newyears og dype tanker om livet

 • 31.12.2014
 • KL. 13:42

Så overlevde vi 2014 og, dere! Med glans :-) Vi er kommet til dag 365 av 365, og om ikke mange timer starter enda et nytt kapittel. Tenk at det er like langt til 2030 som det er til 2000? Jeg sier det hele tiden, men tiden går faktisk så fort at det skremmer meg. Da jeg og Ingvill gikk på fjellet her om dagen hadde vi en skikkelig dyp samtale om livet, for jeg synes nemlig det er så rart at vi mennesker går og venter på alt hele tiden. Vi venter på fredag, neste måned, sommerferien, det å bli myndig og få lappen, neste år og det å bli voksen. Hvorfor ikke bare nyte det som skjer akkurat NÅ? Dere har sikkert hørt den setningen utallige ganger, men det ligger liksom noe i det. Du vil bli 18, du vil bli voksen og du vil finne drømmemannen. Den tid kommer. Så hvorfor sløse bort tiden som tenåring? Jeg vil ikke sitte i gyngestolen som 80-åring og angre på at jeg ikke levde i nuet i ungdomstiden min.

For sannheten er at vi er altfor dårlige til å leve i nuet. Mange av oss lever livet gjennom sosiale medier. Livet ditt ser kanskje ut som et eventyr på instagrammen din, men hva er vel det verdt når ditt virkelige liv ikke består av annet enn å sitte med snuten ned i iPhonen og lure på om du skal bruke Valencia eller Hudson som filter? 

Dobbeltmoralsk at dette kommer fra en blogger som lever av å knipse bilder, redigere og skrive om hverdagen sin, men dette er ikke kritikk til noen av dere. Heller selvkritikk til meg selv. Og ja, kanskje det også er en liten oppvekker til dere som glemmer å faktisk leve det ekte livet blant. Jeg har èt nyttårsforsett for det kommende året, og det intet annet enn å bli flinkere å legge fra meg mobilen, slå ut håret og LEVE livet.

Over til noe annet. Oh my god, i dag startet jeg dagen med å finne den kuleste sangen NOENSINNE!!!! Herregud, noen sier kanskje at det å være forelska er den beste følelsen i hele verden, men jeg sverger på at det er få ting som gjør meg mer lykkelig enn å finne en bra sang. Jeg er jo kjempefan av Lady Gaga som dere vet. Jeg fant en skikkelig teit rap av en som heter Brooke Candy og sangen var egentlig ganske kjip i seg selv, men en eller annen genial sjel har satt denne rappen sammen med melodien til Mary Jane Holland, som er en av mine favorittsanger av Gaga. Det her er KUNST

I can't even. Fuck gutter, dette er kjærligheten min.Her er noen bilder fra kjoleprøvingen min i går kveld klokka 02:00. Typisk meg: gjør ingenting hele dagen, når klokka passerer 00:00 får jeg plutselig lyst å gjøre 100 forskjellige ting, der i blant å finne meningen med livet, fikse alle probleme mine og prøve alle kjolene i skapet mitt.

Nå skal jeg lærekjøre en tur med pappa! Jeg gleder meg helt vanvittig til kalkunmiddag i kveld, mamma lager seriøst den beste stuffingen!!
dagens outfit

 • 30.12.2014
 • KL. 19:05

Hey! Intervjuet gikk bra, men artikkelen kommer ikke på trykk før i januar. Nå kom jeg forresten på at januar er om to dager, lol? Og wow, det betyr at jeg er 18 år om 11 dager!!! Forbered dere på å høre litt mas om det fremover, for det å fylle 18 er sååå stort for meg. Jeg pleier aldri å glede meg sånn skikkelig til bursdagene mine, siden det ikke er noe spesielt å fylle 15, 16, 17 og så videre, men når jeg er 18 starter et nytt kapittel. SKRIK! Nå må jeg bare bestå teorien og oppkjøringen da riktig nok! Jeg har så mye nerver, tør ikke ta teorien i tilfelle jeg ikke klarer den.

Jeg har forresten blitt mer aktiv i kommentarfeltet for tiden! Jeg vet at en del av dere har ønsket det, og det forstår jeg. Føler meg mye nærmere dere når jeg svarer på kommentarene deres, dessuten skulle det bare mangle at jeg svarer dere når dere tar dere tiden til å spørre om ting.


Jakke Jofama by Roxy, bukse Bik Bok, sko Jeffrey Campbell, skjerf Acne, sobriller Ray-Ban, sweatshirt Runwaydreamz

Forresten, til dere som har tatt teorien: var den vanskelig? Jeg har hørt at selve teoriprøven er enklere enn den på teoritentamen.no, men jeg tør liksom ikke helt å lene meg på det. Klarer liksom teoritentamen med 3-5 feil, men føler likevel ikke at det er bra nok til å ta prøven. Setter kjempestor pris på om dere deler erfaringer!
snart lansering

 • 30.12.2014
 • KL. 14:00

Nå dere, nærmer det seg lansering! Jofama by Kristine Ullebø kommer i butikkene 15. januar og den finnes i tre ulike farger til dere som har spurt om det! :-)) Jeg møtte mange norske butikker på Fashion Week i København, så den vil være å få tak i mange butikker rundt om i Norge. Jeg forteller mer om dette når det nærmer seg! JEG KLARER IKKE VENTE!! Her er en sneak peak:Jeg sprudler av lykke!!!! Forresten, god dag! Endelig føler jeg meg bedre, så i dag var det på med sminkemaska og litt finere klær enn ullundertøy. Nå får jeg straks besøk av en journalist her, så jeg er usikker på om jeg i det hele tatt rekker å skrive ferdig innlegget før det dinger på døra, hehe. Hun skal intervjue meg angående jakken min, så det blir jo gøy! (Endelig noe annet enn kroppspress og følgere på instagram) Apropos kroppspress, jeg blir helt SLITEN av å se hvor mye kritikk Caroline Eriksen får i media om dagen. Hvordan kan mennesker være så fæle? Jeg ser spesielt disse etter-fødsel-bildene på facebook som florerer rundt (som for øvrig er GROV mobbing og trakassering av en enkeltperson), og jeg sverger på at jeg piller ut øynene mine om jeg ser enda et slikt et. Hvorfor er det creds at chubby møbre blafrer med valkene sine på sosiale medier, mens det er en skam at Caroline legger ut bilder av en veltrent kropp? Hvorfor? Det gir jo ikke mening i det hele tatt. Jeg synes alle skal få lov til å være fornøyd med seg selv, enten man veier 10 kg for lite eller for mye. Flat mage eller valker, what ever. Vi er alle fine som vi er. 

Så, dere som legger ut bilder av hengemagen deres etter fødsel: dere er FINE. Men la Fotballfrue også gjøre det, da. Hun er fin hun også.

Jeg rakk visst å skrive ferdig innlegget likevel. Vi snakkes etter intervjuet! :-)
sick kriss

 • 29.12.2014
 • KL. 18:53

Åå, så deilig denne sangen er! Hør den, jeg befaler dere. Den var ikke med i filmen til Mockingjay, men er en av sangene til albumet hvor alle sangene fra filmen er samlet.

Hey folkens! Hvordan går det med dere? Frøkna som vanligvis alltid er frisk og kvikk har vært litt småsyk de siste dagene. Jeg er liksom ikke sengeliggende, bare slapp, vondt i hodet og litt forskjøla. Har både spist, drukket og slappet mye av, likevel våknet jeg til dundrende hodepine i dag etter 11 timer søvn. Ikkje brrrra! Jeg har hørt at det er mye sykdom som er ute og går nå i jula? Mange jeg kjenner er i alle fall dårlige de også. Men men, jeg får bare bruke tiden på å se KUWTK og Gossip Girl. Heldigvis er det ferie og det skjer ingenting spesielt, noe jeg takker  høyere makter for. Sånn sett er det jo ikke så ille. Og; det er en hel uke til skolen starter igjen! :-))

Så, ikke noe klaging fra den kanten her. Jeg har fått god tid til å gjøre det jeg vil i dag da, som for eksempel å lærekjøre, øve til teorien og spille Bubble Struggle med Ingvill. (Sistenevnte må dere prøve ut!! Vi kom til level 50 en gang!) Ellers gleder jeg meg veldig til newyears da, som er om? to dager! Tror til og med jeg har funnet ut hvilken kjole jeg skal bruke.

- Ready for party in Gothenburg -

Jeg har forresten begynt på del 2 av året mitt, så det kommer snart. Jippi! Det er så gøy å lage slike innlegg, jeg storkoser meg.
aking fra fjellet

 • 28.12.2014
 • KL. 19:34

Hei! I dag har jeg vært mange timer ute i frisk luft, og det har vært såå deilig for kropp og sjel. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke er mer ute om vinteren, norsk vinter er så altfor undervurdert fra min side. Så i dag fikk jeg skikkelig vibber fra da jeg var yngre og brukte hele dagen på å ake rundt i nabolaget.. Aah. Jeg og Ingvill bestemte oss for å ta oss en gåtur på fjellet, og selv om det fristet veldig lite før vi startet var det helt fantastisk å komme opp. Den utsikten, da!

Jeg elsker Norge, virkelig. Selv om jeg ofte sier at jeg bor i feil land og at skulle ønske at jeg bodde i varmere strøk, så forstår jeg at det er helt feil når jeg står på toppen av fjellet med denne utsikten fremfor meg. Se så nydelig! Det er så deilig å stå her og bare trekke pusten sakte inn og ut. Føler nesten er det renser sjela mi, selv om det sikkert høres utrolig teit ut lol. Må bare oppleves :-))

Herregud jeg ser ut som Katjakaj her!!

DET VAR SÅ GØY Å AKE NED IGJEN!! Jeg får ikke sagt det nok!! Altså, det føltes som om vi suste nedover flere hundre kilometer i timen. Holdt på å le meg ihjel, haha. Skal definitivt gjøre dette mange flere ganger i ferien!

Nå skal jeg se Bloggerne og ta en tidlig kveld. Er litt forskjøla og smålapp, noe jeg for så vidt har vært hele jula. Håper det går over snart :-)
de perfekte bootsene

 • 28.12.2014
 • KL. 13:40

Jeg fikk så mye fint til jul i år. Alle gavene jeg fikk hadde jeg skikkelig bruk for, og det er jo alltid like gøy! Eller hva? Vel, best av alt fikk jeg noen sko som jeg har ønsket meg i lang, lang tid. Jeg tror faktisk disse har stått på ønskelista mi et par år nå? Jeg hater å bruke penger på sko, så jeg har tatt til takke med H&M-bootsene mine til 299 kr. De er jo kjempefine, men desverre ikke så behagelig over lengre tid?

Men nå blir det andre saker, dere! Under juletreet i år lå Jeffrey Campbell Rum Moto Boot, og jeg HOPPET av glede. Dere aner ikke hvor forelsket jeg er i disse skoene! De har perfekt høyde, perfekt farge og perfekt passform. Gleder meg til å slippe å få gnagsår! Tusen takk, Julie og Ingvill ♥

lys overalt

 • 27.12.2014
 • KL. 12:55

Gooooood morgen! Da var 2. juledag over, og selv om jeg er glad for å slippe tunge julemiddager for en liten stund så kjenner jeg depresjonen over at jula er over komme sigende. Er det flere som føler det slik?? Jeg er liksom DRITGIRA på julaften og da er alt sammen skikkelig turn-up, men så er alt plutselig over på et blunk. Jeg føler ikke at man kan høre på julesanger lenger engang..  For meg varer jula fra 1. til 24. desember, men den begynner jo egentlig 24. gjør den ikke?? Haha, ja ja. Hadde kanskje følt at jula varte lengre om skolearbeidet i desember ikke kvelte alt av fritid og potensiell julestemning :-)))

Ja ja, det skal ikke stå på kosen i alle fall. I dag startet vi dagen med felles frokost, og planen for dagen er å sosialisere seg med litt andre enn bare familien! I neste uke skal jeg se å få klipt håret, og så må jeg ta teorien snart også. Jeg er så treig, haha. Noen må tvinge meg!Her er bilder fra julegaveshoppingen med Ingis. Jeg elsker julelys!! Det er så sykt koselig. Noe jeg elsker enda mer er yogurtnøtter, som jeg for øvrig gikk tom for i går og derfor MÅ jeg på butikken i dag og kjøpe mer. Finnes det noe bedre? Neppe! :-)


hits