hits

Kontakt

kristine.ullebo@hotmail.com

Kristine Ullebø

Kristine Ullebø

Kristine
Ullebø

vlog: follow me around

Annonse: Klær fra LOUDS

MY VERY FIRST VLOG!

Okei, jeg håper dere liker den og at jeg ikke er aaaaaltfor amatør. Dette er i alle fall en begynnelse på noe. Neste gang vil jeg gjerne ta dere med på middagslaging på kvelden også, jeg tror det kunne vært hyggelig! Elsker at dere liker matblogging, det gjør meg veldig glad :-) Nå skal jeg vaske hele leiligheten, jeg føler at jeg begynner å få ting på stell nå. Reising, mye jobb og mye sosialt OG en ren og pen leilighet er vanskelig å kombinere, men det er virkelig ingenting jeg hater mer enn på komme hjem etter en lang dag og ikke føle at det er koselig her hjemme. Så nå er vaskemaskinen på, jeg har tatt oppvasken for hånd (bare fordi jeg synes det er tilfredsstillende og mediterende...) og nå skal gulvet vaskes med den deilige såpen fra KLAR. Den lukter trekløver!! Anbefaler den serien på det sterkeste forresten, miljøvennlig og dufter helt nydelig. Koster heller ikke så altfor mye. Jeg har alle de ulike såpene her hjemme, gjett om det lukter nydelig her ♥

en liten video

Annonse for Egmont Publishing

Hei dere! Som dere vet var jeg i København den ene dagen med Ghost Project, et nytt og spennende konsept som kommer snart(!!!!). Gleder meg til å fortelle dere! Jeg slengte sammen en video fra denne dagen - jeg har nettopp lært meg Premiere skjønner dere. Frøkna er litt ny i gamet, men det er en helt annen verden enn iMovie, kjenner jeg gleder meg til å utvikle meg innen klipping. Enjoy! Xx

video: jeg prater om ting som har skjedd i det siste

TRYKK PÅ TANNHJULET OG DERETTER 1080P FOR BEDRE KVALITET

Bare en video om jeg prater om ting som har skjedd i det siste. Liker dere slike videoer? :)

sminkevideo!

TRYKK PÅ TANNHJULET FOR BEDRE KVALITET

Hey hoooo! Okey, dette er min første sminkevideo EVER, så please be kind with me, haha. Jeg tror ikke dette er mitt felt for å si det sånn, men jeg elsker å gjøre ting jeg aldri har gjort før :-) Herfra kan det kun gå en vei, haha! Jeg har fått en haug av komplimenter på den "nye sminken" min, og siden den er SÅ enkel tenkte jeg bare å vise dere hvordan jeg gjør det i denne videoen. Jeg legger egentlig bare svart skygge akkurat rundt øynene, men ja, take a look at the video :-)

video: jeg svarer på jodel-innlegg om meg

Denne må dere sjekke uuuuuut. Siden mange har lurt på hva jeg synes om Jodel og hva som blir skrevet der... Jeg tror denne videoen sier sitt. Filmet med VGTV forrige uke og videoen finner dere ved å trykke HER eller på bildet over :)

video: svar på spørsmålsrunden

HUSK Å TRYKKE PÅ TANNHJULET FOR BEDRE KVALITET!

Okey, so here we go! Jeg er pratsom som dere sikkert skjønner, haha. Hvis dere har lest bloggen min en stund så er ikke det noe sjokk akkurat. Altså dere, jeg elsker å sitte fremfor kamera?! Håper dere liker videoen :) Xx

vlog: fabian sin bursdag

Weeeeho! Her får dere et lite innblikk i dagen vår ♥ Dere ser også en av gavene jeg ga han! Utenom det ga jeg et par briller fra Moscot (samme som Johnny Depp har, haha), og et smykke fra Tom Wood. Vil dere ha flere slike videoer?

video: ensom, men vil ikke være sosial

En kjapp video jeg laget nå nettopp :) Kan vi PLIS normalisere dette, slik at vi ikke føler oss alene? Og nei, jeg "sykeliggjør" ikke vanlige tanker. Det er sikkert helt normalt, men det er slitsomt. Spesielt når man føler seg alene om det.

video: uken som gikk

FOR BEST KVALITET: trykk på tannhjulet -> velg 1080p

Denne videoen var gøy å lage! Vil dere at jeg fortsetter med det? Kanskje litt lenger, elleeeer? Let me know! :)

video: jeg blir lurt trill rundt av tryllekunstner

Hey dere! Her kommer en videosnutt fra da vi var i Nydalen for å trylle litt. Haha, jeg ble jo lurt TRILL rundt, at det skulle være så enkelt å bli revet med visste jeg ikke. Christian er på Norske Talenter på TV2 i kveld forresten, så følg med :) Sykt fet fyr, jeg digger han!

(Dette var SÅ freaky!!!)

video: slik holder jeg huden fin

annonse

HER får dere 50% rabatt på SKINREPAIR! Jeg håper dere liker videoen og at dere får svar på det dere lurer om. Som sagt i videoen er det bare å spør om det er noe mer du lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet :)

derfor skal jeg gå til psykolog

En helt spontan video, bare. Jeg liker å dele det som foregår oppi hodet mitt med dere. Trykk på tannhjulet for best kvalitet :-)

jeg også er sårbar

Om du ikke vil høre meg syte/være lei meg så ikke trykk på play :) I dag er jeg bare dønn ærlig.... That's all.

videoblogg midt på natta

Hey dere! Her kommer en video jeg og Fabian spilte inn for noen dager siden, langt over midnatt - så jeg er kanskje ikke like energized som jeg bruker å være, haha. Ser nå at HALVE videoen er i utakt med lyden, siiiiiinnsykt irriterende?! Aner ikke hvordan det skjedde. Jeg ville egentlig ikke legge det ut på grunn av nettopp det.. Men her er vi da. Mange av dere har etterspurt video av oss, og det skal vi så klart fikse. Neste gang med kameraet, og ikke webcameraet, haha. Se denne i første omgang om dere ønsker, i alle fall! Xx

sniktitt på den første episoden av Bloggerne

Hei dere! Da har jeg landet i sofaen hjemme, etter en tur på TV2 for å gjeste på God Morgen Norge. (Deler klippet her etterpå!) Jeg måtte også kjøpe meg en ny mobil på vei hjem, fikk iPhone 7 for kun 3000 kr fordi jeg pantsatte den forrige mobilen min. SÅ genialt! Har aldri hørt om det konseptet, så det gledet en stresset og en smule fyllesyk Kristine. Nå skal jeg straks videre, men først vil jeg dele denne videoen med dere. Dette er fra første episode! HerreGUD så rart det er så se tilbake på denne tiden. Det er jo ikke lenge siden, men likevel føles det som et annet liv. Det var jo et annet liv...

Til dere som har spurt om jeg kan prate om hver enkelt episode i etterkant av sending - så klart. Det er sikkert en del dere kommer til å lure på, hvorfor jeg sier og gjør ditt og datt. Og så kan jeg glede dere med at jeg får lov å dele ut SUMO-abonnoment her på bloggen - jeg kommer tilbake til det 😃

Ha en stråååålende fredag! Sola skinner som bare det her i Oslo, jo!

uredigert videoblogg

Hey! Her kommer en uredigert video som jeg spilte inn nå nettopp :) Har dere idéer til hva jeg kan prate om i en slik video? Isåfall, skrik ut!!

videoblogg: vi tester ut Happn

annonse

Hey dere! Jeg håper dere har hatt en fin onsdag så langt. Det har jeg! Her kommer en video jeg kicket i gang i samarbeid med appen som heter Happn. FOR en gøy app, haha - jeg har hatt så mye moro med den sammen med venner. Spesielt om du er på vors med en gjeng og dere tar den i bruk - da er man gjerne litt mer loose og ikke så redd for å skrive til den du har gått forbi.

Hvorfor er vi nordmenn så sykt redd for å prate med fremmede, forresten? Det slo meg da jeg scrollet nedover appen. Jeg er alltid den som pusher venninnene mine til å ta steget videre med en gutt, men selv har jo jeg vært feiging i alle år. Det må vi legge av oss! Ellers tror jeg en god del av oss blir sittende på gamlehjemmet og angre, altså...

Anyway - her er videoen, sammen med Fabian Raw. Han har laget seg blogg og den finner dere HER!

 

video: Q&A (del 1)

FOR BEST MULIG KVALITET: TRYKK PÅ TANNHJULET -> KVALITET -> 1080P

Hei dere! Beklager delayed video, men det føles som om jeg ikke har hatt et eneste sekund til overs til å redigere den. Jeg vet jo at jeg har det - men den siste tiden har i alle fall vært fylt av hektiske dager. HER er i alle fall del 1! Jeg fant ut at videoen måååå deles opp, for jeg prater jo altfor mye på hvert spørsmål. Liker dere det? Eller skal jeg svare kortere på neste del? Det føles ut som om alt jeg sier MÅ være med, om dere skjønner?? Haha, høøøør på skravlehøna a. Skjønner ikke at vennene mine blir lei av å være med meg. Eller jo, det blir de kanskje. Haha, jeg kan se det på dem liksom. Nååå har de Kristine-kvota fylt seg opp.

Jeg håper dere liker svarene! PS: For å komme i forkjøpet, jeg vet at sex er mer enn "penis i vagina"/penetrering som jeg sier. Jeg kjenner folk rett til at jeg kan forutse en diskusjon om nettopp det i kommentarfeltet og det orker jeg ikke. For det er ikke poenget i svaret mitt, jeg prater om noe annet :)

Nå skal jeg i møte med Aller sammen med Erica, og så skal jeg på spraytan-time. Uuuuh, jeg gruer meg nesten litt. Jeg er jo likbleik nå og det er rett og slett for å beskytte huden min (jeg skal ALDRI sole meg så hardt igjen, denne gangen har jeg virkelig lært), men spraytan skader jo ikke huden. Sååå, jeg gleder meg veldig til å se brun og fresh ut igjen!! Kommer sikkert ikke til å kjenne meg selv igjen, haha.

bloggerne-trailer!

Hei og god morgen! Nå sitter jeg her stappmett etter å ha spist gårsdagens hjemmelagede pizza sammen med Oboy til frokost. Jeg har prøvd å spise litt mer fet mat den siste tiden, nå som jeg nesten har kuttet ut kjøtt helt er det viktig å få i seg tilstrekkelig med næring og energi. Kutter du ut kjøtt kutter du jo ut en stor del av måltidet - og jeg merker at jeg dermed må spise mye mer for å bli ordentlig mett. Sammen med trening og gode middager har jeg allerede begynt å se resultater på veldig kort tid, spesielt på rumpa!! Det er SÅ gøy! Jeg har meldt meg inn på et treningssenter sammen med en venn av meg, og jeg er supermotivert for å trene masse rumpe, mage og generelt hele kroppen fremover :)

Over til noe annet. Jeg fikk tilsendt en trailer til Bloggerne av TV2 nå nettopp, som jeg gjerne vil dele med dere! Check it oooooout.

Ah, det vekker mange følelser i meg å se tilbake på det første klippet hvor jeg ligger i senga på Veitvet og gråter. Det var da jeg nettopp hadde flyttet til Oslo, og jeg følte det bare var masse røde tråder overalt, jeg visste ikke helt hvor jeg skulle gjøre av meg selv om det skjedde mye gøy i livet mitt. Så det gikk ikke HELT knirkefritt for meg å flytte til en ny by - som det kanskje virker som når dere leser bloggen min i dag. Det var et stort følelseskaos og muligens en liten identitetskrise i starten, og det tror jeg mange av dere kan kjenne dere igjen i? Jeg følte meg liten og uvelkommen. Mens venninna mi som jeg bodde med var på fadderuke, festet hver dag og ble kjent med mange nye mennesker hadde jeg ingen faste venner, kun et par jeg hadde avtalt kaffe med "en eller annen gang". Oufff, jeg er glad jeg erfarte det, men jeg er enda mer glad for at det er over, haha. Å dra fra Veitvet til Karl Johan kun for å kjøpe Q-tips på H&M fordi du ikke har noe annet å gjøre og du vil komme deg ut av døra er ikke noe moro. MEN! Ting tar tid! Det er en av mine favoritt-quoter for tiden...

Nå må jeg gå gjennom mailen, henge opp klær, redigere ferdig videobloggen til dere, finne en Spraytan-time før Vixen på torsdag ooooog lete etter kjole. Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg! Alt jeg vet er at jeg vil se rocka og selvsikker ut.

bloggerne kommer snart!

Hey, og god morgen! Jeg tenkte å dele enda en liten Bloggerne-snutt med dere. Jeg skal si ifra til dere så fort jeg får lov å si datoen :-)

Jeg sitter for øyeblikket og spiser ristet brødskrive med vegetabilsk leverpostei, jeg har nemlig fått sansen for den litt enkle frokosten jeg spiste som yngre. Det er liksom en slags sjarm i det, eller hva? Jeg la meg grytidlig i går, så jeg har sovet i nesten 12 timer nå og det føles HELT fantastisk. Tror aldri jeg har følt meg så opplagt og tilfredsstilt som jeg er denne morgenen. Klokka er ikke engang 10 og jeg har allerede gått gjennom nesten hele mailen! Snakk om å være motivert, hehe. Jeg har sendt avgårde fakturaer til regnskapsføreren min, nye samarbeid diskuteres, møter for uken er skrevet ned i kalenderen, og jeg er mer motivert enn noen gang. Let's do thiiiis!

Fortalte jeg at jeg trente to ganger forrige uke, forresten? Jeg trente RUMPE, blant annet. Det har jeg ikke gjort på år og dag. Jeg dro på et treningssenter med en kompis av meg, og det var så sykt digg å bruke kroppen ordentlig igjen. Problemet er bare at jeg har vært så støl de siste dagene at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, jeg mener, det er vondt å løfte armene liksom. Hahahaha.

Vel, 2017 har startet bra! Husk å pushe dere selv i år!

bloggerne-teaser

Hei dere! Jeg håper alle sammen har det fint i julen. GJETT om jeg storkoser meg. Faktisk har jeg ikke tenkt å dra noe ut, rett og slett fordi jeg kjenner behovet for å senke skuldrene helt, finne roen og rett og slett bare lade opp til 2017. Jobb er noe jeg virkelig prioriterer høyt, så jeg har brukt de siste dagene på å sanke inspirasjon, skrive tekster til langt på natt, komme med idéer til kommende innlegg og bilder, og i dag har jeg jaggu gjort ferdig regnskapet for 2016 sammen med pappa på jobben hans. Ekstremt deilig! Når jeg kommer tilbake til Oslo skal jeg kjøpe inn skriver og kontorsaker, slik at jeg får 110% stell på alt. Jeg ELSKER system og orden.

Ellers setter jeg veldig stor pris på kommentarene dere har lagt igjen de siste dagene, spesielt engasjementet deres rundt det med å være vegetarianer i sosiale settinger, og det med å gå til kirken uten å være kristen. Jeg elsker å lese tilbakemeldingene deres, og det slår meg hver eneste dag hvor mange kloke mennesker som klikker seg inn her. Dere skal vite at jeg lærer mye av dere!

Forresten! I dag fikk jeg tilsendt noen små teaser-videoer fra Bloggerne som kommer til å gå på TV2 Livsstil nå i romjulen, tenkte å dele de med dere bare for å vise dere en LITEN bit av hva dere får se. Til dere som spør når Bloggerne kommer på tv, så er jeg faktisk ikke sikker enda, men det er snakk om våren, tror jeg. Jeg oppdaterer dere så fort jeg får vite mer :-)

 

Jeg gleder meg veldig til å vise en 100% ekte Kristine. Håper dere gleder dere like mye!

videoblogg: la oss prate om ensomhet

Okey, her om dagen fikk jeg plutselig lyst å prate til videokameraet mitt, så her er resultatet. Veldig uformelt og en blanding av seriøst og useriøst, de to første minuttene består blant annet av at jeg bare viser noen sanger jeg DIGGER, haha. Skip it om det blir for mye, men dere MÅ høre de sangene i alle fall, de er så nydelige at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg.

Og så prater jeg en del om ensomhet.

Videoen ble altfor lang, men jeg klarte ikke å korte den ned, sååå... ja. Se det dere vil se, og gjerne kom med tilbakemelding om dere liker slike videoer.

video: vegard harm snoker i mobilen min


Tidligere denne uka fikk Vegard Harm snoke i mobilen min. Han er faktisk den FØRSTE som har fått lov til det, noensinne. Videoen er en del av Panelet og ligger på VGTV, trykk HER eller på bildet over for å komme til videoen og se om han finner noe interessant :)

Herregud, gjett om jeg ble glad når jeg fant en uåpnet pakke Smash bakerst i skapet i dag. Kunne ikke passet bedre på en PMS-dag som dette! Nå skal jeg på et kaffemøte, vi prates senere. Håper dere har en strålende lørdaaah!

videoblogg: julebord i tønsberg

Video laget av Shwdwn Productions

Hey dere! Jeg filmer intervju med Bloggerne her hos meg i dag. Vi gjør innspilling, og har vi intervju (eller synk som det heter i film-verdenen) i etterkant hvor jeg prater om det vi har filmet, tanker og følelser rundt det. Kjempemoro! Elsker at jeg får forklart alt som ligger oppi hodet mitt.. Haha. Tenkte bare å titte innom en kjapp tur mens vi holder på for å vise dere denne videoen fra julebordet jeg var på i Tønsberg for noen uker siden :-) Det var SÅ gøy!! Savner det døgnet allerede, kjenner jeg.

videoblogg: kjendisgallaen 2016

Her er en liten film fra den magiske kvelden :-)

HAH, jeg ser jo faktisk grusom ut når jeg ler ser jeg her. Trodde jeg var søt når jeg lo. Jaja!! En god latter forlenger livet!! Jeg har nettopp vært i Sandvika for å ta blodprøve, og er på vei ut døra for å møte Vilde på Frogner nå for å spise middag. Har vært veldig lite på Frogner siden jeg flyttet hit faktisk, så det er alltids koselig å gå rundt og utforske nye steder :-)

videoblogg hvor jeg bare prater

Sett på 1080p for best kvalitet

Er det noe jeg elsker så er det å sette meg ned og bare prate i vei til dere. Jeg ser jo på dere som vennene mine, så jeg har merket den siste tiden at jeg føler behovet for å dele alt "nytt" som har skjedd i livet mitt. Haha, slik man gjør til bestevenninna si, liksom. I love it!! Dette var dagen derpå etter gallaen, og jeg hadde veldig mye på hjertet. Gjerne si ifra om dere liker litt sånne tilfeldige og ikke-iscenesatte videoer inni mellom, eller om det er kjedelig. Fint for meg å vite :)

kjøp og selg med shpock

annonse

Hey guys! Hvordan har dere det? I dag skal jeg vise dere en ny favoritt-app jeg har fått meg, Shpock. Tenkte det var gøyere å lage en video av det i stedet for vanlig innlegg, jeg vet jo at dere er fan av det i alle fall :-) Jeg besøkte Nordic Screen i Nydalen her om dagen til å få hjelp til redigering (vi har også planlagt litt mer YouTube fremover!), så da jeg fant ut hvordan man filmer mobilskjermen og redigerer det side om side med video av meg selv - DA var det bare å smelle på med videoblogg, altså!

Shpock er en kjøp- og selg-app som gjør det enkelt å gjøre nettopp det: kjøpe og selge klær. Den er så klart gratis, så last den ned og sjekk ut da vel. Jeg forteller mer og viser dere hvordan appen funker i videoen.

Pssst! Jeg har også en giveaway på Shpock-brukeren min! Last ned HER og sjekk ut :-) Dere finner alle produktene jeg selger ved å søke på hashtaggen #kristineselger.

meg på en dårlig dag

Hi there! Her kommer videobloggen jeg helt spontant bestemte meg for å spille inn her om dagen. La ut litt av den på snap, og jeg fikk mange tilbakemeldinger fra dere om at jeg burde poste den - so here we go. Alle har dårlige dager, inkludert meg. Det er ikke til å komme unna. Men hadde det ikke vært for de dårlige dagene, hadde vi ikke satt pris på de dagene hvor livet er bra. Right? Jeg elsker å sette meg ned foran kamera og bare prate, spesielt sminkefri og uten noe filte. Håper dere finner det cool og hakket med personlig enn et vanlig innlegg :)

Hvis dere ikke liker klaging; ikke se videoen. Så er dere advart på forhånd, hehe! Ingen tvinger deg til å trykke på play-knappen.

Ellers er det veldig digg å kunne se tilbake på videoen og vite at det kun var akkurat den dagen som sugde, haha. Nå er jeg i tipp topp humør igjen, wohooo!!

videoblogg: skiathos 2016

Hey og god torsdagsmorgen! Nå sitter jeg her på kjøkkenet og spiser frokost mens jeg leser blogger og nyheter. Morgenen er min favoritt-tid på dagen! Jeg står tidlig opp selv om jeg er kjempetrøtt bare fordi det er så deilig å ha morgenkvisten for seg selv.

Vel, jeg har en ny video til dere i dag! Haha, to videoer på en dag, dette lover bra. Nei da, jeg hadde ikke noe annet å gjøre på flyet hjem, så da kom jeg godt i gang med redigeringen. Merker at jeg har mye å forbedre meg på når det kommer til redigering, men øvelse gjør mester, eller hva? :-)

Om dere vil, kan dere jo sjekke ut Skiathos-videoen min fra 2012 også i samme sleng. Haha, wow! Jeg føler mye har forandret seg, men på samme tid ser jeg også veldig lik ut. Har faktisk samme bikinioverdel på noen av klippene om dere ser det.

Enjoy!

Håper dere vet hvor dere skal sette kursen neste ferie, hehe.

English vlog!

Okay guys, my first video in English is here! FINALLYYYYY! Please don't jugde my English, haha. Let me know what you think - if this is something you want me to continue with :)

And don't forget to put on 1080p!

videoblogg: grønn smoothie

Good morning! Her i Førde regner det som bare det i dag, og dette vil dere sjelden høre meg si: jeg elsker det. Akkurat nå sitter jeg i senga med en rykende varm kaffe ved siden av meg og skriver en liste over ting jeg trenger til flyttingen. I går kveld fant jeg forresten tiiidenes fineste sengekappe som er på vei hjem til meg i posten akkurat nå. Gleder meg til å vise dere!

Men dere, nå er det på tide med en videoblogg her. Jeg har hatt lyst å prøve ut grønn smoothie i lang tid nå, så jeg tenkte, hvorfor ikke filme det?

videoblogg: Dubai

Hey og god morgen, sweeties! Hvordan går det? I går var jeg en tur på café med Pål og Guro som en liten avskjed før Guro drar avgårde til syden i to uker. Såå heldig! Gleder meg til allerede til hun kommer tilbake jeg, da... Hehe. Anyyyways! Da jeg kom hjem igjen satte jeg meg ned og begynte å redigere videoen fra Dubai som jeg har hatt planer om å gjøre i over to måneder, men som jeg ikke har fått tid til å gjøre før nå fordi jeg har hatt så mye hengende over meg. Vel, endelig dere! Jeg får alltid skikkelig kick når jeg poster ny video på YouTube, så mitt prosjekt fremover blir å prøve å bli flinkere på den fronten. Det er jo så gøy! Jeg og Håkon skal forresten lage videoer altså (det er ikke glemt av!), men som sagt har jeg ikke fått ferie og dermed tid til overs for slikt før nååå :-) 

Men nå er jeg jo faktisk... blogger på heltid!! Så fremover vil jeg få både mulighet og tid til å gjøre mye mer ut av bloggen - det gleder jeg meg sinnsykt til. Håper dere er like gira!

REMEBER TO PUT ON 1080P FOR HIGH QUALITY

Herregud, denne turen... Det er to steder av alle plasser jeg har besøkt at jeg ønsker å dra tilbake til, og det er LA og Dubai. Disse dagene er en av de beste i mitt liv, og det hadde ikke bare med selve plassen å gjøre, men teamet. For en gjeng! Jeg elsker jobben min, og det at jeg får muligheten til å bli kjent med så mange mennesker gjør meg lykkelig. Folk i denne bransjen er så sykt utadvendte, kreative og fulle av energi. Jeg elsker det!

videoblogg: hvorfor tok jeg restylane?

Hei hjerter! Før jeg skulle legge meg på lillejulaften hadde jeg ingenting å gjøre, så jeg satt meg like greit ned og spilte inn en video til dere. Jeg elsker å prate, det merker dere sikkert. Jeg har laget ukens spørsmål-innlegg 84 ganger nå, så for en gangs skyld tenkte jeg å bryte med tradisjonene og lage video i stedet for innlegg! Håper dere liker det. Her svarer jeg blant annet på spørsmål om det å være høy, hvorfor jeg ikke er religiøs og hvorfor jeg tok restylane. Setninger og ord kan fort bli misforstått, så jeg håper dere kanskje forstår meg litt bedre når jeg prater :-))

Nå er ribba ferdigstekt, og lukten av julemiddag har tatt over nok en gang. Vi snakkes!

how I curl my hair

Annonse

Jeg elsker å videoblogge! Desverre har jeg ikke hatt et eneste sekund til overs den siste tiden til å lage noe, men nå har jeg så og si juleferie (ble nettopp ferdig med min siste tentamen HALLELUJAH!!!), så da blir det mer tid til slikt. I dag viser jeg dere hvordan jeg krøller håret mitt! Jeg går med samme sveis så og si hele året, men de gangene jeg krøller lokkene mine... da føler jeg meg jammen fin. Til dere som har lyst på store krøller/bølger så anbefaler jeg virkelig den dere ser i videoen her. Jeg er ikke helt fan av de pittesmå korketrekkene, så denne passer meg perfekt :-)

MAST krølltang her

Alligator clips her

Ricci Grande Hair Brush her

Heat Styling Spray her

Platinium & Diamonds lotion her

Gizmo rettetang her

videoblogg: oreo lick race

Annonse

Hei dere! Happy friday! Jeg har hatt en kjempebra fredag så langt - det kan vel ikke bli en dårlig dag når man kan sove to timer lengre enn vanlig? I dag er det tacofredag med jentene som står på planen, så for øyeblikket sitter jeg hos Emma sammen med Guro og vi har girlsnight. Høsten er ikke så ille likevel, hihi. Ettersom jeg har en del Oreo-kjeks liggende hjemme tok jeg med meg en pakke, jeg! Har dere smakt den nye kjeksen med dobbelt så mye fyll inni? MMM! Double Oreo falt rett i smak hos meg, men det er kanskje ikke så rart med tanke på at det er kremen jeg synes er aller best.

Jeg har spilt inn videoblogg til dere, WOHO!

(Typisk meg at jeg klarte å glemme å ta ned den ene bh-stroppen på videoen da, ha-ha!!)

I denne videoen har jeg og Håkon Lick Race, som går ut på at man avgjør dilemmaer eller avgjørelser ved hjelp av oreokjekset. Dette var i slutten av sommerferien og jeg og Håkon skulle bade, og for å avgjøre hvem som måtte uti vannet først brukte vi Lick Race - en liiitt morsommere måte å avgjøre det på enn å bruke stein-saks-papir. Det er altså om å gjøre å slikke av fyllet inni fortest mulig - ta og sjekk ut videoen for å se hvem som vinner!

- Konkurranse -

Vi runder ikke av helt enda, for i dag blir det konkurranse! Jeg deler ut Oreo-stæsj og massevis av kjeks til en heldig vinner. Det eneste dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er å kommentere dette innlegget med dilemmaforslag. Jeg skal lese gjennom alt sammen og trekke ut det beste dilemmaet - vinneren blir annonsert på mandag som kommer. Det kan være dilemmaer som for eksempel "hvem skal rydde opp etter festen", "hvem skal ta oppvasken" og så videre!

videoblogging klokka 2 om nattaGod kveld, folkens! Jeg siter som sagt med jetlag og jeg sovnet ikke før langt på natt i går, så her ser dere hva det resulterte i. Fikk skikkelig lyst å bare lage en video der jeg pratet om akkurat det jeg følte for :-)

sminkevideo: wonder-foundation

Reklame

Hei og god mandag, folkens! (EN DAG TIL EKSAMEN!! WÆÆ) Da var det på tide å endelig vise dere videoen hvor jeg påfører foundationen jeg testet for første gang for et par uker tilbake, dere husker sikkert dette innlegget. Nå har jeg laget en video hvor jeg påfører Dream Wonder Nude slik at dere kan se hvordan huden ser ut både før og etter. Dagen jeg filmet denne videoen hadde jeg faktisk ganske uren hud, men det passet jo egentlig bare ypperlig for da fikk jeg vist dere hvor mye denne foundationen faktisk dekker! Altså, SJEKK forskjellen. Best av alt er at jeg slipper å gå rundt med kake-ansikt, for foundationen er 12 ganger tynnere enn de vanlige foundationene til Maybelline. Herliiiig. Take a look! Her ser dere også hvordan jeg påfører resten av hudsminken.

Denne videoen er flere måneder gammel nå da, haha. Ville gjerne poste den tidligere, men den ble desverre utsatt. Bedre sent enn aldri!

Jeg bruker farge "Sand", som passer veldig fint for meg som ikke er så altfor brun i ansiktet for tiden!Jeg synes faktisk det var kjempegøy å lage sminkevideo! Morsomt å gjøre noe utenom det vanlige.

Hva synes dere om resultatet, da?

testing av nytt videokamera

Denne skulle egentlig vært postet på onsdag! Så lat som om det er onsdag når dere ser videoen.

Jeg laget egentlig denne videoen kun for å teste det nye videokameraet som jeg har fått låne. Det er ikke samme kvalitet som kameraet mitt (det filmer jo i HD), men det er lite, lettvindt og utrolig enkelt å filme med, spesielt siden man kan se seg selv på skjermen, så jeg tenker å ha det med meg når jeg er ute med venner, reiser og så videre. Sounds good? Jeg elsker å sette sammen filmer fra ting jeg gjør, skjønner ikke hvorfor jeg ikke gjør det oftere.

I dag har jeg trent, woho! Jeg merker veien fra sofaen til treningsklærne ikke er like lang lenger, og jeg mistenker at det har mye med været å gjøre. Det ER jo faktisk deilig å trene når sola skinner! Ellers har vi grillet hamburger i dag, og nå pakker jeg til morgendagen. I kjent Kristine-stil kom jeg på nå i siste liten at vi ikke har en eneste koffert som egner seg til små reiser, og jeg synes personlig det er jævlig flaut å komme med sydenkoffert når jeg er på bloggreise i 1-2 dager. Haha, LOL. Så før jeg drar i morgen må jeg løpe bort på butikken og skaffe meg en minikoffert, jeg skal jo tross alt bare ha med meg toalettsaker, kamera, mac'en og undertøy! :-)

hvilke videoer vil dere ha?

Hej hej! Som jeg har pratet litt om, så har jeg tenkt å kjøre på med litt flere videoer fremover. Videoblogging er utrolig gøy både for meg og dere, og jeg tror det kan bli veldig bra med litt variasjon mellom all skrivingen. Jeg er nå signert med Nordic Screen som skal hjelpe meg å forbedre kanalen min på YouTube, men før jeg starter tenkte jeg å høre med dere - for det er jo tross alt dere som skal se videoene! Føler det er fair at dere får være med å bestemme :-)

Hvilke typer videoer ønsker dere å se fremover? Innkjøp, hverdagslig (mai-video og reise-videoe for eksempel), sminke-tutorial, "morning/everyday" routine, trening... anything! Om dere hadde giddet å legge igjen en kommentar så hadde det vært supert, slik at jeg får en pekepinn på hva dere liker best.

Haha, outfit-videoene, det var tider det. Kanskje jeg skal satse på litt kortere om jeg prøver meg på noe lignende igjen! Jeg vet ikke hva som fikk meg til å tro at dere likte å se meg vandre rundt på heels i tre-fire minutter, høhø... Man lærer av sine feil, vel?

hello from me

Hello babes! I dag er jeg i helt fantastisk godt humør, vet dere hvorfor? På grunn av det fine været, åååh! Jeg har savnet å ha sola i fleisen, så i dag har jeg utnyttet været ved å være mye ute. I tillegg begynner fuglene å kvitre - og det er jo et tegn på at våren er på vei! Jeg ELSKER det. Tidligere i dag var jeg ute og tok noen antrekksbilder, og siden været var så fint og jeg var så blid så slo jeg like gjerne til med en liten videoblogg. Ikke at den ble så veldig lang og innholdsrik, men det blir kanskje litt mer personlig når jeg faktisk prater og ikke bare skriver? :)

// Hello babes! I'm in such a good mood today, do you know why? We have amazing weather here today, aaah! I've missed having the sun in my face, so I have been outside all day long. In addition to the great weather, the birds are starting to chirp - and that means spring is on its way! I LOVE it. Earlier today I was outside taking some outfit pictures, and then I made a video to you guys as well. It's not very long, but I think it's a lot more personal when I'm speaking instead of writing to you. Don't you agree? :) (I'm speaking norwegian so you probably don't understand what I'm saying anyways, but I just say hello and wish all of you all an amazing saturday)

Don't forget to select 720p! The quality is a lot better then :-)

for tre år siden

Min første snakke-videoblogg! Dette er i 9. klasse, så det er hele 3 år siden. Sjukt hvor fort tiden går. Synes dere jeg har forandret meg mye? Dumt spørsmål - jeg har jo naturligvis det haha. Jeg har kanskje forandret klessmaken min littegrann, da. Dro til Bergen for å shoppe på Bik Bok, liksom. Way to go, Kriss.

hvordan jeg redigerer bildene mine

Siden jeg er kommet så godt inni denne videoblogg-greia nå, tenkte jeg å kjøre på med en video hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine. Det har vært veldig etterspurt alle de årene jeg har blogget, så her har dere altså svaret. Ikke noe veldig spesielt - men det skal jo utrolig lite til for å gjøre et bilde 100 hakk finere. Jeg bruker Photoshop CS6 (som koster penger desverre), men jeg redigerer bare kontrastene, skarphet, nivåer og fargebalanse, og det får dere også gjort i gratis-programmer som for eksempel Gimp, PhotoFiltre og så videre.

Jeg bruker også pixlr.com/express i blant, og det er både gratis, online og veldig bra - så det anbefaler jeg absolutt. Håper dere liker videoen i alle fall, om dere har spørsmål så svarer jeg i kommentarfeltet :-)

random shit-ish videoblogg

Jeg ringer inn langhelga med en superlattis og over gjennomsnittet random videoblogg til dere, folkens!! Wohoooo. Jeg SKAL bli flinkere til å filme videoer til dere fremover, så dette er jo en start da. Vi skulle egentlig filme en skikkelig spørsmålsrunde, men vi mistet litt fokus etter noen par spørsmål så videoen ble ganske useriøs. Jaja! Kan filme resten av svarene neste gang Håkon er hjemme :-) Nå er det endelig helg og null skole, så jeg busser til Emma om ikke så lenge og vi skal kose oss med taco, pancakes og overnatting. Gleder meg, wiii!

TAKK youtube for verdens fineste startbilde. Alltid like heldigfavorittøvelser for mage

Heia!

Jeg var på trening med Ingvill her om dagen, og vi filmet noen få snutter med mobilen hvor jeg gjorde et par mageøvelser. Hadde egentlig ikke tenkt å lage videoblogg, men jeg satte dem sammen likevel and here we go. Må bare si at jeg ikke er treningsspesialist og mange av øvelsene er sikkert ikke 100% riktig, såå dere trenger ikke å påpeke det. Er mest for å vise dere hvilke øvelser jeg gjør når jeg trener mage. Håper dere liker videoen :-)

OOTD: summer outfit

Fant disse klippene på macen fra juni, hadde visst helt glemt de av. Haha! Så jeg tok og redigerte de sammen og satte på litt musikk. Håper dere liker den :-)vine

Haha, jeg så gjennom "gamle" vines her om dagen . . Hahaha, ler meg ihjel. Morsomt å se da! Er på Vine hver eneste dag, men gidder aldri å lage videoer selv da. Lat . . . Er der mest for å stalke Austin Percario og sånt (som jeg skal gifte meg meg den dagen han innser at jeg eksisterer <333), nei da . . Jo da. Elsker å se på morsomme videoer, men følger altfor få!! Så, har dere noen tips til awesome vinere som jeg kan stalke? Hvem som helst!! Gjerne dere selv, om dere er morsomme!

I mellomtiden får dere kose dere med mine vines, hahahaha 


videoblogg: Mallorca 2013

Here it is! Kvaliteten er ganske dårlig i starten, men trykk på tannhjulet og endre til 720P, da blir det mye bedre! Håper dere liker den :-)

videoblogg: outfit of the day (fikset!)

SETT PÅ 1080P :-) Kvaliteten er ikke så veldig bra i starten, men det kommer seg etterhvert!

EDIT: Har lastet opp videoen på nytt nå - funker den nå? Måtte skfite lydspor på grunn av opphavsrett, bahh . .Hva synes dere om antrekket? :)

outfitvideo: gårsdagens antrekk

SETT PÅ 1080P (VIKTIIIIIG!!)Shorts fra H&M, sweatshirt fra Bik Bok, sko fra nelly.com, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no), hals fra Vero Moda

Haha, here we go folkens. Videoen er nettopp lastet opp, så derfor er kvaliteten dårlig. Vi feiret jo som sagt bursdagen i går, og da måtte jeg kle meg litt fint! Og ja, jeg har forresten strømpebukse på meg. Mange av dere som har lurt på det de siste dagene, og det er ikke sååå varmt ute enda nei :-) Vel, hva synes dere om videoen? Vil dere ha flere slike?

radiointervju

Tok et lite opptak av intervjuet som gikk på radio i dag. Fikk ikke med hele desverre, men her har dere i hvert fall litt av det! Haha, stammer litt inni mellom . . men jaja :-)Hva synes dere?

videoblogg: shortsene mine

Sett på 1080P for mye bedre kvalitet!

Sangen i introen heter Collide av Howie Day og den andre heter C'mon - Ke$ha. Glemte såklart en del av shortsene mine, men jaaa. Håper dere liker den :-) Får forresten ikke til å velge startbilde selv.. syykt irriterende!! Men hva syns dere?

produkter til partylook

I dag skal jeg fortelle dere hvilke produkter dere trenger for å få denne looken:

Men istedenfor å skrive masse, så har jeg heller laget en video hvor jeg forteller om produktene:SETT PÅ 1080P FOR MYE BEDRE KVALITET


Palette her, mascara her, eyeliner her, bronzer her, foundation her (En del av produktene er på salg i julegavekampanjen)

Hva syns dere?

Reklame

video: oslo 2012SETT PÅ 1080P FOR BEDRE KVALITET

Her er da den etterlengtede videoen, hehe. Bare satt sammen noen klipp fra turen :-) Hva syns dere? 

videoblogg: innkjøp


Trykk på tannhjulet og sett på 1080p for mye bedre kvalitet

Okei, so here it goes. Dere haters kan bare DRITE i å være slemme mot meg nå, for dette er liksom typ. 10 mil utenfor min komfortsone :-(

liten video fra hellas

Filmet ikke sååå mye (noe jeg angrer på!!), men her er en liten video hvertfall! Og jaaa, det kommer videoblogg når jeg prater, nå har jeg jo blitt litt mer kjent med movie maker og jeg vet hvilken størrelse jeg må filme med osv :-) SETT PÅ 1080p FOR MYE BEDRE KVALITET

videoblogg: hvordan jeg redigerer bildene mineTrykk på 1080p for bedre kvalitet

vblog; hvordan få bokeh på bilder

Fikk et par spørsmål om det på forrige innlegg, så tenkte jeg kunne lage en video om det! Bruker Adobe Photoshop CS3, og ja, det koster penger, men jeg lastet det ned gratis for leeenge siden, så linken funker ikke nå. Bare søk på "how to download photoshop for free" på google eller youtube, så kommer det opp drøssevis med forskjellige forslag. Kan kanskje være litt vanskelig å finne en som funker blant alle sammen, men det er bare å prøve. Anbefaler dere Photoshop, det er dødsbra!Ble litt lite og uklart, men det står forklart under så dere skjønner sikkert. Håper det var til hjelp, selvom det ikke er så mange som har Photoshop, hehhe. Kan sikkert lage en video i et annet program og siden det ikke tar så lang tid å lage, så bare kom med forslag :)