hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

legebesøk

adlinksSunnies from Nelly here, shoes from Nelly here, top from Nelly (sold out), jeans Bik Bok

Hey og god mandag! Jeg stod opp 08:00 i dag for å dra til legen, hvor jeg fikk tatt utvidet blodprøve for å sjekke om det kan være betennelse i tarmen, stoffskifte, glutenallergi, ja, litt av hvert. Føles veldig deilig å ha det unnagjort! Fikk også resept på Movicol som mange av dere anbefalte, så nå håper jeg det funker, eller at blodprøvene gir meg svar på noe :-) Tusen hjertelig takk for alle tipsene dere har kommet med forresten, det varmer! Nå skal jeg slutte å lese på nett, for det gjør meg bare helt gal i hodet. Satt og leste på forskjellige forum her om dagen, og jeg følte jeg ble dratt i ALLE retninger. Spis mer fiber, helst grovt brød. Hold deg unna brød. Hold deg unna med alt som inneholder gluten. Ikke spis frukt. Kanskje du får i deg for lite frukt. Drikk kaffe. Kaffe kan gjøre det verre. Altsååå?! Man blir jo bare helt sprø av å lese på nett.

Over til noe annet. Dere! Jeg går faktisk på min dag 3 uten Pepsi Max. Haha, shit. Det går jo overraskende fint. Til dere som lurer på hva jeg erstatter med brusen, så er svaret så enkelt om vann. Vann, vann, vann. Merker faktisk jeg føler meg mye mer opplagt i hodet :) Hadde virkelig ikke trodd at jeg skulle klare å gå mer enn 1 dag, men her er vi jo! Woho, kanskje det hjelper noen der ute med en eller annen avhengighet?

spørsmålsrunde om russetidenHVA LURER DU PÅ OM RUSSETIDEN?

Da tenkte jeg det var på tide å sette i gang en spørrerunde om russetiden. Det var det mange som ønsket da jeg spurte dere tidligere! Jeg vet at jeg har mange kommende russ blant leserne mine - jeg hadde selv mange ting jeg lurte på før jeg var russ og vet at det er mye man lurer på og må ta hensyn til før det braker løs. Nå er det jo en stund til mai 2017, men jeg lover dere, tiden går fort. Mye av planleggingen har jo allerede begynt hos noen, så jeg tenkte det kunne være greit å være i god tid.

Så folkens, da er det bare å spør i vei om hva enn dere måtte lure på! Alt fra russeklær, russebil (jeg var på van, så om du er på buss er nok ikke jeg den rette å spørre!), landstreffet i Stavanger, hvordan overleve skolen gjennom russetiden, drikke, tips, ja - hva enn dere måtte lure på.

Og så må dere gjerne fortelle meg om dere vil ha svarene på videoblogg eller i et vanlig innlegg! Hva tenker dere?

takk for meg, russetid 2016

DETTE HAR VÆRT DE 17 SYKESTE DAGENE I MITT LIVFRA FEST OG MORRO TIL ALVOR

Herregud.... Hvor skal jeg starte. Jeg vil smile, jeg vil gråte, jeg vil le - fordi dette har vært de to sykeste ukene i mitt liv. I går ble det brått bloggfri på meg, jeg var helt knekt etter å ha døgnet natt til 17. mai og trolig festet hardere enn jeg noensinne har gjort. Så jeg dro hjem og sov 17 timer. Det føltes som om jeg kom til å være syk resten av livet mitt, men når jeg våknet i dag tidlig var jeg overraskende OK i formen. Men søren heller, det skulle bare mangle! For jeg har eksamen om to døgn!!! Her gikk det med andre ord rett fra fest og moro, til blodalvor.

Så, nå er det back to school og fullt fokus. Man skulle tro det var vanskelig etter å ha hatt fri nesten hele russetiden og drukket hver dag, men jeg har hatt det så gøy at jeg er fylt med massevis av ny energi. Nå er jeg klar for å KILLE det på eksamen!

RT 2016, YOU WERE AMAZING

Russetiden 2016 har virkelig overgått alle forventinger. Jeg har hatt det så fantastisk moro, både her i Førde og på landstreffet i Stavanger. Ååh, det minner meg på hvor mye jeg savner LS. Det var.... FANTASTISK. Jeg kunne gjort alt for å opplevd den helga på repeat. Nei, jeg har faktisk ikke ord for denne russetiden...  Det her har vært 17 magiske dager med fint vær, gode venner og endeløs festing. Jeg kunne virkelig ikke avsluttet 13 års skolegang på et bedre vis.

Russ 2017, GLED DERE! Gled dere så sinnsykt.

Innlegg om tips til eksamen kommer denne uken, forresten! Jeg vet mange av dere ønsket det. Og så lurer jeg på om jeg kanskje skal lage et innlegg om tips til kommende russ?

den siste dagen

God morgen! Eller god dag... Jeg er snart på vei ut døra, i dag er det russebil-kåring, fotballkamp og den siste kvelden i RT som står for tur. Vet dere... Det er trist at det hele snart er over, men søren meg så godt det skal bli også. Haha. RT passer virkelig ikke til livsstilen og hverdagen min, jeg har virkelig slitt med å få bloggingen til å gå rundt på den måten jeg vil disse ukene. Det har rett og slett vært supervanskelig å sjonglere alle ballene, ass. Dere aner ikke hvor mye jeg har savnet å ha god tid til å ta bilder og skrive blogginnlegg, og det å være mer tilstede i kommentarfeltet. Men NÅ er det endelig tid for den slags! Eller, det er en dag igjen, da. Takk for at dere har vært tålmodige med meg, i alle fall :-)Etter RT skal jeg begynne å trene igjen! Savner litt magemuskler, ass.. Heldigvis er motivasjonen på topp, da! Når været er sånn som det er nå får jeg alltid lyst å løpe meg en tur på fjellet eller ta noen styrkeøvelser på verandaen, men tiden har jo ikke strukket til i det hele tatt. Så det skal bli godt å få tid til, endelig :-)

Hva synes dere om den nye bikinien min, forresten? Det er samme som jeg kjøpte for en stund siden, bare i et annet mønster. Jeg ELSKER disse bikiniene, de sitter så utrolig fint på kroppen!
 

derfor var ungdomsskolen bedre enn videregående

JEG GLEDER MEG TIL EKSAMEN.

Har det turna for henne nå, eller?

Nei da. Russetiden har ikke gjort meg helt gæren, altså. Men seriøst dere, jeg tok meg selv i å glede meg til eksamensperioden da vi ble trekt opp i går. Jeg tror det er fordi jeg assosierer denne perioden med skoleslutt, russetid, fint vær og good vibes, rett og slett. (Det blir selvfølgelig hardt - men INGENTING slår jo den følelsen man får etter å ha gjennomført en bra eksamen) Liksom, når jeg ser tilbake til eksamenene vi hadde på ungdomsskolen så tenker jeg mest på hvor spennende og gøy det var, liksom. Jeg husker da jeg hadde engelsk skriftlig eksamen i tiende klasse - vi satt på datarommene på skolen med disse svære og tjukke skjermene med klissete tastatur (vi hadde ikke egen skolepc på ungdomsskolen), og jeg storkoste meg. Hadde med meg god lunsj og en flaske Pepsi Max, så der satt jeg da, tok livet helt med ro og lot fingrene gli over tastaturet. Jeg skrev faktisk et kåseri om kroppspress! Jeg endte opp med å bli sinnsykt morsomt faktisk, jeg måtte nesten le litt av meg selv der jeg satt. Haha. Sensoren hadde tydeligvis samme humor som meg, for jeg endte jo opp med 6.

Nå kjenner jeg at jeg savner ungdomsskolen og at det ikke var så seriøst der, for etter at jeg begynte på videregående har jeg ikke turt å bevege meg utenfor den "sikre sonen" når det kommer til for eksempel sjangerstil i norsk. Lærerne anbefaler jo oss om å ikke skrive kåseri og dikt og slikt, og heller holde oss til essay. Sjansen for å bomme på et kåseri er liksom litt større enn når du skriver en retorisk analyse, men søren da, EN RETORISK ANALYSE ER JO GØRR KJEDELIG. På ungdomsskolen likte jeg faktisk veldig godt å skrive, jeg husker jeg skrev kåseri etter kåseri og jeg DIGGET det. Ofte var jeg så fornøyd med tekstene mine at jeg skrev dem ut og tok vare på dem, og så fikk jeg broren min og mamma til å lese - fordi jeg var så stolt. På videregående følte jeg denne skrivegleden forsvant ganske fort egentlig - ALT blir vurdert med karakter og ALT teller på standpunktskarakteren. Da tør man liksom ikke å bevege seg utenfor den sikre sonen. Jeg føler at jeg skriver bare fordi jeg må, ikke fordi det er gøy. Det er litt synd :(

Dæven... Det var ikke planlagt at dette skulle bli så langt. Jeg venter på å bli hentet av russebilen nå, så jeg hadde ikke noe bedre å gjøre i grunn.I dag hadde vi hjemmelaget pizza til middag. HALLELUJA!!!! Pizza har (nesten) aldri smakt så godt før!!

Jeg har fått sansen for røde lepper den siste tiden. Føler det passer øynene mine???

Og så har jeg byttet ut russebuksa med litt vanlige klær, og det var sykt deilig. 

huldefossen

God morgen fra meg! Akkurat nå sitter jeg nydusjet i senga mi og ser på Skam mens jeg spiser nystekte rundstykker til frokost. Ja, det ble litt sent i går kan man si. Jeg våknet opp med sår i ansiktet og en fylleangst jeg aldri har kjent maken til. HAHA. Jeg hater virkelig når det skjer. Etter en telefonsamtale med en venninne føler jeg meg mye bedre da - det er faktisk det eneste som hjelper. Endelig er det lørdag! Jeg eeeelsker lørdager. I dag skal jeg pynte meg litt og få tatt litt bilder, og så tenker jeg å ta meg en tur til byen. Jeg liksom til byen på lørdager for å få den lørdagsfølelsen, haha.

Her er noen bilder fra tidligere i uka som jeg har gledet meg til å vise dere! Er ikke dette paradis, eller?

Ser dere utedoen ved siden av hytta her? Det er Norge's fineste utedo. Haha! Dagens fun fact.Denne fossen er helt syyyk. Står du 150 meter unna den får du fortsatt vann på deg, liksom!Denne dagen var så fin. Jeg mener, SE på dette været. Vi har vært så sinnsykt heldige i russetiden vår! Jeg kunne virkelig ikke sett for meg å måtte feste i regn, spesielt for oss her i Førde siden vi fester utendørs og ikke i buss. Ååh, mai - du leverer!

trygg russetid

annonse

Russetiden er i gang! Dette er jo en frydens tid hvor glede og utallige herlige minner skapes, men også en tid hvor det er viktig å ta noen viktige forbehold. For å bidra til at disse ukene blir best, men tryggest mulig, kjører Boots Apotek en russekampanje! De gir bort 25% rabatt på en rekke russeprodukter som dere finner HER, og i tillegg tilbyr de klamydiatest som du får kjøpt hos dem HER!

Hva er klamydia, egentlig? Klamydia er en seksuelt overførbar infeksjon i underlivet. Det smitter ved kontakt av slimhinner på kjønnsorgan eller i endetarm ved ubeskyttet samleie. Visste dere at en av fem som har samleie med en smittet person, vil ut ifra statistikk få infeksjonen selv? Klamydia er den mest utbredte seksuelt overførbare sykdommen i Norge. Hvert år får 22 500 (!!!) nordmenn diagnosen!

60-80% merker ikke symptomer, så mange går derfor rundt med klamydia uten å være klar over det. De symptomene man kan merke (hos kvinner) er i alle fall følgende:

- Forandring i utflod: farge, mengde, konsistens

- Blødning mellom menstruasjoner

- Kløe/svie i underlivet

- Ubehag ved samleie

Så, hva kan du gjøre for å unngå klamydia? Først og fremst burde du bruke kondom. Det anbefales likevel å ta klamydiatest ved partnerbytte, og den du får kjøpt hos Boots apotek er enkel, sikker og diskret. Enkel fordi du kan ta urinprøve hjemme og sende den inn til analyse hos analyselaboratoriet Fürst. Sikker fordi det er den samme testen som benyttes hos lege. Diskret fordi du slipper å dra til legen og heller bare kan svippe innom apoteket og kjøpe den. Du vil ikke få noen henvendelser i posten heller.

Jeg synes dette er et veldig bra initiativ av Boots Apotek, for jeg vet at det er mange ungdommer der ute som ikke orker å dra til legen og teste seg fordi det kan være kleint. Det å svippe innom apoteket og kjøpe testen selv er jo tusen ganger mer lettvint :-)

Jeg fikk tilsendt en del av russeproduktene selv og denne energibaren fra Atkins var et av dem. FY så god! Jeg spiste den opp før jeg rakk å ta bilder, haha. Husk at det er viktig å spise nok i russetiden, så å ha med seg en energibar i russebukse-lomma er kanskje ikke en så dårlig idé. Jeg skal i alle fall gå til innkjøp av et par slike!

NYT russetiden, kjære medruss! Men husk å ta vare på dere selv inni mellom all festingen :-)
 

jeg kom opp i....

.... NORSK SIDEMÅL OG ENGELSK!!! Fyyyyy søren, så letta jeg er!! Altså dere, det var fire fag jeg kunne komme opp i, så det var en fjerdedels sjanse for at jeg hadde kommet opp i IT. Det hadde vært krise. Jeg er jo veldig glad i å skrive, så jeg er dødsglad for at jeg fikk norsk og engelsk. Sidemål egentlig en enkel sak for meg siden jeg har en mamma som "snakker" bokmål og siden jeg har skrevet en blogg på bokmål siden 7. klasse. (Jeg er bedre i sidemål enn i mitt eget hovedmål, liksom!) Og da jeg hadde engelsk eksamen i tiende klasse fikk jeg 6 - så om jeg bruker samme øvingsmetode som jeg brukte da tror jeg at jeg vil kunne gjøre det bra denne gangen også. Kanskje dere vil vite hvordan jeg øvde?

Husker dere at jeg sa jeg ikke trodde jeg ville komme opp i IT? Bare fordi... det går ikke? Vel, Gud har hørt mine bønner. Nå har vi riktig nok muntlig trekk igjen også, så jeg skal ikke snakke for høyt, men dette var i alle fall en jævla bra start.

I dag skal vi på fylkestreff! Det er en times kjøretur unna Førde, så jeg blir snart plukket opp her hjemme. Wohooo! Folk har sagt at dette treffet er sykt bra, så jeg krysser fingrene for en bra kveld. Eller, det blir egentlig litt feil, for det handler jo bare om å lage morroa selv. HEH! Leeeeet's go! Ha en super kveld alle mine fine lesere <3

Hadde dere trekk i skriftlig eksamen i dag? Fortell hvilke fag dere kom opp i, da!!! Jeg er spent på å høre!

JEG ELSKER KROPPEN MIN
Slik ser dere meg om dagen! Gårsdagen gikk seriøst i et, jeg jobbet hele dagen og da jeg var ferdig halv ni hadde jeg egentlig tenkt å ta en edrukveld, men så ble det brått ut. Da var det bare å helle i seg drikke i bilen på vei til vorset (jeg er blessed med den funksjonen at jeg kan bli påvirket på 5-6 minutter!), og så bar det ut på kveldens festligheter. Kjempebra kveld - til tross for at jeg var fornuftig pike og dro hjem klokka 12. Våknet i dag tidlig og kjente at øynene SVIDDE. Haha, seriøst. Du vet når du våkner av alarmen og tenker at "det har ALDRI i hele mitt liv fristet mer å sove videre enn akkurat nå"? Jepp. Den følelsen kjente jeg på da. Men jeg kom meg opp, og fullførte skoledagen. Har ikke vært noe dårlig, og pssst; jeg er blitt frisk igjen!!! WOHO! Jeg trodde jo at jeg brygget på noe stort nå, men så ble jeg frisk igjen på EN dag. Jeg elsker kroppen min og at den er så snill mot meg.

Jeg har hatt besøk helt siden skolen sluttet til nå, veldig koselig :) En del av dere begynner å bli nysgjerrige nå ja... hihi.

jeg blir deppa av alkohol

Det er en skygge fra trærne på kinnet mitt altså, ikke en heftig fail av contour. Hehe!

Russetiden er dritgøy, men det er søren meg en del baksider også. Eller hva? Som jeg har nevnt en gang tidligere her på bloggen har jeg ofte en tendens til å bli veldig nedstemt dagen derpå. Jeg føler meg rett og slett helt i ubalanse, at jeg ser meg selv utenfra, at alt jeg gjør er meningsløst. Det jeg trøster meg med er at dette er en helt naturlig prosess som skjer i det alkoholen forsvinner fra kroppen. Jeg husker ikke helt hva som er grunnen eksakt, men det er mulig at det kan ha noe med å gjøre at de endorfinene man får når man inntar alkoholen blir tømt når alkoholen går ut igjen? I hvert fall; det er jævlig irriterende. Spesielt nå i russetiden når man heller i seg drikke omtrent hver eneste dag, og jeg bruker halve døgnet på å være i dette merkelige humøret. Det er nesten slik at jeg savner den gamle... meg? Liksom Kristine, WHERE U AT. Og det verste er... jeg føler meg HELT alene om dette. Haha. Jeg blir bare så sjukt sær av denne alkoholen. Jeg elsker liksom livet mitt, men bare når jeg drikker og når jeg ikke har drukket dagen før. Dagen derpå er altså det store problemet.

Ja ja. Russetiden er fet altså, jeg storkoser meg i den røde dressen min. Gruer meg allerede til dette er over. Altså, la oss bare ta LS... Åh LS du LS. SJUKESTE dagene i mitt liv. Jeg kommer til å huske den helga for alltid, dæven. Men uansett hvor gøy jeg har det de ulike kveldene, våkner jeg alltid opp og føler meg så fryktelig merkelig. Er jeg på vei til å bli hobbyalkoholiker? Er jeg rar? Eller er jeg bare russ?

på farten


Processed with VSCO with hb2 preset

Det her blir et litt på-farten-innlegg! Hater å blogge slik, men av og til må det bare bli på den måten. Jeg har fortsatt besøk, kan ikke fortelle dere av hvem enda, men dere får vite det om ikke så lenge :-) Så nå er jeg på vei ut døra, vi snakkes!
 

mai

Her hadde jeg nettopp våknet opp fra en powernap - det må til om dagen! Før noen kommenterer det; vi fikk sponset spraytan til russebilen vår, og ja, den ser ikke bra ut nå - det er fordi den er begynt å flasse av. Dæven, føler meg lite pen om dagen haha

Meg og mams <3

Vi feiret 23-årsdagen til broren min ute på verandaen i nydelig vær og god middag :)Hvordan kan man ikke elske mai? Denne tiden på året er alltid magisk, og det slår aldri feil. Jeg tror jeg kan se tilbake på mai de 6 siste årene og se noe fint i alle mai-månedene. Hver mai har sin historie, liksom. Vel, sommeren er kommet til Førde. Det føles nesten uvirkelig å endelig kunne sole seg på verandaen og kjenne sola steke på russebuksa. Som jeg sa til vennene mine da vi var på vei inn til Kongeparken på LS: "Det føles som om vi er i syden". For ja, det føltes slik. Typisk at finværet kommer nå da, og så forsvinner det når sommerferien er her. Men men, det er bare å nyte det så lenge man kan! Jeg DIGGER i alle fall livet om dagen!

de siste dagene... har vi cruiset rundt i godbilen vår!

.... smiiiilt!

... mekket litt. Dæven, så mye det er å fikse underveis når man har russebil. Senest i går var det en 2. klassing som ødela bordet våres :-)

... har jeg gått med russebukse. Så klart, hehe. Har mistet to av bokstavene som dere ser, haha! Skal sy de på igjen.

Så slik går dagene! Hvordan har dere det?

 

preparty at the airport

Noen bilder fra flyplassen, før avreise til LS på fredag. Miss it alreadyyyy!

Jeg er syk kanskje en gang i året, og årets sykdomsdag for 2016 er tydeligvis kommet. Jeg er helt død etter LS. Vondt i magen (har hatt problemer med magen siden Dubai, begynner å lure på om jeg svelgte en murstein eller noe der...), hodepine og smerter i hele kroppen. Haha, jeg har bare meg selv å skylde, så jeg skal ikke klage. Det høres kanskje rart ut (vel det er ikke det egentlig), men her i huset har vi blitt oppdratt slik at man skal ikke innbille seg at man er sykere enn hva man er. Det vil si at dersom jeg føler meg litt dårlig så prøver jeg i det minste å komme meg opp av senga og dra på skolen, og jeg kaller meg ikke selv syk før jeg er sengeliggende. Dessuten er det mentale UTROLIG viktig, for dersom man går rundt og tror at man er dritsyk så vil kroppen reagere på det. True story, folkens. Men så klart, man skal lytte til kroppen og la den hvile når man kjenner at det trengst. Så det har jeg gjort i dag! Jeg tok meg fri fra skolen og sov til 12, og nå har jeg nettopp sminket meg og gjort meg klar til dagen. Reminder til meg selv; ta det med ro i dag, Kriss. Jeg får et spennende besøk her i Førde om litt, så jeg blir opptatt store deler av denne dagen. Derfor sitter jeg og skriver innlegg for resten av dagen nå, slik at dere blir oppdatert selv om jeg er ute av huset :-)

landstreffet i stavanger

DET ER SÅ GØY Å HA DET GØY...

25 GRADER - SOL - FYLLE OPP GLASSET - KJEKKE GUTTER OVERALT - MUSIKK HVOR ENN DU BEVEGER DEG - VIND I HÅRET - KONSERT I SOLNEDGANGEN - MØTE GAMLE VENNER - FÅ NYE VENNER - BLURRY MOMENTS - EKTE LATTER - HENDENE OPP I VÆRET MENS MAN SKRIKER TIL RUSSESANGENE - MØTE PÅ BLOGGLESERE OG TENKE PÅ HVOR HELDIG JEG ER - TA BILDER MED LESERE - FINNE UT HVOR SYKT FETE LESERNE ER - FYLLE OPP GLASSET IGJEN - "SKAL VI TA KARUSELL?" - TAR KARUSELL OG KJENNER HÅRET BLAFRE I VINDEN ENDA MER - "SKAL VI BESTILLE PIZZA?" - KJØPER PIZZA OG SETTER SEG NED PÅ GRESSET OG NYTER PIZZA - "PIZZA HAR ALDRI SMAKT SÅ GODT" - FYLLE OPP GLASSET ENDA EN GANG OG INNSE AT MAN ER LITT FOR FULL, MEN SÅ INNSER MAN PÅ SAMME TID AT MAN ELSKER Å VÆRE FULL SÅ MAN BARE FORTSETTER

Altså... Forstår dere kanskje hvor bra denne helga var nå? Fy flate, jeg sliter med å beskrive disse to dagene. Da vi kom med bussen og så hele Kongeparken fremfor oss, med all russen... Ææ, jeg måtte faktisk klype meg selv i armen. Endelig var det vår tur. Alle jeg har pratet med har sagt at LS er "helt sykt", og jeg ville liksom ikke gå å ha så høye forhåpninger i tilfelle det faktisk ikke stemte. Men ååh, DET VAR JO MAGISK.

Jeg klarer ikke å sette ord på akkurat HVA som var så bra, jeg tror det bare var en kombinasjon av alt sammen. Menneskene, riggene, musikken, karusellene, konsertene, det å møte venner du ikke har sett på lenge og det å få nye venner... Ææ. Jeg kjenner jeg er supersjalu på det kommende russekullet. Dere vet disse nedtellingsappene man har på mobilen? Nå står det "3 days since LS" og bare det får hjertet mitt til å synke.

Jeg tror forresten jeg aldri har møtt så mange lesere i løpet av to dager som jeg har gjort denne helgen. Herregud, så herlig å møte dere?! Jeg opplever faktisk bare at folk sier at de synes jeg er hyggeligere i virkeligheten enn forventet, og jeg må bare si en ting; aaaaldri vær redd for å komme bort til meg. Jeg ELSKER å møte dere. Jeg har jo tross alt sittet og skrevet om hverdagen min og livet mitt til dere i flere år, så det å se hvem dere faktisk er er sååå koselig. Så lov meg det, om du ser meg og du vil slå av en prat eller ta bilde med meg, ikke feig ut. Hihi. Dere er så fine!

Jeg må forresten slutte å kjøpe så mye når jeg drikker. I går kveld kjøpte jeg to hele pizzaer og flere bøtter med popcorn... Haha.

Jeg fikk et spørsmål om jeg kunne lage en slags "guide" til LS. Jeg vet jo at jeg har mange lesere som er kommende russ - og derfor vil jeg gjerne høre om det er  stemning for et slikt innlegg? Let me know!

Russetiden er heldigvis ikke over. Men LS, you were amazing! TAKK FOR MEG!

russekortet mitt

Jeg fikk spørsmål om jeg kunne vise russekortet mitt, og det kan jeg så klart. Here ya gooo!Haha, jeg gjorde det så klart i siste liten, så det ble egentlig bare den første quoten jeg fant og det første bildet. Ja ja! Ikke noe spesielt, men tenkte å vise det likevel :-)

Russebuksa mi ser slik ut, og ja, den er kort haha, men dette var det nærmeste jeg kom en bukse som passet. Synes egentlig det er litt fint når den er kort, så det plager meg ikke! Bak har jeg festet BA, til ære for min kjære russebil Bel-Air 2016. Hihi.

neste stopp; stavanger!

God morgen, til dere som er oppe så tidlig :-) Nå drar vi til Stavanger på landstreff. ÆÆ! Gjett om jeg gleder meg! Alle sier at det er det beste i hele russetiden, men jeg tør ikke ha altfor stor forhåpninger, for da blir man bare skuffet føler jeg. Jeg prøver egentlig alltid å ha lave forventinger til ting jeg foretar meg, for da viser det seg som oftest ofte å bli sykt bra, hehe. Hotellet våres er gått i streik da, så vi får se hva vi gjør med overnatting... Hah, er det mulig. Våres flaks, altså. Vi får bare være positive, og se løsninger i stedet for hindringer. Alt ordner seg!

Let the adventure begin! Sol og fint vær, god drikke og gode venner - i Stavanger by. Dette kan jo bare ikke slå feil.

Ikke glem å følg med på Instagram (kristineullebo) og Snapchat (kristineul) i helgen.

når du nesten blir blind på ene øyet

Her om dagen var jeg seriøst sekundet fra å bli blind på øyet.

Jeg var ute her om dagen. Stod og danset i en stor folkemengde og det var sent så det hadde blitt mørkt ute - plutselig må jeg knipe øynene mine igjen fordi noe treffer meg hardt i øyet. Har ikke peiling på hva det var, alt jeg husker var at det gnistret og det var varmt. Jeg gikk inn i russebilen med en gang og fortalte det til de som var der, og da jeg sa at jeg følte en rakett traff øyet mitt var det bare folk som lo, haha. (Naturligvis... Men det føltes ut som en rakett, seriøst haha) Men så ser jeg i speilet at mange av øyenvippene mine har BRENT av (???) og at jeg har fått sår både over og under øynene. Jeg aner ikke hva det var, men shit, så merkelig?

Alt jeg tenker på er hvor galt det kunne gått om jeg ikke hadde tatt igjen øynene... Vedder på at jeg hadde vært blind nå, da.

Har sminket over det meste nå, men dere ser kanskje noen småsår over og under høyre øyne her.

Så folkens, pass på i russetiden!!

Jeg smiler likevel, da. Nå skal jeg møte jentene fra bilen og vi skal stryke logo på hettegenser. Vi har jo grå hettegenser og hvit longsleeve, men vi vil ha en mørkeblå hettejakke ogsååå :-) 


 

hvilket antrekk liker du best?Wow, dette var lenge siden sist. Jeg husker jeg alltid brukte å oppsummere antrekkene mine for hver måned før, haha. Det er jo veldig gøy å se tilbake på hva man har gått i. Som dere kanskje har merket har jeg blitt veldig glad i de hvite Stan Smith-sneakersene fra Adidas, synes de er så innmari freshe! Og så elsker jeg at det er blitt vår og at man endelig kan kle seg i lettere klær. Det gjør meg seriøst lykkelig.

Hvilket av disse 12 antrekkene likte DU best?

fridag

Se hva jeg fant i går!! "Yoghurtnøtter" med jordbær inni. Dere vet kanskje hvor sykt jeg craver disse?

Jeg kjøpte de på en butikk i Karl Johan i går, men jeg fant nylig ut at de selger samme på en innvandrerbutikk her i Førde også. Lykke på jord! De er desverre ganske dyre da, så det får bli en liten belønning i ny og ne bare.

Hvordan har deres dag vært? Jeg har hatt fri på grunn av at det har vært fagdag i en blokk jeg ikke har, men likevel våknet jeg som et lys klokka 8. Jeg er sikkert ikke vant til å sove lenger, I guess... Hah. Men det var sykt deilig å ikke ha noe å skulle gjøre, da! Jeg har fått unnagjort masse jobb, så denne fridagen trengte jeg virkelig :-)

Er det forventet at jeg skal retusjere bort hårstubber under armen?? Jeg ville vanligvis ha gjort det, men så tok jeg meg i å tenke at det er jo helt normalt. Haha.Såå blid, da! Nå har jeg nettopp tatt spraytan med russebil-gjengen og deretter mottatt en pris vi vant. Er bare kjapt hjemme for å hente drikke, så nå blir jeg straks hentet og så drar vi ut :-) Whoop!

hvordan går dette rundt?
Hey dere! Disse dagene går i ETT. Det høres kanskje feil ut, men jeg synes det er beroligende at russetiden bare varer i 17 dager, haha....! Det ender med at jeg dropper powernap'en på ettermiddagen til fordel for å blogge, og at jeg svarer på mail fra samarbeidspartnere i mens jeg er ute og drikker. Det eeeeer så gale, haha. Jeg styrer sånn på, jeg har liksom 100 baller i luften for tiden, men av en eller annen rar grunn fikser jeg det alltid. At jeg faktisk har klart å få gode karakterer i noe som kanskje har vært den mest hektiske perioden i livet mitt noensinne... det skjønner jeg ikke. Jeg måtte seriøst stoppe opp og spør meg selv her om dagen: "Hvordan får jeg dette til å gå rundt, egentlig?". Blogging klokka to om natta og prøvepugging på flyet - der har vi svaret tydeligvis.

Men herregud, som jeg trives. Jeg er så lykkelig om dagen.

I går var det duket for dag 2 av 2, det var en ganske spontan kveld, men det ble likevel sinnsykt gøy! Det er ofte de spontane kveldene som viser seg å bli de beste. Vel, stemningen var ikke fullt så bra når jeg ble vekt av pappa i dag morres og jeg visste at jeg hadde en norsk tentamen som ventet på meg på skolen. Og gjett hva?! Det gikk kjempebra! Nå har jeg faktisk fri resten av uka, noe så HERLIG? Så da blir det litt bedre tid til blogging dere, jippiii :-)

Ble det litt mye tekst her nå, kanskje? Haha, jeg følte jeg måtte oppdatere dere litt på livet mitt.