deres ønsker

ÅH, såå mange fine ønsker som kom inn i går, dere er herligst. Satt med tårer i øynene når jeg leste at noen av dere har mistet en mamma/pappa/slektning eller at de er syke, og jeg vil bare si at det gjør meg utrolig vondt, skulle ønske jeg kunne gitt dere en stor klem alle sammen 🙁

– Å bli frisk fra ME sykdommen! Det er alt jeg ønsker

– Mitt største ønske er å gjøre en forskjell. Jeg vil være en person andre kan hente inspirasjon fra, en person andre kan se på som forbilde. Jeg vil være bra, jeg vil lykkes. Jeg vil leve livet.

– Spole tilbake til den tiden hvor mamma levde, bare sånn den siste uken sånn at vi kunne gjort alle de tingene hun alltid hadde lyst til og ikke minst fortelle henne hvert minutt hvor mye jeg elsker henne!!
– Å bli 100% lykkelig 

– At mamma og søstern min blir helt friske og slutter å ha det vondt

– Mitt største ønske er å gjøre det jeg elsker, at noen oppdager meg. Jeg bor bare i en bitteliten by som nesten ingen vet om her kan jeg ikke oppnå det jeg vil. Jeg elsker å synge og spille teater. Når jeg dør vil jeg ikke bare bli helt glemt bort, jeg vil bli oppdaget og kjent.

– Mitt størstønske er at folk skal stoppe å dømme meg uten å være kjent med meg… Og at folk skal stoppe å ha så store forventninger til ALT jeg gjør! 

– Mitt største ønske er at den gutten som for bare 2 mnd siden såg på meg når jeg ikke merket det, smilte til meg, snakket til meg, og “tullet” med meg. Nå overser han meg hver dag. Hva har jeg gjort? I fjord høst, nærmere vinteren, er jeg neste helt sikker på at han… hvertfall tenkte på meg…

– At jeg ikke er ulykkelig hele tiden.

– Få 6’ere i alle fag på skolen.

– Mitt største ønske er å få en liten chihuahua.

–  At venninnene mine som har anoreksi skal bli bedre!
– Mitt største ønske er at verdens beste farmor kommer tilbake til meg. Hun døde altfor tidlig av kreft. Jeg hadde gjort ALT for å få henne tilbake. Det å vite at hun ikke er der når jeg konfirmerer meg er utrolig vondt. Jeg husker godt alle de gangene jeg har sittet i sengen min og sett på bilder av meg og henne fra når jeg var liten. Det er trist og jeg begynner nesten alltid å svi i halsen og tårene kan fort komme frem da.

– Å bli tynnere

–  At kjæresten min ikke ignorerer meg når vi er blandt folk, f.eks. på skolen…

– 
Mitt største ønske er at verden skal bli et rettferdig sted. Hvis noen får f.eks. mat og rent drikkevann så bør jo alle få det. Jeg vil få en slutt på all krig, og urettferdighet. Jeg vil se flere smil, jo flere smil desto bedre.

– Mitt største ønske er at min bestevenn skal vinne over kreften. Legane seier at de er ikkje meir dei kan gjere, men eg ber om eit mirakel.
– A
t min veninne skal slutte å tro at hun er feit… Hun ER tynn! 

– At mamma og pappa blir stolt over meg.

– At arrene skal gro vekk. Alle ser på de og dømmer meg..

– Mitt største ønske er å få oppleve hele livet mitt om igjen.. Jeg har så mange gode minner som jeg så gjerne skulle fått opplevd igjen!!

– At pappa skal forstå at det koster å ha barn og for engangs skyld gi meg noe.

– Mitt største ønske er å kjenne skikkelig glede igjen, noke eg ikkje har gjort sida pappa døde av kreft for fire år sida.. 

– At pappaen min som døde i 2006 skal komme tilbake igjen. Jeg har blitt en sjenert og usikker person siden. Jeg var så tøff, så glad og så spretten jente før, jeg vil føle det samme igjen.

– Å tørre å delta mer på ridestevner. Rir bra hjemme, men er så sinnsykt nervøs. Vil ogsp finne ut om jeg skal satse på hest eller twintip….. 

– Mitt største ønske er å finne ut kva eg vil med livet mitt. 

– Å bli høyere..

– Å være fornøyd med den jeg er. 

– Mitt største ønske er å dra på en Justin Bieber konsert, ingen ting gjør meg lykkeligere enn Justin og musikken hans!

– Mitt aller største ønske er å dra til Arabia og se på dragracing. Det skal visst være helt rått! 

– At eksen min gløyme jenta han sikkert no har i tankane, og vender tilbake til meg! Han lovte meg det før dei blei ilag, men han endra tydeligvis planene… 

– Eg har mange ønsker, men det største ønsket eg har akkuratt no er at mobbing skal bli tatt meir alvorlig opp. Og at STOPP regelen skal innførast på alle skulane i Noreg!! Mobbing er faktisk eit stort problem i dagens samfun.

– Å reise. Reise masse, og oppleve verden.

– At eg hadde brune auger.

  1. når jeg ser på disse ønskene føler jeg meg veldig egoistisk..
   ______________________________________________________________________________________
   om jeg kunne ønske på nytt, vil jeg at Roar, en slekning av meg, kan bli frisk fra kreften han har.. Har er alt for svak for behandlig, og har gitt opp håpet.. Så han ligger i en seng å venter på å dø..
   Så trist, + at han bor langt borte.. alt for langt.. Jeg er så glad i han, og har alt for mange minner jeg er redd jeg kommer til og glemme..
   ______________________________________________________________________________________
   SÅ om du kan skifte ønsket mitt fra det at jeg ville møte bloggerne med dette, hadde jeg blitt veldig glad!!

  2. Mange fiine!
   Jeg har et spørsmål.
   Hva gjør du med brynene dine? bruker du noe på dem? og hvordan nappet du dem? 😀 du har helt syykt bra “form” på dem 😀 håper du kan svare fortesrt mulig, kanskje lage et eget innlegg? 🙂

  3. Så mange fine ønsker! Det fikk meg til å tenke på hvor bra jeg faktisk har det, enda at mamma er døv og hadde kreft, så lever hun enda, jeg synes synd på de barna som har mistet foreldrene..

  4. Blir glad av å lese mitt ønske i dette innlegget <3:-) Savner farmor sterkt og det å vite at du som er stor inspirasjon for meg har lest det gjør det litt spessielt. Takk for at du lagde dette innlegget!

  5. Nå gikk jeg bare litt random gjennom bloggen din, men Kristine, åh. Jeg har begynt å lese bloggen din i år, er 29 år, litt gammal for dette, hehe, men jeg syns du er en så viktig og bra stemme for ungdommen nå til dags. Jeg er nok altfor voksen til å kunne forstå hvor mange av de idiotiske kommentarene kommer fra, men jeg syns det er beundringsverdig at du holder kommentarfeltet åpent, og at du klarer å sile bort dritten. Du er en reflektert og vakker sjel, og ikke minst – inspirerende. Du våger å være deg selv og vil virkelig at leserene dine skal ha det bedre med seg selv. Du er så nødvendig, ass! Nå skal jeg slutte å skrive kleine floskler, men sånn erre blitt. Jeg syns du er god, sånn inn til hjerterota og ut gjennom hver pore.
   Leste denne posten og felte i alle fall nitten tårer. Du har lov til å hvile, når du vil, så hvil, ta en pause i dag. Håper livet og hjernen og alt er bedre i morgen.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg