jeg hater #3

– Folk som ikke klarer å holde seg nøytral til andre personer. Altså at personen ignorer deg en dag, og neste dag er dere plutselig bestevenner. Seriøst? Da kan vi like greit bare drite i å være venner.

– Når du tror du har gjort det dritbra på en prøve/innlevering og så får du 3 eller 4. Haha, husker samfunnsfagprøven vi hadde for ikke så lenge siden. Var HELT bombesikker på at jeg skulle få 5, kanskje til og med 6, og så fikk jeg 4. Småkleint.

– Når noen siterer noe jeg har skrevet på bloggen.

– Når folk klager på folk som er tynne. Ja vel, og du er FEIT SOM FAEN. Er det greit å si, kanskje? Nei??? Men det er akkurat det samme, så bare klapp igjen. For det første, så er det noe som heter naturlig slank (men du er nok inkompetent så jeg tror ikke du forstår det), og for det andre så gidder jeg ikke å spise meg ihjel for å legge på meg kun for å tilfredsstille deg. 

– Facebookspill. Jeg HATER facebookspill. Tetris, for eksempel. Kan ikke fatte at noen oppriktig mener at det er gøy??? Det er søren meg ikke gøy i det hele tatt, det er dritkjedelig.

– Når folk skriver “vet du liker det”. Nei, jeg liker det ikke for faen.

– Folk som tyter helt JÆVLIG mye, så mye at du ikke får komme til.

– Når noen går for fort til at du kan gå fordi dem, for sakte til at du kan gå bak dem. Jeg HATER det, skjer ca. hver eneste dag.

– Når jeg har stått på badet i en halvtime og rettet håret mitt, og så kommer jeg ut i kulda og baaam krøller.

– Folk som spiser sakte. Kjære gud, ER DET MULIG!! Spis opp den forbanna maten din før jeg river den ut av hendene dine og spiser den selv.

– Uhygiene. Fett hår, rotete og skittent rom, svette, skittent sengetrekk, skitne klær, ja – alt uhygenisk. Er så sykt nasty, takler det virkelig ikke. Ew.

– Når jeg har outfit og noen kommenterer “eh hva faen du hadde ikke på deg det på skolen i dag”. Okei? For det første, hvor skrev jeg “SKOLEOUTFIT”??? Og for det andre, det er bare sykt creepy om du stalker meg og følger med om jeg har på meg øredobber på skolen eller ikke.

Haha, en smule ironi folkens 🙂 Noe vi har til felles?

Siste innlegg