snakkes neste år, da

 • 31.12.2011
 • KL. 22:09

Snart 2012! Wææ kan ikke tro det. Syns 2011 har vært et helt okei år, ikke noe spesielt liksom. Har vært en del nedturer (som jeg har lært mye av selvfølgelig!), men også en del oppturer. Så alt i alt; helt okei. Men 2012, DET blir et bra år! For det første skal jeg konfirmere meg, noe jeg gleder meg syyyykt til, og så skal jeg til syden TO ganger (kanskje!!!!), en gang med familien min og en gang med verdens beste ingvill wiiii ♥ Blir tidenes BESTE sommerferie noensinne, helt klart. Det eneste negative er at broren min skal flytte ut, noe som blir tomt og veeeldig uvant.


kjole fra nelly


Tnåå, verdens beste nissejente!

GODT NYTTÅR! Snakkes i 2012 da, søte leserne:*

(Vinneren av konkurransen er trukket forresten, det ble Victoria Aakvik! Gratulerer til deg. Og til dere som ikke vant; no need to worry, det kommer flere konkurranser!)
outfit 311211

 • 31.12.2011
 • KL. 13:52
bukse og smykke bik bok, singlett gina tricot, dongrijakke h&m (barneavdelingen, haha..), sko dna
spørsmålsrunde - svarer på video!

 • 30.12.2011
 • KL. 19:15

Da setter jeg i gang en spørsmålsrunde! Har jo fått en del nye lesere siden sist, og har fått mange spørsmål i det siste og, feks angående objektivet mitt osv. Så da kan dere spørre om det dere lurer på heeeer :-) Svarer på videoblogg, wee! Men da må dere stille interessante spørsmål, altså ikke sånn som pepsi vs cola, for deet svarer jeg ikke på.

Spør i vei!
drar til byen!

 • 30.12.2011
 • KL. 13:59

Heei, og god morgen ♥ Drar til byen med Ingvill for å møte Almedina nå! Blir koselig. Senere i dag trekker jeg vinneren av konkurransen og setter i gang en spørsmålsrunde, såå stay tuned :-) Ha en fin dag!


le chilling

 • 29.12.2011
 • KL. 20:18

Da var kosebuksa på, og jeg er klar til å chille resten av kvelden! Aahh ferie ass. Jeg og Ingvill hadde ingenting å finne på i dag, så vi stakk på bading, haha. Vi skulle egentlig i går, men tror dere ikke det var stengt når vi kom ned? Selvsagt var det det:-) weeey. I morgen trekker jeg vinneren av konkurransen forresten, så hvis dere ikke har meldt dere på enda så må dere gjøre det nå! Trykk HER

Hva har dere gjort i dag?
outfit 291211

 • 29.12.2011
 • KL. 13:20

Heei ♥ Må bare si tusen takk til alle som har kommentert, og ikke minst til Kristineam som anbefalte meg! Sykt gøy å se at statistikken bare fyker til værs, og at kommentarene strømmer inn, blir dødsgira!! I tillegg er jo Kristine en av favorittbloggerne mine, så det var jo litt kult at hun likte bloggen min da:)Nå må jeg stikke, bussen går om fem minutt og jeg er ikke klar, wæææ!!! Hva syns dere?
nyttårsforsetter 2012

 • 28.12.2011
 • KL. 23:00

 Ta MASSE bilder

 Ha videoblogger!!! Jesus christ, jeg har blogget i et og et halvt år snart og har søren meg ikke klart og laget en skikkelig videoblogg enda, er det mulig? (ja)

 Spare til gullbelte til bunaden min til konfirmasjonen

 Ikke bry meg om hva andre syns, og gjøre det JEG vil gjøre, uten at noen skal ødelegge det. Har vært på nære nippen å la det skje før, men fuck no, aldri igjen:) ULLEBØ POWER XDXD;PPP

 Være med Fride. Jadda♥

 Bli fuckings dritt TÆÆÆN til sommeren


(Dette bildet har blitt hearted 333 ganger på weheartit. Jeg er kjendis, fåck jeah)

 Jobbe hardt på skolen

 Lage et fint design, en eller annen gang. Er jeg den eneste som er drittlei av designet jeg har nå?

 Få langt hår!!! Haha, hvis jeg husker riktig så var dette et av mine nyttårsforsett i fjor og.... Føler ikke håret mitt er WOW LANGT enda, det er liksom bare... langt 

 Ha masse outfits

 Trene MASSE, både håndball og annen trening, og få bikinikropp til sommeren

 Skal ikke ta meg selv så super-høytidelig, og heller ta masse sjanser. Hvis jeg failer så.... får jeg bare gjøre det


hits