macbook?

Heiaaa! Skal kjøpe meg ny data nå snart, og tenkte å kjøre Macbook denne gangen ettersom jeg er lei av vanlig Acer og har lyst å teste ut noe nytt. Lurer på om noen av dere har Mac? Isåfall, hva bør jeg velge av Air og Pro? Vet at Air ikke har cd-stasjon og mindre lagringsplass, men jeg er fortsatt usikker. Tar jo ganske mange bilder og bruker en del programmer, så er redd for at det blir for lite plass….? Heller mest mot Pro i grunn, men setter pris på hjelp! Dere er jo så flinkeeee, hihi. Og et spørsmøl til; er Mac verdt pengene? (Altså om det er bedre enn vanlig pc) Blir glad for erfaringer med Mac generelt, både gode og dårlige 🙂

Edit: forresten – forsikring! Burde jeg ha det?

298 kommentarer
  1. kjøpte meg macbook pro 13′ for et par måneder siden, og den er absolutt verdt pengene! Mye bedre enn vanlig pc!

  2. du betaler sykt mye for navnet, og utseendet. lagringsplassen er helt vilt lite… overpriset, uten tvil

  3. jeg har både macbook pro, og macbook air, men jeg bruker dem så og si aldri, da jeg hater hele mac! Bruker så og si bare Pcn min.. Pro`en står til pynt, og airen blir brukt som reisepc.. anbefaler deg å få lånt en mac noen dager før du kjøper, slik at du kan finne ut om du liker det eller ikke. Jeg angrer meg i allefall veldig på at jeg kjøpte mine, og det er jo litt kjipt i og med at jeg kjøpte en 20 tommer til 20 000 kr..

  4. Velg Macbook Pro og JA, er verdt pengene 😀 Har både vanlig Macbook og Macbook Pro (får pro´en av skolen..) og kunne aldri gått tilbake til vanlig pc nå, aldri!

  5. Jeg har macbook pro 13″ og den er definitiv verdt pengene. Har over 5000 bilder på den og over 700 sanger + – andre ting, og det er fortsatt utrolig mye lagringsplass igjen. Hadde jo 17″ pc før, men macen er myyye lettere å ta med seg rundt omkring, og den blir ikke fort ødelagt(har mistet min i bakken 4-5 ganger….), i tillegg er strømmen dritbra! Den er definitiv verdt det 🙂

  6. Du burde virkelig kjøpe deg mac! Har en selv, og kunne aldri tenke meg å ha noe annet. Når du får en mac blir du helt forelska i den. Den er faktastisk!!! Absolutt verdt pengene!!!

  7. Bare positive erfaringer med min air, har en gamlere versjon, så den har cd tilgang. Liker spesielt mac pga. laderen, har opplevd flere ganger tidligere at pc’ene blir ødelagt pga. laderen.

  8. Jeg har en macbook pro, og er kjempe fornøyd med den! Den tar mange programmen samtidig, og jeg har aldri opplev at den har stoppet eller noe slikt, selv om jeg har potoshop oppe, mange nettsider, hører på musikk 🙂 Den er så absolutt vært pengene! 🙂

  9. Og det med lagringsplass skal du absolutt ikke tenke på! Er jo uansett viktig med backup av ting på Macen i tilfelle noe skulle skje, og da er det bare å slette eventuelle gamle bilder o.l fra Macen når du har det på ekstern harddisk. Mac har også et velig bra backup-system som heter Time Machine, der all lagring på macen går over til harddisken. Genialt 🙂

  10. Jeg har macbook air, og er stor fornøyd! Har litt lite plass, men det er pga jeg har sims og slikt på min:-) Definitivt verdt pengene!!

  11. Ååjaa, mac er verdt pengene!! Nå vet jo ikke jeg hvordan Air er, men kjøpte meg Pro for noen måneder siden og er helt forelsket! Jeg var ikke usikker i det hele tatt på hva jeg skulle velge etter som pc`ene jeg bruker MÅ ha stor plass på disken fordi jeg har så masse programmer, og bilder ikke minst. Pluss at jeg ikke orket å kjøpe med en ekstra disk så jeg kunne se film osv, bare styr. Pro er jo litt dyrere enn Air, men likevel. Pro er desidert best for bloggere med masse bilder og redigeringsprogrammer og slikt, hehe..

  12. Helt klart verdt pengene! Jeg ville valgt pro, når du tar så mye bilder som du gjør trenger du mye lagringsplass!

  13. Du betalar fleire tusen for macen berre på grunna av merke, men det er gode maskine for det! Eg har macbook pro og eg elska den. Eg går musikklinja, og det er brukar me mac, men eg viss ikkje eg hadde gått der hadde ikkje eg kjøpt ei så dyr maskin. Du får billigare maskine som er like gode, men du får veldig gode program til mac, som i mitt tilfelle musikkprogram.

  14. jeg valgte pro, fordi den er mer solid og har cd-rom! du får MYE for pengene! bra skjerm, den er rask, og lagringsplassen velger du jo selv. ++ mye mer 🙂 elsker den!

  15. Jeg kjøpte meg Macbook pro for ikke så lenge siden, og jeg er kjempefornøyd! Bruker den hver dag til alt. Det følger med så utrolige bra programmer også (imovie, iphoto, facetime osv). En venn av meg har air, og etter min mening er proen mye bedre. Den har som du selv sa mindre lagringsplass, noe som er irriterende hvis du laster ned mye redigeringsprogrammer og sånn! Anbefaler deg å kjøpe en macbook pro! Jeg er helt forelska i min hvert fall.. Håper det var til hjelp 🙂 Elsker deg og bloggen din forresten!

  16. Har ikke peiling på om pro eller air er best, siden jeg har en gammel macbook. Men en ting er sikkert, kommer nok aldri til å bytte til pc igjen! 😀

  17. Jeg har mac air, og er kjempe fornøyd! Man kan jo også kjøpe sånn til å ha cder i ved siden av. Men jeg har ikke fått så veldig bruk for det! Den er jo også ganske mye billigere! + mye letter :))

  18. Macbook Air er lettere og tynnere, samtidig litt dårligere specs. Den er mer for å vere kompakt til å reise med, men den er veldig bra altså!! Pro er litt tykkere og tyngre med bedre specs, men det er ikke så veldig stor forskjell. Alle jeg kjenner med mac er veldig fornøyd 🙂 Jeg har ikke mac, men ønsker meg Pro! 🙂

  19. Jeg har macbook pro og er veldig fornøyd! Siden du er veldig interessert i bilderedigering tror jeg du ville likt den! Men folk som ikke er interessert i noe av det macen inneholder, tror jeg ville sagt at det er bortkastet penger. Håper du kjøper macbook pro og blir fornøyd altsåååå!!! 😀

  20. DU burde definitivt kjøpe deg en Mac. Jeg har en Pro, og jeg er såååå forelsket! Den er virkelig en helt fantastisk pc og sverger til den. Har hatt den i snart ett år, og kunne ikke vært mer fornøyd! Bruker den til både skole, og fritid. Den har gode programmer, tåler EKSTREMT mye, er superfin å se på, og har MASSE plass. Vurderte Air også, men valget falt på denne, og jeg angrer ikke ett sekund på det. Den veier litt mer, men det er virkelig det eneste negative med den. Masse mer plass, mange flere tilkoblingsmuligheter, og har CD-rom. Er sååå fornøyd med Mac´en min, og den var verdt hver eneste krone. Det er heller aldri noe galt med den, alt virker alltid som det skal, og den er også UTROLIG rask. Det tar 5 sek fra du åpner til du har kommet deg inn på internett, virkelig HELT fantastisk. Er veldig fornøyd, og er helt sikker på at du kommer til å føle det samme, alle vennene mine har også Pro, og de sverger til deres de og.
   Håper det var til hjelp!

  21. kjøp macbook pro 13 tommer. den er mye bedre enn air. det er jo mange oppgraderinger, så pass på å kjøpe den nyaste 🙂 Huska du min fra konfirmasjonen? (isåfall så er den snart to år gammal og fortsatt like god)

  22. syykt drålig prosessor på air, har pro selv og tar mye bilder og bruker mange programmer og har fortsatt god plass

  23. jeg har pro og er storfornøyd! det er definitivt verdt pengene! hvis jeg kunne ha valgt igjen ville jeg ha valgt pro! men ville ha ønsket meg air til skole osv siden den er lettere og tynnere! men velg macbook pro! mye bedre! Maccen sjennerelt er veeldig rask i forhold til andre pcer! GO MAC PRO!

  24. jeg ha pro og jeg angrer ikke ett sekund! er utrolig bra! mye bedre enn vanlig pc. Hadde ikke klart meg uten. Skal aldri skifte data annen enn apple:) anbefaler pro på det sterkeste!

  25. MacBook er SÅ verdt pengene!! Herregud!! Også får du IPhoto og iMovie som er driitbra!
   Også slipper du virus

  26. Har pro og jeg er veldig fornøyd med den 🙂 Mye lettere å bruke synes jeg, når du blir vandt med den såklart! Er vel verdt pengene, selv om prisen er ganske så høy..

  27. Jeg har macbook pro 13 tommer og er KJEMPE fornøyd med det. HELT KLART verdt pengene. Kunne virkelig ikke tenke meg å gå tilbake til vanlig pc!! Det eneste er at den er litt tung og bære med seg frem og tilbake til skolen hver dag, men det må jeg jo bare, så ja. Kan heller ikke tenke meg at vanlig pc er så mye lettere. Så jeg vil anbefale macbook pro på det sterkeste. Den er så nyttig på alle mulige måter. Er jo også et stort pluss at du får med imovie (og iphoto om du ikke har noen andre redigeringsprogram). iMovie er faktisk et kjempebra program for nybegynnere til å redigere videoer i, så det er jo slettes ikke værst, haha.

  28. MACBOOK PRO! Helt klart. Jeg var også usikker, men valgte pro og det er jeg veldig glad for. Jeg kunne heller aldri gått tilbake til vanlig pc igjen, tregt og jeg skjønner meg heller ikke lenger på det. Hehe! Det er heeelt klart verdt pengene. Elsker min! <3 Gled deg til å få din nye bestevenn, hehe. Nei men velg MacBook Pro, kommer aldri til å bytte til noe annet. Storfornøyd, absolutt!

  29. Kjøp air! Jeg har det! Er super fornøyd! Den er jo kjempe lett og veldig bra, broren mi og jeg kjøpte mac samtidig, han kjøpte pro og jeg kjøpte air, nå bruker han bare min, han synes min er mye bedre 🙂
   Jeg andbefaler air!

  30. Once u got mac, u never go back! Jeg har macbook pro, og den passer bra til meg. Jeg liker min kjempegodt, og er super enkel å skjønne seg på. Mac ser jo veldig avansert ut men den har ganske smarte løsninger!

  31. Jeg har MacBook Pro 13″ og skjønner virkelig ikke hvordan jeg overlevde med vanlig pc. Mine erfaringer med den er helt fantastiske. Jeg tar mye bilder, og har haugevis av lagringsplass. En ting jeg kan love deg er at du ikke kommer til å angre!! woho, dette ble mye tekst

  32. Jeg har MackBook Air, og det er cd-stasjon, og myeeeee lagringsplass på pcen, og jeg anbefaler den pcen sterkt. Fordi jeg har den selv og jeg elsker den!
   Jeg vet den koster 13.000 kr men, til sammen blir det vell 16.000 kr.
   Men det er verdt det tross alt!

  33. Det er så vært pengene! elsker Mac´en min. Jeg har pro. Den har mye bedre tastatur og skrive på. Men samtidig tror jeg kanskje du burde velge air, siden den er mye lettere og få med seg. Og den veier nesten ingenting. For deg som er blogger kan det henne det er mer praktisk med MacBook air. Men såklart begge er gode pcer! og de er helt klart vært pengene! (det med minne kommer nokk ikke til og bli noe problem!)
   Elsker bloggen den kristine. Du er helt rå! <3

  34. Jeg har en Macbook Air 13 tommer, og er veldig fornøyd! Fordelen med å ha air, er at den er mye lettere, og er derfor veldig enkelt å ta den med seg, eller ha den i sekken/veska. Hadde en acer før, og macbook er som en DRØM i forhold! Beste dataen jeg har hatt iallefall. Absolutt verdt pengene 🙂 Du kommer ikke til å angre uansett om du kjøper air eller pro!!

  35. For et år tilbake sa jeg: “Jeg gidder ikke å kjøpe mac, det er dyrt og det går fint med en vanlig pc” Men etter jeg fikk iphone og mac ble mer i media, tenkte jeg “Hmm, kanskje jeg skal prøve mac?” Og etter jeg fikk det for litt under et år siden har jeg bare elsket alt ved den. Jeg hadde penger til det der og da pga konf osv, og da tenkte jeg “hvorfor ikke bare kjøpe en mac når jeg først har pengene?” Også gjorde jeg det.
   Mac har alt, den er like RASK som den var første dagen jeg kjøpte den og det er bare en fryd å skrive på den og se på selve designe.
   Du burde gå for Macbook Pro, fordi den har fått mest god respons og når du først skal kjøpe mac så burde du kjøpe den “orginale”. Jeg lover deg.

  36. Jeg har macbook pro 13 tommer, og den er helt fantastisk! Siden jeg har iphone så passer det også veldig fint. den er mye raskere, finere, den er enkel å forstå når man kommer i gang. Men ikke kjøp air, den har lite plass og jeg har nesten brukt opp plassen på pro’en, hehe! 🙂 Håper du blir fornøyd 😀

  37. Jeg har macbook pro, og er superfornøyd! Jeg valgte ikke air fordi jeg tar veldig mange bilder til bloggen, og da trenger jeg stor lagringsplass. Pluss at det er smart å ha cd-inngang, tilfelle man skal se på en film eller noe lignende.
   Jeg elsker macen min og ville ikke gått tilbake til pc om jeg kunne. Alt er liksom mye bedre! I tillegg får du med imovie og iphoto som er begge kjempebra programmer.
   Håper du blir fornøyd, dersom du kjøper 🙂 ps: elsker bloggen din <3

  38. Jeg har macbook pro, og elsker den! En DRØM i forhold til vanelige pcer! Virkelig verdt pengene! <3

  39. Velg det du synes er best! Det er smak og behag.
   Pro har som sagt mer lagringsplass, men det er fordi den har HDD. Macbook Air er mye raskere fordi den har SSD. Jeg vil egentlig anbefale Macbook Air fordi den er mye mer fremtidsintrettet. Dersom du skal ha Macbook Pro, så bør du definetivt kjøpe den dyreste med Retina-skjerm. Den er ganske lik Macbook Air på hvordan den er laget, men har mye bedre spesifikasjoner. Den billigeste Macbook Pro har den dårligeste skjermen av alle Macene. Macbook Air har høyere oppløsning enn pro. CD er det nesten ingen som har bruk for lenger. Du får de meste fra internett. Jeg bruker aldri cd lenger. Bruker som regel bare spotify og lignende til musikk og film.
   Macbook Air tåler mye mer enn Macbook pro også. SSD som er i Air er mye mer kompakt enn HDD som er i Pro. Det er mye lettere å ødlegge HDD. Derfor vil jeg anbefale å ha bildene dine på eksterne harddisker. Å dersom du har masse lagret på macen hele tiden vil den bli tregere osv.
   Air er også mye lettere å ta med seg fordi den er MYE lettere å tynnere!
   Det er bare å velge det du tror passer til deg, så skal du nok bli fornøyd!

  40. Du burde kjørpe Macbook Pro, hvis du har mange bilder og lignende på en Air, kan den bli veldig treg osv, og det liker vi ikke! Hehe, men jeg har selv Macbook Pro og kunne ikke hatt en annen pc!

  41. Jeg kjøpte meg macbook pro for en måned siden, og angrer ikke et sekund! Det er så mye bedre og lettere en windows pcer og du kommer aldri til å gå tilbake for å si det sånn 🙂

  42. Ja, mac er virkelig verdt pengene! Også er det så bra at mac ikke har noe som helst virus, og er utrolig rask! Så jeg anbefaler macbook pro, 13 tommer. 13 tommer er akkurat passe stor og utrolig fin. Du burde kjøpe pro! 🙂

  43. MacBook Pro syns jeg er best 🙂 den var verdt de ca 11 000 (inkl. forsikring) kronene ja 😉 (et lite tips; du kan lage ‘epler’  ved å trykke på ‘Alt’ og ‘a’)

  44. Hadde acer før, men har mac nå. Jeg merker ganske stor forskjell med både oppstarteren og at mac er mye raskere. Jeg synes du bør velge pro. Det er liksom den som er best for bloggere, for det er en pc som er mye mer for sånn bilde og videoredigering. Og ja! Mac er verdt pengene!

  45. Mac er verdt pengene! Anbefaller deg å kjøpe pro hvertfall hvis du også skal bruke den som skole PC 🙂

  46. Jeg har macbook Pro og den er veeeldig god! Har hatt den i ca. 1år og den er like god enda. Jeg kjøpte min på apple.no/com, og den kosta ca 8990kr, og det er vert pengan pga. den varer liksom leenge. Vanlige dataer er jo døds treige etter sånn 1-2år (hverfall dem jeg hadde før denne) mens venninna sin data er kjempe god og hun har hatt i 2, snart 3 år 🙂 Håper infoen nytter!

  47. jeg ahr macbook pro, og jeg skal aldri vende meg vekk fra mac ihvertfall! de er verdt alle pengene, sikkert og visst

  48. Jeg har air og kunne ikke vært mer fornøyd! den er verdt alle pengene. Jeg vil foreslå air, den er så lett, og du kan ta den med deg overalt uten at det blir tungt. Air er også mye finere 🙂

  49. Jeg anbefaler at du kjøper en pro, har en selv og er storfornøyd! Vurderte også er fordi den er lettere, men pro er så mye bedre på mange måter så at den veier litt mer gjør ingenting! 🙂

  50. ville valgt pro, har den selv, den e bedre enn air visst du skal bruke mange program på en gang, å den e absolutt verdt pengane!:D

  51. Pro! Har det selv og er suuuper fornøyd! 😀 Den er så bra på alle måter! Jeg går ikke tilbake til vanlig data fra MAC! Mac er liksom helt fantastisk. Og siden du har blogg, med mange bilder osv, slik som meg så anbefaler jeg pro! 🙂

  52. Hei!:) Jeg anbefaler mac på det høyeste! Alle i familien har macbook pro og er UTROLIG fornøyde!:D Troor det er best for deg med pro med tanke på bilder/video/programmer..:) VIDEONE TAR STOR PLASS HUSK DEEET 🙂 DEFFINITIVT verdt pengene:):)

  53. Mac er så verdt det! Jeg har air og det er superdeilig at den er så lett og tynn:):) Elsker deen! Hvis du kjøper den med mest lagringsplass så tror jeg det holder

  54. Jeg kjøpte meg MacBook Pro i sommer og er utrolig fornøyd med den! Her i huset har vi to stasjonære Macer og min bærbare! Jeg selv synes pro er mye bedre enn air siden jeg har prøvd begge deler ! I tillegg får du mere lagringsplass og ting for prisen! Visst du har air har du ikke sånn ting til å plugge inn internett(om du trenger det) og heller ikke cd-rom. Jeg ble også anbefalt MacBook Pro og jeg snakket med folk fra Appel i USA og i Norge. Du får mye mer for pengene om du kjøper Pro!!! 😀
   Elsker bloggen din ! <3

  55. Ej he hatt mac i fleire år no og ej e kjemefornøgd me de! Absolutt verdt kvar ei krone! Ej he pro medan bror min he air. Ej synst du burde kjøpe pro! Du vil ikkje angre på de;)

  56. Jeg har Macbook Pro nå og familien mitt har hatt mac i alle år. Jeg kan med hånden på hjerte si at det er verdt hver eneste krone! Jeg har aldri opplevd et eneste problem i løpet av mange år.

  57. Jeg har MacBook pro og et storfornøyd med den♥ Etter du har lært deg hvordan den fungerer osv, er den veldig oversiktlig! ☺

  58. Jeg kjøpte med mac for et og et halv år siden, og jeg elsker det! Har pro, og for meg som redigerer en del bilder, er det den beste. Merker at jeg har bruk for all plassen den har (men jeg må sikkert kjøpe meg en ekstern harddisk snart, for den begynner å bli full). Tror kanskje pro er best til din type bruk, i og med at du redigerer en del bilder og slikt. I tillegg har jo ikke air cd-rom, noe jeg i hvert fall, har hatt veldig mye bruk for.
   Men jeg vil iallefall anbefale mac! Aldri i verden om jeg vil gå tilbake til vanlig pc nå (selv om jeg har skolepc da, men den regnes ikke med)

  59. Eg har sjølv hatt mac no sia mai når eg kjøpte det etter konfirmasjonen. Og eg LOVA deg, det er mitt beste kjøp! Eg har hatt sååå masse problem med acer pceane og sånt før som måtte på reprasjon, var dødstreige, klikka når enn gjer fleire ting på dataen samtidig, MEN det har aldri skjedd med maccen min. Den er like rask i dag, både avansert og enkel på samme tid, utrulig fin og sjå på, eg kan vere innpå 10 internettsider, høre musikk og alt på samme tid uten at den blir treigare og klikka. Om eks photobooth klikka, så går ikkje det utover resten av dataen, då lukker du berre programmet og slepp og skru av dataen noke du må med vanlige pcea..
   Eg kunne aldri gått tilbake igjen no til vanlig pc, på skulen og når eg bruke andre sine data, så er det nesten vanskelig og bruke dei fordi du er alt for vandt med maccen din. Eg ville tatt macbook pro viss eg var deg, den har alt OG cd rom noke som ikkje airen har, og den minste airen er VELDIG liten og viss du skulle hatt 13 tommer så blir prisen den samme som på proen, berre at då har du ikkje cdrom. Dataen er og veldig solid og tåler mykje!
   På elkjøp så selger dei maccane til orginalprisen, så ville gått inn der og kjøpt, så slepp du og vente to veker nesten fra apple, om det er det du bestemmer deg for, ventetida er alltid så kjip. Once you go mac, you never go back!

  60. Du bør helt klart kjøpe macbook air! jeg kjøpte det og angrer ikke et sekund! den er lettere, raskere og mye bedre ! og hvis du er bekymret for lagrings plass så er det ikke noe stress med ekstern hardisk!

  61. du kommer aldri til å aggre hvis du bruker penger på en mac,den er lynrask og sykt fint design.Hvertfall på Air,den veier ingen verdens ting og er rett og slett lett som en fjær.og den er mye bedre enn pro syntes hvertfall jeg.Det med cd rom er ikke noe problem,jeg kjøpte meg nylig en sånn cd stajon greie.Og den vriker supert!

  62. air!! <3 <3 utrolig lett! jeg pleier ikke å bruke plater mye i dataen. men hvis du skal det så kan du jo kjøpe en ting du koblet til dataen som du har platen oppi! det har jeg selv. Og ja, anbefaler virkeli mac! jeg ser at du også liker å holde på å styre med redigering og foto(det gjør jeg også) å derfor syntes jeg mac passer perfekt! den er utrolig god til slike ting! å den har veeeeldig god plass, får ikke virus, lett å bære, superrask og utrolig fin da! ^^ du kommer ikke til å angre!
   btw, du er utrooolig pen og elsker bildene dine og bloggen din <3 <3

  63. Det finnes en acer pc eller noe som er bedre enn macbook, den har mange like egenskaper på touchpaden men den acer pc’en er mye bedre! Den heter Acer ultrabook, den er bedre enn mac! se på den i stedet!

  64. Pro!! jeg har MacBook pro, og den er virkelig verdt alt! kommer aldri til å gå tilbake til vanlig pc! tror air er bra, men er super fornøyd med proen min <3 det er den du bør velge!!!

  65. Om du kjører en del tunge programmer er Macbook Pro virkelig det du bør velge. Har ikke Mac selv, men brukte det på media og var omringet av hele klassen min som hadde det så 😉

  66. har macbook pro, og er kjempefornøyd! har masse bilder, og mange programmer osv.. og den blir ikke noe treger eller noe. så JA, garantert verdt pengene!! 😀

  67. Mac er helt klart verdt pengene! macbook pro er helt klart best, den tåler mest og har størst plass:-) ta den!

  68. Herreguuud, først å fremst kan jeg ikke tro at noen fortsatt lurer på om mac er verdt pengene, for det er det! Så utrolig mye at jeg blir gal av å sitte i nærheten av en vanlig pc, takler de ikke lenger! Du finner ikke èn person som har mac og er misfornøyd eller i det hele tatt kan forestille seg å bytte tilbake til vanlig pc. Kjøper du deg acer eller noe annet istedenfor må du være fra en annen planet eller noe, haha.
   Når jeg skulle kjøpe meg i mai var det første jeg lurte på hvilken jeg skulle velge, pro eller air? Air er jo tynnere og lettere som er et stort pluss når man er student og vil ha den med seg til en tid og annen. Men…
   Sånn som du, elsker jeg å fotografere. Jeg må ha skriveprogram, redigeringsprogram osv osv, og det forklarte jeg til han som jobbet på mac-avdelingen og han sa med en gang at jeg bare måtte kjøpe pro, uten å nøle. Den har mye bedre plass, og med air kan du risikere at den klikker når du kjører store programmer som photoshop, imovie og legger inn mange bilder og videoer på macen.
   Han sa også at air er mer som en iPad i forhold til macbook pro, bare at den har tastatur. Så det sier vel litt.
   I forhold til at air er lettere, så synes jeg du skal tenke over at det ikke spiller noen rolle. Pro er ikke spesielt tung, ihvertfall ikke i forhold til vanlige pcer. Så etter å ha lest dette håper jeg at jeg har klart å overbevise deg, kjøp deg macbook pro så fort butikkene åpner på mandag! Jeg kan love deg at du ikke kommer til å i det hele tatt tenke på å slå på en vanlig pc igjen. Acer, hp og asus kommer til å bli dine værste fineder!
   Hahaha, det er faktisk helt sant! 🙂

  69. Jeg syns helt klart at macbook er oppskrytt!!!!
   Nesten alt er annderledes enn “vanlig” pc. Det er veldig slitsomt å bli vant til det.
   Ja, det er greit, mac’en ser bra ut.. men det er derfor den er såå overpriset. Den har mange kule detaljer og sånt, men den er ikke verd pengene. Det som gjør at mange har lyst på en er at det er Imovie og slikt.. men nei.. man kan kjøpe et myeeee bedre redigeringsprogram for de pengene!!
   Det er mine meninger om macbooK.
   Men hvis du skal kjøpe burde du helt klart kjøpe PRO!!! Den har mye lagringsplass, det har ikke air, har faktisk hørt at air’en har knekt mange ganger 😮
   Men det er sikkert mange som synes det er en fantastik pc, men det synes ikke jeg..
   Elsker bloggen din foresten, du er et forbilde! <3 stå på <3

  70. Jeg har “vanlig” mac, men den selges ikke lengre da.. Men mamma har macbook pro og de er ikke så veldig ulike. Definitivt verdt pengene. Jeg har hatt min siden sommeren 2010, og den funker fortsatt like bra som da jeg først kjøpte den 🙂 Go for it girl!!! 😀

  71. Det at jeg fikk OVER 100 treff på at noen har kommentert pro, og bare 61 på air sier vel sitt. Kjøp deg pro!

  72. Macbook er garantert verdt pengene! I Mac myyyye bedre enn vanlig pc! De er enklere å bruke synes jeg. Og raskere enn det en vanlig pc er 🙂 Jeg har MacBook Pro (13 tommer) og jeg er superfornøyd med min! 😀

  73. Jeg har macbook pro, og den er utroolig bra, synes jeg! har hatt vanlig pc kjempelenge, og når jeg da kjøpte mac ble jeg dritfornøyd. mye enklere å redigere bilder, + at den er raskere og mye finere. tror nok aldri jeg kommer til å gå tilbake til vanlig pc!! PRO ER BEST!

  74. Jeg har macbook pro. Jeg synes personlig pro er finere enn air! Jeg er suuper fornøyd med min pro og jeg anbefaler deg macbook pro! 😀 Jeg synes også macbook er mye enklere og mye mere finere enn en vanlig pc. Macbook air skal visst ikke veie så mye, men macbook pro veier ikke i det hele tatt like mye som en vanlig pc. Jeg kjenner ikke engang at jeg har macbooken i sekken min eller veska mi.

  75. Anbefales! Har pro selv, men er kanskje ikke noe for deg hvis du ikke har så sykt lyst på. Lagringsplassen er bra hvis du ikke fyller den opp med masse søppel, som mange gjør og klager på plassen etterpå… Lang batteritid og bra prossesor! Har i7 selv, og ting fungerer helt fantastisk! De store selskapene bruker mac, og apple, just sayi´n! Mange av de som ikke er fornøyde med mac bruker apple som en windows pc, og taper derfor mye siden konseptet er helt annerledes! Ikke hør på de i alle fall, gå heller innom eplehuset og spør om råd, og ikke vær bundet til pro; kan hende air fungerer bedre for deg! Bruker mac til alt, og ser aldri TV, så for meg var det helt klart værdt pengene… + at hvis du kjøper macbook holder det seg “kult” mye lengre enn én vanlig pc, og helt ærlig er det vel ingen som bryr seg noe spesielt om du bruker masse penger på en acer, fordi ingen vet at den koster mye fordi det ikke ser slik ut. Designet til apple er perfekt, syntes jeg. Anbefaler appel generelt på det sterkeste, og konseptet var ikke vanskelig å lære i det hele tatt for meg! Lykke til, håper du kjøper det som passer for deg! 🙂

  76. Du bürde kjøpe deg Pro! 🙂 jeg har pro selv, kjøpte den fordi det er bedere lagringsplass på den og den hadde cd rom! jeg annbefaler den på det sterkeste! 🙂 jeg bar 13 tommern, den kostet 14 men det er også en til 9 eller noe 🙂 håper det hjalp litt! 🙂 elsker bloggen din!

  77. Jeg har selv 2 stykker av macbook pro (en selv og en skolemac) og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Anbefales på det sterkeste, og jeg skal aldri gå tilbake til vanlig pc igjen.

  78. Älskar min macbook pro. Det bästa köpet jag någonsin gjort! Tips! Se till att köpa skydd direkt. Datorn blir lätt repad. Osynlig plastskydd på macen funkar allra bäst. Syns ej men ger bra skydd 😉

  79. Ta vanlig pc. Sidne du ikke går på media eller noe trenger du ikke noe spesielt som bare finnes på mac. Selvsagt iMovie og iPhoto der, men ellers ikke noe bedre enn noe annet.
   Du kan få ganske brae pc-er for halvparten av prisen. Vi har iMac hjemme, men bruker pcen mye mer, nettopp fordi jeg synes pc funker like bra. Ikke gidd å bruk 5000 kr ekstra for et eller to program! Jeg mener det 🙂

  80. Pro ! Jeg har Macbook, helt vanlig, hvit nå. Stortrives! Vurderte å kjøpe ny snart, og pro er helt klart den man skal kjøpe, air er bare tullete, for liten plass. Og alt det der. Moren min jobber med det og sier mac air ikke er et alternativ.

  81. Macbook pro er jo selvfølgelig endel større og tungere, men jeg selv er veldig fornøyd med kjøpet! har hatt den i over et år nå og aldri hatt noe problem med den i det hele tatt! once you go mac, you never go back!

  82. Jeg bruker MacBook Pro daglig, var så heldig å få den som skole pc, går media. Vi får høre mange fordeler om mac, men det viktigste er vel at den fungerer så bra. Alt er bra, den er rask, kan lukkes, og åpnes uten å miste noe. Mac er bare bygd så bra.
   Jeg har ikke prøvd air, men har allerede fylt opp minne mitt. Jeg tar mye bilder i raw format, så de tar jo mye plass. I tillegg til Adobe programmer som du sikkert også har. Jeg har også sims på den da, men uansett så er det mye plass fylt av kun bilder (hatt den ett år.)
   Jeg råder deg til å ta pro, du kommer til å trenge plassen!
   Tror pro er mer solid og. Min datt litt under en meter, ned i flislat badegulv. Den pep, og skjermen var full av “errorfarger.” Skrudde den av, skrudde den på, og alt var fint! Air er mye tynnere, og antagelig mindre solid. En annen forskjell er vekt, men Pro’en veier omtrent 2 kilo, så det er overkommelig å bære på.
   Når skole mac’en slutter å virke, kommer jeg til å kjøpe en selv. Veldig fornøyd med mac!

  83. Kjøp pro:-) Macbook er helt klart verdt pengene! Har hatt det siden jula 2010 ellernoe, og den funker fortsatt kjempebra!! Beste pc’en jeg noen sinne har hatt.

  84. Mac er virkelig verdt pengene! Jeg fikk min for en måned siden, og angrer ikke et sekund! ALT med den er elsk, sånn seriøst! Jeg syns du burde ta pro, siden den har cd-rom, mye bedre plass og raskere. Selvom air er lett og finere, er pro billigere og myye bedre, syns jeg! Jeg kjenner flere som angrer på at de tok air, så du burde ikke gjøre den feilen! Jeg elsker pro, og kunne ikke tenke meg air! <3 Lykke til med valget, du kommer ikke til å angre hvis du tar Macbook Pro 13-tommer!

  85. jeg har selv pro, og jeg elsker den! har hatt den i ett og et halvt år, og den funker akuratt slik som da den var ny! Jeg har godt over 14 000 bilder innpå den, og den har ikke blitt treig av den grunn! Er definitivt verdt pengene!

  86. Jeg har macbook air og jeg elsker den!! selv om den har mindre lagringsplass enn macbook pro er det en del!! Den er vert alle pengene og de varer veldig lenge!!

  87. Mac er definitivt verdt pengene! Jeg tar selv mange bilder og videoer og jeg kunne aldri ha hadt Air for å si det sånn.
   Hvis du skal ha Air kan du jo kjøpe en ekstern hardisk som du kan legge bildene dine innpå, men det er jo ganske tungvindt.

  88. mac er helt klart verdt pengene! jeg klarer ikke å bruke vanlig pc lenger, ettersom at mac er myemye raskere og enklere å bruke. jeg har macbook pro, og den er ikke særlig tung, så jeg skjønner ikke helt vitsen med å kjøpe air. du vil ikke angre om du kjøper macbook, og 13″ holder lenge for min del

  89. jeg bruker macbook pro nå og er storfornøyd! HELT KLART VERDT PENGENE!!! Jeg bruker 13” tommer og det holder lenge, for meg hvertfall, selv den skjermen er stor. Den veier ikke mye så den er ikke så tung å bære på. 🙂

  90. jeg har macbook air. jeg synes det er veldig kjekt fordi den er supertynn og superlett – den har altså plass i de fleste vesker og er kjempelett å ta med seg hvor enn man skal. Selv har jeg ikke prøvd pro, men jeg er utrolig fornøyd med air. DET ER SÅ ABSOLUTT VERDT PENGENE! angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte maccen min, og jeg har hatt babyen min i ett år nå. lykke til med kjøpet!

  91. MAC ER SÅ VERDT PENGENE, mye bedre en pc. Jeg liker pro best, føler den er mest solid, i tillegg til at du ikke trenger å drasse rundt på en cd-stasjon i tilegg. Jeg er helt sikker på at du kommer til å bli dødsfornøyd, ABSOLUTT verdt pengene 🙂 Lykke til med kjøpet!

  92. jeg har hatt MacBook pro i et år nå. den er virkelig verdt pengene spør du meg! men hvis jeg driver og redigerer en film i imovie blir macen litt treg i det øyeblikket du driver i programmet, ellers er den superrask:) er veldig fornøyd, kjøp pro den er definitivt et godt kjøp selv om air er smalere og lettere 🙂

  93. Vil anbefale Pro! Har den selv, og er superfornøyd. Føler den er mer solid enn Air, + Pro har flere USB innganger. Minuset med Pro er at den er tyngre. 15 tommeren min veier 2,5 kilo, mener jeg. Får muskler av å bære den rundt, hahaha 😀

  94. Jeg har hatt min vanlige macbook i 3-4 år nå. Den har ikke vært på rep. 1 gang. Den kræsjer lite, er fortsatt veldig rask. Jeg skal ha ny mac snart og jeg heller også veldig mot Pro.
   JA verdt pengene <3

  95. Jeg anbefaler macbook på det sterkeste! er virkelig verdt penge spør du meg 🙂 På mac får du også et bra videoredigeringsprogram kalt iMovie. Jeg har selv Macbook pro som jeg snart har hatt i ett år og den er like fin! Og jeg angrer ikke ett sekund. Mac er virkelig bedre enn en vanlig pc. Første gangen man prøver den osv. er det nok ganske uvant fordi det er en stor overgang fra vanlig pc til mac. Men man blir veldig fort vandt med det. Jeg tror nok Macbook pro egner seg best til ditt bruk, men det er ditt valg 🙂 LYKKE TIL MED VALGET! 😀 Anbefaler også 13 tommeren, den er stor nok i alle fall for min del 😉

  96. Pappa jobber med apple og apple produkter, så derfor har jeg 1 imac (men vi har 1 annen som er mamma si i tillegg),1 vanlig mac,1 macbook pro og 2 macbook air. Har jo faktisk aldri hatt noen annen pc enn en mac og kun en vanlig mobil før iPhone så vet ikke helt. Men jeg prøvde vennina mi sin acer deluxe og den var 100 ganger tregere for å si det sånn og den lasta veldig ofte. Jeg bruker alle mine macbook’er og er fornøyd med dem alle, men hvis jeg skulle velge en ut av dem så ville det vært macbook Pro og det samme sa pappa ^^

  97. loveer, du kommer ikke til å angre om du velger macbook pro!! har ikke prøvd air, så vet ikke noe om den. men macbook pro er himmelen! så sykt rask, og er sikker på at jeg ikke kommer til å kjøpe noe annet enn mac de neste 20 årene! du lærer utrolig fort å bruke den, og redigering av bilder kan du lett gjøre på iphoto! + imovie, som er bra redigeringsprogram for video 🙂

  98. har ikke mac selv men skal snart kjøpe. venninna mi har det og den er dødsbra! har også ei venninne som har air, den er jo såklart bra med har ikke cd-rom og heller ikke inntak til internett-ledning om du skulle trenge det i framtiden. bare til informasjon! ville kjøpt pro!!

  99. jeg har air og jeg vil absolutt anbefale den! den er helt sykt lett og enkel å ta meg seg og det er masse plass på den. hvis jeg en sjelden gang skal bruke en cd/dvd så bruker jeg bare skolepcen min, men uansett får du jo de fleste filmer på nett.. hadde pro før og jeg liker air bedre, men du velger selv. mac er i alle fall verdt pengene, det er sikkert 🙂

  100. Pro er litt mer innviklet og har flere muligheter og større plass selfølgelig! Jeg har en mac book pro 13 tommer selv, og den er VELDIG verdt alle pengene. Selv fikk jeg denne i konfirmasjonsgave, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ønsket meg den. Den har rett og slett alt du trenger og det blir din nye baby, hahah. Plutselig vil du se CSI som en DVD på mac’en din, så kanskje lurest med Pro. Lykke til!

  101. Macbook er såå verdt pengene. Kjøpte min macbook pro 13″ ifjor, og angrer ikke. Den er helt fantastisk! Når det gjelder pro og air, ville jeg kjøpt pro, uten tvil!! 🙂

  102. Hvis jeg hadde vært deg ville jeg uten tvil valgt Macbook Pro. Pro i 13″ fordi det er perfekt størrelse på en laptop, og hvis du da skal velge en Macbook Air 13″ er den faktisk dyrere enn Pro’en i samme størrelse. I tillegg har Pro diskstasjon, bedre lagring, og personlig synes jeg den ser mye bedre ut! Og JA, Macbook er SÅ verdt pengene! Jeg kjøpte min Mac for to år siden, og den fungerer kjempebra enda, den er ikke treig eller noe. Den har vært på reprasjon 1 gang og da fikk jeg den tilbake etter to uker og jeg har byttet lader på den fordi den jeg hadde ble ødelagt, men jeg ELSKER Mac’en min og er trolig det beste kjøpet mitt noensinne. Og hvis denne blir ødelagt blir jeg helt klart å investere i en ny Mac, for det er virkelig ikke snakk om at jeg blir å gå tilbake til vanlig pc!

  103. Det er jo ganske mange forskjellige meninger om du skal velge pro eller air, og jeg har lest bloggen din en stund nå og ser at du er ganske interresert i foto og lignende. Jeg går media og kommunikasjons linjen på vgs, og vi har nettopp fått splitter nye macbook pro, som er vi er superfornøyde med. Og jeg syntes du burde velge å kjøpe pro, det må jo være en grunn til at vi har fått nettopp denne som skolepc? Det er god plass til masse programmer og bilder osv, har aldri opplevd at min har blitt full. Jeg hadde macbook pro før jeg begynte på vgs også, og har hatt den med meg overalt nesten, og da er det superdeilig å ha cd-stasjon, hvis du f.eks skal ut å fly, kjøre tog eller besøke broren din i Bergen. Det er selvfølgelig mange forskjellige meninger om hva man burde kjøpe, og til tross for at air er billigere, lettere og nyere hadde jeg nok valgt pro. Mac er i hvertfall verdt pengene, men det er avhengietsskapende da, hadde ikke klart å gått tilbake til min gamle hp etter 3 år med mac!!

  104. du bürde ta Macbook Pro den er mye bedre og man kan se på filmer på pc-en. så jeg anbefaler den har den selv, sikkelig fornøyd 😀

  105. Har akkuratt kjøpt macbook pro 13″ og jeg er SUPER FORNØYD! Er virkelig verdt pengene og jeg angrer ikke i det hele tatt 🙂 Ville anbefalt å kjøpe pro steerkt 🙂

  106. Jeg har selv MacBook Pro 13 tommer, er kjempe fornøyd med den! men det er jo ikke at den er så sykt `bra` man kjøper den, det er jo designet, man kan kjøpe en mye billigere pc som er like bra. så du må vurdere selv om du vil bruke såå mye penger på en pc. ikke missforstå meg, jeg elsker macen min, men jeg synes egentlig ikke at den er verdt alle de pengene…. Men hvis du kjøper, burde du kjøpe MacBook Pro:)

  107. Mac er absolutt hvert pengene! har hatt to stk og den ene varte i 4 år! kjøpte meg en ny nå i sommer, jeg skal love deg at når du først har byttet til mac vild du aldri bytte tilbake!

  108. Jeg fikk macbook pro 13″ med i7, dvs, den raskeste av 13″, til konfirmasjonen min i mai i fjord. Jeg elsker den og den er fortsatt like god som ny! Ingen problemer med den og kjemperask! Er litt uvant i starten, men du lærer deg det fort 🙂

  109. aurora mohn har air og virker veldig førnøyd 🙂 jeg har også air og er storførnøyd!! det at det ikke er sånn cd-greie men det har jeg kjøpt i tillegg og er ikke dyrt heller

  110. Jeg har macbook pro 13´´ og anbefaler den på det sterkeste! er mye mer behagelig å bruke enn pc, skjermen er myyye klarere og tastaturet er driiitdeilig å skrive på. Jeg elsker min, og kommer neppe til å kjøpe pc senere når denne evt. må byttes ut. Sverger til mac 😀 <3
   Hvis du først skal kjøpe mac, så bør du kjøpe en som tåler en del og som har grei lagringsplass. Pro tåler mer enn air iog med at den er tynnere. Lykke til med kjøp!

  111. Jeg har macbook pro, og er superfornøyd med den! Men så går jeg jo på media og kommunikasjon og må nesten ha det. I grunn kan du få det samme i en pc som du får i en mac bare til billigere pris. Alikevell tviler jeg på at du angrer på at du kjøper for den er elskbar!

  112. Du bør ta Macbook pro, siden det er mere for din/vår alder. jeg har selv en macbook pro. Macbook Air er mere for folk som reiser, siden den er så tynn og ikke noe tung. Macbook Pro er fantastik, og er ikke noe treg, jeg har masse bilder og lastet ned en delt ting og er fortsatt ikke treg, ambefaler Macbook Pro på mitt sterkeste !! <3

  113. Jeg har en macbook pro som jeg har hatt i snart ett år, og det er deffinitivt vert pengene! den er utrolig rask og den har masse plass til dokumenter og bilder! Du får mye mer utav en macbook pro enn en macbook air 😉

  114. PLEEEEEEEASE ikke kjøp mac!! det er overpriset så sinnsykt oppskrytt! du får bedre pcer til en mye rimeligere pris, PROMISE :):):)

  115. Jeg har hatt samme Macbook Pro i snart 2 år, og har aldri hatt noen som helst problemer med den! Alle de andre pc’ene jeg har hatt før den har det vært problemer med, og jeg kjøpte ny pc hvert år. Sant nok at en mac koster litt, men det er en god investering. 10 000 kr for en mac som man har i flere år er bede enn å kjøpe en ny pc hvert år fordi den klikker og blir ødelagt. Summen blir til slutt like mye, hvis ikke lavere 😉

  116. Hold deg til vanlig pc, macen blir treig etterhvert. Hvis du virkelig vil ha mac, kjøp deg en pro. 🙂

  117. Det er VIRKELIG VERDT ver eneste krone, samme med Iphone når du først har en iphoen kan du virkelig ikke gå tilbake til mobil… Pro er vel best i ditt tilfeller ;;9

  118. visst du vurderer å kjøpe mac bør du heller vente til du begynner på vgs, for da får du skoletilbud på pc og mac (office pakken er inkludert) og du betaler bare 1000,- ekstra for forsikring, jeg begynte på vgs nå til høsten og benyttet meg av dette tilbudet! , har nå en 13´tommers macbookpro og er kjempefornøyd. grunnen til at du bør benytte deg at du bør benyttet deg av dette tilbudet er fordi du sparer en god del penger, nå er jeg litt usikker på hvor mye en vanlig pro koster? 10tusen +? uansett, jeg betalte totalt 8000NOK,- inkludert forsikring.
   hehe, dette var bare et tips til deg siden du var så i tvil , ellers har du en utrolig bra blogg med en fantastisk , stil , digger måten du er på og hvordan du er så ´´deg selv´´, haha , men ja!

  119. Jeg kan se at der er rigtig mange som har kommenteret, men jeg kommenter alligevel!
   og jeg synes virkelig du skal købe en MacBook Air! jeg har den selv, og jeg bruger den til alt, dvs skole, billeder, alt. og jeg har ingen problemer med pladsen! jeg har købt den der har mindst plads på, og jeg fik af vide at pladsen ikke ville være noget problem 🙂 så hvis du er i tvivl kan du jo altid købe den der har mest plads på. og så skal du købe 13”, for min far har 11” og den er rimelig lille 🙂 men jeg er rigtig glad for den!!!! og det er værd alle pengene 😀

  120. Du burde absolutt velge pro! Air har kortere levetid, ooog mindre lagringsplass. pluss at det koster 10.000 for air i 11-tommer (den er driiiitliten), mens man får en macbook pro 13-tommer for samme pris. 13-tommer er egentlig perfekt størrelse, ikke for liten, og ikke for stor 🙂 siden 11-tommer air er såpass liten burde du iallefall kjøpe en større air, hvis det er air du skal ha, for den i 11-tommer blir drittreig etterhvert siden den er så liten.
   Personlig syns jeg mac er verdt pengene 🙂 Den har høy levetid, kjempebra gratis virusprogrammer, ryddig og fint oppsett, appstore med mange bra apper, og utrolig bra redigeringsprogrammer! anbefales på det sterkeste 🙂

  121. Kjøpte meg macbook pro for et par måneder siden, er super fornøyd! Har 13 tommer og det er perfekt, ikke for liten eller for stor (hadde 19 tommer før) Den er absolutt verdt pengene. På macbook air kan du ikke putte inn cd´er, men det kan du på macbook pro 🙂

  122. Macbook Air er lett den er raskere enn pro men du kan ikke se film med cd inngang men du kan jo laste ned ? Ville valgt Air 😉

  123. Av ren nysgjerrighet vil jeg gjerne prøve å finne ut hva slags interesser bloggere har ved siden av klær, sminke og interiør. Det er også interessant å finne ut hva bloggere liker å lese, og hvorfor.
   Hvorfor er det 40 blogger på topplisten som alle handler om det samme? Er det mangel på fantasi, eller er det rett og slett dette som er spennende og inn?
   Dette innlegget vil jeg poste på flere blogger, og neste innlegg vil inneholde en slags oppsummering av hva jeg finner ut.
   Besøk gjerne bloggen min for oppdatering i saken 🙂

  124. jeg har mac og det e sååååå sykt bra i forrhold til vandlige pcer. jeg har pro og siden jeg bruker den til skole, reddigere bilder osv da se på eplehuset at de ville valgt den. jeg er dritt fordnøyd med den! heelt klart verdt pengene.

  125. For et par år siden kjøpte jeg macbook white (den hvite), og jeg kunne ikke ha blitt mer fornøyd! Hvis du reiser en del, så burde du nok velge Air, men hvis du trenger mye plass, så ville jeg ha anbefalt Pro. Jeg tror uansett hvilken du tar, så kommer du til å bli fornøyd! Lykke til 🙂

  126. Heihei 🙂
   Jeg har Macbook Pro. Den er utrolig bra og definitivt vært pengene, jeg har hatt den i litt over et år nå, og den funker fortsatt like bra!
   Før hadde jeg en acer pc, men etter at jeg kjøpte meg Mac har jeg vært MYE mer fornøyd!
   Broren min har Macbook air, og hvis jeg hadde vært blogger så hadde jeg nok valgt pro. Fordi den har både cd ingang og minnekortleser. Det har ikke air, og det er mye lettere å laste inn bilder når man kan sette inn minnekortet istedenfor å fikse alle de ledningene osv.
   I tillegg så koster jo Macbook pro mere penger enn air. Min kosta 9450 tror jeg mens broren min sin kosta 10000 eller noe. Pluss at pro har større skjerm, skal du ha en 13 tommer Macbook air, så koster det utrolig mye penger!
   Mac koster jo selvfølgelig mer penger enn en vanlig pc, men jeg har aldri hatt noe problemer med den, og det er definitivt vært pengene! Jeg kjenner mange som har Mac og alle er fornøyd!
   Selv om Mac ikke støtter Windows, så går det fortsatt ann å laste ned programmer derfra. Jeg har for eksempel open office som jeg lasta ned gratis fra internett. Det funker like bra som den jeg hadde på den forige pcen min! I tilleg så kan jo ikke Mac få virus og det er jo kjempebra!
   Jeg er utrolig fornøyd med Mac og min neste pc, kommer nok også til å bli en Mac! Den er ikke vanskellig å forstå og utseende er jo ikke noe å klage på!
   Det er hvertfall min mening! Håper det hjelper! 😀

  127. Jeg har macbook air. kjøpte den for en liten stund siden, og jeg elsker den!! Den er rask, og den er tynn og lett og ta med seg. Du kan jo kjøpe cd-inngang til den, vist ikke er det jo bare og laste ned filmer og slikt på den. Absolutt verd pengene! :- )

  128. mac er virkelig verdt pengene, det lover jeg! Jeg har macbook pro og er suuuper fornøyd! Det som er fordelen med air er jo at den er mye lettere også tror jeg strømmen varer litt lenger, og hvis du er redd for lagringsplass, så finnes det sånne bærbare hardisker, som er litt større en en iphone og litt tjukkere, men det er liksom som en minnebrikke, bare med mye med plass, jeg har ihvertfall en sånn, så er det bare og legge inn gamle ting på den, du visste kanskje det fra før, men hvis ikke håper jeg det hjalp 🙂 elsker bloggen din!

  129. Du burdte absolutt kjøpe mac, den er verdt alle pengene!!!
   Det tar litt tid å bli vandt med den i forhold til andre pcer, men når man blir det føles den SÅÅ mye enklere og bedre.
   Jeg har den billigste macbook pro og er strålende fornøyd (10 000kr)
   Jeg anbefaler pro fordi den har cd rom, selvom man kanskje ikke bruker der så mye, kan der være mye styr uten, med tanke på nedlastning av nødvendlige ting på macen…

  130. Det er definitivt verdt pengene! Jeg har macbook pro, og er kjempeglad for at jeg har cd-rom inngang, for da kan jeg se filmer å sånn på den også! 🙂

  131. Jeg har macbook pro og er super fornøyd!
   Plass til masse masse Bilder, filmer og programmer, noe macen er godt egnet for!
   Anbefaler macbook pro, ei venninne av meg har air, da jeg har brukt den virker den ikke like god!

  132. kjøp deg heller macbook pro enn air!
   Men jeg syns du kansje burde vente et år for da begynner du på vgs(?) og da får du det billigere 🙂

  133. Mange som sa pro her! Har begge eller, søstera mi har pro og jeg har air. Er jo dødsglad i pcen min ogsånt, men liker best pro, aner ikke hvorfor ble bare sånn! Selvom jeg hadde ikke byttet pc da, er jo heldig som har en mac og hadde ikke trengt å bytte den til pro, that wouldnt make sense, right? Hahhahahhah! Pleier veldig ofte å se film å pcen min så det var vel grunnen til at jeg kjøpte meg en air og hun kjøpte pro, yup. Jeg er 17 og hun er 16. Snakkes, håper du virkelig får mac, den er virkelig vært prisen! Og når du blogger, er det er pluss, vil jeg si da!

  134. Jeg har macbook air og er kjempe fornøyd, Den er så lett å bære med seg i tilleg til at den er like fin som proen;P Allikevel er det kanskje lurest at du kjøper pro-en siden den er bedre på photoshop og andre sånne programer!

  135. Anbefaler deg å kjøpe Macbook Pro 13 tommer, har den samme og er suuuperfornøyd! Etter at du har fått en Mac, og lært deg alle funksjonene osv. er det umulig å bytte til en vanlig pc. Men ja, jeg fikk macen til konfirmasjonen og er storfornøyd. Så du kommer ikke til å angre!
   Det eneste er at det er litt ubrukelig å kjøpe en pc til 10 000 for å surfe på nettet osv. men i og med at du redigerer bilder ogsånt er det jo veldig fint for deg 🙂 Haha om du skjønner hva jeg mener? For jeg er ikke superflink til sånt og føler det er litt “egoistisk” av meg å bruke 10 000 kroner(eller få, da) på en pc jeg bruker til “vanlige ting”. Men ja, uanett.. Jeg tror en Macbook Air er mer upraktisk enn en Pro for da må du jo kjøpe en cd-stasjon til å koble til macen, så det er jo veldig fint med Pro. Men alle som har en Air er jo utrolig fornøyde med den!
   Håper du finner ut av det, og at det jeg skrev kanskje var litt hjelp?

  136. Jeg har MacBook Pro 13″, og er kjempefornøyd! Jeg har hatt den i en god stund nå, og jeg tviler sterkt på at jeg noen gang kommer til å bytte tilbake til pc. Jeg har prøvd air også, og etter mine erfaringer er pro best. Selv tar jeg kjempemasse bilder og har enda ikke fylt opp minnet, i tillegg til masse store programmer. Air er jo ikke like kraftig, så hvor mye store programmer, som for eksempel Photoshop, den klarer er jeg usikker på. Vil iallfall anbefale pro, er kjempefornøyd med min!

  137. Jeg har macbook air og er superfornøyd! Jeg synes air er penere også er den jo lettere og tynnere <3 Den er absolutt verdt pengene!!

  138. Mac er rett og slett helt jævlig sinnsykt verdt pengene! Kjøp deg en ekstern harddisk hvis du syns det er dårlig lagringsplass, er ikke værre enn det. <3 Mac <3 Kunne aldri gått tilbake til vanlig pc etter å ha hatt (den samme) Macen i fire år. Helt fantastisk sier jeg bare! Hvis du tenker over det er det ikke mange datamaskiner som holder seg like fine, flotte, raske og fantastiske i fire+ år! 10 tusen er ikke mye fordelt på fire år, ass!

  139. Jeg ville gått for pro, da vet du i allefall at du har god plass til bilder og programmer. Men en ting du bør vite er vel at Mac er jo Apple-produkt og Apple pleier å sperre av programmer som, Word og, ja…
   Men jeg tror nok ikke at Apple sperrer av på allt de har. Tror bare det er noen få ting.

  140. kjøp makbook air ! den er nyere og har akkuratt de samme egenskapene som pro. du kan jo bare kjøpe mere lagringsplass?? og dvd spiller kan du også få! makebook air har ingebn hardisk så den går mye fortere.

  141. Har mac selv om er stoorfornøyd! var litt skeptisk i starten men nå er jeg så glad i vennen min <3 haha, litt sant det der: once you go mac, you never go back!
   Uansett, så tror jeg både air og pro er bra. Har pro selv, og er kjempefornøyd med den! Selv synes jeg air- macen blir litt liten, men det kommer jo helt an på størrelsen du velger. Selv synes jeg det er veldig greit at maccen har cd- rom inni, som jo er kjempegreit hvis du f.eks. blir tvingt med på hytta og vil se film. Eksternt cd. rom kan jo i grunnen bli litt slitsomt, og selv om air- en er tynnere, er ikke vektforskjellen så ekstremt stor, for maccene generelt er veldig gode og lette, mye bedre enn pc i alle fall! 😀 etter min mening da! Jeg ville valgt pro hvis jeg var deg, men så er jeg jo ikke det heller! tror du blir fornøøyd uansett! 😀 lykke til!

  142. jeg har macbook pro og det er absolutt verdt hver eneste krone 🙂 den er helt avhengighetsskapende, anbefales sterkt <3

  143. Jeg fikk Macbook pro til bursdagen for snaart et år siden, og jeg elsker den! Men det er veldig, veldig lite lagringsplass på den så for å være helt ærlig så er det navnet som koster så mye, ikke selve delene som er i den. Som typen min sier ” den hadde vært dritbra hvis den hadde kostet 3000 – 4000 kr men den er ikke verdt 10 000+++. ” Og hvis du kjøper så anbefaler jeg deg å slette iPhoto av den grunn av at det tar ekstremt mye plass og bare fucker seg hvis du har mange bilder – noe en blogger som deg sikkert har. Men jeg sier go for it, jeg elsker min og den er dødsbra. Men jeg liker ikke å bruke den til skoleting, så jeg har en vanlig windows pc som jeg bruker til det 🙂

  144. Jeg har hatt min MacBook Pro i 2 år, og er superfornøyd! 😀 Den er absolutt verdt pengene, men husk å ta regelmessig back-up av den hvis det skulle skje noe med den 😉

  145. Gå for mac! Jeg har pro, i og med at mannen på eplehuser sa det var den beste!
   Veeldig nytt system, og om du har skolepc på skolen og mac hjemme, blir det litt forvirrenes. Standar knappene bytter litt plass osv..
   Jeg har den største MacbookPro’en, og det er unødvendig.
   Både mamma og pappa har den mellomste, mens lillesøster har den minste, og det er ingen stor forskjell om du ikke skal ha mac’en til spill og veldig store avanserte programmer!!

  146. hei !
   jeg fikk min egen macbook air til sommern i år, men før jeg fikk den brukte jeg pappa sin macbook pro. Jeg merket stor forskjeld. Macbook air er mye raskere( ikke bare fordi min er nyere, men de i butikken sa den er mye raskere) Macbook pro bruker kanskje 1 minutt på å skru seg på. men air bruker 8-10 sekunder. Når du sier at macbook pro har større lagringsplass en macbook air, så tar du feil. Når du kjøper mac , betaler du først å fremst for hvor stoor du vil ha den , men du betaler også på hvor stor lagrings plass du vil ha . Jeg kjøpte i det minste lagrings plasn , og det holder i masse vis til meg. Når jeg skulle velge sa de at jeg skulle se bort i fra utsende på den , men helder tenke på hva jeg skulle bruke den til. De sa at macbook air var en perfekt pc vis du skulle bruke den til normalt bruk ( feks skole, internett , redigeringer osv..) Men macbook pro til mer avansert bruk. Jeg vil si at en macbook air er veldig enkel å håntere !!!
   Jeg ambefaler virkelig Macbook air !!

  147. Har selv Pro, og den er virkelig verdt pengene! Vil ikke gå tilbake til Windows-pc for noe i verden. Hahah 🙂

  148. velg pro, har det selv og det er VIRKELIG verdt alle pengene! er raskere, du har flere snarveier, du får klarere bilder når du laster de inn på pcen og det er veeldig mye lagringsplass, har skikkelig mye bilder, programmet, videoer, filmer osvosv og det er skikkelig masse lagringsplass igjen. Vis du ødelegger maccen eller det blir noe feil på den er det jo lurest å ha forsikring, vis ikke må du betale masse masse penger for noe en feil som ikke var den aller største.. once you go mac, you never go back! heheh 🙂

  149. Jeg har akkurat kjøpt meg Macbook Pro og er sinnsykt fornøyd med at jeg valgte den og ikke Air. Man bruker ikke Cd-rommet så mye, men enn må jo innstallere skriveprogrammer osv. 😀 Så jeg ville gått for PRO så slipper du å kjøpe den tilleggs-cd inngangen. 🙂

  150. Hei! Jeg stod også med akkurat det samme problemet som deg og jeg endte opp med macbook pro. Forskjellen med pro og air er at pro klarer tyngre programmer mye bedre + at den har cdrom noe som er et stort pluss. Pro finnes i 13, 15 og 17 tommer. Mens Air kan du også få i 11 tommer så dersom du har lyst på en mini burde du ta 11 og air, men dersom du har lyst på den litt større altså 13 tommer så burde du bare ta pro i og med at de nesten koster det samme også. Har hatt lyst på mac i mange år og kjøpte det tilsutt og er super fornøyd! Batteriet varer sykt mye lenger en vanlig pcer noe som er veldig bra! Og tastaturet kan lyset(er litt kult da:)).

  151. Jeg har air jeg, og den er såå lettvindt og reise med og slikt! Jeg har ikke savnet pc-rom, og har en del bilder lagret, fra ferier og slikt. Det går helt fint! Mavbook air er jo så liten og lett, og veldig bra!

  152. hei! jeg anbelfaler deg pä det aller sterkeste ä kjöpe macbook pro! jeg har det selv, og ville ikke byttet den bort for alt her pä jord! alt med den er helt perfekt! jeg synes du burdde kjöpe pro istedenfor air. när du fört skal kjöpe for sä mye penger, sä er det jo viktig at du kjöper det beste, föler da jeg.. macbook air har ogsä veldig därlig harddisk. den “ryker” veldig lett, og da mä den inn pä service, ogsä mister du alt du har pä den.. og det du mister kan ikke väre sä mye heller, siden det er sä utrolig därlig lagringsplass! du har jo masse fine bilder, og hvis du skal ha et bra redigeringsprogram som tar mye plass + alle bildene, sä kan jeg ikke si noe annent enn at det blir litt bomkjöp for deg ä kjöpe air.. pä pro fär du sä utrolig mye mer!
   -en harddisk som ikke ryker like lett
   -mer lagringsplass
   -cdrom
   -flere innganger
   -+sikkert mye mer som jeg ikke vet
   sä jeg annbefaler pä det sterkeste ä kjöpe pro! ä kjöpe mac i det hele tatt! det er det beste kjöpe du kan gjöre! det er jo 5 ärs garanti ogsä! det er den beste pcn du kan ha!
   den eneste ulempen jeg kan komme pä er at du klikker pä alle andre pcer etter mac.. siden mac er sä utrollig mye bedre!
   häper du blir fornöyd!

  153. Jeg anbefaler jeg å kjøpe macbook! Elsker den og den er så enkel.
   Jeg hadde min på verksted i en mnd og det var sykt deilig å få den tilbake.
   Jeg har air, men angrer av og til på at jeg ikke tok pro. Pga – tastaturet og padden du trykker på + cdrom

  154. har hatt min macbook pro i 4 veke elns, og elska den! beste innkjøpet mitt så langt! du betala mykje for merket ja, men verdt pengane<3 LOOOOVEIT

  155. Heihei;) Ja jeg anbefaler å kjøpe macbook, men jeg vet ikke helt hva som her best av air og pro, jeg har macbook pro selv og syntes dt funker bra. Og air har jo også mindre lagringsplass som sagt, og viss man er glad i å ta bilder og videoer osv så tror jeg macbook air er en dårlig ide. Men det er jo selv smak og behag:)Ja, det er verdt pengene 🙂

  156. definitely get macbook pro WITH INSURANCE! the air is good as a secondary laptop but has restrictions, the pro is better with handling photoshop and other design programs (i’m in school now for graphic design, the pro is best)

  157. Jeg har macbook air, og jeg er sånn passe fornøyd. Skulle jeg ha kjøpt en ny data nå ville jeg ha kjøpt pro eller en vanlig pc. Helst vanlig. På air er det veldig lite plass til bilder og programmer, og hvis du f.eks skal laste ned photocape/photoshop osv. har du problemer. Jeg har kun fått lastet ned Picasa. Jeg sliter litt med mac’en nå fordi det kommer opp masse forskjellif (nøkkelpassord osv) som jeg ikke har passord på, og ikke skjønner osv. Hvis jeg var deg ville jeg ha kjøpt pro, men helst en vanlig pc! Men det er jo selvfølgelig forskjellig fra person til person, og hvor mye kunnskap de har til pc’er. Fra en skala fra 1 – 10 synes jeg at air er på en 5’er. Absolutt ikke verdt alle pengene jeg betalte!

  158. Alle her er vel ganske enstemmige om at du burde kjøpe macbook ihvertfall! Men hvis jeg hadde vært deg hadde jeg kjøpt Pro. Jeg har ikke så sykt peiling, men vet at den er best, uansett. Har selv hatt min i litt over et år og kommer ALDRI til å bytte til vanlig pc igjen (selv om jeg er tvunget til det på skolen..!)
   Once you go Mac, you never go back! Vet du 🙂 Er storfornøyd med Pro’en min og om jeg hadde fått lov hadde jeg lett brukt den på skolen. Den er ikke så altfor tung som alle skal ha det til, og den har tidløst design. Air er kanskje lettere og har bedre skjerm osv og er billigere, men proen er verdt pengene. Så hadde jeg vært deg hadde jeg kjøpt Pro. At flere sier det er bedre å kjøpe vanlig pc er bare bullshit! En Mac har lengre holdbarhetstid og er dermed ikke så dyr i lengden allikevel.
   Tror du treffer det rette valget uansett hva du velger! Lykke til med valget 🙂

  159. kjøpte mac fordi eg ikkje har hørt noken har dårlig erfaring med det, imotsetning til andre data som acer(som eg hadde før). har pro, helt klart verdt pengane! vil heller anbefale å kjøpe pro når du først skal kjøpe en så dyr data, er jo ikkje så stor prisforskjell.
   eg har ikkje forsikring. med mindre du reise masse, har den med deg på skulen ofte, og er forsiktig når du spiser/drikker ved siden av går det nok fint uten forsikring.

  160. Once you go mac, you never go back 8)
   Helt ærlig, SKAFF DEG FORSIKRING FOR HELVETTE. Vet ikke om du er like vimsete som meg, men plutselig har du en knust skjerm og sølt vann på tastaturet og får beskjed om at du bare må kjøpe ny.
   knust skjerm = 5500 kr for å fikse… just saying.
   + kjøp deg et deksel, for hvis du får en liten bulk i macen så kan det, for some reason, være grunnen til at din mac er ødelagt.
   Ellers er mac (pro) helt fantastisk, og er grunnen til at jeg har brukt 19000+- på mac det siste året (1 ny mac, 600kr for å se på skade x2, 1 ny mac til).

  161. Kjøpte mac for noen uker siden, og jeg er såå fornøyd! hadde acer selv, og den var drittreig! Macen er bre en drøm i forhold. Jeg har pro, og utrolig fornøyd 🙂 viiirkelig verdt pengene! sto også mellom air og pro, men valgte pro pga den bare virket bedre. hadde jeg valgt air, hadde det vært pga vekt, men helt ærlig så veier ikke pro veldig mye den heller. 🙂

  162. Har Macbook Air, er såååå fornøyd! Det var den første pcen jeg fikk, så jeg kommer aldri til å klare å gå tilbake til vanlig PC! Du burde kjøpe Air, siden den veier sååå lite og tar ikke så mye plass + at den er nyere og har nyere program. Men det dumme med Mac er at når du først starter… Kommer du ALDRI til å klare å venne deg til vanlig PC igjen, just saying! Men verdt ALLE penga!

  163. Du burde absolutt investere i mac, det er totally worth it! Kan garantere deg at du ikke kommer til å angre et sekund! Jeg har macbook air 13″ og den er helt perfekt. Den billigste har mindre lagringsplass enn macbook pro, men hvis du betaler 2k ekstra får du en med like bra lagringsplass som pro. Den er så lett å ha med seg, kjemperask og i tillegg er den veldig bra for bilderedigering/film og alt slik. Syntes du burde gå for air, virkelig!

  164. Hei! Ja, mac pecene er så ufattelig mye bedre en “vanlige” peceer. Jeg har Macbook air og er kjempefornøyd med den. Tidligere hadde jeg en acer pc, og hvis jeg skal sammenligne macen mot den, så er den 50 ganger bedre, hihi <3
   klem

  165. Mac er verdt pengene! Har selv en macbook pro, anbefalles på det sterkeste! Den har cd-rom, og er pen. Ikke minst! Er STRÅLENE fornøyd, I-photo er ryddig og forsikring er lurt. Da kan du søle litt på den og få en ny!!!

  166. Jeg vurderte å kjøpe mac. Så jeg var på elkjøp og spurte kas dei ville anbefale. Eg sa at eg skulle bruke den til bilde, video, musikk, og internett. Da ville han anbefale macbook pro. Den har utrolig god strømkappasitet (eller korleis enn skrive det), den var rask…Air var meir for rask jobbing eller nokke sant trur eg 🙂

  167. har vanlig macbook, og jeg tar veldig mange bilder. Før tok jeg opp til 500 bilder hver dag. Det er desverre alt for dårlig lagringsplass, og jeg får hele tiden opp at jeg må slette ting for å få mer plass på macen. Har slettet tusenvis av bilder, men har fortsatt samme problemet. I tilegg må man være veeeldig forsiktig med den, både lader og selve macen blir fort ødelagt 🙁 Men ellers er det herlig å ha mac. Jeg hadde kjøpt pro 🙂

  168. Er forresten ikke noe særlig vits med forsikring ettersom du ikke får noe særlig igjen på det. Dessuten tar man automatisk mye bedre vare på ting man har brukt masse penger på!

  169. jeg lover deg over hele mitt hjerte at macbook pro er AAAAABBBSSSOOLUTTT værdt pengene! har hatt min mac et halvt år nå, fungerer like bra og er HELT SYKT FORNØYD! jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den!!

  170. jeg har air og er storfornøyd! selv om den ikke har sånn cd-input så kan du kjøpe en ekstra cd spiller med som du bare kobler i macbooken. en venn av meg kjøpte pro, og etter at han var hos meg og prøvde min angret han sykt. air er mye lettere og ikke minst FINERE. Jeg skulle egentlig kjøpe pro, men pappa overtalte meg til air, og kan ikke si jeg angrer! og det er ikke vits med forsikring for du får ikke må mye igjen for det. jeg passer også på macbooken min som om den var en nyfødt baby, haha! Og siden du trenger ekstra stor lagrings plass kan du kjøpe en stasjoner dings (pappa kjøpte den til meg, har ikke peiling på hva den heter) og på den kan lagre masse bilder og sånne ting. hadde jeg vert deg hadde jeg tatt air 🙂

  171. Synes du burde gå til en butikk eller noen som faktisk kan noe om data og spørre hva de syns, for det kommer jo helt an på hva du trenger i en data og hvilke egenskaper du vil ha.

  172. Kjøper du Macbook Pro kommer du til å leve lykkelig resten av livet! Jeg er så sykt fornøyd med Macbook og for en blogger er faktisk Macbook veldig smart! Den er selvfølgelig også smart for masse annet uten om blogg, men jeg lover.. kjøper du Macbook så kan jeg garantere at du kommer til å være dødsfornøyd! Et stort pluss er jo faktisk at Macbook har så sinnsykt enkelt og pent design! Ser jo ut som en engel med et eple! 🙂 Haha..

  173. Jeg har macbook pro og er storfornøyd! Air er så liten og jeg syntes det er litt rart å jobbe med en pc som er så tynn og liten i tilegg til lite lagringsplass og ikke noe cdrom! GO PRO <3

  174. Hei! jeg har mac book air og er super fornøyd! har sammenlignet den med mac book pro siden pappa har den. Jeg har kjøpt en cd stasjon som jeg bare kan plugge inn i air’en. Den koster ikke veldig mye. Så da er vel egentlig det ‘problemet’ med air løst? Jeg anbefaler virkelig air. den er super lett og tynn! Det tar noe få sekunder å få starte den. Jeg har flere 1000 bilder og masse musikk lagret, og har enda mye plass igjen, det spørs helt hvor mye lagringsplass du kjøper. Men selfølgelig er pro sinnsykt bra det å. Men ja, synes du burde kjøpe air, eller ihvertfall ‘jeg’ er mest førnøyd med air. 😀

  175. Jeg har den gamle hvite macen, er veeeldig fornøyd med den. Det er verdt pengene helt til noe går galt, det er nemlig utrolig dårlig service på Humac. Hadde jeg vært deg, hadde jeg definitivt kjøpt macbook pro og ikke air! 🙂

  176. Jeg har Macbook Pro og jeg er super førnøyd med at jeg valgte det og jeg anbefaler den på det sterkeste! og hvis du velger Macbook Pro vil jeg anbefale 13 tommer. Jeg er veldig fornøyd med størelsen og den er lett og og ha i vesken og tar ikke stor plass. Men siden du driver mye med bilder og videoer på pc´en så kan du jo være lurt og såfall kjøpe 15 tommer, siden den har litt støre skjerm. Macbook Air er jo også en kjempe bra pc.
   Valget er opp til deg, men jeg vil på det sterkeste anbefale Macbook Pro 🙂

  177. Du bør velge macbook pro! Jeg har macbook air da, og det er ikke noe galt med den. Men macbook pro har dvd/cd inngang og stor harddisk 🙂 Jeg hadde valgt macbook pro 🙂

  178. Kjøpte min Macbook Pro i vår, og er utrolig fornøyd! Overgangen fra pc til Mac er helt håpløs, jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har hatt lyst til å kaste den i veggen på grunn av at jeg ikke har skjønt noen ting. Men etter hvert så får du litt mer forståelse for vindunderet, og da er du storfornøyd! Helt klart verdt pengene! Jeg har som sagt Macbook Pro i 13 tommer, helt perfekt <3

  179. Mac er helt klart hvert pengene. Jeg har mac og er veldig fornøyd. Du burde kjøpe macbook pro + vis du mister den fort i gulvet burde du ha det. Jeg har over 10.000 bilder så det er ikke noe å tenke på. Håper du har fått svaret og kjøper deg en macbook pro. Jeg elsker mac. Pro er bedere enn air. Air er litt for tynn og du kan ikke ha cd-er så helt klart pro.

  180. MacBook er såååå vært pengene, har hatt to Mac-er har vært og er super fornøyd med de. Men du bør tenke nøye gjennom om du virkelig skal kjøpe. Og vær sååå snill, ikke SKRYT som du pleier! Er sååå j…… lei av folk som skryter……….. Ikke for å være frekk
   Hilsen en 14 år gammel jente

  181. Fikk MacBook Pro 13″ i konfirmasjonsgave! Er utrolig fornøyd med den, den er lett og ta med seg overalt, og det passer bra til blogging. Er utrolig mange bra redigeringsprogram her som iPhoto og iMovie, annbefaler det! 😀

  182. Jeg har en macbook 13″ tommer, og den er helt fantastisk. Jeg har hatt den i litt over et år nå, og den funker som om den skulle vært ny! Det eneste jeg har hatttt litt problemer med er at den kan klikke hvis den blir for varm, men det er ikke noe problem. Jeg anbefaler deg og skaffe deg den gamle macbook pro, tror den fortsatt er i salg. Grunnen til det er at den nye heller ikke har cd-rom, noe som suger! den finnes også bare i 15″ noe som er litt dumt. Jeg syns at 13″ er en fin størrelse og den er lett og ta med seg overalt, og veier ikke særlig mye! PLUSS AT DEN ER UTROLIG RASK I FORHOLD TIL ANDRE PCER! Du kommer ikke til å angre! 🙂

  183. Om du ikkje skal bruke den til veldig tunge redigrringsprogram til å redigere filmer og sånn, air har en ssd disk , noe ikkje Mac book pro har, den disken gjør at air holder lenger ! Air er lettere , har bedre videoprogram, billigere + MYKJE bedre! Anbefala Mac book air, naboen jobba på eplehuset og seier at air er definitivt best!!! Sjølv om alle andre meiner pro, velg air!! Air er kommt best ut i test og. Ingen tvil om ke du skal kjøpa! Eg og pappa kjøpte to Mac, ein pro og ein air – air varte i 5 år og pro i 2 !! Lett valg.

  184. Air har best harddisk, ssddisk og prosessor, den er lettere + 4000 billigere, + raskere! Dumt viss du kjøpe Mac book pro!! Air er best til bilde- pro e best til film produsering og musikk!!!!

  185. MAC ER SÅ VeRDT DET! Jeg kommer værtfall aldri til å gå tilbake til vanlig pc igjen. Det er som en helt ny verden, seriøst!

  186. Den pelsen dere har på benken du sitter på – kunne du tatt bilde og lagt ut?:-) evt av hele bordet med benken og pelsen. Har lenge vært på utkikk etter noe sånt, og er veldig spent på hvordan det ser ut… Kjekt med litt inspirasjon:) Håper på svar!

  187. Har bare hatt typ. Acer og HP merke på pc, men etter jeg begynte på videregående og fikk macbook proen min, har jeg aldri vært så fornøyd med et kjøp som det jeg var! Helt FANTASTISK!!
   Anbefaler proen på det sterkeste, ikke air pga lite lagringsplass, spesielt for deg som er blogger. Men airs harddisk blir ikke like fort ødelagt fordi den er ca. på samme strl som et minnekort, mens på pro er den på strl med en iphone, det vil si at den blir fortere løs dersom du mister den ofte. Men pro er uansett mye bedre enn air! 🙂

  188. Jeg kjøpte macbook white i fjor sommer, og jeg har aldri vært mer fornøyd! Akkuratt nå er macen min på reprasjon(min feil) og jeg merker såå stor forskjell. Windows pcer er noe dritt i forhold
   Du har jo garanti når du kjøper den, og så lenge du ikke er en person som har lett for å miste ting i bakken og søle på ting osvosv, så trenger du ikke idiotforsikring 🙂

  189. Jeg har macbook pro og er så fornøyd! Det er virkelig å ambefalle.. Den er fin, god plass, cd inngang, usb port og mer! Jeg har ikke forsikring på den, selv om det hadde nok vært lurt! :))

  190. Hei. Jeg kjøpte meg macbook air i sommer og angrer ikke! 
   Den er mye finere i designet enn pro, og den er så lett og få med seg. Ja, plassen på den er kanskje litt mindre, men det er ikke verre enn at du kjøper en harddisk å lagre bildene på. Da har du backup hvis noe skjer med den også. Og jeg savner ikke cd – input på min egentlig!

  191. Vil si Air er et bra valg for elever på skole osv. har selv Air og er SUPER fornøyd!! Pro vil jeg si er mere for å ha en bærbar PC hjemme som de ikke må transportere så mye!
   Om du er redd for lagringsplassen på Airen, så er det bare å kjøpe ekstern harddisk og CD-rom som du kobler til macen. 😀

  192. Jeg kjøpte nettopp MacBook AIR og er kjempefornøyd! Var som deg utrolig usikker, men leste på nettet og fant en nettside som testet begge, og konkluderte med at Air er det beste kjøpet nå pga den nye teknologien osv. Den har for eksempel bedreo oppløsning på skjermen.
   Jeg er student, og har foreløpig bare brukt den til oppgaveskriving og se på DVD, men det fungerer utmerket så langt! Youtube går også smertefritt her, mens søsteren min med sin ett år gamle macbook sliter med dette på sin PRO. Den er dessuten lynrask. Men for deg som blogger MYE kan det være at Pro er best i lengden. Må si datakunnskapene mine kommer til kort her, jeg vet ikke hvor mye lagring det er på Air slik sett. På den annen side kan Air være mer praktisk dersom du skal ha den med på skolen osv.

  193. helt ærlig må jeg si at jeg ikke liker mac. bruker den bare fordi jeg må ha den på den linjen jeg går. Ville valgt en velig PC hvis jeg var deg, men skjønner at mac frister, det gjorde det før jeg fikk min, men den er nok ikke verdt pengene!

  194. Jeg hadde en MacBook pro, den er inne til skadebehandling atm, fordi jeg sølte på den. Så forsikring anbefales! Forsikringen varer i 2 år. og den dekker alt, væskeskader, tyveri osv… og du får en helt ny hvis den skulle bli ødelagt, slik som min. Og da får du den nyeste versjonen av den du allerede har.
   Mac Pro synes jeg er ganske kjapp, og den “klikker” ikke så ofte som f.eks. en Acer, Dell osv. Min har bare klikket 1 eneste gang siden jeg fikk den i Mai. Det er også stor plass på den som du sier, og man kan ha opp til flere tusen bilder på den. Jeg hadde 5500-6000 bilder og videoer på den og enda var det massevis av plass igjen + mange filmer. Den har også utrolig god nettforbindelse, min når internettet til flere av husene rundt mitt hus.
   Håper noe av dette var til hjelp 🙂

  195. Jeg har macbook pro, og angrer ikke! Utrolig rask! Klikker ikke, får ikke virus, kjempe rask, gode programmer osv. Pro eller air? Pro er “kraftigere” (raskere, mer lagringsplass osv.) den er også større, finnes 13, 15 oog 17 tommers. Air er lettere, tynnere. Kanskje litt mer praktisk om du skal bære rundt på den… Finnes i 11 og 13 så den er jo mindre 🙂

  196. Nå har jo MacBookPro akkuratt blitt oppdatert og er veldig mye tynnere og lettere, hvis det var vekten du tenkte på!<3 Hvis du velger Air så kan du kjøpe en overgang der du kan sette inn en cd hvis du vil <3

  197. Jeg annbefaler MacBookPro på det sterkeste! Jeg var også veldig itvil om hvilken jeg skulle velge, men angrer ikke et sekund på at jeg valgte pro. Jeg har mange venner som har Air, de sier selv at de angrer som en hund på at de ikke kjøpte pro!

  198. Jeg har selv Macbook pro, jeg har bare sett sånn fort over air egentlig. Men har bare positive ting å si om pro. Går fort inn på ting, har masse lagringsplass og jeg kunne egentlig aldri erstattet mac’en med en annen pc nå som jeg først har fått det. Hadde jeg startet på en acer f.eks så tror jeg ikke at jeg hadde skjønt noe hahaha. Så mye lettere å man kommer fort inn i det! Jeg har 15-tommer da, og syntes egentlig det er litt deilig med stor, men det er smak og behag da. Men jeg kan hvertfall anbefale det på det sterkeste!<3

  199. Har hatt Macbook pro i et halvt år nå, og er kjempefornøyd! Mac er virkelig best, verdt hver krone og om du har prøvd det, går du aldri tilbake til windows igjen, det garanterer jeg!

  200. Forsikring er bra!! hvis du tar air og mister den i bakken så kommer sikkert skjermen til å knuse!

  201. Jeg har MacBook Pro, og er super fornøyd!
   Det eneste som er negativt er at det er litt komplisert å legge til Microsoft word, PP og excel 🙂
   Den er kjapp, masse lagringsplass og ja elsker den! virkelig verdt ALLE pengene<3

  202. Velg pro. Kjøp en ekstern harddisk som er ferdig formatert for mac (koster under 1000 lappen, fås på elkjøp, expert osv) og ha alle bildene på DEN, og ikke iphoto. iphoto SUGER lagringsplass, ikke at jeg som har snart 3000 bilder der har merket noe selv, men har lest det. Sørg også for å kjøpe officepakken for mac (word, excel og powerpoint), koster vel tusenlappen det også, så har du alt sånt også. Jeg har hatt macen min i to år i februar (jeg har en tung 15″ tommer) og har aldri mistet den, aldri opplevd noe kødd med den, og garantien min varer vel i et par år til. Mister mobilen og alt mulig hele tiden, men macen behandler man automatisk mye bedre, så jeg har ikke forsikring på den. heller ikke behov for det. forutsetter at du tar noen forhåndsregler og unngår spising, drikking, slenging og dårlig behandling av den da..!
   anbefaler mac, er veldig lett bare man setter seg godt nok inn i det. rask prosessor, delikat design også slipper man det jævla virusstyret 🙂

  203. velg pro!! det er verdt hver eneste krone. helt serriøst jeg vet ikke hva jeg hadde gjort uten min mac! ( har macbook pro 13) har hatt den i snart 2 år nå og den er omtrent helt “ny”. jeg har så å si aldri problemer, og jeg bruker den en del! mange timer hver dag..

  204. Jeg har Macbook pro og er kjempe førnøyd! Det er helt sykt hvor bra kvalitet det er på bildene i motsetning til andre pcer! Bildene blir krystallklare så det er derfor mye morsommere å lese blogger på den! Kjøp pro!! 🙂

  205. Jeg har liksom “vokst opp” med mac, og har alltid hatt det, og klikker fullstendig hver gang jeg prøver noe anna. ELSKER ELSKER ELSKER macen min. For min del er mac definitivt verdt pengene, men hvis du ikke har prøvd det før kan det ta litt tid å vende seg til det. Om du ikke har så veldig lyst til å legge 10000 kroner i en data, så er det veldig lett å finne gode tilbud på finn.

  206. jeg MacBook Pro,og er veldig fornøyd med det <3 stor plass til alt og tar mye bilder <3 så helt perfekt 🙂 hadde Air før liker Pro myyyyyye bedre !!! sofie

  207. Har hatt 2 Macbook air, og det er definitivt den beste. Kommer aldri til å gå over til vanlig pc igjen! Det med cd-rom er ingen problem. Har ikke fått bruk for det, man får det meste på internett. Er heller ingen problem med lagringsplass, har så og si alt på den og den har fortsatt utrolig stor plass. Et pluss er selvfølgelig og at den er superlett! Sats på Mac, beste kjøpet!!

  208. Og btw, forsikring MÅ du ha! Hadde min første mac i 6 mnd før jeg fikk væske i tastaturet. Macen min ble sendt på reprasjon i Trondheim, og når jeg skulle hente den på Eplehuset fikk jeg høre at den var totalskadd og egentlig bare å kaste. Når jeg kom hjem prøvde jeg med hårføner og fønet over tastaturet, så koblet jeg til ladderen og vips funket den! Men tastaturet var fortsatt ødelagt, så da bestemte jeg meg bare for å kjøpe ny. Så skaff forsikring!

  209. Jeg har macbook pro og er veldig fornøyd! Men broren min har air og de er HELT like bortsett fra at man ikke kan sette inn cd i macbook pro. Man får jo kjøpt en sånn cd-greie, så det er jo ikke noe problem.
   Hvis jeg skulle kjøpt en ny mac hadde jeg definitivt valgt air!! Den er mye lettere som er en fordel.

  210. Jeg kjøpte macbook pro 13″ for konf penga mine, og er kjempefornøyd! Angrer ikke i det hele tatt:-)

  211. på macbook air er du nødt til å bruke ledning fra kameraet ditt til pcen, på pro seter du rett inni minnekortet som da er myyyye mer praktisk! 🙂 jeg har selv macbook pro og er utrolig fornøyd!! 🙂 🙂

  212. Har hatt Pro i snart 2 år, og den er rett og slett perfekt. hahah setter jeg meg på en normal pc, og så får lyst jeg lyst til å kaste den i gulvet. Den blir ikke tregere, det er noe av det jeg elsker med den. Den har så og si vært over alt. Mens onkelen min med air er ikke så fornøyd. Så anbefaler pro! 🙂

  213. jeg har mac book pro. er kjempe fornøyd med den, men det LITT vanskelig og uvant i begynnelsen. Jeg angrer ikke på at jeg kjøpte den!! Men det som er domt, vertfall på MIN mac, er at picasa funker vedlig dårlig, men det finnes masse andre redigergingsprogram så jeg overlever! håper du finner ut av det <3

  214. du burde ta air.. jeg kjøpte den for ikke så lenge siden.. grunnen fordi nettet er mye rskere selvom liksom nettet er sånn som det er.. på air så er den raskere, det merker jeg i forhold til de andre macene i huset her.. og det er egentlig tull at air ikke har så stor lagringsplass, for det har den!! og den er bra…

  215. Hei 🙂 jeg hadde acer før men så byttet jeg til macbook air, og synes den er helt fantastisk i forhold! Jeg synes du burde kjøpe den siden a) det er kjempe lett å ta med seg (fek.s i en sekk eller bag) den er jo super tynn og tar 0 plass! b) bruker under 10 sekunder på å slå seg på! c) al du gjørt går så sykt mye raskere, f.eks å åpne intertett d) bra bilded redigerings program 🙂 det tre siste argumentene gjelder forsåvidt macbook pro også! <3

  216. macbook pro!! det är värt varenda liten krona, jag har haft min i över 2 år och jag märker knappt någon skillnad från när den var ny (batteritiden är lite sämre, annars inga skillnader) KÖP KÖP KÖP

  217. Har MacBook Air og elsker den 🙂 blogger ikke, så vet ikke hvor mye lagringsplass det er.. men har fått plass til ganske mange bilder! Cd rom får man kjøpt i løs vekt til pcen som man bare kan koble til også har man pc rom 😀
   Men Mac er i alle fall verdt pengene!

  218. Anbefaler mac på det sterkeste! Hadde vanlig pc, helt til jeg fikk mac som skole pc, og jeg er utrolig glad for det! Og jeg tar jo mange bilder, med tanke på at jeg går media, oeg den funker supert! Kunne godt snakket lenge om mac, men ja, anbefales! 🙂

  219. Jeg har MacBook pro, og den anbefales ubeskrivelig mye!!! Det er mye plass på den, og er perfekt for folk som er interessert i foto, sånn som deg! Ikke bare det – den er ikke bare bra inni, også uten på! Sjekk designen.. Hvis du liker å redigere videoer, så er den lett å forstå! Noen annet du lurer på? Anbefales på sterkt nivå!!!!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg