hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

black is my favorite color

adlinks
Lignende belte i brunt HER
Lignende sko
HER
Lignende bukse
HER
Ray-Ban Wayfarer HER
Jakke Zara
Topp fra Nelly (utsolgt)

Wow, jeg ser litt ond ut på disse bildene. Litt død i ansiktet, kanskje. Men tro meg, jeg har det bedre enn på lenge. Som jeg skrev for en stund siden... Jeg lengter ikke frem eller bak i tid lenger. Husker dere før, da jeg alltid ventet på noe? Kan ikke vente til jul, kan ikke vente til bursdagen min, kan ikke vente til å reise.... Nå vil jeg bare leve her og nå, akkurat i dette øyeblikket. Er det en indikator på at jeg er tilfreds med livet, kanskje? :) Woho.

Jeg sitter for øyeblikket og hører på John Mayer mens jeg jobber med mailen. Tenkte å komme meg i seng tidlig i dag, for en gangs skyld. Døgnrytmen min har vært litt hipp som happ (er det slik man skriver det?) den siste tiden, men jeg gidder ikke å si nei til gøyale ting bare for å stå opp 07:00 dagen etter, når jeg har den friheten at jeg kan forskyve arbeidsdagen min til senere på dagen. På en generell basis er det absolutt best å ha struktur så klart, men inni mellom må man leve litt også.

Er det 1. desember i morgen? Hva.pokker.skjedde.med.tiden. Det var jo nettopp sommer! Denne høsten har gått fortere enn ALLE høster i mitt 19 år gamle liv, haha. Wow.

Nå skal jeg se Skam før jeg tar en tiiiiidlig kveld. I morgen skal jeg operere meg i trynet!! Skal bare fjerne en liten vorte, men det blir min første operasjon ever. Om man i det hele tatt kan kalle det en operasjon, haha.

ensomhet

Hei dere! The blog bitch is back. Gårsdagen gikk i ETT. Jeg sliter litt med å vite hvor mye jeg skal ta på meg av arbeid og planer om dagen, så enkelte dager blir bare fullstendig fullbooket - men det er nettopp disse dagene som gir meg inspirasjon til å sette meg ned alene med Mac'en dagen etter, puste ut og skrive til dere.

Dere vet... Man trenger inntrykk og nye impulser for å kunne blogge bra. Det har jeg erfart, ettersom jeg har blogget i godt over 7 år nå. Sommeren til 9. klasse? Jeg var for meg selv nesten hele sommeren. Shit, det var en ensom tid. Jeg var heldig og hadde en bestevenninne (noe jeg var evig takkemlig for, det er ikke alle som har det), og vi fant så klart på mye, men det er ikke sunt å bare omgås et menneske heller, ikke sant. Husker det stakk sånn inni meg når jeg fikk spørsmål i kommentarfeltet på bloggen: "Har du ikke venner? Du er jo aldri sosial". Jeg vet at de kommentarene ikke alltid et ment vondt, men lov meg at du som leser dette nå, aldri finner på å skrive det til en person, noensinne. For ensomhet er noe av det vondeste og såreste man kan oppleve, og vedkommende blir ikke mindre ensom av at du skal påpeke det. Jeg kan fortsatt kjenne smaken av ensomheten, følelsene jeg satt med og skammen jeg ikke burde hatt, men som jeg likevel følte så sterkt på. Nyttårsaften, da jeg tryglet broren min om å være hjemme med meg i stedet for å dra ut på fest med vennene sine. Jeg var vel 15-16. Alle på alderen min hadde begynt å drikke. Jeg hadde ikke smakt en dråpe alkohol, og det var heller ikke aktuelt for meg heller egentlig. Noe jeg i etterkant er utrolig glad for. Om du er i en slik situasjon nå, lov meg kjære deg, lov meg at du ikke gir opp. For det blir bedre. De som er kule nå, er ikke fullt så kule om et par år. Du finner din plass. Ungdomsskolen varer ikke for alltid, videregående varer heller ikke evig.

Wow, jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive så mye, haha. Men ah, ungdomstiden er pokker meg ikke enkel, det tror jeg flere kan signere på. Dere skal bare vite at det er så ufattelig mange ganger jeg har følt meg upopulær, at jeg er ikke er verdt en shit, at jeg er totalt mislykket. Men det er feil. Og ting blir bedre. MYE bedre.


I går var jeg på shoot i Sofienbergparken (jeg innså nettopp at jeg er tilnærmet HVIT i ansiktet, haha! for bare to år siden var jeg knæsj gul og hadde masse selvbruningsflekker i ansiktet...). Jeg var også en tur på VG-huset for å filme en video med Vegard Harm som dere får se i morgen. Og såååå! Og så ble jeg invitert på familiemiddag på Rodeløkka til en venn av meg, hvor vi fikk servert nydelig pad thai og drakk vin til klokka ble 02:00. Beste tirsdagen på lenge. Jeg er full av inspirasjon nå.

office @ joe


FOR LITT VARIASJON

Hjemmekontor er det beste i verden (really), men noen ganger er det deilig å få følelsen at man jobber fra et litt formelt sted. Så det jeg pleier å gjøre som en variasjon inni mellom, er å sette meg på en kafé med noe godt å drikke og øreplugger. I går kveld jobbet jeg fra Joe & The Juice, samtidig som jeg fikk vært litt sosial :) Det slo meg... Kjære Gud, la meg ha denne jobben så lenge som overhode mulig. Jeg håper jeg får lov å jobbe med noe jeg elsker resten av livet... Noe som lar meg være kreativ, noe som utfordrer meg hver eneste dag. Man skulle tro at blogging var en fordummende hobby, jeg mener - man tar jo bare bilde av seg selv og havregrøten sin. Men det er så mye mer enn det, som jeg ikke helt klarer å forklare. Jeg må vrenge hodet mitt av kreativitet hver eneste dag for å komme opp med noe bra. For jeg hater å levere halvveis. Jeg tar ikke bilder bare for å ha tatt bilder, jeg vil ta bilder som dere kan finne inspirasjon i, og skrive tekst som får dere til å like livet litt mer. Dere aner ikke hvor mange kvelder jeg har sittet oppe til langt på natt og bladd gjennom magasiner, bøker og We Heart It, og gravd etter musikk som får meg til å skrive tekstene jeg deler med dere. Og ikke minst, lett etter mennesker som gir meg noe å kverne på før jeg legger meg om kvelden.

Nå skal jeg på en shoot med en fotograf i parken rett ved meg! Jeg må finne et fett antrekk, så vi snakkes :)

chanel for breakfast

Noe av det jeg glede meg mest til da jeg skulle flytte hjemmefra var friheten til å kunne traske rundt i undertøy døgnet rundt. Det.er.så.digg!!! Jeg er nemlig den typen som ikke tar på seg hele antrekket før man MÅ. Flere som er slik? Om jeg får besøk 18:00, går jeg rundt i halve antrekket frem til 17:58, liksom.

Så i dag, dere! I dag har jeg: lest i Chanel-boken for å fange opp litt inspirasjon, pratet i telefon med en venninne i 45 minutter, hørt på litt for høy musikk (jeg håper naboene er på jobb, haha), og selvfølgelig: vandret rundt i skjørt og BH. Friheten, dere! Aaaah. Nå er klærne på da, jeg stikker en tur på Joe & The Juice for å jobbe derfra. Deilig å sitte i andre omgivelser enn bare leiligheten :)

"du har sykt svære nesebor"

I tillegg tok jeg meg selv i å være skikkelig svak i dag. Jeg har alltid trodd at jeg har vært veldig hardhudet når det kommer til negative kommentarer, men det er helt til noen begynner å pirke på de tingene du faktisk er usikker på fra før av. Da jeg våknet i dag tidlig gikk jeg inn på blogg.no-appen for å lese kommentarer, noe jeg alltid pleier å gjøre om morgenen. Det er så koselig å starte dagen med det. Men i dag, ass. Not that nice, haha. Jeg fikk en kommentar som lød slik: "du har sykt svære nesebor". Altså, for det første, for en ting å kommentere? Neseborene til en person??? Really? Jeg har alltid hatt kompleks for nesa mi, og det var nettopp derfor den ene kommentaren svei sånn. Så hva gjør jeg? Jeg flekker opp Snapchat-kameraet og tar bilde av nesen min i alle mulige vinkler, og kjenner med en gang at selvtilliten synker hundre hakk. Nå er jeg sikker på at den personen som skrev det er dødsglad for at jeg anerkjenner at det gjorde vondt å lese den kommentaren, og hvis det er slike ting som gir deg glede i løpet av dagen kjære deg, så synes jeg egentlig bare utrolig synd i deg. Fuck you, nesa mi er søt og du får ikke lov å få meg til å føle meg slik igjen.

Toodeloo! Nå drar jeg ut døra, Mac'en er med :) Psssst; aldri la noen andre dra deg ned. ALDRI.

redd for å glemme

Processed with VSCO with f2 preset

På vei hjem fra P3 Gull. Jeg liker vanligvis ikke å gå i Karl Johan, men nå er hele gaten fylt av julelys og det er sååå koselig! Spesielt ved Nathionalteateret, hvor trærne er dekket i lys og pariserhjulet lyser opp hele plassen. It's Christmas, baby! Har du noen gang den følelsen av at akkurat det øyeblikket du har her og nå, er så fint, at du skulle ønske du kunne fange det på et vis? Jeg bare håper at når jeg er voksen dame med fast jobb, mann og barn, at jeg klarer å huske akkurat disse øyeblikkene. At jeg klarer å kjenne, ta på og lukte de følelsene jeg hadde inni meg da jeg gikk langs julegata lørdags kveld, med trekkspill-musikk som klintrer i ørene mine og med et par glass vin innabords, akkurat nok til å bli litt tipsy. He-he. Kanskje jeg er rar nå, men jeg er faktisk livredd for å glemme de øyeblikkene... So suck it up, vær tilstede og nyt de sekundene. Ikke ha nesa i mobilen.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg ELSKER de nye bootsene mine, men jeg kan jo søren meg ikke gå med de fordi de river opp føttene mine fullstendig. Så sjukt irriterende! Her fikk jeg så vondt at jeg rett og slett bare måtte gå i sokkelesten fra trikken og hjem. HVOR stusselig er ikke livet da, liksom. Haha.

Processed with VSCO with f2 preset
Enda et bilde av himmelen her om dagen. Herregud, noe så vakkert.

Beklager mitt lille fravær i går! Jeg bestemte meg for å ta dagen av. Lage god middag, dra på kino og lade batteriene litt. Blir alltid superstressa om jeg ikke får oppdatert nok her fordi jeg naturligvis tar jobben min veldig seriøst - men noen ganger er det deilig å koble litt ut, sove litt lenger enn vanlig og bare være litt normal. Ja, normal, haha. Om dere forstår? Jeg må alltid dra tidlig eller kan bare henge så og så lenge fordi jeg bestandig har ting jeg skal gjøre, så noen ganger er det bare veldig deilig å senke skuldrene for en dag, uten å stresse med noe.

Men nå er det mandag, og jeg er klar for en ny uke! LET'S DO THIS!
 

yesterday

Hei dere! Riktig god søndag! Jeg har vært litt over alt siden forrige oppdatering. I går møtte jeg Frida, dere husker vel henne? Jeg bodde sammen med de første månedene i Oslo. Det var ganske merkelig å gå fra å se hverandre stor deler av døgnet og henge i sofaen sammen hver kveld, til å ikke bo sammen lengre og heller ikke se hverandre. Derfor er det superkoselig å kunne møtes for å catche up! Jeg leier jo fortsatt ut året hos henne, så basically kan jeg jo bare titte innom anytime, hihi..

Vi gikk litt rundt og shoppet i går. Jeg endte opp med en ny t-shirt og et fett skinnskjørt til 49 kr (!!!!) som jeg skal vise dere snart. Aaah, elsker når jeg finner klær som passer midt i blinken for stilen min.


Været var helt nydelig i går! Jeg elsker den tiden på ettermiddagen hvor det begynner å mørkne, men så er det fortsatt litt lyst ute. Aaah, det er så innmari koselig.

Kosemose!!! Jeg er altfor glad i store, furry jakker!!

Frida ♥
Etterpå dro jeg hjem til meg med en kompis, vi laget middag og delte en flaske vin før vi dro på P3 Gull. Angrer på at vi ikke bare dro rett på Afterparty, for selve eventet var ganske dårlig organisert spør du meg, haha. Så da ble det en tidlig kveld i stedet, men det er deilig det og :) Det fikk meg nemlig ut døra for å TRENE i dag!! (Første gang at jeg rørte løpeskoene mine siden jeg flyttet fra Førde...) Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha jogget i søndagssola i Frognerparken. Herregud, som jeg har savnet å løpe. Det får alltid tankene mine på plass, virkelig.

å ikke ha nok venner til å feire bursdag

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg elsker de dagene man vet man skal ut på kvelden, for da ligger disse forventningene latent i kroppen hele dagen. Haha, you know what I mean? Samme som med julaften. Du vet du har noe bra i vente. Jeg skrev en liste med ting jeg trengte, og så spaserte jeg mot butikken med dette vakre synet fremfor meg. Listene jeg skriver er alltid så sinnsykt tilfeldige. "En flaske vin, lilla neglelakk, kiwi, truse fra Lindex, fyrstikker". Haha. Fredag, John Mayer på ørene, en himmel i de vakreste fargene du kan tenke deg. Oslo er lite når alt kommer til alt, spesielt for de som har vokst opp her, men jeg har blitt så utrolig glad i denne byen. Det kjennes riktig å være her, på alle mulige måter. Jeg er skikkelig spent på hvordan det blir å komme tilbake til Førde igjen i jula. Kommer jeg til å føle meg som den Kristine jeg var før jeg dro? For det gikk opp for meg hvor utrolig mye hodet mitt har forandret seg siden jeg flyttet... Og det er jeg så glad for.

Processed with VSCO with f2 preset

I går var i alle fall kjempegøy! Jeg var litt overalt, det er ofte de kveldene som viser seg å bli de beste spør du meg. Først vin og pizza hos meg, så på en bar for å vorse med noen kompiser, og så ut. Eller, ut og ut, jeg er enda ikke 20 så jeg ble stoppet i døren, så klart :) (Og nei, jeg kommer aldri til å bruke fake leg, jeg gjorde det en gang da jeg var i Los Angeles og det var noe av det skumleste jeg har vært med på, holdt på å pisse på meg da jeg stod i køen og skulle vise et legg som ikke var mitt, haha) Det er så irriterende å bli invitert på event med gjesteliste så man tror man kommer inn, men så har de fortsatt aldersgrense. Da er det bedre å bare ikke bli invitert, haha... Heldigvis er jeg 20 om ikke mange dager!! Gjett om det skal feires!

Jeg har ikke feiret bursdagen min på mange år, har heller bare gjort noe koselig med bestevennene mine på dagen. Skal jeg være ærlig følte jeg aldri at jeg hadde nok venner til å lage en svær fest. Jeg hadde noen få bestevenner, og det er etter min mening tusen ganger mer verdt enn ha en jentegjeng på 20 stykk hvor alle egentlig bare har en overfladisk relasjon til hverandre og man føler seg ensom i mengden. Så selv om jeg har hatt få, har jeg aldri klaget, fordi jeg vet jeg fant ekte venner og det er ikke en selvfølge. Det eneste som sugde var den ene dagen i året hvor jeg hadde bursdag, fordi jeg ville gjerne lage en stor bursdagsfest jeg også... Haha. Følte alle rundt meg lagde store bursdager hele tiden, og alt jeg tenkte var: "shit, har man faktisk et nært forhold til så mange mennesker?". Når jeg fyller 20 skal i alle fall jeg lage en stor bursdagsfest jeg også, jeg kjenner UTROLIG mange flere nå enn jeg gjorde for bare noen måneder siden.

Akkurat det med vennepress er noe jeg kunne skrevet sidevis om. Mer om det senere! Jeg vil gjerne prate mer om det. Nå skal jeg møte Frida, min tidligere roomie. Hihi, blir så koselig å se henne igjen, jeg har savnet å slække på sofaen med henne om kvelden! Vi skal på kafe og drikke kakao, og så skal jeg på P3 Gull i kveld :)

 

vintage baby

adlink


Sko HER, jakke Billie & Me, bukse Runwaydreamz, t-shirt Gina Tricot

Vintage! Aaaaaah. Jeg får bare øynene mer og mer opp for det. Her har jeg redigert bildene litt vintage (som om ikke det var nok med det heftige old school-antrekket liksom) - hva synes dere om det?? Irriterende å se på, eller bare kult?? Haha! Nice to know, you know.

FULL PANIKK!

Meg i dag når jeg leste på Instagram at vedkommende får notification når du screenshotter et bilde:

WHAT THE FUCK. Altså, denne morgenen startet i ren panikk. MILDT SAGT. De første 30 sekundene brukte jeg på å tenke, HVEM er det jeg har screenshottet lately???

Panikken fortsetter. My life is over, tenker jeg.


Men så ble jeg plutselig litt usikker på om det er sant?? Jeg testet med noen venner av meg og ingen fikk notification, så kanskje det bare noe tull folk har funnet på. Jeg skal i alle fall ikke screenshotte et ENESTE bilde på Instagram før jeg er 110% sikker på at dette ikke er sant, haha. Altså, jeg tar skjermdump av ALT... Av de mest randome personene. Du skal ikke se bort ifra at jeg har et skjermdump av en av selfiene dine på mobilen min, liksom.

Det er en grunn til at jeg ikke lar et eneste menneske få se gjennom kamerarullen min på mobilen. Det er bare et prinsipp jeg har, sorry ass! Samme om du er bestevennen min eller kjæresten min, den kamerarullen er top secret.

20% off everything at nelly

adlinks

God morgen! Jeg sitter inntullet med et pledd og med tente stearinlys rundt meg... Ah, er ikke morgentimene bare de beste? Mens jeg spiser frokosten min holder jeg på å legge ting i handlekurven på Nelly, som for øyeblikket ble litt fullere enn jeg hadde planlagt. Det er jo Black Friday!! Nelly.com har 20% avslag på alt i dag, så jeg anbefaler dere å benytte dere av sjansen til å få favoritt-plaggene deres til en billigere penge. Her er mine absolutt favoritter!

Bruk koden "BLACK20" for å få 20% rabatt på handlekurven din!

 

Bare trykk på plaggene for å komme direkte til produktet ♥

tv-innspilling

Endelig kan jeg si hva jeg driver med om dagene, i stedet for å holde skjul på det. Jeg har ofte nevnt i innlegg at jeg er på innspilling, og da har vi altså filmet til Bloggerne. Det gjorde vi i dag! Jeg hadde besøk av disse to :) Alle i teamet til Bloggerne er så hyggelige, jeg gleder meg alltid oppriktig til å møte dem de dagene vi skal filme, haha.

Jeg våknet opp i dag og følte meg egentlig skikkelig uvel i min egen kropp. Ugh, du vet de dagene du bare ikke føler deg on fleek i det hele tatt? Jeg prøver å ikke fokusere på utseendet mitt de dagene, men det er litt vanskelig når man har en jobb hvor utseende er ganske... sentralt. Ikke at jeg klager, for jeg ville ikke byttet ut jobben min mot NOE. Men ja, noen dager vil man helst bare ikke se seg selv i speilet. Jeg har en vorte på det ene kinnet som jeg har prøvd å fjerne med laser tre ganger i år, og den kommer bare tilbake, gang på gang. Denne gangen har jeg fått BETENNELSE i den, noe som gjør det vondt å bare smile. Så klart. Etter en tur på hudklinikken i går ble vi enige om at jeg skal operere den bort, så det skal jeg gjøre neste uke :)

Er det nå jeg skulle ha laget en overskrift ala dette: "legger meg under kniven for første gang"? Ha-ha... Jeg fikk litt dårlig samvittighet etter clickbait-overskriften for et par dager siden hvor jeg skrev "mitt første kjøp på Kondomeriet". Føles ut som jeg sviktet dere, kind of. Haha. Unnskyld!! Det er jo ikke det verste jeg kunne kommet med, men likevel... Clickbait is NOT my thing. Overlater det til de bloggerne som føler de har behov for det :)

Men så er det viktig å glemme at utseende bare er en overfladisk greie som ikke er verdt å fokusere på. Det viktigste er å ha det bra og le! Slik som her, haha. Tull og tøys med min kjære Ingvild. (Det er hun som har regi og stiller meg spørsmålene når vi filmer intervju) Denne dama er bare helt rå, det er få mennesker som har så god energi som henne :)


Ellers i dag har jeg jobbet, tatt noen kule antrekks-bilder (gonna show you in the next blog post!), hatt besøk av en kompis, vært på matbutikken 3 ganger fordi jeg glemte noe på lista HVER gang og vært på en gitarbutikk. Jeg liker slike dager, hvor jeg gjør helt vidt forskjellige ting.

videoblogg: julebord i tønsberg

Video laget av Shwdwn Productions

Hey dere! Jeg filmer intervju med Bloggerne her hos meg i dag. Vi gjør innspilling, og har vi intervju (eller synk som det heter i film-verdenen) i etterkant hvor jeg prater om det vi har filmet, tanker og følelser rundt det. Kjempemoro! Elsker at jeg får forklart alt som ligger oppi hodet mitt.. Haha. Tenkte bare å titte innom en kjapp tur mens vi holder på for å vise dere denne videoen fra julebordet jeg var på i Tønsberg for noen uker siden :-) Det var SÅ gøy!! Savner det døgnet allerede, kjenner jeg.

hvilket antrekk?
Wow, dette er lenge siden sist! Før hadde jeg regelmessig "månedens antrekk", men det dabbet liksom litt av etterhvert. Kanskje fordi jeg ikke har fullt så mange outfits lenger - jeg mener, før var jo det dagens outfit hver ENESTE dag, haha. Daglig prosedyre det der.

Nå er jeg spent! Hvilket av disse antrekkene liker dere best? (Sykt moro å lese hvilken taco-ingrediens dere ikke klarer dere uten forresten, haha. Vi er forskjellige, ass!)

et helt innlegg om bare taco

Husker dere i fjor når jeg hadde heeelt taco-mania??? Altså, jeg og vennene mine spiste det HVER gang vi hang sammen på videregående, det var vår signatur-middag liksom. Ikke at det er så rart da, for det er både sosialt å lage og koselig å spise. Vel, siden jeg flyttet fra Førde har jeg faktisk bare spist taco TO ganger. To ganger!! Det er skikkelig lite til meg å være... Begge de gangene har vært med Kristina, sånn som her om dagen:

(Det er brus i vinglassene. Må tydeligvis presisere det i hvert eneste blogginnlegg for at jeg ikke skal bli kalt alkoholiker. Kall meg heller Pepsiholiker...)
Dette var på en søndag. Kristina var på jobb og jeg sendte henne bare en melding: "Taco hos meg etter at du er ferdig på jobb, kom". Hah. Gotta make the best out of Sundays. Glemte så klart avokado og mais, noe som er det viktigste i hele tacolefsa spør du meg... Dette er et veldig random spørsmål, men jeg synes det er morsomt å høre og det forteller så mye om deg som person: hvilken ingrediens MÅ du ha i tacolefsa? Du får bare velge èn ting!

Jeg velger avokado ass.

so this is my tuesday

Say hello til mitt nye "kontor"! Vi har fått opp spisebord. Endelig. Vi satt oppe til nesten midnatt i går og monterte, men det er jo så deilig å bare få det unnagjort. Interiør er ikke mitt sterkeste felt, forresten... Så gjett om vi fikk litt panikk da vi hadde satt opp bordet og stolene og ikke ANTE hvordan vi skulle plassere alle møblene i stua. Haha. Men vi fant en fin løsning! Nå er det litt "delt inn" her, noe jeg synes er veldig bra. Er glad for at vi har såpass stor stue, det er skikkelig digg :)

Se den koselige sofakroken her da! Masse puter, pledd og stearinlys. So cosyyyy <3 Her blir det mye serie- og filmtitting, ja!

I går fikk jeg en kjempefin gave! Nemlig denne boken, "Ren poesi". Jeg har fått øynene opp for poesi den siste tiden, helt ut av det blå. Rart med det, for jeg hatet  alt som hadde med dikt og lyrikk på videregående, det er først ETTER jeg er ferdig med skole alt jeg oppsøker det selv. Som det står i innledningen: "Poesi gjør verden litt varmere, litt nærere, litt mindre farlig".

Og mange av diktene til Trygve Skaug er å finne i denne boka! Aaah, den mannen!! Jeg hyller han for måten han klarer å sette ord på følelsene mine.

Sonos-høyttaleren her har seriøst gjort livet mitt 30 hakk bedre. God musikk ER så viktig... I dag tidlig da jeg spiste frokosten min bestemte jeg meg for å rydde i alle listene mine på Spotify og lage nye for hvert enkelt humør. Nå føler jeg at jeg har mer stell på livet mitt, haha. (Enn at det bare er noe så lite som skal til) Kommer til å dele mye bra musikk med dere fremover, folkens! Jeg ser veldig få andre bloggere som deler musikk og jeg har alltid lurt på HVORFOR?? Det er noe av det jeg har størst behov for å dele med andre, haha??? Kanskje det bare er meg.

Jeg måtte zoome inn på dette bildet en del ganger før jeg lastet det opp for å forsikre meg om at jeg ikke hadde nipslip. Ikke at det egentlig hadde gjort noe... Ja ja.

Gråter litt innvendig over at jeg finner mange kule sommer-outifts når det er vinter og snart jul. Typisk meg! Heldigvis er det varmt i leiligheten, og siden jeg jobber hjemmefra i dag kan jeg gå slik. Yey!


Shit, jeg innså nettopp at jeg har drukket horribelt mange bokser P-Max i dag... Dra til Sverige og kjøp billig Pepsi Max sa de. Vel, hjelper ikke stort når jeg drikker DOBBELT så mye som jeg vanligvis ville gjort, bare fordi jeg har så mye. Mennesker og logikk ass, dere 😅

mitt første kjøp på kondomeriet

adlinks
Belte HER, t-skjorte HER, sko Dr Martens, skjørt Topshop, jakke Zara, smykke Nasty Gal

Jeg har i hodet i lang tid at jeg vil kjøpe meg en netting-strømpebukse. Kombinere dem med boots. Kanskje bruke dem under en hullete Levis-bukse. Aaah, jeg bare måtte få kloa på en slik strømpebukse. Da jeg hang med Caroline i forrige uke lette vi seriøst i alle klesbutikkene i Oslo uten hell... Plutselig kommer Caroline med en genial idé, nemlig å sjekke ut Kondomeriet. Gjett om! Der hadde de en haug av disse strømpebuksene i ulike størrelser, lengder og fasonger. Hah. De fleste så ut som kostyme til en pornofilm, disse var de "minst sexy" jeg fant om man kan si det slik, haha. Nå kommer det sikkert noen og sier at disse også ser horete ut, men jeg digger dem så de som synes det får i alle fall bare gjøre det :) Spør du meg handler det kun om hvordan man velger styler det.

Så det var min lille historie om mitt første kjøp på Kondomeriet.

God tirsdag til dere!

ting jeg liker å gjøre

lese F. Scott Fitzgerald sine dikt og vite at det er mange mennesker der ute som tenker og føler likt som meg (er ikke det en utrolig deilig trygghet?)

kle meg i bare svarte klær fordi jeg elsker svart og det ser ALLTID bra ut 

drikke Pepsi Max på badet mens jeg fikser meg om morgenen selv om pappa lærte meg at man ikke skal ha mat og drikke på toalettet fordi det er uhygenisk... oooops, haha 

drømme meg tilbake til Kate Moss sin romanse med Johnny Depp på 90-tallet, bare fordi bildene er så sykt fete, vintage og effortless. noen ganger lurer jeg på om den tiden var bedre, eller om vi lar oss rive med av de kule bildene? 

fylle leiligheten med tente stearinlys, slik som i skrivende øyeblikk. aaah, det gir en så lun stemning 

stoppe innom Kaffebrenneriet på vei hjem etter å ha vært med noen, fordi det ligger rett ved leiligheten min og fordi jeg elsker å ta en kaffe alene for å sortere tanker. det trenger ikke å være tunge tanker, det kan være å bare lande litt for meg selv etter en dag med mange inntrykk. dessuten er det utrolig deilig å være blant så mange folk, men likevel være alene

ikke se meg tilbake. jeg har sluttet å lengte og savne etter fortiden, og jeg tror det er et tegn på at jeg har det veldig bra om dagen. jeg savner ikke videregående, jeg savner ikke russetiden. jeg vil være her jeg er nå

kalle folk for "babe" eller "kjære deg". haha, jeg bare liker de ordene så godt


Jeg har fått større pupper!!! De er fortsatt "små" og det elsker jeg (noe annet hadde ikke passet til kroppen min), men nå er det i alle fall noe å ta i, haha. Om det er de nye p-pillene eller om jeg kanskje har gått opp i vekt aner jeg ikke, I don't really care. Så hva gjør dere denne mandagskvelden? Jeg sitter i stua med John Mayer på anlegget og jobber. D.i.g.g.e.r at jeg kan bestemme arbeidsdagen min selv. I dag hadde jeg en sen morgen og var i møte på dagtid, så da flyttet jeg bare arbeidsdagen til kvelden. So fucking smooth. Til dere som går på videregående og sliter dere ut med prøver, eksamen, særemne og hele den regla nå? Ikke glem at jeg var akkurat der for et år siden. Jeg så heller ikke lys i tunellen enkelte dager. Det føltes som om jeg druknet i skole, friår var ikke lenger en motivasjon en gang. MEN NÅ ER JEG HER. Og det er dere også snart. Ikke mist motivasjonen! Alt i sin tid. Snart har dere også friheten til å gjøre hva enn dere vil. Hva enn dere vil... Tenk det.

er jeg fortsatt vegetarianer?

Hei dere! Tjohei, ENDELIG mandag! I hele går var jeg sånn plis, kan ikke denne dagen bare være over. Så det var en rimelig glad Kristine som våknet opp i dag :-) Jeg har nettopp kommet hjem etter er veldig spennende møte med Aller med mine blog partners in crime - Erica og Emilie. Som dere sikkert har fått med dere så er vi et team som kommer til å jobbe mye sammen fremover - sammen med Aller. Supergøy! Blogging er kanskje den mest ensomme jobben du finner, så jeg setter ekstremt stor pris på de gangene jeg får jobbe sammen med andre på ulike prosjekter.

Spesielt dette prosjektet... Æææ!! Stemningen på møterommet var bare så bra, vi er alle kjempegira og motiverte, og jeg gleder meg til å kunne fortelle dere hva vi jobber med. Dette er starten på noe SÅ bra!

Jeg har ikke dusjet på 3 dager. Det er første gang på sikkert 5 år at det skjer!! Jeg har nemlig en mani om at jeg MÅ dusje hver kveld. Men da blir det jo bare fortere fett... Så jeg prøver å trappe litt ned :) Funker faktisk ganske bra!

Etter møtet var det strake veien til butikken for å kjøpe inn mat til min fantastiske lompe-pizza som jeg har laget x-antall ganger siden jeg flyttet ut. Når man ikke får mamma sin hjemmelaget pizza servert lenger, så må man rett og slett ta saken i egne hender! En LITT enklere versjon enn mamma sin kanskje, men dæven så god den er. Som jeg har sagt tidligere, de ulike smakene her bare passer så sykt godt sammen.

Oppskrift finner dere HER. Glutenfri og kjøttfri!

Jeg fikk et spørsmål i dag om jeg fortsatt er vegetarianer, og ja, så og si. Kjøper aldri kjøtt selv, men har spist det ved et par anledninger hvor jeg har fått det servert, sånn som på julebordet for et par uker siden. Jeg var også på Illegal Burger med en venninne for en stund siden, og veggis-burgeren hadde gluten i seg, så da "måtte" jeg velge kjøtt i burgeren om jeg skulle ha noe å spise. Kunne så klart godt et annet sted, men i den situasjonen følte jeg det var OK. Her er en ting jeg har tenkt litt på! Jeg synes det er dumt at fokuset skal være at man har gått så og så mange dager uten kjøtt (selv om det er bra, for all del!), for min del handler det bare om å kutte ned, helst ut, kjøtt. Det går an å spise bacon til frokost en dag og likevel fortsette på vegetar-kostholdet dagen etterpå. Jeg mener at det ikke handler om å kunne gi seg selv tittelen "100% vegetarianer" ved å manisk telle dager man har gått uten kjøtt, det handler heller om å gjøre verden til et bedre sted å leve - og det gjør vi ved å kutte ned/ut kjøttforbruket. Samme hva du kaller deg.

Nettopp derfor tror jeg mange velger å ikke kutte ut kjøtt. Fordi det høres så drastisk ut, og fordi mange ser på det som et svart-hvitt valg. "Du kan ikke kalle deg selv veggis om du spiste skinke på brødskiva di i forrige uke" - den holdningen føler jeg nemlig mange har. STOPP med det. Og stopp å sette så stort fokus på om man skal kalle seg veggis eller ikke. Heller oppfordre folk til å kutte ned kjøttet de spiser, så skal du se at flere hiver seg på bølgen. 

5 situasjoner jeg hater

Jeg er en lite klein person. I mean, really. Jeg hater egentlig når folk hele tiden skal gjøre enhver liten greie kleint. MEN... Det er et lite men her. Det finnes enkelte situasjoner som bare er kleine, tvers gjennom, av natur.● Når du sitter på kollektivtransport, buss, trikk, t-bane, what so ever, og du ser noen du kjenner utenfor vinduet, for eksempel ved fortauet. Jeg klarer overhodet ikke å sette fingeren på hvorfor, men jeg føler meg bare så stusselig når jeg sitter der i vitenhet om at personen bare ser hodet mitt og litt av overkroppen min stikke opp av vinduet mens jeg seiler forbi vedkommende. Det ER jo stusselig???!! Man blir jo sittende å vinke og glise som en idiot, men du kan ikke si noe fordi de eneste som vil høre deg er de som sitter rundt deg på bussen/t-banen/trikken. Hahahhaa. Jeg orker ikkeeee!!

● Ringeklokker til bygninger/leilighetskompleks, hvor du må trykke på navnet til vedkommende du skal besøke (enten det er lege eller bare en venn), og du må stå og PRATE til høyttaleren som henger på døren. Det ser så forbanna dumt ut, og jeg dør av kleinhet inni meg hver gang jeg må gjøre det. Hvor tåpelig ser det ikke ut å stå å prate til en dør liksom

● (WORST ONE) Når jeg er med en person og vedkommende grabber telefonen min for å søke opp en person på Instagram, og de nyligste søkene mine kommer opp på rekke og rad. STOP IT NOW. Faen, det er jo bare den verste funksjonen noensinne?! Jeg vet man kan slette søkeloggen, men jeg gidder liksom ikke å måtte gjøre så drastiske tiltak i forkant for hver gang jeg skal henge med noen. Rart med det, for det er jo egentlig bare noe så enkelt som hvem du har søkt opp på Instagram (alle gjør det???), men det forteller likevel så utrolig mye om deg som person føler jeg. En gang hadde jeg søkt opp eksen til en jeg holdt litt på med, og jeg hadde bare lyst å synke i et stort, svart hull da han så det. Men hva skal man gjøre? FUCK it sier jeg bare, we are all stalkers and we all know it. Jeg nekter i alle fall å slette den søkehistorikken, for det blir så sjukt kryptisk og teit om man må SKJULE for vennene sine at man er et menneske og søker opp andre mennesker på Instagram. It's fucking normal.

● Når noen forteller noe morsomt som du egentlig ikke skjønner, men du bestemmer deg for å le med likevel fordi du ikke orker å måtte få det forklart. Og så spør personen: "Forstod du det?", og du må forklare. Det er så grusomt gjort av vedkommende å putte deg i en slik situasjon, selv om det egentlig er din egen feil. Man føler seg jo bare ultrataper som lo av noe man ikke forstod. Jeg har brent meg et par ganger på dette, så jeg har sluttet fullstendig med det. BYE Felicia

● Når du passerer bekjent som du bare smiler til og ikke sier hei til, men så smiler du litt for tidlig, så du ender opp med å smile som en breiflabb i 10 lange og pinefulle sekunder før du har passert personen. Ha ha ha ha, dette skjedde med meg her om dagen og innvendig SKREK kroppen min av kleinhet

Er det noen av punktene dere kjenner dere igjen i? Haha, I hope so!

en fin måte å bli kjent på

Pizza, vin og en bukett fine jenter! Kan lørdagskvelden bli bedre? Vi hørte på deilig musikk mens vi spiste pizza og lekte "Jeg har aldri". Haha, det er den type drikkelek alle sier de hater, men som egentlig alle elsker. Am I right? Jeg synes den er supermorsom, jeg!! Spesielt hvis man er med folk man ikke kjenner tvers gjennom - da er det en fin måte å bli litt bedre kjent på.

Processed with VSCO with t1 preset

Telma, Aurora, meg og Caroline. What a clique!

Jeg har enda ikke fått sofaputene... Så sofaen er bare halvveis, haha. Jeg kjenner jeg gleder meg til å få alt på plass her! 

Noe jeg tenkte over her om dagen... Det er SÅ verdt det å bruke penger på mat. God mat er god livskvalitet. Man kunne spart mye penger om man ikke spiste ute, men så er det jo SÅ chill å bare svippe innom en restaurant og få en nydelig takeaway-pizza servert i hendene. Forresten, shoutout til Villa Paradiso på Grünerløkka som alltid har fantastisk service! Ikke sponset, haha. Hun ene servitøren der digger meg fordi jeg har vært der så mange ganger, så jeg synes det alltid er superkoselig å være der. Nei, Villa skuffer virkelig aldri altså. Best neighbor!

Senere på kvelden dro vi videre til Kristina, og så var jeg på nach for første gang på evigheter. Tok det ganske rolig i går, så jeg er i veldig fin form i dag og er klar for å ha en skikkelig jobbesøndag her hjemme. I koseklær og null sminke, så klart. Superdeilig!

shooting

Hei dere! I dag har jeg hengt med Aurora, og for øyeblikket sitter vi i leiligheten min sammen med Caroline og venter på et par jenter. Planen er å stikke bort på Villa og bestille hver vår pizza, for å så dra tilbake hit og drikke vin mens vi spiser. Sååå koselig! Jeg elsker å ikke bo hjemme lenger... Haha. Føler friheten er så ufattelig mye større. Vi vet ikke helt hva vi skal videre i kveld, men det ser vi an :) Jeg er fan av å ikke planlegge ting og heller ta ting litt på sparket!

Her er meg i dag! Veldig rocka i dag, og jeg digger det. Jeg og Aurora har tatt en del bilder i dag - I'll show you later! Hun trengte hjelp til å ta noen bilder til jobben hennes, og jeg trengte hjelp til outfitbilder. Passet helt perfekt :-)
Nå skal vi starte kvelden her! Vi snakkes i morgen, dere. Håper dere får en superfin lørdagskveld <3

harrytur til sverige

Sååå... Jeg har fått meg roomie, som dere vet. Noe av det første hun spurte meg om da hun flyttet inn var om jeg ville være med til Sverige for å handle inn Pepsi Max til kjøleskapet. Altså... IS THAT EVEN A QUESTION. Jeg har aldri vært på harrytur før! Wow, tenker du kanskje? Jeg har bodd på Vestlandet i 19 år, det har ikke falt seg naturlig. Men herfra tar det oss bare en time, så da heiv vi oss i bilen og kjørte over grensa i går!

Det var forresten helt sprøtt å kjøre bil igjen, forresten. Wow. Jeg har jo snart hatt lappen i 2 år, så jeg har kjørt mye siden den gang - men etter at jeg flyttet til Oslo har det naturligvis bare gått i kollektivtransport. Ikke at det gjør meg noe, egentlig. MEN, det var utrolig deilig å sitte i bil med musikk på full guffe igjen, det skal sies.


144 bokser Pepsi Max rikere er jeg nå. GJETT om det er en deilig følelse, a. Jeg kjøpte hovedsakelig bare brus, men endte også opp med glutenfritt snacks, chips og vaskepulver. Seff... Haha. Er du i Sverige så er du i Sverige!

Se og lær, Norge! Brus er så sinnsykt dyrt i Norge!!?

Liker at vesken min ligger PÅ Pepsi Max-pallene... Så klart. Haha.


Kristina og Julie, my new roommate!

Jeg kom nettopp hjem fra besøk hos en venn, og nå skal jeg ordne meg og få start på denne dagen. Har skikkelig lørdagsfølelse i dag and I love it!! Får besøk av noen jenter her hos meg senere i dag, så dette blir en bra dag.

Har dere vært på harryhandel i Sverige før?

ukens spørsmål #91

Hei Kristine! Kunne du sagt litt om hvordan man kan få gode og støttende venner, og hvordan man kan avslutte vennskap som bare trekker deg ned? Jeg sliter veldig med dette, og skulle gjerne hatt noen tips.
Hei kjære deg! Hvordan man får gode og støttende venner har jeg ikke noe fasitsvar på, det gjelder bare å være åpen for å bli kjent med mange ulike mennesker, og så får du tar det derfra. Du vet aldri på forhånd om en person er bra for deg eller ikke, så det må du bare teste.

Hvordan avslutte et vennskap som bare trekker deg ned? Ugh, det er vondt, og det er jækla vanskelig. MEN; helt nødvendig for din egen lykke! Merker du at en av dine venner ikke tilføyer deg noe positivt, er det utrolig viktig at du gjør noe med det, og ikke bare lar det bli liggende der som et problem. Husk at det er kun en person som står ansvarlig for ditt liv og din egen lykke, og det er deg. Vel! Det første jeg ville gjort er å stille litt krav til vedkommende. Om venninna di ikke blir glad på dine vegne for eksempel? Spør henne rett ut. Ikke vær frekk, men vær målrettet - få frem budskapet. "Hvorfor er du ikke glad på mine vegne? Skal ikke bestevenner være glad på hverandre sine vegner?". Det er et helt enkelt spørsmål som garantert vil stille han/henne til veggs, uten at de har noe å ta deg på. Om du prøver over lang tid og det ikke hjelper å si ifra om ting du ikke er fornøyd med i vennskapet, så ville jeg bare latt det gå. Son personen ut av livet ditt. Jeg vet det kan være vanskelig om dere for eksempel er i samme gjeng eller klasse, men du trenger ikke å være slem og du trenger ikke lage en svær krangel. Bare ikke bruk energi på et menneske som ikke tilføyer deg noe godt. Det skylder du ingen. Og jeg LOVER deg, kjære deg... Du kommer til å angre som pokker når du blir eldre, om du har brukt store deler av livet ditt på drittmennesker. Det finnes fantastisk mange gode mennesker der ute som heller fortjener tiden din, kjære deg. Jeg vet det ikke er enkelt å avslutte et vennskap, og ja, det krever mot, men det er så forbanna verdt det.

BY THE WAY: Si ifra om dere ønsker flere av "Kriss gir råd"-innleggene som jeg har gjort et par ganger tidligere. Altså, hvor dere sender inn spørsmål og ting dere lurer på om venner, kjærlighet, skole, selvtillit osv, og så svarer jeg i et eget innlegg. De innleggene var så gøy å lage!

Har du hatt hjemlengsel siden du flyttet?
Nei... Ikke et snev, haha. Jeg var veldig klar for å flytte, som dere sikkert da skjønner. Kunne aldri tenkt meg å vokst opp et annet sted enn Førde, men den byen ga meg ikke den inspirasjonen og motivasjonen jeg trengte etter 19 år.

PLIS fortell meg hvor chokeren er fra! Jeg har lett etter en slik i evigheter!
Jeg får sååå mange spørsmål om denne chokeren, og jeg må dessverre være så kjip og si at den er fra en random butikk i Miami.


Hvor gammel var du da du fikk ditt første kyss?
Jeg var vel 14 år, tror jeg ♥

Er nylig flyttet til Oslo selv, hvor er det du pleier å dra ut?
Jeg har kun vært ute en eller to ganger her, faktisk. Synes det er mye koseligere å bare drikke med venner, dra på hjemmefester og eventer. Jeg stod i køen til Johns en gang tidligere i høst, men jeg dro før jeg kom inn fordi det så så grusomt trasig ut der, haha. Uff, nei, jeg føler jeg bare mister en bit av sjelen min for hver gang jeg drar på dårlige utesteder. Better to avoid it!

Er det mye vi får vite i Bloggerne som du ikke har fortalt på bloggen?
Absolutt. Jeg tror dere vil se at det er ganske mye jeg har utelatt på bloggen... Dere kommer veldig tett innpå meg som person i denne sesongen. Spesielt når jeg er med Håkon, haha. Vi har filmet så mye sprøtt sammen! Null filter på denne jenta. Jeg er ikke redd for å være ærlig, for å si det sånn. Det føltes like naturlig å prate om angrepiller og graviditetstest som å prate om været, haha. Jeg håper dere liker den "ekte" meg, da!! Shit, jeg er faktisk skikkelig spent!


Har du like godt forhold til lillesøsteren din som broren din?
Ja! Men det handler litt om alder, da. Jeg ble ikke "bestevenn" med Håkon før vi kom opp i tenårene begge to. Jeg tror og håper Ingeborg kan komme til meg og få råd når hun går inn i ungdomstiden sin nå snart... For er det noe man trenger i den perioden, så er det en person som har kontroll og vet hva man skal gjøre. Håkon var den personen for meg. Håper jeg kan være det for lillesøsteren min.

Hvor er sengen og sengegavlen fra?
IKEA! 160 cm begge to. Alle som sier at sengene fra IKEA er dårlige lyver. Haha, denne sengen er i alle fall himmelsk. Jeg sover som en engel.


Hvordan er familien din?
Haha, det får dere nok også se litt av i Bloggerne. Jeg elsker familien min. Vi er en veldig sammenspleiset gjeng, samtidig veldig ulike. Pappa er 10 år eldre enn mamma. Mens pappa er den rolige og fornuftige og var den som hjalp meg med matteleksene, er mamma den som er sykt utadvent og den jeg alltid har kommet til når jeg har hatt personlige problemer. Tror vi ungene har fått en god kombinasjon av disse to motsetningene, haha.

Hvorfor er du så try hard i videoen fra kjendisgallaen?
Haha, jeg skjønner ikke hvorfor det ble en greie. Om du synes jeg ser usikker ut og at jeg prøver for hardt, så får du vel bare synes det. Jeg er bare veldig utadvent av meg og er en person som ler høyt og uttrykker seg mye, men det er slik jeg er. På kjendisgallaen var jeg blant annet sammen med Erica og Emilie, som jeg kjenner veldig godt nå og føler meg komfortabel med. Så da faller det seg vel bare naturlig å ha det gøy og slippe seg løs? Folk må ROE seg, haha.

Når du sier på Snapchat at "det handler om å gjøre livet enkelt", at man kan kjøpe en push up BH i stedet for å ta silikon, hvorfor fylte du da leppene dine i stedet for å bare tegne dem?
Fordi jeg var 18 år, uvitende og usikker på meg selv. Hadde jeg valgt om igjen i dag hadde jeg ikke gjort det.

Hva ønsker du deg til jul? Kan du lage et innlegg, med tips til hva man kan ønske seg? Gjerne ting som ikke koster så altfor mye!
Notert! Det skal jeg få til :-) Jeg ønsker meg faktisk ganske mye i år, men stort sett bare småting. Bøker, blant annet. Er en hel haug av bøker jeg har lyst på... Jeg skal lage et innlegg til dere, jeg.

Hva heter boka du la ut på Snapchat?
It's not how good you are, it's how good you wanna be. SINNSYKT inspirerende bok, fullspekket med kunnskap vi aldri lærte på skolen. Damn.. Det er mange fag man skulle byttet ut, merker jeg. 


Legg igjen spørsmål til neste ukens spørsmål i dette innlegget, babes! Oh, nå er det forresten ikke så lenge til vi nærmer oss 100 slike innlegg, haha. Det er en del, det.

two al formaggio pizzas please
Vilde traff jeg på et event, eller en fest, i september. Jeg husker jeg digget DASH-kjolen hun hadde på seg, i skinn! You know I love leather. Vi hang en del sammen den kvelden, og etter det har vi bare holdt kontakten. Kjempekoselig. Det minner meg bare på hvor mye jeg elsker å få nye impulser i livet mitt.. Å bli kjent med mennesker med en helt annen historie enn deg selv er så fantastisk givende.

Anyways, her om dagen møttes vi for en koselig jentekveld. Vi bestilte al formaggio pizza med 4 ulike oster, oh my GOD den var god. Og så hørte vi på gøy musikk, blant annet tidenes feelgood-sang. Chocolate av The 1975. Hah, den sangen kommer jeg til å forbinde med denne pizzakvelden for alltid!! Hør den, please! Hører den når jeg går ute i gatene og får lyst å bare DANSE av glede.

today's outfit


Jeg fikk en (helt konstruktiv!) kommentar her om dagen om at det var slitsomt at jeg hele tiden byttet stil. En dag sminkefri and all inspired by Kate Moss, neste dag full sminke og glam. Først og fremst; jeg digger når folk kommer med tilbakemeldinger på en konstruktiv måte. Det trenger jeg! Men her følte jeg bare for å svare litt for meg...

For ja, jeg er både her og der om dagen. Men vet dere hva? Det er rett og slett bare en 19 år gammel jente som prøver å finne seg selv. Akkurat slik som dere som leser dette nå. Jeg stresser ikke med å finne meg selv, for helt ærlig vet jeg ikke om vi mennesker noensinne klarer å finne oss selv fullstendig (like... WHEN do you know???), men jeg liker å utforske. Prøve ut nye stiler. Være med nye mennesker. Gjøre andre hobbyer, som for eksempel å male. Gå sminkefri og føle meg som Kate Moss en dag. Ikke at jeg ser ut som henne, hun er jo fææææb as fuck, men dere skjønner, haha. Det er ikke så mye mer komplisert enn det, egentlig 😃 Hvor kjedelig hadde det ikke vært om man skulle hatt samme stil HELE tiden, dere!!

Jeg elsker denne buksa som dere sikkert forstår, forresten... Føler jeg får litt a$$ i den, hehe! Det kan jo ha noe med at jeg tok 10 squats her om dagen. Eller ikke... Haha. Jeg trener ikke rumpe, men jeg er likevel inne i en veldig god treningsperiode om dagen! Jeg har en treningsmatte og kjører noen enkle styrkeøvelser annenhver dag her hjemme, synes det funker kjempebra enn så lenge. Så får vi se om jeg kanskje melder meg inn på Elixia i desember, hvor flere av vennene mine her i Oslo trener. Vi får sjå! Men gratis-trening i stua hjemme funker veldig fint akkurat nå!

en vakker morgen


Denne morgenen var rett og slett så vakker at jeg ikke hadde noe annet valg enn å fotografere den. Se på dette! Jeg blir lykkelig helt inn til hjerteroten av dette fine synet. Blå himmel, svakt solskinn, en bok stappet full av kunnskap man aldri lærte på skolen og bare god energi. I dag skal jeg ha hjemmekontor et par timer, og så tenker jeg å gå ut i det fine nabolaget rundt her for å knipse litt bilder. Jeg står med kamerastativ her og full pakke jeg, gir blanke f*en i hva folk tenker, haha. Ofte ender det opp med at de beste bildene er de jeg har tatt selv, faktisk! Selv om det så klart er deilig når jeg overlater kameraet i hendene til andre også inni mellom. Jeg har faktisk planlagt noen streetstyle shoots med et par forskjellige fotografer fremover. Greit å teste ut, og se hvordan det funker :-) Om du er flink til å ta bilder og vil jobbe med meg, må du gjerne sende meg en mail på kristine.ullebo@hotmail.com!

Ha en fin torsdag da, dere! Vi blogges mer etterpå :-)

videoblogg: kjendisgallaen 2016

Her er en liten film fra den magiske kvelden :-)

HAH, jeg ser jo faktisk grusom ut når jeg ler ser jeg her. Trodde jeg var søt når jeg lo. Jaja!! En god latter forlenger livet!! Jeg har nettopp vært i Sandvika for å ta blodprøve, og er på vei ut døra for å møte Vilde på Frogner nå for å spise middag. Har vært veldig lite på Frogner siden jeg flyttet hit faktisk, så det er alltids koselig å gå rundt og utforske nye steder :-)

love this one

"She is a paradox. She is faithful and yet detached. She is committed and yet relaxed. She loves everyone, and yet no one. She is sociable but also a loner. She is gentle and yet tough, she is passionate but can also be platonic. In short, she is predictable in her unpredictability..."

Elsker dette bildet <3 Anniken, Kaja, Veronika, meg og Karianne

Bare en fin quote jeg fant her om dagen... Seriøst, gå inn på Instagram-kontoen min og sjekk hvem jeg følger, spesielt de siste. Sykt mye inspirerende å finne der. Jeg får ikke til å legge fra meg mobilen om kvelden fordi jeg bare blir liggende og bla. Men det er verdt det, for jeg blir så innmari inspirert til å være en bra person og sette pris på de små tingene i livet :)
 

terningkast av Jan Thomas

Hei og god morgen!

Jeg holder på å få døgnrytmen på plass igjen. Siden jeg flyttet til den nye leiligheten har det blitt en del sene kvelder, av den enkle grunn at jeg har hatt veldig mye å styre på med. Da mener jeg: Få alt på plass her i leiligheten (nå skal jeg pokker meg ikke flytte på LENGE.... her blir jeg boende i lang, lang tid!!), mye forskjellig jobb, og på toppen av det hele vil jeg jo også være sosial. Jeg brukte aldri å være sånn her sosial før. Det har kanskje noe med å gjøre at jeg gikk på skole og traff vennene mine hver dag, da. Jeg er fortsatt veldig glad i å lande i sofaen alene på kveldstid. Dere vet... styre på med bloggen og bare høre på musikk uten å måtte prate til noen. Utenom roomien min, da! Hun er superkoselig, tenk så tilfeldig livet er. To fremmede som plutselig bor sammen. Men jeg elsker det - jeg elsker tilfeldigheter. Ofte er det det beste. Dere kommer nok til å få se henne her på bloggen etterhvert :-)

Anyways, poenget var at jeg er tidlig oppe - og det er så deilig! Jeg skal avgårde til Sandvika til en privatklinikk for å sjekke meg for 44 ulike matvarer nå. Jeg HÅPER faktisk det er noe jeg er allergisk mot, slik at jeg har noe å gå etter i det minste. Mageproblemene jeg hadde i sommer var virkelig ikke noe å kødde med. 


Havregrøt med linfrø, salt, kanel og sukker, toppet med banan og kiwi. Digg kombo!

I går kom forresten dagen jeg fryktet... Jan Thomas kastet terning på kjendisgalla-antrekkene. UGH... Dere skjønner, det slo meg nemlig, dagen etter gallaen, at jeg hadde kombinert en dyr gallakjole med billigsko fra Nelly til under 200-lappen. For MEG er det helt alright, jeg digger disse skoene og kunne ikke brydd meg mindre om pris. Det vet dere jo. Dessuten synes jeg ofte sko fra slike merker som NLY er de fineste, haha. Men så er det jo selveste Jan Thomas som skal kaste terning da, så jeg ble smålig stressa. Jeg turte nesten ikke å gå til butikken å kjøpe det engang, tenkte kanskje lykkelig uviten var det beste....

Men så står jeg og venter på bussen min, og i følge skiltet over meg kommer ikke bussen min før om 6 minutter. Jeg spotter en Narvesen-butikk 20 meter unna meg. Løper inn, kjøper nyeste utgave av Se og Hør og åpner det på bussen...

YAAAAS GIIIIIRL!! Terningkast 6 på min første galla noensinne! Det ekke verst! "Du har skapt en helhet som er perfekt". Haha, jeg kommer til å leve på disse ordene i lang tid fremover... Men sjukt kult at Jan Thomas digget stilen jeg gikk for!


Now, let's start this day!

gjennomføringskraft

"Åh, Kristine!! Innleggene dine inspirerer meg helt sykt etter at du flyttet til Oslo. De har fått meg til å se positivt på høsten, livet og det å tørre å være selvstendig + gå utav komfortsonen min. I helgen var det andre gang jeg var på besøk i Oslo siden sommer. Jeg tok trikken alene for første gang, shoppet alene og fant fram til hotellet mitt helt alene. Imens jeg tenkte på det du har skrivet i innleggene dine den siste tiden. Jeg stod igjen med verdens beste frihetsfølelse og mestringsfølelse fordi jeg aldri hadde trodd at jeg skulle klare meg som vestlandsjente alene i den store byen."

Jeg leste denne kommentaren da jeg lå i senga før jeg sovnet i går, og jeg la meg med verdens største smil og varmeste hjerte. Det er dette som gir meg lyst til å fortsette å skrive, hver eneste dag. Blogging kan bli oppfattet som en sykt innesluttet og narsistisk greie, sånn i utgangspunktet, men slike kommentarer som dette minner meg på at jeg gjør virkelig ikke kun dette for meg selv. Jeg gjør det fordi jeg elsker å ha en stemme som betyr noe for mennesker der ute. Om jeg får bare EN 16 år gammel jente til å føle seg bedre, er jeg fornøyd.

(Jeg går sminkefri i dag. Bladde gjennom en hel haug Kate Moss-bilder i går på en random vintage Instagram-bruker og jeg ble helt oppslukt i looken hun hadde på 90-tallet. Så da jeg våknet i dag var det liksom allerede bestemt at hey, i dag går jeg uten sminke! I feel fab!)

Gjennomføringskraft, dere. Det handler om å ta kontroll over sin egen hverdag. Nå blir jeg dyp her uten å egentlig ha intensjon om det, men bare de siste ukene folkens - de siste ukene har jeg faktisk forandret mye av mentaliteten min. Hver kveld skriver jeg ned en "bucket-liste" før jeg legger meg, med punkter som jeg fullfører jeg dagen etter. Disse punktene trenger ikke å være revolusjonerende. Det kan være å melde deg inn på treningssenteret du har har tenkt på så lenge. Det kan være å si til moren din at du er glad i henne. Det kan være å gå med det antrekket du prøvde kvelden før, som du følte deg superlekker i men som du ikke har turt å gå med på skolen. Det kan være noe så enkelt som å rydde rommet ditt! Få det GJORT. Du vil føle deg så mye bedre.

Jeg var en drømmer, dere... Jeg har alltid hatt vill fantasi. Kunne sitte i timesvis å fantasere om ting jeg ville gjøre i livet.

"Vi må gjøre ditt og datt". Hvor mange ganger sier man ikke det til en venninne, for eksempel? Åh, vi må sove i telt i sommer. Vi må ha vinkveld med ost og kjeks mens vi synger Sing Star. Vi må gå på fjelltur. Vi må ha juleverksted sammen.

GJØR det :)

Det er egentlig alt jeg har å si akkurat nå.

Jeg håper dere har en fin tirsdag! Jeg startet dagen med en kaffe klokka 09:00 med Ingvild, en som jobber i Bloggerne som jeg har jobbet en del med under innspillingen de siste månedene. Det var blant annet hun som var med til Dubai og filmet - begge dro jo dit for jobb men vi følte det var en jentetur, haha. Verdens skjønneste dame. Hele det teamaet der har så mange vakre personligheter...

2 bloggere og 2 pizzaer

I går fikk jeg en ny venninne! Det er så gøy å bli kjent med nye mennesker. Spesielt sånne som Caroline, sånne mennesker man bare klikker med med en gang og man kan dra på Kondomeriet med første gang man henger sammen. Hah!

Prima Vera med ekstra oliven og ruccola, ja takk! Er det bare jeg som blir skikkelig behagelig mett av pizza? Jeg føler meg alltid tilfredsstilt etter en pizza, maggan er liksom fornøyd. Yeah! I morgen skal jeg forresten sjekke om jeg har glutenallergi, dere. Jeg skal oppdatere dere på det!! Haha, jeg er så sjukt spent...

Julelysene er kommet opp i Bogstadveien!! Herregud, såååå koselig!

Jeg hadde på meg min skreddersydde bomberjakke fra Nelly, med teksten "I never cared anyways", because I never did. Jeg lever litt etter det ordtaket, det gir meg en deilig og avslappet holdning til livet. Dere får kjøpt jakka HER, bare uten tekst. (adlink)

Gleder meg allerede til å henge med denne baben igjen! Det ser ofte så overfladisk og påtatt ut når to bloggere henger sammen synes jeg, folk tenker sikkert at de sikkert bare er med hverandre fordi da kan man ta bra bloggbilder - men sannheten er at det er sinnsykt deilig å lufte tanker med noen som er i samme posisjon som deg. Og ikke minst er det den gjensidige forståelsen om at man MÅ ha bilder av alt man gjør. Haha. Men dere, for en skjønn jente Caroline er!

videoblogg hvor jeg bare prater

Sett på 1080p for best kvalitet

Er det noe jeg elsker så er det å sette meg ned og bare prate i vei til dere. Jeg ser jo på dere som vennene mine, så jeg har merket den siste tiden at jeg føler behovet for å dele alt "nytt" som har skjedd i livet mitt. Haha, slik man gjør til bestevenninna si, liksom. I love it!! Dette var dagen derpå etter gallaen, og jeg hadde veldig mye på hjertet. Gjerne si ifra om dere liker litt sånne tilfeldige og ikke-iscenesatte videoer inni mellom, eller om det er kjedelig. Fint for meg å vite :)

jeg er med i bloggerne!

I vår satt jeg på skolen med matematikk-boka fremfor meg og jobbet med eksamenssettene vi hadde fått utdelt før eksamen. Det var 8. time, jeg var sliten og jeg var lei. Plutselig tikker det inn en melding på telefonen min, og jeg blir spurt om jeg har tid til en telefonsamtale. Det var TV2 som lurte på om jeg var interessert i å prøvefilme for Bloggerne.BLOGGERNE SESONG 6, ARE YOU READY?

Husker dere alle gangene jeg fleipet om hvor sykt fett det hadde vært å være med i denne serien? Ikke fordi det er "kult å være på TV", men fordi det skjer så innmari mye bak kulissene som aldri ser dagens lys her på bloggen. Som jeg sa til de i Bloggerne; det er mange ting jeg har villet fortelle dere, men som ikke har egnet seg på en blogg. Livet mitt er mer tragikomisk enn dere aner - og det skal jeg nå formidle for dere gjennom Bloggerne, med 4 episoder i uka i 6 uker. 24 episoder til sammen, dere! Sesong 6 er faktisk den største sesongen så langt.


Vi har filmet fra mai til nå - og som dere vet har livet mitt tatt UTROLIG mange nye vendinger i løpet av disse månedene. Jeg vet ikke om jeg får lov å røpe hva dere får se enda, men jeg kan i alle fall love dere at det blir mye tårer og følelser, og en hel haug av spennende eventyr. Dere kommer til å få se en helt annen side av Kristine, virkelig. Haha. Å, gud. Jeg gikk ikke halvhjertet inn i dette, skal jeg si dere. Men jeg tror det vil kunne hjelpe mange der ute. Jeg har blitt puttet i så mange situasjoner den siste tiden, situasjoner som jeg vet dere også kan kjenne dere igjen i.

SÅ, dere! Gleder vi oss?! Om dere har spørsmål, skrik ut i kommentarfeltet :)

på trikken 00:36 lørdags kveldEr det en person som alltid klarer å kontrollere følelsene mine, så er det storebroren min. I går var jeg på vei hjem, jeg satt på trikken og klokka var 00:36. 00:36 lørdags kveld. Jeg hadde nettopp hatt en kjempekoselig jentekveld med Vilde og Kristina, men nå var det meg og følelsene mine, alene. På trikken, 00:36. Tårene presser på. Da finnes det EN ting å gjøre, dere. Det er å komme seg av på trikkestoppet før mitt stopp, og banke på døra til Håkon. Gråte litt. Men ikke for mye. For er det en ting som ikke hjelper, så er det å være stakkarslig. Det har jeg lært av storebroren min.

Jeg vil ikke være negativ på bloggen, jeg hater å være negativ. Livet er jo så fint, vet dere.. Men noen ganger har jeg det vondt jeg også, noen ganger bærer jeg på mye følelser slik som dere. Heldigvis har jeg en storebror som vet hvordan jeg skal reise meg opp igjen, og heldigvis bor han kun et trikkestopp unna meg. Thank God.

I dag føler jeg meg bedre. Jeg skal slappe av hjemme i dag, og blogge. Jeg har fått meg roomie og vi sitter og planlegger harrytur til Sverige til uka for å fylle opp kjøleskapet med Pepsi Max, haha. I found the right roomie, obviously. Jeg vurderer å ta med meg Macen min og stikke på den koselige kaféen rett rundt hjørnet her. Elsker å være alene blant mange mennesker, det gir meg en slags deilig ro.

I morgen røper jeg forresten en FET hemmelighet her på bloggen. Oh my God I can't waaaaaaiiiit.

meg og deg i oslo

september 2016 VS november 2016

Snapchat-venner med et par felles venner, men vi hadde aldri truffet hverandre før. Plutselig var det oss to, oss to i Oslo. Hun fra nord, jeg fra vest. Første gangen vi møttes dro vi til Kristina med posene full av taco-ingredienser. Jeg med vinflaska mi, hun med ølen sin. Beyonce sin Love On Top-sang på høyttalerne. Gjett om vi sang? Vi sang for full hals, vi. Haha, er ikke dette tidenes bestfriend-story så veit ikke jeg, ass. Kristina og Kristine!

Jeg har nettopp vært i byen. Shit, jeg får skikkelig julestemning av alle julelysene som pryder gatene.. Jul i Oslo er så vakkert. Jeg har vært på parfyme-prøving (skal kjøpe meg ny, men jeg vil ha den PERFEKTE.... og jeg er kresen), jeg har vært på hattebutikk og jeg har drukket kaffe. Nå skal jeg ta turen til Vilde for en skikkelig jentekveld med vin og skravling :)

yesterday's
bukse DAY by Birger (lånt), jakke Zara, hoodie Adidas, skoene jeg vet ikke

Hello there people! Lørdag, dere! Fytti katta, jeg sov som en engel i natt. Noe så deilig! I går kveld møtte jeg en venninne jeg har felles venner med på Villa Paradiso. Vi bor ikke mer enn 200 meter unna hverandre fant vi ut av - så hvorfor ikke bare ta en spontan hangout? Sinnsykt koselig jente med veldig mye smart på hjertet - slike mennesker liker jeg å tilbringe tid med. Ufattelig koselig når man klikker så bra :-) Nå har jeg nettopp fått i meg frokost og ordnet meg for dagen, planen er å dra en tur til byen nå, og så får vi se hva resten av dagen bringer.

Snakkes senere!

fredagsfølelsen

SONGS FOR YOU THIS FRIDAY

can't kill my vibe / heartbeat / always be my baby / emotions / breaking your own heart
silver boots HERE, jeans HERE, coat Zara (adlinks)

Jeg hadde ikke regnet med at jeg skulle få den deilige fredagsfølelsen etter at jeg sluttet på skole. Men jo, faktisk! Man våkner liksom opp hakket lettere i kroppen på fredagsmorgenene. Følelsen av at man har noe godt i vente varmer. På matbutikken putter folk taco-ingredienser i handlekurven sin, og menneskene du passerer er på vei et sted. Man bare ser det. Enten det er hjem til kjæresten for en koselig kveld fremfor TV-en, eller på vei til vors med vennene sine. Det ligger rett og slett bare en deilig følelse i lufta. Gotta love Fridays, dere!!

Jeg kom nettopp hjem fra en tur på butikken. Kjøleskapet mitt i dag morges var bare et trist syn, så da måtte det gjøres noe med. Et fullt kjøleskap er jo bare SYKT tilfredsstillende. Ah!

Selv er jeg litt usikker på hva jeg skal ta meg til denne kvelden. Hun som skal flytte inn kommer hit snart med flyttelasset sitt, så jeg må være hjemme til det i alle fall. Ellers har jeg to flasker vin i kjøleskapet, så brått sitter jeg og synger Beyonce for full hals med en venninne. Nei da... Jo da! Vi får se :)

vil dere ha apartment tour?


I går var jeg oppe til 02:00 og monterte ferdig sengen og ordnet i leiligheten, iført joggebukse, bh og dott i håret. Med Whitney Houston klisje-sanger på høyttalerne. I dag flytter det inn en roomie! Tjoheiii. Og nei, det er ikke en gutt til dere som lurte på det - jeg vet ikke helt hvor dere har det fra, haha. Jeg er ikke ferdig å innrede her enda, mangler enda bord, garderobe, kjøkkenelementer, MAT i kjøleskapet (det er kun 4 Pepsi Max-flasker, en boks majones og en pakke med rødløk fra First Price der nå, noe så stusselig) og diverse pynt. Men det fikser jeg senere, sammen med hun som skal flytte inn her. Jeg har lyst å ha barbord med barstoler til i stuen! Tror det hadde blitt kjempekoselig :-)

Anyways, slik ser rommet mitt ut så langt. Alle bare "ikke kjøp seng fra IKEA", og jeg bare JOOO. Den er superdeilig!! Og sååå praktisk ikke minst, for den har 4 gigantiske skuffer under som jeg kan bruke som ekstra-garderobe :-) Jeg er kjempefornøyd. Rommet er langt ifra ferdig, da. Som jeg sa til en venn av meg: "Jeg har kjøpt det som er helt basic fra IKEA, men resten vil jeg innrede med gjenstander og møbler med betydning". Så jeg har vært og kikket i bruktbutikker, og håper på å finne et loppemarked med noe kult i nær fremtid. Hvite IKEA-møbler er så standard og upersonlig, synes jeg. Vil gjerne bruke det som "base", men herfra vil jeg ha gjenstander i leiligheten med verdi og historie bak seg. Sounds cheezy I know, men det er vel slik jeg er. Det trenger ikke å være så avansert. En arvet kommbode, et gammelt maleri. Kanskje mitt eget maleri? Jeg synes bare det er så sjukt fett når folk kommer på besøk i leiligheten og spør meg hvor jeg kjøpte ditt og datt - og så har jeg en liten historie bak det. Noe å fortelle, i det minste.

Spørsmålet mitt er: Vil dere ha apartment tour når jeg er ferdig å møblere her?

buksa dere spør om

sponset produkt

Buksa dere har spurt meg så mye om! Den er fra RUNWAYDREAMZ. Aaah, husker dere Runwaydreamz shorts-perioden min i 2013? Det var delvis det som gjorde meg "kjent". Hah, moro. Vintage Levis jeans er i vinden for tiden, og jeg har lett etter den perfekte buksa i en liten evighet. Her om dagen lå den perfekte modellen liggende i postkassen min. Dere finner den her!

jeg vil male følelsene mine


Jeg har kommet lenger enn dette!! Her er et bilde underveis :-)

Som jeg skrev her om dagen; frøkna her trenger å stresse ned. Og hvordan gjør man det? Jo, man kjøper et lerret fra Søstrene Grene til 30 kr, finner frem malepenselen, setter på en deilig spilleliste på Spotify og så maler man. Noe så ufattelig tilfredsstillende og beroligende. Jeg har malt dette med en venn av meg, og da vi stod med et tomt lerret fremfor oss og jeg fikk spørsmålet om hva jeg ville male, var svaret mitt følgende: Jeg vil male det jeg føler akkurat her og nå, slik at når jeg ser tilbake på dette maleriet om 3 år, vil jeg kunne kjenne på de følelsene jeg hadde på dette stadiet i livet. Det er ikke bare tekster og bilder som bringer frem følelser, virkelig ikke. Kjøp dere et lerret og noe akrylmaling, sett dere ned en kveld og la penselen gli av seg selv. Lov meg at dere gjør det.

"Men jeg kan jo ikke male" sa jeg.

"Alle har en kunster i seg."

Husker dere at jeg skrev et veldig tankefullt innlegg (her for dere som er interessert) dagen derpå i Portugal fra verandaen på campen, med utsikt til havet? Jeg skrev litt om at jeg var sulten på betydningsfulle øyeblikk i hverdagen min. At jeg ville begynne å utrette mer, skape mer, utvikle meg mer. Nettopp det har jeg gjort de siste månedene. Å sitte en fredagskveld å male med en venn og jazz-musikk er så mye bedre enn å feste fra seg sjela på en sliten uteklubb med 150 andre mennesker og dunkende party-musikk.

den euforiske julestemningen
Jakke Zara, genser Adidas, bukse Gina Tricot, boots Tommy Hilfiger

Denne snuppa har blitt bleik i ansiktet, gitt. Men er ikke det litt av sjarmen ved å være nordmann, da? Vinteren har kommet, jeg synes det er sprøtt fordi jeg sverger på at det ikke er lenge siden jeg gikk i shorts ute. Det har vært en fin høst, med en haug av nye følelser, mennesker og impulser. Jeg kjenner hvor riktig det er for meg å bo her. Akkurat nå sitter jeg i sofaen i leiligheten, jeg har endelig fått ovn så nå er det lunt og godt her. Fantastisk. Jeg trykker på tastaturet mens jeg ser på menneskene som passerer forbi utenfor vinduet. Hvor skal de hen, klokka 11:33 en torsdag formiddag, tro?

Da jeg var på vei hjem fra byen i går og gikk gjennom parken hadde mørket akkurat begynt å legge seg over byen, med en svak solnedgang som skinte både rosa og blått i horisonten. Vet dere hva? Det var sikkert første gang siden jeg var 8 år gammel at jeg kjente på den ekte julestemningen. Den julestemningen som kribler i kroppen, den elektriske, euforiske, magiske, trygge følelsen som gir deg bekreftelse på at du har noe godt i vente. Jeg stoppet opp i midt i parken og jeg begynte nesten å gråte. Akkurat der og da skulle jeg ønske at jeg hadde selskap med et menneske jeg er glad i, for det øyeblikket var så fint at jeg verken klarer å forklare det med tekst eller ord.

Jeg gleder meg til å skape fine øyeblikk i desember

Stop wishing, start doing. Mitt nye mantra. Jeg skal male flere maleri. Jeg skal bake pepperkaker hos meg her i leiligheten med venninner mens vi hører på Michael Bublé sitt julealbum. Jeg skal sitte ute på en kafé i en koselig gate mens jeg sipper på en kopp kakao med masse krem i. Jeg skal bruke de nye skinnhanskene mine. Jeg skal kjøpe juletre med den nye roomien min - vi må jo så klart ha jul i leiligheten også! Jeg skal feire nyttårsaften i Oslo. Dette blir så bra.

lunsj og behind the scenes

Jeg elsker å teste ut nye restauranter og kaféer. Det er jo et hav å velge mellom her i Oslo - ganske stor forskjell fra Førde hvor jeg stort sett bare spiste på to-tre ulike steder i løpet av alle de årene jeg bodde der. Faktisk var nettopp det noe jeg så frem til med å flytte hjemmefra :-) Det er jo så koselig å spise ute! I dag tuslet jeg avgårde med sola i fleisen og musikk på ørene mens jeg nøt det fine synet av snø og julelys overalt - til Vespa Kafé. Der møtte jeg Kristina!

Slik ser det ut behind the scenes når vi filmer! Haha. Morooo!!

Jeg bestilte vegetarsandwich med løk, mozzarella, cherrytomater og diverse annet på - sinnsykt godt!! Hit vil jeg tilbake! Veldig godt med noe varmt i denne biiiiitende kulden.

Aah, er ikke denne jenta bare smellvakker? Hun skal bli skuespiller, forresten! Eller, hun er på vei, hihi. Hun flyttet til Oslo for å satse på drømmen sin, litt sånn som jeg har gjort. Jeg diiiigger mennesker som bare går all in og ikke lar noe stoppe dem. Det er slik man når målene sine!

Kristina har forresten fått seg gullfisk, så i dag er det duket for DÅP. Gullfisk-dåp!! Haha! Jeg har nettopp spist middag og skal tusle avgårde til henne snart.

en mann kan ikke ødelegge verden

Jeg våknet opp til et mareritt i dag.

... og jeg føler meg litt sånn her. Hah, jeg hadde det på følelsen helt fra starten av. Den klovnen der? Han blir å vinne. Og det gjorde han. Jeg er rystet, du er sikkert rystet, vi er mange som er rystet. Kanskje litt redde også? Det er skummelt at en rasist skal styre et av de mektigste landene i verden.

Jeg holder likevel fast på troen om at én mann ikke kan ødelegge verden.

Ugh... Jeg, jeg vet ikke helt hva jeg skal si. I dag våknet jeg av helt sinnsykt mye bråk i nabolaget mitt. Jeg lå i en time og lurte på om det var fyring av skudd på gang, og den første tanken som slo meg var at Trump hadde vunnet valget og at nå, NÅ var det opprør på gang. Jeg sjekket VG på mobilen, og jammen meg var det riktig. Lurer fortsatt på hva alt bråket var, da? Dæven, det var faktisk første gangen siden jeg flyttet hjemmefra at jeg var ordentlig redd.

(Haha, jeg ELSKER at jeg ikke har giddet å ta av merkelappen på IKEA-rosene mine. Jeg har seriøst ikke _hatt tid_, og jeg er helt seriøs)

Nå får jeg besøk av en jente som skal titte på leiligheten, og etter det skal jeg møte Kristina for lunsj - vi skal filme :) Etter deeeet skal vi shoppe litt. Jeg trenger paracet, varmeovn, tusj, mat i kjøleskapet, p-piller og litt mer. Helt sykt mye random, haha.

Hva tenker dere om Trump som president da, kjære lesere?

den beste terapien for stress

Jeg er veldig flink til å ta på meg arbeid, i god vitenhet om at jeg egentlig ikke har tid eller kapasitet til å rekke det. Er det noe jeg elsker så er det å ha mye å gjøre - men i dag våknet jeg og jeg kjente meg altfor stressa. Jeg hadde blant annet dobbeltbooket to avtaler - så på samme tid som vaskemaskinen min skulle bli levert skulle også det komme noen elektrikere og fikse uttaket i veggen til internett. Surrehue? Ja! Nå er ting skrevet ned i kalender time for time, slik at jeg skal holde styr :-) Elsker kalenderen på iPhone, den er så praktisk!
Koser seg med havregrøten sin gjør hun i alle fall!!

HVA GJØR MAN NÅR MAN ER STRESSA?

Jo, da drar man på Søstrene Grene og handler inn maleutstyr. Jeg skal male i dag! Hah, så gøy dette blir. Jeg elsker å uttrykke meg og har alltid hatt et behov for det, helt siden jeg var bitteliten jente. Det ser jeg går igjen i lillesøsteren min Ingeborg også, hun er en kreativ liten sjel som kan sitte i timesvis og perle, lage smykker, tegne. Skape ting. Det er jo derfor jeg elsker å blogge, blant annet. Selv om blogging er noe helt annet enn å male farger på et lerret, har de det til felles at man skaper noe.

Så i dag skal jeg putte følelsene mine på et lerret. Med farger. Kanskje jeg ender opp med å henge det opp i stuen?
Alt dette kostet meg forresten bare 270 kr på Søstrene Grene. Et lite tips til dere!

#galla

Erica og Kristine på galla da dere!!!

Quote fra oss da vi satt på selve gallaen med massevis av kjendiser rundt oss: "Hva faen GJØR vi her???". Better sip that champagne a little bit faster! Jeg traff Erica for første gang på flyet på vei til Dubai, og vi fant fort ut at vi var en farlig duo. Men en farlig god duo. På søndag var det altså galla vi skulle begi oss ut på, og det gikk til min store overraskelse smertefritt. Jeg tryna ikke på rød løper! Tjohei!

Vi begynte allerede halv fire med hår og makeup, og deretter bar det avgårde på vors på en av suitene på Grand Hotel. Der rakk vi bare å mingle en liten stund, før crewet hoppet i en maxitaxi som tok oss til gallaen. Etterfulgt av det beste med hele kvelden; afterparty! Det var jo bare sååå moro!


Nå er det tilbake til jobb og hverdag, og det er superdeilig. Jeg har en del på to do-listen min i dag, som jeg skal ta fatt på NÅ :-) Jeg har nettopp tent stearinlys i stuen, og utenfor vinduene daler snøen ned. Fy rakkern så julestemning jeg har!!!

kjendisgallaen

Du vet gårsdagen var bra når du våkner opp sånn her:

Jeg elsker at brynene fortsatt er on fleek, haha. Ble sminket av makeup-artist i går og hun gjorde brynene mine sååå fine. Er det noe jeg har lyst å bli bedre på så er det makeup. Tør aldri å prøve meg på noe annet enn den vanlige looken jeg kjører, men nå fremover skal jeg bli flinkere å eksprimentere tenker jeg.

Vel, gårsdagen? Trenger jeg i det hele tatt å SI at det var helt fantastisk? Regner med at en del av dere har fått med dere hele kjøret på Snapchat. Da vi var på vei i maxi-taxien på vei til selve gallaen tenkte jeg bare på hvor sinnsykt mange gode mennesker jeg har rundt meg her jeg sitter, og det var nettopp disse som gjorde kvelden så bra. Man kan dra på så kule fester man bare vil, men det hjelper ikke dersom man ikke har fint selskap og er sammen med mennesker som vil deg godt. Jeg er heldig.

For å skape kontrast til den rosa prinsessekjolen (som flinke Karina fra Undorn har skreddersydd til meg), gikk jeg for en sharp look. Smokey eyes, knallrosa leppestift og håret klistret bakover. Dere aner ikke hvor mye hårspray og hårskum som ligger bak denne sveisen, ass! 

Bilde tatt i fotobaren www.fotobaren.no

Bilde tatt i fotobaren www.fotobaren.no

Det ble tatt mange bilder i går, jeg skal så klart vise dere dem så fort jeg får dem. Wohoo!! Her er i alle fall en liten sneakpeak. Jeg merket i alle fall at det var mandag i dag da jeg våknet, for her ble hverdagen og realiteten brått kastet på meg, haha. Det var RETT hjem fra hotellet for å montere vaskemaskinen jeg hadde bestilt. Flaks for meg at jeg elsker hverdagen! Nå er jeg fylt av masse positiv energi og jeg gleder meg til en spennende uke.
 

det får være grenser!

I går møtte jeg Vetle en tur i byen. Jeg måtte ha leppestift, sko og kjole til afterparty på gallaen i dag. Plutselig slo det meg... Hvor kjøper jeg egentlig en fin partykjole? Som ikke er designerkjole til 30 000 kr, men som heller ikke er av merket NLY og eies av halve Norges befolkning? "Du kan ikke kjøpe kjole til galla på H&M, Kristine" sier Vetle til meg. Hah. Så hva gjør vi? Vi tusler inn på Høyer, og tenker at dette her må da være innafor. Jeg spotter et klassisk og fint skjørt på en utstillingsdukke og får en av de ansatte til å ta det av, slik at jeg kan prøve det. At Høyer er en prisklasse opp fra H&M er jeg naturligvis ganske klar over, men 15 000 spenn for et skjørt?

Det skjer faen meg ikke. Jeg har råd, men det SKJER ikke. Det er et selvran å kjøpe et så dyrt plagg.

Så da forlot jeg Høyer fortere enn pesten selv, og satte kursen i retning H&M. Der fant jeg en lang sølvkjole til 199 kr, som jeg klipte opp og sydde selv i går selv. Vettu hva! Får være grenser. Fikser det sjæl, jeg da.

Processed with VSCO with f2 preset
I dag er det altså duket for galla! Jeg skal ta turen til Grand Hotel om ikke så lenge, hvor det blir hår og makeup før kveldens festligheter bryter løs. Står på badet akkurat nå og tester forskjellige hårfrisyrer jeg vil ha. Tror jeg har bestemt meg for hva jeg vil gå for. Ikke glem å følg meg på Snapchat @kristineul for å følge meg i kveld!! Xx

søndags morgen 07:30

VÅKNER AV MEG SELV 07:30 FORDI JEG VIL HELLER VÆRE VÅKEN ENN Å SOVE ● LEILIGHETEN ER ISKALD FORDI JEG GLEMTE Å SKRU PÅ VARMEN FØR JEG FLYTTET INN, MEN TEPPER OG EN KLEM VARMER ● NESTEN TOMT KJØLESKAP, MEN FROKOSTEN ER DIGG LIKEVEL ● TENNER ET DUSIN STEARINLYS SOM JEG FORDELER UTOVER LEILIGHETEN ● TUNER IN ELTON JOHN PÅ HØYTTALERNE OG STARTER DAGEN

PUST INN ● PUST UT ● SMIL

dagens antrekk


Shoes HERE (adlink), coat Zara, rings H&M, pants Gina Tricot

Jeg kjenner jeg er sprekkfull av inspirasjon om dagen!!! Det er så mange bra steder å ta bilder her, så i dag måtte jeg rett og slett bare løpe ut døra og ta disse bildene, selv om jeg egentlig har dårlig tid akkurat nå, haha. Skal møte Vetle for en bytur, det snør her i Oslo og det er jo SÅ koselig!!! Elsker å gå gatelangs når det snør, får så sykt julestemning av det. Jeg må kjøpe sko og leppestift til gallaen i morgen, håååper jeg finner det. Typisk meg å gjøre dette i siste liten, a!

Det er forresten noe galt med blogg.no og bildene, håper det ordner seg fort. Prøv å refresh siden om du ikke ser bildene, det pleier av og til å funke.

Vi snakkes senere i dag folkens, ha en nydelig lørdag enn så lenge! 

fuck ikea

Jeg har egentlig alltid hatt et bra forhold til IKEA og har helt siden barndommen sett på turene til IKEA som en god opplevelse, men de siste dagene har det gått opp for meg at:

1. servicen deres SUGER. Hvordan har de klart å ansette så gretne mennesker lurer jeg på? Er det ren tilfeldighet, eller bare hater de jobben sin tvers gjennom? Jeg betalte en tusenlapp for å få møblene mine sendt hjem og inn i leiligheten, og da de kom og jeg spurte fint om de kunne bære senga inn på soverommet mitt i stedet for stua fikk jeg streng beskjed om at NEI, det kan du ikke. Greit nok det, men faen for en sur gjeng som kom og bærte inn tingene???? Tror jeg aldri har vært vitne til en mer amper stemning enn den som oppstod da de kom inn her i leiligheten, haha.

2. jeg har ikke fått alle delene til sofaen. Så her sitter jeg i en montert sofa UTEN pute. Det er en liten feil de har gjort som vanligvis ikke ville irritert meg, jeg mener, det er jo bare å ringe dem og så fikser de det, men det er hele opplevelsen sammenlagt da. Dårlig service, dårlig stemning... Kunne vært mye koseligere, tenker jeg da.

Jeg smiler og har det fint likevel, dere! I går kom Kristina og Vilde på besøk til meg, og de hjalp meg med sofaen. Ah, det blir så sykt koselig her. Har bodd her i 2 dager, og jeg har hatt besøk nonstop helt siden jeg flyttet, haha. Jeg har aldri brukt å være den som hoster, faktisk. Ikke fordi jeg ikke VIL, men fordi jeg føler det har vært enklere å henge hos andre, you know? Men nå, dere! Dette blir den nye hang out-criben.

Kristina, Vilde og meg. Babes!

Sliter dere forresten med at enkelte av bildene på bloggen ikke vises? Det skjer nemlig med meg... Sykt irriterende?? Sier ifra til designansvarlig dersom det er et problem for flere, for deeeet kan vi ikke ha noe av vet dere!

3 photos

Det første jeg fylte kjøleskapet med var så klart Pepsi Max. WHAT else, haha. Så i dag har jeg gått rundt og sippet P-Max fra IKEA-glassene som fortsatt har merkelappen på seg. Hakke tid til å fjerne sånt jeg, vettu.


Så klart kjøpte jeg pizza fra Villa Paradiso min første dag her, haha. Kanskje jeg skal skrive ned hver gang jeg kjøper en pizza derfra fra nå av? Det kan bli interessant. Anbefaler Prima Vera med ekstra oliven og ruccola. NYDELIG! Og ekstra nydelig om du spiser den på gulvet.

Yesterday's look! Min favoritt-kombinasjon: skinn og svart og sølv-detaljer. Med røde lepper. Gleder meg til å ta bilder i leiligheten!! Haha! Den er så FIN. Jeg sitter og bare beundrer synet rundt meg. Nå får jeg besøk av Kristina som skal hjelpe meg med å montere sofaen, tjohei :-) Vi bor bare noen få minutter gangavstand unna hverandre nå, SYKT gøy!! Vi har samme nær-butikk, liksom. YEAH BABY.

første natt i leiligheten

Gårsdagen var en sånn dag jeg kommer til å huske den dagen jeg sitter på gamlehjemmet og titter ut av vinduet. Faen så sprø 19 år gamle Kristine var, kommer jeg til å tenke. Skulle tro det var gørrkjipt å flytte, men jeg KOSTE meg som bare pokker. I går lempet vi alle eiendelene mine i en henger, og lesset det av i den nye leiligheten. Etterpå var det bare meg i leiligheten, med en haug av uåpnede pappesker fra IKEA, tente stearinlys, deilig musikk og et glass vin. Jeg hadde film-teamet rundt meg da, så jeg var ikke helt alene da. (Gleder meg til å fortelle dere hva vi filmer!)

Der jeg satt og monterte strømte det en helt sinnsykt deilig følelse gjennom kroppen min. Mestringsfølelse... Det er virkelig det som driver meg fremover. Hver eneste dag passer jeg på at jeg presser meg selv utenfor komfortsonen min på et eller annet vis, for det er så innmari viktig for selvutviklingen min.

Cheers for ny leilighet, dere!! Er dere klar for å bli med meg på nok et kapittel i livet?

Heldige meg som får jobbe med så kule mennesker!

Lipstick issues, haha! Viktig å pynte seg når man skal flytte, vet dere.

Jeg burde kanskje prioritert å sette opp sofaen og senga mi først og fremst (slik at det faktisk går an å bo her), vel... Hva gjør jeg? Rydder kjøkkenet, heller havregrynene oppi en fin krukke (....), setter opp lamper og speil, tenner stearinlys og pynter med blomster. Og så inviterer jeg over en kompis for pizza og vin :)Alt ordner seg til slutt, vet dere. Og senga? Vel, jeg sov på madrassen jeg, med en haug av puter og dyner. Nå skal jeg en tur til byen og fikse litt forskjellige ting! Blant annet internett. Wohoo!

mye å smile for

DRA ALENE TIL IKEA

God morgen! I dag svei det i øynene mine da jeg våknet... Denne frøkna er sliten, ass. Men bra-sliten, om jeg kan si det sånn? Jeg dro på IKEA i går, skjønner dere. Forresten, vil dere ha det beste IKEA-tipset ever? DRA ALENE. Hvorfor blir det alltid sett på som omtrent obligatorisk å dra slike steder med noen? Vær litt selvstendig og ta fatt i ting i livet ditt selv, ikke vær så avhengig av alle andre til enhver tid. Jeg tok  bussen dit alene i går, jobbet meg systematisk gjennom de ulike avdelingene og ble ferdig på et 3-4 effektive timer. Noe så fantastisk deilig! Fikk til og med hjelp fra en gammel mann om hvilken plante jeg skulle ha i stua... Haha. Making friends at IKEA. Jeg endte opp med en svær plante. Kommer til å se så bra ut!! Med litt snapping hjem til venner og familie og et par telefonsamtaler klarte jeg å bestemme meg for både seng, sofa og diverse annet :-)

I DAG FLYTTER JEG

I dag kommer tante og onkel (som bor her i Oslo) til meg og hjelper meg med flyttelasset. Spennende! Har også med meg film-team her i dag, så det skjer mye og det er akkurat slik jeg liker det. Jeg liker å ha så mye å gjøre at jeg nesten ikke klarer å balansere det... Det gir meg en helt sprø energi, haha. WOHOOO. Nå skal jeg bare en kjapp tur til byen og kjøpe støvsuger! Lol, jeg føler meg så voksen!!! ELSKER å gjøre ting på egenhånd!En liten throwback til Dubai :-) Du vet du er i Dubai i 43 varmegrader når du må droppe foundation fordi den bare renner av... Haha.

Ha en nydelig torsdag, kjære lesere! Dere skal så KLART få apartment tour når ting er på plass!! Jeg gleder meg!

julebordet!Emilie, Ingeborg, Espen og meg! Dream team.

Vi pyntet juletre!! Med julemusikk!! Dere vet den julestemningen man fikk som barn? JEG FIKK DEN. Det må være en av de varmeste og godeste følelsene man kan ha inni seg... Julen for meg har alltid blitt assosiert med trygghet og kjærlighet.

Gave-åpning!!! Vi fikk så mye fint!


Denne dama er bare skamvakker! Full i liv er hun også.


Helen! Digger den dama.


Jeg er blitt så glad i Espen!! Og jeg er så innmari stolt over alt han får til.

Hvor fine er ikke kollegaene mine?! Jeg er evig takknemlig for at jeg er under så fine vinger. Julebordet forrige fredag var en av de beste kveldene jeg har hatt på lenge. Vi fikk servert 13 retters som blant annet bestod av en rekke fiske-delikatesser. Laks, kreps, hummer.. mm. Resten av kvelden bestod av dansing og bare moro. Gjett om det var en sliten gjeng som våknet dagen etterpå, haha. Men! Jeg klaget ikke, fordi da jeg ankom leiligheten (vi sov i en liten hytte rett ved siden av) stod den diggeste frokosten klar på kjøkkenet. Yes please!

Takk til alle som gjorde oppholdet fantastisk!!

billig, sunt, godt

Hei og god morgen! Gjett hvem som har vært våken siden 06:30 i dag? Me, yup! Jeg var på frokost med Kiehl på Kolonihagen i dag tidlig, kjempekoselig sted og foredraget de hadde var utrolig lærerikt. Lærte ekstremt mye nytt om hud i dag! Og jeg som trodde jeg kunne mye fra før av... Desto mer jeg lærer, desto mer innser jeg at jeg ikke kan. Er det ikke det de sier?

På vei hjem igjen var jeg kjapt innom et par sminkebutikker, jeg er nemlig på utkikk etter den perfekte leppestiften til kjendisgallaen. Klarer dere å gjette hvilken farge jeg tenker å gå for? Det er IKKE typisk meg i alle fall, det kan jeg i alle fall si ;-) Kjolen min er ferdigsydd nå, så det eneste som gjenstår er altså leppestift, sko og nipple-covers. Så er jeg så klar som jeg kan bli for søndagen!

Nå skal jeg jobbe hjemme et par timer, og i den anledning har jeg nettopp laget meg en digg lunsj:


Om du er en av de som ikke liker havregrøt; gjør deg selv en tjeneste og lær deg å like det. Det har SÅ mange fordeler! Først og fremst er det kjempebillig; 20 kr for en pakke, som varer i minst en uke dersom du spiser det til frokost hver dag. For det andre er det utrolig sunt; Det hjelper fordøyelsen, styrker immunforsvaret, balanserer kolesterolet, beskytter hjertet pluss MYE mer.

I tillegg til alt dette? Det gjør deg mett og fornøyd i mange timer, og det er sinnsykt lettvindt å lage. Jeg koker opp glutenfri havregryn og linfrø sammen med vann, og topper med kanel og Sukrin. Jeg er fan av den tradisjonelle grøten!! Om jeg bruker for mye penger på IKEA i dag tror jeg at jeg må leve på havregrøt i en liten stund fremover... Hehe ;-)Work mode on! Vi snakkes senere i dag. TUSEN takk for alle de varme og fine kommentarene angående leiligheten, forresten! Dette blir så gøy!

nøkler til den nye leiligheten!!

Herreguuud!!

Denne frøkna har fått seg ny leilighet! Jeg er så lykkelig akkurat nå!!

Leiligheten ligger helt perfekt til, midt på fineste Grünerløkka, iiiih. Jeg tror jeg trengte dette! Har blitt veldig glad i leiligheten jeg bor i nå (sammen med to supre roomier som jeg kommer til å savne å bo med), men med tanke på det jeg driver med, altså bloggen, blir dette mer riktig for meg. Jeg bor sentralt (rett ved Håkon og flere av vennene mine!!), det er e haug av bilde-muligheter (noe jeg er helt avhengig av) både inne i leiligheten og utenfor, jeg har kort gåavstand til alt jeg trenger og ja... Nei, dette blir bare bra. Veldig bra! Jeg er klar for enda et nytt kapittel i livet mitt.

Her er bilder!! SEEEEE så fin criben er!! Gleder meg sykt til å innrede det her, skal bli sååå fint.


1. Jeg skal stå i undertøy og lage pizza her mens jeg hører på Beyonce på full guffe og drikker hvitvin fra det store rødvinsglasset jeg kjøpte i dag.


2. Jeg skal drikke morgenkaffen min mens jeg sitter i vinduskarmen og titter ut på menneske som går forbi.

ELSKER de store vinduene og takhøyden!! Det blir så lett å ta bilder her :-)

Her er rommet mitt, som jeg gleder meg halvt ihjel til å innrede. Skal på IKEA i morgen, juhuuuu! Det eneste jeg vet at jeg skal ha er: 1. en digg dobbeltseng. 2. kaktuser. Mange kaktuser!


Her fikk dere altså se litt av leiligheten. Iiih, jeg er så glad. Det er et soverom til + bad, som dere sikkert ser :-) Om du er interessert i å bo med meg (fra og med november, senest januar 2017), ta kontakt på kristine.ullebo@hotmail.com. Jeg har mange interesserte allerede, så du bør være kjapp! Tusen takk for alle mails, forresten :-)

det finnes to typer bloggeventer

Var det en ting jeg var bevisst på før jeg flyttet til Oslo, så var det at jeg ikke skulle bli den blogghora som løper rundt på event etter event med goodiebags og free champagne. MEN! Det finnes to typer event: det er de man drar på og faktisk koser seg, og så er det de hvor man bare mingler rundt uten mål og mening og drikker champagnen fortest mulig for å lette på den ubehagelige stemningen. Forrige torsdag var av typen førstenevnte! Jeg dro på afterwork hos DAY by Birger sammen med Helen, Emilie og Sofie som jeg jobber sammen med - og det var sååå koselig!

Se så hu koser seg, a!! Jeg lenge siden jeg har gått med røde lepper nå føler jeg, det har jo vært signatur-looken min dette året føler jeg, haha. Det er så sexy!


Babesa Sofie og Emilie!

Fikk lyst å mikse min egen mojito av denne!! Det må bli min favoritt-drink of all time, tror jeg. Jeg skal til byen og handle inn til den nye leiligheten i dag (får nøklene om bare noen timer!!), og det første som står på lista er et stort rødvinsglass. JEPP.

Apropos fargen rødt...

SE denne fine kåpa jeg prøvde hos Day!


Olalaaaa!

Jeg og Frida så forresten en helt jævlig skrekkfilm i går, i anledning av at det var halloween. Case 39! Altså, ikke for å skryte, men jeg blir sjelden redd av skrekkfilmer. Jeg har sett så og si alt som finnes på Netflix i den kategorien, og et fåtall av dem har virkelig skremt meg. Men Case 39, fy fillern den var sinnsykt ekkel. Med en gang menneske-psykologi er involvert blir jeg piiiissredd. Anbefaler å se den, haha!