dette bruker jeg på huden min


Clinique hudrens for oljete/fet hud
Dette er rensen jeg bruker. Verdens beste! Er for fet og oljete hud, ikke at jeg har det egentlig, men har en tendens til å bli litt blank i ansiktet utover dagen, så da passer denne bra. Bruker den før jeg skal sminke meg, og før jeg legger meg. Er utrolig fornøyd med den, ansiktet blir mye mer matt og ja, man føler seg bare mye bedre i huden etter å ha brukt den. Fåes kjøpt på diverse parfymeri til 200 kr for 200ml! Litt stiv i prisen kanskje, men absolutt verdt det.


Basiron AC 5% / fåes kjøpt reseptfritt på apokteket til 140 kr
Mange av dere har spurt meg om tips mot kviser og hva jeg bruker, vel – her har dere mirakelkremen! Var en del plaget med småkviser/nupper i pannen og kinnene for en stund siden, husker jeg irriterte meg så SINNSYKT over det. Prøvde maaasse forskjellig, men ingenting funket, helt til jeg prøvde denne! Huden min er riktig nok ikke plettfri, men den er blitt 1000 ganger finere, og jeg føler meg MYE bedre. Det står på pakningen at man bare skal smøre på selve kvisen, men jeg bare smørte den utover hele panna jeg, funket fett. (Best å begynne gradvis) Det eneste negative med det er at huden blekner når man bruker den over tid, men altså – heller blek enn kvisetryne 🙂 Bruker den etter jeg har dusjet/før jeg legger meg.


bareVitamins skin rev-er upper
En tynn og lett fuktighetskrem som funker kjempebra under sminke. Pleier som sagt å bli litt blank i ansiktet utover dagen, så da hjelper det veeeldig å påføre litt av denne i ansiktet før jeg tar på meg pudder.


kabuki brush HER / kabuki brush HER  / total face brush HER  / i.d concealer brush
Kabuki-børstene bruker jeg for å legge på pudder (varierer mellom disse, men liker best den fra elf ettersom den er litt større), total face brush bruker jeg for å legge rouge og i.d concealer brush bruker jeg for å legge concealer, såklart. Alle disse er veldig gode, utenom total face brush som ikke er sånn wooow. (Litt stivt og ekkelt hår) Concealer-børsten anbefaler jeg på det høyeste, den er virkelig fantastisk! Den har en utrolig god dekkevne, har noe med å gjøre at den er så tykk og at hårene er så “kompakte” på en måte.


bareMinerals matte og elf blush
Digger begge disse to! bareMinerals matte får du kjøpt på parfymerier til ca. 250 kr. Høres kanskje veldig mye ut, men det er egentlig utrooolig billig med tanke på hvor lenge det varer. Har hatt det helt siden i april i fjor, og jeg har brukt det ca. hver dag. SYKT. 


Concealer fra oriflame.no
Klarer ikke å bestemme meg for om denne er dritgod eller om det bare er concealer-børsten som er helt fantastisk, haha.

24 kommentarer

Siste innlegg