hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

the best trip of my life

Annonse

I fjor startet jeg sommerferien på sykehuset. Jeg hadde fått kyssesyken en av de siste dagene før skoleslutt, og til slutt ble halsen min så hoven at jeg ikke fikk i meg noe som helst av mat og drikke, så vi la inn årene og skrev meg inn på sykehuset hvor jeg var så heldig å dele rom med 3 andre gamle damer :-))) Den kyssesyken, fy faen, den tok nesten knekken på meg føltes det som. Haha, jeg mener det og! Jeg husker legen kom på besøk på rommet mitt og jeg bare: "Jeg skal til Florida om NI dager, er det mulighet for at jeg blir frisk til det?". Kyssesyken skal man virkelig ikke tulle med, og det kan ha store ettervirkninger, så helt ærlig hadde jeg bestemt meg for å ikke dra. Jeg følte jeg risikerte å bli sengeliggende i månedsvis om jeg ikke hørte på kroppen min... Men jeg ble skrevet ut av sykehuset, og jeg fikk i meg masse næring. Dagen før avreisedato var jeg hos legen for å sjekke leververdiene mine, og legen så ikke noe grunn til at jeg ikke kunne dra - så da satt jeg meg på flyet til Oslo og møtte gjengen jeg skulle reise med, deretter satte vi snuten mot Florida sammen med EF. Jeg hadde den beste måneden i mitt liv!!!

Vi sjekket inn på et hotell i Cocoa Beach, som lå PÅ stranden. Med andre ord: Vi solte oss både før og etter skolen. Herregud, så sinnsykt deilig vi hadde det når jeg ser tilbake på det. Vi tilbringte en hel måned i solskinnsstaten, hvor de fire ukene bestod av nye venner, latter, shopping, soling, Disney World, Universal Studios, bonfire night, amerikansk fotball-kamp, bowling, Walmart-shopping, utflukt til Tampa og MYE mer. Herregud, det var garantert en av de beste ukene i mitt liv!!

Jeg kjente ingen av de jeg reiste sammen med fra før av (utenom et par som jeg pratet med på Facebook i forkant av turen), og det tror jeg er noe av det som gjorde turen så sykt bra. Man har godt av å bli presset ut av komfortsonen og møte helt nye mennesker - ALLE har godt av det. En av mine nærmeste bestevenner den dag i dag er Veronika, og hadde det ikke vært for Florida hadde vi aldri blitt kjent. Det som er så sykt morro er at jeg og Vero planla å bo på rom sammen før vi dro, uten at vi kjente hverandre noe særlig (vi hadde jo ikke møttes), men det viste seg at vi matchet fullstendig.

Vil du reise på språkreise med EF?

... da har jeg har en gladnyhet til dere! Om dere bestiller språkreise med EF innen 30. oktober kan du få opp til 3000 kr i rabatt. Trykk HER for å lese mer. Jeg vet det er mange som vurderer språkreise, og jeg må bare si; KJØR på. Det er virkelig et minne for livet, fy søren. Og jeg vil absolutt anbefale destinasjonen Florida! Hotellet er skikkelig trivelig, det ligger rett ved stranden, utfluktene er dødsmorro, måltidene var kjempegode og ja... Det var bare helt fantastiiiisk!! Jeg får nesten tårer i øynene av å tenke på det. Jeg er så utrolig glad for at jeg har fått oppleve en språkreise, for denne turen kommer til å ligge i hjertet mitt resten av livet.

Her kan dere lese alle innleggene mine fra Florida.

stressed but well dressed


Hei og god mandag! Jeg har egentlig ikke tid til å blogge i dag, men titte likevel innom en kjapp tur. I dag har jeg CRAAAZY mye på planen min æææh, så jeg må bare hive meg rundt jeg! Vi skrives snart igjen, ha en fin dag ♥

svar på spørsmål: språkreisen til Florida

Hvor lenge før bestilte du turen?
Jeg bestilte den i fjor høst, da jeg fikk tilbud om reisen. Det er veldig få plasser igjen til USA, så dere som vurderer burde kjappe dere. Tror noen av destinasjonene er fullbooket nå, også.

Hva var gjennomsnittsalderen? Jeg fyller 18 og er redd for å være den eneste 18-åringen..
De fleste var 97 og 98, tror jeg. Var også 96 og 99. Jeg synes blandingen var helt grei, og jeg synes ikke du er for gammel om du er 18 år.

Hvilken karakter burde man ha i engelsk for å dra?
Pøøh, det spiller ingen rolle! Det lover jeg deg. Man drar jo for å bli bedre i språket, så det skal du absolutt ikke tenke på. Flink blir du uansett :-)Var det mulighet for sunnere mat?
Ja, på Publix (matvarebutikk som lå i nærheten av resortet vi bodde på) solgte de masse sunne greier. De har jo et enormt utvalgt av frukt i USA blant annet, og type all frukt der er jo genmodifisert så jordbærene for eksempel er svære, røde og skikkelig gode. Digg!! Når det gjelder sunn mat på restauranter så var det litt vanskeligere, og spesielt når vi var i Disney World. Det var KUN burgersjapper å finne, og jeg og Veronika lette parken rundt etter noe annet enn fast food. Haha! Men frokosten og lunsjen vi fikk på hotellet var veldig bra - for der hadde de skikkelig utvalg og både sunne og usunne alternativer. Men ikke stress med maten, du finner noe du liker uansett. Og dessuten så er det jo ferie ;-) 

Hvor mye lommepenger brukte du?
Det har jeg faktisk ikke regnet ut enda, noe som er skikkelig dumt i grunn. Men jeg brukte overraskende lite på shopping, og overraskende mye på mat. Haha. Tror ikke jeg oversteg mer enn 15 000 i lommepenger om jeg ikke tar helt feil.. Skal du shoppe mye ville jeg hatt med 20 000, men du klarer deg fint med 15 000!

Hvilket nivå/level kom du på?
Jeg kom på nivå 5, som er det beste. Nesten alle nordmenn kommer på nivå 4 eller 5, siden vi er så flinke i engelsk!Blir det vanskelige og utfordrende oppgaver på skolen?
Absolutt ikke! Skolen er bare gøy og sosial, hvor man diskuterer gøye temaer og gjør enkle oppgaver.

Vil du anbefale veldig sjenerte folk å dra på språkreise?
JA! En språkreise er en perfekt mulighet til å bli mer utadvent, så kjør på sier jeg.

Hvorfor kjøpte du ikke noe fra Abercrombie & Fitch og Hollister?
Jeg kjøpte èn topp fra Abercrombie, men ingenting mer. Haha, hvor skulle jeg hvis jeg ikke fant noe jeg likte? Jeg synes det er så sjuuuukt teit å kjøpe klær fra kjente merker kun på grunn av merket. Synes synd på folk som har en slik tankegang.Er det vaskemaskin der?
Oh yes! Men den ødela frynsetoppen min slik at den ble revet i fillebiter... </3 Det var riktig nok det eneste plagget så ble ødelagt da, så den er helt trygg å bruke. Du slipper altså å kjøpe nye truser om du skulle gå tom. Jeg tok ikke med meg 30 truser, liksom.

Hvordan var det med mensen mens du var der?
Det gikk fint. Brukte bare tampong hele dagen, men det var så klart litt irriterende når jeg skulle bade. Anbefaler å gå på p-piller slik at du kan utsette menstruasjonen. 

Hvordan var flyreisen?
Fantastisk! Haha, utrolig nok. Jeg sov sikkert halve flyreisen, og vi fikk puter, pledd og god mat. Det er absolutt ingenting å grue seg til.Er det billig i Florida?
Merker som VS, Michael Kors, Abercrombie etc. er litt billigere i USA enn i Norge, ja. Vanlige klesbutikker var også litt billigere, så ja, i forhold til Norge var det rimeligere. 

Går det bra å dra alene uten venner?
JA! Dra alene! Jeg anbefaler det på det sterkeste. Da slipper du å bli avhengig av venninna di, og du får sååå mange venner.Legger man mye på seg av å være i USA en måned?
Neiiii, man legger liksom ikke automatisk på seg av å være i USA. Det kommer jo helt an på om du spiser alle donutsene du kommer over. Hehe, u see my point? Jeg følte derimot at det gikk veldig lang tid mellom måltidene og jeg spiste sjeldnere enn hva jeg gjør her hjemme. Det var skikkelig rart å ikke ha mat tilgjengelig til enhver tid, for når jeg er hjemme spiser jeg jo hele tiden. Haha!

Har Runwaydreamz en egen butikk bortsett fra nettbutikken?
De har hovedkontor i Los Angeles, men det er ikke en butikk. 

Vet du hvor mye en pakke med Body Mist fra Victoria Secret kostet?
Husker ikke nøyaktig, men de var veeeeldig billige! 80 kr?

Følte du at folk ga deg blikk og baksnakket deg siden du er kjent?
Nei, overhode ikke. Jeg la i alle fall ikke merke til det, haha?? Om folk vil baksnakke meg så får de bare gjøre det, jeg gir blaffen. Jeg hadde tidenes reise og fikk venner for livet - så det stoppet ikke meg!

Er det mye fest og fyll? Mamma lar meg ikke dra hvis det er festing der.
Lederne er ansvarlige for dere og passer på at dere ikke er ute etter leggetid. Det var ingen som festet eller drakk når vi var der, som jeg vet om. Så nei, det kan du si til moren din at hun ikke trenger å bekymre seg for. Jeg kunne aldri sett for meg å feste på språkreisen, for vi gjorde så mye gøy i løpet av dagen!! Og når kvelden kom ville jeg bare sove, haha.Hvor spiste dere middag?
Vi kunne skrive oss opp på ulike restauranter hver morgen når vi gikk til frokost, og da var alternativene ofte Subway, McDonalds og slike "restauranter". Men når vi var på shoppingsenter valgte vi selv hvor vi ville spise, samme når vi var i Disney World, Universal osv :-)siste sjanse for å få rabatt på språkreise

Ååååh, jeg kan sitte og bla gjennom bilder fra Florida i evigheter? Jeg tuller ikke ♥

Jeg tenkte å tipse dere om at fredag 17. oktober er siste frist for å med seg rabatten på opptil 3000 kr! Bestill med EF HER. Også lurt å tilføye at det er svært få plasser til USA igjen, så her gjelder det å med å ikke vente for lenge med å bestille. Jeg har så lyst å spole tiden tilbake og oppleve måneden i USA på nytt, dere aaaaner ikke. Tror jeg snakker for alle EF-studentene når jeg sier at dette har vært en magisk sommer. I dag satt jeg på bussen på vei til skolen og hørte på All The Way av Timeflies, og fy søren så mange minner som strømmet på. Aaah, jeg er evig takknemlig. Språkreisen min med EF har vært det beste jeg har opplevd, noensinne.

Og forresten, jeg merker at en del av dere holder litt igjen på det å bestille fordi dere er er redd for at det skal bli en utfordring å være selvstendig, få nye venner og dra til USA på egenhånd. Men jeg LOVER dere, det er ingenting å være redd for. Dere kommer til å ha den beste sommeren i livet deres, og dere kommer til å få sååå mange nye venner og opplevelser. Ingenting kan måle seg med en språkreise.

- trykk her for å komme til siden - Jonas, Veronika og meiiii. Miss u guys!

yesterday's outfitGenser fra Make Way, bukse fra Cheap Monday her, veske fra H&M, sko fra Public Desire her

Jeg ELSKER denne toppen, jeg ELSKER buksa og jeg ELSKER skoene. Tror dette må være mine favorittplagg for tiden! Aaah, love. Det føles skikkelig deilig å bruke noe annet enn de vanlige buksene jeg alltid går med. Denne buksa er egentlig altfor kort for meg, men med disse skoene går det fint :-)

spørsmålsrunde om språkreisenHOLA! Som dere vet har jeg allerede svart på en del spørsmål angående språkreisen min til Florida i sommer, her og her. Likevel får jeg fortsatt diverse spørsmål i kommentarfeltet, så jeg tror det er på tide med enda et innlegg hvor jeg svarer på spørsmål. Jeg tipper det er mange av dere som er i tenkeboksen om dere skal bestille tur til neste år? Vel, jeg er her for å hjelpe dere hvis det er noe dere lurer på! Jeg forstår at det er mye forskjellig man lurer på i forkant av en slik reise, så jeg vil med glede svare på spørsmålene dere har. Samme hva det gjelder - miljø, shopping, utgifter, utflukter, destinasjon, campus - ask me anything! Jeg svarer i et eget innlegg om ikke lenge :)

Så, hva lurer dere på?

den diggeste tightsen i verden

Denne tightsen har dere vel sett på bloggen et par ganger?Det er verdens beste tights for real, jeg tuller ikke. Jeg er jo avhengig av å bruke kosebukse hver dag, men selv om jeg ikke tar meg selv høytidelig så frister det svært lite å gå rundt i knæsj rosa og baggy joggebukse i offentlighet. Derfor er denne perfekt, for den er kjempedigg å gå med samtidig som den ser kjempefresh ut. Jeg elsker mønsteret, fargen, det svarte "beltet med midjen hvor det står "Just Do It" bakpå. 

Finnes på Junkyard, her. (Sponset) Lignende mønster i alle fall. De har mange forskjellige farger og mønster, så er bare å velge og vrake :-)

clearwater beach baby

Visste dere at man kan bli arrestert for å gå bare i BH offentlig i Florida?

Uuuups.. Dette var jeg og Veronika selvfølgelig ikke klar over da vi var i Tampa. Men her var det faktisk krise, for vi var på utflukt til Tampa hele dagen, og vi hadde selvfølgelig klart å glemme bikini. Herregud, jeg tror aldri jeg har vært så varm i mitt liv! Akkurat der og da skulle jeg ønske jeg bare kunne ligge i en stor dynge med snø, men nå når jeg er hjemme i kalde Norge igjen så angrer jeg veldig på at jeg tenkte slik, haha. Solen gikk bort litt ut på ettermiddagen da, så vi fikk knipset noen idylliske bilder på den fineste stranden ever. Clearwater Beach ♥

Aaaw, så mye jeg savner denne jenta! Og ikke minst vårt spesielle språk, haha. OG humoren!innkjøp fra Florida

Her er videoen med innkjøpene mine fra Florida! Som jeg har sagt tidligere så shoppet jeg veldig lite, rett og slett fordi jeg ikke føler jeg har behov for så mye.. haha. Jeg trodde aldri jeg skulle komme til det punktet, but here I am. Jeg fikk dratt kortet et par ganger da, så her er i alle fall deeeet jeg fikk med meg hjem. Glemte et par ting i videoen, jaja.

Shit I know, jeg skulle ikke valgt lysegrå og inntilsittende topp!!!! Trenger ikke femti kommentarer om at jeg svetter HEHE, I'm only human ♥♥Sett på 1080p for å få HD!

Så, hva synes dere? 

bildedryss

Sponset tur

Et lite bildedryss med upostede bilder fra kjære Cocoa Beach <3

du vet det er august

? når hagen er full av bringebær ♥

Så i dag tidlig gikk jeg ut i bakhagen og plukket meg en skål friske bær som jeg nøt ved siden av frokosten. Det er så skjønt å spise frokost hjemme igjen. Jeg har savnet å våkne i min egen seng, lage meg nystekte rundstykker og plassere meg i godstolen mens Gossip Girl ruller på tv-skjermen. Det er liksom min faste frokost-tradisjon. I går ryddet jeg forresten hele rommet mitt. Her snakker vi skikkelig rydding altså - jeg tok nemlig for meg klesskapet også! Klesskapet mitt har egentlig bare vært en eneste stor haug det siste halvåret, og det gjør det veldig vanskelig for meg å finne klær å ha på meg når jeg skal på skolen og bare har fem minutter på meg til å finne antrekk. Så nå er hele rommet og skapet så clean som det kan bli, og jeg er klar til skolestart. (Egentlig ikke) Liker å tro det, i alle fall.Jeg har fått veldig lyst hår i sommer, merket det først nå. Synes det er mye finere slik faktisk! Føler alle jenter liker "sommerhåret" best, egentlig.

videoblogg: florida 2014

Sponset tur

Da var videoen endelig klar! Ååh, jeg får gåsehud av å se tilbake på videoene, for en fantastisk tur jeg har vært med på. Jeg er så takknemlig. Dere som skal på språkreise: NYT DET SÅ SINNSYKT. Nyt hvert eneste sekund!!Videoen er nettopp lastet opp, så det kan hende kvaliteten er dårlig i starten. Det kommer seg etterhvert :-) Håper dere liker den. Ikke glem å trykke på tannhjulet og velg 720p!

graduation

Sponset tur

Pictures from our EF graduation in Cocoa Beach, Florida

Her er bilder fra vår siste dag i Florida, hvor vi hadde graduation! Det var sykt gøy å være med på - skikkelig amerikansk. Vi fikk slike hatter, men den passet ikke meg så den falt av hele tiden, haha. Når vi hadde graduation samlet de alle sammen, og så stod lærerne fremme og ropte opp èn og èn elev, som da gikk frem og fikk vitnemålet sitt med karakter på. Det vitnemålet skal jeg ta godt vare på!

outfit from floridaShorts fra americandreams.dk, bustier fra Runwaydreamz, sko fra Converse, earcuff fra H&M, solbriller fra Ray-Ban

the very last day

Sponset turSavner synet av palmerVetle, meg, Hanne og Ingrid-Sofie *hjerte*Fotogene Mats!Vi feiret siste dagen i Florida på Friday's. Vanligvis får vi jo velge mellom ulike middags-steder, men siden det var siste kvelden så samlet vi hele den norske gjengen på samme sted. JIPPI!Jeg delte bord med disse herligheteneNorwegian Salmon!! Hvis dere er i USA og på Friday's så dere smake dette. Tror ikke de har det på menyen på Friday's i Norge, nemlig!Heyyy VetleHeyyy VeroFlorida-gjengen samlet! Dette var de som reiste fra Norge på 4-ukers. Vi var 60 fra starten av, men en del av dem valgte surfekurs i steden for vanlig skole og da var de der i 3 uker.

svar på spørsmål om Florida

Sponset tur

Går det an/er det lett å snike seg ut? Liksom å gå på fest eller utested.
Å snike seg ut etter innetidene (23.00 i hverdager, 24.00 i helgene) er imot reglene, og er dermed veldig vanskelig. Jeg ville absolutt ikke dratt på språkreise med intensjon om å snike seg ut, for da ødelegger du egentlig bare for deg selv. Blir du tatt (noe du mest sannsynlig blir) ender du opp med husarrest i flere dager og i værste tilfelle blir du sendt hjem. Det høres kanskje strengt ut, men det er fordi EF har ansvar for alle studentene, og da de ha regler. Easy as that. Jeg forstår egentlig ikke poenget med å snike seg ut etter innetidene, for det siste jeg tenkte på da jeg var på språkreise var å henge ute til langt på natt eller å feste. Vi hadde jo program stort sett hele dagen, så når vi kom hjem sent på kvelden var det dødsdeilig å bare legge seg ned i senga og sove, haha. Flere på gruppa vår endte opp med husarrest i tre dager og jeg tror ikke noen av dem synes det var spesielt gøy akkurat. Så til dere som skal på språkreise: gjør dere selv en stor tjeneste og følg reglene!

Hvor gamle er de fleste der?
De fleste var 98 tror jeg, men det var mange 97'ere også. Ellers var 99 og 96.

Når begynner skolen og når slutter den?
Man starter tidlig annenhver dag. Starter man tidlig er det 08.30-12.10, starter man sent er det 12.00-13.30. Ikke lange skoledager, med andre ord. 

Jeg bare lurer på om det er vanskelig å få til å trene hvis man ønsker det når man er på språkreise? Er det nok (lange nok) pauser/fritid til det?
Ja, absolutt. Nå trente ikke jeg da, siden jeg har hatt kyssesyken, men det var et veldig bra treningsrom på hotellet i Florida som mange benyttet seg av. Hvis man har skole tidlig for eksempel, så er man ferdig klokka 12, og hvis du da har beach day som aktivitet etter det så kan du gjøre hva du vil - for eksempel dra og trene og så legge seg på stranda. Da har du fri helt frem til klokka 6, når man spiser middag. Man kan også trene på morgenen. Hadde det ikke vært for "treningsforbudet" mitt så hadde jeg definitivt tatt meg en joggetur på stranda om morgenen, tenk så fantastisk herlig det må være! Snakket med mange som gjorde det i Florida.

Hvorfor valgte du akkurat Florida og ikke California? På hvilke måter er Florida bedre?
Jeg ble spurt om å få sponset tur til Florida, så det var liksom ikke slik at jeg kunne velge mellom alle de ulike destinasjonene EF tilbyr. MEN om jeg hadde fått velge så hadde jeg valgt Florida uansett!! Det var dit jeg ville, så jeg var superheldig. Jeg tror nok at alle destinasjonene er fantastiske på hver sin måte, men det positive med Florida i forhold til California er:
♥ Det er varmere
♥ Det er mer strandliv tror jeg, og med tanke på at vi faktisk bor på stranden så får man naturligvis mer tid der
♥ Man bor på hotell og ikke campus som i California, så man har vaskehjelp på rommet i steden for å måtte vaske selv. Hehe, det likte jg utrolig godt! Det var så deilig å komme hjem fra stranden og bare se at rommet var helt strøkent med nyoppredd seg, nye håndklær og vasket gulv
♥ Man bor på rom to og to, i stedet for fire og fire. Jeg tror man har muligheten til å velge om man vil bo på tomannsrom eller firemannsrom i California, men i Florida så var alle hotellrommene tomannsrom i alle fall. Jeg synes det var utrolig deilig å bare ha èn room-mate, for da slipper man å måtte forholde seg til så sykt mange, og det blir lettere med tanke på dusjing, legging og alt
♥ Disney World i Orlando (Florida) er den største i hele verden! DET er en grunn i seg selv til å reise, haha. Disney World var helt magisk

Var du på EF Vertsfamilie eller EF Resort? 
Jeg var på EF Resort. Da bor man på et resort (altså et hotell) sammen med alle studentene, og jeg er veldig fornøyd med akkurat det. Noen velger å bo i vertsfamilie og da får man kanskje oppleve litt mer kultur ettersom man bor med en amerikansk familie, men hvis du er veldig glad i å være sosial så tror jeg det er best å bo på resort. Jeg hadde nok valgt resort om jeg skulle dratt på enda en språkreise.

Hvor i Florida er det?
I Cocoa Beach, som ligger ca. en og en halv time unna Orlando.

Hvor mye koster det for selve språkreisen uten lommepenger?
30 000-35 000, det kommer an på hvor mange utflukter du velger å dra på.

Må man kunne "godt" engelsk for å kunne dra på språkreise?
Absolutt ikke!! Det er jo nettopp derfor man drar på språkreise - for å bli bedre i engelsk. Jeg har alltid vært helt middels i engelsk. Hadde ikke problemer med å prate riktig liksom, men jeg gruet meg alltid til å snakke høyt i klassen. Grunnen til det er fordi jeg aldri har pratet mye engelsk muntlig, så jeg har ikke fått sjansen til å øve meg på å praktisere språket. Det er nettopp dette man lærer på språkreise! Skolen til EF legger ikke så mye vekt på gramatikk og rettskriving, formålet dems er heller at vi skal bli mer sikker på oss selv når vi prater engelsk. Jeg lover dere at etter 4 uker i USA med EF så blir man mye, mye, MYE flinkere i engelsk. Og så skulle jeg ønske skolene i Norge la mer vekt på å prate muntlig, ikke bare lære gramatikk hver eneste engelsktime...

Kom du i gruppe/klasse med noen norske?
Vi reiste rundt 60 stykker fra Norge, og jeg tror vi var det landet med den største gruppa. Du kommer nesten garantert i klasse med noen norske ja, de fordeler det nemlig ganske bra. Uansett er ikke det noe man behøver å bekymre seg for, for skoletimene er utrolig behagelige og man føler seg aldri nervøs. 

Foreldrene mine lar meg ikke dra på språkreise.. Kan du vær så snill og forklare litt om hvordan foreldrene dine taklet å la deg reise så langt alene og fortelle at det virkelig ikke er noe problem å reise til USA med EF?
Kjære foreldre! Haha, nei da, jo da. Da jeg fortalte mamma og pappa om at jeg fikk tilbudt språkreise til USA ble de bare utrolig glad på mine vegne, så de nølte aldri. Jeg tror det var fordi de allerede hadde hørt mye om EF og visste at de var seriøse. Vel, å reise med EF er så trygt som du kan få det, og det er jo en av de største organisasjonene innenfor området sitt. EF tar vare på deg helt fra du har trykt bestilt på nettsiden, til du er hjemme igjen etter språkreisen. De gir utrolig grundig informasjon i forkant av reisen, og under selve språkreisen vil det nesten alltid være EF-ledere (som by the way er dritkule!) med deg, så om du lurer på noe, trenger hjelp eller noe så er det null problem. Jeg følte meg utrolig trygg hele tiden, noe som var veldig behagelig. Trenger du for eksempel noe viktig på apoteket så blir lederen med deg, så om jeg hadde fått ettervirkninger av kyssesyken under reisen så vet jeg at jeg hadde vært i trygge hender.

heaven is a place on earth

Om dere er i USA vil jeg anbefale dere å dra innom Publix, en matvarebutikk med utrolig godt utvalg. Det ble nok min og Veronika sin favoritt. Der hadde de en hel haug av god mat, som for eksempel all slags frukt i begerglass, god brødmat og nøtter i alle slags varianter som dere ser på bildene over. Jeg er veldig svak for yoghurtnøtter, sjokoladekuler, tørket frukt og lignende som jeg kanskje har nevnt en del ganger tidligere - og dette var rett og slett heaven on earth. Her hadde de alt. Favoritten ble bananchips og peanøtter dekt i sjokolade - det spiste vi hver eneste dag i starten av språkreisen. Kommer aldri til å glemme alle de kveldene vi satt på hotellrommet og munchet dette. Håper jeg finner det i Norge også :-)

Nå kommer Julie på besøk hvert øyeblikk!! Vi skal overnatte, åååh så etterlengtet det er å dele seng med snuppa mi og spise rundstykker med pesto til frokost. Gleder meg! 

#thatdress

Veronika hadde med seg denne nydelige kjolen til Florida, og heldig som jeg var fikk jeg prøve, tihiii. Følte meg nesten som en prinsesse i den! Note to self: kjøp maxikjoler Jeg fikk aldri brukt den da ettersom det aldri kom en passende anledning (i tillegg til at jeg hadde svettet bort i den, mest sannsynlig), men jeg bare måtte ta noen bilder av den for å ha det som minne, haha ♥ SÅ fin var den!Dress from Bershka

Forresten, så må jeg få sagt tusen takk til dere lesere som har fulgt reisen min i Florida her på bloggen. Jeg føler dere fortjener en egen liten takketale, for hallo - det er jo nettopp dere som har gitt meg muligheten til å dra på språkreise!! Det har vært helt fantastisk gøy å blogge for dere i Cocoa Beach, og dere må vite at jeg er evig takknemlig for at dere leser bloggen min og legger igjen så utrolig fine kommentarer. Det var også utrolig hyggelig å høre at dere var så fornøyde med bloggingen min under oppholdet. Så tusen takk, dere er virkelig verdens beste lesere. Love you!!

for et eventyr

Sponset tur

Nå sitter jeg hjemme på rommet mitt med Mac'en på fanget og hører på den offisielle Florida-sangen, altså All The Way by Timeflies. Aah, jeg kjenner sommerfuglene i magen bare jeg hører på den jeg. Det føles fantastisk å være hjemme igjen. På samme tid savner jeg Florida så mye at det svir i hjertet mitt. Jeg trooor det er et tegn på at jeg har hatt det superdupermegaultrafett.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg. Jeg er helt tom for ord. Lamslått er vel det riktige ordet. For en opplevelse. For et eventyr. Selv om jeg har nytt hvert eneste sekund i Florida så merker jeg at det er først nå det går opp for meg hva jeg har gjort de fire siste ukene. Det føles helt uvirkelig å se tilbake på bilder av palmer, Florida-gjengen, beachen, de amerikanske bussene og det fine været.

Å se mamma, pappa, lillesøster og brodern igjen var helt fantastisk. Tacoen stod klar på bordet når jeg kom hjem i går kveld, og jeg har brukte på å pakke ut av kofferten og spise nattmat med broren min. (Minner meg om kveldene i Florida da jeg og Vero satt i hver vår dobbelseng og spiste Nutella med skje ♥) Som jeg har savnet samtalene våres om alt og ingenting! Utenfor hotellet. Good bye International Palms!Veronika, Matthew, Guri, Robert og megMatthew er virkelig den skjønneste personen noensinne!! Han er SÅ søt, kul og morsom *hjerter i øynene*. Savner han allerede åååhHjerteskjærende farvel assTrist å si farvel til rommet vi har bodd på i 4 uker, haha! 1170, we will never forget

Jeg har haugevis av bilder fra Florida som jeg skal vise dere etterhvert, og så skal jeg starte å redigere videoen med alle klippene så fort jeg får tid. Føler jeg har så mye å ta igjen nå etter 1 måned, så nå må jeg bare bruke tiden på å lande litt først, slik at jeg ikke blir helt utbrent, haha. Men ja, stay tuned for mange oppdateringer!

gjesteinnlegg fra roomienJarraaa, da var det Vero sin tur! Dere ser meg nydusja på bildet over, noe som alltid er et like vakkert syn.

De som leser Kriss sin blogg i ny og ne har nok peiling på hvem jeg er; Roomien aka Veronika with a K aka Vero. Jeg er 16 år og kommer fra en liten bygd på østlandet også kalt Bærum. Endelig er det min tur til å gjesteblogge, så dette blir lættis #becauseveronika.

Allright, nå har jeg sittet her i omtrent 5 minutter med spørsmålet om hvor jeg skal begynne. Vi har vært i Florida i fire uker. Fire uker med nye inntrykk, steder, mennesker og så sinnsykt mye mer. Opplevelsene har bare skutt til værs her i Cocoa (som btw betyr kakao, hehe), Tampa og selvfølgelig Orlando. (Seriøst, bokstavelig talt skutt til værs. Spaceshot i Universial var dritbra!). Det som kommer til å bli aller verst når jeg kommer hjem er uten tviiiil menneskene og aller mest min kjære Kriss. Alle kveldene på hotellrommet, turene på stranda og sist men søren meg ikke minst de lange bussturene til Orlando med "All the way" av Timeflies på repeat. Vi har bodd oppå hverandre en hel måned, og har klart oss overraskende bra. We got it! Og som dere sikkert har sett, men mest sannsynlig ikke skjønt greia med, er det at vi har helt syyykt mye internt. Språket vårt har jo seriøst blitt totalrenovert her i the sunshine state. Allrighty, you got it, absolutely, hundre og helvette, that ain't cool og kveppe er bare noe av det som dukker opp i annenhver setning. Det kommer til å bli helt forferdelig å reise hjem fra den beste roomien dere kan tenke dere, og ikke ha noen å snakke med uansett hvor du er. Gonna miss you baby!

Øverst til venstre: Kriss og Vero på nye eventyr i Disney World // Nederst til venstre: Kristine i høye heler og meg nydusja som jeg tydeligvis ofte er // Til høyre: Oppsumering av reisen vår fra Norge til Florida.

Til alle som spør er de hvite flekkene mine rundt om en hudsykdom som heter Vitiligo.

SHALLABAIS fra Veronika Nyhus :)

farvel florida

Sponset tur

Da reiser vi hjem.. :-( Jeg er i Oslo klokka 10.00 på onsdag (norsk tid)!

EF, tusen takk for verdens beste sommer noensinne!! 
Jeg har hatt de fire beste ukene noensinne, og jeg har fått minner og venner som jeg kommer til å ha med meg hele livet. Jeg er SÅ takknemlig for denne turen. Jeg kan rett og slett ikke beskrive med ord hvor fantastisk jeg har hatt det. Min første tur til USA har vært så vellykket som den kunne blitt - uten tvil! Det å henge med verdens herligste gjeng 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, i fire uker har vært så utrolig morro, og jeg har virkelig storkost meg hvert eneste sekund. Jeg har hatt verdens beste roomie som jeg har blitt utrolig close med, GJETT om jeg kommer til å savne våre alt-og-ingenting-samtaler om kveldene og morgenene hvor jeg må vekke henne fordi hun er så trøtt. Jeg kommer til å savne å gå til frokosten klokka halv åtte om morgenen, for å deretter pile ned til stranda i hundre og helvette for å slikke mest mulig sol før skolen starter. Aaah. Jeg kommer til å savne de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med, og ikke minst lederne og lærerne.

Jeg skriver dette med en stor klump i magen, fordi jeg gruer meg så utrolig mye til å forlate vakre Cocoa Beach. På samme tid kjenner jeg sommerfuglene i magen fordi jeg gleder meg så utrolig mye til å se venner og familie igjen.

Cocoa Beach 2014, den beste opplevelsen i løpet av mine 17 år ♥

en tur ødemarka

Sponset tur

Sist lørdag var en litt annerledes dag her i Florida. På ettermiddagen hoppet hele gjengen på bussen, og vi kjørte til en badeplass hvor det var helt klart vann og skikkelig fint tilrettelagt. Det var helt greit, men det var utrolig mye mygg der siden det var så fuktig, jeeee. Vel, etter det kjørte vi til vi kom til en ganske så øde plass - nemlig en slags dyrepark, Det var ikke en park liksom, bare et område langt inni skogen hvor det var massevis av dyr inne i bur. Haha, jeg tror aldri jeg har vært såå glad for å komme hjem igjen til hotellet. Altså, det var utrolig mange fascinerende dyr der (leopard, tiger, slanger, edderkopper, aper og mye mer), men for et rusjent sted, haha. Det er jo utrolig morro å se tilbake på det nå, men hahah - jeg tror ikke jeg er den eneste som synes det var ekkelt der og da. Vi tente bål til slutt da, hvor vi grillet hotdogs og s'mores, så det var faktisk ganske koselig når det ble mørkt. Spesielt med countrymusikk på musikkanlegget!! Haha, når jeg tenker tilbake på det så er det faktisk et veldig bra minne. Meeeen ja, det var deilig å hoppe i dusjen når vi kom hjem igjen. De som jobbet der bodde i et hus (eller en hytte??) der, og det var liksom toppen av rusjenhet. Haha, holdt på å le meg ihjel når vi skulle inn og låne doen. Jeg og Veronika har jo planlagt å flytte sammen når vi blir eldre, og da tenker vi å bo en slik plass ass. I et skittent hus med slanger, edderkopper og dyr overalt ♥ Søren at jeg ikke tok bilde av det!! Det er liksom så vanskelig å forklare med ord.

Det var en fin dag da, som alle andre dager her i Florida! Det var faktisk gøy å oppleve noe annet enn shopping, karuseller og beach.

blogger spot

Sponset tur

Så det er her jeg blogger for dere når jeg er i Florida:Koselig, eller hva?! Det er liksom et stort fellesrom ovenfor lobbyen, og det er her alle klasserommene er. Så til dere som lurte på det: skolen er på hotellet, ja. Det er jeg glad for. Vi har både hotellet, beachen og skolen på samme sted. Så når vi er ferdig på skolen kan vi bare gå rett til beachen - ganske så smuuud spør du meg.

I dag er det nest siste dagen her i fantastiske Cocoa Beach. Jeg og Veronika begynte å pakke i dag, og jeg innser nå at det nærmer seg slutten på dette fantastiske eventyret. Hvordan kan fire uker ha gått så sinnsykt fort?! Ææh.. Vel, i dag kunne vi bestemme om vi ville dra på shopping, til dyreparken eller om vi ville være på stranden, og jeg valgte sistenevnte. Vi har aldri hele soldager her (noe som er veldig bra, for da slipper vi å bli solbrent), men i dag var det null program så jeg solte meg til halv fem-ish. Gjett om jeg var kokt da eller!! Det var sinnsykt herlig, da. Tips nummer #1 for å klare å holde ut på stranda lenge: bad hvert 15 minutt. Man blir jo utrolig brun når man bader i saltvann i tillegg.

Jeg og Veronika tok bussen til Publix (matbutikk med sykt bra utvalg) med Robert nå nettopp. Han er en av de amerikanske lederene her! Thank you for letting us go to Publix, Robert. You're awesoooooome. Gonna miss you when we leave!Vi kjøpte inn tørket frukt, nøtter, yoghurt og cantaloupe, og sistenevnte har jeg spist hver dag siden jeg kom hit. Det er sååå godt, og det er så sykt digg at de har ferdigoppkuttet frukt på froksoten her. Det er populært, for å si det slik!

let's go to the beach

Sponset tur

let's to the the beach, each
let's go get a wave

Tidenes mindfuck når vi fant ut at det var "a wave" og ikke "away" på slutten av setningen der, haha. Jeeee. Siste dag her i Florida! Nå skal vi på stranden her for siste gang, uuuuææh. Dette må nytes! Herregud, jeg vil bli for alltid ♥

fine dager

Hei folkens!

Nå har Kristine fått meg til å skrive et gjesteinnlegg på bloggen hennes, noe jeg allerede har funnet ut ikke er min greie, men jeg prøver likevel.

Jeg heter Vetle, jeg er 16 år og kommer fra Gausdal. Gausdal ligger i Oppland og er en av norges fineste bygder (absolutt verdt å besøke).

Nå har vi vært her i snart fire uker, det har gått kjempefort. Vi har igjen to hele dager, som forhåpentligvis skal brukes på stranda og på surfing. Surfing er noe jeg aldri trodde jeg skulle lære meg, men tro det eller ei, jeg klarte det! Nå om dagen går omtrent halvparten av EF-studentene rundt og er forkjølet, inkludert meg. Man hører hosting og nysing uansett hvor man befinner seg. Men selv om forkjølelsen er ute og går, så har vi det kjempegodt, hver dag er like god. De siste dagene har det vært beach-day hver dag, så både Kristine og jeg har selvfølgelig klart å bli solbrente, men vi skal begge overleve de to neste beach-dagene!

Sjekk ut instagram for å se hvor morsomt vi har hatt det! Kristine sin instagram, som dere sannsynligvis allerede følger, er "kristineullebo", og min er "vetlebaukhol". Vi kommer til å oppdatere fra reisen selv etter vi har kommet hjem!

Jeg ba Kristine legge til noen fine bilder, her poserer vi på/foran en rund stein:Vi snakkes!

outfitShorts fra Runwaydreamz, topp fra Abercrombie and Fitch, sko fra Converse

Hva synes dere? 

rommet våres

Sponset tur

Jeg har jo vist dere litt rundt på hotellet, men jeg har ikke vist dere rommene våre enda. Det tenkte jeg å gjøre nå! Det jeg liker så godt med rommene her er at døren går rett ut, så man er ikke innestengt i en korridor liksom. Vi bor altså to og to sammen, og det synes jeg er helt perfekt. Jeg tror det hadde vært litt slitsomt å bo flere enn det sammen, så jeg er kjempefornøyd. Rommet til meg og Veronika er rotete 90% av tiden, så jeg har liksom aldri fått noen mulighet til å ta bildene. Greia er at vi har system i rotet, ikke sant?? ;-)Det første som overrasket meg når vi kom hit var de store sengene!! De er SÅ gode. Jeg mener, jeg sover som en prinsesse her! Jeg hadde sett for meg små, harde reisesenger jeg, haha, så det viser seg visst at det er en god idè å ha lave forventinger. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!Rommet består egentlig bare av hovudrommet hvor det e seng, skrivebord, speil og skap, et bad (som jeg ikke har bilde av desverre) pluss et lite rom hvor Veronika står på bildet over. Der er det et stort speil som man vi bruker når vi skal finne ut dagens antrekk (hehe), og jeg har kofferten min der.

Apropos kofferten min? Ikke veldig mye system der, nei.Vi trives stort, vi! Kunne ikke hatt en bedre room-mate. I tillegg føler jeg meg skikkelig hjemme her, det er så koseliiiig ♥ Gjett om jeg skal nyte de fire siste nettene mine her! JEG VIL IKKE HJEEEEEEEM!!!

Her er gangen utenfor rommet.Yeeeah! Hva synes dere, da? Ser det ikke koselig ut?

friday

Sponset tur

I går: Vi kom hjem fra baseball game og var skrubbsultne, så vi dro til sushi-restauranten over gata og bestilte sushi take away. N A M, det smakte så utrolig godt.Jeg smakte nigiri for første gang også. Det var såå godt! Men jeg foretrekker maki I think.I dag: beach all day long (jeg trooor jeg begynner å få en grei farge nå!), skole og så dro vi og spiste midday klokka 6. Jeg spiste mitt første ikke-vellykkede måltid her, og det var seafood enchiladas. For å si det slik: man så ikke at det var en enchiladas engang, fordi hele greia var dekt av ost. ONLY IN AMERICA. Man må liksom streve for å finne noe på menyen som ikke er dekt i ost eller som ikke er frityrstekt. Haha, jajaaaa. Gleder meg faktisk helt utrolig mye til å spise norsk mat igjen.

Veronika, Caroline og HenrietteStunning!!!Som dere ser på bildene av meg her så er låra mine dekt av masse nydelige myggstikk? :-) Det er heldigvis ikke like ille nå da, som det var de første dagene her nede.

Vi skulle egentlig stå på rollerblades etter middagen, men de hadde dobbelbooket så vi fikk ikke dratt likevel. Vi tar det igjen på mandag heldigvis! Nå er det poolparty, men jeg er så sliten at jeg faktisk ikke orker, haha. Klokka er 23:00 her nå, og jeg tror egentlig jeg turer til rommet snart for å legge meg. Skjønnhetssøvnen er viktig å ikke glemme.

through my iPhone

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:50. (Tidsinnstilt innlegg)Blinkskudd av meg og VeroVetle og meg // Selfie med donutenTnåå, vi måtte ta bilde med "maskottene" da. Dette var egentlig ikke maskottene, men de var cute så vi måtte liksom bareSe på den nydelige himmelen. Florida ♥Go Manatees!Skikkelig amerikansk burger ass!Two happy girls

Her er noen bilder fra dagen, bare at de er tatt med mobilen. Tipper det er gøy for dere at ikke alle bildene er speilrefleks? Håper det i alle fall. Forresten, så må jeg få sagt tusen takk til alle de fine kommentarene jeg fikk i går!! Plutselig fikk jeg kjempemange fine tilbakemeldinger på smilet og utstrålingen min, og det var sååå hyggelig å høre, aw. Skal bli flinkere å smile slik, haha :-) Og ja, jeg er jo ganske så lykkelig for tiden. Husker dere at jeg skrev et innlegg om at jeg savner å være den sprudlende Kristine? She is back!! Livet er rett og slett helt perfekt her i Florida.

Jeg husker at jeg var så i tvil om å dra til Florida etter kyssesyken fordi jeg var redd for å få ME etter å ha fått 1234567 kommentarer om at jeg kom til å få det. Visste dere at det er større sjanse for å få ME av depresjon enn kyssesyken? Legen min fortalte meg at det var tatt en undersøkelse av 800 stykk som hadde ME, og av de 800 så var det bare 12 av dem som hadde hatt virus, altså kyssesyken og andre virus. 788 andre hadde fått det av andre årsaker. Det forteller litt. Jeg setter selvsagt pris på alle tipsene jeg fikk under kyssesyken, men hadde jeg svelgt alle kommentarene rått så hadde ikke jeg sittet i lobbyen her på International Palms i Cocoa Beach nå. Så selv om det er noen som får ME etter kyssesyken så er det veldig opphypet. Det er ingen direkte sammenheng mellom ME og kyssesyken. Man kan ikke slutte å leve fordi man har hatt et virus - bare et tips til dere som ligger syk med kyssesyken nå. Lytt til kroppen, ikke hva andre sier.

Haha, jeg prater meg bare bort jeg. Jaja! God natt ♥ 

baseball-kamp

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:08. I dag har vært en typisk dag her i Cocoa Beach. Altså: herlig. Stod opp, pusset tennene og heiv på meg shorts og topp, spiste den obligatoriske frokosten som jeg eeeelsker - altså yoghurt med musli og jordbærsyltetøy + deilig frukt, skole, lunsj og så beachen. Jeg elsker at skoledagene går så fort her, fordi vi gjør liksom så gøye ting. I dag spilte vi "baseball" innendørs, og det var faktisk utrolig gøy, haha! Vi har skole fra enten 08.30-12.00 eller 12.00-17.10. Ikke lange dagene, med andre ord. Så i dag hadde vi skole på morgenen, og da dro jeg rett på stranden etterpå. Tror aldri jeg har fått på meg bikinien og solkremen så fort, jeg kunne liksom ikke gå glipp av sola. Jeg ble liggende på stranden helt til klokka ble fire, for da var det på tide å fikse seg til kveldens aktivitet: amerikansk baseball game!

Jeg har aldri sett en baseball-kamp før, så det var faktisk veldig gøy! Alt er så? amerikansk!! Dere vet når man ser på amerikanske filmer og så har man skikkelig forventinger om at det er akkurat slik på ekte også? Det som er så gøy er at det er sant. Alle tingene jeg hadde sett for meg her i USA er akkurat slik jeg hadde forventet.Det var jo ekstra gøy å se når Amy, læreren vår, hadde lært oss litt regler og slikt på skolen i dag. Nå føler jeg at jeg er litt into spillet! Skjønte det i alle fall mye bedre enn jeg gjorde før.Me and my babe. Hun har vært syk i et par dager, så det var derfor hun ikke var med på shoppingen til dere som lurte på det. Vi er nok ikke uvenner, haha!

Så, er det noen her som har vært på en baseball-kamp før? 

shopping

Sponset tur

Dagen i dag startet med beach day, og etter lunsj hadde vi skole. I morgen er siste skoledag!! Vi har eksamen på fredag, og jeg tror vi har graduation på samme dag. Gleder meg utrolig mye til det, wiiiho. Blir så bra! Skolen i dag var faktisk sykt gøy, for vi skulle gå sammen to og to og så skulle vi lage en reklame for et produkt som vi skulle fremføre. Jeg og Vetle valgte Diet Coke, og den ble så lættis, hahaha. Filmet den, så dere får se når Florida-filmen kommer! Vel, etter skolen var det rett på rommet og fikse seg, og jeg gadd faktisk å sminke meg for første gang på en uke. Det er så deilig å gå uten sminke her, jeg føler liksom ikke at jeg er sminkefri lengre, hvis dere skjønner? Når man blir brun så ser man så mye freshere ut uten sminke enn hva man vanligvis ville gjort. Men det var deilig å føle seg litt meg igjen også, så i dag pyntet jeg meg litt ekstra. 

Vi har nemlig vært på shopping. Vi dro til det kjøpesenteret vi var på en av de første dagene, som kun ligger 20 minutter unna hotellet. (Bedre det enn å reise helt til Orlando som tar en og en halv time!) Vi kunne velge om vi ville se kino der eller shoppe, og jeg valgte selvsagt? shopping. Sjokk.

Første obligatoriske stopp:

Jeg har egentlig ikke shoppet så sykt mye her nede, mest fordi jeg ikke føler behovet for det. Jeg har jo egentlig "alt" jeg trenger fra før av, så jeg føler det er unødvendig å bruke penger på ting jeg ikke har lyst på engang. Men jeg benytter meg av de butikkene vi ikke har hjemme, som for eksempel VS! Det er jo kjempestas å shoppe der, det er liksom ikke hver dag. Eller her i Florida er det sånn ca. hver dag, haha. Føler jeg kan gå i alle VS-butikkene i blinde her.Fine fine Sigrid, Vetle og meg!FIne blondinene! Ingrid-Sofie og Hanne

Etter en stund satte vi oss på Friday's. Koselig :-)Nydelige Florida. Jeg har en greie for palmer, altsåå. Gruer meg så sinnsykt til å reise hjem herfra, herregud. Skal ikke tenke på det engang!!Har flere bilder fra dagen, men jeg tipper det er litt slitsomt å lese et innlegg med 50 bilder så jeg sparer de til de kommende innleggene, jeg.

dagens antrekk

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:05.Shorts og bustier fra Runwaydreamz, hettegenser fra Victoria's Secret, armbånd fra en random butikk i Old Town i Cocoa Beach, sko fra Converse, solbriller fra Ray-Ban

Her er dagens shopping-antrekk! Hva synes dere?

gratis brosjyre

Sponset tur

Heisann! Hvordan står det til? Jeg skal på stranda nå og nyte sola, men først tenkte jeg å titte innom og informere dere om at dersom dere ønsker mer informasjon om språkreisene til EF så kan dere gå inn HERog bestille gratis brosjyre. Der får dere vite alt dere trenger å vite dersom dere er i tvil om noe! Ååh, dere som skal på språkreise neste år: jeg mesunner dere allerede!! Dere har noe helt fantastisk i vente, så bare G L E D dere.Gjett hvem som har kjøpt seg ny koffert? Oh yes, that's me. Jeg kjøpte den fordi jeg har shoppet så mye, så jeg trengte en ekstra. Hehe, nei da. Som jeg fortalte dere så hadde jeg to hjul på kofferten min, og på flyet fra Bergen til Oslo falt det av. Way to go!! Da hadde jeg 3 flyturer igjen, haha. Måtte slepe med meg kofferten i tre reisedøgn, men jeg tenker hjemreisen blir en del bedre nå som jeg har en fungerende koffert. Fornuftig kjøp!Smoothie + frukt = belt alright i varmen. Jeg elsker at de har så godt utvalg av slike ting her.

 

Shoppiiiing! Dere får se innkjøpene med en gang jeg kommer hjem.

don't leave us

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 07:42. For noen dager vi har hatt. VI har gjort fantastisk mye morro, men jeg er litt sliten nå kjenner jeg. På en bra måte, da. I går dusjet jeg på kvelden, og så la jeg meg ned med i senga med klær og håndkle-turban i håret, og så våknet jeg av alarmen klokken syv i dag tidlig. Haha, sånn kan det gå. Vi kunne sove så lenge vi ville i dag (snill EF), men jeg, Veronika og Vetle stod opp tidlig kun for å si ha det til de som skulle reise hjem i dag. Så nå er italienerne, franskmennene, svenskene og danskene dratt hjem ettersom de kun skulle være her i tre uker, og det føles helt utrolig tomt på hotellet nå. Skikkelig rart.

Så i dag tidlig tok vi på oss klær, børstet håret i en fei og trasket bort til lobbyen. For meg og Veronika som bor i bygget på på andre siden av resepsjonen tar det kanskje to minutter å gå bort (ikke langt altså), og det var så rart å ikke møte på en eneste person i løpet av den korte distansen. Alle rommene er tomme nå, og det er bare oss norske igjen, pluss de fra Spania og Russland. Det var utrolig trist å si farvel til italienerene, for de er så utrolig hyggelige og morsomme å være med. Synd at vi ikke ble skikkelig kjent med dem før forrige uke :-(

Vel, vi har altså en uke igjen her, og den skal N Y T E S med store bokstaver. Skulle ønske vi kunne være her enda en måned, haha!Veronika, Mariam, Marta, Chiara, meg og Cristina. Denne gjengen er så herlig! De er alle italienske utenom meg og Veronika. Jeg er skikkelig overrasket over hvor sykt hyggelige og imøtekommende italienerene er! Nesten alle av de vi har blitt kjent med er fra Italia.

Her dro de. Ååh, trist :-( Heldigvis har vi sosiale medier, så vi får i alle fall holde kontakten! Det får meg til å lure på hvor trist det blir å si ha det til de norske på Gardemoen neste tirsdag. Orker ikke tenke på det engang, hahah uff.♥ International Palms ♥Vetle, meg, Luca, Marta, Veronika, Chiara, Cristina og MariamHellooo there! Vetle skal gjesteblogge for dere snart, så stay tuned.♥♥

UNIVERSAL STUDIOS

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:55. (Tidsinnstilt innlegg) I dag har vært en fantastisk dag. Vi har vært i UNIVERSAL i Orlando! Åååh, jeg vet ikke hvor jeg skal starte. Parken var gigantisk og sinnsykt bra laget, jeg vet ikke hvordan jeg skal beskrive det engang. Man må liksom bare oppleve det.

Hva skal jeg si? Universal har? alt. Berg- og dalbaner, et enormt utvalg av restauranter, butikker hvor de selger suvernier, dødskule attraksjoner som for eksempel The Wizarding World of Harry Potter. Dette er noe dere definitivt må oppleve en gang! 


Her ser dere bilde av verdens største Hard Rock Cafè! How cool?

Etter et par karuseller og mye gåing var det på tide å få i seg mat. Vi satte oss på en skikkelig koselig restaurant med ♥ aircondition ♥. Vi bestilte hver vår sandwich, så nå kan jeg krysse av amerikansk sandwich på listen min! Det smakte utrolig godt, og det beste var vel at vi fikk gratis påfyll av brus. Tror jeg går på do sånn 10 ganger i løpet av dagen her hahaOg så måtte vi chille litt på benken, selvfølgelig. Man blir så fort sliten av å gå rundt over alt. Når det gjelder karusellene? For noen køer! Vi droppet å kjøpe fast pass, og det angrer jeg på med tanke på at jeg kun fikk tatt to attraksjoner. Vi stod i kø i type en time før vi fikk tatt èn av dem. Den største, Rip Ride Rockit, virket SÅ morro. Men gjett hva? Vi stod i kø i to timer, og når vi var kun et par meter før slutten av køen så stengte de fordi det begynte å lyne, tordne og regne. Haha, er ikke det typisk? Men det er jo forståelig selvfølgelig. Bare veldig kjipt at vi ikke fikk tatt den, haha! Den går seriøst RETT oppover i starten. Kan se for meg at man får adrenalin-kick av den, ja.Her er inngangen til den ene parken! Det var to parker faktisk, så dere kan tenke dere at det var enormt. Man har liksom ikke sjanse til å oppleve alt.Alt i alt, fantastisk dag. Vi vandret rundt i solsteken, drakk iskald brus, ble brune (håper jeg), tok et par attraksjoner i det minste og bare opplevde Universal. Vellykket :-) 

22. juli. Jeg sender varme tanker til alle pårørende, selv om det er gått tre år vil vi aldri glemme ♥

big moment

Sponset tur

Wææ, i dag var vi på Universal!! Jeg har aldri vært i en Universal park, så dette var stort for meg. Her er 3 mobilbilder som jeg tok i dag! Jeg har tatt bilder med kameraet mitt også, så jeg tenkte å bare komme med en kjapp update før jeg starter på det litt mer utfyllende innlegget. For en fantastisk dag!

Noen som har vært i en Universal Studios-park før?

american prom

Sponset turSko fra Jeffrey Campbell, kjole fra som er Veronika sin. Thanks for lånet, bby!

Dette var antrekket mitt på promet vårt på fredag! Jeg var heldig og fikk låne kjolen av Veronika, jeg hadde jo ikke med èn eneste finkjole selv. Synes den er helt nydelig, passer perfekt nå til sommeren. Vi kjørte heels begge to, og det var verdt det selv om jeg var helt død i beina til slutt. Å danse i timesvis med hæler på 13 cm er faktisk ikke bare bare. God trening da, I guess.

shopping og friday's

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:30. Hei! Akkurat nå sitter jeg i lobbyen with my roomie Veronika. Vi har sittet her i et par timer nå, med et par dødshyggelige italienere. Haha, det er SÅ morro å få venner fra andre land! Før kunne jeg nesten ikke føre en samtale på engelsk uten å bli nervøs, men her sitter vi liksom i timesvis og prater, og det føles helt naturlig. Jeg elsker det!

I dag startet vi dagen med shopping, og dere kan tro jeg og Veronika var stuptrøtte når alarmen ringte klokka 7. Fire timer søvn er ikke helt optimalt, men vi tok igjen et par timer på bussen, så det gikk fint. Vi dro til Florida Mall og shoppet, og jeg fikk kjøpt litt diverse til meg selv og til de hjemme. De hadde faktisk hele tre Victoria's Secret butikker der, så det kjøpesenteret anbefales virkelig. Når vi kom hjem fikk vi tid til å slappe av litt på rommet, og i kveld dro vi til Friday's og spiste middag. Det var helt sinnsykt godt med en skikkelig middag. Vi bestilte norsk laks (♥), og det var noe av det beste jeg har spist på lenge. Så ja, dagen i dag har vært ganske avslappende. Den har liksom bestått av shopping, mat, henge med venner og chille rundt på hotellet. Det er innafor. En slik dag var nødvendig, fordi i morgen skal vi til UNIVERSAL STUDIOS!!!!! JEG GLEDER MEG SOM EN UNGE! Jeg har store forventinger til attraksjonene der. Altså, jeg er sååå klar for å ta svære berg- og dalbaner som gir meg de adrenalinkickene. Universal Studios, please be good. Noen som har vært i Universal Studios i Orlando?Her er noen bilder fra mat-shopping-turen vår for et par dager siden.Det var strålende vær denne dagen disse bildene ble tatt, men plutselig ble himmelen helt svart og det begynte å tordne og blåse helt vanvittig mye. Her har vi Florida, dere! Det er faktisk ganske fascinerende. Jeg synes det er deilig at det skyer til i blant jeg, for sol får vi faktisk nok av her. Det er ikke uten grunn at Florida blir kalt The Sunshine State!Jeg og Veronika har en syk greie for sjokoladenøtter og har kjøpt så utrolig mye av det her nede. Den beste er peanøttene dekt med sjokolade, og gjett hvem som klarte å miste hele pakningen utover parkeringsplassen i det vi kom ut av butikken. Oh yes, that's us. Kriss and Veronikaaaa

pink, but not pink

Topp fra Victoria's Secret, shorts fra Runwaydreamz, solbriller fra Ray-Ban, sko fra Dune, lommebok fra Michael Kors

Hva synes dere? 

Disney Magic Kingdom

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 02:07. Hei hei! Nå kom vi nettopp hjem fra en hel dag i Orlando, hvor vi var på selveste Disney World: Magic Kingdom! Ææh, can you believe it. Min første tur til Disney World. 

Vel, dagen i dag har vært veldig lang, men sinnsykt innholdsrik og UTROLIG gøy. Vi har virkelig kost oss. Det startet med at vi tok bussen fra hotellet allerede klokka ni om morgenen, og vi kom frem i 11-tiden. Da hadde vi 11 timer til fri rådighet før vi måtte møte opp med utgangen igjen. Så da spurtet jeg, Veronika, Vetle og Mats rett til karusellene, selvfølgelig. Haha, jeg ble siiiinnsykt skuffet over karusellene, for jeg hadde trodd de skulle være store. Vi stod èn time i kø på den første, og da vi endelig kom frem viste det seg at det var en familiekarusell. Haha, vi hadde de forventningene liksom - så akkurat der bommet vi litt. Men hallooo, det hindret ikke oss i å ha det gøy i dag. Disney World er jo for "småunger" og det er jo opplagt, men det var så utrolig koselig å gå rundt i den enorme parken og teste alle de forskjellige attraksjonene, spise god mat, se på showene og ja, koke ihjel av den enorme varmen.

Det aller første vi gjorde når vi kom inn var å kjøpe Minnie Mus-ører, selvfølgelig.

Så vi har gått rundt med dem på hodet hele dagen, so cute. Det blir et fint minne fra Florida! Skal gi dem til lillesøsteren min når jeg kommer hjem :-)

Og ja, slottet - herregud så stas! Det er jo sååå kjent, jeg ble kjempestoked jeg. Jeg ble utrolig fascinert over hvor sinnsykt stor, gjennomført og nydelig parken var. Den er liksom planlagt til hver minste detalj, jeg fatter ikke hvordan det er mulig.Disse iskalde smoothiesene slår virkelig aldri feil i varmen.Cocoacrew ♥ Mats, Veronika, Vetle og meg

Å gå langs dennen gaten var helt fantastisk. Følte meg som en unge igjen - alle barndomsminnene mine samlet på et sted. Fantastisk!!På kvelden var det show på slottet, hvor de hadde slike prosjektorer som viste masse forskjellig på slottet, liksom. Vanskelig å forklare, haha.. Jeg har video av det, så dere får se i Florida-videobloggen. Det var så nydelig! Spesielt når de viste klipp fra Frozen og hadde på sangen "Let it go". Daaaa hadde vi det koselig, da.Jeg må i alle fall vase klærne jeg har hatt på meg i dag. Jeg klager absolutt ikke på varmen, men jeg har aldri vært i et så fuktig og klamt klima før, så det er sinnsykt uvanlig. Elsker det, tho!

Her er noen flere bilder av det nydelige slottet.Some of our lovely leaders!! :-)Her var en av attraksjonene. Vi satt i slike "kopper" i en karusell som gikk veldig sakte, og så ble vi kjørt rundt i et rom med masse stilige Disney-animasjoner. Det er helt utrolig hvordan de har fått til å lage alt sammen?!

Vi tok forresten èn veldig kul berg- og dalbane, som heter Space Mountain. Det var flere av dere som anbefalt den, faktisk. Haha, sååå morro den var! Den var inne, i et helt mørkt rom. Trodde jeg skulle le meg ihjel når vi kjørte. Apropos det, så har jeg nok ledd nok til å få six pack i dag ass! Var ikke noe problem å stå i kø når vi ledde så mye hele tiden. Vi har så sjukt bra humor sammen, digger det. Men nå må jeg legge meg, i morgen tidlig skal vi på Florida Mall og shoppe. Gleder meg til det!

perfekt nabolag

Sponset tur

Her er noen få bilder av det "perfekte nabolaget" jeg fortalte dere om tidligere. Det er laget av Walt Disney, og jeg tuller ikke når jeg sier at det er noe av det fineste jeg har sett. Ååh, jeg vil bo der!Smoothien fra Starbucks smakte virkelig helt nydelig i varmen.

Så, hvem kunne tenke seg å bo her? 

graduation og ball

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:34. I dag var det mange av EF-studentene her som gradueted! Det er nemlig noen som kun skal være her i 3 uker, så de drar førstkommende tirsdag. Det er faktisk kjempetrist, for vi har nettopp blitt kjent med de italienske. Typisk det altsååå. Men ja, de tok da eksamen i dag, og så hadde de graduation, som vi så på. De fikk slik hatt og ble ropt opp èn og èn, utrolig morro å se på!

I kveld har vi hatt amerikansk prom, og det var overraskende gøy! Jeg synes ikke discoen var sååå gøy liksom, men her var stemningen mye bedre. Jentene kledde seg i kjole, høye hæler og sminket seg, mens guttene hadde skjorte og fine klær. Det var DJ selvfølgelig, og dermed masse bra musikk. De hadde masse stilige stæsj også, som for eksempel solbriller, hatter og fløyter. Haha, morroooo! Så da vi kom inn spurtet vi rett til dansegulvet, hvor vi danset mye og lenge, haha. Nå er jeg ganske så sliten, så jeg gleder meg til å legge meg i den gode senga mi.Guuurls! Hanne, Kaja og meg ♥Promet var i Dolphin-rommet som det heter. Det er her vi er når alle gruppene fra de forskjellige landene samles.


I love italians, they are so incredible kind! These girls are lovely ♥Vetle og meiiii!Mariam!!! ♥ Awesome

ME AND MY ROOOOMIE

Mariam, Veronika, Luca og meg! Jeg har på meg heels på bildene, så det er derfor jeg er unormalt høy

HAHA trutmunn på alle bildene!! :P Jeg er klar over det, beklager om det irriterer noen av dere ass. Won't happen again. Men nå må jeg klappe macen sammen, gå bort til rommet mitt og legge meg, for i morgen skal vi til Disney World og da må jeg være opplagt. Gleder meg dødsmye! Håper det er bra karuseller der, noen som vet om det er det?! Det er Disney Magic Kingdom i Orlando vi skal til.

svar på spørsmål

Sponset tur

Heiii! Jeg fikk utrolig mange spørsmål, så her har jeg kun tatt noen få til å begynne med, ettersom jeg ikke rekker å ta alt på samme tid. Jeg deler det heller opp og kommer med flere innlegg på løpende bånd, så stay tuned.Hvor i Florida er du?
Vi er i Cocoa Beach, som ligger litt under to timer unna Orlando.

Hvordan var det å møte folk du ikke kjente? Gikk dere liksom rett bort til hverandre og snakket?
Det var helt naturlig. Vi møttes på Gardemoen hvor EF-lederne var, og man begynte automatisk å prate med folk. Jeg hadde bare pratet med noen få på facebook før jeg dro, så jeg kjente nesten ingen av dem som var der. Men det gikk helt fint, og folk drar jo hit for å bli kjent, så alle er åpne og det faller seg bare veldig naturlig. Det var SÅ gøy å bli kjent med folkene jeg reiser med! Jeg elsker å få nye venner, så å dra på språkreise var midt i blinken for meg.

Tror du språkreisen er bra for de som er litt sjenerte?
Det går nok fint ja, for du vil bli inkludert uansett. Men det vil nok bli vanskeligere å ha det like gøy om du er sjenert og ikke tar initiativ, for man må faktisk være interessert i å ta initiativ hvis man vil ha gode venner. Jeg er veldig utadvent selv og har ikke noe problem med å gå bort til folk, så jeg har har det utrolig gøy her og har fått dødsgode venner, men jeg tviler på at jeg hadde hatt det så gøy om jeg var veldig sjenert. Skjønner dere hva jeg mener? Å bygge vennskap er tosidig, og slik er det jo uansett hvor man er. Men dere slipper i alle fall å stresse med å ikke bli inkludert, for det blir man. Hvis man da viser interesse, så går det kjempefint. Bare smil, prat med folk og vis at du vil bli kjent, så får du mange venner.

Er måltider inkludert i prisen, eller må man kjøpe alt selv?
Frokost og lunsj er inkludert, resten må man kjøpe selv. Så man må altså ha med et par tusen til mat. Når vi drar på Universal Studios, Disney og slike utflukter får vi middag inkludert, men ellers må man kjøpe middagen selv. Det som er smart er å dra på matbutikken med roomien din et par ganger i løpet av turen, slik at dere har vann (brus, tehe), brød, pålegg, frukt og enkel mat liggende på rommet. Man blir fort sulten når man gjør så mye!

Her er to typiske frokost for meg:Brød + frukt (her hadde jeg nesten spist opp da, haha), og yoghurt med musli og rrosiner + fruktTil lunsj er det salat, og da kan man velge mellom masse forskjellig digg! Dette pleier jeg å spise til lunsj:Fikk dere bestemme selv hvem dere ville være på rom med?
Hm. Man kunne komme med ønske før man dro, og så vidt jeg vet så kom alle på rom med den personen de ønsket å bo sammen med. Vi bor på tomanns-rom, og det er herlig! Hvem man kommer på rom med synes jeg er ganske avgjørende egentlig, ettersom man skal bo oppå hverandre i 4 uker. Det var såå herlig at jeg og Veronika klikket med en gang. Vi har det dødsmorro sammen.

Har du blitt bedre i engelsk?
Ja! Jeg har blitt mye bedre, he-rre-gud. For det første er jeg mye mer selvsikker når jeg prater, og for det andre så har uttalen blitt 10x bedre. Jeg hadde ikke forventet at engelsken skulle bli noe bedre egentlig, men der tok jeg feil. Det faller seg helt naturlig å prate mye engelsk her nede, for når man kjøper en brus på butikken så begynner kassedama å prate, og det samme gjelder lederne. Det er jo ledere fra andre land her som vi må kommunisere med hver dag, og da blir det bare helt normalt til slutt.

Anbefaler du å dra alene eller med en venn?
Jeg drar alene og det angrer jeg ikke et eneste sekund på. Jeg anbefaler absolutt å dra alene! :-) Da er man 100% selvstendig, og det blir mye enklere å få venner ettersom man MÅ ha venner. Haha, you see? Det er sikkert gøy å ha med en venninne og, men for min del så synes jeg det var deilig å dra en plass alene og starte helt på "nytt". Likevel ser jeg ikke på det som et problem å reise med en venn, for det er sikkert dødskoselig. Jeg hadde nok hatt det like fett om en av venninnene mine var med, for det å oppleve et nytt land med bestevenninna si må jo være kjempegøy. Konklusjon: Du får det fett både hvis du reiser alene, og hvis du reiser med en venninne. Det spiller ingen stor rolle i grunn, det er bare opp til deg hva du foretrekker. 

Er det skummelt å prate engelsk i timene?
Skoletimene her er mye annerledes enn i Norge. Miljøet er mye mer avslappet. Lærerne fokuserer ikke på å lære oss gramatikk, men de vil at vi skal lære oss å prate og være muntlige. Jeg var faktik litt nervøs for at vi måtte stå fremfor klassen og slikt, men slik er det absolutt ikke. Det er vanskelig å forklare, men det føles mer som om du sitter i en gjeng og bare... prater? Det er utrolig deilig og avslappende, og jeg som ofte pleier å være nervøs for å si noe høyt i engelsktimene i Norge har ALDRI vært redd for det her. Jeg har blitt så utrolig mye mer komfortabel med engelsken! Lærerne er dødsgreie og du føler aldri at du dummer deg ut. Aldri. Hvis jeg ikke klarer å fullføre setningen så hjelper de meg, og det er ikke slik at folk dømmer deg. En typisk skoletime? Vi snakker om forskjellige temaer. For eksempel har vi pratet en del om kultur. Læreren forteller om kulturene i USA, og så går han eller hun en runde rundt og spør oss om hvilke kulturer vi har i de landene vi kommer fra. Altså, det er slik at de spør deg rett ut, så man må liksom prate. Men de gjør det jo bare for å hjelpe oss, og det er ikke skummelt i det hele tatt. Jeg tar ofte initiativet selv og jeg synes det er dødsgøy når vi har diskusjoner. I klassen sitter det liksom folk fra mange forskjellige land, og det er SÅ lærerikt og gøy å høre hvordan for eksempel kulturene er der de bor. Jeg skal få tatt noen bilder i skoletimene våres, slik at dere får et innblikk i hvordan dem er :-)

old town og karusellskrekk

Sponset tur

I går kveld dro vi til gamlebyen! Det var sååå gøy, faktisk en av de gøyeste tingene vi har vært på så langt. Gamlebyen var kjempefin med nydelige gågater, koslige restauranter og karuseller.

Sminken min ble helt ødelagt av karusellene! Haha, dere ser det ikke på bildene her, men eyelineren min var fordelt utover halve ansiktet etter den ene vi tok. GJETT om jeg skal være sminkefri på universal da.Rett før vi dro hjem bestilte vi biff. Jeg fant ut hvorfor jeg er så bleik i ansiktet, og det er fordi jeg har jernmangel :-( Legen sa det jo rett før jeg dro, og det gikk opp for meg at jeg nesten ikke har fått i meg noe som helst jern på mange mange uker. Så da fikk jeg streng beskjed av mamma om å spise biff og kjøtt hver dag - so here we go! Det smakte himmelsk, og det var utrolig godt med skikkelig middag for en gangs skyld. Kelneren var forresten creepy as fuck? Jeg og Veronika bestilte bord på restauranten, og han begynte å stille kjempemange spørsmål og ville ha oss med ut på byen. Vi løy litt og bare: "Dude, we're like 15?" Så vi sladret til de som jobbet der, haha. Shitkids much ;) Men han fortjente det, vi fikk jo ikke spise i fred...Jeg og Veronika kjøpte vennearmbånd, så nå vil vi huske denne turen for alltid. Synes det er kjempefint å fylle armene med slike armbånd, så vi skal kjøpe enda flere. I tillegg var det jo litt stilig med tatoveringen i tillegg eller hva? Den er jo fake og veldig dårlig haha, men heldigvis går den bort etter et par uker.Denne karusellen tok vi!! Her på bildet ser dere Caroline og Henriette, tihi. Én ting dere skal vite om meg, det er at jeg er tidenes pyse når det kommer til karuseller. No kidding. Jeg skjelver når jeg er på fornøyelsesparker, fordi jeg er så utrolig redd. Nå skal jeg overvinne frykten - det har jeg bestemt meg for. Det var nesten ingen karuseller i gamlebyen da, men denne som dere ser på bildet var jo en liten start. Fy søren, så utrolig gøy det var! Vi var høøøøyt oppe i luften, og vi hadde DEN utsikten og solnedgangen. Det er noe av det fineste jeg har sett i hele mitt liv.

Dette selger de nesten overalt her. Yoghurt med bær og musli. Nam! Vi var kjempesultne når vi kom, så vi måtte bare hive i oss en slik før vi startet å vandre rundt i gatene.Se så fint!Den var utrolig høy! Dere skulle bare sett den sjuke utsikten.Jeg GLEDER meg til Universal Studios på mandag! Håper det er mange karuseller der, for da skal jeg virkelig overvinne frykten min altså.

Noen flere som lider av karusellskrekk? Haha! 

shopping i Orlando

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 01.34. (Tidsinnstilt innlegg) Dagen i dag startet med å ligge på stranden frem til lunsj. Det var så så så herlig, for jeg var skikkelig trøtt og derfor sovnet jeg mens jeg solte meg. Vel, vi dro opp til lunsjsalen og spiste digg salat (det er buffèt her), og så dusjet vi og kom oss avgårde til skolen.

Etter skolen skulle vi egentlig til gamlebyen for å spise middag, men det ble utflukt til et shoppingsenter som heter Mall of Millenia i Orlando i stedet - JIPPI! Gjett om vi var glade for det, da. Shoppingsenteret var kjempesvært og hadde dødsmange bra butikker. Her snakker vi Chanel, Louis Vuitton, Forever 21, Michael Kors, Abercrombie & Fitch, Hollister, Vans, Mac, Sephora, Victoria's Secret, Victoria's Secret Pink og ja? alle butikker du kan tenke deg. Jeg vet aldri helt hvor jeg skal starte når jeg er på så store kjøpesenter, men det jeg og Veronika gjorde var at vi gikk kjapt gjennom mange av butikkene, slik at vi fikk oversikt. VI skal nemlig tilbake dit på søndag allerede. Jeg kjøpte meg et par fine ting da, på Michael Kors og VS!Hun til venstre er dansk leder, og til høyre ser dere Guri og hun er våres leder fra Norge. Dødskule begge to!! Våres ledere er best ♥De hadde sååå mye digg mat der! Jeg er å svak for frukt, smotthies og yoghurt, haha.

Etter å ha sprunget rundt på senteret satt vi oss ned for en liten drikkepause, og så bar det videre på shoppinge.

... og så var det tid for å kjøre bussen hjem igjen til hotellet. 1 og en halv time buss og hjemme klokka 12, jippi ♥ Heldigvis har jeg lært meg å sove på bussene her i Florida, så jeg tar igjen tapt søvn der. Genialt asssss.Meg og Vetle :-)

Om dere er i Florida må dere definitivt ta turen til Mall of Millenia som ligger i Orlando! Dette kjøpesenteret har absolutt ALT.

dagens antrekk

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 01:14. I dag har vi vært på shopping og her er dagens antrekk. Det var utrolig rart å gå i bukse igjen, haha.. Bildene fra shoppingen kommer i neste innlegg :-)

Bukse Bik Bok, sko Dune (Veronika sine), topp H&M, hettegenser Victoria's Secret, solbriller Ray-Ban, veske modekungen.se

Hva synes dere om antrekket? 

jeg elsker stranden

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:25. (Tidsinnstilt innlegg) GJETT om jeg elsker strandlivet her. Jeg er evig takknemlig for at hotellet ligger på stranden, for hvis ikke hadde det faktisk vært noe helt annet. Vi har liksom noen timer pauser mellom aktivitetene, og da kan man bare hive på seg bikinien og legge seg ned på stranden i en time før skolen begynner for eksempel. Det er helt herlig. Følelsen når man ligger på stranden med en kald boksbrus i hånda, musikk på ørene og kikker utover havet - den er fantastisk den. Det beste av alt er at man er omringet av gode venner, og ikke masete foreldre. Haha ooops, den var slem! No offence to mom and dad, men det er faktisk deilig å være på språkreise alene i en hel måned uten noe mas fra foreldre om ditt og datt. Man passer rett og slett på seg selv og ingen andre, og det er befriende på en sinnsykt bra måte. Tror nok jeg har blitt et par hakk mer selvstendig når jeg kommer hjem herfra.Trond, Maria, Jonas, Veronika, Hanne og meg. Herlige folk ♥Det var mange interessante spørsmål som kom inn i går, forresten. Gøy at dere lurte på så mye forskjellig, jeg skal sørge for å få svart på de så fort jeg får god tid til det. Det er forresten utrolig gøy å blogge for dere mens jeg er i Florida når dere er så snille mot meg, hihi.

Nå skal jeg legge meg. Gleder meg alltid helt sykt til å stå opp her faktisk, vet dere hvorfor? Fordi jeg slipper å sminke meg til skolen, og det er sååå befriende! Man blir jo brun i huden, og så lenge jeg får fikset brynene og rettet litt av håret så er jeg fornøyd. Jeg har gått så mye uten sminke at jeg blir helt sjokkert når jeg først sminker meg, haha. Vi pleier å fikse oss på kveldene her når vi skal ut og spise, da, synes det er mye bedre enn å gå med sminke på stranden. En annen grunn til at jeg elsker å stå opp er fordi hotellfrokosten her SÅÅÅ god. Jeg kan ta bilder og vise! Det er liksom kjempestort utvalg av oppkuttet ananas, jordbær, mango og så videre. Tipper jeg ender opp med fruktoverdose, om det er noe som heter det?

just hanging out

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 19:26. I dag er det 13 dager til hjemreise!! Panikk. Jeg føler tiden her går altfor fort her nede, samtidig som jeg føler jeg har vært her i 2 måneder allerede. Jeg er liksom blitt kjempegodt kjent med folk her - det føles som om vi har kjent hverandre mye lengre enn 2 uker. Det er bra det, da!

Vel, i dag begynte vi på skolen igjen. Det var helt greit :-) Etter skolen dro vi på shopping, men jeg kjøpte ikke noen ting. Har faktisk kjøpt utrolig lite her, men vi skal på et stort kjøpesenter en av de siste dagene så da tar satser jeg på å finne noe. Har egentlig ikke noen stor intensjon om å shoppe mye her, så det gjør ikke mye for min del.Det er så deilig å bare chille rundt på hotellet på ettermiddagene. Vi har skole og aktiviteter, men likevel har vi en del fritid også, noe jeg synes er utroooolig bra! På kveldene kan man forresten bestemme om man vil dra ut og spise eller ikke, og da pleier jeg og Veronika som oftest å bli på hotellet. Tror jeg har spist middag her type 2 ganger, fordi jeg ikke gidder McDonalds og Taco Bell, ewww.. Vi har kjøpt inn mye digg mat som vi har på rommet - så da lager vi tidenes middagsmåltid bestående av brød med ost og skinke, bær og sjokolade-nøtter. Haha, eeeelsker det! Glad vi er så like. Mathylla vår er et pent syn ♥Yeah, jeg bare chiller litt i palmetrærne jeg!Nå sitter vi i lobbyen og blogger. I kveld er det Fashion Show her på hotellet, og jeg og Veronika skulle egentlig være modeller men vi feiga ut, hahah. Det hadde nok vært gøy, men jeg har mer lyst å se på egentlig. Det blir morro! Tror det blir utdelt priser for beste posé og antrekk, så det blir spennende, haha :-)

spørsmål om språkreisen?

Hei dere! Jeg har egentlig maaaaange bilder å vise dere, men det ble litt dårlig tid til å blogge i dag fordi jeg er trøtt og må være opplagt til skolen i morgen (hehe!), så derfor slenger jeg inn et kortere innlegg. Stay tuned, masse bilder kommer soon ♥

Jeg tenkte å svare på noen spørsmål angående språkreisen mens jeg er her nede. Jeg tipper at det er mange forskjellige ting dere kanskje lurer på, så om det er tilfelle - legg igjen kommentar her så skal jeg svare i et eget innlegg så fort jeg får tid. Skal selvfølgelig svare på mange spørsmål når jeg kommer hjem også, men jeg tenker det kan være greit å ta ting litt underveis. Så ja, leave a comment med spørsmål om hva som helst når det gjelder språkreisen. Enten det gjelder EF, Florida, vær, skole, shopping, hotell, selve reisen - just ask!Hva lurer dere på?

Celebration

Sponset tur

I går besøkte vi som sagt Tampa, og på veien dit stoppet vi på forskjellige steder. Et av stedene var Celebration, og herre-GUD så fint det var der! Walt Disney ville lage det "perfekte nabolag", så Celebration er altså resultatet av det. Husene, parkene, vannet og alt var bare nydelige, og gatene var? perfekte. Helt utrolig skjønt var det, jeg skulle GJERNE bodd der!

Skal si det smakte godt med en iskald smoothie fra Starbucks i varmen, aaah.

Og så besøkte vi University of South Florida! Det er et helt sinnsykt stort universitet som tilbyr ALLE retninger. Interessert i hest? Da kan du studere her. Interessert i sport? Da kan du også studere her. Vil du bli lege, eller kanskje kriminaletterforsker? De er liksom ingen områder de ikke dekker. Fett, spør du meg! Det frister liksom å dra hit etter videregående, jeg er der. De hadde forresten kantine med ALT av mat. Frukt, grønnsaker, iskrem, middag, salat, vafler, pannekaker, brus, iste og ja, you name it.

Jeg tok ikke så mange bilder på universitetet desverre :-( Tok noen bedre med mobilen som jeg kan vise dere siden!

city tour

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 01:11. FOR EN DAG!


I dag har vi vært på City Tour, og etter 15 timer er vi hjemme. Jeg er helt død, men for en fantastisk herlig dag! Vi har kjørt buss til Tampa, og underveis stoppet vi på University of South Florida, som er et gigantisk universitet. Jeg har bilder derfra som jeg viser i et annet innlegg, der forteller jeg mer om det. Når vi kom fram til Tampa var det helt SINNSYKT varmt og jeg trodde seriøst jeg skulle smelte bort. Gatene var helt nydelige da, sjekk ut dette folkens:

Hvorfor bor ikke jeg her?

Vi fikk 5 timer til rådighet, og da dro vi først en tur på butikken, og deretter satte vi oss på stranden. Jeg glemte desverre badeklær, så da ble det bare solings på meg, men det gikk fint. Stranden var helt nydelig! Det var utrolig herlig å bare vasse langs vannkanten og kjenne sola steike.

EF ♥Det eneste negative jeg har opplevd i løpet av disse 8 dagene er at jeg blir SPIST OPP av mygg. Det er faktisk utrolig fælt, for hver sommer blir jeg helt full i myggstikk. Tror ikke jeg er allergisk, men myggen liker meg i hvert fall sykt godt - for det er mange av dem og stikkene blir gigantiske. Det er vel ikke noen av dere som tilfeldigvis har noen tips til meg angående dette? Hva burde jeg gjøre? Pleier å bruke aloe vera, men det har jeg ikke, så kanskje jeg burde skaffe meg det? Er bare sååå utrolig lei av å klø, og det er helt umulig å shave leggene fordi beina er dekket av stikk.

Jaja, over til noe litt mer vakkert enn myggstikkene mine.SJEKK solnedgangen! Som lederen sa: "Ta med dere kjæresten på stranden i kveld, kyss og ta en selfie". Vennene mine holder i massevis da, tihi.Fine jenter! Hanne, Ingrid-Sofie og megHanne, Ingrid-Sofie, Hanne, Veronika, meg og Maria. For noen jenter!! Caroline og Henriette - hello babes!Hanne og Kaja, wiiih søtinger

Og angånde tatoveringen: IT'S FAAAAAKE. Seff, haha. Det er altså Henna tattoo, som går bort etter et par uker. Synes det er genialt med tanke på at man slipper å stresse med å bli lei av tatoveringen eller at man angrer. Jeg og Veronika tok en lik diamant - simpelt men samtidig stiliiiiiig.Jeg tror forresten håret mitt begynner å bli en smule vant til fuktigheten her nede nå, endelig! 

my very first tattoo

Sponset tur

.. var den fin?! ♥

walmart love

Sponset tur

Her kommer noen bilder fra den ene gangen vi var på Walmart. Vi pleier å få dra dit et par ganger i uka, slik at vi får handlet inn mat og andre nødvendig ting som vi kan ha på rommet. Walmart er så STORT!Det som sjokkerer meg mest er det sjuuuuke utvalget av usunn mat. Har alltid visst at USA har masse junk, men jeg ble faktisk overrasket likevel. Det er liksom svære, lange hyller med kaker, donuts, kjeks, chips og fritert take away så langt øynene kan se. Det er helt SYKT! Jeg skjønner faktisk godt at det er mange overvektige amerikanere, for skal man ha sunn mat må man faktisk lete litt. Ikke på Walmart da egentlig, for der er det så stort utvalg - men må vanlige supermarked for eksempel. Jeg og Veronika kjøper for det meste inn jordbær, blåbær, yoghurt, nøtter og ciabatta-brød med pålegg, for tanken på å leve på fritert mat i 30 dager gjør meg faktisk uvel. Så om dere vil leve sunt på språkreise er det null problem så lenge dere bare har Walmart :-) Og Walmart er?. overalt!Haha, seeeee så mange kaker liksom. Slikt får man ikke tak i på Rema 1000 i Norge liksom!Selv om utvalget av godteri og usunnheter er stort, er heldigvis utvalget av frukt og grønt (nesten) like bra! Det er jo veldig mye genmodifisert mat i USA, så her snakker vi svære, knallrøde jordbær, gigantiske vannmeloner og kjempegode blåbær. Nam, nam, NAM! 

let me show you: international palms

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:47. I dag har vært en superavslappende dag, noe jeg virkelig trengte. Vi kunne velge om vi ville dra på Wet 'n Wild (en vannpark med sklier og slikt), men jeg følte mye mer for å tilbringe dagen på stranden og ved bassenget, så da gikk jeg for det. Startet dagen med frokost selvfølgelig (vi står opp klokka 7 hver dag forresten, men utrolig nok går det fint!), og etter det dro jeg rett på stranden med en fin gjeng og der ble vi liggende litt før vi flyttet oss opp til bassenget senere. Har ikke hatt noe program hele dagen, og guuud så deilig. Vi har bare gjort som vi selv ville, så i kveld spilte vi volleyball med mange folk fra forskjellige land. Det er så gøy!

Jeg gikk en liten runde rundt på hotellet i dag for å knipse noen bilder av området, slik at dere kan se hvor vi bor. Det er så sjarmerende her! Hotellet har litt campus-preg over seg, men det er altså et hotell og det bor folk som er på ferie her også. Jeg føler meg skikkelig hjemme, som jeg allerede har sagt et par ganger.Tha poooool. Trives her, ja.Her er pakeringsplassen, som er utrolig stor. (Alle parkeringsplasser i USA er store) Her står bussene som vi bruker hver gang vi skal på utflukt og diverse aktiviteter.Området er utrolig stort!Her ser dere rommene. De hadde laget klart slike lapper med navnet våres på når vi kom - skjønt!! Det må ha tatt sinnsykt lang tid med tanke på hvor mange vi er...Koselig, eller hva? Elsker at dørene går rett ut, og at vi ikke bor INNE på hotellet, hvis dere skjønner.Dette er rett utenfor lobbyen. Pleier alltid å sitte her om morgenen slik at jeg får både sol og internett, hehe! Vi har desverre ikke nett på rommet, eller vi har - men det funker som regel bare klokka 5 om natten når ingen andre bruker det. Jaja! Det er faktisk ganske deilig å ikke kunne bruke internett hele tiden.Enda litt mer parkeringsplass. Syns det er så fint her av en eller annen rar grunn!Dette er i andre etasje, hvor vi bor.Digger skiltene!Her er lobbyen. Vi pleier å sitte oppe og blogge, der er det koseligere synes jeg, med teppegulv, piano og gode stoler. Haha, koseliiig as.Det er tennisbane, basketball-bane og volleyball-bane her! Har SÅ lyst å teste tennis før jeg drar, for det er dødsgøy! Husker når jeg var i Mallorca med Håkon i fjor sommer og vi spilte det hver eneste dag.

body chain

Shorts fra Runwaydreamz, topp fra sheinside.com, sko fra Dune (lånt av Veronika, thanks bby), body chain fra en eller annen butikk her i USA som jeg ikke husker navnet på

Dette smykket kjøpte jeg her om dagen! Vet ikke helt om jeg bruker det riktig egentlig (hahaha), men det var stilig synes jeg. Her ser dere forresten at jeg har blitt litt solbrent. Ikke digg, men heldigvis blir det brunt til slutt da! 

amerikansk bowling

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23:59. HALLA! Hvordan står det til med dere i Norge, eller hvor enn dere er nå i ferien? Nå sitter jeg i lobbyen med vått hår og chilleklær. Kom nettopp ut av dusjen - vi har nemlig vært på poolparty i dag. Det er jo bassengområde på dette hotellet, så frem til nå har vi hatt 2 poolparties. Så da var det bare å hive på seg bikinien og hoppe i bassenget! Det var skikkelig stemning, det var liksom mørkt med DJ og masse kul musikk. Herlig! Tidligere i dag var vi på shopping, og det var massevis av ekslusive butikker der. Jeg kjøpte ikke så mye da, siden vi skal shoppe senere også.

Vel, for to dager siden var vi på bowling på kvelden! Det var gøy. Fikk skikkelig amerikansk-feeling, hehe! Det er nesten aktiviteter hver kveld her, så det skal ikke stå på for lite å gjøre.Vero, Jonas og meg klare for å knuse kjeglene, HEHE eller ikke. Jeg er så dårlig i bowling, det er helt latterlig. Klarer å få strikes en gang i blant, men det er liksom enten alt eller ingenting - finnes ikke noen mellomting.Fancy, hæææ?Tommel opp for tidenes?. rareste pose ever! Det er ikke rart jeg er dårlig når jeg ser på bildene hvordan jeg kaster, haha.bedre i engelsk allerede

Sponset tur

Hellooo! Så gøy at dere liker bloggingen min her i Florida. Selvsagt er det viktig for meg å oppdatere ofte - det gøyeste med å ha blogg er jo å blogge når man er ute og reiser! Vel, dagene her er ikke annet enn herlige. Liker at ting har blitt rutine nå, slik at man ikke stresser så mye med ting og slikt, man bare tar livet smuuuud ya know.

Jeg føler forresten at jeg har blitt utrolig mye mer stødig i engelsk, noe som er utrolig deilig. Jeg har aldri hatt problem med engelsk, men har aldri fått mulighet til å prate det mye i "hverdagen" slik at jeg blir trygg på meg selv - men når man er på språkreise så faller det liksom seg naturlig. Utrolig gøy. Jeg er på gruppe med mange utenlandske og da må man jo prate engelsk for å kommunisere, men alle er i samme situasjon så man blir ikke nervøs eller utilpass. Gøøøy! Nå har jeg jo ikke vært her spesielt lenge da, men utifra det har opplevd til nå så vil jeg VIRKELIG anbefale språkreise. En vanlig ferietur kan ikke sammenlignes med dette i det hele tatt! Fy søren, jeg nyter hvert eneste sekund, for denne turen vet jeg at jeg kommer til å savne.Stian, den ene reiselederen fra Norge! Alle lederne her er dødsgreie og skikkelig engasjerte, wiii :-)

Flere av dere etterspør bilder av området her, og det skal jeg selvfølgelig fikse! Det vil ikke bare bli bilder av meg og vennene mine selvsagt. Jeg skal sørge for å ta masse bilder av alt rundt meg, så stay tuned, wiiii!

through my phone

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 00:40.En stykk gira jente på Victoria's Secret!!Lunsj! Maten vi får her er mye bedre enn forventet, jeg hadde liksom sett for meg egg og bacon i 2 uker. Her er det masse å velge mellom! Massevis av deilig frukt, salat, yoghurt og så videre.Meg og Jonas fremfor bussene våres. Det er de vi kjører hver gang vi skal på utflukt, altså hver dag. De er litt ubehagelige, men siiinnsykt stilige da! Liker nok best norske busser, hehe.Jonas, Vero og meg! Som dere ser så er det overskyet vær på "kveldene", slik er det hver dag. Har blitt skikkelig vant til været her nå!I dag dro vi til Downtown Disney i TIDENES regnvær (haha), og etter 2 timer buss rakk vi å spise italiensk pizza før vi måtte dra hjem igjen. Det var nesten som jeg kan si at det var verdt det, for denne pizzaen var noe av det beste jeg har smakt innen pizza - på lang tid! Nam :-) Dette er første gangen jeg har spist skikkelig middag på restaurant siden jeg kom hit faktisk, føler liksom ikke at Taco Bell er middag. Liker nok restaurant best, ja! Så det var syyykt godt.

Stranden. Say no more. Hotellet linger PÅ stranded! I dag solte vi oss i mange mange timer etter solen, og fy søren så herlig det var. Jeg klarte uheldigvis å bli litt brent ettersom det blåste og da ble jeg liggende i sola i altfor mange timer uten å tenke over det. Haha, skillet mitt er helt sykt, er helt knallrød rundt bikinikanten. Gøy å ha fått farge da, i alle fall.Dette er en liten del av uteområdet på hotellet. Sykt fint, ikke sant? Hvis vi skal gå ut når det er friminutt så kan man henge her liksom, slik er det ikke på skole i Norge akkurat. Jeg og Veronika har forresten rom bak trærne midt i bildet!VS, kjære VS. Fant så mye fint! Kjøpte en ny bikinitopp som er blitt ny favoritt, maaange fine bikinitruser, hettegensere og en dødsfin bh. Gleder meg til å vise dere!

black all over

Sponset tur

Klokkeslett i Florida: 23.45. Hei! Her er gårsdagens outfit. Vi droppet hælene når vi skulle ut på kjøpesenteret da, ettersom det ville blitt litt slitsomt. Men ja, vi kom nettopp hjem fra bowling og det er egentlig innetid nå, men ja - jeg vil oppdatere dere!! Får egentlig ikke lov av lederne, noe jeg synes er dumt ettersom den eneste tiden jeg har til å blogge i løpet av dagene her nede er på kvelden. Vi har jo skole og aktiviteter store deler av dagen, sååå.. ja. Men dagen i dag var PERFEKT! Vi lå og solte oss i timesvis med musikk på beats-høyttalerne, og det var helt fantastisk. Badet mye i havet også, og herreguuud så digg. Jeg lå der og tenkte bare "dette er livet".

Topp fra Runwaydreamz, skjørt fra IvyRevel, sko fra Jeffrey Campbell

Hva synes dere? Nå må jeg og Veronika løpe til rommet, heheee. Vi blogges! Får nok mye bedre tid i morgen :-) TUSEN takk for så fine tilbakemeldinger, forresten! Dere gir meg så utrolig mye motivasjon, loveyou bigtime! 

finally, SHOPPING!

Sponset tur

Endelig ble det shopping på oss! Endelig og endelig da, vi har jo bare vært her i 3 dager.. Det er skikkelig rart, for jeg føler liksom at dette er hjemmet mitt??? Elsker det, haha! Vel, i dag hadde vi skole tidlig på morgenen, og etter det skulle vi egentlig spille baseball med aktivitetsgruppen, men det ble avlyst på grunn av torden og lyn. Haha, Florida ass. Det er alltid dritvarmt på formiddagen, og så regner det på ettermiddagen. Men det er helt greit, jeg og Veronika fikk i alle fall tid til å sole oss med bassenget i sånn 20 minutter før vi måtte spurte til skolen. Utenom det så får vi jo sol på oss hele tiden, så jeg skal i hvert fall smøre meg godt med solkrem!!Men ja, vi dro på et kjøpesenter i kveld! Vi kom nettopp hjem, og nå sitter vi i lobbyen og blogger med snacks, brus og musikk på høyttalerne. Livet, dere! Kjøpesenteret hadde en del butikker, men ikke såå mange bra da. Vi shoppet som noen galninger på Victorias Secret i hvert fall! Åh, FOR EN BUTIKK! Jeg tror jeg brukte litt for mye penger der, men who cares. Jeg gadd ikke å sjekke på prislappene engang, jeg var der liksom. Er ikke hver dag man shopper på VS :-) Vi skal jo på shopping på fredag også, jippi! Jeg tenker forresten å lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem, siden jeg kommer til å handle så mye. Haha! Noen som er interessert i det?Hellooo babes! Henriette og Caroline ♥Kaja og Hanne! Finefine jenter ♥Nå er det leggetid! I morgen er det beachday, GLEDER MEG!

neon party

Sponset tur

Neon-partyyy! Hehe, i går kveld var det duket for neon-party. Jeg har jo null fargerike klær, så det ble vanlig outfit med glow-sticks. Gleder meg til shoppingen på fredag, for DA skal det shoppes! Jeg er lei av alle klærne jeg har med meg, sliter like mye hver dag med å finne noe å ha på meg. Trenger virkelig å fornye garderoben (eller kofferten i dette tilfellet), så det skal bli gøy med shopping jaaa :-)Dette er forresten på hotellet, hvis dere lurte. Er veldig koselig her!Mats, Vetle, meg, Vero og Jonas

Uansett, neon-partyet var ikke heeeelt våres greie (de franske var flinke til å danse da), så vi stakk og spilte volleyball i stedet. Og så har vi chillet litt på rommet, med take away pizza og brus. Pizzaen er ikke vår da, men den er typisk amerikansk så jeg måtte bare ta bilde av den, haha.Se så fin solnedgangen er!! Det er helt nydelig her. Føler meg allerede som hjemme.Mats, Vero, Vetle og meiii.

skolestart!

Sponset tur

I går startet skolen! Vi har blitt delt inn i forskjellige klasser, og i løpet av dagen har vi èn aktivitet + 4 skoletimer. Jeg var faktisk veldig spent - vi er jo tross alt på gruppe med folk fra andre land. Vel, gårsdagen var utrolig gøy! Man blir liksom automatisk kjent med folk, noe jeg synes er kjempeherlig. Læreren min er faktisk helt SINNSYKT kul, haha! Hun heter Amy og er dødsmorsom.

Vi startet med frokost som vanlig, som bestod av jordbær, ananas og rundstykker. Nam! Frokosten her er sunnere enn forventet. Man får liksom både usunne og sunne ting. Etter vi hadde spist dro vi på dagens aktivitet: Ron Jon Surf Shop. Det er en svær butikk med masse surfe-greier. Jeg kjøpte egentlig ikke noe spesielt, tenker heller jeg sparer pengene til VS, Forever 21, Nike og slikt, hehe. Men det var gøy likevel. Det var helt sinnsykt varmt, så vi benyttet tiden til å sole oss ute på benkene. Digg!Her ser dere Ron Jon!

Liten drikkepause i varmen, puuh..Vi kjørte også pennyboard, wooohoI dag bestemte vi oss for å ikke dra på middag på kvelden, så vi dro heller på supermarkedet og kjøpte mat selv. Koselig å sitte på rommet med masse digg og bare slappe av litt.Det er jo tidsforskjell som dere vet, så nå er klokken halv 11 på kvelden her. Derfor blir det litt rart når jeg skriver "i dag var jeg på skolen", men dere skjønner vel? Jeg kan gjerne tidsinnstille innleggene da, slik at dere ikke blir forvirret.

Vi har nettopp spilt beach-volleyball med en svær gjeng - så gøøøy! Det er skikkelig sommer-idyll, herregud. Det er blitt mørkt, vi har musikk på Music Angel og det er mange folk fra forskjellig land som spiller sammen. Trives så utrolig godt her, gruer meg allerede til hjemreise haha.

first outfit in cocoa beach

Sponset turVetle i bakgrunnen her! Han ville være med på outfitbildene, tehe. Det er få personer jeg har ledd så sinnsykt mye med, haha!!! Vi har allerede sånn 123456 interne greier på denne turen. Jeg skal lage Florida-videoblogg til dere (har allerede startet filmingen), så GLED dere til den!Jeg ser kjempebleik ut, haha! Men jeg har ikke på meg hudsminke, og bildene lyver litt.. Jeg jobber med brunfargen altså!Sko fra Converse, snekker-shorts-ting og topp fra petitela.com, solbriller fra Ray-Ban

dag 1 i Florida

Sponset tur

HEI!

ENDELIG er vi fremme i Cocoa Beach i Florida! Gud, dette har vært den lengste reisen i hele mitt liv. På torsdag ble som sagt flyet vårt kansellert på grunn av dårlig vær i New York (der vi skulle mellomlande), så vi måtte først til København og overnatte der, og såå måtte vi overnatte i New York en natt. Det har vært noen sinnsykt slitsomme dager, men det var virkelig verdt det - for NÅ ER VI FREMMEEE!

Jeg og Veronika havnet på rom, og vi klikker sinnsykt bra - herregud så herlig! Føler vi er helt like, så det at vi skal dele rom i 4 uker er en herlig tanke. Vi bor altså på et hotell rett ved stranden! Hvor digg er ikke det? I dag hadde vi fridag siden det er søndag, så vi startet dagen på stranda hvor vi solte oss. Er likbleik etter å ha vært syk i 3 uker, så gjett om jeg gleder meg til å bli brun, haha.Jeg elsker bussene! Det er disse vi kjører når vi skal forskjellige steder :-)Her er vi klare for å sole oss! På stranden spilte vi beach-volleyball med mange EF-studenter, kjempegøøøy! Det er jo et must når man er på stranden, wohoo. Det er basseng-område her også, og selv om jeg definitivt er et strand-menneske så er det deilig å trekke opp til bassenget i blant.

Dette er utenfor rommene!Etter stranden i går dro vi på Walmart. Haha, så utrolig STORT!!! Følte meg skikkelig voksen der vi kom med en stor handlekurv med massevis av mat og diverse nødvendigheter. Det er inkludert frokost og lunsj som vi får på hotellet her, men vi synes det var greit med litt snacks og slikt på rommet. Og alt er jo såååå billiiiiig! Skjønner virkelig at mange amerikanere er feite...Veronika, Maria og Juliane, utenfor Walmart!

I går kveld var vi på Taco Bell og spiste. Har blitt kjent med SÅ herlige mennesker, fy søren! Er både jenter og gutter her, noe jeg synes er dødsgøy. Sinnsykt gøy å bli kjent med nye mennesker, og jeg har ledd så mye de siste døgnene at jeg ikke har ord. Haha! Skal ta MASSE bilder til dere, så gled dere til bloggingen fremover.

Været her er forresten skikkelig variabelt. Det visste jeg jo fra før av, men at det var SÅ fuktig her hadde jeg aldri trodd! Jeg og Veronika våknet opp med vått hår i går tidlig, og vi må rette det type 4-5 ganger om dagen, haha. Og slik som i dag tidlig for eksempel, så var det sinnsykt mye sol og vi solte oss, og senere på dagen høljet det ned. Har aldri sett så mye regn på èn gang!

I dag starter skolen her! Det blir spennende :-)

snart fremme

Hei! Flyet vårt ble kansellert på torsdag, så dette har vært en syyykt slitsom reise. Vi har overnattet en natt i København og nå har vi nettopp overnattet en natt i NY. Flyet vårt til Florida går i dag heldigvis, så i kveld er vi ENDELIG fremme! Da blogges vi endelig :-)

Har det helt supert, forresten!! Gjengen jeg reiser med er helt herlig, så jeg ser virkelig frem til disse 4 ukene! WOHOOO!

bye bye norway

HEY! Da er reisedagen kommet. Flyet mitt går såpass tidlig i morgen tidlig at jeg drar til Bergen i dag for å overnatte der. Så, jeg drar faktisk om bare èn time! Jeg har nettopp spist lunsj med mamma, og vi har bare sittet og pratet. Kommer til å savne venner og familie den kommende måneden altså!! Mange av vennene mine har jeg jo ikke sett på en måned fra nå av, så det som er så gøy er at jeg har mye å se frem til når jeg kommer hjem også. Men NÅ er det 4 uker med sol, ekte sommer, shopping og kule utflukter som står for tur. Endelig skjer det. Jeg føler det var i går det var 296 dager til jeg skulle dra?! Tiden har rett og slett flydd avgårde.

Jeg er vel fremme i Florida i morgen en eller annen gang. Har forhåndsskrevet blogginnlegg slik at det blir blogging mens jeg er ute og reiser, så ikke glem å ta turen innom igjen. Nå gleder jeg meg faktisk til å bare sette meg på bussen til Bergen, sette i ørepluggene og bare nyte det jeg har fremfor meg ♥Jeg fant denne skjønne pakkelisten på Eirin Kristiansen sin blogg her om dagen. Sinnsykt genialt - her kom jeg på mye jeg ikke hadde tenkt på. Kanskje greit å ha til dere som skal ut og reise i sommer?Neste gang jeg skriver blogginnlegg er jeg i USA! Vi snakkes, fine leserne mine. Dette blir råååttflorida or not?

DET BLIR FLORIDA PÅ MEG!!!!

Herregud, dere aner ikke hvor lykkelig jeg er. Den siste perioden har vært så sinnsykt kjip for meg fordi jeg har måtte avbestille hele to turer på grunn av kyssesyken? Vel, jeg er blitt frisk igjen, og det betyr at USA-drømmen min går i oppfyllelse! Jeg føler at dette er så fortjent, etter alle disse ukene. Sommeren min er reddet, og jeg er klar for å ha the time of my life i 1 hel måned i solskinnsstaten. JIPPIIIII. Jeg drar til Bergen allerede i morgen, og på torsdag møter jeg gjengen jeg skal reise med og så setter vi kursen mot USA.

Jeg begynner å komme i mål med pakkingen, men guud så vanskelig det er. Hvor mye skal jeg ta med meg, liksom? Skal jo shoppe der, men føler jeg må med ha med en del klær likevel. Haha, men det ordner seg! Èn ting jeg har lært etter denne forbanna infeksjonen er at det alltid ordner seg for snille piker :-)Bilder fra Rhodos i fjor sommer. GJETT om jeg er klar for skikkelig sommer, sol og varme nå!!

Så, er dere klar for blogging fra USA eller? Dette blir gøy! Bloggen blir selvfølgelig med, og den skal oppdateres ofte med masse bilder fra dagene mine i Florida!

19 days: FLORIDA

Sponset tur av EF
Okei, hvordan nedtellings-appen min til Florida har gått fra 196 dager til 19 dager på noe som føles noen få uker? det fatter jeg ikke. Men nå sitter jeg her da, og begynner å gjøre meg klar til avreise til USA for første gang, sammen med EF. Det føles i grunn bare helt uvirkelig, men om jeg gleder meg? HELL YES. Jeg får nesten vondt inni meg fordi jeg gleder meg så sjukt mye.

Hvordan har du tenkt å pakke? Jeg skal pakke med meg minst mulig, men likevel skal jeg ha med meg litt klær. De fleste reiser jo til USA med en koffert tom for klær og som kun inneholder toalettsaker og undertøy, men jeg er ikke helt der. Planen min er selvsagt å shoppe i Florida, for de har jo det sykeste utvalget av butikker der, men jeg skal for det meste kun shoppe ting jeg ikke får tak i i Norge. Da tenker jeg først og fremst Victoria Secret (kommer nok til å blakke meg der), Nike (utvalget er nok MYE større), ny iPhone kanskje, Abercrombie & Fitch, Hollister, Forever 21 og slike butikker. Jeg kommer heller ikke til å kjøpe mye av "vanlige klesplagg" som topper, gensere og slikt. Skal selvfølgelig shoppe det jeg synes er fint, men planen er ikke å oppgradere hele garderoben min.

Hvor mye penger skal du ha med deg? Jeg tror jeg bare tar med kortet (eventuelt to kort, i tilfelle jeg skulle miste det ene), og så får jeg mamma og pappa til å overføre penger underveis.

Hvor mye betalte du for reisen? Jeg får turen sponset og jobben min er da å blogge den måneden jeg er i Florida. Reisen og oppholdet betaler jeg altså ikke for, men jeg må ha med lommepenger selv. Vi bor på campus så frokost og lunsj er inkludert, og noen ganger er middagene det også, så jeg må ha med penger til mat også.

Har du kontakt med noen som reiser til Florida på samme tid som deg? Ja, jeg har pratet med forskjellige og kommet i veldig god kontakt med noen. Jeg har egentlig ikke stresset så sykt med å bli kjent med flest mulig og få best mulig kontakt før avreisen, litt fordi jeg har vært sinnsykt hektisk dette halvåret (haha, for real), men mest fordi jeg vet at jeg kommer til å bli kjent med de jeg reiser med når vi kommer dit. Tiden før spiller ikke så stor rolle, og det er jo i tillegg grense på hvor godt man kan bli kjent med noen over nett. Gleder meg til å treffe alle sammen!

Er du åpen for å bli kjent med alle? JA, selvfølgelig! Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og nettopp det er jo mye av grunnen til at man reiser på språkreise. Jeg håper ikke at noen er "redd" for å prate til meg når vi er der, for jeg er absolutt ikke en overlegen og frekk rosablogger, haha! Og jeg tar meg selv ikke høytidelig eller noe, jeg drar kun for å ha det morro og kose meg.

Har du bestemt room-mates? Har pratet med noen om å bo på rom ja, men vi har ikke skrevet oss opp. Tror vi fikser det når vi kommer dit. Hehe, tar alt som det kommer jeg.

Skal du kjøpe alt av klær der? Nei. Jeg reiser som sagt ikke med tom koffert. Skal ha med meg litt forskjellige shortser først og fremst, og det kommer vel absolutt ikke som noe sjokk, haha! Runwaydreamz-skattene mine må jo få lov å være med til Florida og oppleve USA sammen med meg. Ingen plass uten! I tillegg skal jeg ha med noen få favorittplagg og "basic"-klær, slik at det blir enklere for meg å kle meg der nede.

Er du opptatt av å bli brun når du er i Florida? Ja, det er jo ikke å legge til skjul på at jeg har planer om å bli brun. Det jeg skal passe på er å smøre meg godt med faktor fra dag 1, for jeg skal tross alt være der i èn måned og da skal jeg IKKE bli brent og så flasse av alt sammen. Jeg skal gradvis bygge opp en dyp og varig brunfarge, slik at den holder lenge. Tenker kanskje å bestille hjem noen betakaroten-tabletter eller noe i den duren da, som jeg kan bruke etterhvert.Men oh my god, bikiniiii?! Til dere som har vært i Victoria Secret-butikkene i USA, vet dere om det er bra utvalg av bikinier der? Har nemlig hørt at det ikke er det, men jeg vet jo naturligvis ikke. Om de har bra utvalg gidder jeg ikke ta med meg mer enn èn bikini, og så shopper jeg resten som en gal der, men om det er dårlig utvalg vurderer jeg nesten å bestille fra nettsiden i forkant av reisen. Setter stor pris på svar angående dette!Vel, jeg gleder meg helt SINNSYKT SINNSYKT SINNSYKT NÅ!!!! Egentlig er det veldig flaks at kyssesyken kom nå, for tenk da - om jeg fikk det først i Florida. Jeg trodde først at timingen var dårlig, men det ser jammen meg ut som at jeg var heldig her! Nå skal jeg lade maks opp de 19 neste dagene, og så er jeg klar for the time of my life.

I neste innlegg skal jeg dele pakkelisten min med dere! Den kommer om ikke lenge, så hold dere oppdatert sweeties.

Btw! EF har startet salget for språkreiser for 2015, så ta en titt innom HER til dere som ikke fikk dratt i år. Da har dere god tid til å spare!

restplasser til florida

Heiii!

Nå er det bare 3 måneder til jeg reiser til Florida med EF, herreguuuud!! Jeg gleder meg helt sinnsykt. Dette blir the time of my life! Vel, jeg tenkte å tipse dere om at det er restplasser igjen til Florida. Jeg reiser jo i juli, så om dere er keen på tidenes opplevelse så vil jeg absolutt anbefale dere å dra. Det er bare noen få plasser igjen da, så her gjelder det å være førstemann til mølla! Rabattkoden KRISSSY gir forresten 500 kr rabatt. Trykk HER for å bestille språkreise til Florida og for å få mer informasjon!

Wii, gleder meg ufattelig mye. Til dere som skal til Florida sammen med meg i sommer: send meg melding på facebook, så kan vi holde kontakten frem til vi drar. 

SEES I FLORIDA!!! ♥rabattkode til språkreise

Kun 126 dager igjen til Floriiiiiiiida 

Gleder meg så sinnsykt! Jeg vet at det er mange som fortsatt vurderer å bestille språkreise med EF til sommeren, og da tenkte jeg å informere dere om at dersom dere bestiller innen 3. mars så kan dere spare opptil 1500 kr. Rabattkoden "Krisssy" gir 500 kr ekstra i rabatt! Oversikt over språkreiser med EF finner dere HER <3 Her kan man velge mellom Storbritannia, USA, Malta, Spania, Tyskland, Australia og Frankrike. Drømmedestinasjoner! Jeg gleder meg halvt ihjel til å besøke USA for første gang, wææh!

Noen som har vært i USA før?

rabattkode til språkreise

168 DAGER IGJEN TIL FLORIDA!!!


Herregud, jeg gleder meg SÅ mye! Jeg kan enda ikke tro at jeg skal reise!

Jeg tenkte å minne dere på at dersom dere bestiller språkreise med EF (ef.no) innen 3. mars så får dere opp til 1500 kr rabatt. Direktelink til oversikt over språkreisene deres finner dere heeeer! Jeg vet at det er mange som vurderer å dra, har blant annet pratet med en del av dere. Jeg håper dere bestemmer dere for å dra, for dette blir tidenes sommer, folkens. Jeg er sååå klar for min beste reise noensinne, iiik!! Husk at hvis dere har noen spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentarfeltet, så svarer jeg :-)

Dere får også 500 kr rabatt hvis dere bruker koden "Krisssy", og denne gjelder da i tillegg til andre rabattkoder.

Har pratet med noen av dere som skal dra, og om det er noen som skal dra og ikke har kontaktet meg på facebook - gjør det nå! Jeg vil gjerne bli kjent med flest mulig før jeg drar, wohoo!

JEG SKAL TIL FLORIDA!

Innlegg skrevet i samarbeid med EF, Education First

Sommeren 2014 kommer til å bli den beste i livet mitt, vet dere hvorfor? JEG SKAL TIL FLORIDA!!

Herregud, jeg kan ikke tro det. Drømmen min har endelig gått i oppfyllelse! 3. juli 2014 drar jeg til "The Sunshine State", altså Florida, og jeg skal være der helt til 30. juli. 1 måned i USA dere, dette blir sykt. Det er altså en språkreise og jeg reiser i samarbeid med EF. Jeg skal bo på EF Resort som ligger i selveste Cocoa Beach, og jeg har valgt International kurs. Det vil si at jeg vil møte folk som prater både engelsk, fransk, tysk og spansk - såå, kanskje jeg får muligheten til å teste ut tysk- og spanskferdighetene mine i tillegg? Jeg ser uendelig frem til å bli kjent med MANGE nye mennesker, både fra Norge og fra andre land. Jeg skjelver faktisk i fingrene når jeg skriver dette her, fordi jeg gleder meg så sinnsyyyyykt mye!!!

Tenk dere, en hel måned i den amerikanske delstaten med lange stender og solfylt klima. Jeg skal prøve ut strand- og vannsporter, surfe, padle, sole meg på stranda, lære mye mer engelsk og få et bedre ordforråd innen språket, besøke Disney World og Universal Studios og shoppe - det kommer til å bli helt sinnsykt rått. Alt dette skal oppleves med alle menneskene jeg reiser sammen med, og det kommer til å bli en uforgjemmelig opplevelse.

Språkreise er noe jeg har siklet etter i så utrolig mange år nå, og det at jeg faktisk skal dra om et halvt år - det er helt uvirkelig. Jeg er så utrolig glad for at jeg får denne muligheten, og det kommer til å bli den beste opplevelsen i livet mitt. Alle de nye menneskene jeg skal bli kjent med, og alle de nye stedene jeg skal oppleve . . Det blir fantastisk. Juli kommer til å bli en levende drøm!!

Jeg håper jeg møter noen av dere i Florida på språkreise, slik at vi kan leve den amerikanske drømmen i solskinnsstaten sammen i en hel måned. Dette blir the time of my life, herreguuud. Alt om språkreisene til EF kan dere lese om HER. Les om Florida-reisen jeg skal på HER. Om dere ikke velger Florida finnes det også mange andre kule destinasjoner! Jeg er utrolig glad for at jeg reiser med EF, ettersom jeg vet at de veldig proffe - de har lang erfaring og flesteparten reiser med dem. Jeg kunne ikke følt meg tryggere.
Shopping!!

 

Surfing og lange dager på stranda!!! ÆÆÆH!!
Om noen av dere skal på språkreise til Florida så må dere absolutt ikke å nøle med å ta kontakt med meg på facebook!! Jeg reiser alene, men det er nettopp det jeg synes er så gøy og spennende. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er noe av det jeg gleder meg aller mest til. Om dere har spørsmål: Still spørsmålene i dette innlegget, så svarer jeg dere i kommentarfeltet!