halloween

 • 31.10.2014
 • KL. 17:30

BØØØØØ! Happy halloween, folkens! Gjett èn gang hva jeg skal kle meg ut som i dag, da...Minnie Mus, oh yes. Ikke særlig skummelt nei, men frykt ikke: jeg har tenkt å prøve meg på skummel sminke. Har funnet frem diverse sminkeprodukter, så nå kommer Ingvill straks bort og vi skal eksprimentere litt. Tenker å sminke meg hvit i ansiktet, og så er jeg svart rundt øynene med blod rundt munnen. Noe i den duren!

Wiiie, dette er så gøy! Denne dagen har jeg gledet meg til lenge. Jeg elsker halloween! Så, hva er deres planer for dagen? Skal dere gå knask eller knep, se en skummel film hjemme med godis eller skal dere ut på halloween-fest? Det blir sistenevnte på meg. Skal starte å vorse med jentene, og så drar vi videre litt ut på kvelden. Tror det blir en morsom halloween-kveld, jeg gleder meg i alle fall til å se alle de ulike kostymene haha :)

Har dere kledd dere ut i dag? Isåfall, fortell hva dere er utkledd som, jeg vil gjeeeeerne høre!
pannekake-date

 • 30.10.2014
 • KL. 20:18Genseren min (og tightsen) er fra Junkyard og koden Krisssy gir dere 20% på alt fra nettbutikken til og med i morgen! Iiiiiha, løp og kjøp! På Junkyard har de sååå mange av mine favorittmerker, blant annet Nike, Adidas, Ray-Ban og Converse.Haha åå, se så blid og fornøyd ♥Farvel til taco? Hallo til pannekaker! Det er blitt den nye favoritten til meg og Ingvill. Kunne spist det hver eneste dag, til alle måltid. No kidding!! Ingvill dro nettopp, og vi har fått unnagjort litt lekser og mye prating. Standard. Nå skal jeg ut og øvekjøre litt med pappa! Har lagt meg ganske tidlig hele denne uka, så jeg tenker å sitte litt ekstra lenge oppe i kveld og se et par episoder av ♥ SESONG 6 GOSSIP GIRL ♥. Jeg pleier alltid å legge meg sent på torsdager, for da er det bare èn dag igjen til helg så det spiller liksom ikke så stor rolle. (Liker jeg å tro i alle fall) Har spart opp mye søvn de siste dagene nå, så da det gå fint. Hoho! Snakkes, nå skal jeg ut i trafikken!

PS! Ingvill er russ til våren og lurte på om dere hadde noen tips til kule russebil-navn? Da hadde hun blitt superduperglad!
I love this cardigan

 • 30.10.2014
 • KL. 17:08Cardigan fra Vero Moda, busse fra Cheap Monday, sko fra Public Desire, topp fra Lookbookstore

Hei hei! Ååh, endelig torsdag, jeg ELSKER torsdager. Det betyr at helgen nærmer seg med stormskritt. Skoledagen i dag var gøiii, og jeg kom hjem for ikke så lenge siden? Nei vent, klokka er jo fem. Haha shit, tiden går sååå fort på ettermiddagen! Rett etter jeg kom hjem fikk jeg besøk av Ingvill, og nå skal vi lage pannekaker til middag - etterfulgt av leksedate. Et lite tips er å gjøre skolearbeid sammen med en venninne, da slipper du at det blir en "kjedelig greie". Siste innspurt før helg nå, let's do it folkens! Nå venter pannekaker med vaniljekesam og friske bær, nam ♥ 
onsdag og litt treningsprat

 • 29.10.2014
 • KL. 18:26

Nam, så ikke dette friskt og godt ut? Jeg har fått dilla på reker - det er sååå godt. *Hjerter i øynene*I dag har vært en bra dag! Vi har gym på onsdager, så det er en av dagene i uka jeg liker veldig godt. I tillegg nærmer det seg helg, og det liker vi. Nå har jeg nettopp spist middag og planen er å ta et par styrkeøvelser her hjemme. Det er ikke alltid tiden strekker til for å dra på treningssenteret, så da tenker jeg at et par situps og pushups hjemme er bedre enn ingenting. Husker for et par år siden når jeg ikke hadde medlemskap på treningssenter, så tok jeg alltid 100 situps før jeg la meg. Det ga ganske gode resultater, faktisk! Tror ikke det er så bra å trene styrke hver dag da (om jeg ikke tar helt feil? jeg er ingen ekspert), så nå foretrekker jeg heller å ta et par dager i uka hvor jeg trener litt hardere.

Når det gjelder styrke på mage så har jeg delt en tidligere video med favorittøvelsene mine. Disse er såå effektive og gode, spesielt nr. 1 og 2 som dere ser under her. De bruker jeg alltid når jeg trener magen! Tar 10 repetisjoner av begge to, i 3 serier. Da har du det. Garanterer stølhet i magen dagen etterpå, haha ;-) PS. Lagde denne videoen når jeg nettopp hadde lært meg øvelsene, så nr. 1 og 2 gjør jeg litt for fort. Husk å utfør dem i et rolig tempo, det er da du virkelig kjenner det.Jeg har en del flere øvelser på lur, så ønsker dere flere slike videoer?
hullete jeans

 • 28.10.2014
 • KL. 20:40

Jeg var så sykt lei av alle buksene mine så jeg bestemte meg for å klippe litt i noen av dem. Endte opp med en svart bukse med hull på begge knærne - og jeg synes at bare den lille forandringen gjorde seg skikkelig!Jeg bruker nemlig de svarte buksene mine svært sjeldent, så why not. Er det noe jeg elsker å gjøre så er det i klippe i klærne mine - det er så lite som skal til for å piffe dem opp. Et kjempesmart tips er å klippe gamle bukser om til shorts i stedet for å kaste dem. Det pleier jeg ofte å gjøre, og mange av dem har endt opp med å bli en av mine favorittshortser. Kanskje ikke så veldig idèelt nå som sommeren er over da, men men :)

Hva synes dere?
lenge leve vestlandet

 • 28.10.2014
 • KL. 16:51

Huff, for et vær det er i Førde i dag. Her snakker vi oversvømmelse i store deler av sentrum, og dette gjelder da også skolen min. Kan aldri huske at det har regnet så mye i hele mitt liv. Det er nesten litt fascinerende å se på, men for meg som er blogger og er avhengig av fint vær så passer det svært dårlig!!! Haha, det høres helt dumt ut, men det er faktisk sant. Satser på at uværet gir seg så fort som mulig, det kan umulig holde på slik lenge!Så ja, i dag blir det neppe outfitbilder eller fine bilder utendørs generelt. Haha, håper dere overlever med meg! Folk som bor andre plasser spør meg alltid sånn: "Er det alltid fint vær der du bor? Det ser jo sånn ut på instagram??" Hell nah, buddy. Greia er at jeg bare at jeg alltid utnytter de gangene det er fint vær her. Det er nå jeg skulle ønske jeg bodde i Oslo. Eller syden for den del. Høhø. 2 år igjen!

Jeg stjal mamma sin cardigan i dag, jeg. Kan ikke huske å ha brukt cardigan siden 8. klasse eller noe, så det var uvant. Men ååh, så utrolig fin! Den er fra Vero Moda og er skikkelig deilig å ha på seg, så jeg tipper jeg blir å bruke denne en del i høst/vinter ♥ Vel, nå skal jeg starte på ukens spørsmål. Vi skrives om ikke lenge!

Er det bare hos oss det regner mye, eller? Mesunner dere som har oppholdsvær - nyt det!
smokey eyes

 • 27.10.2014
 • KL. 21:05

Reklame

Halla babes! Partysesongen nærmer seg og her er det èn sminkelook som aldri slår feil: smokey eyes. For øvrig er det den eneste jeg vet om også (hahahah), men det er fordi den er så fiiiin at jeg ikke gidder å lære meg andre looker. Vel, det finnes et hav av produkter der ute, så for å hjelpe dere på vei tenkte jeg å vise dere hva jeg anbefaler når det kommer til smokey eyes.

Chunky Dunky Hydrating Lippie - Red lips it is! Smokey eyes og røde lepper går som hånd i hanske, i hvert fall om det er en spesiell anledning og du ønsker å se litt ekstra sminket ut. Jeg er ikke så fan av leppestift, lipliner er nemlig mer min greie. Dersom du har tynne og kjedelige lepper som meg er det perfekt å forme de med lipliner - et lite tips! Ellers vil jeg si at jeg er skikkelig sjalu på dere med fyldige lepper </3 Del litt med meg, plis.

Put a Lid On It - Jeg bruker ikke ikke øyenskygge så veldig ofte, men de gangene jeg gjør det så sørger jeg alltid for å ha primer på øyelokkene først. Da sitter skyggen lengre, og du slipper at sminken drysser av i løpet av dagen/kvelden.Schwing Eyeliner - Hands down, verdens beste eyeliner. Herregud, trenger jeg å si noe mer. Jeg gikk tom for denne PÅ VEI til Florida (og der skulle jeg være i 4 uker), så jeg gikk desperat rundt på taxfree'en i håp å finne en tilsvarende eyeliner. Jeg fant ikke en eneste som kunne måle seg med denne fra theBalm, uansett hvor gode merker det var snakk om. Chanel, Dior, Mac.. hell nah. theBalm er det eneste for meg når det kommer til eyeliner! Denne bruker jeg hver dag og det ser dere på bildene, så dere vet hvordan den ser ut på. Har den også på meg på bildet over her :-)Tall Dark and Handsome Mascara - Til dere som spør hvilken mascara jeg bruker, så er det denne. Dette er også et produkt jeg er helt avhengig av. Mange bruker gjerne forskjellige mascaraer til forskjellige anledninger, men denne synes jeg passer ypperlig både når jeg skal på skolen, når jeg skal på fest og når det er julaften. Pleier bare å variere litt med hvor mye jeg tar på :-) Her får du altså tynne og lange vipper, akkurat slik tittelen på produktet tilsier.Boudoir Eyes Shadow Collection - Dette er en nydelig palette med ni skygger i både varme og kalde farger, som gjør at du kan skape en sexy, mørk look, eller en søt, lys look. Jeg elsker den! De mørke fargene kommer alltid til å være mine favoritter:Rabattkoden KUSMOKEY gir dere 20% på alt fra theBalm, Too Faced og NYX, uten om salgsvarer. Varer til 31. oktober - halloween!


hits