DIY: marble table

 • 30.11.2015
 • KL. 19:35

I dag skal jeg vise dere hvordan dere kan gjøre om et kjedelig bord til et marmor-bord, på 1-2-3! Best av alt: det koster kun 130 kr. Yes, you heard me! Jeg synes marmor er superfint (ikke vanskelig å skjønne når jeg har marmor-deksel til både mobilen og Mac'en), men jeg vet at jeg sikkert ikke er like obsessed for alltid, så det å kjøpe et dyrt marmor-bord er ikke helt ideelt for meg. Så da dro jeg like gjerne en tur på Panduro og kjøpte kontaktpapir som jeg klistret på det hvite skrivebordet mitt.

Slik ser rullen altså ut, og her fikk jeg 2 meter for litt over hundrelappen. Bare spør etter marmor-kontaktpapir på Panduro!

How to:

 1. Vask bordet rent
 2. Spray over med Zalo-spray (jeg bare tok en klut med vann og en dråpe Zalo). Dette punktet er viktig for at kontaktpapiret skal holde seg på plass og for å unngå luftbobler.
 3. Begynn på den ene enden av bordet og glatt det ut med hendene eller en bok, på samme tid som du får en person til å hjelpe ved med å dra av baksiden av kontaktpapiret
 4. Sørg hele tiden for at papiret ikke er lagt på skeivt
 5. Klipp bort overflødig papir og bruk en tapetkniv for å få pene kanter

SÅ deilig med variasjon! Selv om forandringen ikke er noe stor så digger jeg det. Håper dere tester det ut selv :)
panikk

 • 30.11.2015
 • KL. 16:31

Vi måtte på skolen for å levere særemnet vårt i papirform i dag, og i bilen på vei til skolen fikk jeg plutselig panikk. Jeg stoppet å synge, skrudde ned musikken og bare: "faen, har jeg egentlig svart på problemstillingen min?". Det hadde jeg altså gjort, men jeg har tydeligvis stresset meg litt ihjel på hele dette særemnet. Haha.  Men altså, jeg er FERDIG med særemne!!! Dette feiret jeg med å kjøpe med meg 5 flasker Pepsi Max på hjemveien. Hallelujah! Livet føles så BRA! Jeg har bestemt meg for å dele særemnet mitt med dere, men det må selvfølgelig bli etter at læreren min har vurdert det. Hadde vært sykt kjipt å bli tatt for plagiat.. av meg selv. Haha.

Veldig gøy med så mange tilbakemeldinger i går, forresten! Jeg digger når dere engasjerer dere i kommentarfeltet. Det var en del som påpekte at jeg hadde skrevet feil, at det skal stå "kvinna SI posisjon" i stedet for "kvinna SIN posisjon" (som jeg hadde skrevet), og pirkete som jeg er så må jeg bare si at jeg faktisk har riktig, hehe. Du bøyer ikke kvinna, men posisjon. Du ville ikke sagt "kvinna si hus", right?

Vi hadde fri fra skolen i dag, så jeg har brukt tiden på å blogge. Har laget både oppskrift + DIY som kommer på bloggen om ikke lenge, yey! Og så har jeg mailet litt frem og tilbake med samarbeidspartnere - et av kjennetegnene på mandag er for meg en stappfull mailboks. Men det er bare gøy! Jeg digger å ha mye å styre med :-)
mitt særemne

 • 29.11.2015
 • KL. 17:34

Da er særemnet mitt skrevet ut og jeg kan si meg klar for å dra på skolen for å levere det til norsklæreren min i morgen. Æææ! Jeg har korrekturlest det en million ganger nå, ville liksom ikke si meg ferdig, haha. Dere er sikkert mer lei enn meg av å høre om særemne nå, men når det er sånn cirka det eneste jeg har drevet med de siste dagene så vet jeg ikke helt hva annet jeg skal skrive om. Det er i alle fall helt sykt deilig å være ferdig!! Og RART....!? Dette har hengt på skuldrene mine helt siden læreren begynte å prate om det før sommeren, haha.

Mange av dere spør om særemnet mitt - hva jeg skriver om, hvilken problemstiling jeg har, hvilke bøker og så videre. Jeg endret faktisk problemstilling forrige helg! Det forandret heldigvis ikke noe av det jeg hadde skrevet så langt da, det handlet stort sett bare om at jeg endret innfallsvinkelen. Nå forventer jeg ikke at alle synes særemnet mitt er så sykt interessant akkurat, men jeg vet at det er veldig aktuelt for de som holder på eller skal skrive særemne, så derfor tenkte jeg likevel å fortelle dere litt. For å gjøre det veldig enkelt tok jeg bare et skjermbilde av innholdslisten min, så her kan dere se hvilke to bøker jeg har lest, og hva innholdet mitt er. OM dere ønsker kunne jeg kanskje lagt ut hele særemnet mitt? Jeg synes selv det jeg skriver om er superinteressant, for kvinnesyn er jo noe som er kjempeaktuelt også den dag i dag. Let me know om dere vil lese hele, i alle fall :-)Woho, krysser fingrene for at dette går bra da!!
ville shopping-tilstander

 • 29.11.2015
 • KL. 11:11

Annonselenker

God søndagsmorgen! Her er huset er det fortsatt stille, noe jeg synes er kjempedeilig. Jeg elsker å være den første som våkner slik at jeg kan ha huset for meg selv en liten stund, hihi. I går satt jeg med særemne i timesvis, så på kvelden unnet jeg meg selv faktisk litt nettshopping! Shit, det var velfortjent altså. Dere har vel fått med dere Black Friday som var på fredag? Altså, snakk om ville tilbud... overalt!! Jeg pratet med Pål i telefon i går, han bor jo i LA dette året, og han sa at det var helt sykt der borte. Det er jo USA denne shoppingdagen opprinnelig stammer fra, så det sjokkerer meg overhode ikke. Som dere vet har mange nettbutikker salg hele helgen, inkludert min all-time favorittbutikk, Nelly ♥ ♥

Rabattkode: BLACK20 gir 20% rabatt på hele Nelly

Visste dere at jeg får små-angst at å ta penger ut av sparekonto? Altså, jeg har gjort det en gang i løpet av hele mitt liv, men da førte jeg pengene tilbake igjen så fort jeg fikk lønning. Haha.. I går skjedde det altså! Det er ikke hver dag det er så bra tilbud, så det bare måtte til.

1 her, 2 her, 3 her

4 her (bestilte disse nettopp, kan ikke vente til å få de hjem i posten!!), 5 her, 6 her


7 her, 8 her, 9 her

Dette er den svarte toppen som dere ser som nr. 7 over her! La ut dette bildet for en stund siden og fikk mange spørsmål om hvor den var fra. Dere finner den altså her!I samme innlegg var det mange som lurte på hvilken bronzer/highlighter jeg bruker, og det er mitt fantastiske Anastasia Beverly Hills Contour Kit, som dere også ser på bilde over her. Jeg ELSKER det kitet!! Har nesten aldri hatt en dårlig contour-dag etter at jeg begynte å bruke det, haha. Her snakker vi altså serious kinnbein-business! Det koster 645 opprinnelig, så jeg ville absolutt benyttet sjansen nå som det er 20% rabatt.

Husk å bruk koden BLACK20! Den varer ut dagen.

Så, er det noen av dere som har shoppet på Black Friday? :)
christmas in town

 • 28.11.2015
 • KL. 18:36

Inneholder annonselenke

Wow, denne lørdagen gikk fort. Jeg har vært litt overalt i dag, jeg! Jeg tok meg meg lillesøster på en aldri så liten bytur i dag, hvor vi var innom hennes all time favoritt-butikk: Panduro! Ingeborg digger nemlig å tegne, hekle, strikke, klippe og lime (hun går faktisk på kunst), så dere kan jo tro at den butikken er rene himmelen for henne. Skal ikke legge skjul på at jeg finner mye interessant der jeg også, da! I dag kjøpte jeg noe som jeg skal lage DIY av, og jeg skal så klart dele det med dere  :-)Shoes from Nelly HERE, Dr. Denim jeans from Nelly HERE (I ripped the knees myself!), sweater from Bik Bok, the jacket is old

Jeg ble forresten SÅ glad når jeg så at kjøpesentrene var fulle av juletrær og julelys i dag! Det er faktisk lite som gir meg mer julestemning enn å vandre rundt i byen på denne tiden av året. Tenk at vi er i desember om bare noen få dager? Det minner meg på at jeg må komme i gang med julehandelen, men av en eller annen grunn stresser jeg ikke med det i år på samme måte som jeg har gjort tidligere. Jeg får alltid gjort det i tide på et eller annet vis uansett, om så jeg må dra til byen på selveste julaften, haha. Det har forresten jeg og Håkon gjort de to siste årene. Her snakker vi rykende fersk julegave, altså ;-)

Fineste lillesøstra mi ♥

Vi har innlevering av særemne om under 48 timer, så jeg har satt av kvelden og morgendagen til å finpusse teksten. Skal bli godt å få dette av skuldrene, altså!
din største hemmelighet

 • 28.11.2015
 • KL. 13:33

Hei kjære dere! For et par år siden laget jeg et innlegg som heter "Din største hemmelighet". Dette innlegget slo utrolig bra an hos dere, og flere har etterspurt et til slikt. Jeg har jo fått en del nye lesere siden den gang, så hvorfor ikke lage et nytt et? Jeg setter utrolig stor pris på kommunikasjonen jeg har med dere - jeg elsker at dere kan kommentere og dele av dere selv, på samme måte som jeg deler av meg selv til dere.

Så dette innlegget er til dere! Her kan dere kommentere anonymt og fortelle deres største hemmelighet. Jeg vet at de fleste har en eller annen hemmelighet, enten liten eller stor, som de deler med få eller kun seg selv. Det er samme om det er en vanskelig, morsom eller flau hemmelighet - å få det ned på "papir" kan for mange lette litt på hjertet. Som forrige gang kommer jeg til å lese gjennom alle kommentarene og velge ut noen som jeg poster i et eget innlegg. Om dere ikke ønsker at deres kommentar skal være med i innlegget så bare skriver dere det i kommentaren, så tar jeg den ikke med ♥Hva er din aller største hemmelighet?
vi har alle usikkerheter

 • 27.11.2015
 • KL. 21:05

"Du tror kansje du hjelper mange der ute som sliter med hudproblemer (noe du sikkert gjør), men jeg har kviser over hele ansiktet veldig røde store, på skuldrene og ryggen, så at du faktisk kan klage så mye over noe jeg ser på som et lite problem, for det kunne vært SÅ mye værre gjør meg rett og slett små irritert."

Det var noen som reagerte på det forrige innlegg om huden min, og jeg vil gjerne svare i et eget innlegg, både fordi jeg vil at dere skal se at jeg forstår dere, men at jeg på samme tid også gjerne vil bli forstått. Kviser. Ja, kviser er kanskje noe av det mest normale som finnes. Det er noe så og si ALLE ungdommer går gjennom, i liten eller stor grad. Jeg er heldig og har aldri slitt med akne. Røde, store kviser som gjør vondt er noe jeg har sluppet billig unna - sett bort ifra noen røde spots her og der i perioder, gjerne den uka jeg har mensen.

På ungdomsskolen fikk jeg solskade. Dette var jeg uvitende om, så jeg fortsatte å dra på sydenturer hver eneste sommer jeg, selvfølgelig uten å smøre meg nok i ansiktet. Resultatet ble en hud full i talgpropper. Prikker OVER alt. Det var ikke et eneste sted i ansiktet mitt som var glatt. Jeg vil tro at det å ha røde, store og betente kviser i ansiktet er langt verre å måtte deale med, for akne er jo faktisk utrolig VONDT, men dette har vært den største usikkerheten jeg har slitt med når det kommer til utseendet mitt. Gud, så mye tid og energi jeg har brukt på å bekymre meg for huden... Det føles helt sprøtt. Man kan jo alltid si at "det finnes folk som har det verre", for ja, sett i det store perspektiv så har jo dette bare vært et lite problem i mitt lille univers, men helt ærlig? Det forandrer ikke det faktum at jeg ikke orket å se på mitt eget tryne. Det å ha en usikkerhet ved seg selv, enten det er kroppen eller ansiktet, er noe jeg vet alle kan kjenne seg igjen i. Bare aldri fortell noen at problemet deres ikke er stort nok... Vi har alle ting vi er usikre for, og for oss som enkeltpersoner er det like sårt uansett hva det skulle være. Om en person sier til at meg at "åh, jeg føler meg stor i denne kjolen her" så er det noe jeg garantert ALDLRI hadde tenkt over, for jeg ser jo selvfølgelig bare hvor fine de er. Likevel VET jeg at selv om jeg ikke ser det, så kan det være en stor usikkerhet for vedkommende selv - fra hennes perspektiv. Jeg tenker heller aldri over at andre har kviser - rett og slett fordi jeg bare ser det fine i folk.

Jeg mente absolutt ikke at kviser er "galt". Det er jo nettopp det det ikke er. Det jeg har prøvd det siste året er å vise flere sider her på bloggen, slik at dere skal se at hey, alle har ting de er usikre for. Jeg også! Jeg kan gå innom favorittbloggene mine og nesten gråte fordi jeg skulle så inderlig ønske at jeg hadde like plettfri hud som dem, og jeg tror ikke jeg er alene om det...? Selv om jeg kanskje ikke har den verste huden, så virker det som om noen av dere finner trøst i at jeg også har sider med meg selv som jeg har slitt mye med. Og det gjør meg glad. Jeg vil ikke at dere skal sitte der og tro at jeg ikke har noen usikkerheter og at jeg bare sprader rundt med tipp-topp selvtillit.

Vi har alle usikkerheter. Store eller små - det er like touchy og sårbart for enhver av oss. Hadde vi bare kunne sett oss selv gjennom hverandre sine øyner. For alt jeg ser er fine mennesker.


hits