look at these nails

 • 09.12.2015
 • KL. 21:08

Sponset behandling

Da jeg var i Oslo i helgen var jeg en tur innom Fine Frøkner på Frogner hvor dyktige Magdalena fikset neglene mine. Hun driver med Magic Nails og er bare så ufattelig flink, jeg mener, SE på neglene! Er de ikke råfine? Jeg hadde bestemt meg på forhånd om at jeg ville ha dem spisse, har nemlig sett så mange bilder av det på ulike inspo-brukere at jeg ble fristet til det samme selv. Negler er en skjønnhets-greie som er veldig viktig for meg, jeg føler meg rett og slett ukomplett om de ikke er velstelte. Salongen til Fine Frøkner var forresten sykt koselig - jeg gleder meg allerede til å komme tilbake igjen og teste andre behandlinger. Whooop! En varm anbefaling fra meg, i alle fall. Tusen takk, flinke Magdalena :)

Hva synes dere?
so fresh and so white

 • 05.12.2015
 • KL. 16:20Mine nye favoritter fra Nike! Jeg hatet (av en eller annen rar grunn) å gå med joggesko til hverdags før, men nå synes jeg bare det er super cool. Synes spesielt at kombinasjonen av disse og en svart skinnjakke er helt råååå. Får ikke nok. Det er bare så... hvite?? Og freshe??

Hva synes dere? ♥
let's talk skin

 • 29.10.2015
 • KL. 20:19

annonse

La oss snakke om noe av det viktigste når det kommer til utseendet: hud. Jeg har brukt mer enn nødvendig tid på å bekymre meg for huden min opp gjennom årene føler jeg, men slik går det når man har ansiktet proppet fullt av urenheter og man helst ikke vil at folk skal se deg i trynet. Jeg var så ukomfortabel med meg selv. Det var ikke kviser, det var bare titalsvis av små prikker i hele huden som man bare kunne glemme å prøve å skjule med sminke. Etter et legebesøk for cirka et halvt år siden viste det seg at det var en stor solskade jeg hadde pådratt meg - og jeg fikk endelig det som skulle til for å "kurere" det. Nå er jeg nesten helt fin igjen, noe som føles som en BLESSING (seriøst). En god hudrutine har alltid vært viktig for meg - men kanskje enda viktigere nå. Jeg vil nødig tilbake dit jeg var!

Adore er en nettbutikk som selger ekslusive produkter for hår, hud og ansikt - og i samarbeid med dem skal jeg vise dere min nåværende hudpleierutine. Huden min er ganske sensitiv så jeg er alltid redd for å teste ut nye produkter til huden min, men Clinique er et merke jeg har stolt på i mange år så jeg følte meg mye tryggere når jeg påførte disse på huden for første gang. Jeg er helt avhengig av både rens + fuktighetskrem hver dag, i tillegg til en skrubb et par ganger i uka, så her kommer de produktene som står på badet mitt.
Rens her, skrubb her, fuktighetskrem her

Disse produktene anbefaler jeg altså på det varmeste! Tidligere har jeg bare brukt en hudrens fra matbutikken til 60 kr, så det sier seg selv at huden min skriker av lykke nå. Jeg føler meg SÅ ren og pen når jeg legger meg om kvelden! What a feeling. Om dere har noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet forresten, jeg skal svare så godt jeg kan med den kunnskapen jeg har. Vil absolutt tørre å påstå at jeg har lært en del om hud opp gjennom årene :-)

Pssst! Rabattkoden krissy20 gir dere 20% på hele Adore sin nettbutikk :-)
all that glitter

 • 28.10.2015
 • KL. 20:32

Annonselenke

Two piece dress from Nelly HERE

Denne kjolen her.... Herregud, den er bare SÅ FIN!!! Annette Haga did it again! Kolleksjonen hennes er virkelig on fleek, og om dere ønsker dere en av godbitene i garderoben selv burde dere kjappe dere før alt blir utsolgt. Jeg ble helt i ekstase når jeg tok denne på meg, for fy søren, for en vakker kjole. Jeg føler meg som en prinsesse med alt det glitteret... ♥ Kan nesten ikke vente med å bruke den. Materialistisk lykke, oh YES!

Likte dere den like mye som meg?
jeg vil ikke bli duckface

 • 08.10.2015
 • KL. 20:55

Let's talk lips! Leppene mine er noe jeg har fått jevnt spørsmål om de siste ukene. Jeg vet det er noen som er i samme situasjon som jeg var i, og da er det ofte mye man lurer på. Hvor mye skal man ta? Hvor i leppene? Hvor mye koster det?

Jeg tok restylane for første gang i sommer, og jeg lover dere, det tok lang tid før jeg faktisk turte å bestille time. Duckface var det siste jeg ville bli, så jeg kastet alltid tanken om å faktisk fylle restylane ifra meg, men så viste det seg at leppene mine irriterte meg mer og mer med tiden. Jeg synes små lepper er fint og har ingenting imot det. Men jeg følte bare at det ikke passet i ansiktet mitt, og det kan gjerne ha noe med å gjøre at jeg har litt stort ansikt/hode, og det samme med øynene. Så små lepper... Nei, jeg synes bare ikke det stod i harmoni.

Slik så leppene mine ut før. Bildet til høyre lyver egentlig litt, for her så de jo faktisk veldig fine ut spør du meg! Men på bildet til venstre ser dere at overleppa var ganske liten og "forsvant" litt.

Nå har jeg fylt 1.4 ml i leppene mine. 0.7 ml første gangen, og 0.3 ml noen uker senere for å jevne ut en noe skjev overleppe (det er ikke 100% garantert at restylanen legger seg 100% likt på begge sidene, så det er normalt å eventuelt komme tilbake og justere det), deretter 0.4 til i overleppen litt senere. Mesteparten ligger i overleppa ettersom det i bunn og grunn bare var den jeg ville fylle, men vi fylte også litt i underleppa for å få litt mer volum og for å gjøre den like glatt som overleppa. I overleppa har jeg fylt både i kanten for å løfte leppene mer opp, og i selve leppa. For dere som bor i Førde og lurer på hvor jeg gjør det, så er det hos snille Laila på Klinikk Førde. Jeg har betalt behandlingen selv, så dette er ikke noen form for reklame, men hun er sååå flink at jeg synes hun fortjener litt skryt ♥

Her har jeg tegnet en liten strek med lipliner på amorbuen da (den lille gropen på overleppen, haha), så bildet representerer ikke resultatet skikkelig. Men ja, jeg er i alle fall utrolig fornøyd, og jeg har fått kjempemange kompliment for leppene mine den siste tiden - noe som er kjempekoselig med tanke på at jeg faktisk ikke kunne fordra dem før. Aller helst ville jeg ikke at folk skulle se på dem før, men det er jo litt vanskelig ettersom leppene er gjerne noe man setter blikket sitt på når man hører på vedkommende prate. Eller? Haha, lol. Jeg har lovet meg selv at jeg IKKE skal gå meg selv blind vel og merke, for det er litt av grunnen til at jeg i utgangspunktet var usikker på om jeg skulle ta restylane. Unnskyld, men jeg har sett så mange stygge resultateter... Haha. Store lepper er som regel bare fint dersom det er naturlig (dere som er født med det burde være superhappy), men jeg har tatt såpass lite at jeg føler det fortsatt ser naturlig ut. Men hadde jeg tatt mer nå - da hadde jeg bikket den grensen. Så jeg kommer bare til å etterfylle restylanen når den går ut - så ikke noe mer volum på denne jenta med andre ord.

Isåfall måtte dere ha stoppet meg... Seriøst.
Ultimate You

 • 01.10.2015
 • KL. 21:15

Annonse

Tennene mine er kanskje noe av det jeg setter høyest når det kommer til hygiene, nettopp fordi jeg ønsker at tannraden skal se flott ut når jeg smiler. Faktisk så er tennene noe av det første jeg legger merke til på andre... Jeg regner med at jeg ikke er alene om det. I dag skal jeg presentere dere for den nye tannbørste-serien til Jordan, Ultimate You. Jeg er skikkelig kresen når det kommer til tannkoster. Grepet må være godt, kosten må være myk og den må komme godt til i alle kriker og kroker. Her scorer Ultimate You på alle punktene! Tannbørsten har et ergonomsk skaft som gir godt grep, en uthevet tupp på børsten som sikrer god rengjøring på de bakerste tennene i tillegg til at man kan velge mellom soft eller medium bust. Og ikke minst; fargerike! Den kommer i 6 ulike design på alle dagligvarebutikker.

Denne rosafargen ble min favoritt - lett! Jeg er skikkelig jente-jente på akkurat den biten, og har alltid valgt rosa tannbørste i butikkhyllene, helt siden jeg var liten jente. Man skal jo tross alt pusse tennene minst to ganger daglig, så utseendet er viktig. Like viktig som at den faktisk er bra, og det er nettopp derfor Ultimate You er min favoritt. Be colorful - be unique - be happy - be The Ultimate You!

Hvor ofte skifter dere tannbørste, forresten? Jeg vet selv at det er en ting som er lett å glemme, så plutselig står man der med en flat børste som har vært inni munnen litt for mange ganger. Jordan anbefaler å skifte børste minst 4 ganger i året, og når du har vært syk. Hvorfor? Når tannbørsten begynner å "sprike" i forskjellige retninger vil ikke rengjøringseffekten være optimal. Dette fører da til dårligere tannpuss, og øke sjansen for hull og tannkjøttsykdommer, selv om du pusser tennene to ganger daglig. Og PS! Et forskningsstudie viser at en gjennomsnittlig tannbørste inneholder 10 millioner bakterier.... Ugh! Så for å unngå helseproblemer, infeksjoner og streptokokker, husk å skift tannbørsten din hver 3. måned. En liten reminder til dere, og meg selv! ;-)
Konkurranse!

Selvfølgelig har jeg en kul konkurrane på lur! Det er ganske så enkelt. Del din #Pusseselfie på Instagram. Om nøyaktig to uker går jeg gjennom alle bildene på Instagram og velger ut det bildet jeg liker best. Vinneren stikker av med en goodiebag fra Jordan. Lykke til folkens, jeg gleder meg til å se pusseselfiene deres!


større lepper på 1, 2, 3

 • 24.09.2015
 • KL. 21:11

Jeg kan telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt leppestift i hele mitt liv... Sånn seriøst! Haha. Helt frem til nå. Nå har jeg nemlig fått hekta på fargede lepper. Det piffer liksom opp et helt antrekk! Spesielt for meg som bruker mye svart i klesveien. Svarte jeans, heels en skjorte og røde lepper? Der har du det. Som jeg har nevnt et par ganger tidligere bruker jeg også lipliner, så i dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg gjør det - ettersom jeg fikk spørsmål om det for noen dager siden. Jeg er absolutt ikke profesjonell, men jeg prøver meg frem, og inni mellom feilingen får jeg et par brukbare resultat. Haha! Let me know you.

1. Marker leppene med liplineren.
Her har dere svaret på fyldigere lepper til 100 kr! Ta turen på H&M og kjøp deg en lipliner, jeg bruker de fra Isadora og synes de funker kjempebra. Bruk liplineren til å tegne en strek akkurat utenfor leppene dine. Pass på å ikke gå fort langt utenfor, men tegn gjerne så langt ut mot leppekonturen som mulig for maks volum.

2. Fyll inn leppene
Når du er ferdig med å tegne opp konturen fyller du inn leppene helt med liplineren - da unngår du å stå igjen med en strek rundt leppene etterhvert som leppestiften slites bort i løpet av dagen. Deretter påfører du enten en vanlig leppestift eller lipgloss.

Ferdig! Det er faktisk helt genialt, så lenge man ikke går crazy og tegner for langt ute, haha. Her har dere bilde av liplinerene jeg bruker, de er fra Isadora og kostet meg ikke mer ennn 99 kr. Jeg kjøpte like gjerne med meg tre forskjellige nyanser, jeg! Den jeg bruker på bildet er farge 52, om noen ønsker å kjøpe samme :-)

Har dere prøvd ut dette før? Hvis ikke, give it a try!


hits