hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

kjære brunfarge, la oss bli venner igjen

Reklame

 

I dag så jeg gjennom noen gamle bilder og så kom jeg over disse under her fra 9. klasse. SJEKK brunfargen. Å se på bilder fra sommeren er rett og slett tortur, haha.. Er dere ikke enige? Jeg føler meg alltid så sykt fresh når jeg er brun, for det er faktisk fakta at man ser mye bedre ut når man har farge på kropp og ansikt! Altså, jeg føler egentlig bare at hele utseendet forfaller om vinteren, jeg...

Men det er ingen grunn til å frykte, for vi lever i 2014 og har heldigvis funnet opp selvbruning. Takk Gud, sier jeg bare! Jeg har lagt solarium på hylla de siste månedene både fordi det er dyrt og kreftfremkallende (og kvisefremkallende..), så her kommer en anbefaling av selvbruning til dere som ikke har lyst å gå i ett med snøen de neste månedene!

Sunspa Chocolate - Jeg bruker selvbruning i ansiktet et par ganger i uka, og da er det denne jeg sverger til. (Skulle gjerne likt å visst hvor mange bokser av Chocolate jeg har brukt i løpet av de siste årene, haha!) SunSpa har airbrush påførselteknikk, som gjør at du slipper å bruke hendene og resultatet blir dermed mye jevnere. Tittelen Chocolate lever virkelig opp til navnet sitt fordi man får en sinnsykt fin, gyllen brunfarge, og det er nettopp derfor jeg elsker denne så mye! Til dere som spør hvor lenge brunfargen varer, så avtar den etter 3-4 dager. Det kan være greit å påføre selvbruningen tidlig på dagen, la den tørke inn skikkelig i løpet av dagen og så dusje før man legger seg. Da våkner man opp med en perfekt brunfarge :-)

SunSpa Fitness - Fitness passer perfekt for deg som trener og svetter mye. Noen har kanskje merket at selvbruningen forsvinner fortere når man svetter? Men denne slipper man å tenke på det. Fitness er hakket mørkere enn Chocolate, og inneholder en fargeleder som gir deg brun i det du påfører selvbruningen, men den inneholder også DHA som gir en lekker brunfarge etter ca. 6-8 timer.

Det er ikke nødvendig å bruke hanske til disse to produktene, men jeg anbefaler det virkelig dersom du bruker krem-basert selvbruning. Da unngår du flekkete hender og resultatet blir for øvrig 100x bedre. Du finner en rimelig hanske fra SunSpa her.

En fugl hvisket meg i øret at det er 20% rabatt på alle produkter fra Sunspa på Coverbrands, whooop! Sjekk ut hele sortimentet her.

min favorittplass

Hei og god kveld! Nå har jeg nettopp spist deilig wok med familien, og så har vi selvfølgelig tent det første lyset mens vi har lest opp det første verset i adventsdiktet. Åååh, som jeg elsker denne tiden på året. Varm peis som knitrer, stearinlys som lyser opp hele stua og masse kos. Jeg skulle gjerne trent i dag, men tiden strakk rett og slett ikke til. Kunne vi ikke hatt en dag til med helg? Det hadde passet perfekt ;-)

Ellers tok jeg noen bilder på fjellet i går, som jeg tenkte å vise dere. Det er dette fjellet jeg jogger på hele tiden! Det tar ca. 20 minutter opp, og da jogger jeg hele veien. Den første bakken som dere ser under her er helt syyykt bratt, og jeg tror alltid at jeg skal krepere i det jeg begynner. Men på et eller annet vis blir det mye bedre etter at jeg har komt meg opp her.

Jeg anbefaler virkelig en slik type trening dersom du sliter med sting, for når du jogger i oppoverbakke går det mye saktere og kroppen/magen beveger seg ikke like mye, så man unngår sting. Det funker i alle fall slik på meg. Nå som det er kaldt og mørkt ute er det ikke så ofte at jeg er her oppe da, men jogger her flere ganger i uka om våren, sommeren og tidlig høst. Det er så fantastisk. Spesielt når man kommer opp på toppen og har den utsikten fremfor seg. Kan ta bilde helt oppe på toppen neste gang, for det måå dere rett og slett bare se!

Akkurat her ble jeg forresten nesten påkjørt av en bil en gang i vår. Tror faktisk at jeg nevnte det på bloggen? Kom en fyr i hundre og h*lvette (sorry) opp denne bakken, og jeg tuller ikke når jeg sier at han snisset meg med bilen sin. Haha, uff!! Jeg er bare glad jeg kom levende hjem igjen!

1. søndag i advent

God dag fra en stykk sliten Kristine! Du vet når du sjekker mobilen og har 10 ubesvarte anrop og 5 meldinger fra mamma og pappa? Uff, det våknet jeg til i dag. Jeg pleier ALLTID å si ifra til mamma og pappa om hvor jeg er og når jeg skal hjem, men i går glemte jeg det helt av når jeg overnattet hos Julie. Mobilen min var slått av så de fikk ikke tak i meg heller.. Det toppet seg med "Jente (17) meldt savnet i natt" på nettavisen - heldigvis var ikke dette meg, da. Altså, jeg tror aldri jeg har vært så kjapp med å ringe mamma før, haha! Vi fikk heldigvis klarnet opp ganske fort og jeg vet fremover at jeg alltid skal si ifra om hvor jeg er. Det er viktig.

Piratbursdagen i går var kjempemorro! Victoria (bursdagsbarnet) hadde virkelig stelt i stand med hele stuen pyntet i pirat-tema. Massevis av ballonger, piratflagg, god mat og hele pakka. Nå kan jeg krysse av for enda en vellykket bursdagsfeiring! For en gøy helg dette har vært.

Jeg merker likevel at jeg er liiitt sliten, ja? Skal bli godt å la hodet treffe puta i kveld.I dag er det jo 1. søndag i advent, JIPPI! Tenk at det bare er litt over 4 uker til jul, og at det er desember allerede i morgen. Gleder meg så altfor mye til pepperkakebaking med julemusikk på høyttalerne, Jul på Månetoppen og timesvis med aking ute i snøen. Julen får virkelig frem barnet i meg, og jeg elsker det. Familien min drar på julegrantenning på skolen nå og jeg har skikkelig lyst å være med, men jeg har arbeid som må gjøres i dag desverre. Pytt pytt! Når de kommer hjem skal vi lage god middag sammen, tenne adventslys og så skal jeg og mamma bestille julegaver på nett. Jeg tenkte å vise dere hva jeg ønsker meg til jul i et innlegg, har dere lyst til det? :)

me and my backpack on the mountain

Sjekk snøen! Jippiiii!

Klokke fra Daniel Wellington. Dersom dere bruker koden "kristine" får dere 20% rabatt på alle klokker. Dette gjelder bare i dag!

Ryggsekk her, bomber jakke fra Junkyard her, boots fra H&M, skjørt fra IvyRevel, solbriller fra Ray-Ban

Jeg har ønsket meg en slik ryggsekk i lang tid, og endelig er jeg eier av en selv! Digger at den er så fargerik, jeg kunne rett og slett ikke unngå å klikke den hjem. Jeg har brukt svart skolesekk i alle år, så når jeg først kjøper en ny skal den være noe annet enn nettopp svart, haha. Denne blir nok mer veske enn skolesekk, da! Synes det ser så stilig ut med slike ryggsekker.

Vi har middagsbesøk her, så nå blir det hjemmelaget pizza med en stor gjeng før jeg drar i bursdag til Victoria. Piratbursdag it is! Har ikke komt så langt på piratkostymet enda, men jeg tenker shorts, stripete overdel, bandana i året, et sting i ansiktet og kanskje en rosin på tanna. Sistenevnte blir nok en vinner!

brettspill er undervurdert

I går feiret vi bursdagen til kjære Lina med taco, brettspill og verdens beste jenter. Hva skal jeg si? Det var en kveld fylt av latter, haha! Kan ikke huske sist jeg ledde så mye. SPILLKVELDER er så sjukt undervurdert, folkens! Jeg spiller vanligvis bare spill når jeg er på hytta, men jeg skal søren meg begynne å spille brettspill på fritiden min. En mer sosial og morro underholdning skal man lete lenge etter.

Vi prøvde oss på noe nytt denne gangen, nemlig "Norsk galskap". Det var et skikkelig bra spill, som skapte så SYKT mye latter! Du trekker nemlig ulike kort og får mange ting som du må huske på samme tid, og så er det førstemann i mål. Vanskelig å forklare, men jeg fikk i alle fall trent både hukommelsen, IQ'en og magen!

Det slo ikke feil med taco, nei. Gøy å lage, gøy å spise, og veldig sosialt. Og så er det sunt!!

Det ble ikke noe squad-gruppebilde i går ass, vi var for opptatte med å spille brettspill. Men når jeg sjekket kameraet i dag fant jeg ut at jeg hadde tatt èt bilde av alle sammen, så her har du en søt kollasj av mine kjære :)

Ems, Sylta, Mattis og Linus

Jeg kom hjem til et par nye pakker i går kveld, og jeg følte nesten det var julaften der jeg satt og åpnet pakker klokka et om natten. Masse fint som jeg gleder meg til å vise dere! I dag har jeg vært en tur opp på fjellet faktisk, mamma tenkte nemlig at det var på tide med en ny location for outfitbildene mine. Jeg må si meg ganske enig der. Folkens, når jeg får lappen så kommer jeg til å kjøre overalt for å finne kule plasser å ta bilder, så gled dere! Det frister liksom ikke så veldig mye nå, å gå til fjells i denne kulden. APROPOS DET!!! Det har snødd her i dag!! Det har ikke lagt seg da, men det er nok ikke så altfor lenge til bakkene er hvite tenker jeg. Fikk så utrolig mye julestemning der jeg stod og snøen dalte ned på meg - fikk det med på bilde også! Woho, viser dere når bildene er redigert ♥

Nå skal jeg en tur til byen for å kjøpe ny foundation og stramme inn den nye klokken min hos urmakeren. Senere i dag blir det pizzakos og så bursdag igjen. Temaet i bursdag er pirat, så i dag må jeg være kreativ! Hmm.. Vi snakkes i alle fall før det, ha en fin lørdag enn så lenge!

girls at black friday be like

Girls at black friday be like...

Haha! Her ser dere meg når jeg er på shopping: stressa. Det beskriver meg så sinnsykt godt, for når jeg er på storshopping (sånn som i Florida når det var mange spesielle butikker som vi ikke har i Norge) så blir jeg så sinnsykt stressa. Første gangen jeg var på VS ble jeg helt i ekstase når vi ankom butikken, og jeg måtte bare røske med meg alt jeg fant og pile inn på prøverommet. Det var ikke så altfor lite jeg fant heller? Tror jeg shoppet mer på VS enn jeg gjorde på alle de andre butikkene til sammen, høhø!

FINALLY, friday! Dagen i går bestod kun av øving, så i dag tok jeg jammen meg helg med god samvittighet. Gøy å høre at dere likte tipset mitt når det kommer til prøvepugging! Et annet tips er også å lese kjapt gjennom stoffet rett før man legger seg, det er faktisk bevist at det man har lest rett før man legger seg husker man bedre neste dag. Verdt å teste ut? :-) Jeg bruker i alle fall denne metoden, samt den jeg fortalte dere om i går.

I dag er det jo black friday, som betyr salg, salg og atter salg. Dette er jo en amerikansk greie, men ser ut til at det har blitt ganske så utbredt i Norge også? Jeg ser i alle fall mange nettsider som kjører tilbud i dag. Gøy! Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var i USA på Florida Mall i dag. Digger at amerikanere har slike tradisjoner! Hva med dere, da? Har dere handlet noe på tilbud i dag?Min black friday skal tilbringes hos Lina, som vi skal feire i kveld! Det blir så koselig å samle alle jentene, og jeg kjenner at tacofredag passer perfekt i dag. Nå må jeg løpe, så dere får ha en fantastisk black friday! Det skal jeg.

to tips til hvor du kan kjøpe kjole

Jeg har fått et par spørsmål av dere om jeg kan komme med tips til nettsider hvor man kan kjøpe jul- og nyttårskjoler, eller kjoler generelt som man kan bruke i jula. Klart jeg kan! Nelly er jo veldig utplukket på denne tiden av året, og dessuten har alle kjole derfra - så jeg tenkte å komme med tips til to nettsider som selger utrolig fine, og ikke minst litt mer ordinære kjoler enn de vanlig standard-nettsidene som Nelly. Jeg tipper det er flere enn bare meg som setter pris på å dra på julebord eller juleball uten å matche med type 20 andre jenter, haha :)

Make Way: Dette er en av mine favorittmerker, og jeg har selv utrolig mange klær her fra. Blant annet disse to kjolene under her, som er helt nydelige! Jeg kjenner Sanna som er designeren bak dette merket (det var hun som var med på shooten for Bubbleroom i Stockholm tidligere i høst), og hun er SÅ dyktig i det hun driver med. Beundrer henne virkelig. Jeg elsker alle klærne hun designer, det er liksom akkurat min smak. Jeg ser på klærne og bare? wow, dette er meg. Jeg digger den "rene" looken i alle kolleksjonene hennes. Vel, ja - poenget mitt her er at hun har kjempemange fine kjoler. Om dere sliter med å finne kjoler til jul, så vil jeg absolutt ta en titt innom. Her finner du både korte kjoler og maxikjoler!Den siste her er defintivt en av mine favoritter. Det er så fint når kragebeinene ikke er dekket til, spesielt hvis man er litt brun. Er så svak for det, av en eller annen grunn.

IvyRevel: Whooop, her har vi enda et favorittmerke! Jeg har jo mange klær her fra også, som dere vet. En av mine største forbilder og stilkon er UTEN TVIL Kenza Zouiten, og dere kan tro jeg er fan av merket hennes da? Jeg må få lov å skryte på meg at jeg har autografen hennes og at hun har likt noen av bildene mine på insta, hehe? Æææææ! I hvert fall så lagde IvyRevel en kjole-kolleksjon i fjor med verdens fineste paljettkjoler. Jeg tuller ikke når jeg sier at den grønne kjolen er den fineste paljettkjolen jeg har sett og hatt på meg. Jeg har fått kjempemange fine tilbakemeldinger fra dere også når det gjelder disse kjolene, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom i år også, for de har paljettkjoler i år også. Jeg fikk nettopp to av dem i posten, så jeg skal vise dere dem snart.Denne er uten tvil favoritten min. Elsker skuldrene og hvor fint den setter seg på kroppen.

Dette er ikke reklamebasert, just so you know! Håper dere finner julejolen dere er på utkikk etter ♥

verdens beste pugge-tips

Hola amigos! Nå er jeg hjemme etter en dag bestående av skole og kjøretime. Middagen er spist, rommet er ryddet, Pepsi'en er funnet frem og jeg er klar for et par intensive timer med pugging. (Jeg MÅ ha alt på plass når jeg skal øve, haha.. tvangstanker) Så nå er det historieprøve i morgen, så kjøretime, og SÅ? helg! Jeg skal i to bursdager i helga, så jeg gleder meg til god mat, musikk og morro med bestisene mine. Det kan ikke bli annet enn bra, spesielt ikke etter en så kjedelig og lite innholdsrik uke, haha!

Verdens beste puggetips

 Nå nærmer det seg jul og mange av dere har sikkert en del prøver og tentamner i vente før ferien. Jeg tenkte derfor å komme med et kjempegenialt tips når det kommer til å øve til prøve. Nemlig?. Når du kjenner at du mister konsentrasjonen og begynner å bli sigen, stå på hodet inntil veggen i et minutt. Dette øker blodsirkulasjonen og gjør at du blir mye mer opplagt - dermed øker konsentrasjonsevnen. Det er faktisk helt vanvittig hvor bra det funker! Jeg pleier å gjøre det i senga forresten, da blir det ikke så vondt for hodet, hehe.

Synes dette dekselet passet fint til denne ettermiddagen. Vikingtiden in my ass, høhø. Nei da, jeg elsker det.


Jeg har forresten fått meg ny joggebukse som jeg elskeeeer!! Den er fra Junkyard her, i merket Nike selvfølgelig. Den er inntilsittende hele veien ned, noe jeg synes er et absolutt must når det kommer til joggebukser. Denne er både behagelig og fin, så jeg blir nok ikke bare å bruke den her hjemme!

Nå venter historieboka på meg! Vi skrives senere, babes!

hvordan jeg sminker øynene

Jeg får en del spørsmål om hvilke produkter jeg bruker for å sminke øynene, så jeg tenkte å bare ta det i et eget innlegg uten at det er reklame. Jeg bruker mest tid på øynene mine når det kommer til sminke, nettopp fordi det er denne delen av ansiktet man først legger merke til ved en person. Noen synes kanskje det er litt vel too much med eyeliner og hele pakken, men det finens da ingen regler for hvordan man skal sminke seg? ;-) Jeg vet i alle fall at det viktigste er at man trives selv, og jeg vet også godt at sminke er skikkelig periodevis. Før brukte jeg veldig lite øyesminke og heller mye på huden, nå er det motsatt. Om to år ser jeg sikkert tilbake på bilder av meg selv og tenker at jeg overdrev med mascaraen, but hey - gå slik du føler for, akkurat her og nå!

Jeg er skikkelig svak for winged eyeliner og lange vipper, så om dere er ute etter produkter som er gode for nettopp dette så skal jeg varmt anbefale disse to, som har vært mine favoritter i over et år nå.

Tall, Dark and Handsome Mascara // Schwing Eyeliner

Disse to er fra et av mine favorittmerker, nemlig theBalm. Her snakker vi utrolig god kvalitet, til tross for rimelig pris. Jeg har aldri vært fan av dyre mascaraer fra Chanel liksom. Disse produktene er nesten like billige som de vanlige kjedemerkene, og likevel er de det beste jeg har prøvd innen sminke! Når det gjelder påføring så lager jeg bare en vinge ut med eyelineren (dette krever bare øving!), og så bruker jeg vippetang og påfører mascara helt til jeg synes vippene er lange nok.

 

Om dere lurer på noe så er det bare å spørre, jeg svarer i kommentarfeltet :-)

leather loveSkinntights fra Junkyard XX-XY, sko fra Public Desire, veske fra Modekungen, genser fra Lookbookstore, kåpe fra Zara

Her er antrekket fra lørdag! Jeg elsker hva skinn gjør med antrekket. Dette hadde jo ikke vært i nærheten så kult om jeg hadde brukt vanlige svarte bukser i stedet, er dere ikke enig? Ellers fant jeg jo denne kåpe gjemt langt inn i garderoben her om dagen, som jeg nevnte. Jeg tror jammen ikke den har sett dagens lys siden den ble kjøpt sommeren for to år siden.. Det er en stor skam. En enda større skam er jakkegarderoben her i huset, haha. Det er jakker overalt - fullstendig kaos. Er det noe jeg faktisk har for mye av så er det jakker, det kan jeg ærlig innrømme.

Guess what, jeg våknet nettopp fra en liten powernap på en halvtime, heldigvis ringte Ingvill meg slik at jeg ikke sov lengre. Haha, jeg powernapper type to ganger i året, og det er ikke tull engang. Merkelig nok er jeg skikkelig uthvilt, så nå skal jeg øve til en presentasjon jeg har i morgen :-)

Hva synes dere om antrekket?

dagens antrekk

Skinnbukse fra Chiquelle (her), Air Force fra Junkyard, tank top fra Bik Bok, headset fra Frends

Endelig fant jeg det jeg har jaktet på i noe som føles som en evighet, nemlig en skinnbukse. Ikke skinntights, men en bukse, med lommer på rumpa og sømmer. Aaah, jeg kjenner et snev at materialistisk lykke! Det er ikke til å legge skjul på at jeg er stor fan av klær av skinn, for å si det slik. Det piffer opp antrekket på 1-2-3, og går heller aldri av moten. Synes forresten buksene tok seg ekstra bra ut med Air Force!

Endelig fikk jeg under syv feil på teoritentamen. Det var jammen på tide. Nå skal jeg gjøre lekser og så skal jeg dusje og ta kvelden! Likte dere antrekket? 

mission impossible: selvbruning

Tirsdag atter igjen! I dag morres våknet jeg av at hele senga var full av selvbruning, og at armene mine var så skjoldete at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Sistenevnte merket jeg selvfølgelig ikke før jeg kom på skolen, iført kun en singlet? :-) Jeg bruker jo regelmessig selvbruning i ansiktet, men på kroppen? Det er vanskelig å få det jamnt, selv om det hjeper betraktelig mye å bruke hanske. Jeg planla antrekk for dagen i dag før jeg la meg i går skjønner dere, og plutselig innså jeg hvor bleik jeg er blitt på kroppen. Jeg har jo ikke tatt sol siden starten av august, og jeg har kun brukt selvbruning i ansiktet. Så da fant jeg ut, halv tolv på kvelden, at jeg måtte smøre meg inn i litt brunfarge.

Hadde vi bare vært brune året rundt, sier jeg. Det hadde vært noe!

Her er en liten sneakpeak på dagens antrekk. Outfit kommer etterpå!

Nå sitter jeg og planlegger ukene fremover. Skal bestille fly- og togbilletter etterpå, dere ser vel hvor jeg skal? *Jippi* Er det èn ting jeg aldri blir mett på, så er det å reise. Jeg kan ikke være èn uke hjemme uten at jeg begynner å bli rastløs i kroppen. Det trenger heldigvis ikke å være så langt - så denne gangen blir det Sverige!

full av energi

BØ! Jeg kom nettopp hjem fra Spenst med mamma, og er full av energi. Jeg vet ikke helt hvorfor, men på mandager har jeg alltid sinnsykt mye treningsmotivasjon. I dag gledet jeg meg til å dra på Spenst, liksom. Skulle ønske motivasjonen holdt ut hele uka haha! Jeg merker i alle fall hvor mye mer pigg jeg blir i hodet de gangene jeg får svettet fra meg. Følelsen er jo bare helt fantastisk!! I dag ble det geriljaintervaller på mølla i 20 minutter, etterfulgt av styrke på mage + bein. Jeg tenker å få til flere videoer hvor jeg viser hvilke styrkeøvelser jeg bruker mest, ettersom det har vært en del etterspurt fra dere? Må ta det en gang det er litt få på treningssenteret da, om jeg ikke tar feil så er det ikke lov å filme andre som trener.

Jeg kom ut av dusjen nå nettopp, og sitter for øyeblikket med ansiktsmaske på. Sier meg fornøyd med en bra start på uka :)Favorittreningen min vil riktig nok alltid være å gå på fjelltur, men på vinteren er det utrolig greit å ha et treningssenter å gå til. Det er dessuten deilig med variasjon, så. Her er noen bilder fra en fjelltur med mamma tidligere i høst - mamma stiller alltid opp som treningspartner! Er så glad for at jeg har en sprek mamma! Hun trener kjempemye, jeg får liksom dårlig samvittighet overfor meg selv når jeg ser hvor ofte hun trener.. haha.

Nå er det kveldsmat, et par serier og så senga. Wow, denne dagen har gått fort. Snart er det vel fredag igjen!

søndagsidyll with my squad

Hei! I går var den perfekte søndagen. Jeg våknet av at regnet pisket mot vinduet mitt (noe som er helt OK på søndager til tross for mitt hat til regn), og jeg lå i senga i noe som føltes som en liten evighet og bare surfet gjennom instagram og twitter. Sistenevnte er så standard når jeg våkner i helgene, haha. Jeg stod opp og gjorde unna det lille jeg hadde av skolearbeid og bloggjobb, og ut på dagen samlet vi jentene hos Mattis for å spise kveldsmat og bare chille. Det må vi begynne å gjøre oftere på søndager, for ååh, så sinnsykt koselig det er! Perfekt måte å avslutte helga på ♥Mathilde og Lina, those asses!! Vennene mine er så sykt fine.Nystekte rundstykker, mmm! Finnes det noe bedre, egentlig? Det er noe positivt med mørketiden i alle fall, og det er at det er så koselig om kvelden. Varm mat og drikke, stearinlys, julemusikk? aaah. Nå mangler vi bare desember! (Som by the way IKKE ER LANGT UNNA???)Lina hadde bursdag i går også, gratulerer så mye med overstått kjære soulmate ♥ Denne jenta er seriøst rå. Både når det gjelder skole, trening og ikke minst.. personlighet!! Love ya, håper du hadde en super dag!Sååå glad i disse jentene! Gull verdt.

skjønne nyheter

Reklame

Heyyy! Jeg har valgt ut mine favoritter fra nye produktene på Coverbrands, og i dag tenkte jeg å fortelle dere litt om dem.

Hydrating Mask -  Jeg pleier aldri håret mitt, og det burde jeg absolutt skjerpe meg på. Dette er en hårmaske som er full av antioksidanter, næring og arganolje, og den hydrerer håret, øker elsasiteten og gjør at det blir enklere å ha med å gjøre. Det er altså en hårmaske og ikke hårkur, så det du gjør er at du påfører masken i hele håret, pakker det inn i et håndkle og lar det virke i fem minutter. Håret føles sååå fresht etterpå! Hvorfor har jeg aldri gjort dette før? Hmm, jeg tror jeg må gjøre dette til en del av min faste spa-tradisjon på søndager.

Universal Brow Pencil Nordic - Endelig har denne pennen kommet i en lysere nyanse! Dette er en penn som alltid bare har vært i en farge, men nå er den også kommet for de som er lysere i håret og foretrekker lysere farge på brynene. Jeg bruker pudder for å forme brynene mine, men jeg foretrekker å bruke penn i tillegg for å gi dem farge.

Shaun The Sheep - Tangle Teezer, min favoritt-børste! Jeg er ekstremt fan av denne type hårbørste, og har brukt disse fast siden jeg prøvde det ut for første gang for et par år siden. Jeg er ikke hårsår i det hele tatt, men med denne gjør det mindre vondt å børste håret for dere som sliter med det. Det jeg liker så godt med disse børstene er at de sliter mindre på håret på grunn av de mange og små "tennene". Jeg mister mye mindre hår når jeg bruker denne kontra vanlig børste, så disse anbefaler jeg absolutt.

SmokeBalm Palette 1 - Dette er en palette med tre farger som er rike på pigmenter, og du trenger egentlig ikke mer enn disse tre nyansene for å skape en smokey eye-look. Fargene kan kombineres på mange forskjellige måter for å skape en hverdagslook til en skikkelig fest-look. Det jeg liker så godt med denne er at den er liten og enkel å ha med seg, så om jeg skal på fest eller bare en liten tur til byen og trenger å freshe opp sminken litt så er denne genial å bare putte ned i veska, den tar jo så og si ikke plass.

Candy Cane House -  Ciatè har alltid så delikate og fine lakker, og denne lille kolleksjonen er intet unntak. Disse fire neglelakkene glitrer og passer perfekt nå til en glitrende kjole nå til jula, og guess what? De er tilsatt dufter som minner om jul, og her snakker vi blant annet kanel og juletre! Haha, elsker det ♥Joe's Tea - Jeg drikker ikke kaffi, enda. Jeg har så sinnsykt lyst å like det. Vel, jeg har gått fra å synes smaken er pyton til helt OK, så vi snakker en ørliten fremgang! For dere som ikke synes kaffi smaker dritdigg og heller holder dere til te på kalde vinterdager slik som meg så vil jeg anbefale Joe's Tea. Denne heter "Christmas Chai Rooibos" og gir meg så latterlig mye julestemning. Et varmt teppe, knitring fra peisen og denne her = max vinteridyll ♥

Det er forresten 20% rabatt på all sminke (inkludert lakker) på Coverbrands nå, dere finner alle produktene her.

look at thisHerregud. Se på dette vakre mennesket. Mine damer og herrer, HUN ER SMINKEFRI. Hvordan.er.det.mulig å se så sinnsykt bra ut?! Jeg må si jeg er stolt over å kunne kalle denne jenta mi. Jeg tror ikke jeg vet om noen som er mer guttemagnet enn denne skapningen her, haha! Det er faktisk ikke tull engang - men det er jo ikke rart at guttene faller for denne jenta. Til dere som spør om hun har instagram: hun heter @ingvillfarsund ♥

ulempene med å være en blogger

Okei, hold dere fast. Jeg ELSKER å blogge og det er en god grunn til at jeg har holdt på med denne offentlige dagbok-tingen-ish i over fem år. Det er rett og slett verdens beste jobb og hobby som gir meg utrolig mye, men det finnes også del ulemper med det å ha en blogg - noe de fleste ikke er klar over. Disse tenkte jeg å dele med dere. PS! Dette er ikke ment som klaging i det hele tatt :)

- Hele nabolaget må tro jeg er syk i hodet. Altså, hvem faen tar bilder av seg selv 7 dager i uka, 365 dager i året? Jeg... Jeg bor i et ganske tett nabolag og det finnes ikke ÈN eneste plass på den 1003 kvadratmeter svære tomta vår at jeg kan ta bilder av meg selv uten at en nabo ser meg gjennom vinduet sitt, fra bilen sin eller fra veien.

- Kleinheten når du står i 15 cm høye hæler, shorts, magetopp og outfit on point, og så kommer naboen gående rett ved siden av. Hva gjør jeg liksom? Fortsetter jeg å pose? Stopper jeg opp? Jeg liker altså å tro at jeg er blitt vant til dette hyppige scenarioet etter 5-6 år med blogging, men det viser seg gang på gang at der tar jeg grundig feil.- Jeg må se bra ut hver dag. Jobben min er å se bra ut. Guess what? Jeg ser søren meg ikke bra ut 365 dager i året. Når jeg våkner mandags morgen trøtt som faen, med fem nye kviser i ansiktet og en selvtillit på minusskalaen skal jeg si det føles ganske håpløst å skulle inspirere 15 000 mennesker.

- Fri? Hva er det? "Blogging er jo enkelt, du trenger jo bare å slenge inn et innlegg eller to per dag." Jeg får lyst å rive av meg ørene når jeg hører den setningen. Greia med blogging er at du aldri har fri. Når du jobber på matbutikk så jobber du ut arbeidsdagen og så får du dra hjem, og du slipper å tenke på jobben din før du har vakt igjen. Slik fungerer det ikke når du har en blogg, for da må man hele tiden planlegge, ta bilder, svare mail og oppdatere. Jeg husker jeg fikk konstatert kyssesyken rett før sommeren og det første jeg spurte mamma om når vi kom ut av legetimen: "Hva gjør jeg med bloggen de neste ukene da???" Altså, jeg var seriøs. Jeg hadde søren meg ikke tid til å være syk. (Men med verdens beste og mest tolmodige lesere + en snill bror som gjesteblogget for meg så gikk det fint da, takk Gud)- Folk antar alt. Uten noe som helst bakgrunnsinfo. Folk antok at jeg tok på meg glitrende paljettkjole og heels for å ha en random fotoshoot fremfor gravsteinene når jeg egentlig var i en barnedåp og tok et par bilder utenfor kirken slik alle de andre i dåpen også gjorde. Konfirmasjonsbildet ditt utenfor kirken fra 2008 er like fuckings tilgjengelig på internett som bildet mitt, så SHUT UP BITCH

- Dårlige bilder. Jeg får helt vondt i sjela mi. Om sommeren går det helt greit, for da blir liksom bildene fine uansett, men vinteren? Det er ren tortur. Jeg springer hjem etter skolen og kjapper meg for å hente kameraet og stativet, får ikke bra bilder -> har dermed ingenting å blogge om og hater livet. Altså, ingenting får meg til å føle meg mer mislykket enn de gangene jeg ikke klarer å ta bra bilder.

... enten blir de for lyse

... eller for mørke

... eller uten fokus

... eller så SUGER de bare jævlig- Maten. Vi må PYNTE maten vår. Jeg er egentlig dritsulten ikke sant, men så bruker jeg en halvtime på min på å skjære agurken i hjerteformer og dandere de fint for å kunne ta disse såkalte "inspirasjonsbildene". Jeg hadde egentlig ikke lyst på rundstykker med leverpostei og agurk på, engang. Jeg hater leverpostei.baby it's cold outside

Ååå, <3 dagslys <3 Herregud, jeg setter så stor pris på lørdagene og søndagene. Ikke fordi vi har fri fra skolen, men fordi jeg har massevis av dagslys, lol. Hvor blogg-geek er ikke jeg a! Jeg tipper at dere bloggere som leser dette her vet hvor sinnsykt irriterende mørketiden er, haha!! Jeg foretrekker jo å ta flesteparten av bildene mine ute ettersom kvaliteten og lyset blir så mye bedre.

Vel, i dag kunne jeg endelig ta skikkelig outfit-bilder igjen! *Stort glis* De kommer senere, her er noen bilder jeg bare tok i farta. Ingvill hjalp meg og jeg tvingte henne til å stille opp fremfor kameraet hun også, hun er jo sååå fotogen, holy shit.I dag er det iskaldt ute! Jeg synes det er så vanskelig å kle seg fint i kulda, men jeg har overraskende mye inspirasjon for tiden. Elsker det. I dag fant jeg en kåpe jeg hadde helt glemt at jeg hadde. Er det mulig?! Denne kjøpte jeg faktisk i Rhodos i fjor, på Zara.

mockingjay

Wow! For en film! Jeg kan ikke huske å ha sett en film som har vært så spennende fra start til slutt. Jeg elsker både den første og andre filmen til The Hunger Games, og Mockingjay levde så absolutt opp til forventingene.

Jeg var helt død etter denne skoleuka, så når jeg kom hjem fra kinoen i går kveld hoppet jeg i dusjen og la meg nesten med èn gang. Det var i hvert fall sykt deilig å våkne opp ganske tidelig i dag og være uthvilt. Denne helga skal jeg bare være med venner og gjøre "fornuftige" ting, haha. Det kommer nemlig til å skje litt de neste helgene fremover, iiiiiih! Har litt dårlig samvittighet for ikke så altfor bra blogging denne uka, så jeg skal jobbe en del med bloggen i helga også. Så nåååå skal jeg ut og knipse bilder av dagens antrekk!

rwdz california

God fredag, folkens! Jeg kom nettopp inn døra etter en chill skoledag (har 4 fritimer på fredager, klager ikke), etterfulgt av middag ute med Ems. Vi dro og spiste kinamat etter skolen, og det ble sushi på meg. Sushi er så forbanna godt, jeg fatter det ikke. Husker vi hadde en sushisjappe rett over gata for hotellet da vi var i Florida i sommer, og jeg og Veronika pleide å dra bort dit av og til og ta med oss takeaway inn på rommet våres. Tror faktisk ikke jeg har spist sushi siden det, så jeg fikk litt assosiasjoner til sommeren plutselig, haha.

Jeg prioriterte en halvtime mer søvn i dag tidlig fremfor fin sminke, så nå skal jeg fikse meg på nytt og så drar jeg avgårde på kino. Hunger Games 3 er jo komt ut, jeg gleder meg sinnsykt mye til å se den! Jeg og Pål-Victor så Catching Fire sammen i fjor, så det er klart vi må se 3'eren sammen også. Det blir superkoselig, jeg gleder meg skikkelig mye. Elsker å gå på kino :)Jeg fikk jo litt nytt fra Runwaydreamz for noen uker siden, så jeg tenkte å vise noe av det nå. Både shortsen, genseren og jakken er derfra. Aaah, I'm in love! Jeg elsker at shortsen er svart, da kan jeg bruke bruke den til tykke strømpebukser i vinter. For JA, men blir lei av å gå med bukse i et halvt år i strekk. Haha.Noen flere som skal se Hunger Games 3? Med mindre dere har sett den allerede - hva synes dere isåfall? Jeg gleder meg sånn!

helgefølelse på en torsdag

Helluen! Da var jeg hjemme. Det er så deilig å vite at man ikke må hjem å øve til prøve etter en lang dag på skolen, så i dag tok jeg fullstendig fri og møtte Ingvill i byen etter skolen. Vi handlet inn yoghurtnøtter, druer, ritz-kjeks og Pepsi Max - som jeg tror må være den beste kombinasjonen av mat ever. Test det ut, folkens! Deretter dro vi hjem til henne og chillet maks, noe som virkelig var etterlengtet. Fikk tidenes helgefølelse, noe jeg for så vidt får hver eneste torsdag. Vel, jeg har også rukket å øvekjøre litt med mamma i dag, og nå sitter jeg og fikser noen småting med det nye designet mitt. ÆÆH, HVA SYNES DERE? Jeg elsker det, endelig et skikkelig design føler jeg. Tusen takk til flinke Rikke som fikset det akkurat slik jeg ba om!

Ellers må jeg bare si at kommentarene deres på forrige innlegg var helt fantastiske. Jeg vet det er rart å si det, men jeg er så sykt glad i dere!! Satt med et stort smil om munnen da jeg leste alle de fine tilbakemeldingene. Så i dag har jeg vært i veldig godt humør, takket være dere. Love ya' all! Jeg bladde nettopp gjennom outfits fra vinteren i fjor og jeg fikk plutselig mye inspirasjon til å kle meg fint til tross for kulden. Vinteren er jo så ufattelig koselig - det må vi ikke glemme! Venter egentlig bare på at desember skal starte jeg nå :-)

"du er stygg uten sminke"

Jeg har blogget i over fem år nå, og drittslenging er derfor noe jeg er blitt over gjennomsnittet vant til. Jeg vet godt at dersom man utleverer seg på nett er man veldig utsatt for negative tilbakemeldinger, og dette er jeg 100% innforstått med. Likevel forundrer det meg hvor sinnsykt ondskapsfulle mennesker kan være. Har dere noen gang kikket gjennom kommentarfeltet på bloggene på topplista? Det er søren meg så utrolig hva mennesker er kapable til. Greit nok at folk synes kan si seg fullstendig uenig i meningene mine, at de ikke liker pelsjakker og at de påpeker at de synes shortsen min er for kort - men å gå på utseende (som man ikke kan forandre) og fortelle meg at jeg er stygg uten sminke? Hvor er foreldrene dine, om jeg tør å spørre? Følte du virkelig at jeg hadde behov for å høre din mening om ansiktet mitt uten sminke?

Jeg tar meg ikke nær av slike kommentarer, for jeg trives forbanna godt uten sminke. Hadde jeg ikke trivdes uten hadde jeg ikke lagt ut bilde av meg selv sminkefri, enkelt og greit. Jeg hadde heller ikke gått uten sminke 20/30 dager i Florida. Men du da, kjære anonym? Hvor er det sminkefri ansiktet ditt? Jeg synes det er så sjukt ironisk og morsomt at de personene som forteller dette, jo de sitter gjemt bak skjermen sin de, bak et anonymt navn :) :) :)

Jeg blir ikke lei meg, bare sinnsykt sjokkert. Sjokkert fordi jeg ikke fatter at mennesker har så lite å gjøre at de klikker seg inn på en blogg og tar seg tiden til å peke ut "feil" på en person de tilsynelatende ikke liker. Jeg mener, om det er en blogg jeg ikke liker og jeg synes for "stygg og for tynn" så dropper jeg å lese den. Jeg gidder ikke å bruke tid på det, rett og slett. Apropos for tynn: I går fikk jeg kommentar om at jeg burde legges inn på psykiatrisk avdeling for spiseforstyrrelser, mens i dag så jeg plutselig tjukk ut i tightsen jeg hadde på meg. Et klassisk eksempel på at man ikke kan vinne - uansett hva. Jeg vet at om jeg hadde lagt på med 15 kg så hadde jeg fått kritikk da og. For tjukke bein, for mye valker, for mange celuitter. Enkelte mennesker har det bare ikke bra med meg selv og for å få utløp for dette må de altså trykke ned andre.

Jeg er i alle fall glad for at jeg ikke er en av dem. Jeg er trives kjempegodt som meg! Det må dere også. Aldri la noen fortelle dere noe annet.BYYYYEEE HATEEEEERS

Jeg elsker by the way 99,9% av dere. Dere er best i test, og jeg blir så glad for alle de søte kommentarene dere legger igjen!!

blomsterprint, the new shit

Hola! Wow, gøy å lese kommentarene deres på innlegget i går om livet etter døden. Det er et ganske så spesielt tema egentlig, men det er godt å høre at jeg ikke er den eneste som sitter og grubler på slike ting. Jeg tror i alle fall ikke på gjenferd da, men det er fordi jeg aldri har opplevd noe overnaturlig selv.

Anyways, how ya' doin? Det er onsdag og vi nærmer oss helg, la oss være superhappy!!! I dag er planen å gjøre ferdig nettsiden min som jeg har i innlevering i IT, og så tenker jeg å kanskje ta meg en tur på Spenst senere i kveld. Vinterkroppen 2014/2015!! Haha, jeg synes det er like viktig å se bra ut om vinteren som sommeren, jeg. Dessuten hjelper det fint lite å starte med hardtrening fire uker før sommerferien, så hvorfor ikke bare begynne nå. (Ikke at jeg klarer å trene regelmessig da, lol) Jeg har to spørsmål jeg lurer på: Hva er meningen med livet? Og HVORDAN trener man regelmessig?

Finner vel aldri ut av noen av spørsmålene, tehe.I dag har jeg på meg en ny tights fra IvyRevel. Dere har vel fått med dere at flowerprint er det new shit, eller? Jeg ser det OVER alt. Klart jeg må ha det selv, det er jo kjempestilig!

Tight fra IvyRevel (her!), skjorte fra Chiquelle, skinnjakke fra Jofama by Kenza, sko fra Converse, sweatshirt fra Runwaydreamz

dreamerDrømmer meg bort i sminkeløse dager, saltvann, sol, og brunfarge.. ah ♥ Jeg elsker at jeg allerede har en del reiseplaner for det kommende året. Det gir meg SÅ mye motivasjon.

En update fra dagen min: Jeg har hatt kjøretime i dag, noe som var superkoselig som alltid. Jeg gleder meg alltid til kjøretimene, og det er vel en positiv ting, haha :-) Jeg har også øvd en del til teorien. Det er så frustrerende, for jeg synes boka var veldig enkel og lettlest, men jeg får liksom aldri mindre enn syv feil på teoritentamen.no!! Det er nok bare øving, øving og enda mer øving som skal til, but still. Nå tenker jeg å hoppe i dusjen og komme meg tidlig i seng!

livet etter døden

Jeg er så treig med å få ut innleggene. Altså, jeg begynte på dette innlegget for en god stund siden, men så har det seg slik at jeg er den personen som liker å gjøre fem forskjellige ting på samme tid? *Kremt* Men hey, og god tirsdag til dere alle!

I natt overnattet Julie her, og det var sååå koselig. Vi lagde oss digg kveldsmat og satt oss godt til rette med Pretty Little Liars på skjermen, og djeez.. den serien er jo skummel?! Vi endte opp med å sitte å prate om gjenferder og livet etter døden, og vi var så sykt redde når vi skulle legge oss. Vi skvatt jo bare av en melding på mobilen, haha. Vel, når vi først prater om det - tror dere på et liv etter døden? Altså, bare sjekk her: det er så jævlig rart å tenke på at når man dør, så forsvinner man for alltid. For ALLTID. Altså, hva søren? Man ligger i grava til evig tid. Men hva er egentlig evig, da? Hvor mange år, liksom??? Det går jo ikke an å si EVIG, for vi vet jo søren meg ikke hva evig er for noe engang. Jeg blir sprø. Og hva skjer om 5 milliarder år, når alt hydrogen har brent opp og sola slukner? Eksisterer ingenting da lenger, plutselig? Hvor forsvinner alt sammen i så fall?

Aaah, jeg blir helt svimmel om jeg tenker på dette for lenge. Greia er at jeg tror verken på et liv i himmelen eller gjenferd, men jeg synes det er så urealistisk at vi bare skal forsvinne fra jorden.

Bukse Bik Bok, cardigan Junkyard, sko H&M, veske Michael Kors, topp Abercrombe & Fitch

Haha, dette ble kanskje litt heavy. Men ja, jeg måtte bare dele litt tanker jeg ass! Nå har jeg nettopp pyntet meg litt og er klar for en kjapp bytur for å gjøre noen ærender. Vi skrives etterpå :-) Forhåpentligvis har noen av dere svar på spørsmålene mine? Jeg blir nemlig helt gal.

a box filled with beauty

Reklame

Hey! Noen av dere har kanskje hørt om GLOSSYBOX før? GLOSSYBOX er et abonnoment der du for 179 kr per måned får en luksuriøs boks med fem skjønnhetsprodukter hjem hver måned. Den lar deg teste nye produkter og merker, og forhåpentligvis finne et nytt favorittprodukt. En perfekt måte å utvide horisonten i den enorme verdenen av sminke og skjønnhetsprodukter, med andre ord! Jeg digger konseptet, og som dere kan se har jeg fått en boks hjem i posten selv:Denne utgaven har pop art-design og er inspirert av kunsteren Andy Warhol og Roy Lichtenstein. Jeg elsker temaet! Faktisk så hadde jeg tenkt å prøve meg på pop-art sminke på halloween i går, men jeg sparer den idèen til en annen anledning :-)Her er det som lå oppi boksen. En dusjgele fra Rituals blant annet, som fikk bli med meg i dusjen med èn gang den kom i hus. Ååå, det er lenge siden leggene mine har duftet så godt og vært myke. Dusjgele er virkelig undervurdert.

Eksken inneholdt også en blush, en øyenskygge, en neglelakk i en sukkersøt rosafarge og kajal. Sistenevnte passet meg utmerket, for jeg var nemlig på utkikk etter en kajal. Jeg bruker jo eyeliner over øyet som dere vet, men for å ramme inn øynene ekstra mye så elsker jeg å bruke en svart kajal på våtlinjen. Jeg føler meg helt tom i ansiktet uten, haha :-)Jeg har en konkurranse på lur! 3 av dere lesere kan stikke avgårde med en boks fra GLOSSYBOX, og for å være med i trekningen trenger du bare å gjøre følgende:

  • Like bildet jeg har lagt ut av GLOSSYBOX på instagram 
  • Regramme bildet og tag @glossybox_norway og @kristineullebo
  • Følg @glossybox_norway


Lykke til! :-) 

so much love

Har dere hatt en fin mandag, folkens? Jeg kom meg litt for sent i seng i går kveld, tehe. Klokka 10 på kvelden fant jeg plutselig ut at det var mye forskjellig jeg hadde lyst å gjøre. Å skype med Håkon føltes like viktig som å øve til matteprøven, men jeg kunne jo ikke droppe å øve sant.. I tillegg fikk jeg for meg at i går, ja i går skulle jeg ta ansiktsmaske og selvbruning. Haha, jeg ler av meg selv. Til tross for lite søvn gikk matteprøven kjempebra, og jeg har hatt en veldig brs start på uken egentlig! Jeg har ingen prøver de kommende dagene HALLELUJAH, så jeg er i skikkelig godt humør jeg. Om ikke lenge kommer Julie til meg for å overnatte, for vi fant plutselig ut? hvorfor ikke ha sleepover hverdagene?? Det er jo kjempekoselig. Så vi skal lage god kveldsmat senere, wiiee :-) #kosemoseoverdose

Men dere!! I går kveld fant jeg en bruker på instagram som heter @kristineullebolove, og fy søren, gjett om det gjorde dagen min. At noen tar seg tid til å opprette en slik bruker, redigere bilder av meg og skrive lange tekster til meg?! Det er helt ufattelig, og jeg er så takknemlig og ydmyk! Jeg har ikke ord, rett og slett. Det at folk ser opp til meg og har lille meg som forbilde? det er helt ufattelig. Jeg tenker vanligvis aldri over det, men denne jenta åpnet øynene mine. Dere må bare vite at jeg setter kjempestor pris på dere, alle og enhver. Jeg er så utrolig heldig! A big fat THANK YOU ♥


Haha ååå, se så søtt. *Hjerter i øynene*

oslove

Her er enda flere bilder fra fredag. Aaah, jeg trives så godt i Oslo, og det er så fælt - for når jeg er der blir jeg bare enda mer klar over hvor innestengt jeg er i lille Førde. Det er så kjipt å være så "langt borte" fra alt, spesielt med tanke på bloggen min - omtrent alle de norske samarbeidspartnerene mine holder jo til her. Ikke misforstå meg - jeg trives kjempegodt i Førde!! Jeg har jo verdens beste venner som jeg ALDRI kunne flyttet fra, men det er liksom bare... byen. Jeg er lei av byen. Haha, alle dere som bor i småbyer forstår hva jeg mener? :-) Jeg skulle ønske jeg kunne ta med meg alt jeg har her av venner og familie og bo i Oslo. Men etter videregående flytter jeg da, og da flytter jeg jo garantert med noen av vennene mine. Det gleder jeg meg såå mye til! Meg og deg i Oslo, eller hva Julie?Oi da, her ble det litt mye tekst. Vel, fredagen var dødskoselig i alle fall, og det var så fantastisk godt å se Veronika igjen! Gjett om det ble stor bamseklem når vi så hverandre, da. Jeg visste jeg kom til å få gode venner på en språkreise, men at jeg skulle knyte et så sterkt bånd til noen - det hadde jeg ikke trodd. Jeg er uendelig glad for det, ååå!!Veronika er jo ambassadør for EF, så vi tok en spontantur innom kontoret deres. Jeg skulle jo egentlig besøke dem før jeg dro på spåkreise i år, men så ble jeg sengeliggende med kyssesyken? :-) Derfor var det utrolig koselig å møte dem, spesielt siden jeg ble så godt tatt imot!! Herregud, for en stemning og for noen folk. Jeg fikk en liten omvisning på kontoret, og så satt vi oss ned og pratet. Jeg samarbeider fortsatt med EF forresten, så vi planlegger noe spennende for 2015! Uuuuuuh? Forteller mer når jeg vet mer selv, men jeg er i alle fall supergira!!Hallo, se på disse herlige jentene!! Man kan jo ikke bli noe annet enn i godt humør av dem! Silje i midten her er forresten hun jeg har kommunisert med både før, under og etter språkreisen til Florida.

Kontoret var kjempefint - det må være såå flott å ha en så fin arbeidsplass.Jeg tilbringte resten av dagen med Vero og shæsten hennes, Mathias! For en herlig gutt, vi kom kjempegodt overens og vi koste oss kjempemye sammen vi tre :-) (Jeg har for øvrig funnet ut at jeg fungerer sykt godt som tredje hjul på vogna!! Når venninnene mine får seg kjæreste så kommer jeg alltid godt overens med typen, haha) Jeg har forresten hatt skikkelig dilla på sangen Oljebarna 2015 i en periode nå, og plutselig finner jeg ut at han er sjef for den bussen. Olalaaa, stilig!

Det ble middag på Vapiano, en av mine favorittplasser å spise på i Oslo. Anbefaler pastaen med scampi, spinat og grov pasta, den er fantastisk god :-)

avslappende helg; check

God morgen!

Aaaah, denne helgen her vært så sykt deilig og avslappende. Fredagen var veldig hektisk, men når jeg kom hjem så hoppet jeg rett til sengs og sov godt ut morgenen etter. I går jobbet jeg litt på formiddagen, før jeg tok turen til Pål-Victor for å catche up siden sist og spise etterlengtet taco. Han skal mest sannsynlig på utveksling til Calabasas i LA neste år, det er sååå sykt!! Tenk å gå på en skole ikke langt unna hvor Kardashian-familien bor, liksom. Vel, det var veldig koselig å treffes igjen! Senere på kvelden dro jeg og Julie til Ingvill, og vi bare pratet og koste oss til midnatt.

I dag må jeg bruke dagen til å gjøre matte, ettersom vi har prøve i morgen. Wow, jeg føler meg skikkelig yolo som ikke har øvd før dagen før prøven? Jeg kjenner jeg er litt stressa nå egentlig. Men først; først skal jeg på en joggetur på fjellet!!! I dag slo det meg at jeg søren meg IKKE KAN HUSKE SIST TRENINGSØKT, så det tok jammen meg ikke lang tid før jeg fant ut at hva jeg skulle gjøre rett etter frokosten var spist og bloggen var oppdatert. Nå skal jeg ut i finværet og jogge!

Bukse fra Cheap Monday (Junkyard), bomber jacket fra Jofama, hettegenser fra Nike (Junkyard), sko fra Public Desire, solbriller fra Ray-Ban 

fotoshoot på fjellet

? nesten, i alle fall. I går fotograferte jeg sammen med fotograf Nadia Norskott i forbindelse med et "prosjekt" jeg holder på med og som dere vil høre mer om i 2015. Jeg fikk i oppgave å finne fotograf selv, og etter litt research fant jeg Nadia. Det var et eller annet med bildene hennes jeg bare elsket, så vips - plutselig var jeg i Oslo og vi var klare for å fotografere. Nadia gjorde virkelig en super jobb, og det var utrolig enkelt å samarbeide med henne. Hun tok bilder av alt jeg trengte, pluss enda mer for å være på den sikre siden. Hun hadde til og med brukt mye tid og energi på å finne den perfekte locationen - jeg ble altså helt slått ut når vi kom frem. Det var så utrolig vakkert der! Det var på en slags "gård" langs vannet og ved siden av skogen, hvor det var mange gamle hytter/hus. Vi utnyttet både hytteveggene, gjerdene og utsikten til vannet for å få mange forskjellige type bilder.

Bildene ble kjempebra!! I forkant av slike fotograferinger er jeg alltid så nervøs for at bildene ikke blir slik jeg hadde sett for meg - derfor ble jeg skikkelig letta og glad når jeg fikk se hvor bra de ble. Skulle ønske jeg kunne vise dem nå med en gang, haha!Jeg fikk også litt tips når det gjelder kamera! Hehe, jeg utnytter alltid muligheten når jeg er med fotografer til å spørre om litt av hvert. *Kamerageek* Jeg kom til å tenke på at det kanskje er på tide å oppgradere kamerautstyret mitt snart, ettersom bloggen og instagrammen min har utviklet seg ganske mye de siste årene - og i jobben min er jo bildekvaliteten noe av det viktigste. Jeg er så fascinert over kamerautstyr, kunne liksom gått i en fotobutikk i flere timer og bare kikket. Det som står øverst på ønskelisten nå er Lumix GX7 (et hverdagskamera med sykt god kvalitet) og 50mm f/1.2 (oppgradering av det objektivet jeg har nå, bare synd dette koster 12 000?).Jeg kjørte naturlig hår i går, synes det blir mye finere når håret er stort og har litt spill i seg. Spesielt når det regner litt, da får jeg enda mer fall.Her var vi ferdige og jeg var meget fornøyd as you can see! Men dere, SE på utsikten. Tenk å bo her! Dette var bare 20-30 minutter unna Oslo sentrum faktisk, det skulle man ikke tro.Jeg anbefaler alle å ta en titt innom Nadia sin nettside, her. Du finner henne også på facebook, her. Utrolig skjønn dame som praten virkelig gikk i ett med i går. Bildene hun tar er for øvrig helt stunning :-)

Så, gleder dere dere til å se de ferdige bildene? 

vellykket dag i hovedstaden

I går stod jeg opp klokka 6 om morgenen og var hjemme i senga mi igjen klokka 1 på natta - what a day! Jeg var helt død når jeg kom hjem, men fy søren for en vellykket dag. Jeg er sååå glad og fornøyd. Starten av dagen gikk i ett med reising og fotografering, og når jeg var ferdig møtte jeg Veronika og tilbringte resten av dagen sammen med henne og typen. (Awww) Det var dødskoselig å catche up igjen, herregud! Og vi har allerede planlagt litt reising sammen det kommende året, woooooop ;-)Vi dro også innom EF-kontoret, og jeg fikk endelig møtt Silje som jeg har mailet med det siste året, pluss resten av gjengen. Såååå koselig!! Jeg forteller mer om dette i neste innlegg :)

Ååh, jeg har mye å fortelle og mange bilder å vise dere! Tok masse bilder i går, så jeg skal lage et lengre innlegg nå straks. Tenkte å bare komme med en kjapp update først :-)

svar på spørsmål: språkreisen til Florida

Hvor lenge før bestilte du turen?
Jeg bestilte den i fjor høst, da jeg fikk tilbud om reisen. Det er veldig få plasser igjen til USA, så dere som vurderer burde kjappe dere. Tror noen av destinasjonene er fullbooket nå, også.

Hva var gjennomsnittsalderen? Jeg fyller 18 og er redd for å være den eneste 18-åringen..
De fleste var 97 og 98, tror jeg. Var også 96 og 99. Jeg synes blandingen var helt grei, og jeg synes ikke du er for gammel om du er 18 år.

Hvilken karakter burde man ha i engelsk for å dra?
Pøøh, det spiller ingen rolle! Det lover jeg deg. Man drar jo for å bli bedre i språket, så det skal du absolutt ikke tenke på. Flink blir du uansett :-)Var det mulighet for sunnere mat?
Ja, på Publix (matvarebutikk som lå i nærheten av resortet vi bodde på) solgte de masse sunne greier. De har jo et enormt utvalgt av frukt i USA blant annet, og type all frukt der er jo genmodifisert så jordbærene for eksempel er svære, røde og skikkelig gode. Digg!! Når det gjelder sunn mat på restauranter så var det litt vanskeligere, og spesielt når vi var i Disney World. Det var KUN burgersjapper å finne, og jeg og Veronika lette parken rundt etter noe annet enn fast food. Haha! Men frokosten og lunsjen vi fikk på hotellet var veldig bra - for der hadde de skikkelig utvalg og både sunne og usunne alternativer. Men ikke stress med maten, du finner noe du liker uansett. Og dessuten så er det jo ferie ;-) 

Hvor mye lommepenger brukte du?
Det har jeg faktisk ikke regnet ut enda, noe som er skikkelig dumt i grunn. Men jeg brukte overraskende lite på shopping, og overraskende mye på mat. Haha. Tror ikke jeg oversteg mer enn 15 000 i lommepenger om jeg ikke tar helt feil.. Skal du shoppe mye ville jeg hatt med 20 000, men du klarer deg fint med 15 000!

Hvilket nivå/level kom du på?
Jeg kom på nivå 5, som er det beste. Nesten alle nordmenn kommer på nivå 4 eller 5, siden vi er så flinke i engelsk!Blir det vanskelige og utfordrende oppgaver på skolen?
Absolutt ikke! Skolen er bare gøy og sosial, hvor man diskuterer gøye temaer og gjør enkle oppgaver.

Vil du anbefale veldig sjenerte folk å dra på språkreise?
JA! En språkreise er en perfekt mulighet til å bli mer utadvent, så kjør på sier jeg.

Hvorfor kjøpte du ikke noe fra Abercrombie & Fitch og Hollister?
Jeg kjøpte èn topp fra Abercrombie, men ingenting mer. Haha, hvor skulle jeg hvis jeg ikke fant noe jeg likte? Jeg synes det er så sjuuuukt teit å kjøpe klær fra kjente merker kun på grunn av merket. Synes synd på folk som har en slik tankegang.Er det vaskemaskin der?
Oh yes! Men den ødela frynsetoppen min slik at den ble revet i fillebiter... </3 Det var riktig nok det eneste plagget så ble ødelagt da, så den er helt trygg å bruke. Du slipper altså å kjøpe nye truser om du skulle gå tom. Jeg tok ikke med meg 30 truser, liksom.

Hvordan var det med mensen mens du var der?
Det gikk fint. Brukte bare tampong hele dagen, men det var så klart litt irriterende når jeg skulle bade. Anbefaler å gå på p-piller slik at du kan utsette menstruasjonen. 

Hvordan var flyreisen?
Fantastisk! Haha, utrolig nok. Jeg sov sikkert halve flyreisen, og vi fikk puter, pledd og god mat. Det er absolutt ingenting å grue seg til.Er det billig i Florida?
Merker som VS, Michael Kors, Abercrombie etc. er litt billigere i USA enn i Norge, ja. Vanlige klesbutikker var også litt billigere, så ja, i forhold til Norge var det rimeligere. 

Går det bra å dra alene uten venner?
JA! Dra alene! Jeg anbefaler det på det sterkeste. Da slipper du å bli avhengig av venninna di, og du får sååå mange venner.Legger man mye på seg av å være i USA en måned?
Neiiii, man legger liksom ikke automatisk på seg av å være i USA. Det kommer jo helt an på om du spiser alle donutsene du kommer over. Hehe, u see my point? Jeg følte derimot at det gikk veldig lang tid mellom måltidene og jeg spiste sjeldnere enn hva jeg gjør her hjemme. Det var skikkelig rart å ikke ha mat tilgjengelig til enhver tid, for når jeg er hjemme spiser jeg jo hele tiden. Haha!

Har Runwaydreamz en egen butikk bortsett fra nettbutikken?
De har hovedkontor i Los Angeles, men det er ikke en butikk. 

Vet du hvor mye en pakke med Body Mist fra Victoria Secret kostet?
Husker ikke nøyaktig, men de var veeeeldig billige! 80 kr?

Følte du at folk ga deg blikk og baksnakket deg siden du er kjent?
Nei, overhode ikke. Jeg la i alle fall ikke merke til det, haha?? Om folk vil baksnakke meg så får de bare gjøre det, jeg gir blaffen. Jeg hadde tidenes reise og fikk venner for livet - så det stoppet ikke meg!

Er det mye fest og fyll? Mamma lar meg ikke dra hvis det er festing der.
Lederne er ansvarlige for dere og passer på at dere ikke er ute etter leggetid. Det var ingen som festet eller drakk når vi var der, som jeg vet om. Så nei, det kan du si til moren din at hun ikke trenger å bekymre seg for. Jeg kunne aldri sett for meg å feste på språkreisen, for vi gjorde så mye gøy i løpet av dagen!! Og når kvelden kom ville jeg bare sove, haha.Hvor spiste dere middag?
Vi kunne skrive oss opp på ulike restauranter hver morgen når vi gikk til frokost, og da var alternativene ofte Subway, McDonalds og slike "restauranter". Men når vi var på shoppingsenter valgte vi selv hvor vi ville spise, samme når vi var i Disney World, Universal osv :-)neste stopp: fotoshoot i hovedstaden

Hellu! Jeg er tidlig oppe i dag, jeg! Flyet mitt går om en liten time, så jeg sitter nå ferdigsminket og klar for fotoshoot som jeg skal ha i 11-12-tiden. Jeg skal møte fotografen i Oslo når jeg kommer frem, som er en superhyggelig dame jeg gleder meg til å jobbe med, og så kjører vi opp på et fjell litt utenfor Oslo hvor vi skal ta bildene. Dette blir stilig! Etter shooten skal jeg møte Veronika og en gutt (tihi) og vi stikker sikkert på Friday's eller noe.

Det er selvfølgelig en grunn til at jeg skal ta disse bildene - og det får dere forhåpentligvis vite om ikke så altfor lenge :-) Vel, jeg ville bare titte innom og gi et lite pip fra meg før jeg drar, og for å ønske dere en fin fredag, enten det er på skole eller jobb. Jeg kommer hjem i kveld igjen, men jeg har forhåndsskrevet et innlegg med svar fra spørsmål angående Florida, så husk å titt innom bloggen litt senere i dag da dere!

Nå må jeg løpe!Ny genser fra IvyRevel, du finner den her. Jeg har jo en lik en bare i grå, og den har blitt brukt helt latterlig mye helt siden jeg fikk den. Det er et eller annet med disse genserene som jeg bare digger, så når jeg så at de hadde den i svart måtte jeg bare slå til. Jeg elsker hvordan alle klærne fra IvyRevel har en så clean look.

dinner is served

Helluen! Da tar jeg "helg", jeg! Skal riktig nok stå opp klokka seks i morgen tidlig, men så lenge jeg ikke er på skolen så føler jeg at jeg har helg. Puuh, så deilig det er å ha fått denne uka overstått. Klapp på skuldra!

I dag hadde vi superdeilig middag, nemlig lakselasagne med speltlompe. Anbefaler alle å teste ut forskjellige varianter av lasagne hvor du bytter ut pastaplatene med speltlompe, det er faktisk helt fantastisk godt. I tillegg blir middagen mye sunnere! Her er det brukt laks, haugevis av grønnsaker, hvit saus og speltlomper som er plassert lagvis mellom. Nam nam! Fant tilfeldigvis noen bilder fra tidligere i høst med denne middagen, så det passet perfekt, haha. Vi har nok ikke  fint hver her i dag, nei.. :-)Ååh, jeg savner å bruke shorts allerede jeg.. <3Nå skal jeg sette sammen antrekk for morgendagens fotoshoot. Det er alltid like vanskelig synes jeg, for jeg er den typen som tar antrekket på sparket fem minutter før jeg går ut av døra. Flyet mitt går tidlig i morgen, så i kveld må jeg ha alt sammen pakket og klart, i tillegg skal jeg sørge for å legge meg tidlig slik at jeg får skjønnhetssøvnen min. Om jeg ikke får til å sminke meg i morgen tidlig, da?.!! Skal i alle fall sørge for å ha god tid i morgen tidlig.

VI skrives litt senere i dag, nå skal mamma og jeg se på forskjellige antrekk :-) 

pink purseVeske fra Alexander Wang HERWæææææ, take a look at this beauty! Jeg elsker disse type vesker, hvor man har både skulderreim og liten reim. Dessuten får jeg plass til alt jeg trenger her, noe som selvfølgelig er viktig! Har jo en lignende veske i svart, men synes denne i lyserosa var så sykt fresh, aaah :-) Materialistisk lykke!

Nå har jeg nettopp pratet med Julie i telefon i type 1 time (elsker å prate i telefon!!), og Ingvill kom nettopp inn døra så vi skal gjøre litt lekser og lage oss noe godt å spise til kveldsmat. Vi sitter og diskuterer dagens kjøretime med verdens beste kjørelærer. Digger det. Grattis til Ingvill som nettopp har kjøpt seg bil, forresten! Det er en Toyota Yaris, haha jeg elsker den. Gleder meg sånn til å få lappen!! Da blir det harrytur til Sverige med en gang.

lykkedag

Ooops, det ble visst ikke flere oppdateringer i går! Jeg satt og øvde og plutselig var klokka alt for sent. Jeg presterte å forsove meg i dag tidlig og tenkte at "DAMN, dette blir sikkert en ulykkesdag". Det viste seg å være heilt feil - for denne dagen har vært sykt bra. Jeg kom på skolen, hadde presentasjon i tysk som gikk kjempebra, dro rett videre for å ha kjøretime som også gikk smooth, og så rett tilbake til skolen for å ha IT-prøve som også gikk strålende. Alt dette på 3 timer! *Stor applaus* Jeg blir så glad når hardt arbeid hardt arbeid lønner seg. Det er dessuten nesten ingenting gir meg mer selvtillit enn å gjøre det bra på skolen.

I dag er planen å gjøre litt andre ting enn skole, riktig nok! Er faktisk ferdig med det meste av skolearbeid for denne uka. Så nå skal jeg ta fatt på mailen og få unnagjort litt jobb der, og i skrivende øyeblikk fikk jeg faktisk en dødsgøy mail som gjorde dagen enda bedre. Venter bare på avklaring, så forteller jeg det til dere. Kan si at det gjelder en annen blogger og reising! :)Little redhead. Her så håret mitt skikkelig oransje ut, men jeg likte det faktisk. Bildene er fra et par dager siden, jeg fikk nemlig litt nytt fra Runwaydreamz som jeg fotograferte i helga. Viser dere mer snart!Har dere hatt en bra dag, da? Fortell, jeg elsker å høre!

det nærmer seg lansering

I dag brukte jeg skinnjakken min på skolen!! Jeg kan desverre ikke vise den til dere enda, men i desember får dere noen sneak peaks. Og så er det jo heller ikke lenge til januar - da den lanseres. Æææ!! Her er en ørliten sneakpeak :)Jofama Rookie by Kristine Ullebø!! *Hjerter i øynene*

I dag blir nok den tyngste dagen denne uka, for jeg har både prøve, fremføring og innlevering i morgen. Puuh, tenker lærerene noensinne på at vi har sånn åtte fag?? MEN jeg skal ikke klage, for det er sikkert kjipt for dere å lese om skole. Jeg skal i alle fall bruke dagen min på øving, så jeg er klar med både kosebukse og Pepsi Max. Det skal bli så deilig å bli ferdig med denne uka, haha! Nå er flybillettene til Oslo bestilt, og jeg gleder meg skikkelig mye til fredag. Ikke bare skal jeg på shoot, men jeg skal møte Veronika igjen!! Tror ikke jeg har sett henne siden september..? Det er ganske lenge borte fra hverandre med tanke på at vi var med hverandre 24/7 i 4 uker, haha.Noen flere som har mye skolearbeid for tiden, eller? Vi klarer å komme oss gjennom dette, folkens! Stay strong.

Roll, Press, Go

Reklame

Hey girls! Det er en del ulemper med det å være jente, og da sikter jeg blant annet mot mensen. Jepp, la oss snakke om mensen! Jeg skulle gjerne vært foruten, men heldigvis har vi kommet såpass langt at det finnes gode løsninger for oss denne ène uka i måneden. Jeg har opplevd mange ganger at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av bindet mitt, for eksempel når jeg er på tur. Jeg tipper det samme har skjedd med dere før? Vel, Libresse har nå kommet med et nytt produkt: Roll.Press.Go. Dette omslaget forsegler bindet 100% og sørger for at det er helt tett. Sjekk ut videoen her som gir en god beskrivelse av Roll.Press.Go.But wait, there's more.. Konkurranse!

Har du pratet med moren eller bestemoren din om hvordan hun opplevde mensen da hun var ung? Det er jo ganske stor forskjell på det å få mensen i "gamledager" og det å få det i 2014. Verden har utviklet seg mye siden den gang. Jeg vet egentlig ikke hvordan mensen fungerte for 50-60 år siden, jeg? Brukte de papir som bind, liksom??? Haha, ikke vet jeg... Konkurransen til Libresse går rett og slett ut på at du kan vinne en middag med din favorittdame! Det trenger altså ikke å være moren eller bestemoren din, bare det er en eldre dame som du kjenner og som inspirerer deg. Jeg skulle gjerne tatt med min superspreke mormor, hadde hun bare bodd litt nærmere. Jeg hadde derfor tatt med meg mamma! ♥

For mer informasjon og for å delta på konkurransen, klikk her.


Haha, disse bildene er så herlige synes jeg! Blir glad av å se på dem. Mammaen min ♥

current favorite shoes

Sko, sko og atter sko? Kan man noensinne få nok?Public Desire, Jeffrey Campbell, Choies

Disse skoene er mine favoritter for øyeblikket! Jeffrey Campbell'sene vil nok alltid være min favoritt, men bootsene og pumpsene har jeg fått skikkelig dilla på i det siste.Disse her er har jeg hatt stående skikkelig lenge her hjemme, men jeg har aldri fått meg selv til å bruke dem. Helt til nå for et par dager siden - da fikk jeg et innfall om at wow.. disse må brukes!! Jeg elsker hvordan sølvdetaljene på skoen piffer antrekket skikkelig opp, og man kan gå med lave hæler samtidig som de ser dødsbra ut. Ulempen er jeg ikke kan bruke sokker i dem, og det er et liiite problem nå som minusgradene nærmer seg. He-he.D.I.S.S.E! Dere har vel sett at jeg har brukt disse skikkelig masse i høst? Jeg har en del forskjellige pumps, men disse danker ut alle sammen. Ikke bare er de kjempefine og classy, men de er også superbehagelige! Når dere er på utkikk etter behagelige heels; kikk etter tykk hæl og reim rundt ankelen. Da er du nesten garantert at de er gode å gå med :-)Ååå, se på dem. Ren kjærlighet♥

Hvilke av disse tre skoene likte du best? Jeg fortrekker pumpsene!

turtleneck sweater

Da var det på'an igjen med ny uke, dere! Jeg hadde min første kjøretime i dag, og gjett om jeg var nervøs, haha. Det gikk superfint, så jeg skjønner ikke hvorfor jeg gruet meg sånn! Kjørelæreren min var SÅ hyggelig og søt, haha!! :) Ingvill har samme som meg, og vi er slik "ååå han er så søt at jeg blir skikkelig glad av han". Håper vi får langkjøring sammen, det hadde vært gøy.

Ellers er det mange prøver fremover, men jeg har jobbet mye med både blogg og lekser i helga så dette skal nok gå fint. Det hjelper også sykt mye å være effektiv i timene på skolen, da slipper man unna mye arbeid hjemme. Vi har blant annet en innlevering i IT hvor vi skal lage en hjemmeside og presentere den, og det er nesten slik at jeg bare vurderer å vise bloggen min ass. Høhø.Se på den nye genseren min fra IvyRevel!! Er den ikke fin? Stoffet er seriøst silkemykt og den varmer sååå mye. Så gla` for at jeg har denne nå som vinteren er på vei. Dere finner den her.Skjørt og genser fra IvyRevel, strømper fra H&M, sko fra Dr. Martens (Junkyard), solbriller Choies

julegavetips à la kriss

Reklame

Hei hjerter ♥ Har dere tenkt over at det kun er 45 dager til julaften? Jeg fatter ikke at tiden har gått så fort. Helt ærlig føler jeg at det var sommer for et par uker siden? Haha! Vel, den beste dagen i året nærmer seg, og jeg gleder meg som en liten unge! Jeg føler at jula bare blir bedre og bedre for hvert år som går, og i år blir den definitivt best siden Håkon (broren min) kommer hjem fra utveksling i San Fransisco bare TO dager før selveste julaften. Det skal bli sååå gøy!

Over til det innlegget egentlig skulle handle om: julegavetips. Jeg skal prøve å starte tidligere med julegavehandelen i år (ps. dette sier jeg hvert år), og jeg oppfordrer dere til å gjøre det samme! Problemet er bare at det kan være skikkelig vanskelig å vite hva man skal kjøpe, så i dag tenkte jeg å gi dere noen tips til hva dere kan gi til en venninne, søster eller mamma. Denne gangen tar jeg for meg sminke og skjønnhetsprodukter. Å bruke penger på sminke er skikkelig kjipt synes jeg, så det å få det i gave synes jeg er helt topp!1. Nude Tude - Min favoritt øyeskyggepalett, med 12 vakre nyanser som har shimmer i seg. Perfekt for smokey eyes! 2. SunSpa Chocolate - Jeg hadde satt kjempestor pris på å få selvbruning i gave, spesielt siden jula er en tid på året hvor man gjerne går en del i kjole og viser bare legger og armer. Ingenting er mer sexy enn gyllenbrune legger! Jeg sverger til SunSpa Chocolate og har brukt denne i årevis. Her får man en jevn, dyp og glødende brunfarge. 3. Walnut Complexion Scrub - Oppfriskende ansiktsskrubb som renser porene. Føler meg som en ny person etter en runde med denne! 4. Chocolate Soleil - Jeg kan garantere deg at dette er en gave venninna di eller mammaen din blir glad for! Hvorfor? Fordi dette solpudderet lukter sjokolade. Oh yeees, you heard me! 5. Bahama Mama - Dette er mitt favoritt-solpudder som jeg bruker hver eneste dag. Bahama Mama er ganske mørkt, derfor funker det perfekt til å skape konturer i ansiktet. Jeg bruker den under kinnbeina, i panna og på sidene av nesen. Helt avhengig - føler meg så tom i ansiktet hvis jeg har glemt å ta på meg denne! 6. gloMinerals blotting Papers - Disse redder dagen min! Sveip at ark over ansiktet når du begynner å bli glinsete, så fjerner den alt av overflødig fett. 7. Billion Dollar Brows Kit - Det her er en garantert vinner - personen som får denne i gave kan umulig ikke bli superhappy. Her er de bestselgende verktøyene til Billion Dollar Brows samlet, så dersom du har denne har du egentlig alt du trenger for å få perfekte bryn. 8. Wink Marker Pen - Dette er en sånn typisk ting alle jenter ønsker seg. Jeg elsker winged eyeliner-looken, og denne ekstra tykke eyelineren gjør det enkelt å lage tykke og intense linjer.

Disse produktene er garantert suksess under juletreeet!

Koden KUJUL gir 20% rabatt på alle bestselgere og varer til 13.11. Dere finner alle bestselgerne her.

me-time

Heisann! Hvordan står det til med dere? Da har jeg omsider klart å få ut dagens første innlegg her på bloggen. *Litt forsinket* Glad for at dere er så tolmodige med meg! Vel, gårsdagen! Kvelden ble dødsbra, som forventet! Vi jentene koste oss sååå mye på vorset, er det noe vi kan så er det å ha det gøy. Bursdagen var superdupergøy, og jeg er ganske sikker på at burdagsbarnet også koste seg masse ♥ Nå tenker jeg å ha en del rolige helger fremover, kjenner det skal bli godt for kropp og sjel. Jeg drar jo til Oslo på fredag forresten, wohoo! Bare for èn dag riktig nok, men jeg gleder meg.Dagen i dag har gått i snegletempo, og det samme har jeg, men jeg har likevel klart å fått unnagjort to do-lista mi. Jeg må bare tipse dere om en dødsgenial greie for dere som har Mac: nemlig "Påminnelser". Det kan godt hende at dere vet om den allerede, men den er i alle fall SÅ smart. Jeg skriver altså ned tingene jeg må huske å gjøre, og når jeg er ferdig med de ulike gjøremålene så huker jeg dem bare av og så forsvinner dem. Woop, det føles så bra når jeg krysser dem ut! Dessuten blir jeg mye mer effektiv når jeg har det skritflig. Det finnes sikkert en form for et slik program på vanlig pc også, for dere som ikke har Mac.Nå sitter jeg på rommet mitt hvor det er nyvasket og det lukter rent og pent. Har til og med tent stearinlys her, så nå koser jeg meg! Me-time står på planen i dag, noe det for så vidt gjør hver søndag. Det er så viktig å sette av tid til seg selv - aldri glem det. Så nå skal jeg lage meg noe godt å spise, deretter skal jeg plassere meg i sofaen med puter og pledd og se Gossip Girl. Senere i kveld er det en varm dusj, barbering av legger og ansiktsmaske som står på planen. Akkurat slik søndager skal være! Er dere ikke enige?

et lite glimt av sola

For en fin dag dette har vært. Jeg fikk se sola i en liten halvtime, og det var så ufattelig herlig! Utrolig hva fint vær gjør med humøret mitt.

Jeg har hatt en skikkelig jobbdag i dag, hvor jeg har tatt bilder, besvart mail, jobbet med fakuraer etc. i 5-6 timer. En skikkelig "bloggdag" med andre ord. (Ironien når jeg har disse såkalte "bloggdagene" er at jeg glemmer det viktigste; nemlig å blogge..) Mye bakarbeid er det i alle fall, det er sikkert og visst. Jeg har uten tvil verdens beste jobb og jeg trives SÅ mye, men når folk sier til meg at blogging er en "lett jobb" fordi man får bra betalt for å slenge ut et innlegg på fem minutter en gang om dagen - da? da blir jeg forbanna. Haha.

Vel, jeg elsker når jeg greier å være effektiv - da blir jeg alltid så fornøyd med meg selv. Så når klokka nærmet seg fire tok jeg en øvekjøretur med pappa, og så dro vi på butikken for å handle inn middag. ♥ Pannekaker ♥ Haha, trykk ctrl + f og sjekk hvor mange ganger jeg har skrevet ordet "pannekaker" i løpet av de siste ukene. 

Her er dagens outfit!

Jakke her, sko Choies, skinnbukse Junkyard, veske Michael Kors, genser Bik Bok, solbriller Ray-Ban

Nå kommer Julie til meg om noen få strakser, og så drar vi bort til Ingvill. I dag blir det ut med jentene! Vi blir en god jentegjeng hos Ingvill, og der fyrer vi opp et koselig jentevors før vi drar videre i bursdag. Ingen tvil om at jeg har en bra kveld i vente! Men nå kommer Julie, og jeg må finne kjole! Uæææ, å velge kjole er det vanskeligste. Ha en fantastisk lørdagskveld, så blogges vi i morgen!

party alias

Hei og god lørdag! 

Fredagen i går var en skikkelig "min-type-fredag". Jeg og Ingvill tok bussen til Emma og Lina på kvelden, og det førte til en kveld med mye latter og morro. Kjenner at magemusklene fikk kjørt seg, for å si det sånn! Og dere? Jeg spilte party alias for første gang! Jeg FATTER IKKE at jeg aldri har spilt det før?! Hvor har jeg vært hele livet, liksom? Det var skikkelig gøy, haha! Så nå har jeg gitt mamma streng beskjed om at vi må få det spillet i hus så fort som mulig.Yaaas, endelig har Pepsi fått nytt og fint design! Jeg elsker det. Dette er ikke reklame by the way, følte bare for å informere om det hahaIngvill og er glad for nytt design!Ems, Linus og Ingvill ♥ Love you girlsVi snakkes om ikke så lenge! Nå skal jeg ut og knipse bilder med mamma. Hun var så gira på å legge ut bilde av oss to på instagram, haha :-)

T.G.I.FJohan Ståhlberg Photography

Her er noen bilder fra shooten jeg hadde i Stockholm. Hva synes dere? Nå må jeg og Ingvill rekke bussen, whooop! Ha en super fredagskveld, vi skrives :-)

bloggere og mørketid, ass

Hei fine folk og hei fredag!

Denne uka her har gått utrolig fort - jeg sverger på at det var i går jeg våknet og det var mandag. Wooop! Denne uka har jeg fått gjort en del skolearbeid, i tillegg til at jeg har fått øvekjørt en del med pappa. Har ventet så sykt lenge på å få kjøretime nå, så i dag tok jeg rett og slett saken i egne hender og sendte melding til trafikkskolen om at jeg ville ha kjøretime asap. Haha, det fikk jeg jammen meg! På mandag starter jeg, og nå er det bare å kjøre kjempemye fremover. For å være helt ærlig så begynte jeg faktisk ikke å lærekjøre skikkelig før i HØSTFERIEN, det vil si kun tre måneder før jeg fyller 18. Ha-ha, det er så ille! Jeg lærer raskt på skolen og det gjør jeg tydeligvis når det gjelder bilkjøring også - så null stress her i gården. Pappa synes jeg har blitt flink nå, noe jeg for så vidt er ganske så enig i :-) Gleder meg sånn til å få lappen!!Haha, herregud. Aner dere hvor frustrerende det er å være blogger i november og desember, når man er avhengig av dagslys for å ta bra bilder? *River meg selv i året* 

Mamma: Hvorfor så frustert, Kristine? (Ja, hun prater bokmål)
Meg: HALLO jobben min er å ta bilde, korleis skal eg klare det når det er daglys i 5 minutta når eg kjem heim fra skulen????!!!!

Jeg skulle vise dere den nye kjolen min i dag, men det hadde visst blitt mørkt allerede. Heldigvis går tiden superfort, så før vi vet ordet av det så er det jul og ikke så lenge etter det begynner det jo å bli lysere. Man må alltid se positivt på det - det hjelper jo i alle fall ikke å klage :-) Jeg gleder meg allerede til vår og sommer, da. Om sommeren er det  enkelt å blogge, man får jo bra bilder uansett. Anyways, poenget mitt: jeg elsker den nye kjolen min. (Den er herfra) Skal få tatt bedre bilder med den senere! Nå skal jeg lage pannekaker til middag, og så tar jeg og Ingvill turen til Emma og Lina senere i dag. Gleder meg! Her er forresten superblide Ingvill (som er kjempeglad for helg) i ny jakke, her.

Vi blogges etterpå! Nå skal jeg kose meg med pannekaker.

noe å se frem til

Har dere hatt en fin dag? ENDELIG ER DET TORSDAG, jeg gleder meg så ufattelig mye til helg. I morgen skal jeg bare ta det rolig, men så skal jeg ut med jentene på lørdag. Haha, av en eller annen grunn er jeg skikkelig gira på helg nå. Kom forresten nettopp hjem, så hei til dere. Rett etter skolen dro jeg og til byen med Emma og Guro for å spise, og det var som alltid kjempekoselig. Haha, det sier jeg alltid???? Men ja, det er jo superkoselig. Mat + girlsa mine = lykke

Nå ringte Ingvill nettopp på døra. Vi skal jobbe med skolearbeid sammen - siste innspurt før helg nå! Spørs om jeg ikke må ut og øvekjøre litt med pappa i kveld også.Ser dere hvem som er på plakaten i bakgrunnen? Iiiiiik!

Gjett hvem som har bestilt tur til København for å være med på Fashion Week i slutten av januar da? MEG! Jeg reiser sammen med verdens beste team, Jofama. Jeg gleder meg supermye til å møtte alle igjen, det var SÅ gøy i august. Det føles som en familie, jeg har det så gøy med dem :)

Nå venter besøket på meg. Vi snakkes!

freaking love this jumpsuit

Jumpsuit from MAKE WAYIiiiiiiiiik, ser dere den nye veska mi?! *Hyl*

Nå blir jeg hentet, så jeg må hive på meg litt parfyme og få på meg skoene. Sminkekveld neste! Var på en slik kveld i forrige uke også, og det var utrolig koselig - så det blir det nok denne gangen også. Ha en super kveld videre! :-)

i'm a dreamer

Koselig å hente posten i dag!Det kan jo faktisk ikke være noe annet en koselig når leveransen er fra Runwaydreamz. Mitt all-time favorittmerke, uten tvil. Denne gangen bestilte jeg produkter fra den nye A/W-kolleksjonen deres, som er fin. Jeg fikk et par shortser, t-skjorter og gensere, og jeg skal vise dere alt sammen om ikke lenge. Elsker alt sammen!! Her er en liten sneakpeak enn så lenge.

Stilige print og studs - akkurat slik jeg liker det. Gjør ikke noe at det ikke er sommer, disse kan jo fint kombineres med en svart strømpebukse. Har allerede mange idèer til antrekk :)

Vel, folkens! Da var vi over halvveis i uka. Vi nærmer oss helg, YAAAS. I dag skal jeg skrive ned fakturaopplysninger som skal sendes til regnskapsføreren min, og så skal jeg på en sminkekveld med Julie litt senere i kveld. En fin onsdag, med andre ord. Jeg tyvstartet forresten jula litt - tok nettopp mitt første glass julebrus. *Aaaah* Jeg begynner faktisk å få julestemning allerede jeg, er det noen flere eller?

oppskrift: superdigg tacopai

Her kommer oppskriften på den fantastiske tacopaien jeg har pratet så mye om! Mamma lagde det for første gang i forrige uke, og min første reaksjon var egentlig litt sånn "æsj, pai og taco, hvilken rar kombinasjon er det??", men det viste seg at det var null grunn til å være skeptisk - for hallelujah, hvilken smaksopplevelse! Dette er faktisk noe av det beste jeg har smakt på lenge, og denne paien klatrer høyt opp på lista mi over favorittmiddager. Anbefaler virkelig alle å overraske familien med denne asap, jeg lover dere at den vil falle i god smak hos alle mann! Kan serveres både hverdag og på lørdag. Gjerne alle dager i uka? ;-)PS! Vi brukte kyllingkjøttdeig og fajita spice mix i stedet for karbonadekjøttdeig og taco spice mix. Du bestemmer selv hva du vil bruke, jeg tipper begge deler smaker like godt. Kyllingen og fajita spice mix'en var i alle fall en smakskombinasjon uten like!

Ingredienser til deigen:
3 dl hvetemel ♥ 125 g smør ♥ 4 ss kaldt vann ♥ 1 eggehvite eller plomme

Fremgangsmåte:
Smuldre mel og smør, tilsett vann og eggene og elt det hele sammen til en fast deig. La den stå kaldt en times tid før den kjevles ut.

Ingredienser til fyllet:
400 g kyllingkjøttdeig ♥ 1 pose fajita spice mix ♥  1 boks creme fraiche ♥ 1/2 paprika ♥ 1 løk ♥ ost

Fremgangsmåte:
Fordel deigen utover i en paiform, og bruk en gaffel til å stikke en del hull i bunnen for å unngå heving av deigen. Fordel kjøttdeig, paprika og løk utover i formen, med creme fraice på toppen. Stek dette i 20 minutter (på 200 grader) uten ost, og så tar du ut paien igjen, strør ost på toppen og setter den inn i ovnen igjen i 10 minutter til.
Serveres sammen med en frisk salat.Lov meg at dere tester dette, da! Og ikke glem å gi tilbakemelding til meg om hva dere synes :-)

dagens antrekk

Hei hei! Da var ukas værste dag overstått. Huff, jeg hater å prate mye om skole på bloggen, men vi er i en periode nå hvor vi har prøver og innleveringer i nesten alle fag. Tipper vi ikke er de eneste? Det er overkommelig liksom, men noen ganger fatter jeg bare ikke hvordan jeg skal rekke over alt sammen. Fagene er jo ikke vanskelige, men når man har prøve annenhver dag så er det vanskelig å få øvd mye til hvert enkelt fag. Haha, jeg trøster meg i alle fall med at det er verdt det til slutt. Jeg kan ikke huske èn gang jeg har angret på å gjort skolearbeid, så her er det bare å gi gass! Helgen holder motivasjonen oppe, da! Ååh, jeg gleder meg.

Jeg forsov meg så sykt i dag, fordi jeg sovnet ikke før skikkelig i går kveld. For en gangs skyld la jeg meg ganske tidlig, men så våknet jeg igjen senere fordi vi har mus i veggen og de bråker så mye. Pappa har satt opp musefelle nå, men jeg synes så synd i musene så jeg håper de ikke går i fella? :-( Stakkars smååå. I tillegg hadde jeg mareritt ca. hele natten føltes det ut som. Drømte at jeg ble kidnappet og voldtatt, og det føltes sååå ekte når jeg våknet!! Skikkelig fælt. Jeg drømmer så mye rart, er nesten så jeg blir redd meg selv inn i mellom, haha.

Vel, her er dagens antrekk!Genser Caroline Roxy for Bubbleroom, skjorte  Chiquelle, Sko Converse, Bukse Bik Bok 

ukens spørsmål #70

Hvor mye kommer skinnjakken din som du har designet til å koste?
Den ligger på 3195 NOK!

Lurer veldig på om du er så brun etter soling, eller om det er selvbruning?

Jeg tok solarium to ganger etter Florida tror jeg, men siden det har jeg ikke tatt. Så fargen jeg har på kroppen nå er den jeg fikk i Florida, men jeg bruker selvbruning i ansiktet èn gang i uka kanskje!Hva skjedde med Vespagjengen?
Det er jo litt periodevis hvem man er med, og vi var veldig mye sammen i en periode. Vi er fortsatt venner! Julie er jo bestevennen min og vi er sammen hele tiden, og Joakim var jeg ute med forrige helg :-)

Har du mange venner som er 98 og yngre?
Haha, helt ærlig synes jeg det er skikkelig teit å i det hele tatt rangere folk etter årstall. For real? Altså, jeg tviler på at foreldrene våres var slik: "Haha lol, sjekk den 68'eren der da, hun tror hun er noe". Jeg har mange venner i alle aldre, jeg. Blir bare kjent med folk uten å tenke over om de er et år eldre eller et år yngre - funker veldig fint i grunn. Og ja, mange av mine nærmeste venner er 98 ♥♥♥ Love them.Er du ute hver helg?
Nei, absolutt ikke. Jeg er veldig glad i fest og morro og det å dra ut på nye eventyr, men ikke hver helg!!! Det går som oftest noen uker mellom hver gang, noen ganger flere måneder også. I sommer var jeg jo ikke ute på over to måneder (fordi jeg var syk og på språkreise da, naturligvis), og jeg tenkte ikke over det i det hele tatt. Å måtte ha alkohol i blodet for å ha det gøy er en uvane jeg aldri skal få. Kosekvelder med venninner, mat og joggeklær er jo det beste i hele verden, HALLO. Og så kan man heller ta på seg finstasen og dra ut inn i mellom! Når sant skal sies så varierer jo dette veldig mye, helt avhengig av hvilken tid på året det er. Noen ganger drar jeg ut fire helger på rad, noen ganger koser jeg meg hjemme fire helger på rad.

WHAT? Er Ingvill 96 siden hun er russ til våren?
Nei, hun er 97. Men hun går helse og oppvekst og da går man jo 2 år på skole og så er man lærling, derfor er yrkesfaglige russ etter 2 år. Vi har altså ikke russetid sammen, noe som i utgangspunktet er skikkelig trist, men jeg skal være mye sammen med henne i hennes russetid og hun skal være med i min, så jeg tror ikke vi kommer til å merke så stor forskjell likevel.

Hva er det som fikk deg til å hate å løpe til å elske det?
Fjellet. Jeg hater å løpe på mølle og har aldri jogget mer enn seks km maks, men en grusvei opp mot et fjell er perfekt for meg. Da er jeg omringet av fin natur, lite eller ingen folk og jeg har et konkret mål: toppen. Jeg klarer bare ikke å få meg selv til å løpe lange distanser på tredemølle eller vanlig asfaltvei, det er sååå kjedelig. Så jeg anbefaler alle å finne en løype mot et eller annet fjell, hvis dere har det tilgjengelig i nærheten.

Skal du kjøpe deg egen bil når du får lappen, eller skal du låne foreldrene dine sin?
HELL NAAAAH om jeg bruker penger på egen bil. Haha, jeg skal låne mamma og pappa sin, ettersom vi har to biler. Får låne den gratis i tillegg til at jeg slipper å bruke penger på bensin selv, så det er jo veldig greit egentlig! Skal råne rundt i en Opel, yaaaas.Jeg bare lurer på hvordan du prioriterer både skole, venner, trening, blogg og alt det du driver med? Jeg synes det er vanskelig å kombinere bare skole, trening og venner, og jeg kan ikke forstå hvordan det funker for deg når du jobber så mye med bloggen i tillegg til dette. Hvordan? Jeg føler alt er så perfekt i livet ditt, og at alt går på skinner. Du har gode karakterer, er sosial, trener og har en bra kropp, blogger bra osv..
Where to start. Jeg er en rastløs person som liker å ha mye å gjøre, og derfor blir det å prioritere tiden fornuftig veldig naturlig for meg. MEN èn ting skal sies, og det er at jeg har langt ifra et perfekt liv. Selv om jeg har det bra og har svært lite å klage på i livet mitt, så jeg har jo dager hvor jeg føler alt går galt. Jeg kan føle meg som en dårlig venn. Jeg kan få igjen en dårlig prøve som ødelegger dagen min. Det er sjeldent jeg får tid til å trene regelmessig. Jeg krangler med mamma og pappa, ofte. Og det er SÅ ofte at jeg føler jeg ikke presterer bra nok med bloggingen. Jeg er livredd for å kaste bort sjanser, livredd for å ikke prestere bra. Men hey - vi er jo bare mennesker. Vi må bli flinkere til å ikke stille så forbanna høye krav til oss selv.

Liker du å være singel eller skulle du ønske du hadde kjæreste?
Tenker ikke over det haha. Kanskje fordi jeg har så mye å styre med i tillegg til at jeg har det så altfor bra de altfor gode venninnene mine ♥♥♥ Jeg føler det blir feil å "ønske seg en kjæreste", tenker heller at det kommer naturlig når man finner en man liker. Jeg stresser i alle fall ikke med det.Har du noen gang følt at du har blitt brukt på grunn av at du er en kjent person?
Jeg er naiv og tenker at ingen ville gjort noe sånt, uheldigvis. Det har vist seg at jeg har tatt feil et par ganger der, ja. Skikkelig kjipt men man lærer av det, heldigvis.

Er du og Veronika like gamle?
Nope, hun er et år yngre enn meg. Verdens vakreste er hun.Hva lurer dere på til neste uke?

ny uke, nye muligheter

Hei og hopp! Da var det mandag igjen gitt. Nye uke, og nytt skolearbeid yaaaaas. Tulla, eller egentlig ikke, men jeg ser faktisk veldig positivt på det. Av en eller annen grunn er jeg skikkelig glad i dag! Vi hadde pannekaker til middag i dag. Ingvill kommer straks en tur hit nå for å gjøre lekser sammen med meg. Jeg skal øvekjøre med paps i kveld. Helga blir bra. Neste uke skal jeg til Oslo for en fotoshoot. Jippi!! Angående fotoshooten så vet jeg ikke hva jeg kan si og ikke si enda, så jeg holder det for meg selv enn så lenge. Dere får nok vite det om ikke så altfor lenge. #kjipblogger da, jeg vet. Det er i hvert fall utrolig spennende! :)

Jeg tenkte å poste noen flere bilder fra halloween. Det er ikke hver dag man kler seg ut, så da må det jo tas litt ekstra bilder, hihi!

Meg, Guro, Ingvill, Vic og Julie ♥Vi skrives om litt da, folkens! Ha en tipp topp mandag og gjør starten på uken awesome. Møt en venninne og lag vafler til kvelds, eller ta deg en treningsøkt for å utløse lykkeendorfinene. Whatever makes u happy! Senere i dag kommer ukens spørsmål eller oppskrift på tacopai.. har ikke helt bestemt meg enda.

nighty night

Nå ligger jeg i senga etter en kjempeffektiv søndag. Har endelig lest ferien teoriboka! I tillegg til det har jeg gjort mattelekser, tømt mailboksen og laget pai (og tatt bilder av den, så oppskrift kommer I MORGEN JIPPI). Ellers så hadde jeg tidenes krangel med mams og paps i dag. Det var på grensa til tredje verdenskrig her i huset, men nå ble vi nettopp venner igjen og det gjør meg så sykt letta, haha. Følte bare for å si det. Jeg hater å krangle - finnes ikke værre!!!! Livet er dessuten for kort til å være uvenner.

Nå må jeg klappe sammen macen og legge meg. En ny uke står for tur, og søvn er viktig! Jeg gleder meg faktisk til ny uke - for jeg tror den som kommer nå blir veldig bra. By the way!!! Før jeg avslutter så må jeg bare vise dere disse nydelige sangene:

Life Of The Party - Shawn Mendes og Sleep Baby Sleep - Broods ♥Liker dere den nye headeren min forresten? Er faktisk enig med dere, denne passer bedre enn den forrige!

party essentials

Reklame

Halla gurls! I forrigårs var det halloween, og nå fremover vil det bli mange forskjellige parties. Julebord, julaften og nyttårsaften er blant annet tre store høydepunkter som står for tur, og det kan i den forbindelse være greit å være forberedt med det du trenger av sminke og skjønnhetsprodukter. Jeg har noen såkalte "must haves" når det kommer til denne tiden av året - og nå skal jeg fortelle litt om disse til dere. Produktene er valgt ut av meg selv (som alltid!) og jeg skriver kun om dem hvis jeg virkelig liker dem. Dere kan alltid stole på meg ♥La oss starte med det viktigste: brunfarge! Her ser dere bilde av meg fra forrige jul, og normalt er man jo likbleik rundt disse tider. For min del synes jeg det er skikkelig kjipt å ha hvite legger og armer når man skal gå i kjole og vise en del hud, så derfor pleier jeg å ty til selvbruning.

Dark Lotion Absolute Luxe - Dette er en krem som gir en dyp brunfarge. Jeg pleier bare å bruke selvbruning på kroppen når det er spesielle anledninger, og da bruker jeg alltid denne! Smører den enkelt og greit på armer, ben, mage, skulderparti og eventuelt ryggen - da kan det kanskje være greit å få en venninne til å hjelpe deg. Jeg bruker hanske for å påføre denne, da slipper jeg å få skjolder i håndflatene.

Tan-In-A-Can Chocolate - Jeg synes det er vanskelig å bruke selvbruning i form av krem i ansiktet, da ender jeg nesten alltid opp med at det blir skjoldete, så jeg sverger til denne sprayen som gir det perfekte resultatet. Chocolate er min favoritt, da den gir en dyp brunfarge som gløder og er troverdig.Nude Tude - Dette var min første skikkelig øyeskygge-palette faktisk, så jeg føler nesten at den betyr noe spesielt for meg, haha. For smokey eyes og andre looker som hører partysesongen til er denne paletten perfekt, med sine 12 nydelige farger i både lyse og mørke nyanser. Det er shimmer i disse fargene, noe jeg synes er kjempefint. Det jeg liker alle best er at de er sinnsykt godt pigmenterte, fargene setter seg med en gang og de holder hele kvelden.Blotting Paper - Hands down! Verdens mest geniale ting å ha i sminkemappa! EVER! Jeg har fått øynene skikkelig opp for Blotting Paper i det siste. Vel, hva er det? Det er rett og slett tynne ark som man presser forsiktig mot huden. Hva skjer? Alt av overflødig olje forsvinner fra huden, og man sitter igjen med et matt resultat. Jeg sliter veldig med at ansiktet blir glinsende og oljete utover dagen, så jeg pleier alltid å bruke denne når jeg kommer hjem fra skolen. Før pleide jeg å sminke meg på nytt om jeg skulle noe spesielt senere på dagen, men det er jo mye enklere å bare sveipe et ark eller to over ansiktet. Anbefaler denne virkelig! Har alltid med denne i veska, så om timene går og jeg blir oljete så trenger jeg bare å ta opp denne for å freshe meg opp.

På bildet til venstre over ser dere hvordan arket ser ut når jeg har brukt det. Dere ser vel oljen? Uugh!

Duo Fiber Collection - Disse børstene er fantastiske. Det er ikke til å legge skjul på at jeg liker å ha markerte kinnbein, og for å få til dette trenger man en god børste som er liten og fyldig. Dere ser den mellomste av de tre, i midten? Det er den jeg bruker for å påføre solpudder, og jeg ELSKER den. Om jeg har glemt denne børsten når jeg er ute og reiser/er på besøk, så dropper jeg solpudderet fremfor å bruke en annen børste. Haha, vi er der liksom.

Some Enchanted Evening - Det handler om å glitre, eller hva? Deborah Lippmann sine lakker er så delikate! Denne rosa glitrende lakken må jo være prikken over i'en til en fin julekjole!

SmileLab Flash - Jeg vet i alle fall hva jeg skal gjøre fremover: bleke tennene miiiine!! Jeg elsker hvite tenner og her vil jeg virkelig anbefale SmileLab. Det er rett og slett en makeup-strip som man fester på tannradene. Disse stripsene er tynne, gjennomsiktige og tilpasser seg tennene dine, så du ser nesten ikke at du har dem på. (Jeg pleier å alltid å ha med meg en når jeg er på flyplassen, haha) Forskjellen fra Original og Flash er at denne trenger du kun å ha på i 15 minutter - så her snakker vi effektiv behandling. Jeg får hvitere tenner allerede etter 1 behandling, men om jeg virkelig vil skinne så tar jeg gjerne en behandlign 2-3 dager på rad.

Touch of Magic - En rød leppestift ser jeg på som et must når det er partysesong. Nei vent? Denne er jo grønn?? Hell nah. Gjett hvilken farge som på mystisk vis kommer når du påfører denne på leppene?Coverbrands har en kampanje pågående nå, Let the Party Season Begin! Her er det 15% rabatt på en mengde party-produkter, og en del av de jeg nettopp har skrevet om er med på denne kampanjen.

sunday mode

Kosebukse: check, sminkefri: check, søndags-modus: check!

Mornin' babes! Eller god dag, blir det vel? Jeg kan ikke huske sist jeg sov så godt som jeg gjorde i natt. Følte meg som en engel der jeg lå, nydusjet i nytt sengetøy. Lite som slår den følelsen. Vel, gårsdagen! I går jobbet jeg store deler av dagen, så når kvelden kom sigende lagde jeg velfortjente pannekaker med lillesøss som vi nøt fremfor tv'en med Gossip Girl på skjermen. Haha, har tvinget henne til å bli dilla på det, lille 10-åringen min ♥Ellers hentet jeg en pakke på posten også! Ingvill jobber der jeg henter pakkene mine, så jeg fikk melding av henne i går: "Guuurl, det er pakke til deg fra IvyRevel!!" Haha, elsker det. Standard oss. Klærne er helt NYDELIG, jeg gleder meg til å vise dem på! Kenza er så utrolig flink.

good food & good friends

Hei og god kveld! I dag har jeg gjort kjedelige ting. Lest til teorien, gjort matte, ryddet rommet.. Men man kan vel ikke bare ha det morro? Hadde det nok morro i går for hele helga, så jeg klager ikke. I kveld skal jeg i alle fall ta det helt rolig, jeg har allerede inntatt koseklær og sminkefritt ansikt. Mamma er på jobb og i dag er det pappa sin tur til å dra ut på festligheter, så derfor er jeg hjemme med lillesøster. Jeg lovet henne å lage pannekaker i kveld så pannekaker it is! Søstrene Ullebø kan å kose seg i alle fall, det er sikkert og visst.

- good friends and good food, what else to ask for? -

Her er noen bilder fra da vi feiret Ems sin bursdag. Her er salaten jeg snakket om! Holy moly. Egg, avokado, kylling og spinat. Den skal i alle fall bestilles neste gang :-) Det var utrolig koselig som dere sikkert ser. Disse menneskene + god mat er alt jeg trenger, egentlig. Har det ganske så tipp topp da!

død minnie og død prinsesse

Da var halloween over, og jeg sier meg meget fornøyd med en supermorro feiring. Haha, sååå gøy vi hadde det i går!

Vi startet hos meg hvor Ingvill og jeg fikset oss. Vi hadde ikke så altfor god tid, så det ble en ganske enkel sminke - men jeg synes det ble stilig! Jeg var da? Død Minnie, eller noe? Ingvill fikset meg og hun brukte bare flytende eyeliner som hun duste rundt øynene mine, i tillegg til litt øyenskygge.Spøkelse/død prinsesse! Hahaha, synes faktisk dette bildet var sikkelig creepy.Dette var i alle fall skummelt!!Vorset i går var dødsgøy, vi koste oss sååå mye og stemningen var på topp. Ekstra gøy var det jo at folk hadde kledd seg ut. Våknet ganske tidlig i morres egentlig, så nå har jeg spist frokost og fått freshet meg opp litt - nå skal det jobbes! Bloggjobb står på agendaen i dag, så her er det bare å starte. Husker dere at jeg pratet om en tacopai vi hadde til middag her om dagen? Det var seriøst DRITGODT og jeg må dele oppskrift med dere! Tror mamma skal lage det i dag, så da skal jeg sørge for å få knipset bilder til dere.

Har litt flere bilder fra gårsdagen, så de kommer i et annet innlegg! Puss och kram