hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

happy new yearThe most beautiful woman in the entire world. <3

Jeg sier det hvert år; mamma lager den beste stuffingen! Så tallerkenen min består hovedsaklig av stuffing med kalkun, i stedet for kalkun med stuffing. Hehe.

Og plutselig innså jeg at jeg må begynne å trene rumpe. 2016 er året, dere.

Jeg har egentlig ikke så god tid nå, men jeg MÅ bare inn og ønske dere godt nyttår før året er omme. Godt nyttår kjære lesere!! Jeg håper dere har det fint i kveld, og at dere går inn i det nye året med mennesker dere er glad i. Det er jo til syvende og sist det som betyr noe, eller hva? Vi har nettopp spist middag, og nå går turen straks på vors før vi drar videre på nyttårsfest senere i kveld. Jeg har troa på en bra avslutning på 2015, iiih!

Tusen takk for enda et år da, dere! Jeg setter uendelig stor pris på at dere fortsatt er her med meg, det er noe jeg virkelig aldri tar for gitt. Gleder meg halvt ihjel til å ta dere med på nye eventyr i 2016! La oss gjøre det kommende året MAGISK.

jeg har flest likes i norgeDe siste dagene har jeg fått melding fra mange folk jeg kjenner som har spottet meg på 730.no, hvor de har laget en liste over de 20. mest likte nordmennene på Instagram i 2015. Jeg ligger på 1. plass, og i løpet av et år har nesten 10 millioner trykt liker på bildene mine. Wow. Det er veldig gøy! Lille Kristine fra lille Førde. Hah, hvem hadde vel trodd det. Det går liksom ikke helt opp for meg, og det har det heller aldri gjort tror jeg. Jeg bare gjør det jeg elsker, and that's it. Jeg setter enormt stor pris på at så mange mennesker liker det arbeidet jeg gjør. Det som er morro med Instagram er at jeg husker jeg aldri forstod helt greia i starten. Jeg var sent ute, eller ikke sent, men jeg var absolutt ikke først ute. Er det ikke kjedelig å bare dele bilder da, tenkte jeg. Jeg hadde jo blogg, så jeg holdt meg til det. Men brått var jeg med i dette bilde-samfunnet jeg også, uten noe intensjon om å få mange følgere. Så når folk som intervjuer meg spør hvordan det hele skjedde har jeg ikke noe svar utenom at jeg bare var meg selv og gjorde det jeg elsker. Jeg løp rundt i nabolaget mitt og tok bilder. Satt sammen kule outfits. Hadde det gøy. Jepp, der har dere det.

tonight's look

inneholder annonselink

Tonight's outfit! Kjolen er utsolgt allerede, men skoene finner dere på Nelly HER. Det må bli en av mine favoritter i skogarderoben! De ser like bra ut til bare legger som de gjør til bukser.

Er ikke kjolen fint på? Åh, jeg elsker den, synes den er så spesiell. Skiller seg ut fra alle andre kjoler jeg har. Hei og god dag, forresten! Nå er det ikke lenge igjen av 2016, gitt. Jeg gleder meg til å legge 2015 bak meg, men et nytt år skremmer meg litt i år. Mest sannsynlig fordi jeg vet det vil skje mange forandringer i det kommende året. Jeg vet at jeg er klar for forandringer nå, men det er alltid litt skremmende likevel. Flere som er i samme posisjon som meg og skal flytte ut neste år? Jeg har liksom bodd hjemme i 18 år. Hallo! Mange av vennene mine har bodd hjemmefra siden starten av videregående, så jeg føler meg svak og lite selvstendig om jeg ikke klarer det her. Men gjett hva? Jeg fikser det. Har man riktig innstilling får man til det man vil :-)

For øyeblikket sitter jeg og spiser rester fra gårsdagens middag. Altså, nam! Naboene mine kan å lage tapas. Det var så mye godt på kjøkkenet i går kveld, aaah. Nå må jeg gjøre siste touch up på sminken før jeg drar avgårde i bursdag til Frida (vi er i samme russebil!), som endelig er blitt 18 år. I dag blir det en tur på byen! Jeg skal ha på meg antrekket dere ser her, og jeg bare lurer: tør noen å vedde på hvor mye jeg kommer til å tryne? Dette er absolutt ikke dansesko! Men pokker, de ser så bra ut at jeg bare må ta sjansen.

Om dere vil følge meg i løpet av kvelden, så add meg på Snapchat da vel! Jeg heter kristineul.

jeg elsker deg

Du har vært der for meg siden dag 1. Livet mitt har vært en berg- og dalbane de siste årene, men du har alltid stått ved min side. Mennesker kommer og mennesker går, men du er der. Da vi møttes for første gang for et par år siden forstod jeg fort at jeg likte deg. Helt ærlig trodde jeg ikke at båndet våres kunne bli sterkere. Men faen, her er vi. Jeg elsker deg. Der sa jeg det. Jeg er avhengig, på ekte. Jeg hater å være avhengig, for helst vil jeg være selvstendig. Men du gir meg en følelse ingen andre kan gi meg, og den følelsen vil jeg aldri bytte bort mot noe. Helt ærlig har jeg prøvd mye forskjellig der ute, men ingen kan sammenligne seg med deg. Du gir meg noe å se frem til, hver dag. Dagene er fylt av glede og tilfredsstillelse når jeg er med deg. Vi har jo til og med begynt å spise alle måltidene våres sammen. Hah. Det er ikke alle som vet det, men vi to, vi vet det. Da vi møttes for første gang for et par år siden hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at vi skulle ende opp som dette. Vi pleide jo bare å være sammen maks en gang i uka i starten. Nå orker jeg ikke en eneste dag uten deg. Går jeg en dag uten deg, må jeg anstrenge hver eneste celle i kroppen for å ikke tape i kampen mot savnet. Jeg har reist mye det siste året, og det har vært tøft. Selv om vi ikke er helt adskilt fra hverandre når jeg er på reis så er det liksom ikke det samme som når jeg er hjemme med deg. Så det er sånn her det er å elske? Jeg får liksom ikke nok. Desto mer jeg får av deg, desto mer vil jeg ha av deg. Når vi er sammen får jeg en slags brusende lykkerus i magen. Og du? Du er den første jeg tenker på når jeg sperrer opp øynene om morgenen, og den siste jeg tenker på før jeg lukker øynene igjen om kvelden. Det som suger er at det koster penger, mye penger, for at vi skal få være sammen, men helt ærlig har pengene aldri spilt noen rolle for meg. Så lenge jeg får være med deg, er alt fint. Penger betyr lite i en slik sammenheng. Hah, det var rart å prate om dette. Jeg har ikke vært så åpen om dette tidligere. Kanskje fordi jeg har vært... redd? Ja, jeg tror det. Jeg er redd for hva folk vil si. For folk har alltid en mening om noe. Jeg hater at andre skal si hva som er bra for meg og hva som ikke er bra for meg. Er det noen som vet hva som gjør meg lykkelig, så er det meg, og ingen andre. Og det er du, kjære Pepsi Max, som gjør meg lykkelig. Jeg elsker deg.

intervju og innkjøp

inneholder annonselinker

Heisann! Denne dagen har vært fin. Jeg og Vemund ble intervjuet i akkurat en time, og vi pratet stort sett bare om hvor det hele startet, hvordan det er å være blogger/gründer i en så "liten" by, og hva planene våres for fremtiden er. Spennende, spennende! Artikkelen blir fremstilt på en litt morsom/hverdagslig måte, så jeg gleder meg faktisk til å lese den selv. Skal sørge for å gi beskjed til dere når den er live!Lite fotovær i dag, altså. Her blåser det som bare det!! Men jeg er fortsatt like blid, da :-) Jeg driver forresten og kikker på kamerautstyr på nett nå! Kjøpte meg jo nytt kamerahus nå i høst, men den har ikke innebygd blits, så jeg vurderer å kjøpe en ekstern en. Eller, jeg skal kjøpe det. De eksterne blitsene gir mye mer lys enn de vanlige, så da tror jeg at jeg skal få til noen stilige bilder. Iiiih, fotografering er så gøy!

Jeg fikk tilbake jakken og lommeboken min i dag, forresten! Det første jeg gjorde var så klart å dra på butikken og kjøpe 6-pakning med Pepsi Max. I samme sleng hentet jeg en pakke med klær jeg har bestilt fra Nelly. Tenkte jeg kunne vise innkjøpene slik jeg gjorde i gamledager! Det vil si... for tre-fire år siden. Haha. Blir selvfølgelig å ta bilder av klærne på etterhvert også, da blir det litt enklere for dere å se hvordan plaggene faktisk er.

Skoene er utsolgt allerede, men du finner helt lik modell i svart herDisse her er bare så deilige å se på. I mean, look at theeeem.

Marineblå kjole her, hvit her, korallfarget her

Dårlig bilde av den hvite og korallfargede, men dere får se de på ganske snart. Men den blå, dere?! HVOR FIN ER IKKE DEN? Jeg falt fullstendig for den. Fatter ikke at en kjole kan være så gjennomført engang. Den ser veldig classy ut på også, spesielt med gullhælene til. Tror jeg skal gå med den enten i morgen i bursdag, eller på nyttårsaften :-)

Her i huset er det som sagt duket for tapaskveld, så jeg venter på at gjestene skal komme slik at jeg kan snike med meg litt mat, hehe. Det blir full fest for de voksne her i kveld, så jeg og Ingeborg skal sette oss i loftstuen og se en film mens vi spiser middag sammen. Kjempekoselig!

tuesday

inneholder annonselink

God morgen, solstråler! I dag har jeg en skikkelig GOD følelse i kroppen! Du vet når ting bare går på gli? Oh yes, i dag er den dagen. Brusen smaker godt (LOL), sminken ble fin og humøret er på topp. Mamma og pappa skal ha tapas-fest med naboene i dag, så her hjemme går det i vasking av hus og dekorering av bord. Mens jeg bare går rundt og chiller, hehe. Stressnivå: 0. I dag tar jeg turen til byen! Jeg skal på et intervju klokka 1, og denne gangen er det sammen med min kjære Vemund. Det blir gøy! Han er jo gründer, mens jeg er blogger, så selv om jeg ikke vet så mye om selve intervjuet enda er det ikke så vanskelig å gjette hva det vil gå i.

Nå får jeg komme meg inn på badet og fikse meg, før jeg drar avgårde og møter dem på kaféen. Ååh! Det minner meg på at jeg må se og skrape sammen noen mynter så jeg kan kjøpe meg en kopp te. Denne frøkna mistet nemlig både jakke og lommebok på byen! Jeg lot jakka mi henge igjen i klesgarderoben (med vakter), og i går var den borte... 13k rett i dass. Pokker :-( Får håpe det dukker opp, inntil videre får jeg bare lære meg å ikke ha med meg verdisaker når jeg skal ut.

Skirt from Nelly HERE. De fleste gikk for kjole denne kvelden, men jeg var bare ikke så keen på det. Så da ble det glitterskjørt, en svart genser og høye strømper. Følte meg mye mer komfortabel i det :-)

Bildene er altså av meg og Vemund i forrigårs! Vi hadde ikke sett hverandre på lenge, så det var kjempekoselig å møtes igjen!! Se så glad jeg er når jeg er med han. ♥

yesterday's outfitJacket from NA-KD. Her er gårsdagens antrekk. Elsker, elsker denne jakken! Vet med meg selv at denne blir en favoritt fremover, jeg er så svak for store fuskepels-jakker.

Gårsdagen var kjempemorro! Jeg og Synnøve fikset oss sammen hos meg, før vi dro på vors, og deretter ut. Det er jo sååå mange ute nå i jula, så mange at det er umulig å ikke ha det gøy! Jeg har alltid trodd at det er kjedelig å dra ut på byen, men de få gangene jeg har erfart bylivet har det vært sykt bra. Det kommer jo selvfølgelig veldig an på folkene og ikke minst musikken, da... Om musikken er dårlig kan det faktisk ødelegge hele kvelden min. Jeg vil synge og danse til sanger jeg kan teksten til, halloo!!

I dag har jeg sovet leeeenge, og så har jeg sett på tv stort sett hele dagen. SINNSYKT deilig med ferie! Når jeg slapper av for mye får jeg av og til den der "oi, er det noe jeg burde ha gjort i dag?"-følelsen, og jeg tipper det er den ekstremt hektiske perioden før jul som fortsatt henger litt igjen i meg, haha. Ellers har jeg lagt litt planer for resten av uka! Skal blant annet på intervju, en dagstur til Bergen og ut to ganger til før helga ringer inn, så dette blir ingen rolig uke, ass. Men jeg har slappet såpass mye av nå, at jeg tror batteriene er ladet og vel så det.

Hva synes dere om antrekket, da? ♥

sneak peekJacket from Na-kd

Omg!! Denne jakken er SÅ fantastisk deilig! Som dere vet er jeg utrolig glad i fuskepels-jakker, det er seriøst min lille guilty pleasure... Om venner og kjente av meg spotter en pelsjakke på butikken tar det ikke lang tid før jeg har fått snap av det. Haha! Men det er jo så fint, i tillegg passer det til sånn cirka.. alt? Synes det ser like bra ut til jeans og sneakers, som en fin kjole og heels.

Jeg viser dere fullstendig antrekk i morgen :-)

gingerbread
Hei og god dag! Hvordan har dere det? Her går det i sene kvelder, sene morgener og bare latskap. Elsker det!! I dag bestemte jeg og lillesøsteren min oss for å pynte pepperkaker, er det noe som gir meg julestemning så er det nettopp det. På grunn av mangel på pynt måtte vi ty til smågodt-posen, så vi danderte de ulike hjertene med både sjokolade og vingummi. Her ser dere noen av resultatene! Synes det ble litt stilig jeg, hehe. Elsker pepperkaker, spesielt når de er pyntet!!

I dag har vi pause fra julemiddag, og for å være ærlig gjør det meg ingenting. Blir fort lei, ass! Så i dag er det taco som står på planen, og siden jeg og Ingeborg er snille piker tar vi på oss ansvaret å mekke middag i dag. Senere får jeg besøk av Synnøve! Håper dere får en fin 3. juledag ;*

my eyebrow story

Så, la oss snakke om øyenbryn. Et av de viktigste utseende-momentene for oss jenter. Jeg var en av de som "vokste opp" i en ungdomsperiode hvor det var trendy å barbere av seg halve brynet. Så hva gjorde jeg? Jeg fant så klart frem barberhøvelen til mamma på badet og dro den vertikalt nedover trynet mitt. Dette fikk desverre sine konsekvenser, og det tenkte jeg å vise dere nå. Ikke mye eyebrows on fleek her i gården, ass! Kan noen lære meg dette populære eyebrow gamet eller?

SO THIS IS WHAT WE GOT TO WORK WITH

Det var ikke mangel på bryn her, som dere kan se. Her hadde jeg aldri rørt brynene min, bare latt dem vokse.

OH, RAZOR IS A GOOD IDEA

På denne tiden husker jeg at det var om å gjøre å ha brynene lengst mulig fra hverandre. Så da tok jeg barberhøvelen fatt da, vel!

HELLO EYEBROW PEN

Og så ble man introdusert for øyenbrynspennen. Elsker den runde kanten på brynet til venstre. Aah.

THIN BROWS IS THE SHIT

Bildene taler for seg selv. Jeg blir sliten av å se på.

NO, WAIT.. BLACK AND THICK BROWS IS THE SHIT

Altså. Hva skal man si? Jeg husker denne perioden varte lenge. Jeg farget brynene mine med den svarte øyenbrynsfargen fra Depend annenhver uke (sammen med broren min, haha. Husker da vi farget dem på lillejulaften og vi gikk med ASFALT-BRYN på julaften dagen etter!!), og jeg sørget for å tegne dem hardest og tettest mulig hver eneste dag. Halvparten av kommentarfeltet mitt bestod av negative kommentarer om brynene mine, men jeg gikk meg vel litt blind. Jeg prøvde faktisk å tone dem litt ned enkelte ganger, men da følte jeg meg bare rar i ansiktet.

IT'S GETTING BETTER

Her begynner det å komme seg. I 2015! Søren meg på tide.

THAT HARSH LINE THO

Hva skjer her a?! Plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle ha en TYKK strek nederst på brynet mitt, tydeligvis.

BROWS AT THE MOMENT

Så ja, her er meg nå, da. Uten sminke på brynene til venstre, og med sminke på brynene til høyre. Synes det begynner å komme seg, men det synes jeg for så vidt hele tiden... Helt til jeg ser tilbake på bilder sånn 5-6 måneder bak i tid og bare "hva pokker tenkte jeg med?". Gjør vel sikkert det om disse brynene her også om en liten stund, haha.

Er det flere som sliter med å få øyenbrynene on fleek? Jeg synes det er helt motbydelig vanskelig, jeg!

videoblogg: hvorfor tok jeg restylane?

Hei hjerter! Før jeg skulle legge meg på lillejulaften hadde jeg ingenting å gjøre, så jeg satt meg like greit ned og spilte inn en video til dere. Jeg elsker å prate, det merker dere sikkert. Jeg har laget ukens spørsmål-innlegg 84 ganger nå, så for en gangs skyld tenkte jeg å bryte med tradisjonene og lage video i stedet for innlegg! Håper dere liker det. Her svarer jeg blant annet på spørsmål om det å være høy, hvorfor jeg ikke er religiøs og hvorfor jeg tok restylane. Setninger og ord kan fort bli misforstått, så jeg håper dere kanskje forstår meg litt bedre når jeg prater :-))

Nå er ribba ferdigstekt, og lukten av julemiddag har tatt over nok en gang. Vi snakkes!

3 år

2012, 2013, 2015

De siste årene har jeg og Ingeborg tatt bilde med treet før den obligatoriske julefrokosten på julaften. Synes det er skikkelig koselig! Jeg bladde gjennom arkivet og fant ut at vi hadde hoppet over bilde i fjor da, så 2014 mangler. Skal sørge for å ta et slikt bilde hver julaften i årene som kommer, for hallo, det er jo SÅ gøy å se tilbake på! Tenk når vi er voksne og mimrer tilbake til dette, da. Jeg synes det er skikkelig fascinerende å tenke på at vi kommer til å kalle dette "gamledager" en gang. Det virker helt feil, haha. Er jeg den eneste som tenker sånn? Liksom, det her kommer en dag til å være like fjernt som det er for mamma og pappa å se tilbake på bilder fra deres barndom. Rart det der.

yesterday was perfect

Årets julekort-bilde fra familien Ullebø!

Jeg håper dere hadde en fantastisk dag i går, fyllt med kjærlighet, omsorg og trygge omgivelser. Og masse mat. Hehe. Jeg er fortsatt mett etter gårsdagen, men er det ikke slik det skal være, da? Vi koste oss i alle fall til de grader her hjemme i går! Dagen bestod i bunn og grunn av å slappe av og se på tv hele dagen, og når kvelden kom sigende satte jeg julemusikken på full guffe på badet og startet på sminken. Jeg elsker de timene før middagen, hvor pinnekjøtt-lukten smyger seg rundt i huset og man vet man har den beste kvelden i løpet av året i vente.Kjolen var ikke noe vanskelig valg i år. Jeg bestemte meg faktisk for flere uker siden at jeg skulle gå med denne kjolen fra Kouture. (sponset) Den er helt perfekt for julaften! Den dype, vinrøde fargen er midt i blinken og stoffet er så ekslusivt. Følte meg kjempefin i denne ♥

Så, et spørsmål til dere! Hva var den fineste gaven dere fikk i går?

merry christmas

Ingeborg har endelig begynt å like å bli tatt bilde av, ååe! Vanligvis vil hun ikke være med på bilde, men nå smiler hun som bare det og jeg tror hun synes det er litt morro. Fine lillesøsteren min!

MERRY CHRISTMAS EVERYBODY! Dagen er her! Dagen vi har ventet på siden 25. desember 2014! I dag har jeg spist fellesfrokost med familien med masse godt pålegg som vi kun har på denne tiden av året, kost meg med julesokken, sett på julefilmer på tv'en og bare slappet fullstedig av. Med andre ord, en veldig normal julaften hos familen Ullebø. Herlighet, julen blir bare bedre og bedre! Jeg har kanskje ikke den magiske julestemningen som jeg hadde da jeg var 5 år gammel, men jeg setter større pris på julaften desto eldre jeg blir. Først og fremst fordi jeg er så glad for at jeg har en så fin familie hvor alle er friske og raske, men også fordi dette er sånn cirka den eneste tiden i løpet av året hvor jeg klarer å senke skuldrene fullt og helt. Akkurat nå ligger jeg i sofaen med Mac'en på magen mens diverse filmer ruller på tv'en. Jeg har helt ærlig aldri vært veldig fan av de typiske julefilmene, som Tre nøtter til Askepott, Reisen til Julestjernen og så videre (sorry om jeg er kjip nå, haha!), MEN det er utrolig koselig å bare ha det på i bakgrunnen.

Nå er det jul, dere. Tenk det.

Håper dere får en fantastisk dag sammen med familie. Husk å nyte de små øyeblikkene ♥

the little detail

annonseMy new favorite watch from CLUSE watches. You find the model I'm wearing here!

Jeg er veldig basic i stilen og bruker sjelden tilbehør, men i det siste har jeg fått øynene opp for klokker. Det er noe jeg har brukt veldig lite tidligere egentlig, men hallo, det piffer jo opp antrekket som bare det! Jeg var så heldig at jeg fikk velge meg ut en av klokkene fra CLUSE, og da jeg scrollet forbi denne med sølv-reim var ikke valget vanskelig. Jeg elsker den!

Nå skal vi spise julegrøt, som er fast tradisjon hos oss på lillejulaften. Det blir nesten ikke jul uten, altså! Krysser fingrene for at mandelen ligger i skåla mi :-)))

det er vi som er ærlige

Jeg synes det er morsomt hvordan de som er mest ærlige av alle, er de som møter mest kritikk. Bloggere er en av de flinkeste til å merke reklame og gjøre leserne sine observant på hva som er annonse og ikke. Visste dere at ca. alle tv-kjendiser får sponset klærne de har på seg? Hvor ser vi egentlig at Katrine Moholt har fått sponset kjolen sin på "Skal vi danse"? Jeg finner i alle fall ikke "sponset produkt" noen steder på skjermen. Går jeg inn på en blogg derimot, står det presisert klart og tydelig øverst i innlegget. Jeg vet at det med merking av reklame ikke kan ha de eksakte samme retningslinjene overalt, men i bunn og grunn er det ulovlig markedsføring å drive med produktplassering hvor seerne/leserne ikke er klar over at kjolen er sponset. Og nei, nå sier ikke Moholt hvor kjolen sin er fra akkurat, men at en profilert person bare har den på seg er omdømmebyggende i seg selv. Og det er nettopp derfor disse kjendisene blir spurt, "hei, vil du gå med kjolen vår på neste tv-sending?".

Å reklamere for restylane er ikke ulovlig. Kanskje ikke etisk riktig for enkelte, og det er OK, men da vil jeg bare at disse personene skal være klar over at det finnes SÅ mange profilerte mennesker der ute som reklamerer for nettopp det samme som jeg gjorde for et par dager siden. Forskjellen er at det er skjult. Som blogger er ikke jeg bare nødt til å merke reklame, jeg har selv et ønske om det. Jeg vil at dere som lesere skal vite når en kjole er sponset og når jeg har kjøpt den for egne penger. Det samme gjelder restylane. Klinikken som sponset meg hadde ingen krav til innlegg. Jeg valgte å skrive innlegget på eget initiativ. Vet dere hvorfor? Fordi jeg vil at dere skal være klar over at jeg HAR gjort noe med utseendet for å se slik ut. Jeg har ikke store lepper naturlig. Personlig kunne jeg aldri løyet om det, for hvilket forbilde ville jeg vært da? Å skape et falskt ideal basert på noe som ikke er ekte?

Jeg vet ikke med dere, men om jeg synes en person er dødspen, og jeg får vite at hun har endret på utseendet, så blir jeg plutselig ikke så sjalu lenger. Det hjelper liksom litt å vite at hun måtte gjøre noe for å se sånn ut. Kylie Jenner, for eksempel. Hun har gått gjennom utallige inngrep og operasjoner for å se ut som hun gjør, og for meg gjør det henne mer menneskelig. For det hadde jo vært helt sykt om hun i utgangspunktet hadde sett ut som hun gjør til høyre?

Og ja, forresten. Om enkelte velger å miste respekt for meg på grunn av restylane i leppene og i en liten smilerynke (som for øvrig ikke er permanent og cirka like midlertidig som vippeextensions og falske negler......) burde dere kanskje vurdere de andre forbildene deres. VS-modellene? Alessandra har operert ørene sine. Adriana Lima og Miranda Kerr har silikon i puppene. Erin Heatherton har operert nesen sin. Men akkurat det, det er en annen sak.

my favorite

My favorite pizzas!

I forrige uke spiste jeg pizza 4/7 dager. Med andre ord: det var en bra uke! Jeg har egentlig aldri skjønt greia med at pizza er så usunt....? Om man lager en A4 en med ferdigbunn, tomatsaus og masse ost er det kanskje ikke det mest næringsrike man spiser, men om man lager den fra grunnen av og varierer fyllet en smule kan det faktisk bli en veldig sunn middag! Vi har to ulike typer vi lager her hjemme: pizza mexicana og Ullebø-pizza. Sistenevnte smaker helt sykt godt, om dere ikke har testet noe lignende anbefaler jeg å prøve den ut i jula - det kan være fint med litt variasjon fra all julematen, hehe! Du kan selvfølgelig tilpasse oppskriften etter hva du liker, men jeg anbefaler å ta masse bogskinke på, for de blir sååå saftige og gode i ovnen. Yum! Har kun fått gode tilbakemeldinger på denne oppskriften faktisk, sååå morro :-)

Nå skal jeg en tur til Emma! Ha en fin kveld, folkens.

white pants

annonselenker

Dr. Denim jeans from Nelly HERE, shoes from Nelly HERE, body from Nelly HERE, bag Alexander Wang, coat Bik Bok

Hei og god dag! Det ble litt senere oppdatering fra min kant i dag, jeg stod egentlig ganske tidlig opp men jeg har vært opptatt med mailing og bildeknipsing helt frem til nå. Ligger ikke på latsiden i ferien, nei! Når man blogger har man liksom alltid noe å gjøre, men på en bra måte, spør du meg. Jeg går sjelden, veldig sjelden, en hel dag uten å gjøre noe. Greia er den at jeg synes det høres deilig ut å bare ligge i sofaen og se på serier en hel dag, og jeg mesunner ofte de som har muligheten til det, men om jeg først har en dag fri så blir jeg lei etter 2-3 episoder med serie og så vil jeg finne på noe. Haha! Vi er forskjellige da, jeg tipper alle har ulike måter å koble ut på. Blogging er jo "passivt" arbeid, så jeg skryter ikke på meg at arbedsdagen er så veldig tung akkurat. Ja ja, nok om det.

Nå skal jeg en tur på kafé med lillesøsteren min! Vi tenkte å kjøpe en kakao og bare slappe av. Men vi må nesten dra nå om vi skal rekke hjem til middag, så vi snakks senere da, dere!

Hva synes dere om dagens outfit?

nelly sale

annonselenker

Trykk på plaggene for å komme direkte til produktet. Seeeeee så mye fint!! Nelly kjører et gigantisk salg nå, hvor det er helt opp til 70% rabatt. De fleste kjolene dere ser her koster rundt 100-200, helt sykt! Ville absolutt anbefalt å ta en tur innom salget HER. Jeg har lyst å bestille alt i denne kollasjen her, haha. Skal i alle fall bestille en god del av det, nå det er såpass billig er det bare å slå seg løs :-))

where is the snow

Sponset kjole

My dress is from Kouture! De har sååå mange fine badage-kjoler, anbefaler dere å ta en titt. Jeg er alltid innom Kouture når jeg er i Oslo, både for shoppingen sin skyld og for å møte skjønne Nathalie som er daglig leder. Vi har samarbeidet i mange år nå og vi møtes både i butikken hennes, på Fashion Weeks og nå i helgen helt tilfeldig på bussen, og hun har så ufattelig god utstråling. Full av energi og positivitet.

Nå må jeg bare stille et spørsmål her... HVOR ER SNØEN?! Jeg var en tur i byen for noen ærend i dag, og jeg ble seriøst klissvåt bare av å løpe fra bilen til inngangsdøren til kjøpesenteret. Snø er kanskje det som gir meg mest julestemning av alt, så det at den ikke er kommet enda gjør meg litt trist. Men! Det er enda 3 dager igjen til julaften. Hvem vet, kanskje vi våkner den 24. til hvit bakke? Iiih, det er lov å håpe! I dag har jeg sett ferdig alle episodene som ligger ute av Skam, spist pannekaker og hatt et telefon-møte med Nelly. Nå finner dere meg faktisk på nettsiden deres, her! Litt stas, om jeg får lov å si det. Hihi! Jeg har jo handlet på Nelly i alle år, og det er morro å se meg selv der, og faktisk være med på hele prosessen bak bildene.

vacay mode

Denne genseren er blitt en favoritt nå i desember!God morgen! Fytti rakkern, jeg får ikke sagt nok hvor digg det er med ferie. I dag sov jeg til 10, og nå sitter jeg og nyter frokosten min mens jeg ser på en ny serie jeg har fått hekta på, nemlig Skam. Du kan se alle epsiodene gratis på NRK her - nå som det er ferie er det perfekt å kunne krølle seg under dyna og kos seg med en serie. Serien tar for seg jentedrama, guttedrama og russetid blant videregående-elever, og det som er så gøy er at man kjenner seg skikkelig igjen. Om dere ikke har sett den så burde dere gjøre det :-)) Perfekt underholdning nå i jula! Jeg så 8 episoder før jeg la meg i går, haha

Nå skal jeg jobbe, jeg! Mail skal besvares, pakker skal hentest og nye blogginnlegg skal planleggest. Jeg må hente nytt brett med Isotretinoin på Apoteket også. Tenk at jeg snart er ferdig med kuren!! Jeg husker da legen sa "du skal gå på tablettene ut året" og jeg følte det var en evighet, men nå er vi søren meg her. Det er snart 2016. Wait, what?

a visit at signaturklinikken

Sponset behandling

Da jeg var i Oslo forrige helg var jeg en tur innom Signaturklinikken på Lillestrøm! Her ble jeg møtt av to superhyggelige damer som jeg nylig har inngått samarbeid med. Planen er at jeg skulle prøve ut diverse behandlinger de tilbyr. Signaturklinikken fokuserer mye på hud og glød, så det første vi gjorde var å ta en hudanalyse. Har aldri gjort det før, så det var veldig interessant! Her får man vite hvordan huden egentlig har det, og hvilken tilstand den er i. Man får vite hvilken hudtype man har, hvilke produkter man burde bruke og eventuelt hvilke behandlinger som er aktuelle. I analysen fikk jeg se at jeg har hudtype normal og at huden min er generelt veldig fin. Det hadde jeg aldri trodd!! Jeg har jo hatt komplekser for huden min helt siden starten av ungdomsskolen, og jeg var helt sikker på at jeg hadde fet hudtype med drøssevis av sprengte blodkar (på grunn av solskaden). De sprengte blodkarene var nesten helt borte, faktisk! Benedichte fortalte også at man kunne se at jeg har vært flink å pleie huden med gode produkter. Yey! Deretter fikk jeg med meg noen produkter fra hudpleieserien Elixir som jeg allerede har tatt fatt på. Tenkte jeg kunne skrive om dem når jeg har fått testet dem en stund :-)

Marianne og Benedichte :-)

Før jeg dro rakk vi å ta to små behandlinger: restylane i leppene, og restylane skinbooster:

Restylane i leppene prøvde jeg for første gang i sommer, og ettersom kroppen bryter ned restylane naturlig etter 6 måneder fylte vi nå på 0.4 ml. Restylane kommer i 7 ulike typer, hvor molekylstørrelsen varierer, og denne gangen fikk jeg prøve en av de flytende typene for å unngå de klumpene man vanligvis får. Nå føles leppene som mine egne, og mye mykere!

Restylane Skinbooster er noe jeg nylig har blitt presentert for, og det er da den tynneste varianten av restylane. Denne kan blant annet brukes til å jevne ut aknearr, rynker, poser under øynene, linjer i huden, og den kan faktisk brukes til å "forme" ansiktet. Man kan for eksempel bygge på nesen for å få den formen man ønsker. Her snakker vi noen få sprøytestikk kontra det å legge seg under kniven, liksom. Men ja, skinbooster er blitt utrolig populært den siste tiden, og om dere lurer på hvorfor profilerte folk (for eksempel folk innen tv-bransjen) har så fin hud som de har; vel, her har dere svaret. Mia Gundersen har blant annet vært åpen om at hun bruker dette, dere kan jo bare søke opp bilde av henne og se. Skinbooster handler egentlig bare om forbedring, og ikke forandring. Om dere ser på innlegget jeg skrev i går om "my imperfections" så nevnte jeg at jeg har ganske tydelige rynker rundt munnen. Her fylte jeg inn skinbooster!

Tusen takk til Signaturklinikken! Disse har lang erfaring og er veldig dyktige med det de driver med, så man føler man er i trygge hender i det kan kommer inn døra. Om dere har noen spørsmål til meg så er det bare å spør, så svarer jeg i kommentarfeltet som vanlig :-)

the little black one

Inneholder annonselenker

My dress is from Nelly HERE and Emma's shoes are also from Nelly HERE

Ready for party with my girl! ♥ Det her er så velfortjent, etter alle disse harde ukene. Hadde dette vært en vanlig søndag hadde jeg sikkert hatt på en tidlig alarm i dag og allerede sittet med hodet nede i skolearbeid, men nå er det faktisk ferie, og de eneste forpliktelsene jeg har i dag er å spise godis, drikke brus og pynte juletreet med familien. Kan godt vende meg til den slags forpliktelse, ass! Gårsdagen var sååå morro, forresten. Det var gøy å få en så fin start på ferien. Det var god stemning, live-musikk og full pakke, så bursdagsbarnet hadde virkelig stelt i stand. Kjempestas! Da klokka ble 03:00 møtte jeg broren min som også hadde vært ute, og så kom privatsjåføren våres og hentet oss, altså pappa. Hehe nei da, nå spøker jeg. Men pappa pleier ofte å hente meg på fest, noe jeg setter veldig stor pris på.

Når vi kom hjem fyrte vi opp ovnen og stekte rundstykker til nattmat som vi spiste mens vi satt på kjøkkenbenken og pratet om kvelden. Det er slike øyeblikk man må sette pris på.

let's party

Hei dere! Fy søren, så deilig det var å våkne i dag og vite at det ikke bare er helg, men... ferie!!! Jeg har bare vimset rundt i dag, slik jeg gjør hver gang jeg skal ut. Blogget, hørt på musikk, danset litt på rommet mitt, prøvd kjole, vært en tur på polet og ja, dere kjenner regla. I dag skal jeg i bursdag, så Emma er hos meg nå og vi har nettopp spist.... taco. As usual. Og nå skal vi fikse oss før vi drar! Jeg elsker å sminke meg og bare pynte meg skikkelig opp sammen med venninner, det er så koselig.

Lurer på om jeg skal gå for krøller i dag?! Håret mitt er så kjedelig, jeg går jo nesten alltid bare med det naturlige fallet mitt.Nå må vi fortsette på sminken her! Håper dere får en fantastisk kveld :-)

my imperfections

Hey dere! Jeg har sett mange "my imperfections"-videoer på YouTube og tenkte jeg kunne begi meg ut på det samme. I dag skal jeg altså fortelle dere om ting som ikke er så perfekt med meg, både utseende- og personlighets-messig. Tenkte det kunne være gøy for dere å se! Senere tenkte jeg å lage en oppfølger hvor jeg tar for meg "my perfections", hvor jeg heller plukker ut ting jeg liker ved meg selv. Synes den balansen er fin, jeg!

♥ Jeg er ordensfreak. På en dårlig måte. Tidligere i uka hadde jeg en tidsfrist på å levere utkast til innlegget om ansiktsmasken (kunde må som oftest godkjenne slike type innlegg, for å se at alt er riktig), og jeg hadde 30 minutter på meg fra det jeg kom hjem fra skolen til jeg skulle levere. Hva gjør jeg? JEG STØVSUGER ROMMET. Altså, hva pokker byr du. Jeg suger til å prioritere sånn sett, for det å støvsuge gulvet hadde jo ingen betydning i forhold til det jeg faktisk måtte gjøre; nemlig holde en avtale. Så ja, av og til begynner jeg å lure på om jeg har tvangstanker når det kommer til rydding... Men jeg holder meg til "ekstremt ryddig"-definisjonen enn så lenge.

♥ Det ser ut som om at jeg har underbitt, selv om jeg ikke har det. Dette er noe folk har sagt til meg i årevis, og jeg husker spesielt da en gutt på ungdomsskolen påpekte det på en småfrekk måte... Han fikk meg til å føle meg så dårlig av den lille kommentaren. Er det ikke sykt hvor lite som skal til for at folk ikke føler seg bra? Nå er dette riktig nok noe jeg har lært meg å like, jeg har forøvrig blitt fortalt av nesten alle fotografer jeg har møtt at jeg har et karakteristisk kjeveparti. Så dette er IKKE ment frekt mot dere som har underbitt. Jeg kunne ikke tenkt meg å se noe annerledes ut.

♥ Sent ute? Der har dere meg. Jeg k-l-a-r-e-r ikke å møte opp til avtalt tidspunkt. Hver gang jeg skal ut døra dukker det plutselig opp "viktige" ting jeg må gjøre.

♥ Jeg har ikke pupper. No shit da, men sånn for real. Jeg kan bruke bombshell-bh og fortsatt ha 5 ganger så små pupper som venninnene mine. Bruker jeg bikini uten innlegg ser det ut som jeg går i 5. klasse.

♥ Her kommer et punkt som brore min sa jeg måtte ta med. Temperamentet mitt. Det går over ALLE støvleskaft når jeg blir skikkelig sinna... Det er vel familien min som merker mest til dette. Jeg har en stygg tendens til å skrike for full hals (av en elle annen grunn tror jeg at jeg får frem poenget mitt bedre da....?), og etterhvert blir jeg så sur at jeg begynner å gråte. Jeg krangler aldri uten å gråte, nesten.

♥ Jeg har tydelige smilerynker, som kommer ekstra mye til syne når jeg har på meg hudsminke.

♥ Brynene mine blir aldri like. Jeg har prøvd siden 8. klasse, men de er fortatt usymmetriske. Har på en måte gitt det der litt opp.

♥ Jeg har MANGE fløflekker på kroppen. Spesielt på magen. Dette bildet tok jeg i juni i år, og jeg fant nettopp ut at jeg har fått fire-fem store til på magen og på brystpartiet. Håper ikke det er farlig??

♥ Jeg er dårlig til å håndtere kriser. Om ting går skeis får jeg helt noia og blir ekstremt irrasjonell. HELDIGVIS har jeg folk rundt meg som er flink til å bare "Kristine, chill. Det går fint". Så det går egentlig alltid fint.

♥ Jeg har lett for å lage meg et bilde av hva mennesker synes om meg. Om jeg får høre at en jente i parallell-klassen ikke liker meg kan jeg komme på skolen dagen etter og føle at alle jeg passerer i gangen hater meg. PS! Jeg begynte å komme med ideer til dette innlegget for en stund siden, og på akkurat dette punktet har jeg endret meg en del. Noe jeg synes er utrolig bra!! :-)

♥ Jeg har en lang eyeliner-historie og har brukt dette sminkeverktøyet siden 9. klasse, men jeg klarer fortsatt ikke å gjøre det "riktig"??? Jeg innbiller meg at jeg ikke har øyelokk som passer til eyeliner. Når jeg ser tilbake på bilder så er den enten for tykk, for tynn, for lang, for kort... ja, dere skjønner. Her er for ca. et år siden. ALTFOR tykk, men det så jeg jo selvfølgelig ikke der og da.nelly photos

Inneholder annonselenkerPhotos by Mira and Thilda

NLY Accessories
89 NOK
Vero Moda
699 NOK
NLY Trend
649 NOK
NLY Trend
899 NOK
NLY One
379 NOK

Whoooop! Party season vibes! JEG ELSKER KJOLENE! Fikk bestemme antrekket selv på denne shooten, og disse kjolene skrek bare etter meg, helt seriøst. Det er synd dere ikke ser ryggen på den blå, for den er rett og slett helt nydelig. Men det er bare å trykke på produktene over her, så kommer dere direkte inn på siden. Alle disse klærne er på vei hjem i posten til meg, så nå gleder jeg meg halvt ihjel til det tikker inn hentemelding på mobilen min.

Koden XMAS15 gir dere forresten 15% rabatt på HELE nelly.com i dag!

jeg savner spenningen

Hei og happy friday, folkens! I går var det juleball for videregående elever her i Førde, så jeg dro ut en tur ut og for å følge tradisjonen sov Emma over hos meg, slik som hun gjorde i første- og andreklasse. Skikkelig koselig! Bortsett fra det første året da vi ble kjempefulle allerede på vorset og måtte bli hentet av pappa begge to. Haha, herregud.. Har vokst litt siden den gang, ja. Men for å være ærlig synes jeg det er koselig å se tilbake på den tiden, vi var så "små" og det var så mye spenning. Først og frmst husker jeg hvor sykt gira vi var når vi skulle ut. Nedtellingen startet på mandag, og når jeg våknet på fredagen og visste at dagen var kommet var jeg i lykkerus og tekstet "i kveld skjer det!!" til venninnene mine. Jeg husker også at man alltid måtte "finne vors", og som oftest var det folk man nesten ikke kjente. Så kom man inn der, litt småklein, med rusbrus som klinket i hverandre i posen. Og så var man så klart såååå stolt over å drikke. Det gjorde liksom ingenting om cideren kom med på bilde, eller hva? Haha, den tiden hadde sin sjarm, altså.

Vel, det ble en rolig kveld i går, og det passet meg egentlig helt perfekt. Gøy å bare treffe folk og være sosial. Så i dag hadde vi den årlige volleuballturnering på skolen! Jeg glemmer helt hvor gøy den sporten faktisk er?! Laget mitt samarbeidet skikkelig bra og vi vant faktisk en del kamper. Men alle kull har alltid noen landslagspillere i en eller annen sport, og hos oss er det volleyball. Så de gruste oss, for å si det mildt... Men damn, så gøy det var!! Litt vemodig å tenke på at dette var min siste volleyball-turnering på videregående :-(

Og nå.... Nå er det jammen meg juleferie. KAN VI BARE LA DE ORDENE SYNKE INN?

Pants Gina Tricot, jacket Chiquelle, sweater Cheap Monday. An outfit I had some weeks ago!

Nå skal jeg gå på kjøkkenet og hjelpe til med pizzaen! I kveld skal jeg slappe helt av og plante meg i sofaen med broren min og se Criminal Minds til langt på natt. Ferie for faen!

it's only 6 months until summer.... then why not buy 3 new bikinis?

Det har blitt en sånn fast tradisjon for meg å kjøpe ny bikini rundt juletider. Hvorfor? Næh, godt spørsmål. Kanskje fordi jeg alltid ligger 10 steg fremfor alle andre. Mens folk gleder seg til jul og har fokus på julegaver, julekakebaking og andre julete-ting, sitter jeg med nesa på triangl.com og klikker hjem sommerens bikinier. Det er jo tross alt bare seks måneder til juni, da! Og kjenner jeg været i Norge rett så vil vi få en periode i type april/mai hvor det er dødsvarmt, så her gjeder det å ha bikiniene klare. WOHO! Jeg går for Triangl i år også. Da jeg så de hadde fått tre nye modeller måtte jeg bare klikke dem hjem. Den hvite er min favoritt uten tvil, jeg mener, bare se på den da! Kan tenke meg den vil se bra ut til solbrun hud. Shit, som jeg gleder meg til å bli brun igjen.

Stoffet er forresten litt sånn våtdrakt-ish, så de er sykt behagelige å gå med, og de tørker kjempefort. Alle tre bikiniene er uten push up, men av en eller annen grunn gir de en slags push up-effekt? Ikke så mye da, men jeg synes de sitter kjempefint på :-)

Hva synes dere?

ekte latter

Du vet når man snakker med venninnene sine om at man må ha mange koselige julekvelder i desember? Hadde vi bare ikke hatt to prøver og to innleveringer per uke skulle jeg gjerne bakt pepperkaker og hørt på julemusikk med venner hver eneste kveld, ass... Men I GÅR! Da var det på tide med en skikkelig jentekveld igjen. God mat, julemusikk, dempet lys og jentesnakk til langt over midnatt... Det var akkurat det jeg trengte.

For en gangs skyld prøvde vi oss på en ny middag! Det ble foccacia og kylling- og mangosalat med tzatziki-dressing, om du sitter fast med gode ideer til middag med venner kan det kanskje være et tips? Det smakte helt himmelsk, i tillegg er det veldig koselig og sosialt å lage det. Mmm!

Ekte latter.

Når alt kommer til alt er det de du smiler og ler med som betyr noe. De du får vondt i magen av å være med fordi du ler så mye. De som gjør at du drar et lite smil for deg selv før du legger deg om kvelden.

Aldri glem det.Vin på en onsdagskveld? Usikker på om jeg føler meg voksen eller om jeg føler meg som den hobbyalkoholiker. Heh.

Jeg har fri i dag! Så jeg sov til klokka 11 og sitter fortsatt her i pysjen mens jeg besvarer mail og rydder på rommet mitt. Nå kjenner jeg faktisk at julestemningen begynner å snike seg innpå, på ekte. Jeg kjenner nemlig en slags ro i kroppen som jeg kun kjenner på en gang i året, og det er i jula. Fy søren, så deilig.

black peel off mask

Annonse

I dag skal jeg komme med et julegavetips til dere som ikke er kommet fullstendig i mål med den slags enda! Jeg pleier alltid å få et eller annet hudprodukt til jul, og det er noe jeg setter like stor pris på hvert år, nettopp fordi det er mye gøyere å få det i gave enn å måtte kjøpe selv. De siste ukene har jeg testet ut The Original Black Peel Off Mask fra Decrusto, og jeg er SÅ fornøyd med den at jeg må anbefale den videre til dere!!

Jeg har alltid vært fan av ansiktsmasker. Minst en gang i uka pleier jeg å kjøre et lite "hjemmespa" hvor jeg tar på meg den deiligste pysjen jeg har, setter opp håret i en dott og tar på meg en ansiktsmaske. Vanligvis gjør jeg dette bare for kosen sin skyld og for å få den freshe følelsen. Men Decrusto sin Original Black Peel Off Mask, dere....?! DETTE er saker! Denne drar med seg alt av smuss og urenheter som ligger i porene. Ja, det er en smule vondt å dra den av, men fy søren, man føler seg virkelig som er nytt menneske etterpå.

Jeg tok først masken i hele ansiktet for å få en full rens. Dette kan gjøre litt vondt på grunn av små ansiktshår, men det er helt sinnsykt deilig etterpå!

Jeg har også brukt masken i bare t-sonen. Det er her porene mine er størst og huden mest fet, så dette er det mest nødvendige området for de aller fleste.

How to?

1. Påfør masken i t-sonen, hvor du har store porer og fet hud. Dette innebærer nese, panne og eventuelt hake
2. Bruk fingrene og masser produktet godt inn i porene, slik at du får dratt med deg mest mulig etterpå
3. La masken tørke i ca. 30 minutter
4. Dra masken av. (Tips! Smør et relativt tykt lag, så får du dratt av hele på samme tid)
5. Skyll av restene med varmt vann
6. Avslutt med fuktighetskrem

Ikke glem fuktighetskremen etterpå! Denne lukker porene etter å ha brukt masken. Jeg bruker alltid fuktighetskrem 2 ganger daglig, uten unntak. Dette var jeg veldig sløv på før, jeg slet nemlig med fet hud og "logisk" nok tenkte jeg at jeg burde droppe fuktighetskremen for å unngå å bli enda fetere i huden... Det er helt feil! Dersom du ikke tilfører fukt til huden vil den produsere mer talg (som fører til kviser) for å kompensere for den manglende fuktigheten. Derfor er det utrolig viktig å vedlikeholde hudens vanninnhold med en fuktighetskrem for å kontrollere talgproduksjonen.

Jeg har brukt Decrusto sin Liposome Facial Cream den siste tiden, og den har nå fått plass i min daglige hudpleie-rutine. Denne kremen er full av næring og vitaminer, i tillegg er konsistensen veldig lett, så du slipper å føle deg "klissete" i ansiktet. Jeg påfører alltid fuktighetskrem i ansiktet før jeg tar foundation på meg om morgenen, og da er jeg helt avhengig av at kremen er lett på huden.

Pssst! Begge disse to produktene er på tilbud hos Decrusto nå (de selges kun på nettsiden!), og de kjører i tillegg fraktfritt ut desember. Jeg hadde i alle fall blitt veldig glad om dette lå under juletreet mitt ♥

hvorfor pynter vi oss?

Inneholder annonselenkeBoots from Nelly HERE, dress and jacket Bik Bok

En typisk skoleoutfit for meg for tiden! Dette er et antrekk fra i forrige uke, men jeg gikk med støvletter og skjørt i dag også. Det er så gøy å pynte seg! For en stund tilbake siden satt jeg og pratet med jentene om nettopp det; å pynte seg.. Hvorfor gjør vi det? Føler vi oss presset til det fordi de rundt oss har på seg fin sminke og skjørt hver dag? Jeg vet at mange som går på skolen min føler de må se bra ut fordi alle andre gjør det, og at joggebukse og sminkefri ikke er "innafor". Ikke fordi ingen andre går med chilleklær, for det er det mange som gjør, men fordi det også er  mange som tar seg tid til å pynte seg hver dag. Så, gjør vi dette for å imponere? For å følge strømmen? 

Vi diskuterte mye frem og tilbake, og jeg skal innrømme at ja, jeg liker å vise frem antrekk jeg er fornøyd med, men hovedsaklig går jeg slik jeg gjør fordi jeg føler meg vel når jeg ser bra ut. Faktisk. Jeg kunne gjerne gått uten tatt på meg den første og mest behagelige buksa i klesskapet og spart minst en halvtime foran speilet hver eneste morgen, men jeg føler meg bare veldig ufullstendig da. Som om jeg ikke har stått opp og startet dagen enda. Så den halvtimen? Den ofrer jeg gjerne. Men altså, dette er noe som er veldig individuelt så klart. Jeg har for eksempel en venninne som foretrekker å gå sminkefri nesten hver dag, for å så se helt smashing ut når hun først sminker seg. Hver sin smak :-)

Hva med dere? Er dere glad i å pynte dere til hverdags, eller sparer dere dere til finere anledninger? 

 

BTS NELLY

Touchdown Førde! Lol, haha... Da var jeg hjemme igjen, og det er i grunn ganske deilig. Jeg kom hjem med siste fly i år kveld, og jeg kjente lykken spre seg i alle ledd da jeg luktet pepperkake i hele huset i det jeg satte foten innenfor døren. Aaah! Jeg har blitt veldig reisevant de to siste årene, så jeg blir ikke spesielt sliten av å fly frem og tilbake og løpe rundt til forskjellige møter nå lenger. Følte meg nesten mer opplagt enn noensinne da jeg kom hjem i går kveld, vel... Helt til jeg satt rumpa mi på stolen i klasserommet i dag. Jeg tror jeg sovnet sittende for første gang i hele mitt liv. Trøtt, sa du? Vel, nå er jeg offisielt ferdig med alt av skolearbeid for 2015! FOR en følelse!

Her kommer noen behind the scenes-bilder fra gårsdagens shoot med Nelly!

Jeg møtte dem på et hotell hvor jeg fikk velge ut antrekk selv, og jeg måtte selvfølgelig kaste meg over den mørkeblå fuskepels-jakken fra Janni Deler sin kolleksjon med en gang... Den er så himla fin! Etter det bestilte vi massevis av sushi som vi tok med oss i bilen og så kjørte vi til Holmenkollen. Bildene ble dødskule i følge fotografene! Jeg har ikke sett dem enda, men jeg stoler på dem. Altså, vi snakker tidenes utsikt og snøkanoner i bakgrunnen, det kan jo ikke bli annet enn bra.

Jeg TRODDE jeg skulle fryse ihjel, men jeg varmet meg i bilen mellom slagene så det gikk overraskende fint. Fotografene var helt sykt dyktige, da! De to fotografene er søstre og det som var så kult var at de tok bilde på samme tid, bare med forskjellig objektiv :-) Fascinerende å se på hvor samspilte de var.

how I curl my hair

Annonse

Jeg elsker å videoblogge! Desverre har jeg ikke hatt et eneste sekund til overs den siste tiden til å lage noe, men nå har jeg så og si juleferie (ble nettopp ferdig med min siste tentamen HALLELUJAH!!!), så da blir det mer tid til slikt. I dag viser jeg dere hvordan jeg krøller håret mitt! Jeg går med samme sveis så og si hele året, men de gangene jeg krøller lokkene mine... da føler jeg meg jammen fin. Til dere som har lyst på store krøller/bølger så anbefaler jeg virkelig den dere ser i videoen her. Jeg er ikke helt fan av de pittesmå korketrekkene, så denne passer meg perfekt :-)

MAST krølltang her

Alligator clips her

Ricci Grande Hair Brush her

Heat Styling Spray her

Platinium & Diamonds lotion her

Gizmo rettetang her

shoot; done!

Hei fra Gardermoen! Wow, for en fantastisk start på uken dette har vært. Tidligere i dag hadde jeg en shoot med Nelly på Holmenkollen, og jeg sitter fortsatt med det samme adrenalinet jeg får hver gang jeg gjør en bra shoot. Teamet var SÅ herlig! Herregud, hva er det med svensker å være så sykt koselige og lojale? Det var 4 jenter, og i det jeg møtte dem fikk jeg den der venninne-følelsen. Det er så sykt morro å jobbe med mennesker som elsker jobben sin. Aah! Flyet mitt går om 2 timer, så nå har jeg satt meg på en kafe her på flyplassen og skal øve til tentamen frem til jeg drar. Har hatt en sykt koselig helg, gleder meg til å vise dere bilder og fortelle i morgen. Da er jeg back in business! Klem fra meg.

through my phone

Processed with VSCOcam with f2 preset

Julestemning deluxe... Aah! Julelys gjør meg så glad.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dinner time!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Byvandring på en rolig søndag. Deilig!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Julebord hos Veronika! Vi måtte bare ta et bilde med heels for å vise høyde-forskjellen.. Ikke at det gjorde det så veldig rettferdig da, haha. Men ÅÅÅH, så søtt det er å være lav!! Amalie er helt skjønn, både på innsiden og utsiden.

Enda mer julelys og julestemning!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Rosa juletre?! JA takk! Disse her var så søte at de bare måtte bli tatt bilde av. Makan til fotogene juletrær.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Sushi <3 Tror det havner på lista mi over min favoritt-mat.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hva synes dere om bildene? ♥

a little tip

Hverdagskjoler er min guilty pleasure. Jeg elsker å gå med det. Sammen med en skinnjakke, en strømpis og sneakers har du mitt perfekte skole-antrekk! Altså, hverdagskjoler er jo ofte mer behagelig å gå i enn trange jeans...  I dag tenkte jeg å komme med et supergenialt tips som jeg bruker sånn seriøst hele tiden. Jeg har ingenting imot å bruke klærne mine mange ganger, men når det kommer til kjole digger jeg å endre passformen på dem. How to do that? Kjøp et hårbånd på Glitter til 40 kr, og bruk det som belte for å stramme kjolen på midjen. Veldig, veldig enkelt, ikke noe hokus pokus akkurat, men det er såpass genialt at jeg tenkte jeg kunne dele det med dere. Spesielt siden jeg har fått spørsmål om hvor disse to kjolene er fra, når det faktisk er samme kjole som jeg bare har brukt belte på :-)Ny kjole på 1-2-3! Jeg synes det er finere enn å bruke vanlig belte som vises, men det er jo opp til hver enkelt da.

Nå ønsker jeg dere en fin lørdag videre! Jeg sitter på en kafé i Oslo nå, har et møte om en liten time så jeg burde vel klappe Mac'en sammen og komme meg avgårde om ikke så lenge. Forresten; å sitte alene på en kafé med en varm kakao i handa på en lørdag mens kan kikker på folk gjennom vinduet som rusher forbi - det er sykt undervurdert. Dere burde prøve det ut. Xx!

winter outfit

Inneholder annonselenker

Shoes from Nelly HERE, Dr Denim jeans from Nelly HERE, sunglasses Ray-Ban, the sweater is old

Her er en outfit jeg hadde på meg for noen uker tilbake siden, da snøen var her. Hvor ble den hvite bakken av, da? Åååh, jeg som var så optimistisk til snø i desember. Jeg vet ikke med dere, men her i Førde regner det bare. Kjenner jeg Vestlandet rett blir det regn hele desember, og så kommer snøen på nyåret. Det er så typisk, haha. Ja ja! Hva synes dere om antrekket? Jeg elsker de høye bootsene, synes de passer skikkelig bra til svarte jeans faktisk :-))

om det nye designet

Jeg har ikke rukket å prate skikkelig om det nye designet mitt enda, og hvem som faktisk står bak. Det er altså flinkeste Cecce! Jeg må bare gi henne en STOR takk for alt det arbeidet hun har gjort for at jeg skal få et design jeg er 110% fornøyd med. Hun begynte faktisk på det allerede i slutten av sommerferien, men jeg har hatt så mange idèer og ting jeg ville fikse på at det tok litt lengre tid enn forventet, hehe... Perfeksjonisten sjæl, vet dere. Så tusen takk til deg Cecce, for at du holdt ut med meg, og ikke minst for at du laget et så good-looking design til meg. Føler det var på tide å gå for noe helt nytt - og det tror jeg dere er enige i. Jeg elsker bredskjermsheaderen, at innleggene er midtstilt og selvfølgelig: at bildene er store. Det er noe jeg virkelig har lengtet etter. Bildene er jo nesten det aller viktigste på en blogg, så de fortjener sin plass :-)

Shopen hennes finner dere HER. Designet mitt er tilpasset versjon av "fullscreen"-designet hennes, om noen skulle lure.

Det er veldig viktig for meg at dere liker utseendet på bloggen, og ikke minst at den er leservennlig, både på mobil og pc. Ser alt greit ut? Håper dere liker det like mye som jeg gjør, woho!// For my foreign readers: I hope you like the new design as much as I do! If there's anything you miss or if there's something that you want me to change, please let me know ♥

shoot with nelly

FREDAG!!! Denne gangen på ekte også! Ikke bare sånn "yey endelig helg, men jeg må øve til prøve hele helga...", nå har jeg fri for f*en. Min nest-siste tentamen i matte noensinne er unnagjort. Det er helt sykt å tenke på!!! Å se tilbake på for eksempel dette innlegget som jeg skrev for tre år siden og vite at jeg har unnagjort så mange tentamner... Det er en deilig følelse, det. Haha, er jeg den eneste som tenker sånn? Jeg tenker faktisk ofte på hvor kjipt det må være å gå på ungdomsskolen og vite at man har mange år med tentamner og prøver fremfor seg, men så vet jeg jo at jeg har vært der selv, og de som er eldre enn meg sikkert tenker det samme om meg. Sånn som broren min for eksempel, han har fullført et bachelor-studie nå liksom. Sååå jeg er nok ikke helt ferdig selv, nei. Men alt i sin tid. Til dere som går på ungdomsskolen nå; tiden kommer til å gå kjempefort. Jeg LOVER dere!

Nå har jeg nettopp endret flybilletten hjem igjen, så jeg blir i Oslo til mandagen. Shooten jeg fortalte dere om for noen dager siden er spikret, og den er med... Nelly!! Yey! Tror det skal være noen andre bloggere med også, så det blir spennende og se. Jeg kjenner jeg begynner å brygge på noe, måtte dope meg ned på paracet under tentamen i dag, så jeg skal bruke kvelden på å slappe maks av og bare bli frisk. Er nok ikke syk, bare veldig sliten etter alle disse harde ukene. Pjuuh, nå er det på tide å senke skuldrene! Jeg er alene hjemme med Håkon og Ingeborg i dag, så vi skal straks lage middag sammen. Det står mellom pita-pizza og vanlig pizza, mm!

Tok veldig mange bilder forrige helg, som dere ser. Tror vi nærmer oss slutten av kamerarullen nå, haha! Måtte bare dele disse, spesielt det siste av Guro. Hun er så fin! Ser at hun har falt under navnet "guttemagnet" av dere i kommentarfeltet, og det stemmer ganske bra, ja. Hun er ikke upopulær blant gutta, nei!!

jeg føler meg isolert

"Hva er Førde?". Standard-spørsmål jeg får når folk spør hvor jeg er fra. Førde ligger liksom unna alt. Helt isolert. Den mest forståelige forklaringen jeg har er "det ligger 3 timer unna Bergen", men det igjen er jo veldig lite presist. Jeg er glad for å ha vokst opp her vel og merke, og det tror jeg alle de som har vokst på en liten plass kan si seg enig i. Eller hva? Det er en eller annen sjarm med det. Du vet hvem alle på din alder er, rykter sprer seg som ild i tørt gress og ja.. dere kjenner regla. Haha. MEN, jeg ser virkelig frem til å bytte bosted neste år, til en litt mer sentral by; Oslo. La oss ta denne uken, for eksempel. Kom nettopp hjem fra Oslo i helga. Ble spurt om å delta på fredsprisgallaen i Oslo i morgen. Skal til Oslo førstkommende lørdag til søndag for å få unnagjort møter med samarbeidspartnere. Ble spurt om å gjøre en shoot for en kunde i Oslo på mandag. Tidligere i dag plinget det også inn en melding på mobilen fra en samarbeidspartner som lurte på om jeg hadde ledig tid til et møte i Oslo. Det er sånn, jeg skulle gjerne møtt deg på en kafé i Karl Johan om 10 minutter for et kjapt møte ja, hadde det ikke vært for at jeg måtte tatt en hel skoledag fri, sitte på fly i to timer og betale 1500 i transport... Heh.

Og ja, jeg drar til Oslo nå på lørdag! Har rett og slett så mange møter jeg har utsatt, så jeg blir der til søndag, bare for å få unnagjort alt sammen. Jeg drar alene denne gangen, så om noen vil møte meg og ta en kaffi eller lunsj, skrik ut. Haha, nei da. Jo da. Tenk hvor mange venner jeg hadde hatt om jeg kjente alle dere personlig? Det hadde vært dritfett!

Denne MÅ dere smake om dere spiser på Vapiano! Scampi e spinaci heter den, og her får du pasta i en slags fløtesaus med scampi, spinat, parmesan og chili. Chilien gjør den skikkelig sterk, men det er akkurat det jeg liker.

Toppen min er fra Kouture (sponset) ♥

look at these nails

Sponset behandling

Da jeg var i Oslo i helgen var jeg en tur innom Fine Frøkner på Frogner hvor dyktige Magdalena fikset neglene mine. Hun driver med Magic Nails og er bare så ufattelig flink, jeg mener, SE på neglene! Er de ikke råfine? Jeg hadde bestemt meg på forhånd om at jeg ville ha dem spisse, har nemlig sett så mange bilder av det på ulike inspo-brukere at jeg ble fristet til det samme selv. Negler er en skjønnhets-greie som er veldig viktig for meg, jeg føler meg rett og slett ukomplett om de ikke er velstelte. Salongen til Fine Frøkner var forresten sykt koselig - jeg gleder meg allerede til å komme tilbake igjen og teste andre behandlinger. Whooop! En varm anbefaling fra meg, i alle fall. Tusen takk, flinke Magdalena :)

Hva synes dere?

outfit

Inneholder annonselenke

Dr Martens shoes from Nelly HERE, Skjørt IvyRevel, genser H&M, bag Alexander Wang

Kl. 05:00: Jeg og Håkon sitter i bilen på vei til busstasjonen mens vi synger Hands To Myself av Selena Gomez for full hals. HAHA! Han skulle til Oslo i dag, og siden jeg måtte ha bilen kjørte jeg han til busstasjonen. Det var faktisk litt koselig å stå opp på noe jeg kaller midt på natten?? Jeg gikk så klart og la meg når jeg kom hjem, og så sov jeg til den vanlige alarmen ringte.

Kl. 12.00: Sitter og drar meg selv i håret mens jeg desperat prøver å få til siste oppgave på IT-tentamen. Jeg ligger på 5 og 6 i IT, men koding?! Det er noe jeg bare ikke mestrer. Så hva gjorde jeg? Jeg ga fullstendig opp oppgaven og dro hjem og laget videoblogg til dere i stedet. Sverger på at det er mer fremtidsrettet enn de teite kodene. Til tross for en tentamen som gikk svært dårlig er jeg i strålende humør i dag, da! Som jeg skrev i et innlegg i forrige uke; livet er ikke over om en prøve går dårlig.

Jeg skal redigere videoen i helga, så den kommer nok i neste uke. Jippi! Har forresten mye spennende på agendaen om dagen. Her om dagen fikk jeg mail om en spennende shoot i neste uke - den er ikke spikret enda, men jeg krysser virkelig fingrene for at det blir noe av. Tjohei!! Hva synes dere om dette antrekket forresten? Jeg synes nesten det ser litt "julete" ut, til tross for at jeg har bare lår. Og så må jeg bare si en ting: tusen takk for alle som kom bort og hilste på meg i Oslo. Det er så gøy å se dere på ekte! Folk har kjent meg igjen på gata i et par år nå, men hjertet mitt banker fortsatt like fort når noen prikker meg på skulderen eller roper navnet mitt. Jeg er så ydmyk og takknemlig.

små øyeblikk, store minner

På lørdag satt vi på musikken og fylte glassene våre med fargerike drinker og isbiter og mimret tilbake til sommeren ved å kjøre gjennom "Summer vibes 2015"-lista på Spotify.. Når jeg hører på Bare min av Morgan Sulele føles det seriøst ut som om at det er sommer igjen, jeg tipper jeg ikke er den eneste som får heftige assosiasjoner til sol og blå himmel av den sangen? Det er rart hvordan små øyeblikk kan bli så store minner. Da vi satt på terrassen i solnedgangen med Ray-Ban'sa på med en god gjeng og Morgan Sulele på høyttalerne føltes det liksom så normalt, mens nå? Nå kunne jeg gjort alt for å bare føle på den friheten. Heldigvis er det snart ferie, og heldigvis er det snart sommer igjen. (Ja, jeg vet det ikke er jul enda, men jeg lover dere at tiden kommer til å gå fort)

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg føler tik tak er skikkelig hatet på, men åååh.. Det smaker jo ingenting om du blander det riktig?! Her har jeg blandet med bringebær- og grapefrukt-saft, sprite og isbiter. Helt sinnsykt godt. Det pleier sjelden være et bra tegn, haha.

Fine Guro og Vibeke.

Processed with VSCOcam with f2 preset

Dette bildet synes jeg var skikkelig koselig, hihi. Og ja, her ser dere grunnen til at jeg ikke liker nesen min. Det er sikkert bare noe jeg tenker over selv, og det irriterer meg grenseløst at jeg ikke klarer å legge slike tanker bort... Jeg synes alle rundt meg er så fine, men meg selv? Feil her, feil der. Lurer på når jeg skal slutte å være så hard mot meg selv, det er jo bare meg selv jeg ødelegger for.

sunday and smoothie

Inneholder annonselenkeBukse fra Nelly HER, veske Alexander Wang, sko Nike Air Force, kåpe og genser Bik Bok

På søndagen sov vi helt til halv tolv, akkurat i tide til hotellfrokosten. Deilig! Vi var litt slitne etter lørdagens festligheter vel og merke, men etter en solid hotellfrokost var vi ready to go. Vi gikk rundt i Karl Johan og så litt i butikker, og så satt vi oss ned på Joe & The Juice. Husker jeg smakte powershaken der for første gang da vi var på vei til Florida i fjor, og det var seriøst kjærlighet ved første slurk. Anbefaler dere virkelig å smake om dere ikke allerede har gjort det, aaah!

Nå skal jeg finne frem gamle eksamenssett og gjøre matte resten av dagen. Jeg har blitt litt mett på skolearbeid den siste tiden, men så fikk jeg 6 på religionsprøven og da kom motivasjonen plutselig snikende på igjen. Jeg husker jeg satt og øvde til den prøven og bare "nå orker jeg bare ikke mer", men så bare "okei jo, det er en dag igjen til helg, I can do this", og NÅ er jeg glad for at jeg tenkte slik. Thanks, Kriss!

today's outfit

Inneholder annonselenkeNew boots from Nelly HERE, jeans Bik Bok, sweater H&M

Jeg fikk hentelapp fra Nelly i dag og jeg kunne ikke vente med å hente skoene mine, så jeg dro innom posten FØR skolen og tok de på meg i bilen, haha. Ååh, endelig er de mine! De er sååå fine, og kan kombineres til så og si alt. Jeans, svart bukse, kjole, skjørt... You know the deal. Buksen er forresten ny - var den ikke fin? Har vært på utkikk etter en skikkelig jeans-bukse, og denne passet perfekt så da måtte jeg bare slå til. Og ja! Jeg vet jeg har liten rumpe i tilfelle noen skulle ønske å påpeke det, men jeg lever fortsatt i beste velgående, sååå... :-)))

fylt med ny energi

Sponset opphold

Ah, vet dere hva, denne helgen trengte jeg. Jeg har jobbet med skolearbeid i ukesvis nå, så det å legge igjen stress og bekymringer her hjemme og bare ta en weekend off i Oslo... a-ma-zing. Som jeg har kost meg med Guro og Vibeke! 

Jeg har mange bilder på kameraet fra helgen, men først tenkte jeg å vise dere noen bilder fra hotellet. Vi sov på samme hotell som jeg sov på forrige gang jeg var her, Comfort Hotel Børsparken, og jeg føler meg sååå hjemme der! Føler meg liksom velkommen i det jeg kommer inn døra. Comfort Børsparken ligger rett ved Oslo S og Karl Johan, så det er supersentralt. Tusen takk for oppholdet - I'll be back! Jeg tok selvbruning for første gang på et år denne helgen, så jeg føler jeg ser helt svart i ansiktet, haha.. Litt off topic, men ja!Hotellfrokost, aaah. Ingenting over, ingenting under! Det er virkelig ren liksus å stå opp til frokostbuffet.

Jeg har masse å vise og fortelle, men jeg tenkte å dele det opp i ulike innlegg. Ellers er det helt fantastisk deilig med nytt design (enda gøyere at dere også liker det!!), jeg har seriøst så mye bloggmotivasjon nå at det snart bobler over her, haha. Men akkurat NÅ må jeg gjøre matte, jeg har nemlig matte heldags på fredag og jeg har ikke begynt å øve før nå. Fikk jo ikke gjort noe i helgen siden jeg var bortreist, men nå har jeg hatt det så morro at jeg kjenner jeg er supemotivert for å jobbe hardt. Dessuten er det jo ferie om to små uker, så dette klarer jeg! Jeg titter innom litt senere, så vi snakkes snart :-)

everything blackShoes Dr. Martens, dress Adidas, leather jacket Chiquelle

.... akkurat slik jeg liker det. Jeg elsker svarte klær! Ikke for å signalisere at jeg er trist eller noe, men rett og slett fordi det ser så tøft ut. Hihi! Hva synes dere om antrekket?

so fresh and so whiteMine nye favoritter fra Nike! Jeg hatet (av en eller annen rar grunn) å gå med joggesko til hverdags før, men nå synes jeg bare det er super cool. Synes spesielt at kombinasjonen av disse og en svart skinnjakke er helt råååå. Får ikke nok. Det er bare så... hvite?? Og freshe??

Hva synes dere? ♥

deres hemmeligheterEt stort hjerte til dere. Kjære, fine leserne mine. Tårene mine triller for dere. De fleste hemmelighetene var bare fullstendig hjerteskjærende å lese. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, for ord blir så tomme når det er snakk om selvmord og voldtekt i en alder av 12. Ingen fortjener det. Ingen fortjener å dra på skolen hver eneste dag og late som om at man har det bra, når man i all hemmelighet egentlig sitter og planlegger sin egen død i hodet. Ingen fortjener å miste en forelder av kreft. Ingen fortjener å føle at de ikke passer inn i noen gjeng. Jeg vil bare si at jeg heier på dere. Aldri glem at dere ikke er alene, og husk at det er alltid lys i tunellen, uansett hvor mørkt det ser ut.

oslo

En lang uke er endelig over, og for denne frøkna står en Oslo-weekend på planen. Jeg landet nettopp, og er her sammen med Guro og Vibeke. Nå er det faktisk mange måneder siden jeg var der sist - i vår var det jo Oslo-turer nesten annenhver helg, haha. Denne gangen drar jeg ikke i jobbsammenheng vel og merke, vi drar kun for å komme oss bort og kose oss for en helg - på hotell og greier! Tjohei, så gøy dette blir!! Jeg har selvfølgelig med kamera og skal dokumentere helgen for dere så nøye jeg kan - men jeg har forhåndsskrevet litt innlegg slik at jeg slipper å være lenket fast til hotellrommet med Mac'en på fanget, hehe. Skal prøve å få oppdatert litt underveis også, men det må jeg nesten se litt an. Bilder blir det i alle fall, enten før eller siden!

Ha en fantastisk fredag da, alle sammen! Jeg er superglad i dere ♥

pakker kofferten

God morgen! :-))

Jeg rakk aldri å oppdatere dere enda en gang før jeg la meg i går, da jeg brukte nesten hele dagen på å pakke, rydde rommet og stelle meg selv. Det vil si; farge brynene, nappe brynene, ta selvbruning, ta på neglelakk - ja, dere kjenner til regla. Det er så deilig å freshe seg skikkelig opp inni mellom! Nå sitter jeg og spiser frokosten min mens jeg ser på en helt forferdelig episode Criminal Minds (om dere ikke har sett det, så har dere ELLEVE fantastiske sesonger i vente!!) og drikker brus, snakker vi behagelig fredagsmorgen eller? Jeg har time klokken ti, så jeg har veldig god tid, med andre ord. Stressende morgener er noe av det som står høyest på hat-listen min, faktisk.. Ikke at jeg tror noen er så særlig fan av å ha dårlig tid om morgenen i grunn, men jeg har nesten et manisk forhold til det, haha. MÅ ha god tid til å gjøre sminken og spise en skikkelig frokost. Heldigvis er jeg veldig strukturert på den biten, forsover meg så og si aldri. Står opp 06:45 hver eneste morgen, punktum.

Her har dere mine essentials når jeg jobber. Pepsi Max og musikk! Da er jeg i siget, ass. Solbrillene er litt malplassert, da... Skal ha de med meg til Oslo - satser på at det er litt sol å få der! (Ikke at jeg har sjekket værmeldingene, for det gjør jeg aldri, haha. Orker ikke å se i tilfelle det er meldt dårlig vær. Jupp, jeg er en person som liker å leve i benektelse)

Tror jeg brukte 2 timer på å prøve kjoler i går... Skal nemlig på julebord i dag, og det å velge kjole for anledningen er ikke bare-bare. Jeg gikk for en svart en og kjører på med beige heels til, føler det er safe. Skal prøve å ta noen fine bilder som jeg kan dele med dere!

julen er ikke like fin for alle

Hei dere! Aaah, i dag var en sånn slitsom skoledag hvor det eneste som holdt motivasjonen oppe var tanken på juleferie om tre uker.. Helg er ikke lenger helg, det er liksom bare to dager uten undervisning - man stresser likevel fortsatt like mye med de kommende prøvene og innleveringene til uka. En av lærerne mine sa for litt siden at "dere skal ha respekt for at dere greier å jobbe så hardt og konsentrere dere om så mange fag på samme tid, på denne tiden av året. Bare sånn at dere vet det". Det var en deilig å høre det. For ja, jeg synes elever fortjener en real klapp på skuldra. De tre neste ukene blir ikke avslappende akkurat, men herregud, så deilig det skal bli med to uker ferie da. Julen er muligens den tiden i løpet av året hvor jeg greier å slappe helt av. Nei, julen er bare helt fantastisk.

Men ikke for alle.

"Jeg savner deg." I det siste har det skjedd veldig mange tragiske ulykker her jeg bor. Jeg leser stadig om nye dødsfall i lokalavisen. Trafikkulykker... Altfor mange trafikkulykker. Som så inderlig skulle vært unngått. Det får meg til å tenke på, hvordan i huleste blir julen for de som stod denne personen nær? Hvordan er det å gå inn desember når man i stedet for å bruke tid på å glede seg til jul, må planlegge begravelsen til sin egen mor? Eller far? Jeg tenker også på de som har mistet noen tidligere, og som blir minnet ekstra mye på det i løpet av julen. Å sitte på julaften og vite at det skulle vært en person mer rundt bordet? Det må være helt ubegripelig.

"Mamma og pappa, hvorfor drikker dere så mye?" 200 000 barn gruer seg til jul hvert år. For folk flest er jul årets høydepunkt, mens for mange er julen et rent mareritt. Alkoholkonsumet går opp i desember, og det at familie og slektninger møtes gir gjerne en synergieffekt, hvor man ender opp med å drikke mye mer enn hva man egentlig burde. Glassene blir tomme, og glassene blir fylt opp. Repeat. Oppi dette har vi ungene. Små, uskyldige unger som egentlig bare vil ha det koselig med familien sin. Julekos blir byttet ut med fyll. Ungene sitter igjen, redde og usikre. Jeg synes dette er så pyton. Å ta et par glass under julemiddagen for stemningen sin skyld er da ikke noe problem. Mamma og pappa kan selv ta seg et glass eller to uten at det gjør noe. Ikke et eneste sekund har jeg følt ubehag, usikkerhet eller frykt. Jeg har kun gode assosiasjoner til julen. Likevel vet jeg at det finnes mange unger der ute som gruer seg til nettopp dette, fordi foreldrene ikke greier å begrense seg.

"Jeg har ikke råd." Hjertet mitt blør for den mammaen som har skrapet sammen alt hun har av penger, men som fortsatt ikke har råd til å gi datteren sin den gaven hun ønsker seg. Hadde bare ikke julen handlet så mye om nettopp det. Jeg husker den faste spørrerunden vi hadde i klasserommet på barneskolen. Hver januar. "Hva var det fineste du fikk til jul?". I noens hjem er et tomt juletre realiteten. Ikke alle foreldre har råd til å skjemme ungene bort med dyre gaver i hytt og pine. Og hva med pakkekalender? God julemat? Julekaker? Julestrømpe? Det gjør så utrolig vondt at noe jeg gleder meg så mye til, er et rent helvete for andre. Ingen vil innrømme at de sliter økonomisk. Og det er nettopp det som gjør det så sårbart.

Jeg tenker ekstra mye på dere i år - dere som ikke gleder dere så mye til jul ♥ 

Og om jeg har noen foreldre som leser dette vil jeg gjerne oppfordre til å selv tenke over hvordan man drikker ovenfor ungene. Det er så viktig.

liker jeg jenter?

Jeg husker jeg hadde en samtale med en god venninne av meg i sommer, som jeg har veldig mye til felles med - noe som gjør det veldig befriende å prate med henne om enkelte ting. Kjærlighet. Ja, det var den kjærligheten da. Jeg er snart 19 år og har aldri vært forelsket. Jeg har holdt på, jeg har vært på flørter'n og jeg har crushet, men jeg har aldri vært i et forhold, jeg har aldri kjent den "fy faen, nå er jeg forelska"-følelsen. Som jeg sa til henne: "Jeg har nesten lyst å ha kjærlighetssorg, bare for å føle meg litt menneskelig". Mens flesteparten av vennene mine har vært i forhold i årevis og ja, bestevenninna mi har til og med stiftet familie, så sitter jeg her - uten å ha kjent på det å være forelsket. Dere vet den følelsen... Når navnet hans popper opp på telefonen? Når han skriver "elsker deg" før du legger deg om kvelden? Eller når du skal møte han og sommerfuglene i magen blafrer som bare det, fordi du gleder deg sånn til å se han? Mange har kanskje kjent på disse følelsene helt siden 12-13-års-alderen, men jeg? Never been there.

Samtalen fortsatte: "Jeg måtte til og med spør meg selv om jeg egentlig liker gutter." Liker jeg samme kjønn? Det er et spørsmål jeg tror mange gutter og jenter stiller seg selv i løpet av ungdomstiden. Flere enn vi tror. (Om du går i en klasse med 30 elever er det ut i fra generell statistikk 2 av dem som er homofile!) Jeg kom likevel fort frem til at jeg ikke er tiltrukket av samme kjønn. Jeg kan se på en jente og tenke at hun er kjempefin, men det stopper der liksom. Homofili er en helt normal greie for meg ettersom mange jeg kjenner har en homoseksuell/biseksuell legning, men personlig vet jeg at jeg ikke kunne gjort noe seksuelt med samme kjønn. Likevel tror jeg det er viktig å vite at ja, det å stille seg selv et slikt spørsmål i løpet av livet er en helt normal greie. Det er en del av det å finne seg selv.

The point is... Jeg leste gjennom hemmelighetene deres i "deres hemmeligheter"-innlegget, og det sjokkerte meg hvor mange det var som skrev at de var flau over å aldri ha hatt en kjæreste. Noen var 14, noen var 18. Derfor tenkte jeg bare å si en ting: det går helt fint. Chill down. Jeg har vært singel i 18 år, og jeg er lykkelig. Du er HELT normal.

smoothie bowl for lunch

Dette har tydeligvis blitt min nye addiction! Jeg spiser veldig mye brødmat (mamma lager verdens beste rundstykker), men det er kjempedeilig å variere litt inni mellom. I hvert fall de dagene man har ekstra tid til overs! Dette var lunsjen min på mandag, ettersom vi hadde fri fra skolen :-) Begeret består av: smoothie (laget av jordbær, blåbær og vaniljekesam), havregryn, bær, kokosflak og chiafrø. NAM!

I dag skal jeg ta igjen tapt bloggarbeid. ENDELIG en dag jeg slipper å pugge til prøve! Hallelujah, så fantastisk deilig. Jeg har et Skype-møte med en klient nå klokken seks, og etter det har jeg mailarbeid som må gjøres. I tillegg tenkte jeg å begynne å pakke til Oslo, jeg drar jo bort i helgen. Jeg har nesten ikke rukket å tenke på det ettersom tiden har gått så fort de siste ukene. Plutselig var vi her!

Men nå må jeg komme i gang, vi snakkes litt senere, hjerter!

december and snow

Inneholder annonselenke

Shoes from Nelly HERE, jeans and sweater Bik Bok, bag Alexander Wang, coat Shein

HAPPY DECEMBER! I hodet mitt startet vi nettopp på skolen etter sommerferien, men det ser visst ut til at kalenderen har landet på desember allerede. *SKRIK* Jeg sitter her med en oversized strikkegenser og håret i en dott mens jeg øver til ukas siste prøve (yeeeees), så jeg tenkte å lage litt vinterfølelse her på bloggen med å vise dette antrekket som jeg hadde på meg for en liten stund siden. Hadde egentlig tenkt å poste bildene for en stund siden, men jeg var ikke helt fornøyd med dem... Lille frøken perfekt. Men altså, jeg er blitt helt obsessed med disse skoene! Bestilte meg nettopp de samme med lav hæl, slik at jeg kan bruke dem på skolen også. Jeg går gjerne med hæler på skolen, men ikke tynne hæler. Det blir bare litt for mye for meg, altså. Så jeg blir nok ikke seende på Hafstad VGS iført glitrende party-pumps med det første nei, haha...

Nå starter nedtellingen til den etterlengtede juleferien. Jeg synes vanligvis det er litt tungt å stå opp av senga om morgenen på denne tiden av året, men nå har jeg jo en sjokoladekalender som venter på meg hver dag frem til julaften. Ååh, desember gjør bare noe med meg! Tipper jeg ikke er den eneste.

Flere som har kalender i år? Hihi, man blir jo aldri for gammel for den slags!

 

14 ting livet har lært meg

- Å handle på salg er sløsing av penger. Jeg mener, hvor ofte bruker den toppen du fikk for 50 kr på Bik Bok? Det hender selvfølgelig inni mellom at man finner en skatt blant alle salgsvarene, men let's be honest: det er sjeldent.

Å si eller gjøre ting i frustrasjon/sinne er det dummeste man kan gjøre. Hold hodet kaldt og vent til du er deg selv 100% igjen, før du gjør noe du kommer til å angre på.

- Lykken finner du på innsiden, og ikke på utsiden. Å sette sin egen lykke høyest er så utrolig viktig, da det er dette, og kun dette, som fører til et godt liv. Jeg er altså ikke helt tilhenger av den der "jeg mangler bare en kjæreste, så er livet komplett". 

- Å logge ut av Snapchat når promillen når et visst punkt kan muligens være et av de beste valgene man gjør når man er ute. Så slipper man de kleine mystoryene og snapsene...

- Lave forventninger lønner seg alltid. Jeg har brent meg på det der så altfor mange ganger i løpet av livet mitt.. Alt fra "håper det ligger SYKT masse og fine gaver under juletreet i år" til "denne sommeren blir BEST" til for eksempel noe så enkelt som en fest. Om du senker forventningene dine så slipper du å bli skuffet, og om festen da skulle vise seg å bli sykt bra eller at pakkene under treet er akkurat det du ønsket deg - vel, da blir du heller positivt overrasket.

- Å bruke lavere solfaktor i ansiktet for å bli fortere brun er det verste man kan gjøre med huden. Om du er uheldig, kan dette skje:

- Å innføre eyeliner i den hverdagslige sminkerutinen er det dummeste man kan gjøre. Faen ass, skulle ønske jeg aldri begynte med det. Jeg skulle GJERNE hatt på meg bare mascara, hadde det bare ikke vært for det faktum at jeg ikke ligner meg selv uten den forbaskede eyelineren.

- Å få 2 på en prøve ødelegger ikke livet ditt.

- Det er bedre å si "glad i deg" litt for mange ganger enn litt for få.

- Å reise er dyrt, men det er noe av det man husker best og lengst.

- Å shotte er sjelden en god idè. Sjelden....


- Du kan aldri vinne med lærere. Som elev står du alltid lavere enn dem (uansett hvor urettferdig det kan føles), så om du vil ha god karakter? Da bør du holde deg på godsiden! Seriøst, dette er kanskje noe av det viktigste jeg har lært i løpt av mine snart 13 år på skole. Bli favoritt-eleven, så fort som overhode mulig. Hehe.

- ALLE møter på problemer og utfordringer, det eneste som skiller oss er hvordan vi håndterer dem. Min viktigste leveregel er å alltid se etter løsningen. Å gråte en skvett er helt ok, men det er viktig at du ikke graver deg selv ned. Sorter følelsene dine, finn ut hva som skylder dem og finn ut hva du må gjøre.

- Å sette av tid til seg selv og dyrke egne interesser er viktigere enn hva man tror.

Hihi! Noen som er enig i noen av punktene, eller?