hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

snakkes neste år!GODT NYTTÅR, kjære lesere! Nå er det ikke mange timer igjen før det braker løs, tjoheeei. Vi har nettopp spist middag nå, og om ikke lenge får vi besøk av naboer som skal spise dessert med oss, ooog etter det skal jeg være med venninner :-) Blir nok en superkoselig kveld med myyye god mat, gleder meg!! Stresser sykt med hva jeg skal ha på meg da, på lik linje med alle andre nyttårsaftner. Synes det er sååå vanskelig, hahah!! Har ingen fine kjoler føler jeg, blæ. Står mellom de to på bildene under, og jeg liker egentlig paljettkjolen best men den har ikke så fin passform. Dilemmaaaa

Uansett, dette blir nok mitt siste innlegg i 2012, så vi snakkes neste år. 2013 here we come, let's not fuck it up :) Ønsker dere et supert år hele gjengen, love you guys! Tusen takk for at dere har fulgt bloggen min gjennom 2012, dere er best!GODT NYTTÅÅÅÅÅÅÅÅR!

blue sequin top

Peplum topp fra Zara, bukse fra BIK BOK, pumps fra Sugarfree Shoes (footway.no)

Hva synes dere? :-) 

en av julegavene mine

Her er en av julegavene jeg fikk i år! Har ønsket meg denne kjempelenge, så det ble jeg utrolig glad for. Caroline er virkelig en stor inspirasjon, både innen mat, trening og mote. Boken inneholder massevis av gode oppskrifter på både middag og dessert, og jeg gleder meg å prøve ut noen av de selv! Haha, jeg fant forresten ut at hun følger meg på instagram her om dagen, kan dere tenke dere hvor glad jeg ble. Wææ, jeg virkelig digger henne!

lipsHei dere! Jeg har nettopp testet ut to produkter til å ha på leppene, og tenkte å skrive litt om de. Det første produktet heter Lip Injection Extreme og er et serum (ser ut som en lipgloss) som skal øke leppenes volum. Du påfører det på leppene og lar det virke i noen minutter og da vil du kjenne at det prikker litt. Jeg var veldig spent på om denne metoden, som blir kalt for plumping, skulle fungere - og det gjorde det faktisk! Ikke en stor forskjell vel og merke, men akkurat slik at du kan se det. Yeeey! Mine kjedelige lepper plutselig et hakk finere. Det er ikke er permanent produkt, noe som vil si at det kun fungerer midlertidig ved kontinuerlig bruk.

Lip Injection Extreme finner du HER

På bildene over kan du se hvordan det ser ut når jeg har det på meg. Du kan enten ha på serumet alene uten noe over, som faktisk er veldig fint, eller så kan du ta leppestift over. På bildene under har jeg verdens nydligste leppestift fra Too Faced i farge Coral Fire, en mellomfarge av rosa og rød. Jeg elsker den! Skikkelig enkel å påføre og den tørker ikke inn, noe jeg er avhengig av at den ikke gjør. Tommel opp!

Leppestiften finner du HER

Reklame, ærlige meninger

fornøyd pike

Yes, fikk til å laste ned Photoshop!! Livet mitt kan nå offisielt fortsette. Takk for alle innspill i forrige innlegg! Haha, JA jeg er totalt avhengig av det, klarer bare ikke å redigere bildene mine bra i andre program. Fikk hjelp av verdens snilleste bloggleser http://amasan.blogg.no, tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å hjelpe meg! Lastet ned prøveversjon på 30 dager og så gjorde jeg noen greier som visstnok skal utvide den, krysser alle fingre for at det funker! Hvis det viser seg at det gjør det så kan jeg sikkert lage en video eller innlegg om hvordan man laster ned Photoshop, hviiiiis jeg klarer å forklare det da.

Uansett, har sittet nesten hele dagen med dataen og forstår en del mer nå! Ahh, I already love it. Èn ting jeg lurer på: Når man laster over bilder fra kameraet, går det ikke an å lagre bildene i mapper slik at jeg får en mappe for hver dag? Slik som på Windows, når man laster inn bilder så kommer det automatisk inn i en mappe for den dagen, f.eks 29-12-12. Wææ, håper noen skjønner hva jeg mener?

Okei, ja.. Skal ikke mase FOR mye, er bare litt nybegynner i starten. Haha, noen Photo Booth-bilder, so funnyyyymacbook pro

Se hva jeg ble eier av i dag; en splitter ny Macbook Pro. Endelig! Mamma og pappa betalte halvparten som julegave og bursdagsgave, og så betalte jeg resten. Tusen takk ♥ ♥Har ventet sååå lenge på denne, så er utrolig glad nå! Bruker nok litt tid på å sette meg inn i den da, heldigvis har jeg ferie og massevis av tid.

Èt problem: jeg vet ikke hvordan jeg skal laste ned Photoshop (gratis..). Det er et STOOORT problem, for jeg er virkelig avhengig av det for å kunne redigere bildene mine. Har det på den gamle pc'en min og mååå ha det på denne. Aner ikke hvodan jeg skal gjøre det, så hvis noen av dere vet det hadde jeg blitt evig takknemlig!

 

ukens spørsmål #40

Hvor er det lange speilet ditt fra?
Det er fra IKEA

Hvordan får du håret ditt så langt uten at det er slitt?
Det er litt vanskelig å svare på, for når jeg tenker meg om så gjør jeg ca. ingenting for å ta vare på håret mitt. Dusjer jo hver dag, retter håret mitt hver dag og bruker aldri hårkur. Men om du får slitt hår ville jeg kanskje sluttet å rette det (om du gjør det), og gå til innkjøp av en god balsam! Jeg bruker alltid masse balsam i tuppene.Jeg har selv 1.8, men lurer fælt på om jeg skal skaffe meg 1.4, i og med at bildene dine er... smashing!! Så derfor lurte jeg på om du merket stor forskjell på overgangen, og om det til syvende og sist er verdt det.
Forskjellen på 1.8 og 1.4 er ikke særlig stor. Prisforskjellen er jo ganske stor (1000 kr for førstenevnte og 3000 kr for sistenevnte), men jeg er veldig glad i å ta bilder og har ikke noe imot å bruke litt ekstra penger på bra fotoutstyr. Så ja, det kommer jo helt an på hvor mye penger du vil investere i det. Om du ikke har så altfor masse penger å rutte med så ville jeg holdt meg til 1.8 for å være ærlig, for hvis du skal spare penger lenge så er jeg redd du vil bli skuffet over forskjellen. Men jo da, objektivet er kjempebra, men heller litt mer "det lille ekstra". Man må være ganske flink til å ta bilder for å få frem forskjellen! Det er liksom myyye større forskjell fra standardobjektiv 18-55mm til 50mm f/1.8, enn det er fra 1.8 til 1.4. LIIIIITT forvirrende kanskje, hehe! Håper dere skjønner, though.

Er du den høyeste i klassen din av jentene?
Neiiii. Vi er en veldig høy klasse faktisk!

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg?
Bruker 5-10 min på å sminke meg, når det gjelder håret så varierer det ettersom jeg ikke alltid gidder å rette det like mye

Kan du legge ut bilde av deg selv uten noe som helst sminke?
Har gjort det før, da :-) Men her, f.eks:Har du jobb?
Blogg er jo en jobb i seg selv, men jeg jobber ikke noe utenom det hvis det var det du lurte på. Oh jez, det ville jeg aldri ha fått tid til.. Blir stressa bare av å tenke på det, haha!

Er du directioner?
Nope. Altså, de er jo kjekke og alt det der, men musikken er kjedelig etter min mening. . . Favorittartistene mine er KE$HA OG NICKI MINAAAAAAAJ

Liker du Kenza bare fordi hun er pen?
Nei, fordi hun har dødsbra stil :-)

Er det lenge siden du kjøpte jakka?
Nei, jeg kjøpte den nå nettopp!Hvorfor kan du ikke fortelle om hvor ofte du trener?
Fordi jeg vil ikke påvirke dere..... til å bli så lat som meg. Hhahaha, dere aner ikke hvor mye treningen min har forfalt i vinter. Altså, det ER jo ikke gøy å trene når det er snø og ti minusgrader ute, jeg kan umulig være den eneste som synes det?
Men ja, NÅR jeg trener da, så bruker jeg å løpe intervaller. Er mange av dere som spør hvordan jeg gjør det, så jeg kan jo fortelle litt! Først og fremst finner jeg en bakke. Det kan være en hvilken som helst bakke i grunn, men jeg liker at den er ganske bratt slik at treningen blir så effektiv som mulig. Vel ja, så jogger jeg opp bakken og går ned igjen, jogger opp og går ned igjen - og dette gjør jeg helt til jeg ikke orker mer. Veeeeldig god og effektiv trening, så slipper man å bruke hele ettermiddagen på å trene. Hvor mange ganger du skal gjør det kommer helt an på hvor bratt og lang bakken er, så du må rett og slett bare kjenne på kroppen hvor mye du orker :-)

Hvorfor er kjolen så kort? Altså, jeg bryr meg ikke, men det er jo vinter, ikke sommer :P
Oisann, glemte å ta på meg termodressen på julaften :P

Are you a model or something?
Nope

Har du veranda utan for romme ditt?
Ooohh I wish. Når jeg skal bygge mitt eget hus, DAAAA. Har allerede begynt å se for meg hvordan mitt fremtidige hus skal se ut... Er det ille? Da tenker jeg noe a la dette, hehe:Bruker du blits når du tar bilder?
Bruker blits når jeg tar bilde av meg selv foran en hvit vegg f.eks (som jeg ofte pleier å gjøre), for da synes jeg fargene og kontastene blir mye finere. Ellers bruker jeg ca. aldri blits!

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D + Canon 50mm f/1.4

Jeg har kjempelyst på en dongerijakke og har tenkt lenge på å kjøpe en, og nå har jeg funnet den perfekte. Men nå kom jeg på at jeg ikke vet hva jeg kan bruke den til. Har du noen tips? Kan man bruke det sammen med dongeribukser og shortser, eller passer det bedre med svarte bukser? Er det egentlig moderne nå?
Hm. . . Du kan jo bruke en hettegenser under m/svart bukse, eller så kan du, som du sier; kombinere den med en denimbukse i en mørkere eller lysere farge enn jakka. Bare prøv deg frem, med denimjakke har du tusenvis av ulike valg :-)

Hvor er joggebuksa di fra, og hvor mye kostet den?
Den er fra Bik Bok og kostet 299. Verdens beste! Haha, må være mitt mest brukte plagg.

Er det lurt å takke ja til alle sponsortilbud?
Neiii!! Husker i starten av bloggperioden min da jeg fikk diverse tilbud fra amatørnettsider og takket ja til det med ÈN gang. Selvfølgelig, jeg var jo nybegynner og uviten, men det er noe dere burde styre unna. Vær selektiv og takk kun ja til ting som virkelig interesserer deg, ellers... ja, det er litt vanskelig å forklare, men bloggen mister på en måte litt kvalitet, i tillegg til at bloggeren selv mister troverdigheten. Det er mange nettsider der ute som kun er ute etter å utnytte deg, og for all del; vær obs! Husk at du skal ha like mye ut av samarbeidet som sponsoren din. Liksom, nei du vil ikke skrive et innlegg om en pokernettside for 500 kr. Slike tilbud er fyfy! Og så må du til syvende og sist ikke glemme hvorfor du blogger. Altså, jeg ville hvertfall ikke likt å lest min egen blogg om den var proppet full av irrelevant reklame annenhvert innlegg.Spørsmål til neste gang? Spør i kommentarfeltet her, så blir det enklere for meg å svare i neste uke!

musikk gir motivasjon

NÅ dere, nå klarer ikke denne rumpa å sitte stille lengre. Jeg må rett og slett ut og løpe fra meg litt energi før jeg blir altfor rastløs her jeg sitter. Kjenner virkelig på kroppen at det er lenge siden forrige treningsøkt da jeg ble andpusten bare av å løpe opp trappa, hahaha. Jeg dør inni meg. Noen som er med meg, eller? Jeg skal ut og løpe litt intervaller nå, og jeg ser allerede frem til å komme inn og hoppe i dusjen etterfulgt av avslapping i kveld med god samvittighet!

Og om dere trenger et dytt i baken, her er noen herlige sanger som kan overdøve andpustheten:family dinner next


Øredobber og skjorte fra BIK BOKHei dere! Nå har vi fått besøk av tante og onkel + søskenbarna mine og skal øyeblikkelig spise julemiddag. Koselig! Er skikkelig sulten nå, så det skal bli godt. I tillegg blir det dessert etterpå! Haha, her er det full rulle hele jula uten stopp. Begynner nesten å bli lei av mat nå. Bare nesten, da! Lagde forresten noen helt syyyyyke sjokolade cupcakes i går, dere skulle sett og smakt de!! Spiste litt vel mange, så endte opp med å bli sinnsykt kvalm.. Men ja, det er jo kun jul en gang i året :-) Håper dere får en fin dag!

Noen flere som har spist litt vel mye i jula, hahah? 

gårsdagens antrekk
Jakke, overdel og sko fra H&M, veske fra Gina Tricot

Se så fint med snøen! Hihi. Hva syns dere?

what's in my purse?Hei dere! Nå skal jeg vise dere hva jeg har i veska mi. Laget jo et slik innlegg tidligere i sommerferien, men siden det har forandret seg litt siden da så tenkte jeg å oppdatere :-) Veska mi er da fra Gina Tricot og kostet 399 om jeg ikke tar helt feil. Den ligner litt på drømmeveska mi Cèline (som for øvrig er litt for dyr for øyeblikket), men enn så lenge er denne en rimelig god erstatter. Syns den er utrolig fin faktisk, og den er absolutt favoritten min blant de jeg har. Vesken er romslig som gjør at jeg får plass til alt nødvendig i den, blant annet data og skolebøker. Stoffet er veldig bra kvalitet på og den er liksom "hard" slik at den står oppreist selv.... hviiiis dere skjønner? Haha, jeg syns det er viktig nemlig.

Her er det jeg oppbevarer i den:1. Sminkeveske fra Lulu's HER. Denne clutchen er perfekt å ha med seg i veska - den tar liten plass men rommer samtidig all hverdagssminken min. 2. Lommebok med bankkort, lånekort osv. Hehe ja, no shit. Solbriller. Jeg har alltid med meg solbriller, uavhengig av hvilken årstid det er. Haha!1. Drops/tyggis. Absolutt et must have. 2. Fuktighetskrem. 3. Mobil og ørepropper, det viktigste av alt! Går ikke en eneste plass uten. 4. Leppomade mot tørre lepper (også et must have) og leppestift1. Kameraveske og kamera. Ja, jeg er jo blogger så det sier seg jo kanskje selv. Har alltid med kameraveske for å beskytte kameraet, det er viktig! 2. Lue

pink mornin'Hei og god morgen! Aw, er ikke denne koppen søt? Den er fra IKEA om noen skulle lure, har bare satt på en sløyfe selv. Vel, i dag er det torsdag, noe som vil si at butikkene åpner igjen. Endelig, haha! Føler det har vært søndag i flere dager nå. Tenkte å bruke noen gavekort og kanskje bytte inn noe. Blir deilig å komme seg ut av døra for en gangs skyld, hehe. Blir så sykt lat i juleferien at det ikke er mulig, håper ikke jeg er den eneste?

Nå må jeg sminke meg og fikse meg, sååå vi snakkes senere :-)deilig med ferie

♥ Heiiii. Her er noen bilder fra lillejulaften som jeg glemte å poste. Har bare slappet av de siste dagene, men det er hvertfall utroooolig deilig. Mindre deilig å være konstant stappmett på kaker da, men ja. Gleder meg forresten veldig til butikkene åpner i morgen, vi gikk nettopp tom for Pepsi Max og det er KRISE. Hyperventilerer ass, nei da jo da.

Mange av dere liker når jeg kommer med mattips, så kanskje jeg skal prøve å ha det litt oftere? Dette er ikke så spesielt da, men her er noen frokost/lunsj/kvelds-pannekaker som jeg lagde her om dagen med kanel i - NAM! Oppskriften finner du HER, på herlige Kristina Andersen sin blogg. Jeg brukte mel og havregryn istedenfor glutenfri melblanding da, og så tok jeg litt ekstra kanel i siden jeg syns det smaker så godt. Prøv det ut dere også da, vel! Topp med vaniljekesam, banan og syltetøy - eller bare blåbersyltetøy. Hva som helst, egentlig!ny jakkeHei dere, og god morgen! Stod opp for en liten stund siden, og sitter her og spiser frokost med Ke$ha på høyttalerne. ♥ FERIE ♥ Våknet til MASSE snø i dag tidlig, så sinnsykt herlig. Skulle liksom ut og ta outfitbilder, men den idèen la jeg fort fra meg for å si det slik. Vel, gjett hvem som skal ut og ake i dag liksom, lol. Har forresten på meg verdens herligste jakke fra chicnova.com i dag, direktelink finner du her! Stoffet er skikkelig mykt, kunne seriøst bodd i den for alltid. Nettsiden har dessuten dødsmye fint, skikkelig masse klær i min stil!

Men ja, nå skal jeg ta fatt på dagen. Vi blogges senere i dag! :-)

bloggere som fortjener mer oppmerksomhethttp://stina.blogg.no/

Kjempesøt jente med navn Stina som skriver en veldig bra blogg! Har vært innom en del ganger før, og finner masse interessant hver gang. Typisk skjønnhetsblogg med blant annet masse bra videoer - anbefaler alle å ta en titt!http://tuvaholm.com/
På denne bloggen fant jeg maaasse inspirasjon i klesveien! Likte veldig godt antrekkene hennes, og det er jeg sikker på at dere også gjør :-)http://amandaones.blogg.no/
Denne bloggen linket jeg forrige gang, men jeg synes hun fortjener enda mer oppmerksomhet! Utrooolig skjønn jente med en kjempefin og gjennomført blogg, blir virkelig inspirert av bildene hennes.


Beklager at det tok så lang tid! Var 647 påmeldte blogger og jeg ville jo gjøre det skikkelig, så jeg sjekket gjennom samtlige og wooow - jeg er veldig imponert over hvor mange fine blogger det var! Kunne desverre ikke ta med alle da, men jeg anbefaler dere hvertfall å ta en titt innom disse. Utrolig flinke jenter som fortjener mye mer oppmerksomhet!

1. juledagHeia! I dag har vært tidenes slappeste dag, har bare gått rundt i koseklær og sminkefritt ansikt. Sinnsykt deilig! Jeg elsker å pynte meg, men er det noe jeg elsker enda mer så er det å ta av seg julekjolen og sminken på slutten av kvelden. Det begynte forresten å snø i dag, LYKKE! Måtte jo selvfølgelig ut å teste akeføret med søskenene da, så da ble det en liten tur på oss også. Blir sinnsykt rastløs av å være inne, så det var utrolig deilig!Herregud, har dere hørt det nye albumet til Ke$ha forresten? SYKESTE!!! Musikken hennes er virkelig helt fantastisk, dere bare må høre. (Spesielt Last Goodbye, Warrior og Crazy Kids) DETTE ER BRA MUSIKK, FOLKENS

Hva gjør dere i dag, da?

vellykket aften

Helluen! Håper dere hadde en fin dag i går. I dag er det 1. juledag, og jeg for min del føler vel egentlig at julen stopper her, haha. Noen andre som også er slik? Hadde en kjempekoselig kveld i går hvertfall, med MASSE mat. Jeg er fortsatt mett, det sier vel sitt. Fikk også masse fine gaver! Hadde vel egentlig mest gledet meg til gaven fra mamma og pappa da, men den som venter venter ikke forgjeves I guess! Håper jeg får den i ferien, for jeg trenger virkelig tid til å sette meg inn i Macbook. Har hørt at det kan være veldig annerledes i begynnelsen...? Er uansett kjempetakknemlig for alt det jeg fikk :D

Haha, kun lillesøsteren min som stiller opp på bilder...

Spørsmål til dere: hva var det fineste dere fikk i går?

antrekk 24. desember

Ha en fin julaften, kjære dere! Nå har vi nettopp spist pinnekjøtt og venter på at mamma skal komme hjem fra jobb før vi starter på gavene og kakene. Surt at hun måtte jobbe i dag, men heldigvis slapp hun å jobbe helt til halv elleve da - så hun kommer hjem nå om ikke lenge. Er forresten stappmett... ALLEREDE! Hehe, men skal nok få plass til kakene på et eller annet vis. Husk å kos dere mye i dag, og ikke minst; spis til dere sprekker!! Det er jo kun jul en gang i året, vet dere ♥

Kjole fra Cubus, sko fra Sugarfree Shoes (footway.no)

Haha, jeg farget forresten øyenbrynene mine i går og failet SÅ sinnsykt. Vises ikke så godt på bildene, but trust me. . .

god jul alle sammen!

God jul, kjære blogglesere!

Endelig er dagen her. Ah, stod opp til julesokk og god julefrokost med familien. Dette er den absolutt beste dagen i året, så den skal nytes til det fulle! Ønsker dere alle sammen en fantastisk god jul, håper dere koser dere masse! Klem til dere alle, og ekstra stor klem til dere som ikke har det bra i jula ♥ Tenker på dere! Vi snakkes senere i dag, kveldens antrekk kommer blant annet! Ha en fin dag enn så lenge, da! 

kler meg etter jula

Hei jenter (og gutter...?)!! GOD LILLEJULAFTEN! Herregud, kan ikke tro at det er 23. desember i dag, jippi! Det ble veldig sent i går kveld, så i dag sov jeg leeeenge. Ferieluksus! Har tatt på meg verdens herligste genser i dag som passer godt til jula med tanke på at den er knæsj rød. Stoffet er skikkelig herlig, selvom du ikke ser det så godt på bildene. Hahah, fant forresten ut at jeg mangler èn julegave. Så da blir det en tur til byen i dag og, da :-)

Vi snakkes senere, dere! Jeg skal kose meg masse i dag, og det håper jeg dere gjør også. Her er dagens antrekk:Genser fra H&M, shorts fra BIK BOK, sko fra H&M

Hva syns dere? 

intervju av meg på side2

Heisann! For noen uker siden ble jeg intervjuet av side2/nettavisen, og nå har artikkelen kommet ut. Gøy! Syns det ble ganske bra. Intervjuet handler om mote og stilen min, så det er jo kanskje interessant for noen av dere å lese! Haha, bladde gjennom Fotballfrue sin blogg og fant artikkelen mellom innleggene hennes som reklame, and I was like WOOOOOW. Hahha, lol. Uansett, trykk HER for å lese artikkelen/intervjuet, eller trykk på bildet over!

Hva syns dere? :) 

dårlig service

Hei alle sammen! Kom nettopp hjem fra en bytur med Ingvill og broren min, har fått gjort siste innspurt på julegavehandelen. Endelig ferdig! Det slår virkelig aldri feil at jeg er sent ute med slike ting, haha. . . Er skikkelig sliten nå etter å ha bært på tunge poser i flere timer - så NÅ skal det bli deilig å sette seg ned og slappe av. Vi skal pynte juletreet i kveld, gleder meg såå mye. Kosligste noensinne! Skal ta bilder, heheh.

Fikk forresten vite at Macbooken ikke kommer før jul (selvom jeg bestilte den for over èn uke siden og leveringstiden var maks en uke), jævlig fett da :-) Akkurat samme skjedde i fjor: bestilte 50mm f/1.4 og skulle få det som julegave, men fikk det i slutten av januar. Bare en måned for sen da, null stress. Vel, det er ikke det at jeg ikke klarer å vente en uke til, men stemningen er jo helt annerledes når man åpner den på julaften. Elkjøp på sitt beste ass. Visste jeg skulle kjøpt fra Kontorsenteret heller, de har SÅ utrolig mye bedre og personlig service. Ja ja, JULA HANDLER IKKE OM GAVENE. Bare litt. . .

Her er det jeg har på meg i dag:


Jakke fra H&M (barneavdelingen, haha), smykke fra GINA TRICOT, sko fra footway.no, bukse, veske og bluse fra BIK BOK

What do you thiiiiiink? 

ukens spørsmål #39

Hvorfor bruker du strikk nederst på buksene dine?
Fordi alle buksene mine er så vide nede, haha. Sykt irriterende, haaater sleng nede på buksa. Så ja, uansett hvor "teit" det er med strikk, så er det absolutt nødvendig!!

Hva synes du om jenter som er 1.80 høye?
Jeg syns det er rålekkert! Får inntrykk av at det er mange av dere høye som sliter med dårlig selvtillit, og da har jeg bare èn ting å si: dere burde være stolte av det! :-) Jeg mener selvfølgelig ikke at det å være lav ikke er fint, for det er jo absolutt ikke sant. Ingen kan bestemme høyden sin, og om man er lav eller høy spiller ingen rolle - det viktigste er å akseptere seg selv. Jeg bare syns det er så synd at man skal bruke så mye energi på å være misfornøyd med sin egen høyde. Altså, jeg er 173 cm selv og til tross for at jeg hatet det før så elsker jeg det nå! Det gjelder bare å finne det positive i det, så om jeg f.eks hadde vært 155 cm så hadde jeg sikkert funnet en måte å være fornøyd med det også på. Dere er fine, jenter! Lover ♥

Hvor er vesken fra og når kjøpte du den?
Vesken er fra Gina Tricot, og den kjøpte jeg i slutten av oktober om jeg husker riktig. Skikkelig fin til å være kjøpt på en billigbutikk, elsker den virkelig.
 


Hvem tar bildene dine?? Veldig flink fotograf!
Min trofaste fotograf er Ingvill! Hun er blitt veldig flink (hihi), og hun stiller alltid opp om jeg trenger noen til å ta outfitbilder. STOR takk til henne! Hun tar ofte outfitbildene mine, men om ikke så tar jeg bildene selv med kamerastativ og fjernkontroll.

Er siden du kjøpte kjolen trygg?
Jaja! Den er trygg :)

Hvor ofte trener du?
Hehe, oh jez. Det vil dere ikke vite, stol på meg

Tycker du om ("liker du") att vara lång? Fördelar/nackdelar?
Hehe, føler det ble mye snakk om høyden min nå. Jaja! Jeg liker veldig godt høyden min, og hadde ikke hatt noe imot å være enda høyere faktisk. Eneste bakdelen jeg vet om er at det er vanskelig å finne bukser som passer, haha.

Kan du lage ett innlegg der du lærer oss å ta så fine bilder, og hvordan du tenker?
Kanskje jeg skal prøve å få det til ja, hvis det er av interesse. Vi får se!

Er det ikke snø hos dere?
Det VAR, men så blåste det helt sinnsykt i helga så all snøen forsvant. Rett før jul, så sykt typisk... Hvor ironisk er det ikke at det er snø i typ 4 måneder i strekk, men på JULAFTEN, nei daaaa. Seff ikke liksom, lol :P

Har du laget designet ditt selv?
Ja, det har jeg. Tror jeg skal skaffe meg et helt nytt design en eller annen gang om ikke så altfor lenge, det jeg har nå er jo kanskje litt kjedelig i lengden. Men jeg liker det enkelt, har aldri vært fan av slike avanserte og uoversiktlige design.Fryser du ikke når du tar outfitbilder ute?
Haha, JO! Gjett om. Altså, noen ganger går det helt fint, men de dagene det er mange minusgrader så er det sånn: "okei, nå teller vi til 10 og så springer vi ut, KJAPT!" og så etterpå bare: "shit ass, vi stikker inn og tar pause i 2 min. må få følelsen igjen i fingrene mine". Så sykt epic lol, hadde vært fett å hatt en behind the scenes-video når jeg skal ta antrekksbilder. (SERR, det hadde vært kult!! Kanskje jeg skal gjøre det en gang???) 
Vel, det er en av grunnene til at det er enklere å være blogger om sommeren... Men bildene blir så utrolig mye finere ute, så det er verdt det da!

Har du sluttet å vokse?
Vet ikke helt. Håper IKKE det, jeg vil gjerne være litt høyere! Er 173 nå, målet mitt er 175 hvertfall!!

Er det noen negative sider med å ha blogg?
Det er veldig få synes jeg, men det er jo noen. For eksempel at folk forhåndsdømmer deg - tror at du er slik og slik og at bloggen fremstiller deg som person. Det er viktig å skille mellom en blogg og en person, og leserne må ikke glemme at bloggen kun fremstiller en liten brøkdel. Selvom jeg kanskje ikke sier det, så kan jeg ha hatt en ræva dag og jeg er drittlei eller sur. Og da handler det ikke om at man lyver for leserne sine, men at det ikke alltid egner seg å dele personlige problemer med flere tusen fremmede. Ellers; kun positivt!! Haha.

Hvor er det rosa kruset du har sminkebørster oppi fra?
Det er fra IKEA

Hvor mange kameraobjektiv har du?
3 forskjellige. Har standardobjektiv 18-55mm (men autofokusen er ødelagt), 50mm f/1.8 og det jeg bruker nå; 50mm f/1.4. Kan egentlig bare selge 1.8, ettersom jeg ikke har bruk for det...

Hvor gamle er søskene dine?
Håkon er 19 år og Ingeborg er 8 år!

Hvem er forbildet ditt innenfor mote?
Kenza! (Kenzas.se) Uten tvil, she's SO DAMN PRETTYYYYYYYYYYY. Herregud, se på henne.Hva gjør du med klærne du ikke skal ha lengre? Har du vurdert å starte salgsblogg?
Jeg har tenkt litt på det med salgsblogg, men er ikke sikker enda. Det er jo en del arbeid, og om jeg eventuelt skal lage det så vil jeg jo gjøre det skikkelig. Kanskje :-)

Hvor er den buksen din fra? Link til den? Har så lyst på den :)
Den er fra Bik Bok! Ser jo ut som en pysjbukse, men jeg digger den jeg. Har lyst på en slik i svart eller helt grå, men finner det ingen steder... Den er forresten på tilbud nå, tror jeg.

Er du flink til å synge?
HHAHAHAHAHAHAH. Nei.

Hvordan får du til å ta så bra bilder?
Jeg har bare tatt masse bilder opp gjennom tidene, rett og slett. Fikk kameraet mitt jula 2009 (WOOOOOW, det føles lenge siden....), og da var jeg relativt amatør for å si det slik. Tok bare bilder med auto og blits, haha. Det var egentlig ikke før jeg fikk nytt objektiv (1.8) høsten 2011 at jeg begynte å "utvikle" meg, da.

Har dere noen spørsmål til neste uke? 

ryddig til jul

Hyggelig overraskelse når jeg skulle hente posten her om dagen og fikk julegave fra coverbrands.no! Gleder i hverdagen som jeg setter jeg pris på ♥ Gleder meg til å åpne på julaften!Haha, som dere sikkert har skjønt etterhvert så er jeg tidenes ryddefreak. Det er ikke det at jeg liker å rydde, men jeg virkelig bare HATER rot. Blir faktisk irritert på meg selv av og til, fordi jeg alltid skal ha det organisert rundt meg. Sååå i dag har jeg ryddet hele klesskapet! Og ja, det tok sin tid for å si det slik. Har sortert bort en flere poser med gamle klær, og nå er skapet ryddig og fint! (...helt til jeg skal finne morgendagens antrekk, da) Holder på å rydde resten av rommet nå mens familien rydder huset, tenkte bare å slenge inn et innlegg før jeg fortsetter.

Så koselig at dere likte den nye headeren min, forresten!

Noen flere som ikke liker rot, eller? Håper jeg ikke er den eneste...

merry christmas

Hei alle sammen ♥

JULEFERIE UUÆÆÆEHHH!! Herregud, det føles så deilig. Endelig kan jeg slappe av etter mange måneder med skole, prøver, lekser og konstant stress. Helt sinnsykt at høsten har gått så fort, følte vi var i august for ikke lenge siden.. Jeg elsker jula sååå mye, det er definitivt den koseligste tiden på året! Familietid, god mat og bare masse kos. Starter helga med hjemmelaget pizza nå om 5 minutter, standard på fredag. Er skrubbsulten nå, så det skal bli dødsgodt!! Sitter her med julemusikk på høyttalerne og rydder rommet og klesskapet, er så deilig å ha det ryddig og fint i ferien. Vel, her er dagens antrekk:Shorts fra runwaydreamz HER, genser fra Bik Bok

Hva syns dere?  

good girls are bad girls that never get caughtBukse fra Zara, sko fra Jeffrey Campbell, bluse fra Bik Bok

Lol, harry overskrift ass XD Tok disse bildene i går og lagde en kjapp header av det ene, syns det ble mye finere enn den andre, er dere ikke enige?

volleyballturnering

Hei dere! I dag hadde vi som sagt volleyballturnering på skolen, noe som er døøøødsgøy. Beste skoledagen i året etter min mening!! Jentene i klassen vår kledde oss old school-ish med slips og skjorte, haha :-) Vi vant alle kampene utenom èn, så er veldig fornøyd med hvordan vi spilte! På slutten ble noen trekt ut til å spille mot lærerne, og jeg trooor vi vant...? Hahah. Hvertfall så var det en utrolig gøy skoledag! Kun en dag igjen til ferie nåååå.

Representing 10A!!

Har dere volleyballturnering på skolen?

du vet du er blogger når...

... folk som du ikke har peiling på hvem er/ikke kjenner misliker deg (♥ til dere)

... du sminker deg på søndager

... du har 109846583 bilder av deg selv på pc'en

... verdenen din går under fordi internettet er nede, og du bare: "hva søren skal jeg gjøre med livet"

... det er bikkjekaldt ute og du har egentlig lyst å hoppe ta på deg joggebukse og hettegenser, men kler deg fint fordi du skal ta antrekksbilder

... du har flere tusen fremmede personer som hele tiden gir deg masse komplimenter

... du er den eneste i familien som får gaver i posten flere ganger i uka... du hater mørketiden så sinnsykt fordi det er umulig å få fine bilder når det er mørkt

... du er kjempesulten og har dødslyst å spise, men kan ikke fordi du må ta bilde av maten din først (det her er såååååå jævlig, hahaha)

... du er i dårlig humør, men blir glad fordi du leser en kjempesøt kommentar

... du stresser hjem fra skolen fordi du skal ta antrekksbilder før det blir mørkt 

... du må forsikre deg om at det er internett på hotellet du skal på før du bestiller

... du er i bursdag og tvinger folk til å bli tatt bilde av fordi du skal ha bilder til bloggen

... du tar bilder av absolutt ALT du gjør

... du planlegger et blogginnlegg i hodet ditt på vei hjem fra skolen

... du får masse søte mail fra lesere som lyser opp dagen din... du tvinger broren/søsteren din til å ta bilde av deg fordi du syns det er så kleint med kamerastativ når halve nabolaget står ute i gata

... du gleder deg dritmye til sommeren fordi sommeren er den ultimate blogg-årstiden

... du er blitt immun mot det meste av negative respons

... hele nabolaget syns du er retarded fordi du står utenfor huset ditt iført et striglet antrekk fra topp til tå med kamerastativ og tar bilder av deg selv hver eneste dag

... folk kjenner deg igjen på gata og du blir like overrasket hver gang

... du er blitt mester til å prioritere og planlegge tiden din

... du ikke klarer å se for deg et liv uten blogg (lol)

... den mest brukte setningen din er "må bare blogge først"

... du blir mye mer bevisst på hvordan du fremstår som person, på både godt og vondt

... du kan se tilbake på hva du gjorde for nøyaktig et/to/tre år siden

Haha! Noen bloggere som kjenner seg igjen? :)

chill dååFerdig med gitarprøven (som gikk bra!), ferdig med ALT. Ææææh, så sinnsykt deilig og chill. Føler det er ferie nå egentlig, ettersom Håkon kommer hjem i dag og vi ikke har mer vanlig skole. I morgen er det årets beste skoledag, nemmelig volleyballturnering! Da deler man klassen inn i tre forskjellige lag - jenter, gutter og mix, og så spiller man mot resten av trinnet. Jeg spiller på jentelaget og det blir dødsbraaa, med kostyme og greier! Shorts, skjorte, slips og høye sokker med converse, hahah. Tar kanskje med kamera i morgen!

Snart jul, herregud!! :-) Har ikke fått den ultimate julestemningen enda, men jeg satser på at den kommer i helga når vi skal sette inn juletre og pynte resten av huset. Og forresten, disse bildene er ikke tatt i dag, haha. SÅ mye orker jeg ikke å pynte meg på skolen, assXen-Tan

Hei! Noe av det kjipeste med vinteren må vel være å at man blir så sinnsykt blek, er dere ikke enige? Da solarium er utelukket for min del (ettersom det er både dyrt og helsefarlig) har jeg testet ut to produkter fra XEN-TAN. Hår fått en del spørsmål om selvbruning også, så da passer det jo fint!
For ansiktet her og for kroppen her

Slik ser de altså ut - den hvite er for ansiktet og den brune er for kroppen. Jeg må bare si at jeg er utrooolig fornøyd med disse! Har aldri vært noe fan av selvbruning ettersom det pleier å lukte så fælt, men disse lukter faktisk helt herlig - nemmelig vanilje! Føltes ut som om jeg hadde på meg body lotion. Kremen er enkel å påføre og det og fargen blir utrolig fin som dere kan se på bildene under. I motsetning til andre selvbruningskremer jeg har prøvd før så blir jeg brun og ikke oransje. Tommel opp :-)

XEN-TAN er et veldig bra kvalitetsmerke som gir deg mye for pengene - og er definitivt det beste jeg har prøvd hittil. Men en ting; hvis du skal kjøpe denne så ville jeg anbefalt å bruke selvbruningshansker, ettersom man blir oransje i hendene etterpå.

Om dere har lyst å kjøpe så får dere 25% rabatt på begge produktene om dere bruker koden "utmun". Koden er gyldig frem til 24. desember!

Har dere prøvd selvbruning før?

today's outfit

Hei! Her er det jeg har på meg i dag. Rekker akkurat å ta bilder før det blir mørkt, LOVE IT.  Fra og med 22. desember går vi jo faktisk mot lysere tider igjen, jippi! Så har vi overlevd denne mørketiden også da, hvertfall så langt. Hehe, bare synd jorda går under på fredag da... Er det noen som tror på det, egentlig?? Vel, jeg skal en tur til byen nå snart tenkte jeg, må bare spise middag først! Er nemmelig ikke ferdig med julegavene, og det er jo så og si umuuulig å finne gave til familien syns jeg. Forresten, senere i dag kommer det innlegg om selvbruning, som en del av dere har spurt om :-) Stay tuned eller noe sååånt

Fikk denne blusen for 20 kr på Bik Bok! Kupp!!
bluse, bukse og øredobber fra Bik Bok, veske fra Gina Tricot, sko fra footway.no

og så starter nedtellingen

♥ 1 uke igjen til jul og 4 skoledager igjen til ferie, folkens!! ♥ DETTE KLARER VI. Ååh, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til fri nå, regner med at jeg ikke er den eneste? Broren min kommer hjem denne uka også, det blir gøy. Har ikke sett han på maaange uker nå! Haha, håper serr at lillesøstra mi blir som meg og han når hun blir litt eldre, jeg og han er nemmelig SÅ sinnsykt like i personlighet og har likt synspunkt i så og si alt. Lol, she better be...

Nå sitter jeg og øver til gitarprøve som jeg har på onsdag! Koselig, i grunn. Tenkte å vise dere dagens outfit som for øvrig ikke er noe spesielt - men såå behagelig. Elsker denne genseren!


genser fra junkyard.no, bukse fra Bik Bok, hals fra Vero Moda

NOEN FLERE SOM ER KLARE FOR FERIE?????

ansiktsmaske mot uren hud

Hei! Jeg tenkte å tipse dere om en helt amazing hjemmelaget ansiktsmaske som hjelper mot uren hud. Jeg prøvde den for første gang kun for et par dager siden, og har brukt den nesten hver dag siden, haha :-) Tipset fant jeg i Michelle Phan's video, som dere finner HERDet eneste du trenger er 3 spiseskjeer honning og 1 spiseskje med kanel. Bland det sammen i en liten skål, sett det i mikrobølgeovnen i 30 sekunder (du må ikke, men om du varmer den blir den mer rennende og enklere å påføre) og deretter påfør det i ansiktet ditt. La masken være på i ca. 10 minutt, og deretter vask det bort.

Honning inneholder faktisk antibiotika-egenskaper som stopper bakterier, og kanelkornene gjør at den fungerer som en skrubb. Hadde aaaaldri trodd det skulle funke, men det gjorde det faktisk!! :-) Vet ikke om den fungerer like bra på alle hudtyper da, men huden min ble hvertfall mye finere etter jeg brukte denne. Jeg pleier å ha den på før jeg dusjer, noe jeg gjør hver dag. Så ja, anbefaler alle å prøve! :)

Haha, ser bra ut altsååå

would you wear this?

Jeg har fått en sans for å pynte meg på søndager! I behagelige klær da, vel og merke. Elsker dette leopardprintede skjørtet, skikkelig comfy og deilig. Og JA - jeg har på meg strømpebukse :-)

Så ja, spørsmål til dere: ville dere ha gått med dette? Hehe, nå er jeg spent!
skjørt fra Bik Bok, genser fra H&M, veske fra Gina Tricot, sko fra nelly.com

i går
bukse fra Bik Bok, jakke fra Zara, veske fra Gina Tricot, sko fra footway.no

Her er gårsdagens antrekk! Ble faktisk ferdig med mange av julegavene i går, noe som føles deilig. Mangler familien nå da, men jeg venter heller til bruttern kommer hjem så kan vi kjøpe sammen. *Hehe* Våknet forresten klokken 9 i dag, helt lys våken og hadde akkurat tenkt å stå opp.... og så våkner jeg halv 1?! Haha, skjønte ingenting da, lol. OG DEREEEEE, jeg fant julekjole i går!! Mission impossible, helt utrolig. Den kostet faktisk bare 150 kr (!!!!), ettersom den var satt ned 50% på Cubus. Løp og kjøp, folkens! Den ser kanskje ikke sååå veldig fin ut på bildene, men trust me it is. Se for dere denne med svarte pumps til:

Perfeeeecto!

skal bloggerne ta ansvar?

I går kom jeg over en litt interessant artikkel, nemmelig denne - hvor en ernæringsfysiolog advarer mot motebloggerne og mener motebloggerne selv er en av årsakene til at fokuset på kropp og overdrevent fokus på sunt kosthold (også kalt "ortoreksi") har eskalert såpass mye som det har gjort de siste årene.


Jeg ble faktisk oppriktig irritert av å lese denne artikkelen, og for å forstå hva jeg mener så må dere nesten lese den selv. Det første som jeg syns er ganske oppsiktvekkende, er at denne "ernæringsfysiologen" som hun blir omtalt som, faktisk presterer å legge skyldebøtta på blant annet Caroline Eriksen, eller Fotballfrue. Jeg mener, tenk dere om nå: Om du leser en blogg om en person som er kraftig, men som blogger om trening, sunt kosthold og trening - kaller du henne for et dårlig forbilde da? Nei. Enn om personen som skriver bloggen er tynn, da? Vel, da blir plutselig alt snudd på hodet og personen blir sett på som et kjempedårlig forbilde. Hvor er moralen i dette?

Jeg snakker ikke om meg selv, for ja - jeg vet godt at kroppsfokuset den dag i dag er på feil plass. Og ja, bloggere kan være en faktor i hvordan kroppsidealet har utviklet seg, men ikke kom her og si at det er grunnen. Det blir det samme som å si at tynne folk ikke får lov å gå ute i offentlighet, for folk kan jo se de der også, eller hva? Eller nei, vent litt. "Folkens, alle som er slanke: legg ned bloggen deres og aldri vis dere i offentlighet. Dere er for tynne til å vise dere frem og dere bør skamme dere."

Stakkars uskyldige dame, sier nå jeg. Så utrolig mye pes hun har fått gjennom hennes bloggkarriere kun fordi hun er slank, og jeg med sikkert kun 1/10 av lesertallet hennes klarer ikke å forestille meg hvordan det må være. Altså, selvfølgelig blir enkelte (naturligvis) påvirket av bloggen hennes på lik linje med alle andre blogger, men skal hun virkelig legge seg flat på grunn av det og vri om hele livsstilen sin, som for øvrig er sunn? Dietten hun går på skal ikke jeg gå inn på da jeg ikke har mye peiling på lavkarbo, men kostholdet og treningen hun fronter er jo faktisk bare bra for menneskekroppen. Må hun spise på Mac'ern 4 ganger i uka og slutte å trene for at hun skal bli et godt forbilde? Er det det som må til? Hva skal til for at hun skal bli et godt forbilde, er det noen som kan svare på det? Jeg kan hvertfall ikke svare på det, for i mine øyne er hun et kjempeflott forbilde.

Men for all del, om man vet at man blir påvirket av å lese blogger, så er det jo ingen ting annet å gjøre enn å simpelten slutte å lese. Jeg mener det er helt opp til leseren selv. Og nei, dette er selvfølgelig ikke ment negativt mot de som blir påvirket av bloggere, for det blir jeg selv. Jeg er bare en av de som ikke legger skylden på de på grunn av det, for jeg vet selv at det var jeg som klikket meg innpå.bilde; fotballfrue.no

Tipper dette er en del delte meninger om, så nå er jeg nysjerrig. Hva mener dere? Hvem skal ta ansvar - bloggeren eller leseren?

new from junkyard

Heisann! I går fikk jeg en pakke fra junkyard.no som jeg tenkte å vise dere nå:

Genser i merket "Sweet", link her. Herregud, digger den! Elsker slike gensere, de er både komfortable og stilige. Denne kommer til å bli mye brukt, og blir sikkert fin å kombinere med en lue, denimjeans og noen tøffe sneakers. Har i størrelse M, og den passer perfekt :-)

Svarte converse i skinn, link her. Ja, converse er jo en klassiker som aldri slår feil! Disse er i svart og passer omtrent alt. Love them!

Likte dere det? 

gårdagens

Hei og god morgen! Det ble visst en tur til byen i går, men fant ingen julegaver, haha.. Typisk altså! Elsker å kjøpe gaver til andre men syns det er såå vanskelig. Så ja, drar en tur nå i håp om å finne noe :-) Fikk hentet en pakke i går da, som jeg tenkte å vise dere i neste innlegg! Her er er forresten kveldens antrekk fra i går - ble ikke så veldig bra bilder da, men bedre enn ingenting:

Vi snakkes! Hva syns dere? 


Bukse og jakke fra Bik Bok, sko fra nelly.com, veske fra SMIA

Forresten, jeg kondolerer til alle pårørende i Connecticut på barneskolemassakren i Newtown. 20 barn og 8 lærere - 28 liv tapt og enda flere familier ødelagt. Helt uvirkelig, fatter ikke at det er mulig. Sender varme tanker ♥

antrekk VS antrekkBildene er laget i polyvore, verdens mest geniale side! Første gangen jeg har prøvd det ut, og det er jo rett og slett genialt - hvertfall om man trenger inspirasjon til å kle seg :-) Jeg liker best det første antrekket, falt helt for det! Føler det er skikkelig min stil. Hvilket antrekk liker dere best?

fridaaaaayyyyHelg, dere! Åh, så herlig. Kan virkelig ikke beskrive hvor deilig det er å kunne lene seg tilbake, slappe av og slippe å bruke hele helga til skolearbeid. Det er nesten som jeg har glemt hvordan man slapper av, haha! Jeg er en av de som syns døgnet går altfor fort, det burde ha blitt utvidet med mange flere timer!! Hehe. Uansett, nok snakk om det. Skal snart spise pizza nå, og så drar jeg kanskje en tur til byen med en venninne, eller såå tar jeg det i morgen. For ja, dere kan jo bare gjette selv.. Jeg har ikke begynt på julegaveshoppingen!! Sykt Kristine-ish å alltid være sent ute med slike ting. Har ikke kjøpt ÈN eneste julegave enda, haha.. Så ja, det må jeg prøve å få unnagjort i helga :-)Har dere begynt på julegaveshoppingen?

winter outfit


Bluse og bukse: Bik Bok Veske: Gina Tricot Sko: footway.no Pelsvest: H&M

Her er det jeg hadde på meg i dag! Rekker akkurat å ta bilder ute før det blir mørkt, haha. Gleder meg til det snur om igjen 22. desember! I dag har jeg ikke gjort noen ting nesten, noe som er UTROOOOOLIG deilig. Har bare: sett på tv (for første gang på veldig lenge), lest blogger, spist meg stappmett på lussekatter og så har jeg lest gjennom de morsomme flausene dere sendte inn i går. Haha, så sykt mye morsomt, sitter her og ler for meg selv! :) Vel, jeg har kun gitarprøve på onsdag igjen, og utenom det er det ingenting jeg skal gjøre. BAAAM that feels great. Deilig at dette halvåret snart er ferdig, etter masse prøver og tentamner hver uke. 6 skoledager igjen og jeg kan ta en velfortjent ferie!

Likte dere antrekket? 

ukens spørsmål #38

Er det vondt å ta hull i brusken og er det tatt hos frisør?
Jeg syns ikke selve hullet var noe vondt, mer det å ligge på det som når man skal sove. Gikk maaange måneder før jeg kunne ligge på øret uten at det gjorde vondt, men det er visst normalt har jeg hørt.

Hvor mye betalte du i toll, og har du direktelink til kjolen?
Jeg vet desverre ikke :-( Fikk den jo sponset... Men det finner du sikkert ut av hvis du leter på nettsiden. Størrelseguide finner du når du bestiller, du kan også velge å få den skreddersydd slik som meg. Kjolene de har er dødsfine ♥ Prisen er helt grei til å være sååå fine kjoler. HER er direktelink til minSletter du bildene etter du har lagt dem ut på bloggen? Gjør ikke det selv, å jeg får utrolig treig data av å ha så mange bilder!

Nei, det gjør jeg ikke. Pc'en min er nesten heeeelt full nå, haha. Laster alt over på ekstern harddisk da, det bør man gjøre uansett egentlig.

Hvor mye penger bruker du i måneden, og hva bruker du de på?
Hm, jeg er faktisk ikke sikker på hvor mye jeg bruker. Sparer veldig mye av det jeg tjener da, slik at jeg kan bruke pengene på mer fornuftige ting som foreksempel studie når den tid kommer. Bruker veldig lite penger på mat (i motsetning til før, haha) og har alltid med niste på skolen for eksempel - så det jeg bruker mest penger på er vel egentlig klær. Men ja, jeg vil tørre å påstå at jeg er ganske økonomisk av meg! Hater å sløse penger.

Leser du gjennom alle kommentarene du får?
Ja ja! Selvfølgelig gjør jeg det. Setter veldig stor pris på enhver kommentar ♥

Hva må man gjøre for å bli sponset?
Enten blir man kontaktet selv av folk som vil samarbeide med deg, noe som kanskje er mest normalt tror jeg. Men det går også an å sende mail selv og spør om samarbeid, hvis man vil!

Har du noen gang tenkt på å bli modell siden du er så høy og pen?
Ja, det hadde vært dødsgøy! Har ikke sånn veldig modell-høyde da, men litt kanskjeHar du underbitt?
Hehe, neiiii

Er håret ditt naturlig?

Ja, både hårfarge og lengde. Har extensions 66 cm som jeg bruker av og til hvis jeg orker og har tid (når jeg skal i bursdag for eksempel), men da blir det kun for å få mer fylde i håret ettersom mitt naturlige hår er lengre enn selve extensionet. Hadde brukt det mye oftere hadde det ikke vært for at jeg får så vondt i hodebunnen av å bruke det, haha. Og ja, hårfargen min er som sagt naturlig, har aldri farget det eller stripet det. Jeg var faktisk sååå nærme å farge det brunt for ca. 1 år siden, hadde bestilt frisørtime og alt liksom. Men jeg droppet det, noe jeg er veldig glad for da jeg tviler på at jeg hadde kledd det + at det hadde jo sikkert òg vært veldig vanskelig å få tilbake min naturlige farge.

Kan du ikke pliiiis si hvor høy du er? Jeg er 14 år og er gooodt over 1.70! føler meg bare litt FOR lang, skjønner du...
Er 173/174 cm! Kunne godt vært noen cm høyere egentlig, forhåpentligvis vokser jeg litt mer :D

Har du tumblr?
Nei

Hva heter parfymen og hvor mye kostet den?
Daisy by Marc Jacobs, verdens beste parfyme! Den lukter sååå herlig. Kjøpte den på parfymeri til 400-500 kr, tror jeg?Hvorfor bruker DU høye platå-sko??? Du er jo altfor høy og tynn til det, ser jo bare helt dumt ut...
Fy faaEEEEEEEn du er dritkul <3

Hvor gammel var du da du startet å blogge?
Jeg startet for maaaange år siden. Tror jeg gikk i 6. klasse når jeg opprettet min første blogg, faktisk. Men da snakker vi type webcamera-bilde-blogg, haha. Fikk meg etterhvert digitalkamera, så speilrefleks og sååå nytt objektiv. Jeg blogget ikke akkurat veldig seriøst da, for å si det slik. Så ja, blogging ligger langt inne i hjertet mitt!! Blogg4ever ♥

Hvilke fag liker du best og hvilke liker du minst?
Liker best matte, norsk og samfunnsfag. Og gym selvfølgelig, hvis det teller!! Vet ikke hva jeg liker minst, tegning i K&H kanskje? Jeg eier ikke tegnefantasi, haha. Dere skulle bare sett.. Eller, kanskje ikke når jeg tenker meg om.

Hvor er den hvite buksa di fra?
Den er fra Bik Bok, hvor jeg stort sett kjøper alle buksene mine. Den er veldig ubehagelig å gå med da, skikkelig stiv... Som for øvrig alle bukser er, egentlig.

 
Hvilken rettetang har du?
Jeg har GHD rettetang (i lilla) som er verdens beste! Har aldri prøvd en rettetang som er bedre enn GHD, de er virkelig helt fantastiske. Fikk min til jul for 2 år siden og den fungerer like bra nå som den gjorde da - så jeg syns den absolutt er verdt prisen.

Når begynte du med sminke?
Begynte med mascara i 7. klasse, tror jeg!

Noe dere lurer på til neste gang? :)

din største flause?

Heeeia, dere! Husker dere når jeg hadde slike "din største hemmelighet" og "ditt største ønske"? Jeg tenkte å gjøre det en gang til, bare at denne gangen skal dere fortelle deres største flause /noe morsomt som har skjedd med dere. Håper dere har noen gode flauser på lager nå, da?! :) Jeg eeelsker nemmelig å lese om slike morsomme ting, haha. Vet ikke om det blir så mange, men om det blir det så poster jeg de jeg liker best i et eget innlegg. Hvis det er veldig flaut så må dere huske å kommentere anonymt da, slik at ingen kjenner dere igjen, haha :D Jeg poster selvfølgelig ikke med navnet deres, og om dere ikke vil komme med i et eget innlegg så kan dere bare skrive det i kommentaren.Hva er det flaueste som har skjedd DEG?

feelin' like a princessJeg sa jo i går at jeg skulle vise dere kjolen på, and here it iiiiis ♥ Den er som sagt fra edressy.com / msdressy.com  og direktelink til kjolen finner dere her. Falt helt pladask for den! Vet ikke helt hvorfor, men ble helt betatt av rosafargen og de nydelige paljettene. Den passer perfekt bortsett fra at den er litt stor rundt midjen og brystet, men denne kjolen kommer jeg jo til å ha i laaaang tid så det er vel kanskje like greit. Hihi, den var fin sant? Selvom dere så den i går, da :-)

perfect dress

Dere, se på denne da! Mottok tidenes prinsessekjole herfra i dag. Æææh, er den ikke helt nydelig? Jeg er helt forelsket, må være det fineste plagget i garderoben min uten tvil! Tok bare kjapt bilde av den nå, skal vise den på om ikke lenge. Føler meg som en prinsesse i den, haha! SÅÅÅÅ nydelig, herregud ♥

Likte dere den? 

nesten ferie

Ferdig med alle tentamenene for i år!!! FØLES BRAAAAAAA. Tør ikke heeelt å si hvordan det gikk i dag, haha... Var en del ting jeg var usikker på. Men tror det gikk bra, er bare det at jeg alltid stiller så høye krav til meg selv, hehh. Sinnsykt deilig å være ferdig hvertfall! Nesten ferie nå, bare.. 8 skoledager igjen!! Herlig å tenke på at jeg ikke har noen spesielle prøver nå fremover heller, det skal feires altså. Kom forresten hjem til verdens fineste pakke i posten i dag, skal vise dere etterpå! ♥

Her er noen bilder av meg fra søndag:


bukse fra Bik Bok (opprinnelig svart), jakke fra madlady.se, hals fra Vero Moda, genser fra Bik Bok

details

Noen detaljer fra rommet mitt! Gleeeder meg til å kjøpe litt nye møbler nå snart, har liksom tenkt på å gjøre det skikkelig lenge. Har to klesskap på rommet hvor mamma og pappa har kontor-ting i det ene, så i juleferien skal de flytte det slik at jeg får begge. Blir bra! Kan sikkert vise dere rommet når jeg har fått fikset litt på det, tenkte å gjøre det om ikke så lenge. Hva syns dere om bildene?

Forresten, ikke glem konkurransen hvor du kan vinne Nokia Lumia + reise for to til New York! Konkurransereglene er veldig enkle, det eneste du skal gjøre er å gjette hvilken by det er på bildene, konkurransen finner du her eller så kan du trykke på bildet under :-)

sommerantrekk

Lastet over bilder på ekstern harddisk her om dagen og kom over gamle antrekk fra sommeren. Haha, det høres kanskje ille ut, men jeg har allerede begynt å glede meg til det blir varmere ute slik at jeg kan kle meg i andre klær enn parkas og ugg's. Elsker å gå i favorittplagget mitt; shorts!! Ååh, blir så glad av å se på bildene!! Sommer og sooool ♥Likte dere antrekkene?

mattetentamen i morgen

Hei dereee! Kom hjem fra skolen for en stund siden, elsker mandager siden de går så fort. I morgen har vi mattetentamen, ææh. Blir alltid så sykt hjernevasket på mattetentamen, jeg mener, hallooo.. å sitte 5 timer opp ned på en stol og rekne matte er ikke bare bare. Skal hvertfall sitte så lenge som mulig i morgen, det får man ALLTID mye igjen for. Så jaaa, i dag må jeg bare bruke all tiden jeg har til å forbrede meg! Har laget klart forskjellige innlegg da, så det blir oppdateringer selvom :-)

Jeg får vel bare komme i gang, jeg. Har heldigvis pizzaboller og Pepsi Max, så jeg tror jeg skal overleve! Vi snakkes etterpååå. Har dere hatt mattetentamen, eller skal dere ha?

jeg har blitt tegnet!

I dag fikk jeg en hyggelig overraskelse, nemmelig en tegning av meg selv! Den er laget av en venninne av meg i klassen, Tiril, som er syyyykt flink. Herregud, ble helt lamslått, utrolig hva folk greier. Bare se:
Kjempefint, eller hva?

litt nytt


Skjørt fra Bik Bok
Skjørt fra Bik Bok
Bluse fra Bik Bok. Elsker nøytrale og oversized overdeler som man kan bruke til alt, et absolutt must i garderoben :-)
Topp/kjole fra Bik Bok. Haha, liker ikke denne og den er såå ikke meg, men jeg betalte bare 100 kr til sammen for alle klærne fra Bik Bok + en genser til som jeg glemte å ta bildet av. Var sånn 5 plagg for 100 kr, og alle plaggene var egentlig stygge utenom de to skjørtene og blusen. Sykt billig, da!


Define tørrshampo og Got2B hårspray. Okei, hold dere fast.. dette er den faktisk første gangen i løpet av mitt snart 16 år gamle liv at jeg eier en hårspray!! NOT KIDDING. Det er faktisk sykt. Hater å ha det i håret, men jeg er så lei av at hestehalene mine aldri holder seg på plass så da var det på tide å skaffe seg en.

noen bilder fra i går
♥ Karina og Ingvill, the beeest


Representing bursdagsbarnet KAROLINE ERDAL!!! Norges beste skiskytter, merk dere navnet hennes!! She's gonna get FAMOUS (kødder ikke)


Jaa, dette er vel det nærmeste dere kommer kveldens antrekk...

Heiiia! Her er noen bilder fra i går! Hadde bare bilder fra før vi dro nesten, haha det er så typisk. Hadde med meg kamera med glemte å ta det opp av veska før på slutten. Det var hvertfall en kjempekoselig kveld med noen fine jenter, håper Karoline fikk en fin feiring ♥ I dag blir det vel en kjedelig søndag hvor jeg er stuck med matteboka, har nemmelig mattetentamen på tirsdag. Herregud, det skal bli så sinnsykt befriende å bli ferdig, da kan jeg (nesten) offisielt ta ferie, sett bort i fra noen småprøver. Tror faktisk aldri jeg har gledet meg så mye til juleferie, haha! Men vi snakkes senere i dag, ha en fin søndag!

Hva syns dere om bildene? 

nytt i sminkepungen

Hot Mama HER og kost HERJeg fikk tilsendt noen produkter fra coverbrands for en stund siden, blant annet denne blushen og kosten. Jeg eier bare to produkter fra TheBalm, men allerede har jeg lagt min elsk på merket med de kule retro-designet de har på produktene. Dette er en blush med shimmer i som allerede har blitt lagt i sminkepungen min med en veldig naturlig og fin farge! Liker at den ikke er så sterk slik at du kan bestemme selv hvor mye farge du vil ha på. Slik ser den ut på:


(Edit: Haha JA, jeg tok på mye blush for å vise dere. Var så vanskelig å få frem fargen på bilde)

Og så har jeg fått en ny sminkeveske fra Lulu's som du finner HER.Dette er en clutch-sminkeveske som jeg bruker å ha sminken min i. Denne liker jeg veldig godt med tanke på at den er så fleksibel å ha med seg om man skal til f.eks byen, fest, skole og så videre, men at den til tross for det rommer all hverdagssminken min + mer. Perfekt størrelse!!

Har fått fikset en rabattkode til dere, UTNY8 gir 15% rabatt på alle produktene over :-)

Reklame

today's

Hei og god lørdag! Hadde en kjempefin kveld i går med Ingvill, Karina og Malene med film og masse godteri. Nå skal vi en tur til byen, skal blant annet kjøpe bursdagsgave og julegaver. Er som vanlig superstressa og sent ute, hvooorfor er jeg ikke sjokkert? Haha. Sitter og vurderer om jeg skal skifte jakke eller ikke, er jo så siiiiiinnsykt kaldt ute. Kulden dreper meg, brrrrr. Men jaaa, vi snakkes senere! Har laget klart et innlegg som kommer senere ♥ Ha en fin lørdag enn så lenge!


jakke, bukse og genser fra Bik Bok, veske fra SMIA og sko fra nelly.com

Hva syns dere?

design?

Som dere sikkert har merket så har jeg skiftet header, etter å ha hatt den andre i en gooooood stund. Jeg er relativt fan av enkle design i grunn, men ble vel kanskje litt kjedelig og ensformig etterhvert. Laget en ny header i full fart for noen få dager siden uten noe tekst eller sånt, lurer på hva dere syns om det? Det er jo dere som klikker dere innom her, så jeg vil gjerne høre deres mening :-) Har på en måte lyst på et helt nytt design + header, men jeg vet liksom ikke hvordan jeg vil ha det... Hm.

Her er det gamle:.... og heeer er det nye:Jeg liker best headerbildet enkelt da jeg syns selve bildet er fint i seg selv, men det er jo også veldig fint med en header med to bilder av meg og navn/tekst. Så, hva foretrekker dere? Den jeg har nå, den gamle eller kanskje et helt nytt design med header?

Forresten, om noen av dere vil lage header til meg så kan dere sende bildet til kristine.ullebo@hotail.com :-) Tar alltid vare på de jeg får!

heeelgMottok denne kjempestilige jakken fra madlady.se i dag, jeg elsker den! En litt annerledes denimjakke. Direktelink til den finner du HER. I dag er det fredag og det føles så sinnsykt BRAAAAA med helg. Skal finne på noe med Ingvill, Karina og Malene etterpå og så skal jeg i bursdag i morgen, og utenom det så blir det vel å øve til mattetentamen som vi har på tirsdag. Siste prøven vi har i år, skal bli sinnsykt deilig å bli ferdig!!

I dag var det forresten sånn skikkelig fint vintervær med rosa himmel og snø, ååh så koselig. Fikk ikke tatt noen bra bilder av det da, men jaaa.Hva syns dere om jakka? :)

18 dager igjen
18 dager igjen til julaften?!! Herregud, gleder meg SÅ mye. Haha, har egentlig ikke sånn veldig mye julestemning, men jeg sitter likevel og hører på julemusikk og spiser pepperkaker hver dag. Gleder meg utrolig mye til julaften, selvom det ikke er det samme som når man var liten så syns jeg det er dødskoselig uansett. GLEDER MEG SÅÅÅNN

Fikk forresten tilsendt to fanvideoer! Den nederste er laget av stina.blogg.no som den øverste er det s0p.blogg.no. Utrooolig koselig, setter kjempestor pris på at folk tar seg tid til noe slikt. Det betyr mye ♥

NOEN SOM GLEDER SEG TIL JUUUL??

yellow pants
Genser og strømpebukse fra H&M, sko fra nelly.com, hals fra Vero Moda

Heiiia! I dag hadde fullførte vi 3/4 tentamner, i sidemål. Trosset alle uskrevne regler og pyntet meg, haha. Det var faktisk veldig behagelig antrekk da, og strømpebuksa er tykk så det er ikke såå kaldt. Tror jeg skal kjøpe den i burgunderrød også, love it! Uansett, tentamen gikk bra tror jeg. Syns det er så vanskelig å bedømme... Nå får vi tilbake hele 3 tentamenstekster, blir spennende å se om jeg har gjort det bra eller ikke :-) Nå skal jeg spise middag og så skal jeg til Ingvill med Karina senere på dagen, kan sikkert ta med kamera. See ya!

Likte dere antrekket?

ukens spørsmål #37

Har du tips til hvordan man kan unngå å få floker i håret?
Jeg har desverre ingen gode tips. Får veldig lite floker selv, til tross for at jeg har naturlig fall i det. Jeg tror det hjelper mye om du bruker en god balsam, jeg får hvertfall syyykt flokete hår når jeg ikke bruker balsam!Kan du skrive et innlegg om hva du vil videre i livet?
Jeg vet ikke hva jeg vil :-( That's the problem. Men jeg skal gå hvertfall studiespesialiserende og så får vi se hva som skjer videre, gidder ikke stresse med det før jeg må.

Liker du å lese bøker?
Jaaa, jeg elsker det! Har alltid en bok liggende på nattbordet. Det å lese er virkelig undervurdert!

Er du fornøyd med kroppen og utseende ditt, og har du et godt selvbilde? Virker som om du har det veldig bra med deg selv!
Tja, vanskelig å svare på egentlig. Man skal lete lenge for å finne en jente som er fornøyd med seg selv tvers gjennom, for å si det slik. Jeg har som oftest god selvtillit og godt selvbilde, men noen ganger kan det være stikk motsatt også. Det handler jo heller ikke alltid om utseende, men også f.eks prestasjoner og det at jeg stiller for høye krav til meg selv. Men ja, jeg har vel god selvtillit tror jeg!

Hvilke blogger leser du?
De fleste fra topplista som er sånn ca. på min alder + noen flere. Kan sikkert lage et innlegg om det en gang!

Hvilken font har du brukt på bildene om sminken din?
Little Days

Hvordan hang du opp julekulene?
Hehe, fikk en del spørsmål om det. Julekulene har jo tråd på, så jeg bare festet tråden med teip under hylla!Har du alltid vært så flink med mote og klær? Hvordan startet det? Hvor henter du inspirasjon fra? Hva synes du om noen prøver å etterlikne stilen din?
Mange spørsmål, hehe. Hm, har vel alltid hatt en sans for fine klær tror jeg? Det har vært litt i perioder da, f.eks for et år siden kunne jeg gå mer med treningsbukse enn vanlig jeans, haha :-) Det startet vel når jeg begynte å blogge "seriøst", og etter det har jeg vel bare fått enda mer sansen for å pynte meg litt ekstra. Henter inspirasjon fra alle plasser, og om noen har lyst å etterligne stilen min (som forøvrig ikke er så altfor spesiell) så er jo det bare kjempekoselig. Det er jo bare en glede å kunne inspirere andre, så nei - har ikke noe imot det selvfølgelig!

Når skal du linke bloggene?
Har begynt å kikke gjennom, men det tar en del tid.. Skal få gjort det så fort som mulig når jeg har tid!

Savner du å spille håndball, og hvilken posisjon spilte du?
Jeg spilte beck. Savner lagspillet, friidrett er liksom heeelt motsatt da det er kun individuelt og man konkurrerer mot andre. Men det er jo mer trening med friidrett da :)

 
Hvor høy er du?
......... Dette er ikke gøy lengre, haha

Hvor mange lesere må du ha for å tjene penger på blogg?
Det er ingen fasitsvar på egentlig. Altså, man kan jo begynne å tjene penger med bare noen få hundre lesere, men det blir jo ikke akkurat penger av verdi da. Man må ha en del tusen lesere, + at det er en fordel å være etablert på topplisten.

Kan du lage romvideo?
Kanskje det. Skal en tur på Ikea om ikke så lenge og kjøpe litt nye møbler, så jeg kan sikkert få til en video etter det :) Rommet mitt er ikke noe spesielt, da.

Hvor lager du kollasj?
I Picasa 3!

Do you prefer Jack or Finn?
FINN (Harries) <33333 Even though they're like 99% identical. He's just so special

Skal du ha nytt design?
JA. Eller, jeg har ikke noen idèer enda, men jeg skal hvertfall skifte headeren til et bilde av meg selv så fort som mulig :-)

Hvordan klarer du å bruke strikk på buksa, syns du ikke det er ufattelig stygt?
Haha, JO, men det er enda styggere når buksa har så mye sleng at det ser ut som om jeg har begynt å følge trendene fra 80-tallet. Hater at de ikke lager buksene tighte nede, jeg mener HVA ER PROBLEMET

Hvordan orker du å sminke og ordne deg hver dag?
Hehe, godt spørsmål. Er vel bare vant til det, I guess? Ordner meg ikke hver dag da, hvis jeg ikke skal noe. Og om sommeren er det ofte at jeg ikke bruker sminke i det hele tatt. Men ja, kunne gitt mye for å være gutt og slippe å fikse meg ass, dere er sykt lucky

Hva har du i snitt?
I got no idea, vi har jo ikke fått alle karakterene enda. Får bedre i år enn i fjor da, tror jeg! YAYNoe dere lurer på til neste gang?

skjer alltid med meg

Mailen min er blitt hacket/jeg kommer meg ikke inn, og nå er den blokkert. Slike ting skjer alltid med meg?! Utrolig kjipt ettersom jeg har masse viktig mail der, både med samarbeidspartnere og dere lesere.  Så om dere skal ha tak i meg så må dere kontakte meg midlertidig på KRISSSYBLOGG@HOTMAIL.COM. Skal prøve å få fikse det så fort som mulig :-) FIKSET!!!! Kontakt på vanlig mail!!

Hei dere! Da var engelsktentamen overstått. Gikk bra tror jeg! Håper hvertfall det, hehe. Kom hjem fra skolen for en stund siden og skal gjøre matte med Ingvill og Karina senere i dag. Har nettopp fått meg ny nabo faktisk, Karina!! Nå bor vi kjempenærme hverandre og kan møtes myyye oftere, sååå gøy! Istedenfor å kjøre bil til hverandre kan vi bare springe bort til hverandre :) Blir sykt braaa. Men vi snakkes etterpå, ukens spørsmål kommer da!

vinn nokia lumia 920 og reise til new york

Hei! Tenkte å tipse dere om en skikkelig kul konkurranse som er gående akkurat nå hvor man kan vinne Nokia Lumia 920 og en reise til New York. *Skriiiiik* Konkurransen foregår på Nokia's facebookside og det kommer opp noen bilder av forskjellige byer som man skal gjette, og det er det eneste man trenger å gjøre. Har meldt meg på selv i håp om å vinne, heheh!! Har sååå lyst til New York!!Reklame

my daily makeup

Hei! Jeg tenkte å vise dere sminken jeg bruker til hverdags, ettersom noen av dere har etterspurt det. Skifter ganske ofte egentlig da jeg får tilsendt ny sminke i ny og ne og stadig finner nye favoritter, men dette er det jeg bruker fast akkurat nå. Mascaraen synes jeg ikke er spesielt bra egentlig, men favoritten min er tom desverre. Ellers er jeg kjempefornøyd!

bareMinerals-foundation har jeg vel brukt i snart tre år, tror jeg? Finnes IKKE bedre, virkelig ikke. Og eyelineren fra Barry M er jeg utrolig fornøyd med, det må være den beste jeg har prøvd. Har alltid hatt et hat-forhold til eyelinere ettersom de pleier å være så vanskelig å påføre, men denne er fantastisk. Ja okei, jeg er dødsfornøyd med alt egentlig!! Elsker når man finner produkter som man virkelig liker ♥Eyelineren, foundationen, bronzeren og brynpudderet finner dere på coverbrands.no, resten får du kjøpt på parfymeri. Innlegget er ikke reklame, forresten - selvom noen av produktene er sponset. 

Bruker dere noe av det samme?

outfit from sunday
klær og veske fra Bik Bok, sko fra nelly.com

Postet ikke dette på søndag, så gjør det heller nå! Elsker den nye jakka mi, den er så god og varm + kjempefin. Jeg har virkelig fått en greie for pels denne vinteren, det er jo så utrolig stilig. Og det som er så gøy med falsk pels er at det er mye billigere også! Vel, hva syns dere om antrekket?

nye sko
fra nelly.com

I helga fikk jeg skoene jeg bestilte i forrige uke, wii. Jeg valgte som sagt størrelse 39 ettersom de er små i størrelsen, og de passet perfekt så deeet var jeg veldig glad for. Elsker de, virkelig helt perfekte! Falt helt for detaljene, syns skoene bare lyser perfeksjon på lanmg avstand. Haha! Hva syns dere?

so damn cold
bukse fra Bik Bok, genser fra H&M

Hola mis amigos! Brrrr så sinnsYYYYyyYYkt kaldt i dag. Dere som bor oppe i nord; hvordan overlever dere?! I dag var det -12 og jeg holdt seriøst på å fryse til is, herregud. Ikke nok med at vinteren gjør meg kjempestøgg, men nå jeg skal fryse ihjel også?? Det er jo ikke gøy engang :-( Ja ja, nå skal jeg til byen med mamma for å kikke på Macbook, så vi snakkes senere i dag! Ha en fin mandag alle sammeeeen

Er det kaldt der dere bor? 

julestemningFørste søndag i advent ♥ Tips om du ikke har julestemning: pynt rommet ditt med masse julepynt. Det funker! Vel, i dag har dataen min sakte men sikkert startet å krepere og jeg tror den lever sine siste dager, altså. . . Måtte lage meg ny bruker og overføre alt fra den gamle brukeren fordi brannmuren har sperret meg fra internett og jaaa jeg skjønner egentlig ingenting. Dødsirriterende, er det noe jeg virkelig HATER med store bokstaver så er det dataproblemer. Jeg mener; bloggere + dataproblemer = funker ikke. Heldigvis får jeg ny om 22 dager, det skal bli så jævlig (sorry) deilig!!!!!!! :)

Uansett, nå skal jeg hoppe i dusjen, så vi blogges i morgen!

oppsummering: antrekk fra november

Da har jeg samlet sammen alle antrekkene mine fra måneden som gikk. Har vært en del diskusjon på noen av de, blant annet når jeg hadde på meg naglebh'en. Det førte jo til tidenes diskusjon, haha :-) Men jeg syns det er fint når dere kommer med meningene deres jeg! Så lenge tilbakemeldingene er kontruktive og gir LITT mening hvertfall. Hehehee.

Hva syns dere, da?

waterfall braidSe hva jeg prøvde meg på i dag - waterfall braid! Ser riktig nok ikke ut som det, heller en vanlig flette. Jeg er en av de personene som aaaaldri gjør noe med håret, bare retter det eller har det i hestehale. Syns fletter som dette er sååå fint, er dere ikke enige? Haha, og nei - jeg har ikke peiling på hvordan jeg gjorde det, bare fulgte med på diverse videoer på youtube. Bare søk på "how to make waterfall braid" så kommer det opp masse forskjellig :) Brukte sikkert en halvtime på å få det til, hehe. . .Hihi, hva syns dere? Prøv det ut selv, da :D

1. desember♥ Har dere hatt en fin 1. desember? Det har vi! Huset begynner så smått å bli pyntet, årets første pepperkaker er bakt og Malin Reitan's julecd har stått på i hele dag. Haha, jeg var SÅ fan av henne som liten og fikk CD'en av mamma og pappa for noen år tilbake, og nå blir den spilt av hver eneste jul. Den ultimate julestemning for meg, hvertfall! Nå er det bare 15 skoledager (om jeg tar rett?) igjen til juleferie, og det skal bli så BRA! Gleder meg utrolig mye.

innkjøp
bukse fra Bik Bok, 280,-


jakke fra Bik Bok, 490,-


stor clutch/veske fra Bik Bok, 175,-


tjukk (nå fryser jeg ikke!!) strømpebukse fra H&M, 99,-


jakke fra Zara, 677,-

Jakka kjøpte jeg i Oslo, men innkjøpsvideoen funker jo ikke så jeg viser den like greit nå. Elsker den! Veldig fornøyd med innkjøpet i går, var jo 30% på Bik Bok så da måtte jeg utnytte det. Pelsjakka er sååå god, ååh gud. Ble helt forelsket i den, og er skikkelig glad for at jeg kjøpte den på salg. Den er jo svart og passer dermed ALT! Jippi :D

Likte dere det?

nattåpent


(....KALDT!)Hei og god morgen! Noen bilder fra i går kveld. Fikk skikkelig julestemning, elskeeeer når byen er pyntet til jul ♥ Vi møtte Karina, Karoline, Tiril og Frida og såå fikk vi shoppet litt! Sykt masse folk i starten, men roet seg heldigvis litt etterhvert. Kjøpte meg litt nytt og er skikkelig fornøyd, wii!!! Tenkte å vise dere i neste innlegg. Og i dag er det forresten 1. desember!!! Det betyr pepperkakebaking og pynting til jul. Åh, jeg ELSKER jula, denne måneden kommer til å bli så fin  <3 Håper dere får en kjempefin 1. desember, vi snakkes etterpå!

Hva syns dere om bildene?