hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

sangen som rører hjertet

SURRENDER (LIVE) - EIVØR

"I forget that I am drowning

There is beauty all around me"

foto: hakon jorgensen

Denne sangen hører jeg på hvis jeg trenger å føle noe. Til enten skrivingen eller bare mens jeg sitter på bussen og vil tenke over ting. Ah, den... den rører virkelig sjelen din, hjertet ditt, alt som er. Ah, jeg har mye å dele med dere, det kommer. Jeg skal skrive mye hjemme i julen også, det kommer til å bli fantastisk. Gleder meg også til å fotografere hjemme i Førde... <3 Nå får jeg besøk av Julie og Ane, vi skal spise grøt og dele en flaske rødvin. Akkurat det jeg trenger i dag. I morgen skal jeg jobbe hele dagen, søndag er perfekte dagen for å blogge og skrive seg ihjel. Det er ingenting jeg foretrekker mer enn det på søndager, haha. OG dra i Nordmarka, da. Gleder meg sånn til å stå på ski igjen at det kribler i HELE KROPPEN MIN!

Xx

lørdag

HER KOMMER MIN LØRDAG

Favoritt-knekkebrødet mitt fra Sigdal som er altfor dyrt men altfor godt. Spiser de hver morgen! Med avokado og laktosefri fetaost, et dryss av salt og pepper. (Litt mer enn et dryss pepper her, da. Elsker pepper) Kjempedeilig kombinasjon <3

Se så mørkt hår jeg får om vinteren, haha. Rød på nesetuppen og litt sliten. Har ikke vasket håret på tre dager og håret mitt har ALDRI sett bedre ut føler jeg. Må bli flinkere å gå et par dager mellom hver gang! Både jeg og Fabian har vært i dårlig form de siste dagene, spesielt han, så vi har tatt det helt rolig og det er sykt deilig å ha noen å være syk sammen med egentlig. I går så vi Star Wars og spiste sushi og drakk julebrus, lover dere at det var verdens deiligste fredag.

I dag har vi vandret rundt i hele Oslo, sykt koselig, men fader så glatt. Haha. Holder på å snuble annethvert minutt. Se så fint det er ute!

<3

Julebollen på Kaffebrenneriet er forresten kanskje noe av det beste jeg har smakt på lenge. SÅ GODT! Skillingsbolle med tørket frukt og nøtter inni, med melis på toppen. Jeg skeier ut kanskje en gang i uken (altså med mat jeg reagerer på) og det er så SYKT VERDT DET. Ellers kjøpte jeg med meg ny kaffe som alltid gjør meg like glad.

det er ubeskrivelig vakkert å føle seg elsket

DEN FINESTE DESEMBEREN JEG NOENSINNE HAR HATT

I år har jeg:

DRUKKET RØDVIN HJEMME I VARMEN ETTER EN LANG DAG UTE I KULDEN ♥ STÅTT OPP TIDLIG OG HATT KOSELIGE, MØRKE MORGENER INNENDØRS I DEN VARME LEILIGHETEN MIN ♥ BRUKT ALTFOR MYE PENGER PÅ STEARINLYS, JEG ER BLITT AVHENGIG! ♥ SETT BAD MOMS CHRISTMAS PÅ KINO MED BESTEVENNINNA MI EN SEN SØNDAG, DEN VAR KJEMPEDÅRLIG MEN DET VAR SØNDAG, KLOKKA VAR SENT, VI HADDE KJØPT MASSE DIGG GODIS OG JEG VAR I USEDVANLIG GODT HUMØR, SÅ DET BLE EN HERLIG KVELD LIKEVEL ♥ DRUKKET BRUN JULEBRUS FOR FØRSTE GANG EVER, DEN SMAKER JO TUSEN GANGER BEDRE ENN DEN RØDE? LITT MINDRE SØT OG DET ELSKET JEG ♥ DRUKKET JULEKAFFE MED EN VENNINNE UTE I KULDEN MED HVER VÅR VARME KOPP I HÅNDEN, JEG GJORDE DET SENEST I STED. ANBEFALER KAFFEBRENNERIET I UNIVERSITETSGATA, DEN ER VELDIG HYGGELIG ♥ GÅTT GATELANGS I BYEN OMRINGET AV JULELYS MENS JEG HAR HOLDT HENDER MED KJÆRESTEN MIN

Tror kanskje dette er den beste desemberen jeg har hatt så langt, og det gikk egentlig ikke opp for meg før for et par dager siden. Jeg har blitt invitert på hyggelige filmkvelder, jeg har vært på hyggelige middager med både venner og familie, jeg har hatt koselige dater med kjæresten min, jeg har fått hjemmelaget karamell og sjokolade (laktosefri til og med!! ♥) innpakket i en nydelig liten boks av Julie og Ane, jeg fikk julekort i posten av Nora og kjæresten hennes (ja, hun har fått seg kjæreste!), alltid hatt en venninne å FaceTime med, jeg har hatt hyggelige kaffe-dater som virkelig har gitt med ren glede, shit, så utrolig, utrolig heldig jeg er. Jeg er ikke vant til å ha mange i livet mitt, ikke i det hele tatt. Så virkelig... tro meg når jeg sier at jeg er ydmyk og takknemlig.

Det er ubeskrivelig vakkert å føle seg elsket.

Xx

når var sist du hadde ekte julestemning?

WEEKEND!

Siste fredagen i Oslo i år!!! SÅNN tenker jeg, haha! Eller, om akkurat en uke drar jeg hjem. Jeg og Fabian var syke sammen i går, så vi slappet av hele dagen, utenom en liten tur på kafé for å få unnagjort jobb. Så i dag våknet jeg halv syv og var både uthvilt og nesten helt frisk. Føles BRA! Jeg sitter for øyeblikket på Egmont og er nettopp ferdig med et 3 timers langt møte om et kjempespennende samarbeid for 2018, kjenner det kribler i meg bare av tanken. Uuuh, nå blir det mye gøy fremover. Ny leilighet, nytt år.... spennende prosjekter og ja, bare en ny tid føler jeg.

Jeg har forresten helt SINNSYKT mye julestemning. Ekte julestemning. Jeg våkner til at bakken er hvit, trærne glitrer av snø, naboene har satt opp juletre og julelys i stuen sin, kjøleskapet er fylt av Hamar Julebrus og det bobler av magi inni meg. På den måten det gjorde da jeg var 4 år gammel. Helt ærlig trodde jeg aldri at jeg skulle kjenne på den følelsen igjen. Jeg prøvde alt jeg kunne. Jeg hørte på julemusikk dagen lang, jeg laget pepperkaker og spiste pepperkakedeigen, hele huset var fylt av julepynt. Følelsen var der bare ikke. I år kommer det innenifra. Jeg bor i en leilighet med seriøst 0 julepynt, det eneste jeg har er en julekalender (som riktig nok er DØDSFET, den er fra Kiehl's som er et av mine favorittmerker innen hudpleie). Likevel våkner jeg hver eneste dag og føler det er noe magisk ved denne tiden... kanskje jeg har en ro over meg, kanskje jeg slapper mer av i år. Noe har i alle fall skjedd. Jeg og Fabian spiste frokost mens vi hørte på Putti Plutti Pott og jeg trodde jeg skulle sprekke av glede. JULESTEMNING ER FANTASTISK

Vi snakkes etterpå, dere. Nå skal jeg hive meg på bussen til byen for å møte en venninne for kaffe! Xx

jeg tror jeg vet hva jeg vil studere

Okei, jeg drømmer så SYKT MYE for tiden!! Tror aldri jeg har drømt så mye som det 20 år gamle Kristine gjør. Både i søvne og våken, hehe...

Før jeg la meg i går hørte jeg på podcasten Rekommandert, episoden heter Matematikk. Som vanlig sovner jeg mens podcasten går, det er faktisk noe av det koseligste jeg vet om. Spesielt hvis kjæresten min ligger ved siden av, hihi. Vel, dere kan jo gjette hva jeg drømte hele natten. Jeg drømte om matematikk!! SÅ MYE MATTE OG TALL! Det var sååååå herlig! Og hør her, hvor morsomt er ikke dette: alle mattelærere mine gjennom skolen var med i drømmen. Haha. Man har jo alltid et ganske tett forhold til lærerne sine, for min del spesielt de man har i matte fordi det er et fag som krever tett oppfølging. Jeg er den typen som blir oppriktig glad av å møte en gammel lærer av meg på gata, jeg vet ikke, det er noe med det at man kjenner hverandre så godt på en eller annen rar måte etter å ha måtte omgås hver dag i årevis. Er det derfor jeg føler det blir litt nedtur å studere, fordi man da gjerne er HUNDRE stykker i klassen og man sjelden får mulighet til å bli så god venn med foreleser? Eller tar jeg feil, kjære studenter?! Videre utdanning er sikkert fantastisk på mange måter, og helt klart annerledes enn grunnskolen og videregående, men jeg elsket det fellesskapet og den tryggheten. Alle var så spleiset selv om vi egentlig ikke var det heller.

Uansett, jeg våknet og alt som stod i hodet mitt var ligninger, algebra-stykker, logaritmer, eksponentialfunskjoner og derivasjon. Dette vet dere kanskje allerede, men: Jeg elsker matte av hele mitt hjerte. Allerede da jeg gikk i 2. klasse på barneskolen satt jeg og en kompis av meg i midttimen med hvert vårt ekstrahefte som vi hadde fått tildelt av læreren vår. Å løse mattestykker er litt som å meditere for meg, jeg forsvinner helt inn i min egen verden og det er virkelig helt umulig å få kontakt med meg når jeg først er inne i det. Jeg har alltid beundret mennesker som er flinke i matematikk og logisk tenking, og det er ofte disse menneskene jeg har tiltrukket meg også opp gjennom tidene. På barneskolen hadde jeg en bestevenninne som heter Ragnhild (som jeg savner skikkelig! vi møtes nå og da og det er så sinnsykt hyggelig), og hun var en RECER i matte. Samme med pappaen hennes. Å bli med henne hjem etter skolen og løse mattestykker mens vi fikk hjelp av pappaen var noe det var hyggeligste jeg visste om :)

På videregående følte jeg ikke at jeg hadde god nok tid i hverdagen til å gjøre så mye matte jeg visste jeg måtte gjøre for å bli bedre, men jeg tok meg likevel tiden og det var alltid så deilig når jeg først satt i gang. Spesielt før prøver og eksamener, da gikk det KUN i matte og jeg husker jeg elsket det - å forsvinne inn i min egen logiske verden uten noen som kunne forstyrre meg. Den følelsen når man sjekket fasiten etter et TO sider langt mattestykke og man hadde fått riktig svar... AH, FINNES DET EGENTLIG NOE BEDRE? Man får så sinnsykt troa på seg selv og sitt eget intellekt. Jeg drømmer meg skikkelig tilbake når jeg skriver dette innlegget, haha... Faen så gøy matte er. 

Og det var akkurat det jeg lærte av en lærer allerede på barneskolen. Matte ER gøy.

Jeg tror jeg vet hva jeg vil studere, med andre ord.

dette må du prøve

YESTERDAY'S DINNER

Når man bor for seg selv er det ikke alltid like enkelt å få seg til å lage middag. Flere som kjenner seg igjen? Jeg har nok vært litt for sløv de siste dagene, det har skjedd mye og det siste jeg har prioritert er å lage meg et ordentlig middagsmåltid. Så? Det har ofte resultert i litt for mange frokoster i løpet av en dag... uuups. Tidlige morgener, mye jobb, hard trening, møter, shoots, jeg tror jeg bare fikk en reaksjon på det hele. Tok kanskje litt for lite vare på meg selv i et par dager. Om du kjenner meg så vet du at jeg er en person som seriøst aldri er syk, i ALLE fall ikke kvalm. Sist jeg hadde omgangssyken var vel på barneskolen. I går ble jeg plutselig helt akutt kvalm, og jeg prøver ikke å synes synd på meg selv, men i går synes jeg faktisk synd på meg selv. Jeg var helt slått ut. Og såååå sulten, men bare tanken på mat fikk meg nesten til å brekke meg. Så jeg fikk tips om å koke opp vann med ingefær og sitron, og det fikk meg til å komme meg opp av senga! Så jeg møtte Fabian på butikken, det var faktisk skikkelig koselig fordi det snødde noe sinnsykt og da vi møttes på hjørnet føltes det som en film. Hva skjer med at livet mitt føles som enn film for tiden?!

HAR DU PRØVD KORIANDER I TACO?

Jeg fylte handlekurven med deilige matvarer, inkludert julebrus - så klart ♥ Det er den eneste brusen jeg har drukket siden jeg sluttet med Pepsi Max i vår. På kvelden laget vi den diggeste tacoen. Med stangekylling stekt i ovnen i en time (det og laks i sushi er ca. det eneste jeg spiser av kjøtt), ferske grønnsaker, masse smeltet ost og koriander. HERREGUD SÅ GODT DET VAR. Masse koriander!! Om du ikke har prøvd det så MÅ du prøve! Jeg skal lage akkurat samme middag i dag, kun fordi det var så himla godt at jeg ikke klarer å få tankene på noe annet.

Jeg er fortsatt litt sliten, men et rolig døgn har hjulpet meg på god vei. Glad jeg er syk nå, så slipper jeg å være det i jula. For jeg drar hjem om ikke lenge! Og gjett hva... JEG TROR DET ORDNER SEG MED LEILIGHET. Iiiih! Jeg skal fortelle dere alt! Xx

julestemning

De nydeligste strømpene! Føler meg som en engel, haha. Er det Lucia i dag? Gud, jeg skulle gjort alt for mammas hjemmelagede lussekatter i dag. Jeg ELSKER å lage mat, men jeg får meg sjelden til å bake. Selv om jeg elsket å bake da jeg var yngre. Husker jeg og venninnene mine brukte å være med hverandre hjem etter skolen da vi fortsatt gikk på barneskolen, kun for å bake sammen. Haha. Det gikk ofte i "sunne" eplemuffins eller noe i den duren - hva enn vi hadde lært å lage i Mat og Helse. DET var tider, det.

SEEEE! Sååå fint!! Jeg har faktisk ikke vært ute av døren i dag enda, rett og slett fordi jeg har jobbet hele dagen, men jeg skal ut og kikke på julegaver etterpå. Og så skal jeg ta en dag fri med treningen, for i dag er jeg seriøst så støl i alle slags mulige muskler at det gjør vondt å bare gå. I stedet tenkte jeg å enten: dra på yoga-time i kveld, eller finne et sted med badstue. Hvor har de det?! Bislet Bad?? Elixia?? Legg igjen en kommentar om du vet, da blir jeg glad!! :-)

Ha en nydelig onsdag videre xx

onsdag!

SANGER DERE MÅ HØRE:

EVERGLOW - COLDPLAY

JEALOUS - LABRINTH

JEALOUS (BAKERMAT REMIX) - LABRINTH (DENNE ELSKER JEG Å TRENE TIL!)

STILLNESS OF HEART - LENNY KRAVITZ

BARE LITT OM HVA SOM HAR SKJEDD DE SISTE DAGENE!

Jeg har begynt å løpe intervall på mølle. Etter kanskje... et års opphold? Et og et halvt? Jeg tror ikke jeg har løpt på mølle siden jeg bodde i Førde. Gud, så deilig det var å kjenne den høye pulsen igjen. Jeg trener nesten bare kondisjon om sommeren, for da løper jeg enten i naturen eller i trapper, så det føltes helt latterlig godt å bevege beina igjen på den måten nå midt på vinteren. Å løpe er jo noe av det beste jeg vet. Virkelig. Da jeg løp siste etappe i går økte jeg farten og da fikk jeg skikkelig deja vu til cooper-testen, som kanskje var DET GØYESTE I LØPET AV HELE SKOLEÅRET. Det var helt jævlig, men det var så GØY!!! Jeg får så sykt troa på meg selv når jeg løper, som om ingen kan stoppe meg noensinne. Så, mer kondisjon fremover! Jeg skal bli flinkere å veksle mellom det og styrke.

I går kjøpte jeg nye vinglass og plutselig følte jeg meg skikkelig voksen. Egentlig kun fordi det føltes som en litt voksen greie å bli så glad for tre nye glass på kjøkkenet.

Jeg klarte å løpe i en dame på Kaffebrenneriet her om dagen, slik at hun sølte kaffe over hele hånden sin og på gulvet. Jeg skammer meg så innmari at jeg får fysisk vondt i kroppen av å tenke på det... Det gikk helt fint, men det KUNNE gått veldig galt. Har ikke vært på akkurat den kaféen siden det, føler jeg har ødelagt akkurat den spoten fordi nå er det det eneste jeg kommer til å tenke på når jeg er der. Kan man viske bort vonde minner?!

Nå er det ikke lenge til jeg skal hjem til jul og jeg gleder meg faktisk så sykt mye at jeg ikke vet hvordan jeg skal beskrive det. Jeg frykter jeg må ta med meg rødvin i kofferten i tilfelle de ikke har favoritten min på Vinmonopolet i Førde. Og med det kom jeg til å tenke på; vi har kun et pol og det gikk opp for meg først nå. Sånn, finner jeg ikke vinen jeg vil ha på polet på Løkka så drar jeg bare et annet sted i byen og kjøper det, men det kan jeg ikke i Førde. Det var vel og merke aldri et problem da jeg bodde hjemme, for det eneste det gikk i var Tik Tak og ingenting annet, haha. ÅH, så godt det skal bli å komme hjem!

Kanskje det jeg gleder meg aller mest til er å kjøre bil. Ja, ja, JA! JAAAAA!

Jeg er skikkelig lett i kroppen om dagen. Altså, jeg har sinnsykt julestemning for eksempel, når jeg våkner om morgenen er himmelen alltid sånn rosa/glødende ish og det gjør meg så sinnsykt lykkelig?! Har aldri følt det sånn før. Men det er deilig.

fine nabolaget mitt

HER HAR JEG TILBRAGT 1 ÅR AV LIVET MITT...

TING ORDNER SEG MEN AKKURAT NÅ ER DET LITT STRESS...

Soooool!!! Åh, jeg er litt sentimental om dagen. Oppi alt stresset, haha. Jeg har hatt mensen i to uker nå, det er sikkert på grunn av stresset. Se på dette nydelige nabolaget. Det har vært litt av noen greier her, men alt i alt har jeg virkelig hatt et nydelig år på Løkka. Gleder meg til ting er på plass, for akkurat nå lurer jeg på hvordan jeg skal kunne dra hjem til jul med senkede skuldre. Om du er stressa og føler at ting er litt kaos for tiden, la meg fortelle deg at jeg er hjemløs om 3 uker, haha. Kanskje det hjelper litt. I løpet av disse ukene skal jeg både feire jul, nyte romjulen og feire nyttårsaften... men FØR jeg kan feire nyttårsaften må jeg flytte. Alle tingene mine. Alt jeg eier. Og jeg vet ikke engang hvor. Haha. Det ordner seg! DET ORNDER SEG. Men jeg må bare skrive det ned, for da virkelighetsrealiserer jeg det litt mer. Jeg var på visning i går og skal på et par til denne uken. Så ja... vi finner ut av det ♥

lykkeligst om morgenen

JEG HADDE DEN BESTE STARTEN PÅ DAGEN I DAG

Morgengretten?! Neeeh. Jeg er kanskje den minst morgengretne person du finner. Morgentimene er de beste timene i løpet av døgnet spør du meg, jeg er typen som nesten blir litt trist når klokka bikker 09:00 og dagen allerede er i full sving, fordi jeg bare... jeg ELSKER når det fortsatt er mørkt ute, når byen fortsatt sover, når jeg ser lys etter lys skrus på på andre siden av gaten og jeg kan se folk sitte med frokosten sin. Det er så hyggelig. Takk til du som skrev en kommentar i dag morges om at du ble glad da du våknet og så storyen min på Snapchat, det varmet hjertet mitt. I dag hadde jeg virkelig den koseligste morgenen noensinne. Jeg våknet grytidlig, og i det jeg sperret opp øynene visste jeg at jeg var tom for kaffe. Sååå... det fristet naturligvis veldig lite å forlate den altfor varme dyna mi og gå ut i kulden, men jeg gjorde det likevel. Heiv på meg den svarte Nike-joggebuksa mi, en pelsjakke og boots, behagelig og deilig. Da jeg gikk ut av bygården min ble jeg møtt av en mørk og helt stille gate, det var omtrent ingen å se. Bare en eldre dame på tur med hunden sin og en bil jeg kunne høre i det fjerne. I det jeg kom inn på Kaffebrenneriet ble jeg møtt med rolig julemusikk, varme, tente lys og et par mennesker som satt og tok en tidlig kaffe mens de leste avisen for seg selv. Jeg vet ikke hvorfor, men det føltes som om jeg var i en vakker film...?! Jeg kjøpte en liten pakke med min favoritt-kaffe, Fransk Kontinental, og så også at de serverte den som dagens kaffe. Jeg kjente jeg ikke kunne vente til å komme hjem for å lage kaffe, så jeg kjøpte like greit en takeaway også til å drikke på veien hjem igjen, og den hyggelige jenta som jobbet der ga den gratis til meg. "Er det ikke jul da?". Jeg mener det, JEG BLE SÅ SINNSYKT GLAD fra innsiden og ut. Jeg ga henne verdens største takk og glis, og gikk fornøyd der fra med nykvernede kaffebønner i ene hånden og en takeaway-kaffe i andre hånden som varmet meg hele veien hjem. Akkurat da innså jeg betydningen av små gleder. Jeg vet du har hørt det hele livet, jeg vet du er lei av å høre det, men det ligger noe i det og tro meg når jeg sier det. Lærer du deg å finne gleden i de små øyeblikkene i hverdagen vil du få det så utrolig fint med deg selv.

Så ja, jeg var altså i så godt humør da jeg kom hjem igjen at jeg visste denne dagen kom til å bli bra. Er det én ting jeg elsker, så er det å få mye ut av dagen. Da klokka var 08:00 hadde jeg allerede fått i meg frokost og kaffe OG dusjet, så jeg bestemte meg for å gjøre en yoga-session hjemme. Kjempedeilig... Xx

EVERGLOW - COLDPLAY

Denne sangen gjør deg takknemlig for livet.

nye NYC-bilder!

inneholder annonselink

Amar har faktisk designet denne skinnjakken! Hvor kult? Er det en ting jeg alltid kommer til å være svak for, så er det klær i skinn. Jeg får virkelig aldri nok, haha. For tiden er jeg ute etter en ny skinnbukse, men det er så vanskelig å finne akkurat det man ser etter så man må nesten bare ta det som det kommer. Det hender at jeg helt tilfeldig snubler over en DRITfet jakke eller bukse i skinn, og da vet jeg med meg selv at jeg MÅ gripe sjansen fordi den kommer ikke ofte. Sånn som den nyeste skinnjakken i garderoben som jeg tilfeldigvis fant på Veloruia Vintage i forbifarten.

Vi tok bilder i NYC-stil denne gangen. Jeg har jo 3 shoots fra Brooklyn i New York som byråene DIGGER, men vi kan ikke bruke dem lengre siden jeg har forandret meg så mye siden den gang - både kroppslig og i ansiktet. Ohhh, I wanna go back so bad. Jeg og mamma prøver å få til en tur nå til våren... ♥ NYC-turen vår i 2015 var seriøst det beste som har skjedd meg. Jeg kommer til å huske den uka for alltid, i detalj.

Jakken jeg har på meg finner du HER! (adlink)

En edru, helt rolig helg var seriøst alt det jeg trengte. Så mye jeg har fått gjort?! Det føltes virkelig ikke som søndag i går, mer som en vanlig ukedag. Det kan jeg vende meg til. Er det en ting jeg ikke kan fordra så er det søndager hvor jeg ikke får gjort noe som helst. Haha. Å slappe av er bare deilig, så lenge det bare ikke er inne i senga med hodepine, men heller på en kafé med deilig mat og en bok. Jeg møtte opp på kontoret til Idol Looks, hvor vi filmet en liten snutt til en film som kommer ut til nyåret. Ute i kulda, i kun denimjakke og hullete jeans. Skjønner ikke at jeg klarte å ta så lettkledde bilder ute hver dag før... Bla bak i arkivet mitt og se selv, haha. Jeg hadde NULL grenser. #crazykrisssy tror jeg vi kan døpe meg i den perioden. Nå kan jeg så vidt gå ut døra uten en tykk ullgenser. Jeg hadde frost i meg hele dagen i går etter at vi filmet, haha... Heldigvis dro vi videre til et studio på Grønland, hvor det var skikkelig koselig og varmt. Her hadde vi shoot med agenten min som stylist og en fotograf jeg har jobbet med tidligere - vi jobber veldig bra sammen så bildene ble dødskule. Jeg skal vise dere når de er klare! 

bare det ikke er deg

Leppene våres møttes for første gang og verden stoppet å puste. I neste øyeblikk hoppet vi ut i vannet uten å noensinne svømme opp igjen for luft. En kjærlighetshistorie skrevet i den vakreste løkkeskrift, med blekk som sitter fast på papiret til evig tid. Hjertet mitt tåler å knuses, bare ikke av deg. Kan ikke noen andre knuse hjertet mitt i stedet? Knus det i sønder, knus det til bitene er så små at jeg nesten ikke finner dem.

Bare det ikke er deg.

en helg jeg virkelig trengte

Ah, dette har vært en utrolig deilig helg og det er enda en hel dag igjen. Jeg trengte å trekke meg tilbake, være for meg selv, gjøre ting jeg har utsatt altfor lenge. Jeg satt oppe til midnatt i går kveld og kikket på leiligheter, så nå er planen å dra på så mange som mulige visninger til uka. Ohhh, jeg vil bo fint... Men det er så dyrt om man vil bo fint, og jeg tillater meg ikke selv å leie altfor dyrt. Nå har jeg leiet denne leiligheten for 16 000 i et par måneder, og det har gått helt fint selv om jeg synes det er litt i overkant, jeg vil mye heller bruke de pengene til å nedbetale et lån. Så planen akkurat nå er å finne et koselig sted å bo bare for et par måneder, og så har jeg LOVET meg selv å starte på leilighetsjakten fra og med 1. januar.

ELSKER de nye buksene mine, føler jeg bruker dem litt for mye... :-) Fra Zara

Hvordan er søndagen deres? Her skinner sola, jeg skal straks på shoot faktisk. Sånn sett MÅTTE jeg ha en rolig helg, haha. Skjer ikke at jeg drikker før jeg har viktig jobb :-) Uansett, om jeg tenkte å komme med et par småtips til dere bare, veldig random men jeg har så lyst å dele dem med dere haha.

FILM: THE FOUNTAINHEAD. Jeg så denne i går og jeg burde egentlig ha gjort det for lenge siden. Men ååhhh, for en vakker film. Howard Roark, hovedkarakteren, er så utrolig lun og fin.

SANG: THE CHAMBER - LENNY KRAVITZ, HARD FEELING - THE TESKEY BROTHERS

RØDVIN: M. LAPIERRE BEAUJOLAIS NOUVEAU CAMBON 2017. Jeg vet det er søndagen, men ja, til neste gang du skal ha et glass. Altså, dette er den beste rødvinen jeg noensinne har smakt. Så lett, frisk og fruktig, som om den smelter på tunga. Rødvin fikk en ny betydning for meg etter et glass av denne...

TO DO: FÅ MED DEG EN VENN OG BESTILL EN YOGATIME. Det er så utrolig koselig.

Det er den til venstre <3

Nå må jeg komme meg avgårde! Vi snakkes! Xx

påfyll av kunst

TA EN TUR INNOM GALLERI A PÅ MAJORSTUA

KVINNEKROPP OG NATUR I ETT AV NOAH ALVEBERG

På torsdag stilte Noah ut dette bildet på Galleri A! Jeg dro så klart fordi han er en god venn av meg, dette var faktisk første gangen jeg så kunsten hans til tross for at vi har kjent hverandre en stund. Noah er en av bestekompisene til Fabian, så vi tre har hengt en del sammen og hatt utallige hyggelige middager sammen i leiligheten hans. Og ikke minst på terrassen hans på Uranienborg i sommer. Herregud så mange fine minner vi skapte der. (Tanken på det fikk meg til å glede meg ENDA mer til sommer, sorry for at jeg ligger hundre steg foran) Hvis dere ser nøye på bildet så er det en kvinne i treet. Vi ble stående lenge og diskutere bildet og det var så fint å høre tankene bak det hele. Noah er kanskje en av de mest intelligente menneskene jeg kjenner, han gjør alt som er komplisert... veldig enkelt. Enkelt og rent. Som for eksempel de hvite sprekkene nederst på bildet som gir lyset mulighet til å kunne trenge gjennom. Åpenhet. Bare vakrere forklart. For vi kan vel aldri få det bra dersom vi ikke lar det bra komme til oss?

en oppvåkning

Herregud jeg føler MEG SÅ BRA! Er det dumt å jinxe at jeg føler jeg er på riktig vei i livet nå? Jeg vet ikke, det er vanskelig å forklare, jeg bare tror jeg har fått en liten oppvåkning den siste tiden. Det har vært så masse håpløshet i meg selv og i mitt indre i tenårene, kanskje jeg omsider begynner å vokse ut av det. Kanskje jeg virkelig har fått min egen integritet. I det minste er jeg på god, god vei. Jeg føler mennesker liker meg. Jeg føler jeg gjør det bra. Jeg vil skape mitt eget univers, jeg vil gå min egen vei, jeg vil gjøre det som gir meg en JÆVLIG BRA FØLELSE. Akkurat nå er det som om jeg holder en glødende kule i hendene mine. SÅNN føler jeg det. Det er kanskje det som beskriver det hele best. Som om mye bra er på vei, og jeg vet at den eneste som kan sørge for at det skjer er meg selv. Det har ikke skjedd noe spesielt som har fått meg til å føle det sånn egentlig, men jeg har omgitt meg av skikkelig bra mennesker den siste tiden. Og for første gang er jeg dypt inni alle relasjonene mine. Jeg er dypt inne i kjæresteforholdet mitt, jeg er dypt inne i vennskapet mitt med de nærmeste vennene mine, jeg er dypt inn i relasjonen min til mamma og snart resten av familien min - når jeg kommer hjem til jul. Jeg gleder meg til å ha lange samtaler med pappa, jeg gleder meg til å spise julestrømpe med Ingeborg og drikke vin med mamma. (Håkon skal feire jul hos kjæresten sin i Haugesund i år!!! Buhuuu) Jeg leste på Sophie sin blogg hvor hun skrev en så enkel setning som "jeg er lykkelig i relasjonene mine nå" og den traff meg skikkelig. Så fint skrevet, så deilig å lese.

Jeg sov som en engel i natt og våknet av meg selv 07:00. Spratt opp av sengen. Ikke fordi jeg måtte, men fordi jeg ville. Ville ha kaffe, ville spise en deilig frokost, ville lese nyhetene på Aftenposten, ville se ut av vinduet mens det fortsatt var mørkt. Så nå sitter jeg på Kaffebrenneriet og skriver mens jeg drikker julekaffe (som jeg egentlig ikke liker så godt, bare for å bryte idyllen), jeg har truffet mange kjentfolk og det gjør meg alltid så glad. Og det som kanskje gjorde meg ALLER MEST GLAD I DAG!!!! DET VAR SOLEN! DET HAR VÆRT STRÅLENDE SOL I DAG!! Jeg satt meg ned på en liten benk på vei til bussen, i sånn 20 minutter, bare... for å ta alt innover meg. Tenk hvor glad EN liten solstråle gjør oss nå på denne tiden av året. Det fascinerer meg. Som en venninne av meg sa i går; jeg gleder meg til sommer, men nå skal jeg nyte varme kaffekopper og store ullgenser til det fulle. Kontraster er helt fantastisk. På samme måte som jeg, som alltid har vært i oppi hodet mitt, endelig har begynt å kjenne på min egen kropp gjennom yoga og meditasjon. Jeg VET at jeg kun er helt i starten på denne veien, men jeg er så glad for at jeg i det hele tatt kom meg hit for nå ser plutselig alt så lyst ut.

Så ja... Et lite happy-innlegg fra Krisssy. Hehe. Før var jeg alltid redd for å være SÅ FORBANNA LYKKELIG, spesielt å vise det, fordi det skremte meg. Jeg visste at det ikke ville vare for alltid, jeg visste det ville være et stup ned igjen til mørket. Jeg vet at jeg sikkert har helt sinnsykt mye vanskelig foran meg, men vet dere hva... det fikser jeg. Nå skal jeg nyte denne tilværelsen.

HA EN FIN LØRDAG DERE

alt mulig

Processed with VSCO with b1 preset

JEG FØLER MEG BRA

Freeeedag. Jeg kom nettopp hjem fra trening, og jeg føler meg skikkelig bra. Sånn tvers gjennom. Tankene mine er på et fint sted, jeg føler meg vel i egen kropp. Hvordan jeg holder meg i form? Ikke spør. Jeg drakk rødvin etter trening i går. Laks med fetaost-salat i dag, så jeg tror vi kan kalle det en eller annen form for balanse til syvende og sist. Jeg mistet headsettet mitt i forrige uke, så det har vært et helvete å trene uten musikk. Plutselig ble jeg mye mer observant på alt rundt meg, på en plagsom måte. Helt til i går, da kjøpte jeg nye. Oooh, det var lykke det. Til alle som spør hvordan jeg får musikk på Snapchat mens jeg filmer; du må bruke Happy Plugs. De er de eneste jeg har prøvd som spiller av musikken mens man filmer. Hele livet mitt består jo av det. Nesten, i alle fall. Jeg bruker også litt av tiden min på å lure på om månelandingen noensinne skjedde, og om planet x er på vei mot jorden i en så stor fart at vi kommer til å eksplodere. Shit. Tenk om det skjer om 3 år og NASA vet alt. Vi vet altfor lite, styresmaktene vet altfor mye. Skulle ønske det handlet litt mer om mennesker og litt mindre om penger og makt og krig.

Vel... Jeg skrur heller på musikk og gjør min greie.

Nå skal jeg møte Julie for en kaffe ♥ Jeg ser helt sykt frem til å ta en lang dusj i kveld, smøre kroppen inn i body lotion (det er så undervurdert fra min side, man føler seg NYFØDT), kanskje lage meg en deilig smoothie og fikse alt som kan fikses. Betale regninger, hente posten, stelle tærne mine, ringe mamma, AH. JA. DETOOOOOOX.

​Husk å ta vare på dere selv, folkens. Fikk veldig behov for å si det, bare.

Jeg tror forresten det er veldig bra for meg at jeg har kommet inn i gode treningsrutiner. Det gjør meg så utrolig mye mer motivert for alt. Xx

endelig fredag!

STILLNESS OF HEART - LENNY KRAVITZ

God dag! Fredag! Pjuhhh, jeg trenger sårt en fredagskveld i egne tanker, kreativiteten min visner om jeg ikke får tid alene. De siste dagene har vært fine. Yoga, sene middager, kaffe med venninner, et glass rødvin hjemme på kvelden, i går dro jeg på kunst-åpning til en kompis av meg. Den yoga-timen gjorde hele uken min, haha. Trenger jeg å si at det eneste som står på ønskelisten min fra nissen i år er klippekort fra Puro Yoga? Unødvendig og dyrt mener kanskje mange, og ja, det er dyrt, men det er akkurat det samme som med et treningssenter; det er forfriskende å komme til et fellesskap og gjøre yoga sammen med andre. Man kan jo så klart gjøre det hjemme i stua på en matte, det kan jeg for så vidt også gjøre med treningen, men det er viktig å komme seg ut og se mennesker, være i et miljø. Se og bli sett. Jeg var virkelig så lykkelig etter de 90 minuttene med yoga. Og ødelagt, haha. Jeg er fortsatt støl. Troooor instruktøren så at jeg slet litt. Alle de andre i rommet hadde tydeligvis vært på akkurat den timen veldig mange ganger før. Men altså - det gøyeste jeg vet er å gjøre ting jeg ikke har gjort før.

Nå kommer Bloggerne til meg om noen få strakser, vi skal gjøre synk! Etterpå setter jeg meg på en kafé for å jobbe resten av dagen. Og i kveld? I kveld vil jeg skrive fine blogginnlegg, høre på musikk, finne ny musikk, rydde skuffene mine med klær, dere vet, bare få gjort ting som gir meg ro. Jeg venter på et par pakker i posten for tiden som jeg seriøst ikke kan VENTE til å få, dere vet den følelsen. Kjenner jeg trenger nytt sexy undertøy, nye skinnbukser og nye smykker akkurat nå. 

Kanskje jeg klarer å presse inn en treningsøkt også. Har trent hver dag denne uken, det gjør meg glad og litt stolt. Vi snakkes etterpå, dere! Xx

14:53

"Hvorfor meg?", det har alltid vært deg. Frykt ut til fingertuppene, du hakker tenner, skyene er mørke og du er minst like mørk du også. Hvor ble det av den pudderhvite snøen, de glitrende julelysene, den varme følelsen som gjør deg lykkelig fra innsiden og ut? Det skulle ordne seg sa mamma, men når skal det egentlig ordne seg da? Ord sagt i ren desperasjon, puls så høy at man ikke vet hvordan man skal puste. Slutt å si at jeg ikke er meg selv, for det er ingen andre enn meg selv jeg kan være. Hva var det du var redd for nå igjen? Det har alltid bare vært deg, det er ingen andre enn deg. Vi tror det er mennesker som gjør oss ensomme men ensomme gjør vi oss selv. Du vet at frykten bare er en idé? En forestilling i hodet, den eksisterer ikke. Ikke på samme måte som deg. Sånn som meg og deg. Og så sitter du der, redd uten å helt vite hvorfor, sinna på deg selv uten å helt vite hvorfor, verden ser ikke like fin ut lenger og du vet ikke helt hvorfor. Si meg, hvorfor tåler ikke hjertet ditt å knuses når alle andre sitt gjør det?

i studio!

I dag forsov jeg meg for første gang på sikkert to år?! Med å forsove meg mener jeg at jeg ikke har like god tid om morgenen som jeg foretrekker, for jeg er ikke typen som dropper frokost og kaffe og heller sminker meg på veien til jobb. Det ville ødelagt HELE dagen min, haha. Kontroll-freak, yes. Nei da, jeg fikk bare litt dårlig tid, men jeg var i studio på Kjelsås klokka 09:00 presis likevel. Shit, så julestemning jeg fikk av å være i nabolag og litt lenger opp i høyden. Det var skikkelig nostalgisk, jeg måtte stoppe opp litt og bare kjenne på det. Akkurat som da jeg var 6 år gammel, det var sånn det føltes. Helt magisk..

Vi tok gruppebilder til den nye sesongen av Bloggerne, og jeg tror vi gjorde unna bildene mine på en halvtime. Det gikk raskt :-) SYKT digg å komme hjem og ha hele dagen fremfor seg!! Nå skal jeg; på trening, kjøpe meg nytt undertøy, og så skal jeg sette meg på en kafé og lese resten av dagen. 

ut av hodet ditt

Ut av hodet.

Det er kanskje det beste jeg kan gjøre mot meg selv. Once you go in your head, you're dead. Jeg har en tendens til å rømme til hodet mitt etter å ha vært sosial, dere vet, overtenke, bekymre seg, paranoia. Gjorde jeg noe galt? Burde jeg ikke sagt den ene tingen? Er jeg krevende? Det er slitsomt, og jeg er garantert ikke den eneste. Det er bra å være selvbevisst, men det er ikke bra å klandre seg selv for ting som ikke engang har skjedd, følelser som ikke har vært følt på. Litt oversensitiv, litt overtenkende, jeg bare orker ikke å miste venner jeg er glad i, for det har skjedd før og det føles som en kjærlighetssorg light. Det sitter i meg, så jævlig også. De menneskene betyr ikke noe som helst i livet mitt nå, men hadde jeg gått forbi dem på gata hadde det gjort vondt, det vet jeg.

Jeg skal på yoga på Frogner klokka seks i dag. Gleder meg. I det siste har jeg hatt det mye bedre med meg selv og mitt eget sinn, og det er rett og slett fordi jeg for første gang har fått kontakt med min egen kropp. Jeg skjønte egentlig ikke helt hva folk mente med det før, men nå... nå forstår jeg. På ordentlig. Når noe uventet skjer, når jeg er stressa, når pulsen øker, what so ever, så stopper jeg opp. Puster inn, puster ut. Legger meg ned på gulvet, gjør en yoga-øvelse, kjenner på tyngekraften, kjenner på meg selv. Seriøst, det er det eneste som funker, og det er det eneste vi trenger noen ganger. Folk flest har ikke kontakt med sin egen kropp og energi. Vi er bare oppi hodet. HELE tiden. Hodet. Tanker, bekymringer, stress. Vær heller i deg selv. Kjenn på kreftene dine, kjenn på pusten din. Når du er i din egen kropp vil ikke følelsene kunne styre deg.

Og det kommer fra en jente som lot følelsene styre henne HELE tiden før.

xx

her kjøpte jeg vinglassene mine

EN PERFEKT JULEGAVE...

ELLER BARE EN LITEN GAVE TIL DEG SELV

FRA CULINA I TORGGATA!

Okey. Min beste investering til leiligheten, let me introduce you. Det ER så gøy å kjøpe ordentlige ting i stedet for å gjøre alt halvveis. Disse glassene kjøpte jeg faktisk dagen etter jeg kom hjem fra Paris, jeg husker det skikkelig godt. Det var en nydelig lørdag, og jeg gikk tilfeldigvis innom Culina i Torggata hvor de selger en hel haug av kvalitets-utstyr til kjøkkenet - her prater vi store trefjøler, ildfast form i keramikk og deilige bruntoner, jernpanner, og så klart; verdens fineste og tynneste vinglass. La oss bare si at alt av drikke smaker bedre i disse glassene! De er ballongformet så de bevarer både lukt, kulde og aroma, og de er syltynne - så tynne at jeg kan bevege på selve "stangen"... om dere skjønner. Jeg betalte ikke mer enn 150 kr per glass om jeg husker riktig, det er ganske rimelig til å være i så god kvalitet.

Det som er så sykt er at etter at jeg begynte å drikke rødvin og Gin Tonic fra disse glassene så føles det ikke som om drikken smaker i nærheten av like godt i andre glass. Altså, disse gjør hele opplevelsen av å ta en slurk av rødvinen TI TUSEN ganger bedre, jeg lover dere. Ouuufff, nei, dere må få tak i disse, jeg føler virkelig for å spre ordet. SÅ mange har sendt meg melding og spurt, så jeg tenkte det var like greit å lage et innlegg om det.

Når jeg tenker meg om er jo dette et helt perfekt å gi i julegave.

Jeg og Fabian kjøpte 4 ulike julebrus her om dagen og testet de i disse glassene. Hihi. Dødskoselig.

desember i fjor

I DAG TENKTE JEG Å GJØRE EN LITEN THROWBACK TIL DESEMBER I FJOR. TENK AT DETTE ER ET ÅR SIDEN

Dette blir gøy! Herregud, mye av dette føles ut som to år siden, bare fordi det har skjedd så mye dette året. Desember i fjor var helt fantastisk, tror det er den beste jeg noensinne har hatt. Jeg var blitt "voksen" (kremt...), jeg var superforelska, jeg hadde fått mange nye inntrykk og opplevelser i en helt ny by, ja, ting var nytt og gøy.

... Krisssy-stilen (som jeg liker å kalle den, haha) was still going strong med nettingstrømper på kaldeste vinteren. Jeg hadde nettopp operert bort en liten vorte i ansiktet mitt, hvor det endte opp med at arret operasjonen etterlot seg ble større enn selve vorten. Great. Det viste seg at ingen av vennene mine hadde noensinne lagt merke til at det i det hele tatt VAR noe vorte der. Så ja, jeg bommet litt der, så klart midt i trynet også. Jeg gikk med plaster litt for lenge, til og med på en shoot i Stockholm. Men fuck it, I pulled it off. Og arret skal jeg prøve å fjerne, så mye som det lar seg gjøre. Skal fortelle mer om det senere.

... biggest mistake ever, ass. Ja ja.

... Vegard Harm snoket i mobilen min!! Dere kan se videoen HER

... JEG DRAKK PEPSI MAX TIL FROKOST. Før var det helt normalt for meg, nå ser det bare helt sprøtt ut, haha?! Jeg spiste også dette til frokost ca. hver dag. ELSKET avokado og egg. Nå er jeg ikke så glad i egg, og avokado tåler jeg ikke.

... det gikk MYE i denne frokosten, ass. Æsj, egg blir jeg egentlig helt uvel av å tenke på...? Og se på??? Det kan jo ha noe med å gjøre at jeg har gått over til et gradvis mer plantebasert kosthold det siste året.

... jeg ble obsessed med vintage-accounts på Instagram og jeg ELSKET å ta bilder i den stilen. Fortsatt litt harry, men jeg synes det er søtt og litt kult. Jeg begynte også å skrive mer poetisk og kunstnerisk, mye på grunn av at jeg var forelsket som faen for første gang i hele mitt liv. Det VAR SÅ MASSE FØLELSER I MEG!! Denne tiden var virkelig spesiell og veldig, veldig fin.

... jeg gikk tydeligvis veldig mye med dette skjørtet, haha. Det er sååå fett, men altfor kort.

... denne buksa ser jeg også ble mye brukt. Den ER.så.fin. Jeg ga den til mammaen til Fabian faktisk, da jeg ikke brukte den mer. Hun ser dødsbra ut i den ♥

... rommet mitt så utrolig smakløst ut??? Jeg hadde dårlig smak på denne tiden, fortsatt litt bonde-i-byen-opplegg, haha. Synes det er så utrolig gøy og skjønt å se tilbake på. Jeg var så utrolig ung på denne tiden, sånn i hodet, i kroppen, i tankene, alt. Overgangen fra 19 til 20 var stor, virkelig, stor.

... jeg tilbragte mange timer på Vespa, en kjempekoselig kafé på Løkka som jeg faktisk fikk veldig lyst å dra på akkurat nå som jeg skriver om det. Ohhh, denne toasten er så god. De har kjempedeilig glutenfritt brød der, til dere som ikke spiser gluten :)

... jeg var plutselig hjemme i Førde igjen, og det var veldig rart, men samtidig fint. Mye hadde forandret seg siden sommeren jeg flyttet der fra.

.... juuuuuul!! 

... Julen har aldri vært så bra og deilig og avslappende som den i fjor. Man setter så sinnsykt stor pris på alt foreldrene gjør når man har bodd borte fra dem. Julestrømpe er tradisjon i familien min, og jeg blir like glad hver julaften når jeg våkner til en strømpe hengende på soveromsdøra mi. Fylt med favoritt-sjokoladen min og mase annet digg <3

... jeg gikk i lårhøye lakksko i kirka. Uhhhmm... Fearless Krisssy who doesn't give a fuck LOL:P

... jeg laget denne videobloggen som mange av dere likte!

... jeg laget meg VSCO-cam, bruker folk dette fortsatt??? Vil dere at jeg skal oppdatere der med flere personlige bilder eller er det litt last year?

Processed with VSCO with f2 preset

... jeg var kjempeforelska, ohhh. Jeg, Fabian og en kompis hang i bakgården min i desember mens vi drakk vin og køddet, jeg hadde nettopp kjøpt meg denne jakken fra Veloruia og følte meg sykt bra og badass. Herregud som jeg svevde i denne perioden, det ser dere kanskje. Dette skrev jeg i et blogginnlegg:

11:30: synger i dusjen ● drar på kaffebrenneriet rett ved meg for å blogge, og hører ufrivllig hele livshistorien til de på bordet ved siden av meg. det var en gjeng voksne som catchet up etter videregående, i grunn var det veldig hyggelig å høre på. jeg fikk veldig den der "jeg har ikke lyst å bli eldre, kan jeg plis bare bli 20 nå og være det for alltid?"-følelsen. jeg elsker denne alderen ● stirrer på menneskene som passerer vinduet på kaféen. mennesker er interessante ● søndagsfølese selv om det er onsdag ● drar på Velouria Vintage, ser på morsomme kjøleskapsmagneter og kjøper meg den feteste frynsejakken ● 20:00: "hey, vi skal ikke drikke opp resten av vinkartongen min da?" ● finner den minste benken ever i bakgården min, haha. er den ikke søt? (bildet over) ● Unfold - Jason Mraz ● 01:10: jeg tar frem Mac'en og skriver et blogginnlegg før jeg sovner
 

Desember i år er på vei til å bli like bra. Nå skal jeg klappe sammen Mac'en og bevege snuten mot Løkka igjen. Jeg har sittet på Frogner og jobbet i dag, det er så trivelig her. Nå er det taco som står på menyen! I CAN'T WAIT

mye på hjertet

I går var en BRA mandag! Jeg får så sykt boost av uker som starter bra!! Det er ingen tvil om at jeg liker hverdagen best av alt. Fest og tull er gøy, men ikke i lengden. Da blir man bare deppa, jeg blir i alle fall det. Husker russetiden var et helvete sånn sett, haha. Drikker jeg meg full så er dagen etterpå et strev uten like, det er som om jeg blir satt helt ut av spill og ALT i livet mitt blir revurdert. Jeg ligger som oftest på søndagene og bare venter på at klokka skal gå slik at jeg kan legge meg og våkne opp til ny dag. Men i russetiden rakk jeg jo aldri å hente meg inn, det var det som var så slitsomt. Er det EN ting i livet mitt som var bra men som jeg ikke trenger reprise av så er det nettopp russetiden, haha. Glad jeg er ferdig jeg. Da kullet mitt startet å studere og de hadde fadderuke var jeg sånn; kos for dere. Virkelig. Det var fint å se folk kose seg, jeg kjente bare at jeg virkelig ikke hadde behov for å være en del av det.

Uansett, mandagen i går; jeg jobbet hele dagen, før jeg kom meg avgårde på trening etter et par dager med opphold. Litt tungt, men jeg kom meg gjennom det. Nå tør jeg ikke å ha opphold fra trening lenge i frykt for å miste det lille av muskler jeg har klart å opparbeide meg, haha. Med treningsbagen med meg dro jeg rett videre til familien til Fabian, hvor vi ble servert hjemmelaget pølser fra Gutta på Haugen og surkål laget fra grunnen av. Med masse digg sennep i ulike varianter. DET etter trening... var helt fantastisk. Herregud. Fikk skikkelig julestemning også. Mammaen til Fabian lager så mye god mat, akkurat slik som min egen mamma ♥ Det er så koselig å se mennesker som setter pris på matlaging og gjør det med kjærlighet. Det minner meg på at jeg skal lage en helt sinnsykt digg taco i kveld!! Jeg har kravet det i en UKE nå!

Jeg er skrive-syk i dag som dere kanskje skjønner. Dere skulle sett Word-dokumetene på dataen min. DER er det mye forskjellig greier. Jeg skriver veldig mye utenom bloggen også, det siste året har det nemlig vokst frem en liten skribent i meg... JEG SOM TRODDE JEG IKKE HADDE EN ENESTE LIDENSKAP MEN DET HAR JEG JO. Yeeeey!! For meg kan en setning eller bare et enkelt avsnitt være kunst. Så jeg tror kanskje jeg fant min måte å uttrykke meg på... omsider. Jeg har mye å dele med dere. Det kommer, det kommer.

Her har jeg forresten lyst å bo. Riddervolds plass! Elsker dette området, og busstoppet er så fint, haha. Hadde ikke hatt noe imot å stå her og vente på bussen. (SÅNNE ting tenker jeg på, da...) Men det blir nok ikke Frogner, ikke med det første i alle fall.

Meg og Nora etter casting, vi er i samme modellbyrå <3 Her står jeg med kjeksen jeg ALLTID har med meg i veska, haha. Glutenfri Marie-kjeks. Tror vi har kommet til et punkt hvor den har blitt en del av identiteten min, bare spør vennene mine. Nora har bursdag i dag, så jeg ville utnytte anledningen til å gratulerer henne her. Jeg vet ikke om du leser dette Nora, men om du gjør det; jeg er utrolig glad i deg og jeg gleder meg til alt jeg har i vente med deg din vakre sjel. Xx

jeg kan være sinnsykt guttete i stilen

Enkelte dager føler jeg for å gå med en loose Levis jeans, store boots som subber mens jeg går og en oversized skinnjakke fra kjæresten min sin garderobe. Skikkelig guttejente. Med en sassy gange og fargede lepper, så klart. The lipstick stays! Da jeg var liten jente, sånn nå snakker vi barnehagen, så hadde jeg omtrent bare guttevenner. Selv om jeg elsket barbie-dukker og alt det der. Jeg kom skikkelig godt overens med gutter, bare.. De er så enkle å ha med å gjøre og går ikke like dypt inn i følelser på den måten vi jenter gjør, som om de har et litt annet perspektiv på livet enn oss. Om dere skjønner hva jeg mener? Jeg tror jeg har en fin balanse mellom det maskuline og feminine egentlig, jeg vet i alle fall at jeg ikke er glad i å være altfor feminin. Prinsesse-kjoler, løsvipper, masse sminke og alt det der er ikke meg i det hele tatt. Selv om jeg ELSKER å stæsje meg opp. Bare på.... min måte.

Vel, her er dagens antrekk. Et typisk antrekk de dagene jeg bare vil være comfy og ikke føler for å løpe rundt i stramme jeans og hæler.

JAKKE, BUKSE OG BOOTS FRA VELOURIA VINTAGE, HETTEGENSER FRA ADIDAS, ØREDOBBER FRA MAANESTEN

alt eg ville var å vere den populære jenta

Et brutalt ærlig intervju.

- Eg hadde låg sjølvtillit, men så fann eg mi greie i bloggen. Eg blei populær på internett. Men det var litt merkeleg, for eg var framleis taparen i gangen på skulen. På skulen var eg berre Kristine, men når eg kom heim og sette meg med Macen var eg ei folk var interessert i, ei folk ville vite meir om. Det var min plass å blomstre.

- Eg hadde ikkje så sjukt mange venner. Eg følte meg utanfor. Mobbing er grufullt, men det kan vere ganske ille å ikkje bli inkludert også. At ingen har interesse av deg eller vil høyre kva du har å seie. Men eg hadde blogginga. Det var veldig ambivalent, eg følte meg bra på grunn av bloggen, men likevel var eg ein som gjekk mykje åleine. Bloggen blei min veg.

LES ALT HER

For noen uker siden hadde jeg besøk av en journalist fra Førde som ville skrive en sak med meg. Jeg fortalte ikke noe til mamma og pappa om det, så i helgens lørdagsavis fant de datteren sin på fremsiden. Takk, Firda! Det var fint å gjøre dette intervjuet, dere vet, å gå tilbake til der det hele startet og kjenne på alle de følelsene jeg hadde i meg da. En ting er sikkert og visst og det er at livet forandrer seg. Hadde jeg bare visst det da jeg var 15 hadde jeg nok tatt alt litt enklere, jeg trodde det var meningen at livet skulle litt kjipt og at det kom til å forbli sånn for alltid. At jeg alltid ville være den jenta som ingen egentlig var interessert i å bli kjent med. Gud, lite visste jeg. Om at det fantes en verden der ute som ventet på meg, at det var flere mennesker enn bare de jeg gikk på ungdomsskole med. Det beste er fortsatt i vente, jeg liker det ordtaket skikkelig godt. Tenk da, kjære deg, alt det du faktisk har i vente. Alle menneskene du skal elske helt inn til hjerteroten, alle drømmene du skal få oppfylt, alle latterkrampene du skal ha, alle gangene du skal gå langs gata med musikk på ørene på vei til jobb eller et studie mens du føler at livet behandler deg som en prinsesse fordi ENDELIG er det din tur å danse på rosene, alle de menneskene som ikke aner hvem du er nå men som skal elske deg av hele sitt hjerte om noen år, alle gangene du kommer til å overraske deg selv over ting du får til, alle gangene du skal forelske deg og bli helt blind av kjærlighet... Sånn tenker man ikke når man går på ungdomsskolen og er lei av livet. Men bare hear me out på denne, for jeg vet virkelig hva jeg prater om. Om du sitter på skolebenken nå og livet ditt kanskje ikke er helt slik som du ønsker at det skal være, husk at det kommer til å bli det. Og i mellom tiden? Gjør det beste ut av det. Om alt rundt deg suger, forsvinn i ditt eget lille univers og fordyp deg i noe. Lær deg å spille gitar, se hundre dokumentarer, les en bok om vikinger, meld deg inn på et treningssenter og bli den beste versjonen av deg selv, bli flink til sminke eller lær deg å tegne. For en dag er det din tur til å føle at livet er bra, og da lover jeg deg at du skulle du ønske at du ikke sløste bort tiden den gang da ikke alt var perfekt.

Du må være abonnement for å lese artikkelen, men om dere er interessert så koster det bare noen kroner. Så... ja. Jeg håper dere har det fint og gleder dere like mye til denne uken som det jeg gjør. Jeg skal fokusere på jobb, trening og meg selv! ♥ Xx

leppestiften alle spør om

DET ER "MATTE VELVET TEDDY" FRA MAC!

Wow, ekstremt mange har spurt meg om denne leppestiften. Den er altså fra Mac og har ligget i sminkemappa mi i kanskje over et år. Ubrukt. Jeg fikk meg bare aldri til å bruke den. Det var rødt eller ingenting, litt sånn som jeg er ellers i livet også - alt eller ingenting. Etter hvert innså jeg at det finnes noe mellom der, en nydelig farge som passer like godt på fest som en vanlig hverdag. Denne! Jeg kan til og med bruke den på trening uten at folk tror at jeg skal rett på fest etterpå. Som agenten min sa; jeg vil ikke se deg på gata mandag klokka 12 med knæsj røde lepper. Han er ikke slem til dere som reagerte på at han anbefalte meg å droppe cowgirl-skoene (haha, det var bare utrolig morsomt), han er bare glad i mote og vil hjelpe meg på riktig vei. Det er han som har hjulpet meg med stilen min! Jeg kom jo til Oslo med paljetter, korte kjoler, korte shortser og rosablogger-stilen... La oss bare si at han så potensialet veldig fort, haha. Vi har veldig lik smak når det kommer til mote, så jeg ser hvor han prøver å hjelpe meg på vei. Føler enda ikke at jeg har helt den stilen jeg vil ha, men jeg nærmer meg. Gleder meg sånn til vår jeg, bare. DA skal denne bloggen inneholde mye mote. Fortsatt tanker og tekst, men mye mer antrekksbilder on the go enn før.

Uansett. Leppene! Jeg elsker denne fargen! Jeg bruker å ta et flak med toalettpapir og "padde" over leppene etter jeg har tatt den på, så blir den helt matt.

OG NEI, JEG FORSTÅR IKKE PROBLEMET MED Å "OVERLINE"...

I noen av de siste innleggene mine har folk kommentert at det ser teit ut at jeg overliner. Kanskje jeg ser tilbake på meg selv og synes det samme om 4 år, men akkurat nå synes jeg det er fint, og ja, jeg er klar over at jeg tegner utenfor mine egne linjer. Jeg har ALDRI skjønt hvordan det kan være et problem. Det er jo nettopp det sminke er for - å kunne leke seg frem?! Jeg kan forme leppene mine akkurat slik jeg vil med favoritt-leppestiften min. Er ikke noe mer enn det. Tar man restylane for å få større lepper er det et problem, farger man leppene større enn hva de egentlig er så er det også et problem. Jeg vil ikke være negativ, men jeg vil bare fortelle at jeg synes folk skal få gjøre akkurat som de vil selv. Så ser jeg ut som en klovn i dine øyne, da. Det er OK for meg. Jeg går ut døra og føler meg bra, og så lenge jeg ikke skader noen andre synes jeg det skal være greit med det <3

en sosial helg

Okey dere, long time no see! HEI!!! Jeg håper dere har det fint, shit som jeg har savnet å skrive til dere ♥ Jeg tror aldri jeg har tatt en så "lang" pause før, men denne helgen trengte jeg virkelig å koble helt ut og bare være med venner. Å være 100% Kristine, ikke Krisssy. Jeg er så klart tilbake der vi slapp, og nå er jeg fylt med så latterlig mye inspirasjon og tanker jeg må få ned på papir at jeg nesten ikke kan VENTE til morgendagen og en ny uke starter. Nå tenkte jeg å fortelle dere litt om min helg! Den har vært så, så fin....

Okey, det hele startet med at en lang uke var ferdig. Nesten, i alle fall. Det var torsdag og jeg følte meg skikkelig BRA. Du vet.. Du vet når ting bare spiller på lag med deg. Du våkner med mye energi, håret ser råbra ut, sminken sitter akkurat slik den skal, du danser rundt i undertøy etter å ha tatt en lang dusj og smurt deg inn i body lotion... TING ER ON FLEEK. Seriøst, endelig var det min tur, haha. Jeg har til og med blitt brun, uten å ha tatt sol eller selvbruning. Naturlig glød? Noe må det være!

Filmkveld med disse to jentene! Vi endte så klart med å skravle i stedet for å se film, og det er akkurat slik det skal være. Jeg og Fetisha fikk verdens fineste hårspenne av Rikke - skikkelig fransk chic. Viste den på Snapchat for noen dager siden, men dere ser den nok snart på et bilde uansett. SÅ hyggelig av henne, det er en av de fineste gavene jeg har fått på lenge ♥

På fredag var været såååå utrolig fint. Det føles ikke som det er desember, haha. Jeg møtte Fabian på kafé, og dette var utsikten. Jeg elsker Oslo, virkelig. For en deilig by. Jeg kommer ikke til å bo her for alltid tror jeg, men jeg kjenner at bare etter et år her så har Oslo fått sin egen spesielle plass i hjertet mitt. Ser for meg at jeg kommer til å kanskje flytte utenlands og utforske livet andre steder, vokse, lære nye greier, møte nye mennesker, og så kommer det til å være helt fantastisk å komme tilbake hit, til trygghet og gode følelser fra kanskje den beste perioden i livet mitt. Nei, ååh! Oslo, du er fin. Det eneste er at vinden er SINNSYKT SUR her, så vinteren oppleves mye kaldere her enn på Vestlandet. Gleder meg til å komme tilbake til Førde igjen, jeg facetimet med Emma i går og jeg holdt på å gråte fordi jeg snart dør av savn. Ikke lenge igjen!!! <3

Kaffebrenneriet på Frogner er forresten så hyggelig, jeg vet jeg har sagt det før men jeg sier det igjen. Stor shoutout til de ansatte der, og de ansatte på alle de andre kafeene også egentlig. Jeg blir ALLTID i godt humør av å gå innom, selv de gangene jeg bare skal ha en kaffe i farten. 

På fredag samlet vi oss en koselig gjeng og spiste sashimi, drakk rødvin, hørte på musikk, så på YouTube-videoer om verdensrommet og jeg latet som om jeg DJ. Jeg har NULL peiling på DJ-greier, men nå vet jeg halvveis hvordan man lager overgang fra en sang til en annen. Om det er NOE. Haha. Denne kvelden var så hyggelig, bare fine mennesker og god stemning.

Sashimi!!! Jeg har hatt skikkelig graving på sushi generelt de siste ukene, det.er.så.godt. Om du skal samle en venninnegjeng er det sykt hyggelig å lage sashimi sammen, det er så enkelt og fort gjort. Og så smaker det himmelsk. Mmm. Kanskje noe av det beste jeg vet.

Denne helgen har utelukkende handlet om mat og venner, haha. Guuuuud, så mye jeg har spist, føler jeg skal sprekke her jeg sitter :-) Jeg holder meg jo vanligvis til FODMAP, men det hender at jeg skeier ut i helgene. Bare fordi det er sinnsykt hyggelig å spise en burger dagen derpå, å sitte på kafé med en croissant og dagens avis, å bare gi litt faen. Jeg elsker jo mat, det er livet. (Selv om jeg kjenner at jeg har fått i meg liiiitt for mye brødbakst og laktose, haha. Ny uke i morgen!)

du er i stand til å tåle all den motgangen du blir tildelt

Åh, i dag skulle jeg skikkelig ønske jeg var hjemme i Førde. Mamma og pappa er på julebord i Bergen, så Håkon er barnevakt for Ingeborg, og de helgene er de BESTE jeg vet om, sånn kanskje i hele verden. Taco til middag, Criminal Minds til langt på natt, godteri til vi sprekker og ja, dere vet. Med to av de beste menneskene jeg vet om, søskene mine <3 MEN greia er at Håkon er midt i innspurt av eksamen, så han skal sitte og lese hele helgen. Jeg kunne jo dratt hjem likevel, men så ble det ikke slik... Shiiiiiit pomfritt som jeg gleder meg til å dra hjem til jul nå. WOW. Jeg har faktisk ikke ord!! Tenk at det er 1. desember i dag! Jeg sitter på Kaffebrenneriet med Fabian på Frogner akkurat nå og skal straks hjem og slenge i meg noe mat (fordi jeg er så sulten at jeg så vidt klarer å skrive, haha), før jeg drar på sushi-middag med en liten gjeng. Bare helt casual, jeg elsker det. Denne helgen skal være kjemperolig, jeg har lengtet sånn etter det at jeg kunne begynt å gråte av tanken. De to neste dagene skal bare være deilige og komfortable. Det er ingen tvil om at dette har vært en hektisk uke, jeg klarte å pådra meg både eksem og kviser OG mageproblemer fordi jeg til slutt bare ble en vandrende stress-klump. Det kan bli litt mye for lille meg av og til. Jeg er ekstremt følsom og tar fort litt på vei for ting som kanskje ikke er verdt å ta på vei for. Litt for sensitiv, det er en utrolig vakker gave men faen så mye vondt det har gjort meg også. En dag... En dag finner nok jeg min balanse, jeg også. Og så faller jeg litt av veien i perioder hvor jeg er stressa og føler at jeg må prestere, men så henter jeg meg inn igjen som alltid. Jeg var på filmkveld med Rikke og Fetisha i går og da pratet vi om nettopp det... "Noen går gjennom mer enn andre, og kanskje det er sånn at de som får tildelt all denne motgangen og smerten er de som er i stand til å tåle det." sa Rikke, og akkurat det synes jeg er en utrolig fin tanke. Jeg ble ordentlig glad inni meg da jeg hørte de ordene. Nå har jeg vært utrolig heldig her i livet, absolutt, men alle kjemper jo likevel sin kamp ikke sant?

Nå er det i alle fall helg. Gleder meg til sushi og vennekos! Jeg skal komme meg tidlig i seng i dag også :) Xx