ukens spørsmål

Kameraet vil ikke samarbeide med meg når det gjelder filming, så det kan nok ta sin tid før jeg får filmet spørsmålsrunden….. just so you know. (Men den kommer altså, jeg lover!) Så ta tenkte jeg at jeg kunne svare på litt diverse spørsmål som jeg har fått masse av.

Er du i slekt med Annais?
Haha, har fått helt syyyyykt masse kommentarer om at jeg ligner på henne, har ikke tellingen engang. Vel, nei – vi er ikke i slekt, haha! Er nok bare helt tilfeldig at vi ligner, selvom jeg ikke syns det selv da. Men tusen takk, er jo et komplimang!

Hva trener du?
Jeg trener håndball 2 ganger i uken og så jogger jeg og trener styrke hjemme. Har vært litt slapp på hjemmetreningen i det siste, men nå skal det forandres på! Pleier å jogge fort og intensivt i 30 minutter cirka, mye bedre det enn å småjogge i en time, syns jeg da.

Hvor høy er du?
174, høøøy!!! Målte meg i går faktisk, wohoo:D Er faktisk høy nok til å bli modell!! (det betyr ikke at jeg tror jeg er en modell, hvis noen skulle tro det. jeg sier bare at jeg har HØYDEN til det, haha)

Har du spiseforstyrrelser?
Nei. Får hele tiden beskjed om at jeg må skaffe meg hjelp før det er for sent og blablabla, men faktisk så tror jeg det er dere selv som trenger hjelp, for det å gå rundt å kritisere kroppen til andre, ja – det er slike ting som fører til utvikling av spiseforstyrrelser. Tenk litt på det 😉 Og nei jeg er heller ikke SYYYYYYKELIG tynn sånn som mange av dere skal ha det til.

Hvem tar bildene av deg?
Enten kamerastativet, Ingvill eller broren min. Bruker som oftest å få noen til å ta bilde når jeg skal ta outfitbilde, men det varierer!

Du er også veldig tynn, sånn som meg. Jeg plages med å finne bukser som er lange nok, og som liksom sitter perfekt. Hvilken størrelse kjøper du buksene i?
Haha, dette sliter faktisk jeg og veldig med. Er jo relativt tynn og har ganske lange bein, så hvis buksen skal være inntilsittende så blir den altfor kort. Har veldig få bukser som passer perfekt, kanskje sånn tre stykk eller noe! Bruker den minste størrelsen, altså 25 på Bik bok og XS på Cubus, for det hender av og til at buksen er lang i størrelsen så da passer den. Men det er sjeldent! Skulle hatt skreddersydde bukser, haha.

Hvor er den røde/beige anorakken fra?
Den er fra jakt og fritid, men fåes kjøpt på noen sportsbutikker og. Koster 799 hvis jeg husker riktig!

Hva heter nettsiden til elf?
Haha, glemte å skrive det i innlegget. Eyeslipsface.no!

Hvilke kamerainnstillinger bruker du?
Bruker AV. Der kan du bestemme alt selv, om du vil ha blits eller ikke, lysstyrke, iso, blender osv. Blenderen skrur jeg så langt ned som mulig, altså 1.4 i mitt tilfelle. Bruker auto på ISO. Så hvis du vil bli bedre til å ta bilder, så bør du bruke den funksjonen, altså AV. Myyye bedre enn feks auto.

Hva spiller du, og skal dere på Peter Wessel cup i år? Hadde vært koselig og hilst på deg!! :)<3
Jeg spiller bekk og nei, vi skal ikke på Peter Wessel cup desverre:(

Kan du lage hårvideo om hvordan du lager den fletten med hestehale?
Har fått veeeldig mange spørsmål om dette. Den er ikke så veldig avansert da, men ja, kanskje jeg kan det!

Har du laget designet ditt selv?
Ja, det har jeg. SYKT kreativt, I know……. Skal få meg et nytt et snart, gleeeeeder meg.

Kan du vise rommet ditt?
Nei, desverre, for jeg er ikke ferdig med innredningen enda, og for å bli ferdig med innredningen så må jeg dra til ikea og siden vi ikke har ikea i Førde så får jeg ikke dratt dit før til sommeren. Men den dagen jeg er ferdig, da kan jeg vise det 🙂 Haha.

Hvor skal du på ferie i år?
Jeg skal til en gresk øy som heter Skiathos. Pappa og mamma har faktisk bestilt! Gleeeeder meg helt uendelig mye. Er trådløst nett der, så da blir det sydenblogging, wohoo! I tillegg skal jeg kanskje, som sagt, til Tyrkia med Ingvill. Men det er ikke bestemt enda! Krysser fingrene for at vi får lov ♥♥


Sommeren 2011

Var flere spørsmål da, men jeg tar de neste gang heller. Samler opp alle spørsmålene fra innleggene i slutten av uka, og så svarer jeg på de, hvis det blir så mange at det blir nok til et innlegg, da:-) Så hvis det er noe dere lurer på, så er det bare å spør, husk det!

33 kommentarer

Siste innlegg