good bye 2016

 • 31.12.2016
 • KL. 12:51Good morning, sweeties! Jeg har vært oppe i et par timer allerede, men jeg har sett på tv, spist en lang frokost, dusjet og vært en tur på polet frem til nå. Tenk at det er den siste dagen i 2016, folkens!!! Det er helt vanvittig hvor fort dette året har gått. Jeg har enda igjen 2/3 av årskavalkaden, og de kommer begge to i løpet av de neste dagene. What a year, sier jeg bare... Og 2017? Det skal bli enda bedre. Jeg har mange tanker å dele med dere, både for året som har gått og året som kommer, jeg må bare finne roen til å sette meg ned og skrive. De siste dagene har jeg kanskje vært litt "off" her på bloggen, og det er ikke fordi jeg er lei eller ikke har motivasjon, men jeg har bare hatt så mye moro å gjøre hver dag, og for en gangs skyld var det deilig å være bare Kristine. Men nå er jeg back on track, babes!

I dag er Levis-buksa på!! Enn så lenge, i alle fall. Nå skal jeg ta på meg skoene og skinnjakka og komme meg avgårde til byen for å se om jeg ikke finner noe kult jeg kan ha på meg i kveld. Håper jeg finner en glitrende genser et eller annet sted. Er det noen som vet om klesbutikkene egentlig er åpne i dag? Eventuelt, hvor lenge? Typisk meg å gjøre alt i siste liten. TYPISK.

Elsker den nye vasen jeg fikk av tanten min i julegave. Wiiii! (Det er Pepsi i vinglasset til dere som garantert kommer til å påpeke det. Jeg synes brus smaker bedre fra tynne glass, ferdig med den saken)By the way, ikke stress med at jeg har gått meg blind på leppene. Jeg vet det, jeg ble hoven og jeg er fortsatt det, så jeg venter bare på at det skal roe seg. Kommer ikke til å fylle på leeeenge nå. Men takk for at dere sier ifra og bryr dere! Det setter jeg bare pris på, jeg trenger ærlige mennesker rundt meg :) Og jeg tar til meg alt jeg får av tilbakemeldinger, I promise.

Herregud, jeg har så mye å komme med i 2017 kjenner jeg. I fjor tilbragte jeg nyttårsaften på en ræva fest og ville egentlig være alle andre steder enn nettopp der jeg var... "Jeg kunne vært hjemme og spist sjokolade og blogget" tenkte jeg, helt ærlig. I år blir det annerledes. Det vet jeg. Jeg har så mye i hjertet mitt og i tankene mine som jeg ikke kan vente med å dele med dere.

Tusen FUCKINGS takk for at dere har hengt med meg atter et år. Dere er en sjukt bra gjeng, jeg hadde aldri vært den jeg er i dag uten dere ved min side. It's more to come!
vacay mode

 • 30.12.2016
 • KL. 15:46

Om jeg har feriemodus? JA! Jeg stresser ikke med noe som helst og gjør bare det jeg vil til enhver tid. Det er helt fantastisk. I går gikk jeg endelig til innkjøp av ekstern blitz til kameraet mitt, først og fremst fordi det er så innmari mørkt ute på denne tiden av året, men også fordi jeg har en del kule idéer i hodet til bilder hvor man trenger blitz. Dette var bare test-bilder, altså! Det er tydeligvis en del innstillinger på den blitzen, så jeg får prøve meg litt frem. Sykt digg å endelig ha fått kjøpt det, jeg har gått og tenkt på det så lenge nå uten å ha gjort noe med det.

Nå skal jeg besøke Frida i leiligheten jeg bodde i tidligere i høst, jeg har et par ting jeg må hente, i tillegg blir det superkoselig å treffe my old roomie igjen ♥ Det er utrolig rart å gå fra å bo med noen og se de til nesten alle døgnets tider, til å ikke bo sammen lengre og så vidt se hverandre. Ikke at det er noe sjokkerende da, men blir jo naturligvis veldig knyttet til de man BOR med. Enten det er familie eller venner :)

Vi snakkes senere, dere! Xx
ting jeg finner fascinerende

 • 29.12.2016
 • KL. 19:32

- Hvordan psykisk smerte kan føles SÅ fysisk på kroppen. Hvordan magen knyter seg sammen, hvordan man higer etter pusten som om det ikke er mer oksygen igjen i rommet... Jeg tenkte over det i dag da jeg satt på trikken, helt ut av det blå. Om du har mistet en kjær, blitt sviktet av en god venninne eller fått hjertet ditt knust vet du hva jeg prater om. Jeg har ligget i fosterstilling på baderomsgulvet og følt at jeg har holdt på å dø. Ja, dø. Herregud, er det ikke sykt egentlig? Hvordan det å bare bli avvist av et menneske du er glad i, for eksempel, kan gjøre så jævlig mye med kroppen din? Jeg har et filmkamera som jeg bruker for å filme snutter selv til Bloggerne, og i dag bladde jeg gjennom og fant en video hvor jeg gråt - så mye at følelsene fra da videoen ble spilt inn omtrent kunne føles og ta på. Man tror man ikke kommer seg gjennom det, man tror man skal falle om og dø, men... det skjer jo aldri. Det er bare livet. Jeg synes det ER så merkelig. Tenk hva kroppen vår og psyken vår er kapabel til. Det er helt sinnsykt fascinerende synes jeg.- Hvordan vi mennesker "velger" ulykkeligheten, når man egentlig bare kan velge å... være lykkelig? Dette er noe jeg tenker veldig ofte på, for av og til klarer jeg å se hele livet fra et veldig overordnet perspektiv og PLUTSELIG føles alt så enkelt og rett frem. Og så sitter jeg der mens jeg ser alle menneskene som gjør alt så innmari vanskelig. Inkludert meg selv. Jeg blamer ingen, for jeg er slik selv! Jeg bare synes det er så spesielt, de gangene jeg klarer å se livet fra dette perspektivet. Lykke kommer innenfra, og innenfra er jo noe vi kan styre selv. Hvorfor velger vi ikke bare å være lykkelige? Jeg skjønner det ikke.

- Hvordan vi mennesker omgir oss med mennesker vi egentlig ikke vil ha i livet. Det burde jo være en enkel sak? Luk ugresset, sa mamma til meg en gang. Hvordan kan man mislike bestevenninna si, men så er man fortsatt bestevenninne med vedkommende? Hvordan kan man ikke se for seg en fremtid med kjæresten sin som man har vært sammen med i 4 år? Er det virkelig et faktum at mennesker har jævlig lav standard og er kjærester kun for å ha noen, og ikke fordi den er den, bare den, personen de vil ha? Hvorfor stiller ikke folk høyere krav til mennesker i livet sitt? Jeg er blitt SUPER-selektiv. Rett og slett fordi jeg ikke har tid til å kaste bort tid på mennesker som ikke gir meg god energi.Mennesker, ass. Fascinerende greie.
about yesterday

 • 29.12.2016
 • KL. 14:37

I går trodde jeg nesten at partyløva i meg hadde sluknet da jeg vurderte å ta en rolig kveld hjemme (etter å ha hatt fullstendig ferie hjemme med Netflix og pysj all day long), men så bestemte jeg meg for å åpne vinen og invitere Kristina med meg i bursdag til Espen. Og deeeet angret jeg ikke på!! What a night! La oss bare si at den vinflaska gikk fort ned, hehe. Det var kjempekoselig hos Espen i går, vi hørte på bra musikk, danset og hadde det moro i timesvis :-)

Jeg og Kristina klarer selvfølgelig å catche den kuleste Uber-sjåføren på vei hjem igjen, som satte på John Mayer-musikk og lot oss stoppe for å kjøpe mat. Så da ble det pitstop på Max for en burger. To burgere, faktisk. UTEN gluten og UTEN kjøtt, hahaha. Jeg dæver av meg selv noen ganger. Det kostet meg bare 37 kr, da! Go vegetarian, sier jeg bare.

Processed with VSCO with f2 preset

Kristina har på seg Jofama by Kristine Ullebø 2 i farge brun. Se så babe hun er i den!!

Processed with VSCO with f2 preset

Aaah, du vet den følelsen når du har på deg et antrekk som får deg til å føle deg skikkelig chick? Dette antrekket var litt sånn!! Jeg elsker kombinasjonen av lakkskoene og slengen nederst på buksen, og det faktum at jeg faktisk får litt ass i denne buksa. Yeeeeh! Lenge leve antrekk som får deg til å føle deg bra!

Processed with VSCO with f2 preset

Bare for å toppe hele chick-viben, liksom! Call my booker! Denne fikk jeg av modellbyrået mitt her i Oslo i høst, fant den igjen da jeg ryddet på rommet. Synes den er så stilig :-)Se deeeer, ja! Godt plassert i senga med cheese burger and no pants. Haha. Jeg føler jeg ofte har disse øyeblikkene for tiden, hvor jeg hører på digg musikk midt på svarteste natta og bare tenker på hvor deilig livet er. Aaaaaah.

"I love the 3AM version of people. Vulnerable. Honest. Real."
nok er nok!

 • 29.12.2016
 • KL. 12:04- Må man spise uhorvelige mengder kjøtt for at det skal bli ordentlig jul? Må man tro på Gud for å kunne gå i en julegudstjeneste? Hva er egentlig det viktigste for oss i julen?


VG kontaktet meg for noen spørsmål og har skrevet en artikkel om de to temaene kjøtt og religiøs tro som jeg har pratet om her på bloggen i jula. Kanskje dette er noe til ettertanke for mange etter årets julefeiringer... Trykk på bildet eller HER for å lese hele artikkelen.
home!

 • 28.12.2016
 • KL. 19:56

Processed with VSCO with f2 preset

Da var jeg på plass i Oslo igjen! Ååh, jeg har savnet sengen min her, den er så sinnsykt behagelig. Jeg kjenner det er deilig å ha to steder man kan kalle hjem. Sånn på ekte. I det jeg går inn døren til leiligheten her får jeg den "aaaah, endelig hjemme"-følelsen. Woho! I dag har jeg hengt rundt med venner, jeg kom nettopp inn døra og sitter med dagens middag fremfor meg: havregrøt. Slik går det når man er så sulten at man ikke har tid til å lage noe mer avansert. Herregud, jeg MÅ skjerpe meg der. Jeg elsker jo å lage mat - it's a shame at jeg ikke tar meg tid til å gjøre det ordentlig. Ser sikkert sykt stusselig ut her jeg sitter med havregrøt og vin, men ja ja, sånn får det bare bli noen ganger. Nå kommer straks Kristina på besøk, og vi skal en tur til Espen i kveld. Etter at vi var i Sverige la Kristina igjen 6-pakningen sin med øl her, og bare: "Jeg lar den bare ligge her, for jeg vet at vi får bruk for den en dag". Today is the day! Jeg har ligget hjemme i senga uten sminke i 3-4 dager i strekk nå, så det er sykt digg å føle seg fresh seg og være sosial igjen. Hihi! Vi snakkes i morgen, babes! Xx
christmas eve look

 • 27.12.2016
 • KL. 19:43

Mange av dere har spurt om julekjolen min!

Dette er egentlig ikke en julekjole i mine øyne, men hvem bryr seg vel om det. Jeg synes den var fin, så jeg røsket den med meg i kofferten hjem til Førde og tenkte ikke noe mer over det. Da jeg tok den på meg falt den bare enda mer i smak! Spesielt med røde lepper og noen fine øredobber til :-)

Fra DM Retro!Nå får jeg besøk av Emma og Lina. Kjenner jeg blir litt sprø og begynner å tenke rare ting av å være alene uten å sosialisere meg over flere dager, så det blir godt. Veldig godt.

PS. Sorry for at bildene er i ulik farge, jeg hater når det skjer og pleier vanligvis ikke å poste dem da. Men akkurat i dag gir jeg litt faen.


hits