hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

mine 8 beste skoletips!

Jeg vet at mange har etterspurt dette innlegget. Det nærmer seg terminslutt, og for mange betyr det prøver, tentamener, heldagsprøver og eksamen i fleng. Her gjelder det å holde tunga beint i munnen! Det er ikke alltid like enkelt, så jeg tenkte jeg skulle prøve å hjelpe dere med å komme med noen tips som jeg selv synes funket sykt bra da jeg gikk på skole. (Lol, det høres ut som om det var sånn 15 år siden når jeg sier det på den måten. I gamle dager dere, da jeg gikk på skolen!! Haha, it's been 4 months liksom) Skole er så ufattelig viktig, og det har jeg alltid vært opptatt av å formidle her på bloggen. Her kommer 8 tips til dere! Det er litt "utradisjonelle" tips om jeg kan si det slik, jeg mener, hvem vil høre "vær motivert"???? I know you want the real shit. So here it comes!


♥ Det er lov å ha et breakdown
Enkelte perioder (spesielt før jul og før sommeren) kan være sinnsykt stressende. Prøve her, fremføring der, enda en prøve, oi, der kom en tentamen også ja, nei vent... Har jeg egentlig SJANGS å komme gjennom pensum uten å måtte døgne 3 dager på rad??? Jeg vet hvordan det føles å ha så mye skolearbeid hengende over skuldrene at du ikke vet hvor du skal starte. Mitt tips til deg: gråt. Ha et breakdown. Hulk i armkroken til mammaen din. SLÅ i puta, tenk at det er læreren din, rektoren eller what so ever. Men så gjør du deg ferdig med det. Bruk deretter frustrasjonen til noe konstruktivt; motivasjon og konsentrasjon.

Dette var dagen jeg kom hjem fra Dubai midt i skoleuka og jeg innså at jeg ikke var så forberedt på matteprøven som jeg hadde sett for meg. Gråt i en halvtime, jobbet matte 5 timer resten av kvelden. Få det ut, bli ferdig med det.


Det er lov å ha breakdown på toalettet på skolen også. Dette tror jeg var under en tentamen hvor jeg bare måtte ha et fuck everything-moment alene på dassen. SLÆTA jente

♥ Bli læreren sin favoritt
SYKT cheezy punkt, men om jeg skal være ærlig er dette et av mine beste tips. Lærerne dine er de som setter standpunkt-karakterne dine og de er dermed med på å påvirke fremtiden din i relativt stor grad. Så KLART må du smiske med dem. Mattelæreren din er kanskje den personen du liker minst i verden, og historielæreren din er muligens kjip som bare det - men dette er lærerne dine og det er et faktum du ikke kan endre. Bli bestevenn med dem! Vær engasjert og tilstede i timene, still spørsmål som viser at du følger med og bryr deg, le av vitsene de forteller, henvend deg til dem på en respektfull og hyggelig måte, kanskje til og med ta en prat med han eller henne når timen er ferdig. Det er fullt mulig at du genuint ikke bryr deg så mye om faget, men LAT i alle fall som det, det krever nemlig veldig lite av deg. Still et spørsmål om leksen, eller bare gi et kompliment. "Jeg liker måten du underviste på i dag, det var lærerikt". Det fortjener de også å høre i blant :) Om medelevene dine synes det er teit at du smisker (det er så typisk), gi faen i det. Det er du som får de gode karakterene, så fuck dem da!

(Håper forresten ikke at noen av mine lærere leser dette og tror at jeg kun smisket med dem for å få gode karakterer, haha. Jeg DIGGET mange av lærerne mine, og enkelte av dem følte jeg faktisk at jeg fikk et personlig bånd til)

♥ Arranger leksekveld med vennene dine
Samle gjengen din og ta en skikkelig lekse-kveld sammen! Det er ofte vanskelig å få tid til å være sosial OG gjøre det bra på skolen, så hvorfor ikke bare slå to fluer i en smekk og jobbe sammen? Kjøp inn Pepsi Max og kutt opp noe deilig frukt, og så kan dere diskutere og hjelpe hverandre med skolearbeidet. Det er jo så koselig! Jeg og min firkløver i klassen (Emma, Guro og Synnøve og meg) jobbet alltid sammen da vi hadde gruppeoppgave, og det er noe jeg faktisk oppriktig savner. Vi var et skikkelig bra team, hvor hver av oss hadde noe å komme med. Sammen er vi sterkere, dere!

♥ Ikke ta sikte på å ta opp fag
Å ta opp fag koster penger og det koster deg også et helt skoleår ekstra. Mange ser på det som en trygghet og "enkel løsning" at de kan ta opp fag de har strøket i eller fått dårlig karakter i, men gjør deg selv en tjeneste og innstill deg på at du skal bestå i alle fag med en karakter du er fornøyd med. Det er så klart en fin mulighet å kunne ta opp et fag du var uheldig med på eksamen for eksempel, men ikke bruk det som en unnskyldning for å ikke gjøre det bra her og nå. Du forskyver kun arbeidet om så.

♥ Ikke klag
Jeg er mett på mennesker som bare klager. Det er så sinnsykt demoviterende og uattraktivt, og det fører deg ingen steder. Så når det kommer til skole, dere! Det er to ting jeg kan garantere dere ikke vil hjelpe: 1. å være stakkarslig. 2. å klage. Det ER ikke synd i deg, og det BLIR ikke mindre skolearbeid av å klage. Jeg vet er det tøffe ord å høre, men det er sannheten. Kom igjen, dette klarer du! I stedet for å sitte å klage med vennegjengen din hvor sykt mye arbeid det er, cheer each other up og motiver hverandre! En god innstilling har ALT å si, og jeg lover deg (kors på halsen) at det vil gjøre skoleåret ti tusen ganger enklere for deg.

♥ Treat yourself!
Ta vare på deg selv, snuppa. Du fortjener det. Pepsi Max var min lille guilty pleasure i løpet av en lang og tørr skoledag, og helt ærlig, om det ikke er mer enn det som skal til for at man føler seg litt bedre - WHY not?? Pakk med deg en god og næringsrik lunsj og kjøp deg en brus i kantina, treat yourself.


♥ Bruk fritimene for det de er verdt
Når du har fritime er du (mest sannsynlig) på skolen uansett, så hvorfor ikke bruke dem til noe fornuftig? Jeg satt meg ofte inn på lesesal i fritimene mine og fikk unnagjort matteleksene mine husker jeg, det var helt genialt - for da fikk jeg tid til å trene/blogge/være med venner etter skoletid.

♥ Husk at det bare er midlertidig
Det er bare temporary pain, folkens. Det som hele tiden holdt meg oppe var tanken på at når jeg var ferdig med videregående, kunne jeg gjøre HVA jeg ville. Friheten står og venter på dere! Den dagen du fullfører og står med vitnemålet i hånda? Da skal jeg LOVE deg at du kommer til å takke deg selv for at du jobbet hardt og aldri ga opp.

Her hadde jeg nettopp hatt IT eksamen og fullført 13 års skolegang. Fy faen, det var en helt ut-av-kroppen-opplevelse. Alle de sene kveldene og alle de endeløse timene med pugging var så SJUUUUKT verdt det!!!

bare pass på


Mandag! Favoritt-dagen min er her! Vi har en ny uke fremfor oss som vi kan fylle med hva vi vil. Aaah, hvor deilig er ikke det? For min del skjer det en del de kommende dagene... Jeg skal blant annet flytte! Jeg skal på Se og Hør sin kjendisgalla, noe jeg gleder meg utroooolig mye til. Som vanlig har jeg også et par møter og mye jobb som skal gjøres. Dette innlegget skulle egentlig postes i dag tidlig, men så innså jeg plutselig at jeg hadde dårlig tid. Jeg har nemlig tatt laser i ansiktet dag!! Jeg har en vorte på kinnet som jeg har hatt i mange år, og selv om jeg har prøvd å fjerne den med laser TO ganger har den kommet tilbake. Men nå tror jeg vi fikk fjernet den for godt, om ikke så har jeg gratis korrigering om 8 uker :-)

Nå skal jeg bare være fornøyd med meg selv og hvordan jeg ser ut. For 2 år siden hadde jeg ansiktet fullt av kviser og det var helt grusomt... Jeg er kjempetakknemlig for at jeg har fått orden på det, men det er så viktig å ikke bli helt obsessed med sitt eget utseende og komme til det stadiet hvor man skal pirke på alt. Slik som denne vorten... Det er noe jeg vet godt selv at jeg bare burde latt gå, men det får bli mitt siste stopp. Jeg orker ikke å behandle meg selv som et "beauty fix-prosjekt", for jeg vet at det bare vil gjøre meg dypt ulykkelig. Jeg får stadig tilbud om gratis vippeextensions, tatoverte bryn, negler og ja, jeg har til og med fått tilbydd rabattert silikon-operasjon... Gjør hva du vil, det er mitt motto. Bare pass på at det ikke går utover livskvaliteten din og at du ikke mister fokus på hva som faktisk betyr noe i livet.

sanger til deg en søndags kveld

when I look at you (live) / the climb (live) / jealous man / animals (gryffin remix)


Herregud. Miley Cyrus, live? Det er noe av det vakreste!!! Jeg har alltid digget den dama, selv i de periodene hun har vært totalt crazy. Hun er bare et menneske, ikke sant? På lik linje med oss. Det er likevel veldig kult at hun begynner å gå tilbake til den litt mer rolige stilen hun hadde for et par år siden, jeg syns uten tvil at hun var på sitt vakreste og beste musikalsk sett på disse videoene.

Denne søndagen trengte jeg. Jeg har gått rundt i en svær oversized genser hele dagen. Jeg har nappet brynene mine etter en litt for lang tid uten. Jeg har hørt på ASMR. (Haha, faen så deilig det er!) Jeg har laget en latterlig god lompe-pizza med massevis av mozzarella og oliven på som jeg nøt mens jeg så SKAM. Fy søren, så fet denne sesongen er!! Even + Isak <3

et komplisert forhold

Kjære høst... Jeg har et så komplisert forhold til deg.

I det ene øyeblikket kaster jeg løvblader opp i luften og kjenner at jeg forelsker meg i livet med hvert eneste fiber i den lille kroppen min. I dette øyeblikket er alt vakkert i mine øyne. De fargerike trærne dekket i et slør av solskinn, de crispy bladene på bakken, menneskene jeg passerer på vei til butikken. Ja, til og med de forbipasserende menneskene jeg vanligvis bare synes er en pest og plage, til og med dem gjør meg glad. Noen ganger så glad at jeg smiler til dem - bare fordi jeg vet hvor mye det kan gjøre med dagen til en person.

I neste øyeblikk er det som om at det er lagt et grått filter over synet mitt. At sommeren går mot slutten har bestandig for meg vært et tegn på at nok et eventyr er over. Selv om jeg prøver alt jeg kan å nyte hver eneste årstid, kommer jeg ikke unna det faktum at hjertet mitt synker litt for hvert blad som faller fra treet og for hver grade som synker.

Men hva skal man gjøre? Legge seg ned og gråte? Kan ikke det, vettu. I år har jeg vært flink til å fokusere på de positive tingene med høsten, og det er vel et fremskritt. Jeg har rett og slett forelsket meg litt i høsten i år, tror jeg... Bortsett fra at jeg av og til har sånne dager som dette, hvor ting føles hakket mindre vakkert enn det var i går. Jeg får skylde på at det er søndag... Heh.

Håper ikke jeg er blitt den typen som ikke kan være alene. Don't let that happen, Kristine. Just noooo. For det er vel nettopp det jeg frykter litt. Denne uka har jeg hengt med mennesker 24 timer i døgnet. Da jeg kom hjem fra Tønsberg i går var jeg bare en kjapp tur hjemom før jeg var ute av døra igjen. Det var ikke før jeg satt på t-banen i dag etter å ha sovet over hos en venn at jeg var bare meg. Og umiddelbart etter at jeg hadde satt meg ned i setet på t-banen følte jeg på ensomheten. Hvordan er det mulig? spurte jeg meg selv. Jeg som kunne være i mitt eget selskap i 5 dager i strekk uten at jeg tenkte noe over det.

Så lenge jeg er bevisst på det ordner det seg nok, tenker jeg. Kriss fix! Ikke vær avhengig av andre mennesker for å være lykkelig, sier jeg bare. Jeg er evig glad i menneskene jeg har i livet mitt, men det er utrolig viktig for meg å klare meg fint på egenhånd også.

Skoene er fra Primeboots og de har jeg fått av de snilleste damene på Kouture. (spons) Du finner de skoene jeg har på meg HER. Har ønsket meg disse i så lang tid nå, wiiiie!

Den kommende uken blir spennende. Gjett hvem som skal feire med to glass vin når ting er på plass i den nye leiligheten, a?! Jeg sitter og titter på møbler på nett nå :)

bloksberg

Da dere! Da var det på tide å vise dere bilder fra helgen min. På fredag satt vi en hel gjeng i en buss, på vei til Bloksberg i Tønsberg. Her skulle vi sove i leiligheten/hytta/villaen til Aller Media, og dæven så fint det var der!!! Utsikten til havet, naturen, den friske lufta og bare hele stemningen tok meg brått tilbake til barndommen. Jeg tilbragte veldig mye tid ute i naturen og på hytta i oppveksten min, så for meg vil duften av grantrær, endeløs skog og fjelluft alltid minne meg om den bekymringsløse tiden som liten pike.


Denne utsikten her tok virkelig kaka!! Kan det bli mer idyllisk? KAN det virkelig det? Norsk høst er så forbanna vakkert når været først spiller på lag. 


Tror dere ikke de hadde stelt i stand med tidenes gave-fest til oss bloggere og influencers?! Jeg følte meg helt skjemt bort. Julaften kom tidlig i år, altså!

Vakre og dyktige Ellen!

Vi kom frem ganske tidlig på fredagen, så formiddagen bestod av faglige presentasjoner og foredrag. Vi fikk blant annet et kurs i hvordan man skal ta bedre bilder med mobilen :-) Veldig, veldig nyttig, i og med at jeg bruker mobilen mye til å ta bilder.

Pepsi Max da vettu!!

Ååååååh! Er ikke dette balsam for sjela så vet ikke jeg... Neste gang jeg er i en dårlig periode (haha, hørtes litt rart ut å si det slik, men dere skjønner hva jeg mener) skal jeg seriøst ta med meg en bok og tilbringe et par døgn på et sted som dette for meg selv. Eventuelt med en venninne. Det er vel ingenting som klarner tankene mer enn en så fredfull plass som dette? De gangene jeg har vært nedfor og deppa har jeg bare gått hjemme og levd livet i samme mønster hver eneste dag, og jeg ser nå i etterkant at det er helt feil. Det blir vel litt sånn etterpåklokskap, men ja, det er naturligvis lettere å se ting klart når man er forbi det stadiet, da. Håper jeg klarer å ta med meg det videre.

Etter foredragene tok vi noen bilder i den vakre solnedgangen, og så var det rett avgårde på hvert sitt rom for å ta på seg finstasen. Champagne, pynting av juletre og middag stod da for tur! Jeg tenkte å vise dere de bildene i neste innlegg, for å dele det litt opp.


Emilie og Espen ♥ Blitt så glad i disse to på kort tid!! Jeg har på meg: Jakke fra Dry Lake HER, boots fra Nelly HER, genser og bukse fra Bik Bok (adlinks)

Nå sitter jeg i sofaen hjemme og er helt død i kroppen. Har sovet 10 timer to netter på rad nå, men likevel kjennes kroppen og øyelokkene tunge som bly. Da er det kanskje på tide å roe ned litt, eller? Thank God it's Sunday! Denne dagen har alltid en behagelig ro over seg.

jeg elsker oslo

Baaaam! Jeg kom nettopp hjem til fine Oslo etter et crazy døgn i Tønsberg. Vi hadde leid en stor buss til hele gjengen, og da vi ankom byen og den solfylte operaen streifet øynene mine gjennom bussvinduet innså jeg hvor sinnsykt glad jeg er blitt i Oslo. Jeg har alltid synest denne byen har vært litt kald og kjedelig, men etter at jeg flyttet hit har det synet forandret seg fullstendig. Er ikke det litt interessant? Det er synd at folk forbinder Oslo med Karl Johan og Oslo S, for det er en sååå liten brikke av det hele bildet. Lite visste jeg om de koselige sidegatene man kan ta seg gjennom med en god venn og en kopp kaffe i hånda, de små og litt bortgjemte kafeene hvor man kan sitte å titte på hektiske mennesker som passerer utenfor vinduet, de nydelige parkene man kan ha piknik og senke skuldrene... Åh, denne byen har bare tatt tak i meg på et eller annet vis. Det føles som om at det er her jeg skal være, og det er en deilig følelse.

Om bare 3 dager har jeg nøklene til leiligheten på Grünerløkka, dere!! Sola skinner, jeg er snart nabo med Villa Paradiso (det er faktisk et farlig faktum...) og livet er BRA. Herregud, jeg har så mye å smile for.

Her om dagen hadde jeg en liten catch up med Malene! Hun har vært på bloggen min flere ganger før, dere husker kanskje henne fra dette innlegget? Det var da vi nettopp hadde startet på videregående, haha. Awww!! Tiden flyr. Vi gikk i samme klasse i 3 år på videregående, faktisk :) Superkoselig jente, det var så hyggelig å møte henne igjen!

Nå skal jeg redigere bildene fra julebordet med de fine kollegaene mine. FY søren, så gøy jeg har hatt det!! Dere som følger meg på Snapchat har kanskje fått det med seg, haha. Jeg har så bra mennesker rundt meg.

miami through my phone

reise i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg var ganske flittig med bruken av iPhone-kamera da jeg var i Miami - det er jeg egentlig stort sett alltid når jeg er i utlandet. Kommer som regel hjem med flere hundre nye bilder på kamerarullen, haha... Vel, jeg tenkte å vise et utvalg av disse til dere! Jeg ELSKER mobilbilder, det føles litt "tettere" innpå. Eller hur?

No paparazzi please. Gud, så slitsomt det må være å ha paparazzier rundt seg hele tiden? Jeg tenker faktisk ofte på det. Lol. Hvordan kan kjendisene se bra ut fra ALLE vinkler liksom, til enhver tid? Jeg har bare en bra side. Om jeg noensinne blir superkjendis kommer det til å havne mange grusomme bilder av meg på nett, ass. Hahaha.

Processed with VSCO with f2 preset

Den dagen de selger slike i Norge, BILLIG, er jeg lykkelig.

Wynwood baby! Mange av dere spør meg hva man burde se i Miami, og er det en ting jeg virkelig MÅ anbefale så er det dette bystrøket. Så.jævlig.fett. Jeg vurderte å ta Uber hit alene en dag, kun for å gå rundt og se på all street art'en alene, med musikk på ørene. Det kan være greit å dra dit sammen med noen da, så har man noen som kan ta fete bilder av deg med veggene. Slike minner må jo bare foreviges!

Gatene er så inspo i Miami. Skolen vår lå ved 23th Street, så dette er rett ved nesten :)

Processed with VSCO with f2 preset
Dette synet? Det ga meg så innmari mye. Mange av blogginnleggene mine ble faktisk inspirert av denne kvelden, dette synet og bildene vi tok.

More street art.

Processed with VSCO with f2 preset

HVORFOR kjøpte jeg ikke flere av denne!!! Hvorfor Kristine!! Hater egentlig å kjøpe med meg mat fra utlandet, for om det viser seg å være godt er det jo bare helt grusomt at man må helt tilbake for å kunne spise det igjen.

Processed with VSCO with f2 preset

Flyplass-mat. Salat med fetaost og quinoa. Jeg elsker fetaost, mmm! Har alltid en krukke med det stående i kjøleskapet slik at jeg kan snackse det, hehe.

Processed with VSCO with f2 preset

Fyyyyyy søren. FY søren!

Processed with VSCO with f2 preset

Så klart må jeg ta bilde på min favoritt-butikk of all time. Urban Outfitters!

Processed with VSCO with f2 preset

Lunch!

Processed with VSCO with f2 preset

Digger denne bilen.

Kveldstur i Collin's Avenue. Det var faktisk noe av det koseligste :)

Processed with VSCO with f2 preset

Dinner time!

Processed with VSCO with f2 preset

Yummy drinks

Processed with VSCO with f2 preset

Dette tok jeg rett før jeg var på vei inn til casting. Husker jeg følte meg sååå nervøs her, haha. Helt alene, midt i Miami... alt jeg fikk var en adresse og kleskode. Well. Jeg er så glad for at jeg hopper i slike ting, uansett hvor lite det frister der og da. Det er slike ting jeg vokser på. Note to self: fortsett å gjøre ting du tror du ikke tør. Visst faen om du tør, girl.

 

these pants!

adlinksFuskepels fra Nelly HER, Solbriller fra Ray-Ban HER, sko fra Nelly HER, t-shirt fra Cheap Monday HER, bukse fra Jofama

HVOR sykt fete er ikke disse buksene!? Jeg har gått med dem nesten hele uka... uten dårlig samvittighet. Fuck folk som sier at de kun bruker et plagg en gang, hah. Jeg er virkelig en sucker for skinn, både semsket og vanlig. Fååååår bare ikke nok. Digger at det er så tidløst også - man gjør garantert ikke et bomkjøp om man kjøper et plagg av skinn.

Happy fucking Friday, bitches! Den rosa mini-kofferten min er pakket og jeg er klar for julebord og overnatting i Tønsberg! Jeg skal møte gjengen i byen nå, og så busser vi dit sammen. Woho, dette blir så gøy! Jeg har selvfølgelig pakket med meg kamera for å sørge for at det kommende døgnet blir dokumentert med fiiiine bilder :-) Før jeg drar vil jeg blogge litt for dere.

kjolen min til kjendisgallaen!

6. november er det duket for Se og Hør sin kjendisgalla. Jeg gleder meg SÅ mye! Det blir veldig nytt for meg, men kjenner jeg meg selv rett blir det en helt syyyykt bra kveld 😃 Lille Kristine fra Førde kommer nok til å kose seg glugg ihjel!! Herregud, pass på nå, sier jeg bare... Typisk meg å drite meg ut på en sånn kveld. En ting er sikkert i alle fall, og det er at jeg ankommer gallaen som en prinsesse! Ja, prinsesse! Jeg er så heldig at jeg får låne kjole fra Undorn, sydd etter mine mål. Det er Karina Kjenner Titze som står bak dette, og jeg er såååå takknemlig for at jeg er under vingen til en så dyktig dame. Dette er noe jeg bare kunne drømt om for et par år siden.

I går var virkelig en helt nydelig dag! Jeg møtte Emilie for fitting til kjolene våre (jeg skal dra på gallaen med blant annet henne!), og begge to var superfornøyde. Dette blir så bra!!

Høsten i Oslo er nydelig.

Jeg hater vanligvis høst. Hater. Jeg blir deppa og hele meg forfaller. Men i år? I år puster jeg inn den friske høstluften alt jeg kan. Jeg nyter hver eneste farge rundt meg, og tenker tilbake på barndommen. Høsten minner meg om barneskolen, da vi hver torsdag gikk turer i den fine skogen som man kun finner på Vestlandet. "Hadde jeg bare satt pris på at livet var så bekymringsløst" tenkte jeg her om dagen. Så kom jeg på at du bestemmer akkurat selv hvor mange bekymringer du vil ha. I dag gikk jeg i slottsparken med null bekymringer mens solen skinte forsiktig gjennom de fargerike bladene.

Jeg vil ikke vise dere kjolen enda, det får bli en overraskelse til neste helg, hehe. MEN her er en liten sneak peak! Jeg er litt vågal i fargen som dere ser, og jeg digger det. Karina så hva jeg likte og hva som passet meg med en gang, og det setter jeg så stor pris på. Nå må jeg bare øve meg på poseringer slik at jeg ser bra ut på bildene, haha 😃

Kvinnen som skaper magi!!! Karina ♥


Det er så gøy å henge sammen med denne sprudlende jenta!!

Wohooo, jeg trives sånn med flere hull i ørene, så jeg MÅTTE bare ha håret oppsatt i dag for å vise de frem. Haha!

Meg og fine Helen! 

mesh top

adlink
Trykk på bildet for å komme til produktet

Mange av dere har spurt meg om denne gjennomsiktige toppen! Det forstår jeg godt, for den er lekker!!! Og svart. Jeg elsker svart. Den er fra Nelly og koster kun 199 kr - ser at den ligger på topplisten nå så dere burde kjøpe den før den forsvinner i størrelse. Trykk på bildet over eller HER for å komme direkte til produktet. Ser for meg at den blir kul å kombinere med en svart bukse, noen fete boots og en oversized skinnjakke. Aaaah, jeg er så inspirert i klesstilen om dagen. Det er ikke enkelt å finne sin egen stil, men jeg tror jeg begynner å komme dit. Må ta turen på en vintage-butikk her i Oslo fort som fy, kjenner jeg. Har en del klær på lista mi som jeg bare ha i garderoben... Kanskje dere som bor her vet om noen steder jeg får kjøpt kule vintage-klær?

Nå skal jeg møte en venninne fra klassen min på videregående i byen for en kaffe! Deretter bærer det avgårde på siste fitting av kjolen min som jeg skal bruke på kjendisgallaen (gleder meg til å vise dere!!!), og så er det afterwork med mine fine kollegaer :-) Gledes! Dette blir en bra torsdag!

for mye av det gode liv

Seeeee så fine farger det er ute, dere!!

Høsten er nydelig. Jeg våknet opp i litt dårlig form i dag, så i dag skal jeg bare ta det rolig og få unnagjort jobb, da jeg vet at de neste dagene er fylt med en del program. Er blitt LITT for vant til vin-kvelder, restaurant-besøk, henging med venner og bare moro nå merker jeg, så jeg tok meg selv i å ville dra ut på mandag. Ikkje bra!! Det er viktig å ikke glemme hverdagen, som for øvrig ikke er så kjip den heller :-) Jeg er så sykt glad for at jeg ikke går på skole i år, haha. Det blir kjempespennende å studere den dagen det står for tur, men dette året trenger jeg kjenner jeg. Om dere følger meg på Snapchat (@kristineul) så dere kanskje at jeg begynte på et innlegg om skoletips i går, forresten! Det kommer i løpet av de neste dagene. Selv om jeg ikke er skoleelev selv kan jeg alltids motivere dere!


Snakkes da, dere! Poster hele dette antrekket senere. Sinnet mitt ble virkelig satt på prøve da jeg tok disse bildene.... Jeg vet ikke om jeg bare var i dårlig humør (nei det var jeg ikke???) eller om de kidsa som bor her jeg bor er dritirriterende. Jeg fikk i alle fall ikke fred i det hele tatt. Ja ja!! Bilder ble det, ikke pokker om de skulle ødelegge dagens outfit for Ullebøa, ass.

preppin' for julebord!

sponset behandling

Førstkommende fredag skal jeg til Tønsberg på mitt første julebord!! I alle år har vennene mine blitt invitert med på julebord med jobben sin, men jeg har jo aldri hatt en annen jobb enn bloggen, så da måtte jeg isåfall ha mekket mitt eget julebord... I år skal jeg til en forandring feire julebord med mediebyrået mitt, det vil si sammen med alle de jeg jobber og mailer med hver dag, samt en rekke bloggere og influencers. Gjett om denne frøkna GLEDER seg!! Bra folk, julemat, champagne og overnatting i Tønsberg kan jo ikke bli annet enn syyykt bra 😃

I den anledning ville jeg gjerne freshe meg litt opp, så i går tok jeg turen til Lillestrøm for å besøke de snille damene på Signaturklinikken. Jeg blir alltid tatt så godt imot der! Stemningen i salongen er helt latterlig deilig og avslappende, jeg får jo hvilepuls bare av å passere døra. Haha!
Behandlingen jeg fikk var Green Peel, som jeg prøvde for første gang for et halvt år siden. Green Peel kommer i ulike styrker, og har gode effekter mot akne, store porer, ujevn og "dvass" hud. Behandlingen inneholder urter med samme pH-verdi som huden selv, og kan derfor brukes for de som har en sensitiv hud. Jeg er så heldig at jeg endelig har fått fin hud (endelig!!!), så jeg tok en blanding av mild og medium styrk for å få en skikkelig dyprens i porene, og ikke minst; get that glow!! Jeg gikk ut av klinikken med den myyyykeste babyhuden du kan tenke deg. Som jeg sa; jeg føler meg som et nytt menneske. Really.

Du kan lese mer om behandlingen her. Om du har noen spørsmål er det bare å maile dem eller sende en melding til dem på Facebook, de svarer kjapt og er sååå hyggelige ♥NÅ er hu klar for julebord, ja!! Behandlingen er som nevnt over sponset, men jeg hadde aldri latt noen tukle med huden min om jeg ikke stolte 110% på dem, og jeg hadde heller aldri skrevet så varmt om dem om jeg ikke mente det. Takk for at dere tar vare på meg, Signaturklinikken!

lev litt da, snuppa!

I dag tidlig hadde jeg besøk av en reporter fra P3 som intervjuet meg om Instagram og litt om meg ellers. Det ble et bra intervju! Litt seriøst og litt tullete, akkurat slik jeg liker det. Tåta mi går alltid fullstendig løs i slike intervju, så det ender ofte med at jeg glemmer hva jeg selv har sagt... Tune in P3 i morgen 15:40 - 16:00 om dere er keen på å høre. Det skal i alle fall jeg - for jeg er nemlig veldig spent på hva jeg sa selv, haha.

Jeg digget reporteren. Hovedsaklig på grunn av en ting: hun drikker også Pepsi Max til frokosten.

"Noen ganger heller jeg brusen oppi en kaffekopp for å se litt mer innafor ut". Hell yeah girl, sier jeg bare!

Man må leve litt også. Det er kjipt å leve et liv med kun massevis av regler for seg selv, eller hva? Vær fornuftig mot deg selv og ta vare på helsa di, men TREAT yo self inni mellom også. Jeg har spist sjokolade hver dag de siste 7 dagene, jeg drikker P-Max til frokost og jeg har hatt 5 timer søvn to dager på rad nå... men jeg lever fortsatt i beste velgående. Fordi jeg vet at jeg på en generell basis lever et sunt liv :)


Jeg har forresten blitt kjempeflink til å lage middag nå!! Denne pizzaen her er helt amazing, dere. Har lagt ut oppskrift tidligere, men jeg kan vel bare slenge med ingrediensene i riktig rekkefølge kjapt her også; lefse, olivenolje, tomatpuré, mozzarella, avokado, tomat, svarte oliven, salt/pepper/chili. Stekes i ovnen i et par minutter på 220 grader (jeg har for lav tålmodighet til lavere varme...), toppes med ruccola. YUMMYYYYYY.

når du føler deg veldig rocka

I går følte jeg meg plutselig veldig rocka!!


Først to nye hull i ørene! Hah, jeg hater disse øredobbene, men det er bare midlertidig, heldigvis. Skal bytte begge to ut med ring etterhvert, tror det kommer til å se SÅ fett ut. Takk for alle tilbakemeldingene angående tragus-piercing forresten, dere er alltid så behjelpelige! Jeg får se det litt an. Ingen tvil om at det er sykt kult i alle fall.

I går fant jeg disse gamle buksene med en blanding av skinn og semsket skinn, helt nederst i skapet mitt. Det er Kenza sin kolleksjon for Jofama for en del år tilbake. Forrige gang jeg brukte disse var vel julen 2014 om jeg ikke tok feil, og siden det har jeg ikke brukt dem fordi jeg har innbilt meg at de ikke sitter så fint på meg. Hva tenkte jeg med?! Det er en SKAM at disse har ligget ubrukt i 2 år!


Nå skal jeg til Lillestrøm, faktisk! Gleder meg til å få renset huden skikkelig - kamaeraet er med 😃

piercing

perfect songs for this Tuesday: heading home, into the sunset

God morgen, fine mennesker! I går rakk jeg ikke å blogge mer fordi jeg var ute av døra nesten hele dagen. Jeg hang med Vilde, en jente jeg ble kjent med og fikk en god tone med på Influencer-festen for noen uker tilbake siden :-) Dere ser nok mer av henne på bloggen fremover! Kjempesøt jente. Vi gikk rundt i Bogstadveien og endte plutselig opp på en piercing-butikk... Haha, sjukt spontant. Begge endte opp med nye hull i ørene! Jeg vurderer å pierce tragus og den ene brystvorten også, men jeg må nok tenke liitt mer over det først, haha. Jeg viser dere hullene i ørene senere! Jeg hadde jo ganske mange hull før, men så tok jeg ut alle på en shoot i NYC i fjor, og etter det grodde dem igjen :-(


(Halve matbudsjettet mitt består av disse kjeksene... SÅÅ latterlig gode!!)

Nå får jeg besøk av en reporter i P3 om noen minutter, så vi snakkes senere, dere! Jeg skal på julebord denne helga, så jeg har booket meg inn på greenpeel-behandling senere i dag. Noen skal frehses opp, ja! Nye hull i ørene, nyasfalterte bryn (jeg farget dem i går og glemte at jeg hadde på farge, så de endte opp med å bli kullsvarte) og new fresh skin, kan det bli bedre? Haha! Jeg har ikke tatt med meg kameraet så mye rundt de siste dagene, så jeg skal sørge for å ha det med meg fremover.

Noen som har hull i tragus og vet om man må gå lenge uten å bruke ørepropper, forresten? Fikk nemlig beskjed om at jeg ikke kunne bruke verken headset eller ørepropper på sånn 2 måneder, og jeg bare HEEEELL nah! I'm out. Haha. Del gjerne deres erfaringer, det er alltid så interessant å høre :-)

hei til deg høst

Brrr! Hei til deg, høst. Jeg stod opp halv åtte i dag etter 5 små timer med søvn, og det tok meg 10 minutter fra det jeg lå i senga til jeg stod i kassa på Rema med pulverkaffe og havregryn i hånda. NOEN skal ha varm frokost, ja. Jeg spiser havregrøt minst en gang om dagen nå for tiden, det er så deilig! Og SÅ billig? Det føles som om jeg ikke bruker penger på frokost lenger, for en havregryns-pakke koster jo ikke mye, og den varer også ganske lenge. Deilig for lommeboka, yes. I dag har jeg hatt hjemmekontor og begynt å planlegge flyttingen til den nye leiligheten som jeg overtar om bare 8 dager. Haha, jeg får i alle fall nok å styre med de kommende ukene :-)

Nå skal jeg møte en venninne i byen - vi skal shoppe og spise en sen lunsj. Snakkes senere! Ha en nydelig start på uka. Xx

she has nothing more to offer, we've seen everything

Skal jeg fortelle deg noe?

Jenter liker sex. Jenter kan være players. Gutter gråter. Gutter kan være heartbroken over en jente. Jenter trenger ikke å "spare kroppen sin til en gutt" fordi hun har så ekstremt mye mer enn bare kropp å tilby.


"She has nothing more to offer, we have seen everything". Mener du virkelig det?

 

Det var det noen som skrev til meg i kommentarfeltet i går. Hvorfor har vi fortsatt den holdningen til kvinnekroppen i 2016? På en daglig basis ser jeg halvnakne gutter med six-pack og muskuløse kropper florere rundt på Instagram. Jentene trykker liker, sikler, tagger vennene sine og hyller dem. Med en gang en jente viser seg en smule seksuell nærmer det seg opptakt til 3. verdenskrig. Gud forby at en jente opptrer sexy i noen som helst setting! Hore, oppmerksomhetssyk, desperat. Ingen gutter vil ha deg om du har vist deg lettkledd på nett, sier de. Men jentene ville gjort alt for å få den halvnakne gutten de nettopp svipa forbi på Instagram...? Interessant.

Du har sett alt når en jente bretter ut sjelen sin for deg. Da har du sett alt, kjære deg. Ikke kom her og fortell meg at du har sett alt på grunn av et lettkledd bilde (hvor niplene ikke engang vises... ironien...), for ethvert menneske har så ufattelig mye mer enn bare kroppen sin å tilby. Kvinner. Menn. Alle.

Bildet over? Jeg elsker det bildet. Derfor legger jeg det ut. Det handler ikke om at jeg selger meg selv, det handler om at jeg synes kropp er vakkert og at jeg føler meg fri.

Jeg vil bare ha frihet og gjensidig respekt.

kjøp og selg med shpock

annonse

Hey guys! Hvordan har dere det? I dag skal jeg vise dere en ny favoritt-app jeg har fått meg, Shpock. Tenkte det var gøyere å lage en video av det i stedet for vanlig innlegg, jeg vet jo at dere er fan av det i alle fall :-) Jeg besøkte Nordic Screen i Nydalen her om dagen til å få hjelp til redigering (vi har også planlagt litt mer YouTube fremover!), så da jeg fant ut hvordan man filmer mobilskjermen og redigerer det side om side med video av meg selv - DA var det bare å smelle på med videoblogg, altså!

Shpock er en kjøp- og selg-app som gjør det enkelt å gjøre nettopp det: kjøpe og selge klær. Den er så klart gratis, så last den ned og sjekk ut da vel. Jeg forteller mer og viser dere hvordan appen funker i videoen.

Pssst! Jeg har også en giveaway på Shpock-brukeren min! Last ned HER og sjekk ut :-) Dere finner alle produktene jeg selger ved å søke på hashtaggen #kristineselger.

tablettene som reddet huden min!

annonse

I sommer fikk jeg hudproblemer igjen etter endt kur med Isotretinoin, og jeg skrev på Snapchat at jeg skulle gi SkinRepair et forsøk. Jeg vet at mange har ventet på at jeg skal skrive om erfaringene mine med disse tablettene, men jeg ville prøve det over lengre tid før jeg eventuelt skrev om det for å være helt sikker på at jeg kunne stå 100% innenfor produktet. Nå har det gått over 4 måneder, og i dag skal jeg fortelle dere om SkinRepair!


Kort historie om huden min:

Jeg har solt meg altfor mye uten høy nok faktor de siste årene, og har som følge av det pådratt meg solskade med sprengte blodkar i ansiktet. Solskaden viste seg i form av høy talgproduksjon, som fylte ansiktet mitt med små "nupper" i årevis. En sterk kur med navn Isotretinoin tok endelig knekken på den dårlige huden, men bare noen måneder etter endt kur kom den høye talgproduksjonen og nuppene tilbake.

Jeg var rådvill, ante ikke hva jeg skulle gjøre. Isotretinoin er en innmari sterk kur man ikke burde stå på over lengre tid fordi den setter kroppen i enorm ubalanse (humørsvingninger, ekstremt tørr hud og lepper, du kan nesten ikke drikke alkohol og blir du gravid må du ta abort), så derfor ga jeg SkinRepair et forsøk. Disse tablettene er snille mot kroppen, men inneholder likevel de ingrediensene som skal holde huden i sjakk.

Slik ser huden min ut etter 4 måneder med SkinRepair:

Her har jeg NULL hudsminke på meg! Og som dere kanskje har merket den siste tiden, dropper jeg ofte foundationen. "What, har du ikke på deg sminke på huden nå?" er det SÅ mange som har spurt meg i det siste. Jeg var så redd for tilbakefall da kvisene begynte å komme tilbake i sommer, så SkinRepair kom virkelig som en reddende engel fra himmelen. Siden juli har jeg brukt disse tablettene, og på disse 4 månedene har jeg gått fra glinsete og uren hud, til en normal hud uten en eneste urenhet. Jeg tar to tabletter til frokost, and that's it. SYKT deilig og lettvint!! Hallelujah! TUSEN takk til SkinRepair!

For litt fakta: SkinRepair er et kosttilskudd som inneholder kollagen, sink, Vitamin A, vitamin C, granateple og tomatekstrakt. Med andre ord, en kombinasjon av de næringsstoffene som bidrar til en normal hud.


Det tok 1 måned før jeg begynte å se bedring. Derfra ble huden bare finere og finere! Her ser dere huden min med sminke på :)

Jeg er egentlig veldig glad for at jeg har gått gjennom alle disse årene med uren hud, for nå setter jeg så ENORMT stor pris på å våkne opp til en fin hud.  Det eeeeer så fantastisk! Virkelig... Jeg tror alle som har slitt med akne/nupper/urenheter kan kjenne seg igjen i det. Og nei, kviser er ikke farlig, det er helt normalt og man er absolutt ikke alene om det, men for mange er det et ekstremt unødvendig irritasjonsmoment i hverdagen min som river selvtilliten i stykker. Slik var det for meg, i alle fall.

Dere kan bestille SkinRepair HER.

jeg flytter!

Det er ikke noe jeg har tenkt over i det hele tatt. Jeg har hatt 3 fantastiske måneder i Oslo i en nydelig leilighet som jeg deler med 2 jenter. For et par dager siden fant jeg en leilighet ved ren tilfeldighet, og dit flytter jeg 1. november. Jeg flytter til Grünerløkka!

Spontan, rastløs, alltid på jakt etter noe. Der har dere Kristine Ullebø.

Jeg er kanskje gærn, men jeg vet hva jeg vil, og det er (dessverre....) ingen som kan stoppe meg nå som jeg har blitt et "voksent" og selvstendig menneske. Hah. Tusen takk for alle mailene angående roomie! Wow, jeg hadde ikke forventet å få så mange tilbakemeldinger. Jeg trenger som dere skjønner en å dele leiligheten med, og det skal bli en av dere. Woho, så sjukt moro dette blir! Hvis dere lurer på hvorfor jeg ikke har svart på mailene enda, så er det fordi de siste dagene har vært så ufattelig hektiske med visninger, mailing og masse styr, men jeg skal svare dere så fort som mulig. Det er en fordel om du digger musikk og vin. Og at du er enkel å bo med, så klart. Så får dere vel bare stole på at jeg er en cool person å bo med. I mean, jeg hadde GJERNE kopiert meg selv og bodd med Kristine... Det er en grunn til at jeg elsker mitt eget selskap. 

20 spørsmål

1. Har du et mellomnavn? Nei, jeg heter bare Kristine Ullebø og det er jeg fornøyd med. Husker jeg hadde såå lyst på to etternavn da jeg gikk på barneskolen (fordi alle vennene mine hadde det), så jeg endret til Kristine Arntsen Ullebø på Facebook, fordi Arntsen er det mamma het før hun møtte pappa og giftet seg med han. Haha! Jeg skulle forresten egentlig hete Kaja, har jeg fortalt dere det?

2. Hvilken tid på døgnet liker du mest? Før ville jeg sagt timene etter 22:00, men nå heller jeg mer mot morgentimene. Jeg stod opp 08:00 i dag, og det er lørdag. Altså, jeg ER et morgenmenneske. Elsker å føle at jeg har verden litt for meg selv før alle har våknet :)

3. Hvor liker du deg best? På et lite vors med mine nærmeste venner, for da er det alltid så sjukt turnup og alle er i godt humør. Ellers liker jeg meg sjukt godt på t-banen med musikk på ørene. Jeg gruer meg alltid til stoppet mitt, fordi jeg synes det er så deilig å bare sitte der og tenke på alt og ingenting. Musikk er jo også tusen ganger bedre når man sitter i noe som beveger seg, som buss, bil eller t-bane, er dere ikke enig? Jeg synes for eksempel ikke det er det samme å høre på musikk på et fly, for da får du ikke den dynamiske følelsen. Rart det der.

4. Hva er det første du gjør når du er alene hjemme? Setter på Beyoncé på anlegget, så klart.

5. Har noen av vennene dine sviktet deg før? Hah, ja. To av mine nærmeste bestevenner gikk mot meg på samme tid, det var grusomt da det stod på men jeg er så glad for at jeg opplevde det og at jeg ikke har de i livet mitt lengre. Hun ene hadde jeg faktisk halvveis planer om å flytte til Oslo med, så jeg er glad jeg fant ut hvordan hun var før det var for sent. Yuuup!


6. Hva er din formening om musikk? Okey, var ikke dette et litt lame spørsmål?? Musikk er åpenbart LIVET og gjør alle situasjoner i hverdagen ti tusen ganger bedre. Det gjør det gøyere å gå til butikken, det gjør forelskelsen større, det hjelper meg når jeg er trist og ja, det forsterker følelser rett og slett.

7. Bryr du deg om hva andre synes om deg? Jeg synes dette spørsmålet er litt vanskelig. For ja, underbevisst vet jeg at jeg bryr meg om hva enkelte personer synes om meg. Jeg har tatt meg selv i å prøve å være sånn og sånn for å imponere mennesker, for eksempel. Hvem har vel ikke gjort det en eller annen gang i løpet av livet? Men på en generell basis bryr jeg meg veldig lite om hva folk tenker og tror om meg, jeg vet at jeg har gode kvaliteter og er sikker på meg selv som person.

8. Har du gjort noe bra ut av livet ditt? Ja. Jeg har fullført grunnskolen og videregående med gode karakterer, jeg har bygget meg et nettverk med gode venner og har et nært forhold til familien min. Det er vel det viktigste jeg har.

9. Hvor var ditt første kyss? I en idrettshall i Førde, med en gutt jeg var suuuuperforelska i på den tiden. Gjett om jeg hadde sommerfugler i magen, da!

10. Hvor var din "første gang"? Haha, DET forblir personlig, altså!


11. Hva tiltrekkes du av i det motsatte kjønn? Jeg blir tiltrukket om han er intelligent, har en slank men samtidig litt muskuløs kropp og har en bra klesstil. Boots, en bukse med fin passform og en oversized skinnjakke? YUUUUP.

12. Er du deg selv mot andre? Jeg tror og håper det. Om jeg er nervøs sliter jeg litt med å gi 100% av meg selv, men i de fleste tilfeller prøver jeg å møte nye mennesker som Kristine, og ingen andre.

13. Hva er det koseligste du vet om? Når folk gir meg et kompliment med litt dybde. En person så meg en gang i øynene og sa "wow, du er virkelig reflektert, du". Det var sykt koselig, og jeg kommer til å huske de ordene lenge.

14. Hva får deg til å sove? ASMR-videoer!! Herregud, det er jo så sært og jeg føler meg sprø når jeg ser på det, men det er så fantastisk behagelig! Søk på "ASMR marshmallow", haha. Jeg sovnet til det i går. Vanligvis hater jeg spiselyder, men lyden av en marshmallow som blir spist var SYKT deilig.

15. Sang som får deg til å smile? Alle sangene til The Fray og The Script. De sangene betyr så ekstremt mye for meg.


16. Liker du utseende ditt? Jeg liker noe, og misliker noe. Som de fleste. Men jeg prøver hele tiden å fokusere på det jeg liker, og bare det har gjort selvtilliten min ekstremt mye bedre.

18. Hva har du gjort som du angrer på? Ja, men ingenting som plager meg den dag i dag. Det eneste man kan gjøre er å ta lærdom av det og la det være en del av det å bli et bedre menneske.

19. Hva er din favorittdrink? PEPSI MAX VEL. Haha, er det et spørsmål en gang! Ellers er jeg veldig glad i mojito.

20. Hvor mange puter har du i senga? 5, men bare 2 av dem er soveputer. Mååå ha 2 puter å sove med. Og jeg klarer IKKE å sove med pynteputene!! Æsjjjjj, det er så uhygienisk, hvorfor gjør folk det? :(


 

sjukeste døgnet i mitt liv


Ei litta throwback til starten av september! Dette var kanskje det sjukeste døgnet i hele mitt liv. Jeg og Erica mistet flyet hjem fra Dubai, kom hjem på morgenen dagen etter, dro rett avgårde til kjoleprøving og legen etter å ha svippet innom leiligheten for å legge fra meg koffert og spise, knuste kameraet mitt på trikken på vei til kveldens fest og vurderte å dra hjem og gråte i senga mi i 24 timer fordi jeg var så sliten... MEN jeg bestemte meg for å dra. Våknet 15:00 dagen etter og bare what.the.....FUCK!!! 15 Snapchat-venner og 4 pizza dates på Villa Paradiso rikere. Det eeeeeer så standard meg. "Blir du med å spise pizza neste uke?". Det funker jo, da!! Mange av mine nærmeste venner har jeg fått på den måten, haha :-)

I kveld henger jeg i sofaen med brus og Senkveld, og deilig er det. Hva gjør dere i kveld?

jeg vil drikke hvitvin og lese dikt med deg

I bet if we dusted her heart for fingerprints,
we'd only find yours


I imagine,
somewhere in the future,

there is a
better version of me. 

He is watching
this moment,
brandishing
a smile

and saying
to himself,

I knew everything
would work outThe human heart beats approximately 4,000 times per hour and each pulse, each throb, each palpitation is a trophy engraved with the words 'you are still alive'. You are still alive. Act like it.

Poems by Rudy Francisco

God fredagsmorgen! Rudy Francisco er min nye favoritt-poet. Så dette har jeg brukt morgenen min på... Drikke kaffe og lese diktene hans. I går fikk jeg et spørsmål fra en leser som lurte på hva jeg mente med at livet er "kort og skjørt". Nei, det er egentlig bare det at jeg noen ganger bare får en slags "wow, hva i alle dager er det vi driver på med?"-følelse i meg. Livet er veldig enkelt og rett frem, det er bare vi mennesker som gjør det så innmari komplisert for oss selv. Livet er kort. Å leve i 90 år er mye, men jeg er bare 19 år i 365 små dager. Jeg er livredd for å bli voksen og angre på at 19 år gamle Kristine var så full av bekymringer. Hvorfor ga jeg ikke litt mer faen? Hvorfor lot jeg meg selv ikke smile litt mer? Hvorfor lot jeg dårlige mennesker påvirke meg så mye? Hvorfor var jeg ikke litt mer lykkelig, bare? Kanskje det er et steg i riktig retning at jeg allerede tenker på det, i det minste.

Akkurat nå sitter jeg på kjøkkenet med frokosten min og nettshopper. Fant en nettside med SÅ jævlig mye fete klær! Har lyst å totalrenovere garderoben min. Klesstilen min har forandret seg en del de siste månedene, nemlig. Sjekk ut Lovers and Drifters! Oh mah gad, it's poooorn. Kjenner jeg er ganske glad for at det er høst jeg, for da kan jeg kle meg i skinnboots, svære dunjakker og skinnhansker. Åh, skinnhansker! Det skal jeg skaffe meg.

selfieJeg har ikke kjent Espen lenge, men jeg har rukket å forstå at dette er et menneske av den unike sort. Hardtarbeidende, dedikert og full av positiv energi, med en helt sinnsykt hjerteskjærende historie i kofferten. I går var det lanseringsfest for boken hans SELFIE, og da han stod på scenen og fortalte om boken tror jeg enhver person i lokalet kjente hårene reise seg. Jeg er så glad for at Espen klarte å seire over mobberne, og at han står her i dag med sin egen BOK!! Boken SELFIE kan dere kjøpe her.

Skulle ønske alle mennesker kunne hatt litt mer av godheten til Espen. Da dere... da hadde verden vært et bedre sted. Livet er kort og skjørt, vi kan ikke tillate oss å bruke tiden på å rive hverandre ned og ødelegge andre sitt liv. Mobbing er faen meg ikke ok. Det skal ALDRI tillates. Det skal heller aldri holdes kjeft om. Blir du mobbet eller ser du noen som blir det, vær så snill og si ifra uansett hvor vanskelig det kan være.

Jeg er stolt av deg, Espen! Heldige meg har fått to sider i boken med mine beste selfietips. Løp og kjøøøøøp!! :)

jeg? naturlig sminke?

God dag, sweeties! I går tok jeg en lunsj i byen med Ingeborg og Helen, og vi dro innom Gimle Parfymeri som holder pop up-store i Karl Johan hvor jeg ble sminket av flinkeste Lars Amadeus. Altså, sminke? Det har alltid vært min store svakhet. Jeg ER så dårlig på å sminke meg, men jeg har funnet noen "metoder" som funker for meg da. Problemet er bare at jeg tviholder sånn på den sminkerutinen jeg har, at jeg ikke tør å prøve ut nye looker. Jeg synes det er SÅ fint å gå for en naturlig og ren look med bare et lite lag mascara, men dere vet jo meg - jeg ha eyelineren på hver dag, og i tillegg bruker jeg ganske mye mascara. (Jeg bruker 25 min på å legge mascara!!!)

Jeg bruker omtrent ikke noe på brynene lenger, og jeg går mindre uten hudsminke enn jeg går med  - så jeg har kommet et stykke på vei. Men den heavy øyesminken? Den har jeg altså ikke klart å gjøre noe med... Vel, i går dere! Jeg fortalte Lars om min avhengighet til mye sminke på øynene og derfor ville han lage en naturlig look for å vise meg hvor fint det faktisk er :-)


Ta turen innom Gimle Parfymeri om dere er i byen! Ligger rett ved Grand Hotel, Karl Johans gate 31 :) Kjempekoselig der! Åh, forresten, fikk dere ikke litt  (eller veldig mye) julefølelse av lyset i bakgrunnen på bildet her? Det er snart jul, jo!! Jeg gleder meg sånn!

Dere aner ikke hvor uvant det føles for meg å bruke mascara uten eyeliner! Må liksom enten ha begge deler, eller ingenting. Jeg VIL liksom vende meg av det, men det er så vanskelig, haha. Er egentlig ikke fan av sminke som gjør ansiktet annerledes og forandrer på form/struktur. You know what I mean? For eksempel å konturere ansiktet til det ugjenkjennelige, tegne på helt nye bryn, lage leppene større med lipliner, forandre på øynformen med eyeliner og så videre. Det er så sykt kjipt å ikke føle seg som den samme personen når du tar av sminken - jeg tror alle har vært på det stadiet en eller annen gang i livet sitt, eller hva? Sminke skal fremheve, ikke forandre.

Wohooo! Hva synes dere om sminken?

onsdag

Hey dere!

Akkurat nå sitter jeg og drikker litt vin hjemme før jeg skal på boklanseringsfesten til Espen. Dette har vært en sååå fin dag! Jeg har blitt sminket, hengt med Ingeborg og Helen (jeg jobber sammen med dem) og så har jeg hatt besøk av Kristina. Hun skal til England og fikk låne med seg en av jakkene jeg har designet for Jofama - sååå kult og surrealistisk å se vennene mine i noe jeg selv har laget. Beklager fraværet her på bloggen, men de siste dagene har jeg bare hatt så sykt mange baller i luften med leiligheten og alt. Trodde et år uten skole skulle bli chill, men der tok jeg grundig feil, haha. MEN... vet dere? Jeg liker det, på en sjukt sær måte. Jeg elsker å ha mye å gjøre hele tiden, jeg elsker å være så opptatt at jeg så vidt rekker å svare på snaps. I mean... Bedre det enn å ligge hjemme i senga og kjede seg?En liten sneak peak fra hva jeg har drevet med i dag!! Viser dere mer i morgen :)

pust, kristine

Hei og god morgen! Jeg rakk ikke å blogge mer i går, fy flaaaate ass, for noen stressende dager! På alle mulige måter. Jeg har så ufattelig mange baller i luften for tiden, så mange at jeg nesten ikke klarer å holde tritt selv. Elsker jo det slik, men noen ganger blir det litt i meste laget, altså!! Haha! Jeg nevnte tidligere for dere at oktober blir en hektisk måned, og det var mildt sagt, haha.

TROR jeg har blitt flinkere til å senke skuldrene da, så etter en lang dag i går dro jeg rett og slett på polet og kjøpte meg en flaske vin. "Pust, Kristine" sa jeg til meg selv. Herregud, jeg glemmer jo faktisk å puste skikkelig. Kanskje noe dere også burde tenke på? Lett å glemme av. Senere på kvelden kræsjet jeg hos venninna mi Kristina for å låne bort en kjole og si farvel før hun drar på vacay til England. Gonna miss that girl.​

Når jeg kom hjem og la meg i senga hørte jeg på I Won't Be There av The Marcus King Band (hør den, please!) og hadde et lite øyeblikk med meg selv hvor jeg bare tenkte på hvor heldig jeg er som har så mange fine mennesker i livet mitt. Jeg har følt meg ensom før og vet hvor grusomt det er å føle at ingen ser deg, så det at jeg de siste årene alltid har hatt så god støtte rundt meg og aldri følt at jeg har manglet noen å prate med - det er noe jeg verdsetter ekstremt høyt.


Nå skal jeg bli sminket av en makeup-artist før det braker løs med boklanseringsfest til flinkeste Espen Hilton i kveld. Jeg gleder meg sånn til å lese boken! (Pssst... Jeg er med i den 😃) Noe dere kanskje ikke vet om meg er at jeg hater å bli sminket av andre, fordi jeg føler det er kun jeg selv som forstår hva som kler meg og ikke. Men i dag vil jeg gi det et forsøk, jeg vet jo at disse menneskene er kjempedyktige. Jeg suger jo egentlig på sminke meg selv, haha. Har lyst på skikkelig smokey eye, jeg!

vil du bo med meg?

Jeg søker en roomie som vil bo med meg i en fin leilighet på Grünerløkka! Fra og med november i år. Eventuelt etter jul. Om du er interessert må du sende mail AS SOON as possible! Mail meg, så får du info om leiligheten og alt.

kristine.ullebo@hotmail.com er mailen min!

Hah, jeg styrer på altså. Ikke spør.

dette tyder på at du er intelligent

Jeg fikk ikke sove før klokka var 03:00 i natt!! Damn, kan virkelig ikke huske sist jeg lå våken 4 timer i senga. Heldigvis våknet jeg uthvilt og klar for uka i dag tidlig, da :-) Det liker vi!

I dag leste jeg en skikkelig kul artikkel, forresten. Intelligente mennesker kjeder seg ikke, fordi de hele tiden er opptatt med tanker, idéer og research. Det MÅ jo bare bety at jeg er intelligent? Hø-hø. Jeg kjeder meg nemlig aldri. Okei, jeg skal ikke si aldri, for det hender faktisk en sjelden gang. Kanskje 2-3 dager i løpet av sommerferien, når alle vennene mine er bortreist på ferie og jeg ikke har gjort noe gøy på mange dager. Men altså, på en generell basis har jeg alltid noe å bruke tiden min på, og jeg har alltid synes det har vært så merkelig når folk klager over at de kjeder seg sånn. I mean... DUDE. Du har en hel verden fremfor deg. Og her sitter du og... KJEDER deg??????

Jeg har spilt inn video til dere i helgen, forresten! Den kommer ut i helga.

Og så må jeg forresten gi litt skryt til meg selv for å endelig ha begynt å lage litt ordentlig mat. This is my lunch today:(Glutenfri) pasta og wok-grønnsaker med krydder og soyasaus. Og ja, jeg spiste hadde så klar mer pasta enn dette, men dette var det jeg klarte å fylle tallerkenen med i første omgang :-) (Jeg VET at noen hadde kommentert dette om jeg ikke hadde poengtert meg, haha)

Nå skal jeg til byen! Whop, gleder meg til film-innspilling.

Jeg er forresten veldig spent på om dere kjeder dere ofte eller ikke. Gjør dere? Nå sier jeg ikke at dette er en svart-hvitt-greie og at dersom du kjeder deg betyr det automatisk at du er dum haha, men det er interessant uansett :-)

rooftop view in miami

reise i samarbeid med EF

God morgen, dere! Jeg har helt glemt å vise dere bildene fra min siste kveld i Miami, som jeg tilbringte på en roof top med Jasmin. I mean, check this OUT:

Noe så gjennomgående vakkert. Jeg har alltid likt Miami, men det var virkelig noe helt annet å se byen fra høyden, på kveldstid. Hele byen glitret, den virket så levende. Som jeg sa til Jasmin; man kan ta så mange bilder man vil, men noen øyeblikk er helt spesielle for øyet og for minnet. Så etter vi hadde tatt bildene ble vi stående og bare nyte synet, akkurat der og da. Nettopp det synes jeg er viktig at man ikke glemmer oppi alt sammen... Jeg blir så trist når jeg ser folk på som er på konsert for eksempel, og de bruker HELE konserten på å filme med mobilen. Hva er vitsen med å betale for å se en artist live, når du likevel bare ser konserten gjennom telefonen din?

Takk for fine kommentarer i går. Jeg liker å være ærlig med dere, og noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne være enda mer ærlig enn det jeg er. Men det kommer... det kommer. Jeg har mange historier jeg skal dele med dere, og forhåpentligvis vil de kunne hjelpe dere også. Det er mye om meg dere ikke vet.

Endelig mandag. Endeliiig! Denne uka blir gøy, det vet jeg. Jeg skal faktisk på film-innspilling i byen i dag :) Jeg vet faktisk ikke så mye om det selv, men jeg forteller dere om hvordan det gikk når jeg er hjemme igjen. Haha, spennende!

classic black

annonse

Det er ingen hemmelighet at jeg er en jente som er glad i svart. Jeg mener, sjekk ut "outfit"-kategorien min her på bloggen... All black everything, baby! Faktisk har klesskapet mitt bare blitt svartere og svartere med årene som har gått, og selv om det kanskje høres ut som det har noe med sinnet eller humøret mitt å gjøre - så er det rett og slett bare fordi jeg ELSKER svart. Yup! I love it! Svart er klassisk, det er tidløst og det kler ALT. Absolutt alt!

Gjett om jeg ble glad da jeg fikk et nytt tilskudd i Daniel Wellington-samlingen min her om dagen! La meg presentere den nye kolleksjonen Classic Black!


Iiiiih! Jeg elsker den! Det siste året har jeg blitt veldig glad i å bruke klokker. Liten detalj, stor forskjell. Right? Det setter liksom den siste finishen på antrekket, spesielt hvis klokken virkelig matcher antrekket. Nå som jeg har en denne svarte modellen tror jeg ikke det blir noe stort problem, heheeee. Den er så fiiiiin!

BLACK BABY!
I'LL STOP WEARING BLACK WHEN THEY INVENT A DARKER COLOR
VIP CODE FOR YOU GUYS

Så klart har jeg en liten godsak til dere! Koden "kristineullebo" gir dere 15% rabatt på Daniel Wellington sin helt nye kolleksjon Classic Black og så klart resten av nettsiden. Koden er gyldig worldwide frem til 15. november. Daniel Wellington gir dere også free worldwide shipping!

For my foreign readers: the code "kristineullebo" gives you 15% off at danielwellington.com! They also offer free worldwide shipping.

bloggpause i dag


Hei kjære dere. Jeg er ikke i humør til å blogge i dag. Vil heller at det skal være stillhet enn dårlig energi på denne bloggen. Et forhåndsskrevet innlegg gjort i samarbeid med en kunde vil bli publisert i kveld, men ellers snakkes vi i morgen. Xx!

Reve

annonse

Har dere hørt om Reve? Det er en app hvor du kan følge og kjøpe klær fra alle favorittbutikkene dine, og følge mennesker som legger ut outfits. I tillegg kan du selv lage dine egne looks ved å laste opp bilde av deg selv (eller andre) og merke produktene slik at andre kan bli inspirert av stilen din. Litt sånn "stjel-stilen"-aktig! Og så kan man kjøpe produktene ved et klikk, bare! Super easy! Jeg har selv laget meg en bruker der, last ned Reve og følg meg på @kristineullebo. Har lagt ut et par bilder allerede, det kommer mer :)

Reve kjører en Halloween giveaway akkurat nå, hvor man kan vinne antrekk for 2000 kr fra Nelly! For å være med i giveawayen må dere gjøre følgende:

♥ Last ned Reve og følg Nelly på appen
♥ Publiser din beste Halloween-look eller collage med produkter fra nelly.com på Reve
♥ Bruk hashtaggen #nellyholic på bildet

Jeg fikk nettopp disse klærne fra Nelly på døren, tenkte kanskje å bruke den første toppen her på Halloween og gjøre noe kult utifra det :-)


 

lunch date

Hey guys! Har dere det fint denne lørdagen? Jeg kom nettopp hjem og sitter i sofaen med Frida, inntullet i teppe etter en varm dusj. Brrr, it's getting cold outside! Spesielt med skinnjakke! Hah, jeg må lære meg å kle meg bedre. Orker bare ikke å dra frem den svære parkasen helt enda... Som om jeg ikke skal bruke den nok, liksom.

Er en del som misforstod innlegget mitt i går, forresten. Først og fremst, det går an å ha følt på kjærlighet selv om man ikke har kjæreste :) Det er ikke alt jeg deler på bloggen, selv om det kanskje virker som det. For det andre; poenget mitt er at kjærlighet er den eneste tingen i verden som fjerner smerte. Kjærlighet er fantastisk. Det som gjør vondt er ensomhet. Å bli avvist. Å miste noen. Å elske feil person. Men det som holder oss oppe, det som gjør at livet er fint er... kjærlighet. Du trenger ikke være enig med meg, men jeg tror en del misforstod det jeg skrev i går.

Bilder fra en koselig lunsj med Kristina tidligere i uka. Egg er undervurdert fra min side, altså!! Jeg burde få i meg mer proteiner, så nå har jeg spist det omtrent hver dag denne uka. Haha, yaaas! Viktig å passe på kroppen innvendig også. Jeg tør ikke engang TENKE på hvor mange vitaminer jeg har mangler på... De siste ukene har jeg levd på havregrøt, kjeks og sjokolade. Dette skal jeg ta tak i i DAG! Stikker på butikken etterpå og fyller opp kjøleskapet med næringsrik mat :-)

slutt å si at love hurts

Processed with VSCO with f2 preset
Ah, jeg vet egentlig ikke helt hva jeg vil skrive til dere. Jeg er bare emosjonell i dag. Noen ganger føles det som om jeg ikke klarer å la meg selv leve ordentlig. Jeg har så mange regler for meg selv. Regler for ting jeg må gjøre og regler for ting jeg ikke må gjøre. Om jeg er i godt humør tør jeg likevel ikke å være i godt humør, fordi jeg vet at noe vondt snart vil treffe meg. Ikke stol på mennesker Kristine, er det en stemme inni meg sier hele tiden. Jeg kommer alltid mennesker i forkjøpet med skuffelser, så jeg blir egentlig aldri verken skuffet eller overrasket over noe. Det er en grunn til at jeg aldri har gått inn i et forhold i løpet av mitt 19 år gamle liv, for å ta et eksempel. Jeg har kanskje ikke mye erfaring på kjærlighetsfronten, men jeg har mye kunnskap. Det har jeg. Jeg vet hvilke ord som skal til dersom venninna mi er heartbroken. Mennesker som sier at "love hurts" irriterer meg. Det er tull. Kjærlighet er konstant. Mennesker er ikke konstante.

Men hva så?

Jeg skal bli flinkere til å leve. Det er jo tross alt bare livet.

woooops

Takk for mange interessante og fine kommentarer i det siste. Jeg har blitt mye mer aktiv i kommentarfeltet, og det kommer jeg til å være fremover. Det er jo helt tåpelig av meg å ikke svare på dere skriver til meg! Føler kommunikasjonen er mye tettere nå og det liker jeg :)

I går? Jeg tenkte fuck it, nå stikker jeg på polet, kjøper meg en flaske vin, setter meg i sofaen hjemme alene med god musikk (The Script) på ørene og finner ut av litt ting i livet mitt. Blogge litt, tenke litt, kanskje til og med lage en videoblogg. To-tre glass vin får alltid tankene mine i gang, sånn... på en bra måte.


Tror dere ikke jeg står på baren på BI med Frida (my roomie) og spiller beer pong med to i promille to timer senere? Og tror dere ikke jeg våkner opp med gårsdagens sminke, 10 nye Snapchat-venner og en lommebok og en nøkkel mindre i dag? Herre-GUD. Balanse, Kristine! Balanse! Jeg blir så skuffet av meg selv noen ganger. Men kanskje jeg har godt av det. Godt av å ikke alltid ha stålkontroll på meg selv hele tiden. For er det en svakhet jeg har, så er det at jeg alltid, jeg mener ALLTID, skal ha kontroll på livet mitt. Til den minste detalj. "Jeg har følelsen av at du er en effektiv person" var det noen som sa til meg en gang. Ja. Jeg liker å få ting gjort, jeg liker å gjøre ting. Jeg hater å sløse tid. Faktisk er det så ille at jeg kan være med venner og sitte og tenke på alt jeg burde gjort i stedet. Selv om det ikke haster. Så ja, det å våkne med stjelt lommebok og 2 flasker vin innabords er ikke helt min greie, kan man si. MEN! Det var gøy! Herregud, man skal vel leve litt og? Jeg har faktisk vært på BI 3 ganger denne uken, ikke spør meg hvorfor. Savner skolen vettu. Nei da. Men det var gøy der i går :)

Nei, uff, hodet mitt er litt overalt om dagen. Jeg har ikke helt kontroll på følelsene mine, og det gjør meg irrasjonell og litt gal. Jeg er vant til å være stein, vet dere. Ved flere anledninger i livet mitt har jeg faktisk begynt å lure på om jeg er bygd opp av det samme som menneskene rundt meg. For jeg føler lite. Jeg savner sjelden mennesker og jeg synes ikke hunder er så søte som alle skal ha det til. Greia er bare den at jeg har følt mye i det siste. Veldig mye. Men hva skal man gjøre med det, da?

That's life, my friend. Som venninna mi sa: "Man lever bare en gang, og det skal kjennes på. Smerte og glede".

disse bildene får meg til å ville....


Ah, dere! Om dere trenger inspirasjon, sjekk ut @theloversanddriftersclub på Instagram. Herregud, jeg er så glad jeg fant denne kontoen. Jeg sprekker av inspirasjon.

Disse bildene får meg til å ville skape noe. Gå opp i vekt. Gå opp 1, bare 1 størrelse i BH. Trene. Drikke vin med en venninne jeg er glad i. Være seksuell. Bruke mindre sminke. Kjøpe vintage-klær. Klippe hull rett under rumpa på den nye Levis-buksa mi. Ta piercing i nippelen. Dele 3AM thoughts med et menneske som tenker likt som meg. Lage middag på kjøkkenet i undertøy mens jeg drikker rødvin fra et stort vinglass. Være forelsket. Lese bøker. Ta bilder i kun truse, uten at bildene blir trashy. Snakke om fremtiden. Snakke om fortiden. Ta jobb seriøst, men ikke meg selv, og heller ikke livet. 

shooting day!


Aaah dere, i går var en bra dag! En sånn bra dag som jeg gjerne kunne kjørt i reprise, liksom. Jeg fikk melding fra en jeg jobber med om å møte opp i studio med et antrekk rom representerte meg... og da ble det vel intet annet enn shorts og hæler! Jeg mener, hva ellers? Haha!


Jeg kjørte midtskill, etter mye om og men fremfor badet i går morges. Synes jeg kler det når jeg ser meg i speilet, men ikke på bilder. Flere som opplever det samme av og til? Men det ble bra på bilder denne gangen! Fotografen var kjempeflink, jeg synes ofte bildene av meg på shoot ikke blir helt slik jeg ønsker men disse ble det!! 😃

Free snacks! Yaaaass!! Drømmen (kremt, MÅLET) mitt er å ha mitt eget klesmerke en dag og kunne leve av det samtidig som jeg blogger, og jeg ser allerede for meg eget kontorlokale i Oslo sentrum med høyt tak, hvite vegger og et marmor-bord med snacks som alle kollegaene mine kan spise av i løpet av arbeidsdagen. Herregud, jeg har planlagt alt i hodet mitt allerede... Dere skulle bare visst.

Forresten så digger jeg dette teamaet! VIRKELIG. Jeg har jobbet mye med disse menneskene de siste månedene, og snart får dere vite hvorfor :-) Blogging er jo en ganske ensom jobb i utgangspunktet, derfor føles det så bra med slike dager hvor man omgås en hel gjeng med bra folk og bare har det... gøy! Samtidig som man jobber og yter sitt beste, så klart.

Etter shooten møtte jeg Kristina og vi bestemte oss for å være økonomiske, så i stedet for å spise lunsj ute kjøpte vi med oss rundstykker, egg og diverse som vi spiste hjemme hos meg. Minst like koselig det, faktisk! Det enkleste er ofte det beste. På kvelden bar det videre på kunst-festival. Jeg var ikke i seng før 02:00, så jeg unnet meg selv å sove liiitt lengre i dag. Det er det som er så deilig med å være sin egen sjef, du bestemmer helt selv hvordan dagen skal legges opp. Nå er jeg klar for hva denne torsdagen har å by på :-)

for akkurat et år siden

Good morning, sunshines! Er dere klar for å gripe denne dagen, eller? For akkurat et år siden hadde jeg vært på vei til gym, ha-HA. Vi hadde gym de to første timene på onsdag i 3. klasse, og jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg HATET det. Jeg er jo en atletisk person som er glad i å være i bevegelse, men tanken på gym ga meg rett og slett bare oppkast i munnen. Sykt deilig etterpå så klart, men jeg hadde aldri bil på onsdager, så da måtte jeg gå hele veien bort til idrettshallen i pøsregn og mørke (jepp, det regner alltid i Førde på denne tiden av året) klokka 08:00 hver morgen. Ugh! Jeg våknet sjelden og virkelig GRUET meg til skolen, men på onsdager? Fy fillern, det var faktisk helt grusomt. Grusomme tilstander i senga mi da alarmen ulte på nattbordet mitt 06:30 skal jeg si dere, Haha! Nå mener jeg ikke å være ekstremt negativ her, for jeg vet at jeg har mange lesere som går på skole. Dere vet jo at jeg egentlig er skole-entusiast deluxe!!!! Det var bare den gymmen som sugde all livsgnist ut av meg, that's it :) Skole er fint, bra, awesome!

Så fint, bra awesome som dette er det:

Hihi, YAY! Jeg har som dere skjønner fortsatt en del bilder fra Miami. Skulle gjerne tatt noen idylliske bilder av meg her jeg sitter på kjøkkenet og spiser havregrøt med smør, sukker og kanel på (det ER jo faktisk den beste toppingen??), men jeg rekker det ikke i dag, ass. Sorry, folkens! Så da tenkte jeg det var koselig å ta en throwback til matsalen i Miami. Åh, det var så koselig!! Alle var sånn "skal vi spise middag på restaurant i dag?" og alt jeg tenkte på var at jeg ville spise i kafeteriaen på campus, haha. Det var jo sååå sjarmerende! Kan ha noe med å gjøre at man kunne drikke så mye kaffe og brus som man bare ville.... :)

Nå venter det møte på meg! Deretter lunsj-date med Kristina :)

drittdag

reklame for egen kolleksjon + adlinks


Shoes HERE, Kristine 2 from Jofama by Kristine Ullebø HERE, sunglasses from Ray-Ban HERE, watch Daniel Wellington, shorts from Levis

Gosh, i dag har jeg hatt en drittdag. Drittdag, virkelig! Det pleier ofte å være i alle fall én grunn eller utløsende faktor for mine dårlige dager, men i dag har jeg bare vært i skikkelig mørkt humør hele dagen uten at jeg har klart å finne ut hvorfor. SYKT irriterende, jeg blir så tiltaksløs av det, og det å være tiltaksløs er noe jeg hater mer enn alt. Okei, ikke alt, men dere skjønner. Det var trist å gå til butikken, alle mennesker rundt meg så triste ut og himmelen var grå og kjip. Til og med høy musikk på anlegget fikk meg i bedre humør. DA.... da dere. Haha, merkelig, men samtidig veldig interessant det der. Jeg innbiller meg at jeg vil studere psykologi.

Men dere?! I morgen blir en bra dag. Det vet jeg bare. Jeg kan føle det. Som jeg sa har mye færre dårlige dager her i Oslo enn jeg hadde i Førde, og det er jeg veldig glad for. I morgen skal jeg tidlig opp på et viktig møte angående noe jeg har jobbet en stund med - det nærmer seg lansering og jeg gleder meg sååå mye! Dette er kanskje noe av det gøyeste jeg har gjort så langt i bloggkarrieren min. I promise you, you guys are gonna freakkkkkin love this. Jeg håper i alle fall det, haha.

2 ting jeg lurer på

liveversjon av en av de fineste sangene jeg vet om her

Skal man la lykken være avhengig av andre? "Don't depend your happiness on others or something you may lose" sier de. Jeg har egentlig alltid levd gjennom det ordtaket. Jeg har vært avhengig av få personer, og har for eksempel ofte stilt alene i ulike situasjoner. Har så klart alltid vært avhengig av familien min, og bestevennene mine også til en viss grad, men ellers... ellers har jeg følt jeg har stått på bar bakke, på en bra måte. Er det egentlig sant at man ikke skal la ens egen lykke i livet være avhengig av andre? Desto mer jeg tenker på det ordtaket desto mer feil føles det. Skal man la være å bli forelsket og være lykkelig på grunn av personen man faller for, for å unngå å miste den lykken når man eventuelt mister den personen? Er det mulig å leve 100% lykkelig hele livet uten å føle seg elsket? Kan man elske noen og være fullstendig uavhengig av vedkommende? Kan man miste noen man elsker og likevel være lykkelig? Ingen av scenarioene her henger sammen. Skjønner dere hva jeg mener? Ordtaket sier at man skal være lykkelig på egenhånd, men sannheten er jo egentlig den at vi er lykkeligst når vi elsker noen og vedkommende elsker oss tilbake. Faen heller, denne ambivalensen spiser meg opp. Eller kanskje det er sant at... happiness starts with you. Only you.

Ser jeg og deg verden gjennom samme øyne? Pjuh, this is a difficult one. Denne sliter jeg litt med å forklare med ord for at folk skal forstå akkurat hva jeg mener, men jeg prøver likevel. Jeg lurer sånn på om jeg og deg lever i samme tankesett. Oppfatter vi og enser vi omgivelsene på samme måte? Grunnen til at jeg har begynt å fundere på dette, er fordi jeg føler jeg ser verden fra et fullstendig annet perspektiv nå, enn hva jeg gjorde da jeg var liten. Jeg ser mye mer nå enn da, men da jeg var Kristine Ullebø på 5 år var de tingene jeg så, mye finere. Da jeg, mamma og broren min dro på stranden i Norge om sommeren følte jeg at jeg var i paradis. Det var en helt OK strand, ikke spesielt fin, men vi dro dit, og det var fantastisk. Vi stoppet på veien og dro innom Spar hvor mamma kjøpte hveteboller og God Morgen-yoghurt til meg og broren min som vi spiste mens vi satt på hver vårt Pokemon-håndkle på den harde stranden. Jeg husker helt ærlig bare betingelsesløs lykke og frihet. Ja, jeg og broren min kranglet kanskje om den siste hvetebollen, men det var det. Er det sant at vi bare husker de fine minnene, eller var det faktisk så bra som jeg husker? Nå kan jeg sitte på en av verdens vakreste strender på en gresk øy med myke, slipte steiner og krystallklart vann - uten at jeg føler noe spesielt. Jeg ser hvor fint det er, men det er som om jeg sitter utenfor boblen, og ikke inni. Som å spise en sjokolade med papir. Har jeg fått et dypere sinn? Har jeg mistet tråden i hva ekte lykke er? Er det noe som hindrer meg i å se verden slik den egentlig er? Eller har jeg bare lært å kjenne verden og mennesker bedre? Og mest av alt lurer jeg på, når mitt tankesett og syn på virkeligheten endrer seg såpass mye, hva med deg? Hva med andre mennesker? Ser alle mennesker den samme, simple lykken i en bollepakke eller en God Morgen-yoghurt på stranda, eller ser vi verden med TOTALT ulike øyner slik jeg mistenker? Våkner vi opp med helt ulike agendaer om morgenen? Jeg føler kanskje at noen ser på livet som et oppgave eller en utfordring, mens noen ser på det som en gave og noe man bare nyter. Dette er SYKT vanskelig for meg å forklare korrekt, og jeg opplever som oftest at folk misforstår meg når jeg prøver å fortelle, men ja... I tried. Det er dypere enn bare en bollepakke, men likevel ikke

new poster for the apartment

annonse

Whoop! Tenkte å vise dere mitt nyeste innskudd i leiligheten :)


"I DON'T DO FASHION, I AM FASHION" - Coco Chanel

Plakat fra Desenio! Jeg bestilte hjem et par forskjellige, men favoritten ble denne med Coco Chanel sitt sitat: "I don't do fashion, I am fashion" i big size-størrelse. Digger det, haha! Det er en litt sånn friendly reminder til meg selv hver dag. Sjukt sassy, men det er slik jeg liker det, hehe :-) Jeg valgte å gå for svart ramme siden jeg synes det ga en fin kontrast til den hvite plakaten, men man kan velge mellom mange ulike farger: gull, sølv, kobber, hvit og brun trefarge. Jeg hadde egentlig tenkt å henge plakaten opp, men jeg synes faktisk den så bra ut stående på gulvet slik som dette - siden den er såpass stor. Lite som skal til for å pimpe opp leiligheten litt, altså!
Desenio har en haug av forskjellige posters til enhver smak, så jeg anbefaler dere å sjekke ut nettsiden. Du kan også velge mellom mange ulike størrelser, kanskje noe man kan utnytte til å lage en kul bildevegg? På rommet mitt hjemme i Førde har jeg en stor plakat med verdenskart fra Desenio, og maaaange av dere har spurt hvor det er fra - well, nå vet dere det 😃 Jeg har SÅÅ lyst på verdenskartet de selger i gull-farge (dette!), tror det må bli med i min neste bestilling!

Oh, and by the way! Om noen av dere ønsker å klikke hjem poster fra Desenio, får dere 25% rabatt på alle posters ved bruk av "kristinedesenio". Koden varer fra 11-13 oktober.

kristine 2 i "coffee"

reklame for egen kolleksjon

ENDELIG mandag! Tjohei, sier jeg bare! Jeg pratet nettopp med en venn i telefonen om hvor sykt irriterende det er med denne "fuck-mandag"-trenden. Mandag er bare navn på en ukedag for å holde styr på dagene i året. Jeg vet folk gjør det underbevisst, men prøv å tenk over det neste gang du klager, for det er så innmari unødvendig. Believe me, jeg var slik før! Men jeg mener, mandag kommer uansett om vi vil eller ikke, så hvorfor ikke se positivt på det? For meg betyr mandag en ny og frisk start, og mulighet til å skape en uke du vil se tilbake på. Samme om det er å gjøre det bra på skole- eller jobbfront, oppleve noe nytt, være flink til å trene, lage nye matretter eller what ever det måtte være. Uken er din!

Haha, her er litt om min dag:

1. Det begynner å bli kaldere ute, så i dag morges fristet det med kaffe til frokost. Ja, kaffe! Let's make some coffee. Jeg går ned på kjøkkenet (ja, vi har to etasjer i leiligheten, sykt digg), finner frem posen med kaffebønner og stusser litt over hvordan jeg skal gjøre det. Hjemme har jo vi kaffetrakter med filter, men jeg vet at man kan lage kaffe ved å bare bruke varmt vann også. Jeg vet ikke hva som slo meg i hodet der og da, men jeg tar i alle fall en kopp med kokt vann og heller i kaffebønnene. Som om de på et mystisk vis skulle SMELTE....?? Haha, HVOR er IQ'en min i slike situasjoner? Har koppen ved siden av meg nå. Kaffebønnene flyter på toppen av det varme vannet og de har ikke løst seg opp enda om dere skulle lure :) Tror jeg drar på butikken og kjøper meg pulverkaffe etterpå, jeg!

2. Jeg har på meg Kristine 2 fra Jofama by Kristine Ullebø i farge "Coffee", ironisk nok. Jeg ELSKER denne fargen! Hallo, jeg sitter med jakken på inne, fordi jeg vil ikke ta den av meg. Tror jammen meg denne sikter seg inn mot favorittfargen min i denne kolleksjonen. Denne jakken er AW15-kolleksjon, men den solgte så bra at de fortsatte med den i år også. TUSEN takk, folkens!! Denne jakken kommer til å bli brukt såå mye fremover, (fuske)pelsen inni er nemlig dødsvarm så man kan umulig fryse når man har den på. Har lånt bort to av fargene til Vero og Frida (roomien min) for øyeblikket, hihi ♥ Å se vennene mine i noe jeg har laget er sååå koselig!

Den eeeeer så fin!! Åh, jeg smelter. Lover dere mange kule antrekk med denne jakka fremover!Dere kan kjøpe Kristine 2 i denne fargen (og flere farger) HER. For mine svenske lesere kan dere kjøpe den på Jofama sin webshop HER.

Om dere ønsker å prøve jakkene i butikk før dere kjøper, kan dere gå inn her og skrive inn by og postkode under "Find Locations Near". Da vil dere få opp alle butikkene som selger jakkene i nærområdet hvor du bor :) Tusen takk for at dere har gitt meg muligheten til å designe min egen fuckings SKINNJAKKE!! Som jeg elsker. Xx

justin bieber-konserten

Mulig jeg er litt sent ute. Men jeg hoppet jo rett avgårde på flyet til Miami etter JB, så jeg rakk liksom aldri å blogge noe særlig om det. Mange av dere ønsket å høre min opplevelse av konserten, så jeg gjør det nå jeg - selv om jeg er litt treigere enn folk flest, haha :)

Aldri hadde jeg trodd at jeg skulle stå på en Justin Bieber-konsert og se på klokka. Det er dessverre et faktum. Opplevelsen var ikke så kul som jeg kanskje hadde sett for meg. Kjempestilig å se Justin Bieber live etter alle disse årene, jeg mener, han stod tross alt bare ti meter fremfor oss! Han var også utrolig flink å synge - at gutten har talent kan ingen si noe på. Faktisk synes jeg noen av sangene var bedre live, så det skal han ha credit for :) Men dæven ass, SÅ KJEDELIG KONSERT?? Da det var 1 time igjen av konserten var jeg så lei at jeg forlot Diamond Circle og gikk bakerst i hallen for å stå der til showet var ferdig. Det kan godt være en blanding av at jeg stod midt i en klynge av crazy fans som presset og dyttet, at jeg var trøtt og at jeg var helt sykt varm og generelt ukomfortabel i den svære folkemengden, men det er ikke til å komme unna at Bieber åpenbart kjedet seg på scena. Jeg hadde sett for meg at han skulle entré scena med en energi som skulle fylle hele rommet, vel, i det minste et smil, men tvert imot så det ut som at han virkelig ikke ville være der han stod. Halve konserten var playback og dansingen var ikke særlig imponerende i forhold til de tidligere konsertene han hadde i yngre alder. (Som jeg sa til Emma; jeg skulle ønske jeg heller dro på konsert da han hadde Believe-tour, det var nok garantert en helt annen opplevelse!) Nå har jo Bieber blitt eldre og han har jo naturligvis endret stil og image, men jeg synes i alle fall han kunne vist LITT mer glede på scenen. Tenk på de som er blodfan og gjerne har reist landet tvers kun for å se han? Uff, jeg får litt vondt av det, jeg. For min del gikk det fint, det kostet meg ikke mye å dra på den konserten, og alt i alt var det en koselig helg hvor jeg fikk besøk av bestevenninna mi. Vi bestilte billetten for en god stund siden da vi gikk i 3. klasse, og det har vært koselig å ha noe å se frem til.

Helt ærlig føler jeg ikke at jeg står i posisjon til å klage heller, det er tross alt jeg som har betalt billetten. Det er ikke slik at Justin Bieber skylder oss et spektakulært show. Skjønner dere hva jeg mener? Han virket ulykkelig og sliten, og det er helt menneskelig. Jeg har vært nede i perioder jeg også, og jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri hadde klart å prestere 110% på en scene med dans og sang fremfor tusenvis av mennesker, konsert etter konsert, med det sinnet jeg har hatt i de periodene. Personlig mener jeg han kanskje burde ta en pause i stedet for å gjøre det halvveis, men jeg blamer ikke han for noe som helst, for det var mitt valg å dra på konserten. Jeg kunne blitt hjemme om jeg ville. Men jeg dro, og det står på meg. Han var flink live og nå kan jeg krysse av å ha sett selveste JB live, men personlig kjedet jeg meg på konserten.

Processed with VSCO with f2 preset

Var noen av dere på Justin Bieber? Hva synes dere isåfall?

obsessed with marble

annonse

Er det noe jeg stadig får kompliment for, så er det Macbooken min. "Åååh, hvor kjøpte du det skinet?" er et spørsmål som dukker opp stort sett hver gang jeg flekker opp Mac'en. Well, I will tell you! Jeg har brukt Macbook Skin fra Marblessed i et år nå. Jeg er en person som elsker slike små pynteting, så det siste året har jeg vekslet mellom skin av marmor og glitter. Det pimper opp dataen SÅ mye!! Marblessed har kommet med en ny kolleksjon i marmor nå, i.... wait for it, rosa! Aaaah! Check it out:

Og deksel! Jeg er en smule svak for marmor, as you can tell... :)

Synes Mac'en og mobilen glir godt inn på rommet mitt nå, jeg!Rosa Macbook Skin finner du HER, mobildekselet finner du HER

Skinet fungerer som et slags klistermerke, bare at det er laget av lim i god kvalitet som ikke etterlater seg noe som helst av rester - tvert imot vil det i stedet ivareta dataen din. Så det er null problem å ta det av igjen, Mac'en vil se ut akkurat som den gjorde før :-)

Her har dere en stykk konsentrert Kristine som blogger. Alle som kjenner meg og har vært med meg når jeg blogger vet hvor sykt oppslukt jeg blir, haha. Aller helst foretrekker jeg å blogge alene da, slik som nå. Klarer ikke å fokusere skikkelig om det er folk rundt meg, med mindre jeg kjenner personen godt og jeg er vant til å ha vedkommende rundt meg når jeg blogger.

Vel! Likte dere dekslene like mye som jeg gjør? Tror ikke jeg noensinne blir lei av marmor, altså!

alltid mangel på tid

.... hvorfor har jeg alltid hatet høsten så inderlig?

I dag er det skikkelig søndag-søndag, kjenner jeg. Gatene er fulle av mennesker som om det skulle vært lørdag, men det er likevel en slags rolig stemning over hele byen. Jeg elsker det. Høsten er så fin. Da jeg gikk til butikken i sted ble jeg helt rørt av å se de crispy bladene rotere rundt i luften i takt med vinden. Hvorfor har jeg alltid hatet høsten så inderlig? Jeg må ta noen fine antrekksbilder ute før trærne blir bare og høsten løper fra meg. Det stresser meg litt. Veldig. I morgen! Da skal jeg ta med meg kamerastativet ut på gata. Samme som jeg gjorde i Miami. Haha, kontrasten. Angrer på at jeg ikke tok piercing i Miami. Det er så mye jeg vil gjøre, men tiden løper bare fra meg. Jeg ser positivt på det, for det er mye bedre å ha for mye å gjøre enn for lite. Husker hvor redd jeg var for å komme til Oslo og bli sittende i leiligheten uten noe å ta meg til. "Hva skal du gjøre egentlig? Hva skal du fylle hverdagen din med?" var det en som spurte meg i sommer rett før jeg flyttet, og det var ikke sagt på en frekk måte med vonde intensjoner, det var bare et genuint spørsmål. Og det var nettopp det som gjorde meg urolig. Men se, det ordnet seg så fint, så. Det ordner seg alltid, og jeg lurer stadig på om det er takket være meg selv, eller om jeg bare er heldig. Klarer aldri å finne svaret på det. Uansett hva grunnen er, så er jeg ydmyk for det. Ydmykhet er en av de viktigste egenskapene man kan ha, var det en venn av meg sa til meg for et par uker siden. Og det er helt sant. Om du biter deg merke i det og handler utifra den tanken hver dag lover jeg deg at du kommer til å få det bedre med deg selv.

Processed with Snapseed.

Meg og Kristina i går! Det var en kjempekoselig kveld med fine mennesker.

.... gjør noe som gjør deg klokere

Nå sitter jeg godt plassert i sofaen, nydusjet og med en skål havregrøt på fanget. Planen er å være hjemme resten av dagen. Først skal jeg jobbe i et par timer, og så skal jeg lese en bok jeg fikk låne av en kompis av meg. "Jeg skal fortelle deg min hemmelighet" av Petter Stordalen. Har alltid hatt lyst å lese den. Can't wait to dig in. Å lese er så ufattelig undervurdert. Husker dere at jeg skrev et innlegg dagen derpå i Portugal, om at jeg er lei av å gjøre fordummende ting? Helt siden jeg postet det innlegget har jeg hatt akkurat den tanken i bakhodet. Jeg merker at jeg oppsøker kunnskap i mye større grad enn hva jeg gjorde før. Nå sier jeg ikke at man skal sitte og lese bøker dag inn og dag ut, for det finnes så mange steder enn bare i bøker hvor kunnskap gror. Mennesker, for eksempel. Pakk bort mobilen, tilbring tid med et menneske og vær der. Vær tilstede. Se personen i øynene, prat om noe du interesserer deg for. Finn god musikk sammen, gjør noe betydningsfullt. Noe som utvikler deg som person.

De siste dagene har jeg funnet ny favoritt-oppskrift på pizza. Jeg har hørt på podcast på t-banen. Jeg tok opp igjen kontakten med en gammel venn. Jeg har malt med en venn. Ja, malt! Noe så latterlig betingelsesløst som å male. Jeg har skrevet dagbok klokka 3 om natta. Jeg har skrevet en liste med bøker jeg skal lese. Og så har jeg ryddet mat-skapet mitt. Haha, mat-skapet faktisk. Ja, der jeg oppbevarer all maten min i alle fall. Endelig er jeg hjemme "for godt" og kan kjøpe inn mat uten at det råtner bort mens jeg er på reis. Det har faktisk vært et reelt problem. Roomien min bare "damn, hylla di i kjøleskapet ser skikkelig stusselig ut", og ja, det gjorde den! Haha. Nå har jeg fått fylt opp, yaaaay! Fikk spørsmål om jeg ikke kunne vise hva jeg kjøpte på Whole Foods i Miami, og her har dere 3 av tingene:

Resten spist jeg opp på flyturen hjem, heh. Her har vi: Granola søtet med kokos-sukker (MMMM!!), kokos-kuber og makroner med sjokolade. Jeg er glad i kokos, som dere kanskje forstår. Herrefred, så godt. Jeg angrer på at jeg ikke fylte kofferten med mer snacks fra den butikken.


 

no more party queen

Det ble tilfeldig bilde i dette innlegget, men jeg liker dette bildet på grunn av smilet, haha. Aw

Hey dere! Jeg har vært busy på jobbfronten i hele dag og er på vei til en venninne for vors nå, men jeg ville likevel stikke innom en tur fordi jeg hater å bare oppdatere en gang om dagen. Tvangstanker? Eller bare pliktoppfyllende? Haha, doesn't matter. Jeg er i en periode hvor jeg kjenner meg litt ferdig på partyfronten fordi jeg er altfor glad i å våkne tidlig og få mye ut av dagen, men å drikke litt vin med gode venner? Det føler jeg at jeg faktisk får noe ut av. Å dele tanker og digge bra musikk over en flaske vin med et menneske du liker er så mye gøyere enn å drikke seg hensynsløs. Nei, uff.. Men nå må jeg komme meg avgårde. Ah, jeg gleder meg til å komme ut i den bitende høstkulda, jeg... Høsten er søren meg vakker. Hvorfor har jeg ikke sett det før nå?

Xx! Kos dere i kveld, kjære lesere. Gjør noe dere føler dere får noe ut av :)

så mye jeg vil gjøre

Hjemme. Aaah! Jeg sitter for øyeblikket i sofaen med øreproppene på og tenker på... ting jeg vil gjøre. Herregud, jeg er så rastløs av meg. Jeg vil ta 8 nye hull i ørene, jeg vil ta piercing i nippelen, jeg vil kjøpe det svære speilet på IKEA, jeg vil høre Beyoncé live fordi jeg har fått dilla på alle live-versjonene av sangene hennes, jeg vil være forelska, jeg vil kjøpe en flaske vin og dele den med en person jeg er glad i mens vi sitter på gulvet midt på natta og prater om livet med The Script sine gamle sanger i bakgrunnen. Ah, apropos The Script. De sangene der? Fy søren, jeg får frysninger. Det er som om jeg er 14 år igjen og forelska for første gang. Jeg husker at jeg og min daværende bestevenninne var forelsket i hver vår gutt på samme tid på den tiden, så vi delte liksom hele opplevelsen, alle følelsene og alle sommerfuglene i magen sammen. Dødskoselig når jeg tenker tilbake på det. Jeg overnattet hos henne i ukedagene før skolen og vi levde i en egen boble, bare vi to. Så der lå vi i senga, jeg med hodet på magen hennes mens vi hørte på The Script og pratet om kjærlighet. Og tok en haug med webcamerabilder, haha. Forelskelsen gikk over og jeg har ikke kontakt med den jenta den dag i dag, men det er fortsatt en tid jeg kan se tilbake på og sette pris på. Disse sangene er så sjukt stemningsbærende... Neste gang jeg blir forelska skal jeg høre på disse sangene.

before the worst / the man who can't be moved / nothingWell, it's time to get this day started! Jeg skal fikse meg nå, og så stikker jeg ut for å ta noen bilder, og sååå... kontorjobb i et par timer. Let's kick this Saturday!

oppskrift: meat free pizza

Det siste året har jeg blitt ekstremt glad i pizza. Det jeg liker med pizza er at man får så mange ulike smaker på en gang om man bare er litt kreativ, og da kan jeg mikse sammen alle de råvarene jeg elsker... i en middag! Bunnen kan man også eksprimentere mye med. Du kan lage vanlig hvit bunn, grov bunn, havrebunn, søtpotet-bunn, tunfisk-bunn og kanskje det jeg liker best av alt: tacolompe som bunn. Eller pita! Haha, utvalget er STORT. Dessuten kan man lage mye god pizza uten kjøtt. 

Jeg har ikke spist pizza siden dagen før jeg dro til Miami (haha...), så jeg følte det var på tide nå. Laget det med en venn i går, og jammen ble det middagen i dag også. I dag gikk jeg for tacolefse som bunn, og den ble bare helt... perfekt. Elsker når smakene bare passer sååå bra sammen!! Denne må dere teste ut!


Du trenger:

♥ tacolefser (jeg bruker BFree Wraps, men hadde vanligvis bare brukt vanlig tacolefse)
♥ olivenolje
♥ salt, pepper, chilikrydder, oregano
♥ tomatpuré
♥ avocado
♥ svarte oliven
♥ mozzarella
♥ rødløk

Slik gjør du:

Bland sammen krydderet i en bolle med olivenolje - dette smører du tacolefsen med. Ha på ønsket mengde tomatpurè, og deretter danderer du resten av ingrediensene på lefsen din. Topp med enda litt oregano - det er så godt!!!

Før steking:

Etter steking:


Naaaaam!! Herregud, dette var faktisk sjukt godt! Det er ofte jeg bommer litt med ingrediensene faktisk, at smakene rett og slett ikke står så bra sammen eller at jeg mangler en spesifik smak - men dette var bare en nydelig kombo. Mozzarellaen, tomatpuréen, avokadoen og de svarte olivenene er must. Haha!!

Her er meg i nuet, med sminke fra gårsdagen. Hah, jeg sover ALDRI med sminke, omtrent. Synes det er så nasty, ugh. Men jeg har ikke på meg hudsminke, og da blir det plutselig ikke nasty lenger. Men still, jeg ser ganske jetlagged og slæta ut. Jeg har sovet 7 timer på 2 døgn, altfor lite... Vel, får ta det igjen siden. Jeg skal straks på besøk til Kristina, så jeg sitter her med ytterklærne på nå, haha. Standard meg. See you! Xx

i år føles det annerledes

Hei dere! Nå sitter jeg og spiser frokost med Frida. Så sent? Yes, haha. Jeg stod opp i dag tidlig og dro rett i et møte med mediebyrået mitt. I joggis og greier. Ah, elsker når man kan være litt uformell. Jeg har ikke gått med joggebukse på mange måneder nå, naturligvis siden det har vært sommer og jeg har vært på reis i varme strøk. Men dæven, det var godt å ta den på seg igjen. Og dere? Jeg elsker å være tilbake i Norge. Det var som om den skarpe høstlufta rørte ved hjertet mitt når jeg kom ut av Gardermoen. Baby I'm home tenkte jeg. Kjære, vakre Norge. Vanligvis hater jeg kulde og jeg blir ALLTID smådeppa etter sommeren, men i år føles det annerledes. I år ligger det nye følelser i den skarpe høstluften. Frihet og håp.

Her er et throwback til den ene kvelden i Miami. Haha, denne jenta her dere? Hun er så forbanna rå! Hun ga meg faktisk litt av den der "fuck it"-følelsen som jeg skrev om litt tidligere, tror jeg. Er det bare jeg som kan ha en samtale med et menneske og så stå der og bare... beundre et av personlighetstrekkene? Litt sånn "damn, slik vil jeg også være"? Jeg tror det er et bra tegn på at man omgås rett mennesker.


Iceland and Norway! What a combination <3

Nå skal jeg ta på meg favorittkåpa mi og ta meg en kjapp tur til byen. Deretter blir det hjem for å jobbe, og så skal jeg møte en venninne i kveld. Ååh, det er fredag dere! Nyyyyyt!

Jeg tenker forresten å lage et innlegg med tips til skolemotivasjon til dere av dere som går på skole! Husker selv at denne tiden for et år siden var ganske stress med både særemne og massevis av prøver - så jeg kommer mer enn gjerne med tips og triks for å holde tunga beint i munnen. Er dere keen på det? 😃

en ekstremt ubehagelig flytur

Som jeg skrev for bare to bloggposter siden elsker jeg å fly hjem fra ferie. Vel, hjemreisen i går/i natt var et unntak. Virkelig. Jeg tok to fly: først et på 10 timer fra Miami til København, deretter et på 1 time fra København til Oslo. 10 timer i et fly er ganske lenge, men jeg synes vanligvis USA-flyturene er ganske chill, jeg mener - man får se på film!! Og setene er større. Alt er generelt bedre. Så jeg satt meg ned, gledet meg til å slappe av og se på film de neste 10 timene. Etterhvert kommer han jeg skal sitte med. Alt er alright. Gleder meg fortsatt til å fly. Overraskende godt humør var jeg i, faktisk. Plutselig begynner han jeg sitter med å dirre med foten. Og da mener jeg.... DIRRE. Konstant. Dere vet hva jeg mener, right? Når kun tærne toucher bakken, og beinet går opp og ned i et crazy tempo. Jeg prøvde å gi han noen blikk for å vise at jeg var observant på det, men dette så bare ut til å trigge han, så han fortsatte med et glis rundt munnen og slik holdt det på i 10 timer.

Jeg vil ikke selvdiagnosere meg selv som oversensitiv for jeg hater når folk gjør det (I mean duuuude, it's fucking normal to hate the sound of chewing gum), men jeg innrømmer at jeg er hakket mer sensitiv enn normalt. Familien min og vennene mine kan skrive under på det. Og denne dirringen med foten? Den irriterte VETTET ut av meg. Men jeg kom meg gjennom de 10 timene, og for å ta denne mannen i forsvar synes jeg egentlig ikke at jeg har noe grunn til å verken klage eller skrive dritt om han på Snapchat (haha) i og med at jeg ikke sa ifra til han og dermed aldri ga han sjansen til å stoppe. Så jeg la det bak meg, glad for at flyturen var ferdig.

Et til fly. 1 time. Easy peasy!

Jeg setter meg ned i flysetet, tar i ørepluggene og hører på Beyonce sin liveversjon av Halo. Finner en behagelig stilling og sovner sånn halvveis. Plutselig kjenner jeg en HÅND på låret mitt, og jeg skvetter til. Jeg åpner øynene og ser mannen som sitter to seter bortenfor meg lene seg over det ledige setet mellom oss, og han begynner å KLÅ på meg. Altså, han strøyk hånden langs låret og begynte å bevege seg mot underlivet mitt. Jeg ble helt paralysert i et sekund, kunne ikke fatte hva som skjedde og hvorfor han gjorde det. Så innser jeg at mannen har promille, ganske høy promille også, så jeg må bruke kraft for å dytte hånden hasn bort. Dette skjer flere ganger. Jeg må si "stop it" og "please don't touch me" MANGE ganger. Vi var ganske få på dette flyet, så det var ingen rundt oss som fikk med seg seansen, det var i alle fall ingen reaksjon. Til slutt trekker han seg unna, men han fortsetter å mase/flørte/whatever. "You have a pretty face", "Are you marred?", "Who are you texting?".

I slike situasjoner er det typisk meg å bli så satt ut og flau at jeg ikke tør å si ifra, men denne gangen? Denne gangen bestemte jeg meg for at nok får faen meg være nok. Man skal kunne sitte på et fly i fred uten av å bli klådd på av en 40 år gammel mann. Så jeg røyste meg og sa ifra til flypersonellet. Dessverre hadde vi allerede landet da og jeg var på vei ut derfra, men jeg snudde meg på vei ut for å se og det så ut som at han fikk kraftig tilsnakk. Velfortjent.

Dere som følger meg på Snapchat (@kristineul) har nok allerede fått med dere situasjonen, haha. Her har jeg tatt skjermbilde av videoene, hvor man ser tydelig at jeg må dytte hånden hans bort. Flere ganger!


Aldri vær redd for å si ifra i slike situasjoner, folkens.

trusa jeg betalte 1000 kr forNoen ganger er jeg litt sånn "fuck it, I deserve it". Jeg mener, ta vare på deg selv. Skjem deg bort en gang i blant. Hva du legger i det å skjemme deg selv bort - det er individuelt. For meg kan det noen ganger være å ta en kveld alene med ansiktsmaske og en god film, mens det noen ganger kan være å kjøpe en ny stringtruse til 1000 kr. Så lenge det får deg til å føle deg bra. Det er viktig å gi seg selv en klapp på skulderen en gang i blant, rett og slett bare si at hey girl, you're doing good. Keep slaying!

Så ja, her er trusa jeg pratet om dere. Eeeeeeer den ikke vakker? *Stjerner og hjerter i øynene* Som jeg sa til Jasmin da jeg så den henge på utstillingsdukken i det vi gjorde vår entré på Victoria's Secret: "I don't care what the price is, I'm having this one". Yup. Jeg må faktisk legge til her at jeg ALDRI unner meg selv fint undertøy, faktisk så bruker jeg de samme, slitte trusene som jeg kjøpte for sikkert tre år siden. Så jeg følte det var på tide å oppgradere litt her, haha! Ikke at jeg kommer til å bruke slike truser på daglig basis da, men noen ganger er det gøy å føle seg ekstra fin. Om jeg har på meg denne og jeg har en dårlig dag kommer jeg til å unnskylde alt med at "hey, det går fint, for jeg har på meg en rosa truse med diamanter og sløyfe på i dag".

Plutselig har man skrevet et helt blogginnlegg om en truse også. Haha. Det var velfortjent, for jeg tror ikke jeg noensinne kommer til å eie en finere truse enn dette.

hjemme

i samarbeid med EF SpråkkursI'm back in Norway!

Jeg elsker å ta fly hjem fra en reise faktisk. Det er så deilig å sitte der alene med musikk og bare ta innover alt du har opplevd. Redigere bilder på mobilen, drikke litt kaffe og ja, bare nyte. Jeg lider av mangle på egenskapen å kunne koble skikkelig ut, men tro det eller ei, på flyet greier jeg det. Kanskje fordi jeg VET jeg er stuck og ikke kan gjøre noe annet. Etter en reise pleier jeg forresten alltid å lage en egen mappe på kamerarullen, anbefaler dere å gjøre det samme - for det er virkelig så koselig! Denne heter "Miami bitch!" og her har jeg lagt jeg inn de fineste bildene fra turen. Jeg tar nemlig ekstreeeemt mange bilder med telefonen (har 8000 bilder og kjøpte mobilen i juni haha), så det er greit å få silt ut de beste. I tillegg er det kult å ha slike mapper når man skal vise bilder til venner, så slipper man å bla gjennom de 100 bildene man tok på stranda for å få det perfekte bikinibildet :)

Hjemme. Oslo. Gud, det føles deilig å se på Oslo som hjemme. Hadde virkelig ikke forventet det så tidlig. Jeg flyttet i august og nå er vi i oktober, men jeg har vært mer på reisefot enn jeg har vært hjemme. Likevel føler jeg at jeg har kommet meg veldig til rette. Jeg har folk hjemme som skriver at de savner meg, og det er en så innmari deilig følelse. Tilhørighet <3 Jeg er virkelig ydmyk for det. Men NÅ, dere! Nå skal ikke jeg reise noe mer på en stund. Jeg elsker å reise og ville ikke vært foruten alle de destinasjonene jeg har vært på i år, men hjemme er alltid best. På tide å innta hverdagen igjen. I følge kalenderen min har jeg MYE jobb og en haug av planer for ukene fremover, so let's dig in, folkens. Jeg er så motivert! Dette blir en spennende høst!

.... eller det har vel egentlig vært høst ganske lenge nå??? Hahaha, totally out of touch with reality denne snuppa her.

aventura mall

i samarbeid med EF Språkkurs

Om dere skal til Miami med EF må dere ikke glemme dra på Aventura Mall. En halvtime med Uber, så er du der. (Elsker Uber, pleier alltid å sette på høy musikk og digge livet, haha) Det er enda et kjøpesenter her som heter Dolphin Mall, jeg tror det er hakket større - men jeg synes Aventura var sykt bra og hadde egentlig alt jeg trengte. Urban Outfitters og Victoria's Secret. VS-butikken var ENORM. Herregud, som jeg nevnte tidligere - glad jeg tok med kredittkortet. Der fikk jeg svidd av litt penger, ass. Som jeg sa til hun jeg var med: "I deserve it. I really do". Nytt undertøy er jo bare den beste følelsen. Den stringtrusa til 1000 kr var SÅ verdt det. Den er rosa og har diamanter på seg, og jeg føler meg som Candice Swanepoel i den. Nesten, i alle fall. Skal så klart vise den til dere :-)One happy Kriss! Jeg bruker kun mascara og eyeliner her, og liiiitt brynsminke. That's it. Så ufattelig deilig! Håper jeg kan fortsette slik når jeg kommer hjem.Det er som oftest ganske kaldt inne her i Florida, som for eksempel på kjøpesenterene. Så jeg er glad jeg hadde med meg skinnjakka :-) Her har jeg på meg Kristine 1 fra Jofama by Kristine Ullebø. Of cooooourse! (Reklame for egen kolleksjon)Jeg fant det perfekte jeans-skjørtet fra Urban Outfitters! Har lett etter et slikt et i evigheter. Synd det er blitt skikkelig kaldt hjemme i Norge, da :( Har sååå mange kule outfits i hodet, så spørs om jeg ikke får bare kjøre strømpis og en varm jakke over.


 

en nydelig kveld og organisk snacks

i samarbeid med EF Språkkurs

Åååh, gårsdagen.... Jeg er bergtatt. Jeg og Jasmin dro på en rooftop her i Miami på kveldstid, og det er noe av det vakreste jeg har vært med på - på lenge... Wow. Jeg er tom for ord. Vi foreviget kvelden med massevis av bilder som jeg skal vise dere så snart jeg får redigert dem. Etterpå snublet vi over Whole Foods! Jeg ELSKER Whole Foods. Så vi ble gående og nørde der i sikkert en time, før vi tok Uber hjem igjen. Nå er kofferten min fylt med massevis av godsaker, hihi :-) Jeg er en sucker for snacks!! And organic snack? Couldn't get any better!

Åh, jeg drar nå, dere! Damn, jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så emosjonell. Det å se Miami fra rooftop'en med alle lysene blant de høye skyskraperne, så levende og pulserende, gjorde tydeligvis noe med meg. Det er mulig det blir orkan her i Miami i dag... Håper virkelig ikke det, for da er det mulig flyet mitt blir utsatt eller i verste fall kansellert. Krysser fingrene! Har en del flere bilder fra Miami å vise, så vi snakkes, dere :)
 

collins avenue

i samarbeid med EF Språkkurs

Pssst! Om dere sikrer dere plass til språkkurs med EF før 07. oktober får dere opptil 10.000 kr rabatt! Få mer informasjon HER.


Miami: 15:00 / Norway: 21:00

Hei igjen, dere! Jeg måtte ha en pause fra sola, damn. Prøvde å sole meg ved bassenget nå nettopp, men det er 31 grader og svetten bare RANT så jeg måtte bare komme meg inn. Haha, hva skjedde med Kristine som kunne ligge paddeflat på solsengen og grille seg i 7 timer? Jeg kjenner jeg er så glad for at det evige jaget etter brunfarge begynner å avta. Nå bryr jeg meg mer om å ha det gøy og oppleve når jeg er ute og reiser. Føles så meningsløst å sløse bort hele dagen på å grille huden (really... det er jo det man gjør) for å så komme hjem igjen og miste alt av farge etter 1 uke. Det finnes så mye mer viktig enn brun hud, dere! Nå skal jeg ikke si at jeg IKKE er glad i være tan, for det kan jeg ærlig innrømme at jeg fortsatt er, men jeg føler i alle fall at jeg har fått et mye mer avslappet forhold til det nå, kontra språkreisen for to år siden, for å ta et eksempel. Det var den sommeren jeg ødela huden min fullstendig - aaaaaldri noensinne har jeg hatt så grusom hud som jeg hadde etter sommeren 2014. Ugh. Nå er det sunblock for alle penga! :)

Det var egentlig ikke dette innlegget skulle handle om, haha. Her er bilder fra da jeg og Jasmine dro til Walgreens i går. Det ligger en Walgreens rett ved campus, men om man går et lite stykke lenger finner man en enda større en. De har til og med theBalm-sminke der!! I'm in heaven! Altså, så og si hele sminkebagen min består av sminke fra det merket. Har sikkert brukt 200 mascaraer og eyelinere til sammen fra theBalm de siste årene, NO fucking joke. Hah. Åh, og dere som lurer på hvilken leppestift jeg bruker når jeg har røde lepper - det er den fra theBalm det også. It's amaziiiiing!

når du har absolutt null skam

i samarbeid med EF SpråkkursÅh, jeg er en fri sjel om dagen. Jeg går uten bh uten å bry meg om nippelen min synes gjennom t-skjorta, jeg lar huden puste uten den ekle, klissete foundationen som jeg bestandig bruker hjemme, jeg våkner av meg selv klokka syv om morgenen og gleder meg, helt oppriktig, til hva dagen har å by på. Jeg har til og med lekt med tanken om å ta en tatovering her i Miami. NÅ har det klikka for a! I går satt jeg og pratet med den nye roomien min om hvor deilig det er å være alene. Herregud, så deilig det er å møte slike mennesker. Jeg er sosial store deler av dagen her, så på kveldene foretrekker jeg å trekke meg tilbake på rommet med Mac'en min, chips og øreplugger. Det er bare sånn jeg er. Har alltid følt meg rar og annerledes på grunn av det, men ikke nå lenger. Jeg bruker å si til folk at... du burde ta det som et jævlig stort kompliment om jeg bruker tiden min på deg. For egentlig så liker jeg ikke mennesker. Jeg synes de aller fleste er uinteressante, uintelligente, egoistiske og løgnaktige. Jeg blamer ingen for det, for jeg vet at det er slik mennesker er bygget opp. Men vet dere? Den siste tiden har jeg funnet så mange mennesker jeg oppriktig vil bruke tiden min på. Mennesker som jeg gjerne ønsker å tilbringe kveldene mine med. Jeg har møtt så utrolig mange fine personligheter her på språkkurset i Miami, jeg har hatt så mange fine samtaler og jeg har lært så mye fint. Om både meg selv og andre. Mennesker, ass. En utrolig bisarr, men fin greie.

Null skam. Overskriften, dere. Haha, disse bildene tok jeg selv. Helt selv! Jeg har mange folk her jeg kunne spurt om hjelp, men noen ganger foretrekker jeg faktisk å bare gå ut på gata med det svære kamerastativet mitt alene. Det får meg til å føle meg uavhengig og... flink. Ja, flink. Jeg kan se på disse bildene og vite at det kun er en person som står bak dem, og det er meg. Hah, jeg er sær, jeg vet. Da jeg la det ut på mystory på Snapchat fikk jeg mange snaps fra venner som bare "ææ hvordan tør du" - svaret mitt er null skam. Jeg skammer meg sjelden over ting.

Jeg og en gjeng hoppet i en XL Uber her om dagen for å dra på Aventura Mall, et kjøpesenter ca. en halvtime fra campus. Hadde egentlig ikke tenkt å shoppe så mye, men la oss bare si det slik: jeg er glad jeg tok med meg kredittkortet. Haha. Went a little bit crazy at Urban Outfitters, kinda. Kjøpte muligens en ny stringtruse fra VS til 1000 spenn. Muuuligens... Er ikke dette skjørtet bare dritkult, forresten?

HERREgud. Så.mye.tekst. Dette var ikke planlagt.

"hvordan er maten på språkkurs med EF?"

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg hadde Snapchat takeover med EF for to dager siden, og da fikk jeg mange spørsmål om mat. Det forstår jeg godt, for mat er jo ganske sentralt i løpet av dagen :) (Jeg er en person som blir utrolig gretten om jeg ikke spiser god mat... Life is too short for bad food, sier jeg bare!)

Om dere skal på språkkurs (eller språkreise) med EF trenger dere ikke å bekymre dere for at dere kun vil få servert usunn, typisk amerikansk mat. Jeg hadde sett for meg at det var cookies and ice cream for breakfast liksom, men absolutt ikke, haha. Vel, de har så klart litt av det også (I mean, it's America!), men om du ønsker å spise sunt så er det virkelig null problem. Til middag kan du for eksempel velge mellom salat (de har en stoooor salatbar, bildet under er bare en liten del av den!), kjøtt, grønnsaker, ris/poteter, pizza, ja... stort sett alt. Jeg er veldig fornøyd med buffeten her, så jeg spiser alltid frokost og middag her. Enkelt og greit. I tillegg synes jeg det er koselig i kafeteriaen her, med musikk, kaffe og.... BRUS. Gratis påfyll av brus, omgggggg. Gjett om denne frøkna her er fornøyd med det!

Når det kommer til lunsj så pleier jeg å kjøpe den selv, de har for eksempel en sykt digg sushisjappe rett ved campuset hvor jeg har dratt et par ganger. Men i dag spiste jeg salat med massevis av olivenolje og parmesan her på campus, digg ♥ ♥ (ELSKER at jeg har spist halve agurk-biten på bildet, haha)

Okey, jeg suger til å få maten min til å se fancy ut. Dette spiser jeg i alle fall til frokost her! Jeg synes frokostene er såå koselige. En skål med yoghurt, fersk frukt og rykende kaffe. Mmm! Nå er jeg over gjennomsnittet glad i morninger og frokost, da... Hihi. Gleder meg allerede til frokost i morgen, liksom!


De har forresten såå mye godt på Walgreens her!! Jeg har ikke tellingen på hvor mange chipsposer jeg har spist siden jeg kom hit. Hihi, disse er supergode!

kunsten å gi faen

adlinks

Miami: 11:23 / Norway: 17:23

T-shirt HERE, sunglasses HERE, similar boots HERE

Disse bootsene er så meg! Jeg elsker dem. Jasmine hjalp meg med å ta disse bildene - thanks to her! Elsker når folk klarer å ta bra bilder, haha. Ikke at jeg forventer at man skal kunne håndtere et svært speilreflekskamera sånn helt uten videre, for det gjør jeg absolutt ikke. Det er bare det at jeg blir så glad de gangene jeg får bra bilder til bloggen, ya know. Ikke alltid like lett å ta med seg kamerastativet overalt. Åh, apropos, det gjorde jeg faktisk her om dagen. Jeg gikk ut på gata her med stativet og fjernkontrollen for en liten shoot med meg selv. Det beste? Folk brydde seg ikke engang. Det er Miami, liksom. Pluss en god dose fuck it fra min side, da. I det siste har jeg lært meg hva jeg skal bruke energi på, og hva jeg ikke skal bruke energi på. Herregud, skulle ønske jeg lærte det tidligere. Før bekymret jeg meg for.... alt. ALT. Det var så slitsomt. Nå er jeg mer... what ever. Alt ordner seg. Ikke at jeg gir faen i viktige ting, for det gjør jeg virkelig ikke. Men det at jeg bryr meg mindre om uviktige ting, gjør at jeg klarer å fokusere og yte mer når det virkelig gjelder.

Nå stikker jeg på Wallgreens for å kjøpe lunch! Ser dere senere, babes!

strolling around

i samarbeid med EF Språkkurs

Look at this fab girl!Her er litt mixed bilder fra gårsdagen, da vi var i Wynwood. Jeg digger viben som er i gatene der. Relaxed and cool.

Miami: 08:23 / Norway: 14:24

God morgen fra Miami! Akkurat nå har jeg stått opp med roomiene mine. Vi fikser oss, hører på musikk og prater shit, haha :) Superkoselig, kjenner jeg kommer til å savne øyeblikk som dette. Vi fikk en ny jente på rommet vårt i går, hun er sååå koselig! Og hun er fra Danmark, woho. Skandinavia ♥ ♥ Vi skal straks dra ned til første etasje for å få i oss litt frokost, og så starter vi dagen her. Jeg har ikke skole før 14:00 i dag, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre før det. Ble kontaktet av en personlig trener her i Miami på Instagram, jeg får titalsvis av meldinger der hver dag (spesielt når jeg er ute og reiser) og jeg bruker aldri å svare, men jeg har sååå lyst å få trent litt ordentlig igjen, så jeg vurderer nesten å møte henne. Denne kroppen har godt av å få svettet litt igjen! Men ops, så kom jeg nettopp på at jeg ikke har tatt med meg treningsklær. Hmm.. Vi får se.

alle skulle pratet engelsk

i samarbeid med EF Språkkurs

TUSEN takk for fine tilbakemeldinger på videoen. Jeg kan rett og slett ikke slutte å blogge noensinne, tror jeg. I mean... HOW am I supposed to live without you guys. Jeg mener det faktisk.

Jeg sitter her og venter på at brunchen i kafeteriaen skal åpne. 1 time igjen... I'm starving, seriously. Om dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere at jeg lå våken i natt og var så sulten at jeg vurderte å ta Uber til nærmeste Walgreens for å kjøpe den glutenfri søtpotetchipsen jeg spiste her om dagen. (Oh lord, den var helt himmelsk) KLOKKA FIRE OM NATTA. De har døgnåpent, skjønner dere. Jeg klarte heldigvis å sovne, men det var virkelig på nippet til at jeg tok på meg daffekjolen min og bestilte meg en Uber ass... Nå er det heldigvis ikke lenge til frokost, og jeg gleder meg sååå mye!! Skal spise til jeg sprekker. Altså, jeg elsker frokost over alt på jord. My future husband better love it as much as I do.

OG HERREGUD. Beklager for at jeg skriver annenhver setning på engelsk. Det må være sjukt irriterende for dere? Er bare det at jeg prater og tenker på engelsk 24 timer i døgnet her, og faktisk, så har jeg fått skikkelig sansen for det. Alt høres så mye bedre ut på engelsk enn på norsk. Kanskje ikke så rart når den engelske ordboken har 500 000 ord, mens den norske har 300 000. Kunne ikke bare hele verden pratet engelsk?!

So this is me right now! Jeg synes det er gøy å blogge litt sånn i nuet inni mellom, i stedet for at alt hele tiden skal være så oppstilt.

Wynwood

i samarbeid med EF Språkkurs

Vi har fri fra skolen i helgene, så i går hoppet jeg og noen jenter i en Uber som tok oss til Wynwood. Dere har kanskje hørt om det stedet før? Vel, det er et område med massevis av street art og graffiti, et av verdens mest kjente faktisk. SYKT stilig, du blir helt fascinert av å gå gatelangs her. Vi var en kjapp tur her første dagen da vi var på City Tour, men jeg ville gjerne se mer - så vi tok turen selv i dag. Altså, hvordan i huleste får folk til å lage så kul graffiti??? Kvartal etter kvartal er dekket med fantastiske maleri langs veggene på bygningene som får deg til å måpe, og innendørs i bygningene finner du koselige restauranter, kaféer og ustillinger. Her ser dere bilder fra The Wynwood Walls, som er et utendørs museum med graffitikunst. Sooooo freaking cool.

meg på en dårlig dag

Hi there! Her kommer videobloggen jeg helt spontant bestemte meg for å spille inn her om dagen. La ut litt av den på snap, og jeg fikk mange tilbakemeldinger fra dere om at jeg burde poste den - so here we go. Alle har dårlige dager, inkludert meg. Det er ikke til å komme unna. Men hadde det ikke vært for de dårlige dagene, hadde vi ikke satt pris på de dagene hvor livet er bra. Right? Jeg elsker å sette meg ned foran kamera og bare prate, spesielt sminkefri og uten noe filte. Håper dere finner det cool og hakket med personlig enn et vanlig innlegg :)

Hvis dere ikke liker klaging; ikke se videoen. Så er dere advart på forhånd, hehe! Ingen tvinger deg til å trykke på play-knappen.

Ellers er det veldig digg å kunne se tilbake på videoen og vite at det kun var akkurat den dagen som sugde, haha. Nå er jeg i tipp topp humør igjen, wohooo!!

15 timer søvn

i samarbeid med EF Språkkurs

Miami: 13:33 / Norway: 19:33

God dag! Hvordan står det til med dere i Norge? Jeg har nettopp vært nede i kafeteriaen og spist brunch som de serverer i helgene fra 11:00. Gjett hvem som sov 15(!!!!) timer i natt, dere! Haha, herregud. Jeg har vært sterkt preget av jetlag her, så jeg har våknet tidlig hver eneste morgen - noe som har ført til minimalt med søvn. I går gikk jeg derfor og la meg rett etter middag, og sov helt til 07:00 i dag tidlig. Hundre prosent uthvilt. Noe så deilig!! I FEEL FIERCE. Mobilen min var mildt sagt stappa full av notifications etter å ha vært offline så lenge, haha. Enkelte av vennene mine ble jo helt stressa, like WHY ISN'T SHE ANSWERING. De trodde sikkert jeg hadde blitt skutt på gata her i Miami eller noe. Hadde vært typisk meg

Nei da, snuppa lever fortsatt og nå sitter jeg her og drikker Pepsi Max på boks mens jeg prøver å finne ut hva jeg vil gjøre i dag. Shoppingsenteret eller stranda? I can't decide!!!

TUSEN, TUSEN, TUSEN takk for alle tilbakemeldingene på kolleksjonen min for DM Retro, forresten! Dere er såååå herlige! Jeg er evig takknemlig for at dere lar meg drive med det jeg elsker, hver eneste dag. Det er virkelig noe jeg aldri kommer til å ta for gitt.

Disse jentene her!! I love em. Jeg har forresten aldri skjønt meg på de bloggerene som ikke kan bruke et klesplagg mer enn maks 1-2 ganger??? Altså, dette skjørtet har jeg brukt sikkert 100 ganger siden juli, haha. Jeg ELSKER det, klarer ikke å la være å ta det på meg. Lolz. Håper jeg finner et nytt et når jeg drar på shopping her i Miami, for jeg eeeeer så svak for skinnskjørt. Selv om jeg ærlig kan innrømme at det er på tide å ta en liten pause fra akkurat dette skjørtet, haha...

Processed with VSCO with g3 preset
Xx! Dere er bra

kristine ullebø x DM RETRO

reklame for egen kolleksjon

It's official... Kristine Ullebø x DM Retro er live!!! Grunnen til at jeg dro til Dubai var fordi jeg har designet en egen kolleksjon for DM Retro, og endelig kan jeg vise dere klærne som jeg er SÅ stolt over å representere!

Her er de 5 første plaggene! Pssst.. Det kommer flere kolleksjoner. This is just the beginning! Jeg hadde lyst å kjøre litt ulike stiler i denne kolleksjonen, rett og slett fordi jeg ikke har en spesifikk stil selv - jeg kler meg stort sett bare etter humøret. Her finner du en sukkersøt prinsessekjole, en røff bomberjakke, en beige kjole med snøring på sidene (som er min ALL time favoritt-kjole!!) og to playsuits - en lang og en kort. Jeg ELSKER plaggene!! Denne designer-prosessen har vært et eventyr fra start til slutt - og det er teamet bak kolleksjonen jeg har å takke for det. Jeg har jobbet med SÅ dyktige og gode mennesker som har inspirert meg på alle mulige plan. Vi har hatt det så ufattelig gøy - spesielt da vi var i Dubai. Selv om alle var 100% fokusert på å gjøre en bra jobb, hadde vi det likevel kjempemoro, og nettopp det tror jeg er veldig viktig. Så mye latter og glede, dere! Det gjør meg ekstra happy for å dele denne kolleksjonen med dere.

La meg vise dere bildene vi tok i Dubai ♥ ♥ Representing KRISTINE ULLEBØ X DM RETRO

Zendaya DressDette er sannsynligvis det plagget jeg er aller mest fornøyd med hvis jeg måtte ha valgt. Både fargen, fasongen og snøringen på sidene... Altså, IT'S TOTALLY ME. Den er enkel slik jeg liker det, samtidig gjør snøringen slik at den får et mer spesielt preg over seg :-)


Sassy That Walk Pantsuit - Feeling so damn fierce in this one!! Mønsteret er bare ALT. Jeg er veldig glad i klær som fremhever beina, så det er vel ikke et sjokk at jeg måtte ha en tettsittende pantsuit i kolleksjonen min. Digger å kombinere denne med disse skoene for å fremheve beina enda mer, men jeg kan også se for meg at det blir kult å kombinere denne pantsuiten med sneakers og en stor, svart pelsjakke nå i vinter. Aaah!

Lace Me Up Bomber Jacket - Jeg elsker bomberjakker, SPESIELT denne! Soooo bomb!


Pink Princess Set - Tror aldri jeg har følt meg mer prinsesse enn hva jeg gjorde i denne! På balkongen i Dubai i en av verdens dyreste suiter... Haha, that was crazy. Jeg har alltid tenkt at jeg ikke kler rosa på grunn av mitt halvveis oransje hår, men den tanken har jeg lagt fra meg i det siste. Så jeg bestemte meg for å ha en rosa prinsessekjole i kolleksjonen! Jeg digger at det er et sett, det gjør den hakket mindre "pyntet". Ah, skjørtet er virkelig til å dø for...


Adventure Playsuit - Jeg ELSKER disse bildene fordi det lyset får meg til å gløde, men jeg synes bare det er så synd at jeg ser ut som jeg ikke har sovet på en uke. Haha!! Well, it was like 5AM in the morning, I had NO chance. Hvor kul er ikke denne playsuiten? Her kan man piffe den opp med noen heels, eller bare kjøre casual med sneakers og kanskje en skinnjakke over skuldrene as well.

Alle plaggene kan du kjøpe HER.

Nå er jeg spent, dere! Hvilket (eller hvilke) plagg likte dere best?