ukens spørsmål #28

Hvor ligger Førde?
På Vestlandet, i Sogn og Fjordane.

Går du i 10ende eller 1. år på videregående?
10. klasse!

Hvor er klærne fra?
Genseren (som egentlig er gul på armene) er fra Bik Bok og halsen er fra Vero Moda. Elsker halser og skjerf, totally addicteeeed 

 
Förstår du svenska?
Tjaaa, til en viss grad. Jag älskar svenska!!

Har du noen bra bøker å anbefale?
Øya av Victoria Hislop og bøkene til Cecilia Samartin. Fantastiske forfattere, anbefaler dere å lese bøkene!

Hva er aldersgrensen for å jobbe i butikk?
16, mener jeg.

Hva er viktig når det gjelder gutter?
Èt krav: at de ikke må være så sykt høye på seg selv. Gutter, det er TURN OFF

Hvilken hårfarge vil du ha, utenom din egen?
Naturlig blondt. Det er sååå fint.

Skulle ikke du ha linkerunde?
Jo, har valgt ut bloggene. De kommer i løpet av helga 🙂

Hvilken pc har du?
En eller annen Acer, men skal kjøpe ny nå snart tror jeg. Blir vel Macbook Pro. Noen som har den og syns den er verdt pengene?

Hvor er buksa fra?

Bik Bok, og den SUGER. Kjøpte den helt svart og etter 2-3 vask ble den grå og stygg.

Skal du ha scooter, siden du er på trafikalt?
Nei, bil. Har dødslyst på scooter og egentlig, men vet ikke om jeg orker å ta lappen, haha.

Har du alltid hatt bra stil?
Hhaha HEEEEELL NO. Eller, jeg likte jo å tro at klærne jeg gikk med var fine da, men om de faktisk var det…. det er en annen sak.

Er du fornøyd med håret ditt?
Nei, er lei av det. Langt hår er kjempekjedelig i lengden, men jeg bare vet at jeg hadde angret meg ihjel om jeg hadde klipt meg you knoooow. Om jeg noensinne skal gjøre noe drastisk med håret mitt så må det være å bleke det nederst slik at det blir ombre. Har jo nevnt det mange ganger før, men salsksdjfmflsdjkldfdlfkdkdflfknj det er så SINNSYKT FINT!!!!! Kan noen gi meg styrke til å gjøre det?? Vurderer det, sånn virkelig. KRISTINE HVORFOR MÅ DU VÆRE SÅ PYSEEEE

Har du utenlandske gener, siden du er så brun? Eller bruker du solarium eller noe?
Nei, det har jeg nok ikke! Ser veldig brun ut på bildene når jeg bruker blits (de fra bursdagen, f.eks), men er ikke sånn på ekte. Sminker meg jo litt brunere da, i tillegg til at jeg var i Hellas for… 3 måneder siden. Og nei, jeg tar ikke solarium, har gått tom for solkort og ikke søren om jeg gidder å bruke penger på å bli brun, haha.

Sparer du håret ditt?
Nei, og det har jeg i grunn aldri gjort. Jeg bare…. har ikke gjort noe med det, om dere skjønner.

Hvor er ringene fra?
Den hvite er fra h&m, peace-ringen er fra glitter og metallringen kjøpte jeg i Bulgaria.

Noe dere lurer på til neste gang? 🙂

62 kommentarer
  1. Macbook pro er verdt pengene OG MER!! Jeg kjøpte min da jeg går på media og jeg fikk jo liiiiitt rabatt hheheheh….. men den er virkleig det beste jeg har! For og si det slikt jeg kommer ALDRI til å bytte tilbake til hp eller noen andre merker! Den er dødsrask! lager ikke en lyd og blir ikke varm. vi er 15 stykker i klassen ALLE har hver sin macbook pro og itilegg i klasserommet står det 15 imacer som er til krisetilfelle hvis noen har glemt macen osv. Når alle er å så kan vi ikke høre en eneste lyd,blir ikke noe varmt og ubehagelig i klasserommet av de selv om ventilasjonssystemet ikke funker… så jeg kan ikke beskrive hvor godt mac faktisk er, du kan ikke tro det før du har fått din egen! :)))

  2. Hei, vil bare si 2 ting. 1. JAAAA, macbookpro er absolutt hvert hver eneste fuckings krone! 2. ikke klipp håret ditt, hadde like langt som deg før:(( syntes også det ble for kjedelig. Jeg stemmer for ombre! You rock

  3. Er du belieber?
   Liker du matte?
   Hvilken mobil har du?
   Hvilken nettside handler du mest på?
   Liker du hester?
   Har du farget håret?
   Napper du bryna?
   Har du noen kallenavn?
   Skriver du med venstre eller høyre?
   Når står du opp på skoledager?
   Hvor høy er du?
   Hvilke apple-produkter har du?
   Hvor mange tlf har du hatt?
   har du kjøpt selvutløserkontroll?
   Hva vil du jobbe som i fremtiden?
   Har du vært i New York?
   Har dere mye lekser?

  4. Macbook pro er virkelig verdt pengene! Du kommer aldri til å angre. Det er så mye styr og surr med vanlig pc & jeg har aldri hatt et problem med noen som helst mac og jeg har hatt det i over fem år nå.

  5. Hva synes du om jenter som er over 1.80?
   Og jaaaa macbook pro er verdt hver eneste krone! Du kommer ikke til å angre!!!!

  6. Synes egentlig ikke macbook er verdt det… men vil si at jeg liker den bedre enn en vanlig pc. Men koster liksom det dobbelte av hva en like bra pc gjør… nesten mer.
   Du har en så fin blogg 😀

  7. Macbook pro er ikke verdt pengene! Har min andre mac nå, og har problemer hele tiden.. Batteriet er dårlig, og den er vanskelig å sjønne seg på. Det finnes jo selvfølgelig mange positive sider med mac også, men det er ikke verdt pengene.
   Anbefaler deg heller å kjøpe en vanlig pc, og heller bruke litt ekstra penger på den – da vil du få en bra pc, som varer mye lengre enn en mac

  8. Anbefaler macbook pro på det sterkeste. Har vært tilhenger av pc i alle år helt til jeg for 6mnd siden kjøpte en mac, og fyyy! DET var verdt pengene! Alt er SÅ mye lettere og bedre, raskere osv! Anbefales til deg som liker å redigere/ta bilder osv. Jeg skal aldri gå tilbake til vanlig pc, uansett hva! Det at det er “problemer” osv hele tiden er bare tull^^ ! Man må behandle den bra!

  9. Jeg har MacBook Pro, og jeg er SUPER fornøyd! Har bare hatt én PC før Macen, men jeg kan helt ærlig si at den er helt perfekt, fantastisk! Den er så rask, super bra kvalitet, sånn HD-piksler greier jeg ikke skjønner noe av (bare se den videoen om MacBook Pro på apple.com). Kunne virkelig ikke vært mer fornøyd! Den er virkelig verdt pengene! Og i begynnelsen er det litt vanskelig, siden det er en del ting som er annerledes enn vanlig Acer, eller hvilken som helst annen PC, men det kommer seg rakst til. Og hvis det er noen ting du ikke skjønner, kan du bare søke det opp på Google, og alt kommer opp.

  10. Har du noen gang vurdert å bli modell? Du har sykt fin kropp, fint hår og perfekt utseende. Hadde jeg vært deg hadde jeg garrantert prøvd meg. Å du virker ganske høy. Hvor høy er du egentlig? Du er iallefall perfekt for jobben, mener jeg. Har du noen gang blitt sagt dette før, at du burde bli det lissom? åhhhh, missunner deg noe sykt!! <3

  11. om du har mulighet til å kjøre opp til scooter, vil jeg anbefale det.
   Det har hjulpet meg utrolig mye når det gjelder å kjøre opp til bil. Du blir liksom kastet ut i trafikken alene på en sykkel med motor, ikke store greiene. Men den beste måten å lære trafikken. Når du da skal kjøre opp til bil trenger du bare å lære deg bilen.
   Bil er vanskelig nok å lære seg, så da har du en mindre ting å tenke på. Om du regner de tusenlappene det koster å kjøre opp til scooter, er det ikke så mye om du må ta mange ekstra kjøretimer. For du må nemlig gjennom hele 3 steg i oppkjøring til bil.

  12. jeg har macbook pro og ja den er verdt pengene, det kan jeg love! synes hvertfall jeg da, er kjempe fornøyd med den

  13. hvor stor forskjell på dypden og skarpheten er det fra blender åpning f.1.4 til f1.8 ? Liksom hvor mye mer uklar bakrunn får man med den med størt åpning? : )

  14. macbook pro er bra etter min mening 😀 jeg har 13″ og er kjempefornøyd, var uvant i begynnelsen, men etter en stund tenker du bare hvordan du levde uten en mac ;D <3

  15. Har Macbook Pro, men jeg fikk den av skolen, så vet ikke om den er “verdt pengene” sånn sett. Jeg er veldig fornøyd da, selv om er litt sant som folk sier at Mac er best på utseende, design og sånt, mens vanlig PC er bedre teknisk.

  16. Hvordan fikk du jobbintrevju og sånn prøvejobbing på vero moda? bare gikk du i butikken og spørte om du kunne jobber der?
   Håper veldig gjerne du kan svare for jeg ønsker å jobbe i en klesbutikk men vet ikke helt hvordan jeg skal gå fram 🙂

  17. Jeg er naturlig lys blond, men har farget det. Hehe. Jeg synes du skal prøve deg på ombre, synes det kjempefint selv, og vurderer selv å farge det slik neste gang ^^

  18. Kjøpte MacBook pro for ikke så lenge siden. Er en sykt bra maskin, med mye plass til alt du måtte trenge. I tillegg er det laaang batteritid så man er ikke avhengig av lader hele tiden som = Guro loove! Er nok verdt pengene for deg som bruker mye data? Jeg er i alle fall fornøyd! Anbefales! 🙂

  19. Sliter du med å finne jeans? Eller er du ein som passer dei fleste modellene?
   Og kva strikk bruker du nederst på buksene?

  20. har macbook pro! den er virkelig vært pengene!!! du kommer ikke til å angre ett sekund! den er myyyyyyyyye bedre enn en vanlig pc og i tillegg mye raskere! og mye bedre med redigeringsprogram osv osv! so much better <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg