3 beauty channels på youtube

Hei hei! I dag tenkte jeg å tipse dere om “beauty channels” på youtube. Er ikke den typen som er ser på så mye videoer egentlig, men disse her er sååå gøy å følge med på syns jeg! Får skikkelig mye inspirasjon.

1. Missglamorazzi

Dette er favoritten min. Ingrid, som hun heter, videoblogger om hår, sminke, innkjøp, hud og egentlig alle jenteting. Vet det høres utrolig teit ut, men hun er SÅ skjønn! Blir skikkelig glad av å se videoene hennes, ettersom hun alltid er glad og smiler. Anbefaler dere å se videoene hennes, dere kommer til å bli HEKTAAAA

2. Beautydept

Okei, eneste grunnen til at jeg abonnerer på denne kanalen er fordi Lauren Conrad er i noen av videoen og hun er seriøst PERFEKT. Herregud, stilikon til 1000. Say no more. Denne kanalen er har for det meste hårvideoer, utrolig inspirerende.

3. MichellePhan

Tipper alle har hørt om Michelle Phan? Yes. Hun må jo være tidenes flinkeste person innen sminke! Elsker videoene hennes, noe mer gjennomført og elegant skal du lete lenge etter. Hun videoblogger om alt egentlig – alt fra sminke og hudpleie til søte små kortfilmer.

39 kommentarer

Siste innlegg