ukens spørsmål #22

Hvor mye kostet kameraet ditt?
Hm, 5-6000 kr? Husker ikke helt, begynner å bli en stund siden nå. Fikk det i…. 2009? Shiiiiit, tiden går fort!!

Liker du canon 50mm f/1.4 eller f/1.8 best? Og er det stor forskjell på de?
Er ikke stor forskjell, men 1.4 er jo bedre så jeg liker den best.

Blir bakgrunnen på bildene mer uklar hvis du bruker objektivet med minst “f”?
Ja! Så til dere som spør hvordan jeg får så uklar bakgrunn; det er på grunn av kameraobjektivet.

Har du din naturlige farge på håret? Er du fornøyd?
Jepp, har aldri farget eller stripet det noe som helst faktisk. Er fornøyd om sommeren, da syns jeg fargen faktisk er ganske fin (sånn som på bildet under), men om vinteren….. æsj

Hvorfor sier du at skjønnhetsidealet er å være tynn?
Det ER jo det, hvorfor skal jeg lyve å si at det ikke er det? Selvfølgelig finnes det mange folk der ute som liker former best, det har jeg ikke sagt. Poenget mitt var: skjønnhetsidealet er å være tynn, derfor skal folk være “kule” og gå imot idealet, og rakke NED på de som er tynne. Ser dere poenget? Det var DET hele innlegget handlet om, men noen av dere dro jo ting helt fullstendig ut av sammenheng.

Kan du vise hvordan du lager så fin topp/dott?
Setter først håret opp i hestehale, og så snurrer jeg bare håret forsiktig rundt og fester med strikk igjen

Kan du plis lage et innlegg om hva du trener?
Haha, får maaasse spørsmål om dette. Vel, greia er at jeg har ca. like lite peiling som dere når det gjelder trening! Jeg bare gjør det som passer meg best, og som… jeg blir sliten av, rett og slett.

Hvorfor funker ikke linken til gratisdesignet ditt?
Jeg skulle slette noen gamle innlegg og klarte desverre å slette det i samme sleng… Blir nok å legge det ut igjen snart, tror jeg.

Er ikke bik bok buksene litt vie helt nede, hvordan fikser du det liksom?
Bruker alltid strikk, haha. Jeg skjønner virkelig ikke greia med at alle bukser har sleng nede??? Vi lever i 2012, ikke 1970??

Kommenterer du stygt på andre blogger?
Nei, men folk liker tydeligvis å gi seg ut for å være meg, så om dere får en litt frekk/rar kommentar, så er det IKKE meg. Shits about to get real bitch!!!! Jeg kommer og tar deg

Når har du bursdag?
10. januar (født i 1997, selvom veldig mange av dere liker å ikke tro på meg) 

Tjener du noe på bloggen?
Ja 🙂 Rich bitch fy faen ass

Rart spørsmål, men pleier du å sove lenge?
Jeg er SINNSYKT glad i å sove lenge, men jeg hater også å sløse bort dagen, så det ender med at jeg står opp i 11-12-tiden. Ca. hele ferien har jeg hatt alarm klokka 10, men ender ALLTID med at jeg sover lengre, haha

Kan du vise bilde av takkekortet ditt (konfirmasjon) hvis du har laget enda?
Har ikke laget enda (jeg henger ALLTID etter….), men skal til fotograf i løpet av uka tror jeg, med mindre jeg bestemmer meg for å ta bildene selv.


Wow, her var jeg jo ikke bleik i det hele tatt hehe

Noe mer dere lurer på? Svarer i neste uke!

49 kommentarer
  1. hehe, bare vent til du blir ute av puberteten og du slutter å vokse i lengden! da skal jeg love deg at du ikke ser sånn ut som du gjør i dag. Jeg var tynn som en STREK da jeg var 15 (akkuratt som deg), men nå har jeg fått former både på rumpe og lår selv om jeg både trener og spiser sunt.. Så nyt tiden du er rett som en strek, jeg lover deg: Det varer ikke lenge!!

  2. – Snakker folk stygt om deg, nå som du har blitt en kjent blogger?
   – Hva er det styggeste/rareste noen har sagt bak ryggen din?
   – Har du et bra frokost tips?

  3. Hei!! jeg har lenge hatt lyst til å prøve ut ølgjær, for jeg har hørt at de er bra for håret. Jeg leste tideligere på bloggen din at du har prøvd de!? synes du at det funket? jeg har nemlig hørt at det ikke bare er håret på hode som begynner å vokse 😛 men at man kunne få skjegg!!! så jeg bare lurte på om du merket noe til dette? c:

  4. Hei! Vil bare si at du har en helt fantastisk blogg, og at du er topp. Men hvor mye veier du? Uansett, du er perfekt!

  5. Har du tips til hvordan man burde ta dip dye? Jeg har hatt lyst til å ta det leeeeenge, men jeg vil liksom ikke slite håret så veldig heller!
   Favoritt outfit fortiden?

  6. bra svart!
   kan du ha video hvor du snakker? spm-runde, hårvideo, sminkevideo, anbefaling eller no? 😀

  7. du har døds fin kropp! Men når du sier at skjønnhetsidealet er å være tynn rakker du jo ned på de som er litt kraftige?.. Ikke for å klage liksom, syntes også det er mye finere å være tynn enn kraftig! 🙂

  8. Malin: Ja, men 95% av de som er kraftige er misfornøyd med det og ser på det å være tynn som idealet. (Utenom de som har former og faktisk er fornøyd, noe som er kjempebra!!) Jeg er ikke frekk, jeg er bare ærlig og realistisk.

  9. Gikk nettopp inn på bloggen din for første gang nå, og ble helt speachless! Du er kjempeflink til å blogge, har en fin blogg, du er helt utrolig vakker, kameraet ditt har sykt bra kvalitet, og i tillegg har du drømmekroppen. Vet ikke helt om jeg tør å linke til deg på bloggen min, du er min største trussel! Hahaha, neida. (Men joda.) Jeg skal i alle fall utvilsomt fortsette å lese her inne!
   Jeg har forresten heller aldri rørt håret, med verken hårfarge eller striping. Naturlig går en lang vei, less is more! :))

  10. mista plutselig respekten for deg når du sier at sjønnhetsidealet er å være tynn, folk får dårlig samvittighet av å lese det, håper du vet det!

  11. Når du lager deg havregrøt- Hvor mye havregryn tar du og hvor mye vann osv?
   Kan du skrive litt om forskjellige oppskrifter om hva du anbefaler å spise til frokost, til lunsj, og kveldsmat (noe som er sunt, men samtidig godt). Det du pleier å spise? 🙂

  12. Bra svart, er fast leser! 🙂
   Hvor høy er du, og hvilken str. bruker du i sko?
   Spiser du bare sunn mat, og er bevisst på det?

  13. Du har en kjempefin blogg og jeg er definitivt fast leser! Men jeg vil bare si at skjønnhetsideal er opptil hver enkelt person, altså at ikke alle har det samme idealet! Derfor kan ingen si at å se sånn ut, det er det ALLE vil, heller ikke de fleste! 🙂

  14. Eh, jeg syntest det er litt resprektløst å skrive at skjønnhetsidealet er å være tynn? jeg syntest IKKE det er fint å være tynn. jeg syntest at litt former skal man ha, det er jo en grunn for at det finnes? De fleste vil ikke være tynn, bare tynnere enn det de er. Ikke tynn som en strek bare f.eks. en størrelse mindre. Men jeg kjenner tynne jenter som klager på lårene sine og sier at de vil være tynnere, folk blir jo faen meg aldri lei. Så vist det er idealet å være tynn, og de som er tynn vil være tynnere hvorfor har ikke alle anorexia?

  15. Reidun: Jeg synes du skriver noe ganske respektløst selv, iallefall vis det Kristine skrev var respektløst. HVORFOR I HULESTE TROR ALLE AT DE SOM ER TYNNE HAR DET LETTERE ENN ANDRE? “Alle burde ha former, alle liker det best. Blah blah blah” Jeg er enig med at former er fint. Men det kan være minst like fint å være tynn. Og jeg skjønner ikke hvordan du kan få det til å være mindre respektløst å si at man skal ha former det er det som er fint. enn at å være tynn er skjønnhetsidealet…?
   ________________________________________________________________________________________
   Bra svart Kristine! <3
   Gleder meg til designet fra favorittbloggeren miin <3

  16. Nå må dere gi dere! Det er ikke Kristine som har bestemt at skjønnhetsidealet er å være tynn. Det hun der i mot gjør er å poengtere en påstand som er satt av media/de store motehusene osv.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg