

Nå er jeg hjemme igjen etter en fantastisk hyttetur med jentene! Ååh, som vi har kost oss. Etter skolen i går dro vi på butikken, handlet inn ingredienser til lasagne + masse godteri og brus. Så satte vi kursen mot hytta til Emma, i Sørgulen. Det var en dødsfin hytte, med skikkelig koselig stue, fint kjøkken, innlagt vann og strøm og mange senger. Jeg ELSKER å være på hyttetur. Det er bare noe med det som gjør at jeg får skikkelig ro inni meg. Det var ikke internett der heller, noe som gjorde det ekstra koselig. Er man på hytta, så er man på hytta! Det var så deilig å slippe tanken på mobil, internett, sosiale medier og alt som følger med for en stund. Det er avkobling, det. Superduperdigg.

Med nesten alle jentene samlet kan jeg jo absolutt ikke klage. Love my girls!

- Meg og min soulmate aka Linus -- Synnøve, Guro, Sunniva, Mathilde, Lina, Synne, meg + Ems som tok bildet -

- Mattis og Linus, creeplove -

Vi klarte jo selvfølgelig å mislykkes på to av to måltid. Først skulle vi lage lasagne, og da glemte vi sausen vi skulle ha oppi. (Haha, jeg melder meg skyldig her?) Vel, det stoppet ikke der. I dag tidlig var alle kjempesultne og klare for frokost, men da presterte vi å stappe stekeovnen full av rundstykker og brenne ALLE sammen. Er det muuuuulig. Vi spiste det likevel da, haha. Både lasagnen og rundstykkene smakte godt, fordi vi var så sultne!

På kvelden tente vi stearinlys i hele stua, hadde på musikk, danset, spiste godteri, pratet om alt mellom himmel og jord og hadde mange interessante diskusjoner, haha. En perfekt start på høstferien, med andre ord. Nå har jeg nettopp tatt verdens deiligste og lengste dusj, og planen er å ta det helt rolig i kveld. Har litt å ta igjen på bloggfronten, men nå kan jeg forsikre dere om at jeg er back in business kjære lesere ♥

Noen flere som elsker å være på hytta? 

summer is over

Burde vel forstå at sommeren er over og pakke bort shortsene mine. Heheeeee.. Nei, kommer nok ikke til å pakke dem helt bort. Som dere vet er jeg fan av å gå med shorts selv på vinteren, bare at jeg bruker strømpis under. Haha. Men nå er jeg faktisk litt lei av shorts etter sommeren. Heldigvis har jeg blitt eier av mange nye og fine jeans, som jeg skal vise dere fremover! Wiiee ♥

shooting

- Johan Ståhlberg Photography -

Når jeg var i Stockholm møtte jeg Johan, som jobbet som fotograf for Jofama da vi var på Fashion Week i København. Utrolig dyktig fyr, og ikke minst: kjempeherlig! Det var utrolig koselig å møtes, og jeg hadde det supergøy under fotoshooten. Jeg er desverre utrolig lite orientert i storbyer, så dere kan tro jeg slet med å finne frem da. Vi hadde avtalt å møtes sånn type midt i sentrum av Stockholm, og selv det er vanskelig for en forvirret sjel som meg. Heldigvis gikk han meg i møte, og så hadde vi en superdupergøy fotosession! Lærte utrolig mye nytt av Johan når det kom til posering og holdning - og jeg merker stadig hvor "fersk" jeg er på akkurat dette området, haha. Jeg har mye å lære i alle fall, det er sikkert og visst. Men en plass må man vel starte?Her er en liten sneak peak! Eller en stor en, haha. Deler flere senere, når han har redigert dem!

kaptein sabeltann

Jeg kom nettopp hjem fra kino med jentene! Meg, Julie, Celina og Ingeborg, wiiiee. Som vi koste oss! Kaptein Sabeltann er jo bare til å elske - er dere ikke enige? Det var norske kjendiser som var skuespillere i denne filmen, og jeg synes den var kjempebra. Ingenting slår originalen da, riktig nok. Vi har avtalt jentekveld med lillesøstrene våres nå, da! Så da blir det film, koseklær, ansiktsmaske og godteri med familie Ullebø og Sylte. Kan ikke bli annet enn bra ♥Her er meg i dag! Se så nydelig høstværet er, åååh. Jeg blir skikkelig glad.Nå har jeg tusen ting jeg må gjøre før jeg legger meg. Skal øve på presentasjon, gjøre ferdig en lydreportasje, besvare mail og så: pakke! Drar nemlig på hyttetur med jentene i morgen for å kickstarte ferien. Tjoheiii! Vi skal sove der fra fredag til lørdag, så etter skolen i morgen drar vi på butikken for å handle inn middag og masse godis før vi bosetter oss på hytta for en natt. Jeg elsker å være på hyttetur, så dette blir gøy! Ser skikkelig frem til ferie nå.

gi meg ferieHAHAHA, snakker vi rød tomat eller?! Denne dagen husker jeg så altfor godt, jeg hadde ligget på stranden heeeeeele dagen og jeg var så kokt at jeg sverger på at jeg kunne stekt bacon på huden min. Jeg har faktisk syke skills i å sole meg.

Jeg poster disse bildene fordi: 1. jeg har begynt å svare på spørsmålene angående Florida og 2. DET ER SNART FERIE! I dag ble jeg endelig ferdig med matteprøven som har hengt over skuldrene mine den siste uka, og jeg føler meg som en fri fugl. Seriøst. Jeg hadde lykkeendorfiner i det jeg leverte prøven og gikk ut av klasserommet, vi er der liksom. Nå skal jeg på kino og se Kaptein Sabeltann med Julie og lillesøsterene våres. Vi er snille storesøstre, eller hva? ♥Dette blir gøy!! Dere skjønner, da jeg var liten var Kaptein Sabeltann nemlig min soleklare favorittfilm. Hiv og hoi, som jeg gleder meg til å få litt flashbacks fra barndommen!

Pepsi Max taste challenge - hvem vant?

Husker dere at jeg fortalte dere om Pepsi Max sin smaksutfordring for ikke så lenge siden? Her er innlegget. I vår og i sommer satte altså Pepsi Max i gang den største og dristigste utfordringen ever - de utfordret nemlig den mest solgte sukker-colaen på smak! I hele sommer gikk det an å delta på tastechallenge rundt om i Norge, blant annet på VG-lista i Bergen og Oslo, på Øyafestivalen og på Norway Cup. Mer enn 100 000 nordmenn har nå smakt, og de har nå smakt, vurdert og kommet frem til et svar? Er dere spent på hvem som vant?PEPSI MAX VANT! Målet var å oppnå et resultat der folk sa at Pepsi Max smaker likt eller bedre enn den mest solgte sukker-colaen i Norge, og det klarte de. Dette bekrefter også Pepsi Max sitt funksjonelle løfte: Maximum Taste, No Sugar!

Jeg oppfordrer alle Pepsi Max-lovers til å legge ut en seiers-selfie på instagram, med hashtaggen #pepsimaxFTW. Ved å gjøre dette viser du at du har de beste smaksløkene, i tillegg er du med i trekningen av fete premier. Hovedpremien er et SMEG kjøleskap brandet med Pepsi Max som logo, og selvfølgelig er det stappet fullt med Max. WIIIIEEE!Jeg er jo trolig en av de største fansene av Pepsi Max, så dere kan tro jeg er stolt da :) Dere kan lese om resultatet her. Husk å legg ut bilde på instagram med #pepsimaxFTW, babes!

coopern oversått

Det er to dager i året jeg faktisk smågruer meg litt til skolen, og det er når vi har cooper-testen. Èn gang om høsten, og èn gang før skoleslutt om våren. I dag var det klassen min sin tur, og jeg prøvde å være optimistisk helt til det begynte å regne. Det er såå typisk. Men er det noe jeg har lært så er det at det ikke er vits å klage, for regnet forsvinner jo ikke av den grunn. Så det var egentlig bare å ta på favorittmusikken, begi seg ut i regnet og løpe for harde livet. Jeg løp 7 runder + nesten av halv, hvis det gir mening, haha. En runde på den banen vi løper er 400 m, så det var vel ikke så altfor langt ifra 3000 m til sammen! Jeg løp akkurat likt som jeg gjorde før sommeren, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg har jo ikke trent noe som helst i sommer, ettersom jeg først var syk og så var jeg ute på reisefot resten av ferien.Jeg merker jeg savner friidretten skikkelig mye når jeg løper, det er nesten som om det gjør vondt inni meg. Skulle ønske jeg fortsatte med det, for er det noe jeg virkelig elsker så er det å løpe. Jeg har så sykt lyst å delta på stevner og konkurrere mot folk. Shit, nå kribler det i magen min her jeg sitter. Føler liksom at friidrett alltid har vært skikkelig meg. Hmm.. hvem vet, kanskje jeg starter igjen?Dro på skolen med helt stritt hår, kom hjem igjen med krøller. Haha!

Har dere cooper-testen? Isåfall, hvordan gikk det med dere?