hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

newyears og dype tanker om livet

Så overlevde vi 2014 og, dere! Med glans :-) Vi er kommet til dag 365 av 365, og om ikke mange timer starter enda et nytt kapittel. Tenk at det er like langt til 2030 som det er til 2000? Jeg sier det hele tiden, men tiden går faktisk så fort at det skremmer meg. Da jeg og Ingvill gikk på fjellet her om dagen hadde vi en skikkelig dyp samtale om livet, for jeg synes nemlig det er så rart at vi mennesker går og venter på alt hele tiden. Vi venter på fredag, neste måned, sommerferien, det å bli myndig og få lappen, neste år og det å bli voksen. Hvorfor ikke bare nyte det som skjer akkurat NÅ? Dere har sikkert hørt den setningen utallige ganger, men det ligger liksom noe i det. Du vil bli 18, du vil bli voksen og du vil finne drømmemannen. Den tid kommer. Så hvorfor sløse bort tiden som tenåring? Jeg vil ikke sitte i gyngestolen som 80-åring og angre på at jeg ikke levde i nuet i ungdomstiden min.

For sannheten er at vi er altfor dårlige til å leve i nuet. Mange av oss lever livet gjennom sosiale medier. Livet ditt ser kanskje ut som et eventyr på instagrammen din, men hva er vel det verdt når ditt virkelige liv ikke består av annet enn å sitte med snuten ned i iPhonen og lure på om du skal bruke Valencia eller Hudson som filter? 

Dobbeltmoralsk at dette kommer fra en blogger som lever av å knipse bilder, redigere og skrive om hverdagen sin, men dette er ikke kritikk til noen av dere. Heller selvkritikk til meg selv. Og ja, kanskje det også er en liten oppvekker til dere som glemmer å faktisk leve det ekte livet blant. Jeg har èt nyttårsforsett for det kommende året, og det intet annet enn å bli flinkere å legge fra meg mobilen, slå ut håret og LEVE livet.

Over til noe annet. Oh my god, i dag startet jeg dagen med å finne den kuleste sangen NOENSINNE!!!! Herregud, noen sier kanskje at det å være forelska er den beste følelsen i hele verden, men jeg sverger på at det er få ting som gjør meg mer lykkelig enn å finne en bra sang. Jeg er jo kjempefan av Lady Gaga som dere vet. Jeg fant en skikkelig teit rap av en som heter Brooke Candy og sangen var egentlig ganske kjip i seg selv, men en eller annen genial sjel har satt denne rappen sammen med melodien til Mary Jane Holland, som er en av mine favorittsanger av Gaga. Det her er KUNST

I can't even. Fuck gutter, dette er kjærligheten min.Her er noen bilder fra kjoleprøvingen min i går kveld klokka 02:00. Typisk meg: gjør ingenting hele dagen, når klokka passerer 00:00 får jeg plutselig lyst å gjøre 100 forskjellige ting, der i blant å finne meningen med livet, fikse alle probleme mine og prøve alle kjolene i skapet mitt.

Nå skal jeg lærekjøre en tur med pappa! Jeg gleder meg helt vanvittig til kalkunmiddag i kveld, mamma lager seriøst den beste stuffingen!!

dagens outfit

Hey! Intervjuet gikk bra, men artikkelen kommer ikke på trykk før i januar. Nå kom jeg forresten på at januar er om to dager, lol? Og wow, det betyr at jeg er 18 år om 11 dager!!! Forbered dere på å høre litt mas om det fremover, for det å fylle 18 er sååå stort for meg. Jeg pleier aldri å glede meg sånn skikkelig til bursdagene mine, siden det ikke er noe spesielt å fylle 15, 16, 17 og så videre, men når jeg er 18 starter et nytt kapittel. SKRIK! Nå må jeg bare bestå teorien og oppkjøringen da riktig nok! Jeg har så mye nerver, tør ikke ta teorien i tilfelle jeg ikke klarer den.

Jeg har forresten blitt mer aktiv i kommentarfeltet for tiden! Jeg vet at en del av dere har ønsket det, og det forstår jeg. Føler meg mye nærmere dere når jeg svarer på kommentarene deres, dessuten skulle det bare mangle at jeg svarer dere når dere tar dere tiden til å spørre om ting.


Jakke Jofama by Roxy, bukse Bik Bok, sko Jeffrey Campbell, skjerf Acne, sobriller Ray-Ban, sweatshirt Runwaydreamz

Forresten, til dere som har tatt teorien: var den vanskelig? Jeg har hørt at selve teoriprøven er enklere enn den på teoritentamen.no, men jeg tør liksom ikke helt å lene meg på det. Klarer liksom teoritentamen med 3-5 feil, men føler likevel ikke at det er bra nok til å ta prøven. Setter kjempestor pris på om dere deler erfaringer!

snart lansering

Nå dere, nærmer det seg lansering! Jofama by Kristine Ullebø kommer i butikkene 15. januar og den finnes i tre ulike farger til dere som har spurt om det! :-)) Jeg møtte mange norske butikker på Fashion Week i København, så den vil være å få tak i mange butikker rundt om i Norge. Jeg forteller mer om dette når det nærmer seg! JEG KLARER IKKE VENTE!! Her er en sneak peak:Jeg sprudler av lykke!!!! Forresten, god dag! Endelig føler jeg meg bedre, så i dag var det på med sminkemaska og litt finere klær enn ullundertøy. Nå får jeg straks besøk av en journalist her, så jeg er usikker på om jeg i det hele tatt rekker å skrive ferdig innlegget før det dinger på døra, hehe. Hun skal intervjue meg angående jakken min, så det blir jo gøy! (Endelig noe annet enn kroppspress og følgere på instagram) Apropos kroppspress, jeg blir helt SLITEN av å se hvor mye kritikk Caroline Eriksen får i media om dagen. Hvordan kan mennesker være så fæle? Jeg ser spesielt disse etter-fødsel-bildene på facebook som florerer rundt (som for øvrig er GROV mobbing og trakassering av en enkeltperson), og jeg sverger på at jeg piller ut øynene mine om jeg ser enda et slikt et. Hvorfor er det creds at chubby møbre blafrer med valkene sine på sosiale medier, mens det er en skam at Caroline legger ut bilder av en veltrent kropp? Hvorfor? Det gir jo ikke mening i det hele tatt. Jeg synes alle skal få lov til å være fornøyd med seg selv, enten man veier 10 kg for lite eller for mye. Flat mage eller valker, what ever. Vi er alle fine som vi er. 

Så, dere som legger ut bilder av hengemagen deres etter fødsel: dere er FINE. Men la Fotballfrue også gjøre det, da. Hun er fin hun også.

Jeg rakk visst å skrive ferdig innlegget likevel. Vi snakkes etter intervjuet! :-)

sick kriss

Åå, så deilig denne sangen er! Hør den, jeg befaler dere. Den var ikke med i filmen til Mockingjay, men er en av sangene til albumet hvor alle sangene fra filmen er samlet.

Hey folkens! Hvordan går det med dere? Frøkna som vanligvis alltid er frisk og kvikk har vært litt småsyk de siste dagene. Jeg er liksom ikke sengeliggende, bare slapp, vondt i hodet og litt forskjøla. Har både spist, drukket og slappet mye av, likevel våknet jeg til dundrende hodepine i dag etter 11 timer søvn. Ikkje brrrra! Jeg har hørt at det er mye sykdom som er ute og går nå i jula? Mange jeg kjenner er i alle fall dårlige de også. Men men, jeg får bare bruke tiden på å se KUWTK og Gossip Girl. Heldigvis er det ferie og det skjer ingenting spesielt, noe jeg takker  høyere makter for. Sånn sett er det jo ikke så ille. Og; det er en hel uke til skolen starter igjen! :-))

Så, ikke noe klaging fra den kanten her. Jeg har fått god tid til å gjøre det jeg vil i dag da, som for eksempel å lærekjøre, øve til teorien og spille Bubble Struggle med Ingvill. (Sistenevnte må dere prøve ut!! Vi kom til level 50 en gang!) Ellers gleder jeg meg veldig til newyears da, som er om? to dager! Tror til og med jeg har funnet ut hvilken kjole jeg skal bruke.

- Ready for party in Gothenburg -

Jeg har forresten begynt på del 2 av året mitt, så det kommer snart. Jippi! Det er så gøy å lage slike innlegg, jeg storkoser meg.

aking fra fjellet

Hei! I dag har jeg vært mange timer ute i frisk luft, og det har vært såå deilig for kropp og sjel. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke er mer ute om vinteren, norsk vinter er så altfor undervurdert fra min side. Så i dag fikk jeg skikkelig vibber fra da jeg var yngre og brukte hele dagen på å ake rundt i nabolaget.. Aah. Jeg og Ingvill bestemte oss for å ta oss en gåtur på fjellet, og selv om det fristet veldig lite før vi startet var det helt fantastisk å komme opp. Den utsikten, da!

Jeg elsker Norge, virkelig. Selv om jeg ofte sier at jeg bor i feil land og at skulle ønske at jeg bodde i varmere strøk, så forstår jeg at det er helt feil når jeg står på toppen av fjellet med denne utsikten fremfor meg. Se så nydelig! Det er så deilig å stå her og bare trekke pusten sakte inn og ut. Føler nesten er det renser sjela mi, selv om det sikkert høres utrolig teit ut lol. Må bare oppleves :-))

Herregud jeg ser ut som Katjakaj her!!

DET VAR SÅ GØY Å AKE NED IGJEN!! Jeg får ikke sagt det nok!! Altså, det føltes som om vi suste nedover flere hundre kilometer i timen. Holdt på å le meg ihjel, haha. Skal definitivt gjøre dette mange flere ganger i ferien!

Nå skal jeg se Bloggerne og ta en tidlig kveld. Er litt forskjøla og smålapp, noe jeg for så vidt har vært hele jula. Håper det går over snart :-)

de perfekte bootsene

Jeg fikk så mye fint til jul i år. Alle gavene jeg fikk hadde jeg skikkelig bruk for, og det er jo alltid like gøy! Eller hva? Vel, best av alt fikk jeg noen sko som jeg har ønsket meg i lang, lang tid. Jeg tror faktisk disse har stått på ønskelista mi et par år nå? Jeg hater å bruke penger på sko, så jeg har tatt til takke med H&M-bootsene mine til 299 kr. De er jo kjempefine, men desverre ikke så behagelig over lengre tid?

Men nå blir det andre saker, dere! Under juletreet i år lå Jeffrey Campbell Rum Moto Boot, og jeg HOPPET av glede. Dere aner ikke hvor forelsket jeg er i disse skoene! De har perfekt høyde, perfekt farge og perfekt passform. Gleder meg til å slippe å få gnagsår! Tusen takk, Julie og Ingvill ♥


lys overalt

Gooooood morgen! Da var 2. juledag over, og selv om jeg er glad for å slippe tunge julemiddager for en liten stund så kjenner jeg depresjonen over at jula er over komme sigende. Er det flere som føler det slik?? Jeg er liksom DRITGIRA på julaften og da er alt sammen skikkelig turn-up, men så er alt plutselig over på et blunk. Jeg føler ikke at man kan høre på julesanger lenger engang..  For meg varer jula fra 1. til 24. desember, men den begynner jo egentlig 24. gjør den ikke?? Haha, ja ja. Hadde kanskje følt at jula varte lengre om skolearbeidet i desember ikke kvelte alt av fritid og potensiell julestemning :-)))

Ja ja, det skal ikke stå på kosen i alle fall. I dag startet vi dagen med felles frokost, og planen for dagen er å sosialisere seg med litt andre enn bare familien! I neste uke skal jeg se å få klipt håret, og så må jeg ta teorien snart også. Jeg er så treig, haha. Noen må tvinge meg!Her er bilder fra julegaveshoppingen med Ingis. Jeg elsker julelys!! Det er så sykt koselig. Noe jeg elsker enda mer er yogurtnøtter, som jeg for øvrig gikk tom for i går og derfor MÅ jeg på butikken i dag og kjøpe mer. Finnes det noe bedre? Neppe! :-)

the coatKåpe fra Sheinside, bukse fra Chiquelle, sko og veske fra H&M, genser fra Lookbookstore

Whoop, jeg har fått en greie for kåpe! Det er så classy og fint. Desverre er det litt kaldt nå som det er minusgrader, men jeg orker ikke å gå i tjukk parkas hele vinteren, så jeg får bare tåle å fryse littegrann. Nå har jeg nettopp brukt et par timer på rommet - det er kjempekoselig her nå! Har hengt opp den nye lysekronen min, og så har jeg pyntet med bilder på veggen og diverse. Det jeg elsker med ferie er at man får tid til nettopp slikt. Nå skal jeg dusje og ta en tidlig kveld, tenkte jeg :-))

Hva synes dere om antrekket?

late dager

De siste dagene? Hmm.. Det har ikke skjedd stort. Her blir jeg vekt klokken 10 til felles prinsessefrokost hver eneste dag, og resten av dagen går egentlig til å spise på kort-intervaller. LOL, jeg kan ikke huske sist jeg var sulten. Jeg føler virkelig at jeg har fått slappet skikkelig av da - det er sjelden jeg gjør. Har vanligvis ikke samvittighet til å ikke gjøre noe, så om det ikke er skolearbeid som henger over skuldrene mine så er det som regel noe annet. Men nååå - nå har jeg slappet av! Kanskje ikke 100%, men 90?? Jeg er en rastløs sjel og det er noe jeg neppe kan forandre.

Her i Førde er det skikkelig winter wonderland. Puddersnø overalt, og jeg ELSKER DET!! Så i dag dro jeg og Håkon ut på en liten kjøretur for å finne den perfekte locationen å ta bilder. Vi har nemlig hatt en fotoshoot, vi. (Jeg klarer altså ikke å ligge på sofaen hele dagen, jeg bare mååå gjøre noe haha!!) Vi tok bilder av skinnjakken min, så bildene kommer ikke før i januar :-))

Dette var selvfølgelig ikke antrekket, hehe. Det var såå mye snø, wæ! Ikke bare bare å trappe rundt på is og snø i hæler på 10 cm, altså.. Nå har vi nettopp fått besøk av kjæresten til Håkon, så vi er èn til i familien resten av ferien. Koselig! Ribben står i ovnen og det er snart klart for enda en julemiddag!

julaften 2014

Hei og hopp! Det ble litt sen oppdatering, men det er fordi jeg nettopp kom inn døra. Jeg har nemlig vært ute med Håkon og Ingeborg og aket. Det er perfekt akeføre i dag! Late som vi er fikk vi pappa til å kjøre oss opp på fjellet (der jeg tok bilder med familien i går), og så satt vi oss på rumpe-akebrett og kjørte i full fart ned. Jeg har glemt hvor sinnsykt gøy det er å ake, haha! Følte jeg levde i barndommen i et par sekund.

Julaften! Det var den vi skulle snakke om. Wow, jeg hadde virkelig en fantastisk vellykket dag i går. Dere vet når man går fra å være barn til ungdom, og jula bare blir mindre og mindre gøy? Man tror ikke på nissen lengre, det blir mindre gaver og ja, det blir bare mindre og mindre stas for hvert år som går. Men i år føler jeg at det har snudd igjen. Jeg har fått helt andre verdier, og julen betyr mer enn noen gang. Gleden er ikke lenger de store pakkene under treet, men heller det at hele familien er samlet, den gode maten og hvor sinnsykt koselig vi har det. Jeg er så takknemlig!Sjekk gaven jeg og Håkon ga til Ingeborg! Jeg hadde null peiling på hva vi kunne kjøpe til henne, helt til vi kom inn på Glitter og dette PANDADEKSELET(!!!) lyste mot oss. Hun ble glad for gaven, for å si det slik // Bordet er dekket og klart for pinnekjøtt-middag! // Meg og Håkon // Skål for jul!Skål!! Jeg vet ikke hvor mange flasker med Pepsi Max og julebrus det gikk i går? For mange.Verdens fineste Ingeborg. Det er sjelden jeg får henne til å smile på bilder fordi hun synes smilet sitt er stygt (???!!!!), men når jeg først får det til så blir bildet nydelig. Se på henne ♥JEFFREY CAMPBELL RUM MOTO BOOT!!! Herregud, hvor lenge har jeg ikke siklet etter disse?! Jeg tror jeg har hatt de med på ønskelisten på bloggen her 2 år på rad nå. Materialistisk lykke! Tusen takk, verdens beste Julie og Ingvill ♥

I found the perfect dress

FOR en fantastisk julaften jeg hadde i går! Jeg tror kanskje dette har vært min beste av de 16 julaftene jeg har hatt så langt. Kvelden var rett og slett skikkelig vellykket. Koste meg masse med familien min, god mat og gaveåpning. Bilder fra kvelden kommer straks :-))

I går skjedde det en åpenbaring. Jeg fant ikke en eneste kjole jeg synes egnet seg, helt til jeg plutselig fant en svart èn, liggende bakerst i skapet med prislappen på. Det er denne kjolen jeg snakker om!

Fra Make Way. Jeg fatter ikke hvordan jeg kan ha glemt denne kan ha ligget ubrukt i skapet mitt i så lang tid. Dette er jo den perfekte "lille sorte" som jeg har vært på utkikk etter i lang tid. Æææh! Jeg ville ikke bruke tettsittende kjole på julaften ettersom det er så ubehagelig å gå med, så denne søte saken her passet jo perfekt. Liker skikkelig godt mønsteret i stoffet (som man ikke kan se så godt på bildene) og det åpne snittet bak på ryggen. Jeg har min i størrelse S, forresten! Den er veldig stram rundt livet, så jeg kunne absolutt ikke hatt den mindre. I alle fall ikke etter julemiddagen..Skoene er fra Sugarfree Shoes

Nå har jeg nettopp spist fellesfrokost med familien, og jeg trasker rundt i de nye tøflene mine som jeg fikk i går. Jeg elsker roen på 1. juledag? Det er bare noe med det. Jeg ble forresten bedre i går, så i dag er det bare litt forkjølelse som henger igjen og that's it. Jeg er heldig! Vel, titt innom senere da vl, da kommer bilder fra gårsdagen! Ha en super 1. juledag enn så lenge.

komplett jul

HÅKON ER HJEMME!!

I går kveld kom Håkon hjem etter et halvt års utveksling i Berekely (en by som ligger litt utenfor San Fransisco), og det var SÅÅÅ gøy å ha han hjemme igjen. Familien er ikke komplett uten han, altså! Så jeg tok jeg bloggfri reste av dagen i går, ettersom vi var opptatt med å spise mandel i grøten (som jeg ikke vant? as usual), oppdatere hverandre på hva som har skjedd siden sist og rett og slett bare kose oss. For en fin dag!

Tenk at det er julaften i dag. God jul, kjære lesere! Jeg er så.. glaaaad!! Dette er uten tvil den beste dagen i året. I dag våknet jeg til dette hengende på døra mi:

Jeg blir aldri for gammel!! Både jeg, Håkon og Ingeborg får hver vår julesokk hver eneste julaften, med èt blad og favorittgodteriet våres. Da prater jeg selvfølgelig om sjokolade.

Jeg har følt meg litt redusert de siste dagene, og i går ble det enda værre så jeg måtte legge meg tidlig. Jeg våknet i dag med enda vondere hals og hodepine, noe som er sinnsykt kjipt med tanke på at jeg aaaaldri er syk.. Hvorfor må den ène gangen være akkurat på julaften, liksom?! Håkon og er også syk (eller syk og syk, jeg pleier aldri å si at jeg er det med mindre jeg er innlagt på sykehuset haha) slik som meg, men det ødelegger i alle fall ikke stemningen her i familien. Her er alle i kjempeodt humør! Jeg ble vekt i 10-tiden, og da stod frokosten klar på bordet. Etter en solid frokost + en paracet tok jeg og Håkon vår tradisjonelle tur til byen på julaften, ettersom vi manglet et par gaver. Nå er alt i boks!

Tidligere i dag satt hele familien plantet i sofaen med hvert vårt godteri, og plutselig får mamma og pappa øye på sola oppe på fjellet, så da kjørte vi opp i full fart i håp om å rekke å ta noen fine familiebilder før sola gikk ned. Jeg kan ikke huske sist jeg hadde sol på kroppen min!!! Jeg har ikke ord for hvor godt det var å kjenne sola varme i ansiktet mitt. Aaaah!

Sjekk denne syke utsikten. Det er opp hit jeg jogger når jeg sier jeg jogger på fjellet! :-) Pleier alltid å løpe denne bakken som dere ser på bildet her for å gi alt i siste innspurt. Haha! Det er ikke rart jeg liker å jogge opp hit når denne fantastiske utsikten venter på meg.

Pappa: "Kristine, eg skal ikkje på noke blogg". Ååå jo da! Det er klart manageren min må få litt spalteplass på bloggen. God jul fra familien Ullebø, da ♥

♥ ♥ ♥Nå skal jeg sminke meg! Har satt av god tid til å ta anntrekksbilder og slikt før maten, haha. Ha en fantastisk julaften, da! Håper dere koser dere med nære og kjære.

Jula er fantastisk, men vi må ikke glemme at denne dagen er ekstra tøff for mange. Flere tusen barn gruer seg til jul hvert eneste år, fordi de har foreldre som drikker seg full. Det er mange mennesker som sitter ute på gata, uten familie, mat og tak over hodet. Det er mange foreldre som ikke har råd til å kjøpe gaver til barna sine. Det er mange som har mistet en person som stod nær, og kjenner savnet ekstra mye i dag. Jeg sender mine tanker til disse menneskene. Jeg skulle virkelig ønske at alle kunne hatt så gode relasjoner til jula som det jeg har.. Desverre er det ikke slik. Stor klem fra en jente som er evig takknemlig ♥

året som har gått: januar til april

Heisann! Jeg synes det er på tide med et tilbakeblikk fra året som har gått, er dere ikke enige? Jeg pleier jo å lage et slikt innlegg hvert år. Noe av det jeg elsker med å blogge er at man enkelt kan se tilbake på hva man har gjort - jeg kommer til å sette så utrolig stor pris på det når jeg blir eldre! Vel, jeg tenker å dele det i tre deler. I dette innlegget tar jeg for meg januar - april, og så tar jeg mai - august i et innlegg og det samme med september - desember. Høres det ut som en god plan?

Nå har jeg gått et år tilbake i tid i arkivet mitt, og fy, som jeg har kost meg. Det er så ufattelig gøy å se tilbake på gamle bilder og minner :)


Jeg startet året med et stort glis!

Jeg ble en tacodronning. Jeg hadde en usannsynlig stor greie for taco som varte i flere måneder, og jeg kunne spise det 5-6 ganger i uka.Et modellbyrå tok kontakt med meg og jeg tok bilder som jeg sendte til dem. Droppet hele greia når de skulle ha bikinibilder, faen heller. Jeg stiller meg ikke opp i bikini på rommet mitt når det er vinter og -15 grader ute. Ganske glad for at jeg tok den avgjørelsen nå i etterkant.Tok et vennekyss-bilde og fikk masse hat :STok mange outfitbilder i snøen!Jeg og Ingvill trente inn i mellom!

Jeg farget håret rooooooosaaaa. Ikke permanent vel og merke.

Det ble lysere ute og jeg var superduperglad for det!! JææÆÆvla mørketid!!

Vi hadde en rekke filmmaraton og sleepovers med folk fra klassen! Det var kjempekoselig. Denne kvelden så vi nesten alle Saw-filmene og så spiste vi taco (naturligvis)Dro i dåp til mitt nye søskenbarn, og hadde det morro med Martine - søskenbarnet mitt. Det var dødskoselig å treffe henne igjen! (Syns dere vi ligner??)

Brodern kom hjem i helgene og det var superfint vær. Jeg hadde det såå bra! Helgene bestod av mat, Pepsi, farging av bryn (hadde jo svarte bryn på den tiden, ugh) og enda mer mat.


Vi filmet mye, haha. Og så hang vi mye på matbutikken, vår favorittplass.

Tacoen ble byttet ut med pizza ser det ut til

Jeg og Håkon lagde videoblogg!

Jeg ble intervjuet av avisa. Dritkjedelig. Eneste avisene vil vite er hvor mye jeg tjener for å skape gode overskrifter

Tok visst litt outfitbilder på parkeringsplasser. Fint med variasjon, daHadde kvalitetstid med Sylta miPlutselig var jeg på reisefot.

Og plutselig var jeg i Malung!! Her møtte jeg Jofama for første gang, og vi jobbet med skinnjakken min. Samarbeidet var hemmelig på den tiden, og det klødde i fingrene etter å fortelle dere alt sammen. Nå er det snart klart for lansering, HERREGUD!Håkon var med meg, og mens han stresset med å finne veien var jeg dritstoka og satt og tok selfies. Han og var superhappy da, ettersom han fikk med seg en jakke fra Jofama selv! :-)Enda mer kvalitetstid med Julie, og tacoperioden var definitivt over. Pizza for alle penga!

Kvalitetstid med Pål-Victor... og kvalitetstid med Mattis

Jeg var forelsket i den nye jakken min fra Jofama by Kenza og brukte den hele tiden. Elsker fargen :-)


Jeg hadde SVARTE bryn, men likte det skikkelig godt selv om alle sa at det var kjempestøgtSmilte likevel. Med kullsvarte bryn <3

Vespagjengen ble dannet, og vi dro ut på nye eventyr hver dag. Å komme hjem klokka 2 på natta på en hverdag var normal kost for oss!


Tror jeg følte meg sykt gangster på denne tiden #G4LIFEJeg jogget på fjellet flere ganger i uka og hadde skikkelig treningsglede.


Våren var her! Jeg var kjempeglad hver eneste dag, og smilte hele tiden. Aaah, det er rart hva årstidene gjør med humøret.

Jeg og Ems drakk FOR MYE Pepsi Max. Her snakker vi type 2 flasker på en skoledag, hver dag. I tillegg kom vi på skolen en dag med helt like klær, uten at det var planlagt :S
Jeg lagde masse god mat, husker jeg! Disse pannekakene er best.Koste meg mye sammen med jentene!

? og vi befant oss som oftest i parken. Her hadde vi dates flere ganger i uka hvor vi nøt det fine været :-))

My squad starter kit: vaniljekesam, bær og nøtter. Skulle likt å visst hvor mye penger jeg har brukt på disse 3 tingene det siste året, hm. Men shit for en deilig kombinasjon

Jeg smilte mye og blogget mye

JEG KUNNE ENDELIG BRUKE RWDZ-SHORTSENE MINE!Vi avsluttet april med å dra ut og feire natt til 1. og fikk en kanon start på den magiske måneden mai, aaaah!

kjole til julaften

Heisann!

I dag har jeg endevendt skapet i håp om å finne den perfekte kjole til julaften. Jeg føler at jeg mangler en skikkelig julekjole! Jeg har en del paljettkjoler og slikt som passer til bursdag, fest og nyttårsaften, men jeg har ikke julekjole? Har så lyst på en lang en, men jeg har desverre ingen. Så i dag har jeg prøvd alle kjolene i klesskapet mitt!

Alle disse tre er fra IvyRevel. Jeg elsker dem! Jeg vurderer faktisk å bruke den i midten, den er av paljetter den og men jeg føler den hvite fargen gjør at den ser litt mer classy ut. Se for deg den kjolen kombinert med røde lepper og svarte heels! Kanskje jeg har èn løsning, da :-))

Hmmmm...

Nå kom jeg nettopp hjem fra en liten bytur, igjen! Jeg har kjøpt fotopapir, så nå skal jeg og lillesøster ha et lite juleverksted. Tenkte nemlig å skrive ut mange bilder og henge dem opp på veggen med skrivebordet og Mac'en. Jeg sitter jo og stirrer inn i den veggen hver eneste dag når jeg blogger og gjør skolearbeid, så det må jo bare passe ypperlig å fylle veggen med bilder av venner, familie og ting som inspirerer meg. Wii, jeg elsker slike "prosjekt"! Kan vise dere resultatet hvis det blir bra, noe jeg satser på.

Så hva med dere? Har dere funnet årets julekjole?

transparent sweater

Good morning! I dag våknet jeg av at lillesøster kom inn på rommet og ville ha frokost. Haha, kravstor hva da? Jeg er barnevakt da, så jeg hoppet opp av sengen, tok på meg pysjen, tråkket inn i kosetøflene mine og mekket en god frokost bestående av nystekte rundstykker og godt pålegg. Noe av det beste med jula er at kjøleskapet alltid er fullt, aaah. Tenk at det bare er to dager til julaften!

I går hadde jeg jo ryddedag, så jeg ryddet gjerne dataen i samme sleng. Jeg lastet over alle bildene mine på ekstern harddisk, noe jeg vil minne alle på å gjøre(!!!). Er dødskjipt hvis dataen streiker og man mister bilder uten å ha lagret de eksternt. Visste dere forresten har tatt 100 000 bilder med kameraet mitt siden juni?!

Genser og skjørt fra IvyRevel, veske fra Alexander Wang, sko fra H&M og jakke fra sheinside

Nå skal jeg til byen for å handle julegaver! Xx

voksne er like ille

Dette ganske random egentlig, men vi hadde et interessant samtaleene under middagen i dag og jeg følte bare for å skrive litt om det. Vi sier at jenter er de værste når det kommer til baksnakking og sjalusi? Pfft.. Jeg mener voksne, både kvinner og menn, er minst like ille.

Jeg skriver jo en offentlig blogg, og selv om jeg synes mye av det bloggerne får i kommentarfeltet er ganske urimelig, så forstår jeg at vi må tåle både negativ og positiv respons. Det er helt greit, og jeg har innfunnet meg med det for lengst. Men en ting jeg deriomot ikke synes er greit, er at de som står meg nær skal måtte tåle å bli harselert med. At mamma for eksempel, som ikke skriver en offentlig blogg, skal akseptere at folk kommer bort til henne og snakker stygt om både meg og henne. Hva får folk til å gjøre det? Hvor er samvittigheten til mennesker som går bort til en person og kaller datteren hennes for anorektisk, og moren for ansvarsløs? Aaah, jeg bare.. skjønner det ikke!! Liksom, si det til meg heller?! Det er jeg som har valgt å være offentlig, og da er det jeg som skal ta konsekvensene av det. Ikke mamma. Ikke pappa. Ikke noen andre.

Det er så standard at folk som halvveis kjenner mamma, spør sånn her: "Ja, går det bra med Kristine med tanke alt det negative hun får? Synes du det er greit at hun legger ut bilder i shorts og magetopp? Holder hun fortsatt på med den derre bloggen? Går det egentlig bra med henne??"

Altså, ja. Visst faen om det går bra. Mens du sitter og bruker tiden din på å kritisere bildene mine i shorts og magetopp så har i alle fall jeg utrettet noe. Jeg har designet min egen jakke i en alder av 17 år, reist rundt, opplevd en hel del og fått mange nye bekjentskaper og erfaringer. Føler du fortsatt at livet ditt blir bedre av å kommentere ribbeina mine?

Jeg har lært at det er bare å la være å bry seg. Vel, i dag har jeg fått gjort supermye som har hengt over skuldrene mine de siste ukene! Har planlagt litt for det kommende året, ryddet opp i mailen og ryddet hele rommet. Det vil si klesskapet også! (Jeg sa jo at jeg skulle gjøre det i ferien) Nå dere, nå er jeg klar for jul. Jeg hadde også diverse kontrakter som skulle signeres, men etter en snakk med mamma og pappa fikk vi silt ut litt av hvert. Jeg vil fokusere på de prosjektene og samarbeidspartnerene jeg har nå, i stedet for å ha hundre forskjellige baller i luften og bare gjøre det halvveis. Det føles veldig bra.

Nå drar jeg bort til Ingvill for å se film! Koseklærne er på, selvfølgelig. Vi skrives i morgen tidlig verdens beste lesere - jeg gleder meg til i morgen, for da er det enda mer julegaveshopping som står på planen :)

christmas with my besties

I år bestemte vi oss for å ha et "julebord" med jentene! Jeg har jo aldri vært på et julebord før (fordi jeg aldri har hatt noen annen jobb enn å blogge, så det er ikke rart), så nå følte jeg at det var på tide! Jeg, Julie og Victoria samlet oss oss hos Ingvill, hvor vi laget middagen. Vi holdt på i mange timer, men ååh, det er jo så koselig å stelle i stand slike middager! Med pinnekjøtt-lukt i hele huset fikk vi alle tidenes julestemning ♥

I tillegg hadde vi på julemusikk og satte sammen pepperkakehus mens pinnekjøttet dampet. Å lage pepperkakehus er faktisk ganske vanskelig...? Vi strevde virkelig for å få satt det opp, men det gikk heldigvis til slutt :-))

Ja, det var jeg som knakk den ene siden av huset?

Ing, Sylte, Vic og Kriss

Når middagen var klar kom resten av jentene som hadde jobbet. Etter 4-5 timer på kjøkkenet var vi endelig klare til mat. Bordet var pyntet, maten var ferdig, alle hadde satte seg til bords og vi hadde til og med sunget for maten? Vel, her kommer den jævlig lættis delen. Vi sitter helt stille, sier "vær så god"?.. ALLE strekker seg etter maten så fort de klarer og vips, så velter det svære glasset med brus (fyllt til randen) over fatet med pinnekjøttet og pølsene. Så der ligger maten og fuckings BADER i Pepsi Max.

Ingvill: Oi, duken!! Duken blir ødelagt!
Meg: DUKEN?! REDD MATEN!

Lol. Jeg kan ikke huske sist jeg ledde så mye. Takk for en fantastisk kveld jenter!

antrekk på julebord

Først og fremst, så må jeg si tusen takk til alle som var innom bloggen min i går! Hele 30 000 var innom, herlighet så gøy!

God morgen fra meg og Ems! Vi hadde TIDENES koseligste julebord med jentene i går. Jeg tok mange bilder for å forevige den fine kvelden, så de kommer i et eget innlegg så fort jeg får redigert dem. Haha, for en vellykket kveld - vi koste oss sååå mye! Ingen tvil om at jeg har verdens beste venninnegjeng i alle fall. Men mer om det senere! Emma overnattet hos meg i natt, så vi har nettopp spist frokost og nå sitter vi og tar livet helt med ro i joggebukse, oppsatt hår og sminkefritt ansikt. Akkurat slik en søndag skal være :-)) Bortsett fra at jeg skal en tur til byen i dag også, så jeg må nok på med sminkemaska og hælene i dag likevel.

Dette ble kjolen i går kveld, jeg elsker den! Synes den passet perfekt til julebord, og jeg er jo superdupersvak for paljetter som dere vet. Hva synes dere om kjolen?

it's beginning to look a lot like christmas

Det er 4 dager til jul, og jeg begynte på julegavene i dag. Sent ute hva da?

Så i dag dro jeg en tur til byen med denne baben!

(FY FAEN??..)

Vi fikk unnagjort mye på bare et par timer, og nå er jeg kommet et godt stykke på vei med både julegaveshoppingen til andre og til meg selv. Det er sååå gøy å handle gaver, herregud! Er dere ikke enig? Vi sprang fra butikk til butikk i full fart, i kjempegodt humør begge to. Alle butikkene er jo utstyt med koselig julemusikk og gratis pepperkaker - jeg kan virkelig ikke annet enn å smile! Kjære desember, du kan gjerne gå litt saktere. Jeg føler at jeg ikke rekker å nyte alt sammen!

Til: Kristine. Fra: Kristine. Whoooop!

Jeg fikk også tak i disse øredobbene som jeg har lett etter i en liten evighet. Ble helt frelst av dem når jeg så Kenza sin kampanje for Glitter!JULEBORD NEXT! Nå skal jeg sminke meg og så skal jeg løpe bort til Ingvill. Vi jentene har laget et eget julebord, så i kveld er det pinnekjøtt, kålrotstappe (mmm!!) og god julemat som står på planen. Åååh, jeg gleder meg så mye! Men jeg må løpe nå, må nesten hjelpe til med maten hos Ingvill :-)) Ha en super kveld! Jeg tar med kameraet, selvfølgelig.

60 000 mindre følgere

Jeg har mistet 60 000 følgere på instagram!! Heldigvis er det bare instagram som har fjernet spambrukere. Synes egentlig det er bra, men kjipt å miste såpass mange da, haha. Hva med dere? Mistet dere mange?

Jeg fant denne fine tegningen av meg på instagram, forresten. Ååh, det gjør meg så glad! Jeg er evig takknemlig for at folk tar seg tid til sånt. Synes den ser helt smashing ut - vurderer nesten å henge den opp på rommet ♥

For en deilig følelse det var å våkne i dag! Det er juleferie, det snør MYE ute (det er seriøst winter wonderland her!! gleder meg til å knipse antrekksbilder ute i snøen) og jeg har en fantastisk tid i vente. Det beste av alt er at Håkon kommer hjem på tirsdag allerede! Vel, kanskje jeg bare er ekstra glad i dag fordi jeg er i toppform, hehe. Gårsdagen gikk nemlig til å ligge i senga, dusje to ganger og ikke gjøre èn eneste ting. Eller, hvis det å se x-antall episoder av Keeping Up With The Karadashians teller som å gjøre noe, så var jeg i alle fall veldig produktiv i går. Jeg.skal.aldri.drikke.igjen!!!

I dag er planen å dra til byen for å kjøpe julegaver og gjøre et par ærender. Jeg elsker å gå rundt i byen i juletider, for det er så fint pyntet overalt. Ingenting gir meg mer julestemning enn nettopp det. Tar med kamera, så jeg skal få knipset noen bilder! Nå som det er ferie har jeg god tid til å blogge mye og enda bedre for dere, så gled dere babes :-))

polaroid bilder

Da var det jammen meg juleferie! I går hadde jeg heldags i IT og jeg koste meg faktisk. Jeg satt med musikk på ørene og geeket i Photoshop, og plutselig gikk det bare opp for meg at "faen, jeg digger dette faget". Vi fikk i oppgave å utvikle en nettside, og jeg ble skikkelig fornøyd med resultatet mitt etter mange timers arbeid ikke sant? Hva tror dere skjer? Jo da, plutselig bestemmer hele greia seg for å klikke, og jeg får opp ERROR rett før jeg skal levere. Jeg var på nippet til å gråte, seriøst. Fikk levert oppgaven etter litt om og men, men sinnsykt kjipt. Læren sa heldigvis at han skulle ta det med i vurderingen, da!

Etter heldags dro jeg nesten gråtkvalt hjem, men humøret endret seg fort når jeg fikk besøk av Julie, Emma, og Ingvill. Pannekake date, oh yes! Vi spiste oss gode og mette før vi tok på oss paljettkjolene og hadde en super kveld med en gjeng herlige jenter! Julie og Emma sov over hos meg i natt, så i dag tidlig hadde vi den mest avslappende morgenen noensinne. Vi sov nesten en time lengre enn vanlig, droppet sminken og bare lå og chillet i sengen helt til vi innså at bussen straks gikk. Elsker det

Jeg hadde jo helt glemt av at jeg har polaroid-kamera! Så i går tok vi bilder med det for første gang, iiih. Se så koselig! Jeg skal begynne å ta bilder med det inn i mellom, og så skal jeg henge alle sammen opp på veggen. Herregud, tenk å se tilbake på slike bilder når man er gammel og grå ♥ Jeg gleder meg så mye til den dagen.

Etter skolen møttes alle jentene i byen og vi dro på matbutikken for å handle pinnekjøtt. I morgen er det nemlig duket for julebord, og jeg gleder meg en hel haug!

gøteborg gjennom mobilen

Klare for å møte crewet. Bittelitt nervøse ja, men det må til. Jeg var egentlig mest deppa pga. de 20 kvisene i ansiktet mitt

For en vakker by! // Backstage

Idyllisk morgen på Gardermoen. Vi ble ropt opp på høyttaler i gaten fordi vi var for sene til boarding, men likevel, BLOGGETE SOM JEG ER, dro jeg frem speilrefleksen og hadde en mini-fotoshoot på veien til flyet

Litt mer backstage

Fotoshoot ferdig, og vi kunne endelig vende snuten mot favorittstedet vårt: matbutikken! Se så vakre disse to menneskene er, herregud

Party in Gothenburg! Gratis inngang, gratis drikke og gratis mat - luksus! Jeg og Ingvill skulle stå opp 6 dagen etter så det ble ikke noe party på oss, naturligvis. Vi var der kun for å ta bildene, men det var gøy :-) // Meg og the beautyqueen

Etter en lang dag var det deilig å fjerne sminken, ta på seg koseklær og slappe av på hotellrommet med svensk godteri og jentesnakk. Vi satt og pratet om livet og alt mellom himmel og jord til klokka passerte halv tre, fy søren så koselig. Lykke

ukens spørsmål #72

Kan du fortelle om bucketlisten din?
1. Dra på Victoria's Secret Fashion Show. 2.  Dra til Maldivene. 3. Hoppe i fallskjerm. 4. Kjærestetur til Paris. 5. Ride på en hest langs stranden (Lol, tenk så forbanna idyllisk. Og det kommer fra meg, trolig den minst hestegale jenta på denne planeten) 6. Lansere mitt eget klesmerke. 7. Møte Fransisco Lachowski. 8. Kaste en dart-pil på kartet og dra dit den lander. 9. Gå på en catwalk.

Hva fikk du i T-matte i fjor?
5 i standpunkt. Skulle gjerne hatt sekser'n, men jaaaa.. Sier meg fornøyd likevel. 

Gikk du ned i vekt når du hadde kyssesyken?
Jeg har aldri veid meg regelmessig så jeg visste ikke om jeg hadde gått ned eller ikke (jeg visste jo ikke hva jeg veide fra før av), men når jeg ser tilbake på bilder så innser jeg at jeg tok av en litt, ja. Jeg var flink og spiste veldig mye til å være såpass syk som jeg var, og det er jeg supertakknemlig for - hvis jeg ikke hadde vært flink å få i meg nok så hadde jeg ikke blitt frisk til Florida ææh!!! Men ja, skremmende å se tilbake på bildene.. Glad jeg er back to normal, for å si det slik. Skulle gjerne lagt på meg enda mer da, men det kommer med årene! :-)) Forbrenningen min må vel begynne å synke snart!

Og når vi først prater om det, så kan jeg jo vise hvor hoven jeg var i ansiktet den dagen jeg fikk konstatert kyssesyken. Om det var en reaksjon på et eller annet eller om det bare var fordi jeg hadde grått hele dagen før vet jeg ikke.. Men jeg fikk meg i alle fall litt av en latter når jeg våknet og så meg selv i speilet. 

Altså, alt i trynet mitt svikter her???

Hva er bakgrunnsbildet ditt på mobilen? Det sier så utrolig mye om folk, haha!
Det er et bilde av Kenza Zouiten, hvor hun har på seg et antrekk jeg digger. Kall meg creepy, men hun gir meg så mye inspirasjon, hihi!


Hvor mye og hva spiser du i løpet av en dag? Kan du legge ut et bilde av alle måltidene dine?
Gurimalla, er du gal. Jeg spiser det jeg vil når jeg har lyst på mat, ferdig med den saken. Å følge noen plan eller diett har aldri vært i tankene mine, og det burde ikke det være for andre heller.

Hvilke apper bruker du for å redigere bildene dine?
Først redigerer jeg lysstyrke og kontrast i PS Express, og så bruker jeg VSCOcam for filter. Anbefaler de to!

Angrer du på at du valgte studiespesialisering? Og hva liker du best av ungdomsskolen og vgs?
Nei, absolutt ikke. Jeg kunne ikke tenkt meg å gå noe annet enn studiespesialisering. Liker videregående mye bedre enn ungdomsskolen, så klart. Det er mye mer fritt, og du blir ikke sett på som en kid av lærerne, slik man ble på ungdomsskolen.

Hvor lenge har du blogget?
Siden 6.klasse. 5 år, vil jeg tro? De første årene blogget jeg riktig nok ikke så ofte da, men det er ganske lenge siden jeg opprettet min aller første blogg, ja!

Hvilke blogger leser du?
fotballfrue, kenzas, kristinaandersen, jannideler, annais, l0ve, auroramohn, eirinkristiansen, matholck, martheborge... Ja, sikkert flere også.

Hva tenker du om at det blir lagt ut tusenvis av bildr av deg på tumblr, weheartit og instagram? Og at du blir sett på som en stor inspirasjonskilde verden over?
Det er... rart. Jeg tenker aldri over det når jeg kommer over bilder av meg selv på for eksempel weheartit, men det er jo egentlig bare utrolig gøøøyy!! Det er utrolig gøy å se at lille jeg inspirerer og at bilder jeg tar med mitt lille Canon 500D som jeg fikk til jul på barneskolen florerer rundt. Likevel kan det være ubehagelig til tider også, som for eksempel når jeg finner bilder av meg selv på instagram-brukere som sliter med spiseforstyrrelser. Det er skremmende.. Synes utrolig synd i disse menneskene, og pleier ofte å legge igjen en oppmuntrende kommentar til dem.

Hvordan "kjenner" du Caroline Roxy?
Vi designer begge for Jofama :-)) Hun er en utrolig rå jente som alltid har kule planer på lur. Vi møtes igjen i januar allerede! Forresten, jeg fant dette bildet fra shooten i høst, ser dere hvor hoven jeg er på den ene siden av ansiktet?! HAHA! Jeg ser absolutt ikke ut som meg selv. Det var på grunn av betennelse i tannkjøttet ettersom visdomstanna mi er på vei ut og den vokser skjevt. Skal operere den ut i februar eller mars - jeg gruer meg sååånn!

Drikker du Pepsi Max hver dag, eller holder du deg unna det i hverdagene?
Drikker det så og si hver dag, haha. Men forskjellen nå er at jeg drikker mye mer vann, noe jeg omtrent ikke gjorde før. Jeg drikker i hvert fall 2 liter vann hver dag, og da ser jeg ikke noe problem med å kose meg med Pepsi Max i tillegg :-) Helt siden jeg skrev at jeg skulle begynne å drikke mer vann har jeg hatt med meg vannflaske over alt, og jeg synes faktisk vann smaker skikkelig godt nå. Haha! Merker faktisk stor forskjell, nå er jeg mye mer konsentrert enn før og jeg har nesten aldri hodepine. Men når det gjelder Pepsi så drikker jeg mindre enn før ja, ettersom jeg stort sett drikker vann.

Ser at buksa er fra Nike, men hvor er den kjøpt?
Junkyard.no. Omtrent alle Nike-klærne jeg har er derfra!Så, har dere spørsmål til neste uke? 

Swapcast

Reklame

Her om dagen kom jeg over en genial app. Jeg bruker jo utrolig mange forskjellige apper - og det er jeg neppe alene om! Her snakker vi både Facebook, Youtube, Skype, Twitter og ja, listen er lang. Denne appen jeg prater om, Swapcast, har samlet alt sammen! Med Swapcast kan jeg både surfe, chatte, se og dele. En perfekt måte å holde kontakt med venner, samtidig som man er på favorittsidene sine.

Her kan man for eksempel se en video fra youtube samtidig som man chatter med en venninne og deler videoen med henne, eller se en film sammen med noen samtidig. Skal du bestille en ferie med en venninnegjeng? Da kan dere gjør det enkelt ved å booke reisen samtidig som dere chatter. Genialt, spør du meg! Denne appen skal jeg definitivt ta i bruk i sommer når jeg skal bestille ferietur med venninnene mine, olalaaa. Swapcast er tilgjengelig både som app på mobilen og på data :-)

 Dette er en BETA-versjon, så jeg og dere er en av de første som tester appen!Si hva dere synes om dere tester det ut, da vel! ♥

belønning for hardt arbeidAntrekk for gårsdagens lille bytur! Bukse og genser Bik Bok, sko fra H&M, veske Alexander Wang (gasmy.it), kåpe Sheinside

Elsk på denne buksa! Jeg er så svak for hullete jeans? Åååh, i dag er jeg glad dere! Jeg har fått tilbake bra karakterer, og det gjør meg så forbanna glad. Det er nettopp derfor jeg har så mye motivasjon når jeg jobber med skole, for jeg vet liksom hvor sinnsykt god den følelsen er når man får tilbake 6'eren. Da kan jeg ikke gjøre annet enn å glise, ass. Så ja, i dag er humøret på topp! Har min siste tentamen i morgen, og så kan jeg ta ferie med forbanna god samvittighet. IT står for tur i morgen, men jeg har øvd en del allerede så det skal nok gå fint.

Eneste negative i dag er at vi ikke har hatt middag. Dere vet den kjipe følelsen når man kommer inn døra og får beskjed om at det ikke blir middag og at man må lage seg en skive? Haha, damn it. Jeg prøvde meg på noe nytt i dag da, nemlig smashed avokado toast. NAM! Ta en halv avocado, mos den, tilsett salt, pepper og chili, rist brød og bruk avocadoen som pålegg. Smaksfest for munnen, halleluja! Avokado er jo kjempesunt ettersom det inneholder flerumettede fettsyrer (som er gull for kroppen) :-))

for tre år siden

Min første snakke-videoblogg! Dette er i 9. klasse, så det er hele 3 år siden. Sjukt hvor fort tiden går. Synes dere jeg har forandret meg mye? Dumt spørsmål - jeg har jo naturligvis det haha. Jeg har kanskje forandret klessmaken min littegrann, da. Dro til Bergen for å shoppe på Bik Bok, liksom. Way to go, Kriss.

frihetsfølelse

Og så var mattetentamen overstått - pjoooh! Jeg skal love dere at jeg var bra lei i går, men nå er det endelig over og jeg kan senke skuldrene. Det gikk helt greit, tror jeg. Tør ikke uttale meg noe mer enn det, høhø. Men åååh, jeg merker at vi begynner å nærme oss ferie og jul nå!! I dag våknet jeg til puddersnø for første gang denne vinteren! Jeg var lys våken allerede klokken 6, og dere kan tro jeg ble glad når jeg så all snøen som hadde lagt seg. Lykke!

I dag tar jeg det bare helt chill - det er viktig å ikke gjøre noe i blant også. Ingvill var nettopp en tur på besøk og vi har prøvd å planlegge litt til ballet. (Jeg har konkludert med at jeg ikke er en kjole-person?.) Ballet er på torsdag faktisk! Vil vel egentlig ikke kalle det et ball da, det er vel mer en feiring av ferien, haha. Men jeg gleder meg kjempemye! Resten av helga blir utrolig bra den også, er så mye gøy som skjer for tiden. Skal være flink og ta med kamera når jeg er ute og farter :-))

Jeg fant igjen en gammel bukse i dag, forresten! Hvorfor har jeg ikke brukt denne mer? Fargen er jo perfekt, og den er i tillegg superbehagelig å gå med. Uff, klesskapet mitt trenger å bli ryddet - asap! Jeg tar meg aldri tid til slikt i hverdagene, men i ferien har jeg jo massevis av tid, så da skjer det. Problemet er bare at jeg lider av en ekstrem stor mangel på plass? Kanskje jeg burde satse på et walk in closet-prosjekt?

Legg merke til Ingeborg som sitter i bakgrunnen og gjør lekser, haha. Søta

Har dere fått skikkelig mye snø der dere bor? Jeg føler vi er skikkelig sent ute her, haha!

Victoria's Secret Fashion Show 2014

Hva gjør jeg når jeg har mattetentamen som står for tur? Jo, jeg drømmer meg bort i bildene fra årets Victoria's Secret Fashion Show. Jeg er muligens en uke eller to for sent ute, men men. For noen engler, sier jeg bare! Jeg blir like lamslått hvert eneste år jeg ser disse modellene pryde catwalken. I år var det altså i London showet befant seg, og jeg skulle så sinnsykt ønske jeg kunne se det live! Det står faktisk på bucket-listen at jeg skal se et VS Fashion Show live, så èn eller annen gang i løpet av livet mitt skal det i alle fall skje.

De ser så sykt glade og sprudlende ut, og jeg kjenner jeg blir skikkelig inspirert av den energiske utstrålingen. Jeg.vil.ha.nytt.undertøy.NÅ!Jeg synes Bregje Heinen er helt latterlig flott! Det er et eller annet med utseendet hennes som er helt stunning. Ser at det er skikkelig mange som kommenterer at hun ikke har nese til å bli modell, og da sier jeg bare WHAT THE FUCK. Se på henne - hun er feilfri! Visste dere forresten at hun fulgte meg på insta i fjor? Jeg hater å skryte, men hallo, det er lov når en VS-modell vet at jeg eksisterer. Deprimerende nok unfollowet hun meg, men jeg overlever, haha. Hun har sett meg og jeg kan leve på den et par år fremover.Jeg har ikke sett video fra showet enda, vet dere hvor man kan finne det? ♥

spillelistene mine på spotify

Everyday spilleliste her, puggeliste her, treningsliste her, juleliste her

NÅ funker linkene til spotify-listene mine, tror jeg! Så sjukt vanskelig det skulle være å dele en liten link, haha. I everyday-lista har jeg alle sangene mine fra sånn åttende klasse-ish, og det er jeg den jeg hører på til vanlig. Elsker den! (Dere MÅ høre og subscribe, det er seriøst verdens beste musikk)  Anbefaler puggelista også, sangene der gir meg såå mye motivasjon!

I går hadde jeg tidenes mest produktive søndag. Jeg rakk å gjøre mye matte, trene med mamma på Spenst og henge meg girlsa mine. Jeg, Julie og Ingvill dro til Victoria på kvelden og koste oss, så det var en veldig fin avslutning på helga. Nå er det ny uke og kun fire skoledager igjen før ferie! I dag er det også akkurat èn uke til Håkon kommer hjem fra utveksling, og både juleball og julebord står på planen denne uka. *Stort smil* Mitt første julebord noensinne faktisk, SOM jeg gleder meg.

Ellers er jeg i særdeles godt humør i dag, vet dere hvorfor? Pappa synes tydeligvis jeg har vært snill pike i år, så han slo til med tidlig bursdagsgave. Ny bil!!!!Hehe, nei da. Eller, pappa kom kjørende inn med nykjøpt bil på tunet i dag, og jeg bare: "Eeeey, du slo på stortromma nå som jeg fyller 18 eller?" Vi har nemlig to biler, og når jeg får lappen så får jeg bruke den ene. Den jeg pleier å kjøre er blitt litt slitt nå, så den ble byttet ut med en ny bil. Rett før bursdagen min!! Så ja, det passer jo meget fint :)

a sunday well spent

Til dere som spør om spillelistene mine på spotify: everyday spilleliste herpuggeliste her, juleliste her (jeg får aldri disse spotify-linkene til å funke, så sjekk om det går nå! hvis ikke så skal jeg prøve å få fikset det, men jeg heter i alle fall krisssy på spotify)

Heia! Så, hva skjer? Dagen i dag har bestått av å gjøre matte, finne sykt mye bra musikk (glede), drikke store mengder Pepsi , spise pizza for andre dag på rad og velge feil farge BH. Ser det alltid etter at jeg har tatt bildene?

Og ja, hvis dere lurer på hvorfor jeg har slik fancy redigering, så er det fordi jeg er fettelei av matte og ville ha en unnskyldning til å gjøre noe annet. Stilig, eller hva? Hehe. Nå har jeg stort sett bare sittet på rumpa i hele dag, så jeg skal slå til med en treningsøkt? på en søndag!! Jeg pleier ofte å dra på fjellet på søndager, men aldri på treningssenteret. Vel, i dag skjer det. Jeg trenger å bevege meg kjenner jeg, så det skal bli deilig. Nå venter mamma på meg! Vi skrives, ha en fin søndagskveld :)gårsdagens outfitBukse fra Dr. Denim, belte fra Caroline Roxy for Bubbleroom, singlet fra Vero Moda, kåpe fra Sheinside, klokke fra Daniel Wellington

Her er gårsdagens antrekk. Jeg elsker beltet - jeg burde begynne å bruke slike oftere. Forresten, hei og god morgen! Jeg har vært våken en stund og har fått spist en god søndagsfrokost samtidig som jeg har sett Gossip Girl. Det må til i helgene, altså. Nå er jeg klar for en hardcore mattedag! Jeg har tentamen på tirsdag, så nå er det bare å regne, regne og atter regne. Jeg har til og med laget en egen liste for pugging på spotify, haha! Ansiktet er fritt for sminke, koseklærne er inntatt, en iskald Pepsi Max er satt frem og jeg er klar! Vi skrives litt senere.

Hva bruker dere søndagen på, da? Går det i skolearbeid eller er dere ferdig med prøver og tentamner for året?

mine første boyfriend jeans

Hjemmelørdag it is! I dag har dratt frem den fornuftige Kriss og gjort bloggjobb, regnet matte og øvd til teorien. I tillegg har jeg spist pizza med familien, det er jo nesten et must på lørdager. Mams og paps har vært på IKEA og handlet mye nytt interiør, så nå styrer de på med å sette opp nye kjøkkenstoler, kommoder og alt i stua. Jeg tror jeg dropper å hjelpe dem, selv om jeg faktisk er en smule handy - visste dere det?? Når jeg var liten hjalp jeg alltid pappa med å sette sammen møbler og slikt, følte meg SÅÅÅÅ flink da vettu.

Så mens familien jobber hardt står jeg ved siden av og tar bilder av meg selv. Til dere som spør om det er kleint å ta bilde fremfor familien forresten: nope. De er blitt rimelig vant til det etter alle disse årene, for å si det slik. De reagerer ikke engang når jeg kommer travende inn i stua med heels, kamerastativ, kamera og full pakke.

Ja, dere ser riktig! BOYFRIEND-JEANS! Endelig! Jeg hadde aldri trodd jeg skulle finne et par som passet meg, men disse så jo ikke gale ut? Jeg føler meg egentlig så sykt utilpass i dem fordi jeg føler ikke at jeg er "riktig person" til å bruke dem.. Men samma det. Skal man tenke sånn så kommer man ingen vei.

Dere finner buksene her

wake up princess

God morgen hjerter ♥ Nå sitter jeg nysminket og er klar for en ny dag! Kvelden i går var dødskoselig, men det er det alltid når jeg og Julie er sammen. Store deler av kvelden gikk til å rappe (aner dere hvor flinke vi er?!) og planlegging av juleferien. Gleder meg SÅ sjukt til ferie, æh! Null stress, god mat og bare kos. Med Julie så klart, som er en stor del av Ullebø-familien!

Og dere.. nå er det bare 27 dager til jeg er 18 år :)

For øyeblikket sitter jeg og koser meg med svensk snacks. Jeg hamstret med meg en stor pose fra Gøteborg, men nå angrer jeg på at jeg ikke kjøpte enda mer. Aah, disse yoghurtnøttene! Jeg får ikke nok. Er det noe jeg er skikkelig svak for, så det er nøtter og frukt/bær med yoghurt-trekk over seg. Spesielt de med jordbær og ananas.. oh my god. Om noen svenske lesere har lyst å sende meg en pose i ny og ne så betaler jeg gjerne. 

glad i svart sa du?

Da har jeg fått fikset rabattkode til dere på junkyard.no! YAY! Jeg vet at det er mange av dere som har spurt om det, så jeg håper dere får nytte av den. Jeg tror over halvparten av garderoben min består av klær fra Junkyard nå, hehe. De har jo så mye FINT! Rabattkoden "krisssy" gir dere altså 20% rabatt på alt i nettbutikken. Enjoy! Pssst.. julegave? ;-)


Bomber jakke fra Junkyard XX-XY, ny bukse og topp fra Gina Tricot, sko fra Public Desire, solbriller fra Ray-Ban

Jeg har blitt skikkelig glad i svarte klær fant jeg nettopp ut av. Eller, det var en leser som påpekte det, og først nå innser jeg hvor svart jeg har kledd meg i det siste, haha. Vet ikke hvorfor egentlig, jeg bare synes fargen er så sinnsykt rå! Nå lager mamma lussekatter, som er noe av det beste jeg vet, og Julie kommer straks på besøk. Herlig fredag!

sent ute med julegavene.. igjen

 Heyyy! Da var det siste helga før juleferien. Denne uka har for det meste gått i skole, så det har ikke skjedd så mye spennende? sooom dere sikkert har merket. Det samme gjelder neste uke, for så vidt. Nå er det heldigvis bare fire skoledager igjen til jeg kan si hasta la vista til alt som har med skole å gjøre for resten av året, fytti katta (prøver meg på alternativ banning her) så deilig det skal bli. Det er det ikke engang vits å legge skjul på at jeg er drittlei av skole nå, haha. Men jeg gleder meg helt villt til ferie nå, så dette skal jeg klare! Nå er det i alle fall helg, og godt er det.

Nå bærer det avgårde på bytur, og jeg har for en gangs skyld fått tid til å knips bilder i dagslyset. *LYKKE* Bildene kommer etterpå. Jeg teller ned til 21. desember jeg, for da snur mørketiden og vi går mot lysere tider. Det varmer blogghjertet mitt ♥ Men ja, nå skal jeg til byen. Jeg har faktisk bare kjøpt ÈN julegave i år, det er helt katastrofe. Jeg må komme i gang NÅ! Jeg har en del idèer om hva jeg skal kjøpe da, så det skal nok gå så fint så. Jeg kjøper nesten alltid julegavene de siste dagene før julaften, og det fungerer like bra hvert år. Jeg har nemlig en tendens til å gjøre alt i siste liten, hehe. Hva med dere, da? Har dere startet på julegaveshoppingen? Håper for deres del at dere har kjøpt litt flere enn meg!

slik går no dagan

Jeg var en liten tur på sykehuset her om dagen! Uuugh, traumatiske minner fra kyssesyken? Denne gangen var det kun for å ta et par bilder da, til en innlevering jeg har i media. Jeg holder på med en veggavis, og nå er jeg endeliiiig ferdig. Èn mindre ting å ha hengende på skuldrene!Her ser dere en liten sneak peak :-) Jeg intervjuet Ingvill om kroppspress og synes det ble ganske bra, i grunn. Liker media sikkelig godt, innleveringene er gøye (til en forandring haha), og jeg elsker jo å sitte å dille med bilder og slikt. Både IT og media er to fag jeg har lært kjempemasse nyttig i, med tanke på bloggen.

Nå er det tid for pannekaker! Som dere kan se er Ingeborg ganske klar.

Noen andre som har media som valgfag?

black and silverSko fra Choies, bukse Dr. Denim, cardigan Junkyard XX-XY, bustier Runwaydreamz, hodesmykke Make Way

En liten update mellom alle matteoppgavene! Jeg har jobbet 3 timer matte uten en eneste pause, PUUH! Skjer med motivasjonen for tiden da? Kanskje det er ferien rett rundt hjørnet som gjør at jeg får et sånn må-gjøre-det-bra-kick. Jeg husker jeg øvde så syyyykt mye til mattetentamen i vår, altså, jeg satt med musikk på ørene og jobbet til midnatt. Jeg husker også at det var èn sang som ga meg skikkelig jobbe-kick, og det var denne. En russesang fra Trondheim, faktisk, så sykt random!! Jeg fant denne igjen i dag og der kom motivasjonen tilbake. Jeg er rar

litegrann sol

Jeg benytter alltid anledningen når jeg er ute og reiser til å ta mange bilder, så her er enda et lite bildedryss fra helga, tihi. Gjett når vi stod opp hjemreisedagen? Klokka 6, haha. Det var helt motbydelig tidlig, spesielt siden jeg, Ingvill og Åshild satt oppe og skravlet til halv tre kvelden før? Tanken om å sminke seg ble raskt kastet bort når alarmen ringte den morgenen, for å si det slik. Jeg elsker for øvrig å reise sminkefri, så det gjorde ingenting!Det var skikkelig fint vær i Oslo??? Fuck dere som bor der, da.. :-( Når vi kjørte toget var det eneste jeg så gjennom vinduet sol, blå himmel og snødekte trær. Her på Vestlandet regner det...Dere husker vel at jeg lurte på å dra på trening i går? Jeg var helt sikker på at jeg kom til å baile, but HELL NAH! Jeg hadde tidenes treningøkt, dere aner ikke hvor godt humør jeg var i når jeg kom hjem. Jeg løp som vanlig geriljaintervaller i 12 minutter, og etter det trente jeg styrke i hele 70 minutter!!! Jeg pleier alltid å være lei etter en liten time, men i går var jeg virkelig i siget altså. Pappa ringte meg til og med for å spørre om jeg ikke var ferdig snart - haha! Er dere keen på at jeg forteller litt mer om treningen min på bloggen? Jeg kan lage innlegg hvor jeg forklarer hvilke øvelser jeg gjør, hvis det er av interesse. Skal få til å filme noen videoer også! Har aldri giddet å skrive så mye om trening fordi det ender opp med en haug av kommentarer fra bedrevitende eller treningseksperter som sier at jeg ikke burde uttale meg om trening, haha.. Så ja, det er derfor jeg har holdt igjen. Men det er jo egentlig ingenting å bry seg om, jeg får jo utrolig mye spørsmål om treningen min - så det er tydeligvis en del som lurer :)

semifinalist i Vixen Blog Awards

Heiiii! For noen dager siden fikk jeg en hyggelig mail i innboksen min om at jeg har blitt semifinalist i i kategorien "Årets ungblogg" i Vixen Blog Awards 2014. Jeg hadde ikke peiling på at jeg var nominert fra starten av engang, så det var veldig gøy å høre! Juryen har valgt semifinalistene utifra 20 000 nominasjoner - og det at jeg er en av disse er jeg veldig takknemlig for! Iiiiiik, sååå gøy! Om dere synes jeg fortjener en stemme så kan dere trykke HER og stemme på meg. Man kan stemme en gang hver 12 time helt frem til 31. desember ♥

Image and video hosting by TinyPic

Så glad er jeg akkurat nå! Happy Kriss

Puss och kram!

Gothenburg by night

Da var enda en heldagsprøve i boks! I dag var det media-fagdag, og vi trengte ikke engang å forberede oss - det var bare å møte opp, se en film og svare på oppgavene om filmen. NICE! Nå er det "bare" tre heldagsprøver igjen før jul. Her går det jammen meg unna.

I dag er planene å jobbe litt med spalten min i media, så jeg må ta meg en tur og besøke mamma på jobben på sykehuset for å ta noen bilder til oppgaven. Jeg tenker kanskje å ta øvekjøring og trening i samme sleng? Tre fluer i èn smekk! Jeg har sinnsykt lite lyst å trene for å være ærlig, men nå som jeg skriver det på bloggen så kan jeg ikke sluntre unna altså. Haha, vi får se hva det blir til?

Jeg er fortsatt i Gøteborg-modus, jeg! Savner den vakre byen allerede. Her er bilder fra kvelden vi kom frem - da var det ut av taxien, sjekke inn på hotellet, hive fra oss sakene og pile ut i shoppinggatene. Det kan umulig unngås når man er tre jenter på tur!

Her er Kongsgatan. Jeg fikk skikkelig julestemning når jeg gikk her, ååh!Har dere vært i Gøteborg før?

ønskeliste til jul

Heisann! Jeg har fått supermange spørsmål om jeg ikke kan legge ut ønskelisten min til jul, så her kommer en bunch med ting jeg gjerne kunne hatt under treet i år. Jeg lager dette innlegget mest for inspirasjon egentlig, slik at dere som ikke har peiling på hva dere ønsker dere til jul kanskje kan få litt inspirasjon. Det er ikke slik at jeg forventer å få alt dette altså, haha! Langt ifra. En del av tingene her koster jo altfor mye (som for eksempel objektivet til 12 000 kr?. den saken får jeg nok ta i egne hender den dagen jeg vil investere i bedre kamerautstyr!), men jeg har fått med en del forskjellige ting her i ulike prisklasser :-) Det jeg ønsker meg aller mest er nok bikiniene og fint undertøy, haha. Et søtt undertøyssett må virkelig være den perfekte gaven?!

Lumix GX7 // Triangl bikini // Jakke fra Acne // Jeffrey Campbell Rum Moto Boots // 50mm f/1.2Tights og topp fra Alexander Wang for H&M // Adidas klær // Bikinier fra Victoria's Secret // Fint undertøy // Nike Air Force Low

Hva ønsker du deg aller mest til jul? Hvis du kan nevne èn ting?

to uker igjen bare

Hei og god mandag! Gjett om jeg fikk en pangstart på dagen, eq. Jeg våknet brått en time senere enn jeg burde i dag tidlig - jeg tror  faktisk ikke jeg huske sist jeg forsov meg så mye. Den panikken når man ser klokka, haha! Det gikk heldigvis fint. Etter skolen dro jeg på butikken og kjøpte jordbær og kesam, og så var det rett hjem og være barnevakt for lillesøss. Vi tente stearinlys, satt på julemusikk og lagde pancakes sammen. Er det noe vi kan så er det å kose oss!
Her er noen bilder fra i går. Dette er den nye buksa jeg snakket om. Jeg har sett etter en slik skinnbukse med glidelåser fremme i flere år nå, så da jeg fant denne på Gina Tricot måtte jeg bare slå til. Skinn i mitt hjerte!Enda flere bilder fra gårsdagen. Jeg fikk besøk av Julie og Ingvill og vi ringte inn 2. søndag i advent med pepperkakebaking, gløgg og kos! En veldig koselig avslutning på uka :-)

Nå skal jeg få unnagjort litt leksearbeid, er nemlig en del som skjer nå før ferien. Men det går fint, for det er bare TO UKER igjen til ferie! Dette holder vi ut, folkens! Har dere også mange prøver før ferien?

sparkly dress

Sponset produkt

Det er 17 dager til jul, folkens. 17 dager. La det synke inn. I dag skal vi spise julemiddag for første gang i år, og for å feire at det er andre søndag i advent skal vi også slå til med en runde pepperkakebaking. Mamma har baket som en gal så langt i desember, jeg begynner nesten å lure på hvordan vi skal få spist opp alt sammen. Jeg er ikke spesielt glad i julekaker generelt, men enkelte ting er veldig godt da.

Over til noe jeg derimot er veldig glad i: paljetter. Så og si alle festkjolene mine har paljetter på seg av et eller annet slag, og det er rett og slett fordi jeg aldri får nok av glitter og glam. Nå har jeg fått en ny i samlingen!

Fra IvyRevelher. Jeg har alltid trodd at jeg ikke kler rosa på grunn av den oransje hårfargen min, men kanskje jeg tok feil. Denne trives jeg i alle fall skikkelig godt i. FRESH farge!

Jeg får alltid spørsmål om størrelser, så til dere som lurer på å kjøpe samme kjole så har jeg XXS, og dere ser jo på bildene hvordan den sitter på meg. Som et skudd! Den er inntilsittende på de riktige stedene, og det liker jeg utrolig godt. Til dere som etterlyser fjorårets paljettkjoler fr IvyRevel så bør dere utnytte sjansen nå som disse er komt, for de gårHva synes dere om kjolen?

nattklubb shoot

Fredags morgen sov vi lenge, og gud, så deilig! Jeg sov som en engel i hotellsengen, og det tviler jeg ikke på at Ingvill og Åshild gjorde også. Vi bare tok på oss noen tilfeldige klær og dro ned for å spise hotellfrokost, som for øvrig var den beste jeg har smakt på lenge. Etter en solid frokost tok vi turen til byen, ettersom vi ikke skulle møte teamet før 13.00. Hotellet våres lå i hovedgaten i Gøteborg, så det var utrolig lettvint for oss å ta oss en tur ut om vi bare ville shoppe eller spise. Men wow, for en fin by! Gatene var fulle var juletre, julelys og fine juledekorasjoner. Så utrolig nostalgisk!

Jeg fant en skinnbukse jeg har lett etter i årevis (!!!), så etter mange timer shopping sa vi oss fornøyd og hastet tilbake til hotellet for å møte Junkyard. Vi ble sminket av en utrolig flink makeupartist og jeg fikk krøllet håret mitt for første gang på lenge. Det ble sååå fint.

Dagen før shooten klarte jeg forresten å pådra meg et kvisetryne uten like, HVOR typisk er ikke det? Jeg har aldri slitt med store, røde kviser (heller små), men den dagen jeg skal ha fotoshoot blir selvfølgelig ansiktet mitt infisert av disse gigantiske jævlene. Hun som sminket meg klarte i alle fall å skjule mesteparten, og fotografen lovte å photoshoppe resten vekk. Ty ♥

Det var altså en nattklubb-shoot, så vi ble stylet opp i dødsfete antrekk fra Junkyard og tok bilder hvor vi var på vei til fest. Herregud, så GØY! Vi tok bilder både på hotellrommet, i korridoren og i baren på hotellet.

På slutten av kvelden dro vi på en "ekte fest", hvor vi måtte være skrevet opp på en liste for å komme inn. Det var så kuuult!! Kom bort i døra, sa navnet mitt og vips - så var vi inne og tok noen bilder der også.Meg og Åshild. FOR en jente! Vi kom så latterlig godt overens, og både jeg, Ingvill og Åshild hadde det SINNSYKT gøy de to dagene vi var der. Praten gikk virkelig i ett fra i det vi møtte hverandre på toget, haha. Jeg har jo lest bloggen hennes siden dag èn og fulgt med når hun var på tv med Det Nye, så det var sååå herlig å møte henne og bli kjent. Er blitt utrolig glad i denne jenta på så kort tid, og det er ingen tvil om at vi skal møtes igjen!

Fotografen Eddie var skikkelig kul og morsom, wiiee! Og stylisten som dere ser til høyre på bildet over her er modell, så hun var skikkelig dyktig. Hun har blant annet vært modell for Bik Bok :-)

Tusen millioner takk til verdens flinkeste Ingvill som har tatt alle bildene i dette innlegget ♥ Det var fantastisk gøy å ha henne med! Vi fikk jo en venninne-tur i tillegg, ettersom vi hadde en del tid til overs. Så jeg, Ingvill og Åshild har kost oss en hel haug, og jeg har faktisk en del flere bilder å vise dere fra turen. De viser jeg i et annet innlegg!

junkyard gurls

VINNEREN AV CANADA GOOSE: Sanna Brekklund Pedersen. (Du vil bli kontaktet av Follestad snart) VINNEREN AV JUNKYARD-GAVEKORT PÅ INSTA: Hanna Børve. (Du må sende mailen din til meg)

Hey girlsa mine! (Og gutter) Wow, nå er det kjempelenge siden jeg har hatt mac'en i fanget. Jeg har vært i Sverige siden torsdag, og FOR noen fine dager jeg har hatt. Jeg sitter igjen med en skikkelig deilig lykkefølelse. Jeg har som sagt vært på fotoshoot med Junkyard sammen med Åshild :-) Slike oppdrag betyr så utrolig mye for meg, og jeg gruer meg alltid en del i forkant fordi når jeg skal gjøre ting som har stor betydning for meg så er jeg livredd for å ikke prestere. Dere har kanskje opplevd det samme? Men det går alltid supert, og det gjorde det jammen meg denne gangen også. Mestringsfølelse, aaah!

Jeg har kjempemange bilder å vise og ikke minst en hel haug å fortelle dere. Tenkte bare å komme med en liten update slik at dere vet at jeg er i live! Jeg kom hjem for et par timer siden, og har endelig fått dusjet og spist middag med familien.ukens spørsmål #71

Where is your grey crop top from?
It's from H&M!Hei! Hvilke fag har du som valgfag på skolen nå? Trives du med de du har valgt, og hva tenker du å bli når du blir eldre?
Hei du! Jeg valgte først alle realfagene, altså kjemi, fysikk, R-matte og IT. Jeg var ekstremt usikker når jeg skulle velge, for jeg vet jo ikke hva jeg vil bli.. Endte derfor opp med fire realfag for å være på den "sikre" siden. Jeg elsker jo matte og er egentlig den typen som liker realfagene, men disse fagene krever sinnsykt mye arbeid og du må være 100% motivert om du skal ha gode karakterer. Jeg hadde nok klart det hvis jeg ville, men da måtte jeg brukt mye av fritiden min til skolearbeid og når jeg ikke engang vet om jeg får bruk for disse fagene så fant jeg ut at det var unødvendig av meg å velge dem. Det er tross alt snakk om 2 år av livet mitt som jeg ikke har lyst å "sløse" bort på noe jeg ikke er 100% sikker på at jeg får bruk for når jeg skal studere. Broren min gikk nemlig i den fella: han valgte alle realfagene, fikk ikke bruk for èt eneste.

Jeg har nå S-matte, IT, internasjonal engelsk og media. Både S-matten og IT er realfag, så jeg har jo valgt halvt om halvt. Nå har det seg også slik at jeg faktisk kunne tenke meg å bli lege, men planen er da i så fall å ta opp fag etter videregående. Jeg mangler bare kjemi og fysikk, og jeg tror det blir mye enklere å få bra karakter i disse fagene når jeg kun har disse å fokusere på - i stedet for nå som jeg har mange andre fag å tenke på.

Jeg trives veldig godt i fagene jeg har nå, og det føles utrolig bra! Engelsk er ikke helt meg da, men det funker liksom. S-matten er herlig siden jeg har hatt t-matte og nesten alt vi går gjennom har jeg vært bort i. IT er et skikkelig interessant fag og det er veldig chill til å være et realfag, så det anbefaler jeg absolutt. Media er ganske greit for meg å ha ettersom vi lærer mye om foto, film, media og får opplæring i en del program som kommer godt med for meg som blogger.

Puuh, dette ble mye! Men ja, jeg håper det hjalp dere litt på vei. Husk å velg hva du selv føler, og ikke ta fag kun for å være på den "sikre" siden. Da må du bruke mye av fritiden din på videregående til å jobbe med skole, og det suger hvis det viser seg at du ikke får bruk for fagene i fremtiden. Dette er mine erfaringer, i alle fall.

Hvor er klærne til Ingvill fra?
De er mine, faktisk! Bodyen er fra en eller annen nettside som jeg absolutt ikke klarer å huske? Buksa er i alle fall fra Dr. Denim, skoene fra Public Desire og jakken fra Zara!
Var Michael Kors billigere i USA enn i Norge?
Ja, litt. Lommeboken jeg kjøpte var riktig nok bare en 100-lapp eller noe billigere da, så det er ikke snakk om ekstremt store prisforskjeller. Men det lønner seg litt i alle fall.

Er det toll på IvyRevel?
Ja, de sender fra Sverige og alt utenfor Norge må betales toll for. Desverre! Men klærne er verdt det, da.

Kan du lag sminkevideo?
Hmm, jeg har prøvd meg på det et par ganger opp gjennom årene, men de har alltid blitt så dårlige. Synes det er vanskelig å lage sminkevideo i grunn, så jeg tviler på at det blir med det første. Kanskje en vakker dag :-) 

Hvorfor har du gammel iPhone enda? Du har jo råd til ny!
Fordi den fungerer helt fint, så jeg ser ikke poenget med å bruke 6000 kr på en ny. Hadde vært greit med en iPhone 6 ja, men er ikke sånn at jeg må ha det nyeste med en gang det kommer.

Hvilken størrelse har du i buksa fra Nike?
XS! Har du vippeextensions?
Nei, har heller ikke så lyst på det. Er kjempefint de første dagene men det tar jo ikke lang tid før det ser skikkelig rotete ut. I de tilfellene jeg har sett, da!

Har du vært i NYC før?
Nei, men jeg SKAL reise dit en eller annen gang. Forhåpentligvis om ikke så altfor lenge. Jeg fikk jo en valgfri reise til jul i fjor og har den enda til gode, så jeg lurer på om jeg ikke skal ta turen til New York jeg altså! Er såå vanskelig å bestemme seg. Men herregud, for en by. Jeg er forelsket i den selv om jeg aldri har vært der. Kan sitte i timesvis og bla gjennom bilder fra byen på weheartit. Har en bucket liste som jeg skal fullføre før jeg dør og en av punktene er at jeg skal dra til New York om vinteren. Tenk å stå på skøyter i Central Park, da! ♥Skal du og vennene dine på 18-årstur neste sommer? Til for eksempel Rhodos, Kos eller Magaluf?
OH YES! Neste sommer kommer til å bli fantastisk, for da er mange av oss 18 og har lappen, så vi skal finne på så sinnsykt mye artig!! Det er samtaleemne sånn type hver gang vi er sammen, haha. Jeg føler at livet mitt starter på nytt når jeg blir myndig, jeg! Men ja, vi tenker å dra på en sydenferie sammen. Har ikke så lyst til Magaluf fordi det virker harry og rusjent haha (kan hende jeg tar feil, men det er i alle fall det inntrykket jeg har fått), så tenker heller litt mer Rhodos-ish. Har jo vært der selv, bare at det var med familien da. Er utrolig fint der, og jeg tror festlivet er ganske bra også :-) Har ikke lyst å feste 10 dager i strekk liksom, så jeg ser for meg en jentetur hvor vi drar ut noen kvelder, og så legger vi oss tidlig noen kvelder også. Vil ikke gå glipp av strandlivet!!

Hvordan kan det være så grønt gress hos dere når det snart er desember??????
HAHA, jeg fikk denne kommentaren og måtte faktisk gå ut i hagen for å sjekke om dette var tilfelle. Gresset våres er jo søren meg like grønt nå som det er om sommeren! Jeg har faktisk ikke peiling på hvorfor, men ja.. kult da. Jeg klager ikke.Hva lurer dere på til neste gang? Greit om dere spør i dette innlegget slik at det blir enklere for meg å finne spørsmålene når jeg skal svare neste gang :-)

Michael Kors BlairJeg har aldri vært en klokkeperson. Jeg mener, hvor ofte har dere sett meg med en klokke rundt håndleddet? Hm, kanskje det er fordi jeg ikke har funnet den perfekte. Fordi denne her?  er rett og slett perfeksjon! En klassisk gullklokke som dette passer til omtrent alt, enten det er snakk om et casual hverdagsantrekk eller en fin, svart kjole. Så sykt classy!

let's find some beautiful place to get lost

Shorts og sweatshirt RUNWAYDREAMZ, boots H&M, skjorte Chiquelle, jakke Jofama by Kenza

Hva synes dere?

neste stopp: Gøteborg!

Jeg rakk ikke å oppdatere dere mer i går, desverre! Dagen gikk plutselig veldig fort og så måtte jeg pakke kofferten og finne antrekk, og deeeeet tok sin tid. Hehe. Nå drar jeg til Gøteborg! Jeg og Åshild Ringhus, hun som ble vinneren av Det Nye-jenta 2014 skal ha fotoshoot sammen med Junkyard. Det blir utrolig gøy, jeg gleder meg sååå mye! Blir gøy å både fotografere og bli kjent med Åshild, hun virker som en helt rå jente. Ikke rart hun stakk av med seieren! :-)

Ingvill blir med meg, og vi flyr til Oslo nå om ikke lenge. Deretter tar vi tog til Gøteborg, sjekker inn på hotellet og så blir det shoot i morgen. Vi skal møte opp klokka 12, teste klær og bli stylet, og så skal vi ha nattklubb shoot senere på dagen. Flyr hjem igjen på lørdag! Ææh, gleder meg villt. Har med kameraet så skal sørge for å ta massevis av bilder til dere ♥

tysk tentamen: check

Hei! Da var det jammen meg helg! For min del i alle fall, jeg skal nemlig ut på reis de neste to dagene. Hva jeg skal forteller jeg dere i neste innlegg! Vel, i dag hadde en skikkelig bra start på dagen. Jeg våknet tidlig av meg selv, stod på badet og sminket meg med julemusikk på høyttalerne og så fikk jeg tid til å lage meg en ekstra god frokost som jeg nøt til reprise av gårsdagens Jul på Månetoppen. Rett og slett en smule morgenidyll, som jeg ikke trodde var mulig før en tysk tentamen haha. Så etter en rolig morgen med barnetv og nystekte rundstykker dro jeg på skolen, og i dag hadde vi altså tysk heldags. Hadde litt blandet forventninger, men jeg følte det gikk ganske bra! Oppgavene var ikke vanskelige, men så er det jo det med at alt skal bøyes etter kasus LOOOOL. Stakkars tyskere som har så vanskelig grammatikk??

Jeg har tysk 1 forresten, til dere som har spurt om det. Jeg hadde spansk på ungdomsskolen og er sinnsykt glad for at jeg valgte nytt språk på videregående! Anbefaler det virkelig :-)Ååååh, sjekk dette da. Hjemmelaget kanelbrød med sitronmarmelade - så latterlig godt. Dette lager vi her i huset hver eneste jul. Mmm! Nå skal jeg og mamma en tur ut og lærekjøre, hente pakke og handle inn snacks til reisen i morgen (standard), og så skal vi hjem og se Jul på Månetoppen! Skrives i kveld :-)

drink your water, gurlHerregud, i dag skulle jeg kjøpe min faste Pepsi Max i kantina på skolen, og plutselig slo det meg? Når drakk jeg egentlig vann sist? Jeg kunne søren meg ikke huske det. Jeg drikker faktisk aldri vann, verken til middag, trening eller ellers i hverdagen. Jeg drikker jo Pepsi, saft, juice, men aldri vann alene. Det er utrolig dumt, for vann er jo SÅ bra for kroppen. Vi jo faktisk ha det for å kunne fungere! Derfor kjøpte jeg vann i stedet for brus i kantina i dag, og vi kan fylle på flaskene våre i en vannkran på skolen vår så jeg har allerede fått i meg flere liter i dag! Feels grrrreat.

Så ja, jeg har inngått en deal med meg selv om at jeg alltid skal ha en vannflaske med meg på skolen og bli flinkere til å få i meg vann ellers. Er dere med meg folkens? Her er noen gode grunner til hvorfor vi bør drikke mer vann:


Det var dagens lille tips! Nå skal jeg øve til tysk, ettersom vi har heldags i morgen? HA-HA? Det kan bli spennende. Jeg vet ikke hva jeg skal øve på engang?!

Så, mitt spørsmål til dere: er dere flinke til å drikke rent vann?

betatt

Jeg har brukt de siste dagene mine til å stalke denne karen. Fransisco Lachowski, mine damer og herrer! Jeg er ganske sikker på at jeg har uttrykt min kjærlighet for denne mannen tidligere her på bloggen? Altså, jeg klarer ikke å konsentrere meg om matteleksene mine jeg. DETTE er drømmefyren. Ganske urealistisk ja, men jeg lever i håpet om at brasilianeren vil oppdage meg før eller siden. Mehe.

Brunt hår, brune øyne, høy, slank og med litt muskler - akkurat slik ser drømmefyren min ut. Bare sånn i tilfelle dere lurte, haha! Desverre har Fransisco både kjæreste og sønn, og selv om jeg er kjempesjalu så må jeg innrømme at de utgjør verdens søteste familie ever. Life goals!
Nå sitter jeg i stua hvor det lukter nybakt kanelbrød og julelista mi på spotify står på repeat på anlegget. Åååh, som jeg elsker denne tiden på året. Jeg har hatt en super sart på uka og desember! Skulle egentlig se Jul på Månetoppen sammen med familien, men jeg ditchet barnetv til fordel for svetting på Spenst. Oh yes, i dag har jeg vært på trening, noe jeg er hver mandag! Som sagt har jeg alltid unormalt mye treningsmotivasjon på mandager, så her er det bare å utnytte motivasjonen når den først er her. Kjenner jeg meg selv rett så blir det ikke så mye trening i jula, derfor tenker jeg å kjøre på med litt ekstra nå før ferien.

Noen flere som er head over heels betatt av denne fyren? ♥

hello December

Det er DESEMBER!! Endelig!! Jeg sier jo hele tiden at tiden flyr avgårde, men jeg kan faktisk ikke FATTE hvor fort året har gått. Dette halvåret i 2. klasse har bare rast forbi, og jeg som tenkte at det var lenge til lansering av jakken min? Januar er jo rett rundt hjørnet, ææh! Og nå nærmer seg også min siste måned som 17 år! For et år siden føltes det som en evighet til jeg var myndig, men nå er det jo søren meg ikke lenge igjen. Jeg er sååå stoka, for det skal skje så mye fett neste år. Jeg har all grunn til å se frem til et nytt år!

Men først.. desember! Til tross for mørketid er dette en av mine favorittmåneder i året. Jeg har kun gode relasjoner til juletiden og det er jeg så utrolig takknemlig for. Vi pleier alltid å bare feire sammen i kjernefamilien, og det synes jeg er kjempekoselig. Om 21 dager kommer brodern hjem, og jeg kommer til å HOPPE på han i det han kommer inn døra. Tulla. Haha, vi pleier alltid å se på hverandre og bare: "yo bitch". Men iiih, jeg gleder meg sånn til denne julen!
Jeg har hatt pakkekalender i alle år, men denne gangen sa jeg nei og ble enig med mamma om å få en litt større gave i stedet. Tror det må bli en triangl-bikini jeg, altså! Har nemlig siklet på den i blå så altfor lenge. Vel, jeg må ærlig innrømme at jeg kjente et snev av sjalusi når jeg våknet i dag tidlig og lillesøster hadde pakkekalender, haha. Tror aldri jeg blir for gammel for det der? Men det er veldig koselig å se gleden til Ingeborg da, det er akkurat som å se meg selv når jeg var på hennes alder. Jeg hoppet opp av senga hver dag og sprang ned på kjøkkenet for å åpne gaven. Haha!

Så, nå er jeg spent på dere folkens. Har dere kalender i år? Sjokoladekalender, pakkekalender eller noe slikt? ♥