hva er ditt største ønske?

Idè fra kristineam.blogg.no. Likte konseptet, så jeg kjører en slik en jeg og! Skriv deres aller største ønske(r) i kommentarfeltet under her, anonymt eller ikke anonymt – dere bestemmer, og så skriver jeg de i et innlegg i kveld. Vær kreative!

Hva er DITT største ønske?

83 kommentarer
  1. Mitt største ønske er å gjøre en forskjell. Jeg vil være en person andre kan hente inspirasjon fra, en person andre kan se på som forbilde. Jeg vil være bra, jeg vil lykkes. Jeg vil leve livet.

  2. Har to ønsker:
   Møte JUSTIN BIEBER <3<3
   Spole tilbake til den tiden hvor mamma levde, bare sånn den siste uken sånn at vi kunne gjort alle de tingene hun alltid hadde lyst til og ikke minst fortelle henne hvert minutt hvor mye jeg elsker henne!! :/
   Vet at den siste ikke kommer til å skje men omg møte med jb!! My dream<3

  3. Mitt største ønske er at mamma skal bli helt frisk og at vi kan reise til syden sammen med bestevenninna mi!

  4. Mitt største ønske er å gjøre det jeg elsker, at noen oppdager meg. jeg bor bare i en bitteliten by som nesten ingen vet om he rkan jeg ikke oppnå det jeg viL. Jeg elsker å synge og spille teater. Når jeg dør vil jeg ikke bare bli helt glemt bort, jeg vil bli oppdaget og kjent.
   Men mitt aller største ønske er at farmor skal komme tilbake. Hun døde av kreft å jeg savner henne så veldig. Jeg skulle ønske jeg slapp å oppleve det den sommeren. Hun var så lei seg, hun ville at jeg bare skulle vokse opp å få barn slik at hun kunne bli oldemor. Men hun fikk aldri sjansen. Mitt største ønske er å få farmor tilbake.

  5. Mitt største ønske er at jeg skal få kjøpt forponnien min, er så utrolig redd for å aldri sett henne igjen.
   Hun har hjulpet meg igjennom alt, hadde det ikke vært for henne hadde jeg aldri levd slik jeg gjør i dag <3

  6. Mitt størstønske er at folk skal stoppe å dømme meg uten å være kjent med meg… Og at folk skal stoppe å ha så store forventninger til ALT jeg gjør!

  7. Mine største ønsker er:
   – Å få et artig, spennende og fint liv.
   – Kunne hjelpe folk
   – BLI 110% lykkelig.
   (tek den fra enn ovenfor for jeg sytes det var veldig bra)
   Mine ønsker:
   – Bli bedre i tingene jeg suger i som engelsk
   – Kvitte meg med uvanene mine spesielt den at jeg blir litt fort sur<3

  8. Mitt største ønske er at den gutten som for bare 2 mnd siden såg på meg når jeg ikke merket det, smilte til meg, snakket til meg, og “tullet” med meg. Nå overser han meg hver dag. Hva har jeg gjort? I fjord høst, nærmere vinteren, er jeg neste helt sikker på at han… vertfall tenkte på meg…

  9. mitt største ønske er å møte alle toppbloggerne, seriøst! Alle sammen høres ut som noen kjempe mennesker og ser positvt på alt! Å få autografen til l0ve å Auroramohn! En ting og si, STOR FAN !<3

  10. Mitt største ønske må være å komme hjem fra et sted, og det første jeg møter er en eske med Canon eos 600D !! Hvor herlig hadde ikke det vært å bare få det nå, så slipper jeg å vente helt til konfirmasjon? 😀

  11. 1. Ønsker et 1100d canon kamera! Eller hva tallet var!!
   2. Iphone4s
   3. Macbook
   4. Den fyren jeg er forelsket i kommer og spør meg<3

  12. Å leve livet uten bekrymringer. Drite i hva andre synes. Tørre å ta sjanser som blir til gode historier. Opleve noe. Leve livet og være lykkelig.

  13. Mitt største ønske er at verdens beste farmor kommer tilbake til meg. Hun døde altfor tidlig av kreft. Jeg hadde gjort ALT for å få henne tilbake. Det å vite at hun ikke er der når jeg konfirmerer meg er utroligvondt. Jeg husker godt alle de gangene jeg har sittet i sengen min og sett på bilder av meg og henne fra når jeg var liten. Det er trist og jeg begynner nesten alltid å svi i halsen og tårene kan fort komme feam da. Savner deg farmor <3<3:-(

  14. Mitt største ønske er å kunne utgjøre noe stort her i verden. Jeg har på ingen måte lyst til å dø som “et menneske” om du skjønner. Slik som Michael Jackson alle gråt og var helt fra seg når han døde. Det vil jeg skal skje når jeg dør også. Mine stooooore lidenskaper er sang og dans, jeg vil bli noe stort. EN STOR! :-)<3

  15. Mitt største ønske er at verden skal bli et rettferdig sted. Hvis noen får f.eks. mat og rent drikkevann så bør jo alle få det. Jeg vil få en slutt på all krig, og urettferdighet. Jeg vil se flere smil, jo flere smil desto bedre 🙂

  16. Mitt største ønske er å oppnå noe i dette livet, slik at jeg ikke blir glemt. At jeg gjør noe historisk. Eller at jeg blir verdenskjent og havner på billboardlista ! Elsker musikk, synge og skuespill. Største ønske er vel å bli kjent for å ikke bli glemt.

  17. Mitt største ønske er at min bestevenn skal vinne over kreften. Legane seier at de er ikkje meir dei kan gjere, men eg ber om eit mirakel.

  18. Eg ønsker å finne opp ein medisin som fjerner alle kreften! Og at mormor alldri fekk kreft så ho døyde… Og alle sjukdomma skal bli vekke <3
   Alle nakotika brukarane slutte med det, ønsker at røyk ikkje fins og at dei folk som kniv stikker eller dreper folk ikkje var så sjuke i hode!!

  19. Mitt største ønske akkurat nå, er å møte Justin Bieber! <3 elsker han!! <3
   Og at min veninne skal slutte å tro at hun er feit... Hun ER tynn!

  20. Mitt største ønske er å overraske bestevenninna mi med en tur til USA! Det må være både hennes og min største drøm ♥ hun fortjener det

  21. Mitt største ønske er at det skal bli fred i verden!! og at alle hjemmeløse og fattige barn i verden skal få det godt! At alle i hele verden skal få det godt! ! Ingen krig, ingen terror, ingen dreping, ingen naturkatastrofer, og ingen sult!…. Jeg syntes det er utrolig fælt at folk skal lide sånn! Hater å se sånt på tv..

  22. mitt største ønske er og bli helt fri fra vonde tanker, være fornøyd med meg selv, kroppen min, utseendet mitt! Å bli flinkere til å trene og det å spise sunt, og få et godt liv! Jeg vil også bli helt fri fra angst, depresjoner og mine spiseproblemer. Det hadde vært godt!

  23. Jeg har noe på G med den gutt, men mitt største ønske er at vi ikke holder på mer
   fordi vi endte opp i samme klasse på ungdommskolen (det er jo bra det da) og han er søskenbarnet til bestevenninna mi. Det er litt kleint og veldig rart… Men vi har det bare så utrolig bra sammen 🙁

  24. mitt største ønske er å få oppleve hele livet mitt om igjen.. Jeg har så mange gode minner som jeg så gjerne skulle fått opplevd igjen!! 🙂

  25. Mitt største ønske nå, er at min venn som har opplevd utrolig mye trist de 2 siste årene, skal få det bra igjen, og leve med verdens beste kjæreste, som tar seg av henne. Det er virkelig mitt største ønske nå!

  26. Mitt største øsnke er at gutten jeg liker, skal ha de samme følelsene for meg som jeg har for han..

  27. At eksen min gløyme jenta han sikkert no har i tankane, og vender tilbake til meg! han lovte meg det før dei blei ilag, men han endra tydeligvis planene …

  28. Mitt aller største ønske er å dra til arabia og se på dragracing. Det skal visst være helt rått!
   Jeg har hatt bensin i blodet siden jeg var bitteliten og kjører selv. Og jeg også ett aldri så lite ønske om å oppgradere bilen min!

  29. At jeg kunne ha møtt min farfar.
   At det er ingen sult, krig og fattigdom.
   Alle har det bra.
   Bli kjent for noe positivt.

  30. MITT største ønske er å bli så fin/søt/beste osvosv som alle de andre. og bli lengere..jeg er så lita ;(

  31. Eg har mange ønsker, men det største ønsket eg har akkuratt no er at mobbing skal bli tatt meir alvorlig opp. Og at STOPP regelen skal innførast på alle skulane i Noreg !! Mobbing er faktisk eit stort problem i dagens samfun.

  32. Mitt største ønske er at slike grupperinger der de kule er i en gjeng , og de ikke fullt så kule i en annen gjeng, skal ta slutt ! Hater at dem trur de er så mye bedre , bare fordi dem er er lettpåtråden blant gutter spesielt !

  33. Mitt største ønske er at en venninne jeg har skal bli lykkelig. Hun han opplevd mye vanskelig. Og hun har spiseforstyrrelser, drikker, skilte foreldre. har sex med randome voksne menn.

  34. Mitt største ønske er å dra på en Justin Bieber konsert, ingen ting gjør meg lykkeligere enn Justin og musikken hans,

  35. At pappaen min som døde i 2006 skal komme tilbake igjen. Jeg har blitt en sjenert og usikker person siden. Jeg var så tøff, så glad og så spretten jente før, jeg vil føle det samme igjen.

  36. Å tørre å delta mer på ridestevner. Rir bra hjemme, men er så sinnsykt nervøs. Vil ogsp finne ut om jeg skal satse på hest eller twintip…..

  37. -få percing i navlen
   -at eg hadde “drømmehåret”
   -betre sjølvtillit
   -at eg hadde brune auger
   -litt høgre
   -hadde meir penger

  38. MItt største ønske må vere at jeg faktisk får kjenne hvordan det er å vere skikkelig lykkelig. Har alltid lurt på hvordan det må vere! Haha, spesielt ønske, I know..

  39. mitt største ønske er å kjenne skikkelig glede igjen, noke eg ikkje har gjort sida pappa døde av kreft for fire år sida..

  40. – Møte Justin Bieber ettersom har har fått meg til å ha tro på meg selv og han har lært meg så mye <3
   - Gjøre drømmene mine virkelig
   - At kreft og andre sykdommer ikke finnes lenger..
   - Å bli noe stort i fremtiden <3
   elsker slike innlegg, de er så søte <3

  41. Å stå foran speilet og være fornøyd med kroppen min, ikke finne alle feilene jeg har der.
   At broren min som er multi funksjonshemmet skal være frisk, at han kan snakke, at han kan leve slik jeg gjør. Ikke måtte få hjelp til alle tingene av mamma, pappa, meg og storebror. At han skal skjønne hvor mye han betyr for meg og at jeg ikke er mindre glad i av bare pga. dette syndromet.

  42. Mitt ønske er rett og slett å få egen ponni! Det er det eneste jeg ønsker meg, jeg trenger ikke noe mer. Hver eneste dag sitter jeg og ser på de som konkurrerer med ponniene deres, de er så heldige! Hvorfor ikke meg? Høres kanskje utrolig egoistisk ut, men sånn er det bare. Jeg ber hver dag.
   Og et annet ønske er å kunne redde noen, gjøre en forskjell. Det hadde også vært utrolig kult 😀

  43. mitt største ønske må vær å få ei diagnose så folk forstår at jeg ikke har det bra, og tar meg seriøst

  44. Mitt største ønske er at faren min slutter å drikke seg full hele tiden. Han har blitt kontaktet av politiet og holdt på å komme i fengsel. Kunne håpet alt var som det var før han begynte med drikkinga…

  45. mitt største ønske er å møte mormor igjen, bare klemme henne i 10 sekunder til, jeg savner henne sånn

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg