hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

Jofama by Kenza pants

NYTTÅRSAFTEN, wohooo!!  I dag er den siste dagen i 2013, og det er faktisk helt uvirkelig. Dette året har gått sååå fort. Det har vært et veldig bra år da, med mange nye opplevelser og forandringer. Gode forandringer, vel og merke! Jeg har blitt kjent med utrooolig mange nye herlige mennesker dette året, og det er jeg evig takknemlig for. Håper 2014 blir like bra - og det beste av alt er at det er jeg helt sikker på! Tror aldri jeg har sett så mye frem til et nytt år før.

Liten update: Kom hjem fra overnatting hos Emma og Julie i går og lagde taco med Håkon halv 11. Dødsdigg. Etter det satt jeg oppe til klokka 5 og gjorde alt og ingenting - HVORDAN har jeg greid å snu døgnet så sinnsykt mye??? Haha. Så jeg våknet altfor sent i dag, men det går fiiint. Om ikke altfor lenge skal familien spise kalkun her hjemme, og det er SÅ GODT! Skal være dødssulten til det, slik at jeg kan spise masse. Mamma pleier å lage stuffing til kalkunen, og jeg kan umulig være alene om at det er det ALLER beste? Jeg spiser liksom stuffingen, og så har jeg kalkun som tilbehør, haha.

Etter middagen drar jeg uuut med jentene, og det gleder jeg meg masse til!Jeg må forresten vise dere den nye buksen min! Den er fra Jofama By Kenza-kolleksjonen, og den er PERFEKT. Wææ hallo, se på den?! Den fineste buksa jeg eier, uten tvil. Synes den passet veldig fint med en enkel, svart genser og Jeffrey Campbell-skoene! Buksene mine er fra butikken Marcel her i Førde. Du finner dem på facebook her :-) Kenza sin kolleksjon for Jofama er til å dø av, herlighet for noen fantastiske plagg.

this is crazy


Wææ dere, jeg rundet nettopp 400 000 følgere på instagram!! Hallo, det føles bare rart. Husker jeg lagde instagrammen min for type 2 år siden, med null intensjoner om å ha et stort følgertall. Screenshottet på 1000 og bare YES!! Men ja, det er veldig gøy da, selv om det ikke føles ut som om det er så mange egentlig. Bare legger ut bilder, jeg, tenker ikke så mye over hvor mange som ser bildene mine. Emma hilser by the way, hun er kul.


with mah gurl

Heisann!

Nå er jeg hos Emma sammen med Julie, og vi våknet nettopp. Haha, heiii fucked up døgnrytme. Vi la oss vel klokka 6 i natt??? Vi lå innpakket i dyner og puter og hadde Criminal Minds-maraton hele natta. Elsker den serien!! I går var familien min på kalkun-middag til noen venner av oss, og så dro jeg rett hit etterpå. Vi bestemte oss for å lage pannekaker til kveldsmat, og de ble syyykt tykke og harde. Hahaha, skulle tatt bilde for å vise dere altså, gikk liksom ikke an å rulle dem sammen engang. Aldri smakt så kompakte pannekaker før, så vi ble bare sittende i flere timer og klarte ikke å bevege oss. Hahaha! De var gode, da :-) Nå ligger vi fortsatt i senga, med The Conjuring rullende på skjermen fremfor oss. Elsker late feriedager, aah.

Her er noen bilder av meg og Karoline! Klarer aldri å ta seriøse bilder sammen med henne, vi bare tuller hele tiden, haha. Her er våres forsøk på å ta bloggbilder:

4h2CQT on Make A Gif, Animated GifsYaCGvZ on Make A Gif, Animated Gifs

Ønsker dere en fin dag! Beklager litt sen update fra min side, men vi blogges senere i dag!

JEG SKAL TIL FLORIDA!

Innlegg skrevet i samarbeid med EF, Education First

Sommeren 2014 kommer til å bli den beste i livet mitt, vet dere hvorfor? JEG SKAL TIL FLORIDA!!

Herregud, jeg kan ikke tro det. Drømmen min har endelig gått i oppfyllelse! 3. juli 2014 drar jeg til "The Sunshine State", altså Florida, og jeg skal være der helt til 30. juli. 1 måned i USA dere, dette blir sykt. Det er altså en språkreise og jeg reiser i samarbeid med EF. Jeg skal bo på EF Resort som ligger i selveste Cocoa Beach, og jeg har valgt International kurs. Det vil si at jeg vil møte folk som prater både engelsk, fransk, tysk og spansk - såå, kanskje jeg får muligheten til å teste ut tysk- og spanskferdighetene mine i tillegg? Jeg ser uendelig frem til å bli kjent med MANGE nye mennesker, både fra Norge og fra andre land. Jeg skjelver faktisk i fingrene når jeg skriver dette her, fordi jeg gleder meg så sinnsyyyyykt mye!!!

Tenk dere, en hel måned i den amerikanske delstaten med lange stender og solfylt klima. Jeg skal prøve ut strand- og vannsporter, surfe, padle, sole meg på stranda, lære mye mer engelsk og få et bedre ordforråd innen språket, besøke Disney World og Universal Studios og shoppe - det kommer til å bli helt sinnsykt rått. Alt dette skal oppleves med alle menneskene jeg reiser sammen med, og det kommer til å bli en uforgjemmelig opplevelse.

Språkreise er noe jeg har siklet etter i så utrolig mange år nå, og det at jeg faktisk skal dra om et halvt år - det er helt uvirkelig. Jeg er så utrolig glad for at jeg får denne muligheten, og det kommer til å bli den beste opplevelsen i livet mitt. Alle de nye menneskene jeg skal bli kjent med, og alle de nye stedene jeg skal oppleve . . Det blir fantastisk. Juli kommer til å bli en levende drøm!!

Jeg håper jeg møter noen av dere i Florida på språkreise, slik at vi kan leve den amerikanske drømmen i solskinnsstaten sammen i en hel måned. Dette blir the time of my life, herreguuud. Alt om språkreisene til EF kan dere lese om HER. Les om Florida-reisen jeg skal på HER. Om dere ikke velger Florida finnes det også mange andre kule destinasjoner! Jeg er utrolig glad for at jeg reiser med EF, ettersom jeg vet at de veldig proffe - de har lang erfaring og flesteparten reiser med dem. Jeg kunne ikke følt meg tryggere.
Shopping!!

 

Surfing og lange dager på stranda!!! ÆÆÆH!!
Om noen av dere skal på språkreise til Florida så må dere absolutt ikke å nøle med å ta kontakt med meg på facebook!! Jeg reiser alene, men det er nettopp det jeg synes er så gøy og spennende. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er noe av det jeg gleder meg aller mest til. Om dere har spørsmål: Still spørsmålene i dette innlegget, så svarer jeg dere i kommentarfeltet!

innkjøp

Heisann!

Nåå er det lenge siden jeg har vist innkjøp her på bloggen. Kjøper sjelden ting i byen lengre fordi jeg bestiller det meste på nett, og når jeg gjør det så handler jeg som oftest kun et par ting i slengen. I dag var jeg i byen med Karoline først, og deretter Julie, og siden jeg hadde gavekort så tenkte jeg whyyy not.

Jeg er helt sykt trøtt i dag, så jeg skal legge meg tidlig. Jeg og Håkon satt oppe til langt på natt i går og satt og diskuterte alt mellom himmel og jord, så det ble ikke mange timer søvn på oss for å si det slik. Vi diskuterte type alt fra narkotika til Pepsi Max-haters, og så planla vi turer som vi skal ha i det kommende året. Haha, der har dere oss. Vi er så sykt like når det gjelder personlighet, humor og meninger - faktisk litt sykt. Haha, digger det da! Nå kommer Ingvill straks en tur bort til meg, vi har ikke sett hverandre på lenge - krise!! Så det blir koseliiiig

Alt fra Bik Bok, hadde gavekort i tillegg til at det var mye salg. Gøy! Jeg er såå lat når det gjelder å kjøpe smykker, ringer, øredobber osv, det er liksom så waste of money, haha. (Klær og mat går det an å sløse penger på, da) Men jeg ELSKER jo øredobber og dill, så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe litt. Ser for meg at det blir skikkelig fint med smykket, øredobbene og alle ringene på samtidig, og ikke minst . . .

HAPPYPLUGS I GULL!! Ååh, for en fryd for øynene!! Og ikke minst for ørene, herregud. Happyplugs er de beste ørepluggene ever made - jeg overlever ikke en dag uten. De sitter som støpt i ørene, lyden er så bra som du kan få dem og de er rett og slett fantastiske. Jeg har dem i lyserosa og mørkerosa også, men gull topper jo alle fargene. Kommer til å bli en ren fryd å høre på musikk fremover!! De er ikke sponset, forresten.it's pizzatime

Hej!

Nå sitter jeg i senga med frokosten min og har nettopp stått opp. Jeg skal møte Karoline i byen i dag før de reiser, så jeg skal straks pile inn på badet for å fikse meg. Først: oppdatere bloggen! I går var en veldig koselig dag. Vi hadde besøk av Karoline og familien i mange timer, hvor vi koste oss med lapper, sjokolademuffins (de jeg har lagt ut oppskrift på) og massevis av julekaker. Fin start på dagen! Senere på dagen dro vi på Peppes hvor vi møtte en fin gjeng, og der ble vi sittende i mange timer og bare skravle. Gøyy! :-)Me and EmsSivert, Mats og meg

Fin dag! Nå blir det bytur på meg, vi skrives senere i dag! :-)

fluffyyyJakke fra sheinside.com, sko fra Ugg's, bukse fra Bik Bok

Nå har jeg besøk av av Karoline fra Bærum!! Ååh, vi har ikke sett hverandre siden sommerferien, så det var herlig. Hele familien kom på besøk her i dag, og vi har kost oss masse helt til nå. Det går altfor lang tid mellom hver gang, men til gjengjeld er det dødsgøy når vi møtes. Hun drar allerede i morgen da, men heldigvis skal jeg besøke henne straks! Tenker å ta en tur på nyåret, det mååå vi få til altså. Men ja, jeg må nesten avslutte og være med besøket mitt - så vi blogges! Vi tenker å ta en tur til byen eller noe, kanskje se en kino. Vi får se! Ha en fiiin dag da, alle sammen :-)

some pictures

Her er noen bilder fra julaften! Trodde jeg hadde tatt så mange, men var visst ikke så altfor mange likevel, he-he. Glemte selvfølgelig å ta bilder av maten før vi heiv den i oss, men det er jo standard hvert år. Tviler uansett på at dere har så utrolig lyst å se bilder av julemat egentlig, de fleste begynner vel å bli litt lei allerede...?! Kjenner jeg er en anelse fed up med julemiddager, men godteriet derimot - neppe :-)

Jeg kom nettopp hjem fra Believe!! HERREGUD. HERREGUUUD. Jeg er helt frelst, enda mer enn jeg var i begynnelsen. Justin er så utrolig gjennomført hele fyren, både utseendemessig og når det kommer til personlighet. Han er helt fantastisk rett og slett, og det han har oppnådd er jo bare helt sykt. Filmen var utrolig bra, og veldig rørende!! Satt med tårer i øynene gjennom deler av filmen, ååh. Anbefaler absolutt å se den!

I dag må jeg komme meg i seng tidlig (som om det skjer), fordi vi får besøk halv 12 i morgen. Halv 12 ligger jo jeg enda i min dype skjønnhetssøvn, så det skal bli et spennende prosjekt i morgen tidlig, altså. Gleder meg veldig da! Vi får besøk av noen familievenner new year, new make upJeg vet at mange synes det kjipt å bruke penger på sminke, så derfor gjelder det å gripe sjansene når det først er salg. Nå har Coverbrands romjulssalg, som betyr at det er opp til 50% rabatt på en haug av herlige sminkeprodukter! Nå nærmer vi jo oss et nytt år med stormskritt i tillegg - hva med noen nye og gode produkter å kickstarte året med? Jeg har samarbeidet med Coverbrands i snart et og et halvt år, og absolutt all sminken jeg bruker er fra nettsiden deres. De selger en hel haug av kjente merker innenfor skjønnhet og velvære, og jeg går virkelig god for produktene deres. I  Coverbrands!

Salget finner dere HER
1. LuLu's Flat Beauty Bag er min faste toalettmappe når jeg er ute og reiser. Den er ekslusiv, i god kvalitet og rommer alt du trenger av sminke, hudproduker, børste og så videre. Du trenger aldri å bekymre deg for at LuLu's mappen din skal bli ødelagt, for kvaliteten er helt upåklagelig!

3. SunSpa-selvbruning, mah precious. Det eneste du trenger for å overleve vinteren, og sommeren for den del hvis du foretrekker det også. Chocolate, Original, 3 Day Lotion, Fitness - her er det forskjellige varianter å velge i.

2. The curve felt tip eyeliner, genial eyeliner, tilsynelatende. Her får du et godt grep om eyelineren, noe som gjør det enklere å påføre produktet.

4. GHD Wonderland Styler. Jeg har brukt min GHD-rettetang siden 2010, og jeg kommer aldri til å bytte den ut. Hvis du har tenkt å gå til innkjøp av en slik en - her er en perfekt mulighet!

5. Glitrende neglelakk fra Deborah Lippmann i gull og blå. Wiii, glitter liker vi.

6. Caviar Manicure Set Tutti Frutti fra Caviar er det fineste jeg eier av neglelakk!! Pakken inneholder vanlig neglelakk og perler som du strør over. Det ser dødsrått ut og skiller seg virkelig ut i forhold til vanlig, kjedelig neglelakk. Veldig gøy tidsfordriv også!


7. Down Boy. "When you can't keep the boys away, blame it on the blush!". Der har vi det, jenter! Nydelig blush i babyrosa farge.

8. Glitter Glaze Top CoatEn glitrende finish som man påfører over øyenskyggen for å få et perfekt resultat. Med vanlig "tørr" øyenskygge kommer vanligvis ikke glitteret skikkelig frem, men med denne får du glitrende øyner som bare det. Jeg har den i både gull og sølv, og de har blitt flittig brukt i hele jula!

9. Concealer Under Eye og  Camouflage Concealer, to concealere med hvert sitt formål. Under Eye for å få bort mørke ringer under øynene, Camouflage for å dekke kviser og ujevnheter i huden.

Reklame 

de deiligste dagene i året

Fy søren, for noen deilige og avslappende dager! Føler jeg lever i en fredfull boble, med sminkefrie dager og pysj fra morgen til kveld. Trengte det så siiiinnsykt. Sitter oppe til langt på natt og chiller maks, med brus, kaker og schokolade. Står opp uten vekkerklokke, spiser god frokost og bare nyter romjulstiden. Fantastisk!

I dag skal jeg derimot bevege meg ut av huset, og det gleder jeg meg til, haha. Jeg skal på kino med Emma og Marte, og vi skal se Justin Bieber's Believe!! GLEDER MEG! Premieren var jo i går, så er det noen av dere som har sett den eller? Den er sikkert kjempebra, elsker slike filmer.Og ja, noen flere bilder fra julaften. Ser ca. slik ut hver dag nå, lite variasjon i klær og all natural hair and make up. Lovin' it. Jeg har farget brynene mine i jula da, som mange av dere merket. Føler meg så mye finere med mørke bryn! Vet at det er mange delte meninger her, men jeg liker det best slik, og om noen andre mener noe annet er det selvfølgelig alriiiight. Føler selv at jeg ikke kler lyse og tynne bryn liksom, men det varierer jo fra person til person. Dødsdeilig å slippe å styre med sminke på brynene i alle fall, mye gøyere å gå sminkefri da. Hvis jeg skal på butikken trenger jeg bare å ta på meg sosialt akseptert bukse og BH, and then we're ready to goooo.

Og så har jeg begynt å lese igjen!! Herregud, har savnet det skikkelig. Jeg fortsatte å lese på boken som jeg ikke ble ferdig med i syden, og jeg fikk DEN flashbacken fra da jeg lå på stranden i Rhodos. Husket liksom akkurat hvor jeg var når jeg leste siste linje, det var skikkelig sært. Tidenes deja vu-følelse! Anbefaler alle Cecilia Samartin-bøkene forresten, de er fantastiske. Nå skal jeg begynne å lese masse igjen - det finnes jo ikke en mer perfekt tid enn å gjøre det i nettopp jula. Å ligge i senga med en kopp kakao og godis ved siden av, da er jeg i mitt ess!Nommenom!

what I wore yesterday


Øredobber fra Bik Bok, sko fra nelly.com, armbånd fra H&M, kjole fra MAKE WAY

Dette ble julekjolen i år, kombinert med litt gulldetaljer! Hva synes dere? Har forresten flere bilder fra julaften, så de kommer straks :-)

the perfect christmas eve

God morgen! 

Jeg håper alle hadde en suuuper julaften i går!! Det hadde jeg! Jeg elsker julaften over alt på jord, og i går var en amazing dag. Koste meg kjempemasse med familien min! Fikk utrolig mye fint også, wii. Er så takknemlig. Vi spiste pinnekjøtt, dampepølser og kålrotstappe, etterfulgt av kaker og massevis av godsaker. Fulgte tradisjonen og spiste meg helt død, haha. Det er sånn det skal være! Jeg kjenner jeg har skikkelig hangover på mat i dag, derfor var det helt fantastisk å våkne til hjemmelaget familiefrokost i dag tidlig - med røkt laks, nystekte rundstykker, egg og julepålegg. Herregud, jeg eeeelsker jula.

Jeg tok masse bilder i går, så de kommer i neste innlegg! Tenkte å bare titte innom nå kjapt før jeg starter å redigere dem. I dag blir det normal blogging igjen!Hadde dere det fint i går?

god jul

Julemorgen. Den beste dagen å våkne på. Aah, jeg kan ikke tro at det er julaften i dag! Jeg har alltid vært superglad i jula, og hvert år føler jeg meg om en liten mini-Kristine igjen, slik som lillesøsteren min.

Vel, jeg fikk ikke oppdatert dere så mye i går, beklager. Jeg følte meg så dårlig hele dagen, med hodepine, kjempesår hals og feber. Hadde ikke litt matlyst en gang, til tross for at hele huset våres er fyllt opp med god mat og godteri så langt øynene kan se. Da er det noe galt, altså. Heldigvis føler jeg meg bedre i dag, men kjenner likevel at jeg er litt redusert.

Dette blir en fantastisk dag, da! Vi skal feire hjemme som vanlig (det er jo det som er best), med pinnekjøtt og kålrotstappe, riskrem og mamma's hjemmelagde sjokoladekake. Jeg ELSKER julemat, ååh! Gleder meg også veldig til å pynte meg i kveld, med fin kjole og høye hæler. Vi blogges senere i dag, dere!I går hadde vi forresten risengrynsgrøt, som selvfølgelig er tradisjon på lillejulaften!

Og dere kan vel gjette hvem som fikk mandelen? Jo, det var meg! Wohoo!Jeg ønsker alle sammen en fantastisk fin julaften! Kos dere ihjel sammen med familie, venner og god mat. Jeg sender gode tanker til dere alle, og spesielt til dere som har det vanskelig og kanskje synes jula er en tøff tid. Stor og varm klem 

i boks med julegavene

Good morning beauties!

I dag er det lille julaften, tenk. Jeg er vel ikke den eneste som sitter med 0 julestemning, hovudsaklig på grunn av den manglende snøen. Men hallo folkens, det går fint - vi har fortsatt alt annet enn snøen! Jeg kan fortelle dere om dage min i går, da. Jeg dro på Spenst sammen med Julie og Mathilde, og det var mildt sagt utrooolig tungt, etter 2 hele uker uten noe form for trening. Men en plass på man jo starte, hehe. Etter en kort og lite effektiv treningsøkt dro vi til byen og kikket på julegaver, og det var utrolig koseliiiig. Dro hjem, spiste, fikset meg og dro til byen igjen, sammen med Håkon. Vi fikk unnagjort julegavene i en fei, og det føles utrolig deilig å være ferdig. Vi var litt sent ute da, så vi ble løpende rundt i de ulike butikkene kun få minutter før stengetid. Haha :-) Så var det hjem til pyntet og rent hus, hvor mamma hadde laget hjemmelaget pizza. Finnes ikke bedre.

La meg veldig tidlig i går fordi jeg var skikkelig sliten og kjente jeg begynte å få vondt i halsen, noe som ikke sjokkerer meg etter tidenes mest slitsomme måned. Jeg blir aldri syk, men hender at jeg blir litt sliten-syk, noe jeg kan bli hvis jeg går for lenge med mye stress og lite søvn. Men i dag våknet jeg i god form igjen, thank god. HELT herlig. Jeg er utrolig glad for at jeg har en familie med lite sykdom og godt immunforsvar, haha! Tror jeg kan telle på en hånd alle gangene jeg har vært syk siden barneskolen. Det er noe jeg er veldig takknemlig for.

Outfitbilder kommer senere!

Så, er alle i boks med julegavene nå, da? Nå er jeg spent, haha! 

skincare

Vinneren av junkyard-konkurransen ble: MARTE SIVERTSEN. Gratulerer så mye til deg! Jeg har sendt deg mail :-)

Hei! Et etterspurt innlegg på bloggen min er hudrutine, og ettersom jeg vet at mange synes det er vanskelig å velge produkter fra det store havet av hudprodukter der ute - så tenkte jeg å komme med et innlegg med noen tips. Jeg har langt ifra perfekt hud selv, og det er jeg neppe alene om som ungdom, og derfor er jeg nøye på hva jeg bruker. Håper dere får nytte av innlegget!Steg 1: Rens

Det aller viktigste er å ha en god rens, som man bruker morgen og kveld. Om morgenen for å gjøre ansiktet rent og klart til ny sminke, og på kvelden for å fjerne gammel sminke. Om du sliter med urenheter og kviser vil jeg absolutt anbefale å være nøye på nettopp dette. Jeg har fått øynene opp for produkter fra Burt's Bees i det siste, og jeg har testet Soap Bark & Chamonille Deep Cleansing Cream. Dette er en rens som går i dybden, og som virkelig får fjernet alt av sminke og "skitt". Utrolig deilig å gå til sengs etter å ha brukt denne, da du vet at du er helt ren. Denne rensen inneholder nemmelig ekstrakt som åpner porene, en såpeurt som renser i dybden og aloe vera som roer ned og gir en kjølende effekt. I tillegg lukter den helt fantastisk himmelsk.Steg 2: Skrubb

Jeg er veldig fan av skrubb, og bruker det gjerne daglig som en rens. Dette handler selvfølgelig om smak og behagelig, men jeg bruker jo selvbruning, og med en skrubb som har korn i får jeg jevnet ut selvbruningen slik at jeg unngår å bli skjoldete og få flekker. Denne skrubben fra MD Formulations er helt amazing! Face and Body Scrub fjerner fjerner døde hudceller, gjør huden silkemyk og er perfekt både før og etter selvbruning. Anbefaler den absolutt.Steg 3: Fuktighetskrem

Å tilføre huden fuktighet er veldig viktig, spesielt nå på vinterhalvåret når huden har en tendens til å bli tørr. Anti Blemish Moisutrizing Lotion er en helt naturlig fuktighetskrem som virker beskyttende mot urenheter. Utrolig deilig konsistens, og du blir liksom ikke "fett" i ansiktet av den. Med denne unngår du kviser samtidig som du får tilført fuktighet til huden. Denne blir flittig brukt hos meg!Steg 4: Blemish stick

Herbal Blemish Stick en er roll-on stick som påføres direkte på kvisene/urenhetene for å fjerne dem og forhindre nye. Denne må brukes på rent ansikt, så den påføres altså etter rensen.

Rabattkoden "KU20" gir 20% på alle produktene nevnt i dette innlegget, og varer ut 26.12 

Reklame 

vinn vest og skinnjakke

På tide med en ny konkurranse!

Denne gangen deler jeg ut to plagg som jeg har i garderoben min, nemmelig en vest og skinnjakke fra sheinside.com. Vesten er kjempestilig, og det samme med skinnjakken! Bruker de desverre ikke så mye selv, så da tenker jeg at det kan være fint å gi de til en av dere i stedet. Jeg tenker å trekke 2 vinnere, så dere må skrive om dere ønsker vesten eller skinnjakken.

For å bli med  trekningen:

  • Lik bloggen min på facebook her
  • Kommenter innlegget (med navn og e-postadresse inni kommentaren, i tillegg må du skrive om du vil ha vesten eller skinnjakken)


Vinneren trekkes neste søndag. Jeg trekker vinneren av junkyard-konkurransen i KVELD, så husk å meld dere på om dere ikke har gjort det. Skal publisere vinneren i kveld også, så følg med!

ukens spørsmål #63

Går Julie og Ingvill på samme skole som deg? Trodde ingen av dem gjorde det?
Nei, de går på helse, så vi går ikke på samme skoler. Men arragementene her i Førde gjelder ofte for alle skolene her, så vi har samme juleball osv :-)

Hvilken størrelse har du i IvyRevel-kjolene?
Jeg har paljettkjolene mine i XXS. Synes ikke det er noe fint når paljettkjoler er løse.Hvis du ikke hadde valgt Hafstad Vgs (Studiespesialiserende), hva hadde du valgt da?
Hadde media og idrett på andre og tredje-valg, men var bare studie jeg hadde lyst inn på. Er ikke noen "speisell" retning jeg har lyst å ta, så derfor var det det aldri noe alternativ for meg. Jeg har liksom ikke interesse for noe, haha.

Hvilken bil har dere?
Volvo og Opel, haha. SÅ VET VI DET <333

Kan du lage flere videoblogger?
JA! Jeg lover å bli flinkere til det.

Har du et livsmotto?
Practise and preach, folkens.


Har du gått ned i vekt?
Har fått dette spørsmålet 100 ganger på ask, så tar det her for å bli ferdig med det. Neiii!! :-) Jeg veier det samme som jeg har veid i et år sikkert. Men jeg har trent en del i styrke de siste månedene, og så gikk det noen uker her for ikke så lenge siden her hvor jeg ikke rakk å trene. Mistet tydeligvis det lille jeg hadde av muskler, og gikk ned 1-2 kg. That's it.

Handler du mer på nett enn i butikker?
Ja, synes det er myyye bedre. De har mye bedre utvalg på nett, i tillegg slipper man å traske rundt i byen i 3 timer for å finne noe. Hehe!

Har du sett at Kenza har linket deg?
JAAA!! Ååh, dere aner ikke hvor glad jeg ble. Hun er et av mine største forbilder! Digger den dama, hun er virkelig helt rå.

Har du hatt kjæreste?
Nevah evah. Shit as, 16 år og har aldri vært sammen med noen XD Zzzzykeste :P Haha, nei ass, stresser absolutt ikke med det.

Møter du ofte blogglesere og folk som kjenner deg igjen fra bloggen generelt?
Ja, har møtt veldig mange den siste tiden! Det er veldig koselig, elsker at dere kommer bort til meg. Altså haha jeg digger dere alle sammen, kunne liksom hengt med dere <3333

Hvilken størrelse har du i Runwaydreamz-shortsene dine?
Jeg bruker XS, men har S i noen. De varierer litt i størrelse og fasong.Hvor har Karoline vært?
Hun bodde i Førde, men flyttet på hybel på Geilo for å gå på NTG (Norges Toppiddrettsgymnas). Stjerna miii

Kan du vise klassebildet ditt?
Vi tok klassebilde for dødslenge siden, men har ikke fått det enda. Men viser det når vi får det, ja! 

Hvem er dine favorittstilikoner?
Kenza Zouiten og Cara Delevingne, mah queens

Can you say the name of your family?
Mom: Cathrine. Dad: Øystein. Brother: Håkon. Little sister: Ingeborg. Yeah

Tror du at du får en "normal" jobb når du blir voksen?
Tja, jeg håper ikke at jeg ender opp på et kontor liksom. Hva jeg ender opp som har jeg ikke peiling på, men så lenge jeg trives og har det gøy (+ tjener penger da, heheheheh) så er jeg fornøyd.Hvor gamle er venninne dine?
Like gamle som meg, men noen er et år yngre også.

Har du en person du stoler 110% på?
Ja, og det er jeg UBESKRIVELIG takknemlig for. Ingvill er den personen som kjenner meg best i hele verden, fordi vi har vokst opp sammen og vet alt om hverandre. Jeg er sikker på at jeg kan stole 110% på henne, og at hun alltid vil støtte meg, no matter what. Jeg hadde tidenes krangel med mamma, pappa og Håkon her for noen uker siden (JA vi krangler, selvfølgelig, haha), og så ringte jeg Ingvill for å ha noen å prate med. Gråt så mye at jeg ikke greide å prate, så 2 min etterpå banket hun på vinduet mitt på rommet for å komme inn. Åeee.

Ser du frem til 2014?
JA! Jeg gleder meg så FORBANNA mye, dere aner ikke! Mye gøy som skjer, og jeg kan ikke vente med å fortelle dere det. Er litt forskjellig, skjønner dere. Åh, 2014 kommer til å bli det beste året noensinne. Og 2015!! Haha, ting skjer langsiktig her som dere sikkert skjønner. Forteller alt når jeg får "lov", satser på at det ikke er lenge til.Kan du komme med noen tips for å gjøre det bra på skolen og ikke minst være motivert gjennom alle årene på skole? 
Det skal jeg! Har begynt på innlegget og skal bli ferdig med det i løpt av uka som kommer. Tenker innlegget kan være til god hjelp nå som vi straks går inn i et nytt år, med helt blanke ark og nye muligheter. Klisje, but dis shit is true pipol.

Hvordan får du tid til å være så sosial hele tiden når du driver med så mye annet?
VIl man, så får man til. Ser det litt i perspektiv og tenker at ja, skole er viktig, men å ha det gøy er faktisk enda viktigere!

Er det noe spesiell grunn til at du savner broren din så, og gleder deg så utrolig til at han kommer hjem, utenom at der er gode venner som søsken? (Jeg gruer meg så til at min eldre søster skal flytte ut - tror jeg kommer til å savne henne så enormt..)
Nei, vi er bare gode venner, det er alt. Og seff fordi vi alltid er på lag når det er uenigheter i heimen, og når han er i Bergen må jeg være sterk og krangle mot mamma og pappa alene. 2 mot 1, det er urettferdig :-( Haha, nei da. Jo da. Men det er mye gøyere når han er hjemme!

Tjener du penger på instagrammen din?
Jeg får sikkert 50 henvendelser hver dag fra folk som spør om promoteringer på instagram, men jeg takker nei til så og si alt. Tjener litt, men holder meg til bloggen hovudsaklig. Kan tjene MASSE på instagrammen min, men da blir den proppet full i reklame og det gidder jeg faktisk ikke. Man kan ikke se penger i enhver ting man foretar seg, da blir det helt feil og lite troverdig. Instagram bruker jeg kun for gøy. Det samme gjelder jo bloggen min også selvfølgelig, men det er jo litt annerledes med tanke på at jeg har den som jobb i tillegg. Så ja, pengekåt er det siste jeg skal bli.

Om dere har spørsmål til neste uke så kan dere legge igjen spørsmål i kommentarfeltet! 

feriemodusHeisann alle sammen! Beklager at jeg ikke har fått oppdatert dere før nå, jeg får så dårlig samvittighet. Jeg sov helt til klokka 12 i dag, var virkelig heeeelt kjørt etter mange slitsomme uker. Tror ikke har jeg sovet mer enn 7-8 timer per natt på altfor lenge, så det var virkelig deilig. Jeg stod opp, fikset meg en god frokost, og dro til byen for å møte Julie. Vi har gått og kikket på julegaver i dag, og jeg kom atter en gang hjem tomhendt. Eeeeer det mulig, haha!! Har fått sett på litt forskjellig da, så i morgen blir det siste tur og da vet jeg hva jeg skal kjøpe.

Ellers må jeg beklage mitt lille fravær! Har hatt det ganske stressende de siste dagene, så har ikke fått gitt 100% her på bloggen. Men NÅ er det ferie, og jeg har masse tid til å gjøe hva jeg vil. Endeliiig. I dag skal jeg ta det helt rolig, kjenner at det trengst. Skal lage taco nå straks (4. gangen denne uka, haha), og så skal jeg sette meg ned med godis og se en film.

Skal sette meg og svare på ukens spørsmål nå, så om dere har noen spørsmål - legg igjen en kommentar i kommentarfeltet 

byen

Gammel outfit fra i høst

Nå har jeg endelig fått dusjet og sminket meg, og om noen få strakser tar jeg turen til byen for å møte Karoline (som er hjemme igjeeen!) og Mathilde. Det blir gøy! Burde vel KANSKJE begynne å kjøpe julegaver snart, herregud så treig jeg er. Haha! Men jeg rekker ikke å skrive så mye nå, så vi blogges senere. Ha en fin fredagskveld, fininger!

feire at det er ferie

JULEFERIE!!!!!!

Fy søren, jeg sprudler av glede. Jeg har ikke ORD. Etter så mange uker med skolearbeid kan jeg endelig ta meg fri resten av året, med god samvittighet. Jeg kan faktisk ikke tro at 2013 snart er over, det har gått så sinnsykt, sinnsykt fort.

I går var det som sagt juleball. Fikset meg sammen med Emma og Julie, og kom oss omsider avgårde, haha . . Jeg klarte å glemme skoene mine, Emma fant ikke kjolen sin og Julie raknet kjolen sin - lykken er alltid med oss ass. Det ble converse og nål og tråd med oss, så det ordnet seg da, hihi. Kvelden var rååå, vi hadde det så morro! Haha, villt. I dag våknet jeg og Emma klokka 7, og dro ned til Julie for å sminke oss og gjøre oss skal til skolen der, ettersom alle tingene våre lå der. Vi hadde volleyballturnering på skolen vår i dag, så det var en veldig chill avslutning!! Nå er det ferie for svarte, og det SKAL NYTES SÅ SINNSYKT. Æææh.

endelig frihet

FERDIG MED ALT AV TENTAMNER OG PRØVER!!!

Endelig frihet!! Guuud, det føles så deilig. Jeg har ikke ord. Etter mange uker med skolearbeid hver eneste dag kan jeg endelig si meg ferdig, og fornøyd ikke minst. Mattetentamen var faktisk enklere enn forventet, men tør nesten ikke spå noen karakter, haha. Jaja! I dag er det ball og jeg skal dra til Julie for å fikse meg der sammen med henne og Emma, før vi drar ut. Ser frem til en kjempebra kveld!! I morgen er det volleyballturnering på skolen, og så er det ferie. HALLELUJA

Har kjempedårlig tid nå, bør komme meg avgårde. Men dere får ha en super kveld, det skal viii!! Poster en gammel vine jeg, haha. Et ment på kødd da <3 Love you smask

burgundy red

Skjørt Bik Bok, fluffy genser H&M, wayfarer Ray-Ban

Jeg fant dette antrekket fra noen uker tilbake siden som tydeligvis ikke har kommet på bloggen enda. Har ikke vært like flink på outfits i det siste, men i ferien og utover blir det bedre - for 22. desember snur nemmelig mørketiden og da begynner det endelig å bli lysere ute. Gleder meg! Ellers har jeg tatt kvelden nå. La fra meg mattebøkene nå nettopp, og tror det er best om jeg får meg en god natt med søvn. Har en tendens til å overpugge til prøver, slik at jeg kommer sliten og trøtt dagen etter - og det gjør jo bare at man presterer dårligere. Men ja, nok snakk om det. I morgen er jeg finito med alt som heter skole for i år, og det skal bli forbanna deilig! Snart ferie, folkens!

dagen før dagen

Heisann mine fine <3

Tusen takk for alle kommentarene i går, woooow! Dere er der alltid når jeg trenger hjelp, tusen takk. Jeg tror jeg skal gå med den blå paljettkjolen, ettersom den er mest behagelig og sitter best på. Vel, jeg rakk desverre ikke å blogge mer i går, ettersom jeg satt nedgravd i matteboka hele dagen. Senere på kvelden dro jeg og Håkon og tok sol (klokka 11 på kvelden, hehe), og så om jeg ikke i seng før klokka var 2 i natt. Herregud, jeg har hatt så sykt stort underskudd på søvn de siste ukene, tror jeg har sovet mellom 4-5 timer hver dag. Jeg tror jeg er skapt for å sove lite i grunn (ikke SÅ lite da), for jeg kjenner det liksom ikke så mye på kroppen. Fungerer fortsatt like fint. Liker å tro det i alle fall.

I morgen har jeg mattetentamen, og herregud som jeg gruer meg!! Føler t-mattetentamen kommer til å bli sykt vanskelig. Føler meg plutselig ikke så smart lenger. Men jeg får bare sette i gang og pugge, pugge og pugge. Har hoppet i kosedressen, satt håret opp i hestehale, ryddet rommet, satt frem julebrusen og nå er jeg klar for intensiv jobbing resten av dagen. Vi blogges, skal få til et innlegg til i løpet av dagen, babes!

Bilder fra lørdag. Gleder meg sååå til skoledagen i morgen er ferdig! Da skjer det bare gøye ting resten av uka, og helga skal bli døøødsbra. Wii!

Har dere hatt mattetentamen enda? Hvis ja, gikk det bra?

which dress should I wear

Okei, dere! Så på torsdag braker det løs med juleball, wuhuuu jeg gleder meg!! Det er ikke sånn prinsesseball som andre skoler har, med lange fine kjoler, dates og limmo, sååå det blir ingen lang kjole på meg. (Har sinnsykt lyst på et slikt ball en gang!!) Som vanlig sliter jeg med å finne ut hvilken kjole jeg skal ha på meg. Det er jo egentlig ikke en sånn veldig big deal, men likevel er det så vanskelig å bestemme seg. Så, jeg hadde blitt glad hvis dere kunne ha hjulpet meg 1. Svart kjole (Fra MAKE WAY)2. Grønn paljettkjole (Fra IvyRevel)

3. Blå paljettkjole med korte armer (Fra IvyRevel)4. Rosa peplumkjole. Denne er superduperfin, men sååå kort at det blir helt latterlig, haha. Hadde den bare vært lenge...

5. Svart kjole fra med åpen rygg. Denne er skikkelig fin og sitter veldig bra på, så jeg vurderer denne. (Fra IvyRevel)6. Kjole med lange armer. Liker denne veldig godt, men blir nok aaaaltfor varm. (Fra Bik Bok)

7. Svart kjole med perledekorasjoner på ryggen (Fra MAKE WAY)

Så, hvilken kjole synes dere er finest? 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7?

fashion baby

Vinneren av Ray-Ban-solbrillene er Sofie Pedersen! Gratulerer så mye til deg, jeg har sendt deg mail :-)


Herregud, dere. HØR DENNE SANGEN. Jeg.elsker.Lady.Gaga.Så.Forbanna.Høyt. Jeg husker før albumet hennes kom ut så sa plateselskapet hennes at Artpop kom til å bli historisk, og VISST FAEN om det er. Huskelapp til venner og kjente: Artpop skal spilles av i begravelsen min. Se for dere kista mi bli bært ut langs kirkegulvet med denne i bakgrunnen. Legendarisk.

Så ja, jeg har fått dilla på denne sangen, og jeg tuller ikke når jeg sier at den gjør hverdagen min bedre. Ah, fantastisk. Vel, ja! Hør den. I dag var jeg stuptrøtt når jeg våknet, etter å ha lagt meg i type 2-tiden i natt. Sånn går det når Håkon er hjemme og vi sitter og digger musikk og prater til langt på natt. Men hallo, det er 4 skoledager igjen til juleferie, så jeg kunne ikke brydd meg mindre!! You only live once, sånn for real. Skjønnhetssøvn er overvurdert, pfft.

Deilig å ta en avbrekk fra matten og engelsken. Dagen i dag har gått i skolearbeid og lakse-taco til middag. Har spist taco 3 ganger de 4 siste dagene, og deeeeet er helt ok altså. Klager absolutt ikke. Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så skal jeg lage meg en skikkelig prinsessekveldsmat.Jeg rakk ikke å ta antrekksbilder i dag, men jeg kan by på disse to mobilbildene som ble tatt i løpet av skoledagen. Heheee! Buksa mi er fra Dr. Denim, skjorta rundt livet er fra dmretro.se, toppen er fra BIK BOK og den nye skinnjakka mi er fra chiquelle.com. Den er skikkelig behagelig å ha på, herregud. Litt mer "tøyelig" enn andre skinnjakker, hvis dere skjønner? Man kan liksom bruke den uten å føle seg som en ubevegelig mumie eller noe, haha.

vinn gavekort på junkyard til 2000 kr

Heisann! Jeg skulle jo kjøre litt flere konkurranser i desember, så da må jeg nesten henge litt i. Vinneren av Ray-Ban-brillene blir trukket i kveld!!

I denne konkurransen kan dere vinne gavekort på hele 2000 kr en av mine favorittnettbtikker, nemmelig junkyard.no. Der selger de en hel haug av masse kjente merkevarer, blant annet Nike, Adidas, Ray-Ban, Ugg's, Sweet, Svea, Carthartt, Dr. Denim og selvfølgelig mye mer! Her har jeg satt sammen en kollasj med noen produkter jeg digger:Så, premien denne gangen er et gavekort på hele 2000 kr. Det får man kjøpt utrooolig mye fint for, så jeg er veldig glad for at jeg får ha denne konkurransen! :-) Det dere må gjøre for å være med i trekningen:

  • Lik junkyard.no på facebook HER
  • Gå inn på junkyard.no og finn ditt favorittprodukt (trenger ikke være det du vinner, når du vinner får du bruke de 2000 kr på hva du vil!)
  • Kommenter dette innlegget med linken til favorittproduktet du fant
  • Husk navn og e-postadresse som jeg kan kontakte deg på


Vinneren trekkes på lørdag! Lykke til, babes!

helga mi

Pooouff, der var denne helga også over. Det er nesten helt latterlig hvor fort dagene går. Føles som om det var for 2 timer siden jeg pustet lettet ut og var glad for at det var fredag og helg. Vel, jeg mener . . Det er ni dager til jul!!!

Uansett, denne helga her vært veldig fin! Håkon er jo hjemme som dere vet, så på fredag satt vi barnevakt og bare slappet av. Lørdagen fløy av gårde, og på kvelden tok jeg turen til Emma sammen med Lina, og vi hadde tidenes kosekveld. Emma hadde mekket taco til oss, så da ble det <3 TACO-MIDDAG <3 og masse girltalk. Digger de jentene - vi har det liksom aldri kjedelig sammen. Wii. Vi bestemte oss for å se Criminal Minds før vi la oss, så jeg er liiiitt småparanoid etter det, haha. Criminal Minds må være et av favorittprogrammene mine da, elsker det. I dag våknet vi type et kvarter før bussen gikk, hahaha (jeg ler fordi det er så typisk meg). Jeg rakk det da! Når jeg kom hjem stod familien og lagde kakemenn, så det var jo en koselig velkomst.

Tenkte å kjøre en helomvending når det gjelder outfitbilder fremover, he-he. Nei da.

Nå sitter jeg her, sminkefri og med topp på hodet, og er utslitt etter en lang dag med altfor masse matte. Vi har mattetentamen på torsdag, så i løpet av neste uke har jeg vel reknet så mye med tall at jeg bare ser tall, bokstaver, andregradsulikskaper og rasjonale uttrykk over alt. Haha! Heldigvis liker jeg matte da, så det går faktisk helt fint. Matte er liksom vanskelig, men samtidig så utrolig mye enklere. Du kjeder deg liksom ikke når du sitter og pugger, sånn som når du har prøve i andre kjedelige fag. Hehe, ya feeeeel me?Julie, Emma og mei. Love you babesa mine!

Og ja, nå finner dere meg forresten i Magasinet i Dagbladet. Intervjuet fra i vår er endelig komt på trykk, og snart kommer det også en videoutgave. Synes det ble utrolig bra, teksten er litt mer fortellende og skildrede, i stedet for rein, kjedelig fakta. Credit til journalisten!

Dere får ha en fin søndagskveld, folkens! Gleder meg til ny uke, selv om vi har 2 tentamner - for jeg har både juleball, volleyballturnering med skolen, juleferie og mye annet å se frem til. Aah, ingenting er bedre enn å ha en gøy uke fremfor seg!

it's all about the eyes

Å ha en sminke hvor øynene kommer i fokus er utrolig fint, og i dag skal jeg vise dere hvordan jeg gjør det! :-)

Steg 1:

Første steg er å legge en base på øynene, altså en primer. Dette er viktig for at resten av sminken skal sitte fint på øyelokket, og ikke minst for at det skal holde seg fint utover dagen. Jeg bruker min øyeprimer fra bareMInerals, Eyelid Primer. Deilig og glatt konsistens, og enkel å påføre.Steg 2:

Og så har vi øyenskyggen! Dersom du ikke er vant med å legge øyenskygge vil jeg anbefale en smokey eye-look, som er utrolig enkel å påføre og ser superbra ut. Det du da gjør, er å legge en baseskygge fra vippekanten og helt opp til brynet. Her bruker jeg den lyseste fargen. Deretter tar en en sort/mørk farge, og legger den i globalinjen og i en "halvmåne-form" ytters på øyelokket. Jeg bruker Smokey Eye Kit fra gloMinerals, og den har blitt en av mine favoritter. Her ser dere hvordan man enkelt kan lage en smokey eye-look:

Steg 3:

For å ramme inn øyet og skape en ekstra "intens" look er det perfekt å bruke en eyeliner. Schwing Black Liquid Eyeliner fra theBalm har jeg brukt fast i over ett år og INGENTING, absolutt ingenting slår den!! Med denne kan du legge både tynne og tykke streker, og den presise "børsten" gjør det veldig enkelt å vinge eyelineren ut og skape en cat-eye-look. Her er en enkel tegning som viser hvordan du kan vinge ut eyelineren:


Steg 4:

Som en siste finish påfører du mascara for å ramme inn øyesminken. Her har jeg testet Lash Injection Mascara, og den gir et utrolig fint resultat med både volum og lengde. Mascaraen er laget opp slik at den bygger opp små rør rundt hver vippe, så vippene blir smashiiiing.Har ikke rabattkode i dag, men det er 30% på alt fra theBalm (eyelineren er jo fra theBalm). Salget finner dere her.

Reklame

OOTD: summer outfit

Fant disse klippene på macen fra juni, hadde visst helt glemt de av. Haha! Så jeg tok og redigerte de sammen og satte på litt musikk. Håper dere liker den :-)deilig med helg

Heisann!

Ble visst ikke mer tid til overs til bloggen i går, dagen gikk i ett. Etter skolen dro jeg og Emma til byen for å møte Julie, og vi bare gikk rundt, pratet og spiste. Koseliiig, tihi. Etter det var det hjem for å sitte barnevakt for Ingeborg sammen med Håkon. Skikkelig søskenkveld!! Vi laget taco, som jeg har fått skikkelig craving på den siste tiden (blir liksom aldri lei????), og så drakk vi store mengder brus. Nam. Jeg var forresten snill søster og lagde instagram til Håkon i går, og han har faktisk fått 3000 følgere på èn dag. Haha! Han heter hakonullebo, gjerne følg han :-)

I dag skal jeg til byen for å handle julegaver, og senere i kveld blir det tacokveld og overnatting med jentene! Forteller mer senereeee.

outfit: thursday

Skinnjakke med falsk pels på fra Make Way (HER), shorts runwaydreamz.com, sko Jeffrey Campbell, skjorte dmretro.com, sweatshirt sheinside.com, earcuff H&M

pink loveDe råeste skoa i garderoben min by far. Dunk Sky Hi fra Nike i roooooosaaaaa, her <3

God kveld! How you dooooin'? Dette har vært en skikkelig koselig dag. Familien har vært samlet, og vi har i grunn bare kost oss med god mat og massevis av prating. Slik går det når det er flere uker siden bruttern har vært hjemme! Nå kan forresten ikke mamma og pappa lenger klage på at jeg og Håkon drikker så mye Pepsi Max, ettersom det er 100% ufarlig. Moahaha, gjett hvor vi skal nå og hva vi skal kjøpe.

Tenkte å bare stikke innom før jeg . . legger meg? Nei, never mind, jeg skal ikke legge meg før om mange timer. Vi har nemmelig avspaering de to første timene i morgen, så da kan jeg sove 2 timer lengre. Kjære fredag: du er høyt elsket. Uansett hvor sent jeg legger meg på torsdager så spretter jeg liksom alltid opp av sengen på fredager!

gladlaks

Halla babes!

I dag er jeg i kongehumør!!! Denne dagen er helt heeeerlig. For det første så er jeg ferdig med det meste av prøver, gjenstår bare å øve til engelsk- og mattetentamen. For det andre kommer Håkon hjem om 30 minutter, og han blir hjemme helt til over nyttår! Han er endelig ferdig med alle eksamenene sine, så nå slipper vi å bare kunne kommunisere gjennom snapchat og lange telefonsamtaler klokka 1 på natta, haha. Mamma står på kjøkkenet og lager nammenam middag nå, og jeg er skrubbsulten - så det passer perfekt!! I tillegg skjer det mye gøy for tiden, og jeg har sååå lyst å fortelle om det, men må vente litt først. Ting er ikke helt avklart enda! Er dødsirriterende når bloggere skal være så "hemmelige", haha, men jaaa

I går tok jeg en velfortjent dag fri fra skolearbeid, holyyy så deilig. Jeg og Ingvill dro en tur til byen, og jeg kjøpte meg enda en ny earcuff. Dilla! Tok masse bilder, så antrekksbilder + flere bilder kommer straks.

sequin dresses

Åååh, verdens fineste kjoler! Begge er fra et av mine favorittmerker IvyRevel (ivyrevel.com). Den grønne finner dere HER, og den blå med korte armer er HER. Kjolene er verdens deiligste å ha på, i motsetning til andre paljettkjoler. De sitter i tillegg som et skudd på! Disse blir nok godt brukt i jula, ja :-) Er svak for paljetter!

Her kommer maaange bilder! Prøvde meg på noen litt andre typer bilder denne gangen.

shoot utsatt

Leserbilde med to søte jenter! Om dere har tatt så må dere gjerne sende de til meg på mail, jeg samler alle sammen og tar vare på de 


Jaaaa, så nå skulle jeg vel egentlig ha vært på vei til Bergen om ikke så altfor lenge. Det ble desverre ikke noe av i dag, på grunn av at shooten er utsatt til en annen dato. Vet ikke helt når enda, men det blir vel ikke så altfor lenge til. Det var veldig synd, var såå klar. Hadde kjøpt nytt undertøy og greier </3 Til dere som har spurt så skal vi ta motebilder/outfitbilder og evt. modellbilder som jeg skal sende inn til byrå, og da må man ha både portrettbilder og undertøys/bikini-bilder, deeerfor hadde jeg kjøpt nytt, hehe. Men det går fint, nå har jeg jo noe å glede meg til så!

Ellers: FRIHET. Ble ferdig med min siste prøve å år, så nå mangler jeg bare heldags i engelsk og matte som vi har i neste uke. Wohooo! Jeg har faktisk ingenting jeg må gjøre i dag, og det føles helt fantastisk.En stk. sminkefri Kristine i puggemodus. // Verdens fineste undertøy!! Noe dere kanskje ikke visste om meg er at jeg er SKIKKELIG kresen på truser, haha. Disse stringtrusene fra Lindex er de fiiiineste noensinne, de sitter seriøst perfekt på og gjør at man føler seg skikkelig babe. Tuller ikke!! Mange av de jeg kjenner bruker akkurat samme, tror de er ganske populære, haha. Har kjøpt i alle fargene de selger, jeg!jofama by Kenza 10Som dere vet er jeg stolt eier av min Jofama By Kenza 3, som har blitt flittig brukt denne høsten. Digger både Kenza, merket hennes IvyRevel og Jofama-kolleksjonen hennes!! Skinnjakkene hun har designet (og buksene og shortsene, ikke minst) er dødsstilige, og for en stund siden ble jeg eier av en ny skinnjakke - denne er med pels på. (Falsk pels) Jeg ELSKER den! Den er mye tykkere enn vanlige skinnjakker, så man kan fint bruke den om vinteren og fortsatt holde varmen. Gleder meg allerede til å mikse antrekk med den fremover! Dere blir nok å se den på en del outfits.

Jakken er fra jofama.se, og direktelink til jakken min finner du HER <3

skål, pepsi max-lovers

Heksejakten på oss Pepsi Max-elskere er endelig OVER!! I dag ble det offentliggjort at søtningsstoffet aspartam (som finnes i blant annet Pepsi Max) er fullstendig ufarlig, så beklager ass - her er et stort HA-HA til de som hele tiden har klagd på at det er så "farlig". Aspartam er blitt forsket grundig på av EU i mange år, og det har faktisk aldri blitt påvist at det er skadelig - men nå er påstanden motbevist. Vel, skål da, dere! Les artikkelen HER hvis dere vilEn liten smakebit på en av kjolene fra ivyrevel.com. Flere bilder kommer snart!

Jeg kom nettopp hjem, og skal straks spise middag, naaaam. Siden jeg ikke har så altfor mye tid til overs i dag ble det trening rett etter skolen, sammen med Julie. Deiiiilig og forfriskende! Etter det dro jeg innom synssenteret og fikk strammet inn Ray-Ban solbrillene mine, som jeg har utsatt helt siden sommerferien. Når jeg og Håkon var i Mallorca klarte jeg selvfølgelig å ta med solbrillene inn i badstuen, så de ble skikkelig utvidet. Veeeel, haha, der har dere meg i et nøtteskall. Nå er jeg opplagt og klar for å få unna dagens gjøremål. I går begynte jeg å finne frem diverse antrekk som jeg skal ha på fotoshooten, og det skal virkelig ikke være enkelt. Har funnet en del forskjellig, da. Rommet mitt er heeeelt kaos nå, med klær, sko og skolebøker overalt. Det resulterte i at jeg presterte å tråkke på Jeffrey Campbell-skoene i dag tidlig, med pigger på, score Kristinetodays's outfitSkinntights fra junkyard.no, sko fra Converse, jakke fra sheinside.com, sweatshirt fra batoko.com

Dette ble dagens antrekk. Herreguud, elsker denne tightsen over alt, tror aldri jeg har hatt på meg en så behagelig tights før. Ellers liker jeg denne jakka veldig godt, men den er veldig stram, kort i armene + at den ikke har lommer. Sjukt upraktisk, but I`ll survive. Nå kommer Ingvill bort en tur, wihoo. Håper dere får en fin kveld!

streber

Heisann, håper dere har hatt en fin start på uka så langt ♥ Jeg har nettopp spist verdens beste pannekaker til middag, ah. Vi hadde prøve i dag, i morgen har jeg fremføring og på onsdag har jeg prøve igjen. Sinnsykt stress, så her må jeg virkelig prioritere! Jeg får MASSE spørsmål om jeg kan lage et innlegg med tips til hvordan man kan øve til prøve, og jeg har faktisk begynt på et slikt innlegg nå. Håper dere får nytte av det! 

Gleder meg såååå utrolig mye til ferie nå, fordi dagene mine består virkelig ikke av andre ting enn skole. Jeg er i tillegg ekstremt streber når det kommer til skole, noe som er både bra og litt dårlig til tider. Satt oppe til midnatt i går og øvde til geografi, fordi jeg ikke rakk å begynne før på kvelden. Satt i senga med øynene halvveis igjen og tvinget meg selv til å øve . . Hater å føle meg "uforberedt" til prøver, og jeg kan virkelig ikke noe for det. Føler liksom at det er så vanskelig å finne en mellomting, enten blir det sprengpugging til øynene mine faller ut, eller så får jeg ikke øvd i det hele tatt. Ææ, vanskelig det der. Noen ganger må man likevel bare senke skuldrene sine, og ta ting som det kommer. Så lenge du har gjort ditt beste, så er det bra nok.

Men NÅ er det nok om skole!! Beklager maset, lover å slutte nå. Har heldigvis tatt en del bilder i helga, så blogging blir det likevel. Vel, dette innlegget skulle egentlig handle om de nye øredobbene mine, haha. Jeg kjøpte tidenes fineste earcuff fra H&M på lørdag, og jeg er heeelt in love. Du trenger bare ètt hull for å feste den, for øverst fester du den nemmelig med en clips. Smuud! Ser ut som om jeg har dødsmange hull, hahaSelfieee . . // La meg introdusere dere for det beste jeg vet, ever: BOBLE KARAMELL ♥ Herregud, jeg har ikke ord for hvor mye jeg elsker den sjokoladen.Her er den nye øredobben! Fikk med 2, men vet ikke om det blir like fint å ha på 2 samtidig??

 

Skulle prøve å ta bilde med Ingeborg, haha 

4 looker til jul og nyttår

Hei!

Kjolesesongen er endelig her, og kjenner jeg jenter rett er vel en del allerede begynt å stresse med hvilken kjole man skal bruke på julaften og nyttårsaften? Det er like vanskelig å velge hvert år, men heldigvis har vi et hav av utvalg. (En av grunnene til at jeg elsker å være jente) Jeg har fått mange spørsmål fra dere om jeg kan tipse dere om fine kjoler til jul og nyttår, men i stedet for å vise dere bare kjoler - så har jeg satt sammen komplette antrekk i stedet. Forhåpentligvis får dere litt inspirasjon til årets innkjøp av kjoler! Her er 4 antrekk, alle produktene er fra min favorittbutikk nelly.com. Nelly har julekalender nå i desember, og luke 8 finner du her. Luken gir 20% rabatt på alle produkter fra NLY Trend 
Gullsko her, Deborah Lippmann-neglelakk her, kjole i gull-farger her, øredobber i gull herDeborag Lippmann-neglelakk i rød her, statementsmykke her, dødsfin kjole med åpen rygg her, pumps i sølv her


Sølv-clutch her, sko med nagler her, nydelig maxikjole med sølv-detaljer her, NYX-leppestift her, øredobber herClutch her, sko her, kjole her, øredobber her

Annonse

SmileLab FLASH

Som dere vet så er jeg trofast bruker av SmileLab. Et hvitt og fint smil samt god munnhygiene er veldig viktig for meg! SmileLab er en form for tannblekning, bortsett fra at det ikke er en behandling - det er strips som du supernenkelt fester på tennene. Når du kjøper SmileLab får du med mange pakker, og disse pakkene består av to strips. Èn til øvre tannrad, og en til nedre. Disse er gjennomsiktige og har et lag av "gelè" på seg som fester seg til tennene dine. Stripsene er veldig behagelige å ha på, og du kan fint gjøre andre ting samtidig som du har de på.

Nå har det kommet en nyhet, nemmelig Flash! Dette er samme produkt og fungerer helt likt - bortsett fra at du kun trenger å ha stripsene på i 15 minutter. Denne er beregnet for de gangene du er i farten, slik at du kan ha disse på samtidig som du f.eks på sminken. Kjempesnedig og effektivt! Jeg har prøvd produktet selv og den gir akkurat samme effekt som den vanlige SmileLab.

Du får kjøpt det HER!Her ser dere et bilde av meg i nuet med stripsene på. Dere kan så viiidt se de - stilig eller hva? Jeg er ikke den eneste her i huset som har SmileLab-dilla for å si det slik, te-he. Heldigvis er jeg snill og deler, da!Jeg har ingen rabattkode i dag, men SmileLab Flash er en nyhet og fås KUN kjøpt hos coverbrands.no 

Reklame 

hektisk søndag

God søndag! I dag våknet jeg og Ingvill i 11-tiden, deilig å være uthvilt for en gangs skyld. Første jeg sa når jeg våknet: "Aaah, fantastisk . ." Får alltid flashbacks fra første skoledag når Ingvill overnatter, for jeg husker at hun overnattet hos meg den dagen vi skulle begynne på videregående. Haha, random. Vi koste oss mye i går - her gikk det julemusikk og en liten hjemmespa med farging av bryn og lakking av negler.

I dag har jeg sinnsykt mye på planen, og jeg sitter for øyeblikket og lager en liste med alle gjøremålene jeg har. Ææh, stressa! Er alltid så mye som skjer rett før ferier, så nå er det siste innspurt på skolen. Har prøve mandag, tirsdag, onsdag, og så drar jeg til Bergen på onsdag. I tillegg har jeg mye bloggjobb å gjøre, må blant annet komme til bunns i mailboksen som jeg selvfølgelig har utsatt til siste liten, sende fakturaer, sende avgårde noen pakker og så videre. Det står ikke på det at jeg har lite å gjøre her, i alle fall! Men jeg klager absolutt ikke, faktisk så liker jeg det slik. Er i tillegg alene hjemme frem til i kveld (jeg og Ingvill er barnevakt for lillesøster), så da slipper jeg å ha noen som maser på meg. Vurderer å dope meg ned på kaffe sitte oppe til langt på natt i dag for å få unnagjort alt, hm . . Nei da. Jo da.

Here go got some picturez from yesterday. Mens jeg tok disse bildene gikk den siste bussen min, noe jeg så klart var uvitende om </3 Men det var verdt det, though.Synne, Mathilde, Emma og mei tacomekking

HEY BABES!

Jeg står for øyeblikket på kjøkkenet med lillesøster og lager tacooooo. Er så sulten at jeg skjelver, så det skal bli godt å hive innpå med massevis av mat nå, hihi. Hadde det kjempekoselig i byen i dag med Emma, Synne og Mathilde, som vanlig! Herlige folk  Vi tok litt bilder og som jeg skal poste i neste innlegg. (Klarte selvfølgelig å glemme den siste bussen hjem mens vi tok bilder, FOR et svimehue jeg er, hahaha) Kjøpte meg èn julegave + en dødsstilig øredobb (har fått helt sykt dilla på ørepynt for tiden, det er sååå fint). Jeg har så vidt startet på julegavene og det stresser meg skikkelig!! Hvorfor er jeg alltid så sent ute??

Uansett, Ingeborg maser på meg om at vi må fortsette å lage taco nå, så jeg må avslutte. Senere i kveld kommer Ingvill på besøk og hun skal overnatte her, wiii.Om jeg er gira på taco? Veeeel . . JAAAAAGullet miiiitt, love you bigtime!

warm and comfy

Hei dere!

Jeg har ganske dårlig tid nå, hehe, så får skrive så fort jeg kan. I går var tidenes mest produktive fredag ever! Vi var ferdig på skolen halv 12, og jeg satt igjen alle de 4 studietimene og øvde til prøve. Etter det dro jeg til byen, møtte Lina, og så dro vi på Spenst. Dødsgøy! Elskeeeer å ha folk å trene sammen med, det er så herlig. Jeg kickbokset blant annet for første gang i mitt liv, haha - hun er rååå til det. Etter en treningsøkt på Spenst dro vi hjem til meg, og vi gjorde reknet matte og bare satt og pratet til klokka var 12. Dødskoselig, fooor en herlig jente! Tiden bare fløy avgårde. Så ja, jeg hadde en veldig fin fredag! Må definitivt gjøre det igjen.

Nå skal jeg til byen med jentene - det blir gøy! Det er forresten kjempefint vær her, med sol og tidenes puddersnø. Herreguuuud, endelig skikkelig julestemning! Jeg er såå glad for at snøen endelig har kommet, er jo tidenes winter wonderland når jeg ser ut av vinduet. Ah. Men nå må jeg gå, vi blogges senere i dag!Mine herlige og supervarme Ugg's + verdens deiligste jakke ever. Gjett hvem som ikke skal fryse i dag, hehe!

ung i 2013

Her er min siste spalte i Fylkesmagasinet for i år. Har nå skrevet 8 ulike i 2013. Min første spaltist-jobb - og det har vært veldig gøy :-) Merker jeg har fått litt mer dreisen på nynorsk også (selv om jeg skriver nynorsk til vanlig på skolen), og det kommer jo veldig godt med. Artikkelen finner dere her (hvor dere også finner mine tidligere spalter), men jeg har kopiert det over her også slik at dere kan lese det direkte fra bloggen min. Jeg valgte å skrive om det å være ungdom i 2013.
one year ago
Et lite bildedryss fra antrekkene mine fra et år siden! Synes dere jeg har forandret meg? Jeg synes jeg ligner ganske mye på meg selv i grunn, både utseendemessig og i klesveien. Forhåpentligvis har jeg vokst et par centimeter, hehe! Jeg mener å huske at jeg var 170 i 9. klasse? Det vil si at jeg har vokst 5 cm på bare 2 år! Shiiiit. Drømmehøyden min er 178-179 - så kanskje jeg når det en vakker dag. Pappa er 190 da, så det ligger i alle fall i familien! Mange av dere spør hvordan man blir komfortabel med å gå høye hæler når man er "høy" (er jo ikke sykt høy), og det er rett og slett bare å gå masse med hæler og gjøre seg vandt med. Før kunne jeg aldri sett for meg at jeg kunne gå på hæler som gjorde meg enda høyere, men nå elsker jeg det! Vil jo gjerne være høyere. Synes det er sååå gøy å gå med f.eks Jeffrey Campbell, som gjør meg 12 cm høyere. 187, wooooho! Det er gøy det!

Ellers ser jeg at håret mitt er prikk likt på alle bildene, GUD så kjedelig. Jeg er så lei av håret mitt at jeg har lyst å klippe det av! Trenger noe nytt, men jeg vet ikke hva.

bergen og fotoshoot

Heisann!

I dag er jeg veldig stressa, fordiiii vi har naturfagsprøve i morgen og jeg gruer meg alltid til naturfagsprøvene. Det er jo avsluttende fag, så karakterene jeg får nå vil stå på vitnemålet mitt i 3. klasse. Uææ. Jeg får besøk av Malin om ikke så altfor lenge og vi skal øve hele dagen!

Ellers, litt oppdateringer: Om akkurat èn uke er Håkon ferdig med eksamene sine og da drar jeg på besøk til han på onsdag, og blir der til torsdag. Jeg skal møte en fotograf og ha fotoshoot, så det blir spennende og ikke minst utrolig gøy! Har skole da, så kan bare ta fri èn dag. Vi skal kaaanskje ta modellbilder som vi sender inn til et modellbyrå også - men det er bare hvis vi får tid vel og merke. Veldig fint at jeg får hjelp til det. Og så en annen ting: Dere husker da Dagbladet var på besøk hos meg i vår? De filmet og intervjuet meg, og nå om ikke lenge kommer det ut. Blir spennende! Skal selvfølgelig gi dere nærmere beskjed når det er ute på nett.Bilder fra høstferien! Har tatt en del bilder i det siste, men rekker ikke å redigere dem nå. Vi skrives, jeg må nesten øve! Bare èn dag igjen til helg nå, jippiiii.

le iphone-picturezVåknet opp til to synkrone kviser, ètt på hvert kinn. Herliiiig start på dagen. // Meg og Ingvill, måtte dokumentere at vi var brune of course. For dere vet, brunfargen forsvinner jo i det du går ut av døra til solariumet, haha!Lazy morning.. // Du vet når du tror at du har fri hele dagen, men så regner det plutselig skolearbeid på deg??? Ja, den følelsen.Me and Ems, my prrrrecious. // Jentekveld hos Lina with the gurls, tacomaking på g!Sliten pike etter treningsøkt. HAHA, jeg tok på meg pelsvesten over treningsklærne med vilje for å se lattis ut. Divafaktor til hundre, ler meg ihjel. // Etter The Hunger Games med Pål-Viktor!IvyRevel!! Et av mine favorittmerker. // På sykebesøk hos Julie 

i love these jacketsJeg har investert i en del ytterjakker i år, ettersom jeg synes det er så gøy å kunne variere litt gjennom den kalde vinteren. Ender som oftest opp med èn som jeg bruker mest da, mest fordi det er såå kaldt haha, men liker å ha litt forskjellige å velge mellom likevel. Alle tre er HERFRA. Du finner jakkene mine under denne kategorien :-)En klassisk og enkel svart kåpe med skinnarmer, digger denne! Typisk blogg-jakke, haha. Denne kan man kombinere med nesten alt, så vil si at det er en god investering!

Pels-vest med hette, åååhh jeg er in love. Har akkurat denne i svart, og den har blitt brukt skikkelig mye de siste ukene. Ikke bare er den varm som bare det, men den er også skikkelig stilig. Hetta gjør alt, synes jeg! Og ja, pelsen er falsk ;-) Hadde bare vært nasty å gå med pels over hele meg, ææh. Den er utrolig myk likevel, da.

Kosemooooseoverdose-jake. Herregud, elsk på denne! Ull/pels er noe jeg ikke får nok av, og denne er jo bare supersøt. Har den på meg nå i skrivende øyeblikk, faktisk. Gjett èn gang hvem som kommer til å bo i denne fremover!

Fine, ikke sant? 

ny treningsmotivasjon

Hejj babes

Som jeg fortalte dere var Spenst stengt hele forrige uke fordi de pusser opp, og i går var jeg der og trente for første gang i nytt lokale. HOLY, her snakker vi ny treningsmotivasjon! Jeg og Ingvill kom inn og bare "Wooow . . Vel, hvor går vi???" Det er blitt såå fint der nå, alt er helt hvitt og moderne - og det har i tillegg blitt mye større. Følte meg fresh bare av å være der, vi er der liksom. Merket var var veldig slitsomt å trene etter over en uke med pause da, men jeg hadde ikke akkurat forventet noe annet heller. Det går helt fint, litt surt at det bittelille jeg hadde av muskler i armene forsvant, poooff. Følte meg rimelig boler der jeg stod og slet med superlette vekter, haha. Føler "alle" legger merke til det, men når jeg tenker meg om så går jo ikke jeg akkurat rundt selv og sjekker hvor mye folk løfter. Dessuten, man må jo starte èn plass. Hehe! Kunne sikkert ha skrevet en hel bok om kleine ting på treningssenteret . .

Jeg er endelig ferdig med en norskinnlevering, så nå kan jeg ta fri resten av dagen. Skal møte Ingvill nå, så adiòs!

Haha, følte for å dele disse 2 fine bildene av meg. Og nei, trutmunnen på det siste bildet er ikke seriøst, hahaha

vinn ray-ban pilotbrillerJeg hadde veldig lyst å arrangere julekalender på bloggen min i år, men tiden strakk desverre ikke til. I stedet tenker jeg å heller ha litt konkurranser i desember! Hva sier dere til det? Vil veldig gjerne gi noe tilbake for at dere leser bloggen min og gir meg så mange fine tilbakemeldinger.Jeg fikk tilsendt disse fine Ray-Ban-solbrillene fra junkyard.no som er en av mine favorittbutikker på nett. Modellen er aviator (i farge beige) og de er dødsstilige, men jeg vil gjerne gi de bort til en av dere. Har jo akkurat samme bare med annen farge på glasset, så jeg vil gjerne heller glede en leser med noen splitter nye solbriller fra Ray-Ban - som en slags julegave fra meg. De er i størrelse onesize og passer de fleste, de passet i alle fall perfekt på meg. Og som dere vet så er jeg skiiiiikkelig fan av Ray-Ban, altså, det er det beste solbrillemerket ever made! Bruker mine heeeele tiden om våren, sommeren og høsten. Og av og til om vinteren også, haha . . Ray-Ban sine solbriller er for øvrig kjent for å ha veldig solid glass, så om du mister de i bakken vil du mest sannsynlig ikke få en eneste ripe på brillene. Mine er like fine etter 1 år, og de har blitt MYE brukt :-)

Så, over til konkurransereglene! Veldig enkle, som alltid:

  • Lik bloggen min på facebook HER
  • Lik junkyard.no på facebook HER
  • Lik dette innlegget via facebook ved å trykke på "Liker-knappen" nederst i innlegget
  • Kommenter innlegget med navn + e-postadresse (e-postadressen må du skrive inni kommentaren!)

Det er viktig at dere gjør alt sammen, ellers kan dere ikke vinne. Jeg sjekker om vinneren har likt sidene! :-)Solbrillene er sponset av junkyard.no

bomber jacket

Digger min nye jakke fra nevernaked.no! Link her. Gleder meg til å kombinere i ulike antrekk fremover! :-) Her har jeg satt sammen et antrekk for å vise dere:ønskeliste til jul

Heisann!

Julen nærmer seg med stormskritt (2. desember allerede!!), og jeg har fått mange spørsmål fra dere om jeg ikke kan lage et innlegg hvor jeg viser hva jeg ønsker meg til jul. Så nå skal jeg vise dere min ønskeliste! Tenker hovudsaklig at det kan være til inspirasjon for dere som ikke helt vet hva dere ønsker dere, så jeg tok med ganske mye forskjellig. Er ikke slik at jeg forventer å få alt dette liksom, haha!Det jeg ønsker meg aller mest i år er faktisk en opplevelse. Om jeg får en reise i julegave blir jeg helt fantastiiiiisk glad!! Jeg elsker å reise og besøke nye land! Har ekstremt lyst til å besøke en storby, som f.eks London, New York, Barcelona eller lignende. Aaah . . Ser for meg å vandre gatelangs i stilige antrekk, ta massevis av bilder, spise god mat, gå på Starbucks 3 ganger om dagen, ha crazy shoppingøkter og besøke alle de ulike attraksjonen. *Drømme seg bort* Så nei, det er ikke ny iPhone, Mac, kamera eller jakke til 8000 jeg ønsker meg, jeg vil mye mer ha et minne og en opplevelse i gave.Louis Vuitton Neverfull // Michael Kors-klokke // Marc by Marc Jacobs Laptop CaseSKINNBUKSE! Jeg har ønsket meg en sånn i evigheter, men har aldri funnet en i butikk. Fant nettopp disse her! Den siste er fra HERFRA, og den er virkelig superfin. Elsker skinnbukser med glidelåser på, det er sååå rålekkert. Tror nesten jeg må bestille den hjem hvis den ikke havner under treet. HER er en til, bare at den ikke er i skinn. Den er de samme kule glidelås-detaljene!

Freshe treningsklær! Gjerne fra Nike, som er mitt favorittmerke. Ingenting gir meg mer motivasjon enn å se bra ut på trening, men jeg er sikkert ikke alene om å synes at det er surt å bruke 700 kr på en genser. Ønsker meg spesielt overdeler - den hvite helt til høyre er jo bare helt nydelig!Nattkjole, bikini og undertøy fra Victoria Secret. Vi jenter og VS, altsåå ♥ Kimonoen på første bildet blir nok ikke så enkel å få tak i though, da må jeg nok bli en VS-modell selv, haha.♥ Rum Moto Boot fra Jeffrey Campbell - Herregud så fine!! Har sett disse på utallige moteblogger, og jeg blir bare mer og mer forelsket i dem for hver gang jeg ser på dem. Klassiske boots som passer til absolutt alt, i perfekt kvalitet. Elsker Jeffrey Campbell.
♥ Viva La Juicy-parfyme - Denne hadde jeg tenkt å kjøpe når jeg var i på flyplassen i Mallorca i sommer, men jeg endte opp med Escada Cherry In The Air. Den er også sinnsykt god, men holder ikke så lenge desverre. Elsker Viva La Juicy, den er helt amazing.
♥ Lommebok fra Marc by Marc Jacobs - Klassisk og fin! Har faktisk ikke lommebok, så det hadde jeg absolutt hatt bruk for. Er altfor dårlig til å rote bort busskort, kontanter, solkort, treningskort og ikke minst bankkort (haha, har skjedd altfor ofte)
♥ Pulsklokke - Har skikkelig lyst på en pulsklokke som jeg kan bruke når jeg trener!

Noen som ønsker seg noe av det samme? 

søndags-rutiner

Heia! Ble litt sen oppdatering fra denne kanten, men jeg kom nettopp hjem fra Malin. Vi har øvd til gymteori-prøve som vi har i morgen, åååh som jeg elsker å bruke søndagene mine til skolearbeid. (Enda en grunn til å glede seg VILLT til ferie, wohoo) Men det var koselig likevel, da! Hater å øve til prøver alene, haha..

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, og gjøre de typiske søndags-rutinene. Skifte sengetrek, finne antrekk til morgendagen, rydde rommet, farge brynene og akkurat nå: rydde pc`en. Jeg holder på å skifte ikonene på docen på macen, det er jo sååå stilig!! Henger sikkert 100 år etter, men ja, jeg har ikke orket å gjøre det før nå. Har skiftet farge på mappene i tillegg, så nå føler jeg at macen ble mye finere og ikke minst mer jentete. ELSKER det. Mangler mye enda, da!

Her er forresten en liten sneakpeak på det jeg fikk fra IvyRevel i går! Gleder meg til å vise produktene på, åååh er helt in love.Og så litt tilfeldige bilder fra helga!Kroneksempel på hvordan jeg ser ut når det kommer folk forbi mens jeg og Ingvill tar bilder. *Kleint*

Finamiiii

den beste tiden i året er her


Endelig.... DESEMBER! Herrefred, kan dere tro det?! Da var det altså desember igjen, og i dag er det kun 24 dager igjen til julaften. Spør dere meg er det helt sprøtt, for jeg føler liksom vi nettopp ble ferdig med sommeren, jeg. Uansett, det gjør meg ingenting, for jeg elsker denne måneden over alt på jord. Jula har alltid vært og kommer alltid til å forbli den beste tiden i året. Ja, sommer er bedre enn vinter, men sommeren kan virkelig ikke måle seg med jula.

Jeg er så glaaaad! Om 12 dager er Håkon ferdig med eksamenene sine og da kommer han hjem, og det skal bli så sinnsykt, sinnsykt deilig med ferie. Jeg gleder meg uendelig mye til barnetv, kalendergaver, snø (som for øvrig bør kjappe seg litt!!!), fellesfrokoster med familien, julebaking med lillesøss med Håkon med julemusikk på høyttalerne, massevis av god mat og kvalitetstid med venner og familie. Det skal bli helt fantastiiiisk. Jeg gleder meg som en unge! Jeg stod opp i dag tidlig og åpnet første luke i sjokolade-kalenderen jeg og de andre jentene fikk i overraskelse av Malin. Såå koselig. Den har bilde av 3 gutter i bar overkropp med nisselue på, haha!