hvordan lage og bruke en refleksskjerm

Heihei dere 🙂 Da tenkte jeg å forklare hvordan man lager og bruker en refleksskjerm. Viste det jo til dere tidligere, men var mange av dere som ikke forstod så da gjør jeg det på nytt, forhåpentligvis litt bedre forklart denne gangen! Spør hvis det er noe dere lurer på, så svarer jeg i kommentarfeltet.

1. Finn saks, teip, alimiumsfolie og en hard plate eller et brett (jeg bruker et spillbrett)

2. Hvis du bruker spillplate som meg og den er delt på midten; ta teipen og fest den rundt (flere ganger) slik at den blir “stiv” og ikke faller fra hverandre.

3. Deretter tar du aliminiumsfolie og bretter den rundt platen, og fester den med teip bak. Den bør være så stram som mulig og pass på at aliminiumen ikke blir altfor skrukkete. (Den blir jo ikke helt glatt da, men prøv å ikke få den helt ruglete!)

4. Ja, og da er du ferdig! Enkelt, ikke sant? Nå gjenstår det jo bare å bruke den, og det var det maaaange som lurte på hvordan man gjorde, så da har jeg tatt et bilde for å illustrere. Er litt vanskelig å forklare, men altså: den som blir tatt bilde av holder den i armene sine (med mindre man skal ha bilde av hele seg, da må man få noen andre til å holde deg for deg). Still deg slik at lyset treffer skjermen og lyset på skjermen deretter blir reflektert til ansiktet ditt. Eller enklere sagt: hold den slik at du blir blendet av solen/lyset!

Er samme hvilket vær det er egentlig, men det fungerer jo best når det er lyst ute!

Noen som har prøvd dette før? 

18 kommentarer

Siste innlegg