hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

dagens antrekkTights fra junkyard.no, genser fra batoko.com, vest fra sheinside.com, veske fra Bik Bok, sko fra H&M

Denne vesten passer søren meg til alt!! Så ja, jeg bestilte den like greit i beige også. Er helt avhengig av slike pels-jakker om vinteren, det er jo både varmt og fint. Og ja, det er falsk pels! Når jeg skriver pels-vest så mener jeg falsk pels-vest, hehe. Nå drar jeg til Julie, så ha en fin lørdagskveld alle sammen!

anti-cafè menneske

Heisann! Beklager sååå mye for at jeg ikke har fått oppdatert dere før nå. Får så dårlig samvittighet! Men ja, jeg skulle til byen i dag, og fikk plutselig veeeeldig dårlig tid. Haha, er det ikke typisk meg eller? Tenker alltid at jeg har så god tid så jeg sitter jo der med frokosten foran tv`en og drøyer den maks, helt til jeg får for meg at jeg må rette håret, sminke meg, finne klær ooog helst blogge. Ikke like lett å få til alt det på et kvarter, haha!

Jeg har i hvert fall tilbringt dagen min med Ingvill, og vi har hatt det kjempehyggeliiig. Vi har planlagt å finne på noe altfor lenge nå, men begge har mye å gjøre med tanke på for eksempel skole, så det er en stund siden nå. Heldigvis er vi naboer da, så det er ikke noe problem å bare løpe over gata for å besøke hverandre! Elsker det. Vi var i hvert fall i byen, men kjøpte meg ingenting. Etter det tok vi sol, og sååå dro jeg og mamma og hentet en pakke. (Fra Kenza!!! Skal vise dere snart) Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så blir det hjemmelaget pizza med familien. Etter det drar jeg på besøk til Julie, gleder meii ♥ 

Både jeg og Ingvill HATER å gå på café, fordi 1: Det er alltid stappfullt. 2. Fordi maten er schviindyr. Altså, jeg har penger til det, lol, men hvorfor ikke dra på matbutikken og få 3 ganger så mye mat for pengene???? Er vi de eneste som er slik??? Haha, så vi kjøpte oss vaniljekesam, druer til som vi puttet oppi, tørket mango, yoghurtnøtter og brus. DET kaller jeg en god lunsj.Digger dette bildet. "Well hello motherfuckaaa"new dressesKjoler fra Make Way

Elsker disse to kjolene - som dere sikkert vet så elsker jeg paljetter og åpne rygger. Den første kjolen var litt liten i størrelsen, så skulle gjerne hatt den i en større en, men ja ja. Er det noe jeg har for lite av så er det kjoler! Samlingen min begynner å komme seg etterhvert da, og det passer jo bra i og med at vi er på vei inn i årets partysesong. Gleder meg til å krølle håret, kle meg opp i paljettkjoler og høye hæler nå fremover. Jeg er SÅ glad for at jeg er jente og har muligheten til det, haha!

fredag = taco

Endeliiiiig fredag!

Åh, denne uka har vært slapp. Har ikke trent èn eneste gang, og jeg begynner å kjenne at jeg er skikkelig rastløs nå, haha. Spenst er stengt denne uka da, så jeg har en god unnskyldning ;-) (Egentlig ikke...) Men det er aldri for sent å komme i gang igjen, så jeg tenker å ta meg en joggetur på fjellet i morgen!

I dag dro jeg hjem fra skolen klokka 12, og da jeg kom hjem så jeg at sprossene til døra (dere vet det "korset" som henger på vinduet i døra) lå på bakken . . Haha, èn stk. sur Kristine som smelte i døra i dag tidlig? Jeg er ikke ALLTID like blid for å si det slik, hahaha. Det var riktig nok kun klokka 8 i dag tidlig, da. Jeg er ekstremt sjeldent morgengretten, men hvis jeg er stressa kan jeg bli litt sur, hehe. Vel, nå er det helg og tid for taco! Jeg blir seriøst aldri lei av taco, det er sååå himmelsk godt.Føler alle spiser taco på forskjellige måter?? Jeg MÅ ha lefse og rømme, og her i familien pleier vi alltid å ha kyllingkjøttdeig i stedet for vanlig. I hverdagene pleier vi å ha laks, og det mååå dere teste ut - helt fantastisk godt. Og vi pleier forresten aldri å ha ost . . . Har fått for meg at det er veldig unormalt??

Før jeg avslutter så tenkte jeg å tipse dere om at det er -15% på alle varer på kouture.no i dag, siden er det Black Friday.  Min elskede Jofama By Kenza-skinnjakke er jo derfra, Dr. Denim-buksene mine og i tillegg til det er noen av Runwaydreamz-shortsene mine + bustieren min derfra også. Elsker butikken, de selger så utrolig mye fint der. Anbefaler dere å ta en titt!Noen flere tacoelskere her, hihi?

awesomeDet er ingenting jeg synes er mer rått enn når jeg får tilsendt tegninger! Denne tegningen fant jeg faktisk helt tilfeldig på instagram, og jeg digger den virkelig. Vet ikke hva det er, men et eller annet gjorde den skikkelig stilig! Den ligner liksom uten at det . . . ligner? If u know what I mean. Blir like smigret hver gang noen tar seg tid til å tegne meg - det setter jeg enormt stor pris på!

Åhr, talentfulle mennesker. Skulle ønske jeg var god til noe slikt, haha :-)

vippeextensions?

Hei hei! Nååå er det ikke lenge til helg dere. Jeg har engelskpresentasjon i morgen så den skal jeg øve på nå,  og da blir det ekstra deilig med helg når den er unnagjort. Før jeg setter meg ned og øver så skal jeg en tur på postkontoret og hente en pakke. Har fått en del fint i det siste som jeg gleder meg å vise til dere!

Over til noe annet: Jeg tenker på å ta vippeextensions, siden jeg synes det ser så utroooolig fint ut. Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er å måtte stå og påføre tørr mascara hver eneste morgen, haha . . Tenk å kunne slippe det, og i tillegg få 10x finere vipper?! Så ja, både meg og mamma vurderer å ta det. Kan i grunn gjøre det her i Førde, men har lyst at det skal være profesjonelt - så jeg tenker å ta det når jeg drar til Bergen nå snart. Lurer derfor på om noen av dere har tatt i Bergen før og har en salong å anbefale? Pris spiller ikke veldig stor rolle i grunn, det eneste viktige er at de er flinke. Det siste jeg vil er å ende opp med ødelagte øyenvipper. Vet ikke om dere vet om noe plasser da - men pliiiis let me know om dere har peiling :-)dagens antrekkSko fra Converse, genser fra imso.com, shorts fra batoko.com, hals fra Vero Moda

Det er så rart hvor fort årstidene går. Jeg føler det var i forrige uke jeg kom hjem fra skolen og la meg ut i hagen i bikini med en bok for å sole meg. Men nei, nå kommer vi hjem til at gatelysene står på og det begynner å mørkne. Vel, gjett om det gjelder å være effektiv når jeg skal ta antrekksbilder etter skolen, haha! Kommer hjem halv 4, og da har jeg ca. et kvarter på meg før det begynner å mørkne. Er veldig glad for at jeg bor på Vestlandet da, for her har vi mye mer dagslys i forhold til hva de langt i nord har. Likevel er jeg ikke spesielt fan av mørketiden . . Men hey, se på det positive - mørketiden snur allerede 22. desember!
 

fantastisk film

Herregud, filmen i går!!! Catching Fire var SÅ BRA! Jeg har faktisk ikke ord. Jeg har riktig nok ikke lest boka til 2`eren (noe jeg definitvt skal gjøre), og det er jo nesten alltid slik at boka er 10x bedre enn filmen. Men ååh, for en fantastisk film! Jennifer Lawrence er jo bare tidenes beste skuespiller, og det er jeg nok ikke alene om å synes. Hun er rett og slett rå.

I dag har jeg hatt en laaaang dag på skolen. Var så sinnsykt deilig å komme hjem og bare hoppe i koseklærne. (Etter at jeg hadde tatt outfitbilder da såklart, som forresten kommer senere!) Noe av det beste med å komme hjem halv 4 er at middagen står klar på bordet med en gang, aah.

Hadde forresten med kameraet i går, så tok noen bilder. Slik så jeg ut! Den nye tightsen min er fra junkyard.no sitt eget merke XX-XY, og direktelink finner dere HER. Den er skinn-aktig og er helt fantastisk! Har lett etter en slik superlenge.lately

Tenkte å oppdatere med noen mobilbilder igjen! Poster jo ikke så veldig mange mobilbilder på insta egentlig, så derfor poster jeg heller de her på bloggen inni mellom. Apropos instagram, så har jeg faktisk rundet 350k nå, wææ. Klarer å se for meg 350 personer, men 350 000???? Hell no. Koselig det da, haha!With mah guuurl1. Rett etter jeg tok hull i ørene, auuu, haha. // 2. Bloggerne i 1STA1. I byen for en stund tilbake siden // 2. Elsker den nye shortsen min!!

1. Små gleder i hverdagen, hahaha!! DIGGER Kenza ♥ // 2. Kjempesøt leser som jeg møtte i byen!

catching fire

Hei hallooo!

How ya dooooin? I går satt jeg av hele dagen og gjorde unna massevis av lekser, noe som blir utrooolig deilig resten av uka. Elsker å få unnagjort ting som "henger" på skuldrene! Spenst er forresten stengt hele uka, så jeg vet ikke hvor jeg skal trene, haha. Har ikke trent siden fredag, så kjenner jeg begynner å bli litt rastløs i kroppen. Blir vel til at jeg må ta meg et par løpeturer ute i mørket i løpet av uka, tenker jeg. Men i daaag skal jeg møte Pål-Viktor og vi skal se den nye The Hunger Games-filmen, Catching Fire! Har faktisk ikke sett den enda. Digget 1`eren, så håper denne er like bra! Leste boka til 1`eren både på engelsk og norsk, og den var selvfølgelig myye bedre enn filmen, though. Men ja, gleder meg! Er det noen av dere som har sett den? Isåfall, er den bra? :)Toppen er fra Bik Bok, buksen er fra Dr. Denim

pepperkakebaking

Er det noe jeg elsker, så er det jula. I går var det kun èn måned igjen til selveste julaften, dere! Det måtte selvfølgelig feires med litt julestemning, så vi dro i gang med pepperkakebakingen her i familien. Vi pleier alltid å bake masse forskjellige julekaker på denne tiden av året, og her i hus er det nemmelig ikke noe som heter kjøpe-pepperkaker eller kjøpe-kakemenn, hehe! Jeg synes det er sååå koselig å sitte å bake mens man har på julemusikk i bakgrunnen - ingenting gir meg mer julestemning enn nettopp det.

Håkon kommer hjem om 2 uker og blir her resten av jula, så da blir det nok enda mer baking. Smultringer, kakemenn, Maryland Cookies (DE er helt amazing, skal gi dere oppskrift etterhvert!!) for å nevne noe av det. GLEDER meg!

Hjemmelaget er best, definitiiiivt

Har dere begynt å julebaksten ennå, eller er det litt for tidlig for noen kanskje? 

hashtag #selfie

Heisann! Har dere hatt en fin start på uka så langt? Jeg har sovet i underkant av 10 timer tilsammen de to siste dagene, så jeg kan vel si at jeg våknet relativt trøtt i dag morres. Av en eller annen grunn er det kun med en gang jeg er trøtt, så med en gang jeg kommer meg opp av senga og på skolen så går det helt fint. I dag skal jeg i alle fall komme meg tidlig i seng da, slik at jeg får tilbake døgnrytmen.

Kom hjem fra skolen til at pappa hadde hentet pakke på postkontoret for meg, og oppi lå disse to plaggene:

Selfie sweatshirt her

Levis 501-shorts her. Begge plaggene er fra batoko.com, digger den nettsiden. ENDELIG har jeg en Levis 501-shorts som er inntilsittende, har lett etter det kjempelenge. Jeg har den i XXS fordi de er litt store i størrelsen, men den er fortsatt liiiitt baggy, noe jeg synes er skikkelig fint. Disse shortsene blir kjempefine å bruke til en svart strømpebukse! 

koselig helg

Heisann! Har dere hatt en fiiin helg? Nå sitter jeg på kjøkkenet hjemme i koseklær og lager pepperkaker med familien med Justin Bieber sitt julealbum på høyttalerne. Sååå koselig! Jeg blogger litt inni mellom bakingen, samtidig som jeg rydder mailboksen, øver til tysk og skriver ferdig spalten min i Fylkesmagasinet. Multitasking på g!

Denne helga har vært utrooolig koselig. Jeg dro på besøk til jentene i går kveld, altså Emma, Lina, Synne og Mathilde, og vi hadde en suuuperkoselig kveld. Vi lagde taco, hadde på musikk, danset masse masse og spiste massevis av godteri. El perfectooo. Koste meg en hel haug, for noen herlige jenter! Sov over til Ems i natt, og vi la oss . . dam-dam-dam-daaam . . klokka 6 :-) :-) 5 timer søvn i natt, aaah fantastisk. Haha, det er slik det skal være! I dag våknet vi til masse snø, så jeg har gått rundt med tidenes julestemning i hele dag.

Synne, meg og MathildeFiiiine bursdagsjenta Lina

Meg & Lina og Ems

Vi tok flere bilder, av hele gjengen, men jeg har ikke de på mitt kamera. Poster de senere ♥ Ha en fin søndagskveld!

must-haves til ballet

Heisann! Desember er her straks og det betyr at vi nærmer oss ball-sesongen. De fleste som går på skole går på ball regner jeg med, enten det er juleball, nyttårsball eller valentinsball. I søndagens sminkeinnlegg skal jeg vise dere mine musthaves-produkter til ballet! :-)

Lip Injection Color Bomb (i farge "Eastwood Red")

Dersom du går for en enkel kjole ser det veldig bra ut hvis du kjører en litt sterk leppestift, som denne fra Too Faced. Dette er en lepestift og lip injection i ett - det vil si at den både gir farge og plumping-effekt. Plumping-effekten gjør at leppene "hovner" litt opp, slik at leppenes volum øker og blir dermed større. Smidig! Du vil kjenne at leppene prikker litt i starten, men det går over ganske fort. Jeg elsker den, og leppestiften har dessuten verdens fineste farge.

SunSpa Chocolate og Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer

Aller viktigest synes jeg faktisk er å ha en brun hud når man skal gå i kjole og vise frem både bein og armer. Jeg bruker SunSpa Chocolate (beste selvbruningen som finnes) med spraymekanisme som gir en kjempefin og ikke minst naturlig og varm brunfarge. Men dersom man skal på ball vil man gjerne ha en litt mer enn bare brunfarge, og da passer det perfekt med Royal Oil Coconut Oil Body Bronzer - som gir en kjempevakker glød. Den har shimmer i seg, noe som tar seg veldig fint ut sammen med kjole. 

Percy and Reed-hårspray

En hårspray for å holde frisyren på plass er utrolig viktig - vi vil jo ikke bruke timesvis på å fikse håret for at det deretter skal miste fasongen. Enten det gjelder stram hestehale, krøller eller oppsatt hår så er hårspray et supergenialt verktøy, og denne fra Percy and Reed er utrolig god. Den har en god duft og holdet håret på plass akkurat slik du ønsker.

Parfymebeholder

Parfyme! Jeg er opptatt av å lukte godt til enhver tid, men det er ikke alltid like praktisk å dra med seg en hel parfymeflaske. Derfor bruker jeg parfymeholdere - som jeg enkelt og greit pumper opp med favorittparfymen min. Det er veldig enkelt gjort, men det følger likevel med en enkel bruksanvisning på kjøpet. Denne fra Caseti er superskjønn, og jeg synes denne er mye bedre og brukervennlig enn de jeg tidligere har testet fra Travalo.Oil-free primer og gloBlotting papers

For at sminken skal holde lengst mulig er det lurt å bruke primer før du tar på sminken. Primeren er gjennomsiktig og påføres før foundation, og den jevner ut huden samtidig som den hjelper hudsminken til å sitte lengre. Dersom du har en tendens til å bli blank i ansiktet etterhvert, er gloBlotting papers er kjempegod løsning - den inneholder nemmelig 100 tynne småark som du enkelt og greit sveiper over ansiktet for å få fjernet overflødig olje i huden. Mye bedre enn å klæsje på med lag på lag med sminke.

Rabattkoden "KU16" gir 20% rabatt på produktene i innlegget på coverbrands.no! 

Reklame 

I'M SO FLUFFYYYY

Var en kjapp snatur til byen istad, og da ble dette antrekket. Hadde selvfølgelig jakke over, though! Jeg begynte å lete i poser med "gamle" klær i fra forrige vinter her om dagen, og da fant jeg denne fluffy-genseren i svart + den jeg har i hvit. Jeg ELSKER de! Herregud, føler meg som en vandrende sau, og jeg digger det. Haha. Disse skal bli godt brukt! Det eneste minuset er at de loer litt da, så du kan liksom for eksempel se hvor jeg har vært hvis jeg har den på meg. Heheee.

Genseren er fra Bik Bok, og det samme er yndlingsbuksa mi. Ja, den slår faktisk Dr. Denim!

Hva synes dere om antrekket?

god morgen

God lørdag mine fine lesere! I dag har vært en supereffektiv dag, tjohei. Har fått unnagjort masse forskjellig, blant annet litt blååggarbeid :-)

I dag har Lina bursdag (GRATULERER!!), så vi skal møtes en gjeng hos henne! Ser frem til en kjempekoselig kveld, vi skal blant annet lage taco, wohoo. Etter det skal jeg overnatte hos Emma. Dette blir en fin helg! Men må dusje, fikse meg og pakke, så burde vel kanskje komme i gang om ikke så altfor lenge.

Og slik ser de nye hullene ut, by the way. Hadde begge disse to før, men som sagt grodde de igjen. Skal ha enda flere da, men jeg har så små øretipper at jeg vet ikke hvor mye jeg får plass til, haha. Har lyst å ha et inni øret (der du har ørepluggen),  i tragus og to til i brusken . . Hekta!! Haha. Men ja, nok om deeetVi blogges senere i dag, da!

Har dere noen spesielle planer for lørdagen?

love these shoes

Et aldri så lite bildedryss fra gårsdagen! Jeg ELSKER disse skoene. De er superbehagelige å gå med, og jeg føler meg skyhøy med de. De er hele 13 cm - en drøm å gå på!

I skrivende øyeblikk sitter jeg med håndkleet surret rundt hodet - kom nettopp ut av dusjen. Var på trening i 1 time med Julie istad, utrooolig deilig etterpå. Pleier vanligvis ikke å trene fredag og lørdag (utenom når det er sommer, da), men det er jo sinnsykt deilig å starte helga med å få ut litt energi. I kveld er det bare jentene i familien her hjemme, altså meg, mamma og lillesøster, og det blir koseliiig. Er kjempetrøtt i dag så skal bare ta det helt rolig, men i morgen deriomot har jeg en del planer. Må dessuten skrive spalte, så nå skal jeg sette meg ned og skrive i sofaen med et pledd + noe godt og spise. Kooosemose. Ha en fin fredagskveld, dere!

gårsdagens antrekk

Da var fredagen endelig her! Jeg dro på Peppes etter skoleslutt i dag halv 1, og så kom jeg hjem i 3-tiden. Deilig! Denne helga skal bli herliiiig

I går dro jeg en tur til byen med Ingvill, og jeg tok hull i ørene. Tok 3 nye, faktisk! Hadde 4 før, men 2 av dem grodde igjen. Hadde bare 2 igjen da, så i går tok jeg et oppe (i brusken), og èt på hver side nede. Skal ta 2 til i brusken på det andre øret, men tror jeg må vente litt med det. Eeeelsker mange hull i ørene, det er så fint! Var litt ubehagelig å ha tre nye hull da, ble skikkelig varm i ørene og var helt umulig å sove når jeg ikke kunne legge meg på noen av sidene. Jaja! Har sinnsykt lyst på hull i tragus også, men Ingvill har det og sa at det gjorde sinnsykt vondt :-( Er ikke der og da som er problemet liksom, men alt ubehaget etterpå, haha. Noen som har erfaring med det?

Uansett, nok om det. Nå skal jeg en tur på Spenst med Julie, fin start på helga! Her er gårsdagens antrekk. Tok noen andre bilder også siden jeg hadde med kamera, så de kommer snart!

Sko fra Jeffrey Campbell, bukse fra Bik Bok, vest fra sheinside.com, genser fra H&M, veske fra Michael Kors

i nuet

Jeg elsker torsdager! Ofte fordi det meste av skolearbeid er ferdig, og selvfølgelig fordi det snart er helg. Vi har jo (som jeg sikkert har sagt veldig mange ganger før, tehe) fritime de 4 siste timene på fredager, så det å ha 4 timer skole for å så kunne dra hjem - ja, det er heeeelt okei for min del. HE-HE! Føler ikke er fredagene teller engang, gleder meg liksom til skolen når jeg våkner. (Nesten, da)

Nå har jeg dusjet og sitter og slapper av på nyryddet rom med et glass Pepsi Max mens jeg svarer på mail. Jeg er så treig på slike ting, så det ender alltid opp med at jeg svarer på viktige mails klokka halv 1 om natta, hehe.

Og ja, til dere som lurer: På bildene her så er håret mitt helt naturlig. Har en del fall + utroliiiig mye volum i det naturlig, som dere sikkert ser. Setter veldig stor pris på alle komplimentene! Liker egentlig ikke håret mitt sånn veldig godt naturlig, men kanskje jeg burde prøve å legge rettetangen bort innimellom, for nå begynner jeg å bli lei av å ha stritt hår. Haha! Rettet nesten ikke håret i sommer, kun luggen, så om dere blar gjennom bildene fra i sommer så ser dere hvordan det er.

town

Endelig torsdag! I dag har jeg ikke noen ting jeg må gjøre, så derfor tar jeg turen til byen med Ingvill i dag. Vi skal ta hull i ørene, wohoo. Dere vet jo at jeg har et hull oppe i høyre øre, ikke sant? Har hatt øredobb i hullet i over 2 år i strekk, og nå har jeg gått uten i bare sånn 1 uke - og det har allerede grodd igjen. ÅÅHR. Prøvde alt jeg kunne å stikke øredobben inn igjen i går kveld, og det endte opp med at jeg silblødde på hele øret, haha. Ga opp, så nå tenker jeg å ta nytt - og kanskje jeg tar 2 til på andre siden også. Synes det er sååå fint med mange hull! Desverre gror det sinnsykt treigt når man tar høyt oppe på øret, og i tillegg er det skikkelig vondt å sove på øret etterpå. Men det er verdt det :-)

Nååå må jeg finne antrekk, og så drar vi. Vet ikke helt hva det blir, men har fått en ny og fin jakke som jeg tenker å kombinere med skoene jeg har på meg under her. Rekker ikke å ta bilder før jeg drar, så slenger inn et antrekk jeg hadde på meg i byen for noen uker siden. Fikk aldri lagt ut bildene, haha. Tar med kamera, forresten!

Bukse Dr. Denim, skjorte og genser H&M, solbriller Ray-Ban, veske Michael Kors

Hva synes dere? 

ukens spørsmål #62

Hvordan Dr. Denim bukser har du?
Har både highwaisted og low-waisted, men liker den med høyt liv best.

Er du åpen for å bli kjent med nye mennesker?
Ja, absolutt! Elsker å bli kjent med nye, så er alltid åpen for det.

Hvor er jakken fra? Og er den varm?
Har fått utrooolig mange spørsmål om det, og jeg skriver det heller her slik at alle ser det. Den er fra sheinside.com! Og nei, den er ikke varm i det hele tatt, fryser ihjel med den, haha.Hvordan får du så hvit bakgrunn på bildene dine?
Tar bilder foran en hvit vegg, enkelt og greit. Redigerer jo bildene også, så når jeg stiller på kontraster og levels så blir det enda hvitere. Et tips er å bruke blits mot hvit vegg, det funker veldig bra!

Synes det var sykt unødvendig å drive å tulle med anoreksi, når det er veldig seriøst..
Folk har tullet meg meg og anoreksi helt siden jeg kom på topplista (2 år siden), så jeg føler meg ikke som en syndebukk der nei, absolutt ikke.

Kan du lage et innlegg om hva du ønsker deg til jul?
Den kommer om ikke lenge! Stay tuned pipoool.

Hvilke fag tenker du å ta neste år?
Aner ikke. Har lyst å ta noen realfag for å ha mulighetene åpne, men samtidig vet jeg at det blir veldig hardt. Har tenkt litt på å ta R1 (realfagsmatte) da, slik at jeg slipper matte 3. året - men likevel har jeg muligheten til å f.eks søke inn på legestudie.

Hvor mange år er det mellom deg og søsteren din?
7 år!Hvordan har du fått håret ditt sååå fint og langt?
Jeg har spart i mange år.

Hei! Jeg lurer på en ting angående Sunspa Tan-In-A-Can Chocolate som du tidligere har anbefalt. Jeg har brukt X-en tan i ca ett år nå, som jeg vet at du også før har brukt, og har da pleid å dusje 3 timer etter påføring for å fjerne eventuelle skjolder og overflødig farge. Gjør du dette når du bruker sprayen fra Sunspa? Hvor mange timer går det isåfall fra du påfører den til du dusjer? Håper på svar! :)
Hei du! Det jeg pleier å gjøre med SunSpa Chocolate (spray) er å påføre den etter å ha dusjet, gjerne tidlig på morgenen. Lar sprayen tørke inn hele dagen da, og så dusjer jeg neste dag igjen. Da sitter den best, og resultatet blir finest :-)

Barberer du deg hver dag?
Under armene ja, men ikke på beina. Barberer ikke beina hver dag om vinteren, det er jeg for lat til, haha.

Redigerer du deg selv brunere?
Nei, det eneste jeg redigerer er kontrasten på bildene mine. Lyset har jo utrolig mye å si for hvordan hudfargen blir, så jeg kan enten bli mye bleikere på bildet - eller mye brunere. Tenker aldri over det, så nei, jeg redigerer ikke brunfargen min. Men så klart, hvis man tar bilde av seg selv fremfor en hvit vegg med blits - da blir man jo selvfølgelig brun ;-)Hvilken sminke bruker du til vanlig?
Foundation, solpudder, mascara, eyeliner og øyenbrynspenn!

Hvordan får du råd til så mye fine klær, sko og vesker?
Jeg er heldig og tjener penger på hobbyen min, altså blogging. 

Siden du sier at det er så fint å være høy, synes du det er fint å være lav også? Type 1.50?
Jaaaa, selvfølgelig! Det er jo søtt, tihi. Mente at jeg synes alle høyder er fine, det handler bare om å akseptere seg selv. Jeg synes riktig nok ikke at høyden min er så altfor høy lenger da (175), kunne gjerne vært et par cm høyere liksom. Føler jeg har stoppet å vokse???

Tegner ikke du brynene litt for langt inn?? Ikke frekt ment, men det ser ut som om du har monobryn nesten :S
Nææ, eller jo, brynene mine begynner ganske langt inne da, men jeg synes jeg kler det best. Synes markante bryn er utrolig fint.

 

Gjør bloggingen at du har mindre tid?
Ja, men man lærer seg liksom å prioritere når man har blogget såpass lenge. Om jeg vet at jeg ikke får noe som helst tid til å blogge neste dag, så gjør jeg gjerne litt forarbeid og gjør klart blogginnlegg dagen før. Men ja, det tar mye tid, i tillegg er det jo mye bakarbeid med en blogg som må fikses. Meeeen det går helt fint, jeg elsker jo å blogge så det er derfor jeg gjør det. Kunne ikke bedt om en bedre hobby, og har iiiikke lyst å slutte i det hele tatt. Elsker å dele ting og få tilbakemeldinger :-)

Har du kjærste?
Nope! :-)

Hvor ofte drikker du Pepsi Max? Hver dag?? Får du ikke gule tenner?
Vi har Pepsi Max i kantina på skolen, så dere skjønner vel, hehe. Får ikke gule tenner nei, har faktisk ganske hvite tenner.

Kunne du tenkt å legge på deg?
Hadde absolutt ikke gjort noe nei, bare synd jeg ikke går opp. Kan spise masse godteri i en hel uke uten å legge på meg, som f.eks da jeg var i Rhodos (og Mallorca for den del) i sommer. Vi hadde all inclusive med koltbord til hvert eneste måltid, og jeg spiste som en HEST, haha like fo´ real. Kom hjem og hadde ikke gått opp 1 gram. Men vi er alle forskjellige, så jeg orker ikke å henge meg opp i det.

Er du kristen?
Jeg er medlem i den norske statskirken ja, men jeg er ikke kristen. (Logikk???)

Hva er det beste med blogging?
Alle fine fine kommentarene og tilbakemeldingene (de betyr mer enn dere aner!), og når folk kommer bort for å ta bilde. Det er så koseliiig, åh.

 

 

endelig snø

I dag hadde vi avspasering de 2 første timene, så jeg kunne sove helt til halv 9. Hverdagslykke! Våknet av det beste noensinne, nemmelig SNØ! Det var riktig nok ganske lite, og den har ikke lagt seg skikkelig enda - men jeg lever fortsatt i håpet om å våkne til snødekte trær og massevis av puddersnø om ikke så altfor lenge. Aaah!

Rett etter skolen i dag dro jeg på Spenst på veiledningstime med Julie, hvor vi fikk satt opp treningsskjema med oversikt over ulike øvelser og hvor mange repetisjoner og serier vi skal ta. Supersmart! Vi gikk gjennom alle, så det endte med at vi var der i 2 timer faktisk. Skikkelig deilig etterpå, var helt død nesten. Dro hjem og spiste, og nå har jeg øvd litt til en prøve vi har i morgen. Ingvill kom nettopp bort nå, så nå sitter hun og venter på at jeg skal bli ferdig å blogge. *Hehe* Strømmen gikk i går, forresten! Det endte med at jeg måtte tenne stearinlys, og det var skikkelig koselig, tihi. Vinterstemning! 

Har ovn på rommet mitt så nå er det skikkelig varmt her, sitter derfor i daffeshorts og topp. Elsker det!!

det finnes kun èn Gud

. . . . og det er LADY GAGA!!!!!!!Herregud. A B S T I N E N S E R. Jeg vet ikke om jeg har sagt det før her på bloggen, men jeg er en ekstremt stor fan av Lady Gaga. Jeg har alltid elsket musikken hennes, men hun har jo ikke gitt ut musikk på ganske lenge, så jeg har hørt på de gamle sangene hennes så mye at jeg kan de både forlengs og baklengs. Nå for ikke lenge siden ga hun ut sitt nye album, nemmelig ♥  ARTPOP ♥ . Helt ærlig var jeg redd for å forvente for mye, i tilfelle jeg skulle bli skuffet, men holy mother of god, det var det virkelig ingen grunn til. Albumet er seriøst helt . . . . FANTASTISK. Jeg kan ikke beskrive det med ord, dere. Dette er historiens beste musikk.

Jeg tror ikke på Gud, men jeg tror på Lady Gaga. YEAH. Jeg mener, hverdagen min er sånn hundre ganger bedre kun på grunn av de nye sangene hennes, jeg tuller ikke. Jeg hører på musikken HELE tiden. Får liksom ikke nok. Jeg er heldig og har en storebror som også er blodfan av queen-Gaga, så dere kan jo gjette èn gang hvilke sanger som går på repeat når vi kjører bil. Full guffe mens vi synger for full hals, haha! Skal seriøst filme det til dere.

Do What U Want - Lady Gaga ♥ Gypsy - Lady Gaga ♥ Applause - Lady Gaga ♥ Dope - Lady Gaga ♥ Venus - Lady Gaga ♥ Artpop - Lady Gaga ♥ Mary Jane Holland - Lady Gaga

open back

Tavares White Top HER . Denne stilige toppen mottok jeg fra Kenza`s eget merke, IvyRevelfor en stund tilbake siden. (Sponset) Jeg e l s k e r den. Det er et eller annet med topper som har åpen rygg som jeg synes er så utrolig stilig! Under her har jeg bare brukt backless bra under, eller "sugekopp"-bh som jeg liker å kalle det, taha. Tenker denne toppen blir blir veldig fin i ha i julen spesielt, ser for meg å for eksempel kombinere den med et inntilsittende skjørt, gjerne i paljett. Elskeeeer den.Hva synes dere om toppen, da?

julefølelse

Vinneren av shortsen er Karitas Waagfjord, gratulerer til deg! Jeg har sendt deg mail, håper du svarer fortest mulig!

Hei og god mandag, mine fine! Da var det ny uke, atter en gang. Ikke lenge til det er desember og advent, dere! I går hadde jeg faktisk en anelse julefølelse, og det var så utrolig herlig. Mamma hadde baket hjemmelagde rundstykker, så vi koste oss med nystekte rundstykker med godt pålegg. Ingenting er bedre enn det, for real. Og siden det var søndag så gikk jeg rundt i behagelige koseklær hele dagen, og selvfølgelig uten sminke. Søndager er noe i seg selv, altså! I tillegg har jeg og Håkon kost oss med julebrus og pepperkaker i helga, og det har gitt meg enda mer julefølelse.

Nå har jeg nettopp spist hjemmelaget pizza til middag, og jeg skal sette meg ned og gjøre litt skolearbeid. Har satt inn ovnen på rommet, så nå er det skikkelig varmt og koselig her inne. Love iiiit. Vet ikke om det blir trening i dag enda, får se om jeg rekker. Trente jo rimelig hardt i går, så det er ikke krise om det ikke blir noe av :-)Noen bilder jeg tok i går! Kooos.

koselig helg

Denne helga har vært så bra! Håkon er jo hjemme, så vi har laget masse god mat, tatt sol, shoppet, pratet i timesvis og bare gjort alt og ingenting. Neste gang han er hjemme så er det ikke lenge til juuul, og det blir så gøy. Først skal jeg besøke han i Bergen, men det tror jeg kun blir i èn dag fordi jeg ikke rekker noe annet. Han har eksamen da, så jeg skal kun være der for en avtale jeg har.

Nå sitter jeg bare i koseklær og slapper helt av. Startet dagen i dag med å ta meg en joggetur med en gang jeg våknet, tross for at det regnet ute. Kjempedeilig!november favoritter

Hellooo babes!

I dag skal jeg vise dere mine november-favoritter innenfor sminke. Jeg har valgt ut 5 produkter som jeg digger! Som vanlig helt ærlige meninger. Rabattkoden "KU14" gir 20% rabatt og varer ut 21. , november. Det gjelder alle produktene utenom Ole Henriksen-masken og SunSpa Chocolate, som allerede er på julekampanje!Better Than False Lashes  Jeg er en av de som ikke mestrer det å sette på løsvipper (haha, jeg har prøvd èn gang . . og det gikk ikke særlig bra!), så om du er slik som meg så er dette et supert alternativ. Denne har jeg faktisk brukt opp 3 ganger, det forteller litt om hvor mye jeg elsker den! Better Than False Lashes består av en fiber-mascara (den hvite) og en vanlig mascara, og fiber-mascaraen innehlder myke fibrer som "bygger" vippene opp og gjør at de blir tykkere og mye lengre. Den vanlige mascaraen legger du på etter du har brukt fiber-mascaraen, og så bytter du på disse to helt til du har fått det resultatet du ønsker. Det høres jo helt loco ut, men det sykeste er at det faktisk fungerer og gir tidenes vipper!! Det eneste jeg synes er dumt er at fiber-mascaren ikke varer så altfor lenge, så det skulle vært mer innhold i den. Men jeg elsker den.SunSpa Chocolate  Her har vi den beste selvbruningen ever made, peeps. Jeg tror kanskje at dere begynner å skjønne etterhvert hvor mye jeg digger denne?? SunSpa Chocolate gir tidenes fineste brunfarge, og det beste er at den har spray-mekanisme, så du slipper grisete hender og ujevnt resultat. Jeg bruker denne bare i ansiktet nå om vinteren, evt. litt på armene og overkroppen inni mellom også.Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat  Da jeg testet denne i gull for noen uker siden likte jeg den så godt at jeg var heldig og fikk tilsendt en i sølv også fra Coverbrands! Dere vet når man legger glitter-øyenskygge, men glitteret og fargen kommer liksom ikke så godt frem? Det er vanskelig å få det skikkelig til med øyenskygge i pudderform, så derfor bruker jeg denne "flytende" glitter-øyenskyggen over øyenskyggen. Mange av dere har spurt hvordan jeg har sminket øynene mine i det siste, og her er det jeg har brukt! Med denne får du en skikkelig glitterlook, og øyenskyggen blir mye finere. Gjett om denne skal bli brukt mye i jula!


Smokey Eye Kit Metallic  Smokey Eye-kit fra gloMinerals med 4 enkle, fine og matchende farger som er det eneste du trenger for å skape en skikkelig fin smokey eye-look. Følger i tillegg med bruksanvisning for hvordan du kan lage looken. Jeg foretrekker å bruke Glitter Glaze (produktet over) i tillegg til denne, for å få et enda bedre resultat.Firm Action Mask  Jeg er så heldig og har fått testet enda et Ole Henriksen-produkt. Firm Action Mask er en kinesisk leire- og urte-maske, som skal trekke sammen porene, fjerne urenheter og gi huden et løft. Du påfører et tykt lag med denne etter at du har renset ansiktet, og så lar du det være på i 20-30 minutter. Etter ca. 3-4 minutter vil du merke at den stivner og blir veldig stram - så stiv at du så vidt greier å bevege munnen, haha. Det er i alle fall et bevis på at den fungerer som den skal. Vel, etter 30 minutter fjerner du masken med varmt vann, og voilà - ansiktet føles SÅ fresht. Herregud, jeg har aldri testet en så bra ansiktsmaske før, 100% ærlig! Huden min ble mye renere, og den føltes helt ny. Kan vel si at jeg ikke er den eneste i huset som falt for denne, haha!

Reklame 

strike a pose

Hei mine fine!

Jeg og broren min dro en kjapp tur til byen i dag for å kikke på litt julegaver og slikt, og etter det dro vi på butikken og å handle inn til middag. I dag blir det Ullebø-pizza, og jeg gleder meg helt enormt mye. Altfor lenge siden sist!! Jeg må forresten fortelle det SYKESTE. Har veldig uflaks med biler for tiden virker det som, for i dag var jeg og Håkon seriøst 1 mm ifra å bli påkjørt av en bil som kom susende forbi oss når vi satt i bilen. Vi var på vei ut til et lyskryss, og bilen hadde vikeplikt for OSS fordi det var grønt lys, men bilen kjørte seriøst rett forbi oss og vi måtte BRÅBREMSE som et helvette. (Sorry språket) Hadde ikke Håkon bremset så fort så hadde bilen kjørt rett i oss fra siden!! Fikk tidenes sleng i nakken, og vi ble bare sittende der uten å si et eneste ord. Klarte ikke å reagere med en gang, noe som førte til at vi selvfølgelig ikke fikk med oss registreringsnummeret. Heldigvis gikk det fint, men det beviser bare hvor farlig trafikken er, uff. Trasig at folk ikke følger trafikkreglene.

Ja ja! Slik ser jeg ut i dag. Jakken er fra sheinside.com, buksa fra Dr. Denim og veska fra Michael Kors 

bildedryss: gårsdagen

SHIT. Jeg våknet nå for ikke lenge siden???? Våknet til tomt hus og var helt mindfucked, hahaha. Vel, sååånn går det når man ikke legger seg før klokka er halv 5.

I går var en av de morsomte kveldene på lenge!! I Førde var det nattåpent, så jeg møtte Emma, Lina, Synne og Mathilde. Foooor noen herlige jenter, herregud!! Vi hadde det sååå morro hele kvelden. Kan blant annet si at vi begynte på må-gjøre-video som vi har tenkt å lage, haha. Var i byen i hele 6 timer i går, og når jeg kom hjem ble jeg og Håkon sittende oppe hele natta og prate om alt mulig. En superfin fredag, med andre ord!

♥ ♥ Synne, Emma, meg, LinaKom bort noen guttefans som ville ta bilde med oss, haha

JulieschnuppaaaSynne, Lina, meg, Emma, MathildeSuperkoselig med dere som kom bort og tok bilde med meg! Send bildene gjerne til meg på mail :-)

Hva synes dere om bildene?

nattåpent

HEIIIII

Endelig fredag!! Superdeilig! Jeg er veldig stressa nå fordi jeg skal nemmelig til byen hvor det er nattåpent, og møte en gjeng jenter, ooom . . ikke mange minutter. Er som vanlig dødstressa, men rakk akkurat å fikse meg og finne antrekk, haha! Dagen i dag har gått i ett, har vært på skolen i 2 timer og hatt skriveøkt i engelsk, vært hos legen 2 ganger (ikke noe alvorlig, jeg er frisk som en fisk altså), vært på butikken, tatt sol og så har jeg og Håkon nettopp laget Tikka Masala til middag. Det regner forresten helt SIIIIINNSYKT mye i dag, man blir liksom gjennomvåt bare av å gå fra bilen til husdøra liksom. Crazy. Orker ikke ta på meg regnjakke da, så jeg bare tar med meg paralply, hehe.

Nå må jeg gå! Blir sikkert en super kveld, satser på at jeg kanskje får litt idèer til hva jeg skal kjøpe i julegave til folk. Ha en super kveld da, dere!


Fra forigårs

update

Først og fremst: IIIIIIIIK!!!! Sykeste at Kenza la ut bilde av meg på bloggen hennes, jeg tror ikke dere engang aner hvor mye jeg ser opp til henne. Min absolutt favorittblogger!!! Jeg hoppet rundt av glede, tuller ikke. I tillegg har jeg hatt 18 000 lesere de siste dagene, WHAT. Veldig mange av de er utenlandske da, så de vises ikke på topplisten hvor de kun teller norske lesere. Uansett, tusen takk til alle dere som leser bloggen min! Jeg setter enormt stor pris på det.1. Elsker den nye pels-hettevesten min! Bruker den hele tiden fordi den passer ca. alt i klesskapet mitt. Og JA, jeg har på meg tynn strømpebukse, til dere som tror jeg bare går rundt i shorts. Gidder ikke å forsvare meg selv en gang, ser ikke poenget, haha. // 2. Etter kinoen i går!1. Jeg har som sagt trent en del styrke i det siste, og det er faktisk utrolig gøy at jeg merker fremgang. Har trent mest armer og mage, og dette bildet tok jeg etter en treningsøkt her om dagen. Var riktig nok bare da musklene viste skikkelig, mest sannsynlig på grunn av lite væske i kroppen, haha. Har forresten TIDENES gangsperre i armene mine, men det er dødsdeilig. Har funnet masse nye øvelser i det siste, så jeg skal lage et innlegg om det. // 2. Elsker de nye skoene! De er en drøm å gå i, virkelig.1. Okei, DETTE bildet av Justin er bare så sykt. Følte bare for å dele det med dere, haha. // 2. Vandring i Berrrrgen. Planlegger ny tur nå, men det blir mest sannsynlig kun for å møte en fotograf. Forteller mer om det senere! :-) Veldig spennende.

jackass

Hei og god torsdag!

Neeeeeesten helg!! Håkon kom inn døra for ikke så lenge siden, så nå har vi nettopp spist verdens beste middag: baconsnurret kyllingfilèt med mangosalat. Herregud, jeg ELSKER det faktisk så mye, og overspiser alltid hver eneste gang vi har det til middag. Mmmmm. Oppskrift har jeg lagt ut tidligere (her!) - dere mååå teste. Nå blir det familiekos resten av kvelden, er så gøy at alle er samlet igjen. Etterpå tar jeg og Håkon turen på butikken for å handle inn masse Pepsi Max, hihi. Det er så standard hver gang han er hjemme!

Men ja, filmen i går! Jeg og Pål-Viktor så Jackass Bad Grandpa, og den var syykt bra, haha. Digget den! Utrolig morsom, så anbefaler alle å se den. Det var veldig gøy og møtes igjen, ettersom det begynte å bli en stund siden sist :-) Var også flink blogger og tok med meg kameraet, så her kommer en del bilder fra kvelden i går:Har dere sett Bad Grandpa?

kino

Ferdig med skolearbeidet!! Feels great. Nå skal jeg dra på kino og møte Pål-Viktor, woho. Jeg er den typen som nesten aldri drar på kino, og jeg ser også film svært sjeldent. Vet ikke hvorfor egentlig, for det er jo kjempegøy??? Så når folk snakker om filmer så er jeg rett og slett helt lost, fordi jeg har sett så få i hele mitt liv, haha. Meeen i de siste månedene har jeg blitt flinkere! Elsker å gå på kino, det er jo sikkelig koselig spør du meg. Så ja, det må jeg absolutt bli flinkere til! Call me om du vil på kino med meg a ;ppPPPp

Vi skal se Jackass Bad Granpa, blir gøy!

Er dere ofte på kino?

new in

Heia! Jeg har ikke vist dere innkjøp på en stund nå, så jeg tenkte å samle klærne jeg har fått i det siste i et innlegg. Deilig med nye klær nå som vinteren er på vei! Har en del annet som jeg har kjøpt også, men rommet mitt er så syyykt rotete nå at jeg ikke fant frem i den store kleshaugen. Haha, er så ille!! Men ja, her er innkjøpene:Faux fur vest fra lookbookstore.co. Slike er et must i vinter spør du meg! Har også en med hette, og den er kjempedeilig og ikke minst fin.Genser fra sheinside.comKjempesøt kjole fra lookbookstore.co . Denne er ikke veldig typisk meg, men jeg elsker den. Fant ut at den er dødskul å kombinere med svart strømpebukse, skinnjakke og boots. Er litt hverdagspreg over den, så ser for meg at denne blir fin å bruke f.eks i byen!Genserene og vaffeljakken er fra sheinside.com

Vi blogges senere i dag! Jeg har skolearbeid jeg må gjøre, og så skal jeg på kino senere i dag. Oppdaterer dere mer før jeg drar! :-) Ha en fin dag enn så lenge!

Hva synes dere om klærne? 

vinn runwaydreamz-shorts
Vintage Half Studded Frayed shorts HER, på runwaydreamz.com ♥ 

Heisann! På tide med en ny konkurranse, eller hva? Denne gangen skal en heldig vinner få stikke av med en superfin shorts fra Runwaydreamz - den dere ser på bildene altså! Vinteren er på vei og det er ikke akkurat høysesong for shorts, men pytt - det gjør vel ingenting. Da kan du spare den til sommeren, eller eventuelt kan du bruke en tykk strømpebukse under. Jeg har jo utrooolig mange shortser, så i stedet for å beholde denne selv så vil jeg heller gi den til en av dere. Den er da i størrelse XS, men den er i en ny modell - så den er ikke like kort som de andre. Veldig behagelig! Om XS ikke passer deg kan du selvsagt melde deg på likevel - for å gi den i julegave til en venninne eller søster. Det er opp til deg!

For å bli med å trekningen om å vinne shortsen trenger du bare å:

  • Like bloggen min på facebook HER
  • Kommentere innlegget her om at du er med, hvor du har med navn og mail-adresse (Husk å skriv e-posten din INNI kommentaren! Viktig!)

Vinneren trekkes på søndag denne uka. Det blir tilfeldig hvem som vinner - jeg kommer bare til å bla gjennom kommentarfeltet. Husk at dere bare kan melde dere på èn gang per person :-)

treningsplaner

Hei mine fine!

Jeez, nå er jeg litt død. Møtte Julie på Spenst i 7-tiden, og da varmet vi opp i 10 minutter på mølla med gerilja-intervaller, før vi begynte å trene styrke. Jeg vet ikke med dere, men jeg føler meg til tider skikkelig lost når jeg skal trene styrke. Jeg er liksom omringet av så mange ulike apparater, så jeg vet ikke hvor jeg skal begynne på en måte. Så i dag hadde Julie med et ark med øvelser vi skulle gjøre, og da fokuserte vi på rygg, mage og armer. WOAH. Det var veldig effektivt, og jeg er utrooolig sliten i armene nå, haha. Det skal sies at jeg har ekstremt lite (les: ikke-eksisterende) muskler i armene mine, så jeg tipper jeg blir veldig støl i morgen. Uansett, når vi var på treningen så dro vi i resepsjonen og fikk bestilt veiledningstime sammen, slik at vi kan få satt opp et program vi kan følge. Veldig greit at vi får et likt et, ettersom vi trener veldig mye sammen og har samme "mål". Så ja, det blir braaaa! :-)

Jeg og mamma handlet inn masse god og sunn mat på veien hjem, så nå skal jeg dusje -> spise -> komme meg i seng. Deilig!"RANDOM BILDE :PP" som jeg alltid pleide å si før. Dette har jo absolutt ikke med trening å gjøre, da, men jeg følte jeg måtte kompensere med noe som ikke er trenings-relatert. Jeeeh.

outfit fra lørdag

Pelsvest med hette fra sheinside.com, bukse fra Dr. Denim, topp fra Bik Bok, sko fra Nike (Brukte converse i stedet da)

Skoene ble byttet ut med converse, og det er jeg glad for ettersom jeg ble gående hele dagen, haha. Disse er behagelige da, but still.

Mandag igjen! Jeg har nettopp gjort litt lekser og spist middag, og nå skal jeg slappe av bittelitt før jeg tar turen på Spenst klokka 7. Tror det blir gruppetime med mamma! I dag fikk jeg forresten unnagjort matteprøve på skolen, og det er deilig å få det av skuldrene. Denne uka blir heldigvis rolig, bortsett fra en skriveøkt på fredag, da. På torsdag tror jeg Håkon kommer hjem i tillegg, så derfor ser jeg veldig frem til helga. Blir jo ikke så ofte han kommer hjem nå på grunn av eksamen og styr, så dette blir den eneste gangen før juleferien at han er hjemme. Det betyr at det ikke er lenge til JUL!!! Det er så sykt! Vet jeg sier det ca. hele tiden, men jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til snøen legger seg på bakken og vi kan spise pepperkaker og åpne kalendergaver. Iiiik. Jeg er allerede i god gang med ønskelista mi jeg, så jeg tenker at jeg lager et eget innlegg her med ting jeg ønsker meg til jul - om det er ønskelig? Jeg pleier alltid å ønske meg elektroniske ting til jul som kamera, mobil, data, rettetang og så videre, men nå har jeg jo det jeg trenger, så jeg satt litt fast når mamma spurte meg hva jeg ønskte meg til jul. Men nå har jeg kommet opp med en del forskjellig!:-)

makeup på budsjettI dag skal jeg vise dere hvordan dere kan fylle sminkemappa med alle de nødvendige sminkeproduktene, til en verdi av 1000 kr! :-)Prime Time - For at foundationen skal bli jamnere, sitte bedre og holde ut dagen, er en ansiktsprimer et absolutt must. Denne fra bareMinerals er utrolig god. Primeren er gjennomsiktig og veldig "myk", og påføres enkelt og greit i ansiktet før du tar på foundation. Kan gjerne brukes uten foundation også, da den jamner ut huden.Loose Foundation - Foundation fra merket i Everyday Minerals, som er utrolig bra. Jeg har brukt foundation fra bareMinerals i alle år, men denne foundationen kan absolutt måle seg med bareMinerals - og denne er minst like god. Foundationen jamner ut huden og gir et utrolig fint og matt resultat. Everyday Bronzer - Bronzer fra samme merke, og denne er også supergod. Liker utrolig godt disse produktene fra Everyday Minerals :-) Denne bruker jeg under kinnbeina, i pannen og på neseveggene(?), og da får man en jamn og fin brunfarge i ansiktet.Lash Vegas Mascara - Mascara er jo absolutt et must-have i sminkemappa. Denne likte jeg utrolig godt, spesielt kosten som gjør at du slipper klumpete vipper. Schwing Eyeliner - TRENGER jeg  i det hele tatt å si noe? Ja, hehe. Denne har jeg gått god for utrolig manger ganger tidligere her på bloggen, og ja - den er fortsatt min ultimate favoritt. Dette er den beste eyelineren noensinne!! Har fått ny av denne type 5 ganger tror jeg, fordi jeg bruker den hver eneste dag, haha. Dersom du er på utkikk etter den perfekte eyeliner så anbefaler jeg absolutt denne. Kosten er presis og gjør det enkelt å lage både tykke og tynne streker. I LOVE IIIIT.Hurraw - Leppomade med kirsebærlukt. Aah! Vinteren nærmer seg med stormskritt og jeg vil absolutt anbefale alle å holde leppene fuktige slik at de ikke tørker ut. Er ingenting jeg hater mer enn knusttørre lepper . . Touch of Magic - Grønn leppestift er den nye trenden denne sesongen!! Hehe, nei da. Denne leppestiften er grønn, men når du påfører den på leppene blir den rød!! Dødsstilig.Rabattkoden "KU12" gir 20% på alle produktene i dette innlegget (untatt Hurraw). Koden varer til 15. november!


Reklame 

opp og hopp

God dag! I kveld var jeg med Julie, Sofie og Malene, og vi så film, pratet, slappet av og bare koste oss. Hyggeliiig! Allerede klokka ti i dag tidlig var jeg lys våken, så da spiste jeg en lett frokost før jeg og mamma tok turen ut for å trene. Vi jogget opp den vanlige veien, og denne gangen ble jeg ikke nesten-påkjørt, haha. Mange av dere spør forresten hvordan veien/fjellet ser ut, så jeg tror nesten jeg må ta noen bilder for å kunne forklare. Kan få gjort det i nærmeste fremtid. Jeg bruker i alle fall mellom en halvtime til tre kvarter både opp og ned. I dag var det skikkelig tungt, men jeg er en veldig sånn enten/eller person, så om jeg først begynner å jogge så skal jeg jogge helt til toppen. Kjentes ut som om jeg skulle svime av nesten, men herregud, ingenting beskriver den følelsen når jeg er i mål.

I dag står det litt på planen, faktisk. Skal ut og lærekjøre med pappa nå, og så blir det god søndagsmiddag og feiring av farsdagen (GRATULERER PAPPA <3). Senere på dagen får jeg besøk av Malin, og vi skal øve til matteprøve som er i morgen. Produktiv søndag!

Hva med dere? Liker dere å få unnagjort ting på søndager, eller foretrekker dere å slappe av og lade opp til ny uke?

fin lørdag

Heisann!

Nå er jeg hjemme etter en lang, men veldig fin dag i byen. Er Førde Cup (fotball-cup) her i helga, så jeg møtte Malene og Sofie for å se Førde spille kamp. Etter det tok vi turen til byen, hvor vi ble gående en stund! :-) Kjempekoselig. Møtte veldig mange lesere i dag, og det er superhyggelig at dere kommer bort for å ta bilde sammen med meg!! Kan ikke få sagt det nok, hihi. Så det må dere absolutt ikke nøle med! I hvert fall, senere møtte jeg Julie, og det var koselig som vanlig! Nå er jeg hjemme, og jeg sitter her og blogger mens mamma lager hjemmelaget pizza. Vi snakker blant annet om det spennende som skal skje i 2014/2015, og jeg har såå lyst å fortelle dere, men jeg kan ikke før ting er helt avklart. Og nei, det er ikke modell-relatert, meeen bedre etter min mening. Gleder meg til å fortelle dere!

Senere i kveld skal jeg møte Julie igjen! Men nåå er pizzaen straks klar, så jeg må avslutte. Håper dere får en super lørdagskveld!Fiiina 
Malene og Sofie 

smile! it`s saturday

Hei dere!

Jeg tenkte å svippe innom bloggen en tur for å oppdatere dere før jeg drar ut døra. Skal til byen og møte Malene og Sofie, og vi skal blant annet se på Førde Cup. Senere på dagen blir det vel kanskje litt shopping, og senere på dagen får jeg se hva jeg blir å finne på. Uansett, dere får ha en super lørdag! Her er en "smakebit" på dagens antrekk, poster flere bilder senere. Har ike helt bestemt meg for hvilke sko jeg skal gå med enda da, men det bør jeg vel finne ut ganske snart. Har litt dårlig tid som vanlig, haha!natta

Heia!

Har dere hatt en fin fredag? Jeg er skikkelig sliten etter en lang uke, så det blir en rolig kveld for min del. Jeg og Malene dro til Peppes rett etter skolen, og der ble vi sittende i timesvis og prate non-stop. Haha! Vi merket absolutt ikke at tiden gikk, og vi plapret virkelig i ett. Så utrolig koselig! Etter mange timer dro vi og kikket litt i butikker, og jeg kjøpte meg en stilig overdel som sikkert kommer på outfits om ikke lenge. Nå er jeg faktisk helt død, har som vanlig sovet alt for lite i løpet av hele uka, noe som resulterer i en stk. død Kristine på fredager. Skal opp tidlig i morgen fordi jeg har en del å gjøre, så jeg tenker å prøve å komme meg i seng heeeelst før type klokka 4 i natt.

Sitter i senga og er omringet av klær, vesker, sko og massevis av papir og pakker. Tidenes kaos. Tenkte å ha en konkurranse i løpet av de neste dagene forresten, ettersom det begynner å bli en stund siden sist!

2 meget sjarmerende selfies, følte det ble litt for mye smilebilder XD

alltid like deilig med helg

HELG!! Nok en skoleuke ferdig, og godt er det. Nå er jeg nettopp ferdig på skolen, og jeg starter helgen med å dra på Peppes med Malene! Wohoo. Fin fredag! Tenkte jeg bare skulle svippe innom å oppdatere dere først.

Haha, det er så morsomt hvordan man setter så uendelig stor pris på 2 dager med fri, hvis man sammenligner det med sommerferien når man har 2 måneder med fri. Nå er det ikke lenge igjen til juleferien er her heller, da! Fy, som jeg gleder meg. Det er jo snart 1. desember!! Wææ, jeg blir helt i ekstase bare jeg tenker på det. Vi snakkes da, dere. Ha en suuuper fredag alle sammen!
leksetorsdag

I dag har jeg gjort matte, og jeg har følt meg like lost som jeg ser ut på dette bildetNei da (jo da). T-matten går fint! Har faktis fått 5 på alle prøver hittil, og jeg føler at jeg får det til. Matte er jo utrolig gøy når man faktisk mestrer det. Men ja, så har det seg jo slik at det er en del oppgaver jeg ikke får til, og da blir jeg veeeeldig sur, hehe. Så nå har jeg lagt bort mattebøkene for i dag, like greit. Nå er planen å dusje, farge brynene mine, lage meg kakao og et eller annet godt til kveldsmat og så skal jeg sette meg ned og se på tv resten av kvelden. Har tatt treningsfri i dag også, kjenner jeg trengte det nå! :-)

I morgen er det endelig helg! Jeg er alltid så glad når jeg våkner på fredager, fordi vi har kun skole de 4 første timene. Føler liksom at fredager ikke teller som en skoledag, haha. Skal sitte igjen de 4 siste studietimene i morgen da for å gjøre matte, men likevel. Synes nesten det er koselig jeg, uansett hvor sært det kanskje høres ut. Men ja, ser skikkelig frem til helg nå, ååh!

slipper å fryse på beina

Hvis dere ser på outfitkategorien min og blar gjennom vinterperioden, så vil dere mest sannsynlig merke at jeg går md converse og boots året rundt. HEHE. Jeg er ikke særlig fan av vintersko, for utvalget er liksom ikke så stort. (Eller så er det bare jeg som er kresen) Meeeen slik er det ikke i år! På tide å slutte å fryse seg ihjel med tynne sko hver dag, hehe. Jeg har nettopp investert i et par Ugg`s, og jeg elsker de! Jeg gikk for beige i med knapp på, og modellen heter "Bailey Button". Synes de er såå fine! (Og ikke minst er de helt amazing å ha på seg, haha) Kommer riktignok ikke til å gå med de i hele vinter da, mest de dagene jeg ikke orker å pynte meg sånn spesielt. Har jo de bootsene fra Dr. Martens som er sååå fine. Kan man bruke Ugg`s når det regner forresten?? Eller blir de ødelagte da?

Link til skoene mine HER. Jeg har i størrelse 7, som tilsvarer 38!

gjennom telefonenFikk verdens fineste mail her om dagen. Ble helt satt ut. // Klar for å legge meg, liiitt for sent. Say hello to me and mah friend  // My babyyBærgen med Håkon! Skal snart tilbake, håper på å få dratt om ikke så lenge. Uheldigvis er det mange prøver (og eksamner for han sin del) som står i veien, men finner nok en helg om ikke så altfor mange uker. // Haha, samtale med lillesøs. "Hade vennen :)" -> "Hysj". Rejected av min 9 år gamle søster, fml :-(Joggetur på fjellet for noen dager siden! Jeg er alltid helt DØD når jeg kommer på toppen, så jeg skjelver så mye at jeg så vidt klarer å ta bilde. // Syden for et par minutter med Ingvill. Sååå deilig, men tar det selvfølgelig bare en gang i blant. (Haha, er for lat anyways) Selvbruning er tingen!

tusen takk

WOW! Så utroooolig mange fine headere jeg fikk tilsendt i går. Speechless! Hadde ikke trodd at så mange skulle ta seg tid til å lage header til meg. Dere er virkelig toppers! Er kanskje ikke så altfor ofte jeg sier det, men jeg setter så enormt stor pris på alle dere som leser bloggen min. Jeg kunne ikke bedt om noen bedre lesere! Får daglig massevis av fine mails, kommentarer på bloggen, meldinger på facebook og kommentarer på instagram, og det betyr SÅ mye. Jeg skjønner ikke hva jeg har gjort for å fortjene det, men dere inspirerer meg i alle fall utrolig mye. Tusen takk 

Og ja, over til noe annet. I dag skal vi bestille sydentur til neste år! WOHO! Det blir Mythos i Rhodos på oss i år også, denne gangen i 2 uker og med Håkon (broren min) også. Gleder meg så utroooolig mye! Kjenner at jeg savner hotellet og plassen så mye at det gjør vondt, haha. Ingenting er bedre enn å gå hele vinteren og vite at man har en herlig sydenferie fremfor seg til sommeren. Håper jeg treffer noen av dere der, da!Meg og fine Stine som jeg traff i Hellas i fjor!

Nå skal jeg løpe på trening! Skal møte Ingvill, og vi skal ta litt sol etterpå. Jeg tenker forresten å lage et innlegg hvor jeg kommer med forskjellige treningsmetoder og tips (hvordan jeg trener), hva sier dere til det? Skal i alle fall gjøre det så fort som mulig, ettersom det har vært ganske etterspurt den siste tiden. Men nå må jeg løpe, vi blogges når jeg er hjemme!

Har noen av dere bestilt ferie til neste år? Si ifra om dere skal til Rhodos dere også da, hehe!

endelig nytt design

Endelig har jeg fått nytt design, som en del av dere merket i helga! Jeg har alltid laget designene mine selv, men denne gangen fikk jeg flinke Charlotte til å hjelpe meg. Jeg må bare gi en stor takk til henne, som satt oppe til sent på natt for å mekke sammen designet! Hun er så flink, og ikke minst utrooolig hjelpsom og hyggelig :-)

Det er ikke superstore endringer, men jeg liker designet best når det er clean og enkelt, det har dere kanskje merket opp gjennom alle disse årene. Jeg har endelig fått større bilder da, og det var VIRKELIG på tide. Haha, når jeg ser tilbake på det gamle designet mitt nå så ser jeg at bildene var knøttsmå, jo?! Haha. I tillegg er sidebaren litt forandret, og headeren er egentlig bare midlertidig fordi jeg måtte ha en ny som passet til bredden.Sååå hvis noen av dere vil være superdupersnille og lage header til meg, så hadde det vært kjempekoselig! Jeg har lagt ved en del bilder her som dere kan bruke, men dere kan bruke andre bilder fra bloggen også hvis dere vil det. Liker headeren best når de er veldig enkle, helst bare 2 bilder satt sammen med skrift eller noe. Men jeg er fornøyd uansett hva jeg får! :-) Bildene må være 1020px breie, og du kan sende headeren til meg på kristine.ullebo@hotmail.com!Hva synes dere om det nye designet, da? Håper dere liker det, for det er jo tross alt dere som leser 

den lille sorte

Sitter her med 2XU-tights og hettegenser nå + et trøtt og slitent ansikt, så noen dagens outfit blir det ikke i dag, hehe. Derfor tenkte jeg å vise dere denne fine kjolen! Den er egentlig mamma sin - jeg ga den nemlig til henne i bursdagsgave. Smart som jeg er kjøper jeg alltid gaver til henne som jeg kan bruke selv, haha! Den er fra Bik Bok, og jeg elsker den. Skikkelig enkel og classy, og ser for meg at den blir dødsfint med røde lepper og et statement-smykke i gull til. Kjolesesongen er jo på vei, dere! :-)

Vel, da var ukens første skoledag er unnagjort. Har nettopp spist middag som smakte usedvanlig godt, haha. Jeg er ALLTID skrubbsulten når jeg kommet hjem fra skolen, uansett hvor mye jeg spiser i løpet av dagen. Så ja, tipper jeg ikke er den eneste som er alene om at middag er et av dagens høydepunkter. Nå skal jeg hoppe opp i kosebuksa og få unnagjort lekser. Kjedelig, men det må til! Heldigvis er uka her kort, så det går fint. Vi blogges senere i dag, ha en fin tirsdag!

Hva synes dere om kjolen? 

skummel joggetur

I dag våknet jeg av meg selv ganske tidlig, og tanken på at jeg hadde fri var så ufattelig deilig. Det er ikke hver mandag man kan våkne av seg selv uten alarm, nei. Har fått masse ut av dagen allerede, og det føles utrolig bra!

Har blant annet trent i dag. Bestemte meg for å jogge opp på det fjellet jeg hele tiden prater om, ettersom jeg har fått heeelt dilla. Det er forresten en grusvei jeg jogger på, så det kjører biler forbi der i ny og ne. Vel, i dag ble jeg søren meg nesten meid ned av en kassebil! Herregud, det var faktisk skummelt nære. Jogget oppover veien nesten midt i sporet med musikk på ørene, og plutselig kommer det en bil kjørende i FULL fart forbi meg (noen få cm fra å kjøre meg), og jeg kødder ikke når jeg sier at jeg var SÅ nærme å bli påkjørt. Hadde jeg tatt et lite steg 1 cm til siden akkurat i det bilen kjørte forbi så hadde jeg uten tvil blitt meid ned i bakken og dødd på sekundet. Stod der med vind i håret på grunn av farten til bilen og med tidenes sjokk. For en IDIOT, dumt jeg ikke så registreringsnummeret. Jeg hadde komt ca. halvveis, så jeg bare snudde jeg da. Bilen var jævlig creepy (type hvit, gammel kassebil med gardiner i vinduene, uueh) og det fristet ikke så sinnsykt å løpe etter den akkurat. Så ja, det var den joggeturen. Jeg sprang hele veien ned igjen da med puls på 200, så jeg tror jeg fikk svettet litt likevel.Haha, dagens dramatikk. Jeg har i alle fall tenkt å vise dere noen sanger som vil gi dere en skikkelig treningsboost! Disse sangene er fulle av energi, og passer perfekt for en joggetur. God musikk på trening er så utrolig viktig for at jeg skal kunne prestere!julegavetips

November er i gang, og vi nærmer oss desember og juletid med stormskritt! IIIH! Gleder meg supermye, og noe av det jeg gleder meg mest til er å dra på julegavehandel. For mange kan det virke som tidenes kav, men så lenge du er i god tid så går det fint :-) Får ofte spørsmål om jeg kan komme med tips til hva man kan kjøpe til venninner, bor, mor og far, så i samarbeid med Coverbrands skal jeg tipse dere om skjønnhetsprodukter du kan gi til de du er glad i. Coverbrands har mange julefavoritter samlet i ètt her, og alle produktene har opp til 30% rabatt. Sortimentet finner dere HER
SunSpa Chocolate (favoritt!!)  SunSpa Original  SunSpa 3 Day Lotion  SunSpa Fitness  Ansiktsselvbruning fra XEN-TAN

Jeg personlig takker absolutt ikke nei til å åpne selvbruning i en av pakkene mine i år! Jula passer jo perfekt til nettopp det, for da er det jo høysesong for kjole - og mange vil gjerne unngå å gå i ett med snøen. Perfekt julegave til en venninne for eksempel!

SunSpa for menn  Ralph Lauren parfyme  Jean Paul parfyme ♥ Svart LuLu

Å finne julegave til gutter synes jeg alltid er like vanskelig, men parfyme slår jo aldri feil, eller kanskje en svart enkel toalettmappe fra LuLu`s. Fant denne selvbruningen for gutter også, og det må jo være kjempegøy å få! Det er jo ikke bare jenter som liker å holde brunfargen vedlike ;-)

Meet Matt(e) Nude  Mary-Lou Manizer  Too Faced Chocolate Soleil ♥ Foundation fra Studiomakeup ♥ Tall, Dark and Handsome-mascara

Sminke slår aldri feil, og det står så og si alltid som et av mine ønsker til julaften. Har testet alle disse produktene ovenfor utenom foundationen, og de er helt fantastiske alle sammen. Anbefaler spesielt sjokoladepudderet, det bruker jeg hver eneste dag. Tipper det er mange som kunne tenke seg å få det i julegave!
Blue/black berry enzyme mask 
 Walnut Complexion Scrub  Firm Action Mask ♥ African Red Tea Face Mist

Ole Henriksen har fantastiske produkter og er jo ganske "luksuriøst", dermed er det noe man gjerne ikke kjøper når som helst. Perfekt julegave, med andre ord! Kanskje til moren din? Bruker selv skrubb fra dette merket, og den er helt amazing. Føler jeg får skjemt meg skikkelig bort når jeg har den på, tihi.Dette søte settet fra Ciatè må være en av de fineste neglelakkene jeg har! Link her 

Noen tips som falt i smak?

Reklame

ordentlig helgekosNoen bilder fra gårsdagen! I går var en skikkelig koselig kveld. Levende lys rundt om i huset, hjemmelaget pizza, film og godis. Mørketiden kan jo faktisk være ganske koselig!

I dag har jeg faktisk ikke gjort noen ting, haha. Skulle egentlig ha filmkveld med jentene, men det passet ikke i dag, så da dro jeg heller og trente. Jeg bestemte meg for å jogge helt opp å fjellet, dere vet det jeg fortalte dere om forrige søndag. Helt SINNSYKT slitsomt, men herreguuuud så deilig det er etterpå. Trening gjør meg så glad. Jogget opp der for 2. gang uten stopp, og var virkelig full av energi når jeg kom hjem. Ubeskrivelig deilig! Har vært alene hjemme i dag, sååå jeg bestemte meg for å bake sunne blåbærmuffins når jeg kom hjem. Haha, la oss bare si at jeg måtte kaste alle sammen. Yeah, applaus til mine ferdigheter på kjøkkenet. (Jeg er egentlig veldig flink, lover) Nå ligger jeg bare og tar det helt chill, tenkte å se en serie nå og nyte resten av søndagskvelden!

f u (c) k

Skjørt fra H&M, genser fra sheinside.com, veske fra Michael Kors

Mange av dere har spurt hvor bootsene mine er fra, og de er fra H&M faktisk! Jeg måtte hastekjøpe noen høyhælte boots før jeg dro til Bergen for noen uker siden, og da fant jeg disse. De kostet bare 300 kr, helt utrooolig billig! De har også perfekt fasong og hæl, så det passer jo ypperlig.

Jeg våknet for litt under en time siden, og har siden det bare spist frokost og slappet av med tv-skjermen rullende fremfor meg. Tenker å ta meg en joggetur nå når dette innlegget er postet, og så skal jeg dusje og fikse meg. Finner vel på noe senere på dagen! Har jo fri i morgen, så jeg slipper å stresse med skole, tihi. Ha en fin dag da, dere!

Hva synes dere om antrekket? 

kino og bytur

EDIT: Kommentarfeltet er fikset! :-)

I dag dro jeg og mamsen på kino. Fikset meg i all hast og tok det første jeg fant i skapet, bokstavelig talt, haha. Jeg begynner å bli vant til slikt, så det er ikke noe problem lengre nesten. Vel, vi så Tusen Ganger God Natt, en sinnsykt bra dramafilm som jeg virkelig kommer til å huske i lang tid. Den handler om en krigsfotograf som drar til konfliktssteder for å fotografere, og da hun skal ta bilder av en kvinnelig selvmordsbomber så holder hun nesten på å dø selv av eksplosjonen. Virkelig en tankevekker for å si det slik, spesielt for mamma som satt ved siden av meg og gråt som bare det, haha. Helt sykt at det faktisk finnes selvmordsbombere. Jeg klarer ikke å forestille meg det engang. Uff, nei.

Etter kinoen møtte jeg Ingvill i byen, og vi kom hjem for ikke så lenge siden. Har nettopp dusjet og skal straks klappe sammen Mac´en for å hjelpe mamma med å lage pizza. Senere i kveld skal Ingvill komme over og vi skal kose oss med film og massevis av godis! Har kjøpt inn både chips, smågodt og Freia Boble med karamellfyll inni. Sistenevnte er SÅ sinnsykt godt, det er definitivt favorittsjokoladen min!!

fridayNydelige Emma, ååh1. Ny kjole! 2. Fridag = helt ok. Jeg redigerer forresten mobilbildene mine i PS Express og PhotoWonder! Begge appene er gratis.♥ 

Det føles ikke som om det er lørdag! Har jo lang-lang-helg, så jeg lever i et slags søndags-ish modus i dag. Heldigvis er det bare lørdag, aaaah. Nå skal jeg straks på kino med mamma, må bare fikse meg først og finne frem dagens antrekk. Hadde en kjempekoselig kveld med Emma i går kveld! Vi endte opp med å spise taco hjemme heller, men det slår jo ikke akkurat feil på en fredag. Elsker taco, blir liksom aldri lei av det. Sååå ja, nå må jeg komme meg avgårde. Jeg holdt forresten på med noe i går kveld og la meg ikke før klokka 3, men likevel våknet jeg lys våken klokka 9 i dag tidlig?? HOW is that even possible?? 6 timer søvn, det er jo mindre enn hva jeg sover til vanlig når jeg skal på skolen. Haha! Vel, dere får ha en super lørdag, det skal jeg! Vi skrives.

unbloggedFalsk pels-krage fra H&M, jakke fra Jofama by Kenza (kouture.no), bukse fra Dr. Denim, veske fra Michael Kors, solbriller fra Ray-Ban

Denne pels-kragen fant jeg gjemt inne på et kott for ikke så lenge siden, faktisk! Husker mamma kjøpte den til meg for maaaange år siden, men jeg likte den ikke, haha. Nå synes jeg den er kjempestilig. Ser jo ut som den henger sammen med jakka :-)

første november
Jeg føler fortsatt vi er i slutten av august, så når jeg sjekket datoen i dag tidlig ble jeg nesten litt sjokkert. November!! Måneden før desember, liksom. Det er så utrolig herlig å tenke på at det kun er 30 dager igjen til adventstiden starter, herregud. Jula er helt fantastisk, og jeg kjenner jeg gleder meg supermye! Dere vet når man er liten og julaften er sååå stas, men så begynner det å dabbe av desto eldre man blir? Jeg har vært der, men nå kjenner jeg at det begynner å snu igjen - gleder meg liksom mer og mer for hvert år.

I dag hadde jeg på alarm 07.30 til tross for at vi har fri. Spiste en god frokost, fikk sendt lillesøss på skolen og så startet jeg med å rydde og vaske. Allerede klokka 10 var hele huset rent og strøkent, så jeg har stort sett hatt fri i hele dag jeg! Nå er det endelig helg, og jeg får besøk av HL (Emma med andre ord, hahaha) om ikke så altfor lenge. Gleder meiii! Senere drar vi kanskje ut og spiser! Kinamat i dag, kanskje? Begynner å bli litt smålei av pizza haha, og det er litt utrolig for meg å være som aldri blir lei av mat. Forresten, jeg og Emma tenker å sette i gang en spørrerunde hvor hun svarer - er det av interesse? Og ja, Håkon holder på med del 2 nå, hehe!