hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

DIY: marble table

I dag skal jeg vise dere hvordan dere kan gjøre om et kjedelig bord til et marmor-bord, på 1-2-3! Best av alt: det koster kun 130 kr. Yes, you heard me! Jeg synes marmor er superfint (ikke vanskelig å skjønne når jeg har marmor-deksel til både mobilen og Mac'en), men jeg vet at jeg sikkert ikke er like obsessed for alltid, så det å kjøpe et dyrt marmor-bord er ikke helt ideelt for meg. Så da dro jeg like gjerne en tur på Panduro og kjøpte kontaktpapir som jeg klistret på det hvite skrivebordet mitt.

Slik ser rullen altså ut, og her fikk jeg 2 meter for litt over hundrelappen. Bare spør etter marmor-kontaktpapir på Panduro!

How to:

  1. Vask bordet rent
  2. Spray over med Zalo-spray (jeg bare tok en klut med vann og en dråpe Zalo). Dette punktet er viktig for at kontaktpapiret skal holde seg på plass og for å unngå luftbobler.
  3. Begynn på den ene enden av bordet og glatt det ut med hendene eller en bok, på samme tid som du får en person til å hjelpe ved med å dra av baksiden av kontaktpapiret
  4. Sørg hele tiden for at papiret ikke er lagt på skeivt
  5. Klipp bort overflødig papir og bruk en tapetkniv for å få pene kanter

SÅ deilig med variasjon! Selv om forandringen ikke er noe stor så digger jeg det. Håper dere tester det ut selv :)

panikk

Vi måtte på skolen for å levere særemnet vårt i papirform i dag, og i bilen på vei til skolen fikk jeg plutselig panikk. Jeg stoppet å synge, skrudde ned musikken og bare: "faen, har jeg egentlig svart på problemstillingen min?". Det hadde jeg altså gjort, men jeg har tydeligvis stresset meg litt ihjel på hele dette særemnet. Haha.  Men altså, jeg er FERDIG med særemne!!! Dette feiret jeg med å kjøpe med meg 5 flasker Pepsi Max på hjemveien. Hallelujah! Livet føles så BRA! Jeg har bestemt meg for å dele særemnet mitt med dere, men det må selvfølgelig bli etter at læreren min har vurdert det. Hadde vært sykt kjipt å bli tatt for plagiat.. av meg selv. Haha.

Veldig gøy med så mange tilbakemeldinger i går, forresten! Jeg digger når dere engasjerer dere i kommentarfeltet. Det var en del som påpekte at jeg hadde skrevet feil, at det skal stå "kvinna SI posisjon" i stedet for "kvinna SIN posisjon" (som jeg hadde skrevet), og pirkete som jeg er så må jeg bare si at jeg faktisk har riktig, hehe. Du bøyer ikke kvinna, men posisjon. Du ville ikke sagt "kvinna si hus", right?

Vi hadde fri fra skolen i dag, så jeg har brukt tiden på å blogge. Har laget både oppskrift + DIY som kommer på bloggen om ikke lenge, yey! Og så har jeg mailet litt frem og tilbake med samarbeidspartnere - et av kjennetegnene på mandag er for meg en stappfull mailboks. Men det er bare gøy! Jeg digger å ha mye å styre med :-)

mitt særemne

Da er særemnet mitt skrevet ut og jeg kan si meg klar for å dra på skolen for å levere det til norsklæreren min i morgen. Æææ! Jeg har korrekturlest det en million ganger nå, ville liksom ikke si meg ferdig, haha. Dere er sikkert mer lei enn meg av å høre om særemne nå, men når det er sånn cirka det eneste jeg har drevet med de siste dagene så vet jeg ikke helt hva annet jeg skal skrive om. Det er i alle fall helt sykt deilig å være ferdig!! Og RART....!? Dette har hengt på skuldrene mine helt siden læreren begynte å prate om det før sommeren, haha.

Mange av dere spør om særemnet mitt - hva jeg skriver om, hvilken problemstiling jeg har, hvilke bøker og så videre. Jeg endret faktisk problemstilling forrige helg! Det forandret heldigvis ikke noe av det jeg hadde skrevet så langt da, det handlet stort sett bare om at jeg endret innfallsvinkelen. Nå forventer jeg ikke at alle synes særemnet mitt er så sykt interessant akkurat, men jeg vet at det er veldig aktuelt for de som holder på eller skal skrive særemne, så derfor tenkte jeg likevel å fortelle dere litt. For å gjøre det veldig enkelt tok jeg bare et skjermbilde av innholdslisten min, så her kan dere se hvilke to bøker jeg har lest, og hva innholdet mitt er. OM dere ønsker kunne jeg kanskje lagt ut hele særemnet mitt? Jeg synes selv det jeg skriver om er superinteressant, for kvinnesyn er jo noe som er kjempeaktuelt også den dag i dag. Let me know om dere vil lese hele, i alle fall :-)Woho, krysser fingrene for at dette går bra da!!

ville shopping-tilstander

Annonselenker

God søndagsmorgen! Her er huset er det fortsatt stille, noe jeg synes er kjempedeilig. Jeg elsker å være den første som våkner slik at jeg kan ha huset for meg selv en liten stund, hihi. I går satt jeg med særemne i timesvis, så på kvelden unnet jeg meg selv faktisk litt nettshopping! Shit, det var velfortjent altså. Dere har vel fått med dere Black Friday som var på fredag? Altså, snakk om ville tilbud... overalt!! Jeg pratet med Pål i telefon i går, han bor jo i LA dette året, og han sa at det var helt sykt der borte. Det er jo USA denne shoppingdagen opprinnelig stammer fra, så det sjokkerer meg overhode ikke. Som dere vet har mange nettbutikker salg hele helgen, inkludert min all-time favorittbutikk, Nelly ♥ ♥

Rabattkode: BLACK20 gir 20% rabatt på hele Nelly

Visste dere at jeg får små-angst at å ta penger ut av sparekonto? Altså, jeg har gjort det en gang i løpet av hele mitt liv, men da førte jeg pengene tilbake igjen så fort jeg fikk lønning. Haha.. I går skjedde det altså! Det er ikke hver dag det er så bra tilbud, så det bare måtte til.

1 her, 2 her, 3 her

4 her (bestilte disse nettopp, kan ikke vente til å få de hjem i posten!!), 5 her, 6 her


7 her, 8 her, 9 her

Dette er den svarte toppen som dere ser som nr. 7 over her! La ut dette bildet for en stund siden og fikk mange spørsmål om hvor den var fra. Dere finner den altså her!I samme innlegg var det mange som lurte på hvilken bronzer/highlighter jeg bruker, og det er mitt fantastiske Anastasia Beverly Hills Contour Kit, som dere også ser på bilde over her. Jeg ELSKER det kitet!! Har nesten aldri hatt en dårlig contour-dag etter at jeg begynte å bruke det, haha. Her snakker vi altså serious kinnbein-business! Det koster 645 opprinnelig, så jeg ville absolutt benyttet sjansen nå som det er 20% rabatt.

Husk å bruk koden BLACK20! Den varer ut dagen.

Så, er det noen av dere som har shoppet på Black Friday? :)

christmas in town

Inneholder annonselenke

Wow, denne lørdagen gikk fort. Jeg har vært litt overalt i dag, jeg! Jeg tok meg meg lillesøster på en aldri så liten bytur i dag, hvor vi var innom hennes all time favoritt-butikk: Panduro! Ingeborg digger nemlig å tegne, hekle, strikke, klippe og lime (hun går faktisk på kunst), så dere kan jo tro at den butikken er rene himmelen for henne. Skal ikke legge skjul på at jeg finner mye interessant der jeg også, da! I dag kjøpte jeg noe som jeg skal lage DIY av, og jeg skal så klart dele det med dere  :-)Shoes from Nelly HERE, Dr. Denim jeans from Nelly HERE (I ripped the knees myself!), sweater from Bik Bok, the jacket is old

Jeg ble forresten SÅ glad når jeg så at kjøpesentrene var fulle av juletrær og julelys i dag! Det er faktisk lite som gir meg mer julestemning enn å vandre rundt i byen på denne tiden av året. Tenk at vi er i desember om bare noen få dager? Det minner meg på at jeg må komme i gang med julehandelen, men av en eller annen grunn stresser jeg ikke med det i år på samme måte som jeg har gjort tidligere. Jeg får alltid gjort det i tide på et eller annet vis uansett, om så jeg må dra til byen på selveste julaften, haha. Det har forresten jeg og Håkon gjort de to siste årene. Her snakker vi rykende fersk julegave, altså ;-)

Fineste lillesøstra mi ♥

Vi har innlevering av særemne om under 48 timer, så jeg har satt av kvelden og morgendagen til å finpusse teksten. Skal bli godt å få dette av skuldrene, altså!

din største hemmelighet

Hei kjære dere! For et par år siden laget jeg et innlegg som heter "Din største hemmelighet". Dette innlegget slo utrolig bra an hos dere, og flere har etterspurt et til slikt. Jeg har jo fått en del nye lesere siden den gang, så hvorfor ikke lage et nytt et? Jeg setter utrolig stor pris på kommunikasjonen jeg har med dere - jeg elsker at dere kan kommentere og dele av dere selv, på samme måte som jeg deler av meg selv til dere.

Så dette innlegget er til dere! Her kan dere kommentere anonymt og fortelle deres største hemmelighet. Jeg vet at de fleste har en eller annen hemmelighet, enten liten eller stor, som de deler med få eller kun seg selv. Det er samme om det er en vanskelig, morsom eller flau hemmelighet - å få det ned på "papir" kan for mange lette litt på hjertet. Som forrige gang kommer jeg til å lese gjennom alle kommentarene og velge ut noen som jeg poster i et eget innlegg. Om dere ikke ønsker at deres kommentar skal være med i innlegget så bare skriver dere det i kommentaren, så tar jeg den ikke med ♥Hva er din aller største hemmelighet?

vi har alle usikkerheter

"Du tror kansje du hjelper mange der ute som sliter med hudproblemer (noe du sikkert gjør), men jeg har kviser over hele ansiktet veldig røde store, på skuldrene og ryggen, så at du faktisk kan klage så mye over noe jeg ser på som et lite problem, for det kunne vært SÅ mye værre gjør meg rett og slett små irritert."

Det var noen som reagerte på det forrige innlegg om huden min, og jeg vil gjerne svare i et eget innlegg, både fordi jeg vil at dere skal se at jeg forstår dere, men at jeg på samme tid også gjerne vil bli forstått. Kviser. Ja, kviser er kanskje noe av det mest normale som finnes. Det er noe så og si ALLE ungdommer går gjennom, i liten eller stor grad. Jeg er heldig og har aldri slitt med akne. Røde, store kviser som gjør vondt er noe jeg har sluppet billig unna - sett bort ifra noen røde spots her og der i perioder, gjerne den uka jeg har mensen.

På ungdomsskolen fikk jeg solskade. Dette var jeg uvitende om, så jeg fortsatte å dra på sydenturer hver eneste sommer jeg, selvfølgelig uten å smøre meg nok i ansiktet. Resultatet ble en hud full i talgpropper. Prikker OVER alt. Det var ikke et eneste sted i ansiktet mitt som var glatt. Jeg vil tro at det å ha røde, store og betente kviser i ansiktet er langt verre å måtte deale med, for akne er jo faktisk utrolig VONDT, men dette har vært den største usikkerheten jeg har slitt med når det kommer til utseendet mitt. Gud, så mye tid og energi jeg har brukt på å bekymre meg for huden... Det føles helt sprøtt. Man kan jo alltid si at "det finnes folk som har det verre", for ja, sett i det store perspektiv så har jo dette bare vært et lite problem i mitt lille univers, men helt ærlig? Det forandrer ikke det faktum at jeg ikke orket å se på mitt eget tryne. Det å ha en usikkerhet ved seg selv, enten det er kroppen eller ansiktet, er noe jeg vet alle kan kjenne seg igjen i. Bare aldri fortell noen at problemet deres ikke er stort nok... Vi har alle ting vi er usikre for, og for oss som enkeltpersoner er det like sårt uansett hva det skulle være. Om en person sier til at meg at "åh, jeg føler meg stor i denne kjolen her" så er det noe jeg garantert ALDLRI hadde tenkt over, for jeg ser jo selvfølgelig bare hvor fine de er. Likevel VET jeg at selv om jeg ikke ser det, så kan det være en stor usikkerhet for vedkommende selv - fra hennes perspektiv. Jeg tenker heller aldri over at andre har kviser - rett og slett fordi jeg bare ser det fine i folk.

Jeg mente absolutt ikke at kviser er "galt". Det er jo nettopp det det ikke er. Det jeg har prøvd det siste året er å vise flere sider her på bloggen, slik at dere skal se at hey, alle har ting de er usikre for. Jeg også! Jeg kan gå innom favorittbloggene mine og nesten gråte fordi jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde like plettfri hud som dem, og jeg tror ikke jeg er alene om det...? Selv om jeg kanskje ikke har den verste huden, så virker det som om noen av dere finner trøst i at jeg også har sider med meg selv som jeg har slitt mye med. Og det gjør meg glad. Jeg vil ikke at dere skal sitte der og tro at jeg ikke har noen usikkerheter og at jeg bare sprader rundt med tipp-topp selvtillit.

Vi har alle usikkerheter. Store eller små - det er like touchy og sårbart for enhver av oss. Hadde vi bare kunne sett oss selv gjennom hverandre sine øyner. For alt jeg ser er fine mennesker.

hvem er jeg på van med?

Ååh, i går var en SÅ fin dag!! Rett etter skolen dro jeg og jentene til byen for å handle inn mat, siste rest til kostyme og andre nødvendige saker for kvelden. Deretter fikset vi oss sammen at Guro's place, som vi alltid gjør. Det å bare være sammen med bestevennene dine og sminke dere sammen mens dere hører på musikk.. Åååh, det er virkelig noe i seg selv. Det er slike små hverdagsøyeblikk jeg bare setter så enormt stor pris på.

I går var det russekick-off, og jeg kan endelig si at russetiden offisielt er i gang! Herregud, jeg kan ikke tro det. Tiden fremover? Den kommer til å bli magisk. Vi startet kvelden med tacovors hvor hele gjengen var kledd ut som hippier og Sandy fra Greece - og jeg har funnet ut at jeg ELSKER å kle meg ut. Det er så gøy å ta på seg noe annet enn bare vanlige klær, haha! Skulle tatt flere (bedre) bilder, men jeg hadde i alle fall på meg en peace-overdel, en stilig vest og så fikk jeg brukt de nye solbrillene mine fra Ray-Ban. Jeg kreppet håret mitt også - og nå angrer jeg på at jeg ikke tok bilde med en gang for det var sååå kult når jeg hadde det store håret.

FOR en fin gjeng! Og buksa til Guro?! Haha, jeg ler meg ihjel.

Så hvem er jeg på van med? En del av dere har spurt om det og om russetiden min generelt, så vi kan jo begynne her. Jeg er på van (vi har ikke russebuss i Førde, haha) med syv herlige jenter. Det her er skikkelig godt-folk, og det er jo utrolig viktig at man kommer godt overens når man skal tilbringe så mye tid sammen, både i forkant av russetiden og i russetiden. Vet at det ofte kan være dårlig stemning mellom folk på van og på buss, og det at vi bare vil ha det gøy og ingenting annet - DET er noe jeg er dødsglad for. Gleder meg forresten helt sykt til å dele navn, konsept og sang med dere! Vi skrev faktisk kontrakt for sang denne uka, dette blir så sykt bra!! Kommer til å prate nærmere om alt sammen når den tid kommer :)For noen vakre jenter!! 

Nå skal jeg lage pizza med Håkon og Ingeborg. Denne fredagen blir rolig - det trengst for å kompensere for gårsdagen, haha. Sinnsykt deilig å bare gå rundt i joggebuksa og ikke ha noe sminke på. Føler forresten det er kjempelenge siden jeg har vært innom bloggen - selv om jeg faktisk var her en liten tur i går - så jeg ville bare si at jeg har savnet dere og at jeg er back on track. Har litt dårlig samvittighet for at comebacket mitt er et innlegg med mobilbilder da, men jeg hater å fortelle om ting uten å ha bilde som passer til, om dere skjønner? Haha.

Ha en fin kveld, så snakkes vi etterpå. Nå: pizza!

fluffy

Tights Junkyard, shoes Nike, bag Alexander Wang, jacket Americandreamsk

Her er et forsinket antrekk fra helga! Denne jakka er til å dø av. Se så fluuuuuuffy!! Jeg elsker fluffy klær, det er så behagelig og ikke minst fint. Kombinerer det gjerne med noen sneakers for å få det til å se casual ut. Nike Air Force-skoene har blitt brukt hver dag den siste tiden, jeg har fått helt dilla på dem. Digger den litt sporty looken man får!

Nå er det HELG! Eller, det føles i alle fall som det. I dag skal skolen min ha russe-kickoff, det er nemlig fast tradisjon at man har det på torsdager her jeg bor. Så skole i morgen? Det kan bli interessant. Jeg krysser fingrer og tær for at jeg er oppegående og ikke død, haha. Har sørget for å få i meg massevis av vann i dag, det pleier å hjelpe. Men for å være ærlig: akkurat nå bekymrer jeg meg ikke for det, haha. Nå skal det feires! Russetiden er offisielt i GANG! Selv om den ikke starter før om en del måneder, så er vi i alle fall i gang. Jeg, Emma og Synnøve drar hjem til Guro for å fikse oss sammen, og så skal vi spise taco og vorse med russebilen. Håper dere får en fin torsdag! Jeg skal kose meg til langt på natt, jippi :)

oppdatering på huden min

Nå nærmer jeg meg faktisk slutten av kuren min på Isotretinoin, noe som skremmer meg litt. Jeg vil helst gå på disse tablettene for alltid... Ikke fordi det er så gøy å måtte huske det å ta tabletter til frokosten hver morgen, og for å ikke snakke om den tørre huden og de enda tørre leppene, men fordi jeg er kjemperedd for tilbakefall. Damn! Dere som har hatt plettfri hud hele deres liv tenker sikkert nå at "ååh hvorfor klager hun sånn over huden sin hele tiden", men sannheten er den at man har faktisk ingenting man skulle ha sagt før man sitter der selv med ansiktet fullt av kviser som man helst bare har lyst å skjære av. Faktisk! Hud er og har lenge vært et touchy tema for meg, og jeg hater fortsatt at folk stirrer meg i trynet på nært hold. Det er noe jeg er utrolig ukomfortabel med, selv nå - når huden min er tusen ganger bedre enn hva den var. I enkelte perioder følte jeg at folk bare så huden min og ikke meg selv... Det høres helt sprøtt ut, men det med hud har vært et sykt stort kompleks for meg, og det vet jeg at jeg ikke er alene om. I tillegg følte jeg mye på det i forhold til min posisjon som blogger. Faen, det ser jo ut som hele toppliste-gjengen har polert hud. NOT even kidding.

Som tidligere fortalt går jeg på halv dose isotretinoin, og nå tenkte jeg å gi dere en oppdatering. Huden min har vært utrolig fin i høst, den har nesten... glødet? Gud, så herlig det har vært. MEN. Jeg har brukt Cebatrol Oil Pads (se bilde her om du lurer på hva det er) hver kveld under kuren for å rense ansiktet, og for noen uker siden gikk jeg tom. Jeg droppet å kjøpe ny fordi 1) den er ganske dyr og 2) jeg går jo allerede på en dritsterk kur for huden, så jeg vil sikkert ikke merke noe forskjell om jeg stopper. Huden min er blitt langt ifra fæl, men den er blitt verre enn hva den var. Noe som er ganske kjipt når man går på en kur som skal gi fremgang. Sååå.. Ja, jeg får bare kjøpe ny Cebatrol og håpe det gjør saken bedre igjen.(Den øverste "prikken" er forresten ikke en talgpropp, det er en fettklump som jeg alltid har hatt i ansiktet. Skal fjerne den om noen ukers tid tenkte jeg, noen som har erfaring med det?)

Som dere er... Some of them are back. Baaaahh. I tillegg har jeg mye døde hudceller som ligger på overflaten, ettersom det er dette Cebatrol pleier å fjerne. (Jeg pratet nettopp med min flinke hudpleie-gründer Vemund i telefonen og han sa at det mest sannsynlig stemte, haha. Bare sånn for å ha litt profesjonell back-up i det jeg skriver!)

 

Så ja, det var mine "luksus-problemer", som egentlig tar veldig mye på selvtilliten min for å være ærlig. Jeg vet at dette innlegget kanskje er boring for noen, men jeg vet også at mange setter stor pris på det. Dessuten føler jeg at dere fortjener å se ekte bilder en gang i blant, hvor dere faktisk kan se hvordan huden min ER. Jeg redigerer nesten aldri huden min på bilder, men det er fordi at når jeg tar bilde med speilrefleks-kameraet mitt så kommer sjeldent urenhetene frem. Kameraet fanger det liksom ikke opp. Bare sånn at dere vet det! :-))

Om dere har spørsmål så svarer jeg som alltid i kommentarfeltet.

bak-frem

Digger å mikse og trikse med klærne mine! Dette er paljettkjolen min fra IvyRevel, bak-frem. Synes det ble skikkelig stilig, hva synes dere?

Aner dere hvor deilig det var å kaste notat-arket til religion i søppelet, eller? Nå kan jeg endelig senke skuldrene og ta beina oppå bordet. Særemne skal leveres på mandag, men det fikser jeg :-) I morgen er det jo russekick-off!!! Woho! Temaet er 60-tallet, så jeg skal kle meg ut som en hippie. Jeg har tatt det helt rolig og ikke stresset med antrekk før nå, men overraskende nok fant jeg kostyme i dag. Dere skal selvfølgelig få se! Gleder meg skikkelig, ååh. Vi jentene skal sove sammen og dra på skolen sammen dagen etter - det blir dødskoselig. Skal ta masse bilder til dere!

12 year old kriss

Haha, kan dere TRO det?! Se så liten jeg er på disse bildene! Tenk at jeg var nesten like ung som det lillesøsteren min er nå da jeg startet å blogge for første gang? Jeg husker den jula jeg fikk speilrefleks av mamma og pappa. Tror aldri jeg har vært så glad for en gave før. Kunne nesten ikke vente med å la batteriet lade ferdig, vettu. For ja, jeg hadde jo faktisk startet www.krisssy.blogg.no med en gammel stasjonær data med webcamera. Det var der det startet. Deretter tok jeg i bruk digitalkameraet til pappa, og så, mitt kjære Canon EOS 500D som jeg brukte fra 2010 til 2015.

Husker den gangen jeg skulle på dans (som jeg gikk på i en del år) og jeg fant ut at en av jentene der hadde vært innom bloggen min. Gud, så flau jeg var. Den dag i dag kan læreren min komme bort til meg og si at hun følger med på det jeg skriver, og det gjør meg ikke annet enn superglad.


Dette var en av de første ukene på ungdomsskolen. Stor jente her, ja! Husker jeg var så sykt fornøyd med antrekket. Men en ting jeg muligens husker enda bedre, er at den ene venninna mi, som gikk i 10. klasse, hadde sagt at de eldre på skolen hadde snakket om hvor lange bein jeg hadde. Og for meg? Det var IKKE positivt. Jeg ble skikkelig flau og følte meg som en tåpelig langbein. Haha, herregud. Rart hvordan man ser hvor lite ting betyr når man blir eldre. Ting jeg bekymrer meg for nå som 18-åring kommer jeg sikkert til å le av når jeg er 24. Kanskje det er på tide å ta livet litt mindre seriøst, huh? Det er nok noe jeg bør ta til etterretning, i alle fall.
Det er ingen tvil om at krisssy.blogg.no har et stort plass i hjertet mitt, i alle fall. Og det er kun på grunn av dere ♥

smoothie bowl

Smoothie bowl - a bowl filled with vitamins and minerals

Jeg digger smoothie, og lager det helt uavhengig av årstid. Selv om det smaker aller best på en varm sommerdag, har jeg ingenting imot å finne frem blenderen på vinterstid. Her om dagen ville jeg lage noe annet enn brødmat til lunsj, og etter et dykk i fryseren hvor jeg fant massevis av fryste bær fant jeg ut hva jeg ville lage: smoothie bowl. Jeg har sett så mye av dette på diverse mat- og inspobrukere på Instagram! Så da måtte jeg jo prøve selv. Til neste gang vil jeg ha kokos i også, så ved første anledning skal jeg dra på butikken og handle med meg både kokosmasse og kokosflak. Whooop, det er så godt!!

Det jeg hadde i denne blandingen var i alle fall følgende: Smoothie: fryst skogsbærblanding - vaniljekesam - 2 ss sukrin. Topping: mandler, banan, bær.

Supergodt! Jeg hadde en hel boks med vaniljekesam, anbefaler å ta mye av det får å få den deilige tykkelsen. Det er jo nettopp det som er poenget - man skal kunne spise den med skje.

EDIT: Haha!! Jeg har laget acai bowl uten acai-bær, jeg.. Mente så klart smoothie bowl, ikke acai bowl. Lol Kriss :-)

how to get through a week

So, how to get through a long week?

Jeg vet ikke med dere, men her er i alle fall svart mitt. Heheeee! Det å se kjøleskapet fylt til randen med P-Max er seriøst noe jeg vil kalle tilnærmet lykke. Isolert sett ville ikke brus gjort meg lykkelig, men når jeg i utgangspunktet har det bra - da er et glass iskaldt brus med mye kullsyre helt seriøst TOPPEN av kransekaka. Om jeg er avhengig? Tja, det tror jeg ikke. Jeg har ikke testet det ut, for å være ærlig. Har liksom aldri prøvd å være holde meg helt unna brus for en lengre en periode. Jeg kunne jo gjerne gjort det, men jeg ser faktisk ikke noen grunn til det. Aspartam er ikke skadelig i de mengdene jeg inntar, jeg har råd til det, og det gjør dagen min hundre hakk bedre. P-MAX <3

Nå skal jeg en tur på butikken og kjøpe noe snacks som jeg kan ha mens jeg øver til prøve. Før det vil jeg vise dere dagens outfit :-) Jeg hadde seriøst null peiling da jeg stod og tittet inn i klesskapet mitt i dag morres, men så spottet jeg en svart strømpis inni der - og da ble det en aldri så liten DIY, 15 minutter før det ringte inn til første time. Det eneste du trenger er en svart strømpebukse og en saks. Klipp av midt på lårene og baaam, der har du noen superkule strømper.

Mange av dere spør om genseren, og den fant jeg i skapet til mamma. Må være flere år gammel.. Desverre! Men de selger jo slike over alt nå :-)

Nå, butikken! Ha en fin mandagskveld, klem fra meg.

ikke helt udugelig

Riktig god mandag til dere som leser dette :-) Denne mandagen har gått unna i en fei. Er det en ting som er deilig med å ha en rolig helg, så er det å våkne på mandagen og faktisk føle seg opplagt, og ikke fullstendig utkjørt etter en lang helg. Tidligere prioriterte ikke jeg søvn overhodet, jeg trodde nemlig jeg var en av de som "ikke har behov for så mye søvn", men det siste året har jeg innsett at jeg er menneskelig når det kommer til det punktet jeg også. Søvn er så UTROLIG viktig! Jeg pleier alltid å legge meg halv tolv-tolv i ukedagene, men jeg skulle gjerne komt meg i seng enda tidligere. Det er bedre enn for et år tilbake siden da, husker jeg kunne legge meg rundt 2-3 flere dager på rad. SYKT.

I går var det forresten helt nydelig vær ute! Jeg hadde et aldri så lite fotooppdrag for Guro som jeg nevnte, og bildene ble superfine. Er jeg den eneste som får litt sånn boost av at folk jeg kjenner spør meg om jeg kan hjelpe dem med noe/gjøre en tjeneste? Jeg får litt sånn "shit, jeg duger jo til noe"-vibes. Haha! Det er gøy å vite at man mestrer noe. Ikke at jeg har så altfor mye kunnskap innen foto, men jeg er i hvert fall ikke udugelig. Kamerahuset jeg kjøpte ved skolestart må ha vært årets beste investering, fy flate! Det er en ren fryd å fotografere med det. Iiiih, jeg blir varm i blogghjertet mitt. Nå driver jeg faktisk og kikker på nytt objektiv, som jeg kan bruke i tillegg til det objektivet jeg har nå. En vidvinkel hadde passet meg helt ypperlig! 16-35mm f/2.8 for å være mer spesifik. Den MÅ bli min!

Hoho, er jeg den eneste som blir helt lykkelig av dette bildet her? Velkommen skal du være, kjære vinter!

Jeg fant forresten ut at jeg er sykt ironisk av meg når jeg kler meg om vinteren. Altså, jeg går med tykk boblejakke, svær ullgenser og votter, men buksa? Nææh, den skal være hullete. Haha.På vei hjem fra skolen sveipet jeg innom butikken og kjøpte med meg syv og en halv liter Pepsi Max, så NÅ er jeg klar å ta denne uka på strak arm. Er dere med meg, eller?!

hair everywhere

Annonse

God kveld :-) Nå sitter jeg og venter på at søndagsmiddagen skal bli klar, og jeg sitter med den sinnsykt deilige følelsen du når du har komt inn etter å ha vært ute i kulden. Litt rød på nesa, kald på fingrene... You know what I'm talking about. Da er det seriøst helt himmelsk å sette seg ved siden av peisen med Mac'en.

I dag har jeg på meg extensions, faktisk! Jeg gjør jo seriøst ALDRI noe med håret, så det er gøy å prøve noe litt nytt inni mellom. Jeg har arvet ganske tykt hår av mamma, i tillegg til at lengden ikke er noe å klage på, men likevel synes jeg det er gøy å feste et par extensions i håret i ny og ne for å gjøre det enda tykkere. Husker jeg ble sponset med extensions av Rapunzelofsweden for mange, mange år siden, tror vi snakker type 8. klasse, og jeg var fornøyd. Både med håret, og det at jeg faktisk hadde skaffet meg en samarbeidspartner. Det var kule greier, ass! I sommer tok jeg og Rapunzelofsweden opp kontakten igjen, og jeg fikk tilsendt en ny extensionspakke. Nok en gang er jeg utrolig fornøyd. Jeg bruker farge #10, og som dere ser blender den inn i min originale hårfarge. Om dere ønsker å ta en titt på clip-on-settene de tilbyr, så finner dere det her.Fint, eller hva? Jeg elsker tykt hår, det ser så sunt og friskt ut ♥ Da jeg var yngre hatet jeg det - husker jeg pleide å spørre frisøren om hun ikke kunne tynne det ut. Jeg ville ha en sånn tynn, fin hestehale, jeg. Haha, altsååå?!

Her har jeg krøllet det også! Jeg krøller så og si aldri håret mitt, så det er kjempestas når jeg først gjør det. Kanskje jeg burde bli litt flinkere til å variere på hårfronten også? Det er liksom totalt nedprioritert fra min side, haha.

Jeg har forresten fikset en rabattkode til dere. "Krissy" gir dere 150 NOK rabatt ved kjøp av clip-on-set på Rapunzelofsweden til og med 23. november, altså ut dagen i dag.

Hva synes dere? Likte dere krøllet eller naturlig best?

searching for locations

Searching for a nice location for my outfit pics!

God morgen! Whops, 4500 ord på særemnet og jeg har ikke begynt på drøftingen engang. Hele oppgaven skal egentlig bare være på 4000 ord... EH. Ser ut til at jeg har litt av en jobb å gjøre med å forkorte, haha. I går fikk jeg i alle fall gjort MYE! Tok mobilen i flymodus, haha :)

I dag er det helt nydelig vær ute, og humøret mitt er om mulig enda bedre enn det var i går. Åååh, det er sånn HER vinter jeg vil ha! Sol, knallblå himmel, snødekte trær og hvit bakke. Jeg blir så glad i sjela av det, herregud. Om ikke så lenge skal jeg møte Guro og ta bilde av henne og søskene hennes (som for øvrig er en kjempegod idè når det kommer til julegave til foreldre!), men før den tid skal jeg ta bilde av dagens outfit. Bildene over her er fra i dag tidlig, da jeg satte meg i bilen og kjørte litt rundt for inspirasjon til nye locations til antrekksbildene mine. Som blogger er det lett å falle inn i samme og gamle rutiner, hvor man gjerne tar bilder på samme sted om og om igjen, og det vil jeg gjerne unngå. I går fant jeg mange, mange fine steder!! Jeg synes ikke byen her i Førde er så "fin" bildemessig, så jeg utnytter meg heller av den fine naturen, jeg. Synes naturbilder er dødsfint, så hvorfor ikke? Dessuten må jeg utnytte det nå mens jeg fortsatt bor hjemme.

Nå må jeg komme i gang, her! Ha en fin morgen, klem fra meg <3

fryser du ikke?

Inneholder annonselenke
Shoes from Nelly HERE, dress Vero Moda, purse H&M

Her har dere dagens outfit :-) Denne kjolen ble visst en favoritt, ser det ut til. Den er så ufattelig varm og deilig, og på samme tid ser den liksom SÅ bra ut. To fluer i en smekk - det liker vi!! Om jeg fryser? Nei, haha. Jeg hadde vært kaldere i en skinnjakke og en tynn bukse, liksom. Hadde ikke på meg strømpebukse i dag heller, men det gikk helt fint. Jeg vet det er mange som reagerer på at jeg går slik i november, men da tenker jeg litt sånn.. Folk går mer lettkledd på fest? Altså, hvor ofte går man ikke i kjole eller et skjørt med bare en tynn strømpis under når man skal ut? Og ja, men er inne på fest, men det har jeg også vært i dag. Jeg har vært hjemme i huset mitt, og så inne på en cafè. De 30 sekundene fra bilen til kjøpesenteret tar ikke akkurat knekken på meg, haha. MEN det skal sies at denne kjolen (eller genser, jeg vet ikke hva det er) gjør en god jobb. Jeg MÅ ha tak i flere slike ullgensere med turtleneck. Herregud, så himmelsk det er å ha på seg. Totalt undervurdert fra min side!

I dag har jeg fått gjort mye, en hel liste med to-do-ting er krysset ut. Nå er det tid for taco, og så skal jeg plugge i ørepluggene og jobbe med særemnet resten av kvelden. YAS! I can do this.

Hva synes dere om antrekket? Og hva synes dere forresten om slike sko? Jeg ELSKER(!!!) det!! Disse kommer til å bli mye brukt fremover. Om det er et par sko som får deg til å se sexy ut, så er det knee high boots. Jeg tør faktisk å påstå det. 

heading to town

I går satt jeg og undret på når snøen skulle komme i år... Og hva skjer? Jo, i dag morres våkner jeg opp til SNØ! Hjertet mitt jubler!! Det var riktig nok mer frost enn snø, men bakken er i alle fall hvitere enn vanlig, og da sier jeg meg fornøyd. Nå er det jo såå mye lysere ute!

God dag til dere, forresten. Hva er det dere styrer med denne lørdagen? Jeg stod opp tidlig i dag og har styrt på med diverse gjøremål helt frem til nå. Var nettopp ute og tok noen bilder av dagens antrekk, og nå setter jeg kursen mot byen for et lite cafè-besøk. Husker det var fast tradisjon da jeg var liten jente, haha :-) Pappa pleide alltid å ta med seg meg og broren min på en fast kafè (Ingeborg ble ikke holdt utenfor altså, hun var ikke født, haha), hvor vi fikk hver vår skolebolle og sjokomelk. Tror det må ha vært ukas høydepunkt på den tiden. Det var jo utrolig koselig, da! Note to self: innfør samme tradisjon når du får barn, Kristine. Hihi.

SÅÅÅ glad i dag, da! Hihi. Lørdager gjør meg glad omtrent uansett hva :-) Hele antrekket kommer forresten i et eget innlegg!

I dag tenkte jeg å glede dere med litt vinterstemning her på bloggen. Jeg bare måtte knipse bilder av snøen! NÅ dere, nå gleder jeg meg til jul. Julegave-ønsker, og adventskalender er allerede begynt å bli et aktuelt tema her i hus, og det betyr bare en ting: desember er rett rundt hjørnet.Er det rart jeg elsker snøen, eller?! Jeg har alltid påstått at jeg er et sommer-menneske, men nå må jeg jo ikke glemme at jeg faktisk er et januarbarn. Kanskje det er derfor jeg kjenner denne brusende lykken hver år når snøen melder sin ankomst?

Er det flere som har fått snø? Eller frost? Hehe!

sunne havrekjeks

Tidligere i uka kom jeg inn på kjøkkenet til nystekte kjeks som flinke mammaen min hadde laget. Ååh, det er så gøy å ha en mamma som lager så mye hjemmelaget - det er noe jeg setter utrolig stor pris på. Enten jeg kommer hjem til en deilig, hjemmelaget suppe, hjemmelagede rundstykker eller i dette tilfellet... hjemmelagede kjeks. Det er like fantastisk hver gang.

Dette er altså sunne havrekjeks som lages på 1-2-3 og som passer perfekt å for eksempel ha med i skolesekken som snacks for å holde blodsukkeret stabilt. Eller bare for å fjerne søtsuget, for det funker faktisk utrolig bra! De smaker kjempegodt alene, men enda bedre med smør og hvitost på i følge meg og mine smaksløker. Finn frem penn og papir folkens, her kommer oppskriften! (den er hentet herfra)

Fremgangsmåte

  1. Slå melk over havregrynene i en miksmaster, rør dem sammen og la gryn + melk svelle i ca. 15 minutter.
  2. Smelt smøret på middels temperatur og rør inn honningen. Bland deretter inn alle ingrediensene i en deig.
  3. Del deigen i to og kjevle hver del til 1/4 cm tykkelse. Stikk ut runde kjeks med ønsket form. Du kan bruke glass om ønsker runde kjeks, men om du har hjerteform ville jeg heller brukt det, hihi. Hjertekjeks er jo bare skjønt!
  4. Prikk kjeksene med en gaffel og stek dem i ca. 15 minutter på 200 grader, til de er gyllenbrune.

Pssst! Anbefaler å ta dem ut av ovnen for tidlig fremfor å ta dem ut for sent. Det er utrolig godt når de fortsatt er litt seige i midten :-) Om du vil ha dem seige i midten burde du passe på å ikke lage dem så altfor tynne også, jeg synes de tykkeste var best.

Noen som har tenkt å prøve eller? Hihi!

every morning should be like this


Every morning should be like this

Freeeeeedag! Min favorittdag i uka. Jeg startet som vanlig senere i dag, så da ble det en lang frokost, god tid til å sminke seg og litt bloggjobb. Før jeg selvfølgelig fikk dårlig tid i siste liten.... Hehe, standard meg ass! Jeg har liksom lært meg å leve med det ;-) Før ting ble stressende rakk jeg å spise litt frozen yoghurt, da. Kanskje det ikke er den ideelle årstiden, men pytt, hvem bryr seg. Om jeg vil høre på julesanger om sommeren og spise is om vinteren så gjør jeg det. Denne fra Dugg med magosmak og med mangobiter i er faktisk HELT amazing! Om dere ikke har smakt den så synes jeg dere skal kjøpe og kose dere med i kveld, hihi.

Denne helgen har jeg satt av til skole. Yes, you heard me! Jeg har lyst å komme a jour med særemne og prøve-øving, så jeg gir fullt gass de to neste dagene og så kan jeg heller slappe av etter det. Neste uke er det russekick-off, og så skal jeg til Oslo helga etter der igjen. I'll tell you more about that later! Det er jo en ren fryd å sitte hjemme og jobbe med skole når jeg vet at jeg har så mye gøy i vente. Så i dag skal jeg spise pizza med familien, og så blir det Pepsi Max og hamring på tastaturet resten av kvelden. Synes nesten det er litt koselig, jeg! Har 8 brusflasker med P-Max i kjøleskapet nå, så jeg tror nok at jeg skal overleve. HAHA! Jeg skal forresten ikke mase mer om skole nå, i alle fall ikke mye. Og så skal jeg selvfølgelig blogge for dere i helgen!! Det har jeg satt av god tid til. Nå er det mamma's hjemmelaget pizza som står på planen, om dere ønsker å lage den samme så har jeg postet oppskrift på den for noen måneder siden, her.

Vi snakkes om litt, da! Hva skal dere i dag? Flere som skal være hjemme og kose seg i joggebuksa denne fredagskvelden? Hihi!

new dress

Inneholder annonselenkerDress from Nelly HERE, shoes HERE

Denne kjolen fikk jeg i posten for noen uker siden og da måtte jeg bare løpe rett ut og ta noen bilder av den til dere, hihi. Gjett hvor mye den koster? 113 kr! Jeg måtte bare ha den, selv om den egentlig er litt sommer-aktig, haha. Kjole med strømpis og skinnjakke over er min favorittkombinasjon om dagen, jeg synes det er sååå fint. Hei til dere, forresten! Nå er det ikke lenge igjen til det er helg nok en gang. WOHO! Jeg har fått krysset av tre skolerelaterte ting på listen min i dag, så jeg føler meg plutselig flere kilo lettere. Nå kan jeg fokusere på særemne og ikke alt annet, det føles deilig :-)

Hva synes dere om kjolen?

because NYC has my heart

Annonse

Map from Mapiful

Mange av dere lurte på hvor den nye plakaten min over skrivebordet mitt er fra. Den er fra Mapiful, og jeg e-e-e-lsker den! På denne nettsiden kan du faktisk designe din egen plakat, hvor du velger område, størrelse, hvor nærme kartet skal være, tekst og undertekst selv. Dødsstilig! Jeg har klikket hjem et par plakater i forskjellige format og med ulike byer, men favoritten min ble uten tvil denne store med et kart over New York. Denne byen stjal hjertet mitt i sommer, altså... Jeg gleder meg til den dagen jeg står i 7th Avenue igjen og kjenner den brusende gleden og inspirasjonen jeg fikk sist jeg var der. Åååh, du er bare helt magisk, New York. Enn så lenge får jeg nyte synet at plakaten fremfor meg når jeg sitter og jobber på Mac'en - det er jo en stor inspirasjon i seg selv. Jeg bestilte også plakater med Førde, Los Angeles og Roma. Gleder meg til å henge dem opp!

Dette er jo en helt super gave i gi til en venninne eller en i familien din til jul. Slike ting er så utrolig gøy å få i gave, synes jeg! Det trenger absolutt ikke koste all verden, noen ganger er faktisk det enkleste det beste. Lag en plakat med favorittbyen til venninnen din, eller en by du har vært i sammen med kjæresten din? Eller kanskje en by du VIL dra til med kjæresten din? Og så plotter du inn en søt tekst ♥

Koden "Kristine" gir dere 10% rabatt på Mapiful og varer til 29. november om dere ønsker å lage deres eget kart :-)

round metalFrom Junkyard (sponset)

Litt materialiatisk lykke etter en lang dag på skolen skader ikke! Endelig er de mine! Jeg har cravet på disse helt siden bestekompisen min Pål kjøpte de, og hver gang jeg har sett hvor smashing har ser ut med dem på så er det eneste som har stått i hodet mitt at disse må jeg få kloa i. Mehe! Vi har russekickoff i neste uke og jeg skal kle meg ut som hippie, så da tenker jeg å bruke disse som en del av kostymet.

Denne dagen har jeg faktisk vært litt frustrert... Jeg har ikke klart å slappe helt av fordi vi har så sinnsykt mye på skolen denne uka, pluss neste. Du vet når du sitter i timen og desperat planlegger dagene dine, slik at du skal få alt til å gå opp? Heldigvis er jeg godt i gang med det meste, og heldigvis har jeg bare fått gode karakterer så langt. Jeg hadde en liten følelse på at enkelte ting har blitt gjort litt sånn halvveis nå i 3. klasse ettersom jeg bruker mer tid på bloggen enn før. Nå har vi fått igjen mange karakterer og jeg fant ut at der tok jeg grundig feil.. Gode karakterer gir meg så sykt boost. ÆÆÆH! Hardt arbeid lønner seg alltid. Er seriøst fylt med en haug av inspirasjon og motivasjon nå.

today's outfitJacket Kristine 1, shoes Nike, dress Vero Moda

Det at det pøsregner stoppet ikke meg, nei. Hehe! Dette er egentlig en genser, men den er skikkelig stor og lang så jeg festet et belte rundt midjen og vips - der ble det en kjole. Stoffet er helt fantastisk!! Jeg bruker faktisk nesten aldri varme ullgensere, så i dag har jeg gått rundt og nesten vært LITT for varm... Tro det eller ei. Nå skal jeg maile litt før jeg legger meg :-) God natt, fine folk!

lunch with the girls

Heia! Først og fremst må jeg si tusen takk for så sinnsykt fin respons i går. Helt fantastisk å se at det er så mange positive sjeler der ute... Det varmer hjertet mitt ♥

Kveldstimene er mine favoritter, det er liksom et eller annet med de timene som er så... gull. Så hva skjedde i går? Jeg startet en aldri så liten DIY-session i garderoben min. Klippet om buksene mine, sydde litt og styrte på. Hvorfor blir alt så gøy når klokka passerer midnatt? Haha. Mange av blogginnleggene mine er faktisk skrevet etter 00:00, rett og slett fordi det er da jeg er mest kreativ. Når sant skal sies så funker ikke det helt bra når jeg skal opp 06:45, da... Men dere!! De siste dagene har jeg begynt å finne frem antrekk kvelden før, og fy søren, SÅ mye tid og stress jeg sparer meg for om morgenen. Jeg husker jeg alltid pleide å gjøre det på ungdomsskolen - kanskje på tide å innføre rutinen igjen? Det er så deilig å spare de verdifulle minuttene på morgenkvisten, slik at man heller kan slappe av og finne hvilepulsen. Er det noe jeg er lei av så er det å løpe rundt som en duracell-kanin og morgenen for å finne den ene toppen.

Så hvordan har deres tirsdag vært? Min har vært helt topp! Man skulle ikke tro det når man ser været, for det PØSER ned her i Førde, men jeg har sluttet å la dårlig vær påvirke meg negativt. Det funker bare ikke. Men man kan jo heller egentlig ikke klage når man fikk bra karakter på matteprøven og man hadde digg lunsj? Jeg pratet jo så varmt om denne fine kaféen jeg "fant" i forrige uke, så jeg og jentene dro hit i matfri :)Flere bilder av dagens antrekk kommer i neste innlegg! Jeg ELSKER denne genseren/kjolen/whatever. Den er sååå god.

jeg ser hvor hardt du prøver

På bussen hjem fra skolen. Hetta på, ørepluggene i øret og sekken ved siden av meg i det andre setet. Bussen stopper og tar på en gjeng innvandrere, og jeg ser hvordan folk prøver å late som om setet ved siden av dem er opptatt. Inkludert meg selv. Som om at den sekken har større behov for sitteplass enn en person... En mørk dame setter seg ved siden av meg, og etter noen minutter drar hun opp en skrivebok. Samme som den jeg hadde i 1. klasse. A5-størrelse med stor linjeavstand. Hun åpner skriveboka og jeg ser haugevis og sidevis med gloser. En kolonne med norske basisord, og en kolonne med et eller annet språk jeg ikke klarte å skjønne. Ikke bare var skriveboken den samme som jeg hadde i 1. klasse, men håndskriften lignet også. Jeg husker hvor stolt jeg var da jeg lærte meg å skrive for første gang. Bokstavene var litt hulter i bulter, ikke sant? Vi hadde ikke lært at de små bokstavene skulle være like høye enda, at n'en skulle være akkurat like høy som for eksempel i'en. Men det gjorde ikke noe, for det viktigste var jo at jeg hadde lært å skrive. Umiddelbart kjente jeg et anger over at jeg var så kald mot denne gjengen da de kom inn på bussen.

Jeg ble plutselig veldig oppslukt i denne skriveboken til sidekameraten min. I flere minutter satt jeg med blikket ned i glosene hennes mens Coldplay spilte svak musikk i øreproppene mine. Sammen med noe som så ut til å være mannen hennes, som satt på andre siden av henne, begynte hun å lese ordene høyt. Uttalen var ikke perfekt, men den var helt okei. Jeg merket at hun satt fast på et ord. Økonomi. Hun prøvde flere ganger, mannen også, men de kom liksom ikke noe lenger enn "okonomi". Noe som så ut til å frustrere dem.

Jeg ser hvor hardt du prøver.

"Ø-konomi", sa jeg og avbrøt dem. De skvatt litt, både damen og mannen. Tydeligvis så de ikke den komme. De så liksom ut til å leve sitt eget liv - sikkert fordi de er vant til at fremmede ikke prater til dem. "Det er en Ø. Økonomi" fortsatte jeg og pekte på ø'en. "Økonomi?" svarte hun meg. Jeg nikket. Og så forklarte jeg henne hvordan man uttaler "lærte" korrekt. Vi smilte, alle tre.

Det var muligens en av de fineste bussturene jeg har hatt. Ikke fordi den lille seansen der var så spesiell sånn egentlig, men det var en busstur hvor jeg kjente det ginstret håp inni meg. Håp. Håp for dette paret, som står på og jobber iherdig for å lære seg et fremmed språk. Disse menneskene er kanskje fremmede for oss, men tenk da hvor fremmede vi er for dem. Ikke bare vi, men språket, kulturen, alt. En gullmedalje, det er det de skal ha.

Jeg ser hvor hardt du prøver. Og du skal faen meg ha så stor creds for det.

denne kjolen er så meg

Inneholder annonselenkeDress from Nelly HERE

Dette er en av kjolene jeg bestilte for en stund siden. Jeg ble sååå glad når den kom i posten, for er det en kjole jeg virkelig har ønsket meg lenge, så er det denne! Den har sånn stoff som setter seg så fint på kroppen - you know what I mean? Det var derfor jeg nettopp bomanderte dere med litt for mange bilder... Hehe. Woho, gleder meg til å ta den i bruk neste gang jeg skal pynte meg. Den er forresten satt ned til 322 kr nå! Et lite tips til dere :-)

Hvordan har mandagen deres vært? Jeg har fått unnagjort en prøve i dag, så jeg er storfornøyd. Nå venter det middag!

hilsen en jente som bryr seg om skolen

Jeg dro til Mats i går og vi catchet opp med siste nytt, noe som var utrolig koselig! Vi ble sittende i timesvis og prate om episke historier fra sommeren (eller, han hadde mye episk å fortelle i alle fall, haha) og fremtiden. Eller fremtiden og fremtiden - jeg sikter til de kommende årene. Jeg er så sabla klar for å ta sjangser, oppleve verden og gripe alle muligheter. Det er morsomt hvordan jeg som for et par år siden var fullt bestemt på å gå rett på studie og ta masteren på strak arm, plutselig har brutt fullstendig med de tradisjonelle "spillereglene" og vil gå helt andre veier. Utdanning er UTROLIG viktig for meg (det er derfor jeg sitter her som øver som en gal til gymteori-prøven vi har i morgen) og jeg er typen som gråt etter norskeksamen fordi jeg fikk 5 og ikke 6, men neste år er jeg for første gang fri etter 13 år (!!!) skole, og vet dere hva? Det er så utrolig mye jeg har lyst å gjøre før jeg setter meg ned på skolebenken igjen. Og det kommer ikke fra en som gir faen i skole, det kommer fra en jente som bryr seg om skolen. Vi finnes, vi også!

Så om alt går etter planen ender jeg opp som verdenskjent modell og Mats som verdenskjent trommeslager. Hehe! Vet dere hva? Gode samtaler gir meg seriøst så sinnsykt mye. Jeg bare digger personer jeg kan sitte og ha dype og meningsfulle samtaler med, om alt og ingenting... Det inspirerer meg. Det inspirerer meg så mye at jeg ikke får sove om kvelden fordi jeg blir liggende å kverne over samtalen.Så? Jeg dro visst ut i går likevel. Og jeg våknet opp i dag tidlig; GUL og blå i trynet. Hehe, neeeei da. Etter å ha vært hos Mats et par timer dro jeg en tur innom en bursdag, hvor jeg blant annet fikk møtt Karoline igjen, som jeg ikke hadde sett siden i sommer. Kjempekoselig! Grunnen til at jeg våknet opp gul og blå i dag tidlig er så enkel som at kjeven min har gått fra å være hoven, til å være hoven OG gul. Jeg husker jeg fikk en kommentar fra en leser for noen dager siden som sa at hun hadde blitt både gul, blå og hoven etter visdomstann-operasjon, og ironisk nok tenkte jeg "pjuh, glad jeg slipper det i alle fall". Bank i bordet... Litt for sent, haha.

Nå skal jeg fortsette og øve til prøven! Vi snakkes, ha en fabulous søndag enn så lenge folkens.

for enkelte går ikke hverdagen videre

Gårsdagen var mørk. Den tunge skyen som lå på himmelen i går ga oss ikke bare regn, men også en ubegripelig sorg og en følelse av at man ikke strekker til. Noen ganger lurer jeg på hvor vi er på vei... Hva blir det neste?

Hverdagen går videre, men i dag... i dag tenker jeg enda mer på Paris. Jeg synes det er så ufattelig urettferdig at jeg ikke vet hvordan jeg skal uttrykke meg. Om et par dager eller uker tenker vi ikke like mye på det som skjedde. Vi rister det av oss, ikke sant? Kommer oss videre, går tilbake til våres hverdagslige sysler. Sjekker ikke VG like hyppig. Så har vi en av de som mistet en pappa. En som ikke har sett pappaen sin siden han forlot huset og dro på konsert fredags kveld, men som ikke kommer tilbake. Og det stopper liksom ikke der. For dette er ikke en sorg som forsvinner etter et par dager på samme måte som det gjør for oss utenforstående. Hver bidige dag, resten av sitt liv, må denne personen våkne og vite at faren aldri kommer tilbake. Hvordan kan disse terroristene leve med det på samvittigheten? Er de egentlig mennesker? Har de følelser? Hvordan kan ønsket om makt overskride et liv til et uskyldig menneske? Jeg fatter det ikke, jeg fatter det virkelig ikke. For en ondskap.


Heldigvis vinner kjærligheten over alt.

DIY: notebook with to do-list

Annonse

what you need:
a notebook from marblessed
a cute to do-list (I'm using this one)
scissors and glue/tape

Hei dere! For noen dager fikk jeg fryktelig lyst å bare... lage noe! DIY-prosjekt er noe av det gøyeste jeg vet om, samme om de er små eller store. Så jeg bestilte en notatbok fra Marblessed og i dag kom den i posten. Som dere vet er jeg veldig fan av to do-lister... Jeg har ofte en del ting som må bli gjort i løpet av en dag, og for å holde styr på alt sammen MÅ jeg ha det skriftlig og ha muligheten til å huke av de ulike gjøremålene underveis. (Jeg er desverre veldig distre av meg, så jeg har lett for å glemme ting) Vanligvis bruker jeg bare "Påminnelser" på Mac'en min, men den er jo fryktelig kjedelig, da? Eller for å være mer konkret: den er for lite bloggete, hehe. Derfor fant jeg en søt (og bloggete) to do-list på google, skrev den ut og limte den inn i notatboken. Jeg skrev ut flere eksemplar, så nå har jeg mange sider med denne listen. Jeg tror virkelig på det at jeg er mer effektiv når jeg får krysset av ting underveis. Samme om det er skolearbeid, bloggarbeid eller bare tilfeldige gjøremål som husarbeid, farge brynene, svare på en melding etc. :)Jeg kommer til å bruke notatboken til andre ting også så klart. Digger å ha en plass hvor jeg kan skrive ned for eksempel idèer til blogginnlegg og pensum til en prøve på skolen. EKSTRA digg er det jo når notatboken er sååå fin! Gud, jeg er så svak for marmor. Denne passet meg rett og slett midt i blinken.Jeg la ut bilde av notatboken på snapchat tidligere i dag og fikk haugevis av spørsmål om hvor jeg kjøpte den. Marblessed er altså svaret, og her får dere kjøpt Macbook-skinet og iPhone-dekselet mitt også. Digger den nettsiden!

stilforandring

Det positive med å være syk er at jeg får gjort ting jeg vanligvis ikke gidder å ta meg tiden til. Jeg har hatt lyst å skifte design i LANG tid nå, men slike ting synes jeg er så tiltak, så det har endt med at jeg har skyvet det hele til siden. Men i går, dere! Jeg gravde i bildene på Mac'en og fant ut hvilket bilde jeg ville bruke til header, kontaktet en jente som lager design og nå er hun allerede på god vei. Dette blir BRA! Jeg gleder meg sånn til å vise dere, håper virkelig at dere liker det like mye som meg. Det er nok ferdig om ganske kort - forhåpentligvis i løpet av helgen.

2013 høres ut som om det var i fjor, men det er faktisk snart tre år siden. Haha, what? Jeg bladde i alle fall gjennom gamle bilder, og jeg ser nå at jeg faktisk har forandret meg en del. Stilmessig! Er det ille å si at det stakk litt inni meg? En liten del av meg savner det milelange håret, den mørke brunfargen og den "girly" klesstilen. Jeg vet ikke om jeg kan kalle det girly engang - men rumpekorte shortser fra Runwaydreamz og magetopper all the way var det i alle fall. Slutty eller harry kanskje det riktige ordet, haha? Ikke at jeg ikke går med magetopper lenger, men det var liksom på en annen måte før. Nå er håret mitt kortere, jeg er bleik, øyenbrynene mine er mer naturlige og jeg kler meg på en helt annen måte. Jeg vil påstå at jeg har blitt mer classy, selv om jeg absolutt ikke vil definere stilen min som classy nå. Er ikke helt der enda. Når jeg ser disse bildene får jeg lyst å spare håret like langt igjen, løpe ned på Brun og Blid og ta solarium i to timer og finne frem Runwaydreamz-shortsene igjen, men så innser jeg at jeg ikke er 14 år lenger, haha. Jeg kommer nok til ha et snev av denne stilen i en del år fremover, men på en mer moden måte. Er det EN ting som er sikkert i alle fall, så er det at jeg vil og skal bli brun igjen. Personlig synes jeg at jeg ser så mye bedre ut med en gyllen brunfarge.Kjære Paris... Jeg pleier alltid å bla gjennom Instagram-feeden i senga før jeg står opp om morgenen, og når det eneste jeg så var #prayforparis skjønte jeg fort at det var noe som hadde skjedd. 127 mennesker ble drept mens jeg lå trygt i senga mi i Norge og sov. Fy faen, det er så uvirkelig hva mennesker kan få seg til å gjøre. Jeg føler meg forferdelig som ikke kan gjøre noe. All min kjærlighet går til de som på noen som helst måte ble rammet. 127 mennesker ble drept og 99 er skadet, men det er så mye mer enn det. Jeg tør nesten ikke å tenke på hvor mange mammaer, pappaer, brødrer, søstrer, døtrer, sønner, kompiser, venninner, besteforeldre og kollegaer det utgjør.

ukens spørsmål #84

Why did you stop writing your posts in English?
I started translating my posts in the summer break since I had more spare time then, but when school started I figured out I didn't have time for that anymore, unfortunately. I have so much to do all the time, aah! I barely have time to blog and go to school at once, so translating every post into English is something that's not on the top of my priority list at the moment. BUT I will start translating as soon as I have more time! I have thousands of foreign readers and I feel so sorry for you guys who don't understand a single thing of what I'm writing. Just be patient, the translation is back as soon as possible!

Hva bruker du under bodyen?
Nada! Jeg har virkelig fått sansen for å gå uten bh i det siste. Synlige bh-stropper gir meg helt avsmak, haha. Uffa! Dere får tak i bodyen her forresten. (adlink)

Har du merket noen av de positive bivirkningene av Isotretinoin, som mindre fett hår, holdbar brunfarge og så videre?
Jeg dusjer hver dag (uten unntak, nesten), så jeg rekker egentlig aldri å merke om håret mitt er fett. Når det gjelder brunfarge så tror ikke jeg det er en bivirkning? Det jeg vet er at man er mer følsom for sollys, så man skal beskytte seg så mye som overhodet mulig mot solen i løpet av kuren. Jeg brukte solfaktor 50 i ansiktet (altså sunblock) i hele sommer.

Kjenner du mange i familien din?
Mener du lenger ute i slekten min? Isåfall er ikke det så mange jeg vet om, desverre. Kanskje noen få tremenninger, men that's it.

Hvilket år gikk fortest på videregående, synes du?
Nå er jeg jo ikke helt ferdig enda, har fortsatt i overkant av 1/6 igjen - men jeg synes 1. klasse gikk utrolig fort. 3. klasse? ENDA fortere. Herregud, det er faktisk ingenting annet enn syyyykt!! Det er litt digg og da, for personlig synes jeg 2. klasse var et skikkelig seigt år hvor det ikke var noe spesielt å se frem til. Jeg tipper det er derfor sisteåret går så fort som det gjør, for man har så mange baller i luften hele tiden. Særemne, mange (og viktige) prøver og ikke minst russetid.

Vi hadde om blogging i timen vår for ikke så lenge siden, og læreren brukte deg som eksempel, haha. Hva synes du om det? At han bladde gjennom bloggen din på storskjerm foran hele klassen?
Haha, så gøy! Jeg har selv hatt bloggen min på storskjerm fremfor klassen faktisk, da vi hadde om blogging i førsteklasse og jeg tok over litt av undervisningen, hehe. Det er gøy å høre at bloggen min når ut til folk - selv i en undervisningstime! Men det skremmer meg jo litt og, for da blir jeg litt sånn "oi, hvilke innlegg scrollet de forbi?". Haha. Jeg står selvfølgelig for alt jeg skriver og poster, men dere skjønner. Jeg glemmer av og til hvem jeg skriver til ettersom jeg kun har en tall-statistikk å gå etter, så når lærere, naboer og venner av mamma og pappa for eksempel kommer bort og forteller at de har vært innom bloggen så blir jeg gjerne litt sånn... paff. Men det er jo bare utrolig, utrolig gøy!

Hva drikker du helst av alkohol?
Det går som regel i tik tak eller absolut vodka. Jeg har erfart at det å drikke rent er det som funker best for meg. Altså, jeg blander det ut altså! Men selve alkoholen må være ren. Tik tak med smak for eksempel? U-G-H! Nei. Jeg er ikke storfan av vin, med et unntak, og det er Prosecco. Det er digg!

Hva er ditt favoritt-undertøy? Og liker du best string, hipster eller boxer?
Denne bh'en fra Victoria's Secret er uten tvil favoritten min. Er så glad for at jeg kjøpte den i beige også, iiiik! Når det kommer til underdel bruker jeg alltid string, det er det eneste som er behagelig synes jeg.

Hvorfor slettet du innlegget om sminking av kragebeina? Fikk du mye drittkommentarer?
Jeg synes jeg formulerte innlegget på en slik måte at det ikke var noe galt, men ja, jeg fikk mye negative tilbakemeldinger, og siden innlegget i sin helhet kan sende ut feil signaler slettet jeg det. Jeg beklager til de som synes innlegget var teit.

Har du noen tips til poseringer på bilder? Hadde vært fint med drahjelp fra en som er litt "erfaren".
Øv, øv, øv! Ta masse bilder av deg selv - det er mitt aller beste tips, faktisk. Jeg er for det meste selvlært, utenom et par tips jeg har fått på diverse shoots. Tro meg; jeg var helt elendig på bildefronten før jeg startet å blogge! Haha. Det viktigste er å rette opp ryggen, gjerne skyve brystkassen liiitt frem og løfte haken opp. Da har du et bra utgangspunkt.

Lengter du etter kjæreste?
Jeg lengter aldri etter det sånn egentlig, med mindre jeg får øynene opp for en gutt (og den gutten er som oftest helt usannsynlig), da blir jeg såååå kjærestesyk.

Hvor kjøper du buksene dine? Er selv lang i beina og finner aldri bukser som både er inntilsittende og lange nok.
Dette spørsmålet dukker ofte opp, så jeg tar det her, selv om jeg er ganske sikker på at jeg har svart på det en del ganger før, hehe. Jeg anbefaler deg å prøvene buksene på Bik Bok, faktisk! Der kjøper jeg 90% av buksene mine. De selger modeller som er lange og tynne i beina, slik som for eksempel den dere ser bilde av her. Det er ikke alltid de er like stramme nede, men da fester jeg enkelt og greit en strikk rundt og lager en ørliten brett for å skjule strikken. Enkelt som bare det!! :-) Mange anbefaler Dr. Denim, men faen heller, jeg liker virkelig ikke de buksene, jeg. Haha, ER jeg den eneste?! Jeg synes stoffet er litt vel stretchy, personlig liker jeg at stoffet er litt jeans-aktig.

Jeg svarer som regel i kommentarfeltet, men jeg liker å samle de mest stilte spørsmålene i ukens spørsmål slik at alle får det med seg. Har jo tross alt holdt på med denne "spalten" i årevis, kjenner meg ikke helt klar for å legge den på hyllen enda. Tenk at jeg har laget 84 slike innlegg! Haha, det er faktisk helt vanvittig mye.

Spørsmål? Skrik ut ♥

i kveld skal vi shotte

Vitamin-shots!Jeg som hadde tenkt meg ut på fyll og fanteri i helgen... Om det skal skje så må det i alle fall skje noe drastisk her, haha. I dag våknet jeg til en helt forferdelig form, og for øyeblikket LIGGER jeg i sengen og blogger. Jeg hater, hater, hater å klage, men akkurat nå eeeeer jeg så dårlig. Det ser ut til at tannoperasjonen tok på mer enn forventet, så jeg angrer litt på at jeg har dratt på skolen de to siste dagene. Er det en som ikke kjenner sine egne begrensinger så er det meg... Brenner meg stadig på det der. Jeg vil helst være i superform, gjøre mest mulig og hoppe og sprelle rundt som en duracellkanin, så man kan si at det å være syk ikke er min greie. (Ikke at jeg tror det er noen sin greie da, sånn egentlig... Hehe) Bare noen timer etter operasjonen på tirsdag satt jo jeg meg ned for å jobbe intenstivt med matte, samme dagen etter, og når matteprøven var overstått var det rett hjem og øve til gymprøven. Som jeg sa til mamma i dag: Det passer liksom aldri å være syk?!

Helt fra jeg var liten pike har jeg blitt lært hvor viktig det er å spise riktig og ikke minst nok når man er syk. Så frokosten i dag ble store og grove hjemmelagede rundstykker med disse vitamin-shotsene laget av appelsin, gulrot og ingefær. Her får man i seg rikelig av vitaminer, noe som er helt nødvendig for kroppen min i dag når den jobber på fullgir for å få meg frisk :-)

Legen kikket på såret mitt i dag, men alt så fint ut, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet og pleie meg selv. Satser på at disse vitaminshotsene og en god hjemmelaget pizza gjør susen i dag! Heldigvis kreves ikke blogging SÅ mye anstrengelse da, så jeg slipper å legge jobben på hylla. Dere hører nok mer fra meg i løpet av dagen!

har du små pupper?

Inneholder annonselenke

Hei, dere! I dag ble det en smule senere update her, jeg ble nemlig sittende å prate med familien rundt middagsbordet. Synes det er så koselig å dele ting fra dagen med familien - jeg vet at det er noe jeg kommer til å savne den dagen jeg flytter ut. Så det er bare å nyte det mens man har det, eller hva? I dag har vært en bra dag! Det er sjelden jeg er i dårlig humør på torsdager, da. Jeg dro på en nyoppusset kafe med Vemund i fritimen, og vi ble enige om at det skal bli vårt stamsted. Makan, så fint det var der! Lokalet var skikkelig lunt og koselig, med fine sofaer, lyse trebord, behagelig lys (jeg hater å sitte på kaféer eller restauranter med sterkt lys, er så utrolig sensitiv for det) og ikke minst; fine, bloggete(!!!) kaffekopper. Jeg har lenge lengtet etter en koselig kafe hvor jeg kan ta med meg Mac'en og jobbe, og dette ser faktisk ut til å være det perfekte sted for meg. Flaks at det bare ligger noen få hundre meter unna skolen min!

I dag tenkte jeg å prate litt om små pupper og partykjoler. For ja, jeg føler med dere mine kjære flatbrystede venner. The struggle is real. Vi vil jo gjerne være babe på fest vi også, eller hva? Heldigvis finnes det noen kjoler som bare er skapt for oss! I stedet for å fokusere på brystet og hvordan kjolen ser ut fremme, bør man være på utkikk etter kjoler som spiller på detaljer på ryggen i stedet. Jeg fant denne svarte kjolen med stropper på ryggen og jeg ble sååå glad når jeg tok den på - synes den satt utrolig fint på meg. Stoffet er litt tykt og silke-aktig så man trenger heller ikke å ha på seg noen som helst bh under. Ikke kopper engang.

Scrappy back dress HERE

Forresten, jeg lover jeg skal slutte å prate om visdomstennene mine... SNART. Men altså, jeg trenger litt råd fra dere som har vært gjennom det samme nå. Jeg er MER hoven i ansiktet nå, enn hva jeg var for to dager siden. Begynner å frykte at jeg har fått betennelse igjen, og åååh, det er noe jeg rett og slett ikke orker å gå gjennom igjen. Jeg kan fortsatt nesten ikke åpne munnen mi, jeg sliter med å prate skikkelig og jeg kan verken smile eller le uten at det gjør vondt. Det er to dager siden operasjonen, burde det ikke ha roet seg nå? Eller er det jeg som er utålmodig? Om noen av dere har operert bort visdomstannen deres før hadde jeg satt utrolig stor pris på råd fra dere. Jeg er så lei av å måtte dope med ned på Ibux og se ut som en vandrende bamse i ansiktet, aah!

jeg følte meg som en drittsekk

På flyet på vei til New York for å møte modellbyrået mitt. Jeg var en spent, veldig spent pike. Men også veldig redd. Redd for at dette ikke var noe for meg, at jeg ikke var noe for dem. Å skulle skaffe jobber utifra hvordan trynet ditt og hver eneste lille kroppsdel ser ut, ja, det høres jo i grunn ikke helt sunt ut. Og jeg? Jeg er langt ifra perfekt. Brynene mine er ikke store nok. Kroppen min er langt ifra feilfri. Huden min har vært fæl i mange år, og det var et under at jeg rakk å starte på Isotretinoin og at den rakk å faktisk funke før jeg dro. Men til tross for fin hud er jeg jo faen meg fortsatt langt ifra perfekt. Likevel er det å være modell en jobb mange jenter streber etter... Rart det der.

På flyet til vei til New York, nesten fremme. Jeg hadde tatt restylane for første gang en uke i forkant, og hevelsen hadde gått helt ned igjen. Plutselig fikk jeg for meg at leppene ikke var store lenger. Jeg som hadde lovet meg selv at jeg skulle ta en sprøyte og være fornøyd? Jeg som hadde sett på bilder av jenter med for mye restylane og sagt at "sånn der skal jeg i alle fall ikke bli"? Det er så jævlig farlig det der. Jeg hadde nerver til tusen og følte meg så altfor langt ifra bra nok. Løp inn på flydoen for å studere meg selv i speilet. Satt meg i flysetet igjen og begynte å klage til mamma for å få sympati. Jeg søkte til og med opp klinikker i New York for å se på muligheten for å fylle på mer der, helt til mamma måtte gi meg tidenes pep talk. "Kristine, jeg fikk nettopp vite at kulen i brystet mitt ikke er en kreftsvulst og vi sitter på flyet på vei til New York - og her sitter du og klager over størrelsen på leppene dine?" Vi begynte å gråte. Begge to. Aldri i hele mitt liv har jeg følt meg som en så stor og overfladisk drittsekk.

Større lepper fikser ikke selvbildet. Det er seg selv man må jobbe med, for man kan ta så mange sprøyter med restylane man vil uten at det vil forandre selvbildet en dritt. Det er derfor denne utseendefikseringen er så risky... Å ta restylane er ikke farlig. Det er den onde sirkelen man blir dratt inn i som er farlig.

a smile for you

Inneholder annonselenker

Dere er så fantastisk gode. Jeg var faktisk litt redd når jeg postet innlegget i går, da jeg var redd for å få kritikk for bildene. Der tok jeg virkelig feil, for det var jo bare gode ord å få fra dere! Jeg er så utrolig glad i dere, hele gjengen. Altså, jeg tenker på dere hele tiden... Kall meg gal, men ja, jeg gjør det. Når jeg sitter på skolen sitter jeg og lurer på hva jeg skal fortelle dere om når jeg kommer hjem, når jeg er ute og trener streifer fine kommentarer gjennom tankene mine og når jeg gjør kule ting gleder jeg meg til å fortelle dere det og vise bilder. Dere står meg som dere sikkert skjønner, utrolig nærme. Tror jeg må blogge resten av livet mitt jeg, for jeg vet ikke hvordan jeg noensinne skal kunne klare å gi slipp på dere... ♥

Det var kjempedeilig å være tilbake på skolen i dag! Jeg hater nemlig å være hjemme fra skolen - føler jeg går glipp av SÅ mye, haha?! I dag er litt sånn stress-dag, jeg har nemlig matteprøve i morgen. Enkelte dager får jeg ikke gitt full guffe på bloggen, og det er sånne dager som dette her, men jeg tar det igjen så fort prøven er overstått vet dere! Prøveplanen er hektisk fremover, men det som beroliger meg er at jeg har kommet godt i gang med særemne. Jeg kunne ikke ha gym i dag på grunn av operasjonen i går, så da hamret jeg løs på tastaturet i to skoletimer, hehe. Gjett om det skal feires den dagen oppgaven leveres, ass!

Så, her er to store smil for dere i dag, hihi.

Kristine 1 jacket HERE, body HERE

Er det flere som har mye skolearbeid for tiden? Vi kommer oss alltid gjennom det, vet dere! Før jul er det alltid hektisk, men da smaker det jo så ufattelig godt med helg, og ikke minst juleferie. Tenk at det snart er jul?!

bildene dere aldri fikk se

Jeg var superfornøyd med bildene fra de tre test-shootene jeg var på i New York. I løpet av de siste årene har jeg vært med på en del forskjellige shooter, men for første gang følte jeg meg som en modell, og ikke bare en blogg-modell, om dere skjønner? Ikke misforstå meg, for det var dødsgøy å shoote de tre jakkene jeg har designet og være med på ulike modelloppdrag (gratis og for erfaringen sin skyld, vel og merke, jeg har aldri fått betalt for en fotoshoot jeg har gjort i sammenheng med bloggen før). Men å møte tre dyktige fotografer i selveste i Brooklyn i NYC og ta bilder uten sminke iført klær i en typisk New York-stil, litt "laidback" og cool, det var bare så sykt kult å være med på.

90% av det vi knipset er bilder jeg nærmest har lyst å henge opp på veggen (fordi jeg synes man skal være stolt av seg selv og se på seg selv som sin største inspirasjon), men noen av bildene likte jeg ikke. Disse to.Jeg synes jeg ser altfor tynn ut her, og jeg husker jeg irriterte meg over at jeg måtte fremstilles enda mer tynn enn jeg i utgangspunktet er. For ja, det er easy peasy for en fotograf å få deg til å se slankere ut, alt handler bare om den riktige vinklingen og det rette lyset. Jeg liker ikke at ribbeina og kragebeina er det første man legger merke til, og jeg liker heller ikke stemningen over bildene. De gir meg ingenting, liksom. Mange av bildene jeg tok spilte jo ikke på kropp i det hele tatt - her er det i alle fall ikke tilfelle. På toppen av det hele husker jeg at jeg ikke hadde spist siden frokost her, fordi vi hadde et så sinnsykt stramt skjema den dagen at vi ikke hadde et eneste sekund til overs. Den lille tiden vi hadde mellom shootene og møtene brukte vi på Google Maps for å finne ut hvilken Subway vi måtte ta for å komme oss her og der.

En ting jeg ser er at folk ofte slenger med leppa til modellen når de for eksempel ser en reklameplakat eller et bilde i et magasin, men den personen som har skapt bildet er jo faktisk fotografen, og det er isåfall han eller hun som fortjener "kritikk". Etter å ha fått en liten inside-look i bransjen ser jeg hvor lite innflytelse modellen egentlig har. Kunde og fotograf bestemmer, ferdig med den saken liksom.

sov bort hele skoledagen

Jeg hater å synes synd på meg selv. Å være ynkelig og stakkarslig er bare ikke min greie. Men i dag? I DAG har jeg synes synd i meg selv. Klokka åtte i morres kjørte jeg vemodig til sykehuset, hvor jeg fjernet min andre visdomstann. Denne gangen var inngrepet hakket større, ettersom tannen ikke hadde vokst frem enda og vi måtte grave den opp fra tannkjøttet og sy det igjen med to sting etterpå. Problemet er ikke selve operasjonen, for med bedøvelse kjenner man jo så vidt noe som helst form for smerte, men det er den tiden etterpå jeg ikke kan fordra. Jeg dro hjem, la meg i senga og sov helt fram til 2-3. Helt utkjørt, haha! Såret har heldigvis begynt å gro litt allerede, så nå kan jeg prate, drikke og spise. Bare yoghurt da, noe som suger... MEN det positive er at jeg slipper å tenke på visdomstennene mine mer! Med mindre jeg må fjerne de to jeg har på øvre tannrad også, men det har jeg ikke fått noe beskjed om. Det er i hvert fall mye, mye bedre å bare få dem bort i stedet for å få betennelse, noe jeg fikk to ganger på grunn av den forrige visdomstannen min. Det er lite gøy, det. Så som jeg alltid sier; se på det positive! :)

Så det var min dag! Nå skal jeg finne frem mattebøkene og repetere til prøven vi har på torsdag.

Dette ser jo bare superidyllisk ut egentlig.. Å ligge hjemme i senga en hel skoledag og sove? Realiteten var den at jeg lå i ekstreme smerter og at puta mi var full i blod fra munnen. Haha!

Har noen av dere trukket eller operert bort visdomstenner før?

a special treat for my lips

Annonse

Tørre lepper er noe man kan høre andre klage om, men som man egentlig ikke bryr seg om før man faktisk har det selv. Først da ser man at det ikke er så sykt gøy, liksom... Jeg har aldri slitt noe spesielt med dette, men når vinteren kommer blir jeg i likhet med ansiktet og hendene - tørrere på leppene. Det er helt vanlig! Nå står jeg i tillegg på Isotretinoin, en veldig sterk kur mot kviser. Denne kuren har mange bivirkninger, men jeg har sluppet unna med å få kun en av dem, og det er ekstremt tørre lepper. Heldigvis er ikke dette noe å ta på vei for, tørre lepper er nemlig noe man kan fikse!

I løpet av denne kuren som varer i 6 måneder er jeg 100% avhengig av å ha med meg lipbalm hvor ENN jeg går. Vi snakker mer viktig enn mobilen min, liksom! Jeg ble introdusert for Balmi for ikke så lenge siden, og denne er nå med meg i jakkelomma og i skolesekken hele tiden. Balmi inneholder shea butter, jojoba-olje og vitamin E, og den beskytter også leppene mot solen med solfaktor 15. Sistenevnte er viktigere enn de fleste tror, spesielt når det er sommer eller når man er i varme strøk. Leppene trenger også solbeskyttelse, i likhet med huden! (Det minner meg om Rhodos-turen min for to år siden når jeg ble solbrent på leppene og jeg skulle gape opp for å ta en tygg av eplet mitt... Leppa mi SPRAKK! Fysj!)

Det jeg liker så godt med denne lipbalmen, sett bort ifra at den tilfører så mye fuktighet til leppene mine, er selve applikatoren. For som dere kan se er den formet som en pyramide, noe som gjør den utrolig enkel å påføre. Du bare sveiper den frem og tilbake og så fukter den både overleppa og underleppa på samme tid. Vanskelig å forklare haha, den må bare prøves!

Lipbalmen kommer også i mange ulike farger og smaker, og min absolutte favoritt er uten tvil den hvite. Kokos! Mmm. Som dere ser har jeg forresten mikset litt på topplokkene for å lage min "egen" Balmi, hihi.

Så, hvor får dere tak i disse? Balmi lanseres ekslusivt i H&M nå, så dette er den eneste butikken dere får tak i dem. Jeg vet selv at det ofte kan være stress å måtte bestille fra nett, spesielt hvis man ikke er gammel nok til å handle på nett. Så da er det bare å svippe innom H&M neste bytur!healthy sorbet

Hei og hopp! Har dere hatt en fin mandag så langt? Vi hadde fagdag i dag, så dagen gikk unna i en fei. Etter seks sider med analyse av tre forskjellige tekster sa jeg meg fornøyd og dro hjem. Synes disse fagdagene er ganske så chill, jeg. Det eneste som plager meg er at vi ikke får lov å høre på musikk... Jeg mener, jeg skriver SÅ mye bedre når jeg har favorittsangene dunker på ørene! Det bare booster motivasjonen til de grader. Sånn som nå. For øyeblikket hører jeg på Carry You Home (Remix) - Zara Larsson. Den sangen har jeg seriøst hørt på siden VG1, og jeg blir bare ikke lei.

I dag skal jeg komme med en oppskrift til dere! I går laget jeg meg nemlig en skål med noe jeg liker å kalle sorbet. Jeg vet ikke om det går helt innafor den kategorien, men jeg vet liksom ikke helt hva annet jeg skal kalle det. What ever, dette er SYKT godt og forfriskende, så test det ut da vel.Det du gjør er altså å blande sammen mager kesam og frosne blåbær i en skål, og så rører du rundt. Tilsett gjerne Sukrin eller annen søtning - vanlig sukker funker jo helt fint, men da forsvinner jo litt av sunnhetspoenget. Hvor mye blåbær og kesam du vil ha er helt opp til deg, men jeg pleier i alle fall å ha en del blåbær i - for da får du liksom en "tykk" blanding. Mmm!

Det er skikkelig kaldt og forfriskende, så det smaker aller best om sommeren, men å spise dette mens man sitter tullet inn i et pledd i sofaen med en serie på TV'en er ganske så koselig det også. Jeg brant meg skikkelig på tunga her forrige uke, så dette var heeeelt fantastisk å kjøle ned med.

For my English followers: Just mix lots of blueberries and quark together in a bowl, and add some (healthy) sugar. Mmm!

er denne genseren innafor?

Inneholder annonselenke

Hey guys! Jeg kom nettopp hjem fra et kjapt ærend i byen, og i dag har jeg faktisk sminket meg og tatt på meg noe annet enn en oversized genser og joggebukse. Det skjer ikke ofte på søndager, det kan jeg love dere! Men det å bare stelle seg litt gjør et eller annet med deg, jeg føler meg mye bedre i tillegg til at jeg presterer bedre når jeg for eksempel skal jobbe/gjøre skolearbeid. The power of makeup og en nice outfit, dere!

I dag har jeg på meg min egen lille baby, Kristine 1. Ååh, den er bare så ufattelig fin, jeg sprekker! Jeg gleder meg til den dagen jeg kan vise den til ungene mine. Da skal jeg vise den stolt frem, altså! I tillegg har jeg på meg en ny body som jeg kjøpte på Nelly, dere finner den HER. Det her var en sånn topp jeg bare falt for i det øyeblikket jeg så den... Den er SÅ meg! Jeg elsker helt enkle og basic klær som har en detalj som gjør at den skiller seg litt ut, og i dette tilfellet er det den dype v-utringningen. Jeg går sjelden med utringing, men denne er svart og stoffet er litt sånn "silke-aktig", så denne synes jeg egentlig bare er classy! Er denne innafor å gå med på skolen, forresten? Jeg vil jo helst unngå å komme til rektor enda en gang (hehe), så jeg tror ikke jeg kommer til å bruke den på skolen, men tja... Jeg vet ikke? Jeg har jo små pupper, så jeg synes ikke den er vulgær i den forstand. Personlig synes jeg det ser mer drøyt ut om man har svære silikon-boobs slik at halve puppen vises... Haha. Men den viser jo ganske mye hud anyway, samme om man har store eller små. Mange ville nok ment at en slik genser passer best på fest, men jeg synes bare det er dødskult når folk pynter seg opp på skolen. Vi tilbringer jo SÅ mye tid der - det er en ufattelig stor del av livet våres. Altså, jeg digger seriøst å se bra ut på skolen!neon party

Om du skal stelle i stand en fest eller bursdag og du er usikker på hvilket tema du vil ha.... Gå for neon-tema! Jeg garanterer god stemning! .... og jeg refererer selvsagt til gårsdagen. Herregud, for en kveld!! Klokka 04:30 sluknet jeg, og det tyder vel på en bra kveld? Jeg kjørte på med all white-antrekk i går, og så fylte jeg heller kroppen og ansiktet med neon-maling. Det ble så sykt kult!! :-) 

Her er en liten kollasj fra kvelden!

Jeg kan ikke huske sist jeg var så opplagt som jeg er i dag. Herregud, TAKK øvrige makter! Det kjennes nesten ikke på kroppen at jeg har vært ute. Det trenger jeg virkelig i dag, for jeg har en travel søndag på planen. Har en del avtaler med samarbeidspartnere som må være i boks i løpet av dagen, og så har jeg veldig lyst å få gjort litt skolearbeid også. I tillegg har jeg superlyst å få tatt noen bilder ute! :-)

Så, har dere vært på neon party før?

saturday bliss

God lørdag, folkens!

De dagene jeg skal ut er alltid så stress. Så i dag? I dag stod jeg opp ekstra tidlig! Jeg visste jeg hadde mye på agendaen. Særemnet måtte jobbes med, et blogginnlegg måtte skrives, mailboksen måtte besvares, kveldens antrekk måtte finnes frem. Så allerede 08:00 var jeg oppe og hoppet denne lørdagsmorgenen! Jeg trasket inn på kjøkkenet og hentet meg et glass P-Max med isbiter og la meg ned i senga igjen med Mac'en på fanget og fikk jobbet meg et stykke gjennom særemnet. Hallo, jeg tok meg selv i å synes det var koselig der jeg satt - grytidlig en lørdagsmorgen med skolearbeid. Haha! Det handler litt om hva man gjør det til.

I dag er det skikkelig fint lys ute, forresten! Jeg føler himmelen har vært så grå og kjedelig i mange uker nå, så det var helt herlig å se ut av vinduet i dag tidlig og faktisk kunne se i dagslys! Wiiiiie!

Jeg eeeelsker dette smykket..

I dag skal bestevenninnene mine feires! Åååååh, SOM jeg gleder meg!! Emma og Guro har stelt i stand Glowstick-party med UV-lys og neonmaling, så denne kvelden kommer til å bli helt rå. Jeg burde vel finne antrekk snart... Et neon-antrekk! Får ta et dykk i klærne på loftet, for jeg tror ikke det er så mye neon å finne i klesskapet mitt. Jeg vurderer å bare kjøre all white da, for hvit lyser jo også i UV-lys. Så får jeg knæsje på masse farger på kroppen.

Vel, jeg må få rumpa i gir! Drar straks til Guro, hvor vi skal fikse oss og spise thai-suppe før vi drar avgårde til lokalet. Let's make some memories! (LOL, så klisje, men jeg mener det...)

new shoes

AnnonselenkeBlack lace from Nelly HERE

Denne type sko er min favoritt for tiden! Jeg er helt obsessed med svarte heels og åpen tå! Jeg synes tynn hæl er utrolig fint og classy, men desverre er det som oftest de som er verst å gå med.... Men det at skoen ikke har en reim og på en måte dekker hele foten din gjør at du får utrolig mye mer støtte, så disse her er faktisk ikke så aller værst å gå med. Jeg hadde tenkt å ta dem på meg på skolen i dag siden jeg hadde bil tilgjengelig (å løpe i nedoverbakken på glatta ned til bussen med heels skjer ikke, haha), men jeg fikk plutselig vanvittig dårlig tid og måtte bare slenge på meg noe annet. Note to myself: finn outfit kvelden før.

Takk Kristine, for at du valgte en spennende bok til særemne. Jeg må rett og slett gi meg en stor klapp på skuldra der, ass! Særemnet mitt er jo faktisk nesten GØY å jobbe med, det hadde jeg ikke trodd. Så nå har jeg skrevet personanalyse av Lisbeth Salander i et par timer. What a lady! Kvinnesynet er er ufattelig interessant tema, i hvert fall når man ser hvordan det har endret seg.

Nå skal jeg på butikken og kjøpe 5 brusflasker ettersom de har tilbud på det. LYKKE!!!

red leather

Inneholder annonselenkeAn outfit some months ago! I'm wearing shorts from Levis, top form DM Retro, shoes from Nelly HERE, jacket from Jofama by Kenza

CHEERS TO THE WEEKEND!! I dag smakte det ekstra godt med helg. Altså, fredagene er så latterlig deilige! Jeg bare elsker de to fritimene jeg har på morgenen. Men å sove dem bort? Det skjer ikke! Jeg unnet meg selv å sove litt lenger enn vanlig, men jeg var likevel oppe og spratt før de andre i huset hadde rukket å dra avgårde på skole og jobb. Etter en digg frokost bestående av nystekte rundstykker og ferskpresset juice hadde jeg et spennende møte via Skype! Slik går det når man bor et stykke unna de fleste samarbeidspartnere. Skype funker helt fint det, da :-) .... enn så lenge!

Etter skolen dro jeg på café med en svær gjeng, bestående av både jentene, bebbi-Frida og litt av familien til Guro. Vi må ha sett ut som tidenes big happy family der vi satt, haha! Resten av kvelden har jeg satt av til blogg- og skolearbeid. Jeg kikket gjennom prøveplanen i dag og fikk helt sjokk... Shit, så masse prøver det er fremover! Typisk at jeg har tatt på meg en del arbeid når det kommer til bloggen også på samme tid. Heldigvis har jeg fått unnagjort mye denne uka, men jeg har fortsatt et par møter og deadlines den kommende uka. Så her dere, her er det bare å henge i! Jeg har en jobb jeg elsker da, så heldigvis gjør jeg det bare med glede. Om det koster meg et par sene kvelder så gjør det ingenting i det hele tatt. Og så skjer det jo så mye gøy for tiden - i morgen braker det løs med bursdagsfeiring for Emma og Guro. Gleder meg en hel haug!

Nå tenkte jeg faktisk å plugge i øreproppene, finne frem litt godis og jobbe med særemne. Vi skrives etter det, da! Håper dere får en nydelig fredagskveld, hva enn dere gjør!

8 studietips

Hei! I dag tenkte jeg faktisk å dele... studietips med dere! Vanligvis når jeg tipser dere om noe så handler det om mat eller klær, så litt skole-snakk tror jeg ikke vil skade noen i dag, eller hva? Hehe! (Ikke at jeg prater så altfor lite om skole her på bloggen da, akkurat) Jeg var faktisk ikke veldig god på skolen før. Eller, jeg hadde absolutt potensiale, men jeg husker at jeg kunne få en 3'er på starten av ungdomsskolen og ikke bry meg. Plutselig la jeg helt om, og skole ble noe av det viktigste for meg. Etter det var kun 5 og 6 bra nok, og det at jeg gikk fra 3'ere til toppkarakterer beviser at ALLE kan om man bare vil. Det handler ikke om å være smart eller ikke, det handler enkelt og greit bare om å legge inn en ekstra innsats. Bevis det for seg selv! For den følelsen du sitter igjen med når du får karakteren du ønsket deg? Den er helt fantastisk.

Stå på hodet i 30 sekunder: Jeg starter med et av de mest effektive tipsene jeg vet! Begynner du å bli rastløs av lesingen? Den største konsentrasjons-boosten må definitivt være det å stå på hodet, og jeg tuller ikke! Jeg pleier å gjøre det i senga inntil veggen slik at det ikke skal gjøre vondt. Stå så lenge du orker - jeg klarer vanligvis ikke mer enn 20-30 sekunder. Når du står på hodet øker du blodomløpet og du blir mye klarere i hodet, noe som fører til at konsentrasjonen er på plass igjen!

Noe du liker å spise/drikke: Jeg elsker Pepsi Max, og jeg elsker yoghurtnøtter/bananchips. Disse to er nesten alltid med meg når jeg øver til prøve! Jeg tror faktisk aldri jeg har øvd til en prøve uten å ha et glass Pepsi Max ved siden av meg, men det er kanskje en annen sak... Poenget er i alle fall at du burde unne deg noe godt når du skal øve. Aller helst burde det være noe næringsrikt da det gir deg mer utbytte, men om en sjokkis er det som skal til for å booste motivasjonen så er det klart det er lov å unne seg! Gode karakterer er viktig, vet du ;-)

Hør på festmusikk: Jeg hører nesten alltid på festmusikk når jeg øver til prøve. En sang med bra rytme og mye futt i gir meg mye mer motivasjon enn hva en rolig og kjedelig sang gjør. I tillegg får det meg til å tenke på at jeg gleder meg til helg, og det får meg alltid til å gi litt ekstra!

Unngå skippertak: FOR ALL DEL. Om du utsetter å øve historie til dagen før prøven er det dømt til å gå dårlig, sorry to break it mate. Jeg mener det, virkelig. Skippertak fører kun til at du blir sliten og at du mister motivasjonen. Du lurer på hvorfor i huleste dere må kunne så mye pensum, right? Vel, det hadde faktisk ikke føltes så mye om du hadde begynt å øve en uke i forkant. Begynn i det små! Jeg sørger alltid for å lese pensum + skrive notater i god tid, gjerne en uke i forkant, og så sparer jeg puggingen til de to siste dagene. Det funker så utrolig bra!

Planlegg: I stedet for å skylde på dårlig karakter fordi du måtte i bursdag til bestefar dagen før burde du ha planlagt såpass at du begynte en dag tidligere siden du visste at du skulle i bursdag. Å være fyllesyk etter lørdagens fanteri er heller ingen unnskyldning... Om jeg skal ut på en lørdag og vi har prøve på mandag så vet jeg at jeg må være ferdig med nesten all øvingen. Så enkelt er det :-) Planlegginger seriøst tingen!

Legg fra deg boka klokka 19.00 kvelden før: En gyllen regel er egentlig at man burde kunne stoffet så godt at man kun trenger å repetere det lett dagen før. Det du ikke kan innen kvelden er kommet vil du mest sannsynlig ikke lære deg heller. Så jeg pakker nesten alltid bort boka når kvelden melder sin ankomst og så slapper jeg heller av de siste timene før jeg tar en tidlig kveld. Å være opplagt på prøvedagen er minst like viktig som det å kunne stoffet. For det hjelper vel ikke å kunne stoffet om du holder på å sovne på prøven...? Nope!

Få noen til å spørre deg: Gi notatene dine til en venninne eller moren din og be dem om å spørre deg ut. "Hva er en radiobølge?", så forteller du vedkommende det du vet og få personen som spør deg til å si det du eventuelt har glemt.

Behagelige klær: Dette er minst like viktig som snacks-punktet. Bare i tilfelle noen av dere faktisk skulle finne på å øve til en prøve i jeans og en ukomfortabel overdel: hiv av dere klærne og finn frem den mykeste kosebuksa i skapet! Jeg tar gjerne av meg bh'en og, men det er meg da... Skal heller ikke se bort ifra at noen av dere faktisk øver bedre i vanlige klær, men det er i alle fall ikke tilfelle hos meg. Her skal det være mest mulig behagelig!

black friday

AnnonseLet's watch the black Friday death toll on the news while we shop online

Hey hey, dere! Jeg har slått meg litt løs på nettshopping den siste tiden, haha. I dag hentet jeg en pakke fra Nelly med både sko og klær, og jeg gleder meg allerede til å vise dere, jippi. Nettshopping er så gøy. Nå er det faktisk ikke lenge til black Friday er her heller - dere må sette av datoen. 27. november skjer det :-) Jeg kommer til å unngå å shoppe frem til da, og heller slå meg løs den dagen, for det er jo salg omtrent overalt. Vet at maaaange nettbutikker kjører heftige salg på black Friday, årets største shoppingdag! Black Friday markerer er en amerikansk tradisjon dagen etter Thanksgiving som markerer starten på julehandelen, så kanskje du får kjøpt noen julegaver i samme sleng? Det håper i alle fall jeg på!

Et tips fra meg til dere: CupoNation har laget et event på Facebook hvor de har samlet tilbud og rabattkoder fra ulike butikker. Det eneste dere trenger å gjøre er å trykke "bli med" på eventet, som dere finner HER. Utrolig greit å få samlet alt på en og samme side - jeg kommer garantert til å holde meg oppdatert på denne facebook-siden frem til den store dagen.

mens pengene på kontoen tikker inn

Penger er det eneste jeg trenger. Jeg trenger ikke bestevenninnene mine, å ha noen å sitte med i lunsjen på skolen er oppskrytt. Familie? Pøøh, jeg gir faen. Familie er teit, jeg kunne like greit levd uten dem. Trenger man egentlig foreldre, da? Jeg mener, jeg er 18 år. Har jo penger nok til å ta vare på meg selv, trenger ikke at noen gjør det for meg. Når jeg kommer hjem fra skolen og har fått 6 på matteprøven pleier mamma alltid å gi meg en stor klem og si at hun er stolt over meg, men jeg hadde fint klart meg uten det. Jeg har et bestevenninne-forhold til mamma, men jeg hadde lett byttet det ut mot en fin 120 kvadratmeters leilighet på Tjuvholmen. Det hender forresten at jeg får drittkommentarer på bloggen, og da pleier ofte bestevenninenne mine å ta meg i forsvar på skolen dagen etter og støtte meg ved å si at "herregud, for en teit kommentar", og vi pleier å le av dem sammen. Det er gøy å le, men det er mye gøyere å se pengene på kontoen vokse da.

Å føle at man tilhører noen, at det er noen som genuint bryr seg om deg, at noen spør deg "hva har du gjort i dag?" når de ikke hører fra deg - det er oppskrytt. Jeg vil mye heller sitte hjemme og blogge mens pengene på kontoen tikker inn, jeg. Mens budmannen kommer på døra med 20 nye Runwaydreamz-shortser, som jeg så klart får betalt heftig spenn for å ta bilde av. I sommer ble jeg invitert til NYC for å møte modellbyrået mitt og bygge portfolio, som var et stort steg nærmere drømmen min om å bli modell, men når venninnene mine sendte meg snaps og sa at "DETTE ER SYKT!!" og at "bildene ble dødskule!!" spilte det da ikke noen rolle. Det eneste som betydde noe for meg var å få bra bilder, blogge to ganger om dagen og tjene cash. Det at folk hjemme i Førde savnet meg spilte heller ikke noen stor rolle. Snapchat-feeden min kan gjerne være tom og Messenger'en min kan gjerne være stillere enn graven, for så lenge brukskontoen min vokser og jeg har masse gratis shortser og bandage-kjoler i skapet mitt hjemme er jeg lykkelig, jeg.

Jeg synes det er råflott at folk kan angripe meg for å si at penger ikke er lykke. Og ja, jeg vet det kan være vanskelig å leve et lykkelig liv om man sliter økonomisk, men det har jeg heller aldri benektet. Alt jeg sa var at penger ikke kan kjøpe lykke, i alle fall ikke hos meg. Og jeg er søren meg glad for at jeg baserer verdiene mine på andre ting enn penger og materialistiske ting. Om du gjør det, da er du fattig da.jeg sier det hver eneste ferie

Jeg sier det hver eneste ferie....

Jeg sier det hver eneste gang jeg er på ferie. "Tenk hvor uvirkelig dette kommer til å føles når vi er hjemme igjen i Norge og ferien er over". HAHA. Jaggu! Her sitter jeg på rommet mitt en tirsdag i kalde november med hendene fulle av skolearbeid og tenker tilbake på fantastiske London. Det hadde ikke gjort noe å gå med sommerkjole igjen og sitte på en deilig uterestaurant med et glass Prosecco i hånden nå, ass! Dette restaurantbesøket var like idyllisk som det ser ut på bildet, men etter 10 minutter med rumpa på stolen skal jeg love dere at dette fikk en DRAMATISK helomvending. Ha ha ha, herregud, jeg sitter og ler for meg selv nå. Pjuuh, pause. Just give me a moment. Altså, er dere klar over hvor jævlig klumsete jeg faktisk er? Her satt jeg og Veronika på en stappfull restaurant i en sidegate i Oxford Street, iført samme nydelige sommerkjole, et glass vin hver, VS-poser dandert fint rundt stolene våre mens vi ventet på maten vår. Uheldigvis hadde vi fått tildelt et bord i en svak oppoverbakke, så i det jeg tar tak i kameraet mitt for å ta bilde av Veronika begynner stolen min sakte men sikkert å vippe til siden. Jeg holder jo et kamera til litt for mange tusen i hendene mine og har dermed ikke mulighet til å ta meg for med verken høyre eller venste hånd, så jeg bare FALLER til siden. Samtlige på restauranten ser på meg. Jeg sitter fortsatt i stolen, bare at den ligger på bakken. Kameraet er fortsatt i hendene mine. Kan dere bare SE det for dere?

Faen ass. Heller det enn skolearbeid, da...

det er mitt største ønske

Jeg skulle til å si god mandag, men hey, det er jo tirsdag allerede! Takk og lov for fridag i går, hihi. Jeg hadde kort dag i dag, så jeg skal i alle fall ikke klage - for denne uken har startet smooth. Dagen så langt har gått i skolearbeid og mailing med samarbeidspartnere - akkurat slik starten av en uke skal. Det er så gøy å jobbe med både bloggen og mailen for tiden, mye spennende og ikke minst gøy på gang! Ingenting er som å være motivert til jobben sin. Et av mine største ønsker i livet er faktisk det å ende opp med en jobb jeg virkelig elsker. Jeg har faktisk, om jeg skal være ærlig, alltid drømt om en jobb hvor lønnen er på minst 1,5 million i året og kleskoden er blyantskjørt og høye hæler, men etterhvert har jeg innsett at det eneste jeg ønsker er at arbeidsplassen min skal være en arena hvor jeg føler jeg får utviklet meg selv som person, og hvor jeg kan le sammen med gode kollegaer. Om lønnen i tillegg er høy så er jo bare det bra (hehe), men det er absolutt ikke første prioritet. Penger gjør deg faen ikke lykkelig. Jeg tjener mer enn hva en gjennomsnittlig 18-åring gjør, og ja, jeg er en lykkelig og sprudlende jente, men pengene? De har ingenting med det å gjøre. Ingenting. Jeg kan få sponset omtrent hva enn jeg vil uten å måtte løfte fingeren i likhet med de andre bloggerne på topplista. I dag fikk jeg spørsmål om jeg ville dra til Stockholm for en weekend med en venninne i helga, og  for noen måneder siden fikk jeg tilbud om en sponset bil.... De gangene jeg trekker på smilebåndet og de gangene jeg ler så hardt at jeg får vondt i magen er likevel de gangene jeg er med vennene mine og familien min. Punktum.

You don't hate Monday, you hate your job. Jeg bladde gjennom weheartit i går for å få litt morgeninspirasjon (pleier ofte å gjøre det, anbefales virkelig!) da jeg fant dette ordtaket, og jeg synes det var skikkelig spot on. Om jeg er heldig så kan jeg kanskje leve av bloggen som 40-åring også? He-he! Det tviler jeg egentlig på, men jeg har faktisk troa på at jeg kommer til å drive med noe som er relatert til bloggen. Faen ass, fremtiden er så spennende!heroes tonight - janji / sinner like you - parson james / sunset lover - petit biscuit / with you (sava & razz remix) - jupiter project / perfect (matoma remix) - one direction / under the sun - john de son / carry you home (remix) - zara larsson

Vel, over til noe helt annet. Her er mine favoritt-sanger for tiden! De gir meg skikkelig høst-vibes, åååh! Jeg insisterer nesten på at dere hører på dem ;-)

teddy jacketBurgundy dress here (du finner samme i svart her, disse sitter såå fint på kroppen!), sunglasses Cheap Monday, bag H&M

I dag ble det en aldri så liten bildespam med dagens antrekk - jeg mener i alle fall det er bedre med for mange bilder enn for få, heheh... Denne kjolen er så, så fin! Den sitter skikkelig fint på kroppen og kan brukes som ikke bare en kjole, men også som et skjørt. Win, win! Ellers fant jeg denne korte jakken i "teddy-stoff" som jeg liker å kalle det, på loftet for noen dager siden, og den har allerede blitt brukt mange ganger. Elsker slike plagg, hihi. Altså, er det noe folk forbinder meg med så er det muligens fuskepels-jakker. Jeg har såå mange av dem, og går alltid med dem på skolen. Haha, det er så deilig ♥

Likte dere antrekket?

en vei med mange minner

Hei og riktig god mandag! Jeg håper dere har hatt en kjempefin start på uken :-) I dag tok jeg bilen og kjørte til en grusvei for å knipse dagens antrekk, og i den anledning vil jeg gjerne by på litt naturbilder! Det slår vel ikke feil en gang i blant? 

Åh, denne veien her. Det er her jeg har min faste joggetur, eller, det er begynnelsen av den. Om jeg skulle valgt en plass hvor jeg har mest minner, så lurer jeg nesten på om det er her. Her har jeg løpt uendelig mange joggeturer, både når jeg har vært nedfor, lykkelig, sliten, inspirert, stressa, skuffa, energisk... ja, alle slags mulige humør, i alle slags faser av livet mitt. Jeg gleder meg så sykt til å komme tilbake til Førde (med mindre jeg blir boende her, det vet jeg jo ikke enda) som voksen og bare jogge opp her alene med musikken min mens jeg tenker tilbake på ungdomstiden min. (Om Spotify fortsatt eksisterer når den tid kommer skal jeg seriøst sette på samme spilleliste som jeg bruker nå, haha!) Ååh, det skal bli så fint, det. Nå blir jeg litt i overkant filosofisk her, jeg vet, men det er bare slik jeg er. Jeg tenker på alt, hele tiden. Det at jeg en gang skal bli voksen, sånn 30-40 år, det synes jeg er HELT surrealistisk å tenke på. Tenk at jeg en gang kommer til å si "da jeg var ung", liksom. Lurer på hva jeg kommer til å forbinde aller mest med ungdomstiden min, mon tro? Jeg tror helt ærlig jeg kommer til å se tilbake på denne tiden og tenke "det var bra tider, det!". Jeg kommer til å savne det noe fælt, det er jeg rimelig sikker på, og jeg kommer sikkert til å angre på alle de små bekymringene jeg har hatt opp gjennom årene, haha. Når du er 40 og sitter i et fint hus med kids og mann kommer du sikkert til å le av de usle "bekymringene" du hadde, og tenke damn, hvorfor brukte jeg så mye tid og energi på det? Så det er et lite tips til dere denne mandagen; se ting i det større perspektiv. Sett pris på de tingene som gir deg glede i løpet av dagen, for det er jo faktisk det som betyr noe :-)

Seeee på denne fine naturen, da! Høsten er så FIN!!I dag har vi hatt studiedag, så jeg stod opp klokka 9, laget meg en sunn og næringsrik frokost før jeg tok fatt på en innlevering i historie. Den er nesten ferdig nå, så i kveld tenkte jeg å finne frem særemnet mitt og jobbe med det. Det er SÅ mye å ta fatt i når det kommer til særemnet at jeg ikke helt vet hvor jeg skal starte....?! Jeg har startet, men samtidig føler jeg at jeg ikke har kommet skikkelig i gang med skrivingen. Så i dag er planen å ta en skikkelig all-in-økt, for det er lite som gir meg mer adrenalin og mestringsfølelse enn å pakke skolepc'en sammen etter mange timer med effektivt arbeid. Håper det gir dere en liten boost på skolefronten! Plugg i øreproppene, sett på favorittsangen din og tenk på hvor deilig det blir å få en bra karakter tilbake. You can do this!

Jeg har vært hjemme i dag, men det hindrer ikke meg i å kle meg fint, hehe. Jeg var en tur i byen i sted da, så jeg hadde en liten grunn til å stæsje meg opp da. Antrekket kommer senere, sweethearts!

Før jeg avslutter vil jeg gjerne spør dere om noe: Hvis du kunne valgt en plass hvor du har mest minner/følelser fra ungdomstiden din, hvor hadde det blitt? Jeg tror nok det hadde blitt skolen min (videregående), men denne veien jeg pleier å jogge på bringer frem mange følelser den også. Nesten bare gode, heldigvis!

alle jenters drøm

Hello! Hvordan er deres søndag? Jeg har ryddet rommet, tatt bilder og jobbet litt med særemnet mitt. Nå sitter jeg egentlig bare og venter på at det skal bli ledig bil her hjemme, så drar jeg på butikken med Guro for å handle inn ingredienser til vårruller. Vi skal lage middag før vi drar ut og samler inn flasker til inntekt for russebilen vår! Planen er å gjøre mest mulig dugnadsarbeid slik at vi slipper å betale så mye selv - for jeg vet allerede nå at RT kommer til å bli dyrt. Altså, jeg var ute på fredag og på den ene kvelden gikk det nesten 1000 kr for kostyme og drikke. Det er dyrt å ha det gøy, ass! Men det er jo absolutt verdt det. (Eller, denne gangen er jeg faktisk usikker, for jeg var så ufattelig dårlig i går!! Gruuuuuer meg til neste helg allerede!)

Så dere forresten at Gigi Hadid har blitt modell for Victoria's Secret?! Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir skikkelig glad på hennes vegne, åååh!! Om dere vil se et klipp fra castingen hennes finner dere det på Instagram-kontoen til VS. Jeg tror jeg har sett det klippet sånn 20 ganger nå - for en drøm det må være. Nå er det jo ikke lenge til Victoria's Secret Fashion Show 2015 er å se på skjermene, heller. Gleder meg en hel haug, tror seriøst det er et av årets store høydepunkt. Selv om det er helt forferdelig å se på hvor fine de englene er, så er det likevel kjempegøy og ikke minst inspirerende å se på :-) Kanskje mest forferdelig? Haha...

53 days until christmas

Riktig god søndagsmorgen, fine folk! Jeg våknet fullstendig uthvilt i dag, noe så deilig. Gjett hva jeg gjør akkurat nå?! Jeg sitter og hører på julesanger! Haha, jeg vet jeg er tidlig ute, men altså, DET ER 53 DAGER TIL JUL!! Tenk at vi har lagt 10/12 av 2015 bak oss allerede. Vi er snart i 2016! Det er helt, helt sykt. 2016 er året for russetid, året for skoleavslutning (for real denne gangen, og), flytting og mye, mye mer... Jeg har alltid følt at 2016 er lenge til, men nå er vi altså nesten der.

Altså, kan vi ikke bare prate litt om jul? Om fire uker braker det løs med adventskalender, julebarneTV og nedtelling til den store dagen. Jul er seriøst noe av det beste jeg vet, og jeg er så utrolig glad for at denne dagen fortsatt er stor for meg selv om jeg har bikket 18 år. Den følelsen når man våkner på morgene den 24. desember, den er søren meg helt fantastisk. I familien min spiser vi nesten aldri fellesfrokost fordi folk alltid er opptatt på hver sin kant, men i julen, da disker mamma opp med tidenes frokostbord med nystekte rundstykker, eggerøre og massevis julepålegg som vi nyter uten å stresse, og det er så koselig. Ååh, som jeg gleder meg nå!

Nå skal jeg få på meg masken og finne dagens antrekk, i dag blir det nemlig ingen lat søndag. Måtte dere få en fin avslutning på uka! Vi skrives om ikke så lenge :-) Så, har dere også begynt funnet frem julemusikk og julebrus, eller foretrekker dere å vente til desember?