hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

rebellen i kristine

Rebelsk.

Om jeg skulle beskrevet meg selv med ord, ville det vært et av dem. Jeg er ikke rebelsk i den forstand at jeg sneik meg ut for å feste da jeg var 16 år uten at foreldrene mine visste det (for det gjorde jeg ikke, jeg var faktisk ganske englebarn sånn sett), men rebelsk overfor samfunnet og teite normer som jeg ikke gidder å finne meg i. Da rektoren min på videregående tok meg ut av timen for å si at jeg måtte dekke kroppen min mer til for eksempel... da våknet rebellen i Kristine. Haha, selv om jeg satt og smilte og nikket som om jeg var helt med (jeg er en snill elev skal dere vite), visste jeg veldig godt at jeg ikke kom til å slutte å kle meg slik jeg vil. Jeg er så glad for at 16 år gamle Kristine hadde såpass troa på seg selv. Så klart, jeg tok forbehold, men ikke pokker at jeg skulle kle meg som en nonne 3 av de viktigste årene i mitt liv. Det var i løpet av videregående at jeg begynte å finne stilen min. Fordi jeg stod opp en halvtime tidligere enn nødvendig hver morgen for å endevende klesskapet og prøve 10 forskjellige outfits før jeg måtte løpe til skolen.

Jeg er fri. Dere er fri. Act like it.

en fin måte å bli kjent på

Pizza, vin og en bukett fine jenter! Kan lørdagskvelden bli bedre? Vi hørte på deilig musikk mens vi spiste pizza og lekte "Jeg har aldri". Haha, det er den type drikkelek alle sier de hater, men som egentlig alle elsker. Am I right? Jeg synes den er supermorsom, jeg!! Spesielt hvis man er med folk man ikke kjenner tvers gjennom - da er det en fin måte å bli litt bedre kjent på.

Processed with VSCO with t1 preset

Telma, Aurora, meg og Caroline. What a clique!

Jeg har enda ikke fått sofaputene... Så sofaen er bare halvveis, haha. Jeg kjenner jeg gleder meg til å få alt på plass her! 

Noe jeg tenkte over her om dagen... Det er SÅ verdt det å bruke penger på mat. God mat er god livskvalitet. Man kunne spart mye penger om man ikke spiste ute, men så er det jo SÅ chill å bare svippe innom en restaurant og få en nydelig takeaway-pizza servert i hendene. Forresten, shoutout til Villa Paradiso på Grünerløkka som alltid har fantastisk service! Ikke sponset, haha. Hun ene servitøren der digger meg fordi jeg har vært der så mange ganger, så jeg synes det alltid er superkoselig å være der. Nei, Villa skuffer virkelig aldri altså. Best neighbor!

Senere på kvelden dro vi videre til Kristina, og så var jeg på nach for første gang på evigheter. Tok det ganske rolig i går, så jeg er i veldig fin form i dag og er klar for å ha en skikkelig jobbesøndag her hjemme. I koseklær og null sminke, så klart. Superdeilig!

miami through my phone

reise i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg var ganske flittig med bruken av iPhone-kamera da jeg var i Miami - det er jeg egentlig stort sett alltid når jeg er i utlandet. Kommer som regel hjem med flere hundre nye bilder på kamerarullen, haha... Vel, jeg tenkte å vise et utvalg av disse til dere! Jeg ELSKER mobilbilder, det føles litt "tettere" innpå. Eller hur?

No paparazzi please. Gud, så slitsomt det må være å ha paparazzier rundt seg hele tiden? Jeg tenker faktisk ofte på det. Lol. Hvordan kan kjendisene se bra ut fra ALLE vinkler liksom, til enhver tid? Jeg har bare en bra side. Om jeg noensinne blir superkjendis kommer det til å havne mange grusomme bilder av meg på nett, ass. Hahaha.

Processed with VSCO with f2 preset

Den dagen de selger slike i Norge, BILLIG, er jeg lykkelig.

Wynwood baby! Mange av dere spør meg hva man burde se i Miami, og er det en ting jeg virkelig MÅ anbefale så er det dette bystrøket. Så.jævlig.fett. Jeg vurderte å ta Uber hit alene en dag, kun for å gå rundt og se på all street art'en alene, med musikk på ørene. Det kan være greit å dra dit sammen med noen da, så har man noen som kan ta fete bilder av deg med veggene. Slike minner må jo bare foreviges!

Gatene er så inspo i Miami. Skolen vår lå ved 23th Street, så dette er rett ved nesten :)

Processed with VSCO with f2 preset
Dette synet? Det ga meg så innmari mye. Mange av blogginnleggene mine ble faktisk inspirert av denne kvelden, dette synet og bildene vi tok.

More street art.

Processed with VSCO with f2 preset

HVORFOR kjøpte jeg ikke flere av denne!!! Hvorfor Kristine!! Hater egentlig å kjøpe med meg mat fra utlandet, for om det viser seg å være godt er det jo bare helt grusomt at man må helt tilbake for å kunne spise det igjen.

Processed with VSCO with f2 preset

Flyplass-mat. Salat med fetaost og quinoa. Jeg elsker fetaost, mmm! Har alltid en krukke med det stående i kjøleskapet slik at jeg kan snackse det, hehe.

Processed with VSCO with f2 preset

Fyyyyyy søren. FY søren!

Processed with VSCO with f2 preset

Så klart må jeg ta bilde på min favoritt-butikk of all time. Urban Outfitters!

Processed with VSCO with f2 preset

Lunch!

Processed with VSCO with f2 preset

Digger denne bilen.

Kveldstur i Collin's Avenue. Det var faktisk noe av det koseligste :)

Processed with VSCO with f2 preset

Dinner time!

Processed with VSCO with f2 preset

Yummy drinks

Processed with VSCO with f2 preset

Dette tok jeg rett før jeg var på vei inn til casting. Husker jeg følte meg sååå nervøs her, haha. Helt alene, midt i Miami... alt jeg fikk var en adresse og kleskode. Well. Jeg er så glad for at jeg hopper i slike ting, uansett hvor lite det frister der og da. Det er slike ting jeg vokser på. Note to self: fortsett å gjøre ting du tror du ikke tør. Visst faen om du tør, girl.

 

rooftop view in miami

reise i samarbeid med EF

God morgen, dere! Jeg har helt glemt å vise dere bildene fra min siste kveld i Miami, som jeg tilbringte på en roof top med Jasmin. I mean, check this OUT:

Noe så gjennomgående vakkert. Jeg har alltid likt Miami, men det var virkelig noe helt annet å se byen fra høyden, på kveldstid. Hele byen glitret, den virket så levende. Som jeg sa til Jasmin; man kan ta så mange bilder man vil, men noen øyeblikk er helt spesielle for øyet og for minnet. Så etter vi hadde tatt bildene ble vi stående og bare nyte synet, akkurat der og da. Nettopp det synes jeg er viktig at man ikke glemmer oppi alt sammen... Jeg blir så trist når jeg ser folk på som er på konsert for eksempel, og de bruker HELE konserten på å filme med mobilen. Hva er vitsen med å betale for å se en artist live, når du likevel bare ser konserten gjennom telefonen din?

Takk for fine kommentarer i går. Jeg liker å være ærlig med dere, og noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne være enda mer ærlig enn det jeg er. Men det kommer... det kommer. Jeg har mange historier jeg skal dele med dere, og forhåpentligvis vil de kunne hjelpe dere også. Det er mye om meg dere ikke vet.

Endelig mandag. Endeliiig! Denne uka blir gøy, det vet jeg. Jeg skal faktisk på film-innspilling i byen i dag :) Jeg vet faktisk ikke så mye om det selv, men jeg forteller dere om hvordan det gikk når jeg er hjemme igjen. Haha, spennende!

hjemme

i samarbeid med EF SpråkkursI'm back in Norway!

Jeg elsker å ta fly hjem fra en reise faktisk. Det er så deilig å sitte der alene med musikk og bare ta innover alt du har opplevd. Redigere bilder på mobilen, drikke litt kaffe og ja, bare nyte. Jeg lider av mangle på egenskapen å kunne koble skikkelig ut, men tro det eller ei, på flyet greier jeg det. Kanskje fordi jeg VET jeg er stuck og ikke kan gjøre noe annet. Etter en reise pleier jeg forresten alltid å lage en egen mappe på kamerarullen, anbefaler dere å gjøre det samme - for det er virkelig så koselig! Denne heter "Miami bitch!" og her har jeg lagt jeg inn de fineste bildene fra turen. Jeg tar nemlig ekstreeeemt mange bilder med telefonen (har 8000 bilder og kjøpte mobilen i juni haha), så det er greit å få silt ut de beste. I tillegg er det kult å ha slike mapper når man skal vise bilder til venner, så slipper man å bla gjennom de 100 bildene man tok på stranda for å få det perfekte bikinibildet :)

Hjemme. Oslo. Gud, det føles deilig å se på Oslo som hjemme. Hadde virkelig ikke forventet det så tidlig. Jeg flyttet i august og nå er vi i oktober, men jeg har vært mer på reisefot enn jeg har vært hjemme. Likevel føler jeg at jeg har kommet meg veldig til rette. Jeg har folk hjemme som skriver at de savner meg, og det er en så innmari deilig følelse. Tilhørighet <3 Jeg er virkelig ydmyk for det. Men NÅ, dere! Nå skal ikke jeg reise noe mer på en stund. Jeg elsker å reise og ville ikke vært foruten alle de destinasjonene jeg har vært på i år, men hjemme er alltid best. På tide å innta hverdagen igjen. I følge kalenderen min har jeg MYE jobb og en haug av planer for ukene fremover, so let's dig in, folkens. Jeg er så motivert! Dette blir en spennende høst!

.... eller det har vel egentlig vært høst ganske lenge nå??? Hahaha, totally out of touch with reality denne snuppa her.

aventura mall

i samarbeid med EF Språkkurs

Om dere skal til Miami med EF må dere ikke glemme dra på Aventura Mall. En halvtime med Uber, så er du der. (Elsker Uber, pleier alltid å sette på høy musikk og digge livet, haha) Det er enda et kjøpesenter her som heter Dolphin Mall, jeg tror det er hakket større - men jeg synes Aventura var sykt bra og hadde egentlig alt jeg trengte. Urban Outfitters og Victoria's Secret. VS-butikken var ENORM. Herregud, som jeg nevnte tidligere - glad jeg tok med kredittkortet. Der fikk jeg svidd av litt penger, ass. Som jeg sa til hun jeg var med: "I deserve it. I really do". Nytt undertøy er jo bare den beste følelsen. Den stringtrusa til 1000 kr var SÅ verdt det. Den er rosa og har diamanter på seg, og jeg føler meg som Candice Swanepoel i den. Nesten, i alle fall. Skal så klart vise den til dere :-)One happy Kriss! Jeg bruker kun mascara og eyeliner her, og liiiitt brynsminke. That's it. Så ufattelig deilig! Håper jeg kan fortsette slik når jeg kommer hjem.Det er som oftest ganske kaldt inne her i Florida, som for eksempel på kjøpesenterene. Så jeg er glad jeg hadde med meg skinnjakka :-) Her har jeg på meg Kristine 1 fra Jofama by Kristine Ullebø. Of cooooourse! (Reklame for egen kolleksjon)Jeg fant det perfekte jeans-skjørtet fra Urban Outfitters! Har lett etter et slikt et i evigheter. Synd det er blitt skikkelig kaldt hjemme i Norge, da :( Har sååå mange kule outfits i hodet, så spørs om jeg ikke får bare kjøre strømpis og en varm jakke over.


 

en nydelig kveld og organisk snacks

i samarbeid med EF Språkkurs

Åååh, gårsdagen.... Jeg er bergtatt. Jeg og Jasmin dro på en rooftop her i Miami på kveldstid, og det er noe av det vakreste jeg har vært med på - på lenge... Wow. Jeg er tom for ord. Vi foreviget kvelden med massevis av bilder som jeg skal vise dere så snart jeg får redigert dem. Etterpå snublet vi over Whole Foods! Jeg ELSKER Whole Foods. Så vi ble gående og nørde der i sikkert en time, før vi tok Uber hjem igjen. Nå er kofferten min fylt med massevis av godsaker, hihi :-) Jeg er en sucker for snacks!! And organic snack? Couldn't get any better!

Åh, jeg drar nå, dere! Damn, jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så emosjonell. Det å se Miami fra rooftop'en med alle lysene blant de høye skyskraperne, så levende og pulserende, gjorde tydeligvis noe med meg. Det er mulig det blir orkan her i Miami i dag... Håper virkelig ikke det, for da er det mulig flyet mitt blir utsatt eller i verste fall kansellert. Krysser fingrene! Har en del flere bilder fra Miami å vise, så vi snakkes, dere :)
 

collins avenue

i samarbeid med EF Språkkurs

Pssst! Om dere sikrer dere plass til språkkurs med EF før 07. oktober får dere opptil 10.000 kr rabatt! Få mer informasjon HER.


Miami: 15:00 / Norway: 21:00

Hei igjen, dere! Jeg måtte ha en pause fra sola, damn. Prøvde å sole meg ved bassenget nå nettopp, men det er 31 grader og svetten bare RANT så jeg måtte bare komme meg inn. Haha, hva skjedde med Kristine som kunne ligge paddeflat på solsengen og grille seg i 7 timer? Jeg kjenner jeg er så glad for at det evige jaget etter brunfarge begynner å avta. Nå bryr jeg meg mer om å ha det gøy og oppleve når jeg er ute og reiser. Føles så meningsløst å sløse bort hele dagen på å grille huden (really... det er jo det man gjør) for å så komme hjem igjen og miste alt av farge etter 1 uke. Det finnes så mye mer viktig enn brun hud, dere! Nå skal jeg ikke si at jeg IKKE er glad i være tan, for det kan jeg ærlig innrømme at jeg fortsatt er, men jeg føler i alle fall at jeg har fått et mye mer avslappet forhold til det nå, kontra språkreisen for to år siden, for å ta et eksempel. Det var den sommeren jeg ødela huden min fullstendig - aaaaaldri noensinne har jeg hatt så grusom hud som jeg hadde etter sommeren 2014. Ugh. Nå er det sunblock for alle penga! :)

Det var egentlig ikke dette innlegget skulle handle om, haha. Her er bilder fra da jeg og Jasmine dro til Walgreens i går. Det ligger en Walgreens rett ved campus, men om man går et lite stykke lenger finner man en enda større en. De har til og med theBalm-sminke der!! I'm in heaven! Altså, så og si hele sminkebagen min består av sminke fra det merket. Har sikkert brukt 200 mascaraer og eyelinere til sammen fra theBalm de siste årene, NO fucking joke. Hah. Åh, og dere som lurer på hvilken leppestift jeg bruker når jeg har røde lepper - det er den fra theBalm det også. It's amaziiiiing!

"hvordan er maten på språkkurs med EF?"

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg hadde Snapchat takeover med EF for to dager siden, og da fikk jeg mange spørsmål om mat. Det forstår jeg godt, for mat er jo ganske sentralt i løpet av dagen :) (Jeg er en person som blir utrolig gretten om jeg ikke spiser god mat... Life is too short for bad food, sier jeg bare!)

Om dere skal på språkkurs (eller språkreise) med EF trenger dere ikke å bekymre dere for at dere kun vil få servert usunn, typisk amerikansk mat. Jeg hadde sett for meg at det var cookies and ice cream for breakfast liksom, men absolutt ikke, haha. Vel, de har så klart litt av det også (I mean, it's America!), men om du ønsker å spise sunt så er det virkelig null problem. Til middag kan du for eksempel velge mellom salat (de har en stoooor salatbar, bildet under er bare en liten del av den!), kjøtt, grønnsaker, ris/poteter, pizza, ja... stort sett alt. Jeg er veldig fornøyd med buffeten her, så jeg spiser alltid frokost og middag her. Enkelt og greit. I tillegg synes jeg det er koselig i kafeteriaen her, med musikk, kaffe og.... BRUS. Gratis påfyll av brus, omgggggg. Gjett om denne frøkna her er fornøyd med det!

Når det kommer til lunsj så pleier jeg å kjøpe den selv, de har for eksempel en sykt digg sushisjappe rett ved campuset hvor jeg har dratt et par ganger. Men i dag spiste jeg salat med massevis av olivenolje og parmesan her på campus, digg ♥ ♥ (ELSKER at jeg har spist halve agurk-biten på bildet, haha)

Okey, jeg suger til å få maten min til å se fancy ut. Dette spiser jeg i alle fall til frokost her! Jeg synes frokostene er såå koselige. En skål med yoghurt, fersk frukt og rykende kaffe. Mmm! Nå er jeg over gjennomsnittet glad i morninger og frokost, da... Hihi. Gleder meg allerede til frokost i morgen, liksom!


De har forresten såå mye godt på Walgreens her!! Jeg har ikke tellingen på hvor mange chipsposer jeg har spist siden jeg kom hit. Hihi, disse er supergode!

kunsten å gi faen

adlinks

Miami: 11:23 / Norway: 17:23

T-shirt HERE, sunglasses HERE, similar boots HERE

Disse bootsene er så meg! Jeg elsker dem. Jasmine hjalp meg med å ta disse bildene - thanks to her! Elsker når folk klarer å ta bra bilder, haha. Ikke at jeg forventer at man skal kunne håndtere et svært speilreflekskamera sånn helt uten videre, for det gjør jeg absolutt ikke. Det er bare det at jeg blir så glad de gangene jeg får bra bilder til bloggen, ya know. Ikke alltid like lett å ta med seg kamerastativet overalt. Åh, apropos, det gjorde jeg faktisk her om dagen. Jeg gikk ut på gata her med stativet og fjernkontrollen for en liten shoot med meg selv. Det beste? Folk brydde seg ikke engang. Det er Miami, liksom. Pluss en god dose fuck it fra min side, da. I det siste har jeg lært meg hva jeg skal bruke energi på, og hva jeg ikke skal bruke energi på. Herregud, skulle ønske jeg lærte det tidligere. Før bekymret jeg meg for.... alt. ALT. Det var så slitsomt. Nå er jeg mer... what ever. Alt ordner seg. Ikke at jeg gir faen i viktige ting, for det gjør jeg virkelig ikke. Men det at jeg bryr meg mindre om uviktige ting, gjør at jeg klarer å fokusere og yte mer når det virkelig gjelder.

Nå stikker jeg på Wallgreens for å kjøpe lunch! Ser dere senere, babes!

strolling around

i samarbeid med EF Språkkurs

Look at this fab girl!Her er litt mixed bilder fra gårsdagen, da vi var i Wynwood. Jeg digger viben som er i gatene der. Relaxed and cool.

Miami: 08:23 / Norway: 14:24

God morgen fra Miami! Akkurat nå har jeg stått opp med roomiene mine. Vi fikser oss, hører på musikk og prater shit, haha :) Superkoselig, kjenner jeg kommer til å savne øyeblikk som dette. Vi fikk en ny jente på rommet vårt i går, hun er sååå koselig! Og hun er fra Danmark, woho. Skandinavia ♥ ♥ Vi skal straks dra ned til første etasje for å få i oss litt frokost, og så starter vi dagen her. Jeg har ikke skole før 14:00 i dag, så jeg er litt usikker på hva jeg skal gjøre før det. Ble kontaktet av en personlig trener her i Miami på Instagram, jeg får titalsvis av meldinger der hver dag (spesielt når jeg er ute og reiser) og jeg bruker aldri å svare, men jeg har sååå lyst å få trent litt ordentlig igjen, så jeg vurderer nesten å møte henne. Denne kroppen har godt av å få svettet litt igjen! Men ops, så kom jeg nettopp på at jeg ikke har tatt med meg treningsklær. Hmm.. Vi får se.

alle skulle pratet engelsk

i samarbeid med EF Språkkurs

TUSEN takk for fine tilbakemeldinger på videoen. Jeg kan rett og slett ikke slutte å blogge noensinne, tror jeg. I mean... HOW am I supposed to live without you guys. Jeg mener det faktisk.

Jeg sitter her og venter på at brunchen i kafeteriaen skal åpne. 1 time igjen... I'm starving, seriously. Om dere følger meg på Snapchat fikk dere kanskje med dere at jeg lå våken i natt og var så sulten at jeg vurderte å ta Uber til nærmeste Walgreens for å kjøpe den glutenfri søtpotetchipsen jeg spiste her om dagen. (Oh lord, den var helt himmelsk) KLOKKA FIRE OM NATTA. De har døgnåpent, skjønner dere. Jeg klarte heldigvis å sovne, men det var virkelig på nippet til at jeg tok på meg daffekjolen min og bestilte meg en Uber ass... Nå er det heldigvis ikke lenge til frokost, og jeg gleder meg sååå mye!! Skal spise til jeg sprekker. Altså, jeg elsker frokost over alt på jord. My future husband better love it as much as I do.

OG HERREGUD. Beklager for at jeg skriver annenhver setning på engelsk. Det må være sjukt irriterende for dere? Er bare det at jeg prater og tenker på engelsk 24 timer i døgnet her, og faktisk, så har jeg fått skikkelig sansen for det. Alt høres så mye bedre ut på engelsk enn på norsk. Kanskje ikke så rart når den engelske ordboken har 500 000 ord, mens den norske har 300 000. Kunne ikke bare hele verden pratet engelsk?!

So this is me right now! Jeg synes det er gøy å blogge litt sånn i nuet inni mellom, i stedet for at alt hele tiden skal være så oppstilt.

Wynwood

i samarbeid med EF Språkkurs

Vi har fri fra skolen i helgene, så i går hoppet jeg og noen jenter i en Uber som tok oss til Wynwood. Dere har kanskje hørt om det stedet før? Vel, det er et område med massevis av street art og graffiti, et av verdens mest kjente faktisk. SYKT stilig, du blir helt fascinert av å gå gatelangs her. Vi var en kjapp tur her første dagen da vi var på City Tour, men jeg ville gjerne se mer - så vi tok turen selv i dag. Altså, hvordan i huleste får folk til å lage så kul graffiti??? Kvartal etter kvartal er dekket med fantastiske maleri langs veggene på bygningene som får deg til å måpe, og innendørs i bygningene finner du koselige restauranter, kaféer og ustillinger. Her ser dere bilder fra The Wynwood Walls, som er et utendørs museum med graffitikunst. Sooooo freaking cool.

15 timer søvn

i samarbeid med EF Språkkurs

Miami: 13:33 / Norway: 19:33

God dag! Hvordan står det til med dere i Norge? Jeg har nettopp vært nede i kafeteriaen og spist brunch som de serverer i helgene fra 11:00. Gjett hvem som sov 15(!!!!) timer i natt, dere! Haha, herregud. Jeg har vært sterkt preget av jetlag her, så jeg har våknet tidlig hver eneste morgen - noe som har ført til minimalt med søvn. I går gikk jeg derfor og la meg rett etter middag, og sov helt til 07:00 i dag tidlig. Hundre prosent uthvilt. Noe så deilig!! I FEEL FIERCE. Mobilen min var mildt sagt stappa full av notifications etter å ha vært offline så lenge, haha. Enkelte av vennene mine ble jo helt stressa, like WHY ISN'T SHE ANSWERING. De trodde sikkert jeg hadde blitt skutt på gata her i Miami eller noe. Hadde vært typisk meg

Nei da, snuppa lever fortsatt og nå sitter jeg her og drikker Pepsi Max på boks mens jeg prøver å finne ut hva jeg vil gjøre i dag. Shoppingsenteret eller stranda? I can't decide!!!

TUSEN, TUSEN, TUSEN takk for alle tilbakemeldingene på kolleksjonen min for DM Retro, forresten! Dere er såååå herlige! Jeg er evig takknemlig for at dere lar meg drive med det jeg elsker, hver eneste dag. Det er virkelig noe jeg aldri kommer til å ta for gitt.

Disse jentene her!! I love em. Jeg har forresten aldri skjønt meg på de bloggerene som ikke kan bruke et klesplagg mer enn maks 1-2 ganger??? Altså, dette skjørtet har jeg brukt sikkert 100 ganger siden juli, haha. Jeg ELSKER det, klarer ikke å la være å ta det på meg. Lolz. Håper jeg finner et nytt et når jeg drar på shopping her i Miami, for jeg eeeeer så svak for skinnskjørt. Selv om jeg ærlig kan innrømme at det er på tide å ta en liten pause fra akkurat dette skjørtet, haha...

Processed with VSCO with g3 preset
Xx! Dere er bra

my roomie is leaving

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg kommer ikke over hvor tilfredsstillende det er å bli kjent med nye mennesker. Og nå snakker jeg ikke bare om å hilse og ha en samtale, men du vet - når du virkelig begynner å bli kjent med personen og dere danner humor og interne greier sammen. Karen fra Island er en av room-mates'ene mine her på campuset, og vi har blitt utrolig gode venner på kun et par dager. Synd at hun drar i dag, for vi har det så moro sammen!! Buhu. Sykt gøy å bli kjent med mennesker fra land som for eksempel Island, Sveits and so on, det skjer nemlig ikke så ofte. Er ikke sånn at jeg er i de landene helt uten videre, liksom. Haha. Noe av det jeg digger mest med språkreise/språkkurs er at man sitter igjen med venner fra SÅ mange forskjellige land etterpå. Så om jeg drar til Island en gang i fremtiden er det bare å sende en melding til Karen og spør om vi skal ta en catch up på kafe - pretty nice huh?

Vi ligger 6 timer bak dere, så det er sikkert litt confusing for dere å lese bloggen min nå, haha. Vel, jeg sitter for øyeblikket i lobbyen med musikk på ørene og har nettopp FaceTimet med venner og familie hjemme. Magen min romler som bare det, så jeg burde komme meg avgårde til lunsj nå. Jeg håper middagsbuffeten er like god i dag som den var i går!! Hvis ikke tror jeg at jeg stikker og kjøper meg sushi over gata her :)Haha, plager roomien min mens hun sminker seg jeg da. SMIIIILE.

9 ting som gjør meg glad

- Når venner tagger meg i morsomme bilder/videoer på Facebook. I mean... vedkommende tenkte på meg!! Yaaaas!!

- Folk som legger til navnet mitt i slutten av en setning. "Vi snakkes da, Kristine". Det blir brått så mye mer personlig! Er dere ikke enig? Jeg får nesten litt gåsehud inni meg når folk sier navnet mitt når de prater til meg, haha.

- Når jeg prater med en person som ikke legger skjul på at han/hun leser bloggen min. Jeg hater når jeg merker at personen anstrenger seg for å IKKE avsløre at h*n leser den, selv om jeg kanskje forstår hvorfor. Digger i alle fall når folk bare sier det rett ut - jeg synes det er kjempegøy!! Det er ikke sånn at jeg tror personen er en stalker/superfan bare fordi vedkommende nevner noe jeg skrev på bloggen for to dager siden. Jeg leser mange blogger selv, liksom. Så om du noen gang møter meg og er i en samtale med meg, ikke vær redd for å si det, jeg synes bare det er kuuuuliiii :)


- Å være i samme rom som en person, med musikk på, uten å prate til hverandre. Slik som nå. Jeg sitter på rommet på campuset med roomien min fra Sveits, og vi hører på Beyonce sine sanger mens jeg blogger og hun sitter på mobilen sin. Behagelig stillhet. Jeg elsker det.

- Når kofferten min ankommer rullebåndet på flyplassen. Jeg er alltid SÅ redd for at den ikke skal komme frem, så hver gang den kommer rullende hopper hjertet mitt innvendig.

- Å snakke engelsk med norske mennesker. Ikke i fulle setninger, men sånn inni mellom. Litt engelske ord og uttrykk her og der, liksom. Det er jo såååå mye enklere å uttrykke seg på engelsk, i forhold til på norsk!


- Å føle tilhørighet med en person. Du vet når man går fra å møtes på kafe en gang i blant, til å spørre: "ja, hva skal vi gjøre denne helgen da?". Som om det er opplagt at man skal henge sammen. Det er så deilig å føle seg tilhørende til en annen person. Jeg tror mennesker som føler seg ensomme mangler nettopp det. 

- Når jeg sjekker hvem som har sett mystoryen min, og navnet til crushet dukker opp på listen. Å vite med sikkerhet at han har sett noe jeg har lagt ut er så tilfredsstillende.

- Når du drar en joke som er akkurat din type humor, og noen forstår den fullstendig. DAMN, det er så digg, det!! Det er slike moments som får meg til å føle at det finnes mennesker som er på samme plan som deg.

Og nei, jeg har ikke shavet bikinilinjen. Det er så forbanna STRESS. Don't freak out please.

Noen som er enige i punktene, eller? Hihi!

let's go to the beach

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg kommer ikke til å unnskylde meg for å se ut som en svett ape, for det er faen meg umulig å se bra ut på stranden. UMULIG. Jeg skjønner ikke hvordan folk får det til. La oss bare si det slik at jeg aldri kommer til å bli sjekket opp på en strand i hele mitt liv. Aldri


I dag var faktisk min første dag på stranden her i Miami!! Jeg trodde kanskje jeg hadde fått nok strand for i år etter all reisingen, men så ble jeg invitert med av en norsk gjeng etter skolen - og da jeg kjente sanden mellom tærne samtidig som lyden bølgene som ble kastet på land suste gjennom øret mitt forstod jeg fort at HEY, stranden blir jeg nok aldri lei av. It's my fucking spot. Hvor luksus er det ikke å bare kunne hive på seg en bikini etter siste skoletime og legge seg på stranden? Null bekymringer, dere. Nuuuuuuuull bekymringer!!! Det var deilig å snakke norsk igjen, forresten. Disse jentene var utrolig koselige! Kjenner jeg ble litt sjalu da de sa de skal være her i flere måneder.

Nå har jeg nettopp spist middag her på campuset med roomiene mine. Det slo meg at jeg basically er vegetarianer nå!! Sånn.. nesten helt! Det eneste jeg kan komme på som jeg fortsatt spiser er laks i sushien. Det frister ikke å ta kjøtt på tallerkenen lenger. Hadde trodd at det skulle bli vanskelig å unngå det, men so far? So good.

I kveld skal jeg på en rooftop her i Miami med et par jenter, jeg gleder meg SÅ mye!! Vi skal pynte oss litt, så jeg håper jeg får tatt noen bra bilder. Hihi. Xx!

back to school!

i samarbeid med EF Språkkurs

Elsker at klasserommene er så hvite og fine her!! Vi er heller ikke så mange i hver klasse, noe som gjør det enkelt å komme til ordet. I motsetning til skolen jeg er vant til i Norge så er det lagt opp til at elevene skal få ta del i mye av undervisningen her, så i stedet for at læreren bare står og prater fremme ved tavlen så har vi mye diskusjoner og gruppearbeid.
Jeg blogget MYE om skole da jeg gikk på videregående, og slik jeg har oppfattet det, var det noe dere likte veldig godt. Har faktisk fått kommentarer fra noen av dere lesere som synes det er synd jeg ikke går på skole lenger, fordi dere fikk så mye motivasjon av det jeg skrev. Såååå moro! Jeg elsker å motivere andre! Vel, I'm back to school guys - at least for some couple of days! Da jeg kom til campuset hadde jeg en muntlig "placement test" som de kaller det, hvor de sjekket engelskferdighetene mine for å plassere meg i en klasse tilpasset mitt nivå. Så om dere skal på språkkurs med EF trenger dere overhode ikke å bekymre dere for hvilket nivå dere ligger på - her er det plass for alle. Noen drar hit for å lære seg engelsk fra scratch av, noen drar hit for å bli enda bedre enn de allerede er. Jeg føler meg i grunn veldig stødig i engelsk, men jeg ELSKER å forbedre meg og utvide spesielt vokabularet mitt. Klassen jeg går i har ganske høyt nivå, så jeg merker at jeg hele tiden har noe å strekke meg etter - og det føles kjempebra. Jeg elsker utfordringer!

Da jeg var på språkreise i 2014 i 1 måned ble jeg faktisk utrolig, utrolig mye bedre i engelsk. Denne gangen er jeg bare her i 10 dager, men forskjellen denne gangen er at jeg har roomies som ikke prater norsk, så guess what, jeg har KUN pratet engelsk siden jeg kom hit. Det er engelsk-treningen sin, det!! Dæven, jeg føler jeg tenker på engelsk nå!

3 castinger på en dag

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg tillater meg sjelden å være i dårlig humør. Å ha en dårlig dag suger, så jeg prøver alltid å "ignorere" det faktum at jeg er i shitty humør så lenge som mulig. Helt til bobla sprekker. Hah. I går rant det bare over for min del, ass. Det har ingenting med EF og språkkurset her å gjøre (trives veldig godt med både skolen og roomiene mine), jeg tror bare det at ting hopet seg litt opp etter en periode med mye jobb, mye forventinger, mye inntrykk og ikke minst mye reising. At jeg hadde 3 castinger på en dag hjalp nok heller ikke spesielt på. Jeg vimset rundt i byen fra 9 om morgenen og tok Uber i hytt og pine for å finne frem til de ulike adressene, og selv om det så klart var kult å få tid til å møte noen byrå mens jeg er her i Miami, satt jeg egentlig bare med en ekkel følelse av at alt er så forbanna overfladisk. Sorry to say it. Jeg følte meg rett og slett bare ikke tilstede i går i det hele tatt, og det var en kjip følelse. Men man KAN ikke la det skinne gjennom i slike situasjoner, så da var det bare å trekke pusten dypt før jeg åpnet døren til de ulike byråene, og møte dem med et stort smil og en enda større energi. Jeg hater å være halvveis.

Shit, her var jeg så sliten. Det ser dere kanskje på meg. Men mannen jeg hadde møte med fra dette byrået var faktisk ekstremt alright, vi hadde en utrolig interessant samtale om ikke bare om jeg var aktuell for dem eller ikke, men litt om livet generelt også. Han var veldig... direkte. På en bra måte. Han stilte meg en del spørsmål om karrierevalg og motivasjon som jeg definitivt blir å tenke på når jeg legger meg i kveld.Tok noen bilder på kontoret deres, synes det var så fint :)

Jeg spurte en tilfeldig dame på gata om hun kunne ta dette bildet, haha. Livet uten fotograf, dere. Det gjelder bare å være utadvent, virkelig! Vil du opp og frem i livet så MÅ du være det.
 

ufiltrert

i samarbeid med EF Språkkurs

klokka i miami er 21:25 / klokka i norge er 03:25

No makeup, no filter, just me. Eller, jeg har brukt litt kontrast på bildene, da!! Så her sitter jeg, akkurat nå! Hvordan går det med dere, fine folk? Klokka er 10 på kvelden her i Miami, så dere ligger nok og sover søtt hjemme i Norge nå. Jeg ville stikke innom en tur likevel. Skulle egentlig vært og shoppet med "gjengen min" nå (jeg hater gjenger egentlig, men hva ellers skal jeg kalle det), men jeg kjente rett og slett at jeg trengte litt alene-tid. Man er jo med folk stort sett hele dagen her, så for min del er det gull verdt å få litt tid alene her på rommet nå, med Beyonce på de nye speakerne mine. Aaah! Room-matene mine digger høyttaleren min like mye som jeg gjør, haha.

Jeg føler jeg er tilbake på leirskole, jeg. Sykt chill følelse. I går ble jeg kjent med en tysk fyr i klassen min, han er supermorsom og jeg fikk til og med briljert litt med tysk-kunnskapene mine fra videregående. Det er SÅ nyttig å kunne språk, merker jeg! Jeg kjenner jeg angrer på at jeg ikke fulgte mer med i timene på ungdomsskolen da vi lærte spansk. Kult å få 6 i standpunkt ved å bare pugge tenkte jeg da, nå tenker jeg litt mer... fuck, det hadde faktisk vært kult å faktisk kunne språket også. 65% av befolkningen i Miami snakker spansk, nemlig.

Så til deg som fortsatt går på skole, og som har språkfag dette året: benytt deg av det. Jeg lover deg, du kommer til å takke deg selv for det - resten av livet ditt. Det er så jækla kult å kunne prate andre språk enn bare norsk og engelsk.

no bra, no worries

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg blir aldri lei av synet av palmer. Virkelig. Flaks for meg at Miami er fylt av massevis av palmer! Trenger ikke å se lenger enn ut av vinduet fra rommet vårt, hvor jeg sitter for øyeblikket. Jeg har blitt ganske god venn med en jente fra Island som jeg deler rom med - så vi driver og prøver kjoler til i kveld når vi skal ut og spise mens vi hører på musikk og går rundt i high heels. Superkoselig, haha!! Herregud, så moro det er å danne nye vennskap. Dette året her tror jeg at jeg har slått rekorden min for nye vennskap, faktisk. Eller, rekord blir kanskje litt teit å si, men jeg har i alle fall aldri møtt SÅ mange nye mennesker i løpet av et år, som jeg har gjort i 2016.

Til overskriften: HVEM hadde trodd at jeg skulle være komfortabel med å gå uten BH. Ikke jeg. Nå foretrekker jeg faktisk å gå uten i mange av toppene mine, som for eksempel denne. Synes det ser så fint ut :) No bra, no worries. Hehe!

our campus

i samarbeid med EF Språkkurs

Så, her bor vi i Miami. Jeg klager ikke, for å si det slik:
Campuset ligger rett ved stranden, det er vel snakk om 50 meter fra døra før du står du med sand mellom tærne. Amazing! Det minner meg om Cocoa Beach, hvor jeg var på språkreise i 2014 - der var stranden like nærme. Så de dagene man har skole sent på dagen kan man henge på beachen tidlig på dagen, sykt digg. Og frokosten her er kjempedeilig, forresten! Jeg er frokost-menneske DELUXE som dere kanskje vet dersom dere har fulgt bloggen min en stund, så om jeg ikke får en god start på dagen på matfronten blir jeg såååå gretten. Her har de både yoghurt, granola, frukt, brød, egg og bacon. Bascially all you need. Og dere, de har brus-dispenser man kan forsyne seg av til både frokost, lunsj OG middag!! Hva mer trenger man egentlig da?

Jeg er preget av tidsforskjellen og lever fortsatt litt etter norsk døgnrytme, så jeg våkner 06:00 hver morgen her, haha. Det er egentlig litt deilig synes jeg, for det gjør at jeg får tid til å prate med venner og familie i Norge, fikse meg og ja, rett og slett bare få en rolig start på morgenen.

what is happiness?

i samarbeid med EF Språkkurs

Jeg elsker mennesker jeg kan ha samtaler med om eksistensielle spørsmål. Mennesker som ser deg i øynene når du prater, og som du føler er på samme plan som deg når det gjelder tankegang. Jeg har møtt mange slike mennesker i det siste. Senest i dag, her på campus. Hva er definisjonen på å være lykkelig, egentlig? Det er et spørsmål som går igjen i hodet mitt hele tiden, og som jeg stadig finner nye svar på, desto flere samtaler jeg har med mennesker, og for hver dag jeg lever og legger hodet mitt på puta om kvelden. Er alle mennesker i utgangspunktet lykkelige, bare at enkelte dekker det til med problem og bekymringer slik at lykken ikke er like synlig? Eller er det å være lykkelig en tilstand man må oppnå?

I går var jeg lykkelig da jeg satt i bussen etter en lang dag og endelig kunne koble ut med ørepropper. Jeg satte på favoritt-sangen min (som for tiden er Free av Rudimental) mens bussen rullet forbi høye skyskrapere og hundrevis av palmer her i Miami. I dag kjente jeg på lykke da modellagenten min sendte meg melding og sa at hun hadde fikset 2 castings for meg her i Miami denne uken. Happiness is achieving goals leste jeg i boka til jenta som satt ved siden av meg på flyet fra NYC til Miami. Hun studerte psykologi, herregud så interessant det så ut. Lykke, dere. Hva er nå det, da? Og når folk sier at man ikke skal la lykken være avhengig av andre - mener de at vi som enkeltindivid har mulighet til å være lykkelig alene? Er det i det hele tatt mulig? Jeg lever egentlig litt etter den quoten, at man ikke skal være avhengig av andre for å være lykkelig, men hvorfor har det seg da slik at man er mest lykkelig når man er med andre? Hvorfor er man mest lykkelig når man ler med bestevenninna si, og når den du er forelsket i holder rundt deg?

Processed with VSCO with f2 preset

Kanskje det er spørsmål som rett og slett bare burde forbli spørsmål. Jeg vet ikke. Det plager meg litt at jeg ikke vet svaret. Tipper det er matematikk-hjernen min som kicker inn. Jeg elsker konkrete svar, jeg elsker det. Som jeg sa til Emma her om dagen: jeg savner å regne matte. Jeg savner det, oppriktig. Matten ga meg alltid svar på ting, selv om det kanskje tok litt tid noen ganger. Fasiten var der i alle fall alltid, haha.

Processed with VSCO with f2 preset
Noe av det jeg setter mest pris på ved å reise, er å treffe nye mennesker som jeg kan ha nye samtaler med. Høres cheesy ut, men jeg mener det.

first day in miami!

i samarbeid med EF Språkkurs

First breakfast here in Miami! Jeg ankom Miami flyplass helt alene på søndag, og da jeg kom frem på campuset her i Collins Avenue ble jeg plassert på rom med 3 tilfeldige jenter fra Sveits og Island. Det gikk kjempefint, noe som fikk meg til å tenke på hva i alle dager jeg hadde stresset sånn med. Da jeg kom inn på rommet var hun ene fra Sveits der allerede, og vi fant tonen med en gang - så i 2 timer satt vi hver vår seng på rommet vårt og pratet om kjærlighet og livet. Slike øyeblikk lever jeg for, kjenner jeg. Det å bare sitte i et tilfeldig land, på et tilfeldig rom, med et tilfeldig menneske, og ha en dyp samtale om noe så simpelt som livet. Vi er jo bare mennesker, alle sammen, til syvende og sist. Bestevenner, familie, venner, bekjente, fremmede... whatever. Vi er alle mennesker, med så ufattelig mye til felles.

Hah, men jeg skal love dere at jeg har blitt puttet litt utenfor komfortsonen min det siste døgnet. Virkelig. Jeg har SÅ godt av det. Å reise alene på denne måten er noe man vokser utrolig mye på!! Og jeg er så glad for å være her! Ææ, Miami, dere.

Her er mine to nye venner! Min eneste bekymring da jeg ankom campuset på søndag var at jeg kanskje måtte spise frokost alene første dagen, men det slapp jeg, tjohei!! De fleste her skal være på campuset i flere måneder, så alle fikk sjokk når jeg sa at jeg kun skal være her i 10 dager, haha. Mange skal være ut året, faktisk. Det er modig, det! Digger at folk kommer hit uten å kjenne noen, det gjør miljøet så åpent og trivielt. Så og si alle er i samme situasjon som deg, så det faller seg liksom helt naturlig å bare gå bort til hverandre å prate.Vi meldte oss på City Tour i går, så i 5 timer kjørte vi rundt i buss her i Miami, med 3 ulike stopp. Det var utrolig gøy å se så mye av byen på en gang, og jeg innså med en gang at dette!! Dette er en by som har mye å by på.

(reklame for egen kolleksjon) Skinnjakka mi er på, så klart! Kristine 1 fra Jofama by Kristine Ullebø har blitt mye brukt den siste tiden, rett og slett fordi jeg har hatt en skikkelig "røff" periode når det kommer til klær den siste tiden. Haha. Jeg elsker den, og jeg elsker enda mer at navnet mitt står på lappen innvendig.

Fine, fine Miami!!


Det ene stoppet vårt var i Wynwood Art District. Her var det gate etter gate med forskjellige grafitti. SÅ kult!

På samme stopp gikk vi innom Freshii, en kul lunsj-sjappe med masse fancy, sunne smoothies, salater og wraps. Jeg endte opp med quinoa salat med fetaost og litt diverse greier, delvis ufrivillig siden det var en av få ting på menyen som var glutenfritt. Gah, den gluten-greia ass, jeg er like lei av det som dere sikkert er av å lese om det, haha. Til dere som har spurt om jeg har fått det sjekket; jeg viste positivt for glutenallergi på utvidet blodprøve jeg tok i sommer, men har ikke tatt gastroskopi enda. Jeg skal gjøre det når jeg kommer hjem fra Miami, tenkte jeg! WOHO, det skal bli deilig å få et svar på det.

Nå er det første skoledag for min del. Jeg har som mål å bli bedre i engelsk i løpet av disse 10 dagene, og det tror jeg virkelig at jeg kommer til å klare, for jeg har faktisk ikke sagt et ENESTE ord norsk siden jeg kom hit. Det er engelsk-treningen sin, det!

on my way to miami

sponset tur

Florida, here I come!

Tenk at det er hele 2 år siden jeg dro på språkreise og møtte en av mine nåværende bestevenner. Lite visste jeg om at denne reisen kun var starten på et eventyr av reising. Jeg og Veronika har faktisk vært i England, Kypros to ganger OG Portugal siden den gang. Elsker å treffe med mennesker som er like glad i å reise som det jeg er. Iiih! I Florida møtte jeg også Vetle, som jeg ofte henger med her i Oslo. Vi hadde ikke sett hverandre siden språkreisen da vi møtte hverandre i Oslo nå i høst, men alt var som før, haha :-)

Vel, er dere klar for å bli med meg på nytt eventyr? Denne gangen skal jeg på språkkurs i Miami i 2 uker, og jeg drar helt alene. Jeg blir plassert på rom med 2 jenter fra andre land tror jeg, så dette blir spennende. Woho!KJØR! Vi blogges fra solskinnsstaten, dere!