hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

ukens spørsmål #36

Så du at Finn Harries reblogget et bilde av deg på tumblren hans?
JAAAAA!!!!!!!!!!!!! JAJAJAJAAAA!!!!!! Jeg mener, HAN VET AT JEG EKSISTERER!!!!! <33333 Jeg aner ikke hva han er kjent for, men han er dritdeilig og har en dødsfin aksent så det holder for meg. Her er tumblren hans, hvis noen lurte: http://finnharries.tumblr.com/ Scroll litt lengre ned så finner du bildet

Er håret ditt slitt, siden det er så langt? Har du tenkt å klippe deg?
Til å ha så langt hår så er det ikke spesielt slitt, nei. Har ikke tenkt å klippe meg med det første hvertfall! Er ikke det at jeg har så syyyykt lyst å ha langt hår, men jeg føler på en måte at det lange håret er en "del" av meg. (Ja superkleint osv) Hadde vært sååå rart å ha kort hårNoen i kikkerten?
Zac Efron (og Finn Harries)

Kan du vise et bilde av six-packen din?
Jeg har ikke nå lenger da :-(

Hvordan øver du til prøver?
Leser meg først gjennom prøvestoffet, noterer ned det jeg må kunne og så øver jeg med en venninne med at vi spør hverandre. Eneste måten jeg lærer skikkelig på :)

Spiller du håndball nå fortiden?
Nejjj

Hva heter du på twitter og instagram?
Kristineullebo begge plassene

Hvorfor tenker du ikke på å søke media og kommunikasjon neste år? Du er jo så flink til å ta bilder og slikt!
Hmm.. Jeg vet ikke. Hadde vært gøy å gå der, men jeg tror ikke at jeg har lyst å leve av å fotografere f.eks. Føler ikke at jeg har så mange muligheter videre hvis jeg velger det? Aner ikke, jeg får bare se. Kan ikke så veldig mye om det, egentlig. Syns hele greia er vanskelig i grunn, er litt redd for at når jeg skal velge studie at jeg ikke har de fagene som trengst :p

SERR? ER DU 97'ER?
Haha, ja! Mange som er sjokkerte over det, tydeligvis...? Har aldri selv syntes jeg har sett veldig mye eldre ut for alderen, men kanskje. Er jo litt høy da, så det er sikkert derfor. Men jo, takk tror jeg!Er du fra samme sted som Tone Damli?
Nei, hun er fra Sogndal. Vi har veeeeldig forskjellig dialekt

Hvordan er runwaydreamz-shortsene i størrelsen?
Helt normale syns jeg, selvom det varierer litt fra hvilken shorts det er. Mange sier de er litt store, men det er meningen :-) Når jeg hadde XXS ble den altfor liten rundt hofta, ikke pent.

Blir du kalt for Krissy til vanlig?
Nei, haha.. DEEEET hadde vært kleint. Blir bare kalt for Kristine eller Ullebø

Har du funnet juleballkjole?
Nei, selvom jeg ironisk nok for en stund siden lagde et innlegg om at det er smart å være tidlig ute. Kjenner jeg meg selv så blir det å springe ned til byen dagen før ballet slik som alle andre gangene, haha!

Hvor redigerer du videoene dine?
Windows Movie Maker, som forøvrig suger. Men når jeg får Mac kan jeg jo bruke iMovie, så jeg orker ikke å styre med å finne et nytt :)

Hvor er den skjorta fra?
Zara!Oi, har du nynorsk som hovedmål? Er det ikke vanskelig å skrive bokmål hver dag da?
Nei,  tror det er veldig motsatt - vi som har nynorsk som hovudmål mestrer både nynorsk og bokmål og de som har bokmål som hovudmål sliter kanskje litt mer med nynorsk. Slik jeg har oppfattet det, hvertfall? Syns begge deler er enkelt, men nynorsk er jo litt "spesielt" hvis du skal skrive det 100% gramatisk rett.

Hvor skal du på ferie neste år?
I have nooo idea. Mamma og pappa har bestemt seg for å dra på sykkelferie i Danmark (......), og jeg nekter å være med, haha. Hallo, jeg har ikke fått fri fra skolen for å SYKLE?!!!! Så ja, JEG skal hvertfall reise til et annet land enn Danmark, med enten broren min eller en venninne f.eks. That would have been awesome

Hvor er den lille joggebuksa fra?
Bik Bok. ELSKER den. Tipper det er det mest brukte plagget mitt ever

Hvorfor poser du sånn i videobloggen om shortsene?
Ups, sorry ^^ Neste gang skal jeg stå rett opp og ned som en soldat <33 Skjønner at det er kjempeirriterende da, herregud liksom ;P Hva tenkte jeg på!!?<33

Hvor mye kostet neglelakken og leppestiften?
Det stod i innlegget, men leppestiften kostet 205,- og neglelakken 175,-

 
Noe dere lurer på til neste gang? ♥ 

bow back top


genser fra Cubus (klippet selv), bukse fra Zara, hals fra Vero Moda

Hei og god HELG! Jippi, endelig. Fikk 6 på samfunnsfagprøven (JAAAA!) så nå kan jeg ta fri med god samvittighet og slippe å stresse, haha. Uansett, har på meg denne søte toppen i dag! Tro det eller ei, men jeg lagde den faktisk i dag tidlig. Den blå passet nemmelig ikke sammen med buksa, så ja. Det går veldig fort å lage, med andre ord! Yeah. Skal en tur ned til byen i dag ettersom det er nattåpent og masse salg, hurra :-) Tenkte å dra litt senere ut på kvelden da, ettersom det er så masse folk. Men ja, vi snakkes!

Hva syns dere om antrekket? 

finito

Hei hei dere! Kom hjem litt tidligere i dag ettersom vi hadde tentamen, og det var så SYKT digg. Herregud, savner barneskolen når vi sluttet halvt ett. Uansett, tentamen gikk fint! Var shitnervøs fordi jeg kun hadde forbredt meg på èt av temaene, men vi fikk heldigvis veldig greie oppgaver. Det var forresten mange av dere som lurte på om jeg skriver nynorsk på skolen som hovudmål. Ja, det gjør jeg! Men grunnen til at jeg syns det er enklere å skrive bokmål er fordi det er mer likt slik jeg prater i forhold til hvordan man skriver nynorsk, om dere skjønner...? Jeg sier liksom ikke "Eg tykkjer du er morosam", jeg sier "Eg syns du e morsom". Så sånn sett er bokmål mer likt. Ja okei, hvorfor skriver jeg dette...

Ble hvertfall fornøyd med teksten min. Skrev om innvandringspolitikk! Håper læreren liker det jeg skrev da med tanke på meningene mine, han er jo politiker... heheh. Nei da. Ja okei, jeg har nettopp skrevet et helt innlegg om skole. APPLAUSE TO MEEE. Nå skal jeg ut og løpe intervaller, jippi. Er blid på bildene i håp om å lure meg selv til at jeg vil trene:

Har dere nynorsk på skolen? Isåfall, liker dere det eller ikke? (Hahah)

new homemade top

Se hva jeg lagde i dag! Jeg eeeelsker jo slike DIY-prosjekter, synest det er så gøy. Tok bare en vanlig genser, klipte av noen cm nederst på genseren for å få den kortere, klipte streker bak på ryggen og bindet dem sammen med stoffet jeg hadde fra når jeg klipte av den nederste delen, og sååå klippet jeg av kanten i utringningen. Hehe, elleeeer så kan dere bare se video her fordi jeg suger til å forklare :-) Hva syns dere?

godt og sunt mellommåltid

Mange av dere spør fortsatt om gode & sunne mattips, så i dag tenkte jeg å tipse dere om et kjempegodt mellommåltid:

Alt du trenger er:
Mager kesam
Frukt
Sukker/honnig
Evt. nøtter 

Som dere ser; veldig enkelt! Spiser dette flere ganger i uka som mellommåltid, er så utrooolig godt. Du bare kutter opp favorittfrukten din, blander det inn med kesam og sukker/honning. Kesamen er litt "bitter" og smaker ikke så veldig godt alene, derfor bruker jeg å ha sukker eller honning i. Du kan bruke Steviosa, Sukrin eller Splenda som er sunnere søtningsmidler - eller bare vanlig sukker. Og så kan du eventuelt ha i nøtter, havregryn eller lignende hvis du vil bli mer mett :-)

Tadaaaa:

Hehe, ser ikke så spesielt ut, men smaker dødsgodt. Syntes jeg da hvertfall, ettersom jeg er er verdens største fan av frukt :)

dagens outfitHei dere! Her er dagens outfit. Kjørte comfy men samtidig litt pyntet i dag, deilig. Uansett, i morgen har vi norsktentamen, så i dag skal jeg bruke dagen på å forbrede meg. Vi har hovudmål (altså nynorsk) hvor vi skal skrive fagtekst om rasisme, innvandring osv. Helt greit tema, men kunne vært bedre liksom. Vet ikke hvorfor, men gruer meg skikkelig, æææh. Pleier aldri å gjøre det... Liker faktisk MYE bedre å skrive bokmål, det er så utrolig mye enklere. Åh, krysser fingrene for at det går fint i morgen da!
klær fra bik bok, sko fra footway.no, klokke fra mango

Vi snakkes senere i dag, tenkte å poste mattips! Hva syns dere om antrekket? ♥ 

treningsmotivasjon om vinterenNoe jeg syns er utrolig irriterende med vinteren er den manglende motivasjonen jeg har til å trene. Jeg føler liksom at motivasjonen min synker synkront med gradene, og det å ta på seg treningsklærne og joggeskoene blir plutselig verdens største ork... Håper jeg ikke er den eneste som er slik?! Utrolig stor forskjell kontra motivasjonen min i sommer, da jeg trente mange ganger i uka og sprang på fjell hele tiden. Det var så utrolig deilig, hadde kjempemye overskudd og energi. MEN nå skal jeg prøve å vri om litt, og endre tankegangen min! Jeg mener, hallo - selvom det er vinter og man ikke sprader rundt i bikini så er ikke det er grunn til å ikke holde seg i form. Og det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige KLÆR :)

Jeg kom meg (omsider) ut i går da, takk gud for det! Jogging har jeg gitt opp for lengst ettersom jeg får sting/hold UANSETT hva eller hvor mye jeg spiser og drikker før trening, så jeg fant en kjempebratt bakke og løp intervaller. Det er det eneste som funker for meg, men det er jo veldig effektivt og slitsomt så det passer perfekt. Så ja, om du er som meg og ikke har tid til å bruke halve ettermiddagen på å trene, så anbefaler jeg deg å finne en bratt bakke og løpe/jogge opp så mange ganger du greier. Sinnsykt god trening! Forresten, om noen trenger litt motivasjon så kan dere ta en titt på innlegget jeg skrev for noen måneder siden: HER
overdel fra individu.no (som forøvrig er altfor trang, noe som fører til at den glir opp. Haha, men det ser dere vel sikkert. Skal bytte den inn i minst to størrelser større!)

Noen som føler det likt som meg?

videoblogg: shortsene mine

Sett på 1080P for mye bedre kvalitet!

Sangen i introen heter Collide av Howie Day og den andre heter C'mon - Ke$ha. Glemte såklart en del av shortsene mine, men jaaa. Håper dere liker den :-) Får forresten ikke til å velge startbilde selv.. syykt irriterende!! Men hva syns dere?

ordered
Har sett på disse herlighetene en stund nå og i går bestilte jeg de endelig hjem. Glede! Utrolig fine, eller hva? Har skikkelig dilla på boots for tiden, syns det gjør antrekket så mye finere. Elsker jo de jeg har i brun (som dere sikkert har merket, hehe), men det er jo greit å ha noe å variere med syntes jeg da! Bestilte de i en størrelse større etter å ha hørt at de er litt små i størrelsen, så jeg håper det stemmer. De kostet forresten 699, noe jeg syns var rimelig for noen så fine sko! Har en anelse om at de ikke er i superkvalitet, men de ser hvertfall skikkelig "ekslusive" ut, haha. Elsker gulldetaljene spesielt. Link her, om noen skulle lure!

monday, I survived

AH. Mandag skoledag ferdig. Er vanligvis veldig glad i mandager, men i dag har jeg vært sååå trøtt. Driver nemmelig og leser på en skikkelig spennende bok og jeg klarer jo ikke å slutte å lese om kvelden - noe som fører til en stk. meget trøtt Kristine neste morgen. "Okei, bare ÈT kapittel til da.."  Vel, nå sitter jeg og veier for og imot om jeg skal dra på trening eller trene selv. Dilemma? Hater når treningstidene er midt på dagen, da går liksom hele dagen føler jeg... Noe blir det hvertfall, jeg er SÅ lei av å vente på treningsmotivasjonen min at jeg rett og slett har bestemt meg for å la den leve sitt eget liv. Sommerkroppen 2013;P<3 Haha, kødda

Uansett, slik ser jeg ut i dag! Og jaaa, jeg har strømpebukse, og neeei, det er ikke kaldt. Haha! Jeg ELSKER å gå med shorts, så det at det snart er vinter stopper ikke meg. Shortsvideoen kommer i morgen, forresten:-)

shorts og smykke fra BIK BOK, genser fra H&M

Hva syns dere? 

tar det roligt♥ Heeeia. Søndag igjen! Hehe, dere kan jo gjette hva jeg har laget i dag? (Bildet over) VIDEOBLOGG! Flinka? Jeg er jo blitt dritflink nå jeg. Nei da. Kommer nok ikke til å ha videoblogger hver dag nei (hahah..), men ettersom jeg hadde en del tid til over denne helga så tok jeg meg tid til det. Har laget en video om shortsene mine, tenkte å poste den i morgen eller i løpet av neste uke, HVIS det er interessant? Let me know om dere vil at jeg skal poste den. Uansett, har ikke gjort noe mer fornuftig enn det i dag egentlig.. Får besøk nå om litt, så ja! Ha en fin søndagskveld, everybodyyy

produkter til partylook

I dag skal jeg fortelle dere hvilke produkter dere trenger for å få denne looken:

Men istedenfor å skrive masse, så har jeg heller laget en video hvor jeg forteller om produktene:SETT PÅ 1080P FOR MYE BEDRE KVALITET


Palette her, mascara her, eyeliner her, bronzer her, foundation her (En del av produktene er på salg i julegavekampanjen)

Hva syns dere?

Reklame

dagens
Sko og genser fra H&M, bukse fra Bik Bok, veske fra Gina Tricot

Hva syns dere? 

love my job

Hei og god lørdag! Så gøy at dere likte videoen. I dag har vært en avslappende dag så langt, men veldig produktiv! Har nemmelig spilt inn video til dere, som jeg tenkte å poste i morgen hvis redigeringsprogrammet mitt vil fortsette å samarbeide med meg. Det er såå gøy å lage videoer, jeg må virkelig bli flinkere til det! På dager som dette innser jeg hvor glad jeg er i jobben min. Jeg mener, hallo.. i dag har jobben min bestått av: sminke meg, dra på postkontoret og hente pakker, filme meg selv og ta bilde av meg selv. Jeg kan ikke akkurat klage?! LOVE IT. Jeg føler meg nesten litt bortskjemt, haha!shorts fra NEVERNAKED. Denne gangen i XS, den myyye finere på når den ikke er så inntilsittende! FAVORITT

video: oslo 2012SETT PÅ 1080P FOR BEDRE KVALITET

Her er da den etterlengtede videoen, hehe. Bare satt sammen noen klipp fra turen :-) Hva syns dere? 

linkerunde!Hei! Det er mange bloggere der ute som fortjener mer oppmerksomhet så derfor tenkte jeg å kjøre i gang en linkerunde igjen. Er en del som har etterlyst det i tillegg. Så ja, det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, og så velger jeg ut et par blogger jeg liker godt som jeg linker i et innlegg. Tar en del tid å gå gjennom alle sammen så jeg vet ikke helt når det blir, men vi ser det an! :-) 

Hva er bloggen din? 

friday, friday


HOREBH!!!! DÅRLIG FORBILDE ='(

Hei og god FREDAAAAG! Yes, endelig. Føler vi har helg hele tiden, ettersom ukene går så fort.  Det er jo ikke lenge til juleferie?! I dag må jeg sitte barnevakt for lillesøss, og vi skal snart lage pannekaker som hun elskeeeer. Snill storesøster, she's so lucky. Jeg får besøk om litt også, selvfølgelig skal jeg ikke være alene. Hahah, JEG alene hjemme... Jeg er liksom mer paranoid enn lillesøsteren min, som er 8 år. Akkurat sånn det skal være! Men vi snakkes senere i dag, ha en fin fredag enn så lenge ♥

to nye rosa favoritterSeeee så fine. Kjøpte disse to på taxfree da jeg var i Oslo, og siden jeg ikke får videoen til å fungere enda så tenkte jeg å vise de. Falt helt for begge to, de er helt nydelige! Neglelakken kostet 175 og den har dere sett på en del ganger før. Liker Chanel sine neglelakker veldig godt, fargen sitter mye finere på og neglene ser på en måte falske ut (på en positiv måte). Bruker den hele tiden, haha! YSL leppestiften kostet 205,- og er også skikkelig fin. Mye bedre pigmentert enn alle andre leppestifter jeg har, + at designet er veldig fint å se på da!

Leppestiften er i farge 29 og neglelakken heter Rose Exubèrant og er i farge 519. En del av dere som har spurt av det, såå ja :-) Her er bilde med produktene på:

Fine? ♥

herleeeg torsdag dåHei hei! SÅ DEILIG å være ferdig med samfprøva. Har vært stuck med boka hele denne uka, og da er føles det sååå bra å kunne slippe å tenke på det. Nå har vi kun tentamen igjen, hurra :-) Vel, over til noe annet. Utrolig gøy med at det har vært så mange besøkende i det siste, i går hadde jeg rekord med hele 20 000 lesere! That feels CRAZYYYY. Jeg mener, halloo.. jeg klarer ikke engang å se for meg 20 000 personer?! Love you all, guys! Har nettopp spist god pizza nå og så skal jeg en tur til byen for noen ærender. Skal prøve å få fikset videoen(e) i dag også, MÅÅÅ få det til snart.

♥ En dag igjen til helg ♥
jakke fra romwe.com, veske fra Gina Tricot, bukse og belte fra Bik Bok

Vad tyckar ni? 

antrekk 15.11.12
klær fra Bik Bok, smykke fra Gina Tricot

Hei hei dere! Har ikke skrevet feil dato i overskriften - jeg glemte å poste disse bildene i forrige uke, så jeg poster de nå like greit! For øyeblikke sitter jeg nemmelig med hodet inni samfunnsfagboka, blir DEILIG å være ferdig i morgen. Såå mye å lære, kdjkdfkfjrubrbfk. Men ja, hva syns dere om antrekket? :D

ukens spørsmål #35

Hvordan har du fått så flott mage med six-pack?
Tok 100 situps hver dag i en liten periode før sommeren, og tadaaa. Får lett muskler fordi jeg har såpass lav fettprosent, så det er egentlig kun derfor.

Leser vennene dine bloggen din??
Ja :)

Liker du volleyball?
JA!!! Det er dritgøy, selvom jeg aldri har giddet å spille det på fritiden.

Selger de hettegenseren med skinnarmer fortsatt?
Jeg kjøpte den i sommer, så det tviler jeg på..Koster Photoshop noe?
Ja, det koster rundt 5000 tror jeg. DYYYRT!

Hvilke hobbyer har du hatt siden du var liten?
Drev en del med alpint når jeg var liten, og så ballett, friidrett, dans, håndball og friidrett igjen!

Hvilket årstall er du egentlig født i?
1997

Hvilken skole går du på?
Førde ungdomsskole!

Er du fornøyd med ditt eget utseende?
Ja og nei. Det er en million ting jeg ville ha forandret på, men på samme tid ville jeg aldri ha vært en annen, if you know what I meeeean

Har du tips til en god og sunn frokost?
Mager cottage chese med havregryn, frukt og litt honning på toppen. So daaaamn good. Blir aldri lei heller!Kan du beskrive din morgen før du skal på skolen?
Våkner av alarmen min, sover en halvtime til, står opp, sminker meg og retter håret helt til jeg innser at klokka er altfor mye, setter meg ned og spiser frokost i 2 minutter før jeg må ta med meg resten av frokosten i munnen samtidig som jeg springer rundt i huset og leter etter hvite ankelsokker, finner frem bøkene, lager niste og så til slutt, 3 minutter før bussen går; finner hva jeg skal ha på meg. RUTINERT!! =)))<3 (OBS: Jeg mister aldri bussen. Utenom de dagene jeg har god tid, da presterer jeg på et eller annet mystisk vis å komme for sent)

Er du fornøyd med klassen din?
Jaaa, klassen vår er den kuleste. (Og sykeste)

Hviljen farge har du i foundationen din fra bareMinerals?
Medium tan. Jeg kjøper alltid et hakk mørkere slik at jeg eventuelt kan blande den inn med lysere foundation som jeg har fra før av!

Hvor mye klorin og vann hadde du oppi bøtta når du blekte buksa?
Ca. 1/3 flaske klorin og så fylte jeg bare opp vann til det dekket hele buksa. Det er egentlig bare å prøve seg litt frem, det var det jeg gjorde :)

Do you have a tumblr?
No, but one of my readers made a fan-tumblr dedicated to me! That's the sweetest thing ever ♥ love-kristine-ullebo.tumblr.comHvordan føler du selv at du gjør det på skolen? Hvilket snitt har du?
Har 5 og 6 i alle fag, så jeg vil si jeg gjør det bra! Innsatsen er hvertfall betraktelig forandret siden f.eks åttende klasse, da jeg tok skolen helt chill, gjorde lite lekser og utnyttet at jeg ikke trengte å jobbe for karakterene. Glad det ikke fortsatte slik, for da hadde jeg sikkert ikke hatt så bra karakterer nå.

Hvordan trener du kroppen din?
Får myyyye spørsmål om dette. Skulle gjerne gitt dere et godt svar, men jeg trener egentlig kun kondisjon. Trener ikke styrke på beina mine, for eksempel. Jeg kan jo liksom ikke lage et innlegg om "hvordan få tynne bein", det hadde blitt heeelt feil :-)

Hvordan tør du å gå i nagle-bh'en?
Haha, total rage på antrekket hvor jeg hadde på meg nagle-bh'en. Liksom... Seriøst? Kjøpte den ikke akkurat for å gjemme den under klærne heller da. Og nei, jeg hadde nok ikke gått slik på skolen, men den dagen var jeg faktisk bare med en venninne. Haha, noen av kommentarene dere kommer med virkelig REN underholdning. Dårlig forbilde for lillesøstra mi ass :P Men jo da, keep going! Dere gjør dagen min, så dere fortjener en stor takk

Hvordan er runwaydreamz-shortsene i størrelsen?
De er ganske normale, egentlig. Har XS som jeg bruker i alle andre shortser, og den passer perfekt. De er litt "store" bak om dere skjønner, men det er liksom det som er fint med de shortsene syns jeg da! De skal liksom ikke være heeelt inntilsittende bak.Betalte du toll for naglebh'en på romwe.com?
Jeg fikk jo den sponset så jeg vet desverre ikke, men du kan sende mail og spørre dem :)

Har hørt at Førde er kåret til norges styggeste by, kan du motbevise det?
Hahaha! Syns ikke den er SÅ stygg, men jeg kommer liksom ikke til å bo her resten av livet mitt. Skal hvertfall flytte til en annen by når jeg skal studere! 

Bruker du noe redigeringsprogram siden bildene dine alltid er så lyse og fine?
Når jeg tar bilder inne mot hvit vegg så bruker jeg nesten alltid blits, for da blir bildene mye finere og lysere. Jeg redigerer de litt lysere også (i Photoshop CS3), men ikke så mye.

Kan du vise alle shortsene dine?
Tjaa, har ikke SÅ mange som det virker som. Men det kan jeg sikkert!

Svarer du på mail?
Ja, jeg svarer som oftest, meeeen det hender at jeg glemmer å svare på noen inni mellom. Så hvis det tar lang tid før dere får svar så kan dere bare sende mailen på nytt!

Hvorfor går du med shorts? Er det ikke vinter?
Vinter? Den starter 1. desember den :-)

Hvilken størrelse har du i Nashville-genseren?
Strl. L. Hater små gensere, så jeg bruker nesten alltid stor størrelse!

 

Om dere lurer på noe til neste gang, spør her!

ny i samlingen

JIPPI! Min runwaydreamz-shorts nummer 2 i samlingen! Mottok denne nydeligheten fra nevernaked.no i dag, og jeg elsker den. Får aldri nok av shortser, som dere sikkert har merket :D Anbefaler alle å ta en titt innom nettsiden til en av favorittbloggerne mine, Annette Haga - det er DØDSmye kult der. Ble helt forelsket i alle plaggene, såå mye fint! Det forteller jo kanskje seg selv når eieren av nettsiden er en moteblogger, hehe. Trykk HER for å komme til nettsiden, lover at dere kommer til å finne kjempemye fint!

Jeg tok den i XXS og desverre var den for liten for meg, så jeg må bytte den inn mot XS. But still, I LOVE IT!Shortsen jeg har på meg finner dere her!

Sponset 

give us a breakHeiiiia! I dag er det tirsdag, den kjedeligste dagen i uka. Heldigvis gikk dagen fort da! Nå kommer Ingvill snart bort og vi skal øve til samfunnsfag prøve som jeg trodde vi hadde på fredag, men som vi har på torsdag. Så ja, jeg kan vel kalle meg selv lettere stresset nå, 7 kapitler!! Vi får jo aldri fred jo, det er prøve HVER uke. Jeg blir gaaaal!! GIVE US A BREAK PLEASE. Vet at folk tenker at "hallo, det er jo bare tiende klasse, du kommer inn på vgs uansett", men jeg klarer det bare ikke. Mååå gjøre det bra liksom, irriterer meg at jeg alltid må være sånn.

Men ja, dere er sikkert lei av å høre på skolemaset mitt, så jeg tror jeg stopper her. Etterpå skal jeg forresten på postkontoret og hente en pakke, skal vise den til dere senere i dag! Heldigvis noe positivt med denne dagen. Og at vi hadde pannekaker til middag, OG AT JEG HAR JULEBRUS!!! Gjør dagen så mye bedre :)Er vi de eneste som har mange prøver, eller har dere også?

tie dyed jeans


bukse og smykke fra Bik Bok (buksa er opprinnelig svart), genser fra H&M

Mange av dere ville se den "nye" buksa mi på og spurte om jeg kunne vise hvordan man kombinerer den, så here you go! Hadde på meg dette i dag, så det passet jo bra. Det fungerer best å kombinere den med noe helt plain som er oversized svart eller hvit genser, ettersom buksa i seg selv gjør hele antrekket. Syns den er råkult, jeg! Anbefaler alle å teste det samme. Hva syns dere?

ønskeliste-guiden 2012

Mange av dere har etterspurt innlegg med ønskeliste til jul, og siden jeg vet hvor kjipt det er å ikke ha en anelse om hva man skal ønske seg så har jeg laget en liten "guide", eller tips da om du vil. Tenkte å lage et til slik innlegg senere, gi beskjed om det er av interesse :-) Uansett, her er hvertfall noe jeg kunne tenkt meg å få til jul:


Og sist men ikke minst; sminke! Det er så utrolig gøy å få sminke i gave, og det slår virkelig aldri feil. I år har coverbrands.no en julekampanje hvor de har plukket ut en rekke favorittprodukter som er på salg fra 15% til 50% rabatt, og kampanjesiden med produktene finner du her. Det er utrolig mye fint der og jeg anbefaler å ta en titt! Perfekt å sette på ønskelisten sin, eller kanskje som julegave til en venninne, søster eller mor? (Reklame)

Så, hjalp det dere noe? :)

vinneren av converse-sko

Det var utrolig gøy at SÅ mange hadde meldt seg på konkurransen jeg hadde! Skal prøve å få til å ha litt flere konkurranser fremover, dere må jo få noe igjen for at dere er så søte og leser bloggen min vet dere. Vel, det var over 1000 påmeldte og jeg skulle gjerne gitt converse til alle sammen, men jeg har desverre kun ett par og vinneren av det ble:

.... Siw Karine (link)! Gratulerer så mye til deg, jeg har sendt deg mail :)elsker søndagerHei alle sammen! Søndag.... den slappeste dagen i uka, uten tvil. Hadde mye jeg skulle gjort i dag, men så endte jeg opp med å dra på butikken med bruttern for å snope, som vi for så vidt har gjort HELE helga. Vi har liksom fått helt sykt cravings på Ferrero Rocher, den beste sjokoladen NOEN NOEN NOENSINNE. Har du ikke smakt den så har du gått glipp av livet, just sayin'.... Haha, det er farlig god, ikke smak den hvis du vil bli avhengig og feit. Men ja, må jo kose oss litt før han drar da! Ellers har jeg forresten testet litt ny sminke som jeg skal lage et kult innlegg om senere, gled dere! Og nååå hopper jeg i treningstøyet og kommer meg ut og får ut litt energi, det har jeg vel bare godt av. Ikke så veldig bortkastet søndag likevel, med andre ord :D

Hva pleier dere å gjøre på søndager? 

Jeg trekker forresten vinneren av skoene i kveld!! Usikker på om jeg legger det ut i innlegg eller ikke, men vinneren blir hvertfall trekt. Så nå er det siste sjanse å melde seg på, HER

dagens antrekk


skjørt fra H&M, veske fra Gina Tricot, jakke fra Bik Bok

Haha, i dag var det UMULIG å ta antrekksbilder. Jeg som hadde gledet meg sånn... Bildene jeg prøvde å ta ute ble en katastrofe ettersom det regner, så da ble det inne med blits istedenfor. Det får vel bare funke :-) 

"ny" bukse

Kreative Kristine slår til igjen, take a look:Er ikke jeg flink så vet ikke jeg altså! Nei da, det var kjempeenkelt faktisk. Hadde to helt like svarte bukser så jeg bestemte meg for å teste noe nytt, nemmelig "tie dye". Skylte den i vasken for å gjøre den våt, rullet den sammen i en ball og festet den med strikk rundt og la den i en bøtte med klorin og vann og lot den ligge i ca. 1 time. Easy as that! DØDSKULT syns jeg, selvom den ikke ble heeelt perfekt akkurat. Har tenkt å kjøpe meg en slik bukse lenge, men hvorfor skal man det når man kan lage det selv? Det funker forresten med vanlig jeans også, men det har ikke jeg turt å ta sjansen på enda.

Hva syns dere? Test det ut selv, da vel! :)

wearing my spiked bra


sko footway.no, veske SMIA, shorts runwaydreamz, spiked bra romwe.com, strikkejakke Bik Bok

I dag har jeg på meg den kuleste bh'en ever! Utrolig vanskelig å finne noe å kombinere den med, men antrekket ble vel ikke så aller værst? Jeg må seriøst le litt for meg selv hver gang jeg tar den på meg, den er liksom så.. SPESIELL. Hahaha! Love it, though.

Hva syns dere om antrekket? 

quotes


Hahah, elsker slike. Noen som kjenner seg igjen?

tommel opp for helg
/ lue og skinnjakke h&m, t-shirt gina tricot

Heiaaa! Dårlige bilder, jeg vet... Hvorfor må det bli mørkt så tidlig?! Uansett, HELG!! Alltid like deilig. Fikk en perfekt avslutning på skoleuka med å få igjen to gode karakterer, wiii. Sååå gøy, motiverer meg bare enda mer. I dag har jeg ingen planer så langt, vi skal snart spise god middag som vi alltid gjør på fredager. Forresten, jeg klør i fingrene etter å se Twilight Breaking Dawn part 2, åååh!!! Vet ikke om billettene er tatt allerede, om de er så får det bli i morgen. Noen som har sett den? :):)

min torsdag


genser og bluse fra Bik Bok, smykke fra Gina Tricot

♥ Heiiia! Torsdag = snart helg. ELSKER torsdager! Ferdig med prøver og (nesten) ferdig med lekser. Får alltid skikkelig fredagsfølelse og, sykt digg. Uanseeett, i dag kom Håkon (broren min) hjem! YEY. Skikkelig lenge siden han har vært hjemme nå og det blir sikkert en stund til neste gang, ettersom han skal ha eksamen.. Så ja, det var gøy! Vi skal på butikken nå og kjøpe brus, haha standaaaard. Må bruke han som transport i mens han er her da, vet dere. Tenk da, om litt mindre enn to måneder er jeg ute og kjører bil på veiene selv! THAT SHIT CRAZYYYY. Herregud, det kommer ikke til å gå bra...

Har på meg det nye smykket jeg kjøpte i Oslo i dag, syns det er sååå fint. Har jo vist en del av innkjøpene nå da, egentlig.. Skal prøve noen av rådene dere ga meg angående videoen, hvis det ikke funker får jeg bare skaffe meg et nytt redigeringsprogram :-)

Yummeyyy

Noen flere som liker torsdager? 

town last night

Bare noen bilder fra i går :-) Hadde egentlig ikke tenkt å ta med kamera, men jaaa. Syns det er så fint å ta bilde ute om kvelden, det blir skikkelig kult med lyset i bakgrunnen! Hva syns dere om bildene?

vil du ha en klem?


// romwe.com

Se hva jeg hentet på posten i dag! Tipper mange av dere har sett slike på andre blogger før. Åh, den er jo bare RÅKUL! Vel, å sette sammen et antrekk med denne blir kanskje et prosjekt i seg selv... Har ikke peiling hva jeg kan kombinere den med for at det ikke skal bli "too much", men jeg finner sikkert ut av noe. Haha, kanskje litt delte meninger om denne vil jeg tro? Jeg syns hvertfall den er såååå tøff! Noen som vil ha en klem, eller? Hø-hø..

Sponset

Så hva syns dere? Hot or not? 

lovely wednesdayHeiaaa! Spansk-prøven i dag gikk... BRA!! Dagen er reddet, ass! Ga egentlig litt opp i går kveld med øvingen så jeg var i grunn ganske forbredt på at det kom til å bli vanskelig, men det viste seg å være feil. Jippi! Deilig å komme hjem fra skolen og slippe å sitte hele dagen og pugge, så nå skal jeg en tur til byen og så skal jeg hente en pakke etter det. Skal vise den når jeg kommer hjem! Skal gjøre litt lekser før jeg drar, så skal jeg slappe maks av i kveld. Skal bli sååå deilig.

Her er dagens outfit:
peplum cardigan fra Zara, bukse fra Bik Bok, t-skjorte fra H&M

Dårlige bilder, er allerede begynt å bli mørkt når jeg kommer hjem :-( Men elsker cardiganen fra Zara! Kjøpte den når jeg var i Oslo. Vel, ha en fin dag alle sammen - vi snakkes i kveld!  Hva syntes dere?

ukens spørsmål #34

Hvor mye kostet vesken du kjøpte på Gina Tricot og når kjøpte du den?
Kjøpte den i slutten av oktober til 299,-

Kan du lage julegavetips for venner og foreldre?
Ja, jeg kan sikkert komme med litt julegavetips når det nærmer seg desember!

Når du tar bilder av deg selv ute, syns ikke du det er flaut? Ser folk på deg?
Det går fint hvis det er noen som tar bildene for meg og det liksom ikke bare er meg, men f.eks når jeg bruker kamerastativ og står utenfor huset iført heels og stylet antrekk fra topp til tå, DA blir det litt klein stemning hvis en nabo kommer ruslende forbi, hehe.... :-) Bor slik at det er hus rundt meg uansett hvor jeg vrir eller vender meg, syyykt irriterende, haha.

Hvordan lager du lav hestehale?
Skulle gjerne vist dere hvordan jeg lager de forskjellige frisyrene mine, men det blir litt vanskelig å forklare desverre..Hva heter skrifttypen i headeren din?
Den heter Edwardian Script og kan lastes ned på dafont.com.

Er du rik siden du alltid har råd til så masse fine klær?
Styrtrik, vasser i penger hver dag ;P Haha, nei. Jeg er ikke rik, nei! Men jeg tjener jo penger da, noe ikke alle på min alder gjør.

Har du mye merkeklær?
Noe, men ikke mye. Merkeklær er noe jeg syns er fint å investere i et par ganger, men er ikke den typen som har et helt klesskap bestående av kun merkeklær.

Tok det ikke veldig lang tid før du fikk så langt hår?
Nei, ikke egentlig..

Skal du på Justin Bieber eller Chris Brown-konsert?
Neiiii. Hadde fått sponset billett til Chris Brown i helga, men jeg har ikke mulighet til å dra :-(

Hva liker du best med deg selv?
Jeg liker best høyden min!

Hvordan ser drømmegutten ut?
Èt krav:Hva irriterer deg mest?
Èn ting: SMATTING når man spiser. Jeg tror ikke det finnes noe her i verden jeg synes er mer irriterende, haha. Irriterer meg at jeg irriterer meg over det.

Lurer på om du har bestemt deg for hvor skal du neste år?
Studiespesialiserende, er usikker på om jeg skal ha realfag eller språk, samfunnsfag og økonomi

Det er ulovlig å spore IP-adressen til folk, visste du det ikke?
Jeg sporte de ikke. Men på hver kommentar jeg får så kan jeg se hvilken IP-adresse det er :-)

Når kommer videoene?
Jeg får fortsatt ikke til å redigere dem... :-( Har ikke flyttet de opprinnelige videoen fra mappen underveis i redigeringen heller, som mange av dere sa kanskje var grunnen til det. Om noen vet noe så setter jeg STOR pris på hjelp!


Hvordan ser din naturlige hårfarge ut?
Redigerer jo bildene mine en del så da blir håret mitt en del annerledes enn i virkeligheten, men ca. slik som på bildet under vil jeg tro. Får veeeeldig mye mørkere hår om vinteren.Noe mer dere lurer på? Svarer på nytt i neste uke!

the more I learn, the less I know


/bilder fra i sommer

Haha, syns overskriften var litt morsom. Sitter og leser til prøve nå, og desto mer jeg lærer desto mer forstår jeg at det er SÅ mye jeg ikke vet, haha. Hei, forresten! I dag har jeg desverre ikke så veldig mye tid til overs, har nemmelig spansk-prøve i morgen så denne dagen må jeg nesten sette av til øving. Ble ferdig med engelsk-fremføringen i dag da, deilig å slippe å tenke på det! Elsker den følelsen. Men ja, jeg tenkte å poste ukens spørsmål senere, så vi snakkes selvom :-) TUSEN takk for alle kommentarene på forrige innlegg, forresten!

Hva syns dere om bildene? 

want this so badlynoen av bildene er lånt fra nettenestea.com

Okei, som dere sikkert har fått med dere så har jeg en syyyyyk greie for ombre hair. Og som dere sikkert også har fått med dere så er jeg sinnsykt feig når det gjelder forandringer med hår (f-r-i-s-ø-r-s-k-r-e-k-k) = veldig dårlig kombinasjon med andre ord. Noen som vet om en salong som er flinke på det? Har lyst på slik som nettenestea har (hun med blå skinnjakke og flette på bildet over), slik at det fader naturlig, om dere skjønner. Åh, er SÅ usikker. Er skikkelig lei av håret mitt, det er liksom ikke noe spill i det. Men samtidig er jeg redd for å ødelegge den naturlige fargen og at det skal bli vanskelig å farge det tilbake igjen + at jeg føler at jeg kommer til å bli lei av å ha ombre hvis jeg gjør det.

Her der to bilder hvor det ser ut som jeg har det: 

Hva syns dere jeg bør gjøre? Om noen av dere har ombre selv - fortell hvor og hvordan dere gjorde det, og om det sliter mye på håret!! :)

rock those pants


Hettegenser og shorts (avklippet bukse) fra Bik Bok, strømpebukse fra SMIA

Hei alle sammen! Mandag igjen allerede. Skoledagen gikk greit, mandager er faktisk en av de bedre dagene vi har ettersom vi har to timer med gym, hihiii. Redder dagen, altså! Litt kjipt å få vite at vi skal ha samfunnsfagprøve i neste uke på 7 kaptiler, men heeeey - den tid den sorg sier jeg bare. Haha, meg hver uke: "gleder meg til denne uka er over ass!!!". Vel, ja! Nå har jeg nettopp spist god middag og er klar for å svare på litt mail og gjøre lekser. Håper dere får en fin mandag, fine lesere!

Hva syns dere om antrekket? Elsker disse strømpene, de er faktisk 3 år gamle!

farsdag

Gratulerer med farsdagen til verdens beste pappa og alle andre pappa'er der ute! Sender alle mine varmeste tanker til dere som ikke har en far + en stor klem... ♥

I daaaag har jeg ikke gjort noe spesielt, egentlig. Typisk søndag, med andre ord. Våknet opp uten vekkerklokke i dag tidlig, hadde nesten glemt hvor deilig det var. Så ja, har bare slappet av og i tillegg gjort litt skolearbeid. Såå kjedelig å måtte bruke helga på det, men må man så må man I guess! Lillesøstra mi til meg: "Kristine, blir du aldri lei av å sitte og gjøre lekser eller??". Hahah. Hadde hun bare visst!! Vel, nå er det pizzatime etterfulgt av kake og gaver. GOTTA LOVE FARSDAAAGMamma sin pizza mexicana er best, aah. Ha en fin kveld da, alle! Feirer dere og farsdag, eller?

giveaway: vinn converse!

Hei dere! I dag er det søndag og på tide med en ny konkurranse:Fikk sponset disse skoene for en stund siden, All Star Light Suede Hill fra Converse i fargen Black/Shearling. Kjempefine sko med fòr inni som passer perfekt til vinteren, men de er desverre for små til meg. Så da tenkte jeg å ha en giveaway hvor dere kan vinne de.
De er i størrelse 6,5, men jeg bruker 38 til vanlig og disse var for små til meg, så jeg vil si at de er i strl. 37. Jeg har brukt de èn gang.

Alt du trenger å gjøre for å vinne disse skoene er å:

  • Like bloggen min på facebook HER
  • Like innlegget med facebook-knappen som dere finner nederst i innlegget
  • Kommentere dette innlegget med mail INNI kommentaren

Trekker vinneren i løpet av neste uke. Lykke til! :)

today's outfit
shorts fra runwaydreamz her , veske fra smia, sko og jakke fra h&m, hals fra vero moda, genser fra bik bok

Hei dere! SER DERE STRØMPEBUKSA NÅ ELLER<3333 Haha. Kjøpte ingenting i dag, kikket bare litt rundt og så var jeg som sagt innom for å sjekke Macbook'en. Nå er det bare å telle ned dager til jul!! Tror denne pc'en lever sine siste dager, altså.. Nei da, men noen ganger går den så treigt at det er sekundet før jeg slår den. Så det skal bli deilig med en HELT ny start, let's just not fuck it up this time.

Hadde planer om å trene i dag, men jeg kom aldri så langt, og nå er det bekmørkt ute. Dette er noe av det jeg HATER mest med vinteren - mørket sluker hele kvelden. Savner treningsmotivasjonen min som jeg hadde i sommer, den var syyyyk. Ja ja, jeg får gå ut i garasjen og hoppe tau jeg da! :)

Hva syns dere om antrekket?

happy saturdayGod morgen! I dag er det lørdag, en av mine favorittdager i uka. Våknet av meg selv, spiste god frokost og brukte laaang tid på å sminke meg. Veldig annerledes morgen i forhold til hverdagene, for å si det slik. Jeg er så sykt lite rutinert om morgenen når jeg skal på skolen, ender alltid med at jeg springer rundt i huset med frokost i munnen, stresser syyyyyyyykt og finner klærne jeg skal ha på meg noen få minutter før bussen går. Litt av et syn, skal jeg love dere!

Mange som reagerte på at jeg hadde på meg shorts i går, forresten. Hadde gjennomsiktig strømpebukse på meg, men det syntes ikke så godt :-) I dag har jeg på meg favorittshortsen min, elsker den! Så nå må jeg bare finne resten av antrekket, og så drar jeg til byen. Skal se på Macbook blant annet, wiii :-)

Litt ny redigering, ser dere? Brukte instagram-effekten Nashville, derfor ble de litt uklare. Men jeg syns det ble litt stilig, jeg!

Ha en fin lørdag ♥ 

"kose"kveld

Haha, latterlig stygge bilder... Hater mørket, ass. Vel, nå er Ingvill her og vi koser oss med, tadadadatataaa.. SPANSK! Og engelsk. Yess, perfekt kveld, elsker deeeet :-) <33 Sykt irriterende når vi fikk vite at vi skal ha ENDA en spansk-prøve, jeg bare "jippi, får sekser i spansk!!" og så bare baaam, ny prøve. Men ja, det går vel fint! (Nei) Mye bedre å øve når vi er to da, så vi overlever. Hun nektet forresten å bli tatt bilde av, så ikke skyld på meg okeiiii :-(

Ha en fin kveld, da! Skal dere noe spesielt?

weekends do not count unless you spend them doing something completely pointless


shorts, smykke, genser fra bik bok

Hei alle sammen, god FREDAAAAAG. Endelig helg, ååh :-) Deilig å være ferdig med denne stressende uka. Har noen innleveringer osv. som jeg må gjøre, men de tenkte jeg å bli ferdig med i helga. Vi fikk forresten igjen sidemålsteksten våres i dag, og en ting jeg synes er skikkelig rart er: når jeg skriver en tekst jeg syns er helt grei/ok bra får jeg skikkelig bra karakter, men når jeg skriver en jeg er dødsfornøyd med får jeg ikke dårlig karakter da, men f.eks litt mindre bra. Rart, haha...? Sånn er det med alle fag, egentlig. Jaja, jeg var hvertfall veldig fornøyd med teksten min, det er SÅ MYE ENKELRE å skrive novelle på bokmål enn på nynorsk. Haha, det er faktisk helt syyyykt. Er i grunn litt vanskelig å skrive korrekt nynorsk, ettersom det er veldig annerledes enn hva jeg prater. Elsker sidemål!!

Nå skal jeg ut og trene litt, før jeg får besøk av Ingvill senere på kvelden ♥ Hva syns dere om dagens antrekk? (HAR PÅ MEG GJENNOMSIKTIG STRØMPEBUKSE)

litt nytt


150,-
250,-


200,-

Var umulig å komme seg frem i butikken ettersom den var stappfull (bokstavelig talt), men jeg fikk med meg noe da. Jeg og Ingvill kjøpte akkurat det samme - lik smak, haha! Veldig fornøyd hvertfall, digger den grå genseren :) Hva syns dere?

victoria's secret fashion show 2012

Er det noen av dere som har sett bildene fra Victoria's Secret Fashion Show 2012? Herregud, så nydelige de er! Det kommer ikke på TV før 4. desember tror jeg, men gleder meg utrolig mye. Ååh, hele showet er så perfekt og gjennomført!! For noen engler altså. Digger spesielt Miranda Kerr og Erin Heatherton, og Adriana Lima da selvfølgelig:

Er de ikke bare perfekte? ♥

feels like friday

Ææh, dere er herlige:9. plass med 17 000 lesere...?!! Crazyyyy. Føler jeg takker dere altfor sjeldent... Må bare si TUSEN takk til alle som leser bloggen min, det setter jeg kjempestor pris på. Dere er de beste ♥ Hadde aldri trodd jeg skulle ha sååå mange lesere, det er utrolig rart å tenke på. Husker da jeg blogget med 100 lesere om dagen og det føltes mye, haha.

I daaaag dro jeg til byen en kjapp tur etter skolen, ettersom det var 50% på Bik Bok. HÅPLØST å finne noe, det er jo så og si umulig å bevege seg i den enorme folkemengden. Fikk kjøpt meg noe da (utrolig nok), var ikke så mye men kan vise det i et innlegg senere. Utrolig deilig å være ferdig med RLE-prøven og fremføringen, forresten!! Føler det er fredag, haha. Fremføringen gikk kjempebra tror jeg, er såå glad for at jeg ikke er den typen som er redd for å snakke foran klassen :-) Synes synd i de som er det.

Fin outfit <3333 Innkjøp kommer senere i dag!

Er dere redd for å snakke foran klassen? 

snapshots fra sommer'nDere er vel ikke lei av sommermaset mitt enda, vel? Haha! Denne sommeren har jeg SÅ mange bilder fra, noe jeg er utrolig glad for. Tenk så gøy å se tilbake på disse bildene om maaaange år ♥ Dette må ha vært den beste sommerferien jeg har hatt, har så mange koselige minner. Hva syns dere om bildene?

gratulerer, Obama!

Gratulerer til Obama med 4 nye år som president!! ♥ Er glad på USA sine vegner for at Obama vant, for å si det slik! JIPPIIIIIIIIIIII

Vel, i dag er jeg i grunn superstressa - har både en stor RLE-prøve + fremføring og jeg har ikke øvd noe som helst på fremføringen enda. UEEH! Denne uka har vært helt forferdelig for å si det mildt, haaaater virkelig når alt blir samlet i samme uke. Så ja, da vet dere hva jeg skal bruke dagen min på..... :-) Hadde med kamera på skolen i dag, så jeg tok antrekksbilder i storefri. Dødsgenialt, faktisk! Når jeg kom hjem fra skolen var det nemmelig snøstorm, haha.Say heeeeello to my friend Sigve. Han ville visst være med på outfitbildene han og! I dag har jeg på meg en deilig vest i falsk ull, den er sååå god. Jeg er skikkelig svak for ull og pels denne vinteren, det er så FINT.
vest og bukse bik bok, sko og genser h&m, veske gina tricot

Nå må jeg bare komme i gang fortest mulig! Skal prøve å få postet et innlegg senere i kveld :-) Hva syns dere om antrekket? 

military guuurl
bukse zara, sko converse, jakke romwe.com

Military all over!! SO COOL. Nå er Ingvill på besøk og vi sitter og øver til prøve og fremføring. Gleder meg så SYKT til denne uka er over, det skal bli så deilig at jeg har ikke ord. Men ja, vi må bare fortsette å øve vi! Ha en fin kveld, alle ♥ Hva syns dere om antrekket?

ukens spørsmål #33

Hvorfor har du ikke header? Du er jo så flink til å ta bilder av deg selv!
Tenker hele tiden at jeg skal lage en, men så glemmer jeg det. Vet ikke helt hvordan jeg vil ha den heller, helst enkel med bare èt bilde. Men ja, vi får seee

Hvilket redigeringsprogram bruker du til videoer?
Jeg bruker Windows Live Movie Maker, som egentlig fungerer veldig bra, bortsett fra at den ødelegger filmene mine hver gang?! Satt lenge i helga og redigerte begge videoene, men så kommer det plutselig et gult skilt på ALLE klippene mine som gjør at klippene blir helt svarte uten lyd. NOEN SOM VET HVA SOM SKJER ELLER :-( Det pleier å skje hver gang jeg redigerer videoblogg... Hjelp meg hvis dere vil ha videoblogg!! :-( (EDIT: Og nei, jeg har ikke slettet klippene/flyttet de underveis, det har jeg passet på. Skjer fortsatt....)Blir ikke håret ditt fett viss du dusjer det hver dag?
Hehe, en del som reagerte når jeg sa at jeg dusjer hver dag. Siden jeg dusjer såpass ofte blir jo håret mitt fortere fett, desverre. Men jeg takler virkelig ikke å ha fett hår, det er så heeeeslig, ææh. Jeg MÅ liksom ha rent hår hele tiden, sinnsykt irriterende. Og ja, det sliter jo en del på håret...

Gleder du deg til jul?
JA ♥ ♥ ♥ Gleder meg sinnsykt, elsker elsker elsker jula. 

Tror du på verdens undergang 21. desember 2012?
Hahhahaa nei, syns hele greia bare er teit. Isåfall, om jeg hadde trodd på det, hadde jeg droppet ut av skolen for lengst og brukt opp alle pengene mine på å reise jorda rundt, HE-HEE. Er det noen som tror på det, egentlig?

Kan du lage en liten Oslo-guide? Hvor mye du hadde med deg og hvilke butikker som er verdt å ta turen innom?
Er ikke så mye å fortelle egentlig, jeg var jo der bare i et par dager. Er ikke spesielt kjent heller, utenom at jeg vet hvor de ulikene gatene ligger osv :-) Men ja, de har det meste i Karl Johan og Bogstadveien! Hadde med meg bankkortet mitt, vet ikke nøyaktig hvor mye - men jeg hadde hvertfall nok.

Lakkbootsene fra H&M, hvilken størrelse har du og hvordan er de på størrelsen?
Jeg har strl. 37 og bruker 38 til vanlig, så de er litt små. Skulle gjerne hatt 37.5, da.

 

Får du ofte ting sponset?
Ja, myye mer enn hva jeg viser på bloggen. Får en del tilsendt som jeg ikke skriver om fordi jeg rett og slett ikke liker produktene, i tillegg til at jeg takker nei til en del. Gidder liksom ikke å reklamere for vorte-fjerner og pokernettsider på bloggen min, hvis dere skjønner hva jeg mener :PPP

Har du slitt hår, siden det er så langt?
Tja, det er begynt å bli litt slitt ja, ikke sånn veldig da. Er begynt å bli ganske lei av å ha langt hår også, syns det er så kjedeliiiiiig.

Kan du skaffe rabattkode til oss på coverbrands?
De har -25% rabatt på alle produkter nå faktisk, salget varer til i morgen!

Kan du lage ønskeliste til jul?
Ja, jeg har allerede begynt på den! Venter litt før jeg poster det, er jo fortsatt en liten stund til jul.
 

Hvordan får du til å sette håret opp i dott?
Hm, setter det først opp i hestehale og så bare ruller jeg håret mitt rundt, litt vanskelig å forklare. Litt vanskelig å få den til å henge siden jeg har så langt/tykt hår, men ja!Hvilken farge har du brynpudderet i?
Den har jeg i farge "Taupe". Fikk tilsendt den og en i "Light brown", men den var altfor lys, selvom det ikke så slik ut. Anbefaler å kjøpe mørk farge, de er ikke så sterke.

Kan du fortelle om hvordan det er å ha/ha hatt anorexi?
Hei duuuu:-) Har sett deg kommentere samme spørsmålet over femten ganger på samme IP-adresse med forskjellig navn hver gang, bare sånn at du vet det:-)

Hvor er den hvite pelsvesten og pelsvottene fra? Vottene var så skjønne!
Begge er fra H&M. Jeg vet, de er dødsskjønne, hihi! Veldig billige også siden pelsen er falsk. Vesten kjøpte jeg i Oslo og har tatt med i innkjøpsvideoen, men får jo ikke til å redigere den...

Hvor er parkasen og UGG'sene fra?
Parkasen kjøpte jeg på Cubus faktisk i fjor, men de selger jo slike overalt egentlig. Skoene er i et annet merke, tror jeg kjøpte de på Eurosko for maaaange år siden, typ. 6. klasse eller noe. Har ikke vokst noe som helst i foten på kjempemange år, haha.

 

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Om ikke, spør i dette innlegget - da blir det enklere for meg å svare neste uke.

I miss you, summer tanPiner meg selv med å se tilbake på bilder fra sommeren. MÅ slutte det det, haha. Litt komisk at jeg innser først nå at jeg faktisk var sykt brun i sommer, noen flere som har det slik? Men jeg har sååå mye å gjøre nå, så jeg må nesten bare stupe ned i skolearbeidet igjen. Alle prøvene, innleveringene og fremføringene i samme uke, elsker det ♥ ♥

standard vinter-antrekk

..... uggs og parkas. SÅ stygt og kjedelig, men sååå behagelig. Trenger en ny vinterjakke, en fin men samtidig varm!Vel, HAHAHAHA, denne mandagen her..... Stod opp, dro til skolen og ante fred og ingen fare - så får jeg plutselig vite at vi skal springe 3000 meter'ern i gymmen. Åja, FETT at jeg var den eneste som ikke hadde fått det med meg!! :-):-) Går jo glipp av alt bare jeg er borte fra skolen èn dag. Møtte opp i koooort tights (nesten shorts) og innegymsko, perfekt antrekk for løping ute på frossen bane i minusgrader. Men jo da, jeg tok det på strak arm og det gikk fint! Vet ikke helt hva som er bra eller ikke da, men jeg løp på 12.40. Første gangen at jeg løp den noensinne, så jeg visste liksom ikke helt hvordan jeg skulle beregne farten.. Men det var utrolig deilig etterpå da, og enda deiligere å komme hjem til denne:Forresten, jeg hadde nesten 17 000 besøkende i går, og 60 000 klikk!! LOVE YOU ♥

Har dere løpt 3000 meteren? Isåfall, på hvilken tid?

oppsummering: oktober outfits

Noen av antrekkene fra denne måneden - minus et par. Vel... wow, tiden flyr av gårde! Denne måneden har faktisk gått enda fortere enn september, selvom jeg ikke trodde det var mulig. Nå er vi allerede i november, og det er ikke lenge til vi skal begynne å åpne adventskalderene våre (nei, man blir aldri for gammel for det...) og se på Jul i Blåfjell. Sykt, sykt, sykt, SYKT! Gleder meg veldig mye da, selvom jeg fortsatt savneren sommeren veldig. Men vi får bare nyte det, vinteren er vel over før vi vet ordet av det.

Hva syns dere om antrekkene?

hva jeg bruker på brynene mine

Jeg får ofte spørsmål om brynene mine, hvilke produkter jeg bruker og hvordan jeg bruker de. Jeg har alltid bare brukt vanlig øyenbrynsblyant fra H&M, helt til jeg testet disse produktene fra coverbrands.no:


1 og 2 her, 3 her, 4 og 5 her, 6 her

Har hørt mye bra om disse produktene fra Billion Dollar Brows, og jeg må si at de virkelig levde opp til forventningene! Har aldri giddet å investere i noe annet enn f.eks blyanten fra h&m, men nå ser jeg hvor utrolig stor forskjell det blir. Jeg kan forklare fremgangsmåten:

  • Først former jeg brynene med 1 og 2. Dette er et verktøy som hjelper deg å forme brynene dine, altså - hvor brynene skal starte og slutte, og hvor den "knekken" skal være. Det følger bruksavisning med, veldig enkelt.
  • Deretter napper jeg brynene etter formen jeg har tegnet av.
  • For å fylle inn brynene mine bruker jeg Brow Powder, altså produkt 1 og 5. Disse anbefaler jeg virkelig om du "mangler" bryn helt innerst og må tegne på sånn som meg, for det ser mye mer naturlig ut enn om du bare bruker øyenbynspenn. Utrolig fornøyd med disse, brynene mine ser myyyye bedre og mer naturlige ut nå :-)
  • For å avslutte bruker jeg Universal Brow Pencil, produkt 6, til å fylle inn ekstra for å få litt mer farge.
     

Brow Powder og Universal Brow Pencil er mine nye favoritter i sminkemappa, anbefaler disse hvis du er på utkikk etter ny øyenbrynssminke!

Og så vil jeg bare at det skal vite at når jeg har produktomtaler så er jeg ALLTID 100% ærlig. Hadde jeg fått disse produktene i posten og rett og slett ikke vært fornøyd med dem så hadde jeg skrevet det, det kan jeg garantere. Det siste jeg ville ha gjort er å lure leserne mine :-)

Coverbrands har forresten -25% på alle produkter nå, til dere som lurte på det! Salget varer ut førstkommende torsdag 08.11.

Annonse

bilder fra oslo, del 2

På lørdagskvelden dro vi på revy/show hvor vi så Spamalot. Dødsbra, haha! Hun ene som sang hadde seriøst den nydligste stemmen jeg noensinne har hørt, hun var helt syk. Kjempekoselig kveld, selvom vi stresset en del, haha. Kom hjem fra byen etter å ha shoppet på ettermiddagen og så måtte vi bare kjappe oss opp på hotellet og stelle oss for å ta trikken igjen. Men ja, showet fra dødsbra! Synd det ikke gikk an å filme, for hun dama var bare helt SINNSYK

Trond Espen Seim var jo med i showet, og vi fikk møte han backstage etterpå! Mamma er skikkelig fan av han, hun var heeeelt starstrucked resten av kvelden. Meg og Karoline var litt mer chill, haha. Og JA, selvfølgelig måtte jeg se stygg ut på bildet. Faeeeeen :-(

På søndag gjorde vi ingenting spesielt, vi bare gikk litt rundt i byen og bort på Operataket, siden alt annet var stengt. Og så slappet vi av litt på hotellet før vi dro til Gardemoen og hjem :-)
Fineste Karoline!!FIN HELG!

god morgen, tror jeg?

Hei og god lørdaaaaag! Dagen her gått kjempefort, wow. Begynte på dette innlegget i dag tidlig med overskriften "god morgen", men jeg har tydeligvis klart og vimset bort tiden. Hadde tenkt meg en tur til byen, men det rekker jeg visst ikke. Vel, stod opp og spilte inn innkjøpsvideo, som i grunn ble skikkelig teit og useriøs, hahaha. Vet ikke om den ble noe bra, har ikke startet å redigere den enda. Så ja, vi får se om den kommer ut! Har også begynt å redigere Oslo-videoen, flink blogger hæ hæ. Den blir ikke sånn syyyk da, bare litt klipp fra turen og sånt. Men videoblogg er videoblogg :-)

Har dere noen spesielle planer for dagen, da?

antrekk fra forrige lørdag
peplum topp zara, sko footway.no, skjørt h&m, veske gina tricot

Antrekket for lørdags kveld da vi var i Oslo og skulle på revy! Utrooolig koselig kveld, revyen/showet var dødsbra - men det forteller jeg mer om når jeg poster del 2 av bildene fra Oslo :-) Vel vel, what do you think?

hello weekend

HOLA! Se hva jeg hentet på posten i dag. *Skriiiiik* Kjøpte de på nelly.com når de hadde salg i forrige uke, og de var så billige at jeg bare MÅTTE kjøpe de. 100 kr?! Synd det er vinter nå da, men forundrer meg ikke om jeg skulle finne på å bruke de selvom, haha. Jeg har en tendens til å fornekte at det er kaldt ute, nemmelig..

Nå er det endelig helg og i dag var siste dag på utplassering. Vi var innom eiendomsmegling-avdelingen, og det var skikkelig spennende! Man trenger faktisk bare bachelor for å bli bli eiendomsmegler, har alltid trodd at man måtte ha master for å få bra betalte jobber. Kanskje det er det jeg skal bli? :) Vet ikke helt, men jeg skal hvertfall ha en bra betalt jobb, haha. HALLO, jeg har ikke brukt hele livet mitt på skole for ingenting akkurat. Har faktisk ingenting imot å ta en lang utdanning, omså det blir 6 år, for jeg har jo allerede gått på skole SÅ lenge - og da kan jeg jo like greit bare fortsette.


(Hahah, har ikke skille på armen altså, det er blitsen)Har dere noen planer for hva dere skal utdanne dere som?

nydelig klokkeBle eier av denne fine klokken fra Daniel Wellington for noen uker siden, den er herfra. (Sponset produkt) Digger disse, skikkelig klassiske og stilrene :-) Vel, akkurat nåååå sitter jeg og øver til prøve. Eller, hva skal jeg si, jeg innbiller meg at jeg øver hvertfall. Haha, er jeg den eneste som plutselig finner alt interessant plutselig når jeg har en prøve jeg må øve til? "Hihihiii må bare sjekke instagram litt jeg", "Hmm, jeg er sulten" og så videre og så videre, dere kjenner vel regla!Å så sykt fjortiz =) Tunga ut he he =DDD <3

Men ja, back to work! Ha en fin kveld alle sammen, håper dere slipper å lese om det katolske kirkesamfunnet, munker og nonner. Nei da, jeg overlever, null stress. THIS IS SO FUN, jeg elsker jo å sitte inne hele kvelden med rle-boka mi ♥

bilder fra oslo, del 1

Da tenkte jeg å vise dere bildene fra Oslo. Tok en del, så tenkte å fordele det utover to innlegg slik at dere slipper å scrolle dere nedover titalsvis av bilder, hehe! Vel, kan jo fortelle litt hva vi gjorde også: På fredagen gikk vi først litt rundt i byen og parkene. Det var skikkelig fint vær, følte vi var i september igjen eller noe. Såå koselig! Vi shoppet også litt, + at vi dro ut på kvelden og spiste middag på en av restaurantene på Aker Brygge.


Klokka 7-8 på morgenen. Stod jo opp klokka FIRE, det er jo på den tiden jeg legger meg i feriene, haha. Gikk fint da, utrolig nok!


Her er middagen vi spiste, tapas. Himmelsk godt, aah :-)


God frokost! ELSKER hotellfrokoster, det må være det beste.

På lørdag shoppet vi i Karl Johan og på Oslo City, var skikkelig fint vær denne dagen også. Fikk kjøpt masse fint, skal vise dere senere! Senere på dagen dro vi på Friday's og spiste, yummyyyyy. Har flere bilder fra lørdagen, men de poster jeg i neste innlegg :-)

Hadde en SUPER helg! Savner det allerede. Dere som bor der er såååå heldige, syns Oslo er så fint og koselig. Om tre og et halvt år, dere!! ... DA bor jeg der. Mest sannsynlig. Èn ting er hvertfall sikkert: jeg blir ikke boende i Førde for å si det slik, haha. Altså, Førde er fint det (nei), men jeg føler meg liksom litt innesperret her, if you know what I mean. Så ja, 18 år for meg er mer enn nok, HE-HEEE

Så, hva syns dere om bildene?